Athlenda

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΝΒΑ POWER RANKINGS 1



Μετά τα πρώτα 8-9 παιχνίδια βγάζουμε τα ρώτα power rankings του ΝΒΑ.Η πρώτη ''τζούρα''..




1.ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ: Άλλη ομάδα.Το δείγμα στην Ατλάντα-χωρίς Ουέιντ-Τζέημς-ήταν τρομακτικό,για τον χαρακτήρα που χτίζουν σιγά σιγά.Εχούν την καλύτερη επίθεση(1η σε ασίστς),πολλούς ''hustle players''(με τον Χάσλεμ υγιή και τον Νόρις Κόουλ να δίνει το κάτι καινούργιο).Με τον Τζέημς(πιό κοντά στο καλάθι,πιό αποτελεσματικός από ποτέ)και τον Ουέιντ πίσω υπερέχουν ξεκάθαρα παίζουν σε άλλο επίπεδο όσον αφορά την ταχύτητα και την πίεση στην άμυνα(οι ανίπαλοι τους κάνουν τα πιό πολλά λάθη).

2.ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ:Δεν έχουν πιάσει υψηλές στροφές ακόμα.Ο Ρόουζ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.Διατηρούν την 2η καλύτερη άμυνα στη λίγκα και όταν θα αρχίσει να ρολάρει ο Μπούζερ και ο Χάμιλτον(ανεβαίνει σιγά σιγά)θα διαπιστώσουν σε τι επίπεδο βρίσκονται δίπλα στους Χίτ.ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία..

3.ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡΣ:Επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά στη Δύση.Δουλεύουν καλά το ''θέμα'' που προέκυψε  με τον Ουέστμπρουκ,αλλά είναι άγνωστο το πόσο θα τους επηρεάσει σε βάθος χρόνου.Ειδικά όσο ο νεαρός combo δε πιάνει τα περυσινά στάνταρντ.



4.ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΞΕΡΣ:Αν μελετήστε προσεκτικά τα στατιστικά θα διαπιστώστε ότι αυτή τη στιγμή παίζουν το πιό αποτελεσματικό μπάσκετ στο ΝΒΑ.Μακράν η καλύτερη άμυνα και  η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και τη μεγαλύτερη διαφορά σκορ στη λίγκα,5η καλύτερη επίθεση..Φοβερός συνδιασμός νιάτων,φρεσκάδας σε ένα μείγμα παικτών που ακόμα δεν έχουν φτάσει τα prime τους.Κλειδί ο Hawes,ο παίκτης που θωρακίζει τη ρακέτα τους,έχοντας παράλληλα το καλύτερο ποσοστό στα σουτ στη λίγκα και ώντας εκ των κορυφαίων μπλοκέρ.Μπράβο..


5.Σ.ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ:Μηχανή νικών τους είχαμε χαρακτηρίσει και μας επιβεβαιώνουν.Ο Τζινόμπιλι έπαιζε σε επίπεδο MVP μέχρι τον τραυματισμό του.Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που παρουσιάζουν τώρα με τα συνέχη παιχνίδια και χωρίς τον ηγέτη τους καθώς προσπαθούν να βγάλουν μπροστά τους παίκτες πάγκου τους.Μας αρέσει ο Ντάνι Γκρίν,αν δουλέψει σωστά δίπλα στον Πόποβιτς μπορεί να γίνει ο νέος Γκάρι Νιλ.

-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΗΛ ΜΠΛΕΗΖΕΡΣ:Είναι η ομάδα με τη καλύτερη ''χημεία'' στη λίγκα.Πολύ βάθος,τεράστια ποιότητα,εξαιρετική περιφερειακή άμυνα.Ουάλας και Ολντριτζ διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου διδύμου φόργουορντ ενώ η επίθεση τους λειτουργεί υποδειγματικά με κινητήριο μοχλό τον Φέλτον.Μη σας κάνει εντύπωση αν διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κορυφή στη Δύση.

7.ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΗΣΕΡΣ:Πάνω κάτω ότι ισχύει και για το Πορτλαντ.Σφιχτή άμυνα(3η καλύτερη στη λίγκα),πολύ καλά δουλεμένο σύνολο,έξυπνο και ομαδικό μπάσκετ.Ο Χανσμπροου κλέβει την παράσταση και ο Ουέστ έχει κολλήσει απολύτως στο μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Φόγκελ.

8.ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ:Το νέο ''λίκνο'' του Ευρωπαϊκού πολιτισμού στο ΝΒΑ με τη συμμορία των Γκαλινάρι, Μοζγκόφ,Ρούντι,Κουφού.Παίζει πολύ μοντέρνο μπάσκετ με ψηλά και χαμηλά σχήματα βασιζόμενο στην ταχύτητα που έχει σαν σύνολο.Εχουν την 2η καλύτερη επίθεση,το 2ο καλύτερο ποσοστό στα σουτ,πρώτοι στα κλεψίματα.Πολύ αποδοτική η συνεργασία των δύο πόιντ(Λόουσον-Μίλερ)η λειτουργικότητα της οποίας δίνει στον -Ευρωπαϊκών επιροών-Τζόρτζ Καρλ τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιεί πολύ ώρα μαζί.


9.Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ:Οπως είναι φυσικό ψάχνονται ακόμα.Εχουν πολλές δυνατότητες επιθετικά(5η ομάδα στην επίθεση,3η σε ποσοστό σούτ)ενώ το δίδυμο ''άσσων'' που λανσάρουν στην πεντάδα(Μπίλαπς-Πολ)τους κατατάσσει σχεδόν πρώτους(0.1 μόνο πίσω από τους Σίξερς)στον πίνακα με τα λιγότερα λάθη.Θέλουν δουλειά ακόμα αλλά είναι σημαντικό ότι μπήκε και ο Ρέτζι Εβανς τώρα στην ομάδα που θα δώσει πράγματα που λείπουν τώρα από το παιχνίδι των Κλίπερς.

-ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ:Στα πρόσφατα ματς με τους Μπουλς έδειξαν τα δόντια κάνοντας δήλωση και ξεπερνώντας την σοκαριστική-όπως ήρθε- ήττα από τους Χιτ.Η επίθεσή τους δουλεύει καλά με τον Τιγκ να ανταποκρίνεται ενώ έχουν επεκτείνει το ροτέησιον τους με περισσότερες εναλλακτικές στον πάγκο.Πραγματικά καλή ομάδα 2ου γύρου στη πόστ σίζον.Καλό ή κακό αυτό...?

11.ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ:Με τον Χάουαρντ στο ρόστερ παραμένουν ένας αρκετά αξιοσέβαστος αντίπαλος για κάθε ομάδα(4η καλήτερη άμυνα).Ολη όμως αυτή η ''δε ξέρω τι μας ξημερώνει'' κατάσταση  με το ενδεχόμενο τρέηντ ,τους έχει στιγματίσει επηρεάζοντας τη διάθεση και το παιχνίδι τους.



12.Λ.Α.ΛΕΗΚΕΡΣ:Είναι φανερό ότι με την επιστροφή του Μπάινουμ πρόκειται για άλλη ομάδα.Ο Μπράουν έχει άλλάξει το στυλ των Λέηκερς,οι οποίοι είναι καθαρά σύνολο που βασίζεται στην άμυνά του,έχοντας κατεβάσει σημαντικά τα ποσοστά των αντιπάλων και με δυνατό του σημείο το ριμπάουντ.Ο Κόμπι ρολάρει σιγά σιγά αλλά είναι εμφανές ότι υστερούν σε πόδια στην περιφέρεια.Θα βελτιωθούν και θα είναι ανταγωνιστικοί αλλά θέλουν κάτι παραπάνω για να κοιτάξουνη την κορυφή..


13.ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ:Εχουν αυξομειώσεις στην απόδοσή τους και αυτό φαίνεται κυρίως εκτός έδρας,που κάποτε ήταν η καλύτερη ομάδα.Παραμένουν καλοί στους τομείς που παραδοσιάκά ξεχώριζαν(1η ομάδα σε ποσοστό τριπόντων,καλοί στα σούτ,ψηλά στις ασσίστς)αλλά φέτος είναι πολύ πιό φανερό ότι απέχουν από την κορυφή.Θα διεκδικήσουν την Ατλάντικ με νύχια και με δόντια ξέροντας ότι στα πλέη-οφς έχουν τεράστιο ειδικό βάρος και κανένας δε θέλει να ματσάρει μαζί τους.Σούπερ οι Αλεν-Ρόντο.


14.ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ:Για να δούμε εάν το βατό πρόγραμμα του Γενάρη θα τους βοηθήσει να ρολάρουν.Τεράστιο πρόβλημα στον ''άσσο'' και από εκεί ξεκινάνε όλα.Γύρισε ο Σούμπερτ και αυτό θα βοηθήσει πολύ γιατί ο Φίλντς είναι σε χειμερία νάρκη(αποδοκιμάστηκε προχτές στο Γκάρντεν).Δεν έχει φανει η δουλειά που έγινε στην άμυνα από τον Γούντσον ακόμα.Οι νίκες θα είναι το καλύτερι γιατρικό ώσστε να βρούν ρυθμό και να δουλέψουν με λιγότερο άγχος τα προβλήματά τους.Πίεση από την αρχή στους ώμους του Ντ'Αντόνι.

-ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ:Μας έχουν αφήσει άναυδους,για να μη πούμε τίποτα άλλο..Αήττητοι στην έδρα τους βασιζόμενοι στην ποιότητα και το βάθος της φροντλάιν τους(2η σε μπλοκ επίσης) για αυτό και επιλέγουν χαμηλό ρυθμό δεδομένου του ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις και στα γκαρντ.Οσο περνά ο καιρός θα ''πατάει'' καλύτερα και ο Καντέρ.Δε ξέρουμε πόσο θα αντέξουν καθώς υπολοίπονται σε ποιότητα άλλων ομάδων που δεν έχουν ξεκινήσει καλά.Καλή δουλειά από τον Κόρμπιν.Βάζω στοίχημα ότι ο Σλόαν έχει ενσωματώσει μικρόφωνα σε όλη την ομάδα και τους κατευθύνει μυστικά..


16.ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ:Kάτι δε τραβάει.Το είπε και ο Νοβίτσκι..Δεν υπάρχει η ίδια σπίθα στα μάτια των παικτών και αυτό είναι σημαντικότερο από την απώλεια του Τσάντλερ.Πολύ αναιμική επίθεση,έχασαν και τον Κιντ τώρα.Ακούγεται ότι είναι το πραγματικό φαβορί για τον Ντουάιτ Χάουαρντ.Στην πραγματικότητα αυτή είναι η μόνη λύση..

17.ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ:Δείχνουν καλύτερη εικόνα διαλύοντας μάλιστα το Πόρτλαντ πρόσφατα.Ο Τζέντρι βλέπει πλέον τους καρπούς της δουλειάς του στην αλλαγή φιλοσοφίας,με τους Σανς να έχουν την 6η καλύτερη άμυνα στη λίγκα(!)με δύο λυκόπουλα (Νας-Χιλ,38 και 40 ετών αντίστοιχα)στη πεντάδα.Περιμένουν περισσότερα από τον Φράι.Κακός οιωνός οι φήμες για το μέλλον του Νας,του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.


-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ:Aμεεε...Το δίδυμο των 20αρηδων,Ιρβινγκ-Τόμπσον,έχει φέρει έναν αέρα φρεσκάδας στους Καβς που δουλεύουν σωστά με τον Σκοτ,έχοντας από πίσω παίχτες με εμπειρία στη λίγκα να τους βοηθήσουν.Ο Κάσπι δε τους έχει βγεί μέχρι στιγμής.Εχουν ξεκινήσει καλά,χτίζουν την ομάδα τους χωρίς άγχος καθώς είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν και οι ήττες κάποια στιγμή.

19.ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ:Κακό ξεκίνημα για την περσινή έκπληξη των πλέηοφς.Οι προσδοκίες ήταν άλλωστε μεγάλες για φέτος.Θα παίξουν καλύτερα στη συνέχεια.Εχασαν τον Ράντολφ βέβαια και θα πρέπει να δουλέψουν πολύ για καλύψουν αυτό το κενό.Θετικό ότι ο Παργκο έχει ανταποκριθεί καλά.


20.ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ:Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει το ρεκόρ τους.Παίζουν εξαιρετικά στην άμυνα όπου οι αντίπαλοι δυσκολεύονται να βρούν καλά σούτ .Εχουν χάσει 3 παιχνίδια στις λεπτομέρειες.Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η επιστροφή του Μπόγκατ που θα τους ανεβάσει πολύ.Σίγουρα έρχονται καλύτερες ημέρες.


21.ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ:Αποτελούν μιά εκ των πιό ''fun to watch'' ομάδες στη λίγκα με τον Ρούμπιο να θερίζει στο φαστ μπρέηκ τους.Εχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης,καλό προπονητή πλέον και έναν Λοβ να παίζει σε επίπεδο MVP.Θέλουν πολύ δουλειά για να φτάσουν να νικούν κυρίως κλειστά ματς.Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι ένα παρατεταμένο training camp για του χρόνου.


-ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ:Κανείς δεν τους υπολογίζει σοβαρά και αυτό είναι το πλεονέκτημα τους.Το δίδυμο Καλντερόν-Μπαρνιάνι είναι όλα τα λεφτά.Γενικά κρατάνε χαμηλά το τέμπο και βασίζονται στην άμυνά τους αλλά τους λείπει η δύναμη μέσα στη ρακέτα,ο παίχτης που θα ακουμπήσουν.Βρίσκονται σε δύσκολη περιφέρεια και δεν θα είναι εύκολο για αυτούς να κρατηθούν ψηλά.Θέλουν πολύ δουλειά στο επιθετικό κομμάτι.

23.ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ:Δεν είναι για πολλά φέτος αυτό είναι σίγουρο.Μέτρια ομάδα,ανταγωνιστική μόνο στην Arco arena με το δίδυμο Θόρντον-Εβανς να πετάει φωτιές.Επέλεξαν πολύ νωρίς στη σεζόν να αλλάξουν προπονητή στην ουσία για να εντάξουν τον Κάζανς πάλι πίσω.Γενικά μας μυρίζει ''ότι να'ναι'' κατάσταση..


24.ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ:Πέντε ήττες εκτός έδρας για τους Ρόκετς που έχουν μπλέξει με τον Μακχέηλ..Η έδρα τους παραμένει μια από τις πιό δυνατές στη λίγκα,αλλά η τριάδα Λόουρι(που δίνει σόου,πολύ βελτιωμένος)-Μάρτιν-Σκόλα δείχνει αβοήθητη και αποκομμένη από τους υπόλοιπους.


25.ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ:Εντυπωσίασαν αρχικά απέναντι στο Μαϊαμι(σε μια οριακή ήττα)αλλά μετά τους πήρε ο κατήφορος.Ομάδα με σοβαρά κενά.Ο Κεμπα Ουόκερ είναι το μόνο φωτεινό σημείο (πραγματικό ταλαντούχο παιδί).Ο Ογκουστιν έχει βελτιωθεί αλλά το πρόβλημα των Μπομπκατς όσο παράξενο και εαν φαίνεται είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και οι επιλογές του..


-ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΗΤ ΟΥΟΡΙΟΡΣ:Αυτοί και εαν άλλαξαν τη φύση τους..Με τον Μαρκ Τζάκσον στο τιμόνι  άφησαν το ραν εν γκαν και τις ταρζανιές και προσπαθούν να παίξουν κάτι διαφορετικό,δίνοντας προσοχή στο αμυντικό κομμάτι.Εχουν αντιμετωπίσει τραυματισμούς με τους δύο σταρ(Καρι-Ελις)για αυτό και έμειναν πίσω αρχικά.Για να δούμε..



27.ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ:Ναι ούτε φέτος θα διεκδικήσουν τίποτα,αλλά η προσπάθεια του rebuilding που κάνουν περιλαμβάνει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες νέους παίκτες.Είνα σε καλό δρόμο ώστε μετά την επόμενη διετία να είναι πάλι ανταγωνιστικοί.Ο Μπέν Γκόρντον χρειάζεται απελπισμένα μια καλή σεζόν και ο Στάκι με τον Πρίνς ανταλλαγή..


28.Ν.Ο. ΧΟΡΝΕΤΣ:Καλά αυτοί δεν έχουν καν διοίκηση..Πλάκα κάνουμε..Στη μετά-Πολ εποχή προσπαθούν να φτιάξουν την επόμενη ομάδα τους και ο Ερικ Γκόρντον είναι μια πολύ καλή αρχή καθώς αναμφισβήτητα πρόκειται από τους πολύ καλούς περιφερειακούς της λίγκας.Υστερούν σε χημεία γιατί γενικά το ρόστερ δεν είναι άδειο ή κάκιστο.Ο Μόντι Ουίλιαμς καλείται να βρεί άμεσα λύση,έχοντας μάλιστα τραυματία τον καλύτερό του παίκτη.

29.Ν.ΤΖ. ΝΕΤΣ:Kλάψε με μάνα κλάψε με..Χειρότερη από πέρυσι.Το κακό είναι ότι έχουν αποδεχθεί ότι είναι κακή ομάδα.Φαίνεται στις συνεργασίες τους,στον τρόπο που αναπτύσσονται.Το γενικό ναυάγιο κρατά τον Ντερόν χαμηλά(γι'αυτούς παράτησες τη Μπεσίκτας?Γύρνα στο Eurochallenge..)Ολοι στον οργανισμό περιμένουν το νέο γήπεδο και την επόμενη ημέρα από νωρίς στη σεζόν..


30.ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ:Αυτοί ή το Μαρούσι α νικήσουν πρώτοι..?Δεν είναι τόσο κακό το ρόστερ αλλά τους λείπουν συγκεκριμένα έμπειροι ρολίστες που θα δυναμώσουν το ομαδικό παιχνίδι.Παντελής έλλειψη ''έξυπνου'' μπάσκετ,τουλάχιστον μέχρι τώρα.

12 σχόλια:

  1. me aresei polli i paratirisi gia tin philadelphia. o winston tin echei sto no 1 (!!!) sta power ratings.
    http://waynewinston.com/wordpress/?p=1283

    chairetismous apo germania,
    stephanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη αναλυση φιλε.νομιζω οι σπερς μπορουν να παρουν τη δυση αρκει να κρατησουν μεχρι να γυρισει ο μανου.αλλες παρατηρησεις..
    1.τι κανει και φετος ο λοβ?
    2.ο ρουμπιο παιθζει καλυτερα στο ΝΒΑ παρα στην ευρωπη
    3.μηπως ο ροντο ειναι το καλυτερο πλεη στο πρωταθλημα?
    4.στη νεα υορκη δε βλεπω φως
    5.ποσο θα κραταει ο κομπε τη μετριαντζα των λεηκερς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Τον Wall πως τον βλεπεις? Αυτα τα φανταστικα coast to coast και τα αρχοντικα τελειωματα Θυμιζουν πολυ Rose. Τι potentional θεωρεις πως εχει?

    2) Μηπως οι Lakers να αφηναν Howard και να κοιτουσαν προς Love μερια? Ο Gasol μου φαινεται πολυ ταλαιπωρημενος φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις διαβασα κι αυτο.
    http://nba.sport24.gr/article/1568447/etoimazei-valitses-o-pau
    Με τους 2 ευρωπαιους αλλαζουν οι ισσοροπιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος φίλε, μπράβο πάντα τέτοια!
    Εγω είμαι φαν τον Χωκς αλλα δε ξέρω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσουν με τον Τιγκ (πότε επιστρέφει ο Χάινριχ;)...είναι κρίμα γιατί η τριάδα Τζόνσον, Σμίθ, Ηόρφορντ είναι πάρα πολύ καλή, ένα καλό πλέη μέηκερ θα τους απογείωνε
    Γενικά είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα, δες τουσ Νικς για παράδειγμα, είνα σίγουρο ότι θα βελτιωθούν, και κατά τι γνώμη μου οι Σίξερς θα αρχίσουν να πέφτουν (αν και τους έχω δει λίγο, δε τους έχω σε μεγλαή εκ΄τιμιση)...μακάρι όμως να κάνουν την έκπληξη
    Ατομικά, δεν βλέπω κάποιον να ξεχωρλιζει αυτή τη στιγμή, πλη φυσικά του Τζέημς που γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος, και του Κόμπε ο οποίοις παίζει για 3 μέχρι στιγμής σαν 25 χρονος. Μα είναι εξωφρενικό να έχουν τον Αρτέστ εκεί πέρα...έστω τον Κιριλένκο να είχαν θα ήταν μια κλάση παραπάνω.
    ΜΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dafno
    Γειά σου Στέφανε..Γερμανία από ποιά πόλη?Οι Σίξερς είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης.Φοβερή δουλειά από τον Κόλινς,δεν είναι τυχαίο αυτό που παρουσιάζουν..

    @gioxon
    Καλώς το φιλαράκι..Οι Λέηκερς αν μπορούσαν θα τον είχαν ήδη πάρει τον Λόβ ασυζητητί..Είναι και fan favourite στο Λ.Α. λόγω UCLA.Αλλά πολύ δύσκολα θα αφήσουν οι Γούλβς τέτοιο παίκτη..
    O Ουόλ είναι πολύ ταλαντούχος αθλητής από ένα πολύ καλό πρόγραμμα.Ταχύτητα,τελειώματα,καλός στο πικ εν ρολ και coachable που είναι βασικό.Εχει προοπτική αλλά δεν είναι εύκολο να γίνεις Ρόουζ σήμερα.Χρειάζεται χαρακτήρα και αυτό είναι το μεγαλύτερο εφόδιο του τωρινού MVP πάνω και από τα δυνατά του πόδια..Ο Ουόλ βιώνει μια δύσκολο κατάσταση στην Ουάσινγκτον ,ειδικά για νεαρό αθλητή της αξίας του και θα χρειαστεί αυτό το προσόν για να προχωρήσει..
    Το διάβασα και εγώ,δε ξέρω πόσο ισχύει..Εγώ πάντως θα το έπερνα το πακετάκι.Θα βελτιώσει τους Λέηκερς στο ''1'' πολύ και το χρειάζονται..

    @ΜΠΛΑ
    Γενικά η Ατλάντα είναι καλή ομάδα.Και ο Τζόνσον και ο Χόρφορντ είναι πολύ καλοί fundamental παίκτες,απ'αυτούς που μ'αρέσουν.O Χάινριχ είναι έτοιμος να προπονηθεί ελαφρά(χωρίς επαφές).Αναμένεται να μείνει έξω ακόμα ενα μήνα τουλάχιστον.Ο Αρτέστ είναι μαύρη τρύπα..Σαφώς με έναν π.χ. Κιριλένκο θα ήταν άλλη ομάδα οι Λέηκερς.Θεωρώ ότι εαν δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους(έχουν δείξει σταδιακή βελτίωση)και άλλο θα ψαχτούν για τρέηντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εστιαζω τοσο στους Lakers, αλλα στον Kobe! Θα ειναι πραγματικα κριμα αυτα τα 2-3 χρονια που του μενουν να μην τον θαυμασουμε σε μεγαλα παιχνιδια τελικων. Δεν του αξιζει να παρασυρθει απο την μετριοτητα των Lakers και να μεινει εκτος post-season. Θα ηθελα επισης να σε ρωτησω που κατατασσεις τον Kobe, απο εποχη Bird και μετα (για νωριτερα γνωριζω λιγα μονο πραγματα), στην ιεραρχια των θρυλων του αθληματος. Προσωπικα τον θεωρω τον κορυφαιο ΤΕΧΝΙΚΑ (ναι πανω ακομα και απο τον MJ) μπασκετμπολιστα που γνωρισε ο κοσμος. Η αρμονια των κινησεων του φανταστικη. To footwork του απλα ανεπαναληπτο. Ειδικα αυτο το pivot/spin move που ΜΟΝΟ αυτος χρησιμοποιει ειναι το masterpiece του. ΚΑΜΙΑ απολυτως αδυναμια στο επιθετικο παιχνιδι. Απο την στιγμη που ωριμασε στα 27-28 του και βελτιωσε τις επιλογες του, ειναι χαρμα ιδεσθαι. Θα τον εβαζα στο top 5 για πλακα! Υ.Γ.: Πλεονασμος να πω ποιος ειναι το νουμερο 1.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @gioxon
    Οι Λέηκερς θα βρίσκονται στη ποστ σίζον,το θέμα είναι πόσο μακριά μπορούν να πάνε.Θες τη γνώμη μου για τον Κόμπι?Θα σου πώ στα γρήγορα..Καμία σχέση με τον Τζόρνταν.Απολύτως καμία.Ο Τζόρνταν σκύλιαζε,ήταν ''αιμοβόρος'',σε μια μεταξύ τους μονομαχία στα prime τους θεωρώ ότι θα τον κατάπινε αμάσητο τον Μπράιαντ.Τεχνικά είναι κορυφαίος παίκτης αναμφισβήτητα και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.Το πού ακριβώς τον κατατάσσω θέλει πολύ κουβέντα,θα γράψουμε σχετικά στην πρώτη ευκαιρία.Ο Κόμπε -σαν καριέρα-θα μπορούσε να ακουμπήσει τον μύθο του Τζόρνταν εάν καταφέρει να πάρει ένα πρωτάθλημα απέναντι στους Χίτ.Το βλέπεις πιθανό...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εισαι λιγο υπερβολικος με τον kobe? οκ δν ειναι τζορνταν αλλα ειναι ο ο μονος που τον εχει αγγιξει.. σε σχεση με τον james ας πουμε ειναι πολυ ανωτερος... ποια η γνωμη σου για τον wade? συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Μιλάω για χαρακτήρα.Τεχνικά αρκετοί παίκτες πλησίασαν στο επίπεδο του Τζόρνταν,αλλά ο χαρακτήρας αυτού του ανθρώπου τον έκανε να δείχνει τόσο ανώτερο μέσα στο παρκέ.Ο Τζέημς δε μου αρέσει σαν παίκτης,αν και φέτος έχει δουλέψει πολύ,είναι πιο αποτελεσματικός και μπορεί να κυριαρχήσει.Ο Ουέιντ είναι κατ'εμέ ο καλύτερος παίκτηςψ στη λίγκα,όχι τώρα,αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια.Πάντα με γνώμονα το τι μπάσκετ παίζεται εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και γιατι δν προωθειται οπως ο james? ελεος πια με αυτον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το καλό είναι ότι έτσι όπως έχει χειριστει ο Τζέημς όλη αυτή τη δημοσιότητα,του έχει γυρίσει μπουμερανγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή