Athlenda

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

2013-14 EUROLEAGUE POWER RANKINGS (2)




Τα Power Rankings της Ευρωλίγκας στο πιάτο σας..



1. REAL MADRID (7-0): Όσοι είχατε αμφιβολίες για το No1 που της δώσαμε στην έναρξη της σεζόν μάλλον τώρα καταλάβατε το γιατί..  Η ομάδα του Λάσο είναι απλά η team to watch της διοργάνωσης παρουσιάζοντας απλά υπερθέαμα, με τρείς εν δυνάμει MVP της διοργάνωσης. Ρούντι (έχει γίνει πιο passive και αυτό έχει εκτινάξει την επιθετική αποτελεσματικότητα της Ρεάλ), Μίροτιτς, Ροντρίγκεθ (καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για το καλύτερο πόιντ στην Ευρώπη πλέον..) Πολύ δυνατή στο ριμπάουντ, πιέζει και τρέχει καταπληκτικά το γήπεδο έχοντας βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο συνεργασιών της. Λεπτομέρεια: Παίζει και την καλύτερη άμυνα.. Θέλω να την  δώ στη στραβή..


2. FENERBAHCE (6-1): Η Φενέρ παίζει εξαιρετικό μπάσκετ για τόσο νέο δημιούργημα σε αυτό το επίπεδο. Η τριάδα Μπογκντάνοβιτς-Πρέλζντιτς-Μπιέλιτσα είναι η ραχοκοκαλιά της ενώ είναι απίστευτο το πόσο αποτελεσματικός φαίνεται ο Μακάλεμπ παίζοντας πλέον μακριά από τη μπάλα. Πολύ καλή περιφερειακή άμυνα. Ο Ομπράντοβιτς ακόμα χτίζει και το διάστημα αυτό της «κοιλιάς» που διανύει τώρα η ομάδα είναι τεράστιας σημασίας για τη σφυρηλάτηση χαρακτήρα.


-OSFP (7-0): Αήττητος ο πρωταθλητής Ευρώπης, εισπράττοντας τον  πολύ έξυπνο τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και τοποθέτησε τα χρήματα του στην καλοκαιρινή αγορά. Ας δούμε όμως λίγο από πίσω.. Οι ερυθρόλευκοι στην πραγματικότητα δεν παίζουν τόσο καλό μπάσκετ που να δικαιολογεί τον φόβο που έχει σκορπίσει αυτό το αήττητο ανά την Ευρώπη. Η ομάδα αργεί να «μπεί» και να ενεργοποιήσει μηχανισμούς,  έχει διαστήματα με επικίνδυνη απουσία συγκέντρωσης. Από την άλλη, η άμυνα του (68.2) είναι εξαιρετική καθώς «ρίχνει» τα ποσοστά του αντιπάλου δραματικά καταφέρνοντας ίσως τα περισσότερα contested shots από κάθε άλλη, σκοτώνοντας τη δημιουργία του αντιπάλου. Η παρουσία του Λοτζέσκι έχει αποσυμπιέσει σημαντικά τον Σπανούλη, εξαιρετικός ο Ντάνστον. Πολλά περιθώρια βελτίωσης . Το 7-0 είναι προϊόν και του βατού ομίλου σαφώς. Αντίθετα αυτό που πρέπει να προκαλέσει θαυμασμό είναι ο χαρακτήρας νικητή που έχει πλέον χτίσει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν τον βρίσκεις αλλού.


4. BARCELONA (5-2): Υπάρχει θέμα.. Ο Πασκουάλ ακόμα ανακατεύει την τράπουλα καθώς η ομάδα του παρά τις 4 συνεχόμενες νίκες στον όμιλο δεν έχει αποδώσει σταθερά καλό μπάσκετ. Πέραν αυτού, η Μπάρτσα πάντως αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας. Με τον Ναβάρο είναι άλλη ομάδα (καθάρισε χωρίς πολλά ΤΣΣΚΑ και Φενέρ στη Βαρκελώνη), το δίδυμο στα φτερά των Αμπρίνες-Παπ έχουν δυναμώσει το αμυντικό κομμάτι, οι συνεργασίες είναι εκεί σε υψηλό επίπεδο και αναμένονται οι Όλεσον-Λόρμπεκ και η ομαλή ένταξη τους. Το βασικό πρόβλημα του Πασκουάλ πάντως είναι τα άσχημα περιφερειακά ποσοστά της ομάδας του τα οποία έχουν περιορίσει το χώρο δράσης στην επίθεση. Αν δε δουλέψει αυτό το κομμάτι η Μπαρτσελόνα δε ξέρω πως μπορεί να παίξει άμεσα καλύτερα.


5. LOKOMOTIV KUBAN (6-1): Έχω πεί από την αρχή ότι με έναν pick nroll PG (όπως ο Καλάθης) αυτή η ομάδα θα μπορούσε να κρεμάσει γλώσσες φέτος. Ο Πασούτιν (δυνατή υποψηφιότητα για κόουτς της σεζόν) έχει φτιάξει ένα  στιβαρό σύνολο, πολύ δυνατό στο αμυντικό ριμπάουντ και δουλεμένο στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Ένα μόνο κακό παιχνίδι, εντός με Μακάμπι.  Πρέπει να δουλέψει στο να μειώσει τα λάθη. Μπράβο κόουτς..


6. MACCABI TEL AVIV (5-2): Θεωρητικά η Μακάμπι θα έπρεπε να είχε καθαρίσει τον όμιλο, βλέποντας όμως τα χάλια της στην εγχώρια λίγκα καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει θέμα.. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν στο Τελ Αβίβ ότι η ομάδα θέλει έναν καλύτερο παίκτη στο «1» από τον Ράις, τόσο το καλύτερο. Πολύ σημαντικό το ματς που έρχεται με την Λόκο εντός.. Για πολλούς λόγους..



7. CSKA MOSCOW (5-2): Η ΤΣΣΚΑ έχει σταδιακά απαγκιστρωθεί από το Σέρβικο δίδυμο Τεόντοσιτς-Κρίστιτς, καθώς ο Μεσίνα δείχνει ξεκάθαρα πλέον ότι θέλει έναν αυστηρά pass first PG στο πρόσωπο του Μίλος, χωρίς χειρόφρενα-πατιλίκια και τα ρέστα, ο οποίος όσο μπορεί να ενεργεί έτσι τόσο θα παίζει, ενώ ο ψηλός είναι τραυματίας με το γνωστό πρόβλημα. Οι Ρώσοι παίζουν καλύτερα στην άμυνα με τον Μεσίνα να δίνει ταχύτητα στη γραμμή ψηλών με τον Βορόντσεβιτς (κατ’εμέ  ταιριάζει  εξαιρετικά με τον Χάινς). Είναι μια αρχή.. Περιμένω με ανυπομονησία το ματς με τη Φενέρ (όπως και αυτοί..) για να δούμε που πραγματικά βρίσκονται..

8. EFES ANADOLU (4-3): Δείχνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μετά την Ρεάλ, με πολλές διακυμάνσεις στο παιχνίδι της όμως και χωρίς χαρακτήρα. Οι Τούρκοι έχουν επιλογές στην επίθεση, σουτάρουν πολύ καλά από την περιφέρεια και ο Χόπσον κάνει σούπερ χρονιά αποτελώντας μεγάλο κλέψιμο. Από την άλλη όμως ο Πλάνινιτς είναι –σε αυτό το περιβάλλον- ότι ακριβώς είπαμε το καλοκαίρι και η Εφές είναι πολύ αδύνατη στο ριμπάουντ. Ο Αζινσά (..φήμες) θα είναι σπουδαία επένδυση αν και νομίζω ότι περισσότερο λείπει ένα δυνατό/χαμηλό κορμί με γρήγορα πόδια από το «5» του Μαχμούντι..


9. LABORAL KUTXA (4-3): Τρέλα.. Τα μηνιαία συμβόλαια/προσθήκες  βοήθησαν τη Λαμποράλ να πατήσει στα πόδια της και πλέον είναι ικανή να κοιτάξει μέχρι και την 1η θέση του ομίλου (θα ήταν φαβορί εάν δεν έχανε στον πόντο στο Κράσνονταρ). Ο Μπιέλιτσα έχει σηκώσει την –χωρίς Νοτσιόνι-  φροντκόρτ κουμπώνοντας πολύ καλά με τον Χάμιλτον, ενώ οι Βάσκοι είναι από τις ομάδες που βρίσκουν τα καλύτερα περιφερειακά σουτ σε τρανζίσιον επίθεση, βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τους.  Σαφώς και δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη για αυτό που ξημερώνει. Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσει η ομάδα σαφή κατεύθυνση στο παιχνίδι της..


10. PANATHINAIKOS (3-4): Ο Παναθηναϊκός ξεκάθαρα δεν παίζει το μπάσκετ του. Αυτό που στόχευε η ομάδα το καλοκαίρι, με τις αρχές που διέπουν αυτό που λέμε (και είναι γνωστό ανά την Ευρώπη ως) Panathinaikos basketball. Είναι φανερό ότι στη παρούσα φάση πρόκειται καταρχάς για μια τουλάχιστον μέτρια αμυντική ομάδα, δηλ. έχει απολέσει το χαρακτηριστικό που αποτελούσε διαχρονικά τη ναυαρχίδα στο παιχνίδι του. Δεν πιέζει τη μπάλα, δεν μένει πάνω στα σουτ του αντιπάλου όταν αυτά γίνονται στο δεύτερο μισό της επίθεσης. Σουτάρει τα..περισσότερα τρίποντα και τα λιγότερα δίποντα στη λίγκα. Μη ισορροπημένη επίθεση, έλλειψη στοχευμένων καταστάσεων σε αυτήν. Ποστ παιχνίδι (εκτός Μασιούλις) δεν υπάρχει. Βασικό λόγος της εικόνας. Ποστ άμυνα επίσης και δεν ευθύνονται μόνο οι ψηλοί. Αδυναμία στο ριμπάουντ. Πέρυσι τέτοιο καιρό, η ομάδα ήταν πολύ δυνατή σε στοχευμένες καταστάσεις που έδιναν «ασφαλείς» πόντους και κατάπινε τα ριμπάουντς , δουλεύοντας στο να βελτιώσει περιφερειακά ποσοστά και κυρίως λάθη.. Ήξερε τι φταίει. Φέτος οι πράσινοι θυμίζουν περισσότερο ομάδα του Γκέρσον ή της Βιτόρια (στις τελευταίες version).. Σκορ (80), νούμερα καλά για το PIR αλλά μακριά από την ουσία. Και όμως, τώρα, με τα περιθώρια να στενεύουν και τα πολύ καθοριστικά ματς να έρχονται πιστεύω ότι μπορεί να..γυρίσει ο διακόπτης. Τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι. Αυτά τα παιχνίδια είναι σαν τη κολυμβήθρα του Σηλωάμ.. Εφόσον περάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το εμπόδιο, θα πρέπει να καταλήξει στην ιδανική γραμματοσειρά του ροτέησιον.. Ίσως τα δύσκολα ματς να του την υπαγορεύσουν..


- EA7 (4-3): Ο Μπάνκι έχει καταφέρει να παρουσιάζει ένα Μιλάνο που επιτέλους δείχνει κάποια κατεύθυνση στο παιχνίδι του, χωρίς να ικανοποιεί πάντα σε συνάρτηση με την ποιότητα του ρόστερ του. Ο Λάνγκφορντ κάνει φοβερή σεζόν, ασταμάτητος πραγματικά (τον έχει βοηθήσει η απουσία dominated ball άσσου καθώς ο Μπάνκι έχει κόψει πρωτοβουλίες από τον Τζέρελς). Έχασε τον Σάμιουελς, «έβαλε» τον Λαβάλ.. Θεωρώ ότι εάν παίξει πιο ορθολογικά και λιγότερο ..Ιταλικά (όσο και αν τα σχήματα με Μος-Τζεντίλε στα φόργουορντς μου αρέσουν), θα γίνει πιο επικίνδυνή. Αυτή τη στιγμή υστερεί σε συνεργασίες, παίζει πολύ ατομικά γεγονός που στο επόμενο επίπεδο θα την κάνει προβλέψιμη.

12. GALATASARAY (4-3): Εντάξει, πολύ ατυχία, πραγματικό μαύρο σύννεφο.. Παρόλα αυτά η Γαλατά μένει ζωντανή καθώς τα χτυπήματα της μοίρας την έκαναν να αφήσει τα λούσα και τις σκέψεις για.. Μιλάνο και να παλέψει για την επιβίωση της στον όμιλο. Ο Μπονσού έχει βοηθήσει σημαντικά, μένει να δούμε και τον Χαίρστον που στη συγκεκριμένη φάση της καριέρας του είναι ερωτηματικό.. Η Γαλατά πάντως , χωρίς βασικούς άξονες του καλοκαιρινού σχεδιασμού της, δεν εμπνέει το ίδιο..

13. UNICAJA MALAGA (3-4): Την πήρε ο κατήφορος με 3 κολλητές ήττες και τώρα βρίσκεται το ίδιο κοντά τόσο στην 2η όσο όμως και στην 5η θέση του ομίλου, έχοντας ταξίδι στη Φλωρεντία και την Πόλη.. Ομολογώ περίμενα περισσότερα από τον Πλάθα που έχει ένα σύνολο με εξαιρετικά τρεξίματα, παραγωγή στο τρανζίσιον αλλά και πολλές μαύρες τρύπες στο 40 λεπτο..

14. BAYERN MUNICH (3-4): Ο Πέσιτς έχει φτιάξει μια σκληρή ομάδα, πολύ δυνατή στο ριμπάουντ, με βάθος και ισορροπημένη επίθεση αλλά οι Βαυαροί ακόμα ρουφάνε τις πρώτες τζούρες στη διοργάνωση και φυσικά μαθαίνουν να περπατούν.. Δείχνουν και είναι φαβορί για την πρόκριση τη δεδομένη στιγμή, όντας πάνω στις διαφορές με Σιένα/Γκόρα και κρατώντας ένα +14 με την Ουνικάχα..


15. NANTERRE (3-4): Η Σιντερέλα νομίζω θα πρέπει να λέγεται Ναντέρ και όχι το αντίθετο, τουλάχιστον στην Ευρώπη.. Οι Γάλλοι που  κάνουν εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι προτάσσοντας δύναμη, τρέλαναν την Ευρώπη κερδίζοντας στη Βαρκελώνη και έβαλαν το πόδι τους πιο μπροστά ρίχνοντας στο καναβάτσο την Παρτίζαν στη Γαλλία. Χίλια μπράβο, ότι και να συμβεί..

16. ZALGIRIS KAUNAS (3-4): Μπράβο στη Ζαλγκίρις.. Η ποιότητα του ρόστερ της είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών (κατώτερη πολλών ομάδων που βρίσκονται πίσω της σε αυτά τα PR) και όμως η ομάδα παλεύει και έχει πάρει κεφάλι προσωρινά στη μάχη πρόκρισης. Κλειδί το ματς στο Μπάμπεργκ..


17. CRVENA ZVEZDA (2-5): Έχασε ένα πολύ σημαντικό ματς εντός με τη Μακάμπι το οποίο σε συνδυασμό με τις επίσης στο καλάθι (εντός) ήττες με Κούμπαν, ΠΑΟ θα μπορούσε να αλλάξει το στάτους των Σέρβων. Ο Ράντονιτς παίζει την πρόκριση στον ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε ήδη ένα do or die στη Βιτόρια και για αυτό ελπίζει. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα, όπου η ομάδα αποδίδει πολύ κάτω του μετρίου.


18. MONTEPASCHI SIENA (2-5): Η Μοντεπάσκι έχει μπεί πάλι στο κόλπο και θα μπορούσε να ήταν μέσα χοντρά εάν δεν έχανε όπως έχασε στη Τουρκία από τη Γαλατά. Με τον Νέλσον είναι πολύ καλύτερη και πιο fundamental ομάδα. Ο Κρέσπι έχει περάσει εξ ολοκλήρου τον εξαιρετικό Χάκετ (1ος σε αξιολόγηση στη λίγκα) στο «1» ενώ η ομάδα συνεχίζει την παράδοση του low mistake basketball που έχει χτίσει από την πρώτη χρονιά του Πιανιτζιάνι. Η πρόκριση πάντως είναι  δύσκολη υπόθεση, κακά τα ψέματα..

19. BROSE BASKETS (2-5): Περίμενα περισσότερα, αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό το «περισσότερα» ήταν το κακό εντός ματς με το Μιλάνο. Η Μπάμπεργκ έχει ποιότητα και συνεργασίες αλλά είναι κακή στο αμυντικό κομμάτι και από εκεί χάνει ρυθμό. Ο Φλέμινγκ «έβαλε» δύο νέους παίκτες , ευελπιστώντας ότι ο Βελίτσκοβιτς θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα.


- ZIELONA GORA (2-5): Αμεε.. Αξιοπρεπέστατοι οι Πολωνοί. Έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Φάληρο και συνέχισαν εξαιρετικά στο Μόναχο, όντας μέσα στο κόλπο ακόμα με όσες πιθανότητες τους αναλογούν. Ήδη έχουν βάλει θετικό πρόσημο στη φετινή τους παρουσία..

21. LIETUVOS RITAS (1-6): Έχει καταρρεύσει.. Κρίμα, μπορούσε παραπάνω πράγματα. Δεν έχει καθόλου διάρκεια στο παιχνίδι της και η έλλειψη καλού επιθετικού ποστ παίκτη της στερεί λειτουργικότητα στην επίθεση. Ο Μπάουερμαν δέχεται αυστηρή κριτική.


22. PARTIZAN (1-6): Μακράν η χειρότερη παραγωγικά ομάδα της λίγκας. Ξέρω τι γράφω.. Η Παρτίζαν παρουσιάζεται ανήμπορη να δημιουργήσει και να σκοράρει παρουσιάζοντας μια επίθεση με πολύ κακές αποστάσεις που καταλήγει συνεχώς σε σουτ πάνω σε άμυνα. Πονάει τραγικά η έλλειψη ενός stretch-4 (Μπέρτανς). Μόνη λύση, να ανοίξει το γήπεδο. Το υλικό της «φωνάζει» για αυτό..

23. STRASBURG (1-6): Απογοήτευσε τις προσδοκίες των Γάλλων που ήλπιζαν πολύ στο πρότζεκτ αυτό φέτος..  Μεγάλο αμυντικό πρόβλημα και φανερό θέμα στη σκέψη. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα καταφέρει να τσιμπήσει κανείς τον Αζινσά..

24. BUDIVELNIK KIEV (1-6):Τίποτα.. Θα μπορούσε να έχει παίξει σαφώς καλύτερο μπάσκετ  με το ρόστερ αυτό. Έχει ποιότητα αλλά είναι ασυνάρτητη στον τρόπο που την έχει μοιράσει.  Νομίζω η τελευταία θέση της ανήκει δικαιωματικά..

Y.Γ: O φίλος μας ο Περικλής είναι συλλέκτης αγώνων της Εθνικής, έχοντας συγκεντρώσει τα βίντεο 400 περίπου παιχνιδιών. Του λείπουν τα εξής..

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 1997-όλοι οι αγώνες 
Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 1999-Ελλας-σλοβενια 76-79 και ελλας-βουλγαρια 92-62
Τουρνουα ακροπολις 1993-1994-1996-1997

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου να τον φέρω σε επαφή..

242 σχόλια:

  1. Που είσαι ρε Τζιμάρα; Άργησες και ανησυχήσαμε. Φοβερή ανάρτηση όπως πάντα. Ελπίζουμε σε συχνότερες αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έχουν να κερδίσουν κάτι με το γλύψιμο ;

      Διαγραφή
  2. Τζιμ δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού αλλά με έχει έχει εντυπωσιάσει πραγματικά ο Λοτζέσκι. Εκτός του ότι έχει μάλλον το καλύτερο shot selection που έχω δει παράλληλα δεν εμφανίζει καμία έλλειψη στο παιχνίδι του. Πασάρει με ακρίβεια και δημιουργία και τριπλάρει σαν το Σπανούλη έχει έφεση στο ριμπ και στην άμυνα προσπαθεί με μια κάποια αδυναμία στο ποστ όχι όσο περιμέναμε. Παράλληλα είναι πολύ καλός στο αθλητικό κομμάτι όντας πολύ γρήγορος και τελείωνοντας δυναμικά φασεις κοντά στο καλάθι(το κεφάλι του έφτασε τη στεφάνη στο κάρφωμα κόντρα στη Μάλαγα) Το παιδί με το που το δεις βγάζει μάτια. Πως γίνεται να παίζει στο Βέλγικο πρωτάθλημα μέχρι τα 28 του. Είναι απίστευτο που δεν τον είχε τσιμπήσει κάποια ιταλική ομάδα ή η Παρτιζάν κτλ. Πως το εξηγείς αυτό; παίζει να ξεφουσκώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A) δεν θα ειχε καλο μαναζτερ
      Β) Στον ολυμπιακο του σπανουλη με τον μπαρτζωκα αν ξερεις τα βασικα καλα κανεις παπαδες.
      Γ) ειναι διανοητικα δυνατος

      Διαγραφή
    2. Εγώ νμίζω ότι ο λόγος που οι ομάδες του πρώτου επιπέδου προσπερνούσαν τον Λοτζεσκι είναι ότι δεν έπαιζε καθόλου με σώμα, και άρα υπήρχε ο φόβος αμα αυτός δε βάζει σώμα στο Βέλγιο, πού να αντέξει στην Ευρωλίγκα. Τελικά απλά δεν είναι το στυλ παιχνιδιού του έτσι. Δεν είναι οτι δε κοιτάνε καθόλου Βέλγιο οι ομάδες με σκάουτινγκ, από την ίδια ομάδα αν δεν κανω λάθος τσίμπησε η ΤΑU τον Τελέτοβιτς, και γενικά έχουν βγεί παικτες που πρωτόπαιξαν στο Βέλγιο (πχ Μπατιστ)

      Διαγραφή
  3. τζιμ μηπως υπερβαλλεις καπως; αν με τα power rankings εννοεις ποιος παιζει καλυτερα οκ. αλλα αν εννοεις το ποιος ειναι πιο ισχυρος, και το "πτωμα" του παναθηναικου ειναι πανω απο ομαδες οπως η εφες και η κουτσα. το ιδιο ισχυει και για την τσσκα(το "πτωμα" οπως λεγαμε) που την βαζεις κατω απο την μακκαμπι η οποια δεν ειναι καν καλη φετος ασχετα αν εχει 5-2 και την πρωταρα κουμπαν.

    σιγουρα ο παναθηναικος ειναι απογοητευτικος οπως και η τσσκα αλλα δεν θα τους εβαζα σε τετοιες θεσεις σε μια τετοια λιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ για την Εφές. Έχει πολύ καλούς παίκτες ειδικά στη περιφέρεια με Πλάνινιτς Γκόρντον Βασιλειάδη Χόμπσον και στη ρακέτα αν και δεν είναι πολύ ισχυρή έχουν Σαβάνοβιτς και Ερντέν. Επίσης και αυτοί πέρσι έφτασαν στους οχτώ όπου αποκλείστηκαν 3-2 από τον Ολυμπιακό που τελικά πήρε το τίτλο. Συν το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει καλύτερο ρεκόρ δεν γινόταν να είναι πιο κάτω από ΠΑΟ ο οποίος το μόνο που υπερτερεί αυτή τη στιγμή είναι η φανέλα.

      Διαγραφή
  4. Σύμφωνα με την στήλη sdog@picknroll του sportdog "Νέο σενάριο για τη Φενερμπαχτσε εξυφαίνεται στην Ισπανία! Ο Ομπράντοβιτς θέλει τον Σερχιο Ροντρίγκεθ και του δίνει 2.5 μύρια το χρόνο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα σημαίνει ότι έχει 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στην ομάδα του....Πολύ δύσκολο κατ'εμέ.....

      Διαγραφή
    2. Αν φύγει όμως του χρόνου ο Μπογκντάνοβιτς για ΝΒΑ, πάλι έναν θα έχει. Πάντως, διάβασα ότι και ο Ισπανός θα την ψάξει για εκεί. Αυτή τη στιγμή είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος PG στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλαράκι αφού δεν ξέρεις γρι από μπάσκετ γιατί αντιγράφεις σαν πρόβατο ότι διαβάζεις?αφού είσαι μυρωδιάς.φαίνεται από μακριά..ακούς εκεί ο καλύτερος pg..γελάνε και οι πέτρες με την άμυνα του ροντρίγκεθ.Ο Γκετσεβίσιους είναι καλύτερος αμυντικά..

      Ψαρώνουν οι άσχετοι με 2 ασίστ που βγάζει για να καρφώσει ο ρούντυ..αλλά μέχρι εκεί φτάνετε..

      Διαγραφή
    4. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιός είναι καλύτερος pg από τον Ισπανό αυτή τη στιγμή;
      Εσύ που δεν είσαι μυρωδιάς.Δεν θέλω πολλούς. Έναν μόνο.

      Διαγραφή
    5. Δε συζητώ με άσχετους που δεν έχουν περάσει στη ζωή τους ούτε έξω από γήπεδο μπάσκετ.

      Διαγραφή
    6. ΟΚ. Κατάλαβα...
      Ε, αφού μπήκες στον κόπο και απάντησες, ας μου έβρισκες έναν.
      Δεν θα χαλούσε κι ο κόσμος.

      Διαγραφή
    7. Εσύ που έχεις φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και σκαμπάζεις από μπάσκετ, έγραψες 11 λέξεις για να μου πεις ότι είμαι άσχετος και καθυστερημένος.
      Εγώ σου ζήτησα μόνο μία!!!
      Ένα όνομα...
      Ποιός είναι καλύτερος από τον Σέρχιο;
      Τόσο δύσκολο είναι;

      Διαγραφή
    8. Τζιμ, σε παρακαλω σβησε τα σχολια του ανωνυμου καθως ειναι τοσο προσβλητικα οσο και ανεδαφικα. Δεν θα το κανουμε φορουμ του gazzetta εδω. σε θερμοπαρακαλω να επιληφθεις του θεματος.

      Διαγραφή
    9. Καραρχας δεν έχεις δει ούτε ένα παιχνίδι της ρεαλ οπότε βούλωσέ το.Κατα δεύτερον ένας παίκτης που δεν παίζει άμυνα αποτελεί τρύπα για την ομάδα και δεν πρέπει να παίζει για πολλή ώρα.Δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένος παίκτης.Αν ήτανε έτσι ο καλύτερος παίκτης της ευρώπης θα ήτανε ο Γκετσεβίσιους.

      Γιατί να είναι ο Ροντρίγκεθ ο καλύτερος παίκτης της ευρώπης?
      επειδή έχει ωραία μούσια και καυλώνεις πουστράκο?
      Και αν είναι ο καλύτερος γιατί παίζει 19 λεπτά ενώ ο Γιούλ 23?
      Επειδή δεν ξέρει ο άσχετος Λάσο και ξέρεις εσύ?
      Ξέρεις ότι κάνει 3 λάθη ανά 20 λεπτά?Είναι καλό νούμερο αυτό για pg σε αναλογία με τις 5,7 ασίστς?
      Ξέρεις με ποιους είναι η Ρεάλ στον όμιλο?Έχει παίξει με κανένα σοβαρό αντίπαλο?Τον έχει πρεσάρει κανένας σοβαρός αμυντικός?

      Τα ξέρεις αυτλα λη επαναλαμβάνεις ότι διαβάζεις άσχετο ζώον?

      Διαγραφή
    10. @Ανώνυμος 3:42 π.μ.
      Έναν καλύτερο PG δεν μας είπες όμως..
      Επίσης που το ξέρεις ότι ο άλλος δεν έχει δει ούτε ένα παιχνίδι της Ρεάλ;

      Διαγραφή
    11. @Ανώνυμος 3:42 π.μ.
      ''Τα ξέρεις αυτλα λη επαναλαμβάνεις''.
      Σε έπιασε δυσλεξία και δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να γράψεις.
      Ποιός είπε για καλύτερο παίκτη της Ευρώπης; Για τον καλύτερο PG, λέμε.
      Ποιός είπε ότι είναι ολοκληρωμένος;
      Ο Σπανούλης που δεν παίζει και σούπερ άμυνα, πόσο πρέπει να μένει στο παρκέ; Κανά δεκάλεπτο;
      Ο Διαμαντίδης, πέρσι, τί αναλογία είχε ασσίστ/λάθη; Για τα μπάζα κι αυτός;
      Ο Ισπανός είναι από πέρσι ο καλύτερος PG της Ευρώπης.
      Ένα όνομα ζήτησα. Ένα...
      Τι, φοβάσαι το κράξιμο; Έλα τώρα…

      Χαίρετε...

      Διαγραφή
    12. Eπειδή ο εξυπνάκιας επικαλείται και την άμυνα και πάει να το παίξει ψαγμένος μέσα στην όλη βλακεία του,θα τον συμβούλευα να ρίξει μια ματιά στο +/- του Σέρχιο.Και δεν μιλάω μόνο για φέτος που πάει τρένο η Ρεάλ,αλλά και για πέρσι στα μεγάλα ματς....
      Κατά τ'άλλα μην τον ταίζετε....Αν όντως θέλει να μιλήσει και για μπάσκετ,ας μιλήσει σε κόσμια πλαίσια και με σοβαρά επιχειρήματα και μετά απαντήστε του.

      Διαγραφή
    13. Εϊχες και στο χωριό σου +/- βλακούλη?Βάλτον να παίξει τα 33 λεπτά που παίζει ο Διαμαντίδης και μετά να δούμε τα +/- του.

      Εχετε μαζευτεί όλοι οι άσχετοι εδώ και παίζετε με τα πουλάκια σας κακοποιώντας το άθλημα

      Γιατί δεν μιλατε καλύτερα για playstation?Περισσότερα ξέρετε..

      Διαγραφή
    14. Μπορεί ο τρόπος έκφρασης του Ανώνυμου να είναι πολύ κακός, αλλά κι εγώ συμφωνώ μαζί του.

      Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ο καλύτερος pg από πέρσι κιόλας ο Sergio. To ότι λειτουργεί καλύτερα η Real με αυτόν μέσα δεν μπορεί να είναι κριτήριο για να τον πεις τον καλύτερο.

      Το ότι βγάζει τόσες assist δεν είναι θέμα μόνο προσωπικού ταλέντου (που σίγουρα έχει), είναι και ότι από πέρσι η Real παίζει με πολύ αδύναμες σε σχέση με αυτή ομάδες , αλλά και γιατί έχει τόσο καλούς συμπαίχτες που του δημιουργούν απίστευτους χώρους να δράσει (με τα abilities που έχουν, ball handling κλπ).

      Οι αδυναμίες του δε, είναι πολλές για να θεωρηθεί τόσο καλός όσο λέμε εδώ. Σίγουρα στην οργάνωση είναι καλός, όχι τόσο καλός όμως και ηγέτης για να θεωρηθεί ο καλύτερος.

      Ένας καλύτερος είναι ο 3D, ακόμη και τώρα. Και ο Σπανούλης αν χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση είναι καλύτερος και άλλοι βέβαια αν είναι το συζητάμε. :)

      Διαγραφή
    15. @ y0zh1
      Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Άλλο είναι η διαφωνία και άλλο το κόμπλεξ. Ο τύπος που βρίζει γιατί δεν θέλει να συζητήσει αλλά να προκαλέσει πρόβλημα είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από κάποιον που απλά διαφωνεί με μία άποψη καταθέτοντας τα επιχειρήματά του. Παρόλα αυτά, όπως βλέπεις, του ζήτησα να γράψει ποιόν θεωρεί καλύτερο. Και αποφεύγει να πάρει θέση συνεχίζοντας την επίδειξη συμπλεγματικής παράνοιας. Δεν ασχολούμαι, λοιπόν, περισσότερο με το άρρωστο μυαλό του.
      Πάμε τώρα στην ουσία. Εγώ υποστηρίζω ότι ο Ισπανός είναι από πέρσι ο καλύτερος pg στην Ευρώπη. Μπορείς να διαφωνήσεις, προφανώς. Αλλά, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε πρέπει αρχικά να ορίσουμε τι σημαίνει pg και να τονίσουμε ότι μιλάμε για το παρόν και όχι διαχρονικά. Ο Διαμαντίδης, και ο Σπανούλης ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία;
      Και κάτι τελευταίο. Τι να κάνουμε που έχει ο Σέρχιο καλούς συμπαίκτες; Για να διαπιστώσουμε πόσο καλός pg είναι, πρέπει να τον βάλουμε να παίξει στην Στρασμπούρ ή στη Μπουντιβέλνικ; Δεν είναι κριτήριο ενός καλού pg η αξιοποίηση των συμπαικτών του;

      Διαγραφή
    16. Παιδιά δεν μπάινουμε στην διαδικασία καν να το συζητάμε...
      Δεν μιλάμε για το ποιός είναι διαχρονικά καλύτερος pg.
      Μιλάμε για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και όπως και αν το κάνουμε ο Σέρχι είναι σαφώς καλύτερος όλων των υπολοίπων pg.
      Και από θέμα δημιουργίας , και από θέμα σούτ εν στάσει , και από θέμα σούτ μετά από τρίπλα , και σε σετ παιχνίδι και πόσο μάλλον και στο τρανζίσιον...Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας αλλά αυτό δεν τον καθιστά υποδυέστερο κάποιου άλλου.Απλώς υστερεί σε αυτόν τον τομέα.

      Και για να είμαστε και σοβαροί και λογικοί: Εαν ο Σέρχι είχε αυτό το σούτ , με τόσο ποιοτικούς συμπαίκτες , πολύ καλή άμυνα και δημιουργία θα έπαιζε φέτος ακόμη Ευρώπη ?

      Δεν φταίει ούτε για το εαν έχει πολύ καλούς συμπαίκτες.Δηλαδή ο ΔΔ με σαπάκια έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια.Οι παίχτες εκτός από την προσωπική δουλειά που πρέπει να ρίχνουν δείχνουν και καλύτεροι όταν έχουν κοντά τους και τις κατάλληλες προυποθέσεις (καλό προπονητικό τιμ,πλειάδα ποιοτικών συμπαιχτών)

      Run TMC

      Διαγραφή
    17. Τι να πω παιδιά ίσως να μπερδεύω τον όρο pg.

      Έχουμε δει τόσο καλούς guard (γενικότερα) στην Ελλάδα που μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ως -καλύτερο- pg έναν για εμάς τόσο "άγνωστο".

      Διαγραφή
  5. Ωραία ανάρτηση.Η Ρεάλ είναι εντυπωσιακή όντως και αν είχε έναν καλύτερο παίχτη στην θέση του Γιούλ (στα μεγάλα ματς δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι) θα έλεγα πως πάει καρφί για τον τίτλο.
    Επίσης μια ερώτηση: Που πιστεύεις ότι οφείλεται το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κυνηγάει στο σκορ από την αρχή.Το λέω γιατί μου φαίνεται δύσκολο ο Πεδουλάκης (και το προπονητικό τημ) που πέρσι διάβαζαν πολύ καλά τον αντίπαλο, φέτος να μην προετοιμάζονται σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε, τι είπα;

      Διαγραφή
    2. DON'T FEED THE TROLL!!!
      http://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=Rly6Ppvii0DtwM&tbnid=DIx_DOyxaeD30M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.google.gr%2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26docid%3DRly6Ppvii0DtwM%26tbnid%3DDIx_DOyxaeD30M%3A%26ved%3D%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.uglyhedgehog.com%252Ft-64176-8.html%26ei%3DyRufUsiLLJH8yAO1pYGQBA%26bvm%3Dbv.57155469%2Cd.bGQ%26psig%3DAFQjCNGmPAz-2HdrWTRvTf9Fp1C4viwH8Q%26ust%3D1386245450093928&ei=7xufUs37EeaK0AXJ-YCADw&bvm=bv.57155469,d.bGQ&psig=AFQjCNGmPAz-2HdrWTRvTf9Fp1C4viwH8Q&ust=1386245450093928

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους, ρε Jimάρα. Επέστρεψες δριμύτερος. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα rankings.
    Αλλά, μέρες ήθελα να γράψω για τον ΠΑΟ.
    Για να περιγράψει κανείς την κατάσταση, πρέπει αρχικά να καταγράψει τα δεδομένα στον καλοκαιρινό σχεδιασμό και στο πως έχει εξελιχθεί η σεζόν μέχρι στιγμής.
    Καταρχήν, είναι κοινός τόπος ότι η ομάδα φαίνεται να έχει θέμα στα γκάρντ. Αυτό έχει συζητηθεί και η κουβέντα εξαντλήθηκε από το καλοκαίρι. Ορισμένοι θεωρούν και στο 5. Επίσης, δεδομένα ήταν και τα προβλήματα που προέκυψαν στην προετοιμασία από τραυματισμούς και τις απουσίες και την κούραση των διεθνών. Αυτά, όμως, αφορούσαν και όλες τις ομάδες του status του ΠΑΟ. Οπότε δεν μιλάμε για τεράστιο μειονέκτημα.
    Γι’ αυτό το λόγο η regular season της Ευρωλίγκας θα χρησίμευε ως χρόνος προσαρμογής, προετοιμασίας και απόκτησης συνοχής. Εκεί εστιάζεται η διαφορά του ΠΑΟ με τους ανταγωνιστές του. Οι ήττες από ΟΣΦΠ, Λιέτουβος, Κούμπαν έβαλαν νέα δεδομένα στην εξίσωση. Η κριτική και η πίεση ανάγκασαν τον προπονητή να αλλάξει σχεδιασμό ώστε η ομάδα να επιβιώσει και να περάσει αλώβητη από αυτή την δύσκολη περίοδο.
    Η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό, δεν μπορεί να κάνει ένα σερί νικών για να κερδίσει χρόνο και παίζει από την αρχή της χρονιάς με ασυνήθιστα μεγάλη πίεση για την εποχή. Η πίεση μεγαλώνει κατά την διάρκεια των αγώνων όπου στην Ευρωλίγκα, στα 6 από τα 7 βρίσκεται πίσω και προσπαθεί να επιστρέψει. Στα 2 τα κατάφερε ενώ στα υπόλοιπα 4 όχι. Έχει χάσει 3 ματς στο σουτ και αυτό βαρύνει ακόμη περισσότερο τον ψυχισμό της.
    Η αλλαγή του πλάνου ώστε αυτή η περίοδος να μην αποτελεί πρόβα για τη συνέχεια, ανάγκασε τον Πεδουλάκη να επιλέξει να στηριχθεί πιο πολύ στους περσινούς παίκτες οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη συνοχή αναβάλλοντας την προσπάθεια ένταξης των καινούργιων. Γι’ αυτό βλέπουμε να μην έχει βρει ρόλο ο Λουκάς, να μην παίζει πολύ ο Μπατίστ, να έχει διακυμάνσεις ο χρόνος του Παππά, να ξεζουμίζεται ο Διαμαντίδης και να πιέζεται παρά το πρόβλημά του ο Ούκιτς. Είναι ενδεικτικό ότι όταν η ομάδα κυνηγά στο σκορ, επιστρατεύεται η περσινή 5άδα με ΔΔ-Ούκιτς-Μασιούλις-Γκιστ-Λάσμε και μετά τον τραυματισμό του Γκαμπονέζου, ο Φώτσης. Άντε και με ολίγη από Μπράμο. Αυτοί μπορούν να παίξουν την άμυνα που δαγκώνει λαρύγγια, να βρουν κάποιους αυτοματισμούς στην επίθεση και να ξεμπουκώσουν την ομάδα. Το ίδιο έγινε στο Βελιγράδι, στην Κρήτη, στο Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ και στη Βιτόρια.
    Τι γίνεται τώρα. Καταρχήν, νίκη στο ΟΑΚΑ με Ερυθρό Αστέρα για να μην έχουμε αποκλεισμό-σοκ. Πριν το top-16, πιστεύω ότι θα υπάρξει είτε αλλαγή του Κάρι είτε προσθήκη 5ου γκάρντ. Είναι τόσο φανερή η έλλειψη του παίκτη που περιγράφουμε τόσο καιρό που η κίνηση μοιάζει επιβεβλημένη. Νομίζω ότι στο 5 δεν θα υπάρξει αλλαγή αφού με την πλήρη ενσωμάτωση του Λάσμε στο rotation θα αποκατασταθεί η τάξη.
    Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αν αυτή η κίνηση είναι αρκετή για να αλλάξει δραστικά η εικόνα της ομάδας. Το θετικό από όλη αυτή την πορεία είναι ότι η ομάδα μπορεί και καταφέρνει να γυρνάει τα ματς. Δείγμα ικανότητας και θέλησης.
    Για τον κόουτς έχουν ειπωθεί πολλά. Νομίζω ότι αν δεν έχει βελτιωθεί αισθητά η εικόνα της ομάδας μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ τον Δεκέμβρη, τότε στο ΟΑΚΑ θα παίξει το κεφάλι του όπως και πέρσι στον τελικό. Αυτό προβλέπω χωρίς να συμφωνώ.
    Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα με μία αλλαγή στα γκάρντ έχει τις προδιαγραφές να πάει μακριά όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοι στο top-16. Το λέω τώρα που είναι στο καναβάτσο και οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι.

    Υ.Γ. Απολαυστικός Παπ κόντρα στον Μπογκντάνοβιτς. Θάλασσα έπιασε τη Φενέρ που έφαγε 94 (23 ο Νάχμπαρ!!!).
    Υ.Γ. 1 Η Σιένα έκανε τον όμιλο του ΟΣΦΠ άνω κάτω. Όλοι τώρα, πλην των ερυθρόλευκων, είναι στην τσίτα. Ακόμα και αυτοί που ορέγονται τον Χάκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς...Τα άσχημα αποτελέσματα έβαλαν απο νωρίς πίεση στο μυαλό της ομάδας και έτσι η μεταβατική περίοδος πήγε περίπατο και εφαρμόζεται μόνο στην Α1 όπου βλέπουμε την ομάδα σε όλο το εύρος του ροτέισον, με τον Γιάνκοβιτς να δείχνει ότι έχει ενταχθεί και αυτός στο σύνολο και διεκδικεί λεπτά και στην ευρωλίγκα, εκμεταλευόμενος και το ντεφορμάρισμα του Μπράμου.
      Αν πάνε όλα καλά την Παρασκευή και καθαρίσει και η πρόκριση, πρέπει το τιμ και ο πρόεδρος (ας αφήσει τα περί ΠΑΕ για λίγο) να βρουν τον γκαρντ που λείπει. Γιατί όλα τα προβλήματα της ομάδας αρχίζουν και τελειώνουν στην κακιστη περιφερειακή άμυνα και την ανύπαρκτη πλην Διαμαντίδη δημιουργία. Πραγματικό πάρτι κάνουν τα αντίπαλα γκαρντ κάθε φορά ενώ και η τροφοδότηση του αντίστοιχου σέντερ γίνεται πιο εύκολη χωρίς καλές περιστροφές και κατάλληλη αντιμετώπιση.
      Το ζητούμενο βέβαια είναι να αποδώσει η ομάδα ανάλογα με τις ικανότητες της. Γιατί έχει ικανότητες ακόμα και έτσι. Απλά χρειάζεται φορμάρισμα, υγεία, καλούς ρόλους και μια αλλαγή στα γκαρντ που θα κολλήσει στο παζλ και θα λύσει και τους υπόλοιπους παίκτες.
      Υ.Γ. Κρίμα για τον Κάρι. Δεδομένα καλός παίκτης αλλά στην ευρωλίγκα εμφανίζει άλλο πρόσωπο. Ίσως βρήκαμε τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε την καριέρα που του αξίζει βάση των προσόντων του.
      Υ.Γ. 2 Το βασικό ερώτημα είναι ποιός παίκτης θα έρθει. Θα μπει το χέρι στην τσέπη για να αγοράσεις κάτι από το πάνω ράφι (Χάκετ, Κόπονεν) ή θα πάμε σε άλλη μια ρισκαδόρικη λύση;
      Υ.Γ. 3 Τουλάχιστον μέσα σε όλα αρχίζει και σχηματίζεται ένα rotation στενό μεν αλλά καθορισμένο δε. Ο Ούκιτς αρχίζει να ανεβαίνει, ο Λάσμε επιστρέφει υγιής (;) , ο Γκιστ επιθετικά είναι φορμαρισμένος και απομένει η ενσωμάτωση του Μαύρου για να ανοίξει πιο πολύ το rotation.

      Διαγραφή
    2. Και για να συμπληρώσω, Madness. Σήμερα χτύπησε στο χέρι ο Παππάς (δεν ξέρουν ακόμη αν και πόσο σοβαρό είναι), δεν πορπονήθηκαν οι Γκιστ, Λουκάς και ο Λάσμε έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς μεγάλη πίεση.
      Ε, υπάρχουν κι αυτές οι αναποδιές που συμπληρώνουν το παζλ.

      Διαγραφή
    3. o Kαρυ ειναι ντεφορμε γενικα και στην α1,χθες οταν επιτελους εβαλε ενα 3ποντο τον χειροκροτησε ορθιος ολος ο παγκος.

      Διαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!! (ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ)....
    Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠ-16...
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ...
    ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...
    ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΡΕΑΛ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ, ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΞΕΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ Φ4, ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ... ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠ-ΧΑΙΝΣ...
    ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥΣ Ή ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ...ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ...
    ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΖΟΤΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ...ΚΡΕΝΤΙΤ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ...
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΟΙΚΟ ΜΟΥ ΡΑΝΚΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Φ4...ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΖΟΤΣ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΖΟΡΙΑ / ΔΥΣΚΟΛΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΖΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ Ο ΖΟΤΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ / ΙΔΕΩΝ.

    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ....

      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. το νταμπλ στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακός χωρίς Λο και Μάντζαρη μεγαλύτερο από 2 συνεχόμενους τίτλους Ευρωλίγκας από ομάδα 6 εκ μπάτζετ. Δηλαδή τώρα αυτό δεν είναι τρολάρισμα;

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΩΝ 12 ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑΙ, ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    4. @ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ
      Πολύ ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση. Συμφωνώ, σχεδό σε όλα και ιδιαίτερα στην αναφορά στη Φενέρ.

      Διαγραφή
    5. Ωραίος ο Ζεν, δεν πιστεύω πως ο Κλέιζα μπορεί να είναι καταλύτης, θεωρώ πως δεν έχει το κατάλληλο στυλ παιχνιδιού. Χρειάζεται κάποιον άλλον να δημιουργεί για αυτόν. Είναι πολύ πεσμένος σωματικά για να είναι επικίνδυνος στο ποστ παιχνίδι...
      Θεωρώ για την ωρα πως δε θα βγει φέτος σαν μεταγραφή... Και αν έχεις μεσα Μπιέλιτσα που σιγουρά μπορεί να δημιούργήσει για Κλέιζα, η άμυνα της Φενέρ θυμίζει ελβετικό τυρί.

      Διαγραφή
    6. ΘΑΝΚΣ ΓΚΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ (ΟΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ)...
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ, ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΑΝΙΤΖΙΑΝΙ)...ΑΠΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΡΕΑΛ (ΕΙΔΙΚΑ), ΜΠΑΡΤΣΑ, ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΟ, ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ)....
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...

      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    7. Εχεις απολυτο δικιο. Ειναι απαραδεκτο ο Πεδουλακης να νοιωθει οτι παιζεται το κεφαλι του μετα απο οσα εδειξε την περσινη χρονια.
      Φαινεται, εκ των υστερων βεβαια, οτι κακως δεν ακολουθει το πλανο που ειχε εξ αρχης για την ενσωματωση των νεων παικτων αλλα απο την αλλη μπορω να τον καταλαβω οταν βρισκεται αναμεσα σε ανθρωπους που απαιτουν αποτελεσματα ΚΑΙ θεαμα λες και εχουμε το ροστερ των σπερς.
      Απαιτειται σοβαροτητα απο ολους οσοι βρισκονται γυρω απο την ομαδα αλλιως τα πραγματα μπορουν να γινουν πραγματικα ασχημα για τον ΠΑΟ.
      Ο Ολυμπιακος εχει καταφερει κατι πραγματικα αξιοθαυμαστο και μπραβο του. Ειναι μεγαλη υποθεση να εισαι σιγουρος για την θεση σου. Το οτι ερχονται με τον ενα η τον αλλο τροπο τα αποτελεσματα βοηθαει βεβαια παρα πολυ.
      Ας χαρουμε το αθλημα εφ οσον μας αρεσει και να θυμομαστε οτι κατα την "κυριαρχια" του παναθηναικου τα προηγουμενα χρονια υπηρξαν αρκετοι αποκλεισμοι σοκ και φυσικα, σωστα κατα την αποψη μου, δεν κουνηθηκε φυλλο τοτε. Δεν μαθαμε τιποτα αραγε τοσα χρονια στην ελιτ?

      Διαγραφή
  8. αντικειμενικός και αισιόδοξος όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Τζιμ,μακρά η απουσία σου κι ούτε ένα συγγνώμη(:P πλκ κάνουμε).
    Ωραία τα ράνκινγκς σου.
    1ον,θα έβαζα την Παρτιζάν τελευταία και την Μπουντιβέλνικ λίγο πιο πάνω.
    Τα υπόλοιπα μου φαίνονται λίγο πολύ μια χαρά.
    Η Ρεάλ κάνει περίπατο και μην ξεχνάμε ότι έχει παίκτες σε πολύ παραγωγική ηλικία.Σέρχιο ώριμος και ζωντανός στα 27 του,Ρούντι όσο σταρ και συνάμα εργαλείο πρέπει στα 28 του,ο Μίροτιτς με βλέμμα στο ΝΒΑ σιγά σιγά μεγαλώνει μπασκετικά,ο Γιουλ πάντα με ενέργεια και λίγη παραπάνω πείρα,ο Μπούρου σε μια φάση που επιτέλους κοιτάει ως βασικός σέντερ την κούπα με αξιώσεις.Για μένα δεν τίθεται θέμα κακού timing στο φορμάρισμα,δεν υπάρχουν αυτά από τη στιγμή που η ομάδα είναι ανεξάντλητη.Δύο ερωτηματικά:το πόσο καλά θα αποδώσει η επίθεση στο μισό γήπεδο στα μεγάλα ματς(με λίγα λόγια πόσο καλά θα παίζει σετ όσο δεν υπάρχει ο Ροντρίγκεθ στο παρκέ-που ο Λάσο συνηθίζει να τον χρησιμοποιεί σχετικά λίγο για τα μέτρα του) και το τι θα γίνει όταν θα βρεθεί αντιμέτωπη στη ρακέτα με περιπτώσεις Χάινς,Κρστιτς,Τόμιτς κ.α(για μένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για Ρεάλ).
    Βλέπω πάντως φέτος οι δυνατές ομάδες έχουν ένα πιο ατσαλωμένο ρόστερ και κοιτάζουν πιο μακροπρόθεσμα τα σοβαρά παιχνίδια.Ο Πάο όσο βρίσκεται σε τέτοιο αγωνιστικό τέλμα δεν έχει την πολυτέλεια να σχεδιάσει για το μέλλον(να μου πεις ούτε πέρσι είχε,αλλά υπάρχουν κάποιες τρύπες-προβλήματα και συσχετισμός με τους αντιπάλους που δυσχεραίνουν τα πράγματα) και αυτή τη στιγμή έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνέλθει με ηλεκτροσόκ και να επιστρέψει στον στόχο που είναι τα πλειοφ και ΄φυσικά το φάιναλ4.
    Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που η Φενέρ μοιράζει τις επιθέσεις της και επιλέγει το πότε θα τρέξει σε χρόνο dt ή θα πάει σε πλήρη σετ επίθεση.
    Ο Όσφπ έχει σπουδαίες επιλογές στην περιφέρεια,έχει ατσαλώσει και την άμυνα του και θαρρώ πως έχει όλα τα εφόδια να καθαρίσει τα παιχνίδια με πιο low level αντιπάλους.Πιο μονταρισμένη η ομάδα με πέρσι,πιο έτοιμη να μην κάνει γκέλες,εξακολουθώ να πιστεύω οτι στα κρίσιμα παιχνίδια η φροντλάιν θα δείξει τη μεγάλη της διαφορά με πέρσι.Όπως τα μαζέψουν οι κοντοί...Σαφώς όμως μπορεί να ανοίξει τα παιχνίδια στο ρυθμό που θέλει.Κλειδί το attitude των Ντάνστον-Πέτγουει σε αυτά τα σημεία.
    Στην Τσσκα ο Μίλος αποδεικνύει ότι είναι σούπερ παίκτης και όπως τα σημειώνεις εσύ Τζιμ.Έχει το καλύτερο μάλλον δίδυμο σέντερ στη διοργάνωση και αν βρεθεί σοβαρή πατέντα για παιχνίδι δημιουργίας και ώριμης πρωτοβουλίας από την περιφέρεια με και κυρίως χωρίς τον Μίλος τότε η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις.Μου κάνει εντύπωση ότι στα τελευταία ματς ο Μεσίνα δίνει τη μπαγκέτα των αποφάσεων στο Γουίμς που εκτελεί και pick n roll offense και πιο λίγο iso καταστάσεις.Ο Μίτσοβ περισσότερο σε executive ρόλο με την ταμπέλα του σκεπτόμενου ρολίστα σουτέρ,ενώ ερωτηματικό παραμένουν οι αρμοδιότητες του Πάργκο,το κυριότερο θέμα προς επίλυση(λογικά ο Κρστιτς θα προσαρμοστεί σιγά σιγά και ο Κριάπα θα βρει τον εαυτό του.)
    Η Μπάρτσα για μένα έχει σοβαρό θέμα στη δημιουργία...θα ήθελα να δω έναν καλό pass first και classy pg.Πέρσι με τον Σάρας έβρισκαν λύσεις,φέτος δεν ξέρω πως θα τη βρουν.
    Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη πάντως αυτή τη στιγμή για την κούπα(κουβέντα να γίνεται έτσι..?) θα έλεγα Μπάρτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός με τον Μίλος;
      Δεν νομίζω ότι βγάζει μάτια φέτος. Για να μην μου πεις ότι τον αδικώ πάλι, σημειώνω ότι κανείς από την ΤΣΣΚΑ δεν είναι σούπερ. Μπερδεμένος είναι ο Σέρβος όπως και όλη η ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν είπα οτι βγάζει μάτια.Είπα ότι υπό το ρόλο του pass first δείχνει ότι είναι εξαιρετικός παίκτης,ενώ παρά τα διάφορα θέματα χημείας στη backcourt είναι ο βασικός δημιουργός και το πρώτο βιολί στις περιπτώσεις που η Τσσκα παίζει ορθόδοξα και κάνει πρόβα σοβαρού τοπ16.Δες τα ματς με Μπαρτσελόνα και Μπουντιβέλνικ(το οποίο πήγαινε πολύ κλειστά και ο Σέρβος ήταν η κύρια και ευεργετική εστία δημιουργίας των Ρώσων.)Κι εδώ απορώ που δεν απέκτησε άλλο δημιουργό η Τσσκα αλλά πήγε στον Πάργκο...Μην έχει πάλι τα περσινά που όταν κόπηκε ο Τεόντοσιτς γκρεμίστηκε το οικοδόμημα...

      Διαγραφή
    3. Είδα το τελευταίο δεκάλεπτο της ΤΣΣΚΑ με τους Ουκρανούς και η αλήθεια είναι ότι ο Τεόντοσιτς καθάρισε το ματς. Όχι με ταρζανιές και τραβηγμένα σουτ αλλά δημιουργώντας. Μόνος του, όμως. Χωρίς τον Πάργκο δίπλα του. Τον βοηθάει πολύ η κίνηση του Χάινς. Αυτό παρατήρησα. Με την Μπάρτσα δεν ήταν το ίδιο. Τουλάχιστον στο α' ημίχρονο που είδα.
      Για να δούμε τί θα αλλάξει ο Ιταλός ενόψει top-16 γιατί τα θεματάκια του τα έχει.

      Διαγραφή
    4. @77
      βασικα ...ο τεοντοσιτς ...οσο παιζει με ομαδες που δεν μπορουν να διαβασουν η να μην εχουν τα εργαλεια...να χτυπησουν την αμυντικη του αδυναμια,δεν εχει προβλημα.
      οταν ομως παιξει με ομαδα που θα τον χτυπησουν σαν χταποδι...τοτε σφυριξε ληξης,ο γαμος σχόλασε.
      και οσφπ,παο ξερουν καλα να το κανουν αυτο και εχουν και τα εργαλεια.
      gskordak

      Διαγραφή
    5. 29 πόντους 30 ranking στους δυο περσινούς αγώνες του με τον ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    6. Πού είσαι, ρε φάτσα;
      Το ξέρεις ότι συμφωνώ 100%.
      Και δεν είναι μόνο η αμυντική του αδυναμία. Είναι και τρόπος που αντιδρά όταν τον διαβάζουν οι αντίπαλες άμυνες. Όταν χρειάζεται να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του, να μείνει ψύχραιμος, να κατευθύνει την ομάδα και να ψάξει εναλλακτικές.
      Ε, εκεί τον πιάνει θάλασσα.
      Επιπλέον, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τον ξέρουν σαν την κάλπικη δεκάρα.

      Διαγραφή
    7. @Ανώνυμος - 7:07 π.μ.
      Ε, και; Αφήστε τα αυτά.
      Στα ματς που καίνε, τί έκανε ο Τεόντοσιτς;
      Στον ημιτελικό με τον ΠΑΟ στην Πόλη, στον τελικό με τον ΟΣΦΠ στο ίδιο F4, τον ημιτελικό με τον ΟΣΦΠ πέρσι.
      Και μιλάμε για 2 χρονιές που η ΤΣΣΚΑ πήγαινε ως σούπερ φαβορί.
      Μέχρι τώρα, ο Σέρβος δεν...
      Αν αλλάξει την κατάσταση, εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

      Διαγραφή
    8. Εσύ κατάλαβες να υποστηρίζω ότι ο Τεόντοσιτς είναι μαγικός στα μεγάλα ματς, ότι έχει πάρει τίτλους, ότι φωνάζει παρών στα Final 4. Και τα κατάλαβες όλα αυτά επειδή ανέφερα τις περσινές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟ;

      PS.
      Και στον ημιτελικό της Πόλης και δεν είχε πάει και τόσο άσχημα όσο πιθανώς να θυμάσαι. Κι αν οι χαμένες βολές αποτελούν πληγή, επουλώνεται από το γεγονός ότι έβαλε το νικητήριο καλάθι.

      Προφανώς, η απάντησή μου πηγαίνει στο ότι ο ΠΑΟ ξέρει και μπορεί να το χτυπήσει. Δεν είδα κάτι τέτοιο πέρσι, κ' αυτό έγραψα.

      Διαγραφή
    9. Όχι δεν κατάλαβα αυτό. Αλλά γράφοντας τα ranking των αγώνων με τον ΠΑΟ στο top-16, φάνηκε σαν να διαφωνείς με την άποψη περί Τεόντοσιτς.
      Και, πάντως, στοην ημιτελικό στην Πόλη ο Σέρβος ήταν χάλια και παραλίγο μοιραίος.
      Για να το πω αλλιώς, αν έβαζαν τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ να διαλέξουν σε ποιόν ποντάρουν για να χάσουν ένα μεγάλο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, έχεις αμφιβολία ότι θα διάλεγαν τον Μίλος; Δηλ. τον πιο εύθραυστο.

      Διαγραφή
    10. Γράφοντας τα στατιστικά του με τον ΠΑΟ, δε θα μπορούσα να εννοώ τίποτα περισσότερο από το ότι διαφωνώ με την άποψη του από πάνω μου, ότι δηλαδή ο ΠΑΟ γνωρίζει πως να τον σταματήσει.
      Αν κατάλαβες κάτι άλλο, κακώς το κατάλαβες.

      Στην ακατανόητη ερώτηση που κάνεις, θα προσπαθήσω να απαντήσω λέγοντας ότι :
      - Ο ολυμπιακός πολύ καλά θα έκανε να σημάδευε τον Τεόντοσιτς.
      - Αμφιβάλλω πολύ ότι ο ΠΑΟ έχει τον τρόπο και τους παίκτες για να πλήξει τον Τεόντοσιτς.

      Στην ημιτελικό της πόλης ήταν ο τρίτος της ομάδας στο σε ranking και πόντους. Αυτό δε σημαίνει ότι ηταν φοβερός, αλλά σημαίνει σίγουρα ότι δεν ήταν και κακός. Και επειδή την ιστορία δεν την γράφουν οι υποθέσεις αλλά τα γεγονότα, ο Μίλος δεν είναι «παρολίγον μοιραίος», αλλα καθοριστικός για τη νίκη.

      Διαγραφή
    11. @ανωνυμος
      φιλε μου ,αν θυμηθεις τι εκανε ο τεοντοσιτς στον ημιτελικο της κωνσταντινουπολης με τον παο,θα καταλαβεις τι εννοω.
      καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο.στο κρισιμο λοιπον...γιατι παντα για αυτο μιλαω...εχουν τον τροπο να τον στείλουν αδιαβαστο.
      ο τεοντοσιτς δεν εχει ποδια και ειναι και κοπρος μεγαλος. αυτο θα τον κραταει παντα κατω απο αυτο που μπορει
      gskordak

      Διαγραφή
    12. Τι έκανε πια σε αυτόν τον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης; 12 από τους 66 πόντους της ομάδας του έβαλε. Είχε πολλά λάθη αλλά πήρε και πολλά ριμπάουντ. 3ος σε ranking της ομάδας του, 5ος στον αγώνα. Ξανατονίζω ότι δεν υπονοώ ότι ήταν καταπληκτικός αλλά κακός δεν ήταν σε καμία περίπτωση.

      Έτσι κι αλλιώς όμως, το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία σημασία για αυτά που υποστηρίζω εγώ. Γιατί τότε ο ΠΑΟ είχε Ομπράντοβιτς, είχε Καλάθη, είχε και σχετικά νεότερο Διαμαντίδη.

      Η θέση σου ότι ο τωρινός ΠΑΟ μπορεί να τον στείλει αδιάβαστο στηρίζεται μάλλον σε κάποια δοξασία, κι όχι σε κάποιο επιχείρημα. Μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω την αναφορά στα πόδια του, την ώρα που η περιφέρεια του ΠΑΟ περιλαμβάνει τους Διαμαντίδη, Κάρι, τον αδύνατο να συγκεντρωθεί Παππά, και μόνο τον Ούκιτς να προσπαθεί να κουμαντάρει όλη την περιφέρεια.

      Εκτός να εννοείς να θυσιάσει τα πάντα ο ΠΑΟ μόνο και μόνο για να σταματήσει τον Σέρβο. Τότε πάλι νικητής είναι ο Μίλος.

      Και για να ολοκληρώσω, η περσινή κόντρα ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ δεν μου έδειξε ότι αυτός ο ΠΑΟ έχει τον τρόπο και την δυνατότητα να σταματήσε τον Τεόντοσιτς χωρίς να θυσιάσει κάτι άλλο. Σε τελική ανάλυση δεν ξέρω τι θα γίνει αν συναντηθούν σε F4 και μάλλον δε θα το μάθω ποτέ. Και για αυτό δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε ο Τεόντοστις.

      Διαγραφή
    13. Ο τεόντοσιτς απο τότε που πήγε τσσκα,έχει μόνο νίκες απέναντι στον παναθηναικό και με σπουδαία ματς.Αν δεν κάνω λάθος είναι στο 5-0 το σερί του.Απο την άλλη ο "ασταμάτητος" διαμαντίδης απέναντι στην τσσκα,έχει τελειώσει ματς μέχρι και άποντος,άσουτος και λοιπά φανταχτερά...

      Διαγραφή
    14. @anwnymos
      δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ειμαι ολυμπιακος.
      ο τεοντοσιτς εχει τρομακτικη αδυναμια στο αμυντικο κομματι που δεν αναγραφεται στη στατιστικη.
      το οτι μπορει να εχει βαλει 10 και να εχει φαει 20 η ομαδα του απο κακη αμυνα δικη του(πχ ανυπαρκτες βοηθειες,ανυπαρκτη προσωπικη αμυνα κτλ),ειναι σημαντικοτερο.
      δεν αμφισβητω το ταλεντο του.μην παρεξηγηθουμε χωρις λογο.απλα ο τροπος που παιζει,στα μεγαλα παιχνιδια δημιουργει μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα.
      gskordak

      Διαγραφή
    15. @gskordak
      Είμαι ο ανώνυμος εκτός του 1:01.

      Δε με νοιάζει τι ομάδα είσαι. Προσωπικά έφερα ενστάσεις μόνο για το κατά πόσο ο ΠΑΟ μπορεί να χτυπήσει τον Τεόντοσιτς. Σε άμυνα και επίθεση. Όλα όσα λέω αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό.

      Διαγραφή
    16. @anwnymos
      οκ εγω για την ομαδα αναφερθηκα για το σχολιο σχετικα με τη δοξασια κτλ.
      βεβαια ο τωρινος παο σιγουρα εχει θεματα.ομως εγω αναφερομαι για τα κρισιμα οπως λεω παιχνιδια που θα ειναι αρκετα πιο μετα και εκτιμω οτι εκει θα ειναι καλυτερος και θα εχει αυτην την δυνατοτητα.
      gskordak

      Διαγραφή
  10. Ρε Τζιμάρα, κοράκιασα αδελφέ μου χωρίς την όαση!
    Χαίρομαι που γύρισες!
    Θέλω ανάρτηση για διαιτητές και αν είναι κλειστό club ή όχι, ή τελοσπαντων τι έχεις καταλάβει... ¨Εγραψα και κάπου αλλού ότι με πιάνει αλλεργία πια με το υπεροπτικό ύφος του Λαμόνικα και εκείνο το μαλλί του Μπραζάουσκας, που πρώτα έγινε σαν της γιαγιάς μου και μετά αποσύρθηκε... Γιατί τόσο κλειστό κύκλωμα οι διαιτητές; Ή είναι εντύπωση μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κλίκα του μπερτομέου κυνηγάει την πανάθα, τι δεν καταλαβαίνεις? Κλέβουν τον ιδρώτα των παιχτών μας. Μας έχουν βάλει στο μάτι. Μόνο έτσι σταματιέται η ομάδα.

      Διαγραφή
    2. 12.48 ελεος πια με τους γαβρους που το παιζουν παναθηναικοι εδω μεσα.

      Διαγραφή
  11. Τη ματιάσατε τη Ρεάλ.
    Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Μπουρούσης. Ένα μήνα έξω και μετά με μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Λάσο (προφέρεται Λαθο;;;;)... Πάντως η ρακέτα της Ρεάλ με ή χωρίς Μπουρού δεν εμπνέει εμπιστοσύνη... Μίροτις είναι ελαφρύς, Μπουρούσης ελαφρύς και αδύναμα πόδια, δεν μπορει να σπρώξει ειδικά στην επιθεση με πλάτη, Σλότερ αλτικός αλλά ελαφρύς (τι του έκανε ο Σόφο στο 1 vs 1 πέρυσι)... Ο Ρέγιες δε με πείθει, έχει βέβαια καλά γκαρντ+Ρούντυ που πάνε στο ριμπάουντ αλλά μια καλή οργανωμένη ομάδα που θα την πάει στο 5 εναντίον 5 και με καλή ρακετα (περσινός ΠΑΟ) πιστεύω θα την έλιωνε σε σειρά 5 αγώνων...

      Διαγραφή
    2. Όντως τη ματιάσαμε λίγο...
      Θα συμφωνήσω πάντως με τον Ναπ.Βέβαια,αυτή η Ρεάλ δεν λιώνεται σε καμία περίπτωση(ούτε ήταν και η κατ'εξοχήν καλή ηη ρακέτα του περσινού Πάο) αλλά θα υπάρξει θέμα και θα φανεί η διαφορά με μεγάλους αντιπάλους.Πρόσθεσε σημαντική ποιότητα με τον Μπουρούση που της έλειπε,αλλά αμυντικά και γενικά το ειδικό βάρος των ψηλών στο 5 είναι το πιο τρανταχτό(αν όχι και το μόνο-μπορεί να κοστίσει όμως) στο ρόστερ της.

      Διαγραφή
    3. Μόνο ο περσινός ΠΑΟ μπορεί να την κερδίσει κ γω έτσι πιστεύω.
      Μόλις πιάσουμε κ φέτος τα ίδια στάνταρ απόδοσης δεν νομίζω να μας δυσκολέψει καμιά Ρεάλ.

      Διαγραφή
    4. "77
      Τη ματιάσατε τη Ρεάλ.
      Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Μπουρούσης. Ένα μήνα έξω και μετά με μάσκα."

      77 είσαι απόλαυση!
      Κάνεις και για εκφώνηση ιατρικού δελτίου! Σε πάωωωωωωω!!!
      ---Ria---

      Διαγραφή
  12. ο Ολυμπιακός έχει ένα σαφές πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναικό και σε πολλές άλλες ομάδες. Και τα 40 λεπτά του αγώνα παρουσιάζει πολύ λειτουργική περιφέρεια.Ο Σπανούλης ταιριάζει με Λο και Μαντζαρη όπως και ο Σλούκας. Σχεδόν ποτέ δεν παίζουν μαζί Σπανούλης Σλούκας ή Λο Μάντζαρης. Συν ότι και τα 2 3αρια είναι καλοί χειριστές και weaksiders. H ομάδα πιάνει πολύ υψηλό ρυθμό τέτοιον που έστω και για 7-8 λεπτά τις περισσότερες ομάδες τις καθαρίζει. Οι ανατροπές εκεί βρίσκουν την εξήγησή τους, δεν είναι μεταφυσικά φαινόμενα. Αυτό βέβαια δεν αρκεί. Για να έχει ο Ολυμπιακός το ρόστερ ώστε να υπερασπιστεί το τίτλο του απέναντι στη Ρεάλ κυρώς που έχει τα ίδια προτερήματα και περισσότερα πρέπει ο Ντάνστον και ο Λοτζέσκι να συνεχίσουν έτσι (κάτι που αποτελεί στοίχημα) ο Μπέγκιτς να παίξει τουλάχιστον όπως στη Ρεάλ(άμυνα) και το 7-8 λεπτά να γίνει 25. Τουλάχιστον θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο και περισσότερο από πέρσι ομάδα-προπονητή.

    Άι Φερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναφέρω τη Ρεάλ μιας και μοιάζει με τον ΟΣΦΠ όντας καλύτερη, όχι ότι δεν υπολογίζω τις άλλες εννοείται.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός φίλε.
      Μην κρατάμε πάντως μόνο τη Ρεάλ,είμαστε ακόμα στην 1η φάση.Φέτος παίζουν σίγουρα 5-6 ομάδες για να φτάσουν στην κορυφή.

      Διαγραφή
  13. Απευθύνομαι στον Jim και σε άλλους ειδήμονες: Θα μπορούσε ο Mat Janning να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του pg του Παναθηναϊκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι pg φίλε μου

      Άη Φερ

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=zabXb8DW0W8

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλός παίκτης,ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ίσως ψάχνει ο Πάο.Παρότι έχει πιο δυνατά πόδια από Κάρι.

      Διαγραφή
  14. Γεια σας παιδια. Θα μιλησω για τον ολυμπιακο πρωτα. Νομιζω οτι βρισκεται σε καλη φορμα, οχι μονο λογω του 7-0 αλλα κυριως λογω της εικονας του. Για να μην παρεξηγηθω δεν πιστευω οτι δεν εχει αδυναμιες καθε αλλο. Πιστευω ομως οτι εν συγκριση με τις αλλες τοπ ευρωπαικες ομαδες βρισκεται τουλαχιστον μισο σκαλι πιο πανω στην ετοιμοτητα και στη συνοχη. Παρουσιαζει βεβαια καποια κενα διαστηματα στο παιχνιδι και ισως υπαρχει ενα κενο στην αμυνα στο 5. διοτι πλην του εξαιρετικου Ντανστον, που δεν τον λες μεγαλο κορμι, δεν υπαρχει καποια αλλη εγγυηση στην αμυνα. Ειναι βεβαια και ο Μπεγκιτς ο οποιος αν και αρχιζει να βρισκει επιθετικο ρυθμο (ειναι καλυτερος στο ποσταρισμα απο οτι ελεγαν τελικα) δεν ταιριαζει καθολου στην αμυντικη τακτικη του ολυμπιακου πανω στα πικ εν ρολ λογω των αργων του ποδιων και ετσι σημαδευεται ευκολα απο τους αντιπαλους. Βεβαια περιμενω να τον κρινω καλυτερα απεναντι σε ισουψεις του οπως ο Τομιτς η ο Ζοριτς. Ο Σιμονς ειναι ο αγνωστος χ της frontcourt του οσφπ μετα τον τραυματισμο του. Αν βεβαια καταφερνει σταθερα για ενα δεκαλεπτο να αμυνεται σωστα, να παιρνει ριμπαουντ και να βαζει ενα δυο ετοιμα καλαθια, θα ειμαστε οκ. Με προβληματιζει λιγο και ο Λο ο οποιος ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του και γι αυτο νομιζω εχει μεινει πισω στο ροτεισον. Παραμενει ομως από τους τοπ γκαρντς στο να τρεξει την ομαδα στο τρανζισιον. Περαν τουτων πρεπει να δωσουμε κρεντιτς στο Λοτζεσκι και στο Ντανστον οι οποιοι για πρωτη φορα στην καριερα τους στην ευρωλιγκα ειναι εξαιρετικοι. Καλος ειναι και ο Πετγουει τηρουμενων των αναλογιων ο οποιος κανει συγκεκριμενα πραγματα (κοψιματα, ριμπαουντ, τριποντα) σε πολυ καλο επιπεδο. τελος νομιζω το winning mentality του ολυμπιακου στα δυσκολα τεινει να γινει θρυλικο. Συνοπτικα για τις αλλες ευρωπαικες ομαδες εχω να πω οτι η ρεαλ πηγαινει τρενο αλλα βρισκεται σε ευκολο ομιλο και με ανησυχει η επιθεση τους στο 5-5, η ΤΣΣΚΑ παρουσιαζεται δυσλειτουργικη στη backcourt καθως ο μονο καθαρος δημιουργος ειναι ο Τεοντοσιτς με τα γνωστα μειονεκτηματα και τις τρελες του ενω και στους ψηλους τα μεγαλα σχηματα με 2 πενταρια δυσκολευουν τις καλες αποστασεις και στην ευελιξια στο μισο γηπεδο αν και βοηθαει λιγο σε αυτον τον τομεα ο undersized heins. Επισης και η μπαρτσα φαινεται να βρισκει ρυθμο, εχει ομως κι αυτη τα θεματακια της. Λειπει ο καθαρος δημιουργος απο το ροστερ της ενω και οι ψηλοι ειναι ολοι βαρια παιδια και αργα ποδια που δεν δινουν ποικιλια σχηματων στον Πασκουαλ. Εχει ομως αναμφισβητητη ποιοτητα ενω και η ελευση του Παπανικολαου με τα γρηγορα ποδια του εχει δωσει ενα τονο ενεργειας και νεανικοτητας στην ομαδα. Στη Φενερ δυσκολευομαι να βγαλω γνωμη για αυτην καθως ξεκαθαρα εχει κανει ο Ζοτς καλη δουλεια, ωστοσο δεν φτανει μονο ο Πρελντζιτς για καθαρο ασο ενω και ο Κλειζα δεν λειτουργει ως game changer οπως αρχικα ειχε προβλεφθει και το σημαντικοτερο παρουσιαζουν το τελευταιο διαστημα πολλες αμυντικες αδυναμιες οι οποιες δεν μπορουν να καλυφθουν μονο απο τα τρικς και τις ζωνες του Ομπραντοβιτς και γενικοτερα θεωρω και σαν πρωτη χρονια του στην ομαδα δεν θα στοιχηματιζα τη συμμετοχη τους στο final four.
    Σορρυ αν σας κουρασα και μακαρι να ανταλλαξουμε αποψεις.

    billy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο 4 αγωνιστικές οι Μπονσού και Μπέγκιτς και 20χιλ ευρώ πρόστιμο και 3 αγωνιστικές ο Πρίντεζης και 10χιλ ευρώ πρόστιμο.Επίσης μια αγωνιστική(με την Σιένα) κεκλεισμένων των θυρών για τον Ολυμπιακό.Πάρα πολύ βαριά η τιμωρία αλλά ουσιαστικά το μόνο που χάνει ο Ολυμπιακός είναι τον Μπέγκιτς στο πρώτο ματς του Τοπ 16 και τα χρήματα απο το εντός παιχνίδι.
    Αύριο η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague για την επιβεβαίωση.Δεν ξέρω αν οι 2 ομάδες θα έχουν δικαίωμα έφεσης.Λογικά ναι.
    Ο Καββαδάς απο νωρίς στα βαθιά παίζοντας σαν 2ος σέντερ στην υπόλοιπη regular season...

    -Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ολυμπιακος εχει αποκτησει μεταλλο και βεβαια περιμενω τον δευτερο γυρο οπου θα εχει πιο δυσκολους αντιπαλους τοσο στο παρκε οσο και στους παγκους. παντος η στελεχωση βγαινει και ειδικα ο λοντζε ειναι λιρα 100.
    Η ρεαλ με εχει αιφνιδιασει αφου παιζει το καλητερο μπασκετ σε αμυνα και επιθεση ..θελω ομως να ασχοληθω με 2 ομαδες που ξεκινησαν αλλιως και αλλιως εχει παει το πραγμα.. παο και τσσκ εχουν περιπου το ιδιο δυσκολο μονοπατι να ανεβουν με τους ρωσους να βρησκουν καποιες λυσεις.
    Στον παο ο κοουτς φαινεται να τα εχει χαμενα, βλεπει τους παιχτες τους να ερχονται τραυματισμενοι αλλα και να φευγουν τραυματισμενοι απο το παρκε. Ο καρυ που ολοι λεγαμε οτι ηταν χρυσος φαινεται εκτος ρυθμου και δεν του βγαινει τπτ στο παρκε!! ο φωτσης μεχρι πριν απο ενα παιχνιδι δεν ειχε ρολο οποως και οι μαυροκε μπραμος μπατιστ γιανκοβιτς, και εκει που μιλλουσαμε για ροστερ 12 παιχτων πλεον ειμαστε με 6-7.
    Ο ουκιτς μπηκε ανετοιμος και ο λασμε επισης με καμια προπονηση!!!
    Μετα το γκειμ με τους σερβους θα πρεπει να παρθουν καποιες αποφασεις.. θελουμε καποιον για το 1 , και ο καρυ με αυτον τον παππα φαινεται να μν εχει ρολο.
    Πρεπει να παρθει αποφαση τι θα γινει με τον μαυρο... θα καθεται στον παγκο και δεν θα παιζει γιατι δεν μπορει στην αμυνα??? θα χρησιμοποιηθει καπως?? θα αφεθει ελευθερος να παρουμε καποιον αλλο???
    Ο κοουτς εχει αναδειξει παιχτες οπως ο λασμε ο γκιστ ο μπραμος, αλλα πραγματικα φετος τα εχει χαμενα και δεν ξερω για ποσο θα εχει την στηριξη της οικογενειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λυπάμαι, αλλά βλέπω σήματα καπνού απο Γκέρσον αν δεν νικήσει ο παο τον ολυμπιακό και ΝΑΙ αυτό λέγεται πίεση και ΝΑΙ καλά κάνει και δημιουργείται. Επίσης πληροφορίες μου λένε οτι ο παο κατά 70% θα κινηθεί για παίχτη απο λιθουανία με καλά ποσοστά ευστοχίας απο καταστάσεις isolation. Ο Πεδουλάκης έχει δηλώσει στην ΚΑΕ οτι δεν επιθυμεί την αποχώρηση κανένα παίχτη σε αυτό το σημείο της σεζόν και τουλάχιστον μέχρι 20 δεκέμβρη. Επίσης υπάρχουν κλεφτιές ματιές προς παίχτη που αγωνίζεται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα χορίς μέχρι τώρα να έχει γίνει κάποια κουβέντα.

    MarKeZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα περισσοτερα σχολια ειναι σωστα οπως και η αναρτηση ηταν σε σωστες βασεις.
    ομως παιδια,οτι και να λεμε τωρα δεν εχει και πολυ ουσια.
    η ευρωλιγκα στην πραγματικοτητα αρχιζει σε ενα μηνα.
    εκει θα δουμε τι ακριβως κανει ο καθενας.οταν η πιεση θα ειναι στο 100% και θα χρειαζεται το μυαλο περισσοτερο απ'οτι τωρα.
    ας πουμε η ρεαλ ναι οκ τρενο και δεν ξερω τι αλλο,αλλα ακομα να μπει σε διαδικασια να σκεφτει στο παιχνιδι σε αυτον τον ομιλο,δεν εχει μπει.
    εκει λοιπον θα την δω,οταν δεν θα μπορει να τρεξει και θα πρεπει να παιξει 5-5.γιατι kai περυσι τρενο ηταν, αλλα οταν ο παο την εβαλε να σκεφτει,της εκοψε τον τσαμπουκα μεσα στην ισπανια.
    οσον αφορα τον ολυμπιακο,δεν εχει και αυτος τη δυνατοτητα μεσα απο τον ομιλο να δει καποιες πραγματικες αδυναμιες.ολα αυτα θα παιξουν ρολο σημαντικο στη συνεχεια.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελείωσε η χρονιά φέτος για τον Παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti λες ρε ηλίθιε?που τα διαβάζεις αυτά?Στο γαύρο ή στον πρωταθλητή?

      Διαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΟΜΩΣ!ΔΕ ΛΕΩ, ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ-ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ,ΤΑ ΡΑΝΚΙΝΚΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ-ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ,ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΑΒΑΝΤΑΖ ΕΔΡΑΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή και χρυσή ηΡεάλ, αλλά θα συνεχίσει έτσι σε όλη τη σαιζόν; Δύσκολο...
    Για την Πανάθα υπάρχει έντονος προβληματισμός και είναι πολύ λογικό αυτό, με βάση την εικόνα κυρίως της ομάδας και όχι μόνο τα αποτελέσματα. Υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά το βάρος της φανέλας δεν επιτρέπει να στεκόμαστε σε αυτά!! Εξάλλου λάθη-κενά στη στελέχωση, όπως και τραυματισμοί, υπάρχουν σε όλες (ανεξαιρέτως!) τις ομάδες και όλοι πορεύονται με αυτόν τον τρόπο... (υποτίθεται ότι το «βαθύ» ρόστερ βοηθάει να αντιμετωπίζονται τέτοια προβλήματα)
    Βέβαια, διαβάζουμε power rankings «μηνός Δεκεμβρίου», οπότε είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, υπάρχουν δύο γκρουπ ομάδων : (α) οι μεγάλες ομάδες, με βλέψεις f4 , για τις οποίες τα σημαντικά ματς δεν έχουν έρθει ακόμα, και (β) οι μικρές, οι οποίες παίζουν τη σαιζόν τους τώρα!!

    Μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μακάμπι στο 6!!!!!!!!!!!!! 6 απο το τέλος ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας είναι καλά ο Παο που έδωσε τον Σκορδίλη στον νιόνιο
    γιατί διαφορετικά δεν θα παίρναμε εμείς τον Καββάδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έλα να βάλουμε και κάνα άσχετο σχόλιο στο παιχνίδι να έχουμε να λέμε:

    -Μου άρεσε η δημιουργία του Marcus Williams της Locomotiv, είδα ωραίες no-look πασες, γενικά δεν είδα μόνο τον εκτελεστή που σκέφτεται να βάλει καλάθι, μου άρεσε. Δουλειά Πασόυτιν; Δεν τον έχω δει βέβαια πολύ φετος αλλά μου έκανε καλή εντύπωση την Πέμπτη. Δε μου άρεσε που μου φανηκε ”βαρύς” και χωρίς τη έκρηξη που είχε στο περσινό δευτέρο γύρο του τοπ 16.

    -Η Μακάμπι θα πάει undersized μέχρι τέλους αλλά δε με πείθει ότι θα δικαιωθεί, Τάιους, Σόφο δεν μπορούν να καλύψουν το κενό στο αμυντικό ριμπάουντ του εκάστοτε κοντού 4αριού. Μου αρέσει ο Μπλου, μοιάζει να είναι καλύτερος κάθε βδομάδα, τον πήρα και στο φάντασι κοψοχρονιά!

    -Κρίμα που ο Ινγκλς είχε τέτοιο άχαρο ρόλο στην Μπαρτσελόνα, είναι χαρά να τον βλέπεις να δημιουργεί!

    -Σόφο βρήκε τον Κάτιτς και έπαιζε τη...γάτα με το ποντίκι!

    -Ντόμερκαντ: πόσο ακόμη θα το βασανίζει το τόπι; Για πρωτάθλημα Σουηδίας είναι οριακό αν κάνει!

    -Όσο περνάει ο καιρός απολαμβάνω και περισσότερο ο στυλ στο σουτ του Ματσιούλης. Από κοντύτερο ή ισουψή αντίπαλο δε μαρκάρεται με τίποτα. Και μοιάζει πως το έχει καταλάβει και απλά ”κυνικά” εκτελεί! ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Το κακό είναι πως θα κάνει και αυτός κοιλιά μετά το ευρωμπάσκετ, και μάλλον θα κάνει κοιλιά πάνω στο τοπ 16, όταν αρχίσουν τα δύσκολα...

    -Τζιμ (τα έγραψα και πιο πάνω) θέλω αφιέρωμα για διαιτητές Euroleague. Είναι κάτι τύπους που έχω βαρεθεί να τους βλέπω, αυτόν τον Λαμόνικα δεν τον αντέχω, εκείνος ο Μπραζάουσκας πρώτα περίμενε να πάθει Αλτσχάιμερ και μετά κρέμασε τη σφυρίχτρα. Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει ένα κλειστό club που κάνει κουμάντο; Γιατί δε βλέπουμε νέους ανθρώπους; Θέλω ανάρτηση!
    Επίσης φαίνεται πως πάμε ολο και πιο πολύ προς το physical παιχνίδι, γεφυρώνουμε Ευρώπη και Αμερική σιγά-σιγά! Ο Ντάστον ειδικά ρίχνει πολύ ξύλο, αν τον σφυρίξουνε αυστηρά μαζεύει 3 φάουλ τσάκα-τσάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νίκη-πρόκριση για τον Πανιώνιο!!!
    Κρίμα να μην μεταδίδεται από ελεύθερο κανάλι κανένας αγώνας των Ελληνικών ομάδων στο Γιούροκαπ.
    Ο Πάοκ πρέπει να προσέξει πολύ για την πρόκριση,έχει δύο δύσκολα παιχνίδια,ευτυχώς πήρε το 2πλο η Νίζνι και απέφυγε τα χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως συγχαρητηρια στον πανιωνιο.ειναι καλο η ελλαδα να πηγαινει καλα οχι μονο στο τοπ επιπεδο αλλα και στο eurocup.τρομερος καρτερ τα εβαζε απο παντου οπως και ο μακκολουμ.γενικα θα ελεγα οτι φετος το ροστερ του πανιωνιου ειναι χειροτερο απο περσυ και στερειται λειτουργικοτητας τα πηγαινει ομως αρκετα καλα μεχρι στιγμης ελλαδα και ευρωπη.ο παοκ και αυτος ειναι αρκετα καλος αλλα εχει καποιες κενες εμφανισεις για παραδειγμα σημερα,στην ρωσια και νομιζω οτι δεν εχει καθολου βαθος.ουσιαστικα το βαρος στην επιθεση το σηκωνουν ο κουπερ (13 ασιστ ! ) ο χαραλαμπιδης και ο μπογρης,αντε και λιγο ο πειν.αληθεια ο αυτος ο κλει τακερ της ανκαρα ειναι αυτος που ειχε περσει για ενα φεγγαρι απο τον αρη;αν ειναι αυτος απο οτι θυμαμαι ηταν τρελος σκορερ αλλα πολυ ατομιστης.πρεπει να ειχε περασει και απο μπαμπεργκ.οποιος μπορει να με σιγουρεψει ευχαριστως...

      billy

      Διαγραφή
    2. Γειά σου peris! Δε ξενερώνεις λίγο που ο ελληνικός παράγοντας από τη μια χρονιά στην άλλη από το ζενίθ έφτασε στο ναδίρ;

      Προσωπικά μιλώντας, ο περσινός Πανιώνιος, ο φετινός ΠΑΟΚ και Άρης είναι ομάδες που λατρεύω (κάνοντας τη παραδοχή πως η στήριξη και ανάδειξη του ελληνικού στοιχείου είναι εν πολλοίς επιλογή επιβεβλημένη από τις οικονομικές συνθήκες), ενώ ο φετινός Πανιώνιος δε με ελκύει.

      Διαγραφή
    3. Γεια σου φίλε Πανάγο!
      Με ρωτάς αν ξενερώνων με την έλλειψη ελληνικού στοιχείου αν δεν κάνω λάθος.Η απάντηση είναι πολύ-πάρα πολύ!!!
      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Πέρσι γούσταρα να κάθομαι να βλέπω Παππά,Γιάνκοβιτς,Αθηναίου,Μπόγρη,Καββαδά,Αγραβάνη.Για πότε ξεπουλήθηκε όλο το υλικό και πλέον παίζουμε με Μακκόλουμ,Ντούβνιακ,Κάρτερ,Λάνγκφορντ κλπ. δεν ξέρω.Βέβαια είναι και οι ανάγκες.Νομίζω στον Πανιώνιο έχουν απαγορευτεί οι μεταγραφές από το εξωτερικό και κλήθηκε να μαζέψει όλους τους Αμερικανούς και γενικά τους ξένους που πρωταγωνίστησαν στην Ελλάδα...
      Είναι όντως πολύ κρίμα,μακάρι να χαμε κάνει κάποια κίνηση να δυναμώσει ο ελληνικός κορμός με πιο βασικούς παίκτες...
      Billy από ότι είδα ο παίκτης είναι αυτός που πριν μερικά χρόνια έπαιζε στη Ρεάλ,δεν έχει περάσει από τον Άρη.Μάλλον συνωνυμία με τον άλλον..

      Διαγραφή
    4. Αυτό ακριβώς εννοούσα peris αλλά ξαναδιαβάζοντας τι έχω γράψει και πώς, έχεις δίκιο να αμφιταλαντευεσαι!!!

      Εξαφανίστηκε σχεδόν το ελληνικό στοιχείο και ειδικά με όρους στατιστικής οι ξένοι έχουν το 80% του pir και μένει η όποια βρωμοδουλειά για τους Έλληνες, οι οποίοι εδώ που τα λέμε δεν μπορούν να δώσουν και πολλά παραπάνω (φέτος τουλάχιστον). Ο Σαλούστρος δείχνει να έχει δυνατότητες πάντως.

      Ο Σταμάτης τι λέει; Ακούγεται τίποτα καλό για αυτόν εκεί στη πλατεία; Για γεννημένο σκόρερ έχω ακούσει αλλά last year...

      Διαγραφή
    5. Το είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, χωρίς φιλάθλους δεν μπορώ να βάζω πολλά λεφτά. Οπότε λογικό το ξεπούλημα.

      Κρίμα που τα γήπεδα δεν γεμίζουν.

      Διαγραφή
  26. Αν είναι να μείνει ο Curry όπως ακούγεται, η ιδανική κίνηση θα ήταν ο Αθηναίου. Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγος για το επίπεδο....
      Πάντως αμυντικά το έχει,μπορεί να σταθεί,πολύ δυνατά πόδια,δυνατός κορμός,ψηλό σώμα.Πολύ καλός περιφερειακός αμυντικός,δεν υπάρχει τέτοιος στην ομάδα.
      Αλλά ξεκάθαρα τώρα,όχι δεν πρόκειται,δεν κάνει για τον Πάο.Με την επιθετική του παρουσία(δεν υπάρχει σαν διαβατήριο το σουτ όπως πχ. έχει ο Μάντζαρης) δεν υπάρχει περίπτωση να βρει λεπτά οπότε με τίποτα δεν θα πήγαινε σε τέτοια κίνηση ο Πάο.

      Διαγραφή
  27. το να λεει κανεις οτι ο σερχιο ειναι το καλυτερο ποιντ της ευρωλιγκα το δεχομαι ως αποψη χωρις να συμφωνω φυσικα.
    το να λεει ομως οτι δεν τιθεται καν θεμα για το ποιος ειναι ο καλυτερος ή το οτι ειναι μακραν του δευτερου ο καλυτερος και οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με καποιον αλλον τοτε.............κατι δεν παει καλα!

    παικτης που κανει 3-4 coast to coast σε καθε ματς δεν ειναι σε φαση τετοια που να θεωρειται ο καλυτερος ποιντ!!πνευματικα δεν ειναι ετοιμος να αποδειχθει καλυτερος απο το διαμαντιδη.

    δε μιλαμε για γκαρντ γενικα αλλα για ποιντ, να το ξεκαθαρισουμε!!!
    ο δδ παιρνει προσπαθεια οταν πρεπει , οταν δεν ειναι σε θεση να το πραξουν οι συμπαικτες του, στο τελος οταν η μπαλα καιει!

    αριθμολαγνος δεν ειμαι σε καμια περπτωση αλλα η φετινη αναλογια ασιστ /λαθη οταν ολη η αμυνα ειναι πανω σου και εισαι και στα 33-34 δειχνει ποσο κοφτερο μυαλο κουβαλαει ο δδ.

    καλος, χρυσος ο σερχιο, θα γινει και αυτος το Νο1, αν δεν παει νβα, αλλα δδ ακομα δεν ειναι!!!

    οταν αρχισει να φτιαχνει καριερες συμπαικτων του ο σερχιο τοτε ισως και να τα εχει καταφερει,,,,,,,,

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση ο ΔΔ στο peak του με τον τωρινό Σέρχιο.
      Επίσης όμως καμία σχέση ο Διαμαντίδης του τώρα με τον Σέρχιο του τώρα.
      Αμυντικά ο αρχηγός του Πάο,στην πρώτη σταυρωτή μένει άγαλμα,επιθετικά δεν έχει τις φυσικές αντοχές καν να πάρει δυο προσπάθειες κοντά στο καλάθι.Πάντα η εμπειρία του,το σώμα του στο πώς παίρνει το σκριν και η οξυδέρκεια του φυσικά τον βοηθάνε να παραμένει χειρούργος στο μισό γήπεδο αλλά το όλο performance του αν σκεφτείς ότι δεν σουτάρει με καλά ποσοστά δεν έχει σχέση.
      Και το coast to coast πάντως μέρος του μπάσκετ είναι,δεν υπάρχει κανόνας που να λέει"το σετ κερδίζει,το τρανζίσιον χάνει-αν τρέχεις είσαι πανηγύρι,αν οργανώνεις ήρεμα είσαι ο σοφός του χωριού." (εκτός αν είσαι η Μπάκουλη)

      Διαγραφή
    2. συνθηκες φιλε μου, συνθηκες!!!!
      βαλε το δδ στη ρεαλ τωρα και το σερχιο στο φετινο παο, που εχει χτυπηθει απο ο,τι ατυχια θες!!!
      ο μεν θα μοιραζει και στον υπνο του και ο αλλος θα τρεχει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα αν δεν το ριξει στη διαδικασια να παιζει για τα νουμερα του.....

      οσο για το "παιρνω τη μπαλα και φευγω μονος μου", ναι, καπου το "γραφει" οτι απαγορευεται για ποιντ!!!για την ακριβεια, αγραφος κανονας ειναι για τον ποιντ!!!!

      και ασε να δουμε πώς θα τσουλησει η χρονια και μετα τα βγαζουμε τα βραβεια.....

      παικτης που στη χειροτερη του φαινομενικα χρονιά εχει 8/1 αναλογια και εχει γραψει 3-4 μπαζερ με τους περισσοτερους συμπαικτες του να ειναι στο limit down , τον αφηνεις τουλαχιστον να τελειωσει τη χρονια και μετα να τον κρινεις και αυτον και τους αλλους!!!!

      ΣΜ

      Διαγραφή
    3. peri σωστος για την αμυνα του διαμαντιδη αλλα πες μου σε ποιον αγωναο διαμαντιδης δεν μπορει να παρει 2 προσπαθειες κοντα στο καλαθι!!!! το οτι ο ανθρωπος σε καθε αγωνα του βγαινει η γλωσσα μονο εγω το βλεπω?? δεν ειναι μονο η διαρκεια του ποσο μενει στο παρκε , αλλα και τα μαρκαρισματα που βρισκει μπροστα του.. για τα σουτ και τα ποσοστα τα εχω πει και ξαναπει, οταν μιλλαμε για τον διαμαντιδη το τελευταιο που πρεπει να δουμε ειναι τα ποσοστα.. τα τριποντα που παιρνει ειναι σκοτωμενα!!! στο τελος της επιθεσης οταν μενει η μπαλα στα χερια και με 2 αντιπαλους κρεμασμενους πανω του... στο τελευταιο ευρωπαικο ματσακι δες στο τελος πως μενει μονος ο φωτσης...

      Διαγραφή
    4. @chris nas
      Σε κανέναν αγώνα δεν μπορεί ο Διαμαντίδης να πάρει 2 δίποντα. Για αυτό έχει βάλει όλο κι όλο ΕΝΑ σε 230 αγωνιστικά λεπτά.

      @ΣΜ
      Μια πρώιμη απάντηση στη συνθήκη σου. Αν ο Ροντρίγκεζ ήταν στον ΠΑΟ, στη χειρότερη περίπτωση, να έπαιζε παιχνίδι δίχως αύριο με τον Ερυθρό αστέρα. Χειρότερα δε θα μπορούσε να είχε πάει.
      Όσο για την περιβόητη αναλογία ασσίστ/λάθη που είναι 4,8 και όχι 8 όπως γράφεις, τι να το κάνω όταν η ομάδα του είναι η 3η από το τέλος σε εύστοχα δίποντα.

      Διαγραφή
    5. Ο φετινός παναθηναικός δεν έχει καμία ατυχία πρωτόγνωρη για ομάδα ευρωλίγκας τέτοια εποχή.Τι να πει και η γαλατάσαράι που έχασε 4παίχτες για ολόκληρη σεζόν κιόλας.Απλά την κακή δουλειά στην προετοιμασία και την μηδαμινή βελτίωση όσο περνάει ο καιρός την βαφτίζουμε ατυχία γιατί λίγοι θα θίξουν τα παραπάνω και θα πουν για τον τραγικό σχεδιασμό και την στελέχωση του καλοκαιριού.Ο πεδουλάκης αρκέστηκε στα "yes sir" στον πρόεδρο και δείχνει να μην είχε κανένα σχέδιο για την φετινή ομάδα.

      Διαγραφή
    6. 1.07 an nomizeis oti h galata einai se idio omilo idias dinamikis eisai gelasmenos.Mono o osfp exei omada oi alloi einai gia ta mpaza.

      Διαγραφή
    7. και στον ομιλό σας μόνο η κουμπάν έχει ομάδα. όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα

      Διαγραφή
    8. 5.23 νομιζεις η μαλλον πολυ θα θελες.Η αξιολογηση και του Τζιμ τι λεει;; ουτε αυτη διαβασες;;;.Ολες οι ομαδες στον ομιλο μας ειναι ισαξιες μονο η Λιετιβος ντεφορμαριστηκε τελευταια,γιατι η πιεση στα προκριματικα την πιεσε αρκετα.Με αυτο δεν λεω οτι ο Παο ειναι ομαδαρα,εμεις ειμαστε εκτος τοπου και χρονου.

      Διαγραφή
    9. αν ειναι 4,8 και οχι 8 η αναλογια και αν επεσε μετα το τελευταιο ματς μικρη σημασια εχει.στο επομενο μπορει να βελτιωθει επισης!!!το 4,8 ειναι "λιγο" νουμερο?

      το θεμα ειναι οτι ο δδ ως οργανωτης εκτελει αριστα τα καθηκοντα του και εγκειται στο φορμαρισμα των συμπαικτων του κατα ποσο θα φανει η παρουσια του μεσα στο γηπεδο.

      το ξαναλεω,

      με σχεδον ολους τους συμπαικτες του στο limit down, για διαφορετικους ο καθενας λογους, πολυ δυσκολα θα φανει ο πλει μεικερ της ομαδας!εκτος και αν δεν ειναι αγνος ποιντ αλλα γκαρντ σκορερ, οποτε εκει αλλαζει το πραγμα.νομιζω ομως οτι εδω μιλαμε για ποιντ που πρεπει να κανει αυτα που ζηταει ο μεσος προπονητης, δηλαδη αρτια οργανωση, εκμεταλλευση και αναδειξη των συμπαικτων του, λιγα λαθη , αμυνα και σκορ οταν η ομαδα κολλαει!!!!μη μπερδευουμε τον πλει μεικερ με εναν γκαρντ σκορερ.

      οσο για το τι θα κανε ο σερχιο στο φετινο παο?
      ευκολη απαντηση!!!

      απλα θα πρεπε να επωμιστει ολη την πιεση της αντιπαλης αμυνας μιας και δε θα χε διπλα του παικτες στην κατασταση εκεινη να κουβαλησουν και αυτοι την ομαδα!!!!

      το χει ξανακανει?

      ξαναλεω, δεχομαι την αποψη οτι ο σερχιο μπορει στην τελικη να ειναι ο καλυτερος στην ευρωλιγκα.προκειται για αποψη που στηριζεται με αρκετα επιχειρηματα!!!δε δεχομαι ομως οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με καποιον αλλον και ειδικα με το δδ.

      το οτι ο τζιμ εχει αυτη την αποψη δε σημαινει οτι προκειται για θεσφατο.

      ΣΜ

      Διαγραφή
  28. Σκάει βόμβα στην Α1! Ομάδα υπεράνω... υποψίας ετοιμάζει μεγάλη μεταγραφή!ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στη Νέα Σμύρνη μετά την μεταγραφή του Καββαδά
    έχουν ανακηρύξει τον Μπαρτζωκα ως μέγα ευεργέτη του συλλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ασχετο, αλλά δεν το ειχα προσεξει...
    http://www.youtube.com/watch?v=mtq8TL5swMs

    5.15-5.17 Μάτια στο Φωτση! Αντιαθλητικο...

    graz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλησπερα στην παρεα....γενικα συμφωνω με την αξιολογηση του τζιμ...περιμενουμε ολη την αντιδραση της τσσκα(δεν ξεγραφω τον μεσινα ποτε)αλλωστε η τσσκα πηρε την ευρωλιγκα την χρονια που κανεις δεν της εδινε τυχη μετα το στραπατσο τηςμοσχας...επισης περιμενω το ντεφορμαρισμα της ρεαλ και της φενερ και την ανακαμψη του παναθηναικου...οσο για τον ολυμπιακο αφηνοντας εξω τα αποτελεσματα που χει φερει εμενα μου θυμιζει παρα πολυ την περσινη ρεαλ...σιγουρα θα βοηθησουν λοτζεσκι,ντανστον,πετγουει,ωραια ομαδα εχει να τον βλεπεις αλλα την σκληραδα χαιντς και παπ στα δυσκολα θα την αναπολησει ο μπαρτζωκας και συντομα μαλιστα...οσο για τους αλλους εχω δει τρεις τεσσερις φορες την λοκομοτιβ και ειμαι σιγουρος πως με νικ καλαθη θα ηταν απο τα φαβορι για μιλανο....τζιμ καμια φημη για μεταγραφες πριν το τοπ16?...και κατι τελευταιο για τον αντετοκουμπο νομιζω παει καλυτερα απο οτι περιμεναμε και αν δουλευτει σωστα βρηκαμε τον νεο ηγετη της εθνικης ομαδας,το οτι ο προπονητης του φτιαχνει φασεις για τον ιδιο δειχνει ποσο τον πιστεουν ..τζιμ περιμενουμε αναρτηση για τον μικρο..stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγκαταλείφθηκε η ιδέα να περάσει στα γκαρντ ο γιάνκοβιτς.Πιστεύω πως έχει στοιχεία να γίνει ο νέος διαμαντίδης για τη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ένα καλύτερο γκαρντ στην ευρώπη αυτή τη στιγμή απο τον γιάνκοβιτς.Επίσης ο πεδουλάκης ξέρει να δουλεύει με τους μικρούς(έχει βγάλει πολλούς παιχταράδες) και μου κάνει εντύπωση που δεν τον χρησιμοποιεί εκεί όπως έκανε το καλοκαίρι...

      Διαγραφή
    2. 4.25 πλακα κανεις;;;το παιδι χανει την μπαλα στο κατεβασμα,θελει δουλεια ακομη.Παναθηναικος ειμαι,εχει περιθωρια βελτιωσεις,αλλα οχι καλυτερος γκαρντ,(τρολαρεις μαλλον)

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2013 - 3:44 π.μ.
    Τελείωσε η χρονιά φέτος για τον Παπά.

    Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2013 - 3:02 μ.μ.
    Ti λες ρε ηλίθιε?που τα διαβάζεις αυτά?Στο γαύρο ή στον πρωταθλητή?

    Εδώ τα διαβάζω
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129573565

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.05 αλλο η "χρονια" μεχρι τελος του Δεκεμβρη και αλλο μεχρι "τελος της σεζον".Εχει διαφορα δεν ειμαι ο 3.02 αλλα οπως το εγραψε ο αλλος φαινεται να εννοει "τελος για το '14" εχει διαφορα πως να το κανουμε
      .

      Διαγραφή
  34. Μας έλειψες Jim!
    Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε γι'αυτό το κειμενοδωράκι που μας έφερες ! :)
    ---Ria---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τζιμαρα νομιζω οτι το εχεις ψιλοβαρεθει το μπλογκ ή εχεις και αλλες δουλειες ή δεν ξερω και εγω τι..Παντως το εχεις αφησει στο ελεος του θεου..Περυσι εμπαιναν 10-15 ατομα που ξεραν μπασκετ και γινοτανε κουβεντα,φετος ο ορεστης το χει παρει αμπαριζα και εχει γινει καφενειακου επιπεδου..Τεσπα μια συμβουλη στον 77,μην ασχολεισαι και απαντας στο καθε τρολλ..Μπορει να λες οτι το διασκεδαζεις αλλα η αληθεια ειναι οτι καταναλωνεσαι σε 20 σχολια βλακειες,χωρις καμμια ουσια και χωρις κανενα να ενδιαφερει περα απο τα τρολ..Παντως πιστευω ακραδαντα οτι ενα ατομο τρολλαρει και πολλες φορες κανει κουβεντα με τον εαυτο του και οποιος τσιμπησει..Και παντα καποιος τσιμπαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, Γιάνναρε.
      Στην προηγούμενη ανάρτηση έγραψα στο Jim ένα post για το blog. Απάντηση δεν πήρα. Δεν είναι υποχρεωμένος να μου την δώσει κιόλας για να λέμε την αλήθεια. Γούστο και καπέλο του τι θα κάνει.
      Δεν με ενοχλούν τα τρολς. Αλήθεια. Ούτε οι βρισιές από τα πιτσιρίκια. Τα βλέπω ως σημεία των καιρών ή ως υποκινούμενες προβοκάτσιες.
      Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αρκετά παιδιά δεν γράφουν πλέον και τα σκουπίδια έχουν γίνει πλειοψηφία. Αυτό με εξοργίζει και γι' αυτό μερικές φορές παρασύρομαι. Δεν μπορώ να αποδεχτώ τη λογική ότι πάντα και παντού θα επικρατούν όλοι όσοι θέλουν να τα κάνουν μπουρδέλο. Δεν γίνεται πάντα οι λίγοι να καπελώνουν τους πολλούς. Δεν είναι δυνατόν, κάποιοι με το έτσι θέλω να χαρακτηρίζουν ένα χώρο όποιος κι αν είναι αυτός.
      Φαντάσου ότι κάθεσαι σε ένα καφέ με 5-6 φίλους και μιλάτε για ένα θέμα. Από το διπλανό τραπέζι πετάγονται 2-3 και μπαίνουν στη συζήτηση βρίζοντας, χειρονομώντας και προσπαθούν να σας χαλάσουν την παρέα. Τι θα κάνεις; Θα αδιαφορήσεις μια, θα αδιαφορήσεις δυο, θα αδιαφορήσεις τρεις. Ε, αν συνεχίζεται το πανηγύρι πρέπει να σηκωθείς και να τους αρχίσεις στις ανάποδες ή να τους πετάξει έξω ο υπεύθυνος του μαγαζιού. Διαφορετικά, θα αναγκαστείς εσύ και οι φίλοι σου να σηκωθείτε να φύγετε. Δεν είναι άδικο να υποχωρήσεις; Αυτό ακριβώς λέω.
      Σε λίγο καιρό το blog θα γίνει χωματερή. Είναι κρίμα…

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρες παιδια ,

      Η αλήθεια είναι πως κατι ο φόρτος εργασίας σε ορισμένα άτομα , κατι τα "σκουπίδια" που έχουν μαγαρίσει το μπλόγκ συντελούν στο να μειωθούν και τα ποιοτικά και ουσιαστικά σχόλια αλλα και η επισκεψιμότητα.

      Προσωπικά παραδέχομαι πως μετά τα τελευταία -χυδαία πλέον- κρούσματα χάνω την όρεξη να διαβάσω περισσότερο και το κλέινω από τα νεύρα.

      Το εν λόγω μπλόγκ παροτι εν μέρει και λόγω αναγνωστών , έχει φτάσει στο σημείο αυτό και στην αναγνωρισιμότητά του , δεν παύει όμως να είναι πόνημα του διαχειριστή.

      Και εδω είναι που πρέπει να παρέμβει ο Τζίμ και να "καθαρίσει τη μπουγάδα". Δεν ξέρω εαν είναι δάκτυλοι ανταγωνιστικών μπλόγκ , δεν ξέρω εαν είναι παιδάκια που απλά τρολάρουν , δεν δεν δεν και στην τελική...δεν είναι δική μου δουλειά να με απασχολήσει...Οφείλει όμως να απασχολήσει το Τζιμ αφού έχει δηλώσει στο παρελθόν πως τα κρούσματα αυτά δεν τον πτοούν (μαφιόζος γαρ...).Και οφείλει οχι απλά να καθαρίζει τα σχόλια αλλά και να βγάζει τα αγριόχορτα από τη ρίζα όποτε εμφανίζονται.Οκ μπορεί ο άνθρωπος να μην προλαβαίνει , πρέπει ομως να αναλάβει ένα άτομο την δουλειά αυτή για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία...

      Προσπαθείς να διαβάσεις ένα σωστό σχόλιο ή μια ανταλλαγή απόψεων και σπάνε τα νεύρα σου με την μαλ@@@ που δέρνει ορισμένους.

      Οπότε ή κόβουμε τα σχόλια και την ανταλλαγή απόψεων τύποις διαμαρτυρία προκειμένου να πειστεί ο διαχειριστής πως κάποιοι προσπαθούν να του χαλάσουν "το μαγαζί" και να πάρει μέτρα ή απλά δεν ξανααπαντάτε σε τρολ και υβριστές. Προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση...

      Run TMC

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλαράκι 77 για όνομα. Ειλικρινά νομίζεις ότι όλοι αυτοί περιμένουν να τους απαντήσεις με βρισίδια; Αλήθεια θεωρείς ότι όταν τους μιλάς με ψυχραιμία και (δήθεν) τους κολλάς στον τοίχο κερδίζεις κάτι; Δεν καταλαβαίνεις ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ περιμένουν να κάνεις, να τους απαντήσεις "ψύχραιμα";

      Λυπάμαι που το λέω, αλλά δε φαίνεται να έχεις καταλάβει ότι σου αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση. Όταν μπαίνω να διαβάσω hoopfellas και βλέπω τρολάρισμα, "ψύχραιμη απάντηση" από εσένα που οδηγεί σε νέο τρολάρισμα, μόνο και μόνο για να ακολουθήσει κι άλλη "ψύχραιμη απάντηση" κ.ο.κ., όχι μόνο δε θα σχολιάσω, αλλά θα μου ξενερώσετε και αυτές τις στιγμές που μπαίνω για μπασκετική κουβέντα. Και στο λέει ένα από αυτά τα "αρκετά παιδιά που δε γράφουν πλέον", που τα αναφέρεις τόσο συχνά τελευταία (και για ευνόητους λόγους παρεξηγήσεων γράφω ως Ανώνυμος).

      Και όχι φίλε, το internet δεν είναι καφέ, για να κάνεις μανούρα μη σου "χαλάσουν την παρέα". Στο internet ΑΓΝΟΕΙΣ. Και ενώ πολλοί εδώ μέσα γράφετε "παιδιά αγνοήστε τους" ή "don't feed the trolls", στην τελική οι περισσότεροι πέφτετε στην παγίδα και απαντάτε. Αγνοώ δε σημαίνει "απαντάω ψύχραιμα και είμαι υπεράνω", σημαίνει αδιαφορώ και ΔΕΝ απαντάω.

      Αν θέλεις το blog να γίνει χωματερή, απλά μη δίνεις άλλα πατήματα. Ήρθε η ώρα να το σταματήσεις.

      Υ.Γ.: Το τρολάρισμα του "Γιώργου από το Γκύζι" ήταν από τα καλύτερα και πιο έξυπνα που έχω δει στο διαδίκτυο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πάρεις τόσο στα σοβαρά, γιατί είχε σαφέστατα χιουμοριστικό/σατιρικό περιεχόμενο και μάλιστα υψηλού επιπέδου (υποκειμενική γνώμη φυσικά). Η δική σου αντίδραση σε συνδυασμό με τη δική του επιμονή, δυστυχώς άνοιξαν την κερκόπορτα για αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε εδώ και μία βδομάδα.

      Διαγραφή
    4. Και κάτι ακόμα. Δε θα έπρεπε καν να αναφέρεις το σχόλιο που έκανες στον jim και δε σου απάντησε, αφήνοντας μάλιστα και έμμεσες αιχμές για τον διαχειριστή. Αυτά τα θέματα δε λύθηκαν ποτέ με άνωθεν παρέμβαση, χωρίς να χαλάσουν η ισορροπία και η χημεία. Ποτέ η καταστολή/επιβολή δεν είναι τρόπος επίλυσης, πόσο μάλλον στον άναρχο κόσμο του internet.
      Κι εγώ αν ήμουν διαχειριστής και συνέβαινε αυτή η (σαφώς εκ του πονηρού) επίθεση, δε θα επενέβαινα, αλλά θα περίμενα η αντίδραση και η απομόνωση να έρθει μέσα από την κοινότητα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είσαι το υποτιθέμενο αντικείμενο της επίθεσης (το πραγματικό ξέρουμε όλοι ποιο είναι). Κάποιο "ευαίσθητο" σημείο σου έχουν διαγνώσει (ή μάλλον τους το αποκάλυψες) και το εκμεταλλεύονται.
      Στο χέρι σου (και όλων μας) είναι να διαφυλάξεις την ποιότητα του blog. Ιδού η Ρόδος...μπορείς;

      Διαγραφή
    5. Θα συμφωνήσω στο 90% όσων λές.Εξάλλου θεωρώ πως είναι ίσως το πιο ποιοτικό μη αγωνιστικο σχόλιο που έχει γραφτεί μέσα σε αυτό το μπλόγκ μετα απο ένα απίθανο με την καλή έννοια σχόλιο που είχε γράψει κάποτε εδώ ο Χρήστος.

      Παρόλα αυτά θα διαφωνήσω σε αυτό που αναφέρεις (αν και τονίζεις πως είναι υποκειμενική καθαρά άποψή σου) σχετικά με τα "έξυπνα" και χιουμοριστικά τρολαρίσματα κάποιου.

      Ο συγκεκριμένος πίσω από το μανδύα του χιούμορ έχει καθαρά ως σκοπό να κοροιδεύει-ειρωνέυεται τον 77. Και παροτι μπορεί να το κάνει με χιούμορ δεν παύει να μιλά -για όποιον βλέπει πίσω από τις λέξεις- πολύ υποτιμητικά για αυτόν. Προσωπικά σιχαίνομαι την ειρωνεία. Εαν δεν συμφωνεί καποιος με κατι που λέω είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και αν θέλει το συζητάμε. Όπως και να έχει όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ ως έξυπνη ή χιουμοριστική την ειρωνεία και την κοροιδευτική διάθεση με την οποία γίνεται.

      Run TMC

      Διαγραφή
    6. Όχι φίλε Run TMC, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ακριβώς επειδή είναι ανταγωνιστικοί "δάκτυλοι" όπως είπες, αν ο διαχειριστής μπει σ'αυτή τη διαδικασία το έχασε το παιχνίδι.
      Την αμέσως επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν "συζητήσεις" για το ότι ο jim conway κάνει λογοκρισία και δε δέχεται την κριτική και τις αντίθετες απόψεις και ότι είναι κρυφοβάζελος που επιτέλους αποκαλύφθηκε και εγκρίνει μόνο πράσινα σχόλια και ότι την έχει δει γνώστης και έχει καβαλήσει το καλάμι κτλ κτλ κτλ. Σε χρόνο dt θα δημιουργηθεί μία φήμη για το hoopfellas αντίστοιχη με του gazzetta, η οποία θα επηρεάζει και ανθρώπους που δεν το γνωρίζουν, αλλά ακόμα και παιδιά που μπαίνουν πιο σπάνια.
      Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Χιλιοπαιγμένο είναι. Εδώ ο άλλος έφτιαξε c(l)opy/paste blog και ισχυριζόταν ότι "δεν το ήξερα το hoopfellas, πρώτη φορά το διάβασα προχθές από κάτι παιδιά που μου το ανέφεραν στο δικό μου blog". Στον κόσμο του internet ΟΛΑ επιτρέπονται και ΟΛΟΙ λένε αλήθεια, γι'αυτό κυριαρχούν οι πιο βρώμικες μέθοδοι.
      Τη δική μας απουσία θέλησης ή αδυναμία χαρακτήρα να αντιδράσουμε/αγνοήσουμε τα troll δεν μπορούμε να τη χρεώνουμε στον διαχειριστή επειδή έτσι μας βολεύει.
      2-3 μέρες πλήρους αδιαφορίας/απομόνωσης θέλει, όχι παραπάνω. Και αυτές οι 2 μέρες με τους αγώνες της Ευρωλίγκας που τα κρούσματα θα ενταθούν είναι οι πλέον κατάλληλες. Για να δούμε, μπορούμε για 2 μέρες να μην υπάρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ απάντηση σε τρολάρισμα ή βρισίδι; Είναι άραγε τόσο δύσκολο;

      Διαγραφή
    7. ΟΚ.
      Κηρύσσω λήξη.
      ΤΕΛΟΣ!!!

      Υ.Γ. Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Δεν άφησα καμία αιχμή ή υπονοούμενο για τον blogger.

      Διαγραφή
    8. Φίλε Run TMC, όπως άφησα να εννοηθεί και στον 77 (δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "εκτίθεσαι" για να μην παρεξηγήσει το νόημά της), όταν αποφασίζεις να εκτεθείς στον δημόσιο λόγο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα συνεπακόλουθα. Στο internet αυτά έρχονται με τη μορφή του τρολαρίσματος.
      Προσωπικά απλά έχω μάθει να διαχωρίζω troll από troll (για να μη χαλάω και τη ζαχαρένια μου δηλαδή). Και μην ξεχνάς ότι το τρολάρισμα είναι εξ'ΟΡΙΣΜΟΥ ειρωνικό! Εντάξει, δεν είμαστε και εξομολογητήριο, blog είμαστε.
      Οπότε η λογική μου λέει ότι αν σιχαίνομαι την ειρωνία, συνεπάγεται ότι δεν μπορώ να συμμετέχω σε ιντερνετική ανταλλαγή απόψεων (παρά μόνο σε πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον).
      Τώρα όσον αφορά τον "Γιώργο από το Γκύζι", προφανώς μπορεί να είναι ένας από αυτούς που συμμετέχουν στην επίθεση (και να συνεχίζει να γράφει/βρίζει εδώ ως ανώνυμος) ή μπορεί απλά άθελά του να άνοιξε την κερκόπορτα και όλο αυτό που έγινε να μην το ήθελε και να μην το περίμενε ούτε ο ίδιος. Προσωπικά επιλέγω να πιστέψω το δεύτερο, αλλά έτσι κι αλλιώς μηδαμινή σημασία έχει.

      Υ.Γ.: Η προηγούμενη απάντησή μου προφανώς απευθύνεται στο προηγούμενο σχόλιό σου!

      Διαγραφή
    9. Επειδή κατάλαβα ποιος είσαι και ξέρεις ότι εκτιμώ τη γνώμη σου (αλήθεια γιατί δεν έγραψες επώνυμα;), έχω μία απορία.
      Καλά, εγώ έπεσα στην παγίδα και τσίμπησα. Το ένα έφερε το άλλο και φτάσαμε εδώ που φράσαμε. Έχω μερίδιο ευθύνης ίσως από έλλειψη εμπειρίας ή γνώσης χρήσης του blog και διαχείριση των σχολίων.
      Εσύ, αφού έχεις τόσο ψύχραιμη ματιά και μπορείς να κρατιέσαι μακριά από τις προκλήσεις, γιατί σταμάτησες να γράφεις;
      Θα έπρεπε να συνεχίσεις να γράφεις τραβώντας και στους υπόλοιπους. Να συνεχίσουμε όπως πριν αφήνοντας το παράλληλο περιβάλλον, που είχα γράψει παλιότερα, να λειτουργεί μόνο του.
      Γιατί δέχθηκες την κατάσταση χωρίς να επιχειρήσεις να αλλάξεις την ατζέντα; Εδώ κολλάει αυτό που έγραψα πριν στον Γιάννη. Οι μειοψηφίες επιβάλλονται όταν το θέλουν οι πλειοψηφίες. Σ’ αυτή τη βάση έχεις κι εσύ μικρότερη μεν αλλά ευθύνη.
      Δεν θέλω να αντικρούσω αυτά που λες γιατί τα θεωρώ και χρήσιμα και λογικά. Απλά, λέω ότι όλοι ευθύνονται κι εγώ περισσότερο.
      Επειδή έχω ξενερώσει με την όλη φάση, θα κάνω ένα time out για κάποιο διάστημα. Θα διαβάζω αλλά δεν θα γράφω. Νομίζω θα βοηθήσει και μένα και τους υπόλοιπους.

      Υ.Γ. Ωχ, τώρα που το σκέφτομαι θα πάθει σύνδρομο στέρησης ο Γιωργάκης από του Γκύζι με τη ζακέτα. Θα αρχίσει τα «τι πάθαμε», «τι κακό μας βρήκε», «τι θα κάνουμε χωρίς τον 77» κ.α. Τουλάχιστον θα απολαύσουμε το έξυπνο και ιδιαίτερο χιούμορ του.

      Διαγραφή
    10. Μα έτσι κερδίζει το troll 77! Εννοείται ότι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να μη συμμετέχεις στους ίδιους ρυθμούς ενεργά! Πείτε τώρα τι κάνουμε με παίκτη? Χωρίς Παππά..

      ΘΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    11. Ήδη μπήκε έγκριση

      ΘΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    12. Ότι λέει ο NotsoAnonymous, που μετά τον Jim είναι ο καλύτερος γνώστης περί μπάσκετ, αν είναι αυτός που φαντάζομαι.

      Διαγραφή
  36. Jerel Blassingame coluld be in talks with Panathinaikos

    http://web.worldbasket.com/news/it/35946/jerel-blassingame-in-trattativa-con-il-panathinaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενδιαφερον περιπτωση..... παικτης που ειναι εξαιρετικα δημιουργικος ειδικα με γκιστ,λασμε θα κανει φοβερα πραγματα αλλα αν και καλος στην πιεση πανω στην μπαλα επειδη ειναι αρκετα κοντος ενα θεμα με την αμυνα το εχει......

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=OmMwXW6L8Vk

      Διαγραφή
    3. αν λεμε τον ιδιο τοτε ως.. επαιζε προκομ?? μετα δεν ξερω που πηγε. κακες αμυνες μετριο σουτ καλος οργανωτης...

      Διαγραφή
  37. Μίνιμουμ 1,5 μήνας έξω για τον Παππά. Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Και τώρα; Τζιμ, ρίξε λίγο φως στην υπόθεση. Προέχει πάντως ο αυριανός αγώνας - τελικός. Σε κάθε περίπτωση θέλω να ρωτήσω αν νομίζεις ότι υπάρχει δυνατότητα να χτυπήσει ο Γιαννακόπουλος παίκτη από το πάνω ράφι ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπλασινγκέημ πως σου φαίνεται μάντνες?

      ΘΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν τον ξέρω καν. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα πριν, βασιζόμενος στο σχόλιο του Πέτρου πάνω, μπορώ να πω ότι πως δεν μου κάνει. Δημιουργικός παίκτης αλλά κοντός, στις άμυνες του Πεδουλάκη θα χαθεί. Ούτε παραστάσεις έχει, ούτε σε καλή ηλικία είναι.
      Εγώ την γνώμη μου φίλτατε Θάνο την έχει πει εδώ και καιρό στο θέμα. Πρέπει να γίνει μια καλή επένδυση στη περιφέρεια έτσι κι αλλιώς, μιας και οι μέρες κυριαρχίας του Διαμαντίδη στην ομάδα τελειώνουν. Το νρεφορμάρισμα του Κάρι και ο τραυματισμός του Παππά κάνουν την ανάγκη πιο επιτακτική.

      Διαγραφή
    3. Ο Μπλασινγκέημ 32, ο Διαμαντίδης 33. Πιστεύω ότι θα είναι βαρία ηλικιακά επιλογή, χωρίς προοπτική.
      ---Ria---

      Διαγραφή
  38. 1.75 ύψος;;; Έλεος!!! Πάρτε Ομάρ Κουκ, να τελειώνουμε..!!! ΝΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2006 είχε παίξει στην ΑΕΚ, άρα είναι καλός για τον ΠΑΟ
      http://en.wikipedia.org/wiki/Jerel_Blassingame

      Διαγραφή
    2. Θα αστειέυσαι προφανώς... Ή απλά τρολλάρεις!!! ΝΙΚ.

      Διαγραφή
  39. Μια χαρά στο πρώτο ο Καββαδάς ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην άμυνα και στα ριμπάουντ χανόταν αλλά γενικά θετικό το ντεμπούτο του.

      Διαγραφή
  40. Φανταστικό ματς στην Γερμανία, πραγματικά ελεύθερο μπάσκετ που εξελίχθηκε σε διαγωνισμό τριπόντου. Από τα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις σαν ουδέτερος.
    Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει αυτό που λέμε όλοι εδώ μέσα, ότι χωρίς να βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση έχει αποκτήσει μια νοοτροπία που δεν τον "αφήνει" να χάσει. Κατά διαστήματα έπαιξε καλά, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, πολύ τρίποντο. Δεν το λέω σαν αρνητικό, αφού ήταν ελεύθερα σαφώς και καλά έκαναν και τα πήραν. Αμυντικά πολλά κενά, μόλις βγήκε από το ματς ο Μάντζαρης με το τρίτο φάουλ άρχισαν το πάρτι τα γκαρντ της Μπάγερν.
    Οι Γερμανοί στάθηκαν καλά για ακόμα μια φορά. Επιθετικά χαίρεσαι να τους βλέπεις αν και παίζουν ένα περίεργο "αναρχοδομημένο" στυλ, αμυντικά έχουν πολλά θέματα, κυρίως συγκέντρωσης.
    Θέλω να σταθώ στον Ντιλέινι. Το παλικάρι το παρακολουθώ από πέρσι τον Απρίλιο που είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό και πραγματικά έχει κάνει άλματα προόδου. Πρεσβεύει αυτό το αναρχοδομημένο στυλ, καθώς μια παίζει σαν κανονικός οργανωτής (με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω) και μια κάνει κάτι γιουρούσια. Αν κοντρολαριστεί λίγο ακόμα θα γίνει τοπ γκαρντ για Ευρωλίγκα. Έχει και πνεύμα νικητή, σήμερα το πάλεψε όσο δεν πήγε. Καλά πόδια, καλά προσόντα, έχει το μέλλον μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ-ΟΣΦΠ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...
    - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΟΥΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΤΕΡ: Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΟΥΤ ΤΡΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΘΑ ΧΑΣΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΟΥΤ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟ ΤΡΕΛΗ ΠΙΕΣΗ...
    - ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΛΟΥΚΑΣ-ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ)...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
    - Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ)
    - ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ (Α ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ...
    - ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΨΥΧΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΜΑ-ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ)...

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά ο Μπαρτζωκας είναι πολύ μεγάλος προπονητής, ότι πιάσει στα χέρια του χρυσάφι γίνετε, βλέπε Αγραβανη, Καββαδά κτλ.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι το φετινό ρόστερ του οσφπ, έλληνες και ξένοι, είναι όλοι δευτεροκλασάτοι. Εκτός Σπανουλη και Περπέρογλου όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι επιπέδου ευρολίγκας.
    Εάν ο Μπαρτζωκας είχε να διαχειρισθεί τα εκατομμύρια ευρω που είχε μπάτζετ όλα αυτά τα χρόνια στη διάθεση του ο Ομπραντοβιτς θα είχε πάρει τις διπλάσιες κούπες από τον Σέρβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα είχε 16 ευρωπαϊκά, μάλιστα.

      Να υποθέσω ότι η γνώμη σου πχ για τον Ίβκοβιτς είναι πως είναι πολύ χειρότερος του Μπαρτζώκα; Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια καριέρας και τόσες σεζόν με τεράστια μπάτζετ, έχει πάρει μόνο 2 ευρωλίγκες, μόλις 1 λιγότερη από τον Μπαρτζώκα που μόλις ξεκίνησε την πορεία του στην Ευρωλίγκα;

      Διαγραφή
  43. Σας αρεσε ο Ολυμπιακος σημερα? Εμενα οτι και να λενε για χαρακτηρα πρωταθλητη που δεν χανει με τιποτα δεν με ευχαριστησε η εικονα. Αμυντικη επιδοση 102 ποντων απο τη Μπαγερν, με προβληματιζει.. Ο Σαφαρτζικ τα εχωνε απο παντου και η περιφερειακη αμυνα ηταν για τα κλαματα καμια επιθετικοτητα ..
    Ειχε απουσιες στους ψηλους ο Ολυμπιακος αλλα τελικα μεσα πηγε καλα οσο η μπαλα εβγαινε προς τα εξω εκει ηταν χαλια..
    Επιθετικα περα απο το γνωστο πικ εντ ρολ που παιζει με τον Σπανουλη δεν ειδα καποιο αλλο συστημα , πικ εντ ρολ -Σπανουλης αλλιως σπλιτ ουτ και σουτ ...
    Θετικα απο το ματς η εμφανιση του Περπερογλου, ο σταθερος Ντανστον.
    Θετικη και η πρωτη εμφανιση του Καββαδα.
    Ο Λο παλευει ακομα να επιστρεψει , πιστευω οτι θελει ακομα κανα δυο ματσακια για να επανελθει πληρως.
    Τελευταιο θετικο ο παγκος του Ολυμπιακου με Παπαπετρου Αγραβανη και τους υπολοιπους νεους Ελληνες παικτες..
    Η νεα Εθνικη θα βγει απο εκει μεσα..
    Μανος Μασσαλια

    υ/γΠοτε θα χασει ο Ολυμπιακος? Πρεπει να χασει !!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε παίδες, τι ματς ήταν αυτό του ΟΣΦΠ χτες;
    Οκ, πολλές εξηγήσεις και απόψεις θα υπάρχουν, αλλά αν πω ότι ΔΕΝ το ευχαριστήθηκα, τι θα πείτε; Πού πήγαν οι καλές άμυνες, που πήγαν οι συνεργασίες, που πήγε η έννοια ομάδα; Στυλ NBA το ματσάκι, αν ήμουν πιο αμερικανόφιλος ίσως να το λάτρευα, αλλά το είδα και δε με γέμισε...
    Μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχολόγο...
    Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ απόψε και περαστικά στο εορτάζοντα Νίκο Παππά. Κουράγιο μάγκα, η ζωή είναι μια ανηφόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε και δες συνεργασίες Άρτζι σήμερα, να το ευχαριστηθείς.

      Διαγραφή
    2. @napidius
      οχι εσυ δεν θες ψυχολογο.
      πολυ σωστα το λες.
      παιχνιδι χαρλεμς
      gskordak

      Διαγραφή
  45. Τι ατυχία είναι αυτή με τον Παππά... πως θα παιξουμε με τους γαύρους στις 23 Δεκέμβρη? Θα βάλει ο Μπαρτζώκας τα πιτσιρίκια να τρέχουν σε όλο το παιχνίδι και θα μας πεθάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.40 μην σπαζεσαι,συντομα θα δεις τα πιτσιρικια σας να κλαταρουν.

      Διαγραφή
    2. 2:39 μην σπάζεσαι 2 χρόνια περιμένουμε να το δούμε...

      Διαγραφή
  46. Εντυπωσιακός ο Σπανούλης εχθές (και ο Περπέρογλου), εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός γενικότερα.

    Πραγματικά πολλά μπράβο, το tempo στο οποίο παίζει είναι εξωπραγματικό.

    Στον πρώτο γύρο ήταν σχετικά κακός, αλλά τώρα στο δεύτερο και λόγω των απουσιών έχουν σκληρύνει πολύ σαν ομάδα , έχουν συσπειρωθεί.

    Οι προσθήκες είναι πολύ καλές (και φθηνές). Το εγχείρημα των Αγγελόπουλων είναι πολύ έξυπνο έτσι που έχουν γεμίσει την ομάδα με τόσους μικρούς Έλληνες. Ο Καββαδάς φέτος ήταν κακός, αλλά τώρα, όπως έδειξε και εχθές, σιγά σιγά θα βελτιώνει το παιχνίδι του. Με τόσες προσθήκες Ελλήνων στον Ολυμπιακό έχει στερέψει η αγορά ! :)

    Με την εικόνα που δείχνει η ομάδα μου αυτή την περίοδο μόνο με θαύμα προκρίνεται έναντι του Ολυμπιακού σε 10 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ματς-τελικος το σημερινο με τον Αστερα.

    μεγαλη η πιεση για το αποτελεσμα σημερα αλλα εστω και δυσκολα πιστευω οτι ο παο και θα κερδισει και θα περασει στην επομενη φαση και κατι καλο θα γυρεψει στα 2 τελευταια ματς με λοκο και μακαμπι.

    προσωπικα αναμενω την ανασταση του καρι.χωρις αυτον ο παο δυσκολα θα ανταποκριθει απο δω και περα...γιατι στην ουσια θα κληθει να βγαλει παιχνιδια με τον δδ και τον ουκιτς!!!δε γινονται αυτα τα πραγματα....

    επισης αναμενω μεγαλυτερη χρησιμοποιηση του γιανκοβιτς, ο οποιος εχει παρει μπροστα στην Α1 και ενα σπρωξιμο (μια καλη εμφανιση δηλαδη) θελει για να κανει αισθητη την παρουσια και στην ευρωλιγκα........αρα και στην ομαδα του παο!!!

    η κατασταση στον παο ειναι δυσκολη.ο κοουτς το λεει ξεκαθαρα οτι δεν εχει την πολυτελεια να αφηνει εξω ουτε καν αυτους που εχουν προβληματα, βλεπε λασμε και ουκιτς!!!!με αυτες τις συνθηκες και με τον παραγοντα πιεση το ματς με τον αστερα , αλλα και τα επομενα παιχνιδια, ειναι υψηλης επικινδυνοτητας!!!!

    αυτο που πρεπει να βλεπουμε πλεον απο δω και περα ειναι μεγαλυτερη αυτοσυγκεντρωση απο τους παικτες στην αρχη καθε παιχνιδιου.και με τον αστερα στη σερβια και με τη μακαμπι και με την καχα οι παικτες μπηκαν σαν υπνωτισμενοι και ετρεχαν μετα σαν τρελοι!!!!

    ναι, εχουμε τα προβληματα μας αλλα αυτα δεν ειναι η μονη αιτια για το 3-4!!!παιζουμε και εμεις ασχημα σε σημαντικα κομματια των παιχνιδιων, ιδιως στην αρχη, και εκει εν πολλοις οφειλεται η βαθμολογικη θεση της ομαδας.τουλαχιστον αυτο ας το εξαλειψουμε.

    με νικη σημερα η ομαδα ανεβαινει στο 4-4, παιρνει ψυχολογικη ωθηση , ειδικα αν συνοδευτει η νικη με καλη εμφανιση και βαζει μπρος για το 6-4 στα τελευταια ματς.οπως και περυσι δηλαδη.....

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Ο Οσφπ είναι σε εξαιρετική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα.Θα συμφωνήσω με τον φίλο y0zh1 ότι το εγχείρημα των Αγγελόπουλων έχει πετύχει.Πραγματικά μου αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζει η ομάδα και αν δεν υπάρξει κάποιος σημαντικός τραυματισμός,θα είναι κοντά σε ένα ακόμα final 4.
    Aπό την άλλη μεριά η ομάδα μου παίζει μονοδιάστατα και πολύ προβλέψιμα.Δεν υπάρχει φαντασία στις επιθέσεις της και όλα τα περιμένουμε από τον Διαμαντίδη.Έχουμε βέβαια και θέμα με τους συνεχείς τραυματισμούς αλλά η λάθος στελέχωση της ομάδας το καλοκαίρι είναι η βασική αιτία των προβλημάτων που προκύπτουν στην μέχρι τώρα πορεία μας.Με το πρόβλημα τραυματισμού του Παππά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα γκαρντ μας,μιας και ο Πεδουλάκης στηρίζεται στον Ούκιτς-Διαμαντίδη και δεν δείχνει εμπιστοσύνη στον Κάρι.Θα δωθεί χρόνος στο 2 και στους Γιάνκοβιτς-Μπράμο αλλά αυτό δεν αρκεί.Το ζητούμενο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκη ξένου μιας και θα έχουμε 8(!!!!).Άρα για μένα αν είναι να γίνει μεταγραφή παίχτη την δεδομένη στιγμή(με δεδομένη πάντα την μακροχρόνια απουσία του Παππά)θα πρέπει να είναι ενός Έλληνα που θα βοηθήσει την ομάδα.Αυτός που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Μποχωρίδης.Σίγουρα υπάρχουν πολλά εμπόδια(οικονομικά ανταλλάγματα-θέματα με τον μάνατζερ του παίχτη)αλλά με την συγκεκριμένη κίνηση θα αποκτήσει ο παο ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που έχει γρήγορα πόδια,ενέργεια και πολλές προοπτικές για το μέλλον.Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δωθεί χρόνος στον Κάρι να βρει το ρυθμό του και το ρόλο του στην ομάδα.Στην συνέχεια,με την επιστροφή του Παππά ο Πεδουλάκης θα έχει να την δυνατότητα να διαλέξει αν θα μείνει ως έχει ή αντικαταστήσει τον Κάρι με ένα νέο οργανωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για να δούμε, ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν πλέον αρκετά και εδώ μέσα. Έχω στείλει και εγώ 1-2 ΠΜ στον Jim στο FB, αλλά ούτε σε μένα απάντησε, υποθέτω ότι είναι πάγια τακτική του αυτή, ασχέτως αν μου αρέσει ή όχι...

    Για τον σημερινό αγώνα, έχει όντως το χαρακτήρα do-or-die, κυρίως για τους σέρβους, αλλά και για τον ΠΑΟ. Αν ο Αστέρας χάσει λογικά αποκλείεται, ενώ εμείς με νίκη πρακτικά προκρινόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, δεν νοείται να έχεις ψηλές βλέψεις και να μην κρατάς ανέπαφη την έδρα σου, κάτι που δυστυχώς ήδη έχουμε παραβιάσει.

    Ο RG δεν μπορεί να αφήσει έξω τους τραυματίες, γιατί πολύ απλά είναι όλοι τους (πλην Παππά) οι βασικοί από πέρσι, και άρα είναι οι πιο πιθανοί για να του δώσουν ασφαλή plays και σχετικά εύκολους πόντους. Θα έλεγα και την απαιτούμενη σκληράδα και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, αλλά αυτό δεν το βλέπουμε από τον ΠΑΟ παρά σποραδικά και μόνο....

    Και εγώ θεωρώ ότι Μαυρο και Curry πρέπει να (απο)δείξουν γιατί πρέπει να παίζουν σε αυτόν τον ΠΑΟ, καθώς μέχρι σήμερα δεν....και λογικά σήμερα θα πάρει πολύ χρόνο ο Jankovic, για να δούμε αν θα συνεχίσει το καλό σερί που έχει από την Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν είδε ο αργύρης μόνο το χθεσινό σκορ του μπαγερν-οσφπ θα νόμιζε πως έπαιζαν 5 ώρες παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι δυνατόν να λέμε μετά από κάθε παιχνίδι πόσο κακή άμυνα παίζει ο παναθηναικός και να μην υπάρχει ούτε σχόλιο για την χθεσινή άμυνα του ολυμπιακού?Μέχρι στιγμής οι μόνοι που μου έχουν κάνει θετική εντύπωση από τον ολυμπιακό είναι ο Ντάνστον και ο Λοτζέσκι από τους καινούργιους και ο Σλούκας που έχει φτιάξει το σουτάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα εχουν τονιστει οι αδυναμιες του ολυμπιακου που κρυβονται σε αυτον τον ομιλο. στο 3 και στο 5 υπαρχει κενο και θα φανει με συγκεκριμενς ομαδες. Στην επιθεση βρισκει πραγματα να κανει σαν ομαδα αλλα και ατομικα. Αμυτνικα εχει θεμα στο 5 αφου κανενας απο τους ψηλους του δεν φοβηζει και στο 3 περιμενω καποιον σοβαρο αντιπαλο για να δω το ροτεισον του..

      Διαγραφή
    2. Καμία ομάδα δεν είναι τέλεια,πόσο μάλλον ο Όσφπ που δε διαθέτει κανένα τρομακτικό ρόστερ.Το πιο σημαντικό αμυντικό πρόβλημα είναι τα αργά πόδια στη θέση 5.Ο Ντάνστον είναι πολύ καλός above the rim αλλά έχει αργές αντιδράσεις.
      Στο 3 υπάρχει ο πιο πολυτελής και άρτιος ρολίστας υψηλού επιπέδου των τελευταίων χρόνων με πολλή πείρα και ένας παίκτης που μέχρι τώρα δίνει εξαιρετικές εντυπώσεις και βγάζει ενέργεια αναπληρώνοντας το εξαιρετικό σουτ του Παπανικολάου.
      Παραμένει άγνωστο το τι θα κάνει στα μεγάλα ματς και η ανταπόκριση του στα αμυντικά καθήκοντα απέναντι σε παίκτες με περισσότερο επιθετικό ταλέντο.
      Στο 4 νομίζω είναι λίγο αμφίβολη η ετοιμότητα του Όσφπ.Ο Πρίντεζης αποτελεί σίγουρη λύση εδώ και 3 χρόνια δίνοντας πολλά εύκολα καλάθια κάνοντας τα υπόλοιπα πιο βρώμικα σε αξιοπρεπή βαθμό ενώ ο Πέτγουει παρότι διατηρούσα τις αμφιβολίες μου για την πορεία του,παρότι δεν έχει πάει πολύ θετικά στην επιθετική παρουσία του στο 5ον5(αν και στο μακρινό σουτ εμφανίζεται βελτιωμένος-κλειδί για τον Ολυμπιακό αυτό το κομμάτι-το 3π.του Πέτγουει) ή στην προσωπική άμυνα,είναι τέτοια η ενέργεια και οι αλληλοκαλύψεις που προσφέρει που μέχρι τώρα έχει σίγουρα θετικό πρόσημο.
      Εν γένει υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά που παραμένουν για την ομάδα(πχ.πλέον που δεν υπάρχει Χάινς,τι προσφορά θα δώσουν τα 5άρια απέναντι σε καλούς αντιπάλους) αλλά είναι τόσο μεγάλη η ενέργεια και η άντληση επιλογών στην περιφέρεια που πολλές φορές φαίνεται οτι μπορεί να τα καλύψει όλα.

      *Ο Σλούκας πέρα από τη σταθεροποίηση στο σουτάκι,έχει βελτιωθεί πολύ σε personal skills,δηλαδή πάει πλέον και μέσα στο καλάθι,κάτι που τον έχει βοηθήσει να διαβάζει πιο κοφτερά το παιχνίδι και να ανεβαίνει στον τομέα της δημιουργίας και των αποφάσεων.Πολύ ανοδικός.
      *Ο Σπανούλης χθες φοβερός.Αφού έδειξε κυνικά στον Πέσιτς τι τραγικό λάθος έκανε να τον παίξει αρχικά με χετζ άουτ,συνέχισε μοιράζοντας και χτυπώντας σε κρίσιμα σημεία κόβοντας σαν βούτυρο την άμυνα της Μπάγερν.Παραμέρισε υπερβολικά τα αμυντικά του καθήκοντα χθες παρ'όλα αυτά.
      *Εντάξει το σκορ ξέφυγε πολύ χθες.Πολλές κατοχές,λίγα λάθη,εξαιρετικά ποσοστά,αιφνιδιασμοί και χαλαρές άμυνες.Δεν τίθεται θέμα πχ.ανύπαρκτης άμυνας του Όσφπ,δε σηκώνει σοβαρή ανησυχία γιατί απλά το ματς πήγε σε άλλο ρυθμό.Γενικά βλέπουμε ότι ο Όσφπ έχει ένα βάθος και μια πολυτέλεια επιλογών που αποφασίζει συνήθως να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου του και να προσπαθήσει να τον κερδίσει στο παιχνίδι του.Είτε παίζοντας με τη Μπάγερν σε ματς πολύ άνω των 80 πόντων,είτε με την περσινή Ρεάλ στο 100-88.. είτε με την Τσσκα στο 69-52 είτε με τον Πάο στους περσινούς τελικούς και το φετινό πρώτο παιχνίδι.
      Όσο για την κουβέντα που προέκυψε αν ευχαριστηθήκαμε το ματς.Ούτε εμένα μου αρέσει ο ρυθμός του ΝΒΑ και δεν το πολυγουστάρω.Πολύ λιτά νεύρα, και ωχαδερφισμός για το αποτέλεσμα.Κάτι τέτοιο παίχτηκε και χθες.Το απόλαυσα όμως γιατί σπάει τη μονοτονία γενικά των Ευρ.γηπέδων και αποτέλεσε κάτι το διαφορετικό.Πιο γρήγορο τέμπο,το κάθε παιχνίδι για μένα έχει την ομορφιά του.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Το πήρες πρέφα ότι ήτανε αδιάφορο το ματς για τον ολυμπιακό?

      Διαγραφή
    5. φίλε ανώνυμε δεν θεωρώ πως υπάρχουν παιχνίδια(για τις μεγάλες ομάδες)αδιάφορα.Μια μεγάλη ομάδα κοιτάει πάντα τις αδυναμίες της και πως θα τις βελτιώσει. π.χ όταν παίζει ολυμπιακός-ηλυσιακός(δεν έχω τίποτα με την ομάδα απλώς την αναφέρω),αυτό ναι είναι αδιάφορο παιχνίδι για τον ηλυσιακό γιατί ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα κατά 99% και για αυτό κοιτάει το επόμενο...chris και peris θεωρείτε πως ο Πέτγουει θα μπορούσε να έχει τον αμυντικό ρόλο του Γκίστ?γιατί έχει νομίζω τα πόδια για να κυνηγήσει κοντίτερους αντιπάλους.

      Διαγραφή
    6. ΦΙΛΕ ΖΙΠ13, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ) ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΑΛΑΓΑ)....
      ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΓΚΙΣΤ - ΠΕΤΓΟΥΕΙ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΛΛΟ ΚΟΡΜΙ (Ο ΓΚΙΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ - ΟΓΚΩΔΗΣ)...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ (Ο ΓΚΙΣΤ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΦΕΝΕΡ - ΜΑΛΑΓΑ ΠΡΙΝ ΠΑΟ)... Ο ΠΕΤ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ...ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΨΗΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ...

      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο οσφπ ειναι αυτος που ειναι διοτι οι αγγελοπουλοι καταφεραν και εχτισαν πανω στο οικοδομημα του ιβκοβιτς . ειναι αστειο να μιλαμε για σπανουλη . ο σπανουλης ειναι ενας μεγαλος παικτης αλλα η συμμετοχη του στον ολυμπιακο των τελευταιων ετων συγκριτικα με αυτην του ιβκοβιτς ειναι στο 30-70 . οι αγγελοπουλοι αποδειχτηκαν πολυ καλοι μαθητες του ντουντα και εφαρμοσαν μεχρι αηδιας ολες τις αρχες-παρακαταθηκη του παππου . αυτες εκαναν την μεγαλη διαφορα . ο ντουντα ξεβρωμισε τον ολυμπιακο και βρηκε τον δρομο του . αν δεν ηταν εκεινος , και 500 σπανουληδες να εφερναν δεν θα γινοταν ολο αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ο πεδουλακης περυσι αυξησε πολυ τις προσδοκιες στο προσωπο του ειδικα μετα το 0-3 , αλλα φετος δειχνει να εχει χασει αυγα , πασχαλια και οτι αλλο υπαρχει και δεν υπαρχει . οι τραυματισμοι δινουν δικαιολογια αλλα μεχρι ενα σημειο ομως . δεν ειναι δια πασαν νοσον . οντως πολυ γκαντεμης ο παο με τους τραυματισμους αλλα η ομαδα εν πασει περιπτωσει κατι πρεπει να δειξει και δεν το δειχνει με τιποτα . η στελεχωση ειναι μεγαλο πραγμα . ο μπαρτζωκας με ντανστον-λοτζεσκι εκανε μπινγκο και διανα μαζι διοτι παιζουν τοσο καλα που καλυπτουν και τις κακες μεταγραφες . στον παο οι μεταγραφες μπατιστ μαυροκεφαλιδη ηταν λαθος οπως λαθος ηταν και η φυγη του σοφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ποιος Καββαθάς ρε παιδιά; Από κοντά και το μόνο που είδα ήταν ένας ξυλοκόπος που παίζει μπάσκετ απλά επειδή έχει ύψος και μούσκουλα.

    Εύφημος μνεία στο 54 της Μπάγιερν, τον ξανθό σέντερ Joe Bryant, που στο ημίχρονο έφαγε ένα χοιρινό μπούτι από καμιά cheerleader των Γερμανών (που τις βρήκαν;) και πήρε τα πάνω του.

    Ο Ολυμπιακός κάκιστος στο ρημπάουντ, την άμυνα και το ρυθμό. Ευτυχώς γι' αυτόν η Μπάγιερν δεν μπορούσε να παίξει άμυνα.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτός ο Μπράιαντ ρε φίλε,σαν Λευκορωσίδα σφαιροβόλος είναι...

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για να τρώει κότσια και να πίνει μπύρες. Είναι στην τέλεια ομάδα

      Ody

      Διαγραφή
  56. καλε μου οντι.. ο καββαδας ειναι ο πιο λιγοτερο βελτιωμενος ή αν το θες αυτος που δεν εχει δειξει κανενα μα κανενα σημαδι βελτιωσεις στο παιχνιδι του εδω και 2 χρονια. Για αυτο αλλωστε και στον νιονιο ηταν στον παγκο και η συμμετοχη του περιοριζοταν σε 5 λεπτα. καθολου πλαστικοτητα στο παιχνιδι του, καθολου παιχνιδι με πλατη ακομη και το ξυλο που παιζει ειναι αντιαθλητικο...οσο ηταν μεσα η αμυνα του ολυμπιακου ηταν ακομη χειροτερη.. ειναι η ευκαιρια του να βελτιωθει.. αν δεν το κανει και σε αυτο το περιβαλλον δεν θα το κανει ποτε.
    Κρισιμο και το σημερινο ματσακι για τον παο, αφου για μενα αν χασουμε ο πεδουλακης θα εχει θεμα.. σοβαρο θεμα. μπορει να υπαρχουν τραυματισμοι μπορει το ενα μπορει το αλλο, αλλα ο παγκος και η περιθωριοποιηση παιχτων οπως μαυροκεφαλιδης καρυ μπραμος ειναι δικο του λαθος. Αν τελικα ο καρυ δεν του κανει πρεπει να γινει αλλαγη..
    Να μην ξεχασω, αυτο που δεν κανουν φαουλ ενω μενουν 8 δευτερα και η μπαλα ειναι στον αντιπαλο δεν μπορω να το καταλαβω.. χθες το εκανε ο μπαρτζωκας.. το εκανε και ο αρτζι την προηγουμενη χρονια και σε κρισημα ματσακια δεν του βγηκε.. τι ανοησια ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΚΑΙΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...
    ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΦΠ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟ...

    Ο ΟΣΦΠ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΟΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ)...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ...ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΨΗΛΟΥΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΑΓΡΑΒΑΝΗ, ΚΑΒΒΑΔΑ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ...Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΣΟ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ (ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ)....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ)...

    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Aχνοφαίνεται διπλό του Ζοτς στη Μόσχα. 35-41 ημίχρονο, καλύτερη η Φενέρ. Βασικά κακή η ΤΣΣΚΑ.

    Manu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιος είχε και την παραμικρή αμφιβολία για το τι είδους παίκτης είναι τελικά ο φίλος μας ο Milos και το πόσο τυχεροί είμαστε που δεν παίζει σε ελληνική ομάδα, ας δει το 4ο δεκάλεπτο του αγώνα με την Fener και το ρεσιτάλ κάκιστων επιλογών του! Αλίμονο στον μεσίνα που τον κοιτούσε εμβρόντητος μετά τις ομορφιές του!
      SOAD

      Διαγραφή
  59. Θέλει γκαρντ η ΤΣΣΚΑ τέλος. Πολύ φτωχή στη περιφέρεια. Ο Μίλος όπως είπε και ο φίλος στο τέλος ήταν για να τραβάς τα μαλλιά σου. Κλείδωσε τη πρωτιά ο Ζέλικο.

    ΘΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Για άλλη μια φορα μέχρι τώρα ο Διαμαντίδης απλά τραγικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΔ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ (ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ) ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.4 ΠΟΝΤΟΥΣ,4 ΡΕΜΠΑΟΥΝΤ, 4 ΑΣΙΣΤ,8 ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ.Ολη η αμυνα ηταν πανω του.Εφαγε το ξυλο της αρκουδας σημερα.

      Διαγραφή
    2. τραγικος;; ε ρε ζορια που τραβαν ορισμενοι με τον ΔΔ.Με τοσο ξυλο που εφαγε εδωσε 4 ασιστ,4 ριμπαουντ,τους χρεωσε με 8 φαουλ. και 2 κλεψιματα.Ειχε πανω του ολη την αμυνα.Τζιμ γιατι δεν το περνας;;ενω περασες αυτο που τον βριζει;;;

      Διαγραφή
  61. Εντάξει λοιπόν. Μετά από αυτό το πρώτο ημίχρονο ΠΑΟ Ερυθρού Αστέρα μην ακούσω κάποιον φίλαθλο του ΠΑΟ να ξαναδιαμαρτυρηθεί για διαιτησία. Επικά σφυρίγματα με κορυφαίο το μη σφύριγμα για επιθετικό και βήματα στην τελευταία φάση.
    Οι γιούγκοι έχουν κάνει πόσες φάσεις κάτω από το καλάθι με χέρια κρεμασμένα επάνω τους και εάν δεν απατώμαι εκτέλεσαν την πρώτη βολή στο 17ο λεπτό!!


    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαννη τα φαουλ ειναι 24-22 ναι ειδες τεραστια διαφορα,μας εσπρωξαν οπως τα λες.Απο τις βολες καταλαβες πως μας βοηθησαν;;.Τι αλλο θα πειτε.

      Διαγραφή
    2. Απο ενα παιχνιδι που πηραμε 2 φαουλ παραπανω καταλαβες οτι μας σπρωχνουν;;;

      Διαγραφή
  62. ακόμη μια χάλια εμφάνιση μέχρι στιγμής,έχω βαρεθεί να βλέπω να βαράμε μόνο τρίποντα και σουτάκια απο τα 5 μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που τα ειδες τα τριποντα;;;λαθος κανεις. αμυνα ζωνης μας επαιξαν και βαρεσαμε 35 διποντα εναντι 21 τριποντων.

      Διαγραφή
  63. Ο ΠΑΟ για αλλη μια φορα φετος δεν βλεπεται
    Μονο γκιστ και μασιουλις το παλευουν
    οι υπολοιποι αποτελουν σκιες των περσινων εαυτων τους
    Ο Φωτσης απλα ανυπαρκτος
    Ο Μπατιστ πλεον εχει γερασει και φενεται καλυτερα να σταματησει φετος παρα να συνεχισει να παιζει ετσι οπως παιζει τωρα
    Για το Μαυροκεφαλιδη οπως εχει πει και ενας γνωστος προπονητης του καναπε(σ αλλο αθλημα βεβαια) ΣΤΑ ΜΠΕΤΑΑΑΑ
    Ο γιανκοβιτς καλυτερα να παει να κατσει εξεδρα στο επομενο ματς euroleague να βλεπει καλυτερα το παιχνιδι
    Δεν ξερω αν φταιει ο RG αλλα καλυτερα να αποκλειστουμε επειτηδες παρα να παμε ετσι στο top-16 (Να γλυτωσουμε και το καζο του αιωνα απο τους γαβρους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παλι για άλλη μια φορα είμαστε τραγικοί. Αντε να φεύγει Ο Πεδουλάκης
    koth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Παναθηναικος απο τα περσυνα.....
    Blake Schilb στον Παναθηναικο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι 3 αρι ο blake??? ρε παιδια οπως και για τον προηγουμενο παιχτη που αναφερθηκε.. δεν εχουν τα χαρακτηριστηκα που μας λειπουν.. ο ενας ειναι κοντος που δεν παιζει αμυνα και εχει μετριο σουτ, και ο μπλεικ ειναι 3 αρι...

      Διαγραφή
    2. Σαν ποιοτητα το λεω ρε καναδε.....
      ας περασουν το top 16 με οσο καλυτερο ρεκορ μπορουν και μετα πρεπει να ψαξουν για ενισχυση της ομαδας στην περιφερεια..
      στους ψηλους δεν εχεις περιθωρια για αλλαγες
      ο Διαμαντιδης κανει λαθη που οφειλονται ξεκαθαρα στην κουραση του..

      Διαγραφή
  66. ο παναθηναικος παρεμεινε στη ζωη ομως στο τοπ 16 τον περιμενει επιπονος θανατος αν παει χωρις αλλαγες στο ροστερ. προσωπικα πιστευω χρειαζονται 2 γκαρντ απο τα οποια ο ενας θα πρεπει να ειναι εγνωσμενης αξιας με χιλιομετρα στο ευρωπαικο μασκετ και ενας ψηλος στη θεση μπατιστ που δεν μπορει να προσφερει πια. ετσι θα παρει χρονο κι ο πεδουλακης ο οποιος δειχνει μπερδεμενος μεσα στην ολη κατασταση που αυτος (με την επιλογη του ριστερ) αλλα και οι ατυχιες(;) των συνεχομενων τραυματισμων δημιουργησαν.ουσιαστικα καθε αλλη διαχειριση της καταστασης εκτος της αποκτησης παικτων πριν το τοπ 16 θα ειναι δηλωση παραιτησης απο τη διοικηση για τη φετινη χρονια οχι μονο στην ευρωλιγκα αλλα και στην ελλαδα.
    χρου χρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ο καρυ και ο μπραμος θελουν χρονο στο παρκε φανηκε αυτο σμρ... θελουμε αμυνα στα γκαρντ?? ο μπραμος σμρ ηταν μια αμυνα μονος του και ο καρυ αν βγαλουμε τα τραβηγμενα σουτ του ηταν ο καρυ που θελουμε.καθαρα θεμα ροτεινσον και κριμα που ξεχασε τον μαυροκεφαλιδη στον παγκο. Η αμυνα πιστευω θα ερθει μολις γινει καλα ο ουκιτς και ο λασμε. με την επιθεση ειναι το θεμα που σμρ καπως βοηθησε το οτι τρεξαμε. καλο πασινγκ γκειμ αλλα το οτι δεν εχουμε εναλλακτικο σχεδιο μας κανει τρομερα προβλεψημους.ο γιανκοβιτς αραγε μπορει να παιξει στο 2??? γιατι το δημιουργηκο το εχει αρκετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μετα και τη σημερινη εικονα του Παναθηναικου... θεωρω πως είτε αλλάζει η ομάδα (με 2-3 αλλαγες τουλαχιστον) είτε ο προπονητης. Χωρις αλλαγες η ομαδα εχει ταβανι τη 2η θεση στο πρωταθλημα και το τοπ16 στην ευρωλιγκα και με ασχημη εικονα κιολας,ενω μπατζετ και ροστερ προδιαθεταν για πολλα περισσοτερα... Υπαρχει εμπιστοσυνη στον Πεδουλακη, ή με την απώλεια του κυπελλου ολα αλλαζουν?

    Zots master of puppets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μιας και τελικά ο ΠΑΟ τα κατάφερε και κατά τα φαινόμενα θα κινηθεί και για γκαρντ, πώς θα σας φαινόταν ο Νέλσον του Ερυθρού Αστέρα; Έχω την εντύπωση πως ταιριάζει γάντι. Σκληροτράχηλος γκαρντ, εκρηκτικός, μπορεί να πάει με drive στο καλάθι μπορεί να αποτελέσει συμπλήρωμα ή τρόπον τινά αντικαταστάτη του Διαμαντίδη και να δώσει φρεσκάδα. Βέβαια δεν είναι αξιόπιστος σουτέρ, αλλά θεωρώ πως σε αυτή τη φάση δεν είναι το πρώτο ζητούμενο. Φυσικά δεν ξέρω πόσο εφικτή είναι η απόκτηση του, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να ψαχτεί προς τα εκεί ο Παναθηναϊκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πραγματικά ορισμένες φορές αναρωτιέμαι τί σκέφτεται ο Πεδουλάκης.Εντάξει,π'ερυσι ήταν χρονιά προσαρμογής στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην Euroleague.Αλλά φέτος?Δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να στηρίζεται αν όχι σε 12 παίκτες σε 10?Πώς γίνεται ο Αγραβάνης για παράδειγμα να έχει πιο ενεργό ρόλο από την αρχή της χρονιάς απ'ότι ο Γιάνκοβιτς?!Γιατί ο Μπαρτζώκας δείχνει εμπιστοσύνη σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες ανεξαιρέτως?Ακόμα και στον Καββαδά που δεν έχει μία εβδομάδα στον Ολυμπιακό.Πιστεύω στον ΠΑΟ αν δεν έπαιζαν Μαυροκεφαλίδης,Μπατίστ (που ούτε αυτούς τουες εμπιστεύεται) σε ένα παιχνίδι,θα έπαιζε 35 λεπτα ο Λάσμε ακόμα και με ένα χέρι και αν χρειαζόταν ακόμα και ο 3D αντί να δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο παίκτη(Διαμαντάκο)έστω και για λίγα λέπτα.Για να μη συγκρίνουμε τον τρόπο αντιμέτωπισης τραυματισμών στη μία περίπτση (ΛΟ)και στην άλλη (ΟΥΚΙΤΣ,ΛΑΣΜΕ),γιατί να πρέπει να τους ξεζουμίζει όλους αντί να έχει φροντίσει να έχει κάποιους όχι ισάξιους αλλά έστω αξιόλογους αντικαταστάτες...

    ΜΚΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Άλλη μία πολύ δύσκολη νίκη. Πρόκριση στο Top16. Είμαστε Παναθηναϊκός όμως και δεν μπορούμε να λέμε πάμε να πλασαριστούμε καλύτερα να αποφύγουμε τα "μεγαθήρια".

    Είναι τεράστιο το πρόβλημα μας απέναντι σε ψηλούς άνω των 2.10m. Δεν τους χτυπάμε στα αργά πόδια τους, αν είναι αδύναμοι (τύπου Tomic) δεν μπορούμε να τους ποστάρουμε και αυτοί στην επίθεση κάνουν το παιχνίδι τους και στην άμυνα απλά με την παρουσία τους τρομάζουμε να πατήσουμε στο ζωγραφιστό.

    Έχουμε ένα ρόστερ τεράστιο, που απαρτίζεται από 16 παίχτες. Από τους οποίους οι 4 δεν υπολογίζονται για διαφορετικούς λόγους. Στους 2 μικρούς πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να παίξουν, γιατί προφανώς με το να βρίσκονται στην ανδρών σημαίνει κάτι. Ο Χαραλαμπόπουλος ήταν ο μοναδικός που έπαιζε στα ίσα τον Αντετοκούμπο. Με τους άλλους 2 ξέρουν καλύτερα αυτοί που τους έφεραν. Λογική μου είναι ότι παίχτες μόνο για τις προπονήσεις δεν έχει νόημα να έχεις, κάνει κακό και στους ίδιους και στον ανταγωνισμό (αν είναι Έλληνες, αποδυναμώνοντας τις ομάδες της Α1) και στην ομάδα.

    Για την βασική σου 12άδα ο Φώτσης με τον Μπατίστ θα πρέπει να είναι οι 11ος και 12ος παίχτης. Δεν χωράνε συναισθηματισμοί σε αυτά τους αγαπάμε κλπ αλλά πλέον έχουν επενδύσει στον ΜΚΦ, στο γκιστ και τον λάσμε. Το ίδιο ισχύει και για τον 3D - 6ος παίχτης και game changer.

    Αν γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ οι 2 επικρατέστεροι να την πατήσουν είναι ο batiste και ο curry. Και οι δύο είναι σημαντικά γρανάζια και μπορούν να δώσουν πολύ ποιοτικά λεπτά αλλά το διαβατήριό τους σου δένει τα χέρια (για Ping δεν το συζητάμε καν :D). Μακάρι να υπήρχαν διαθέσιμοι Έλληνες αλλά μας τους πήραν όλους οι απέναντι! ;) και τώρα πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη :). Τέτοια πράγματα δεν γίνονται στα μέσα της σεζόν και το πιθανότερα είναι να γίνει ένα μπάλωμα τύπου καπόνο. Να ενθουσιαστεί η Πράσινη αλλά από ουσία 0. Το κακό σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι ότι τα 4 μεγάλα σου ταλέντα δεν θα παίρνουν σιγά σιγά το βάπτισμα.

    Αυτό το πράγμα με το δίχτυ στο γήπεδο είναι αισχρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή το διαβάζω συχνά ο ΜΚΦ ποιος είναι?και εγώ θεωρώ πως πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους μικρότερους(στο ελληνικό πρωτάθλημα) και το ίδιο ισχύει και για τον Γιάνκοβιτς(euroleague).Τώρα που τραυματίστηκε ο Ματσιούλης σίγουρα θα παίζει περισσότερο,αλλά έπρεπε να τραυματιστεί κάποιος για να πάρει χρόνο?

      Διαγραφή
    2. μαυροκεφαλιδης,σαινι εισαι.

      Διαγραφή
    3. ο γιανκοβιτς ετοιμαζεται,σε λιγο θα δεις πως θα παιζει και στην γιορολινγκ

      Διαγραφή