Athlenda

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΖΕΗΣΟΝ ΚΑΠΟΝΟ



Ο Παναθηναϊκός στοχεύει τον γνωστό Αμερικανό σουτέρ Τζέησον Καπόνο, με την πολυετή θητεία στο ΝΒΑ. Σε τι μπορεί να αλλάξει ο ενδεχόμενος ερχομός του την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη?  Είναι η ενδεδειγμένη λύση την προκειμένη στιγμή? Το Hoopfellas ρίχνει μια προσεκτική ματιά..



 Από το πρωί το όνομα του ακούγεται πολύ έντονα καθώς φημολογείται ότι οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του. Ο παίκτης είναι πολύ γνωστός, μετά από 9 σεζόν και πάνω από 500 παιχνίδια στο ΝΒΑ. Εμείς δε θα σας πούμε για τα εντυπωσιακά του επιτεύγματα (πρωτάθλημα το ’06 με τους Χιτ, νικητής του διαγωνισμού τριπόντων δις κλπ.) αλλά για τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει τώρα στον Παναθηναϊκό. Πάμε να τον τσεκάρουμε..


 Ο Καπόνο είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που είδε το Αμερικανικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Pure shooter.. Aπό τα χρόνια του UCLA –όπου αποτελούσε το τοπ γκαν των Μπρούινς- φαινόταν ότι μπορεί να βγάλει δυνατό μεροκάματο στο υψηλότερο επίπεδο με αυτήν του την ικανότητα.  Είναι πολύ αποτελεσματικός σε αυτό το κομμάτι είτε σουτάρει στημένος είτε μετά από ντρίμπλα, μπορεί να σε σκοτώσει από έξω και σε καταστάσεις τρανζίσιον. Χρησιμοποιεί ένα μικρό άλμα –ακόμα και όταν είναι στημένος- με την υποδοχή της μπάλας για να σετάρει τα πόδια του και να εκτελέσει. Μπορεί να σκοράρει σερί σουτ. Ξέρει να εκμεταλλεύεται σωστά τα σκρίνς και είναι ιδιαίτερα οξυδερκής στο κομμάτι «ξεμαρκάρισμα», καθώς διαβάζει το σώμα του αμυντικού και εκτός συστήματος μπορεί να αλλάξει πορεία, να πεταχτεί  έξω και να εκτελέσει. Το ίδιο καλός από μακρινή και μέση απόσταση, «λίρα εκατό» στις προσωπικές.  Η ικανότητα του αυτή τον βοήθησε να μακροημερεύσει στο ΝΒΑ μιας και είχε το must για role player στο επαγγελματικό μπάσκετ δηλ. μπορούσε να προσφέρει αρκετά σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο μηχανισμός του είναι εξαιρετικός και συνδυάζεται με γρήγορη απελευθέρωση.


 Με τα 2.01μ. του, ο Καπόνο αγωνίστηκε καθαρά ως πλάγιος στο ΝΒΑ, σε second lineups επί το πλείστον, είτε στο «2» είτε στο «3». Για παράδειγμα στο Μαϊάμι ήταν σαν μπαλαντέρ ανάλογα με τον άλλο wing που είχε δίπλα του (Ουέηντ ή Πόσεη). Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν η έλλειψη αθλητικής ικανότητας η οποία αποτέλεσε έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο το ζωγραφιστό έμοιαζε με απαγορευμένη για αυτόν ζώνη. Ότι έκανε το έκανε απ’έξω.  Μέτριος με τη μπάλα στα χέρια. Το ballhandling του δεν είναι ότι καλύτερο για περιφερειακό για αυτό και στις κλειστές ευρωπαϊκές άμυνες δύσκολα θα περάσει με τη μπάλα προς τα μέσα. Από δημιουργία μη περιμένετε κάτι.. Παρ’όλο που βγήκε από το κολέγιο ως αξιόλογος –για τη φύση του- πασέρ, στην 9ετή θητεία του αυτή η ικανότητα μπήκε στο ντουλάπι και έπιασε αράχνες. Ο Καπόνο ήταν ο κλασσικός παίκτης που δημιουργούσε πίεση στις αντίπαλες άμυνες με την παρουσία του στο τρίποντο ανοίγοντας διαδρόμους για τους Ουέηντ-Κόμπι αυτό του κόσμου και εκτελώντας σε catch & shoot καταστάσεις. Το κορμί του είναι ΟΚ σε θέμα δύναμης για την Ευρώπη, όχι όμως και τα πόδια του. Γενικά στα χρόνια του στο ΝΒΑ, τελειοποίησε το κομμάτι του σουτ και «άφησε» οποιαδήποτε εξέλιξη στο υπόλοιπο παιχνίδι του. Του λείπει το aggressiveness που αποτελεί τεράστιο συν για έναν σουτέρ στα κυβικά του. Αμυντικά επίσης έχει θέμα. Για το ΝΒΑ δε το συζητώ καν, ήταν πολύ αργός και soft για να μαρκάρει τους εξωγήινους περιφερειακούς που έβρισκε μπροστά του και η γενική άποψη που υπήρχε τον τοποθετούσε πολύ κάτω του μετρίου, ενώ δεν ασχολήθηκε ποτέ με το κομμάτι του ριμπάουντ μετά τα κολεγιακά του χρόνια.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..


 Για εμένα αποτελεί έκπληξη ότι οι πράσινοι πάνε σε πλάγιο παίκτη και δη «3», που είναι ο Καπόνο για την Ευρώπη. ΣΙΓΟΥΡΑ ο Αμερικανός έχει στοιχεία που τώρα δεν υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ δυνατός στο κομμάτι του σουτ, πράγμα που αυτόματα σημαίνει περισσότερος χώρος και διάδρομοι  για να δημιουργήσει ρήγματα ο Ούκιτς, χαμηλότερης έντασης βοήθειες στις βόλτες του Διαμαντίδη προς τα μέσα κα φυσικά ότι θα τιμωρούνται τακτικές με 3 ή 4 παίκτες στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Σίγουρα είναι σε άλλο επίπεδο –δε τίθεται θέμα- από τον Γιαννόπουλο, ο οποίος πιθανόν να δεί μεγάλο μέρος των λεπτών του να μειώνεται. Ο Καπόνο θα παίξει κυρίως στο «3». Θα μπορούσαμε να δούμε σχήματα με δύο πλάγιους (Μπράμους-Καπόνο ή Καπόνο-Μασιούλις) και τον Διαμαντίδη στο «1» ως μόνο δημιουργό να τρέξει την επίθεση, αλλά μη ξεχνάτε ότι στο μπάσκετ των δύο χειριστών και τον two guard lineups, ο Καπόνο θα πάθει λουμπάγκο αν προσπαθήσει να χαμηλώσει και να κυνηγήσει τα διάφορα «2» που του ρίχνουν σε ταχύτητα και έκρηξη. Αμυντικά θα έχει θέμα και στο «3» είτε αντιμετωπίζει γρήγορα undersized φόργουορντ είτε post παίκτες όπως ο Σουάρεθ ή ο Μάικλ π.χ. Παράλληλα μπερδεύει λίγο το πράγμα, καθώς –εκτός Λάσμε- ο Μασιούλις είναι ο μοναδικός ξένος παίκτης που δείχνεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που παίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ναι, μπορεί πλέον να μην είναι αυτός που παίρνει τα περισσότερα σουτ (γιατί είπαμε, κάτι δε δουλεύει σωστά στην επίθεση σου όταν ο Λιθουανός τελειώνει τις περισσότερες προσπάθειες σχεδόν κάθε βράδυ) αλλά δε ξέρω πόσο θα τον βοηθήσει ένας παίκτης 20 μίνιμουμ λεπτών στη θέση του.


 Η αγορά του μπάσκετ είναι σαν το ράφι ενός σούπερ μάρκετ. Κάνεις τον προϋπολογισμό σου, κοιτάς το βαλάντιο που διαθέτεις και ψωνίζεις –ειδικά όταν αυτό έχει ταβάνι- ότι είναι πιο απαραίτητο για να βελτιώσει το τραπέζι σου, συνδυάζοντας το με τα ήδη υπάρχοντα υλικά στο σπίτι..  Ενδεχόμενη απόκτηση του Καπόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι οι πράσινοι δε θα κινηθούν για γκαρντ, τουλάχιστον αντί του Ούκιτς, προσπαθώντας να «λύσουν» την επίθεση τους και να αυξήσουν το σκορ τους με τη προσθήκη σουτέρ στο «3». Ο πρώην παίκτης των Λέηκερς έχει ποιότητα μεν αλλά θα μπορούσε να είναι πραγματικά αποδοτικός «ντυμένος» με διαφορετικά υλικά γύρω του.


 Εν κατακλείδι, ο Καπόνο ναι μεν μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι των πρασίνων (που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό) αλλά όχι, δεν θα τον επιλέγαμε για τον Παναθηναϊκό για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή «φωνάζει» για έναν παίκτη στη θέση «4», πιο αθλητικό από τον Μασιούλις που ενδεχομένως να δεί λεπτά στη θέση πλέον (δεν υπάρχει και ο sevenfooter στο «5» που θα έκλεινε καλύτερα ένα τέτοιο σχήμα). Ο Παναθηναϊκός πέφτει σε παγίδα, βελτιώνοντας το κομμάτι του σουτ από λάθος θέση όμως και με λάθος οπτική χάνοντας σε ένταση άμυνας και athleticism, φιλοσοφία πάνω στην οποία θεωρητικά χτίστηκε η φετινή ομάδα. Ενδεχομένως λοιπόν να δημιουργηθεί κρίση ταυτότητα προσεχώς. Κάτι μου λέει ότι μπορεί οι πράσινοι να δούν κάποια πρόσκαιρη βελτίωση αλλά στη σούμα, από μια ενδεχόμενη προσθήκη του Καπόνο, θα βγούν μείον..

Ας περιμένουμε τις εξελίξεις και ξαναμιλάμε..

Υ.Γ.: Φάνηκε ξεκάθαρα το πόσο μακριά βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ από αυτό που θέλει να παίξει ο Μεσίνα. Σε ένα ματς μισού γηπέδου, σε βάθος χρόνου η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ πιο έτοιμη να ανταπεξέλθει. Πιο «παιγμένη», με καλύτερες συνεργασίες και αυτοματισμούς, έβρισκε λύσεις σχετικά εύκολα, ειδικά όταν ξεμπούκωσε ο Ναβάρο. Οι Καταλανοί δεν παίζουν σούπερ –μην εντυπωσιαστεί κανείς- αλλά διατηρούν ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης της κλίμακας του «8» κάθε βράδυ, που για την εποχή είναι πολύ σημαντικό. Το δίδυμο Χουέρτας-Ναβάρο είναι πολύ ανεβασμένο, αλλά η πελματιαία απονεύρωση είναι πολύ ύπουλο πράγμα. Σήμερα μέσα, αύριο έξω.. Και χωρίς Ναβάρο δε μπορείς να κοιτάς πραγματικά ψηλά σε βάθος χρόνου.. Οι Ρώσοι –για καλό τους- ξεγυμνώθηκαν, γιατί οι συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση κάλυπταν τις πραγματικές αδυναμίες της ομάδας. Γρίφος λοιπόν για τον Μεσίνα.. Μήπως –κοιτώντας ξανά το ρόστερ- πρέπει να πάει σε ένα πιο γρήγορο τέμπο..? Ή αλλιώς.. Κρίστιτς, Ετόρε.


195 σχόλια:

  1. Τζιμ καλησπερα,εχει ενα σκεπτικο η αποκτηση καπονο,η εκμεταλευση του σχορτσιανιτη,με το καπονο δεν θα ρισκαρουν παγιδες οι αντιπαλοι κοουτς,επιπλεον δεν θα δουμε ζωνες τυπου 3-2 η' τη περιφημη "τρανκουιλα" που επανηρθε στη μοδα απ το πιανιτζιανι,βεβαια απο δημιουργια θα περιμενει ο πεδουλακης να του βγει ο κιτσεν...Επισης ο πεδουλακης ισως να παρασυρεται απ τους ολυμπιακους που ο μασιουλις επαιξε καποια λεπτα κατα συνθηκη 4,ειδωμεν...ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Άκη. Το αναφέρουμε αυτό.. Ο Μασιούλις μπορεί στο "4" εννοείται, αλλά θα ήταν πιό αποδοτικός με ένα ψηλό "5" δίπλα του σε τέτοιο σχήμα.

      Διαγραφή
  2. αντικαταστήσαμε ενα παίχτη που δεν πρόσφερε τπτ....με ένα παίχτη που θα προσφέρει τουλαχιστον 10-15 πόντους ανά μάτς!Και κάτι μου λέει οτι με τον καπόνο στην 5άδα....ο σόφο θα σκοράρει πολύ περισσότερο.....!Επίσης αυτός που είναι υπό έντονη αμφισβήτιση στο παναθηναικό δν είναι ούτε ο κίτσεν ούτε ο ούκιτς αλλά ο πάνκο...οπότε ας περιμένουμε μέχρι κ το μάτς με την ρεάλ....στο οποίο αν έχει απόδοση ανάλογη με την χίμκι θα μετρήσει μέρες και αυτός!
    ΥΓ:Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει οικονομικός χώρος για ένα ΓΚΑΡΝΤ συγκρατήστε το όνομα του Μπλέικ Αχέρν ο οποίος έχει προταθεί,εξετάζεται και κοστίζει ελλάχιστα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να πάει για γκαρντ γιατί η ομάδα το χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Δε ξέρω το ποσό που είναι διαθέσιμο όμως για προσθήκες..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου JIM σχετικά με την αναφορά σου στον Πάνκο.Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ και με πρόλαβες.Ο Πάνκο χρησιμοποείτο στο 4 αλλά ούτε λόγος να γίνεται για συμπεριφορά τεσσαριού.Άρα τον ''αδειάζει'' ουσιαστικά με ενδεχόμενη απόκτηση ενός παίχτη σαν τον Καπόνο, αν και μία τέτοια κίνηση θα φορτώσει το 3 με παίχτες οι οποίοι υστερούν σε δημιουργία ατομικής φάσης.Από την άλλη,αφού ψάχνει τριάρι μάλλον πιστεύει ότι θα ανέβει ο Κίτσεν οπότε μένει η απόκτηση ενός κανονικού power forward ο οποίος όμως εάν δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο δεν μπορεί να αποκτηθεί τώρα.Ίσως λοιπόν δίνει επιπλέον πίστωση χρόνου μέχρι τον Ιανουάριο στον Κίτσεν,ο Χριστός κι η Παναγία, ΕΚΤΟΣ κι αν αποδεσμεύσει τον Πάνκο.Τρελλό μπλέξιμο προμηνύεται πάντως για να μην πω φαινόμενο domino.

      Διαγραφή
  3. Jim μπράβο για ένα ακόμη άρθρο σου.Ακούγεται πως θα κινηθεί και για παίχτη στο 4 και εγώ με το μυαλό μου φέρνω τον Rolando Balkman πες μου σε παρακαλώ την άποψη σου αν γίνουν και οι δύο προσθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα'σαι καλά φίλε. Για τον Μπάλκμαν μιλάμε από το καλοκαίρι, γράψαμε και πρόσφατα ανάρτηση. Εγώ θα διατηρούσα το πιό αθλητικό/σκληρό προφίλ στους πλάγιους με Μασιούλις/Μπράμος, θα πρόσθετα έναν γκάρντ όπως ο Κουίν και ένα "4", γιατί όχι τον Μπάλκμαν (αν είχε λίγο καλύτερο σουτ..)

      Διαγραφή
    2. θα ήταν τέλειο.....αλλα ποιός θα κατεβάζει την μπάλα...???ο ξανθόπουλος?εφόσον μπει και άλλον ξενος ο κίτσεν μένει εκτός ελλάδος!

      Διαγραφή
    3. Κουίν, Ούκιτς, Διαμαντίδης, πόσους θέλεις..?

      Διαγραφή
    4. Δε πειράζει, δικό μου είναι το μπλογκ σε όποιον θέλω απαντάω..

      Διαγραφή
    5. ρε συ jim δν το είπα για να σου την πώ προς θεού.....απλα επειδή απάντησες σε αυτό που έγραψα.......εγώ αναφερόμουν στο σχόλιο για αντικατάσταση μπάλκμαν με κίτσεν του φιλου..... ;)

      Διαγραφή
  4. jim για γιάρις τι λές?μπορει ακόμα????και με πόσα έρχεται?

    ροδος13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χαρακτήρα, το λέει η καρδιά του. Αλλάζεις τον Κίτσεν έτσι..

      Διαγραφή
    2. βασικά τον ξανθόπουλο αφού έχει ελληνικό διαβατήριο!

      Διαγραφή
    3. Για να τελειώνει το "basketball manager" κάπου εδώ, ο Γιάριτς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιήσει το διαβατήριο που επικαλείσαι. Είναι περίπτωση ίδια με αυτή του Νεστέροβιτς. Και οι δύο είχαν παλιά ελληνικά διαβατήρια, τα οποία έπαψαν να ισχύουν αφού ποτέ δεν υπηρέτησαν στον στρατό.

      Επίσης, πέρσι δεν έπαιξε πουθενά, αν δε κάνω λάθος, αστείο και μόνο να το συζητάμε.

      DD

      Διαγραφή
    4. κ πριν παει στη σιενα ειχε μεινει καποιους μηνες εξω(απο το καλοκαιρι που τον ειχε αποδεσμευσει η ρεαλ μεχρι την ανοιξη που πηγε στη σιενα) αλλα αυτο δεν τον εμποδισε να οδηγησει την σιενα στο final four..επιπλεον το γεγονος οτι παρα τα φραγκα που χει βγαλει ξενιτευτηκε στα 34 του για να παει στα training camp των bulls δειχνει οτι το γουσταρει ακομα το αθλημα κ δε τα παραταει..αμα ερθει στον παναθηναικο δε θα ρθει για τα λεφτα αλλα για να παιξει μπασκετ κ να αποδειξει οτι δεν ειναι τελειωμενος μπασκετικα..απο γατακια στυλ κιτσεν κ ξανθοπουλου πιστευω περισσοτερα μπορει να προσφερει..εχει περισσοτερο τσαμπουκα στο παιχνιδι του κ στα δυσκολα δε θα κρυφτει..

      enforcer

      Διαγραφή
  5. η ενδεχόμενη προσθήκη του, και η προσδοκώμενη εκτελεστική του δεινότητα (οψόμεθα), πέραν των προσωπικών πόντων πιστεύω ότι ίσως λύσει σε ένα βαθμό το τεράστιο πρόβλημα ψυχολογίας που έχει αυτή η ομάδα...κάποια μεγάλα σουτ ίσως ανεβάσουν και τους άλλους παίκτες και σίγουρα δε θα επιτρέπουν στις αντίπαλες άμυνες να κλείνουν τόσο πολύ..
    αυτό βλέπω ως μεγαλύτερο όφελος από έναν τέτοιο παίκτη, προσπαθώντας να σχολιάσω μόνο θετικά, γιατί δε θέλω να αρχίσω να λέω τα αρνητικά που μου βγάζει μέχρι τώρα η ομάδα και η λειτουργία της..
    Να σε ρωτήσω Jim, την κίνηση να πάρει το αντίπαλο τριάρι με πλάτη σε μέση κοντινή απόσταση και να ρολάρει ή να σουτάρει προς τα πίσω δεν το έχει??? συνήθως το περιμένεις από παίκτες τέτοιων χαρακτηριστικών και ύψους (αν κατάλαβα καλά το προφίλ του παίκτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγκλημα ο Kapono. Παικτης (κάποτε) μόνο για NBA που απαιτείται παιχνίδι αυστηρών ρόλων από τους αναπληρωματικούς. Στην Ευρώπη αναζητούνται περισσόετρο all-around προσόντα που όπως σωστά τόνισες δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση ο Kapono. Στην άμυνα, ειδικά αν βρεθεί στο ίδιο σχήμα με Ukic-Σχορτσανίτη θα πέσει πολύ γέλιο... Δεν ξέρω με ποιον μάνατζερ έχει μπλέξει φέτος ο Παναθηναϊκός, κρίμα πραγματικά για μία τεράστια ομάδα.
    Αστεία και η λύση Kenyon Martin, σε τέτοια ηλικία με τέτοια αγωνιστική πτώση λόγω αδιαφορίας, κακός μπελάς και φυσικά αναξιόπιστος, μην κοιτάμε το παρελθόν του. Κα΄ποτε δεν θα συζητούσαμε καν το ενδεχόμενο να περάσει τον Ατλαντικό. Ο Pietrus σίγουρα θα βοηθούσε αν είναι υγιής, αλλά άμεση ενίσχυση στο 3 οι πράσινοι δεν χρειάζονται, αδόκιμη και αυτή η συζήτηση.
    Ο Messina μάλλον παραείδε iso plays στο LA για τον Kobe και προσπαθεί να κάνει τα ίδια με τον Weems. Στα 'χα πει για την CSKA από τα power rankings που ανέβασες (όπως και για Zalgiris και για Ulker, με Andersen-Batiste-Bogdanovic να κάνει μπαμ ότι θα είναι εκτός κλίματος), καινούρια ομάδα που αργεί να βρει τα πατήμτά της. διότι απλούστατα σε επίπεδο χημείας δεν παρουσίαζε από την pre-season κάτι το ιδιέταιρο.
    Jim, δεν γνωρίζα ούτε τι παίζει με buy outs ούτε την πρόθεση των παικτών να επιστρέψουν στην Ευρώπη, αλλά για τον τωρινό Παναθηναϊκό δεν θα ταίριαζε Kammerichs ή Juan Guttierez; Μεγάλη εμβέλεια, παιχνίδι και στη ρακέτα, σκληράδα ειδικά από τον πρώτο.

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για γέμιση από τον πάγκο ίσως, ναι. Θες πιό ποιοτικό παίκτη εκεί πιστεύω..

      Διαγραφή
  7. δες λίγο τα λεπτά συμμετοχής του Μαρτιν πέρσυ....έλα να μας πείς αν θα ήταν αστεία λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες και τα στατιστικά του, ο χρόνος από μόνος του δεν είναι επιχείρημα. 44,9% (με αναγωγή) στα δίποντα για παίκτη ρακέτας, σε 22 λεπτά τα rebounds του είναι πολύ λίγα.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. φίλε ο παίχτης ποτέ δν ήταν τοπ σκόρερ.Αν κρίνεις τον καλό παίχτη απο το Μ.Ο πόντων είσαι λάθος.....επειδή πέρσυ τον είδα σε περισσότερα απο 6-7 παιχνίδια....ο τύπος στην ευρώπη θα έκανε Π-Λ-Ά-Κ-Α.....για 3 χρόνια άνετα!δν τον πλήρωναν έτσι ένα κάρο λεφτά!

      Διαγραφή
    3. Τα λεφτά τα έβγαλε ως ένας φανταστικός αμυντικός στο 4, και φυσικά ως ένας πολύ θεαματικός παίκτης. Τα γόνατά του δεν γνωρίζω αν αντέχουν.. Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι για την αγωνιστική του καθίζηση ευθύνεται η βαρεμάρα που τον έχει πιάσει και η παντελής έλειψη όρεξης και κινήτρου. Αυτά πέρσι, φέτος είναι στα αζήτητα. Παίκτης ρακέτας, κι όμως στα αζήτητα. Σουτ δεν έχει, σοβαρές κινήσεις στο ποστ δεν έχει, χωρίς την αθλητικότητα και την intensity που έβγαζε κάποτε τι να έρθει να κάνει στην Ευρώπη; Ας ξαναπάει στην Κίνα να δοκιμάσει

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  8. 3 πράματα λείπουν από τον Παναθηναϊκό. 3 παίκτες.

    Ένας καλός σουτέρ, ρημπάουντερ και αμυντικός στο 4. Λέγε με Φώτση.
    Ένας πόιντ γκαρ καλός στην οργάνωση, δημιουργία και το εξωτερικό σουτ.

    Επίσης, η πιο χτυπητή διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχει ο Roll man ψηλός που θα σκρηνάρει, θα κόψει στη ρακέτα και θα σκοράρει. Πέρσι είχαμε 3!!! τέτοιους.

    Ο Πεδουλάκης στην επίθεση, τι ακριβώς προσπαθεί να παίξει όταν τα ποσταρίσματα κόβονται; Δεν το 'χω καταλάβει ακόμα...

    Κάκιστη ιδέα το θάψιμο του Γιαννόπουλου...

    Με ποιον Point guard θ' αντάλλασες τον Westbrick, Jim?

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζιμ, με δεδομένο το φετινό πρόβλημα στη δημιουργία για τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι ο Σάρας θα βοηθούσε πάρα πολύ αν συνέχιζε. Επίσης πιστεύω ότι και ο Παπαλουκάς θα ήταν (αγωνιστικά και όχι επικοινωνιακά) καλή επιλογή για την ομάδα. Ποια είναι η γνώμη σου; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τέτοιο επώνυμο και φάτσα είναι ένας απο εμάς, ένα καλό παιδί! Μας ξάφνιασε πάντως ο Πεδουλάκης. Για να δούμε θα του βγούνε οι αλχημείες. Τώρα πάμε για άλλον έναν με φονικό σούτ στη θέση του Κίτσεν. Με ''Καπόνε'' και ένα γκάρ εξίσου χερά έχεις την ευκαίρια να βασιστείς και στον Ξανθόπουλο σαν οπισθοφυλακή του Μήτσου. Με τόσους φονιάδες γύρω του δεν θα χρειάζεται να ξεδιπλώσει τις εκτελεστικές του αρετές ο Βασίλης... Στα οργανωτικά και αμυντικά του καθήκοντα μια χαρά θα τα πάει. Καλά Ο Σοφοκλής δεν το συζητάω θα κάνει πάρτι χωρίς να κρέμονται 3-4 απο πάνω του και ο Μήτσος θα έχει κάπου να ακουμπήσει τη μπάλα. Τελικά Jimmy δικαιώθηκες περι λανθασμένου σχεδιασμού, αλλά απο την άλλη και αναγκαστικός σε μεγάλο βαθμό καθώς εκτός που χτίστηκε απο την αρχή η ομάδα φάγαμε και πολλές χιλόπιτες. Επίσης μέρος του σχεδιασμού είναι και οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, οπότε και θα συμπληρωθεί το puzzle. Δεδομένου των στενών οικονομικών θα τις είχανε στο πλάνο τους εξ αρχής, δεν μπορεί. Όποιος δεν έχει πολλά λεφτά ψωνίζει στις εκπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τραγικό πως υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα αλλά βλέπουμε διαφορετικό άθλημα.

      Με τον Καπόνε θα γίνουν όλα αυτά; Ποιοί θα είναι οι "τόσοι φονιάδες";

      Ενδεχόμενη απόκτηση του Καπόνε, θα βοηθήσει σε ορισμένα plays τον Σχορτσιανίτη στην επίθεση, που θα πρέπει να συνεχίσει να μαθαίνει να πασάρει, χωρίς να αλλάξει σε τρομερό βαθμό τις δυνατότητες της ομάδας. Απλά στο ίδιο στυλ παιχνιδιού και αντί να σουτάρει ο Μπράμος και ο Μασιούλις θα τα παίρνει ο χεράς Καπόνο. Όποιος πιστεύει πως θα έχει 15-20 πόντους από τρίποντα σε κάθε ματς, ας πάει να δει άλλο παιχνίδι, ο άνθρωπος δεν κάνει απολύτως τίποτα στην άμυνα, ούτε με τη μπάλα στα χέρια πλην σουτ, ενώ στις μισές κατοχές του παιχνιδιού (αυτές της άμυνας) θα μιλάμε για τρύπα στην ήδη πολύ προβληματική άμυνά μας.

      Οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι για καθαρό 4άρι που να μπορεί να τραβήξει σκορ και να μην είναι τρύπα στην άμυνα (αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Πάνκο) και αμέσως μετά για δημιουργικό άσο.

      Εγώ δε πιστεύω πως παίζει θέμα Καπόνε, μάλλον κοιτάζουν να θολώσουν τα νερά μέχρι να καταλήξει η ΚΑΕ και ο Πεδουλάκης στον αντικαταστάτη του Άμστρονγκ.

      DD

      Διαγραφή
  11. Σίγουρα ενδεχόμενη μεταγραφή Καπόνο δεν λύνει τα προβλήματα της ομάδας.Για να την κρίνω σαν κίνηση θα ήθελα να μάθω το ύψος του προσφερόμενου συμβολαίου και αν υπάρχει πρόθεση απόκτησης ακόμη ενός παίκτη.Η απόκτηση του όμως θα βοηθήσει πάρα πολύ την επιθετική ισορροπία της ομάδας και κυρίως θα συμβάλλει ώστε να μην καεί εντελώς το χαρτί Σόφο,ο οποίος όταν δεν υπάρχει στην πεντάδα σοβαρός σουτέρ εξουδετερώνεται εύκολα πλέον από σχεδόν οποιονδήποτε προπονητή.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Καπόνο εαν έρθει θα είναι ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή με διαφορά,αρκεί βέβαια να το αποδείξει και στο γήπεδο.Προσωπικά επιμένω ότι ανεξαρτήτως του Καπόνο η ομάδα χρειάζεται γκαρντ με συγκεκριμένα χαρ/κα πολύ περισσότερο από 4αρι αυτή τη στιγμή,εκεί βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ αυτή τη στιγμή.
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν η πεντάδα θα έχει Καπόνο και Σόφο, η ομάδα θα μαρκάρει με τα μάτια και θα τρως πιο πολλά απ' όσα βάζεις.
    Δυστυχώς,
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σωστό στήσιμο απο Πεδουλακη ανάλογα τον αντίπαλο η ομάδα μπορεί να παίξει καλη αμυνα και με Σοφό Καπονο στην πεντάδα.Ο Καπονο δεν είναι τόσο ανίκανος αμυντικά όσο τον παρουσιάζετε αρκετοί ρε παιδιά,απλώς υστερουσε παρα πολυ σε αθλητικά προσόντα για να μαρκαρει τα 3αρια του NBA,δεν θα αντιμετωπίζει τέτοιους αντιπάλους στην Ευρώπη.
      Θανασης

      Διαγραφή
  13. Jim δεν κάνεις και μια λίστα με διαθέσιμους κοντούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα η πράσινη και το onsports που ανήκουν στον Δημήτρη γράφουν για Ρασουάλ Μπάτλερ και Μάρκους Μπάνκς και για να τους βγάζουν αυτούς τους δύο μόνο στην επικαιρότητα μάλλον είναι κοντά στο να υπογράψουν. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μπατλερ τριαρι δεν ειναι;ρε τζιμαρα σχολιασε λιγο αυτους τους 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αν και στην ευρωπη πιστευω οτι ο μπατλερ μπορει να παιξει ανετα στο 4..πιο ανετα απο πιετρους που θελαμε.απ'οτι θυμαμαι παντως ειναι πολυ καλος παιχτης και κανει την διαφορα στην ευρωπη.βεβαια δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται τωρα,αλλα πριν 2-3 χρονια δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να συζητησει να ερθει στα μερη μας!τον μπανγκς δεν τον ξερω,απ'τα βιντεακια που ειδα μου θυμιζει λιγο περκινς 'η κανω λαθος;τζιμ,τα φωτα σου μεγαλε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καποια σαιτ αναφερουν τον μπατλερ σαν σουτινγκ γκαρντ..εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι 3-4αρι;;;;αν ειναι ετσι τα πραγματα,παιρνουμε 2 παιχτες στο 1(μπανγκς)και στο 2-3(μπατλερ);και το 4αρι;ερχεται ο φωτσης λεμε.....!!!(και μετα ξυπνησα!)...

      Διαγραφή
    2. Ο Μπατλερ ειναι ο μαυρος Καπονο σε καμια περιπτωση δεν μπορει να παει στο 4,οτι εγραψε ο Τζιμ για τον Καπονο ισχυει και για αυτον.Αν αληθευουν ολα αυτα σημαινει πως ο Πεδουλακης ψαχνει τετοιου ειδους παικτη κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω εκτος αν παρει παικτη και στο 4 κ αποδεσμευσει τον Πανκο μονο ετσι βγαινουν τα κουκια τελος παντων ειδωμεν.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    3. Με τιποτα 4αρι ο butler. Τα ιδια στοιχεια με τον kapono εχει σαν παικτης, απλα εχει πιο αθλητικο σωμα και μεγαλο wingspan, και γι'αυτο τον λες λιγο καλυτερο στην αμυνα. Τεσσαρι δεν παιζει. Υστερει σε rebound, δυναμη και κινησεις. Επισης αδυνατει να βαλει την μπαλα στο παρκε και να δημιουργησει φασεις.

      Δεν ξερω αν οντως αυτα τα ονοματα συζητιουνται ή απλα γινεται ολο αυτο για να φυγει λιγο η μουρμουρα απο τους οπαδους κ να αρχισει να υπαρχει αισιοδοξια, αλλα ειναι λιγο αστοχες επιλογες. Ο ryan gomes που ειχε δωσει ο jim πχ, ειναι πολυ καλη επιλογη και λογικα εχει το ιδιο κασε πανω κατω με τα ονοματα που ακουγονται.

      Υ.Γ. Περιμενουμε αναρτηση για nba να κανουμε ωραια συζητηση, μιας και ασχολουνται πολλοι εδω στο blog!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Jim.Πιστεύω οτι αν δεν πάρουμε 4άρι με σουτ που πονάει η ομάδα απο όλες της επιλογές που ακούγονται η πιο σωστή θα ήταν του dru..Μπορεί να βοηθήσει και στο περιφερειακό σούτ και στην δημιουργεία(μπορεί να μην είναι όπως παλία αλλά θα επιστρέψει σε ένα γνώριμο περιβάλλον και θα τον βοηθήσει πολύ αυτό)...Ποιά είναι η γνώμη σου;;

    Dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν υπάρχει θέμα Καπόνο.
    Ο Γιαννακόπουλος θα ενισχύσει την ομάδα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ~ Βοss ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά, παλιός Παναθηναικός είμαι, μην παρεξηγήσετε, αλλά περισσότερο μπασκετικός παρά Παναθηναικός. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων χαίρομαι λίγο τη χρονιά φέτος με τους εξωτικούς παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν και που μας έκαναν όλους λιγάκι scouting managers. Αυτός ο τρελά πειθαρχημένος τρόπος παιχνιδιού τόσα χρόνια με τον Ζοτς με είχε κουράσει. Πείτε με διαστροφικό, αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται που και που ένα δημιουργικό μπάχαλο που θα οδηγήσει στην αναζήτηση μιας καινούργιας ταυτότητας της ομάδας. Άλλωστε μια υπερκούπωση ως Παναθηναικοί την είχαμε πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπράβο.
      Ας δούμε και λιγάκι θέαμα με ξύλο στο ζωγραφιστό.
      Να απολαύσουμε μπάσκετ και όχι στρατό ξηράς σε απόβαση.
      Πέρσι με ΖΟΤΣ χάσαμε τέσσερα παιχνίδια στο ΣΕΦ άνετα από το σταθμό του π.Φαλήρου , με μηδέν μαχητικότητα και δυναμική κι όμως όλοι το κάνουν γαργάρα.
      Mην τα παραλέμε.
      Αν φέτος με Πεδουλάκη που είναι νέος είχαμε αποτυχημένες 2-3 μεταγραφές στις 12 , με τεράστιο Ζότς τις έιχαμε πέρσι ;
      Gelalitaly Bianco

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ τα παραπάνω λόγια!!!! Διακατέχομαι ακριβώς από την ίδια αίσθηση μιας και ως πρωταρχικά μπασκετικός ανυπομονούσα για μια αλλαγή που θα μας έκανε να ασχοληθούμε πάλι με μεταγραφολογία,scouting διαθέσιμων παικτών κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίκτες από το ΝΒΑ στον ΠΑΟ!!!!

      Διαγραφή
    3. Οταν πηραμε και το εκτο τροπαιο μετα τοον τελικο με την μακαμπι βγαινοντας εξω απο το κλειστο πολυ φιλαθλοι λεγαμε μεταξυ μας ''ρε παιδια δεν μας κανει αισθηση να πανυγυρισουμε ειμασταν σιγουρη οτι θα το παρουμε''Αυτο ακριβως και εγω σκεφτομουν οτι ισωσ ηρθε η ωρα μιας αλαγης σε ολα τα επιπεδα για να τσιτωσουν λιγο τα γαλατα και να βλεπουμε μεχρι και ελληνικο πρωταθλημα που επι Ζοτς ουτε για αστειο.και μετα απο 2 χρονια με ΖΟΤΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΤΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ προπονητη και βοηθο θα παρουμε αλλα εξι για να γινουμε με διαφορα η καλυτερη ομαδα μπασκετ στην ευρωπη.Αλωστε αυτος ειναι ο στοχος του ΖΟΤΣγια τον ΠΑΟ,Τοεχει πει κ ολας.ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ? ΙΣΩΣ......

      Διαγραφή
    4. Ηλία είπες μεγάλη κουβέντα στις τελευταίες 4 γραμμές............. πολύ θα ήθελα να το δω αυτό !!!

      Διαγραφή
    5. χαιρομαι που πολυ δηλωνουν μπασκετικοι. εμενα προσωπικα μπασκετικο μ εκανε ο ομπραντοβιτς (θα μπορουσε να ηταν ο ιβκοβιτς, οι και οι δυο). και μ εκανε γιατι πολυ απλα εχει 8 διδακτορικα στην επιστημη που λεγεται μπασκετ. το συγχρονο ευρωπαικο μπασκετ ο ζελικο το εφτιαξε. γιατι, φιλοι μου, "κουραστηκαμε" να πανηγυριζουμε πρωταθληματα και ευρωπαικα επειδη ο παναθηναικος του ομπραντοβιτς (με σημαντικη συμβολη το τεραστιο budget που διεθετε) τα σαρωσε όλα. φοβαμαι πολυ οτι θα κουραστουμε συντομα να βλεπουμε 30φευγα παιχτες NBA (γιατι farmar δεν το κοβω) να πηγαινοερχονται και απο κουπες κανα κυπελλακι. αντε και κανα πρωταθλημα αν διαλυθει η ΟΜΑΔΑ του ιβκοβιτς.
      το μονο κακο που λογιζω στον ομπραντοβιτς ειναι οτι μας καλομαθε και οχι οτι μας κουρασε.
      ΖΟΤΣ θεε παρε την καε!!!

      Διαγραφή
  20. paides kleinei o pao amesa rasual batler!!! kai kai marcus ebanks ..milame gia terastia enissush.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Jim θα μας πεις τη γνώμη σου για Μπάτλερ και Μπανκς όπως ρωτάνε και οι φίλοι πάνω ? Και κάτι ακόμη, υπάρχει περίπτωση να θέλει να πάρει τον Καπόνο επειδή έχουν σιγουράκι το Φώτση είτε μετά το TOP-16 είτε το καλοκαίρι ? Ξέρω θα μου πεις ότι ο σωστός προγραμματισμός των ομάδων δε γίνεται έτσι, προσπαθούμε απλώς να αποκρυπτογραφήσουμε τις επιλογές γιατί μου φαίνεται κουλό κάτι που όλοι βλέπουμε να μην τον βλέπουν στο τεχνικό επιτελείο που στην τελική έχουν και τις γνώσεις και την όποια εμπειρία. Σε ευχαριστώ Ναταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε Jim φοβερος για αλλη μια φορα...Σημερα δεν υπαρχει θεμα καπονο αλλα Ρασουάλ Μπάτλερ και Μάρκους Μπανκς τη γνωμη εχεις γι αυτους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ela ir8e o batlter erxetai kai o banks......gera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αφηστε πρωτα να ερθει κ βλεπουμε μακαρι κ οι δυο θελουμε γκαρντ επιγωντος

    balf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. batler kamia sxesi me kapono, o mauroulis apla einai poli pio athlitikos pio grigoros kai me kaliteri poli kaliteri amina.. apla ta pragmata. a kai xeritero sout.. 4 aneta paizei stin eurwpi..elafris opws fwtsis ena pragma.eixe ipogapsei se ispaniki me to lock out alla telika tin ekane kai epekse se filka pou omws eixe bgalei matia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα φιλικά και ο Kichen είχε βγάλει μάτια και τώρα πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε

      Διαγραφή
    2. mono p enas epestrepse nba giati tou proseferan simbolaio.. :)

      Διαγραφή
    3. φιλε chris ο Μπατλερ ειναι απλως ενα λιγο πιο αθλητικος Καπονο οσο αφορα στα ποδια στο 4 δεν παει με τιποτα δεν εχει ριμπαουντ,παιχνιδι κατω απο το καλαθι,δυναμη και δεν μπορει να αμυνθει με τιποτα κοντρα σε δυνατα 4αρια σε γενικες γραμμες ειναι παικτης που φοβαται την επαφη πιο λαιτ και απο τον Μασιουλις.
      χρου χρου

      Διαγραφή
  26. απ'τη μια δεν μου αρεσει αυτος ο παναθηναικος που βλεπω αλλα απ'την αλλη δεν μπορεις να ριξεις και ολες τις ευθυνες στον πεδουλακη.ο ανθρωπος το κατεχει το αθλημα και δεν ειναι τυχαιο που παντα ο ζελικο οταν τον ρωτουσαν για τους ελληνες προπονητες ελεγε οτι ο καλυτερος ειναι ο πεδουλακης!και δεν γινεται με 10 καινουριους παικτες να σου βγουν ΟΛΟΙ!και ειδικα με περιορισμενο κατα πολυ το μπατζετ..και τον περκινς που λεει ο τζιμ τον κοιταξαν,αλλα το παλικαρι πηρε ενα μυριο εκει που πηγε!τον κριστμας δεν μπορουσες να τον παρεις ετσι κι αλλιως,ηθελε αμερικη και για ευρωπη οταν μπαινει στη μεση η τσσκα,απλα δεν μπορεις πλεον να ακολουθησεις στα χρηματα!ουτε το συμβολαιο του ουκιτς πιστευω οτι ειναι τοσα χρηματα,μιας και ο ιδιος ειπε οτι αρνηθηκε μεγαλυτερη προσφορα απο αλλες ομαδες,οπως η μαλαγα,ποσα του εδιναν αυτοι δλδ;;οταν εχεις χρηματα,μια χαρα ξερουν ολοι ποιους να παρουν,οταν ομως προσπαθεις με χαμηλο μπατζετ να βρεις 'παιχταραδες' και ποσο μαλλον δεκα παικτες,ε δεν γινεται να ειναι ολες πετυχημενες!βλεπω ομως πολυ αγχος στην ομαδα και απο τον κοουτς αλλα και απο πολλους παικτες,αν τους φυγει αυτο το πραγμα η ομαδα θα ρολλαρει,παιρνοντας ομως και 2 καλους παιχτες μιας και οπως ειπα δεν βγηκαν ολες οι μεταγραφες και υπαρχει προβλημα αγωνιστικο..αυτο που δεν μου αρεσει ομως ειναι να βλεπω τον μητσαρα να δειχνει 'ξενερωμενος'..!ολοι περιμενουν απο αυτον να τους οδηγησει,να ηγηθει και να τους μαθει τα κατατοπια και οχι να γκρινιαζει συνεχως επειδη δεν βγηκε το συστημα,'η επειδη εκανε κακη προσπαθεια καποιος συμπαικτης του!πραγματικα,δεν περιμενα να αντιδραει ετσι ο μητσος!ηξερε την κατασταση και οτι θα ειναι δυσκολα φετος,επρπε να ειναι προετοιμασμενος...ελπιζω με 2 μεταγραφες που να βοηθησουν ουσιαστικα την ομαδα,να αλλαξει το κλιμα και το αγωνιστικο προσωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poli kalo sxolio file mou, o 3D omws einai ksenwrwmenos kai giati blepei oti tou idiou akomi dn tou bgainoun pragmata.. eixe sinithisei o kathenas na kserei to rolo tou sto parke, eidika me ukits skountouflane metaksi tous!!

      Διαγραφή
  27. Jim διαβαζω για τους καθε λογης ΝΒΑερ που προτεινονται κ διαπιστωνω οτι σχεδον ολοι παιζουν κατι αλλο απο αυτο που ψαχνουμε κ υποθετουμε οτι στον παναθηναικο θα παιξουν αυτο που ζηταμε. Τεσσαρια που στην ευρωπη ειναι πεντε, γκαρντ που μπορουν να παιξουν τεσσερα, αλλα δεν το εχουν κανει ποτε ως σημερα. Κ εμεις θα περιμενουμε απο αυτους μεσα στο μηνα να αλλαξουν την εικονα της ομαδας κ να περασουμε ΤΟΡ16. Δε γινονται αυτα jim. Γι αυτο ο ζοτς ψωνιζε μονο "ευρωπαιους" αμερικανους που ηξερε οτι τουλαχιστον θα καταλαβαινουν τι ζηταει. Ας κανουν λιγο υπομονη στην καε κ ας πανε σε ευρωπαικες λυσεις. Dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κακομοίρη jim ,έχεις βρει το μπελά σου με το blog...Σε καλούν να γράφεις κάθε μέρα για να αναλύεις τη μεταγραφολογία των εφημερίδων.Χθες ο Κapono,σήμερα ο Butler & o Banks,αύριο ο...Arenas (που λέει ο λόγος,δεν ξέρω τίποτα,μην το πάρετε τοις μετρητοις κι αρχίσετε πάλι)
    Έχω κουραστεί να ασχολείστε όλοι με τον ΠΑΟ.Jim,γράψε κάτι για την small ball των Νικς που γουστάρεις,τη γνώμη σου για τον D'Anthoni στο LA,για την αγαπημένη σου κολεγιακή ομάδα και κόουτς( Louisville & Pittino οι δικές μου επιλογές για φέτος),για το NBA2k13 που αν δεν παίζεις,πρέπει να αρχίσεις...
    Φίλοι Παναθηναικοί ,δεν έχω τίποτα εναντίον σας.Αντιθέτως,συμφωνώ με το φίλο παραπάνω που λέει για ενδιαφέρουσα χρονιά,μακριά από το πειθαρχημένο και computerized,αποτελεσματικό,αλλα ΒΑΡΕΤΟ μπάσκετ του Zeliko.Ε,δε χορτάσατε κούπες?Τι να πουμε και μεις οι ΠΑΟΚτσηδες που εδώ και μια δεκαετία αναζητούμε εναλλακτικές μορφές μπασκετικής απόλαυσης.Και θα πανηγυρίζουμε ενα τόμαχοκ του Βαγγέλη Μαργαρίτη(ποιου?) στην Καβάλα καμιά βδομαδα...
    papaserv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν αποκτηθει ο Καπονο, προφανως θα γινει λογω ελλειψης αξιοπιστων κ οικονομικων 4αριων στην αγορα, και εμενα κατι μου λεει αυτο. Πιθανων ο ΠΑΟ να θελει να ξαναπαρει πισω τον Φωτση στο ροστερ του κ για αυτο να γινεται αυτη η κινηση.
    Τουτεστιν εμενα μου φαινεται ομαδα που χτιζεται σε πολυ πρωιμο επιπεδο ο ΠΑΟ ακομα.
    Εχοντας δει απο κοντα τον αγωνα με Χιμκι εχω να πω ενα πραγμα....
    Το παιχνιδι ηταν χαμενο απο την αρχη. Δεν ειμαι ειδημονας στο μπασκετ αλλα οταν λιγα λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας μπαινει με κατεβασμενο κεφαλι ο κοουτς στο γηπεδο.... αυτο λεει πολλα για την ψυχολογια ολης της ομαδας κατα την ταπεινη μου αποψη.....
    Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να παρουν το κεφαλι του Πεδουλακη αλλα σε αυτο το ματς το περισστοερο αγχος το ειχε εκεινος κ δυστυχως το μετεδωσε αθελα του στους παιχτες.
    Δεν θυμαμαι κ γω ποσες φορες ειδα τον Πλαινιτς ναπαιρνει μπαλα κ να ποσταρει μεσα στο ζωγραφιστο τον Κιτσεν κ τον Ουκιτς..... 10 ποντους μειον.... μονο απο κει......
    Να λεμε κ του στραβου το δικιο η διαιτησια εκανε τραγικα λαθη εις βαρος του ΠΑΟ στην δευτερη περιοδο. Αυτο ομως δεν αποτελει δικαιολογια.....
    Ο Καπονο θα βοηθησει πιστευω σαν killer shouter με θαρρος.
    Αλλα λυπει παρα πολυ ενας Φωτσης η κατι αντιστοιχο στο 4... και αυτο ποναει πολυ τον ΠΑΟ...
    Σας θυμιζω οτι το 2011 που το πηρε ο ΠΑΟ ειχε πολυ δυνατη ρακετα κ ελαχιστες λυσεις στα guard....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και επειδή στο h.f γίνεται ρεπορτάζ, δείτε στη φωτό το περίφημο tweet του Μπάτλερ...με τον πού.σο του :))
    http://media.tumblr.com/tumblr_lcwe4urKKR1qbppja.jpg
    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Αφροξυλάνθη γράψε NSFW γιατί έτσι κουρασμένος που είμαι δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το που.σο και το άνοιξα στη δουλειά!

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxaxaxa
      Tragic....

      τον κάψαμε τον παίχτη από τώρα, λέμε...
      super sportspy

      Διαγραφή
    3. Φαντάσου τώρα να παίξει Παναθηναικός-Ολυμπιακός και να κερδίσει ο Παναθηναικός και να χει βάλει 30 πόντους ο Butler τί πρωτοσέλιδο θα χει η Πράσινη!Χαχαχα!

      Διαγραφή
    4. σιγά μην είναι 30 πόντους. 18 και αν.. οπότε έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα το πρωτοσέλιδο.
      DON

      Διαγραφή
  31. banks ο πρωτος κ ακολουθει κ butler http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/erxetai-o-mpanks-akoloythei-o-mpatler.2007179.html για να δουμε jim τα φωτα σου

    balf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πόσες αλλαγές έχει δικαίωμα να κάνει μία ομάδα για το Ελληνικό πρωτάθλημα καθόλη την χρονιά ???

    Γιατί αν πάρει τώρα Μπανκς και Μπάτλερ αν χρειαστεί να πάρει και ένα 4-5άρι μέσα στην χρονιά θα μπορεί να τον δηλώσει για την Α1 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω δεν υπαρχει οριο στις μεταγραφες αλλα μονο στσ αλλαγες παιχτη μεταξυ Α1 με euroleague...νομιζω οτι ειναι 3 τον αριθμο που μπορεις να κανεις

      Διαγραφή
  33. Από αυτά που διαβάζω για τον Banks σε ξένα site πρόκειται για πολύ αθλητικό γκαρντ, εξαιρετικό αμυντικό με καλούτσικο σουτ αλλά ασταθής έξω από τα 6,75, καλό χειριστή της μπάλας αλλά μέτριο οργανωτικά, όχι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο μπασκετικό IQ. Δεν αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να κολλήσει με ΔΔ και Ούκιτς...

    Marut

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω ως πιο ουδέτερος (γάβρος γαρ) φίλε Marut ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω σχηματίσει από αυτά που έχω διαβάσει.

      Έχει το σουτ ως προτεραιότητα έναντι της πάσας, δε βλέπει γήπεδο και κάνει πολλά λάθη, κουβαλάει τη μπάλα πολύ, πολύ αθλητικός, καλός αμυντικός, σε καμμία περίπτωση καθαρός σκόρερ, ούτε όμως καθαρός άσος, δεν αποτελεί σταθερή απειλή απο μακριά, σχετικά κοντός (κάτω από 1.90)...Με τον Ούκιτς στο παρκέ μαζί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τον δούμε αν έχει όντως τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε μας μένει ο Ξανθόπουλος και ο ΔΔ, δλδ ο ΔΔ.

      Με τον ΔΔ ίσως κάνουν ένα καλό αμυντικό δίδυμο, αλλά όπως έχει γραφτεί εδώ και κανά μήνα δεν είναι η άμυνα και η "μαεστρία" και το χρυσό γρανάζι της καλοδουλεμένης μηχανής, αυτό που χρειάζεται αυτός ο ΠΑΟ από το ΔΔ. Οφείλει να πάρει πάνω του τη κατάσταση, έστω μέχρι η ομάδα να βρει ρυθμό και ρόλους, όπως η ιστορία του στην ομάδα επιβάλει. Τον Μπανκς δε τον βλέπω να γουστάρει να αναλαμβάνει το ρόλο της αμυντικής ασπίδας του ΔΔ, ούτε το ΔΔ να αναλαμβάνει το ρόλο του επιθετικού ηγέτη, ενίοτε και έξω από τα συστήματα. Επαγγελματικό ασυμβίβαστο...

      Πολύ πιθανό να γράφω αρλούμπες, διότι δε ξέρω αν έχει κλείσει ο Μπανκς βέβαια, αλλά εντάξει (μπασκετική) κουβέντα να γίνεται...

      Διαγραφή
  34. ekleise o banks...parakalume jim na mas kaneis to profil tou,...kai mexri aurio kleinei o batler.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. AMAN ρε τζιμ κλεινουμε 2 παικτες και δεν ξερω τι να κανω!!! να χαρω, να κρεμασω πετρα στο λαιμο και να πεσω στην θαλασσα;!;!

    πλακα κανω, κανεις καταπληκτικη δουλεια προσπαθωντας να μας "μορφωσεις" χωρις καν να εισαι υποχρεωμενος, αλλα μας εχεις γινει πλεον απαραιτητος...

    ΥΓ1 θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω. πολυ γουσταρω ολη αυτη την μεταγραφολογια και τα scouting reports

    ΥΓ2 (και τελειως ασχετο) εσυ και ο σωτηρης γεωργιου απο την ερασπορ ειστε οι μονες αξιοπιστες πηγες μου για το μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως ετσι νοιωθω και γω, ξεκρεμαστη,να χαρω η να κλαψω σνιφφφ!!!!!Οποτε μπορει ο τζιμ ας γραψει κατι,ε θεε ε jim, τι λες εεεεεεεεε!!!!!!!!Αναμενω με αγωνια."Α"

      Διαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Τωρα μ αυτο το ονομα περιμενεις να σου δοθει σοβαρη απαντηση ρε φιλε;σεβαστειτε τη προσπαθεια που κανει ενας καταρτισμενος ανθρωπος σαν το Τζιμ για πραγματικη ενημερωση υπαρχουν αλλοι χωροι να βγαλει τα απωθημενα του ο καθενας.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    2. Δεν έχεις άδικο φίλε χρου.....

      Διαγραφή
  37. Αργησε ο παο να κανει τις αλλαγες,δεν περιμεναν οτι τα ματς με καντου και φενερ ειναι τελικοι υπολογυζαν νικη επι της κιμκι,λογικα δυσκολα νικη με ρεαλ κα δε ξερω κατα ποσο στις 23 με καντου θα ειναι στο κλιμα οποιοι 2 παιχτες που θα ερθουν(ο μπανκς και αλλος ενας).Μεγαλο ρισκο και κακιστος προγραμματησμος που πηγε στο στυλ"ας παρουμε το λασμε και βλεπουμε με του λοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , οι αλλαγές έπρεπε ήδη να έχουν παίξει με Ικαρο και Χίμκι τουλάχιστον.
      Αλλά όλα καλά.
      Εμείς δίπλα πάντα στην ομαδάρα μας.
      ~ Boss ~

      Διαγραφή
  38. τζιμ εμείς εσένα θέλουμε να δούμε στη καε.προσωπικά θα πάρω διαρκείας..

    Sotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ Σώτο μέσα και πολλοί άλλοι νομίζω,όχι από εδώ μέσα μόνο.Διαρκείας ασυζητητί!

      manu chao

      Διαγραφή
  39. Ρε Τζιμ, με έχεις απογοητεύσει τώρα τελευταία...Έχεις μπει στο τρυπάκι της επισκεψιμότητας και ανεβάζεις άρθρα για να ικανοποιήσεις τους αδαείς ιθαγενείς από τα Πράσινα Νέα. Στην προηγούμενη ανάρτηση έχουν γίνει πολλές μπασκετικές αναλύσεις -ερωτήσεις και δεν έχεις απαντήσει σε καμία...Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας και ασχολούμαστε με τον κάθε τελειωμένο ΝΒΑερ που φέρνει ο Παναθηναϊκός. Κράτα ψηλά την ποιότητα του μπλογκ γιατί και τις γνώσεις τις έχεις και είναι κρίμα να απωθείς όσους πραγματικά ξέρουν μπάσκετ.
    Πάντα φιλικά,
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχώνεσαι φίλε. Υπάρχουν πολλοί μη Παναθηναικοί που γουστάρουν scouting reports.

      Διαγραφή
    2. Φιλαράκο εμένα σαν ολυμπιακό με ενδιαφέρει πολύ να μάθω τι παίρνει ο αντίπαλος.πέρα από αυτό είσαι αγενής να ζητάς από τον τζιμ να σου απαντά σε κάθε τι που ρωτά ο καθένας εδώ μέσα.Ο άνθρωπος εργάζεται πρωί βράδυ από ότι ξέρω και κόβει από τον ύπνο του ώρες για το μπλογκ.Λίγο σεβασμός θα ήταν καλός.
      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    3. Μάξιμε με κάθε φιλική διάθεση το σχόλιό σου περί ιθαγενών ακούστηκε αρκετά ελιτίστικο και υποτιμητικό.
      Αδικείς πολλούς εντελώς αβάσιμα.

      Οι παίκτες που φέρνει ο ΠΑΟ και οι σχετικές αναρτήσεις που τόσο απεχθάνεσαι είναι μέρος της επικαιρότητας. Προσωπικά δε τις βρίσκω αδιάφορες, όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε, όχι απαραίτητα οπαδοί του ΠΑΟ.

      Στη τελική μια δραστηριότητα σε εντελώς ερασιτεχνική βάση όπως αυτό το μπλογκ είναι άδικο να κρίνεται με τέτοια κριτήρια...ό,τι γουστάρει θα αναρτήσει, σε ό,τι γουστάρει θα απαντήσει βρε αδερφέ

      Διαγραφή
    4. ΤΕΟ είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και σε πάω με χίλια παρ'ότι είμαστε αντίπαλοι.
      Μπράβο φίλε και ειλικρινά καλή επιτυχία στην ομάδα σου.
      Είμαι από τα Πράσινα Νέα κι εγώ και με είπε ο φίλος αδαή ιθαγενή.
      Δεν θα του απαντήσω , γιατί εμπιστεύομαι το κριτήριο των φίλων εδώ που ήδη τον αξιολόγησαν.
      Συγχαρητήρια Μάξιμε για το επίπεδο σου.
      Λυπάμαι που μοιραζόμαστε τον ίδιο ιστότοπο.
      ~ BOSS ~

      Διαγραφή
    5. Δικαίωμα του Jim να ανεβάζει ό,τι θέλει (όπως είπε ένας φίλος παραπάνω) και δικαίωμα του καθενός να κάνει τις παρατηρήσεις του καλοπροαίρετα. Από τότε λοιπόν που το hoopfellas έγινε γνωστό σε πράσινους κύκλους, έχει κατακλυστεί από διάφορους αδαείς (δεν εννοώ όλους φίλε BOSS). Το λέω κάπως ελιτίστικα, σίγουρα όμως όχι προσβλητικά. Γιατί κι εγώ αντίστοιχα είμαι αδαής σε ποδοσφαιρικά π.χ. θέματα. Αν κάποιος το εξέλαβε αρνητικά, ειλικρινά συγγνώμη...Απλούστατα υπάρχουν τόσο ενδιαφέροντα θέματα στην επικαιρότητα είτε στην Ευρωλίγκα είτε στο ΝΒΑ (ακόμα και στην Α1 αν κάποιος έχει δει τον Πανιώνιο), που χρειάζεται μια εμπεριστατωμένη άποψη, όπως αυτή του Jim. Αντίθετα, ασχολούμαστε με ένα Παναθηναϊκό χωρίς πλάνο και οργάνωση που μπαλώνει τρύπες με τελειωμένους NBAers...Και τα λέω αυτά όντας Παναθηναϊκός!!!
      Mea culpa για την προηγούμενη ανάρτησή μου,
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    6. δικαιωμα μας κ μας φιλε μαξιμε να ρωταμε οτι θελουμε τον jim..κ μενα με ενδιαφερουν γενικοτερα μπασκετικα θεματα αλλα αυτο που απασχολει την επικαιροτητα ειναι η μεταγραφικη ενισχυση του παναθηναικου..οπως πριν απο μερικες μερες ασχολουμασταν με τον αντικαταστατη του ντορσευ..σιγουρα εχουν ενδιαφερον η μεχρι στιγμης πορεια του πανιωνιου κ οι πολυ καλες εμφανισεις του παππα ή το ξεκινημα της σεζον στο nba..αλλα μπορουν να περιμενουν λιγακι..κ για να συνδεσω τα μεταξυ τους θεματα..απορω γιατι οι δυο μεγαλοι δεν ασχοληθηκαν με την περιπτωση του παππα το καλοκαιρι αφου ο παικτης ηταν ελευθερος..ειδικοτερα ο παναθηναικος που εψαχνε νεαρους ελληνες παικτες για να χτισει ενα κορμο..αμα συνεχισει ετσι δυνατα τη σεζον ο παππας βλεπω να τον μοσχοπουλαει το καλοκαιρι ο λιανος..

      enforcer

      Διαγραφή
    7. Kαι γιατί βρε Μάξιμε είναι τελειωμένος ένας παίκτης 31 ετών για την Ευρώπη που έπαιζε ΝΒΑ ;
      Και γιατί να μην είναι αυτό που λείπει από την ομάδα μας , η ενέργεια του και το τρέξιμο του τη στιγμή που βλέπεις πως περιφερειακα είμαστε στατικοί;
      Ο Μακ Κάλεμπ που είναι ταμάμ για Ευρώπη και ο Μακ Ιντάιρ παλιότερα , γιατί δεν έκαναν για ΝΒΑ και δεν πήγαν ποτέ ;
      Σιγά μη και δεν ήθελαν.
      Ετσι είναι τα πράγματα , άσε να δούμε τι γίνεται.
      Εγώ πιστεύω πως με Μπάκς , Μπάτλερ και Μπάλκμαν (αν χρειαστεί να φύγει Πάνκο) , ΤΑ ΤΡΙΑ "ΜΠ" δηλαδή έτσι και περάσουμε στους 16 , θα φτάσουμε στο τέρμα.
      ΥΓ Η συγνώμη δεκτή.
      Μην το παρατραβάς είναι κρίμα.
      ~Boss~

      Διαγραφή
    8. Οπως το ειπε κι ενας φιλος πιο πανω...εχει πολους που μας αρεσουν τα scouting reports ;)

      Διαγραφή
    9. @BOSS
      Επειδή παρακολουθώ ΝΒΑ αρκετά, ο Μπανκς στα καλά του είναι ένας γρήγορος point guard, που αλλάζει το ρυθμό και έχει συμπαθητικό αλλά ασταθές σουτ. Δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει τα αθλητικά του προσόντα και να αναπτύξει το παιχνίδι του κυρίως λόγω του χαμηλου μπασκετικού του IQ. Επίσης, έχει να παίξει ανταγωνιστικό μπάσκετ τουλάχιστον δύο χρόνια και νομίζω πως είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό. Δεν νομίζω να χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή στην ομάδα...Είναι ρίσκο και έχουμε ήδη τον Κίτσεν! Μακάρι να αναγεννηθεί και να διαψευστώ...Οι ανάγκες πάντως του Παναθηναϊκού είναι ένα 2άρι με καλό χειρισμό και ένα αθλητικό 4άρι. Και αυτή τη στιγμή κινείται για ένα καθαρό άσο και ένα scoring 3αρι.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    10. @Boss

      Αν εσύ είσαι Παναθηναικός και δε τρολλάρεις, τότε φίλε να τα κόψεις τα φάρμακα.

      Θα φτάσουμε στο τέλος; Με τον Ούκιτς και τον Σόφο; Καλά κρασιά, θα κρυφτείς και εσύ σα τον DOCTOR που έλεγε τέτοια κουλά και με έλεγε εμπαθή που έλεγα ότι φέτος θα πάμε άκλαυτοι και τώρα τον ψάχνουμε να γράψει καμιά λέξη (εκτός και αν άλλαξε nickname)

      DD

      Διαγραφή
  40. o μπατλερ αν ερθει θα κανει παππαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O BANKS APO OTI AKOUO DENPREPEI NANAI KATI IDIAITERO....KALUTEROS APO TON KITCHEN THA'NAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η Καντού μετά τον τραυματισμό του Σμιθ πηρε άλλο παιχτη ή θα την βγάλει με αυτούς που έχει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα παρει παιχτη εχει ακουστει ο παπαλουκας αλλα θα παει μαλλον για αμερικανο...παντως ο αναπληρωματικος ασος ο ταμπου που περυσι επαιζε β' ιταλιας τα πηγε εξαιρετικα με τη φενερ...
      ΓΙΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Γιάννη για την απάντηση. Το είδα και εγώ το ματς με την Φενέρ και όντως ο Ταμπού ήταν αρκετά καλός. Πάντως χρειάζεται σίγουρα άσσο η Καντού γιατί προχτές αναπληρωματικός άσσος ήτανε ένας Τσέχος ο οποίος δεν είχε ξανααγωνιστει φέτος στην Ευρωλίγκα.

      Διαγραφή
  43. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει απόλυτη λογική στις μεταγραφές, ο παναθηναϊκός δεν δούλευε γιατί αν και είχε Κίτσεν για να ταΐζει τον Σοφοκλή δεν είχε Μπάτλερ να τον σερβίρει...
    GEO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. axaxaxaxaxaxaxaxa!!!! Πολύ καλό ρε GEO. Να προκύψει και κανάς Mayo να βάλει τη μαγιονέζα για να γλιστράει!!!

      Διαγραφή
    2. ή Curry και Rice για τους παλαιότερους.

      saxon

      Διαγραφή
  44. Βάση των κινήσεων λοιπόν που φαίνεται ότι έχει κάνει ο Παναθηναικός,βγαίνει το εξής συμπέρσμα.Πήρε ένα παίχτη στο 1 και μάλλον κλείνει και άλλον έναν στο 3.Για το playmaker σίγουρα χρειαζόνταν η ομάδα διοτι μόνο με ΔΔ και Ουκιτς δεν βγαίνει η χρονιά.Με προβληματίζει όμως ότι δεν εχει αξιοπιστο σουτ και κάνει αρκετά λάθη.Πάντως θα βοηθησει περισσότερο απο τον Κίτσεν σε επίθεση και άμυνα.
    Το 3 είναι που μπερδευει λίγο τα πράγματα διοτι όλοι λέμε ότι η ομάδα χρειαζόταν 4 με καλό σουτ απο μέση και μακρινή απόσταση.Εγώ πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης κατάλαβε ότι απο Ματσιούλις,Μπραμος και Γιαννόπουλο δεν μπορεί να βρει αξιοπιστο και σταθερό σουτ απο τα 6,25.Για αυτό κλείνει 3αρι με αρκετά καλό σουτ και αθλητικός με τους άλλους 3 να έρχονται και να συμπληρώνουν.Μάλλος είναι και σε καλή τιμή και δεν είπαν όχι.
    Στο 4 τώρα πιστεύω ότι μάλλον περιμένουν Φώτση κάποια στιγμή για αυτό δεν έχουν κάνει κίνηση.Ολοι βλεπουν ότι Πάνκο δεν τραβαει ακόμη και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι θεαματικά αργότερα.Στα δύσκολα παιχνίδια θα χάνεται, και το σουτ του δεν είναι κάτι ιδιαιτερο.Δεν νομίζω ότι ο Ματσιούλις θα δωσει λύσεις στο 4 είναι πολύ light για την θέση.Ενταξει σε κάποια παιχνίδια μπορεί να παίξει αλλά με Ολυμπιακό πχ ο Πριντεζης και κυρίως ο Αντιτς κάνουν πάρτυ.Ασε που χάνουμε πολύ σε αμυντικό ριμπαουντ.
    Ετσι λοιπον καταλήγω ότι μάλλον ετοιμάζουν Φωτση αλλά φυσικά δεν μπορεί να στηριχτεί κάτι τετοιο ακόμη.Σε μια τετοια περίπτωση βέβαια ευελπιστώ ότι θα ανέβει και ο Πάνκο.
    Η ομάδα λοιπον θα αποκτησει πολύ καλό σουτ απο το 3 και το 4 συν το ΔΔ όταν παίζει ως 2.Για αυτό και μάλλον αποκτησαν τον Banks που δεν τους πειράζει ότι δεν έχει καλό σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. O Banks στα καλά του, όταν του σκάσαν 21 μύρια ήταν κάτι μεταξύ McCalebb και Perkins. Να δούμε σε τίτλο κατάσταση είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα βιντεάκια (που ποτέ δεν αποτελούν την πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών) δείχνουν έναν παίχτη με καλό μηχανισμό στο σουτ, γρήγορο εκτελεστή, διεισδυτικό, με γρήγορα πόδια τα οποία τον βοηθούν στην άμυνα και στα κλεψίματα, πολύ ικανό στο τρανζίσιον, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να αντεπεξέλθει σε σκεπτόμενο (που λες κι εσύ Jim) τρόπο παιχνιδιού και μάλλον έχει μια αδυναμία να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες. Για τον Μπανκς μιλάω βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. diabasw apo filous oti o banks to ena kai o banks to allo.. dld apo ta video p exoun anebei ebgalan ta simperasmata?? giati egw eida px oti to sout to exei!!! pws baginei oti dn exei kalo sout??? 34% sta triponta dn einai kalo pososto??!!!
    episis o batler sto NBA einai 2,3 an einai dinaton na paiksei 2 stin eurwpi.. gia ton banks dn kserw alla batler tha kanei papades.. elafri 4ari aneta. ektos tou banks h alli einai super kinisi... mexri twra ta 3 aria mas einai poli ma poli light.. eidika o giano einai les kai fobatai tin mpala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris δεν είναι μόνο τα βίντεο, υπάρχουν πολλά αθλητικά σάιτ με αξιολογήσεις παικτών-ακτινογραφίες πολύ πιο αξιόπιστες από τα βίντεο οι οποίες δίνουν μια ικανοποιητική πρώτη εικόνα.

      Εγώ π.χ. από αυτά που διάβασα συμπέρανα πως με τον Ούκιτς μαζί ο Μπανκς δε παίζει ακόμα και αν του τάζανε τις μισές μοντέλες της Victoria's Secret! Οι απόψεις βέβαια είναι ξέρεις σαν τι...όλοι έχουν από μια!

      Αυτό που ίσως εκπλήξει αρνητικά ή θετικά είναι η προσαρμογή του παίκτη στα ευρωπαικά δεδομένα και σε αυτά της ομάδας και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Στα γενικά χαρακτηριστικά πάντως δε περιμένω εκπλήξεις όπως να δω ένα Μπανκς με προτεραιότητα στη πάσα ας πούμε...

      Διαγραφή
  48. το blog έχει ρεντπλανιαστεί και πρασινονεαστεί........ξεκινήσαμε τις τακτικες.....gazzetta.....prasina nea....leoforos....red planet.....kati magiko klt ktl....μπαίνουν ολυμπιακοί σχολιάζουν σαν παναθηναικοί...."τι παλτό είναι αυτό"....μετα μπαίνουν οι παναθηναικοί και κάνουν το ίδιο...."τι ομαδα είναι αυτοί που έχουμε με μπαρτζώκα κτλ κτλ".....και ας με συγχωρέσουν οι φίλοι ολυμπιακοί εκείνοι το ξεκίνησαν.....γιατι μέχρι να μπούν τα γνωστά αυτά φρούτα....το blog λειτουργούσε άριστα....ενώ τώρα κουράζει.....γιατί γράφει την μ@λ@κία του ο καθένας και μετά πρεπει να απαντήσουν όσοι το βλέπουν γτι συνήθως είναι προκλητικό......όλο αυτό κουράζει!ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. auto eipa prin merikes meres sto arthro gia tin allagi tou gaurou.. anti na sxoliazoun ti tha allaksei sto paixnidi tou gayrou mpainane bazeloi kai rwtousan gia paixtes...

      Διαγραφή
  49. Jimara ανυπομονώ να διαβάσω άρθρο σου για Μπανκς αλλά και για D'antoni στους Lakers,είναι η κατάλληλη επιλογή για το συγκεκριμένο ρόστερ?Σηκώνει πολύ κουβέντα.
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε θα σου πω και γω την γνωμη μου.....θεωρητικά είσαι παναθηναικός.....και ο πεδουλακης φεύγει.....κ οι επικρατέστεροι είναι ο μεσίνα και ο ζέλικο.....ποιον θα ήθελες???φυσικα τον ζέλικο,παρόλο που και οι 2 είναι εξαιρετικοί προπονητές....ετσι και οι Λέικερς....καλή επιλογή ο D'Antoni αλλά εφόσον έπαιζε το όνομα του Jackson σίγουρα θα υπάρει μία μικρή παγωμάρα-απογοήτευση!

      Διαγραφή
    2. Τεράστιος ο D'Antoni αλλά με τον Bryant θα χαλάσει το γλυκό, θα πρέπει να ρίξει πολύ τον εγωισμό του και να σταθεί πλάι σε Nash & Howard που θα κάνουν παπάδες στο p&r. Από την άλλη θεός ο Phil, αλλά δεν βλέπω και το πιο δόκιμο σχήμα για να παίξεις τριγωνική επίθεση έτσι όπως την εκτελούσε τόσα χρόνια

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Όσο και αν λατρεύω τον κομπι, εκνευρίζομαι όταν ένας παίκτης προσπαθεί να επιβάλλει ακόμα και την επιλογή προπονητή, έστω και. Αν το σχήμα το οποίο εφαρμόζει είναι αυτό που του ταιριάζει και του αρέσει....από την άλλη ίσως αυτός ο "εγωισμός" να είναι σύμπτωμα πολλών μεγάλων παικτών...

      Διαγραφή
  50. paidia an er8ei kai o batler borun na paizun kai oi 2 stin euroligka??? i prepei na dilswsei mono enann apo tous 2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευρολίγκα μπορούν όλοι....στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι 6!άρα ο κίτσεν εκτός!

      Διαγραφή
  51. Ο Μπανκς, είναι ένας ιδιαιτέρως αθλητικός γκαρντ (ύψος 1,88μ. και 93 κιλά), που δεν έγινε γυρολόγος του ΝΒΑ κυρίως γιατί δεν ανέπτυξε αντίστοιχα το μπασκετικό IQ του. Ειδικά για να παίξει σε υψηλό επίπεδο στην θέση του πόιντ-γκαρντ. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικά γρήγορος και στην Ευρώπη θα μπορέσει προφανώς να παίξει και στο «2», ενώ μπορεί να μην είναι πολύ ψηλός, όμως τα προσόντα του τον βοηθούν να παίξει καλή άμυνα. Αν, πάντως, όπως αναφέρουν οι ειδικοί στις Η.Π.Α., το βάλει στο μυαλό του.

    Είναι καλός χειριστής της μπάλας, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ και δεν χρειάζεται να «στηθεί» σε μία θέση για να το πάρει. Αντίθετα, έχει την ικανότητα να σουτάρει (στο ΝΒΑ είχε 32,7% στα τρίποντα και 5,9π.-2,1ασ. σε 348 ματς και μ.ο. 16΄ με Βοστόνη, Μινεσότα, Φοίνιξ, Μαϊάμι και Τορόντο) και μάλιστα έπειτα από δική του ντρίμπλα. Έστω κι αν δεν είναι ο σταθερότερος σουτέρ του κόσμου…

    Ο Μπανκς μπορεί να δώσει μεγάλη ταχύτητα στο παρκέ και να δημιουργήσει αιφνιδιασμούς, όμως δεν έγινε ποτέ γνωστός ως πολύ καλός στο να «διαβάζει» την αντίπαλη άμυνα, σε καταστάσεις «5 εναντίον 5», ή για την σταθερά καλή πάσα του. Και λόγω της «φύσης» του μπορεί να κάνει εύκολα το λάθος. Είναι παίκτης που όπως έλεγαν από το κολέγιο (σ.σ.: Νεβάδα-Λας Βέγκας), «μπορεί να περάσει μέσα από έναν τοίχο»(!), αλλά θα χρειαστεί ξανά χρόνο ώστε να καταλάβει πότε πρέπει να πατάει το γκάζι και πότε να το αφήνει.

    Τα scouting reports ποτέ δεν θα τον χαρακτήριζαν «στρατηγό» στο γήπεδο, ενώ στην άμυνα απαιτείται να του επισημαίνεται συνεχώς η εκάστοτε «αποστολή του». Ο Μπανκς, όταν του ζητηθεί, θα πιέσει στην κυκλοφορία της αντίπαλης επίθεσης, λόγω δύναμης και ταχύτητας. Δεν «διαβάζει», όμως, τόσο καλά τα αντίπαλα σκριν και στο ΝΒΑ δεν έβρισκε σταθερό χρόνο στο παρκέ, λόγω της δυσκολίας του να μαρκάρει ψηλότερους γκαρντ.

    Οι Κυπελλούχοι έχουν στην κορυφή της λίστας τους και τον Ρασουάλ Μπάτλερ. Ο Μπάτλερ, παρά το ύψος του (2,01μ.), κατάφερε στις Η.Π.Α. να βρει συμβόλαια για την ικανότητά του να παίζει σε θέση «3», όμως λόγω των αθλητικών προσόντων του στην Ευρώπη θα μπορέσει να δώσει «ανάσες» και στην θέση «4».

    Η ηλικία του, βεβαίως, έχοντας φτάσει στα 33, σαφώς και επηρεάζει αυτά τα προσόντα, όμως ο απόφοιτος του πανεπιστημίου Λα Σαλ και πρώην παίκτης των Μαϊάμι (2002-05), Νέας Ορλεάνης (2005-09), Κλίπερς (2009-10), Σικάγο (2010-11) και Τορόντο (2011-12), με μ.ο. καριέρας 8,2π.-2,6ριμπ. σε 638 ματς και μ.ο. 23,4΄ συμμετοχής, βασίζει τις «αιτήσεις» του για δουλειά στο καλό σουτ θέσης που έχει έξω από την γραμμή του τριπόντου (ποσοστό καριέρας 35,8%).

    Ο Μπάτλερ δοκίμασε πέρυσι το ταξίδι στην Ευρώπη, όμως παρά την συμφωνία του με την Γκραν Κανάρια κατά την διάρκεια του λοκ-άουτ δεν έπαιξε στην ACB και είναι βέβαιο πως καμία άμυνα δεν μπορεί να τον αφήσει αμαρκάριστο από τα 6,75μ.. Ενώ με τα μακριά άκρα του δυσκολεύει τον αντίπαλο, σουτάροντας πάνω από τα χέρια τους.

    Ωστόσο, ενώ λόγω των προσόντων του τελειώνει συνήθως τις φάσεις των περιφερειακών ή (όχι σύνηθες των) δικών του επιθετικών ριμπάουντ, δεν μπορεί να «τιμωρήσει» τον αντίπαλο δημιουργώντας φάσεις για τον εαυτό του. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι καλός στον χειρισμό της μπάλας και γι' αυτό δεν απέκτησε ποτέ σταθερό ρόλο στο ΝΒΑ.

    Καλύτερη σεζόν του ήταν η πρώτη με τους Κλίπερς, μετρώντας 11,9π.-2,9ριμπ. σε 82 αγώνες (οι 64 σαν βασικός), ενώ με τους Μπουλς είχε το 2010-11 57,1% από τα 7,25μ.! Η συνέπεια των κακού χειρισμού τον έκανε στο ΝΒΑ συχνά «αόρατο» για μεγάλα διαστήματα αγώνων.


    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο Jim. Το γεγονός ότι και οι δύο δεν έχουν παίξει ποτέ Ευρώπη μέχρι τώρα τι σου λέει; Μήπως κάνει κακό στην συνοχή της ομάδας; Πότε θα μάθουν συστήματα και τον Ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού;

      saxon

      Διαγραφή
    2. η ανάλυση Μπάτλερ μου θυμίζει το παιχνίδι του Χέρστον

      Διαγραφή
  52. Καλησπέρα σε όλους. Η ατμόσφαιρα στο μπλόγκ έχει αρχίσει και μυρίσει μπαρούτι. Τι έγινε ρε παιδιά; Τεσπα, λογικό από τη στιγμή που το μπλόγκ έγινε γνωστό και σε πιο ευρύ κοινό να διεισδύσουν και ακραία στοιχεία.

    Για την αξία των παιχτών περιμένω την άποψη του Jim αν και θεωρώ πως δεν είναι αυτό που ψάχνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως Κίτσεν και Γιαννόπουλος καίγονται από αυτές τις μεταγραφές. Ιδιαίτερα ο Κίτσεν που φαίνεται μέχρι στιγμής πολύ κουμπωμένος φοβάμαι ότι ίσως εξαφανιστεί. Βέβαια από την άλλη ίσως νιώσει λιγότερο βάρος λόγω του μειωμένου ρόλου του και απελευθερωθεί. Ο χρόνος θα δείξει.

    Επίσης, κάτι μου λέει πως ο πρόεδρος λόγω απειρίας εντυπωσιάζεται από το ΝΒΑ στο βιογραφικό και παρασύρεται σε λάθος λύσεις. Τέλος, ελπίζω ο Πέδουλας να είναι σύμφωνος με τις δυο μεταγραφές γιατί ειδάλλως θα χαλάσει η όποια συνοχή της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι και τα δυο παιδιά είναι μπαρουτοκαπνισμένα οπότε θα προσθέσουν μυαλό που τόσες φορές το έχουμε ακούσει από τον κόουτς και ίσως να προσθέσουν ηρεμία.

    Οψόμεθα...

    saxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τραγικο αν ο Πεδουλακης δεν εχει λογο στις επιλογες,ελεος δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι,δε θα παρουμε Καπονο?τζαμπα το διαβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Andrew Goudelock, ποια η γνωμη σου?....μπορει να εξελιχθει σε νεο christmas...(οικονομικη λυση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως θα ήταν μια εξαιρετική λύση για την περιφέρεια. Έχεις ακούσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον ή απλά προτείνεις;

      saxon

      Διαγραφή
    2. προτεινω γιατι βλεπω οτι ειναι πολυ προσιτη λυση με το αναλογο ρισκο βεβαια...Δεν εχει ξαναπαιξει ευρωπη, μικρος σε ηλικια αλλα killer στο σουτ...

      Διαγραφή
    3. μακάρι να υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση που θα είναι επένδυση και για το μέλλον. Ευτυχώς ο Μπάνκς θα δοκιμαστεί πριν αποκτηθεί οπότε μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο.

      saxon

      Διαγραφή
  56. Αν ήμουν ο Ομπράντοβιτς και μου έλεγαν να πάρω στον ΠΑΟ τον Ούκιτς, τον Μπανκς, τον Μπάτλερ, τον Καπόνο, τον Κίτσεν, τον Άρμστρονγκ, μάλλον θα γελούσα. Και δε θα ήταν θέμα μπάτζετ, είναι θέμα επιλογών για το δικό σου μπάσκετ. Το "my way" ευαγγέλιο του κορυφαίου. Πλέον τα έχω χάσει, δεν έχω ιδέα τί ομάδα θέλουν να κάνουν. Μακάρι ο Πεδουλάκης, τον οποίο εκτιμώ πολύ, να ξέρει τί κάνει. Αλλιώς ας φέρει τον Γκέρσον ο Δημήτρης να το γυρίσουμε στο "πιστολίδι" στην επίθεση και ό,τι βγει... Που θα κρατάγαμε και την ταυτότητα του Ομπράντοβιτς τρομάρα μας... Όταν παίρνεις παίχτες πρωταγωνιστές στην Ευρωλίγκα (όπως κάναμε κάθε χρόνο) είσαι καλός στην Ευρωλίγκα. Όταν παίρνεις βασικούς του ΝΒΑ είσαι καλός για ΝΒΑ, και όταν παίρνεις βασικούς στο NBDL είσαι καλός για NBDL. Περιμένουμε με αγωνία τοποθέτηση Jim για το τελικό καινούριο ρόστερ Νοεμβρίου, μετά τις εξελίξεις. Μακάρι η σαλάτα να βγει νόστιμη, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει το Hoopfellas όλο...

    # Russell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση μ'αυτο το θεμα,αν ησουν ο ζελικο και γελουσες με ουκιτς και μπατλερ(τον οποιο ηθελε περυσι ο ζελικο,πριν ερθει ο λογκαν) τοτε με τεπιτς,γιαφτοκας,σμιθ,μαριτς,τον αλλον τον σερβο της παρτιζαν που δεν θυμαμαι το ονομα του,γκαρντ επαιζε,τον κορει αλμπανο,τον ζουζα(εναν κροατη σεντερ που ειχαμε παρει για ενα διαστημα,ετσι τον ελεγαν αν θυμαμαι καλα),τον μουγιεζινοβιτς και καμποσα σαπακια ακομη,τοτε τι θα εκανες μ'αυτους;;;;;γιατι φιλε μου,τον ντεγιαν,τον ρεμπρατσα,τον σισκα,τον διαμαντιδη,τον σαρας(που δεν τον ηθελε ο ζελικο),τον κατας κτλ,ολοι ξερουμε να τους παρουμε αν ρεει το παραδακι....!!σωστα;οταν ομως σου λενε βρες παικτη με 200 και 300.οοο που να οργωνει το γηπεδο και φτιαξε ομαδα για ευρωπαικο,τοτε υπαρχει θεμα για τον οποιονδηποτε προπονητη!!!γιατι,χρυσος και αγιος ο ζοτς,αλλα σε θεματα αναζητησης παικτων,ειχε θεμα!μονο ο μπατιστ ηταν η εξαιρεση,τον οποιο ηθελε να διωξει αλλα δεχτηκε ο ιδιος να μεινει με πενταροδεκαρες και εγινε αυτο που εγινε...και ο πεδουλακης δεν νομιζω να προτιμουσε τον κιτσεν απο τον μακαλεμπ,τον αρμστρονγκ απο τον κριστιτς,τον πανκο απο τον λορμπεκ 'η τον φωτση,αλλα με τι θα τους επαιρνε,με στραγαλια;ο πεδουλακης ηθελε τον ντρου για το σουτ,τον πηρανε;του εδωσε περισσοτερα η τσσκα και τον πηρε,ασχετα που τωρα θελουνε να τον διωξουνε!αν και μεχρι τωρα κανονικα στο ροστερ ειναι...δυστυχως οι καλες εποχες με το χρημα να ρεει αφθονο,περασαν και τωρα θα πρεπει να εισαι και τυχερος ωστε να σου βγουνε οι παιχτες(βλεπε ολυμπιακο με ντορσει και λο).ο πεδουλακης πιστευω μια χαρα ηξερε τι παιχτες θελει,αλλα καποιους δεν καταφερε να τους παρει(βλεπε φωτση) και αλλοι δεν του βγηκαν,μιας και με 10 καινουριες μεταγραφες,ειναι αδυνατον να πεσεις σε ολες διανα...καλο θα ειναι να κρατηθει ενας κορμος 6-7 παιχτων για του χρονου και τοτε θα χρειαζεσαι λιγοτερες μεταγραφες,που σημαινει μικροτερο ρισκο και μικροτερη πιεση χρονου!το ειπε και ο πεδουλακης,οτι το ροστερ φετος διαλυθηκε χωρις να ειναι επιλογη μας...τον καιμακ,τον σαρας,τον μπατιστ,τον βουγιουκα,τους ηθελε σιγουρα στην ομαδα,για να υπαρχει ενας κορμος,δεν τα καταφερε ομως χωρις δικη του ευθυνη..και σε αρκετες περιπτωσεις ουτε της διοικησης.

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου φίλε, αλλά διαφωνώ. Δε μου αρέσει ο τρόπος που χτίζονται κάποια πράγματα, ανεξάρτητα από το μπάτζετ, που πράγματι αλλάζει τα πάντα και ήταν μεγάλο όπλο του Ζοτς. Σίγουρα πάντως δεν είμαστε πιο γνωστικοί και έξυπνοι από έναν Πεδουλάκη που παίζει την παρτίδα της ζωής του. Ας δούμε πού θα κάτσει η μπίλια και ξαναμιλάμε.

      # Russell

      Διαγραφή
  57. http://www.sportando.net/eng/europe/turkey/46129/jaka-lakovic-i-am-talking-with-siena-but-nothing-is-finalized.html

    σωστός ο τζιμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. στο σαιτ το δ.γιαννακοπουλου γραφει οτι το παλευουν για καπονο,οποτε τα περι σιγουρης συμφωνιας με μπατλερ δεν στεκουν και τοσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ελατε να κανουμε ενα γρηγορο δημοψηφισμα
    παιδια εσεις τι προτιματε καπονο η μπατλερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπατλερ χαλαρά...δεν υπάρχει παίκτης Καπονο.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. MΠΑΤΛΕΡ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. έτσι, άλλωστε ο μπάτλερ είναι πάντα ο δολοφόνος...

      Διαγραφή
  62. PAIDES TELOS...O ARTZI EIPE DEN YPARXEI PERIPTWSH GIA BULTLER ..DEN TON 8ELEI..KAI O BANKS 8A ER8EI THN TETARTH GIA 10HMERH DOKIMH KAI AN IKANOPOIHSEI POGRAFEI....IKANOPIH8HKA GT EIDA OTI DOULEUEI KALA TELIKA O ARTZI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας έκανε το ίδιο και το καλοκαίρι...που είχε περισσότερο χρόνο.

      Διαγραφή
  63. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για τον Μπάτλερ δεν είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΤΟ ονσπορτς το έθαψε το θέμα με τον μπάτλερ.....τεράστιο φιάσκο......επίσης έφερε στην επιφάνεια τον καπόνο πάλι.....με θέμα.."ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΝΟ"....με λίγα λόγια δν προκειται να έρθει κανείς απο αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γιατι βλεπεται παντου και τα παντα με καχυποψια,πολυ κουτοπονηροι ειμαστε τελικα.Παντου βλεπεται ιντριγκα και κοροιδια.Δεν μπορει δηλαδη να γινε λαθος,να μετανοιωσαν να τους εφτυσε ο Μπατλερ.Πρεπει σωνει και καλα να μας δουλευουν.Εγω βλεπω οτι ενδιαφερονται για την ομαδα,παρο ολη την κριση ψαχνουν λυσεις,δεν ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ.Σταματηστε να βλεπεται φαντασματα.Λιγη εμπιστοσυνη στην οικογενεια δεν βλαπτει."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. EPESE PORTA APO TON MPATLER APOTI FAINETAI...POS O PEDOULAKIS DIAPSEUDEI TIN PRASINH? PANTOS O MPATLER ITAN APODEDEIGMENA KALOS PAIXTIS...TON MPANKS KALA THA KANEI NA TON DOKIMASEI PROTA AFOU EINAI AMFIVOLOU AXIAS...PANTOS ELPIZO OI OPOIES EPILOGES NA MIN VASISTOUN STON PEDOULAKI GIATI APO TIS EPILOGES TOU TO KALOKAIRI MAS FORTOSE ABALOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Α ρε Τζίμ, δεν σε ακούν καθόλου εκεί στην ομάδα και φέρνουν οτι να΄ναι μπας και τους βγεί.
    απ ότι έμαθα 20000χιλ το μήνα και υπο δοκιμή τελικά. τα ίδια πρόσφεραν και στον μπάτλερ, ο οποίος απέρριψε την πρόταση. κρίμα και είχε ''προσόντα''!!!
    άντε ρε Τζίμ, πες κάτι, εμφανίσου, for god shake!!!
    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 1) Διαμαντίδης , Μεταγραφή ( Ζησης κατά προτίμηση),Ξανθόπουλος ή λύση τύπου Σαρας(ακουγεται ότι είναι δυσαρεστημένος στην Ισπανια)
    2) Μεταγραφη(Παππας) ,Μεταγραφή( Βασιλειάδης)
    3) Ματσιούλης, Μπράμος, Γιαννόπουλος
    4) Μεταγραφη (Φώτσης) ,Μεταγραφή (Καιμακόγλου ή κάτι άλλο), Τσαρτσαρης
    5) Σχορτσανίτης, Λάσμε ,Μεταγραφή(Ο''φθηνός'' και ίσως δυσαρεστημένος του χρόνου Μαικ για τα λεπτά που δεν θα παίζει ο Σόφο δεν θα με χαλούσε .
    14 παιχτες που δεν νομιζω συνολικά να υπερβαινουν το 8αρι(ειδικά αν παίζει του Ζοτς) χωρις την εφορία. Ελληνικος κορμός συνδυάζοντας ταλέντο και εμπειρία.
    Πώς σου φαίνεται σαν στελέχωση του ροστερ για το καλοκαίρι έστω και θεωρητικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να σου απευθυνθώ ονομαστικά στην ερώτηση Jim...!

      Διαγραφή
    2. vasiliadis peripou 1,2 mikta kai 1,8 o fotsis kai alla tosa o kaimakoglou sinolo konta sta 5 miria oi treis tous. kai 2,5 o 3d kai 1,5 o sofo kai konta sto mirio o zisis sinolo 10. an valeis kai ta loipa eksoda 3-4 miria exeis idi kseperasei to budjet kai theleis akoma 6 paixtes. sto grafw auto file m giati i omada pou eipes einai panakrivi. exeis 6 paixtes me poli megala simvolaia.

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ, αρκούν 8-9 καλοί παίχτες και συμπλήρωμα τον Γαϊο, τον Ξανθόπουλο, τον Γιαννόπουλο, το Χαραλαμπόπουλο και τον Μπράμο.
      Αρκεί να μπορούν οι 8-9, οι οι 3-4 να είναι κομπλέ - να μην έχεις μόνο τους εξής 2: ΔΔ και Λάσμε.
      Θοδωρής

      Διαγραφή
  69. Τι είπε ο Πεδουλάκης ρε παιδιά? Θα δοκιμαστεί λέει ο Μπανκς??? Τέτοια μεταγραφή ψάχνει ο ΕΞΑΚΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! Υπο δοκιμήν παίκτες αναζητει??? Αυτά είναι τερτίπια του ποδοσφαιρικού τμήματος... Εύχομαι να μας επιφυλάσσουν κάτι καλύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. τερτιπια ειναι να λενε ψεμματα,να λενε θα παρουμε και να μας κοροιδευουν,καλα κανουν και τον δοκιμαζουν λεφτα δεν υπαρχουν ουτε εχουμε αλλα περιθωρια.Εσυ εχεις νοοτροπια αχαριστου απλα, η εισαι οσφπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος είναι οσφπ φιλε? αυτός που δεν θέλει στην πιο δοξασμένη ομάδα της Ελλάδας υπο δοκιμήν παίχτες την ώρα που περνάει τέτοια κρίση? Παναθηναικός είμαι φιλε μέχρι το κόκκαλο. Λάθος έκανες. Απλά έχω ψηλά τον πύχη. Αν εσύ τον έχεις χαμηλά προβλημά σου. Σίγουρα δεν εκφράζεις πολλούς Παναθηναικούς..

      Διαγραφή
    2. βαλε λοιπον εσυ τα λεφτα και μην φωναζεις.

      Διαγραφή
  72. jim ολα καλα???Τι εγινε και σε χασαμε.Μηπως βρηκες τον μπελα σου κατα καποιον τροπο μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Jim και φίλοι καλησπέρα,
    Σημεία των καιρών φίλοι μου (για το "νέο" Παναθηναϊκό ο λόγος).
    Αφού "επικοινωνήσαμε" στους ιθαγενείς την απόφαση της διοίκησης να κάνει το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσει επιτέλους την ομάδα που παραπαίει και μάλιστα αποδείξαμε τις προθέσεις μας με δύο προτάσεις πρώτης γραμμής ήτοι στον Κenyon Μartin παρακαλώ αλλά και στον Mickael Pietrus, τελικά, και μετά την άρνησή τους - τους ανόητους, δεν ξέρουν τι χάνουν - αποκαλύπτεται σιγά σιγά το σενάριο:
    Ολίγη απο Marcus Banks και κυνηγάμε πάλι τον Jason Kapono, αφού δεν τίθεται θέμα για Rasual Butler που μόλις πριν λίγες ώρες είχε σχεδόν πεισθεί...
    Τι άθλιο επικοινωνιακό παιχνίδι είναι πάλι τούτο; Copyright της άλλης υπέρβασης, πριν 3 μήνες, με την αγορά του Φώτση απο το Μιλάνο "the cost does not matter...". Και μετά βολέψου με Hillton και Derwin...
    Οι καλοθελητές εξανέστησαν: "Γιατί δεν έχετε εμπιστοσύνη στην οικογένεια;".
    Μα γλυκέ μου, γιατί δεν έχεις απέναντι την οικογένεια. Έχεις έναν επίγονο που όχι μόνο δεν σε σέβεται (δεν σέβεται καν την ιστορία του πατέρα και του θειού του, εμάς θα σεβαστεί τώρα;) αλλά με κάθε τρόπο προσπαθεί να σου αποδείξει ότι σε περνά για κουτό.
    Δεν είναι ανέντιμο να ρίξεις το μπάτζετ και να πεις "stop loss! Δεν είναι πια καιροί για πρίγκηπες...".
    Μήπως όμως είναι ανέντιμο να κοροϊδεύεις τον οπαδό και να προσπαθείς να του περάσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Είχαμε που είχαμε το βίτσιο μας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανοίξαμε και τα μάτια μας με τους προέδρους και το Ζότς, μπάστα κύριε ΔΓ - time out!!!.
    Γι' αυτό λοιπόν κύριοι καλοθελητές έχουμε κουμπωθεί με τον πρόεδρο, προς τι απορείτε;
    Και κάτι τελευταίο. Ο Τζίγγερ ποτέ δε μίλησε στην ψυχή των Παναθηναϊκών. Παρέλαβε μια ομάδα μακράν καλύτερη απο τις άλλες στην Ελλάδα και την έφτασε στο σημερινό κατάντημα και την ανυποληψία. Σαν προφίλ όμως και σαν συμπεριφορά, μετά απο πολυετή δυστυχώς διαδρομή, οφείλεις να του αναγνωρίσεις πως κράτησε ένα επίπεδο και πως ήταν πάντοτε απέναντι στο χουλιγκανισμό και την κάθε μορφής βία. Πράγματα που τον τιμούν και που είναι κοινώς παραδεκτά. Μακάρι και για τον κ. Δ.Γ., αφού πρώτα δώσει ικανό δείγμα γραφής, να μπορούμε να πούμε τουλάχιστον το ίδιο.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Apokleiis na fagame porta h ta lefta poy toy diname na tan liga??an ypirxe synomosia tha elegan ta idia,proponitis kai proedros.

      Διαγραφή
  74. απαξιω να σου απαντησω,δεν μου επιτρεπει το σαιτ.Δεν σεβεται τον πατερα του και τον θειο του?? τι να σου πω ντροπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δηλαδη αυτο με τον Φωτση ηταν ψεμα,ολη η Αρμανι συνομωτησε με τον ΔΓ και δεν τον εξεθεσε δημοσιος οταν μια βδομαδα ειχε βουιξει ο κοσμος στην Ελλαδα η μηπως πιστευεις οτι δεν ξερουν ελληνικα στην ιταλια??Τοσο σου κοβει.Τι νομιζεις οτι εδω οι δημοσιογραφοι που δεν τον πανε αν ηταν μουφα δεν θα τον ξεσκεπαζανε θα τον ειχαν ξεφτιλισει σου λεω εγω.Το ρεπορταζ ελεγε οτι η Αρμανι δεν το πουλουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ελατε τωρα, μη κανετε τους χαζους. Δε του κανει ο Μπατλερ γιατι θα εμαθε ο τρακης ποσα λεφτα θελει. Τον αλλο θα τον δοκιμασει πραγματι να δει αν μπορει να παιξει στο επιπεδο που πρεπει. Κοινως θα κανει 10 προπονησεις στον ΠΑΟ, και αν κανει χαβαλε σε Κιτσεν-Ξανθοπουλο, θα τον ενταξει. Μη ξεχνιεστε με το τι συμβαινει πλεον. Ειναι και ο λογος που εφυγε ο Ζελικο. Τωρα το κουμαντο ειναι χωρισμενο στα δυο, αν οχι στα τρια. Ο κοσμος ειναι καπως ξενερωμενος...πεταμε μερικα ονοματα. Ο Μπανκς ειναι ρεαλιστικος στοχος, ο Ρασουαλ Μπατλερ καπως πιο μακρινος. Φυσικα ολοι αυτοι οι παικτες και αρκετοι τωρινοι ουτε εξω απο το ΟΑΚΑ δε θα περναγαν με το Ζελικο. Μπορει να ακουσουμε και αλλα ονοματα. Χρονο αγοραζει μπας και βρει κανενα τεσσαρι της προκοπης. Η λυση ηταν απλη. Σμιθ, Πατ, Λογκαν και Κυριτσης δεν επρεπε να φυγουν απο τον ΠΑΟ για να αποκτηθουν οι Ουκιτς, Ξανθοπουλος, Αρμστρονγκ και Κιτσεν. Με αυτους τους 4 παικτες (ολοι περσινοι παγκιτες) ο ΠΑΟ θα ηταν 2 επιπεδα πανω, ηδη. Πολυ απλα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού η λύση ήταν απλή γιατί κανένας απο το τεχνικό επιτελείο και την καε δεν τη σκέφτηκε?είναι βλάκες ε?

      δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα απο τον οπαδό που κάνει το μετα χριστό προφήτη...είναι για να ξερνάς.Mάζεψε τα φιλαράκια σου απο τα πράσινα νεα και άντε να πιείτε καμιά μπυρα, που μιλάτε δημόσια για μπάασκετ

      TROUBLE

      Διαγραφή
    2. POIO TEXNIKO EPITELEIO RE ABALE?? O PEDOULAKIS POU SOUFERE ARMSTRON-KITCHEN-XANTHOPOULO KI AFISE TON PAPPA?

      Διαγραφή
    3. τραβα στο καφενείο.Αντε αγόρι μου.

      Διαγραφή
    4. TRAVA DIAVASE TIN PRASINH NA PARAMUTHIASTEIS ASXETIDH

      Διαγραφή
    5. Σου φαίνομαι να διαβάζω πράσινες και κόκκινες?

      αντε βρε νούμερο στην τρύπα σου

      Διαγραφή
    6. KANEIS MPAM APO MAKRYA POSO MURODIAS ME TO ATHLIMA EISAI KAI TROS OTI SOU SERVIROUN....VALE TIS AFISES KITCHEN,ARMSTRONG,XANTHOPOULO,UKIC KAI PANCO NA TOUS VLEPEIS OLH MERA KAI NA ONEIREUESAI TO EVDOMO...POS KATANTISATE TON PAO REEEEEE

      Διαγραφή
    7. Είπα εγω οτι αυτοί ειναι παιχταράδες?
      μίλησα οπαδικά?
      σου φαίνομαι να υποστηρίζω καμιά ομάδα?

      οσο σχέση έχεις με το μπάσκετ(και την ελληνική γλώσσα απότι φαίνεται) αλλη τόση έχει και το μπασκετ με το κρίκετ.

      σαφήνω στη μιζέρια σου.Τράβα βρές κανα γαύρο να τσακώθείς

      TROUBLE

      Διαγραφή
  77. Ο Μπατλερ δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε για πολλους λογους..ετσι δηλωσε..συμφωνω,ο Μπατλερ δεν ταιριαζει γιατι εχει καλο σουτ..χαχαχα..και ο Μπανκς θα δοκιμαστει μην παρουμε οτι ναναι..για τον Κιτσεν ομως και τον Αρμστρογκ ημασταν σιγουροι οτι ηταν αυτο που ψαχναμε...χαχαχαχαχαχα..μεσα σε μερικους μηνες εχουν καταντησει την ομαδα αστειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. NOMIZO MAS DOULEUOUN PSILO GAZI STIN KAE....DEN TOUS KANEI O MPATLER LEEI KAI THA MAS FEROUN KANENA ANUPARKTO PALI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλησπέρα στα παιδιά.. Ήμουν εκτός.. Θέλω να ξέρετε ότι διαβάζουμε όλα -μα όλα- τα σχόλια και όταν δεν απαντάμε (γιατί κάνουμε προσπάθεια να απαντάμε στο οτιδήποτε ζητά απάντηση- απλά δε μπορούμε να το κάνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Jimara καλησπέρα. Είναι αργά για σχόλιο για Μπάνκς, Μπάτλερ? Αν και ο Αρτζι το διέψευσε για τον δεύτερο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Πιτ. Θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω εφόσον κλείσει -εαν τελικά κλείσει- το θέμα της δεύτερης προσθήκης. Έχει σημασία που στο λέω αυτό, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε συνολικά. Έχουμε αρκετά να πούμε..

      Διαγραφή
    2. ξερω οτι δε ρωτησες εμένα ωστόσο πάρε ενα μινι ρεπορτ για το banks.

      θα μπορούσε να αποτελέσει αυτό που ο jim περιέγραφε καιρό τωρα ως ασπίδα του διαμαντίδη.σκληρό παιδί ,δυνατός με εξαιρετικά πόδια, καλός χειριστής της μπάλας και ασσόδυο.

      Δυστυχώς κατά τη γνώμη μου, το μυαλό του και οι παραστάσεις του είναι ανασταλτικός παράγοντας για την επιθετική και αμυντική λειτουργία του παο.Πρόκειται για εναν παίχτη που θα ορκιζόμουν οτι δεν αρέσει στον πεδουλάκη.Ευκολα λάθη μπροστά και πίσω μέτριο court vision,καθόλου εξοικειωμένος με αυτό που λέμε τακτική.

      ελπίζω να διαψευστώ πανηγυρικά

      TROUBLE

      Διαγραφή
  81. Καλα ο Αργυρης μας τρελανε παλι..Ψαχνουμε λεει καποια παιδια για τον παγκο....Απο βασικους ειναι οκ,δηλαδη..Παρα την συμπαθεια που του εχω,θα χρησιμοποιησω μια λεξη που μου ερχεται στο μυαλο,για την περιπτωση του...Χαοτικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Για πέστε μας όλοι εσείς που κατακρίνετε τη νέα ομάδα του Αρτζι και του ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ο μεγάλος ΖΕΛΙΚΟ είδε τα ραδίκια ανάποδα ;
    Γιατί διασύρθηκε στη Καβάλα και στο Μπάμπεργκ πχ ;
    Γιατί έχασε ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Τ-Ε-Σ-Σ-Ε-Ρ-Ι-Σ ΦΟΡΕΣ στο ΣΕΦ ξεκούραστα σαν σε προπόνηση και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τον ΟΣΦΠ ;;;
    Περίπατο έκανε ο ΟΣΦΠ στα πλέι οφ στην έδρα του.
    Για πλάκα μας είχε.
    Τι έγινε λάθος για τον επί 13 χρόνια προπονητή μας και ο ΟΣΦΠ μας ισοπέδωσε για πλάκα όχι μία αλλά ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ;
    Λάθη θα γίνουν.
    Ομως οι χορτασμένοι οπαδοί του αυτοκράτορα θα είναι πάντα εκεί.
    Αλίμονο αν σε μιά ομάδα που επήλθαν ΡΙΖΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , δεν είχαμε προβλήματα πολλά και μεγάλα πρός λύση.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    Με πλεί μέηκερ τον Αγιο Πέτρο και σέντερ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ που πετάει και καρφώνει.
    Μέχρι χθές δεν ξέρατε τι σημαίνει ντάμπλ τίμ και σήμερα μετά από ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ που σας κατέστησαν τους πιό περήφανους οπαδούς στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα την τελευταία 15ετία , κάνετε κριτική υψηλής μπασκετικής και προπονητικής διάλεξης σε μιά εντελώς νέα ομάδα ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ απλά ότι σας έδινε απλόχερα 15 χρόνια που μαραζώνατε στο ποδόσφαιρο και η μία σφαλιάρα διαδέχονταν την άλλη.
    ΥΠΟΜΟΝΗ - ΑΓΑΠΗ - ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ στα πολύ πολύ πολύ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    Βαζελόγαβροι ή Γαβροβάζελοι οπαδοί , μεταφερόμενες νομάδες Βεδουίνων στα υποσαχάρια οπαδικά σας κόμπλεξ και κολήματα.
    ΥΓ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ακόμα κι αν πάει Α2 , γιατί τώρα θάμουν πεθαμένος σαν πράσινος φίλαθλος αν δεν με ανατρίχιαζε με το οξυγόνο του 15 συνεχόμενα χρόνια.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΙΩΝΙΑ ΥΜΝΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΟΥ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΑΜΠΑΛΙΜΠΟΥ !!
    DOCTOR !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ καλέ μου Dοctor χθες τον είδα τον αυτοκράτορα στο ΟΑΚΑ και επειδή δεν το κρύβω ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να πάω στο γήπεδο ενθουσιάστηκα, παρόλο που δεν είχε και παλμό η εξέδρα αφού ζήτημα να ήταν 1000 άτομα. Και ήδη κανόνισα να είμαι και την Πέμπτη εκεί ;-)

      Διαγραφή
  83. Μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα των δύο προσθηκών θα μας τρελάνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σήμερα επανήλθε το όνομα του Καπόνο και έφεραν στο προσκήνιο και το όνομα του Τζος Χάουαρντ, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω του οικονομικού. Ναταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai to katalaba gia tous paixtes pou les, alla sto b imirxono meta apo kalathi tou lithouanou ton apesire kai edeikse ekneurismenos kai na leei kati.. isws na itan h idea mou..

      Διαγραφή
    2. Chris για αυτό σου είπα ότι δεν είμαι 100% σίγουρη, μπορεί τη συγκεκριμένη αντίδραση να την έχασα, και να έχεις δίκαιο. Πάντως με όλα αυτά που γράφονται ήμουν πολύ περίεργη να δω το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους παίχτες (για ξενερωμένους παίχτες, για αδιαφορία, για δυσανασχέτηση κοκ) και ομολογώ ότι περισσότερη ώρα κοιτούσα στον πάγκο από ότι στο παιχνίδι. Σίγουρα ήταν ένα εύκολο απόγευμα που δεν προβλημάτισε γενικά αλλά εμένα δε μου χτύπησε κάτι άσχημα από το όλο σκηνικό.

      Διαγραφή
  84. tha afisw tin onomatologia kai tha rwtisw to eksis...
    mpanks..: paixtis me metrio sout kai amfibolou organwikes ikanotites..ti mou thimizei ti mou thimizei.. kitsen???
    thelame paixti na mporei na organwsei giati ukits pio poli organwnei gia parti tou kai oxi gia tin omada kai malitsa thelame na exei kai sout kai telika pernoume to antitheto..ti ginetai?
    episis koitame gia 3 ari kai dn katalabainw ti tha ginei me to moirasma twn xronwn???!! afou o lithouanos exei brei rithmo kai apodidei dn tha einai adikia na tou kopei xronos?? (xthes nomizw diamartirithike ston pagko stin allagi tou, to ide kapoios??)!!
    opote na pareis 3 pou me kanena thauma dn mporei na paiksei 4.. dn einai logiko,eidika apo ti stigmi p apo pisw iparxoun gianno kai bramos se pio konta sximata.
    poso mporei na mperdepsei mia tetoia apoktisi paixti???, pou osoi exoun akoustei einai 3 aria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή χθες καθομουν ουσιαστικά ακριβώς από πίσω από τον πάγκο δε νομίζω να είδα κάτι, χωρίς να μπορώ να στο πω όμως 100% σίγουρα. Άλλωστε φάνηκε ότι προσπαθούσε να ξεκουράσει τους ας το πούμε βασικούς της ομάδας χθες

      Διαγραφή
  85. Καταρχήν το χθεσινό ματς δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την κατάσταση της ομάδας ή για τις ικανότητες -μερικών- παικτών. Τα απλά και προφανή έκανε η ομάδα, όπως έπρεπε/όφειλε να κάνει και με τον Ίκαρο. Όμως ο Ίκαρος τα έβαλε και εμείς τα σπάσαμε, ενώ χθες τα βάλαμε εμείς και τα έσπασαν οι του Ηλυσιακού. Θέματα πίεσης στην άμυνα δεν θα έπρεπε να τίθενται, όπως είπαν και άλλοι, σαν νέα ομάδα ο ΠΑΟ δεν δικαιούται να διαλέγει ματς όπως γινόταν παλιότερα....Άρα από το χθεσινό κρατάμε μόνο τη νίκη και την -όποια- ένεση ηθικού στους παίκτες μας.

    Από την άλλη όμως, δεν μπορείς να μην κρίνεις το γεγονός ότι, ενώ είναι σχεδόν οφθαλμοφανές το τι χρειάζεται η ομάδα τώρα, να συζητάς για παίκτες που είτε μοιάζουν αρκετά με αυτούς που έχεις ήδη, είτε σου δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου λύνουν. Αντιλαμβάνομαι ότι -πιθανότατα- οι παίκτες που σου λύνουν όλα τα προβλήματα που έχεις ξεπερνούν (και κατά πολύ) το περιορισμένο budget σου, αλλά τότε πες το ξεκάθαρα, πάλεψε να κάνεις μεταγραφικές κινήσεις που τουλάχιστον πλησιάζουν στις επιθυμητές λύσεις, και μην κάνεις μεταγραφές μόνο για να τις κάνεις (κοινώς επικοινωνιακά tricks).

    Ήμουν και παραμένω υπέρμαχος του ότι η ομάδα τώρα στήνεται, και ότι -σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες- δεν θα δούμε ΠΑΟ που να ρολάρει πριν το νέο έτος. Αρκεί να μην έχουμε αποκλειστεί από EL μέχρι τότε. Πάντως εγώ πάω στο γήπεδο για να δω μπάσκετ, και όχι για να "απολαύσω" νίκες ή για να βρίσω τους "απέναντι". Το διαρκείας μου το έχω 10+ χρόνια τώρα, και φυσικά δεν πρόκειται να το πετάξω επειδή δεν μας βγήκαν 2-3 μεταγραφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μπράβο ρε φίλε(Αντώνης Μαρίνος)!
    Έτσι είναι οι υγιείς φίλαθλοι!
    Μαζί σου!
    Δεν ξενερώνουμε ποτέ!
    Τόσες χαρές έχουμε πάρει από την ομάδα και εννοείται πως θα τη στηρίξουμε και στα δύσκολα!!!
    Giw13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μπράβο Αντώνη. Έτσι κι αλλιώς ποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού περίμενε φέτος να δει καλο μπάσκετ μέχρι τον Δεκέμβριο; Οποίοι απο εμάς έχουν ζήσει τον Παναθηναϊκό απο κοντά τα τελευταία χρόνια ήταν υποψιασμενοι τι θα έβλεπαν. Υπομονή λοιπόν. Δεν θα κολλησουμε τις συνήθειες άλλων!
    Dennis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Θέλω να ξέρετε ότι διαβάζουμε όλα -μα όλα- τα σχόλια και όταν δεν απαντάμε (γιατί κάνουμε προσπάθεια να απαντάμε στο οτιδήποτε ζητά απάντηση- απλά δε μπορούμε να το κάνουμε..
    polloi eiste pou ta diabazete kai ta apantate???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. PAIDIA AYTOS O MPANKS FIANETAI ARKETA YPERVAROS...ETSI EINAI TO FUSIKO TOU H EXEI PAREI KILA TON TELEUTAIO KAIRO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Θελω να πω σε οσους Παναθηναικους βαρεθηκαν το μπασκετ του ΖΟΤΣ, οτι εχουν μνημη χρυσοψαρου, οτι προφανως δεν τους αξιζει καλυτερο μπασκετ απο αυτο και οτι οι ενδεχομενες αποτυχιες που ερχονται δεν πειραζουν ιδιαιτερα, αφου αυτοι θα εχουν πλεον τη δυνατοτητα να ασχολουνται με μεταγραφες, ε;;; Βαρετο το μπασκετ του ΖΟΤΣ, τι αλλο θα ακουσουμε...Ο ΖΟΤΣ φιλοι μου εξελιξε το μπασκετ και ακομη και περυσι εφτασε ενα βημα πριν το 7ο, αλλα του το στερησαν οι διαιτητες στον ημιτελικο με ΤΣΚΑ. Οσοι βαρεθηκατε το ΖΟΤΣ, τι να πω, δειτε ΝΒΑ...

    Υ.Γ. Να δωσω και μια ειδηση...Ο Πεδουλάκης τελειώνει και όχι τόσο πολύ λογω αποτελεσμάτων...Αν ερθει και καποιο κακο αποτελεσμα, τοτε θα τον τελειωσουν γρηγοροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να προσθέσω εδώ ότι, για 2-3 χρόνια (ειδικά μόλις ήρθε ο Διαμαντίδης) ο Παναθηναϊκός έπαιζε άμυνα που έμοιαζε υπεράνθρωπη και διαστημική. Ακόμα θυμάμαι σχόλιο του Συρίγου που είπε χαρακτηριστικά (νομίζω σε αγώνα στο ΟΑΚΑ εναντίον του Πανιωνίου) ότι "οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοιάζουν να διακτινίζονται από θέση σε θέση και να φαίνονται πάντα περισσότεροι από τους αντιπάλους τους."

      Και φυσικά η τελειοποίηση του p-n-r στην επίθεση, που πολλές φορές η αντίπαλη άμυνα απλά καθόταν και κοίταγε (και μιλάμε για ευρωπαϊκά ματς, δεν λέω για την Ελλάδα που κάναμε πλάκα)....

      Διαγραφή
    2. Για την είδηση που λες, αν μη τι άλλο ξέρουμε κάποιο λόγο ή ποιον κοιτάνε για επόμενο ? Αφού τη δίνεις που τη δίνεις ας είναι κι ολοκληρωμένη ;-)

      Διαγραφή
  91. Ανακάτεμα...ακούγαμε (και προφανώς βλέπαμε αγωνιστικά) οτι ο πάο χρειάζεται και θέλει ένα παίκτη στο 2 με σουτ και ικανότητες στο σκοράρισμα,ώστε να δώσει προσωπικότητα στην περιφέρεια εφόσον ο κίτσεν δεν έχει βγει ως τώρα,και ένα 4άρι αφού πάνκο-τσαρτσαρής συνθέτουν μια αργή και γερασμένη 2άδα.Αντιθέτως βλέπουμε οτι έρχεται ένας καθαρός πλειμέικερ που δεν έχει το σκοράρισμα σε πρώτη φάση και δεν είναι αυτός που θα ξεμπουκώσει επιθετικά την ομάδα,και ένα 3άρι που είναι απλά ένας φοβερός μπομπέρ και τίποτε άλλο.Αν πας να τον χρησιμοποιήσεις στο 4 θα τρώει εύκολα πόντους ενώ δεν κινείται κοντά στο καλάθι,ενώ αν τον βάλεις στο 2,δεν διαθέτει χειρισμό της μπάλας και δημιουργία,δηλαδή θα δούμε τον διαμαντίδη να έχει για 20 δευτερόλεπτα και να ψάχνει να βρει τι να κάνει....και μιλάμε για θέση που είναι η μόνη που δείχνει πως δεν πονάει ο πάο(ο μασιούλις πιο επιτυχημένη μεταγραφή ως τώρα,και ο μπράμος είναι σχετικά νέος και σκληροτράχηλος ομογενής που μπορεί να προσαρμοστεί και να εξελιχθεί.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή