Athlenda

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο.. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (What should I do..?)




Με τον πυρετό στα ύψη από νωρίς, το Hoopfellas επιστρέφει στην ενότητα «αν ήσασταν ο..» με το πιο καυτό ίσως πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού. Πάμε να αξιολογήσουμε τις επιλογές του Βασίλη Σπανούλη στην αγορά..


ΤHE CHOICE..

What should I do? (αλά Λεμπρόν Τζέημς).. O Bασίλης Σπανούλης έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα επάνω του ως προς τι επιλογή θα κάνει για το μέλλον του, με τα τοπ κλαμπς του Ευρωπαϊκού μπάσκετ να προσπαθούν να μπούν στο παιχνίδι για την απόκτηση του. What should I do λοιπόν..

Υ.Γ: Μη ξεχνάμε ότι η ευρωπαϊκή μπασκετική σκηνή είναι ένα παζλ, στο οποίο εμπεριέχονται και περιπτώσεις ντόμινο..  Ελεύθερος είναι και μέσα στο παιχνίδι των ελίτ κλαμπς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.. Η έλευση του σε κάποιον πάγκο αποκλείει την περίπτωση Σπανούλη. Και το αντίθετο..

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ


Ο όμιλος Αρμάνι δε το βάζει κάτω συνεχίζοντας την επένδυση του στο μπάσκετ και την Ολίμπια, παρά τα απανωτά χαστούκια και το «φιάσκο Σκαριόλο» που κόστισαν και φέτος ένα σεβαστό ποσό χωρίς αντίκρισμα. Η ΕΑ7 έχει βγάλει πλέον τον Πορταλούπι μπροστά και έχει συμφωνήσει με τον Λούκα Μπάνκι (μη δείτε και τον Μινούτσι να ανεβαίνει και να αναλαμβάνει το γενικό κουμάντο, εφόσον την βγάλει καθαρή με το νόμο..) για τη θέση του κόουτς, ο οποίος έχει επανειλημμένως εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Έλληνα σταρ. Η περίπτωση της Λομβαρδίας δεν είναι καθόλου άσχημη για τον Σπανούλη.  Επιλέγοντας Μιλάνο, πηγαίνει σε αστικό κέντρο στην καρδιά της κεντρικής Ευρώπης, σε έναν σύλλογο που θέλει να ξορκίσει φαντάσματα και φέρνει τον  Έλληνα νικητή για να ..νικήσει. Θυμηθείτε το χειροκρότημα που εισέπραξε στο Φόρουμ φέτος.. Το κίνητρο για την κορυφή στην Ιταλία είναι μεγάλο (η Μοντεπάσκι είναι αμφίβολο πως θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν και αν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική) και οι παραμένοντες στο ρόστερ πολύ ποιοτικοί ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του Kill Bill για κάτι πολύ καλό σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Λάνγκφορντ, Μέλι, Α. Τζεντίλε, με συμβόλαιο ο Χέντριξ ενώ είναι συζητήσιμη η περίπτωση παραμονής του Χαίρστον. Το up tempo style του Μπάνκι με το execution στην τρανζίσιον επίθεση και την κυκλοφορία της μπάλας  ταιριάζει στον Σπανούλη, ο οποίος θα αναλάβει το γενικό κουμάντο μέσα στο παρκέ (λογικά από τη θέση «1»). Το Μιλάνο μπορεί να του προσφέρει  παραπάνω από 2 εκ. ευρώ ετησίως, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό που δεν είναι όμως, είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για το φάιναλ-φορ. Σε διαδικασία –σχεδόν- rebuilding οι Λομβαρδοί με νέο και όχι πολύπειρο προπονητή και την αύρα του loser νωπή, δε δείχνουν (τώρα, γιατί μέσα στο παρκέ αλλάζουν αυτά) να βρίσκονται μέσα στα λίγα πολύ  δυνατά άλογα της κούρσας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Προβάλλει αυτή τη στιγμή ως φαβορί για την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ. Αυτό βέβαια είναι σχετικό, θα πω εγώ. Με την απώλεια του πρωταθλήματος και της συμμετοχής στον τελικό της Ευρωλίγκας να είναι αναμνήσεις νωπές, τον Ναβάρο «απών» (8’ Ελ Σιντ..) στο κρισιμότερο ματς της σεζόν και τον Σάρας να χαιρετά, η ανάγκη για μια πολύ δυνατή προσθήκη έγινε έντονη. Με τα 1.4 εκ.  του Χουέρτας για κάθε ένα από τα δύο επόμενα χρόνια, η ανάγκη προσθαφαιρέσεων έγινε επίσης μεγάλη. Το θέμα είναι «μπορεί να κόψει» η Μπαρτσελόνα το συμβόλαιο του Χουέρτας..? Αν όχι, δεν είναι πολυτέλεια να δίνει τόσα χρήματα για έναν παίκτη 15-17 λεπτών ή θέλει να τον παντρέψει με τον Σπανούλη ως βασικό μπακόρτ? Οι Καταλανοί έχουν τον Όλεσον και φυσικά τον Ναβάρο (θα ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι) στο «2», τον Σάδα στο «1» και ο Σπανούλης θα ήταν ιδανική προσθήκη για να παίξει σαν συνδυασμός με τον πρώην γκαρντ της Κάχα (και ο Ναβάρο με τον Σάδα αντίστοιχα).Το στυλ του Πασκουάλ περιλαμβάνει αρκετή «Ελληνική λογική» με πολύ διάβασμα και ελεγχόμενο τέμπο. Στη φρόντκορτ δεν βρίσκονται οι σκρίνερς που είχε στον Πειραία ή παλιότερα στο ΟΑΚΑ όμως υπάρχουν ψηλοί με πολύ καλό touch και ικανότητα να τελειώσουν. Αυτό που έχει βγεί προς τα έξω είναι ότι οι Καταλανοί προσφέρουν 2εκ. ετησίως για τον Σπανούλη και μαζί την ευκαιρία να υπογράψει σε ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ που κοιτά αποκλειστικά και μόνο την κορυφή οπουδήποτε συμμετέχει. Κάτι μου λέει όμως ότι θα πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους.. Καλό το brandname και η «αύρα» του συλλόγου, αλλά στη περίπτωση του Σπανούλη δε ξέρω πόσο ρόλο θα παίξει.. Ο Έλληνας γκαρντ βγαίνει στην αγορά ως MVP-Πρωταθλητής Ευρώπης και ως τέτοιος πρέπει να πληρωθεί. Για το καλός τους στο Παλάου Μπλαουγκράνα, νομίζω να έχουν καταλάβει τη διαφορά του με τον Λόρμπεκ..

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ


Για να είμαι ειλικρινής, πριν λίγο καιρό θεωρούσα ότι είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να «πάρει» τον Έλληνα σταρ από τον Πειραιά. Η υπογραφή του Πάργκο όμως θόλωσε λίγο το τοπίο..  Ο Αμερικανός off guard είναι παίκτης που παίζει πολύ με τη μπάλα στα χέρια (μετά την πρώτη πάσα όπως και ο Σπανούλης) και σίγουρα είναι αμφίβολη η λειτουργικότητα του με τον Kill Bill. O Mεσίνα εικάζεται ότι κοιτάζει να κολλήσει δίπλα στον Πάργκο έναν pass first PG όπως ο Πλάνινιτς, όμως στα δικά μου μάτια το perfect fit  θα ήταν ένας ball mover/stopper όπως π.χ. ο Τζαμόν Λούκας ή ο Πάτρικ Μπέβερλι (και ένα πιο γρήγορο τέμπο συνολικά στην επίθεση). Ο Σπανούλης από την άλλη, γνωρίζει ότι οι Ρώσοι μπορούν να του δώσουν τα χρήματα που ζητάει (πάνω από το φετινό 2.4 του συμβολαίου του) ενώ είναι γνωστό στο χώρο ότι η ΤΣΣΚΑ προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες εργασίας για κάθε αθλητή/προπονητή στην Ευρώπη. Παράλληλα, η αρκούδα αποτελεί το πιο σίγουρο άρμα για το ταξίδι στο φάιναλ-φορ, ενώ θα είναι πρόκληση για τον Έλληνα σταρ, μετά τον Ομπράντοβιτς, τον Ίβκοβιτς, να δουλέψει και να κατακτήσει  την κορυφή και με τον Μεσίνα. Ο Ιταλός φυσικά γνωρίζει (και ένιωσε) τη διαφορά του «πηγαίνω σε ένα φάιναλ-4 έχοντας στο κουμάντο τον Τεόντοσιτς» από το «πηγαίνω με κουμάντο τον Σπανούλη».. Ο Σέρβος είναι αγκάθι για την «αρκούδα» και το μάνατζμεντ της ΤΣΣΚΑ κοιτάζει να τον ξεφορτωθεί γιατί είναι μεγάλο το κόστος του εφόσον του δοθεί ένας δεύτερος ρόλος στην ομάδα. Κακά τα ψέματα, η ΤΣΣΚΑ είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη. Ενδεχόμενη συμφωνία του Ραζνάτοβιτς για τον Χάινς με τους Ρώσους, μπορεί να πυροδοτήσει σενάρια και για τον Έλληνα άσσο..

ΤΟΥΡΚΙΑ


Ο άλλος «μεγάλος παίκτης» της αγοράς και χώρα επίσης εκτός ευρώ.. Χρήμα υπάρχει, αλλά ο Σπανούλης, σε αυτή τη φάση της καριέρας του θα απαιτήσει και τις συνθήκες ώστε να μπορεί να πατήσει κορυφή.

ΓΑΛΑΤΑ

Ο μάγος της TBL Αταμάν τον θέλει, είναι ξεκάθαρο. Όπως επίσης ξεκάθαρο είναι ότι δε μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά οικονομικά όσο η Φενέρ την παρούσα στιγμή. Οι πρωταθλητές Τουρκίας στοχεύουν σε μπακόρτ Αρόγιο-Σπανούλη (πιθανόν και Γκόρντον) για τη νέα σεζόν το οποίο θα τους βάλει σε άλλο επίπεδο. Το υλικό τους είναι καλό (Μάτσβαν-Μαρκοϊσβίλι-Αλντεμίρ), η έδρα τους «καίει» μιας και το κοινό της στηρίζει πολύ την ομάδα και οι προϋποθέσεις για κάτι καλό υπάρχουν στην Ευρώπη. Δεν θα την τοποθετούσα όμως στις κορυφαίες επιλογές του Έλληνα γκαρντ.  Για να πάει ο Σπανούλης στη γειτονική χώρα θα πρέπει το οικονομικό κομμάτι της πρότασης να είναι κοντά σ τα 3εκ. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.. Ε, αυτά τα λεφτά δε τα διαθέτει η Γαλατά..

ΦΕΝΕΡ


Υπό προϋποθέσεις, είναι το κλαμπ της Τουρκίας που μπορεί να υπογράψει τον Σπανούλη. Χωρίς να είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Παρά τη μείωση του μπάτζετ που θέλει να βγάλει προς τα έξω η διοίκηση, χρήμα υπάρχει και μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε επιλογή και όχι ανάγκη. Το τρίπτυχο Ίβκοβιτς-Χάινς-Σπανούλης θα ήταν ιδανική συνθήκη για να κάνει το βήμα ο V-Span, όμως το θέμα του προπονητή έχει «κολλήσει» με τις τελευταίες φήμες να φέρνουν και τον Ορχούν Ενέ της Μπάνβιτ στο προσκήνιο (ο οποίος θα κρατήσει κάποιους παίκτες σε αντίθεση με τον Ντούντα που πάει για «σάρωση»). Γενικά τα πράγματα στη Μικρασιατική πλευρά του Βοσπόρου είναι ρευστά σε όλα τα επίπεδα. Η Φενέρ θέλει πλήρης αλλαγή DNA και χτίσιμο από τα θεμέλια για να κοιτάξει κορυφή στην Ευρώπη. Το χρήμα και η περίπτωση Ίβκοβιτς είναι  τα δυνατά χαρτιά της στην παρτίδα για τον Σπανούλη.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ

Τα τελευταία νέα για τη μείωση της χορηγίας από την Εφές (μετά τη θέσπιση του νόμου περί αλκοόλ από τον Ερντογάν) φέρνουν δραστική μείωση στο μπάτζετ κατά τα φαινόμενα. Σε διαφορετική περίπτωση ο Σπανούλης θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά του Φάρμαρ (που κοιτάζει την επιστροφή στις Η.Π.Α) και να επανασυνδεθεί με τον Τζαμόν Λούκας δημιουργώντας ένα φοβερό μπακόρτ. Η Αναντολού αυτή τη στιγμή προσανατολίζεται να κρατήσει τον Μαχμούντι, θα ματώσει για τον Γκονλούμ ενώ άφησε ελεύθερους τους Τουντσερί-Γκιουλέρ. Καταλαβαίνετε ότι εάν δεν αλλάξει κάτι στο οικονομικό κομμάτι (υπάρχει πάντως μια ελπίδα, θα σας πω εν καιρώ), η διοίκηση της ομάδας με τα διαθέσιμα χρήματα δε μπορούν να πάρουν τον Σπανούλη τηλέφωνο ούτε ..για καφέ.

ΡΕΑΛ


Οι Μαδριλένοι έχουν επενδύσει στον Γιούλ, ο Ροντρίγκεθ είναι ο μοναδικός pure πόιντ τους που αλλάζει την εικόνα της ομάδας, ο Κάρολ αμετακίνητος και ο Ρούντι μπετόν.. Μια προσθήκη του Σπανούλη θα ήταν λίγο too much σε αυτή τη γεμάτη περιφερειακή γραμμή. Όχι ότι δε θα άλλαζε όλα τα δεδομένα (ασυζητητί..) αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένοι  οι  πρωταθλητές Ισπανίας να επενδύσουν σε μια τέτοια μεταγραφή. Η ομάδα πήρε την ACB, έπαιξε τελικό Ευρωλίγκας και με μερικές πινελιές στη φροντκόρτ μπορεί να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο και τη νέα σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο τρόπος που έκλεισε η σεζόν χάλασε λίγο το κλίμα αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι παίζουν δυνατά για την υπογραφή του Σπανούλη, κατευθύνοντας το κομμάτι των διαπραγματεύσεων σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, πέρα από την ψυχρή λογική του Ραζνατοβιτς. Ο Ολυμπιακός έχει τραβήξει γραμμή στα 2εκ. με τα βάση τα νέα δεδομένα και περιμένει να δεί πόσο «πραγματικό» χρήμα θα παιχτεί στην αγορά για τον παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν το μεγάλο δέλεαρ του θρι-πιτ (με την ίδια ομάδα γιατί ο Σπανούλης μπορεί ατομικά να το κάνει και αλλού..), την παραμονή στη χώρα που σαφώς  ικανοποιεί και την οικογένεια του αλλά και τα κλειδιά του πρωταθλητή Ευρώπης, της ομάδας για την οποία πριν μια τριετία διέσχισε την μεγάλη απόσταση ..Αθήνα-Πειραιάς. Σαφώς οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παραμείνουν ανταγωνιστικοί (και δε βρίσκω το λόγο να μην το κάνουν) για να προσελκύσουν τον παίκτη. Μια νίκη στη μάχη για τον Χάινς θα ήταν μια πολύ καλή αρχή.  Η πλευρά του ηγέτη των ερυθρολεύκων βλέπει το θέμα και από άλλη όψη. Σαν MVP και δις πρωταθλητής Ευρώπης το κασέ του είναι αδιανόητο να πέσει για αυτό και στις πρώτες κουβέντες με τον Ολυμπιακό έγινε ξεκάθαρο ότι η όποια συζήτηση ξεκινά από 2.4εκ. μίνιμουμ ετησίως δηλ. το περυσινό του κασέ. Σωστά, αλλά με την αλλαγή του συντελεστή στην φορολόγηση  οι ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα ανέβουν σε τέτοιο ποσό. Όσο λοιπόν και αν μοιάζει ως «ιδανική επιλογή» για τον Σπανούλη η παραμονή του  στο λιμάνι και η διατήρηση του περυσινού κορμού των πρωταθλητών Ευρώπης,  σε καμία περίπτωση δεν είναι το πιο κοντινό ενδεχόμενο σήμερα. Το πιο επιθυμητό και από τις δύο πλευρές όμως, ναι. Και αυτό από μόνο του αφήνει ένα μεγάλο παράθυρο ανοικτό..

429 σχόλια:

  1. Αποκαλυπτικός και ουσιαστικός όπως πάντα... Καλησπέρα Jim... Κανένα νέο για Λάσμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυπτικός και ουσιαστικός όπως πάντα... Καλησπέρα Jim... Κανένα νέο για Λάσμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω αν ημουν σπανουλης θα πηγαινα ειτε τουρκια (π εχει αρκετα καλο πρωταθλημα) ειτε ισπανια που ειναι το πιο ανταγωνιστηκο αυτη την στιγμη. Το ρωσικο επισης αλλα θα εβαζα μεσα και τον παραγοντα ταξιδια... και καιρος...
    Το να φυγει απο ολυμπιακο και να παει σε ομαδα λουσερ οπως το μιλανο και σε πρωταθλημα χειροτερο απο το δικο μας μαλλον ειναι τρελα.
    Μπαρτσα ειναι πολυ καλη επιλογη και αν τελικα φυγει απο ολυμπιακο νομιζω οτι θα παει ειτε τουρικια ειτε βαρκελωνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβαζω οτι ο παο ματσαρε την τα χρηματα που αρχικα ηθελε ο λασμε.. αν τυχον ειναι πανω απο 750 χιλιαρικα τον χρονο ειναι απο τισ χειροτερες κινησεις .. ανετα βρισκουμε παιχτη που να μπορει να προσφερει ΚΑΙ επιθετικα με αυτα τα λεφτα..

      Διαγραφή
    2. ego tha epelga barca giati kathe xrono protagonistei kai vrisketai sto final4,tha eixa polu kallous sumpaiktes kai den tha imoun monos na paleuo...tsska den tha dialega gia tous logous pou anafereis kai esy

      Διαγραφή
    3. Είχα τοποθετηθεί και πριν λίγες μέρες για τα θέματα των ανανεώσεων. Για τον Λάσμε ένα ποσό κοντά στις 750.000 είναι μια χαρά. Εγώ είχα πει μέχρι και 1εκ. είναι ΟΚ, από κει και πάνω όμως όχι.
      Και Κρις μια χαρά προσφέρει επιθετικά ο Λάσμε. Απλά η άμυνα είναι και καλά η σπεσιαλιτέ του, χωρίς να σημαίνει ότι στην επίθεση δεν το 'χει. Ίσα ίσα, έχει πολύ καλό ποσοστό στις βολές, έχει βάλει στο παιχνίδι του ένα αξιόπιστο σουτ από τα 4 μέτρα, τελειώνει τις φάσεις πάνω από το καλάθι και μαζεύει επιθετικά ριμπάουντ. Το μόνο που δεν έχει είναι post moves.
      Απλά στον Παναθηναϊκό, με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αναδείχθηκαν όλα αυτά τα προσόντα του στο μάξιμουμ. Αυτό πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος.

      Διαγραφή
    4. στην επιθεση ειδικα απεναντι σε αμυνα ζωνης , αν δν μπαινουν τα τριποντα κολλαει η ομαδα.. γιατι δν εχουμε 5αρι να την σπαει με σουτακια απο τα 4,5 μετρα..
      απεναντι σε ψηλα 5αρια (τομιτς) ο λασμε επιθετικα ειναι αφαντος, οπως επισης αν δν τον ταιζει ο διαμαντιδης..
      Με λιγα λογια για μενα ψηλος που δν μπορει να παιξει πλατη, δν μπορει να παιξει με προσωπο δν εχει το σουτ απο τις βολες επιθετικα δν ειναι καλος. το οτι τελειωνει φασεις με καρφωματα μετα απο εμπνευσεις του αρχηγου δν μ λεει κατι. Το καλο ειναι ειναι οτι εχει βρει χημεια και ειναι δυσκολο να βρεις αλλον παιχτη και να κολλησει στην ομαδα και ΑΝ καταφερει να κολλησει...

      Διαγραφή
    5. Το ιταλικο ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μας πρωταθλημα φιλε.
      Σταθης

      Διαγραφή
  4. Γεια σου Τζιμ..Για το που θα παιζει ο Σπανουλης τη νεα σεζον,θελω να σημειωσω τα εξης..Ο Μπιλ αποφασισε να φυγει απο τον Παναθηναικο γιατι δεν αντεχε να ειναι το νο2 στην ομαδα.Ηθελε να ειναι σε μια ομαδα που ολο το παιχνιδι της θα περιστρεφεται γυρω απ' αυτον κι ολες οι επιτυχιες η οι αποτυχιες της να εχουν σημειο αναφορας το προσωπο του..Αυτη η αναγκη του υποχρεωσε και τον ΟΣΦΠ να μπει στη λογικη της δημιουργιας μιας αναλογης ομαδας,οπου η μπαλα θα ειναι στα χερια του για οση ωρα ο ιδιος επιθυμει.Βεβαια,αυτο ειναι στυλ παιχνιδιου μικρομεσαιων ομαδων,αλλα οι συγκυριες βοηθησαν να ερθουν τιτλοι,εστω κι αν γι' αυτο χρειαστηκε το supporting cast να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια(ειδικα στους δυο ευρωπαικους τελικους)..Με βαση,λοιπον,αυτον τον παραγοντα οι πιθανοτεροι προορισμοι ειναι ξανα ΟΣΦΠ η Αρμανι.Αν το συνδυασουμε και με τα λεφτα,τοτε εχουμε και ολιγον απο ΤΣΣΚΑ συν Τουρκια..Αυτο που γραφεις οτι αν οι Τουρκοι του δωσουν 3 μυρια θα παραμερισει τους ενδοιασμους του για το αν θα κατορθωσει να εχει αποτελεσματα στην Ευρωλιγκα δεν περιποιοει τιμη για τον ιδιο..Υ.Γ.Καλο θα ειναι να μην ξεχναμε οτι τα κασε στην Ευρωπη εχουν πεσει και τα 2 μυρια καθαρα στο χερι ειναι πολυ δυσκολο να δοθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΑΡΕΙ Ο Β-ΣΠΑΝ 3 ΜΥΡΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ 4η ΡΕΖΕΡΒΑ , Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
      ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ 13

      Διαγραφή
    2. καλα μν λεμε και οτι θελουμε , ο γαυρος εχει πολυ καλο υλικο,σπανουλης λο παπανικολαου πριτεζης χαινς και βεβαια του βγηκανε και οι σλουκας ματζαρης , βαλε και τον περπερογλου !! νομιζω οτι ειχανε αδυναμιες αλλα οι εμπειρια ορισμενων παιχτων και το παθος καποιων αλλον (χαινς) εφεραν τον ολυμπιακο να σηκωσει οτι σηκωσε τα 2 αυτα χρονια

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ 13 ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΤΛ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΧ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΠΑΙΖΕΙ Μ-Ο-Ν-Ο ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ Ο Β-ΣΠΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΧΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΜΑΝΙ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΣΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΛΙ ΟΙ ΙΤΑΛΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τα 2 εκ. για τον Σπανούλη παίρνεις 5 Rowland και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απόφαση του Χάινς, η προσφορά των Αγγελόπουλων στο Σπανούλη και ο Ραζνάτοβιτς θα κρινουν την απόφαση του Λαρισαίου, κατ΄εμε. Αν τελικά δε συνεχισει στον Ολυμπιακό, θεωρώ οτι θα πάει είτε στην ομάδα του Ίβκοβιτς (οποια κι αν ειναι αυτη) είτε στην ΤΣΣΚΑ.

    Ο Σπανούλης θέλει να αποτυπωθεί στο τελευταίο του πολύ μεγάλο συμβόλαιο το εξής: 2 συνεχόμενες φορές mvp Φαιναλ Φορ και 1 φορα MVP διοργάνωσης. Αυτό, κύριοι, πληρώνεται και σίγουρα δε μπορεί να επιβραβευθεί με μείωση του κασέ του.

    Τωρα παιρνει 2,4 εκ ετησίως. Θεωρώ οτι δε γινεται να πέσει κάτω από αυτά και το βρισκω και λογικο μαλιστα.

    Dejan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Τζιμ και σε όλους,

    σαν θεατής θα ήθελα να δω το Σπανούλη σαν κόμπο δίπλα στο Ροντρίγκεζ άσσο, και τον Ρούντι 3άρι...Η ρεάλ παίζει καλύτερα με το Ροντρίγκεζ στο παρκέ και τον Ρούντι στο 3, άρα η προσθήκη Σπανούλη στο 2 θα απογείωνε...Βέβαια εκεί έχεις μια πολυφωνία που λες ποιος θα πρωτοπαίξει. Και πες ο Ρούντι θα ήταν εντάξει, οι Σέρτζιοι όμως παίζουν με την μπάλα αρκετά...

    Αν ήμουν ο Σπανούλης τότε θα πήγαινα σε ομάδα που θα ήμουν ο πραγματικός πρώτος σταρ όπως λέει και ο φίλος παραπάνω δλδ Αρμάνι, παραμονή , ή Τουρκία ...

    ΣτέλιοςΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πρέπει να είμαι ο μόνος που απ' την αρχή της όλης συζήτησης νομίζω ότι δεν θα πάει πουθενά. Βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που ήθελε όταν σκεφτόταν το μέλλον του μακριά από το ΟΑΚΑ. Δεν έχει κανέναν λόγο (πέραν από το οικονομικό) για να προχωρήσει και σε νέα ριζική αλλαγή στην καριέρα του η οποία μάλιστα θα τον κάνει.... Φραγκοφονούλη για την πλειοψηφία του Ελληνικού φίλαθλου κοινού πια. Νομίζω με μια πρόταση ίδια με αυτή που είχε υπογράφει άνετα...Το κακό είναι ότι θα χαθεί ο Χάινς βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Τζιμ, σκοπεύεις να κάνεις αναφορά στις μεταγραφές Βλάντο , Παππά;

      Διαγραφή
    2. Έχω την εντύπωση πως μπαίνουμε στη διαδικασία αυτή με το Σπανούλη επειδή τον θεωρούμε ήδη φραγκοφονούλη :P
      Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά αυτό καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    3. νομιζω οτι το παρον ποστ εγινε γιατι δν ειχε χρονο ο τζιμ για κατι παραπανω.. απλα επρεπε να υπαρξει ποστ αφου το προηγουμενο ηθελε 10 κατεβασματα μεχρι να βρεις καινουργιο σχολιο.. οποτε το θεμα σπανουλι βολευε.. γρηγορο και ευκολο

      Διαγραφή
    4. Συμφωνω οτι το ποστ αυτο εγινε γιατι δεν ειχε χρονο ο τζιμ και να συμπληρωσω οτι πιστευω πως περιμενει να δει πως θα καταληξουν οι ομαδες και μετα να σχολιασει τα των ομαδων..Οχι 100% πως θα ειναι αλλα τουλαχιστον ενα 80%..

      Διαγραφή
  10. Τι είχε πει ο Γιάννης Γιαννούλης τον Μάρτιο του 2003 σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

    «Προσπάθησαν να βοηθήσουν και πολλές φορές συζητήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, για να βρούμε μία άκρη. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που δεν ήθελαν να βοηθήσουν. Θυμάμαι ότι από τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και ύστερα έπαιρνα 13 χάπια την ημέρα. Είχαν προηγηθεί κάποιες εξετάσεις αίματος σε όλους τους παίκτες και οι δικές μου, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν, δεν ήταν πολύ καλές. Μου είχαν δώσει λοιπόν επτά μπουκάλια, τα οποία μου παρουσίασαν ως συμπληρώματα διατροφής»

    Για το αν ρώτησε του ανθρώπους του Παναθηναϊκού και κυρίως τον γιατρό της ομάδας κ. Χάντζο, είπε: «Τι να ρωτήσω; Σκέφτηκα: Στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης παίζω. Αν δεν έχω στους ανθρώπους αυτούς εμπιστοσύνη, σε ποιους να έχω; Χαρακτηριστικά τους είπα: Για να μου τα δίνετε εσείς, κάτι θα ξέρετε. Τον ρώτησα και τον γιατρό της ομάδας. Μου έφερε 30 χαρτιά και προσπαθούσε με επιστημονικό τρόπο να μου αποδείξει ότι οι ουσίες που έπαιρνα δεν εμπεριείχαν ναδρολόνη».

    «Θυμήθηκα όταν πέρασα από τον έλεγχο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ότι δεν είχαν αναφερθεί τα όσα μου είχαν δώσει να παίρνω. Μου έδωσαν το χαρτί να υπογράψω, ρώτησα αν οι ουσίες που μου είχαν δώσει ήταν γραμμένες και μου απάντησαν καταφατικά. Τελικά, όμως διαπίστωσα, ότι είχαν αναγραφεί μόνο δύο από τα επτά μπουκάλια που χρησιμοποιούσα καθημερινά»

    «Όταν πήγα στο ΔΣ της ΕΟΚ, ο κ. Βασιλακόπουλος σηκώθηκε ενώπιον όλων και είπε: Γιάννη σε πιστεύω, θα κάνω ότι μπορώ για να σε βοηθήσω, θα μιλήσω παντού... Τελικά αποδείχτηκαν ψέματα τα όσα είπε. Οσους έβλεπα, έλεγαν... εγώ τον Γιαννάκη τον μεγάλωσα, είναι παιδί μου. Με φιλούσαν σταυρωτά και μετά με σταύρωναν... Στο κάτω κάτω ας μου έλεγαν: Γιάννη, αυτή είναι η ποινή, ας πρόσεχες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλά τι να λέμε τώρα. Εδώ, τέλειωσαν τον Γκάλη, τον Θεό του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιαννούλη θα σκέφτονταν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Μακη το φαρμακο και γρηγορα!

      Διαγραφή
    2. εχουμε και λεμε φορεστ,γκρει(ιδια ουσια ναδρολονη) και ο αγαπημενος της κοκκινης εξεδρας κιντελ γουντς εχουν πιαστει αποδεδειγμενα ντοπαρισμενοι μαλιστα ο γκρει και ο γουντς σε τελικους...... ο μπουρουσης ειναι επισης ειναι σχεδον αποδεδειγμενο.... επισης φετος μπασκετμπολιστας του ολυμπιακου μπηκε σε νοσοκομειο με αρρυθμιες και ρωτηστε οποιον γιατρο θελετε αν ειναι χαρακτηριστικο συμπτωμα για ντοπα.... επισης αλλος ενα μπασκετμπολιστας του ολυμπιακου καθισε δυο εβδομαδες σχεδον στο νοσοκομειο με δικαιολογια γαστρεντεριτιδας που ιατρικα δεν στεκει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα....
      και μερικα ερωτηματα...
      ακομα περιμενουμε την απαντηση του ολυμπιακου για τους ελεγχους ντοπινγκ? ο σπανουλης γιατι ενοχληθηκε τοσο πολυ για τους ελεγχους ενω αντιθετα παικτης του παναθηναικου οχι? ο μπαρτζωκας γιατι ειπε οτι η συγκεκριμενη υποθεση και το δημοσιευμα επηρεασε την ομαδα του? ειχαν κατι να φοβηθουν? απο ποτε η ευρωλιγκα εχει να πιασει ντοπαρισμενο μπασκετμπολιστα γιατι ουσιαστικα αυτο ανεφερε ο ολυμπιακος οτι ελεγχομαστε απο την ευρωλιγκα? ποσο πιθανο ειναι μια ομαδα με το ροστερ του ολυμπιακου να παρει υπο φυσιολογικες συνθηκες 2 ευρωπαικα με ουσιαστικα μονο δυο παικτες απο το υψηλοτερο επιπεδο πριν τον ολυμπιακο(σπανουλης,περπερογλου)? το 2010 που αναφερει ο ολυμπιακος οτι δεν εγιναν ελεγχοι επαιζε στον παναθηναικος ο σπανουλησ και ο περπερογλου και το 11 ο περπερογλου γιατι δεν τους βαζουν να απαντησουν αν υπηρξε τιποτα πονηρο και αμα ηταν ντοπαρισμενοι? τοσα χρονια που η εθνικη στηριζοταν σε παικτες του παναθηναικου πηγαινε απο την μια επιτυχια στην αλλη και απεκλειε μεγαθηρια του μπασκετ αντιθετα περυσι που η βασικη 5αδα αποτελουταν απο 3 παικτες του ολυμπιακου σπανουλης-παπανικολαου και πριντεζης τι φταιει και εμεινε απο ''δυναμεις''?

      6steros

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη αν αυριο δημοσιευθει καποιο αρθρο που να αφηνει υπονοιες οτι οι κατοχοι γνωστης φαρμακευτικης εταιρειας και παραλληλα ιδιοκτητες ΚΑΕ με 6 ευρωπαικα ντοπαραν την ομαδα τους ,αυτοματα τιθενται υπο αμφισβητηση οι παραπανω τιτλοι? Εχετε 6 κι εμεις 3 αλλα τα πηραμε με την αξια μας οπως κι εσεις. Κανεις δεν αμφισβητησε τα δικα σας. Επομενως , το πιο τιμιο ειναι να μην αμφισβητειτε κι εσεις τα τροπαια των αλλων.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

      ΕΡ. Αν η ποινή σου μειωνόταν στον έναν χρόνο θα επέστρεφες στον Παναθηναϊκό ή θα προτιμούσες να πας στον ΠΑΟΚ;

      ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Όλοι ξέρουν ότι είμαι ΠΑΟΚτζής αλλά αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να πάω στον Παναθηναϊκό. Πρώτον διότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδιαίτερους στόχους, παρά τη νέα προσπάθεια που κάνει, αντίθετα με τον Παναθηναϊκό που είναι από τα φαβορί και για τα τρία τρόπαια. Θα ήθελα να γυρίσω σ' αυτή την ομάδα για να κατακτήσω αυτά που μου στέρησαν κάποιοι".

      χαχαχαχαχα.
      ο αξιοπιστος κ ''αθωος'' -οπως- καθε πιασμενος για ντοπινγκ αθλητης αλλωστε,κατι σαν τους αθωους φυλακισμενους ενα πραγμα- θα ξαναγυριζε λεει.

      Διαγραφή
    5. Αν θυμάμαι σωστά ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ κέρδισε δύσκολα και με κάτι τρίποντα του Μπράμου,αν είμαι σωστός,στο 4ο δεκάλεπτο;Πως κατ'εκτησε το κύπελλο λοιπόν;Με την χρήση ουσιών;Η λογική σου αυτό λέει...Επιπροσθέτως,ο Σπανούλης και οι άλλοι ευθύνονται για το run n' gun του Ζούρου και τα τρίποντα του Μπουρούση απ' τα 6,75;Αυτή η χιλιοειπωμένη ''καραμέλα'' δεν ευσταθεί.

      Υ.Γ:Πάλι καλά να λέμε που τα παιδιά ''σπαταλούν'' το καλοκαίρι στις υποχρεώσεις με την Εθνική εν αντιθέσει με κάποιους άλλους.Μην είστε αχάριστοι. Γι@ννης

      Διαγραφή
    6. Γι@ννη αν με το καποιοι αλλοι εννοεις τον Διαμαντιδη σου συστηνω να πλενεις το στομα σου πριν μιλησεις. Δεν δικαιολογω κανεναν να βριζει καποιον αντιπαλο αλλα κατανοω οπαδους να νιωθουν προδομενοι οταν στηριξαν καποια ατομα και αυτα τους γυρισαν την πλατη με την πρωτη στραβη. Πχ σπανουλης, Περπέρογλου. Ειμαι καθετα αντιθετος στα συνθηματα κατα του παπαλουκα και του σοφο. Σιχαινομαι κωλοπαιδα τυπου τομιτς και τεοντοσιτς. Αλλα τον να βγαζεις τεραστιο πανο στο κεντρο του Σεφ να σαπισουν τα κοκαλα του διαμαντιδη ισως του σημαντικοτερου απο τους 3-4 παικτες που εβαλαν το ελληνικο μπασκετ στο χαρτη μετα απο χρονια παει ενα βημα πιο περα. Να πεθανει δηλαδη γιατι σας γλενταει χειμωνα καλοκαιρι. Παρτε λοιπον τη γαυροεθνικη σας που την εκαναν ΟΜΑΔΑ ο μητσος ο παπαλουκας ο λαζος ο κακιουζης ο τσαρτσαρης ο χατζηβρετας ο ζησης και τωρα που εγινε της μοδας παιζουν τα παικτακια σας

      Διαγραφή
    7. Κι απο ποτε οι Παπαλουκας , Κακιουζης και Ζησης λογιζονται σαν παιχτες του ΠΑΟ? Ο κοουτς των επιτυχιων Γιαννακης ειναι περισσοτερο ΠΑΟ η ΟΣΦΠ? Αφου λοιπον απαξιωσατε τα 2 τελευταια ευρωπαικα του ΟΣΦΠ (λογω κωλοφαρδιας και ντοπινγκ αντιστοιχα) αρχιζετε να κανετε κτημα σας και την Εθνικη Ελλαδας και να την διαιρειτε σε ΄΄πρασινη΄΄ και ΄΄κοκκινη΄΄ Εθνικη. Ολα μονα ζυγα του ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    8. Πω πω ρε θηριο..Μας τρελανες με αυτο το αρθρο που βρηκες.Μας ανοιξες τα ματια,εισαι πολυυυ μεγαλοοος!!Ξεχασες ομως οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.Περιμενουμε μηπως βρεις και καποιο αρθρο για το τακα-τακα να μας ενημερωσεις

      Διαγραφή
    9. Ανωνυμε 2.14 το iq σου δυστυχως δεν μου επιτρεπει να συνεχισω. Αν εσυ καταφερες να διαβασεις οτι οι παικτες που αναφερεις ειναι παικτες του παο και η εθνικη ειναι πρασινη τοτε τι να πω. Δεν ξερω αν θεωρειται πρασινη η εθνικη της 2ετιας 05-06 (με 5 παικτες που ανδρωθηκαν στον παο και αλλους 2 που αγωνιζονταν τοτε).

      Διαγραφή
    10. οι εθνικες που φεραν τις μεγαλες επιτυχιες απο το 05 εως το 07 στην Ελλαδα ηταν παραδοσιακα πρασινες......
      με τον ενα ή με τον αλλο τροπο συνδεονταν με τον παναθηναικο ο κορμος της εθνικης που αποτελουνταν απο διαμαντιδη-σπανουλη-φωτση-παπαδοπουλο-τσαρτσαρης- χατζηβρεττας και ντικουδης ενω για καποιον παραπανω που αναφερει για τον γιαννακη μεχρι τοτε ο γιαννακης δεν ειχε καμια σχεση με τον ολυμπιακο. η 2η ομαδα που μπορει να πει οτι ειχε συνεισφερει στην εθνικη ειναι η αεκ καθως απο αυτην ειχαν ανδρωθει παικτες οπως ο μπορουσης-ντικουδης-κακιουζης-ζησης και η 3η ο ηρακλης καθως εκει ειχαν ξεκινησει ο διαμαντιδης-λαζος-χατζηβρεττας-σοφοκλης.... η συνεισφορα του ολυμπιακου ηταν με τον παπαλουκα-μπορουση και τον 12ο παικτη της εθνικης τον βασιλοπουλο και με τον σχορτσιανιτης(συμμετειχε μονο στο παγκοσμιο του 06) ολοι οι υπολοιποι μεχρι τοτε δεν ειχαν καμια σχεση με τον ολυμπιακο...... αντιθετα η περσινη εθνικη που ειχε καθαρα κοκκινο χρωμα οπως ελεγαν αλλωστε ακομα και δηθεν ουδετερες εφημεριδες στα εξωφυλλα τους (μεχρι πριν φυσικα το ματς με την νιγηρια) ακολουθησε μια σπουδαια πορεια και αποκλειστικε απο την υπερδυναμη νιγηρια... και απ οτι φαινεται παλι φετος αν ακολουθηθει ο ιδιος δρομος παλι τα ιδια θα εχουμε εδω ακουμε να επιλεχθει ο περπερογλου απο τον μπραμος, να μπει στην 12αδα ο μαυροκεφαλιδης που γραφει επιδεικτικα την εθνικη δυο χρονια στην θεση του ανωτερου του βουγιουκα, να μεινει εκτος ο αρχηγος της εθνικης ο φωτσης επειδη εκανε κακη χρονια ενω ο πριντεζης στους τελικους μονος του με το καλαθι δεν μπορουσε να καρφωσει.....
      προσωπικα για μενα η 12αδα πρεπει να ειναι
      pg καλαθης,ζησης,σλουκας
      sg σπανουλης,παππας
      sf παπανικολαου,μπραμος
      pf φωτσης,πριντεζης ή καιμακογλου(προτιμω πριντεζη)
      c μπορουσης,βουγιουκας,σοφο
      6steros

      Διαγραφή
    11. OK. Με πεισατε. Απο σημερα θα αναφερω τον ΠΑΟ ως επταστερο(6+1 αυτο του Βελιγραδιου).
      Υ.Γ. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΔΔ που εβαλε το ελληνικο μπασκετ στον χαρτη μετα απο χρονια. Πριν εμφανιστει ο τιτανοτεραστιος ΔΔ ο ΠΑΟ ειχε μονο 3 ευρωπαικα , ο ΟΣΦΠ 1 , η Εθνικη 1 ευρωπαικο μονο και γενικα σχεδον καθε χρονο καποια ελληνικη ομαδα συμμετειχε σε final 4(απο εποχες Αρη και μετα).

      Διαγραφή
    12. Οταν λεμε ελληνικο μπασκετ εννοουμε κυριως την εθνικη που παρα τις καλες παρουσιες σε συλλογικο επιπεδο ηταν ανυπαρκτη. Και για να τελειωνουμε. Η εθνικη της 2ετιας 05-06 δεν ειχε καμια σχεση με τον Ολυμπιακο. Κανενας απο τους κυριους πρωταγωνιστες εκτος απο ολιγη απο σοφο το 6 δεν ειχε σχεση με αυτους. Οποτε δεν ειναι παραλογο να πει κανεις οτι η "πρασινη" εθνικη του 2005 με 7/12 να εχουν αμεση η εμμεση σχεση με τον παο εβαλε την εθνικη στο χαρτη ενω η κοκκινη του 2012 μας πηγε 10 χρονια πισω

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα και απο μενα..

    Αποψη μου ειναι οτι οσο ο οσφπ του προτεινει λιγοτερα απο 2,4Κ δεν μενει στον Πειραια..Βαρκελωνη επισης δεν παει λογω χρηματων..Τουρκια μονο φενερ και αν ξεμπλεξει και φερει κανα σερβο αρα μας μενει αρμανι και τσσκα..Αρμανι κομματακι δυσκολο γιατι δεν πρωταγωνιστει αρα μας μενει η τσσκα που καλυπτει ολες του τις αναγκες..Προπονητης-χρημα-δοξα-συμπαιχτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΟ Μάτσαρε την προσφορά για λασμε. 2 εκ δολλάρια για 2 έτη έπειτα από παρέμβαση του Θανάση. Η τσσκα είναι στα 2,5 εκ δολλάρια για 2 έτη και περιμένουμε.

    Pasqual

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει ότι μάτσαρε ο ΠΑΟ με 1 εκατ το χρόνο.

      Διαγραφή
  13. Jim... φτιάχνεις φέτος μια τοπ ομάδα από το μηδέν. Ξεκινάς με διαμαντιδη ή Σπανούλη; Και τους 2 δεν μπορείς Γιατί ο Σπανούλης έφυγε γι αυτό τον λόγο. Τι επιλέγεις; Θέλω να δω την λογική παιχνιδιού που σου αρέσει.

    Pasqual

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΝΕΟ (ΗΛΙΚΙΑΚΑ)

      Διαγραφή
    2. φετος, και επαναλαμβανω ΦΕΤΟΣ θα διαλεγα τον σπανουλη. αυτος ειναι στο πικ του ενω ο διαμαντιδης ειναι στα 33 και μετα απο μια χρονια που επαιζε με ενα ποδι δεν ξεκινας να φτιαχνεις ομαδα πανω του.

      αλλα αν μιλαμε για τους 2 στα καλυτερα τους ή στα νιατα τους τοτε θα διαλεγα διαμαντιδη χωρις 2η σκεψη. προσφερει σε περισσοτερους τομεις και κυριως κανει ολους τους συμπαιχτες του και την ομαδα του καλυτερη.

      louie

      Διαγραφή
  14. Πιστεύω ότι πρώτα θα λυθούν τα θέματα Λάσμε / Χάινς και μετά θα δούμε την κατάληξη με τον Σπανούλη.
    Αν ο Λάσμε πάει Ρωσία τότε δύσκολα χωράει ο Χάινς και το ανάποδο.
    Αν ο Ολυμπιακός χάσει τον Χάινς τότε μπορεί να δώσει παραπάνω χρήματα στο Σπανούλη όπου θα πλαισιώνεται με Σλούκα, Μάντζαρη και Κατσίβελη και θα ψάξουν να βρουν ένα αθλητικό 5ρι όπως έκαναν και πριν τον Χάινς.
    Με αλλαγή Άντιτς/Πέτγουει και ίσως άλλη μια προσθήκη ξένου δεν λες και τραγική την κατάσταση της ομάδας.

    Από την πλευρά των πρασίνων το κύριο πρόβλημα είναι το 5 αφού αν φύγει ο Λάσμε τότε μένει αναγκαστικά ο Σοφοκλής και ψάχνουν για ξένο σέντερ με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αν μείνει ο Λάσμε τότε η παραμονή Σόφο θα αξιολογηθεί από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαβαζω οτι ο σοφο ειναι να φευγει ετσι και αλλιως... θελουμε 5 αρι με ιδια χαρακτηριστικα παιχνιδιου, αλλα πιο αθλητικο.

      Διαγραφή
    2. Αν φύγει ο Σόφο με ποιόν θα τον αντικαταστήσουν? Όλοι οι Έλληνες που παίζουν σε αυτή τη θέση είναι αρκετά ακριβοί.

      Διαγραφή
    3. δεν ξερω αλλα ακουγεται οτι θελουν κατι αλλο, ειδικα απο την στιγμη που παιρνει αρκετα λεφτα ο σοφο και με αυτα ανετα βρισκουν καποιον αλλον. Για κοινοτικο ισως??

      Διαγραφή
  15. fainetai oi oi agelopoiloi tha ftasoun telika ta 2m to xrono. oso den iparxei gia to vasili protasi pano apo 2.5 iparxei periptosi na meinei. an i barca, i armani tou dosoun 2.5 kai pano tha figei - i cska prepei na dosei parapano gia na ton parei sto krio, i tourkia den eina kali epilogi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά μη τον αφήσει η γυναίκα του να ξενιτευτεί τώρα με τα 3 παιδιά...
    Θα το παίξει λίγο δύσκολος μπας και πάρει κάτι παραπάνω, αν όμως οι Αγγελοπουλαιοι δεν τσιμπήσουν και συμπληρώσουν το ροστερ με τον Χαινς, έναν αντι-αντιτς και έναν αντι-παουελ θα πάρει τα 2 εκ και θα πει και ευχαριστώ.

    Νίκος Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτο που σε ενα αρθρο για τον σπανουλη ειναι δεκα ατομα κ ρωτανε για τον λασμε κ ενας που λεει για τις ντοπες του γιοαννουλη με ξεπερναει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γράψει ο jim άρθρο για τον Λάσμε τότε θα ρωτάνε για τον Σπανούλη και θα λένε για τις ντόπες του Μπουρούση!

      Διαγραφή
    2. Μιας και το άρθρο είναι για τον Σπανούλη ας μεταφέρω και εγώ μια σχετική είδηση που μόλις κυκλοφόρησε στο internet
      http://www.superbasket.gr/permalink/183945.html


      Διαγραφή
    3. http://www.pamesports.gr/247986/ola-deixnoyn-paramonh-lasme

      Διαγραφή
    4. http://www.sportday.gr/ΑΡΘΡΟ/9635/Τα-«σκάει»-για-Λάσμε

      Διαγραφή
  18. Μιλάνο στεγνά. Και κοντά είναι (απο όλες τις έννοιες) και η γυναίκα του θα είναι ευχαριστημένη και ο ίδιος θα έχει μπροστά του να ηγηθεί ενός ακόμα μεγάλου challenge με εκείνον μαέστρο και πρωταγωνιστή. Μακριά απο Τουρκία, τεράστιο λάθος κατα τη γνώμη μου για έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Μπάρτσα, CSKA είναι πολύ απαιτητικές ομάδες και άμα δεν τραβήξεις και Kobe να σε λένε θα φας μαύρο (βέβαια εδώ επιβίωσε τόσο καιρό ο Τεόντοσιτς στη Μόσχα, ο Σπανούλης θα ζοριστεί;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω στο blog αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό.
    Μια ερώτηση. Διαβάζουμε για ένα σωρό ομάδες υποψήφιες για την υπογραφή του Σπανούλη, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή είναι στο peak της καριέρας του και με δεδομένη τη φιλοδοξία του, πόσο παράλογο θα ήταν να κοιτάζει και στην άλλη μεριά του ατλαντικού;
    Ειλικρινά δε τρολλάρω, απλά δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο.

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έγραψε κάτι στο τέλος ο Τζιμ που πέρασε στα ψιλά απ'ότι είδα. Εκτός αν είναι απλά λάθος. Η εφορία είναι 75%;;; Άλλαξε πάλι; Γιατί όταν πήγε στον ΟΣΦΠ ο Σπανούλης (2010), μόλις είχε πάει στο 45%. Είναι εξωπραγματικό νούμερο το 75%, δε μπορώ να το διανοηθώ καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως φιλε κι εγω το προσεξα, δεν ειναι δυνατον ομως... αν ειχε γινει αυτο θα ακουγοταν πολυ και ολες οι ομαδες θα ριχναν παρα πολυ τα μπατζετ τους... 75% ειναι ασυλυπτο για εφορια

      Louie

      Διαγραφή
    2. Αφορα τις ομαδες που *πληρωνουν* εφορια.....

      Διαγραφή
    3. ΈΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΖΙΜ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΗ ΚΟΛΛΑΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΡΤΗΣΑΡΑ ΠΑΛΙ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

      Διαγραφή
  21. Γεια σας Τζιμ και παλιοπαρέα μετά από καιρό.
    ΟΑΣΗ το μπλογκ και κάτι τρολλιές εγώ τις απολαμβάνω, δίνουν χρώμα, πού θα πάει ο Μπίδης; Οεο;
    Μυστήρια περίπτωση του Σπαν, μακάρι να μείνει γιατί αλλιως ο Ολυμπιακός χάνει 50% της δύναμης του. Πέτγουει στη θέση του Άντιτς-οκ λύση, Χέντριξ στη θέση του Πάουελ-σουπερ λύση. Έναν αντι Χάινς θα μας βρεις ρε Τζιμ; Και συνεχίζεις με το ίδιο ρόστερ!

    ΥΓ: Λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό είδα μόνο τον πρώτο τελικό φέτος και διάβασα ρεπορτάζ για τους 2 άλλους. Και πρώτη φορά χάρηκα που ΕΧΑΣΑ τα ματς... Από του χρόνου θα βλέπω Α κατηγορία μπάσκετ γυναικών Σουηδίας! Τουλάχιστον εκεί με σέβονται και τους σέβομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/325776-Panathinaikos-igemoniko-symvolaio-dietias-ston-Lasme

    Δεν αναφέρονται ποσά, αλλά υποστηρίζεται ότι η πρόταση που έχει γίνει στο Lasme είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του. Πιστεύω πάντως πως το θέμα θα λυθεί είτε αρνητικά είτε θετικά πολύ σύντομα. Πολύ σωστά κατ'εμέ του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση που αναγνωρίζει την προσφορά του στην ομάδα με χρονικό περιθώριο ώστε να απαντήσει και να μην γίνει η υπόθεση σιριαλ. Επίσης πιστεύω ότι υπάρχει ήδη έτοιμο πλάνο (λίστα παικτών)σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

    Για τον Σπανούλη, τώρα, πιστεύω πως όλα είναι ανοιχτά. Για εμένα σίγουρα δεν θα πρέπει να δειχθεί μείωση αν αναλογιστεί κανείς τι έχει καταφέρει και τι έχει προσφέρει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Από την άλλη ίσως να ψάχνει(σωστά κατά τη γνώμη μου) ομάδα με προοπτική F-4 και στόχο πιθανή κατάκτηση Euroleague. Θα έχει έτσι ευκαιρία, εάν τα καταφέρει, να αφήσει ιστορία το όνομά του στη Ευρώπη. Βέβαια τα χρήματα για κάποιους μετράνε πολύ περισσότερο. Σίγουρα ρόλο θα παίξει και η οικογένεια του. Οπότε ????? στην όλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα τον παιχτη,που δεν θα πρεπει να δεχθει μειωση!Ημαρτον μ αυτα που γραφονται εδω μεσα!

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις.. Αυτή η πορτακαλί.. Με τα σπιράκια ντε.. Ναι με αυτή παίζουν μπάσκετ.. Ήμαρτον με αυτούς που μπαίνουν και γράφουν εδώ μεσα. Σιγά τον παίκτη λέει. Τι άλλο θα ακούσουμε

      Διαγραφή
  23. αν η Μπαρτσελονα δωσει 2εκατομυρια και μπονους κατακτησης τιτλων τοσα ωστε να φτανει στα 2,2 με 2,4 τοτε εκει
    αλλιως αρκουδα
    SuperSportSpy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην ξεχνατε αυτο που σημειωνει ο Τζιμ.Αν ο Ζοτς αναλαβει ευρωπαικη ομαδα,αφαιρειται απο τη λιστα των υποψηφιων(Ρεαλ η Αρμανι).Η Τσσκα πρεπει να ξεφορτωθει την παλτουδια τον Τεοντοσιτς και η Μπαρτσα δυσκολα θα δωσει πολλα χρηματα σε καποιον με προοπτικη διετιας..Ο Σπανουλης θα κοιταξει πλεον να παρει οσα περισσοτερα μπορει απο τον πιο απελπισμενο..Κι αν τα παρει απο τους Αγγελοπουλους αυτο σημαινει πως το μπατζετ για το supporting cast μειωνεται και το πιθανοτερο ειναι να πλαισιωθει απο Πετγουεη και Μαυροκεφαλιδη...Και κατι για τον τελευταιο.Αυτοι οι δημοσιογραφοι που γραφουνε στα σαιτ οτι επαιξε καλα στην Μπαρτσα,περνανε τους φιλαθλους για λακαμαδες;Οποιος παρακολουθησε τη σειρα των τελικων,ειδε τον γνωστο Μαυροκεφαλιδη,μηδεν λιπαρα,μηδεν οξεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι που τα γραφουνε αυτα φιλε μου ειναι η γνωστη "φαρα" των "δημοσιογραφων" μανατζερ,χρονια τωρα ευδοκιμει αυτο το επαγγελμα!

      Διαγραφή
  25. Για Σπανούλη ψηφίζω παραμονή Ολυμπιακό ή Μιλάνο σαν επόμενο προορισμό. Αν υποθέσουμε πως το τρίπτυχο είναι οικογένεια-οικονομικό-φιλοδοξίες, Τουρκία βγαίνει από την αρχή εκτός παιχνιδιού, ΤΣΣΚΑ παραείναι μακριά (+ τα ερωτηματικό Πάργκο-Τεόντοσιτς) και Βαρκελώνη θα παίξει μόνο αν ανεβάσουν την προσφορά τους αρκετά πάνω από αυτή του Ολυμπιακού.

    Αφού έγραψα στο θέμα μου θα βγώ λίγο εκτός (μην φοβάστε ούτε για παραμονή Λάσμε ούτε για ντόπες Γιαννούλη θα γράψω). Με αφορμή την κουβέντα περί undersized ψηλών και εδώ και στο basketblog από τον Jim και κατά πόσο αποτελούν το μέλλον του μπάσκετ με ασπασχολεί τις τελευταίες μέρες ένα όνομα. Pekovic. Ένας ψηλός με τέτοια χαρακτηριστικά, γνώση του Ευρωπαικού μπάσκετ και τρομερή βελτίωση (σωματική και μπασκετική) από τότε που τον είδαμε τελευταία φορά στα μέρη μας δεν θα έκανε τους διάφορους Λάσμε και Χάινς μια χαψιά αν γύρναγε να παίξει σε τοπ Ευρωπαική ομάδα; Υπόθεση εργασίας, το θέτω σαν ερώτημα στα καλόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική μου απάντηση στο (τελευταίο) ερώτημά σου είναι ΝΑΙ, αλλά τί λόγο πιστεύεις θα είχε να εγκαταλείψει το ΝΒΑ και να ρθει εις τας Ευρώπας;

      UK13

      Διαγραφή
    2. κοιτα το θεμα ειναι οτι φερνεις για παραδειγμα τον πεκοβιτς που ειναι ενας απο τους καλυτερους σεντερ του κοσμου. ναι δεν πιστευω οτι μπορουν να συγκριθουν με πεκοβιτς. και γενικα με πολυ ψηλους που ειναι και δυνατοι και εχουν και τετοιου επιπεδου ποστ παιχνιδι δεν γινεται να συγκριθουν. αλλα επειδη αυτοι οι ψηλοι και στην ευρωπη και στον κοσμο σπανιζουν πλεον, το μελλον ειναι τετοιοι undersized ψηλοι.

      και τωρα που ειπαμε για τετοιους ο ταιους της καντου πως σας φαινεται? παει μακκαμπι λενε. εμενα μου αρεσε πολυ στους αγωνες που παιξαμε αντιπαλοι του και γενικα οσο τον εχω δει. ειναι τρομερα αθλητικος, εχει εστω καποιο ποστ παιχνιδι(πολυ περισσοτερες κινησεις επιθετικα απο τον λασμε) και παιζει και το πικ ν ρολ... πιστευω αν δεν εκλεινε ο λασμε θα ηταν πολυ καλος για αντικαταστατης του. τωρα αμυνα δεν ειναι στο επιπεδο του λασμε σιγουρα αλλα εχει τα προσοντα

      louie

      Διαγραφή
    3. Καμμία, όπως είπα το ερώτημα είναι τελείως υποθετικό στα πλαίσια της κουβέντας περί ψηλών. Δες και το άρθρο του Jim στο basketblog. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124052:intense-qdefensiveq-basketball-&catid=243:2013-06-06-19-24-58&Itemid=254

      Διαγραφή
    4. Η παραπάνω απάντηση πάει στον UK13, για τον Tyus τώρα τον γουστάρω σαν παίκτη, όσο τον είδα και στα δικά μας αλλά και στα play-off της Ιταλική λίγκας. Έχει καλές προοπτικές αλλά του λείπει η εμπειρία σε τοπ επίπεδο (μόλις μια χρονιά Euroleage και ποτέ ομάδα πρωταθλητισμού) οπότε θα αποτελούσε μεγάλο ρίσκο.

      Διαγραφή
    5. Το έχω διαβάσει το άρθρο, ό,τι γράψει ο Τζιμ πέφτουμε με τα μούτρα...!

      UK13

      Διαγραφή
    6. Πραγματι Λασμε και Χαινς ειναι πολυ καλοι παικτες και ψυχαρες αλλα τον Πεκοβιτς,δεν θα μπορουσαν να τον παιξουν ουτε και οι 2 μαζι αμυνα..

      Διαγραφή
    7. Καλος παιχτης κακος ριμπαουντερ ο ταιους

      Διαγραφή
  26. Χμμ... Για κάτσε να σκεφτώ... Να πάω στην Τουρκία στην Πόλη που θα θέλω 3 ώρες κάθε μέρα για να πάω στο γήπεδο, θα έχω να κάνω με Τούρκους και με τις ασχημότερες γκόμενες του πλανήτη. Να πάω στην Μπάρτσα που θα μαι 2ο-3ο βιολί που αν δεν πάρει όλους τους τίτλους θα βρίζουν εμένα. Να πάω στη Μόσχα, να το δαγκώνω από το κρύο και να χω περισσότερους οπαδούς της ομάδας μου στα εκτός έδρας παιχνίδια απ'ό,τι εντός έδρας. Να πάω στο Μιλάνο, την καρδιά της μόδας, 2 ώρες από Αθήνα, να πηδάω μοντέλα και κανείς να μην μου ζητάει ευθύνες ό,τι και να γίνει και αν καθίσει η μπίλια και πάρω κανένα πρωτάθλημα ή πάω final four να είμαι ήρωας. Πραγματικά δύσκολη επιλογή. V Span

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαράκι αν θεωρείς τις τουρκάλες άσχημες δύο τινά παίζουν. ή δεν τις έχεις δει και παράλληλα μίσεις τους γείτονές μας ή έχεις πολύ παρίεργο γούστο. οι τούρκοι είναι άσχημοι. οι τουρκάλες είναι όλα τα λεφτά.

      Διαγραφή
    2. δηλαδη για να καταλαβω,οποιος δεν γουσταρει τις τουρκαλες ειναι αρσενικο με περιεργα γουστα!Ρε,τι μαθαινεις εδω μεσα!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ''να πηδάω μοντέλα'' ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ...

      Διαγραφή
  27. Ο ολυμπιακος ειναι πολυ τυχερος που μολις απεκτησε τριτο παιδι η οικογενεια του σπανουλη.και μπορει να ελπιζει.πιστευω θα μεινει στο τελος.
    Ο παο πληρωνει τα αναγκαια μονοετη συμβολαια που εκανε περσι...τρελο συμβολαιο στον λασμε.να δω απο που θα τα κοψει αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an dinei tosa se lasme,i logiki leei pos o vougioukas den prokeite na erthei,ara poios tha einai 2o pentari,tha meinei o sofo?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 11:40, οι ασχημότερες γκόμενες του πλανήτη;
      Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στην Τουρκία.

      Διαγραφή
  28. Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Νομίζω ότι ο Σπανούλης θα μείνει στον ΟΣΦΠ γιατί ο ίδιος θέλει να μείνει και όχι τόσο γιατί το θέλουν οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας. Στη βάση αυτή θεωρώ μεγάλο λάθος να τον ανανεώσουν με πάνω από 2εκ. Κι εξηγούμαι :
    Ο Σπανούλης είναι 31 ετών, οικογενειάρχης με μικρά παιδιά, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και επιπλέον είναι το πιο hot όνομα στην αγορά. Υπό αυτές τις συνθήκες, μου είναι αδιανόητο να θέλει να ξενιτευτεί. Επειδή, όμως, με τον τίτλο του MVP είναι υποτιμητικό να πληρωθεί λιγότερα από πέρσι, έχει ξαμοληθεί ο Σέρβος γάτος μάνατζερ να δημιουργήσει κλίμα ώστε οι Αγγελόπουλοι να τσιμπήσουν και να πάνε τουλάχιστον στα 2,5εκ. για 3 χρόνια. Αν οι Αφοί πέσουν στην παγίδα θα κάνουν τεράστιο λάθος αφού το κόστος του Σπανούλη θα οδηγήσει σε εκπτώσεις στο υπόλοιπο ρόστερ και στην δημιουργία μιας ομάδας (χωρίς Χάινς και Λο βέβαια) που θα είναι ελάχιστα ανταγωνιστική. Ο ΟΣΦΠ ότι ήταν να πάρει από τον Βασίλη το πήρε. Πήρε τους τίτλους που του έλειπαν και αποκατέστησε το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη. Τώρα πρέπει οι διοικούντες να εκπονήσουν ένα πλάνο για την δημιουργία μιας νέας ομάδας, χωρίς το βάρος του συμβολαίου του Σπανούλη με τον κατάλληλο προπονητή όπως είναι ο Μπαρτζώκας. Αν παγιδευτούν στην ανανέωση με κάθε κόστος του Σπανούλη θα υποθηκεύσουν το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ρεαλιστικά, οι εναλλακτικές του Σπανούλη είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. Εκτός της ΤΣΣΚΑ, πραγματικές πιθανότητες ή ενδιαφέρον δεν υπάρχουν από άλλες ομάδες. Αλλά πώς να φύγει ο V-Span για Ρωσία με όλα αυτά τα δεδομένα; Η πίεση του κόσμου, του Τύπου και όλων των λοιπών παραγόντων, πιστεύω ότι θα λυγίσουν τους Αγγελόπουλους και τελικά θα κρατήσουν τον Billy με ένα συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας με τις ίδιες αποδοχές με φέτος.

    Υ.Γ. Jim, φορολογία στο 75%; Είσαι σίγουρος; Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ολυμπιακός και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αυτή τη στιγμή καλούνται να πληρώσουν την υπεραξία που η ίδια τους η προσπάθεια δημιούργησε. Ναι μεν έχουν πάρει από τον Σπανούλη ότι ήταν να πάρουν αλλά ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι η σημαία της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού. Είναι το αστέρι, είναι ο άνθρωπος που έκανε όλα αυτά που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια πιθανά. Οι υπόλοιποι εννοείται πως βοήθησαν αλλά η ίδια ομάδα χωρίς τον Σπανούλη δεν νομίζω να έφτανε ποτέ σε κατάκτηση Ευρωλίγκας. Ο Σπανούλης έχει το star quality που κάνει μια ομάδα από καλή, πρωταγωνίστρια. Γι αυτό και πιστεύω ότι οι Αγγελόπουλοι θα κρατήσουν τον Σπανούλη με κόστος την απώλεια του Χάινς και ίσως του Λο. Παίκτες σαν αυτούς βρίσκεις και σχετικά φτηνά. Ίσως να μην σου κάνουν αρχικά την ίδια δουλειά αλλά η όλη ποιότητα του ρόστερ, η τεχνογνωσία και η παρουσία ενός ηγέτη όπως ο Σπανούλης θα τους ανεβάσει ένα επίπεδο. Σπανούλη όμως δεν θα βρουν άλλον. Οπότε τον κρατάν για 3 χρόνια ακόμα, με το αζημίωτο φυσικά και ελπίζουν με το πέρας της τριετίας ότι ο Σλούκας και ο Μάντζαρης θα είναι πιο έτοιμοι να ηγηθούν.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου Madness, χωρίς Σπανούλη οι ίδιοι παίκτες δεν πανε μακριά, χωρίς Λο και Χάινς αλλα με Σπανούλη μπορείς να πας μακριά... Αρκεί να μείνουν οι υπόλοιποι.
      Έχει μάθει-ακούσει κάποιος κάτι για Παπ;

      Διαγραφή
    3. Η φορολογια ειναι 75% για συμβολαια μεγαλυτερα των 2 εκ.Ευρω.

      Διαγραφή
  29. Παραμενει 45%
    Δεν υπαρχει 75%.θα μιλαγαμε για ολοκληρωτικηα καταστροφη του ελληνικου επαγγελματικου αθλητισμου.
    Ειτε εκανε λαθος ειτε αλλο ηθελε να πει ο τζιμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ένας παράγοντας σημαντικότερος και από τα χρήματα είναι και η γυναίκα του Σπανούλη, η Ολυμπία και τα τρία παιδιά του. Αυτοί θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο αν όχι στο μεγαλύτερο βαθμό που θα αποφασίσει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του. Οπότε κάποιες επιλογές μπορούμε να πούμε πως καίγονται από μόνες τους λόγω κλίματος και μακρινής απόστασης όπως η Ρωσία ή λόγω νοοτροπίας, κουλτούρας όπως η Τουρκία.Για μένα οι μόνες λογικές επιλογές για τον Σπανούλη είναι ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλη ιδεα εχεις για τις γυναικες κοπελια!

      Διαγραφή
  31. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ: ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΙΝΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ (ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ) ΘΟΛΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΟΤΖΑΜ ΣΠΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ)...
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΙΝΣ - ΛΑΣΜΕ: ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ (ΚΑΤΕ'ΕΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΑΘΕΡΟ), ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΣΤΑ 2.5 ΕΚ.) ΑΠΟ ΤΣΣΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΟΥ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα, επειδή ανέφερες για την αλλαγή στη φορολογία θα ήταν καλό να μας ενημερώσεις αναλυτικά για το θέμα αυτό με κάποιο post.Εγώ , προσωπικά, βλέπω Μπάρτσελόνα για Σπανούλη και ΤΣΣΚΑ για Χάινς.

    Βοοgie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχω την εντύπωση πως αν μείνει ο Λάσμε (που έτσι δείχνει) τότε δεν θα κινηθεί ο ΠΑΟ για άλλο ψηλό εφόσον ανανεώσει και ο Σόφο με μειωμένες αποδοχές. Σε αυτή τη περίπτωση βλέπω τον Γκιστ να παίρνει τα λεπτά του Τσάρτσα στο "5" φέτος και ταυτόχρονα να παίζει και ο Γιάνκοβιτς αρκετά στο "4" που λόγω ύψους πιστεύω πως αν δουλευτεί θα μπορεί να αποδόσει καλύτερα από τον Γιόνας.
    Για τον Σπανούλη πιστεύω ότι θα μείνει με τα ίδια λεφτά περίπου (2εκ. + μπόνους).

    Vincanity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στα του NBA έχει draft σε λίγες μέρες και ο Θ. Αντετοκούμπο πλέον πλασάρεται στα top20 picks των mock drafts...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νοστράδαμος13 και λοιποί. Τη στιγμή που ο Αντώνης Φώτσης έχει αφήσει τον ΠΑΟ 2 φορές στα κρύα του λουτρού (+1 για ΝΒΑ) καθαρά για τα ΦΡΑΓΚΑ συνεχίζετε και λέτε τον Σπανούλη φραγκοφονιά, ενώ ο Φωτσένκο παραμένει πιστός στρατιώτης του εξάστερου...Ναι ήθελε να είναι το νο1 γιατί πιστεύει ότι είναι το νο1, και έχει δίκιο..πήρε 2 σερί ευρωπαικά, 2 σερί ΜVP με πιτσιρικάδες και γυρολόγους. Και το +400 από τον Διαμαντίδη αυτό συμβολίζει το νο1. Όπου κι αν πάει ή παραμείνει ο Σπαν θα το κάνει για να ξαναπάει στο Φ4, και να το ξανασηκώσει.

    d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα ο Φωτσενκο δεν πηγε Ολυμπιακο... Παιχταρα ο Σπαν ,κανεις δε διαφωνει.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι d να τον κρατήσετε τον Σπανούλη. Εδώ παίζεται το παιχνίδι ποιός θα πιάσει τον άλλο κορόιδο. Η ΤΣΣΚΑ χτυπάει και καλά παίκτες για να τους ανεβάσει το κασέ. Όποιος πληρώσει στον Σπανούλη πάνω από 1,5 εκ. το χρόνο, στο Λάσμε πάνω από 800 χιλιάρικα το χρόνο και στο Χάινς πάνω από 600 χιλιάρικα το χρόνο είναι μεγάλο κορόιδο.

      Διαγραφή
  36. 2 myria + 1.5 eforia=3.5 gia ton span?siga ton lebron re paidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνα με πληροφοριες ο σιμος κεδικ. θα δωσει λευκη επιταγη στον σπανουλη να τον παρει στο νεο καναλι που ετοιμαζει !!!!


    σιγα μην τρεχει σε τουρκια-ρωσια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα σε όλους.Για τον Σπανούλη το καλύτερο θα ήταν να μείνει στον οσφπ από κάθε άποψη.Εδώ είναι αρχηγός,έχει το κουμάντο της ομάδας,ο κόσμος τον συμπαθεί και τον σέβεται για τις επιτυχίες που έφερε στον οσφπ.Η οικογένειά του φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να ξενιτευτεί.Άρα όλα οδηγούν σε παραμονή.Όλα με μόνο πρόβλημα το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.Όπως και να το κάνουμε ο παίχτης είναι επαγγελματίας και ίσως το θεωρήσει ασέβεια προς το πρόσωπό του να δεχτεί να μείνει με μείωση αποδοχών.Άρα η επιλογή του εξωτερικού ίσως να στριφογυρνάει στο κεφάλι του.Οι επιλογές δεν είναι πολλές και όντως και ο ίδιος ο Σπανούλης θα βρεθεί σε δίλημμα.
    Η τσσκα θα είναι φοβερός προορισμός αλλά λόγω κρύου και απόστασης από Αθήνα δεν πιστεύω να πάει.
    Στη Βαρκελώνη, δεν πιστεύω να πάει για 2 λόγους.1ον εκεί υπάρχει ο Ναβάρο που κάνει "κουμάντο" και 2ον τα λεφτά δεν είναι πολλά για να ξεχάσει το 1ο λόγο :)
    Αν οι προσφορές οσφπ-μπάρτσα είναι ισόποσες τότε λογικά ο Σπανούλης θα μείνει.
    Στο Μιλάνο,αν ήμουν Σπανούλης θα γούσταρα να πάω.Καταρχήν θα τον λατρεύουν σαν Θεό.Το μπάτζετ της μιλάνο θα είναι πολύ ψηλό άρα θα έχει και πολύ καλούς συμπαίχτες.Ο ίδιος είναι σε θέση λοιπόν,μία ομάδα με καλούς παίχτες να την μετατρέψει σε πρωταγωνίστρια.Λεφτά θα βρει πολλά από τον Αρμάνι,το στυλ παιχνιδιού θα τον βολεύει,πρωταθλητής αν πάει λογικά θα γίνει(με απόυσα τη σιένα)άρα θα είναι μία πολύ καλή προοπτική για τον ίδιο.
    Τουρκία θα μπορούσε να το συζητήσει μόνο με Ίβκοβιτς κόουτς.
    Συνοψίζοντας,1η επιλογή μου(αν ήμουν Σπανούλης) θα ήταν ο οσφπ,μετά η Μιλάνο και στη συνέχεια η Τουρκία μόνο αν έβρισκα τον Ίβκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα "καλόπαιδα".. Εννοείται λαθάκι με το 75% της εφορίας, ούτε ο Ολάντ δε τα περνάει αυτά..! Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει όπως θα μάθατε την πρόταση για Λάσμε και πάνω σε αυτό έχω να πω ένα πράγμα..
    Είμαι υπέρ της "πειθαρχημένης" οικονομικής πολιτικής και του να μην πληρώνονται υπεραξίες από τη φύση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα πράγμα θα πω. ΧΥΣΤΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Αν σε ελάχιστες περιπτώσεις χρειάζεται -εντός συγκεκριμένων ορίων- μια υπέρβαση, αυτή είναι μια από αυτές ασυζητητί.. Πιστεύω ότι ο παίκτης πρέπει να απαντήσει συντομότερα από το deadline του Παναθηναϊκού. Αν όχι, δυσκολεύει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιμάρα συμφωνώ 100%. Ο Λάσμε δεν πρέπει να χαθεί. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η αξία του είναι σίγουρα 100-200χιλ παραπάνω από τα λεφτά που αξίζει ο Χάινς (παιχτούρα). Η διοίκηση φαίνεται να αντιλαμβάνεται την πολυτιμότητά του και να του έκανε καλή πρόταση. Αν είναι έξυπνος πιστεύω θα μείνει...
      Να σε ρωτήσω κάτι; Τί ταβάνι θα έβαζες εσύ για τον παίκτη αν ήσουν ο ΠΑΟ, και παράλληλα έχοντας γνώση της αγοράς και των χαρακτηριστικών του Στέφαν; Πρόσεξε, μη μου υπεκφύγεις! Εννοώ ότι από τί ποσό και πάνω θεωρείς ότι είναι υπερβολή για το συγκεκριμένο παίκτη;

      UK13

      Διαγραφή
    2. jim afou opos ola deixnoun o hines tha paei tsska,ara pos ginetai na fugei?afou lene to mono provlima eixe dimiourgithei apo tin gunaika tou pou einai rossida

      Διαγραφή
    3. Jimmy, προσυπογράφω το σχόλιό σου για τον Στεφάν. Αφενός επειδή το τρομακτικό του impact στο αμυντικό παιχνίδι (και η χημεία του με τον Μήτσο) έχει πλέον δοκιμαστεί σε ικανό βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ακριβώς τι να περιμένουμε. Πολύ απλά, τον καλύτερο αμυντικό της Ευρώπης να ηγείται, πιθανότατα, την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης.

      Το δεύτερο στοιχείο που με ενθουσιάζει στον παίκτη αυτόν είναι η μοναδικότητα των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών. Πρόκειται για έναν defensive specialist που συνδυάζει τρομερή μπασκετική αντίληψη με αυταπάρνηση-αλτρουισμό και την ίδια στιγμή είναι εκτός συναγωνισμού στον τομέα ταχυδύναμη. Η εκρηκτικότητά του και η ένταση που "εκλύει" τον καθιστά αποτελεσματικό σε δύσκολα ματσαρίσματα με ψηλά-βαριά κορμιά, εκεί που θα περίμενε κανείς να τα βρίσκει σκούρα. Αντίθετα, η ικανότητά του να ακολουθεί τους πιο γρήγορους γκαρντ ή να πραγματοποιεί αστραπιαία σπριντ για το recovery στον ψηλό ή κάποιο closeout στη γωνία, δεν αποτελεί έκπληξη με τέτοιο σωματότυπο. Το έξτρα δωράκι με την πάρτη του είναι το solid 70% από τη γραμμή του φάουλ - διόρθωσέ με, Jim, αλλά υποψιάζομαι ότι στην ιστορία του αθλήματος δεν υπήρξαν περισσότεροι από πέντε-δέκα defensive specialists με τέτοια νούμερα στις προσωπικές.

      Μακάρι να μείνει για πάντα.

      Shaddamn

      Διαγραφή
  40. Επειδή καλή η υπεράμυνα του ΠΑΟ, αλλά θέλουμε να δούμε και λίγο μπασκετάκι, μπορεί η προεδράρα να φέρει στη θέση του Maciulis τον Blake Schilb; O άνθρωπος εκτός από εξαιρετικός σκόρερ είναι και φοβερός δημιουργός. Περνάει για πλάκα τον παίκτη του, τελειώνει ο ίδιος, κάνει σπλιτ έξω, παίζει το πνρ. Τον φαντάζομαι να βγάζει σε συνεχόμενες φάσεις οφσάιντ τους Λάσμε-Γκιστ και τρελαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο Σκιλμπ έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα. Σέβομαι την άποψή σου αλλά αν ήταν τέτοιο κελεπούρι όπως τον περιγράφεις μάλλον θα έπαιζε του χρόνου κάπου καλύτερα...

      Διαγραφή
    2. Ηταν κελεπουρι κ φθηνο.οπως ειχα πει προχτες τον ειδα σε ολα τα παιχνιδια της σαλον μιας κ αυτος κ ο σελντεν μαρεσαν αρκετα.
      Αν κ 30 πλεον ειμαι σιγουρος οτι μπορει να δωσει κ αλλο.να βελτιωθει.
      Δυστηχως για μας ειναι sf στην ουσια.δεν χωραει ετσι απλα.
      Αλλα ειναι πραγματικα ενας allaround sf κφετος ειχε φοβερα νουμερα κ εβγαλε ματια

      Διαγραφή
  41. Sorry Jimmy, είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Ο Σπανούλης, αν του έχει μείνει μια τζούρα μυαλού στο κεφάλι του και δεν έχει τυφλωθεί εντελώς απο το χρήμα ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει 'what should i do' για μένα. Όταν η ομάδα σου σου κάνει πρόταση 2.5 εκ. ευρώ τον χρόνο κάθεσαι και παίζεις γι'αυτήν και δεν κυνηγάς τα 500 χιλιάρικα παραπάνω. Όχι πως είναι ψίχουλα, αλλά έχει λεφτά να ζήσουν και τα τρισέγγονά του. Στον Ολυμπιακό είναι καταξιωμένος, έχει κάνει ήδη οικογένεια, νομίζω θα είναι μεγάλο λάθος του αν φύγει. Ο Διαμαντίδης δηλαδή με 2 εκ. τον χρόνο max συμβόλαιο καριέρας τι έπαθε στην ίδια ομάδα τόσα χρόνια ? Θα σου πω εγώ.. Έγινε θρύλος! Εκτός κι αν ζήλεψε τα 3,5 του Παπαλουκά ή τα 4 του Σάρας, που δόθηκαν σε μια περίοδο που το χρήμα έρεε άφθονο στο ελληνικό μπάσκετ. Θες να φροντίσεις για την υστεροφημία σου στην χώρα σου ? Μένεις.. Θες να έχεις την ταμπέλα του λεφτά ? Φεύγεις.. Τόσο απλά.. Πραγματικά αν είναι να δεχτώ ότι έφυγε απο τον Παναθηναικό επειδή ήθελε να είναι ο star της ομάδας άντε να το δεχτώ. Και δικαιώθηκε έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αν και τα ρεπορτάζ της περιόδου ανέφεραν πως ζητούσε εξίσωση του συμβολαίου του με αυτό του Διαμαντίδη. Τώρα εν έτει 2013 δεν δέχομαι τίποτα. Αν φύγει είναι μπούφος, τόσο απλά. Επαγγελματίας που είχε ανάγκη λεφτά και έφυγε ήταν ο Καιμακόγλου πχ ο οποίος δεν είδε ποτέ λεφτά στην ζωή του. Όχι ο Σπανούλης. Απο έναν Παναθηναικό όλα αυτά..
    Kaspar Hauser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. και εγω παναθηναικος ειμαι και πιστευω οτι θα μεινει,γνωριζοντας οτι πολλοι τον θεωρουν παραδοπιστο θα μεινει αλλα θα εξαντλησει τα περιθωρια για να παρει περισσοτερα απο τους Αγγελοπουλους.Συγγνωμη ομως δεν μπορω να μην αηδιαζω και απο τους δυο,μαλλον τρεις.Στις αρχες του μηνα αφησαν 8 οικογενειες στο ελεος του θεου απολυωντας 8 μεροκαματιερηδες.Με 500.000 ξερετε ποσες οικογενειες θα ζουσαν και για ποσα χρονια,αι σιχτιρι πια.Να μην απελυαν τοσο κοσμο αφου δεν μπορουν τι τα δινουν στον Σπαν και στον Χαινς.Μονο και μονο για τον εγωισμο τους καταστρεφουν ζωες,αφου με τετοια κριση οι ανθρωποι αυτοι πως θα πορευτουν.(πανω απο 160 ατομα απο περσι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι, δεν απέλυσαν μεροκαματιάρηδες. Απλώς έλυσαν τη συνεργασία μαζί τους. Οι εργαζόμενοι αυτοί σίγουρα είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας ως free agents.

      Διαγραφή
    2. θα γελουσα ρε συ ωραιο το αστειακι.Αλλα να απολυουν κοσμο για να τα δωσουν στους παιχτες ειναι αλητεια.Το ιδιο θα ελεγα για τους Γιαννακοπουλους.Περσι δηλωσαν στην καμερα οτι χαμηλωνουν το μπατζετ για να μην απολυσουν κοσμο λογο κρισης.Ελπιζω να συνεχιζουν να το κανουν.Ειναι ανηθικο πως να το κανουμε, να μην υπολογιζεις τα ανθρωπακια και να δινεις μυρια για την δοξα και τον εγωισμο σου.Απο οτι ειδα σε βιντεακια στο γιουτιουπ οι απολυμενοι ελεγαν οτι δεν επεσε η παραγωγη,απλα θελουν περισσοτερα εσοδα με 12ωρα απο αυτους που εμειναν.Μην πειτε για την χαλυβουργια γιατι εγω μιλαω για την χαλυβουργικη των Αγγελοπουλων.Αισχος.

      Διαγραφή
    3. @ανθρωπακια τα εκαναν αυτοι απο την στιγμη που δεν υπολογιζουν-σεβονται τους εργαζομενους τους,εξηγουμαι για να μην παρεξηγηθει η εκφραση μου.

      Διαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Παναθηναικος κλεινει το ροστερ του με Λασμε(νεο 2ετες) και Sharrod Ford.
    Τριτος ψηλος παραμενει ο Σοφο με σαφως μειωμενο συμβολαιο.
    Μοναδικη εκρεμμοτητα αν θα παραμεινει ο Μασιουλις που ειναι και το πλεον πιθανο,οποτε ο Παο θα ενεργοποιησει τη συμφωνια με το Μποχωριδη για δεκατοτριτο..(ειναι ηδη κλεισμενος για του χρονου).
    Αν φυγει ο Λιθουανος θα κινηθει για Αμερικανο γκαρντ(αρεσει παιχτης απο Ισπανια) θεωρωντας πως ειναι οκ στα φτερα με Μπραμος Γιανκοβιτς και ενιοτε τον αρχηγο.
    Αυτα...,πριν τα διαβασετε αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλες επιλογες αυτες που αναφερεις και εχουν λογικη..
      απο που τα ξερεις??

      Διαγραφή
    2. mipws o amerikanos apo ispania akouei sto onoma marcus williams ;;;

      Διαγραφή
    3. Και που θα χωρεσει ρε φιλε ο αμερικανος απο ισπανια αφου οι 4 θεσεις αμερικανων ειναι κλεισμενες αμα ερθει ο Φορντ..

      Διαγραφή
    4. Αφού τα είπε ρε Gouva ο Ανώνυμος, "πριν τα διαβάσετε αλλού" προφανώς σε καμιά σελίδα με τρολ και ανέκδοτα.

      Ξέρει μέχρι και το ότι έχει συμφωνήσει για μείωση συμβολάιου ο Σχορτσιανίτης για να παίζει πεντάλεπτα σα τρίτος ψηλός... γελάνε και οι πέτρες

      Διαγραφή
    5. ti egine re apokleistike? ekleise o Lasme me to dietes kai twra perimenoume kai ton Ford... axaxaxaxa

      Διαγραφή
  45. γιατι αναφερεις και το μιλανο?δεν εχει ακουστει οτι εχει κανει προταση στον Σπανουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τέλος ο Χάινς από τον Ολυμπιακό.
    Το ανέφερε ο manager του πριν λίγο στο twitter.
    Greendak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Χάινς και επίσημα ΤΕΛΟΣ
    https://twitter.com/MiskoRaznatovic
    Ας βολευτούν τώρα με τον Καβαδά στο λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ειπε οτι δεν ενεργοποιει το συν 1 χρονου του συμβολαιου του,αυτο τι σημαινει;;;δεν νομιζω οτι τους αποχαιρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Χαινς είχε όρο στο συμβόλαιο να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο με 400.000 δολλάρια κάτι που φυσικά αρνήθηκε.Σε καμία περίπτωση δεν τελείωσε από την ομάδα. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι 2 εκατομμύρια δολλάρια για 2 χρόνια ενώ των Ρώσων είναι 2,4.Απλά περιμένουμε την απάντηση του.
    Σπύρος7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά Σπύρο...Παρανόησις...
      GreenDak

      Διαγραφή
    2. oχι μαλλον ζηταει πιο πολλα.Αν ηταν ευχαριστημενος με τα 2.000.000 θα απαντουσε απλα "συνεχιζω".

      Διαγραφή
    3. Πιστεύω ότι περιμένει να δει τι θα γίνει με το Σπανούλη.Δε νομίζω να ανέβουν άλλο οι πρόεδροι γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με Λο αλλά και να κλείσουμε και τις τρύπες στους ψηλούς.Ο Σπανούλης αν πάρει ένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 2 εκ ευρώ το χρόνο πιστεύω θα μείνει(έχει και μια οικογένεια να σκεφτεί).
      Σπύρος7

      Διαγραφή
    4. Ακουστε μαγκες, για μενα και μονο που ο Ραζνατοβιτς τουϊταρε το (οντως αναμενομενο) οχι στην ανανεωση του υπαρχοντος συμβολαιου του Χαϊνς στον Ολυμπιακο λεει πολλα ...παρα πολλα .

      Για σκεφτειτε λιγο: ενταξει εχεις σκοπο να πεις οχι στο +1 χρονο του συμβολαιου σου γιατι εχεις απο την ομαδα καλυτερη προσφορα, αλλά για ποιο λογο να το κανεις βουκινο στον κοσμο ολο οτι εριξες ενα ΟΧΙ στην ομαδα σου οσο αναμενομενο κι αν ηταν αυτο?????

      Οπως υπονοει και ο ανωνυμος 3:12, ο Ραζνατοβιτς μ' αυτο το τουϊτ δειχνει οτι ψαχνει ακομη μεγαλυτερη προσφορα απ' αυτες που ηδη εχει που για μενα σημαινει οτι πηγαινει σε οσο δυνατο περισσοτερα χρηματα το οποιο συνεπαγεται οτι η τελευταια προσφορα του Ολυμπιακου (1 μυριο) δεν ειναι επαρκης.

      Αν ημουν Μπαρτζωκας θα εψαχνα ηδη τον αντικαταστατη του Χαινς (και νομιζω οτι σαν εξυπνος τυπος ο Μπαρτζωκας το κανει ηδη). Το Θεμα εινα με τι χρηματα.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  50. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124347:2013-06-24-10-18-59&catid=63:svetlana&Itemid=87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευστοχο το αρθρο με τη φωτο,τελεια εναρμονισμενο.

      Διαγραφή
  51. βρε μπας και δεν του εκαναν την προταση των 2 μυριων και μας δουλευουν οπως εγραψε καποιο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. διάβασα πρόσφατα ,οτι το συμβόλαιο του χαραλαμπίδη έληξε και επίσης ότι ο διαμαντίδης είναι το είδωλο του!γιατί κύριε πεδουλάκη, δεν κοιτάτε την περίπτωσή του?μπορεί να παίξει και άσσος και είναι και εκπληκτικός σκόρερ!
    πανάθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o ανθρωπος ειπε στα παιδακια οτι εχει προτυπο τον ΔΔ γιατι κανει τα παντα στο παρκε, ειναι ο πιο πληρης παιχτης και ειναι παραδειγμα λογο χαρακτηρα,αντε που τον κανιβαλιζεται χαζοπουλια.

      Διαγραφή
    2. Mpa, gia CSKA ton vlepw ...

      Διαγραφή
  53. Προσωπική εκτίμηση ότι θα μείνει στον Οσφπ.
    Λίγο υπερεκτιμημένος θα έλγα ο λούκας από όσα έχω διαβάσει...
    Αν ήταν τόσο καλός,νομίζω η Εφές θα είχε χτίσει μαζί με τον Φάρμαρ πολύ πιο δυνατή περιφέρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Νομίζω ότι οι περιπτώσεις χαινς κ σπανουλη είναι αλληλενδετες.κ λόγω μάνατζερ αλλά κ λόγω φιλοδοξιών.ο σπαν δεν νομίζω να φύγει αν δει ότι η ομάδα σαν στιλ κ δυνατότητες παραμένει όπως φέτος..κ η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται υπερβολικές προσθήκες αν μείνουν τα τρία συμβόλαια που έληξαν...αν τωρα φύγει ο χαινς εκεί βλέπω κ τον σπανουλη να απομακρύνεται κ οχι λόγω χρημάτων...όσο για τον λασμε αν αυτο που διάβασα σε ενα σάιτ ότι η γυναίκα του είναι Ρωσίδα τότε φίλοι παναθηναικοι δύσκολα τα πράγματα γτ ως γνωστόν σέρνει καράβι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το επομενο πρωταθλημα αναμενεται εξαιρετικα ενδιαφερον.
    Ο Παναθηναικος εχει ηδη χτισει το ροστερ του χωρις να ξερει ποιους παιχτες θα εχει και τι ειδους μπασκετ θα παιζει ο Ολυμπιακος του χρονου. Εδω εχει το πλεονεκτημα ο Ολυμπιακος και ο Μπαρτζωκας, οπως ακριβως το ειχε ο Πεδουλακης περυσι. Θα μπορεσει δηλαδη να χτισει την ομαδα ωστε να ματσαρει τον Παναθηναικο, να υπερτερει στα μις-ματς και να τον χτυπησει σε ολες τις αδυναμιες του. Θα δουμε επιτελους και τον προπονητη Μπαρτζωκα να προπονει μια ομαδα που θα εχει και δικες του επιλογες.

    Ποτε επιτελους ο Πασκουαλ θα παρει το βραβειο του πιο αποτυχημενου προπονητη;
    Δεν ξερω αν σηκωσε κατι την φετινη χρονια αλλα το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με ΑΥΤΗ τη Μπαρτσελονα που ειχε φετος, και που σαρωσε για άλλη μια χρονιά την Ευρωλιγκα, να μην καταφερει να παρει κατι. Ειναι δυνατον να ειναι σοβαρος προπονητης και να κανει το ιδιο λαθος ξανα και ξανα και ξανα; Να εχει σε φουλ φορμα την ομαδα την κανονικη περιοδο και στο Μαιο που κρινονται ολες οι κουπες να σερνεται; Καθε χρονο το ιδιο λαθος; Προπονητης που δεν μαθαινει...

    Παρακολουθω χρονια τον Μαρσελινιο και ειναι απο τους παιχτες που θελω τρελά στον Παναθηναικο.
    Εμπειρος σε επιπεδο ευρωλιγκας, απο τους καλυτερους δημιουργους, πιστευω οτι το κασε του δεν ειναι τοσο μεγαλο για τον Παναθηναικο, αλλα δυστυχως δεν ειναι παικτης δεκαλεπτου για να αποδωσει καθως απαιτει το χρονο του για να δειξει το ταλεντο του.

    Ο Παναθηναικος μεσω αρθρου της Πρασινης ουσιαστικα απεκλεισε καθε πιθανοτητα συνεργασιας με Μπουρουση.
    Ενας απο τους πιο ικανους ψηλους στην Ευρωπη με double-double σε σχεδον ολα τα παιχνιδια του στην Ευρωλιγκα που ομως δυστυχως κατεστρεψε την ιδια την καριερα του με το χαρακτηρα του. Παρολα αυτα θα τον ηθελα στον Παναθηναικο αν και ειναι ωρολογιακη βομβα στα αποδυτηρια...

    Δεν ξερω για εσας αλλα η υποθεση Σπανουλη μου προκαλει λιγο γελιο.
    Βλεπω ενα σεναριο που παιχτηκε πριν λιγα χρονια με Παναθηναικο να παιζεται παλι τωρα με Ολυμπιακο. Αν και οι επιλογες του ειναι λιγοτερες λογω της οικογενειας του, νομιζω οτι θα επρεπε να εχει ξεκαθαρισει τις προθεσεις του λιγο πιο νωρις οσον αφορα τον Ολυμπιακο και οχι να αφηνει να γραφονται σεναρια. Προσπαθω αλλα δεν θα τα καταφερω να μην κανω μια συγκριση παλι με τον Διαμαντιδη, ο οποιος κακα τα ψεματα, αν δηλωνε σημερα οτι θελει να φυγει απο τον Παναθηναικο, πολλες ομαδες και ειδικοτερα η Μπαρτσελονα την οποια εχει σκοτωσει απειρες φορες και παραλιγο να κανει και φετος θα του εδινε τα λεφτα για να παει εκει. Παρολα αυτα ποτε δεν ζητησε εξωφρενικα χρηματα για να μεινει στον Παναθηναικο παρολο που αν ζητουσε τα διπλασια, που τα αξιζει, θα τα επαιρνε. Στο κατω κατω και φετος εδειξε ποιος ειναι ο πραγματικος ηγετης στην ευρωπη. Πηρε μια νεα ομαδα και εφτασε ενα βημα πριν το φαιναλ φορ ενω ταπεινωσε τον δις πρωταθλητη ευρωπης στην εδρα του. Αντιθετα ο ηγετης Σπανουλης στους τελικους ηταν εξαφανισμενος ενω δεν μπορουσε να μαζεψει τα αμαζεφτα απο την εικονα της ομαδας του αλλα ουτε και να τους μεταδοσει το πνευμα νικητη. Ουτε καν στον εαυτο του. Κατα την γνωμη μου ο Σπανουλης ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν αξιζει τα λεφτα που παιρνει. Σιγουρα οχι περισσοτερα απο τα λεφτα που αξιζει ο Διαμαντιδης.

    Κώστας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ηγετης Σπανουλης περυσι με ομαδα της πλακας μεχρι τον Γεναρη κρατησε την ομαδα εντος Ευρωλιγκας με το γνωστο στο τελος αποτελεσμα. Επισης σε ολα τα final 4 της καριερας του ειχε πρωταγωνιστικο και ηγετικο ρολο (εκτος του περσινου τελικου). Το ιδιο και στους περσινους τελικους του πρωταθληματος. Αυτο με το πωευμα νικητη τι το ηθελες? Δεν εχει πνευμα νικητη αυτη η ομαδα του Ολυμπιακου που τα τελευταια 2 χρονια εχει κανει του κοσμου τις ανατροπες και εχει παρει τους 3 απο τους 4 μεγαλους τιτλους? Μαλλον καποιων η μνημη ειναι πολυ κοντη.
      ''Στο κατω κατω και φετος εδειξε ποιος ειναι ο πραγματικος ηγετης στην ευρωπη''
      Τωρα εξηγησε μου πως η ομαδα του πραγματικου ηγετη μενει εκτος final 4 ενω η ομαδα του μουφα Σπανουλη το ξανασηκωνει και ο μουφας βγαινει πρωτος σκορερ και MVP?
      Αλλα ξεχασα. Λογω ντοπας.

      Διαγραφή
    2. θα σου εξηγησω αμεσως πως. Χαινς-Λο. Νομιζω σε καλυψα. Χαινς MVP του φαιναλ φορ, το βραβειο στο Σπανουλη. Λο MVP του τελικου, το βραβειο στο Σπανουλη. Οπως εχω ξαναπει ο Ολυμπιακος εχει τον Σπανουλη σαν εκπροσωπο για να παραλαμβανει τα βραβεια που κερδιζουν οι... αλλοι. Πες μου σε παρακαλω ΕΝΑ ματς Ολυμπιακου-Παναθηναικου που ο Σπανουλης επαιξε οχι απλα καλα, αλλα υποφερτά. Μονο ενα σε παρακαλω. Μετα θα μιλησουμε για ηγετες...

      Κώστας Β.

      Διαγραφή
    3. Σε ολους τους περσινους τελικους στο ΣΕΦ και κυριως στον πεμπτο και καθοριστικοτερο.

      Διαγραφή
    4. οχι απαραιτητα ντοπας,απλα δεν ειχαν καλυτερο αντιπαλο.Τον βρηκαν εδω στα πλει-οφ αλλα ξερω οπως σας λενε και πιστευουν τα προβατα σας φταιει η διαιτησια.Οσο για τον Σπαν ειναι παιχταρας, ΔΔ ομως δεν ειναι, μην βλεπεις τωρα που περασαν τα χρονια και φετος απο τον Δεκεμβρη παιζει με ενα ποδι οπως αποκαλυψε ο Πεδουλακης μετα την κατακτηση του πρωταθληματος.Το ποδι του δεν επανηλθε(αστραγαλος) μετα τον τραυματισμο του.Αν ηταν αλλος θα πατουσε εκει για την μετρια φετινη του χρονια αλλα βλεπεις δεν εχουν ολοι τον ιδιο χαρακτηρα.Στους τελικους ομως ειδες ποιος ειναι ο καλυτερος.

      Διαγραφή
    5. δεν ειναι τυχαιο περσι και φετος οταν καθοτανε στο παγκο εγινε η ανατροπη,μπηκε οταν ειχε γυρισει το παιχνιδι.Πως γινεται να γυριζει το παιχνιδι οταν ο ηγετης καθεται στον παγκο;;;ξερω τους εμπνευει καθιστος χεχεχε.

      Διαγραφή
    6. ''Oχι απαραιτητα ντοπας,απλα δεν ειχαν καλυτερο αντιπαλο.''
      Eνταξει λοιπον. Φετος ο ΠΑΟ ηταν καλυτερος απο ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ (ασχετα αν με τη Ρεαλ ηταν 2-2 στις νικες και απο την ΤΣΣΚΑ εχασε μεσα-εξω). Και μετα μιλας και για προβατα.
      Οσο για τον 8:16 ο ηγετης δεν θα φανει μονο στους τελικους (που φετος ο Σπανουλης φανηκε και στον τελικο με τα συνεχομενα τριποντα ΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧ.... ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ. Ο ηγετης θα φανει και στα δυσκολα , οταν θα παρει την ομαδα στις πλατες του με συμπαιχτες τους Μαντζαρη , Λαζο , Αντιτς , Κεσελ , Χαιντς , Παπανικολαου , Πριντεζη , Σλουκα , Γκετσεβιτσιους , Γλυνιαδακη και 2 ασημους Αμερικανους σχεδον ολοι τους απειροι απο παιχνιδια Ευρωλιγκας για ενα ολοκληρο τριμηνο μεχρι να γινουν οι προσθηκες των Λο και Ντορσει για να κατακτησει την Ευρωλιγκα. Η παραπανω ομαδα χωρις καλο Σπανουλη ανετα θα εμενε εκτος final-16 κυριολεκτικα. Επισης ηγετης ειναι αυτος που με συμπαιχτες Διαμαντιδη , Σαρας και Νικολας στην περιφερεια εχει ξεχωρισει σε τελικο Ευρωλιγκας συμβαλοντας τα μεγιστα στην κατακτηση του τροπαιου. Ηγετης ειναι αυτος που δεν βολευεται στη σιγουρια του ΠΑΟ και των πιθανων μελλοντικων τιτλων αλλα κανει αρχικα την προσπαθεια για ΝΒΑ (ασχετως αποτελεσματος ειχε τα κοτσια και το προσπαθησε) και στη συνεχεια την προσπαθεια να ηγηθει του μισητου αντιπαλου για κατακτηση τιτλων και σπασιματος του κατεστημενου του μονιμου πρωταθλητη τα τελευταια χρονια , γνωριζοντας οτι το πιθανοτερο ηταν να μην τα καταφερει και να χλευαζεται για παντα απο πρασινους και κοκκινους ως αποτυχημενος.

      Διαγραφή
    7. καταλαβες τι σου λεω εγω φταιω που δεν καταλαβαινεις.Ε ναι λοιπον ημαστε καλυτεροι την δεδομενη στιγμη.Υ,Γ Ο ΔΔ δεν δεχτηκε καν προταση απο nba το λεει ο ανθρωπος δεν ειχε τις φιλοδοξιες για να το ψαξει.Οπως ειπε καποιος δημοσιογραφος ΑΝ,αν ειχε την φιλοδοξια του Σπαν ΠΟΥ θα φτανε ο ΔΔ.Η ταπεινοτητα καμια φορα βλαπτει τους χαρισματικους ανθρωπους.

      Διαγραφή
    8. Εσεις χασατε απο Μπαρτσα μεσα εξω.Εμεις μεχρι τον Φεβρουαριο μονταραμε την ομαδα.Αν εβλεπες το 09 καλυτερος παιχτης δεν ηταν αυτος αλλα ο Σαρας,ολοι το ειπαν πως αδικηθηκε.Η μηπως παλι δεν αδικησαν τον ΛΟ δες τι pir ειχαν και οι δυο να καταλαβεις.Ασε μας μωρε με τον παιχταρα σας μας τα χετε πρηξει και στο κατω κατω παιχτης δικος μας ηταν,σχολη Ομπραντοβιτς.

      Διαγραφή
    9. Τι γραφεις ρε συ για ασχετα πραματα;;αλλα αφου επιμενεις θελεις να σου θυμισω πως κερδισατε την Εφες που πατωσε στην Τουρκια,αντε χαλαρωσε.

      Διαγραφή
  56. tha ithela na pai stin barcha na do me pion tropo tha kataferi o tirogalos blaxospanoulis na katastrepsi to pexnidi tou megaliterou europeou scorer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως φαινεται κ αν αληθευουν ολα αυτα που γραφονται περι χρηματων..κ οσο ξερουμε το αμαρτωλο σε χρηματα παρελθον του σπανουλη :) μαλλον αποχεραιταει.3 εκατ. ειναι πολλα.
      Το θεμα ειναι αν αληθευουν τα νουμερα

      Διαγραφή
  57. ενταξει αν ισχυουν αυτα τα νουμερα ο σπανουλης αποχαιρεταει σαν φιλοχρηματος και στυγνος επαγγελματιας που ειναι... φυσικα θα ειναι αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω στους ανθρωπους που πριν 3 χρονια του δωσαν συμβολαιο 2.5 εκατ που δεν θα το εβρισκε πουθενα εκεινη την εποχη και παρολου την 1η του τραγικη χρονια συνεχισαν να τον εμπιστευονται ξυλωσαν ολη την ομαδα για χαρη του για να μπορουν να καλυψουν το συμβολαιο του και φυσικα με βαση αποτελεσματων δικαιωθηκαν....... εγω νομιζω πως ηρθε η ωρα και αυτοι να νιωσουν οπως ενιωσε ο θανασης γιαννακοπουλος που αφου του κλαιγοταν ολη τη χρονια οτι δεν περναει καλα στην αμερικη πληρωσε μεχρι και buy out(σχεδον ποτε δεν το κανει ευρωπαικη ομαδα) για να τον φερει παλι παρολου που ο παναθηναικος ειχε κλεισμενη την περιφερεια του απο διαμαντιδη και σαρας...... φυσικα η προσφορα του στον ολυμπιακο ηταν σημαντικη σε 3 χρονια εχει παρει 2 ευρωλιγκες, 1 πρωταθλημα και ενα κυπελλο σε μια ομαδα που ειχε λαβαρα που γραφαν nothing ειναι σημαντικο..... περιμενω παντως μια ακομα γελοια δικαιολογια του οπως τοτε που εφυγε απο τον παναθηναικο που αφησε υποννοουμενα μεχρι και για τον ζοτς που τον εκανε αυτο που ειναι για να δικαιολογησει την αγαπη του για το χρημα ετσι και τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα κατηγορησει τις συνθηκες με τις οποιες διεξαγεται το πρωταθλημα και τα επεισοδια ως λογο που φευγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες ετσι ειναι, γραψε ομως και το ποσο που πληρωσε ο Θανασης 1.500.000,μαλιστα κυριοι αυτο για οσους δεν το ξερουν.Τωρα μπορει να μεινει γιατι η κατασταση ειναι διαφορετικη,αλλα δεστε τι κανει εξαντλει ολα τα περιθωρια μιας και ξερει οτι θα δωσουν γη και υδωρ.

      Διαγραφή
  58. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΟΝΕΖΟ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

    Τέλος ο Λάσμε, πάει για άλλα ο Παναθηναϊκός!

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129419464

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/325962-Panathinaikos-Telos-o-Lasme telos o lasme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Aν ισχύουν τα τελευταία περι Λάσμε, περιμένουμε όλοι με αγωνία άρθρο για τους πιθανούς " αντι-Λάσμε" ! ο λαός το απαιτεί Jim !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Λάσμε ήταν και (μάλλον) πάει…

    Πολύ δύσκολο ως απίθανο θεωρείται να παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό μετά τη μη ανταπόκρισή του στη βελτιωμένη πρόταση της ΚΑΕ και λόγω των απαιτήσεών του.

    http://www.sport-fm.gr/article/lasme-itan-kai-mallon-paei/683588

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. πολυ απλα ντορσει και σεντερ με παιχνιδι με πλατη και ειμαστε μια χαρα....ο λασμε θα χασει πολυ απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Τζέιμς ανανέωσε με Μακάμπι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχει ήδη συμφωνήσει για ΤΣΣΚΑ ο Λάσμε, γι αυτό και ο Παναθηναϊκός βγαίνει νωρίς από το παιχνίδι, προκειμένου να μετριάσει τις εντυπώσεις.

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην δωσουν εναμιση στον λασμε.
      Απλα βγηκε ο παο και πολυ σωστα εκανε για να μην μπει σε πληστιριασμους κ παραταση ημερων που θα χαλασει τον προγραμματισμο σε πηθανη απωλεια του παιχτη αλλα κ πολλων λυσεων εν τελει.θυμιζω οτι ενας ψηλος που ψαχνεται για ευρωπη κ συμφωνα με προσφατες δηλωσεις του δεν θελει να ακουει για nba ειναι ομιλισιτς,που μπορει να ειναι κολοπαιδο αλλα ειναι παιχταρας κ κανει την διαφορα στο 5.και σε αυτα τα λεφτα πανω κατω.

      Διαγραφή
  64. Ραγδαίες οι εξελίξεις, ο Παο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Petway ως αντικαταστάτη του Λάσμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οι κ ναμπεις για τον λασμε ειναι λιγο.
    Ο παο εφτανε να του δινει 1 εκατ......κ ηθελε 1.5.
    Εχει καταλαβει ποιοι παιρνουν εναμισι εκατ...?
    Ωρα να στησουμε και λιγο πιο επιθετικα την ομαδα με τις αναλογες αλλαγες κ να παρουμε σκορ οταν κολλαμε και απο το 5.
    Καλα η τσσκα θα παρει κ χαινς κ λασμε.καποιος στο τελος νομιζω θα μεινει με το πουλι στο χερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω πολύ να βρει κάνα λαβράκι πάλι ο Αργύρης και να τον πετύχουμε ξανά στην Ευρωλίγκα... έλεος σε λίγο θα ζητούσε και συμβόλαιο σαν του Μητσάρα! Με δυο εκατομμύρια βρίσκουμε ψηλό να γκρεμίζει μπασκέτες.
      Εμπιστοσύνη στην ομάδα μας... δε θα βρούμε ξανά τον ίδιο παίχτη αλλά κάτι διαφορετικό, το θέμα είναι να είναι καλός με το δικό του τρόπο.
      Άντε γειά στεφάν.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως.
      Δεν χρειαζετε να βρεις τον ιδιο παιχτη αλλα μπορεις να αλλαξεις το στυλ της μαδας σου.με εναν πιο δυναμικο μεσα με παιχνιδι στο ποστ ωστε να ακουμπας και εκει την μπαλα.
      Καλος ο λασμε τον γουσταρα παρα πολυ αλλα ρε φιλε βλεπεις σε θελει η ομαδα,το προσπαθει κ συ ζητας τα ιδια με τον διαμαντιδη?
      Δηλαδη θελει μυαλο?ολα για τα φραγκα εν τελει.
      Να δω που θα παει.ειδικα αν κλεισει ο χαινς στην τσσκα

      Διαγραφή
    3. Η Ρώσικη Αρκούδα έχει καταντήσει ένας οργανισμός χωρίς αρχή μέση και τέλος. Απορώ ο Μεσίνα τι λέει για όλα αυτά που γίνονται. Κάθε χρόνο τρελά λεφτά, αγοράζουν και διώχνουν όποιον τους κατέβει και τελικά στην Ευρωλίγκα αποτυχία πλήρης. Του βλέπω να βάζουν κανάν Λάσμε στο "4" και να γελάει η μισή Ευρώπη.

      Διαγραφή
    4. Εγω πιστευω οτι χωνουν κ το ενδιαφερον τους για να ανεβει η αξια ενως παιχτη να ζημιωθει η οποια ομαδα ανοικει στο μπατζετ της.
      Ασε που το χω πει παιζονται παιχνιδια μανατζερ.
      Εκει εχουν παντως και τον ερτσεγκ...χαχα ειναι να γελαει κανεις με την τσσκα.θα χει δυο ομαδες.την κανονικη κ την δευτερη των ψηλων:)

      Διαγραφή
  66. Σιγά τον παίκτη τον Λάσμε, ο Σκορδίλης είναι καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ο αντικαταστατης εχει ηδη βρεθει και ανακοινωνεται τις επομενες ημερες.Ο παιχτης ειναι 2 κλασεις ανωτερος του φραγκοφονιασμε και λεγεται Patric Young! "remember the name"TTT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό μπάτζετ θα είναι πολύ μειωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ακούω ότι κρατάει τον Κάρι καταλαβαίνεις για τι μπάτζετ μιλάμε.

      Διαγραφή
    2. Λέτε να μην τα βρουν ούτε με τον ΔΔ??

      Διαγραφή
  69. re magges pos ginetai na feugei?tha paeie tsska pou exei Kaoun,Hines,Kristic(mallon feugei aftos),Shukhovtsov,Vorontsevich gia 5aria?simera to proi vgike arthro apo tin prasini(efimerida tou gianakopoullou)http://www.prasini.gr/basket/item/3011-anoysies-prospatheies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρεχα γυρευε τι γινετε.
      Αν παει φενερ φιλε θελει κλωτσιες.

      Διαγραφή
    2. den legane pos o panathinaikos ekane nea prosfora,pou itan kai i megaluteri pou eixe sta xeria tou?jim arxise na grafeis neo arthro me ton adi-lasme...http://web.legabasket.it/player/LAW-GAN-88/lawal_gani kai o Ntanston pou exei akoustei einai kalu lusi opos fusika kai o dorsey!!

      Διαγραφή
  70. Ορέστη βγήκες ξανά από τη φωλιά; Τράβα για κανένα μπανάκι τώρα που τελείωσε το σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. αμα ισχυει αυτο με τσκκα πραγματικα αυτοι οι ρωσοι δεν βαζουν μυαλο...... παικτες οπως ο λασμε και ο χαινς ειναι παικτες για ομαδες με μπατζετ των 10εκατ και οχι των 30.... μεσα σε εισαγωγικα με τετοιους παικτες παιζεις ''κλεφτοπολεμο'' και οχι μπασκετ υπεροχης που θα επρεπε οταν εχεις 30 εκατ.... και ο χαινς και ειδικα ο λασμε ειναι παιδια που το ταβανι των συμβολαιων τους θα επρεπε να ειναι 1 εκατ γιατι δεν μπορουν να δημιουργησουν..... δεν ειναι ψηλοι στυλ τομιτς,πεκοβιτς,μπατιστ,κριστιτς ακομα και βουγιουκα οι οποιοι ειναι ψηλοι με post up παιχνιδι και δεν τα περιμενουν ολα απο τον περιφερειακο.... για μενα ειδικα ο λασμε οπως και ο ντορσευ ηταν παικτες που τους εκαναν μαγκες ο διαμαντιδης και ο σπανουλης κατι που δεν μπορει πχ να κανει ο παργκο στην τσκκα.... παικτες στυλ λασμε μπορει να βρεις παντου το μονο ασχημο σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι ο λασμε αμυντικα ηταν ενα παιδι με υψηλο μπασκετικο iq οποτε το να βρεις καποιον αθλητη με τα αθλητικα προσοντα του λασμε βρισκεις αλλα με αντιστοιχο μπασκετικο iq δυσκολο..........

    6steros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Με Διαμαντάκο και Σκορδίλη μια χαρά είμαστε,
    είναι πολυτέλεια το 3ο 5άρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι κι αλλιως απο μαυροειδη και σερμαντινι που θα εχει ο αντιπαλος δεν εχουν μεγαλη διαφορα.......

      Διαγραφή
  73. Φιλε ανωνυμε βρες γκομενα
    Κ βγες για κανα καφε σε εχει φαει να τον παιζεις στον τοιχο.

    T-MAC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ειναι αδιανοητο να αρνειται παντως τετοια προταση.
    Κραταω μια πισινη μηπως και ειναι παιχνιδι του παο να τον πιεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Ρεάλ για Λάσμε
      http://www.sport-fm.gr/article/kai-i-real-gia-lasme/683585

      Διαγραφή
  75. Παντως στο Eurohoops γραφουν για προταση στον Gani Lawal της Ρομα για αντικαταστατη του στεφαν... καλη επιλογη? δεν τον εχω δει καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η ομαδα πανω απο ολα.
    Η κινηση του Παναθηναικου να αποσυρθει απο μελλοντικους πλειστηριασμους δειχνει ποσο μεγαλη ομαδα ειναι..Ακομα και αν μας ποναει αυτη η φυγη.
    Απληστια...Το νεο ονομα του επαγγελματικου αθλητισμου.

    Δημητρης Berkshire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο Λάσμε κοιτάζει το επαγγελματικό του συμφέρον, όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Το τι πιστεύει ο καθένας μας μικρή σημασία έχει. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, πόσο καιρό χρειάστηκε πέρυσι για να πειστεί να έρθει στον Παναθηναϊκό. Όπως και να έχει, είναι βέβαιο ότι η απώλεια θα είναι μεγάλη για την ομάδα. Οι συγκρίσεις με τα περσινά είναι ατυχείς. Φέτος δημιουργήθηκε μια ομάδα από την αρχή και ο Λάσμε έγινε σημείο αναφοράς της (καλώς ή κακώς). Όταν λες ότι θέλεις να κρατήσεις τον κορμό, προφανώς για να παίξεις το ίδιο μπάσκετ, τότε η απώλεια του Λάσμε είναι πολύ μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πολύ καλά έκανε ο Λάσμε που πήγε για τα λεφτά και μπράβο του το παιδί, τα κέρδισε με το σπαθί του, είτε μιλάμε για πραγματική αξία είτε για υπεραξία. Ο Λάσμε δεν είναι 23 χρονών να χτίζει καριέρα αυτή τη στιγμή ωστέ να φοβάται αν θα χαντακωθεί στην ομάδα που θα πάει. Είναι 30 και είναι η ευκαιρία του για το πρώτο και ίσως (το απεύχομαι) και το μόνο πολύ μεγάλο συμβόλαιο της ζωής του. Οι φίλοι του ΠΑΟ θα ήταν προτιμότερο απο το να του θυμώνουν να κρατήσουν τις αναμνήσεις απο μια φανταστική χρονιά και να του ευχηθούν υγεία και καλή τύχη στη νέα του ομάδα.

    Και απο την άλλη ο ΠΑΟ πολύ καλά έκανε και δεν του έδωσε αυτά τα λεφτά, διοτι αφενός δεν θα κάτσει να πληρώσει την υπεραξία που ο ίδιος ο σύλλογος δημιούργησε και γιατί περνάει ένα πολύ καλό μύνημα προς όλες τις κατευθήνσεις οτι το φιλόπτωχο ταμείο έχει κλείσει οριστικά. Πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε (έτσι λένε, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω) και απο κει και πέρα δεν έχει λόγο να παρακαλάει κοτζάμ ΠΑΟ τον Λάσμε και τον οποιονδήποτε Λάσμε.

    Εν κατακλείδι, γειά σου Στεφάν, είσαι ωραίος και με το καλό να σε δούμε του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σχετικά με τον Σπανούλη: Πιστέυω ότι τον κυριότερο ρόλο στην απόφαση θα παίξει η επιστροφή ή όχι του Ντούντα στους συλλογικούς πάγκους. Είναι ο άνθρωπος που του έδωσε τα κλειδιά στον ΟΣΦΠ και με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία. Δε νομίζω ότι ο Σπανούλης θα διακινδυνεύσει να πάει σε μια ομάδα στην οποία δε θα εμπιστεύεται τον προπονητή.

    Το δεύτερο κριτήριο για τον Σπανούλη πιστεύω ότι είναι τα χρήματα. Και όχι γιατί θα κάνουν μεγάλη διαφορά 200-300 χιλιάδες ευρώ, αλλά γιατί τον θεωρώ επαγγελματία. Επίσης έχει ατζέντη ένα σκληρό διαπραγματευτή, το Ραζνάτοβιτς. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι θα απαιτήσει οι προσωπικές του διακρίσεις των 2 τελευταίων χρόνων να φαίνονται στο νέο του συμβόλαιο. Δηλαδή θα ζητήσει ένα νέο συμβόλαιο αυξημένο σε σχέση με το προηγούμενο.

    Τέλος, παράγοντας Χ στην έκβαση θα είναι η οικογένειά του. Δε νομίζω να δεχτεί κάποια προσφορά πολύ μακριά από την Αθήνα (πχ Μόσχα), εκτός και αν τα δύο πρώτα κριτήρια που ανέφερα ικανοποιούνται.

    Σχετικά με το Λάσμε: Πιστεύω ότι η βελτιωμένη πρόταση που ακούσαμε χτες-προχτες όντως υπήρξε. Δεν ξέρω αν ήταν όντως στα $2.5Μ που φημολογείται ότι προσφέρει η ΤΣΚΑ, αλλά πιστεύω πως ήταν από $2Μ και πάνω. Η πρόταση αυτή πιστεύω ήταν πρωτοβουλία ΔΓ, όπως και η φημολογούμενη απόσυρσή της σήμερα, αφού ίσως νόμιζαν ότι θα γινόταν αμέσως αποδεκτή. Ο λόγος που πιστεύω ότι υπήρξε επέμβαση ΔΓ, είναι ο παρορμητισμός που βγάζουν οι τελευταίες ενέργειες (βελτιωμένη πρόταση και απόσυρσή της μια μέρα μετά). Βέβαια δεν αποκλείω να ήταν και ένα επικοινωνιακό τρικ όλο αυτό, καθώς ήταν γνωστή η μεγάλη επιθυμία του κόσμου να συνεχίσει ο Λάσμε.

    Τέλος πιστεύω ότι αν η απόσυρσή της δεν ήταν επικοινωνιακό παιχνίδι, σχετίζεται άμεσα με την ενδεχόμενη μεταγραφή Τάιους στη Μακάμπι, ή και άλλων πιθανών στόχων που βλέπουν ότι μπορεί να χαθούν λόγω του σήριαλ με το Λάσμε.

    The Glove

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. o ταιους ειναι καλος; αυτον αναφερουν ηδη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή