Athlenda

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

2013-14 ΝΒΑ PLAY-OFFS: Μ Υ Λ Ο Σ . .! !


Το τερέν των play-offs του ΝΒΑ έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο, με τις βόμβες να σκάνε παντού, στον πιο απρόβλεπτο πρώτο γύρο των τελευταίων ετών. Το Hoopfellas σχολιάζει..



Μόνο οι πρωταθλητές Χιτ κατάφεραν να περάσουν ατσαλάκωτοι τους Μπόμπκατς του Μάικλ Τζόρνταν στη μόνη σειρά από τις 8 συνολικά που η διαφορά ποιότητας και το ..προηγούμενο των συναντήσεων στην κανονική περίοδο δεν άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης για το φαβορί. Στις υπόλοιπες? Μπουρλότοοοοοοοοο....!

ANATOΛΗ

BULLS-WIZZARDS 1-4



Σχεδόν σκούπα για το Σικάγο, την οποία οι Μπούλς μάλιστα γλίτωσαν λόγω της καταπληκτικής βραδιάς του Ντανλίβι (35π. με 8/10 τρίποντα) στο τρίτο ματς. Οι ταύροι έχασαν από μια απλά καλύτερη ομάδα που κυριάρχησε σε όλη τη σειρά μέσα στο παρκέ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Ουίζαρντς κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους στα σημεία που υποτίθεται ότι το Σικάγο υπερείχε, μιας και η ομάδα του Ράντι Ουίτμαν έβγαινε συνεχώς πρώτη στη μπάλα βγάζοντας πολλά hustle plays που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι στην ποστ σίζον. Ο Θίμποντο δε μπόρεσε να ελέγξει την υπεροχή της Ουάσινγκτον σε φρεσκάδα και athleticism, συνάντησε μεγάλα προβλήματα στο μπακόρτ όπου αποδείχτηκε ρηχό και άστοχο την ώρα που ο Ουίτμαν έβγαζε πίσω από τους Ουόλ-Μπιλ τον Αντρέ Μίλερ (εξαιρετικός στα 2 πρώτα ματς) ενώ οι "Ταύροι" έχασαν τη μάχη των ριμπάουντς καθώς το δίδυμο Γκόρτατ-Νένε αποδείχθηκε too much ειδικά από τη στιγμή που -όπως αποκαλείφθηκε- ο Νόα έπαιζε τραυματίας. Οι Ουίζαρντς εντυπωσίασαν με την ποιότητα που έβγαλαν σε αυτή τη σειρά, την ικανότητα τους στο ανοιχτό γήπεδο και στο να κερδίζουν ακόμα και στην άσχημη επιθετικά βραδιά σε σημείο που πολλοί μιλούν για το dark horse της Ανατολής.. Γιατί όχι? Φαίνονται σε stroke, έχουν ποιότητα,φρεσκάδα και παίζουν ισορροπημένο μπάσκετ. Ίσως, με τα τωρινά δεδομένα, να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να προβληματίσει το Μαϊάμι.. Για τους Μπούλς που είχαν θέμα στο επιθετικό κομμάτι, ο Γκίμπσον τα έδωσε όλα όντας ο κορυφαίος παίκτης της σειράς για την ομάδα του. Πάνω σε αυτόν και τον Νόα θα χτίσει ο Θίμποντο την επόμενη σεζόν στη φροντκόρτ περιμένοντας και τον Μίροτιτς ως μπαλαντέρ στις 2 θέσεις των φόργουορντς..

PACERS-HAWKS 2-3



Πολύ κλάμα.. Η Ιντιάνα είναι πραγματικά "άρρωστη" εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι φανερό ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τα αποδυτήρια και τις σχέσεις των παικτών. Το πράγμα δε "τσουλάει".. Οι Χοκς είναι εξαιρετικοί. Ξέρουν ότι απέναντι τους έχουν μια "μακριά" ομάδα (σωματοδομικά) και από το πρώτο λεπτό της σειράς στόχευσαν να ανοίξουν τις αποστάσεις στο μισό γήπεδο. Ποντάρουν για αυτό πολύ στο τρίποντο από όπου και σουτάρουν με τεράστια αυτοπεποίθηση συμπληρώνοντας με εξαιρετικό spacing. Η δήλωση του Τζόρτζ μετά τη νίκη της ομάδας του στο τέταρτο παιχνίδι ("Κουράστηκα..Δε μπορώ να τους κυνηγάω άλλο στην άμυνα") τα λέει όλα. Ο Πέρο Άντιτς (ναι, αυτός) έχει εξαφανίσει τον πολύ Ρόι Χίμπερτ (έχει περισσότερα φάουλ από το άθροισμα καλαθιών και προσωπικών βολών στη σειρά) εν απουσία  του οποίου από το παρκέ η Ιντιάνα παίζει καλύτερα.. Σούπερ ο Πολ Μίλσαπ τον οποίο οι Πέησερς δυσκολεύονται πάρα πολύ να ματσάρουν. Κλειδί και έξτρα παίκτης από τον πάγκο, η περυσινή πρόταση του Hoopfellas για Παναθηναϊκό (μέσα της σεζόν) Σέλβιν Μακhttp (://hoopfellas.blogspot.gr/2013/02/deadline.html) .. Η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη για την Ιντιάνα λόγω εικόνας όχι λόγω 2-3.. Ο Βόγκελ είναι καλός προπονητής αλλά στη συγκεκριμένη σειρά δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί το πλεονέκτημα του μεγέθους που έχει γυρίσει μπούμερανγκ για την ομάδα του, η οποία χρειάζεται πέρα από αυτό και ένα σοκ ενόψει του do or die game 6.. Γνώμη μου, η Ιντιάνα πρέπει να "χαμηλώσει". Έξω Χίμπερτ, μέσα Σκόλα, σχήματα με Τζόρτζ-Τέρνερ στα φόργουορντς ώστε να κυνηγήσει και να μαρκάρει καλύτερα τα περιφερειακά σουτ. Δε υπάρχει πλεονέκτημα μεγέθους έτσι κι αλλιώς.. Η σειρά αυτό δείχνει.

RAPTORS-NETS 3-2



Οι Νετς έχουν μεγάλο θέμα με το να ελέγξουν την ενεργητικότητα των Ράπτορς όσο προχωράει η σειρά, παρά τις undersized lineups του Κιντ. Οι "Καναδοί" έχουν κυριαρχήσει στο κομμάτι των ριμπάουντ όπου η φροντκόρτ των Γκαρνέτ-Πιρς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους Βαλαντσιούνας και Αμίρ Τζόνσον. Ειδικά ο Τζόνσον πηγαίνει αρκετά καλά πάνω στον Πιρς μιας και έχει τα πόδια να ακολουθήσει τον Truth μακριά ενώ του δημιουργεί παράλληλα μεγάλο πρόβλημα με την υπεροχή του ψηλά. Ο Λόουρι είναι εξαιρετικός και ο Ντε Ρόζαν σκοράρει με μεγάλη σταθερότητα. Παρ'όλα αυτά ίσως το παρών σκηνικό είναι φτιαγμένο για να αποδείξουν κάποια πράγματα οι Νετς και να φανεί το περίφημο mentality που έφεραν οι Πιρς-Γκαρνέτ από τη Βοστόνη. Ο τύπος έχει πέσει πάνω τους μετά το 5ο ματς όπου οι Νετς χωρίς αυτούς στην 4η περίοδο γύρισαν από το -22 τελειώνοντας το δωδεκάλεπτο με σκορ 44-24, χωρίς βέβαια αντίκρυσμα. Γενικότερα τίθεται το ερώτημα εάν το Μπρούκλυν πρέπει να βάλει τα γρήγορα πόδια του Άλαν Άντερσον και το κορμί του Πλάμλι περισσότερα λεπτά στο παρκέ όμως οι δύο γερόλυκοι ζουν για τέτοια ματς και καταστάσεις και νομίζω πως η σειρά έχει ψωμί ακόμα. Μένει να φανεί η "αλήθεια"..

ΔΥΣΗ

CLIPPERS-WARRIORS 3-2



Είναι πραγματικά κρίμα που η πιο αμφίρροπη (τουλάχιστον αρχικά) σειρά του πρώτου γύρου, με δύο αντιπάλους-διεκδικητές του τίτλου να έχει στιγματιστεί με τα ρατσιστικά σχόλια του Στέρλινγκ, τα οποία όπως έχετε καταλάβει παίζουν μεγάλο ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι των αγώνων. O αντίκτυπος στα παιχνίδια 4 και 5, τεράστιος. Ενώ λοιπόν στο 4ο ματς η ομάδα του Ρίβερς έβλεπε ανήμπορη τον Κάρι να ασελγεί πάνω της, στο επόμενο ματς το "ενωτικό" κατά του Στέρλινγκ κλίμα επηρέασε και τον αντίπαλο μιας και ξαφνικά οι παίκτες των Κλίπερς έγιναν η συμπαθέστερη ομάδα του πλανήτη.. Το Γκόλντεν Στέητ παρά την απουσία του Μπόγκουτ έχει κερδίσει τη μάχη των ριμπάουντ και παράλληλα ο Τζάκσον βρήκε στο πρόσωπο του Ντρέημοντ Γκρίν τον παίκτη που θα μείνει μαζί με τον Γκρίφιν στην άμυνα της ομάδας (όσο αυτό είναι εφικτό). Το θέμα είναι ότι οι πολεμιστές κάνουν πολλά λάθη και απέναντι στην ομάδα με το ποιοτικότερο και πιο βαθύ μπακόρτ στη λίγκα αυτό δεν είναι καλός οιωνός.. Θεωρώ ότι οι Ουόριορς θα μπούν σήμερα με μεγάλη ορμή την οποία όμως θα πρέπει (οι ίδιοι) να διαχειριστούν γιατί οι Κλίπερς θα προσπαθήσουν να τους στρεσάρουν και τελειώσουν τη σειρά. Πιθανό 7ο ματς πάντως. Το προγνωστικό μου από την αρχή της σεζόν ισχύει αν και το θέμα-Στέρλινγκ και ο τραυματισμός του Μπόγκουτ είναι σημαντικοί παράγοντες. Όποιος περάσει πάει για πολλά..

SPURS-MAVS 3-2



Το εκπληκτικό τρίποντο του Βινς Κάρτερ έδειχνε να αλλάζει το μομέντουμ της σειράς, με τη νίκη των Μαβς στο τρίτο ματς, όμως οι Σπερς "γύρισαν" την κατάσταση και πήραν πάλι κεφάλι. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά αυτή τη στιγμή καθώς το Ντάλας βγάζει το καλύτερο του πρόσωπο, σουτάροντας καταπληκτικά και παίζοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση απέναντι στο Νο1 της λίγκας, απόσταγμα της εμπειρίας των παικτών του. Ο Πόποβιτς έχει καταλάβει βέβαια ότι για να καταβάλλει τους Μαβς πρέπει να βασιστεί στην άμυνα του. Όσο μπορεί να τους κρατάει χαμηλά ελέγχει το παιχνίδι. Το τεράστιο βάθος του Σαν Αντόνιο (ο πάγκος οδήγησε τη λίγκα σε πόντους και τελικές στη κανονική περίοδο) κάνει σπουδαία δουλειά στο να ανοίγει τον ρυθμό, την ώρα που από την άλλη μεριά ο Βινς Κάρτερ έχει ξανανιώσει και κάνει σπουδαία παιχνίδια. Πολύ σημαντικός παράγοντας η κατάσταση του Τζινόμπιλι που δείχνει φρέσκος και αρκετά άνετος στο να πάει προς τα μέσα και να τελειώσει, απόρροια της συντήρησης του στη regular season. Το Ντάλας έχει ποιότητα και χιλιόμετρα στην ποστ σίζον για να σταθεί δίπλα στους Σπερς αλλά κάτι μου λέει ότι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στα δύο προηγούμενα ματς..

THUNDER-GRIZZLIES 2-3



Καταπληκτική σειρά, με την κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες να γίνεται πλέον classic.. To προχθεσινό ματς ήταν το τέταρτο συνεχόμενο που πήγε στην παράταση σε σύνολο πέντε αγώνων.. Το Μέμφις είναι Η ομάδα. Βγάζει τεράστια ψυχικά αποθέματα όταν βρίσκεται θεωρητικά από κάτω και μια σκληράδα που δεν υπάρχει στη λίγκα. Οι περιφερειακοί του κάνουν καταπληκτική δουλειά, με τον Άλεν να έχει χαλάσει το μυαλό του Ντουράντ και μαζί με τον Κόνλεη να βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο αμυντικό μπακόρτ του ΝΒΑ. Τα ποσοστά της Θάντερ έχουν πέσει σημαντικά (μόνο 9 φορές στη κανονική περίοδο η Οκλαχόμα σούταρε κάτω από 40% και όμως απέναντι στους Γκρίζλις δυσκολεύεται να πιάσει αυτό το νούμερο..) ενώ το low mistake basketball του Μέμφις δε τους δίνει καταστάσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Όλα είναι ανοιχτά βεβαίως. Το έκτο ματς θα είναι πόλεμος αν και οι Γκρίζλις στο παρελθόν έχουν δείξει ότι μπορούν να ελέγξουν τέτοια οριακά παιχνίδια. Τοπική εφημερίδα της Οκλαχόμα έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίσει τον Ντουράντ "αναξιόπιστο".. Αυτό από μόνο του είναι σοβαρό κίνητρο..

ROCKETS-BLAZERS 2-3 



Το Πόρτλαντ έχει το πάνω χέρι και μια καλή ευκαιρία να καθαρίσει τη σειρά στο σπίτι του, στο έκτο ματς. Ο Όλντριντζ ξεκίνησε με διαστημικές εμφανίσεις, με τον Μακχέηλ να επιμένει να στέλνει μεγάλα κορμιά πάνω του. Μη γελιόμαστε όμως.. Οι Ρόκετς απλά δεν παίζουν άμυνα. Βασικά είναι τραγικοί σε αυτό το κομμάτι και τέτοιες ομάδες σπάνια έχουν μεγάλη τύχη στην ποστ σίζον. Ο μόνος που παλεύει σε αυτό το κομμάτι είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος έχει κολλήσει πάνω στον Ντάμιαν Λίλαρντ χωρίς πάντα αυτό να έχει αποτέλεσμα καθώς οι ικανότητες του πόιντ γκαρντ των Μπλέηζερς είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Έκπληξη για το Χιούστον (που κυριαρχεί στα ριμπάουντς)  η έξτρα βοήθεια από τον Τρόι Ντάνιελς (ο οποίος κέρδισε ένα παιχνίδι στο τέλος μάλιστα), ένα παιδί που μέχρι πρότινος ήταν στη D-League ενώ ο Λιν ήταν ο παράγοντας-Χ στο τελευταίο ματς.. Τα παιχνίδια πάνε σε μεγάλα σκορ και οι Ρόκετς θα χρειαστούν μεγάλη εμφάνιση από τον Χάρντεν (προκλητικά αδιάφορος στα μετόπισθεν) και αμυντικά από τον Χάουαρντ για να μείνουν ζωντανοί στο επόμενο ματς. Η σειρά πάντως έχει πολύ τρέλα..

127 σχόλια:

  1. Έπιτέλους Jim ! Τρομερός πρώτος γύρος ειδικά τα εναπομείναντα ζευγάρια , μπορούν όλα να πάνε στο 7ο παιχνίδι (αν κ δεν το βλέπω).
    Εγώ βλέπω Ατλάντα , Πόρτλαντ , Κλίπερς (στο 7ο) κ τέλος μίκρο προβάδισμα σπέρς.

    Rigaudeau

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου παιχταρά μου.. Τι να λέμε, μύλος γίνεται. Κρατάω τα προγνωστικά σου, θα τα τσεκάρουμε στη πορεία..

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Μια ομαδα αποφασισε να παιξει για να κερδισει στο ΝΒΑ. Οι οχι και τοσο λαοφιλεις Ραπτορς ειναι απο σημερα το πουλεν πολλων Ευρωπαιων. Επιτελους μια ομαδα αποφασισε να κανει φαουλ ενω ηταν μπροστα με 3 και 9 δευτερολεπτα να απομενουν. Μετα το φιασκο των Σπερς στους περσινους τελικους νομιζω οτι και αλλες ομαδες θα ακολουθησουν το παραδειγμα ειδικα στα play-off. Τα 3ποντα που στελνουν τα ματς σε παρατασεις και τα 4ποντα που χαριζουν οι αμυνες τελευταια ειναι μονο για τα τοπ-10. Σε ενα πρωταθλημα οπου τα κεφαλοκλειδωματα ειναι απλα φαουλ, το να κατεβαζεις σαν παλαιστης τον αντιπαλο που παει για καλαθι ειναι απολυτως θεμιτο και το να κατεβαζεις τα χερια στην προσπαθεια αντιπαλου για καλαθι ειναι φαουλ μονο οταν το θελουν οι διαιτητες και πανω απο ολα το Hack-a-Howard( Shaq ή Jordan(DeAndre) ή οποιον αλλο) θεωρειται τακτικη, ειναι ντροπη (ακουσον, ακουσον) να κανεις φαουλ για να κερδισεις. Ενα μεγαλο μπραβο στους Ραπτορς και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα τους.
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει πολύ κουβέντα αυτό.. Η οπτική σου δεν είναι λάθος αλλά από την άλλη έτσι παίζουν το παιχνίδι από εκεί. Πάνω από όλα είναι αυτό.. Σίγουρα το να χακάρεις έναν ψηλό δε σε τιμά και δημιουργεί απορίες όταν για παράδειγμα δε κάνεις φάουλ στο τέλος..

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά εκπληκτικός πρώτος γύρος!!
    Ειδικά στη Δύση όλες οι σειρές είναι μία και μία!
    Οι Spurs πιστεύω θα εκμεταλευτούν την έδρα τους και λόγω του πολύ δυνατό πάγκου θα περάσουν το Dallas που έχει σταθεί πολύ καλύτερα απ'οτι τους περίμενα.
    Οι Blazers θα τελειώσουν τη σειρά και το αξίζουν με το παραπάνω. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η κόντρα με τους Spurs στον επόμενο γύρο.
    Οι GSW με απογοήευσαν και βλέπω τους Clippers να προκρίνονται στον επόμενο γύρο. Μόνο και μόνο λόγω Griffin μου είναι αδιάφοροι...
    Ότι και να πεί κανείς για τον Durant είναι λίγο. Πιστεύω στα υπόλοιπα της σειράς θα αποδείξει την μεγάλη κλάση του και θα οδηγήσει την Οκλαχόμα στους τελικούς της περιφέρειας. Στο Memphis πλέον υπάρχει η πολύτιμη εμπειρία απο πέρσυ βέβαια...

    Με την Ανατολή δεν ασχολούμε αφού δεν υπάρχει Derrick Rose και Chicago Bulls. Ελπίζω φέτος να πάνε στη Δύση τα δαχτυλίδια, το αξίζουν εκεί τα παιδιά!!

    Y.Γ Έ τον Τρινκέρι την ροκάνισε τη διαφορά...
    Jim για πές τπτ και για το θέμα του Nik στο NBA. Η ποινή δεν ισχύει στη FIBA και λογικά θα το έχουμε το καλοκαίρι αλλά αστεία πράγματα απο το NBA αυτές οι τιμωρίες...

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νταλί.. Περίμενες δηλ. το Γκ. Στέητ να περάσει αέρα τους Κλίπερς??

      Διαγραφή
    2. Πολλες καλησπερες στην παρεα. Αν ειχαν τον μπογκουτ θα περναγανε αερα τωρα ειναι 55-45 υπερ των κλιπερες :)

      Διαγραφή
  4. Νετς και Ουόριορς θα ανατρέψουν τα σκορ και θα περάσουν

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκουρού μου εσύ.. Πιστεύω οι Νετς μπορούν να δώσουν καλύτερη σειρά με τους Χιτ..

      Διαγραφή
  5. Μια ανάρτηση που την περιμέναμε Jim!
    1. Εντυπωσιακή Ουάσιγκτον, τους έπνιξε τους ταύρους. Φοβερός Νενέ, δεν ήξερα πως έχει στο ρεπερτόριό του τόσες κινήσεις.
    2. Απίστευτα κακή η Ιντιάνα, δεν δείχνει πως μπορεί να γυρίσει τη σειρά. Φαίνεται πως την έχει η Ατλάντα.
    3. Είμαι φουλ με Μπρούκλιν σ αυτή τη σειρά, προβλέπω Game 7.
    4. Περίεργη σειρά μετά τα γεγονότα, όποια κ να περάσει από Γκολντεν Στειτ ή Κλίπερς είναι συμπαθέστατη ομάδα. Έχουν γίνει παιχνιδάρες!
    5. Σαν Αντόνιο, αδυναμία μεγάλη, μακάρι να φτάσουν μέχρι το τέλος. Ο πάγκος τους είναι πολύ σημαντικός ώστε να δίνει ανάσες σ αυτούς που τις χρειάζονται.
    6. Αμφίρροπο το Μέμφις-Οκλαχόμα. Πολύ σκληρή ομάδα το Μέμφις τους έχει κολλήσει στον τοίχο. Παρόλο που πέρυσι τους υποστήριζα στα πλει-οφ, θέλω να δω το Ντουράντ να συνεχίζει...
    7. Περνάει κ το Πόρτλαντ, ίσως κ να τους αδικεί το σκορ.

    ΥΓ: TOR, WSH, ATL στους ημιτελικούς της Ανατολής; Too easy for Miami
    ΥΓ2: Jim, συμφωνείς με το ότι προκρίνονται στα playoffs 8+8 ομάδες κ όχι οι 16 με τα καλύτερα ρεκόρ; (μεγάλη συζήτηση..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον.. Το Υ.Γ2 είναι ένα ακόμα θέμα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση του προγράμματος στη regular season..

      Διαγραφή
  6. Teague και Millsap όλη η ομάδα της Ατλάντα.Αυτόν τον Stephenson δεν μπορώ να τον βλέπω.O Hansbrough που έφυγε θα μπορούσε να ρίξει λίγο ξύλο στη ρακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι ρε Warriors...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Jimάρα, άπαιχτος!!!
    Μερικά σχόλια :
    1. Γράφεις ότι ο Μίροτιτς θα καλύψει τις 2 θέσεις των F στους Bulls. Υπάρχει περίπτωση να παίξει στο 3; Από ό,τι έχω καταλάβει και στο ΝΒΑ η τάση είναι να βλέπουμε χαμηλά και αθλητικά σχήματα. Πώς θα πάει στο 3 ο Μίροτιτς;
    2. Για το Μανού. Τα ίδια σκέφτηκα όταν είδα το βίντεο που ανέβασες στο FB. Πόσο εύκολα πάει στο drive, πόση ενέργεια έχει και πώς γυαλίζει το μάτι του. Κι όλα αυτά ενώ είναι 37.
    3. Και μόνο ότι πολλές σειρές πάνε στο 7ο ματς σημαίνει πολλά. Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του ΝΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ 77..! Μίλησα πριν 2-3 μήνες με ένα τύπο πολύ κοντά στην κατάσταση και μου είπε ότι οι Μπούλς πολύ πιθανό να παίξουν τον Μίροτιτς και στο "3" σταδιακά, δεδομένου ότι στο "4" θα προωθήσουν στάρτερ και με χοντρά φυσικά λεπτά τον Γκίμπσον. Δεν υπάρχουν τάσεις όταν είναι το οικονομικό κομμάτι στη μέση. Εδώ ο Ασίκ παίζει "4" 77 για να μη πέσει το status του και να μετρήσει στην αγορά ως starter.. Tι να λέμε.. Πάντως τον πιστεύουν πολύ τον Μίροτις.

      Διαγραφή
  9. Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, τώρα δεν γίνεται απλώς πανικός, γίνεται της που@#$@#ς !!!! Όλες οι σειρές στο 3-3 και πάμε για το 7ο match-point. Λογικά Indiana και Oklahoma θα περάσουν, αλλά το LAC-War δεν το παίζω ούτε στοίχημα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζιμ εδώ Ντητρόιτ, μαύρα χάλια φέτος. Είμαστε μια από τις απογοητέυσεις της χρονιάς αν όχι η μεγαλύτερη βάσει ταλέντου. Τέλοσπάντων... Φέτος γίνονται ίσως τα καλύτερα πλέι-οφς των τελευταίων ετών. Δεν μπορείς να ποντάρεις σε κανέναν,ίσως εκτός του Μαιάμι.

    Θα ήθελα πολύ να δω στον επόμενο γύρω τους Νετς με τους Χιτ ,τους Σπερς με τους Ρόκετς του μεγάλου Λίλαρντ και Τους Ουόρριορς με την Οκλαχόμα.

    Για τον Μίροτιτς που γράφεις πιστέυεις ότι ένας παίκτης που μόλις "σκληραίνουν" τα ματς εξαφανίζεται,όσο ταλαντούχος και να είναι,μπορεί να ανταπεξέλθει στα δυνατά κορμιά των αμερικανών; Για αυτό τον "περιμένεις" σαν τριάρι; Μήπως όμως έτσι χάσει το μεγάλο του πλεονέκτημα και εκτίθεται στην άμυνα;

    Για Μποχωρίδη πιστέυεις ότι μπορεί να παίξει κάποια στιγμή εκέι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να παίξει πρώτα εδώ ο Μποχώ.

      Με τα τωρινά δεδομένα που φαντάζει άκρως απίθανο.

      Διαγραφή
    2. Σούλη και εγώ απογοητεύτηκα πλήρως με Πίστονς.. Για Μίροτιτς απάντησα από πάνω στον 77.. Άτομο με γνώση της κατάστασης μου είπε πριν μερικούς μήνες ότι οι Μπούλς θα προσπαθήσουν να τον ανεβάσουν για κάποια λεπτά και στο "3". Θα δείξει..

      Διαγραφή
  11. Πρόβλεψη μου έτσι όπως είδα τι χθεσινές σειρές για το 5ο ματς...
    Ατλάντα-Οκλαχόμα-Γκόλντεν Στέιτ

    Στα υπόλοιπα δεν έχω τόσο ισχυρή γνώμη γιατί δεν τα έχω δει και τόσο΄..Πιστεύω οι Σπερς εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν, νομίζω προβάδισμα έχει και το Πόρτλαντ.Το άλλο είναι πολύ αμφίρροπο..Με το ζόρι θα έλεγα Τορόντο..

    Πάντως έχοντας δει αρκετούς φετινούς αγώνες στα πλέιοφ μου κάνει εντύπωση,το πόσο εύκολα παραδίνονται πνευματικά και αποδέχονται την ήττα κάποιες ομάδες ακόμα και στην postseason....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο peris.. Βλέπεις Χοκς δηλ. στο 7ο ματς? Περίεργη σειρά πάντως, όλα γίνονται.

      Διαγραφή
    2. Δε γινόταν να μη βάλω και μια έκπληξη...:P
      Και οι Πέισερς δεν μου άρεσαν καθόλου έτσι όπως τους είδα,δυνατή και σκληρή ομάδα η Ατλάντα,θέλει παραπάνω σοβαρότητα και θάρρος.

      Διαγραφή
  12. εχει τυχη το σαν αντονιο για τον τιτλο?πολυ συμπαθης η προσπαθεια εκει του ποποβιτς.πολυ μπασκετικη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=VmP4eZWFFyo

    Αρης Παρτιζαν 1984 Γκαλης 27 χρονων Γιαννακης 25 χρονων και Βρανκοβιτς 20!

    Απιστευτα πολλα βιντεο στο καναλι του φιλου του αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
    ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ:
    BULLS-WIZZARDS: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΤΖΟΝ ΓΟΥΟΛ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΣ (ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ Νο1 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ)...ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ, ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.
    PACERS-HAWKS: Ο ΠΕΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ...ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΕΓΙΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ...
    RAPTORS-NETS: ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΡΑΠΤΟΡΣ...ΝΕΑΝΙΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΡΣ ΚΙ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
    CLIPPERS-WARRIORS: ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΟ ΝΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ (Ο ΣΟΦΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ)...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΡΥ...
    SPURS-MAVS 3-2: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΤΑΛΛΑΣ)...ΜΑΝΟΥ Ή ΚΑΡΤΕΡ...ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
    THUNDER-GRIZZLIES 2-3: ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΤΖΙΜ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΜΦΙΣ...ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΒΑΡΕΤΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΕΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ)...
    ROCKETS-BLAZERS: ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΝΤΕΝ...ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...ΟΙ ΡΟΚΕΤΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΡΤΛΑΝΤ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΛΙΛΑΡΝΤ...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ...
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΥΓ.:ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΖΟΡΝΤΑΝ-ΛΕΜΠΡΟΝ...ΡΙΣΠΕΚΤ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερες,το χαλι εχει στρωθει για θριπιτ του μαιαμι,ο χιμπερτ αγνωριστος με τον ουεστ να τραβαει το κουπι,οι γεροντες των νετς παιδευονται με τους ντεροζαν κ'λαουρι ενω η ουασινγκτον μιαζει υποψηφια για τελικους ανατολης(ποιος θα το πιστευε)-στη δυση νομιζω οτι το σαν αντονιο θα περασει σημερα,οσο μετριος κιαν ειναι ο σπλιτερ ο νταλαμπερτ και ο ντεχουαν μπλερ ειναι μηχανες φαουλ...πολυ αγαρμποι και οι 2 και χωρις ψηλους δεν κερδας ομαδα ποποβιτς με τραβηγμενα σουτ των ελις-νοβιτσκι.Οι κλιπερς λογικα θα περασουν η οκλαχομα ελπιζει πολυ στη βοηθεια του ρουκι στιβεν ανταμς στους ψηλους και στα λιγοτερα σουτ ουεστμπρουκ.... ενω μακραν το ποιο ισσοροπημενο ζευγαρι ειναι το ροκετς-πορτλαντ,ελπιζω η ομαδα απ το ορεγκον να τα καταφερει,το χιουστον και να περασει θα εξαρταται απ το πως θα αντικριζει στο καθρεφτη τα μουσια του ο χαρντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα........
    λος αντζελες-κλιπερς....οποιος και να περασει ειναι δικαιο,ομαδαρες για πολυ ψηλα(διακαιωνεσαι τζιμ)
    ατλαντα-πεισερς.....το αξιζει η ατλαντα,αλλα θα περασουν οι πεισερς,οι οποιοι αν δεν βελτιωθουν θα χουμε συντομα σκουπες,πραγματικα πονανε τα ματια μου
    οκλαχομα-μεμφις.....συμφωνω απολυτα με το φιλο ζεν μαστερ ειχα δει ολα τα περσινα παιχνιδια μεταξυ τους,σε κοιμιζει το μεμφις...δε λεω καλη ομαδα ,αλλα βαρετη
    τοροντο-νετς........ωραια ομαδα το τοροντο αλλα απο τη στιγμη που οι πεισερς δεν μπορουν καλυτερα να δουμε το μπρουκλιν απεναντι στο μαιαμι
    πορτλαντ-χιουστον.....οτι να ναι ομαδα το χιουστον των αστερων,αποψε περνανε οι μπλειζερς
    σαν αντονιο-νταλας......ο ποποβιτς κανει τη διαφορα
    Υ.Γ η ομαδα μου οι μπουλς του χρονου θα επανελθουν πολυ ψηλα........stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι φιλε stonerook να επιστρεψουν για τα καλα οι ''ταυροι'' και μαζι μ αυτους αυτη η παιχταρα ο Rose .Το καλοκαιρι θα ειναι κομβικο πιστευω,ειδικα αν χτυπησουν καρμελο που ακουγεται....
      Δεν μπορω να βλεπω τον αχωνευτο με το νο6 να κυριαρχει...

      Διαγραφή
    2. με γκιμπσον,νοα,ροουζ,μιροτιτς εχει την βαση....απλα πρεπει να βρουν ενα δυαροτριαρι που να σκοτωνει........κατι σε κλει τομσον των γουοριορς......και να μεινουν υγιεις γιατι τελευταια η τυχη τους εχει εγκαταλειψει.....stonerook

      Διαγραφή
    3. Πρεπει να κανουν κινηση για Carmelo πιστευω θα ανεβουν επιπεδο...Θα μπορουν να εχουν και σκορ απο περιφερεια και λιγο ποστ επιθεση...Τωρα που θελουν να βαλουν τον Mirotic και λιγο στο 3 λες να εχουν στο μυαλο τους τον ρολο του Kukoc;;;;;; ιεροσυλια το ξερω αλλα μου περασε ως σκεψη

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...
      Ο ΜΙΡΟΤΙΤΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΖΙΚΑΛ ΓΚΕΙΜ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ...ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΙΡΟΤΙΤΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΝΒΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  17. Από Τζιμ στο facebook (αντιγράφω)

    Το εκπληκτικό τρίποντο του Λίλαρντ στην εκπνοή στέλνει το Πόρτλαντ στον 2ο γύρο..

    PS: Ρε Μακχέηλ, με +2 και 0.9 (γνωρίζοντας ποιός θα πάρει το σουτ..) για τη λήξη μια "αλλαγή" χρειαζόσουν.. Το Χιούστον προδόθηκε και πάλι από την άμυνα του..

    https://www.youtube.com/watch?v=V2GJ2PwXQ4E

    katash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προγνωστικά για εβδομα ματς.

    νετς, ουοριορς, σπερς, πέησερς από εμένα

    johnyq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. raptors,spurs,clippers,pacers

    ΜΑΝΟS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. LA-GS 50-50
    TORONTO-BROUKLYN 55-45
    SPURS-MAVS 70-30
    PACERS-HAWKS 65-35

    BOUN GATSAS3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAI THUNDER MEMPHIS 65-35

    BOU GATSAS3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. BOU GATSAS3 Νομίζω περνάει το Μέμφις. Παράταση εννοείται..

    johnyq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουπς! Ξέχασα την Οκλαχόμα

    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://www.youtube.com/watch?v=yIWcIs5f3lU

    Δείτε τι κάνει ένας παίκτης όταν βαριέται...

    Έκατσε ο Ούκιτς κι έφτιαξε βίντεο με τα 5 ολόκληρα καλάθια που έχει βάλει από το post εδώ και 2 χρόνια στην Ευρωλίγκα.
    Μιλάμε για τρελό κάψιμο το παλικαράκι. Προπόνηση δεν πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα πλάκα 10 εκατοστά πιο ψηλός να ήταν και δεν θα παιζόταν στο ποστ.

      Διαγραφή
    2. 8.56 kαι εσυ δεν πας πισω.

      Διαγραφή
    3. Πλάκα πλάκα αλλα αν εκμεταλεύαμε το ποστ του ουκιτσ λιγο παραπανω δεν θα ήταν ασχημα

      Διαγραφή
    4. 12:51 γιατί να είχε μόνο 10; Εγώ λέω με 15 ποντάκια ακόμα θα ήταν εκπληκτικός 7φούτερ. Και με 25 θα ήταν 2.21 και θα ήταν ο νέος Σαμπόνις. Άτυχο αυτό το παιδί.

      Διαγραφή
  25. γκολντεν στειτ,μπρουκλιν,σαν αντονιο,ιντιανα,oκλαχομα.....εχω παντως την αισθηση οτι θα γινει μια μεγαλη εκπληξη εδω που εφτασαν τα πραγματα....ξενυχτι που θα πεσει παντως,ορεξη να χουμε....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με 0.9 δεύτερα και στην άμυνα, προφανώς και δεν θα κάνεις επίθεση. Επομένως ποιος ο λόγος να έχεις μέσα τον χειρότερο αμυντικό της λίγκας, τον Χάρντεν; Ενώ έχεις και ένα φάουλ να δώσεις. Και όμως ο Λίλαρντ έκανε προμενάτα (που έλεγε κάποτε ο Αλκέτας) το τρίποντο - όχι ότι το Πόρτλαντ είχε στήσει κανένα σύστημα, ούτε σκριν δεν έκαναν οι δυο παίχτες του στην weak side, απλά οι αντίστοιχοι Ρόκετς (ένας εκ των οποίως ο Χάρντεν) κοιτούσαν. Εκεί απλά πήγε στην ταχύτητα, και ο Λίλαρντ προφανώς ξετίναξε στο σπριντ τον Πάρσονς - γιατί φυσικά ο ΜακΧέιλ έβαλε πάνω στον πιο επικίνδυνο παίχτη και άσο των αντιπάλων το 3-4άρι του!

    Σόρυ αλλά στο Λαύριο-Ερμής Λαγκαδά τέτοια πράγματα δεν βλέπεις. Θα τα βλέπουν αυτά (όχι ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς, ούτε καν ο Μπλατ και ο Μπάνκι) ο Φραγκιάς και ο Καλαφατάκης και θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 15 ασίσταντς κάθε ομάδα ΝΒΑ τι διάολο κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λόγω γρίππης δεν είχα διαβάσει από την περασμένη Πέμπτη και μέχρι πριν από λίγο, το παρακάτω άρθρο

    http://www.pamesports.gr/290228/to-orgio-toy-paraskhnioy

    το οποίο έχει και το παρακάτω σημαντικό σχόλιο, τροφή για σκέψεις, και γι` αυτό το επισημαίνω παρόλο που πολλοί, αν όχι όλοι, θα το έχετε ήδη διαβάσει!

    (** Πέρυσι το pamesports.gr σας είχε αποκαλύψει την μετακίνηση του Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από τις αρχές Ιουνίου κιόλας! Σήμερα η στήλη αποκαλύπτει ότι σμολ φόργουρντ που αγωνίζεται σ έναν εκ των «αιωνίων» έχει αποφασίσει οριστικά να αφήσει τη χώρα μας και ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για την Βασιλεύουσα. Η συμφωνία με τους… γείτονες έχει ουσιαστικά κλείσει και αναμένεται πλέον το… χαρτομάνι.)

    Θεωρώ ότι από τον ΟΣΦΠ μόνο ένας θα μπορούσε να είναι, ενώ από τον ΠΑΟ οποιοσδήποτε από τους τρεις. Όσον αφορά την αξιοπιστία του συγκεκριμένου ιστοχώρου (και δεν κάνω διαφήμιση), πράγματι ήταν εκπληκτική η χρονική στιγμή στην οποία μας ενημέρωσαν για την μετακίνηση του Kyle στην CSKA. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι και το παραπάνω είναι αξιόπιστο και κάποιο από τα 3 των ομάδων, μας αποχαιρετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι εστι βασιλευουσα?
      Μονο ο μασιουλις απο παο παιζει να φυγει.Αν φυγει βεβαια.μονοετες υπεγραψε.Ο ΟΛΥ δεν εχει καποιον παντως κατα εμε

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφερον...

      Φαινεται οτι συνδεεται με την αποχωρηση του Βασιλειαδη απο την Εφες.

      Δεν μπορει να ειναι καποιος αλλος εκτος των Περπερογλου και Μπραμου. Ο Μπραμος θεωρω οτι δυσκολα θα εφευγε απο την Αθηνα και εξαλλου οι εμφανισεις του στα play-offs δεν θα τον δικαιολογουσαν ως μεταγραφη ξενου παικτη σε μεγαλη ομαδα.

      Απο την αλλη ο Περπερογλου πρεπει να ειναι πολυ αρεστος και στους δυο Σερβους προπονητες της Πολης και ειναι πλεον σε ωριμη ηλικια για να σκεφτεται το τελευταιο του μεγαλο συμβολαιο. Κατα πασα πιθανοτητα προκειται γι αυτον.

      Διαγραφή
    3. Ματσιουλις, Λοτζεσκι, Παπαπετρου και Γιανκοβιτς εχουν συμβολαια που δεν ληγουν εφετος.

      Ο Ματσιουλις ειχε γραφτει οτι υπεγραψε διετες περισυ.

      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμος 3 Μαΐου 2014 - 2:07 μ.μ.

      Και εγώ πιστεύω ότι δύσκολα μπορεί να είναι ο Μπράμος για τους λόγους που λέτε (εκτός αν τον θέλουν αποκλειστικά ως εργαλείο εξολόθρευσης επικίνδυνων αντιπάλων, δηλαδή για αμυντικές αποστολές). Από την άλλη ο Maciulis είναι πιό πιθανό.

      Από τον ΟΣΦΠ, πράγματι και εγώ τον Πέρπε σκεφτηκα, αλλά μετά τις εκπληκτικες εμφανίσεις του στη φετινή Euroleague, και ειδικά στο 4, όταν χρειάστηκε να καλύψει τους τραυματισμούς των 4 της ομάδας, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι την πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα (είναι και το βασικό 3 της εθνικής μας, και όχι ο Παπ, που πρέπει να φάει τουλάχιστον μερικά ψωμιά ακόμα για να τον φτάσει σε συνολική προσφορά και εμπειρία).

      Επειδή όμως έχουμε ήδη την εμπειρία του Hines (και όχι μόνο), προτείνω να μην κάνουμε υποθέσεις γιατί ακόμα και τα συμβόλαια είναι φτιαγμένα για να σπάνε! :-)

      Λίγη υπομονή και τον Ιούνιο θα ξέρουμε καλύτερα.

      Αλέξης.

      Διαγραφή
    5. Η λογικη λεει οτι ειναι ο περπερογλου...Θα μπορουσε να ειναι και ο ματσιουλης αλλα εχει κλειστο διετες...Τωρα για τον μπραμος το θεωρω δυσκολο...Πιστευω περπε ταιριαζει στα γουστα των σερβων...

      Και εκτος του χαινς περυσι να θυμισω τις υποθεσεις καιμακ-βουγιου...Παλι ειχε βγαλει πολυ νωρις την ειδηση και επεμενε οτι θα φυγουν οταν τα σεναρια αλλαζαν καθε 2-3 μερες...Το θεωρω εγκυρο σε τετοιου ειδους ειδησεις...Δεν εχω κανενα κερδος απο αυτο που υποστηριζω...Επισης οταν ο κογκας ειχε πει για ζοτς ειχα βγει και ειχα πει οτι στο παρελθον ειχε πει ραδιο αρβυλα ειδηση(με τον καββαδα)....Απλα πρεπει να λεγονται οι εγκυροι και οι ραδιο αρβυλα για να εχουμε μια εικονα του τι γινεται και τι δημοσιευεται...

      Διαγραφή
    6. Ναι οκ. Το συγκεκριμένο site είχε ενημερώσει από νωρίς για τη φυγή του Χάινς. όπως επίσης είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Λο, αλλά και τη συμφωνία Σπανούλη με Μπαρτσελόνα.

      Ανάξιο λόγου το δημοσίευμα.

      Διαγραφή
    7. Είναι γνωστό πως είναι ο Περπερογλου. Τελεία.

      Διαγραφή
    8. Πόσο με εκνευρίζει το απόλυτο υφάκι του ξερόλα γνώστη του παρασκηνίου!!!


      Δηλαδή αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να του δώσει του Περπέρογλου 800.000, αυτό δε θα παίξει κάποιο ρόλο στην απόφασή του; Ή δεν περιμένει να ακούσει καν την πρόταση του Ολυμπιακού. Ή πχ αν του σκάσει λεφτά μια Αρμάνι (τυχαίο παράδειγμα) αυτός θα επιμείνει στην «οριστική του απόφαση»;

      Αστειότητες λέω εγώ.

      Διαγραφή
    9. Διαβάστε αν θέλετε το παρακάτω άρθρο, με τίτλο «Φεύγουν τα... βαριά χαρτιά!», το οποίο δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2013.
      http://www.pamesports.gr/246929/feygoyn-ta-varia-xartia

      Τι μάθαμε λοιπόν από το αξιόπιστο pamesports;

      1. Ο Ολυμπιακός... αλλάζει σελίδα με τους Βασίλη Σπανούλη, Κάιλ Χάινς να «αποχαιρετούν» το «μεγάλο λιμάνι».
      2. Όλα δείχνουν ότι ο Σπανούλης θα πάρει τον δρόμο της «μετανάστευσης» με πιθανότερο προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.
      3. Το pamesports.gr έχει αναφέρει από τις 28 Μαίου την πρόταση, που έχει στα... χέρια του ο Χάινς από την Φενέρμπαχτσε.
      4. Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να αποχωρήσει μόνο για ομάδα του ΝΒΑ.
      5. Ενώ πιθανότατα θα παραμείνουν οι Στράτος Περπέρογλου, Γκιόργκι Σερμαντίνι.
      6. Η παραμονή του Έισι Λο έχει μπει σε αμφισβήτηση τις τελευταίες ημέρες μετά τις πληροφορίες, που θέλουν ρωσική ομάδα να του έχει προσφέρει συμβόλαιο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

      Δηλαδή…
      Ο Σπανούλης έφυγε για Μπαρτσελόνα, ο Παπανικολάου αφού δε βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ παίζει ακόμα στον Πειραιά, Ο Σερμαντίνι δεν έφυγε ποτέ.
      Το καλύτερο;
      Στις 15 Ιουνίου το pamesports θεωρεί ότι πιθανότερος προορισμός για τον Χάινς είναι η Φενέρ.
      Κατά τα άλλα, από τις αρχές Ιουνίου μας είχαν πει ότι πάει ΤΣΣΚΑ.

      Παιδιά, προσοχή σε αυτά που διαβάζετε.

      Διαγραφή
    10. Προς ΨΕΥΤΕΣ

      Τί μάθαμε λοιπόν από τον αναξιόπιστο ΨΕΥΤΕΣ;

      1, 2. Πρώτον ο Kyle δεν αποχαιρέτησε τον ΟΣΦΠ. Δεύτερον, ο VSpan μέχρι τη συνάντησή του με τους προέδρους της ομάδας εκείνη τη δύσκολη για τους φίλους του ΟΣΦΠ βραδυά, δεν είχε μιλήσει ποτέ με τη Barca και δεν θα πήγαινε εκεί ποτέ, άσχετα αν ο Navarro είχε ήδη τις προηγούμενες ημέρες μιλήσει στους δημοσιογράφους της Ισπανίας σίγουρος για την επικείμενη άφιξη του VSpan στην ομάδα του (ψάξτε να βρείτε το συγκεκριμένο άρθρο αφού σας αρέσει τόσο να ψάχνετε. που υπήρχε στους περισσότερους αθλητικούς ιστοχώρους, που άλλωστε εκείνη την εποχή διαλαλλούσαν ότι ο VSpan ήταν με τις βαλίτσες έτοιμες για το ταξίδι στην Βαρκελώνη).

      3) Τώρα, γιατί είναι ψέματα ότι ο Kyle είχε πρόταση ΚΑΙ από την Fener? Έχετε άλλα στοιχεία? Και πόση σημασία είχε που θα πήγαινε, από τη στιγμή που θα τον έχανε έτσι και αλλιώς ο ΟΣΦΠ?

      4) Όταν παραθέτουμε κάποιο στοιχείο εναι καλύτερα να το γράφουμε ολόκληρο. Είναι λοιπόν

      (Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να αποχωρήσει μόνο για ομάδα του ΝΒΑ, που θα καταβάλει στον Ολυμπιακό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ)

      Είναι λάθος αυτό (που το έγραψαν όλοι στην κυριολεξία οι αθλητικοί ιστοχώροι την εποχή εκείνη)? Ποιός θα μπορούσε να ήξερε ότι στην τούρλα (σχεδόν τέλος αν θυμάμαι καλά) του Ιουλίου θα ερχόταν η Barca να δώσει τρελά λεφτά για τον Παπ που είχε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ στην ομάδα με δικαίωμα ανανέωσης μόνο από τον ΟΣΦΠ?

      5. Η πιό δύσκολη περίπτωση, ο Πέρπε έμεινε στην ομάδα, ενώ ο Sherma εκείνη την εποχή βρίσκονταν σε συζητήσεις με την ομάδα για το οικονομικό για το νέο έτος. Το κείμενο λέει πιθανότατα, δεν λέει σίγουρα, και προφανώς δεν ήταν τελικά απόλυτα ακριβές. Αυτό σημαίνει ότι είναι ψεύτης ο αρθρογράφος (που μπορεί εκείνη την εποχή να είχε συγκεκριμένες πληροφορίες-δεδομένα για τον Sherma που άλαξαν στη συνέχεια)? Απλά θα μπορούσε να περιμένει λίγο για να δει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

      6. Έχετε στοιχεία ότι αυτό δεν είναι αλήθεια? Μορείτε να μας τα παραθέσετε? Ξέρετε πόσα πήρε φέτος ο Law για να μείνει στον ΟΣΦΠ (σχεδόν τα χρήματα του Πριντ, αν όχι περισσότερα)?

      Επίσης, συγκεκριμένες στήλες στον ιστοχώρο αυτό, είχαν ήδη γράψει για τις συνομιλίες του Raznatovic με την CSKA στo περσυνό final-four και το κλείσιμο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Hines στην CSKA, οπότε γιατί να περιμένει κάποιος τακτικός αναγνώστης του ιστοχώρου (και των στηλών αυτών) να διαβάσει ΜΟΝΟ το άρθρο που μας δείξατε στο σχόλιο σας (και ευχαριστούμε για αυτό) για να μάθει που θα πάει ο Hines?

      Και επαναλαμβάνω, τί σημασία έχει πού πήγε τελικά ο Hines, από τη στιγμή που τον έχασε ο ΟΣΦΠ?

      Επειδή λοιπόν, προσέχω τί διαβάζω και δεν προτείνω ποτέ τίποτα αν δεν είμαι σίγουρος γι` αυτό (και τον συγκεκριμένο ιστοχώρο τον διαβάζω αρκετό καιρό για να μπορώ να κρίνω με την ιδιαίτερα υψηλή μου κριτική ικανότητα και μόρφωση την αξιοπιστία του, και θεωρώ συχνά τις πληροφορίες των στηλών του ιδιαίτερα σημαντικές ή ενδιαφέρουσες), επιτρέψτε μου να σας προτείνω...

      προσοχή σε αυτά που γράφετε,

      γιατί στην τελική μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο απλά, απόλυτα ή συγκεκριμένα, όσο μπορεί να φαίνονται.

      Αλέξης.

      ΥΓ. Τα παραπάνω φυσικά αναιρούνται αν είστε μέσα στην ομάδα (ΟΣΦΠ) και γνωρίζετε τα πράγματα από πρώτο χέρι. ΕΙΣΤΕ?

      Διαγραφή
  28. Να διευκρινήσω μόνο ότι ανέφερα και τους τρεις του ΠΑΟ (βάζοντας μέσα και τον Γιάνκοβιτς), γιατί ένας παίκτης που διέπρεψε στο περσινό πρωτάθλημα με την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος, μπορεί να απηύδησε από τον τρόπο της χρήσης του φέτος στον ΠΑΟ, και να αποφάσισε (συμβόλαιο ή όχι) να φύγει στο εξωτερικό μήπως και βρει χρόνο και χώρο συμμετοχής. Αυτό, δεδομένου ότι προφανώς στον ΟΣΦΠ δεν χωράει λόγω πληρότητας στη θέση, και το να πάει πίσω στον Πανιώνιο ή σε άλλη ομάδα της Α1 θα ήταν σίγουρα πισωγύρισμα στην καριέρα του. Αν λοιπόν τον κάλουσε ο Ivkovic (για εμένα ο κορυφαίος στον κόσμο (εκτός ΝΒΑ) στην διαχείρηση και ανάπτυξη νεαρών παικτών - δέστε και το 2012 τί έκανε στον ΟΣΦΠ) που θα του έδινε σίγουρα εγγυημένο χρόνο και προσοχή στην ομάδα, δεν βλέπω γιατί να έλεγε όχι.

    Ὸμως, με εξαίρεση τον Duda, όλα τα άλλα είναι προσωπικές μου υποθέσεις και δεν έχουν καμία σημασία, αν δεν αποδειχθούν αληθινές, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν βιάζομαι καθόλου να μάθω ποιός είναι ο επιλαχών.

    Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιανκοβιτς να πιασει θεση ξενου παικτη σε ομαδα Τουρκιας που κανει πρωταθλητισμο φανταζει απιθανο.

      Διαγραφή
    2. Ποιο; Γιάνκοβιτς ρε παιδιά. Όταν δεν μπορείς να αναταγωνιστείς τον μέτριο Μπράμο και να του πάρεις έστω και λίγα λεπτά, γιατί να σε επιλέξει ομάδα με υψηλές βλέψεις;

      Διαγραφή
    3. Παμε παλι γιατί ο φίλτατος "Διογένης" τα έχει μπερδέψει: Μασιούλις, Γιανκοβιτς, Λοτζεσκυ (νομιζω -διορθωστε με αν κανω λαθος), Παπαπέτρου έχουν συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν. Άρα, να φύγουν χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας τους δεν παίζει. Μένουν οι Περπέρογλου και Μπράμος των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμος 5 Μαΐου 2014 - 12:55 π.μ.

      Ο φίλτατος "Διογένης" δεν έχει μπερδέψει καθόλου το γεγονός ότι πέρυσι το καλοκαίρι ο Παπ είχε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τον ΟΣΦΠ και για το 2013-14, αλλά η πρόταση της Barca ήταν υπέρ του δέοντως καλή για να την αρνηθεί η ομάδα (1,5 εκατ. ευρώ). Φυσικά οι παίκτες που λέτε, πολύ σωστά, δεν μπορούν να φύγουν χωρίς την συγκατάθεση των ομάδων τους, αλλά πώς ξέρετε ότι δεν την έχουν δώσει ήδη για τον όποιο παίκτη στο 3?

      Παρεπιπτόντως, νομίζω ότι ο Γιάνκοβιτς έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο στον ΠΑΟ (είχε υπογράψει για 3 χρόνια πέρυσι όπως και ο Παππάς, αν δεν κάνω λάθος), ο Ματ έχει νομίζω άλλο 1 χρόνο και ο Johan για άλλα 4. Ο Maciulis όμως νομίζω ότι δεν έχει μετά το καλοκαίρι. Του Πέρπε πράγματι λήγει το καλοκαίρι, και σας ευχαριστώ για την πληροφορία για τον Μπράμο, για τον οποίο δεν ήξερα καθόλου αν είχε συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι.

      Αλέξης.

      Διαγραφή
  29. Και κάτι διαφορετικό για το καληνύχτισμα!

    Sorry Jim για το άρθρο στο οποίο το ανεβάζω, αλλά ήθελα να το ανεβάσω τις προηγούμενες ημέρες και δεν με άφησε το κρεββάτωμα (ποιητική αδεία).

    Βλέποντας τον πίνακα Current ranking για τις ομάδες της Euroleague μετά και τα play-off

    http://en.wikipedia.org/wiki/ULEB_League_Rankings

    και συγκεκριμένα τις πρώτες 6 ομάδες στον πίνακα, μπορούμε να δούμε ότι

    1) Συνεχή ανοδική πορεία σε βαθμούς και τα τρία τελευταία χρόνια έχουν μόνο η Real και η Maccabi.

    2) Ενώ οι πρώτες δύο θέσεις (CSKA, Barca) μπορούν να αλλάξουν με βάση τα αποτελέσματα στο final-four, ο ΟΣΦΠ ότι και να γίνει παραμένει 3ος και φέτος, καθώς η τέταρτη Real δεν μπορεί να τον φτάσει ακόμα και αν κατακτήσει το τρόπαιο (max 5 βαθμοί).

    3) Ο ΟΣΦΠ θα πέσει στην 5η θέση σε συνολικούς πόντους για το 2013-14, ότι και αν κάνει η Maccabi στο final-four (min 2 βαθμοί).

    4) Η Barca είχε πολύ καλύτερη συγκομιδή βαθμών το 2012-13 από ότι το 2013-14 (61 με 54 φέτος) και θα είναι μικρότερη φέτος ότι και να γίνει (max 59 πόντοι αν κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ πέρυσι πήρε μόλις 2 βαθμούς στο final-four), λόγω και του ότι πέρσι είχε 5 αγώνες στα play-off με τον ΠΑΟ.

    5) Ο ΠΑΟ είναι στην 5η συνολικά θέση, που θα χάσει μόνο αν η Maccabi φτάσει στον τελικό (4 βαθμοί) ή πάρει το τρόπαιο (5 βαθμοί).

    6) Ο ΠΑΟ συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια είχε μικρότερη πτώση από τον ΟΣΦΠ (3 βαθμούς), αλλά ο ΟΣΦΠ το 2012-13 είχε παίξει στο final-four.

    7) Ο ΠΑΟ είναι 8ος στους βαθμούς για το 2013-14 πίσω και από τις Unics Kazan και Armani, αλλά φυσικά πολύ καλύτερος και από τις δύο με τεράστια διαφορά στα τρία χρόνια του υπολογισμύ (2011-12 έως 2013-14).

    8) Ακόμα και αν η Barca κατακτήσει το τρόπαιο φέτος, δεν θα είναι το top-ranked club για το 2013-14, αφού θα είναι μια εκ των CSKA (με μια νίκη, ειδικά στον ημιτελικό, αν δεν περάσει η Real) και Real (60 βαθμοί ακόμα και αν κάνει 2 ήττες).

    Αυτή η ολίγη τροφή για σκέψη (πώς λέγανε στις παλιές εποχές ολίγους γίγαντες (Χ) ) και από εμένα καλό βράδυ!

    Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο σημαινει οτι ο Παναθηναϊκος δεν θα ειναι του χρονου επικεφαλης ομιλου στην Ευρωλιγκα?

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω καθόλου και κατά συνέπεια, δεν δύναμαι να σας απαντήσω.

      Αλέξης.

      Διαγραφή
    3. Είναι όμως πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτησή σας και θα ήθελα πολύ να ήξερα την απάντηση.

      Αλέξης.

      Διαγραφή
  30. Μετά από μια εκπληκτική μάχη, οι Κλίπερς του Κρις Πολ απέκλεισαν τους Ουόριορς του Στέφεν Κάρι στο 7ο ματς. Τα στατιστικά των δύο στη "μετωπική" τους..

    Paul: 17.4 PPG (42.3% FG-45.9% 3PT-79.3% FT) 4.7 REB-9.0 AST-3.1 STL-3.6 TURN
    Curry: 23.0 PPG (44.0% FG-38.6% 3PT-88.1% FT) 3.6 REB-8.4 AST-1.7 STL-3.7 TURN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικοι κ οι 2, αλλα το supporting cast του cp3 ειναι ανωτερο, κριμα που δεν ειδαμε χθες τον ονιλ γιατι ηταν γυμνη οι γουοριορς στη ρακετα. Παντως φανηκε η απουσια του τζακ, προσωπικα πιστευα οτι θα την καλυπτανε ελαφρως κ ειδικα οταν πηρανε τον μπλεικ, εσυ πιστευες απο την αρχη οτι ηταν τεραστια απωλεια κ ειχες δικιο αλλα περιμενα ο μπλεικ να καλυψει το κενο του αλλα απετυχε παταγωδως κακα τα ψεματα. Νεντοβιτς επισης δεν ηταν ετοιμος , ειχα θεωρησει οτι θα εδινε 5~10 "δυναμικα" λεπτα αλλα ουτε καν 1 λεπτο δε προσφερε.
      Σταυροδρομι χρονια για ουοριορς για να δουμε τι θα κανουνε με τον μπογκουτ ....

      Κρις πολ ηταν εξαιρετικος κ ηταν απο τις λιγες φορες που εγινε πιο επιθετικος ως ωφειλε... Κ επιτελους περασε τον πρωτο γυρο.

      Πολυ σωστο το ΝΒΑ σε τιμωριες κτλ αλλα το να δινει ποινη σαν αυτη στο ζιμπο ή στον μπλαιρ του νταλας προχθες ειναι πολυ αυστηρες κ χαλανε το παιχνιδι, ειδικα το μεμφις χθες με κονλει να παιζει με ενοχλησεις κ ζιπο εκτος δεν ειχε ελπιδα, πολυ κριμα...

      Παλι καλα που περασε η Ιντιανα (αν κ δεν ηθελα) γιατι ισως δουμε καμια μαχη με μιαμι, αν φθασει τελικο... Αν μπορεις εσυ ή καποιος, οποιος εχει μια εξηγηση ρε παιδια, ο περο γιατι παιζει ΝΒΑ?
      ΓΙα τον ιδιο λογο θα ηθελα να δω νετς να περνανε , πιστευω θα προσφερουνε δυνατες μαχες με το μιαμι.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ. Η ρέγκιουλαρ σίζον έδειξε ότι οι Νετς ματσάρουν καλά με το Μαϊάμι. Χώρα την αντιπαλότητα που μεταφέρθηκε από τη Βοστόνη.. Το Μέμφις θεωρώ άξιζε να περάσει χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη της Θάντερ που στα τελευταία δύο ματς επιβλήθηκε κατά κράτος..

      Διαγραφή
    3. Σε νιωθω απολυτα τι εννοεις για το μεμφις, κ εγω αυτη την αποψη εχω, αλλα ας οψεται ο Mister unreliable !!! ΤΙ ιεροσυλια κ αυτη.

      Διαγραφή
    4. Tζιμ θα διαφωνήσω λίγο για Οκλαχόμα...
      Την είχαν υπό έλεγχο τη σειρά πιστεύω καθαρά οι Θάντερ έστω κι αν άφησαν να χαθούν 3 ματς.Και το 5ο ματς που πήρε το Μέμφις οριακά είχε πετύχει κιόλας Ντουράντ-Ουεστμπρουκ σε άθλια βραδιά επιθετικά..

      Διαγραφή
    5. Δεν "άφησαν".. Τους ματσάρει καλά το Μέμφις και ειδικά ο Άλεν στην άμυνα είναι εκπληκτικός. Έπαιξε ρόλο το θέμα Ράντολφ ασ μη γελιόμαστε..

      Διαγραφή
  31. PS: Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι ο Ρίβερς χάρηκε που πέρασε η Θάντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα....ειναι πιο ομαδα τζιμ οι κλιπερς ,4-2 βλεπω,το αξιζει ο κρις πολ....στενοχωρηθηκα για καρι αλλα μικρος ειναι θα ρθει η σειρα του.......τι βλεπεις σημερα?....stonerook

      Διαγραφή
    2. Όντως αν και θεωρώ πως με τον Μπόγκουτ πιθανόν να είχε περάσει το GS.. Περιμένω και από τον Ρίβερς να δείξει την ποιότητα του ως προπονητής από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι οι Σπερς θα περάσουν. Το άλλο είναι 50-50. Πιο φρέσκια ομάδα το Τορόντο. Προσωπικά θα ήθελα Νετς, Ελπίζω να "βγεί" η εμπειρία τους σήμερα..

      Διαγραφή
    3. Μπογκουτ τεραστια απωλεια, γιατι καλος χρυσος (τερας) ο ντε αντρε αλλα το να γραψει σε 4 ματς 18 ποντ/15ριμπ + , ουτε στα πιο τρελα του ονειρα, απλως επαιζε χωρις αντιπαλο, με τον 37? ονιλ που ουτε αυτος δεν επαιξε χθες...

      Διαγραφή
  32. PS: Τεράστια απώλεια ο Τζακ, κόλλαγε πολύ με τον Κάρι στο μπακόρτ. Τον συμπλήρωνε με το δυνατό κορμί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα να έχεις παικταρά σαν τον Κάρι στην ομάδα(που καταρρίπτει όλα τα στάνταρ και τους νόμους του ΝΒΑ) και να μη μπορείς να τον υποστηρίξεις όπως θα έπρεπε.Μαζί με Λεμπρόν και Ντουράντ νομίζω είναι οι 3 παίκτες που αποτελούν τους πιο dominating στο να χτίσεις πάνω τους ομάδα σαν χαρακτήρες-μέταλλο-πακέτο ικανοτήτων.Τα alpha dogs..

      Διαγραφή
    2. Περη με Μπογκουτ και Τζακ οι Γουοριορς θα περναγαν και για μενα θα χτυπαγαν ακομα και τιτλο

      nikos

      Διαγραφή
  33. Krima gia to palikari ton stef .... Megalh paiktouxara ...Kairo eixa na dw toso delikato paikth ..
    Nikolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπερες,απ οτι δειχνει το συμβολαιο στον ιγκουανταλα ειταν λαθος το καλοκαιρι,οταν εχει ενα παιχτη με τοσο καλη ρουκι χρονια οπως ο χαρισον μπαρνς δεν τον παγκωνεις η΄' το κανεις στρετς 4...επισης με το ιστορικο του μπογκουτ και του λι σε τραυματιες πας για ενα ικανο ψηλο και γεμιζεις με ποιοτητα το παγκο σου,ποσο να παιζει ακομα ο ζερμεν ο νιλ;;ιδια κλαση ντραφτ με κομπε-νας-στογιακοβιτς-αιβερσον και το γνωστο απο ελλαδα τονι ντελκ το 96!! ο σπειτς μετριος το ιδιο και ο γκριν στα φοργουορντ-καλος ο μπλεικ και ατομιστης ως συνηθως ο ντιτρο'ι'τερ τζορνταν κροφωρντ.Ελπιζω να τα καταφερει το τοροντο ενω για τον ποποβιτς δεν εχω αμφιβολια. Κατα τα αλλα ο ατζεντης του λεμπρον τσημπησε το τζαμπαρι παρκερ στην μαχη με τον τελεμ,πολυ ενδιαφερον αυτο το ντραφτ πιστευω θα δουμε πολλες κηνησεις αναλογες της φιλαδελφεια(περσυ ανταλλαγη του χολιντει για την εκτη επιλογη και το νοελ) φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά φιλαρ-άκι.. Θα διαφωνήσω για Ιγκουοντάλα (αν και καταλαβαίνω τη λογική σου). Ήταν η ιδανική κίνηση για να φτάσουν μέχρι τέλους και φάνηκε πολλάκις στη σεζόν. Έχεις απόλυτο δίκιο για Μπόγκουτ. Κάθε χρόνο τα ίδια. Εκεί χρειάζεται "αλλαγή". Αυτό κόστισε στην ομάδα φέτος πολύ. Θα μπορούσαν να πάνε μέχρι τέλους πλήρεις. Δεν έχω αμφιβολία περί αυτού.. Γιατί Τορόντο?

      Διαγραφή
    2. Oλντ-σκουλ μπασκετ το μπρουκλιν 3-4 απλα πλε'ι'ς στην επιθεση και στη αμυνα να δεσποζει ο γκαρνετ σε σμολ μπολ στο 5(απουσια λοπεζ) η' ο ενας απ τους 3 πλαμλι(ο τριτος θα μεινει στο ντιουκ παρεπιπτωντος)-απ την αλλη ο κε'ι'σι δειχνει δουλεια στο πως γυρναει η μπαλα στην επιθεση και στο spacing(βγαζω το καπελο στο κοουτς των χωκς σε αυτο τον τομεα φετος-ειταν βοηθος ποποβιτς αλλωστε),σιγουρα σαν ατομικο ταλεντο οι νετς υπερεχουν κ'θα κανουν τη ζωη δυσκολη στο μαιαμι αλλα θα ηθελα τους ραπτορς.Ο ιγκουανταλα ειναι φοβερος αμυντικος και βελτιωσε το σουτ του αλλα οταν τοσα χρονια χτιζεις μεσα απ τα ντραφτ δεν δινεις σε ενα 30χρονο τετραετες και ανανεωνεις ταυτοχρονα το μπογκουτ!Ο τομσον θα πρεπει να πληρωθει το καλοκαιρι(κλασση 2011) και φοβαμαι οτι μπορει τον θυσιασουν sign&trade εκτος εαν ανταλλαξουν το νειβιντ λι...το μπογκουτ δυσκολα να τον ξεφωρτοθουν τωρα εκτος εαν δωσουν και μια επιλογη πρωτου γυρου για εννα λιγον το 2015.

      Διαγραφή
    3. Τι βλέπεις Άκη Χιτ-Νετς..?

      Διαγραφή
    4. 4-2 οι χιτ,αλλα ματς πλει οφ με γουειντ,οι νετς θα ανεβασουν το το τζοε τζονσον στο 3 ο πιρς θα κρυφτει στο 4 και θα βαλουν ενα ακομα γκαρντ στο ντερον-ομως στη αμυνα δεν θα μπορουν να κυνηγησουν τα ελευθερα σουτ που θα ψαχνει το μαιαμι ειδικα με το μπος στις γωνιες.Για το Ιντιανα-ουασινγκτον μπορει να εκτεθω αλλα βλεπω πρωτευουσιανους,ο νενε εκανε φοβερα ματς και θα εχει ενδιαφερουσες μαχες με τον ουεστ ομως αυτο το χιλ-γουολ δεν μου καθετε καλα...πολες δυησδησεις και κλοουζ αουτ στον μπιλ και τον αριζα βλεπω και οι δυο τος σουταρουν κοντα στο σαρανταρι στα πλει οφ.

      Διαγραφή
  35. τζιμ ο καλαθης μπορει οσο ειναι τιμωρημενος να ερθει δανεικος μεχρι το τελος του πρωταθληματος στο παναθηναικο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. Δε γίνονται αυτά.. Και οι τιμωρημένοι έχουν..συμβόλαιο

      Διαγραφή
    2. tzim αν χασει τετοιο παιχνιδι το μπρουκλιν θελουν κρεμασμα ολοι μαζι.....stonerook

      Διαγραφή
    3. ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

      Διαγραφή
    4. 2.11 ενω οι του γαυρου ειναι ολοι ασπιλοι και αμολυντοι.

      Διαγραφή
    5. O kalathis einai ani8ikos tote olo to nba ti diaolo einai??Αmesos soy vgaini to koblegs kakomoiro.An ta pire, pos ta pire,giati mono ston kala8i vre8ikan??Milise kai o ka8aros opados.Vromia kai disodia se olous eidika se aftoys poy den vlepoyn tin diki toys kampoyra.Mono oi apenanti einai vromiarides emeis eimaste me ton stauro sto xeri.Ai sixtiri me ton malaka poy milaei gia ithiki.

      Διαγραφή
    6. 2:16
      Στα χρόνια των Αγγελόπουλων ένας παίκτης βρέθηκε να καπνίζει χασίς και άλλος ένας να μιλάει με τον Μάκη. Και οι δυο πήραν εισητήριο άνευ επιστροφής.

      2:26
      Ναι τρελό «koblegs» με τον Καλάθη. Θα φταίει που το 2012 στηρίξαμε πάνω του όλην την τακτική μας για το πρωτάθλημα.
      Η υπόλοιπη θέση σου για το ΝΒΑ είναι τουλάχιστον ακατανόητη.

      Διαγραφή
    7. ο καλαθης μου θυμιζει περιπτωση χριστοφιδελη στο βολλευ που ολοι ολυμπιακοι οταν πιαστηκε ντοπε αρχισαν τα γνωστα περι βρωμας κτλ και με την 1η ευκαιρια τον πηραν στην ομαδα τους και τον αποθεωνουν το ιδιο θα εκαναν αν μπορουσαν και με τον καλαθη.....

      Διαγραφή
    8. Προς το παρόν ο Καλάθης μπαίνει στη λίστα με Φώτση και Νίκολας, που όταν πήγαν στην Αρμάνι ανάγκασαν τον προπονητή τους να δηλώσει δημοσίως ότι οι παίκτες δεν είχαν φυσικά κατάσταση επαγγελματία. Στην ίδια λίστα με τον Μπατίστ που λίγους μήνες αφότου μπήκε στις καλύτερες 5άδες της ευρλίγκας, έγινε ρεζίλι των κυλιών με τη Φενέρ.

      Διαγραφή
    9. χαχαχαχαχα ναι μιλαμε για τον νικολας εναν τον καλυτερο σουτερ της διοργανωσης οταν το πηρε ο παναθηναικος, ο φωτσης που τα δυο χρονια στην αρμανι ειχε καλυτερα νουμερα στην ευρωλιγκα απ οτι ειχε με τον παναθηναικο και ο μπατιστ που πηγε στην φενερ στα 35 να παιξει 4αρι αλλωστε ειδαμε περισυ και τον αντερσεν παρομοια περιπτωση με τον πιανιτζιανι οποτε και ο αυστραλος ντοπε.... η σχεση σου προφανως με το μπασκετ ειναι επιφανειακη.... σε ελληνικο τελικο μονο ο γουντς εχει πιαστει εστω και με χορτο και εχουμε κι ενα τηλεφωνυμα του μπουρουση που ηθελε βιταμινες απο τον κυρ μακη για τον τελικο κυπελλου.....

      Διαγραφή
    10. Αγόρι, δεν τα λέω εγώ. Ο Σκαριόλο τα είπε.

      Κατά τα άλλα θες να πεις ότι ο Φώτσης του 2011 στον ΠΑΟ είχε σχέση με τον Φώτση του 2012;

      Ο Μπατίστ τελευταία χρονιά στον ΠΑΟ βγήκε στις καλύτερες 5άδες. Και δυο μήνες μετά δεν μπορούσε να κουνηθεί.

      Γελάει η Ευρώπη μαζί σας.

      Από τον Σκαριόλο μέχρι τον Αρτεάγκα.

      Διαγραφή
    11. Ουγκα Μπουγκα μιαου μιαου....

      Διαγραφή
    12. 4.09 τι ειπε ρε ο Σκαριολο καραγκιοζακο, πες μας και εμας,για αυτο τους παρακαλουσαμε περσι να τον αφησουν ελευθερο και αρνουνταν πεισματικα ο Σκαριολο????μαλιστα θα γλιτωναν το βαρυ συμβολαιο του αφου και λεφτα θα επαιρναν.Ο Φωτσης στην Αρμανι ειχε αναλογη πορεια οπως ολη η ομαδα,5ος στα τριποντα στο ιταλικο πρωταθλημα ηταν.Οσο για τον Νικολας μετα τον τραυματισμο του στον αστραγαλο δεν επανηλθε ποτε στον αγωνα με Μπαρτσα.@@@@Με 5/5 τρίποντα στη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Ρόμα (79-66), ο Αντώνης Φώτσης, πλέον, βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με τους πιο εύστοχους παίκτες στο ιταλικό πρωτάθλημα έξω από τη γραμμή των 6.75.

      Πρώτος είναι ο Μικέλε Αντονούτι της Ρέτζιο Εμίλια που είναι ο μόνος που έχει πάνω από 50% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα. Με την άνοδο του Φώτση, η Αρμάνι, έχει πια δύο παίκτες στις πέντε πρώτες θέσεις, αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι τέταρτος. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 21 πόντους (2/2 βολές, 2/4 δίποντα, 5/5 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο συγκεκριμένο ματς με τους «τζιαλορόσι».@@@@Τα ιδια λεγατε και για τον Σατο της Φενερ τωρα ειδατε τον Σατο της Ισπανιας(Βαλενθια)???Μιλανε ακομη και για Μπατιστ χαχαχαχα ποσο ζωον ομως???Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΣΑΣ.Ξεφτιλιστηκατε μονοι σας.

      Διαγραφή
    13. Μιλανε για ηθικη οι γαυροι,ποσο γελοιο.Ρε η ξεφτιλα σας ειναι μοναδικη,παιρνετε κυπελα,απο τον Αστερα οπως τα παιρνετε,ακουμε κασσετες με στησιμο αγωνων με υποδικους προεδρους,προεδρους που μπηκαν φυλαδη για καταχρηση δημοσιου χρηματος,απο Κοσκωτα μεχρι Σαλιαρελη και απο Κοσκωτα μεχρι τον χοντρο που εχει το θρασος να λεει οτι διδασκει ηθος,Παιρνετε παιχτες απο ομαδα που κατηγορειτε οτι τα παιρνει με την διαιτησια και την ντοπα και μετα τους αποθεωνετε .Αληθεια περσι σερνοσαστε στους τελικους γιατι;;;; το 0-3 το ξεχασες;;αλλα ξερω σας αδικησαν καλε μου.

      Διαγραφή
    14. Δυο πράγματα.

      Πρώτον η αγωνία σου να πείσεις ότι ο Φώτσης ήταν καλός με την Αρμάνι ανφέροντας τα στατιστικά του από ΕΝΑ ΜΑΤΣ, και δεύτερον η αγωνία σου να το γυρίσεις στο ποδόσφαιρο, είναι η απόδειξη ότι μέσα σου νιώθεις ένοχος που υποστηρίζεις αυτήν την ξεφτίλα.

      Διαγραφή
    15. Τόσο χαμηλά εχει πεσει ο Πρωταθλητης Ευρωπης που εχει αναγκη λουμπεν τελειωμενους ("Δικαιους") να ποσταρουν παραληρηματα σε μπλογκ? Τσκ τσκ τσκ

      Διαγραφή
    16. την μπάλα στην εξέδρα, παιδιά.

      Διαγραφή
    17. Kαι που'σαι ακομα.Περιμενε να δεις τι εχει να γινει απο την επομενη χρονια που θα πεσει ακομα χαμηλοτερα το μπατζετ.Ο,τι χανουν μεσα στο γηπεδο θα το κερδιζουν με τους τελειωμενους στο ιντερνετ.

      Διαγραφή
    18. Η τιμωρία για είσοδο στους αγωνιστικούς δεν περιλαμβάνει τα αποδυτήρια των διαιτητών; Γιατί ο εφευρέτης και «οι συνοδοί» του, τα έχουν κάνει στέκι.

      Διαγραφή
    19. μια ερωτηση για τον αγαπητο φιλο που λεει για φωτση,νικολας κτλ... οκ να δεκτω συμφωνω με την δικη σου λογικη οτι ειναι υποπτη η πτωση της αποδοσης τους χωρις φυσικα να λαμβανεις υποψη πολλες παραμετρους πχ τραυματισμους,προπονητη,ηλικια κλπ.... το ιδιο περιεργο δεν ειναι και το αντιθετο να υπαρχει τεραστια ανοδο στην αποδοση ενος παικτη μεσα σε 3μηνες οπως πχ ο πριντεζης που δεν εμπαινε ουτε στην 12αδα της μαλαγας,ο ντορσευ που στην καχα γελαγαν μαζι του,ο λο που ηταν 2μηνες χωρις ομαδα οταν εφυγε απο την παρτιζαν ή τωρα ο πετγουει που στα 28 του απο ενας καλος παικτης για το ρεθυμνο εφτασε να στεκεται πολυ καλα στο πιο υψηλο επιπεδο........ στην τελικη στον παναθηναικο επαιζε και ο σπανουλης και ο περπερογλου γι αυτους εχεις να πεις τιποτα?

      Διαγραφή
  36. krima oi dallas,mexri stigmis to match deixnei na pigainei gia diasurmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O Lowry είναι μικρός ακόμα για να αντέξει την αλήθεια. Κρίμα πάντως για το Toronto και την εκπληκτική του προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απαντήσεις
    1. Η ''αληθεια'' να λεγεται...Καλη προσπαθεια απο το Τοροντο...

      Διαγραφή
    2. https://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274

      Διαγραφή
  39. Περιμένω πως και πως τη σειρά με τους Χιτ.. Φοβάμαι την εξουθένωση των Νετς για να είμαι ειλικρινής πάντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευεις οτι μπορουν να τους κοντραρουν στα ισια τους Heat;;;;Οσο κρατανε τα ποδια τους βεβαια...Βλεπω τον αχωνευτο νο6 να κανει το 3ο συνεχομενο...

      Διαγραφή
    2. Οι Χιτ είναι πολύ πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Όμως στη κανονική περίοδο το Μπρούκλυν τους σκούπισε (4-0)..

      Διαγραφή
    3. ...Δώσε μας ελπίδα Μιτς!

      Άσε που του χρόνου μετά θα παίξει να κάτσει για να πάει για το 4ο...εφιάλτης!

      Διαγραφή
  40. Παιδιά στο Portland τί προοπτικές υπάρχουν για του χρόνου.
    Υπάρχει πολύ καλό material με Lillard και Aldridge, στο 5 δεν μπορείς να πείς ότι έχουν τρύπα και ο Batum πιστεύω είναι ιδανικός για 6 παίκτης πίσω απο ένα πολύ καλό 3άρι. Ποιόν μπορούν να χτυπήσουν φέτος (όχι Carmelo) και τι draft pick έχουν διαθέσιμα??

    Για φέτος δεν μπορώ να πώ ότι θέλω να περάσουν τους Spurs αλλά θα είναι καλή κόντρα.
    Για τελικό περιφέρειας θέλω να δώ OKC-Spurs και το δαχτυλίδι να καταλήγει στη Δύση με τους Pacers στον τελικό!!

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορτλαντ εχει ολα τα φοντα να μεγαλουργησει, με το καλυτερο 4 αυτη τη στιγμη στο κοσμο, με ενα λιλαρντ να κανει οργια κ να βρισκεται στην 2 του χρονια!!! Μπατουμ πολυ καλος ακομη κ για σταρτερ, επισης μην ξεχναμε τον μαθιου, εξαιρετικος σουτερ κ με τον λιλαρντ συνθετουνε ενα εξαιρετικο διδυμο. Επισης λοπεζ κανει αρκετη βρωμικη δουλεια, θελει να γεμισουνε τον παγκο, στον 1 ειναι οκ κ με μο γουλιαμς, ρομπινσον ψηλα εδωσε καποιες ανασες αλλα γενικα λιγα ο παγκος τους, παντως του χρονου θα εχουνε τον μακκολουμ ετοιμο ο οποιος εδειξε αρκετα καλος παιχτης.
      Πικ δεν εχουνε φετος ουτε α ουτε β γυρου,

      Διαγραφή
    2. zoze έχεις δίκιο για τον πάγκο. Στο NBA βοηθάει στη regular season να πάρεις το πλεονέκτημα γιατί στα playoff με τα διαφημιστικά συμβόλαια και τις ιστορίες βαριά 9 παίκτες να χρησιμοποιήσουν οι coach, οι αστέρες δεν βγαίνουν ούτε για αστείο.
      Σωστά είναι και ο μακκόλουμ που τον επιλέξανε στο Νο 10, αλλά και αυτός στον άσσο είναι δίπλα στον lilliard. Κάτι λείπει πάντως στη βασική περιφέρεια, ένας με winning mentality ίσως?

      Έλα ρε ούτε ένα πικ για φέτος όλα τα αντάλλαξαν...
      Που μπορώ να βρίσκω αξιόπιστα στοιχειά για αυτές τις ανταλλαγές??

      Dali.S

      Διαγραφή
    3. ΡΙξε μια ματια εδω, τα εχει ολα κ με επεξηγηση, πολλα ειναι protected οποτε ειναι λιγο υπουλα για το μελλον αλλα τα φετινα ειναι ακριβως αυτα που εχει το nbadraft , στο δευτερο λινκ εχει για την εομενη 3ετια αλλα προσεξε τα protected κτλ γιατι δε ξερεις πως θα τα φερει το μελλον...
      http://www.nbadraft.net/2014mock_draft
      http://basketball.realgm.com/nba/draft/future_drafts/detailed

      Διαγραφή
    4. ωραίος zoze thnks!
      τα τσέκαρα και τα δύο

      Dali.S

      Διαγραφή
  41. κρίμα για το γκολντεν το στέιτ πραγματικά.Με ένα μαικ μπράμο την είχε καθαρίσει τη σειρά απο νωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σ' αυτό το NBA η Ρεάλ, η Μπάρτσα ακόμα και η ΤΣΣΚΑ θα το έπαιρναν περπατώντας. Ποιο ΝΒΑ ρεεεεεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντεμέτρες ντιαμαντέντες-ρέιντιοακτιβ,θα είχε 4 threepeat εκεί.

      Διαγραφή
  43. Κρίμα που δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς στη συζήτηση για τα παιχνίδια του ΝΒΑ αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε.

    Εγώ μόνο τα 5λεπτα highlight βλέπω, από τα οποία δεν καταλαβαίνεις και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα Jim.
    Τρελάθηκα με τον πρώτο γύρο....Αν και δεν παίζουμε αλπίζω του χρόνου θα είμαστε κ εμείς εκει... πίσω στην NY για μερικές μέρες και Δευτέρα Nets vs Miami οταν ελπίζω θα γίνεται το 1-3.. (η και 0-4)! Η πρώτη φορά που θα δω live Paul Pierce (οταν είχα πάει να τους δω βοστώνη ήταν τραυματίας)...
    Χαιρετισμούς
    "'Ατσα Νίκολιτς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά στην καλύτερη θα γίνει το 2-2 την δευτέρα, το παιχνίδι του Σαββάτου όλα τα λεφτά, αν το χάσουν οι Νετς θα κλαίω τα εισητήρια της Δευτέρας...

      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή