Athlenda

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καλημέρα Hoopfellas. gr..!



O Chesterfield και η βιβλιοθήκη μετακομίζουν και μαζί τους το Hoopfellas.blogspot και όλη η κοινότητα μας στη καινούργια του πλέον μορφή, το Hoopfellas.gr.. Μια νέα εποχή ξημερώνει για τη σελίδα μας αλλά δε θα έχει τόσο μεγάλη σημασία εάν δε τη ζήσουμε όλοι μαζί. Όπως ξέρει να λειτουργεί η κοινότητα του Hoopfellas..

Πατήστε εδώ:   http://hoopfellas.gr/el/ 

Προσπάθησα στη νέα μορφή να διατηρήσω το στοιχείο της αμεσότητας. Άλλωστε όπως σας έχω πει επανειλημμένως η καρδιά αυτού που έχουμε δημιουργήσει μαζί, είναι η επικοινωνία μας. Η νέα σελίδα θα έχει και  αγγλόφωνη έκδοση. Με το Disqus τα 500-600+ σχόλια δε θα κουράζουν πλέον με συνεχή "φόρτωση περισσοτέρων". Οποιοσδήποτε φυσικά μπορεί να σχολιάζει πολύ γρήγορα και ως "ανώνυμος" (guest) βάζοντας ένα απλό e mail (ψεύτικο/αληθινό δεν έχει σημασία..) το οποίο μπορεί να διατηρήσει η φόρμα για να μην ξαναγράφετε. Απλά πράγματα που θα κάνουν ακριβώς αυτή την επικοινωνία μας πιο απλή και λειτουργική. To Ηοopfellas έχει καθιερωθεί ως  ένας χώρος στον οποίο μπορείς να μπεις τη πιο απίθανη στιγμή της ημέρας (4 το πρωί, εύκολα) και να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους θα ανταλλάξεις απόψεις, θα προβληματιστείς, θα κάνεις παραγωγική συζήτηση και εν τέλει θα ανοίξεις τον μπασκετικό ορίζοντα σου.

Δεν αρκεί λοιπόν σε καμία περίπτωση να λέμε ότι έχουμε τη καλύτερη ανάλυση στη χώρα εάν αυτή δε συνοδεύεται και από το καλύτερο επίπεδο διαλόγου. Όλη η προίκα αναρτήσεις, σχόλια) του blogspot έχει μεταφερθεί στη νέα σελίδα (σταματάμε να σχoλιάζουμε στο Blogger). Mαζί και οι αρχές μας..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Σας περιμένω με ολοκαίνουργια ανάρτηση στο καινούργιο μας σπίτι, το Hoopfellas.gr..


13 σχόλια:

  1. Jimαρα βγάζει error. Μπας και κάνω τίποτα λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, κόλλησε λίγο από τη μαζική επισκψιμότητα. Το δουλεύουμε.. Θα σας ενημερώσω.

      Διαγραφή
    2. Ρε jim τρέχεις σαν ton Βέγγο για το καινούργιο site και απαντάς στο ηλίθιο σχόλιο μου, αντί να με διαολοστείλεις. Είσαι υπέρτατος!!!

      Διαγραφή
    3. Η επικοινωνία μας πάνω από όλα..

      Διαγραφή
  2. Jim το γκρεμίσαμε το site από τη 1η ώρα... #hoopfellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ στειλε μου διεύθυνση να σου στειλλω μια πλεξουδα σκορδα ταυγετου...

    σεντρικ σεμπαλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα το ρίξαμε το site οι άρρωστοι...."resource limit is reached"

    Άντε καλορίζικο και ας μην το έχουμε δει ακόμα

    ΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουν πεσει τα τσιμεντα λεμε χαχα!μια ερωτηση επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο αυτα στο νεο σαιτ για να σχολιασω θα πρεπει να εχω email?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ Ο ΤΖΙΜ.
    Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ....

    NIK THE FREAK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας προσεχες δημητρη..........φορτωση περισσοτερων και ξερο ψωμι .....πιο πολλες πιθανοτητες εχει να κανει ο ζοτς με τους τουρκους διπλο στην ελλαδα παρα να εξαφανισεις το σημα κατατεθεν του μπλογκ......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 13ο σχόλιο. 13α γενέθλια σήμερα του πιτσιρικά μου. Καλό ξεκίνημα Τζιμ. Θα τα πούμε στις νέες θάλασσες του Hoopfellas.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή