Athlenda

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Rumors: Το μεγάλο κόλπο..


Ηρεμία πριν την καταιγίδα.. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ετοιμάζει το Colpo Grosso της φετινής off-season και συνάμα τη μεγάλη απάντηση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την οποία θα κλείσει το ρόστερ της δικής του Αναντολού..



Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "χτίζει" με τον δικό του μοναδικό -clean the house-τρόπο το ρόστερ της Αναντολού στη φετινή off season, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τον τρόπο που συνδέει τα κομμάτια στο παζλ. Προσωπικά, τολμώ να πω ότι το recruiting του είναι σαφώς καλύτερο από αυτό του ομόλογου του στη Φενέρ και μεγάλου του αντιπάλου, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος ενώ έχει υπογράψει εξαιρετικούς παίκτες παρουσιάζει σε αυτό το σημείο ένα ρόστερ αμφίβολης λειτουργικότητας με πολύ firepower αλλά λίγα quarterbacking και πιθανόν playmaking abilities. Αυτές οι παρατηρήσεις βέβαια είναι σχετικές, ειδικά την προκειμένη στιγμή που οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ενώ μη ξεχνάμε ότι η αλήθεια φαίνεται μέσα στο γήπεδο  (και εκεί ο Ζοτς φέρει ακόμα τον τίτλο του The Truth), οπότε καλό είναι να περιμένουμε (τουλάχιστον) λίγο καιρό για έναν καλό πρώτο σχολιασμό.


Ο "σοφός" λοιπόν σχεδόν τελείωσε με τη front court μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Μίλκο Μπιέλιτσα, ο οποίος μπορεί να είναι Raznatovic-product αλλά παράλληλα έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για να παίξει ως back up του Σάριτς στο "4". Πριν λίγο καιρό η Εφες είχε κλειδώσει το "5" δένοντας αρμονικά τον back to the basket Κρίστιτς με έναν mobile pick n' roll ψηλό όπως ο Λάσμε. Ο Περπέρογλου με τον Μπατούκ στο "3". Πολύ ζυγισμένες επιλογές με τους παίκτες κάθε θέσης να αλληλοσυμπληρώνονται σε σωματικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα πλέον είναι η ..αρχιτεκτονική του backcourt. Και εκεί ο Ίβκοβιτς πάει για το μεγάλο κόλπο..


Βλέποντας τη Φενέρ να συσσωρεύει πολύ ταλέντο στη περιφερειακή της γραμμή, ο Ντούντα -που αρχικά είχε επιλέξει έναν defensive stopper, τον Ντράπερ, (ενώ έχει βάλει στον πάγο τον Τζαμόν Λούκας ο οποίος είναι πιθανό να πάει στη Νταρουσάφακα εφόσον αυτή υπογράψει τον Οκτάι Μαχμούτι)  απαραίτητο για το δικό του μπάσκετ ώστε να μπορεί να πιέσει ασφυκτικά τη μπάλα , στοχεύει στο μεγάλο χτύπημα με δίδυμο της Εθνικής Σερβίας, Βασίλιε Μίσιτς και Νεμάνια Νέντοβιτς. Αν για τον Μίσιτς η σελίδα μας σας είχε προετοιμάσει πριν πολύ καιρό (όπως και για τη μετακίνηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρ) για τον Νέντοβιτς μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ευρώπη θα είναι έκπληξη και μάλιστα μεγάλη. Ο 23χρονος γκαρντ έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για αυτή τη σεζόν με τους Ουόριορς (ύψους 1.1 εκ. δολαρίων) όμως είναι λίγο απογοητευμένος καθώς δε "βλέπει" φως στην προσπάθεια. του να κερδίσει μια θέση στο ροτέησιον αν και φέτος όπως είναι τα πράγματα στους "Πολεμιστές" και με την έλευση του Κερ δείχνει ότι μπορεί να παίξει. Αντικειμενικά η περίπτωση του για την Αναντολού είναι πραγματικά δύσκολη και θα πρέπει οι Τούρκοι να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη εφόσον ο παίκτης αποφασίσει να παρατήσει εγγυημένο συμβόλαιο στην Αμερική (ούτε αυτό είναι εύκολο). Απλά το δυναμικό Mαρτσουλιόνις-style του μοιάζει perfect fit για την τρανζίσιον επίθεση του Ντούντα. Ο Μίσιτς από την άλλη, μετά από μια εξαιρετική σεζόν όπου έτρεξε την up tempo επίθεση της Μέγκα Βιζούρα, έγινε ντραφτ, Νο52 από τους Σίξερς και αναμένεται να παραμείνει στην Ευρώπη για την επόμενη διετία (είναι γεννημένος το 1994). Ο Ραζνάτοβιτς (έχει και τους δύο παίκτες) παίρνει προσφορές από όλη την Ευρώπη (πρόσφατα βγήκε προς τα έξω ενδιαφέρον από τη Βιτόρια) όμως νομίζω ότι θέλει (όπως και ο ίδιος ο αθλητής) να τοποθετήσει τον Μίσιτς στην Πόλη, υπό τον Ίβκοβιτς.


Καταλαβαίνετε ότι σε περίπτωση που ο Ραζνάτοβιτς (ουσιαστικά χτίζει μαζί την ομάδα με τον Ίβκοβιτς..) φέρει τους δύο αυτούς γκαρντς στην Αναντολού, η Τουρκική ομάδα ισχυροποιείται απίστευτα. Μιλάμε για δύο υπερσύγχρονα γκαρντς που συνδυάζουν τα πάντα. Τα quarterback skills και το υψηλό IQ ενός ψηλού pure Pick'n roll PG όπως ο Μίσιτς (έχω χρόνια να δω τόσο ώριμο παίκτη σε αυτές τις ηλικίες) με το athleticism, την ικανότητα στο σκορ από όλα τα σημεία του γηπέδου και το πληθωρικό περιφερειακό παιχνίδι ενός πυραυλοκίνητου combo όπως ο Νέντοβιτς , είναι στα μάτια μου το πιο ιντριγκαδόρικο tandem της νέας Ευρωλίγκας. Εκτιμώ πολύ το δίδυμο αυτό, το γνωρίζετε άλλωστε οι αναγνώστες της σελίδας και από τις αναφορές μου πέρυσι προ και κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Σλοβενίας..


Το μεγάλο εμπόδιο αυτή τη στιγμή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και το μάνατζμεντ του κλαμπ είναι το συμβόλαιο του Ζόραν Πλάνινιτς (πέρυσι τον είχαμε χαρακτηρίσει ως τη χειρότερη δυνατή κίνηση για τους Τούρκους από άποψη λειτουργικότητας του μπακόρτ). Ο Κροάτης μπαίνει στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Αναντολού προσπαθεί διακριτικά να τον ξεφορτωθεί. Σε περίπτωση που βρεί αγοραστή θα κάνει και δύο ..κωλοτούμπες αλλά αυτό δεν είναι εύκολο  τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο Πλάνινιτς προβλέπεται μάλιστα να πάρει τη σεζόν που έρχεται πάνω από 1 εκ. ευρώ.. Αν η Αναντολού βγάλει αυτό το συμβόλαιο από τα βιβλία της επόμενης σεζόν, παίζει με σαφώς καλύτερη τύχη για το Σέρβικο δίδυμο στα γκαρντς..


Ο Ντούντα βέβαια υπέγραψε τον Ματ Τζάνινγκ, παίκτη που μπορεί να καλύψει και τις τρείς περιφερειακές θέσεις και να λειτουργήσει και ως facilitator αλλά και ως εκτελεστής (ο "σοφός" είναι ευλογία για τον ευαίσθητο χαρακτήρα του Τζάνινγκ, λόγος που βάσει προσόντων είναι μέχρι στιγμής underachiever στην καριέρα του) ενώ ποντάρει π ο λ λ ά στο τουρκικό δίδυμο των youngsters, Οσμάν Τσεντί και Οκμπέν Γιουλουμπέη. Oι δυό τους είναι για τον Ίβκοβιτς κάτι σαν την αντίστοιχη γενιά των 90αρηδων που είχε στη χρονιά των τίτλων στο λιμάνι.. Ο Τσεντί (95αρης, 2.01) είναι πιο έτοιμος και θα παίξει άμεσα. Αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντς και είναι ουσιαστικά Γιούγκο-material (γεννημένος στα Σκόπια). Εικάζω ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει το step-up φέτος υπό τον Ντούντα. Ο Γιουλουμπέη είναι 96αρης και αγωνίζεται ως "3". Τον είχα δει στο U16 στη Λιθουανία και μετέπειτα στο U18. Μακρύς, με playmaking abilities. Εκτιμώ πως ο Ντούντα σκόπιμα στελέχωσε έτσι τη θέση "3" (Περπέρογλου, Μπατούκ) αφήνοντας φως τη χαραμάδα για το νεαρό και περιμένοντας ότι κάποια στιγμή μπορεί να ανέβει μέσα στη σεζόν. Mε αυτά τα παιδιά θέλει να δουλέψει ο Ίβκοβιτς (συν τους μεγαλύτερους Μπατούκ και  Μπαλμπάι, αποτελούν τον τουρκικό κορμό) που αξιολογεί τον 18χρονο γίγαντα Εμιρκάν Κοσούτ και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει φέτος ή εάν πρέπει να δοθεί δανεικός.


Περιμένω εξελίξεις μέσα στις επόμενες 10 ημέρες λοιπόν.. Ο Μίσιτς είναι πιο βατός στόχος και έχει κλειδώσει στον προγραμματισμό της Αναντολού (σχεδόν από το τέλος του χειμώνα) ως ο starting PG και ο παίκτης που θα αποτελέσει το κέντρο αποφάσεων της επίθεσης (ο Ντούντα χαμογελά σαρδόνια με την ικανότητα του να "φτιάχνει" στο transition). Η απόκτηση του Νέντοβιτς από την άλλη περιέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα του Ραζνάτοβιτς.. 


 
Υ.Γ: Για μια ομάδα -όπως ο Παναθηναϊκός-  που θέλει να εντάξει πολλά νέα παιδιά στο παιχνίδι τους και άλλα σε καινούργιους ρόλους ανεβάζοντας τους επίπεδο, το Group C αξιολογείται ως μια εκ των χειρότερων προοπτικών. Θα πρέπει να τραβήξουν σε αυτό το διάστημα το κουπί οι παλιοί.. Τέτοια projects "δίνουν" στο β' μισό της σεζόν.. Αντίθετα για τον Ολυμπιακό είδα νορμάλ πράγματα.. Φυσικά οποιοδήποτε σχόλιο παραπάνω αυτή τη στιγμή δε στέκει. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα ρόστερς..



Euroleague QR

1. Unics Kazan vs Stelmet Zielona Gora
2. Hapoel Jerusalem vs CEZ Nymburk
3. ASVEL Villeurbanne vs Telenet Oostende
4. VEF Riga vs SIG Strasbourg



Υ.Γ1: Eπειδή λαμβάνω πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού στα οποία μου εκφράζουν την ανησυχία του για το μεταγραφικό σχεδιασμό, θα ήθελα να επαναλάβω και να υπογραμμίσω κάτι που έγραψα πριν ημέρες. Εάν οι πράσινοι καταφέρουν και υπογράψουν τους Βεζένκοβ-Μποχωρίδη, αυτόματα το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι σε αρκετά καλό δρόμο, άσχετα με την κατάληξη της υπόθεσης Καλάθη. Σίγουρα ο PG του Μέμφις είναι ο μεγάλος στόχος και ο παίκτης που θα ηγηθεί αυτής της νέας ομάδας, όμως η "βάση" του πρότζεκτ είναι τα νέα παιδιά. Για αυτό μη παρασύρεστε από το τι γίνεται γύρω σας και τις βόμβες που σκάνε.. Όσο και εάν σας φαίνεται τώρα δύσκολο ή τα λόγια μου περίεργα. Βεζένκοβ-Μποχωρίδης και το πρότζεκτ προχωράει..


Υ.Γ2: Στον Χάντερ ο Ολυμπιακός βλέπει μια περίπτωση Πέτγουεη. Ένα παιδί το οποίο μπορεί να εξελιχτεί μέσα από το πρόγραμμα του Ολυμπιακού.  Ο Μπρεντ πήγε καλύτερα από ότι περίμενα φέτος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν αρκετός για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του). Είμαι σχεδόν σίγουρος όσον αφορά λοιπόν τον Χάντερ, ότι οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων δεν θαμπώθηκαν από τους εξαιρετικούς του τελικούς.. Δε θα πω ψέμματα, περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά, προσέξτε, θεωρώ αρκετά υπαρκτή την πιθανότητα το "5" των ερυθρολεύκων να δώσει περισσότερα φέτος στην ομάδα. Θα τα πούμε εν καιρώ και στη σχετική ανάρτηση..
 
Υ.Γ3: Θυμηθείτε λίγο Νέντοβιτς να γουστάρετε.. Φοβερό βιντεάκι.









184 σχόλια:

  1. kalhspera:) poly kalh anarthsh klassika.Apo ti stigmi pou i efes ekleise k ton Dario Saric to project deixnei polu endiaferon me Duda coach,alla opws kai na xei tha nai omada me ups and downs krinontas ap to mentality olwn aytwn
    Planinic eleutheros epishs exei paneuropaiko endiaferon gia enan loser men alla poly empeiro kai kalo PG.

    Ksanagrapsa poso entyposiastika vlepontas ton Mpoxoridi apo konta,pisteuo oti einai o pio etoimos mas paixtis (kai apo Papapetrou) akoma kai gia euroleague k makari na kleisei amesa se pao.
    Telos megalo mystirio akoma o center tou Pao,an ypothesoume oti tha ginei metagrafi vasikou k oxi mpalomata me undersized 2o pentari typou Slaughter ( nomizo megalo lathos) kai vasiko MKF me Fotsi kai Gist na voithane.Me fovizei ligo auto...

    No_Closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά.. Ο Μποχωρίδης έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Πρέπει να δουλέψει τα τελειώματα του αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  2. Μπραβο ρε μαγκα Τζιμ πολυ ωραιος. Πως τον βλεπεις τον κοους Αρτζι στο Καζαν; Πολυ ηχηρες κινησεις ετσι δεν ειναι; Πως σου φαινεται οτι πηρε παικτες (Λανγφορντ, Τζερελς) που δεν ειναι defensive monsters οπως λες κι εσυ; Λες να καταλαβε οτι εκτος απο σκυλισια αμυνα χρειαζεται και σταθερους σκορερς;
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου φιλαράκι.. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που χτίζει ο Πεδουλάκης στο Καζάν. Τα γκαρντ του είναι διαφορετικής φιλοσοφίας από ότι στον ΠΑΟ. Πάντα παίζει καλή άμυνα η ομάδα του. Θα τα πούμε σύντομα..

      Διαγραφή
  3. Καλα ποσους ξενους εχεις η εφες?
    Κρστιτς
    Λασμε
    Περπερογλου
    Μπιελιτσα
    Ντρειπερ
    Σαριτς
    Τζανινγκ ο 7ος
    Και πανε και για ενα δυο ακομα?
    Δεν υπαρχει οριο στην τουρκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6 ξένοι παιδιά, αυτό ισχύει. Προφανώς κάποιοι θα αγωνίζονται μόνο Ευρωλίγκα (Μπιέλιτσα, Τζάνινγκ που το έκανε και στην Ιταλία ίσως και Ντράπερ) αν υλοποιηθεί αυτό. Ήδη ακούγεται ότι θέλει τον Κάραμαν κάτι που σημαίνει ότι ο Μπιέλιτσα πιθανόν να παίζει μόνο Ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. Παντως τη θεση του draper ως defencive stopper θεωρω πως θα μπορουσε να καλυψει καλυτερα ο κουπερ!Ειχε προοπτικες για μελλον και πιο οικονομικος.Τι λες??

      Big saras.

      Διαγραφή
    3. Αν τους παρει θα φτιαξει φοβερο ροστερ

      Διαγραφή
    4. Όπως σωστά επισημαίνει ο Jim υπάρχει μία ανισορροπία στο ρόστερ της Efes. Για μένα αυτό το ρόστερ είναι σημάδι νεοπλουτισμού αλλά και ένδειξη της αρχής του τέλους της τεράστιας καριέρας του Ντούντα, ο οποίος είναι ήδη σε προχωρημένη ηλικία. Σε όλους τους ανθρώπους η φθορά του χρόνου είναι αναπόφευκτη. Προβλέπω grande αποτυχία της Efes και του Ντούντα προσωπικώς.

      Διαγραφή
    5. Στη Φενέρ υπάρχει ανισορροπία, όχι στην Εφές. Αυτό έγραψα.. Ο Κούπερ δεν είναι defensive stoper φίλε Βig Saras, είναι δημιουργός, πολύ καλός κουμανταδόρος αλλά όχι def. stoper..

      Διαγραφή
    6. Ποσο μπορει να κοστισαν ολοι αυτοι μαζι Τζιμ?

      Διαγραφή
  4. Υποτίθεται θα φύγει ο Πλάνινιτς. Η ομάδα φτιάχνεται για Ευρωλίγκα καθαρά, πάει να πάρει τον τίτλο παλικάρια. Και μπορεί να το κάνει με Ντούντα, Η Φενέρ και εμένα δε με γεμίζει. Πολύ σκοράρισμα και έλλειψη σε άλλα ουσιώδη πράγματα στο ρόστερ.

    BOU GATSAS3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν και γουστάρω πολύ το διαφαινόμενο ρόστερ και το όλο πρότζεκτ(πέρα από την νεανικότητα και τα φρέσκα πρόσωπα ή τον προπονητή,μου αρέσει πολύ και η χημεία που θα φέρει όλο αυτό) ας είμαστε πιο επιφυλακτικοί προς το παρόν(μιας και είναι πολύ νωρίς) για τους στόχους της Εφές.Ο Ντούντα πάντα είναι ικανός για όλα και ποιότητα υπάρχει,αλλά είναι τουλάχιστον βαριά η ταμπέλα του διεκδικητή για μια ομάδα με πρωτάρηδες βασικούς στο μπακόρτ και το 4,ή δίδυμο Περπέρογλου-Μπατούκ στο 3 και όχι κάποια προσωπικότητα με βαρύ όνομα στο ευρωπαικό μπάσκετ,καλό θα είναι να περιμένουμε...
      Έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να πούμε κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Σωστά. Σαφώς και διατηρούμε επιφυλάξεις. Σήμερα μιλούσα με Τουρκία. Είναι σοβαρή η πιθανότητα το βασικό μπακόρτ της Εφές να είναι τελικά οι Ντράπερ-Τζάνινγκ.

      Διαγραφή
  5. όποιος δεν είδε το βίντεο στο τέλος να το δεί. Ιδιαίτερα από εκεί που αρχίζει να καρφώνει το σερβάκι.. φοβερό.

    ΜΑΝU CHAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ". Εάν οι πράσινοι καταφέρουν και υπογράψουν τους Βεζένκοβ-Μποχωρίδη, αυτόματα το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι σε αρκετά καλό δρόμο, άσχετα με την κατάληξη της υπόθεσης Καλάθη. Σίγουρα ο PG του Μέμφις είναι ο μεγάλος στόχος και ο παίκτης που θα ηγηθεί αυτής της νέας ομάδας, όμως η "βάση" του πρότζεκτ είναι τα νέα παιδιά. Για αυτό μη παρασύρεστε από το τι γίνεται γύρω σας και τις βόμβες που σκάνε.. Όσο και εάν σας φαίνεται τώρα δύσκολο ή τα λόγια μου περίεργα. Βεζένκοβ-Μποχωρίδης και το πρότζεκτ προχωράει.."

    IN JIM WE TRUST!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jim ενδιαφερον το σχολιο σου οπως παντα. Θα ηθελα την αποψη σου στο πιο κατω:
    ο Μπαρτζωκας πρεπει να βγαλει επιθετικοτητα στις κινησεις του γιατι το mentality που εχει στοιχιζει στον οσφπ - αναποφάσιστος στις μεταγραφες και πηγαινει σε κακες κινισεις που στοιχιζουν - αν ειχε κλεισει το jerrels περυσι αντι του collins ισως ειχε παρει την τριτη κουπα (γιατι το κοουτσαρισμα του στα playoffs της euroleague είναι 2 χρονια τωρα ανελπιστα πολύ καλο). φετος αργει παλι και χανει παιχτες τοσο στους ψηλους οσο και στους κοντους - τα λαχεια λοτζεσκι δεν κληρωνουν κάθε χρονο

    ps - μπορεις να μου πεις γιατι δεν τοθ κανει ο κατσιβελης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον.. Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Μπορεί ναι, με τον Τζέρελς πέρυσι να είχε κάνει κάτι παραπάνω, μπορεί και όχι.. Καλά κινείται σε γενικές γραμμές στην αγορά. Για τον Κατσίβελη έχω την ίδια απορία..

      Διαγραφή
    2. easy,
      πολυ ακριβος για αλλες ελληνικες ομαδες,
      πολυ αγουρος για εξω..
      μονο γαβροβαζ μπορει και εκει ειναι αλλοι.
      αμα ερχεται με 30,000 παει Αρη παοκ οπου θελει..
      αμα θελει 200,000 επειδη καθισε στον παγκο 2 χρονια τοτε καλη του τυχη

      Διαγραφή
  8. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΨΗΛΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Υ.Γ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΜΜΕΡ ΛΙΓΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙΙ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη για άλλη μια φορά φοβερή ανάρτηση μπράβο! Η εφες μπορώ να πω οτι θα έχει την πιο πλήρη ομαδα στην ευρωλίγκα φέτος. Οσο για τον ολυμπιακό, αν πάει 8αδα θα ειναι τεράστια επιτυχία!!Ερωτηση τι πιστευεις για αγραβάνη φέτος στον θρυλο? θα πάρει χρόνο?Είναι αστειο οτι είναι ο πιο ψηλός παίκτης του ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά, ευχαριστώ καπετάνιε.. Ο Αγραβάνης μπορεί να γίνει ο physical μπανγκερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός στο "4". Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει λεπτά φέτος.

      Διαγραφή
  10. Μιας και επιασες και του σερβους λογω εφες η περιφερεια τους σε αυτο το μουντομπασκετ ειναι πραγματικα πολυ καλη τεοντοσιτς,μαρκοβιτς,μισιτς,νεντοβιτς,μπογκτανοβιτς.

    Big saras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΙΜ,

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΦΕΣ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΠΕ, ΛΑΣΜΕ, ΚΡΣΤΙΤΣ (ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ - ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ)...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΙΤΣ (ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ 4 ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ ΦΕΤΟΣ)...ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΤΡΕΙΠΕΡ ΚΑΙ ΤΖΑΝΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΝΤΑ...ΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ 100% ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΧΗΜΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΡΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΒΟΡΙ).

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΥΓ1: ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ...

    ΥΓ2: ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΦΑΓΙΕΤ-ΧΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ...

    ΥΓ3: 700ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ...ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΟΜΑΤΑ (Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΖΙΜ...

    ΥΓ3: ΤΖΙΜ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑΙΟΥΣ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΑ)? Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα φιλαράκι.. Ο Τάιους τα έχει τσουγκρίσει λίγο με τη Μακάμπι αλλά τον θέλουν. Πολύ καλή περίπτωση, εξαιρετικός finisher.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΦΙΛΕ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  12. Για ψηλό ο Ιβάνοβιτς θα πάει σε λύση δεινόσαυρου ( τύπου Μπάρατς πχ ) όπως αρέσκεται ή σε αθλητικό ψηλό στυλ Λάσμε ( Εμπάκβε ή "κομμένος" από το ΝΒΑ ) ; Με έναν δυνατό ψηλό + Καλάθη + ξένο 3άρι ( πχ Ντάρντεν ) είναι ανταγωνιστικό το ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον ιβκοβιτς θα πω το εξης :
    όταν ολο το περιβαλλον μιας ομαδας που εχει αναλαβει εχει απαιτησεις και προσδοκίες απο την ομαδα και απο αυτόν τα ψιλοθαλασσωνει

    και το αντιθετο

    θυμίζω ΤΣΣΚΑ στο Φ4 της μοσχας, την σερβια περυσι, ακομα και τον ΠΑΟΚ μπορω να θυμηθώ

    SuperSportSpy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσθεσε και τον Ολυμπιακό της μετά την Ρώμη εποχής και είσαι ολόσωστος. Όταν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες ο Ντούντα αποτυγχάνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι όσον αφορά την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του να χτίζει ανταγωνιστικές ομάδες.

      Billy Batts

      Διαγραφή
  14. ρε παιδιά ο Πρελντζιτς έφθγε από την Φενερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερες,δυστηχως απ την ευρωπαικη βερσιον της free agency οι ελληνικες ομαδες γινονται ολο και ποιο αδυναμες,θυμαμαι το παρασκηνειο του ερχομου πεκοβιτς απ τη παρτιζαν οχι πολλα χρονια πριν...Ο νεντοβιτς ειναι πραγματικα δυσκολο να φυγει απ το οκλαντ,αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αλλος ποιντ γκαρντ πισω απ το καρι μιας και ο μπλεικ πηγε ελευθερος στο πορτλαντ.Μιας και ειπα για υπογραφη ποινγκαρντ ειδου κατι που ενδιαφερει τους φιλους του παο https://twitter.com/ESPNSteinLine/status/487326449377230848.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Άκη.. Μαθαίνω ότι ο Κερ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο Νέντοβιτς θα έχει θέση στο ροτέησιον φέτος..

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα δημητρη δεν τους βγαινει το σαλαρι καπ και τα χρηματα,ισως τσημπησουν ενα ακομα ποιντ γκαρντ απ το σαμερ λιγκ στο βεγκας παντως που ξεκiναει σημερα...θα ηθελα τη γνωμη σου για το πειραμα της μπεσικτας με πατρικ μιλλερ του τεννεσι και ταιλερ στοουν του μιζουρι,λιγο σιενα στυλ αλλα τουρκικα ισως;;;;Μαθαινω οτι ο ιβανοβιτς θα κοιταξει το σαμερ λιγκ στο βεγκας για σεντερ(οπου ειναι ο εμπακουε)-ο μαξιελ παντως εμεινε ελευθερος απ το ορλαντο,μηπως δουμε το baby eater στις ευρωπες;;

      Διαγραφή
  16. http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?pcode=003637&seasoncode=U2013 αυτος ειναι ο σλοτερ που λεγανε οτι πηρε ο ΠΑΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ιβανοβιτς στη κληρωση της Ευρωλιγκας:¨Το σίγουρο είναι ότι πιστεύω στην ομάδα μας και στις δυνατότητές μας»

    Ενταξει το τυπακι ειναι πολυ μπροστα. Πιστευει σε μια ομαδα που δεν εχει φτιαξει ακομα. Μπορει να μην εχει παρει ουτε ασσο ουτε πενταρι ακομα και να του λειπουν τουλαχιστον 6 βασικοι παικτες απο την ομαδα αλλα αυτος πιστευει στις δυνατοτητες της! ΔΩΣΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτος ειναι ανωνυμε. Το μεμφις επισης υπεγραψε τον ουντριχ. Μια κινηση που δειχενι πολλα για καλαθη. Τζιμ τι τυπου ψηλο πιστευεις εσυ οτι θα φερει ο Ιβανοβιτς? Κομμενο απο τα σαμμερ λιγκ η κατι αλλο? και κατι αλλο τι γινεται με τις περιπτωσεις μποχωριδη βεζενκοφ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα ναι, ισως η κινηση του Ουντριχ δειχνει οτι υπαρχει παραθυρο για να φυγει ο Καλαθης.

      Παντως εμενα μυ εχει κανει εντυπωση που ο ιδιος ολο κια αναφερεται στην Ευρωπη κι οχι στον ΠαναθηναΙκο αποκλειστικα.

      Πιστευω πολλα θα κριθουν απο το αν θα φαει καμπανα ή οχι απο τη ΦΙΜΠΑ.

      Διαγραφή
  19. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοούμε λέγοντας "quarterback skills";
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τη Δευτέρα να τα ξέρεις απ' έξω :))

      http://kozanibasket.blogspot.gr/2011/01/blog-post_8306.html

      Διαγραφή
    2. Αν και δεν το 'χει, ευχαριστώ! :-)

      Διαγραφή
    3. Στο απλοικο γκαρντ με αμυντικογενη ικανοτητα κ αντιληψη στο παιχνιδι

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ φίλε μου!

      Διαγραφή
    5. Air ball : Aίρμπολ
      Alley-oop : Άλει-ουπ

      (...κτλ...)

      Θεός.

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα.

    Παρουσιάζει τεράστιο μπασκετικό ενδιαφέρον ο τρόπος που στελεχώνουν τις ομάδες τους ο Ζοτς και ο Ντούντα. Μαζεύουν ό,τι καλύτερο υπάρχει και ετοιμάζονται για τη νέα Ευρωλίγκα πλήρως εξοπλισμένοι. Τα περί projects που ως στόχο έχουν την δημιουργία ομάδων για το μέλλον ή την ανάδειξη νέων Τούρκων παικτών είναι για μικρά παιδιά. Στο παρεμπιπτόντως μπορεί να προκύψουν και τέτοια οφέλη αλλά δεν αποτελούν προτεραιότητες. Είναι ξεκάθαρο ότι η Φενέρ και η Εφές στοχεύουν στην κορυφή της Ευρώπης. Έχουν ποταμούς από λεφτά να διαθέσουν, χρυσοπληρώνουν τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, υπερκοστολογούν παίκτες και βοηθούς προπονητών, προσλαμβάνουν GM από το ΝΒΑ και αγοράζουν ό,τι κινείται. Φυσικά έχουν στο πλευρό τους την αφάν γκατέ των μεγαλοατζέντηδων οι οποίοι συμμετέχουν ή συνδιαμορφώνουν τα ρόστερ των ομάδων!!! Να και ένας νεωτερισμός.
    Το γεγονός ότι αγοράζουν κυρίως ξένους παίκτες παραβλέποντας την υποχρέωση των 6 γηγενών στην τουρκική λίγκα μαρτυρά ότι ο,τιδήποτε πλην της Ευρωλίγκας τα επόμενα 2 χρόνια είναι αποτυχία και μάλιστα μεγάλη. Έτσι είναι, όμως. Όποιος έχει συμβόλαιο 1,5 και 2 εκ. το χρόνο και του αγοράζουν όποιον ζητάει, δεν γίνεται να θεωρηθεί επιτυχημένος αν δεν κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

    Οι κινήσεις και των δύο δεν έχουν τελειώσει. Είναι προφανές ότι η Φενέρ χρειάζεται έναν κλασσικό pg με τα χαρακτηριστικά που περιγράφει ο Jim και έναν undersized ψηλό. Νομίζω ότι ο Ζοτς πήρε το μάθημά του φέτος και είναι αρκετά έξυπνος για να το αξιοποιήσει. Από την άλλη η Εφές έχει ένα θέμα στο 4 και ενδεχομένως να χρειαστεί κάλυψη και στο 3. Αν πάρει τον Νέντοβιτς θα δούμε ωραία πράγματα στα παρκέ της Ευρωλίγκας.

    Επειδή με ενοχλεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το σέρβικο δίπολο Ντούντα-Ραζνάτοβιτς και Ζοτς-Ράσκοβιτς (έχουν χωρίσει την Ευρώπη σε φέουδα) και μου είναι εντελώς αποκρουστική η νεοπλουτίστικη εικόνα των Τούρκων, θέλω να αποτύχουν και οι δύο. Ακόμα κι αν χρειαστεί να υποστηρίξω την αντιπαθή (σε μένα) Ρεάλ ή την τρισκατάρατη ΤΣΣΚΑ. Ποντάρω στους Τούρκους παράγοντες και στην αδημονία τους να φτάσουν στην κορυφή.

    Υ.Γ. Τον κράζω συχνά αλλά τώρα θέλω να του δώσω ένα credit. Αυτά που είπε ο ΔΓ στη συνέλευση της Ευρωλίγκας για τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες από την διοργανώτρια ήταν ολόσωστα και αναγκαία να ειπωθούν. Πώς μιλάνε για financial fair play όταν ο πρωταθλητής Ευρώπης παίρνει ψίχουλα;
    Υ.Γ.1 Ρε Jim, τι πεντάρι ψάχνει τελικά ο Ιβάνοβιτς; Ο ένας δεν κάνει, ο άλλος είναι λίγος, ο άλλος δεν ταιριάζει. Τι ψάχνει; Διαβάζω για το πολύ απαιτητικό στυλ μπάσκετ που πρεσβεύει και ότι χρειάζεται παίκτες με ειδικά χαρακτηριστικά. Απορρίπτουμε, λοιπόν, τον Μασιούλις και θέλουμε τον Ντάρντεν; Δεν μπορώ να καταλάβω.
    Υ.Γ.2 Δύσκολη η κλήρωση για τον ΠΑΟ, διαβάζω. Αν δεν μπορούμε να περάσουμε την Μπάγερν για να πάμε στο top-16, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί. Α, και η Αρμάνι παίζει να είναι και χειρότερη από φέτος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα 77 .....η κατασταση στο τουρκικο μπασκετ δεν ειναι σωστα δομημενη και γι αυτο ακομα και αν οι κουμπαροι παρουν καποια ευρωλιγκα δεν θα αλλαξει δραματικα κατι....ταλεντα πρωτης γραμμης δεν εχουν,αξιοπιστη εθνικη ομαδα δεν μπορουν να φτιαξουν.....οι σερβοι και οι μανατζερ τους θα μαζεψουν πολυ χαρτι και αν αποτυχουν να παρουν την ευρωλιγκα θα τους διωξουν με τις κλωτσιες,καλως ή κακως αγγελοπουλοι και γιαννακοπουλοι που χουν τρελα με τις ομαδες τους δεν εχουν ,ωστε να σκορπανε τα εκατομμυρια .......και τι δε θα δινα ελληνας προπονητης να τους κανει καμια κηδεια σε φαιναλ φορ.....stonerook

      Διαγραφή
    2. Γεια σου μεγάλε stone.
      Συμφωνώ απόλυτα. Οι Τούρκοι είναι κλασσική περίπτωση νεόπλουτων που τους χαρακτηρίζει η βουλιμία και η ανυπομονησία. Γηγενείς παίκτες με προοπτικές έχουν μετρημένους. Εδώ πέρσι μας είχαν τρελάνει με τους Μαχμούτογλου και τους Σίπαχι.
      Οι Σέρβοι μύρισαν σάρκα και όρμησαν. Θα τους γδάρουν κανονικά. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και δεν μπορούμε παρά να τους αποδεχτούμε. Γύρισε ο τροχός και είμαστε στην άλλη πλευρά πια.
      Αν δεν κάνει κανένα κουλό ο ΠΑΟ, κι εγώ εύχομαι να πάρει Έλληνας προπονητής την Ευρωλίγκα. Και ακόμα καλύτερα αν αυτός είναι ο Άρτζι. Αλλά θα βολευτώ και με Μπάνκι ή Γκούντες ή Πασκουάλ.

      Ρε φίλε, έχεις καταλάβει τι σέντερ ψάχνει ο Ιβάνοβιτς;

      Διαγραφή
    3. Οι τουρκοι τωρα ειναι οι Ελληνες της δεκαετιας 90. Απειρα λεφτα, οι καλυτεροι ξενοι που υπαρχουν, αλλα χωρις καλους γηγγενεις και βεβαια χωρις κουπα. Θα χρειαστει να περασει καμια πενταετια μεχρι να βγουν τα πρωτα ταλεντα του τουρκικου μπασκετ που θα στελεχωσουν τις καλες τουρκικες ομαδες για να μπορεσουν να παρουν ευρωλιγκα. Και βεβαια οι σερβοι, οπως και τοτε στην Ελλαδα, πισω απο τα λεφτα

      Διαγραφή
    4. Οι καλοί γηγενείς παίκτες δεν είναι αναγκαία συνθήκη για να πάρεις Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι μήπως είχε Ισραηλινούς πέρσι; Οχαγιόν, Πνίνι και τέλος. Ευρωλίγκα μπορείς να πάρεις και με 10 ξένους που λέει ο λόγος.
      Οι καλοί γηγενείς παίκτες έχουν άλλη χρησιμότητα και μάλιστα μακροχρόνια. Για να αποκτήσεις σταθερό κορμό, να μην αγοράζεις κάθε χρόνο ένα κάρο παίκτες και να χαλάς καραβιές με λεφτά. Να καταφέρεις να διατηρείσαι σε υψηλό επίπεδο με μερικές αλλαγές κάθε χρόνο. Να διασφαλίσεις με άλλα λόγια την πολυπόθητη διάρκεια και να δημιουργήσεις ένα συγκεκριμένο τρόπο πάνω στο οποίο θα λειτουργεί η ομάδα.
      Η Εφές και η Φενέρ μπορεί φέτος να πάρουν την Ευρωλίγκα. Αλλά λόγω της έλλειψης καλών Τούρκων παικτών σε 1-2 χρόνια θα χρειαστεί να ψάξουν ξανά στην αγορά για να βρουν τους Νέντοβιτς, τους Κρίστιτς, τους Λάσμε και τους Χίκμαν που θα χρειάζονται για να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο.

      Διαγραφή
    5. Οι Τούρκοι του τώρα είναι οι κλασικοί Τούρκοι της τελευταίας 20ετίας και δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες της δεκαετίας του '90. Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε από πλευράς τίτλων, ούτε γηγενών παικτών, ούτε στάτους και επιτυχιών της εθνικής ομάδας.

      Billy Batts

      Διαγραφή
    6. Νομιζω οτι ο Ιβανοβιτς ψαχνει seven footer που να ειναι κινητικος, να παιζει με πλατη και να εχει hook. Αντε βρες τον τωρα δηλ.Οι λογοι βεβαιως που αυτος δεν μπορει να ειναι ο Βουγιουκας φαινεται να ειναι τα λεφτα και το οτι ειναι αδυνατος στα ποδια και την αμυνα.

      Οποτε υπαρχει και η πιθανοτητα αυτο το ρολο να τον παιξει ο Μαυρο και να παει για ενα 2ο undersized ψηλο με τον Γκιστ να καλυπτει τα κενα οποτε χρειαστει.

      Γενικα ο Ιβανοβιτς γνωριζει οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερη βιασυνη γιατι με Μαυρο/Γκιστ/Διαμαντακο ειναι καλυμενος στη θεση 5 κατα 75% εστω κι αν αρχιζε σημερα η Ευρωλιγκα. Το θεμα ειναι τι θα κανει για 3-4αρι οπου τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα κατα τη γνωμη μου αλλα νομιζω οτι αργα ή γρηγορα ο Ματσιουλις θα ξαναυπογραψει εστω κι αν αναγκαστει να πληρωσει τα σωβρακα του ο ΔΓ.

      Διαγραφή
    7. Μην υποτιματε τους Τουρκους εφετος. Δεν μπορει καθε χρονο να τους πιανουν κωτσους οι Ισπανοι και οι Ελληνες. Αν μη τι αλλο, η υπαρξη του Ντουντα ξανα στην Ευρωλιγκα μπορει να αλλαξει λιγο τις διαιτητικες ισορροπιες και περιμενω αρκετα παραπονα απο τους αντιπαλους της Εφες.

      Διαγραφή
    8. Παιδιά πιστεύω πως ο Ιβάνοβιτς θα πάει για ψηλό που θα του δίνει σκορ. Αυτή την αίσθηση έχω..

      Διαγραφή
    9. @anonymos 2.53
      Kala re file esu ti emoni einai ayti me to maciulis, afou ipame o anthropos ipegrapse stin unics gia 700.000.
      Genikotera pantws apopsi mou einai oti oi Tourkoi tha ta pane polu kala fetos, kai mi ksegrafete ti galatasaray. Par'ola ayta tha simfwnisw me ton 77 sto oti omada megali gia xronia den ftiaxneis xwris gigeneis paiktes. Borei oi Tourkoi na kanun 2-3 xronies fotovolides, alla ti ginetai otan figei o bogdanovic o micic, o saric klp gia nba?!! Xtisimo apo tin arxi.. Genikws, i tasi ta teleutea xronia einai poloi evropaioi pitsirikades na kinigane to NBA. Prosopika den mou aresei ayto kathws protimw to basket stin Evropi, me ta kala tou kai ta kaka tou... Tha einai krima padws oloi oi neoi pektes pou exoun potential na ginoun thriloi stin Evropi na xanontai sto NBA (esto kai an kapoioi apo aytous kataferoun na protagonistisoun kai ekei pera). Ayta apo mena, xairetw!

      Διαγραφή
    10. Ένα παράδειγμα μπορείς να μας δώσεις; Όχι όνομα αλλά στυλ.

      Από την άλλη, δεν έχει σχέση το είδος του ψηλού με το αν ο pg θα είναι ο Καλάθης;

      Διαγραφή
    11. ποιος ματσιουλις βρε παιδια παει αυτος εκλεισε ουνιξ... κολλημα πια... τοσες φορες εχει ειπωθει...

      Διαγραφή
    12. Όλα τα κομμάτια έχουν σχέση μεταξύ τους. Στυλ...Μμμ.. Κάτι σαν τον Ουίλιαμ Μακντόναλντ που είχε παλιά στη Βιτόρια. Ή τον Ντούμπλιεβιτς. Τέτοιον παίκτη.

      Διαγραφή
    13. Ανωνυμε 2.53 ο Ματσιουλις εκλεισε στην Ουνιξ του Πεδουλακη για 2 χρονια.

      Διαγραφή
    14. Jim ο Αζινσά δεν θα μπορούσε να είναι ο ψηλός του Ιβάνοβιτς?? Μπορεί να δώσει σκορ και με ποστ παιχνίδι αλλά και με το καλό του σουτ. Μιας και είπες Ντούμπλεβιτς υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα ή ήταν μόνο ένα παράδειγμα??

      Διαγραφή
    15. Μαγκες, επειδη κανετε οτι τα ξερετε ολα, αλλα απλα στην ουσια αναμασατε οτι σας δινουν στο ιντερνετ, θελω να μου δωσετε ενα λινκ που η Ουνικς εχει ανακοινωσει τον Ματσιουλις ή οτι ο παιχτης εχει υπογραψει ΟΡΙΣΤΙΚΑ σ' αυτη.

      ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θελω λινκς που να λενε οτι ΘΑ υπογραψει ή οτι ΘΑ παρει 700χιλ, ή οτι ΘΑ παει στην Ουνικς κλπ. αλλα θελω να μου δωσετε κατι που να λεει οτι πηγε ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

      Αντε καλη δουλεια...

      Διαγραφή
    16. Exeis dikio filos, kapou eixe parei to mati mou oti eixe ontos ipograpsei! En pasei periptwsi, ta 2-3 egkira site pou iparxoun exoun kanei anafora pws exei ginei to deal xwris vevaia na exoun bei ipografes. Idomen, kai makari na ton kratisei o Panathinaikos, megali psuxara!
      Taxidromos

      Διαγραφή
    17. ναι τον εφτυσε ο παο, ειναι ο πεδουλακης που τον εφτιαξε, του προσφερουν 700χιλ και θα γυρισει παο... ονειρεψου κιαλλο

      Διαγραφή
    18. https://twitter.com/bc_unics/status/487630803623755776
      >>>
      http://sport.kazanfirst.ru/online/20991

      Διαγραφή
  21. καλημερα πραγματικα δεν ανχωνομαι για κατι αλλα ειναι κριμα να μεινει εκτος καποια ομαδα απο τον ομιλο του παναθηναικου.. η μπαγερν επαιξε πραγματικα ωραιο μπασκετ και μαλλον φανταζει ως η πρωτη υποψηφια ως αποχωρηση.. μενει να δουμε βεβαια τα ροστερ της μαλαγα και του παο.
    Το εχω αναφερει σε αρκετα ποστ οτι ο ντουντα φιαχνει κατι πολυ ωραιο και φερνει παιχτες που μπορουνε να παιξουνε ολα τα ειδη μπασκε που μπορει να παιξει μια ομαδα.. αν δουμε το δεσιμο παιχτων στο 5 στο 4 και στο 3 ειναι κατανοητο τι λεω... ισως αντι περπερογλου να ηταν καλητερη επιλογη ο ματσιουλης αλλα ο σοφος ξερει. Το μονο θεμα ειναι στα γκαρντς οπου και θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο η λειτουργικοτητα της ομαδος!! Τους παιχτες που ανεφερες δεν τους εχω δει αλλα το συμβολαιο του πλανι ειναι ενα θεμα..
    ο αλλος σερβος τωρα παλι δεν με πειθει.. περιμενω να κανει περισσοτερες μετεγραφες για να δω τι εχει στο μυαλο του, αλλα ακομη μπερδεμενος μου φαινεται για το μπασκετ που τελικα θελει να παιξει..
    ο πεδουλας θελει και ματσιουλης και ισως τελικα μας δειξει κατι πολυ καλο φετος στα ρωσακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλέιζα λέει για Αρμάνι. Τι κάνει ο Μπάνκι ρε Τζιμ? Μήπως η Αρμάνι είναι η αρνητική έκπληξη φέτος?

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ιβάνοβιτς λένε κοιτάει πολύ στο Σάμερ Λιγκ για τον ψηλό. Έχω την εντύπωση ότι θέλει παίχτη πιο ψηλό από Λάσμε-Τάιους-Ντάνστον κτλ αλλά όχι δεινόσαυρο, που να συνδιάζει καλά χέρια, αλτικότητα και λίγο από ποστ παιχνίδι. Κάτι σαν τον Αζινσά-γιατί όχι και τον ίδιο τον Γάλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μονο εγω δεν τα πιστευω τα κουμπαρακια στην τουρκια? βλεπω να τρωνε τα μουτρα τους παλι λογω ελλειψης γηγενων με μπασκετικη αξια και τον ηλιθιο κανονισμο να παιζουν τουρκοι.

    στον ολυμπιακο: ο οθελο ειναι καλητερος απο τον φετινο αμπαλο. εξακολουθω να επμενω οτι ο καββαδας δεν κανει για 3τος ψηλος και οτι ειναι καλητερα να παρουν καποιο project σαν τον young.
    ή καποιον tweener για να μην ξαναχασουμε απο τα επιθετικα καποιου βαριου 4ριου(σαν τον γαλλο που ειχε προτεινει ο τζιμ).

    στο 4 (αφου παιζουμε 1-4) θα ηθελα ενα καθαροαιμο σουτερ.

    στα γκαρντ δεν εχω καταλαβει τι θελουν σκορερ ή αμυντικο?


    στον παναθηναϊλο η τοση αργοπορεια μπορει να τους βγει και σε καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βγαίνουν τα κουκιά Λεωνίδα. Άν πάρεις ξένο γκαρντ..

      Διαγραφή
    2. δεν βγαιζει νοημα γενικα ο ολυμπιακος φετος, ειδικα οι διαροες ειναι ενα μπερδεμα για το τι θελουν να κανουν!!

      Διαγραφή
    3. Πολλες απο τις διαρροες δεν οφειλονται στις ομαδες αυτες καθεαυτες αλλα στους αντζεντηδες που προσπαθουν να σπρωξουν την πραματεια τους στην αγορα και να ανεβασουν την τιμη της.

      Μπορει να προτεινονται δεκαδες παικτες αλλα ποσοι απ' αυτους εξεταζονται πραγματικα απο τις ομαδες ειναι δυσκολο να πει καποιος.

      Διαγραφή
  25. Γεια σου Τζιμαρα! Πολυ καλο αρθρο
    Μπορεις να μου λυσεις μια απορια; Τι εννοουμε οταν λεμε αδυνατη και δυνατη πλευρα;

    JK13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που βρίσκεται η μπάλα είναι η δυνατή και η άλλη η αδύνατη.

      manu chao

      Διαγραφή
  26. Βεζενκωφ κ Μποχω κανουν σουπερ τουρνουα , επρεπε ηδη να εχουν κλεισει , σταθερα ο Βεζενκωφ πανω απο 20 ποντους , τον πιστευω πολυ αυτον τον παιχτη ..
    Μηπως περιμενουν Καλαθη για να ανακοινωθει η οχι ο δανεισμος του cooper;περιεργα πραγματα φετος στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα εχουν να κάνουν με τον Καλάθη. Αν έρθει, θα ανακοινωθεί και ο Σλοτερ νομίζω και ίσως και άλλοι. Εαν καταλήξει σε ναυάγιο θα πάνε στο plan b και θα πάρουν άλλους. Για να δούμε. Θα ξεκαθαρίσει το τοπιο τις επόμενες μερες

      Theofanis Gekas

      Διαγραφή
  27. Jim, mias kai eisai around twra, boreis na mou peis tin apopsi sou gia ton Satoransky? Prosopika den ton exw parakolouthisei para mono 2-3 paixnidia, poly kalos mu exei fanei kai paiktis monadikos (enoontas oti den mu thimizei kapion to styl tou). Poio pisteveis oti einai to tavani toy? Episis aneferes pio panw ton Dubljevic, polu oreos psilos pistevw, basketikos!! Pes kai mia apopsi giauton.
    Filika
    Taxidromos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λέτε μερικοί ότι ο Μασιούλις υπέγραψε στην Ούνικς και θα παίρνει και 700 χιλιάρικα ευρώ τον χρόνο.
    Εγώ την μόνη επίσημη ανακοίνωση που έχω δει τις τελευταίες μέρες από την Ούνικς είναι την ανανέωση του Καιμακόγλου για δύο χρόνια.

    Όσον αφορά την κλήρωση του Παναθηναικού είναι πάρα πολύ αρνητική γιατί θα πρέπει από την αρχή της χρονιάς να μονταριστεί μία ομάδα με πάρα πολλά καινούρια πρόσωπα και με νεαρούς Ελληνες παίχτες στην δωδεκάδα που δεν έχουν καθόλου εμπειρία από Ευρωλίγκα και σε αυτή την περίοδο κάθε ήττα φέρνει γκρίνια από κόσμο και ΜΜΕ, τα σενάρια για πιθανό πρόωρο αποκλεισμό θα δίνουν και θα παίρνουν και όλα αυτά θα επηρεάζουν την ομάδα και τους νέους παίχτες που εκτός όλα τα άλλα θα έχουν να αντιμετωπίσουν επί καθημερινής βάσης και έναν αρκετά σκληρό και παράξενο προπονητή.

    Θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε ένα όμιλο με Τσσκα, Μάλαγα, Αλμπα, Τσεντεβίντα και Λιμόζ γιατί η σιγουριά για την πρόκριση θα έδινε ηρεμία στην ομάδα και οι αγώνες με βατούς αντιπάλους θα έδινε την δυνατότητα στον Ιβάνοβιτς να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νέους Ελληνες παίχτες χωρίς να χρειαστεί να ξεζουμίσει τον Διαμαντίδη με 35 λεπτά σε κάθε αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι δυστηχως
      Μια ομαδα πρεπει εξαλλου να δημιουργειται με βαση το χειροτερο και οχι το καλυτερο σεναριο.
      Για την ωρα δεν υπαρχει καν δημιουργια περα απο καποιους εφηβους

      Διαγραφή
    2. Προωρος αποκλεισμος,μονο γελιο μου προκαλει.Η φανελα μονο σε περνα απο την α' φαση και με Λουντζη να ξεκιναγες.Δε γινονται αυτα.
      Επισης στατιστικα,(που βεβαια δεν παιζουν μπασκετ) μονο ο Παο και η Μπαρτσα ειναι οι 2 ομαδες που δεν εχουν αποκλειστει ποτε απο α' φαση.
      Μονο με ΔΔ και καποιους τριγυρω αρκει..το 2012-13 πηγα πρωτο ματς στην υπερηχητικη Ρεαλ με Αρμστονγκ,Κιτσεν ,Πανκο και ημουν μπροστα σε ολο το ματς.
      Για πλεονεκτημα εδρας στο τοπ16,φφ κτλ,ειναι αλλη ιστορια,θα δουμε απο τις μεταγραφες και το μονταρισμα με Ντουσκο,αλλα α' φαση μη λεμε και αστεια,απλα δε γινεται.

      Διαγραφή
    3. Να σου θυμίσω ότι πέρσι ο Παναθηναϊκός στην ρέγκιουλαρ σίζον σε όμιλο με Λιέτουβος Ρίτας, Ερυθρό Αστέρα, Λαμποράλ Κούτσα, Λοκομοτίβ Κούμπαν και Μακάμπι τερμάτισε τέταρτος με την ψυχή στο στόμα έχοντας απολογισμό 5 νίκες και 5 ήττες και οι 5 νίκες που έκανε ήταν με την Κούτσα που κατέβηκε στον αγώνα με 7 παίχτες, με την Λοκομοτίβ στην Ρωσία σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και 3 ακόμα πολύ δύσκολες νίκες με Ερυθρό Αστέρα μέσα-έξω και με Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ.

      Και να φανταστείς ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη στρωμένη ομάδα γιατί είχε κρατήσει από την προηγούμενη χρονιά τους Λάσμε, Γκιτστ, Μασιούλις, Μπράμος, Διαμαντίδη, Ούκιτς, Κάρι οι Φώτσης και Μπατίστ ήταν παλιοί γνώριμοι της ομάδας και οι μόνες προσθήκες στην δωδεκάδα ήταν ο Μαυροκεφαλίδης, ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς
      Θυμάμαι ρεπόρτερ του Παναθηναικού πριν αρχίσει η χρονιά να κάνει λόγο ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πιο πλήρες ρόστερ της Ευρώπης.

      Οσον αφορά για την φανέλα που λες και η ΤΣΣΚΑ έχει τεράστια φανέλα με σχεδόν συνεχόμενες παρουσίες στα φάιναλ φορ εδώ και μία δεκαετία αλλά το 2011 που πήγε να κάνει εγχείρημα αναλογο με αυτό που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός προσλαμβάνοντας τον Βουγιόσεβιτς, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και αποκλείστηκε από την ρέγκιουλαρ σίζον χωρίς να καταλάβει από που της ήρθε.

      Διαγραφή
    4. Βρε δεν υπαρχει περιπτωση λεμε...αν θες παντως να καψεις κανα ευρω,παιξε τον αποκλεισμο...θαχει καλη αποδοση

      Διαγραφή
  29. Οποίο project και να έχουν κατά νου στον ΠΑΟ, αυτός ειναι σχεδιασμός της πλάκας. Δεν περιμένεις να πάει Αυγοστους για να δεις το roster σου.
    Αυτή την στιγμή έχεις ομάδα εφηβικού, όχι ομάδα για ευρωλιγκα.
    Για άλλη μια φορά αποδεικνυέται ότι ο νεαρός γιαννακόπουλος δεν έχει καμια σχέση με τους γηραιότερους Γιαννακόπουλος.
    Κρίμα δίοτι η αυτοκρατόρια που δημιουργήσαν για 15 χρόνια γκρεμίζεται σε δυο χρονια και η νοοτροπία του νικητη δεν αποκτειται εύκολα. Τα μόνα κομμάτια ποου έχουν μεινει ειναι ο απιστευτος Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φωτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βαση εκκινησης ειναι χειροτερη ή καλυτερη απο προπερσι;
      Οπου ειχες 2 παιχτες ολους κι ολους,κοουτς τον Αρτζι,χωρις παραστασεις ευρωλιγκας και εκλεινες παιχτες και Σεπτεμβρη,Οκτωβρη...ο Λασμε ντεπουταρε 3η αγωνιστικη με Ολυμπια Λουμπιανας,πριν επαιζες με Αρμστονγκ.
      Αποτελεσματα; Εφτασες 1 ματς απο φφ σπαζοντας την εδρα της Μπαρτσα του 22-2 και διπλοσκουπισες 3-0 τον πρωταθλητη Ευρωπης στους τελικους.
      Αλλα ειπαμε....η αυτοκρατορια γκρεμιζεται...indeed

      Διαγραφή
    2. Φιλε το οτι βρεθηκες σε τρομερα δυσκολη θεση προπερσι και τα καταφερες (οπου ειχες και δικαιολογια το τι εγινε εκεινο το καλοκαιρι) σημαινει οτι πρεπει και ειναι ορθο να επαναλαμβανεται συνεχεια?
      Επισης τοτε δεν ειχες επιλογες.Φετος ειχες και αποφασισες να διωξεις σημαντικοτατους παιχτες με δικαιολογια την ελληνοποιηση...
      Η μπαρτσα θυμιζω περναει στην επομενη μερα με νεους και οχι εφηβους πολυ λογικα.Χωρις να διωχνει παιχτες,χωρις να διαλυει τον κορμο και κανοντας διορθωτικες κινησεις.
      Το τι εγινε το 2012-2013 και πως εξελιχθηκε η χρονια ειναι απιστευτο.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο να γινει βεβαια μιας και εχουν ισχυροποιηθει πολλες ομαδες αλλα δεν μπορεις να ελπιζεις καθε μερα σε τετοιες πορειες εκτος λογικης.Ασε που το αλφα και το ωμεγα της ομαδας θα ναι και δυο χρονια μεγαλυτερος.
      Το τι θα γινει στο τελος της χρονιας κανεις δεν το ξερει βεβαια αλλα αλαθητο δεν εχει κανεις.Και ολοι κρινονται απο τις κινησεις τους και οχι μονο απο το αποτελεσμα.
      Η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων του παο ανησυχουν ιδιαιτερα για φετος και αυτο ειναι γεγονος.Αν καποιος εβγαινε και μιλαγε ξεκαθαρα απο την διοικηση δεν θα υπηρχε αυτο.Αλλα δεν κολλαει πουθενα και ο σχεδιασμος της ομαδας.δηλαδη να κρινεται απο τον καλαθη το αν θα υπογραψεις το 5 της ομαδος και τι στοιχεια θα χει.
      Δηλαδη εχεις η δεν εχεις στο μυαλο σου εναν τυπου παιχτη που θες?αν χαθει ο καλαθης αν εχεις πλανο θα πας σε παρεμφερη οσο το δυνατο γκαρντ με στοιχεια που θα συνδιαζονται παλι με το συγκεκριμενο στυλ 5αριου που θες.και βγαινουν τα σαιτ και οι φυλαδες τωρα και λενε οτι μετα την κληρωσει επισπευδουν το μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας?πλακα μας κανουν?και το λενε και ΜΜΕ προσκημενα στον προεδρο.δηλαδη αν πεφταμε στον ομιλο της τσσκα θα καναμε σεπτεμβριο μεταγραφες που λεει ο λογος?
      Τραγικα πραματα

      Διαγραφή
  30. παντως οι μεγαλες ομαδες και τα τρομερα ροστερ φαινονται στο γηπεδο.
    τωρα το τι παιρνουν και το τι θα κανουν αυτοι που παιρνουν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
    ομως για να μην τρελενομαστε,εκτος απο τη μεταγραφη λασμε στην εφες,ολες οι αλλες ειναι στοιχηματα...μπορει να βγουν μπορει και οχι.
    παντως ευχομαι να φορτωθουν ολοι αυτοι με το βαρος του φαβορι.θα ειναι πολυ ευχαριστο.

    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μεταγραφη του λασμε λες δε θα ειναι στοιχημα; πως θα ειναι ο λασμε χωρις ΔΔ ξερουμε;

      Διαγραφή
    2. Λασμε και Περπερογλου θα είναι φοβεροί σαν ρολίστες.
      Ο Κριστιτς παίζει 3 φορές καλύτερα κάτω απο τις εντολές του Ιβκοβιτς και είναι το τέλειο συμπλήρωμα του Λάσμε.
      Ο Σαριτς είναι παιχταρας.
      Αν πάρουν Νεντοβιτς και Μισιτς τότε για πλάκα έχουν την καλύτερη 5αδα στη γιουρολίγκα.
      Αυτό μπορεί να είναι στα χαρτιά αλλά όταν έχεις έναν προπονητή σαν τον Ιβκοβιτς στο πάγκο ο οποίος έχει κάνει θαύματα με πολύ φθηνότερα ρόστερ τότε και τα χαρτιά είναι αρκετά.
      Μη μου πεις πως και η Φενερ είχε τον Ομπράντοβιτς πέρυσι και απέτυχε γιατί οι τρύπες στα γκαρντς με τον πεθαμένο Μπο και στα ψηλούς με τον ανύπαρκτο Ζόριτς ήταν τεράστιες..

      Διαγραφή
    3. Αν και διαφωνω με τα στοιχηματα,μιας και καποιες δημιουργουν σιγα σιγα ωραιο ροστερ ,αντε και αυτες ειναι τα στοιχηματα.Ο παο μεσα καλοκαιριου και εναμησι μηνα πριν αρχισει η προετοιμασια τι ειναι?
      Και αντε και κανεις απανωτα 6 μεταγραφες,ειναι σχεδιασμος ομαδας τωρα αυτος?Να περνανε οι μερες ,ολοι να ανακοινωνουν ονοματα,εσυ τιποτα περιμενωντας το τι θα του ξημερωσει του καλαθη και τα διαρκειας να τρεχουν?...αληθεια πως πανε τα διαρκειας?
      Για και αυτα ειναι θεμα σχεδιασμου ομαδας.

      Διαγραφή
    4. με τα υπερηχητικα ροστερ ο Ντουντα 3 φορες απετυχε (παοκ 93, τσσκα 05, οσφπ 11) αλλα εκει που πηγε μονο υπερηχητικο ροστερ μπορει να εχει. Ιδωμεν...

      Διαγραφή
  31. και Σατοράνσκι η Μπάρτσα. Σιγά σιγά φτιάχνουν στην Καταλονία την επόμενη γενιά τους, με Σατοράνσκι, Νεντίμ Τζέντοβιτς, Χεζόνια κλπ. Πολύ προσεγμένες κινήσεις στην Μπαρτσελόνα. Από φέτος που άρχισε σιγά σιγά η "αποναβαροποίηση" της ομάδας (κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει και ο ΠΑΟ με Διαμαντίδη, αλλά αντ' αυτού τον ξεζουμίσανε με 40λεπτα) στήνουν την ομάδα με αργά και σωστά βήματα πάνω σε Χουέρτας και Αμπρίνες, με το νέο αίμα από πίσω, και το Ναβάρο σε ρόλο δασκάλου. Μακάρι να κάνει και ο ΠΑΟ το ίδιο φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανυσηχητικα τα μηνυματα που ερχονται απο το ερυθρολευκο στρατοπεδο οσον αφορα το σχεδιασμο και οσο περναει ο καιρος τοσο μεγαλυτερη ειναι η δυσπιστια μου προς την αξιοπιστια στο χτισιμο ομαδων απο τον coach b...

    Με την επιλογη του Hunter εμενα μου εδειξε ενα πραγμα. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ! Αλλιως δεν εξηγειται..πως γινεται να μη σου καθεται ο μενσα μπονσου _παικτης p'n'r με σουτακι, καλο ριμπαουντ και αμυνα μονο οταν εχει ξυπνησει καλα το πρωι και ο αντικαταστατης του να ειναι ενας παικτης που επιθετικα ειναι μεν καλυτερος του simmons αλλα πολυ κατω του ευρωπαικου μεσου ορου και ειναι καλος στην αμυνα? Overall, φαινεται οτι η ομαδα κοιτα λυσεις προσωπων και οχι οτι υπαρχει καποιο προγραμμα...Ασε που στην περιπτωση hunter παιζει να τυφλωθηκαν απο τους τελικους του othello παρα απο τη συνολικη του αξια. Κακη επιλογη δεδομενων των επιλογων που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα, αλλα και του οτι σχεδιαζεις να πας με καββαδα (!!!) τριτο σεντερ! Εγω προσωπικα θα επελεγα corey jefferson απο nets που θα τον επαιρνα φθηνα και ταιριαζει τελεια στο project του οσφπ! Αν παλι η ομαδα ηθελε κατι σε πιο σιγουρη λυση επιλεγεις ας πουμε τον augustine ή κατι τετοιο... Δε νοειται να εισαι ομαδα που θες να χτυπησεις ευρωλιγκα και οι τρεις ψηλοι σου να ειναι ολοι 2,03!! Και μαλιστα αν εξαιρεσεις τη βελτιωση του dunston να μην εχουν παιχνιδι με πλατη!

    Jim, για ποιο λογο παει για τριτο σεντερ το Καββαδα ο Μπαρτζωκας? Τι εχει δει που αδυνατω να δω εγω? Περα του οτι ειναι πραγματικα δυνατος, δεν εχει τιποτα αλλο..ΚΑΜΙΑ κινηση με πλατη, ΚΑΚΟΣ συνολικα ριμπαουντερ, μετριος αμυντικος, αργος για undersized και το χειροτερο: πολυ μικρο potential! Ισα ισα, δε θα ηταν ιδανικος ο Μπογρης για τριτος σεντερ ακομα και με χαντερ για δευτερο? Θα μπορουσε να κερδισει και ποντους στο rotation!

    Επισης, γιατι εχει παγωσει το θεμα της αντικαταστασης του petway? Τι γινεται με andre smith? Ο Μπρεντ πηγε καλα φετος, αλλα ταυτοχρονα απεδειξε οτι δε μπορει παραπανω και οτι το επιπεδο του ειναι ενα επιπεδο κατω απο αυτο του δευτερου 4αριου σε τοπ ομαδα. Αν οντως ο Μπαρτζωκας παει με front line Dunston,πριντεζη,καββαδα, petway, hunter δε βλεπω να ειναι μεγαλη η χρονια...οσο καλη και αν ειναι η περιφερεια και οσο και αν ανεβουν λοτζεσκι και παπαπετρου.
    ΥΓ: Τι γινεται με carlon brown? αυτος πραγματικα ταιριαζει σε αυτο που λενε οτι εχει στο νου του ο κοουτς, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει κατι στο νου του (το λεω εγω που ειμαι και φαν του)

    Favors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kserei kaneis an yparxei problima me to basketblog? giati den mporo na mpo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Μπαρτζώκας έκανε back to back διαλύοντας ρεαλ και τσσκα στο Λονδίνο με 1,5 σέντερ του 1,98...
    Πέρισυ πήγε την ομάδα στους 8 παίζοντας το μισό τοπ-16 με το Σπανούλη έξω και την ομάδα σακατεμένη απο τραυματισμούς και κόντραρε στα ίσια τη Ρεάλ.
    Δε μπορεί κάτι θα έχει στο νου του και ας έχει κουτσουρεμένο μπάτζετ και πρέπει να ψάχνει λαχεία.
    Όσο για τον μπράουν έχει βρει ομάδα εδώ και καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολη η ευρωπη θελει μπαρτζωκα που πετυχε τοσα πολλα υπο τοσες αντιξοοτητες... οτι θελει θυμαται ο καθενας... ναι σε ολα... ενα κερακι στον ιβκοβιτς δεν κανει κακο...

      Διαγραφή
  35. Απαντήσεις
    1. Και αυτόματα οι Cavs φαβορί για τον τίτλο σύμφωνα με τους books :D

      Διαγραφή
  36. Mamma mia...
    Και από φέτος αρχίζουμε σοβαρή ενασχόληση με ΝΒΑ. Δεν τον φοβάμαι τον Μπλατ,με τέτοιο υλικό θα σαρώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μετά τη σαπουνόπερα με το Desicion τότε, διάλεξε ένα απλό γράμμα για την επιστροφή..

    Before anyone ever cared where I would play basketball, I was a kid from Northeast Ohio. It’s where I walked. It’s where I ran. It’s where I cried. It’s where I bled. It holds a special place in my heart. People there have seen me grow up. I sometimes feel like I’m their son. Their passion can be overwhelming. But it drives me. I want to give them hope when I can. I want to inspire them when I can. My relationship with Northeast Ohio is bigger than basketball. I didn’t realize that four years ago. I do now.



    Remember when I was sitting up there at the Boys & Girls Club in 2010? I was thinking, This is really tough. I could feel it. I was leaving something I had spent a long time creating. If I had to do it all over again, I’d obviously do things differently, but I’d still have left. Miami, for me, has been almost like college for other kids. These past four years helped raise me into who I am. I became a better player and a better man. I learned from a franchise that had been where I wanted to go. I will always think of Miami as my second home. Without the experiences I had there, I wouldn’t be able to do what I’m doing today.



    I went to Miami because of D-Wade and CB. We made sacrifices to keep UD. I loved becoming a big bro to Rio. I believed we could do something magical if we came together. And that’s exactly what we did! The hardest thing to leave is what I built with those guys. I’ve talked to some of them and will talk to others. Nothing will ever change what we accomplished. We are brothers for life. I also want to thank Micky Arison and Pat Riley for giving me an amazing four years.



    I’m doing this essay because I want an opportunity to explain myself uninterrupted. I don’t want anyone thinking: He and Erik Spoelstra didn’t get along. … He and Riles didn’t get along. … The Heat couldn’t put the right team together. That’s absolutely not true.



    I’m not having a press conference or a party. After this, it’s time to get to work.



    When I left Cleveland, I was on a mission. I was seeking championships, and we won two. But Miami already knew that feeling. Our city hasn’t had that feeling in a long, long, long time. My goal is still to win as many titles as possible, no question. But what’s most important for me is bringing one trophy back to Northeast Ohio.



    I always believed that I’d return to Cleveland and finish my career there. I just didn’t know when. After the season, free agency wasn’t even a thought. But I have two boys and my wife, Savannah, is pregnant with a girl. I started thinking about what it would be like to raise my family in my hometown. I looked at other teams, but I wasn’t going to leave Miami for anywhere except Cleveland. The more time passed, the more it felt right. This is what makes me happy.



    To make the move I needed the support of my wife and my mom, who can be very tough. The letter from Dan Gilbert, the booing of the Cleveland fans, the jerseys being burned -- seeing all that was hard for them. My emotions were more mixed. It was easy to say, “OK, I don’t want to deal with these people ever again.” But then you think about the other side. What if I were a kid who looked up to an athlete, and that athlete made me want to do better in my own life, and then he left? How would I react? I’ve met with Dan, face-to-face, man-to-man. We’ve talked it out. Everybody makes mistakes. I’ve made mistakes as well. Who am I to hold a grudge?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. I’m not promising a championship. I know how hard that is to deliver. We’re not ready right now. No way. Of course, I want to win next year, but I’m realistic. It will be a long process, much longer than it was in 2010. My patience will get tested. I know that. I’m going into a situation with a young team and a new coach. I will be the old head. But I get a thrill out of bringing a group together and helping them reach a place they didn’t know they could go. I see myself as a mentor now and I’m excited to lead some of these talented young guys. I think I can help Kyrie Irving become one of the best point guards in our league. I think I can help elevate Tristan Thompson and Dion Waiters. And I can’t wait to reunite with Anderson Varejao, one of my favorite teammates.



    But this is not about the roster or the organization. I feel my calling here goes above basketball. I have a responsibility to lead, in more ways than one, and I take that very seriously. My presence can make a difference in Miami, but I think it can mean more where I’m from. I want kids in Northeast Ohio, like the hundreds of Akron third-graders I sponsor through my foundation, to realize that there’s no better place to grow up. Maybe some of them will come home after college and start a family or open a business. That would make me smile. Our community, which has struggled so much, needs all the talent it can get.



    In Northeast Ohio, nothing is given. Everything is earned. You work for what you have.



    I’m ready to accept the challenge. I’m coming home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ίσως η χειρότερη εθνική νέων της δεκαετίας. Δεν μπορεί η έλλειψη του Παπαπέτρου να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο...
    Γινόμαστε ρεζίλι κόντρα στους Άγγλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μάλιστα.. Δηλαδή ο Μπλατ από τον Πνίνι που είχε πέρυσι φέτος περνάει στον.. Λεμπρόν. Ξαφνικά η θέση στον πάγκο των Καβς γίνεται καυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη πρόκληση για Μπλατ η έλευση του Τζέιμς. Η ευκαιρία της προπονητικής του καριέρας.

      Διαγραφή
  41. Θα μείνει ο Ουίγκινς..? ή πάμε για trade με Λοβ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανε για trade Jimara .... Big 3 irving/james/love ανα θεση τοποιετημενοι αλλα δεν ηρθε στην δυση ο βασιλιας να τον δω παλι με τα λειμα θα παιζει στην ανατολη.... Εκτος κ αν ο μελο κανει την εκπληξη κ δουμε ροσε/μελο/νοα με πολυ απο γκιμπσον.... εκει να τα δω μετα :)

      Παντως εκανε μπαμ εδω κ 2 μερες απο την μια οι συζητησεις με ρει αλεν απο την αλλη το trade προχθες που σημερα θα επισημοποιηθει απο την αλλη οι φημες για love ηταν φως φαναρι οτι επεστρεφε

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΙΡΒΙΝΓΚ/ΤΖΕΙΜΣ/ΛΕΜΠΡΟΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙ...

      ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΓΑ...
      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  42. Bόμβα λοιπόν στον μπασκετικό πλανήτη.. Περιμένω τα σχόλια σας.. Θα είμαι on line

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βig three με Ιρβινγκ Τζεημς Λοβ. Νομίζω εύκολα Νο1 στην Ανατολή Τζιμάρα

    Sotos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε Jim, μη μου το χαλάς τώρα το παλικάρι (Κέβιν Λαβ) θα έρθει στο Γκόλντεν Στέιτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xρηστάρα, δε ξέρω τι μπορεί να αλλάξει τώρα αλλά μέχρι πρότινος οι Ουόριορς ήταν το φαβορί για Λοβ..

      Διαγραφή
    2. Εάν πάρουμε Λαβ πάμε φουλ για τελικούς περιφέρειας το λιγότερο, είναι μία κίνηση που πρέπει να γίνει για να ανέβει επίπεδο η ομάδα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αποχωριστούμε τον Τόμσον, αλλά εάν θες τον Κ.Λαβ πρέπει να δώσει και κάτι καλό. Jim από ότι έχω καταλάβει από τα άρθρα σου, είσαι και εσύ φαν των Warriors, φαντάζεσαι δίδυμο Κάρι-Λαβ, θα αναστατώσουμε όλη τη λίγκα!!

      Διαγραφή
    3. Jim διάβαζα τώρα ότι και παρά το ενδιαφέρον των Καβς το Γκόλντεν Στέιτ δεν θέλει να δώσει τον Τόμσον στην ανταλλαγή για τον Λαβ.... Δυστυχώς το βλέπω για Big-3 στο Κλίβελαντ και εμείς πάλι πρώτο γύρο playoff.....

      Διαγραφή
    4. Δεν είμαι Ουόριορς Χρήστο. Έχω ανατολικές προτιμήσεις.. Μου αρέσει πολύ ο Κάρι όμως.

      Διαγραφή
    5. Σικάγο Μπουλς, το ξέρουμε απλώς έχω παρατηρήσει συμπάθεια προς τους πολεμιστές για αυτό το λέω!!

      Διαγραφή
    6. Δεν είναι Μπούλς ο Τζιμ φίλε. Πίστονς ή Νικς νομίζω, το είχαμε συζητήσει κάποια φορά παλιότερα.

      JOHNY Q

      Διαγραφή
  45. Περιμένω νέα διαφήμιση της Πέπσι με τον Lebron σαν Uncle Jimmy δίπλα στους Uncle Drew(Irving) και Wes(Love)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. O wade παντως θα ταιριαζε πολυ με κλιπερς.Chrish paul.Wade.Griffin.Jordan

    Βig saras..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παου γκασολ στους σαν αντονιο θα ηθελα να δω αλλα δεν ειναι στο χερι μου..Χαχαχα!!

      Big saras.

      Διαγραφή
  47. Καλησπερα,ολες αυτες οι θεωρειες συνομοσιας με τη ''τυχαια'' κληρωση του κλιβελαντ στο νο.1 επιβαιβεωθηκαν λοιπον...κατα τυχη λοιπον φτιαχνεται ενα σαπορτ καστ στο λεμπρον απ την στιγμη που φευγει απ το κλιβελαντ-ελαχιστες πιθανοτητες το 11 αλλα κερδιζουν τη λοταρεια-το 13 ειχαν αρκετες πιθανοτητες αλλα δεν τους εκατσε ο παιχτης,ενταξει φετος ουδεν σχολιο...Εαν ο εμπιντ δεν χτυπουσε το ποδι του σε προπονηση με το ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ τωρα θα τους ειχα βασικους για τιτλο,ομως δεν παιρνεις τιτλο με το τρισταν τομσον και το βαρεχαο...αμφιβαλω εαν θα παρουν το λοβ παντως. Η επιστροφη αυτη ομως θα κανει την ελευθερη αγορα ροντεο...ο μπος με μαξιμουν στο χιουστον-ο ρα'ιλι εχει κλεισει το ντεγκ και ισως παει για καρμελο στο 4 μαζι με το γουειντ και καποιους ρολιστες-Ειμαι σιγουρος πως αν γινει αυτο οι νικς θα πανε για στεφενσον που ειναι απ τη νεα υορκη.Γενικα ξεπαγωνει η ελευθερη αγορα αλλ ατα νουμερα μα τα μαξιμουμ σε χειγορντ και παρσονς εχουν ξεφυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Και εγώ πιστεύω ότι ο Μπος θα διαλέξει Ρόκετς οι οποίοι θα δυναμώσουν αρκετά αν και γνώμη μου είναι ότι χωρίς άμυνα δε πάνε πουθενά. Βλέπεις Μέλο σε Χιτ..? Πάντως ψοφάω να δω τις κινήσεις του Ράιλι..

      Διαγραφή
    2. Ακη μια χαρα παει τελικο με η χωρις λοβ, που για εμενα εχουνε πθανοτητες να τον φερουνε στο κλιβελαντ κ πολλες μαλιστα δινοντας ειτε wiggins ειτε ενα πακετο με thompson/bennet/waiters κ δυο 1st round pick ενα δικο τους κ ενα απο το μιαμι αν δεν κανω λαθος που εχουνε για του χρονου!!!!
      τωρα για τους ψηλους εισαι λιγο αυστηρος με τον τομπσον οπως κ πολλοι, εγω πιστευω το παιδι ειναι μια χαρα παιχτης, οχι σουπερ αλλα μια χαρα. Κ ο "αλητης" βαρεζαο μια χαρα ψηλος ειναι αλλα εχει τα θεματα του με τραυματισμους

      Διαγραφή
    3. Πρεπει οι υπολιποι της λιγκας να κανουν στο γκιμπερτ οτι εκαναν στο αρισον του μαιαμι-να συμφωνησουν να μην κανει δουλεια μαζι τους κανενας!!Εαν θυμαστε ο λεμπρον στο μαιαμι ειχε βετερανους ελευθερους παιχτες-ο Σερ τσαρλς ειπε οτι το μαιαμι εκανε πειρατεια στη λιγκα για να παιξουν οι 3 μαζι....Ας παει λοιπον με τους φιλους του ρει αλεν και το μαικ μιλερ να παρει πρωταθλημα και αν ειναι καλα ο ροουζ ουτε τελικους δεν φθανει! Διαβαζω οτι κανεις μεγαλος free agent δεν θελει να παει προς λεικερς παντως,ο αριζα που ειναι φιλος του κομπε και ισως δωσουν μαξιμουμ στο μονρο...Ζοζε ξερεις γιατι διαλεξε το 11 το κλιβελαντ το τομσον και οχι το βαλανσιουνας;;;;;;;;;;;Ριτς πωλ η απαντηση φιλε ο τυπος που ειναι παιδικος φιλος και ατζεντης(ωωω τη τυχη) του λεμπρον.

      Διαγραφή
    4. ΄Ναι Άκη αλλά γιατί θεωρείς ότι πρέπει να γίνει εμπάργκο στον γκίμπσον τώρα? τι έκανε κακό?

      Sotos13

      Διαγραφή
  48. ας μπουμε στο μυαλο του λεμπρον(ας παρακαμψουμε την παντοφλα που λεει και ο τζιμ)....ο γουειντ γερασε,ο μπος δεν ειναι για πολλα πολλα ας παω στο κλιβελαντ με ανερχομενα αστερια μπας και παρω κανα δυο πρωταθληματα ακομα........δε λεω παιχταρας ο λεμπρον αλλα φανταζεστε ματζικ ή μπερντ ή τζορνταν να ψαχνουν νιατα να στηριχτουν?ισως σε δυο χρονια παρει πρωταθλημα αλλα για μενα δεν θα γινει μυθος ποτε.....θα τον παραδεχομουν τουλαχιστον αν πηγαινε στη νεα υορκη οπου η πιεση ειναι τεραστια για πρωταθλημα και το σηκωνε ....τοτε θα γινοταν ΒΑΣΙΛΙΑΣ στα ματια μου......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμφανώς προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Ανέφερε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη και από το "θέλω να ξεπεράσω τον Τζόρνταν σε τίτλους" πάμε στο "στόχος μου είναι να φέρω έστω έναν τίτλο στη πόλη μου"..

      Διαγραφή
    2. ισως εψαχνε κινητρο δεν το χα σκεφτει αυτο........stonerook

      Διαγραφή
    3. ο μπος δεν ειναι για πολλα πολλα???? Ε οχι και ετσι ρε παιδια...ο ανθρωπος ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ, επαιξε διπλα σε δυο hall of famers και ειχε παλι αριθμους all star και λεμε δεν ειναι για πολλα πολλα?? Μακαρι να παει στο houston να ξαναδουμε το 4αρι που θα μπορουσε να αλλαξει το παιχνιδι της θεσης ΄''4'' που μαθαμε στο τοροντο!

      Favors

      Διαγραφή
  49. Μπράβο στο Λεμπρόν!
    Τώρα έχει την ευκαιρία να γίνει θρύλος, φερνοντας κούπα στο Οχάιο!
    Παραδέχομαι πως πια ΘΕΛΩ να αγοράσω τη φανέλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με το σάπιο το μυαλό μου.. Ο Λεμπρόν στον μίνι-σχεδιασμό των Καβς για τη νέα σεζόν δεν αναφέρει τα ονόματα των Ουίγκινς-Μπένετ.. Μήπως έχουμε σύντομα trade?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε παιδιά, ΟΚ δεν έχω επαφή με το ΝΒΑ, αλλά φουλ στη μελούρα είναι οι τύποι. Ψοφάνε για τέτοιες ιστορίες με συναισθηματικά ντεσού οι Αμερικανοί.

    Πάντως, το ΄χουν οι άνθρωποι. Επιστήμη εντός και εκτός παρκέ. Το προϊόν τους το έχουν φτάσει στα ύψη.

    Με λίγα λόγια, πριν μερικά χρόνια, ο Λεμπρόν τους είπε ''παίδες την κάνω από 'δω γιατί δεν θα δω πρωτάθλημα στον αιώνα τον άπαντα''. Και τώρα τους λέει ''πήρα 2 δαχτυλίδια που ήθελα και τώρα επιστρέφω γιατί σας αγαπώ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τα προγνωστικά τίτλου για τη νέα σεζόν από Λας Βέγκας, μετά την επιστροφή Λεμπρόν..

    Cavs 3-1
    Spurs 4-1
    OKC 4-1
    Clippers 10-1
    Rockets 12-1
    Pacers 15-1
    GSW 20-1
    Heat 100-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους knicks του φιλ τσακσον τι πιστευεις??

      Big saras.

      Διαγραφή
  53. Αρχησε το ντομινο,οι ροκετς κανουν χωρο για το μπος και για να ματσαρουν το νταλας στο μαξιμουμ του παρσονς στελνωντας το λιν στους λεικερς μαζι με ενα πικ πρωτου γυρου,το σαπιο μου μυαλο επιβαιβεωθηκε οι λεικερς δεν θα παρουν μεγαλους free agent....μαλιστα γραφτηκε οτι ο λιν δεν αρεσει σαν παιχτης στο κομπε!!Θα τον φαει το κουπτσακ ο καρμελο οταν σταματησει στα σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σε λίγα λεπτά παίζουν οι Νικς με το Θανάση Αντετοκούνμπο και 4 ώρες αργότερα ο αδερφός του με τους Μπακς κόντρα στους Καβαλιέρς του Γουίνγκιγκς. Προσωπικά ανυπομονώ για τον 2ο αγώνα για να δω την πρόοδο που έκανε ο Γιάννης μέσα στο καλοκαίρι(ψήλωσε κι άλλο ενώ έβαλε επίσης και πολλά μυικά κιλά) αλλα και πως θα ταιριάξει με τον Πάρκερ που επέλεξε η ομάδα του. Πιστεύω πως οι Μπακς φέτος θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μια χαρα παει ο θανασης.....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά έκανε 3 γρήγορα ανόητα φάουλς λόγω της δίψας του..

      Διαγραφή
    2. ειναι ωμο το παιχνιδι του,σαν του γιαννη......μαχητης ειναι παντως....stonerook

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ρολίστας αμυντικός και τίποτα παραπάνω. Το potential του Γιάννη είναι τεραστίων διαστάσεων και είναι 2 χρόνια μικρότερος επίσης.

      Διαγραφή
  56. Τζιμαρα ημουν σιγουρος οτι θα γυρισει στο Κλιβελαντ για αυτο ειπα προχτες για την ωραια δουλεια που πηρε ο Μπλατ.Ειναι μεγαλη ευκαιρια για Μπλατ να γραψει ιστορια εχοντας παρει ευρωλιγκα και πρωταθλημα στο NBA,αν παρει ποτε.Eπισης ειναι μεγαλη ευκαιρια για Κλιβελαντ να φτιαξει ομαδαρα ειτε με Ουιγκινς ειτε με Λοβ στην ευκολη ανατολη και να πηγαινει για μια τετραετια τελικους.Εκει βαση πιθανοτητων 1-2 δαχτυλιδια θα τα παρουν.

    Τωρα θα δουμε πως θα κινηθουν και οι αλλες ομαδες με ελευθερους και ανταλλαγες και τι ομαδες θα στησουν.Να δουμε αν μπορει να ξαναπαιχτει το μπασκετ που επαιξαν φετος οι καταπληκτικοι Σπερς.

    Να δουμε και εμεις πως θα δεσουν Παρκερ-Αντετοκουνμπο στην νεανικη ομαδα των Μπακς και τι εξελιξη θα εχει ο δικος μας.Πολυ σπουδαια η επομενη χρονια για το μπασκετ και στις 2 μεριες του ατλαντικου.

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λεμπρόναρος παράνοια! Εν τω μεταξύ Jim, το γράμμα της επιστροφής θεωρώ πως περνά το mage making (ή image management όπως θέλετε πείτε το) σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

    ΥΓ: Αλήθεια τώρα παίζει να αφήσουν Wiggins;

    ΥΓ2: I’m ready to accept the challenge. I’m coming home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Να προσθέσω κ κάτι: το ESPN αναφέρει πως για την ανταλλαγή για Kevin Love τα ονόματα που ακούγονται είναι των Waiters, Bennet κ ενός draft pick..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. http://sports.yahoo.com/news/sources--bulls-show-interest-in-dwyane-wade-204001221.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Και εγώ με ΝΒΑ θα σχοληθώ αλλά με Καλάθη που φαίνεται ότι θα μείνει ελεύθερος!

    "Calathes has asked the Grizzlies front office for his release and pending approval from that release, it seems that it is bound to happen. Calathes is still on the rookie scale for 2014-15 and missing 1/6th of those games due to the suspension while being offered more in another league, coupled with the fact that his high school and college teammate Chandler Parsons just signed a $45 million offer sheet, is probably pushing Nick to leave the NBA.
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά ειναι η πηγή;

      Theofanis Gekas

      Διαγραφή
    2. Ουπς, σόρρυ, παράλειψη μου...

      http://sircharlesincharge.com/2014/07/11/beno-udrih-re-signs-memphis-grizzlies-calathes-future-still-fuzzy/

      Διαγραφή
  61. http://www.sportando.com/en/usa/nba/126911/trevor-mbakwe-with-a-poster-dunk-at-vegas-summer-league.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πιστευω πως ο Ολυμπιακος εκανε λαθος επιλογη με το Χαντερ. Εχει μονο αθλητικα 5αρια και θα ειναι μονοδιαστατος στην επιθεση. Τζιμ αν μπορεις πες μου εκτος Καλαθη αλλους Ευρωπαιους παιχτες στο στυλ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παου γκασολ στους μπουλς!!Κριμα ηθελα να τον δω στους σπερς.΄

    Big saras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε παιδιά έχει κάπου να δούμε το summer league???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ο Σπανουλης εκτος εθνικης ,βοηθαει στο ξεσκαρταρισμα που ελεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. "Source told me Marques Haynes signed a 1+1 agreement with Euro-champs Maccabi TLV." - David Pick

    Ωραία πάμε! Αν δεν έρθει τελικά ο Καλάθης, την κάτσαμε την βάρκα....

    Theofanis Gekas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Συμφωνα με sportamdo haynes τα βρηκε με μακαμπι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλημέρα Τζιμάρα!
    Επείγουσα ανάλυση κλήσεων εθνικής, χωρίς Σπαν και αν δεν έρθει ή δεν μπορεί να παίξει ο Καλάθης έχουμε πραγματικά φτωχή περιφέρεια, θα κινδυνέψουμε από όποια ομάδα μπορεί να κυνηγήσει/πιέσει στην περιφέρεια, αν και ο Μάντζαρης δίνει μια ασφάλεια... βλέπεις Αθηναίου στην τελική 12άδα; Δεν το εχω δει το παιδί, πείτε γνώμες! Ζήσης και Σλούκας βασανίζονται στο κατέβασμα της μπάλας όταν τους πιέζουν...
    Θα εχει όμως πολύ ενδια΄φερον η άμυνα μας στη βασική γραμμή με βοήθειες από Παπ και Γιάνναρο, πραγματικά σε αυτό το κομμάτι ο Κατσι έχει πολύ τράπουλα να ανακατέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. βγηκανε οι κλησεις για την εθνικη και μου αρεσαν πολυ.. μα παρα πολυ.. μπραβο στον κατσικαρη για τις επιλογες του και επιτελους οι νβα παιχτες για εμφανιστουνε μετα απο αρκετα χρονια...μεγαλο στοιχημα ο θανασακης που θα τον δουμε να παιζει σε ευρωπαικο εδαφος μετα απο 1 χρονο στο αμερικα.
    Καλη αποφαση του σπανουλη να μεινει απ εξω για ξεκουραση σωματικη και ψυχολογικη και επιπλεον ευκαιρια σε παιχτες οπως ματζαρης και σλουκας να μπουνε στην αποστολη ( με την παρουσια του σπανουλη και του καλαθη ζηση σιγουρα ενας εκ των 2 θα εμενε εκτος) Θα μας λειψει πολυ ο χοντρος αλλα η υγεια του ειανι πανω απ ολα + θα εχουμε τον κουφο-βουγιουκα οποτε θα καληψουμε τα οποια κενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανακοινωθηκε η 12αδα... Εντυπωσιασμενος απο την δομηση της ομαδος για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο, πολλα μπραβο στον κατσικαρη για την δομηση της ομαδος , τωρα θα πρεπει να τους κανει ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Παιδιά και Τζιμ, έχουμε δωδεκάδα εθνικής...Καλύτερο recruiting το φετεινό αν και θα μας λείπει δεδομένα το σουτ. Πολύ ψηλή ομάδα θα κατεβάσουμε.

    Ενημερωτικά: Μάντζαρης,Σλούκας,Καλάθης(;),Ζήσης,Βασιλειάδης,Αντετοκούνμπο,Παπανικολάου,Πρίντεζης,Καιμακόγλου,Κουφός,Βουγιούκας,Μπουρούσης.

    Υπάρχουν και τέσσερις "Εφεδρικοί": Αθηναίου, Γιάνκοβιτς, Τασιρέλης, Μπόγρης.

    Αποστρατέυσαμε τον Φώτση και αν πάμε καλά μάλλον οι Περπέρογλου και Σχορτσιανίτης δύσκολα θα ξαναφορέσουν το εθνόσημο. Για τονΣπανούλη αφήνω ερωτηματικό το 2016 εφόσον πάμε.

    Τζίμ τι λες εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έρθει ο Καλάθης και ο Σλούκας παίξει όπως στη φετινή σεζόν καλύτερα να μην κατέβουμε. Στα φόργουροντ η χρησιμοποίηση του Αντετοκούνμπο αποτελεί ερωτηματικό καθώς αν και αμυντικά θα είναι πολύ θετικός, επιθετικά χωρίς σταθερό σουτ απο 3π θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πολλά μις ματς που θα του βγουν. Απ'όσο τον είδα στο 1ο ματς του Σάμερ Λιγκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν και του έλλειπαν κάποιες ανάσες στο τέλος. Ο Παπανικολάου θα παίξει +30 λεπτά άνετα. Στους ψηλούς είμαστε μια χαρά αν και θα προτιμούσα για 10 λεπτά τον Σόφο στη θέση του Βουγιούκα. Γενικά η προβληματική γκαρντλαιν θα μας στοιχίσει πάλι...

      Διαγραφή
    2. Χωρίς καλάθη με μόνο Μάτζαρη, Σλούκα και Ζήση δεν μπορούμε να πάμε μακριά... Θα μας πνίξουν οι ομάδες με δυνατά γκαρντ, αν δεν έρθει ο Καλάθης το λιγότερο να πάρουμε Αθηναίου στη 12άδα...

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αν δηλώθηκαν όντως σαν εφεδρικοί αυτοί οι 4.Ειδικά ο Γιάνκοβιτς μπορεί να διεκδικήσει θέση τελικά.
      Η απουσία του Σπανούλη μας αφαιρεί τον go-to guy μας,τον παίκτη που θα ηγηθεί της pick and roll offense και θα πάρει το βάρος της επίθεσης. Οπότε αλλάζει και όλη η πλεύση της ομάδας που πρέπει να δώσει βάση στο να ανεβάσει μια ταχύτητα και να χτυπήσει στο τρανζίσιον.Με τον Πρίντεζη από τους καλύτερους finishers σε πρώτο χρόνο,τον Καλάθη που μπορεί να ανεβοκατέβει το γήπεδο σόλο και να βρει την σωστή πάσα,τον Μάντζαρη που βλέπει πολύ καλά το ανοιχτό γήπεδο,έναν pure shooter όπως ο Βασιλειάδης,και τριάρια με εκπληκτική άθλητική ικανότητα(με τον Αντε 1ο και καλύτερο) και δυνατότητα να τελειώσουν δυναμικά στον αιφνιδιασμό ή να δώσουν καλή transition defense.
      Το ότι δεν υπάρχει ο Σπανούλης(ή και ο Σόφο που μας βεβαιώνει πλέον ότι έχει τελειώσει από την εθνική οριστικά με δική του θέληση) ίσως χαμηλώνει λίγο το ταβάνι μας,αλλά πραγματικά υπάρχει πολύ καλό υλικό για να παίξουμε αυτό που στοχεύει ο κόουτς και ξέρει να το κάνει καλά.Αισιοδοξία,αυτή τη φορά συγκρατημένη(χωρίς τις περσινές φανφάρες που μας αποπροσανατόλισαν) για να δούμε ωραίο και σωστό μπάσκετ.Αυτή τη φορά η ομάδα έχει καλύψει κενά που υπήρχαν πέρσι,νευραλγικά για το σύγχρονο μπάσκετ(πόδια στην περιφέρεια,λειτουργικότητα στο rotation,καλή pick and roll defense στο 5.)

      Διαγραφή
  72. Οχι ρε φιλε πραγματικα πολυ κριμα!!Η μακαμπι πηρε τον χεινς απο σιενα..Και μεις περιμενουμε ακομα καλαθη.Μεγαλη αδυναμια μου αυτος ο παιχτης εχει το μεταλο να εξελιχθει σε ελιτ παιχτης.Jimara το σχολιο σου για εθνικη και τιε επιλογες κατσικαρη.

    Big saras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μωρε τωρα, εκανε μια-δυο καλες εμφανισεις στα play-offs της ιταλικης λιγκας και κατι τρεχει στα γυφτικα. Απο τετοιους παιχτες ειναι γεματα τα πανερια.

      Διαγραφή
    2. Με σκλαβωνουν τα επιχειρηματα σου!!

      Big saras.

      Διαγραφή
  73. Καλησπερες επιλογες βαση φορμας βλεπω,ο Βασιλειάδης ειχε μετρια χρονια αλλα ο μπραμος ειταν πολυ ποιο μετριος φετος οπως και ο φωτσης που ουσιαστικα μενει εκτος απο ενα πολυ ποιο αθλητικο φοργουωρντ τον αντετοκουμπο.Θελω να δω για ωρα στο παρκε παπανικολαου-αντετοκουμπο στο 3-4 και ατελειωτο τρανζισιον μπασκετ με την αρωγη καλαθη,ποιο αμερικανικο στυλ με ενα σουτερ στο 2 οπως ο βασιλειαδης... Δεν περιμενα αριζα στο χιουστον,εαν δεν ματσαρουν του παρσονς για να τον ανταλλαξουν για ενα 4(μακαρι να γινει με το τζος σμιθ) και μεινουν με το τερενς τζοουνς η΄παρουν ενα στρετς 4 οπως ο τολιβερ-τοτε αυτο σημαινει πως κανουν χωρο στο σαλρι καπ τους για να κυνηγησουν το ντουραντ σε 2 χρονια. Απ την αλλη ο αριζα ειταν κλειδι για την ουασινκτον στην αμυνα αλλα και στην επιθεση,με το πιρς θα ειναι καλοι αλλα οχι οπως περσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το να λέμε "μπράβο" στον Κατσικάρη και να θαυμάζουμε το recruiting από τη στιγμή που α) η δεξαμενή παικτών είναι αυτή που είναι και β) ορισμένοι παίκτες, πλην Φώτση, αυτοαποκλείστηκαν είναι κομματάκι υπερβολικό. Λες και αν έβαζαν εμάς να επιλέξουμε, θα παίρναμε άλλους. Ισα-ίσα, η ζωή του κόουτς έγινε πιο εύκολη αφού δε χρειάστηκε να κόψει πρωτοκλασάτους, να σπάσει αυγά και να πάρει "γενναίες" αποφάσεις. Με άλλα λόγια, τα κουκιά ήταν κάτι παραπάνω από μετρημένα και οι κλήσεις φυσιολογικότατες και επιβεβλημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η λογική της ανανέωσης του Κατσικάρη μου άρεσε πάρα πολύ (με την προϋπόθεση ότι δεν τίθεται ζήτημα απουσίας Καλάθη). Μια ομάδα φρέσκια, που θα πιέσει και θα τρέξει πολύ. Άσχετα αν κάποιες επιλογές (Μπόγρη, Αθηναίου, Τσαϊρέλη) χαμηλώνουν εντυπωσιακά τον δείκτη ποιότητας, μου αρέσει η λογική του προπονητή. Προσωπικά όμως δεν του έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη. Τον θεωρώ δεύτερο Τρινκιέρι. Αυτό το ρόστερ θα ήταν ό,τι έπρεπε για τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη.
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. τΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΩ:
    - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 2011) Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Ή ΣΠΑΝΟΥΛΗ...
    - ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΠ, ΠΡΙΝΤ, ΜΑΝΤΖΑΡΗ)
    - ΜΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ, ΚΟΥΦΟ, ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ...
    - ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ (ΖΗΣΗΣ, ΜΠΟΥΡΟΥ, ΚΑΙΜΑΚ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...
    - ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙΕΙ (Ο ΖΗΣΗΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ)...
    - ΟΙ +4 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ)
    - ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ...
    ΕΙΔΩΜΕΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ (ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΟΥΦΟΥ, ΚΑΛΑΘΗ, ΑΝΤΕΤΟ, ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ)...

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ευχαριστημένος γενικά από την προεπιλογή, αν και ήδη βλέπω κάποια ανησυχητικά σημάδια για το Ελληνικό μπάσκετ.

    α) Κάποτε λέγαμε 'έχουμε γκαρντ αλλά δεν έχουμε σουτ'. Πλέον ξεμμένουμε και από γκαρντ. Στο σύγχρονο μπάσκετ αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

    β) Η πηγή με τα ταλέντα έχει στερέψει τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται. Ακόμα και αν έρχονταν οι Σπαν, Σοφο, Περπε, ΜΚΦ φέτος πάλι θα είχαμε πρόβλημα να καταρτίσουμε μια 18αδα με αξιόλογους παίχτες (όπως μπορούσαμε κάποτε). Ήδη δυο βασικότατοι παίχτες είναι Ελληνοαμερικάνοι που μας ήρθαν ουρανοκατέβατοι (και υπάρχει και τρίτος που δεν κλήθηκε αλλά είναι στα υπόψιν). Με εξαίρεση την γενιά του '90-'91, από την γενιά του '84-'85 (Σοφο, Βασιλειάδη, Πρίντεζης) και μετά σπουδαία ταλέντα έχουν πάψει να βγαίνουν.

    Σκεφτείτε αν σε δυο χρόνια από τώρα έχουν σταματήσει όλοι οι τωρινοί παλιοί και έχουμε μείνει μόνο με την γενιά του Σλούκα και τους Ελληνοαμερικάνους. Αν λείπουν οι τελευταίοι (που πάντα είναι πιθανό, όπως και ο Αντετ αν δεν τον αφήνει η ομάδα του), επιλογές τύπου Τσαϊρέλη και Μπόγρη θα είναι κανόνας όχι για την 16άδα αλλά για την 12άδα. (Από τους 94ρηδες, μόνο ο Παπαπέτρου με πείθει, ενώ για Διαμαντάκο-Παπαγιάννη-Χαραλαμπόπουλο είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε.)

    Πολύ φοβάμαι ότι όσο και αν το κρύβουμε πάμε να χτυπήσουμε τοίχο όπως η Ιταλία μετά την γενιά των Μπαζίλε, Γκαλάντα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ κάθετα, η γενιές μας είναι Φουλ παίκτες τριάρια για παράδειγμα έχουμε καμια 10ρια σε υψηλό επίπεδο, και απο guards Καλάθης, Μάντζαρης και Σλούκας είναι έτοιμοι και περιμένουμε με λιγότερες οι περισσότερες ελπίδες τους Μποχωρίδη, Παππά, Κατσίβελη, Χριστοδούλου, Λαρεντζάκη, Λιαπης, Σταμάτης, Σπυρόπουλος.
      Δεν το λες κ άσχημα.
      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
    2. Σε δύο χρόνια θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ :

      Καλάθη Σλούκα Μάντζαρη Μποχωρίδη (με Παππά Ερωτηματικό ) στο 1-2

      Γιάνκοβιτς Παπανικολάου Παπαπέτρου στο 3 ( Μπράμος Θανασοκούμπο )

      Αντετοκούμπο Πρίντεζη (31 θα είναι) ή Αγραβάνη ( αυτός ερωτηματικό ) στο 4

      Κουφό Βουγιούκα ( 31 θα είναι ) + μάλλον Διαμαντάκο ή κάποιον άλλον στο 5

      Εμένα μου φένεται καλή και υποσχόμενη ομάδα


      Διαγραφή
    3. Προσωπικά ο Μποχωρίδης δεν με γεμίζει. Ίσως σαν τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση μετά τα 20 του. Το ελπίζω.

      Άτσα Νίκολιτς: Διάβασες κάτι για τριάρια; Για γκαρντ μίλησα.

      Στις ηλικίες 86-89 και 92-93 δεν έχουμε να επιδείξουμε τίποτα. Ο Λαρεντζάκης, ειδικά για την θέση που παίζει, θα έπρεπε ήδη (στα 21 του) να έχει εμφανίσει κάτι πέρα από τις μικρές εθνικές.

      Ο Καλάθης, ο Κουφός και ο Μπράμος δεν προέκυψαν από την Ελληνική παραγωγική διαδικασία. Όχι ότι με ενοχλεί φυσικά, απλά η παρουσία τους είναι περισσότερο ζήτημα τύχης παρά προγραμματισμού του Ελληνικού μπάσκετ.

      Ονόματα παιχτών κάτω των 18-19 δεν μου λένε τίποτα. Είναι ρουλέτα αν κάποιος θα βγει.

      Ανώνυμος 8.53: Αραδιάζεις μια δωδεκάδα παιχτών. Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ. Μια καλή δωδεκάδα πάντα θα την έχουμε. Τι γίνεται αν τραυματιστεί κάποιος, ή δεν έρχονται οι ΝΒΑερς;

      Δεν κινδυνολογώ. Ελπίζω να διαψευστώ. Δεν λέω ότι θα μείνουμε χωρίς παίχτες σε δυο χρόνια. Βλέπω όμως το 'πηγάδι' να ξεραίνεται (όχι να στερεύει).

      Διαγραφή
  78. Ο Νίκος ο Παππάς αυτό το ακατέργαστο ταλέντο 24 ετών που θα κτιστεί πάνω του ο νέος Ελληνικός Παναθηναϊκός και που αδικήθηκε κατάφωρα την περσινή χρονιά από τους Πεδουλάκη και Αλβέρτη, δεν κλήθηκε ούτε στην 16άδα της Εθνικής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γνωρίζει κανείς πότε ξεκινάει η διάθεση των euroleague pass για το 2014-2015;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. με καλαθη,σλουκα,μαντζαρη,μποχωριδη,παππα ειμαστε καλυμμενοι περιμενωντας κι αλλους απο πισω και προσδοκωντας εναν μεγαλο σκορερ................στη θεση τρια με βλαντο-γιαννη-παπαπετρου-χαραλαμποπουλο θα μπορει η εθνικη να παιζει με σχηματα πρωτοποριακα και να δημιουργει μεγαλα προβληματα στους αντιπαλους......στους ψηλους νομιζω με κουφο,βουγιουκα και μπουρουση(δεν τον πηραν και τα χρονια) περιμενουμε εναν εκ των διαμαντακου-παπαγιαννη να εξελιχθει ωστε να κανει τη διαφορα............το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχουμε σταθερο γκαρντ που σκοραρει...μηπως λεω εγω ειναι ωρα να βρουμε και εμεις τον δικο μας νατουραλιζε?ειναι χαζοι οι ισπανοι που χουν ιμπακα?ισως σε τετοιο παικτη βρουμε λυση στο προβλημα.....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή