Athlenda

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΧΑΚΕΤ




Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τον συναγερμό που σήμανε η αποκρουστική σχεδόν εικόνα της ομάδας αυτό το πρώτο διάστημα. Και σκεφτείτε ότι μόλις πατήσαμε στον Νοέμβρη..



Για τους ψιθύρους σας είχα ενημερώσει λίγες ημέρες πριν.. Απλά ήθελα να μάθω το που βρίσκεται το όλο..νταλαβέρι. Το πρόβλημα στην ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλο και η ρίζα του κακού είναι το μη λειτουργικό backcourt της, καθώς έτσι όπως έχει γίνει η στελέχωση, κανένας από τους παίκτες δεν έχει χώρο να αναπτύξει το παιχνίδι του, να βγάλει τα καλά του στοιχεία. Ο Μεσίνα έχει αρχίσει να δουλεύει στο μυαλό του ότι η ομάδα του χρειάζεται πιθανόν μια ριζοσπαστική λύση είτε έναν καλό περιφερειακό παίκτη που θα αποτελέσει «κόλλα» για τα υλικά. Το ενδιαφέρον για τον Ιταλοαμερικανό γκαρντ και ηγέτη της Μοντεπάσκι, είναι ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολλές συνισταμένες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

 Οι πιο βασικές..


-Ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Ως γνωστόν, η σιδερένια θέληση του να μείνει στη Τοσκάνη αρνούμενος τρείς φορές (σε δύο διαφορετικές σεζόν) πολύ καλύτερες οικονομικά προτάσεις από το Μιλάνο, τον ανέδειξαν (μαζί με το εξωγήινο performance του πέρυσι την άνοιξη όπου οδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα και πήρε το MVP σπίτι του..)σε παίκτη-σύμβολο μέσα σε μόλις 1 χρόνο παραμονής στη πόλη. Έμεινε με μείωση που ζήτησε ο ίδιος, τη στιγμή που ήταν ένας από τους πιο καυτούς παίκτες σε τοπ-ευρωπαϊκό επίπεδο και ο Μινούτσι του είχε ξεκαθαρίσει ότι  πρέπει να τον πουλήσει. Αυτό τα λέει όλα..

-Στο μυαλό του Μεσίνα υπάρχει φυσικά και η αμερικανική αγορά. Το οικονομικό status των Ρώσων τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν δυνατά και εκεί. Βέβαια με τον Χάκετ κάνουν μια επένδυση. Μεγάλη επένδυση, θα πω εγώ, για τον οργανισμό. Προσθέτουν έναν σπουδαίο Ευρωπαίο παίκτη, σε πολύ καλή ηλικία, με την ταμπέλα του «επόμενου καλύτερου γκαρντ της Ευρώπης» να τον συνοδεύει, όχι άδικα.


Ειλικρινά ακόμα δε μπορώ να εκτιμήσω την αντίδραση του παίκτη σε μια πιθανή πρόταση της ΤΣΣΚΑ. Η Μοντεπάσκι είναι στημένη πάνω του, θα παλέψει για τον τίτλο στη Lega A με νύχια και με δόντια αλλά δυστυχώς στην Ευρωλίγκα δείχνει να έχει μείνει αρκετά πίσω. Φυσικά η ΤΣΣΚΑ ποντάρει στο ότι θα αγοράσει τον παίκτη, βλέποντας ότι οι Ιταλοί θα μείνουν έξω νωρίς. Και η σημασία της οικονομικής κατάστασης του κλαμπ υπερβαίνει για πρώτη φορά την αντίστοιχη των στόχων.. Ο Μινούτσι, τον οποίο γνωρίσατε από τις πρώτες ημέρες ζωής του Hoopfellas ως τον πιο σκληρό διαπραγματευτή στην Ευρώπη (εικόνα που πέρασε στα ελληνικά μίντια πολύ μετά, με την υπόθεση Μακιντάιρ), νομίζω είναι η πρώτη φορά που θα "μαλακώσει" (στα δικά του δεδομένα..)για να εισπράξει. Γνωρίζει ότι ζητώντας χοντρά λεφτά και παίζοντας με τον χρόνο θα στείλει τους Ρώσους στην Αμερικανική αγορά..


Ο Χάκετ άλλαξε πέρυσι την άνοιξη δις ατζέντη, όταν αποφάσισε να αφήσει μετά από μικρό διάστημα την Basketballwise να επιστρέψει στην  Two points του Μάριο Σκότι, του ανθρώπου που τον έφερε στη Σιένα, δείγμα της θέλησης του 26χρονου γκαρντ να παραμείνει.  Αν και γνωρίζουμε όλοι το ότι αγαπά το κλαμπ και μάλιστα έγινε ήρωας της ισχνής οικονομικής εποχής για την Νότια Ευρώπη, πέρα από τα στενά όρια του αθλητισμού, η απόφαση παραμονής παρά τη μείωση έχει και χαρακτήρα business decision καθώς μπορεί να αποτελέσει το κοντινότερο δρόμο για το ΝΒΑ.  Και αυτό είναι ένα άλλο εμπόδιο για τη μετακίνηση του σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Χάκετ μπορεί να παίξει εκεί και να παίξει καλό μπάσκετ. Οι προδιαγραφές υπάρχουν, αυτό είναι δεδομένο. Και η Μοντεπάσκι, η πρωταθλήτρια ομάδα Ιταλίας στην οποία  θα ήταν το απόλυτο αφεντικό και θα του προσέφερε όλες τις προϋποθέσεις για να διαφημίσει το παιχνίδι του και να «πουλήσει» τα νούμερα του, ήταν ιδανικό περιβάλλον.. Inside θα σας πω ότι ο παίκτης, από Ευρώπη μεριά και εφόσον αφήσει τη καστρούπολη θα προτιμούσε Βαρκελώνη..


Η ΤΣΣΚΑ κάνει λοιπόν σκέψεις για τον Χάκετ. Ειδικά στην περίπτωση που οι πρωταθλητές Ιταλίας ηττηθούν αύριο στη Φλωρεντία από τον Ολυμπιακό, σχεδόν καληνυχτίζουν, νωρίς, γεγονός που ίσως οι Ρώσοι εκμεταλλευθούν. Ο Μεσίνα βέβαια δε βιάζεται, άλλωστε δε μπορεί κιόλας μιας και αυτή τη στιγμή το μόνο που του επιτρέπεται είναι α κάνει σκέψεις. Θέλει και ο ίδιος να δει την ομάδα του, περιμένοντας βελτίωση. Γνωρίζει όμως ότι ένας γκαρντ με το πακέτο του Χάκετ, μπορεί να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ και να φέρει ισορροπία από τη στιγμή που μπορεί να παίξει μαζί με όλους τους ήδη υπάρχοντες στο μπακόρτ.  Να αποτελέσει τον quarterback δίπλα στον Τεόντοσιτς ή τον Πάργκο , να δείξει τα σπουδαία playmaking abilities του δίπλα στον Φριντζόν ή την εκτελεστική του ικανότητα δίπλα στον Τζάκσον (διόλου απίθανο να πληρώσει το μάρμαρο μιας και όπως σας είπα πέρυσι δεν έχει –κυρίως σαν άνθρωπος και μετά σαν παίκτης- τον χαρακτήρα που ζητά ο οργανισμός και ο προπονητής του για να αντεπεξέλθει).

Το story είναι πολύ ενδιαφέρον.. Θα δούμε εάν θα προχωρήσει. Αύριο η Μοντεπάσκι υποδέχεται τον Ολυμπιακό ενώ ο Μεσίνα πάει στη Βαρκελώνη. Όλα μετρούν..

Σας περιμένω και στο Facebook..

150 σχόλια:

  1. τζιμ

    εντελως ακατανοητοι οι τοσοι διθυραμβοι για τον χακετ!!!πραγματικα ακατανοητοι....

    πηρε το πρωταθλημα περυσι στην ιταλια!!στην ιταλια, οχι καπου αλλου, και στην ευρωλιγκα δεν ειδα εγω κατι εντυπωσιακο!

    σεβαστη η γνωμη σου, εισαι γνωστης αλλα θεωρω οτι με πολλους παικτες υπερβαλλεις.

    ή υπερβαλλεις εσυ ή τα στανταρ μου, εμενα προσωπικα, λογω παο και οσφπ (που χουν καταδυναστευσει την ευρωλιγκα τοσα χρονια), ειναι ανεβασμενα πολυ.

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα κι εμενα μου αρεσει πολυ σαν παιχτης αλλα ο επομενος μεγαλος γκαρντ της ευρωπης ο χακετ μου φαινεται χλωμο.. απο σαρας, διαμαντιδη, ναβαρο, παπαλουκα, σπανουλη να παμε στον χακετ; ενταξει ειπαμε...

      Διαγραφή
    2. Παίδες, σωστές οι αμφιβολίες σας, πράγματι ο Χάκετ απέχει από τους μεγάλους γκαρντ της περασμένης δεκαετίας, προς το παρόν τουλάχιστον. Πρέπει να σκεφτούμε όμως, ότι το μπάσκε πλέον βαδίζει σε άλλους δρόμους. Ήδη φαίνεται από τους ψηλούς. Σέντερ που την προηγούμενη δεκαετία δύσκολα θα έβρισκαν καλά συμβόλαια σε μεγάλες ομάδες Ευρωλίγκας, σήμερα χρυσοπληρώνονται (Χάινς, Λάσμε) και θεωρούνται απαραίτητοι σε κάθε ομάδα που στοχεύει ψηλά. ο Χάκετ έχει το πακέτο που τουλάχιστον στο σημερινό Ευρωπαϊκό μπάσκετ θα τον πάει πολύ μπροστά. Δεν έχει την οργανωτική ικανότητα του Διαμαντίδη, ούτε την οξυδέρκεια του Σάρας, ούτε το μυαλό του Παπαλουκά, ούτε την διείσδηση του Σπανούλη αλλά έχει λίγο απ' όλα αυτά και διαθέτει και κορμί που θα του επιτρέψει να αμυνθεί σωστά και κατέχει και τα βασικά του αθλήματος. Για μένα στη σωστή ομάδα θα εξελιχθεί σε top guard σε χρόνο μηδέν.
      Μην ξεχνάμε άλλωστε τον Διαμαντίδη και την πορεία του στα Ευρωπαϊκά παρκέ. Ξεκίνησε σαν ένα μέτριος επιθετικά αλλά εγκεφαλικός παίκτης που έκανε λίγο απ'ολα όντας προικισμένος σωματικά για τη θέση του και μέσα από δουλειά έγινε ο superstar που βλέπουμε από το '07 και μετά.

      Διαγραφή
  2. Αρκετά ενδιαφέρον..Για μένα ομως είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες σκέψεις. Αλλαγές με μόλις 4 επίσημα στην Ευρωλίγκα για μένα δεν είναι καλό σημάδι και ειδικά για έναν κόουτς σαν τον Μεσίνα θα είναι μεγάλη ήττα, να προσωρήσει τόσο νωρίς σε προσθήκη μιας και έτσι χρεώνεται αυτός το λάθος για τις καλοκαιρινές του επιλογές. Άρα έτσι κι αλλιώς μιλάμε για τοπ-16 και μετά. Εκεί, με την Σιένα κατά 90% εκτός, λογικά θα στηθεί ένα πανηγύρι γύρω από τον Χάκετ. Όσο και να είναι "παράσημο" μια θητεία δίπλα στον Μεσίνα, νομίζω δεν θα ήταν καλή για τον Χάκετ μια μετακίνηση στην ΤΣΣΚΑ κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Για τους Ρώσους όμως θα ήταν μια καλή κίνηση, δεδομένου ότι έχουν μαζέψει πολλά ίδια γκαρντ, και λείπει ένας με τα χαρακτηριστικά του Χάκετ.
    Σαν Παναθηναϊκός βέβαια, μπορώ να πω ότι από πέρσι μου έχει μπει για τα καλά στο μάτι σαν παρτενέρ του Διαμαντίδη στο καλύτερο ζευγάρι 1-2 της διοργάνωσης αλλά γνωρίζω ότι οι εποχές που η ομάδα χτυπούσε ότι καλό κυκλοφορεί στην αγορά περάσανε.
    Οπότε για μένα ας μείνει Σιένα, ώστε να πάρει ακόμα ένα προσωπικό πρωτάθλημα και το καλοκαίρι να διεκδικήσει είτε το συμβόλαιο στο ΝΒΑ είτε μια καλή μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα Ευρωλίγκας, με το συν ότι θα βρίσκεται σε αυτή από την αρχή της χρονιάς και σε ένα ρόστερ το οποίο θα μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να μην πνίγεται ο παίκτης (κάτι που θα γίνει στην ΤΣΣΚΑ τώρα με Πάργκο, Μίλος, Φριτζόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω θα τον ονειρευομαι στα πρασινα του ΠΑΟ οσο παει. Μεγαλη μου καψουρα... Η μεγαλυτερη στην ευρωπη.

      Και μου ηρθε φλασια, τι θα ελεγες ρε τζιμαρα να κανεις ενα αρθρο με τις καψουρες μας ? Αυτους που παιζουνε στην ευρωπη κ θα τουε θελαμε στην ομαδα μας ?

      Διαγραφή
    2. Ωραία ιδέα φίλε...
      Μεγάλη μου καψούρα ο Tζαμόν Λούκας...
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ, ο Χάκετ θα ήταν ταμάμ για ΠΑΟ. Άμυνα, μυαλό, οξυδέρκεια, καρδιά.

      ΜΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  3. Να διωξει χτες τεοντοσιτς και να παρει Χακετ..Κρυφος ποθος ο παιχτης αυτος διπλα σε δδ,παππα οποως λεει και ο madness..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jim, καταρχήν επιβεβαιώνεται ότι ο Μεσίνα ψάχνεται, γενικώς.
    Από ό,τι κατάλαβα αν ο Χάκετ πάει στην ΤΣΣΚΑ θα πάρει τη θέση του Τζάκσον. Με άλλα λόγια οι Ρώσοι θα πορευτούν με 4άδα στην back court Πάργκο,Τεόντοσιτς, Χάκετ και Φριτζόν. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο Μίτσοβ θα παίζει αποκλειστικά στο 3 (αφού στο 2 δεν θα περισσεύουν λεπτά) όπου υπάρχει και ο Ουΐμς. Μύλος δηλ.
    Αν ο Μεσίνα αποφασίσει ή τον υποχρεώσουν να αποφασίσει να κάνει αλλαγές, η λύση είναι μονόδρομος, έτσι όπως τα κατάφερε. Να φάει ένα (τουλάχιστον) μεγάλο όνομα. Είτε θα αποδεσμεύσει έναν από τους Πάργκο, Τεόντοσιτς ώστε να πάρει τον Χάκετ. Είτε να αλλάξει τον Ουΐμς με τον Χάκετ και να πάει σε χαμηλότερα σχήματα στην back court χρησιμοποιώντας αρκετά στο 3 τον Μίτσοβ και τους Φριτζόν, Χάκετ.
    Και μόνο το γεγονός ότι σκέφτονται αλλαγές στην ΤΣΣΚΑ πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της regular season αποδεικνύει το πόσο λάθος στελεχώθηκε η ομάδα το καλοκαίρι. Εφόσον, λοιπόν, επιχειρήσουν να αλλάξουν το ρόστερ μόνο με ριζοσπαστικές αποφάσεις έχουν πιθανότητες να βελτιώσουν αισθητά την κατάσταση.
    Κι αν υποθέσουμε ότι για τους γκάρντ θα βρουν την άκρη, με την δυσλειτουργική και βαριά front court τι σκέφτονται να κάνουν; Κι εκεί υπάρχει (και μάλιστα εμφανέστατο) θέμα…

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Τζιμ και υπόλοιπη παρέα.
    Ενδιαφέροντα νέα from the inside και καλό rumor.
    Nα πω την αλήθεια,ο παίκτης είναι από τους αγαπημένους μου,εξαιρετικό πακέτο και μου αρέσει πολύ σαν εργαλείο.Παρ'όλα αυτά το βρίσκω υπερβολικό να τον χαρακτηρίσουμε επόμενο καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη.Για μένα είναι εργαλείο πολυτελείας,ένας παίκτης ότι πρέπει για τους προπονητές και του είχα κάνει ιδιαίτερη αναφορά πέρσι στα παιχνίδια με τον Όσφπ για την εντύπωση που μου έκανε.
    Όταν έμαθα για την απόκτηση Πάργκο το βρήκα αρκετά φάουλ(που σημαίνει ότι δεν θα συμφωνούσα ή θα πήγαινα σε παρόμοια περίπτωση-παρόλα αυτά δεν προδικάζω την πορεία της Τσσκα) και οι πρώτοι παίκτες που μου ήρθαν στο μυαλό ως πιο κατάλληλοι ήταν παίκτες με quarterback skills ώστε να μπουν δίπλα στον μόνο Τεόντοσιτς και όταν πρέπει να μπορείς να τους δώσεις και το κουμάντο.Οι πρώτοι 2 ήταν ο Χάκετ και ο Λούκας με σαφή προτίμηση στον 1ο που θεωρώ εξαιρετικό αθλητή και αμυντικό με το προτέρημα ότι μπορεί να οδηγήσει την επίθεση τηρουμένων κάποιων συνθηκών.
    Αnyway,ποτέ δεν είναι αργά να καταλάβεις το λάθος σου(αν και μου φαίνεται υπερβολικά ηλιθιο από πλευράς Μεσίνα να πληρώνει τον Πάργκο για να φτιάξει ένα ultra offensive δίδυμο και να παρατάει την προσπάθεια μετά από 3 αγώνες) και να βάλεις αυτό που έπρεπε από την αρχή στην εξίσωση.
    Ποιος όμως θα πληρώσει το μάρμαρο?Δύσκολη ερώτηση.Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης πέρσι έπαιξε δίπλα στον Μπράουν με καλά αποτελέσματα,συν τον Μος σε μια σπουδαία περιφερειακή γραμμή στην Σιένα.Δεν ξεχώρισε σε καμία περίπτωση στατιστικά αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ και ξεχώρισε με τη συγκολητική κόλλα που έδινε.Ξεκάθαρα θα διάλεγα τον Πάργκο για να κουνήσει μαντίλι.Ιντριγκαδόρικη η περιφέρεια της Τσσκα αυτή τη στιγμή με τους 2΄προαναφερθέντες παίκτες αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να τους ταιριάξεις μαζί στην 5άδα οπότε δώρο άδωρον.Ρεαλιστικά όμως είναι σχεδόν αδύνατον να φύγει ο Αμερικανός που μόλις ήρθε με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.Το δίδυμο Τεόντοσιτς-Χάκετ κατ'εμέ είναι ιδανικό μαζί με έναν pure shooter και έναν καλό παίκτη μαζί(που δεν έχει προσφέρει στον τομέα που μπορεί αυτόν τον καιρό) όμως η όλη ιστορία έχει πολλά ερωτηματικά.
    Θεωρώ πως δύσκολα θα προχωρήσει το στόρι αυτή τη στιγμή.Τίποτα δεν αποκλείεται αλλά υπάρχουν διάφορα εμποδια και δεν είναι τόσο διαδικαστικά αλλά αφορούν πιστεύω την καθαρή πρόθεση του Μεσίνα.Δεν νομίζω να είδε κάποιο όνειρο να αμερικανέψει την ομάδα του.΄Κάτι έχει στο μυαλό του ο Ιταλός και πιθανόν να το ακολουθήσει μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χάκετ θα πάει ΝΒΑ παιδιά. Τώρα που έχει ανοίξει για τα καλά η φάμπριγα. Από τους πιο κλατς παίχτες αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.

    Lazio32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου. Θα πάει Αμερική.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ το ίδιο πιστεύω, δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει κανένα club στν ευρώπη.

      MarKeZ

      Διαγραφή
    3. Σωστά. Είχε όλο το χαρτί από το Μιλάνο συν τον προπονητή με τον οποίο έκανε τη καλύτερη του σεζόν. Δεν πήγε. Για Αμερική τον βλέπω. Ήταν εκεί στο κολέγιο άλλωστε.

      Διαγραφή
  7. Για να βγάλει άκρη η ΤΣΣΚΑ, πρέπει να διώξει τον Μίλος...Όχι κατανάγγη γιατί είναι κακός παίχτης, αλλά λόγω του ότι δεν ταιριάζει σε τίποτα (μα τίποτα) με το concept του Μεσίνα...Πάργκο - Ουίμς είναι η βάση του concept, ενώ ο Τζάκσον έτσι κι'αλλιώς είναι συμπληρωματικός...Το ζητούμενο είναι ότι για το όλο deal θα χρειαστούν πολλά χρήματα...
    Υποσημείωση...Δε νομίζω ότι ο Χάκετ αρκεί για να λυθούν όλα τα προβλήματα της ΤΣΣΚΑ...Υπάρχουν και θέματα στην frontline...
    ZEN MAΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα πραγματα ειναι απλα τζιμ....διωχνει τον τεοντοσιτς και παει στο μεμφις,τα σκαει στον νικ και σε 20 μερες θα ναι μια χαρα η τσσκα...ή τουλαχιστον να τσιμπησει τον κουκ....παντως ο νικ καλαθης ειναι Η ΛΥΣΗ για τον μεσινα....ο χακετ δεν το συζηταμε ειναι παικταρα αλλα με νικ θα ταιριαξει αν διωξει και τον παργκο......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. like..Αν δε φύγει ο Μίλος δε βρίσκει χημεία η ΤΣΣΚΑ

      manu chao

      Διαγραφή
  9. Πέρα απο τα μπακκορτ, φροντκορτ, φουλκορτ και quarterback θέλω να δω την ιστορία από μια άλλη σκοπιά. Ο κύριος Μεσίνα μου θυμίζει μια πλούσια γκόμενα η οποία είχε πάντα ότι ζητούσε αλλά παρόλα αυτά όλοι την είχαν στο κλασιμο και στο φτυσιμο γιατι υπηρχε παντα η γκομεναρα του σχολειου (Ζοτς) η οποια οπου την εβρισκε την εκανε χωμα. Και μετά το ελπιδοφορο ξεκινημα του η συνεχεια ηταν καπως απογοητευτική γιατι πηρε ενα τιτλο (με ετοιμη ομαδα απο τον Σοφο) και αλλο ενα οταν αγορασε αυτους που τον κερδισαν την προηγουμενη χρονια (Σισκα) και γενικα η πιατσα ηταν πεσμενη σε σχεση με τη δικια της τσεπη. Anyway, αφου το πληρωμα του χρονου ειχε φτασει τα λεφτα του μπαμπα να μην φερνουν την ευτυχια, πηδηξε απο το καραβι και πηγε σε αλλο daddy με εξισου μεγαλο πορτοφολι οπου επεστρεψε στο κλασιμο, το φτυσιμο και τις σφαλιαρες. Η γκομενα αυτη λοιπον μη μπορώνατας να ειναι παντα δευτεραντζα την εκανε για τα ξενα. Πηρε τον πολυ σημαντικο ρολο του προπονητη-θεατη σε μια ομαδα που απετυχε παταγωδως. Είχε και τιτλο εκει, μις "προπονητης αμυνας" και καλα, σε μια ομαδα που το φορτε της δεν ειναι σιγουρα η αμυνα σε ενα πρωταθλημα που ετσι κ αλλιως η αμυνα ισουται απλα με καταστροφη του θεαματος. Το Μαιο που εκανε τις διακοπουλες του ειδε τον ερωτα της ζωής του να συμμετεχει στο μεγαλυτερο ρεζιλικι του συγχρονου μπασκετ στην Κων/πολη και ενα δακρυ κυλησε. Ειπε να αφαιρεσει το "ν" απο το ονομα του και να γινει Μεσι(ν)ας. Ολως τυχαίως η αλλη γκομεναρα του σχολειου είχε φυγει μαζι και η κολλητη της ετσι το εργο να βγει πρωτο ονομα θα ηταν πιο ευκολο. Επεστρεψε και καλα με νεο στυλ με πολλες εμπειριες και μπασκετικα γαλονια ενω στην πραγματικοτητα το μεγαλυτερο επιτευγμα του στην Αμερικη ηταν καμια φωτογραφια με τον Κομπι να κανει οτι του μιλαει. Επιστρεφοντας ομως ειδε τις νεες και μικρουλες να ταπεινωνουν αυτη τη ταλαιπωρημενη γκομενα μεχρι που ο κος Μπαρτζωκας τον εδεσε χειροποδαρα στον ημιτελικο του Λονδινου (η πληροφορια οτι δεθηκε μονος του ελεγχεται ως ανακριβης). Και φετος αφου ζητησε απο τον μπαμπα να της παρει τα πιο καλα και ακριβα ρουχα για να ειναι καλυτερη απο τα αλλα κοριτσακια και για να μπορει να κλοιταξει στα ματια την γκομεναρα που λεγαμε πριν τρωει για αλλη μια φορα τα μουτρα της και τρεχει παλι στον μπαμπα για αλλα δωρα που θα την κανουν να φενεται πιο ομορφη.
    ΚΥΡΙΕ ΕΤΟΡΕ ΜΕΣΙΝΑ δεν εισαι καθολου καλυτερος ουτε απο τον Καζλαουσκας ουτε απο τον Σκαριολο. Στο ιδιο καζανι σας εχω ολους, αδαεις ξερολες. Η μονη διαφορα ειναι οτι λογω ροστερ η δικια σου ομαδα κερδιζει περισσοτερο αλλα αυτο δεν οφειλεται σε σενα. Ασε μας κουκλιτσα μου. Τουλαχιστον ο Σκαριολο οταν παιρνει υπερομαδες (Ισπανια) κερδιζει...

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο μυαλο του μεσινα αμερικανικη αγορα,ελευθερος ο Daequan Cook ρολιστας στο nba που καποια στιγμη σουταρε με 42% τριποντο ερχομενος απ το παγκο και ολα αυτα στα 26 του,βρε λες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκη δε θέλει σουτέρ, πόιντ θέλει. Τον άλλο τον Κούκ.. Μια χαρά είναι.
      manu chao

      Διαγραφή
  11. @jim
    νομιζω οτι ο μεσινα εχει το συνδρομο γιαννης ιωαννιδης.
    παγιδευομαι στο παρελθον χωρις να βλεπω ξεκαθαρα το μελλον.
    δηλαδη τωρα καταλαβε ο μεσινα οτι τα γκαρ του ειναι σαγιοναρες?
    με μπατζετ απειρο πηγε και πηρε τον περκινς τον φρiντζον τον μητσο(φ) και τον τζον αβλακιωτη?
    ελεος εκτορα που λεει και μια ψυχη
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεσίνα=Σκαριόλο των πλουσίων.
    Να πληρώνεις τώρα χειμωνιάτικα τα κερατιάτικα για να παίρνεις τον ντάνιελ τον χάκετ.Βαλσαμώστε του τον παπαλουκά να έχει να τον βλέπει στο παρκέ γιατί όπου πήγε χωρίς αυτόν,πάτωσε.Τώρα αν περιμένει στους ντάνιελ χάκετ αυτής της γης να βρεί κάτι ανάλογο,κονόμησε απο σβέρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον γλωσσοφαγατε τον κουκ την εκανε την μαλακια το εχασε το παιχνιδι η ριτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παίδες σχετικά με τον Μεσίνα που λέτε: Ηρεμήστε γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Δεν εμφανίστηκε στο μπάσκετ το 2006 ο άνθρωπος. Έπαιρνε τίτλους και πριν τον Ομπράντοβιτς (Κυπελλούχων το 1990 με Σούγκαρ Ρέι Ρίτσαρντσον). Οι δυο Κίντερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης (του 98 με Ντανίλοβιτς-Σάβιτς-Ριγκοντό και του 2001 με Μανού-Γιάριτς-Σμόντις) είχαν παίξει φοβερό μπάσκετ. Η πλάκα είναι ότι θεωρώ ότι την Κίντερ του 2002 πιο πλήρη και καλύτερη από όλες, αλλά έπεσε σε πράσινα (Μπενετόν με Έντνεϊ, Μπελ, Νικόλα, Καρμπαχόσα και Παναθηναϊκό στο φάιναλ φορ) και καταστράφηκε. Ακόμα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία του 1999 (με Τάνιεβιτς) είχε μπει στα σκαριά με αυτόν από πριν (ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 97). Μην λέμε λοιπόν ό,τι θέλουμε. Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες αλλά όχι και...Σκαριόλο (που σημειωτέον ούτε αυτός είναι μυρωδιάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίδιος κορμός με πέρσι και σημαντική ενίσχυση. Το ξεκίνημα στην ευρωλίγκα είναι χάλια και στο πρωτάθλημα ήττα από ολυμπιακό σκοράροντας 45 πόντους . Αν λέμε αυτά που λέμε για Μεσίνα για Πεδουλάκη τι να πούμε . Με ηρωισμούς δεν πας πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ιδια λεγατε και περσι και αν κρινοταν στις 7 νικες οι τελικοι το σκορ θα ταν 7-0

      Διαγραφή
  16. Τραγικη εμφανιση, αμυνα ,στελεχωση....
    Πηρε 5-6 νεους παικτες για να παιζει με τους περσινους, 37 λεπτα ο καθενας...
    Η διαχειριση του αγωνα .....no comment
    Μακαρι να βελτιωθει η ομαδα γιατι δεν θα παει μακρια ετσι....
    Εχει λυπηθει η ψυχη μου τον Διαμαντιδη...
    Δειτε ποσες φορες σκυβει και πανει τα γονατα του και χολενει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα. Έχω αρχίσει και θυμώνω με τον Παναθηναϊκό. Κατ'αρχάς, αυτά τα come back απο το -10something έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετά. Περισσότερο παρακμή και αρρώστια βγάζουν παρά οτιδήποτε παραπέμπει σε ηρωϊσμό, ψυχή, καρδιά και λοιπές λογοτεχνικές κοινοτοπίες. Η Κουμπαν δεν άξιζε να χάσει σήμερα και πολύ δικαίως το πήρε το παιχνίδι όπως το πήρε. Θα ήταν φοβερά άδικο ένα κουλό τρίποντο του Διαμαντιδη να της στερήσει τη νίκη. Διαβάζω - και μέχρι ενός σημείου παρατηρώ και ο ίδιος - οτι αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζει ο ΠΑΟ στο front court του οφείλεται στην κακή λειτουργία του back court. Οκ. Έστω οτι είναι έτσι. Έστω οτι ο Lasme παίζει, να το πω ευγενικά, χάλια επειδή δεν τραβάει η περιφέρεια. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς σήμερα γιατί έκανε όλες αυτές τις βλακείες που έκανε και πως για αυτο μπορεί να φταίει η περιφέρεια; Ποιός είναι ο ρόλος του Μαυροκεφαλιδη; Ποιός ο ρόλος του Φώτση; Γιατί, αν φταίει η περιφέρεια, ο Maciulis δεν επηρεάζεται απο αυτό το πρόβλημα; Θέλω να πω, προφανώς υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία αλλά κατα τη γνώμη μου υπάρχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα. Όλοι οι παίκτες πλην του Batiste που κάνει στο μέτρο που μπορεί αυτό που είναι ο ρόλος του να κάνει δείχνουν να είναι χαμένοι στο διάστημα. Συμμετέχουν ελάχιστα στο επιθετικό (και μερικές φορές εξίσου ελάχιστα και στο αμυντικό) παιχνίδι του ΠΑΟ και όσες φορές συμμετέχουν είναι συνήθως απελπιστικά αρνητικοί. Προφανώς η ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο, κατανοητό και δεν έχω καμμία διάθεση για κράξιμο αλλά πολύ φοβάμαι οτι με δεδομένη τη δυσκολία του ομίλου και τη μηδαμινή βελτίωση που παρουσιάζει, ο ΠΑΟ κινδυνεύει σοβαρά να φάει πάρα πολύ ηχηρή σφαλιάρα. Αν δεν την φάει, που πιστεύω οτι δεν θα την φάει, όλα γίνονται. Έχω πολύ μεγάλη συμπάθεια στον Lasme αλλά σήμερα ήταν ίσως η πρώτη φορά που του έριξα καντήλια. Και δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα που με χαλάει όσο το γεγονός οτι δεν διασκεδάζω το μπάσκετ που βλέπω. Είναι βαρετό, κουραστικό, εκνευριστικό και σήμερα ελέω Lasme ήταν και βλαμμένο εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα.Η Κούμπαν άξιζε τη νίκη.Επαιξε καλο μπασκετ σε αντιθεση με τον Παναθηναικο,που για 3 φορα φετος στην Euroleague κυνηγαει το παιχνιδι στο τελευταιο σουτ.Τα 2 τα εχασε.Πηρε τον Ερυθρο αστερα μονο.
      Δεν μου αρεσει να κρινω πραγματα και κατατασεις απο τον Νοεμβρη,αλλα ο Πεδουλακης δειχνει τελειως ''ντεφορμε'' στο κοουτσαρισμα του.Εχει κανει ενα πλανο πριν αρχισει το παιχνιδι και δεν αλλαζει σχεδον τπτ μεσα στη διαρκεια.
      Ο Φωτσης δειχνει χαμενος στο διαστημα.Η ομαδα δενε χει ποικιλια στην επιθεση και η αμυνα της τελειως παθητικη(ειδικα ε συγκριση με περυσι).
      Δεν ειναι μπασκετ επιπεδου euroleague αυτο που παιζουμε μεχρι στιγμης.
      Υγ1Β:λεπεις οτι ο Μπραμος ερχεται απο ιωση και δεν αποδιδει καλα.Για ποιο λογο δεν ριχνεις τον Γιανκοβιτς στο παρκε;;;;Mπορει να μου το εξηγησει καποιος;
      Yγ2:Eiχαν δικιο αυτοι που υποστηριζαν οτι ο Παναθηναικος χρειαζεται ακομα ενα guard και εναν τυπου Χεντριξ κατω απο το καλαθι.
      Υγ3:Κυριε Πεδουλακη ειναι που ο Ματσιουλης δεν σου χωραγε στην ομαδα το καλοκαιρι.....No comment.

      Δημητρης Berkshire

      Διαγραφή
  18. τελικα η νικη του παο στον αστερα θα αποδειχτει χρυσαφι.
    αν δεν ειχε περασει απο εκει,τωρα θα ηταν οχι απλα με την πλατη στον τοιχο,αλλα θα ειχε και σοβαρο θεμα προκρισης.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κακο με τον παο ειναι οτι ο πεδουλακης ψαχνεται ακομα.δεν εχει δωσει ρολους κυριως στους καινουργιους.σημερα ειχε τραγικο κοουτσαρισμα με κορυφωση την τπροτελευταια φαση.
    Εχει ο διαμαντιδης την μπαλα κ την πασαρει μεσας την ρακετα στον ,,,,λασμε.λες και εχει παιχνιδι στο ποστ.ο μπατιστ που ειναι ο μονος που μπορει εκει μεσα επαιξε στο πρωτο και μετα πουθενα.στην τελευταια φαση που επρεπε να ηταν καθοταν παγκο.
    Τι να λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος.Τραγικο κοουτσαρισμα.
      Σε ποιο ονειρο ειδε οτι θα ποσταρει ο Λασμε????

      Δημητρης Berkshire

      Διαγραφή
    2. Δεν τον πόσταρε. Υπήρχε mismatch αν θυμάμαι καλά, και 9 στις 10 φορές προτιμάται η μπάλα να ακουμπήσει ποστ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Κακό τελείωμα του Λασμε βέβαια.

      Όσον αφορά τον μπατιστ, καλώς δεν χρησιμοποιήθηκε. Με τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει ο πεδουλάκης την κουμπάν στην άμυνα σήμερα και αντίπαλο τον χέντριξ, ο μάικ καλώς ή κακώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Και φάνηκε και από τον χρόνο που έμεινε μέσα.

      Διαγραφή
    3. Μπορει να τ θυμαμαι λαθος αλλα missmatch με πλατη ο και επανω του να ερχεται κ βοηθεια τι γυρευει εκει ο λασμε.τσπ οτι και να λεμε τωρα μετα χριστο προφητες ειμαστε.
      Ο λασμε ηταν πολυ κακος χτες.το οτι δεν μπορεσε στα 5-6 που επαιξε ο μπατιστ τον χεντριξ δεν σημαινει οτι κρατας τον κακο λασμε στο παοχνιδι κ δεν ξαναριχνεις τον μπατιστ.ειδικα στο τελος που αντι να παιζεις ρολοι θες να ακουμπησεις κ την μπαλα μεσα.

      Διαγραφή
    4. Επειδή βρισκόμουν στο γήπεδο αυτό που κατάλαβα απ' το χθεσινό κοουτσάρισμα του Πεδουλάκη ήταν ότι προσπάθησε να επαναφέρει τον Λάσμε μέσα στην ομάδα. Προτίμησε να χάσει το ματς και να κερδίσει τον παίχτη αυτό κατάλαβα απ' την συμπεριφορά του γιατί καθόμουν και απ' την μεριά του πάγκου. Και διαβάζοντας και τα τελευταία νέα για τον Λάσμε βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Ακόμα και στην τεχνική ποινή που δέχεται ο Σιμονς ο Διαμαντίδης στέλνει τον Λάσμε να την εκτελέσει.
      Το λάθος του Πεδουλάκη ήταν η αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. Εκεί έπρεπε να κλονίσει την σιγουριά που έβγαζε η Κούμπαν στο παιχνίδι της αλλά ξεκίνησε θεωρώ με πολύ σοφτ άμυνα βάζοντας μέσα Παπά και Μαυροκεφαλίδη και τρώγοντας εύκολα καλάθια μέσα στην ρακέτα. Αυτό έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην Κούμπαν και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να κυνηγάει καταναλώνοντας μεγάλη ενέργεια για τα come back.
      Απίστευτη ατμόσφαιρα θυμήθηκα τα νιάτα μου σαν φοιτητής στην Αθήνα με Στόγιαν, Ντομινικ, Αλβέρτη, Οικονόμου, Παταβούκα και......... Τα συναισθήματα που σου αφήνει ένα παιχνίδι μπάσκετ δεν συγκρίνονται με άλλα αθλήματα. Και το λέει ένας πρώην παίχτης ποδοσφαίρου.

      Yannos

      Διαγραφή
  20. Το ''μελανό'' σημείο στον Παναθηναϊκό δεν είναι η απόδοση καθαυτή αλλά το γεγονός ότι το καλοκαίρι οι επιλογές παιχτών ήταν ΚΑΘΑΡΑ υπόθεση του Γιαννακόπουλου.Το πιστεύω ακράδαντα πλέον... Καλή επιτυχία για την συνέχεια στον ΠΑΟ! Γι@ννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακαλω τον Τζιμη να μην τα σβησει αυτα τα σχολια,για να δουν ολοι την ξεφτιλα και την χολη των γαυρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To πρώτο δεκάλεπτο το άκουγα στο ραδιόφωνο, το δεύτερο το είδα με πολλές διακοπές (λόγω κακού stream), και μόνο το δεύτερο ημίχρονο είδα "κανονικά"....ε είχα ήδη καταλάβει ότι θα χάσουμε από αυτά που άκουγα στο ραδιόφωνο, δεν χρειάστηκε καν να δω εικόνα για να σχηματίσω εικόνα. Είναι αυτό που λένε "η αίσθηση του αγώνα", ο ΠΑΟ έδειχνε από τα πρώτα λεπτά ότι, για πολλούς και διαφόρους λόγους, σήμερα θα έχανε.

    Δεν έχω δει καν στατιστικά, ότι πρόλαβα να δω στην κάρτα που έδειξε στο τέλος στην τηλεόραση (θυμάμαι είναι ότι χάσαμε σχετικά άνετα τα rbs), αλλά ήταν ολοφάνερο: ένας καλός Gist και ένας -και πάλι- αναπάντεχα καλός Παππάς, άντε και ένας ανεκτός Maciulis, δεν φτάνουν για να ισοσκελίσουν τους κακούς εώς τραγικούς ΔΔ, Φώτση, Lasme, Ukic, Μαύρο, Μπράμο. Και άντε ο τελευταίος είχε δικαιολογία ότι περπάταγε-δε περπάταγε, οι άλλοι ? Ο Batiste ότι μπορούσε (και τον άφηνε ο RG) έκανε, αν και αυτός είναι πολύ πίσω ακόμα.

    Και θα ήταν όντως άδικο να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή περάσαμε μπροστά για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος (και σε όλο το ματς ήταν -δίκαια- μπροστά η Kuban) αλλά και γιατί δεν παίξαμε μπάσκετ. Και όντως, αυτά τα ηρωϊκά καλά είναι για τελικούς ή για ματς με δυνατότερους αντιπάλους, αλλά δεν νοείται να παίζεις σε κάθε ματς με αυτό το τρόπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντωνη δεν τον λες κακο τον ΔΔ με 16 pir.http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=47&seasoncode=E2013#!boxscore

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που παρεμβαίνω. Όντως 16 αξιολόγηση και 8 ασσίστ πάλι αλλά η εικόνα του αγώνα δείχνει κάτι άλλο. Ήταν πολύ κακός για 32 λεπτά, ανύπαρκτος είναι η κατάλληλη λέξη. Στο τέλος σαν μεγάλος παίκτης πήγε να το γυρίσει, εκεί όπου έβαλε και τα δύο μοναδικά του σουτ.

      manu chao

      Διαγραφή
    3. Ο 3D λογίζεται ως καλός μόνο όταν έχει ranking πάνω από 20! :)
      Είναι η κατάρα του αυτή.

      Διαγραφή
  23. Ο Τζιμ μίλησε το καλοκαίρι. Η ομάδα ήθελε γκαρντ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, η περιφέρεια είναι μη λειτουργική. Τους πήρε και τους δύο ο Ιτούδης. Ύπνος εμείς. Ελπίζω σε βελτίωση αλλά δε βλέπω μακριά φέτος. Μακάρι να πέσω έξω.

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Μακάμπι έχει καβαλήσει πλέον για την πρώτη θέση αλλά ας κοιτάξουμε λίγο την ομάδα μας. Στο 66-65 πίστεψα νικήσαμε. Τρώμε αστείο λέυ-απ στη πλάτη. Μηδέν συγκέντρωση-ενέργεια. Μόνο ο Γκιστ ήταν πραγματικά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Μασιούλις φίλε.

      manu chao

      Διαγραφή
    2. πολυ νωρις δεν εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε μου?...κατσε ακομα......αν ,λεω αν , κερδισουμε μεσα στη μακαμπι την επομενη αγωνιστικη ανατρεπονται ολα....φυσικα με τετοιες εμφανισεις δεν κερδιζεις ...απλα λεω πως η ομαδα αυτη εχει κανει μεγαλες ανατροπες....εχεις δικιο για τη συγκεντρωση και τα παρεπομενα....απλα πιστευω οτι την επομενη εβδομαδα θα παιξουμε οπως πραγματικα μπορουμε και θα το παρουμε το διπλο....Νικος

      Διαγραφή
  25. Πρόβλημα υπάρχει και στη ρακέτα. Πάρτι έκαναν ο Χέντριξ με τον Μπράουν

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΥΤΥΧΩΣ κερδίσαμε στο Βελιγράδι (όπως κερδίσαμε) διαφορετικά θα είχαμε σοβαρότατο θέμα με την πρόκριση. Τώρα ουσιαστικά πρέπει να κάνουμε δυο νίκες στην έδρα μας με Λιέτουβος και Ερυθρό Αστέρα και λογικά περνάμε ως τέταρτοι. Για μένα πρωταρχικός στόχος είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης και μετά συζητάμε την κακή εμφάνιση της ομάδας.
    Είναι εμφανές ότι ο Πεδουλάκης ψάχνεται ακόμα και για μένα εν μερει λογικό καθώς η ομάδα ουσιαστικά δεν έχει κάνει προετοιμασία (από την μία οι τραυματισμοί από την άλλη η παρουσία σημαντικών παικτών στο Ευρωμπάσκετ). Οπότε δεν πρέπει να τρελαινόμαστε.
    Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω αλλά ακόμα είναι αρχή της μαραθώνιας σεζόν και μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι η ομάδα πέρασε με το ηρωικό παιχνίδι του Μπράμου και του Μπανκς στο Καντού από τον πρώτο όμιλο.
    Για αυτό εγω συνιστώ ψυχραιμία και θέλω να πιστεύω ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
    jpg13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. στο μπασκετ δεν υπαρχει αδικο πρεπει να εισαι κελυτερος 40 λεπτα για να κερδισεις αλλα στο χθεσινο ματς στο τελευταιο τριποντο του διαμαντιδη ο μητσος πατουσε την γραμμη και επρεπε να μετρησει για δυο
    η ομαδα δεν ειναι ετοιμη και εχει σε κακη κατασταση παικτες κλειδια Ουκιτς Λασμε Φωτση και κυριως διαμαντιδη
    τον Πεδουλακη τον υποστηριζω σε καθε αποφαση απο περυσι γιατι τον θεωρω πολυ καλο προπονητη αλλα πρπει να κανει καλυτερο ροτεισιον και να βαλει και τον γιανκοβιτς στο ροστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κακό τον Μπράμος ο Βλάντο μπορούσε να παίξει εχθές. Αν και παιδιά θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει κακή στελέχωση .

      Sotos

      Διαγραφή
    2. Αυτο το οτι πατουσε γραμμη ειναι αστειο,ακομη και να πατα που δεν πατα δεν φαινεται καθαρα επειδη παπουτσι και γραμμη ειναι λευκα.

      Διαγραφή
  28. ξερει καποιος τις διασταυρωσεις των ομιλων στον επομενο γυρο?
    σtο σαιτ το επισημε δεν εχουν βγαλει κατι.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν βγαλει πριν καν αρχισει η φαση των ομιλων.....
      http://www.euroleague.net/competition/format

      graz

      Διαγραφή
    2. @graz
      εισαι πρωτος ευχαριστω
      gskordak

      Διαγραφή
    3. http://www.euroleague.net/competition/format φιλε μου μπες εδω. τα γραφει λεπτομερως

      THE BLACKOUT

      Διαγραφή
  29. Θέλει γκαρντ η ομάδα, τέλος. Δεν ισιώνει με τίποτα αλλιώς.

    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ομάδα έτσι δεν πάει πουθενά.
    Οι περισσότεροι έχουν σταθεί στα λάθη του Πεδουλάκη, όμως όποιο σύστημα και να παίζεις, εάν οι παίκτες δεν μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι, θα χάσεις.

    Έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στη θέση "5".
    Απ'το καλοκαίρι το φωνάζω και οι περισσότεροι μου λέγανε ότι δεν έχω δει τίποτα.
    Τώρα ρε παιδιά είδα, ή ακόμη;
    Ο Μαυροκεφαλίδης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Τέλος. ότι και να λένε μερικοί, αυτή είναι η αλήθεια. Το απόλυτο τίποτα.
    Ο Μπατίστ δεν μπορεί πια να πάρει στις πλάτες του το παιχνίδι.
    Ο Λάσμε σκιά του καλού του εαυτού. Ο μόνος που φοβίζει μέχρι τώρα είναι ο εαυτός του.

    Ο Φώτσης δεν υπάρχει στην ομάδα. Αυτός που παίζει είναι κάποιο άλλο άνευρο, άχρωμο κι ανούσιο παικτάκι που του μοιάζει.
    Ούκιτς εκτός ρυθμού (όπως όλη η ομάδα).
    Κάρυ άσχετα αν δεν έπαιξε χθες, τραγικός.
    Γκιστ, το πρώτο του σχετικά καλό παιχνίδι.
    Μασιούλις με ταβάνι.
    Μπράμος, δεν έχει πιάσει πουθενά τα στάνταρτ του.
    Δ.Δ, μεγάλωσε πια.
    Γιάνκοβιτς, ποιος είναι αυτός, παίζει στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο λασμε φετος ειναι λιγο χαλια ε...?

      Διαγραφή
    2. Aν ο Πεδουλάκης δεν εμπιστεύεται Μαυροκεφαλίδη, Φώτση, ο Μπατίστ παίζει μερικά λεπτά κι ο Λάσμε είναι απλώς ανεκδιήγητος συνεχόμενα, τότε μήπως θέλουμε ψηλό; 'Η ψηλούς; Επί της ουσίας η ομάδα μοιάζει με ένα σκορποχώρι επί 30 λεπτά που στο τέλος με όπλο το φόβο υπό το φάσμα της ήττας, συσπειρώνεται. Αλλά θαύματα δεν μπορούν να γίνονται σε κάθε ματς. Νόμιζα είχαμε το μπάσκετ αφού το ποδόσφαιρο δεν τσουλάει, αλλά όπως το βλέπω το πράγμα το ταβάνι μας είναι 16 όπου αυτή τη στιγμή αμφιβάλλω πολύ αν θα περάσουμε...Οσο για τον Μήτσο, καλά είναι τα τρίποντα αυτοθυσίας στο τέλος, όμως οι νίκες χτίζονται στα 40 λεπτά...κι εκεί Μήτσος πια δεν υπάρχει δυστυχώς...

      Διαγραφή
    3. Πεδουλάκη πήγαινε σπίτι σου. Είσαι απαράδεκτος. 9 επίσημα παιχνίδια και η ομάδα δε βλέπετε. Πάλι σήμερα τρίποντα τρίποντα τρίποντα. Όταν δεν έμπαιναν στο -13 η ομάδα. Μόλις μπήκαν επιστρέψαμε. Μόνο αυτό το πλάνο έχεις. Δεν είναι μπάσκετ αυτό ομάδας που θέλει να πάει ψηλά. Αλλά ξέχασα η Κούμπαν έχει τριπλάσιο μπάτζετ. Πλέον δεν παίζουμε ούτε άμυνα. Λίγο μόλις μείνουμε πίσω στο σκορ και μετά το ξεχνάμε. Έφαγες δυο τρίποντα στο τέλος κάθε ημιχρόνου και κοιμάσαι.
      Ο Λάσμε κάνει αυτή την ανοησία με την αγκωνιά και αντί να του βάλεις τις φωνές τον κοιτάζεις απλά. Και είσαι τυχερός που ανέβηκε ο Μήτσος στο τέλος και επιστρέψαμε και δε χάσαμε με διαφορά. Ο Παππάς σε εξέθεσε που τον κρατάς στον πάγκο και βάζεις τον πολύ κακό Ούκιτς. Μου αρέσει που τους αλλάζεις για την άμυνα και τρώμε καλάθια απ'τον αντίπαλο του κροάτη.
      Το ξαναλέω φέτος δεν έχεις καμία δικαιολογία για αυτό το χάλι που παρουσιάζεις. Ίδια ομάδα με καλές προσθήκες και αντί να πετάμε, σερνόμαστε.
      Εγώ προσωπικά δε σε γουστάρω άλλο στον πάγκο. Ευχαριστούμε για το περσινό νταμπλ αλλά ως εδώ. Φτάνει παραιτήσου και άντε στο καλό.

      Διαγραφή
    4. Αν όμως ήταν η πραγματική σου ομάδα ανώνυμε (1:59 πμ), δηλ. ο οσφπ, τότε το να παίζει χάλια επί 35' και να κάνει come back η ομάδα στα τελευταία θα ονομαζόταν επική ανατροπή, μέταλλο ομάδας κλπ.

      Ξεσαλώστε τώρα όσο μπορείτε γιατι αργότερα θα γίνουν μεγάλες κωλοτούμπες

      Διαγραφή
  31. Παιδιά μη τα μηδενίζουμε όλα. Ποιός παίζει καλό μπάσκετ στην Ευρώπη τώρα εκτός Ρεάλ, άντε και Φενέρ?
    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αστο ρε Αργυρη αγορι μου.. Οχι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.. σε οποια ελληνικη η και μετρια ευρωπαικη ομαδα θες ναι, σε εμασ ΟΧΙ. Ειναι δυνατον να γινεται τετοια διαχειριση? Θα μας τρελανεις τελειως? ΔΕΝ βλεπεις οτι ο Μαικ εχει ψυχη και μπορει να παιξει 15 λεπτα και να δωσει αλλη επιθετικη δυναμη στην ομαδα? ΔΕΝ βλεπεις οτι ο Λουκας εχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στυλ παιχνιδιου και του ριχνεις την ψυχολογια στο 0 οταν τον βαζεις στο 2ο ημιχρονο πρωτη φορα σαν να ειναι απλα παγκιτης. Απορω γιατι ολοι κατηγορειτε τους παικτες... Για τον Λασμε θα πω πως ειναι ο μονος για τον οποιο πρεπει να δειξουμε υπομονη και πως πρεπει να παιρνει πιο πολλες ανασες. Τι θελετε δηλαδη να κανει ο Φωτσης? Αφου δεν αξιοποιειται επιθετικα, επι εποχη Ομπραντοβιτς εριχνε πολλα ελευθερα τριποντα και ηταν αλλιως, τωρα ριχνει 0/1 χωρις ρυθμο και τον κατηγορειτε.. Το συστημα-πλανο του Αρτζι δηλαδη ειναι καννα σκριν στον Μητσο, αντε καννα ποσταρισμα ο Μασιουλις, αντε καννα αλει-ουπ, καννα ντραιβ ο Παππας.. δεν ειναι ετσι Αργυρη... διορθωσε αμεσα τα πραγματα, ο χρονος εληξε και ισως συντομα πρεπει να ληξεις και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ομαδα που βαριεται επι 30 λεπτα( οπως και στη Λιθουανια και τη Σερβια) να παιξει αμυνα και επιθεση λες και αντιμετωπιζει το ρεθυμνο κι την κηφισια.Παικτες που θυμιζουν παλαιμαχους που ακομα και το περπατημα τους ειναι εκνευριστικα νωχελικο.
    Δεν ξερω αν αυτο ειναι καποιο σχεδιο του Πεδουλακη, παντως ως τωρα αποτυγχανει παταγωδως και κινδυνευει να μας αφησει εξω απο την πρωτη φαση...
    Ο Λασμε ειναι σκια, ο Διαμαντιδης ντεφορμε, ο Γκιστ εχει ξεχασει να παιζει αμυνα...
    Τον Λουκα απορω γιατι τον πηραμε και ο Γιανκοβιτς δεν τον βαζει ουτε με αιτηση.
    Μακαρι στο τελος ο Αργυρης να μας διαψευσει ολους παταγωδως αλλα ως τωρα ειναι και αυτος απογοητευτικος.
    Υπενθυμιζω οτι η 12αδα ειναι πολυ καλη και ακομα και Ομπραντοβιτς υπηρχαν χρονιες, που ειχε πολυ λιγοτερο ποιοτικα ροστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ομάδα είναι τραγική. Ο Πεδουλάκης .... δεν ξέρω τελικά αν κάνει για ψηλό επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρει να διαλέγει παίκτες. Οι μεταγραφές μας φέτος αν εξαιρέσεις τον Παππά και το Γιάνκοβιτς είναι αποτυχημένες.
    Μαυροκεφαλίδης, Πινγκ Σαγκ, Μπατιστ, Αποστολίδης , με αποκορύφωμα τον Φώτση. Η ομάδα μάλλον αποδυναμώθηκε με τη φυγή του Σκορτσιανίτη και την απώλεια του Τσαρτσαρή, παρά δυνάμωσε με αυτούς που πήραμε. . Και ο κύριος Πεδουλάκης είχε αποφασίσει να μην κρατήσει και το Ματσιούλης. Τόσο μάτι.... Αν δεν είχαμε το Ματσιούλης θα ήμασταν ακόμα χειρότεροι.
    Μακάρι να στρώσει η ομάδα , αλλά φοβάμαι μήπως αν και όταν στρώσει είναι πια πολύ αργά. Η πρόκριση στους 16 μοιάζει δύσκολη με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Εύχομαι να ανησυχώ άδικα και να διαψευσθώ, αλλά δεν βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τρεχάτε ποδαράκια μου.
    Εχουμε κάνει φέτος όλες τις κουτσομαρίες ομαδάρες.
    Από την Λιέτουβος Ρίτα τη Σακελαρίου μέχρι τά Κουμπιά
    της Ρωσίας.
    Ο Μπάτμαν είναι Μάπμαν και ο Μαυροκεφαλίδης Αμπαλίδης.
    Α ρε Τσάρτσα γίγαντα τρεις τέτοιους θέλεις στην καθησιά σου.
    Ενα ντουβάρι σέντερ θέλαμε και επαναφέραμε τον φιλότιμο
    πλήν Μάικ Καπή Μπατίστ.
    Ευτυχώς που η Κουτσά άλογα της Ισπανίας έχει τραυματισμούς.
    Η Ρίτα Σακελαρίου νίκησε μόνο εμάς.
    Και ο γαύρος Σερβίας έχει αργήσει να ξυπνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΛΑΣΜΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παίκτες έχουμε,ο προπονητής μας λείπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ακόμα δεν έχει γίνει διανομή ρόλων. Αυτό είναι το πρόβλημα παιδιά. Μαυρο-Φώτσης-Γιανκοβιτς είναι εκτός ρόλου. Νομίζω ότι με μικρότερο ροτέησιον θα είμασταν καλύτεροι, πιο σφιχτοί.
    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αλοίμονο μας αν παίξουμε έτσι στο Τελ-Αβίβ. Αν χάσουμε αρχίζει να κινδυνεύει η πρόκριση στους 16. Ελπίζω να μην το καταφέρει κι αυτό ο Πεδουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάποια στιγμή πρέπει ν' αφήσουμε τους συναισθηματισμούς εάν θέλουμε να λεγόμαστε επαγγελματική ομάδα, αλλιώς να το κλείσουμε το "μαγαζί" και να καταντήσουμε στα χάλια του ποδοσφαίρου.
    Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ τους κυρίους Φώτση, Μπατίστ και Κάρυ και να τους αποχαιρετήσουμε κουνώντας ευλαβικά το μαντήλι.
    Πρέπει να γίνουν κινήσεις ανανεώσεως τώρα που είναι ακόμη νωρίς αλλιώς θα δακρύζουμε πάνω απο τα συντρίμμια μιας πάλαι ποτέ ενδόξου ομάδος και περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς.
    Δυστυχώς τα "καμπανάκια" χτυπάνε επίμονα και καλά θα κάνει ο Δ. Γιαννακόπουλος να τ' ακούσει εάν ενδιαφέρετε ακόμη για το μπασκετικό τμήμα εκτός εάν ακούει άλλου είδους "σειρήνες"...ποδοσφαιρικές.
    Θα προσπαθήσω να κάνω μία αντικειμενική ανάλυση των παιχτών μας όσο μπορώ καλύτερα, έχοντας ως βάση την απόδοση τους στα ως και σήμερα παιγχνίδια. Εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου να με διαψεύσουν ΟΛΟΙ και ας βγω μετά να ζητήσω χίλιες συγνώμες.
    Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: Πραγματικά τρέμω την ημέρα που θ' ανακοινώσει την αποχώρηση του. Ακόμη και τώρα στα 33, δείχνει ότι είναι το Α και το Ω της ομάδος και αυτό για μία επαγγελματική ομάδα που κάνει Ευρωπαϊκό και εγχώριο πρωταθλητισμό δεν είναι...υγιές. Αλλοστε όσο περνάει ο καιρός θα βαραίνει και θα γίνεται αργότερος, δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος ακόμη και για τους...ήρωες.
    Ρ.Λ. ΟΥΚΙΤΣ: Το παιδί είναι επηρεασμένο από το τραυματισμό του και κάνει ...μπάμ!!! Δεν βάζει τα πόδια του στη...φωτιά!!!
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ: Καλός, αλλά μικρός και άπειρος, δεν μπορεί ακόμη να σηκώσει το βάρος της ενδόξου φανέλας.
    Βλ. ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ: Τα ίδια με το Παππά και με λιγότερο...τσαμπουκά.
    Μ. ΜΠΡΑΜΟΣ: Σταθερή αξία, αλλά και παίχτης-ψυχολογία, εάν μπουν τα 2 πρώτα τρίποντα σε...σκοτώνει.
    Γ. ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ: Σκυλί της άμυνας, μέτριος σουτέρ, καλός για αναπληρωματικός,
    ΤΖ. ΓΚΙΣΤ: Πέρυσι...λίρα 100, φέτος φανερά πεσμένος και χαμένος στη μετριότητα της ομάδος και δεν του μπαίνουν τα μακρινά σούτ.
    ΣΤ, ΛΑΣΜΕ: Καμία σχέση με το περυσινό φόβητρο των αιθέρων που πήδαγε στο...Θεό και έσβηνε τα φώτα σε όποιον τολμούσε να πλησιάσει στη ρακέτα, λες και έχει βαρίδια στα πόδια.
    Λ. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ: Ακόμη απορώ γιατί τον πήραμε. Soft, soft, soft!!! Ας έμενε ένα χρόνο ακόμη ο Τσαρτσαρής ή ας ξανάρχιζε το μπάσκετ ο...Στεργάκος.
    Π. ΣΑΝΓΚ: χα, χα, χα, χα, χα, χα!!!!
    Μ. ΜΠΑΤΙΣΤ- Α. ΦΩΤΣΗΣ- Ρ. ΚΑΡΥ: Τα είπαμε και πιό πάνω, οι άνθρωποι είναι συνταξιούχοι - ειδικά ο Φώτσης ήταν συνταξιούχος από τα 19- ευχαριστούμε πολύ, τιμητικές βραδιές και μακρυά κι αγαπημένοι.
    Υ.Γ: Καλύτερα να χάσουμε μία Ευρωπαϊκή χρονιά αλλά να θέσουμε τις βάσεις για μιά νέα αυτοκρατορία παρά να γυρνάμε γύρω από τα ίδια όπως το σκυλί που κυνηγάει την ουρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε πράσινοι ηρεμία ρε σεις. Η περσινή χρονιά δε δίδαξε κάτι; Πήγε εντελώς στο βρόντο; Ή μήπως από Νοέμβρη μήνα θέλετε εμφανίσεις που να εξασφαλίζουν το Φ4 στο Μιλάνο;

    Είμαι σίγουρος πως αν ανατρέξω στις αναρτήσεις πέρσι τέτοιο καιρό τις ίδιες υπερβολές και τα ίδια αναθέματα θα διαβάσω. Ο ΠΑΟ και όλες οι άλλες ομάδες με υψηλές βλέψεις θα παίξουν 60-70 (γράφω τον αριθμό και τρομάζω) παιχνίδια ακόμα, μήπως είναι τυχαίο που σχεδόν όλες οι ομάδες ανάλογου βεληνεκούς παίζουν κατά κανόνα άσχημα αυτή τη περίοδο;

    Ψυχραιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, οι πρασινοι σχολιαστες ειναι ψυχραιμοι παρα τις παρατηρησεις τους. Αυτα τα ισοπεδωτικα ποστς που διαβαζεις ειναι απο 1-2 γαυρους που μπαινουν επιτηδες και το παιζουν ταχαμου δυσαρεστημενοι πρασινοι για να αναστατωσουν την ομαδα. Οι ιδιοι ειχαν μπει νωριτερα και γραφανε εμετικα σχολια και οταν αυτά σβηστηκαν απο τον Jim, το γυρισαν στα "πολιτισμενα" σχόλια.

      Μην τσιμπάτε από την οργανωμενη γαυροεπιθεση -ποιος ξερει μπορει να παιρνουν και μεροκαματο γι αυτα ;)


      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Μη βλέπεις φαντάσματα ανώνυμε φίλε μου. Αναφέρομαι σε σχόλια αγανάκτησης "επώνυμων πράσινων" αυτού του μπλογκ. Τα "γαυρουποκινούμενα" και καλά σχόλια στα οποία αναφέρεσαι δε πρόλαβα να τα δω πριν διαγραφούν αλλά και να τα έβλεπα δε θα τα σχολίαζα διότι δεν έχουν αξία.

      Διαγραφή
    4. Δεν βλέπω φαντάσματα φίλε Παναγο. Δες πχ παραπάνω σχόλιο δήθεν παναθηναϊκού που γράφει "ο Φωτσης είναι συνταξιούχος από τα 19 του" (!!!!!!)

      Είναι δυνατόν παναθηναϊκός να γράφει κάτι τέτοιο για τον Αντωνη; Μιλαμε για εναν παιχτη απο τους πιο αγαπημενους των πρασινων, με τόσες καλές σεζον στην ομαδα και με μεγαλη συμβολη στην κατάκτηση τροπαίων. Σαν να βγει πχ οπαδος του οσφπ μετα απο χρονια και να λεει ξερωγω ο Χαινς επαιζε σαν παλαιμαχος στον οσφπ ή ότι ξερωγω ο Νικοπολίδης ήταν τραγικός τερματοφύλακας που έπαιξε τόσα χρονια στον οσφπ μόνο και μόνο για να πικάρει τον αιωνιο. Ε, απλα δεν γινεται πιστευτό ως επιχείρημα "πικραμενου παναθηναϊκου", πως να το εξηγησω καλυτερα ;)

      Διαγραφή
    5. Κολλάς σε ένα σχόλιο πιθανά προβοκατόρικο και αγνοείς άλλα 30 από άτομα με γνωστό nickname και πράσινα αισθήματα.

      Επαναλαμβάνω άλλωστε πως τα εσκεμμένα προκλητικά σχόλια όπως αυτό που αναφέρεις δε με ενδιαφέρουν, εστιάζω σε αυτά των παιδιών που γράφουν συχνά και κατά κανόνα λογικά. Ανάμεσα σε αυτά τα σχόλια (εγώ τουλάχιστον, δεν είναι σίγουρο πως συμφωνούμε ντε και καλά) είδα πολλά αναθέματα και υπερβολικές αντιδράσεις...that's all...

      Διαγραφή
  43. Ειλικρινά οι σκέψεις των περισσότερων είναι ότι είτε α) Ο RG πειραματίζεται και έχει πλάνο να μοντάρει την ομάδα από Γενάρη και μετά, είτε β) έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Απλά ελπίζουμε να ισχύει το πρώτο και κάνουμε προσευχές, γιατί παίζει για μένα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνουμε απ εξω από την πρώτη φάση!

    Στα ΑΠΕΙΡΑ λάθη διαχείρισης που έχω δει από το καλοκαίρι (όταν κατά τη διάρκεια του φιλικού με την κλινικά νεκρή ΤΣΣΚΑ κινδυνεψε η ομάδα με ανεπανάληπτο διασυρμό και γω με εγκεφαλικό), μέχρι και χτες, να αναφέρω τα πιο πρόσφατα:

    1) Καταφέρνεις με τα 1000 ζόρια να ισοφαρίσεις το παιχνίδι και βάζεις στο τελευταίο λεπτό ένα παίχτη που ειναι εκνευρισμένος, εκτός κλίματος, και παραλίγο να σου στοιχίσει το ματς 2 λεπτά νωρίτερα; Και μάλιστα παίρνει την τελευταία επίθεση; Αν δεν πάρει αυτή τη φάση ο Μπατίστ, αναρωτιέμαι ποια θα πάρει...

    2) Ο Μαυροκεφαλίδης μόνο το σουτ από τα 5 μέτρα έχει; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι έχει μια χαρά κινήσεις στο ποστ. Ειναι δυνατόν να "τζογάρεις" την ψυχολογία του βασιζόμενος στο αν θα μπουν τα σουτάκια αυτά;

    3) Ο Παππάς κάνει 2 λάθος επιλογές στην αρχή, και τον πετάς έξω, και μετά τον ξαναβάζεις ελπίζοντας να κάνει τα δικά του και να το γυρίσει; Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζέλικο, θυμάμαι ότι όποιος παίκτης έκανε κακό ξεκίνημα, περίμενε την πρώτη του θετική ενέργεια πριν τον αποσύρει.

    4) Τελευταίο σχόλιο, αυτό που ακούστηκε στο τελευταίο timeout "Ξέρω ότι είστε κουρασμένοι, πάμε να βγάλουμε ψυχή"!!! Αυτό είναι κοουτσάρισμα με @@....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω στα περισοτερα φιλε μου, αλλα για το Λασμε δεν ειναι τυχαιο που τον εβαλε στο τελος. Μου εδωσε και εμενα την εντυπωση οτι ρισκαρε για να κερδισει τον παιχτη και ας εχανε το παιχνιδι. Φαντασου οτι αν το εβαζε το καλαθι (και δεν ηταν τοσο δυσκολο γιαυτον απλα εριξε ατσαλα την μπαλα) και κερδιζαμε το παιχνιδι απο αυτο η ψυχολογια του παιχτη θα ανεβαινε κατακορυφα.
      Απλα του γυρισε μπουμερανγκ.

      Διαγραφή
  44. ο παο εχει τρομακτικα προβληματα αλλα με το να κανει τον περιοδευοντα θιασο/τσιρκο σε κινα-κυπρο-κρητη δεν βοηθαει καθολου . το μονο που βοηθαει ειναι το μαρκετινγκ και τους φιλαθλους της επαρχιας . η ομαδα αντι να ταξιδευει σαν τον τσιγγανο θα επρεπε να ειναι στο οακα και να λιωνει στις προπονησεις για να καλυψει το χαμενο εδαφος . και να επαιζε δυο ματς σε αδειο οακα δεν χαθηκε ο κοσμος . ισα ισα που νομιζω θα τα κερδιζε και τα δυο . τωρα η ζημια εχει γινει . η ομαδα για να συνελθει θα πρεπει να δουλευει σε ολες τις αργιες και τα ρεπο για να καλυψει οπως ειπα και πριν το χαμενο εδαφος . υλικο υπαρχει αλλα ο χρονος πιεζει ασφυκτικα για πολλη δουλεια . αλλιως δεν γινεται τιποτα . τιποτα ομως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ούκιτς και ιδιαίτερα ο Λασμε με το αντιαθλητικό κατέστρεψαν οτι κατάφεραν οι υπόλοιποι. Έχω να δώσει τόσο ηλίθια ήττα από την προ Ομπράντοβιτς εποχή. Τεράστια λάθη του Πεδουλακη που δε μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό, και επέμενε να μη βάζει Μπατιστ, ακόμη και Παππα στα τελευταία λεπτά. Ο Μαυροκεφαλιδης ακόμη μια φορά τραγικός, χωρίς παιγνίδι κοντά, ούτε μακρυά από το καλάθι. Δεν βλέπω να προφέρει τίποτα φέτος, καλύτερα να παίζει μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Με εκνευρίζει που δεν τρέχει, δεν παλεύει και δεν καταλαβαίνει το pick n roll. Έλεος πλέον, με αυτό το υλικό έπρεπε να πηγαίναμε πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.....Ο ΒΛΑΝΤΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ??? Ε ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΑ...Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ...Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ...ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.....ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μήπως ξέρει κάποιος τι ώρα παίζει σήμερα ο πρωταθλητής Ευρώπης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δωράκι από στοιχηματικές! Δίνουν 1.55 στο να έχει φύγει ο Κάρυ μέχρι την έναρξη του Top 16. Έπαιξα 2 κατοστάρικα και ανοίγω μπουκάλι στο frangelico κερασμένο από τον Αργύρη. Αυτά είναι τα ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μονο εγω ειδα ρε παιδια την τραγικη διαιτησια?? αφησανε το ξυλο και το παιχνιδι παραλιγο να τιναχτει στον αερα.. μεχρι να καταλαβουν οι δικοι μας οτι μπορουν να ριξουν αβερτα ηταν αργα. δειτε λιγο φασεις μας κατω απο το καλαθη τους πχ με παππα και θα καταλαβετε τι εννοω.σιγουρα ομως οι ρωσοι παιξανε καλητερα αλλα το τριο τους αφησε να παιζει πολυ μα πολυ ξυλο.
    Μερικα πραγματα αγωνιστηκα αφου βλεπω μια απογοητευση απο φιλους της ομαδος.
    Χθες ουσιαστικα παιζαμε με 2 γκαρντ ο ουκιτς ακομη δεν ειναι ετοιμος και αυτο φαινεται...και ελειψαν οι ανασες του καρυ. ο μαυροκεφαλιδης αποχτηθηκε για να σπει την ζωνη με το σουτ του απο τα 4,5 μετρα αλλα σε συνδιασμο με μπατιστ εχουμε 2 ευθραστους για διαφορετικους λογους ψηλους. Και ειδικα ο πεδουλακης που θελει ψηλο που να μασαει σιδερα δεν καταλαβα τον λογο να παρει 2 αδυναμους κρικους στην αμυνα που ποτε μα ποτε δεν θα τους εμπιστευτει στα τελαυταια λεπτα.. οποτε ειμαστε και παλι στα περσινα με περιορισμενες δυνατοτητες στην επιθεση. γενικα εκτος απο το διαφορετικο που μπορει να δωσει ο παππας ειμαστε μονοδιαστατοι και ρισκαρουμε με το αν θα μπουνε τα τριποντα ή οχι..δεν φαινεται να εχουμε δευτερο πλανο και το χειροτερο ειναι πως ο φωτσης δεν εχει ρολο στην ομαδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν η CSSKA είναι μία φορά μεγάλο καράβι με μεγάλες φουρτούνες, τότε ο Παναθηναϊκός είναι 10.

    Μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός είτε είναι φιλικό είτε τα, λίγα είναι η αλήθεια, επίσημα είναι κακός (ναι ακόμη και σε αυτά που έχει κάνει εμφατικές νίκες). Το ρόστερ που ενώ στα χαρτιά φαίνεται ισχυρό στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο ή τουλάχιστον τα κομμάτια του puzzle δεν αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά.

    Πέρσι με πιο γερασμένο ρόστερ αλλά και "μικρότερο" σε επιλογές, έπαιζες πραγματικά πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση στηριζόσουν στον 3D. Φέτος όμως η άμυνα γρανίτης δεν υφίσταται και ενώ ο 3D κάνει Top οργανωτικό παιχνίδι μέχρι στιγμής με 8+ assists per game δεν εκμεταλλεύεσαι τον, θεωρητικό σου πάντα, πλουραλισμό στην επίθεση.

    Τα πλούσια ρόστερ θέλουν και πολύ καλή διαχείριση και αυτό φοβόμουν εξ' αρχής . Είναι πασιφανές ότι πρέπει να γίνουν θυσίες (από άποψη χρόνου συμμετοχής) και ίσως προσθήκες (ίσως κάποια εκμετάλλευση του domino που θα δημιουργηθεί λόγω CSSKA).

    Η αποκαρδιωτική αυτή εικόνα που βλέπουμε δικαιολογείται μόνο από το γεγονός ότι τους έχουν λιώσει στο γυμναστήριο και δεν έχουν ανάσες να ακολουθήσουν το ρυθμό ή ακόμα πονάνε από τους καλοκαιρινούς τραυματισμούς (πράγμα δύσκολο γιατί δεν θα παίζανε 20λεπτα), τα άλλα περί κούρασης λόγω ταξιδιών ή ανομοιογένειας (βλέπε Real - είσαι από τις λίγες ομάδες με τόσο καλή ομοιογένεια μαζί με τη Real) τα ακούω βερεσέ.

    Πέρσι πιστέψαμε στην αλλαγή και στηρίξαμε (χωρίς πολλά πολλά πάντα με ευγνωμοσύνη) το ίδιο κάνουμε και τώρα απλά θα είμαστε αυστηρότεροι φέτος ιδιαίτερα τώρα που είναι ακόμη νωρίς. Ο -μπασκετικός- Παναθηναϊκός άλλωστε μας έμαθε ότι όταν κάτι πάει καλά ευθύνη έχουν όλοι με το ανάλογο μερίδιό τους, έτσι και αντίστροφα. Άντε τώρα που τελείωσε και η τιμωρία να δούμε κανά ωραίο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μην υποτιμας την αξια των πολλων καλων προπονησεων η αντιστοιχα την απουσια τους πχ λογω χαζων ταξιδιων . πιστευω εχεις κανει αθλητισμο και συμφωνεις ...

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνησω μαζι σου για τους απλους λογους.. δεν ειναι δυνατον ενω εχουμε τους ιδους παιχτες φετος η ομαδα να μν μπορει να παιξει.. και μαλιστα ειμαστε και ενισχυμενοι.. αρα καπου αλλου οφειλεται.. εχουμε και λεμε : λασμε .. τεραστιο διαστημα χωρις προπονησεις το ιδιο και ο ουκιτς και μεχρι προσφατα ο λασμε εδειχνε φοβησμενος ακομη και να παρει ριμπαουντ!!
      ουκιτς μπορει μεχρι να βρει ρυθμο και να καταλαβει τι ηθελε η ομαδα απο αυτον να ειχε εκνευρισει τους παντες αλλα ειναι απαραιτητος απο την στιγμη που ειναι ο μονος γκαρντ που μπορει να φαει και να ριξει ξυλο.
      καινουργιοι ρολοι στην ομαδα για ολους τους παιχτες .. αν εχεις δει ακομη ο κοουτς ψαχνετε και ειναι φυσιολογικο.. φωτσης γιανκοβιτς μαυροκεφαλιδης ακομη δεν εχουν ορατους ρολους και στην προσπαθεια να τους βαλει στο παιχνιδι ειδικα τον φωτση και τον μαυροκε , εβγαλε εκτος ρυθμου παιχτες οπως ο γκιστ..
      πες μου μια ομαδα που να παιζει μπασκετ.. γιατι εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια με εξαιρεση την ρεαλ που δεν την εχω δει σε κανενα φετινο παιχνιδι...

      Διαγραφή
    3. Σαφέστατα οι προπονήσεις είναι το πιο σημαντικό πλέον μιας και η Α1 δεν έχει ανταγωνισμό.

      Δεν ξέρω ένας από τους λόγους που παραθέτω για το τι μπορεί να φταίει είναι αυτός ακριβώς chris ότι δηλαδή οι τραυματίες του καλοκαιριού δεν έχουν πλήρως αναρρώσει. δεν σου φαίνεται όμως λίγο παράδοξο να ρισκάρει βάζοντάς τους να παίζουν 20 και πλέον λεπτά ρισκάροντας τυχόν νέους τραυματισμούς?

      Είναι λογικό να ψάχνεται ο coach και να μην παίζουμε καλά αλλά όχι και να έχουμε χάσει και τις περσινές σταθερές αυτό είναι το παράδοξο. Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες βήμα βήμα. Έχοντας μία βάση και πάνω σε αυτή να χρίσεις κάτι καινούργιο και να αποκτήσεις ποικιλία και βάθος. Όχι όπως τώρα που πρέπει πάλι να χτίσεις αυτό που υποτίθεται είχες σαν σταθερά και παράλληλα να βάλεις και τα νέα κομμάτια ομαλά στο roster.

      Πάντως κάνεις λάθος και άλλες ομάδες παίζουν πολύ ωραία αυτή τη περίοδο, μπορεί να μην ισοπεδώνουν κόσμο όπως οι Real αλλά παίζουν πολύ καλά.

      Το να βγάλω εκτός ρυθμού παίχτες του κορμού για να βάλω τους καινούργιους είναι αδικαιολόγητο κατ' εμέ. Για να μην παρεξηγηθώ πέρσι ήμουν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του RG και φέτος υποστηρίζω full αλλά δεν γίνετε να μην λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

      Είπαμε φέτος τα πράγματα είναι πιο αυστηρά, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε 4,5 χιλιάδες διαρκείας με στόχο να αυξάνεται διαρκώς. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο από την επίθεση, η άμυνα φέρνει τα αποτελέσματα. Μείγμα λοιπόν!

      Διαγραφή
  51. Πεδουλάκη πήγαινε σπίτι σου. Είσαι απαράδεκτος. 9 επίσημα παιχνίδια και η ομάδα δε βλέπετε. Πάλι σήμερα τρίποντα τρίποντα τρίποντα. Όταν δεν έμπαιναν στο -13 η ομάδα. Μόλις μπήκαν επιστρέψαμε. Μόνο αυτό το πλάνο έχεις. Δεν είναι μπάσκετ αυτό ομάδας που θέλει να πάει ψηλά. Αλλά ξέχασα η Κούμπαν έχει τριπλάσιο μπάτζετ. Πλέον δεν παίζουμε ούτε άμυνα. Λίγο μόλις μείνουμε πίσω στο σκορ και μετά το ξεχνάμε. Έφαγες δυο τρίποντα στο τέλος κάθε ημιχρόνου και κοιμάσαι.
    Ο Λάσμε κάνει αυτή την ανοησία με την αγκωνιά και αντί να του βάλεις τις φωνές τον κοιτάζεις απλά. Και είσαι τυχερός που ανέβηκε ο Μήτσος στο τέλος και επιστρέψαμε και δε χάσαμε με διαφορά. Ο Παππάς σε εξέθεσε που τον κρατάς στον πάγκο και βάζεις τον πολύ κακό Ούκιτς. Μου αρέσει που τους αλλάζεις για την άμυνα και τρώμε καλάθια απ'τον αντίπαλο του κροάτη.
    Το ξαναλέω φέτος δεν έχεις καμία δικαιολογία για αυτό το χάλι που παρουσιάζεις. Ίδια ομάδα με καλές προσθήκες και αντί να πετάμε, σερνόμαστε.
    Εγώ προσωπικά δε σε γουστάρω άλλο στον πάγκο. Ευχαριστούμε για το περσινό νταμπλ αλλά ως εδώ. Φτάνει παραιτήσου και άντε στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε γκρίνια.
      Ο Πεδουλάκης προχθές ήταν συγκαταβατικός γιατί ξέρει ότι η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχή ταξίδια.

      Διαγραφή
    2. 2.43 ρε γαυροι ελεος πια,ασχοληθειτε με την παγκοσμια πρωταθλητρια σας και αφηστε μας εμας.Ποσο πονος ρε σεις,μην μας λυπαστε.Στο τελος θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος.

      Διαγραφή
  52. Μόνο η Ρεάλ πάει τρένο και παίζει και ωραίο μπάσκετ. Ματσάρα σήμερα το βράδυ στη Βαρκελώνη. Και για κάποιο λόγο θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί πολύ ο Ζοτς στο Βελιγράδι.

    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. άσσο η παρτίζαν άσσο η μπάρτσα..
    εύκολα.

    BOU GATSAS3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. - Μετριότατο το ξεκίνημα της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Και πέρσι με 2-2 ξεκινήσαμε αλλά με τελείως διαφορετικό background.
    - Υπάρχει για μένα θέμα στην επίθεση. Μου φαίνεται ότι λόγω κούρασης ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο όλα γίνονται μισό κλικ πιο αργά απ' ότι πρέπει. Και γενικά δεν βάζουμε προβλήματα στους αντίπαλους προπονητές, το επιθετικό μας στυλ είναι προβλέψιμο φουλ και αλλάζει μόνο όταν είναι στο παρκέ ο Παππάς. Αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πεδουλάκης προσπαθεί να δώσει ρυθμό στους περσινούς παίκτες και, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, δεν δίνει χρόνο σε Μπατίστ, Μαυροκεφαλίδη, Φώτση.
    - Ο Λάσμε είναι εκτός τόπου και χρόνου. Χτες έγινε για πρώτη φορά αρνητικός για την ομάδα. ΟΚ, από τραυματισμό προέρχεται αλλά πιστεύω το θέμα είναι πιο πολύ ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Μετά τον Διαμαντίδη, είναι ο πιο κομβικός μας παίκτης, χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά στη διοργάνωση.
    - Οι ρόλοι στην frontline είναι μπερδεμένοι αλά Τρινκιέρι. Ο Μπατίστ αυτά τα 2-3 πράγματα που κάνει καλά, τα κάνει αλλά μετά βυθίζεται στον πάγκο, ο Μαυροκεφαλίδης (αδικαιολόγητα) το ίδιο, ο Φώτσης σαν να μπαίνει μόνο για την άμυνα, στην επίθεση δεν συμμετέχει. Ο δε Γιάνκοβιτς για ένα περίεργο λόγο δεν συμμετέχει καθόλου ακόμα και σε παιχνίδια σαν το χθεσινό, που θα μπορούσε άνετα να πάρει ένα 5λεπτο.
    Υπάρχουν όμως και τα θετικά στον ορίζοντα:
    + Χάνουμε μεν, αλλά με μικρές διαφορές δε. Αν βρούμε ρυθμό ένα +4 στη Ρωσία δεν μου φαίνεται ακατόρθωτο, όπως επίσης και το +2 εδώ με Λιέτουβος. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι - θρύλος στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, και στη συνέχεια με την επιστροφή στο ΟΑΚΑ ,έχουμε μια καλή ευκαιρία για ένα σερί που θα γυρίσει τούμπα την ψυχολογία.
    + Ο Παππάς. Θετικότατος και ήδη όταν μπαίνει αλλάζει την ροή του αγώνα. Για δεύτερο σερί ματς βγάζει την αμυντική φάση του αγώνα για τον Παναθηναϊκό και είναι καιρός ο Πεδουλάκης να κόψει τις τραγικές αλλαγές handball ειδικά όσο ο Ούκιτς δεν είναι καλά.
    + Η κατάσταση στην frontline αυτή τη στιγμή είναι αρνητική αλλά εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε πλεονέκτημα. Φανερά ο Πεδουλάκης προσπαθεί να καθιερώσει μια ιεραρχία και ένα σταθερό rotation στην frontline. Επιμένει αυτή τη στιγμή σε Γκιστ, Λάσμε και χρησιμοποιεί σαν role players τους Φώτση, Μαυρο και Μπατίστ. Μόλις οι 2 πρώτοι φτάσουν σε ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης και ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι θα μιλάμε για μια κορυφαία frontline.
    + Είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε πολλά κρίσιμα ματς μπροστά και υπάρχει χρόνος και δυνατότητες να βελτιωθεί η ομάδα.

    Σε γενικές γραμμές ψυχραιμία και στήριξη. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά υπάρχει και χρόνος και διάθεση και ικανότητες. Ο προπονητής προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα 12 παικτών και όχι 8 όπως η περσινή και αυτό απαιτεί χρόνο και θυσίες. Δυσκολεύεται αλλά είναι λογικό αυτό. Και όχι αφορισμούς παιδιά. Ναι, μεγάλωσαν και ο Μπατίστ και ο Φώτσης και ο Κάρι και ο Διαμαντίδης και έχουν πέσει σίγουρα. Αλλά παραμένουν καλοί παίκτες και πολύ χρήσιμοι σε δευτερεύοντα πια ρόλο και όχι πρωταγωνιστικό (πλην του Διαμαντίδη που παραμένει καθοριστικότατος). Ας δώσουμε και φέτος μια πίστωση χρόνου στον Πεδουλάκη. Πιστεύω και φέτος τελικά δεν θα μας απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αλλαγες που γινονται μεταξυ ουκιτς παππας δεν ειναι γιατι πιστευει οτι ο ουκιτς αυτη την χρονικη στιγμη μπορει να δωσει περισσοτερα στην αμυνα.. αλλα για να ξεκουραζει παππας και να εχει ανασες στην επιθεση.. να τον προστατευσει απο φαουλ..

      Διαγραφή
    2. Το κατανοώ αυτό αλλά απ' τη στιγμή που ο Παππάς είχε μομέντουμ είναι λίγο εκνευριστικό το μπες-βγες. ΟΚ, και με τον Σάρας αυτά έκανε ο Ζέλικο αλλά απ' την στιγμή που τα πάει καλά ο Παππάς στην άμυνα και μάλιστα είναι ζητούμενο αυτό από τον παίκτη είναι λίγο άκυρο να μπαινοβγαίνει την στιγμή που ο Ούκιτς δεν είναι καλά.

      Διαγραφή
    3. Το έχεις δει όμως φίλε μου ότι έχουμε την 4η πιο παραγωγική επίθεση;

      Διαγραφή
    4. βγαλε και την παραταση και θα πεσουμε αρκετα...

      Διαγραφή
  55. η κριτική των οπαδων του παναθηναικου για τον πεδουλακη και την ομαδα τους ειναι απαραδεκτη.
    και μην μου πει κανεις τις παπαριες οτι τα γραφουν ολυμπιακοι.
    κανει μπαμ οτι ειναι παναθηναικοι που και περυσι εβριζαν και στο τελος εκαναν κωλοτουμπες.
    λοιπον καταλαβετε το.ο παναθηναικος εχει πολλους παικτες οι οποιοι δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση αυτη τη στιγμη.
    η γνωμη μου ειναι οτι στο δευτερο γυρο θα βελτιωθει πολυ.ομως αν νομιζετε οτι παικτες σαν τον μαυροκεφαλιδη και τον παππα μπορουν να κανουν κατι φοβερο και τρομερο ειστε γελασμενοι.
    αυτοι που θα σηκωσουν την ομαδα σας ειναι ο λασμε ο γκιστ μασιουλις ο διαμαντιδης ο μπραμος και βοηθειες σημαντικες θα παρει απο ουκιτς μπατιςτ και ισως γιανκοβιτς.
    μην βιαζεστε να κραζετε τον πεδουλακη,αλλα αν επιμενετε δεν θα σας χαλασω χατιρι.χαρα μου ειναι!!!! προτιμω να φυγει και να παρετε κανα μπλατ κανα σκαριολο καμια τετοια παλτουδαρα.
    υ.γ.ρε πως αλλαζουν τα πραγματα,απο εκει που κραζαμε οι γαυροι και οι παναθηναικοι το επαιζαν οι ωριμοι φιλαθλοι,τωρα τουμπα το σκηνικο με τους γαυρους να χανουν απο μαλαγα και να χειροκροτουν και οι παναθηναικοι να κραζουν σε καθε παιχνιδι ασχημο.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα κράξιμο από κανένα Παναθηναϊκό, τα παπαρολογήματα που διαβάζουμε παραπάνω -όλως τυχαίως όλα ανώνυμα !?!- είναι από γαύρους ή πονεμένους τρίτους (ποιους ?) που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους...

      Διαγραφή
    2. @antony marinos
      ρε Αντωνη αφου και οι παναθηναικοι ανωνυμα γραφουν,ουτε νικ δεν βαζουν απο κατω.ασε τωρα ολοι ιδια λογικη εχουν
      θα κατσει δηλαδη ο ολυμπιακος να γραφει...παρε παικτες και φυγε πεδουλακη?
      και γιατι δεν βαζεις τον ταδε και τον δηνα?
      υπερβολικα ειναι αυτα.
      απλα βιαζομαστε παρα πολυ και ολοι κρυβουμε κατα βαθος μεσα μας εναν καφρο...με την καλη εννοια(οχι για βια δηλαδη)
      gskordak

      Διαγραφή
    3. gskordak αν εβλεπες αυτα που ειδαμε το πρωι θα καταλαβαινες τι λεμε και τι εννοουμε.Οι περισσοτεροι τρολαρουν το παιζουν Παο και κανουν χαβαλε,Σε σαιτ πρασινα τετοια ξεφτιλα για Πεδουλακη δεν υπαρχει. αρα καποιοι κανουν πλακα.

      Διαγραφή
  56. Παιδια οσο αναφορα την αντιδραση του Λασμε.Δεν τον δικαιολογω σε καμια περιπτωση,αλλα στην προηγουμενη φαση, για οποιον την προσεξε,ο ιδιος ψηλος ,αφου παλευε με Λασμε για το rebound κατω απο το καλαθι της Κουμπαν και πεσανε και οι 2 κατω,παει να βαλει τρικλοποδια στον Λασμε την ωρα που σηκωθηκε και τρεχει προς το δικο μας καλαθι.
    Βεβαια ε καμια περιπτωση ο Λασμε δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι,γιατι κρεμασε την ομαδα και γιατι δεν πιστευω οτι ειναι τετοιος χαρακτηρας(τραμπουκος).

    Δημητρης Berkshire

    Υ.γ:Oxι,τπτ αλλο.Αλλα με τετοιες εμφανισεςι δεν μπορουμε να κλεισουμε και εισιτηρια για Μιλανο απο τωρα...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Μαυροκεφαλιδης ειναι οτι πιο εκνευριστικο εχω δει τα τελευταια χρονια.Ακομη πιο φλωρος και απο τον "δασκαλο" Βουγιουκα.Θελει πολλα χαστουκια το παληκαρι.Οι υπολοιποι φαινονται κακοπροπονημενοι και οχι αδιαφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παιδιά είναι νωρίς ακόμα...δεν έχει νόημα η όλη καταστροφολογία.Ο Πάο πρέπει να κοιτάξει να πάρει τις νίκες που πρέπει(για μένα είναι 100% σίγουρο) ανεβάζοντας την ένταση στο παιχνίδι του.Το είπε και ο Πεδουλάκης ότι ήταν μια ταχύτητα κάτω από τους αντιπάλους.
    Αυτά παίζουν ρόλο.Και οι αντίπαλοι δεν είναι ανύπαρκτοι.Η Λοκομοτίβ είναι μια χαρά ομάδα που υποστηρίζει το στιλ παιχνιδιού της με ωραίο τρόπο και από τη στιγμή που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα αυτό τον καιρό ήταν λογικό να φέρει προβλήματα στόν Πάο.Σε καμία περίπτωση δεν περιμένεις να της ρίξεις καμιά 20άρα στο κεφάλι κι ας λέει η Μπάκουλη παπαρολογίες.(απορώ με το ποιοι αρθρογραφούν σε δημοσιογραφικά σάιτ....)
    Ο Πάο μόλις δέσει την άμυνα,διαχειριστεί πιο σωστά το ροτέισιον και ανέβουν επίπεδο μερικοί παίκτες που είναι off αυτή τη στιγμή(Ούκιτς,Λάσμε,Μπράμος) θα φτάσει στα δεδομένα στάνταρ που χρειάζεται.Η διοργάνωση απαιτεί σεβασμό και να στοχεύεις βήμα βήμα γιατί έχει ανέβει ο ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε συμφωνω για αυτα που γραφεις για τους ρεπορτερ του παναθηναικου . κατι μπακουλη ασπρουλιας λαουδης και αλλοι ειναι εντελως για τα πανηγυρια ... ελεος

      Διαγραφή
  59. Τζιμ ανοιξε νεο μπασκετικο μπλογκ και μάλιστα σε έχει και στα αγαπημένα!! Basketoparea.blogspot.gr legetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. συμφωνω απολυτα..θα ναι μεταγραφαρα για την τσσκα..την οποια παρολα αυτα την θεωρω πρωτο φαβορι για την κουπα..χθες μεγλαο καζο για το παναθηναικο..τελικος για την πρωτια το ματς με τελ-αιβιβ..

    παρεμπιπτοντως ανοιξε το basketoparea.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Νομίζω ότι στον Παναθηναικό είναι λίγο μπερδεμένοι. Λίγο οι μετεγγραφές των νέων που πρέπει να παίζουν(Παππάς,Γιάνκοβιτς), λίγοι οι επιστροφές των "παλιών"(Φώτσης,Μπατίστ), λίγο ότι οι αντίπαλοι τον έμαθαν πως παίζει, λίγο ότι ο Πεδουλάκης δεν έχει παρουσιάσει κάτι καινοτόμο, έχουν κάνει τον Παναθηναικό να δείχνει "βαρυά" ομάδα.

    Προσωπικά δεν πιστέυω ότι με αυτό το ρόστερ μπορεί να παίξει ελκυστικό μπάσκετ και σύντομα θα οδηγηθεί( όταν ανεβούν οι σταθερές Λάσμε-Διαμαντίδης) στο κλέισιμο του ροτέισον,στο αργό τέμπο και στην πολυ δυνατή άμυνα. Φυσικά και αυτό μπορεί να δώσει τίτλους και επιτυχίες αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τη λειτουργία της επίθεσης.

    Υ.Γ. Ο Πεδουλάκης είναι ήδη επιτυχημένος απλά φέτος τον περιμένουν οι αντίπαλοι και πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Το τελευταίο είναι το δυσκολότερο.

    Υ.Γ.2. Συμφωνώ με τους περισσότερους που έγραψαν για Χάκετ. Καλός παίκτης,τρομέρά εξελίξιμος αλλά...χαλαρά ακόμη.

    Υ.Γ3. Τζιμ έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προσπάθησε σε όλο τον αγώνα και τελικά στο τέλος τα κατάφερε να βάλει ένα καλάθι ο παιχταράς ο Χάκετ.'Ετοιμος για το ΝΒΑ είναι.Συμφωνώ απόλυτα....
    Αυτή η άμυνα του Μάντζαρη είναι πραγματικά ένα απο τα μεγαλύτερα ατού του Ολυμπιακού.Σβήνει τελείως τους αντιπάλους του το παλικάρι...
    Ο Μπέγκιτς άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στο πνεύμα της ομάδας και θα βρει σε λίγο καιρό το ρόλο του.
    Ντάνστον,Λοτζέσκι και Πέτγουέι εξαιρετικά θετικοί όπως πάντα.
    Μόνο ο Σίμμονς δεν μας βγήκε και ο τραυματισμός του θα τον πάει ακόμη πιο πίσω.
    Ο Σλούκας έχει ανέβει φανερά ένα ακόμη επίπεδο φέτος και μέχρι να συνέλθουν οι Λο και Σπανούλης θα φανεί ακόμη περισσότερο.
    Τέλος ο Πρίντεζης φαίνεται να το πήρε λίγο πιο ζεστά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κατάρευσε η τσσκα στο β ημίχρονο, Προβλέπω εξελίξεις.Είναι τραγική η εικόνα για μπάτζετ 20+ εκατομυρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σκέφτομαι ήδη κατσικάρη στη μόσχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ηταν το κλιμα στραβο και το εφαγε και ο γαϊδαρος. κανανε λαθος στις μεταγραφες(και δεν ειναι τυχαιο που θυμιζει εθνικη το καλοκαιρι) παιζουν τραυματισμενοι οι 2 απο τους "γρηγορους" δεν εχει και κανα σκορερ ολκης, τι περιμενατε. το θεμα για τον πεδουλακη ειναι ειναι οι ψηλοι οπου μπατιστ,μαυροκεφαλιδης,φωτσης ειναι ποιο μαλακοι και απο βουτυρο, ο λασμε τραυματιας και ο γκιστ με τα φεγγαρια του. Στα γκαρντ μπορει να βγαλει γιανκοβιτσ-παππα μπροστα για να εχει ενεργεια (μαζι με μπραμο-ματσιουλι) στους ψηλους τι θα κανει. τπτ. η χρονια ειναι χαμενοι για τον παναθηναϊκο στην ευρωλιγκα και καλητερα να αποκλειστει νωρις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αλλαγη σιμονς κ γρηγορα. Ετσι κ αλλιωσ τετοιους βρισκεις χακετ παιχταρα οποιοσ δν βλεπει τηνπ οιοτητα αλλα κοιτα στατιστικα ασ μας πει για τα στατιστικα τ λώ η τ παπαλουκα η τ τσαρτσαρη. ο τυπος εήναι χρυσαφι. Απλα ο ματζαρης ειναι ο καλυτερος στο ατομικο μαρκ εβερ! Για αντι σιμονς μουφτο γιαρου η καναν αλλο τετοιο
    Assistant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η εκεινο τν σεντερ τσ λε μαν που παιξαμε προπερσι credit σε οποιον θυμηθει ονομα μαυρος 208+ αμυνα καλη χουκακι ομορφο
    Assistant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως λες τον Akingbala;Ταιριάζει η περιγραφή ,αλλά Νανσί νομίζω παίζαμε πρόπερσι όχι με ΛεΜαν.
      Glen Rice

      Διαγραφή
  68. Αλλαγή Καρι με κάποιον που να μπορεί να μαρκάρει σαν σκύλοσ και να οργανώνει την ομάδα σωστα αφυπνιση Φώτση που όντωσ μοιαζει με παλαίμαχος και ΑΜΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ Μαυροκεφαλίδη με ψηλό με τσαγανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τας φας εδώ ή να στα τυλίξω για το σπίτι;

      Διαγραφή
    2. προτιμώ στο σπίτι αν δεν έχει έξτρα χρέωση

      Διαγραφή
  69. "Ο Ουέστερμαν θα κρατάει το πηδάλιο και μετά από μια γεμάτη σεζόν μπορεί να δείξει μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Λοβέρν ότι μπορεί να αποτελέσουν ΝΒΑ material"
    Ωραίος ο Jim!
    Ειδικά ο Λοβέρν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να αποτελέσει NBA material.
    double double και ηγετική εμφάνιση. Του χρόνου θα παίζει σε top συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γεια σου Τζιμάρα. Χτες είδα τον Χακετ να πνίγεται στη μετριότητα της Σιενα, δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του κόντρα σε καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με τέτοιους συμπαίκτες, ίσως είναι το επόμενο μεγάλο γκαρντ ΑΛΛΑ τον βλέπω για ΝΒΑ, ένα νέος Μανού; Θα ήταν τέλειο! Ο Ποποβιτς τον βλέπει/ξέρει;
    Να περιμένουμε ανάρτηση μες στο ΣΚ για να γράψουμε εκεί τα της αγωνιστικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η αγκωνιά του Λάσμε ήταν για ντισκαλιφιέ. Όσο για το τρίποντο του ΔΔ,απλά για γέλια.Και μετά κράζετε το θείο Ζόρντι αχάριστοι. Μέχρι και εκδρομούλες σας έστειλε στα νησιά να κόψετε και κάνα εισιτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ο Πρελτζιτζ έφαγε ντισκαλιφιέ για την ίδια φάση. Μήπως να αναρωτηθείς αν όντως είναι και ότι απλά δεν ξέρεις τους κανονινσμούς?
      Δεν περιμένω και κάτι διαφορετικό από κάποιον αντιπαναθηναικό παρά μόνο να είναι άσχετος με το άθλημα.

      Διαγραφή
    2. ενταξει μποζα μας επεισες,ο.κ,αντε τωρα ηρεμησε.Κατα το νικνειμ σου και τα μυαλα σου γαβρακι.

      Διαγραφή
  72. Τζιμ, περιμενουμε αναρτηση για Παναθηναικο. Ειναι λαθος η στελεχωση της ομαδας ή απλα δεν εχουν αναψει οι μηχανες ακομα?
    Οσο για τα απαξιωτικα σχολια που διαβαζω, δυο εκδοχες: α) σαν λαος μας αρεσει να μηδενιζουμε και να αποθεωνουμε και β) εχει κερασει πολυ πονο ο μπασκετικος Παναθηναικος. Με την πρωτη στραβη βγαζουν το αχτι τους πολλοι πονεμενοι.
    Edgar Jones

    Υ.Γ.
    Οταν τα πραγματα θα ζορισουν, θα φανουν οι ζορικοι,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Edgar για μένα ισχύει το δεύτερο. Δεν έχουν ανάψει ακόμα οι μηχανές. Η μάλλον έχουν ανάψει αλλά λειτουργούν στο 30-40% των δυνατοτήτων τους.
      Αλλά μιας και έθεσες θέμα recruitment θα επαναλάβω αυτά που έλεγα και εγώ και πολλά άλλα παιδιά το καλοκαίρι. Στη θέση του δεύτερου σέντερ έχουμε κάνει μεγάλο "μαγείρεμα". Αν πάρουμε σαν ζητούμενο το καλό αμυντικό performance της ομάδας κάτι που ο Πεδουλάκης πέρσι έκανε ξεκάθαρο με κάθε πιθανό τρόπο, τότε η επιλογή της μίξης Μαυροκεφαλίδη - Μπατίστ δεν ήταν σωστή. ΟΚ, επιθετικά είναι σπάνιοι παίκτες και βοηθούν σε αυτό τον τομέα πάρα πολύ και στην άμυνα δεν τους λες και τραγικούς αλλά ξεκάθαρα σε αυτή την αρχή της σεζόν φαίνεται ότι με τον Λάσμε σε κακή κατάσταση η ομάδα δεν έχει το αμυντικό πύργο κάτω από το καλάθι και αυτό μας έχει κάνει κακό.
      Αυτό δεν εκφράζεται μόνο μέσα από τους πόντους που δέχεσαι αλλά και από την ψυχολογία των αντιπάλων που πέρσι έβλεπαν την ρακέτα σαν ναρκοπέδιο και φέτος σαν παιδική χαρά. Πιο άνετα θα κινηθούν στην δεύτερη περίπτωση.
      Όλα αυτά βέβαια, με τον Λάσμε σε καλύτερη κατάσταση και με την ομάδα πιο περπατημένη και δουλεμένη θα αλλάξουν. Έχω πίστη σε αυτό το ρόστερ, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Μπατίστ και Κάρι μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά σε απίστευτο βαθμό (και αμυντικά ο Φώτσης είναι εξαιρετικός αλλά όχι σε ρόλο Γκιστ απέναντι σε γκαρντ) και όταν η ομάδα ρολάρει θα κλείσει πολλά σπίτια και στόματα.
      Αλλά την αμαρτία μου θα την πω. Βλέποντας το φανταστικό περσινό αμυντικό performance και δεδομένου ότι ο Ντόρσεϊ ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα δίδυμο Λάσμε- Ντόρσεϊ (δεν είναι τόσο ίδιοι όσο πιστεύουμε) με τρίτο ψηλό τον Μαυροκεφαλίδη.
      Θα μου πεις από αυτούς ποιος να πρωτοπαίξει; Ναι είναι ένα θέμα αλλά ο Πεδουλάκης συνειδητά άφησε την ομάδα να υστερεί (αμυντικά) στο 5 χωρίς τον καλό Λάσμε. Το καλό βέβαια της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει ξεκάθαρη ιεραρχία στη θέση. Ο Λάσμε παραμένει ο άρχοντας της θέσης με τον Μπατίστ να αξιώνει προς το παρόν 5-6 λεπτά και τον Μαυροκεφαλίδη να πέρνει τον υπόλοιπο χρόνο ξεκούρασης του Λάσμε. \
      Άρα περιμένουμε πίσω τον καλό Γκαμπονέζο σέντερ. Μαζί του, θα ανέβει αυτόματα όλη η ομάδα ένα επίπεδο τουλάχιστον.
      Υ.Γ. Υπάρχει και στην περιφέρεια ένα θέμα στελέχωσης αλλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κάρι στους τελικούς δεν άφησαν χώρο στον Πεδουλάκη να σκεφτεί κάτι άλλο. Ο καλός και γερός Ούκιτς θα κάνει τα πράγματα καλύτερα και σε αυτό το μέτωπο.
      Άρα οι λύσεις υπάρχουν αρκεί να ενεργοποιηθούν. Πίστη και ο χρόνος είναι ακόμα πολύς και ο δρόμος μεγάλος.

      Διαγραφή
    2. πως γινεται να ειναι λαθος η στελεχωση οταν ειναι κοπι με την περσινη χρονια?? ο τζιμ επεμενε εδω και καιρο για ενα ακομη γκαρντ που να δαγκωνει, εγω παλι θεωρω οτι με καρυ ουκιτς παππα διαμαντιδη + γκαρντ καποιος θα μεινει απ εκσω και ολοι βλεπουμε οτι αν ηταν ο παππας θα ηταν αδικια για τον παιχτη. πιο λογικο θεωρω να βγει ο καρυ και να παρουμε εναν παιχτη με διαφορετικα χαρακτηριστικα.

      Διαγραφή
  73. Καλησπερα μαγκες. Για οποιον τυχον ενδιαφερεται βρηκα το παιχνιδι μπαρτσελονα-τσσκα ανεβασμενο ολοκληρο στο youtube και ειπα να το μοιραστω...
    http://www.youtube.com/watch?v=GF9lhdmHebU
    gelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλησπέρα στην παρέα. Άσχετο με το γενικότερο κλίμα αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως ένας σκόρερ κλάσης όπως ήταν ο Jimmer Fredette στο κολλέγιο, γράφει απανωτά dnps στο nba, την ίδια ώρα που ο Pero Antic παίζει 15 λεπτά ανα αγώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα παλικαρι(γραψε και κανα ονομα), με 1,88 μποι να παιζεις σουτινκ γκαρντ με τυπους το λιγοτερο 1,95 τρελα αθλητικους να σε μαρκαρουν στο nba ποσο σκορ να γραψεις....επιπλεον την αμυνα δεν τη πολυγουσταρει και το ποσταρισμα πηγαινε συννεφο τα πρωτα χρονια.Οπως εγραψε και ενα παιδι εδω μεσα το πεπρωμενο του ειναι στας ευρωπας!Οι γιουτα πηγε να το τσιμπησει για το τιποτα τελη οκτωμβρη ομως το ντιλ χαλασε τελευταια στο τελος,επιπλεον στο σακραμεντο εχουν το καλυτερο παιχτη βαση ικανωτητων του φετινου ντραφτ,το μακλεμορ...

      Διαγραφή
    2. Οκ συμφωνώ με αυτό άλλωστε δεν περίμενα να κάνει ότι έκανε στο κολλέγιο. Αλλά εδώ μιλάμε για dnps. Έχουν κάνει κι άλλοι SG καριέρα στο nba, έστω σαν ρολίστες, με αυτό το ύψος. Δεν μπορώ να πιστέψω ας πούμε ότι δεν μπορεί να έχει κάποιο ρόλο ένας παίχτης με αυτά τα επιθετικά προσόντα σε μια τόσο κακή ομάδα. Σίγουρα πάντως η ευρώπη θα του ταίριαζε περισσότερο και νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα (σύμφωνα με αυτά που έκανε στο κολλέγιο).

      alex

      Διαγραφή
    3. το NBA στο μεγαλυτερο μερος της κανονικης περιοδου ειναι τσιρκο και το ποσο παιζουν η οχι η παικτες δεν εχει να κανει μονο με την αξια τους

      Διαγραφή
    4. Δεν νομίζω ότι είναι τσίρκο και γενικά διαφωνώ με αυτή την ισοπεδωτική άποψεων των Ευρωπαίων για το nba. Αλλά δεν θα επεκταθώ τώρα σ'αυτό. Πάντως ακόμα κι έτσι να είναι δεν καταλαβαίνω σε τι εξωαγωνιστικό (αν εννοείς αυτό) υστερεί ο Fredette. Όταν έπαιζε στο κολλέγιο ήταν μακράν ο πιο αγαπητός παίκτης του πρωταθλήματος. Όταν πήγε στο Sacramento οι πωλήσεις στις φανέλες της ομάδας αυξήθηκαν 40%. Άρα είχε και το εξωαγωνιστικό πακέτο. Οπότε σίγουρα δεν είναι αυτό που λες το θέμα.
      alex

      Διαγραφή
  75. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.50 θα θελες πολυ να το ελεγαν αυτο Παναθηναικοι.

      Διαγραφή