Athlenda

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

2015 NBA PLAYOFFS PREDICTIONS-LET'S BASKETBALL..


Το Hoopfellas κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την Ευρωλίγκα και σας δίνει τις προβλέψεις του για τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ που ξεκινούν σήμερα..




Μικρό break από την Ευρωλίγκα με την οποία θα επανέλθουμε άμεσα για να κάνουμε focus στα playoffs του ΝΒΑ που ξεκινούν σήμερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αναμένονται με τρομερό ενδιαφέρον μιας και είναι πολλές οι ομάδες που έχουν δυνατότητες να κοιτάξουν ψηλά. Πάμε να δούμε τα ζευγάρια, το σχόλιο και τις προβλέψεις της σελίδας. Φυσικά περιμένω και τις δικές σας..




Let's Basketball..



Hawks-Nets



  • Hawks' offensive efficiency: 106.2 | Nets' offensive efficiency: 101.9
  • Hawks' defensive efficiency: 100.7 | Nets' defensive efficiency: 105
  • Season series: 4-0 Hawks.

Για τους Χοκς μιλήσαμε αναλυτικά πριν 2 μήνες στο Hoopfellas. Μια ομάδα με τεράστια βελτίωση, ένα καταπληκτικό προπονητικό αποτέλεσμα. Και σε αυτή τη σειρά περιμένω πράγματα από την Ατλάντα. Είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους Νετς, με τους οποίους ματσάρει πολύ καλά εάν λάβουμε υπόψη τα παιχνίδια της κανονικής περιόδους.

Η space and pace επίθεση των Χοκς θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους Νετς που δεν έχουν τα πόδια να κυνηγήσουν τη μπάλα στην περιφέρεια και να σπάσουν το πολύ καλό spacing του Budenholzer που παράγει ελεύθερα σουτ συνεχώς. O Λόπεζ παλεύει αλλά δε φτάνει. Το Μπρούκλυν πρέπει να κλείσει το γήπεδο και να πάρει σπουδαία ματς από τους Ντερόν-Τζόνσον για να έχει τύχη.. Δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα. To μόνο στοιχείο που μπορεί να μας βάλει σε σκέψεις είναι ότι οι Χοκς δεν είναι  "παιγμένη" ομάδα στα playoffs..

PICK: Χοκς. Το πολύ στα 5.. 



 Cavs-Celtics


  • Cleveland -- Offensive efficiency: 107.7 (4th) | Defensive efficiency: 104.1 (20th)
  • Boston -- Offensive efficiency: 101.7 (20th) | Defensive efficiency: 102.1 (13th)
  • Season series: 2-2.

Νομίζω όλοι καταλάβατε γιατί αυτή η επιμονή μου την τελευταία διετία, στο να γράφω για το επόμενο σπουδαίο προϊόν της αμερικανικής προπονητικής σκηνής, Μπραντ Στίβενς.;Έναν άνθρωπο που στο άρθρο της σελίδας  "Βοston Democracy"  χαρακτήρισα ως "επιστήμονα του χώρου". Οι Σέλτικς, χωρίς να το περιμένουν οι περισσότεροι έφτασαν μέχρι τα playoffs σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με τον οργανισμό να βρίσκεται σε φάση αναδόμησης με ένα μάτσο πικς να περιμένουν στη μπάντα.. Κάπου εδώ βέβαια η Βοστώνη συναντά ένα δυνατό φαβορί όπως οι Καβαλίερς..

Οι δύο ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Το φαβορί, οι Καβς, διαθέτει το απόλυτο star-power με τους Τζέημς-Ίρβινγκ-Λοβ τη στιγμή που οι Σέλτικς είναι ένα σύνολο που στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και βγάζει τον πιο παραγωγικό του παίκτη (Αηζάϊα Τόμας) από τον πάγκο. Ο Στίβενς θα ρίξει τον Κράουντερ στον Λεμπρόν και θα αμυνθεί με αλλαγές στο pick & roll των Καβς. Η ομάδα του Μπλατ θα χρειαστεί βοήθεια από τους role players της πάντως για να ανεβάσει το αμυντικό της αποτέλεσμα στη προσπάθεια να φτάσει ψηλά σε αυτά τα playoffs. 

PICKS: Καβς. Η Βοστόνη μπορεί να πάρει ένα ματς, στη καλύτερη δύο αν ο Στίβενς κάνει μαγικά. Το ρεκόρ του Lebron (24-3) στα ματς πρώτου γύρου είναι αποστομωτικό πάντως..




Raptors-Wizzards


  • Raptors' offensive efficiency: 108.1 | Wizards' offensive efficiency: 101.8
  • Raptors' defensive efficiency: 104.8 | Wizards' defensive efficiency: 100
  • Season series: 3-0 Raptors 

Επίθεση εναντίον άμυνας σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματσάρισμα στην Ανατολική περιφέρεια. Oι Raptors διαθέτουν μια elite επίθεση με πολλές επιλογές, βασιζόμενη στην πολύ ποιοτική τριάδα των Λόουρι-ΝτεΡόζαν-Λούις Ουίλιαμς στο μπακόρτ, η οποία μπορεί να κάνει την καυτή έδρα του Τορόντο να μοιάζει κατηφορική για πολλούς αντιπάλους. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει τους παίκτες που θα δώσουν defensive stops και αυτό μετράει πολύ στα play-offs ενώ επιτρέπουν πολλά επιθετικά ριμπάουντς στον αντίπαλο, στοιχείο με το οποίο οι Ουίζαρντς μπορούν να υποστηρίξουν την όχι ιδιαίτερα παραγωγική επίθεση τους.


Οι "πρωτευουσιάνοι" παίζουν ένα μπάσκετ που θυμίζει παλιότερες εποχές υπό τον κόουτς Ουίτμαν, με ψηλά σχήματα, όχι ιδιαίτερα λεπτομερειακό spacing βασίζοντας την εκτέλεση στην επίθεση τους στον χώρο που εκτείνεται από τα 5.5-6 μέτρα και μέσα. Πιστεύω πολύ το δίδυμο Wall-Beal. Θεωρώ ότι είναι το επόμενο μπακόρτ του Σιζέφσκι στην Team-USA ενώ η παρουσία του Πολ Πιρς δίνει μια διαφορετική αύρα στην ομάδα αυτή την περίοδο της σεζόν.

PICK: Πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και παίρνω Ουίζαρντς. Eίμαι defensive-minded, τι να κάνουμε..


 Bulls-Bucks


  • Bulls' offensive efficiency: 104.7 | Bucks' offensive efficiency: 100.5
  • Bulls' defensive efficiency: 101.5 1 Bucks' defensive efficiency: 99.3
  • Season series: 3-1 Bulls.
Άλλη μια προσπάθεια ξεκινάει για τους Μπούλς ώστε να φτάσουν στους τελικούς της λίγκας και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Οι "Ταύροι" έχασαν σε αμυντική συνοχή φέτος όμως οι προσθήκες τον Γκαζόλ-Μίροτιτς τους σήκωσαν πολύ στο κομμάτι της παραγωγής δίνοντας άλλη διάσταση στην επίθεση τους.

Ακριβώς εκεί έχει εστιάσει ο Κιντ μιας και το Μιλγουόκι δύσκολα θα καταφέρει να ματσάρει την ποιότητα, τη δύναμη και το βάθος των Μπουλς στο ζωγραφιστό. Οι Μπακς έχουν τους περιφερειακούς για να πιέσουν τη μπάλα και να αποκόψουν τη φροντκόρτ από τα γκαρντς των Μπούλς όμως ο Θίμποντο παίρνει πολύ δημιουργία και από μέσα προς τα έξω, γεγονός που βάζει προβλήματα παραπάνω στον αντίπαλο. H switching defense του Κιντ θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρντς απέναντι σε ένα σαφώς πιο παιγμένο σύνολο.

PICK: Mπούλς στα 5 ή 6 ματς. Θέλω να δω τον Ρόουζ πίσω τώρα που η ομάδα του τον χρειάζεται.


Warriors-Pelicans


  • Warriors' offensive efficiency: 109.7 | Pelicans' offensive efficiency: 105.4
  • Warriors' defensive efficiency: 98.2 | Pelicans' defensive efficiency: 104.7
  • Season series: 3-1 Warriors. 
Το Golden State δεν είναι μόνο Κάρι και Τόμπσον.. Στη πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ βαθιά και ποιοτική ομάδα, η οποία έχει τα αμυντικά όπλα για να κλειδώσει οποιαδήποτε σχεδόν επίθεση. Σε αυτό το κομμάτι ποντάρει πολύ ο Κερ στην post season που ξεκινάει. Οι Bogut, Lee, Iguodala, Speights και φυσικά Draymond Green είναι παίκτες που δίνουν ένα σκληρό προφίλ στην ομάδα το οποίο αποτελεί το κλειδί για να φτάσει κάθε βράδυ στη νίκη, πίσω από τη βιτρίνα του Show που δίνουν οι καταπληκτικοί Splash Brothers.

Οι Πέλικανς είναι καλύτεροι από ότι δείχνουν. Ο βασικός κορμός τους έπαιξε "μαζί" 18 μόλις παιχνίδια της σεζόν. Έχουν βάθος στα γκαρντς και τον σούπερ-Άντονι Ντέηβις όμως ειλικρινά δε βλέπω πως η άμυνα τους μπορεί να κρατήσει τους Ουόριορς χαμηλά στο παραγωγικό κομμάτι. Αντίθετα, όσο περνά η σειρά και η άμυνα του GS αποκωδικοποιεί, ίσως έχουν οι ίδιοι οι Pelicans πρόβλημα στο σκοράρισμα.

PICK: Warriors. Είναι πολύ καλοί για να φοβούνται στον πρώτο γύρο. Χτίζουν ακόμα χαρακτήρα και αυτό είναι το μείον τους. Μια νίκη για τη Ν.Ορλεάνη θα είναι τιμητική και θεωρώ πως είναι μέσα στις δυνατότητες της.


Rockets-Mavs


  • Rockets' offensive efficiency: 104.2 | Mavericks' offensive efficiency: 107.2
  • Rockets' defensive efficiency: 100.5 | Mavericks' defensive efficiency: 103.7
  • Season series: 3-1 Rockets.
Τexas Showdown. Οι Ρόκετς και ο Τζέημς Χάρντεν έχουν δώσει show στη κανονική περίοδο, με τον Μακχέηλ να παρουσιάζει μια πολύ καλή ομάδα με τεράστια βελτίωση και αποτελεσματικότητα στο αμυντικό κομμάτι ακόμα και μέσα στο διάστημα όπου έλειπε ο Ντουάητ Χάουαρντ. Οι οπαδοί των Ρόκετς περιμένουν πως και πως τον Πάρσονς. Είναι σημαντικό από την άλλη να σημειώσουμε τους τραυματισμούς των Μπέβερλι-Μοντεγιούνας που έχουν κλείσει το rotation των "Ρουκετών", όμως με τη παρουσία παικτών όπως ο Αρίζα και ο Τέρενς Τζόουνς το Χιούστον φαίνεται ότι ματσάρει καλά με τους Μαβς.

Το πρόβλημα στο Ντάλας έχει να κάνει με το μαρκάρισμα του Χάρντεν, με τον Ρόντο να φαίνεται ο βασικός υποψήφιος. Μη ξεχνάμε όμως ότι την τελευταία διετία τα αμυντικά του στάνταρντς έχουν πέσει και ο ίδιος απέχει από τον αμυντικό που πήγαινε πάνω στον Λεμπρόν σε αρκετές περιπτώσεις στις σειρές με τους Καβς. Η επίθεση των Μαβς βέβαια είναι μια από τις καλύτερες στη λίγκα (αν και μετά το trade του Ρόντο το spacing δεν είναι πλέον υποδειγματικό),ο Τσάντλερ έχει τις δυνατότητες να κρατήσει τον Χάουαρντ (όσο αυτό γίνεται) μακριά από το καλάθι και ο Ρικ Καρλάισλ είναι μια από τις σύγχρονες ιδιοφυΐες του ΝΒΑ. Το μεγάλο στοίχημα είναι να μην αφήσουν την rapid-motion offense των Ρόκετς να "πατήσει" , βρίσκοντας καλές περιφερειακές ματιές.



PICK: Προβλέπεται μεγάλη σειρά με αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να πάμε μέχρι τέλους όσον αφορά τα παιχνίδια. Όλοι οι ειδικοί στην Αμερική δίνουν Ρόκετς (απόλυτα κατανοητό) όμως εγώ είμαι αγύριστο κεφάλι και τζογαδόρος.Θα πάω με την προπονητική ευφυΐα  του κόουτς Καρλάισλ, του μοναδικού προπονητή που έχει δέσει τόσες πολλές φορές κόμπο τον Γκρέγκ Πόποβιτς. Μαβς..


Clippers-Spurs


  • Clippers' offensive efficiency: 109.8 | Spurs' offensive efficiency: 106.2
  • Clippers' defensive efficiency: 103 | Spurs' defensive efficiency: 99.6
  • Season series: 2-2.
Η καλύτερη σειρά του πρώτου γύρου. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός της Δύσης ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες δε θα μου έκανε εντύπωση αν κατακτούσαν τον τίτλο της λίγκας στο τέλος της σεζόν. Οι Κλίπερς τρέχουν μια καταπληκτική επίθεση, με σπουδαία ισορροπία και επιλογές για σκορ με μέσα-έξω παιχνίδι, με ακρογωνιαίο λίθο τον καλύτερο floor general του ΝΒΑ, Κρις Πολ. Υπερέχουν σημαντικά σε athleticism κοντά στο καλάθι με τους Γκρίφιν-Τζόρνταν όμως ο Ρίβερς προβληματίζεται από την έλλειψη παραγωγής από τον πάγκο, ένα κομμάτι στο οποίο ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και αυτό μπορεί να μετρήσει σε μια βαθιά σειρά.


Οι Σπερς έχασαν στο τέλος τη δεύτερη θέση και έπεσαν πάνω σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όμως ας μη γελιόμαστε. Είναι οι Σπερς.. Δε φοβούνται, φοβίζουν. Ο Πόποβιτς παρουσίασε μια πολύ καλή αμυντική δουλειά φέτος και βλέπει την παιχτούρα που λέγεται Λέοναρντ να παίρνει σταδιακά τα ηνία με περισσότερες προσωπικές φάσεις (δημιουργώντας συνεχώς miss matches) στη read and react επίθεση των πρωταθλητών. Σημαντική παράμετρος η κατάσταση του Σπλίτερ που περνάει τραυματισμό και πονάει ακόμα στη γάμπα.

PICK: Θα έχουμε 6-7 ματς, με τις πιθανότητες μοιρασμένες στη μέση. Θέλω Κλίπερς αλλά οριακά θα έπαιρνα Σπερς. Άλλο είμαι, άλλο θέλω να γίνω champ.. Περιμένω τον Πολ. Μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο τέλος των ματς..


Memphis-Portland


  • Trail Blazers' offensive efficiency: 105.5 | Grizzlies' offensive efficiency: 103.1
  • Trail Blazers' defensive efficiency: 101.4 | Grizzlies' defensive efficiency: 99.9
  • Season series: 4-0 Grizzlies.
Μετά τον πρώτο περίπου μήνα της σεζόν σας είπα πόσο μου αρέσουν αυτοί οι Γκρίζλις, οι οποίοι μάλιστα εκτιμώ ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους στη μάχη για τον τίτλο. Η σκληρή υφή της ομάδας του Μέμφις και η αμυντική της συνοχή είναι στοιχεία που με γοητεύουν. Τα θέματα στη συγκεκριμένη σειρά είναι δύο. 1.) η κατάσταση του Μάικλ Κόνλεη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η ομάδα δεν είναι ίδια με τους Ούντριχ-Καλάθη, ειδικά από τη στιγμή που ο Κόνλεη θα ήταν αυτός που θα κλεινόταν να αμυνθεί στον Λίλαρντ. 2.) τα περιφερειακά ποσοστά απέναντι σε μια άμυνα που κλείσει προς τη ρακέτα με double-teams για να σταματήσει το "πιτμπουλ" που λέγεται Ράντολφ και τον καλύτερο facilitator ψηλό της λίγκας, Μαρκ Γκαζόλ.

Το Πόρτλαντ είναι μια αρκετά καλή ομάδα όμως απέναντι στο Μέμφις μοιάζει σοφτ. Πιθανή απουσία του Κόνλεη όμως μπορεί να τους δώσει φτερά. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν και έχασε τον Μάθιους οριστικά. Το δίδυμο Όλντριντζ-Λίλαρντ είναι από τα καλύτερα της λίγκας όμως ο κόουτς Στοτς μετράει 2-9 απέναντι στο Μέμφις και φέτος έχασε όλα τα ματς απέναντι στον τωρινό αντίπαλο. Κλειδί ο Μπατούμ που πρέπει να ανεβάσει το παιχνίδι του. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους Μπλέηζερς..

PICK: Μέμφις.. Ακόμα και οι Μπλέηζερς πάρουν δύο ματς, το κοντρόλ της σειράς δε θα φύγει από τα χέρια των Γκρίζλις. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κόνλεη θα βρίσκεται στο παρκέ..

Υ.Γ: Σύντομα μαζί με Ευρωλίγκα.. Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού εχθές. Την πιστεύαμε και την περιμέναμε. Θέλει πολύ προσοχή τώρα. Η αίσθηση που έχω είναι ότι αυτή η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα πάρει το τέταρτο ματς, ανεξάρτητα με το τι θα έχει γίνει στο τρίτο. Η ζαριά της είναι αυτή την Τρίτη. Θα τα πούμε πολύ σύντομα πριν τα τρίτα ματς. Έχουμε πολύ κουβέντα και για Παναθηναϊκό και για Ολυμπιακό..

61 σχόλια:

  1. Σουπερ εισαι μεγαλε Τζιμ. Μεγαλη υπερβαση για τους Κελτες αλλα και για τους Πελεκανους. Βλεπω τελικους Δυσης Ουοριορς-Μαβς να γινεται πολεμος και νικητρια Ανατολης την ομαδα του Μπλατ. Ο Ολυμπιακος εκανε ματσαρα σε αμυνα και επιθεση με τον Πριντεζη να πιανει φωτια. 13-27 τριποντα μεσα στο Παλαου με τετοια αμυνα το ματς δεν το χανεις. Α, και μην ξεχναμε το 22-3 στις ελευθερες βολες υπερ των Ισπανων. Το σκορ θα μπορουσε να παει και αλλο...
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάθη βλέπεις Μπλατ για τίτλο?

      Dr.J

      Διαγραφή
    2. Γιατι οχι ρε Julius; Απλα θελει προσγειωμενα μυαλα... Εχουν ολα τα φοντα οι Καβς να τους παρουν ολους και ευκολα πιστευω μεχρι τα ΝΒΑ Finals... Στη Δυση τι γινεται; Αν ποτε βγαζω τα Σπιρουνια εκτος των φαβορι νοιωθω σαν καποιος να με φτυνει απο ψηλα...
      ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Στάθη. Σίγουρα μπορούν οι Καβς. Θα ξαναπώ όμως ότι πρέπει να παρουσιάσουν μια στοιχειώδη βελτίωση στα μετόπισθεν. Ομάδες σαν τους Ουόριορς και τους Σπερς μπορούν να τους σκοτώσουν με γνώμονα το τωρινό αμυντικό τους performance. Έχουν όμως ποιότητα και το star quality που μετράει πολύ στα playoffs του ΝΒΑ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα στη πιο φορμαρισμένη σελίδα της χώρας. Τζιμάρα καίς σαν τον Πρίντεζη!

    Βλέπω Σπερς-Ουόριορς τελικό Δύσης και το μπάσκετ του Πόποβιτς στην Ανατολή (Χοκς) να επικρατεί των Καβς (4-2 σκορ). Θα έχει πλάκα μια συνάντηση προπονητή-πρώην βοηθού στους τελικούς. Όπως και στην Ευρωλίγκα.

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπερς-Μέμφις τελικό Δύσης. Ταύροι πρωταθλητές στην Ανατολή. Μαρκ Γκασόλ MVP..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουλς 4-0
    Καβς 4-0
    Τορόντο 4-3
    Χοκς 4-2

    Ρόκετς 4-2
    Σπερς 4-3
    Μέμφις 4-1
    Ουόριορς 4-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Μπούλς είναι υπερεκτιμημένοι. Θα τους καταπιεί το Κλίβελαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Κλίβελαντ ας κάνει καμιά κωλοτούμπα πρώτα. Πείτε στον Λεμπρόν ότι περιμένουν οι Νόα-Μπάτλερ. Χωρίς άμυνα δε πας πουθενά στα πλέη οφς

      Xάρης

      Διαγραφή
    2. Τι είναι οι Μπούλς? Με γραμμή ψηλών Νοα-Γκίμπσον-Πάου-Μίροτιτς? Υποτι.. τι?

      Διαγραφή
    3. Με τον Ρόουζ στο παρκέ οι Μπούλς είναι άλλη ομάδα παιδιά. Θα ήθελα να συνοδευόταν η φετινή προσθήκη των Γκαζόλ-Μίροτιτς με την άμυνα-Θίμποντο από τα παλιά. Έχασαν λίγο οι Μπούλς σε αυτό το κομμάτι. Στο οποίο υστερούν και οι Καβς.. Σούπερ θα είναι μια ενδεχόμενη μονομαχία.

      Διαγραφή
  6. Οι Μπούλς θα δυσκολευτούν με Αντετοκούνμπο. Το ίδιο και οι χωρίς; εμπειρία Χοκς απέναντι στους πολύ πιο έμπειρους Νετς. Εύκολα βλέπω Ουόριορς και δε νομίζω ότι οι Σπερς θα αντέξουν απέναντι στους πιο νέους και πολύ αποφασισμένους πλέον Κλίπερς.

    Manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν η νεα ορλεανη επαιζε τα τελευταια 15-20 ματς πληρης θα ταν πιο υπολογισημος αντιπαλος για το οκλαντ που εχει το προβαδισμα.υπαρχει ενθουσιασμος ομως στους πελεκανους και δε θα μπουν στα πλει οφς για τουρισμο!!!σε κανα τριωριο θα ξερουμε περισσοτερα.

    το χιουστον δε μ αρεσει και μετα τους τραυματισμους που εχουν το νταλας γινεται ακομα πιο επικινδυνο.ωραιος ο καρλαιλ εννοειται αλλα εχουν μαζευτει πολλοι πρωην μπασκετμπολιστες στο νταλας!!εστω και στα σημεια ο χαρντεν θα τους παρει....

    κλιπερς-σαν αντονιο!!!αν μου παρουσιαστει ευκαιρια (λογω ωρας) λογικα θα το αποφυγω!!!το σκηνικο με τον ντε αντρε τζορνταν μου ειναι αποκρουστικο και για τον ποποβιτς που επιλεγει αυτη την τακτικη συχνα αλλα και για τον παικτη που ειναι παντελως αμπαλος!!τελευταια ευκαιρια πιστευω για τον πολ να αποδειξει οτι μπορει να παει ομαδα ψηλα.....αλλα δε νομιζω!!!σαν αντονιο και οχι δυσκολα.ατυχοι ομως οι κλιπερς που δεν αξιζουν να φυγουν πρωτοι πρωτοι απο τα πλει οφς λογω ενος τετοιου αντιπαλου...

    μεμφις απεναντι στην πιο ατυχη ομαδα του νβα!!!μεμφις ουσιαστικα εναντιον ολριτζ!!!δε ξερω αν θα παιξει ο κονλει!!λογικα αρκουδες με τον ολριτζ να γραφει τρελα νουμερα.

    η βοστωνη θα τα παρει τα 1-2 ματς με το κλιβελαντ αλλα φοβαμαι μη ξεγελαστει απο τις 2 τελευταιες προσφατες νικες της απεναντι στο αδιαφορο (πρωτο ματς) και μισο (δευτερο ματς) κλιβελαντ και φαει σκουπα ευκολα αλλα δε νομιζω.

    καμια τυχη στο μπρουκλιν αν και εχει τους παικτες τους εμπειρους να πληγωσουν την ατλαντα.δεν πιστευω ομως οτι θατους αφησει το περιθωριο η ατλαντα.ισως και σκουπα...

    τοροντο ουασιγκτον 1 χ 2 !!!!!!!ο θεος και η ψυχη του...

    οχι ιδιαιτερα ευκολα το σικαγο.

    η λογικη μου λεει κλιβελαντ στην ανατολη και οκλαντ-σαν αντονιο να χαροπαλευουν στη δυση.το σαν αντονιο , αν περασει τους γουριορς, θα το καταπιει το κλιβελαντ!!!αν οχι, τοτε ο βασιλιας θα φορεσε και τριτο δαχτυλιδι!

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα..Διόλου απίθανο. Βλέπεις το Κλίβελαντ να μπορεί να αμυνθεί απέναντι στους Ουόριορς σε ένα πιθανό ματσάρισμα στους τελικούς?

      Διαγραφή
  8. Οι Μπουλς είναι σκληρή ομάδα με Μπάτλερ-Ροουζ-Νοά και Γκασόλ για σκοράρισμα. Στον επόμενο γύρο Μπουλς-Κλίβελαντ και περιμένω πολυ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Κανονικά αυτός θα έπρεπε να είναι και ο τελικός της Αντολής. Τους Ατλάντα δεν τους βλέπω νομίζω ότι θα ξεφουσκώσουν

    Στη Δύση υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, όλες με θετικό πρόσημο νικών-ηττών στην κανονική περίοδο. Θα γίνει σφαγή με πρώτη πράξη το Χιούστον-Ντάλλας, Το Ντάλλας έχει τύχη αν ο Ρόντο θυμηθεί τα παιχνίδια του στα play offs την εποχή των Μπόστον.
    Μέμφις-Πόρτλαντ αμφίρροπο ζευγάρι. Στους Κλίππερς δεν δίνω τύχη απέναντι στους Spurs.

    Τώρα για eyroleague όλος ο κόσμος τρόμαξε με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ειδικά με Πρίνταζη_Μάντζαρη.
    Στην Αθήνα όμως είναι και εδώ δύσκολα τα πράγματα.
    ο Παο το 2011 μετά από 1-1 στη Βαρκελώνη πήρε τα ματσάκια στην Αθήνα και πήγε F4. To 2013 όμως με Πέδουλα μετά το 1-1 στην Ισπανία και το 2-1 στην Αθήνα κατέρρευσε με τη ζώνη του Πασκουάλ. τόσο στο 4ο παιχνίδι όσο και στο 5ο.
    Άρα αυτό που λέει ο Τζίμ για το 4ο παιχνίδι, το έχει ξανακάνει υπό πίεση.
    Σίγουρα ο Πασκουάλ θα βάλει δύσκολα και εκπλήξεις στον Ολυμπιακό και είμαι βέβαιος ότι δεν θα παραδοθεί εύκολα.
    Αν βέβαια ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση μην τον ξεγράφεται καθόλου για το f4.
    Αν δεν κάνω λάθος ο Σπανούλης έχει 3 στα τρία(2009-2012-2013). Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Koth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koth δεν είπα ότι δε το έχει ξανακάνει. Απλά έγραψα το feeling μου εκείνη τη στιγμή. Σαφώς και η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή, ποιοτική ομάδα που έχει τύχη οπουδήποτε.

      Διαγραφή
  9. Ωραιος περίμενα μια τέτοια ανάρτηση, σελτικς δε ξέρω αν θυμάσαι αλλά τους πίστευα ότι θα το παλέψουν για πλει οφ,απλώς μετά τις ανταλλαγές δε το περίμενα, 1000 μπράβο, ήθελα όσο τίποτε τους πεισερς πλέι οφ κ πιστεύω ότι θα κάνανε ζημιές κ ταραχές..
    χοκς στα 5 η στα 6.
    κάβς στα 5 λογικά.
    Μπουλς στα 4
    γουιζαρτνς στα 6.
    Οι 3 πρώτοι κάνουνε κ 4-0 με την ίδια ευκολία.
    Δύση τώρα.
    Γουοριορς 4-0
    ροκετς στα 6
    Σπερς στα 6 δε ξέρω μη τους πάρουμε κ στα 5, κρισι Πολ πάει σπίτι της ως συνήθως από τον α γύρο.
    Μέμφις στα 6 , πολλές απώλειες το Πόρτλαντ αλλά θα δώσει ομηρικες μαχες αλλά λόγο έλειψς βάθους πιστεύω δε θα αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμάμαι Zoze. Δε τους φοβάσαι καθόλου τους Κλίπερς..? Αλήθεια..

      Διαγραφή
    2. Οι Σπερς θα αποκλειστούν. Δε πήραν ποτέ back to back. Και οι Κλίπερς βλέπουν την ευκαιρία.

      Manu Chao

      Διαγραφή
  10. πελικανς-γουοριορς........1-4
    νταλας-ροκετς................3-4 ή 4-3 παιρνω μαβς γιατι ο χαρντεν την καταλληλη στιγμη θα παει να γινει ηρωας
    μπουλς-μπακς......1-4
    χοκς-νετς.....ευκολα τα γερακια 4-0

    σπερς-κλιπερς........ειναι νωρις για να φυγουν οι πρωταθλητες αλλα καποια στιγμη αργα ή γρηγορα θα τελειωσουν
    γουιζαρντς-ραπτορς....παιρνω ουασιγκτον γιατι μου αρεσει πολυ το διδυμο γκορτατ-νενε που θα πνιξει τον βαλαντσιουνας
    καβς-σελτικς.....θα δουμε ωραια παιχνιδακια..... αλλα 4-1
    μεμφις-πορτλαντ....τα ειπε ο τζιμ παραειναι σοφτ οι μπλειζερς
    λιγα λογια το χτεσινο.....αν και παναθηνακος το ευχαριστηθικα το διπλο το ολυμπιακου για τους λογους που εχουμε συζητησει για τους ισπανους.....ενας φοβερος ολυμπιακος καταπιε τα βουτυροπαιδα του πασκουαλ που για να παιξουν μπασκετ πρεπει να μην καπνιζει κανεις στο γηπεδο,να εχει καλη θερμοκρασια,να μην τους ακουμπανε και τους λερωσουν οι αντιπαλοι,ο κυριος τομιτς να κανουν ησυχια στις βολες κτλ......εγω βλεπω 3-1 του ολυμπιακου πρεπει το σεφ να βραζει και οι παικτες να δερνουν........stonerook


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ταυροι 4-1 γραφτε λαθος......stonerook

      Διαγραφή
    2. Γειά σου φίλε,
      όπως είπε και ο Βαλκάνιος στο προηγούμενο ποστ, αυτή ήταν μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ μπασκετική νίκη απέναντι στους φλωρο-ισπανούς και πιστεύω ότι κάθε μπασκετικός (ανεξαρτήτος προτιμήσεων) την απόλαυσε και με το παραπάνω

      Διαγραφή
    3. "..ενας φοβερος ολυμπιακος καταπιε τα βουτυροπαιδα του πασκουαλ που για να παιξουν μπασκετ πρεπει να μην καπνιζει κανεις στο γηπεδο,να εχει καλη θερμοκρασια,να μην τους ακουμπανε και τους λερωσουν οι αντιπαλοι,ο κυριος τομιτς να κανουν ησυχια στις βολες "

      Γειά σου ρε Στόουνρουκ.. Χαχαχα..

      Διαγραφή
    4. Stonerook, όταν έγραφες για τη Ρεάλ δεν σε πίστευα. Τώρα που πήρε δυο ματς δια πυρός και σιδήρου, πιστεύω ότι ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δούνε και αυτοί χαρά.
      Αν και στο Φ4 δεν θα είναι εύκολα με Ζοτς, Ιτούδη και ΟΣΦΠ(;).
      Πάντως έδειξαν δυο φορές πίστη και τα κατάφεραν στο τέλος.

      Officer

      Διαγραφή
    5. Officer το βασικο γι αυτους ειναι οτι κερδιζουν με ριβερς,νοτσιονι,ρεγες.αγιον και οχι με τους τρεις σταρ.....οι ρουντι,γιουλ,σερχι θα καθαρισουν στο φαιναλ φορ.....μονο ο ζοτς μπορει να τους κανει κανενα κολπο αλλα δεν νομιζω...εφτασε η ωρα τους..stonerook

      Διαγραφή
    6. με τον λασο δεν πας πουθενα. θα τον καθαρισει ο ζοτσ σαν αυγο.

      Διαγραφή
  11. Έτσι hoopfellas standards,χωρίς πολλά πολλά:

    Χοκς-Νετς: Πολλοί λένε για τους ατεστάριστους στην post-season Χοκς,εγώ λέω οτι αν κάποια ομάδα θέλει να τους βγάλει έξω θα πρέπει να ματώσει και θαρρώ μέχρι τους τελικούς στην Ανατολή δύσκολα θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.Το Μπρούκλιν θα πρέπει να χαρεί αν πάει σε 5ο ματς...
    4-1
    Καβς-Σέλτικς:
    Δεν είμαι ειδήμων πάνω στη δουλειά των Σέλτικς και δεν ξέρω αν μπορούν να βγάλουν τεράστιο intensity στην άμυνα,ή leaders και heroics στην επίθεση για να επιβιώσουν...Νομίζω οι Καβς θα έχουν φυσική υπεροχή και ακόμα και αν δυσκολευτούν δεν θα αφήσουν τον εαυτό τους να κινδυνεύσει.
    4-2
    Μπουλς-Μπακς: Ωραίοι ως εδώ οι Μπακς αλλά η υφή τους άλλαξε μέσα στη σεζόν κι ακόμα κι αν μπορούσαν να προβληματίσουν στην post-season,δεν νομίζω πως έχουν πλέον ελπίδες απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα.Το Σικάγο το πιστεύω πάρα πολύ,πόσω μάλλον με έναν καλό και σωστό Ρόουζ.Δεν θα έχουν θέμα,περιμένω πως και πως τη σειρά απέναντι στο Κλίβελαντ εδώ και καιρό...
    4-1
    Ράπτορς-Γουίζαρντς:
    Οι Ράπτορς έχουν περισσότερο firepower και είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον καθένα,αλλά πιστεύω στους Γουίζαρντς και το mentality τους με Γουολ πιο σπουδαίο και Πιρς παρών.
    2-4 ή 3-4

    Γουόριορς-Πέλικανς: ΟΚ,ακόμα κι αν περιμένω αξιοπρεπείς Πέλικανς(πιο αξιόμαχους από Οκλαχόμα) τι να πω,αν καταφέρουν και πάρουν παιχνίδι από αυτή την ομάδα μπράβο τους...
    4-0
    Ρόκετς-Μάβερικς: Πολύ μεγάλη σειρά,αλλά παίδες εγώ πιστεύω το Χιούστον πολύ περισσότερο από τον πολύ κόσμο..Και λόγω άμυνας και λόγω Χάρντεν.Με Μπέβερλι τους είχα ακόμα πιο ψηλά και ικανούς για όλα.Έχουν την ποιότητα να ρίξουν μια ομάδα καλή μεν,αλλά που κάτι άλλο της έλειπε να κάνει το παραπάνω νομίζω
    4-2
    Κλίπερς-Σπερς: Τεράστια σειρά,τι να λέμε.Οι Κλίπερς το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν δεν μου γέμιζαν το μάτι,θεωρώ πως κάτι τους λείπει από το ρόστερ.Τελευταία έχουν μπει τρενάκι...Οι Σπερς έκλεισαν στόματα στα τελευταία παιχνίδια και είναι απλά οι πρωταθλητές.Όμως λέω εδώ και καιρό πως δεν τους θεωρώ ικανούς να αντέξουν φέτος,πόσω μάλλον στην πολύ μεγάλη Δύση και με μειονέκτημα σε κάθε σειρά.Δεν ξέρω... Οι Κλίπερς είναι πιο φρέσκια και αθλητική ομάδα,το Σαν Αντόνιο βέβαια κουβαλάει τεράστια καρδιά,ομάδα και ποιότητα σαν σύνολο. Θα ρισκάρω και θα πω Κλίπερς στα επτά...
    4-3
    Μπλέιζερς-Γκρίζλις
    Το Πόρτλαντ μου αρέσει σαν ρόστερ και κρίμα που είχαν τόσες ατυχίες φέτος..Βέβαια πολλοί τους έχουν ξεγραμμένους και για εμένα κακώς..
    Το Μέμφις βλέπω εμπνέει εμπιστοσύνη σε πολλούς,όχι άδικα.Εμένα κάτι με προβληματίζει στην επίθεση τους και φαντάζομαι πως θα κάνουν πολύ κακό αν υποτιμήσουν τον αντίπαλο.Μπορεί να φανεί πολύ αιρετικό αλλά εδώ θα κάνω τη διαφορά και θα πάω στη διαίσθηση και την έκπληξη...
    4-3 ή 4-2

    ΥΓ.Ευρωλίγκα,ξύπνησε κόσμο ο Όσφπ εχθές δίνοντας το απαραίτητο χρώμα σε αυτή την εβδομάδα με την εντυπωσιακή χθεσινή νίκη.Με τέτοια άμυνα μέσα στην έδρα τους οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι,αλλά ας περιμένουμε...η Μπάρτσα είναι διαβασμένη και ξεκάθαρη ομάδα,ίσως παραπάνω κι απότι πρέπει ώστε να βγάλει φλόγα και δίψα.
    *** Κάποια πράγματα είναι στη αφημένα στη μοίρα τους....Όσα χρόνια κι αν περάσουν,ότι αστέρι και να κάνει κουμάντο όταν έρχεται η μεγάλη ώρα παίκτες σαν τον Ναβάρο ( ή τον Σπανούλη στην αντίπερα) θα κάνουν τη διαφορά..RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα peris.. Το Πόρτλαντ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά έχει χτυπηθεί από τους τραυματισμούς. Μένει να δούμε τι επίπτωση θα έχει αυτό στην εικόνα τους. Αν χάσει ματς ο Κόνλεη πάντως το Μέμφις θα έχει θέμα. Το Χιούστον είναι πολύ βελτιωμένο αμυντικά φέτος. Το Ντάλας υστερεί σε αυτό το κομμάτι. Αν η ομάδα του Καράισλ παίξει μια στοιχειωδώς καλή άμυνα πάντως, έχει τύχη.

      Διαγραφή
    2. Χιούστον το πιστεύω αρκετά Τζιμ...
      Από εκείνο το ματς τότε με τους Καβς που γινόταν το έλα να δεις,κάτι μου λέει ότι έχουν το material να εμφανιστούν αξιόπιστοι στα πλέιοφ.Βέβαια πολλά θα είναι τα δύσκολα ματς,αλλά θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτεροι από ότι τους περιμένουν αρκετοί φίλοι του μπάσκετ.

      Εύχομαι να δούμε και Μπουλς δυνατούς...Επίσης από τότε που πήραν το Γκόλντεν Στέιτ(Σε βραδιά που οι Γουόριορς τα σπαγαν και ο Ρόουζ σε άστοχη νύχτα έπαιρνε το ματς) μου έβγαινε μια εικόνα οτι μπορεί να είναι ο φετινός τελικός.
      Το ενδιαφέρον στα ύψη...

      Διαγραφή
  12. 19 πονοτυς στο ημιχρονο ο Στεφ( ο ανθρωπος ξερει πολλα κανταρια μπασκετ ) και οι Πολεμιστες ριχνους 20αρα στους Πελικανς !!!

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα και χρόνια πολλα με λιγη καθυστερηση λογω απουσίας :)
    Ξεκιναμε με το ΝΒΑ
    Αρρωστημενη εμφανιση του Ροουζ που φετος μετα απο πολλα χρονια και παρα τις δυσκολιες παιζει το μπασκετ που ξερει.Οι Μπουλς φετος ειναι ενα κραμα αμερικανικης σκληραδας και ευρωπαικης φινετσας οχι τοσο εξελιγμενο οσο των Σπερς αλλα σε καλο δρομο.(Επισης δε μπορω να μην σχολιασω ποσο καλο εκανε σε ολους σχεδον τους Αμερικανους η συμμετοχη στο παγκοσμιο υπο τον Σιζεφσκι.Αν δειτε τα νουμερα της 12αδας περσι και φετος η διαφορα ειναι χαωδης σχεδον σε ολους τους παικτες.)
    Πιστευω πως οι Χοκς στην ποστ σιζον θα ξεφουσκωσουν,θυμηθείτε το 93-94 που εκαναν καλυτερο ρεκορ στο ΝΒΑ αφου ανταλλαξαν τον Nτομινικ με τον Μαννινγκ κι εχασαν στον 2ο γυρο απο την Ιντιανα...δε ξερω κατα ποσο ο Μιλσαπ και ο Τιγκ μπορουν να δωσουν επιθετικα οσο χρειαζεται για να υπερκεράσουν τους καβς η τους Μπουλς αργοτερα.Πολυ σωστος κλασσικα ο Τζιμ για το ζευγαρι Γουιζαρντς -Ραπτορς,πολυ πιο σκληρη ομαδα οι Γουοριορς με την εμπειρια του Πιρς μπορουν να κανουν ζημιες στα πλευ οφ.
    Στην δυση χωρις τους Θαντερ που θα μπορουσαν να αλλαξουν καποιες ισορροπίες ,οι Γουοριορς ειναι ξεκάθαρο φαβορί για μακρυα ειδικά αν ξεμπερδεψουν γρηογρα με τους ικανους Πέλικανς

    Παμε στην Ευρωλιγκα να κανω δυο σχολια αναδρομικα.
    ΠΑΟ:Δυστυχως ο ΠΑΟ πριν παει στη Μοσχα με την ανακοινωση περι Λαβαλ ,πηγαινε σαν προβατο επι σφαγη.Κακη διαχειρηση του ροστερ,κακη νοοτροπια και απο τους παικτες και κυριως του Γκιστ που δυστυχως με διαψευδει αρκετες φορες για το μενταλιτυ του.Απο τα σαραντα λεπτα του αγωνα στα 10-15 να επαιξε ο ΠΑΟ σαν ομαδα ευρωλιγκας,ηταν φασεις που νομιζες οτι εβλεπες ερασιτεχνικο αγωνα με τους παικτες να προσπαθουν να διασωσουν το ονομα τους ατομικα και καμια ομαδικη λειτουργια.Σιγουρα ειναι θετικο οτι ο Λουντζης σκοραρε στη μοσχα στην ηλικια του και οτι ο Χαραλαμποπουλος αρχιζει να γινεται "αντρας" μεσα στο γηπεδο,αλλα σε αυτο το σημειο οι στοχοι του ΠΑΟ μοιαζουν πολυ συγκεχυμενοι.
    ΟΣΦΠ:Ο Ολυμπιακος μπηκε και στα δυο ματς με τις ιδιες αρχες μονο που στο 1ο η κακες επιλογες στην επιθεση και λιγο καποιες μικρες ανισορροπιες στην αμυνα τον εφεραν σε μια θεση που δε μπορεσε να αντιδρασει.
    Στο 2ο παιχνιδι η αμυντικη ενταση οδηγησε σε καλυτερο transistion και καλυτερη επιθετικη παραγωγη.Το παιχνιδι βεβαιως μπαινει στη σειρα με τα ελληνικα euroleague classics μαζι με τα διπλα του ΠΑΟ σε βαρκελωνη και Σιενα και του ΟΣΦΠ παλι σε Σιενα,ανεξαρτητως κατληξης της σειρας.Για τον Πριντεζη τα χουμε πει πολλακις,το παιδι μπορει να υστερει και σε τεχνικη και σωματικα απο πολυ κοσμο ,αλλα ειναι τεραστια η οξυδερκεια του,το παιχνιδι του χωρις μπαλα σεμιναριακο,και η δουλεια που εχει ριξει φαινεται.Τεραστιο παιχνιδι.Η σειρα ειναι μεγαλη αλλα υπαρχει αισιοδοξια

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Πολύ καλές σκέψεις.. Είναι μεγάλη υπόθεση όντως να δουλεύεις με τον Σιζέφσκι. Δεν είναι τυχαίο αυτό που ανέφερες και δε συμβαίνει πρώτη φορά. Χοκς 1994..? Τι είπες τώρα..? Λένι Ουίλκενς. Πολύ καλή αμυντική ομάδα. Μπλέηλοκ, Ίλο, Όγκμον, Ουίλις και Μάνινγκ μετά το τρέηντ. Όντως η φετινή ομάδα δεν έχει το υπόβαθρο των αποδείξεων του χαρακτήρα μέσα από νίκες στα playoffs. Όμως δε θα χρειαστεί να παίξει Καβς + Μπούλς. Μόνο τον έναν.. Υπάρχει η ευκαιρία λοιπόν να φτάσει μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας και να ρολάρει παράλληλα. Χάρηκα πολύ για Ρόουζ. Σιδερένιος..

      Διαγραφή
    2. O Πρίντεζης υστερεί σε τεχνική κατάρτιση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;Άμα υστερεί ο Πρίντεζης σε τεχνική κατάρτιση ο Φώτσης δεν έπρεπε να παίζει Α1..

      Διαγραφή
    3. μπασκετμπολιστας πριντεζης προ ιβκοβιτς δεν υπαρχει στα λεξικα ...

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Τζιμ. Ο δικός σου ο Στίβενς με έχει εντυπωσιάσει. Όταν πέρυσι μας τα είχες λίγο "πρήξει" με αυτόν δε τον πίστευα. Μου φαινόταν σαν μαθηματικός. Βασικά δε πίστευα ότι στο ΝΒΑ θα μπορούσε να διαχειριστεί επαγγελματίες παίκτες με μεγάλα "εγώ". Τώρα υποκλίνομαι. Μέχρι και τον Ντατόμε έκανε παίκτη ΝΒΑ και μάλιστα καλόν.

      Manu Chao

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κολλώντας κομμάτια στο παζλ χαρακτήρων στα αποδυτήρια. Παίζει χωρίς "σταρ", πολύ σημαντικό για μια λίγκα που "ξερνάει" τέτοιες ομάδες. Θέλω να δω πως θα κινηθούν οι Σέλτικς το καλοκαίρι..

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=4imqiwVUjXo

      Εντυπωσιακή η οξυδέρκεια του σε κρίσιμες καταστάσεις.Αξίζει να δείτε το βίντεο.

      Διαγραφή
  15. Μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα regular season, που έλειπαν όμως αρκετοί παλιοί γνώριμοι, αρχίζουν πηγαίνουμε στο κυρίως πιάτο!!
    ΑΝΑΤΟΛΗ
    Hawks - Nets : 4-1 για τους Hawks. Θα προτιμούσα και εγώ τους Pacers σε αυτά τα playoff αλλά και στις δύο διασταυρώσεις τα γεράκια θα περνούσαν στο β' γύρο
    Cavs - Celtics: 4-1 για τους Cavs. Μεγάλη επιτυχία για του κέλτες που πρόλαβαν τα playoff σε αυτό το στάδιο της δημιουργικής αναδόμησης που βρίσκεται η ομάδα. Οι cavs έχουν την δυναμική για τελικούς αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα τα καταφέρουν (ελέω bulls)

    Raptors - Wizard: 4-3 Raptors. Μετά την περσινή εμπειρία δεν θα την ξαναπατήσουν οι Καναδοί. Ενδιαφέρον το δίδυμο των guards των wizards αλλά μέχρι εκεί.

    Bulls- Bucks : 4-0 Bulls. Η ομάδα είναι πραγματικά διαφορετική όταν ο DR πατάει παρκέ. Στο χθεσινό πρώτο ματς φάνηκε σε αρκετά καλή κατάσταση, λίγη τύχη και πάμε για μεγάλα πράγματα. Ελπίζω παράλληλα ο Γιάννης να εκμεταλευτεί στο έπακρο και αυτή την ευκαιρία!!

    ΔΥΣΗ
    GS - Pelicnans: 4-0 GS. Εκπληκτικός φέτος ο Davis χαίρεσαι να το βλέπεις!
    Αν δεν το πάρουν οι Bulls φέτος το GS το αξίζει και με το παραπάνω!!

    Rockets - Mavs: 3-4 Mavs. Θα πάω με την ποιότητα στο πάγκο και την εμπειρία των Mavs σε τέτοιες σειρές τα τελευταία χρόνια. Βελτιωμένοι αμυντικά οι Rockets αλλά ως σύνολο δεν μου γεμίζουν καθόλοι το μάτι.

    Clippers - Spurs: 2-4 Spurs. Τα σπιρούνια φορμαρίστηκαν την κατάλληλη στιγμή, άλλη μία υποδειγματική διαχείριση δυναμικού απο το Pop!! Οι clippers δεν νομίζω ότι έχουν τα φόντα να προχωρήσουν παρακάτω.

    Grizzles - Portland: 3-4 Portland. Άλλο ένα ζευγάρι στο οποίο δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι αντυκειμενικός. Αν καταφέρουν να περάσουν οι Grizzles ας πάρουν το πρωτάθλημα...

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και να θυμησουμε για εκατομμυριοστη φορα . ο σωστος τροπος αναδειξης νεων παικτων ειναι η ομαλη ενταξη επιλεγμενων νεαρων σε εναν ηδη καλοδουλεμενο κορμο . δεν αμολας ενα τσουρμο νεαρους χυμα στο παρκε και τους λες παιξτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα,μερικα συμπερασματα απ την πρωτη μερα των πλει οφ.
    -Το σικαγο μιαζει επιτελους υγειης σαν ομαδα,οι επιστροφες μπατλερ&ροουζ στα πλει οφ δειχνουν πως δουλεψαν για να ειναι ετιμοι σε αυτο το χρονικο σημειο,ο δυο τους εκαναν πολυ καλο ματς χθες.
    Ποσο ετοιμος θα ειναι ο λεμπρον για τα ματς που λογικα ερχονται με την ομαδα το τιμποντο;;;;Ποσο θα αφησουν το μοζγκοφ να δερνει τους ψηλους των μπουλς;;;;;;;;;;;
    -Ο Ραντι γουιτμαν ειχε αμυντικη νοοτροπια απο παιχτης στην ατλαντα,συμφωνω με το τζιμ για ουιζαρντς στη σειρα ομως μεχρι εκει-λογικα θα τους περασει η ατλαντα στην επομενη φαση μιας και δεν εχουν το κατι παραπανω στην επιθεση και πανε πολυ τη μπαλα στη ρακετα αλλα και τον πιρς,οποιος ειδε την τελευταια φαση της κανονικης διαρκειας χθες στο τοροντο καταλαβαινει οτι ο γοουλ κυριως αλλα και ο μπιλ δεν μπορουν ακομα να κανουν το κατι παραπανω,στο μελλον ισως.
    -Για δυση εκτος απο γκολντεν στειτ& σαν αντονιο δυσκολα να δωσεις πλεονεκτημα καπου αλλου,λογικα το νταλλας θα αντιδρασει ενω δεν εχω ιδεα πως θα παει η σειρα των γκριζλς με πορτλαντ που ειναι μακραν η ποιο αμφιρροπη ολων των πλει οφ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι το Μέμφις-Πόρτλαντ??? Αν το χθεσινό ήταν μια πρώτη γεύση, πάει για σκούπα η σειρά... 5-0 τους έχουν φέτος οι Γκρίζλις...

      Διαγραφή
  18. Καμία ανησυχία για Σπερς... Στο επόμενο θα γίνει το μπρεικ. Το θεωρώ απίθανο να ξανασουτάρουν με 36% στα 2π, 30% στα 3π και 53% στις βολές. Η άμυνα τον Κλιπερς ήταν καλή απόψε, αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί τέτοια ποσοστά για τους πρωταθλητές. Τα πιο πολλά τρίποντα των Σπερς ήταν ελεύθερα αλλά έβρισκαν σίδερο.Από την άλλη τα πολλά επιθετικά τους κράτησαν στο παιχνίδι μέχρι ένα σημείο, αλλά δυστυχώς τόσο ο Γκριφιν όσο κυρίως ο Πολ, κυριολεκτικά τους κονιορτοποίησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είδα χτες κληβελαντ -βοστονη

    το παλευαν οι κελτες αλλα η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανέστατη
    προσπαθούσαν να ρίξουν την διαφορά στους 10 πόντους αλλα δεν τα κατάφερναν

    όσο για το clippers - spurs

    είναι για μένα το πιο αμφίρροπο ζευγάρι
    αν οι clippers περάσουν ατσαλώθηκαν και πάνε για τελικούς

    χτες εκαναν εντυπωσιακά πράγματα

    https://v.cdn.vine.co/r/videos/7BE237AEF51201797479574999040_3ea49b1cf88.1.5.4263426384618678010.mp4?versionId=goLPmM1mDYN3dc_vBU.11x_e9fcKgO1h

    sneakersplay.webs.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκριφ ειναι πολυ βελτιωμενος και το εχω ξανα αναφερει οτι ειναι απο τους λιγους ψηλους λευκους που μπορει να παιξει πανω απο την ρακετα σαν μαυρος.. οι σπερς μου φαινονται κορεσμενοι...

      Διαγραφή
    2. O Γκρίφιν δεν είναι λευκός φίλε. Κοίτα τα χαρακτηριστικά του.

      Mario

      Διαγραφή
    3. Σιγά μην είναι και κινέζος ο Γκρίφιν. Έγχρωμος είναι ρε παιδιά. Γίνεται λευκός με τέτοια προσόντα?

      Διαγραφή
    4. Ο αστυνόμος είναι μπουζούκι;

      Διαγραφή
    5. Μελαμψό είναι αυτό το αγόρι. Ούτε μαύρο τον λες ούτε και άσπρο!
      redtube.com

      Διαγραφή
    6. Η μαμά είναι κοκκινομάλλα και ο μπαμπάκας μαύρος.
      http://memeguy.com/photo/98524/blake-griffin-was-birthed-from-jigsaw-and-handsome-squidward

      Αη Μητσος

      Διαγραφή
  20. Zoze τι έγινε? Τη βρήκατε τη μπάλα? Την έκρυψε ο Πολ χθες

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα την εκρυψε ναι, δεν ειδα τον αγωνα μιας κ τετοια ωρα κ με δουλεια την επομενη μερα δε γινεται, στατιστικα κ στιγμιοτυπα μονο ειδα, για να δουμε αν θα ξανασουταρουμε τοσο ασχημα... ΕΠισης για να δω ποσους αγωνες θα αντεξουνε να παιζουνε σε αυτο το ρυθμο οι βασικοι τους με 35+λεπτα!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φίλε, αστειεύομαι.. Πάντως οι Κλίπερς έχουν καλή ομάδα. Θα το παλέψουν. Άτυχοι και οι δύο με το ματσάρισμα. Όποιος περάσει πάει τελικό Δύσης.

      Mario

      Διαγραφή
  21. ΜΙΝΤΕΛΤΟΝ ΝΤΑΡΥΛ Τι σκεφτόσουν όταν έβλεπες τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αγωνίζεται στη Μόσχα; Ποιος ήταν ο αστραπιαίος συνειρμός, που έκανες;

    «Φίλε, I love Diamantidis! Οταν ακόμη έπαιζε στον Ηρακλή, κοντέψαμε να πλακωθούμε σε ένα ματς, το ξέρεις; Την επόμενη σεζόν, που έμελλε να είναι η τελευταία μου, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι. Τον λάτρευα τόσο πολύ, ώστε κάθε φορά που συναντούσα κάποιον γνωστό μου που δούλευε στο ΝΒΑ, του έλεγα: ‘Πρέπει να δεις αυτό το παιδί. Κάνει τα πάντα. Παίζει άμυνα, πασάρει, παίρνει ριμπάουντ, τα κάνει όλα’. Τα επόμενα χρόνια βελτίωσε πολύ και το επιθετικό του παιχνίδι, ή μάλλον το τελειοποίησε. Είναι τεράστιος παίκτης. Θυμάμαι προς το τέλος της καριέρας μου, όταν έπαιζα σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών στην Ισπανία, του έλεγα να έλθει να παίξει για μια σεζόν και θα τον πλήρωνα από την τσέπη μου! Θα έλεγα, λοιπόν, αστειευόμενος στο Νο.20 του Παναθηναϊκού (σσ. Μιχάλης Λούντζης), που φαίνεται πως έχει ταλέντο, ότι είναι πολύ τυχερός που βλέπει και συναναστρέφεται καθημερινά τον Διαμαντίδη. Θα μάθει πολλά από αυτόν και να έχει τα μάτια και τα αφτιά του ανοικτά. Το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι πόσα ακόμη χρόνια θα ευτυχήσει να βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη. Δεν νομίζω να παίζει μέχρι τα 45 στην Α1 όπως εγώ»! http://www.sdna.gr/gr/basket/sunedeuxeis/arthro/30928/merikes-fores-einai-san-na-akouo-ton-obradovits/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kαλησπέρα φίλοι,

    Μέρα Ευρωλίγκας σήμερα για τον ΠΑΟ, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση: με ήττα 5 πόντων και άνω, γίνεται επισήμως η χειρότερη ομάδα που έχει προκριθεί σε playoffs από καταβολής της διοργάνωσης (μιλάμε για uleb), βάσει των αποτελεσμάτων εντός αυτών.

    Να ευχηθούμε καλή δύναμη λοιπόν και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aληθεια δηλαδη θα μας αφαιρεσουν κατι αν χασουμε;;.Ε ρε κατι ανθρωποι με τι χαιρονται.Αυτη να ναι η χαρα σου λεω εγω.

      Διαγραφή
  23. Πώς γίνεται η χειρότερη ρε φίλε αφού φέτος είχε ρεκόρ 7-7 και η Εφές πέρασε με 6-8;

    ΑπάντησηΔιαγραφή