Athlenda

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΦΑΚΕΛΟΣ HAKIM WARRICK





Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά από ένα πολύκροτο σήριαλ που άγγιξε καλοκαιρινές ..θερμοκρασίες, υπέγραψε τον Hakim Warrick ο οποίος έκανε το (ολιγόλεπτο) ντεμπούτο του απέναντι στη Λαμποράλ . Το Hoopfellas ρίχνει τη ματιά του στον καινούργιο ψηλό των ερυθρολεύκων..









Hakim Warrick λοιπόν για τον Ολυμπιακό.. Μια επιλογή που ξένισε λίγο αν και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έγινε υπό καθεστώς πίεσης με τον χρόνο να είναι ο βασικός αντίπαλος των ερυθρολεύκων οι οποίοι όπως σας έχω γράψει νωρίτερα προσέγγισαν παίχτες όπως ο Jerrelle Benimon (CBA, πρώην Ιdaho) και ο Devin Booker (ES Chalon) αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά δεν επιτεύχθηκε  συμφωνία. Πάμε μαζί να δούμε μερικές από τις σημειώσεις μου για τον Warrick τον οποίο φέτος έχω παρακολουθήσει σε 2 ματς στην Αυστραλία (ένα νωρίς στη σεζόν με τους Χοκς του Kirk Penney και του Kevin Lisch και ένα τελευταία με τους Breakers όπου ήθελα να δω τον Κόρει Ουέμπστερ, πέρυσι της σερβικής Mega Leks) αλλά σε αρκετά τη περυσινή του (μισή) σεζόν στη Τουρκία..








-Παιδί του Jim Boeheim και του Syracuse με το οποίο πάτησε στη κορυφή το 2003 κατακτώντας τον τίτλο του NCAA σε έναν τελικό όπου από μοιραίος (το φάντασμα των ελευθέρων βολών της προηγούμενης σεζόν, όταν και είχε 2/12 στο elimination game εναντίον του Τεμπλ, ξαναγύρισε όταν αστόχησε πριν την τελευταία κατοχή του Κάνσας με το Syracuse στο +3) σε ήρωας (νικητήριο κόψιμο στο τρίποντο που θα έφερνε το ματς στα ίσα). Γαλουχήθηκε δίπλα ε παίχτες όπως ο Καρμέλο Άντονι ή ο γνωστός μας Τζέρι Μακναμάρα (με τον οποίον αποτέλεσε η βάση στο παιχνίδι του Πανεπιστημίου στα χρόνια της κοινής τους θητείας) στη παραδοσιακή ζώνη 2-3, “ένα από τα ισχυρότερα όπλα στο παγκόσμιο μπάσκετ” όπως έχει χαρακτηριστεί από προπονητές που έχουν βιώσει (και ξαναβιώσει) το “βραχυκύκλωμα”.


Η ζώνη αυτή ήταν ένας από τους λόγους της επιτυχίας σε κολεγιακό επίπεδο για τον Warrick καθώς του έδινε τη δυνατότητα να “μακιγιάρει” αδυναμίες του στη προσωπική άμυνα. 1st Rounder με μια πολύ δυνατή τριετία στο Μέμφις και αρκετά καλή καριέρα ως role player για αρκετά χρόνια (συνολικά 532 ματς).






-Το Physical/Athletic Profile του Warrick παραμένει μια πολύ σημαντική παράμετρος η οποία επηρεάζει το όλο παιχνίδι του, θετικά ή αρνητικά (ανάλογα με τον τομέα που θέλουμε να εστιάσουμε) παρά το πέρασμα των χρόνων. Στα 33 του χρόνια διατηρεί ένα καλό αθλητικό πακέτο το οποίο σε συνδυασμό με το μήκος του (7'2'' άνοιγμα χεριών) αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε όλη του τη καριέρα. Γρήγορος με καλό επιτόπιο άλμα αλλά μέτριο footwork και πλέον σε αυτή τη φάση της καριέρας του αμφισβητήσιμο motor (το πρώτο δείγμα του με τον Ολυμπιακό ήταν πάντως άκρως θετικό). Αδύνατος “κορμός”. Πάντα χρειαζόταν κιλά στο Upper body για αυτό και δε μπόρεσε ποτέ να παίξει πραγματικά το “4” στο ΝΒΑ αλλά ήταν παγιδευμένος μεταξύ του “3” και του “4”. Όχι αρκετά skilled για να ανέβει στο “3”, όχι αρκετά δυνατός για να αμυνθεί χαμηλά στο post στο “4”, σε μια εποχή όπου ακόμα στην αμερικανική λίγκα οι post up-PFs ήταν σημείο αναφοράς.





Δύο είναι οι σταθερές πάνω στις οποίες βασίζονται τα περισσότερα σχόλια μας για το παιχνίδι του Warrick.





# Δεν έχει δυνατό κορμό για παίχτη ρακέτας



#Είναι παίχτης με επιθετικές αρετές και όχι αυτός που ξεκινάει να βρίσκει ρυθμό μέσα από την άμυνα.





Σημειώσεις:





-O Warrick είναι face up ψηλός. Η ιδιαιτερότητα του κορμιού του και του δικού μας μπάσκετ φέρνει έναν αθλητή με σπουδαίο μήκος και αθλητικά προσόντα σε μια περιοχή του γηπέδου (ζωγραφιστό) η οποία στο τοπ-ευρωπαϊκό επίπεδο χαρακτηρίζεται “πολεμική” και απαιτεί συγκεκριμένα όπλα για να επιβιώσει κάποιος. Ο 2.06μ. C/F του Ολυμπιακού δεν είναι ο παίχτης που θα σπρώξει ή θα παρουσιάσει ανθεκτικότητα στα σπρωξίματα των αντιπάλων για αυτό και υστερεί σε ένα πολύ βασικό κομμάτι που αφορά το παιχνίδι εντός του ζωγραφιστού, το positioning.





-Καλός ριμπάουντερ. Όχι fundamental. Χρησιμοποιεί τα τεράστια του άκρα και τα καλά του άλματα για να φτάσει πρώτος στη μπάλα. Κερδίζει το ριμπάουντ ψηλά, όχι στο έδαφος.






-Η απέχθεια του για να σπρώξει ή να σπρωχτεί στο post χαρακτηρίζει το παιχνίδι του σε όλες του τις εκδηλώσεις. Επιθετικά μιλάμε για έναν αξιόλογο σκόρερ. Δε θα πάρει τη μπάλα βαθιά στο post. Όταν θα βρεθεί “πλάτη” του αρέσει να γυρίζει στη baseline (παίζοντας στον ώμο του αντιπάλου) ενώ συχνά (και χωρίς πολύ επιμονή για να βρεθεί στο καλύτερο δυνατό σημείο) θα προτιμήσει στο turnaround jumper του. Χρησιμοποιεί καλά τις προσποιήσεις. Μου αρέσει αυτό, ειδικά σε παίχτες που έχουν το athleticism του Warrick (όχι τόσο συχνό φαινόμενο).





-Είναι εξαιρετικός όταν παίρνει τη μπάλα σε κίνηση (κοντά) στο ζωγραφιστό. Εξαιρετικός. Σε αυτή τη βάση θα δείτε πολλές από τις καλύτερες του στιγμές στη θητεία του στη χώρα μας. Είναι αρκετά μακρύς και μπορεί να σηκωθεί πάνω από το πλήθος ενώ το ότι παίρνει τη μπάλα σε κίνηση τον βοηθάει αφού σε μια τέτοια κατάσταση παρακάμπτονται τα δύο σπρωξίματα εδάφους από πιο δυνατούς αμυντικούς που θα τον βγάλουν εκτός θέσης. Αντίθετα τώρα αυτός έχει το πλεονέκτημα. Τα γκαρντς του Ολυμπιακού έχουν την ικανότητα να τον βγάλουν αρκετές φορές φάτσα με το καλάθι. Τότε ο Warrick θα ενθουσιάσει (αρκεί να πάει straight to the hoop όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις και να μη σταματήσει με τη μπάλα στα χέρια).





-Με αφορμή τη παραπάνω παρατήρηση να σημειώσουμε ότι ο Warrick είναι αρκετά αποδοτικός σε καταστάσεις Fake Screen όπου του δίνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την εκρηκτικότητα του και να πάρει τη μπάλα κόβοντας δυνατά προς το καλάθι.








-Θα παρατηρήσετε σύντομα ότι σε Pick & Roll καταστάσεις έχει μια ροπή στο Pop Out και αυτό όχι πάντα για να εκτελέσει. Του αρέσει να βάζει τη μπάλα στο παρκέ στις close out καταστάσεις που δημιουργούνται μέσα από τέτοια συνθήκη, επιλογή η οποία εκτιμώ ότι στις εδώ άμυνες (Ελλάδα, EL TOP-16 Level) χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό επικινδυνότητας μιας και οι άμυνες βοήθειας είναι συχνά aggressive. Στο ρεπερτόριο του υπάρχει η εκτέλεση από τα 5.5 μέτρα όπως και τα σκαμπανεβάσματα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της. Η βάση του προβλήματος έγκειται στον χρόνο που απελευθερώνει (πάντα σε συνδυασμό με το άλμα που χρησιμοποιεί κατά την εκτέλεση). Στη Τουρκία πέρυσι έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει από μέση απόσταση και εφόσον μπορέσει να το βγάλει αυτό φέτος στη χώρα μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο βοήθεια για τον τρόπο που επιτίθεται ο Ολυμπιακός. Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εκτέλεση από το High post. Δεν είναι όμως δεδομένο ότι ο Warrick μπορεί να παρέχει κάτι τέτοιο με σχετική ασφάλεια.





-Βλέπει γήπεδο και έχει τη θέληση να συνεργαστεί όμως υστερεί στη τεχνική πάσας.





-Ενώ έχει το mobility και το αθλητικό πακέτο δε κατάφερε ποτέ να πιάσει το προσδοκούμενο impact στην άμυνα. Τον χαρακτηρίζει η έλλειψη ισορροπίας στη περιφερειακή άμυνα καθώς δεν αποδίδει το απαιτούμενο footwork και τη ταχύτητα στα πλευρικά και πίσω βήματα. Τα χέρια του, το “μήκος και η ταχύτητα” του αποτελούν εξαιρετικές προδιαγραφές τις οποίες ποτέ δε κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει πραγματικά στα μετόπισθεν. Όσο καλά μπορεί να τρέξει τον κεντρικό διάδρομο (γεγονός που του ανοίγει πόρτες για παραγωγή στη τρανζίσιον επίθεση) τόσο οκνηρός κατά διαστήματα είναι στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό που έχω υπογραμμίσει σε όλες σχεδόν τις επαφές που έχω με τον παίχτη παρακολουθώντας παιχνίδια του είναι ότι είναι αρνητικός στη προσπάθεια του να χαμηλώσει, βγαίνοντας έξω από το “βαμμένο” είτε ψηλά στη περιφέρεια μετά από PnR είτε σε Close out καταστάσεις.





-Ο αδύνατος κορμός του είναι το μεγαλύτερο μείον του Warrick όταν κληθεί να αμυνθεί στο post απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους. Παρότι τα μακριά του χέρια και τα δεύτερα του άλματα τον βοηθούν να “είναι εκεί” δεν έχει το αμυντικό touch ακόμα και όταν χρειαστεί να κόψει ψηλά ένα περιφερειακό που κατευθύνεται δυναμικά προς το καλάθι του. Ποτέ λοιπόν, τη στιγμή που το πακέτο του είναι εξαιρετικό, δε κατάφερε να γίνει ο rim protector που όλοι προσδοκούσαν. Μπορεί να είναι χρήσιμος ερχόμενος ως βοήθεια ψηλά από τη Weak Side, να μαζέψει ριμπάουντ με την ικανότητα του να παίζει πάνω από τη στεφάνη όμως θα δυσκολευτεί σημαντικά με μεγάλα κορμιά πιο δυνατά κορμιά και post ψηλούς που ξέρουν να πηγαίνουν στα καλά τους σημεία στοπ ζωγραφιστό. Η άμυνα εδάφους λοιπόν θα είναι ένα πρόβλημα από τη στιγμή που οι αντίπαλοι του κάνουν push around εύκολα (και υπάρχουν πολλοί “μάστορες” σε αυτό στην Ευρώπη). Στη Τουρκία πέρυσι και τη Κόνιασπορ χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον Bekir ως τελευταίος παίχτης σε ένα 2-2-1 press όπου ήταν αποτελεσματικός όταν χρειάστηκε να ανέβει και να βγει στη μπάλα απέναντι σε βαθιές πάσες αλλά όχι τόσο όταν χρειάστηκε ως τελευταίος παίχτης να προστατέψει το καλάθι (συχνά έκανε φάουλ ακόμα και απέναντι σε κοντύτερους παίχτες).





Στον Ολυμπιακό..



Η περίπτωση του Warrick καλύπτει ως μεταγραφική κίνηση κάποια ζητούμενα τα οποία είχαν οι ερυθρόλευκοι βγαίνοντας στην αγορά αλλά όχι τα βασικά. Για παράδειγμα είναι πολύ θετικό ότι πρόκειται για έναν βετεράνο αθλητή, με χιλιόμετρα στο ΝΒΑ, αρκετά καλό background και κάποια ευρωπαϊκή εμπειρία. Έχει το προφίλ δηλαδή του αθλητή που μπορεί γρήγορα να βοηθήσει με αποκλειστικό στόχο τη φετινή σεζόν χωρίς απαραίτητα να δημιουργεί δεσμεύσεις που μπερδεύουν τους υπόλοιπους και μπορεί να χαλάσουν ακόμα και το κλίμα. Μπορεί να σκοράρει συνεργαζόμενος με τα ερυθρόλευκα γκαρντς, να τρέξει το γήπεδο και να δώσει φάσεις πάνω από το καλάθι αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο Ολυμπιακός ήθελε διαφορετικό παίχτη. Το Hoopfellas το είχε υπογραμμίσει πρώτο. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήθελε έναν ψηλό που θα της δώσει μέγεθος, δύναμη, κιλά και rim protection στο βάθος του ζωγραφιστού. Αυτή θα ήταν η ιδανική συνθήκη. Θα ήταν πολύ χρήσιμο ακόμα και αν μπορούσε να προσθέσει έναν ψηλό όπως ο Khem Birch (που επίσης δεν έχει “κιλά”) που έχει εξαιρετικό αμυντικό impact όμως ο Warrick δεν είναι τέτοιος. Θα είναι επίτευγμα για τον κόουτς του Ολυμπιακού δουλεύοντας μαζί του να του δείξει τον δρόμο ώστε να ψάχνει τα λεπτά του μέσα από την άμυνα και να αφήσει τις ευκαιρίες στην επίθεση να τον βρούν μέσω των περιφερειακών των ερυθρολεύκων μειώνοντας τις καταστάσεις προσωπικής φάσης όπου θα χρειαστούν παραπάνω ντρίμπλες. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν επειγόντως έναν παραπάνω παίχτη με βάση τη κατάσταση που βίωνε η ομάδα, όμως σε συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας αναμενόταν κάτι διαφορετικό. Ας δούμε λοιπόν πόσο βαθιά στο rotation με τις παρούσες συνθήκες μπορεί ο Σφαιρόπουλος να εντάξει τον καινούργιο του ψηλό και τι μπορεί να πάρει από αυτόν.. Προσωπικά παραμένω αισιόδοξος για τη μετέπειτα πορεία των ερυθρολεύκων στο υπόλοιπο του TOP-16. Δε θα πέσουν τόσο εύκολα..









Υ.Γ: Το “Μπέρτανς στον Πρίντεζη” με ξεπερνά κύριε Περάσοβιτς.. Είναι επιλογή που φανερώνει έλλειψη γνώσεως της πραγματικής κατάστασης εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ..













Υ.Γ1: Καλή επιλογή για τη Ζάλγκιρις ο Τζερόμ Ραντλ στη θέση του PG. Πρόκειται για ένα παιδί που έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ στη Τουρκία και έψαχνε την ευκαιρία για να αναρριχηθεί σε μια ομάδα της Ευρωλίγκας. Καλή περίπτωση για τη θέση του PG στο μπάσκετ που παίζει η Ζάλγκιρις. Το ντεμπούτο του ήταν αρκετά θετικό. Το 2012 μάλιστα βρισκόταν στην καλοκαιρινή λίστα του Hoopfellas.











Υ.Γ2: Χωρίς πολλούς προλόγους και εισαγωγές, τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα για την Ευρωλίγκα είναι απλά αίμα και άμμος..






Υ.Γ3: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός. Πρώτος τίτλος για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς και τελευταίος στο θεσμό για (τον αθλητή) Δημήτρη Διαμαντίδη. Δυστυχώς το προϊόν έχει απαξιωθεί τόσο που και μόνο η αναφορά στον τροπαιούχο μοιάζει υπεραρκετή. Νομίζω είναι πλέον κατανοητό το τι πρέπει να κάνουμε και ποιο δρόμο (αναφορικά πάντα με τον συγκεκριμένο θεσμό) πρέπει να ακολουθήσουμε. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.







584 σχόλια:

  1. Ο μαύρος μπαρνιάνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυπελακι δεν εχει λογο υπαρξης.. εκτος και αν οι 2 μεγαλοι δεν επαιρναν μερος..
    Αλλωστε και το πρωταθλημα απλα υπαρχει σαν δυνατες προπονησεις για τους 2 και βεβαια οι τελικοι..
    Για να γινουμε ισπανια τουρκια ακομη και ρωσια θελουμε πολυ ψωμι ακομη ισως και ποτε!!
    Καλα ολα αυα για τον νεο παιχτη του οσφπ.. θα προλαβει να παιξει ομως?? εναν αγωνα αν χασει ο οσφπ στους επομενους 3 ουσιαστικα χανει και καθε ελπιδα προκρισης εκτος και αν περιμενουν να νικησουν τσσκ .... οποτε μαλλον θα φυγει οπως ηρθε και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πατησει παρκε θα προλαβει να προσφερει δυσκολο.. αλλα για πες απο αυτα που διαβασες απο τον τζιμ τι πιστευεις για τον παιχτη???

      Διαγραφή
    2. ΛΙΓΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ....ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ¨5¨.ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΙΚ

      Διαγραφή
    3. ρε συ ετσι και αλλιως φευγατοι ειστε.. αλλες 2 νικες να κανετε το πολυ

      Διαγραφή
    4. ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ.........ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΛΙ.ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΟΛΥ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ.ΜΕ ΖΑΛΓΚΙΡΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΡΕΑΛ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΘΡΥΛΟ

      Διαγραφή
  3. καλως ηρθες παικταρα μου λοιπον!
    ελπιζω να λυθει σιγα σιγα και να βοηθησει
    προσωπικα δεν περιμενω παπαδες ειναι λιγος ο χρονος
    να μπει και να παιξει..
    μιλαμε για εναν μηνα οποτε μονο η εμπειρια
    ειναι συμμαχος του.
    παντως οι δηλωσεις του ηταν κλασικα φιλοσοφια σφαιρο.!
    αν και μιλαμε για κυριως επιθετικο παικτη 4αρι
    και παιχνιδι με προσωπο αυτος μιλησε για αμυνα ενεργεια ριμπαουντ κτλ.
    για καλαθια ποντους και καρφωματα στα μουτρα ουτε λογος!!
    αρε μπουλετ πως μου τους ευνουχιζεις ολους εττσα..!!
    και μιλαμε για παικτη που μπορει να τα υποστηριξει τα παραπανω πιστευω.
    τι διοργανωση κυπελλου στο ελλαντα να κανουμε ρε τζιμ?
    απο 100 νοματαιους η καθε ομαδα και 5000 μπατσους..!?
    βλεπω μπασκετακι στας ευρωπας αλλα και αλλα τουρκα και
    θλιβομαι γιατι δεν μπορω να παρω το παιδι μου
    να παρακολουθησω ενα ωραιο final eight στο κυπελλο
    με απ ολα και μπολικη σως!
    ο ραντλ καλουλης ρε τζιμ αλλα δεν ειναι και φονιας για την θεση
    και θα πρεπε γιατι ειναι κοντουλης..
    οσο για τον διαμαντιδη δεν νομιζω να τον δουμε στους παγκους
    μεγαλο ταλεντο αλλα και τεμπελακος θεωρω.
    μπορει να κανω και λαθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τεμπελακος ο διαμαντιδης?

      Διαγραφή
    2. 9.24 Kαλα τεμπελακο τον ειπε μονο, παλι καλα,ο αλλος αηδιασε και σταματησε να βλεπει τον τελικο γιατι λεει ο ΔΔ εκανε φαουλ σε αιφνιδιασμο και ενω η ομαδα μας κερδιζε με 25 ποντους.Τι να πεις,ο καθε ενας βγαζει το απωθημενα του οπως μπορει.

      Διαγραφή
    3. 9:19 Ο Διαμαντιδης ειναι με την βουλα απο τους πιο δουλευταραδες Ευρωπαιους παικτες την τελευταια 15ετια. Το εχουν παραδεχτει συμπαικτες, παικτες, αντιπαλοι αλλα και μεντορες που τον ηξεραν. Καθε καλοκαιρι ακομη και στις διακοπες του ηθελε να εμενε κοντα σε μπασκετακι για να κανει προπονηση (καλα αμα επεστρεφε Αθηνα πηγαινε αμεσως στο ΟΑΚΑ για προπονηση). Ανθρωπος που εριχνε τουβλα στα τριποντα πριν βαλει το επικο "βαλτο αγορι μου" και μετα απο τους πιο clutch παικτες στο τριποντο... Ο μονος λογος που εχει αποκλεισει το ενδεχομενο να ασχοληθει με το μπασκετ μετα την αποχωρηση του, ειναι επειδη εχει χορτασει απο τιτλους, συγκινησεις και παραλληλα εχει κουραστει και θελει να αφιερωσει χρονο στην οικογενεια του. Οταν μεγαλωσει η μικρη του, περασουν τα χρονια και θελει να ασχοληθεια παλι με κατι, θα επιστρεψει στην Παναθα.

      Διαγραφή
    4. 9:19 Και δεν σχολιαζω το μεγαλο μπασκετικο iq που δεν φτανει μονο να το εχεις, αλλα πρεπει να το δουλεψεις ΠΟΛΥ! Νουμερο 1 σε αυτον τον τομεα στην Ευρωπη ακομη και στα 36 του!

      Διαγραφή
    5. ε αφου το καλοκαιρι εκανε προπονηση γιατι ρε παιδες δεν
      κατεβαινε στην εθνικουλα κανα μηνα ετσι να βοηθησει λιγουλακι..!
      λεω εγω τωρα...
      αλλα μ αρεσει να πειραζω λιγο τα πρασινα αγορια η κοριτσια
      που εχουν πληροφοριες εκ των εσω..!!για τον ζηλο του καθε
      διαμαντιδη για την προπονηση!

      Διαγραφή
    6. Κανενας ζηλος ρε πειραχτηρι, τον Διαμαντιδη τον παρακολουθω χρονια και θυμαμαι πολλα καλοκαιρινα αρθρα να λενε αυτο ακριβως που ειπα πιο πανω (το ιδιο και για την εκτιμηση που του εχουν οι αλλοι)... Δεν ξερω, γιατι ο Σπανουλης δεν συνεχισε; Γιατι ο Παπαλουκας σταματησε τοτε; Ο Κακιουζης; Εεε, για τον ιδιο λογο...
      Αν και μεχρι τωρα εισαι οπου γερνει ο ανεμος. Δεν εχεις τι να πεις επι του θεματος, γραφεις για την Εθνικη. Ξερεις οτι ειναι αστεια η αποτομη αλλαγη της συζητησης, γραφεις οτι μας πειραζεις γιατι αυτα που ειπες δεν τα εννοεις... Για την ακριβεια, δεν εχεις γραψει ουτε ενα επιχειρημα γιατι θεωρεις τον Διαμαντιδη τεμπελακο... Ελα ρε φιλε, προσπαθησε περισσοτερο να εχει και πλακα την αλλη φορα...

      Διαγραφή
    7. να είμαι εγώ ο ΔΔ, να πάω στην Εθνική, να έχει ο "όλοι ξέρουν ποιος είμαι" 1/8 με την Ισπανία, και να τρώω εγώ το κράξιμο; Ε δε σφάξανε...

      Διαγραφή
  4. Jim, πως βλέπεις τα ματσαρίσματα ΠΑΟ-Οσφπ στους τελικους? Αν δεν υπαρξουν αλλοι τραυματισμοί ποιος εχει θεωρητικα το πανω χερι? Ξερω οτι δεν υπαρχουν προγνωστικα σε ντερμπι, απλα ηθελα να ξερω πως βλεπεις εσυ να βγαινουν τα ματσαρισματα. Θεωρω οτι εχει ενα μικρο προβαδισμα ο Παναθηναικος πλεον με Χαινς και ειδικά Ελλιοτ. Αν βγει εστω και λιγο ο Χαντερ αυξανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μαύρος μπαρνιάνι και νέος jamario moon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προσφερεται αυτη η σελιδα να βγαζεις τα οπαδικα κομπλεξ σου και τα συμπλεγματα που σε κυνηγανε. Υπαρχουν τοσα μεσα μακρια απο εδω που ειναι καταλληλοτερες. Τις ξερεις καλυτερα απο μενα. Σχολα

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΤΑΣΟΥΤΟ,

      Ο ΟΣΦΠ ΜΕ ΠΑΟΥΕΛ ΚΑΙ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...
      ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    3. @10.05μμ(όχι προς τον ζεν μάστερ)
      ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα να σχολάσω? το υφάκι σου κομμένο όταν θα μου απαντάς.
      κατά τα άλλα κανένα οπαδικό κόμπλεξ δεν βγαίνει από το μήνυμά μου.

      το "μαύρος μπαρνιάνι" βγαίνει από τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τον παίχτη.έτυχε να είναι άλλου χρώματος από τον αυθεντικό μπαρνιάνι που "ήθελε" ο οσφπ,αλλά δεν ήθελε ευρώπη ο ιταλός. άσχετα που μόλις πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο ατζέντης του πρότεινε τον παίχτη στη γαλατασαράι.

      το "νέος jamarion moon" είναι αυτά που μαθαίνω από διάφορες πηγές,καθώς ο παίχτης θα φύγει νύχτα. μόνο ο μελάγιες και ο διαμαντάπουλος νομίζεις ότι έχουν τις πηγές τους σε άλλες ομάδες,πέρα από αυτές που υποστηρίζουν?

      Διαγραφή
    4. Οι ιδες πηγες που σου ελεγαν οτι ο Παππας και ο Σαλε τα πανε καλα ενω ο δευτερος ζητησε να του τσιμπησουν ενα μεταλιακι.. Yeah right.. Μην ''ποδοσφαιροποιεις'' το αθλημα.. Ειναι επιπεδα πιο πανω.. Πηγαινε σε καποιο πρασινο μπλογκ να μοιραστεις τις αποψεις σου. Θα το εκτιμησουν

      Διαγραφή
    5. είπαμε οι αλήθειες πονάνε. αν δε μπορείς να δεις την αλήθεια κατάματα,καθότι οπαδός της ομάδας που συμβολίζει το ψέμα και την προπαγάνδα,εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. εδώ θα διαβάζεις μόνο αλήθειες. αλλιώς σήμερα στις 12 έχει τάκη τσουκαλά. κάτσε να τον ακούσεις και θα ακούσεις όλα όσα θέλεις να ακούσεις

      Διαγραφή
    6. Οντως εδω διαβαζω αληθειες.. Και καποιες πονανε.. Απο τον Τζιμ και απο καποιους μπασκετικα μορφωμενους αναγνωστες που γραφουν. Και υπαρχει και ενας Αρλεκινος που με κανει και γελαω. Δεν απαντησες σ αυτα που ειπα και αρχισες την αοριστολογια για αληθειες και τσουκαλαδες. Δεν θα σου δωσω αλλη σημασια σεβομαι το χωρο. Καλη σου νυχτα :)

      Διαγραφή
    7. ναι ρε τασουτο μην ποδοσφαιροποιεις το αθλημα
      αλλωστε ολα κρινονται στις 4 γραμμες αγορι!
      το παλικαρι αλλωστε εχει 500+ γκειμς στο nba
      με καλα στατιστικα .
      οπαδικα αλλωστε μπορει να πει καποιος οτι
      οι του εξασφερου δεν εχουν περασει απ εξω...
      respect τασουλη μου βγαλε τα πρασινα γυαλια ..
      ΦΙΛΙΚΑ ΖΕΠ ΜΠΛΑΤΕΡ

      Διαγραφή
    8. @ζεπ μπλάτερ
      και ο πάβλοβιτς 500+ γκέιμς έχει στο nba με καλά στατιστικά και με σημαντικό ρόλο σε ομάδα που πήγε τελικούς. μιλάμε για το 2016 όμως. σόρρυ που σου χαλάω το συλλογισμό με το παράδειγμα του πάβλοβιτς,αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα

      Διαγραφή
    9. δεν με χαλαει ο παθλοβιτς 10 λεπτα ευρωλιγκα με 15.
      σοβαρα τωρα.
      εσενα σε χαλαει?

      Διαγραφή
    10. @10.44μμ
      ούτε εμένα με χαλάει,αλλά για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. όπως έκανε με την εφές για παράδειγμα που όποτε ήταν μέσα τον έστελνε ο σάλε να ποστάρει έναν από τους χειρότερους αμυντικούς της ευρωλίγκας(ντίμπλερ).

      για να επιστρέψω τώρα στον warrick. μπορεί κι αυτός να προσφέρει 10-15 λεπτά στον ολυμπιακό. βέβαια αυτά τα 10-15 λεπτά θα είναι λεπτά του πρίντεζη και όχι του χάντερ. πεντάδα με πρίντεζη και warrick απλά δε μπορεί να σταθεί στην ευρωλίγκα. πολύ σοφτ και οι 2 στην άμυνα. δίδυμο με τον αγραβάνη του warrick είναι ακόμα χειρότερο,αφού ο wannabe έλληνας dirk δεν αξίζει να παίζει ευρωλίγκα. ο οσφπ ήθελε παίχτη να αντικαταστήσει τον γιανγκ και τελικά πήρε ένα 4αρι.

      Διαγραφή
    11. αρα δεν ειναι ο μαυρος μπαρνιανι
      αλλα ο two way woody allen!
      οκ πλακιτσα κανω αλλα το παραπανω ειναι οντως
      μια σοβαρο μπασκετικο σχολιο χωρις ειρωνια..!
      ειδες που αν θες βγαζεις εναν καλο μπασκετικο εαυτο?
      συμφωνω με τα παραπανω αλλα το παλικαρι ελπιζω να βοηθησει
      τι λες? μαλλον χωρις ενα κορμι θα ηταν χειροτερα..
      ζεπ

      Διαγραφή
  6. να απαντήσω και σε αυτό το μήνυμα από το προηγούμενο ποστ

    Ανώνυμος7 Μαρτίου 2016 - 8:35 μ.μ.
    tasouto γιατι λες το '05 εδω ξεχασαμε το '12 και μεις και οι του οσφπ και μας κοπανανε οτι εχουμε να παμε 5 χρονια.


    το 2012 φίλε μου δεν το αναφέρω,γιατί δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε την κούπα στον τελικό. το 2005 πήγαμε,χάσαμε καθαρά και δικαία και τέλος. το 2012 αφού δεν είχαν σκοπό να μας αφήσουν να παίξουμε στον τελικό καλύτερα να είχε περάσει η μακάμπι και να ήμασταν πιο ξεκούραστοι για την ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τασουτο, φιλε , ενω πολλες φορες εκφερεις λογο μπασκετικο και πολυ ενδιαφεροντα και αλλες κανεις ποιοτικα πειραγματα (καζουρα) στους "αντιπαλους" πολλες φορες ολισθενεις σε σχολια "κατινιστικα". Κρατα την ποιοτητα της γραφης σου ψηλα , το εχεις. Τουλαχιστον εδω μεσα δεν υπαρχουν πολλοι "εχθροι".
      Οι ανθρωποι που υποστηριζουν τον αντιπαλο δεν ειναι ολοι προπαγανδιστες , ψευτες κλπ. Σου εχουν δηλητηριασει το μυαλο φιλε. Αυτο που κανεις λεγεται "δημιουργω στερεοτυπα" και ειναι προκαταληψη και σχεδον ρατσισμος. Φαινεται να εισαι καλυτερος απο αυτο.
      ΥΓ. Πολυ πετυχημενος ο χαρακτηρισμος "εμφιαλομενος" ... ακομα γελαω.
      Palmer

      Διαγραφή
  7. Τζιμ πανε περιπου 2 χρονια απο τοτε που ειχες προτείνει Βεστερμαν και Μισιτς για τους αιώνιους.Θεωρεις οτι ειχαν την εξέλιξη που περίμενες?Προσωπικα βλεπω ακομα ταλεντο αλλα οχι σημαντική βελτίωση



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Ο Μίσιτς όμως είναι σε καλό δρόμο. Του κόστισε πολύ το Μόναχο και το ότι ακούμπησε στον Πέσιτς. Τώρα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ. Από τον Ουέστερμαν περίμενα περισσότερα. Τον σκότωσε (αδικαιολόγητα κατ'εμέ) εκείνος ο τραυματισμός μου λένε από Βαρκελώνη. Εγώ πιστεύω ότι δεν δείχνει το απαιτούμενο work ethic.

      Διαγραφή
  8. Περιμενω να τον δω παρεα με τον Αγραβανη στο παρκε ωστε να ο Ελληνας να συμπληρωσει τη σκληραδα που λειπει στον Warrick και να ''σπρωχνει'' τα αντιπαλα πενταρια. Ο Warrick επιθετικα θα προσθεσει στο φτωχο (σχεδον μηδαμινο εκτος τριποντου) επιθετικο ρεπερτοριο του Αγραβανη. Θα παρουν λιγο χρονο συμμμετοχης καθως υστερουν πολυ σε εμπειρια και ΄΄εχουν σφιξει τα γαλατα'' πλεον

    Και η παραμικρη βοηθεια που θα δωσει στον Χαντερ σε χρονο και ανασες θα ειναι πολυτιμη. Εικαζω πως θα βρει τον αμυντικο ρολο του στην ομαδα χωρις να εκτεθει.

    The_Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. Ο ΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΟΡΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΝΒΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ ΜΕ ΣΠΑΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΝ Ο ΟΣΦΠ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΝΤΕΡ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ), ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πότε θα σταματήσουν ορισμένοι να βγάζουν κόμπλεξ για τον Διαμαντίδη...Αντί να κάτσουν και να θαυμάσουν τους τρεις τελευταίους μήνες που θα παίξει μπάσκετ ο θρύλος αυτός των ευρωπαϊκών γηπέδων καθόνται και γράφουν ότι είναι τεμπέλης,άκουσων άκουσων,για ένα φάουλ που έκανε σε παίχτη του φάρου ενώ η διαφορά ήταν 25 πόντοι και άλλα τόσα!!Παραθέτω ένα σχόλιο ενός φίλου στο gazzetta..
    -Ακούτε τον Διαμαντίδη να λέει "είμαστε τυχεροί που παίζουμε μπάσκετ", "πρώτα η υγεία", "να δώσουμε χαρά στον κόσμο" και καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος αυτός που έχει κατακτήσει τα πάντα κοιτάζει πίσω και καταλήγει στο ότι "έπαιξα απλώς μπάσκετ".
    Αντιλαμβάνεται πως οι πραγματικές μάχες δίνονται εκτός γηπέδου, από τους μεροκαματιάρηδες που παλεύουν όλη μέρα για την οικογένειά τους, που δουλεύουν τριπλοβάρδιες για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους, από τους ανθρώπους που έστειλαν παγκόσμιο μήνυμα όταν σε τέτοιους καιρούς αντιμετώπισαν με ανθρωπιά τους πρόσφυγες πολέμου κόντρα σε όλους και σε όλα.
    Ο Διαμαντίδης είναι σπουδαίος γιατί δεν έκλεισε τον κόσμο του εντός 4 γραμμών, εκεί όπου είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς. Είναι σπουδαίος γιατί κοίταξε έξω από αυτό και είδε στον εαυτό του έναν άνθρωπο που είναι τυχερός που μπόρεσε να κάνει ότι έκανε την στιγμή που άλλοι παλεύουν για τα βασικά. Και επειδή το αναγνωρίζει αυτό, δεν προκαλεί, δεν κομπάζει, παρά χαμηλώνει το βλέμμα κι εύχεται μόνο υγεία.
    -Μακάρι όλοι να είχαμε το ήθος και την παιδεία του Διαμαντίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ..
      ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕς..

      Διαγραφή
    2. δασκαλακο και ο Παπαλουκας στα 31 σταματησε αλλα εκει δεν το κανατε θεμα!!

      Διαγραφή
    3. και μεγαλη του σαχλαμαρα του σαχλαμαρα που του σκασε
      ο αλλος 3 χαρτια να γυρισει στον ολυμπιακο!
      πολυ κακως αδερφε που εγινε και αυτο!!

      Διαγραφή
    4. Σταματησε στα 30-31 το '10,οτι πιο εντιμο εχω δει,οχι σαν κατι αλλους που επικαλουνται τραυματισμους και διαφορα αλλα προσωπικα.Και εκει υπηρξε κυριος.Επαιξε το '10 και το ειπε δημοσια μολις τελειωσε το τελευταιο παιχνιδι της εθνικης.Θα μπορουσε να μην πει τιποτα και να βρει χιλιες δυο δικαιολογιες στην επομενη διοργανωση της εθνικης.Για μενα εδειξε και εδω το μεγαλειο του.Ο Σπανουλης που δεν επαιξε περσι ηταν γιατι τον πιεσαν τα αφεντικα του και επικαλεστηκε τραυματισμους ενω ηθελε να παει,ο Σπανουλης θρεφεται απο το χειροκροτημα,δεν τον κατηγορω ειναι αλλος ο ψυχισμος του και ο χαρακτηρας του.

      Διαγραφή
    5. George daskalos δεν κοιτας τον Σπανουλη που πουλουσε παπατζες για τις υπηρεσιες του στην Εθνικη μεχρι να τον βαστανε τα ποδια του; Δεν κοιτας που εχει πει ψεματα για να μην ερθει επειδη οι προεδροι του του ειπαν; Το οτι εχει πανω κατω τα ιδια χρονια στην Εθνικη με τον Διαμαντιδη; Μετραει καθολου; Λοιπον, για να τελειωνουμε. Τεμπελακος δεν ειναι ο Διαμαντιδης επειδη ο Δασκαλος το ειπε. Ο ανθρωπος απο απλα πολυ καλος αμυντικος μεταμορφωθηκε μετα απο πολυ δουλεια στον ισως καλυτερο οργανωτη στην Ευρωπη και σε πολυ καλο σκορερ! Τα υπολοιπα ειναι για λαϊκη καταναλωση...

