Athlenda

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

HOOPFELLAS’ NBA POWER RANKINGS (1)




Το Hoopfellas, με την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, σας βγάζει τα πρώτα power rankings της καυτής χρονιάς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Προσδεθείτε..



Χωρίς πολλές κουβέντες, αφού τα ξέρετε.. Πάμε!



1.  HEAT: Το Νο1 έχει νοικιαστεί.. Οι πρωταθλητές μπαίνουν με στόχο το θρι-πιτ δεχόμενοι όλες τις απανταχού προκλήσεις. Ο Σπόελστρα έβαλε βάθος στη φροντκόρτ με τους Όντεν-Μπίσλι και προσεύχεται να μείνει γερός ο Ουέηντ, υπόθεση-κλειδί για το μέλλον της ομάδας. Όσο το Μαϊάμι διατηρεί αυτή την ένταση και στις δύο πλευρές του παρκέ παραμένει φαβορί, αν και φέτος τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος να σβήσει..τη φλόγα.


2. BULLS: Μετά το δεύτερο μεγαλύτερο Im back που άκουσε η πόλη, οι Μπούλς δείχνουν να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία φέτος. Ο Θίμποντο είναι εγγύηση ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα από τα καλύτερα αμυντικά performance της λίγκας και οι υπόλοιποι θα πρέπει να ενσωματώσουν και πάλι τον Ρόουζ στο παιχνίδι τους. Κλειδί (για να ανοίξει η επίθεση τους) οι σουτέρ του πάγκου. Το Σικάγο μπορεί φέτος..


3. CLIPPERS: Με τον Ρίβερς around αλλάζουν τα κόζια.. Οι Κλίπερς φιλοδοξούν πλέον να γίνουν πιο κυνικοί, αυτό που τους έλειπε πέρυσι. Έχουν ότι χρειάζεται για να πάρουν τη Δύση, ακόμα και τον τίτλο της λίγκας. Ειδικά η προσθήκη sparpshooters όπως ο Ρέντινγκ ή Ντάντλεη μπορεί να ανοίξει πολλούς παραπάνω διαδρόμους για τον Πολ, ο οποίος κοιτάζει μόνο τίτλο. Ερωτηματικό η αμυντική βελτίωση των Γκρίφιν-Τζόρνταν που πρέπει να μάθουν ότι η άμυνα παίζεται στο ..έδαφος.

4. SPURS: Θα πω αυτό που λέω κάθε χρόνο.. Και με τις τσιρλίντερς των Σπέρς να κατέβει ο Πόποβιτς, 50 νίκες θα τις κάνει.. Οι Σπέρς φέτος είναι σε αποστολή και αυτό μπορεί να διατηρήσει το υψηλό κίνητρο μετά την περυσινή τραγωδία γιατί περί τέτοιας πρόκειται για μια ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο αλλά δεν πήγε στην απονομή..

5. PACERS: Η Ιντιάνα έστειλε από πέρυσι το μήνυμα της και συμπλήρωσε με πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι, βελτιώνοντας σημαντικά το ρόστερ όπου η ποιότητα βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο πλέον. Ο Γκρέηντζερ γυρίζει και η φροντκόρτ έχει ΤΟ βάθος με τους Σκόλα-Κόουπλαντ. Το κλειδί για τον Βόγκελ είναι να ελέγξει την παραπάνω αυτή firepower διατηρώντας τη λειτουργικότητα και τη σκληρή υφή της ομάδας.


6. WARRIORS: Γουστάρω κάργα, τι να λέμε τώρα.. Οι Πολεμιστές αναβάθμισαν το ρόστερ τους με τον Ιγκουοντάλα, έχουν τα όπλα να κοιτάξουν τον καθένα στα μάτια, με το δικό τους ιδιαίτερο «γέρνει το γήπεδο» επιθετικό στυλ αλλά το θέμα είναι αν ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ?? Απώλεια ο Τζ. Τζακ που έδενε άψογα και απελευθέρωνε τον Κάρι..


7. NETS: This is Brooklyn.. Οι Νετς έχουν συγκεντρώσει πολλά φώτα επάνω τους και έχουν δημιουργήσει rivalries πριν ξεκινήσει η σεζόν. Το star quality είναι τεράστιο αλλά τη διαφορά θα την κάνουν οι role players και η ετοιμότητα των παικτών που θα δώσουν ανάσες και φρέσκα πόδια. Μπορεί ο Κιντ να ανταποκριθεί στην πρόκληση?


8. ROCKETS: Aπό τους νικητές του καλοκαιριού και ξαφνικά δελφίνοι για τον θρόνο στη Δύση. Το δίδυμο Χάρντεν-Χάουαρντ φιλοδοξεί να σκορπίσει τον τρόμο, όπως και γενικότερα η επίθεση των Ρόκετς. Έχουν όμως το βάθος να πάνε μέχρι τέλους..?

9. THUNDER: O Mπρούκς προσπαθεί να βάλει φρεσκάδα με νέα πρόσωπα σε πρώτο ρόλο όπως ο Άνταμς και ο Λαμπ αλλά σίγουρα χωρίς τον Ουέστμπρουκ αρχικά, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν ο Ντουράντ..

- GRIZZLIES:  Το Μέμφις κράτησε τον βασικό κορμό του και πρόσθεσε τον Μάικ Μίλερ. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό αλλά είμαι περίεργος εάν οι Γκρίζλις θα διατηρήσουν τη μαχητική τους φύση και την αμυντική τους πανοπλία με τον Τζόηργκερ στον πάγκο..


11. KNICKS: Δε μπορώ να πω ότι γοητεύτηκα από την off season τους.. Ειδικά αυτό με τον Μπαρνιάνι (..) μου ήρθε κάπως.. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα παρουσιάσει ο Γούντσον (ο οποίος πέρα από αυτά είναι καλός προπονητής, το είπαμε πέρυσι) σε μια χρονιά όπου οι Νικς πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (βάσει του πρότζεκτ) να παίξουν τελικούς περιφέρειας. Έβαλαν τον Χαρνταγουέη Τζ. Στο μπακόρτ, ο Σούμπερτ θα παίξει από την αρχή ενώ υπέγραψαν και τον Αρτέστ που θα δυναμώσει τη small lineup με τον Μέλο στο «4». Όλα, μα όλα όμως, θα εξαρτηθούν από το πόσο καλοί θα είναι οι Νικς στο αμυντικό κομμάτι. Η preseason εδώ ήταν τραγική. Η ομάδα έχει πολύ βάθος αλλά στερείται λειτουργικότητας. Χρειάζονται adjustments..

12. TIMBERWOLVES: Ρούμπιο-Λοβ-Πέκοβιτς και Κέβιν Μάρτιν στην εξίσωση, μυρίζομαι 100+ επιθετική παραγωγή και μια ομάδα που θα γαζώνει τις αντίπαλες άμυνες υπό τον Άντελμαν.. Τώρα.. Το αμυντικό τους performance είναι ένα θέμα . Το πόσο αξιοπρεπείς θα είναι εκεί θα δείξει πολλά. Playoff material..


- PELICANS: Η επιλογή μου για την πιο βελτιωμένη ομάδα της σεζόν. Το μπακόρτ είναι απλά εξαιρετικό, με τους Χόλιντέη-Γκόρντον (πόσο θέλω να παίξει όλα τα ματς της σεζόν..)-Έβανς-Ρίβερς ενώ ο Ντέηβις πάει για πολύ ψηλά φέτος. Όσοι διαβάζετε το Hoopfellas από παλιά θα ξέρετε  ότι εκτιμώ προπονητικά αρκετά το Μόντυ Ουίλιαμς..

14. NUGGETS: O Σο έχει προπονητικά ταλέντο, κατά καιρούς έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια. Βέβαια χωρίς τον Γκαλινάρι στο ξεκίνημα και με κομβικές αλλαγές σε αγωνιστικές και κυρίως εξωαγωνιστικές θέσεις , οι φετινοί Νάγκετς είναι στοίχημα. Πλέον δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις του Καρλ..

15. BLAZERS: Όλντριντζ, Λίλαρντ, Μπατούμ, Μάθιους.. Καθόλου άσχημα. Και  όμως το μείγμα μοιάζει διαφορετικό φέτος. Οι Μπλέηζερς θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέη-οφς έχοντας προσθέσει τον Ρόμπιν Λόπεζ στο «5» και τους βετεράνους Μο Ουίλιαμς-Ντόρελ Ράιτ δηλ. αναβαθμίζοντας τον πάγκο τους. Παρ’όλα αυτά, κάτι δε μου κολλάει.. Έχουν ποιότητα αλλά δείχνουν εύθραυστοι..


16. PISTONS: Επιτέλους το Ντιτρόιτ ξεκινά μια σεζόν με στόχους, μιας και οι κινήσεις του καλοκαιριού έχουν κάνει τη Motor city να κοιτάζει προς τα πλέη-οφς. Ο Τζένινγκς θα πρέπει να ρουφήξει κάθε στιγμή της κοινής του πορείας με τον μέντορα Μπίλαπς  ενώ το πείραμα με τον Σμιθ στο «3» έχει συζητηθεί πολύ κυρίως όσο έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα της φρόντκορτ. Ο Τσικς πιστεύει ότι ο Ντράμοντ μπορεί να κυριαρχήσει στη λίγκα και εάν ο Τζένινγκς μπορέσει να αναπτύξει τα PG skills του θα δούμε ωραία πράγματα στο Ντιτρόιτ φέτος. Δε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μη τσουλήσει όλο αυτό, που πιθανόν θα σημάνει «θυσία» του Μονρόε..

 17. CAVS:  O Kάιλ Ίρβινγκ μπορεί να κάνει πραγματικά αίσθηση φέτος, αυτό πιστεύω.. Πολύ καλή η προσθήκη του Τζακ δίπλα του. Ερωτηματικό το performance των Τόμπσον-Μπένετ και η κατάσταση των Βαρεχάο-Μπάινουμ.. Πάντως το γενικότερο feeling είναι ότι με τον Μάικ Μπράουν οι Καβς θα παίξουν άμυνα και με αυτήν ως ναυαρχίδα μπορούν να βρεθούν στα πλέη-οφς.



18. LAKERS:  Οι Λέηκερς θα είναι μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες της λίγκας φέτος ειδικά όσο είναι στο παρκέ δυνατός ο Νας για να τρέξει την SSOL pickn roll offense του Ντ’Αντόνι.. Καλοί αθλητές με περισσότερα τρεξίματα, σκόρ από το ποστ. Η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι οι Λέηκερς θα είναι πραγματικά κακοί στην άμυνα ενώ δεν έχουν το στοιχείο του ριμπάουντ στον απόλυτο βαθμό όπως παλιότερα. Ο Κόμπι θα είναι λοιπόν ρυθμιστής.. Με το δικό του πείσμα και την αυταπάρνηση μπορούν οι Λέηκερς να βρεθούν στην ποστ σίζον, κάτι που μόνο εύκολο δε φαντάζει στην αφετηρία. Μέχρι να γυρίσει, θα είναι ωραίο να δούμε τον Νας να τρέχει μια πιο μοιρασμένη γρήγορη  επίθεση..

-MAVS: Μάλλον το μεγάλο ερωτηματικό για φέτος. Αντέχουν..? Θα μπορέσουν να παρουσιάσουν αμυντική ετοιμότητα (αμφισβητούμενο) γιατί στην άλλη πλευρά του παρκέ μπορούν να γαζώνουν, ειδικά με το μπακόρτ των Καλντερόν-Μόντα Έλις δίπλα στον Ντιρκ.. Λίγες λύσεις στη φρόντκορτ, καλός προπονητής όμως. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..

20. RAPTORS: Δεν είναι άσχημοι οι Ράπτορς αλλά όχι και φαβορί για τα πλέη-οφς. Υπάρχουν φήμες ότι η διοίκηση θα τεστάρει τις δυνάμεις του συνόλου στο πρώτο μισό και μετά βγάλει στην αγορά τα πρώτα ονόματα, εφόσον οι Ράπτορς δεν δείχνουν  να βρίσκονται σε κατεύθυνση-ποστ σίζον. Ο κορμός των Λόουρι-Ρος-ΝτεΡόζαν-Γκέη-Βαλαντσιούνας (μπορεί να κάνει το βήμα μπροστά φέτος ο Λιθουανός) συν τους Τζόνσον-Χάνσμπροου-Όγκουστιν-Φιλντς μόνο κακός δεν είναι..

21. HAWKS: Από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της σεζόν και εδώ. Με φοβίζει ο άπειρος κόουτς εδώ.. Οι Χοκς έχασαν τον Τζος Σμιθ όμως έβαλαν τον Μίλσαπ δίπλα στον Χόρφορντ και έφεραν τον Ντένις Σρόιντερ σε μια καλή για αυτόν κατάσταση, στην οποία μπορεί να αναπτυχθεί άμεσα.

22. WIZZARDS: Eντάξει, το δίδυμο Τζόν Ουόλ-Μπράντλεη Μπιλ θα είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας η οποία έφερε και τον Μαρτίν Γκόρτατ δίπλα στον Νένε.. Ο Ουίτμαν θα πρέπει να βρεί και άλλες σταθερές αναβαθμίζοντας τους Βέσελι-Σεραφίν για να μπορέσουν οι φετινοί Ουίζαρντς να κάνουν αίσθηση.

23. BUCKS: Όλα τα φώτα στην ανάπτυξη του Γιάννη Αντετοκούμπο στο Μιλγουόκι, στον οποίο ο οργανισμός έχει επενδύσει πολλά. Ο Λάρι Ντριού έχει ένα ποιοτικό μπακόρτ (Νάιτ-Ο’Μέηγιο) και στο ζωγραφιστό τη ..μυγοσκοτώστρα Λάρι Σάντερς, όμως θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να μπορέσουν οι Μπακς να μπούν στο γκρούπ των ανατολικών ομάδων που θα παίξουν στην ποστ σίζον..



24. CELTICS: O Έηντζ κατάφερε να συγκεντρώσει το βλέμμα του παγκόσμιου μπάσκετ στη Βοστόνη με την πρόσληψη του Στίβενς, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ των τελευταίων ετών στη λίγκα , αλλά γνωρίζει ότι ο πρώτος χρόνος θα είναι δύσκολος και  η λέξη tanking απλά δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη πόλη. Ο τραυματισμός του Ρόντο δυσκολεύει τα πράγματα και μηδενίζει οποιαδήποτε ελπίδα για έκπληξη φέτος(?). Για να δούμε Μπράντ..

25. KINGS: Προσπάθεια για βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για τους Κινγκς. Ο Μάικ Μαλόουν παλεύει να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι και ο Βάσκεθ μπορεί να τρέξει την επίθεση βάζοντας τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Από την άλλη, με τον Κάζανς ηγέτη.. Απλά δε πας μακριά.

26. BOBCATS: Ο κόουτς Κλίμονς δείχνει ότι έχει φέρει μαζί του την αμυντική διάθεση  στη Βόρεια Καρολίνα, καλό σημάδι εν αρχή. Βέβαια ο Αλ Τζέφερσον δε φτάνει..Από του χρόνου πάλι Χόρνετς. Μπορεί να αλλάξει η «αύρα»..

27. MAGIC Φοβερή pre season για τον Ολαντίπο που θα ηγηθεί του πολύ νεανικού κορμού των Βούτσεβιτς, Χάρκλες, Χάρις, τον οποία η διοίκηση των Μάτζικ θέλει να διευρύνει ανταλλάσοντας βετεράνους με πικς. Παράθυρο στο μέλλον..


28. JAZZ: Πολύ νέα ομάδα έχει στα χέρια του ο Κόρμπιν που όμως έχασε τον Τρού Μπερκ με τραυματισμό. Οι Μορμόνοι στοχεύουν μετά τον Φέηβορς να ανανεώσουν τον Χέηγουορντ (μη σας φανεί περίεργο να καταλήξει πίσω στον Στίβενς και τους Σέλτικς) και κοιτούν τον Τζίμι Φρεντέτ. Ο Καντέρ θα βγεί μπροστά, αναμένεται με ενδιαφέρον..

29. SUNS: Δύσκολη δουλειά για τον Χόρνασεκ, ο οποίος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν πυρήνα παικτών για τα επόμενα χρόνια, χτίζοντας την ομάδα πάνω στα δυνατά πόδια του μπακόρτ των Ντράγκιτς-Μπλέντσοε. Οι Σανς έχουν μεγάλη ανηφόρα φέτος.

30. SIXERS: Ήθελα πολύ να δω τον Νέρλενς Νόελ στη ρούκι σίζον του με τους Σίξερς (και τον Κάρτερ Ουίλιαμς στο «1») αλλά απογοητεύτηκα με τον σοβαρό τραυματισμό του. Η Φιλαδέλφια προσπαθεί να παίξει σε υψηλό τέμπο αλλά ας μη γελιόμαστε.. Φέτος θα πέσει κλάμα.. 

Τα like σας στη σελίδα μας στο Facebook..

138 σχόλια:

  1. σουπερ τζιμαρα....
    μαιαμι χιτ.....θελω να μην το ξαναπαρουν ηταν πολυ τυχεροι περσι και πιστευω οτι φετος η τυχη δεν θα ναι μαζι τους
    μπουλς....δεν ειμαι αντικειμενικος ειναι η ομαδα μου
    γκολντεν στειτ και χιουστον......δωσε μου ματια να τους βλεπω
    ιντιανα....για μενα ειναι δευτερο φαβορι
    σαν αντονιο ....δεν θα αντεξουν μεγαλωσαν πια αλλα κανεις δεν τους υποτιμαει
    νετς......οι περσινοι λεικερς
    οκλαχομα....αν γυρισει καλα ο γουεστμπρουκ θα πανε μακρια
    μεμφις-νεα υορκη....τα μεγαλυτερα ερωτηματικα
    ολοι οι αλλοι συμπληρωνουν απλα......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Τζιμ.Αλήθεια ποια ομάδα υποστηρίζεις στο NBA?
    Παρακολουθώ αρκετά χρόνια το NBA και τα τελευταία υποστηρίζω Μπόστον. Φέτος μπορουμε να πούμε κάτι για τους Μπόστον αφότου γυρίσει ο Ρόντο. Θα στηριχθεί σε Ρόντο-Γκρίν-Γουάλας
    Φέτος θα είναι το πιο άνετο πρωτάθλημα των Μαιάμι. Οπως φάνηκε και εχθές οι Μπουλς θέλουν ακόμα ψωμιά.
    Μου έκαναν φοβερή εντύπωση οι Λέικερς που μετά το περσινό τουρλουμπούκι του Νταντόνι πήραν εύκολα τους Κλίπερς του Ρίβερς.
    Από κει και πέρα από τη Δύση δεν βλέπω πολλά πράγματα, μιας και οι Σαν Αντόνιο θα είναι κουρασμένοι (ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη) μιας και ο Πάρκερ είχε Ευρομπάσκετ, και οι Τζινόμπιλι, Ντάνκαν μεγάλωσαν.
    Οι Θάντερ από τότε που έφυγε ο Χάρντεν έχουν πτωτική πορεία, τώρα το Χιούστον είναι ερωτηματικό.

    Από Ανατολή πέρα από Μιαμι και Μπούλς υπάρχει και το Μπρούκλιν με γεμάτο ρόστερ, αλλά και μεγάλη ηλικία(Πίρς-Γκαρνέτ-Τέρι) και ένα προπονητή χωρίς καμία εμπειρία. Είναι ερωτηματικό αλλά λογικά θα μείνουν από καύσιμα κάποια στιγμή.

    Η Ιντιάνα είναι πολύ ανεβασμένη με Σκόλα, Copeland.
    koth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και κλιπερς......δεν τους πιστευω παρολο που εχουν το νουμερο ενα πλειμεικερ δεν εχουν εξυπνα 4-5αρια....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Excellent boss!!! Περίμενα αυτή την ανάρτηση για να ξεφύγω από την ανωνυμία...
    Με κούφανες με την επιλογή τόσο ψηλά των Pelicans, μένει να μας στείλεις και στην πράξη.
    Σοβαρά τώρα, έχω second thoughts για το project στο Brooklin. Γενικά είμαι εναντίον της συλλογής βετεράνων, ειδικά όταν αυτοί έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Πόσο μάλλον όταν έχουν και άπειρο προπονητή...Δε βλέπω να πάνε μακριά.
    Προσωπικά βλέπω Νο1 για φέτος Bulls...και γουστάρω τρελά Golden State...(θα ήθελα αυτό το ζευγάρι στους τελικούς)...
    Άντε και καλή χρονιά!!!!!
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερες,ροουζ-μανια σε ολο το nba σε αναλυτες οπαδους και ουδετερους,με αυτο το παγκο που ειδα χθες ουτε τελικο ανατολης,ο μπελινελι μου φενεται ποιο σο'ι' απ το ντανλιβι -ο ρομπινσον θα τους ληψει...Οι πεισερς απεχουν 1 τρε'ι΄'ντ απ το τιτλο νομιζω-αυτο που θα σημπεριλαμβανει το γκρειντζερ,οι βαδιστες εχουν βαθος στο ροστερ θελουν ενα ακομα σκορερ στη περιφερεια,για αμυνα δεν το συζηταω ο βογκελ πειρε για βοηθο το νειτ μακμιλαν...Κατι για τη νεα ορλεανη,πολυ χρημα αλλα χημεια δεν βλεπω,ο εβανς θελει τη μπαλα στα χερακια του ο γκορντον ειναι τραυματιας ενω ο αντονι ντειβις μου μιαζει για παουερ φοργουορντ(κακος ανταλλαξαν το νοελ) και τρακαρει λιγο με το ραιαν αντερσον-ισως εκπληξη της χρονιας ισως απογοητευση της χρονιας.Η μινεζοτα αν μεινει υγυεις θα παιξει καλο μπασκετ λογικα ενω το νταλας με ελις καλντερον στη μπακ κορτ θα πρεπει να βαζει 105 ποντους για να κερδιζει τα ματς...Καφεδακι και αναμονη εως τις 1κ30 μπαινουμ-μπιλαμπς starters στη μπακ κορτ ζορικα τα πραγματα στην αμυνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Clippers πάλι θα φάνε καλά. Έχουν 0 ψηλούς. 0. Ο Paul, μετά από 2 Postseason μαζί τους που τελείωσαν με 4 ήττες σερί κάθε φορά, είναι ο πιο overrated παίκτης του κόσμου.

    Οι Warriors πιθανόν να βρεθούν κολλημένοι αν τα πράγματα πάνε άσχημα με το νέο ρόστερ, καθώς ο Iguodala δεν είναι Jack στο χειρισμό και τη δημιουργία, και σε 2 χρόνια δεν θα βγάζει ούτε για πλάκα τα λεφτά του.

    Οι Rockets θα ανταλλάξουν τον Asik.

    Τι καπνίζουν στο Μέμφις κι έδιωξαν τον Hollins που έκανε εκείνη την επίθεση να λειτουργεί;

    Οι Pelicans λογικά θα ανταλλάξουν για τον Ασίκ. Με Davis στο 5 για ώρα και Ryan Anderson δίπλα του η άμυνα θα έχει πρόβλημα.

    McGee, Hickson, Mozgov, Faried, Arthur, A. Randolph. Η πιο βαθιά frontline του πρωταθλήματος, και δεν έχει ούτε έναν αξιόπιστο αμυντικό. Πάνε έτσι κι αλλιώς να ανταλλάξουν τον Faried. Γειά σας

    Ο Dumars, στο ρεσιτάλ βλακείας που δίνει κάθε χρόνο, καιρό τώρα, πήρε για 3άρι τον τουβλορίχτη Smith (57% βολές πέρσι. Βολές. 57%) για να προκαλέσει τροχαία πολύνεκρα στο ζωγραφιστό του. Έχει κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει τον Monroe από εκεί. Έχει χειριστεί το cap του με το χειρότερο τρόπο, πάλι θα βρεθεί για χρόνια χωρίς να μπορεί να κάνει κίνηση. Ελπίζω να έχει μυαλό για να ανταλλάξει για το Rondo.

    Είμαστε Ευρωπαίοι και ξέρουμε ποιος είναι και τι κάνει, Δεν γίνεται να ρίχνουμε έτσι τον Νοβίτσκι. Πέρσι έχασε 29 παιχνίδια και στην αρχή είχε θέματα από την εγχείρηση, κι όμως τελείωσε στο .500. Φέτος έχει καλύτερο ρόστερ και ξεκινάει τη χρονιά υγειής. Δεν μένει εκτός playoffs.

    Οι Bucks και οι Wizards είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι, οι δεύτεροι έκαναν ήδη το trade που θα βοηθήσει, οι πρώτοι θα το κάνουν σίγουρα,

    Η Βοστώνη είναι όχι μόνο η πρώτη διδάξασα στο tanking από τα 90ς, αλλά και το κλασσικό παράδειγμα ομάδας που έχασε το μεγάλο βραβείο (Duncan) και δεν κατάφερε τίποτα με το μικρό (Billups).

    Περιμένω ποια ομάδα που θέλει να μπει στα playoffs θα γδάρουν οι Magic σε κανά trade. Επίσης, υποψιάζομαι πως θα τσιμπήσουν επιτόπου τον Kendrall Marshall.

    Οι Jazz μάλλον θα χρυσοπληρώσουν, αλλά δεν αφήνουν τον Hayward να φύγει. Για κανένα λόγο.

    Οι Suns δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν τον Dragic.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε ody, πολυ γουσταρα το σχολιο σου κ θα συμφωνησω σχεδον απολυτα μαζι σου κ ναι ακομη κ με την αποψη σου για τον πολ (εισαι λιγο υπερβολικος αλλα οι 2 σκουπες τον ριξανε απο τον #1) ο ντερον π,χ, περυσι ηταν εξαιρετικος στα πλει οφ . Παμε στους κλιπερς για εμενα τιτλο περιφερειας δε περνουνε κ φετος.... Δε ξερω πως θα γυρισει ο κομπι αλλα αμα κανει κανα θαυμα κ μπει πελι οφ θελω να πεσει με τους κλιπερς....
      Γουοριορς διαφωνω για τον ιγκι, τον εχω αδυναμια, χρειαζοντουσαν εναν σκληρο αμυντικο.
      Παρομοια αποψη για πιστονς. Πελικανς αν καταφερουν κ αποκτησουν τον ασικ πανε φουλ για πελι οφ τωρα ειναι στους υποψηφιους.
      Σελτικς καλυτερη ομαδα για εμενα απο οτι πιστευει ο κοσμος.
      Μαβς ειπες μεγαλη αληθεια περυσι παρατριχα κ με ντιρκ τραυματια τοσο καιρο

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα με τον Iggy είναι πως είναι εξαιρετικός παίκτης, δίνει playmaking, χειρισμό, σκορ, αλλά όχι στο σημείο που θα τα χρειαστούν οι Warriors. Σε 2-3 χρόνια μπορεί κάλλιστα να είναι άλλος παίκτης αν χάσει την αθλητικότητά του (βλ. Gerald Wallace) και οι Warrriors θα έχουν πνιγεί οικονομικά. Και δεν είναι λύση να χάσει κανάν Thompson, Barnes.

      Ο Ντερόν έχασε πέρσι σειρά Play off στο σπίτι του από τον κουτσό Noah, τον κουστουμάτο Rose και τον μεταξύ ζωής και θανάτου (κυριολεκτικά) Deng. Απλά οι Nets είναι τόσο μπέρδεμα φέτος!!!

      Οι Celtics δεν νομίζω να θέλουν να είναι καλή ομάδα.

      Ody

      Διαγραφή
    3. Νεντοβιτς και ο τονι νταγκλας(πολυ agressive γκαρ) και το στοιχημα του Bazemore...μου αρεσει που αντικατεστησαν το καρλ λοντρι με το μορις σπειτς-απ τους ποιο αξιοπιστους περσυ στο κλιβελαντ.Ρηξτε μια ματια στην φροντ λαιν της νεας υορκης ....λεφτα για πεταμα.

      Διαγραφή
    4. χχαχαχα ενταξει ο ντερον ηταν ενα παραδειγμα, αλλα περυσι οι σικαγο ζορισαν παρα πολυ κ τους χιτ...Ανεφερα τον ντερον γιατι πραγματικα ανεβασε επιπεδο το παιχνιδι του στα πλει οφ.
      ΟΙ σελτικς οντως δε νομιζω να θελουν να πανε καλα αλλα εαν γινει τοτε τι?

      Διαγραφή
    5. Rondo+Wallace trade, Bass trade, Lee trade. Χαλαρά.

      Οι γκαρντ των W's δεν μπορούν να οργανώσουν. Γερά κορμιά και πόδια αλλά και πάλι. Άμα ο Curry τραυματιστεί οι καλύτεροι δημιουργοί τους είναι ο Lee και ο Iggy (που έχει θέμα με τα λάθη).

      Ody

      Διαγραφή
  7. πολλα θα κριθουν και στις ανταλλαγες κατα τη διαρκεια της χρονιας......οι πεισερς οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ειναι οντως μια ανταλλαγη μακρια απο το πρωταθλημα.....και μιλωντας για ανταλλαγες τι επιναν οι θαντερ οταν εδωσαν τον χαρντεν?με μια ανταλλαγη του γουεστμπρουκ με εναν τοπ ψηλο(χαουαρντ,χορφορντ,λοπεζ,γκασολ)θα ηταν απολυτο φαβορι για να κυριαρχησουν για χρονια...μιλαμε για την μαλακια της δεκαετιας....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα μπορουσανε να πληρωσουνε τον χαρντεν κ απλως να πληρωσουν φορο για 2 χρονια μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του περκινς ή απλως να τον αμνεστι. Και μην ξεχναμε οτι δωσανε 12μυρια στον ιμπακα υπερβολικο ποσο οποτε καπου κανανε λαθος διαχειρηση χρηματων κτλ .Και εν τελη αν θελεις να παρεις πρωταθλημα θα πληρωσεις εναν α φορο. Δε γινεται να τα εχεις ολα. Ολα αυτα τα λαθη θα πληρωθουν σιγα σιγα κ ειδικα οταν ο κεβιν βαρεθει να χανει.... (ηττα για τους θαντερ σημαινει μη τιτλος/τελικοι περιφερειας) Αν κ για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, παραμενουν τοπ ομαδα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό για την ανταλλαγή του Harden το είπα -και εδώ μέσα- λίγες ώρες αφότου πραγματοποιήθηκε. Δεν χρειαζόταν να είμαι μάγος/προφήτης για να προβλέψω που θα πάει το πράγμα....μιλάμε για την πιο fail ανταλλαγή ever (δίνω ένα super παίκτη που καραχρειάζομαι για να πάρω οτιδήποτε που δεν χρειάζομαι...)

      Διαγραφή
  8. φυσικα και ειναι τοπ,αν γυρισει ο γουεστμπρουκ σε καλη κατασταση χαιρεσαι να την βλεπεις την οκλαχομα......θελω γκολντεν στειτ-οκλαχομα τελικο δυσης και οχι αργο μπασκετ τυπου σαν αντονιο,μεμφις(τη μισω αυτη την ομαδα αλλα την παραδεχομαι).....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. P O P C H A M P A G N E

    Ο Bynum επιστρέφει απόψε εν δράσει.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kali apolausi paidia simera. Pame kai oso antexoume ego ksekino me nets cavaliers . Montana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @jim
    δηλαδη με τι ορεξη να γραψω σχολιο,οταν μου εχεις την αρρωστια 16η?
    ειναι δυνατον?
    εισαι εγκαθετος που ελεγε και μια ψυχη!!!!
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://nba.sport24.gr/article/2479890/vradia-karieras-gia-thompson

    Η ομάδα ξεκίνησε αγριεμένη....Για να δούμε και τη συνέχεια.

    Run TMC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα και από εμένα!

    Προσωπικά μια ομάδα για την οποία θα έκλεινα ευχαρίστως κάθε βράδυ τηλέφωνα και θα παράγγελνα πίτσες για να μείνω σπίτι και να ευχαριστηθώ, είναι οι warriors. Κατά τα άλλα θα ήθελα πολύ να κάνουν την έκπληξη οι Pacers, και νομίζω οτι οι Bulls δε μπορούν να φτάσουν τελικό.

    Πάντως η χρονιά θα έχει πολλές εκπλήξεις, ήδη τα πρώτα αποτελέσματα μας προϊδεάζουν...Μα καλά, νίκη οι Sixers απέναντι στους HEAT; ΤΡΕΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκόρπιες σκέψεις...

    "πρόκειται για μια ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο αλλά δεν πήγε στην απονομή.." γιατί ρίχνεις αλάτι στη πληγή ρε Τζιμ;;; Έλα σοβαρά τώρα, σε έχει τόσο πολύ πειράξει που αποκλείσαμε τους Γουόριορς ε; χαχαχα

    Στο #9 μαζί με τους Γκριζλις η Οκλαχόμα; Τι μπορεί να κάνει μια ανταλλαγή ε; Τα πάνω-κάτω ήρθαν και μια προμηνυόμενη δυναστεία της Δύσης για μια 10ετία, μπαίνει οριακά 10άδα λίγο μετά. Δεν μέμφομαι τη διοίκηση της Οκλαχόμα ούτε λεω πως κάνανε βλακεία αφού είχε και αυτή τα λογικά επιχειρήματά της αλλά κρίμα, πολύ κρίμα...ο Ντουράντ εύκολα πρώτος σκόρερ φέτος, με παρακαταθήκη τους 35-40 πόντους μ.ο. που θα έχει μέχρι να γυρίσει ο Γουέστμπρουκ.

    Smith, Monroe, Drummond μαζί για πολλά λεπτά; Άν λειτουργήσει αυτό ας πάρει το βραβείο coach of the year το παληκάρι.

    Clippers? Overrated που λένε και στο χωριό μου...

    H Xιτ ρισκάρει πάααρα πολύ με το ψυχάκια και το πληγωμένο γίγαντα. Τις αδυναμίες της χτύπησαν όλοι στα πλει-οφ και γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια 3-4 φορές και με Oden-Beasley αυτές οι αδυναμίες δε διορθώνονται, παίζονται στα ζάρια. Η Χιτ όμως παίζει στο Μαιάμι, όχι στο Λας Βέγκας...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sixerssssssssss????????????????????????????????????????????

    Sotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό για τον Πόποβιτς είναι όντως αγαπημένη σου ατάκα, αλλά αυτό που με σκότωσε είναι αυτό:

    "Ερωτηματικό η αμυντική βελτίωση των Γκρίφιν-Τζόρνταν που πρέπει να μάθουν ότι η άμυνα παίζεται στο ..έδαφος"

    Δύο χρόνια μετά και θα ξαναπώ το ίδιο πράγμα: αν δεν κάνει το επόμενο βήμα ο Griffin, ο τρελοπαλαβιάρης Paul θα είναι πάλι μόνος του, και όταν σφίξουν τα γάλατα οι LAC θα πάνε σπίτι τους.

    Επίσης χαμηλά το πουλέν μου τον Harden, γιατί ? Εγώ λέω ότι, αν αρχίσουν να τους αντιμετωπίζουν και λίγο πιο "ίσια" οι διαιτητές (κοινώς να παίρνει και αυτός τα σφυριγματάκια του), πάνε για τα πάνω σκαλοπάτια των τελικών, έως και κεφαλόσκαλο ;-)

    O Kobe μας τα έχει χαλάσει όμως (και στο fantasy), χωρίς αυτόν απλά οι LAL δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κλίπερς χιτ τελικός μαγκες. Σημειώστε το

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΙΑΜΙ : Νομιζω ειναι το ιδιο με περσυ , θα δουμε πως θα τους ματσαρουν στα πλευ-οφ οι υπολοιποι. ( ο Γουειντ ξεκινησε νωρις με καποιους μικροτραυματισμους).

    ΜΠΟΥΛΣ:Ο Ροουζ θελει χρονο , πραγματικα δεν ξερω τι να περιμενω απο τους μπουλς ,η επιθεση τους και περσυ αλλα και φετος ( με τον ροουζ) δεν μοιαζει να μπορει κοντραρει , run and gun επιθεσεις ή γενικα ομαδες με καλο περιφερειακο σουτ και καλο transition παιχνιδι . Θα βασιστουν στην αμυνα και οπου τους βγαλει.

    ΙΝΤΙΑΝΑ:Περιμενω να δω τον Πωλ Τζορτζ και φετος οπου οι ομαδες θα σχεδιασουν περισσοτερο πανω του , καλη frontcourt , μετρια backcourt . Κυριως οπου τους παει η αμυνα και ο Πωλ Τζορτζ( καλος αμυντικο ο Χιμπερτ , αλλα επιθετικα κακος .Τουλαχιστον Ματσαρουν καλα με Χιτ)

    Σπερς: Δεν χρειαζεται να πω κατι , τους γνωριζουμε τοσα χρονια . Περιμενω να δω τον Λεοναρντ , θεωρω οτι το περισσοτερο που μπορει να γινει ειναι borderline all-star , θα δουμε φετος.

    Νετς: Δεν τους εχω δει καθολου προετοιμασια και στο επισημο χθες , ΕΑΝ η ομαδα εχει χημεια , ΕΑΝ υπαρξει ισσοροπια στο ροτειτον ΕΑΝ μεινουν υγιεις , τοτε εχουν καποιες πιθανοτητες για μακρια , εαν και δεν τους πιστευω.

    Γουοριος/Κλιπερς: overrated και overhyped . Οι κλιπερς το πιθανοτερο ειναι να κανουν μια πολυ καλη regular season και να απογοητευσουν στα πλευ-οφ . Δυστυχως με Τζορνταν-Γκριφιν δεν πας πουθενα , ειδικα στην αμυνα ( την οποια ο Ντοκ μας επριξε οτι θα ηταν τοσο καλη και μασαγαν μερικη την καραμελα οτι ο ντε αντρε θα ειχε πιθανοτητες και για DPOY) ΑΛΛΑ και επιθετικα ειναi limited.Οι Γουοριορς εχουν ισσοροπια , καλους σουτερ και θα παιξουν small ball πολυ . Η υγεια του Μπογκουτ ειναι σημαντικη οπως και του καρυ . Εαν παρουν φωτια προφανως και ειναι πολυ δυσκολο να τους σταματησει και με ιδαιτερα καυτη εδρα . Προσωπικα τους θεωρω οτι εχουν ταβανι τους τελικους της δυσης εαν και δεν θεωρω οτι θα φτασουν.

    Και τελος οι αγαπημενοι μου Ροκετς εχουν πολυ δουλεια μεχρι να τους κρινω αφου πρωτα θα πειραματιστουν με μια frontcourt asik-howard , εαν δεν πετυχει εχουν assets ωστε να βρουν ενα καλο pf ,θα εινια ετοιμη για τα πλευ-οφ , μεχρι που θα φτασουν δεν ξερω ...

    ΥΓ:Δεν νομιζω οτι ξεχασα καποιον αλλον διεκδικητη( Το παραθυρο για τους Γκριζλις εκλεισε και οι Νικς δεν ηταν ποτε διεκδικητες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χάσαμε φιλαράκο. Χάθηκες.
      Παρακολουθώ τα σχόλια και τα απολαμβάνω παρά που από ΝΒΑ δεν σκαμπάζω και πολλά. Αλλά επειδή υποστηρίζω τους Ρόκετς μου έκανε εντύπωση η front court Ασίκ-Χάουαρντ. Εννοείς να παίζουν ταυτόχρονα; Κατάλαβα καλά;

      77

      Διαγραφή
    2. Ναι , σας διαβαζω παντα τα περι ευρωλιγκας και ευρωπαικων πρωταθληματων, απλα νομιζω οτι υπαρχουν τοσα ατομα εδω μεσα που ασχολουνται με την ευρωπη και δεν θα προσθεσω κατι ουσιωδες στις συζητησεις.

      Οσον αφορα το Χουστον , ναι χθες (Οπως και στα τελευταια 3 ματς της pre-season) που επαιξαν μαζι κατα διαστηματα , η ομαδα αμυντικα ειναι πολυ καλη , επιθετικα ακομα δεν εχουμε δει πως θα παιξουν οι αντιπαλες ομαδες , εαν δηλαδη θα αγνοησουν τον Ασικ και θα κανουν νταμπλ τιμ στον Χαουρντ . Επισης χθες προβλημα υπηρχε οταν ο χαουρντ στο 4 δεν μαρκαρε οσο ψηλα επρεπε και δεχτηκαμε 3 τριποντα απο το αντιπαλο stretch 4.Θα ειναι καλο τεστ την παρασκευη με τους Μαβς. Παρ'ολα αυτα ειναι δυσκολο να τους κρινω επιθετικα γιατι ο Χαρντεν επαιζε τραυματιας και ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι στατικη.

      Διαγραφή
    3. ΟΚ. Αν και χρειάζεται και η δική σου γνώμη για την Ευρώπη, συνέχισε να γράφεις για το ΝΒΑ (αν και οι αναρτήσεις-αφορμές είναι λιγότερες) γιατί φαίνεται να το κατέχεις.
      Τώρα το σχήμα αυτό με Ασίκ-Χάουαρντ μου φαίνεται πολύ βαρύ. Κανένας από τους δύο δεν έχει το σουτάκι από μέση απόσταση ούτε και την ευχέρεια να ακολουθήσει το αντίπαλο stretch 4. Πολλή συμφόρηση μέσα στο ζωγραφιστό. Έστω για λίγα λεπτά δείχνει στη θεωρία μη λειτουργικό. Για να δανειστώ ένα αντίστοιχο παράδειγμα από το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι σαν ένα σχήμα με Ντόρσεϊ και Τόμιτς ή Κάουν και Χάινς.

      77

      Διαγραφή
    4. Ολοι οι πολεμιοι του διδυμου Ασικ-Χαουρντ χρησιμοποιουν ακριβως τα ιδια επιχειρηματα(στα οποια προφανως συμφωνω) ΑΛΛΑ ο ασικς με τον χαουαρντ θα δωσουν 48 λεπτα elite rim protection , χθες μαζεψαν 40 ριμπαουντ μονοι τους (26+14) και θα κλειδωσουν το ζωγραφιστο για διεισδυσεις + θα αλλιωσουν παρα πολλα σουτ. Σαν διδυμο στην επιθεση ο χαουαρντ ειναι ενας underated passer αλλα και παλι πολυ δυσκολα θα λειτουργησει γιατι κλεινουν τους διαδρομους στους slasher(Lin , Harden, Parsons)

      Διαγραφή
  20. Η ποιότητα αυτού του blog δεν υπάρχει...
    Παιδιά bravo σε όλους!!
    Ειδικά για εμάς που δεν σκαμπάζουμε και πολλά απο ΝΒΑ αυτές οι αναλύσεις είναι ότι πρέπει για να μπούμε στο τριπάκι και να αρχίσουμε να παρακολουθούμε με άλλο μάτι.

    Προσωπικά θα ήθελα μια αλλαγή σκυτάλης φέτος στον τίτλο.Θα την προτιμούσα απο Chicago μεριά αλλά βλέπω τους Pacers με περισσότερες πιθανότητες.
    Υπάρχει περίπτωση ο Durant να αλλάξει ομάδα στο κοντινό μέλλον?? Δυστυχώς αδικείται λίγο απο τις επιλογές στο ροστερ και αξίζει να μπεί ξανά σε τροχιά διεκδίκησης δαχτυλιδιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζιμ,
    Δεν το πιστεύω ότι μιλάς έτσι για τον Κάζενς, από τους πιο μπασκετικούς ψηλούς που έχω δει τα τελευταία χρόνια.. Μάλλον αναφέρεσαι στα μυαλά του..
    Εγώ πάντως είμαι Μινεσότα, από την εποχή του Αιζάια Ράιντερ και Λέτνερ, και μετά με Γκαρνέτ, Μάρμπερι, Γκουγκλιότα, Πίλερ κλπ.. Μας βλέπω για καλά πράγματα φέτος.. Απλώς θεωρώ ότι ο Ρούμπιο είναι ο πιο υπερτιμημένος παίχτης του κόσμου...
    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας δανειστώ το χώρο του blog για να τη δω GM και να βοηθήσω λίγο τους Thunder. Και τους Magic, βεβαίως βεβαίως.

    Trade no1. Perkins, Lamb, Adams για Τούρκογλου. Η OKC ξεφορτώνεται τον Perkins, κρατάει το πικ των Μαβς (απροστάτευτο το 2018) και αποφασίζει πως φέτος θα την πάνε όπου την πάνε ο Durant και ο Westbrook. Απελευθερώνει περίπου 16 εκατομμύρια στο salary cap (και μπορούν να τα αυξήσουν) αφήνοντας τον Shefolosa και προσπαθεί να τσιμπήσει κάποιον free agent. Από restricted όπως Monroe, Hayward, μέχρι τα μεγάλα κεφάλια. Bosh πχ θα ήταν ο ιδανικός. Αλλά ακόμα και ο LeBron, δεν θα μπορούσε θεωρητικά να αφήσει τους γέρο-Heat για να παίξει με KD, Westbrook, και σία;

    Trade no2. Perkins, Lamb, Adams, πικ των Μαβς για Afflalo, Big Baby. Η Οκλαχόμα μπορεί να το κάνει με την trade exception του Martin. Ξεφορτώνεται τον Perkins, αποκτάει έναν καλό SG και αμυντικό για περισσότερο από 1 χρόνο (!!!) κι έναν ψηλό που προέρχεται από τραυματισμό αλλά είναι πιο παραγωγικός από τη μηδενική προσφορά του Perkins.

    Το Ορλάντο αποκτάει 2 παίκτες στο πρώτο συμβόλαιό τους, βγάζει μπροστά τον Oladipo, δίνει ένα ακόμα νέο γερό κορμί στην γραμμή των ψηλών του που είναι κάπως και είναι σε πολύ καλή θέση για το μέλλον. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται από το potential των 2 παικτών αλλά το Orlando κάτι πρέπει να πάρει για τους Afflalo, Davis, Turkoglou.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.grantland.com/story/_/id/9520497/the-oklahoma-city-thunder-future-legacy-james-harden-trade εαν θες να διαβασεις γιατι ειτε με αμνεστυ του περκινς ειτε χωρις , ενα τριτο μαξ συμβολαιο ετσι οπως ειναι η οκλαχομα απλα δεν ειναι εφικτο ( ειτε ηταν ο χαρντεν αυτος ειτε οχι). Απο ενας απο τους καλυτερους δημιογραφους του NBA .

      Διαγραφή
    2. Οκ, δεκτό. Και πάλι, νομίζω πως είναι καλό το deal για τους Afflalo-Baby.

      Αν και για το trade του Harden, υπήρχαν 2 απλές λύσεις.
      1) Μην φύγεις από την τεράστια αγορά του Seattle!!!
      2) Πλήρωσε το luxury tax, τσιγκούνη!!!

      Ody

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο για τον Χαρντεν , τετοιο κορμο westbrook-Harden-Durant-Ibaka θα ηταν δυναστεια.

      Διαγραφή
    4. Ο ιμπακα πηρε 12 μυρια το χρονο απλως πολλα, θα μπορουσαν ειτε να μην του τα εδιναν ειτε να παζευρονταν για λιγοτερα. Τελος παντων ο περκινς δεν εχει ρολο στην ομαδα κ τους τα παιρνει χοντρα, επρεπε να τον ειχα καθαρισει. Επισης με ολα τα πικ που ειχαν (ψηλα νουμερα) θα ειχαν δραφταρει 1 ψηλο καθε χρονο, ε εναν θα τον πετυχαιναν !!! ΕΝ ολιγης βετερανο για περκινς με μιν συμβολαιο κ ειτε κραταγαν τον ιμπακα ειτε οχι θα δραφταραν ασταματητα ψηλους.

      to 2010 ειχαν 4 πικ 18/21/26/51
      2011 #24
      2012 #21
      2013 #12/29/32

      3 απο τα πικ ηρθαν απο την ανταλλαγη του χαρντεν αλλα ολα εξ αυτων πηγαν χαμενα. Το θεμα ειναι ενα δε θελουνε να πληρωσουνε φορους απλως

      Διαγραφή
    5. Κουίζ!!! Βρείτε ποιοι είναι. Ψηλοί, σε ομάδες που έκαναν πέρσι πάνω από 50 νίκες. Ο ένας ήταν ο Perkins. Κανένας δεν έπαιξε πάνω από τα 25 λεπτά του Perkins για την ομάδα του ανά παιχνίδι. Τα νούμερα είναι ανά 36 λεπτά. Στρογγυλοποιήσεις προς το κοντινότερο ακέραιο.

      Παίκτης Α. 11p, 8rb, 3 st+bl, 60% fgp, 41%ftp
      Παίκτης Β. 6p, 9rb, 2st+bl, 46% fgp, 61% ftp
      Παίκτης Γ. 7p, 11rb, 4st+bl, 58% fgp, 68% ftp

      Ody

      Διαγραφή
    6. Λάθος, ο Γ είχε 12 πόντους, όχι 7!!!

      Ody

      Διαγραφή
    7. Καλά, τι έκανα με αυτά τα νούμερα; Πάμε πάλι, κοιτάζοντας τις σωστές σειρές και στήλες

      Παίκτης Α. 11p, 8rb, 3 st+bl, 60% fgp, 43%ftp
      Παίκτης Β. 6p, 9rb, 2st+bl, 46% fgp, 61% ftp
      Παίκτης Γ. 12p, 10rb, 3st+bl, 58% fgp, 68% ftp

      Δηλώνω υπεύθυνα πως είμαι απρόσεχτος, όχι μεθυσμένος!

      Διαγραφή
    8. παιχτης Γ McGee ή Αnderson(birdman)???
      παιχτης Β περκινς ?

      πετυχα τιποτα ?

      Διαγραφή
    9. Ο τρίτος ναι, είναι ο Birdman. Ο McGee δεν είναι εκεί μέσα. Ο Perk είναι όμως!

      Ody

      Διαγραφή
    10. B. Perkins, το έγραψα άτσαλα πριν.

      Δεν έχει κανέναν Nugget. Και οι 2 θα είχαν καλύτερα νούμερα ανά 36 λεπτά

      Ody

      Διαγραφή
    11. #1 Boris diaw de ksero poios allos mporei na einai.... de 8elo na arxiso na googlaro stats :D

      Διαγραφή
    12. Μα δε ρίχνει 43% στις βολές ο μπιφτεκούλης!

      Ody

      Διαγραφή
  23. Καλησπερες,πρωτες εντυπωσεις απ το χθεσυνο ξενυχτι.Το ορλαντο οπως και στη πρεμιερα εδειξε οτι δεν θα ειναι τοσο κατω οσο το υπολογιζουν εκτος βεβαια αν το θελει...ουτε χθες ο τομπιας χαρις στο παρκε παρολα αυτα χρειαστηκε ενα μεγαλο σουτ του λοβ για να παει παρατα η μινεζοτα.Το ντενβερ χωρις ιγκι και μπρουερ στο 3 θα δεινοπαθειση στο σκοραρησμα εως ωτου γυρισει ο γκαλιναρι, θα προλαβει για 8αδα;;θα μου κανει εντυπωση εαν το χιουστον δεν ανταλαξει τον ασικ ιδανικος προορισμος η νεα ορλεανη λογικα -για το ραιαν αντερσον που ειταν και συμπαιχτης του χαουαρντ στο ορλαντο για να μην ξεχιομαστε.Κατι τελευταιο 8/12 σουτ ο τζος σμιθ(5/5 διποντα 3/7 τριποντα) χθες, οχι ασχημα για χτηστη ετσι....55 ποντους η φροντλαιν συνολο,θελει δουλεια ακομα η περιφερειακη αμυνα που εδωσε αρκετα σουτ χθες κλεινωντας τη ρακετα,ο αριζα τετοιο ματς που εκανε στο πρωτο ημηχρονο εχει να το κανει απ την εποχη που πειρε πρωταθλημα με τους λεικερς!ο τζενικς λογικα θα κανει ντεπουτο με βοστωνη τη κυριακη,δυσκολακι αυριο στο μεμφις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τον ακη δεν εχω δει σχολιο για τους πιστονς κ ανησυχω, η χθεσινη μερα ανηκε ολη στον williams carter τρομερη εμφανιση απο τον ροοκιε.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερες στα παιδια,τα ειπαμε για πιστονς εγω θα πηγαινω ματς με ματς,την κυριακη που ο τζενικς θα παιξει θα μπορω να βγαλω ενα μικρο συμπερασμα για τη χρονια,on paper καβς και πιστονς θα ειναι στην 8αδα αλλα ειναι πολυ πολυ θεωριτικο ακομα.Trades τωρα,η φιλαδελφεια θελει να ξεφορτωθει το συμβολαιο του ταντεους γιανκ που ειναι και το ποιο μεγαλο-με μια καλη προσφορα δεν θα ελεγε οχι και για τον εβαν τερνερ,ο φρεντετ δεν ανανεωνει με σακραμεντο παιζει το ονοματακι του αρκετα,ο γκορντον χειγουορντ ζητα 60αρι για τεσσερα χρονια-εαν δεν τα βρει με τη γιουτα θα χουμε κανονιες απο λος αντζελες μερια...Ενα βιντεακι για τους bad boys με το κενι σμιθ(συμπαιχτης του''Akim the dream'') να εξηστορει τη πρωτη φορα που επαιξε εναντιον του ντιτροιντ http://www.youtube.com/watch?v=EWI3KkwSkFw

      Διαγραφή
  24. μηπως ειναι πολυ φορμαρισμενη η φενερ για ομαδα του ομπρα και για αυτη την εποχη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως η τσσκα ειναι για τα μπαζα και φετος?πολυ ΒΑΡΙΑ ομαδα......stonerook

      Διαγραφή
    2. τσαμπα για παργκο που ειναι απο τους αγαπημενους μου παιχτες.. ειδικα στα γκαρντ φαινεται οτι οι ρολοι ειναι μπερδεμενοι...ενω οι επιθεσεις της ειναι βαραει σουτ οποιος βρεθει με την μπαλα στα χερια. απλα το λεω για φενερ γιατι νικησε και μπαρτσα

      Διαγραφή
    3. O Mεσίνα θέλει να μας πείσει μέσα σε 2 χρόνια ότι δεν είναι καλός προπονητής...Τον Κρστιτς τον μονιμοποίησε στο 4,τον Κριάπα το ανεβάζει 3άρι κλπ....Δεν κατάλαβε από πέρσι ότι δεν παίρνεις έτσι τα ριμπάουντ και τις άμυνες,και έπειτα τα πρωταθλήματα?Ο περσ.ημιτελικός ήταν ένας καθρέφτης των προβλημάτων της ομάδας.Ασύμφορες 5άδες,με ελάχιστους ball handlers-movers και αν κόψεις τον Σέρβο από την υπόλοιπη ομάδα χάνεσαι...Απόρησα όταν είδα ότι πήγε για καθαρά σκόρινγκ γκαρντ αντί ενός παίκτη με χαρακτηριστικά quarterback που θα δώσει επίσης αξιόπιστη δημιουργία στην ομάδα.Πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα...
      Ο Χάινς δείχνει πάντα ότι είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης.Το καμπανάκι ήχησε για τον Έκτορα,το θέμα είναι να το υπολογίσει...
      Για Ζοτς δε λέω τίποτα...Ο άνθρωπος απλά φτιάχνει τις τάσεις στο μπάσκετ.Τελικά σαν τους κουμπάρους δεν έχει...

      Διαγραφή
  25. οτι ειναι λιγο αφυσικα φορμαρισμενη μου κανει εντυπωση και μενα...αλλα η κοιλια που θα κανει συμφωνα με οτι εχουμε δει στον παναθηναικο ειναι τον φλεβαρη...αυτος ο ουιμς δεν ειναι υπερεκτιμημενος?καλα για τον τεοντοσιτς αφηστε καλυτερα ,η μονη λυση του μεσινα ειναι να μην παιζει....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο εκτορας πρεπει να διωξει τον ψυχακια..τοσα πλει μεικερ κυκλοφορουν...τον κουκ ή τον ντιο ή να ειχε θα ηταν 30% καλυτερη η τσσκα....stonerook

      Διαγραφή
    2. στονε απο τους χειροτερους συνδιασμους γκαρντ παντως εχει κανει ο μεσινα.. καλα η μπαρτσα τι εκανε??? ειχα ανεβασει καποιες αποδοσεις πριν καιρο.. αραγε τωρα τι θα σκεφτονται οι τυποι πους τις εβγαλαν.. ??? ααχαχχα νωρις ειναι αν μπορουν να βελτιωθουν οι ομαδες δεν ξερω.. αυτη η τσσκ ειναι χωρις αρχη και τελος...

      Διαγραφή
    3. Όντως παιδιά, έχει μεγάλο θέμα η ΤΣΣΚΑ στο μπακόρτ..

      Διαγραφή
  26. Έκτορα γύρνα από την Αμερική, ο σωσίας σου αποκαλύφθηκε....

    Πέρα από την πλάκα ο Ζοτς παρουσιάζει ένα μπάσκετ πέρα από κάθε προσδοκία για τα δεδομένα της εποχής και του προτζεκτ. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί θα δούμε μεγάλο μπάσκετ (για ακόμα μία φορά από ομάδα του Ζοτς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απαντήσεις
    1. ειδα ολα τα ματς σχεδον, τσσκα οτι ειπα κ την προηγουμενη βδομαδα δε ταιριαζουνε μεταξυ τους αυτοι. Φενερ εξαιρετικη χωρις πολλα πολλα ο ζοτς διδασκει μπασκετ σε αλλο επιπεδο.

      Μπαρτσα τι να πω!!! καλα ρε πασκουαλ 1 συστημα ξερεις να κανεις?κ τι φρουτο κ αυτο να παρει 10 επιθεσεις ο σαδα στο τελος ακομ γελανε στη γαλλια!!!
      Ζαλγκιρις πολυ ωραια μπασκετ σημερα, τρελοσαρας αξια ανεκτιμητη κ ποσιους πολυ καλος επισης.
      Ολυμπιακος τα χρειαστηκε, το καθαρισε ο λο το ματς με την αμυνα του στο τελος κ ο σλουκας με τα καλαθια του.

      Διαγραφή
    2. γενικα φετος εχουν παρουσιαστει μικρες ομαδες που ειναι αρκετα δυνατες, και οι μεγαλοι για την ωρα μοιαζουν χαμενοι.
      Για ζοτς οταν εφυγε παο για να μπαλωσω τις πληγες ειπα καλητερα που εφυγε για να παιξουμε διαφορετικο μπασκετ.. τελικα ειναι αξεπεραστος...

      Διαγραφή
    3. Τον Λο που τον ειδες;;;ανυπαρκτος ηταν.Ο Πριντεζης επιασε ολα τα ριμπαουντ στην τεταρτη περιοδο,και ο Μαντζαρης βοηθησε.Ο Λο ακομη ειναι αλλου, αρνητικο προσημο ειχε οπως και ο Σπαν οσο καθοταν στον παγκο η ομαδα πετουσε.Το φαουλ στο τριποντο του Ντιλαινι δεν το ειδα, τι εγινε εκει;;

      Διαγραφή
    4. Με την εισοδο του λο στο τελευταιο 3λεπτο εσφιξε η αμυνα του ολυμπιακου αυτος ηταν ο παιχτης κλειδι, πολυ καλη πιεση ψηλα στη μπαλα κ στα γκαρντ της μπαγερ οσο κακος κ να ηταν στο ματς στο τελος ηταν ο πιο κομβικος με την αμυνα του. Με τα ριπλει που εδειξαν φαινεται να μην ειναι φαουλ στο τελος.

      Διαγραφή
    5. Sorry, zoze αλλά ο Law ήταν εκτός τόπου και χρόνου χθες. Αν έπαιξε και 2-3 καλές άμυνες στο τέλος δεν αλλάζει κάτι. Γενικά, από την αρχή της χρονιάς δυσκολεύεται ο Αμερικανός.

      77

      Διαγραφή
    6. ενταξει φαουλ δεν του εγινε του Ντιλεινι, τις βολες στον Ολυμπιακο δεν καταλαβα.

      Διαγραφή
  28. ααα ναι ξεχασα, δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος φιλος αλλα σκορδιλης ειναι εκτος και αποστολιδης εντος.. πληροφοριες για αποστολιδη υπαρχουν?? εκτος οτι ειναι γκαρντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Σκορδίλης πήγε Πανιώνιο.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η είσοδος των Ντάνστον Λοτζέσκι στην ευρωλίγκα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή στα πρώτα 3 ματς και αυτό είναι ελπιδοφόρο μιας και αντικαθιστούν τις βασικές απώλεις του Ολυμπιακού.
    ΝΤΑΝΣΤΟΝ 10.3p 7.7reb 19 ranking
    ΛΟΤΖΕΣΚΙ 14.7p 3,3reb 14 ranking
    ΣΙΜΟΝΣ απογοήτευση μέχρι τώρα. Ο Λαβάλ είναι ελεύθερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφε μου ετσι οπως ειναι ο σιμονς.....οχι λαβαλ....και τον αζινσα να παρει,ολαζουον θα φαινεται.
      gskordak

      Διαγραφή
  31. Παιδιά καλησπέρα...
    Ακόμα είναι πολύ νωρίς...μη βγάζουμε συμπεράσματα...
    Ο Ζοτς ξέρει ότι είναι ακόμα νωρίς, ξέρει όμως ότι είναι και σε δύσκολο όμιλο και οι νίκες χρειάζονται...
    Μπάρτσα - ΤΣΣΚΑ θα βελτιωθούν, αλλά προβλήματα σίγουρα υπάρχουν και πρέπει να λυθούν...Το recruiting πάντως και των δύο είναι σίγουρα προβληματικό, με θέματα χημείας στην ΤΣΣΚΑ και έλλειψης περιφερειακών - δημιουργών στη Μπάρτσα...Οι τελευταίοι μάλλον θα πρέπει να προβληματιστούν σοβαρά...
    Στον Ολυμπιακό τώρα, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες (όπως νέοι ξένοι), τέτοια blackout όμως είναι ασόβαρα...Γενικά πολλοί παίκτες φυλάνε δυνάμεις, ίσως με τις ευλογίες Μπαρτζώκα, που βλέπει ότι είναι σε εύκολο όμιλο...Ήττες πάντως θα γίνουν....
    Υ.Γ: Ο Kyle έπαιξε σαν πρωταθλητής Ευρώπης...respect...
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
    Εντυπωσιακή η χθεσινή ημέρα. Τα είδαμε κυριολεκτικά όλα, γίναμε σοφότεροι και επιβεβαιώθηκαν αρκετά από αυτά που υποψιαζόμασταν οι περισσότεροι. Θα εστιάσω στα πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Περίεργο ματς το χθεσινό αλλά αναμενόμενη η μέτρια εμφάνιση των ερυθρολεύκων. Η κοιλιά που έφερε το ματς στον πόντο ήταν το χαρακτηριστικότερο κομμάτι δείγμα το ότι καμία ομάδα δεν έχει ρολάρει ακόμη. Με το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας και το αήττητο σερί, εμφανίστηκαν σημάδια εφησυχασμού και χαλάρωσης. Μια σχετική έπαρση σχετικά με την ικανότητα της ομάδας να κερδίζει παντού χωρίς να παίζει σούπερ και η αίσθηση ότι χρειάζονται λίγες διορθώσεις ώστε να έρθει το max. Εγώ λέω ότι και ο Ολυμπιακός έχει αρκετά θέματα να λύσει και δεν πρέπει να τον αποπροσανατολίζει η χαμηλή δυναμικότητα των ομάδων του ομίλου του. Τέλος, έχει ενδιαφέρον η προσπάθεια του Μπαρτζώκα να μειώσει αισθητά την εξάρτηση της ομάδας από το Σπανούλη και η αντίδραση του τελευταίου μετά τα περσινά με την Εφές.

    ΜΠΑΓΕΡΝ : Πολύ καλύτερη του αναμενομένου, με πλάνο, ενέργεια, εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο, βαθύ ρόστερ. Θεωρώ σίγουρη την πρόκρισή της στο top-16. Καλοδεχούμενη ως ανατέλλουσα δύναμη της Ευρωλίγκας.

    ΤΣΣΚΑ : Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί αυτό το συνονθύλευμα. Μιλάμε για έναν περιοδεύοντα θίασο, χωρίς χημεία, διάθεση, σχέδιο και ρόλους. Το δημιούργημα του Μεσίνα φαίνεται χειρότερο από πέρσι. Όλοι συμφωνούν ότι η εποχή δεν προσφέρεται για πρόωρα συμπεράσματα αλλά εδώ μιλάμε άλλο πράγμα. Κακή στελέχωση και έλλειψη κινήτρων. Ο Ιταλός έχει μπροστά του δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Πρέπει έστω και μεσούσης της σεζόν να σπάσει αυγά. Θα το κάνει; Και το σημαντικότερο έχει το ελεύθερο, πλέον, να το κάνει; Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω τα σχήματα με Κριάπα στο 3 ή την επιμονή με τον Κρίστιτς στο 4 ή την συνύπαρξη Μίλος-Πάργκο. Αυτά τα λέγαμε πριν αρχίσει η σεζόν. Πάντως, δεν την ξεγράφω την αρκούδα γιατί ποντάρω στην αφύπνιση του Έκτορα. Δεν μπορεί κάποιος θα τον ξυπνήσει από το american dream.

    ΦΕΝΕΡ : Η ομάδα δείχνει εξαιρετική εικόνα λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι καινούργια και είναι και αρχή της περιόδου. Ο Ζοτς έχει εμπνεύσει όλο το κλάμπ (είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο μετά το ματς που παίκτες και προπονητής αποχωρώντας πηγαίνουν στην εξέδρα που κάθεται ο πρόεδρος και τον χαιρετούν ένας ένας!!!). Οι Τούρκοι χτίζουν αυτοπεποίθηση κερδίζοντας διαδοχικά τα κουφάρια της ΤΣΣΚΑ και της Μπάρτσα και δείχνουν υπολογίσιμοι. Καλοδεχούμενη η νέα version της Φενέρ αφού αυξάνει την ποιότητα και τον ανταγωνισμό της λίγκας αλλά εξακολουθώ να θεωρώ πολύ πρόωρα τα περί F4 και τίτλου. Είναι νωρίς, η ομάδα έχει ζητήματα προς επίλυση και όποιος πιστεύει ότι θα παίζει έτσι όλη τη χρονιά είναι γελασμένος.

    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Τε λέγαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Κακή στελέχωση, ατυχίες με τραυματισμούς (Όλεσον-Λόρμπεκ), συζητήσιμη χημεία. Κακό φεγγάρι για τους μπαλουγκράνα. Το χθεσινό κάζο είναι βαθμολογικά σχεδόν χωρίς κόστος αλλά αποτελεί τεράστιο μάθημα κυρίως για τον Πασκουάλ. Είναι αίνιγμα ο τρόπος που θα αλλάξει την κατάσταση ο Ισπανός. Αν δηλ. θα του αρκούν 1-2 διορθωτικές κινήσεις ή αν το πρόβλημα της ομάδας είναι βαθύτερο. Στην τελευταία επίθεση της Ναντέρ κι ενώ το ματς είναι ισόπαλο, ο Πασκουάλ αποφασίζει να παίξει άμυνα μην κάνοντας φάουλ. Ε, λοιπόν, αφήνει μέσα τον Αμπρίνες τον οποίο σημαδεύουν οι αντίπαλοι. Τον περνάει για πλάκα ο προσωπικός του αντίπαλος τελειώνοντας ένα εύκολο drive. Στην επίθεση των 7’’ που απομένει ο Πασκουάλ αποσύρει το νεαρό Ισπανό ενώ έψαχνε ένα σουτ για νίκη ή παράταση. Τρικυμία εν κρανίω…

    Από τα υπόλοιπα, πιο σημαντική θεωρώ την κατάρρευση του β’ ημιχρόνου της Γαλατά και την ισοπεδωτική επικράτηση της Μάλαγα. Οι Τούρκοι έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα ενώ οι Ισπανοί δείχνουν ικανοί για play-off φέτος.

    Υ.Γ. Σκαριολίκια ξεσκαριολίκια, το πήρε το διπλό για πλάκα στο Βίλνιους.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο Σιμονς εκανε παρελαση,ομως χριστουγεννα δυσκολα θα κανει νομιζω.
    πολυ χαμηλο επιπεδο και κυριως στην αμυνα που στο πκνρολ αλλου παταει και αλλου βρισκεται.
    ισως και για τον μπεγκιτς αν δεν συνελθει απο το θεμα του να χτυπησει η καμπανα.
    y.g.επιμενω οτι ο τροπος και το στυλακι του λοτζεσκι μου θυμιζει παρα πολυ τον σισκα.ο τροπος που τριπλαρει,ο χειρισμος της μπαλας,το οφ μπαλανς σουτακι η ακομα και η πασα πανω στην τριπλα ειναι στοιχεια κοινα.
    για να μην πω για την κεφαλα τους.ξανθοι υδροκεφαλοι και οι δυο.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @jim
    Δημητρη,ο Φωτης ειμαι.
    το εισιτηριο για βιτωρια ειναι μεσω βαρκελωνης.
    να κανω την ανταποκριση η να περιμενω βαρκελωνη ?
    πως το βλεπεις?
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Φώτη.. Κουράγιο. Το δίκτυο της Turkish airlines είναι μεγάλο.. Για Βαρκελώνη δε βλέπω να κάνει στάση, μη τους πιστεύεις.. Πρέπει να μείνει από καύσιμα το σκάφος δηλ. υποχρεωτική..

      Διαγραφή
  35. ας προσευχονται οι ομαδες της ευρωλιγκας φετος να μην πεφτουν πανω στον ομπραντοβιτς . τουλαχιστον να αποφυγουν τον ολοκληρωτικο διασυρμο και την κονιορτοποιηση . τελος τα πανηγυρακια για τους μπαρτζωκες αλλα και ολους τους αλλους . τωρα μιλαει ο μεγαλος . και ο μεγαλος φετος θα γ@@@σει κοσμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεις δηλαδή ένας εκ των δύο (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) να τον κερδίσει ?

      Διαγραφή
    2. βιαζεσαι παρα πολυ......οι ελληνικες ομαδες ειναι πολυ σκληρες δεν θα πεσουν τοσο ευκολα ειδικα ο παναθηναικος που αν τον πετυχει θα ειναι παιχνιδι πολυ ειδικων συνθηκων....κανεις δεν εγινε πρωταθλητης ευρωπης τον νοεμβριο και αν θελεις την γνωμη μου ο ζοτς φετος δεν πολυκαιγεται για την ευρωλιγκα....αν του κατσει δεν θα πει οχι αλλα περισσοτερο τον νοιαζει το πρωταθλημα,να γινει αποδεκτος και του χρονου εχοντας κορμο απο φετος με τρεις προσεγμενες μεταγραφες να το σηκωσει....stonerook

      Διαγραφή
    3. Φίλε ανώνυμε, και πριν δυο χρόνια η ΤΣΣΚΑ πήγαινε τρένο...Μην προτρέχεις...Άσε που αν σε άκουγε ο Ζοτς, θα σε πλάκωνε στις μπουνιές...
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    4. ο ζοτσ μεγαλουργει αλλα με τις 2 ελληνικες και την ρεαλ θα τα βρει σκουρα οπου της πετυχει. εαν δεν τα φερει ετσι η ζωη να της πετυχει σε νοκ αουτ ειναι φαϊναλ φορ. εκπληκτικα τραγικες τσσκα με μπαρτσελονα.
      οτι ναναι οπου ναναι και καλα απο τον ομπραντοβιτσ χανεις...απο τους γαλλους δεν χανεις. ο κωστακης και ο καϊλ θα παρηγοριουνται με τον τραπεζικο τους λογαριασμο.

      Διαγραφή
  36. η αβαντα που δινουν οι διαιτητες στον Ολυμπιακο εχει παραγινει..Οι Γερμανοι διαμαρτυρονται αλλα ποιος τους ακουει.32 εναντι 23 τα φαουλ αναλογα και οι βολες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λοιπόν, έχουμε παίξει 3 ματς στην Ευρωλίγκα και 5-6 ματς στις εθνικές λίγκες. Δηλ. έχουμε περίπου ένα 20ήμερο αγωνιστικής δράσης σε όλη την Ευρώπη. Η Φενέρ του Ζοτς είναι αήττητη και προελαύνει. Τα σχόλια, οι αναλύσεις και οι κριτικές είναι διθυραμβικά. Στην Τουρκία επικρατεί παροξυσμός για το νέο δημιούργημα του Ομπράντοβιτς, η Ευρώπη παρακολουθεί με θαυμασμό τα κατορθώματα της τουρκικής ομάδας και στην Ελλάδα αρχίσαμε πάλι να μιλάμε για μάγους και ταχυδακτυλουργούς. Υπάρχει με λίγα λόγια ένα κλίμα που τείνει να παγιωθεί και το οποίο οδηγεί τους περισσότερους στο συμπέρασμα ότι οι Τούρκοι θα είναι σίγουρα στο F4 και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο. Όσοι σπεύδουν να ανακηρύξουν την Φενέρ ως ένα από τα φαβορί για το Μιλάνο, έχουν εκπλαγεί με την μεταμόρφωση του Μακάλεμπ, το μεστό και μυαλωμένο παιχνίδι του Κλέιζα, την ηγετική ικανότητα του Μπογκντάνοβιτς, την πληθωρικότητα του Πρέτζλιτς και την αναμφισβήτητη ποιότητα του Μπιέλιτσα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζοτς έχει εμπνεύσει τους πάντες στον τουρκικό σύλλογο, έχει επιστρέψει για τα καλά στη σκηνή και έχει δώσει άλλο χρώμα στην Ευρωλίγκα.
    Παρόλα αυτά και παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του Ζοτς είναι πολύ νωρίς για κρίσεις τέτοιας έντασης. Παρά την τεράστια βελτίωση της ομάδας (που οφείλεται στον Ομπράντοβιτς) και τον ενθουσιασμό που την ακολουθεί, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Ας κρατήσουν μία πισινή όσοι βιάζονται να αναδείξουν πρωταθλητές. Το παρελθόν μας έχεις διδάξει ότι τίποτα δεν κρίνεται τον Νοέμβριο. Τα παραδείγματα πάρα πολλά.
    Η Φενέρ έχει χτυπητές αδυναμίες και ελλείψεις τις οποίες για την ώρα καταφέρνει να καμουφλάρει ο Ζοτς. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη συγκυρία και πήρε δύο σημαντικά (κυρίως για την αυτοπεποίθηση της νέας του ομάδας) ματς. Αυτά, όμως, ούτε την διάρκεια εξασφαλίζουν ούτε θεωρούνται αρκετά για ασφαλή προγνωστικά για τη συνέχεια.
    Λίγη υπομονή συστήνω και τίποτα παραπάνω.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες, αλλά για πες μου, τελικά την ευρωλίγκα δεν τη σηκώνει αυτός που καταφέρνει να μασκαρέψει καλύτερα τις αδυναμίες του? Γιατί αδυναμίες έχουν όλοι. Δεν λέω ότι πάει για τίτλο ο ζοτς ίσα ίσα συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ νωρίς.

      Διαγραφή
  38. 1) Για ΝΒΑ. Συμφωνώ μέχρι κεραίας στα power ranks. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι θα δούμε καλές μάχες, οι Σίξερς κάνανε μια μεγάλη έκπληξη αλλά τέτοιες συμβαίνουν στο ΝΒΑ πολύ συχνά.
    2) Η επιτυχία του Ολυμπιακού για μένα είναι το γεγονός ότι μπορεί να αποσύρει τον Σπανούλη χωρίς να γίνει η ομάδα αχταρμάς. Ίσα ίσα, μερικές φορές γίνεται και καλύτερη η ομάδα χωρίς αυτόν και με τον Λο στο τιμόνι. Γι αυτό λέω ότι διαθέτει την καλύτερη περιφέρεια της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα για ένα ακόμα χρόνο είναι στο "έλεος" του Διαμαντίδη. Ο Πεδουλάκης προσπαθεί, ήδη βλέπω δουλεύει έντονα το δίδυμο Κάρι-Ούκιτς, έχει και τον Παππά, δουλεύει σαν άσσο και τον Βλάντο, πηγαίνει σε σχήματα με δημιουργία από μέσα προς τα έξω, βλέπε ποσταρίσματα Ματσιούλις, ή δημιουργίες Μαυροκεφαλίδη από high-low post, αλλά και πάλι στα κρίσιμα θα φανεί το κενό.
    3) Η ΤΣΣΚΑ εδώ και χρόνια μας δείχνει πολλά πρόσωπα μέσα στη σεζόν. Μέχρι την Κωνσταντινούπολη σκόρπιζε τον τρόμο, αλλά οι κουμπάροι τον έπιασαν κότσο και οι 2. Πέρσι τα ίδια, φέτος απέκτησαν μεν τον Χάινς, έναν εξαιρετικό από κάθε άποψη παίκτη αλλά από κει και πέρα δεν έχουν καμία σταθερά ακόμα. Θα βρουν όμως σε κάποια φάση και θα τρομάξουν ξανά κόσμο. Μετά μπορεί να ξαναπέσουν όμως.
    4) Πιο καλό ξεκίνημα από τη Φενέρ έχει κάνει και η Ρεάλ του Λάσο. Τρόμος σκέτος. Ο Ζοτς από την άλλη έχει κάνει ένα άμεσο impact στην αύρα και την φιλοσοφία του ρόστερ αλλά έχει και αυτός ελλείψεις τις οποίες προσπαθεί να κρύψει. Για Ζόριτς νομίζω έχει ήδη μετανιώσει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Mην το πείτε ούτε....του Παππά!
    Να χεις δίλημμα Λάντεσμπεργκ-Παππά στο φάντασι για να πουλήσεις και να επιλέγεις τον 2ο...(με φρέναρε το 1 λεπτό στο προηγούμενο παιχνίδι...).Τον βλέπω και τον χαίρομαι τον παικταρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκεψου να εχεις κ μιτσοβ κ παππα κ να αποφασιζεις οτι τους αλλαζω δε τους δινω 3 ευκαιρια κ πανε κ κανουμε 50 κ οι 2 μαζι κ εσυ να παιρνεις λελουπ κ μικρο μπογκντα( καλα πηγανε δε λεω) αλλα ...
      Παντως σημερα τρομερος ο παππας δεν εχω λογια τοσο επιθετικα οσο κ αμυντικα.

      Διαγραφή
    2. εντάξει,με έκανες να νιώσω καλύτερα...σε νιώθω απόλυτα...
      παρεπιμπτόντως κάποιος πρέπει να πει στον Μίτσοβ ότι δεν του πάνε τα τατουάζ.Φτάνει πια με τους μπασκετμπολίστες κλαρινογαμπρούς...

      Διαγραφή
  40. Παρά τις επιφυλάξεις που έχω εκφράσει, παρά τις αμφιβολίες, παρά τις ενστάσεις σήμερα βγάζω το καπέλο στον Παππά. Η νίκη του ΠΑΟ οφείλεται κατά κύριο λόγο σ' αυτόν και κατά δεύτερο στον Μασιούλις. Τον Λιθουανό που κάποιοι το καλοκαίρι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι περίσευε. Ο μικρός πρέπει να συνεχίσει έτσι κυρίως στην άμυνα όπου ήταν εξαιρετικός. Η ομάδα έκανε μεγάλη ανατροπή αλλά συνεχίζει να έχει θέματα.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λυπηθηκε ο ψυχη μου τον ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.....εναν οργανωτη αμεσως....και αμπαλος να σαι το πραγμα φωναζει απο μακρια ....πολυ ξυλο στο παιδι σημερα...
    Οσο για τον Παππα κατι μου θυμισε (απο τα νιατα μου).... Μπραβο μικρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάντε τον Γιάνκοβιτς Πρέλτζιτς και σωθήκατε...
      Ντάξει φυσικά και δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.Ο ΔΔ σκάει από την μοναξιά στη δημιουργία.Ο Άρτζι προσπαθεί να κάνει τον Παππά πιο πλέιμεικερ αλλα το τονίζω ότι ο παίκτης δεν είναι.Δεν έχει τη δημιουργική οξυδέρκεια,ούτε την άνετη ντρίπλα να κάνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή και να σταθεί επάξια σαν κόμπο.Ο Ούκιτς πρέπει να δώσει με την άμυνα του και τα γερά πόδια του παρέα με την αθλητικότητα του.Ο Κάρι καλείται να δίνει κάποιες ψύχραιμες επιλογές επιθετικά σε καθαρά συμπληρωματικό ρόλο.Είναι σαφές πως ο Πάο θα ανέβει επίπεδο όταν βρει τις λύσεις σε αυτό το κομμάτι(πιστεύω ότι θα έχει όφελος από αυτό παρά να πάει σε μεταγραφή) και όταν οι Λάσμε-Γκιστ μπουν πιο σοβαρά στο παιχνίδι και ανακάμψουν με την επάνοδο τους ως τοπ δίδυμο γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σύγχυση στη φροντλάιν.Ο Μπατίστ πάντως επιθετικά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και λειτουργεί πολύ καλά ως 3ος σέντερ.Σίγουρα κι ο Σόφο θα ήταν ιδανικός σαν καθαρά τρίτη επιλογή αλλά ο Μάικ δίνει επίσης αξιόπιστες λύσεις.

      Διαγραφή
    2. @danilovic

      Εντάξει Σάσα, είσαι μετριόφρων.. Στα 23 σου εσύ έκανες παππάδες..!!!!!

      Διαγραφή
  42. Καλησπέρα παιδιά. Χαιρετισμούς απο το όμορφο, ξέγνοιαστο και δροσερό Λονδίνο στους γνωστούς. Εν τάχει μια γνώμη για ΠΑΟ/ΟΣΦΠ. Ο ΠΑΟ δεν έχει ξεκινήσει καλά και κατα τη γνώμη μου το βαρύ του πρόβλημα είναι οτι η front court του δειχνει να είναι σβηστή. Και μιλάω κυρίως για τους Lasme/Gist γιατί ο μεν Μαυροκεφαλίδης προς το παρόν κάνει αυτό ακριβώς που φανταζόμουν οτι θα κάνει (δηλαδή τίποτα) και οι Φώτσης/Batiste είναι (πλέον) παίκτες ειδικών καταστάσεων. Ακόμα και η νίκη επι της Laboral προσωπικά περισσότερο με τρόμαξε παρά με ενθουσίασε. Το θετικό είναι οτι αν η ομάδα περάσει ανώδυνα αυτή τη φάση του τοκετού πιθανώς να προκύψουν αξιόλογα πράγματα. Ο Παππάς κυρίως με κάνει να αισθάνομαι οτι έχει μπροστά του μια πολλά υποσχόμενη χρονιά και κατα τη γνώμη μου είναι στα χέρια του Πεδουλάκη το κατα πόσο αυτό θα συμβεί. Θεωρητικά απο κάποιο σημείο και μετά και πάντα υπο την προϋπόθεση οτι η ομάδα δεν θα έχει φάει καμμιά γερή φρίκη τύπου αποκλεισμός (έχει και πολύ δύσκολο όμιλο για να μην ξεχνιόμαστε) οι παίκτες θα δέσουν και ο ΠΑΟ θα αποκτήσει την καινούργια του ταυτότητα.

    Για τον Ολυμπιακό είμαι πιο αισιόδοξος. Ο περσινός (κυρίως) και ο προπέρσινος Ολυμπιακός που έκαναν αυτά τα θαύματα στην Ευρώπη προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου συνολικά (προφανώς μου άρεσαν πολύ στα F4). Ο φετινός Ολυμπιακός όμως μου αρέσει αρκετά. Πολύ πιο ισορροπημένος, πολύ πιο γεμάτος και πολύ πιο μπασκετικός θα έχει την πολυτέλεια να στηριχθεί περισσότερο στο πλάνο και λιγότερο στους ηρωϊσμους (και στους βομβαρδισμούς). Ταυτόχρονα δείχνει να έχει κρατήσει μπόλικο απο τον χαρακτήρα του και αν η ομάδα διαχειριστεί καλά τις καταστάσεις στα κρίσιμα σημεία (όταν θα κάνει την καθιερωμένη κοιλιά δηλαδή) πιστεύω οτι έχει μεγάλη τύχη για κάτι σπουδαίο.

    Τέλος, η απόλαυση του να βλέπει κανείς τον Ζοτς να διασύρει την CSKA είναι λόγος για να ζεις. Φενέρ και τα μυαλά στα κάγκελα.

    Χαιρετισμούς και στον Jim, δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου (ή μάλλον ευτυχώς, για καλό είναι) μόνο τα άρθρα προλαβαίνω να διαβάσω και φέτος έχεις ξεκινήσει γερά. Keep going.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Χρήστο. Λυπάμαι που απέχεις γιατί λείπεις από το blog αλλά χαίρομαι που βρήκες δουλειά και είσαι καλά. Καλή συνέχεια φίλε και να μπαίνεις που και που, να τα λέμε.

      77

      Διαγραφή
    2. Χρηστο ελειψες ρε συ.Γραφε κατι, ετσι να ακουμε σωστες αποψεις.

      Διαγραφή
    3. αδικεις τον μαυροκεφαλιδη χρησταρα, θυμησου τι προβλημα ειχαμε την προηγουμενη χρονια οταν δεν υπηρχε παιχτης να σπασει την ζωνη με σουτακια απο τα 4,5 μετρα, ναι ο λασμε δεν το πολυ εχει, φετος με μαυροκε και μπατιστ εχουμε και αυτο.. το ολο φετινο προβλημα εστιαζεται στην απουσια του ουκιτς, ακομη δεν μπορει να παιξει καλα και φαινεται, οπου απουσια ουκιτς = με κενο στην αμυνα, και βεβαια το οτι ακομη ο κοουτς δεν εχει καταληξει σε σχηματα ψηλων... γκιστ λασμε ειναι 2 κλικ πιο αργοι και χωρις την ιδια ενεργεια.. ειναι νωρις ακομη φιλε μν προτρεχουμε. εμενα με προβληματιζει ο καρυ που ειναι τρομερα αστοχος σε ματσακια που τον χρειαζομαστε

      Διαγραφή
    4. Γειά χαρά Χρήστο.. Τα καλύτερα εύχομαι.. Θα το κάνω το ταξιδάκι μάλλον, κατά την άνοιξη, μπορεί και να βρεθούμε.

      Διαγραφή
  43. πραγματικα αδικειται το blog απο κατι τυπους που εβγαλαν τον παππα απο την στιγμη που μαθευτηκε οτι υπεγραψε στον παναθηναικο ασχετο και αταλαντο εδω ακουσαμε οτι αφου εφτασε τα 23 για να παει σε μεγαλη ομαδα ειναι τελειωμενος....
    ο παππας ειναι η μεγαλυρη ελπιδα του ελληνικου μπασκετ αυτην την στιγμη(εκτος απο τους nbaers καλαθη,αντετοκουμπο) με διαφορα απο τον 2ο... αρκει να αναφερω οτι ο σλουκας σε δυο χρονια στην ευρωλιγκα εχει ατομικο ρεκορ ποντων 15 ενω ο μαντζαρης αν και ειναι διαφορετικο στυλ αφου δεν εχει φοντα να γινει πρωταγωνιστης αλλα θα ειναι πολυτιμος παντα για την ομαδα του εχει 12 και ο παππας βαζει 24 στο 3ο του παιχνιδι στη διοργανωση μεσα σε μια καυτη ατμοσφαιρα.... το πιο ευχαριστω ομως στην περιπτωση του παππα ειναι οτι πια παιζει και αμυνα ενω εχει ακομα ενα θεμα με την δημιουργια το οποιο ομως ειναι θεμα χρονου να το λυσει.....

    παντως απ την αρχη της σεζον η μιση ομαδα τουλαχιστον ειναι ντεφορμε και σημερα ουσιαστικα εκλεψε την νικη λογω της τεραστιας κλασης του παππα και του γιγαντα ματσιουλις....

    αν ο παναθηναικος τιμωρηθηκε για τα ματς με την μπαρτσελονα περυσι τωρα τι πρεπει να γινει με τον αστερα κανονικα πρεπει να αποβληθει απο την διοργανωση για δυσφημηση της εχω χρονια να δω τετοια πραγματα σε αγωνα της ευρωλιγκας με τοσα ιπταμενα αντικειμενα ειδικα στα τελευταια λεπτα με αποκορυφωμα την ληξη αλλωστε ειναι γνωστο τι εκφραζουν οι οπαδοι του αστερα και πολιτικα που ανηκουν στον ακροδεξιο χωρο και ειναι και αδελφοποιημενοι με την θυρα 7 που εχουν αρκετα κοινα σημεια τελευταια.....

    dejan bodiroga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει αυτό για τα αντικείμενα κλπ. περιμένουμε να δούμε τι τιμωριάρα θα φάνε...
      Δημήτρης

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά μεγάλη ξεφτίλα της ευρωλίγκα αν δε φάνε καμιά 10αρια αγωνιστικές στο κεφάλι τα σερβάκια για αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Εδώ και μια βδομάδα ετοίμαζαν κλίμα πολέμου, βρίζανε, κάνανε, αν είναι δυνατόν, λες και παίζαμε στα βάθη της Τουρκίας τη δεκαετία του 60

      Διαγραφή
  44. Ο Παππιας θυμιζει σπανουλη η ειναι ιδεα μου;
    Edgar Jones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ενα μπραβο στον Πεδουλακη που δεν εκανε φαουλ στη τελευταια φαση και ειδαμε 5 λεπτα παραπανω μπασκετ.
    μεγαλη νικη σε ενα ματς που καποια στιγμη φαινοταν χαμενο.ειδικα
    με τετοια εμφανιση του Διαμαντιδη.
    μεγαλο παιχνιδι απο Παππα και καλη αμυνα στο δευτερο ημιχρονο.
    παντως εχει αδυναμιες που πρεπει να διορθωσει αμεσα.

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο με το φαουλ η οχι το εχει ξανακανει, και του εχει βγει, ισως τωρα θα επρεπε να μν το ξαναρισκαρει αφου η ομαδα φαινεται να ειναι πολυ πισω σε ενεργεια.

      Διαγραφή
    2. Ο τσαρτσαρης παντως είπε στη Νοβα οτι γνωρίζοντας τον πεδουλακη είχε δώσει σίγουρα εντολή για φάουλ απλα μάλλον δεν πρόλαβαν να το κάνουν...

      Διαγραφή
  46. λιγα με τον ΔΔ γιατι οτι δεν κανει στην επιθεση το κανει παντου.23 pir (οσο και ο Παππας με 23 ποντους)12 ποντους, ειχε 4 κλεψιματα,9 ασιστ με 3 λαθη και 3 ριμπαουντ καθοριστικα..Εφαγε πολυ ξυλο, 12 φαουλ κερδισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε παίδες, κουφά πράγματα συμβαίνουν. Η Μακάμπι νίκησε άνετα εκτός την Λοκομοτίβ με καλύτερο παίκτη τον σαραντάρη Μπλου που είχε να παίξει ένα χρόνο μπάσκετ και έπαιξε 30 λεπτά και με τον Σόφο να παίζει πάνω από 20 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. μεγαλη νικη μεσα στον ερυθρο αστερα

    με

    -καλο παππα
    -γκιστ να βγαζει ενεργεια αν και η συγκεντρωση του ηταν στο μηδεν σε αρκετες φασεις
    -με μητσο να συνεχιζει να βοηθα, ειδικα στα κρισιμα
    -με το μεταλλο της ομαδα να γινεται σκληροτερο απο αυριο μετα απο μια τετοια νικη

    βεβαια η ομαδα εχει σοβαρα θεματα

    -δεν εχει inside game αλλα δεν το θεωρω κακο απλως το επισημαινω

    και

    -λασμε/ουκιτς ειναι off!!!οσο ο λασμε θα ναι εκτός φορμας ο παο δε θα παιξει επ ουδενι την περσινη αμυνα που τσακιζε κοκκαλα και οσο θα γινεται αυτο θα ναι ευαλωτος απο τον οποιονδηποτε.

    αν ο γκαμπονεζος επανελθει στα περσινα τοτε ο παο ειναι ετοιμος για φ4.χωρις το σεντερ μας δε θα παμε μακρυα....

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νίκη σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Πολύ μακριά από τα γνωστά στάνταρ του παιχνιδιού του, ο Παναθηναϊκός νίκησε απλά λόγο Παππά. Μόνος του εντελώς κράτησε την ομάδα και στο τέλος ξύπνησαν λίγο και ο Ματσιούλις με τον Διαμαντίδη. Σε γενικές γραμμές για ένα ημίχρονο άμυνα δεν υπήρχε καν, η άμυνα είχε κλειδώσει πάνω στον Μαριάνοβιτς και άφησε όλους τους άλλους ελεύθερους. Επιθετικά, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά με τα σουτ του Μπατίστ πολύ χάος, πολύ τρίποντο και τελείως αποκομμένοι οι ψηλοί με τους κοντούς. Το ματς πάντως ήταν χρήσιμο διότι έφερε θέματα στην επιφάνεια.
    Θέμα Παππά: Εμφάνιση καριέρας για τον νεαρό, που πρέπει να πάρει τούτη την εμφάνιση και να χτίσει πάνω της. Επιθετικά δεν είδαμε κάτι άγνωστο, το 1ν1 το έχει, και στα τρίποντα είναι καλός, στη δημιουργία προσπάθησε λίγο αλλά αφού του πηγαίνανε οι προσπάθειες βγήκε από τον κόπο να οργανώσει. Αμυντικά έδωσε όμως ρεσιτάλ. Η ταπάρα ήταν απλά το αποκορύφωμα μιας πολύ καλής αμυντικής επίδοσης. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο όλων είναι ότι αυτή η εμφάνιση έγινε σε μια εχθρική έδρα, με το μομέντουμ του αγώνα να είναι κατά της ομάδας η οποία ήταν πίσω 15 πόντους. Από πρωτάρη παίκτη. Μπράβο στον Νίκο Παππά και να συνεχίσει έτσι.
    Θέμα Διαμαντίδη:Ο Μήτσος χτες ήταν τραγικά άστοχος. Όχι όμως κακός, αφού σε άλλους τομείς ήταν ΟΚ στο παιχνίδι. Έφαγε πολύ ξύλο και αυτό τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Και όταν δεν παίζει αυτός καλά δεν παίζει και ο Λάσμε καλά. Και πλέον είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουν οι αντίπαλοι προπονητές για να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Πίεση στα όρια του φάουλ και πολύ χέρι πάνω στην ντρίπλα. Λογικό είναι αυτό που συμβαίνει στον Διαμαντίδη και δεν θα ήταν θέμα αν υπήρχε και άλλος δημιουργός. Ελπίζω με την επάνοδο του Ούκιτς να αλλάξει η κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως εξακολουθεί να είναι απαραίτητος.
    Θέμα Μαυροκεφαλίδη: Ο Λουκάς είναι άνετα ο περσινός Ούκιτς στα μάτια των φιλάθλων. Όπως πέρσι σκιζόμασταν να αποδείξουμε αν ήταν ο Ρόκο καλός ή όχι έτσι θα γίνεται νομίζω φέτος με τον Λουκά. Για μένα βοήθησε χτες, είχε ενέργεια (σίγουρα περισσότερη από Λάσμε, Μπατίστ), μπήκε δυνατά στις φάσεις, πήρε πόντους χωρίς πολλές προσπάθειες και στην άμυνα είχε μεγάλη συγκέντρωση. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το ότι έχει ακόμα θέματα όλη η frontline του Παναθηναϊκού και όχι μόνο ο Μαυροκεφαλίδης.
    Θέμα frontline: Η αχίλλειος πτέρνα αυτή τη στιγμή της ομάδας. Εδώ πρέπει να γίνει δουλειά από τον Πεδουλάκη, ο οποίος πρέπει να βρει ρόλους να δώσει ρυθμό και κατεύθυνση. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αυτή τη στιγμή οι Φώτσης, Γκιστ, Μαυροκεφαλίδης, Λάσμε υπολειτουργούν με αποτέλεσμα όλη η ομάδα και κυρίως στην άμυνα να μην έχει ρυθμό και ενέργεια. Ο Μπατίστ είναι ΟΚ, παίζει τα λεπτά του, σκοράρει με missmatch και με σουτάκια 5 μέτρων. Αυτός έχει βρει τον ρυθμό του. Το θέμα είναι και οι άλλοι. Θέμα χρόνου είναι αλλά πάνω στο ψάξιμο μπορεί να έχουμε και άλλες απώλειες βαθμών.
    Υπάρχει και ένα θεματάκι με τον Κάρι, που εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα εξαφανίζεται. Κακός χτες, το φάουλ που έκανε ήταν απλά αστείο. Και επιθετικά μου βγάζει έναν δισταγμό εκτός έδρας.
    Σε κάθε περίπτωση πήραμε ένα καλό διπλό κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Τα προβλήματα που μπορούν να λυθούν θα λυθούν, ο δρόμος είναι μακρύς και το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν έχει ακόμα σχεδόν 2 μήνες μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον διαμαντιδη και την αστοχια του.. πολλα απο τα τριποντα που παιρνει ειναι σκοτωμενα και οχι ελευθερα και με προυποθεσεις..
      για μαυροκεφαλιδη οπως ειπα και σε φιλο πιο πανω ειναι θετικος.. μας δινει μια επιπλεον λυση στην επιθεση με το σουτ που εχει απο μεση αποσταση, σπαει την ζωνη για πλακα και δεν στηριζομαστε μονο στο τριποντο (το ιδιο βεβαια κανει και ο μπατιστ)
      για καρι .. υπαρχει σοβαρο θεμα, αφου στην θεση του θα μπορουσαμε να εχουμε αλλον ενα ασσο αλλα βε βαση την περσυνη χρονια τον κρατησαμε. αρνητικοτατος και τον εχω παρει και στο παιχνιδη της ευρολιγκ και με εχει καψει..

      Διαγραφή
    2. Ο Κάρι μέχρι στιγμής είναι ή του ύψους ή του βάθους. Το κακό είναι ότι για έμπειρος παίκτης, εμφανίζεται αρκετά αγχωμένος στην Ευρωλίγκα. Λογικά θα το διορθώσει αυτό στην πορεία, αλλά όλοι περιμέναμε να ήταν πιο σταθερός.
      Για τον Διαμαντίδη θα διαφωνήσω. Ειδικά χτες είχε αρκετά "καλά" σουτ στα οποιά δεν βρήκε στόχο. Γενικά στις κινήσεις του ήταν αρκετά αργός και φανερά κουρασμένος από ένα σημείο και μετά. Θέλει καλύτερη προστασία και αυτό ο Πεδουλάκης το ξέρει.
      Γενικά η ομάδα παίζει αυτή τη στιγμή ούτε καν στο 50% των δυνατοτήτων της. Περιμένουμε να ανέβουν όλοι.

      Διαγραφή
    3. Παιδιά όντως υπάρχει θέμα λειτουργικότητας στο μπακόρτ αλλά αυτή η προσέγγιση για Κάρι είναι λανθασμένη 200%.. Ο Αμερικανός είναι από τους καλύτερους από την αρχή της σεζόν. Θα έχει καλά και κακά παιχνίδια (ξέρετε κανέναν που να μην έχει δε αυτή ειδικά την ηλικία?) Το shot selection του είναι τοπ και είναι ο μοναδικός πράσινος που μπορεί να φέρει τη ταμπέλα του σουτέρ στο ρόστερ, δεδομένου ότι έχει το τεράστιο συν του να φτιάχνει το σουτ του και με τη μπάλα στο παρκέ (ο Μπράμος είναι spot).

      Διαγραφή
    4. σωστα τζιμαρα τα του καρι αλλα ρε παιδι μου κατι τα χαζα φαουλ κατι τα αστοχα σουτ νομιζω οτι ο ο μαντνες εχει πολυ δικιο, ειναι ειτε του βαθους ειτε του υψους, αλλα νομιζω αλλα περιμενε ο κοουτς απο τον καρι και δεν τα βγαζει μεχρι τωρα... και ειδικα στα εκτος ειναι αφαντος..

      Διαγραφή
    5. Και εγώ λέω ουσιαστικά. Όλοι έχουν καλά και κακά παιχνίδια, το θέμα είναι και στο κακό σου παιχνίδι να βοηθάς έστω λίγο. Ο Κάρι χτες ας πούμε δε βοήθησε καθόλου.
      Σαφέστατα και είναι υπερπολύτιμος ακριβώς λόγω της μεγάλης του επιθετικής γκάμας. Ξέρουμε ότι μπορεί και περιμένουμε μια σταθεροποίηση σε πιο "μεστές" εμφανίσεις.

      Διαγραφή
  50. Μεγαλη βραδια εχτες.

    Δειγματα του τι αμυνα θα παιξει ο Παναθηναικος στο τελος της χρονιας. Επιπλεον νομιζω πλεον υπαρχει υλικο κ για transition offense, αλλα δυσκολα ο Αρτζι θα κοιταξει προς τα εκει.

    Thunder - Timberwolves: Λατρευω να βλεπω ομαδα που παιζουν μαζι Λοβ κ Πεκοβιτς...

    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Τζόνυ, φέτος ο Άντελμαν (αφού ο πυρήνας της ομάδας έχει εμπεδώσει τα θέλω του) μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλό μπάσκετ και σταδιακά να "νικήσει".. Γιατί ωραίο μπάσκετ έπαιζε και πέρυσι..

      Διαγραφή
  51. Μερικά επιγραμματικά σχόλια για το ματς του ΠΑΟ :
    1. Το ματς ήταν σημαντικότερο από ό,τι φαίνεται. Ο όμιλος είναι περίεργος και η ομάδα έχει ήδη μία ήττα. Δεύτερη συνεχόμενη παράταση στα εκτός έδρας ματς.
    2. Σε κάποια διαστήματα του β’ ημιχρόνου η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει την άμυνα που πέρσι ήταν το άρμα μάχης της. Κύριοι εκφραστές ο Γκιστ και ο Παππάς. Στα συγκεκριμένα διαστήματα στη θέση 5 ήταν ο Μαυροκεφαλίδης ο οποίος ήταν αρκετά καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Το κρατάμε αυτό.
    3. Η σταθεροποίηση της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας σε υψηλά επίπεδα απαιτεί την πλήρη επαναφορά των Ούκιτς και Λάσμε. Όσο αυτοί δυσκολεύονται τόσο η ομάδα θα αργεί να αυξήσει τα λεπτά που η άμυνα θα λειτουργεί ιδανικά.
    4. Τα περισσότερα από τα σουτ του Διαμαντίδη ήταν τα χθες ελεύθερα. Απλά δεν τα έβαλε. Δεν εκβίασε προσπάθειες, μοίρασε καλά την μπάλα και μετά από καιρό είχε και αμυντική προσφορά. Είναι, όμως, φανερό ότι είναι τουλάχιστον ένα κλικ πιο αργός. Χρειάζεται προσεκτική συντήρηση.
    5. Ο μόνος από τους νέους παίκτες που έχει ανταποκριθεί πλήρως στα θέλω του κόουτς είναι ο Μπατίστ. Καλή αρχή έχει κάνει και ο Παππάς και ευελπιστούμε για παρόμοια συνέχεια.
    6. Το ματς γύρισε οριστικά με σχήμα που είχε στο 4 τον Μασιούλις. Όχι τυχαίο. Ο Λιθουανός είναι λίρα εκατό και αποτελεί μία από τις σταθερές του Πεδουλάκη. Στο τσακ γλιτώσαμε το έγκλημα το καλοκαίρι.
    7. Ο Κάρι δεν έπαιξε πολύ χθες λόγω της καταπληκτικής παρουσίας του Παππά. Θα χρειαστεί η βοήθειά του στη συνέχεια αν και είναι εμφανές το πρόβλημά του στην άμυνα. Προσφέρει πράγματα που λείπουν από τους Ούκιτς και Παππά και κατά συνέπεια είναι απαραίτητος. Πάντως, αν η ομάδα αποφασίσει να κάνει αλλαγή πριν το top-16, ο Κάρι (αυτήν την στιγμή)είναι ο επικρατέστερος για αντικατάσταση.
    Συμπερασματικά, είναι ακόμη νωρίς και η ομάδα πασχίζει ακόμη να βρει αυτοματισμούς, χημεία και συνοχή. Επιθετικά, πάντως, είναι πολύ καλύτερη από πέρσι με επιλογές που τις έλειπαν και τις προσφέρουν οι Παππάς και Μαυροκεφαλίδης.
    Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρκετά καλό ρόστερ αλλά αδικείται από τον προπονητή του. Πολύ λίγος, πραγματικά. Αν χάσει την άλλη εβδομάδα στην Βιτόρια τότε μάλλον μένει πρόωρα εκτός. Ξεχωρίζει ο παικταράς Schilb. Μιλάμε για μεγάλη κλάση. Αν όχι από φέτος, του χρόνου θα γίνει σφαγή για την υπογραφή του.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους Σέρβους τα είχαμε πεί..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε μέχρι κεραίας. Θα έλεγα επίσης ότι το σχήμα με τον Ματσιούλις στο "4" είναι και αυτό που μας δίνει περισσότερη ενέργεια και καλύτερες αμυντικές προσαρμογές. Όσο για τον Μαυροκεφαλίδη, πραγματικά είναι καλύτερος αμυντικά απ' όσο φαίνεται, όταν προσπαθεί. Χτες μπήκε πολύ δυνατά μέσα και φάνηκε αυτό. Αυτό πρέπει να δουλέψει.

      Διαγραφή
  52. Καλησπέρα στα παιδιά.. Τι κάνουμε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μια χαρά είμαστε μεγάλε αρχηγέ. Τι κάνουν η Φίλα και το Φοίνιξ; Κάνουν τους μπούκις πλούσιους ή απλά ξέμεινε το τανκ από βενζίνη; Οι πελεκάνοι ξεκίνησαν κάκιστα πάντως, τους βλέπω για τη δεύτερη μεγάλη ανταλλαγή της σεζόν.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω θα παίξουν καλύτερα τα "πουλιά", αρκεί να είναι υγιής ο Γκόρντον. Σανς-Σίξερς μπράβο τους αλλά δε βλέπω μέλλον για φέτος.. Είναι φρέσκοι ακόμα, δε τους έχει καταβάλλει το μικρόβιο της ήττας που αργά ή γρήγορα θα έρθει..

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Τζιμάρα. ΤΣΣΚΑ?

      manu chao

      Διαγραφή
    3. Σας έχω πεί μέρες τώρα, το μπάσκετ που παίζει είναι για κλάματα. Θα παίξει καλύτερα αν και θεωρώ ότι η ομάδα έχει θέματα. Χρειαζόταν πιο βαθιά τομή.. Τέσπα, προσωπικά τον εμπιστεύομαι τον Μεσίνα.

      Διαγραφή
    4. Νομίζω πως θα είναι εξίσου άσχημα όταν επιστρέψει ο Ryan Anderson. Μέχρι στιγμής ο Davis κάνει τα πάντα παίζοντας με τα ανταλλακτικά. Όταν έρθει ο Ryan όμως χάνει από δίπλα του τα μούσκουλα των ανταλλακτικών.

      Η ΤΣΚΑ γιατί δεν πήρε τον Cook το καλοκαίρι; Βασικά, γιατί καμία καλή ομάδα δεν τον πήρε;

      Ody

      Διαγραφή
    5. Έλα ντε.. Τον "έριξε" η τραγωδία του Μιλάνο.. Με Άντερσον δίπλα στον Ντέηβις θα έχουν καλύτερη πικ εν ρολ άμυνα, πιο ευκίνητη.. Θα δούμε. Μ'αρέσει ο Ουίλιαμς πάντως, τον πιστεύω σαν κόουτς.

      Διαγραφή
  54. Καλησπερες,τζαμπα ηττα τα tip-in μου μεσα...ο τζος σμιθ 13 ασιστ τα 2 πρωτα ματς,λειπει ο παιχτης που θα δωσει λυση στην περιφερεια αλλα υπαρχει χημεια με τους 3 ψηλους που ειναι εφιαλτης ματς απ για τους αντιπαλους,αυριο με το τζενικς στην αρχικη θελω να δω(ειναι και σχετικα νωρις στις 12) πως θα μηραστουν οι επιθεσεις.Το ορλαντo και ο νικολσον με εντυπωσιαζουν και ολα αυτο χωρις το καλυτερο τους παιχτη τομπιας χαρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3/11 τρίποντα επίσης ο Josh. Αλλά το Orlando δεν έχει ψηλούς για να σας ματσάρει. Βέβαια, με τους Oladipo και Afflalo οι κοντοί θα φάνε πολύ κυνήγι.

      Ody

      Διαγραφή
    2. Άκη το χθεσινό, έτσι όπως πήγε, δεν έπρεπε να χαθεί.. Υπάρχουν πάντως δυνατότητες, η ομάδα έχει πλέον περισσότερη ποιότητα. Μένει να έχει και διάρκεια.

      Διαγραφή
  55. Οντι 3/11 χθες κ'3/7 προχθες 6/18 δηλαδη 33% ειχε και 8 ριμπαουτ κ΄5 ασιστ αυτες οι προσπαθειες θα μειωθουν λογικα με το τζενικς που μπορει να σκοραρει απο τριπλα και να δημιουργησει αρκετα καλα.Κλειδι για τη φετεινη πορεια ειναι η αποδοση του ρουκι καντγουελ ποουπ,ειναι μονος που εχει μεγαλη εμβελεια στα σουτ(ο στακι σκοραρει με ντραιβ ο μπιλαμπς ειναι σποτ σουτερ στα γερονταματα) ενω ειναι πολυ καλος στην αμυνα-οταν ο ντουμαρς τον διαλεξε στις 26 ιουνιου ειδε ενα νεο ριπ χαμιλτον...Χθες μονρο και ντραμοντ πειραν ενα μαθηματακι απο ζιμπο και γκαζολ νομιζω,πρεπει να γηνουν ποιο σκληροι,ειδικα ο ζιμπο εμφανησε νεα κλειδωματα στο μονρο που θα ζηλευε και παναγιωτης ποικιλιδης.....σκληρο παιδι(Κολλεγειο μισιγκαν μην ξεχνιομαστε).Τωρα ολαντιπο κα αφλαλο μαζι πολυ ωρα δυσκολο,ο τζαμιρ νελσον τους ειναι απαραιτητος!Βγαζω το καπελο στο ορλαντο απεκτησε με ανταλλαγες 2 πολυ καλους σμολ φοργουορντ τοσο ο χαρκλες δειχνει να εξελησετε απο οταν τον διαλαξε η φιλαδελφεια τοσο και ο τομπιας χαρις που το μιλγοουκι τον αφηνε στο παγκο ,αυτες ειναι κινησεις που δειχνουν μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως. Τα παν όλα οι Sixers στο παρκέ.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπερα Jimara,
    Να πω 2 κουβεντες για παναθηναικο

    Κατ αρχας πιστευω οτι δεν φταιει η frontline τοσο αμυντικα αλλα η κακη περιφεριακη αμυνα..Ο λασμε εχει φτασει στο 70% των δυνατωτητων του,ενω ειχε ξεκινησει τη χρονια στο 30%..Ο γκιστ εχει ενεργεια αλλα εχει λιγα θεματακια συκεντρωσης και αφομειωσης συστηματων πραγμα απολυτως φυσιολογικο,ενω ο μαυροκεφαλιδης μου εκανε εντυπωση ποσο καλος αμυντικα ηταν..Ο μπατιστ επιθετικα ειναι οτι καλυτερο ενω αμυντικα εχει προβλημα μονο στα ποδια πραγμα απολυτως φυσιολογικο λογω ηλικιας..Απογοητευση ο φωτσης οπου επιθετικα δεν βοηθαει καθολου αλλα νομιζω οτι δεν εχει βρει το ρολο του ακομα..Αμυντικα ειναι μια χαρα παντως..Οσο αφορα την περιφερεια πιστευω οτι ο καρυ ειναι για 10-15 λεπτα και αμυντικα εχει προβλημα οπως προβλημα εχει και οργανωτικα..Αν συνεχισει ετσι νομιζω οτι θα πρεπει να γινει αλλαγη(το ειπε και ενας φιλος)..Ο ουκιτς ειναι το προβλημα και νομιζω ο πεδουλακης κανει λαθος που τον χρησιμοποιει..Πρεπει να τον αφησει να γινει 100% ιατρικα ετοιμος και μετα να ξαναπαιξει..Οδιαμαντιδης προσπαθει αλλα ειναι για κανα 20λεπτο..Βασικο γκαρντ επρεπε να ειναι ο παππας οπου να παιρνει γυρω στο 30λεπτο..Και θα ηθελα πολυ να δω ενα σχημα με παπα ή διαμαντιδη στον ασσο,στο 2μπραμος, στο 3ματσιουλης ,στο 4 γιανκοβιτς, στο 5 λασμε..Αντε να φανε καλαθι..
    Το ματς γυρισε με τον ερυθρο αστερα οχι γιατι μπηκε ο παπας και εβαλε 24 ποντους,αλλα γιατι μπηκε ο παπας και πιεσε την μπαλα και τους δυσκολεψε την δημιουργια..Χωρις ουκιτς ουσιαστικα και με εναν καρυ ανυπαρκτο οπου μπαινει στο τετερτο δεκαλεπτο και η διαφορα μεσα σε εναμισι λεπτο πηγαινει απο τους 7 στους 14 οπου ξαναγινεται αλλαγη και η συνεχεια ειναι γνωστη..Ο διαμαντιδης δεν μπορει πλεον αλλωστε να κυνηγαει τον αντιπαλο γκαρντ τον χρειζομαστε σε δημιουργια..Δηλαδη το προβλημα πιστευω οτι ειναι στη πιεση στη μπαλα..Αν ο παναθηναικος δεν πιεσει την μπαλα και δεν παιξει περιφερειακη αμυνα με την κουμπαν θα εχει τεραστιο προβλημα με τους παιχτες που εχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. carter williams,τι πινει κ δε μας δινει ο ροοκιε? Περα απο την πλακα ο τυπος κανει οργια, οσο τον εχω δει μου φερνει οτι ειναι η αμερικανικη βελτιωμενη εκδοση του Διαμαντιδη. Τρομερος δεν εχω λογια μεχρι στιγμης. O Davis ξεκινησε πολυ δυναμικα ακομη πιο πολυ απο οτι περιμενα(με). Οι curry/clay κανουν τα δικα τους κ φετος πανε για ρεκορ 3ποντων, πολυ γουσταρω την τρελα τους.
    Memphis ποθ πηγε η αμυνα τους? λετε να αποδειχτει τερατιο λαθος η αλλαγη προπονητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. JIM τη γνωμη σου για την γαλατα που πηρε ΠΟΠΣ-ΜΕΝΣΑ και ΧΕΡΣΤΟΝ και την αρμανι που πηρε ΛΑΒΑΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή