Athlenda

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΤΡΙΠΚΟΒΙΤΣ Ο..ΑΝΤΙ-ΛΟΓΚΑΝ?


  Η περίπτωση Λόγκαν αρχίζει να δυσκολεύει-σιγά που δε θα τό'κανε..-και σύμφωνα με πληροφορίες του hoopfellas περίοπτη θέση στη λίστα του Ομπράντοβιτς έχει ο συμπατριώτης του,γκαρντ της Μάλαγα,Ούρος Τρίπκοβιτς.


  Πλέον οι πιθανότητες για τον Λόγκαν είναι μοιρασμένες,εκεί που την προηγούμενη εβδομάδα οι πράσινοι βρισκόντουσαν πολύ κοντά στον παίκτη.Η υπόθεση μύρισε και ο Κερεχέτα θέλει πακετάκι..για ένάν παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιβάνοβιτς(έχει σταντ μπάι τον Ρακόσεβιτς και απλά κάνει παιχνίδι στην αγορά τώρα).Και επειδή οι πράσινοι δεν είναι διατεθιμένοι να κάνουν μάγκα κανέναν Κερεχέτα αρχίζουν να στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις.

  Ο Τρίπκοβιτς(1.97,25) είναι γνωστός στο ευρύ μπασκετικό κοινό.Στη μπασκετική ''αργκό'',βλέποντας έναν αθλητή ''χερά'',λέμε ''Σέρβος''..Ο τρόπος που σουτάρει ο γεννημένος στη ..βρωμοφωλιά του Τσάτσακ γκαρντ περικλείει όλη τη φιλοσοφία,το μυστικισμό και τη διδασκαλία του σουτ της πασίγνωστης Σέρβικης σχολής,σε μία απλή κίνηση.Τέλειος κάρπός,άψογο στύλ,ακαριαία εκτέλεση ανεπηρεαστη από το γύρω περιβάλλον,εκπληκτικός έλεγχος κορμιού ανεξαρτήτου συνθηκών πατήματος,μηχανική για σεμινάριο.Εχει και παρακάτω όμως..

  Δυστυχώς το performance του διεθνούς Σέρβου εξαρτάται από το σούτ αποκλειστικά και γι'αυτό σε πολλά ματς μοιάζει με αόρατο άνθρωπο καθώς τα τελευταία χρονια παρά το άψογο στύλ του τα ποσοστά του από βράδυ σε βράδυ θυμίζουν ασανσερ ..Η καριέρα του έχει πάρει μια κλίση προς τα κάτω,ειδικά τις δύο σεζόν στην ACB αφού ούτε με την ''Πένια'' ούτε με την Ουνικάχα θύμισε το άρμα μάχης της Παρτίζαν.Βασικό πρόβλημα του,που πιστεύουμε ότι θα κάνει και τον Ομπράντοβιτς σκεπτικό στο θέμα της απόκτησής του,είναι η έλλειψη επιθετικότητας, το ''agressivenes'' στο παιχνίδι του.Το ίδιο εμπόδιο που έχει παραλύσει και τον Μιλένκο Τέπιτς και στον Παναθηναικό έχουν ένα λόγο παραπάνω να φοβούνται.Δεύτερη αδυναμία του,σε σχέση με αυτό που ψάχνει ο Ζότς,είναι ότι ενώ είναι καλός ballhandler και στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του πέρναγε χρόνο και στο ''1'',τουλάχιστον όσο το όνειρο του ΝΒΑ έμενε ζωντανό,πλέον εδώ και 3 χρονια έχει χάσει την combo guard ιδιότητά του και παίζει καθαρά ως πλάγιος,στο ''2'' και στο ''3''.(Ο Νίκολας μη ξεχνάμε άλλωστε ήταν και καλός δημιουργός..)Χωρίς να είναι κακός αμυντικός,είναι παροιμιώδης η αδυναμία του να μαρκάρει αθλητικούς αντιπάλους.Ξέρει να πασάρει,έχει καλό πρώτο βήμα αλλά γενικότερα δείχνει ότι φοβάται να πάει μέχρι μέσα.

  Η περίπτωση Τρίπκοβιτς αποτελεί ένα τεράστιο ρίσκο για τους πράσινους.Ο αθλητής έχει συμβόλαιο άλλωστε για έναν ακόμη χρόνο με τη Μάλαγα όμως όπως έχει βγεί προς τα έξω οι διοικούντες της του έχουν ζητήσει να βρεί ομάδα καθώς το βάρος φέτος θα πέσει στον Σαούλ Μπλάνκο.Η Ουνικάχα είχε πληρώσει 200.000 ευρώ στη Μπανταλόνα για να τον αγοράσει.Επίσης ο πρόεδρός της δε λέγεται Κερεχέτα..Ο Σέρβος είναι μόλις 25 ετών..Το μαχαίρι και το καρπούζι στον Ομπράντοβιτς..

  Εν ολίγοις,οι δύο αιώνιοι έχουν μπλέξει..Ο ένας με τον Μινούτσι ο άλλος με τον Κερεχέτα.Το αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για το Ζήση,ότι οι δυο αυτοί πρόεδροι είναι οι σκληρότεροι διαπραγματευτές στην Ευρώπη.Τελευταίο παράδειγμα η υπόθεση Χουέρτας..Δεν θα πρέπει να ξεφύγουν από το οικονομικό τους πλάνο,εναλλακτικές πάντα υπάρχουν,σίγουρα με το ανάλογο ρίσκο.Ας το πάρουν.Οπως αυτό με τον Τρίπκοβιτς.Αλλιώς καληνύχτα και καλή τύχη..

11 σχόλια:

  1. μανατζερ ξαναχτυπησες ε?τριπκοβιτς λες?οχι και ασχημα..τον προτιμω απο τον λογκαν,θα ταιριαξει καλυτερα στα χνωτα του ομπραντοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαμηλό κασέ σχετικά και εύκολα μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη μάλαγα που δεν τον υπολογίζει.σίγουρα καλύτερος του Λόγκαν.μένει να επιβεβαιωθεί η πληροφορία σου τζιμ.νομίζω μέχρι τη τρίτη-τετάρτη έχουμε deadline για τον Αμερικανό της ταου

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να ισχυει.προκειται για πολυ ταλαντουχο παιδι που θεωρω δεν εχει δουλεψει με τον καταλληλο προπονητη εκτος βουγιοσεβιτς.θα βοηθησει σιγουρα.

    saras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και θαχει περισσοτερες ευκαιρειες και πιο βασικο ρολο απο τον μιλενκο.δε τον φοβαμαι.μακαρι

    saras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΠΙΤΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΑΝΕΥΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.ΟΠΩΣ ΤΟΠΕΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. de mporei na paixei san assos poy thelei o zots.paralila brisketai se kathodo.de to vlepw..

    BARON WK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαμηλη τιμη αυτη τη στιγμη.στο χερι μας.[πλυ καλος σουτερ

    νωντας13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΧΑΝΕΙ ΙΣΘΗΤΑ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ.ΒΛΕΠΩ ΝΑΡΧΟΝΤΑΙ 20ΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑΔΥΣΚΟΛΑ

    GONLOUM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.superbasket.gr/permalink/144877.html

    an kai lene kleinei telika o logan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποσο ζηλευω ατες τισ πληροφοριεσ του hoop fellas!Μαγκα μου χαραμιζεσαι που δεν ασχολεισαι επαγγελματικα με το αθλημα τησ δημοσιογραφιασ!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή