Athlenda

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Perfect Fit..


To Ηoopfellas γράφει για τον παίχτη που καιρό τώρα θέλει να προτείνει για το ρόστερ της ΑΕΚ και μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στη δομή του παιχνιδιού της. Τι γίνεται με το θέμα των προσθηκών στον Παναθηναϊκό; Κίνηση-μυστήριο από τον Ολυμπιακό ο οποίος ενδιαφέρθηκε για ξένο παίχτη ομάδας από το τοπ-επίπεδο της Ευρωλίγκας, προ ημερών.. Διαβάστε στη Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση της σελίδας..




American Sniper


Για τον sharpshooter της Γκαζιάντεπσπορ θέλω να εκφραστώ καιρό όμως δεν έβρισκα το κατάλληλο timing. Ειδικά όταν η ΑΕΚ απόκτησε πραγματικό PG με τον DJ Cooper, η ανάγκη για έναν τέτοιο sniper στα “φτερά” φώναζε. Καταλαβαίνετε τους συνειρμούς μου, όταν ο “Δικέφαλος” έφερε στο ΟΑΚΑ λίγες ημέρες πριν, τον μέχρι πρότινος κόουτς του Αμερικανού γκαρντ στη Τουρκία, Γιούρι Ζντόβτς..

Είναι αλήθεια ότι το ρόστερ της ΑΕΚ θέλει “δουλίτσα” για να έρθει στα.. ίσα. Μιλώντας νωρίτερα τη σεζόν με ανθρώπους του συλλόγου είχα εκφράσει την άποψη ότι η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από έναν mobile ψηλό που θα “έδενε” με την επιθετική ικανότητα αλλά και το underground παιχνίδι των Μαυροκεφαλίδη-Μαυροειδή παίζοντας τον ρόλο του rim protector και ανοίγοντας τη γκάμα αμυντικών επιλογών του προπονητή του σε ένα σύνολο που έχει δυσκολίες να αμυνθεί στο ζωγραφιστό. Έχοντας γνώση των Pick & Roll ικανοτήτων που έχεις εντάξει στο οπλοστάσιο σου με την έλευση του Cooper, είναι δεδομένο ότι θα κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να τις αξιοποιήσεις. Στη παρούσα φάση η ΑΕΚ δε διαθέτει πλάγιο παίχτη που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο spacing κρατώντας την άμυνα “τεντωμένη” για τις 2 on 2 καταστάσεις του Cooper με τον εκάστοτε screener. Η γνώμη μου ήταν η εξής:

-Aντικατάσταση του Armstead με “πλάγιο” Shooter ώστε η ομάδα να βρει πραγματικούς χώρους στην επίθεση της. Ο βραχύσωμος Armstead δεν ήταν σίγουρα ιδανικό fit δίπλα στον Κούπερ..

-Μετακίνηση του Κατσίβελη στο “1”. Ο 24χρονος γκαρντ προτιμά να αγωνίζεται στο “2” όμως αυτό που έχει σημασία είναι τι κρίνει και προτιμά ο προπονητής του. Έτσι το rotation στη θέση “1” να διαμορφωθεί ως εξής: Κούπερ, Κατσίβελης (κουμπώνει καλά ως back up του Αμερικανού με το μέγεθος και το athleticism που φέρνει), Παπαντωνίου.

-Χρησιμοποίηση του Κάρτερ ως Defensive Stopper από τον πάγκο στις θέσεις 2-3 και μελλοντικά (μιας και η ΑΕΚ οδεύει στη τρίτη αλλαγή της στον Α' γύρο) προσθήκη του γρήγορου ψηλού που σας περιέγραψα ώστε η ομάδα να μπορεί να ανεβάσει την ένταση στην άμυνα της και να μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε άμυνες πίεσης απέναντι στις οποίες χρειάζεσαι “πόδια”.


Ο Rautins (29-1.95μ.) είναι προϊόν του Syracuse. Γαλουχήθηκε στο πρόγραμμα του Jim Boeheim (2-3 Zone Defense-Early Offense) και άνοιξε τη πόρτα του ΝΒΑ όταν επιλέχθηκε στο Νο38 του ντραφτ από τους Νικς το 2010. Στην Ευρώπη έχει παίξει για την Αλικάντε, τους Skyliners της Φρανκφούρτης και τη Βαρέζε πριν μετακομίσει στη Τουρκία. Ξέρετε ότι η σελίδα δίνει μεγάλη βάση σε παίχτες με σωστή μπασκετική παιδεία και ο Rautins είναι ένας από αυτούς. Έχει βαθιά μπασκετική γνώση και παίζει το άθλημα σωστά. Σωματοδομικά ο Αμερικανός wing διακρίνεται για το 6'7'' wingspan του και τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα χέρια του (σε επίπεδο ταχύτητας αντιδράσεων). Το κορμί του κρίνεται average για την Ευρώπη μιας και ποτέ δεν έχτισε το upper body του και από νεαρή ηλικία τα limited προσόντα του στο φυσικό/αθλητικό κομμάτι επηρέασαν έντονα το παιχνίδι του μιας και γίνεται από τη πρώτη αγωνιστική επαφή κατανοητό ότι δεν είναι ο παίχτης που θα σκοράρει σε traffic και μετά από επαφή στη ρακέτα.


Το δυνατό του σημείο βρίσκεται στη περιφερειακή εκτέλεση. Ο διεθνής Καναδός είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που φιλοξενεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μάλιστα το καλοκαίρι ήθελα να σας γράψω κάτι σχετικό για τους δύο Καναδούς (αυτόν και τον Χέσλιπ) στη βάση του “στη γη των Ευρωπαϊων/Σέρβων/Αμερικανών Snipers, οι καλύτεροι Shooters είναι.. Καναδοί!”. Ο μηχανισμός εκτέλεσης του Rautins είναι άρτιος σε όλα τα επίπεδα. H φόρμα του είναι εξαιρετική, ο καρπός του μοιάζει ώρες ώρες ρομποτικός, έχει ροή (Flow), γρήγορο release και πολύ καλό follow through με το τεντωμένο χέρι του να σου δίνει την εντύπωση ότι κατευθύνει τη μπάλα μέχρι το καλάθι με τον δικό του μαγικό τρόπο. Το πιο δυνατό του κομμάτι ως βάση πάντα για να φτάσουμε στην εκτέλεση είναι το performance του στη ball screen-offense. Είναι ένας τομέας στον οποίο δείχνει πτυχές της μπασκετικής του παιδείας. Παρότι τα δυνατά πόδια δεν είναι σημείο για το οποίο μπορεί να καυχηθεί, χρησιμοποιεί fundamental τεχνική ξεμαρκαρίσματος και αξιόλογο -σε αυτήν footwork- μέχρι να φτάσει στη κορύφωση, φέρνοντας τη μπάλα στο σημείο που ασφαλίζει (Shot pocket) ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί ένα μικρό αλματάκι για να στηθεί πριν εκτελέσει. Πολύ παραγωγικός σουτάροντας στο transition και σε spot up καταστάσεις ενώ το πιο αδύναμο κομμάτι του σε όρους Shooting είναι “μετά από ντρίμπλα”, δείγμα του ότι λειτουργεί καλύτερα σε Catch & Shoot καταστάσεις. Δε βλέπει “γραμμές” δηλ. δε καταλαβαίνει από αποστάσεις. Σταθερά σουτέρ του 40% plus σε όλη του τη καριέρα. Φέτος για να καταλάβετε έχει σουτάρει 55 τρίποντα σε 7 παιχνίδια (σχεδόν 8 ανά ματς) στη TBL με ποσοστό που ακουμπά το 42%..


Βεβαίως ο Rautins δε θα βρισκόταν σήμερα στη σελίδα μας αν ήταν απλά ένας καλός σουτέρ. Προσωπικά δε θα τον θεωρούσα τόσο καλό fit για τον “Δικέφαλο” αν δεν είχε, πολύ καλά για τέτοιο τύπο παίχτη, playmaking abilities. Αν και το ballhandling του είναι μέτριο (αυτό, που του έβαζε ταβάνι στη προσωπική φάση και τα φυσικά/αθλητικά του μειονεκτήματα δε τον άφησαν να σταθεί στην αμερικανική λίγκα), για αυτό και δε θα παίξει ως full time guard, το court vision του και η ικανότητα του στη πάσα βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Έχει ένστικτα πάσας και μπορεί να βάλει τη μπάλα στα σωστά σημεία. Ξέρει τον χρόνο. Αυτό του στοιχείο μπορεί να τον κάνει λειτουργικό δίπλα σε γκαρντς που δε ξεχειλίζουν ακριβώς από δημιουργικότητα όπως για παράδειγμα ο Κατσίβελης.. Θα μπορούσε να ήταν εξαιρετικός Pick & roll Wing εφόσον μπορούσε να πάει με τη μπάλα προς τα μέσα και να απειλήσει την άμυνα με τελείωμα. Μεταφράζοντας όλα τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι ο Rautins μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο Weak Side Player, μια πραγματική “δύναμη” στην αδύνατη πλευρά. Να προσθέσω, ολοκληρώνοντας τη σύντομη ματιά μας στο πακέτο του αθλητή, ότι πρόκειται για συνεπή αμυντικό. Έχει αμυντική συνείδηση, του αρέσει πολύ να βγαίνει στις γραμμές πάσας (αποκύημα των χρόνων του Syracuse) αν και το footwork του δε τον βοηθά να μείνει μαζί με ταχύτερα, χαμηλά γκαρντς ή τον κορμό για να παλέψει σε miss match στη πίσω γραμμή. Όμως θα δουλέψει για να διατηρήσει τη θέση του και να ελαχιστοποιήσει τα uncontested shots χρησιμοποιώντας τα γρήγορα χέρια του για να μείνει κοντά στη μπάλα.


Ο Rautins έχει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 350 χιλιάδων δολαρίων με τη Γκαζιαντέπ και τη φιλοδοξία να παίξει σε μεγαλύτερα κλαμπ, στη βιτρίνα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ (Eurocup, EL). Σουτάρει ακόμα καλύτερα από τον Λοτζέσκι, πασάρει το ίδιο καλά όμως δεν έχει την αθλητική ικανότητα και τα πόδια του Αμερικανοβέλγου των ερυθρολεύκων τα οποία σήμερα ανοίγουν πόρτες στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ της ηπείρου μας. Νομίζω πως ο Γιούρι Ζντοβτς εφόσον θελήσει, έχει τον τρόπο του να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα, όντας παίχτης που θα φέρει το “δηλητήριο” που λείπει αυτή τη στιγμή από την ΑΕΚ δρώντας με τη παρουσία του ευεργετικά για όλους τους υπόλοιπους εντός παρκέ..


Κίνηση-μυστήριο..(;)


Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό αλλά το συμβόλαιο του Chris Singleton με τη Λοκομοτίβ λήγει αυτές τις τελευταίες ημέρες του χρόνου. Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρουσίασε μια δραστηριότητα αναφορικά με τη περίπτωση του, γεγονός που προκαλεί εντύπωση μιας και οι ερυθρόλευκοι έχουν μόλις αποκτήσει τον Σόουν Τζέημς. Ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για τους όρους του συμβολαίου του ερχόμενος σε επαφή με μάνατζερ. Από ότι δείχνουν τα πράγματα όμως, ο Singleton θα παραμείνει στο Κρασνοντάρ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει ότι ο Αμερικανός έχει ειδικό βάρος στο ζωγραφιστό και μπορεί να παίξει μαζί με τον Ράντολφ που επέστρεψε πρόσφατα. Το γεγονός μάλιστα ότι μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια, δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα κόουτς να τον ταιριάξει σε περισσότερα σχήματα. Η Λοκομοτίβ έχει φιλοδοξίες και θα χρειαστεί ποιοτικό βάθος για να είναι πραγματικά ανταγωνιστική (όπως μέχρι τώρα) σε βάθος χρόνου. Πάντως η κινητικότητα των ερυθρολεύκων μπορεί να μεταφραστεί με διάφορους τρόπους. Σαφώς μια τοπ-ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει πάντα να έχει τα μάτια ανοιχτά και γνώση της αγοράς. Ή μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω πίσω από αυτό..;

Τι γίνεται στον Παναθηναϊκό..;


Περιμένουμε πολύ σύντομα εξελίξεις. Το ερώτημα είναι προς τα που θα κινηθεί η ομάδα του  Aλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ενίσχυση. Οτιδήποτε άλλο υποτιμά τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα μπασκετικού. Όχι απαραίτητα οικονομική υπέρβαση (κανείς δε μπορεί να "απαιτεί" κάτι τέτοιο")  αλλά κάποια ενίσχυση, ειδικά -επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά- με τη μορφή ενέργειας στο αμυντικό κομμάτι στη θέση “4” πίσω από τον Γκιστ, καθώς είναι φανερό ότι υπάρχουν δυνατότητες αρκεί να βελτιωθεί λίγο το ρόστερ. Η πληροφόρηση που έχει η σελίδα είναι ότι ο Τζόρτζεβιτς κοιτάζει δύο γκαρντς που έχει ξεχωρίσει τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στη θέση “1”, χωρίς αυτή να ματώσει οικονομικά. Και οι δύο έχουν εμπειρία από το υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο (άλλος μικρότερη, άλλος μεγαλύτερη) και πιθανόν τα ονόματα τους να βγούν σύντομα στα media. Θέλω να πιστεύω ότι οι πράσινοι κοιτάζουν κάτι οικονομικό στη περιφέρεια με το σκεπτικό ότι θα σπαταλήσουν χρήματα και για περαιτέρω ενίσχυση στη Frontcourt. Υπάρχουν οικονομικές περιπτώσεις στην αγορά. Γνωρίζω ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι δύσκολο να βρεις το απόλυτο (ακόμα και εάν έχει πολλά χρήματα να διαθέσεις) όμως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί ιεραρχώντας τις προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες στο παιχνίδι του.


Υ.Γ: Αν επέλεγα -σε επίπεδο Eυρωλίγκας και Eurocup- τις καλύτερες δουλειές προπονητών σε συνάρτηση με ότι είχαν στα χέρια τους για να εργαστούν μέχρι τώρα, πιθανόν να κατέληγα σε δύο Έλληνες. Μπαρτζώκας και Πρίφτης. Πολύ δουλεμένες ομάδες στο αμυντικό κομμάτι, σύνολα που στηρίζονται στη ταχύτητα, τη δύναμη των “ποδιών” τους, την ένταση και τις αμυντικές συνεργασίες  για να επιβληθούν. Ακόμα και με τη second unit (η οποία υστερεί στο αθλητικό κομμάτι) ο Άρης έδειξε στο Φάληρο ότι μπορεί να διατηρήσει την άμυνα του σε ανταγωνιστικό επίπεδο, γεγονός που δείχνει ότι έχει δουλέψει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δύο κόουτς που βασίζονται και στη transition επίθεση (οι ομάδες τους θέλουν δουλειά στο μισό γήπεδο και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο παραπάνω playmaking..). Sorry Pedro Martinez.. Αλλά εσύ και ο Στιβ Κερ παίζετε μόνοι σας σε ένα παράλληλο σύμπαν..




Y.Γ1: Περιμένω τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε σε μια πιο ρεαλιστική βάση τους ομίλους του TOP-16. Σύντομα λοιπόν..

366 σχόλια:

  1. Για τον Παναθηναϊκό ισχύει το:στου κουφού την πόρτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος.. Η ομαδα κραζει για ενα αθλητικο 5αρι αλλα κανεις δεν ιδρωνει. Δυστυχως δεν νομιζω να εχουμε ελπιδες στο top16 για κατι παραπανω, ειναι πολυ δυσκολα και θα παλεψουμε για να βγουμε 4οι.

      Διαγραφή
    2. Και εγω τον Παναθηναικος τον βλεπω να εχει ταβανι την 3η θεση...Και τυχερος ειναι διοτι δεν επεισε στην πρωτη φαση και τον εβλεπα να μενει εκτος 8αδας αλλα ο ομιλος ευτυχως ειναι βατος για να προκριθει!Παντως το πλεονεκτημα εως και ακατορθωτο θα το χαρακτηριζα αν δεν αποκτηθει παικτης και αν δεν υπαρξει θεαματικη βελτιωση!

      Διαγραφή
  2. Ποιος από τους δύο Καναδούς είναι overall καλύτερος παίχτης Τζιμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή ο Χέσλιπ είναι μεγαλύτερο value. Ο Rautins κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ αλλά κοντεύει τα 30.

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Μας μιλάς,πολύ σωστά,για την ανάγκη διπλής ενίσχυσης του ΠΑΟ, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι να μην γίνει καν κίνηση.Έχεις κάποια πληροφόρηση ή απλά λες τα αυτονόητα που όλοι μας βλέπουμε εκτός ίσως από τους υπεύθυνους;Βλέπεις τελικά να γίνεται κάποια κίνηση ή θα πάμε έτσι στους 16 και ο θεός βοηθός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πληροφόρηση μου αφορά τους δύο γκαρντς που εξετάζει ο Τζόρτζεβιτς. Για έξτρα ενίσχυση έκανα εκτίμηση.Ειλικρινά εδώ που έχουμε φτάσει δε ξέρω τι θα γίνει τελικά.

      Διαγραφή
  4. Η ενημερωση σου δηλαδη Τζιμ ειναι οτι μπορει να παρει ο ΠΑΟ και 2 παιχτες?? Κανα ονομα που κοιταει ο ΣΑΛΕ θα μας δωσεις??Εστω αν συμφωνεις εσυ με αυτα που κοιταει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρες στην παρέα.Ο 'Αρης έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους πως για αυτόν, ο αυριανός αγώνας είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς.Από εκεί και μετά, όπως γράφει και ο Κουβόπουλος, ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά γεματα υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο και ειδικά στον ''μπασκετικό''
    Θα ήθελα να δω στην ΑΕΚ τον Γκάνι Λαβάλ. ΠΙστελυω θα έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Λουκά στο παρκέ . Επίσης θα έδινε σκληράρα και αθλητικότητα στην ομαδα.
    Ο Ολυμπιακός μπορεί να ρώτησε για τον Σιγκλετον, αλλά εγω θα προτιμούσα εναν περιφερειακό με εφεση στο σκορ για να βοηθήσει την ομάδα και κυρίως τον Σπανούλη που φέτος εχει σαν πρώτη επιλογη την πάσα
    Ο Παναθηναικος πρεπει να σιγουρα και ψηλο με πόδια και περιφερειακό αλλαγη του Καλαθη. Τωρα ποιος παίχτης πρέπει να γίνει αλλαγή?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά. Ο Λαουάλ έχει θέμα χαρακτήρα. Για αυτό και δυσκολεύεται να προσφέρει αυτά που μπορεί όπου πηγαίνει.

      Διαγραφή
  7. Ενα ονομα για παο σε παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζιμ καλησπέρα.
    Εγώ άκουσα στις 21/12 από μπασκετικό δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο ότι ο ΠΑΟ κοιτούσε τον Σίγκλετον. Ανέφερε ότι παρακολουθεί την υπόθεση και ότι η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη.
    Δεν ανέφερε κάτι για ΟΣΦΠ.
    Καλές γιορτές!

    Officer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σιγκλετον και ο γκαμπριελ θα ταιριαζαν γαντι στον παο.εσυ τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλο fit για τον Παναθηναϊκο θα ηταν ο Ζησης. Δεν ξερω ομως αν θα εχει δικαιωμα να παιξει δεδομενου οτι η ομαδα του συνεχιζει στην ευρωλιγκα. Θα εδινε 15 σιγουρα και ποιοτικα λεπτα αποφορτιζοντας τους παντες. Επιπλεον θα ηταν πολυ θετικη η παρουσια του για το κλιμα της ομαδας. Αν κρινω απο παλιοτερες δηλωσεις του Βεσελι ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας και βοηθαει παντα στη δημιουργια καλου κλιματος ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά όποιος πραγματικά έχει κάποια πληροφορία για τον/τους παίχτες που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, ας την καταθέσει... Εδώ και πολύ καιρό διαβάζουμε γρίφους, αερολογιες και ψέματα σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας. Δεν αξίζουν ούτε στην Ιστορία της ομάδας, ούτε στο κόσμος της Αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

    Αχιλλέας Αστραγαλοπαθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερα πρωτιστως και επιτακτικο θεωρω ειναι οτι ο παναθηναικος χρειαζεται ενα αθλητικο 5αρι. Λειπουν τα χαρακτηριστικα ενος τετοιου παικτη στον παναθηναικο και ο Ραντουλιτσα ειναι μια αμυντικη τρυπα που οπως αποδεικνυεται δεν μπορει να καλυφθει. Ο γκαρντ αν ερχοταν μαζι με εναν αθλητικο ψηλο θα ηταν ευλογια αλλα δεν υπαρχουν λεφτα πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΤΖΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΓΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑ 4ΡΙ ΤΥΠΟΥ ΝΙΣΙΟΝΙ, ΝΤΑΤΟΜΕ (ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΘΥΝΟ ΠΑΝΤΑ) ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.

    ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΤΣΗ

    ΠΡΩΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1.

    ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΟΥΖΜΙΤΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ


    ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμία φίλε, ο Παπαγιάννης ακόμα δεν μπορεί να παίξει την άμυνα του Κούζμιτς ούτε στον ύπνο του-ούτε τόσο ταχύς είναι ούτε τόσο αλτικός είναι.'Αλλο αν αυτο που θελει να παρουσιάσει ο Σάλε με Ραντου Κούζμιτς δεν του βγαίνει (και δε θα βγαίνει).Ο Παπαγιάννης μπορεί επιθετικά να έχει μεγάλο ρεπερτόριο αλλά στην άμυνα θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει τον Ραντούλιτσα, πόσο δε μάλλον τον Κούζμιτς.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟΝ ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΖΜΙΤΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΨΗΛΟΣ

      ΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    3. Καλα για τον Ραντουλιτσα μην παιρνεις ορκο, οσο επιθετικα ειναι πυρηνικο οπλο αμυντικα ειναι σαμπρελα τρυπια

      Διαγραφή
    4. Ο Ντατομε 4αρι? Τι ακουμε!

      Διαγραφή
    5. spuros, ειναι σιγουρα καλυτερος του Μπατιστα στην αμυνα...

      Διαγραφή
    6. 4ΑΡΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΕΝΤΑΞΙ ΣΤΟ NBA ΗΤΑΝ 3. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ

      ΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    7. Καλα μαλλον πλακα μας κανεις ότι ο Παπαγιάννης δεν εχει αλμα

      Διαγραφή
  14. Την ομαδα την ειδα απο κοντα με την Καβαλα τις προαλλες.
    Ειναι φανερη η ελλειψη ικανων μπακ απ του Καλαθη κ του Γκιστ..Ας ελπισουμε να βγαλουν την χρονια χωρις τραυματισμους..
    Η ομαδα το καλοκαιρι θελει (δυστηχως) 5 μεταγγραφες πενταδας..
    Εναν αντι-Διαμαντιδη
    αντι-Παυλοβιτς
    αντι-Κουζμιτς
    αντι-Φωτση
    ενα back up του Καλαθη...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην ειμαστε και ισοπεδωτικοι!
      3-4 χρονια φωναζουμε οτι δεν υπαρχει playmaker και ο Διαμαντιδης δεν αντεχει ολο το βαρος!Φετος ηρθε ο Καλαθης!
      Για το καλοκαιρι συμφωνω ακριβως οτι πρεπει να αποκτηθουν 5 παικτες στις θεσεις οσων ανεφερες και νομιζω οτι το κενο του Μητσου πρεπει να το καλυψει με ενα ακριβο σκορερ

      Διαγραφή
  15. Jim πιστευεις οτι αν ο Παναθηναϊκος εφερνε ενα παικτη σαν το Λεμπρον για αντι-Παβλοβιτς κι εναν παικτη σαν τον Καρι για μπακαπ του Καλαθη θα παρουσιαζοταν καλυτερος στο top-16;
    Νικος & Τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο οσφπ τυφλώνει με την απόδοση του;;;είδαμε με τι τροπο κερδίσατε Κηφισιά και Άρη

      Διαγραφή
    2. Μα δε σχολιαζω την ομαδα του Παναθηναϊκου του. Η μικρη ή η μεγαλη αξια της θα φανει στο γηπεδο. Τους οπαδους του τρολλαρω. Ελπιζω να μην απαγορευεται.

      Διαγραφή
    3. Κατ'εμε οχι Νικο και Τακη.
      Οι δυο αυτοι ειναι αναγκαιοι αλλα ενας χωρις ενα παιχτη σαν τον Blake Griffin στο 4 ωστε να μπορεσει να ανεβει στο 5 ο Γκιστ δεν κερδιζει ουτε την Καβαλα.

      Ξερω οτι ο Βlake δεν ειναι perfect fit γιατι δεν σουταρει εξαιρετικα τριποντο αλλα βελτιωνει καθε χρονο τα στατιστικα του

      Διαγραφή
    4. καλά back ups για gist & nick ακούγονται αυτοί οι δύο αλλά θα πιάσουν στον Παναθηναϊκό ?

      Διαγραφή
    5. Παντως, ο,τι και να ερθει αν δε γινει μια ψαγμενη μπασκετικη επιλογη σαν τον Γκαμπριελ στο 4 δε φτουραει κανεις. Επισης πρεπει οπωσδηποτε να παρει ενα σουπερ πενταρι σαν τον Τσιρμπες στη θεση του Κουζμιτς. Τι να πει ο Στεφ ο Καρι και Λεμπρον χωρις Γκαμπριελ και Τσιρμπες. Περιμενω με μεγαλη αγωνια το Top-16.

      Διαγραφή
  16. καλησπερα και χρονια πολλα.....ο παο θα ανακοινωσει μεταγραφη μετα την σφαλιαρα στην τουρκια......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν γίνει αυτό δεν θα μπορεί να παίξει στον πρώτο γύρο του top16

      Διαγραφή
    2. μα τι να τον κανει τοτε? θα μπορεσει να παιξει στο δευτερο γυρο του τοπ 16

      Διαγραφή
    3. μην κολλατε σε λεπτομερειες.....οι εντυπωσεις πανω απο ολα.....θα παρουσιαστει στον κοσμο οτι θα βοηθησει την ομαδα στον δευτερο γυρο και θα ναι πανετοιμος στα πλει οφ......οι μεταγραφες να ξερετε ερχονται μετα απο ηττες...για πολλους λογους.....stonerook

      Διαγραφή
  17. δε θέλω να σας κρατάω άλλο σε αγωνία : ο pg θα είναι o marcus williams & το όχι αθλητικό τεσσάρι ο zoran ertseg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Marcus Williams δεν με χαλαει για την δεδομενη στιγμη , ο αλλος δεν ξερω ποσο κολλαει (υποτιθεται με 5αρι τον Γκιστ..)

      Διαγραφή
  18. Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τον Ολυμπιακό να παίζει άσχημα και να χρειάζεται το σπρώξιμο των γκρι για να κερδίσει και οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον δυο μεταγραφές ... στον άσσο κ στο τέσσερα - πέντε. john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρεαλιστικά μιλώντας δεν νομίζω τα στεγανά της ομάδας να είναι τόσο ισχυρά που να μην έχει διαρρεύσει στον τύπο ούτε 1 όνομα. Οπότε μάλλον δεν υφίσταται καν θέμα ενίσχυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Γκαμπριέλ και ότι ταχα μου δήθεν δεν τον αφήνει η Καρσιγιακα,ο παίχτης θελει ΠΑΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2015 - 12:32 π.μ.

      Mακάρι.
      Αν θέλει πραγματικά ο παίκτης υπάρχει
      τρόπος να έρθει εύκολα.
      Κανένας δεν μπορεί να κρατήσει παίκτη δυσαρεστημένο
      που θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

      Διαγραφή
    3. Kαλά δεν ειπα ότι το πίστεψα κιόλας,απλά έγραψα τι κυκλοφορεί σε σάιτ πράσινα που και καλα έχουν εκ των έσω πληροφορίες

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά σε όλους!
    Δυστυχώς Jim, όχι δύο παίκτες, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην πάρουμε κανένα (το έγραψε και ο Κοντός προχθές). Και η ευθύνη βαραίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΤΟΝ ΣΑΛΕ.
    Μαγκιά του που έχει την ομάδα ως τώρα Σάββατο 26/12 μέσα σε όλα (κύπελλο, πρώτη στο πρωτάθλημα και τον βατό όμιλο στην ευρωλίγκα) και μαγκιά του που έφερε την παικτούρα τον Φελντέιν. Όμως αθλητικό 4-5ρι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ(!!), δεν το έχει πει και δεν έχει βγει ποτέ κάτι τέτοιο από την ομάδα. Όλοι γράφουν γι'αυτό, όλοι οι φίλαθλοι το συζητάνε, όλοι κάτι βλέπουν που δεν βλέπει αυτός. Μέχρι και ο Κοντός δεν συγκρατήθηκε και το έγραψε πλαγίως.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει στην συνέντευξη τύπου;;; Μόνο για τον 3D ξέρουν να τον ρωτήσουν; Κάθε φορά την ίδια ερώτηση.
    Θα μου πείτε η ομάδα δεν έχει λεφτά, ωραία τότε γιατί δεν παίρνει 4-5ρι αφού σε 1 μήνα θα γυρίσει και ο Μποχωρίδης;; Γιατί δεν μπορεί, ένα 5λεπτο θα στο δώσει...εκτός αν περιμένει δύο χρόνια να τον δοκιμάσει σε 10 παιχνίδια των +30. Ωραία ζήτησε λοιπόν PG να ξεκουράσει τον Καλάθη, τον χρειαζόμαστε και αυτόν. Αλλά γιατί δεν αλλάζει τον Κούζμιτς; Και ο Γκιστ Γενάρη είχε έρθει με ανταλλαγή. Ωραία να πάρουμε guard (αν κάτσει) και να κρατήσουμε τον φιλότιμο Κούζμιτς. Τι άλλο κάνει ο ΣΑΛΕ για να καλύψει τα κενά; γιατί δεν δοκίμασε ούτε μία φορά τον Γιάνκοβιτς στο 2, έστω ένα 5λεπτο; Επίσης δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να πάρει ούτε ένα 5λεπτο από τον Χαραλαμπόπουλο που έβγαλε μάτια πέρυσι στα playoffs. Θα μου πεις δεν είναι έτοιμος. Ε πως θα είναι αφού περιμένεις όχι το +10, όχι το +20, αλλά το +30 για να τον βάλεις; Ειλικρινά εύχομαι στο τέλος να μας βγάλει όλους τρελούς και άμπαλους, αλλά...

    ypofenomenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος που οι ομάδες της ευρωλίγκα για διαφόρους
      λόγους ψάχνονται.
      Και δεν βλέπεις καμμία ως φόβητρο.
      Βλέπε Φενέρ με την 20άρα στο κεφάλι στο Στρασβούργο
      και τα στραβοπατήματα στην Τουρκική Λίγκα.
      Ρεάλ που πέρασε με την ψυχή στο στόμα στους 16.
      Εφές που έχασε εντός μέχρι κι από Τσεντεβίτα
      και εκτός από τον ανεκδιήγητο Ρέπεσα.
      ΤΣ.Σ.ΚΑ που σε όμιλο με ομάδα που δεν νίκησε
      σε κανένα μάτς,την Μακάμπι διαλυμένη,έχασε
      από την μέτρια Μάλαγα μέσα στη Ρωσία και δυσκολεύτηκε
      στη Μόσχα ακόμα και από τους Γερμανούς του Τρίνκερι.
      Μπάρτσα αγνώριστη και με μεγάλο πρόβλημα
      στην περιφέρεια,όπου ένας 36χρονος κρατάει
      τα κλειδιά με έναν Τσέχο νεαρό παικταρά που
      έχει διακυμάνσεις στην απόδοση του.
      Ηταν τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναικό
      του ικανότατου Σάλε(τον πάω ως κόουτς)με μία καλή
      ακόμα και με δύο προσθήκες,με Διαμαντίδη και Καλάθη στην περιφέρεια, Γκίστ και Ραντούλιτσα
      στους ψηλούς και με 3-4 καλούς ρολίστες,να μπεί σφήνα
      για το final four,όπου αν φτάσει θα είναι αυτόματα
      και το μεγάλο φαβορί για να το σηκώσει.
      Για μένα δίδυμο ξεκούραστου Καλάθη και 3D,δεν υπάρχει
      στην Ευρώπη και το θεωρώ,με την αυτονόητη βοήθεια
      ικανό να γράψει ιστορία την τελευταία χρονιά
      του ανεπανάληπτου αρχηγού στα παρκέ.

      Διαγραφή
  21. Tρίβει και τα δύο χέρια του ο Ζότς.
    Το ένα γιατί έφυγε την κατάλληλη στιγμή.
    Και το άλλο,γιατί βλέπει με ποιά αμετανόητη
    ομάδα θα κάνει ξεκούραστο σεφτέ στο δεύτερο γύρο
    της ευρωλίγκα.
    Ολα τα παιχνίδια με σοβαρές ομάδες τα φοβάμαι.

    Καλή μας χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικα και τριβει τα χερια του ο ζοτς που εφυγε την καταλληλη στιγμη....καλα τα λες!!την πιο καταλληλη στιγμη εφυγε, το θεμα ειναι αν επραξε σωστα και ηθικα απεναντι στην ομαδα που εγινε πρωτος μαγκας σε ολη την ευρωπη και φυσικα απεναντι στον κολοσσο που δημιουργησε ο ιδιος αγωνιστικα.

      εφυγε οταν κοπηκε το γαλα φιλε!!!οπου γαλα βαλε εσυ το χρημα!
      ειχε αρχισει να φευγει οταν οι παππουδες αρχισαν να δειχνουν το ΔΓ ως διαδοχο, αναγκαστικα επειδη δε βρισκοταν επενδυτης!!
      εφυγε τελικα οταν ο ΔΓ πηρε το τιμονι!!

      η εικονα διαλυσης του παναθηναικου το καλοκαιρι του 2012 ειναι εικονα ντροπης για ενα τοσο μεγαλο κλαμπ και μερος της ευθυνης βαραινει και το ζοτς.μετα απο αυτον πηδηξαν ολοι σαν τα ποντικια απο το καραβι.και ως επαγγελματιες , ορθως επραξαν!!στυγνα, επαγγελματικα!!!και σε ολο αυτο φυσικα δε φταιει ο τρακης,οπως τον λενε πολλοι, ο οποιος κληθηκε να αναλαβει μια διελυμενη ομαδα.και προς τιμην του τσαρτσαρη τοτε που εμεινε μια ακομα χρονια για να βοηθησει την ομαδα!!!το Μητσο δεν το βαζω καν, ειχε ενα πλουσιο συμβολαιο σε ισχυ....και τα συμβολαια στον παο τηρουνται, οχι οπως καπου αλλου....

      φυσικα ο ζοτς τριβει τα χερια του επειδη εφυγε την καταλληλη στιγμη.γιατι? ηταν μηπως υποχρεωμενος να βαλει πλατη , εστω για μια χρονια μεταβατικα? το γραφει πουθενα?επαγγελματιας ειναι!!!ορθα επραξε λοιπον!!!καλα τα λες λοιπον φιλε αλααρααφ.....

      οσο για το αν θα κανει ξεκουραστο σεφτε ο ζοτς απεναντι μας, περιμενε να το δουμε πρωτα.εγω, αντιθετα με σενα, τα παιχνιδια με τις σοβαρες ομαδες δεν τα φοβαμαι!!!και με οσφπ και με μπαρτσα (στο οακα) μια χαρα σταθηκαμε!!αντιθετως, τα παιχνιδια με τις γκορες και τις καρσιγιακες φοβαμαι....

      ΣΜ

      Διαγραφή
    2. ο Ζοτς ειχε πει τοτε οτι εφυγε λογω σεβασμου,εγω τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε τοτε..και οποιος καταλαβε,καταλαβε...

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΖΟΤΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 4-5 ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ.
      ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ 100+ΕΚ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΒΛ.
      ΑΚΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΑΡΡΑΑΑΦΦ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ(ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ),ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
      Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(10+ΕΚ ΜΠΑΖΤΖΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΦΕΝΕΡ(30-ΕΚ ΜΠΑΤΖΕΤ) ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

      ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

      Διαγραφή
  22. Γελάνε και τα τσιμέντα. Από εκεί που "έφυγε την κατάλληλη στιγμή", ο Ζοτς πήρε 5 ευρωπαϊκά σε 13 σεζόν. Στις 3 πρώτες σεζόν είχε ήδη 2 (ευρωπαϊκά). Και να πεις πως διέλυσε η ομάδα; 2/3 πρωταθλήματα και 3 συμμετοχές πλέι οφς μετά τον Ζοτς δεν τα λες και παρακμή, παρά τις μέγκα δυσκολίες.
    Εκεί που είναι τώρα ο Ζοτς, πάλι, μετρά ήδη 0/2 ευρωπαϊκά κι ένα πρωτάθλημα Τουρκίας, κι αυτό με ντισκαλιφιέ. Όταν (αν...) πάρει ένα, έστω, ευρωπαϊκό, θα τρίψει πράγματι τα δυο του χέρια. Ως τότε μάλλον οφείλει ο καθένας στον Παναθηναϊκό να αντιληφθεί πως αυτά που έδωσε ο Παναθηναϊκός στον Ομπράντοβιτς είναι εξίσου μεγάλα, αν όχι μεγαλύτερα, με όσα έδωσε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκός. Ας μην μηδενίζουμε λοιπόν αυτό που έχουμε, κι ας είναι προφανές πως με 1-2 κινήσεις μπορούμε πολύ καλύτερα.
    Καλή μας χρονιά. Με λιγότερη μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2015 - 1:03 π.μ.

      Tα ίδια λέμε.
      Με 1-2 κινήσεις μπορούμε τα πάντα.
      Οντως ο Ζότς πήρε πολλά από τον ΠΑΟ.
      Δεν έκανα κανένα συσχετισμό με τον Ζότς που είχαμε
      και αυτόν τώρα στην Φενέρ,που πανθομολογούμενα
      είναι αποτυχημένος όπως κι αν τον δείς.
      Κι ούτε θα βάλω κανέναν πάνω από το τριφύλλι.
      Ούτε είπα πουθενά πώς διαλύσαμε.
      Αλλά και δεν θα αποδεχτώ ώς επιτυχία τους εσωτερικούς
      τίτλους,όταν ευρωπαικά παραπαίουμε εδώ και μιά τετραετία.
      Οτι αυτοί οι τίτλοι είναι στήριγμα για όλους μας
      κανείς δεν αμφιβάλει με αυτό.
      Αλλά οι εσωτερικοί τίτλοι,είναι επένδυση για
      κεφαλαιοποίηση κάποιας ευρωπαικής επιτυχίας.
      Δεν είσαι πρωταθλητής Ουγγαρίας να πανυγηρίσεις
      με τα τοπικά πρωταθλήματα,γιατι στην Ευρώπη
      είσαι ανύπαρκτος.
      Εγώ έτσι τους βλέπω και δεν τους απομονώνω ως
      τη μέγιστη επιτυχία.
      Εξάστερο της Ευρώπης σε λένε.
      Οχι 34άστερο της Ελλαδας.

      Διαγραφή
    2. Για το μέγεθος της αλλαγής που συντελέστηκε στην ομάδα η τριετία που πέρασε ήταν σούπερ πετυχημένη. Οι εγχώριοι τίτλοι ήταν πολύ κρίσιμοι, καθοριστικοί. Γιατί έτσι απέτρεψες τον άμεσο αντίπαλό σου να χτίσει δυναστεία. Και δυναστεία θα σήμαινε πως θα προσέλκυε εκείνος, όπως προ δεκαετίας ο Παναθηναϊκός, όλα τα ταλέντα της πιάτσας. Αξία ανεκτίμητη. Φέτος, τέταρτη σεζόν πια της νέας εποχής, γίνεται νέα μαγιά κι η ομάδα θα έχει σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο. Χωρίς τα παλιά μπάτζετ, αυτά τα έχει αλλού ο Ζοτς (χωρίς όμως τα εκεί μπάτζετ να σημαίνουν ευρωπαϊκούς τίτλους, πράγμα που σημαίνει πως κάπου υποτιμήθηκε κι η συμβολή του οργανισμού Παναθηναϊκός στα παλιά κατορθώματα), αλλά με στέρεα βάση για αρκετά χρόνια.

      Διαγραφή
  23. Τζιμ άσε τις ανύπαρκτες μεταγγραφικές του ΠΑΟ και τις παλινωίδες της ΑΕΚ και πιάσε το ΝΒΑ.Οι ουορριερς προχθες ξεχυθηκανε σαν τον Αμαζονιο ποταμό και πνιξανε τους Καβς, παρα την σθεναρη αντισταση του Λεμπρόν.Οι δε Οκλαχόμα δεν πάνε πουθενα με τον Ουεστμπρουκ να κανει παιχνίδι, απέναντι στους συγκροτημενους μεν, διχως αυτοματισμούς (ακόμα) Μπουλς, ψάχνονταν.Τέλος, ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν πως ο Σπέλστρα είναι επί της ουσίας Α βοηθός και όχι σοβαρος προπονητής (και το τελευταιο δε θα γινει ΠΟΤΕ).
    ΜΦΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ΑΕΚ και ο ΑΡΗΣ και όλες οι Ελληνικές ομάδες
      προσπαθούν για το καλύτερο.
      Και ενδιαφέρουν πολύ κόσμο όπως και το ΝΒΑ.
      Είναι καλό που ο blogger ασχολείται με όλους και όλα.

      Διαγραφή
    2. ΜΦΓ πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές να κατέβει ο Ράιλι στα παρκέ.. Πάντως το Μαϊάμι δείχνει ως η μόνη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Καβς σε μια σειρά, με τη προϋπόθεση ότι θα είναι κομπλέ η ομάδα και υγιής. Παίζουν εξαιρετική άμυνα.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα.
      Που είναι η διακύρηξη, να την υπογράψω άμεσα;
      Πάντως, ο τρόπος που πήγε να χάσει το ματσάκι από τους Πέλικανς είναι ντροπή για προπονητή που υποτίθεται πήρε 2 φορές το κύπελλο-δλδ πλέον είναι ηλίου φαεινότερο πως μεταγγραφές, συστήματα κοκ βγάζει ο Ράιλι και ο Σπέλστρα κάνει προπονήσεις και κοουτσαρίσματα (και το τελευταίο μετριότατα).Οσο για τους Καβς, δεν πιστεύω πως το Μαιάμι σε σειρά έχει τύχη όσο καλή άμυνα και αν παίζουν, κυρίως above the rim.Θα χτυπήσουν με τα βαριά κορμιά οι Καβς και θα ψάχνεται το μαιάμι.Αντιθέτως, θεωρώ πως τόσο οι Μπουλς όσο και οι Πέισερς ματσάρουν ωραία με τους Καβς.Η χρονιά όμως είναι μεγάλη, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματισμούς και σε ποιες ομάδες.
      ΜΦΓ

      Διαγραφή
    4. Διακρίνοντας την περσυνή αποτυχία του πρότζεκτ, ο Μπλάτ με προφανώς την σύμφωνη γνώμη του Λεμπρόν έχει αυξήσει τις μπάλες που πέρνουν οι υπόλοιποι, στοχεύοντας σε μια πιο ευέλικτη επιθετική φιλοσοφία.
      Συμφωνώ με τον Τζιμ οτι οι Χιτ είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που φαίνεται να μπορεί να κάνει την ζημιά σε μια σειρά με τους Καβς. Ομως ακόμα δεν είμαστε ούτε στην μέση της σεζόν και νομίζω πως θα βελτιωθεί και η Atlanta και το Chicago με τα ψηλά του σχήματα και τον παγκόσμιο Gasol ουσιαστικό playmaker.
      Ενδιαφέρουσα ομάδα με πολύ ταλέντο το Orlando και έχει και πάγκο. Δυσάρεστη έκπληξη οι Wizards που αν δεν έχει στα καλά του τον Wall δεν πάει πουθενά και οι Bucks που δεν έχουν επιθετικούς ρολίστες και δεν βρίσκουν σκορ έξω απο τα 4 μέτρα, έχουν και πάγκο επιπέδου Eurocup, τεράστιο λάθος η απόφαση για Dudley, κατά την γνώμη μου χρειάζεται αλλαγές το ρόστερ και αλλαγή φιλοσοφίας σε smallball για να βρεθεί σκορ. Ατομική έκπληξη ο Porzingis και η 100% επιστροφή Paul που οδηγεί με ασφάλεια την Indiana.

      Στην Δύση, οι Warriors με το τρομερό τους μπάσκετ έχουν επιφέρει και ατομικές βελτιώσεις σε παίχτες όπως οι Ezeli, Green, Rush. Ταβάνι τους το άγνωστο. Μετά οι Spurs βελτιωμένοι σταθερά στα φαβορί και απο κει και πέρα το χάος, οι Thunder γεμίσαν το ρόστερ τους, αποκτήσανε ρολίστες αλλά δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο, όλο τους το παιχνίδι βασίζεται στο "σκρίν στον Westbrook/Durant, σουτάκι και όλοι πέφτουμε σαν τα κριάρια για το rebound". Οι Clippers μετά πιστεύω θα φορμαριστούν όταν πρέπει, έχουν βαθύνει πολύ το ρόστερο τους φέτος, για να δούμε. Οι Rockets αποτυχία, χρειάζεται αλλαγή στους ψηλούς, εκτός τόπου και χρόνου ο Howard η μεγαλύτερη απάτη, δεν ταιριάζει και στο στυλ ο Lawson. Περιέργεια για τους Mavs και το απολιθωμένο ρόστερ τους, λογικά θα προσπαθήσουν να είναι στα playoffs και ότι βγεί. Γεμάτη ταλέντο η Minnesota αλλά θέλει 2-3 χρονάκια δουλειά χορίς να μπεί στο τρυπάκι ανταλλαγών πάλι.

      p.s. πρέπει να μπεί κάποιος κανόνας που να αποθαρύνει τις ομάδες απο το εσκεμένο tanking. Ντροπή για το άθλημα, τους θεατές και λογικά έχει και αντίκτυπο στα έσοδα.

      Εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους.


      MarKeZ

      Διαγραφή
  24. Τζιμ,τελικα ο Μισιτς επιστρεφει στη Σερβια για τον Αστερα..Εχει ευκαιρια να παιξει περισσοτερο και να ξαναβγει στον αφρο και μαλιστα αμεσα,παιζοντας στο τοπ-16..Αν σκεφτουμε πως λειτουργουν οι Γιουγκοι,μαλλον το καλοκαιρι η διοικηση του Αστερα θα βγαλει στην αγορα τον Γιοβιτς,ο οποιος αν κανει καλο τοπ-16,θα προσελκυσει ενδιαφερομενους..Οσον αφορα στα του Παναθηναικου,ειναι κοινοτυπια να ξαναγραφτει οτι απαιτουνται 2 προσθηκες για να θωρακιστει η ομαδα..Ακομα και το ημιμετρο της αποκτησης ενος παικτη,μαλλον απομακρυνεται..VECCHIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιόβιτς θα βγεί σίγουρα στην αγορά του χρόνου.
      Μόνο που θα είναι δύσκολο να τον πάρει ο ΠΑΟ αν
      μπούνε στο κόλπο διεκδίκησης του οι νεόπλουτοι Τούρκοι
      κυρίως με τους κουμπάρους στο τιμόνι τους και οι Ρώσοι.
      Αλλά αυτό δεν το θεωρώ και απώλεια,αν είχες καλό τμήμα
      σκάουτ με διασυνδέσεις,γιατί θε έφερνες πιό λειτουργικούς και φθηνότερους παίκτες.
      Ο Γιόβιτς βέβαια θα ταιριάξει απόλυτα με τα χνώτα του
      επίσης Σέρβου Σάλε και θα απογειωθεί σε ομάδα σαν
      την δική μας.
      Αλλωστε ο Αστέρας συντηρείται σε μεγάλο βαθμό από τα
      λεφτά που πήρε από την Φενέρ για τον Κάλινιτς.
      Μέσα σε ένα χρόνο πήρε τζάμπα από Ραντνίσκι τον παίκτη
      και τον χρυσοπούλησε στους Τούρκους.
      Γιατί να μην το ξανακάνει,ώστε ψάχνοντας και πάλι φθηνότερα λαβράκια να γίνει ανταγωνιστικός;
      Ηδη έχει φιάξει όνομα στα στέκια των μάνατζερς,που τον βλέπουν σαν ενα σίγουρο σκαλοπάτι για τους πελάτες τους,να παίξουν ένα δύο χρόνια εκί 10πλασιάζοντας ακόμα τις αποδοχές των πελατών τους.
      Το θέμα είναι να μπορέσεις να μπείς στο κόλπο κυρίως
      για τον Κουίνσι Μίλερ,που μπορεί για μένα να κάνει την δοαφορά στο ανώτατο επίπεδο της ευρωλίγκα.
      Μιας και έχει ένα αξιόλογο πακέτο πολλών ικανοτήτων.
      Από σούτ μεσαίας η μεγάλης απόστασης,διείσδηση με πρώτο βήμα εκρηκτικό και αέρινο τελείωμα,γρήγορα πόδια
      και μπασκετικό IQ από τα ψηλότερα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη,αν και μόλις 23 ετών.
      Είναι ένα all arrount combo small-power,με απρόβλεπτο ταβάνι.
      Κι εκεί όμως δύσκολα θα μπούμε στο κόλπο,γιατί ήδη έχει γίνει περιζήτητος.
      Οψόμεθα.

      Διαγραφή
    2. Oι κουμπάροι παιδιά έχουν και μπορούν να αποκτήσουν καλύτερους και πιο ταλαντούχους παίχτες από τον Γιόβιτς. Ο Σέρβος είναι άνετα στην "ακτίνα" των ομάδων μας, χωρίς μάλιστα να σπαταληθούν πολλά λεφτά. Θεωρώ ότι για αυτόν θα μπουν πιο δυνατά ομάδες τύπου Ουνικάχα, Βαλένθια παρά τα τοπ-ευρωπαϊκά πορτοφόλια.

      Διαγραφή
    3. Δεν συσχετισα την εκτιμηση μου με τον Παναθηναικο..Μην ξεχναμε οτι ο παικτης φετος βγηκε στον αφρο..Και το διαβατηριο για μια καλη μεταγραφη θα ειναι η παρουσια του στο τοπ-16,οπου θα δειξει το upside..Aν δεν βελτιωσει και το επιθετικο του παιχνιδι δυσκολα θα ανεβει επιπεδο..Και οντως,οπως λεει ο Τζιμ,θα ενδιαφερθουν ομαδες της 2ης ταχυτητας..Οσον αφορα τον Παναθηναικο,με δεδομενη την παρουσια του χρονου Καλαθη(ως 1ου)και Μποχωριδη(ως 3ου),περισσοτερο θα ταιριαζε ο Ντιο(σαν 2ος)παρα ο Γιοβιτς..VECCHIO..

      Διαγραφή
    4. αφηστε τα στατιστικα και παρακολουθηστε κανεναν αγωνα. ποιος γιοβιτς; με ην μαγερν δεν μπορουσε να κατεβασει την μπαλα μεχρι την σεντρα... σ ολα τα ματς χτιζει με τα τουβλα του
      βλεπει ο αλλος 18ασιστ και λεει τι παικταρας οταν οι 10 ειναι απλες πασες σε συστηματα που ο γιοβιτς δεν κανει καν τριμπλα
      ο νεος τεπιτς ειναι ο γιοβιτς πολυ φασαρια για το τιποτα

      Διαγραφή
  25. Νομίζω ότι κάπου η συζήτηση έχει 'κάτσει' (να'ναι καλά οι συνήθεις πολυλογάδες που την συντηρούν με τα γνωστά κατεβατά τους). Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε για τις μεταγραφές, τα ίδια και τα ίδια για τον προπονητή, τους παίχτες και την διοίκηση του ΠΑΟ. Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω και την λογική αναρτήσεων όπως οι δυο τελευταίες από τον Δημήτρη όπου ουσιαστικά αυτός κάνει τον virtual manager και οι υπόλοιποι φαντασιωνόμαστε πώς θα ήταν οι ομάδες μας με τον τάδε ή τον δείνα παίχτη.

    Καταλαβαίνω την ανάγκη να συζητάμε και τα μεταγραφικά, αλλά εδώ και βδομάδες (σχεδόν μήνες) δεν συζητάμε για το μπάσκετ που βλέπουμε αλλά για το μπάσκετ που ΘΑ βλέπαμε ΑΝ η ομάδα έκανε μεταγραφές. Συζητάμε δηλαδή για παράλληλες πραγματικότητες, με ολίγη από μπασκετικό football manager. Κυριαρχεί εντωμεταξύ και η μονοθεματικότητα (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-Ευρωλίγκα) που ευτυχώς λίγο το Γιούροκαπ φέτος έσπασε λίγο.

    Όλα αυτά διανθισμένα με την προτίμηση-προσυλητισμό του μπλόγκερ στο μπάσκετ-ξυλίκι που πλέον τείνει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη λόγω της υπερπληθώρας αθλητικών Αμερικανών παιχτών με μέτρια (στην καλύτερη) τεχνική κατάρτιση. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά ας μην προσποιούμαστε ότι δεν έχουμε ξαναγυρίσει στα 90ς του Μάλκοβιτς και του Ιωαννίδη και ότι υπεραναλύουμε τις αρετές παιχτών με οριακή μόνο παραπάνω αξία (τηρουμένων των αναλογιών φυσικά) από τον Μαρκ Εμπαϊά ή τον Αρσέν Αντέ Μενσά της εποχής εκείνης.

    Καταλαβαίνω επίσης ότι το μόνιμο πήγαινε-έλα των αμέτρητων πια Αμερικανών παιχτών είναι good for business για σκάουτερ, δημοσιογράφους και μάνατζερ (καμιά φορά οι ιδιότητες αυτές διαπλέκονται), αλλά τελικά η όλη συζήτηση καταντά τρομερά στείρα (όπως και το μπάσκετ που βλέπουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξ μωρέ, δε βαριέσαι.. Κομπολογάκι, πρεφίτσα, να περνάει η ώρα.

      Διαγραφή
    2. Σε αυτο συμφωνω και εγω Jim, σε διαβαζω πολυ καιρο, το blog αρχισει να χανει την παλια του δομη.Ουσιαστικα εχει γινει ενα virtual basketball manager.Επιπροσθετως για παραδειγμα με την ΑΕΚ να εχει αλλαξει 200 παιχτες φετος, αλλα να λεμε πως αυτο που χρειαζεται ειναι ακομα μια αλλαγη,νομιζω οτι δεν κανουμε καλο στο μπασκετ.
      Οι ομαδες στηνονται το καλοκαιρι, σιγουρα βελτιωσεις/προσθηκες μπορουν να αλλαξουν το status μιας ομαδας (πχ Ολυμπιακος του 12) αλλα αυτο το θυμομαστε ακριβως επειδη ειναι η εξαιρεση. Εχουμε αναλυσει διεξοδικα τις αναγκες του Παναθηναικου.Ειναι υπαρκτο το προβλημα και στο 1 και στο 4 και στο 3 αλλα και η 3αδα των C ειναι δυσλουτουργικη. Τα ειπαμε,τα ξαναειπαμε ε οκ. Δεν προσθετει τιποτα να το ανακυκλωνουμε συνεχεια

      Q81

      Διαγραφή
  26. Ο Ερυθρός Αστέρας έφερε στο Βελιγράδι τον Μίσιτς ο οποίος θα έχει την ευκαιρία του σε ένα σαφώς καλύτερο περιβάλλον για αυτόν. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Ράντονιτς έχει φέτος "μπλέξει" με τρεις PGs οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους βρίσκονταν εκτός φόρμας και όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και οι τρεις καλοί παίχτες πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Τζιμ κ χρόνια πολλά!!Αν γίνουν 2 κινήσεις στον Παναθηναικό(Μακάρι)τότε οι ξένοι γίνονται 7....οπότε κάποιος περισσέυει από όλους κ δεν μιλώ για αποδέσμευση...Κάποιος θα πρέπει να δηλωθεί ως 7ος μόνο
      για την ευρωλίγκα!!μήπως παει για τον γκαρντ εκεί κ για αυτό καθυστερούν?Δεδομένο οτι σε λίγο επιστρέφει κ ο μποχώ κ στο Ελληνικό πρέπει να πάρει χρόνο κ ευκαιρίες κ με την έλευση ξένου θα υπάρχει συνωστισμός??Η θα την πλήρωσει ο κούζμιτς?

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Ναι, σε αυτή τη περίπτωση ο ένας θα έπαιζε Ευρωλίγκα. Είτε ο γκαρντ, είτε ο .. Πάβλοβιτς. Για αυτό μιλούσα για έναν SF/PF πίσω από τον Γκιστ...

      Διαγραφή
  27. Στο γρήγορο τέμπο του Ράντονιτς ο Μίσιτς μπορεί να προσφέρει. Όποιος τον θυμάται να τρέχει την επίθεση της Μέγκα Βιζούρα (η πιο fast pace στην Ευρώπη τότε με σπουδαία αποτελέσματα) με τον Nenad Miljenovic δίπλα του καταλαβαίνει τι εννοώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. akouo gia Marcus Williams kai gabriel se pao kai oti kati psaxnei o olympiakos isxiei?to proigoumeno sxolio anevike apo lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλημέρα Jim και καλές γιορτές.

    Εφόσον έχεις γραμμή με ΑΕΚ δεν τους λες να με προσλάβουν στο staff; Το ότι θέλει ευκίνητο ψηλό το φωνάζω από τον Οκτώβρη μαζί με άλλα. Γιατί όχι Μάικ Μπράμο που μπορεί να δώσει και λίγη αμυντική σκληράδα;

    Στα του ΠΑΟ επιμένω για τον Άλεξ Στίβενσον της Iowa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους το πω. Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω (από αυτά που θα βγάλεις) η διαμεσολάβηση αλλά θα τους το πω.. Ο Stepheson (http://hoopfellas.blogspot.gr/2015/11/blog-post_22.html) είναι "5". Φέρνοντας "5" αυτή τη στιγμή ουσιαστικά απενεργοποιείς τον Κούζμιτς ενώ παράλληλα το πρόβλημα στο "4" πίσω από τον Γκιστ παραμένει.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Dino και Χρόνια Πολλά.

      Διαγραφή
  30. Στο σημείο που έχουμε φτάσει και τον Πέτγουει να φέρουν θα το πανηγυρίσουμε έξαλλα. Δε συζητώ για Γκάμπριελ ο οποίος είναι σοβαρός παίχτης όπως όλοι είδαμε στο ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι κίνηση που θα μας βουλώσει τα στόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλημέρα. Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ σήμερα και καπάκια Ρεάλ-Μπάρτσα. Ο Ολυμπιακός εντωμεταξύ πάει στη πρεμιέρα χωρίς Λοτζέσκι. Κακό μαντάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα! Άφρο κάποια νεότερη πληροφορία σχετικά με τον παναθηναϊκό υπάρχει? Τα πάντα αναξιόπιστα site trifillakia και Prasinoforos, αναφέρουν τον Kenny gabriel

    Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα, μπήκα στο prasinoforos που πρώτη φορά το ακούω και διάβασα για Γκαμπριελ. Ο παίχτης είχε προταθεί την προηγούμενη εβδομάδα από τον μάνατζερ του όπως και οι Κλαρκ, Μοργκαν, κτλ που είχαμε σχολιάσει. Ο Σαλε επέμενε για άσσο και θα έπαιρνε την τελική του απόφαση προχθές. Δεν έχω καμία ενημέρωση από τότε, μακάρι να αποφάσισε για ψηλό τι να πω; η πρώτη του επιλογή στα γκαρντ ήταν ο πρώην του ολυμπιακού Κειλιν Λούκας νυν την Ανκαρα με συμβόλαιο στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα σε ολους κ χρονια πολλα..Αφρο ο 2ος γκαρντ που ελεγες οτι ειχε προταθει,περαν του Κειλιν Λουκας, ποιος ειναι? ο Μαρκους Γουιλιαμς?..οταν λες ειχε προταθει ο Μοργκαν για τους ψηλους,ποιον εννοεις?τον τυπο που χαμε φερει περυσι στα play-off κ ηταν εκτος τοπου κ χρονου?

      Διαγραφή
    2. Μήπως η ομάδα κινείται για δύο οικονομικές περιπτώσεις και τελικά είναι δύο οι προσθήκες?

      Διαγραφή
    3. Ο Μekel πάντως συνεχίζει να είναι ελεύθερος.

      Διαγραφή
    4. Λάθος ήταν το Μόργκαν που έγραψα. Vinc Hunter, Jonathan Holms, Earl Clarck, είχαν προταθεί την προηγούμενη εβδομάδα όταν ζήτησαν 4άρια.
      Ο άλλος γκάρντ με συμβόλαιο ήταν ο earl calloway (δεν είχαν προταθεί εμείς κάναμε κίνηση και για τους δύο) και ο κομμένος ο Mekel. Για Γουίλιαμς δεν ξέρω κάτι αλλά στο λίγο που τον είδα μου φάνηκε σε πολύ κακή κατάσταση.

      Διαγραφή
    5. Και ξαφνικά καταιγισμός ονομάτων... Λούκας, Γκάμπριελ είναι καλές περιπτώσεις, θα μπορούσαν να προσφέρουν 15 ποιοτικά λεπτά ο καθένας. Αν η ομάδα έχει σκοπό να διαθέσει 500.000 θα μπορέσει να αποκτήσει και τους δύο παίχτες. Κάπου διάβασα ότι ενδεχομένως να μείνει ελεύθερος ο Τάυους και σας ρωτάω κύριοι και κυρία και προτιμούσατε δύο (Λούκας, Γκάμπριελ) ή έναν (Τάυους) παίχτη?

      Υ.Γ. Μέχρι πότε είναι το όριο να δηλώσεις μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη? Σήμερα? Αύριο? Τρίτη?

      Διαγραφή
    6. αν ο φωτσης αναστηθει ο ταιους θα ειναι κινηση φαιναλ4

      αν ομως παραμεινει στα χαλια που εχει τωρα ο ταιους θα ειναι καταστροφικη κινηση

      οποτε η αποκτηση του αν θα ειναι επιτυχημνη ή οχι θα εξαρταται απ τον φωτση.....

      Διαγραφή
    7. Χολμς και Κλαρκ ήταν στις λίστες του Τζιμ Αφρο.

      Διαγραφή
  34. Η κινηση του οσφπ για ψηλο φαινετια να μην του βγαινει, αφου τα ειχαμε πει για τον συγκεκριμενο και ειναι λογικο να ψαχνει για κατι καλητερο.
    Για παο εκει και αν τα εχουμε πει, και το λογικο θα ειναι να ερθουν τοσο γκαρντ οσο και ψηλος.. ο παππας φαινεται σιγα σιγα να μπαινει στην ομαδα αλλα μεχρι εκει. Για μποχω το ξεχναμε για φετος...
    Η ΑΕΚ τα εχει κανει κουλουβαχατα... οχι μονο φερνει λαθος παιχτες αλλα δεν ξερει τι μπασκετ θελει να παιξει.. ομοιογενεια ποτε θα αποκτησει???
    Τον πριφτη μετα απο 2 χρονακια θα ηθελα να τον δω σε ομαδα με καλο μπατζετ , αλλα να τον αφησουν να κανει οοοτι γουσταρει!
    Αρκετες ομαδες στην ευρωπη παιρνουν παιχτες να κλεισουν κενα, μην περιμενουμε πολλα πραγματα απο τις δικες μας αν δεν κλεισουν τις δικες τους τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/article/150343/thelei-ntorsei-gia-anti-taioys-i-efes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για τον Λούκας διαβάζω σε αναφορές του Hoopfellas στο facebook συχνά φέτος (θυμάμαι μάλιστα μια 40αρα με τη Μπάνβιτ που είχε ανεβάσει ο Τζιμ). Φαίνεται πολύ βελτιωμένος. Ο Καλογουέη δεν είναι λίγο μεγάλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Λούκας είναι πολύ καλή προσθήκη. Μακάρι. Αλλά έχει συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ισχύει για Janning στην ΑΕΚ;;Επίσης δεν θα ήταν ιδανική επιλογή για τις θέσεις 2-3 ο Μπράμος;;Καλός σουτέρ,swingman και πολύ καλός αμυντικός που θα ντουμπλάρει ιδανικά τον Hairston..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 4????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κι οι δυο γκαρντς (αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο) ειναι καλες λυσεις για τη δουλεια που τους θελει ο Παναθηναϊκος. Μακαρι να προχωρησει η υποθεση. Ο Γκαμπριελ ειναι δεν κανει, ειναι μετριος παικτης. Αν ειναι να ερθει ας ειναι τουλαχιστον με λιγα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο παναθηναικος δεν χρειαζεται γκαρντ. ο καλαθης και στα κρισιμα 30λεπτο θα παιζει γιατι ειναι τετοια η ποιοτητα του που ειναι αναντικαταστατος
    διαμαντιδης-φελντειν-παππας φτανουν για τα υπολοιπα 50λεπτα επισης αν μειωθει αποτομα ο χρονος του φελντειν μπορει να συμβει το ιδιο και στην αποδοση του μεχρι στιγμης παιζει εξαιρετικα με μ.ο 25λεπτα αν χρονος του μειωθει στο 10λεπτο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παραμεινει σε υψηλα επιπεδα η αποδοση του καθως δεν εχει δοκιμαστει ποτε σε τετοιους μειωμενους ρολους
    ψηλο η ομαδα χρειαζεται 4αρι οχι 5αρι, ο γκαμπριελ για τα δεδομενα της εποχης ειναι μια χαρα περιπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Καλογουει θα είναι σπουδαία προσθήκη. Είναι έμπειρος, καλός αμυντικός και ξέρει να κρατάει το τέμπο. Μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. και αφού ήταν τόσο μεγάλη παικτάρα ο gabriel γιατί δεν τον τσεκάρατε όταν έπαιζε στο ρέθυμνο ? βέβαια αν τον έπαιρνε τότε ο Παναθηναϊός θα θα λέγατε πως έριχνε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του. τα ίδια ισχύουν γιά diebler, stefanson ect. όταν παίζουν στην ελλάδα είναι του πεταματού και μόλις πάιξουν κανα δυό παιχνίδια σε ξένη λίγκα είναι παικταράδες.κλασσική περίπτωση ο faye που έβγαζε μάτια στην ελλάδα και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. τώρα άντε πιάστον .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι πως όταν ο ΠΑΟ το 2012 έκανε το αντίστοιχο, παίρνοντας τον Steven Smith, το πράμα δεν προχώρησε-ο παίκτης δεν άντεξε το σοκ της απότομης μετάβασης επιπέδου.Ενώ αλλιώς αφήνεις ομάδες τύπου Valencia και Καρσίκαγια να παίξουν το ρόλο της.... δασκάλας.
      ΜΦΓ.

      Διαγραφή
    2. μιά χαρά ήταν ο smith. απλά οι διαιτητές του ημιτελικού ήταν χάλια. και με το γαύρο έπαιξε πολύ καλά και ουσιαστικά το πρωτάθλημα το χάσαμε στο 5ο παιχνίδι στο σούτ του nick που μπήκε & βγήκε.
      μην ξεχνάς πως ο smith είχε ήδη παίξει nba (76ers).

      Διαγραφή
    3. Φίλε ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ για τον Smith.ΜΦΓ

      Διαγραφή
  44. Παιδες παιζει να βρουμε κανα λινκ για το ματσακι σημερα ??

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δυσκολο ματς , ξεγυμνωνει τις αδυναμιες μας ο Πριφτης ..

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έγδυσε ο αθεόφοβος...

      Διαγραφή
    2. Το έγραψα στο ημίχρονο παίδες..Και στο κάτω κάτω δεν ήταν ψέμα

      Droga

      Διαγραφή
    3. Ntaxi re magka den egine tpt. Apla afou mas aresei na gkriniazoume etsi kai allios as perimenoume toulaxiston to telos tou agona...

      Διαγραφή
    4. Ρε Droga μην πω καλυτερα τι εκανε ο Πριφτης. Το Λαυριο πιο ανταγωνιστικο ηταν.Ο Αρης στην ουσια καταφερε να παιξει καλα ενα δεκαλεπτο.Θα σε καταλαβαινα αν εβριζες πχ στο ημιχρονο του παικτες του Παναθηναϊκου επειδη πεταγαν χαρταετο στο δευτερο δεκαλεπτο. Οχι ομως οτι σε ξεγυμνωσε ο Πριφτης κι ο Αυτοκρατορας. Κακο πραγμα η υπερβολη.

      Διαγραφή
    5. καπου βιαστηκες και μπερδευτηκες ο τζορτζεβιτς ξεβρακωσε τον πριφτη. Η εικονα του αρη με πληρη αποσυνθεση που μεσα σε 5 λεπτα μπορει να του κανουν σερι 20 ποντων το ειδαμε και με το κοροιβο και με την μπουντουσνοστ και σημερα...

      καλη η διαφημιση στον πριφτη αλλα εχει πολλα χλμ να διανυσει για να θεωρηθει προπονητης ευρωλιγκας

      Διαγραφή
    6. Δεν παω να κανω δαιφημιση στον Πριφτη ...Εγω τον ειδα να αντιδρα καλα στην 2η περιοδο με απο το ξεσπασμα μας στην 1η και εγραψα αυτο που ειδα και δεν αναφερετεαι σε ολο τον αγωνα ...Επισης δες τα ματς με Καζαν μεσα-εξω και πανω κατω ολους τους αγωνες στο Eurocup και θα δεις νομιζω αν ειναι προπονητης Euroleague ..Αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον !!

      Droga

      Διαγραφή
    7. δεν ειναι ακομα προπονητης ευρωλιγκας ειναι συμπαθεστατος ανθρωπος με αξιολογη πορεια οχι μονο στον αρη αλλα δεν δικαιολογειται η διαφημιση που υπαρχει απο παντου γι αυτον
      η ουνιξ φετος εχει κανει αρκετες γκελες οχι μονο με τον αρη δεν μου λεει κατι οτι τον κερδισε δυο φορες επειδη ταιριαζε παρα πολυ το ματσαρισμα πελεκανου-λανγκφορντ
      η πορεια του αρη στην 1η φαση δεν θα μου λεει τιποτα αν βγει τελευταιος στον ομιλο του στους 32 του γιουροκαπ
      το 24-6 με μπουντουσνοστ,31-11 σημερα,24-8 με στεαουα,23-9 τελευταια περιοδο με κοροιβο δεν δικαιολογουνται απο σοβαρο προπονητη

      Διαγραφή
  46. Είμαι μέσα στο γήπεδο, ή ομάδα δεν βλέπεται..μετά τον Γκιστ το χάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δύσκολο ματς , ξεδιπλώνει τις δυνατότητες της ομάδας. john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Άρης τελικά λύγισε από το βάρος της εξέδρας, της υπερπροσπάθειας των δύο δύσκολων ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα και της ποιότητας των παικτών του ΠΑΟ(από το λιγότερο σημαντικό στο πιο ουσιαστικό).Όταν πήγε το 1ο ημίχρονο στο 38-37 ήμουν σίγουρος πως ο ΠΑΟ το έχει το ματσάκι-οι ομάδες που στηρίζονται στα μικρά σκορ και στα αθλητικά προσόντα δυσκολεύονται να πάρουν αγώνες με μεγάλα σκορ όπου η πιο ποιοτική ομάδα παίζει συντεταγμένα.O Sale παρόλα αυτά πρέπει να κρατήσει το 1ο ημίχρονο ως οδηγό για τη βελτίωση του ΠΑΟ, ειδικά στα λάθη που μπορεί να κάνει η frontline απέναντι στους αθλητικούς ψηλούς.
    ΜΦΓ
    ΜΦΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επίσης, food for thought για τον Σάλε: Παβλοβιτς 0 πόντοι, Χαραλαμπόπουλος 0 πόντοι, Παππάς 0 πόντοι.ΜΦΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναμενομενο καποιοι παιχτες να μενουν αποντοι οταν υπαρχουν αλλοι που παιρνουν πολλες προσπαθειες, ο φελντεινι εριξε 9 τριποντα μονος του !! Ο χαρα δεν πηρε και τον τρελο χρονο, και ο παππας ειναι ακομη ασταθεστατος.. μια θα θυμιζει κατι απο παλια μια τον φοβισμενο παππα...

      Διαγραφή
  50. O Παπαγιαννης αδικειται. Ακομα και σ'αυτην την ηλικια ειναι καλυτερος παικτης απο τον Κουζμιτς.
    Ο Χαραλαμποπουλος και ο Παππας ειναι αδικαιολογητα διστακτικοι. Ο δευτερος δειχνει να ειναι σε πολυ κακη σωματικη και ψυχολογικη κατασταση. Η αποψη μου ειναι οτι τον κανονικο Παππα θα τον δουμε την επομενη αγωνιστικη περιοδο μετα απο καλοκαιρινη προετοιμασια. Εμεινε πολυ πισω σωματικα κι η αισθηση της αδυναμιας του ριχνει την ψυχολογια σε καθε φαση.
    Το ξυλο που ριχνει ο Αρης δεν περιγραφεται. Δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη ομαδα στην Α1 που να παιζει με τοσες επαφες. Ακομα κι ο Ολυμπιακος του Σφαιροπουλου παιζει σοφτ αμυνα συγκριτικα. Προσωπικα με απωθει αυτο το μπασκετ.
    Παροτι η ομαδα μου εχει πολυ μικροτερο μπατζετ πιστευω οτι θα ειναι πιο ανταγωνιστικη απεναντι στον Παναθηναϊκο ΑΝ περασουμε αυριο το Φαρο. Καλος ο Πριφτης αλλα ο Σουλης ειναι καλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΠΑΟΚτζή,το πρόβλημα με τον Παππά δεν είναι η φυσική κατάσταση-δεν σε εμποδίζει αυτό να δώσεις ασσίστ ή να πάρεις σουτ μετά από σκριν.Ο Παππάς ψάχνει τη ΘΕΣΗ ΤΟΥ στον ΠΑΟ όταν παίζει, ψάχνει να βρει τι κάνει η ομάδα και πως κινείται ο ίδιος.Και πιστεύω πως αυτό είναι σημάδι πως δεν έγινε το τελευταίο διάστημα η δουλειά που έπρεπε στο να ενταχθεί ο Παππάς στα συστήματα.Ο Χαραλαμπόπουλος φαίνεται να ζορίζεται περισσότερο τώρα από ό,τι στην αρχή-ίσως του βγαίνει η κούραση από το καλοκαίρι, ίσως η προσπάθεια να φτιάξει σωματοδομή (είναι εμφανής η βελτίωση του σε αυτόν τον τομέα).
      Ο ΠΑΟ πάντως έχει θέμα και αυτός ο αγώνας έδειξε πολλές αδυναμίες, όπως προείπα με 0 πόντους από Χαραλαμπόπουλο, Παππά και Πάβλοβιτς δεν πας μακριά στην Ευρωλίγκα.
      ΥΓ.Επειδή βλέπω και το γράφετε, ούτε κατά διάνοια πλησιάζει ο Παπαγιάννης τον Κούζμιτς αυτή τη χρονική περίοδο.Μεγαλύτερο ταλέντο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη.
      ΜΦΓ.

      Διαγραφή
    2. Επειδη παρακολουθω χρονια τον Παππα εχω να σου πω οτι το προβλημα του ειναι και σωματικο. Ειναι πολυ αργος και μιλαμε για εναν παικτη που στηριζε το παιχνιδι του στην ικανοτητα να περναει τον προσωπικο του αντιπαλο χωρις σκριν. Συμφωνω με την παρατηρηση σου παντως. Ισχυει, αν και δεν ξερω τι τον επηρεαζει περισσοτερο. Παντως δε βλεπω βελτιωση αμεσα. Ο Παβλοβιτς δεν κανει. Μην περιμενεις κατι παραπανω. Ο Κουζμιτς δεν απειλει καθολου επιθετικα. Δεν απειλει με τον Παναθηναϊκο, δεν απειλουσε και με τη Σερβια. Σε αυτο το επιπεδο δε νομιζω οτι μπορει να σταθει παικτης παιζοντας αποκλειστικα αμυνα.

      Διαγραφή
  51. O Παππας παντως ποσταρε σημερα στο fb το εξαιρετικο κειμενο του Παναγιωτη Βασιλοπουλου.
    http://athletes.gr/ine-afta-ta-vradia-tou-ponou/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χθες το έστειλα σε φίλο επειδή είναι εξαιρετικό αλλά δεν πονάω όταν πέφτω στο κρεββάτι. ΜΦΓ

      Διαγραφή
  52. Προσεχοντας παιχνιδια της ομαδας μου τον ΑΡΗ ο κοουτς εχει επιλεξει μια δυνατη αμυνα με αθλητες πιο πολυ χωρις το βαρυ κορμι,που δινει βοηθειες σε δυνατοτερους ψηλους και στηριζεται πολυ στις επιστροφες,θεωρω ομως οτι σε τετοια δυσκολα παιχνιδια οπως με τον παναθηναικο χρησιμοποιοντας τετοια αμυνα δινεις πολλα ελευθερα στους αντιπαλους,ο παο εχει την ικανοτητα-τυχη να ευστοχησει,

    μπορει πιστευεται αυτο στο μελλον να μας δημιοργησει θεμα?..δηλαδη με αυτο τον τροπο αμυνας δινοντας καλως η κακως κενα για ελευθερο σουτ να το πληρωσουμε??..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/2484/o-panathinaikos-den-pairnei-paikti-kai-paei-os-ehei-sto-top-16 simfwna me ta trifilakia o pao dn tha enisxi8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμενος αν σου πει καλημερα,καλυτερα κοιτα πανω αν εχει ηλιο η φεγγαρι... :-)

      Διαγραφή
  54. Οταν θα καταλάβαιτε ότι αυτός ο Παναθηναικός με
    ΤΡΕΙΣ ΓΚΙΣΤ μέσα.
    Τον κανονικό, έναν να παίζει μαζί του στο 4 κι έναν
    mobile center, θα τα σήκωνε όλα.
    Τότε θα είναι πολύ αργά.
    Ηδη εχω δώσει όλες τις ΤΖΑΜΠΑ εναλλακτικές για τους
    άλλους δύο ΓΚΙΣΤ, που μαζί με τον Χέινς (μόνο Ευρώπη
    και βλέπουμε) στην περιφέρεια θα έκαναν πλάκα στους κουμπαροΙτούδοΙσπανούς στην ευρωλίγκα.
    Κούζμιτς, όχι φίλε θα φέρω mobile και θα παίζει ο Παπαγιάννης
    μαζί του στην Ελλάδα ξεκουράζοντας τον Ραντούλιτσα.
    Τώρα με ποιόν να βάλεις τον Παπαγιάννη στην Ελλάδα ;;;
    Με τον Κούζμιτς ;;;
    Παύλοβιτς, όχι φίλε θα φέρω έναν "Γκίστ" στο 3αρο4άρι.
    Τον Ντεσούν Τόμας που έγραψε ο Jim πχ ή τον Τζ. Τζόνσον στο 4
    και θα παίζει ο Χαραλαμπόπουλος στο 3 με τον Βλάντο,
    για να προφυλάσεται κιόλας με Καλάθη, Φελντέιν, Τζόνσον
    και Ραντούλιτσα η το mobile center στην πεντάδα.
    Δεν θα κατεβάζω Χαραλαμπόπουλο, Φώτση και Κούζμιτς
    στην πεντάδα, γιατί το παιδί θα φαίνεται γυμνό
    και θα φοβάται και το ίδιο.
    Κάνω Ελληνοποίηση και προστατεύω στις άλλες θέσεις
    με παικταράδες τα πιτσιρίκια μου, να ανέβουν και
    όχι να φοβόνται αυτά και ο κόουτς να παίξουν.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Αλλιώς θα παίξει ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ στο 5, όταν έχει στο 4
    τον Γκίστ, στο 3 τον Τόμας, στο 2 τον Φελντέιν
    και στον άσσο τον Καλάθη.
    Κι αλλιώς θα παίξει αν έχει στο 3 τον ανύπαρκτο Πάβλοβιτς,
    που μπαζει απο παντού και δεν θα μπορέσει να τον προστατεύσει
    στο ζωγραφιστό με παγίδες εκτός του Γκίστ.
    Ας κάνουν ότι θέλουν.
    Εγώ το έχω πεί.
    Αυτή η ομάδα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με δύο προσθήκες τα σηκώνει όλα.
    Δεν θα μίλαγα, αν δύο παίκτες ψαγμένοι μάς έκαναν απλά
    καλύτερους.
    Κούπα θα σηκώναμε στο Βερολίνο, αν είχαμε πάρει εδώ
    και καιρό Τζ.Τζόνσον και Χέινς πχ.
    Μπορεί να αμφιβάλετε, αλλά αυτό το πιστεύω ακράδαντα.

    ΥΓ Διαβάστε τι έγραψα για ΑΡΗ στην ανάρτηση του Jim
    τις προάλες που αφορούσε αυτό την μεγάλη ομάδα της
    Θεσσαλονίκης.

    Jim....οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αρχηγε τι δεν καταλαβαινεις; Δεν υπαρχει φραγκο. Καλους παικτες βρηκε ο Σαλε για να ενισχυθει. Σιγουρα καλυτερους απο αυτους που προτεινεις εσυ. Δεν υπαρχει διαθεσιμο μπατζετ. Κουζμιτς και Παβλοβιτς κακοι και δεν επρεπε να παιζουν στον Παναθηναϊκο αλλα αρχιζω να πιστευω οτι παιζουν για μια τυροπιτα εκαστος. Απ'ο,τι φαινεται μετα απο Καλαθη και Ραντουλιτσα δεν υπηρχε μια. Παλι καλα που του βγηκε ο Φελντειν. Καταλαβαινω την τσαντιλα σου ως οπαδου αλλα αυτη ειναι η κατασταση. Ο,τι και να πεις δεν αλλαζει. Ολα τα μεσα εχουν πανω κατω το ιδιο ρεπορταζ. Παικτες διαθεσιμοι υπηρχαν, αρεσαν στον προπονητη αλλα δεν υπαρχουν λεφτα. Για το θεο, παρ'το αποφαση.

      Διαγραφή
    2. @ 9:47

      Ξεχάσατε το ονόμα σας.
      Με ποιόν κύριο εχω την τιμή να συνομιλώ ?

      Jim...οληκτος.

      Διαγραφή
    3. Τζενη κι al.alabournez:-)
      να υπογράφετε απο την αρχή να συνενογιομαστε.
      Τώρα ξέχασα τι μου γράψατε για ν'απαντησω.

      Jim... οπληκτος

      Διαγραφή
    4. O re krima. Xasame vathystoxastes analuseis kai malista mi epanalamvanomenes...

      OAK (=oxi allo karvouno)

      Διαγραφή
    5. Περιμενω να δω τι θα γραφεις παντως τωρα που δε θα υπαρξει προσθηκη. Περιμενω επισης να δω αν θα συνεχισεις να γραφεις.

      Διαγραφή
    6. Εγώ θα βρω τι θα γράψω.
      Ανάλυση σφαλιαρων στην δεύτερη φάση πχ.
      Μη με φοβάσαι αδελφέ.
      Εσένα φοβάμαι που δεν θα με διαβάζεις :-)
      Η θα με διαβαζεις οπως πάντα και ενω εχεις νικ γνωστό εδώ μέσα θα μου τα χώνεις ανώνυμα.
      Δίνω ζωή.....

      Ο από πανω με τα γκρικλις το τερματησε ο αγαπημένος αδελφός μου.
      Δεν σας εχω καταλάβει ποιος η ποιοι είστε :-)
      Στην ανωνυμία θα σας εχω
      συνεχώς, γιατί επώνυμα δεν αντιμετωπιζομαι :-)

      Jim... οπληκτος

      Διαγραφή
    7. Ok aderfe arxika pisteua oti apla kaneis to xavale s alla pleon me sxolia tupou "dino zoi" kai "den antimetopizomai" fovamai pos kineisai se alla monopatia. Ypo auto to prisma ego toulaxiston tha epilekso na min disxairano tin katastasi kai stamato na sxoliazo ta grafomena s. Euxomai apo kardias na sai kala (ola ta alla ginontai)
      OKC

      Διαγραφή
    8. @ OKC

      Φιλάκια αδελφέ.
      Μια και με διαβάζεις καιρό όμως εγώ γιατί δεν εχω ξαναδεί το νικ σου?
      100 ο αλεπουδομαγκας και 101 τα αλεπουδακια γινεται?

      Kαι θα με διαβάζεις και θα ασχολείσαι μαζί μου και θα μου τα χώνεις με το παρών νικ η ανώνυμα γιατί με το κανονικό και μόνιμο σου σου ξαναλέω δεν αντιμετωπίζομαι :-)

      Την αγάπη μου.

      Jim.... οπληκτος.

      Διαγραφή
  55. Στο μεταξύ ο πασκουαλ κάνει πλάκα στα γατάκια της Μαδρίτης. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γατακια" οι παιχτες της Ρεαλ. Μαλιστα. Παίχτες που εχουν ΤΙΣ διακρισεις σε Ευρωλιγκα, Ισπανια, Παγκόσμια και Ευρωπαικά Πρωταθληματα.

      Δωσε μας κι αλλα απο τα μπασκετικά σου φωτα.

      Διαγραφή
  56. σήμερα έγινε το αναμενόμενα. καλά πραγματικά υπήρχε κάποιος που περίμενε να κοντράρει έστω ο άρης τον παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι που κρίνεται τίτλος? είμαστε στο 2015 κύριοι και όχι στο 1985. προτίμησε να δώσει 30 ελεύθερα τρίποντα(αφού ζήτημα να ήταν με άμυνα 2-3 από όσα σουτάραμε συνολικά) και όσο τα χάναμε ήταν κοντά. όταν μπήκαν το ματσάκι τελείωσε. επιθετικά έτσι κι αλλιώς ο πρίφτης δεν έχει κανένα απολύτως επιθετικό σύστημα. η μπάλα στον μακνίλ και ο θεός βοηθός


    υγ. μακριά από γκάμπριελ. κακός παίχτης για ομάδα που στοχεύει ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πεί το γατάκι ο Γκάμπριελ,όταν έχεις
      την παικτούρα τον Πάβλοβιτς που ανεβαίνει στο 4 και
      τους παρασέρνει όλους ο χείμαρος μαζί με Φώτση.
      Πέστα αγόρι μου,γιατί τους τα λέω και με λένε
      άμπαλο στηριχτράκια.
      Και για τον Πρίφτη δίκιο έχεις.
      Τρίφτη έπρεπε να τον λέγανε.
      Σιγά τον προπονητή.
      Η μπάλα στο Μακνίλ και πάπαλα.
      Jim τ'ακούς ?????

      James Naismith

      Διαγραφή
  57. paidia paixti dn pernoume...emesa vgike k to eipe o sale...telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Για την επικείμενη συνάντησή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: «Είναι πάντα χαρά μου να τον συναντάω. Ήμασταν συγκάτοικοι ως συμπαίκτες και μιλάμε για τα πάντα. Είναι ο κορυφαίος προπονητής συλλόγων όλων των εποχών σε όλη την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ».
      Σε ερώτηση για το αν θα γίνει μεταγραφή: «Έχουμε άλλη μία ημέρα. Είναι δύσκολο, δεν θα το κάνουμε για να το κάνουμε. Έχουμε παίκτες στο ρόστερ που ανεβάζουν την απόδοσή τους και βγαίνουν μπροστά. Αυτή είναι η ομάδα μας προς το παρόν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα».

      Διαγραφή
  58. αμφίβολος ο κουζμιτς με Φενέρ. ...... γύρισε ο αστραγάλος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα έχω πει για τους Σαλεόσαυρους που τραυματίζονται εύκολα, για αυτό δε διώχνεις Κούζμιτς/Παπαγιάννη.Οταν έχεις παίκτες άνω των 2.10, οι τραυματισμοί είναι συχνό φαινόμενο.ΜΦΓ

      Διαγραφή
  59. Η εμφάνιση του παπαγιαννη αποδεικνύει ότι η ομάδα πρέπει να βασιστεί περισσότερο στα 2-3 διαμάντια που διαθέτει, να τους δοθεί ρόλος συγκεκριμένος... Δεν γίνεται οι παπαγιαννης χαραλαμποπουλος να μην παίζουν καθολου...ας μπουν τα μεταγραφικά στην άκρη και ας κοιτάξει ο προπονητής να εντάξει στο ροτεισον τους πιτσιρικάδες...ραντουλιτσα - παυλοβιτς απαράδεκτοι.Όποιος δεν παίζει άμυνα να κάτσει στον πάγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ηταν κακος σημερα στην αμυνα ο Παυλοβιτς? Να πεις για την αστοχια του, οκ. Γενικα ειχαμε καποιο αμυντικο προβλημα σημερα? Μονο στο δευτερο δεκαλεπτο ειχαμε καποιο προβλημα το οποιο ομως προεκυψε απο τα λαθη στην επιθεση και την πιεση του Αρη και τις πολλες βολες που δωσαμε. Κατα τ αλλα αμυντικα μια χαρα ηταν ο Παναθηναικος. Οσον αφορα το Παπαγιαννη γιατι αποτελει μονο το σημερινο κριτηριο και οχι πχ το παιχνιδι με τη Μπαρτσελονα? γιατι δεκτο οτι εχει καποια θεση στο rotation, το θεμα ειναι ομως σε τι επιπεδο. Γιατι μας αρεσει δεν μας αρεσει για ευρωλιγκα το παιδι ακομα δεν ειναι. Στο ελληνικο πρωταθλημα παντως εχει παρει ευκαιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ...και οι δύο μικροί μπορούν να δώσουν 5-10 λεπτά στο ανώτερο επίπεδο...συγκεκριμένο πλαίσιο θέλουν για να ενταχθούν μέσα στο παιχνίδι της ομάδας...

      Διαγραφή
  61. Τα στατιστικά του Γαλάνη ειναι τραγικά όπως και το σάιτ του.Τι διάολο το χει αφού για να τα βρεις σου σπάει τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μεγαλη απογοητευση ο Παυλοβιτς...
    Μακραν απο τις πιο αποτυχημενες μεταγγραφες τα τελευταια χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πάβλοβιτς φταίει ;
      Η αυτοί που τον πήρανε,δεν τον αλλάζουν
      και παίζουμε με δυό ξένους λιγότερους στην Ευρώπη
      και δύο τραυματίες από το Σεπτέμβρη ;
      Αντί για 12 παίκτες παίζουμε με 8 και δεν σου βάζω
      τον γερόλυκο Φωτση που τον εκθέτουνε λές και είναι παιδαρέλι.

      Διαγραφή
  63. μπαρτσελονα 9 ξενοι
    λαμποραλ κουτσα 9 ξενοι
    φενερμπαχτσε 9 ξενοι
    μαλαγα 8 ξενοι
    ρεαλ 8 ξενοι
    τσσκα 7 ξενοι
    εφες 7 ξενοι
    λοκομοτιβ κουμπαν 7 ξενοι
    χιμκι 7 ξενοι
    νταρουσαφακα 7 ξενοι
    ολυμπιακος 6 ξενοι
    μπαμπεργκ 6 ξενοι
    παναθηναικος 5 ξενοι
    τσεντεβιτα 5 ξενοι
    παναθηναικος 5 ξενοι
    ερυθρος αστερας 4 ξενοι αλλα θα παρει αλλον εναν
    ζαλγκιρις 4 ξενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Follow David Pick on twitter...λες να δικαιωθεις Τζιμ..VECCHIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. τέτοια γκρίνια με την ομάδα να κερδίζει συνεχώς μέσα - έξω.
    φαντάζομαι τι έχει να γίνει μόλις χάσουμε κανένα παιχνίδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειασου παικταρά μου Beny
      αήττητε :-)
      Μη σφυρας αδιαφορα σε τρέλες αδελφέ για να διορθωθουνε.
      Ακουμε και δεν θα χάσεις.
      Μην περνάς στο ντουκου την κακοποίηση μυαλού και μπάσκετ.
      Μην εθελοτυφλεις στην εξόντωση 2-3 παικταραδων με ενέργεια που έχουμε.
      Μην παίρνεις ελαφρα την καρδιά τη διαιώνιση δουλεματος που μέρα με τη μέρα κατατρώει σαν σαρακι τον εξαστερο.
      Για το καλο μας τα λεω.
      Έχουμε τρομερό ιδιοκτήτη που απλά πρέπει να ανασκευάσει πολλές απο τις εμμονές του, για να απογειωθουμε, με τα ίδια και λιγότερα λεφτά.
      Η παρουσα κατασταση δεν οδηγεί πουθενά.

      Beer

      Διαγραφή
  66. μαλλον συνεχιζουμε χωρις προσθηκη!! και δεν μπορω να καταλαβω τι σοι σχεδιασμος ηταν αυτος!! Γιατι αν περιμενανε οτι θα επαιζε ο παππας και θα βοηθουσε ή οτι οι μικροι θα εμπαιναν και θα φρεζαραν στο παρκε μαλλον σε αλλο κοσμο ζουνε. Δεν ξερω αν φταει η διοικηση ή ο κοουτς αλλα υπαρχει θεμα.
    Μικραινει η ομαδα χωρις λογο, απλα και μονο γιατι δεν υπηρχε καλοκαιρινος σχεδιασμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OK,dhl. den aresei we kanena to gegonos oti o Sale den kanei metagrafh mono via logous entypwsiasmou kai deixnei na kserei ti (den) 8elei?

      Διαγραφή
  67. http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/150517/pairnei-tzonson-ontom-o-olympiakos malista arxizw k ekneurizomai. Tha parei o gavros k oxi emeis p exoume megaliteri anagki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλημέρα και χρόνια πολλά,

    θέλω να σχολιάσω την προχθεσινή εμφάνιση του Αντετοκούμπο. Προφανώς στην ομάδα υπάρχει πρόβλημα και ο Γιάννης ήταν ωσεί παρών στο συγκεκριμένο ματς. Πήρε 5 προσπάθειες σε 34 λεπτά... Στην επίθεση έδινε συνεχώς την μπάλα στον πιο κοντινό του παίκτη χωρίς να κάνει καν προσπάθεια να απειλήσει το καλάθι. Λες και είδα τον Κατσικάρη στον πάγκο!!! Ειδικά σε μία φάση έφτασε 2 μέτρα από το καλάθι και αντί να καρφώσει έδωσε πάσα!!! Και στην άμυνα μου φάνηκε χωρίς διάθεση και με αργά πόδια. Ίσως έχει δίκιο ο αμερικάνος δημοσιογράφος που δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα λόγω του Γιάννη που παίζει για τον εαυτό του!!! Τα στατιστικά του πάντως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Και στο συγκεκριμένο ματς ο Πάρκερ έδινε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό και τούμπαλιν.

    Μήπως οι Bucks ήταν η ιδανική ομάδα για το ξεκίνημα του Γιάννη και χρειάζεται αλλαγή κλίματος-φιλοσοφίας ομάδας; Jim, τα φώτα σου.

    Υ.Γ. Μάλλον ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφική κίνηση τελικά στο 1-2. Το πράσινο τρένο δεν χρειάζεται προσθήκες... Όπως είχα γράψει πριν λίγο καιρό, οι καλές εποχές της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας τελείωσαν...

    Pepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις εποχές της φαρμακοβιομηχανιας σε βρίσκω ανεμημερωτο ειδικά για την βιώνει που πάει πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.άλλο μια εταιρεία πως πάει και άλλο η διάθεση του προέδρου.

      Διαγραφή
    2. @pepe
      προφανώς δεν έχεις ακούσει για την - πολύ υψηλών τόνων - κριτική που ασκείται ΜΕΣΑ απο την ομάδα στον γιάννη για την "έμφαση που δίνει στα δικά του στατιστικά" και την "μη συμμετοχή του στο ομαδικό παιχνίδι"

      Διαγραφή
  69. Και εκει που περιμενεις τελευταια μερα των μεταγγραφων , τσουππππ σου ανακοινωνει μεταγγραφη.....ο γαυρος...
    Καποιος μας τρολλαρει , δεν μπορει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Tzim prepei na epaneksetasei this phges you: via Singleton you elegan, ton Johnson ypografoun!

      Διαγραφή
    2. Χαχα.. Αφού είπαμε ότι για Σίνγκλετον απλά ρώτησαν.

      Διαγραφή
  70. Ο ΟΣΦΠ δειχνει να ετοιμαζεται απο φετος για τη μετα το Σπανουλη εποχη.
    http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/150517/pairnei-tzonson-ontom-o-olympiakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλημέρα, μεταγραφή περιμέναμε στον ΠΑΟ και έκανε ο ΟΣΦΠ. Περίεργη κίνηση imho, περίμενα για 4άρι ελαφρύ με σουτ αλλά παίρνουν κομπο γκαρντ.
    Στα δικά μας περιμένουν σήμερα το πρωί την οριστική απάντηση ομάδας για τη μεταγραφή κάποιου παίχτη που δεν ξέρω αν είναι ο Λούκας ή κάποιος ψηλός (μακάρι). Έμαθα ότι έχουν συμφωνήσει με μάνατζερ-παίχτη αλλά όχι με την ομάδα στο οικονομικό. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε οπότε περιμένουμε! Τελικά απέρριψαν όλους τους παίχτες από d-league χωρίς Ευρωπαική εμπειρία (ο Κούνσι Μίλλερ γελάει δυνατά). Ελεύθερος έμεινε και ο Κίνσει χθες το βράδυ, ένας από τους παίχτες που συμπαθώ ιδιαίτερα και προφανώς θα τον προτιμούσα με χίλια στη θέση του Πάβλοβιτς αλλά..

    Στα του αγώνα, πάλι εμφανίσαμε τα γνωστά προβλήματα στο 3 και στο 5 ενώ στα γκαρντ ο Παππάς συνεχίζει να δείχνει όχι απλά ανέτοιμος αλλά εκτός κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφροξυλάνθη, μου θυμίζουν οι ανταποκρίσεις σου τις ανταποκρίσεις των δημοσιογράφων πριν την υπογραφή του εκάοστοτε μνημονίου, όπου λένε πως θα γίνει προσπάθεια απο την κυβέρνηση να αλλάξει η τάδε απαίτηση.Και όλοι ξέρουμε τι επακολουθεί...
      ΜΦΓ.

      Διαγραφή
    2. @ Αφρουλα μου γλυκιά.

      Σιγά μην περιμένουν απαντηση τελευταία στιγμή για παίκτη που κυνηγάνε απο την αρχή του β'γύρου της regular ενάμιση μηνα τώρα.
      Και αντιστέκεται σθεναρά η ανύπαρκτη και πουθενατζου Ανκαρακιουτζου :-) για να δώσει τον Λουκας.
      Και τον Stephen Curry να θέλανε με τέτοια εμμονή δύο μηνων θα υπεκυπταν κι οι warriors :-)

      Εμείς θέλουμε εύκολα Βερολίνο κι αυτοί μας παίζουν κάθε μέρα τραμπολινο.
      Βρηκαν και τα κανουν κοριτσαρα μου.
      Αν ηταν ολοι τζομοπληκτοι και με το 10ετες της Μπερτολιγκα παραμάσχαλα, αυτή τη στιγμή δύο παικταραδες θα έκαναν προθερμανση για το ΕΒΔΟΜΟ στο ΟΑΚΑ.


      Beer

      Διαγραφή
    3. και τι θες να κάνω; να πάω να τον αγοράσω εγώ; και ο Σάλε είπε ότι έχουμε μια μέρα ακόμα..λες να μη θέλει; αντι να κοιτάξουν παίχτες ελεύθερους τόσο καιρό, τώρα πάνε για να σπάσουν συμβόλαιο. Στην τελική ας έπαιρναν τον Μέκελ πριν 20 μέρες ώστε να είχαν χρόνο για την προετοιμασία του. Αλλού εντοπίζω το πρόβλημα εγώ, στο ότι ακόμα και τώρα μιλάνε για γκαρντ ενώ κάνει πάρτι και ο κάθε πικραμένος στη ρακέτα.

      Διαγραφή
    4. Αφρο κάθεσαι κι ασχολείσαι σοβαρά με το Ναπολέοντα Βοναπάρτη της ευρωλιγκα :-)
      Τίποτα δεν θέλουν.
      Αποφασισμένοι ηταν να πάνε ετσι, με σβέρκο αεροδιάδρομο στους 16.
      Παραμύθι μας πούλαγαν τελικά.
      Εδώ δεν έχουν λεφτά και καλά μου κι αντί να πάνε σε ενα διάβολο απο d-leauge, κομμένο ΝΒΑ τζάμπα καλά ψαγμένο εδώ και δύο μηνες, θελουν να σπάσουν και συμβόλαιο εν ενέργεια τρομάρα τους.
      Αχαχαχαχαχαχα.
      Να δώσουν 800 ευρώ σε φυστικια και να πάρουν απο τους Agoulinitsa Monkeys τον Alan Greg Babouin :-)

      Μπα σε καλό σου βρε... Jim... οπληκτε

      Διαγραφή
  72. Re, mhpws phran ton Johnson-Odom na ton dwsoun ston Panathinaiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Απαντήσεις
    1. καλημερα jim ο παο θα παρει παιχτη πιστευεις? εστω και τελευταια στιγμη?

      Διαγραφή
    2. Θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια σήμερα.

      Διαγραφή
    3. ο παιχτης εχει βρεθει?..ειναι ενας απο του δυο lucas η Calloway?

      Διαγραφή
  74. Εχθές βράδυ μιλάω με τον συνεργάτη μου στη Τουρκία. Του λέω "μυρίζει".. Γκαρντ η Τραμπζονσπόρ (πήραν τον Κίτσεν); Όχι, μου λέει, "απλά θέλουν έξτρα γκαρντ". Από ότι φαίνεται δεν ήθελαν. Απλά έχαναν τον Όντομ. Περιμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. τελικα με ταιους τι εγινε εμεινε ελευθερος? γιατι ακογοταν οτι η εφες θα παρει τον ντορσει...
    παρτε ταιους να κλεισουμε απο τωρα εισητηριο για φ4!!!
    jim τιποτα νεοτερο στα μεταγραφικα του παο?
    ο ολυμπιακος οντως κινειται για γκαρντ?
    ο κουζμιτς εχει κατι σοβαρο? θα παιξει την τεταρτη?

    Monkey D.Luffy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τάιους έχει ζητήσει να φύγει, μέρες τώρα. Η Αναντολού δε τον αφήνει (λογικό, από τη στιγμή που δεν έχει καλύψει τα νώτα της..).

      Διαγραφή
  76. Done deal μου έστειλε μόλις ένας φίλος από Τουρκία για Johnson-Ontom και Ολυμπιακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Jim!Ποιος ξένος λες να παίζει μόνο Ευρωλίγκα;

      Sir Charles

      Διαγραφή
    2. Υποθέτω πως εφ εξής ο Στρόμπερι θα μοιράζεται το 3 με το Λοτζέσκι και ο Παπαπέτρου θα παίζει περισσότερο στο 4 και ο Αγραβάνης στο 5 και ο Μιλουτίνοφ θα παίζει περισσότερο στις...προπονήσεις (χοχοχο), ένα ντόμινο θέσεων δλδ στα μέσα της χρονιάς...

      Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι σοβαρή η θλάση του Λοτζέσκι αλλά δεν έχει καμμία λογική να τον αντικαθιστά ένας παίκτης σα τον Όντομ (επιεικώς ασταθής από μακριά, γενικά δεν έχουν ομοιότητες), οπότε το αποκλείω.

      Αν πω πως μου αρέσει η κίνηση ψέμα θα 'ναι...ανάρτηση πότε; : )

      Διαγραφή
    3. καλημερα Τζιμ,χρονια πολλα!!!done deal?μη λες τετοια θα ανεβει το αιμα του Τζιμοπληκτου στο κεφαλι!!αχαχα!αστειυομαι..ποσα εσκασε ο Ολυμπιακος στην Τρανζοσπορ γνωριζουμε?υπηρχε buy-out?



      Διαγραφή
    4. Χρόνια Πολλά! Δεν έχω μάθει λεπτομέρειες. Θα ρωτήσω.

      Διαγραφή
    5. παντως πλεονεκτες εκει στον Ολυμπιακο..αντι να κανουν καλυτερη αξιολογηση του υπαρχοντος ροστερ κ να ανοιξουν λιγακι το ροτεισιον βαζοντας τον Τολιοπουλο κ τον Μουρατο να παιξουν στην Ευρωλιγκα,πανε κ παιρνουν παικτες :)..σκορπανε τσαμπα λεφτα..η μαγκια ειναι να πας f4 με τα 18χρονα,αλλιως μην πας καθολου:)ετσι για να γκρινιαξουμε κ μεις λιγο..

      Διαγραφή
    6. Εnforcer
      Απαξ και ο παίκτης βγάλει δόντια, να τη βράσω οτι κούπα κι αν σηκώσει :-)
      Babyleauge ρε και τα μυαλά στις κούνιες.

      Jimopliktos

      Διαγραφή
    7. Χρόνια Πολλά Sir Charles. Θα παιχτούν Τζέημς-Μιλουτίνοβ..

      Διαγραφή
  77. Ο χθεσινός ημιτελικός είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟ και για τον Άρη, ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα και τον τρόπο που αυτό ήρθε.

    Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Άρης έχει απόσταση να διανύσει ώστε να φτάσει στο σημείο να διαχειρίζεται τέτοιου είδους ματς. Ο τρόπος που οι κιτρινόμαυροι κατέρρευσαν στο πρώτο πεντάλεπτο του β’ μέρους και η αδυναμία τους να ελέγξουν το απίστευτο κρεσέντο του Φελντέιν σ’ αυτό το διάστημα είναι χαρακτηριστικά ομάδας άπειρης που τώρα αποκτάει τριβή με το υψηλότερο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί περίμεναν την ομάδα του Πρίφτη πιο ανταγωνιστική. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει ακόμη ποιοτική διαφορά να καλυφθεί και χρειάζεται χρόνος, υπομονή και μεθοδικότητα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Άρης έχει την τύχη να διαθέτει αυτά τα στοιχεία και μ’ έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο του μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον.

    Ο ΠΑΟ έκανε ένα κλασσικό ματς στο ΟΑΚΑ σαν αυτά που βλέπουμε απ’ την αρχή της χρονιάς με ομάδες εμφανώς χειρότερες. Είτε μιλάμε για Ευρωλίγκα είτε για Α1. Τα προβλήματα, πλέον, είναι συγκεκριμένα, διαβάζονται απ’ τους αντιπάλους και αρκετές φορές μετατρέπονται σε πληγές. Επίσης, είναι δεδομένα τα πλεονεκτήματα που συνήθως αρκούν για να κλειδώνουν σχετικά εύκολα ματς σαν και το χθεσινό. Το ποσοστό απ’ τα 6,75 κρίνει αν η νίκη θα έρθει εύκολα ή δύσκολα.

    Σε επιμέρους κομμάτια :

    Είναι φανερό ότι ο Παππάς χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Δείχνει να μην έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και ψάχνει τον χώρο του στο rotation. Νομίζω ότι άμεσα δεν μπορεί να υπολογίζεται σε ματς υψηλής έντασης όπως αυτά του top 16.

    Έχει καταντήσει κουραστική η επανάληψη αλλά Γκιστ, Νικ και Φελντέιν κουβαλούν την ομάδα στις πλάτες τους απ’ την αρχή της σεζόν. Κι αν για τους δύο πρώτους αυτό ήταν αναμενόμενο, για τον Δομινικανό είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Είναι βέβαιο ότι το παιδί θα κάνει την αγωνιστική του κοιλιά αλλά δείχνει να έχει τον χαρακτήρα να την διαχειριστεί.

    Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Περί άμυνας στο p’n’r’, πίεσης στην μπάλα, βάθους, επιθετικών επιλογών κλπ. Ο Πάβλοβιτς είναι εκτός κλίματος, ο Ραντούλιτσα με τα φεγγάρια του (συνήθως μέτριος), ο Φώτσης είναι σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, ο Κούζμιτς φιλότιμος αλλά ακατάλληλος, ο Βλάντο σε ρηχά νερά αν και θεωρώ ότι μάλλον αδικείται απ’ τον προπονητή του με βάση την εικόνα του παρτενέρ του στη θέση 3 και ο Μήτσος θα προσθέτει στην ομάδα όταν θα το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Χθες, έπαιξε κι ο Παπαγιάννης και ήταν καλός αλλά δεν υπολογίζεται για το rotation της Ευρωλίγκας.

    Το να μην κάνουν προσθήκη είναι μια επιλογή που έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν. Η δικαιολογία που δεν στέκει είναι ότι πάμε για καλύτερη αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ με στόχο την βελτίωση. Το ρόστερ, όπως είναι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Το να λες π.χ. ότι θα βελτιώσω τον Κούζμιτς, τι ακριβώς σημαίνει; Είναι σαν να είσαι CEO σε ένα νοσοκομείο και ενώ έχεις έλλειψη από καρδιοχειρουργούς δεν πας να προσλάβεις όσους έχεις ανάγκη. Αντιθέτως, βάζεις όσους διαθέτεις να χειρουργούν διπλοβάρδιες και ταυτόχρονα ζητάς κι απ’ τους καρδιολόγους να πιάσουν νυστέρι. Κι όλα αυτά, στη λογική της κάλυψης των αναγκών εκ των έσω.

    Υ.Γ. Η φήμη ότι ο Ολυμπιακός πάει για τον Όντομ επιβεβαιώνει την απόφαση του Σφαιρόπουλου να μεταθέσει τον Στρόμπερι οριστικά στο 3 και τον Παπαπέτρου στο 4. Παρόλα αυτά, υπάρχει το θέμα του Τζέιμς. Πραγματικά, θα ήταν εξαιρετική η προσθήκη του Σίγκλετον αν κι εφόσον αυτή γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λιγα λογια για το χθεσινο ματς..Η καλη παρουσια του Παπαγιαννη στο above the rim παιχνιδι υπενθυμισε το προβλημα της ομαδας στους ψηλους και ποσο διαφορετικη θα ηταν η εικονα της ομαδας με την παρουσια ενος ποιοτικου αθλητικου ψηλου..Γιατι με Ραντουλιτσα και Κουζμιτς εχει γινει συνηθεια να τρωμε λεη-απ μετα απο μπασιμο του καθε πικραμενου και το ρημπαουντ,ειδικα στην αμυνα,να μην θεωρειται δεδομενο..Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ουσιαστικα λιγοι παικτες τραβανε κουπι κι αυτο δεν μπορει να συνεχιστει επι μακρον..VECCHIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μαρκέτ ο παίχτης οπότε ο Τζιμ θα ξέρει μέχρι και από ποια μεριά του κρεβατιού κοιμάται..

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τον γνωρίζω πολύ καλά τον παίχτη. Σας είχα μάλιστα πει ότι θα ήταν εξαιρετική περίπτωση (για τη νέα σεζόν) για το αγωνιστικό μοντέλο που λανσάρει ο Πρίφτης στον Άρη.

      Διαγραφή
  80. συνεχιζεται να οπλιζεται σαν αστακος ο οσφπ και εμεις στον παο ακομη περιμενουμε.
    Πυρηνικος γκαρντ λοιπον στα ποδια, χωρις οργανωτικες ικανοτητες, χωρις να ειναι χερας.. Σποτ σουτερ αλλα ματζαρης , μαλλον ηρθε να καλυψει χρονο σου παρκε παρα να κλεισει συγκεκριμενες τρυπες. Λογικα θα βοηθησει να παιξει η ομαδα με 3 γκαρντ ειδικα τωρα που θα βριε ομαδες τυπου ΤΣΣΚΑ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΡΤΣΑ.
    ο ΚΟΟΥΤς ΜΑΡΚΟΒΙΤς δεν ειπε και πολλα θετικα ... παιχτης που τα κανει ολα αλλα ολα μετριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το μπασκετ του σφαιροπουλου καλος ειναι,θα βοηθησει σαν ρολιστας πιστευω.Εμεις να δουμε τι θα κανουμε που για να παρουν ενα αθλητικο ψηλο πρεπει πρωτα να καταρευσει ο γκιστ,αλλιως δεν...

      Διαγραφή
  81. κανενα λινκ με βιντεακια του lucas μπορει να μου στειλει καποιος?? γιατι δεν βρισκω...

    Ευχαριστω εκ των προτερων...

    Monkey D.Luffy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Tony Mitchell or Tarence Kinsey both G/F Jim : αποφάσισε μέχρι το βράδυ γιατί η προθεσμία λήγει αύριο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή