Athlenda

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τα φαντάσματα του ΟΑΚΑ και το ξωτικό της Βαλτικής..


Όταν ο Ολυμπιακός πλησίασε το χρυσό διπλό, τα φαντάσματα του Ολυμπιακού σταδίου έκαναν την εμφάνιση τους και ο Παναθηναϊκός πήρε τη σπουδαία πρώτη νίκη στη σειρά. Το ΟΑΚΑ έχει πλέον αποκτήσει "αίγλη" Boston Garden σε αυτά τα ματς.. Το Hoopfellas αναλύει..



Τη περίοδο 1985-86 το αποπνικτικό για τον αντίπαλο Boston Garden έμοιαζε με θηλιά.. Οι Σέλτικς έτρεξαν ένα 40-1 home record στη κανονική περίοδο, τελείωσαν αήττητοι εντός τα play-offs και την επόμενη σεζόν μέτρησαν ρεκόρ 39-2 στη Βοστόνη.. Οι μύθοι στα σοκάκια της πόλης και τα πολλά irish bars μιλούν για παιχνίδια (μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας) στη κακή βραδιά των Σέλτικς,  που "κερδίζονταν" από τη μυσταγωγία του γηπέδου.. Τέτοιες ιστορίες θα ακούσεις αμέτρητες από τους οπαδούς που ζούν και αναπνέουν για τα sports της Βοστόνης και τους Σέλτικς..

Πάμε σε ένα διαφορετικό ρεκόρ.. Το ΟΑΚΑ αρχίζει και αποκτά τέτοιον χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό. Ένα ανυπέρβλητο ψυχολογικό εμπόδιο (που δεν περιορίζεται μόνο στον μεγάλο αντίπαλο του) που κάθε φορά τον καταβάλλει, τον υπνωτίζει και τον νικά.. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 32η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του σε τελικούς Α1..


Έκανα αυτή την εισαγωγή/παρομοίωση για να τονίσω το πόσο πολύ έχει επηρεάσει τους ερυθρόλευκους (φαίνεται καθαρά στην..εικόνα τους) αυτό το ψυχολογικό τοίχος και πόσο "ασφάλεια" και αυτοπεποίθηση δίνει στον Παναθηναϊκό, μιλώντας κυρίως για τις βραδιές που πραγματικά την χρειάζεται όπως στον πρώτο τελικό. Σε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά, physical και με συναισθηματικές εναλλαγές. Για κάποιο λόγο, στοιχεία αναμενόμενα. Οι δύο αντίπαλοι τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει ντέρμπι που κυλούν στη πλειοψηφία τους με συγκεκριμένο τρόπο.


-Οι πράσινοι βασίστηκαν για μια ακόμα φορά στην ασφάλεια του ποστ παιχνιδιού, με τα γκαρντς και τον Ματσιούλις. Και λέω "ασφάλεια" γιατί η post up επίθεση σου αποφέρει σε πολλούς τομείς, ακόμα και στις περιπτώσεις που δε θα σκοράρεις άμεσα. Εξασφαλίζεις αμυντική ισορροπία και μια διάταξη με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας να ελέγξει την transition offense του αντιπάλου, δίνεις ανάσες στα γκαρντς σου (πολύτιμο στοιχείο για το φετινό Παναθηναϊκό) όταν αυτά δεν αναμυγνείονται άμεσα και παράλληλα επιλέγεις τον πιο σίγουρο δρόμο για τη γραμμή των προσωπικών (ποντάροντας παράλληλα και στη παράμετρο του εντός έδρας παιχνιδιού) φθείροντας την ίδια στιγμή τον αντίπαλο. Οι προσωπικές είναι ένα από τα πιο κομβικά στοιχεία σε τέτοια κλειστά ματς με χαμηλό σκορ και συγκεκριμένο αριθμό κατοχών. Κλειδί.. Οι γηπεδούχοι -πιο aggressive και με σαφή προσανατολισμό να επιτεθούν από το ζωγραφιστό επιδιώκοντας την επαφή- φυσιολογικά εκτέλεσαν περισσότερες βολές όντας μάλιστα και πολύ πιο εύστοχοι. 22/24 προσωπικές για τον Παναθηναϊκό, 5/13 μόλις για τον Ολυμπιακό, ο ποίος θα μπορούσε να είχε παραπάνω ευκαιρίες από τη γραμμή της φιλανθρωπίας εάν σε μεγάλο μέρος του ματς δεν ..πέταγε χαρταετό από την περιφέρεια επιμένοντας στο τρίποντο και δείχνοντας φόβο να τελειώσει από το ζωγραφιστό.


-Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να απομονώσει αμυντικά το ζευγάρι του pick & roll, απόφαση που "έχτισε" τις προϋποθέσεις για μια κακή shooting-night του Παναθηναϊκού (βασικά τη χειρότερη των τελευταίων ετών). Ο Αλβέρτης απάντησε βάζοντας πολύ έξυπνα ένα σκριν στη πλάτη του Ντάνστον την ώρα που αυτός αμυνόταν με πίσω βήματα (αν και ο Ολυμπιακός το διάβασε) ενώ είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης φυλάει ποσοστό ενέργειας (από το λίγο που εξοικονόμησε τη σεζόν αυτή) για να έχει 2-3 πιο φρέσκες ενέργειες σε κάθε ματς με τον αιώνιο αντίπαλο, καθώς τον είδαμε είτε σε κατάσταση "αλλαγής" είτε σε πρώτο χρόνο μετά από σκριν επιλογής να επιδιώκει να πάει προς τα μέσα πιο φρέσκος, με περισσότερες δυνάμεις. Σκεφτείτε να είχε στελεχωθεί το μπακόρτ με υλικά που θα του εξασφάλιζαν περισσότερες ανάσες.. Πιο νέος δε πρόκειται να γίνει ο αρχηγός των πρασίνων, όμως μπορεί να μαζέψει τις δυνάμεις του για τα καυτά παιχνίδια της σεζόν όταν δε θα παίζει σπάταλα 35λεπτα γιατί δε του το επιτρέπει η ομάδα του η ίδια..


Συνεχίζοντας το σχόλιο για την άμυνα του Ολυμπιακού, μπορούμε να σημειώσουμε την καθαρά ένας με έναν άμυνα που επέλεξε ο κόουτς Μπαρτζώκας στο ποστ απέναντι στον παίκτη που έκρινε το ματς τελικά, τον Γιόνας Ματσιούλις. Νομίζω ότι κάπου "γλυκάθηκε" από την περιφερειακή αστοχία του αντιπάλου ο πάγκος του Ολυμπιακού, δε νοείται αλλιώς. Δύο είναι τα κορμιά που μπορούν να χτυπηθούν από το "3" χαμηλά με τον Λιθουανό ταύρο. Ο Παπαπέτρου και ο Κόλινς. Σε αυτούς τους δύο μπορώ να δικαιολογήσω "μονή" άμυνα (αν και πάλι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού όμως είναι σαφώς καλύτερες με αυτούς τους 2 στη πλάτη του Ματσιούλις), όχι όμως και από τους Περπέρογλου-Λοτζέσκι που μοιάζουν με "φτερό" πίσω από τον Λιθουανό. Συν τοις άλλοις, δείγμα της έλλειψης συγκέντρωσης που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι σε μεγάλο κομμάτι του ματς, στην πιο κρίσιμη φάση (στο post up του Ματσιούλις που έγραψε το 55-53) ο Λοτζέσκι ΔΕΝ κάνει καν φάουλ. Θέμα συγκέντρωσης 100%, ανάλογο με το fast break που έφαγε στη πλάτη στυμμένης άμυνας στη πρώτη περίοδο ο ίδιος παίκτης από τον Λιθουανό..


-Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό πρώτο δεκάλεπτο. Με την αυτοπεποίθηση του undefeated στην ..αρένα του ΟΑΚΑ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κυριαρχεί πλήρως απέναντι στο ερυθρόλευκο μπακόρτ, τον Ματσιούλις κορυφαίο του γήπεδο (και..εκτελεστικό όργανο) και μια πολύ καλή άμυνα που έστειλε από την αρχή το μήνυμα στον αντίπαλο (με τον Σπανούλη να τρώει συνεχείς..απαγορεύσεις). Στη πρώτη περίοδο οι πράσινοι έδειξαν ότι ψυχολογικά είναι ομάδα πιο έτοιμη να παίξει τη σειρά, λιγότερη "συναισθηματική" σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έμοιαζε να παίζει με σβηστά φώτα.. Όχι χωρίς δικαιολογία. Ειλικρινά νόμιζα ότι οι ερυθρόλευκοι θα είχαν πιάσει το νόημα από την τελευταία τους επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και θα επέμεναν συστηματικά και με προσήλωση να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι (κυρίως στον Ντάνστον), είτε με pick&roll, είτε με post up από τους φόργουορντς. Προσωπικά με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα, θα επέμενα σε συνεχόμενες επιθέσεις/τελειώματα αυστηρά από "μέσα" ανεξαρτήτου αποτελέσματος.. Αποδεδειγμένα οι ερυθρόλευκοι παίζουν καλύτερα ποντάροντας σε αυτή την τακτική.. Και φάνηκε καθαρά στο ξεκίνημα της επανάληψης όπου επέστρεψαν ενώ σταδιακά κέρδισαν και τη μάχη των κατοχών. Όταν όμως στο τέλος χρειάστηκαν "ασφαλείς" πόντους δε τους είχαν. Γιατί αυτοί δεν έρχονται μέσα από το περιφερειακό σουτ.. Πρέπει να έχεις δημιουργήσει το πλαίσιο προηγουμένως για να μπορέσεις να πάρεις τους λεγόμενους "ασφαλείς" πόντους και οι φιλοξενούμενοι δε το είχαν κάνει.

-Στον Παναθηναϊκό προβληματίζει σίγουρα το ποσοστό από το τρίποντο. 1/20 είναι χοντρό.. Και το χειρότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να το αφήσει πίσω από τα πρώτα λεπτά στο ματς του Φαλήρου γιατί μπορεί να σε ακολουθεί μια αστοχία στο τρίποντο σε όλη τη σειρά (δηλ. να βρεί και ο Παναθηναϊκός το δικό του φάντασμα). Θα χρειαστεί λοιπόν το ξύπνημα των Κάρι-Μπράμος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέχεια γιατί η σειρά είναι μακρά και αυτό το κομμάτι σημαντικό στο επιθετικό παιχνίδι των πρασίνων. Προχθές μάλιστα ήταν μια από τις αιτίες του πράσινου μπλακ-αουτ, καθώς δυνάμωσε την άμυνα του Ολυμπιακού και έκανε την πράσινη επίθεση να φαίνεται ξύλινη.. Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό.. Είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Μπαρτζώκας, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να είναι άστοχος από το τρίποντο, τζογάρει ηθελημένα το σουτ στέλνοντας διπλή κάλυψη στον Ματσιούλις..


-Σε προσωπικό επίπεδο ο Λιθουανός φόργουορντ του Παναθηναϊκός έπαιξε σαν "ξωτικό" της Βαλτικής. Κατάπιε κάθε αντίπαλο χαμηλά και βγήκε νικητής στο συντριπτικό ποσοστό των προσωπικών μονομαχιών. Στον Ματσιούλις αντικατοπτρίζονται στοιχεία της ταυτότητας του παιχνιδιού των πρασίνων. Έξυπνο και physical μπάσκετ.. Γαρνιρισμένο μάλιστα και με μεγάλη διάθεση, την οποία έβγαλε από το ξεκίνημα. Μακράν ο πολυτιμότερος του γηπέδου ενώ για τους νικητές σημαντικός ήταν και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που δεν πήρε βοήθεια στο μπακόρτ ενώ θετικό πρόσημο παίρνουν και οι Λάσμε-Γκιστ. Στην αντίπερα όχθη, το πολυεργαλείο Μάρντυ Κόλινς (7π.-8 ριμπ.-6 τελικές) δείχνει ότι λόγω στυλ παιχνιδιού μπορεί να σταθεί παντού στο γήπεδο σε αυτά τα physical παιχνίδια ενώ από τους υπόλοιπους οι Περπέρογλου-Ντάνστον ξεχώρισαν. Κακός ο Μάντζαρης (που είναι πολύ σημαντικός στη συγκεκριμένη σειρά) ενώ η επιθετικότητα του Σλούκα γύρισε "μπούμερανγκ" (1/8 FG).

Πάμε Φάληρο τη Δευτέρα.. Το άγχος στον Ολυμπιακό. Περιφερειακή ευστοχία από πλευράς Παναθηναϊκού θα προσθέσει πίεση στον γηπεδούχο. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι επιλογές των προπονητών..Ειδικά του Μπαρτζώκα που πρέπει να αλλάξει τη φύση των αγώνων αυτών σε ένα ποσοστό για να κάνει την ομάδα του να φανεί καλύτερη από τον αντίπαλο. Τρία γκαρντς? Ματς-απ ζώνη? Διπλή άμυνα στο ποστ και παγίδα επιλογής τζογάροντας με συγκεκριμένο παίκτη? Τα παιχνίδια είναι υψηλών προπονητικών απαιτήσεων και σίγουρα και οι πράσινοι θα χρειαστούν παραπάνω πράγματα από τον προπονητή τους επίσης.  Ίδωμεν..



197 σχόλια:

  1. jim πολυ καλη αναλυση! Εγω θεωρω οτι ειναι κοινος τοπος οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα. ΑΛΛΑ στα ματς με τον αιωνιο παντα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και πρεπει να δειξει πολλα και διαφορετικα η ομαδα για να παρει το πρωταθλημα. Πρωτα απ ολα πρεπει να νικησει στο ΟΑΚΑ κατι που φανταζει οριακα απιθανο!

    Οσον αφορα το ματς δε θα κανω καποια εκτενη αναλυση. Ο ΠΑΟ δειχνει οτι οχι απλα νικαει τον ολυμπιακο αλλα το κανει και ευκολα. Ακομη και αν ο οσφπ σε μια στιγμη εδειχνε να εχει το πανω χερι, νομιζω οι περισσοτεροι απο μας ηταν σιγουροι οτι το ματς θα γραφει 1-0 για παο στο τελος.

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο παπαπετρου επαιξε τοσο λιγο! Νομιζω ενα σχημα με κολλινς, σπανουλη, παπαπετρου, περπερογλου και ντανστον ειναι αυτο που πρεπει να τραβηξει τη σειρα περισσοτερο. Ο Μαντζαρης καιρο τωρα ειναι εκτος ψυχολογιας. Και στα ματς με τη ρεαλ ηταν μετριος. Επισης, ενα σχημα με κολλινς σπανουλη σλουκα περπερογλου και ντανστον θα ηταν δυνατο να δωσει στον ολυμπιακο αυτο που δεν εχει πετυχει ουτε μια φορα ως τωρα τα δυο αυτα χρονια. Να παιξει στο δικο του τεμπο!! Αν γινει αυτο πολλα θα αλλαξουν για ολη τη σειρα. Οσο τα ματς θα πηγαινουν στους 60 ποντους ξερουμε οτι θα κερδιζει ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΟ! Νομιζω παντως οτι θα δουμε αλλο ματς τη δευτερα και ο παναθηναικος θα ειναι επισης πολυ καλυτερος και λογω ψυχολογιας!

    ΥΓ: Εχουμε κουραστει να διαβαζουμε σε ολα τα site πλην αυτου εδω προφανως, οτι φταινε οι μεταγραφες. Ο lojeski εχει αναγορευτει 50 φορες σε μεταγραφη του αιωνα και αλλες τοσες σε χειροτερη μεταγραφη της ιστοριας που δε μπορει να βαλει ενα σουτ. Jιm εισαι μια ωαση μπασκετικης αναλυσης, πραγματικα!

    ΥΓ2: Πρεπει να παρει λιγο χρονο ο simmons. Ειναι δεδομενο οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα να ανεβασει τεμπο, να παιξει δυνατη αμυνα και να καθαρισει και λιγο το μυαλο του ντανστον!
    ΥΓ3: Ο Πετγουει αν και εχει προβληθει και πολυ απο τα ΜΜΕ ειναι μετριος ολη τη χρονια... Η ομαδα εχει απιστευτο κενο οταν παιζει ο πολυ συμπαθης και θεαματικος Μπρεντ...

    Favors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim αν θέλεις, πες μας τη γνώμη σου για τη μη χρησιμοποίηση του Σερμαντίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτον τον πηρε ο γαυρος για να μην το παρουμε εμεις ( ειχε ακουστει οτι τον θελαμε) τον πληρωσαν ακριβα για να τον εχουν στον παγκο αντε το πολυ πολυ να αλλαζει και καμια λαμπα.

