Athlenda

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ!



Ο Ντιόν Τόμπσον έμεινε πριν λίγες ώρες ελεύθερος από την Ολίμπια Λουμπλιάνας και το hoopfellas «προτείνει» στον Παναθηναϊκό να τολμήσει τη δημιουργία ενός νέου Μάικ Μπατίστ..



 Οι καιροί και οι συνθήκες προσφέρονται για κάτι τέτοιο άλλωστε. Το τάιμινγκ για να γίνει η «κέντα» ιδανικό.. Με τον Λάσμε να καθυστερεί (και ενδεχομένως να καθυστερήσει αρκετά ακόμα,) η ανακοίνωση της λύσης –κοινή συναινέσει- του συμβολαίου του Ντιόν Τόμπσον με την Ολύμπια Λουμπλιάνας (ένα από τα πιο μπασκετικά κλαμπ της Ευρώπης) μπορεί να έρθει ως μάνα εξ ουρανού, λύνοντας το θέμα «undersized center»  με τη προσθήκη ενός πολύ καλού και εξελίξιμου νέου παίκτη (24 ετών).


 Γιατί τέτοια φαγωμάρα με τον Τόμπσον? Γιατί απλούστατα βλέπουμε σπουδαία πρώτη ύλη. Δεν ξέρουμε εάν έχει τον χαρακτήρα να γίνει ή να πλησιάσει τον Μάικ Μπατιστ και την φιλοδοξία να ριζώσει στην Ευρώπη. Το brandname του Παναθηναϊκού και το παρελθόν του σέντερ πλέον της Φενερ είναι ένας καλός λόγος να το κάνει. Ο Τόμπσον είναι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λάσμε, για αυτό και –λέμε τώρα- περίπτωση απόκτησής του δεν αποκλείει τον ερχομού του Γκανέζου επίσης. Mάλιστα ο παίκτης είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Ομπράντοβιτς μετά την εξαιρετική πρώτη χρονιά στον Ίκαρο.


 Ο Τόμπσον προέρχεται από αρκετά καλά «σάμερ-λιγκ» παιχνίδια με τη φανέλα του Μέμφις (11.0 πόντους και 5.8 ριμπ.). Πρόκειται πραγματικά για έναν  fundamental forward/center”, απόφοιτος ενός τεράστιου προγράμματος και μέλος μιας εκ των καλύτερων ομάδων στην ιστορία του NCAA, των Ταρ Χιλς του Ρόυ Ουίλιαμς (2006-10). 


 Στοιχεία που μας θυμίζουν κάποιον άλλον..? Λοιπόν.. Έχει φοβερά χέρια (συν το τεράστιο wingspan που του επιτρέπει  να παίζει σαν ψηλότερος των 2.04μ. του), είναι εξαιρετικός σκρίνερ και πολύ καλός "πικ εν πόπ" παίκτης με σωστούς μηχανισμούς στο σούτ του. Δυνατό κορμί. Έχει παιχνίδι στο ποστ, διακρίνεται για το πολύ καλό drop step του με το οποίο αποκτά πλεονέκτημα ερχόμενος φάτσα με το καλάθι. Πολύ καλά πόδια. Έξυπνος, με πολύ καλή ,μπασκετική παιδεία και υψηλό IQ για τη θέση του. Θετικός στην άμυνα (με τα τεράστια χέρια του) κομμάτι που παίρνει και άλλο βελτίωση.  Καλός ριμπάουντερ. .


 Υπάρχουν και άλλα βέβαια.. Δεν έχει τη σπίθα και το πάθος του Iron Mike, σπάνια θα δείτε το μάτι του να γυαλίζει. Περισσότερο δαντελένιος παρά σκληροτράχηλος ψηλός. Στο UNC είχε δίπλα του τον physo-T, Τάηλερ Χάνσμπροου. Στην Ευρώπη όμως χρειάζεται να παίζει περισσότερο στο «5»..  Θέλει δουλίτσα στις προσωπικές. Για τα δεδομένα του παίκτη η περυσινή σεζόν του σε Αδριατική-Ευρωλίγκα-Σλοβενία ήταν μέτρια, σε ένα σύνολο όμως που αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 


 Η Ολίμπια ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών (ο παίκτης υπέγραψε πέρυσι 2ετές) με τον Τόμπσον να περιμένει  την «καλή» πρόταση είτε από το ΝΒΑ είτε από την Ευρώπη. Με τους Σλοβένους είχε συμφωνήσεις να λάβει συνολικά στα 2 χρόνια παραμονής του στη Λουμπλιάνα 500 χιλιάδες δολάρια. Με τα τωρινά πάντα δεδομένα, ο Αμερικανός πρώην Ταρ Χιλ, είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, κυρίως εάν οι πράσινοι τον προσεγγίσουν σαν prospect δουλεύοντας μαζί του σε βάθος χρόνου. Συνάμα είναι και αρκετά οικονομικός ενώ το πρόγραμμα που αποφοίτησε και η μπασκετική παιδεία του αποτελούν σοβαρά εχέγγυα. Γιατί όχι…?


50 σχόλια:

  1. τον προτιμας απο γκιστ και λασμε;για τον κιτσεν πιστευεις οτι ειναι καλη λυση;αν μπορεις,περιεγραψε λιγο τον παιχτη...σ'ευχαριστω.α,κατι ακομα,με τον αντερσεν θα αξιζε το ρισκο;εμενα μου αρεσει και ο μπαλκμαν παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη στιγμή όπως είναι δομημένη η ομάδα, η προτεραιότητά μου θα ήταν ο Λάσμε, λόγω ενέργειας και αμυντικής ικανότητας. Ο Τόμπσον είναι πολύ πιό οικονομικός και εξελίξιμος από τους άλλους δύο όμως. Αντερσεν όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρώτο που κοιτάς αποκτώντας έναν τέτοιο παίκτη είναι το πόσο μπορείς να δεσμεύσεις το μυαλό του για να πάρει η ομάδα το καλύτερο από αυτόν. Ο Κίτσεν είναι καλός παίκτης. Κουόρτερμπακ που λέμε. Παίζει σαν πολύ ψηλότερος απο ότι είναι, με αυτόν οι πράσινοι θα έχουν τεράστιο μέγεθος στα γκαρντ. Φοβερός ριμπάουντερ (να φανταστείς σε ένα ματς πέρυσι εναντίον της Γκιλμπόα είχε 23π.-18 ριμπ.-5ασ., ολ αράουντ γκαρντ που κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ. Θα γράψουμε αναλυτικά, ανάλογα με τις εξελίξεις. Για τον Μπάλκμαν ξεκίνησα να γράφω ανάρτηση χθές αλλά μπήκε σφήνα η αποδεσμευση του Τόμπσον και άλλαξαν τα πλάνα. Μ'αρέσει. Να σκεφτείς στο WBM που έπαιζα παλιότερα τον είχα υπογράψει στην ομάδα μου μαζί με τους Ααρον Μάιλς και Τράβις Ουότσον. Αυτή ήταν η τριάδα των Αμερικανών μου στην Ευρωλίγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μητσο αγορι μου σε παρακαλω πηγαινε να γινεις σκαουτερ στην παναθα να τους ανοιξεις τα ματια !
    μερικες ερωτησεις(ως συνηθως) θελω να κανω !
    ο κιτσεν ειναι πιο πολυ shooting forward ή combo guard ?
    τον ντορον περκινς που ειχαμε συζητησει πριν λιγο καιρο γιατι δεν ανοιγουν τα ματια τους να του κανουν μια προταση απο τον παο?
    σουπερ περιπτωση ο μασεϊ που ακουγεται συμφωνεις ?
    μετα την απωλεια και του περπερογλου και την δεδομενη αποδυναμωση του ελληνικου στοιχειου στον παο, ποιοι ελληνες παιχτες αξιζουν την ευκαιρια για να σταθουν σε επιπεδο euroleague ?
    με αυτον τον λασμε τι γινεται πια ?? ποτε τελειωνουν ολες αυτες οι ιστοριες με τα training camp να μπορεσουμε να συζητησουμε με αξιολογους αμερικανους ?
    τελος, ποτε πιστυεις θα κλεισει το ροστερ ο παναθηναικος για να ξεκινησει η διαδικασια της ομογενοποιησης ολων αυτων των νεων παικτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Ασσόδυο 2. Υπέγραψε στη Ντόνετσκ 3.Σαν επίπεδο παίζει σβηστός στο φετινό ΠΑΟ. Σαν παίκτης όχι, δε νομίζω ότι ταιριάζει στη τωρινή ομάδα. 3.Αυτό πιστεύω έχεις τις γνώσεις να το βρείς μόνος σου. Ψάξου 4. Ο Λάσμε έχει αρχίσει και κουράζει. Θα ψαχτεί για ΝΒΑ μέχρι τέλους αν και τώρα είναι πιό κοντα στην Ευρώπη. Τι υπομονή έχει ο ΠΑΟ δε ξέρω.. 5.Μπασκετικό μπλογκ έχω, δεν είμαι μάντης..!

      Κρίς χαλάρωσε, θα πάθεις τίποτα!

      Διαγραφή
  4. αισθηση μου ειναι οτι ο παναθηναικος κινειται για καποιον ελληνα στις θεσεις 4-5...φωτσης,μαυροκεφαλιδης,μπουρουσης,κουφος,θεωρω οτι θελει να παρει καποιον απ'αυτους ωστε και να ενισχυσει το ελληνικο στοιχειο και να παρει καλο παιχτη.γι'αυτο ισως να καθυστερει στην επιλογη των ψηλων.καθενας απο αυτους εχει τις δυσκολιες του γιατι εχουν συμβολαιο και ισως να προσπαθει να εξαντλησει τις οποιες πιθανοτητες υπαρχουν να ερθει καποιος και μετα να προχωρησουν σε αλλες λυσεις.αισθηση μου ειναι αυτη...!παντως ο μπουρουσης σε κουβεντα που ειχε με κολλητο μου στο νησι που κανει διακοπες,ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν παει παναθηναικο.δεν γνωριζονταν,απλα ειμαστε πατριωτακια και επιασε μια κουβεντουλα μαζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ήταν σπουδαία προσθήκη αλλά καμία από τις περιπτώσεις που ανέφερες δεν είναι εύκολη. Βασικά Φώτσης-Μπουρου-Κουφός δε βλέπω να έχουν καμία τύχη αυτή τη στιγμή, πρώτα από επιλογή τους. Ο ΠΑΟ θέλει έναν 7 footer οπωσδήποτε στο "5". Η παραμονή Βουγιούκα θα ήταν το ιδανικό αλλά..

      Διαγραφή
  5. bre jim mipos den ise o deniro ala o pedoulakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που κλείνουν τα roster των ομάδων , μήπως θα ήταν σκόπιμο να κάνεις μια ανάλυση των δεδομένων στην EUROLEAGUE αρχής γενομένης απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που με τη προσθήκη ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ έκλεισε το βασικό roster?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ νωρίς. Περιμένω να κλείσουν σχεδόν όλα τα ρόστερ για να κάνουμε εκτίμηση. Πέρυσι η "πρώτη ματιά" ανέβηκε τέλη Σεπτεμβρίου. Βέβαια μεμονωμένα για ομάδες σαφώς θα γράψουμε, σίγουρα για τον Ολυμπιακό (ή την ΤΣΣΚΑ) που δούλεψε πολύ σοβαρά αυτό το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  7. εξαιρετικο αρθρο 1η φορα ειδα το σιτε σας και με εντυπωσιασε.Εκπληκτικά άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. jim, πολύ ωραίο το άρθρο σου.Μακάρι να σε ακούνε και να σε διαβάζουνε εκεί στην καε ΠΑΟ να ασχοληθούν με τέτοιου τύπου παίχτες που είναι και οικονομικοί και σωστές επενδύσεις αν δουλευτούν σωστά.Το ερώτημα μου αφορά το αν πιστεύεις πως στη σημερινή ομάδα θα ταίραζε ο Κίτσεν ή ο Πόσιους που γράφτηκε σήμερα σε διάφορα σάιτ.Από θέμα οικονομικής άποψης,σίγουρα θα προτιμηθεί ο Κίτσεν αλλά πιστεύω πως αν είναι εφικτή η απόκτηση του Πόσιους τότε θα τον έκλεινα με κλειστά μάτια..Ανυπομονώ για το ματς Αργεντινή-Βραζιλία που πιστεύω θα είναι ο καλύτερος απο τους 4 προημιτελικούς..Καλή συνέχεια..zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά Ζέλικο και σ'ευχαριστώ. Ομάδες τέτοιου επιπέδου έχουν νπμίζω στο τμήμα σκάουτινγκ και καλύτερους γνώστες από εμάς, οπότε είναι όλα θέμα επιλογών. Δεν έχει καμία ΣΧΈΣΗ το θέμα Κίτσεν με αυτό του Πόσιους. Ο Αμερικανός είναι 1-2 και ο Λιθουανός 2-3. Χρειάζεται παίκτης και στις 2 θέσεις. Ο Πόσιους παίζει πεντάδα σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, τουλάχιστον αυτές είναι οι δυνατότητες του.
      Αργεντινή Βραζιλία.. Μακράν το ματς της ημέρας. Θα σου πω κάτι. Η Βραζιλία -δε μου αρέσει που το λέω- έχει καλή τύχη. Στα τελευταία ματς η Αργεντινή είναι φανερό ότι δεν την "έχει"..

      Διαγραφή
  9. τζιμι πολυ καλη αναλυση για τον παικτη-για ακομα μια φορα μπραβο.
    charles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μπλατ με πλει μεικερ τον σβεντ κ τον πονγκρασοφ πρεπει να τα ειδε ολα..σα να λεμε απτη σκύλα στην Χάρυβδη..ο φουκαριαρης ο καζλαουσκας μαζι με αυτους τους δυο ειχε κ τον μιλος να κανει καλα..ασχετο τζιμι ο παπαλουκας συζηταει με καμμια ομαδα;
    charles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα φίλε.. Κάτι έχω για Παπαλουκά αλλά πρέπει να περιμένω. Αν ισχύει θα είναι έκπληξη. Από εξωτερικό..

      Διαγραφή
  11. Διαβάζοντας και παλιότερες αναρτήσεις , θεωρώ ότι υπάρχει ένα κενό στις φοβερές αναλύσεις που κάνεις , σχετικά με την άποψη σου για τους 2 νέους προπονητές σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ & ΠΑΟ. Δεδομένου ότι στις επιλογές για τον Ολυμπιακό δεν είχες συμπεριλάβει , λότης εκκρεμότητας με το ΠΑΝΙΩΝΙΟ το Μπαρτζώκα, μήπως είναι σκόπιμο να μας πείς τη γνώμη σου για την 'αναγκαστική' επανάσταση των ΕΛΛΗΝΩΝ προπονητών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρά φιλέ, ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Δεν έχεις άδικο. Απλά περιμένω να αρχίσει κάθε προπονητής στην Α1 να συμπληρώνει το ρόστερ του για να γράψω κάτι του στυλ "τι έχτισε, τι θα παίξει, προοπτική στο νέο περιβάλλον κλπ.".Μόνο ο ΟΣΦΠ είναι κομπλέ και οι ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κινούνται. Έχουμε αδυναμία στον Έλληνα προπονητή και εαν ψάξεις την αρχειοθήκη θα το διαπιστώσεις. Σωστή πάντως η επισήμανση σου.

      Διαγραφή
  12. Γεια σου Jim.
    Γνωρίζεις τον Γιάνσι Γκέϊτς που γράφεται ότι βλέπει ο Αλεξανδρής για τον Άρη;
    Είναι μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα;

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Παναγιώτη. Ναι τον γνωρίζω. Θέλει τέτοιο παίκτη ο Αρης. Φουνταριστό "5" για την Ευρώπη, πολύ δύναμη και κιλά στη ρακέτα, τον "νιώθεις". Μέτριος επιθετικά, εξαιρετικός ριμπάουντερ. Θέλει δουλειά πνευματικά. Ναι, "κόψε-ράψε-μπάλωσε" μπορεί να έρθει. Η κατάσταση στον Αρη είναι τραγική. Εγκληματικό να φύγει ο Μαυραειδής. Δε λέω τίποτα άλλο..

      Διαγραφή
  13. Jim θέλω να σε ρωτήσω κάτι,ο ΠΑΟ έχει κάνει καλές σχετικά κινήσεις και πιστέυω πως εαν η ομάδα δέσει με το Πεδουλάκη μπορεί πρωτάθλημα κύπελλο απέναντι στο ΟΣΦΠ που είναι σαφώς πιο μπροστά επειδή έχει κρατήσει το ρόστερ του.Συμφωνείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Greenman. Ο Ολυμπιακός (με τα τωρινά δεδομένα μιλάω) έχει σαφώς καλύτερο ρόστερ και το πλεονέκτημα της συνοχής που ήταν στο πράσινο στρατόπεδο τόσα χρόνια, με τη διαφορά όμως ότι οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν κόουτς (σημαντικό). Σίγουρα έχει βλέψεις και για τους δυο τίτλους ο Παναθηναϊκός. Οι κινήσεις του δεν με έχουν ενθουσιάσει, περίμενα κάτι πιό δυνατό, όχι πιό ακριβό αλλά δυνατό και φρέσκο έστω και με "τζόγο". Ο Πεδουλάκης αποτελεί σημαντικό όπλο για την ομάδα. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ..

      Διαγραφή
  14. Συμφωνώ μαζί σου,πιστεύω ο ΠΑΟ πρέπει να πάρει 2 καλους ψηλούς(Λάσμε,Μαυροειδή(αν γίνεται θα είναι καλή περίπτωση Έλληνα παίκτη)1 3άρη(Γιαννόπουλο)και ένα παίτη στο στυλ Πέλεκάνου(δηλαδή να μπορεί να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά στο 2-3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. greenman,εγω θα προτιμουσα στη θεση του πελεκανου να παρουμε τον γιαννοπουλο,γι'αυτα τα λιγα λεπτα δλδ,και να παιρναμε και ποτσιους...!!συμφωνω για μαυροκεφαλιδη!αν και χρειαζομαστε ψηλους που να 'ριχνουν ξυλο' αλλα ο μαυρο ειναι ελληνας και ποιοτικος παιχτης.ολοι λενε παντως οτι θα παρουμε 2 αμερικανους στο 4-5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Πόσιους είναι μεταγραφή από το πάνω πάνω ράφι. Μακάρι να μπορέσει ελληνική ομάδα να τον αποκτήσει. Κοστίζει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. saras13 έχεις δίκιο απλά εγώ ανέφερα τον Πελεκάνο επειδή είναι ένας παίκτης που ακόμα και εκτός δωδεκάδας να μείνει δε θα υπάρχουν αντιδράσεις ,είναι παίκτης ομάδας και έχει καλό τρίποντο.Επίσης παίζει και στο 2 και στο 3 (να καλύψει τυχόν αδυναμίες του άπειρου Γιαννόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γραψε κατι για τον κιτσμεν να χαρεις pleaseeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!!!δεν το ειδα καθολου,αν δεν ρωτουσες ταχα μου δηθεν οτι δεν το καταλαβες ακομη θα περιμενα.Τον Κιτσεν
      ντε,ΑΥΤΟΝ ΗΘΕΛΑ να γραψω.Α και μια που θα γραψεις το κατιτις ο Γιαννοπουλος για την Παναθα καλος ειναι????Ευχαριστω!!!!!

      Διαγραφή
    2. Πλάκα έκανα.. Θα γράψω φίλε μοιυ ολόκληρο κομμάτι εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία και επίσημα. Πλήρες scouting report (να γουστάρεις..). Ο Γιαννόπουλος θέλει δουλειά, αρκετή δουλειά για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα, το σουτ, που μπορεί να του δώσει χρόνο στο ροτέησιον του ΠΑΟ. Πρόσεξε τι σου λέω.. Κάτω από άλλες συνθήκες δύσκολα θα έβρισκε χρόνο.

      Διαγραφή
    3. Καταλαβα,να σαι καλα.Αναμενω για τα νεοτερα.Ευχαριστω.

      Διαγραφή
  19. Καλησπερα jim...ειναι πρωτη φορα που σε διαβαζω και μου αρεσει αρκετα ο τροπος που αναλυεις τα θεματα...φιλαθλος του ολυμπιακου ειμαι και θα θελα να σου κανω μια ερωτηση...πιστευεις οτι ο ολυμπιακος θα χρειαζοταν ενα πενταρι στη θεση του ντορσευ που να μπορει να παιξει καλα με πλατη(αμερικανο παλι) ωστε να ακουμπαει εκει η μπαλα, ή οτι ο τζοι ηταν η ιδανικη περιπτωση να συνεχισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Η λογική -και η δική μου- λέει ότι στο υψηλότερο επίπεδο δε πας πουθενά χωρίς "5" που να παίζει καλά πλάτη. Ο Ολυμπιακός πέρυσι το κατέρριψε αυτό. Σαφώς και κάνεις ότι μπορείς για να κρατήσεις τον Ντόρσεη, έχει τόσα άλλα πλεονεκτήματα..

      Διαγραφή
  20. γεια σου jim. κανεις παρα πολυ καλη δουλεια και αναλυεις πολυ ωραια ολα τα θεματα. θα ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σου για τον μαικλ και τον παο; αμα υπαρχει οντως ενδιαφερον δεν δημιουργειται προβλημα στους ψηλους, καθως εκει θα παιρναμε καποιν αμερικανο; επισης, πιστευεις πως υπαρχει πιθανοτητα επαναπατρισμου μπορουση, μαυροκεφαλιδη και επιστροφης λακοβιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φίλε, σ'ευχαριστώ. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, στον οποίο έχει αρχίσει η πτώση. Κάνει φανερά λιγότερα, σε αριθμό καλά ματς. Θα ήταν πιό σωστό οι πράσινοι να καλύψουν την ανάγκη απόκτησης ενός "γαλωνάτου" παίκτη της Ευρωλίγκας με τον Μάικλ και όχι με τον Ούκιτς. Και οι δύο μαζί δε μου αρέσουν.. Ενδιαφέρον υπάρχει. Είναι παίκτης Πεδουλάκη και υπάρχει μεγάλη φιλία και διάθεση συνεργασίας, ειδικά τώρα που οι δρόμοι τους είναι πιό κοντά. Για τον Μπουρούση δύσκολο. Έχει καλό συμβόλαιο. Ο Μαυροκεφαλίδης ίσως.. Όχι, για Λάκοβιτς δεν το βλέπω..

      Διαγραφή
    2. σε ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
  21. ωραιο blog ανεξαρτητα αν συμφωνεις ή διαφωνεις με τα γραφομενα.
    φημες για μασει κ παναθηναικο.
    δεν ξερω αν θα επαληθευτουν αλλα δεν μου καθεται κ ασχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα'σαι καλά Κώστα. Έχουμε απαντήσει λίγο πιό πάνω για τον Τζέρυ, στον φίλο κρις13..

      Διαγραφή
  22. φιλε η αποψη σου για τον Λουις Αμουντσον ποια ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός, team player, δυνατός στο ριμπάουντ κ την άμυνα, δύσκολα δε θα βρεί συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Θωράκιζες τη ρακέτα έτσι..

      Διαγραφή
  23. φιλε η αποψη σου για τον Λουις Αμουντσον ποια ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολυ ωραιο μπλογκ,μπραβο σου Jim,ωραιες και ψυχραιμες αναλυσεις.Απο το ροστερ του ΠΑΟ,λειπει Ο παικτης που θα κανει τη διαφορα οχι μονο σκοραρωντας αλλα και απειλωντας οτι θα σκοραρει[φερνω σαν παραδειγμα τον Ντομερκαντ,που μολις πιασει τη μπαλα τρεμεις η τον Λαγκφορντ,για να καταλαβεις τι εννοω].Η αποκτηση Μπουρουση[δυσκολη]η Μαυροκεφαλιδη[ευκολη αν το θες] ειναι μονοδρομος.Πως ειναι δυνατον να μην το εχουν καταλαβει?Πως το δικαιολογεις?Ο Ραντουλιτσα,2.13 23 ετων,πληθωρικος παικτης ειναι χειροτερος απο καποιο τυχαιο Αμερικανακι,τι πιστευεις,θα μπορουσε?[αν και κλεινει Σιενα].Τελος,περναει απο το μυαλο σου καποιος Ευρωπαιος του ΝΒΑ που θα μπορουσε να μην ικανοποιηθει εκει και να ερθει[πχ Κασπι].Σ ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ φίλε. Λείπει ο σουτέρ που θα μπορεί να δημιουργήσει κιόλας. Ο Ραντούλιτσα δεν είναι καθόλου άσχημος, θες τέτοιο κορμί. Η Σιένα συμφώνησε με Κασούν, οπότε δε παίζει ο Ραντούλιτσα. Ο Κάσπι θα ανέβαζε το αθλητικό σου επίπεδο (ιδανική απάντηση στα φοργουορντ του ΟΣΦΠ, Παπ-Πρι)αλλά πιστεύω μπορεί να βρεί συμβόλαιο στο ΝΒΑ σχετικά άνετα. Δε ξέρω τα θέλω του βέβαια..

      Διαγραφή
  25. φιλε jim, θελω να σε ρωτησω για καποιες φημες μεταγραφων στον παο. και ξεκινω: πως τον βλεπεις τον ελιαχου και παιζει 3/4 ή 4/5; για μπαλκαν και αμουντσον ποια ειναι η γνωμη σου, ειναι 4/5 και εφικτοι οικονομικα στοχοι; για πενταρι πιστευεις θα χτυπησουμε καποιο μεγαλο(ακριβο) ονομα ή για καποιον νεο, πιθανως εξελιξιμο αμερικανο; ποιοι ειναι οι πιο πιθανοι υποψηφιοι για να φορεσουν τα 6 αστερια, οσο αφορα τη θεση 5; και τελος μπραβο για την αριστη δουλεια που κανεις σε αυτο το σαιτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγχαρητήρια για την ωραία δουλειά σου! Ο συγκεκριμένος παίκτης μου είχε κάνει εξαιρετικά καλή εντύπωση όταν τον είδα να αγωνίζεται με τον Ικαρο. Σε πολλά μου θύμισε τον Μπατιστ...και μέσα μου σκεφτικά ότι θα μπορούσε να γίνει ένας νέος Μπατιστ.... αρκεί να το θέλει και ο ίδιος. Α, ρε Ζελικο μας έμαθες πολλά τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εκλεισε ΑΛΜΠΑ βερολινου ο παιχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή