Athlenda

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

EUROLEAGUE POWER RANKINGS (2)



Τα πρώτα 5 ματς είναι παρελθόν και το Hoopfellas βγάζει τα πρώτα power rankings της σεζόν..



1.  ZALGIRIS KAUNAS (5-0):  Η Ζαλγκίρις έχει θρονιαστεί στο Νο1 από όλες τις απόψεις μετά από χρόνια. Ξυπνά αναμνήσεις.. Μπράβο στον Πλάθα, ο οποίος έχει αλλάξει το DNA του πιο παραδοσιακού εκπρόσωπου της σχολής με τα πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι Λιθουανοί μπορούν να παίξουν σε κάθε τέμπο, σουτάρουν εξαιρετικά και παίρνουν τεράστια ώθηση από τους Αμερικανούς τους που δουλεύουν για το σύνολο. Η παρουσία των Καουκένας-Κσιστόφ εντός και εκτός γηπέδου έχει δώσει αέρα νικητή στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε το χαρακτήρα τους μετά την «στραβή». Μέχρι τώρα ..επέλαση.

2. BARCELONA (5-0): Η Μπαρτσελόνα έχει εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της συνοχής –και του παραμένοντος προπονητή- καλύτερα από όλους. Δε παίζει κάτι το εντυπωσιακό, αλλά μετά το ξεκίνημα βελτίωσε το παιχνίδι της και αποδίδει σταθερά στο «8»  κάθε βράδυ, στοιχείο  που –όπως γράψαμε- είναι τεράστιο συν για την εποχή. Το δίδυμο Χουέρτας-Ναβάρο σε εξαιρετική κατάσταση, με τους Καταλανούς να έχουν πάρει πλέον δυνατό κεφάλι για την πρωτιά στον όμιλο.

3. REAL MADRID (4-1): Η Ρεάλ δεν παίζει άσχημα και ήδη έχει ξεχωρίσει στον όμιλο. Αφήνει τη γεύση ότι τον Ιανουάριο μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Η πορεία της-με τα φυσιολογικά για την περίοδο σκαμπανεβάσματα μέσα στο 40λεπτο- είναι αργά αλλά σταθερά ανοδική. Αν λύσει το θέμα με το «5» που θα της δώσει μια πιο γερή κράση και ένα πιο σκληρό προφίλ θα πατήσει στα πόδια της πολύ δυνατά. Ο Μίροτιτς παρουσιάζει αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν.


4. MACCABI TEL AVIV (5-0): Τα βόλεψε πάλι ο Μπλάτ.. Με μικρότερο μπάτζετ έχει φτιάξει μια Μακάμπι σοβαρή, μοντέρνα και κυρίως ανταγωνιστική. Κλειδί η χημεία στην περιφέρεια όπου ο Λόγκαν (με αρκετό χώρο για προσωπική φάση) αποδίδει εξαιρετικά πίσω από τους σκληροτράχηλους Οχαγιόν-Χίκμαν. Σημαντικό ότι του βγήκε ο Τόμας. Δημιουργία, καλά πόδια και σωστή κυκλοφορία της μπάλας τα χαρακτηριστικά μιας αποδοτικής επίθεσης. Τη βοηθά πάντως και η φύση του ομίλου..


- ANADOLU EFES (3-2): Απογοήτευσε λίγο με την Ζαλγκίρις, δείχνοντας ότι θέλει δουλειά. Η Εφές έχει ποιότητα και κατεύθυνση πλέον, πιέζει πολύ καλά τη μπάλα και παίρνει πόντους στο τρανζίσιον, πρέπει όμως να μειώσει τα νεκρά της διαστήματα για να κοιτάξει πραγματικά ψηλά. Φοβερός ο Φάρμαρ, δικαιολογεί τα λεφτά του και έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για MVP σεζόν από νωρίς..

6. KHIMKI (3-2): Μπράβο στον Κουτινάιτις, ο οποίος έχει δείξει τις ικανότητες του στο Eurocup με Λιέτουβος-Κίμκι. Οι Μοσχοβίτες φέτος διατήρησαν έναν κορμό έχοντας περάσει σε άλλο επίπεδο σαν ομάδα. Πολύ σημαντικό το ότι διαθέτουν μακράν την καλύτερη αναλογία ασσίστ/λαθών (η καλύτεροι ομάδα και στις  δύο κατηγορίες) στη διοργάνωση. Κάτι λέει αυτό. Ο Πλάνινιτς παίζει το ωριμότερο μπάσκετ της καριέρας του, καυτός ο Φριντζόν που δικαιολογεί το συμβόλαιο του 1.5 εκ. ετησίως. Για κάποιο λόγο δε με πείθει όμως ότι η ομάδα έχει το απαιτούμενο mentality ακόμα..

-FENERBAHCE(3-2): Πολλά πάνω κάτω, πολύ φυσιολογικό κατ’εμ έ για μια ολοκαίνουργια ομάδα. Η Φενέρ θα πρέπει να βρεί χημεία στη φροντκόρτ (περισσότερος Κάραμαν) ενδεχομένως με την προσθήκη ενός «4» και να βελτιωθεί στο ριμπάουντ, κλασσικό θέμα ομάδας Πιανιτζιάνι. Έχει προσωπικότητα όμως και εάν δουλέψει το κομμάτι που είπαμε μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα.


8.BESIKTAS(3-2): Η ομάδα που μας κέρδισε το ενδιαφέρον από την αρχή. Μπράβο στον Κουντέρ. Πολύ μαχητικοί, με μεγάλο ροτέησιον και πολλούς έτοιμους παίκτες ρόλων, ένταση στην άμυνα και προσανατολισμό. Ο Τζέρελς παίρνει τη δική μας ψήφο για τον εν δυνάμει.. MVP. Πρέπει να διαχειριστεί σωστά τα δύο –πολύ απαιτητικά- ματς την εβδομάδα μιας και δεν έχει το οπλοστάσιο των υπόλοιπων Τουρκικών ομάδων.


9. CSKA MOSCOW(4-1): Μετά τη Μαδρίτη ο Μεσίνα αντιμετωπίζει ένα ακόμα πολύ μεγάλο στοίχημα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ προβλέψιμη στο μισό γήπεδο και αρκετοί παίκτες της –με πρώτο τον Τζάκσον- δείχνουν να μη μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτό το είδος επίθεσης. Παρ’όλα αυτά το κλειδί είναι στα μετόπισθεν. Όταν και αν οι Ρώσοι φτάσουν σε ένα επίπεδο να παίζουν σταθερά καλή άμυνα κάθε βράδυ θα ανέβουν επίπεδο. Κοιτώντας το ρόστερ πάντως, βγαίνουν σκέψεις για το τι μπορεί αυτή η  ομάδα να παρουσιάσει σε ένα πιο γρήγορο τέμπο επίθεσης..

10. UNICAJA(4-1): Πήρε όλα τα ματς που έπρεπε χάνοντας μόνο από τη Μακάμπι. Η καλύτερη rebounding team της διοργάνωσης. Νομίζω ευνοείται κάπου από τον όμιλο. Θα είναι έκπληξη να «βγεί» μπροστά στη συνέχεια..


11. OLYMPIAKOS(3-2): Το μάζεψε με το διπλό στο Μιλάνο. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν άσχημα, πήραν το πρώτο σοκ με την απομάκρυνση του Ντόρσεη αλλά κέρδισαν χρόνο με τον τρόπο που εξελίχτηκε ο όμιλος, ώστε να δουλέψουν και να ενσωματώσουν τον Πάουελ. Παραμένουν η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, βελτίωσαν σταδιακά το επιθετικό τους ριμπάουντ (και πάλι στους κορυφαίους) και προχωράνε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εξαιρετικός ο Μάντζαρης, σε πολύ καλή κατάσταση ο Χάινς.


-PANATHINAIKOS(2-3): Το χάλασε με την Κίμκι.. Ο Παναθηναϊκός περνάει πρόωρα κρίση, αν και η εν γένει παρουσία του μέχρι τα τελευταία ματς ήταν καλή. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ, συγκεκριμένα κομμάτια άμεσα γιατί τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να κριθούν πολλά. Είναι η ομάδα με τα πιο πολλά λάθη στη διοργάνωση, απαράδεκτο.. Κερδίζει σχεδόν τα πιο πολλά πολλά φάουλ από τον καθένα αλλά είναι ουραγός στην ευστοχία από τις προσωπικές. Πολύ σημαντικές λεπτομέρειες.. Διατηρεί το καλύτερο ποσοστό στα δίποντα, το οποίο έχει πέσει σημαντικά τα τελευταία παιχνίδια και αποτελεί άλλη μια αιτία του κακού μιας και χωρίς σουτ γίνεται ευανάγνωστος. Αναμένεται ενίσχυση, ώστε να βοηθηθεί ο Διαμαντίδης και να πάρει ώθηση η ομάδα.

-CANTU(2-3): Παίζει καλύτερα και δείχνει ότι μπορεί να έχει συνέχεια. Πρέπει να πάρει άμεσα πόιντ γκαρντ και να πετύχει στην επιλογή της. Εξαιρετικός ο Αραντόρι..

14. EMPORIO ARMANI(2-3): Δεν έμαθαν από τα παράδειγμα των Τούρκων τα τελευταία χρόνια.. Η δυνατή επένδυση πρέπει να γίνεται στον πάγκο Τζιόρτζιο.. Κρίμα το ρόστερ. Παρ’όλα αυτά προλαβαίνει ακόμα το τραίνο μιας και η Κάχα την ..συναγωνίζεται.

15. ALBA BERLIN(2-3): Καλή δουλειά από τον Ομπράντοβιτς, είναι μέσα στο κόλπο αν και έχει κάνει την πρώτη κοιλίτσα ήδη. Πολύ καλός ο Ντιόν Τόμπσον, όπως και ο Νέντοβιτς.



-MONTEPASCHI SIENA(2-3):  Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να είναι στο 4-1 ή το 1-4.. Έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό αλλά τα λάθη στη στελέχωση είναι τρανταχτά. Παίζει ιδιαίτερο μπάσκετ. Έχει την καλύτερη επίθεση στη λίγκα, σουτάρει τα περισσότερα τρίποντα μακράν (και σουτάρει καλύτερα τελευταία, παράγοντας της βελτίωσης) κάνει –παραδοσιακά- λίγα λάθη και είναι πολύ δυνατή στο αμυντικό ριμπάουντ (σε αντίθεση με το επιθετικό, λόγω της φύσης των κορμιών της). Πρέπει να βρεί μόνιμη λύση στο «5» γιατί με τον Ρές στη θέση αυτή σε βάθος χρόνου θα έχει θέμα παρά την υπερπροσπάθεια του παίκτη. Θερίζει ο Μπράουν ο οποίος κάνει φοβερά νούμερα, αν και –το ξαναλέω- αυτό δε σημαίνει ότι αποτελεί τον ιδανικό πόιντ για την Μοντεπάσκι.


17. CAJA LAMPORAL(1-4): Τρομερά σκαμπανεβάσματα μέσα στο 40 λεπτο όπως και πέρυσι. Απλά δε μπορείς να ποντάρεις πάνω της. Κρίμα γιατί υπάρχει ποιότητα. Μέχρι τώρα underachiever..

18. LIETUVOS RITAS(1-4): Η αναιμική της επίθεση (το είπαμε από την αρχή, χωρίς πόιντ γκαρντ δε πας πουθενά) της έχει στερήσει μια πολύ πιο θετική εικόνα.


- OLIMPIJA LJUBLJANA(1-4): Έχει ταλέντο και παλεύει αλλά ο όμιλος δείχνει αρκετά δυνατός για αυτήν. Μπορεί να αποτελέσει τον ρυθμιστή ή να μπεί και στο κόλπο κερδίζοντας την Καντού στη Λουμπλιάνα..

20.BROSE BASKETS(2-3): Τη σήκωσε το διπλό στο Βελιγράδι. Κακή στελέχωση από Φλέμινγκ, ασύνδετο ρόστερ, παρόλα αυτά έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Overall η εικόνα της πάντως μας έχει απογοητεύσει..

21. . CEDEVITA(1-4): Παίζει  σαφώς καλύτερα τελευταία και λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο μπαμ με το διπλό στο ΣΕΦ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κακή όσο εμφανίστηκε στις αρχές

22. CHALON(1-4):  Παρουσίασε όλα τα συμπτώματα μιας άπειρης στη διοργάνωση ομάδας. Λίγο αφελής, χωρίς τον απαιτούμενο κυνισμό. Η φύση του ομίλου πάντως την κρατά ακόμα ζωντανή...


23. PARTIZAN(0-5): 7 η ώρα το πρωί προπόνηση είναι το λιγότερο.. Κάηκε με τον Τόμας, άργησε να τον αλλάξει..

24. PROKOM(1-4): Αφού πήρε τη νίκη, μπορούμε να πούμε πως έκλεισε η σεζόν..

266 σχόλια:

  1. Για πέστε μας όλοι εσείς που κατακρίνετε τη νέα ομάδα του Αρτζι και του ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ μας παίκτες ο μεγάλος ΖΕΛΙΚΟ είδε τα ραδίκια ανάποδα ;
    Γιατί διασύρθηκε στη Καβάλα και στο Μπάμπεργκ πχ ;
    Γιατί έχασε ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Τ-Ε-Σ-Σ-Ε-Ρ-Ι-Σ ΦΟΡΕΣ στο ΣΕΦ ξεκούραστα σαν σε προπόνηση και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τον ΟΣΦΠ ;;;
    Περίπατο έκανε ο ΟΣΦΠ στα πλέι οφ στην έδρα του.
    Για πλάκα μας είχε.
    Τι έγινε λάθος για τον επί 13 χρόνια προπονητή μας και ο ΟΣΦΠ μας ισοπέδωσε για πλάκα όχι μία αλλά ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ;
    Λάθη θα γίνουν.
    Ομως οι χορτασμένοι οπαδοί του αυτοκράτορα θα είναι πάντα εκεί.
    Αλίμονο αν σε μιά ομάδα που επήλθαν ΡΙΖΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , δεν είχαμε προβλήματα πολλά και μεγάλα πρός λύση.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    Με πλεί μέηκερ τον Αγιο Πέτρο και σέντερ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ που πετάει και καρφώνει.
    Μέχρι χθές δεν ξέρατε τι σημαίνει ντάμπλ τίμ και σήμερα μετά από ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ που σας κατέστησαν τους πιό περήφανους οπαδούς στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα την τελευταία 15ετία , κάνετε κριτική υψηλής μπασκετικής και προπονητικής διάλεξης σε μιά εντελώς νέα ομάδα ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ απλά ότι σας έδινε απλόχερα 15 χρόνια που μαραζώνατε στο ποδόσφαιρο και η μία σφαλιάρα διαδέχονταν την άλλη.
    ΥΠΟΜΟΝΗ - ΑΓΑΠΗ - ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ στα πολύ πολύ πολύ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    Βαζελόγαβροι ή Γαβροβάζελοι οπαδοί , μεταφερόμενες νομάδες Βεδουίνων στα υποσαχάρια οπαδικά σας κόμπλεξ και κολήματα.
    ΥΓ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ακόμα κι αν πάει Α2 , γιατί τώρα θάμουν πεθαμένος σαν πράσινος φίλαθλος αν δεν με ανατρίχιαζε με το οξυγόνο του 15 συνεχόμενα χρόνια.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΙΩΝΙΑ ΥΜΝHΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΟΥ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΑΜΠΑΛΙΜΠΟΥ !!
    ΥΓ2 Εχετε υπόψη σας τι σημαίνει η καλύτερη ομάδα του αιώνα στην Ευρώπη ;
    Και η καλύτερη του Ελληνικού αθλητισμού ever ;
    DOCTOR !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα ρε νίκο
      καλά τα λές , αλλά μην το παρακάνεις
      είμαστε "αλλού" , όχι εκεί που ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Aν δεν φιάξεις επίπεδο με επιμόρφωση οπαδού δεν είσαι πουθενά Πάνο.
      Στράφη πάνε τα πάντα.
      Οταν ξεκολήσεις από οπαδικά τότε θα απολαύσεις όμορφα μπασκετικά blog ρουφώντας τα.
      Doc

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη. Υπάρχουν άλλα μέρη για να κάνεις τέτοια σχόλια. Και σταμάτα πια να τα σπαμάρεις σε κάθε ανάρτηση του Τζιμ. Εδώ ερχόμαστε να διαβάσουμε μπασκετικές φίλαθλες απόψεις. Ούτε οπαδικές, ούτε πληρωμένες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε έκανες ένα σχόλιο της πλάκας.
      Ο DOC είναι εύστοχος σε οπαδούς σαν κι εσένα που πάνε να χαλάσουν τα μπλόγκ τα ωραία.
      Μην ξαναγράψεις χωρίς όνομα βαλτέ.
      Αντώνης Βόγλης

      Διαγραφή
    5. Δεν το συνεχίζω και ο μόνος λόγος είναι πως σέβομαι το Τζιμ και τα πολύ ωραία άρθρα που προσφέρει. Το ποιος είναι βαλτός το ξέρετε καλά

      Διαγραφή
    6. κύριοι
      για να τελειώνουμε το θέμα

      ο νίκος (μένω σε αυτό μόνο) ή αλλιώς και doctor είναι πολύ γνωστό άτομο στον χώρο του μπάσκετ

      αφήστε τις εξυπνάδες του στύλ "δεν ξέρεις , δεν γνωρίζεις κ.λ.π."

      ναι , είναι βαμένος παναθηναικός και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να κάνει γνωστή την ταυτότητά του

      να ξέρετε όμως ότι από γνώσεις , της ελληνικής πραγματικότητας , γνωρίζει όσα και ο jim ... και δεν υπερβάλλω ... απλά στις αναρτήσεις του είναι κοματάκι "καταπράσινος" αλλά ποτέ δεν βρίζει αντιπάλους ... συγχωρήστε τό του και πάμε παρακάτω

      φιλικά προς όλους σας

      Διαγραφή
    7. Εισαι ετη φωτος μπροστα φιλε μου!
      Σταθης

      Διαγραφή
    8. Εμφανίστηκες DOCTORA; όταν έγραφα ότι πάμε άπατοι, έλεγες για τραίνα προς το Λονδίνο και μόλις άρχισαν οι φάπες εξαφανίστηκες.

      Γίγαντες ήταν οι Αφοί, ο μπούκης της Μαλαισίας δε μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

      Καθάρισε τη ψυχή σου, η σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. ο Νέρωνας τη διέλυσε την ομάδα και δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια πλέον, τα έδιωξε λόγω "ΣΕΒΑΣΜΟΥ"

      Και σταμάτα τις γραφικότητες...

      DD

      Διαγραφή
    9. Αυτό το αστείο DD να το παίζεις Παναθηναϊκός δεν το έχεις βαρεθεί; Κι εγώ το παιξα κάποτε Ολυμπιακός, γελάσαμε και το σταμάτησα. Δεν είναι για χόρταση. Albert

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά, έλεος! Αφήστε τον άνθρωπο!!! Και εγώ Παναθηναϊκός είμαι και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα -και την περιμένω- η άποψη του Jim! Αλλά πρώτον, το είπε ο άνθρωπος στο προηγούμενο post "Θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω εφόσον κλείσει -εαν τελικά κλείσει- το θέμα της δεύτερης προσθήκης. Έχει σημασία που στο λέω αυτό, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε συνολικά. Έχουμε αρκετά να πούμε.." Δεύτερο, δουλεύει κιόλας ο άνθρωπος, δεν είναι 24ωρη απασχόλησή του το blog, και Τρίτο, φίλε μου, αυτό σου ήρθε πρώτο πράγμα σαν ερώτηση έχοντας διαβάσει το παραπάνω???
    Πάντα φιλικά και επαναλαμβάνω κατανοώντας πλήρως το ενδιαφέρον όλων μας, αλλά έτσι δείχνουμε να μη σεβόμαστε την εξαιρετική γενικότερη προσπάθεια του Jim..
    Jim, να με συγχωρείς αν μπαίνω στα χωράφια σου.. Άποψή μου πάντως και έπρεπε να την πω..
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια δεν αναφερόμουν στο δικό σου σχόλιο DOCTORA.. Keep up!!

      Διαγραφή
  3. ρε αδερφέ εδώ ο jim κάνει ανάλυση όλης της Euroleague και εσύ ρωτάς αν ο banks είναι καλός, συμφωνώ ότι καίει το θέμα
    αλλά ας ξεφύγουμε λίγο.

    Πάλι ένα πολύ ωραίο άρθρο, μπράβο jim!

    Από ότι έχω παρακαλουθήσει για 3-4 ομάδες :
    Η παρτιζαν απογοήτευση δεν την περίμενα 0-5 πίστευα σε ένα 2-3 αλλά εδώ στον ΠΑΟ δεν βγήκαν οι ξένοι και μπορεί να μείνει εκτός 16

    Η ΤΣΣΚΑ δεν παίζει καλά, με το 4-1 έχει κάνει μια νίκη παραπάνω από ότι θα `πρεπε αλλά έχει την εμπειρία. Αν ανοίξει το τέμπο με ουιμς και κριστμας μπορει να πάει σε λογική θα βάλω πολλά και αν με φτάσεις θα βάλω περισσότερα
    Μακάρι να το πάει έτσι ο Μεσσίνα. Πάντως δεν τον βλέπω να το αντιμετωπίζει το παιχνίδι όπως παλιά έχει αλλάξει στυλ πολύ iso ...

    Η Σιένα ασ`τα ...
    έχει μπλεχτεί χειρότερα από τον ΠΑΟ δεν έχει βρεί πως θέλει να παίξει θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είχαν αλλάξει πολλά επειδή έφυγε ο Πιανιτζάνι αλλά μπλέχτηκαν..
    τελικά το Λάκοβιτς τον πήραν;;;

    Η Μάκαμπι πολύ καλή , ο Μπλατ παίζει ωραίο μπάσκετ με τον Λόγκαν σε πρωταγωνισtικό ρόλο, αρχικά περίμενα να είναι χάλια στην ομαδική άμυνα αλλα παίζουν καλά τις βοήθειες, δεν έχουν φοβερή ποιότητα αλλά θα περάσει εύκολα βέβαια με τόσα παιχνίδια φετος μπορεί να ξεφουσκώσει

    για τις ελλήνικες ομάδες και τις αντιπάλους τους δυο πράγματα
    Αρμάνι: αν είναι δυνατόν με τέτοιο υλικό να είναι σε αυτή την θέση
    Τσεντεβίτα : έπρεπε να είχε κερδίσει αυτός ο Μαλκοβιτς δεν έχει αλλάξει και πολύ τελικά είχα χρόνια να δω ομάδα του
    Ζαλγκίρις: με εντυπωσίασε Καουκένας όλα τα λεφτά Ποποβιτς... ο γνωστός , αφοι Λαβρινοβιτς ποιοτικοί ψηλοί αλλα οι αμερικανοί έχουν ενταχθεί πλήρως. Παίζει και ωραίο μπασκετ. Μπραβο Πλαθα. παμε όπως παλιά
    Εφες: Φαρμαρ τραβα να παίξεις στο ΝΒΑ ...
    Καχα: εδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα μετά την έχασα
    ΟΣΦΠ: κλείσε τον σπανούλη στην επίθεση (του ΟΣΦΠ) και βρες στην αμυνα (του ΟΣΦΠ) εναν παίκτη που να περνά τον Hines και τον κέρδισες

    Κίμκι: Πλανινιτς, Καπονεν, Φριτζον, Μονια ωραία ομάδα, εξαιρετικό στοιχείο η αναλογία ασσίστ/λαθών έκανε σπουδαίο διπλο και χτίζει χαρακτήρα όσο για το mentality την εχει πατησει από την ΤΣΣΚΑ που την αφήνει αιωνίως 2η στην ρωσσία
    φενερ : δεν μου έκανε αίσθηση ούτε ο Καραμάν αλλά κερδίζει, Mcalleb και όλα γυρω απο αυτόν
    ολυμπια : πιτσιρικάδες έκαναν μια ζημεια στην καντου μπορει να κάνουν άλλη μάλλον όχι
    ρεαλ: πολύ καλή και θα πάει καλύτερα έχει παιχτες μπορουν να τραβήξουν σε όλο το παιχνίδι(ρουντι , μιροτιτς) έχει παίκτη του 5λεπτου (καρολ) έχει τον περσινό MVP eurocup , έχει ωραίο ρόστερ αλλά ο Λασο δεν έχει δείξει και πολλά
    ΠΑΟ: θέλει 4αρι (και συγκεκριμένα θελει τον Φωτση) από κει και περα ας φτιαξει 2 πενταδες μια που να δενει με τον διαμαντιδη και μια που να δενει με τον Ουκιτς

    jim μας χρωστας ΝΒΑ

    super sportspy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα στην ομάδα!

    τι παίχτηκε ξαφνικά? ο Jim γράφει τις εντυπώσεις πρώτου γύρου Ευρωλίγκας και ο ένας ρωτάει αν ο μπανκς είναι καλός, ο άλλος - Doctor - βρίσκεται σε παραλήρημα...φεύγετε off topic και καταστρέφετε ένα από τα λίγα αξιόλογα blog στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.

    Jim, να ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος που πέρα από το ποια ομάδα υποστηρίζει, ανυπομονεί να διαβάσει αυτά που γράφεις για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό κλπ.

    Ένα μικρό σχόλιο on topic.
    Zalgiris, Real και Maccabi δείχνουν καλά στοιχεία μέχρι τώρα αν και πιστεύω πως δεν έχουν "δέσει" τα σύνολα ακόμα. Η Barcelona λόγω συνοχής, ομοιογένειας και με τον αστάθμητο παράγοντα "Ναβάρο-υγεία" καπαρώνει θέση στο final four. Η Cska δε δείχνει ικανή να ξεκολλήσει από τη μετριότητα όπως και οι τούρκικες. οι Ελληνικές ομάδες θα είναι επιτυχία να διεκδικήσουν στο Top16 την είσοδό τους στο f4.

    El Greco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραλήρημα γιατί ;
      Και για Παναθηναικό δεν μιλάει το άρθρο ;
      Τι πιό όμορφο απ'το να περιμένουμε μιά ομάδα δύο μηνών ;
      Μήπως δεν διαβάζεις οπαδικές γνώμες ένθεν κακείθεν που αγνοούν τα βασικά και κρύβουν κάτω από το χαλί τα αυτονόητα ;
      Doc

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα με El Greco...Ειδικά στη φετινή εντελώς αμφίρροπη Ευρωλίγκα υπάρχουν δεκάδες θέματα για ανάλυση, όπως η φοβερή σταθερότητα που παρουσιάζει η Μπάρτσα και τα προβλήματα χημείας που αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ. Το blog είναι μπασκετικό, όχι οπαδικό!
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    3. Μάξιμε σε είδαμε από χθές στα σχόλια τα οπαδικά που έκανες και σε έκραξε όλο το μπλόγκ.
      Ασε φίλε δεν το έχεις.
      Με αγάπη στο λέω.
      Δεν σε πάει το μπάσκετ.
      Το ξέρω θα με κακιώσεις αλλά να ξέρεις ότι δεν έχω εμπάθεια με κανέναν σας.
      ~ boss ~

      Διαγραφή
    4. Βοss το παιδί ζήτησε συγγνώμη για το χθεσινό σχόλιο περί ιθαγενών, το θυμάμαι πολύ καλά αφού και γω τον "έκραξα" για τον ίδιο λόγο με εσένα. Άσε που ο Μάξιμος έκραξε τους φίλους του ΠΑΟ, όντας ο ίδιος πράσινος, οπότε δε μετράει για οπαδικό το σχόλιο του!!! (πλάκα κάνω)

      Και συ τώρα με σχόλια "δε σε πάει το μπάσκετ" και "άσε φίλε δε το 'χεις" είτε με εμπάθεια, είτε χωρίς γίνεσαι πολύ αυστηρός με το πιτσιρικά (ακόμα σχολείο πάει, έτσι δεν είναι Μάξιμε;)

      Διαγραφή
    5. Doc/Boss
      Δεν θέλω να το συνεχίσω και παραδέχτηκα το χθεσινό μου λάθος... Δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι. Ο El Greco είπε πως πολλές φορές τα επιχειρήματά σου είναι παρατραβηγμένα. Δεν είναι κακό να συζητάμε και για άλλα θέματα της επικαιρότητας εκτός από τον παραπαίοντα Παναθηναϊκό. Το μπάσκετ σαν παίκτη δεν ξέρω αν με πάει, πάντως και γνώσεις έχω και αντίληψη του αντικειμένου.
      Υ.Γ. Ναι, φέτος τελειώνω, Πανάγο...

      Διαγραφή
    6. Άντε καλά διαβάσματα μικρέ...ο ΠΑΟ θα στρώσει μην ανησυχείς, αλλά το ταβάνι του φέτος θα είναι πιο χαμηλό, φυσιολογικά πράγματα

      Διαγραφή
  5. Ζαλγκίρις, Ρεάλ οι καλύτερες μέχρι τώρα και ακολουθεί η Εφές.

    Η Μακάμπι μπορεί να έχει 5-0 αλλά είναι σε όμιλο της πλάκας και στο τοπ 16 θα φανεί τι ψάρια μπορεί να πιάσει με θεωρητικά πιο αποδυναμωμένο ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

    Η ΤΣΣΚΑ είχε πολύ άσχημες εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια με μοναδική εξαίρεση την επβλητική νίκη μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας και ο Μεσίνα περισσοτερο θυμίζει τον Μεσίνα της Ρεάλ παρά τον Μεσίνα στην πρώτη του θητεία στην ΤΣΣΚΑ.

    Η Μπαρτσελόνα με εξαίρεση την άλωση της Μόσχας δεν εντυπωσίασε στα άλλα παιχνίδια και στο τοπ 16 που θα έχει πολλούς αγώνες δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξουν κομβικοί παίχτες όπως ο Ναβάρο και ο Μάικλ

    Η Φενέρ είναι η μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα, ενώ η Σιένα και η Μάλαγα θα προκριθούν στο τοπ 16 μιας και βρίσκονται σε όμιλο της πλάκας, αλλά το ταβάνι τους είναι μέχρι το τοπ 16 και τίποτα παραπάνω.

    Η Κίμκι αν είχε στον πάγκο τον προπονητή της Καντού θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα αλλά και με τον Κουρτινάιτις δεν μπορούμε να πούμε ότι τα πάει ασχημα, ενω ο Τρινκιέρι αδικείται από το περιορισμένο και χαμηλής δυναμικότητας ρόστερ που έχει στην Καντού αλλά παρόλα αυτά το παλεύει το πράγμα και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του.

    Η Κάχα τα πάει περίφημα στο Ισπανικό πρωτάθλημα αλλά το ότι είχε πολλές απουσίες και στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζαν 7 με 8 παιχτες είχε σαν αποτελέσμα να το πληρώσει αυτο στα παιχνίδια της Ευρωλιγκας και να έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες.

    Η Αρμάνι είναι η δεύτερη μεγάλη απογοήτευση μετά την Φενέρ αλλά τουλάχιστον η Φενέρ έχει τον Πιανιντζιάνι στον πάγκο και μπορεί να ελπίζει σε βελτίωση, η Αρμάνι με Σκαριόλο στον πάγκο δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα και ήδη η πρόκριση στο τοπ 16 έχει αρχίσει να χλωμιάζει.

    Ο Παναθηναικός είχε 4 φυσιολογικά αποτελέσματα στις 4 πρώτες αγωνιστικές αλλά η εντός έδρας ηττα από την Κίμκι τον αναγκάζει να παίξει τελικό σε 2 εβδομάδες μέσα στην έδρα της Καντού όπου με νίκη περνάει στο τοπ 16 αλλά με ήττα κατα πάσα πιθανότητα λέει πρόωρο αντίο στην Ευρωλίγκα.

    Ο Ολυμπιακός είχε μπλέξει και αυτός πολύ άσχημα μετά την εντος έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις αλλά μετά τα ευνοικά αποτελέσματα στον όμιλο του στις 2 τελευταίες αγωνιστικές τον έκαναν να βρίσκεται σε καλύτερη και πιο ευνοική θέση αλλά ακόμα δεν νιώθει σίγουρος για την πρόκριση στο τοπ 16 γιατί ακόμα δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

    --ΘΡΥΛΕΩΝ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΣΦΠ θα περάσει πιό εύκολα από ότι δείχνει.
      Ηδη η Τσεντεβίτα είναι μακριά με το 1-4 και η Αρμάνι του χεριού του μέσα έξω.
      Ο Παναθηναικός θα περάσει μόνο αν έχει κριθεί η είσοδος στους 16 της Χίμκι και στο τελεύταιο μάτς τον παίξει πιό χαλαρά.
      Μέχρι το τέλος δηλαδή θα έχει άγχος εκτός αν νικήσει Ρεάλ εδώ και Καντού στην Ιταλία καπάκι.
      Πράγμα ακατόρθωτο για τα δεδομένα του.
      Δύο θέσεις κλειδιά που θα τους έδιναν 100% άλλο πρόσωπο στα γκάρντ και στην φρόντ , είναι χαντακομένες από Στρόνγκ και Κίτσεν , έχουν μπερδέψει την ομάδα και την έχουν κουράσει απίστευτα βιολογικά , ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και πνευματικά.
      Δεν ρίχνω το φατίξιμο σε κανέναν όμως , γιατί αυτά συμβαίνουν όταν αλλάζεις μιά ομάδα ολόκληρη και δεν σου κάθονται όλοι βέβαια οι παίκτες όπως τους έχεις φανταστεί.
      Αν περάσει στους 16 με δύο ψαγμένες επιλογές , μιά και ξέρουμε τι ζητάει τώρα , θα φτάσει στο τέρμα.
      Doc !!!!

      Διαγραφή
    2. Επιμένω ότι άμα ο Παναθηναικός κερδίσει στην Ιταλία την Καντού προκρίθηκε ακόμα και αν χάσει έξω από Κίμκι ακόμα και αν χάσει στο ΟΑΚΑ από Ρεάλ και Φενέρ.

      Αν ο Παναθηναικός κερδίσει στην Ιταλία την Καντου και κερδισει την Ολίμπια στο ΟΑΚΑ και ακόμα να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα έχει 4 νικες και 6 ήττες που θα του αρκούν για να προκριθεί γιατί θα έχει κερδίσει από 2 φορές την Καντού και την Ολίμπια τις οποίες θα βάλει από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας.

      Η Καντού που έχει τώρα 2 νίκες και 3 ήττες άμα χάσει από τον Παναθηναικό για να τον περάσει θα πρέπει να φτάσει συνολικά στις 5 νίκες.
      Δηλαδή σε 4 παιχνίδια θα πρέπει να κάνει η Καντού 3 νίκες.

      Τα οποία 4 παιχνίδια είναι με Ολίμπια εκτός, με Κίμκι εκτός, με Ρεάλ εντός, με Φενέρ εκτός.
      Πως να κάνει η Καντού 3 νίκες σε αυτά τα παιχνιδια ??? Ακόμα και δύο νίκες θα είναι δύσκολο να κάνει.

      Για αυτό σου λέω ο αγώνας Καντού-Παναθηναικός ειναι ο τελικός του ομίλου.

      --ΘΡΥΛΕΩΝ--

      Διαγραφή
    3. Aν δεν κερδίσει όμως στο Καντού , δεν πρέπει νάχει καβάτσα άλλα μάτς ;
      D

      Διαγραφή
    4. Αν δεν κερδίσει στο Καντού μπλέκει ακόμα πιο πολύ και ειδικά άμα χάσει και πάνω από 2 πόντους στο Καντού το πράγμα δύσκολα να έχει γυρισμό.

      Καντού και Παναθηναικός έχουν τώρα έκαστος από 2 νίκες και 3 ήττες.

      Λογικά ο ήδη πιεσμένος και αγχωμένος Παναθηναικος δεν βλέπω να κερδίζει την ανώτερη αυτή την εποχή Ρεάλ Μαδρίτης.
      Μεγάλη ανάσα για τον Παναθηναικό θα είναι αυτή την αγωνιστική άμα η Ολύμπια κερδίσει την Καντού στην Σλοβενία σε ένα παιχνίδι που θα είναι αμφίροπο και δεν αποκλείω την νίκη της Ολύμπιας.

      Αμα όμως η Καντού κερδίσει στην Σλοβενία και ο Παναθηναικός ηττηθεί απο την Ρεάλ τότε θα έχουμε Καντού στο 3-3 και Παναθηναικός στο 2-4.

      Την επόμενη εβδομάδα άμα η Καντού κερδίσει τον Παναθηναικό θα έχουμε την Καντού στο 4-3 και τον Παναθηναικό στο 2-5 και άμα κιόλας κερδίσει η Καντού και πάνω από 2 πόντους διαφορά τότε η Καντού θα έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Παναθηναικό.

      Αν γίνει αυτό το σενάριο που είναι το χερότερο για τον Παναθηναικό μετά στις 3 αγωνιστικές που θα απομένουν θα πρέπει ο Παναθηναικός να κάνει 3 νίκες με Ολύμπια, Φενέρ εντός και Κίμκι εκτός ώστε να φτάσει στις 5 νίκες και παράλληλα θα πρέπει η Καντού να κάνει 3 ήττες από Κίμκι εκτός, Ρεάλ εντός και Φενέρ εκτός ώστε να παραμείνει στις 4 νίκες και να αποκλειστεί από τον Παναθηναικό.

      Η Καντού μπορεί να κάνει αυτές τις 3 ήττες αλλά το δυσκολο είναι να κάνει ο πιεσμένος και με το πιστόλι στο κρόταφο Παναθηναικός και τις 3 αυτές νίκες.

      Ο Παναθηναικός στην μόνη περίπτωση που θα νιώθει ότι έχει αρκετές ελπίδες ακόμα και αν χάσει από την Καντού θα είναι αν αυτή την εβδομάδα κερδίσει ο ίδιος την Ρεάλ ή αν η Ολύμπια Λιουμπλιάνας κερδίσει την Καντού.

      Αλλά όπως είπα και προηγουμένως το παν για τον Παναθηναικό είναι το ματς της άλλης εβδομάδας στην Ιταλία, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ-ΠΕΡΑΣΕΣ, ΕΧΑΣΕΣ-ΕΜΠΛΕΞΕΣ.


      --ΘΡΥΛΕΩΝ--

      Διαγραφή
  6. Η Ζαλγκίρις μας πήγε βεντούζα μέσα στο ΣΕΦ, έχει ένα πολύ ισορροπημενο και δεμένο σύνολο με Αμερικανούς παικτες που κολλάνε πολύ καλά με την ομάδα και τους ρόλους τους πασπαλισμένο με έμπειρους διεθνείς Λιετουβες και ικανό προπονητή αλλά μου δίνει την εντύπωση πως είναι ομάδα που χτίστηκε χωρίς βλέψεις να παίζει Ευρωλίγκα τον Απρίλιο και το Μαιο και για αυτό δείχνει πρόωρα λυμένη (και χαλαρή λόγω έλλειψης πίεσης). Δε της δίνω τύχη για το Φ4, δε ξέρω αν θα αντέξει να βγάλει το μαραθώνιο της 2ης φάσης με το μεγάλο όμιλο και να προκριθεί στα πλέι-οφ, έχει όμως καλές πιθανότητες. Άμα κάνω λάθος και σηκώσει καμμια κούπα, mea culpa! Και οι κωλοτούμπες καλές είναι...

    Ο Θρύλος ανεβαίνει, βγαίνουν κάποια πράγματα ειδικά στην άμυνα πιο εύκολα και αυτόματα σιγά-σιγά, ο Πάουελ θα βοηθήσει με ξεκούραστους πόντους και καλή δουλειά στο ριμπάουντ...η ομάδα βρίσκει τις ισορροπίες και τους ρόλους της. Παράδειγμα η θέση 3 που φαίνεται πως ο Παπ θα παίζει στην Ευρωλίγκα πολύ με τη τρομερή ενέργεια και τον υψηλό ρυθμό που παίζει και ο Περπε εντός συνόρων με τους ρόλους να αντιστρέφονται αραιά και πού. Η ομάδα δουλεύει πολύ (με πεδίο δοκιμών το ελληνικό πρωτάθλημα) και έχω εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το power ranking είναι η δυναμική των ομάδων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι οι προβλέψεις κατάληξης της σεζόν.

    Δικαιωματικά επομένως η Ζαλγκίρις είναι στο νο1 και λόγω μεγέθους έκπληξης(σε όμιλο με Ολυμπιακό και ακριβοπληρωμένη Εφές)αφού η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι που είναι η άλλες δύο ομάδες με ρεκόρ 5-0 έχουν σαφώς μεγαλύτερο όνομα και είναι πιο φυσιολογικό(η Μακάμπι έχει και πολύ εύκολο όμιλο).

    Όσον αφορά τις άλλες ομάδες εν συντομία τα σκαμπανεβάσματα των τουρκων είναι φυσιολογικά(νέες ομάδες γαρ) και η ήττα της Ρεάλ εντός προγράμματος μεν αλλά ίσως θα έπρεπε να το πάρει και αυτό το παιχνίδι.

    Σιένα απογοήτευση(αν δεν ήταν σε τόσο εύκολο όμιλο θα ήταν στο 1-4 στην καλύτερη) όπως και η Κάχα και η Παρτιζάν(παρά τα πιτσιρίκια,όλοι περιμέναμε κάτι αν μη τι άλλο πιο μαχητικό).

    Τέλος η Cedevita νομίζω οτι είναι υποτιμημένη και άτυχη που βρέθηκε σε αυτόν τον όμιλο. Νομίζω σε οποιονδήποτε άλλο ίσως και να είχε ελπίδες πρόκρισης στο top16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok, τα power rankings είναι αποτίμηση της παρούσας κατάστασης αλλά μια αξιολόγηση της και συσχετισμός της με τη -προσωπική- εκτίμηση για το που θα καταλήξει η όποια ομάδα δεν αποτελεί ατόπημα ή παρανόηση, ίσα-ίσα εμπλουτίζει τη συζήτηση, αφού το ότι η Ζαλγκίρις π.χ. πάει τραίνο είναι προφανές και δεν μπορώ να διαφωνήσω με το Τζιμ ούτε να προσθέσω κάτι. Αφορμή για γόνιμη κουβέντα όμως μπορεί να είναι και το μυστήριο γύρω από το ταβάνι της στους επόμενους μήνες...Θα είναι πατάτα, θα είναι κάτι σαν τη Ζαλγκίρις του Μονάχου;

      Απο το να καταλήξει και αυτή η αναρτηση να περιστρέφεται γύρω απο μεταγραφές (σίγουρα θα ανεβάσει κάποια άλλη σύντομα ο Τζιμ), το προτιμώ!

      Διαγραφή
    2. Την επεξήγηση του power ranking την χρησιμοποιησα σαν πρόλογο, δεν πήγαινε σε σενα panago.

      Ασφαλώς εννοείτε οτι από το να συζητάμε για τις μεταγραφες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ ή το αν έπαιξε καλά ο ΔΔ ή όχι σε ένα ποστ Ευρωλίγκας,είναι καλύτερο το να συζητάμε για το αν θα ξεφουσκώσει η Ζαλγκίρις ή αν θα είναι τόσο ισχυρή σε έναν δυσκολότερο όμιλο η Μακάμπι.

      Παρεπιπτόντως και γω νομίζω οτι με τον καιρό θα ξεφουσκώσει και η Ζαλγκίρις(αρχής γενομένης από την Κροατία) και η Μπαρτσελόνα(πόσο να αντέξουν Μάικλ και Ναβάρο). Επίσης ομάδες όπως οι Τούρκικες ο Ολυμπιακος και η Τσσκα νομίζω οτι θα ανέβουν και θα σταθεροποιήσουν την απόδοση τους στο top16.

      Τώρα όσον αφορά το F4 θα εξαρτηθεί όπως πάντα από τα χιαστί ποιος θα πέσει με ποιον και σε ποια κατάσταση θα ναι. Πριν από 2 χρόνια πχ έπεσαν ο ΠΑΟ και η Μπαρτσελόνα αντίπαλοι στους 8 και δεν μπορούσαν να περάσουν και οι 2 που βάσει δυναμικότητας το άξιζαν.

      Διαγραφή
  8. εδώ ο κόσμος καίγεται με το μωρό μου, ασχολείται με τη Ζαλγκίρης for god shake.
    o λαός απαιτεί ριβιούς σε όλους τους παιχταράδες που γράφονται για την ομάδα του RG...
    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικό άρθρο jim.Οι ομάδες που ξεχώρισα μέχρι αυτή την στιγμή στην διοργάνωση είναι η εφές(που διαθέτει τρομερές λύσεις τόσο στην περιφέρεια όσο και στο καλάθι)και η ζαλγκίρις που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που ο κάθε παίχτης έχει βρει το ρόλο του και παίζει στο "κόκκινο"αυτή την περίοδο.Βέβαια δεν πιστεύω πως θα αντέξει στον ίδιο ρυθμό και αργά ή γρήγορα θα κάνει αρκετές ήττες.
    Στις απογοητεύσεις της διοργάνωσης μέχρι στιγμής βάζω την Φενέρ που παρότι έχει προπονητή και αρκετούς ποιοτικούς παίχτες,δεν παίζει αυτό που μπορεί.Δεν είναι τυχαίο πως μόνο με τον παο(που και αυτός ψάχνεται)νίκησε εύκολα.Ακόμα και αυτό το σ/κ ηττήθηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα.
    Εκτός από την Φενέρ,αρνητική εντύπωση μου κάνει η τσσκα που πήρε 3 ματς στον πόντο και ξεφτιλίστηκε από την Μπαρτσελόνα.Ο Μεσίνα δεν διαθέτει πια παίχτες με μυαλό να κουμαντάρουν την ομάδα(Παπαλουκάς)και να παίξει το μπάσκετ που του αρέσει..
    Καμία έκπληξη δεν μου κάνει η πορεία της Αρμάνι και της Κάχα που πάνε να μείνουν έξω από το τοπ 16(μία θα μας αφήσει νωρίς).
    ΥΓ:Τζιμ,αν και δεν έβλεπα τόσο στενά nba,πλέον παρακολουθώ όλα τα ματς των νικς(πρότασή σου άλλωστε) και μπορώ να πω πως έχω εντυπωσιαστεί από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί..zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gia mena apogoiteusi tha einai oi rwsoi tou mesina pou dn nomizw oti tha ftasoun stous 4. barca real beciktas isws mia akomi tourkiki?? kai mporei k mia elliniki an telika allaksei kati ston panathinaiko me tous ksenous.. (kai fisika perasei prwta apo ton omilo!! )
    euxaristiemai basket apo tous lithouanous.. telika iparxoun kaloi proponites ektos obra pou paizoun KAI elkistiko bastketaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Jim ασχετο, αλλα πως βλεπεις τον Νταντονι στο LA? Δεν ειναι λιγο γερασμενη ομαδα για να παιξει αυτην την uptempo επιθεση που εφαρμοζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. D`Antoni στο LA και μόνο επίθεση λέμε
      προσωπικά δεν μου αρέσει ως προπονητής αλλά οι ομάδες του είναι show
      και στο court και backstage

      τωρα με D` Antoni πάει princeton offence ;;

      οι LAL θα ειναι η πρώτη ομάδα στα χρονικά που θα παίζει συστημα με 4 isolation ταυτόχρονα :)

      jim θελουμε κειμενο NBA φτασαμε ήδη 8-9 αγωνες
      :)

      super sportspy

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τα 4 isos ήταν όλα τα λεφτά...!

      Εγώ στηρίζω LAC αλλά συνεχίζω να περιμένω Griffin...

      Διαγραφή
    3. Pick n Roll και άγιος ο θεός. Μελετημένη επιλογή, εφόσον στο LA αγωνίζονται ο καλύτερος κοντός και ψηλός στο PnR και ύστερα από το σπάσιμο των διαπραγματεύσεων με τον Zen Master. Αμυντικά, δε νομίζω να τα πάνε και άσχημα αφού το LA έχει παίχτες που μπορούν να βγάλουν προσωπικές άμυνες. Παρόλα αυτά ακόμα αναρωτιέμαι πως θα σταματήσουν τον Westbrook εάν και εφόσον βρεθούν αντίπαλοι.

      saxon

      Διαγραφή
  12. Καλημερα σε ολους,φετος ειναι η χρονια που το χρημα των τουρκων ισως πιασει τοπο,με μια ομαδα στο φαιναλ φορ θα ειναι οκ-η μιλανο συνεχιζει να πεταει χρημα,αναμενομενη πτωση της καχα χωρις το τελετοβιτς,οι σταθερες δυναμεις στη ισπανια οΚ,μια πολυ σταθερη μακαμπι και εχω την εντυπωση οτι θα ξεφουσκωσει η ζαλγκιρις-ισοροπημενος ο ομιλος της. Τζιμ ενα φοβερο στατιστικο για πιστονς,χθες στο δευτερο ματς στην εδρα τους ειχαν το ιδιο επι μερους σκορ 17-30 στο τεταρτο δωδεκαλεπτο οπως στο πρωτο ματς κοντρα στους ροκετς!!Ισως οι ουιζαρντς μας κλεψουν τη δοξα.AΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και με αυτό το Link μάλλον ο Ζοτς πάει Μιλάνο

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129210133

    οπότε φιλοι του ΠΑΟ ξεχάστε και τον Φωτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o φώτσης έχει φύγει απο τον παναθηναικό 3 φορές με προπονιτη ζοτς και φίλους,συγγενείς......δν θα φύγει απο την αρμανι?

      Διαγραφή
    2. Aς μην λέμε πράγματα απλά για να τα λέμε.... σαφώς και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αλλά είναι μια σκέψη..... ο Ζοτς δύσκολα μεσούσης περιόδου και με ρόστερ όχι επιλογής του θα αναλάβει ομάδα. Εδώ δεν ανέλαβε τη Φενέρ. Εκτός αν θεωρούμε ότι επειδή είναι ο Φώτσης εκεί αρκεί για να δεχτεί. Είδωμεν .........

      Διαγραφή
    3. Λέτε αντί να πάει ο Μπουρούσης στον Ζοτς που ακούγεται χρόνια, να πάει ο Ζότς στον Μπουρούση ???
      Ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τον Μπουρούση με προπονητή τον Ομπραντοβιτς, αλλά σίγουρα ο Ομπράντοβιτς δεν θα ανεχτεί και πολλές ξινίλες απο τον Μπουρούση γιατί θα έχει ενημερωθεί από τον Ιβκοβιτς για την αρνητική συμπεριφορά του παίχτη τον ένα χρόνο που συνυπάρξανε στον Ολυμπιακό.

      --ΘΡΥΛΕΩΝ--

      Διαγραφή
  14. josh Howard και αλλάζουν οι ισσοροπίες σε ελλάδα και ευρώπη.....αυτός έφαγε απο την λίστα τον butler απ'οτι φαίνεται....και έριξε τον καπόνο σε ΝΟ2.....που φαινεται να είναι σταντ μπάι......παρόλα αυτά η περίπτωση Howard μόνο εύκολη δεν είναι.......αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Δ.Γ δν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μεγάλες μεταγραφικές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να ερχοταν αλλα χλωμο το βλεπω..θα εκλεινε πολλα στοματα αν το εκανε ο Δ.G

      balf

      Διαγραφή
  15. Για μένα προφανώς η μεγάλη απογοήτευση είναι -κυρίως- ο τρόπος που έχασε η CSKA προχθές....και δυστυχώς ότι το πουλέν μου ο Weems έγραψε τα χειρότερα stats από καταβολής της EL...Συνεχίζω να θεωρώ ότι ο Ετόρε θα τη βρει την άκρη, και οι πολύ καλοί παίκτες του θα καταφέρουν να αποδώσουν αυτό που μπορούν.

    Από την άλλη ο Farmar δείχνει ότι η Εφές μπορεί να πάει τελικά ψηλότερα από ότι νομίζαμε, αφού φέτος δεν παίζει lock-out. Σαν ομάδα δουλεύει καλύτερα, και όπως φαίνεται έχει και θα έχει τους παίκτες να την "τραβήξουν" στα ζόρια...

    Και η επιλογή μου από τις "αποτυχίες" δεν μπορεί να είναι άλλη από την Armani...καταλαβαίνω ότι η όλη ιστορία θυμίζει λίγο ΠΑΟ στις αρχές των '90s, αλλά δεν παύει να είναι τραγικό το ποσό που ξοδεύτηκε για το τελικό αποτέλεσμα που βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Jim, όντως οι Ζαλγκίρις,Μπεσίκτας είναι οι εύχάριστες εκπλήξεις και πο δυσάρεστες το Μιλάνο και η Κάχα. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι οι Σέρβοι παίκτες. Πλήρης στασιμότητα. (Τεόντοσιτς,Ράσιτς,Μπιέλιτσα,Σαβάνοβιτς και Κρίστιτς). Έφυγε ο ΑΚ πεσμένος ο Κρίστιτς, ο Ράσιτς άφαντος, Σαβάνοβιτς στάσιμος, ο Μπιέλιτσα λίγος, όσο για αυτούς που πέρασαν από Ελλάδα ασ'το καλύτερα!

    soulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάρα πολύ καλη παρατήρηση

      όλοι όσοι έπαιξαν ξυλό με την εθνική μας στο ΟΑΚΑ δεν βλέπονται τι γίνεται με αυτούς;;;

      Διαγραφή
    2. τους καταράστηκε ο Βασιλακόπουλος μου φαίνεται αλλά υπήρξε καθυστέρηση στη παράδοση...(ήμουν στο γήπεδο σε εκείνο το παιχνίδι και είχα μείνει παγωτό με όσα έγιναν...τι κλωτσοπατινάδα ήταν αυτή; αξέχαστη!)

      Διαγραφή
    3. O Kρστιτς έχει 17,2 στην αξιολόγηση, ο Μπιέλιτσα κάνει μακράν την καλύτερη χρονιά του (11,4 στην αξιολόγηση), ο Σαβάνοβιτς στάσιμος στο 12,6 ενώ υπάρχουν άλλοι δυο Σέρβοι (Έρτσεγκ και Λουσιτς) που έχουν επίσης διψήφιο ρανκ.
      Οι Έλληνες με αντίστοιχο "βαθμό" είναι 4.
      (Μπουρούσης, Σπανούλης, Πρίντεζης, Σόφο)

      Διαγραφή
    4. ορεστη δώσε ένα λίνκ από που τα πήρες τα ρανκινκς

      super sportspy

      Διαγραφή
    5. όλα από το site της euroleague.net

      Διαγραφή
    6. όλα από το euroleague.net

      Διαγραφή
  17. Jim σ' έχουμε πρήξει αλλά έχεις μήπως πληροφόρηση αν στην ΚΑΕ Παναθηναικός ψάχνονται πράγματι για 3άρι όπως γράφεται στον τύπο ή είναι προπέτασμα καπνού για 4άρι, όπως είναι λογικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τλκ ο μπιλι κις,θεωρουταν κλεισμενος για παοκ,θα παει αρη η αυτη η φημολογια λειτουργει ως μοχλος πιεσης προς τον παοκ για να τον υπογραψει?εξεπλαγην αρνητικα απο την συντριβη απο πανιωνιο..εχεις αποψη jim?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάτι έγινε από χτες(δεν ξέρω αν είναι τυχαίο)και ο jim δεν απαντά,ή τον κουράσαμε ή μπορεί να τρέχει κάτι άλλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ή μας γράφει στα μπαλαρίνια του, όπως θα έκανα και εγώ στη θέση του.
      DON

      Διαγραφή
  20. Οταν λεει "Κερδίζει σχεδόν τα πιο πολλά φάουλ από τον καθένα" ο Παναθηναικος εννοει υπερ του ετσι??,αλλα χανει τις βολες, καλα καταλαβα εεεεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Jim βλεποντας τα αφιερωματα πιστευω πως θα ηταν μια καλη ιδεα να κανες και ενα για νεους-ανερχομενους προπονητες ελληνες και μη...ψησου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σχόλιο 1.
    Με δεδομένο ότι το power ranking δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια "φωτογραφία" και προφανώς δεν αποτελεί πρόβλεψη για την τελική κατάταξη, προφανώς η Ζαλγκίρις είναι δίκαια και ασυζητητί στην κορυφή.
    Πάντως, εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου ότι θα ξεφουσκώσει. Όσες επιδοκιμασίες διαβάζουμε σήμερα για τα (σπουδαία είναι η αλήθεια) δείγματα δουλειάς του Πλάθα, άλλα τόσα επικριτικά άρθρα θα διαβάσουμε όσο προχωράει ο χειμώνας.
    Με δυο λόγια: δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίξει τέτοιο μπάσκετ για αρκετούς μήνες. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα στηρίζεται σε επιρρεπής υπερήλικες.

    Σχόλιο 2.
    Ο μόνος λόγος που Μακάμπι και Μάλαγα φιγουράρουν ψηλά στη λίστα είναι ο πανεύκολος όμιλος στον οποίο αγωνίζονται. Ειδικά για τη Μάλαγα είμαι πεπεισμένος ότι αν ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού αντί της Κάχα ή της Αρμάνι θα πάλευε για την πρόκριση με μη ευνοικούς όρους.

    Σχόλιο 3.
    Οι δυο ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να βρίσκονται στην ίδια θέση. Δε θα επεκταθώ γιατί θα προκαλέσω έριδες και αντιδράσεις των εύθικτων πράσινων φίλων μας, αλλά από όπου και να το δεις, δε στέκει. Εξάλλου, μιας και η συγκατοίκηση είναι τριπλή, να θυμηθούμε ότι μια εκ των Παο-Καντού είναι δεδομένο ότι μείνουν εκτός. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες ακόμη και για 2ος (πολύ δύσκολα βέβαια) αλλά δεν παύει να έχει προβάδισμα για την 3η θέση, ενός αντικειμενικά πολύ δύσκολου ομίλου.

    Σχόλιο 3.
    Επίσης δεν κατανοώ πως η ΤΣΣΚΑ είναι κάτω από την Μπάμπεργκ...

    Σχόλιο 4.
    Μπράβο στον φίλο για την λεπτομερή εξήγηση της βαθμολογικής κατάστασης του 1ου ομίλου. Νομίζω ότι όποιος διαβάσει το σχόλιο του, δε θα χρειαστεί να ξαναδεί τις βαθμολογίες για να καταλάβει πότε περνάει και πότε αποκλείεται ο Παο.

    Σχόλιο 5.
    Μια χαρά ακούγεται το σενάριο Ζοτς-Αρμάνι. Ειδικά αν αποκλειστεί από Ευρωλίγκα. Θα έχει όλη την άνεση του ο Σέρβος να καταστρώνει το πλάνο του και να το εφαρμόσει από το καλοκαίρι και έπειτα. Επίσης το υλικό είναι πάρα πολύ καλό για να έχει ρόβλημα στον ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ δε θα χρειαστεί και τόσο ριζικές αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εβγαλε η μυγα κ@@@ και εχ@@σε τον κοσμο ολο.Αντε καημενη Ρουμελη, ασε μας ρε Ορεστη.Παρε και συ οσα ο Παο και μετα μιλα.Φουσκα η Ζαλκιρισ και οχι ο Οσφπ,τι να σου πω??Ας μην προκριθουμε φετος ας χασουμε και το Πρωταθλημα και τι εγινε??ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Μέχρι ο Ολυμπιακός να πάρει 6 ευρωπαικά, ο Παο στη μπάλα να πάρει 39 πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός στο πόλο να φτάσει στον Εθνικό, μέχρι εκείνη τη μέρα απαγορεύονται όλες οι αθλητικές συζητήσεις. Γιατί αν δε πάρω εγώ πρώτα όσα κι ο Παο, πως θα μιλήσω;


      Επίσης δεν είπα πουθενά ότι η Ζαλγκίρις είναι φούσκα. Επίσης ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι αρκετά "ξεφούσκωτος" για φούσκα.

      Διαγραφή
    3. Στο ποδοσφαιρο χαχαχαχα εκει μην το συζητας καθολου δεν σας φτανει κανεις,αδικα βγηκε "το διορισμενος";εσεις και η Μπαρτσα, ενα πραμα,δεν σας φτανει κανεις....Οσο για το μπασκετ πηρατε ενα πρωταθλημα και κανετε λες και πηρατε το παγκοσμιο,νεα αυτοκρατορια και ολα τα σχετικα,χαλαρωστε.Λεγε οτι θελεις δεν σε εμποδιζει κανεις αλλα οταν απαξιωνεις την ομαδα μου ειρωνικα, οπως και αν ειναι αυτη,ε και γω θα λεω τα δικα μου.Οπως βρισκω υπερβολικο στον αγαπητο μου γιατρο,αλλο τοσο βρισκω και εσενα.

      Διαγραφή
    4. Μην χαιρεσαι για τον Ζοτς,σιγα μην αναλαβει μια ομαδα μεσουσης της σεζον,με παιχτες που δεν ειναι επιλογης του.Ειναι αρκετα ιδιοτροπος για να συμβιβαστει.Απο του χρονου ισως.

      Διαγραφή
  23. σχόλιο 1:οκ το πιο πιθανό είναι να ξεφουσκώσει αλλά αν περάσει ως πρώτη από ένα αντικειμενικά δύσκολο 'ομιλο μπορεί μετά να πέσει με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας από εκεί και πέρα πιστεύω ότι έχει την ικανότητα να διαχειρίστει την έδρα της
    βέβαια μπορεί να χάσει κανένα παιχνίδι εκτός προγράμματος να τσαντιστεί η πρόεδραρα να απολύσει το Πλαθα και να το κάνει ροντεο:)

    Σχόλιο 2 την Μάλαγα δεν την έχω δει αλλά η μακάμπι έχει μπλατ

    Σχόλιο 3-α ο ΟΣΦΠ έχει ρεκορ 3-2 και είναι πραγματι χειρότερος από όλους τους από πάνω του (εκτός από μάλαγα δεν την έχω δει) και ο ΠΑΟ είναι 2-3 και θα μπορούσε να μπει κάτω από την cantu αλλα μαλλον επειδη την έχει κερδίσει στο μεταξυ του παιχνιδι παει από πάνω

    Σχόλιο 3-β η brose είναι κάτω και από την CSKA

    Σχόλιο 4 ο ΠΑΟ αν περάσει ως 3ος θα είναι θαύμα

    Σχόλιο 5 αν ο Ομπραντοβιτς παει Μίλανο το μόνο που μένει είναι να πάρει τα πάνω του ο Αρης. Back to 80`s

    super sportspy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την Μπεσίκατς ήθελα να πω, όχι την Μπάμπεργκ...

      Διαγραφή
    2. super sportspy απλα RESPECT για όλα τα σχόλια και ειδικά το 5!!!!Αν και βαμμενος πρασινος.

      Διαγραφή
  24. Τον Jim τον έχει βάλει η διοίκηση του ΠΑΟ να βρει κανέναν παίκτη της προκοπής μου φαίνεται γι' αυτό και αραίωσε την επικοινωνία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/342997-ola-anoixta-oloi-krinontai TI PAIZETAI EDO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν καταγράφουμε τόσο σημαντικά θέματα καλό θα ήταν να έχουμε το Θάρρος να βάλουμε και το όνομά μας.... ανυπόγραφο άρθρο γιατι ?? Ναταλία

      Διαγραφή
    2. Ανυπόγραφο για τον απλούστατο λόγο ότι το θέμα δεν είναι να γράψουν ένα άρθρο με πληροφορίες για την ομάδα του παο αλλά για να την πέσουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αν το διαβάσει κανείς προσεκτικά θα καταλάβει πως υπάρχουν μπηκτές για τον Δημήτρη που παρεμβαίνει στο έργο του Αργύρη και παίρνει αυτός αποφάσεις για όλα χωρίς να τον ρωτάει. Αν προσέξατε από το καλοκαίρι το συγκεκριμένο site ειρωνεύεται, ανεβάζει άρθρα που σχεδόν παρουσιάζει την καταστροφή του παο και πως ήταν η ομάδα με παύλο, θανάση και Ζοτς και πως τον κατάντησε με μπασκειτκούς τοτσέδες ο Δημήτρης. Υπάρχει παρελθόν μεταξύ Δημήτρη και gazzetta.
      Για τα μεταγγραφικά: ο Παπαχατζής ανφέρει πως ή ο κάπονο ή ο μπάτλερ θα υπογράψει στον παο.
      Κυριακή

      Διαγραφή
    3. Πως ακριβώς εκθέτει τη διοίκηση ο Πεδουλάκης δηλώνοντας οτι "δεν μας τρέχουν τα λεφτά απο τα πατζάκια"; Τι λέει που δεν είναι αυτονόητο και κοινοποιημένο στον κόσμο απο την αρχή της σεζόν; Το άρθρο είναι λίγο μυστήριο, για να μην πώ καμμιά πιο βαριά κουβέντα.

      Διαγραφή
    4. Κυριακη για αυτο το γκαζετα μου βγαλε γκαλοπ 65% "ποιος πιστευετε οτι φταιει για τον Παο" ψηφισαν και καλα οτι φταιει ο ΔΓ.Αντε να τον διωξουμε να δω που θα ξεπεσουμε."Α"

      Διαγραφή
    5. Κυριακή μου τα ίδια πράγματα σκεφτόμαστε. Η ερώτησή μου ήταν "προκλητική" για να προκαλέσω σκέψεις, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κάποιος γράφει κάτι χωρίς να το προσυπογράφει, όπως ακριβώς το θέτεις κι εσύ ;-)

      Διαγραφή
    6. Πες τα ρε Ναταλια. ανυπόγραφο άρθρο. Έγιναν όλοι τσάμπα μάγκες.
      Jim Perry

      Διαγραφή
    7. Διαβάστε τη συνέντευξη του Σπανούλη που αναδημοσιεύει το gazzetta.Στην αρχή είχαν βάλει άλλο τίτλο και μετά από λίγο τον άλλαξαν. Από το προτεραιότητα μου είναι ο οσφπ το έκαναν νομοτελειακά στο ναδίρ ο παο. Επίσης διαβάζοντας αυτό τον τίτλο φαίνεται πως ο Σπανούλης το λέει κάπως χαιρέκακα αλλά διαβάζοντας τη συνέντευξη βγαίνει άλλο νόημα. Εννοεί πως είναι λογικό από την κορυφή που ήταν τόσα χρόνια είναι λογικό μετα την αλλαγή προπονητή να ψάχνεται. κυριακή

      Διαγραφή
    8. Πολύ συνηθισμένη δημοσιογραφική πρακτική. Και γω διάβασα το τίτλο και με ξένισε παρ'ότι γάβρος, αφού δείχνει έλλειψη σεβασμού. Διαβάζοντας ολόκληρη τη δήλωση διαπιστώνεις πως ο τίτλος είναι μια μπούρδα, αλλά έχεις ήδη διαβάσει και τη συνέντευξη...και αυτός είναι ο σκοπός. Κουφ%*#ς δημοσιογράφοι!!!

      Διαγραφή
    9. αν δεν το ξέρετε , πρίν 2 (περίπου) χρόνια ο δημήτρης γιαννακόπουλος είχε "εισβάλει" στο gazzetta για "να βρει το δικιο του" ... είχανε ανταλάξει μυνήσεις κ.λ.π. ... έκτοτε το site του την φυλάει και όπου τον βρει "μπόσικο" του τα χώνει

      Διαγραφή
  26. ο RG προσπάθησε να καλύψει τον Δ.Γ. λέγοντας οτι δεν είναι αλήθεια οτι έκλεισε ο μπάτλερ και για άλλους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ασε την πρασινη,μια αλλη εφημεριδα η goal, αν δεν κανω λαθος, εκανε το ρεπορταζ και λεει για διασταση αποψεων μεταξυ διοικησης και προπονητη.Δεν ξερω τι να υποθεσω,πολλα και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τα δικά μου χωρίς ανάλυση λόγω περιορισμένου χρόνου.... :

    εικόνες ομάδων:
    1.ρεάλ
    2.ζαλγκίρις
    3.μπαρτσελόνα
    4.μακάμπι
    5.εφές
    6.φενέρ
    7.ολυμπιακός
    8.μάλαγα
    9.τσσκα
    10.κίμκι

    πάντως περιμένω για πρόκριση από κάθε όμιλο με προσπάθεια προσδιορισμού σειράς:
    ρεάλ-φενέρ-κίμκι-πάο
    μακάμπι-μάλαγα-σιένα-άλμπα
    ζαλγκίρις-οσφπ-εφές-κάχα λαμποράλ
    μπαρτσελόνα-τσσκα-μπεσικτας-μπαμπεργκ


    ενώ πρώτο λόγο για 8άδα
    ρεάλ,μπάρτσα,οσφπ,μακάμπι,εφές,τσσκα,ζαλγκιρις,φενερ και διεκδικουν αν αλλαξουν κατι -->σιενα-πάο άντε και μάλαγα οι άλλες 5 δύσκολα θα βρουν θέση

    για 4άδα πρώτος λόγος πάλι με σειρά
    ρεάλ-εφές-φενέρ-οσφπ-μπάρτσα-τσσκα

    πολύ δύσκολο να προσδιορίσεις τα φαβορί...μια απο τις πιο αμφίρροπες διοργανώσεις που μπορώ να θυμηθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεσυ Πέρι μήπως είσαι Ολυμπιακός ;;;;;;
      Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
      Δεν βάζεις τετράδα την Ζαλγκίρις που τον έλιωσε εκτός έδρας μάλιστα και έχει 5-0 με περίπατο και βάζεις τον ΟΣΦΠ με τη Φενέρ !!!!!!
      Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
      Κάτσε και θα δείς πολλά μοιρολόγια τώρα χωρίς Ντόρσει και με προπονητή τον Kill Bill.
      Στους 16 πάς λόγω αμπαλοσύνης του Σκαριόλο.
      Και τραυματισμών της Κάχα που κι εδώ θα είχες χάσει όπως κι από τους Κροάτες του Μάλκοβιτς.
      Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.
      Μία Τούρκικη θα πάει φάιναλ φόρ σίγουρα μάλλον η Εφές.
      Ελληνική ομάδα δεν θα πάει με τίποτα και ιδιαίτερα ο ΟΣΦΠ.
      Οι υπόλοιπες τρείς θα κτυπηθούν από ΤΣ.Σ.ΚΑ , Ζαλγκίρις , Ρεάλ και Μπάρτσα αουτσάιντερ και Μακάμπι , Παναθηναικός αν πάρει δύο παίκτες κλειδιά που χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (γκάρ γρήγορο με ντράιβ και μυαλό , σουτέρ ημίψηλο PF - SF με ενέργεια και δίχως φόβο στο ζωγραφιστό) και περάσει στους 16 πουναι δύσκολο τώρα με αυτές τις κτυπητές ελείψεις.
      Αν δεν πάρει παίκτες έτσι όπως είναι ταβάνι έχει τους 16 το πολύ και τη 2η θέση εδώ πίσω από τον καλύτερο του τώρα Ολυμπιακό ακόμα και πεσμένο.
      ~ Boss ~

      Διαγραφή
    2. κοίτα εδώ ρε φίλε....και ήλπιζα ότι σε αυτό έστω το μπλογκ θα λείπουν τα οπαδικά σχόλια...
      όχι δεν είμαι ολυμπιακός-είμαι πανιώνιος.Και επειδή ασχολούμαι αρκετά με το μπάσκετ υποστηρίζω απεριόριστα τις 2 ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην ευρωλίγκα..
      Τώρα όσο για την ζαλγκίρις:μακάρι να βλέπαμε τα 5 πρώτα παιχνίδια σε μια χρονιά και να ξέραμε ποιος θα το πάρει να πηγαίναμε να το παίξουμε να κονομήσουμε όλοι...Αδιαμφισβήτητα,ως τώρα δείχνει την πιο δυνατή και καλύτερη ομάδα και θα σταθώ κυρίως ότι έχει έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο και παίζει φοβερή άμυνα.Για αυτό και πιστεύω πως σχετικά εύκολα θα είναι στους 8.Όμως,δεν αρκεί μια πολύ καλή παρουσία στην αρχική φάση για να πας φάιναλ4.Μάλλον θα είσαι μικρός και βλέποντας μια ομάδα με ενθουσιασμό και εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τώρα λες ότι θα πάει περπατώντας στο φάιναλ4.Όμως ο δρόμος μέχρι εκεί είναι πολύ μακρύς.Η χρονιά είναι μεγάλη,ελλοχεύουν τραυματισμοί,χρειάζεσαι βάθος,φρεσκάδα,ηγετικά πρόσωπα.Όταν μάλιστα κάθε αντίπαλος θα παίζει υποψιασμένος ,θα διαβάζει το παιχνίδι σου και όχι απλά θα κατεβαίνει για να κατέβει όπως είναι τώρα τα περισσότερα παιχνίδια,θα είναι αλλιώς τα πράγματα.Πρέπει να υπάρχει το ειδικό βάρος,η προσωπικότητα των παικτών και η κατάλληλη αντιμετώπιση.Όταν κατέβουν όμάδες,στρωμένες πλέον,όπως τσσκα,ρεάλ,μπαρτσελόνα,ολυμπιακός,εφές μέχρι και μακάμπι να παίξουν με τη ζαλγκίρις θα είναι αλλιώς διαβασμένες και μπορούν σίγουρα να την αντιμετωπίσουν...άλλωστε ουσιαστικά η χρονιά ξεκινά στο τοπ16 ειδικά για ομάδες με εύκολο όμιλο όπως η τσσκα.Πάντως να σου θυμίσω οτι διαθέτει παίκτες όπως οι λαβρίνοβιτς,ο καουκένας μεγάλοι σε ηλικία,με σημαντικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής που μπορεί να είναι σκασμένοι στο 2ο μισό της σεζόν.Μια ομάδα όπως ο περσινός ολυμπιακός ή η προπέρσινη μακάμπι που παίζει σε χάι΄-τέμπο μπορεί να τη ζορίσει σημαντικά όπως έγινε πέρσι με σιένα και μπαρτσελόνα.

      Διαγραφή
  29. Κάτι μου λέει ότι ο Παναθηναικός θα κερδίσει την Ρεάλ. Η εμφάνιση στην Μαδρίτη δεν ήταν τυχαία. Οφειλόταν στο γεγονός ότι το παιχνίδι και τα κορμιά της Ρεάλ, βολεύουν πάρα πολύ τον ΠΑΟ. Του ταιριάζει νομίζω να αντιμετωπίζει τέτοιας ιδιοσυγκρασίας ομάδες. Γρήγορες με ελαφριά σχήματα, soft κορμιά που δεν κλείνουν την ρακέτα στην άμυνα.

    Επίσης του ταιριάζει πολύ του ΠΑΟ φέτος να είναι αουτσάιντερ σε ένα παιχνίδι. Αντιδράει καλύτερα. Ενώ όταν ένας αγώνας είναι must win, τότε δείχνει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως μετα την ηττα που εγινε ο αγωνας εγινε must win με τη ΡΕΑΛ. Αν ειχαν νικησει στον προηγούμενο αγωνα ολα αυτα που λες θα ισχύανε αλλα τωρα...παλι θα εχουν αγχος!

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα, αλλά must win με την στενή έννοια του όρου είναι το ματς εκτός με την Καντού. Αν κερδίσει εκεί φτάνει τις τρεις νίκες και έχει την Ολύμπια μέσα, που θα την νικήσει και θα φτάσει τις τέσσερις.
      Οπότε και όλα τα άλλα παιχνίδια να χάσει (συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Ρεάλ) θα έχει ρεκόρ 4-6 και θα προκριθεί σίγουρα. Αρα δεν είναι τόσο must win το μεθαυριανό.

      Διαγραφή
    3. με την καντου είναι το μάτς που πάιζονται όλα.και εμένα κάτι μου λέει οτι θα κερδίσει τη ρεαλ εντός.αυτη τη φορά θα συμφωνήσουμε πιτ.

      του παναθηναικού με το υπάρχον ροστερ του πηγαίνουν οι αντίπαλες ομάδες που δεν έχουν πιεστικά γκαρντ.προσοχή!οχι αθλητικά.

      με δεδομένο οτι αργεί να στήσει το σετ στην επίθεση και με δεδομένη την απουσία καλου κοντού σε 1 vs 1 καταστάσεις που να δημιουργεί, αν εχει επιπροσθέτως καλους αμυντικούς στα φτερά να αντιμετωπίσει τότε βραχυκυκλώνει και παρουσιάζει αυτο που επισημαίνουν καποιοι ''στατικό'' μπασκετ

      Διαγραφή
    4. Συμφωνούμε απόλυτα. Και επίσης ότι δεν έχει πιεστικά γκαρντ κάνει πιο εύκολη τη ζωή των κοντών του Παναθηναικού όσον αφορά στο τάισμα του Σόφο, που θεωρώ θα βγάλει μάτια πάλι με την Ρεάλ. Μην ξεχνάς ότι τώρα θα έχουμε και Λάσμε που θα μπορεί να τα βάλει με τα γρήγορα πόδια των ψηλών τους στην άμυνα του ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    5. δεν ξέρω για σοφο αυτή τη φορά.Δεν είναι χαζός ο λασο ,να κάνει το ίδιο λάθος.θα είναι έτοιμος για την αντιμετώπιση του.παντως σίγουρα την πέμπτη θα πρέπει οι κοντοί να πάρουν 5-6 καλά σουτ.Να τιμωρήσουν επιτέλους αυτά τα απαράδεκτα τριπλε τιμ πάνω στο σοφοκλή.

      TROUBLE

      Διαγραφή
    6. Πρέπει ναι. Πρέπει να βγει κι ένα καλό μαρκάρισμα πάνω στον Ρούντι. Φαντάζομαι ετοιμάζει τον Μπράμος γι αυτό που έχει γρήγορα πόδια και καλά πνευμόνια και μπορεί να τον κυνηγάει σε όλο το γήπεδο.

      Διαγραφή
  30. Ξέρεις καμία φορά ο καλύτερος τρόπος να κερδίσεις μια ομάδα , που έχει έναν ασταμάτητο παίχτη, είναι να το αφήσεις να σκοράρει.Σχεδόν προκλητικά.(βλέπε barcelona - panathinaikos 2010-11 που αφηνε το διαμαντιδη να σουταρει προκλητικά ο πασκουαλ)

    Αυτό απλα το καταθέτω και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ οτι θα κάνει κάτι τέτοιο ο αργύρης, ούτε οτι είναι ορθόδοξη λύση.τις περισσότερες φορές μάλιστα τιμωρείται

    TROUBLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να συνδέσω αυτήν την κουβέντα με την προηγούμενη που είχαμε, η ένσταση μου σε σχέση με τα της τακτικής του αργύρη μέχρι στιγμής είναι μια.

      δε χρησιμοποιεί τρικ του παρελθόντος που αφήσαν ιστορία.θες γιατί είναι υψηλότερο το επίπεδο?θες γιατί θεωρεί οτι δεν χρειάζονται?θες γιατί δεν τον παίρνει να ρισκάρει? δεν γνώρίζω το γιατί.

      πάντως αυτό είναι το στοιχείο του που έκανε το ζοτς να τον συμπαθήσει και να τον ξεχωρίσει απο τους υπόλοιπυς ελληνες συναδέλφους του

      TROUBLE

      Διαγραφή
    2. Θυμάμαι τον Άρτζι να λέει αρκετές φορές ότι πρέπει πρώτα να πας στο δημοτικό και μετά στο γυμνάσιο ώστε να πας στο πανεπιστήμιο. Ίσως να θέλει πρώτα να μπορέσει η ομάδα να ρολάρει με το πολύ βασικά σχήματα/συστήματα που έχει στο μυαλό του για να μπορέσει μετά να ενσωματώσει και τα διάφορα τρικ που λες

      Διαγραφή
    3. @ ΝΑΤΑΛΙΑ

      Επέτρεψε μου με όλο το σεβασμό στο δείγμα γραφής σου που γνωρίζω κι από τα Π.Ν να σου εκφράσω την απόλυτη ευαρέσκεια μου και να τονίσω πρός όλους πως είσαι μεγάλη ψυχάρα και μπασκετόφατσα.
      Χαίρομαι να σε διαβάζω.
      doctor

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο Doc

      Διαγραφή
    5. H καλωσύνη μου είναι απόρροια της μεγαλοπρέπεπους , ευθυτενούς και ευγενικής γραπτής συμπεριφοράς σου Ναταλί.
      Doc

      Διαγραφή
    6. Το να αφήνεις τον καλύτερο παίκτη να σκοράρει είναι μεν ρίσκο, αλλά χτυπάς στην ψυχολογία των αντιπάλων. Τους κάνεις μονοδιάστατους και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όλοι θα ψάχνουν τον έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά. Αυτό πρέπει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός με το Διαμαντίδη και συνάμα να το εφαρμόσει απέναντι σε ποιοτικότερες ομάδες που όμως τους λείπει το winning mentality (Ρεάλ)
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    7. Γιαυτό το ανέφερα μαξιμε.Όμως θεωρώ οτι η ρεάλ έει την ποιότητα να αντιδράσει σε κάτι τέτοιο.Σε ένα παιχνίδι τόσο κρίσμο δύσκολα παίρνεις την απόφαση να αφήσεις το ρούντι.Σκέψου τι έχεις να ακούσεις μετά απο τους ούνους οπαδόυς αν χάσεις.

      TROUBLE

      Διαγραφή
  31. Αν ο Παναθηναικός τα δώσει όλα με ένταση και πάθος μέχρι το τέλος θα κερδίσει την Ρεάλ. Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση του ομίλου και είναι ψιλοαδιάφορη΄, είναι η αίσθησή μου. Όλα θα φανούν στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λεμε για τα αρνητικα του Καπονο (μετα το σουτ,το χαος).Ομως εμενα μου φερνει στο μυαλο εναν αλλο παιχτη.Το Σασα Βουγιασιτς.Μηπως ο Καπονο ειναι ο Βουγιασιτς των φτωχων; (Εννοω ο ενας παιρνει 2+ μυρια,ο αλλος αν ερθει θα ερθει με λιγα κατοσταρικα)
    Τι παραπανω κανει ο Σασα; Παρομοια στατς στο ΝΒΑ,απλα ο Καπονο εχει 43,4% στα τριποντα εναντι 37% αλλα ο Σασα ειναι 3 χρονια νεοτερος.Επισης δεν τρελαινονται και οι δυο για την αμυνα.Απο δημιουργια και ο Σασα εχει φετος 1 ασιστ μεσο ορο,ποσο πιο χαλια μπορει ναναι ο Καπονο;
    Abruzzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Βούγιασιτς είναι μία χαρά αμυντικός με έμφαση στο κλέψιμο. Επίσης είναι πολύ καλός αθλητής και παίζει με μεγάλη ένταση. Έκανε κανονική καριέρα στο NBA και στην Ευρώπη έχει ήδη καθιερωθεί ως πολύ καλός σκόρερ. Είναι άλλο επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. το θεμα ειναι οτι με καπονο παραμενει το προβλημα στο 4 κ σε αμυνα κ σε επιθεση...αν ομως δν βρεθει κατι καλυτερο ασ ερθει ο καπονο απλα μετα ο πεδουλακης θα πρεπει να αλλαξει ρολους κ συστηματα στν ομαδα για να σου βγει η μεταγραφη κ να βρεις κ λυση στο 4

      balf

      Διαγραφή
  33. Power ranking Παναθηναικός case: Σε σχέση με πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Οι παίκτες καταρχάς. Από τις μεταγραφές η μεγάλη απογοήτευση ήταν βέβαια ο Άρμστρονγκ. Για μένα η δεύτερη μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ο Πάνκο, που έστω αυτό που μπορεί δεν το βγάζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά σπάνια. Έπαιξε καλά με την Καντού, ελπίζω να παίξει πάλι καλά με την Καντού. Ο Κίτσεν απογοήτευσε σε σχέση με την εικόνα των φιλικών, αλλά ήδη από τότε ο Jim είχε επισημάνει σοφά ότι ο παίκτης είναι άπειρος και μπορεί να τα χάσει σε πρώτη φάση με τις ευθύνες που θα επωμιστεί. Πρέπει να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες. Ο Ούκιτς παίζει αυτό που μπορεί σ' αυτό το στιλ παιχνιδιού που είναι όμως λάθος γι' αυτόν. Στην Μακάμπι ας πούμε τον έβλεπα να κάνει παπάδες. Δεν μπορείς να πεις όμως ότι δεν βγήκε. Αφού δεν μπορείς να τον αλλάξεις πρέπει να προσαρμόσεις λίγο την ομάδα σ' αυτόν. Μεταγραφές που βγήκαν 100% είναι οι Λάσμε και Μασιούλις. Ήξερες τί μπορούν να κάνουν και το κάνουν. Επίσης οι νέοι Έλληνες παίκτες δεν παρουσιάζουν εκπλήξεις, ούτε θετικές ούτε αρνητικές. Με λίγα λόγια τα στοιχήματα είναι ο Κίτσεν και ο Πάνκο, θες λίγο καλύτερη προσαρμογή στον Ούκιτς, να αντιμετωπίσεις την προιούσα παρακμή του 3D που την υποτίμησες και πέρσι και φέτος (ίσως ο Μπανκς δώσει λύσεις) και έναν καλό αντικαταστάτη του Άρμστρονγκ που να συμπληρώνει και τις αδυναμίες του Πάνκο. Κι όλα εντάξει. Χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο..

      Διαγραφή
    2. Κι εμένα.
      Ολα τα λεφτά είναι να περάσουμε στους 16.
      Μετά θα μιλάμε για άλλη ομάδα.
      Να βάλει λεφτά ο ΔΓ αλλά να υπάρχει ευρωπαικό όραμα.
      Αλλα λεφτά βάζεις λεφτά για euroleague άλλα για Ελλαδίτσα.
      ~ Boss ~

      Διαγραφή
    3. μ αρεσει που συμφωνησατε ολοι πως ο Ουκιτς ηταν καλος στη Μακαμπι
      χρου χρου

      Διαγραφή
    4. νομιζω υποθετικα μιλησε ο φιλος πιο πανω..ο ουκιτς δεν εχει παιξει ποτε στη μακαμπι..αλλα το στυλ του παιχνιδιου της μακαμπι με τα αρκετα isolation plays ενας εναντιον ενας πιστευω οτι θα ταιριαζε γαντι στον ουκιτς ..κατι αντιστοιχo συνεβαινε περυσι με τον λανγκφορντ κ φετος με τον λογκαν..

      enforcer

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε χρουχρου, υποθετικά το είπα για τη Μακάμπι. Έλεος. Χοχοχο.

      Διαγραφή
    6. Ναι σορρυ φιλε ετσι το καταλαβα ,ο Ουκιτς παντως ειναι καλος παικτης μπορει να βοηθησει και τον Παναθηναικο αρκει να βοηθηθει ,γενικως δηλαδη το μπασκετ που παει να παιξει ο Πεδουλακης δεν βοηθαει κανενα περιφερειακο παιχτη δεν ειναι τυχαιο που κανεις δεν ειναι σε καλη κατασταση τα συνεχομενα ποστ και η μανια με τον Σοφο ευθυνονται αρκετα.Οσο για τα λαθη στο ροστερ ειναι ειπωμενα με 4αρια τους Πανκο (αυτον θα εδιωχνα εγω οχι Αρμστρονγκ) και Τσαρτσαρη και χωρις ενα περιφερειακο παικτη με δολοφονικο σουτ και ενστικτο σκορερ(ο Μπανκς δεν ειναι τετοιος) δεν μπορει να χτιστει ομαδα.
      χρου χρου

      Διαγραφή
  34. Απαντήσεις
    1. Έλα ρε παιδιά τον άνθρωπο αφήστε τον ήσυχο, ας χαλαρώσουμε λίγο. Είπε πως δε θα σχολιάσει σχετικά με Μπανκς και λοιπά ονόματα μέχρι να ολοκληρωθούν κ οι δύο προσθήκες.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΒ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ?SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ(?)ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα, σιγά την αδιάκριτη, δε με ρωτάς άλλωστε πόσο χρονών είμαι ;-) Ήμουν στην 105 ακριβώς δίπλα στα σκαλιά, ουσιαστικά ανάμεσα στην άκρη του πάγκο και της γραμματείας (και όχι μωβ μπλουζάκι)

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ok ΝΑΤΑΛΙΑ,ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΕΣ,ΣΠΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΡΕΑΛ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ,Υ.Γ.ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
    5. Θα είμαι εκεί με τη Ρεάλ περιμένω πως και πως, δεν περνάει η ώρα ........ και από εδώ και στο εξής όποτε μπορώ εκεί θα είμαι :-)

      Διαγραφή
    6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΙΓΑ ΖΟΤΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ

      Διαγραφή
    7. Κι εγώ απορώ και λυπάμαι που έχασα τόσες όμορφες στιγμές τόσα χρόνια. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα υπάρξουν κι άλλες και θα αναπληρώσω το κενό ........ βασικά υπάρχει ένα μειονέκτημα, μένω κέντρο Πειραιά 10 λεπτά από το Πασαλιμάνι.... οπότε όλοι οι φιλοι οι παρέες καταλαβαίνεις Ολυμπιακοί... που να πας μόνος σου ....

      Διαγραφή
    8. Straaangers in the niiiight...

      (No offense παιδιά, πλάκα κάνω.. Άντε να δούμε πώς θα είναι η ομάδα σήμερα..)

      Διαγραφή
    9. Όταν η πλάκα είναι καλοπροαίρετη είναι καλοδεχούμενη, ιδίως από "αδέρφια" .... Καλή μας επιτυχία παιδιά

      Διαγραφή
    10. Μπράβο βρε Ναταλία, σε παραδέχομαι!

      Διαγραφή
  35. Που εισαι Jim μας λείπεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μα καλά, τι διάολο κάνει ο τζίμ? τόσος κόσμος τον περιμένει. καμία δικαιολογία για την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη εξαφάνισή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exo steilei sima stin nikolouli..

      Διαγραφή
    2. Τι λέτε ρε παιδιά.....χαλαρώωωωωωστεεεεε....ένα blog έχει φτιάξει ο άνθρωπος για να ποστάρει και να σχολιάζουμε, δεν έχει υπογράψει κάποια σύμβαση έργου...

      Διαγραφή
  37. Τζιμ συμφωνω για την Μακαμπι και την τοσο ψηλη της θεση αλλα οπως και εγω ετσι και εσυ ξερεις οτι ο ομιλος της ειναι παααρα πολυ βατος και στα δυσκολα θα χαθει και θα πεσει αμαχητι.Περιμενω Παουερ Ρανκινγκς 3 μετα την 1η φαση.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
    Τζιμι βαλε τα σχολια να περνανε απο εγκριση στο ξαναλεω.
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό προϋποθέτει συνεχή παρουσία κάποιου mod/admin στο blog...το οποίο προφανώς -από όσα έχει πει ο Jim- δεν είναι εφικτό...

      Διαγραφή
  38. Με τος απαιτησεις σας τον διωξατε τον ανθρωπο
    Μεχρι κ μενα με πρηξατε jim αυτο jim το αλλο.
    Κατσε απο το πρωι ως το βραδυ να μας γραφεις.
    Τσπ το παιδι δουλευει σαν κ μας χαλαρωστε
    Οσο αφορα το 65 % του gazzeta αν ειναι αληθινο βεβαια εχω να πω το εξης
    Ποσες κλωτσιες θελουμε εμεις οι ελληνες
    Ποσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα ρε παλίκαροι..! Είχα κάποια μπλεξίματα με την αστυνομία αλλά βγήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαντάζομαι οτι θα είχες και χρόνο να ετοιμάσεις το προφίλ του Μπάνκς :)))

      Διαγραφή
    2. Φυσικά.. όχι. Σου είπα πότε θα βγεί.

      Διαγραφή
    3. πιστεύεις οτι θα γίνει και αλλη μεταγραφή? δεν το βλέπω σύντομα..

      Διαγραφή
  40. Καλώς ήρθες Jim, μας τρόμαξες. Τι έχεις να πεις για τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή; Είσαι μάντης ή απλώς λογικά σκεπτόμενος; Πως να περιμένουμε τον ΠΑΟ την Πέμπτη; Διακρίνω μια εσωτερική ασυνεννοησία ή ασυμφωνία όσον αφορά στις μεταγραφές του ΠΑΟ;

    saxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα saxon, τι κάνεις φίλε? Μάντης είμαι. Με μια μικρή συνδρομή λέω και τον καφέ.. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Περιμένω και την επόμενη κίνηση στο μεταγραφικό κομμάτι και θα σου πω..

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω εάν βλέπεις Πανιώνιο αλλά ο Σιγάλας έχει περάσει πριονοκορδέλα το τιμ του Πανιωνίου.

      saxon

      Διαγραφή
  41. Γεια σου jim,ελειψες.Αστυνομια???το κατααααλαβα οταν διαβασα οτι γινεται συζητηση γυρω απο το ονομα σου μεσα στο ΟΑΚΑ χαχαχα!!!.Να σαι καλα,εγω παντως δεν ρωτω τιποτις,καταλαβα πολλα με την σιωπη σου(Μπανκς)."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα.. δυό μέρες στη στενή.. Για τον Μπανκς θα ανεβάσουμε. Τη σωστή στιγμή..

      Διαγραφή
    2. Ελα τωρα,πλακα κανεις!!!!Αλλα αν συνεχισεις θα το πιστεψω.Να σου πω, αν ειναι αληθεια,εσενα πιστευω εισαι αθωος παιδι μου πως να το κανουμε.
      Εμεις εδω ειμαστε, ανεβασε το οποτε θελεις.¨"Α"

      Διαγραφή
  42. twra katalaba giati fetos h omada einai etsi.. proponisi s leei!!! :)))
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Moa_8XgCLAo#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τζίμι, φτου ξελεφτερία.
    Αν μπορούσα να διαλέξω φίλε μεταξύ Πιετρούς και Χάουαρντ (λέμε τώρα, ρητορικό το ερώτημα), αν κι έχω πει πως χρειάζεσαι 3-4άρι με ενέργεια και σουτ (δλδ Πιετρούς), σε πείσμα όλων εγώ και αντίθετα στη λογική, θα διάλεγα Χάουαρντ. Απίστευτο θέαμα, για τα μάτια μας μόνο.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Θοδωρή. Στη προκειμένη φάση της καριέρας του μάλλον Πιετρούς..

      Διαγραφή
  44. και γιατί σε συνέλαβαν αν επιτρέπεται? διαβάζει και ο γιος μου εδω μέσα και δεν θέλω να τον διαφθείρεις.
    Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η πιό αδιάκριτη ερώτηση που μπορείς να κάνεις κυρ Κώστα, σε έναν -πρώην ή νυν- φυλακισμένο.. Σαν γκάνγκστερ έχω και εγώ ένα πάρε δώσε με το σγκεκριμένο μέρος. Μακριά τα παιδιά από το Hoopfellas!!!! Διαφθείρει..

      Διαγραφή
  45. telika o pappas asxetos...agumnastos mono gia ta sapia ths a1 kanei...amyna mhden..epi8esh mhden apnadi se kalous amyntikous kai tragika argos...asta kalutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πόση δόση ειρωνείας έχει το σχόλιο, πάντως ακόμα και έτσι να μην είναι, αν είχες -εσύ φίλε μου και όλοι όσοι τον αποζητάτε- άποψη του χαρακτήρα του, δεν θα ξαναμιλάγατε γι αυτόν... Λέτε να είναι τόοοσο πια άσχετοι όσοι (δεν) έχουν ασχοληθεί μαζί του?
      Δημήτρης

      Διαγραφή
  46. magoulo verikoko o banks ap'oti vlepo. 10 kila pano tha nai. axxaaxaxa e jim? ti les?
    Jesus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλησπέρα Τζίμ,
    έχεις φτιάξει τόσο καιρό τα προφίλ τόσων άσχετων που τελικά δεν ήρθαν στην ομάδα και τελικά για τον μπάνκς που ήρθε δεν θα φτιάξεις? γαιτι το κάνεις αυτό στο κοινό σου? καλύτερα να έλεγες δεν τον ξέρω και οχι αυτά που γράφεις.
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Χριστίνα απαντήσαμε.. Θα είναι πολύ πιό ουσιαστική μια ανάλυση του ρόστερ γνωρίζοντας και τις δύο προσθήκες, εφόσον γίνουν 2 βέβαια. Λίγο υπομονή..

      Διαγραφή
  48. jim υποψιαζεσαι ή γνωριζεις κατι για δευτερη προσθηκη??Αν ερθει και αλλος πρεπει να διωξουμε Αμερικανο ετσι??"Α".
    Υ.Γ Χριστινα διαβασα οτι αυτος αρεσκεται να παιζει αμυνα παρα επιθεση, κατα δηλωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παναθηναϊκός είχε βγεί στην αγορά και άλλον παίκτη, Χριστίνα. Αυτό ξέρω. Κάτσε να δούμε αν θα υπογράψει τον Μπανκς..

      Διαγραφή
  49. Jim γράψε κάτι για Πανιώνιο. Ενδιαφέρει πολύ κόσμο γιατί είναι στην ουσία τα τσικό των μεγάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. πολύ μπουλούκος ο μπάνκς.
    κατά τα άλλα ο jim τσίου...
    Χρυσάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλέ Χρυσάνθη δεν είχα δει φωτογραφίες. Πολύ χτισμένο το παλικάρι!
    Αυτός μάτια μου δεν μπορεί να στρίψει, όχι να περάσει απο τοίχο. Ακόμα και ο Σόφος σου λέω τα χρειάστηκε όταν τον είδε, μπήκε σε σκέψεις.
    Ο Αργύρης άλλα λόγια. Τον βλέπω να φεύγει πριν το δεκαήμερο. Α, θυμήθηκα σε ποιόν μου κάνει, είχε φέρει και η ΑΕΚ κάποτε κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο!!! Πως τον λέγανε να δεις; Εδώ τό' χω...
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο μπανκς σε ολη του την καριερα ειχε αυτη την σωματοδομη......οποιος κοιταξει παλια βιντεακια θα το καταλαβει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. για την ακριβεια 1'88 και 93 κιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20121114/engine/pegasus_LARGE_t_1041_105859402_type12450.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάντως ο Μπανκς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά/εργομετρικά. Υποθέτω ποσοστό λίπους κάτω από 12%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re autos einai pio xontros kai apo ton sxortsianiti!!! re pou tous vriskoume? sta xelononinjakia?
      kala kanei o jim kai adiaforei me ton paixti, afou tha kopei sto telos.
      Priest

      Διαγραφή
    2. για να περάσει κάποιος ιατρικές πρέπει να έχει ποσοστό λίπους κάτω απο 12%?
      ps: το μωρό μου, γιατί το παίζει δύσκολο?
      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    3. Έλα αγάπη μου, νάζια σου κάνω..

      Διαγραφή
    4. Στους ποδοσφαιριστές και τους βολειμπολίστες το ιδανικό ποσοστό λίπους είναι 8-10%. Στους μπασκετμπολίστες μπορεί να ναι και λίγο παραπάνω, όχι πολύ όμως ειδικά για γκαρντ.

      Διαγραφή
    5. Aς πούμε ο Davon Jefferson που είναι σούπερ αθλητικός θεωρήθηκε τεμπέλης λιπαρός με 12% ποσοστό λίπους.

      Διαγραφή
    6. Ρε παιδιά, έχετε δει από κοντά κάποιον που έχει σωματικό λίπος κάτω από 10% ?!?! Μοιάζει σαν να έχει να φάει 2 μέρες. Από την άλλη τι σχέση έχει το βάρος με το ποσοστό λίπους ? Μπορεί να είσαι 1.90 και 85 κιλά και να είσαι λαπάς, και μπορεί να είσαι 95 κιλά και να είσαι χτιστός. Πλην ποσοστού λίπους, παίζουν ρόλο το body mass, bone mass %, muscle mass % κ.α.

      Ποιος έχει δει π.χ. από κοντά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ τον Έμπεντε ? 1.88, 88 κιλά και φαινόταν διπλάσιος από οποιονδήποτε άλλο παίκτη (επειδή παλιότερα ήταν boxer ήταν χτισμένος). Ο Μάτζιος ήταν πιο βαρύς, αλλά ήταν λαπάς μπροστά του.

      Διαγραφή
  56. Επειδη ξερω απο υψος και κιλα η πιο χοντρος ειναι η τον παχαινει ο φακος.Ατομα με τα ιδια κιλα και ιδιο υψος ειναι πολυ πιο αδυνατα."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπέρα Τζιμ. Η επόμενη ανάρτηση είναι LA Confidential? Αν όχι, ένα γρήγορο σχόλιο για τον Ντ'Αντόνι στους Lakers? Προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ για την άμυνά τους. Και δεν έχουν καθόλου βάθος στον άσσο...

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τζιμ ασχέτως αν ταιριάζει ή όχι με το υπάρχων ρόστερ του Παναθηναικού ο Μπάνκς θα μπορούσες να μας πεις ποια είναι τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του παίχτη από όσο τον έχεις παρακολουθήσει τον παίχτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπερα Jim,εχω την αισθηση οτι η ζαλγκιρις θα ξεφουσκωσει στο β' γυρο,αφενως οι παιχτες κλειδια λιθουανοι παιχτες της τα χουν τα χρονακια τους αφετερου εχουν πολλους τραυματισμους(λαβρινοβιτς),σιγουρα εχει τα κορμια ο πλαθα να παιξουν φοβερη αμυνα(αυτο μου κανει εντυπωση) αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτα που κανουν ειδικα οι αμερικανοι της θα πιανουν παντα(ισως παιζει ρολο οτι ο ενας ειταν 1 χρονο ιεραποστολος!).Τωρα οι οπαδοι του παο ας κρατησουν μια πισινη στης αλλαγες παιχτων,μπορει να δουν και αλλες αλλαγες....ΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπερα jim...Διονυσης απο Ζακυνθο εδω!!δεν θα ρωτησω για Μπανκς εγω γιατι σε εχουμε πρηξει το ξερω,απλα περιμενω και εγω με αγωνια την επομενη αναρτηση σου φιλε!!καθε λιγο μπαινω στο blog...η γυναικα μου θα με χωρισει σε λιγο!!νομιζε στην αρχη οτι ειναι κανενα πορνο site!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσες φορές την ημέρα μπαίνεις εσύ σε πορνοσαιτς? έλεος!
      G for Τζίνα

      Διαγραφή
  61. Τζιμ, λέγε τι ξέρεις για τον Μπάνκς, βάλε κουκούλα και δώστον στεγνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θέλουμε Φώτση, Νίκολας και Καπόνο κατά σειρά προτεραιότητας στη θέση των Κίτσεν και Άρμστρονγκ. Τολμώ να πώ πως με αυτές τις προσθήκες γινόμαστε πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα. Κοντά σε αυτούς που θα δώσουνε το μακρινό σούτ που τόσο λείπει αλλά και πολλά άλλα ο Φώτσης, ΟΙ Διαμαντίδης,Σχορτσιανίτης και Ούκιτς κατά κύριο λόγο (και άλλοι σε μικρότερο βαθμό) αποκτούνε βοηθούς καυτά εξάσφαιρα και απογειώνονται. Στα σύν τών Νίκολας και Καπόνο οτι έρχονται με ψίχουλα κατά πως φαίνεται. Επιπλέον Φώτσης και Νίκολας θα προσδώσουν και ομοιογένεια στην όμαδα λόγω προϋπηρεσίας. Άγιε Βασίλη σε παρακαλώ φέρε μου αυτούς τους τρείς στο Παναθηναϊκό. Πολλά ζητάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ok, o banks eirthe na dokimastei h na dokimasei tipota pitogura?
    auta ta magoulakia einai gia zouligma xaaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλαίω χαχαααααχαχχα
      Priest

      ps: jim τι θα έλεγες να μας γράψεις πως πέρασες το 2μερο στη φυλακή? ήταν καλή εμπειρία?

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε συ Jim, με τόσα αλυσοπρίονα γύρω σου, πως κατάφερες να μείνεις 2 ολόκληρες μέρες μέσα??
      Δημήτρης

      Διαγραφή
  64. Μάγκες δύο καλά σημεία για σήμερα νωρίς κιόλας.Φενέρ διπλό και 1 η ρίτας.Τι λέτε?
    TEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μιλάς για ΟΠΑΠ να πούμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι δίνει 4.5 πόντους αβαντάζ στην Φενέρ και 7.5 πόντους αβαντάζ στην Λιέτουβος Ρίτας.

      Για το ματς Λιέτουβος-ΤΣΣΚΑ μετά την 20άρα που έφαγε η ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα απο την Μπαρτσελόνα θα θέλει κάπου να ξεσπάσει και η Λιέτουβος φαντάζει ως το ιδανικο θύμα.
      Η Λιέτουβος είναι η ομάδα που έχει βάλει μέχρι στιγμής τους λιγότερους πόντους στην Ευρωλίγκα, είναι η ομάδα που έχει τις λιγοτερες ασιστ και είναι η ομάδα με το χειρότερο ράνκινγκ.

      Για το ματς Κίμκι-Φενέρ η Φενέρ είναι μέχρι στιγμής η χειρότερη ομάδα στα συνολικά ριμπάουντ, είναι η χειρότερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ και στα αμυντικά ριμπάουντ μόνο η Κάχα είναι σε χειρότερη θέση απο την Φενέρ.

      Η Κίμκι είναι η ομάδα που κάνει τα λιγότερα λάθη από όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας, είναι η ομάδα που δίνει τις περίσσοτερες ασίστ αλλά στα αρνητικά της Κίμκι είναι ότι είναι η προτελευταία ομάδα σε ποσοστά ευστοχίας σε σουτ 3 πόντων με ποσοστό 27.8%

      Επειδή η Φενέρ είναι ικανή να ξεσπάσει και να κάνει μία καλή εμφάνιση το συγκεκριμένο παιχνιδι με την Κίμκι δεν θα το ακούμπαγα σε αντίθεση με το ματς Λιέτουβος-ΤΣΣΚΑ που πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει την Ρίτας και θα καλύψει και το χάντικαπ των 7.5 πόντων.

      --ΘΡΥΛΕΩΝ--

      Διαγραφή
  65. σαλον διπλο φιλε.δεν υπαρχει ομαδα προκομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλεύει ο άνθρωπος, δεν είναι άεργος κοπρίτης σαν εσένα

      Διαγραφή
    2. Άμα δεν σ' αρέσει, μην μπαίνεις στο blog βλακάκο!

      Διαγραφή
    3. Βρε Λουι,ο ανθρωπος γραφει απο χομπι εδω μεσα.δεν ειναι η κυρια απασχοληση του,και το χομπι μας το κανουμε οποτε μας κανει κεφι.Αντε στα τσακιδια λοιπον.

      Διαγραφή
  67. http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/343545-symfonia-me-kapono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΛΟ

      Διαγραφή
  68. Θυμάστε τις ιστορίες με τους Κινέζους; Έτσι τώρα ο Δημήτρης μπορεί να περιμένει με την απόκτηση του Καπόνο έσοδα από τη μαφία. Τελείως κουφή κίνηση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ton nachbar ton piaktara gt den ton tsibaei kaimia megali omada/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για μένα πάντως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την ευρωλίγκα δεν θα ήταν και καταστροφή.Ούτε ντροπή ούτε ξεφτίλα και κατάντια όπως θα γράψουν πολλά sites σε άρθρα τους. Ίσως μάλιστα να βγει και σε καλό. Να κάτσουν οι παίκτες και ο Πεδουλάκης να δουλέψουν χωρίς πίεση και επικεντρωμένοι στον βασικό στόχο που είναι το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι να μείνουν αυτοί που μπορούν ως κορμός. Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μ'αρέσει που οι διαιτητές στη Μόσχα ζήτησαν και instant replay.. Το καλάθι εμφανώς ήταν εκτός χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή