Athlenda

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ..




  Επειδή πολλα έχουν ακουστεί για την επικείμενη μεταγραφή του Νίκου Ζήση από τη Μοντεπάσκι Σιένα στον Ολυμπιακό,καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση γιατί οι φυλλάδες κοντεύουν να ανακοινώσουν τον παίκτη και στην Ιταλία δεν έχουν..ιδέα.


  Το ότι το φλερτ είναι υπαρκτό,είναι δεδομένο.Το όνομα του Ζήση ήταν από τα πρώτα στη λίστα του Ιβκοβιτς,ενώ είναι γνωστό ότι μεταξύ παίκτη και προπονητή υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση.Το θέμα είναι ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο.Και το πιό μεγάλο θέμα είναι ότι έχει συμβόλαιο με κλαμπ όπου κουμάντο κάνει ο Μινούτσι..Για όσους δε γνωρίζουν, το αφεντικό της Μοντεπάσκι θεωρείται μαζί με τον Κερεχέτα της Κάχα Λαμποραλ,ο σκληρότερος διαπραγματευτής στην Ευρώπη.Το ποσό των 200χιλ.ευρώ που ακούστηκε ώς υποφαινόμενο buy out απλά δεν ισχύει.Ο Μινούτσι θα ζητήσει πολλά περισσότερα(κοντά στα διπλάσια),καθώς είναι από πάνω και παίζει από θέση ισχύος.Ξέρει για το φλερτ,πετάει το τυράκι του(''όλοι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι αρκεί να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί το κλαμπ και τους ίδιους..'').Η πεποίθησή του ότι ''ο Ζήσης θα παίζει στη Σιένα του χρόνου'' μεταφράζεται ως ''με αυτά που θα ζητήσω θα πάθετε κοκομπλόκο..''.

  Με την ως τώρα γνωριμία μας με τον Ιταλό επιχειρηματία δε νομίζουμε ότι θα έπεφτε κάτω από 350χιλ.(στη παντελόνα..)για τον Ζήση. Δεν είναι μόνο το ότι ο Ελληνας γκαρντ είναι ένα σημαντικό στέλεχος των πρωταθλητών Ιταλίας,αλλά το ότι θα μεταγραφεί σε μια κατ'ευθείαν ανταγωνιστική ομάδα και κανείς δε θέλει να δυναμώνει τον αντιπαλό του.Στη Σιένα πάντως έχουν έτοιμο αντικαταστάτη ενώ δεν έχει απορριφθεί ακόμα η λύση επιστροφής του Γιάριτς ,ο οποίος είναι πιό οικονομικός και θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στην ιταλική ομάδα.

  Ο Ζήσης από την άλλη κρατάει στάση σιωπής και καλά κάνει.Θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και σίγουρα στο φετινό Ολυμπιακό θα έχει πιό πρωταγωνιστικό ρόλο απ'ότι στην Σιένα,όπου θα παραμείνει το μπάκ-απ του Μακάλεμπ.Οι ερυθρόλευκοι απ'ότι φαίνεται του έχουν διαμυνήσει ότι τους ενδιαφέρει μόνο εφόσον λύσει το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα και του ρίχνουν το μπαλάκι να πληρώσει αυτός την ελευθέρας του.Εκεί νομίζουμε ότι θα κολλήσει το θέμα.Ο διεθνής γκαρντ θα χάσει χρήματα(γιατί να χάσει ο Μινούτσι πιστέψτε μας...αποκλείεται)και μόνο στη περίπτωση που ο Ολυμπιακός βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη βλέπουμε να ολοκληρώνεται η μεταγραφή.Δε μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα πάρεις ''πλαγίως'' παίκτη από τον Μινούτσι,ειδικά όταν ξέρει πόσο απελπισμένα τον θες..Υπέρβαση ή αλλαγή πλάνων?

5 σχόλια:

  1. o zησης θα ειναι η ιδανικη προσθηκη για τον ολυμπιακο.ασοδυο,ελληνας,εμπειρος με παραστασεις υψηλου επιπεδου.με λουκας,σπανουλη,σλουκα κλεινεις στα γκαρντ και θελεις ενεν καλο σουτερ στο στυλ του χαλπεριν.διαβασα για γκετσεβιτσιους.μακαρι..

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYNONOMATOS MOU!TOXW DIABASEI MERES KAI PSINOMAI TRELA GIA GESEVICIUS!MAKARI.GIA TON ZISI TA BLEPW SKOURA.ME TOUS 2 AYTOUS EIMASTE SUPER!

    MARTINAS7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΖΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΣΦΠ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΑΜ..ΤΙΚΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΣΤΟ 4 ΕΧΕΙ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.Ο ΕΡΤΣΕΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ'ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Θ ΕΣΗ

    MANU CHAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H περίπτωση Ζήση θα κρίνει πολλά για τις υπόλοιπες κινήσεις του ΟΣΦΠ.Σε περίπτωση ναυαγίου με τον Ελληνα γκαρντ,οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν για κοινοτικό σε αυτή τη θέση και αυτόματα στο ''5'' θα αποκτηθεί ο Παπαδόπουλος.Φυσικά και η υπογραφή συμβολαίου με τον Ζήση δεν αναιρεί την απόκτηση του Λάζου δεδομένου ότι έχει σχετικά χαμηλό συμβόλαιο και ήδη για τη μεταγραφή του Ζήση θα έχουν δαπανηθεί αρκετά.Αμεση προτεραιότητα τώρα είναι να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Νίλσεν,πράγμα για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία στο λιμάνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή