Athlenda

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

2015-16 HOOPFELLAS EUROLEAGUE POWER RANKINGS (2)


Με τη πρώτη φάση της Ευρωλίγκας να βρίσκεται στη τελική ευθεία, το Hoopfellas βγάζει τα καθιερωμένα Power Rankings της σελίδας αξιολογώντας τους 24 μονομάχους. 2015-16 Hoopfellas Euroleague Power Rankings 2nd Edition..



Θα ήταν ίσως πιο ορθολογικό (και πιο εύκολο για τη σελίδα σε επίπεδο αξιολόγησης) να περιμένουμε να τελειώσει η πρώτη φάση για να αξιολογήσουμε τις ομάδες της διοργάνωσης. Όμως, όπως και πέρυσι, επέλεξα στοχευμένα να βγάλουμε τώρα τη καθιερωμένη μας στήλη για να εστιάσουμε περισσότερο στην εικόνα των ομάδων πρωτίστως και όχι απαραίτητα στο ρεκόρ και τη θέση τους στη κατάταξη, παράμετρος που σίγουρα είναι το ίδιο σημαντική αλλά όχι η πεμπτουσία στην αξιολόγηση. Πάμε..


1. BARCELONA (6-1): Κλασσική Μπαρτσελόνα-Πασκουάλ. Οι Καταλανοί είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα και πολλά πράγματα να βελτιώσουν όμως σιγά σιγά ανεβάζουν στροφές και το βάθος του ρόστερ τους είναι καταλυτικό (6 σερί νίκες μετά τη πρεμιέρα). Τη στιγμή που πολλά μεγαθήρια τριγύρω δυσκολεύονται να βρούν ρυθμό η χρυσή σταθερότητα των Καταλανών αποδεικνύεται σημαντική. Το δίδυμο Λαουάλ-Σάμιουελς έχει ανεβάσει τον δείκτη της αθλητικής ικανότητας της ομάδας (όταν μάλιστα έχει στο παρκέ και τον Σατοράνσκι-Αμπρίνες μπορεί να τρέξει δίπλα στις γρήγορες ομάδες) ενώ και τα νέα αποκτήματα απορροφούν όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στη σεζόν τη φιλοσοφία του Πασκουάλ στην επίθεση, μια από τις πιο αποτελεσματικές στο να δημιουργεί καταστάσεις για καλή εκτέλεση σε όλη την Ευρώπη. Βέβαια, η καλά ζυγισμένη Μπαρτσελόνα και πάλι στερείται ηγέτη (σε επίπεδο προσωπικότητας) και αυτό -σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας- ίσως βρεθεί και πάλι μπροστά της στη συνέχεια. Ελπίζω πάντως τη Παρασκευή το βράδυ να έχει πέσει από το νούμερο 1..


2. CSKA MOSCOW (6-1): Η ΤΣΣΚΑ ασυνείδητα (ή μήπως όχι..;) δημιουργεί κάτι καινούργιο. Πιο casual, όχι τόσο φορτωμένη έχοντας εστιάσει πολύ στις λεπτομέρειες που φέρνει το supporting cast των παιχτών-ρόλων. στο παιχνίδι Ο Ιτούδης έχει ένα backcourt που θα ζήλευαν ομάδες του ΝΒΑ το οποίο είναι η βάση για τη πιο efficient επίθεση στην Ευρώπη, τους Χάινς-Βορόντσεβιτς-Τζάκσον μπροστάρηδες στα μετόπισθεν ενώ ο Χίγκινς ανταποκρίνεται θετικά. Όμως η "αρκούδα" έχει αμυντικό θέμα. Αυτό προσωπικά με προβληματίζει αρκετά. Κρατείστε το για τη συνέχεια..


3. LOKOMOTIV KUBAN (6-1): Με δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού και μια μόλις ήττα στις λεπτομέρειες (σε ένα ματς που έλεγχε) στο Παλάου Μπλαουγκράνα πως να μη χτυπάει τη πόρτα της "υψηλής κοινωνίας"..; Η "Λόκο" είναι μια από τις πιο hot ομάδες φέρνοντας τη σφραγίδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Σε απόλυτα νούμερα η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας που παίζει βασιζόμενη στην ενέργεια και το φυσικό/αθλητικό κομμάτι. Δυνατή στη προσωπική άμυνα και στη προσωπική φάση την οποία και προτιμά διαβάζοντας για να ματσάρει την απουσία γκαρντ-δημιουργού από το ρόστερ. Κάνει πολλά λάθη επίσης όμως είναι δυνατή στο ριμπάουντ γεγονός που τη βοηθάει να ελέγχει το τέμπο. Ο Ντιλέηνι είναι ίσως ο MVP της διοργάνωσης μέχρι τώρα.


- OLYMPIAKOS (6-1): Το Σεπτέμβρη είχαμε εστιάσει στο ότι αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιάσει τη καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρώπη. Χωρίς τον Γιάνγκ δε ξέρω αν θα μπορέσει να φτάσει τα όρια του, όμως μου αρέσει που η απουσία του έχει πεισμώσει τους υπόλοιπους που θεωρούν καθήκον να δώσουν το παραπάνω στα μετόπισθεν. Οι ερυθρόλευκοι είναι κακή shooting team όμως κυριαρχεί στο ριμπάουντ και στραγγαλίζει τον αντίπαλο όσον αφορά τα ποσοστά και τη δημιουργία. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παρουσιάζει τη δική του version leadership ενώ ο Χάντερ είναι εξαιρετικός ειδικά ως finisher. H πιο σκληρή ομάδα στη διοργάνωση σήμερα, παρουσιάζει αυτό ακριβώς που στόχευσε το καλοκαίρι. Με τα συν και τα πλην του πλήρως μεταφρασμένα στις δύο πλευρές του παρκέ.

5. FENERBAHCE (6-1): Η Φενέρ παίζει στο 50-60% ακόμα, όχι πολύ καλά αλλά ικανοποιητικά για την εποχή. Έχει πολλά να βελτιώσει στο επιθετικό κομμάτι όπου στη παρούσα φάση στηρίζεται στη καλή κυκλοφορίας της μπάλας και τα παράγωγα αυτής (σουτ από έξτρα πάσα, close out επίθεση). Παίζει με λίγα λάθη και η άμυνα της είναι σε καλό επίπεδο (έχει και τα εργαλεία φέτος να αμυνθεί αν και επιτρέπει πολλές φορές εύκολα καλάθια στο μισό γήπεδο) για αυτό και παραμένω αισιόδοξος για τη πορεία της στο δεύτερο μισό. Κλείνει με δύσκολα ματς τη πρώτη φάση και είναι  ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της μακριά από τη Πόλη σε συνθήκες τοπ-ανταγωνισμού.




6. UNICAJA (6-1): Εκεί που χαζεύεις τον Τζάκσον βλέπεις την Ουνικάχα μετά το διπλό στη Μόσχα να είναι έτοιμη (?) να παίξει χοντρό παιχνίδι, τρώει τη σφαλιάρα στο Μπάμπεργκ και προσγειώνεται. Ο Πλάθα παίζει στο χαμηλότερο pace στη διοργάνωση όμως παρουσιάζει μια καλά δομημένη επίθεση, πολυπρόσωπη η οποία ματσάρει την έλλειψη κλασσικού δημιουργού με μια πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κουζμίνσκας-Τζάκσον-Μάρκοβιτς απλά εξαιρετικοί ενώ ο Χέντριξ είναι η κολόνα της ομάδα κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα. Θα παίξει τη πρωτιά στην έδρα της ενώ κοιτάζει την αγορά για να αντικαταστήσει τον Γκάμπριελ.


7. KHIMKI (4-3): Σε επίπεδο ποιότητας ρόστερ η Κίμκι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Από κανέναν.. Το απέδειξε μάλιστα κάποιες φορές μέχρι τώρα. Αυτό που με κάνει σκεπτικό είναι η (μη) ικανότητα του Κουρτινάιτιςνα τελειώσει κλειστά ματς. Δε του έχω καμία εμπιστοσύνη. Μου αρέσει η άμυνα της, εύκολα TOP-3 στη λίγκα. Σαν σύνολο η Κίμκι έχει δυναμική αγωνιστικά καθώς έχει πολύ ταλέντο και πειθαρχία στα μετόπισθεν όμως σαν οργανισμός ακόμα μαθαίνει. Κρατείστε επαφή, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο..

8. LABORAL (4-3): Η Λαμποράλ συνδυάζει πολύ καλά Ευρωλίγκα και ACB έχοντας φέρει ξανά στο προσκήνιο το Baskonia Basketball. Παίζει στο υψηλότερο τέμπο από κάθε άλλη ομάδα και η άμυνα της βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Μπορεί ο Άνταμς να έχει το τιμόνι της ομάδα και ο Περάσοβιτς να είναι το πρόσωπο του οργανισμού όμως ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ξεκάθαρα το συστατικό το οποίο έχει αλλάξει επίπεδο στους Βάσκους.


- BROSE BASKETS (5-2): Ξέρω σας έχω ζαλίσει τα τελευταία χρόνια με τη δουλειά που γίνεται στο Μπάμπεργκ αλλά τέτοια μπασκετικά κλαμπς μακριά από τα φώτα των μητροπόλεων της Ευρώπης είναι η συμπάθεια μου.  Ειλικρινά αν μου έλεγαν σήμερα να διαλέξω 8 ομάδες, με βάση αυτό που έχουν παρουσιάσει, για μια εικονική post season δύσκολα θα άφηνα τη Brose Baskets απ'έξω. Οι Βαυαροί  παίζουν απλά ισορροπημένο μπάσκετ έχοντας κεφαλαιοποιήσει άμεσα αυτή τους τη στροφή σε μια πιο ευρωπαϊκή κατεύθυνση. Ο Τρινκιέρι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο με άξονα το backcourt των Στρέλνιεκς-Ουοναμέηκερ-Ζήση πλέον "σκέφτεται", φιλτράρει τα δεδομένα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσαρμόζεται. Πολύ καλό execution στην επίθεση (είναι πολύ υπομονετική με ξεκάθαρη ροπή στο set basketball) και δύο εξαιρετικοί νέοι παίχτες στο ζωγραφιστό. Ο Theis (πουλέν της σελίδας) και ο Μέλι ο οποίος υπό τον Τρινκιέρι ήταν ο παίχτης του μήνα που πέρασε. Έχουν τη ΤΣΣΚΑ εντός (έκαναν εξαιρετικό ματς στη Μόσχα) και πηγαίνουν στην Ανδαλουσία για να δούν ποια πραγματικά είναι η θέση τους ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Bravo..



10. ANADOLU (3-4): Φιλτράρω τη κατάσταση στην Αναντολού και έχω καταλήξει ότι έχει τόσα όπλα και η πληθώρα αυτή μάλλον έχει μπερδέψει την ομάδα εμποδίζοντας την να βρει λειτουργικότητα. Κοιτάζω το ρόστερ της και νιώθω σαν παιδάκι μπροστά σε ράφια γεμάτα σοκολάτες.. Όμως το μπάσκετ είναι πιο σύνθετο. Ο Ντούντα προσπαθεί να βάλει το τραίνο στις ράγες. Παίζει ένα fast pace στυλ, σε πολλές κατοχές για να μοιράσει τις μπάλες στους πολλούς ικανούς παίχτες του στην επίθεση η οποία είναι μια από τις καλύτερες της λίγκας με υψηλό δείκτη δημιουργίας και παραγωγής (αν και στηρίζεται λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε στο τρίποντο). Στα μετόπισθεν όμως έχει σοβαρό πρόβλημα και από εκεί ξεκινούν όλα τα δεινά. Ενώ υπάρχουν παίχτες που μπορούν να παίξουν προσωπική άμυνα, δεν αμύνονται "μαζί". Η Αναντολού πρέπει να μείνει όρθια τώρα αποφεύγοντας το "φιάσκο". Θεωρώ ότι εφόσον το καταφέρει, στη πορεία θα είναι καλύτερη. Πρέπει να είναι καλύτερη..


11.. PANATHINAIKOS (3-4): Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να είναι πραγματικά ανταγωνιστική στην επόμενη φάση. Αυτή τη στιγμή είναι απλά "νερόβραστη". Ούτε γρήγορη, ούτε αργή, ούτε πολύ καλή ούτε κακή σε άμυνα και επίθεση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με πολλά πλην και συν παντού. Νερόβραστη.. Σαφέστατα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες και το γεγονός ότι οι πράσινοι έβγαλαν με 3 γκαρντς τη πρώτη φάση. Είναι ομάδα που έχει συνεργασίες και δημιουργία φέτος, πιέζει καλά τη μπάλα αλλά δυστυχώς -το μεγάλο πρόβλημα- έχει αθλητές χωρίς "πόδια" σε βασικούς ρόλους στο rotation. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ώστε να χτίσει τη ταυτότητα της πάνω σε τομείς όπως η άμυνα και το ριμπάουντ (μειονεκτεί σημαντικά) ώστε να βγάλει τα χαρίσματα της στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει έναν φόργουορντ που μπορεί να αμυνθεί σε παραπάνω από μια θέσεις και θα φέρει ενέργεια στο παρκέ η οποία λείπει απελπιστικά από το σύνολο του Τζόρτζεβιτς σήμερα. Και εδώ πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα η οποία (εφόσον βάλει περισσότερο βάθος και ενέργεια) μπορεί να παίξει καλύτερα στη συνέχεια..

12. BAYERN MUNICH (3-4): Ίσως η πιο απρόβλεπτη ομάδα της διοργάνωσης. Χάνει τρώγοντας 90 εντός από τον Ερυθρό Αστέρα, κερδίζει στη Μόσχα τη Κίμκι και αυτοκτονεί στη Μαδρίτη. Ο Πέσιτς έχει ποιότητα και βάθος στα χέρια του όμως δε μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το καλό του ρόστερ πραγματικά γιατί η ομάδα του είναι ασταθής στο αμυντικό κομμάτι. Στα τρία ματς (εκτός Στρασβούργο, Ερ. Αστέρα, εντός Ρεάλ) μπορεί να συμβεί κυριολεκτικά οτιδήποτε..

13. REAL MADRID (2-5): Πολύ κλάμα.. Η Ρεάλ ξαφνικά είναι soft σαν το χαρτί τουαλέτας σε επίπεδο άμυνας και mentality. Ο τραυματισμός του Ρούντι μπορεί και να λειτουργήσει ευεργετικά ξεμπλοκάροντας λίγο τη περιφέρεια από το traffic που έχει δημιουργήσει ο ερχομός του Τέηλορ και φέρνοντας ίσως 1 ή 2 defensive stoppers (στο "3" και ειδικά στο "5") που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της "Βασίλισσας". Αυτό θα είναι ο ορισμός "έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πεντοχίλιαρο.."

- CEDEVITA (4-3): Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Μρσιτς; Η Τσεντεβίτα βρίσκεται σε ..φεγγάρι τρέχοντας ένα σερί 4-1 περιμένοντας Αναντολού και ΕΑ7 σε κολλητά ματς. Οι Κροάτες δυσκολεύονται λίγο να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό στην Αδριατική όμως στην Ευρωλίγκα συνεχίζουν απτόητοι. Έμφαση στην άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ, σωστές επιλογές στο μισό γήπεδο βάζοντας τη μπάλα στον Μπίλαν και τον Πούλεν, νέα παιδιά με πολύ όρεξη για διάκριση. Μακράν η πιο overachiever ομάδα της διοργάνωσης.. Δε θα είναι εύκολο πάντως να διατηρήσει τη θέση της στο γκρούπ. Το ματς με την Αναντολού στο Ζάγκρεμπ είναι όλα τα λεφτά.

15. DARUSSAFAKA (3-4): Ήρθε η ώρα των αποδείξεων για τη Νταρουσάφακα. Πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της παρότι το ρόστερ έχει αρκετή ποιότητα και με το διπλό στο Τελ Αβίβ θα έπρεπε να είχε ήδη καθαρίσει. Ομάδα με καλή άμυνα, δυνατή στο ριμπάουντ χωρίς όμως playmaking γεγονός που τη κάνει ελαφρώς "ξύλινη".


16. CRVENA ZVEZDA (3-4): Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει βρει ισορροπία ακόμα στο παιχνίδι του. Η νίκη όμως στο Μόναχο έχει αλλάξει τελείως το status του στον όμιλο. Μπορεί ο Κουίνσι Μίλερ να τραβάει τα φώτα με την ικανότητα του στη προσωπική φάση όμως η ουσία βρίσκεται στο δίδυμο Γιόβιτς-Ζίρμπες των οποίων η μαχητικότητα μου αρέσει πολύ και κουμπώνει άψογα με το προφίλ του συλλόγου. Ο Ράντονιτς συνεχίζει και φέτος με γρήγορο τέμπο και περιμένει περισσότερα από τον τραυματία Μέκελ που είναι πολύ καλύτερος παίχτης από ότι δείχνουν τα φτωχά νούμερα του. Η πρόκριση περνάει από το Βελιγράδι (Κίμκι, Μπάγερν), αν και τα ματς που απομένουν εκεί έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

17. ZALGIRIS (3-4): Η Ζάλγκιρις έχει κοροϊδέψει το θάνατο μένοντας ζωντανή με όπλα τη τεχνογνωσία για νίκες σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης και τη πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση που έχει δώσει το προπονητικό τιμ σε ένα σύνολο με βαριά κορμιά, χωρίς γρήγορα πόδια  που παρουσιάζει μια αναιμική επίθεση και είναι επιρρεπές στο λάθος. Αμύνεται όμως αρκετά καλά στο μισό γήπεδο, καταφέρνοντας να κρατήσει χαμηλά τον αριθμό των uncontested shots και με τη καλή επίδοση στο αμυντικό ριμπάουντ ελέγχει το τέμπο. Σάρας, παίρνε μαθήματα. Να σε δω να φτιάχνεις defensive minded ομάδες και τι άλλο..


18. STRASBOURG (3-4): Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η Στρασμπούργκ έχει καλύτερο ρεκόρ από τη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.. Αυτό είναι λόγος για να καεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Καλή ομάδα έχει φτιάξει ο Κολέ. Παίζει γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, έχει δουλέψει πάνω σε συνεργασίες και διαθέτει αυτό το πάω "μέχρι τέλους στο καλάθι" πνεύμα στην επίθεση της που μου αρέσει πολύ. Ακόμα θέλει δουλειά για να μάθει να κερδίζει εκτός, όμως προσωρινά κέρδισε το δικαίωμα να παίξει τη πρόκριση στη πολύ δυνατή έδρα της (Μπάγερν, Κίμκι). Αν περάσει, πιθανόν θα τη δω από κοντά στο TOP-16 (ένας εκ των συνεργατών μου μένει Στρασβούργο)..

19. EA7 (2-5): Το Μιλάνο προσπάθησε να λανσάρει ένα γρήγορο τέμπο φέτος όμως η αρχιτεκτονική της επίθεσης του αδυνατούσε να ακολουθήσει τέτοιες νόρμες. Βιώνει μια δύσκολη κατάσταση τελευταία (έξω Τζεντίλε, έξω Μάτσβαν, έξω με τις κλωτσιές ο Γκάνι Λαουάλ λόγω αδυναμίας συνεννόησης) αν και το 8-Man Rotation του Ρέπεσα έχει κάνει ένα ηλεκτροσόκ όντας πιο ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Χρειάζεται μια νίκη εκτός προγράμματος οπωσδήποτε

20. KARSIYAKA (2-5): Η Καρσίγιακα έχει τρακάρει στο τοίχο του "πρωτάρη". Αυτό που νομίζω θα "μείνει" στις σκέψεις των ανθρώπων του οργανισμού (διοίκηση, προπονητές, αθλητές, οπαδοί κλπ.) είναι ότι σχεδόν ποτέ (αν εξαιρέσεις τη πρεμιέρα) οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν έπαιξαν το μπάσκετ τους, δεν ήταν ο εαυτός τους.. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πάρτι και να προσποιείσαι πως περνάς καλά αδυνατώντας να ενταχθείς στο κλίμα. Ο Ράγκλαντ χαιρέτησε, μουρμούρες και για τον Τζος Κάρτερ, μεγάλο πρόβλημα συνολικά στο μισό γήπεδο. Στα προηγούμενα Power Rankings (πριν αρχίσει η διοργάνωση) σχολιάσαμε ότι "Οποιοσδήποτε κατανοεί ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα σε αυτό επίπεδο για την Καρσίγιακα η οποία δεν είναι «παιγμένη» και μαθημένη να βάζει κάτω ομάδες με «χιλιόμετρα» σε αυτούς τους δρόμους όπως π.χ. η Ζάλγκιρις. Αν περάσουν όμως το τείχος της πρώτης φάσης μπορούν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι" ..


21. MACCABI TEL AVIV (1-6): To Front Office άργησε να αλλάξει τον Γκούντες τον οποίο στήριξε παραπάνω τελικά από όσο έπρεπε. Ο Τάμπακ καλείται να αναμορφώσει την ομάδα όμως δε ξέρω πόση πίστη υπάρχει στο ίδιο το εσωτερικό της για κάτι τέτοιο. Στόχος να μπορέσει η ομάδα να παίξει τη πρόκριση στο τελευταίο ματς με τη Νταρουσάφακα στη Τουρκία. Η πιο soft άμυνα της διοργάνωσης, χωρίς λειτουργικότητα η επίθεση της. Θα μνημονεύεται για χρόνια ως παράδειγμα συνόλου με ποιοτικούς αθλητές που απέτυχε λόγω κακής στελέχωσης, Ο θρύλος της Μακάμπι είναι κοντά στο να δεχτεί ένα σημαντικό πλήγμα..

22. LIMOGES (2-5): Underachievers. Όχι φυσικά για το ρεκόρ τους (ούτως ή άλλως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς στον όμιλο) αλλά για το μπάσκετ που παρουσιάσουν. Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στο να παίξει "μαζί" άμυνα ενώ στην επίθεση παρουσιάζεται βιαστική παρά γρήγορη. Το αγωνιστικό πρόβλημα της (γιατί το συγκεκριμένο ρόστερ έχει παραπάνω δυνατότητες, αυτό είναι δεδομένο) φαίνεται ξεκάθαρα στη ProA όπου μετράει 5 ήττες σε 10 παιχνίδια συνολικά..

23.ZIELONA GORA (1-6): Αξιοπρεπέστατη η Ζιελόνα. Μου έκανε εντύπωση η ριζική αλλαγή κατεύθυνσης από ένα Up Tempo Style σε ένα μπάσκετ μισού γηπέδου. Έχει το λιγότερο ποιοτικό ρόστερ στη διοργάνωση αλλά και μαχητικό. Μπράβο στον κόουτς Φιλιπόφσκι. Το στοίχημα του θα είναι να μείνει η ομάδα του ανταγωνιστική μέχρι τέλους.


24. DINAMO SASSARI (0-7): Ρε Σακέτι, σοβαρά τώρα.. Τώρα που δεν είσαι πια στο τιμόνι της ομάδας. Τι ήταν αυτό που παρουσίασες φέτος; Σου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία σε αυτό το επίπεδο και κατεβάζεις μια ομάδα που θυμίζει τον "σκουντούφλη" από τα στρουμφάκια; Η Σάσσαρι επί ημερών του πρώην πλέον προπονητή της έχει παρουσιάσει πολύ καλά σύνολα. Μάλιστα το 2013 είχα χαρακτηρίσει τη gunner ομάδα των Ντίνερ επί 2, Καλέμπ Γκριν, Ομάρ Τόμας ως τους Ουόριορς (τους τότε επί Τζάκσον, όχι το υπερθέαμα του τελευταίου 1.5 χρόνου..) της Ευρώπης. Χαρακτηριστική παράδειγμα ο Μπρεντ Πετγούεη. Πόσο χρήσιμος φαινόταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και πως φαίνεται τώρα..



Υ.Γ: Η μονομαχία Λάνγκφορντ-Μακνίλ είναι από τα καλύτερα προϊόντα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα το φετινό Eurocup. Πολύ ανταγωνιστικοί τύποι και οι δύο.. Ο Λάνγκφορντ είναι, ακόμα, ίσως ο σκόρερ με το μεγαλύτερο ρεπερτόριο εκτέλεσης στην Ευρώπη. Από την άλλη ο αμυντικός εγωισμός του Μακνίλ κορύφωσε την αναμέτρηση για δεύτερη φορά. Η τάπα που κάνει πάνω στον Αμερικανό superstar του Κάνσας και το καπάκι τελείωμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στριμώχνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα αυτά για τα οποία τον επέλεξε ο Δημήτρης Πρίφτης το καλοκαίρι..



447 σχόλια:

  1. Mcneal :-)... Ο ορισμός του all around guard, βουταει και σε πιράνχας για μια μπάλα... Πότε το είδες Jim αυτό σε Αμερικανό; εγώ είμαι 40 και πραγματικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαρτσα:Ταλεντο πολυ,αλλα με τον Ναβαρο σε αυτη την κατασταση δεναι για μεγαλα πραγματα
    Ρεαλ:Τραγωδια.Μ αρεσει η λεξη ''τραφικ'' που χρησιμοποιησες...Φρουφρου κι αρωματα...
    ΟΣΦΠ:Μεσα στα πρωτα φαβορι...Να δουμε και τον Σον Τζεημς π μπορει να δωσει λυσεις,ενω επιμενω ο οτι ο Τολιοπουλος μπορει να παρει επιλεγμενα λεπτα ως σουτερ...
    ΤΣΣΚΑ:Φαβορι,ερωτηματικο τα σκατα στο νευρικο συστημα του Τεοντοσιτς,οταν ερθει η τελικη ευθεια της σεζον
    ΠΑΟ:Ο Λαβαλ π περσι τον διωξαμε ως ανεπαρκη μολις εμεινε ελευθερος απ την Αρμανι...Δεν χαλαει καθολου και λογικα μπορει να υπογραψει με λογικο κοστος...Αυτος και ενα 3ρι για αμυνα(καλα θαταν ο Μπραμος,δεν ξερω αν γινεται) και η ομαδα με την επιστροφη των τραυματιων μπορει να δειξει πολυ καλυτερα πραγματα
    Φενερ:Μαζι με ΟΣΦΠ και ΤΣΣΚΑ τα 3 μεγαλα φαβορι.Ν ανεβαινει λιγο κι ο Σλουκας θελω...
    Εφες:Ανεξηγητο φαινομενο,με πολυ καλο υλικο ωστοσο...Θα δουμε...
    Μακαμπι:Νιλα του Δραμαλη
    Κουμπαν:Ευχαριστη εκπ[ληξη,σπουδαιος ο Ντιλεινι,να δουμε μεχρι που μπορει...Κερδος για το ελληνικο μπασκετ η παρουσια του Μπαρτζωκα εκει
    Λαμποραλ:Πολλη ποιοτητα,μηδεν προσωπικοτητα.Μονο για ACB...Τα ιδια περιπου και για Μαλαγα.Πολυ πληθωρικος παικτης αυτος ο Κουζμινσκας.
    Χιμκι:Ποιοτητα κι εδω,σαν να της λειπει μια μεγαλη επιτυχια π θα ανεβασει το στατους
    Καρσιγιακα:Αδικει τον εαυτο της το πουλεν μας του Σαριτσα...
    Ερυθρος Αστερας:Λατρεια και τρελα...
    Μπαμπεργκ:Ενδιαφερουσα απο προπονητικη αποψη,οχι για μεγαλα πραματα στην διοργανωση αλλα καλη προοπτικη να κυριαρχησει στο γερμανικο πρωταθλημα
    Ζαλγκιρις:0 οξεα 0 λιπαρα

    PS:Πολλα συγχαητηρια στον Πριφτη για την δουλεια του...
    Αυτον τον ΜακΛιν που τον ειχανε κρυμμενο...Γκαρ με τα ολα του.Π[αραδειγμα ο Αρης στοχευμενης και μεθοδικης δουλειας σε αντιθεση με την ΑΕΚ π κανει ο,τι ναναι...
    Μεγαλη νικη κι ο ΠΑΟΚ στην Πολη χτες.Η ομαδα κουβαλαει ακομα μπασκετικη αυρα απο τα 80ς και τα 90ς,αλλα το ροστερ εχει κραυγαλεα κενα...Θελω να δω πιο πολλους νεους Ελληνες παικτες στον Δικεφαλο,ενω σιγουρα θελει καποιους εγχρωμους αθλητες για ν ανεβει απο αθλητικη αποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκπληξη δεν την περίμενα αυτή την ανάρτηση (Jim...όπλικτη δηλαδή).
    Ψηλά τον έχεις τον Παναθηναικό και δεν του αξίζει εκτός και αν κερδίσει τη Μπαρτσελόνα κάτι που θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει. Μακάρι να ενισχυθούμε γιατί αν πάμε έτσι στο top16 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω, ο ΠΑΟ δεν έχει δείξει κάτι καλύτερο της Μπάγιερ και της Τσεντεβίτα μέχρι στιγμής
      Μάλλον τον κολακεύει αυτή η κατάταξη τη δεδομένη στιγμή

      Διαγραφή
    2. τι ψηλά δλδ μας έχει. η κατάταξη του Jim έγινε με βάση τον αριθμό νικών & ηττών, οπότε μας έβαλε ακριβώς στη θέση μας. μην ξεχνάμε οτι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε εύκολα να είναι στο 6-1 ή στο 5-2 γιατί πλην barcelona τα άλλα 3 ματς τα έχασε στις λεπτομέρειες.
      με τις επιστροφές & την ενίσχυση στο τοπ 16 θα είναι φαβορί γιά τα play-offs.

      Διαγραφή
    3. Εγώ θα έβαζα και 7-0 μη σου πω.
      Και οι 11 πόντοι (που 2" πριν τη λήξη ήταν 14) ή λεπτομέρεια, τότε και η 25άρα που εισπράξατε από την Μπαρτελόνα κι αυτή λεπτομέρεια είναι απλά, λίγο πιο χοντροκομμένη.

      υγ
      Απογοητευτική η εικόνα του οπαδού του ΠΑΟ να νιώθει άνετα επειδή έχασε από την Γκόρα ...στις λεπτομέρειες.

      υγ2
      Για παράδειγμα με τη Λόκο στο ΟΑΚΑ, ο Κλαβέρ κάνει το 64-69 το 35. Από τότε η διαφορά δεν έπεσε κάτω από 5 πόντους. Αυτή η νίκη είναι καθαρή. Όχι άνετη, αλλά καθαρή. Καμία σχέση με λεπτομέρειες.

      Διαγραφή
    4. 8.43 σε καταλαβαινω,δεν καταπινετε το 2-0 αλλα ολα ξεπερνιουνται.

      Διαγραφή
    5. ΨΗΛΑ Ο ΠΑΟ!!!!! ΣΩΡΑΙΑΑΑΑ.
      ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    6. ο μπαλτακος εχει κανει κακο τελικα..δεν καθοταν στην βουλη καλυτερα.

      Διαγραφή
    7. ρε ασχετε παλι ο μπαλτακος σε πειραξε?τι κολλημα εχετε φαει ορισμενοι...Οτι γουσταρει θα υποστηριζει ο ανθρωπος..Τι κομπλεξ εχετε που βαζετε στην συζητηση τα πολιτικα.Ειλικρινα με ξεπερναει!!!

      -Makos 13-

      Διαγραφή
  4. ΜακΝιλ, Τζιμαρα, οχι ΜακΛιν. Ξερω οτι ειναι εκ παραδρομης, αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω σε αλλα σαιτ (που βεβαια δεν εχουν ιδεα) για καποιον Τζερελ ΜακΛιν η καποιον Τζαμελ ΜακΝιλ που παιζει στον Αρη... Εντελως καλοπροαιρετα.

    Περιμενα ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ για 5αρι του Ολυμπιακου, δεν το θεωρεις πολυ κρισιμη επιλογη? F4 bound ομαδα ψαχνει αντικαταστατη του βασικου 5αριου της.
    Ρωταω επειδη η προηγουμενη κουβεντα απο D League ηταν καπως θεωρητικη και ειχες πει οτι ο Ολυμπιακος πρεπει να περιμενει. Πως διαμορφωνονται οι ρεαλιστικες επιλογες?

    Ωραια αναρτηση παντως. Μου αρεσει που δεν κολωνεις να δωσεις τα αντικειμενικα ευσημα σε Λοκο, Χιμκι, Ουνικαχα, Μπαμπεργκ.

    Δημητρης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακνίλ τον γράφει στο τέλος, στη πρώτη σειρά έχει γίνει αναγραμματισμός (περιμένει τον Μακλίν σήμερα ο Τζιμ για αυτό). Η Λόκο είναι σίγουρα στο τοπ-4 παιδιά. Μια ήττα και αυτή με αυτοκτονία στη Βαρκελώνη.

      Διαγραφή
  5. WELL DONE JIMMY.

    Κρατάω.....

    Το απλό και διεξοδικά μεστο κείμενο για τους 24 μονομάχους .
    Heart of target !

    Το "νερόβραστο" Παναθηναϊκό, το οποίο και υπερθεματιζω απόλυτα και απροκάλυπτα.

    Το 1-6 της αξιοπρεπεστατης Ζιελονα, που δεν θέλω να θυμάμαι με ποιον έκανε τη μοναδική της νικη.
    Άρνηση πραγματικότητας.

    Και το ανέβασμα των "μικρων" της ευρωλιγκα που στην επόμενη φάση, θα πάρουν κι επίσημα τη θέση κάποιων δογματικων "μεγάλων" της διοργάνωσης ?

    Ανυπομονώ να δω καλό μπάσκετ απο οποιον κι αν το καταφερει στους 16.

    Τέρμα οι εμμονές στα χρώματα, γιατί επιλέγοντας να βλεπω "πράσινο" δεν ευχαριστήθηκα καλό μπάσκετ.

    ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.......
    κι απόλαυση.

    Jim.... οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα φίλε.
      Χάλασες ένα τρίμηνο στον ΠΑΟ, κατέβα τώρα Πειραιά τοπ 16 και μετά το Μάρτη φουλ για Θεσσαλονίκη.

      Officer

      Διαγραφή
  6. Εξαιρετικος οπως παντα Jim!!
    Διαβασα για Γιαννακη-Πεδουλακη οτι κινειται η αεκ, ισχυει??
    Εχω πολυ μεγαλη αδυναμια στον coach Argy και θα ηθελα πολυ να των δω παλι στους παγκους και ειδικα στην αεκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να αναλάβει ένας από τους δύο, έλεος με τον Σάκοτα!!!

      Διαγραφή
    2. Θα γελάσουμε αν πάρει Αργύρη.

      Να ξεκρεμαστεί το κατασκεύασμα κι από το τελευταίο πράσινο εικονοστάσιο.

      Διαγραφή
  7. http://www.ebasket.gr/2015/12/apo-evroligka-o-psilos

    Ο Αρης επιστρεφει δυνατος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Λάνγκφορντ μαράζι μου έχει μείνει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πολλά λεφτά δε λέω αλλά ο τύπος είναι απίστευτος σκόρερ. Τη βάζει όπως θέλει στο καλάθι. H Mπάμπεργκ είναι η ομάδα που θα πάρει φέτος τη θέση της Μακάμπι στην οχτάδα. Την είδα με ΤΣΣΚΑ και Μάλαγα. Είναι σοβαρή ομάδα.

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα γ@μωτο! κι εγω καημο το εχω....

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι θα έκανε κι ωραίο δίδυμο με Καλάθη.

      Διαγραφή
    3. Έχεις Παππά που πέρνει τα μισά είναι και Έλληνας..Φέτος είναι η χρονιά του

      Διαγραφή
  9. Αφροξυλάνθη έχουμε κανένα μεταγραφικό νέο για τον Παναθηναϊκό? Έχεις ακούσει πότε θα κινηθεί η ομάδα μεταγραφικά και σε ποία ή ποίες θέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα απολύτως δεν ξέρω, αν μάθω κάτι θα το γράψω.

      Διαγραφή
    2. οταν μαθεις κατι να το πεις πρωτα απ'ολους στον Τζιμοπληκτο :)

      Διαγραφή
    3. @ 6:55

      Ασε.
      Ξέρω το κόλπο my friend.
      Από την ΚΑΕ αποκλείονται μεταγραφές ουσίας.
      Οπότε το παίζω 8χρονος και ξηγιέμαι τα γνωστά....
      (Αφρο, κοίτα να μαθαίνεις)

      ΠΡΟΣ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΕΝΤΑΦΘΑ
      ===================================

      " Αγαπιμενε Αγηε μου Βασήλη.
      Τόρα τα Χρηστουγενα σε παρακαλό, στήλε ενα γκάρντ
      κι ένα τεσάρη στιν ομάδα μου τον εκσάστερο, να τους
      βρώ μέσα στη φάτνη του Χρηστούλη μας, όταν ξυπνήσω
      κι εγώ θα είμαι πρότος μαθητής στο σκολείο και δεν θα
      κσαναπιράξο την αδελφούλα μου τη Ζαμπέτα"

      Σε αγαπάο πολή
      ο μικρός σου φίλος

      Jim....ωπλικτως

      Διαγραφή
    4. xaxaxax παλιόπαιδο που είσαι!
      Τι να μάθω ρε παιδιά, τη μια εβδομάδα ζητούσαν 5άρια, μετά γκαρντ και μετά 4-5άρια. Δε γίνεται να βγάλει κανείς άκρη οπότε τι να ρωτήσω; έχουν προταθεί 100 παίχτες και ενώ είναι προφανές τι χρειάζεται η ομάδα δεν γίνεται τίποτα. Αν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν που έχει τώρα ομάδα εγώ δε μπορώ να το μάθω αλλά δεν το αποκλείω.

      Διαγραφή
    5. Aφρο σου έχω νέα, μέσα από την ΚΑΕ.
      Ρωτήσανε αν είναι ελεύθεροι οι Κορωναίος, Βίδας, Κάπος
      και Λιβέρης Ανδρίτσος.
      Δύο από αυτούς είναι σιγουράκια.
      Πιό κοντά βλέπω το Βίδα με το Λιβέρη, γιατί είναι σε προχωρημένες
      συζητήσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος.
      Ο Βίδας θα παίξει all arround inside to the box and face to face.
      Bungee jumping step on step, kick it and ball fake at the streaming.
      Kαι ο Λιβέρης far away politicaly corect at the base line near to the
      corner, pick and pop on the belly cut με λίγο από alternating possession rule.
      Κλείσε από τώρα εισητήρια για Βερολίνο.
      Και να μην πάει η ομαδάρα, έχω δυνατές άκρες για Established Position to the Exhibition Game.

      Jim....οπληκτος

      Διαγραφή
    6. Έχω κλείσει ήδη, άκουσα Μπαλτάκο προχθές και έσπευσα!!!

      Διαγραφή
    7. ο μπαλτακος ειναι καλος τσοπανης...θα τον δειτε τον μάιο, οχι αρχες, προς το τελος

      Διαγραφή
  10. Jim, τι θα έλεγες για milan Macvan η Ali Traore για Άρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τζιμαρε μεγαλε, τα λες ωραια !! Ειδικα για παο παροτι θα μπορουσε ανετα να εχει 2 νικες στο ενεργητικο του ακομη, αν μπουνε νεοι παιχτες θα υπαρχει θεματακι.. ο παππας οποιος τον ειδε θα καταλαβε αυτο που ελεγα χιλιαδες φορες οτι και να μπει δεν θα ειναι ετοιμος για πολλα πολλα.
    Παμε μπαρτσα.. σε ολα τα ποστ μου εγραφα για οτι εχει απο τα καλητερα υλικα και ειναι μια ομαδα που μπορει να παιξει οτι μπασκετ γουσταρει!!Η ηττα στην πρεμιερα με ξενισε αλλα μαλλον ηταν απλα μια ηττα της πρεμιερας.. ποναει λιγο στα γκαρντ αλλα αντεχει τους κραδασμους.
    Για τσσκ τα ιδια.. ηρεμη δυναμη χωρις φαναφαρες δειχνει τα δοντια της.
    Πολυ εξω επεσα με εφες που ενω εχει απιστευτο υλικο φαινεται να μην δενει σαν ομαδα!! Αντι για μπαμπεργκ εμενα μ αρεσει να βλεπω τα γαλλακια.. καλοι παιχτες ομορφο μπασκετακι.
    Ο οσφπ παλι εκανε το θαυμα του αφου δειχνει να μπορει ακομη και φετος να παιρνει τα αποτελεσματα. Για μενα παιζει αντιμπασκετ και πολυ ξυλο , μου θυμιζει τον παο πεδουλακη για να τον δουμε και με πιο στρωμενες ομαδες.
    Ο παο αφου για μεταγραφες το αργει και αφου δεν φαινεται να θελει να δωσει πολλα, γιατι δεν κανει το απλο?? να παρει απο το ελληνικο πρωταθλημα μερικα παιχτακια και αν του βγουνε του βγηκανε.. δηλαδη ο καθε μακολουμ δεν ειναι ο ιδιος αν εχει παιξει στον πανιωνιο με αυτον που επαιξε μια χρονια σε ρωσους αλλα πλεον κανει μια περιουσια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η εφές σε σχέση με τον παναθηναϊκό δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα παραπάνω μέχρι στιγμής. οπότε είτε θα έπρεπε να είναι μαζί με παναθηναϊκό,είτε κάτω από αυτόν.απλά o jim είναι υποκειμενικός εδώ,γιατί και πέρσι και φέτος έχει πάθει εμμονή με την ομάδα του βαψομαλλιά παππούλη

    κατά τα άλλα συμφωνώ με μόνη διαφορά ότι 3η θα είχα τη φενέρ και από κάτω λοκομοτίβ και οσφπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΦΕΣ δεν έχει δείξει τίποτα παραπάνω για αυτό θα έπρεπε να είναι από κάτω. Ευτυχώς που είσαι εσύ ο αντικειμενικός.

      Διαγραφή
    2. Ή Εφές δεν έχει δείξει τίποτα παραπάνω από τον ΠΑΟ συν το γεγονός ότι βρίσκεται σε πιο εύκολο όμιλο..Οπότε κάτω από τον ΠΑΟ...Απλούστατο..

      Διαγραφή
  13. παιδιά δεν είναι σωστό όταν κερδίζει η αεκ να είναι έργο μανωλόπουλου & όταν χάνει να φταίει ο σάκοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει Σάκοτα προπονητής, μιλάμε για τραγικό κοουτσάρισμα σε νίκες και ήττες. Α και τελικά τι έγινε με Κούπερ; Δήλωσε true κιτρινόμαυρος και τον συγχώρεσαν; Ποιος έδωσε χθες στον Κογκαλίδη που γράφει ως sportdog την είδηση περί ντόπινγκ για να το κυκλοφορήσει παντού επίτηδες; Food for thought!

      Διαγραφή
    3. Όλα αυτά δεν αλλάζουν αυτά που λέει ο Μπένι.
      Αν χρεώνεται τα άσχημα και πιστώνεται και τα καλά. Όχι μονά ζυγά στο ανέξηγητα αγαπημένο Μανωλόπουλο.

      Διαγραφή
    4. Ποιος Μανωλόπουλος; RGική είμαι :)

      Διαγραφή
    5. Εξίσου αστείο :-))))

      Συμφωνείς ότι ο Μανωλό έχει πάει για να προετοιμάσει έδαφος;

      Διαγραφή
    6. Έχουν συμβεί διάφορα μεταφυσικά πριν την απομάκρυνση του Κορωνιού ακόμα που δε μπορώ να γράψω εδώ. Αν ήταν σε άλλη ομάδα θα είχε φύγει εδώ και καιρό. Ο άνθρωπος έχει ξοδέψει 50% επιπλέον του μπάτζετ που είχε για να διορθώσει τις μεταγραφές που ο ίδιος έκανε και συνεχίζει...
      Θεωρώ απίθανο να μείνει, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν τον διώξουν σήμερα κιόλας.

      Διαγραφή
  14. Ο Ζέλικο θα χαριστεί σήμερα στην αγαπημένη του Ρεάλ ή θα τη σπρώξει στο γκρεμό ώστε να έχει έναν λιγότερο υποψήφιο;

    Ο Κούπερ αφού το ατόπημά του ήταν "συγχωρέσιμο¨,γιατί η διοίκηση βιάστηκε να τον κάνει ρεζίλι;

    Υ.Γ.1: Πολλά μπράβο σε Άρη και Πάοκ,Και αν για τον Άρη λίγο πολύ το περιμέναμε, ο Πάοκ ήταν τεράστια η προσπάθειά του.

    Mikar 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Άσχετο

    «βρες παίχτη κ άσε το οικονομικό σκέλος σε άλλον...ακούμε...»

    Δεν καταλαβαίνω τι σε ενόχλησε. Ότι δε με ενθουσιάζουν Τζέιμς και Άιβερσον ή που αναφέρω ότι χωρίς πολλά λεφτά δε θα μπορούσε να πάρει καλό παίκτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζιμακο έγραψες πάλι!!!
    Θέλω να πω στα πιτσουνακια μου που ξεσαλωσαν προχθές. Την έχετε ψωνίσει χοντρά. Μας κάνετε κοινωνιολογικές αναλύσεις και μιλάτε με τους εαυτούς σας; Πάτε καλά; Για μπάσκετ έχετε τίποτα; Σας έχει καπελώσει η μπιρόπληκτη περσονα του ενεργειακού ρομπότ. Τραβάτε να γράψετε στο griniamirlaxeroliasi-ampelofilosofia.blogspot.gr.
    Σύννεφο μην βρέξεις έχει γλαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ Η ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;ΑΠΟ ΟΝΣΠΟΡΤ ΚΟΝΤΟΣ: ---Μέσα σε όλα επίκειται και η κίνηση για άσο. Ούτως ή άλλως, η προσθήκη αφορά επί της ουσίας το ΤΟΡ-16. Η δουλειά στην πρώτη φάση έγινε εν πολλοίς στην Τουρκία, έστω και αν ο Παναθηναϊκός αγκομάχησε. Τυφλοί δεν είμαστε, φαίνεται πως η ομάδα ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό. Έχει πληρώσει τη λειψανδρία της στην περιφέρεια και φυσικά την επιλογή να ακολουθήσει συγκεκριμένα σχήματα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παικτών σε κάποιες θέσεις. Μια σωστή κίνηση και μια νίκη ψυχολογίας, όμως, είναι ικανά να γυρίσουν το τσιπάκι. Το ΟΑΚΑ και ένας αγώνας με τη Μπαρτσελόνα αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γι’ αυτό. Τίποτε δεν κρίθηκε Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Μην βιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραία ματς έχει σήμερα euroleague. Για όσους θέλουν να βλέπουν σε καλή ποιότητα και έχουν εγκατεστημένο τον vlc player μπορούν να κατεβάσουν το από εδώ http://acestream.org/ τον player (κάτω αριστερά download) και μετά να μπαίνουν σε αυτό το site http://wiziwig2.com/ για links acestream τα οποία έχουν αρκετά καλή ποιότητα (καμία σχέση με αυτά του sportlemon κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφρο σε παρακαλω αν ξερεις,παλια βλεπαμε live τα στατιστικα των αγωνων τωρα το σαιτ της http://www.euroleague.net/ δεν δειχνουν πια τα +- τα βρισκουμε καπου αλλου;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Τα +- τα έχουν για κάποιο λόγο μόνο στο live. Όταν τελειώνουν οι αγώνες έχουν μόνο το boxscore με το rkg.

      Διαγραφή
    3. Αφρο μου,το ξερω,απλα σε καποιο προηγουμενο live sto gazzeta καποιο παιδι εδωσε τα στατιστικα και ηταν live οπως τα ξεραμε.Ηταν στο sportingbet μπαινω εκει ψαχνω αλλα δεν σκαμπαζω και πολλα για να τα βρω.Σε ευχαριστω παντως.

      Διαγραφή
    4. Κάπου σε χάνω, αυτή τη στιγμή παίζουν Τσεντεβίτα-Εφές και στο live boxscore δεν στα εμφανίζει; http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx?ig=euro_90&st=20&dp=EVITAF36D441214F221631NS3&z=1

      Αν εννοείς μετά το τέλος των αγώνων ισχύει αυτό που σου έγραψα, δεν τα δίνουν και δεν ξέρω κάποιο άλλο site που να τα έχει.

      Διαγραφή
    5. αυτα εψαχνα,αλλα δεν ξερω πως τα βρισκουμε στον καθε αγωνα.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
    6. Στο euroleague.net στο πάνω μέρος που γράφει τους αγώνες και τα σκορ, αν κάνεις κλικ στα σκορ θα σου ανοίξει παράθυρο με το boxscore (όπως το link που σου έδωσα πριν). Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή.

      Διαγραφή
    7. Eσυ τα λες μια χαρα καταλαβαινω τι λες,μαλλον το προβλημα ειναι του υπολογιστη μου τον εδωσα γιατι ειχε καποιο προβλημα,τωρα δεν μου εμφανιζει σκορ πουθενα για κανενα αγωνα,και εγω ειμαι Παναθηναικος οποτε περιμενω με χαρα τα νεα σου,(οποτε εχεις νεα απο την ΚΑΕ).Ο Κοντος κατι λεει για ασσο, 4-5 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΣΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Τελικα αυτο ηταν, ο υπολογιστης μου δεν τα δειχνει.Τα ψαχνω 2 βδομαδες τωρα.Να σαι καλα δεν το ηξερα νομιζα οτι τα κατηργησαν απο το επισημο σαιτ της ευρωλιγκας.Σε ευχαριστω ξανα.

      Διαγραφή
    9. Αφρο μου δεν ειναι αυτο,τουλαχιστον εισαι η μονη που μου απαντησε και το καταλαβα.Τα βλεπω στο κινητο αν θελω.Thanks.

      Διαγραφή
  19. 1.Λοκομοτιβ μακράν ότι καλύτερο έχει επιδείξει ομάδα μέχρι τώρα. Μόνο στην πρεμιέρα για τρία δεκάλεπτα την είχε από κάτω ο Παναθηναικος , αλλά μπορεί να ευθύνεται το άγχος του Μπαρτζωκα γιαυτο.

    2.ΤΣΣΚΑ μοιάζει πιο αδύναμη. Από το να πηγαίνει ως φόβητρο στα F4 και να μαθαίνει εκεί ότι έχει αδυναμίες, καλύτερα να πονέσει νωρίτερα ώστε να μπορεί να τις καλύψει όταν έρθουν τα κρίσιμα.

    3.Εφες λόγω μονάδων και Ομπραντοβιτς . Αν δεν το κάνει φέτος ο Σέρβος καλύτερα να γυρίσει στον Παναθηναικο να βολευτούν και οι δύο.

    4.Μπαρτσελονα γιατί φέτος διόρθωσε τις ανισορροπιες στο ροστερ και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα στυλ παιχνιδιού. Έλλειψη ηγέτη εμφανής. Σατορανσκι μόνο, αν τον εμπιστευθεί ο Πασκουαλ

    5.Ρεαλ , αν καταφέρει να περάσει , θα αλλάξει παίκτη στο ροστερ , γνωρίζει μετά από τόσες χρονιές τις κακοτοπιες και λογικά θα διορθώσει τα λάθη του καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φενέρ θες να πεις. στην εφές είναι ο βαψομαλλιάς ντούντα

      Διαγραφή
  20. Γειά σου Jim!Ζούμε μάλλον ιστορικες στιγμές, αλλά δεν το έχουμε καταλάβει. Αυτή την περίοδο έχω μπολικο άγχος εξετασεων και μελέτη. Καθε βράδυ πριν κοιμηθω βλέπω highlights του Curry και ξεχνω τα πάντα. Είναι πραγματικά απολαυστικος ο τρόπος που παίζει, σχεδόν ποιητικός . Είναι σαν να βλέπεις τη μετεμψυχωση του Ντραζεν, ενας πραγματικος καλλιτεχνης του αθλήματος. Δεν είναι μονο οι πόντοι ούτε οι ασίστ σε απολυτους αριθμους,είναι ο ορισμός της μπασκετικης ευφυΐας, εκπληκτικος, φαινομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Curry παίζει με cheat, hack ή κατι τέτοιο τέλος πάντων...

      Διαγραφή
    2. Γεια σου φιλε,καλο διαβασμα να εχεις και δε χρειαζεται αγχος...Το μονο που χρειαζεται ειναι πνευματικη ετοιμοτητα,η οποια πηγαζει απ την οργανωση και την ποιοτητα της μελετης σου...

      Απιστευτος παικτης ειναι ο Καρυ...Ειναι ακριβως αυτο που λες...
      Δεν είναι μονο οι πόντοι ούτε οι ασίστ σε απολυτους αριθμους,είναι ο ορισμός της μπασκετικης ευφυΐας, εκπληκτικος, φαινομενο.

      Ο Κομπε ειναι οτι πιο κοντινο στον Τζορνταν εχει βγει στην μετα Τζορνταν εποχη.Ο Λεμπρον ειναι ο πιο ολοκληρωμενος...
      Αλλα για μενα ο Καρυ ειναι οτι καλυτερο εχει βγει...Κορυφαια μπασκετικη ευφυια.Με μια προσποιηση με ραγχιαια ή σταυρωτη τριπλα μπορει να μετατοπισει ολη την αντιπαλη αμυνα και να παει σε ευκολο μπασιμο.Με μια απλη προσποιηση οτι θα παει εξω για σουτ,σκοραρει απλα σε κοψιμο στο καλαθι.Τα τελειωματα του ειτε απο μακρια,ειτε απο κοντα ειναι χαρμα ειδεσθαι.

      Παντως δινει μεγαλη βοηθεια ο Γκριν.Ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο.Κανει τα παντα στο γηπεδο.Κατεβαζει τη μπαλα,κανει καλα σκριν,σουταρει μεσα-εξω αξιοπιστα και διαβαζει απιστευτα το παιχνιδι οπου εχει το ρολο του ποιντ.Παιζει 4,παιζει 5 και στην αμυνα ειναι καταπληκτικος ειτε μαρκαρει τον ψηλο,ειτε μαρκαρει στην αλλαγη τον παικτη του Καρυ ή καποιου αλλου.Γενικα κανει τα παντα.Φετος εχει μεσο ορο σε 20 παιχνιδια 12.7 ποντους 8,5 ριμπαουντ και 7,3 ασιστ με
      46% εντος παιδειας και 38% στα τριποντα χωρις να φαινεται στα στατιστικα ή μεγαλη αμυνα που παιζει...

      WILKINS

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, να είσαι καλά. Συμφωνώ σε όλα όσα συμπληρωσες.Ο Curry δεν είναι μονο πολύ καλός παίκτης, είναι διασκέδαση να τον παρακολουθεις.

      Διαγραφή
    4. Ειλικρινα δεν ξερω αν τα στανταρ για τον καλυτερο παικτη θα ειναι ιδια οπως την ως τωρα μετα-Τζορνταν εποχη. Το παιχνιδι αυτου του Καρι ειναι ενα μπασκετικο cheat,αυτο που φανταζομαστε ως τον τελειο παικτη και κατι παραπανω...

      Διαγραφή
  21. Τι να πω ρε παιδιά, εμένα η Κούμπαν δε μου γεμίζει το μάτι. Μέσα στο ΟΑΚΑ αν δεν έκανε τα μαγικά του ο Ντιλέινι και δεν έβαζαν τα τρίποντα στη β περ θα μπορούσαν να είχαν χάσει με διαφορά. Δε λέω ότι είναι πεταμένη απλά δεν την θεωρώ ομάδα F4.
    Βέβαια μέχρι τώρα μόνο η Φενέρ, η Μπάρτσα, ο ΟΣΦΠ και η ΤΣΣΚΑ έχουν δείξει χαρακτήρα. Και τον ΟΣΦΠ περιμένω να τον δω σε ζόρικα ματς πόσο μακριά θα τον πάει η επίθεση του. Διαφωνώ επίσης και με την διαφαινόμενη απόκτηση Τζέιμς. Δε νομίζω ότι είναι παίκτης για την αγωνιστική φιλοσοφία του ΟΣΦΠ, που στηρίζεται στην υψηλή ένταση του παιχνιδιού.
    Στον ΠΑΟ τώρα άλλο ένα σοβαρό τεστ αύριο. Αν είναι να πάρουν παίκτη πρέπει σιγά σιγά να αρχίζουν τις επαφές.

    Officer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι η Kuban αν σε παρηγορεί. Έχω την αίσθηση οτι, παρ'ότι σίγουρα ο coach B έχει κάνει καλή δουλειά, αν κάποιος μπλοκάρει σε κλειστό ματς Delaney, το ταβάνι της ομάδας πέφτει πολύ επικίνδυνα. Σοβαρή και στιβαρή ομάδα με καλή στελέχωση αλλά δεν την θεωρώ ικανή για F4. Ούτε ο Ολυμπιακός μου γεμίζει το μάτι, παρ'ότι χαίρομαι να τον βλέπω και νομίζω αξίζει να περιμένουμε να τον δούμε πλήρη και σε full φόρμα.

      Διαγραφή
    2. Το καλό με τον ΟΣΦΠ Χρήστο είναι ότι παίζουν όλοι. Ο καθένας μπαίνει και συνεισφέρει. Και κει που είναι το ματς κλειστό σου κάνει ένα 2/2 ο Αθηναίου και παίρνεις ανάσα. Ο ΟΣΦΠ στην επίθεση πρέπει, εφόσον δεν υπάρχει έτερος επιθετικός παίκτης πλην του αρχηγού του, να πάρει ό,τι μπορεί από τον καθένα.

      Officer

      Διαγραφή
    3. Σκόρερ είναι και ο Πρίντεζης προφανώς αλλά δεν είναι δημιουργός οπως και ο Λοτζέσκι. Αναφέρομαι σε ένα παίκτη που θα φέρει δημιουργία κ σκορ στο τραπέζι.

      Officer

      Διαγραφή
    4. Ειναι συνηθες officer σε ομαδες που εχουν πολυ συγκεκριμενα θελω και φιλοσοφια σαν αγωνιστικο πλανο να ειναι πιο ευκολο για εναν ρολιστα να βοηθησει,ειδικα σε ομαδες που πατανε πανω στην αμυντικη ενταση.

      Οσο για τη Λοκο, προφανως ουτε ο Τζιμ την πιστευει για φ4,η καταταξη αφορα την μεχρι τωρα εικονα των ομαδων.Πολυ καλοδουλεμενη ομαδα που αγγιζει το ταβανι των δυνατοτητων της σαν συνολο.Επειδη τα κοζια αλλαζουν στο τοπ16 και η προκριση στα πλειοφ ειναι αρκετα δυσκολη για μια τετοια ομαδα και εξαρταται απο διαφορες συγκυριες το αν και πως θα την κυνηγησει.Ισως με ενα γκαρντ και εναν καλο Ραντολφ να τη δουμε ακομα πιο δυνατη...Ειναι κλαμπ που οπως ειπε κ ο Μπ "μεγαλωνει" μεσα στη σεζον.

      Διαγραφή
  22. Ο ολυμπιακος ειναι πολυ κοντα στον τζειμς εναν παικτη με διαρκη πτωση αλλα με πολλες δυνατοτητες ειδικα αν φθασει σε ενα 70τοις εκατο σε αυτο που επαιζε πριν τον τραυματισμο του στην μακαμπι θα ειναι κινηση τζακ ποτ...καλο το αθρο σου αλλα εγω φαβορι ακομα θα εβαζα τις ομαδες των κουμπαρων..θεωρω οτι τωρα που αρχιζει η πραγματικη ευρωλιγκα θα δειξουν τις δυμαμεις τους οπως και η τσσκα..θεωρω πολυ σοφτ ομαδα ακομα την μπαρτσα και θεωρω οτι με πιεση να βαραινει δεν θα ανταποκριθει...απο εκει και περα να πω την αληθεια θα περιμενα ενα αθρο με διαμαντακια απο το γιουροκαπ η απο πρωταθληματα που μπορουν να ενισχυσουν τις ομαδες πριν απο το τοπ16..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχω πάθει πλάκα με τον Ντόνσιτς, τι κουκλάκι είναι αυτό; :)) Πλάκα κάνω είχα την εντύπωση ότι έπαιζε 2-3 και όχι άσσος. Τεράστιο ταλέντο

    Ο Παπαπέτρου σουτάρει σπρώχνοντας τη μπάλα με την παλάμη. Πρέπει να το διορθώσει αυτό άμεσα, τεράστιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα αυτά Αφρο και πέσμας πώς βλέπεις τα διδυμάκια,
      ♦ Χάντερ/Τζέιμς από τη μιά μεριά με ♦ Ράντου/Κούζμιτς από την άλλη
      και ♦ Πρίντε/Αγραβά(Παπαπέ) με ♦ Γκίστ/Φώτση (Χαραλά).
      Ποιά frontcourt έχει το πάνω χέρι.
      Πώς θα βγαίνουν οι άμυνες, τα μίς μάτς, τα p'n'r, οι παγίδες,
      οι περιστροφές.
      Ποιοί εχουν το πάνω χέρι σε physical καταστάσεις.
      Ακόμα και σε ανοικτό γήπεδο ή σε σέτ επιθέσεις, ποιοί ψηλοί
      μπορούν να δώσουν πόστ παιχνίδι, αλλά και alley oop, να φοβίσουν
      ώστε να δίνονται βοήθειες με ντάμπλ τίμ και οι χεράδες απ'έξω
      να ζωγραφίζουν, μπορούν να σπρώξουν και να ακολουθήσουν εύστοχα και
      ακαριαία το p'n'r και πόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν από
      τους απέναντι ψηλούς, αν υποθέσουμε πώς οι περιφερειακοί θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
      Εδώ είναι το ζουμί.
      Γιά πάμε ρε φίρμα να σε χαρώ.

      Beer

      Διαγραφή
    2. Έως τώρα τα δίδυμα που λες έχουν βγάλει 0-2.

      Διαγραφή
    3. Περιμένω να μας πει ο Jim σε τι κατάσταση πραγματικά βρίσκεται ο Τζέιμς. Αμφιβάλω αν μπορει να παίξει hedge out άμυνες. Τεσπα θα δούμε πρώτα και πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ του ΠΑΟ και θα τα πούμε. Όπως έιναι τώρα είναι καλύτερος ο ΟΣΦΠ αμυντικά και ο ΠΑΟ επιθετικά στο 5 και το αντίθετο στο 4. Βαριέμαι να γράψω αναλυτικά τώρα, αφού βλέπεις ότι το έχω..:))

      Διαγραφή
    4. Δεν το έχεις απλά Αφρο.
      Είσαι The Master of (I love) this game.
      Το θηλυκό του Master στα Ελληνικά.
      Μαστόρισα :-)

      Beer.....Westvleteren's 12

      Διαγραφή
    5. Τα χαρακτηριστικα του καλου παλιου Σον Τζειμς ειναι αυτο που θελει ο Οσφπ.Ομως ο τωρινος εχω την αισθηση οτι δεν πληρει τις απαραιτητες προυποθεσεις που υπαρχουν στο αυστηρο αμυντικο πλανο του Οσφπ.

      Διαγραφή
  24. η εφές κέρδισε την τσεντεβίτα,οπότε όπως είχα πει κατά 99% θα βγει 3η και θα πάει στον όμιλο του ολυμπιακού.
    η ρεάλ χάνει 9 στο ημίχρονο,οπότε αν χάσει σήμερα αλλά τελικά περάσει μάλλον θα περάσει ως 4η,άρα κι αυτή εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακριά από ΤΣ.Σ.ΚΑ, Φενέρ και Μπάρτσα.
      Η Μπάρτσα ας πάει με την Ζαλγκίρις και εμείς με Κούμπαν
      που κάτι της χρωστάμε.
      Οι άλλες όλες λίγο πολύ παίζονται.
      Πιό δύσκολα οι Κίμκι, Κούμπαν, Μάλαγα, Ρεάλ (θα περάσει) και Εφές.
      Aν χάσει αυριο η Μπαγερν στο Στρασβούργο μπαίνει σε περιπέτειες
      αποκλεισμού !
      Η Μακάμπι έχει τελικό στην Πόλη με Νταρουσάφακα.
      Μύλος φέτος η ευρωλίγκα.

      Διαγραφή
    2. η τσσκα αν κερδίσει τη μάλαγα βγαίνει πρώτη και είναι στον όμιλο του οσφπ. η φενέρ κι αυτή μάλλον πρώτη θα βγει,άρα πάει στον άλλο όμιλο.

      εμείς τώρα αν βγούμε 3οι πάμε στον όμιλο της φενέρ και θα πάρουμε την κούμπαν που πιστεύω θα κερδίσει τη μπαρτσελόνα τελευταία αγωνιστική και θα βγει εκείνη 1η στον όμιλο.

      η μπάγερν αν κερδίσει τη ρεάλ την άλλη βδομάδα είναι στους 16 νομίζω. είχε χάσει με 2 στην ισπανία και με τη σημερινή νίκη της ρεάλ έχουν από 3 νίκες και οι 2(όσες και ερ. αστέρας,στρασμπούρ)

      το ματς μπάγερν-ρεάλ το πιο σημαντικό της πρώτης φάσης και την τελευταία βδομάδα το νταρουσάφακα-μακάμπι

      Διαγραφή
  25. πως το κανει αυτο ο ολυμπιακος παιζει αμυνα στο οριο του φαουλ και παιρνει λιγοτερα σφυριγματα μου λετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη εισαι κομπλεξικος μαλλον

      Διαγραφή
    2. 12.43 χαχαχαχα!!!!!!!!!!βρε ανθρωπε πας καλα;;;,τσιμπησες κατευθειαν,δεν το ειπα κακοπροαιρετα,Θελει τεχνη και αυτο να πιεζεις χωρις να σφυρανε τιποτα.Ο ΔΔ βγηκε 6 φορες ο καλυτερος αμυντικος θελει τεχνη να παιζεις αμυνα χωρις να σε σφυρανε.Αλλα οταν εχεις την μυγα 12.43 ετσι μονο θα απαντουσες.Τι να σου πω ελεος δεν ειναι ολοι εριστικοι σαν και εσενα.Φιλικα παντα χωρις παρεξηγηση.

      Διαγραφή
    3. αυτό είναι το δόγμα Μάλκοβιτς ρε 12:36. Κάνω 4 φάουλ στην ίδια φάση, μου σφυρίζουν το ένα. Κάνω τρία, δε μου σφυρίζουν κανένα. Το χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Πεδουλάκης με τον ΠΑΟ, ο Ιωαννίδης με την ΑΕΚ, ο Μπάνκι με τη Σιένα του Χάκετ, και τώρα ο Σφαιρόπουλος με τον ΟΣΦΠ.

      Διαγραφή
    4. Πάλι καλά που εδ'ω έχουμε σωστή διαιτησία και δεν τους περνανε αυτα...

      Διαγραφή
  26. Τωρα στην διαδικτυακη εκπομπη του sport24 ''super basketball'' o ρεπορτερ της Γ.Οικονομου ειπε πως ο ΠΑΟ ειναι σε αναζητηση για γκαρντ ωστε να ανταχθει στην ομαδα γρηγορα και να ειναι ετοιμος για το ΤΟΠ-16!!!

    Μαλιστα ειπε οτι προταθηκε και ο Ραγκλαντ αλλα δειχνει να μην προχωρα αυτη η περιπτωση..!!

    Τωρα τα συμπερασματα δικα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μπεις στο onsports και διαβάσεις το άρθρο του δημήτρη κοντού(που γράφει φυσικά ό,τι του πει ο γιαννακόπουλος) κι αυτός για κοντό γράφει ότι θα πάρουμε. το πρόβλημα πιστεύω ότι είναι στο 4 και όχι στους κοντούς,τώρα τι να πω. ίσως πάρουν κοντό και ανεβάσουν τους πάντες 1 θέση(πχ διαμαντίδης στο 3,χαραλαμπόπουλος στο 4 κλπ). όπως και να έχει 1 παίχτης παραπάνω στο ροτέισον ποτέ δε χάλασε κανέναν,αν και ξαναλέω το πρόβλημα δεν είναι στους κοντούς(αφού πλέον γύρισε ο παππάς και γυρίζει κι ο μποχώ σαν 5ος γκαρντ σε κανά μήνα)

      Διαγραφή
    2. οπως ειδες ο παππας αμεσα δεν μπορει να βοηθησει.. ποσο μαλλον να πιεστει για να αποδωσει σε αμυνα και επιθεση...ποσο μαλλον ο μποχωριδης.. αρα μιλαμε χρονικα για περιπου το τελος της φασης των 16.. οταν δηλαδη και θα εχουν κριθει ολα.. τι λες χρειαζομαστε παιχτη στα γκαρντ ή οχι???

      Διαγραφή
    3. μια χαρά τον είδα τον παππά όσο έπαιξε. έμπαινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έμπαινε και πριν τον τραυματισμό του και από ταχύτητα ήταν στα ίδια. μένει να βρει αγωνιστικό ρυθμό και μέχρι να αρχίσει το τοπ16 σε κανά μήνα σχεδόν θα τον έχει βρει αφού θα έχει παίξει σε 7-8 παιχνίδια. εσύ δηλαδή περιμένεις ένας παίχτης που γυρνάει από τραυματισμό να κάνει 4 μήνες να επανέλθει? αυτά δε γίνονται.αν ήταν να αργήσει τόσο πολύ,απλά δεν θα γύριζε καθόλου και θα συνέχιζε τη θεραπεία του. έκατσε 6 μήνες έξω,όσο ακριβώς ήταν και η εκτίμηση να κάτσει έξω και πλέον γύρισε και μέχρι να αρχίσει το τοπ16 θα είναι έτοιμος 100%. στο λαύριο πάντως ξαναλέω εγώ τον είδα να τρέχει και να μπαίνει μέσα με την ίδια δύναμη που το έκανε πριν χτυπήσει. ιατρικά έτσι κι αλλιώς είναι απολύτως υγιής(όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες επεμβάσεις) και πλέον όλα είναι θέμα μυαλού και πόσο τον επηρεάζει αυτό όταν μπαίνει μέσα

      Διαγραφή
  27. Δυστυχώς ο Παο δικαιωματικά είναι τόσο χαμηλά στα rankings του Jim....Ελπίζουμε σε ανάκαμψη. ...Προσωπικά με στενοχωρεί που όλα τα τελευταία χρόνια υπήρχαν μονάδες στις οποίες θα μπορούσαμε να βασιστούμε για να χτίσουμε κάτι καλό αλλά η ομάδα για άλφα ή βήτα λόγους πάντα μένει ελλιπής. ..γυμνή. ..Λάσμε Μασιούλις 3δ Καλάθης Ραντού Γκιστ. ..είναι top class. ..Η τελική στελέχωση όμως ποτέ δεν ήταν επαρκής...συν το οτι δεν έχουμε στεριώσει σταθερά έναν προπονητή ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1. ΦΕΝΕΡ – Κατά διαστήματα έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα. Η επιστροφή του Χίκμαν θα δώσει βάθος, ποιότητα και extra διάσταση στην άμυνα.
    2. ΤΣΣΚΑ – Της λείπει ο Φρίλαντ, με βασικό ρόλο στην επίθεση. Επίσης, ένα defensive 3 που θα ανεβάσει τα αμυντικά standards θα βοηθούσε πολύ.
    3. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – Θα βελτιώνεται προοδευτικά. Η μόνη επιφύλαξη αφορά το mentality του club στα ζόρια και αγωνιστικά η θέση 4.
    4. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ – Φοβερή εκκίνηση αν και χωρίς δύο βασικά στελέχη που τώρα επιστρέφουν. Στηρίζεται, όμως, πάρα πολύ σε αυτοσχεδιασμούς κι αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να είναι πρόβλημα. Μεγάλη κλεψιά του Μπαρτζώκα ο Ντρέιπερ αλλά μάλλον θα χρειαστεί έναν ακόμη καλό γκαρντ.
    5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ναι, είναι σκληρός. Ναι, αιχμαλωτίζει στην άμυνα. Ναι, ξεχειλίζει από ενέργεια. Αλλά τα λάθη στη στελέχωση δεν διορθώθηκαν και η ομάδα λόγω τραυματισμών δεν έχει παίξει πλήρης. Κρίσιμη η επιλογή του αντί-Γιανγκ. Ο Τζέιμς δεν μου φαίνεται κατάλληλος.
    6. ΜΑΛΑΓΑ – Η καλύτερη αρχή τους εδώ και χρόνια. Λείπει ένα δεύτερο κλασσικό pg (ίσως αντί του Σμιθ) αφού σ’ αυτό το ρόλο ο Νέντοβιτς χαντακώνεται. Ανεβαίνει επίπεδο ο Κουζμίνσκας.
    7. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – Ο Αντρίκος κλείνει στόματα. Πολύ ισορροπημένο σύνολο, με χημεία και συνοχή. Μπορεί να κάνει ζημιές στο top 16.
    8. ΧΙΜΚΙ – Αστερόσκονη με το κιλό. Προβληματική χημεία, όμως. Ειδικά ο συνωστισμός τόσων πρωτοκλασσάτων γκαρντ δημιουργεί ζητήματα. Όπως και ο γυάλινος Ντέιβις. Ο Σβεντ πάει καρφί για βατόμουρο της χρονιάς.
    9. ΛΑΜΠΟΡΑΛ – Τώρα που επέστρεψε ο Σενγκέλια θα δούμε κι άλλα ωραία. Ο Περάσοβιτς φαίνεται να ταιριάζει με τα χνώτα του club και αναμένω περαιτέρω βελτίωση. Ίσως μέχρι και play off.
    10. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Το ‘χουμε χιλιοαναλύσει.
    11. ΕΦΕΣ – Χάλι μαύρο. Ο Ντούντα έχει φτιάξει μια ωραιότατη σαλάτα και πάει να προσθέσει άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των μεγάλων αποτυχιών του σε ομάδες με μεγάλα και φιλόδοξα projects. Μπορεί να το γυρίσει ο σοφός;
    12. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – Απ’ το πουθενά οι Κροάτες τρελαίνουν κόσμο. Με τα αστεία ο Μιρσιτς πάει για πρόκριση. Θυμίζει λίγο Παρτίζαν.
    13. ΜΠΑΓΕΡΝ – Τρελοκομείο. Είναι ικανοί για τα πάντα. Δεν υπάρχει μια σταθερά που να πατήσει.
    14. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Ενδιαφέρουσα η μετεξέλιξή τους. Βγάζουν μάτια οι Γιόβιτς, Μίλερ, Ζίρμπες ενώ επιστρέφει κι ο Ουίλιαμς. Μήπως τους μπερδέψει, όμως, ο Αμερικανός;
    15. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – Βαριά και αργή ομάδα που όμως καταφέρνει και τρυπώνει στο top 16.
    16. ΡΕΑΛ – Ο Λάσο είναι κωλόφαρδος γιατί με τον τραυματισμό του Ρούντι έχει την ευκαιρία με δυο κινήσεις να φέρει τούμπα την κατάσταση.
    17. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – Ο Μαχμούντι τα ‘χει κάνει μαντάρα. Ίσως τον σώσει το ναυάγιο της Μακάμπι.
    18. ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ – Απρόσμενα ανταγωνιστική και ευχάριστη στο μάτι. Ωραίος ο Κολέ.
    19. ΑΡΜΑΝΙ – Ρέπεσα δεν ήθελες, Τζόρτζιο; Φάε Ρέπεσα, τώρα.
    20. ΖΙΕΛΟΝΑ – Πώς γίνεται και παίζουν τόσο ανταγωνιστικά το παιχνίδι ένα μάτσο κοιλαράδες, ακόμη δεν το ‘χω καταλάβει. Μπράβο τους.
    21. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – Μάλλον υπερεκτιμήθηκαν ο Σαρίτσα και η λύσσα των λυκόσκυλών του.
    22. ΜΑΚΑΜΠΙ – Εγκλήματα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Γκούντεζ ο εγκέφαλος. Προλαβαίνει, πάντως.
    23. ΛΙΜΟΖ – Μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά. Μόνη attraction o Σάφαρτζικ με τις βόμβες του. Βλέπω και στάσιμο τον Βέστερμαν ή μου φαίνεται;
    24. ΣΑΣΣΑΡΙ – Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Κλασσικό δείγμα ιταλικής ομάδας των τελευταίων ετών. Εξαιρείται η Σιένα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Westvleteren's 12 ε; Μου θύμισες τις εξόδους μου στη Brugge στα φοιτητικά μου χρόνια...παλιόπαιδο με συγκίνησες πρωί πρωί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω δύο κομμάτια σπίτι και τα φυλάω σαν τα ματια μου Αφρο.
      Η αρραβωνιαρα με ψήνει να τα ανοίξω αλλά δεν τσιμπαω.
      Μου τα εκλεισαν με βουλοκερι (ειδική παραγγελία)
      Τα εχω για να ασκώ πίεση και να μου κάνει κανένα δυνατό χατήρι.
      Αμστερνταμ-Μπριζ-Λιλ τις ειχα για 18 μήνες, Ομονοια-Κολιατσου.
      ΥΓ Εξαιρετική σπιτική μπύρα φτιάχνει ο Αντλερ (γερμανοταβερνα) στο ενδιάμεσο Φρανκφουρτης-Βισμπαντεν.
      Δεν θα το βρεις αυτό στο ιντερνετ.
      Μονο αν πας εκεί εσύ η κάποιος δικος σου.
      Και ο Βαγκνερ στην Φρανκφουρτη απιθανο απλσβαιν (μηλοκρασο).

      Beer

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ της μπύρας, αλλά όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο είχα πάει αρκετές φορές στη Μπριζ (και στo Άμστερνταμ). Μου αρέσουν πολύ αυτού του τύπου πόλεις όπως π.χ. το Κολμαρ βορειοανατολικά της Γαλλίας νότια του Βισμπαντεν που ανέφερες.

      Διαγραφή
    3. την καλύτερη μπύρα την έχω πιει σε ένα μαγαζί του Κρούμλοφ (σύνορα Αυστρία-Τσεχία), νομίζω Pinkasu το λέγανε το μαγαζί ή κάπως έτσι, με μεσαιωνική γοτθική διακόσμηση (όπως όλα εκεί) και υπόγειο εξωτερικό χώρο. Νομίζω Kozel ήταν η μπύρα. Και ενώ είχε 14% αλκοόλ, ήταν τόσο καθαρή που αν και τη μπέρδεψα με 3 σφηνάκια Jack Daniels, βγήκα εντελώς νηφάλιος από το μαγαζί.

      Kαλύτερη κι από τη Westmallen, κι από τη Rodenbach, κι από τη Verboden Vrucht (που είχα κάποτε τη φαεινή ιδέα να την ανακατέψω με αψέντι και παραλίγο να με τρέχουνε στο νοσοκομείο). Καλύτερη κι από την Urquell που κατέβασα μονοκοπανιά στο κάστρο της Πράγας κοιτάζοντας τον Μοράβα.

      Διαγραφή
    4. @ Αφρο

      Απίστευτες πόλεις με τα καναλια τους.
      Σα να ζεις σε παραμύθι με κουκλοσπιτα.
      Έχεις απόλυτο δίκιο.

      @ 4:19

      Δεν εχεις καθόλου άδικο φίλε.
      Εχουν κάτι μπυρες τετοια "κουτουκια" που ανεφερες που τυφλα ναχουν οι τριπλοζυμωμενες καπνιστοξυλες.
      Μίλησα για Αντλερ λογω του οτι ηπια πανω απο 10 500αρια και δεν φουσκωσα (δεν μιλαω για ζαλη, γιατί μπυρα και διπλαπεσταγμενο τσίπουρο οσο και να πιω δε με πιάνουν.Ολα τα άλλα με τσακιζουν)

      Βeer

      Διαγραφή
    5. Προτίθεμαι να σας απονείμω το χρυσό μετάλλιο της σελίδας.. Μπριζ, Κολμάρ (Γιόρκ πιο βόρεια) είναι οι πόλεις μου. Φυσικά (για ευνόητους λόγους) με σημαιοφόρο τη.. Σιένα.

      Διαγραφή
    6. Toυ Μολδάβα, όντως. Ο άλλος είναι στη Μπρατισλάβα. Όλο τους μπερδεύω αυτούς, ενώ ένα φεγγάρι ήμουνα συνέχεια εκεί.

      Διαγραφή
    7. Δυστυχώς δεν έχω πάει στη Σιένα παρόλο που έμεινα ένα χρόνο Ιταλία. Ήταν πολύ απαιτητικά τα μαθήματα και δεν έμενε χρόνος, μόνο κάποιες εξορμήσεις σε Λουγκάνο και Γένοβα.

      Διαγραφή
    8. Άκυρο το μετάλλιο.. Άκου δεν έχεις πάει Σιένα. Εκεί θα σας μαζέψω όλους για τη πρώτη συγκέντρωση μελών Hoopfellas..

      Διαγραφή
    9. χαχα οκ, κάπως έτσι νομίζω θα αισθάνονται και αυτοι που πιάνονται ντοπέ για δείγματα της προηγούμενης 10ετίας. Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον λαό του Hoopfellas :((

      Διαγραφή
    10. Εκεί στην Πιάτσα ντελ Κάμπο θα μαζευτούμε μια μέρα όλοι οι χουπφελικοί, να πάρουμε ο καθένας από ένα αυτόγραφο υπογραμμένο από τον Τζιμ πάνω σε φανέλα ΜακΙντάιρ ή Εζέ.

      Πλάκα πλάκα Τζιμ αν κάποιος σε συναντήσει στο δρόμο και του πεις ότι είσα ο Conway από το Χουπφέλας, μη σου φανεί περίεργο να σου ζητήσει αυτόγραφο. Νετική διασημότητα έχεις γίνει!

      Blackman

      Διαγραφή
    11. Afro, pou kai ti spoudases sto UK? (Ki egw sto UK ekana to MSc). Episis, ena xrono Italia pws ekatses? Me Erasmus?

      Tom

      Διαγραφή
  30. ο Παναθηναϊκός είχε δύο βασικά θέματα να λύσει φέτος : το ριμπάουντ & τα λάθη.
    σε αυτές τις δύο κατηγορίες άλλωστε είναι χαμηλά/ψηλά στις λίστες :
    προτελευταίος στα ριμπάουντς & 14ος στα λάθη. το πρόβλημα των ριμπάουντς δείχνει μεγαλύτερο αλλά ο σέρβος φαίνεται κάπως να το διευθετεί με εντατικοποίηση της ομαδικής δουλειάς (block outs, συμμετοχή των τριαριών & των guards).
    τα λάθη όμως παραμένουν υπερβολικά πολλά (περιέργως μειώνονται στο 3ο & 4ο δεκάλεπτο) κάτι που σημαίνει πως η ομάδα έχει ανάγκη και από έναν έξτρα δημιουργό/οργανωτή.
    επιπλέον ο guard που θα έρθει θα δώσει τη δυνατότητα στον coach να πάιξει με 3 guard που χρειάζονται όταν κυνηγάς το σκορ & όταν θέλεις να ανοίξεις το ρυθμό.
    εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να ξέρουμε πάντα περισσότερα από το προπονητικό stuff & αυτούς που δουλεύουν κάθε μέρα στην προπόνηση.
    μην ξεχνάτε πως κάνένας μας δεν έχει πρόσβαση στις προπονήσεις της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά δεν έχουμε προσβαση Beny μου.
      Ούτε καν στην σταθερότητα πληροφοριών ενίσχυσης.
      Απλά μας ζητάνε στήριξη.
      Μπείτε στη στάνη και μη σας νοιάζει, την ελενξαμε, ο λύκος ειναι εξω !!!!
      Δεν θα σου πω πολλά φιλε μου καλέ
      Μας εχουν χωρίσει σε φιλοπεριφερειακους και φιλοψηλους !
      Αλλοι ζητάνε γκαρντ και δικαίως.
      Και άλλοι ψηλό με γρήγορα πόδια να αύξηση την ενέργεια της νεροβραστης ομαδας (I love you Jimmy).
      Εγώ είμαι φιλορομαντικος.
      Τους θελω και τους δυο.
      Θελω εξαντλητική πίεση και φουλ ενέργεια απο τα γκαρντ μας.
      Αντίπαλες γλωσσες εξω δηλαδή.
      Και στραγγαλισμο των αντιπαλων ψηλων μεχρι εξάντλησης με εναν Γκιστ ακόμα.
      Κι ας βάλει τον Παβλοβιτς μονο Ευρώπη.
      Τα "υπερπληρη", ξεκουραστα και πολυεργαλειακα γκαρντ, φρονώ πως θα ειναι το μαστ της φετινής ευρωλιγκα.
      Όποιος δεν τα έχει σιγά σιγά θα κονταινει μεχρι αποκλεισμού κι απόσυρσης.
      Ίσως να είμαι τρελός.
      Το δέχομαι και δεν θα κρατησω κακία σε κανέναν φίλο που θα μου το προσαψει.

      Τα σεβη μου.

      Beer

      Διαγραφή
  31. http://www.onsports.gr/basket/NBA/item/511099-Apisteyto-O-Kemba-Walker-itan-sigoyros-oti-o-Curry-tha-eystohisei-video
    αντιδραση αντιπαλου.. δεν παει να μαρκαρει καν..
    αντριδραση συμπαιχτη.. παει στην ρακετα του πριν καν σουταρει ο καρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δε φτανει που με ξενερωνει ο ΠΑΟ οποτε τον βλεπω, σημερα με αναγκαζει να τον δω και να θελω να χασει, για να μην παιξει με Φενερ Ρεαλ Μπαρτσα μετα...

    αντε καλη επιτυχια στη Μπαρτσελονα σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε προηγουμενη αναρτηση καποιο παιδι εγραψε για πληροφοριες που ειχε για παιχτη που συζηταει με Μαλαγα και ΠΑΟ (φοργουορντ).Η Μαλαγα παντως πηρε απο ΝΒΑ δεν μπορει να ναι τυχαιο το σχολιο κατι θα ακουσε αφου φαινεται εψαχνε παιχτη,βρε μπας και ψαχνουμε και 4-5.χεχεχεχε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων είναι ο οργανισμός στο περιβάλλον του οποίου μπορεί να "αναστηθεί" ένας παίκτης. Άρα γιατί όχι και ο Σον Τζέιμς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε συμφωνώ.
      Όσους παίκτες προσπάθησε να αναστήσει, απέτυχε. Στη δημιουργία παικτών, τα πάει υπέροχα. Εκεί δηλαδή που πάνω από όλα χρειάζεται δουλειά και τεχνογνωσία.
      Όποτε επένδυσε σε χρόνιο τραυματία, σε παίκτη που η μοίρα τον είχε φέρει σε Κίνες, σε παίκτες με μέτρια περάσματα από ομάδες πρώτου επιπέδου, απλά απέτυχε. Βλέπε Πέρκινς, Πάουελ, Μουν, Μπέγκιτς ακόμα και Ντάρντεν.

      Ο ΠΑΟ από την άλλη είναι καλύτερος στις νεκραναστάσεις. Βλέπε τον Ματσιούλις και τον Λάσμε.

      Διαγραφή
    2. Κλασικότερα παραδείγματα απόλυτης νεκρανάστασης από Ντόρσεϊ, Λο, Άντιτς, δε θα βρεις πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Καμία απολύτως σχέση.
      Ο Λο ήταν εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ, όχι κάτι εξαιρετικό, αλλά με 55-60 συμμετοχές ανά σεζόν. Ήρθε στο lock out, είχε 12,7 πόντους στην Παρτιζάν. Στον Ολυμπιακό βελτιώθηκε, και προσαρμόστηκε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εξάλλου 26 χρονών ήρθε...

      Ο Ντόρσει ήταν ένα αμυντικό κτήνος με τεράστια προβλήματα χαρακτήρα. Ήρθε, έπαιξε μισή σεζόν με υπομονή και επιμονή του τιμ, και την επόμενη χρονιά τα έκανε τανα-που κι έφυγε. Νομίζω ότι έφυγε ακριβώς όπως ήρθε.

      Ο Άντιτς απλά βρέθηκε στο περιβάλλον που έπρεπε. Στο ευρωμπάσκετ του 2011 δεν έπαιζε στον ΟΣΦΠ ακόμα. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός τον έφτιαξε, τον ανέπτυξε. Απλά το έκανε σε μεγάλη ηλικία.

      Καμία σχέση, ειδικά οι δυο Αμερικάνοι, αλλά ούτε κι ο Πέρο αναστήθηκε.

      Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Ματσιούλις που μετά από χρόνιους τραυματισμούς ξαναβρήκε τη φόρμα του, κι ο Λάσμε που είχε αποτύχει ήδη σε Μακάμπι, έπαιζε στην Ομπραντόριο, και ο ΠΑΟ τον επανέφερε, έστω και περιστασιακά, στο πρώτο επίπεδο.

      Διαγραφή
    4. ο Λο είχε δημιουργήσει προβλήματα μέχρι και στο προστατευόμενο περιβάλλον της Παρτιζάν. Χαμένη υπόθεση μέχρι και για τον Βουγιόσεβιτς. Τον θεωρούσαν όλοι έναν εγωιστή Αμερικάνο γκαρντ που δε μπορεί να εγκλιματιστεί στην Ευρώπη. Και στον Ολυμπιακό έγινε ο πιο ομαδικός και μυαλωμένος γκαρντ που είχε ποτέ ελληνική ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

      ο Ντόρσεϊ έπαιρνε από τον Ιβάνοβιτς μηδενικό χρόνο συμμετοχής στη Λαμποράλ

      και ειδικά για Άντιτς, μιλάμε για πραγματική ανάσταση, γιατί είχε καταντήσει να παίζει στην Ακαντέμικ Σόφιας πριν τον Ολυμπιακό.

      Οι 2 από τους 3 παίξανε πέρσι ΝΒΑ σε ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο. Αν δεν είναι αυτό νεκρανάσταση τι είναι;

      Και ο Ντάρντεν από πού κι ως πού ήταν "νεκρός" για να χρειαστεί νεκρανάσταση στον Ολυμπιακό; Τελικό Ευρώπης έπαιξε με τη Ρεάλ 15 μέρες πριν έρθει στο λιμάνι.

      Ποιος διαφώνησε για Λάσμε και Μασιούλις; Και γιατί επιμένεις να μου τους αντιπαραβάλλεις; Ότι νεκρανασταίνει ο βάζελος παίκτες και όχι εμείς; Ποιον άλλο ανέστησε ο ΠΑΟ εκτός από αυτούς τους δύο;

      Το θέμα το δικό σου είναι ότι δε θέλεις τον Τζέιμς, για να καταλάβω;

      Διαγραφή
    5. Πάουελ και Μουν είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Τους φέρνεις κατευθείαν από Αμερική Γενάρη μήνα και περιμένεις να πιάσουν; Ο Μπέγκιτς ήταν αποτυχημένη μεταγραφή, αλλά δεν τον πήρες "νεκρό". Μια χαρά ζωντανό τον πήρες από τη Ρεάλ.

      Ο Τζέιμς ξέρει την Ευρώπη, την Ευρωλίγκα, το τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Σωστό περιβάλλον θέλει μόνο και θα ανταποκριθεί μια χαρά.

      Διαγραφή
    6. @2:24
      Τελείως διαφορετική περίπτωση ο Γκιστ.
      Σε αντίθεση με τις λαϊκές δοξασίες, δεν έκανε κάποιο τρελό στεπ απ στην καριέρα του. Προφανώς βελτιώθηκε, τόσο λόγω της ένταξής του σε ένα σοβαρότερο κλαμπ, όσο και λόγω ηλικιακής ωρίμανσης.
      Βλέποντας όμως τη μεγάλη εικόνα, αγωνιζόμενος σε ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας, βελτίωσε χρονιά με τη χρονιά ελαφρώς τα νούμερά του.
      Ακόμα και στα παρελκόμενα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού τις ίδιες αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές του 2011 τις επανέλαβε το 2015.
      Το μόνο που άλλαξε στην πραγματικότητα για τον Γκιστ είναι ότι οι προβολείς είναι στραμμένοι περισσότερο στον ΠΑΟ από ότι στην Παρτίζαν και την (τότε) Φενέρ.

      υγ
      Εντάξει, ναι ξέρω, με τσούζει ο Γκιστ, που εξολοθρεύει μαζί τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Χάντερ και τον Λοτζέσκι, χωρίς καν να ιδρώσει.

      Διαγραφή
    7. @2:21
      Αν εννοείς ότι νεκρανασταίνουμε κάποιον παίκτη επειδή έκανε 3 κακούς μήνες προσαρμογής στην Ευρώπη, τότε ναι, μπορείς να πεις ότι αναστήθκε ο Ντόρσει.
      Ο Άντιτς γιατί αναστήθηκε; Πότε ήταν παίκτης από το πρώτο ράφι πριν έρθει στον Ολυμπιακό για να πούμε ότι αναστήθηκε.
      Να πούμε ότι αναπτύχθηκε, ότι αναδείχθηκε, ότι ευεργετήθηκε (καθ' υπερβολή), ναι να το πούμε. Αλλά ότι αναστήθηκε δεν κολλάει.

      Ο Τζέιμς με αγχώνει πολύ, δεν στο κρύβω, χωρίς να μπορώ να πω ότι με δεδομένους τους περιορισμένους πόρους θα μπορούσαμε κάτι πολύ καλύτερο.

      υγ
      Ως ανάσταση θεώρησα κάποιες περιπτώσεις. Αυτούς που έπειτα από προβλήματα τραυματισμών έμειναν πίσω στην καριέρα τους, αυτούς που για διάφορους λόγους βρέθηκαν στις Κίνες, κι αυτούς που έκαναν την προσπάθεια σε μεγάλη ομάδα κι απέτυχαν. Για αυτό ανέφερα Μπέγκιτς κ Ντάρντεν. Θέλεις να τους αφαιρέσουμε; Νο προμπ.

      υγ2
      Νεκρανάσταση πραγματική ήταν ο Πρίντεζης. Αυτός μάλιστα.

      Διαγραφή
    8. Ο Άντιτς της ΑΕΚ (2004-05) ήταν ένα τιμιότατο γρανάζι στην ομάδα του Κατσικάρη. Σκληρός, δυνατός, εργατικός, σίγουρα μέτριος τότε, αλλά αυτό για το οποίο τον θέλανε, το έκανε.

      Ο Άντιτς του 2009, πχ, είχε χάσει ακόμα και αυτά τα στοιχεία. Γι' αυτό δεν έπαιζε Ευρωλίγκα, ούτε Γιούροκαπ, και έπαιζε στην Ακαντέμικ. Το 2011 τον πήρε ο Ολυμπιακός και όχι απλά τον ανέστησε, αλλά τον απογείωσε πολύ πάνω από το ταβάνι του.

      Για Πρίντεζη θα συμφωνήσω 100%.

      Διαγραφή
    9. Μιλώντας μεταφορικά με 2,5 pir στην ΑΕΚ, μάλλον νεκρός είσαι...

      Διαγραφή
  35. Ο Ιωάννης έπαιξε πάνω από 18 λεπτά και δεν έβαλε ούτε έναν πόντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τζιμ ξερεις τι γινεται με τα μεταγραφικα του Παναθηναικου?η κατασταση θυμιζει οτι του φανει του λωλοστεφανη..απο βδομαδα σε βδομαδα αλλαζουν τα δεδομενα..την μια ψαχνουμε γκαρντ,την αλλη 4-5αρι με αξιοπιστο περιφερειακο σουτ(βλεπε Ερτσεγκ),μετα δηλωνουμε πληρεις στα γκαρντ με την επιστροφη του Παππα κ ψαχνουμε αθλητικο 4-5αρι με αξιοπιστο περιφερειακο σουτ(θα μπορουσε να ταν κ απλως 5αρι,αλλα ειπαμε δεν θελουμε να θαψουμε τον Κουζμιτς) κ τωρα βγαινει προς τα εξω οτι ξαναψαχνουμε για γκαρντ..βεβαια στους ψηλους ας αφησουμε τρυπα κ ας κανουμε τρισαγιο καθε βδομαδα μη τυχον κ τραυματιστει κανας Γκιστ γιατι οι υπολοιποι ψηλοι δεν στριβουν κ τοτε θα μας κλαινε οι ρεγγες..στο τελος θα μας καταντησουν ολους Τζιμοπληκτους :)

    για το μεγεθος του Παναθηναικου δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα..

    υ.γ.1 για το σημερινο ματσακι με την Μπαρτσελονα πιστευω οτι υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις για να παρει ο Παναθηναικος μια μεγαλη νικη..θες οτι θα παιζουν χωρις αγχος αφου κ μια νικη επι της Ζιελονα την επομενη βδομαδα αρκει για να προκριθεις..θες το το 9-0 σερι της Μπαρτσα το οποιο λογικα θα εχει πεισμωσει τους παικτες ειδικα τους παλιους που τα παρων κ τα προηγουμενα χρονια(Διαμαντιδης,Γκιστ,Φωτσης,Γιανκοβιτς,κλπ)..θες η διαφορα των 25 ποντων του πρωτου παιχνιδιου..θες οτι παιζεις εντος..θες οτι κ τα γκαρντ της Μπαρτσα γενικοτερα υστερουν σε ποδια,οποτε θεωρητικα ματσαρεις καλυτερα..Ναβαρο,Ολεσον,Αρογιο δεν ειναι κ στην πρωτη τους νιοτη..βεβαια υπαρχουν οι Σατορανσκι,Ριμπας..

    απο μια μερια θα λεγα οτι θα θελα ενα ακομα ηχηρο χαστουκι για να μην ξανακρυφτουν κατω απ'το χαλακι τα σοβαρα κενα του ροστερ της ομαδας..αλλα πλεον εχω συνειδητοποιησει οτι χασεις-κερδισεις δε θα αλλαξει κ δραστικα τιποτα..κ η οποια μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας θα γινει πρωτιστως με οικονομικα κριτηρια..δυστυχως..

    υ.γ.2 ωραιος παικτης αυτος ο 16χρονος Σλοβενος Ντοντσιτς της Ρεαλ,εχει ολο το μελλον μπροστα του..δειχνει να βγηκε απ'το ιδιο καλουπι που βγηκε κ ο Ντραγκιτς..drive,δυνατα πατηματα,αγνοια κινδυνου..κ μην ακουσω τωρα επιχειρηματα αφου παιζει ο Ντοντσιτς στην Ρεαλ,γιατι δεν παιζει π.χ κ ο Λουντζης(τον αναφερω επειδη παιζουν πανω κατω στην ιδια θεση) στον Παναθηναικο?η νυχτα με την μερα οι δυο περιπτωσεις..




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τη διοίκηση πάντως μόνο για γκαρντ έχει ακουστεί το τελευταίο δίμηνο. και όπου λέω διοίκηση βλέπε onsports. τώρα τι λέει ο κάθε βλαχόπουλος στο contra ή ο συμπαθής(αλλά χωρίς καμία σχέση με το ρεπορτάζ) λαούδης,δεν έχει για μένα καμία απολύτως σημασία.

      Διαγραφή
    2. φιλε tasuto αμα κ ο ιδιος ο Τζορτζεβιτς βγαινει κ δηλωνει απροκαλυπτα οτι ψαχναμε το καλοκαιρι για αθλητικο ψηλο αλλα λογω χρηματων δεν πηραμε,παει να πει οτι κ ο ιδιος εχει συνειδητοποιησει το συγκεκριμενο προβλημα κ εστω κ ενδομυχα υπαρχει η σκεψη για ενισχυση με ενα αθλητικο ψηλο..δε χρειαζεται να το γραψει κανενα onsports για να το επιβεβαιωσει..

      απλως φοβαμαι την δεδομενη χρονικη στιγμη λογω του περιορισμενου μπατζετ η ομαδα κοιταει να μπαλωσει πρωτα την τρυπα στα γκαρντ(αδιαννοητο για μενα αφου δε το κανε με το που τραυματιστηκε ο Μποχωριδης,το κανει τωρα) κ στους ψηλους θα παει με την λογικη παμε με αυτους που εχουμε κ βλεπουμε..ας κανουμε κ τον Γκιστ τιραμολα να παιζει στην αμυνα για 2-3 κ εχει ο Θεος..εμ δυστυχως δε παει ετσι..κατα πασα πιθανοτητα στο top-16 θα το πληρωσεις αυτο..

      Διαγραφή
    3. τι είναι σωστό και τι λάθος το ξέρουν στην ομάδα. πάντως κι εγώ αν δεις παραπάνω γράφω ότι αν έπαιρναν παίχτη θα προτιμούσα να είναι ένα 4αρι και να πάει πίσω στο ροτέισον ο φώτσης. αν έρθει γκαρντ και όχι ψηλός τότε πρέπει να βγάλουν μπροστά το χαραλαμπόπουλο σαν αλλαγή του γκιστ. χειρότερος από το φώτση αποκλείεται να είναι

      Διαγραφή
    4. Enforcer οι πράσινοι χρειάζονται παίχτη στη γραμμή ψηλών. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για γκαρντ. Γκαρντ δε πήραν τόσο καιρό θα πάρουν τώρα που γύρισε ο Παππάς και μετράει αντίστροφα ο Μποχωρίδης?

      Διαγραφή
    5. Για αυτό ας περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά θα πράξουν και μετά κρίνουμε..

      Διαγραφή
  37. Αφροξυλάνθη άσε τα αστειάκια για κρασιά, μπύρες, και μπαρότσαρκες όταν ήσουν νιάτο. Δώσε βάση στην πληροφορία που θα σου δώσω και κοίτα να την διασταυρώσεις. Για να δούμε αν έχεις info ή μας πουλάς φούμαρα εδώ.
    Αξιόπιστη πηγή μου έδωσε την πληροφορία ότι υπάρχει προπονητής που έχει συμφωνήσει να αναλάβει από Δευτέρα μια ομάδα. Δεν έχει υπογράψει ακόμη. Μιλάμε για συμφωνία στο προφορικό. Αυτόν τον προπονητή τον έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό η ΚΑΕ και προχθές του ζήτησε να περιμένει μέχρι αύριο πριν βάλει τζίφρες με τους άλλους. Παρένθεση. Οι όροι που έχει βάλει είναι συμβόλαιο 1,5 χρόνου, 100% δικό του σταφ και 2 παίκτες. Τσίνησαν λίγο αλλά τους δέχτηκαν.
    Αν ο ΠΑΟ σήμερα χάσει εύκολα (έχει σημασία το εύκολα), αύριο το πρωί ο Τζόρτζεβιτς ανηφορίζει στην ΒΙΑΝΕΞ για τα διαδικαστικά. Λύση συμβολαίου, αποζημίωση, διακανονισμός, αποχώρηση βοηθών κλπ. Την ίδια μέρα υπογράφει ο καινούργιος. Του έχουν τάξει κι ένα σεβαστό ποσό (περίπου 700 χιλιάρικα) για τους 2 παίκτες που θέλει. Να γιατί δεν έχει γίνει ακόμη καμία κίνηση για παίκτη.
    Αν το πράγμα εξελιχθεί αλλιώς, ο Σέρβος συνεχίζει μέχρι νεωτέρας. Σ’ αυτή την περίπτωση το πολύ πολύ να πάρουν έναν παίκτη γιατί στον Σάσα χρεώνουν πολλά λάθη στις μεταγραφές και ότι μιλάει πολύ.
    Κι ένα εξτραδάκι. Στον ΠΑΟ έχουν σκυλομετανιώσει που δεν κράτησαν τον Πρίφτη ως πρώτο προπονητή το καλοκαίρι του ’14.
    Περιμένω νέα σου. Έχεις διορία μέχρι το ματς το βράδυ.
    Άντε κουκλίτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.30 ασχολιαστος,ελεος πια.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ηρεμα λιγο με την μαγκια γιατι εχω κατι γαλατα στο ψυγειο και χαλασανε,αμαρτια.

      Διαγραφή
    3. jim θερμη παρακληση, βαλε μια πινακιδα στο τελος κα8ε αναρτησης σου με μεγαλη γραμματοσειρα το εξης, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ ΑΦΡΟΝΩΣ, μηπως και φιλοτιμηθουν ορισμενοι...

      Διαγραφή
    4. Εκλαμβάνεται ως χιούμορ για αυτό δε κόβεται.. Για τον 2'30 εννοώ.

      Διαγραφή
    5. Ωχ τώρα το είδα. Ελπίζω να προλάβω!

      Διαγραφή
    6. Την Αφροξυλάνθη δεν θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου.Την Αφροξυλάνθη!!!!!

      -Μakos 13-

      Διαγραφή
    7. φίλε, από αυτό που πίνεις θέλω και εγώ !

      Διαγραφή
  38. Αλλο τι βγαινει απο τον καθε δημοσιογραφο, που οποιος προταθει γινεται ειδηση ως μεταγραφη και αλλο τι λενε επισημα στον ΠΑΟ.Οσο για τις δηλωσεις Τζορτζεβιτς μιλησε για το καλοκαιρι οχι για τωρα.Ειναι δυνατον να μην ξερουν τι θελουν στην ομαδα και να ξερει ο καθε δημοσιογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. H Fener εχθές χαρίστηκε στην Ρεαλ, οι μεγάλες ομάδες δεν τα κάνουν αυτά, δυσοίωνο αυτό για την ομάδα του Ζέλικο. Πολύ δύσκολα ο παο σήμερα, πολύ ταλέντο η Μπάρτσα, δε νομίζω να αντέξει πάνω από 3 δεκάλεπτα, θεωρώ ότι η ήττα καλό θα του κάνει μπας κ ο μπαλτάκος αφήσει το κουτόχορτο που σπέρνει κ πάρει παίχτη (είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα που έχει φθίνουσα εξέλιξη τους 2 μήνες, οι κόκκινοι παίζουν συνεχώς με 3-4 παίκτες εκτός, μην ακούω για τις 2 ελλείψεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασχετε ποσο γαυρος εισαι ομως.

      Διαγραφή
    2. Για τόσο αχτυπητη εχεις τη Φενερ που μονο αν καθισε να χασει θα τη νικαγε η Ρεαλ, μεσα στη Μαδριτη και μαλιστα σε μια στιγμη που η Ρεαλ παιζει παιχνιδι επιβιωσης?

      Νομιζω πολλοι εχετε υποτιμησει την Πρωταθλητρια Ευρωπης (και υπερτιματε διαφορες αλλες ομαδες οπως τις τουρκικες που εμενα δε με πειθουν). Η Ρεαλ θα κανει αυτό που πρέπει για να συνεχισει στη διοργάνωση και θα ειναι ξανά ενα απο τα μεγαλυτερα φαβορι να την κατακτησει.

      Διαγραφή
    3. Aσχετε , γιατι τοσο ζορι με τον Ζελικο και τον Παο ρε μαν?

      Διαγραφή
    4. Ασχετε το λεει και το ονομα σου.Παρατα το μπασκετ και ασχολησου με το κρικετ..Και σταματα να ασχολησε με τον Παναθηναικο,τον Ζελικο και τον Μπαλτακο..Εκτιθεσαι και δεν το καλαταβαινεις!

      -Makos 13-

      Διαγραφή
    5. Σιγά τις ιερές αγελάδες που σας έθιξε!

      Sir Charles

      Διαγραφή
    6. 20 χρόνια στη φάπα τους έχει ο Ζελικο, λογικό να τους πονάει!

      Διαγραφή
    7. o Zoτς καλως η κακως εχει δωσει δικαιωματα. Οποτε παιζει με την Παρτιζαν στηνεται να χασει. Χτες ομως δεν εγινε αυτο. Χτες το πηρε η Ρεαλ μονη της.

      Διαγραφή
    8. ρε συ μάκος 13 δεν έχεις βαρεθεί να απειλείς κόσμο όποτε θίγουν τον ηγέτη σου...

      Διαγραφή
    9. ευτυχώς που το κατάλαβες μόνος σου πως είσαι άσχετος

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμε 11:08 μ.μ.
      Βάλε πρώτα όνομα για να ξέρω με ποιον μιλάω και μετά θα σου απαντήσω ποιος είναι ο ηγέτης μου.

      -Makos 13-

      Διαγραφή
  40. ο τζορτζεβιτς δεν εχει παρουσιασει καμια καινοτομια ως προς το να καμουφλαρει απουσιες παικτων . καθε απουσια παικτη κανει μπαμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν ημουν ο Γιαννακοπουλος θα εψαχνα λιγακι το θεμα με τον επικοινωνιακο πολεμο που γινεται τον τελευταιο καιρο. Δεν ειναι δυσκολο, οποιος εχει χρηματα και διαθεση να ψαξει, βρισκει. Αν λοιπον εβρισκα οτι ολος αυτος ο χαμος συνδεεται με καποιο οργανωμενο συμφερον θα επαιρνα μετρα. Πχ θα μπορουσε να ειναι καποιος εκπροσωπος αθλητων ή προπονητων που δεν καταφερε να προωθησει τους παικτες του ή καποιο προπονητη. ΑΝ ημουν λοιπον ο Γιαννακοπουλος, η επενδυση του οποιου πληττεται απο αυτο το χαμο, θα φροντιζα να μην ξαναπαρει δεκαρα τσακιστη απο τον Παναθηναικο ο συγκεκριμενος ανθρωπος κι οσοι συνεργαζονται μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειμαι καν οπαδος του Παναθηναϊκου. Απλως δε γουσταρω αυτους που βγαζουν μεροκαματο με τον τροπο που περιεγραψα.

      Διαγραφή
  42. Καλησπερες,2 παιδια της προηγουμενης λιστας του τζιμ ερχονται προς Ευρωπη.
    Ο οστιν Ντε'ι' πηγε στο πεζαρο και ο κυριος που ειχα γραψει στο προηγουμενο ποστ προς.....http://www.gigantes.com/madrid-valora-fichaje-del-senegales-maurice-ndour-ex-los-mavs-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H οποία Ρεάλ ενδιαφέρθηκε και για Αντριεν.


      http://www.sportando.com/en/europe/spain/183864/real-madrid-interested-in-maurice-ndour.html

      Διαγραφή
    2. Η οποία Ρεάλ εν ολίγοις έχει καταλάβει το λάθος της και θα πάρει γρήγορο ψηλό. Είναι μια αρχή..

      Διαγραφή
    3. καλή κίνηση από τους μαδριλένους αλλά γιά του χρόνου πιά ....

      Διαγραφή
  43. 1. ΤΣΣΚΑ
    2. Μπαρτσελόνα
    3. Ολυμπιακός
    4. Φενέρ
    5. Λοκομοτίβ
    6. Μάλαγα
    7. Λαμποράλ
    8. Μπάμπεργκ
    9. Κίμκι
    10. Τσεντεβίτα
    11. Εφές
    12. Ερ. Αστέρας
    13. Μπάγερν
    14. Ζαλγκίρις
    15. Ρεάλ
    16. Στρασμπούρ
    17. Νταρουσάφακα
    18. ΠΑΟ
    19. Αρμάνι
    20. Μακάμπι
    21. Καρσίγιακα
    22. Ζιελόνα Γκόρα
    23. Λιμόζ
    24. Σάσαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 18ος ο Παο μα γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ας τον εβαζες τελευταιο θα ηταν καλυτερα!!!!!!Η Ζιελονα παντως επρεπε να μπει πιο ψηλα κερδιζει μεσα στην ΛΟΚΟ με 14 ποντους στο ημιχρονο.Οτι του φανει......!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δε χρειαζεται καν να πεις τι ομαδα εισαι. Κανει μπαμ!

      Διαγραφή
  44. καλησπερα! τζιμ πως θα σου φαινοταν για τον παο ο ραντι καλπεπερ της λιμοζ; δεν ξερω το κασε του αλλα εχει μαλωσει με τονπροπονητη της λιμοζ κ δεν παιζει καθολου... πιστευεις θα κουμπωνε στην ομαδα;;; εγω τον θεωρω ως μια πολυ καλη λυση τη δεδομενη στιγμη κ βασει των αναγκων της ομαδας. κ κατι ουτοπικο θα θεωρουσα τρομερη κινηση ντεσον τομας αντι παβλοβιτς αλλα ουτε στα πιο τρελα ονειρα αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Ήταν στη λίστα της σελίδας το 2012 όταν αγωνιζόταν στην Ουκρανία.

      http://hoopfellas.blogspot.it/2012/07/2012-1.html

      Όχι. Δεν είναι αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός.

      Διαγραφή
    2. Bέβαια στην λίστα του 12 ήταν και ο Μόργκαν ο οποίος ήταν νομίζω χειρότερη επιλογή και από τον Αρμστρονγκ :p

      Διαγραφή
  45. Ρε Jim διαβασα το post σου στο facebook οτι η Ρεαλ κινειται για την αποκτηση του Ndour...και αναρωτιεμαι τι σκατα εχουν στο μυαλο τους εκει στον ΠΑΟ και δεν κανουν κατι να αποκτησουν εναν τετοιο παικτη οπως ειχες στις προτασεις σου???
    Ποτε θα κινηθουν για παικτη??
    Τι παικτη γκαρντ ή ψηλο??
    Ακουμε για γκαρντ ενω ολοι πιστευουμε οτι η ομαδα θελει ψηλο(4-5)....
    Τι να πωωω οτι τους φωτισει ο θεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα jim! Ωραίο παιχνίδι σήμερα, Ελπιζω η Πανάθα να πάρει τη νίκη και να βοηθήσει στην Ψυχολογία των παιχτών. Κάποιοι παίχτες έχουν έλλειμμα ψυχολογίας και χρειάζονται ένα δυνατό Παιχνίδι για να δωσουν απαντησεις (Ραντουλιτσα, Παβλοβιτς). Μεταγραφικά το τεχνικό επιτελείο σε συνδυασμό με τη Διοίκηση βλέπουν κάτι που όλοι Εμείς Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, δηλαδή ότι δεν χρειάζεται η ομαδα 4-5. Ας ελπίζουμε ότι ξέρουν κάτι Περισσότερα από εμάς.. Καλό παιχνίδι!

    Υ.Γ. Η φανέλα του Ολυμπιακού έχει βαρύνει πάρα Πολύ τα Τελευταία χρονια. Μπραβο τους δουλεύουν σωστά και σύμφωνα με συγκεκριμένο πλάνο. Μοναδική μαύρη κοιλάδα το κομπλεξ (όπως θέλει ας το ονομάσει ο κάθενας, ανάλογα με τα ομαδικά του συναισθήματα) με τον Παναθηναϊκό.

    Αχιλλέας Αστραγαλοπαθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 23-38 η Λοκομοτιφ με την Ζιελονα,ειδατε η ομαδαρα του Μπαρτζωκα.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες απο ποιους εχασε ο Σαλε; Με Αρτζι 2 στα 2 θα ειχες με Κουμπαν

      Διαγραφή
  48. O Μπαρτζώ τους έχει κάνει να παίζουν γι' αυτόν, και φαίνεται αυτό. Ωραία run and gun ομάδα η Κουμπάν, άσε που μου θυμίζει πολύ τη Μπενετόν του Ντ' Αντόνι (Έντνι=Ντιλέινι, Μπελ=Ντρέιπερ, Γκαρμπαχόσα=Κλαβέρ, Mαρκονάτο=Φεσένκο), με την προσθήκη του Ράντολφ θα γίνει ακόμα καλύτερη, αλλά δυστυχώς το μόνο σημαντικό ελάττωμα που έχει ο Μπαρτζώκας, να χάνει δηλαδή τον έλεγχο στις τελευταίες κατοχές, μάλλον θα είναι αυτό που θα της στοιχίσει στο τοπ 16. Στη Λιθουανία πριν από 1 μήνα έχασε διαφορά 7 πόντων στο τελευταίο λεπτό και από τύχη πήρε τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τυχη καποτε τελειωνει σημερα δεν βαλανε καν 50 ποντους,λιγο πριν το τελος.

      Διαγραφή
  49. Maurice Ndour to Real Madrid is a done deal
    He was waived by the Mavericks

    http://www.sportando.com/en/europe/spain/183944/maurice-ndour-to-real-madrid-is-a-done-deal.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. O Φιλιπόφσκι, που ήταν 15 χρόνια βοηθός του τρισμέγιστου Ζμάγκο Σάγκαντιν, κάτι τυπάκια σαν τον Τζόρτζεβιτς και τον Μπαρτζώκα τους έχει για τα θελήματα. Εδώ πήγε να βγάλει διπλό μέσα στο Παλαού με 5 παίκτες, εκεί που άλλοι φάγανε 25άρα.

    Οπότε η Λοκομοτίβ πάει στον όμιλο του Ολυμπιακού. Βούτυρο στο ψωμί για την άμυνα του Σφαιρόπουλου το αναρχομπάσκετ του Μπαρτζώκα (όταν μπαίνουν τα τρίποντα νικάμε, όταν δε μπαίνουν χάνουμε).

    Δυο νίκες από τώρα έχει στο TOP16 ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι μονο αυτην την προπονητικη ιδιοφυια, τον Σφαιροπουλο δεν εχει ο Φιλιποφσκι.Κι εδω που τα λεμε ακομα κι ο Ποποβιτς θα δυσκολευοταν.

      Διαγραφή
  51. σημερα ο μπαρτζωκας βρηκε τον πεδουλακη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. χανει σουτ απο 4 μετρα εντελως αμαρκαριστος ο Ντρειπερ, και στο ΟΑΚΑ τα βαζε απο τα 10 μετρα κλεισμενος στη γωνια απο 2. Ποσο δικιο ειχε τελικα ο Ιβιτσα Οσιμ στον χαρακτηρισμο του περι πορνης μπαλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η πρώτη μελάνης στιγμή στην πορεία της Λοκομοτιβ. 50 πόντοι με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για να δούμε τώρα που έχασε ο μπαρτζωκας από την ζιελονα γκορα. Ναι αυτή που κέρδισε τον παναθηναϊκό και βγήκαν όλοι να αφορισουν την ίδια ώρα που Ρεαλ και Μακαμπι βρισκόταν στην ίδια και χειρότερη κατάσταση!! Σήμερα κέρδισε μέσα στην Ρωσία με 15 ΠΟΝΤΟΥΣ, με διψηφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γράφω στο 2ο λεπτό του β' δεκαλέπτου.

    Δεν είναι κακό που ο ΠΑΟ έχει διαιτησία 100-0 σήμερα. Είναι οριακά θεμιτό η ευρωλίγκα να θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του ΠΑΟ στο τοπ16.
    Αυτό που δεν υποφέρεται είναι οι φίλοι του ΠΑΟ που αν τύχει και χάσουν θα τα ρίχνουν στη διατησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε φιλε οτι σου φανει .... Πανε δες την ομαδα σου να βαζει 65 ποντους με το ζορι και να παιζει ξυλο και οχι μπασκετ και κανε μας την χαρη ...

      Droga

      Διαγραφή
    2. Φημες λενε οτι οι παικτες του ΟΣΦΠ σταματησαν να κρατανε τους παικτες της Αρμανι και τους αφησαν να μπουν στο αεροπλανο για Μιλανο..

      Διαγραφή
  56. Πάβλοβιτς, άντε γεια αγοράκι μου. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει που ήρθες. Κάνε μας τη χάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετά από τη μπασκετάρα που έπαιξε ο pavlovic του λες άντε γειά, και είσαι και σκεπτόμενος άνθρωπος ? καλύτερα να βλέπεις τάβλι φίλε. άστο το μπασκετάκι γιά άλλους

      Διαγραφή
  57. Το euroleague.tv δεύτερη φορά που πέφτει σε αγώνα παναθηναικου μπαρτσελονα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. δε νομιζω να περιμενε κανεις τοσο σοφτ μπαρτσα, δραμα οι ψηλοί, οι πρασινοι πολυ συγκεντρωμενοι, ενα δεκαλεπτο μενει, μετα κ το στραπατσο της κουμπαν πολλες ανακαταταξεις...τελικα ειναι πολυς νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο Σαλε σημερα .... Για το Μητσο και τον Μιρο τι να πουμε κενταγαν !! Μακαρι να ενισχυθει η ομαδα οπως πρεπει και θα δουμε πολυ ωραιο μπασκετ !!

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δημητρης Διαμαντιδης..η Μονα Λιζα του Μπασκετ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. κριμααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! που κερδισε ο ΠΑΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;;;τωρα θα λενε οτι κερδισαμε γιατι μας λυπηθηκε η Μπαρτσα δεν ειχε κινητρο για αυτο.χαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μπράβο σε όλους στην ομάδα. Έδειξαν σφυγμό και εγωισμό. Μας θύμισαν τις παλιές καλές εποχές και σταμάτησαν το ενοχλητικό 0-9 της Μπάρτσα. Τον έχω κράξει πολλές φορές αλλά σήμερα αξίζει τα credits ο Ραντούλιτσα που ήταν super. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Εννοείται ότι απόλαυσα μια απ’ τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις του Μήτσου. Ελπίζω το σημερινό να είναι το turning point της σεζόν.
    Είναι κρίμα να μην γίνει μία προσθήκη στους ψηλούς. Αν είχαμε έναν τέτοιο σήμερα η Μπάρτσα δεν θα επέστρεφε και το ματς θα πήγαινε για +20. Ο Λαουάλ με τα επιθετικά ριμπάουντ πήγε να κάνει μεγάλη ζημιά.
    Πάρτε το γαμημένο τον ψηλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρουν ψηλό και βέβαια.
      Αλλά σε ρωτάω.
      ♣ Γιατί να παραμείνει ο Κούζμιτς ;;;
      ♣ Τι ακριβώς έχει αυτός ο παίκτης να πιάνει θέση ξένου στον εξάστερο ;
      Σούτ δεν έχει.
      Ραβέρσα δεν έχει.
      Κάρφωμα δεν έχει.
      ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ IQ δεν έχει.
      ♣ Μου θυμίζει Γκρισίνο, χωρίς πλάκα.
      Ακόμα και ο Μπόγρης θα ήταν πιό χρήσιμος.
      ♣ Εγώ πιστεύω πώς αυτός ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με δύο ξένους
      ψηλούς καλούς και ψαγμένους από τον Σάλε (δεν είμαι αρμόδιος
      να πώ ποιούς, ο Jim ξέρει απείρως καλύτερα), κτύπαγε άνετα
      final 4.
      Για μένα θέλουμε και κόμπο γκάρντ, αλλά τέσπα, έχουν κάνει
      τον Καλάθη μαραθωνοδρόμο με 35λεπτα και δεν θα σταματήσει
      αυτό, ούτε με την προσθήκη Παππά, γιατί ο Νίκ είναι το βαρόμετρο,
      ο εγκέφαλος και ο απόλυτος διακόπτης ρυθμού στην περιφέρεια,
      για να έχεις τον αρχηγό ακμαίο.
      Εχεις δύο περφερειακούς που βγάζουν μάτια, με την απίστευτη
      ροπή τους στις ασίστ με κάθε τρόπο κι από κλειδαρότρυπα και μου έχεις για δεύτερο ψηλό τον Κούζμιτς και για δεύτερο 4άρι το Φώτση ;;;
      Για ποιό λόγο ρε μάγκες ;;;
      ♣ Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, χάσαμε τα κουτάλια.

      Beer

      Διαγραφή
    2. Βeer παολο που κουραζεις με καποιες εμμονες σου (δεν ειναι δυνατον να γκρινιαζεις συνεχεια) , εχεις δικιο εδω.
      Ο Καλαθης και ο Διαμαντιδης πραγματι μπορουν να ξεκλειδωσουν καθε αμυνα, αλλα πρεπει να βρεθουν τα σωστα "εργαλεια" γυρω τους.

      Απλα, επειδη ΟΛΟΙ εχουμε δει οτι ο ΠΑΟ χρειαζεται ενισχυση, δεν καταλαβαινω γιατι το γραφεις καθημερινα.

      Διαγραφή
  63. ΕΡΩΤΗΣΗ
    =========
    Ποιός έχει καταραστεί αυτή την απίστευτη ομαδάρα και αυτόν
    τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρχηγό να παίζουν ευρωλίγκα με ΔΥΟΜΙΣΗ ΞΕΝΟΥΣ
    ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ;;;;
    Ποιός είναι ο κός Κούζμιτς ;;;
    Για πέστε μου ρε μάγκες, αυτός ο άνθρωπος θα έπαιζε στην Στεάουα
    Βουκουρεστίου και στην Σαρλερουά ;;;;
    Χωρίς Γκίστ, μας πέρνανε τα επιθετικά ριμπάουντ, λές και παίζαμε
    με πέντε κοντούς !!
    Τι απίστευτα πράγματα συμβαίνουν ρε στον εξάστερο.
    Εφιάλτη ζώ μη με ξυπνάτε !!!
    Φανταστείτε να είχαμε ψηλούς στη θέση του Κούζμιτς και στην κενή,
    δύο απλά μέτριους πρός καλούς ξένους τύπου Φελντέιν, παίκτες
    που να αξίζουν κάπως να φοράνε το τριφύλλι με τα έξι αστέρια από πάνω
    στο στήθος.
    Και έναν απλά καλό γκάρντ.
    Ομάδα για τρέμπλ την έχουν κάνει bebelac.

    Beer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι μέρα γιά γκρίνια η σημερινή. τι μπασκετάρα παίζει αυτός ο pavlovic !!

      Διαγραφή
  64. Η ντροπή του 0-9 από τη Μπαρτσελόνα έλαβε τέλος. Τώρα είμαστε όλοι με το Γιώργη το Μπαρτζώκα την τελευταία αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τι τουρλουμπουκι ηταν αυτη μπαρτσελονα? γιατι εχει γινει ετσι.

    α ρε διαμαντιδη με τον τρακη που εχεις μπλεξει (και τα 2 μυρια που του παιρνεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 800.000 παίρνει ο Διαμαντίδης φέτος..Απορώ που τα είδες τα 2 μύρια.Και πάλι όμως αν έπερνε τόσα εσένα τι σε νοιάζει?Από την τσέπη σου τα βάζεις?
      'Οσα γουστάρει θα του δώσει ο Γιαννακόπουλος..Άμα θέλει του δίνει και μετοχές στην ΒΙΑΝΕΞ

      Διαγραφή
  66. το έχασε η μπαρτσελόνα σε 3,2,1...

    για γέλια μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η μόνη παραφψνία σήμερα ήταν ο Κούζμιτς, αλλά με τέτοιο Ραντούλιτσα πάμε για μεγάλα πράγματα.
    Προς Θεού όμως χρειαζόμαστε άλλον ένα παίκτη στο 4-5(mobile ψηλό)
    Τώρα την άλλη αγωνιστική παίρνουμε την Ζιελόνα(πάμε στο 5-4), η Ζαλγκίρις χάνει στην Βαρκελωνη(παέι στο 4-5) οπότε και να χάσουμε την τελευταία αγωνιστική αποκλείεται να χάσουμε πάνω από 35 πόντους.
    ¨Αρα βγαίνουμε 3οι.
    Βγάλτε τα κομπιουτεράκια και σχηματίστε τους ομίλους

    koth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πωπωπω τι μπασκετάρα είδαν τα ματάκια μας από τον Παναθηναϊκό σήμερα ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή