Athlenda

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΕΡΕΝΣ ΜΟΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..(?)

 Τέρενς Μόρις βρίσκεται στη λίστα των ερυθρολεύκων σύμφωνα με πληροφορίες.Ο Αμερικανός πιθανόν αποχωρεί από τη Βαρκελώνη μετά από ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα,καθώς ακούγεται ότι αδειάζουν λίγο το χώρο στο καλάθι ώστε σε περίπτωση λόκ άουτ να υπογράψουν τον Γκαζόλ..Ο Μόρις υπήρξε βασικό μέλος της εξωγήινης φρόντλάιν των Καταλανών,η οποία με τους Εν'Ντόνγκ,Βάσκεθ,Λόρμπεκ,Πέροβιτς,τα μακριά τους χέρια,τη ταχύτητα και τα αθλητικά τους προσόντα μου θύμιζαν την ομάδα-των τεράτων- που αντιμετώπισε ο Τζόρνταν στο ''Space jam''..
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά στους κόκκινους.Team player που διακρίνεται στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια(Μακάμπι,ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσελόνα,3 συνεχόμενοι τελικοί Ευρωλίγκας,1 τίτλος),ορθώνει τοίχος μπροστά από το καλάθι του με την ικανότητα του στο μπλόκ,εξαιρετικός πασέρ και ελεύθερος σκοπευτής από τη γραμμή του τριπόντου.Το όλο πακέτο του-αν αποκτηθεί- φέρνει στο ''4'' των ερυθρόλευκων πλεονεκτήματα που δεν υπήρχαν και με μια πρώτη σκέψη κάνει πιό αποτελεσματικά τα χαμηλά σχήματα με τον Μαυροκεφαλίδη δίπλα του.Περιμένουμε να δούμε αν ισχύει το όλο στόρι καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας(οι οποίοι έχουν την οψιόν για τη νέα σεζόν όμως) και μόνο αν μείνει ελεύθερος θα γίνει προσέγγιση...






9 σχόλια:

  1. paixtoura!epitelous tha matsaroume to fotsi me kalytero paikti
    kaminia7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ

    BARON WK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To θέμα είναι ότι η μπάρτσα τον αφήνει για να πάρει τον Φώτση.Σκέψου..Θέλετε δουλειά ακόμα

    six stars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η καλυτερη επιλογη στο 4 για τον ολυμπιακο αναμφιβολα...παρα τις δηλωσεις του κλειζα πως θα γυρναγε και αυριο στον θρυλο νομιζω ο μορις ειναι το ιδανικο 4αρι στη φορντλαιν του θρυλου...παιχτης με τεραστια αθλητικα προσοντα και οντως πολυ πετυχημενος στην αψογη μπαρτσα..γρηγορος δυνατος σκορερ αμυνα ριμπαουντ πραγματικη μηχανη στα χερια του ντουντα ο οποιος καλα θα κανει να ψαχνει φετος καλους αμερικανους για την ομαδα και να μη ακουλουθησει τη περσινη τακτικη...επισης αποτελει πλεονεκτημα το γεγονος πως ειναι παιχτης μπολιασμενος απολυτα με την ευρωπαικη νοοτροπια και δεν θα χρειαστει να προσαρμοστει στο ευρωπαικο πνευματικο μπασκετ!!!μακαρι να ερθει στο λιμανι θα ειναι πολυ σημαντικη προσθηκη και παραλληλα η καλυτερη δυνατη αρχη για την ομαδα σε μεταγραφικο επιπεδο!τελος κριμα για ειντσον θα ηταν πολυ σημαντικη η αποκτηση του...εστω και αν πηγε σε μια αλλη μου ομαδα τη μπαρτσα θα τον προτιμουσα στο θρυλο...
    mj 23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6,5 πόντους, 4 ριμπαουντ, 1,1 κόψιμο, στην ευρωλίγκα, 2,05 32 χρονών.
    Νέος Νίλσεν μου μυρίζεται.
    Επίσης έχει πτωτική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.
    Για αλλαγή στο 4 ίσως, για βασικό με τίποτα.
    Χάθηκαν οι παίκτες;
    Ο Τάκερ θα τους χαλούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να πάρετε Ζιντρούνας και να βάλετε Μουρού στο 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μια χαρα είναι ο τερενς.καμια σχ΄ση με νιλσεν.εχουμε και μαυροκεφαλιδη στο τεσσερα.ο ζιντρουνας ανανεωσε,οχι ρε π...ρε τι λετε?ποιον τακερ?τον 1.98 του αρη?

    Μανου7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. poios zyntrounas kai poios tucker re guys. eimaste sovaroi? 2-3 einai oi a3iologoi pf pou mporoun na apokth8oun, kai apo autous o andersen ekleise sth siena(pou pali 8a exei budget miso apo to diko mas, kai 8a psaxnoume meta ti eftaige..), kai gia lavrinovic xlwmo to vlepw.. koimomaste ws synh8ws.. h 3ereis na leitourgeis h den 3ereis, paei kai teleiwse.. gia ilgauskas den lew tipota, kalos paixths sigoura, apla h kariera tou exei teleiwsei edw kai 2 xronia kai apla den to 3erei.. auto(s) mas eleipe twra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή