Athlenda

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μέχρι τελευταίας ρανίδος..



Ο Παναθηναϊκός σε ένα φοβερό σε ένταση ματς ισοφάρισε τη σειρά και όλοι μας πλέον περιμένουμε την Κυριακή το μεγαλύτερο showdown των τελευταίων ετών. Είναι η πρώτη φορά (με το παρόν σύστημα) που  τρίτος τελικός έχει σημασία πέμπτου..



Ο Παναθηναϊκός "ξεκλείδωσε" στη 3η περίοδο και έδειξε ότι ακόμα "έχει" μέσα του, βγάζοντας έστω και για  το συγκεκριμένο διάστημα, αυτό που ψάχνει τόσο καιρό. Οι ερυθρόλευκοι πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτή η ομάδα χτίζει ατσάλινο χαρακτήρα (σε βάθος χρόνου ίσως είναι σημαντικότερο από κάθε τρόπαιο). Οι προηγούμενες ομάδες του Ολυμπιακού θα είχαν "παραδώσει" στο -16 και μετά από τέτοιο ξέσπασμα των πρασίνων. Ένα είναι το σίγουρο.. Ο τρίτος τελικός- βάσει σημασίας και αγωνιστικής κατάστασης των δύο σε αυτό το χρονικό σημείο- μάλλον αποτελεί  το μεγαλύτερο ματς των τελευταίων χρόνων για την Ελληνική λίγκα..

-Ο Ολυμπιακός δούλεψε το κομμάτι "λόμπα σε κοντινή απόσταση'' που παίζει στο ζωγραφιστό ο Παναθηναϊκός με τον Διαμαντίδη και τα "5" πολύ επιτυχημένα, με αποτέλεσμα να μη περάσουν οι πράσινοι ούτε μια φάση σε τέτοια κατάσταση. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του  Ίβκοβιτς απέκλεισε κάθε σκέψη πάσας στον ψηλό μετά το ρολάρισμα δίνοντας ξεκάθαρα την επιλογή στον δημιουργό να πάει προς τα μέσα απέναντι στα γρήγορα πόδια του Χάινς και του Ντόρσεϊ, τακτική που είχε αποδώσει σημαντικά εαν θυμάστε στο 2ο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ. Δυστυχώς για τους πρωταθλητές Ευρώπης ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια κουβαλώντας την επίθεση της ομάδας του και σκοράροντας σε καταστάσεις ένας με έναν όπου ήταν απλά ανίκητος ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε τον Διαμαντίδη σε αυτό το κομμάτι να παρουσιάζει ότι καλύτερο διαθέτει μιας και ο αντίπαλος του έχει περιορίσει σημαντικά τη δημιουργία (με επιλογή και πλάνο, μιας και οι πράσινη επίθεση είναι πολύ πιό αποτελεσματική όταν ο Διαμαντίδης "ρολάρεί" σαν δημιουργός και τρέχει όλα τα plays κρατώντας ζεστούς όσους περισσότερους συμπαίκτες του γίνεται).


-Η δεύτερη λεπτομέρεια στην οποία επικεντρώθηκε το κόκκινο προπονητικό τιμ για να βγάλει "εκτός" ένα σημαντικό όπλο του αντιπάλου αφορά την άμυνα στο τζαμπ σούτ του Γιασικεβίτσιους από τα 4-5 μέτρα, ίσως το πιό αποτελεσματικό στην Ευρώπη, από το οποίο ο Ομπράντοβιτς παίρνει εύκολα και με μεγάλη ασφάλεια καθοριστικούς πόντους. Η "προσαρμογή" έγινε με τον Χάινς να τον περιμένει ακούνητος, την ώρα που ο Σάρας έχει πάρει τη φόρα από το σκρίν και  επιτίθεται πρός τα μέσα για να κάνει το αγαπημένο του "κοφτό" σταμάτημα (ώστε να χαθεί η ισορροπία του αντιπάλου) και να εκτελέσει. Σε αυτό το σημείο ο Χάινς κυρίως (που τον αντιμετώπισε τις περισσότερες φορές) δεν έκανε πίσω βήματα (τα οποία επιβάλλει η φόρα του Σάρας) αλλά τον περίμενε και ξεκίναγε να τον κυνηγάει (αφού είχε αποκλείσει το σούτ) εφόσον ο Λιθουανός πήγαινε με ένα βήμα πλεονέκτημα πλέον στο ντράιβ, απόσταση που καλυπτόταν από τα γρήγορα πόδια και το μεγάλο wingspan Αμερικανού.


-Ο Παναθηναϊκός  προσέγγισε διαφορετικά το επιθετικό του κομμάτι από την αρχή. Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε περισσότερη υπομονή και πολιορκία στην κόκκινη ρακέτα, βάζοντας το τρίποντο στο συρτάρι. Οι πράσινοι βλέποντας το πρόβλημα στο μακρινό σουτ και τη σωστή άμυνα του Ολυμπιακού στο πικ εν ρολ τους επιτέθηκαν σε καταστάσεις καθαρού post up, με τον Διαμαντίδη, τον Περπέρογλου και τον Βουγιούκα. Ο δεύτερος κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό στο 1ο ημίχρονο καταφέρνοντας (είτε με δημιουργία είτε με σκορ) καίρια πλήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ειδικά απέναντι στον Γκεσεβίτσιους με τον Ίβκοβιτς να του βάζει αργότερα τον Σλούκα, ο οποίος είχε δείξει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην άμυνα χαμηλά από τη σειρά με τη Σιένα.

-Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπρεπε να ρισκάρουν (εάν μπορούμε να το πούμε έτσι) τραβώντας το χαρτί του τριπόντου. Δε γινόταν αλλιώς, το έχαναν το παιχνίδι. Έτσι ξεκίνησε το εκπληκτικό σερί τους καθώς μετά το 1ο τρίποντο από τον Καϊμακόγλου άλλαξε όλο το κλίμα στη γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να διαλύει για μερικά λεπτά τον αντίπαλο σφυροκοπώντας ανελέητα. Εκπληκτικός ο Καϊμακόγλου σε αυτό το διάστημα, ευλογία να έχεις τον Γιασικεβίτσιους όταν η ομάδα σου προσπαθεί να τρέξει τέτοια σερί. Οι πράσινοι σε αρκετά διαστήματα, "έπαιξαν" πολύ και την 1η πάσα στο τρανζίσιον με back door , χαμηλά στον Διαμαντίδη ο οποίος είχε κατασκηνώσει χρησιμοποιώντας το μέγεθός του.


-Ο Ίβκοβιτς προσπάθησε να κάνει ''άρμα νίκης'' την αμυντική επιλογή του Ομπράντοβιτς να χρησιμοποιεί το "3" του πάνω στον άσσο του Ολυμπιακού. Εκτός από το επιθετικό ριμπάουντ και τα ποσταρίσματα του Παπανικολάου στον Σάρας, τα οποία υποστήριξε με την χρησιμοποίηση του Γκεσεβίτσιους (είχε ξεκάθαρη εντολή να τη μπουμπουνάει και μετά..να το σκέφτεται)χτύπησε στο τρανζίσιον άμεσα από την κορυφή, όταν στο "κεφάλι" μάρκαρε ο -λίγο αργός- Περπέρογλου. Μόνο στην 1η περίοδο, οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν 3 φορές με το "1" μετά από επαναφορά από την τελική γραμμή, αξιοποιώντας τις 2.

-Ο Κάιλ Χάινς αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα για τον αντίπαλο, δείχνοντας ότι μπορεί οι Παπ-Πρίντεζης να αποτελούν τη ''ραχοκοκαλιά'' της ομάδας και ο Σπανούλης τον ηγέτη, αλλά αυτός αποτελεί το κλειδί (και το βαρύ χαρτί σε ειδικές καταστάσεις) των φετινών πρωταθλητών Ευρώπης. Έβγαλε εκτός αγώνα γρήγορα τον Βουγιούκα κερδίζοντάς τον ακόμα και με επιτόπια άλματα κάτω από το καλάθι, ταλαιπώρησε απίστευτα τον Μπατίστ, ανάγκασε τον Ζότς να δοκιμάσει τον Τσαρτσαρή (ο Σέρβος τον έβαλε πίσω από τον Σμίθ στο ροτέησιον χθές) στο "5" αλλά τον έβγαλε μετά από γκολ-φάουλ του Αμερικανού. Εξαιρετικός..


-Ο Μάικ Μπατιστ έβγαλε μια-δύο εκπληκτικές φάσεις θυμίζοντας σε όλους το λόγο που για πολλά χρόνια ήταν ο καλύτερος finisher στη θέση του στο ζωγραφιστό σε όλη την Ευρώπη, αλλά και πάλι ήταν άστοχος. Σίγουρα έχει χάσει χάσει κάποιο μέρος της σπιρτάδας του (αλίμονο, τα χρόνια περνάνε) αλλά θεωρώ ότι το γεγονός είναι αλληλένδετο με τη φετινή αστοχία των πρασίνων στο τρίποντο, που επηρεάζει τις προϋποθέσεις που σουτάρει ο Αμερικανός.


-Το παιχνίδι ασφαλώς και κρίθηκε στη μια φάση, τη μια μπάλα που κέρδισε ο Σάτο με τον Καϊμακόγλου και στο ένα άστοχο σουτ του Σπανούλη αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε τη βελτίωση των πρασίνων στους δύο τομείς που είχαμε υπογραμμίσει μετά το πρώτο ματς. ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ (κυρίως ο Καϊμακόγλου, αλλά και το δίδυμο Σάτο-Σμίθ έβαλαν με επιτυχία του μούσκουλά τους απέναντι στην ερυθρόλευκη φροντλάιν) & ΤΡΙΠΟΝΤΟ (όπου δε σούταραν εξαιρετικά αλλά ήταν αυτό που τους έδωσε το πάνω χέρι και την τελική επικράτηση).


- Και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες σε ένα πολύ physical παιχνίδι (στοιχηματίζω ότι στην Ευρώπη θα τρομάζουν λίγο με τη δύναμη που βγαίνει στους τελικούς μας) ξεκινόντας μάλιστα με 1/9 σουτ αλλά όποιος παρακολουθεί ευρωπαϊκό μπάσκετ συστηματικά (σε όλα τα επίπεδα) θα συμφωνήσει ότι στο διάβασμα του αντιπάλου και την εύρεση miss match είμαστε επιστήμονες. Είναι άλλωστε βασικό κομμάτι της επιθετικής μας ταυτότητας σαν Ελληνικό μπάσκετ. Μετά από 80 λεπτά πολύ δυνατού παιχνιδιού θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν παρουσιάσει καλύτερα στοιχεία φέρνοντας μέχρι στιγμής τη σειρά ελαφρά πιό κοντα στα δικά τους μέτρα. Αυτό μπορεί να μη λέει και τίποτα βέβαια. Τη Κυριακή ξεκινάνε 40 καινούργια λεπτά, πολλοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν, άλλωστε ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι σίγουρα μπορεί. Το τρίτο παιχνίδι φαντάζει ο 5ος τελικός και σίγουρα ο νικητής του αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα (και γιατί όχι, τη πιθανότητα να τελειώσει τη σειρά στα 4 παιχνίδια, πολύ πιθανό με τα τωρινά δεδομένα και για τους δύο).

-Επειδή μετά το ματς άνοιξα το προσωπικό μεηλ και έχω λάβει πολλά μηνύματα (από ανθρώπους που εκτιμώ πολύ μπασκετικά) για τη διαιτησία, του στυλ "τι είδες..?". Θα σας πώ τι είδα, τηρώντας πάντα τη γραμμή που έχουμε χαράξει στο μπλογκ μας αναφορικά με το θέμα. Ο Παναθηναϊκός δε πήρε κάποια σφυρίγματα (προσέξτε, δεν εξετάζουμε άδικα ή δίκαια, ούτε ποτέ έκατσα να βλέπω ριπλέη φάση-φάση) που ΑΠΛΑ στο ΟΑΚΑ τα έπαιρνε πάντα. Μπορεί σωστά, μπορεί λάθος, δεν εξετάζουμε αυτό. Το ότι δεν τα πήρε δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει..(?)

21 σχόλια:

  1. τζιμι πολυ καλη αναλυση φιλε,οπως παντα.φανηκε η έλλειψη του λο πιστευω χθες.ο γκετσε στην αμυνα τρυπα,αλλα επιθετικα αρκετα καλος.μου αρεσε που ο σπανουλης πηρε το τριποντο κ ας το εχασε.επρεπε να το οργανωσουν λιγο καλυτερα βεβαια.το πηρε εγωιστικα λιγο.αλλα προτιμω να σουταρει αυτος.στα ριμπαουντ πολυ ανεβασμενος ο παο.
    η περιγραφη τραγικη..κ το σχολιο..

    για την διαιτησια τζιμ πιστευω αδίκησε κ τους δυο.δεν νομιζω να μην πηρε σφυριγματα ο παο.ισως οχι τοσα οσα αλλες φορες.ο διαμαντιδης παιρνει φαουλ απο τον ντορσι χωρις επαφη..(ο αμερικανος εχει τρελαθει με αυτα που ζει..)ο μπατιστ παιρνει ριμπαουντ με σπρωξιμο στον πριντ..κ ο παο αδικηθηκε,με το κοψιμο του ντορσι σιγουρα.ο σαρας ειναι ο πιο γκρινιαρης παικτης που θυμαμαι..εχει ΄ξεφτιλίσει΄ τους ρεφερι με τις διαμαρτυριες του..
    στην τελευταια φαση δεν ξερω αν παταει ο διαμαντιδης ,αλλα ειναι κ τυχερος ο παο..
    ο παο λεει οτι στο 4 δεκαλεπτο δεν σουταρε βολη ενω ηταν μπροστα..στο 3 δεκαλεπτο ο παο ποτε συμπληρωσε 5 ομαδικα;θυμαται κανεις;εκει επαιξε αμυνα καθαρη;μην τα λεμε οπως θελουμε,σιγουρα στο 4ο αφησαν το σκληρο παιχνιδι.

    παντως ο παο χρησιμοποιει τα επιχειρηματα του οσφπ το 2010 που στο 3 ματς στο 3 δεκαλεπτο ειχε χασει διαφορα 15 ποντων με ΄γρανιτενια αμυνα΄ του παο..κατι δειχνει αυτο..
    charles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά charles ευχαριστώ.. μακάρι μετά τον τρίτο τελικό να μην έχουμε να πούμε τίποτα για διαιτησία..

      Διαγραφή
  2. αυτοι οι αγωνες δειχνουν καθαρα την υπεροχη του Διαμαντιδη σαν παικτη ηγετη πειτε το όπως θελετε απεναντι στον Σπανουλη.Γενικα εχει κυριαρχησει ο αρχηγος του παναθηναικου δυο χρονια τωρα σχεδον σε ολες τις μεταξυ τους αναμετρησεις και οπως παλιοτερα συγκριναμε τα ντερμπι μεταξυ Γκαλη-Γιαννακη ετσι και τωρα. ο Διαμαντιδης αναμφισβητητα ειναι ακομα ο καλυτερος ελληνας μπασκετμπολιστας.Μην ξανακουσω λοιπον τιποτα αστεια περι Σπανουλη και νουμερο ενα στην ευρωπη.

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε μάνου..Άντε τσάο τώρα..

      Υ.Γ. Όντως τείνει να γίνει παράδοση η κακή επιθετικά μέρα του Σπανούλη εναντίον του Παναθηναϊκού. Για τον Διαμαντίδη δε συζητάμε καν.. Έχει βγάλει classics απέναντι στον "αιώνιο"..

      Διαγραφή
    2. Φιλε Manu Chao are you watching closely?

      Manos

      Διαγραφή
    3. very closely.why?πες τιποτα ηρωικο για τον Σπανουλη..

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειαζεται να πω τιποτα ηρωικο αφου φανταζομαι τα ειδες ολα κατα την διαρκεια της σεζον. Αυτο που πιστευω ειναι οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα γιατι... Ο σπανουλης αντιμετοπιζει την ολοκληρη την περιφερεια του Παο που συγκλινει κατα πανω του σε καθε περιπτωση που παει να δημιουργισει και γι αυτο παιζουν τοσο καλα οι υπολυποι παιχτες του Ολυ. Και αυτο ειναι το σημαντικο για τη νικη και οχι να κανει τελεια στατς ο σπανουλης. Επισης αξιοσημειωτο ειναι οτι οποτε του δινουν χωρο για dive or pick or iso θα τους εκτελεσει με συναιπεια και με δυσκολα σουτ.
      Ο 3Διαμ. αντιμετοπιζεται διαφορετικα καθως συνεχεια παιρνει το pick και και ο ολυμπιακος προσπαθει να τον δυσκολεψει με την αλλαγη (Ντορσει κ Χαινς) και θα ζησει η θα πεθανει με αυτο. Αποτελεσμα? πολυ ωρα η μπαλα στα χερια του 3Δ πολλα κερδισμενα φαουλ => πολυ υψηλο ρανκιν και αρκετες ασσιστ λογο του τελειοποιημενου τροπου που παιζουν το πικερο στον Παο.
      Η κατασταση εχει πολλα κοινα με την σειρα με την Σιενα οπου ο Ολυ εχει την ευκαιρια να κερδισει μια σειρα απο μια καλυτερη σε μοναδες ομαδα, γιατι ο σπανουλης τραβαει ολη την προσοχη στην αμυνα και οι υπολυποι εχουν χωρο να κανουν παρτυ.
      Τελος ατομικα πιστευω οτι αν και τελειως διαφορετικοι παιχτες ο Σπανακοπιτουλης ειναι καλυτερος του βιονικου.

      Φιλικα Μανος

      ΥΓ δεν ειμαι ολυμπιακος.

      Διαγραφή
    5. εκτελει με συνεπεια?μαλιστα

      manu chao

      Διαγραφή
  3. o hines einai makran o kalyteros paikths tou olympiakou fetoos.ennoeitai pws tha meinei kai th nea sezon afou exei symbolaio.oles oi omades sthn eurwph eixan problima mazi tou.super paiktis kai statheros.megali zimia ston panathinaiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι πολύ χαλαρός φίλε με τη διαιτησία. Γιατί για εμάς τους ουδέτερους είναι πολύ άσχημο να βλέπεις τέτοια ξεκάθαρη ευνοια προς τη μία κατεύθυνση.
    Sample φάση: διαφορά στους 8, δεν μετράει το πεντακάθαρο και με γυμνό μάτι λεύ απ του ΔΔ. Στην επόμενη φάση δε σφυρίζεται η κατασκήνωση του Χάινς αν θυμάμαι καλά ούτε τα 4 βήμτα ατου ΒΣ πριν την πάσα στον ΠΠ για το τρίποντο. Αντί η διαφορά να πάει στους 10, πήγε στους 5 με τρία συνεχόμενα ανάποδα (και ξεκάθαρα) (μη) σφυρίγματα.
    Και επιπλέον, ας πει κάποιος στο γέρο-ντούσαν να σταματήσει να αυτοξευτιλίζεται με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...κρίμα (αν και δε λυπάμε ιδιαίτερα).
    Από την άλλη, είναι φοβερή η φετινή μετάλλαξη του ΠΑΟ (χωρίς να σημαίνει και επιτυχημένη), μιας ομάδας που παραδοσιακά ζει και πεθαίνει με τρίποντα..χτες σε ΟΛΟ το 1ο ημίχρονο εκτέλεσε ΕΝΑ και αυτό γιατί τελείωνε η επίθεση...Πιστεύω αν αρχίσει και πέζει ΛΙΓΟ καλύτερα ο γερο-μπατίστ, δε θα έχουνε κανενα πρόβλημα.
    Ο ΟΣΦΠ στηρίζεται σε καλαματιανά του Χάινς και του Πρίντεζη (σε λιγότερο βαθμο)΄. Ήταν τυχερός δύο παιχνίδια, αλλά κάποτε θα σπάσει. Δεν τον υποτιμώ τον ΟΣΦΠ (ίσα ίσα), αλλα πιστεύω ότι ποιοτηκά είναι (προς το παρόν τουλάχιστον) 1 επίπεδο πιο κάτω από τον ΠΑΟ.
    Στο έγραψα και προχτές: ο ΟΣΦΠ παίζει στο 150% και ο ΠΑΟ μαυρα χάλια (εκτός ΔΔ φυσικά).
    Οψώμεθα...

    ΜΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά ΜΠΛΑ. Είμαι χαλαρός ρε π.. μου με τη διαιτησία, τι να κάνουμε.. Μη χαλιέσαι. Προσπάθησε να δείς απλά μπάσκετ και μη τρώς πρίζες (τι σου λέω τώρα..). Ο Παναθηναϊκός όντως διατηρεί ένα πιό δυνατό DNA ακόμα, απλά στερείται φυσικών δυνάμεων.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Jim,μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις αυτά τα special στατιστικά που βγαζει η τηλεόραση?Βλέπεις να αλλάζει τίποτε δραματικά με την επιστρφή του Law?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φιλαράκι. Τα ανώτερα στατιστικά έχουν να κάνουν με τη γενική αξιολόγηση ενός κομματιού (επίθεση ή άμυνα π.χ.)σε μια συγκεκριμένη περίοδο, είτε αφορά ένα δεκάλεπτο είτε ένα ολόκληρο ματς. Το offensive efficiency έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της επίθεσης ανά κατοχή ενώ στο defensive efficiency μπαίνουν στο μείγμα προσθαφαιρέσεις με σουτ, επιθετικά ριμπάουντ ή λάθη. Στην ουσία είναι κάτι αρκετά πιό εξειδικευμένο από το να βλέπεις τον απλό μ.ο. πόντων γιατί βάζει στο κόλπο και το τέμπο που αγωνίζεται η κάθε ομάδα. Σκέψου ότι στο ΝΒΑ τώρα αγωνίζονται στους τελικούς της "επιθετικής" Δύσης οι ομάδες με το καλύτερο ΟΕR (Off. ef. rating) και στην ''αμυντική'' Ανατολή έχουν μείνει το Νο2,3 και 4 του DER (Celtics, Sixers,Heat)Παλιά είχα κόλλημα μ'αυτά..

      Διαγραφή
  6. παιδες μην αναλωνεστε με τη διαιτησια!το παλικαρι που εχει το μπλογκ το εχει τηρησει απο την αρχη αυτο το θεμα με τη διαιτησια και πολυ καλα κανει!!!επιτελους να μαθουμε να χαιρομαστε πως εχουμε στη χωρα μας τις 2 καλυτερες ομαδες μπασκετ σε ολη την ευρωπη!!!ας αντιληφθουμε ολοι πως παιζει ο περσινος με το φετινο πρωταθλητη ευρωπης!!!εχοντας τους 2 κορυφαιους προπονητες στην ευρωπη!αυτο να μας τιμα και μην τρελενομαστε με τα υπολοιπα...οσο αφορα το παιχνιδι το χθεσινο και τη διαιτησια απλα νομιζω οτι φετος σεβονται τον ολυμπιακο περισσοτερο απο αλλα χρονια επειδη ειναι πρωταθλητης ευρωπης...ο παο υστερει σε ενεργεια γιατι απλα ειναι γερασμενος γιαυτο επαιξε ετσι μονο 3-4 λεπτα στη 3η περιοδο και μετα ο οσφπ τον μαζεψε...βεβαια η εμπειρια ειναι παντα με το μερος του παο γιαυτο και νομιζω οτι ο τριτος τελικος θα ειναι και ο πιο καθοριστικος στη σειρα!!!εκει θα φανει ο εγωισμος του παο για να κρατησει τα σκηπτρα στην ελλαδα ή η διψα και η πεινα του οσφπ να φερει το τιτλο στο λιμανι μετα απο 15 χρονια...κυριακη κοντη γιορτη...

    LEO 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LEO 7 να'σαι καλά, ευχαριστώ για τη συμμετοχή.. Υγιής άποψη.

      Διαγραφή
  7. κλαψα κλαψα κλαψα..μαγκες χαλαρωστε και απολαυστε το!ο σπανουλης φιλε τσαο ειναι σκορερ γιαυτο και ασφυκτια απεναντι σε μια τετοια αμυνα σε ενα τετοιο πρωταθλημα.σε ισπανια ιταλια απεναντι στην ιδια ομαδα με αλλο στυλ κανονισμων λιγκας στα σφυριγματα θα εβαζε 25.ο ολυμπιακος θα παρει τη σειρα με 3-1.ετσι απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ευστοχος ο επιλογος σου και οποιος καταλαβε καταλαβε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. th kyriakh paizei kai o law shmantikh boitheia kai sthn amyna sto post kai sthn epithesh.megali othisi an einai etoimos.o gece deixnei th klasi tou,einai xeras oso ligoi

    MARTINAS7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λο μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση Μαρτίνας εφόσον είναι σε καλή κατάσταση.

      Διαγραφή
  10. GIATI DE LETE OTI O IVKOVIC EXEI KATAPIEI TON MEGA OBRADOVIC POU STHN SEIRA MEXRI TWRA EINAI GATAKI MPROSTA STO DASKALO TOU.DE MILW OPADIKA MILW BASKETIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ 80 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ 40Λ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ(Π.Χ. ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΟ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ)ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ.

    Gonloum

    ΑπάντησηΔιαγραφή