      Διαγραφή
    6. Διαφωνω στο πολυ καλος σκορερ.. Σκορερ σε κλατς καταστασεις ναι αλλα οχι με διαρκεια.. Πες και καμια καλη κουβεντα για Σπανουλη.. Απαιτειται σεβασμο για τον Διαμαντιδη ( και καλα κανετε) αλλα δεν κανετε το ιδιο.. Αν απαντησεις σε φαση ΄΄δεν εχουν καμια σχεση αυτοι οι δυο ο ενας ειναι θρυλος και ο αλλος κομπλεξικος και ποιοτικα ειναι η μερα με τη νυχτα'' θα σπασεις κοντερ γραφικοτητας

      The_Joker

      Διαγραφή
    7. Σεβασμο για τον Σπανουλη θα δειχνω σε αντικειμενικα και μη κομπλεξικα ατομα. Διαφορετικα θα παιξω το "παιχνιδι" του τυπου πιο πανω χωρις προβλημα. Γιατι ξερω οτι και αντικειμενικα και με επιχειρηματα να του μιλησω, θα συνεχισει στο ιδιο στιλ...

      Διαγραφή
    8. Μπράβο σου φίλε 10:18,προσυπογράφω.

      Διαγραφή
    9. @ 10:41 θα σου ελεγα κατι για την Εθνικη τωρα... Ποιος εισαι ρε φιλε που θα πεις ποτε θα σταματαει ο αλλος? Ο προπονητης του ή ο γυμναστης του? Για πες μου, επειδη θες εσυ να νιωθεις εθνικα υπερηφανος και αλλες τετοιες φτηνες χαζομαρουλες, ο αλλος θα χορευει οποτε βαρας εσυ παλαμακια σα τις αρκουδες? Τελος πια με το χρεος στην εθνικη και κουραφεξαλα. Ο Διαμαντιδης κουραστηκε, ηθελε να παιζει μπασκετ και να ευχαριστιεται χωρις να καταπονειται σε τουρνουα τα καλοκαιρια και τους σεπτεμβρηδες και να εχει χρονο και για την παρτη του. Εσυ τωρα πισω απ το pc πες μας και τι διαιτα επρεπε να κανει.. Μας πρηξατε με τις εθνικες, σιγα την ιεροτητα , ουαου 5 αθλητες εκπροσωπουν ενα εθνος ... μεγαλη κουβεντα..

      Διαγραφή
    10. Κι εγώ τον ήθελα στην Εθνική για 2-3 παραπάνω χρόνια. Έχει όμως γραφτεί από δημοσιογράφο ότι αν έμενε στην Εθνική θα είχε σταματήσει το μπάσκετ νωρίτερα. Θυμηθείτε τι είχε πει ο Πεδουλάκης, αν θυμάμαι σωστά και ο Ομπράντοβιτς: 2 χρονιές έπαιξε με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

      Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα κάτι άλλο: γιατί δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο, σε μικρότερη κλίμακα βέβαια, με αυτό που γίνεται με τον Kobe στην Αμερική; Βράβευση και χειροκρότημα σε κάθε εκτός έδρας ματς στην Α1. Πείτε με ρομαντικό, ονειροπόλο και ό,τι άλλο θέλετε. Αυτό αξίζει όμως στους μεγάλους παίχτες πέρα από οπαδικές προτιμήσεις.
      Κι αν ο τελευταίος αγώνας του είναι στο ΣΕΦ εγώ θα πάω, για πρώτη φορά σε τέτοιο ματς, να τον χειροκροτήσω. Κάποια στιγμή πρέπει να επικρατήσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα και οι οπαδοί να παραμεριστούν.

      Pepe

      Διαγραφή
  11. Οι ιδες πηγες που σου ελεγαν οτι ο Παππας και ο Σαλε τα πανε καλα ενω ο δευτερος ζητησε να του τσιμπησουν ενα μεταλιακι.. Yeah right.. Μην ποδοσφαιροποιεις το αθλημα.. Ειναι επιπεδα πιο πανω.. Πηγαινε σε καποιο πρασινο μπλογκ να μοιραστεις τις αποψεις σου. Θα το εκτιμησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.25 δηλαδη εσυ καταλαβες οτι επειδη ο Παππας ζητησε δημοσια με υφος χιουμουριστικο μεταλιο σημαινει οτι εχουν κακες σχεσεις;;μαλιστα.

      Διαγραφή
  12. Τρία στα δέκα ποστ αφορούν τον Παππα. Ο παίχτης είναι εκτός ομάδας κατόπιν εντολής του προπονητικου τιμ και θα επιστρέψει όταν το θελησουν αυτοί. Προφανώς και κάτι έκανε δεν τους ήρθε έτσι ξαφνικά να το κάνουν αυτό. Όσον αφορά τον τελικό, ναι δεν ήταν στο γήπεδο αλλά όχι από δική του επιλογή.
    Κατά την γνώμη μου αν η ομάδα συνεχίσει την ανοδική της πορεία δεν πρόκειται να μπει πριν τα Ελληνικά πλέι οφφ εκτός και αν υπάρξει τραυματισμός παίχτη με χρόνο στο ροτεσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε αφρο εσυ και οι ινφο πληροφοριες σου,μας φλομωσες στο ψεμα τοσο καιρο,φιλικα στο λεω.Δεν μας πειθεις πλεον,δηλαδη και ο μανατζερ του ο Σπανος και αυτος μας δουλευει λεγοντας οτι το ρεπορταζ του Ασπρουλια ηταν ψευτικο.

      Διαγραφή
    2. Ηδη ο φελντεινι ψαχνεται.. αν μπει και ο παππας μονο πανικος θα γινει στο ροτεισον.. προτιμω να παρει περισσοτερο χρονο ο μποχωριδης παρα να βαλουμε εναν ακομη παιχτη στο ροτεισον...
      Τωρα το κατα ποσο να κανει προπονησεις μονος του τον βοηθουν ωστε να μπει στην ομαδα μονο το τιμ το ξερει

      Διαγραφή
    3. @chris nas
      το συμπέρασμα ότι ο φελντέιν ψάχνεται από που προκύπτει?

      Διαγραφή
    4. ωραια φωτο αφρο
      εισαι για οσκαρ!
      εδω ο παππας εκει ο παππας που ειναι ο παπππας...
      το παλικαρακι δυστηχως παει να χασει ολη την χρονια..
      κριμα

      Διαγραφή
    5. όσο για τον παππά,μετά το ματς με τον γαύρο βελιγραδίου,ετοιμαστείτε να τον δείτε ξανά στην ομάδα

      Διαγραφή
    6. Είμαι με τον προπονητή στη φάση αυτή παρόλο που τον συμπαθώ τον Παππα και παράλληλα δεν είμαι και η μεγαλύτερη φαν του Σαλε. Γνωρίζω ένα παράπτωμα που έχει υποπεσει και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν επιτρέπεται από επαγγελματία αθλητή με βλέψεις για επόμενος αρχηγός σε κλαμπ του επιπέδου του Παο.

      Διαγραφή
    7. Αφρο αν δεν μας πεις εστω στο περιπου δεν πιστευω τιποτα.Μηπως δηλωσεις,εξωαγωνιστικα παραπτωματα,μη σεβασμος σε καποιον μεσα στην ομαδα;;Τι απο ολα;;

      Διαγραφή
    8. ΦΙΛΕ ΤΑΣΟΥΤΟ,
      ΞΑΝΑ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ...
      Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ...ΚΡΙΜΑ.
      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    9. Αφρο λες για ενα παραπτωμα σαν να λες οτι εχει κανει πολλα.Ασε μια κουκλιτσα μου,ποσο μου αρεσει το αβαταρ σου την λατρευω την λατινα αυτη οσο καμια αλλη.

      Διαγραφή
    10. Πες τα αφρο γιατι ορισμενουν οτι δεν εκανε τιποτα και ετσι του καπνισε του σαλε να τον βγαλει εκτος προπονησεων...εχει παρει αρκετες δευτερες και αυτη μαλλον θα ειναι η τελευταια του.στο χερι του ειναι να διαψευσει του παντες και να επανερθει..Αρκετα με τον Παππα..Παναθηναικος εισαι οχι ο αγιος παντελεημονας

      Διαγραφή
    11. Εξωαγωνιστικο παράπτωμα είναι αυτό που ξέρω το οποίο σηκώνει σοβαρή τιμωρία αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτό.

      Διαγραφή
    12. 11:00μμ επειδή το θέμα συζητείται αρκετά λογικά θα αναφερθουν επίσημα σύντομα πιστεύω. Όσον αφορά στον Ασπρουλια το ρεπορτάζ του ήταν 100% αληθινό και προφανώς δικαιώθηκε εφόσον όντως ο παίχτης είναι εκτός ομάδας.

      Διαγραφή
    13. @τασουτο, δες τους αγωνες απο την στιγμη που μπηκε ο ουλιαμς, ανετα θα δεις οτι κυριολεκτικα εχει κουτουλησει με ουλιαμς και χεινςσε αρκετα σημεια. Και εννοειται οτι ψαχνει να βρει τους ρολους του, αφου πλεον το πρωτο οπλο ειναι ο ουλιαμς και οχι αυτος. Δες σουτ που εκανε και σουτ που κανει.. απλα πραγματα

      Διαγραφή
    14. οκ δηλαδη ο μανατζερ του ειναι ψευτης που διεψευσε τον Ασπρουλια,ο οποιος δεν μας ειπε ουτε καν τον λογο,εγραψε ενα αρθρο αοριστο και τελος.

      Διαγραφή
    15. @chris nas
      μάλλον εσύ πρέπει να τα δεις ξανά,γιατί κάπου τα έχεις μπερδέψει
      1/3 δίποντα και 2/5 τρίποντα είχε με τη φενέρ κι έπαιξε 25 λεπτά. λιγότερος χρόνος προφανώς από όσο έπαιζε πιο πριν,αλλά πήρε τις ίδιες προσπάθειες που έπαιρνε και πριν έρθει ο williams. στη μάλαγα δεν έπαιξε μιας και το παιχνίδι ήταν εύκολο και τον ξεκούρασαν.

      στην ελλάδα τα ίδια,όπου μόνο στο ματς με τον πάοκ δεν πήρε πολλές προσπάθειες κι έβαλε μόνο 5 πόντους. στα υπόλοιπα με ή χωρίς williams,ο φελντέιν αποδίδει μια χαρά,με το μόνο στατιστικό του που έχει αλλάξει να είναι ο χρόνος συμμετοχής που έχει μειωθεί κατά 10 λεπτά περίπου

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    17. τασουτο, οχι οτι λεει κατι αλλα δες την στατιστηκη του ποσα σουτ εκανε πριν και ποσα εκανε τωρα + βολες , τωρα το αν βλεπεις ή οχι οτι ενας παιχτης φαινεται μπερδεμενος με τον νεο ρολο του δεν ειναι δικο μου θεμα..
      Απλα σου ξαναλεω ειναι αλλο να παιρνεις την μπαλα εσυ για τις επιθεσεις και αλλο πλεον να εισαι το δευτερο οπλο, ισως και τριτο (μετα τον ραντου). Αρα προσπαθεις να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα

      Διαγραφή
    18. Τι κράζετε την Άφρο ρε παίδες? Η κοπέλα έχει κάποιες πληροφορίες και μας τις λέει με τον τρόπο που μπορεί να τις πει. Προφανώς και δεν τα κατεβάζει από το κεφάλι της. Νομίζετε πως δεν είναι έμπιστη? ΟΚ, δεκτό, αλλά δεν χρειάζονται ειρωνείες και χαρακτηρισμοί. Απλά δεν δίνετε σημασία. Easy peasy

      Kaspar Hauser

      Διαγραφή
  13. Η ολοκληρωτική αυτή αποχή (όχι μόνο από προπονήσεις αλλά κι από απονομές ή δημόσιες δηλώσεις) ίσως είναι επιλογή και του ίδιου. Κάποιες φορές, όταν αισθάνεσαι πως βιώνεις μία περίοδο πτώσης, βοηθάει το να απομονωθείς λίγο, να ανακτήσεις το κίνητρό σου μέσω της αυτοσυγκέντρωσης και να επιστρέψεις όταν δεν θα το περιμένει κανείς για να κλείσεις στόματα.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχολιάζω σπάνια, αλλά διαβάζω καιρό το μπλογκ και μια από τις μεγάλες απολαύσεις ήταν η εποικοδομητική κουβέντα στα σχόλια μεταξύ λίγων κι εκλεκτών. Δυστυχώς, κι ας ακουστώ ελιτιστής, πλέον μόνο από μαζοχιστικές τάσεις κοιτάω τα σχόλια, αφού ξέρω πως 4 στα 5 κυμαίνονται από αστεία οπαδική καζούρα μέχρι επίδειξη ανυπέρβλητης οπαδικής βλακείας. Ευχής έργον είναι τα κείμενα του Δημήτρη να "επηρεάσουν" και να "εκπαιδεύσουν" νέους μπασκετόφιλους που δυστυχώς προς το παρόν ενδιαφέρονται για τη νίκη και για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό (αν γίνει), θα αναπολώ τις εποχές που η σελίδα ήταν λιγότερο γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...Είπες αυτά που σκέφτομαι κι εγω...Αναπολώ τις εποχές εκείνες...Βλέπεις ο Τζιμ, έχει εισάγει φράσεις που πριν δεν τις ακούγαμε από κανέναν... Rim protector, wingspan, agressivenes κλπ κλπ... Πλέον όλοι (σχετικοί και "σχετικοί") για να δώσουν ένα κύρος στην άποψη τους, χρησιμοποιούν αντίστοιχες εκφράσεις, που τις πιο πολλές φορές προκαλούν απλά γέλιο... Βγαίνει ο ανώνυμος χρήστης και λέει τον Διαμαντίδη τεμπέλη, που έχει λιώσει χιλιάδες (καλοπληρωμένες) ώρες στην προπόνηση, λέει ο άλλος τον Σπανούλη (χρυσοπληρωμένος αυτός) κομπλεξικό επειδή είναι φιλόδοξος... Έχουμε στην Ελλάδα πολλούς άνεργους με Μάστερ ψυχολογίας φαίνεται, που σχολιάζουν σε ένα από τα τελευταία σαϊτ του μπάσκετ...

      Διαγραφή
    2. Από τα καλήτερα σχόλια που εχώ διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Μακάρι την επόμενη φορά που θα νιώσω την ανάγκη να γράψω παρόμιο σχόλιο να είναι για αγωνιστικό λόγο.

      Τάκης

      Διαγραφή
  16. Σκάναρα το άρθρο σου Τζιμ και παρότι θα συμφωνήσω στο βασικό σημείο όπου στάθηκες,δηλαδή οτι ο παίκτης δεν είναι η βαριά παρουσία στο ζωγραφιστό(και ο Όσφπ ήθελε πιο πολύ έναν τέτοιο παίκτη,εφόσον ούτε και του Χάντερ είναι το δυνατό του σημείο και ακόμα περισσότερο αν σκεφτείς οτι έχεις Ραντούλιτσα στους τελικούς) αλλά είναι μια διόλου ευκαταφρόνητη παρουσία για ορισμένα σου "θέλω".

    Μην ξεχνάμε οτι η κίνηση έγινε για να μην μείνει η ομάδα με 1 σέντερ και πειράματα(παρότι ο Μίλου ήταν εντυπωσιακός προχθές).
    Το βασικό ζητούμενο(από το τίποτα) για μένα είναι ο παίκτης να φέρει ενέργεια,να τελειώνει γρήγορα και σωστά τις μπάλες στην επίθεση αντίθετα με τον Σέρβο,βάζοντας και κανά πόντο πιο απροσδόκητο ενώ αμυντικά για κανα 15λεπτο να μπορεί να τα δίνει όλα,να κάνει όσο πιο καλά hedge out και να αποτελεί απειλή στις επιστροφές το καλάθι(και στο ριμπάουντ) και να κάνει τα στοιχειώδη μέσα στο ζωγραφιστό.Μάλλον δύσκολα θα σπρώξει και θα αντισταθεί σε καλούς σέντερ με εμπειρία στο να πάρουν θέση δίπλα στο καλάθι,αλλά αν μπορέσει να κάνει τα παραπάνω θα είναι ένα συν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να βγει ζωντανός,να ξανααναπνεύσει και να βάλει τον πήχυ της δουλειάς και της απόδοσης του πιο ψηλά στη συνέχεια.(ο Μιλουτίνοφ θα είναι πολύ χρήσιμος και κρίσιμος επίσης στην post defense )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Peris. Σαφώς είναι καλύτερο να έχεις μια έξτρα λύση. Η οπτική πάντα έχει να κάνει με το μέτρο σύγκρισης. Αν το μέτρο είναι το τίποτα νομίζω αδικείται ο Ουόρικ ο οποίος σαφώς μπορεί να δώσει πράγματα (ειδικά δίπλα σε αυτά τα γκαρντς) αλλά από την άλλη απέχει από το perfect fit που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά και ο Χάντερ δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά από το τίποτα είναι σίγουρο χρήσιμο να έχεις στο πέντε κάποιον που μπορεί να τρέξει.

      Διαγραφή
  17. @ teachilles
    @ Ikiouzis

    Αν δεν γράφετε εσείς - πρώτη φορά σας διαβαζω και είμαι μήνες εδώ - να δώσετε το καλό παραδειγμα, φρονώ πως ειναι κενοτυποι οι παραπάνω σχολιασμοί σας.
    Οι ιταμες απόψεις δεν περιθωριοποιουνται με αποχή.
    Αλλά συγκρισημες με σοβαρή και μπασκετική συμμετοχή.
    Αν πάλι το βλέπετε σαν χαμένο κόπο, μην απορείτε γιατί ο κόπος παει κατ'εσάς χαμένος.
    Πολεμώ για να φιαξω τα κακώς κειμενα.
    Αν απέχω και απλά τα στιλιτευω τοτε τα πολλαπλασιαζω.
    Τα παιδιά μας θα γίνουν καλύτερα οταν είμαστε διπλα τους κι οχι οταν στα λαθη τους που δεν ειχαμε αποτρεπτικη συμμετοχή απλά τα μαλώνουμε.
    Αν ο δρόμος κλεινει, ανοίξτε τον.
    Έχουμε ανάγκη απο σοβαρό διάλογο και ατομα με πολυσχιδη αποψη και οχι απο αμετοχους κριτές.

    Με απεριόριστο σεβασμό.

    JB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό! Συγχαρητήρια Dr Jekyl! Επιπλέον θέλει ψάξιμο και ορισμό αυτό που ονομάζουμε μαζοχιστική τάση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες διότι θα "ακουστώ" κριτικός και ο σκοπός δεν είναι αυτός. Απλά θα αναφέρω το κατ'επανάληψη ιδεώδες παράδειγμα του φίλου Peris ως πιο πρόσφατο καθώς και άλλων παιδιών εδώ μέσα, που ενώ το blog για κάποιο λόγο κατακλύζεται με μή σχετικά και άμεσα με το άθλημα σχόλια, εκείνος επανέρχεται με αμιγώς μπασκετικά παραλείποντας να αναφέρει το παραμικρό κριτικής υφής και ενόχλησης για τα προηγούμενα. Προσωπικά ποτέ δεν θα παρακάμψω σχόλιο του Peris και όλων των παιδιών που προάγουν τη φύση αυτού του blog αλλά ούτε παραλείπω να διαβάζω και πολλά ακόμη που δεν είναι της ευρύτερης φιλοσοφίας και αισθητικής μου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι αν ο Peris και οι λοιποί λάκιζαν θα λάκιζα κι εγώ. H φιλική συμβουλή μου λοιπόν προς τον φίλο Αχιλλέα είναι: Be like Peris. Διάβασε ότι σε έλκει και άμεσα ή έμμεσα σε αφορά και πρόσφερε την οπτική που σε εκφράζει μέσω των κειμένων σου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ο "oh captain my captain" Jim σε γνώσεις του μπάσκετ για να συνεισφέρει στην ποιότητα αυτού του blog. Ξανά μπράβο ...όπληκτε γενικότερα για το ήθος και τον σεβασμό σου προς τους συν φιλοξενούμενους αυτού του όμορφου χώρου.

      Yuri

      Διαγραφή
    2. @ Yuri

      Δεν θα πω ευχαριστώ.
      Γιατί θα αδικήσω οτι ΕΓΡΑΨΕΣ.
      Αλλά και γιατί θα συνεχίσω να το κάνω με πραξεις ! !
      Ο σεβασμός, Yuri μας φτιάχνει τη διάθεση.
      Και η αναφορά σου σε μένα μου έφτιαξε και τη μέρα !
      Πάντα θα το φωναζω.
      Μπορείς να πάρεις πολλά περισσοτερα απο την ευγενική και ανθρώπινη συμμετοχή σου σε ενα ωραίο blog.
      Mπέσα !
      ΥΓ Με τίμησες και το κρατάω, γιατί είσαι ωραιολογος μάγκας.

      JB

      Διαγραφή
    3. Yuri σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου,μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα, αν και αποθαρρυμένος από την εικόνα τις περισσότερες φορές.

      Αν και από ένα σημείο και μετά είναι και δουλειά του Τζιμ να προστατέψει το ίδιο το μπλογκ του,είμαι σίγουρος παιδιά πως αν προσπαθήσουμε να αγνοήσουμε πλήρως(όσο κι αν είναι σχεδόν αδύνατον,έχω μπει στον πειρασμό να απαντήσω ειδικά σε σχόλια που πάνε προσωπικά σε εμένα όπως ένα εχθές) την αδιέξοδη αιώνια αντιπαράθεση αυτών που ψάχνουν να μεγαλώσουν τον ανδρισμό τους μέσα από την ομάδα τους, θα φτιάξουμε και πάλι τη συζήτηση όπως θέλουμε. Κι ας μην γράφουν πλέον πολλά παιδιά που έγραφαν παλαιότερα εξαιρετικά σχόλια.
      Είναι βέβαιο πως θα γίνει αυτό που έγραψε ο theachilles πιο πάνω,νέα άτομα με ποιότητα θα "ξεπηδήσουν" από το κολέγιο του hoopfellas.

      Διαγραφή
  18. Και το ντεφορμαρισμα του Ματζαρη καλά τραβάει η δεν είναι ντεφορμαρισμα και απλά έχει ταβανιάσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει ταβανιασει το παλικαρι αδερφε
      εκτος απ το αμυντικος εξολοθρευτης που εβγαινε παντα
      οτι ειναι απο τα media κυριως και μετα απο μεγαλες
      επιτυχιες στο αμυντικο επιπεδο του ολυμπιακου που
      περισσοτερο ηταν θεμα συνεργασιων γενικα των παικτων
      και λιγοτερο προσωπικο σβησιμο του αντιπαλου
      κολλησε παικτικα πολυ απλα γιατι υστερει στο φυσικο αθλητικο
      πακετο χαμηλο μοτορ και επισης γιατι δεν κοιταει το καλαθι.
      τον εχω παρατηρησει απειρες φορες να τον ευνοει η φαση για να παιξει ενας εναντιον ενος με το καλαθι γυμνο και αυτος να περιμενει τους αλλους για να ξεκινησει το συστημα..!
      πες μου εναν αλλο κοντο απο μεγαλη ομαδα που δεν
      θα πηγαινε να παιξει μεχρι το καλαθι σε μια τετοια περιπτωση!
      μου θυμιζει δοξακη του αρη στο πιο ψηλο.
      ευχη και καταρα του ηταν και ειναι ισως που ξεκινα απαραιτητως
      ολα τα ματς πενταδα λες και ειμαστε στο nba no matter what.!
      ζεπ

      Διαγραφή
  19. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχετε βάλει με το θεσμό του κυπέλλου. Ειδικά φέτος ήταν πολύ επιτυχημένος. Το κύπελλο υπάρχει ως θεσμός για να δίνει τη δυνατότητα σε μικρές ομάδες να κάνουν υπέρβαση.

    Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που τα παιχνίδια είναι πολλά και συνήθως αντιπροσωπεύει τη δυναμικότητα των ομάδων στο κύπελλο τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ οπότε πάντα υπάρχει η πιθανότητα μια μικρή ομάδα να φτάσει σε ένα τελικό και, γιατί όχι, να διεκδικήσει το κύπελλο. Φέτος λοιπόν είδαμε μια πολύ μικρή ομάδα να καταφέρνει να φτάνει στο τελικό. Αυτό από μόνο του είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και για την ομάδα του Φάρου αλλά και για το θεσμό του κυπέλλου.

    Ας συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι ο ρόλος του θεσμού και θα καταλάβουμε γιατί υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχε τρομερο γελιο το αρθρο του Κοτζια ΑΜΕΣΩΣ μολις τελειωσε το ματς.

      Ωραιο το Φαρος-Παναθηναικος, αλλα σαν τον ΟΣΦΠ-Παναθηναικος δεν εχει.

      Πανιωνιος ο Κοτζιας. Κλαιω

      Διαγραφή
  20. Jim καλημέρα......το επόμενο playmaker τις Εθνικής ομάδος που θα διαδεχθεί τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετακούμπο.....θα τολμήσουν οι δικοί μας να τον βάλουν εκεί?.....η θα προτιμάνε να κλείνουν τρύπες στο ρόστερ εκεί που θα έχουν ανάγκη κατά περίσταση?Ο Κίντ του μαθαίνει την θέση πλέον (τι καλύτερο πράγμα να μαθαίνεις απο τον μάστερ) πράγμα που θα τον εκτοξεύσει σαν παίχτη.....
    Στεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται να παίζεις στο "1" για να είσαι playmaker. Επίσης το μπάσκετ της FIBA (και μαζί οι ανάγκες της θέσης "1") διαφέρει από το αντίστοιχο του ΝΒΑ. Σίγουρα μπορεί πάντως να αξιοποιηθεί σε ρόλο Point-Forward αν και ακόμα δεν έχει την εμπειρία να διαβάσει άμεσα μια σύνθετη ευρωπαϊκή άμυνα.

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα
    - Περιπτωση Γουορικ : Το μόνο θετικό που βλεπω αυτη τη στιγμή στον παικτη ειναι το γεγονος οτι ειναι ετοιμοπολεμος σχετικά(ειδαμε με τη Λαμποραλ οτι ειναι σε θέση να μπει στο γηπεδο αλλα οχι ακομα να παιξει σε υψηλους ρυθμους) και οτι εχει επαφη με το καλάθι.Ουσιαστικά εχει μτερημένα παιχνιδια με τους Πειραιώτες και απο το επομενο κι ολας με την Μπαμπεργκ πρεπει να εχει impact.Κατα τ αλλα δεν νομιζω να μπορεσει να προσφερει σε αυτη τη φαση τοσο πολυ αφου αυτο που χρειαζεται ο ΟΣΦΠ ειναι τονους ενεργειας και αποτελεσματικοτητα στην επιθεση για να μπορεσει να κανει νικες,και ο Γουορικ σα βετερανος σχετικα χορτασμενος δεν ξερω κατα ποσο θα μπει στο πετσι της ομαδας που παλευει καθε φαση για την προκριση,αρκει προς το παρων να μη βγει Τζαμαριο Μουν...ΔΕν ξέρω αν θα τον δουμε στους τελικους της ΕΣΑΚΕ εκει θα μπορουσε να ειναι διαφορετική η συζητηση...

    - Θεμα Παππα:Eιναι δεδομένο οτι τα πραγματα δεν ειναι καλα στις σχεσεις παικτη-ομαδας και γενικά ειναι πολυ στεναχωρο γεγονος απο εναν παικτη που εχει μοναδικα προσοντα οταν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση.Δε χρειαζονται ρεπορταζ ουτε εσωτερικες πληροφοριες απλα κοινη λογικη για να το δει καποιος..Λογικα θα υπαρξουν εξελιξεις πληροφορησης (ειτε θετικες ειτε αρνητικές)για να σταματησει η παραφιλολογια.Γεγονος παντως ειναι πως ο ΠΑΟ σε αυτη τη φαση σαν οργανισμος ειναι αλλου και δεν προκειται να ασχοληθει με μεμονομενες περιπτωσεις αφου η υποθεση προκριση τωρα ειναι προτεραιοτητα...
    -Για το κυπελλο αυτα που λετε οτι παιρνουν ευκαιρια οι μικρες ομάδες ειναι βλακειες μετα συγγχωρησεως.Ο τεικος με μια ομαδα Α2 που ειναι ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ λιγκα με μια ομαδα στις 8 καλυτερες της Ευρωπης ειναι δεδομεο οτι θα ειναι παρωδια.ΕΤσι κι αλλιως ειναι δεδομενο οτι στήνονται στεγνα οι κληρωσεις για να μην παιξουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ τελικο και φυγει αυτος ο βραχνας απο την ΕΟΚ.Το κυπελο στη συγχρονη ιστορία του ειχε ενδιαφέρον μονο με τα φαιναλ φορ και οι καλυτερες διοργανωσεις εγιναν Θεσσαλονικη και οχι Αθηνα.Εφοσον δεν μπορεις να το κανεις καλα καλυτερο ειναι η ΕΟΚ να κανει ενα all star game στην επαρχια οπως παλια να βλεπει τουλαχιστον ο κοσμος τους ιδιους παικτες χαλαρα και χωρις το αγχος ...πολεμικων συγκρουσεων

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε νομιζω οτι θα μαθουμε ποτε τι εγινε με τον Παππα. Και καλως δε θα το μαθουμε. Αλιμονο αν μια εταιρια συζηταει καθε φορα με τους πελατες της, τις σχεσεις της με τους εργαζομενους της. Η διοικηση θα βρει, σε συνεργασια με τον παικτη, λυση που θα εξυπηρετει το κοινο τους συμφερον. Οταν τη βρουν θα μας την ανακοινωσουν. Ολα τα υπολοιπα ειναι σκετος θορυβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά ο Παππάς είναι εκτός για φέτος. Ας μη τον αναφέρουμε άλλο, δεν έχει νόημα. Από το καλοκαίρι πάλι.

      Thanos

      Διαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Η χαμηλών προσδοκιών επιλογή του Γουόρικ ήταν αποτέλεσμα της λογικής ‘’στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι’’. Το θέμα είναι τώρα αν ο παίκτης μπορεί να δώσει ένα minimum πακέτο προσφοράς στην ομάδα που αυτή την στιγμή καίγεται.

    Όμορφη ατμόσφαιρα στον τελικό έστω σ’ αυτή την διοργάνωση παρωδία και παρά την 45άρα. Φορτισμένο το κλίμα απ’ το ότι όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απόσυρση του Μήτσου έχει ήδη ξεκινήσει. Του εύχομαι ολόψυχα να έχει το τέλος που ο ίδιος ονειρεύεται.

    Η ευφορία που επικρατεί στους πράσινους είναι κατανοητή αλλά όχι οι αναφορές σε triple crown κλπ. Η κατάσταση πριν από 1,5 μήνα είχε πιάσει πάτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίκτες και προπονητής βάζουν extra πίεση την πλάτη τους καλλιεργώντας τόσο μεγάλες προσδοκίες. Η ομάδα οφείλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αφήνοντας τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ της. Δεν αποκλείεται το ταβάνι της να αποδειχθεί ο ουρανός αλλά δεν γίνεται να το βάζουν ως στόχο.


    ΥΓ Πού το πάει ο Μπαρτζώκας; Η Λοκό καθάρισε μετά την ΤΣΣΚΑ και την Χίμκι στην VTB και καλπάζει. Φέτος, έχει 17-5 στην VTB και 15-4 στην Ευρωλίγκα. Σύνολο 32 νίκες σε 41 ματς. Το κυριότερο είναι ότι οι περισσότεροι απ’ τους παίκτες στάζουν μέλι για τον κόουτς. Κι αυτό είναι σημαντικό εφόδιο πριν την τελική ευθεία της σεζόν.

    ΥΓ 1 Ο Κριάπα πάλι εκτός και μάλλον μέχρι το τέλος της σεζόν. Σημαντικότατη απώλεια για την ΤΣΣΚΑ την ώρα που ο Ρώσος άρχιζε να θυμίζει κάτι απ’ τον παλιό καλό του εαυτό.

    ΥΓ 2 Συνήθως η σειρά της άρσης των κυπέλλων είναι : Ο αρχηγός, οι συμπαίκτες του, ο προπονητής, τα μέλη του τεχνικού team και στο τέλος οι παράγοντες. Ο αρχηγός πήρε την πρωτοβουλία να παρεκκλίνει...

    ΥΓ 3 Κατά μία εκδοχή, η εικόνα του Μπαλτάκου με μετάλλιο στο στήθος είναι το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί για την μετάλλαξη του αφεντικού. Ας είναι. Αρκεί η μετάλλαξη να μην είναι πρόσκαιρη.

    ΥΓ 4 Στην κόντρα Σάλε – Παππά οι περισσότεροι τάσσονται υπέρ του κόουτς. Και σωστά. Είναι αποκλειστικό προνόμιο του προπονητή να αποφασίζει για τα αγωνιστικά. Αρκεί αυτό να μην κρίνεται απ’ το αν κερδίζει ή χάνει η ομάδα. Φαντάζει πολύ μακρινή πια η εποχή που ο Πεδουλάκης τα άκουγε επειδή χαντάκωνε Παππά και Βλάντο. Τότε οι συσχετισμοί ήταν τούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ 77,μην παρεξηγεις τους οπαδους του παναθηναικου,επι 17 σχεδον χρονια εβλεπαν μια ομαδα που επαιζε για το φ4(εξαιρεση τα δυο χρονια στο σπορτινγκ που αναγκαστηκε χαμηλωσε ο πηχης),ενω τα τρια τελευταια ταβανι για τους χι-ψι λογους ειναι τα πλει οφ,με την αγωνιστικη ανοδο της ομαδας η οποια συνοδευτηκε και απο μεταγραφικες κινησεις ποιοτητας βλεπουμε παλι φως στην ακρη του τουνελ,αν ρωτησεις εμενα συγκεκριμενα θεωρω ολα τα υπολοιπα ματς τον δρομο που απαιτει να διαβεις για να φτασεις στον προορισμο(φ4) τοσο απλα...
      για το 1ο υστερογραφο σου σε μια ιδανικη χωρα,με ιδανικους ανθρωπους,παραγοντες,φιλαθλους ο συνδυασμος μπαρτζωκα-παναθηναικος θα μπορουσε να ειναι εκρηκτικος σκεφτειτε αυτο το τερας της προπονητικης να εχει για συμμαχο αντι για αντιπαλο το φαντασμα του οακα...αλλα δυστυχως ζουμε στην ελλαδα.
      για το δευτερο απλα να σου θυμησω οτι και στο ελληνικο αυτο ειχε κανει και στο πρωταθλημα το πρωτο που το εδωσε απο κοινου σε αυτον και την κατερινα και παλιοτερα ομως ο θανασακης η ο παυλος το επαιρναν πρωτοι...
      για τον παππα χω μονο να πω οτι κανενας μεγαλος συλλογος δεν μπορει να περιμενει κανεναν του εδωσαν την ευκαιρια του ανανεωσαν το συμβολαιο ο κοσμος τραγουδαει το ονομα του στο χερι του στο επομενο χονορινγκ να ειναι και αυτος τιμωμενο προσωπο...αλλα παλι προσωπικη αποψη επειδη ζουμε στην χωρα της υπερβολης ισως να εχουμε λιγο μεγενθυνει το θεμα δεν γνωριζω,προσωπικη αποψη ειναι, ο χρονος θα δειξει...


      σεντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
    2. @ σεντρικ

      Οχι απλά τέρας της προπονητικης ο Μπαρτζωκας.
      Άλλα και Αντόνιο Μπαντερας :)

      Δεν τον εχω σε μεγάλη υπόληψη,
      αν και είναι ικανός κοουτς.
      Δεν μου αρέσει σαν χαρακτήρας.
      Βαθμός αρνητικός ως άνθρωπος οσο ηταν κόουτς στον αγαπητό μου ΟΣΦΠ.
      Κι η ανθρώπινη υπόσταση σε κάθε επάγγελμα είναι καταλυτική φίλε.
      Δεν σεβάστηκε τον λαό του Παναθηναϊκού και καταφεύγε σε απίστευτες αμετροεπειες, οταν έχανε.
      Δεν εινσι όλα προστασία του μισθού.
      Άνθρωπος που δεν σέβεται εσένα ως αντίπαλος δεν θα σεβαστεί ουτε τον αντίπαλο αν έρθει σε σένα.
      Το μπάσκετ έχει υποφέρει πολύ για να ανέχομαι να το δυναμιτίζουν και οποιοι το υπηρετούν σαν παίκτες και προπονητές.
      Ασε να τον δούμε στο Κουμπαν του χρόνου χωρίς Ραντολφ και Ντιλεινι.

      JB

      Διαγραφή
    3. ΡΕ παιχτουρα, οπου εχει παει σου εχει δειξει εργο οι ομαδες του παιζουν καλο μπασκετ ειναι γνωστης της αγορας εχει φιλοσοφια για το αθλημα δεν απαιτει μεγαλα μπατζετ(αν το εχει εχει καλως).
      Οσον αφορα το χαρακτηρα του τι να κανουμε η γαμ..νη πολωση των ομαδων φταει για σκεψου λιγο τον σφαιροπουλο περυσι και φετος πως αντιμετωπιζε τους αγωνες και τι δηλωσεις εκανε μετα,φετος σαν αντιπαλος που σε ενοχλησε ασε που του παει τρελα η πρασινη γραβατουλα....


      σεντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
    4. Φίλε JB....έχεις απόλυτο δίκιο με τον Μπαρτζώκα....είχε χάσει την μπάλα και δεν ήξερε τι έκανε και τι έλεγε.....και μέσα στο παιχνίδι αλλά ιδίως έξω από αυτό....Να ήταν όμως ρε φιλαράκι ο μόνος?Όποιος πηγαίνει σε αυτό το σωματείο γίνετε εμμονικός....τον κάνουν για την ακρίβεια....λόγω τις ατελείωτης αίσθησης καχυποψίας και αδικίας που πηγάζει από τα αφεντικά (κόμπλεξ κοινός).....Ο Γιαννάκης πχ είχε καλύτερη συμπεριφορά?Η ο Σφαιρόπουλος φέτος που έχασε?Ο Ιβκοβίτς?Ο Καζλάουσκας?Τα ίδια ακριβώς κάνουν και λένε...ο μοναδικός που κράτησε χαρακτήρα και αντιστάθηκε μπορώ να πω και μπράβο του ότι ήταν μόνο ο Γκέρσον....
      Στεφ

      Διαγραφή
    5. Έτσι είναι όταν ασχολείται κανείς με πράγματα που δεν κατέχει: σε προδίδουν οι πιο ασήμαντες λεπτομέρειες... Κι ο τελευταίος που έχει ζήσει απονομές στον Παναθηναϊκό ξέρει καλά πως η σειρά ήταν ανέκαθεν: Αλβέρτης (μετά Διαμαντίδης) πρώτος, Παύλος ή/και Θανάσης δεύτερος. Εδώ και μερικά χρόνια το Παύλος/Θανάσης έγινε Τράκης. Όποιος όμως με τον Παναθηναϊκό ασχολείται συστηματικά μόνο για να βγάλει μαυρίλα (και μάλιστα εις το όνομα του Παναθηναϊκού, ως ντεμέκ τεθλιμμένος φίλαθλος που δεν αντέχει να τον μειώνουν άλλο), πέφτει στη λούμπα του να ανακαλύψει εν έτει 2016 πως ο αρχηγός πήρε την πρωτοβουλία να παρεκκλίνει. Υπομονή, θα μάθουν κι οι αδαείς...

      Διαγραφή
    6. με πρόλαβες, 5:46

      κάποιος που σχολιάζει το εν λόγω ζήτημα, παίζει να μην έχει δει απονομή στον ΠΑΟ τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε απ την τηλεόραση ;-)

      Διαγραφή
    7. Sorry που παρεμβαίνω στα εποικοδομητικά σας σχόλια. Δεν έγραψα ότι η παρέκκλιση του Μήτσου ήταν μόνο προχθές. Έχει γίνει αρκετές φορές και παλιότερα. Ούτε ότι το πρωτόκολλο αυτό είναι αποκλειστικά πράσινη πατέντα. Τα ίδια κάνουν και οι ολυμπιακοί. Αυτό που λέω είναι ότι δεν χτυπάει ωραία στο μάτι μετά τον αρχηγό ή και πριν απ’ αυτόν να σηκώνουν τις κούπες οι πρόεδροι. Η απονομή είναι στιγμή που ανήκει πρωτίστως στους παίκτες και τους προπονητές που επιβραβεύονται για το αθλητικό αποτέλεσμα που έχουν επιτύχει. Αυτοί προηγούνται και όλοι οι υπόλοιποι που φυσικά έχουν συμμετοχή έπονται. Όλα αυτά βέβαια είναι δευτερεύοντα και κυρίως συμβολικά.
      Αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν η μεταλλιάρα στον Μπαλτάκο.
      Ο πρώτος απ’ τους δυο σας χρωστάει κάτι. Το λεύκωμα της περιόδου 2014-15.
      Μπορείτε να συνεχίσετε.

      Διαγραφή
    8. Φιλόδοξη απόπειρα μαζέματος, αλλά "πρωτοβουλία" και "πρωτόκολλο" (γιατί πράγματι για τον Παναθηναϊκό είναι πρωτόκολλο, οι έχοντες την παραμικρή σχέση με την ομάδα το έχουν γι' αυτονόητο) κάπου κουτουλάν μεταξύ τους. Εξίσου φιλόδοξο και το πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα (Μπαλτάκος), έλα όμως που ο συγκεκριμένος είναι στέλεχος της ομάδας καμιά 20αριά χρόνια απ' τα σχεδόν 30 της εποχής Γιαννακόπουλων. Α, μετάλλιο πήραν ως κι οι φροντιστές, ήταν αυτονόητο πως θα έπαιρνε κι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ.
      Υπομονή όμως. Καταλαβαίνουμε όλοι (κι αυτό είναι το σπουδαιότερο, πως πλέον κατάλαβαν όλοι) πως είναι δύσκολες οι μέρες τώρα που η ομάδα άρχισε να νικά. Μέχρι να ξαναχάσει και να βρούμε εμείς οι ιντελεκτουέλ Παναθηναϊκοί αφορμές να γκρινιάξουμε, ας ξαναπιάσουμε all time classic θέματα: τον ρόλο του Γκιστ, πού χάθηκε ο Παππάς, γιατί δεν παίζουν οι μικροί, τι περιμένουν και δεν ανανεώνουν τον Γουίλιαμς, τι περιμένουν και δεν ανανεώνουν τον Φελντίν (φτου, αυτός ανανέωσε), πώς χάθηκε στον δρόμο το πρότζεκτ, πού διάολο έμαθαν από επικοινωνία, πόσο ανεπαρκής είναι ο προπονητής, ο Πάβλοβιτς κι ο Κούζμιτς, φυσικά. Κι άλλα τέτοια δροσερά. Υπομονή...

      Διαγραφή
    9. Καλη η προσπαθεια αλλα δε το σωζεις!

      Διαγραφή
    10. Σου δώσω ένα ακόμη τώρα που γυρίζει;
      Την μεγαλύτερη κούπα το αφεντικό την έχει πάρει με την μέχρι τώρα συμπεριφορά του. Το ότι έχει μαζευτεί τόσο πολύ δηλ. είναι μεγάλη πρόοδος. Την καλή κούπα θα την πάρει φυσικά τον Μάη. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Στους τελικούς της Α1 θα είναι το crash test.
      Το λεύκωμα;

      Διαγραφή
    11. Ειπαμε φιλε 77 καλη η προσπαθεια αλλα ...και οι τυφλοι ειδαν!

      Διαγραφή
    12. Ε, τι λες; Αν πράγματι ήθελα να γράψω αυτό που λες, θα κολλούσα πουθενά; Σιγά, τώρα. Αυτό που ήθελα το έγραψα.
      Οπότε, κρατηθείτε για τα προσεχώς. Μην αναλώνεστε σε μικρής σημασίας ζητήματα.
      Ο φίλος που χρωστάει το λεύκωμα χάνει ήδη 2-0. Προσπαθεί κακήν κακώς ο έρμος να μειώσει αλλά βιάζεται.

      Διαγραφή
    13. Μόνο 2-0; 77-0... Είπαμε, υπομονή. Θα έλθει κι η ήττα και θα ξαναβγεί μπροστά η μαυρίλα. Η μεγάλη νίκη όμως, πως σας πήραν χαμπάρι άπαντες, είναι ήδη γεγονός. Και πρόσεχε μόνο μην έλθει πράγματι η καλή η κούπα κι έχουμε πάλι πρωτοβουλίες που παρεκκλίνουν απ' τον αρχηγό.

      Διαγραφή
    14. Ε, τότε παράτα το. Δεν γυρνάει με τίποτα.

      Πάντως, θέλει μεγάλη φαντασία να θεωρείς εαυτόν δικαιωμένο αν έρθει η μεγάλη κούπα. Από μια ομάδα με 3 νέους παίκτες. Τους οποίους εμείς, που μας πήραν χαμπάρι άπαντες ντε, θεωρούσαμε αναγκαίους απ’ το καλοκαίρι. Η version I που θεωρούσαμε περιορισμένων δυνατοτήτων μας τελείωσε. Μόνο εσύ έχεις μείνει να την μοιρολογείς.

      Το λεύκωμα πότε το κόβεις να είναι έτοιμο;

      Διαγραφή
    15. Είδες με τους 3 νέους; Δικό τους έργο το 5-0. Φοβερός ο Γουίλιαμς με την Εφές, τρομερός ο Χέινς στην Τσεντεβίτα, MVP o Χάντερ με τη Φενέρ. Ειδικά αυτός ο 3ος νέος, είναι τόσο παιχτάρα που έκανε διαφορά πριν πατήσει παρκέ. Αμ ο ανεπαρκής, ο Τζόρτζεβιτς; Να ξεκινάει ματς με Πάβλοβιτς και Κούζμιτς (της παλιάς βερσιόν που μας τελείωσε) ο αλήτης; Τα λέγατε εσείς, στο 1-3 είχατε αποφανθεί πως ήλθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός. Αλλά εκείνο δεν ήταν μοιρολόι, ήταν που δικαιωθήκατε (το 1-0 ή το 2-0, θα σε γελάσω). Και τώρα που η καταιγίδα του μηδενισμού δεν έχει πια πέραση, το έργο αλλάζει και γίνεται "απ' το καλοκαίρι τα λέγαμε εμείς" (μπράβο, βουλωμένο γράμμα διαβάζατε, εμείς οι αδαείς ούτε που το βλέπαμε).
      Άστο καλύτερα με το σοβαροφανές στιλάκι λοιπόν. Αν το παίξεις -όπληκτος, τρελίτσα, στιχάκια και τα σχετικά, ίσως να πείσεις και καναδυό πως πράγματι "τα λέγατε εσείς απ' το καλοκαίρι". Μέχρι να πείσεις έστω κι έναν όμως, ξεκίνα να μετράς κούπες. Στη 2η, ίσως στην 3η, αντιληφθείς ποιο είναι και το πρωτόκολλο στις απονομές. Έχει αντιληφθεί κι ο τελευταίος εδώ μέσα πως απονομή δεν έχεις δει ούτε στην τιβί γιατί δεν άντεχες κι είχες αλλάξει κανάλι.

      Διαγραφή
    16. 1.25'.10'', για να μαθαίνεις πότε άρχισε η παρέκκλιση στο πρωτόκολλο...
      https://www.youtube.com/watch?v=A_ureXwV6eA

      Διαγραφή
    17. Πέρσι πατσαβουριάστηκες, χώνεψέ το. Αν δεν παρατούσες το δημοφιλέστατο (στους πράσινους οπαδούς) περσινό σου nick και δεν επέλεγες την ασφάλεια του να χάνεσαι στο χάος των ανώνυμων σχολίων τώρα θα μπορούσες να επικαλεστείς την γνώμη σου για την ομάδα που σχεδιάστηκε το καλοκαίρι. Θα ξέραμε π.χ. αν θεωρούσες την ομάδα πλήρη για να φτάσει στο f4, αν ο προπονητής σε πείθει κλπ. Δεν μας έκανες την τιμή. Αντ’ αυτού έρχεσαι τώρα αυτοανακηρυσσόμενος ως προστάτης της ομάδας και περιορίζεσαι σε συμπλεγματικά παραληρήματα προσπαθώντας να επανέλθεις μετά το περσινό κάζο. Ρεβάνς αναζητάς αλλά δεν ξέρεις από πού να πιαστείς. Εξ’ ου και οι χαριτωμενιές με τις απονομές και το παναθηναϊκόμετρο. Το blog δεν είναι οπαδικό. Πόσους νομίζεις ότι αφορά αν έχω δει τις απονομές;
      Αφού η ομάδα ήταν ΟΚ και κέρδιζε γιατί πήγαν να πάρουν 3 παίκτες; Γιατί δεν την άφησαν να συνεχίσει όπως ήταν; Τι είδαν; Ε, είδαν αυτό που έβλεπαν όσοι δεν είναι τυφλωμένοι και ταγμένοι στην ’’προστασία’’ της ομάδας. Ότι πήγαιναν καρφί στα βράχια.
      Το 5-0 έχει 3 νίκες με την version I. Οι 2 επί κατώτερων αντιπάλων και η 1 να είναι τεράστια υπέρβαση και χωρίς τον ΔΔ. Οι άλλες 2 είναι με την version II.
      Για τον Σάλε στο είπα και τις προάλλες. Έχω επιφυλάξεις ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο Βερολίνο. Αν τα καταφέρει θα παραδεχτώ ότι εκτίμησα λάθος. Αυτό που λαχταράς δηλ. από πέρσι αλλά δεν σου κάθεται. Αλλά το ότι η ΚΑΕ κατάλαβε το λάθος και ενίσχυσε το ρόστερ με 3 παίκτες δεν αλλάζει. Έγραψε και δεν ξεγράφει.
      Πριν απ’ όλα αυτά, όμως, οφείλεις να ενημερώσεις όλους αυτούς που σε διαβάζουν. Το λεύκωμα της σεζόν 2014-15. Θα σε κυνηγάει για καιρό.

      Διαγραφή
    18. 77 Για ποιο λογο αραγε καποιος προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι παναθηναικος!!!

      Διαγραφή
    19. Αχρείαστες επισημάνσεις πως το μπλογκ δεν είναι οπαδικό συνιστούν μάταιες, κουτοπόνηρες απόπειρες: καμία αντιπαράθεση δεν υφίσταται με φίλους του Ολυμπιακού που υποστηρίζουν την ομάδα τους, δικαίωμά τους και καμάρι τους. Η αντιπαράθεση είναι σαφέστατη για να παριστάνει κανείς τον ψόφιο κοριό: το παναθηναϊκόμετρο, ενίοτε πολύτιμο εργαλείο, βγαίνει μόνο για να προστατεύσει την ομάδα όταν εκείνη έχει να αντιμετωπίσει σωρευτικά, πέρα από τις δικές της ατέλειες, και τους συστηματικούς εμπόρους της μαυρίλας. Και ειδικά τους ντυμένους ψεύτικα χρώματα... Εκείνους που ενώ δεν γνωρίζουν ούτε πως ναι, το πράσινο πρωτόκολλο ορίζει δεκαετίες τώρα οι Παυλοθανάσηδες να σηκώνουν την κούπα μετά τον αρχηγό, έχουν το θράσος τόσων πολλών πιθήκων που το παίζουν τιμητές της παναθηναϊκής αξιοπρέπειας. Που σε κάθε ευκαιρία έβγαζαν μπροστά τα συγκυριακά χάλια της ομάδας για να σωρεύσουν γκρίνια και μιζέρια. Μαζί τους, λοιπόν, καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Μόνο διάθεση αποκαλυπτηρίων (κοινώς, ξεβρακώματος), όσο επιμένουν να προσποιούνται πράγματα που δεν είναι και αναπαράγοντας μιζέρια να βρίσκουν ευήκοα ώτα. Τα ώτα των πολλών, των συγκυριακά μόνο τεθλιμμένων, που περίμεναν έναν Γουίλιαμς για να το γυρίσουν απ' την γκρίνια στη θριαμβολογία. Προστασία (αυτόκλητα, στα μπλογκ) της ομάδας, ναι, από όσους τη διαβάλλουν (αυτόκλητα, στα μπλογκ). Ουδόλως απασχολεί, λοιπόν, τι γράφει ο καθένας. Όταν όμως αυτός ο καθένας δηλώνει διαφορετικές προθέσεις από εκείνες που πραγματικά υπηρετεί, είναι casus belli (στο επίπεδο του μπλογκ).
      Και μην καμώνεστε ότι η αλλαγή στην ομάδα, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει τη μεγάλη κούπα, συνιστά δικαίωση εκείνων που μηδένιζαν (κι είχαν ζητήσει μάλιστα να πληρωθεί και ο λογαριασμός)... Συνιστά δικαίωση μόνο εκείνων που στήριζαν έτσι ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή μέχρι την ενίσχυση: δεν ήταν τυφλοί να μην αντιλαμβάνονται πως η ενίσχυση επιβαλλόταν, ούτε εκείνοι που στήριζαν απέξω, ούτε εκείνοι που αποφάσιζαν μες στην ομάδα.
      Ας το πάρουν απόφαση, λοιπόν, όσοι συνήθισαν αλλιώς: όσοι γράφουν με κίνητρο να σπείρουν ανέμους, θα λαμβάνουν απαντήσεις. Αποδόμηση κανονική, ώσπου να αντιληφθεί τα κίνητρά τους κι ο τελευταίος καλόπιστος. Αν η ομάδα πετύχει ή αποτύχει, θα το διαπιστώσουν Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί μαζί. Αλλά ζιζάνια στην ομάδα δεν θα σπέρνουν περαστικοί που παριστάνουν τους τιμητές.
      Α, και το λεύκωμα που χρωστάω. Αλλά φαντάζομαι πως το έχεις ήδη:
      https://e-bibliomania.gr/eshop/product_info.php?products_id=500030

      Διαγραφή
    20. Εξαιρετική παράσταση!!!
      Μόνο που την ανέβασες σε λάθος θέατρο. Πάρε πρωταγωνιστή τον Κώστα Πρέκα που είναι αυθεντία στο είδος και ξεκίνα περιοδεία. Υπάρχουν πολύ πιο φιλόξενοι χώροι από ό,τι εδώ και πρόθυμοι θεατές να πληρώσουν μέχρι και εισιτήριο. Καθόλου αχρείαστες, λοιπόν, οι επισημάνσεις περί του ύφους του χώρου που σε φιλοξενεί. Εδώ το ακροατήριο που ενδιαφέρεται είναι περιορισμένο. Πρωτίστως συζητάμε για το άθλημα βάζοντας στην άκρη τους χρωματισμούς. Οι πλαστικές σημαίες δεν πωλούνται πια. Δεν τα ‘μαθες;

      ‘’Πολύτιμο εργαλείο το παναθηναϊκόμετρο.’’
      Φυσικά, πολύτιμο. Όπως το δεξιόμετρο, το αριστερόμετρο, το ελληνόμετρο, το χριστιανόμετρο κλπ Πρώτα μετριέσαι και μετά μιλάς.

      ‘’Συστηματικοί έμποροι της μαυρίλας που έχουν το θράσος τόσων πολλών πιθήκων να το παίζουν τιμητές της παναθηναϊκής αξιοπρέπειας.’’
      Η αξιοπρέπεια του κάθε συλλόγου θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν δοκιμάζεται από τα αθλητικά αποτελέσματα. Αλλά απ’ τη συμπεριφορά και την στάση των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν. Η προηγούμενη τριετία είναι γεμάτη από στιγμές ντροπής για τον μπασκετικό ΠΑΟ που ουδεμία σχέση έχουν με νίκες, ήττες, τίτλους κλπ. Φέτος, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει αλλά μην επικαλείσαι αξιοπρέπειες και άλλες παρεμφερείς έννοιες γιατί τα γεγονότα δεν σε βοηθούν. Έχουμε moratorium. Μην το σπας.
      Θέλει, όντως, θράσος να πρωτοστατείς στο περσινό σίχαμα, να τρως τη λέζα στο τέλος της χρονιάς, να μην κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να επανέρχεσαι φέτος με μόνο χαρακτηριστικό (το nick το εγκαταλείψαμε) την εξάρτυση του ταγμένου στρατιώτη για την υπεράσπιση των παναθηναϊκών ιερών και οσίων.

      ‘’Η ενίσχυση της ομάδας συνιστά δικαίωση μόνο εκείνων που στήριζαν έτσι ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή μέχρι την ενίσχυση: δεν ήταν τυφλοί να μην αντιλαμβάνονται πως η ενίσχυση επιβαλλόταν, ούτε εκείνοι που στήριζαν απέξω, ούτε εκείνοι που αποφάσιζαν μες στην ομάδα.’’
      Δική σου η σύλληψη; Οι έξω τα βλέπατε αλλά δεν μιλούσατε. Οι μέσα τα ήξεραν και κινήθηκαν προγραμματισμένα. Γιατί αφήσατε την κατάσταση να φτάσει στον πάτο, τότε; Γιατί έπρεπε να υποστείς την δοκιμασία του ΣΕΦ αφού όλα ήταν βάσει σχεδίου; Γράψε κάτι πιο πρωτότυπο γιατί ούτε καν γελάσαμε.

      ‘’Όσοι γράφουν με κίνητρο να σπείρουν ανέμους, θα λαμβάνουν απαντήσεις. Αποδόμηση κανονική, ώσπου να αντιληφθεί τα κίνητρά τους κι ο τελευταίος καλόπιστος. Αλλά ζιζάνια στην ομάδα δεν θα σπέρνουν περαστικοί που παριστάνουν τους τιμητές.’’
      Κύριε Τάκη, εσείς; Μένω ενεός…

      Μιλάμε πάντα για κάποιους σχολιαστές ενός μπασκετικού blog, έτσι; Αγαπημένο σπορ των απανταχού φανατικών μυώπων οι παραληρηματικού χαρακτήρα φαντασιώσεις πασπαλισμένες με συμπλεγματικού τύπου θεωρίες συνομωσίας.

      Υ.Γ. Η αίσθηση του χιούμορ σου φτάνει μέχρι του σημείου να ποστάρεις το λεύκωμα του Ολυμπιακού; Και μετά μας λες για Λεζέδες και χαμηλά επίπεδα. Βάλε ξανά το nick σου, στήριξε με θάρρος τις κατά καιρούς καταγεγραμμένες απόψεις σου, ενημέρωσε τους καλόπιστους για το περσινό προφίλ σου και έλα να μας κάνεις επίδειξη παναθηναϊκής πίστης. Μέχρι τότε, βολέψου με το ότι εδώ δεν θα διαβάζεις μόνο χειροκροτητές και κλακαδόρους.


      Διαγραφή
    21. 77
      Ενω γενικα σχολιαζεις για μπασκετ, βγαζεις μια τρομερη εμπαθεια για τον Πναθηναικο και τον ΔΓ. Πολλες φορες δειχνεις να προτιμας την "δικαιωση" απο το να πηγαινει καλα η ομαδα που λες πως υποστηριζεις.

      Επισης ειναι φοβερο πως θα πας και θα πιαστεις απο την καθε μικρη λεπτομερια για να βρεις κατι αρνητικο.
      Ο σχολιασμος με αρνητικο τροπο πως ο ΔΔ εδωσε το κυπελλο στον ΔΓ (κατι που γινεται 10ετιες στον Παναθηναικο με Αλβερτη και Παυλοθαναση) ειναι ενδεικτικο του τροπου που προσεγγιζεις τα θεματα.

      Κακο ειναι η τυφλη υποστηριξη στον ΔΓ, τυφλο ειναι ομως και η πληρης απαξιωση. Τες πα δεν εχει φερει και κανα καραβι με 2,5 τοννους αλευρι στον Πειραια.

      Ο ΔΔ δεν εχει αναγκη απο δημοσιες σχεσεις, ειναι πανω απο τον ΔΓ στην συνειδηση ΟΛΩΝ των παναθηναικων, ειναι η τελευταια του χρονια στην ομαδα.

      Παρολα αυτα δειχνει πως εκτιμαει τον ΔΓ. Δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και το αγκαλιασμα με το που εληξε ο τελικος στο Ελληνικο. Ισως να μην ειναι τυχαιο.

      Q81

      Διαγραφή
    22. @Q81

      Αν είσαι φρέσκος αναγνώστης να σε ενημερώσω για το τι έχω γράψει κατά καιρούς.
      Ο ΔΓ διανύει την 4η χρονιά του στο τιμόνι της ομάδας.

      Στα αμιγώς μπασκετικά.

      Ποτέ δεν παρέβλεψα ότι τον πρώτο χρόνο μετά Ζοτς με τα παλούκια όρθια να περιμένουν κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα αγωνιστικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.
      Φέτος του αναγνώρισα ότι άφησε την ομάδα εν λευκώ στον Σάλε και όταν χρειάστηκε ενίσχυσε το ρόστερ μέσα στη χρονιά.
      Η περσινή χρονιά ήταν ένα φιάσκο που και ο ίδιος φαίνεται ότι κατάλαβε.
      Ενώ την δεύτερη χρονιά της θητείας του έκανε λάθη που τα αποδίδω κυρίως στην απειρία και στην ανυπομονησία.

      Στα εκτός.

      Αυτά που του καταλογίζω για τα 3 πρώτα χρόνια είναι τα γνωστά. Του έχω σούρει ουκ ολίγα. Μην τα σκαλίζουμε. Φέτος, έχω γράψει επανειλημμένως ότι έχω εκπλαγεί θετικά με την μέχρι τώρα αλλαγή στη στάση του.

      Αν αυτές οι απόψεις θεωρείς ότι μαρτυρούν εμπάθεια, τότε μάλλον έχεις ελαστικά κριτήρια. Δεν με απασχολεί αν με θεωρεί κάποιος πράσινο ή κόκκινο. Αυτά είναι για τα πιτσιρίκια. Βλέπω τα πράγματα αρκετά αποστασιοποιημένα με κύριο ενδιαφέρον στο ίδιο το παιχνίδι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην αλλάζω τα κριτήριά μου κατά το δοκούν. Να είμαι συνεπής στον δικό μου αξιακό κώδικα. Δεν θα αλλάξω στα γεράματα για να με παίζουν τα άλλα παιδάκια ως άξιο μέλος της πράσινης παρέας.

      Διαγραφή
    23. 77
      Ειμαι αρκετα παλαιος αναγνωστης απλα δεν εγραφα.

      Θυμαμαι καλα τι εγραφες κατα καιρους.
      Ριξε μια ματια στο υφος των απαντησεων που δινεις πιο πανω και πες μου αν αυτο το ξεκατινιασμα θεωρεις οτι σε αντιπροσωπευει.

      Q81

      Διαγραφή
    24. Παντελώς αδιάφορο αν αναπαράγει μιζέρια ο κάθε 77, 78 ή τετραγωνική ρίζα του 1453. Άλλωστε πως κάποιος στην επιχειρηματολογία του βάζει συστηματικά ως ασπίδα "το μπάσκετ" δεν εξασφαλίζει πως κι η προσέγγισή του ξεφεύγει από κοινοτοπίες. Αυτό ακριβώς όμως, το πλαίσιο ("το μπάσκετ") του συγκεκριμένου μπλογκ, είναι ακριβώς εκείνο που δημιουργεί την υποχρέωση του ξεβρακώματος τέτοιων φαινομένων: γιατί να μηδενίζει παριστάνοντας τον υπερασπιστή της πράσινης αξιοπρέπειας ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για troll (και μάλιστα troll επικίνδυνο, καθ' ότι ψευδοcultural) μπορεί εύκολα - ειδικά εδώ μέσα, όπου η πλειοψηφία θέλει να διαβάζει μπάσκετ - να ξεγελάσει. Ευτυχώς, όμως, η ίδια η πραγματικότητα του μπλογκ αποδεικνύει πως δεν μπορεί να ξεγελάσει πολλούς πια. Είπαμε, τα ώτα των πολλών είναι ευήκοα μόνο όταν έχει ήττες. Κι επειδή οι νίκες δημιουργούν την ανάγκη να εφεύρει κανείς αφορμές γκρίνιας, προδίδεται και πέφτει σε χοντρές λούμπες όπως αυτή με την "πρωτοβουλία" του ΔΔ στην απονομή. Με άμεση συνέπεια να αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι πως ο ντεμέκ στοχαστικός λόγος ορισμένων δεν ήταν τελικά τόσο αθώος.

      Διαγραφή
  25. Παιδια δυστηχως κι εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει παππας φετος...η ομαδα φαινεται να βρισκει καλο ρυθμο και σωστους ρολους.σιγουρα ο καλος παππας ανεβαζει επιπεδο επιθετικα την ομαδα,αλλα δυσκολα για φετος...Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεγαλα ματς αυτη την εβδομαδα.

    Το Αστερας-Παναθηναικος δειχνει που μπορει να φτασει ο Παναθηναικος.
    Με ηττα, κινδυνευει να περασει στους 8 με το ιδιο σεναριο με τα προηγουμενα χρονια (να πεσει στην Αρκουδα και αντιο ζωη). Με νικη ανοιγει η ορεξη και για την δευτερη θεση.

    Καλη ομαδα ο Αστερας, αλλα οχι top-class. Μια ομαδα που θελει να εχει βλεψεις για 8αδα και F4 και αλλα τετοια πρεπει να κερδιζει σε αυτες τις εδρες.

    Τεραστιο ματς κι για τον Ολυμπιακο ο οποιος μεχρι τελους θα δινει αγωνες τελικους. Απο την μια πιστευω οτι η Μπαμπεργκ παιζει καλυτερα, εχει δυσκολεψει ολους τους αντιπαλους και παιζει και αυτη τα τελευταια της χαρτια.
    Ο Ολυμπιακος ειναι σε κακο φεγγαρι, εχει ομως και την ποιοτητα και το know-how να κερδιζει τετοια παιχνιδια.

    Μην το υποτιμαμε αυτο.


    Για τον Παππα δεν εχει νοημα να πουμε κατι. Εχει κουρασει πολυ το θεμα. 3 χρονια τωρα πιο πολυ συζηταμε τι κανει ο Παππας εκτος παρκε παρα εντος.

    Q81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Παναθηναϊκός ή θα πάρει τον "εύκολο δρόμο" προς το φ4 με διπλό στον Ερυθρό ή θα πάει από τον δύσκολό δρόμο που καταλήγει σε διπλό στην ΤΣΣΚΑ

    Ο Ολυμπιακός αν δεν μπορεί να νικήσει την Μπάμπεργκ σε ένα στην ουσία νοκ άουτ παιχνίδι, έστω και εκτός έδρας, δεν νομίζω ότι αξίζει να έχει βλέψεις για φ4

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως δεν αξιζει κιολας. Παιζει κακο μπασκετ φετος ο Ολυμπιακος. Κατι σαν τον Παναθηναϊκο του Πεδουλακη.

      Διαγραφή
  28. Με ήττα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος. Ο Ερυθρός έχει και το συν της διαφοράς του πρώτου ματς. Δύσκολο να καλυφθεί. Οι Σέρβοι θα μπουν πολύ επιθετικά. Θέλω να δω τους ξένους μας (Έλιοτ, Χέινς) σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά με ήττα ο ΠΑΟ θα θέλει μια παραπάνω νίκη απ τον αστέρα μέχρι το τέλος. Δεν το λες και αδύνατο. Απλώς δεν κτυπάμε πλεονέκτημα και θα πάμε για 3η θέση. Εκεί θα συναντήσουμε ΡΕΑΛ πιστεύω εγώ.

      Διαγραφή
    2. Βλέπεις Ρεάλ δεύτερη Στεφ?

      Johny Q

      Διαγραφή
    3. Και 4ος να βγει αυτη η ΤΣΚΑ δεν τρομαζει φετος.

      Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη...

      Διαγραφή
  29. ο παναθηναϊκός αν χάσει από τον ερυθρό αστέρα θα βγει 3ος(εκτός φυσικά αν χάσει και η κουμπάν και της πάρουμε τη διαφορά την άλλη βδομάδα,οπότε θα είμαστε 2οι). σε περίπτωση ήττας θα είμαστε ισόβαθμοι,με τον αστέρα φυσικά να υπερτερεί στην ισοβαθμία,αλλά να έχει στη συνέχεια μόνο 1 εντός έδρας παιχνίδι.

    ο αστέρας πάνω από τον παναθηναϊκό δε μπορεί να τερματίσει. πιο πιθανό είναι να τον προσπεράσει καμιά νταρουσάφακα,παρά να προσπεράσει τον παναθηναϊκό. οπότε το μόνο που μένει να μάθουμε για τον παναθηναϊκό είναι η τελική του θέση και ο αντίπαλος του στους 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγω θα εκανα ενα πιο γενικο ερωτημα σε σχεση με αυτο που εθεσε ο stef πιο πανω,
    τολμουν οι υπευθυνοι στην εθνικη ομαδα να αλλαξουν κατι στο στυλ παιχνιδιου μας ή θα ακολουθησουμε την πεπατημενη?

    ο τελευταιος των μεγαλων , ο σπανουλης δηλαδη, μας τελειωσε απο την εθνικη.παικτες με καλο σουτ δεν υπαρχουν πλην σλουκα-περπε, οι οποιοι περυσι δεν υπολογιζονταν καν απο τον κοουτς.τεταρτο γκαρντ προσωπικα εγω δε βρισκω διπλα στους σλουκα-καλαθη-ζηση!!ο καιμακογλου δεν κανει το παιδι διοτι εχει βαρυνει επικινδυνα, οπως και ο φωτσης.με αυτα τα δεδομενα θα παμε να παιξουμε οπως ξερουμε τοσα χρονια?αμυνα και σετ στην επιθεση με τη μπαλα να την εχει ενα εμπειρο γκαρντ και τον αντετοκουμπο καρφωμενο σε καμια base line ή στην αδυναμη πλευρα και να παλευει το παλικαρι μπας και τσιμπησει κανα ριμπαουντ?

    εννοειται οτι η μπαλα θα πρεπει να παει στον αντετοκουμπο αλλα πρεπει να αλλαξει και το στησιμο της ομαδας αλλα και ο ρυθμος.να βαλεις το γιαννη στην κορυφη πανω και να παιζεις στα 24 δευτερολεπτα με τους αλλους τεσσερις να τον κοιτανε και μολις παρουν τη μπαλα να μη ξερουν να τη σουταρουν ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος να πας ακλαυτος!

    πολυ σημαντικο επισης οτι φετος εχει προολυμπιακο, αρα δεν υπαρχει χρονος για προετοιμασια.μηπως ειναι η καταλληλη περιοδος για να πειραματιστουμε σε κατι νεο?οι συνθηκες αλλωστε δεν ευννοουν την επιτυχια, αρα γιατι να μην προσπαθησουμε κατι στο οποιο πρεπει να πατησουμε τα επομενα χρονια?

    για μενα ο κατσικαρης πρεπει να ρισκαρει απο δω και περα.να παρει μαζι του 3 γκαρντ (εστω και με το ρισκο ενος τραυματισμου) μιας και τεταρτος δεν αχνοφαινεται στον οριζοντα (ο μαντζαρης δεν εχει την προσωπικοτητα γενικως, ποσο μαλλον για τη γαλανολευκη, ενω ο παππας ειναι off), 5 φοργουορντ (παπανικολαου, παπαπετρου, αντετο, βλαντο, περπερογλου), 1 4αρι τον πριντεζη, το λουκά που μπορει να δωσει σκορ οντας κρυος απο τον παγκο και 2 σεντερ, το μπουρου και τον κουφο με ιδιαιτερη αναβαθμιση στο ρολο του σλουκα και του περπε ταυτοχρονα.σιγα μη μας κοστισει η ελλειψη ενος τριτου κλασσικου σεντερ ή η ελλειψη δευτερου τεσσαριου σε τουρνουα 2 εβδομαδων.ομοιως, σιγα μην κοστισει στην εθνικη η ελλειψη 2 και 3 παικτων που θα επιλεχθουν μονο και μονο για να διακοσμουν τον παγκο !!

    και τρεξιμο, πολυ τρεξιμο!!πιτσιρικαδες ειναι οι περισσοτεροι αλλωστε, αντεχουν!πηρε το ριμπαουντ ο αντετο?εφυγε σφαιρα μπροστα ...

    ..αλλά δεν το βλεπω απο τον κοουτς Κ κατι τετοιο!

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "πηρε το ριμπαουντ ο αντετο?εφυγε σφαιρα μπροστα ..."

      ρε απλό που είναι το μπάσκετ. Και εγώ το είχα για πιο σύνθετο. Σφαίρα μπροστά οι "πιτσιρικάδες που αντέχουν"

      Διαγραφή
  31. Αν η ΤΣΣΚΑ δε πάρει τη κούπα φέτος ετοιμαστείτε για αλλαγές. Δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να δω τον Μίλος πίσω στα μέρη μας.. Και με τον Σάλε στον πάγκο του ΠΑΟ οι πράσινοι θα έχουν πλεονέκτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα ότι βλέπω πιο πιθανό το ενδεχόμενο να πέσουν γέφυρες και να επιστρέψει ο Ιτούδης μιας και μιλάμε για ΤΣΣΚΑ.

      Johny Q

      Διαγραφή
    2. Ο Μιλος παει Τουρκια ή Ισπανια, ο Ιτουδης παει Αρμανι κι ο Μπαρτζωκας ισως Εφες.

      Διαγραφή
    3. Όταν λες μέρη μας, τι εννοεις? Ο Μίλος θα ψάξει για βασιλικό συμβόλαιο και θέση... Ελλάδα δεν θα τα βρει

      Διαγραφή
    4. Τον Μιλος δυο μονο προπονητες μπορουν να τον κουμανταρουν...Ο ενας ειναι ο μεγαλος Ζελικο και ο αλλος ο Σαλε!Και ο νοων νοειτο.

      Διαγραφή
    5. ανωνυμε 8 08 νομιζεις δηλαδη ο τεοντοσιτς μπορει να ρθει σε μια ομαδα που ο λαος του τον βριζει μετα το περασμα του απ τον οσφπ, ειχε κοντρα με διαμαντιδη ( μεχρι σημερα δν χαιρετιουνται οταν παιζουν) και με φωτση που θα μεινει σιγουρα για ενα-2 χρονια ακομα κ θυμασαι τι ειχε γινει στο φιλικο ελλαδα σερβια που πιαστηκαν στα χερια κ εγινε μακελιο? εχει θεση στον παο ενας τετοιος παιχτης? αντικειμενικα παντα

      Διαγραφή
    6. Μιας και μιλάμε κατά κάποιο τρόπο για το πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟ το ότι έχει στον πάγκο του τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας, θεωρώ ότι ο Γιόβιτς θα ήταν αρκετά καλή επιλογή, για να πλαισιώσει τον Καλάθη στον άσσο.

      Διαγραφή
  32. επειδη γραφονται πολλα για το ματς με τον ερυθρο Αστερα, εχω καποιες παρατηρησεις :
    1.Ειναι σημαντικο ματς, αλλα δεν ειναι τελικος
    2. Εχουν αλλαξει πολλα απο το πρωτο ματς και θα αλλαξουν κι αλλα μεχρι τα play off, ποσο δε μεχρι το Φ4
    3. το ματς ειναι ενδεικτικο για την αξια των ομαδων, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

    Με αλλα λογια ο νικητης δεν εγινε ξαφνικα ομαδα Φ4, ουτε ο ηττημενος του πεταματου.

    μιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ θεωρώ οτι ο Warrick θα αποτύχει στον Ολυμπιακό για τον εξής απλό λόγο.

    Τα λεπτά του θα τα πάρει από τον Πρίντεζη. Θα παίζει 4 με τον Χάντερ δίπλα του ή θα έχει αντικαταστήσει ο Πρίντεζης τον Χάντερ. Πάντως στο 5 δεν θα παίξει.

    Ο Ολυμπιακός ζει επιθετικά από τον Πρίντεζη που λειτουργεί κυρίως μέσα από τα πλάγια πικ ώστε να βρεθεί σε μια θέση όπου ξέρει οτι έχει πλεονέκτημα με αυτό το απαίσιο οπτικά, αλλά τρομερά αποτελεσματικό, πεταχτάρι. Είτε ποστάρει τον αντίπαλο και ρολάρει πάνω του, είτε εκτελέσει απεθείας έχει πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας.

    Αυτό είναι κάτι που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θυσιάσει. Πόσο μάλλον όταν ο αντικαταστάτης δεν έρχεται για να μασήσει σίδερα στην άμυνα, αλλά έρχεται για "push around" που έγραψε και ο Jim στο άρθρο.

    Επειδή θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός δεν έχει δρόμο στην EL ας επικεντρωθούμε στους Ελληνικούς τελικούς. Τον Γκιστ πραγματικά δεν μπορεί να τον προσεγγίσει γιατί είναι απλά χειρότερος σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Αναγκαστικά θα πρέπει να παίξει με τον Φώτση, όπου και εκεί πραγματικά θεωρώ οτι ο Αντώνης έχει την εξυπνάδα να τον τρέξει σε όλα τα λάθος σημεία του γηπέδου. Ίσως καταφέρει και να τον ποστάρει, πράγμα ανήκουστο για τον Μπάτμαν

    Η μόνη κατάσταση που θεωρώ οτι μπορεί να προσφέρει ο Warrick είναι στο να προσφέρει μαζί με Hunter σκριν επιλογής στον Σπανούλη όπου εκεί θα μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα.
    Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση νομίζω οτι θα έχει πάντα τον αριστερό διάδρομο (τον κακό) και απλά θα είναι ένα συμπλήρωμα.
    Ίσως ο φίλος που μίλησε για τον Τζαμάριο Μουν να μην έχει άδικο. Παρόμοια προσόντα, αν και ο Warrick δεν έχει και σουτ, ενώ και οι 2 ξεκίνησαν κάπως ενθαρρυντικά ο Μουν πέρασε στην αφάνει πολύ σύντομα και περιμένουμε να δούμε τον έτερο.

    Novi Trader

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για κάποιο λόγο όταν διαβάζω τέτοια άρθρα για ψηλούς αμερικάνους έρχονται στο μυαλό μου εικόνες Larry Stewart, Dante' Jones, James Forrest και άλλων, παιχτών που είχα στο μυαλό μου ως "υποδείγματα ψηλών" ,κυρίως στο "4", και αρκετά υποτιμημένων -όπως πίστευα τότε.
    Μεσημεριανός ύπνος, μερέντα και Περιστέρι - Απόλλων Π.. Tyrone Nesby στη Λάρισσα. Και όλα αυτά τελοσπάντων...
    Ο Χακίμ των φτωχώνε αποφεύγει, σχεδόν σιχαίνεται τις επαφές, αλλά όσο κατάφερα να δω από περσινά ματς, έχει IQ και ψάχνει μικρές προσωπικές φάσεις, έχει καλή αίσθηση του χώρου στο <4m - area και στις 2 πλευρές. Τα άλλα τα είπε ο Τζιμ. Έχει τον τρόπο του ο κιαρατάς να λέει πράματα για το μπάσκετ που φαίνονται άρρητα, ή έστω σου φαίνονται δύσκολα να περιγραφούν...

    "...Θα παρατηρήσετε σύντομα ότι σε Pick & Roll καταστάσεις έχει μια ροπή στο Pop Out και αυτό όχι πάντα για να εκτελέσει."
    "-Είναι εξαιρετικός όταν παίρνει τη μπάλα σε κίνηση (κοντά) στο ζωγραφιστό. Εξαιρετικός. Σε αυτή τη βάση θα δείτε πολλές από τις καλύτερες του στιγμές στη θητεία του στη χώρα μας."

    Damn. Αυτό ήθελα να πω.
    Άκου εκεί "μικρές προσωπικές φάσεις." Άστο μπακάλη αγόρι μου στο Λουμίδη. Έκαστος στο είδος του.

    ΥΓ Ο Μπέρτανς δε μπορεί να μαρκάρει κανένα αξιοπρεπές 4. Απλά τέτοιο χέρι πρέπει να το κρατήσεις μέσα, ειδικά αν κυνηγάς στο σκορ και θες να τεντωθεί λίγο το γήπεδο.
    (Fuck, fuck το είπε κι αυτό...)

    μπακαλοGM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. Απολαυστικός..

      Τι μου θύμισες ρε γάτε, Λάρι Στιούαρτ. Μεγάλη αδυναμία. Πολύ μπάσκετ. Η ικανότητα του στη πάσα "λιπαντικό" στην επίθεση. Δύναμη και IQ. Τον πήρε και ο Ζούρος στη Παρί.

      Διαγραφή
    2. Tα σέβη μου,

      Για το θέμα του Μπέρτανς επειδή ήθελα να το πω κι εγώ, πιστεύω πως ήταν και λίγο ανάγκη εφόσον μόνο ο Τιγί ήταν ο έτερος παίκτης στο 4 και δεν μπορούσε να μην τον ρίξει και τον Μπέρτανς στον Πρι(μεγάλη απώλεια ο Σενγκέλια γενικά.)

      Συν τοις άλλοις νομίζω ήθελε οπωσδήποτε ένα σουτέρ ώστε να ψάξει το γρήγορο τρίποντο μετά την pick and roll άμυνα,πάνω στην επιστροφή και τις περιστροφές της άμυνας του Ολυμπιακού.(κάτι που είχε κάνει πολύ επιτυχημένα στο 2ο παιχνίδι της regular season στη Βιτόρια)

      Διαγραφή
  35. Καλαθης
    Τεοντοσιτς
    Φελντειν
    Γουίλιαμς
    Παππάς (Χεινς)
    Μποχω
    Μπαίνει κοντέρ για τα ευρωπαϊκά


    Κι ας πάει ο Ντιλεινι ΤΣΣΚΑ μαζί με Ντε Κολό, Φενερ μαζί με Σλουκα Ντιξον ή Ολυ μαζί με Χακετ και V Span.

    Μπακατσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα σε όλους,

    Για τον Ουορικ δεν έχω να πω κατι καθως δεν τον έχω δει και δεν έχω άποψη, οπότε το αφήνω στους ειδικούς να σχολιάσουν κ εγώ απλά περιμένω να τον δω αγωνιζόμενο. Απλά να τονίσω πως και για τον Ουόρικ και για τον Χαντερ δεν είμαι πολύ αισιόδοξος οτι μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το σημείο της σεζον.

    Αυτή η εβδομάδα έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια και για τις δυο ομάδες που θα κρίνουν εν πολλοίς και την περαιτέρω πορεία τους στην φετινή Ευρωλίγκα.

    Για τον Ολυμπιακό που παίζει και πρώτος, πιστεύω οτι ειναι η ευκαιρία του να “ξεκολλήσει” και βαθμολογικά και ψυχολογικα. Βαθμολογικά καθως θα βρεθεί οριστικά πανω απο την Μπαμπεργκ και δεν θα χρειαστεί να κοιτάξει ξανα πισω του σε αυτούς που τον κυνηγάνε καθως και ψυχολογικά αφου θα κάνει 3 σερί νικες (θεωρω δεδομένη την νικη με Ζαλγκιρις αλλιως καλύτερα να το παρατήσουν), θα μπει με φόρα στην τελική ευθεία και πιστευω θα είναι και σε καλύτερη κατάσταση με επιστροφη Λοτζεσκι, προσαρμογη Παπανικολαου κ Ουορικ κτλ κτλ.

    Το παιχνίδι δεν παυει να είναι παγίδα. Η Μπάμπεργκ παίζει το τελευταίο της χαρτί και ψυχολογικά δεν τον φοβάται τον Ολυμπιακό καθως τον έχει κερδίσει εύκολα στο ΣΕΦ. Τα κλειδιά της νίκης για μένα είναι (α) η πίεση στην μπάλα και πιο συγκεκριμένα στους 3 γκαρντ απο τους οποίους περνάει ολο το παιχνιδι της Μπαμπεργκ φετος (Ζησης, Στρελνιεκς, Ουαναμεηκερ), (β) έλεγχος των ρημπαουντ ωστε να μην δωσει δεύτερες επιθέσεις στην Μπαμπεργκ κ (γ) να προσπαθήσει να τρέξει απέναντι σε μια ομάδα που αρέσκεται στο σετ παιχνίδι και την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

    Για τον Παναθηναϊκό πιστεύω οτι έχουν αλλάξει πολλά απο το παιχνίδι του πρώτου γύρου και αυτό πρέπει να το δείξει ο Παναθηναικός απο το πρώτο λεπτό.

    Καλό θα είναι ο Σαλε για αρχή να στηριχθεί στους ψημένους παίχτες καθως η Κομπακτ Αρενα δν αστειεύεται και να αρχίσει η κατηφόρα, θα ζορίσει πολύ το πράγμα.

    Το κλειδί για την νίκη του Παναθηναϊκου νομίζω ειναι ενα. ΕΝΑ. Άμυνα στο πικ εν ρολ. Πόνεσε πάρα πολύ στο πρώτο ματς καθως είναι ομάδα που παίζει συνεχόμενα πικ εν ρολκ επιτίθεται μονίμως πανω στο αντίπαλο σεντερ, ειδικά αν αυτός παιζει στην άμυνα του Ραντούλιτσα. Ελπίζω ο Μιρο να θέλει να παρει εκδίκηση για αυτά που του έκανε ο Στιματς στον πρώτο γύρο.

    Απο εκεί κ πέρα πιστεύω οτι ο Σαλε πρέπει να πιέσει πολυ τον Γιοβιτς σε όλο το γήπεδο με τον Χεινς ώστε να του κουράσει και τα πόδια κ το μυαλό καθως και να πάιξει την ίδια αποτελεσματική άμυνα πανω στον Κουινσι που εντος έδρας μεταμορφώνεται. Μια πρόβλεψη παντως που κάνω ειναι οτι για αυτό το ματς ο Νικ Καλάθης θα επανέλθει σε επίπεδα 33-35 λεπτά.

    Απο το αποτέλεσμα τους σε αυτό τον αγώνα, κρίνεται και η συνέχεια στην διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός με ήττα είναι σε πολύ δύσκολη θέση και βρίσκεται να κυνηγάει την 4η θέση πιστεύω με λίγες πιθανοτητες κιολας. Μην μετράτε μονο τις νίκες-ήττες. Ειναι κ το ψυχολογικό. Μια ομάδα που χάνει απο την Μπαμπεργκ σε do-or-die αγώνα, δεν θα έχει το σθενος να παει να κερδίσει μεσα στην Μόσχα και εντος ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ.

    Για τον Παναθηναϊκό, ενδεχόμενη ήττα τον φέρνει να παλεύει να αποφύγει την 4η θέση κ το ματσαρισμα με την ΤΣΣΚΑ με ίσες πιθανότητες με τον Ερυθρό Αστέρα. Και εδώ, σε περίπτωση ήττας, η ψυχολογική σφαλιάρα θα είναι εξίσου δυνατή με την αγωνιστική καθως θα ρίχνουν τα φτερά μιας ομάδας που νιώθει μεσα της οτι ειναι έτοιμη να καλπάσει (σαν Dark Horse που είπε και ο Τζιμ). Σε περίπτωση νίκης (ειδικά αμα ειναι και εμφατική) νομίζω οτι περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια την Κουμπάν η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος με Φενερ, θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ με αυτή την ψυχολογία μέσα στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω παντως να μην τα φερει η μοίρα ετσι και πληρώσουμε αυτο το κωλοτριποντο στην εκπνοη του ματς στο Κουμπαν.

    Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χάρη. Πολύ σωστές σκέψεις. Η Μπάμπεργκ δε βάζει πίεση στο αμυντικό ριμπάουντ του αντιπάλου καθώς ο Τρινκιέρι επιλέγει να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αμυντικό τρανζίσιον. Σημαντική η επισήμανση σου για το ψυχολογικό κομμάτι.

      Διαγραφή
  37. Jim τι παιζει με Εφες-Ντουντα?? Ισχυει οτι εφευγει κακην κακος απο την Εφες το καλοκαιρι και μαλιστα ψαχνουν ηδη τον αντικαταστατη του??
    Jim ξερεις κατι γι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις τους και αυτό βγαίνει έντονα πλέον στο παιχνίδι της ομάδας. Με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται σίγουρο ότι αποχωρεί το καλοκαίρι. Δε ξέρω όμως αν ένας τίτλος (TBL) μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα..

      Διαγραφή
  38. http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/article/177038/real-madritis-epistrefei-o-roynti-ferntanteth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μια παρατήρηση, γιατί νομίζω πως ως προς τη βαθμολογική σημασία του Αστέρας - Παναθηναϊκός κάπου υπάρχει τάση για υπερβολή: ακόμη και με ήττα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου αδύνατο να προλάβει τη 2η θέση. Δεν είναι αδύνατο ούτε να νικήσει η Φενέρ τη Λοκομοτίβ στη Ρωσία ούτε να νικήσει ο Παναθηναϊκός με 9+ τους Ρώσους στο επόμενο ματς. Οι δε τελευταίες έξοδοι, σε Νταρουσάφακα και Εφές, θα είναι πιθανότατα επί ήδη αποκλεισμένων ομάδων. Η 2η θέση, εν ολίγοις, σε ισοβαθμία με τη Λοκομοτίβ σε ρεκόρ 10-4 δεν είναι καθόλου απίθανη (ο Αστέρας θα κάνει πιθανότατα μια 5η ήττα, παίζει με τον Μπαρτζώκα στη Ρωσία).
    Δεν εννοώ ασφαλώς πως το ματς στο Βελιγράδι είναι μικρής σημασίας: κάθε άλλο, είναι turning point, παίρνοντάς το ο Παναθηναϊκός σταματά να κοιτάζει πίσω του, γίνεται φαβορί για 2η θέση και ενισχύει το καλό του momentum. Αλλά ψυχρά βαθμολογικά δεν είναι "τελικός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...
    ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    Ο ΟΣΦΠ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΟΡΑΛ, ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ, ΑΡΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ), ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ (ΕΥΚΟΛΑ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ...
    Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, Η ΕΔΡΑ ΚΟΛΑΣΗ (ΜΠΑΙ ΦΑΡ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΥΓ.: Ο ΧΑΝΤΕΡ (ΤΟΥ ΠΑΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΥΟΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΕ ΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΧΑΝΤΕΡ (ΤΟΥ ΟΣΦΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Ζεν.
      Ο ΠΑΟ θα χρειαστεί τον Χάντερ και μάλιστα πολύ. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μπει άμεσα στο ρόστερ της Α1 για να παίρνει χρόνο σιγά σιγά. Στα play off της Ευρωλίγκας θα πρέπει να είναι έτοιμος για 10’ τουλάχιστον. Το πρόβλημα στο ‘’5’’ υπάρχει. Δεν εξαφανίστηκε μεμιάς.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 77,
      ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΟΥΟΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΧΑΝΤΕΡ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ...ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΣΑΛΕ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...
      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  41. http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/177063/pappas-i-epistrofi Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕΡΟΣ 2!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/177063/pappas-i-epistrofi

    Αλεξανδρη για σενα..για να μαθεις καποτε οτι θα πρεπεις να βουτας την γλωσσα σου στο μυαλο προτου πεις και μιλησεις για κατι το οποιο δεν ξερεις και απλα πετας κατι!!!Ελπιζω να αναθεωρησεις μετα απο αυτο.

    -Makos 13-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το sdna ειχε γραψει για διωξιμο του Παππα επ'αοριστον, πραγμα που διεψευσε ο μανατζερ του.Ο οποιος μπορουσε να μη το αναφερει καν.Τωρα το ιδιο σαιτ μιλαει για επιστροφη και οτι επεισε τον Σαλε,αμα θελουμε το πιστευουμε.

      Διαγραφή
    2. το ανεβασα πριν απ σενα αυτο...οσον αφορα για αυτα π ειπα για τον παππα φιλε, ολος ο κοσμος με τα δημοσιευματα που εβγαιναν προς τα εξω αυτο ελεγε οτι κατι εχει συμβει κ παιζει να φυγει...δν ημουν ο μονος που το πιστευα...στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι μπορει να σταθει και να βαλει στην ακρη το προβληματικο του χαρακτηρα

      Διαγραφή
    3. Ρε Αλεξανδρη αγορι μου.. Ποιος κοσμος; Τα ανωνυμα trolls στα blogs; Ακομα και το κειμενο του Ασπρουλια στο sdna ανωνυμο ηταν. Κανεις δεν πηρε την ευθυνη να γραψει με το ονομα του. Ξερεις για ποιο λογο; Επειδη κανεις δεν ηξερε. Ερχοσουν εδω λοιπον να κανεις τον εξυπνο και τον insider με υποθεσεις. Δε λεω οτι εισαι ο μονος, αυτο ελειπε. Λεω οτι ειναι γελοιο αν εισαι πανω απο 25 ετων.

      Διαγραφή
  43. ναι ρε ο Παππας εποστρεφει!!!Αφρο πες αλευρι https://www.youtube.com/watch?v=DU2t6ApeiBw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεύρι.
      Θα ρωτήσω τι γίνεται αργότερα αλλά για να το γράφει το sdna θα ισχύει.

      Διαγραφή
    2. Nαι ρε ... γυριζει σπιτι του... LOL

      Nikolaos Spanos ‏@nikolaosspanos 10h10 hours ago

      ..Η σκοπιμοτητα δε ξερω ποια ειναι,διοτι τα κινητρα καποιου που γραφει κατι παντελως αβασιμο ειναι αγνωστα οταν δεν ξερεις ποιος ειναι αυτος

      Nikolaos Spanos ‏@nikolaosspanos 10h10 hours ago

      Οταν δεν υπογραφεις ενα "αποκλειστικο" που εχει θετικη ειδηση, το κανεις προφανως επειδη ειναι ψεμμα και εχεις καποια σκοπιμοτητα...

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδια, μια και χρειαζομαι ενα παππά για ενα τρισαγιο, ειπα να περασω απο το ΟΑΚΑ και να ρωτησω τον Νικο.

      Θα τον βρω εκεί λέτε?

      Διαγραφή
    4. προς 12.31 καλυτερα πηγαινε στην νεα υορκη στο fightball. κατεβαζει ομαδα ο οσφπ...

      Διαγραφή
  44. Ο λόγος που δεν παίζει ο Χάντερ ακόμη δεν είναι ότι δεν είναι καλός παίκτης. Ούτε ότι είναι άπειρος και δεν μαθαίνει τα συστήματα της ομάδας. Άλλος είναι ο λόγος και τον ξέρουν πολλοί και σας παραμυθιάζουν. Όταν παίξει ο Χάντερ πάντως, θα γίνει της κολάσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς; Κρυφό χαρτί για το ματς με τη Λόκο;

      Διαγραφή
  45. δυστυχώς για μερικούς ο tasuto όταν λέει κάτι,δεν το βγάζει από το μυαλό του. χθες ειρωνευόταν κάποιος όταν είπα ότι θα φύγει νύχτα ο warrick γιατί έτσι λένε οι πληροφορίες μου και έλεγε ότι τα ίδια έλεγα για τον παππά. την επόμενη φορά λοιπόν να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κοιτα κι αυτο για καλυτερη ενημερωση: https://twitter.com/nikolaosspanos

      Ρε τασούλη, μηπως εσυ ο ιδιος τα γραφεις αυτα στο sdna?

      Διαγραφή
    2. Τωρα το sdna ειναι ακυρο,αλλα οταν ηταν το μονο που ελεγε οτι μαλωσε με τον σαλε,ενω τα αλλα μιλουσαν για συνεννοηση παιχτη,προπονητη και ομαδας,ηταν εγκυρο. Οσο και να θελετε να προκαλεσετε προβληματα σε αυτη την ομαδα-κοσμημα με το οικογενειακο κλιμα,δεν θα τα καταφερετε.

      Εξηγειστε μας λοιπον πρωτα τι ακριβως ιωση ειχε ο αγραβανης πριν λιγο καιρο και τι ιωση εχει και ο λοτζεσκι τωρα. Εδω εμεις οι κοινοι θνητοι με μια ιωση σε 1 βδομαδα ειμαστε ντουροι και σε ομαδα ευρωλιγκας με στρατιες γιατρων πανω απο τους παιχτες και μια ιωση κρατα τους παιχτες στα πιτς? Συμπτωση θα ηταν μαλλον οτι η "ιωση" του λοτζεσκι συνεπεσε με τα παραπονα του οτι δεν τον παιζουν δινοντας του πασες

      Διαγραφή
  46. Την Κυριακή ο ολυμπιακος,αντιμετωπίζει την αεκ, σε μια από τις δυο περιπτώσεις που μπορεί να γκελάρει, η άλλη είναι στο αλεξάνδρειο. Και τον σφυρίζει ΠΑΛΙ ο Γκόντας. Ο διαιτητής που τιμωρήθηκε για το φαουλ που ... δεν είδε στην Κηφισιά και οι κόκκινοι έφυγαν με το διπλό και τον ξαναόρισαν στο ματς οσφπ-παοκ στο σεφ ενώ είχε τιμωρηθεί για το ματς ομάδας που σφύριζε. Πρόκειται για συνεχιζόμενο προκλητικό ορισμό. Λες και πρέπει να σφυρίζει ο συγκεκριμένος όλα τα δύσκολα ματς των κόκκινων εντός των τειχών ένα πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκοντας τίναξε στον αέρα και το περσινό ματς ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ όπως θυμάσαι.
      Είδες να του κανουν τίποτα?
      Ποιο εύκολα θα τιμωρηθεί ο Πάπας της Ρωμης παρά οι μόνιμοι ανεξαρτήτου ικανότητας διαιτητές του συγκεκριμένου κονκλαβιου.
      Γεγονότα παραθέτω κι ελπίζω να περάσει το ποστ.

      Διαγραφή
    2. Παιδια καλημερα,θελω να καταθεσω μια αποψη αδιαφορωντας αν ειναι αρεστη η οχι.
      Στα 36 μου εχοντας δυο μικρα παιδια να μεγαλωσω και να τους προσφερω αδιαφορω παντελως για την τσεπη του καθε παραγοντα ναι μεν σεβομαι οτι επενδυουν σε ενα αθλημα με μηδεν ανταποδοτικοτητα περαν της προσωπικης φιλοδοξιας τους,οποτε θεωρω δεδομενο οτι οταν ξεκιναει η χρονια και η ομαδη κανει το"κουμαντο"της δεν υπαρχουν λεφτα για αλλη επενδυση αν δεν προκυψει σοβαρο προβλημα(τραυματισμος γιανγκ π.χ.)
      Γινεται μεγαλη κουβεντα σε αυτον τον χωρο και προσπαθουν καποιοι να καπιτελευτουν το γεγονος οτι ο πναθηναικος χρειαζοταν ενισχυση και να τωρα την εκανε και δικαιωνονται σε αντιθεση με αλλους(σαν εμενα)που απλα ειχαν υπομονη(κακια λεξη στην ελλαδα σχεδον φερει ποινη φυλακισης).
      Σας ρωταω λοιπον εσεις οι καποιοι θεωρειτε τον εαυτο σας περισσοτερο γνωστη του αθληματος απο τον ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ,ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ της ομαδας η διοικηση με τοσα χρονια εμπειριας δεν αντιλαμβανοταν πιστευετε η υπαρχει καποιο μπασκετομετρο εδω μεσα για να μας δειξει ποσα κιλα μπασκετ ξερει ο καθενας και να παρει τρο αντιτοιχο βραβειο???και ο ποιο αδαης μπορει να καταλαβει οτι κριτηριο σε ολο αυτο ηταν το σημαδεμενο ματς στο σεφ(πριν τον αγωνα σε σχολιο μου παρακαλαω ο παναθηναικος να χασει με 30 ποντους),και καταληγω υπαρχει ενας ανθρωπος που προσπαθει να μας μαθει μπασκετ με σεβασμο σε ολες τις ομαδες,σε ολους τους οπαδους,ας προσπαθησουμε ολοι(με πρωτο εμενα)να κανουμε σχολια οσο πιο κοντα μπορουμε στο ηθος του,ηδη το μπλογκ εχει μεγαλες απωλειες σε ατομα που εξεφραζαν καθαρα μπασκετικες αποψεις και βοηθουσαν και αυτοι στην κατανοηση του πιο ελκυστικου(μετα το μπιτς βολει γυναικων)αθληματος στον κοσμο.
      υγ:για τον παππα απλα να πω ΥΠΟΜΟΝΗ...

      σεντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
    3. Εννοείται πως υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν καλύτερα το άθλημα από τον Τζόρτζεβιτς και γνωρίζουν περισσότερα. Προπονητής είναι και μάλιστα όχι τοπ.

      Διαγραφή
    4. Ο τζορτζεβιτς δεν ειναι ΜΟΝΟ προπονητης. Ειναι ενα απο τα σπουδαιοτερα PG που εβγαλε η Ευρωπη. Ξερεις PG, ο προπονητης μεσα στο γηπεδο.
      Επισης ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΕΣ τις προπονησεις.
      Ε δεν θα βγαλουμε και εμας που γραφουμε στο blog παραπανω απο τον Σαλε.
      Κανει λαθη; Φυσικα και μερικα χοντρα κιολας. Αλλας ας ηρεμησουμε λιγο με τον μηδενισμο
      Q81

      Διαγραφή
  47. ΤΖΙΜΟΠΛΗΚΤΟΣ
    ===============

    Επειδής παραπάνω διάβασα μια διαμάχη ανάμεσα σε προσθηκαριους και στηριχτρακια (αδέλφια και τα δύο) θα ήθελα να προσκομησω την καταλυτική άποψη μου, που υπερβαίνει τα αυτονόητα και κατατάσσεται στα ζωτικως και υπαρξιακά ζητουμενα.

    Χωρίς πίεση και φιλαθλη μαγκιά δεν κρατιούνται στην κορυφή ομάδες.
    Κι ουτε θα ειχε κρατηθεί καν το τζάμπο μπεμπέ ελληνοποιημενος Παναθηναϊκός.

    Το μόνο που προσφέραμε οσοι τους κράζαμε για να κάνουν προσθήκες και να μην αφυδατωνουν τους ήρωες, είναι το γεγονός του οτι είδαν, πως εκτός απο οπαδούς που τους στηρίζουν για διάφορους λόγους.
    Τους ξέρετε ολοι.
    Υπάρχουν και Παναθηναϊκοί που αντιδρούν με κάθε τρόπο στη σμίκρυνση του εξαστερου.
    Γιατί μη γελιέστε.
    Ουτε εμείς κάναμε τις συγκεκριμένες προσθήκες.
    (εκτός του δισελιδου μου :) )
    Ουτε τα στηριχτρακια τις απετρεψαν :)
    Τεστ γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια στην ομάδα.
    Κατά πόσο μπορεί να περάσει στον εγκέφαλο του μέσου οπαδού με διαφορα μέσα η σμικρηνση του εξαστερου.
    Χαμηλό μπατζετ, Ελληνοποιηση, μη αυτοσκοπός οι τίτλοι, Βερολίνο μεν αλλά και πιτσιρικαδες δε, θυσίες, στηρίξτε και σε πέντε χρόνια θα πάρω ευρωπαϊκό ρυθμικής γυμναστικής με τον Χαραλαμποπουλο κλπ.

    Αυτό πολέμησε ο ΤΖΙΜΟΠΛΗΚΤΟΣ και τα παλικάρια του.
    Να μη γίνει συνήθεια της πάλαι ποτέ πράσινης μαγκιας, η καρπαζιά, η σφαλιάρα και η μιζερια.
    "Εντάξει μωρέ τόσα έχουμε καταφέρει, τώρα περνάμε μια καμψη"
    Οχι ρε δεν περνάμε καμιά καμψη.
    Περναμε ανεγκεφαλιτιδα.

    Οπότε μην τσακώνεστε τα στηριχτρακια που εκαναν υπομονή για την ομαδα :)
    Και οσοι τα ελεγαν απο το καλοκαίρι :)

    Ο Τζιμοπληκτιος σκοπός επετευχθει πανηγυρικά.
    Οσοι προσπαθησουν να μικρηνουν τον Παναθηναϊκό θα βρούνε απεναντι τους σοβαρό πράσινο φίλαθλο και τη συνειδηση τους.
    Που ειδατε και τα δυο τι πέτυχαν :)

    Αποτρεψαμε να μας γίνει δευτερη φύση η παρακμή και να συμβιβαστούμε με αυτήν.
    Τωρα δουλειά να επανέλθουμε στους ουρανούς μας.

    Jim... οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Απαντήσεις
    1. Τζιμάρα τελικά Χάντερ δε βλέπω να παίζει. Ο Σάλε θα πάει στη χρυσή μετριότητα του δικού του Κούζμιτς.

      Μario

      Διαγραφή
    2. καλημερα Τζιμ..μεγαλα παιχνιδια αυτην την αγωνιστικη..ασχετο αλλα οι μεταγραφικες κινησεις της Μακαμπι προκαλουν πολλα ερωτηματικα,οι ανθρωποι εκει δεν φαινεται να μαθαινουν απο την φετινη σεζον..πρωτα φερνουν πισω τον Χεντριξ..μιλαμε ο τυπος εχει να παιξει σοβαρο μπασκετ απ'την τελευταια του σεζον στν Μακαμπι το 2011-12..κ τωρα λεει ηρθαν σε προφορικη συμφωνια με εναν ακομα γυρολογο της Ευρωπης,τον Λανγφορντ(undenachiever για μενα με βαση τα μπασκετικα του προσοντα)..ο οποιος μετα την φυγη του απο την Μακαμπι κ απ΄την μεχρι στιγμης πορεια του δειχνει να κυνηγαει μονο τα "καλα" συμβολαια(Αρμανι,Ουνιξς)αδιαφορωντας για το αγωνιστικο κομματι..καθολου "πεινασμενος",μηδεν φιλοδοξιες..

      υ.γ.1 λες ο Σαλε να ετοιμαζει τον Χαντερ για να τον ριξει πανω σε Σινγκλετον,Ραντολφ?παρακινδυνευμενη προβλεψη,χωρις να τον εχουμε δει να αγωνιζεται ακομα εστω κ σε ενα ματς της Α1..αλλα το βλεπω κ δυσκολο να ντεμπουταρει στο καμινι του Ερυθρου Αστερα..

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Jimmy.
      Η πνευματικη εγρήγορση, η σοφία, η ευγένεια και η υπομονή ειναι νομοτελειακα διωκομενες μεν, αλλά ακμαζουσες ενοιες, σε νοες
      που μπορούν να τις συντηρούν διαυγως αποδεκτά ακόμα και κάτω απο αντίξοες συνθηκες.
      Το έχεις, κρατατο.

      Οταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα.
      Οι δύσκολοι συνεχίζουν.
      Αυτό ειναι το απαν των μότων μου.

      JB

      Διαγραφή
    4. Στην Ευρώπη θα παίξει. Για τη δική μας λίγκα, θα πρέπει να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Κούζμιτς.

      Διαγραφή
    5. Luigi προχθες τα ιδια ελεγες και για τον παππα. 20 χρονια μαλλον δεν εμαθες να συγκρατεις τα λογια σου. Καλυτερα να μασας,παρα να μιλας. Α και που σαι. Απλα χαλαρωσε και απολαυσε. Δε μπορεις να κανεις κι αλλιως εξαλλου οταν απεναντι σου εχεις την κορυφαια ελληνικη ομαδα σε ολα τα αθληματα και κορυφαια της ευρωπης τα τελευταια 20 χρονια(κι εδω σε οποιοδηποτε αθλημα)

      Διαγραφή
    6. @JB
      Σ'ευχαριστώ πολύ. Είναι σημαντικό να διαβάζεις που και που τέτοια σχόλια από που ναι μεν δε γνωρίζεις προσωπικά αλλά ουσιαστικά αποτελούν μέλη της δεύτερης οικογένειας σου (Hoopfellas).

      Διαγραφή
    7. @the enforcer

      Ο Χάντερ πρέπει να μπει πλέον στην Ευρώπη. Και η συγκεκριμένη frontcourt (Κουμπάν) θα αποτελούσε το ιδανικό τεστ για να κατανοήσει το σταφ και ο ίδιος που πραγματικά βρίσκεται και τι απόσταση έχει να διανύσει δηλ. ένα καλό μέτρο σύγκρισης στη παρούσα φάση.

      Διαγραφή
    8. @ My Jimmy

      Καλός άνθρωπος.
      Καλό blog.
      Καλά λόγια.
      Αυτά πάνε μαζί.

      ΥΓ Δεν βάζω άριστος, γιατί θέλω να είσαι σε εγρήγορση :) και γιατι αγγίζεις ταβάνι, οσο κι αν οι δύσκολες συνθήκες κάθε μερα στο ανεβαζουν :)


      JB

      Διαγραφή
  49. 1. Μαυρο χαλι ο Καλινιτς.
    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=004866&seasoncode=E2015
    2. Ποτε γυριζει ο Σλουκας; Δε θα αντεξει για πολυ η Φενερ με τοσο λιγα γκαρντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη παρουσιάζει μικρή κάμψη στο παιχνίδι της. Θέλω πολύ να τη δω στο απαιτητικό ματς με τη Λοκομοτίβ.

      Διαγραφή
    2. To fantasy μου βγαζει τραυματια και τον Ουντοχ.
      Ο Καλινιτς δημιουργει μεγαλο προβλημα κατα τη γνωμη μου. Οι απουσιες Σλουκα και Αντιτς μικρυναν το ροτεησον στο 2 και στο 4. Αν ο Καλινιτς δεν ηταν σε τετοιο μαυρο χαλι θα μπορουσαν να παιζουν περισσοτερο εκει ο Μπογκντανοβιτς και ο Ντατομε αντιστοιχως. Με την τρυπα στο 3 αναγκαζονται να καλυπτουν κι αυτη τη θεση ουσιαστικα μονοι τους.

      Διαγραφή
  50. Nίκη ΟΣΦΠ με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ
    Νίκη Μπαρτσελόνα με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ
    Νίκη Λαμποράλ με Κίμκι και Μπαρτσελόνα
    Νίκη Ρεάλ με Κίμκι και Λαμποράλ
    Νίκη Κίμκι με ΟΣΦΠ
    Νίκες όλων με Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις

    Αποτέλεσμα

    Πενταπλή ισοβαθμία ΟΣΦΠ-Λαμποράλ-Μπάρτσα-Ρεάλ-Κίμκι στο 8-6, με βαθμολογία

    ΟΣΦΠ (5-3)
    Λαμποράλ (4-4, 3-1)
    Μπαρτσελόνα (4-4, 2-2)
    Ρεάλ (4-4, 1-3)
    Κίμκι (3-5)

    Αν ο όμιλος του ΠΑΟ τέλειωνε σήμερα, οι διασταυρώσεις σύμφωνα με αυτό το σενάριο θα ήταν

    Φενέρ-Μπαρτσελόνα
    Κουμπάν-Λαμποράλ
    ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
    ΤΣΣΚΑ-Ερυθρός

    Αν πάλι περάσει ο ΠΑΟ τον Μπαρτζώκα, θα είναι ΟΣΦΠ-Κουμπάν και ΠΑΟ-Λαμποράλ

    Αυτά τα σενάρια ενισχύουν το ενδεχόμενο παρουσίας μιας ή δύο ελληνικών ομάδων στο Βερολίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η ισοβαθμια μονο στα χαρτια μπορει να υπαρξει.

      Κι αυτο διοτι ευρωπαϊκο ταξιδι του Ολυμπιακου τελειωνει αυριο στη Μπαμπεργκ. Η Μπαμπεργκ εχει χασει μονο δυο φορες στο γηπεδο της φετος (απο ΤΣΚΑ και Ρεαλ) αλλα και τις δυο φορες οι αντιπαλοι της χρειαστηκαν να πανε το σκορ πολυ ψηλα, πανω απο τους 90 ποντους. Ο Ολυμπιακος δεν εχει τα οπλα για να το κανει αυτο και ειναι καταδικασμενος να αποδεχθει τη μοιρα του.

      Σαν τη γατα με το ποντικι θα τον παιξει ο χοντρος τον Σφαιρο αυριο συν το γεγονος οτι οι Γερμανοι εχουν τρομερο κινητρο και αλλα δυο συνεχομενα παιγνιδια στο γηπεδο τους.

      Για να μη πουμε κιολας οτι με το φαϊναλ-4 σε εδαφος Γερμανιας φετος, περιμενει κανεις να μην υπαρχει ουτε μια Γερμανικη ομαδα στους 8? Αδυνατον!

      Διαγραφή
    2. δε γίνεται να υπάρχει γερμανική ομάδα στους 8. Καλό στον ΟΣΦΠ έκανε ο Σάρας που νίκησε τη Μπάμπεργκ.

      Διαγραφή
    3. αμα ερθουν ολα αυτα τα αποτελεσματα οπως τα θες κ τερματισει ο γαυρος 2ος αντε παιξε κ ενα τζοκερ μετα..ειπαμε του τρελου να χεσει,κ αυτος ξεκωλιαστηκε οπως λεει μια παροιμια..εδω στον γαυρο ψαχνονται πως δε θα μεινουν εκτος 8αδας κ ο αλλος βγαζει σεναρια για το πως θα βγει 2ος..

      Διαγραφή
    4. Όπως τα λες η Λαμποραλ φτανει τις 9 νικες, οχι τις 8.

      Διαγραφή
    5. κι όμως, οι ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις, μόνο σε ένα τέτοιο σενάριο, αποδεικνύονται... σωτήριες (!). Σε όλα τα άλλα σενάρια φυσικά και είναι καταστροφικές.

      Διαγραφή
    6. Nαι όντως. Το αρχικό σενάριο είχε ήττα της Λαμποράλ στη Γερμανία.

      Διαγραφή

  51. Μούφα το sdna τελικά.


    Nikolaos Spanos ‏@nikolaosspanos 10 ώρεςΠριν από 10 ώρες
    ..Η σκοπιμοτητα δε ξερω ποια ειναι,διοτι τα κινητρα καποιου που γραφει κατι παντελως αβασιμο ειναι αγνωστα οταν δεν ξερεις ποιος ειναι αυτος
    0 retweets 0 σημάνσεις "Μου αρέσει"
    Απάντηση Retweet
    Μου αρέσει
    Περισσότερα
    Nikolaos Spanos ‏@nikolaosspanos 11 ώρεςΠριν από 11 ώρες
    Οταν δεν υπογραφεις ενα "αποκλειστικο" που εχει θετικη ειδηση, το κανεις προφανως επειδη ειναι ψεμμα και εχεις καποια σκοπιμοτητa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άθλιοι. Βέβαια βρωμούσε το στόρυ, μιας και ήταν ανυπόγραφο.

      Ντροπή τους.

      Διαγραφή
    2. Μα καλα.. Γιατι τα κανει αυτα το sdna; Τι ρολο παιζουν;

      Διαγραφή
  52. Το διέψευσε ο μάνατζέρ του; Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ παραπάνω και να ψάξω το τι συμβαίνει. Έχω στείλει ένα μήνυμα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.
    ps: Κακώς έχετε καταλάβει κάποιοι ότι δεν θέλω τον Παππά στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ τα ίδια παθαίνω με τις γκόμενες Αφροξυλάνθη μου. Στέλνω και δεν μου απαντάνε και μαθαίνω τα νέα τους από τα σοσιαλ μίντια.

      Σοβαρά τώρα, ας αφήσουμε τον Παππά στην ησυχία του, να προπονηθεί, να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει την φόρμα του χωρίς καμία απολύτως πίεση και όταν με το καλό ο προπονητής κρίνει ότι μπορεί να επιστρέψει, καλώς.

      Η προσωπική μου άποψη παντως (παρόλο που τον πάω πολυ σαν παιχτη) είναι οτι αυτή την στιγμή δεν χωράει στο ροστερ της ομάδας και καλό ειναι να θέσει τον ορίζοντα του στο να επανέλθει δυνατός του χρόνου και να μας καταπλήξει.

      Διαγραφή
  53. Δεν ισχύει το δημοσίευμα. Προς το παρόν παραμένει εκτός ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μόλις μίλησα με Φενέρ. Ο Σλούκας είναι έτοιμος. Στο χέρι του Ζοτς αν ΄θέλει να τον χρησιμοποιήσει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. oταν ο μανατζερ του διεψευσε εξ αρχης τα δημοσιευματα οτι δεν εκδιωχθηκε δεν το πιστεψατε, τωρα που ξαναδιαψευδει τον πιστευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστευουμε κανενα μανατζερ.

      Μονο την Αφρο πιστευουμε.

      Διαγραφή
  56. Πως σώνει τις επόμενες χρονιές ο Ολυμπιακός ;;;;;;;
    Ψήνει απο τώρα την Μπαρτσα αν την πιάσει κορόιδο να καλύψει το συμβόλαιο του Σπανουλη για του χρόνου.
    Και φέρνει με αυτά τα λεφτά τον βιονικό Ντιλεινι που σκοραρει απο παντού.
    Κι οπου κολαει η ομαδα του Κολε (αδυναμία μου για τον παγκο μας)
    καθαρίζει ο Μαλκομ εύκολα.
    Φαντάζεστε με αυτή την άμυνα και τον Ντιλεινι να μη σταματιεται που θα φτάσουμε ;;;;;;;;
    Να μην πω για Ραντολφ στη θεση Μιλου και μεταφέρθουμε απευθείας ΝΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετα γυρισες πλευρο και επεσες απο το κρεβατι.

      Διαγραφή