      Διαγραφή
  3. Ακριβως το ιδιο παιχνιδι εκανε ο ΟΣΦΠ και στην γιουρολινγκ βαρουσε τριποντα, 31 στην ακριβεια εναντι 28 προχθες, που το παραξενο.Δεν τον κατηγορει κανεις σε αντιθεση με τον ΠΑΟ που το κατεκριναν ολοι οταν γινοτανε.Καλυτερη ομαδα μονο στην επιθεση ο ΟΣΦΠ οχι οτι ειναι καλυτερη ομαδα η εχει πιο ποιοτικους παιχτες,αλλο αν εχουμε πτωση στα γκαρντ φετος.. .http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=PAN&gamecode=225&seasoncode=E2013#!boxscore http://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=03CAE836&mode=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και ειναι πολυ πιθανο να μη συμφωνησουμε, αν κοιταξεις τα ροστερ καθαρα περαν χημειας και αν ταιριαζουν στο στησιμο της ομαδας νομιζω οτι ο ολυμπιακος υπερτερει παντου εκτος της θεσης ''4''...Αν και εχει ελαχιστη σημασια να κοιτας αυτο ξεκομμενο απο τους αλλους παραγοντες. Οπως ευκολα μπορω να πω οτι ο ολυμπιακος φανταζει και μαλλον ειναι καλυτερη ομαδα, ετσι ευκολα μπορω να πω οτι για να νικησει τον παο πρεπει να ξεπερασει τον εαυτο του. Το οτι ο παο εχει βρει το κλειδι για την αντιμετωπιση του οσφπ δε σημαινει οτι ειναι καλυτερος! Καλυτερος ειναι αυτος που σε σειρα πεντε αγωνων σε τελικους επικρατει! Αρα σε λιγο καιρο θα μπορουμε να μιλαμε με πιο ασφαλη συμπερασματα..πχ οι ΝΕΤS στο nba ολη τη χρονια νικουσαν το miami..την κρισιμη στιγμη σε ματς ζωης και θανατου, ολες οι αποριες λυθηκαν...

      Favors

      Διαγραφή
  4. Παρένθεση: Βοστόνη - Χιούστον 1986, ίσως οι πρώτοι τελικοί ΝΒΑ που μετέδωσε η ΕΡΤ. Σε περιγραφές Θοδωρή Κοτσώνη να λέει τον Ρόντνεϊ Μακρέι των Ρόκετς "Μακρέ". Κλείνει παρένθεση...
    Αυτό το πράγμα με τους λάθος γκαρντ πόσο άλλο να το πληρώσει ο Παναθηναϊκός; Χθες είχαν οι 3 που υποτίθεται ξεκουράζουν τον Μήτσο, όλοι μαζί, 8 πόντους και -1 ranking! Αν έβαζε άλλα 2 σουτ ο Κάρι κι άλλο 1 ο Ούκιτς, δεν θα ξανάμπαινε στο ματς ο Ολυμπιακός. Και κοστίζουν (Ούκιτς, Κάρι, Ράιτ) 1,2-1,3 εκατ. ευρώ. Βάζεις κάτι παραπάνω και παίρνεις πακέτο Κούπερ και Καλάθη...
    1/20 τρίποντα δεν ξαναγίνεται πάντως. Ειδικά Μήτσος, Φώτσης, Ματσιούλις δεν μπορεί παρά να το "ματώσουν" στο ΣΕΦ. Αλλά ο τραυματισμός Γκιστ ίσως αποδειχτεί καθοριστικός. Για τον 2ο, αλλά περισσότερο για τον 3ο τελικό...
    ΜΗΤΣΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΟ - ΟΣΦΠ Μέρος 1ο
    (Ή πώς να μην σέβεσαι ούτε καν τον Hitchkock)

    Έχοντας πλεόν βάλει τις σκέψεις μου σε μια σειρά μετά από τα ανάμεικτα συναισθήματα που μου άφησε ο πρώτος τελικός, μπορώ να παραθέσω την γνώμη μου για τα τεκταινόμενα στο αγώνα, εντός και... εκτός ;-) του παρκέ. Απόφασισα να τα καταγράψω σε μία μορφή λίστας που νομίζω αποτυπώνει καλύτερα το πώς εγώ "είδα" τον τελικό (το είδα είναι σαφώς υπερβολικό ως ρήμα, καθώς φέτος τα ματάκια μου έχουν υποφέρει στα μεταξύ τους παιχνίδια, τα οποία είχα την ατυχία να τα δω δυστυχώς όλα, οπότε ένας θεός ξέρει αν, και πώς μπορώ να βλέπω ακόμα).


    ΑΡΝΗΤΙΚΑ

    1) Το γεγονός ότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμα 2-4 αγώνες για τα φετινά play-off, που σημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωση τους, πολύ φοβάμαι ότι όσοι τα παρακολουθήσουμε θα μπορούμε πλέον και με το νόμο, να δηλώνουμε στις διάφορες υπηρεσίες την τύφλα μας (για επιδόματα αναπηρίας, κλπ)...

    2) Η ατυχής σύγκριση του προχθεσινού αγώνα με αυτόν του τελικού της Euroleague, στον οποίο οι δύο ομάδες είχαν πετύχει σχεδόν διπλάσιους πόντους από ότι οι δύο ελληνικές ομάδες προχθές...

    3) Το ότι στην κυριολεξία 4 παίκτες του ΠΑΟ (3D, Lasme, Gist, Maciulis) νίκησαν 6 παίκτες του ΟΣΦΠ (Dunston, VSpan, Πέρπε, Collins, Πριντ, Ματ)...

    4) Το 43 στο ομαδικό PIR του ΟΣΦΠ...

    5) Οι 5/13 βολές του ΟΣΦΠ...

    6) Το 1/20 τρίποντα του ΠΑΟ...

    7) Οι 22/24 βολές του ΠΑΟ (αρνητικό για τον ΟΣΦΠ)...

    8) Το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις ΔΙΚΑΙΕΣ βολές ΚΑΙ των δύο ομάδων...

    9) Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έβαλαν μαζί όλους και όλους 88 πόντους από FG (37 ο ΠΑΟ και 51 ο ΟΣΦΠ)...

    10) Το ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ νωθρό ξεκίνημα του ΟΣΦΠ που ευτυχώς δεν του κόστισε (δέστε παρακάτω στα ΘΕΤΙΚΑ γιατί)...

    11) Η απουσία από τον ΟΣΦΠ, του... φουνταριστού της ομάδας υδατοσφαίρισης, ο οποίος φαίνεται ότι τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τον Maciulis στην άμυνα στο post (ή έστω της Διαμαντοπούλου από την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του ΟΣΦΠ, που απέδειξε ΚΑΙ σήμερα ότι είναι εξαιρετική αμυντικός (Χ) )...

    12) Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης του ΟΣΦΠ στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα που του κόστισαν και τη νίκη...

    13) Ο γενικός εκνευρισμός του προπονητή του ΟΣΦΠ, που διαμαρτύρονταν στους διαιτητές σχεδόν σε κάθε φάση του αγώνα και έφτασε στο σημείο να βγάλει το σακκάκι του...

    14) Η πολύ ΣΩΣΤΗ παραδοχή του προέδρου του ΠΑΟ, ο οποίος είπε "ευτυχώς που υπάρχει και ο Διαμαντίδης". Αρνητικό γιατί για άλλη μια φορά μέσα στην αγωνιστική αυτή περίοδο, και συγκεκριμένα προχθές, χωρίς τον 3D (ότι και αν έκανε ο Maciulis) ο ΠΑΟ δεν θα επικρατούσε...

    15) Η μη χρησιμοποίηση του Κατσίβελη που θα μπορούσε να δώσει τουλάχιστον καθαρό μυαλό και ταχύτητα εκτέλεσης στην επίθεση, κουράζοντας και τον 3D στην άμυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ΔΓ αυτο για τον ΔΔ μαλλον το ειπε για να μειωσει τον Σπαν,επειδη ο ηγετης σας θελει εγωιστικα να τα κανει ολα μονος του. σε αντιθεση με τον ΔΔ που ειναι πιο ομαδικος.εκανε πισω και εδωσε χωρο στον Ματσιουλη,ασε που οσοι ηταν γηπεδο ειπαν οτι ο Μητσος ειναι ο κοουτς στο παρκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του ΔΓ όταν το είπε αυτό (και αν αφορούσε και τον , που στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και 4 τελικές πάσες), αλλά στο υπόλοιπο του σχολίου σας, απλά με επαναλαμβάνετε...

      Αλέξης

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη, εννοούσα και τον VSpan.

      Αλέξης

      Διαγραφή
  6. 16) Η μη χρησιμοποίηση των Παππά και Γιάνκοβιτς σε ένα αγώνα που το 1/20 τρίποντα του ΠΑΟ (αλλά και η κακή εμφάνιση των Μπράμου, Curry, Ukic και Wright) ΦΩΝΑΖΑΝ (μέχρι που βράχνιασαν) την ανάγκη για περισσότερη ενέργεια, αλλά και το φρεσκάρισμα της ομάδας στην επίθεση με νέες επιλογές...

    17) Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ανάγκη του VSpan να πάει σε ακραίες επιλογές στο τέλος ενός τέτοιου αγώνα, ειδικά όταν ΚΑΙ ο χρόνος της επίθεσης αλλά ΚΑΙ οι συνθήκες επέτρεπαν εναλλακτικές και πιό ορθολογικές επιλογές...

    18) Η ατυχία και αδικία της σπυριάρας, που ενώ έχεις κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι - 2 αφελή λάθη στο τέλος γκρέμισαν ότι είχες χτίσει μέχρι τότε (Πέρπε) και ένα χαμένο αμυντικό rebound σε πολύ κρίσιμο σημείο προς το τέλος του αγώνα, μετατράπηκε αναπάντεχα σε έμμεσο τρίποντο ζωής για τον, διασωληνομένο στην εντατική εκείνη τη στιγμή, ΠΑΟ (Collins)...

    19) Η ΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΗ επίθεση του ΟΣΦΠ, που αντί οι παίκτες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις οι παίκτες και να κουράσουν αυτούς του ΠΑΟ αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες καλύτερης επιλογής στις επιθέσεις της ομάδας, έγινε τελικά βούτυρο στο ψωμί των παικτων του ΠΑΟ σχεδόν σε όλο τον αγώνα...

    20) Η χρησιμοποίηση του Dunston για 34 λεπτά και του VSpan για 30...

    21) Το γεγονός ότι ενώ στο τέλος το παιχνίδι είχε σασπένς, αλλά δεν νίωσαμε αγωνία ούτε στο παραμικρό, αναιρώντας έτσι μέχρι και τον... Hitchkock...


    ΘΕΤΙΚΑ

    1) Το γεγονός ότι ευτυχώς 6 αγώνες των δύο ομάδων έγιναν ήδη και είμαστε ακόμα ζωντανοί...

    2) Ο Collins, ο Πέρπε και ο Dunston (για τον ΟΣΦΠ)...

    3) O Maciulis, ο 3D και ο Gist (για τον ΠΑΟ)...

    4) Η αντίδραση του ΟΣΦΠ στα -16 και -11 μέχρι το προσπέρασμα στο +2 (51-53) που έδειξε ότι ο ΟΣΦΠ τον είχε τον ΠΑΟ προχθές, και εξηγεί γιατί δεν έπαιξε τελικά ρόλο το κακό ξεκίνημα του ΟΣΦΠ...

    5) Το 4 οφείλονταν και στο ότι ο προπονητής του ΟΣΦΠ δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τον ειχε ρε εξυπνε,που βαλανε 1 τριποντο οι βλακες, 5 τριποντα να εβαζαν σιγα μην πλησιαζες 2 λεπτα πριν το τελος,Οσο για τα λαθη σας απο την πιεση την δικη μας εγιναν.Μονα ζυγα δικα σας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν κοιτάτε καμία φορά τί γράφετε? Τί σημασία έχει που οφείλονταν τα λάθη? Το σημαντικό δεν είναι ότι έγιναν, και κόστισαν την ήττα στον ΟΣΦΠ?

      Όσο για την πρώτη σας γραμμή, αντίστοιχα 4 βολές από τις 8 χαμένες που είχε ο ΟΣΦΠ να έβαζε, ο ΠΑΟ θα έχανε..

      ΑΝ.................................................................

      Αλέξης

      Διαγραφή
    3. εσεις τις βολες τις χανετε συνεχεια πανω κατω τα ιδια ποσοστα ειχατε,το 1/20 ομως ειναι εξωπραγματικο για μας.Σιγα την ομαδα ρε που εχετε δυσκολευεστε απο αυτον τον Παο και νομιζετε οτι ειστε υπερομαδα.Η ξεχασατε πως κερδισατε στο Σεφ με τα 31 τριποντα.Μπηκανε στο τελος και κερδισατε, παλι σε ολο τον αγωνα ο ΠΑΟ ηταν μπροστα και με διαφορα και με 16 ασιστ και μεσα στη εδρα σας και με καλυτερα ποσοστα στην ρακετα. 22/43.(μονο εσυ θα δινεις στατιστικα χεχε)Τουλαχιστον εμεις λεμε οτι δεν εχουμε ομαδαρα,εσεις αλαζονες οπως παντα ειστε ομαδαρα και παντα σας αδικουν.

      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμος 24 Μαΐου 2014 - 2:59 μ.μ.

      Δεν γνωρίζω ποιοί είμαστε εμείς οι αλαζόνες όπως λέτε, αλλά αν πράγματι η ομάδα που σας νίκησε με 25 πόντους διαφορά είναι ανύπαρκτη, τότε...

      Αλέξης

      Διαγραφή
  7. 6) Το 1/20 στα τρίποντα (για τον ΟΣΦΠ)...

    7) Το 22/24 βολές (για τον ΠΑΟ)...

    8) Το γεγονός ότι ο προπονητής του ΟΣΦΠ δεν έδωσε το σακκάκι του, όταν το
    έβγαλε, στους διαιτητές (κάτι μου θυμίζει αυτό :-) )...

    9) Η πολύ ΣΩΣΤΗ παραδοχή του προέδρου του ΠΑΟ για το Διαμαντίδη...

    10) Η ... πολύ "μελέτη", όχι εντός του παρκὲ, αλλά εκτός ;-) ...

    11) Η πολύ καλή άμυνα του ΟΣΦΠ στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟ να κάνει 8 λεπτά να πετύχει πόντο...

    12) ΟΙ 14 τελικές πάσες του ΟΣΦΠ έναντι των 8 του ΠΑΟ...

    13) Τα 9 επιθετικά rebounds του ΟΣΦΠ έναντι των 4 του ΠΑΟ...

    14) Το παιχνίδι του ΟΣΦΠ με τους ψηλούς στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκάλεπτου...

    15) Η ΑΜΕΣΗ αντίδραση του ΟΣΦΠ στο κάκο 1ο δεκάλεπτο, που εξαργυρώθηκε με το 16-20 υπέρ του ΟΣΦΠ στο 2ο δεκάλεπτο.

    16) Η παραδοχή ότι τελικά στο ΟΑΚΑ ο ΟΣΦΠ παίζει γενικά καλύτερα χωρίς το αρχηγό του...

    17) Η χρησιμοποίηση του Johan έστω και για μόνο περίπου 5 λεπτά...

    18) Η διαιτησία δεν πρωταγωνίστησε στον αγώνα...


    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    1) Στον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο VSpan ας χρησιμοποιηθεί σε ρόλο Rodriguez. Ας μην αρχίσει τον αγώνα, και όταν μπει να αγωνιστεί θα έχει πιό καθαρό μυαλό και οι αντίπαλη άμυνα δεν θα έχει προσαρμοστεί επάνω αμέσως.

    2) Ίσως να είναι καλύτερα για την ομάδα, αν ο VSpan δεν αγωνιστεί περισσότερο από 20 λεπτά στον επόμενο αγώνα του ΟΑΚΑ.

    3) Στα τελευταία 2-3 λεπτά του αγώνα στο ΟΑΚΑ, να προσπαθήσει περισσότερο ο προπονητής του ΟΣΦΠ να κρατήσει συγκεντρωμένους του παίκτες, είτε μέσω των time-outs, είτε με κατάλληλες αλλαγές παικτών, ώστε να είναι στο παρκέ εκείνες τις στιγμές οι παίκτες που είναι γενικά πιό ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, και όχι απαραίτητα οι πιό ικανοί ή οι πιό έμπειροι.

    Αλέξης

    ΥΓ. Ὀπως θα έλεγε και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, στην Atletiko λέμε ΝΑΙ!

    ΥΓ 2. ΤΟ να λεμε ότι ο κ. Μπαρτζώκας φταίει που δεν μπορεί να νικήσει ο ΟΣΦΠ τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ είναι τουλάχιστον αφελές, από τη στιγμή που ο ΟΣΦΠ δεν έχει κερδίσει ποτέ τα τελευταία 20+ χρόνια τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, περίοδο στην οποία, ανάμεσα στους πολλούς προπονητές του ΟΣΦΠ, ήταν και ο Ivkovic και μάλιστα 2 ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη για τα τυπογραφικά λάθη στα προηγούμενα σχόλια, αλλά είχα αρκετή πνευματική δουλειά σήμερα και δυστυχώς δεν είμαι ο... Data!

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o data tis blakias ise an mou epitrepete agapite na sas sxoliaso kinika

      Διαγραφή
    2. εεεεεπ, γραφε οτι κατεβατα θες, με πρασινα, κοκκινα και μπλε παπουτσακια, αλλα αδελφε μη πιανεις το Star Trek στο στομα σου γιατι θα σε χρεωσω 5ο φαουλ!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ κυνικε νομιζω οτι κανετε καταχρηση της ευγενειας του Τζιμ σαν φιλοξενουμενος του blog.Αν θελετε φτιαξτε ενα δικο σας να σας διαβαζει οποιος θελει,Οι αναρτησεις σας ειναι μεγαλυτερες συνηθως απο του ιδιου του τζιμ, (κατα την ταπεινη μου γνωμη επιπλεον ειναι παιδιαστικες και οπαδικα χρωματισμενες αλλα αυτο ειναι απλα προσωπικη αποψη). Περιοριστειτε αν μπορειτε στον απλο σχολιασμο. Ειναι πολλοι που εχουν παρομοια αποψη...

      Διαγραφή
    4. Τι σας ενοχλεί ρε παίδες , μην τον διαβάζετε απλά αν δεν θέλετε.

      Διαγραφή
    5. Δε μας ενοχλει. Αλλα αφου μπαινει σε τοσο κοπο να τα γραψει, του γραφουμε κατι κι εμεις. Για να μην πηγαινει χαμενος ο κοπος του.

      Διαγραφή
    6. Προς Ανώνυμος 24 Μαΐου 2014 - 4:31 μ.μ.

      Σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σας λόγια.


      Προς Ανώνυμος 24 Μαΐου 2014 - 4:39 μ.μ.

      Καλύτερα χρεώστε με με ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα. Όσο για το Star Trek ...

      Elementary dear Data!


      Προς Ανώνυμος 25 Μαΐου 2014 - 5:47 π.μ.

      Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας στα σχόλια μου. Θα σας παρακαλούσα να μου παραθέσετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία θα μπορώ να στέλνω τα σχόλιά μου, προκειμένου να μπορείτε να προβείτε εις την απαραίτητη σύγκριση του αριθμού λέξεων και γραμμών με τα άρθρα του Jim, ούτως ώστε να μην τα ξεπερνώ σε μέγεθος ούτε κατά μία λέξη.

      Αν τα σχόλια μου σας φαίνονται παιδιάστικα και οπαδικά χρωματισμένα, τότε δεν έχετε καμία υποχρέωση ή δέσμευση να τα διαβάζετε και να ταλαιπωρήστε χωρίς κανένα λόγο.

      Θα σας ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσατε να μου διευκρινήσετε τί εννοείτε με τον όρο "απλό σχολιασμό". Εγώ κάνω σύνθετο? Ατομικό ή ομαδικό?


      Προς Ανώνυμος 25 Μαΐου 2014 - 11:30 μ.μ. και
      Ανώνυμος 26 Μαΐου 2014 - 4:08 π.μ.

      Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη, και σας διαβεβαιώ ότι δεν πάει χαμένος ο κόπος μου. Εξάλλου, το γράψιμο με βοηθάει και στο να διατηρώ σε ανεκτά, θέλω να πιστεύω, επίπεδα την ορθογραφία μου (που γράφοντας όλη μέρα χρόνια τώρα σε ξένη γλώσσα έχει σίγουρα παρουσιάσει σημάδια... κόπωσης).

      Αλέξης

      Διαγραφή
  9. Τζιμ, συνέχισε να μας ανοίγεις τα μάτια. Οι αναλύσεις σου ανοίγουν τους ορίζοντές μας.

    Νομίζω ότι ο πρώτος τελικός ανέδειξε για μία ακόμη φορά τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, πάνω στις οποίες θα πατήσει σίγουρα ο Μπαρτζώκας στο δεύτερο, για να φέρει τη σειρά στα ίσα. Νομίζω ότι στο 2ο τελικό θα δούμε δεύτερο παίχτη (τον Κόλινς;) στο Ματσιούλις και τους περιφερειακούς του ΠΑΟ να σουτάρουν ανενόχλητοι απ᾽έξω. Αν του βγει του Μπαρτζώκα κερδίζει εκτός από το παιχνίδι και το πλεονέκτημα σε όλη τη σειρά, αφού αν δεν μπει το περιφερειακό σουτ, ο Παναθηναϊκός θα πάει με μειονέκτημα στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, όλο αυτό ενέχει το ρίσκο να μην του βγει και να βρεθεί πίσω από την αρχή της σειράς, αλλά με μειονέκτημα έδρας δεν έχει και τόσο πολλά να χάσει.

    Όντας Παναθηναϊκός και αποτιμώντας όλη τη χρονιά θεωρώ προφανές ότι ο παίκτης που έλειψε φέτος απ᾽την ομάδα -όσο κι αν στην αρχή της χρονιάς κανένας δεν το έβλεπε- ήταν ο Σχορτσιανίτης. Με τον Σόφο μέσα ο Παναθηναϊκός είχε 10 με 20 πόντους στην επίθεση είτε από τον ίδιο είτε με σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις στο διάστημα που έπαιζε.

    γκομέλσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία παράγραφο σχετικά με τον Σχορτσιανίτη.Τέτοιος ψηλός,Έλληνας με αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχει στην Ευρώπη.Ναι,παίχτης 10' είναι αλλά θα σου προσφέρει πόντους φθίρωντας παράλληλα τους αντίπαλους ψηλούς.Τραγικό κόλλημα του Πεδουλάκη,όπως και αυτό με την παραμονή του Περπέρογλου!

      Όσον αφορά τους τελικούς είναι ολοφάνερο ότι το επίπεδο έχει πέσει αισθητά.Εποχές Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς δύσκολα θα ξαναζήσουμε,όπως και 5 ευρωπαικά σε 8 χρονια...

      Venus Vidi Vici

      Διαγραφή
  10. το μεγαλο λαθος του παο να μην εχει πεμπτο παικτη στις θεσεις 4-5 ελπιζω να μην φανει με τον τραυματισμο του γκιστ . αλλιως θα πρεπει να τραβηξει τον μασιουλις στο 4 και να παιξει ο γιανκοβιτς στο 3 . πειραμα δηλαδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα σε ολους και απο εμενα...
    Μεγαλη η ελειψη του Σοφο αλλα ακομη μεγαλυτερη του Τσαρτσαρη, ο οποιος επαιζε ως 2ο πλευμεηκερ, ηταν η πλατη που ακουμπουσε τη μπαλα μονιμως στο ζωγραφιστο και τελος ηταν ο παικτης που εδενε την αμυνα, δινοντας οδηγιες στους συμπαικτες του και καλυπτοντας ολες τις τρυπες.
    Να θυμισω και την τεραστια συμβολη του στο περσινο σκουπισμα..........

    ΥΓ.Ανεξηγητο αγχος απο τον Μπαρτζωκα,ο οποιος περιμενα να ακολουθησει την προηγουμενη πετυχημενη συνταγη απο την τελευταια του επισκεψη στο ΟΑΚΑ,να περασει δηλαδη τη μπαλα στο ζωγραφιστο,ανταυτου επαιξε οπως περσι δειχνοντας οτι δεν εβγαλε τα σωστα συμπερασματα η δεν τον ικανοποιησε ο συγκεκριμενος τροπος που προσεγγισε το παιχνιδι στην τελευταια του παρουσια στο ΟΑΚΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν η μπάλα καίει στον Ολυμπιακό πετάνε χαρταετό. Για μένα η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στις θέσεις των γκαρντς που πονάει σε σκορ, καθώς ο Σπανούλης έχει γίνει προβλέψιμος και οι άλλοι είναι άμπαλοι (Σλουκομανταροκατσιβελαίοι). Ένα δίδυμο από Μπράουν στην περιφέρεια του χρόνου θα ήταν ότι καλύτερο και θα χανόταν το τόπι. Η Μπακάμι απέδειξε ότι χωρίσ skoring gards δεν πας πουθενά στο σύχρονο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπαρχει Μπραουν. Υπεγραψε τριετες στην Κινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύμφωνα με κάποια πράσινα σαιτς, γκράντε φαβορί για τον πάγκο του παο, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς....'Ημαρτον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει, αυτοι που εχουν διαρκειας ας φανε το κουτοχορτο του Ιβανοβιτς και του καθε Ιβανοβιτς μεχρι τα μεσα Ιουλιου μηπως και ανανεωσουν.

      Για τους υπολοιπους ειναι απο τωρα γνωστο ποιος θα ειναι ο προπονητης.

      Διαγραφή
  15. Ελα ρε φιλε ανωνυμε γιατι τοσο προβλημα με ντουσκο δες λιγο την καριερα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tοπ προοπονητής ο Ιβάνοβιτς.Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Θα παίξει πιθανόν και για λιμάνι εάν χάσει ο οσφπ τον τίτλο.

      manu chao

      Διαγραφή
  17. Από Ιβάνοβιτς, προτιμώ χίλιες φορές προπονητή τον Μάνο Παπαδόπουλο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα προσευχηθω στον Αγιο Βασιλη Σπανουλη να βαραει και σημερα τριποντα απο τα 10 μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προβλέπω ότι οι προσευχές σου θα εισακουστούν...

      Διαγραφή
  19. ρε παίδες, γιατί τόσο λίγος κόσμος προχτές στο ΟΑΚΑ;

    Μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε το αισθητήριο του φιλάθλου, αλλά του "νικητή" οπαδού.

      Διαγραφή
  20. Για σήμερα

    1. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει τη γνωστή καλή του άμυνα. Αν σουτάρει καλά έχει πολύ τύχη για το διπλό. Καλά εννοώ περιμένοντας ένας 35% στο τρίποντο.

    2. Ο Κόλινς έχει αφήσει πίσω τον Μάντζαρη. Μαζί με Σλούκα (και Πρίντεζη) θα είναι οι παίκτες-κλειδιά για τον Ολυμπιακό.

    3. Ερωτηματικά οι Μπράμος-Κάρι, Λοτζέσκι-Πετγουέη.

    4. Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά όπως φάνηκε από τη γενικότερη αντίδραση του προπονητή του στο πρώτο ματς, μπορεί να πνιγεί μόνος του.

    Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σωστά σχόλια Μάνο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, όχι εύκολα. Με 0-2 του ΠΑΟ το πράγμα δυσκολεύει πολύ για τους κόκκινους και τον Μπαρτζώκα.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο coach Μαρκόπουλος ξεπέρασε τα 600 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία , καθόλου άσχημα!! Jim θα μπορούσες κάποια στιγμή να κάνεις μία αναφορά και στη σειρά ΠΑΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ . όχι ολόκληρη ανάρτηση αλλά κάποιες σκέψεις στα σχόλια?
    Flow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρηκα τον ΠΑΟΚ στο σημερινο παιχνιδι.Κυριως επειδη γενικα δεν του πηγε. Ο Πανιωνιος επαιξε πολυ δυνατη αμυνα με την ανοχη των διαιτητων στην τριτη περιοδο. Αυτο που μου αρεσε ηταν η αντιδραση του ΠΑΟΚ. Σε καμια περιπτωση δεν εχασε την ψυχραιμια του και το καθαρισε με 6/6 τριποντα στην τεταρτη περιοδο.

      Διαγραφή
  23. Το παιχνιδι τελειωσε απο το 5ο λεπτο. Ακομα και με τη διαφορα στους 20 ποντους, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αξιζει μια ευκαιρια ο Παπας.
    Αν ημουν ο Ουκιτς, θα επεστρεφα 400 χιλιαρικα απο τα 800 ως αναγνωριση μιας επαχθους συμβασης.
    Edgar Jones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι κακο παιδι
      δεν βλεπεις τον καρυ προπονηση εκκλησια σπιτι και εχει 20λεπτα...

      Διαγραφή
  24. ενταξει η διαιτησια σιχαμα μπαρτζωκα?ανυπαρκτα φαουλ,βηματα,ολα καλα η θες και αλλα?

    Περιεργη ενεργεια βγαζουν οι πελατες σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φταιει η διαιτησια για τα χαλια μας
      Το παιδι που καθεται στα επισημα στο ΟΑΚΑ και το παιζει φανατικος φταιει
      Αντε γιατι πολυ κουτοχορτο φαγαμε φετος...

      Διαγραφή
    2. η μαλλον καλυτερα μας το παιζει προεδραρας και μαμαω σπιτια γαυρω κτλ δηλ πουλαει παναθηναικοφροσυνη...
      Με Ραιτ,Καρρυ και Αλβερτη στο παγκο τετοια θα χουμε απο δω και περα

      Διαγραφή
    3. Η διατησια ειναι πολυ κακη για τον Παναθηναικο, αλλά ειναι ο τελευταιος παραγοντας που φταιει για το σημερινο.

      Διαγραφή
  25. Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην ντρεπεται γι'αυτη την εικονα ο Αλβερτης. Πρωτα τα παιχνιδια με την ΤΣΣΚΑ, τωρα αυτο. Δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη. Δε λεω οτι δεν ειναι εικονα καλης ομαδας, δεν ειναι καν εικονα κακης ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζω οτι ο γιανκοβιτς κ ο παπας φταει σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορρυ πατριωτη ομοειδεατη και γω
      Κωλοπαιδα ο Παπας και ο Γιανκοβιτς να φυγουν χτες
      Αντιθετα να ανανεωσουμε καρυ παιδι της εκκλησιας
      Και Ραιτ ολο σταυρους εχει γεμισει το κορμι του

      Διαγραφή
    2. Ιγκω θετω μπετο για την παραμουνι του μπραμου.
      Του καλυτερου σποτ σουτερ που λεει και μια ψυχη στην νεροτ που την λετε την σπορτ τβ στην ελλαδα.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχως θα μας τον παρει ο γαυρος τον παιχταρα οικοδομο

      Διαγραφή
  27. Δεστε την θετικη πλευρα
    Βελτιωθηκαμε στην επιθεση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νταξει μονο 25 φαγαμε
    Προτεινω να μην κατεβει η ομαδα στα επομενα
    Αφου δεν εχουν ορεξη ας μη μας βιαζουν και εμας τη διαθεση
    Αλλα απο του χρονου Π-Ρ-Ο-Π-Ο-Ν-Η-Τ-Η-Σ ΜΕ Π-Λ-Α-Ν-Ο
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ Η ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαλια η ομαδα χασαμε δικαια αλλα και η διαιτησια λεβεντια,σκεψου να μην ειχαμε και παραγκα.Βαρουσαν οι γαυροι τα τριποντα εμεις με μπουκα στην ρακετα αυτοι κερδιζαν φαουλ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλανε για διαιτησια ρε! 3 φαουλ στον κολινς λογω κακοσμιας… ειδικα στο λασμε ηταν απο εποχη λαρρυ. φατε 30αρα τωρα και μοκο. αυτη ειν η διαφορα των 2 ομαδων ατεχνοι ξυλοκοποι! τρεχτε να προλαβετε

      Διαγραφή
    2. ποια διαιτησια ρε γαυρε εχασα δικαια ποιος μιλησε για διαιτησια μπορει να ηταν κακη κακιστη μαλλον,σφυρουσε με διαφορετικα κριτηρια αλλα δεν εφταιγε για τα χαλια μας.Αλλα ρε προβατα που ηταν η τριανταρα;;;καλα σας λενε βοδια.Στο μυαλο σου η 25αρα φαντασιωθηκε σαν 30αρα βεβαια δεν εχει μεγαλη διαφορα,με τα δικα σου μυαλα μπορει να νομιζεις οτι εκανες και το 0-3.Πονεσε το 0-3 οποτε σε καταλαβαινω.

      Διαγραφή
  30. 11.30 πολυ εξυπνος να φυγει να πεσουμε στη Α2,με αυτον θα πορευτουμε και αγιος ο θεος.Η ομαδα θελει αλλαγες και θα γινουν να εισαι σιγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαρακι εγω τον 6αστερο οπως ηταν στο ποδοσφαιρο επι τζιγγερ που φυτοζωουσε δεν θελω να τον δω
      Τωρα αν εσυ εισαι τζγγερικος παω πασο και κατσε εσυ να σε στηνουν
      Δηλ αν ο ΔΓ πουλησει τον 6αστερο ΠΑΟ (Ευρωπαικο brand name)δεν θα βρεθει καποιος να τον παρει??

      Διαγραφή
    2. Παιδια ωριμα να σκεφτεστε.
      Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα παο χωρις ΔΓ.θελετε δεν θελετε.
      Σας αρεσει η οχι αυτη ειναι αληθεια.
      Απο κει και περα μετα το σημερινο φταινε οι κακοι οπαδοι που δεν θα γεμησουν το οακα.Να δουν αυτο το εκτρομα
      25 χρονια βλεπω τον παο ,14 με διαρκειας τετοιο χαλι ουτε επι μαλκοβιτς κ παβισεβιτς δεν θυμαμαι

      Διαγραφή
    3. Δεν πειραζει ερχεται Ομπραντοβιτς του χρονου
      Και Μαντζαρης και Βεζενκοφ και μποχοριδης και μπογκντανοβιτς(της φενερ βεβαιως βεβαιως) και Ντιλεινι και Ντειβις και ολο και καποιον παιχταρα θα ξεχναω και παμε για το 7ο 8ο 9ο 10ο 11ο και 12ο μαζι στη τιμη του ενος
      Περα απο την πλακα αν δε σοβαρευτει ο Γιανακοπουλος εχουμενα δουμε πολλα τετοια ακομα(εμπρακτα να σοβαρευτει και οχι θα θα θα...)

      Διαγραφή
    4. ρε φιλαρακι χανεις λαδια;;;τι εισαι 15χρονο.Ποιος να αγορασει ομαδα μπασκετ ρε φιλαρακι μου με μηδενικα εσοδα την σημερον ημερα,πας καλα;;Αν ξερεις κανα τρελο πες τον, μπας και το ψησουμε.

      Διαγραφή
    5. ε τοτε ας ασχολειθει σοβαρα με την ομαδα
      αλλιως ας το παρουμε αποφαση και να μη ξαναπατησουμε ΟΑΚΑ

      Διαγραφή
    6. λεφτα εδωσε πιο πολλα απο τον γαυρο.800.000 ο Ουκιτς 750.000 ο Μαυρο 900.000 ακουστηκε για για Λασμε 1.500.000 ο ΔΔ,Ο γαυρος πληρωνει Σπανουλη και Πριντεζη και ολοι οι αλλοι ψιχουλα,λαθος κινησεις το καλοκαιρι εγιναν.

      Διαγραφή
    7. λαθος σχεδιασμος το καλοκαιρι.πληρωνει περισσοτερα απο γαυρο.900.000 Λασμε 700.000 ο Μαυρο 800.000 Ουκιτς 1,500.00 ΔΔ,στον γαυρο μονο Πριντεζης και Σπαν τα παιρνουν οι υπολοιποι ειναι μακραν πισω,ψιχουλακια ακουγονται.

      Διαγραφή
    8. Αυτο που δεν μπορω να του συγχωρησω(τωρα που ηρεμησα και λιγο)ειναι οτι δεν αφησε τον Πεδουλακη να κανει τη δουλεια του φερνοντας κινεζους και μπατιστ(και ΜΚΦ αλλο που τελικα βγηκε σα μεταγραφη)

      Διαγραφή
    9. εχεις δικιο πληρωνουμε τον οπαδισμο του ΔΓ που δρα εν θερμω.Ο Μαυροκεφαλιδης και με Πεδουλακη ειχε αρχισει να κερδιζει χρονο.

      Διαγραφή
    10. Ο πεδουλακης εδινε χρονο σε μαυροκεφαλιδη?τι ακουω
      Με πεδουλα ουτε τοπ8 θα βλεπες αλλα ουτε και μαυροκεφαλιδη

      Διαγραφή
    11. 3.19 ξεχασες μεσα στο ΟΑΚΑ, νομιζω σε αγωνα κυπελου, με γαυρο πως γυρισε το παιχνιδι και με ποιον;;;,μαλλον αμνησια εχεις καημενε και κοντη μνημη.

      Διαγραφή
    12. Ο Πεδουλακης ειναι μετριος προπονητης.Μαλιστα προς το τελος της θητειας του στον παγκο ειχε χασει τον ελεγχο. ΑΛΛΑ ειναι επαγγελματιας προπονητης τοσα χρονια, ξερει τα βασικα και ειχε μια ομαδα που μπορει να μη μας αρεσε αλλα ειχε στοχους μεσα στο παιχνιδι και ηξερε πως να τους πετυχαινει. Δε γινεται να σου βγαινουν ολες οι χρονιες. Ας πουμε οτι με τον Πεδουλακη ο Παναθηναϊκος θα αποτυγχανε. Και λοιπον; Τουλαχιστον θα ειχε εικονα ομαδας. Ειδες εσυ να παιζει καμια ομαδα χθες απεναντι στο γαυρο; Ηταν λαθος ο χρονος της απολυσης. Δε χωρα συζητηση πανω σ'αυτο. Ο Αλβερτης δεν μπορει καθολου.Και θα εχω την ιδια αποψη ακομα κι αν τελικα παρει το πρωταθλημα.

      Διαγραφή
  31. @Jim Με την απόλυση του Πασούτιν από Λοκομοτίβ πώς το βλέπεις για τον πάγκο του Παναθηναικού;Μήπως γνωρίζεις το κασέ του πάνω κάτω;

    Venus Vidi Vici

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το πωπουδάκι του ΔΔ πρέπει να συγκάηκε σήμερα,
    για να δούμε τι δηλώσεις θα κάνει ο κοκάκιας τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ αρεσε η διαιτησια σημερα εεε??
      Αντιαθλητικο να δωθει σε παιχτη γιατι σηκωσε τα χερια του 1η φορα βλεπω
      Απο την αλλη ο bar joke ass να βριζει και να χτυπιεται οσο γουσταρει
      Αυτοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεε(πηγε και ο δημαρχ....εε ο προεδρος να κανει και το μπασκετ ποδοσφαιρο)

      Διαγραφή
    2. 2.23 εδω διαβασα οτι σημερα παιχτηκε 50-50 και αλλοι εγραψαν οτι απο τις βολες και τα φαουλ που ειδαν τους αδικησαν λεει παλι τι περιμενεις,δηλαδη εχουμε παραγκα ενω αυτοι μια ζωη αδικουνται.Εβριζαν χυδαια ΔΓ ΔΔ και οι διαιτητες δεν διεκοψαν τον αγωνα ενω σε εμας με το πρωτο βρισιμο διεκοπη και εγιναν συστασεις απο διαιτητες και τον προπονητη μας.Οι γουρλοματηδες σημερα το χαρηκαν εβριζαν και αυτοι μαζι.

      Διαγραφή
    3. Αχου μωρε εβριζαν τον Ντιμη και δεν το διεκοψαν να το παρει ο Εσακιακος 20-0. Μονο αυτο δεν εχουμε δει με εσας τοσα χρονια...

      Διαγραφή
    4. γαβρε χαχα αυτο το "50-50" ηθελες βρε μπαγασα,ε βεβαια μαθατε το 80-20 στο ποδοσφαιρο που να καταλαβετε πως ειναι το 50-50.Παρτε το φετος δικο σας ειναι, το ωραιο ειναι που θα λετε οτι το πηρατε με κοντρα διαιτησια μπεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  33. Την στιγμή που στο ΟΑΚΑ οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση στο πρώτο υβριστικό σύνθημα, εδώ και μία ώρα στο ΣΕΦ οι…. Οπαδοί του Ολυμπιακού βρίζουν χυδαία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τις ευλογίες όλων

    Μάρτυρες για μία ακόμα φορά των δύο μέτρων και των δύο… σταθμών με τα οποία αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τις δύο έδρες. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ, οι «άρχοντες» του αγώνα στο πρώτο υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε και είχε ως.. επίκεντρο τον Βασίλη Σπανούλη απείλησαν πως θα διακόψουν τον αγώνα. Και την ίδια στιγμή ακούστηκαν συνεχείς νουθεσίες από την ομάδα των «πρασίνων» να μην ξανακουστεί το παραμικρό.

    Στο ΣΕΦ όμως υπάρχουν προφανώς άλλοι κανονισμού. Περισσότερο από μια ώρα, τώρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίζουν χυδαία τα πάντα. Τον Παναθηναϊκό, τον Διαμαντίδη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον οποίο καθυβρίζουν με άκρως χυδαίο τρόπο. Αλλά δεν έχει… ανοίξει μύτη. Κανείς εκ των τριών διαιτητών δεν έχει… πειραχθεί από όλα όσα ακούγονται, όπως και κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει παρέμβει για να βάλει τέλος στα εμετικά συνθήματα. Τα εμετικά συνθήματα που φωνάζουν οι… οπαδοί του Ολυμπιακού με τις ευλογίες των προέδρων τους, του προπονητή τους, του αρχηγού τους και φυσικά των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, αφού Πηλοΐδης και Φούφης... ξέχασαν τις... συστάσεις στα αποδυτήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει παραπονο απτον πηλοιδη το προβατο της πρασινης… τι να πω καποιοι ειχουν αρνητικο iq…
      εκτος αν εισαι 17-18 και δεν ξερεις τι εγινε το 07… ομαδα της κουμπουρας της ντοπας και του βορεαδη… αηδια…

      Διαγραφή
    2. Οι βαζελοι γιατι αγχωθηκαν? φοβουνται μη χασουν το πρωταθλημα? Αφου ξερουν οτι δεν προκειται να γινει.
      Εχουν συνηθισει μαλλον να τους παιζουν 80-20 στην ελλαδα και τους χαλαει αν το ποσοστο ειναι μικροτερο.

      Διαγραφή
    3. Ρε ΓΑΥΡΟΙ(Μονο ως βρισια μπορω νατο χρησιμοποιησω μετα τ αποτελεσματα των εκλογων)μια ερωτηση θα σας κανω μονο
      Ο BJ ποτε θα παρει τεχνικη ποινη για τα καραγκιοζιλικια που κανει στο παγκο
      Ο Μασιουλις παντως σημερα πηρε επειδη σηκωσε τα χερια σε μια αμφισφητουμενη αποφαση...Που θα μιλησετε και για διαιτησια

      Διαγραφή
    4. εισαι σοβαρος ρε???τι ειναι αυτα που λετε??φαγατε 25 και μιλατε για διαιτησια?παιζεται το χειροτερο μπασκετ στην ευρωπη και μιλατε? προφανως και ηταν τεχνικη στο ματσιουλις και ετσι και εγινε! στο ματς σφυριζε ο καλυτερος διαιτητης της ευρωπης Χριστοδουλου...αλλα δεν εχετε ιδεα! Μηπως ξεχασατε και τις χρονιες που καθε φορα που περνουσε ο ολυμπιακος στο σκορ επεφταν κατι αντιαθλητικα και κατι τεχνικες ποινες που δεν καταλαβαινε κανεις το γιατι...το non call το ξεχασατε? το τριτο τελικο του 10 τον ξεχαστε με τον ολυμπιακο μπροστα σε ολο το ματς και στα τελευταια 5 λεπτα οι βαζελοι επαιζαν κατς και δε σφυριχτηκε μισο φαουλ. Αν θελετε μιληστε για μπασκετ αλλιως μη μιλατε. ασχετοι

      Διαγραφή
    5. Α τωρα εγινε κορυφαιος στην ευρωπη
      Λοιπον εγω αυτο το σχολιο σου το κραταω σε περιπτωση που αρχισετε(εννοω γενικα ο Ολυμπιακος σαν τμημα) τις γνωστες κωλοτουμπες περι αλητειας
      Στην ερωτηση μου ομως δεν απανυησες...

      Διαγραφή
    6. ετσι ειναι αμα εισαι ΓΑΥΡΟΣ ξερεις ;) (απο προπαγανδα)

      Διαγραφή
    7. ναι φοβομαστε τοσο πολυ που θα μας ξεπερασετε αν το παρετε φετος και τρεμουμε,Πολοι παρακαλανε να το χασουμε γιατι φοβουνται οτι σε περιπτωση που το χασετε δεν θα μας αλλαξουν το ροστερ.Τον ΠΑΟ τον ενδιαφερει η ευρωπη η Α1 δεν μας απασχολει οσο εσας,αντε στερημενε.

      Διαγραφή
  34. http://www.zougla.gr/greece/article/entasi-ston-sta8mo-isap-me-fila8lous-tou-olimpiakou τα ζωα κερδισαν και παλι τα εσπασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ενταξει, για 30 ηταν το ματς, ας οψονται τα τσαλιμακια του μαυροκεφ και του γεροντα που τους εδιναν με ευκολια βολες. δεν πειραζει,στο επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε καραγκιοζη οπως τα λες ειδικα οι δυο βολες του ΔΔ σε ολο τον αγωνα (υστερα απο τοσο ξυλο) σας ρημαξαν.Αυτη η καραμελα οτι ο ΔΔ βαραει συνεχεια βολες ειναι ολη η πουστια σας,6 βαρεσε ο Νουλης σας, κανεις ομως δεν τον κατηγορει,αμπαλοι.Στο επομενο περιμενε βλακα να κερδισεις εκτος αν σου ανοιξει παλι ο πατος,τοτε αλλαζει το πραγμα.

      Διαγραφή
  36. Ο Παναθηναικος τοσο μπορει. Αν θα χτυπησει καποια παιχνιδια αυτα θα ειναι του ΟΑΚΑ που θα προσπαθησει να κρατησει την εδρα και να παρει το πρωταθλημα.
    Παρει δε παρει τον τιτλο, αυτη η ομαδα ειναι νεκρη. Ή μαλλον εχει πεθανει και ειναι πλεον ζομπι. Μονο που ουτε εγκεφαλους δε μπορει να φαει για να παρει δυναμεις.

    Τα γκαρντ του ΠΑΟ νεκρα εκτος του μισοπεθαμενου απο την κουραση Διαμαντιδη. Οι ψηλοι του κλινικα νεκροι... Το προπονητικο του τιμ (!?) ψοφιο.
    Τα αποδυτηρια πρεπει να μυριζουν περισσοτερο φορμολη παρα ιδρωτα.

    Και ναι, παρακμη ειναι, γιατι το τελος μιας εποχης αντι να το αντιμετωπισουμε με τη λογικη του νεου χτισιματος εμεις προσπαθησαμε να παρουμε τιτλους με το καλημερα, και "κτισαμε" ομαδα με πασαλειμματα κι οχι ομαδα με πλανο για το μελλον,
    Και καταληξαμε να ειμαστε σχεδον παλι οπως ειμασταν πριν 2 χρονια. Φτου κι απο την αρχη. Αλλα σκουπισαμε περυσι και πηραμε και δυο κυπελα απο τον αιωνιο. Ετσι Προεδρε? Τουλαχιστον εμαθες τιποτε απο ολο αυτο Προεδρε ή παλι του χρονου μια απο τα ιδια?

    theBGT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Παναθηναικός είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ στην Ευρώπη. Είναι υποχρεωμένος να παίρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει το να φτιάξουμε ομάδα για το μέλλον. Εγώ μπορεί να πεθάνω σε 5 χρόνια. Τί να το κάνω αν δεν πάρω πρωτάθλημα φέτος; Είσαι πολύ λάθος αν είσαι Παναθηναικός.

      Διαγραφή
    2. Αν εσυ εισαι μπασκετικος ή Παναθηναικος εγω ειμαι ο Παπας.

      Διαγραφή
    3. παιδιά sorry αλλά το μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ στην Ευρώπη (αμιγώς μπασκετικό) είναι ή Μακάμπι.. Από ιστορία, από τίτλους, από διαχρονικότητα, από συμπεριφορά οπαδών από από από.. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει καμία δουλειά σε αυτό το μπλογκ. Ας παει στην πράσινη ή στο γαύρο. Εγώ σαν ολυμπιακός αυτό έχω σαν πρότυπο και θα ήθελα να φτάσω

      Διαγραφή
    4. χαχαχα dhladh ta 6 toy PAO den metrane metrane ta 6 ths macabi,oraios h nomizeis oti exoyme ligotero kosmo.

      Διαγραφή

  37. Ψυχραιμία μάγκες.
    Μιλάμε για σειρα τελικών και όχι για ένα παιχνίδι.
    Οι νίκες μετράνε και όχι οι διαφορές. Οι διαφορές είναι για τα πρωτοσελίδα και για να τσιτώνουν τον εγωισμό των ηττημένων.

    Κανένα φάντασμα δεν ξόρκισε ο ΟΣΦΠ. Απλά ο Παναθηναϊκός δεν χτύπησε το παιχνίδι. Ο Αλβέρτης γνωρίζοντας τα αντικειμενικά κενά της ομάδας, την μέτρια κατάσταση πολλών παικτών και με δεδομένη την απουσία του Γκιστ παράτησε το ματς μόλις η διαφορά πήγε στο -20. Και καλά έκανε. Δεν είχε κανένα νόημα.
    Μπορεί οι γαύροι να έβγαλαν τα κόμπλεξ τόσων ετών με την σημερινή 25άρα που μας έριξαν δίκαια και καθαρά, αλλά Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΟΑΚΑ.

    Και είναι 1000% σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός μες στο ΟΑΚΑ θα λυσσάξει για να κερδίσει άλλα δύο ματς. Και ο λυσσασμένος Παναθηναϊκός μες στο ΟΑΚΑ δύσκολα χάνει, ειδικά απ΄τον γαύρο....

    Συγχαρητήρια στους γαύρους για τη νίκη τους.

    Υ.Γ: Σε σειρά παιχνιδιών δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα του κόσμου να διασύρεις τον αντίπαλό σου, ειδικά όταν έχεις μειονέκτημα έδρας.
    Θυμίζω πως είχε ρίξει τον ρυθμό της ομάδας ο Ζοτς στον δεύτερο τελικό του 2009 και στον πρώτο τελικό του 2010. Και στα δύο παιχνίδια οι γαύροι διασύρθηκαν, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε και μείωσαν. Το ίδιο έκανε και ο Ίβκοβιτς ως προπονητής του γαύρου στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ του 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα ψυχραιμιας ή οχι, συμφωνω με αυτο που λες για τη δυναμη του ΟΑΚΑ αλλα δεν εχει καμια σημασια αν δεν κανει τις σωστες κινησεις ο Προεδρος για τη νεα σαιζον. Η ομαδα ειναι σχεδον τεζα, μονο με τη φανελα, την μπασκετικη ιδιοφυια που λεγεται Διαμαντιδης και με τη δυναμη του ΟΑΚΑ δεν εχει καταρρευσει ακομη.

      Διαγραφή
    2. το παιδι που το εγραψε το εγραψε αλλου,δεν μπορει να απαντησει,το ποσταρα εδω γιατι με εκφραζει και εμενα,(απλα σαν φιλο του Παο)

      Διαγραφή
    3. Με Κολλινς, Παπαπετρου απο το 30' καταλαβες οτι ο Μπαρτζωκας ηθελε να διασυρει τον ΠΑΟ?

      Διαγραφή
    4. Μην τους υποτιμάς του Κολινς, Παπαπετρου φίλε. Του χρόνου αυτοί θα είναι οι βασικοί του Ολυμπιακού.

      Διαγραφή
  38. Αν ο Μπαρτζωκας ξεπερασει το κομπλεξ κατωτεροτητας στο οακα,αν ο Σπανουλης βρεθει σε μια καλη βραδια απο τις 2 που απομενουν στα εκτος εδρας η εστω παιξει με μυαλο και δεν παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες αλλα δημιουργει για τους συμπαικτες του...τοτε ναι ο ολυμπιακος εχει τυχη να παρει το πρωταθλημα...Ο Παο θα αρκεστει φετος μονο στη δυναμη του οακα και σε μια εντος εδρας ασφηκτικη αμυνα...Αυτες οι παραμετροι θα κρινουν το φετινο τιτλο.ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγω αν ημουν Μπερτομεου μετα το χθεσινο ματς θα εδινα το Ευρωπαικο, το κυπελλο και το πρωταθλημα που θα παρει ο Παναθηναικος στον Ολυμπιακο. Δεν εχει ξαναγινει τετοια επικη εμφανιση σε τελικους Α1! Μιλαμε για ΝΒΑ. Που ακουστηκε να κερδιζεις με 25 ποντους διαφορα ενα απο τα πεντε ματς σε τελικους Α1! Προσκυνω εσε ω μεγιστε Ολυμπιακε!

    Το σκορ ειναι 1-1, το πλεονεκτημα εδρας ειναι στον ηδη κυπελλουχο Παναθηναικο και παει για νταμπλ. Μια χρονια του Ολυμπιακου που πηγαινε για τρεπλ σε Ευρωπαικα και Ελλαδα παει τελικα για ακουπη χρονια. Και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν κατακτήσει πολλές ομάδες 3 φορές συνεχόμενα την Ευρωλίγκα για να το έχει δεδομένο ο Ολυμπιακός. Και με τέτοιο μπάτζετ. Άρα ο Ολυμπιακός είναι αποτυχημένος φέτος..

      Είναι η ιδέα μου ή όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχετε υιοθετήσει τη συμπεριφορά και τη λογική του προέδρου τους?
      Εκτός αν τα γράφεις αυτά για χαβαλέ οπότε πάω πάσο.

      Διαγραφή
  40. Είναι ο μάικ ο μπράμος,αράζει στη ντίσκο
    Δοκιμάζεις και σου καίει για πάντα τον ουρανίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα.
    Στο χθεσινό ματς δεν συνέβη τίποτα μη αναμενόμενο. Η εικόνα των δύο ομάδων τον τελευταίο μήνα μας είχε προϊδεάσει τι να περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί της σειράς, έχει το πάνω χέρι και θα χάσει τον τίτλο μόνο αν κάνει αυτοχειρία. Είναι φανερή η διαφορά ενέργειας, διάθεσης, κινήτρου, αγωνιστικής ετοιμότητας και προετοιμασίας. Το μόνο ερωτηματικό ήταν και παραμένει ο τρόπος διαχείρισης του ψυχολογικού βάρους από τους ερυθρόλευκους.

    Είναι σαφής η στόχευση και η στρατηγική της κάθε ομάδας. Η μία (Ολυμπιακός) στοχεύει να παίξει, να επιβληθεί, να κερδίσει. Η άλλη (ΠΑΟ) απλά περιμένει και ελπίζει να χάσει ο αντίπαλος. Η μία (Ολυμπιακός) παλεύει με τον ίδιο της τον εαυτό προσπαθώντας να βγάλει στο παρκέ ό,τι μπορεί. Η άλλη (ΠΑΟ) ποντάρει σε παράγοντες όπως τα φαντάσματα, η αύρα του ΟΑΚΑ και η προϊστορία. Η μία (Ολυμπιακός) παιδεύεται να βγάλει στο παρκέ την ενέργεια, την φρεσκάδα ξεπερνώντας τα ψυχολογικά της θέματα κατάλοιπα της κακής παράδοσης. Η άλλη (ΠΑΟ) βασίζεται στον αθλητικό εγωισμό των παικτών και στην στήριξη του κόσμου.

    Επομένως, με βάση τα καθαρά αγωνιστικά δεδομένα θα είναι έκπληξη αν ο Ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να χάσει 3 ματς (έστω και στο ΟΑΚΑ) αδυνατώντας να επισφραγίσει την ανωτερότητά του.

    Ο ΠΑΟ το ‘καψε το χθεσινό ματς και μάλιστα πολύ νωρίς. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και χρησιμοποίησε το ματς για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του ενόψει του τελικού της Πέμπτης. Μένει να δούμε πώς θα λειτουργήσει το +25. Ποιός θα επηρεαστεί και με ποιόν τρόπο.

    Υ.Γ. Ο Μπαρτζώκας είναι φανερό ότι ζορίζεται πολύ. Στο 4ο δεκάλεπτο κι ενώ το ματς έχει κριθεί (είναι στο +20 νομίζω) ο Περπέρογλου ποστάρει τον Μπράμο. Η πλάτη του παίκτη του Ολυμπιακού έρχεται σε επαφή με το στήθος του αντιπάλου του. Ο Μπράμος πέφτει προσπαθώντας να πάρει επιθετικό. Οι διαιτητές αφήνουν το ματς και ο Μπαρτζώκας από τον πάγκο ζητάει τεχνική ποινή για flopping!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αποθέωση ενός μεγάλου προπονητού,ενός υπέροχου ανθρώπου...

    http://www.youtube.com/watch?v=Xd_EdTjatEw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να δω το ματς, αλλά μπορώ εύκολα να καταλάβω τι έγινε. 13/25 3PFG ο γαύρος, 4/12 εμείς, με ταυτόχρονα όμως 18/45 2PFG και περίπου ίδιες βολές. Δεν θα γίνω γαύρος να πω "τι έγινε με τα fouls και τις βολές", αφού βλέπω ότι απλά άνοιξαν οι ουρανοί χθες (για να μην τίποτα άλλο για τους παίκτες του γαύρου), ενώ εμείς συνεχίσαμε στο ίδιο κακό μοτίβο αστοχίας. Απλά παρατηρώ ότι, όταν οι διαιτητές είναι "καλοί" (με τον γαύρο), όλα καλώς καμωμένα, όταν όμως είναι στο 50-50, φταίει η πράσινη παράγκα....

    Α και έμαθα επίσης ότι "Το ΣΕΦ δε γέμισε, είχε περίπου 9.000 φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τα υβριστικά συνθήματα δυστυχώς τα θεωρούμε πλέον δεδομένα." Επίσης έμαθα ότι ούτε διακόπηκε το ματς ούτε καν παρατήρηση έγινε για τα συνθήματα. Θα μας πρήξουν τα @@@@ οι "αντικειμενικοί" για τον υπέροχο κόσμο που -δεν- ήρθε στο ΣΕΦ και την "υπέροχη ατμόσφαιρα" με τα εμετικά συνθήματα, ή αυτά τα κρατάμε μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟ και το ΟΑΚΑ ?

    Βρε δεν πάτε στο δ@#$@#$ όλοι σας δημοσιογραφίσκοι της π@#$ς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα...τώρα τους φταίνε τα υβριστικά συνθήματα.Όταν σπάσει η 35άρα την κυριακή βλέπω να φταίει ο ανάδρομος ερμής.Βάζελος οπαδός:Οτι πιο κοντινό σε γυναίκα με περίοδο

      Διαγραφή
    2. Μην δίνεις σημασία ρε φίλε 12:17.Ο συγκεκριμένος είναι και χρυσαυγίτης.Άσε,καμμένη περίπτωση...

      Διαγραφή
    3. Το τραγικό για τον Ολυμπιακό είναι πως θα χάσει το πρωτάθλημα από αυτόν τον ΠΑΟ που πορεύεται χωρίς προπονητή τόσο καιρό...

      Διαγραφή
    4. Γαύρος οπαδός: ότι πιο κοντινό σε ηλίθιο πρόβατο....άσε ρε παληκαράκι που θα κάνεις και σχόλια, τράβα να διαβάσεις τα μαθήματά σου...

      Διαγραφή
    5. Εξαφανισμενοι τόσες μερες οι γαυροι, σημερα βγηκαν απο τα λαγουμια τους...Τους καταλαβαινω, ως την Πεμπτη δικαιουνται να ξεσπαθωνουν. Μετα παλι θα κρυφτουν και θα ξαναβγουν απο Δευτερα και παει λεγοντας...

      Διαγραφή
    6. Μαρίνο τι δουλειά κάνεις;Έτρεχες για το κόμμα;;Καλά τα πήγατε πάντως

      Διαγραφή
    7. @ Antony Marinos
      Είναι δυνατόν να σχολιάζεις ένα ματς που ο ίδιος λες ότι δεν είδες; Στηρίζεσαι σ’ αυτά που διαβάζεις και κρίνεις τους διαιτητές και αν το ΣΕΦ ήταν πιο άδειο από το ΟΑΚΑ και αν έβριζαν περισσότερο οι κόκκινοι ούγκανοι από τους πράσινους και αν οι δημοσιογράφοι είναι άχρηστοι; Ποιός θα φταίει τώρα αν από κάτω σε περάσει πριονοκορδέλα κάθε πικραμένος; Ποιός θα ευθύνεται που θα συνεχιστεί το χθεσινό party στο blog; Οι υπόλοιποι, τι φταίμε;

      Εγώ, λοιπόν, που είδα το ματς, σου λέω ότι η ομάδα ήταν τραγική. Μηδέν πλάνο, μηδέν ενέργεια, μηδέν διάθεση, μηδέν κίνητρο. Όλα μηδέν. Μιλάμε για ένα σκορποχώρι που περιφέρεται τον τελευταίο μήνα από γήπεδο σε γήπεδο χωρίς καθοδήγηση, χωρίς στόχους, χωρίς στίγμα. Η πλήρης κατάρρευση.

      Αντί να ψάξεις να διαβάσεις τι συνέβη χθες, έρχεσαι και γράφεις ένα κάρο άσχετα πράγματα για να προκαλέσεις τους απέναντι.

      Κρίμα …

      Διαγραφή
    8. Perusi eixes tis idies euais8hsies otan empaine o Giannakopoulos sta apoduthria ki apeilouse tous diaithtes? Koita re kati atoma me gallika kai piano pou tous peira3an ta ubristika sun8hmata.

      Διαγραφή
    9. Στους γαύρους δεν απαντώ, προφανώς γιατί δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις γραφικότητές τους. Αλλά για σένα 77 έχω την προφανή απάντηση: ξεκίνησα γράφωντας "Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να δω το ματς", κάτι το οποίο δεν μου επιτρέπει να κρίνω την εικόνα του ματς και των ομάδων, όπως και δεν έκανα. Όμως προφανέστατα έχω την δυνατότητα και ικανότητα να κρίνω αυτά που διαβάζω από τα στατιστικά, καθώς και την αρθρογραφία σε εφημερίδες και sites. Βάσει αυτών λοιπόν, είπα τα προφανή περί αστοχίας του ΠΑΟ, πολύ μεγάλης ευστοχίας του γαύρου, και έκρινα την αναφερόμενη απουσία κόσμου και την "ατιμωρησία" για τα υβριστικά συνθήματα. Όλα προφανή και ευκόλως αντιληπτά από τον οποιονδήποτε. Το ότι ο ΠΑΟ ήταν τραγικός το έχω ήδη καταλάβει, αφού το έχουν γράψει αρκετοί.

      Τα σχόλια μου περί των δημοσιογράφων και διαιτητών ίσως υπερβολικά, αλλά δεν γράφω το διδακτορικό μου εδώ, σχολιασμό γηπεδικών πεπραγμένων κάνω....

      Αντί να διαβάσεις λοιπόν ακριβώς τι έγραψα, προτίμησες να με ρίξεις στο επίπεδο των γαύρων. Και αυτό κρίμα είναι....αν δω πάντως ότι μπαίνουν και άλλα γαυράκια να πουν την βλακεία τους, ευκόλως κάνω διαγραφή του post μου για να φύγουν όλα μαζί από το blog, δεν έχω κανένα πρόβλημα....

      Διαγραφή
    10. Μαρίνο μην κάνεις καμιά τρέλλα.Τα ποστ σου πρέπει να μένουν στην αιωνιότητα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.Λαε του μαρίνου κάνε print screen όσο προλαβαίνεται για να δείχνετε στα εγγόνια σας τα απαυγάσματα της σοφίας αυτού του μεγάλου έλληνα

      Διαγραφή
  44. το λαθος του αλβερτη δεν ειναι το πως κοουτσαρει αλλα το οτι δεχτηκε να αναλαβει στον παγκο . το σωστο αλλα και δυσκολο θα ηταν να αρνηθει την θεση για το καλο της ομαδας και να προτεινει π.χ. τον μαρκοπουλο . αλλα σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να τα βαλει με τον τρελαρα προεδρο με κινδυνο να παρει ποδι απο την ομαδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απρόσμενα ανεβασμένη η ενέργεια και η φυσική κατάσταση του διαμαντίδη.Απο εκεί που στην ευρωλίγκα είχε συνήθως 0 με τσσκα και τελευταίες αγωνιστικές του top16,τώρα δείχνει να πετάει.Πως γίνεται και μεταμορφώνεται ξαφνικά έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συγκρίνεις φιλε, την άμυνα της ΤΣΣΚΑ (καλυτερη στην Ευρωπη) με την αμυνα με τα μάτια του Ολυμπιακου; Ποιος θα δυσκολέψει το Διαμαντιδη απο τους περιφερειακους του Ολυμπιακου? Ο μονος που εχει δυναμη και ταχυτητα και δεν τον χανει ειναι ο Κολινς, αλλα ειναι τοσο αγαρμπος και ατεχνος που κανει συνεχεια φαουλ. Οι Σλουκας, Μαντζαρης, Σπανουλης δεν παιζουν αμυνα, οι δε ψηλοι κουτουλανε μεταξυ τους οταν προσπαθουν να αμυνθουν

      Διαγραφή
    2. xaxaxa ποσο ηλιθιος,ο ΔΔ εχει τρομερη ενεργεια λεει ναι ρε τον ντοπαρουμε και αυτον και τον Μπατιστ,α ναι τον τελευταιο ξεχασαμε απλα να τον δηλωσουμε.Οι γαυροι νομιζουν οτι εχουν αμυνα χαχαχαχα.Ναι ρε την αμυνα της ΤΣΣΚΑ εχετε εσεις και οι δεινοσαυροι που εχουν ενα και το αυτο,αντε βλακα.

      Διαγραφή
  46. ο παο στο μπασκετ αρχιζει να αποκταει ποδοσφαιρικες συνηθειες α λα τζιγγερ . δηλαδη καταστροφη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Διαφωνώ με τη γενική καταστροφολογία που επικρατεί σήμερα σε πολλούς Παναθηναϊκούς και θα εξηγήσω το γιατί:

    Ο ΠΑΟ, είτε πάρει (έστω ασθμαίνοντας, λόγω πλεονεκτήματος έδρας) είτε χάσει το πρωτάθλημα, θα κάνει λίγο πολύ τα ίδια το καλοκαίρι: θα πάρει καλό προπονητή και θα βελτιώσει το ρόστερ του ώστε να επανέλθει στο καλό μπάσκετ. Και η διοίκηση και ο κόσμος βλέπει ξεκάθαρα τα φετινά χάλια και δεν πρόκειται, ακόμα κι αν βγει πρωταθλητής ο ΠΑΟ, να κρύψουν τα κακώς κείμενα κάτω από το χαλάκι, όπως έγινε ως ένα βαθμό πέρυσι.

    Αντιθέτως, βλέπω μια ευφορία στον Ολυμπιακό και μια διάθεση, αν τελικά σπάσουν την "κατάρα" του ΟΑΚΑ και βγουν Πρωταθλητές, να κρύψουν τα δικά τους θέματα κάτω από το χαλί. Πιθανόν δηλαδή να έχουμε κάτι αντίστοιχο με τα περσινά του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν τα διαρκειας μειωθουν στα μισα, τοτε να δεις τι παιχτες θα παρει ο ΠΑΟ...

      Διαγραφή
    2. Τα διαρκείας δεν αγοράζονται τον Ιούνιο, αλλά μέχρι τον Οκτώβρη. Αν γίνουν οι σωστές κινήσεις που αναμένονται, μια χαρά διαρκείας θα έχει και φέτος ο Παναθηναϊκός. Την τρέχουσα σεζόν είχε πολύ περισσότερα από τον (b2b Πρωταθλητή Ευρώπης) Ολυμπιακό. Οικονομικά προβλήματα δεν έχει η διοίκηση του ΠΑΟ και δεν πρόκειται να τσιγγουνευτεί.

      Διαγραφή
    3. Σωστα, αλλα μεχρι τον Οκτωβρη δεν θα υπαρχει σεντ ουτε για τσιχλες.

      Και το παραμυθακι περι μη οικονομικων προβληματων ας μη το πιπιλιζουν πολυ γιατι οι νοημονες δεν το τρωνε. Αν υπηρχε χρημα για πεταμα δεν θα πηγαιναν για παιχτες των 50χιλ. δολαριων τυπου Ραϊτ.

      Διαγραφή
    4. Δεν αναφέρθηκα σε πακτωλούς χρημάτων προφανώς, αλλά ένα μπάτζετ 14-15 μυρια (συνολικά, με εφορία) είναι μια χαρά για να εχεις μια καλη ομαδα (εφοσον βεβαια παρεις καλο προπονητη).

      Διαγραφή
    5. Το΄χουμε ξαναπει. Με μπατζετ αυτου του επιπεδου και οι δυο αιωνιοι δεν θα καταφερνουν τιποτε περισσοτερο παρα να αγκομαχουν να φτασουν στο τοπ-8 και να παλευουν με μειονεκτημα εδρας για ΜΙΑ μονο θεση το φαϊναλ-4 (οι αλλες τρεις ειναι καπαρωμενες απο Ρεαλ-Μπαρτσα-ΤΣΚΑ).

      Και θα εχουν αντιπαλους ομαδες οπως η Μακαμπι, Φενερ, Εφες και Αρμανι (πιθανον και Κουμπαν/Ουνιξ ή Γαλατα). δηλ. σκεψου ποσο λιγες θα ειναι οι πιθανοτητες πλεον.

      Αυτα γι΄αυτους που ονειρευονται ακομα το 7ο ή το 3peat.

      Διαγραφή
    6. Καθόλου άσχημο δε θεωρώ αυτό που περιγράφεις στην πρώτη παράγραφο. Τι να κάνουμε, τόσα διαθέτουν οι ομάδες μας αυτή τη στιγμή. Δεν είναι λογικό να έχουν προβάδισμα οι άλλες ομάδες που ξοδεύουν εκατομμύρια και γεμίζουν το ρόστερ τους με παιχταράδες; Δεν είναι αδικία να θέλουμε εμείς να διακρινόμαστε απέναντι σε αυτούς με παιχτες τυπου Ραιτ, Κολινς, Πετγουει, κλπ;

      Διαγραφή
  48. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/617838/o-nomos-ton-fantasmaton
    Aναφορά του Παπαδογιάννη στο hoopfellas.αν μη τι άλλο είναι σπουδαία η αναγνωρισημότητα του μπλογκ σου Jim αλλά από την άλλη όσο ευρέως διδεδομένο αυτό γίνεται,τόσο θα πέφτει η πληοψηφία της ποιότητας των σχολιών,ειδικά σε παιχνίδι των 2 αιωνιών.Φτάνει πια με τις μαλακίες φαπ φουπ και ξύδι...Μερικοί γουστάρουμε να πούμε δύο λόγια σε ήρεμους τόνους,όχι να βγάλουμε τα κόμπλεξ μας!

    Όσον αφορά τον 2ο τελικό το έχω ξαναπεί.Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ψυχολογίας.Γίνεται αντιληπτό τόσο στο Ο.Α.Κ.Α όσο και στο Σ.Ε.Φ...Ίσως όμως θα έπρεπε να ρίξει λίγο τους διακόπτες αφού το εκπληκτικό +25 μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.

    Αλήθεια τις πολλές άδειες θέσεις στα 2 γήπεδα δεν θα τις σχολιάσει κανείς ή απλά η ομαδάρα σας κέρδισε και όλα τα παπάκια σας;

    Venus Vidi Vici

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πως κατάφερε ο Παπαδογιάννης να αναφέρει το Hoopfellas και το Boston Garden με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές μέσα στην ίδια -περίπου- παράγραφο ? Πραγματικά θέλει εμπνευσμένη λεκτική ακροβασία για να καταφέρεις κάτι τέτοιο....και όμως τα κατάφερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Antony Marinos
      Σήμερα δεν είναι η μέρα σου. Πραγματικά.
      Είναι φανερό ότι ανήκεις σε διαφορετική κατηγορία ανθρώπων από τον Παπαδογιάννη. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αποδεκτό και δεν κάνει εντύπωση. Σου είναι τελείως ξένο το πνεύμα, το ύφος και ο τρόπος έκφρασης του συντάκτη. Δεν μιλάω για διαφωνία. Μιλάω για διαφορετική αντίληψη σε θεμελιώδη ζητήματα.
      Επί της ουσίας, αυτό που υποστηρίζει ο Παπαδογιάννης είναι απλό και ο παραλληλισμός απόλυτα εύστοχος. Γράφει ότι ο ΠΑΟ περιμένει να χάσει ο ΟΣΦΠ γιατί ο ίδιος αδυνατεί να κερδίσει. Ακριβώς το ίδιο έγραψα κι εγώ νωρίτερα. Μάλλον για μια ευρεία αίσθηση πρόκειται. Παίρνοντας αφορμή από το μετεκλογικό κλίμα, παραλληλίζει την αντίστοιχη θέση των κομμάτων. Ένα κόμμα που φθίνει και αδυνατεί να αποτρέψει την καταβαράθρωσή του και ένα κόμμα που προσπαθεί να ανέλθει αλλά δεν πείθει. Η έκβαση της αναμέτρησης είναι στα χέρια αυτού που έρχεται.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά τον καταλαβαίνω τον Παπαδογιάννη, συνομήλικοι -περίπου- είμαστε και ευτυχώς έχω την απαραίτητη ευφυία και παραστάσεις για να αντιληφθώ το πνεύμα και τον τρόπο γραφής του. Έτσι και αλλιώς δεν γράφει κάτι δύσκολο ή/και δυσνόητο. Εγώ απλώς σημείωσα την λεκτική ακροβασία που απαιτείται για να χωρέσει στην ίδια παράγραφο τόσο διαφορετικές έννοιες, ασχέτως αν ο παραλληλισμός βοηθάει στο συμπέρασμα που θέλει να καταλήξει.

      Ρε μανία που έχουν όλοι να χαρακτηρίζουν αυθόρμητα, αυτόματα και χωρίς κριτική σκέψη τον οποιονδήποτε...

      Και μια χαρά πηγαίνει η μέρα μου, ευχαριστώ πολύ, η δική σου ?

      Διαγραφή
    3. @Antony Marinos
      Άμα σου λέω, δεν είναι η μέρα σου.
      Δεν είναι θέμα ευφυΐας. Ούτε εμπειριών. Είναι θέμα οπτικής. Και πάντως δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να λέει κάποιος για τον εαυτό του ότι είναι όσο έξυπνος χρειάζεται για να κατανοήσει ένα κείμενο.
      Ότι είσαι συνομήλικος με τον Παπαδογιάννη δεν σημαίνει ότι τον καταλαβαίνεις κιόλας.
      Όταν επιχειρηματολογεί κάποιος χρησιμοποιώντας έναν παραλληλισμό δεν ακροβατεί λεκτικά. Ο παραλληλισμός δίνει έμφαση και χρώμα στο επιχείρημα. Αν αντί του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε άλλο κόμμα στην θέση του, θα σε ενοχλούσε το ίδιο;
      Δεν σε χαρακτήρισα. Σου έγραψα ότι ανήκεις σε διαφορετική κατηγορία ανθρώπων από τον Παπαδογιάννη. Έχεις διαφορετική αντίληψη στα πράγματα, άλλο ύφος και άλλο πνεύμα.

      Διαγραφή
    4. Το καθως πρέπει ύφος σε έφαγε ρε 77.Άκου "άλλο ύφος,άλλο πνεύμα,άλλη οπτικη".Πές του πως είναι βλάκας να τελειώνουμε.Τι φοβάσαι,μην κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κλείνοντας τη μύτη του;;

      Διαγραφή
    5. Θα το έγραφα από πριν, απλώς δεν θέλησα να επεκταθώ σε πολιτικά εδάφη. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με κόμματα (ασχέτως τι νομίζει το παληκαράκι παραπάνω), οπότε δεν με ενόχλησε καθόλου το σχόλιο, είτε το είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ είτε για την Ελιά είτε για το Ποτάμι είτε για τη ΧΑ κοκ. Μου έκανε εντύπωση η χρήση του συγκεκριμένου παραλληλισμού και αυτό σχολίασα. Το πως εκλαμβάνει ο καθένας μια διατυπωμένη άποψη/σχόλιο δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται ο ακροατής/αναγνώστης του σχολίου -και άρα την ερμηνεία που δίνει σε αυτά που ακούει και διαβάζει- και όχι απαραίτητα τον τρόπο σκέψης του ομιλητή/γράφοντα. Τουλάχιστον όχι αν ο ομιλητής/γράφοντας δεν θελήσει να επεκταθεί για να επεξηγήσει αυτόν ακριβώς τον τρόπο σκέψης του πίσω από το είπε και έγραψε...

      Τεςπα, έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά νομίζω...for the record, 2001.016, και όχι δεν ψήφισα ΧΑ αλλά ούτε και ΣΥΡΙΖΑ...

      Διαγραφή
  50. Και το 09 και 10 ριξαμε σβηστα 30αρα και 20αρα αντιστοιχα,αλλα οι ματωμενοι ελεγαν πως τους τα κλεβαμε,ενω πασχιζαν να κερδισουν με 5 ποντους στο ΣΕΦ,οταν κερδιζαν.....

    Ελατε στο ΟΑΚΑ στρατουλη και βλαχαδερο να διαμαρτυρεστε για να παιρνετε νταβατζηλικι σφυριγματα οπως εχθες και θα τα πουμε....ματωμενοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ηταν οφθαλμοφανες οτι στο παιχνιδη που ο ολυμπιακος θα ειχε πανω απο 35% στα τριποντα ο βαζελος θα ετρωγε 20 στο κεφαλι. υπαρχει διαφορα δυναμικότητας στις 2 ομαδες. οσο ο βαζελος κραταει χαμηλα τον ολυμπιακο δεν φαινεται και βγαινει νικητης γιατι ειναι πολυ σφικτος πισω-μιας και μπλοκαρει μαεστρικα τον βασιλακη. οταν το παιχνιδη ανοιξει-φυγει ο ολυμπιακος -δεν εχει το DNA να το γυρισει.

    το θεμα ειναι οτι πρεπει να περασεις απο το ΟΑΚΑ. πολυ απλα -γιατι το ρημαδι ειναι απλο και συνθετο αθλημα μαζι- πρεπει να τα βαλεις ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ μεσα στο ΟΑΚΑ.

    εκπληκτικη περιπτωση ο κολινς-δεν μπορουν να τον ποσταρουν οι ψηλοι του παναθηναϊκου. εαν δεν ηταν κουκουρουκου θα εκανε καριερα. πληρωνει βεβαια και την ελλειψη σουτ (3pt-mid range) και το κακιστο decision making

    ευσημα στον παγκο για το ξεκινημα του σιμονς τα πηγε πολυ καλα πισω και απο ατυχια εχασε 2-3 ευκολα καλαθια.

    Βαγγελακη στο +15 τα παιρνεις τα σουτακια, ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΣ ΟΜΩΣ!!



    Οι διαιτησια ηταν οτι ναναι σφυριζαν στον κολινς καθε επαφη, εδωσαν στον ματσιουλις μια τεχνικη απο το πουθενα, στο φλοπινκ του μπραμος εκαναν τους κινεζους(ειτε δινεις επιθετικο ειτε flooping, το δεν δινω κατι δεν υπαρχει σε τετοια φαση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα καραγκιοζηγλικια του Μιστερ μπιν;;;;; εκει σου αρεσε ετσι γαβρε,Σου αρεσε επισης που εβγαλαν εκτος ρυθμου και τεχνιεντως εκτος τον Ματσιουλη,τον εκνευρισαν χωρις λογο,Τα γρηγορα φαουλ στα 5αρια επισης;;;.Ο Κολλινς ειναι αλητης ετσι και αλλιως τα σφυριγματα αυτα επρεπε να σφυριχτουν πολλες φορες πριν καιρο τωρα..

      Διαγραφή
  52. αυτος που εδιωξε τον σχορτσιανιτη για να φερει τον μπατιστ πρεπει να κρεμαστει στο συνταγμα . οποιος κι αν ειναι αυτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Σοφοκλή τον έδιωξε ο Πεδουλάκης, τον οποίο ο πρώτος τον ευχαρίστησε σε συνέντευξη του που μ αυτή την απόφαση κατόρθωσε να πανηγυρίσει κούπα.
      Τον Μπατίστ τώρα τι να σου πω, μάλλον η διοίκηση με την θέληση και του ίδιου του παίκτη, για να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο της καρδιάς του.

      Διαγραφή
    2. "σύλλογο της καρδιάς του"...ναι, γι'αυτό ήταν από τους πρώτους που τον άφησαν, για να πάρει τα τουρκοδόλλαρα...πολύ μέσα στη καρδιά του τον έχει τον σύλλογο...
      Ζαν

      Διαγραφή
  53. οι οπαδοι του παναθηναικου ειναι ασυγχωρητοι . και οι οργανωμενοι και οι ανοργανωτοι . ουτε μια φορα στα χρονικα ετσι για το γαμωτο δεν εκαναν ενα σολντ αουτ στα διαρκειας του μπασκετ . ενω στο ποδοσφαιρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην συγκρινεις φιλε το μεγεθος του ποδοσφαιρικου κοινου με αυτό του μπασκετικου. Το 2007-8 παντως, μετα και απο τη μεταγραφη Σαρας, τα διαρκειας ηταν γυρω στα 7.500, καθολου ασχημα.

      Διαγραφή
    2. 10 χιλιάδες είχε ο ολυμπιακός το 08-09.Νομίζω τότε είχε ανακοινωθεί εξάντληση των διαρκείας

      Διαγραφή
    3. Νομιζω ~9000 ειχε ο Ολυμπιακος εκεινη τη σεζον, αλλα μπορει να εχεις δικιο. Δυστυχως για τους ιδιοκτητες του δεν επαναληφθηκε εκεινη η επιτυχια.

      Διαγραφή
    4. πάντως για να είμαστε ειλικρινείς στη Euroleague o ΠΑΟ είναι τρίτος σε εισιτήρια...

      Διαγραφή
    5. δευτερος ειναι πισω απο Παρτιζαν.Αναλυτικά η κατάταξη των εισιτηρίων (μέσος όρος-συνολικά εισιτήρια):
      1. Παρτιζάν: 14.869 (104.084)
      2. Παναθηναϊκός: 12.371 (86.600)
      3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 11.060 (77.420)
      4. Ρεάλ Μαδρίτης: 10.972 (76.809)
      5. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: 10.553 (73.876)
      6. Λαμποράλ Κούτσα: 10.321 (72.253)
      7. Ολυμπιακός: 10.253 (71.774)
      8. Γαλατάσαραϊ: 9.747 (68.234)
      9. Ζαλγκίρις Κάουνας: 9.404 (65.833)
      10. Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο: 9.191 (64.341)
      11. Ουνικάχα Μάλαγα: 6.172 (43.204)
      12. Λοκομοτίβ Κουμπάν: 5.993 (41.956)
      13. Μπάγερν Μονάχου: 5.990 (41.936)
      14. Μπαρτσελόνα: 5.308 (37.161)
      15. Αναντολού Εφές: 5.028 (35.196)
      16. ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 4.633 (32.433)

      Διαγραφή
    6. ακόμη καλύτερα!

      Διαγραφή
  54. Αν σας άρεσε το σχόλιο και ο παραλληλισμός που έκανε ο δημοσιογράφος ανάμεσα στο μπάσκετ και την πολιτική, τότε μπορούν να εξηγηθούν αρκετά από τα αίτια για τα οποία φτάσαμε σ αυτά τα χάλια ως χώρα. Ο οπαδισμός σε όλο του το μεγαλείο, από την διακυβέρνηση έως και τον αθλητισμό. Δυστυχώς η ανυποληψία και η ευκαιριακή εκμετάλλευση καταστάσεων χτύπησε και το μπάσκετ, οπότε μάλλον ξαναγυρίζουμε στις εποχές που οι δύο αιώνιοι, υπό τη σκιά του Άρη, προσπαθούσαν απλά να κερδίσουν ο ένας τον άλλο. Με μόνη διαφορά ότι τώρα πια οι ομάδες που θα υπερκεράσουν τους δύο μονομάχους θα είναι αυτές της Euroleague (ήδη ο Ιβκοβιτς βρίσκεται επί τουρκικού εδάφους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έρχονται εποχές που θα βλέπουμε τα τοπ16 και τοπ8 και φυσικά final 4 όπως βλέπουμε και τους 16-8 κλπ του Europa league...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εσάς αν σας είχε κοινοποιηθεί απόλυση μετά από 2 μήνες από την εργασία σας, θα γινόσαστε ξαφνικά οι παραγωγικότεροι και καλύτεροι υπάλληλοι της εταιρίας-υπηρεσίας σας;
    Κάτι ανάλογο συνέβη και στον ΠΑΟ. Όταν ο ΔΓ, προαναγγέλει ριζική ανανέωση, δλδ στην ουσία αποχαιρετά από τώρα την μισή και βάλε ομάδα, κάνει και τους παίκτες αδιάφορους. Είναι ο ίδιος Κάρυ, αυτός που πάλευε πέρισυ να κάνει συμβόλαιο και να πείσει την ομάδα να τον κρατήσει, με τον φετινό, που μάλλον έχει ήδη αρχίσει να πακετάρει; Και μην γράψετε ότι είναι επαγγελματίες και τιμούν ένα συμβόλαιο, γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία, όταν μάλιστα έχει να κάνει και με την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας...
    Ας μην γελιόμαστε, όσο δεν σοβαρεύεται ο πρόεδρος, Ομπράντοβιτς δεν έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τις πταιει (για το μαυρο χαλι του Παναθηναικου χτες αραγε)?

    1) Ο κακος σχεδιασμος της ομαδας περυσι το καλοκαιρι?

    2) Η αποπομπη του Πεδουλακη στα μεσα της σαιζον?

    3) Η μη προσληψη κανονικου προπονητη?

    4) Η κακη διαχειριση των τραυματιων (βλ.ουκιτς,λασμε νωριτερα κλπ)?

    5) Ο κακος χαρακτηρας του παπα?

    6) Οι διαιτητες που δεν διεκοψαν χτες το ματς για τα υβριστικα-εμπρηστικα συνθηματα και οι 4-5 λαθος αποφασεις τους?

    7) Η απουσια του Γκιστ?

    8) Η κουραση των βασικων 7-8 παιχτων που ειναι και κατα πλειοψηφια γερασμενοι?

    9) Οι οπαδικες σε πολλες περιπτωσεις, δηλωσεις του ΔΓ?

    10) Ντοπαρονται αραγε οι παιχτες του ΟΣΦΠ?

    Νομιζω πλην του 6 και του 10 ολα μαζι αυτα μας δειχνουν τους πραγματικους λογους της χτεσινης κακιστης εμφανισης της ομαδας..

    Ολα αυτα τα προβληματα εχουν εναν κοινο παρανομαστη...ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...Με ζοτς δεν θυμαμαι ποτε να αναρωτιεμαι γιατι επαιξε τραυματιας ενας παιχτης..Γιατι δεν σχεδιαστηκε σωστα η ομαδα..Γιατι δεν χρησιμοιειται ο ταδε και ο δεινα( ακομα και για περιπτωσεις οπως ο ντελκ, ο γιαφτοκας, ο χαισλιπ κλπ)...Γιατι ειναι κουρασμενη η ομαδα..Γιατι εχει τοσο μικρο ροτεισον η ομαδα..Γιατι ειμαστε καλοι αμυντικα και κακοι επιθετικα..Γιατι δεν εχουμε ενα πενταρι με πλατη..Γιατι δεν εχουμε 2-3 οργανωτες και εχουμε ξεμεινει μεναν τεραστιο αλλα γερασμενο μονο οργανωτη..Γιατι σουταρουμε μονο τριποντα και καθολου διποντα..Γιατι εχουμε 1/20 σενα ματς..Γιατι εχουμε φαει 2-3 25αρες 30αρες σε ΚΡΙΣΙΜΑ εκτος εδρας ματς..

    Αυτο το κειμενο μπορει να συνεχιστει μεχρι να χαλασουν τα πληκτρα του υπολογιστη απο το γραψιμο..

    Ελπιζω να ΘΥΜΗΘΗΚΕ ο ΔΓ πως χτιζονται οι ομαδες..Ενας προπονηταρας με εμφαση στη δημιουργια ελληνικου κορμου και η ομαδα απο εκει και περα τρεχει εν λευκω με τα πανω της και τα κατω της μεχρι να αποκτησει αυτοπεποιηθηση, ομοιογενεια, πιστη και πνευμα νικητη..

    Για το χτεσινο ματς δεν εχω να γραψω κατι..Κατι τετοιο το περιμενα και δυστυχως δικαιωθηκα..Ομαδα χωρις να ειναι ομαδα ο φετινος Παναθηναικος..Κρατιεται απο τις εμπνευσεις του Μεγαλυτερου αρχηγου που φορεσε την πρασινη φανελα και απο την αμυντικη προσηλωση 3-4 παιχτων..Ο ενας ελειπε χτες και ειδαμε το παρτυ των 4αριων του οσφπ..Εκει κριθηκε το χτεσινο ματς κατεμε και το ιδιο θα συνεχιστει σε τυχον απουσια του απο τα υπολοιπα ματς..Η αμυνα μας τελικα ειναι ο Γκιστ και οχι ο Λασμε..Και βεβαια περυσι εμεινε με λιγοτερα απο τον Λασμε που εκανε και τον δυσκολο και η προσφορα του ειναι μεγαλυτερη..Θα ηθελα το καλοκαιρι να φυγει και αυτος καθως η ηλικια του κυριως δεν προσφερεται για χρονιες οπως η περυσινη αλλα για χειροτερες απο την φετινη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνουμε την αποτίμηση μετά το τέλος της σεζόν. Αν και τα περισσότερα τα ‘χουμε πει.
      Το πιο απογοητευτικό απ’ όλα είναι ότι η ομάδα έχει χάσει το μαχητικό της πνεύμα. Το πνεύμα refuse to lose που την συνόδευε σχεδόν σε κάθε ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ή την εμφάνιση. Και σ’ άλλα ματς ήμασταν άστοχοι, και σ’ άλλα ματς είχαμε πρόβλημα τραυματισμών και απουσίες, και σ’ άλλα ματς είχαμε πρόβλημα με φάουλ αλλά σπανίως είχαμε τέτοια εικόνα. Την εικόνα της ομάδας που δείχνει παραιτημένη και χωρίς διάθεση να παλέψει. Τον τελευταίο μήνα έχουμε παίξει 7 κρίσιμα ματς. 5 με την ΤΣΣΚΑ και 2 με τον Ολυμπιακό. Στα 3 από αυτά χάσαμε με 25-30 πόντους και με κάτω τα χέρια.
      Μόλις τα ματς στράβωσαν, αντίο…

      Διαγραφή
    2. Το πε το παληκαρι παραπανω, οταν σε μια εταιρια η διοικηση της τα κανει μπουρδ.... αφου εχει πεθανει τους υπαλληλους της στις υπερωριες, διωχνει το μοναδικο μανατζερ δινοντας τα κλειδια σε εναν ασχετο και λεει οτι θα διωξει τους μισους γιατι δεν κανουν, ε κι οι υπαλληλοι τι θες να κανουν? να εχουν refuse to lose νοοτροπια? υπο ποιες συνθηκες?
      Ποσο μαλλον που εδω εχουμε να κανουμε με μισθοφορους ως επι το πλειστον που δεν την πονανε την εταιρια.

      Ειναι πολυ απλα τα πραματα, τα παντα ξεκινουν απο τη διοικηση, οταν εκεινη δωσει το σωστο δειγμα και οργανωσει σωστα τοτε και οι υφισταμενοι θα αποδωσουν καλυτερα.


      theBGT

      Διαγραφή
    3. Πολυ σωστα ειναι αυτα που λετε 77, The BGT και το παλικαρι παραπανω..Η ομαδα πλεον δειχνει στο ελεος του Θεου χωρις καμμια διαθεση για καταθεση ψυχης και ολα αυτα με τις ευλογιες του ΔΓ..Δεν θυμαμαι βεβαια ποτε τις εκανε τις δηλωσεις αυτες..Πριν τα ματς με την ΤΣΣΚΑ ή μετα? Διοτι εχει μεγαλη διαφορα κατεμε αυτο..

      Διαγραφή
    4. ρε γιαννη εισαι ασχετος η πλακα κανεις που τα ειδες συνεχεια τα τριποντα,ο γαβρος βαραει περισσοτερα και κανεις δεν λεει τιποντα ειδικα χτες ειχαμε τριπλασια διποντα,απο τριποντα,οτι να ναι εισαι

      Διαγραφή
    5. http://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=D4DDC1C4&mode=2

      Διαγραφή
    6. Εχεις δικιο αλλα αυτο το ειπα για γενικα μεσα στην χρονια σαν προβλημα που αντιμετωπιστηκε,οχι μονο για χτες..Το διατυπωσα με ασαφεια..Ευχαριστω για την διορθωση..Αν δεις παρακατω κανω και αναφορα και στα ματς με τσσκα που χασαμε με κατεβασμενα χερια απο τους ρωσσους στα 2 ματς εξω και μιλαω γενικα για τα προβληματα μεσα στην χρονια που τα περισσοτερα τα ειδαμε και χτες..

      Διαγραφή
    7. δεν εισαι ο μονος, απλα με τον Παο οτι κανει φετος ειναι μεγενθυμενο αρνητικα.Δες και το παιχνιδι στην γιουρολινγκ ποσα τριποντα ο Παο και ποσα ο γαυρος.http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=PAN&gamecode=225&seasoncode=E2013#!boxscore Υ.Γ για τα αδεια καθισματα στο Σεφ ουτε λογος για το Οακα που ειχε παραπανω κοσμο γραφτηκε οτι χειροτερο.

      Διαγραφή
    8. Πάλι καλά που υπάρχει αυτή η αρνητική μεγέθυνση, διαφορετικά ο πήχυς των απαιτήσεων θα είχε πάει στα τάρταρα. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όχι για μια ομαδούλα της σειράς. Τον οπαδό της ομάδας αφήνει παντελώς αδιάφορο αν υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες άδειες θέσεις στο ΣΕΦ, αν ο Ολυμπιακός σουτάρει περισσότερα ή λιγότερα τρίποντα κοκ. Δόξα τω Παύλω, τα ματάκια του έχουν δει μπάσκετ επιπέδου, έχει βιώσει φανταστικές ατμόσφαιρες στο ΟΑΚΑ, Ομπράντοβιτς στον πάγκο κτλ κτλ κτλ και σημείο αναφοράς είναι όλα αυτά, όχι ο Ολυμπιακός. Είναι υγειές το να γίνεται πχ κουβέντα για τις άδειες θέσεις στο ΟΑΚΑ σε τελικούς πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι που προκάλεσε εντύπωση. Οταν δεν θα προκαλεί εντύπωση θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε.

      Διαγραφή
    9. Ετσι ειναι..Απλα με ενδιαφερει τι κανει η ομαδα μου οχι ο αντιπαλος..Και το θεμα των τριποντων δεν ειναι μονο τα πολλα σουτ αλλα και με ποιες προυποθεσεις γινονται..Με κακη κυκλοφορια και στο τελος του χρονου κατι σκοτωμενα σουτ, και ισχυει τουλαχιστον για τις μισες προσπαθειες που περνουμε ανα ματς..

      Οσον αφορα τα αδεια καθισματα δεν περιμενα οτι θα το εβλεπα και αυτο σε ματς τελικων πρωταθληματος..Απο τη μια δειχνει υγεια οτι ο κοσμος του Παναθηναικου ξερει και θελει να βλεπει καλο μπασκετ και δεν τον ενδιαφερει απλα μια νικη απεναντι στον οσφπ απο την αλλη ειναι κριμα να μην στηριζουμε αυτην την ομαδα με την τοση δοξα και τις τοσες χαρες που μας εχει δωσει..Ελπιζω απο του χρονου σε κατι καλυτερο και απο την διοιηκηση και απο τον κοσμο στα ματς του πρωταθληματος..

      Διαγραφή
  58. Ειλικρινα νομιζα οτι το επιπεδο της συζητησης ηταν αρκετα ανεβασμενο παλιοτερα… τζιμ προσεξε το, δεν ξερω τι μπορει να χρειαζεται…
    τα δικα μου συμπερασματα: ο Παο εχει μεγαλυτερες αναγκες απο οσφπ το καλοκαιρ. Μη γελιομαστε, πλην δδ, φωτση κανενας ελληνας δεν εχει το επιπεδο να φτασει φ4… αμεση αναγκη ανανεωσης, κ βασικα ανοδου του μπασκετικου επιπεδου… το περιεργο δεν ειναι γιατι συνεβη τ χτεσινο, αλλα γιατι δεν εχει ξανασυμβει, δεδομενου του τι νικες εχει κανει τη 2ετιαο οσφπ. εχει βγαλει ηδη παιχτες φ4 ελληνες και φαινεται να συνεχιζει… η αληθεια ειναι οτι ο οσφπ απεχει λιγοτερο απτην επιτυχια (ενα γκαρντ βασικα).ο παο εχει να βρει 6-7παιχτες, κα. κυριως φιλοσοφια, ανοδο του επιπεδου και ισως κι ηγετη…
    για τη νεα σαιζον μονο οι gist, lasme, maciulis μπορουν να σταθουν. δδ οχι για ηγετης 37 λεπτων φωτσης συμπληρωματικος…
    μαυροκεφαλιδης … η απατη της στατιστικης… λες 17 π. εβαλε… καλος… κι ομως κανει τη ρακετα αργη, αδυναμη, δινει χωρους στο p&r, χανει ριμπαουντ, τρωει προσωπικους ποντους μ την ιδια ευκολια που οντως εχει στο να τους βαζει… δεν εχει θεση σε τετοια ομαδα εκτος απο συμπληρωματικο 4 ΑΡΙ Κ ΟΧΙ 5 ΑΡΙ!!! οπως στον κλειζα το 2009-10.
    κανενα γκαρντ επισης δεν κανει πλην δδ ενω κ ο μπραμος μπορει να λογιζεται μονο σαν 3αρι και παλι με μικρο ρολο… ο παο λοιπον κατα τη γνωμη μου χρειαζεται :
    1. τον ζηση! οχι γενικα ελληνα ή νεο… αυτον… με τα λεφτα του ροκο κ ουτε! 700k και τον φερνει ο κατσικαρης
    2.συγχρονο αμερικανο. "stopper" ΟΧΙ ΜΕΤΡΙΟΥΣ τυπου κουπερ… oliver lafayette ελευθερος σημειωνω για ολες τις διυλειες… ποσο πανω απο 400 k? τοσα ο καρρυ και ο ραιτ νομιζω…
    3. διπλα στο μασιουλις καποιον σουτερ. τα σκας για βασιλειαδη? εξαρταται κ αν εχεις θεση ξενου. αν εχεις κοιτας slasher με 35% τυπου saul blanco, white, lighty?? , κατι τετοιο… max 500k λιγο πανω απο μπραμος, ενω βασικειαδης πολυ πανω,…
    4. ως εχει πιστευω… ισως μειωση σε φωτση και αγορα βεζεμκοφ με λιγο γκιστ στο 5…
    5. 7 ft αμεσα, παιχνιδι με ποστ .., χτες! θελει λεφτα αλλα δεν παλευεται ο blackhead. baynes, vl. dragicevic και γκολουμποβιτς η εστεμπαν μπατιστα προσωπικα… αν δεν υοαρχει θεση ξενου, εστω ιαν βουγιου!,!!!
    Διαμαντιδης, lafayette, ζησης, παππας, μποχωριδης(?), maciulis, βασιλειαδης/blanco, φωτσης, vezenkov, gist, lasme, golubovic/ian
    σε περιπτωση αλλαγης ηγετη, ο δδ αλλαζει κ γινεται 2ος, πραγμα που σημαινει κ ανοδος μπατζετ… θα πονταριζα σε αμερικανο. smith rowland delaney εκτος αν διατθενται σατορανσκι νεντοβιτς
    ο οσφπ κατα τη γνωμη μου μονο αμερικανο γκαρντ θελει, με αμυνα ταναλια και δημιουργια. δηλ granger, deMarcus nelson, ισως και mike green την αδυναμια μου, να ξαμαβρεθει με dunston να γινει καμοςςςς
    assistant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δηλαδη με αυτο το post ανεβαζεις το επιπεδο; Μας δουλευεις ρε φιλε;

      Διαγραφή
    2. Ο Ολυμπιακός δηλαδή έχει υλικό για ΦΦ αν κρατήσει Κολινς, Πετγουει, Λοτζεσκυ, Σιμονς;;

      Και οι δυο ομάδες μας θα χρειαστούν να αλλάξουν τη μισή σχεδόν ομάδα τους το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    3. Μαυροκεφαλιδης δεν ειναι 4.Απλα δεν ειναι.Ενα σοφτ 5 ειναι.στο τεσσερα ειναι πολυ αργος να κνηγησει εξω τους strench οπως και τον εκθετουν στα ποδια οταν κανουν drive στην ρακετα .
      Οποτε πρεπει να λογιζεται σαν συμπληρωματικο 5αρι και μονο σαν συμπληρωματικο επειδη αμυντικα περα απο αυτο υστερει σε ριμπαουντ και γενικοτερα αμυντικα χανει τις περσσοτερες μαχες η ξεχνιεται.
      Στο μπασκετ η θεση σου ειναι συνηθως τι μαρκαρεις.Εξαιρουνται καποιες περιπτωσεις οπως ο μπραμος που δεν ειναι δυαρι και ας κατεβαινει εκει μιας και καταστρεφει επιθετικα την κινηση και την δημιουργια της ομαδας,αλλα μονο 3.
      Τον ζηση τον ηθελα περσι αλλα ετσι οπως εχει γινει το μπασκετ θελεις ποδια ειδικα στην περιφερεια..στα αντα ο ζησης δεν προκειται να σου προσφερει κατι παραπανω σε αντιθεση με εναν αμερικανο και σαν τριτη λυση τον μποχωριδη που ειναι πιο αθλητικος η και αθηναιου.
      Ο γκιστ δεν ειναι 5.το οτι μπορει να ανεβει για κανα πεντάλεπτο δν σημαινει οτι μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο.φετος οποτε αντιμετωπισε ταλαντουχους αντιπαλους εκει τον εκαναν γιογιο.Επιθετικα την θεση δεν την ξερει καθολου και απειλει μονο με σουτακια πολες φορες σε λαθος συνθηκες ενω αμυντικα υστερει σε ογκο οσο αθλητικος και να ειναι ,χανει λοιπον και τις μονομαχιες Εχει κανει τερατωδη αλματα στην αμυνα αλλα πρεπει να λογιζεται μονο σαν 4.
      ΜΠραμος η μασιουλις.οχι και οι δυο.και η διαφορα τους ειναι μεγαλη σαν αξια μεταξυ μας...χτες με τη ευκαιρια μπηκε ο γιανκοβιτς πετυχε 5 γρηγορους ποντους και χαθηκε...ωραιαααααα τα παμε.δωσε χρονο στον μπραμο και ασε να τα σπαει επειδη παιζει καλυτερη αμυνα...
      Γκιστ και φωτσης στο τεσσερα.επιθετικο ταλεντο μετριοτατο.και μην μου πειτε περι φωτση ο οποιος απειλει μονο απο τριποντο ποτε με τριπλα.
      Πολυ σημαντικο κατα εμε,του χρονου πρεπει να παιρνεις συστηματικα σκορ απο ολες τις θεσεις και οχι ελπιζοντας αν βρεθει στην βραδια του ο ταδε.
      Ενας πραγματικς δημιουργος αλλαζει ολη την ομαδα.Πχ εστω και ο απειρος cooper θα προσφερε παρα πολλους ευκολους ποντους στην ομαδα. Και σε δευτερη φαση που ο ουκιτς δεν δημιουργει ουτε σε πρωτη

      Διαγραφή
    4. πρώτα καλός προπονητής όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας μήνες τώρα.. Φλέμινγκ, Πασούτιν, Ιτούδης φαντάζομαι διαθέσιμοι και όλα τα άλλα έπονται και αποτελούν επιλογές του προπονητή.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  59. δυσκολο κουιζ πια η 12αδα της εθνικης χωρις τους παικτες του ολυμπιακου ειδικα προβλημα στον 1... τουλαχιστον θα ειναι στην 12αδα ο περπερογλου αν φυγει απ τον ολυμπιακο και ο σοφο οπως ο ιδιος δηλωσε....
    pg καλαθης,ζησης
    sg βασιλειαδης,μπραμος ή παππας
    sf παπανικολαου,περπερογλου,αντετοκουμπο
    pf καιμακογλου,φωτσης
    c μπορουσης,σοφο,μαυροκεφαλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετά δυνατό ρόστερ και υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως ο θανάσης αντετοκουμπο,ο αθηναίου,ο ξανθόπουλος,ο τσαιρέλης,ο βουγιούκας και ο κούφος......

      Διαγραφή
    2. Χαραλαμπίδης, δεν είναι δυνατον να μην παιζει αυτος ο παιχτης Εθνικη

      Διαγραφή
    3. Ο Χαραλαμπιδης δεν επαιζε οταν ηταν νεοτερος, τωρα θα τον καλεσουν; Στην εθνικη παιζουν παιχταραδες οπως ο Νικος ο Ζησης, ο Μαικ ο Μπραμος, ο Καϊμακογλου (Leonidas κατα τον Τρινκερι).

      Διαγραφή
    4. παντως απο την νιγηρια και με τον χαραλαμπιδη ηγετη δεν χανεις.........

      Διαγραφή
  60. Τελικός 2ος
    (ή Τα πράσσινα φαντάσματα του ΣΕΦ και η ώρα των ερωτήσεων)

    Καλησπέρα και από εμένα.

    Έχοντας τελειώσει και ο δεύτερος τελικός (που δεν χωράει σχολίων) δεδομένου ότι ο ΟΣΦΠ τον μετέτρεψε από το πρώτο δευτερόλεπτο σε υψηλής ποιότητας ελληνική ταινία με υπόθεση (και αυτή η ΝΕΡΙΤ βρε παιδί μου, ούτε μια προειδοποίηση δια το ακατάλληλον της εκπομπής... (Χ) ). Τουλάχιστον τα ματάκια μας συνήλθαν λιγάκι (είχαν να νιώσουν καλά από τον περσινό τελικό του κυπέλλου).

    Λόγω λοιπόν της φύσης του χθεσινού αγώνα, αποφάσισα σήμερα να "κάνω" τις ερωτήσεις που δεν έγιναν χθες στη συνέντευξη τύπου. Προς αποφυγήν επαναλήψεων θα αναφέρομαι πάντοτε στον 3ο τελικό (για τον δεύτερο τα λόγια μάλλον περισσεύουν) εκτός αν γράφω σε ποιόν τελικό αναφέρομαι. Επίσης, οι ερωτήσεις είναι σε εντελώς τυχαία σειρά, όπως κατεβαίνουν στην κολοκύθα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

    1) Θα μπορέσει να διαχειριστεί ο ΠΑΟ το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα?

    2) Θα μπορέσει να διαχειριστεί ο ΟΣΦΠ το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα?

    3) Θα μας ξαναζηλέψει ο αόμματος στο ΟΑΚΑ, δεδομένου ότι είναι πλέον ξεκάθαρα ο μόνος τρόπος να νικήσει τον ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ φέτος?

    4) Ο Gist θα παίξει στον 3ο αγώνα. Σε τί κατάσταση θα είναι όμως?

    5) Αν δεν μπουν τα τρίποντα, έχουν οι δύο ομάδες (και περισσότερο ο ΟΣΦΠ που παίζει στο ΟΑΚΑ) plan B για να μην έχει ο 3ος τελικός την εξέλιξη του πρώτου?

    6) Θα καταφέρει ο ΟΣΦΠ να διατηρήσει το ποσοστό στις βολές που είχε χθες (γιατί στο τρίποντο αποκλείεται να έχει παρόμοιο ποσοστό, εκτός πιά αν ο ΠΑΟ τρελαθεί τελείως και τα δώσει όλα σε τιμές κόστους ή εκπτώσεων)?

    7) Θα καταφέρει ο ΠΑΟ να διατηρήσει το εξαιρετικό του ποσοστό στις βολές στα δύο πρώτα παιχνίδια (συνολικά 38/41)?

    8) Θα καταφέρει να κάνει ο ΟΣΦΠ ένα καλύτερο ξεκίνημα από αυτό στον πρώτο τελικό?

    9) Θα μπορέσει ο ΟΣΦΠ να επαναλάβει την επιθετική λειτουργία του 2ου τελικού με τη συνεχή κίνηση και τις αλλαγές των παικτών στην επίθεση, σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, και η οποία δυσκόλεψε και κούρασε τους παίκτες του ΠΑΟ?

    10) Θα μπορέσει ο 3D να βγάλει άλλα 30+ λεπτά (όταν στον 2ο τελικό έπαιξε 30 λεπτά παρά το +25) και τί απόδοση θα έχει?

    11) Θα μπορέσει ο VSpan να επαναλάβει την πολύ σοβαρή του εμφάνιση χθες, και στο ΟΑΚΑ? Ή μήπως δεδομένων των συνθηκών που πάντοτε αντιμετωπίζει εκεί, θα ήταν καλύτερα να έχει ρόλο Rodriguez?

    12) Ο Law τίνος τη θέση θα πάρει στον τρίτο τελικό? Του Collins?

    13) Επειδή διάβασα σε κάποια ΜΜΕ μέχρι και για 100-0 της διαιτησίας υπέρ του ΟΣΦΠ χθες, εγώ ως φίλος του ΟΣΦΠ δηλώνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχει ακριβώς την ίδια διαιτησία (που είχε χθες ο ΟΣΦΠ) ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, και ο ΟΣΦΠ αυτή που είχε ο ΠΑΟ στο χθεσινό παιχνίδι. Ο ΠΑΟ συμφωνεί?

    13) Στο 107-58 του ranking των δύο ομάδων, με πόσα καλάθια, rebounds, τελικές πάσες, κοψίματα και κλεψίματα συνέβαλε το τρίο των "κοράκων"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε τι εννοεις ''ο law ποιανου θεση θα παρει?''???????

      Favors

      Διαγραφή
    2. Προς Favors

      Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τί εννοώ. Μπορεί κάποιους να τους κούρασε να ακούν για τον AC, αλλά όσο σημαντική είναι η απουσία του Gist στον ΠΑΟ, άλλο τόσο είναι του βασικού και αναντικατάστατου PG του ΟΣΦΠ, του Law (για τη σωστή λειτουργία της ομάδας αμυντικά, επιθετικά αλλά και στο καλύτερο rotation). Ας μην ξεχνάμε ότι η προετοιμασία έγινε το καλοκαίρι και η ομάδα στήθηκε (όπως και τα συστήματα σχεδιάστηκαν) με τον Law, η ομάδα αγωνίστηκε με τον Law από το διηπειρωτικό (αν δεν κάνω λάθος) μέχρι και τον ημιτελικό του κυπέλλου στο τέλος Δεκεμβρίου, και από εκείνο το σημείο αναγκαστικά πορεύθηκε είτε με 1 PG (τον Μάντζαρη) είτε με τη λύση του Collins, με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονταν για την σωστή λειτουργία και διαχείρηση του υλικού της. Ο Law εξάλλου απέδειξε πέρσι ότι είναι και τώρα πιό σημαντικός από το Μάντζαρη (που είναι νέος ακόμα), αφού παρά την απώλεια του δεύτερου πέρσι τον Ιανουάριο, ο ΟΣΦΠ πήρε το τρόπαιο της Euroleague, αντίθετα με ότι έγινε φέτος.

      Αλέξης

      Διαγραφή
  62. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    1) Πολύ θετική η ενέργεια του ΟΣΦΠ, επιτέλους, να εντοπίσει και να βγάλει έξω αυτούς με τα laser. Γιατί όμως τους έβγαλε ευγενικά? Μήπως έπρεπε να τους βγάλει έξω με τις κλωτσιές και να τους απαγορεύσει δια βίου την είσοδο τους σε οποιοδήποτε αγώνα όλων των τμημάτων του συλλόγου? Τα πρόστιμα που πληρώνει τόσα χρόνια η ομάδα γιατί τα πληρώνει και δεν τα δίνει σε αυτούς που κάνουν τη ζημιά?

    2) Η πραγματικά απαράδεκτη ατμόσφαιρα χθες στο ΣΕΦ (και μάλιστα σε τέτοιο παιχνίδι) μας πάει δυστυχώς χρόνια πίσω και δεν μας τιμάει καθόλου ως σύλλογο να έχουμε τέτοιους οπαδούς. Μήπως τώρα, που έγινε η αρχή με αυτούς με τα laser, ήρθε η στιγμή να πιάσουν και να αποβάλλουν δια παντώς από το γήπεδο και όλους αυτούς τους βάνδαλους που έχουν κοστίσει τόσα χρήματα και τίτλους (όπως ο περσινός της Α1) στην ομάδα και να τους αποθέσουν στην κλούβα (χωρίς τις τρελλές) με προορισμό ένα κτήριο με όνομα εξωτικού πουλιού? Ή έστω να τους δώσουν τα τιμολόγια με τα έξοδα των προστίμων και των επισκευών της περιουσίας του συλλόγου?

    3) Συμφωνώ ότι δεν διακόπηκε χθες το παιχνίδι στα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του ΟΣΦΠ όπως και θα έπρεπε, αλλά γράφτηκαν τα πάντα (και τα βεγγαλικά που έπεσαν), αν δεν κάνω λὰθος, στο φύλλο του αγώνα και ο ΟΣΦΠ θα τιμωρηθεί. Στον πρώτο τελικό, που διακόπηκε ο αγώνας, γράφτηκαν τα αντίστοιχα συνθήματα στο φύλλο αγώνα? Θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟ?

    4) Αν θυμάμαι καλά, στα περσινά play-off της Euroleague στα παιχνίδια του ΠΑΟ με την Barca, κατόπιν αιτήματος της ίδιας της Barca την ώρα του αγώνα, σταμάτησε η σειρήνα, και αργότερα ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε (ανάμεσα σε άλλα) και για τη χρήση της σειρήνας, και του απαγορεύτηκε να την χρησιμοποιεί στους αγώνες της Euroleague (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος). Στον πρώτο τελικό, και συγκεκριμένα στο 4ο δεκάλεπτο που είχε στραβώσει για τον ΠΑΟ, η σειρήνα έκανε την εμφάνιση της, και ειδικά στο τελευταίο δίλεπτο (κατά την ταπεινη μου γνώμη) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο ΠΑΟ θα τιμωρηθεί για τη χρήση της και θα του απαγορευτεί η χρήση της σε επόμενους αγώνες? Η διοίκηση του ΟΣΦΠ τί κάνει σε αυτό το θέμα? Ξαναείδε το παιχνίδι για να συνειδητοποιήσει σε πιό σημείο και γιατί (ενώ είχε κάνει ένα 0-12 στο 4ο δεκάλεπτο και ο ΠΑΟ δεν είχε βάλει πόντο για 8 λεπτά) άρχισε να τα χάνει ο ΟΣΦΠ? Η φωνή του ομιλητή στο γήπεδο δεν πειράζει καθόλου (και προσωπικά θεωρώ ότι δίνει χρώμα) αλλά και η μουσική (ή οι ήχοι) σε στυλ ΝΒΑ επίσης είναι καλοδεχούμενα. Ο αντιαισθητικός ήχος της σειρήνας όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 5) Τί συμβαίνει φέτος με τον έλεγχο του dopping στους τελικούς? ΔΥΟ παίκτες από κάθε ομάδα, και στους δύο αγώνες μόνο ο Πριντ από τους πρωταγωνιστές? Γιατί όχι π.χ. ο VSpan, ο Dunston, o Mάντζαρης, ο Πἐρπε κλπ από τον ΟΣΦΠ, και οι π.χ. 3D, Maciulis και Gist από τον ΠΑΟ? Και γιατί μόνο ΔΥΟ από κάθε ομάδα?

    (Χ)

    Και η τελευταία και πιό σημαντική ερώτηση της ημέρας:

    Ο Dorsey που κάνει πιάτσα, και τί ταρίφα χρεώνει? Στο γήπεδο ξέρουμε!

    http://www.gazzetta.gr/stili/paraskinia/article/617913/o-servitoros-papanikolaoy-kai-taxi-toy-ntorsei-vid

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο ντοπινγκ ρε φιλε; Περυσι ετσουζε ο ποπος τους απο τη δευτερη κουπα του Θρυλου και εστησαν ολο το σκηνικο μεσω του γνωστου σουργελο-δημοσιογραφου. Φετος ειδες να ζητησει κανεις ελεγχο;

      Διαγραφή
    2. και μας στερησαν το 2ο σερι πρωταθλημα......

      Διαγραφή
    3. xaxaxaxaxax αυτο εφταιγε που βαζατε 45-50 ποντους η διαιτησια σας εφταιξε, α ρε γαυροι προβατα του κερατα.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0!

      Διαγραφή
    5. Σας τρολλάρει όλους ο "Αλέξης" κι εσείς τσιμπάτε

      Διαγραφή
    6. Προς Ανώνυμος 27 Μαΐου 2014 - 12:47 μ.μ.

      Λέτε

      Φετος ειδες να ζητησει κανεις ελεγχο;

      Είπα τίποτα διαφορετικό εγώ?


      Προς Ανώνυμος 27 Μαΐου 2014 - 2:10 μ.μ.
      Ανώνυμος 27 Μαΐου 2014 - 2:18 μ.μ.
      Ανώνυμος 27 Μαΐου 2014 - 10:04 μ.μ.

      ?????????????????????


      Προς Ανώνυμος 28 Μαΐου 2014 - 12:19 π.μ.

      Μακάρι και άλλοι να τρολλάρανε όπως "τρολλάρω" εγώ...

      Αλέξης

      Διαγραφή
  64. giannis ουτε εμενα με απασχολει τι κανει η αντιπαλη ομαδα,δεν ξερω τι ομαδα εισαι αλλα ειναι αδικο να κατηγορουν τον Παο οτι βαραει μονο τριποντα.Εχει συμβει αλλα δεν ειναι κανονας.Απλα τυχαια ποσταρα αγωνες με γαυρο γιατι με αυτον παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΚΟΥΠΑ( ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0) ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 2-0 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κλασσικός αυτιστικός αιλοινας που γράφει με κεφαλαία.Φίλος του μαρίνου απο το κόμμα μήπως είσαι;

      Διαγραφή
  66. Μονο για τα παιχνιδια του ΟΑΚΑ αρθρακια ετσι.....? Ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε εδώ μόνο πανάθα,αργύρης πεδουλάκης και recruiting.Αν γουστάρεις...

      Διαγραφή
  67. πάντως αν κρεμάσουν τους αντικειμενικούς ,θα πάτε οι περισσότεροι αδικοχαμένοι !!!!!!!!!!!

    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ θα πας αδικοχαμένος αν κρεμάσουν τους αστείους...

      Διαγραφή
  68. το γελιο θα πεσει αν ο παο χασει στα δυο εκτος με 25 και 30 ποντους διαφορα αλλα κερδισει στον ποντο τα 3 εντος και παρει το πρωταθλημα . πλεον θα ειναι ο μονος τροπος που ειχε απομεινει για να χασει το πρωταθλημα ο οσφπ . ολα τα αλλα εχουν γινει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος 28 Μαΐου 2014 - 7:48 π.μ.

      (Χ)

      Υπάρχει άλλος ένας τρόπος για να χάσει το πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ από τον ΠΑΟ, που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Πολύ απλά, με πλεονέκτημα έδρας του ΟΣΦΠ, να κάνει ο ΟΣΦΠ τις 2 νίκες στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟ 3 στο ΣΕΦ. Αν γίνει και αυτό...

      Αλέξης

      Διαγραφή