Athlenda

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

EUROLEAGUE,WEEK 6:ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ



 Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο shootout για το ποιός είναι ο πιό κυρίαρχος παίκτης στην Ευρώπη,με θύματα τις Ισπανικές ομάδες.Από κοντά και ο Σχορτσιανίτης,που ξεπλήρωσε τα γραμμάτια στον Μπουρούση και το Μιλάνο..


GREEKS DO IT BETTER!



 Η εκπληκτική απόδοση των τριών Ελλήνων που οδήγησαν τις ομάδες τους σε καθοριστικές νίκες και η αλλαγή σκήπτρων στη κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο Νο1 ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.Για να δούμε τι διαλέξαμε..

ΣΙΕΝΑ-ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ



 Το μπάσκετ που παίζει η Σιένα τον τελευταίο καιρό είναι κακό.Πολύ κακό αν λάβουμε υπόψη μας για το ποιόν της ομάδας και το τι έχουμε δει από αυτήν στο παρκέ.Οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν ότι έχουν κλειδώσει.Το ροτέησιον του Πιανιτζιάνι σε Ευρώπη-Ιταλία -που πέρυσι έφερε το σύλλογο μια ανάσα αποό την κορυφή της Ευρώπης-έχει γυρίσει μπούμερανγκ,οι παίκτες δε μπορούν να βρούν ρυθμό και οι φετινές προσθήκες δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να απασχολήσει τον Ιταλό προπονητή είναι η ήττα από την Ούνιξ,μέσα στο ''άβατο'' του Παλαέστρα.Η Σιένα έχει τεράστιο πρόβλημα χημείας.Και εαν πέρυσι έπαιζε το ''πιό αντρικό μπάσκετ στην Ευρώπη'',φέτος δείχνει σόφτ.Τα πράγματα έχουν ως εξής.Χρειάζεται μεταγραφή και άμεσα,όλοι βλέπουμε που.Στη Τοσκάνη κάνουν το σταυρό τους να μείνει εκτός τοπ-16 η Ζαλγκίρις για να φέρουν πίσω τον-δανεικό-Μίλαν Ράκοβιτς.Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα ο Σέρβος,κυρίως καλύτερο Άντερσεν ,καλύτερο Λαβρίνοβιτς,οι οποίοι θα απελευθερωθούν από τη βρώμικη δουλειά που δε μπορούν άλλωστε να κάνουν και θα επικεντρωθούν σε πιό κυριλέ πράγματα..Με τα μπράτσα του Σέρβου η Σιένα μπορεί να γίνει πάλι η ομάδα που θα κοιτάξει προς το φάιναλ-4.Πόσο λάθος ήταν η απομακρυνσή του και φυσικά του Χαίρστον..Χωρίς τον πυραυλοκίνητο Αμερικανό οι πράσινοι έχουν χάσει μεγάλο μέρος της firepower που διέθεταν στην περιφέρεια.


 Για το μάτς δε χρειάζονται πολλές κουβέντες.8ασσίστς-6 κλεψ. από τη Σιένα εντός έδρας είναι νούμερα που δύσκολα θα ξαναδούμε.Για το 21% στα 3π. δε παίρνω όρκο.Ο Πασούτιν με τον Σαμοηλένκο στον ''άσσο'' για σχεδόν όλο το ματς έλεγξε το τέμπο πήρε τα ριμπάουντ και σουτάροντας εκπληκτικά από την περιφέρεια τσέπωσε το ματς.Ωραίος..


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΙ..


Ο Χένρι Ντόμερκατ έχει στοχεύσει την πρώην ομάδα του φέτος είναι φανερό.Εκπληκτικός πάλι.Η ζωή κάνει κύκλους.Βέβαια δε υπάρχει θέμα ρεβανσισμού για τον γκάρντ από το Σικάγο.Πέρασε υπέροχα στη καστρούπολη(τη λατρεύει)ενώ η φυγή του μετά από 2 σεζόν μόνο άδικη δεν ήταν.Αν λάβουμε υπόψη μας ότι την 2η χρονιά του ο Γιασκεβίτσιους τον πέρναγε σαν σταματημένο..Οταν του έλεγαν να ''χαμηλώσει'',αυτός χαμήλωνε τη φωνή από το cd player..




Υ.Γ:Τεράστιος παίκτης ο Μακιντάιρ.Αλλά οι γιορτινές ατμόσφαιρες ποτέ δεν έκαναν καλό πριν τα ματς..

ΣΠΑΝ-Ι-ΟΥΛΗΣ



 Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε κατάσταση που σπάνια βλέπουμε σε παίκτη σε συνεχόμενα ματς στην Ευρωλίγκα.Δεν είναι τα νούμερα που κάνει.Είναι η επιρροή του στο παιχνίδι.Αν ο Κιριλένκο κάνει τα πάντα στο παρκέ και βγάζει τα μεγαλύτερα νούμερα αξιολόγησης,ο Ελληνας γκαρντ κάνει τα πάντα εκεί που κρίνονται όλα,στη 4η περίοδο για να νικήσει η ομάδα του.Ο Σπανούλης είναι μέχρι αυτή τη στιγμή ο MVP της διοργάνωσης.Η αυτοσυγκέντρωση και η ικανότητά του να αλλάζει το ''ρου'' των αγώνων στη τελική ευθεία τους είναι μνοιμειώδης.Είναι η πλέον καταζητούμενη personna από κάθε άμυνα της διοργάνωσης,εις βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης..



Ο Κατσικάρης(Κατσι..ρακης,Κατσίκρης,Κατσουράνης και όπως αλλιώς τον βάπτιζε ο σπίκερ του  Euroleague TV)το πήγε καλά το ματς.Χτύπησε στο τρανζίσιον όπου οι ερυθρόλευκοι υστέρησαν αμυντικά ώντας ανέτοιμοι να παίξουν με ισπανική ομάδα,στο συγκεκριμένο τομέα.Πήρε πόντους από τα φοργουορντ με τους Μπάνιτς-Μουνπρού να κάνουν ζημιά και από τον Τζακσον που είναι ως γνωστό ο καλύτερος παίκτης του στη προσωπική φάση.Απέτυχε όμως να σταματήσει την ορμή του Σπανούλη που εν τέλει έκρινε το ματς.Ο Βασιλειάδης μπήκε πολύ καλά αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.Γενικότερα η Μπιλμπάο αντιμετώπισε πρόβλημα στην 4η περίοδο όταν οι ερυθρόλευκοι πίεσαν περισσότερο(ο Κατσικάρης ''χαμήλωσε με τον Μουμπρού στο ''4'')ενώ δε μπορεσαν να αμυνθούν σωστά απέναντι στην ταχύτητα του Χάινς ο οποίος τους έκανε μεγάλη ζημιά(18π. 8/9σ. -7ριμπ.).

 Όλοι μιλάνε στο λιμανι για την απόκτηση πρωτίστως ενός γκάρντ.Εμείς όπως και πέρυσι στην αντίστοιχη περίπτωση του Παναθηναικού θα πουμε ότι οι ερυθρόλευκοι δε θέλουν γκαρντ.Είναι κομπλέ.Το θέμα θα λυθεί από τον Λούκας,για τον οποίο σας έχουμε πεί την άποψή μας και θα τον δείτε τον Ιανουάριο.Ψηλό χρειάζεται ο Ιβκοβιτς.Αθλητικό,που να μπορεί να αμυνθεί ψηλά.Μέχρι τότε ο Σπανούλης να 'ναι καλά.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ




 Ψυχωμένη η Εφές δεν τη πάτησε όπως το Μιλάνο(δεν ήθελε πολύ να γίνει)και πήρε τη νίκη στη Πόλη απέναντι στη Παρτίζαν,έχοντας στο 2-0 τους Σέρβους φέτος.Πολύ σκληρό παιχνίδι,που κρίθηκε στην άμυνα και στη τακτική αντιμετώπισης της φροντκόρτ των Σερβων από τον Σαρίτσα.Συνεχόμενα νταμπλ τιμ,με τους Τούρκους ψηλούς να είναι πολύ ενεργητικοί ακόμα και σε άμυνα 1-1,και τέλος ζον πρές 2-1-2 το οποίο σταμάτησε κάθε οργανωμένη προσπάθεια των Σερβων να βάλουν σωστά και σε έγκυρο χρόνο τη μπάλα στη ρακέτα.Ανύπαρκτος ο Πεκοβιτς(3π. 1/8σ.)δε ήξερε από που του έρχονταν(εφαγε τάπα από τον Ακιόλ σε σούπερ φάση πάνω στο κάρφωμα).Στη 3η περίοδο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έμεινε για σχεδόν 7'30'' άποντη σκοράροντας με βολές του Λούτσιτς.Επιθετικά για τους Τούρκους καθάρισαν οι πρώην ''Γιούγκο''.Βούγιασιτς 21π.(6/11σ.-5ριμπ.),Σαβάνοβιτς 16π.(πολύ σημαντικούς πόντους στη 4η περιόδο όταν η Παρτίζαν ξεκινούσε ηρωικό καμ μπακ)Μπάρατς 10(και πολύ καλή άμυνα).Πάνω από 11000 θεατές στον Σινάν Ερντέμ..

Η ..ΡΕΒΑΝΣ




 Στο Τελ Αβιβ(εκεί που οι 11000 θεατές είναι ρουτίνα)ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είχε αυτό που λέμε career night απέναντι στο Μιλάνο.Φαινόταν στο πρόσωπό του κατά τη διαρκεια του 1ου ματς στο Φόρουμ,όπου είχε πρόβλημα με την ενεργητικότητα του Μπουρούση και κυρίως με τα φάουλ.Είχε πάρει τη φάτσα ''το παίζω ηρεμος τώρα,θα τα πούμε στο β' γύρο..''



 Δεν έχω ξαναδεί τον Σοφοκλή να πέρνει τόσο προσωπικά ένα ματς.Τελείσε με 28π.(9/12 σ.-10/12 β.-αμεεέ-6ριμπ,6 λάθη σε λιγότερο από 24')ενώ είχε ήδη στο 1ο μισό 22π.-5ριμπ. σε 14'..Το σπρώξιμο της μπάλας στο καλάθι από επαναφορά με δύο δέκατα στο ταμπλό είναι ενδυκτικό της υπεροχής του.Πραγματικός big dog(τον έχει ονομάσει το hoopfellas) performance που μπαίνει δίπλα σε αυτά τον Σπανούλη Διαμαντίδη,γιατί όπως και να το κάνουμε..Greeks do it better!




Ο Μπλατ ξεκίνησε τον Λανγκφορντ στο ''2''  και ο Σκαριόλο μάτσαρε άμεσα την δύναμη του Αμερικανού βάζοντας ως σουτινγκ γκαρντ τον Χαίρστον,ο οποίος με τα μακριά του χέρια και τα δυνατά του πόδια έκοψε κάθε απόπειρα διεισδυσης από τον πρώην αρχι-σκόρερ της διοργάνωσης(γιατί μέχρι τώρα είναι αρχι διαλογιστής...).Οι Ισραηλινοί είχαν μεγαλύτερη θέληση και ενέργεια σαρώνοντας τα ριμπάουντ,κυρίως με τους περιφερειακούς τους,αλλά και ενθουσιασμό που οδήγησε σε περισσότερα λάθη.Αμυντικά το Μιλανο στο 1ο ημίχρονο ήταν για κλάματα,όπως γενικά και ο Νίκολας,ό οποίος μοιράζεται με τον Πεκοβιτς το χρυσό βατόμουρο της αγωνιστικής.Αντίθετα στην επαναληψη με τον Κουκ να μαζεύει τα πραγματα στη περιφέρεια και τα φόργουορντ του Σκαριόλο να δίνουν σκορ,οι Ιταλοί έφεραν το ματς σχεδόν στα ίσα.Καθοριστικός ο Φάρμαρ στη τελευταία περίοδο με πολύ σημαντικούς πόντους,πολύ καλός ο Γκαλινάρι(24π. 7/12σ.-33ranking).Ο Μπουρούσης ήταν εκτός παιχνιδιου(2/9),πολύ θετικός στην επανάληψη ο Φώτσης(15π.-9ριμπ.).Το Μιλάνο θα παίξει την ύπαρξή του με τη Ρεαλ την επόμενη αγωνιστική στη Λομβαρδία..


O Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έπαιξε καθόλου.Ο κόουτς Μπλατ είπε πως ήταν άρρωστος.Χρησιμοποίησε για 21' τον Οχαγιόν(από τον οποίο πήρε τα γνωστά 5ριμπ.-5ασ.-2κλεψ.)και 17' τον Μπερστάιν.Ηταν άρρωστος ή όντως κάτι άλλο έχει στο μυαλό του ο Δαβίδ..?Είναι κοινό μυστικό ότι περιμένει να δει τον βαθμό ετοιμότητας του Περκινς για να τον υπογραψει ενω από τη 1η του έτους -λόγω φορολογίας-θα έχει και τον Κάσπι.Αν βρεί χημεία το μίγμα μπορεί τα τωρινά φαβορί της διοργάνωσης να μη καταλάβουν τι τους προσπέρασε.Βέβαιο το ρίσκο με παίκτες από το λοκ αουτ είναι τεράστιο..


REFUSE TO LOSE..



 Τι να πείς για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το κλασσικό πλέον performance του στα τελευταία δευτερόλεπτα των κλειστών ματς.Είναι τέτοιο το πάθος,η σιγουριά στα χέρια και ο refuse to lose χαρακτήρας του συγκεκριμένου αθλητή που όσο αγωνίζεται θα κάνει προσθαφαιρέσεις στο προσωπικό του τοπ-10.Χθές εγραψε αλλη μια σελίδα,αλλη μια συμμετοχη στο diamantidis career top-10 plays. Δίπλα στο τρίποντο με τους Γάλλους,τη τάπα στον Ακερ,τους 13π. σε 75'' πέρυσι με την Ολύμπια στο ΟΑΚΑ..Στα 15'' και με το σκορ στο 75-71,μετά το τρίποντο του Βάλτερς έβλεπα ένα μουσάτο αλέγκρο στυλ, οπαδό της Ουνικάχα να κάνει τη γνωστή χειρονομία.Εεμ αμίγκο,''Οι μαλακίες επιστρέφονται..''.Ο Διαμαντίδης ξεκάθαρα πλέον δεν διεκδικεί απλά τον τίτλο του ''καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη'',αλλά του ''καλύτερου στο τελευταίο λεπτό στο μπάσκετ''.Κάπως έτσι φτιάχνονται οι θρύλοι..


 Ο Παναθηναικός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι,με καλή αμυνα και εξαιρετική περιφερειακη ευστοχία.Εβγαλε από το ματς τον Φρίλαντ αλλά είχε μεγάλο προβλημα με τον Ζόριτς ενώ η είσοδος του Βάλτερς έδωσε άλλο ρυθμό στη Μάλαγα(ο Ματέο είχε ξεκινήσει τον Μπέρνι στον ''άσσο'').Η διαφορά των 17π. εξανεμίστηκε και το 2ο ημίχρονο ήταν μάχη σώμα με σώμα.Γενικά οι πράσινοι πήραν σπουδαίες βοήθειες από τους Σάτο-Σμίθ.


Οι δυό τους προσφέρουν πολλές λύσεις στο ριμπάουντ.Ο Σάτο-ο οποίος είναι μακράν 1ος ριμπάουντερ του Παναθηναικού φέτος σε Ελλάδα& Ευρώπη-πρέπει να αμολήσει και στο σκοράρισμα,όπου παρ'ότι είναι 2ος σκόρερ της ομάδας στην Ευρωλίγκα(πίσω από τον Διαμαντίδη)είναι φανερά ''σφιγμένος''.Φανερά πιό ενεργητικός ο Λόγκαν,κακό ματς από τον Καλάθη που όμως-πολύ σημαντικό- είχε το καθαρό μυαλό να βρεί σωστά τον Διαμαντίδη στα δύο τελευταία plays.O Ομπράντοβιτς πρέπει να βάλει στο παιχνίδι του σκορ από τη θέση ''5'',αλλιώς στο στυλ που παίζει θα έχει πρόβλημα,με τις καλές ομάδες.Λείπει και ο Περπέρογλου στο ''3'',παίκτης που σου δίνει πόντους με διάφορους τρόπους,είτε περιφερειακά με το γλυκό του σουτ,είτε στο πόστ είτε σε καταστάσεις αιφνιδιασμού.



 Η Ουνικάχα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας από αυτήν,στην αρχή της σεζόν.Είναι μαχητική ,τρέχει όπως πάντα και έχει δείξει απρόσμενα χαρακτήρα στα μάτς που ''πρέπει'' να πάρει.Στην Ισπανία είναι 3η(μαζί με την Κάχα)ενώ είναι φανερό ότι υπολειπεται σε ποιότητα σε σχέση με άλλα χρόνια.Ακόμα δε καταλαβαίνουμε γιατί ο Ματέο έχει θάψει έτσι τον Σαούλ Μπλάνκο,που θα μπορούσε υπό προυποθέσεις να είναι το τοπ-γκαν  αυτής της ομάδας.

NAI,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ..




-Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σημείωσε ακριβώς 14 πόντους εναντίον της Ολίμπια και πάτησε κορυφή όσον αφορά το σκοράρισμα στην ιστορία της διοργάνωσης,αφήνωντας 2ο τον θρυλικό Μάρκους Μπράουν,παίκτη-τοτέμ της λίγκας.Ο Ναβάρο άλλωστε είναι ο καλύτερος σκόρερ στο σύγχρονο Ευρωπαικό μπάσκετ.Πλέον τοποθέτησε άλλο ένα-άκρως τιμητικό-αστέρι στο πέτο του..

-Ντεμπούτο για τον T.J. Ford στο Ζάγκρεμπ και δεύτερη νίκη για την ΚΚ.10 ασσίστς σε 13'..Οπως καταλαβαίνεται το ρεκόρ του Λινερμαν απειλείται βάσιμα.Καλύτερος σύμμαχος για τον κάτοχο η μετριότητα της Κροατικής ομάδας..


-Δικό της ματς έχασε η Καντού στη Γαλλία,νίκη που θα την έβαζε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.Οι Ιταλοί πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν περιορίζοντας τον Μπατούμ βγάζοντας του τη μπάλα από τα χέρια,αλλά τη πάτησαν από τους υπόλοιπους με τη Νανσύ να δείχνει ότι μόνο ομάδα του ενός δεν είναι.Σούλερ(12π. 5/8σ.) Μόερμαν(8π.-8ριμπ.) και Αμαγκού(18π. 6/8 σ. κορυφαίος όλων)τράβηξαν το κάρο με το ισσοροπημένο σκοράρισμα των Λομβαρδών να πηγαίνει στράφι.Πολύ καλός ο Λιούνεν με 19π.(7/20σ.! ποιός είσαι Μαάρτεν,ο Λάρι Μπέρντ?)9ριμπ.-5ασ.Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μαζί με Ολυμπιακό-Φενέρ στο 3-3.Χαμός..


-Πολύ μεγάλη νίκη στη Βασκονία για την Κάχα,σε παιχνίδι που ήταν από κάτω και έδειχνε ότι θα το χάσει.Οπως και τον Ολυμπιακό οι Βάσκοι έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και πήγαν το ματς στην παράταση όπου εφτασαν στην τελική επικράτηση.Ο Σαν Εμετέριο έσπασε όλα τα κοντερ με 25π.(8/12σ.)8ριμπ. 34 ranking(MVP)αλλά κυρίως καθοριστικούς πόντους όπως και ο Μίλκο Μπιέλιτσα(16π.-7ριμπ.).Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να κάνουν το colpo grosso και να γίνουν φαβορί για τη πρωτιά από το πουθενά αλλά στο τέλος λύγισαν.Σεφολόζα-Μπογκντάνοβιτς και Σαβάς οι καλύτεροι αν και ο τελευταίος εκτέθηκε από τον Μπιέλιτσα σε αρκετές φάσεις στην άμυνα.Ο Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει να βάλει τον Ντράγκιτς τωρα στην ομάδα.Πολύ καλός παίκτης αλλά με τη παρούσα κατάσταση στη Βασκονία δε ξέρουμε κατά πόσο θα βοηθήσει ή θα μπερδέψει την ομάδα..



-Το 1-5 της Σαρλερουά δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο της Ολίμπια ή της Ζαλγκίρις.Οι Βέλγοι είναι πραγματικά καλή ομάδα και σε άλλον όμιλο θα είχαν σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης.Στη Μαδρίτη έβγαλαν το λάδι της Ρεαλ παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ σε αντίθεση με τους Λιθουανούς τους οποίους είδαμε να τρώνε αιφνιδιασμό μετά από προσωπική βολή στη Μόσχα..Τσάμπα η προσπάθεια του Σόνι Ουίμς ο οποίος ήταν εντυπωσιακός για ένα ακόμα παιχνίδι.


10 σχόλια:

  1. O ΣΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΜΙΘ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΡΟΜΕΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθαρα μπασκετικα,ο σπανουλης παιδια ειναι καλυτερος του διαμαντιδη.δε νομιζω οτι κρυβεται πλεον.ναι ο διαμαντιδης ειναι πιο ολ αραουντ,καλυτερος αμυντικος αλλα ο σπανουλης ειναι αυτη τη στιγμη οτι πιο καυτο στο ευρωπαικο μπασκετ.δυναμη,σκορ με ολους τους τροπους,ντραιβ που δε κοβεται,θεωρω ακομα καλυτερος πασερ του διαμαντιδη,καλυτερος και στο φαστ μπρεηκ.ειναι το νο1 αυτη τη στιγμη

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. JIM ΚΑΛΝΤΕΡΟΝ Η ΤΖ.ΧΙΛ ΓΙΑ ΟΣΦΠ?ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

    MARTINAS7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @MARTINAS7

    Καλντερόν χωρίς δεύτερη σκέψη..Το face to face με τον Διαμαντίδη θα είναι το ''κλού'' των τελευταίων ετών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε τζιμ κανε μπαν στον τεο,το ατομο πινει πρεζα..

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalderon h diamadidis?edw sas thelw..

    johny q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.sentragoal.gr/default.asp

    johny q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε παιζει καθολου μπασκετ ο παο.τυχερος στη μαλαγα,μετριος εδω και καιρο.μπατιστ για κλαματα,χειροτερος απο ποτε,μου δινει την εντυπωση οτι φετος ουτε την ανοιξη δε θα παιξει οπως συνηθίζει.το λοκ αουτ τελειωνει και τωρα θα δουμε ποια ομαδα αξιζει.η μπαρτσσελονα ειναι φαβορι κακα τα ψεματα.κιριλενκο ρουντι ιμπακα φευγουν,φαρμαρ το ιδιο,η σιενα ειναι σαν τον παο αυτη τη στιγμη,οι τουρκικες καληνυχτα πλεον χωρις τα αστερια τους-οχι οτι παρουσιασαν κατι μεχρι τωρα-ο οσφπ δεν ειναι για παραπανω απο τοπ 16.θα ναι ενδιαφερον να δουμε πως θα αντιδρασουν ι ομαδες τωρα που φευγουν οι νβα ερς.για αυτο σας λεω καταλανια και παλι παει το στεμμα.δυστυχως..

    boston pride

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξερεις κατι για ζοτς-διαμαντιδη και ρεαλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρω απλά ότι εάν αύριο έφευγε ο Ζότς από τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ θα έπαιζε μόνη της για την υπογραφή του..Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο..
    Για Διαμαντίδη..Δε ξέρω τίποτα,δεν είμαι τίποτα,δε ψηφίζω τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή