Athlenda

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..



Το up tempo μπάσκετ της Κάχα "ξύπνησε" τον Ολυμπιακό, ο οποίος απάντησε με το ίδιο νόμισμα, αποδίδοντας αρκετά καλό μπάσκετ για μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. «Παγωμάρα» από την μάλλον ανόητη απώλεια της διαφοράς στο τέλος. Ο –καλός προχθές- Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα  το προσπέρασε σαν να είχε συμβεί τίποτα..



-Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, όπως έπρεπε, δείχνοντας διάθεση να καθαρίσει από νωρίς.  Με αιχμή τον Παπανικολάου, ο οποίος παρουσίασε τα γνωστά του τρεξίματα, τελειώματα μέχρι και δημιουργία στο ανοιχτό γήπεδο, και τον «θεριστή» σε καταστάσεις fast break, Έησι Λο, οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν την κακή τρανζίσιον άμυνα των Βάσκων και εάν μάλιστα δεν αποτύγχαναν (μάλλον αδικαιολόγητα) στο finishing σε κάποιες φάσεις η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από το 35-17 στο 17ο λεπτό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα η ομάδα ξύπνησε αναμνήσεις από την περυσινή σεζόν σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού..

Η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν σημαντικά και οι φιλοξενούμενοι στο να δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση. Έγραψα   για «κακό αμυντικό» τρανζίσιον , το οποίο προερχόταν από αμυντική ανισορροπία λόγω των απανωτών λαθών τα οποία γίνονταν στην επίθεση και μάλιστα σε «κακές» θέσεις που έδιναν απευθείας ανοικτό γήπεδο στους ερυθρόλευκους (υπήρξαν περιπτώσεις που οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν/τελείωσαν με τα φόργουορντ χωρίς να πάει η μπάλα στα γκαρντς καν). Μιλάμε για την Κάχα Λαμποραλ του Τάμπακ, την ομάδα με τα λιγότερα λάθη στο ΤΟΠ-16..  Μάλλον θύμισε την ομάδα της πρώτης φάσης στο μεγαλύτερο μέρος του ματς της Παρασκευής..


-Ο Γιώργος Μπαρτζώκας,  πέρα από το επιθετικό τρανζίσιον, χτύπησε πολύ στο close out την άμυνα της Κάχα, με τους Βάσκους να δείχνουν χαρακτηριστική αδυναμία σε αυτό το κομμάτι.  Είτε με ρήγματα από drives των Λο-Σπανούλη και έξτρα πάσα, είτε από skip πάσες πάνω από την άμυνα, οι ερυθρόλευκοι εντόπιζαν αυτό το «τικ» κατά το οποίο η αντίπαλη άμυνα χάνει την ισορροπία της χτυπούσαν κυρίως κυρίως από την weak side, είτε με τα φόργουορντς (Πρίντεζη-Περπέρογλου) είτε με τον Λο.

Σε αυτό βοήθησε και η αμυντική ανεπάρκεια της ομάδας του Τάμπακ στο ζωγραφιστό και ιδιαίτερα ψηλά, κομμάτι στο οποίο πονούν οι Βάσκοι από την αρχή της σεζόν. Έχω απορήσει μάλιστα με την επιμονή τους  (και με τους δύο προπονητές) να παίζουν τον Νοτσιόνι στο «3», ενώ πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερος πλέον στο «4» (έχει αποδώσει καλά όποτε έχει πάει εκεί). Και μιας και αναφερθήκαμε στη φροντκόρτ, περίμενα τον Τάμπακ να δοκιμάσει το πιο ευέλικτο σχήμα, Νεμάνια-Νοτσιόνι, αλλά μάλλον έμεινε στο συρτάρι..  Το μόνο που κατάφερε ήταν βάζοντας τον Καμπέθας δίπλα στον Ερτέλ (two guard lineup) να ελέγξει λίγο το τέμπο που είχε επιβάλει ο Ολυμπιακός και να μαζέψει το παιχνίδι.


-Σε προσωπικό επίπεδο ο Έησι Λο ήταν εντυπωσιακός πραγματικά, επιδεικνύοντας την ικανότητα του να πάει μέχρι μέσα στο καλάθι και τα finishing abilities του, είτε σε καταστάσεις τρανζίσιον (που αποτέλεσε το βαρύ χαρτί του Ολυμπιακού) είτε στο μισό γήπεδο. Αφού αρχικά κατάλαβε ότι κάποιος έχει σφουγγαρίσει.. (μετά από δύο συνεχόμενες βουτιές στο παρκέ, χάνοντας το βηματισμό του) όχι μόνο πάτησε γερά αλλά έβαλε φωτιά στο παρκέ, όντας ασυναγώνιστος ειδικά όταν λάμβανε μπάλες στην αδύνατη πλευρά, κατάσταση την οποία επιδιώκει ο Ολυμπιακός πολύ φέτος. Γενικά οι ερυθρόλευκοι είχαν πολυφωνία στην επίθεση, με 7 παίκτες να σκοράρουν ή να ακουμπούν το διψήφιο νούμερο, με τον Μπαρτζώκα να πηγαίνει βαθιά στο ρότέησιον.


Για να τα λέμε όλα βέβαια, η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου δε στάθηκε στο ίδιο επίπεδο ενέργειας. Τα τρεξίματα και η διάθεση  είχε αλλάξει  και αυτό άφησε ανοιχτό παράθυρο στην Κάχα να κυνηγήσει τη διαφορά. Οι Βάσκοι είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο (κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ανατρέψει και είναι ευάλωτη σε ανατροπή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πάντα σε συνάρτηση με το πώς χειρίζεται και ο αντίπαλος την κατάσταση) και έχει ως βάση της επίθεσης τον Λαμπέ, με τον οποίον προτιμά να τελειώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των επιθέσεων της (ακόμα και στο τρανζίσιον). Ο Ολυμπιακός πήγε πολύ καλά αμυντικά στον Πολωνό, κόβοντας του το ποστ παιχνίδι και τα «καλά» του σημεία για σουτ, αλλά δέχθηκε αρκετά τρίποντα.  Το γαλλικό μπακόρτ των Ερτέλ-Κοζέρ έγραψε 6/6..

-Για τον Τόμας Ερτέλ (είδα ότι συζητήθηκε στο μπλογκ αρκετά) τα έχουμε πεί από πέρυσι. Το παιδί έχει λυθεί με τον ερχομό του Τάμπακ και σε γρήγορο τέμπο κάνει παπάδες, όντας ένα από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην Ευρώπη στο να φτιάχνει το fast break. Πρέπει να σκληρύνει λίγο, αλλά η ταχύτητα και τα ένστικτά του στο ανοιχτό γήπεδο τον κάνουν απολαυστικό. Πολλά potential.. Σε άνοδο και ο Κοζέρ. Για όσους ενδιαφέρονται:




-Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι  ρεαλιστικά μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση, που του δίνει το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια το πράγμα έχει μπερδέψει στον άλλο όμιλο και δεν είναι απίθανο να πέσει σε καμιά ΤΣΣΚΑ (βασικά το κακό είναι να πέσει πάνω στον Μεσίνα..) σε μια σειρά η οποία θα είναι για πολλούς λόγους όλα τα λεφτά.. Το ματς κλειδί είναι αυτό στην Παλα Έστρα..  Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά μου έδωσε την αίσθηση ότι έκανε «γαργάρα» το γεγονός ότι χάθηκε η διαφορά στο τέλος. Ένας προπονητής σε τέτοιο επίπεδο δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ελπίζω να μην χρειαστει αυτό το +9 στο τέλος..

Η Κάχα έχει μπλέξει. Από 4-0 έχει πάει στο 4-4 και βλέπει ότι θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για την πρόκριση. Το μεγάλο ματς είναι την άλλη εβδομάδα στη Βιτόρια με την Μακάμπι. Εφόσον και αν καθαρίσει εκεί, μπορεί να κοιτάξει τους υπόλοιπους. Η «κακή ήττα» που λέγαμε, από την Κίμκι, μπορεί να κοστίσει.. Ο Τάμπακ ονειρεύεται 4η θέση και σταύρωμα με την Εφές.. Έχει δρόμο όμως μέχρι εκεί.

Υ.Γ: Θετικό το ότι ο Πάουελ έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στο διάστημα που αγωνίστηκε.. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Αμερικανός μπορεί να αποτελέσει –στα 10-15 λεπτά συμμετοχής- σημαντικό παράγοντα για τη συνέχεια.. Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε/παίζει μέχρι τώρα τόσο καλά transition offense οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απουσία ενός high energy defensive stopper στο "5"..

Υ.Γ1: Για την Μοντεπάσκι θυμάστε νομίζω τι είχαμε πεί.. Θα έρθει σύντομα η στραβή.. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κατηφόρα. Τραγική άμυνα, στο ζωγραφιστό της όποιος ήθελε έκανε ότι ήθελε και κερασάκι στην τούρτα το, υπερβολικό για Μοντεπάσκι, νούμερο των 18 λαθών.. Ή του ύψους ή του βάθους. Αυτό το μπάσκετ δεν δίνει «ασφάλεια», κοιμάσαι στο δρόμο.. Την επόμενη εβδομάδα είναι must win απέναντι στη Φενέρ. Είναι τόσο ..χώμα οι Τούρκοι, που κρίνονται επικίνδυνοι. Ακριβώς.. Ο Πιανιτζιάνι θα κάνει το παν για κερδίσει στην Τοσκάνη..

Η Μακάμπι από την άλλη βρήκε σφυγμό. Το σχήμα με τους Πνίνι-Σμιθ στα φόργουορντ ξεκλείδωσε την επίθεση, λύνοντας το μεγάλο πρόβλημα του σουτ από το «4» χωρίς η ομάδα να χάνει αμυντικά στα φόργουορντς. Ο Μπλατ είναι γνωστός inspirational man και έχει ήδη φτιάξει κλίμα συσπείρωσης στον οργανισμό για το ματς της Βιτόρια. Εκεί θα δείξει η Μακάμπι εάν πραγματικά μπορεί..

Y.Γ2: Kάτι δεν πάει καλά στην ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι χωρίς τον Κριάπα έχουν χάσει πολύ σε χημεία και συνεπώς σε αποτελεσματικότητα. Το ποστ παιχνίδι τους έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις αλλαγές στο ροτέησιον (είμαι κατά της χρησιμοποίησης του Κρίστιτς στο «4») και ο Βορόντσεβιτς έχει γίνει ο «Βελίτσκοβιτς» της Μόσχας καθώς βρίσκεται μονίμως στην άκρη του πάγκου. Θα πρέπει να βρεί λύση άμεσα ο Μεσίνα. Εάν η Εφές περάσει από το ΟΑΚΑ, η υπόθεση πλεονέκτημα έδρας στα πλέη-οφς δυσκολεύει αρκετά πλέον..

Μπείτε στην παρέα μας στο facebook..
 http://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274

199 σχόλια:

  1. ενα σχολιο για τις αμυντικες επιδοσεις του κατσιβελη?πολυ καλα ποδια πρεπει να παρει ευκαιριες εστω στην Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρά vet. Τα έχουμε πεί. Πρέπει να πάρει, έχει πολύ καλές προδιαγραφές. Ο Κοζέρ δεν είναι ο πολύ αθλητικός παίκτης αλλά είναι εξαιρετικός εκτελεστικά και θα βελτιωθεί κι άλλο. Ήδη παίζει πολύ καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. απο την καχα καλος ο κοζερ.εξαιρετικα αθλητικος για ευρωπαιο παικτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος Jim. Θέλω να σταθώ λίγο στον Λο. Στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε πολύ μέτρια (ίσως ήταν και τα ματς τέτοια που δεν του επέτρεψαν το αντίθετο) αλλά παρατηρούμε τώρα ότι ο Λο ίσως και να αποτελέσει πιο σίγουρη λύση από το Σπανούλη. Πραγματικό τέρας στο transition game, πολύ καλό σουτ, pass-first παίκτης που βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα. Δεν τους συγκρίνω σε καμία περίπτωση (αναμφισβήτητη η αξία του Σπανούλη) αλλά μήπως ο Λο έχει αρχίσει να γίνεται ήδη το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετόρε, υπερβάλεις λίγο. Πολύ καλό σουτ ειδικά έξω από το 3ποντο ο Λο δεν έχει με τίποτα. Είναι σχετικά ασταθής και δοκιμάζει πολύ λίγο το χέρι του από εκεί. Σκέψου πως έχει επιχειρήσει μόνο 20 3ποντα σε όλη τη διοργάνωση φέτος, δλδ περίπου ένα ανά παιχνίδι. Από τα 5-6 μέτρα έχω την εντύπωση πως είναι πιο καλό το σουτ του. Pass first επίσης δε τον λες, αφού θα δει τη προσωπική ενέργεια πολύ (έστω και αν τελικά δε τη πάρει) και ενδεικτικός σε ένα βαθμό είναι και ο χαμηλός αριθμός ασιστ. Φυσικά δεν υπονοώ πως είναι ατομιστής για να μη παρεξηγηθώ, τις όποιες αμφιβολίες για αυτό φρόντισε να τις κάνει σκόνη ο ίδιος με το ώριμο παιχνίδι του. Μακάρι να μεινει και του χρόνου το παληκάρι.

      Είναι σίγουρα παίκτης με αυγά που δε θα διστάσει να αναλάβει την ευθύνη του μεγάλου σουτ και όπως λες ασταμάτητος στο ανοικτο γήπεδο με πολύ καλά και δύσκολα τελειώματα και φυσικα άμυνα και ηγετική φυση.

      Διαγραφή
    2. Τυφλος εισαι φιλε? Ετορε λεγεται ο ανθρωπος, οχι Εκτορας..

      Διαγραφή
    3. Σωστά όλα αυτά που λες Πανάγο, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε κάτι. Το γεγονός ότι ο Λο δεν δοκιμάζει πολλά σουτ (και ειδικότερα 3ποντα) οφείλεται στο γεγονός ότι όλο το βάρος έχει πέσει στον αρχηγό και όχι στο γεγονός ότι δεν έχει καλό χέρι πίσω από τα 6.75 (σουτάρει με 40%). Τώρα, όσον αφορά την ικανότητα στο first passing, δεν είπα ότι είναι και ο Nash αλλά το παλεύει το παλικάρι..

      Διαγραφή
    4. ανώνυμε από πάνω πρέπει να 'σαι σταθερός αναγνώστης μου..

      που σε χρηστακοοο !!!

      Διαγραφή
    5. Ettore, το 40% προέκυψε από 20 μόλις σουτ 3π σε σχεδόν 20 αγώνες και με 25 ολόκληρα λεπτά στο παρκέ, δεν νομίζω πως αποτελει αξιόπιστο δείγμα, φαίνεται πως δε το προτιμάει ούτε ο ίδιος ως απειλή. Άν είχε πραγματική εμπιστοσύνη σε αυτό δε θα το έκανε πιο συχνά; Στη σούμα κάνει 5-6 σουτ στο παιχνίδι τουλάχιστον και "σπαταλάει" μόνο ένα πίσω από τα 6.75.

      Κανόνισε να συμμαζέψεις την ομάδα σου κει πέρα και κοιτα να αξιοποιήσεις το Παπαλουκά μπας και στρώσει χαρακτήρα η ομάδα για 10 λεπτά, αλλιώς δε σε βλέπω καλά. Εγώ θα στα λέω ρε Μεσίνα;;;;

      Διαγραφή
    6. Φοβερό mentality ο Λο.. Παραπάνω από όσο προσδοκείς βάσει των πραγματικών του ικανοτήτων..

      Διαγραφή
    7. pass first σε καμία περίπτωση. Ομαδικός ναι και ball remover σίγουρα.

      Διαγραφή
    8. Εντάξει μωρέ, είχαμε και 'μεις μια ατυχία με την Εφές, αμέσως να μου το χτυπήσεις. Θα τους στρώσω στη συνέχεια..

      Διαγραφή
  4. καλησπερα
    μια που ανεφερες την αδυναμια αμυνας στο ζωγραφιστο εξαιτιας του παουελ μηπως μια καλη και φθηνη λυση θα ηταν ο κολεμαν της καβαλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις άκουσα πως πήρε πόδι ο Πιαντζιάνι από τη Φενέρ. Ποιος λέτε να την αναλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο επομενος λετε να διωξει παιχτες,που ειναι ολοι σχεδον πρωτοκλασατοι???

      Διαγραφή
  6. Jim, μετά από πολύμηνη μελέτη όσων γράφεις ελπίζω να μου επιτρέπεις το πρώτο σχόλιο που θα κάνω σε ανάλυσή σου να'ναι για να σε "κράξω". :)

    Βγαίνει λίγο ένα ύφος "υποτιμητικό" για την εμφάνιση του Ολυμπιακού..

    Γράφεις "Η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν σημαντικά και οι φιλοξενούμενοι στο να δημιουργηθεί μια τέτοια κατάσταση." και "Σε αυτό βοήθησε και η αμυντική ανεπάρκεια της ομάδας του Τάμπακ στο ζωγραφιστό και ιδιαίτερα ψηλά, κομμάτι στο οποίο πονούν οι Βάσκοι από την αρχή της σεζόν.". Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; Έπαιξε τόσο καλά ο Ολυμπιακός που έκανε την Κάχα κομμάτια ή έπαιξε τόσο χάλια η Κάχα που έκανε τον Ολυμπιακό να φαίνεται πολύ καλός;

    Έπειτα, "Για να τα λέμε όλα βέβαια, η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου δε στάθηκε στο ίδιο επίπεδο ενέργειας. Τα τρεξίματα και η διάθεση είχε αλλάξει και αυτό άφησε ανοιχτό παράθυρο στην Κάχα να κυνηγήσει τη διαφορά.". Πότε κυνήγησε τη διαφορά η Κάχα; Μέχρι το τέλος κυμαινόταν από 12 μέχρι 20 πόντους, ανάλογα με την διάθεση του Ολυμπιακού. Την διαφορά δεν την μείωσε η Κάχα, την χάρισε ο Ολυμπιακός, διαφωνείς;

    Τέλος, λες "Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά μου έδωσε την αίσθηση ότι έκανε «γαργάρα» το γεγονός ότι χάθηκε η διαφορά στο τέλος. Ένας προπονητής σε τέτοιο επίπεδο δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ελπίζω να μην χρειαστει αυτό το +9 στο τέλος..". Το αν έκανε γαργάρα την διαφορά ή αν όντως προσέχει τις λεπτομέρεις θα φανεί από την ομάδα, όχι από το τι είπε στη συνέντευξη τύπου; Να έκανε τί δηλαδή, να έλεγε "Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά η κουλαμάρα του Άντιτς που δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να βάλει μία βολή και η κωλοφαρδία της Κάχα που έβαλε όλα τα σουτ στο τέλος μας στέρησαν την διαφορά"; Γιατί αυτό το πράγμα έγινε, στεγνά. Ή να έλεγε "Κανονικά το παιχνίδι έπρεπε να ήταν στους 30 πόντους αλλά τα χάναμε σα βλάκες από κάτω";

    Επίσης, γαργάρα γίνεται από ΟΛΟΥΣ για την διαιτησία που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός φέτος. Έχει γίνει ότι έχει γίνει με την Σιένα, σφυρίζεσαι όπως σφυρίζεσαι με Μπαρτσελόνα και Κχίμκι, και φτάνουμε στο προχθεσινό. Προκλητικότατες οι διαιτησίες..

    Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι σε δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός με πιθανούς αντιπάλους Μαχμούτι με μειονέκτημα έδρας και Μεσσίνα, έστω και με πλεονέκτημα. Αν μπορούσες να διαλέξεις τί θα έλεγες; Εγώ σκέφτομαι ότι η Ρεάλ, ακόμη και με μειονέκτημα, είναι μάλλον η καλύτερη λύση, αλλά έχεις ένα πουλέν εκεί και φαντάζομαι διαφωνείς..

    Keep up the good work όπως και να'χει πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρά φίλε. Φυσικά και σου επιτρέπω, δε τίθεται θέμα και δε θέλω τέτοιους προλόγους. Μετά από πολύμηνη μελέτη όσων γράφω, έχεις διαπιστώσει να υποτιμώ κάποιον εδώ μέσα?

      Διαγραφή
    2. Μα επειδή γράφεις χωρίς τέτοιες προθέσεις συνεχίζω και διαβάζω. Και σχολιάζω γιατί μου έκαναν εντύπωση αυτά τα συγκεκριμένα σημεία.

      Διαγραφή
  7. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα jim στους ομίλους και ειδικά αν ο οσφπ καταφέρει να πάρει τη 2η θέση,με την εφές να παίρνει πλεονέκτημα έδρας,το σένάριο της τουρκικης ομάδας που λέγαμε στο φάιναλ4 όλο και πλησιάζει.Απο κει και πέρα,πολύ ενδιαφέρον το ματς στη βιτόρια,όλα τα λεφτά θα έλεγα από την επόμενη αγωνιστική.Αν έπρεπε πάντως να ποντάρω σε σημείο θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο 2ιπλό.Η μακάμπι ρόλαρε στο τελευταίο παιχνίδι,ο μπλατ είναι γάτα και οι ισραηλινοί ποτέ δεν τα παρατάνε έτσι έυκολα.Κι επειδή αν χάσουν ουσιαστικά χάνουν μια για πάντα την πρόκριση,βλέπω να φεύγουν νικητές παίρνοντας και ρεβάνς από την ήττα στο τελ αβίβ.Βοηθός και η κακή εικόνα της κάχα τελευταία...
    Όλα τα λεφτά και βαρόμετρο ο ντέιβις στην κίμκι,την οδηγεί προς την τετράδα όπου νομίζω θα βρει και το ταβάνι της η καλοδουλεμένη ομάδα του κουρτινάιτις.Τζιμ μας θύμισες με μια ωραία γεύση παλιές καλές αναρτήσεις σου με τα γκαρντ της κάχα.Σαν να έχουν λείψει τα ωραία αυτά ποστ?Η συνεχής δράση στην ευρωλίγκα νομίζω κλείνει τα περιθώρια για περισσότερα τέτοια απολαυστικά άρθρα..Αν με ρώταγες,εγώ θα τα προτιμούσα αντί των συνεχών καθιερωμένων παρασκευοσαββατιάτικων ευρωπαικών αγωνιστικών αναλύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Και έμενα μου αρέσουν πολύ τέτοιες αναρτήσεις..

      Διαγραφή
  8. Λίγος ο Χρυσικόπουλος που βλέπω με τον ΠΑΟΚ. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Jim πως βλεπεις το Παο-Εφες?? Ειναι σε π καλη κατασταση οι Τουρκοι και ψυχολογικα αναβασμενοι, αλλα πιστευω οτι στο οακα θα "μασησουν" και θα το χασουν το ματσακι. Εσυ τι λες?? Πραγματικα σπουδαιο ματς το Καχα-Μακαμπι την επομενη εβδομαδα. Εκει ,οντως, δεν ξερω αν χωρουν προγνωστικα...

    COOL ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κανένα από τα δύο δε χωρούν προγνωστικά. Η Κάχα θα μπεί πολύ δυνατά, εαν πάει κλειστά το ματς όμως..

      Διαγραφή
  10. Δε πήγα στο γήπεδο λόγω 4ήμερου πάρτι πυρετού και έχασα ωραίο παιχνίδι ρε γαμώτο, από αυτά που αποτελούν σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού το τελευταίο χρόνο.

    Η αίσθηση πως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε φάση ανόδου σε συνέχεια του εκπληκτικού τελειώματος στο παιχνίδι με τη Κίμκι φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και η 2η θέση είναι σίγουρα πια μια προοπτική με καλές πιθανότητες.

    Η ψυχραιμία του τεχνικού επιτελείου στο διάστημα των κακων εμφανίσεων της 2ης φάσης δεν ήταν αβάσιμη όπως δείχνουν τα πράγματα, περίπου όπως και στο ανάλογο διάστημα της 1ης φάσης, οπότε το όποιο σχέδιο μάλλον εφαρμόζεται χωρίς μεγάλες αποκλίσεις και θα επιτύχει το τελικό στόχο, δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας στα πλει-οφ και αν όλα πάνε κατ' ευχήν το Φ4.

    Το χθεσινό παιχνίδι ίσως να κάνει κάποιον να σκεφτεί "πού να μπει ο Περκινς τώρα στο ροτεισον πάνω που αρχίζουν να ρολάρουν, θα τους μπλέξει", αλλά τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και η προσθήκη παίκτη παραμένει εκ των ων ουκ άνευ.

    Για το τελείωμα του παιχνιδιού, σίγουρα δε φταίει ο Μπαρτζώκας αφού στο 39' ήταν 80-63. Για ένα επιμέρους σκορ 2-11 σε 90(;) δευτερόλεπτα είναι αστείο να λέμε πως κοιμήθηκε ο προπονητής, όπως γράφτηκε αρκετά. Μια χαρά ήταν ο Μπαρζτω προχθες (στα του παιχνιδιού εννοείται, γιατί κατά τα άλλα είχε τα χάλια του). Έτσι και αλλιώς δε βλέπω πιθανή την ισοβαθμια με τη Κάχα.

    Ελαφρώς άσχετο αλλά είδα το Χρυσικόπουλο να ξεκινάει το παιχνίδι με τη Καβάλα ως άσος ή point forward ή κάτι τέλος πάντων και το στιλ του είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Τα καλά νέα όμως εξαντλουνται εκεί. Θέλει πολύ δρόμο μέχρι τα προσόντα του να αποκτήσουν ουσιαστική επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του. Ευτυχώς δε πήγε σε κάποιον από τους αιώνιους και θα έχει την ησυχία του για καναδυο χρόνια να δουλέψει σουτ και λοιπές αδυναμίες και πάνω από όλα την ηγεσία του. Δε ξέρω γιατί αλλά φαντασιώνομαι ένα νέο Παπαλουκά με βελτιωμένες αρκετές από τις αδυναμίες του Τεό και όχι κάποιο ντελικάτο, πλαστικο sf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει πολύ δουλειά ο Λίνος Πανάγο.. Φοβερές προδιαγραφές όντως, αλλά έχει μείνει λίγο πίσω.

      Διαγραφή
    2. Ως τι όμως; 1; 3; Εγώ θέλω να τον δω στο 1, αλλά δε ξέρω αν μπορεί, ούτε ξέρω το παιδί αρκετά καλά για να κάνω έστω μια βάσιμη εκτίμηση. Θα τον έβλεπες εσύ ως 2μετρο και βάλε άσο ή versatile sf? Ή κάτι άλλο;

      Διαγραφή
  11. πραγματικα ανατρεπτικη η φετινη ευρολιγκα. Θεωρουσα οτι η καχα με την αποδοση της και το 4-0 ηταν φαβορι για τις θεσεις 1-2 και τωρα παλευει να περασει. τον γαυρο τον ειχα για θεση 4 και πλεον παει για 2ος, ωραια πραγματα φετος, και ωραιο μπασκετ απο ολυ χθες. Ο λο πιστευω ειναι ο πιο δουλευταρας ξενος στην Α1 αφου σε σχεση με την αρχη της χρονιας ειναι αλλος παιχτης.
    Οι μπουκες του ειναι δυσκολα αντιμετωπισημες ενω εχει και πολυ αξιοπιστο 3ντο.
    Τζιμ θελω την γνωμη σ για ναχμπαρ και αν θα εινια το ιδιο εντυπωσιακος σε μεγαλη ομαδα οπου δν θα παιζουν ολοι για παρτη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Κρις, δε θα έβαζα τον Νάχμπαρ σε τέτοια ομάδα. Δεν έχει πολλά "άλλα" πράγματα να προσφέρει..

      Διαγραφή
  12. Να περασει η εφες απο οακα???i dont think so..
    dejan


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζιμ μετά από καιρό ξαναγράφω, παρόλο που έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου. Μια χαρά και φέτος οι ελληνικές ομάδες με μειωμένα μπατζετ μάλιστα.
    - Έγινε μια συζήτηση για τον Ούκιτς σε προηγούμενη ανάρτηση. Ο παίκτης είναι σε εκπληκτική φόρμα αυτή την περίοδο και λέω να περιμένουμε να δούμε τι διάρκεια θα έχει αυτό το φορμάρισμα και μετά το ξανασυζητάμε. Για μένα πάντως τα 800 χιλιάρικα το χρόνο είναι πάρα πολλά για το επίπεδό του..
    - Πολύ καλός ο Ολυμπιακός χτες. Τι χαλάρωση ήταν αυτή στο τέλος;; Αν ήμουν ο Μπαρτζώκας θα είχα πάθει εγκεφαλικό
    - Είδα πρόσφατα ματς του Φιλαθλητικού από κοντά και κατάλαβα τον ντόρο που γίνεται για τους αδελφούς Αντετοκούμπο. Ο μεγάλος έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα, ακόμα και για Α1. Κάνει πάρτυ στην Α2 με φόλοου καρφώματα, τάπες,ριμπαουντ και σκυλίσια άμυνα. Βέβαια θέλει πολύ δουλειά στο σουτ και στο χειρισμό της μπάλας αλλά έχει τρομερές δυνατότητες εξέλιξης. Ο μικρός είναι τουλάχιστον 2.05(ίσως και παραπάνω), τεράστιο wingspan, με καλό σουτ και drive. Μάλιστα σε πολλές επιθέσεις έπαιξε και στο '1'. Σε τέτοια ηλικία είναι σίγουρα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια και το λέω έχοντας παρακολουθήσει αγώνες από κοντά και της Εθνικής Εφήβων/Νέων με Παππά,Σλούκα κτλπ. Παναθηναικός και Ολυμπιακός, αν θέλουν να επενδύσουν σε νέα παιδιά εκεί πρέπει να κοιτάξουν. Ελπίζω να τους δούμε και με τη φανέλα της Εθνικής αν και πολλοί θα αντιδράσουν..
    -Ανεβασμένος ο Άρης τελευταία αλλά μου τα χαλάει ο Αγγέλου που δεν βάζει Μποχωρίδη και προτιμάει Καραποστόλου........

    vamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου vamos. Σωστά μιλάς.. Ο Αγγέλου κάνει πολύ καλή δουλειά στον Άρη φιλαράκι. Πολύ καλή..

      Διαγραφή
    2. AΠΟ Αγγελου εχω εμπειρια αφου τον εχω προλαβει σε ομαδα π προπονουσε. Δν μ αρσει η δουλεια του , ειναι ολο φωνες και κομπλαρει τους παιχτες. μιλλαμε για βρωμοστομα ο τυπος. Απορω πως εχει ξεφυγει απο παιχτες του!!!

      Διαγραφή
    3. Chris σ'αυτό που λες για τον Αγγέλου έχεις απόλυτο δίκιο και σε επιβεβαιώνω διότι τον είχαμε προπονητή στην ομάδα της πόλης μου τα Τρίκαλα,όταν παίζαμε στην Α1 πριν από τρία χρόνια.

      Διαγραφή
  14. Παραιτηθηκε ο Pianigiani.Για να δουμε τι ωθηση θα δωσει η αλλαγη προπονητη στη Fener.
    civil 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα ισως ειναι η χρονια που θα δουμε τουρκικη ομαδα στο φαιναλ φορ-καλος κοουτς ο μαχμουτι καταφερε να στρωσει καπως τους αστερες τις περιφερειας του-ο μεσινα παλευει ακομα με τα κυμματα και το τεοντοσιτς,απων του μονια υποφερει απο ανισσοροπια στην επιθεση και ο γουιμς καπου χανεται στα κρησιμα σημεια.Δεν ξερω ποσοι εχουν παρακολουθησει το τελευταιο καιρο τoν μιλμπουρν του πανιωνιου,ο τυπος θιμιζει του παλιους καλους παιχτες που εφερνε ο βεντουρης στην ομαδα,πολυ αθλητικος k'κλασσικο 3 που κυλησε στο 4 στην ευρωπη(2,01)-ειχε καλες συστασεις απ την α2 γαλλιας,νομιζω του χρονου θα ειναι το κομματι που θα κλεισει τη τριαδα απ τους "περιζητητους" του πανιωνιου(παπας-καββαδας).ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καββαδας?i dont think so
      Μαλλον θα ελεγα παππας -γιανκοβιτς - μιλμπουρν

      Διαγραφή
  16. Μπράβο ρε Τζίμ, είσαι το μόνο μέρος που μπορώ να διαβάσω για μπάσκετ!
    Μπράβο και σε όσους φιλους κάνουνε τον κόπο να γράφουνε τη γνώμη τους.
    Μπράβο και σε όσους λίγους γραφικούς βρίζουνε, αν δεν υπήρχανε κι αυτοί δε θα εκτιμούσα τόσο τους υπόλοιπους! :)
    Χάρηκα πολύ που είδα Πάουελ-πάουερ, το έλεγα και κάπου αλλού, αν το παιδί ήτανε έξω 1 μήνα με γόνατα, θέλει τουλάχιστον 3-4 βδομάδες παιχνιδιών, όχι για να ξαναβρεί δύναμη στα πόδια, αλλά για να βρει έκρηξη. Γιατί το 5άρι του ΟΣΦΠ από πέρυσι με Ντορσευ έχει κυρίως τη λογική της ταχύτητας και έκρηξης. Εξάλλου με τέτοιους παίκτες πνίγεις τον αντίπαλο και μπορείς να πάρεις νίκες απέναντι και σε ποιοτικά καλύτερες ομάδες...
    Εγώ εκτιμάω πως ο Πέρκινς θα δώσει κι άλλες λύσεις, είναι αγριμι, θα ανταποκριθεί σε μις-ματς, θα πάρει ριμπάουντ, θα βγάλει αιφνιδιασμούς. Να έχει την υγεία του μόνο το παιδί.
    Κατσίβελλης φοβερό κορμί και ξέρει τα βασικά, ο Λο φαίνεται πως έχει μυαλό μες το κεφάλι του και έχει πιάσει το νόημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μάλλον θα τον βλέπουμε στην Ευρώπη ως τα μπασκετικά του γεράματα. Κρίμα που δεν μπαίνουνε 3-4 σουτ στον Γκέτσε, μπας και πάρει τα πάνω του, αλλά εκεί που πάει να κατεβάσει την μπάλα και χάνει τον έλεγχο και πάει να κάνει λάθος, εκτίθεται και χάνει όποια ψυχολογία μπορεί να έχει... Αυτά, τα λεμε, γειά σου Τζιμ-όαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα "Σουηδός".. Πολύ καλά τα λες φίλε.. Ο Πάουελ, εαν μπορεί να δώσει 15 λεπτά ενέργειας και παιχνιδιού ψηλά, θα μπορέσει να δώσει ώθηση στον ΟΣΦΠ.

      Διαγραφή
  17. Ο Μπαρτζώκας είδε ότι η ομάδα του δεν έχει τα τρομερά ποσοστά ευστοχίας του 1ου γύρου και πολύ λογικά «έσφιξε» την άμυνά του σε εντυπωσιακό βαθμό, προκειμένου να κερδίσει μέσω της άμυνας και εύκολους πόντους μπροστά. Γενικά ο Ολυμπιακός έδειξε για 2ο συνεχόμενο κρίσιμο ματς χαρακτήρα, μεγάλη υπόθεση επίσης ότι κέρδισε εύκολα παρά το μέτριο βράδυ του Σπανούλη.
    Γενικότερα πάντως, μετά τις 2-3 πρώτες παρτίδες «του ατζαμή», η τάξη αποκαθίσταται. Ο κουρνιαχτός πέφτει σιγά – σιγά… Σε σύστημα 14 αγωνιστικών άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει η μεγάλη ομάδα από την απλά καλή, η στιβαρή ομάδα από εκείνη που έχει ταλέντο, αλλά όχι και χαρακτήρα. Οι πολύ εύκολες ήττες της Σιένα και της Κάχα καταδεικνύουν και τις πραγματικές δυνατότητές τους, κατά τη γνώμη μου στην πορεία θα φανούν κι άλλο οι αδυναμίες τους – που φυσικά δεν διορθώθηκαν πλήρως με μια – δυο νίκες στην εκκίνηση. Κι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία στην Τοσκάνη να διορθώσει το έγκλημά του στον 1ο αγώνα με τη Σιένα και να πάρει τουλάχιστον τη 2η θέση. Γιατί κακά τα ψέματα, οτιδήποτε λιγότερο από τη 2η θέση σ’ αυτό τον όμιλο θα είναι αποτυχία. Εκείνη η άδικη ήττα του Παναθηναϊκού στη Χίμκι στην αυλαία της 1ης φάσης αλλοίωσε τις ισορροπίες των δυο ομίλων (ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε 1ος και θα έπαιρνε μαζί του τη Φενέρ αντί της Ρεάλ, την οποία θα έστελνε ως 2η με τη Χίμκι στο άλλο «πακέτο»).
    Αυτή όμως η διαφορά δυναμικότητας των γκρουπ ίσως αποδειχτεί παγίδα. Γιατί είναι πλέον ορατό το σενάριο του να καταταγεί ο Ολυμπιακός 2ος και να αντιμετωπίσει την 3η ΤΣΣΚΑ. Του αρκεί το πλεονέκτημα έδρας εκεί; Οι Ρώσοι κάνουν «νερά» όταν τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, εκεί όπου υποτίθεται ότι λόγω Μεσίνα έχουν πλεονέκτημα. Αλλά ο χρόνος δουλεύει υπέρ των ομάδων με μεγάλο προπονητή κι η επιστροφή του Χριάπα δεν είναι αμελητέα.
    Ως τα πλέι οφς, βέβαια, ποιος ζει ποιος πεθαίνει…

    Υ.Γ. Η μισή πρόκριση ήταν το διπλό στο Κάουνας. Η άλλη μισή είναι με την Εφές. Γιατί ακόμη και με ήττα +6 από τη Μάλαγα, οι Ισπανοί θα πρέπει να νικήσουν σε Μαδρίτη ή Κωνσταντινούπολη για να τελειώσουν με λιγότερες από 6 ήττες (κι έχουν και ΤΣΣΚΑ μέσα νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό). Είπαμε όμως: στους «τελικούς» ο Παναθηναϊκός είναι καλός. Ακόμα κι αν ο Γκόρντον οργιάζει εσχάτως…

    Δ. ΑΛΕΞ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξ κατσε να γυρισει ο κριαπα.γιατι εχει βεβαρημενο ιστορικο κ δεν τον βλεπω καλα για την συνεχεια.
      Κατσε μην εχουμε ολυμπιακο - παναθηναικο στους 8

      Διαγραφή
  18. Γεια σου τζιμ. Εχω να δηλωσω πως περα απο αναλυσεις και προγνωστικα , αμυνες επιθεσεις και τεχνικες ορολογιες ο ολυμπιακης αρχης γενομενης απο τον περσυνο Φεβρουαριο δειχνει μια εικονα ομαδας που δεν μπορει να χασει. Γυρναει διαφορες, παιρνει παιχνιδια στα οποια δεν του δινεις μεγαλη τυχη συμφωανα με τα δεδομενα που υπαρχουν. Οτι και να γινει ακομα και στη χειροτερη του βραδια σου δινει την εντυπωση πως εστω και κατα λαθος κατι θα γινει και θα διεκδικισει το ματς στο τελος. Οπως στο τελ αβιβ και στη μοσχα. Εχασε δυσκολα στη βαρκελωνη ενω η εικονα του ματς δεν εδειχνε κατι τετοιο και στη βιτορια που ηταν χαλια εχασε μονο 8π. Φυσικα υπαρχουν και ηττες που επρεπε να ειχαν αποφευχθει αλλα και παλι εχει δημιουργηθει ενα tough-to-lose προφιλ. Ακομα και στην μεγαλυτερη φετινη ηττα απο την εφες πηγε να το γυρισει σε καποια φαση στις αρχες του 2ου ημιχρονου. Γενικα σου δινει την εντυπωση πως το παιχνιδι δεν τελειωνει παρα μονο οταν η διαφορα δεν καλυπτεται μαθηματικα αλλα και πως τα must-win παιχνιδια θα τα παρει ευκολα-δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δε δαφωνώ, αλλά πέρυσι αυτή η αίσθηση ήταν πολύ πιο έντονη..

      Διαγραφή
  19. Δεν κρατιέμαι ρε παίδες και ξαναγράφω...
    Γιατί μου έχει κολλήσει ότι καλύτερα με Εφές και μειονέκτημα έδρας, παρά με ΤΣΣΚΑ και πλεονεκτημα;
    Δεν έχω βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ, αλλά δε με πείθει ότι πνίγει τον αντίπαλο τόσο όσο να πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα λυγίσει... Βέβαια εξαρτάται πολύ από ότι φαίνεται από την κατάσταση του Κριαπα... Ώπα το πήγα πολύ μακριά...
    Άντε να έρθει πάλι πέμπτη-παρασκευή να χορτάσει το μάτι με τη σπυριάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι ο ολυμπιακος εχει τα γκαρντ να αντιμετωπισει τους κοντους της τσσκ.. εχει ομως τους ψηλους??? η εφες το ιδιο εχει καλη αεροπορια σιγουρα δυσκολο να διαλξεις + η εφες ειναι τρομερα φορμαρισμενη!!!

      Διαγραφή
    2. καλα η εφες δεν ειναι και τοσο καλη ομαδα περισσοτερο οι συνθηκες την ευννοησαν και βρισκεται εκει που βρισκεται.... στο πρωταθλημα ειναι 5η και στο κυπελλο αποκλειστηκε απο την φενερ.... στην ευρωλιγκα η πορεια της κατα πολυ οφειλεται οτι ειχε ευκολο προγραμμα εχει παιξει μονο 3 εκτος εδρας ματς με μαλαγα,μπαμπεργκ και τσκκα που ειναι και η μονη της ηττα. στα εντος κερδισε στις λεπτομερειες ζαλγκιρις,ρεαλ και τσκκα και μονο τον παναθηναικο και την αλμπα κερδισε σχετικα ευκολα. νομιζω με αρχη το οακα η εφες θα ξεφουσκωσει.....

      σαφως ειναι προτιμοτερο ο ολυμπιακος να παιξει με εφες και με μειονεκτημα εδρας ετσι κι αλλιως η εφες δεν φημιζεται για τους οπαδους της και απ τη στιγμη που ο ολυμπιακος εχει σπασει την εδρα μακαμπι,κιμκι ηδη δεν εχει να φοβηθει το μειονεκτημα εδρας... ενω η τσκκα εχει καλυτερο ροστερ απο τον ολυμπιακο οποτε αμα ειναι να την συναντησει καλυτερα στο λονδινο σε μονο αγωνα και οχι στους 8.....

      bodiroga

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με bodi
      Την εχω δει σε ολα της τα παιχνιδια στο τοπ 16
      Εχει ικανοτητα μεν αλλα κ τυχη δε.καλη ομαδα σε streak αλλα δεν σε φοβιζει οπως η cska.ουτε εχει την προσωπικοτητα,την αγνοια φοβου κ τις δυνατοτητες των ρωσων.θα κανει κοιλια σε λιγο

      Διαγραφή
    4. Παιδιά μειονέκτημα/πλεονέκτημα είναι δύσκολο να βγάλεις τον Μεσίνα έξω σε μια σειρά πλεη οφς..

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ με τον Τζιμ.Η ΤΣΣΚΑ υπερτερεί στους ψηλούς,αρκετά,του Ολυμπιακού.Αυτό με φοβίζει. Γιάννης

      Διαγραφή
  20. Καλησπερα JIM και απο μενα,

    Τελικα οι 14 αγωνιστικες στο ΤΟΡ-16,πραγματικα συμφερει τους ισχυρους οπου ισχυροι ειναι παραδοσιακα πλεον CSSKA-BARCA-PAO-OSFP και φετος REAL-EFES..Συμφωνω απολυτα με τον φιλο Δ.ΑΛΕΞ..Διοτι μια ηττα οπως αυτη με την ΕΦΕΣ αλλες χρονιες θα ισοδυναμουσε με αποκλεισμο,αλλα φετος ειναι διαφορετικα..

    Παμε στα φρεσκα και εδω θελω την γνωμη σου..Πιστευεις οτι τωρα που εφυγε ο Pianigiani ειναι η ικανη η FENER να κανει αναλογο σερι με τις KAHA οταν εφυγε ο Ivanovic?Γιατι καπως ετσι το βλεπω τωρα..Εχουν αρκετες ομοιοτητες οι 2 περιπτωσεις..Στο μεταξυ την βλεπω και να περναει τωρα λογο timing..Ξεφορμαρισμα Sienna-Kaha και για να δουμε και Maccabi..Μπερδευει πολυ το πραγμα εκει τωρα για τις θεσεις 3-4 αφου οι 1-2 ειναι κατοχυρωμενες(βλεπε Βarca-Osfp)

    Στο ΠΑΟ-EFES τωρα χωρις Vujasic και λογο εδρας μπορουμε να τους παρουμε..

    ΣΤΟ BESIKTAS-OSFP ο γαυρος ειναι ξεκαθαρο φαβορ..

    Επισης θα ηθελα την γνωμη σου για το Unikaha-Zalgiris..Oι Λιθουανοι μπορουν να το χτυπησουν το ματσακι καθοτι οι Ισπανοι δεν ειναι κατι το αξιολογο.Κακη δουλεια εχει κανει ο Ρεπεσα εκει..Οχι τον ειχα σε καμμια εκτιμηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιάννη.. Ο Ρέπεσα δεν έχει κάνει κακή δουλειά απλά θεωρώ ότι δε κολλάει στην ιδιοσυγκρασία του κλαμπ και έχει κάνει λάθη στη χημεία. Ναι, γιατί όχι για Φενέρ, η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα. Λες να την πληρώσει η Σιένα..?

      Διαγραφή
    2. Μακάρι Τζιμ!! χο χο χο Γιάννης

      Διαγραφή
    3. Το παω και για πιο μακρια αλλα αρχικα για Σιεννα..Τωρα για Ρεπεσα ετσι οπως το λες σα να εχεις δικιο και με εβαλες σε σκεψη..Ισως τοτε να του ταιριαζε μια ρωσικη ομαδα,ή και ιταλικη ακομα..Ισως η χημεια του να κολλαγε εκει..Τι λες?

      Διαγραφή
  21. Φτηνά τη γλίτωσε σήμερα ο παοκ με την Καβάλα, την άλλη βδομάδα όμως στη Ρόδο δεν έχει καμία τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε αφού δεν είδες καν το ματς, τι μιλάς. Μπασκετάρα έπαιξε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε εύκολα. Η Ρόδος είναι ευκολάκι. Όπως και ο Πανιώνιος στην Πυλαία. Τον Παναθηναικό φοβάμαι λίγο.

      Διαγραφή
    2. Εδώ στη Ρόδο δυσκολεύτηκε ολόκληρος Πανιώνιος για τον Παοκ θα είναι ευκολάκι???

      Διαγραφή
  22. Εαν ο Παο χασει σε Αρτακης και Πυλαια κινδυνευει να βγει τεταρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εάν δεν έδινε ντισκαλιφιέ στον Κόλεμαν θα είχαμε κηδεία σήμερα.
    Με τον Πανιώνιο όμως μην ανοίγει η όρεξη σου, είναι πολύ βαριά η φανέλα του για να τολμήσει να τον αδικήσει η διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ντισκαλιφιέ ήταν απολύτως δικαιολογημένο καθώς ο Κόλεμαν χτύπησε μπροστά στον διαιτητή προκλητικά τον Καλέ. Μέχρι τότε είχε κάνει μάπα ματς ο Κόλεμαν με μόλις 7 πόντους αν θυμάμαι καλά. Σιγά τη φανέλα του Πανιώνιου. Συνοικιακή ομάδα της Αθήνας χωρίς κόσμο.

      Διαγραφή
  24. Συνοικιακή ομάδα ο Πανιώνιος με 2500 χρόνια ιστορία??
    Οι μπροστινοί του Μέγα Αλέξανδρου ήταν πανιώνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αρχαίοι Πανιώνιοι αγώνες προηγήθηκαν και ήταν
      ο προπομπός των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων.
      Είναι ιστορικός αποδεδειγμένο ότι ο Μέγα Αλέξανδρος
      όταν αποβιβάσθηκε στην Ιωνία στρατολόγησε
      όλους τους αρχαίους Πανιωνίκες,
      τους νικητές των Πανιώνιων αγώνων,
      τους οποίους λόγο της σωματικής τους ρώμης,
      τους χρησιμοποιούσε σε ειδικές αποστολές
      και ως προσωπική του φρουρά.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!Τελειο.

      Διαγραφή
    3. Μέχρι και ο Μέγα Αλέξανδρος…..

      ήτανε Πα-νιωνάάάάάάάρα!

      Διαγραφή
  25. Το passing game του ΠΑΟΚ ώρες ώρες θυμίζει ΤΣΣΚΑ. Ο Παπαδόπουλος Κρίστιτς και ο Καλές Καούν. Ο Δέδας Γουίμς και ο Χάτσερ Τζάκσον. Χαραλαμπίδη όμως δεν έχει η ΤΣΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά που μπήκε ο Παοκτζής και μας διασκέδασε. Αφού φρόντισε κάποιος ανώνυμος να μας νευριάσει την ώρα που ο Παναθηναϊκός κοιτάει πως θα πάει ψηλότερα στην Ευρωλίγκα, να μας λέει ότι θα βγει τέταρτος στην Ελλάδα... χαχαχα

    Μπενάρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. dorsey kai fwtsis to kalokairi stin pana8a kai aradori kai pappas sta point guard sti 8esi 3an8opoulou kia banks kai giankovitc sth 8esh tou kapono kai i pana8a paei gia eurokoupa xalarotata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί να έρθει και κανας καλύτερος προπονητής στη θέση του Πεδουλάκη

      Διαγραφή
  28. Μετα την ηττα του Ρεθυμνου στην Ελευσινα
    ο Παο την κλειδωσε μια θεση στην τετραδα.
    Και να θέλει ο RG πλεον δεν προλαβαινει να ερθει πεμπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re anohtoi pate allou na trollaretai tosa wraia sites exete redplanet ktl ktl...

      Διαγραφή
    2. Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, ευτυχώς που έχουν μπει μερικοί Πανιώνιοι (??) και ΠΑΟΚτσήδες (??) και πετάνε μερικές τέτοιες χαζομάρες να γελάσουμε λίγο...

      Διαγραφή
    3. o RG σχεδιάζει να τερματίσει τέταρτος,να πάει ημιτελικά με γαυρο και όταν αποκλειστεί και απολυθεί να λέει "εγώ δεν έχασα ποτέ μου τελικό απο γαυρο"

      Διαγραφή
  29. Προβλέπω το Σάββατο να τους πιάνει αιχμάλωτους
    ο Κολοσσός τους παοκτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχω ακούσει ότι ο Μπανκς πριν τον μαζέψει ο RG
    δούλευε σε βενζινάδικο στα Μέγαρα, αληθεύει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μονο που πριν απο αυτο που λες ηταν παιχτης καλοπληρωμενος με 3,5 μυρια πως το λενε μωρε εκει που παιζουν,α ναι NBA.

      Διαγραφή
    2. sta ali8ia isxuei afto me to bezinadiko?

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα πλακα μου κανεις οτι το πιστεψες ετσι;

      Διαγραφή
    4. 8.47 ΟΧΙ ειμαι ο 4,41 σιγα μην δουλευε και στην λαικη.

      Διαγραφή
    5. Αμα τον δεις πηγαινε να τον ρωτησεις...

      Διαγραφή
    6. Παιδια τον πετυχα χτες γλυφαδα κ πηγα ο μαλακας κ;ι τον ρωτησα.ξεφτυλιστικα εντελως.καθομαι και σας ακουω καποιους απο σας.
      Ειμαι και γω ευκολοπιστος γαμω.τσπ μου απαντησε καμια σχεση με βενζιναδικο κ λαικη και ξεσκιστηκε στο γελιο.Αλλα ευτυχως εμαθα τι εκανε 6 μηνες μεχρι να βρει ομαδα.μου δειξε και φωτο επειδη δεν το ιστευα.δουλευε στα φιτζι σαν ναυαγοσωστης.Μαλιστα εσωσε και μια γρια.Μου δειξε κ φωτο σας λεω


      Αχχχχχχχχ

      Διαγραφή
    7. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, πάντα δίκιο.

      Διαγραφή
  31. Πολύ κακή η επιλογή Πέρκινς,
    δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα στον ΟΣΦΠ.

    Στο σημερινό μπάσκετ παίκτης που δεν απειλεί καλάθι
    μόνο στην Κίνα μπορεί να βρει δουλειά.

    Εγώ αυτά τα περί άμυνας τα ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jim σε αγαπώ και σε σέβομαι αλλά επέτρεψέ μου
      να έχω διαφορετική γνώμη.

      Διαγραφή
    2. Και πολύ καλά κάνεις.. Πλάκα έκανα από πάνω..

      Διαγραφή
    3. Κ γω jim
      Σαγαπω σγαπω σαγαπω.
      Αχ πως να σε στην πραγματικοτητα αραγε?
      Βαρβατος σαν τον de niro στην photo η σαν τον κλιντ ιστγουντ?εστω κ σαν τον παπακαλιατη βρε παιδι μου μου κανεις.

      Αχχχχχχχχχ

      Διαγραφή
  32. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να σταθούμε στο φετινό Ολυμπιακό , κι αυτό είναι ο σχεδιασμός/στρατηγική της ομάδας , όσον αφορά το φορτσάρισμα και την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών σε συγκεκριμένες περιόδους.
    Ακριβώς όπως και στην 1η φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας είδαμε κακό, νωθρό ξεκίνημα (φαινόταν εώς και μπλαζέ και σίγουρα πολλοί σκεφτόμασταν το ψυχοπνευματικό κομμάτι της διαχείρισης των περσινών τίτλων). Όσο προχωρούσαμε στη σεζόν όμως βρίσκαμε φόρμα και κάναμε ένα εξαιρετικό σερί που μας πλάσαρε ψηλά.
    Στο ξεκίνημα της 2ης φάσης, θυμάμαι μάλιστα και δηλώσεις από την ομάδα, ότι η φετινή 2η φάση είναι ένα μικρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου. Ξανά μέτριο ξεκίνημα, ξανά ολίγον άγχος για τον αν θα προλάβουμε την 3η-4η θέση. Και πάλι όμως βρίσκουμε το ρυθμό μας και μπορούμε να χτίσουμε ξανά ένα μεγάλο σερί νικών.
    Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
    Και όχι τυχαία η ομάδα βρίσκει καλύτερα πατήματα εδώ και λίγες βδομάδες που υπήρχαν και τα ντέρμπυ με τον ΠΑΟ. Τραυματισμούς δεν μπορείς να υπολογίσεις από πριν, οπότε και λογικά δεν πήγαμε τρένο να πάρουμε και το κύπελλο και όλα τα ματς σερί. Αλλά φαίνεται ότι τώρα στο τελευταίο κομμάτι των ομίλων είμαστε έτοιμοι και αρκετά φρέσκοι.
    Μπορεί να είναι λίγο πρώιμο να το πω, αλλά εγώ είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ήδη παρουσία της ομάδας σε αυτό το κομμάτι.
    Τα παραπάνω που περιέγραψα δείχνουν σοβαρό σχεδιασμό και μελέτη στη λεπτομέρεια που απαιτείται μόνο εάν έχεις στόχους που τελειώνουν κατά το Μάϊο. Παρατηρείστε πως φαίνεται να σκάει η Κάχα [έχει αποδυναμωθεί δεν το παραβλέπω, αλλά ...], η Σιένα που ξεκίνησε υπερβολικά καλά και αρχίζει και κλονίζεται τώρα. Δείτε τη Ζαλγκίρις που ξεκίνησε τη χρονιά με σπασμένα φρένα και τώρα ψάχνεται [ούτε εδώ παραβλέπω τα διοικητικά-εξωαγωνιστικά αλλά όλα μετράνε έτσι ;].

    Για μένα είναι πολύ καλά σημάδια αυτά. Το επισημαίνω εδώ σήμερα, γιατί παρατήρησα ότι γενικώς δεν έχει αναφερθεί και πολύ αυτή η πλευρά του φετινού Ολυμπιακού [είτε εδώ είτε σε άλλα σάιτ]. Πιστεύω ότι αυτές οι λεπτομέρειες μετράνε πολύ, ειδικά όταν έχουμε να διαχειριστούμε τους περσινούς τίτλους, αλλά και την τρομακτική απειρία του προπονητή μας σε τέτοιο επίπεδο. Ας καλοσκεφτούμε ο κάθε Μαχμούτι, Μεσίνα, Μπλατ, Πλάθα, Ιβάνοβιτς, Πιανιτζιάνι, και άλλοι πολλοί, πόσες Ευρωλίγκες έχουν παίξει κοιτώντας τη σεζόν μέχρι το Μάϊο.

    Χαιρετώ [για πρώτη φορά γράφω, πολύ καιρό διαβάζω] και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.
    Mamuwalde

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ τυχερός που έχεις τον Μπαρτζώκα προπονητή,
      υπάρχουν και χειρότερα,
      σκέψου ότι τα παόκια έχουν τον συνταξιούχο τον μπαρμπασούλη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. @Mamuwalde

      Καλώς όρισες φίλε. Η σεζόν είναι βαθιά.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

      Διαγραφή
    4. Ελπιζω να μην ειναι τυχαιο, γιατι αυτο ο ρυθμος και το πληθος των αγωνων δεν ειναι κατι που το ξερει ο Μπαρτζωκας. Μακαρι να το έχουμε προβλεψει!

      Να γραφεις πιο συχνα!!

      Διαγραφή
    5. @ Μamuwalde Συμφωνώ απολύτως φίλε.Πιστεύω ότι και φέτος θα δούμε ωραία πράγματα απ' την ομαδάρα μας!Χαίρομαι να βλέπω τους πιτσιρικάδες να παλεύουν το κάθε παιχνίδι και να αρνούνται στην ιδέα της ήττας.Η ομάδα ρολλάρει στο κατάλληλο χρονικό σημείο!Συνέχισε να γράφεις! Γιάννης

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ απόλυτα φίλε mamuwalde, και θα είναι μεγάλη επιτυχία της ομάδας αν τώρα και για ένα δίμηνο ανέβει επίπεδο και φορμαριστεί, ειδικά για Πάουελ, νομίζω πως αυτό είναι το πλάνο, αλλά και οι υπόλοιποι είναι στα ίδια μονοπάτια λογικά.

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια.
      :)
      @open_mic
      Σε συνέχεια των παραπάνω, για να επιμείνω στο ότι δε δείχνει να είναι τυχαίο. Το σκεφτόμουν αυτό πολύ γιατί αντιπαρέθετα στο μυαλό μου το μετρ Ζέλικο [που είχαμε κάθε σεζόν να λέμε πως πάντα φορμάρονταν οι ομάδες του τη σωστή στιγμή], αλλά κυρίως το φετινό ΠΑΟ.
      Σε αντίθεση λοιπόν με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ φαίνεται να πηγαίνει συνεχώς αγώνα-με-τον-αγώνα. Κυριολεκτικά όμως, και όχι με την αίσθηση της τυπικής δήλωσης "βλέπουμε κάθε ματς χωριστά".
      Κάνοντας και τις αντικαταστάσεις των παικτών, βλέπουμε τον Πεδουλάκη να βάζει στα βαθιά με το καλημέρα Καπόνο, Μπανκς, Γκιστ, και τους δύο πρώτους [ίσως και επειδή έχουν την μπάλα στα χέρια τους περισσότερο] στην αρχή να εντυπωσιάζουν αλλά με τον καιρό να ψάχνονται. Ο Γκιστ ως ψηλός μαθαίνει λίγο πιο αργά [ :Ρ ]. Ενδιάμεσα έχουν ακυρωθεί οι Γιαννόπουλος/Ξανθόπουλος, και ο Τσαρτσαρής από τα 20+ λεπτά να πέφτει στα 10.
      Ο Πεδουλάκης φαίνεται να προσπαθεί να παίρνει ό,τι μπορεί από κάθε παίκτη σε κάθε ματς, απλά για να πάρει τον αγώνα και τίποτα παραπάνω. Η μη χρησιμοποίηση του Ξανθόπουλου και η ξαφνική του εμφάνιση στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό δηλώνουν ακριβώς αυτό. Ότι στο βάθος χρόνου της σεζόν φαίνεται να πηγαίνει "βλέποντας και κάνοντας".

      Παρατηρείστε ότι οι παίκτες του ΠΑΟ δε φορμάρονται "ομαδικά" αλλά ατομικά. Αν εξαιρέσουμε το Διαμαντίδη [που είναι μια κατηγορία μόνος του], ανά δύο τρεις βδομάδες εξαφανίζεται ένας κι εμφανίζεται ένας άλλος. Θυμηθείτε το κρεσέντο του Μπράμου, το μπούκωμα του Ούκιτς, τα πάνω-κάτω του Ματσιούλις.
      Πείτε μου ποιος υστερεί στον Ολυμπιακό όταν έπαιρνε φόρα [και την 1η φάση και τώρα]; Για μένα κανείς. Είναι όλοι καλοί, αλλά κάποιοι καλύτεροι.

      Αν θέλετε να το δείτε αποτυπωμένο με νούμερα αυτό, ρίχτε μια ματιά στα λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. ΚΑΝΕΙΣ παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει παίξει πάνω από 30 λεπτά πλην Σπανούλη. Με το χρόνο συμμετοχής να είναι σχετικά σταθερός.
      Αντίθετα στον ΠΑΟ ο κάθε παίκτης μπορεί να παίζει σήμερα 30, μετά 15, μετά ξανά 29 και πίσω στα 17, κλπ.

      Οι παίκτες δεν έχουν κουμπάκια [εκτός του ΔΔ], χρειάζεται ρυθμός.

      Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ο ΠΑΟ αυτήν την αγώνα-με-τον-αγώνα προσέγγιση, αλλά η πλευρά του Ολυμπιακού δείχνει σχέδιο κάπως πιο μεγαλόπνοο [και με ικανοποιεί ιδιαίτερα]...

      Mamuwalde
      Τα σέβη μου
      :)

      Διαγραφή
    8. Κι εμενα κατι τετοια μου δειχνουν οι αλλαγες που κανει ο Πεδουλακης. Σαν προπονητης τον θεωρω αρκετα έξυπνο και οτι μπορει να ανταποκριθει σε ομαδα επιπεδου Ευρωλίγκας. Το μεγαλυτερο προβλημα πιστευω ειναι η πίεση απο κοσμο και διοίκηση. Σε αυτο νομιζω οφείλονται και οι σπασμωδικες κινησεις που ανεφερες.
      Για τον Μπαρτζωκα πιστευω το περιβαλλον που δουλευει ειναι πιο ηρεμο. Το προβλημα ειναι οτι δε φαινεται εχει την ηρεμια να διαβασει το παιχνιδι κατα την διαρκεια του. Ετσι εχει δειξει μεχρι τωρα και φοβαμαι θα το πληρωσουμε στα πλέι-οφ.

      Είδωμεν..

      Διαγραφή
  33. Jim ο Dorsey με τον Λασμε θα ταιριαζαν στην ιδια ομαδα? Πχ του χρονου στον Παο? Εχουν ιδια χαρακτηριστικα, αλλα ειναι πολυ σημαντικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ίδια ομάδα ίσως, στην ίδια πεντάδα όχι.

      Διαγραφή
    2. Με Σοφο ,Λασμε στην ομαδα,ο Παναθηναϊκός θα ηθελε ενα μεγαλο κορμι,εναν sevenfooter στο στυλ του Βουγιουκα...Αυτος θα ηταν η καλυτερη λυση,μιας και ειναι Ελληνας.O Ντορσεϋ δεν ειναι αυτο που θελει ο Παναθηναϊκός...

      Διαγραφή
    3. Πράγματι, ο Ντόρσεϊ κολλάει μόνο σαν αντι-Λάσμε. αρκετά κοινά στοιχεία οι δυό τους...

      Διαγραφή
    4. Παιδια οταν εχεις ενα hummer στο σπιτι ποιος ο λογος να ξαναπαρεις το ιδιο.
      Γουσταρεις και παιρνεις ενα εντελως διαφορετικο,γρηγορο σουπερκαρ να κανεις κ το κομματι σου και να εισαι καλημενος απο παντου,κ ολοκληρωμενος.

      Διαγραφή
    5. Μπορούν να συνυπάρξουν (όπως έγινε και με τον Χάινς) αλλά σωστά μίλησαν τα παιδιά. Θες κάτι διαφορετικό, με παιχνίδι στο ποστ ίσως για να κολλήσεις δίπλα σε έναν από τους δύο..

      Διαγραφή
    6. Σωστός ο Τζόνυ.. Το έχουμε επισημάνει από την αρχή αυτό.. Ο Βουγιούκας θα ήταν ιδανικός.

      Διαγραφή
    7. Και 'γω πιστεύω ότι μπορούν να συνυπάρξουν.Αλλά καλύτερα θα 'ταν ο Λάσμε,σε περίπτωση που παραμείνει στο πράσινο ρόστερ και την επόμενη χρονιά,να αλληλοσυμπληρωθεί με έναν ψηλό με ποστ παιχνίδι. Γιάννης

      Διαγραφή
    8. παντως ακουγεται τελευταια πως μαλλον ο λασμε θα φυγει το καλοκαιρι και μαλλον απο το μιλανο θα ρθει και φωτσης και μπορουσης τωρα το κατα ποσο ισχυει δεν ξερω γιατι εδω και δυο χρονια καθε καλοκαιρι ακουμε για μπορουση αλλα στο τελος δεν γινεται......
      εγω προσωπικα προτιμω παντως λασμε απο μπορουση....

      ο σοφο ομως ειναι επενδυση (εχει σχετικα μικρο συμβολαιο για αλλα δυο χρονια) για τον παναθηναικο και δεν φευγει οποτε με δεδομενο οτι ο σοφο μπορει να παιξει στο καλυτερο 15 λεπτα δεν νομιζω πως μπορει να γινει διδυμο με βουγιουκα ο οποιος με τις γνωστες του αμυντικες αδυναμιες δεν μπορει να παιζει πανω απο 20 λεπτα..... ενω για 3ος ψηλος δεν νομιζω να γινεται πια ο βουγιουκας και χρηματικα αλλα και απο πλευρα αξιας παικτη......
      νομιζω παντως ο βουγιουκας θα ηταν εξαιρετικη προσθηκη για τον ολυμπιακο που δεν εχει τετοιο στυλ παικτη μεσα στο καλαθι.....

      bodiroga

      Διαγραφή
    9. Εντελως αρβυλα ειναι αυτα που ακουγονται
      Οπως παντα ειδησεις της πλακας

      Διαγραφή
  34. πιο πανω γιατι αναφερεται οτι η εφες θα ερθει χωρις vujacic???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι τραυματιας.

      Διαγραφή
    2. Έχει πρόβλημα στον ώμο και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εφές! Γιάννης

      Διαγραφή
    3. φοβάται τ αεροπλάνα

      Διαγραφή
  35. Την προτελευταία αγωνιστική στο ελλ. πρωτάθλημα
    λέτε ο τότε και μαθηματικά αδιάφορος ΟΣΦΠ
    να κάτσει να χάσει από τον Πανιώνιο
    ώστε ο ΠΑΟ να βγει τρίτος??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για σένα, εγώ το χω σίγουρο.

      Διαγραφή
    2. Αυτό θα εξαρτηθεί και σε συνδυασμό με τις τότε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΟΣΦΠ. Εάν ο ΟΣΦΠ έχει τότε μπροστά του δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη δεν νομίζω ότι θα ξοδέψει δυνάμεις για να κερδίσει ένα αδιάφορο γιαυτόν παιχνίδι.

      Διαγραφή
    3. Πως ακριβώς θα γίνει αυτή η "ανατροπή" αν ο ΠΑΟ έχει κερδίσει στη Ν.Σμύρνη ?

      Διαγραφή
    4. Χλωμό το βλέπω ο ΠΑΟ να κερδίσει και σε Αρτάκης και Πυλαία, λογικά σε ένα από αυτά τα 2 γήπεδα θα κάνει μια γκέλα.

      Διαγραφή
    5. τι λες ρε??δεν καταλαβα αυτες οι ομαδες τι ειναι??Ο ΠΑΟ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτες τις ομαδουλες,οτι θελεις λες.Πηραμε κυπελο σχετικα ευκολα, νικαμε ομαδες επιπεδου γιουρολινκ και βγαινει ο αλλος και μας βαζει στο ιδιο τσουβαλι.Κερδισαμε παιχνιδια εκτος δυσκολα,και ο αλλος λεει για παραγοντα εδρα η μηπως θα μετρησει το βαρος της φανελας του Πανιωνιου χαχαχαχα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Στη Πυλαία έχασε και ο ΟΣΦΠ γιατί να μην χάσει και ο ΠΑΟ?
      Αν δε αδιαφορήσει και ΟΣΦΠ στο Αρτάκης τότε αντίο 2η θέση.

      Διαγραφή
  36. Και μεις χασαμε απο Ικαρο τι σημαινει οτι ειναι καλυτερη ομαδα??Κατα τα αλλα ναιιιιιιιι οτι πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Περιμένω με αγωνία και σήμερα το βράδυ
    να εμφανιστούν οι οπαδοί
    της καμένης γαλοπούλας με τα 2 κεφάλια
    για να μας μιλήσουν για
    τον γερομπίδη και τον μπαρμπασούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Sdog Pick n' Scroll @pnscroll_sdog
    Παίκτης που ανήκει στο TOP10 των free agent του καλοκαιριού έκανε μεγάλη μεταγραφή. Άλλαξε ατζέντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακιες απο καποιους βλακες...τι ασχολησε ρε πανο

      T-MAC

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά, αυτό το σκουπίδι το SportDog (μετά το redplanet και το katimagiko), το διαβάζει κανείς ? Είμαι πολύ περίεργος να ψάξω να δω στατιστικά...

      Διαγραφή
    3. Τα μισα απο αυτα τα site για να γεμισουν τον χωρο τους η θα σου πεταξουν την τσοντα,η μια ανακυκλωμενη ειδηση απο τεχνολογια,κοινωνια μαλακιες η ενα τρελο παραμυθι τρεχα γυρευε.
      1/10 αν βγει το βροντοφωναζουν σαν αποκλειστικοτητα.IQ ραδικιου

      Διαγραφή
    4. Ειδαμε και τα υποτιθεται αντικειμενικα sport24, contra, redplanet, prasinanea ολα μια εταιρια ειναι!! Χαιδευουν αυτια να κερδισουν κανενα view παραπάνω..
      Να περναμε την ωρα μας ειναι!! Εχουμε ακουσει απειρα ονοματα παλαιοτερα απο Αγγελοπουλους και πιο προσφατα απο τον Γιαννακοπουλο για δημιουργια εντυπωσεων. Αναδημοσιευσεις απο ξενα σάιτ χωρις καμια διασταυρωση, κανενα ρεπορταζ και τις περισσοτερες φορες αποδεικνύονται φουσκα!! Ευχαριστουμε δε θα πάρουμε.

      Διαγραφή
  39. δεν ειναι free agent το καλοκαιρι ο καββαδας ουτε αυτο ουτε το προηγουμενο... παντως για να το αναφερει ετσι μαλλον ειναι παικτης του λωτσου και φωτογραφιζει νομιζω παναθηναικο.......
    αλλα παικτες εχει πολλους δεν μπορω να καταλαβω ποιον εννοει μερικοι παντως παικτες του που ηταν ελευθεροι το προηγουμενο καλοκαιρι ηταν καιμακογλου,βουγιουκας,μπατιστ,γκορντον,ερτσεγκ καποιοι μπορει να μου διαφευγουν αλλα δεν νομιζω να εχει αλλον στους top10 free agent του καλοκαιριου που λεει αν εννοει για φετος το καλοκαιρι δεν νομιζω να ληγει κανενος απ αυτους το συμβολαιο ισως μονο του γκορντον και δεν ξερω και ο μποχωριδης και αντετοκουμπο τι συμβολαια εχουν.....

    bodiroga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ανετοκουμπο εχουν πρωην παιχτη του Παο αντζεντη, μαλιστα ηρθαν σε κοντρα με οσφπ.

      Διαγραφή
    2. εγω ξερω οτι ο γιαννης εχει τον δημητροπουλο και ο μεγαλος ο θανασης εχει τον λωτσο γι αυτο ειχε γινει και εκεινο το θεμα απο τον ολυμπιακο που ισχυριζοταν οτι ο κολοκυθας τους ζητησε στα γραφεια της εοκ να αλλαξουν ατζεντη.....

      bodiroga

      Διαγραφή
    3. μα αφου ειπαν οτι ο Κολοκυθας ειναι ο ατζεντης τους και ουδεποτε προσπαθησε να τους κατευθυνει στο gazzeta το ειδα.

      Διαγραφή
    4. http://www.gazzetta.gr/synenteykseis/article/370970-antetokoympo-apsogos-o-k-kolokythas εχεις δικιο δεν ειναι μανατζερ τους,αλλα δεν ισχυουν οι καταγγελιες των Αγγελοπουλων.Αν ειναι δυνατον εκαναν καταγγελια μετα τον τελικο του κυπελου και ανακατεψαν και αυτο χαχαχαχα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Οπου κ θανασης αντετοκουμπο..
      http://m.youtube.com/watch?v=B8FXAjVl2pM
      Μαζι με παππα κ γιανκοβιτς στο νεο παο δεν θα με χαλαγε :)

      Διαγραφή
    6. ο Παπας δηλωνει θαυμαστης του Σπαν να παει λοιπον στον οσφπ,εμενα δεν με χαλαει καθολου.

      Διαγραφή
    7. Κ επειδη δηλωνει οτι του αρεσει ο σπανουλης τι εγινε?
      Το θεμα ειναι που θα χει χρονο και ευκαιριες .ο παππας σαν 5ος θα παει εκει περα.γιατι ηδη εχουν ματζαρη,σλουκας,σπανουλης κ λο.

      Διαγραφή
    8. Για μενα εφοσον λεει οτι του αρεσει ο συγκεκριμενος παιχτης δειχνει οτι ειναι γαυρος,εκει θα αποδωσει περισσοτερο.Υ.Γ στην συνεντευξη που εδωσε ειπε οτι θαυμαζει τον Σπαν γιατι του αρεσει ο τροπος που παιζει,ενω η αμυνα δεν ειναι το φορτε του.

      Διαγραφή
    9. Σε διαβεβαιωνω ο παππας ειναι παναθηναικος.το γνωριζω καλα.
      ΒΕΒΑΙΑ ειναι επαγγελματιας και θα παιξει οπου τον συμφερει οικονομικα κ επαγγελματικα του χρονου.Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ του χρονου θα παιζει σε ομαδα ευρωλιγκα ειτε ελλαδα (το πιο πιθανον) ειτε εξωτερικο.

      Διαγραφή
    10. Εχω δυο φιλαρακια που τρελενονται με διαμαντιδη κ ειναι γαυροι.Και?

      Διαγραφή
    11. ο θανάσης αντετοκούμπο αν πάρει το ελληνικό διαβατήριο του χρόνου θα παίζει στον ολυμπιακό.Είναι κλεισμένος. Όποιος πηγαίνει συχνά στο Σεφ θα βλέπει και αυτόν και τον αδελφό του, Γιάννη

      Διαγραφή
    12. Μπορει κ ολυμπιακο να παει του χρονου αλλα το τι ειναι κ τι υποστηριζει ο καθενας δεν εχει καμια σχεση που υπογραφουν στο τελος.
      Οπου κ να παει παντως ο θανασης φαινεται παρα πολυ εξελιξιμος.
      Η δικια μου ομαδα ας ελπισουμε φετος ας επενδυσει σε νεαρους εξελιξιμους αθλητες που να μπορουν να βοηθησουν αμεσα κ οχι μετα απο 4-5 χρονια,μιας κ οπως ειπε προσφατα ο πεδουλακης ,ο παο εχει μεινει πισω στην στελεχωση της ομαδας με νεαρους αθλητες...

      Διαγραφή
    13. Γιατί όμως δε λες ότι ο συγκεκριμμένος ατζέντης δεν θέλει να πάνε στον ΠΑΟ; Άσε που ο ένας φεύγει του χρόνου για Ισπανία.

      Διαγραφή
    14. Και γιατι αφου ειναι κλεισμενος κανουν νακοινωση οι αγγελοπουλοι με ανησυχια οτι καποιοι τους σπρωχνουν στον παο;
      Κ γιατι ο μανος παραδεχτηκε οτι εγινε μια φιλολογικη!!! συζητηση....
      Προβλεπεται τρελο καλοκαιρι...

      Διαγραφή
    15. και τα δυο αδελφια εφτασαν πολυ κοντα στον ολυμπιακο αλλα θα καταληξουν στον παναθηναικο..... ο μικρος εχει υπογραψει με την σαραγοσα με την οποια κανει δουλειες συνεχως ο ατζεντης του αλλα εχει βαλει και μικρη ρητρα για σπασιμο του 4ου συμβολαιου νομιζω μεχρι το καλοκαιρι ισχυει η ρητρα. το προβλημα ειναι με τον μεγαλο που εχει ατζεντη τον λωτσο με τον οποιο ο παναθηναικο δεν δεχεται να διαπραγματευθει και του ζητηθηκε να αλλαξει ατζεντη αν θελει να παιξει στον παναθηναικο κατι που ζητηθηκε και απο τον καββαδα το καλοκαιρι αλλα δεν δεχτηκε ο καββαδας επειδη του υποσχονταν ο λωτσος ολυμπιακο με καλυτερα λεφτα και το καλοκαιρι δεν θα παρει ουτε τα μισα με τις φετινες του εμφανισεις.....
      οσο για εναν φιλο που λεει ισχυει οτι τα αδελφια εχουν παρακολουθησει αγωνα στο σεφ φυσικα δεν το κανουν συχνα μεχρι τον ιανουαριο ηταν πολυ κοντα στον ολυμπιακο το καλοκαιρι ειχαν φτασει ακομα πιο κοντα στο να υπογραψουν αλλα ο ολυμπιακος δεν ειχε χωρο στο ροστερ του αλλα τωρα ειναι πιο κοντα στον παναθηναικο αρκει να μην υπαρξει λωτσος στην διαπραγματευση γι αυτο και αυτα τα τρελα των αγγελοπουλων που κατηγορουν την ομοσπονδια γι αυτη τη μεταστροφη των παικτων......

      bodiroga

      Διαγραφή
    16. bodiroga η τρολλαρεις η εισαι ανιδεος. Σε καθε αγωνα ευρωπαικο ειναι στο σεφ οι Αντετοκουμπο αμα θες μπορω να τους βγαζω φωτογραφια και να στους ποσταρω εδω μεσα. Και φυσικα ειναι αληθεια οτι ο Κολοκυθας τους προτεινε να αλλαξουν μανατζερ. Τελος το οτι θα καταληξουν στον παο ειναι ως τωρα το πιο μακρινο ενδεχομενο απ ολα.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    17. Οι Αντετοκουμπο ειναι βαμμενοι Παναθηναικοι,το ξερει ολος ο κοσμος αυτο..Και παιδια με τρομερο ταλεντο..

      Διαγραφή
    18. ρε ποιο φανατισμενα απο τον μαντζαρη που ηταν και ειναι τρελος οπαδος του παναθηναικου δεν γινεται http://1.bp.blogspot.com/-HbCR_50rnaw/T94TZl17idI/AAAAAAAAACI/Fy90ASsdOlk/s1600/fmd.jpg παρε και αυτην την φωτογραφια βαρκελωνη 2011 και εχω και αλλες αμα ενδιαφερεσαι και φοραει μαλιστα και συνδεσμιακη μπλουζα........
      και επειδη εγω ξερω τι λεω 1ον αυτος που ειναι οπαδος του ολυμπιακου κυριως και πηγαινε συχνα στο σεφ ειναι ο γιαννης και αφου θελεις σε προκαλω να μου ανεβασεις φωτογραφια τους σε οποιοδηποτε αγωνα μετα απο αυτον με την φενερ απο τοτε κατι αλλαξε και δυσκολα θα τους ξαναδεις στο σεφ αν και παντα πρεπει να κραταμε μια πισινη......

      bodiroga

      Διαγραφή
  40. ΠΟΙΟς ο ρολος του μανωλοπουλου στην ομαδα?? ξερει καποιος? και αν ειναι βοηθος φετος πηρε την θεση ? τι θεση ειχε την προηγουμενη σεζον , εχει μπερδευτει λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ξέρετε γιατί τα αδέρφια Αντετοκούμπο γυρνάνε γυμνά με ένα ρόπαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι γιατι?
      Ας το παρει το ποταμι:)

      Διαγραφή
    2. Αχ ναι βρε αγορια
      Πειτε και σε μας γιατι.
      Αμαν ολα τα καλα για παρτι σας τα κρατατε

      Αχχχχχχχχχ

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!"Α"

      Διαγραφή
    4. Γιατί γ...ούν και δέρνουν.

      Διαγραφή
    5. Axaaaaa aaaaaaaaaaaaa

      Αχχχχχχχ

      Διαγραφή
  42. Είναι ο ένας εκ των δύο βοηθών του Πεδουλάκη στον Παναθηναικο, πρώην παίκτης του Αμαρουσίου και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Αμαρουσίου και του Άρη. Πρώην βοηθός του Αλεξανδρή και ήρθε φέτος στην ομάδα ουσιαστικά στη θέση του Ιτούδη.Μετά την αποχώρηση του Πιστιόλη, αυτός και ο Βόβορος είναι οι βοηθοί στον πάγκο της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  43. Ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Τζέι Αρ Χόλντεν μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτηρίζοντας ως έναν αθλητή που έχει εμπνεύσει με την παρουσία του το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Συγκεκριμένα το στατιστικό στοιχείο ανέφερε: «Ο Διαμαντίδης έχει ξεκινήσει 163 αγώνες σε 185 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και απέχει μόλις μία συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα από τον Τζέι Αρ Χόλντεν που έχει 164 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

    Ένα στατιστικό που αναρτήθηκε στο προσωπικό λογαριασμός της Euroleague στο twitter και στο οποίο ο Χόλντεν απάντησε μέσω του δικού του λογαριασμού γράφοντας: «Ο Δημήτρης έχει εμπνεύσει τις επιτυχίες τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ακόμη περισσότερες επιτυχίες στη συνέχεια για έναν σπουδαίο παίκτη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αχ μου ρθε κατι τωρα βλεπωντας το μπαρτσελονα ρεαλ
    Λευτερια στον συντροφο αγωνιστη λακη γαβαλα


    Αχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Περιμένω με αγωνία και σήμερα το βράδυ
    να εμφανιστούν οι οπαδοί της ομάδας που έχει για σήμα
    την καμένη γαλοπούλα με τα 2 κεφάλια
    για να μας μιλήσουν για
    τον γερομπίδη και τον μπαρμπασούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Ρόδο θα γίνει αιχμαλωσία,
      θα πιάσουν τα παόκια αιχμάλωτα.

      Διαγραφή
    2. Λέτε στη Ρόδο να γίνει soft πορνό???

      Διαγραφή
    3. Εγώ το βλέπων για hard

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή το βλέπεις στη Ρόδο να γίνεται hardcore??
      ακατάλληλο για ανηλίκους??

      Διαγραφή
    5. Είπαμε, είναι αυστηρώς ακατάλληλο.

      Διαγραφή
    6. Εγώ είμαι ανήλικος, δεν επιτρέπετε να το δω?

      Διαγραφή
    7. Δώστε γερομπίδη στο λαό.

      Διαγραφή
    8. Αχ καυτα αγορακια
      Πουτανιες και πορνο χωρις τον Αχχχχχχ πουθενα

      Αχχχχχχχ

      Διαγραφή
  46. Ρε παιδιά το δείχνει η TV ή όχι???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε ψύχωση με τον Μπίδη! Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ακόμα γεννώνται πάθη στην Α1 πέραν της κόντρας των μεγάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Jim νομίζω ότι επιβάλλεται να γράψεις κάτι για Πάοκ και Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παιδιά δυστυχώς ούτε Ρέθυμνο – Πανιώνιος δείχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το Σάββατο Μπίδης Καλαμπόκης όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε το δείχνει ή δεν το δείχνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καληνύχτα, πέφτω για ύπνο,
    δυστυχώς ούτε ένας γαλοπουλίστας δεν φάνηκε σήμερα το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Jim πάρε θέση και πές μας αν γνωρίζεις κάτι τελικά για τα αδέλφια Αντετοκούμπο....Ευχαριστώ..Coolxaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχει κλείσει όλα τα αδέρφια ο Λιανός.

      Διαγραφή
    2. Αγοράζω, έχω, για τον ολυμπιακό λέγετε.

      Διαγραφή
  54. Για το παιχνίδι με τον Ίκαρο ο Πάο έκανε ένσταση
    και μάλλον το κερδίζει το παιχνίδι λόγο
    κακής ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού,
    ήταν ψυχοσάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι δυνατόν να το κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά!!!
      Μάλλον το παιχνιδάκι θα επαναληφθεί.

      Διαγραφή
    2. Αυτά ούτε ο Ιωαννίδης δεν τα έκανε.

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι σιγουράκι??

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς που κράτησα το απόκομμα του εισιτηρίου, έτσι δεν θα χρειασθεί να ξαναπληρώσω.

      Διαγραφή
    5. Ξέρει κανένας πια μέρα θα επαναληφθεί το παιχνίδι?

      Διαγραφή
    6. στις ενστανσεις ειδικος ειναι ο ολυμπιακος και μαλλον τελικα θα δικαιωθει απο αυτη που εκανε στο κυπελλο και θα παρει αλλον εναν τιτλο μαγκικα και πειραιωτικα οπως μονο αυτος ξερει.............

      Διαγραφή
    7. στους τελικους του πρωταθληματος για να κανει καλη φιλοξενια στον παναθηναικο ετοιμαζει να προσφερει νερα ο ολυμπιακος δικης του παραγωγης με την συνεργασια φυσικα του υφυπουργου αθλητισμου.....

      Διαγραφή