Athlenda

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Classic: Αll-Euroleague 3 on 3- Ποια είναι η καλύτερη τριάδα που παρουσίασε σύλλογος σε τοπ-επίπεδο τα τελευταία 10 χρόνια?



Το Hoopfellas ανοίγει και πάλι το προσωπικό του γήπεδο και διοργανώνει ένα ονειρικό 3 on 3 τουρνουά με τις καλύτερες τριάδες παιχτών που είδαμε σε συλλόγους, οι οποίοι έφτασαν τουλάχιστον μέχρι το Final-Four στην Ευρωλίγκα, την τελευταία δεκαετία. Ποια υπερισχύει? Το μπαλάκι στα δικά σας χέρια..




Classic ανάρτηση σήμερα, πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα.. Ήμουν σε (μπασκετική) νιρβάνα προχθές όταν συνέλαβα την ιδέα και σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις του κοινού του Hoopfellas για αυτό το εικονικό 3 on 3 τουρνουά. Διάλεξα, σε χρονοδιάγραμμα δεκαετίας, την καλύτερη τριάδα που έχει παρουσιάσει κάθε τοπ-ευρωπαϊκός σύλλογος (μια αυστηρά από καθένα, κατά τη γνώμη μου την καλύτερη) με την οποία έφτασε τουλάχιστον σε ένα Final-Four. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς, παραθέτοντας τις 8 κορυφαίες κατά τη γνώμη μου, για να αναφέρετε την προτίμηση σας. Τα κριτήρια είναι flexible.. Σαφώς και συμπεριλαμβάνονται τίτλοι, νίκες, διάρκεια, επίπεδο συνεργασίας, θεάματος ή αποτελεσματικότητας. Η ουσία όμως είναι ότι σας δίνω τη βάση για να κάνουμε μια πολύ ωραία συζήτηση, να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε και -γιατί όχι- να βγάλουμε όλοι μαζί ένα πόρισμα..


Για να σας ..μπάσω (μπασκετικός όρος) στο κλίμα του γαλαξία των αστεριών, επιβάλλεται να ακούσετε το κομμάτι πριν ξεκινήστε το μπασκετικό αυτό road trip, ως προϊόν έμπνευσης..

Immediate Music- Serenata Immortale


PS: Το καλύτερο που διάβασα είναι ότι ακούγοντας το συγκεκριμένο βλέπεις τη γάτα σου (που μόλις μπαίνει στο δωμάτιο) σαν λιοντάρι.. 



Τζάμπολ..


Baskonia 2007
Πριγκιόνι-Ρακόσεβιτς-Σκόλα



Αλητεία.. Χημική ένωση Αργεντίνων με έναν εκ των πιο σκληροτράχηλων Σέρβων με εκρηκτικό αποτέλεσμα. Εκείνη η Τάου, τη περίοδο που στο τιμόνι της είχε τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, παρουσίασε ένα ..άλλο μπάσκετ, δίνοντας άλλο νόημα σε αυτό που λέμε καταιγιστικός ρυθμός. Η Μπουέσα είχε πάρει έξτρα κλήση.. (Η κατηφόρα) καθώς το up tempo style των Βάσκων βασισμένο στη συγκεκριμένη τριάδα ήταν ότι πιο εντυπωσιακό μπορούσε να δείς τότε στη Γηραιά Ήπειρο από άποψη θεάματος. Οι δύο Αργεντίνοι είχαν ήδη (πέρα από τα αμυντικά σωφρονιστικά μπατσάκια..) χτίσει μια από τις καλύτερες pick'n roll συνεργασίες που είδε ποτέ το άθλημα και ο "Ράκο" οδηγούσε την Ευρωλίγκα στο σκοράρισμα με 16.2 πόντους και το εκκωφαντικό -για παίκτη των προσπαθειών του- 47.4% στα τρίποντα.. Ριμπάουντ (κρατώντας με ..ψιλές τον αντίπαλο στη πλάτη) ο Σκόλα, γρήγορη πρώτη πάσα στον Πριγκιόνι, κεφάλι ψηλά και χωρίς ντρίμπλα πάσα 12 μέτρων στον Ρακόσεβιτς, μια ντρίμπλα πάτημα και εκτέλεση από το τρίποντο στο transition.. Χρατςςς..

CSKA Moscow 2005-08
Παπαλουκάς-Λάνγκτον-Σμόντις



Πολύ υψηλά στάνταρντς ποιότητας από την CSKA τη τριετία αυτή. Με τη συγκεκριμένη τριάδα στο παρκέ η "αρκούδα" αγωνίστηκε σε τρεις τελικούς Ευρωλίγκας, κατακτώντας τους δύο (απέναντι στη Μακάμπι) και χάνοντας έναν μετά από επική μάχη στην Αθήνα. Και οι τρεις παίκτες σημάδεψαν την σύγχρονη εποχή της ομάδας καθώς αποτέλεσαν τις σταθερές στην half-court offense του Μεσίνα, μια από τις ακριβέστερες σε execution επιθέσεις μισού γηπέδου που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Το πρόσωπο-πλάτη παιχνίδι του Σμόντις ήταν η βάση, ο Λάνγκντον αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους executive shoters που είδε η λίγκα (και το πρότυπο του καλοπροπονημένου σουτέρ με αυτοματοποιημένη κίνηση και σεμιναριακό ξεμαρκάρισμα) ενώ ο Παπαλουκάς ήταν ο "τσάρος", αυτός που "έτρεχε" τα πάντα στο παρκέ. Σε αυτό το πλαίσιο (pick'n roll based offense με αρκετό post παιχνίδι με Σμόντις και σουτέρ ακροβολισμένους γύρω του όπως ο Λάνγκτον) μεγαλούργησε ο Έλληνας πόιντ γκαρντ στη Μόσχα, με την τριάδα αυτή να γράφει τις δικές της Glory days στη διοργάνωση..

Montepaschi Siena 2006-10
Μακιντάιρ-Καουκένας-Στόουνρουκ




Η "συμμορία" της πόλης των Ιπποτών, της μεγαλύτερης μπασκετικής δυναστείας που είδε η γειτονική χώρα στη σύγχρονη εποχή. Είναι οι ..τρεις φανέλες που κρέμονται ακόμα στο Παλα Μενσάνα και έφεραν τη Μοντεπάσκι στο πάνω ράφι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με αίμα και ατελείωτες εργατοώρες στο γήπεδο. Για τους συγκεκριμένους (λόγω συμπάθειας) μπορώ να μιλάω με τις ώρες, δεδομένου του ότι έχω ζήσει από πολύ κοντά αυτή τους την ..αναρρίχηση μέχρι το προσωπικό τους πικ. Ο Μακιντάιρ υπήρξε ο καλύτερος one on one παίκτης στην Ευρώπη για αρκετό διάστημα, μια πηγή παραγωγής και δημιουργίας που σκότωνε τον αντίπαλο κρατώντας τη μπαγκέτα στο fast pace-style του Πιανιτζιάνι, τη στιγμή που δίπλα του είχε έναν από τους καλύτερους finishers (καταπληκτικά πόδια, δυνατό κορμί, αμερικανική παιδεία, φονικό ένστικτο, υψηλό IQ) και πιο ολοκληρωμένους off guards όπως ο Καουκένας και τον παίκτη-ψυχή του κλαμπ, Σόουν Στόουνρουκ, τον καλύτερο αμυντικό της εποχής στην Ευρώπη μετά τον Διαμαντίδη. Η Σιένα αυτοκτόνησε το '08 στη Μαδρίτη χάνοντας έναν ημιτελικό που έπρεπε να πάρει περίπατο από τον Σαρπ και την εμμονή της στο τρίποντο..

Real Madrid 2013-14
Ροντρίγκεθ-Ρούντι Φερνάντεθ-Μίροτιτς



Σίγουρα ένας από τις πιο ταλαντούχους πυρήνες που είδε η διοργάνωση ποτέ. Έδωσαν ατελείωτο show στη regular season και άγγιξαν το τρόπαιο φτάνοντας δις στον τελικό, χάνοντας όμως την ευκαιρία να βάλουν το όνομα τους στη Βίβλο της διοργάνωσης με χρυσά γράμματα. Η Ρεάλ του Λάσο έγινε η ομάδα που όλοι αγαπούν να μισούν (μεγάλη η συμβολή του Ρούντι εδώ..) αλλά και η ομάδα που όλοι θέλουν να βλέπουν να ανοίγει το ..νίτρο στο παρκέ. Ο Ροντρίγκεθ  δημιούργησε τη μπασκετική εκδοχή της ταινίας "The Prestige" μεταφέροντας τη στο παρκέ, ενώ ο Ρούντι με τον Μίροτιτς ως γνωστό διατηρούν δύο από τα πιο πλήρη οπλοστάσια ευρωπαίου αθλητή. Οι "Μερένγκες" ήταν χάρμα στο ανοιχτό γήπεδο, μάγεψαν με την ταχύτητα και τις συνεργασίες τους στο σετ παιχνίδι όμως γονάτισαν υπό την πίεση ενός τελικού δύο φορές και κυνηγούν -χωρίς τον Μίροτιτς πλέον- ακόμα την εξιλέωση.

Barcelona 2009-13
Ναβάρο-Μάικλ-Λόρμπεκ



Άλλη μια πολύ σπουδαία τριάδα παικτών που άφησαν το δικό τους στίγμα στη διοργάνωση και πάτησαν κορυφή το 2010 στο Παρίσι, με τον Ναβάρο μάλιστα να παίρνει τον τίτλο του MVP σπίτι του. Ο Λόρμπεκ ήρθε τη χρονιά του τίτλου για να αντικαταστήσει τον Ιλιασόβα και αποτέλεσε τη σταθερά στο μισό γήπεδο για τον Πασκουάλ με το post/face up παιχνίδι του και την ικανότητα να σκοράρει από όλες τις αποστάσεις. Ο Μάικλ εξελίχτηκε στον πιο πλήρη φόργουορντ του σύγχρονου ευρωπαϊκού μπάσκετ στο τοπ-επίπεδο. Τεράστιος παίκτης και μαχητής, τρομερά αποτελεσματικός από τα 5.5 μέτρα και μέσα, ασυγκράτητος όταν επιθετόταν στο καλάθι. Για τον Ναβάρο δε χρειάζεται να γράψω κάτι. Ένας ζωντανός θρύλος της διοργάνωσης, ο απόλυτος ηγέτης της Μπαρτσελόνα και φονιάς των γηπέδων της Ευρωλίγκας. Το πρόβλημα υγείας του Μάικλ δε τους άφησε να διεκδικήσουν την επόμενη σεζόν τον τίτλο και γενικά αποτέλεσε τροχοπέδη σε αυτά που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν έστω και εάν η ομάδα έδειξε συνέπεια επιστρέφοντας το 2012 και '13 στο Final-Four.

Maccabi Tel Aviv 2005
Γιασικεβίτσιους-Πάρκερ-Βούισιτς


Όταν μιλάμε για "τριάδα" σε αυτό το επίπεδο, είναι νομίζω η πιο κλασσική και η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό του καθενός. Η Μακάμπι των ημερών τους έφερε το απόλυτο showtime στην Ευρώπη κατακτώντας back to back τίτλους το 2004 και το '05. Το ότι στα χρόνια αυτά ο Άντονι Πάρκερ (κάτι σαν τον Τζόρνταν της διοργάνωσης) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (ο ..Ματζικ) έδιναν μάχη για τον τίτλου του καλύτερου παίκτη της Ευρώπης -ενώ ο Βούισιτς έφερνε πίσω στα γήπεδα παραστάσεις που μόνο ο Σαμπόνις είχε προσφέρει από τη θέση "5"- λέει πολλά. Η Μακάμπι τότε έπαιξε το μπάσκετ της υπεροχής κατακτώντας τα πάντα, με τους δύο ταχυδακτυλουργούς να κρύβουν τη μπάλα και τον Πάρκερ να κρεμιέται από τα καλάθια. Απίστευτη χημεία μεταξύ τους..

Olympiakos 2012-13
Λο-Σπανούλης-Χάινς (Πρίντεζης)


 Είναι η μόνη ομάδα που έβαλα από το παράθυρο και ..τέταρτο καθώς ήμουν μεταξύ Πρίντεζη και Λο, με τους δύο παίκτες να έχουν τεράστια συμβολή στο back to back των ερυθρολεύκων. Η τριάδα των Λο-Σπανούλη-Χάινς είναι ίσως η πιο σκληροτράχηλη (μαζί με αυτήν των Βάσκων..) της λίστας με τα αποθέματα καρδιάς να περισσεύουν. Ο Ολυμπιακός τη διετία αυτή πρώωτα φόρεσε το μανδύα του underdog αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό στη Πόλη και έπειτα έκανε επίδειξη winning mentality στο Λονδίνο. Τη στιγμή που ο Σπανούλης έκανε establish στο status του ως το "the boss" της διοργάνωσης οι δύο Αμερικανοί αποτελούσαν την ιδανική πανοπλία του, τους bodyguards στη περιφέρεια και τη γραμμή των ψηλών. Οι Λο και Χάινς αποτέλεσαν για διαφορετικούς λόγους δύο overachievers που με το against all odds στυλ τους έδωσαν μοναδική ώθηση και έναν "τραχύ" χαρακτήρα στους ερυθρόλευκους ώστε να πατήσουν στην κορυφή της Ευρώπης κανοντας τους πάντες να υποκλιθούν.

Panathinaikos 2007
Διαμαντίδης-Σισκάουσκας-Μπατίστ




Εντάξει, με βάση τη διάρκεια ο Αντώνης Φώτσης θα ήταν το ιδανικό κομμάτι δίπλα στον 3D και Iron Mike ασυζητητί, όμως η τότε κέντα της σεζόν 2006-07 με την προσθήκη του Σισκάουσκας δημιούργησε ίσως την πιο fundamental τριάδα ever. Μιλάμε για τρείς εν δυνάμει διεκδικητές για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της Ευρώπης. Ο Διαμαντίδης με τον Μπατίστ έχτισαν ένα δίδυμο φόβητρο που όμοιο του δε θα ξανασυναντήσουμε εύκολα στη διοργάνωση και αποτέλεσαν το trademark του Παναθηναϊκού στην Obradovic area μετπυσιώνοντας ιδανικά τη φιλοσοφία του Σέρβου mastermind στο παρκέ. Pick & roll offense, hard nosed defense στο απόλυτο. Αυτό έφερε ο Παναθηναϊκός στο τραπέζι με τους δύο σούπερ-σταρς του να αποτελούν τους πυλώνες των επιτυχιών με φοβερά (και κυρίως clutch) performance και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Σίσκα τώρα έγραψε τη δική του ιστορία. Έκατσε στο βάθρο του "κορυφαίου" αλλά για ίσως για λιγότερο από όσο αναμενόταν. Αλτρουιστής, winner, κινητό σεμινάριο προσποίησης, ολ-αράουντ παίζοντας καθαρά 4 θέσεις, κόλλησε ιδανικά στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι να έρθει ο πακτωλός χρημάτων της ΤΣΣΚΑ και να τον μεταφέρει στη Μόσχα. Εκείνη όμως η χρονιά (2007) αναπολείται σαν μια από τις κορυφαίες στην ιστορία της ομάδας, με τους πράσινους να κατακτούν το τρόπαιο στον περίφημο τελικό της Αθήνας.

Εννοείται ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε δική σας διαφορετική "τριάδα"..

164 σχόλια:

  1. ελα ρε τζιμ! ωραιος.

    δεν θα απαντησω με βαση την καρδια (δλδ παναθηναικος του 07) αλλα με βαση το μπασκετ που ειδαμε και τα αποτελεσματα που εφερε η εν λογω τριαδα..

    ΜΑΚΑΜΠΙ '04-'05 με σαρας βουιστις παρκερ λοιπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. και επειδη μας αφηνεις και το περιθωριο για δικη μας τριαδα θα πω μια που νομιζω θα χει πολλους υποστηρικτες

      σαρας-σπανουλης-μητσαρας (ή μπατιστ) '09..μαγεια..

      αν μιλουσαμε για 15ετια θα εβαζα και ζαλγκιρις του 1999 στην εξισωση (εντνι,μπουι,στομπεργκας)... ημουν μολις 12 χρονων και με ειχε σημαδεψει η μπασκεταρα που επαιζε αυτη η ομαδα!

      Διαγραφή
  2. Η καρδιά θα έβαζε την τριάδα Παναθηναικός 07 στην πρώτη θέση. Η αντικειμενικότητα βάζει πρώτα την τριάδα της Ταουγκρές ακολουθούμενη από τους τρεις της Μακάμπι και του Παναθηναικού.
    Επειδή σε 3on3 τουρνουά θέλεις την αλητεία των Αργεντίνων και το ψυχρό execution του Ρακόσεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλντερόν-Ματσας-Σκόλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρομερή μάχη μεταξύ Μακάμπι-ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ . Mε τη σειρά αυτή

    JOHNY Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα προσθεσω μια τριαδα αν και δεν ειχε καποια ιδαιτερη επιτυχια, ουτε επαιξε πολλα χρονια μαζι. Αλλα η τριαδα teodosic-childress-kleiza εκεινη τη χρονια νομιζω εδινε αλλη ταχυτητα, επιπεδο και αιγλη στο ευρωπαικο μπασκετ και ας εχασε με τα χερια κατω στον τελικο της ευρωλιγκας απο μπαρτσα!

    Favors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και η ομαδα του παο το 2009 με διαμαντιδη-σαρας-πεκοβιτς η μπατιστ ειναι καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jim, ακούς και Immediate Music; Δικέ μου με πορώνεις!!!!! Χαχαχαχα... Άκου και Ε.S. Posthumus... Κάποια κομμάτια είναι σκέτη κ...

    Λοιπόν, έχω να προτείνω στην κουβέντα τους πιστολέρο της Μακάμπι πέρσυ... Χίκμαν - Ραις - Τάιους... Στον τελικό οι 3 τους απλά ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ την Ρεαλ Μαδρίτης. Καταλυτικοί οι Μπλού και Σμιθ δεν λέω αλλά αυτοί οι 3 ήταν χάρμα ίδεσθαι!! Ντάλτονς!

    Πιάνονται οι 3 guard lineups; Γιατί τέτοια κομάντος, γκάνκστερς, πιστολέρος, αληταρία (πες την όπως θες) δεν θα ξαναδεί ΠΟΤΕ το Ευρωπαϊκό μπάσκετ νομίζω... Μιλάω για Σάρας - Σπανούλης - Διαμαντίδης... Στα πλέι οφ με την Σιένα είχαν κάνει μαγικά πράγματα... Όποτε έχω χρόνο, βάζω τα ματς του Παλαέστρα και απλά απολαμβάνω την ΟΜΑΔΑΡΑ που είχε τότε ο Ζοτς και μου έχει μπλέξει τώρα με τους νερόβραστους.

    Kαλησπέρα σε όλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1η με διαφορα η 3αδα της Μκαμπι.
    Στη σιενα δεν ξερω αν ο Σατο μπορει να κλεψει τη θεση του Καουκενας.
    Για μενα η 2η καλυτερη 3αδα ειναι μια που δεν εβαλες στην αναρτηση.
    Διαμαντιδης-Σπανουλης-Σαρας-Νικολας-Πεκοβιτς-Μπατιστ απο τον Παναθηναικο του 2009.
    Ειναι 6? Ε, και? Διαλεξε οποιουσδηποτε 3 και εχεις, κατα τη γνωμη μου, τη 2η καλυτερη 3αδα πισω απο τη διαστημικη της Μακαμπι.
    Βεβαια εχω παρατηρησει το μοτιβο που ακολουθεις με ασσο-περιφερειακο-ψηλο, αλλα δεν νομιζω να ειναι υποχρεωτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως πηγα να γραψω, και με αυτη ακριβως τη σειρα, αλλα με προλαβες! Πρωτη η τριαδα της μακαμπι και μετα η ομαδα - ονειρο του 2009 που πραγματικα δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω σε ολα!! Απλα για την τοπ νομιζω πως ανταγωνιζονται οι Μακαμπι-Παο 09-Ταου(και ας μην κερδισε τιποτα ειναι οι Bad Boys της Ευρωπης),
      DR34M

      Διαγραφή
  9. Ωραια αναρτηση ρε Τζιμ, μας εκανες να ταξιδεψουμε στο ενδοξο παρελθον! Ο Παναθηναικος εχει να παρουσιασει πανω απο 4 ισαξιες και ντομιναντ τριαδες τα τελευταια χρονια ολες με κοινο παραγοντα τον Διαμαντιδη. Θεωρω οτι βαση της αναρτησης αυτη της Μακαμπι ειναι που επικρατει με το μπακ του μπακ του 2005, αλλα η καρδια μου λεει πως δεν θα ξαναυπαρξει 3αδα σαν αυτη του 2009 Μητσος-Σαρας-Μπατιστ ή Μητσος-Σαρας-Μπατιστ (-και Πεκο)ή Μητσος-Σαρας-Σπαν ή Μητσος-Νικολας-Μπατιστ...
    Pfff,fuck it! Ντεγιαν-Μιντλετον-Αλβερτης γιατι ειμαστε και ρομαντικοι και γιατι η κουπα στην Μπολονια δεν ξεχνιεται ευκολα.

    Raging Bull

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Jim, καλησπέρα και εγω αν και ολυμπιακος θα πω με ανεση maccabi; δεν υπηρχαν τα παιδια απίστευτος swingman o parker και δυο πασερ απαιχτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα μία εκ των Σάρας-Πάρκερ-Βούισιτς/ Διαμαντίδης-Σισκάουσκας-Μπατίστ. Νομίζω όμως ότι δεν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σ αυτές τις τριάδες με "αντικειμενικότητα", επειδή κάθε μία έφερε και κάτι ξεχωριστό στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, που στις μέρες μας το αναπολούμε.. Η Μακάμπι έφερε το πιο θεαματικό-επιθετικό και καταιγιστικό μπάσκετ(παραμελώντας για λίγο την αμυνα),ενώ ο Παναθηναϊκος του '7 δίδαξε το πώς παίζεται το οργανωμένο παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Σίγουρα, θαυμάσαμε περισσότερο το διαστημικό παιχνίδι των Ισραηλινών, αλλά αυτή τη στιγμή νοσταλγούμε το μπάσκετ που προσέφερε ο Παναθηναϊκός εκείνης της περιόδου.. Και αν μία τριάδα από τις 2 δύσκολα θα εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια, αυτή είναι του Παναθηναϊκού.. (θα έκλεινα την τρίαδα με Διαμαντίδη-Σάρας-Πέκοβιτς. Πέκο αντί Μάικ για να μην έχει ομοιότητες με την πρώτη πράσινη τριάδα η συγκεκριμένη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όσο σκέφτομαι και αναπολώ την αγία τριάδα διαμαντίδη-σάρας και μπατιστ πάνε περίπατο όλες οι άλλες τριάδες του euroleague basket...

    Τζιμ θα θυμηθείς να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι το καλοκαίρι, με τις τριάδες των εθνικών ομάδων;

    μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα... καλόοο αν και όλοι βλέπω να κινούμαστε σε 3 άξονες:

      α)την ημέτερη Αγία Τριάδα: Παπαλουκάς - Σπανούλης - Διαμαντίδης

      β) τους γκάνγκστερς της Ινδιανάπολις: Στογιάκοβιτς - Μποντίρογκα - Nτίβατς

      γ) την Συμμορία από το Ελ Πάσο: Πριχιόνι - Τζινόμπιλι - Σκόλα

      Διαγραφή
    3. αρχίσατε ρε χουπφελίτες; ακόμα δεν έδωσε εκκίνηση!! έχουμε καιρό μέχρο το καλοκαίρι, πιστεύω ότι θα δούμε πολλά στη φετινή ευρωλίγκα...

      μίμης

      Διαγραφή
    4. Ρε Καλντερόν-Ναβάρο-Γκασόλ και τα μυαλά στα κάγκελα..!!!

      Διαγραφή
  13. Το κομμάτι από immediate είναι απίστευτο, τζιμ όλο καινούργια πράγματα μαθαίνουμε για σένα, είσαι πολύ μπροστά! Φοβερή ανάρτηση όντως για την αρχειοθήκη μας. Παίρνω ΤΣΣΚΑ. Τρομερή σταθερότητα και νομίζω ότι εάν ο τελικός του 7 ήταν οπουδήποτε αλλού εκτός ΟΑΚΑ θα είχα κάνει το τρία στα τρία.

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπασκετικά: Σάρας - Πάρκερ - Βούισιτς

    Συναισθηματικά: Διαμαντίδης - Σίσκα - Μπατίστ

    Μελλοντικά: Παππάς - Βλάντο - Παπαγιάννης

    Fat Lever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Jim.

    Εδώ ενδείκνυται να την αναλύσω καλύτερα απότι στο fb την "φανταστική" τριάδα μου: Διαμαντίδης - Μποντιρόγκα - Μπατίστ... μπορεί να μην είναι οι run n gunners με τις 30αρες μ.ο. αλλά από τη δικιά μου σύντομη και περιεκτική εμπειρία στο 3on3 θες παίκτες passpartou, να μπορούν να καλύψουν όλα τα πλάτη και μήκη της ρακέτας σχετικά το ίδιο καλά, εντάξει ο iron Mike μου το χαλάει λίγο γιατί περιορίζεται στο 4&5 με ολίγη από 3, αλλά οι άλλοι δύο απο 1ως 4 άνετα με φορτε το 1 ως 3 ο τεράστιος Μήτσος και 1 ως 4 ο πολύς Ντέγιαν.
    Keep on the great work!!!

    Spilios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η καλυτερη τριαδα με διαφορα απο τις υπολοιπες, κατα την γνωμη μου, ηταν αυτη της μακαμπι με τον Σαρας, τον Παρκερ και τον Βουισιτς. Η αγαπημενη μου ομως ειναι της Ταου με Σκολα, Ρακοσεβιτς και Πριγκιονη. Επισης, οπως εχουν πει και τα παιδια παραπανω η τριαδα με Διαμαντιδη, Σπανουλη και Γιασικεβιτσιους (Πεκοβιτς) ηταν τρομερη και καλιστα θα μπορουσε να βρισκεται στην λιστα...ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λο Span Ντόρσεη.. Εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τους φανταστούμε λοιπόν σε ένα "3 on 3 Jim Fantasy Tournament" να δούμε ποιος θα κερδίσει. Πρωτάθλημα καλύτερα να παίξουν όλοι με όλους.
    ΟΜΩΣ. Το παιχνίδι είναι μονάκι ή διπλό? Γιατί άλλο στην set και άλλο αν θα πρέπει να τρέχουν πάνω κάτω... αλλάζουν τα φαβορί.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζιμ,αρκετα ιντριγκαδορικη η προσκληση-προκληση να ψηφισουμε την καλυτερη τριαδα..Με βαση μια σειρα απο κριτηρια που αφορουν την καθεμια τριαδα και τον καθε επιμερους παικτη της,θα καταληξω στην τριαδα του Παναθηναικου και της Μακαμπι..Αρκουντως θεαματικη η τριαδα των Ισραηλινων,αλλα η τριαδα του τριφυλλιου σου παρειχε την εγγυηση οτι ακομα κι αν επαιζαν 3 εναντιον 5,αυτοι θα κερδιζαν στο τελος..VECCHIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έντνι Μπούι Στομπέργκας-Ζουκάουσκας.
    Conway the best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα επιλέξω με ευκολία την τριάδα της Μακάμπι
    Σάρας - Παρκερ - Βουισιτς

    Η φοβερή τριάδα του Παο ακολουθεί αλλά όχι κατα πόδας.
    Από CSKA και Real λείπει ο fundamental ψηλός η απουσία του οποίου
    δεν νοείται ούτε σε 3on3 στο τσιμεντένιο της γειτονιάς...
    Όσο για την τριάδα του Ολυμπιακού, πραγματικά φοβερή βάση αποτελέσματος αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν dominant στο ευρωπαϊκο μπάσκετ, σε καμία στιγμή.

    Μακάμπι λοιπόν και άντε να δούμε φέτος τι μας περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν φέτος.

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οσο βαμενος πρασινος και να ειμαι, δεν μπορω παρα να ομοληγησω πως η κιτρινη τριαδα που τρομοκρατησε την ευρωπη το 2004 και το 2005, ηταν ο,τι πιο κοντα εβγαλε η λιγκα σε ομαδα ΝΒΑ την περιοδο πλει οφ.
    Απειρο σεβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπασινάς-καραγκούνης-ολιζαντέμπε, ξερό. Θα έβαζα και τον βλάοβιτς αν το είχε καρφώσει στο 96' .....

    μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα!
    Εκει που ετοιμαζομαι να γραψω Πασπαλι-Ταρπλευ-Φασουλας ή Ριγκοντο-Ντανιλοβιτς-Σαβιτς βλεπω τον ακριβη τιτλο και αναθεωρω
    Αφου λοιπον μ αρεσει να παιζω με τους κανονες εχουμε και λεμε
    α)ΔΔ-Σπαν-Πεκοβιτς
    Εχω γραψει παλιοτερα οτι θεωρω την ομαδα του 07 την πιο ολοληρωμενη ομαδα του ΠΑΟ αλλα το firepower της συγκεκριμενης τριαδας η οποια ειχε σαν στηριγματα και τους Σαρας - Μπατιστα - Νικολας - Περπε ,ηταν συγκλονιστικη.Μπορει να μην εχει ειχε την αρχοντια του 2007 και ειχε και αρκετα κενα διαστηματα αλλα τα δυο παιχνιδια στη Σιενα ειναι λαμπρα παρασημα στην ιστορια του ΠΑΟ.Ο Μητσος στο peak του ο Σπανουλης ορεξατος μετα το ΝΒΑ και ο Πεκοβιτς αρκετα αγουρος αλλα ασυληπτα αποτελεσματικος στο ποστ,με κανει να αναρωτιεμαι ποσο καλος συνδιασμος θα ταν αν παιζαν μαζι το '12 πχ και οχι το '09

    Καλντερον-Ματσιγιαουσκας - Σκολα
    η ομαδα που εχασε στον τελικο του 05 απο τη φοβερη Μακαμπι ,με Πριγκονι και Σπλιτερ στο ροστερ επισης.Τα σχολια νομιζω εινα περιτα

    Τζιμ το περιοριζεις πολυ με τη δεκαετια ,νομιζω τα παμε ολα,βαλε αλλα 5 χρονια περιθωριο να βαλουμε μεσα κι αλλα ιερα τερα

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φοβερές αυτές οι αναρτήσεις!

    Ψηφίζω Μακάμπι για τους λόγους που έχουν αναφερθεί παραπάνω από τον Jim κ από άλλους.
    Η 3αδα του ΠΑΟ αν έμενε κανα 2 χρονάκια ακόμη μαζί (γιατί ο Σισκα μας άφησε νωρίς) πιστεύω πως πέρα απ τις Ευρωλίγκες θα σάρωνε κ στο άτυπο poll της συγκεκριμένης ανάρτησης.
    Πολύ fun to watch η τριάδα της Ταου (καθώς κ αυτή με Καλδερόν που ανέφεραν κάποια παιδιά), μεγάλη συμπάθεια κ για της Σιένα.
    Οι της Μπαρτσα είναι αλήθεια πως κέρδισαν λιγότερα σε σχέση με αυτά που τους αναλογούσαν. Του Οσφπ όπως λέει κ ένας φίλος σε καμία στιγμή δεν ήταν dominant στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κ συμφωνώ.

    Αν ήταν να προτείνω άλλη αυτή θα ήταν: Διαμαντίδης, Σπαν, Μπατίστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλησπερα στην παρεα.....τζιμ θελουμε παρομοιες αναρτησεις........ασυζητητι μαικ-διαμαντιδης-σισκα ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε δει τα τελευταια χρονια χωρις φυσικα να υποτιμω καμια αλλη τριαδα.....και θα εξηγησω γιατι....μακραν απο ολες τις αλλες ηταν η πιο ισορροπημενη σε αμυνα και επθεση......κερδιζε ματς στους 60 ποντους(ταου ημιτελικος) και στους 90(τελικος με τσσκα),επισης μιλαμε για κλασικη τριαδα στο 1-3-5(οπως και της μακαμπι) και παικτες που μπορουσαν ο καθενας να καλυψει τρεις θεσεις κυριολεκτικα μες στο παρκε....και κατι τελευταιο η τριαδα αυτη δεν νικηθηκε απο κανεναν σε επιπεδο τιτλων ειτε σε εγχωριο πρωταθλημα ειτε στην ευρωπη.......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θελω να πληροφορησω οτι το "λω σπανουλης χαινς" ηταν κυριαρχο για 2 συναπτα έτη, τα ποια μερικοι επιλεγουν να σβήνουν απτη μνημη τους. και οχι με τη μακαμπι οτυ Ινγκλς αντιπαλο αλλα με την Τσσκα του Κιριλενκο και τη Ρεαλ του Ρουντι... Πολυ απλα Σπαν>>everybody... Κι οποιος δεν το αναγνωριζει υπνωτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελω να σε πληροφορησω οτι η κυριαρχη ομαδα σου τα δυο αυτα χρον... ΣΚΟΥΠΑ!

      Διαγραφή
    2. Ξερεις, καποιοι δεν αρχισανε να χαζεουν Μπασκετ το 2009 και θυμουνται πολυ καλυτερες ομαδες στη διοργανωση απο τον Ολυμπιακο του 2012/2013.Αν πιστευεις πως αυτη η ομαδα θα κερδιζε τη Μακαμπι ή την Ταου στα καλα της, δεν εχεις κανενα λογο υπαρξης εδω μεσα...

      Διαγραφή
    3. Συγγνωμη ρε φιλε ότι μου πείς! Ειμαι σιγουρος θα τα λεγες αυτα κι αν με ειχες μπροστα σου. Δε φαινεσαι μάγκας του πληκτρολογιου. Φαινεσαι αλάνι...

      Διαγραφή
  28. καλα μαθε πρωτα να γραφεις,να καταλαβουμε και εμεις τι εννοεις και αστα υπνωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκάλης Κόμαζετς Βράνκοβιτς και φέρτε όποιον θέλετε

      Διαγραφή
    2. Ειναι δυσκολο να καταλάβεις τι εννοώ ειναι αλήθεια... Μαλλον παίρνεις απ το ίδιο φάμακο με αυτα που δίνει ο Χάντζος... Ελπίζω να μην μοιάζεις και εσυ με τραβεστι όπως ο Μπατιστ πάντως

      Διαγραφή
  29. Εγω θα πω: Διαμαντιδης-Σαρας-Πεκοβιτς... Και αντε γεια!
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έλα,καιρός ήταν για ένα favorite.Εύγε Τζιμ και μπράβο για την ανάρτηση...
    Βλέποντας εξ αποστάσεως το θέμα θα ήταν πιο ταιριαστό σε ΝΒΑ που μια 3άδα έχει μεγαλύτερη ισχύ και επιρροή σε ένα σύνολο,ή FIBA Basketball όπου οι παίκτες δεν αλλάζουν κάθε χρόνο στρατόπεδο και τα δείγματα είναι λιγότερα σε ποσότητα,περισσότερα σε ένταση για να κρίνουμε.

    Δεν θέλω να διαλέξω 3άδα ως καλύτερη γιατί δεν έχω τόσο ολοκληρωμένη εικόνα από όλες,ούτε είναι του γούστου μου να διαλέγω πλευρά συνήθως....

    Μια τριάδα στην οποία σηκώνεις τα χέρια ψηλά είναι αυτή της Μακάμπι,σε αυτήν της Τσσκα υποκλίνεσαι στην ανεπανάληπτη και πρωτοφανή ευφυία του Τεό και την αρτιότητα παικτών όπως Λάνγκτον-Σμόντις,η 3άδα της Σιένα είναι ρετρό...καμικάζι,αυτή της Ρεάλ η πιο δαντελένια(και ένας από τους λόγους που δεν πήρε τον τίτλο που άξιζε),της Μπαρτσελόνα σούπερ σε ποιότητα και πληρότητα αλλά πληγώθηκε από συγκυρίες και περιβάλλον,του Πάο η πιο κυρίαρχη με φοβερό μείγμα πειθαρχίας,διάρκειας και αυθεντικότητας,της Ταού θεαματική και γουστόζικη ενώ του Όσφπ είναι η..λιγότερο 3άδα στα χαρτιά(γιατί δεν ξέρεις αν θα βάλει Χάινς,Λο,Πρι,Παπ) αλλά με μεγάλη ψυχή σε κάθε μικρό μέσα στο γήπεδο,τα περίφημα intangibles.

    Καθαρά σε δική μου εκδοχή και ομάδα σαν μπάσκετ εγώ αν ήθελα να κερδίσω και να παίξω στο στιλ που θα διάλεγα θα ήμουν μεταξύ ΔΔ-Σίσκα-Μπατίστ και Ναβάρο-Μαικλ-Λόρμπεκ
    ΄(κοινός άξονας πολυδιάστατο παιχνίδι μέσα έξω και χημεία)
    Από τη μία ένας κυρίαρχος σέντερ,τόσο καλός στα μάτια μου που για την κοινή γνώμη τον θεωρώ υποτιμημένο,ένα πληρέστατο 3άρι με σπουδαίο χαρακτήρα και θέληση για το παιχνίδι κι έναν εμβληματικό παίκτη που θα βάλει τους άλλους να παίξουν και θα καθοδηγήσει με ηρεμία και πάθος ηγετικά την ομάδα.
    Από την άλλη ένας καλλιτέχνης και δολοφόνος που θα σε βάλει κάτω και θα σε χτυπήσει,ένας ultra-ολοκληρωμένος παίκτης με πύρινη διάθεση και δύναμη,κι ένας πλαστικότατος ψηλός με σπουδαίο IQ(που εν τέλει,ειδικά στο σύγχρονο μπάσκετ αδικήθηκε και αδίκησε τον εαυτό του).

    *Λέτε να μπει κι άλλη 3άδα στο παιχνίδι από το τέλος της χρονιάς?
    Το Τεόντοσιτς-Κιριλένκο-Χάινς εν έτει 2015 μοιάζει too much για κάθε αντίπαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προφανώς θα πάω με το ρεύμα και θα συμφωνήσω με τη Μακαμπέϊκη τριάδα, πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια άνεση, τέτοια απόδοση και τέτοια κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα, από την αρχή μέχρι το τέλος και των δύο σεζόν.

    Δεύτερη (και αρκετά κοντά), η τριάδα του '09, όπου απλά όποια τριάδα και αν διαλέξεις από τους 6 "βασικούς" του ΠΑΟ, είσαι μέσα.

    Σημαντικό ότι και στις δύο τριάδες, υπάρχει ο μέγιστος Σάρας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Χαινς της 1ης ευρωλιγκας με 2 ποντους σε ολο το F4 δεν ηταν dominant. Ειναι ιεροσυλια και μονο που μπαινει στην συγκριση με 'τερατα' οπως Μπατιστ-Βουισιτς-Σμοντις-Σκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρινει ο κόπανος από ένα στατιστικό... Αυτό κατάλαβες απ' το Χαινς δηλαδή?
      Αλλά anyway εδώ κάποιοι βάζουνε τον Τσαρτσαρή ... Καλά περνατε μερικοί...

      Διαγραφή
    2. Ε οχι και Τσαρτσαρης...Πολυ καλος παιχτης, διαχρονικη παρουσια, τιτλοι, κλπ αλλα νομιζω η αναρτηση αναφερεται στην creme de la creme...

      Όσο για τον Χαινς, παλικάρι, υπερχρήσιμος παγκιτης για καθε ομαδα αλλα ελεος...Εδω τον εκανε χαζο περσυ την ανοιξη στα παιχνιδια με ΤΣΣΚΑ ο Βιταμ Μαυροκεφαλίδης...

      Διαγραφή
  33. Καλημέρα. Ψηφίζω Τεο-Σμόντις-Λάνγκντον. Ποιότητα και συνέχεια. Η καλύτερη σετ επίθεση.

    Ο Τζιμ ανέβασε το πρωί ότι ο Μάρκους Σλότερ είναι κοντά στον Ερυθρό. Φεύγει μάλλον από Ρεάλ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν πολύ καλή προσθήκη και για τους δύο αιωνίους

      Διαγραφή
  34. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΝΤΕΖΙ ΤΡΙΑΔΑ:ΔΔ-ΤΣΑΡΤΣΑ-ΜΠΑΤΙΣΤ.Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΙΚ ΕΝ ΡΟΛ ΠΟΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΟΥΤ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΥΑΛΟ ΟΣΩ ΔΕΚΑ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑ.ΥΓ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΠ16 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΜΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΥΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΠΑΟ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΚΙΣΤΟ ΡΕΑΛ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΤΣΣΚΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να βάλεις κάποιον αντί Σίσκα βάζεις Φώτση. Τέλος.

      Διαγραφή
    2. Φώτσης> Τάρτσα αλλά και ο Κωστής είναι εμβληματική μορφή. Πιο ολ αράουντ ο Τσάρ , πιο αθλητικός και σκόρερ ο Αντουάν

      Διαγραφή
    3. Σα να συγκρινεις Σισκαουσκας-Μασιουλις , αστεια πραματα... Τσαρτσαρης ο παιχτης που επαιζε επειδη ηταν αναγκασμενος να εχει 6 Ελληνες ο ΠΑΟ...Καλο παιδι πανω απ' όλα είχε και το μαλλάκι χτενισμενο... Αλλά αν μαθαινεις μπασκετ απ' τον Χατζηπαπαριου αυτα παθαινεις...
      Α και πολυ καλο κορμι ο Μαικλ Μπραμος σποτ σουτερ φοβερος.

      Διαγραφή
  35. Θα συμφωνήσω απόλυτα με Zlatan.

    Η τριάδα της Μακάμπι ήταν αυτή που μας έκανε να απολαμβάνουμε θεαματικό μπάσκετ ενω η τριάδα του Παναθηναικού να αντιλαμβανόμαστε το μπάσκετ σε πλήρες εύρος και στις δύο πλευρές του παρκέ.

    Μόνο θα μου επιτρέψετε παροτι δεν είχε μέλλον να προσθέσω άλλη τριάδα στην μπάρτσα : Σάρας - Ναβάρο - Μποντιρόγκα με ολίγη από Φούτσκα

    Run TMC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πέπε Σάντσεθ-Μάρκους Μπράουν-Σαντιάγκο. Και ελάτε όποιος θέλει (lol)

    Καμίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις πολύ δυνατές φίλος. Πέπε-Μάρκους λατρεία

      Διαγραφή
  37. O Panathinaikos tou 2009... I "teleia" omada... Megas Pavlos Giannakopoulos (tha prepei na tou stisoume agalma). Tixeroi osoi ezisan afta ta xronia kai mporesan na apolafsoun to basket pou epaikse o sillogos. Den kserw posa xronia tha prepei na perasoun gia na ksanadei to evrwpaiko basket kati antistoixo. Ta thimamai twra afta kai me pianei katathlipsi, me aftous tous paixtes pou exei simera o panathinaikos. Alla etsi einai, oi magikes stigmes sti zwi kratane ligo.. :(

    Kind regards,

    Jimmy B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2007 ή 09 καλύτερος?

      manu chao

      Διαγραφή
    2. manu δεν υπαρχει συγκριση παρολο που το 2009 ειχε σε ποσοτητα καλυτερους παιχτες του 2007 η ομαδα ηταν σαφως καλυτερη...ομαδα κομπιουτερ,οτι λεγανε στα ταιμ αουτ ειχε πει ο ζοτς το εφαρμοζαν με μαθηματικη ακριβεια....μην ξεχνας οτι το 2009 εφαγε και σφαλιαρες αυτη η ομαδα....η ομαδα του ο7 σαρωσε τα παντα καθως ειχε διαμαντιδη-μαικ-σισκα ταυτοχρονα στην καλυτερη στιγμη της καριερας τους....stonerook

      Διαγραφή
  38. καλημερα
    α) Μετα τις προτασεις αν πρεπει να διαλεξω μια τριαδα θα παρω Μακαμπι που σε εκεινο το διαστημα του 04-05' ειχε πραγματικα τους παικτες της στα καλυτερα τους (βουισιτς- σαρας τους θαυμασαμε κι εδω αλλα ειδικα ο πρωτος δεν ηταν στην ιδια φορμα)
    Αν πρεπει να διαλεξω διαρκεια και βελτιωση με την παροδο του χρονου θα πω ΔΔ-Μπατιστ-Τσαρτσαρης που ηταν κορμος σε 3 τιτλους του ΠΑΟ.
    Τοπ κλας αλλα με μια τζουρα looser-ιας οι Ισπανικες ομαδες που ρεφαρουν με την εθνικη τους σε μαπσκετικο κεφαλαιο της αποτυχιες των συλλογων τους.
    Ειδικη αναφορα για τον Ολυμπιακο του 11-12 τον μεγαλυτερο φονεα γιγαντων στην συγχρονη ιστορια ,μια ομαδα που προκαλουσε γελια οταν ανακοινωσε το ροστερ του 11-12 αλλα στο τελος της ημερας πηρε back to back ευρωλιγκες ταπεινονοντας με σπουδαιο μπασκετ (πλην του τελικου του 11) 3 απο τις μεγαλυτερες ομαδες που περασαν στην ευρολιγκα.Χαινς-Αντιτς στο ποστ με Σπαν- Παπ - Πριντ και τον Λο υγιη σε ματς τυπου φαιναλ φορ παιζει να κερδιζαν και τη Μακαμπι του 04

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Το ροστερ του 10-11 ηθελα να πω
      -Και επειδη βιαστηκα να πατησω "δημοσιευση" κανω ενσταση στο προσωπο του Λορμπεκ ,αχωνευτος ,υπερεκτιμημενος και με τα λεφτα που παιρνει μονος του σου φτιαχνω κι εγω ομαδα και τη στελνω φαιναλ φορ.Ας πουμε Φραν Βασκεθ που το 09-11 δεν παιζοταν ο τυπος

      no_closure

      Διαγραφή
  39. Εχοντας την τυχη να εχω παρακολουθησει τις 7 απο τις 8 live σε επιπεδο final four (αν και τη μια δεν την πετυχα στα top της). Πολυ ευκολα κερδιζει η Μακαμπι που και στα 2 τροπαια που πηρε τα σαρωσε ολα στο διαβα της αν και την πρωτη χρονια ζοριστηκε πολυ να φτασει στο final 4. Επεται η τριαδα της Μπαρτσα οπου τη σεζον 09/10 δεν ειχε κανενα αντιπαλο πλην Ιβανοβιτς. Κατα τ αλλα με διαφορα η πιο συνεπης η τριαδα της ΤΣΣΚΑ χωρις ομως να παιζει εξισου εντυπωσιακο μπασκετ οπως οι 2 προαναφερθεισες τριαδες. Οσον αφορα τις ελληνικες, του Παναθηναικου ειναι η κλασσικη δυαδα Μητσος-Μπατιστ που συμπληρωνοταν απο καποιον τριτο την εκαστοτε χρονια απο τα 5 που θεωρητικα κυριαρχησε στην Ευρωλιγκα 2006-2011. Ο Ολυμπιακος δεν υπηρξε ποτε τοσο dominant ομαδα οσο οι προηγουμενες αλλα με ενα μαγικο τροπο στα μεγαλα ματς της ευρωλιγκα επεβαλλε πληρως το ρυθμο του, με αποκορυφωμα το final four στο Λονδινο.

    Brian Scalabrine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είκοσι χρόνια πίσω στο κύπελλο Κόρατς:

    Γιαννάκης - Τέρνερ - Χριστοδούλου και διπλό μέσα στο Γιάντ Ελιάου.....


    Billy Batts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερη τριαδα που συμπληρωνοταν απο Χρηστο Χριστοδουλου και Στοουκς. Δυστυχως επεσε στο ΠΑΟΚ τον Κορφα-Μπανε-Σαβιτς (Μπερυ και Γαλακτερου) και εμεινε εξω απο το τελικο σε 2 πολυ καλα ματς. Ειμαι μεγαλος φαν του Τερνερ και ας ταπωσε το Γκαλη σε εκεινο το φοβερο παιχνιδι για τη regular season.

      Εναλλακτικα προτεινω 2 τριαδες των αιωνιων Γκαγκαλουδης Μασλαρινος Κουβαρης στο φλεγομενο κλειστο του Σπορτινγκ και Παπανικολοπουλος Μισιακος Γκουλιας (Η δευτερη τριαδα θα ηταν καλυτερη με Καφετζη Ποστελ αλλα τον εναν τα κυκλωματα τον εφαγαν το προηγουμενο καλοκαιρι ενω ο αλλος αντικατασταθηκε απο το γατακι roger mason μετα απο λιγα παιχνιδια)

      Brian Scalabrine

      Διαγραφή
    2. Ο Τέρνερ ήταν μεγάλη λατρεία. Σκόρερ, σουτέρ, αλτικός, θεαματικότατος και αρκετά ψηλός (2,01) για τη θέση του. Κι αν για έναν shooting guard ήταν λογικά προαπαιτούμενα τα δύο πρώτα στοιχεία, τα υπόλοιπα ήταν πρωτοφανή πράγματα.

      Άλλη φοβερή ομάδα ο ΠΑΟΚ εκείνης της χρονιάς (ίσως ο καλύτερος της ιστορίας του, δυστυχώς έπεσε στο πρωτάθλημα πάνω στον καλύτερο Ολυμπιακό όλων των εποχών και δεν πήρε τον εγχώριο τίτλο). Οι Πρέλεβιτς-Μπέρι-Σάβιτς αποτελούν σίγουρα τοπ τριάδα για τα 90s, και μάλιστα επιπέδου ευρωλίγκας έστω κι αν δεν έλαβαν (μαζί) μέρος στην αντίστοιχη διοργάνωση της εποχής. Τα ρόστερ της (προ Μποσμάν) εποχής δεν ήταν γεμάτα όπως σήμερα και οι καλοί παίκτες, τα σούπερ δίδυμα ή οι τοπ τριάδες-πεντάδες αναδεικνύονταν πιο εύκολα σε σχέση με σήμερα.

      Billy Batts

      Διαγραφή
    3. Γατάκι στα δύσκολα ο Τέρνερ.

      Άιβαρ Κούουσμα

      Διαγραφή
  41. σαν τριαδα απο τις παραπανω κερδιζει αυτη της μακκαμπι γιατι τα δυα αυτα χρονια ηταν πυραυλοκινητη. απο εκει και περα ομως σαν διαρκεια λεω τον παναθηναικο(2005-2012) που χτιστηκε πανω στα χαρακτηριστικα της κολωνας του, τον διαμαντιδη, και την συνεργασια του με τον μπατιστ. απο διπλα βαλε οποιον θες. τον σισκαουσκας που συμπληρωνει ιδανικα την τριαδα λογω ρολου και θεσης, τον σαρας ή τον σπανουλη για την παντοδυναμη ομαδα του 09, τον φωτση που υπηρξε για πολλα χρονια συμπαραστατης τους ή ακομα και πεκοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απαντήσεις
    1. H συγκεκριμένη μπορεί να είναι και η καλύτερη όλων των εποχών στο ελληνικό μπάσκετ. Μεγάλος ΠΑΟΚ τότε

      Διαγραφή
    2. κόρφας-μπάνε-κλιφ..

      Διαγραφή
    3. Ο τελικος με τη Στεφανελ της αλλης μεγαλης τριαδας Μποντιρογκα-Τζεντιλε-Φουτσκα ειναι απ τις καλυτερες στιγμες του ελληνικου μπασκετ.Το 93-94 μαλλον η καλυτερη σαιζον της Α1 απο αποψη ονοματων.....
      O ορισμος της μεγαλης τριαδας το Μπανε- Σαβιτς- Μπερυ

      no_closure

      Διαγραφή
    4. 1993-94 ασυζητητί ή καλύτερη σεζόν τις Α1 τόσο από άποψη ονομάτων όσο και μεγάλων ομάδων. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ Πανιώνιος κατέβασαν τις καλύτερες ομαδες τους όλων των εποχών, ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα φάιναλ φορ, Άρης, Ηρακλής και Περιστέρι (με Όντι Νόρις) δυσκολοκατάβλητοι. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε και ο ευφημισμός περί του καλύτερου πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

      Billy Batts

      Διαγραφή
  43. Βερτζάγιας-Πανταζόπουλος-Πετρόπουλος (Ηλυσιακός που πήγε στο Φ4 του κυπέλλου το '95)

    Μίχαλος-Τσιριγωτάκης-Σόμπολος (Πειραϊκός που ανέβηκε στην Α1 το '96)

    Φλώρος-Τζαννής-Φάντερμπεργκ (no comment)

    Χόμπσον-Σδράκας-Κούρος (ΚΑΟΔ που ανέβηκε στην Α1 το 2001)

    Αυτές είναι τριάδες γατάκια...

    Φιλιά, ο Στεγόσαυρός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιούτης Λιαδέλης Πικουλίν (Μυριούνης)

      και χάνεις από τα Τέμπη

      Διαγραφή
    2. Μπακατσιάς Καλαμπάκος Τζαλαλής Σάκης

      Διαγραφή
    3. κορωνιος, γιαριτς, γκουροβιτς / ντινκινς, σκονοκινι, αμιτσι / ζντοβτς, μακ ντανιελ, παπαχρονης / χατσον, μεης, χριστοδουλου / τζιμυ ολιβερ, αμαγια, σπανουλης / βετουλας, βουκσεβιτς, μιλισεβιτς

      Διαγραφή
  44. Μητσος Μάικ Σισκα .στο χαλαρό η ευρωλίγκα του 07.θα μου πει κάποιος "ναι αλλά κ η μπάρτσα του 10 χαλαρά το πήρε". Ναι αλλά Μήτσος και Μάικ κυριάρχησαν επι χρονια. Φτιάχνοντας το πιο δυνατό δίδυμο της τελευταίας 20ετιας.

    Όσο για τον τελικο του 07.....κανένα ζόρι......μονο ο Τεό είχε τα παπαρια να σταθεί στο οακα.παρόλαυτά,και μια εβδομαδα να επαιζαν ο ΠΑΟ θα κέρδιζε.

    Την τριάδα του ΠΑΟ τη συγκρινω και με την αντίστοιχη της Μακάμπι λόγω κυρίως Μήτσου.......οπου έδειξε στη Μόσχα το 2005,αν και άπειρος,ποσο μεγαλυτερο μέγεθος είναι Απέναντι στο Σάρας.Και αφού μιλάμε για 3ον3 τοτε οι πράσινο οι δε θα χαναν ποτε απο μια πιο αργή τριάδα οπου Σάρας και βουισιτς υστερουσαν εμφανώς σωματικά.

    Μητσος σισκα Μάικ λοιπον με δεύτερη τριάδα τη σπαν λο Πρίντεζης/χαινς που έχει τον απόλυτο σεβασμο μου κ που δε θα κωλωνε να κερδίσει τον οποιονδήποτε οπουδηποτε......πλην ΟΑΚΑ.

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "που έδειξε στη Μόσχα το 2005,αν και άπειρος,ποσο μεγαλυτερο μέγεθος είναι Απέναντι στο Σάρας."

      φιλαράκι κ εγώ παναθηναϊκός είμαι αλλά πρέπει να σε δεί κάποιος ειδικός. Ο Μήτσος είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ το ίδιο αλλά κάθε σύγκριση με Σάρας στα καλά του είναι αστεία.Σε μονό μεταξύ τους βλέπω 21-5 εύκολα ο Σάρας.

      manu chao

      Διαγραφή
    2. Θα τον πόσταρω ο μήτσος τον Σάρας αλλά και πάλι βλέπω νίκη του Λιθουανού 21-17

      Johny Q

      Διαγραφή
    3. πιο πλήρης παίκτης ο μήτσος αλλά σε μονό καμία τύχη. ο άλλος ήταν μάγος.

      Διαγραφή
    4. manu chao

      κατ αρχας φιλε μου το να λες οτι πρεπει να με δει ειδικος επειδη δε συμφωνεις με την αποψη μου και τη θεωρεις υπερβολικη δεν ειναι fair.απαντησε αν θες με επιχειρηματα και ασε την κοροιδια πισω απο εναν υπολογιστη για αλλου.εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι σου λεω, οποτε πασο!

      δε θα κατσω να σου αναλυσω την αποψη μου , δε σου χρειαζεται κιολας.
      θα σταθω σε αυτο που ειπες,οτι δηλαδη καθε συγκριση μεταξυ τους ειναι αστεια.
      αστεια η συγκριση δηλαδη του δδ με καποιον αλλον παικτη της ευρωλιγκα.....δε μιλησα για τον καλαιτζη.για τον δδ μιλαω.....

      εβγαλες και σκορ μαλιστα σε ενα υποθετικο μονό!!!!21-5!το 2005 που επαιξαν στο φ4, και ο ενας ηταν στα Prime του και ο αλλος νιουφης, τοσο πηγε η μεταξυ τους κοντρα?

      ΣΜ

      Διαγραφή
    5. Σε μονο ΔΔ-ΣΑΡΑΣ ευκολα ο ΔΔ σε οποιαδιποτε ηλικια..Ο ΔΔ εχει βγει 6 φορες καλυτερος αμυντικος στην Ευρωλιγκα..Οσο μαγος και να ειναι ο Σαρας δεν νομιζω οτι εχει καμμια τυχη..

      Διαγραφή
  45. Μονο Παναθα να 'ουμ ποιος Παρκερ τωρα να 'ουμ και Βουισιτς τον έκανα πελάτη μεσα έξω στο εξοχικό να 'ούμ. Δεκα μέρες έλεγε ο άλλος ξέρω γω τον έκανα να κελαηδάει. 2007 να 'ούμ πράσινες καρδιές στο ΟΑΚΑ τους πέθανα να 'ούμ στο χαλαρό που λέει κι το παληκαρι πιο πάνω 2 ποντάκια στο κεφάλι έκλαιγε ο Γαυρολουκάς το γατάκι να 'ουμ. Τσαρτσαρής παιχταράς έπρεπε να ναι να 'ούμ σίγουρα τόση καριέρα να 'ούμ όταν μεγάλωσε μόνο δεν έπαιζε να 'ούμ γύρω στα 27-28 γέρασε ξερω γω να 'ούμ το παιδί. Σύγχρονο 4αρι τας Ευρώπας να ουμ τα λένε έγκριτοι ανθρώποι Χατζηγεωργίου, Μπάκουλη γνώστες ανθρώποι όχι παπαγαλάκια! Το Σμοντις τον είχε για το λικεράκι του να ούμ. Αργοί παίχται τώρα κάτι Σκόλες κάτι Λόρμπεκ ποιος Λόρμπεκ μωρέ μόνο Τσαρτσα να 'ούμ. Σπανούλης ο φραγκοφονιάς να ούμ δε ντρεπεσαι τονε βάνεις στη λίστα αμα δεν ήταν ο Κύριος Παύλος πού θα παιζε μωρε ξέρω γω! Λω λέει και Χάινς γατάκια τους κατάπιε η Πανάθα που άν είχε και ένα δημιουργό πέρσι θα το παιρνε Ντριπλε- Κράου να ούμ. Βάλε εκεί Παππά- Γιάγκοβιτς- Σλότερ έχουν ρημάξει τηνε Βρώπη τα χουν πάρει όλα περσι Ούκιτς Καρι Λάσμε να ούμ μόνο Πανάθα παίζει μπάσκετ 15 χρόνια τους γλεντάω όλους, Μπλουμς φέτος γαζώνει Μπατίστας ασταματητος ποιός Τόμιτς τώρα πές κάτι για τον Γκιστ να ούμ καλύτερος από Τσαρτσα ίσως αλλά παίζει πανάθα κι αυτός ταλέντο ανερχόμενο σαν τον Παππά να ούμ τώρα θα δείξει.
    Παναθα μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και Παναθηναϊκός, βρίσκω πετυχημένο το σχόλιό σου. Δυστυχώς, στο μπλογκ γράφουν κυρίως νέα παιδιά που άρχισαν να βλέπουν μπάσκετ μόνο τα τελευταία χρόνια ή έστω, θυμούνται μόνο τις τελευταίες σεζόν της ευρωλίγκας..Με τους περισσότερους εξ αυτών βέβαια εδώ μέσα να είναι πράσινοι -χωρίς όμως να λείπουν αντίστοιχοι κόκκινοι με επιλεκτική και κοντή μνήμη..Εξ ου και μνημονεύονται παίχτες που -αν και εξαιρετικοί - στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι ασήμαντοι, όπως ο Πέκοβιτς, ο Χαινς, ο Χικμαν που είπε ενα παιδί νωρίτερα...Περιμένω κι εγώ να διαβάσω για κανά Λασμε ή Ντόρσευ σε λίγο, να πέσουν τα τσιμέντα...

      Διαγραφή
    2. Λο-Παπ-Ντόρσεη

      ή

      Χομίτσιους-Γιοβάισα-Ταρακάνωφ

      ένα καινούργιο παιδί

      Διαγραφή
    3. Ουτε το ενα ουτε το αλλο.

      Σκροπολίθας-Πεδουλάκης-Παπαπέτρου

      τριάδα φωτιά

      Διαγραφή
    4. Νταξει.. Χωρίς Έντγκαρ Τζόουνς το καταλαβαίνω. Χωρίς Αντόνιο το καταλαβαίνω. Αλλά που πας χωρίς Λιβέρη Ανδρίτσο?

      ένα καινούργιο παιδί

      Διαγραφή
    5. ήταν δύσκολη η επιλογή αλλά θα επιμείνω στην απαραμιλλη τεχνική και το winning mentality του Αργύρη Πεδουλάκη

      μας είχε χαρίσει μεγάλες στιγμές

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ. Η βολή με το ένα χέρι αφού πρώτα έβγαζε σαλιωμένο δάχτυλο για να υπολογίσει τον αέρα είναι all time classic!

      ένα καινούργιο παιδί

      Διαγραφή
    7. Ναι! Μαγεία! Αυτό άλλωστε ήταν το σημείο-κλειδί για να τον βαλω στην τριαδα φωτια

      Διαγραφή
    8. Δημακόπουλος καμία τύχη λες?

      Διαγραφή
    9. 7.52 γαυρε το παρακανες και εγινε ειρωνικος και γραφικος μαζι.

      Διαγραφή
    10. Καταλαβαινω οτι γραφονται και υπερβολες οπαδικου τυπου εδω μεσα αλλα ρε φιλε ο Τσαρτσαρης ηταν παικτης κλασης..Οσο ταλεντο μπορει να του ελειπε το ρεφαρε με δουλεια,και οσο περναγαν τα χρονια εστρωνε την τεχνικη του,επαιζε στο 5 οσο μπορουσε ειχε αξιοπιστο 3ποντο επαιζε με μυαλο και κρεμασε τα παπουτσια του οντας πρωταγωνιστης στο τελικο με τον ΟΣΦΠ.
      Οσο για το Λορμπεκ αν αυτος ο καραγκιοζης που βλεπεις τα 2-3 τελευταια χρονια να ριχνει σουτακια ειναι euroleague legend εγω παω πασο.

      no_closure

      Διαγραφή
    11. Κλάσης ο Τσαρτσαρής? Μονο? Πυροκλάσης μη σου πω...Να τα λες νοκλόζουρα παιδαρά μου μη σε πνίγει το δίκιο. Ετσι πάει να ούμ. Παίρνεις τίτλο είσαι αλάνης κι ομορφόπαις... Δε μπαίρνεις σάλτα κόλλα μπρίκια να ούμ. Τσαρτσα και μυαλά ποσέ! Ντούσαν Κέτσμαν επίσης να ούμ. Σάκοτα.
      Αμ πως...?

      Διαγραφή
    12. Γαυρε, γινεσαι εκτος απο προσβλητικος και χυδαιος. Ο τροπος που αμυνοταν στην αδυναμη πλευρα ο Τσαρτσαρης ηταν σεμιναριακος.Τραβα ρωτα τον Σαρας που δηλωνε το 2010 μετα τον τραυματισμο του Τσαρτσα και την καταρρευση πως "ποτε δε θα φανταζομουν ποσο σημαντικος ηταν αυτος ο παικτης για την ομαδα".Τραβα τωρα πες μας για τον αρχοντα υπερπαικτη των 2 ηπειρων Χαινς και ασε τον Τσαρτσαρη με τις 3 ευρωλιγκες και τα τοσα μεταλλια να ειναι υπερεκτιμημενος.

      Διαγραφή
  46. Ελληνιάδης-Σκάρεη-Τζίμης Μανιάτης (Αγγέλου)

    τώρα να δω ποιος θα απαντήσει

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ..

      Γιοφρέσα-Βιγιακάμπα-Κορνέλιους Τόμπσον

      Διαγραφή
    2. Σμους Πάρκερ - Νέστορας Κόμματος - Ραιάν Στακ

      Διαγραφή
    3. Τόμπι Μπέηλι-Ραϊσεβιτς-Λικχόλιτοφ

      Διαγραφή
  47. Καλύτερη τριάδα

    Χάκετ-Μος-Μέλι. Προσεχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χωρίς πολλές κουβέντες

    Βαγγέλης Βουρτζούμης-Τζανής Σταυρακόπουλος-Χρήστος Μυριούνης

    Σαρακινας 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κalin Lucas - Matt Howard - Gjorgi Shemardini

      και τα μυαλά στο μπλέντερ!!

      Διαγραφή
  49. Αμα δεν φυγει ο αμπαλος ο γκιστ απο την ομαδα δεν παμε πουθενα ... Τουλαχιστον εμτα το καλοκαιρι θα παρει ποδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ο σακης ο τζαλαλης δεν ηθελε αλλους 2

    μονος του καθαριζε!!!!



    στα σοβαρα η Μακαμπι
    fun to watch η σιενα

    στο μιλανο -παο τους εσπασε το παρκε

    γελαμε !!!!


    SuperSportSpy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τον ΠΑΟ τον θαυμασα,μετον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην Πολη εκλαψα,αλλα στον υιο μου που θελω ναγαπησει το μπασκετ δειχνω την ΜΑΚΑΜΠΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τρομερη εμφανιση σημερα ο δδ .. Κριμα πως εκατσε το πραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 37 λεπτα επαιξε http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=103&seasoncode=E2014#!boxscore

      Διαγραφή
  53. Ενα σχολιο για το ματς με την Αρμανι..η ηττα ηρθε λογω ελλειψης αυτοσυγκεντρωσης κι αυτο φαινεται απο τον απαραδεκτο αριθμο λαθων.Στην ουσια οι Μπατιστα-ΜΚΦ ηταν παροντες-αποντες,φανερα εκτος ρυθμου..Αυτο που πρεπει να κρατησουμε ειναι οτι μαλλον ο Ραιτ,αν δεν αλλαχτει,θα εχει ελαχιστη συμμετοχη στο τοπ-16..Και μια παρατηρηση για τον Γκιστ.Αν θελει να εχει μελλον στον Παναθηναικο απαιτειται να βελτιωσει το παιχνιδι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Γκιστ παιζει σα να ειναι 5χρονο. Δε θα εχει μελλον στον Παναθηναϊκο.Ας μετρησουμε ποσα ριμπαουντς χανονται γιατι πεφτει πανω σε συμπαικτη του, ποσες φορες χανει την μπαλα απο τα χερια, ποσες φορες γλιστραει ή χανει την μπαλα προσπαθωντας να τρεξει το γηπεδο αντι να δωσει πασα σε γκαρντ. Ολα βεβαια τα κανει λογω της μεγαλης του διαθεσης να προσφερει, φαινεται καλο παιδι, βοηθησε αλλα αρκει. Επιπλεον, με τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ ακριβος. Πιθανοτατα θα ηταν καλυτερα να ειχε πωληθει το καλοκαιρι που υπηρχαν προτασεις αλλα τοτε ποιος θα ακουγε τους προπονητες-μανατζερς-σκαουτερς των πληκτρολογιων.

      Διαγραφή
    2. Επρεπε να μεινει γιατι ειναι παικτης που εχει προσοντα και μπορει να κανει τη διαφορα.Το προβλημα ειναι οτι εχει μαθει να παιζει με το ενστικτο κι οχι με το μυαλο.Σ' αυτο το επιπεδο δεν φτανουν μονο τα αθλητικα προσοντα.Ο Ιβανοβιτς προσπαθει να του δωσει ρολο και να τον βελτιωσει.Το δευτερο μισο της χρονιας θα ειναι καθοριστικο για το μελλον του.Αν σταθεροποιησει την αποδοση του θα μεινει στην ομαδα,αν εμφανιζει μεταπτωσεις στην αποδοση του και δεν μπορεσει ν' ανταποκριθει σ' αυτα που του ζηταει ο προπονητης,το μελλον του θα ειναι αβεβαιο.

      Διαγραφή
  54. Ο ΔΔ σημερα με τοσο αστοχους τους περισσοτερους συμπαιχτες του εδωσε 11 ασιστ,τους εδινε ετοιμα καλαθια λει απ και αυτοι τα εχαναν,λιγο ευστοχοι να ηταν θα εκανε ρεκορ καριερας στις ασσιστ.Ποσο ξυλο εφαγε και σε ερωτηση της νοβα ειπε οτι δεν υπηρχε κανενα αντιαθλητικο πανω του στο τελος.Αλλος θα κλαιγοτανε για να δικαιολογηθει,τεραστιος παιχτης ετσι και αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα παιχταρά μου. μόνο 11/25 τρίποντα βάλανε τα κωλόπαιδα. Πολύ γκινια να ουμε! Διαμαρτυρία ο Διαμαντίδης? Σε παρακαλώ να ούμ τώρα ειναι άνθρωπας ανώτερος ο Θριντής, ούτε για παραβίασις του κόκκινου σηματοδότη δε θα διαμαρτυρηθει. Περάνω να ούμε. Μόνο κανά βγενέστατο "Τι έχεις πάθει σήμερα ref?" στα πολλά τα νεύρα...
      Αμ πώς...?

      Διαγραφή
    2. 4.07 ρε γαυρε εχεις δει τον λαθουλη πως κανει στας ευρωπας και οχι μονο μεχρι τεχνικη ποινη εφαγε τις προαλλες απο τις διαμαρτυριες του,αντε προβατο,στο κατω κατω τι επαθες "ρεφ σημερα ειπε" οχι ας πουμε "σφυρα καλα μαλακα μου" η νομιζεις ο λαθουλης σας τους λεει κατι αλλο.Δεν αντεχεις για πολυ ε,τι εγινε εβγαλες κανα φραγκο απο τις 30αρες που θα πονταρες εις βαρος μας;;;Η σφαλιαρα απο το κυπελο ακομη να χωνευτει;;και που εισαι ακομη.

      Διαγραφή
    3. me 8 pontoys apo ta 5aria ti einai re lakama;;

      Διαγραφή
    4. teo1981
      14:15 | 12-12-2014
      * O Παναθηναικός χθες Νίκο, είχε Παππά και Γιάνκοβιτς άποντους, την τριάδα των 5αριών με 8 πόντους σύνολο και τον 34χρονο ΔΔ 37 λεπτά στο παρκέ, κι όμως, έχασε το παιχνίδι για μια βολή, απέναντι σε μια Αρμάνι που λύσσαγε για τη νίκη. Αν αυτό δεν είναι καλό σημάδι για τα επόμενα, τότε τι;
      * Για τον ΔΔ δεν ξέρω τι να πω, φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει, θυμίζει τον παίχτη προ 5ετίας, ορχήστρα που όμοια της δεν έχει ξαναδεί νομίζω το ευρωπαικό μπάσκετ. Ειδικά αυτός ο τρόπος που καλύπτει τη μπάλα όταν είναι κοντά και μέσα στο ζωγραφιστό ρε παιδί μου, είναι απαράμιλλος! Το μόνο που μένει να θυμίζει ότι μεγάλωσε πια, είναι αυτές οι στιγμές των isolation, όπου δεν εχει τα πόδια και την εκρηκτικότητα για να κάνει αλοιφή (όπως θα έκανε προ 5ετίας δλδ) αθλητικούς αμυντικούς τύπου Τσερέλα. Η διαφορά του σε σχέση με τα 2 προηγούμενα χρόνια είναι χαώδης, λες και ξύπνησε και του ξανάρθε η (όχι δεν θα γίνω πρόστυχος) τρέλα για μπασκετ.



      Διάβασε περισσότερα στο: Ο σολίστ και η ορχήστρα | gazzetta.gr
      Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΓΚΑΖΖΕΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

      Διαγραφή
    5. 8 π. απ'τα 5 αρια...οκ...
      Ασιστ ΔΔ χτες : Οι 7 ασιστ είναι σε τρίποντα... 7!!! Εφτα!!! Καταλαβες χαζούλη? και μια σε μακρινο σουτ 2π του Σλοτερ. Δε μπορείς να κατηγορησεις τους συμπαιχτες σου που έβαλαν 8 περιφερειακα σουτ απο πάσες σου επειδή στη ρακετα ηταν λοκαρισμένοι. Με την ίδια λογική έπρεπε να χει γυρω στις 42 ασιστ επειδή έδωσε τόσες πάσες στο μάτς. Αν δε νικάς με 45% τριποντα και 13 ριμπαουντ παραπανω ψάξου κάτι φταίει. Παππάς Γιανκοβιτς έχουν αυτο που βλέπετε στα δυνατά ματς, Μόνο ο Μπατίστα θα δώσει παραπάνω...
      Τώρα για το ποιος διαμαρτυρεται και ποιος όχι δεν είναι το θέμα μας... Άλλοι μιλάμε μπασκετικά άλλοι κάνουμε ctrl c ctrl v την πράσινη και το γκαζετα. Κρίνε ποιος είναι άμισθος υπάλληλος!

      Διαγραφή
    6. 6.03 εσυ μιλας μπασκετικα ρε ειρωνα που χαλας το κλιμα συνεχεια εδω μεσα;;;γιατι πρεπει να διαβασει κανεις το γκαζετα για να καταλαβει τι εγινε χτες;.Αν περιμεναμε να μαθουμε απο τον υποτιθεμενο πρασινο Λαουδη που συνεχεια ειρωνευεται και σπανια λεει κατι θετικο (στα μμε του ΔΓ συχνα τον αναφερει αρνητικα);; η μηπως τον Παπαδογιαννη που μια χτυπαει στο καρφι και μια στο πεταλο,την μια ειναι τελειωμενος ο Παο με τετοιο αρχηγο και την αλλη ειναι ομαδαρα με αναγεννημενο τον ΔΔ.Τα 21 λαθη σου λενε κατι μηπως;;;Δεν καταλαβα σε πειραξαν τα τριποντα;;αυτα μας εδινε η Αρμανι αυτα περναμε,οταν τα 5αρια εχαναν λει απ μονα τους,μια ηταν η λυση.Οσο για τον ΔΔ δεν χρειαζεται να μιλησεις εσυ μιλαει η πιατσα,Ειναι φυσικο να τον κρινουν αρνητικα καποιοι γαβροι, ευννοητοι οι λογοι.

      Διαγραφή
    7. ειδες ρε παιδι μου αυτοι οι Γιανκοβιτς Παππας στα δυσκολα χανονται,ενω στα ευκολα ειναι παρων.π.χ στο κυπελλο ο Παππας εβαλε σε ενα ημιχρονο 20 ποντακια σχεδον και βοηθησε να διεκδικησουμε το κυπελλο,ο Γιανκοβιτς αλλαξε την ροη του αγωνα περσι στους τελικους μεσα στο ΣΕΦ και ετσι πηραμε πρωταθλημα.κριμα να χανονται στα δυσκολα αλλα να ευκολα βοηθανε.

      Διαγραφή
    8. Έτσι μπράβο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Δε με πείραξε τιποτα 8.34. Μάλλον εσύ έχεις κριτήριο τα συμφεροντα του ΔΓ και με βάση αυτά βλέπεις μπάσκετ. Ποιος γλείφει τη διοίκηση και ποιος τη γλείφει λιγότερο...
      Και επειδή 9.17 ? Ένα ματς κρίνεις ? Ο πουθενάς Γιάνκοβιτς στις ήττες γιατί κρύβει τα χεράκια του ? Δεν σου κάνει εντύπωση? Αν πιστεύεις το μισό ημίχρονο που έκανε ο Παππάς φτάνει μέχρι τώρα υποτιμάς την ομάδα σου...
      Για την Τουρόφ και τη Μπάγερν μπορούσε κι ο Κάρι με τον Μπράμος... Το θέμα είναι στα δύσκολα... Εκέι φαίνεται ότι Παππάς θα παιζει 5 λεπτά και θα πάρετε 3άρι ή θα παίζετε με 2 δυάρια. Σλότερ-Μπούμς. Τα άλλα είναι για να τα διαβάζει ο από πάνω

      Διαγραφή
    9. Ε αφού μπορούσαν οι μπραμος και Κάρι είσαι μεγάλη μπασκετοφατσα....ουδεμία αμφισβήτηση επί τούτου...ξέχασες και εσύ όπως και πολλοί άλλοι τι έχει καταφέρει η ομάδα που το καλοκαίρι τη λοιδορουσατε....λοιπόν στα θυμίζω... Ημιτελικός κυπέλλου νικώντας μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα... Στο πρωτάθλημα πρώτοι εξασφαλιζοντας το πλεονέκτημα και στην Ευρωλιγκα πολύ εύκολα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.... Θύμισε μου πέρυσι ειδικά στην Ευρωλιγκα τι είχε κάνει ο μπραμος και ο κάρυ.... Που αγκομαχουσαμε να περάσουμε τελευταία αγωνιστική σε έναν πιο εύκολο σαφέστατα όμιλο... Αλλά έτσι σας θέλω... Να κράζετε και βλαντο και παππά και όποιον άλλο γουστάρετε...γιατί πάλι θα έχετε κυβιστησεις....δες μόνο πόσους τραυματίες είχα και μετά μιλα.....

      Διαγραφή
    10. Φίλε 10:42

      Βάλε σε παρακαλώ 1 όνομα ώστε να ξέρουμε τι λέει ποιος και να αποκτά και η γνώμη του την ανάλογη βαρύτητα μελλοντικά.

      Εγώ πχ σε ένα από τα ελάχιστα ποστ μου το καλοκαίρι είπα ότι τη Σερβία θα την κερδίσουμε.

      Τώρα εικάζω ότι Παππάς θα είναι 12αδα Εθνικής και με ρόλο στο Euro.Για τον Βλάντο υπάρχει αυτή η πολυκοσμία στο 3 για αυτό ερωτηματικό.
      Αυτά τα γράφω με βάση το μπάσκετ που καταλαβαίνω.Εσύ φαίνεσαι σίγουρος ότι πρόκειται περί...τσουρουκάδων και λιγόψυχων.Δεν εικάζεις.
      Βάζεις λοιπόν ένα nick ώστε αν,λέμε ΑΝ πέσεις έξω την επόμενη φορά που θα γράψεις για το χ "παλτό" να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

      Τhe Talented C@nt

      Διαγραφή
    11. Πίθηκος>Αμοιβάδα>Ανώνυμος 4:07

      Διαγραφή
    12. ....>picknrolla>Τερενς Κουικ (αυτο σου το αναγνωρίζω)

      Διαγραφή
    13. Για τύπος που κάνει βλακώδη-γεμάτα κόμπλεξ σχόλια, το τελευταίο ήταν έξυπνο. Αυτό σου το αναγνωρίζω.

      Διαγραφή
  55. ειδε κανει το παιχνιδη στην βαρκελωνη? πως περασε απο εκει μεσα το συνοθυελευμα του ζοτσ.

    στα του ερωτηματος μακαμπι με διαφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Φενερ ειναι συνοθυλευμα, οι ελληνικες ομαδες τι ειναι;;

      Διαγραφή
  56. Προσεχε λεωνιδα γιατι το συνοθυλευμα μπορει να σε διαλυσει,οποτε κρατα μικρο καλαθι και μην χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. οσα ματς πανε κλειστα και κρινονται στο τελευταιο 5λεπτο ο παναθηναικος τα χανει. με την μπαγερν στο μοναχο,με την μπαρτσελονα στη βαρκελωνη,με την αρμανι σημερα... αντιθετα σε ολες τις νικες του εκτος απ αυτην της πρεμιερας με την τουροφ ο αγωνας ειχε κριθει απ τις αρχες της 4ης περιοδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη παρατηρηση αλλα αυτο οφειλεται στο γεγονος πως η ομαδα εχει και νεαρους σε ηλικια παικτες και ειναι νεα ως ομαδα-αλλος προπονητης, πολλα νεα προσωπα, αλλη νοοτροπια.

      Διαγραφή
    2. Μπα... ο πιο νέος είναι 25... Η ομάδα στηρίζεται στους 30+... ΄Αρα σούπερ άκυρο... Πάρτε το χαμπάρι είναι ομάδα επιθετική, ρυθμού, που θα κερδίζει οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε ομάδα δεν την παίξει κυνικά. Μόνο η τελευταία σου λέξη βγάζει νόημα... Νοοτροπία... Ο Πάο θέλει κατοχές θέλει τρεχάλα, χώρους... Αλλά αν στη ρακέτα τους παίξεις σωστά έχεις μεγάλη τύχη.

      Διαγραφή
    3. Το ότι τα έχασε δε λέει κάτι... Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό... Νέα ομάδα στο είπε ο παραπάνω... Πολλοί τραυματίες...... Το ότι στηρίζεται σε τριάντα θα πρεπε να σου δείχνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες ακόμα δε μπήκαν ολοκληρωτικά στο νόημα... Χθες έπαιξε ο Μήτσος 37 λεπτά χωρίς μποχω καθόλου... Ο Νέλσον απών από όλη την πρώτη φάση... Συνεχόμενες ελλείψεις στο ροστερ...και κοιτάς αν στα πέντε λεπτά έχασες παιχνίδια με μπαγερν ήταν το δεύτερο μόλις παιχνιδι... Με όλες τις άλλες ομάδες τεράστιες ελλείψεις... Και παίκτες ανετοιμοι...

      Διαγραφή
  58. Τελικά είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Φενέρ? Χθες προβληματίστηκα από την επίθεση μας. Ο Σλότερ δε κάνει για άσσος (εκπληκτικός σκόρερ όμως από τη περιφέρεια, δε βλέπω το λόγο που ο Γκάουντλοκ είναι καλύτερος) το ίδιο και ο Παππάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπέλεξε να έχει τρία 2άρια... Δεν τον ανάγκασε κανείς...

      Διαγραφή
  59. Χωρίς Όλεσον-Ναβάρο η Μπάρτσα. Οπότε μη πολυχαίρονται οι Τούρκοι.

    Λογικά οι όμιλοι πάνε Ρεάλ-Μπάρτσα-ΠΑΟ

    ΤΣΣΚΑ-Φενέρ-ΟΣΦΠ-Εφές

    Χ Α Μ Ο Σ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. στην νοβα ο καρυδας ειπε οτι το καλοκαιρι ολα ειχαν συμφωνηθει με την διοικηση της Ρεαλ και του Παο,οταν μιλησε στο τηλ ο προπονητης με τον Σλοτερ,ο σεντερ της Ρεαλ του ειπε οτι του αρεσει η μαδριτη, η ομαδα και δεν τον πειραζει αν δεν παιρνει χρονο φετος,ετσι δεν εγινε η συμφωνια.Γι αυτο μας ειχαν ζαλισει με αυτον στην μεταγραφικη περιοδο.Μαλιστα ειπαν οτι τωρα μαλλον παει αναγκαστικα Μακαμπι και οχι σερβια οπως μαθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είναι μεταξύ Μακάμπι και Ερυθρού. Ο Γκούντες το είπε χθες ότι τον διεκδικεί και άλλη μια ομάδα ευρωλίγκα πολύ δυνατά

    Thanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπέρα παλικάρια μου.. Ο Ερυθρός Αστέρας "πάγωσε" το θέμα Σλότερ γιατί προσπαθεί να κάνει το μπαμ επαναπατρίζοντας τον Ραντούλιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Όπως και να'χει οι Σέρβοι ψάχνονται για μια δυνατή προσθήκη στη φροντκόρτ για το TOP-16. Είναι καλή ομάδα, μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Φέτος μου αρέσουν αρκετά. Θα τους δούμε και σήμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tζιμάρα,όντας ομάδα που έχει στηριχτεί τόσο στον Μαριάνοβιτς και έχει έναν καλό αναπληρωματικό σέντερ για τα δεδομένα της, για ποιο λόγο στοχεύει τόσο πολύ σε δυνατή μεταγραφή σε εκείνη τη θέση?

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα φιλαράκι. Θεωρητικά ήθελαν έναν πιο mobile ψηλό με γρήγορα πόδια όμως ο Ραντούλιτσα θεωρείται και είναι ειδική περίπτωση σαν πρωτοκλασάτος Σέρβος διεθνής

      Διαγραφή
  64. Σε 3x3(υπαίθριο γήπεδο, γειτονιά, μισό διχτάκι) μόνο η τριάδα της Ταού.
    Πέρα από το ότι ξέρουν το άθλημα αν πάει το πράγμα στο "έκανες φάουλ- όχι δεν έκανα τι μου λες..." ξεκινάνε τα σούτια και τέλος.
    Ποιος θα του πει του Σκόλα ότι έκανε βήματα;;
    Εντάξει ίσως ο Στόουνρουκ αλλά και αυτόν τον έχει.

    Officer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τζιμάρα μια δική σου τριάδα που θα μπορούσε να χτυπήσει αυτή των Μακάμπι-Παο?

    Thanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χρυσανθόπουλος-Γεωργικόπουλος-Παπαγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. kat'arxas:Alvertis,Wilkins,Vrankovic, kai teleiwnei opoia kouventa....
    kata deuteron:Rivers,Tomic,Tarlac kai kane ton stavro sou....
    Sta pio syxrona:Diamantidhs,Saras,Batist kai pes mou pws,pws xanoun......
    kai bonus:Bodiroga,Katas,Rebraca..
    EINAI APLA TA PRAGMATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλβέρτης και Τόμιτς, ρολίστες πολυτελείας με περιορισμένο ρεπερτόριο (ειδικά ο πρώτος) και πόδια πιο αργά κι από του φραπεδόμαγκα του Βασιλειάδη. Σε 3 on 3 θα ήταν η χαρά του αντιπάλου. Τους έκαναν μάγκες που μνημονεύονται ακόμα κάτι πραγματικοί παιχταράδες όπως οι Μποντιρόγκα, Ράτζα και Πάσπαλ, Ρίβερς.

      Billy Batts

      Διαγραφή
  68. Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν διαβάσατε το άρθρο του Τόλη Κοτζιά. Νέα ανακάλυψη στο NCAA. Νέο Ελληνόπουλο πολύ καλού επιπέδου στο Αιόβα Στέιτ. Νάζαρετ Λονγκ-Μίτρου. Η μητέρα του Ελληνίδα:

    http://www.sport-fm.gr/article/nazaret-longk-o-kautos-ellinas-souter/800825

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. san onomata 3d saras ke spanoulis makran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Old school να θυμηθουμε και λιγο τα νιατα μας.....Ζντοβτς-γιανκ-τζιμι μπιλμπα(ντακουρι-κολε) εναντιον Ιακοπινι(βρομοχερο)-ρουσκονι και φυσικα τονι κουκοτς(ραγκατσι-τιγκλ).Ολα αυτα στο σεφ το 93 με σκανσι εναντιον μαλκοβιτς,δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ το κλαμα του τονι κουκοτς στο τελος-εκεινο το καλοκαιρι μετακομησε στην ομαδα της πολιτειας του ιλινο'ι'ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. σαρας-ναβαρρο-μποντιρογκα μπαρτσελονα 02-03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. TZIM οπως φαινεται επρεπε να εχεις ολους τους οπαδους ευχαριστημενους κ να μην χαλαστουν καποιοι επισκεπτες στο blog!!!!]

    βαζεις σπανουλη λο κ χαινζ κ αφηνεις εξω μποντιρογκα-κατας- ρεμπρατσα;;;;

    Χοσέ Λάσα Τζο Αρλάουκας Άρβιντας Σαμπόνις

    σαλιαρελης κοσκοτας φαταουλ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΌχι μη βάλει Κόντο-Κορωναίο.

    Της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ σου λέει..

    Μια τριάδα πάντως είχε τους Σάρας-Μητσο-Μπατιστ

    Ντράζεν-Γκάλης-Στόικο. Αλλά δε την είδαμε ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Φήμες για μαριάνοβιτς στον Ολυμπιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Jim, Εσύ θα στήριζες την ομάδα σου στον Marjanovic?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. και ετσι απλα η galatasaray πηρε τον patrick young. καλη προσθηκη πιστευω... τι πιστευεις jim?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο Στεφ ασελγει απεαντι στους Μβας στην πρωτη περιοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. το τοπ 16 ποτε αρχιζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλησπέρα και από εμένα! Πραγματικά δεν ξέρω ποιους να πρωτοδιαλέξω ! Αλλά βάζοντας στο πλάι το συναίσθημα ορίστε η άποψη μου:
    1. Γιασκεβίτσιους, Βουισιτς, Πάρκερ (απλά ασταμάτητη τριάδα, δεν τους κόντραρε κανένας)
    2. Σπανούλης, Διαμαντίδης, Πέκοβιτς (Σε ένα ιδεατό 3on3 τουρνουά αυτή η τριάδα θεωρώ πως απλά δεν θα παιζόταν)
    3. Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σισκάουσκας
    4. Σκόλα, Πριγκιόνι, Ρακόσεβιτς (Ένας θεός ξέρει γιατί αυτή η ομάδα αυτοκτόνησε έτσι)
    5. Σπανούλης, Χάινς, Πρίντεζης (Εκπληκτική χημεία μεταξύ των τριών τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή