Athlenda

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Όχι καιρός για δάκρυα..


Στα play-offs δε μπορείς να χαίρεσαι υπερβολικά στη νίκη ούτε να στεναχωριέσαι πολύ για την ήττα ή τον τρόπο που ήρθε αυτή.. Απλά κοιτάς μπροστά. Το Hoopfellas σχολιάζει..



-Ναι, είναι αλήθεια. Παιχνίδια σαν και αυτό, όπου ο Παναθηναϊκός (έχοντας γυρίσει τα δεδομένα ή όχι) προηγείται με 4-5 πόντους ενώ πλησιάζουμε στο τελευταίο δίλεπτο σπάνια έχανε. Άλλη ομάδα μπορεί, ο Παναθηναϊκός όχι. Αυτά τα ματς τα τελείωνε παραδοσιακά με +10. Κάτι όμως έχει αλλάξει φέτος. Ναι, αφού ο "χειρούργος" έχει χάσει σε επιλογές. Τα πόδια του Δημήτρη Διαμαντίδη δεν τον βοηθούν να περάσει πηγαίνοντας προς τα μέσα και να "αποφασίσει" από εκεί για το τέλος της επίθεσης. Είναι φανερό και απολύτως φυσιολογικό. Για αυτό και το προπονητικό επιτελείο πρέπει να ετοιμάσει και να δουλέψει (ώστε να το αναδείξει) πάνω σε εναλλακτικές. Ο τρόπος που οι πράσινοι επέλεξαν να επιτεθούν στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης τους εκθέτει. Κόλλησε η μπάλα στα 7 μέτρα, "έφαγε" την παγίδα του Κριάπα ο Διαμαντίδης (όπως στον ημιτελικό της Πόλης..) κανένα αποτέλεσμα. Ειδικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας περίμενα  κάποιο play για σουτ του Φώτση (που νομίζω ήταν από τους λίγους που μπορούσε να σκοράρει εκείνη τη στιγμή) ή απομόνωση για να παίξει ο Ράιτ για τον οποίο όμως προσεύχεσαι να "τελειώσει" γιατί εάν χρειαστεί να πασάρει, ειδικά στην αδύνατη πλευρά υπό καθεστώς πίεσης, κινδυνεύεις να φας lay up. Αυτό νομίζω φοβήθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και εμπιστεύθηκε τη μπάλα στα χέρια του Διαμαντίδη, όμως ακόμα και έτσι το να παίξεις το τελευταίο σου σουτ πάνω στον Κριάπα δεν είναι ότι καλύτερο..


-Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε αποτελεσματικά στο ποστ, σε ένα κομμάτι που θεωρητικά θα είχε πρόβλημα όμως είναι φανερό ότι η απουσία του Τεόντοσιτς και της εξαιρετικής του κάθετης πάσας έχει δυσκολέψει πολύ την εισαγωγή της μπάλας χαμηλά, ειδικά με τον τρόπο που αμύνθηκε η ελληνική ομάδα. Σαφώς στη φετινή version της ΤΣΣΚΑ πολλά plays περιλαμβάνουν διάταξη με τον Κρίστιτς (top post player της) ψηλά και τον Χάινς χαμηλά στη base line, όμως οι πράσινοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα θέσης πάνω στο "ρολάρισμα και κλείδωμα στο κέντρο" που χρησιμοποιεί ο Σέρβος όταν κατεβαίνει χαμηλά από τον άξονα ενώ στην "πλευρά" ο Διαμαντίδης τον ντούμπλαρε συνεχώς (βγαίνοντας μπροστά του ή πλάγια ανάλογα με τη θέση της μπάλας τη συγκεκριμένη στιγμή) βοηθώντας τον Λάσμε (πλεονέκτημα στην άμυνα από τη δυνατότητα "τζόγου" με τον Τζάκσον). Overall πολύ καλός βαθμός εδώ για τον Παναθηναϊκός (σε ένα κομμάτι τακτικής πολύ σημαντικό για αυτό το υπογραμμίζω) με σωστή άμυνα θέσης κυρίως από τους Λάσμε-Μασιούλις που κατέθεσαν τεράστιο effort. Ουσιαστικά πρόβλημα υπήρξε μόνο όταν κέρδιζε "αλλαγή" ο Χάινς με περιφερειακό. Επαναλαμβάνω, χωρίς τον Τεόντοσιτς οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εισαγωγής της μπάλας στο ζωγραφιστό από τον άξονα (σε κάθε είδος επίθεσης). Αντίθετα στη πλευρά και ο Κριάπα και ο Μίτσιβ παίρνουν απομονώσεις με το εκάστοτε "5" για να παίξουν 2 με 2 και μπορούν να εκμεταλλευτούν την καλή τους πάσα.


-Η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου με προβλημάτισε. Είδα αρκετά λάθη. Ένα από αυτά που έγινε από διαφορετικούς παίκτες (ακριβώς το ίδιο) αφορά τον παίκτη που αμύνεται στον Φριντζόν, ο οποίος έκλεινε υπερβολικά προς τα μέσα (ειδικά όταν στη πεντάδα βρισκόταν ο Κρίστιτς ώστε να βγεί πάνω στο "κάθετο κόψιμο" του Σέρβου από το high post ) με συνέπεια ο καλύτερος σουτέρ των Ρώσων να βρίσκει καλές "ματιές" στη γωνία. Μάλιστα ο Μεσίνα το "είδε" αυτό (Ράιτ και Κάρι οι "ένοχοι") και μετακινούσε την άμυνα των πρασίνων ώστε με ένα σκριν και έξτρα πάσα να βρεί το σουτ από τις γωνίες. Θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να είχε "ματώσει" περισσότερη την ελληνική ομάδα.


Το πολύ θετικό στοιχείο στα δικά μου μάτια είναι ότι ο Παναθηναϊκός σε ένα μεγάλο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου "σταμάτησε" την επίθεση της ΤΣΣΚΑ, σβήνοντας από το playbook της αυτό που λέμε δημιουργία/καταστάσεις μέσα από κίνηση. Οι Ρώσοι του μισού γηπέδου και του χαμηλού αριθμού κατοχών είναι η Νο1 ομάδα της διοργάνωσης φέτος σε τελικές πάσες με μ.ο. περίπου 20 ανά παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού η ελληνική ομάδα τους έκοψε πολλές συνεργασίες και τους έκανε να δείχνουν στατικοί και "ξύλινοι". Η ομάδα του Μεσίνα τελείωσε με 18 τελικές, πολλές για τη δουλειά που έκανε ο πρωταθλητής Ελλάδας σε αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει χώρος για σημαντική βελτίωση που μπορεί να ρίξει κατά πολύ τα νούμερα του αντιπάλου (κοντά στους 60-65 πόντους στην επίθεση δηλ.). Αυτό το κρατάμε γιατί οι πράσινοι "έχασαν" ένα πολύ δικό τους (τελικά) παιχνίδι από τον (έχω προσόντα/ποιότητα NBA starter αλλά καρδιά ..λαγού) Σόνι Ουίμς και τον Κάιλ Χάινς. Χωρίς τον Τεόντοσιτς (με τα συν και τα πλήν του) η ΤΣΣΚΑ σίγουρα δεν είναι η πιο αποτελεσματική επίθεση ανά κατοχή, είναι φανερό.. Και το μεγάλο λάθος του Μεσίνα με τον Πάργκο ( έχει στον πάγο πολύ καιρό έναν παίκτη 1.5 εκ, σε αντίθεση με τον Μπλατ που τον βοήθησε πολύ να εξελιχτεί στο μισό γήπεδο τότε που ήταν τελείως ..αγρίμι) έχει αφήσει την ΤΣΣΚΑ με ένα πόιντ πλέον. Ο Ιταλός έχει κολλήσει με τις big lineups αν και είναι φανερό ότι η ομάδα του μπορεί να βγάλει πολλά θετικά στοιχεία παίζοντας με πιο ελαφρά στοιχεία, κάτι που αποδείχτηκε τη μοναδική φορά φέτος (νωρίτερα στη σεζόν) που έπαιξε για μερικά ματς με φροντκόρτ τους Χάινς (στο "5") και Βορόντσεβιτς ("4"). Το περίεργο είναι ότι από τότε έχει μονιμοποιήσει τον Αμερικανό στο "4" και ανέβασε τον Κριάπα στο "3" προωθώντας το συγκεκριμένο σχήμα σαν την καλή του lineup. 


Οι Ρώσοι λοιπόν σωματοδομικά είναι καθαρά ομάδα ΝΒΑ (με κοντύτερο παίκτη στη πεντάδα τους το "4" που έχει άνοιγμα χεριών ..2.16μ) αλλά είναι φανερό ότι η ομάδα με την περισσότερη ενέργεια στη σειρά είναι ο Παναθηναϊκός. Ειδικά όταν στο παρκέ βρίσκεται η τριάδα Γκιστ-Ράιτ-Λάσμε αυτό είναι πολύ εμφανές. Εχθές η ελληνική ομάδα μέσα από καλή άμυνα βρήκε φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο και καλό θα είναι να τις ψάξει όσο περισσότερο μπορεί γιατί είναι δεδομένο πλέον μετά την πρώτη εικόνα ότι έτσι θα πέσει το κάστρο της "αρκούδας". Φυσικά αυτό προϋποθέτει καλύτερη επίδοση στο αμυντικό ριμπάουντ, κομμάτι που πλήγωσε τον Παναθηναϊκό. Λεπτομέρεια: Ο Μεσίνα γενικά είναι υπέρμαχος του να μη στέλνει η ΤΣΣΚΑ "κόσμο" στο επιθετικό ριμπάουντ. Δε του αρέσει, ξεκαθαρίζει ότι προτιμά την ισορροπία στο αμυντικό τρανζίσιον και τη διασφάλιση αυτού. Ο Παναθηναϊκός του μισού γηπέδου του έδινε μια κάπως μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν, ώστε να στείλει έξτρα παίκτη στο επιθετικό ριμπάουντ. Για αυτό λέω ότι οι Ρώσοι πρέπει να το πληρώσουν στο ανοιχτό γήπεδο..

Φιλτράροντας το πρώτο ματς λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ματσάρει την ΤΣΣΚΑ εαν αμυνθεί το ίδιο καλά στο ποστ, τη στιγμή που της λείπει ο Τεόντοσιτς. Καμία απογοήτευση, αυτό το τονίζω. Τους "φόβισε", μένει να τελειώσει τη δουλειά σε πρώτη φάση με διπλό αύριο. Θέλει πολύ προσοχή σε αυτά τα 2-3 πράγματα που αναφέραμε πιο πάνω και προς Θεού, να μη φοβηθεί να ρισκάρει. Δυνατότητες υπάρχουν..

Υ.Γ: Για τον Παππά, επειδή έχω πάρει αρκετά μηνύματα.. Έχω πεί από την αρχή ότι το παιδί δε χωράει στο ροτέησιον έτσι όπως έχει στελεχωθεί το μπακόρτ. Δε βοηθά, θα χαλάσει την όποια συνοχή. Σε αυτή τη σειρά όμως και επειδή στην ποστ σίζον παίζεις όλα σου τα χαρτιά ίσως μπορεί να δώσει "έξτρα" ώθηση ΑΡΚΕΙ να είναι έτοιμος ψυχολογικά όλον αυτό τον καιρό που είναι εκτός ροτέησιον. Είναι ότι πιο σημαντικό, αυτό που θα καθορίσει εάν μπορεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει ή όχι. Εάν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης λοιπόν (που βιώνει τον παίκτη καθημερινά) νιώθει ότι τον έχει προετοιμάσει ψυχολογικά ώστε να αλλάξει κάτι, το παραμικρό στην ατμόσφαιρα ας τον βάλει. Αν όχι, καλύτερα να μη τον σηκώσει ποτέ ότι και εάν ακούγεται απ'έξω..



ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ



Για αυτό που διαδραματίστηκε εχθές στο Μεντιολάνουμ δε θέλω να γράψω πολλά γιατί οι λέξεις ωχριούν μπροστά στην εικόνα. Το Μιλάνο μπήκε για να κατασπαράξει τη Μακάμπι, έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ αλλά το ..φίδι όταν το έχεις κάτω λαβωμένο, του κόβεις το κεφάλι. Όταν λοιπόν αυτό το +13 δε γινόταν +20 αλλά συνεχώς έπεφτε στο 10, υπήρχαν θεωρητικά εκκρεμότητες. Και το τελευταίο τρίλεπτο ήταν απλά δράμα.. Δράμα για μια ομάδα που κυριάρχησε αλλά δεν έβγαλε φονικό ένστικτο. Η Μακάμπι έμεινε στο ματς με τον Σοφοκλή που έδωσε το 110% μετά τα πρόσφατα συμβάντα απέναντι στο εκπληκτικό δίδυμο των Σάμιουελς-Λαβάλ και καθάρισε με το ξύπνημα του Ράις και φυσικά τον Χίκμαν. Φοβερό ματς, μεγάλες συγκινήσεις αλλά καταλαβαίνω ότι για τους Λομβαρδούς (που ώρες ώρες σου βγάζουν ότι ίσως μόνο μια πολύ καλή Ρεάλ μπορεί να τους ματσάρει και δεν εννοώ σε ποιότητα αλλά σε αυτό που γενικά καταθέτουν στο παρκέ) είναι από τις ήττες που σε κάνουν να νιώθεις ηλίθιος.. 


Ο Μπάνκι απαγόρευσε τα μίντια στη σημερινή προπόνηση από ότι μαθαίνω και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το ψυχολογικό κλίμα γνωρίζοντας ότι η ομάδα του είναι καλύτερη. Επειδή το αναγνωστικό κοινό του Hoopfellas έχει πάρει master στο ψυχολογικό κομμάτι που περιβάλλει τέτοιες καταστάσεις, σίγουρα γνωρίζετε μετά από τέτοιο χαστούκι (ανάλογο έφαγε η ΕΑ7 και στο κύπελλο) φαίνεται ο προπονητής. Ή μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο ματς ή απλά πνίγεσαι πλημυρισμένος από το γιατί του πρώτου ματς.. 



5..καφετιά



Ο Ρίκι Χίκμαν (για τον οποίο έχουμε μιλήσει με εξαιρετικά λόγια στο παρελθόν) έκανε πραγματικότητα τα λόγια του, στη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μιλάνο ("Έπαιξα σαν σκ.. εναντίον της ΤΣΣΚΑ. Χρωστάω στην ομάδα..) όντας εντυπωσιακός εχθές το βράδυ στο Μεντιολάνουμ.  26π. (7/10 FG, 9/9 FT) 4 ριμπ. 3 τελικές και 10 κερδισμένα φάουλς οδήγησαν σε ranking 36 και το MVP της αγωνιστικής. Ο Χίκμαν είναι από εκείνα τα σκληροτράχηλα (σε σώμα και πνεύμα) γκαρντς που κάνουν θραύση στο σύγχρονο μπάσκετ και λατρεύει η σελίδα μας. Έχει όλα τα εργαλεία για να πρωταγωνιστήσει στο τοπ-επίπεδο και κυρίως να ανταποκριθεί σε κάθε είδους ανάγκη στο μοντέρνο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει σκέψη, καρδιά και παίζει σωστά το άθλημα. Ναι, θα ήθελα να τον δω στη χώρα μας. Δε το συζητώ. 500 χιλιάδες δολάρια είναι το ύψος του συμβολαίου του, ήτοι 360 χιλιάδες ευρώ.. Πολλά? 


161 σχόλια:

  1. τζιμ συγχαρητηρια για την αναλυση, την περιμενα πως και πως(παναθηναικος το καταλαβες)..απλα το τελευταιο σου σχολιο με προβληματισε, δεν πιστευεις πως αν ο αλβερτης ειχε στα πλανα του τον παππα θα τον εβαζε απ το πρωτο παιχνιδι?? γιατι να τον εμπιστευτει τωρα? Η δικη σου γνωμη για την περιθωριοποιηση του συγκεκριμενου παιχτη ειναι οτι δεν χωραει λογω της στελεχωσης του μπακορτ η παιζουν και αλλοι λογοι....kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ΤΖΙΜΑΡΑ τεραστιε....

    Να σαι καλα να μας μαθαινεις...

    Αυτο που εχω να πω ειναι οτι χωρις τεοντοσιτς πιστευω οτι τους εχουμε...Το πιστευα και πριν το ματς...Με τεοντοσιτς δεν νομιζω να εχουμε καμμια ελπιδα...

    Το σημαντικοτερο απο ολα οσα εγραψες ειναι αυτο για τον διαμαντιδη...Γερασε και πλεον δυστυχως δεν μπορει να παει ως μεσα και να κοιταξει τις επιλογες του...Αυτο του χαλαει το μυαλο και τον κανει αρνητικο...Γινεται νευρικος χανει τα σουτ και κανει ηλιθια λαθη επειδη δεν μπορει να επιβαλλει το παιχνιδι του...Ο μονος που μπορει να το κανει αυτο απο το ροστερ ειναι ο παπας αλλα τωρα δυσκολα σε αυτη την κρισιμη στιγμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα στην παρεα......αυτο που γινε στο μιλανο γινεται μια φορα στα δεκα χρονια,η αρμανι θα συνελθει και κατα τη γνωμη μου ενα παιχνιδι θα το παρει στο τελ αβιβ.....δεν εχει συνηθισει σε τετοια παιχνιδια ενω η μακαμπι ειναι εμπειρη σε τετοιες καταστασεις.....οσο για τον παναθηναικο του λειπε ενας καλος εισι λο χτες για να παρει το ματσακι,παντως τετοια ευκαιρια δυσκολα θα βρει....ο μονος τροπος ειναι να ανοιξει ο ρυθμος......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Τζιμ,
    Ευχαριστουμε για τη συνεχη ροη αρθρων αυτες τις μερες...
    Η ερωτηση μου εχει να κανει για τον Καρυ, πολλες φορες εχτες τον ειδα να πηγαινει στη base line να κλεινετε εκει και να κανει ριψοκινδυνα split out -τις πιο πολλες φορες στην αδυναμη πλευρα της αμυνας (δεν επιχειρουσε σουτ ουτε διεισδυση...) .
    Tι θα γινει με αυτον τον παικτη θα τον εκμεταλλευτουμε λιγο καλυτερα?
    Εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να του δωθει λιγο παραπανω χωρος στη καλη του πλευρα για να σουταρει μεσω καποιου play η εστω να βγει απο καποιο σκριν...

    Αυτα και σε ευχαριστω για την ωραια αναλυση

    Μανωλης Μασσαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι καθημερινες σου αναρτησεις Δημητρη μας καλομαθαινουν.
    Ποτε μου δεν πιστευα οτι θα το πω αυτο αλλα η Τσσκα χωρις τον τρελοΤεοντοσιτς εμοιαζε με κοπαδι χωρις βοσκο. Αυτη τη Τσσκα ανετα μπορει ο Παναθηναικος να την κερδισει που ωρες ωρες εμοιαζε μπλοκαρισμενη. Σε λιγο καλυτερη μερα να ηταν ο Μπραμος, ο οποιος επαιξε κακιστο παιχνιδι, θα πηγαιναμε αυριο για το 0-2 και σκουπα.
    Ο Διαμαντιδης σιγουρα δεν επαιξε το καλυτερο του παιχνιδι αλλα σιγουρα δεν ηταν και κακος. Επιθετικα δεν εκανε πολλα πραγματα αλλα αυτα που κανει παιζοντας στο κεντρο της αμυνας δινοντας βοηθειες και καλυπτωντας ολες τις τρυπες δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι παικτες στην Ευρωπη με το μπασκετικο IQ που να μπορουν να το κανουν. Αναντικαταστατος.
    Τιποτα δεν εχει τελειωσει ουτε για τον Παναθηναικο αλλα ουτε και για τον Ολυμπιακο που μπορει να κανει το διπλο στην Ισπανια. Το Ελληνικο μπασκετ ειναι εδω και θα μοιρασει πονο.

    Κώστας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζιμ,συμφωνω σε οσα γραφεις για το ματς στη Μοσχα(το αλλο ματς δεν το ειδα),απλα το μειονεκτημα του Παναθηναικου ειναι πως τα ταλαιπωρημενα κι αργα ποδια των Διαμαντιδη,Ουκιτς ειναι δυσκολο να αντεξουν δευτερο ματς μεσα σε 48 ωρες,οπου θα πρεπει να μαρκαρουν παικτες μεγαλοσωμους κι αθλητικους,αλλα και να επιτεθουν εναντιον τους..Επισης πρεπει να βρουμε σκορ κι απο αλλους παικτες και ειδικα απο τον Μπραμο,ο οποιος χθες ηταν τραγικος..Και παμε στη τελευταια ολοκληρη επιθεση στη ληξη της κανονικης διαρκειας..Ολη η τσσκα περιμενε πως η μπαλα θα παει στα χερια του Διαμαντιδη κατι που ηταν αρνητικο για μας αφου ο Μητσος ηταν ξεζουμισμενος κι επομενως προβλεψιμος..Καλυτερα να ρισκαρε ο Φραγκι μ' ενα ντραιβ του Ραιτ και σπλιτ για ενα σουτ απο το τριποντο του Φωτση..Επειδη εστειλα καποια σχολια στο προηγουμενο αρθρο σου που αναφερονται στην αδυναμια του Διαμαντιδη και στο πως εκδηλωνεται μια τετοιου τυπου επιθεση,κανοντας και μια μικρη αναφορα στον Παππα,πρεπει να σημειωσω πως οι Παππας,Γιανκοβιτς,Μαυροκεφαλιδης επρεπε να ενσωματωθουν και ν' αποκτησουν ρολο στο πρωτο μισο της σεζον,ωστε να ξερουμε που και ποσο μπορουνε να βοηθησουνε την ομαδα.Κι αν η εμπειρια του Λουκα τον εκανε να δωσει σημεια ζωης εχοντας βοηθεια απο τον Αλβερτη,το να περιμενουμε απο τους αλλους δυο και ειδικα απο τον Παππα να μπει σε μια τετοια σειρα και να φερει τα πανω κατω ειναι αδυνατο,αφου κινδυνευουμε να χασουμε τον παικτη,αν κανει 2-3 κρισιμα λαθη..Το τεραστιο προβλημα ειναι αυτο που σημειωνεις κι εσυ,δηλαδη οτι αλλοτε τετοια ματς τα καθαριζε στο τελος η ομαδα,ενω τωρα τα χανει και ο Φραγκι πρεπει κατι να κανει γι' αυτο χωρις να εχει ταμπου κι ενοχες..ΚΑΠΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παναθηναϊκός έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία για το break που του είναι απαραίτητο αλλά απο την άλλη "απομυθοποίησε" τον μεγάλο του αντίπαλο με το καλημέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια τέτοια σειρά. Η απουσία του Τεόντοσιτς μετατρέψει την ΤΣΣΚΑ σε έναν γίγαντα χωρίς πολύ "μυαλό" γι' αυτό και νομίζω οτι θα πρέπει να ρισκάρει με ασφυκτικότερη πίεση στον άσο (ο Ράιτ έχει τα πνευμόνια να το κάνει) για χαλάσει την δημιουργία των Ρώσων. Έχω την εντύπωση οτι ο Αλβέρτης ξέχασε στο τέλος τον Μασιούλις στον πάγκο περισσότερο απ' όσο έπρεπε.
    Με τόσα πολλά και συχνά άρθρα θα κακομάθουμε Τζίμ!!!
    basketmanic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tζιμ 3η φορά που ανεβάζεις ανάρτηση αμέσως μετά από απάντηση μου σε άλλο ποστ.Αυτά είναι τα "κακά" των καθημερινών αναρτήσεων :P
    Eίσαι σε δαιμονιώδη φόρμα,εξαιρετική ανάλυση του αγώνα.

    Tα έχουμε πει για Τσσκα...δεν είναι ομάδα που τρομάζει.Ειδικά χωρίς Τεόντοσιτς που είναι ο κινητήριος μοχλός,το κέντρο αποφάσεων περνάει στους Γουιμς-Κριάπα και αυτό επομένως κάνει ακόμα πιο αργό το τέμπο της για να αποφύγουν τα λάθη.Έτσι μπορείς να τη διαβάσεις και να παίξεις με το μυαλό της,μιας και είναι ομάδα η οποία ούτε γυρίζει ε'υκολα διαφορά,ούτε της τη γυρίζεις.
    Η άμυνα του Πάο ήταν απλά εξαιρετική απέναντι στην αρκούδα,κατάφερε να προστατέψει το ποστ(με απίστευτη εμφάνιση Μασιούλις κοντά στο ζωγραφιστό και στην πίσω γραμμή άμυνας),έδειξε ωραία κατεύθυνση αλλά όπως είχα σημειώσει η Τσσκα έχει βρει και κάποια εξτραδάκια στο παιχνίδι της σε σχέση με πέρσι.Ο Γουιμς κάνει μεγάλα παιχνίδια και είναι ο παίκτης που μαζί με τον Χάινς(και τον Κριάπα χθες) κουβαλάνε αυτ'η τη στιγμή τους άλλους σε πνευματικό-ψυχολογικό επίπεδο.Ο φόργουορντ της Τσσκα έχει εξελιχθεί πολύ φέτος,χρησιμοποιείται καιρό τώρα από τον Μεσίνα περισσότερο σαν δημιουργός και λιγότερο σαν εκτελεστής(πόσω μάλλον στα 2 αυτά ματς...εκεί πρέπει να δωσει τεράστια έμφαση το προπονητικό team των πρασίνων) και είναι ο ηγέτης της ομάδας του.Ο Χάινς δίνει αυτό που έλειπε από τη φροντκορτ των Ρώσων πέρσι(έστω κι αν δεν χρησιμοποιείται σαν κεντρικό πρόσωπο-κακώς σίγουρα κατ'εμέ μιας και για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του είδους του στη θέση 5-του άλλου είδους είναι ο Τόμιτς) και η Τσσκα παίζει σε έναν αργό βασανιστικό ρυθμό,αλλά έχοντας φυσικά και ένα βαρύ οπλοστάσιο.Θα ήταν ακόμα πιο αποτελεσματική αν είχε έναν παίκτη σαν τον Χάκετ αντί του Πάργκο ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει πατήσει καν στην ομάδα...
    Ο Πάο σαφώς βελτιωμένος επιθετικά,είχε δείξει σαφή σημάδια με τον Ολυμπιακό(και τη Μάλαγα).Σωστά πήγε πολύ παιχνίδι στον Ράιτ που μπορεί να ταρακουνήσει με τις κινήσεις του τη βαριά και πολύ δυνατή-συμπαγή άμυνα της Τσσκα σε διάταξη ο οποίος έκανε και καλό παιχνίδι.
    Το λάθος όμως του πάγκου είναι σαφώς στις τελευταίες φάσεις...πολύ κακός σχεδιασμός επιθέσεων.Αυτό το 1με1 ΔΔ-Κριάπα(πιο πλήρης αμυντικός στην Ευρώπη) ήταν καταστροφικό.Καμία κίνηση,κανένα play..Πολύ προβλέψιμη φάση.Θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο που θα αναγκάσει κι άλλους παίκτες της Τσσκα να ανεβάσουν ένταση στην άμυνα,να ενεργοποιήσει κι άλλους παίκτες στις τελευταίες επιθέσεις του.Δεν είναι μηχανάκι ο Διαμαντίδης σε τέτοια ηλικία,δεν γίνεται να περιμένεις να τα κάνει όλα μόνος του(και σε εκτελεστικό καθήκον) απέναντι και σε παίκτες που δεν του ταιριάζουν...Και στο κάτω κάτω δεν είναι θέμα Διαμαντίδη.Όποιος παίκτης και να ήταν εκεί(άντε εκτός Λάνγκφορντ,Μακκάλεμπ) δεν ονομάζεται σοβαρή επιλογή για τελευταία επίθεση αυτό το iso.Αν θες να είσαι προπονητής πρέπει να μπορείς να φτιάξεις μια στοιχειώδη επίθεση για αυτές τις καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ1.Η γνώμη που για Παππά είναι ότι κακώς δεν έχει χωρέσει στο μπακόρτ.Είμαι κάθετα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στη μη χρησιμοποίηση του όλον αυτόν τον καιρό.Διαφωνώ με λίγα λόγια...Όμως για τη συγκεκριμένη σειρά είναι όπως τα λες.Δεν θα ρίσκαρα με τη συμμετοχή του από τη στιγμή που μάλιστα ρολάρει ο Ράιτ εκτός αν πίστευα ότι μπορεί να δώσει μια ώθηση.
      ΥΓ2.Η Αρμάνι υπέστη σοκαριστική ήττα.Της έκοψε τα πόδια.Για τον Μπλατ απεριόριστος θαυμασμός...Για μένα η "λερναία ύδρα" των πάγκων.Κάνει θαύματα.Ο Χίκμαν είναι παίκτης που δεν παίρνει σε κανέναν τομέα κακό βαθμό στο παιχνίδι του και αυτό μετράει πολύ στο σύγχρονο μπάσκετ...
      Η γνώμη μου για τη σειρά παρ'όλα αυτά γερνει προς την Αρμάνι.Μου βγάζουν πολλή περισσότερη ποιότητα και ο τρόπος που θα πιέσουν είναι αφοπλιστικός και μπαίνει πάνω από την ψυχολογία της ήττας.Πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε επιθετική λειτουργία και είναι ομάδα που κοιτάζει όσο πιο ψηλά γίνεται.Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού της μπορεί να επιβιώση ακόμα και στην καυτή Νόκια αρίνα πιστεύω...(αυτό είναι μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη για μια σειρά που έχω πει ότι βρωμάει 5 παιχνίδια).Απλά η αίσθηση που μου δίνει είναι ότι από τη στιγμή που είσαι τόσο καλός σε ότι κάνεις δύσκολα θα πέσεις...(εκτός αν ο Μπλατ πια γίνει μάγος..)
      ΥΓ3.Αθάνατη Ελλάδα και αθάνατε 'Ελληνα κάφρε.Τρεις καφετέριες στη σειρά με 5 τηλεοράσεις η καθεμία και όλοι μου παίζουν το Πάο-Όφη και τα επεισόδια του Παοκ-Όσφπ και όχι ματς πλέιοφ της Ευρωλίγκα.Άραγε μας αξίζουν μετά οι κούπες?...

      Διαγραφή
  9. Δεν θελω να φανω απαισιοδοξος αλλα δεν μπορει ο Ολυμπιακος να περασει τη Ρεαλ ... Τουλαχιστον με την ενεργεια που βλεπω και βγαζει η Ρεαλ...
    Ανοιγει η διαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η απαντηση γιατι η ρεαλ διαλεξε ολυμπιακο δινεται απο τον κολλινς....μολις ο φλωρακος ο ρουντι εμπλεξε με τον αμερικανο τις εκοψε τις μαγκιες....αλλα αυτο επρεπε να γινει απο την αρχη για να μην βρουν ρυθμο....καλυτερα να τους στειλουν στις βολες παρα να χτυπανε ευκολα τριποντα......o ολυμπιακος μπορει αρκει να παιξει με το μυαλο τους και να τους εκνευρισει....stonerook

      Διαγραφή
  10. Kαταιγίδα στη Μαδρίτη...
    Ο ρυθμός έχει φύγει.Ο Όσφπ έχει διορθώσει πάρα πολλά πράγματα(πρώτα απ'όλα τα λάθη του που τον σκότωσαν στο 1ο παιχνίδι),έχει φανεί απρόσεκτος στην περιφερειακή άμυνα δίνοντας πολύ προσοχή στην άμυνα above the rim μέσα στο καλάθι,αλλά και η Ρεάλ από την άλλη τα στάζει από παντού.
    Επιθετικά πολύ πιο βελτιωμένος.Η Ρεάλ πιέζει σε κάθε γωνία την πάσα και τα ελεύθερα σουτ στις γωνίες είναι αδύνατα.Είναι τόσο ασφυκτική η άμυνα των Ισπανών,σε κάθε γραμμή πάσας πίσω από σκριν και τόσο γρήγορες οι αντιδράσεις τους στα πόδια από πλευρά σε πλευρά που δεν επιτρέπουν ένα καλό passing game που να οδηγήσει σε σουτ.Παρ'όλα αυτά ο Όσφπ έχει μείνει στο ματς ανοίγοντας τις επιθετικές του επιλογές,έχει πάρει σκορ από πολλούς παίκτες και έχει χτυπήσει την Ρεάλ από τις κορυφές στα 6,75(από φτερό ελεύθερος δεν σουτάρει με τίποτα...).Έχει βρει πιο καλή στην pick and roll defense τη Ρεάλ με εξαιρετική αντιμετώπιση στον Σπανούλη(κάκιστος ως τώρα-αναμένω πολύ δυναμική επιστροφή στο 2ο),αλλά παίρνει πόντους από το ποστ και από το τρανζίσιον που τον έχει ευνοήσει παραγωγικά.
    Θέλει λίγο προσοχή στα αμυντικά matchup.Ο Μάντζαρης είναι σούπερ αμυντικός χαμηλά στο έδαφος,δεν είναι τόσο καλός να ακολουθεί τον Ρούντι,δεν έχει τόσο δυνατό κορμό να τον κυνηγήσει.ΠΡΕΠΕΙ να πάει στον Σέρχιο και να κολλήσει πάνω του.Ο σούπερ ευφυέστατος πόιντ της Ρεάλ κάνει φοβερή δουλειά και δεν βγαίνουν οι ομαδικές αντιμετωπίσεις πάνω του γιατί απλά το επιθετικό του ρεπερτόριο δεν σου επιτρέπει να του αφήσεις κάτι(σούπερ και σε σουτ,πάσα,διείσδυση).Θέλει εξαιρετικό μαρκάρισμα από τον καλύτερο σου περιφερειακό αμυντικό,και φυσικά αυτός είναι ο Μάντζαρης.
    Αντίθετα μπορείς να αφήσεις Παπαπέτρου-Κόλινς στον Ρούντι και τους ψηλούς να τον περιμένουν.
    Υπάρχει έδαφος για να διεκδικήσει το παιχνίδι ο Όσφπ..Υπάρχει αυτό το κάτι που λέμε στην ατμόσφαιρα και πρέπει να το κυνηγήσει.Θα χρειαστεί πολύ τον καλό Σπανούλη,το σωστό χτύπημα στα closeout και τα παραπάνω στην άμυνα.Θα ήταν ευτυχία και οι πόντοι του Πρι αλλά όσο ο Πετ παίζει τόσο καλά δεν ξέρω πόσο θα βρει πάτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι ο μονος που βλεπει οτι στη ΡΕΑΛ δεν υπαρχει καθολου πιθαρχια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ταλέντο και αυτό, για την ώρα, τους φτάνει...

      Διαγραφή
    2. καλο το ταλεντο αλλα οταν βαραει τριποντα και ο Μπουρουσης και ο Μεχρι υπαρχει θεμα σοβαρο

      Διαγραφή
  12. ρηγα τσαμπα το παλευεις υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to palepse gera omos. Sto telos vevaia eprepe na dothei kai adiathlitiko ston rudy mpas kai to gurisei i ekpliktiki omada tou peiraia...

      Διαγραφή
    2. αν ο μπαρτζωκας ειχε κανει καλο σχεδιασμο και ειχε παρει ευστοχους παικτες στις βολες και ας μην καναν τιποτα αλλο το 3ο στη σειρα ευρωπαικο θα ηταν παιχνιδακι τα υπολοιπα θα τα αναλαμβανε ο ρηγας......
      αν και δεν εχει παιξει ακομα το πιο γερο χαρτι του ο κυρ κωστα τον λαμονικα....

      Διαγραφή
    3. 12.00 που καλε αντιαλθητικο στον Ρουντυ ουτε καν τον αγγιζει ο κακομοιρης τον μπιλλακο.καλος θεατρινος ειναι και αυτος,ενας ο Ρουντυ και ο αλλος ο Μπιλλ.Ο Ισπανος φωναζε ¨"κε τεατρο" αμ τι νομιζες ισπανακι εχουμε και μεις καλους θεατρινους,τι μονο εσεις.https://www.youtube.com/watch?v=xkablUhsbig

      Διαγραφή
    4. υγ η φωνη απο το βιντεακι ειναι του μπασκετικου Τασου Μαγουλα που το παιζει αντικειμενικος και ειναι βαμμενος γαυρος εδω στην περιγραφη ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 0-3

      Διαγραφή
    5. η ελευσινα στην εδρα της εχει ιδια αντιμετωπιση απο τους διαιτητες οπως η ρεαλ στην ισπανια . οταν εχεις απεναντι σου τον παντοδυναμο οσφπ ειναι το ιδιο . ειλικρινα βγαζω το καπελο στους αγγελοπουλους . δεν ξερω πως το εχουν καταφερει αλλα προφανως κατι κανουν πολυ καλα .

      Διαγραφή
    6. https://www.youtube.com/watch?v=xkablUhsbig
      Απλα δες πως χτυπιεται ο διαιτητης απο την απογοητευση οταν χανει ο Σπανουλης τη βολη. Απιστευτος!

      Διαγραφή
    7. Πράγματι. Απίστευτος ο διαιτητής. Ρε τι θα δούμε ακόμα..

      Διαγραφή
  13. Με έχει ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ η αστοχία του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στις βολές που πρακτικά τους έχει κοστίσει από μία νίκη...
    Πραγματικά ΞΕΝΕΡΩΜΑ...
    Ρε εσείς που είστε πιο πολύ του αθλήματος, τι πρεπει να κάνει ένας προπονητής για να βάζουν οι πάικτες του 70%;
    Όχι όλοι γ...ω το κέρατο μου, κάποιοι να μοιάζουν με τον Σακίλ άλλα κάποιοι να μοιάζουν του Steven Curry...
    Έλεος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως οι ομαδες που χανουν βολες ειναι λογω κακης διαχειρισης της εντασης του αγωνα και ελλειπη προετοιμασια στο ψυχολογικο επιπεδο.
      Με αλλα λογια υπαρχει περιττη-μη χρησιμη ψυχολογικη πιεση πανω στους παικτες ..
      Η σωστη προετοιμασια και η καλη ψυχολογια βοηθουν πολυ ...
      Δεν ειναι θεμα ικανοτητων ουτε και αν σουταρουν βολες στη προπονηση θα βελτιωθει κατι..

      Ο Ολυμπιακος δειχνει μπερδεμενος και αποπροσανατολισμενος οι παικτες κατανοουν οτι για να περασουν πρεπει να παιξουν παραπανω απο αυτο που μπορουν αλλιως δεν περνανε - ουσιαστικα δεν πιστευουν οτι μπορουν να νικησουν τη Ρεαλ..
      Αυτη η ψυχολογικη παγιδα πιστευω δεν εχει διαχειριστει σωστα.

      Πιστευω ωστοσο οτι στο τριτο παιχνιδι ο Ολυμπιακος θα εμφανιστει πολυ βελτιωμενος..
      Ακομα και σημερα εμφανιστηκε πιο βελτιωμενος απο το προηγουμενο.
      Τιποτα δεν εχει τελειωσει...

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω αδελφέ, το έγραψα και πιο κάτω για τις βολές, χαλάει το παιχνίδι μας οταν πάει στην κόψη του ξυραφιού...
      Κι εγώ θεωρώ πως το 3ο παιχνίδι θα είναι ΠΟΛΕΜΟΣ, και αν το πάρουμε, τότε το 4ο θα γίνει κόλαση... Έχει τεράστια σημασία να ΜΗ δώσουμε εύκολα σουτ στη Ρεάλ, αν δεν τους μπουν τα σουτ και όσο κλείνει η κάνουλα, τόσο θα γίνονται χειρότερη, κακά τα ψέματα έχουμε περιορίσει πολύ τη δημιουργία του Σερχιο και η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγές στα σκριν είχε αποτέλεσμα...
      Έχω πάντως την αίσθηση πως η σειρά θα γυρίσει στη ΜΑδρίτη και θα δούμε ΜΑΤΣΑΡΕΣ!
      Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ αποψε, παιξτε float τον Τζάκσον και θα γίνει το διπλό!

      Διαγραφή
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΚΑΙΣ...

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΧΘΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ...ΟΤΑΝ ΕΣΦΙΞΕ Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, Η ΡΕΑΛ ΧΕΣΤΗΚΕ...ΚΡΙΜΑ...

    ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΣΕΙΡΑ, Ο ΟΣΦΠ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...

    ΕΙΔΩΜΕΝ...
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θεμα ειναι οτι δεν θα προχωρησει και παρα πολυ η σειρα.....

      Διαγραφή
    2. zen master τωρα καταλαβα τι ομαδα εισαι,πως αυτοκτονησε ρε φιλε ο οσφπ ουτε μια φορα δεν περασε μπροστα,στο τελος κοντεψε να αυτοκτονησει η ρεαλ γιατι χαλαρωσε και ο γαυρος σκυλιαζε μεχρι τελος μην λες οτι θελεις.Αυτο με την δαντελενια αμυνα ειναι μια βλακεια και μιση,οταν πλησιαζατε με αμυνα γερη σας εμενε η μπαλα στα χερια.Το αλλο οτι χεζονται αλλη μαλακια των δικων μας,τι λες σοβαρα;;,Οτι μας συμφερει βλεπουμε και λεμε.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,
      ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.
      ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ.
      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  15. θεος ο σπανουλης στο τέλος. ακόμα γελάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα και το εκανε και πανω στον ρουντι.......

      Διαγραφή
    2. ζηλευουν ο στελιος και ο Πετραγκ...

      Διαγραφή
  16. Αυτοκτονία είναι όταν χάνεις δικό σου ματς, όχι όταν ο αντίπαλος έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού επί 40 λεπτά και εσύ είσαι άστοχος στις βολές ή δεν μπορείς να αξιοποιήσεις τα 17 επιθετικά ριμπάουντς. Καμία σχέση το χτεσινό ματς του Παναθηναϊκού με το αποψινό, απ'όπου κι αν το πιάσεις. Πάντως, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, ρισπέκτ στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα τους από τους διαιτητές. Ούτε σπόρι δεν έχει πάρει μέχρι τώρα η Ρεάλ.

    ΥΓ
    Ε ρε τι είχαμε να διαβάσουμε έτσι και τα τριπλά άξελ και τόλουπ στο τέλος τα είχε κάνει ο Ρούντυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΡΕΑΛ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...Ο ΟΣΦΠ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΗ ΡΕΑΛ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΡΕΓΙΕΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ...ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΕΑΛ...
      ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΣΣΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα χαμένο ματς που επί 40 λεπτά το ελέγχει η (μέτρια απόψε) Ρεάλ με διαφορές μεταξύ 8-12 πόντων, δεν το λες αυτοκτονία επειδή ο Ντάνστον ( που δεν είναι δα και ο πιο εύστοχος παίκτης στις βολές) είχε 2 στις 6 ή επειδή ο σκασμένος Σπανούλης έχασε 3.

      Διαγραφή
  17. Ελεος με τις βολές ο Ολυμπιακός!ελεος!αλλο παιχνιδι θα βλέπαμε με φυσιολογικά ποσοστά στις βολές...Jim οποιαδήποτε ανάλυση κ να κανεις ακομα κ εαν πετύχει σκαλωνει στις βολές!βγαζεις φάσεις σου κάνουν φάουλ χάνεις τις βολές κ παει στράφι ολη η προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είναι δυνατόν να μη δώσουν τεχνική ποινή στο Ρούντι, που έπιασε τα μαλλιά του και χαμογέλασε ειρωνικά, αμφισβητώντας το πεντακάθαρο και υπέρ του δέοντος σκληρό φάουλ στο Kill Bill, ο οποίος παρόλα αυτά, και σε αντίθεση με τον προκλητικότατο / σιχαμερότατο/ ανθυγιεινότατο Ισπανό, έμεινε ΟΡΘΙΟΣ. Αίμα τον πήγε πάλι η διαιτησία το Θρύλο. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ...
    ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 27 βολες και παλι τους αδικησαν μωρε-μωρε, εναντι 21 των Ισπανων,και τα φαουλ ηταν ενα περισσοτερο για τους; Ισπανους.

      Διαγραφή
    2. Άστα να πάνε αδερφέ. Πώς αντέχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και δεν ξεσπούν;
      ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=xkablUhsbig αυτη την φαση λες,(εχασα το τελος κολλησε ο υπολογιστης),αν ειναι αυτη καταλαβα τι εννοεις...χεχεχε

      Διαγραφή
  19. καποιος/καποιοι ελεγαν κατι για το Μπουρουση ειρωνικα. Τωρα εχουν κρυφτει σε τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Jimάρα και πάλι super είσαι!
    - Για το Χίκμαν τα λέμε 2 χρόνια. Φτηνός μπορεί να ‘ναι τώρα. Όταν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο τι θα ‘ναι; Κάτω από 800 χιλ. δεν τον κόβω. Εδώ άλλοι κι άλλοι παίρνουν παραπάνω.
    - Ο Ολυμπιακός απλά υστερεί σε ποιότητα από τη Ρεάλ. Αλλά δεν κάνει και απλά πράγματα για να παίξει τις πιθανότητές του. Τα φάουλ τακτικής είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα ιδιαίτερα όταν υστερεί σε σχέση με την αντίπαλό του η οποία τρέχει δαιμονισμένα. Όταν περνάνε 5’ σε μια περίοδο για να κάνεις το πρώτο φάουλ τότε απλά δεν είσαι συγκεντρωμένος.
    - Πολλή φασαρία για τον Διαμαντίδη. Ο Μεσίνα έστειλε πάνω του τον Κριάπα. Αναμενόμενο. Ο ΠΑΟ πώς αντέδρασε; Έπεσε στον τοίχο.
    - Η Μιλάνο αυτοκτόνησε χθες. Επειδή πρόκειται για άπειρη ομάδα είναι πιθανό ο τρόπος που έχασε να τις κοστίσει. Δεν αποκλείεται στο αυριανό ματς να καταρρεύσει. Κι ας είναι καλύτερη από τη Μακάμπι.
    - Μπουρούσης MVP σήμερα. gskordak ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 77,

      ΠΑΡΑ ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΡΕΑΛ-ΟΣΦΠ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΝΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ, ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΣΑ-ΓΑΛΑΤΑ...

      Η ΜΙΛΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ...

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ, ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ....

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. O Oλυμπιακός σαφέστατα υπερτερεί σε ποιότητα από τη Ρεάλ,παρ'όλα αυτά έπαιξε σήμερα το ματς με τρόπο που να το διεκδικήσει και να το φέρει στο σημείο που θέλει και εν τέλει δεν κατάφερε να βγάλει αυτά που θα τον φέρουν σε θέση νίκης.Δεν έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ και έχασε πολλες βολές.Από κάποιο σημείο και έπειτα έχασε πολλά σημαντικά 3ποντα ο Ολυμπιακός και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη θετική εμφάνιση.Πάντως σίγουρα οι ερυθρόλευκοι είναι αρκετά πίσω σε πολλά πράγματα από τη Ρεάλ η οποί αυτή τη στιγμή είναι ακλόνητο φαβορί,αλλά υπάρχει και αυτή η λεπτή γραμμή που μπορεί να ταρακουνήσει τη σειρά.Φυσικά πρέπει πρώτα η Ρεάλ να το επιτρέψει μπαίνοντας στο 3ο ματς πιο χαλαρή και ο Ολυμπιακός να το σπρώξει προς τα εκεί.Δεν πιστεύω πως έχει να χάσει κάτι και νομίζω από αυτό πρέπει να τραβηχτεί.Ο χαρακτήρας του πρωταθλητή Ευρώπης βαραίνει λίγο μερικούς παίκτες και εξηγεί και κάπως τις χαμένες βολές,μιας και η ομάδα βρισκεται σε μια θέση που ξεκάθαρα ο αντίπαλος είναι το αφεντικό και έρχεται ο φόβος της ήττας. Αν ο Ολυμπιακός δείξει χαρακτήρα στα ματς που έρχονται μπορεί να φέρει την απόδοση του στο δικό του peak κι εκεί να προβληματίσει την βασίλισσα.Είναι κομβικό το να μην χάσει με 3-0 τη σειρά.Αν πάει το ματς σε 4ο παιχνίδι,θα έχει πάρει λίγο από το momentum,θα έχει πιάσει καλύτερο ρυθμό,θα έχει ξανααφομοιώσει καλύτερα τους Περπέρογλου και Πρίντεζη.
      Δεν ξέρω πώς εννοείς το "καταρρεύσει",πάντως το θεωρώ πολύ δύσκολο.΄Θα έχει πιστεύω την ορμή που της χρειάζεται και το αβαντάζ της έδρας και της ποιότητας,δεν είναι και χθεσινοί οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο.Μη σου πω θα είναι πιο τσαντισμένοι.Για μένα η Αρμάνι έχει ακόμα το προβάδισμα στη σειρά,απλά η Μακάμπι έχει κάνει αυτό που ήθελε,να φέρει το βάρος στους Ιταλούς και να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.Το στοίχημα για τους Ιταλούς θα είναι να μην 'μασήσουν' στον σκόπελο της Νόκια Αρίνα..

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα.
      Ο Ολυμπιακός σαφέστατα υστερεί θες να πεις. Όχι υπερτερεί.
      Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο ελληνικές ομάδες με περίπου ίδιο budget έχουν φτιαχτεί με διαφορετικές φιλοσοφίες. Και προκύπτει μια ξεκάθαρη διαπίστωση.
      Ο ΟΣΦΠ μπορεί να καθαρίζει εύκολα ματς με ομάδες όπως η Φενέρ, η Μάλαγα, η Εφές, η Γαλατά κ.α. αλλά δυσκολεύεται αφάνταστα να κοντράρει ομάδες καλύτερες απ’ αυτόν. Οπότε είναι αρκετά εύκολο να φτάσει άνετα στα play off αλλά παίζοντας με τη Ρεάλ π.χ. αδυνατεί να την κοιτάξει στα μάτια.
      Ο ΠΑΟ έχει θέμα με τις αντίστοιχες ομάδες του επιπέδου Φενέρ, Μάλαγα κ.α. Αν κερδίσει κερδίζει με το στανιό και με άγχος. Γι’ αυτό αγκομαχά να φτάσει στα play off και παίζει συνήθως τα ματς στον πόντο. Μπορεί, όμως, με μεγαλύτερες πιθανότητες να κοντράρει καλύτερες ομάδες, να τις δυσκολέψει και ενδεχομένως να τις αποκλείσει.
      Η κατάρρευση της Μιλάνο είναι να γίνει σήμερα το 0-2. Μπορεί οι Ιταλοί να είναι εξαιρετικοί το τελευταίο 3μηνο αλλά πλέον πρέπει να δείξουν και χαρακτήρα. Εκτός του Λάγκφορντ και του Μος κανένας άλλος (συμπεριλαμβανομένου του Μπάνκι) δεν έχει παίξει σε play off. Είναι, λοιπόν, αμφίβολο πως θα διαχειριστούν το σημερινό ματς όπου είναι με την πλάτη στον τοίχο. Κι έχουν απέναντι μια ομάδα ψημένη σ’ αυτό το επίπεδο με πολλές παραστάσεις.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ μαζί σου 77, ο ΠΑΟ είναι ¨pain in the ass¨ για οποιαδήποτε ομαδα, αλλά οποια ομάδα βρει με κάποιο τρόπο καποιους "εύκολους" πόντους θα έχει καλές πιθανότητες να τον κερδίσει, πχ μερικά σκοτωμένα τρίποντα. Θεωρώ πως ο Τεόντοσιτς μπορεί να δώσει τέτοια σουτ, αλλά η απουσία του και η έλλειψη φόρμας μόλις παίξει μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τον ΠΑΟ, αφού δύσκολα θα είναι τόσο εύστοχος και αποτελεσματικός όσο μετά από συνεχόμενους αγώνες...
      Αυτό πάντως με τις βολές είναι απλά ακατανόητο στα μάτια μου, κάνεις τον αντίπαλο να έχει έτοιμο σχέδιο στο τέλος κάθε αγώνα, αν γίνει κλειστό το παιχνίδι, τσακ φάουλ, πάμε στις βολές, βάζουμε επι τις ουσίας 3-4 στις 6 και έτσι κάθε 3 επιθέσεις αστοχείς στη μία, σου χαλάνε και 1-2 με τα φάουλ και επιθετικά είσαι παραγωγικός σε ούτε 50% των φάσεων, δηλαδή πρεπει να βγάλεις άμυνα στις 2 από τις 3 αντίπαλες επιθεσεις για να μη χάσεις... Και πάει περίπατο το ματσάκι... Μεγάλη ξενέρα, επιμένω, ουφ...
      Μακάρι σήμερα να δω ματσαρα με ΠΑΟ να κερδίζει, και μεταξύ μας η Μακάμπι μετά το προχτεσινό με κέρδισε σαν φίλαθλο. Έχουνε και τον Σόφο που έχει παντρευτεί συντοπίτισσα και με βλέπω να πηγαίνω να δω κάνα ματς στη Νόκια Αρίνα!

      Διαγραφή
    5. Ποιός CJ,ρε φίλε; Πλάκα κάνεις;
      Γεια χαρά Nap και Ζεν.
      Παιδιά, το να λέμε ότι η σειρά του Ολυμπιακού έχει μέλλον και όλα γίνονται είναι κατανοητό ως ένα βαθμό. Αλλά το να γυρίσει τούμπα τη σειρά ο ΟΣΦΠ είναι από ευσεβής πόθος μέχρι ουτοπία.
      Εγώ λέω ότι ο διαφαινόμενος αποκλεισμός του Ολυμπιακού φέτος πιο πολύ καλό θα του κάνει παρά κακό. Το καλοκαίρι έγιναν λάθη που μια πιθανή πρόκριση στο F4 θα τα σκέπαζε. Οπότε, καλύτερα να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να προσπαθήσουν να επανέλθουν.
      Έβλεπα χθες το Λοτζέσκι. Πιο κίτρινος κι από το λεμόνι ήταν. Ένα μακρινό σουτ δεν έβαλε και πήρε αρκετά. Δεν υστερεί μόνο σε ποιότητα ο Ολυμπιακός αλλά και σε εμπειρία.

      Διαγραφή
    6. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 77...

      ΤΑ ΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ 0-0 Η ΡΕΑΛ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ...
      ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2-0 Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΠΕΙΘΕ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)...ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 29-33, ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 8 ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ...
      ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΕΑΛ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΕΦ...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΡΕΑΛ - ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΧΕΣΙΜΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ), Ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-1...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
  21. Διδαξε μας μπασκετ αρχοντα!
    Ο Μπατιστ γιατι δεν πηρε πολυ χρονο θεωρεις; Επισης ο Καρι πολυ μετριος δεν βρηκε χωρο να παρει τα αγαπημενα του jumpers απο τα 4-5 μετρα...Αν ειχαμε βαλει 2-3 τριποντα απο τα πολυ καλα που βγαλαμε στο πρωτο μισο του αγωνα και παιρναμε 4-5 αμυντικα ριμπαουντ που επρεπε και μας τα πηραν λες και κοιμηθηκαμε νομιζω το ματς θα πηγαινε στους 10+...
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπερα!ο παο χθες το παλεψε πραγματικα αλλα φαινεται οτι κατι του λειπει την κρισιμη στιγμη και εγω πιστευω ειναι ενας ακομη μεγαλος περιφερειακος σαν τον διαμαντιδη.δυσκολο αυριο αλλα εχει πολυ ψημενους και εμπειρους παιχτες σε τετοιες καταστασεις.θα φανει...ο οσφπ εχει ελλειψη ποιοτητας σε αρκετες θεσεις και σκληραδας.η ρεαλ πηρε σχετικα ευκολα και το αποψινο ματς παρα την διαφορα των 5 ποντων.νομιζω στο τελος επαιξε πολυ με το χρονο γιατι δεν ειχε καθολου ανασες αλλα ο οσφπ δεν μπορει να την απειλησει ετσι και αλλιως.θεωρω οτι μια καλη ρεαλ κανει το 3-0 την δευτερ στο σεφ.ο οσφπ βγαζει ενεργεια σε μεγαλα διαστηματα του αγωνα και εχει εκπληκτικα ποσοστα ευστοχιας σε αυτα τα σημεια αλλα παρ ολο που τον βολευειι ο τροπος που παιζει η ρεαλ με τις πολλες κατοχες και το γρηγορο τεμπο φανταζει λιγος μπροστα της ευχαριστω πολυ τζημ γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανωντας μια βολτα απο τα ισπανικα φορουμ το τι ακουει ο Σπανουλης για το θεατρο και τις διαμαρτυριες δεν λεγεται. Συμφωνουν παντως οτι και ο Ρουντι δεν ειναι καλυτερος. Οσο για την διαιτησια... ακομα τραβαν τα μαλλια τους και κρινοντας απο τα δυο πρωτα ματς ξερουν τι τους περιμενει στο ΣΕΦ. Υμνοι για το Μπουρουση.
    Κατι ηξεραν παντως οι Αγγελοπουλοι οταν ελεγαν οτι θελουν να παιξουν τον Παναθηναικο με ευρωπαικη διαιτησια. Πρεπει να ειναι η ομαδα με τις μεγαλυτερες ακρες, μακραν της δευτερης.
    Κριμα για τον Ολυμπιακο σημερα, ουσιαστικα εχασε απο τον εαυτο του, διοτι οταν εισαι στη γραμμη των βολων ο χειροτερος σου εχθρος ειναι το μυαλο σου και η συγκεντρωση σου.
    Τιποτα δεν εχει τελειωσει παντως.
    Κώστας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://www.youtube.com/watch?v=xkablUhsbig ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ SOPIST ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΝΤΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΟΥΛ,(ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΑΙΦ)ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΛΟΥ ΜΟΥ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδη εχω προλαβει το Ρηγα διαιτητη καλο ειναι να μαθουν οι νεοτεροι καποια πραγματα..Ο αξιοτιμος (ευρω)Ρηγας οταν σφυριζε τον Παναθηναικο εναντιον οποιασδηποτε αλλης ομαδας παντα σφυριζε εχθρικα,οταν τα ντερμπι αρης-παοκ εκριναν τον πρωταθλητη και σφυριζε,ο αρης πανηγυριζε και ο παοκ σταυροκοπιοτανε,οταν σφυριζε τον οσφπ ο,τι και να εκανε λιγη επιδραση ειχανε,αφου ο οσφπ τις περισσοτερες χρονιες ειχε δευτεροτριτο ρολο,και τελος οταν σφυριζε σε αγωνες ευρωπαικων κυπελλων ισπανικες ομαδες κατα περιεργο τροπο αυτες παντα κερδιζαν...Ας ερθουμε ομως στο σημερα..απο τοτε που ανελαβε υπευθυνος διαιτησιας της ευρωλιγκας τρεις ομαδες εχουν σταθερα καλη αντιμετωπιση απο τη διαιτησια.Η Μπαρτσελονα(λογω Μπερτομεου),η ΤΣΣΚΑ(λογω πλυντηριου) κι ο ΟΣΦΠ(λογω Ρηγα)..Και θα ηταν αχαριστοι οι διοικουντες τον οσφπ οταν αποχωρησει απο το ποστο του να μην τον τιμησουν ειτε με μια πλακετα ειτε με μια θεση στο δ.σ. της καε..Μιλαμε για τον αφανη ηρωα της ευρωπαικης πορειας του συλλογου προς τα δυο ευρωπαικα..Ειναι κριμα να μην αναγνωριστουν τα λεφτα ερυθρολευκα αισθηματα του συγκεκριμενου ανθρωπου..Διαιτησιες σαν αυτες που ειχε στα δυο πρωτα ματς στη Μαδριτη ο οσφπ,εμεις στον Παναθηναικο ουτε τις εχουμε ονειρευτει..Αν μαλιστα θυμηθουμε το χειρουργειο στον ημιτελικο της Πολης πραγματικα εξαγριωνομαστε..Ομως δεν μπορει καπου θα τον τρακαρουμε και τοτε θα 'χουμε να πουμε πολλα..ΚΑΠΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aν καποιος βαλει απο τη μια το σφυριγμα στη αρχη της τεταρτης περιοδου στη Μοσχα,οπου ο πεσμενος Μασιουλις πεταει τη μπαλα στον ξεμαρκαριστο Ραιτ που ηταν ετοιμος μ' ενα απλο λεη-απ να σκοραρει και οι διαιτητες σταματησαν τη φαση δινοντας μπρος-πισω,στην ουσια γυριζοντας πισω την εξελιξη του παιχνιδιου κι απο την αλλη το παραπατημα-βουτια του Σπανουλη το οποιο επιβραβευτηκε με φαουλ και τρεις βολες,καταλαβαινει κανεις τι ακριβως συμβαινει με τον Ρηγα και τους ορισμους των διαιτητων στα ματς Παναθηναικου κι Ολυμπιακου...ΚΑΠΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή βλέπω και έχεις ειδίκευση νε τους διαιτητές απάντησέ μου σε μια ερώτηση. Τί νομίζεις ότι εξυπηρετούσε το σφύριγμα των 3 βολών στο Σπανούλη; Ήταν ένα σφύριγμα με ουσία; Υπήρχε περίπτωση να γυρίσει το ματς; Μήπως ήταν ένα αδιάφορο σφύριγμα χωρίς καμία σημασία; Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η φάση του Μασιούλις με αυτή του Σπανούλη. Άσε που υπήρχε μπρος πίσω προχθές. Να έλεγες για τα βήματα του Τζάκσον, πάει καλά. Αλλά, τελικά, όλο αυτό με το Ρήγα τίσ νόημα έχει;

      Διαγραφή
  27. O ΟΣΦΠ παραμενει αουτσαιντερ σαυτη τη σειρα,αν και νομιζω οτι στο ΣΕΦ θα γινει μεγαλη μαχη....Ο ΠΑΟ εχει πολλες ελπιδες μαυτη την ΤΣΣΚΑ οπως ειδαμε στο πρωτο παιχνιδι,φθανει να αντεξει στη σειρα αγωνων.............
    Υ.Γ Για τη διαιτησια να θυμισω στους φιλους μου του ΠΑΟ οτι στα χρονια της δοξας,εχει γινει το ακαταριπτο ρεκορ με 71 βολες υπερ στο παιχνιδι με την ΕΦΕΣ πριν παει στο F4 ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι 128 ηταν οι βολες με 495 κερδισμενα υπερ του ΠΑΟ.Οτι να να γραφεται μερικοι εδω περα
      Ναι πραγματι ο ΠΑΟ εχει το ρεκορ βολων με 57 κερδισμενες αλλα και η ΑΕΚ το 2001 εχει 52 κερδισμενες και η Ριτας το 2005 ειχε 50 και ο ΟΣΦΠ 49 το 2009 και περσι ο ΟΣΦΠ ηταν πρωτος σ αυτη τη κατηγορια περσι
      Αμα ειναι να γραψεις κατι ψαχτο πρωτα...

      Διαγραφή
    2. τι λες ρε φιλε σοβαρα δωσε μου το λινγκ σου γιατι μαλλον παραμυθια λες ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα.http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=PAN&gamecode=208&seasoncode=E2005%20%20%20%20%20#!boxscore http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=PAN&gamecode=192&seasoncode=E2005%20%20%20%20%20#!boxscore δυο παιχνιδια βρηκα το 2005 στην Μοσχα με Εφες και πουθενα 70 βολες,αρε μαρες κουκουναρες λες;;; Δωσε μου την πηγη,μηπως ειναι απο ρεντ πλανετ;;;

      Διαγραφή
    3. re sano sas poylane oi gayrofillades min tis pisteyete.xaxaxa 70 voles leei to provataki

      Διαγραφή
    4. Σορρυ ρε φιλαρακια .δεν ηθελα να σας παραπλανησω,αλλα ημουνα σιγουρος οτι καποιος θα ψαξει ακριβως ποσοι ποντοι ηταν και επειδη στη παρεα μου κανουμε χαβαλε λεγοντας γιαυτο το ματς οτι βαρεσε 70 ποντους ο ΠΑΟ το εγραψα ετσι αυθορμητα.
      Αλλα και 57 φαουλ ειναι τρελο ρεκορ ετσι δεν ειναι???????

      Διαγραφή
  28. επειδη γινεται πολυς λογος για το δδ και την κακη αποδοση του.....

    ο μητσος δυστυχως παιζει μονος του στην περιφερεια ουσιαστικα!!οργανωτικα δεν υπαρχει αλλος να μοιρασει και να κανει παιχνιδι.

    επισης, δεν υπαρχει αλλος στην ομαδα να παρει μπαλα οταν αυτη ζεματαει!!!

    επισης, δεν υπαρχουν Plays οταν τα ματς τελειωνουν και γι αυτο δεν υπαρχει κινηση.

    στα 34 του εχει κληθει να σηκωσει ολο αυτο βαρος και κατα την ταπεινη μου γνωμη ο τυπος κανει πολυ περισσοτερα απο καθε αλλον στη θεση του!!!

    το λεω και θα το λεω συνεχεια, ο ποιντ μιας ομαδας φαινεται περισσοτερο μεσα απο την ομαδα και οταν η ομαδα αποτελειται απο χαμηλης ποιοτητας συστατικα (σε σχεση με τσσκα, ρεαλ, μπαρτσα) τοτε και ο παικτης θα πεφτει στα ματια των οπαδων.

    μην πυροβολουμε τον πιανιστα λοιπον!!!

    ναι, αυτος παιρνει τα περισσοτερα φραγκα!!!τα παιρνει ομως οχι για αυτα που προσφερει τωρα αλλα , σε μεγαλο βαθμο, γι αυτα που εχει προσφερει στην ομαδα!!!και ο παο δεν ειναι απο τις ομαδες που "ξεχνουν"!!!

    γραφουν πολλοι "ελεος με το δδ, ας αποσυρθει και με τα λεφτα του να παρουμε 2 παικταραδες απο 1εκ ο ενας που θα κανουν παπαδες"!!!λογικη παιδιου δημοτικου ή καλυτερα λογικη παιδιου που δεν εχει ακουμπησει μπαλα!!!!

    ο μητσος ειναι ημιθεος πλεον για την ομαδα και οταν αποσυρθει θα γινει θεος!!!μπασκετικα παντα!!!

    κανει ο,τι μπορει για την ομαδα σε συνθηκες απο δυσκολες εως τραγικες!!!του ζηταμε το λογο γιατι στριμωχτηκε 2 φορες με τη τσσκα και εκτελεσε κατω απο αθλιες συνθηκες αλλα δε λεμε κουβεντα για το οτι δεν υπηρχε κινηση στην ομαδα, δε λεμε τιποτα για τους αλλους που πεταγαν χαρταετο και φυσικα ουτε κουβεντα για το οτι κανεις δε ξεμαρκαριστηκε για να ζητησει τη μπαλα!!!!

    η ομαδα εχει τα προβληματα της φετος τα οποια εχουμε αναλυσει.παιζουμε απεναντι σε μια πλουσια ομαδα με ο,τι αυτο συνεπαγεται και μαλιστα στην εδρα της!!!
    πχ ο μπραμος των 300χιλ ειχε 2 ελευθερα σουτ στο τελος και τα χασε και τα 2, ενω ο ουιμς που παιρνει 2εκ πηρε 2 τριποντα με το χερι του αμυντικου στο προσωπο του και τα βαλε και τα 2 και γυρισε το παιχνιδι!!!τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!!

    παιζουμε κοντρα σε ολα και στο πρωτο ματς μια χαρα τα πηγαμε!!!και οποιος λεει οτι το ματς κριθηκε στις λεπτομερειες θα μου επιτρεψει να του πω οτι οι λεπτομερειες στο μπασκετ ειναι πολλη μεγαλη υποθεση και αυτες ξεχωριζουν μια καλη ομαδα απο μια πολλη καλη!!!

    οσο για το μεγεθος της ομαδας?

    επεσε το μπατζετ, αλλαξε η διοικηση, αλλαζουν και οι εποχες στη χωρα μας και ομως εμεις ειμαστε εκει!!μαχομαστε!!!

    βιωνουμε τα πετρινα μας χρονια με νταμπλ (απεναντι στην καλυτερη ομαδα της ευρωπης) και μονομαχιες να μπουμε στα φ4 απεναντι σε καλυτερους και πιο πλουσιους!!αν αυτα ΟΝΤΩΣ ειναι τα πετρινα μας χρονια......τοτε προσωπικα ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η ομαδα μας ειναι πολλη μεγαλη τελικα!!!!

    υ.γ ραμελ παρε το οπλο σου σημερα!!!!!!

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς ότι με 1-2 πιο προσεκτικές αποφάσεις το καλοκαίρι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα.
      Ο Ραμέλ για να πάρει το όπλο του πρέπει κάποιος να του το δώσει. Σε φάσεις 1-1 και να ψάχνουμε στην base line την πάσα μέσα από δάσος χεριών δεν γίνεται δουλειά.

      Διαγραφή
  29. Ο Παναθηναικος εχασε προχτες τη μεγαλυτερη ευκαιρια που θα μπορουσε να εχει. Για τη σκουπα. Τωρα θα βολευτει με το 1-3. Αμφιβαλλω αν οι ρωσοι καταλαβουν τι τους χτυπησε σημερα. Θα ηθελα παντως να περασει και ο Ολυμπιακος για να δουμε επιτελους καποια στιγμη εναν ελληνικο τελικο.
    Κρινωντας παντως απο τα παιχνιδια που εχουμε δει μεχρι στιγμης και τις εμφανισεις των ελληνικων ομαδων αναρωτιεται τι θα ειχε συμβει αν τελικα δεν εχανε η ρεαλ εκεινο το ματς; Μηπως τελικα θα ειχαμε δυο σκουπες και γρηγορη προκριση για Ολυμπιακο και Παναθηναικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιάζεσαι. Ακόμη πιθανές είναι και οι δύο σκούπες!!

      Διαγραφή
  30. Ο φιλος που υπογραφει ως ΣΜ εχει δικιο στα γραφομενα του.Ειπαμε,πληρωνουμε τα λαθη του καλοκαιριου στη στελεχωση της ομαδας..Επειδη,ομως,ο χρονος δεν γυριζει πισω πρεπει να στραφουμε στο σημερα και σημερα εχουμε ενα πολυ μεγαλο ματς.Η ομαδα πιστη στην ιστορια της εδειξε οτι δεν χαμπαριαζει απο εδρες και αντιξοοτητες,δυστυχως ομως αυτοκτονησε κι εχασε μια τεραστια ευκαιρια για να βαλει τις βασεις για προκριση στο φ4.Μπορει να δειξαμε οτι ξερουμε πως να εξουδετερωσουμε τα ατου της τσσκα,μπορει το '11 και το '13 να χασμε το πρωτο ματς και να κερδισαμε το δευτερο,ομως φετος εχουμε το μεγαλο προβλημα με την κατασταση που βρισκονται τα δυο ποιντ γκαρντ μας,απο αποψη ενεργειας και υγειας..Θα ειναι τεραστιο επιτευγμα να μπορεσουμε να ισοφαρισουμε σημερα με τις συνθηκες που υπαρχουν.Και σ' αυτες συμπεριλαμβανεται και η διαιτησια που δεδομενα θα ειναι εναντιον μας,οπως συμβαινει κατ' επαναληψη με την τσσκα για λογους που μονο ο Ρηγας γνωριζει..Παραπατηματα,γλυστριματα και βουτιες μπορει να καταλογιστουν ως φαουλ μονο εις βαρος μας και ποτε υπερ μας..Υ.Γ.Εσεις που απαντησατε στο παλικαρι που ανεφερε τη απιστευτη φιδια περι 71 βολων,πρεπει να ντρεπεστε.Αφηστε τον να ζει στη δικη του(η μαλλον καποιου εντυπου του Θεμου)virtual reality,στην οποια ο οσφπ εχει ηδη κανει το 0-2 στη Μαδριτη και τη Δευτερα σφραγιζει το εισιτηριο για το φ4,ο Παναθηναικος εχει λιγοτερο ευρωπαικα απο τον ολυμπιακο,αφου ολοι ξερουν απο το δημοτικο οτι το 3 ειναι μεγαλυτερο απο το 6 και βεβαια οτι καθε χρονο το πρωταθλημα βαφεται κοκκινο..Και κανονικα επρεπε να γραψει για 100 βολες,γιατι οπως λενε οσο μεγαλυτερο ειναι το ψεμμα τοσο περισσοτερο πιστευτο γινεται...ΚΑΠΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΑΠΠΟ,

      ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΚΡΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΡΗΓΑ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ...
      ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ή ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΕΥΝΟΙΑΣ, Ε ΡΕ ΦΙΛΕ, ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΠΕΡΝΕΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΥΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟ, Ή Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΝΟΙΑ?

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      ΥΓ.1: ΞΕΡΩ, ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΚΡΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΑΥΡΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ...
      ΥΓ.2: ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΚΑΠΠΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΤΟΜ ΚΑΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
      ΥΓ.3: Ο ΠΑΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ 2009.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ μας λες και σε εμάς να μάθουμε για το ΥΓ 3 ?

      Διαγραφή
    3. για πες μας και εμας που δεν ξερουμε.Παντως εκει ειχε 30 βολες η ΤΣΣΚΑ 16 εμεις 27 φαουλ εμεις 20 οι Ρωσοι,τι θελεις να πεις για κανε ενα εξπλειν.λες και πιο πριν μας βοηθουσαν;;Ειμαι περιεργος να δω τι σας ταισαν παλι και το χαψατε.Δεν πετας ετσι κατι να αιωρειται και μετα δεν εξηγεις. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=188&seasoncode=e2008#!boxscore

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ,

      ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΙΑ" ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ...

      ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ 2009, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    5. ρε Ζεν εσυ δηλαδη που εχεις νικ νειμ ξερουμε ποιος εισαι;; αυτο ειναι το προβλημα σου.Ειμαι Παναθηναικος και μπαινω αραια και που εδω και αν μπω δεν γραφω για να βρω και διακριτικο.Πετας ενα καρφι σε ρωταμε τι ξερεις και αρχιζεις τα φιλολογικα.Ουτε εσυ δεν ξερεις τι λες μου φαινεται,αν ησουν μπροστα ακομη καλυτερα να μας πεις και εμας που δεν ξερουμε.Οσο για το σανο δεν το λεμε για σενα,αλλα για καποιους γαυρους που πιστευουν οτι τους πλασαρουν π.χ στην Ριζουπολη δεν εγινε τιποτα,μαλιστα παιχτηκε ωραιο ποδοσφαιρο, η οτι ο ΔΔ εκανε καριερα χαρη στους διαιτητες(τα εχω διαβασει στο ιντερνετ τα εχω ακουσει κατ' ιδιαν)

      Διαγραφή
  31. Τσσκα βαλε κατι ελαφρυ γιατι θα σε γλεντησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΟ...Η ΤΣΣΚΑ (Ή Ο ΜΕΣΣΙΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΣΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟ...
    Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ...

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απογοητευση η ομαδα σημερα....συστημα τουρλουμπουκι και λαθη παιδαριωδη μεχρι τωρα. Χρειαζονται σοβαρες αλλαγες το καλοκαιρι στο ροστερ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκνευριστικά κακός ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο, παρά το καλό ξεκίνημα. Ισως κάποιοι παίκτες να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοια ματς...Μακάρι να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο.

      Μίμης

      Διαγραφή
  34. Τι υπέρβαση ρε φιλαράκι, άμα χάνουμε τα layup είμαστε για μεγάλη ήττα. Αυτός ο άχρηστος ο Κάρι,είναι τελικά για μικρές ομάδες. ¨Εχουμε χάσει 4-5 καλάθια μόνοι μας.
    Η Τσσκα τα'χει βάλει όλα. Προβλέπω συντριβή.
    Η ευκαιρία φίλοι μου χάθηκε την Μ. Τετάρτη.
    Για το budget που έχουμε μέχρι εδώ καλά είμαστε.
    Πως να κάνουμε την υπέρβαση χωρίς σουτ απ' έξω, χωρίς ασσίστ και ριμπάουντ.

    koth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε χάσει κάνα πεντάρι layup νομίζω.. και φάγαμε εύκολα καλάθια στην άμυνα. για να δούμε.

      Μίμης

      Διαγραφή
  35. καλα με ποσους ξυλοκοπους μας εχει γεμισει ο μποχου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μ' αρεσει που εγραφαν οτι ηταν πεισμωμενος και αποφασισμενος για το 1-1 ο Παναθηναϊκος. Στο τελος ο στοχος δεν ηταν πια η νικη αλλα το να ξεπερασει τους 50 ποντους. Σαν σουβλα που γυριζε αργα-αργα ηταν το σημερινο παιγνιδι για τον Παναθηναϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αφου περασαμε και τους 50 ποντους σημερα παλι καλα......και την καραμελα με το μπατζετ δεν το πολυκαταλαβαινω....8-10 μυρια λιγα ειναι?? τουλαχιστον μια αξιοπρεπη ομαδα που να μην δινει δικαιωματα για ντροπιαστικες ηττες θα μπορουσε να μονταρει....ας διαβαζε τις προτασεις του Τζιμ το καλοκαιρι και να μην εφερνε τοσα παλτα για το χειμωνα. Ο Ιτουδης βλεπετε τι ομαδα εφτιαξε φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15μ θες να πεις
      Επισης η μακαμπι εχει γυρω στα 12...και πως παιζει...και χωρις να χει επιλογες στο ροστερ απο γηγενεις παιχτες ο μπλατ ωστε να ανεβασει το επιπεδο.
      Γι γελια κ για κλαματα η ομας σημερα

      Διαγραφή
    2. τι λες? αλήθεια? κάνε μια σούμα τους μισθούς των παιχτών και πες μας αναλυτικα πως βγαίνουν τα 15!!!
      ElGreco

      Διαγραφή
    3. Τα συμβόλαια στον ΠΑΟ είναι 7-8 εκατομ. προ φόρων.

      Διαγραφή
    4. Στα 15 βαζεις τα παντα.κ φορους κ προπονητικο τιμ που λεει ο λογος.
      Εκτος αν πιστευεις οτι περσι ειχαμε 10μ κ φετος με περισσοτερους ποιοτικους μειναμε στα ιδια.
      Λασμε κ γκιστ πηραν περισσοτερα.ο καρι εμεινε.ηρθε φωτσης μαυροκεφαλιδης κ οχι τσαμπα.μεχρι κ ο ουκιτς πηρε μικρη αυξηση.ετσι τουλαχιστον λεγεται.μονο ο δοαμαντοδης πηρε λιγοτερα.και οσοι εφυγαν επαιρναν λιγοτερα

      Διαγραφή
  38. Κάποια σχόλια:

    1. Κακώς έχει δοθεί τόση προτεραιότητα στους ψηλούς της Τσκα λες και έχουν καμιά άσχετη περιφέρεια με Γουίμς, Φριτζόν και Μιτσόφ οι οποίοι σπάνια αστοχούν. Πόσα προκλητικώς αμαρκάριστα σουτ είχαν σήμερα οι περιφερειακοί της Τσκα οι οποίοι είναι και ξεκούραστοι λόγω του οτι έχουμε επικεντρωθεί στους ψηλούς... Ο Διαμαντίδης στον Γουίμς???? Απίστευτο απλά..

    2. Σε τέτοιο επίπεδο είναι εντελώς απαράδεκτο να διαμαρτύρεσαι και ενώ η αντίπαλη ομάδα κάνει επίθεση.. Πιο συγεκριμένα μιλάω για τον Μπράμος (παρ' όλο που τον εκτιμώ πολύ) ο οποίος και ενώ ο Γουιμς έχει την μπάλα διαμαρτύρεται για επιθετικό αντί να μαρκάρει με αποτέλεσμα ένα χαλαρό τρίποντο του Γουίμς και ενώ έχουμε πεθάνει για να μειώσουμε στους 10.... φάση που πιστεύω έκρινε και το ματς (εννοώ για να διεκδικήσεις τουλάχιστον με κάποιες πιθανότητες το ματς)...

    3. Παιχνίδι που έχεις κάνει 6 λάθη χάνεις με 26 πόντους...

    4. Στη δεύτερη περίοδο δεν έχεις σκοράρει για 7 λεπτά και δεν παίζεις ούτε κάποια φοβερή αμυνα... Επιτακτική ανάγκη για Μαυροκεφαλίδη μπας και ξεκολήσεις ή ρίσκαρε λίγο με Παππά αφού ψάχνεις για επιθετικές λύσεις... Τίποτα τελικά από τα 2 με τον Μαυροκεφαλίδη να μπαίνει πολύ αργά...

    Πεδουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5. Επίσης δεν διέκρινα κάποια φοβερή άμυνα και πάθος από πλευράς Παναθηναικού (για τα 3 πρώτα δεκάλεπτα το 4ο έτσι κι αλλιώς ξέφυγε).. Πιο πολύ ανικανότητα Τσκα λόγω έλλειψης οργανωτή μου φάνηκε...

      6. Αυτά τα άστοχα λευ-απ (ειδικά από ματσιούλης, Φώτση) είναι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο φέτος... Δε ξέρω αν φταίει η συγκέντρωση αλλά είναι απαράδεκτο σε τέτοιο επίπεδο. Όταν δε μπορείς να σκοράρεις τα αυτονόητα και οι άλλοι σουτάρουν τα τρίποντα σαν λευ-απ τότε χάνεις σε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία..

      Πεδουλάκης

      Διαγραφή
    2. Ερωτηση:

      Ομαδα με PIR 41 (40+1) μπορει να παει φαϊναλ-4;;;


      Διαγραφή
  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΣΣΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΠΟΛΛΑ ΚΛΙΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ...ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΣΣΚΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ...

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΦΠ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-1...

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. χρειαζεται κανονικος προπονητης για να γυρισει( αν γυριζε) τετοιο παιχνιδι.....οπως λεει σοφα και ο λαος,'' με πορδες δεν βαφονται αυγα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρειαζεται και κανονικος προπονητης το καλοκαιρι να κανει σχεδιασμο και οχι να μαζευει παικτες με ταβανι στην επιθεση τους 65 ποντους.....

      Διαγραφή
  41. τα πραγματα ειναι απλα ακομα και αν και οι δυο κανουν το 2-2.....υπαρχει διαφορα ποιοτητας μεταξυ των ομαδων.......αυτη ειναι η πικρη αληθεια ας το παρουμε αποφαση δεν θα χουμε ομαδα στο μιλανο....οταν ο αλλος εχει διπλασιο και τριπλασιο μπατζετ απο σενα θα φανει στο γηπεδο 9 στις 10 φορες....ας το αποδεχτουμε......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΤΟΟΥΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

      ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
      Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ Η ΤΣΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ...Η ΡΕΑΛ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ), ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΣΛΟΤΕΡ, ΚΑΡΟΛ, ΝΤΡΕΙΠΕΡ, ΝΤΑΡΝΤΕΝ)...
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΧΕ ΥΓΕΙΗ ΤΟ ΛΩ Ή Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ, ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
      ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΛΟΤΖΕΣΚΙ, ΠΕΤΓΟΥΕΙ, ΚΑΡΥ), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. γεια σου ζεν εννοειται πως συμφωνω οτι ο συνδιασμος λαθος στελεχωσης και κακων επιλογων εφερε αυτο το αποτελεσμα αλλα οταν βγαινεις στην αγορα και παιρνεις ραιτ και κολινς ενω ο αλλος χακετ το πιο πιθανο ειναι να δεις το φαιναλ φορ απο την τηλεοραση..οπως λεει και ο φιλος 77 πρεπει να δουλεψουν το καλοκαιρι οι ελληνικες ομαδες......stonerook

      Διαγραφή
  42. Οπως εγραψα μετα το τελος του πρωτου ματς,το σημερινο παιχνιδι θα ηταν τεραστια εκπληξη αν το διεκδικουσαμε γιατι οι Διαμαντιδης,Ουκιτς με τα προβληματα που κουβαλανε θα ηταν δυσκολο να ανταποκριθουν μεσα σε 48 ωρες σ' ενα τετοιου επιπεδου ματς..Την Τεταρτη αυτοκτονησαμε αφου χασαμε το ματς μεσα απο τα χερια μας και μαζι τη μεγαλη ευκαιρια να βρεθουμε στη θεση του οδηγου,αφου θα μπορουσαμε σημερα να παιξουμε ενα χαλαρο ματς και να κανουμε μια ανωδυνη ηττα κανοντας συντηρηση δυναμεων για το ματς της Δευτερας.Μπορουμε να πουμε οτι το σημερινο ματς χαθηκε το βραδυ της Τεταρτης,αφου φανηκε οτι η ομαδα περα απο ελλειψη ενεργειας ειχε και πεσμενη ψυχολογια,κατι που αντιστροφα ισχυσε για την τσσκα,οπου ο τροπος που πηρε το πρωτο ματς της εδωσε ωθηση να παιξει χωρις αγχος και να ελεγξει το ρυθμο του αγωνα.Απλα ο τραυματισμος του Διαμαντιδη στο 1' ηταν το κερασακι στην τουρτα..Μην ξεχναμε οτι σε σειρες πλεηοφ 2-2-1 και ειδικα οταν αγωνιζεται ενα φαβορι μ' ενα αουτσαιντερ σ' ενα απο τα δυο ματς υπαρχει ανετη επικρατηση του φαβορι,ενω στο αλλο δινεται η ευκαιρια στο αουτσαιντερ να κανει την εκπληξη.Σε μας δοθηκε η ευκαιρια στο πρωτο ματς,ενω στον οσφπ στο δευτερο..Και σε προσφατα και σε παλαιοτερα σχολια ανεφερα οτι η φετινη χρονια με τα λαθη που γινανε στη στελεχωση της ομαδας το καλοκαιρι και στη διαχειριση του ροστερ απο τον πρωην προπονητη,στο μονο που μπορει να προσβλεπει η ομαδα ειναι οι εγχωριοι τιτλοι κι οχι η ευρωλιγκα.Η ομαδα δεν προετοιμαστηκε στην χαλαρη πρωτη φαση των ομιλων της ευρωλιγκας,οπου αγκομαχουσε με αποτελεσμα οταν αρχισαν τα δυσκολα να δειχνει πως υπηρχε μεγαλο προβλημα Κι οταν χανεις για πλακα εντος εδρας απο τους τουριστες της Λαμποραλ και εξασφαλιζεις την προκριση σου λογω της καταρρευσης της Φενερ στα τελευταια ματς,δεν μπορεις να κανεις ονειρα..Οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι και κανουν ταμειο την ανοιξη..Ας αναρωτηθουν ολοι τελικα αξιζε να περιθωριοποιηθει ο Παππας απο τον πρωην προπονητη,επειδη δεν μπορεσε να τον δουλεψει και να του βρει ρολο και να πορευθει με τον κατα 10 χρονια μεγαλυτερο του Καρι,που δεν ειναι παικτης που κανει τη διαφορα στο τοπ επιπεδο και το καλοκαιρι θα φυγει εχοντας στο παλμαρε του μερικα καλα παιχνιδια και τιποτα αλλο;..Η ομαδα ετσι κι αλλιως ειναι σε μεταβατικη φαση και το καλοκαιρι η διοικηση θα κληθει να φτιαξει μια ομαδα που θα επιστεψει στην κορυφη της ευρωπης μεσα απο το μπασκετ που θα παιζει κι οχι οπως προσπαθουσε ο πρωην προπονητης μεσα απο το ξυλικι και το χυμαδιο..Ειμαστε 0-2 πισω,η τσσκα επιβεβαιωνει τον τιτλο του φαβορι της σειρας,ομως τη Δευτερα ολοι εμεις που θα 'μαστε στο οακα θα προσπαθησουμε να σπρωξουμε την ομαδα στη νικη,ωστε να συνεχιζουμε να ελπιζουμε..Και κατι τελευταιο..τα ματς με την τσσκα και οι τελικοι του πρωταθληματος θα κρινουν πολλα οσον αφορα του ποιοι θα μεινουν και ποιοι θα φυγουν..κι ισως δεν φυγουν μονο οι αναμενομενοι...ΚΑΠΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χωρις την δημιουργια του ΔΔ αυτα παθαινεις,μολις ειδα το χτυπημα και την αιμοραγια καταλαβα,ενα δεκαλεπτο αντεξαμε,μετα ηρθε η καταρευση καλυτερα ετσι με ηττα ντροπη παρα να χανεις με μικρη διαφορα.Ετσι μπας και καταλαβουν την γυμνια μας απο την διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς 77 18 Απριλίου 2014 - 6:46 π.μ.

    Ομολογώ ότι με ξάφνιασαν λίγο αυτά που είπατε για τον Lojeski. Λέτε

    (Έβλεπα χθες το Λοτζέσκι. Πιο κίτρινος κι από το λεμόνι ήταν. Ένα μακρινό σουτ δεν έβαλε και πήρε αρκετά. Δεν υστερεί μόνο σε ποιότητα ο Ολυμπιακός αλλά και σε εμπειρία.)

    Είδα και εγώ χθες το Lojeski και θυμάμαι πολύ καλά ότι ήταν άστοχος στα τρίποντα (0/3) αλλά μας κράτησε στο παιχνίδι στο τέλος με τα τρία συνεχόμενα δίποντά του. Να θυμίσω ότι και ο Μάντζαρης είχε 0/2 τρίποντα, αλλά και ο ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ, νομίζω, VSpan είχε 3/7 τρίποντα, 2/5 δίποντα και 5/8 βολές, που δεν τα λες και υποδειγματική ευστοχία.

    Το boxscore μαρτυρά ότι τα νούμερα του Lojeski ήταν 13 πόντοι (4/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5/6 βολές - o πιό εύστοχος σε αυτές), 4 rebounds, 4 τελικές πάσες, 1 κλέψιμο, 0 ΛΑΘΗ (όταν οι ΕΜΠΕΙΡΟΙ VSpan, Σλουκ και Μάντζαρης έκαναν 4, 2 και 2 αντίστοιχα) , 5 κερδισμένα foul και πρώτος στο PIR με 21. Αυτά όλα τα έκανε lemon-yellow?

    Με την ευκαιρία, είναι η ιδέα μου ή ο Lojeski έχει αλλάξει λίγο το στυλ του σουτ του τελευταία? Αν δεν κάνω λάθος, σαν να το κάνει πιό ψηλοκρεμαστό (λιγότερο κοφτό και γρήγορο) και με ελαφρό αλματάκι (αντί στατικά), σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, και μπορεί σε αυτό να οφείλεται η σχετική του αστοχία στα μακρινά σουτ πρόσφατα.

    Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και ακόμα καλύτερη Δευτέρα (με τα 2-1 για τις ομάδες μας) σε όλους τους θαμώνες του Hoopfellas.

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Prosopika mou fanike pws simera i omada edeixe oti eixe megali piesi gia na parei to paixnidi. Distixws auti i piesi to mono pou ekane itan na anxosei tous pektes. Den eksigite alios i simerini astoxia, mono anxos kai piesi dixnei sta matia mou. Krima pantws, pame na diekdikisoume oti boroume OAKA tora, alla me tin plati ston toixo...
    giba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Στο ΟΑΚΑ θα είμαστε για να αποχαιρετήσουμε την ευρωπαική πορεία της ομάδας όπως της αξίζει. Το καλοκαίρι χρειάζεται πάνω απ' όλα σοβαρός προπονητής - ελπίζω Μπλατ- και σωστή στελέχωση κυρίως στα guards και στη θέση 5. Δεν απογοητευόμαστε αλλά η διαφορά με τις διεκδιηκήτριες του τίτλου είναι τεράστια.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τζιμ, κρίμα για ΠΑΟ, βλέπω τώρα Μιλάνο-Μακάμπι,
    αυτός ο Χάκετ όσο περνάει ο καιρός, τόσο παίζει σαν τον ΔΔ και προσωπικά δεν τον βλέπω για ΝΒΑ... Πιστεύεις πως υπάρχει σενάριο να μείνει στην Ευρώπη; Εννοώ να το επιλέξει; Δεν μπορώ να τον δω να γίνεται σπουδαίος στο ΝΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν ειδα τον αγωνα αλλα ειδα τα στατιστικα 4 βολες η ΤΣΣΚΑ μονο;;.χαχαχα πως παιξαμε δηλαδη με 14 φαουλ.τι αμυνα καναμε. και το αλλο 60% στο τριποντο οι Ρωσοι,αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τουλαχιστον υπαρχει ενα θετικο σημερα
    Επαιξε ο παπας και δειχνει να τον εμπιστευεται ο αλβερτης.Ολοκληρα 34 δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ayto pali me ton Pappa ti einai,an eixe provlima simperiforas den tha itan oyte sthn apostoli.

      Διαγραφή
    2. Σσσσσ ασε τα βλαμενα του φορουμ να πιστευουν οτι ο παπας ειναι κωλοχαρακτηρας και δεν παιζει αμυνα.
      Μην ξαναναφερεις οτι στην ελλαδα γινεται αυτοματος ο καλυτερος αμυντικος της ομαδας κ η ψυχη της.
      Σσσσσ αστους να κοιμουντε

      Διαγραφή
    3. οντως τι παπαρια ηταν αυτη ?

      Διαγραφή
  50. Τα 34" του Παππα ειναι κινηση τακτικης αντιστοιχης αξιας με το να βαζεις το Μαρντυ Κολλινς εναντιον της Ρεαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δικο σου ηλιθιο μυαλο μπορει.
      Αλλα στο μυαλο οπιουδηποτε με πανω αο το μεσο ορο εφυιας καμια σχεση η χρησιμοποιηση τους.
      Ο κολλινς μπηκε για συγκεκριμενο ρολο πανω στον ηθοποιο της ρεαλ κ ο παπας μπηκε χωρις λογο ουσιαστικα

      Διαγραφή
  51. Δυστυχως ο παο ξεφτιλισε το ελληνικο μπασκετ αποψε.κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ειπα και εγω στην αρχη αλλα θυμηθηκα την ξεφτιλα της 30αρας απο το Μιλανο με τον γαυρο και παρηγορηθηκα.

      Διαγραφή
  52. Εγώ λέω οτι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα και έτσι, ακόμα και χωρίς προπονητή, με έναν playmaker και χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα, μπορεί να της πάρει τα επόμενα δύο παιχνίδια αυτής της CSKA. H τελική διαφορά δεν λέει πολλά, εκτός του οτι ομάδα χωρίς προπονητή σκορπάει και τα παρατάει πολύ πιο εύκολα. Ελπίζω σοβαρά η διοίκηση της ομάδας να παρακολουθεί και να ερμηνεύει σωστά την κατάσταση. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά η επιμονή σε αυτά είναι ένδειξη βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. η χρονια τελειωσε για τον παναθηναικο . το μονο που μενει ειναι να κανει μια κολοσσιαια προσπαθεια για να μην χασει και το πρωταθλημα . φυσιολογικα ο διαμαντιδης το καλοκαιρι κρεμαει τα παπουτσια του και αποσυρεται η φανελα του . ας μην τον κανουμε ελ σιντ , ειναι κριμα . τωρα αν μπορεσει να ερθει ο ζελικο το καλοκαιρι για να κανει μια καινουρια αρχη απο το μηδεν και για τον εαυτο του και για τον παο , εχει καλως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παλι με τον ΔΔ το οτι πριν δυο αγωνιστικες εκανε 31 pir(το εκανε δυο φορες φετος) και με 13.2 συνολικα δεν τον κανουν απομαχο (μεχρι πριν μια βδομαδα ειχε 13,9).Ο Σπανουλης ας βαζει 20 ποντους ο ΔΔ εχει καλυτερο δεικτη αξιολογησεις μαλλον ειχε μεχρι πριν λιγες αγωνιστικες 13.2 ο ΔΔ. 13,4 ο Σπανουλης.Πω ρε τεραστια διαφορα.Ποτε ο ΔΔ δεν εβαζε πολλους ποντους..Σωστη διαχειρηση θελει ο παιχτης οχι να παιζει απο την αρχη της χρονιας κοντα 35 λεπτα.34 ειναι οχι 37 και ακομη δεν τα εκλεισε.

      Διαγραφή
  54. πες τα χρυσοστομε.....βλακειας και αλαζονειας μαζι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. το μονο ντεζαβανταζ του διαμαντιδη ηταν οτι δεν ηταν ποντικος του γυμναστηριου ωστε να εχει ενα φορτωμενο μυικο συστημα που θα του δωσει λιγο παραπανω χρονο αθλητικης ζωης . κι επειδη τα ατου του ειχαν να κανουν κυριως με καποια φυσικα προσοντα που ειχε , αυτο του κοστισε παραπανω . ο σπανουλης εχει δουλεψει πιο πολυ με βαρη στο γυμναστηριο και αυτο ισως του προσφερει λιγο παραπανω χρονο καριερας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιναι γιατι δεν εχουν τις ιδιες φιλοδοξιες,ο ενας παραειναι εκνευριστικα ταπεινος και ο αλλος τοσο φιλοδοξος που ειναι σχεδον αλλαζονικος.Αν τελειωσει ο ΔΔ θα χαθει απο προσωπου γης.Αυτο μου βγαζει και απο αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι.

      Διαγραφή
  56. ο οσφπ φετος χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο , ειναι πιο ομαδικος απο τον παο και εχει καλυτερη χημεια . και επισης αξιοποιει τα νεα παιδια . απλως ο πεδουλακης τον ειχε διαβασει πολυ καλα , του ειχε παρει τον αερα και τον κοπαναγε σαν χταποδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν νομιζω οτι η ΤΣΣΚΑ ηταν ιδιαιτερα καλη σημερα εκτος απο το 60% στα τριποντα,εμεις ειμαστε σκατα.τι ηταν αυτο σημερα κουραση αδιαφορια.Ενα καλο πρωτο δεκαλεπτο και μετα μπλακ αουτ.Σιγουρα ελειψε η δημιουργια του δδ 8 ασιστ ολες και ολες οταν προχθες μονος του ειχε 7.Αλλα αυτο το χαλι δεν υπηρχε,σημερα ξαφνικα ειδαν ολοι την διαφορα ποιοτητας προχθες η διαφορα που ηταν.ΟΚ ειναι καλυτεροι αλλα η ομαδικοτητα τα ξεπερναει.Και περσι ο ΟΣΦΠ δεν ηταν καλυτερος ποιοτικα απο ΡΕΑΛ και ΤΣΣΚΑ αλλα μια χαρα τους εξαφανισε.Τελικα η θεληση και η μαχτικοτητα νικανε πολλες φορες την ποιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τη δεύτερη θέση στα εισιτήρια κατέχει ο Παναθηναϊκός με 12.371 εισιτήρια κατά μέσο όρο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Παρτιζάν, ενώ τελευταία είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

    Δείτε την κατάταξη αναλυτικά...

    1. Παρτιζάν: 14.869 (104.084)
    2. Παναθηναϊκός: 12.371 (86.600)
    3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 11.060 (77.420)
    4. Ρεάλ Μαδρίτης: 10.972 (76.809)
    5. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: 10.553 (73.876)
    6. Λαμποράλ Κούτσα: 10.321 (72.253)
    7. Ολυμπιακός: 10.253 (71.774)
    8. Γαλατάσαραϊ: 9.747 (68.234)
    9. Ζαλγκίρις Κάουνας: 9.404 (65.833)
    10. Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο: 9.191 (64.341)
    11. Ουνικάχα Μάλαγα: 6.172 (43.204)
    12. Λοκομοτίβ Κουμπάν: 5.993 (41.956)
    13. Μπάγερν Μονάχου: 5.990 (41.936)
    14. Μπαρτσελόνα: 5.308 (37.161)
    15. Αναντολού Εφές: 5.028 (35.196)
    16. ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 4.633 (32.433)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Παναθηναϊκος με αυτούς τους παίκτες φτάνει μέχρι εκεί. Δεν γνωριζώ αν ο Αλβερτής είναι κανονικός προπονητής ή όχι αλλά αυτή η ομάδα στηθηκε στο μυαλό του Πεδουλακή μονοπατα. Να κερδιζει με βάση την άμυνα γιατι αυτό ήξερε και ο ίδιος από τα παικτικά του χρόνια. Το budget είναι μικρότερο αλλά και στο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ είχαμε μικρό budget, το λάθος μας είναι η έλλειψη καλού Ελληνικού κορμού και αυτό πληρώνουμε. Επίστροφή Obradovic (μαθαίνω οτι το σκεφτονται οι 2πλευρές) και μάζεμα σε ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε ηλικίες 18-23. Ασε το κινεζο για το marketing και ξένη παίκτες του μπασκετ όχι σπριντερ ούτε άλτες.
    Το άθλημα είναι απλό, απλά για να παίξει καόποιος πρέπει να γνωρίζει τα βασικά

    JC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι τα μπατζετ κανουν την ομαδα πρωταθλητρια ντε και καλα,αλλα οπως και να το κανουμε οι ομαδες με μικρο μπατζετ θα υστερουν σε ποσοτητα και σε ποιοτητα αναγκαστικα.
    Ο Χαινς ,το ιδιο μπασκετ παιζει και φετος απλα για να τον εχεις πρεπει να του δωσεις 3πλασια λεφτα.Αν δεν μπορεις να τα δωσεις πας με τα λεφτα που διαθετεις να βρεις τον καινουργιο Χαινς.Δε μπορει ομως να σου βγαινει παντα......
    Ο Μπραμος μπορει να σου βαλει 7 τριποντα σε ενα παιχνιδι,δε μπορει ομως να σου βαζει 4-5 σταθερα σε καθε παιχνιδι,γιατι τοτε η αξια του θα ηταν 5πλασια.Πρεπει να μαθουμε λοιπον να ζουμε με το χερακι ετοιμο να κανει το σταυρο μας οποτε σηκωνεται για σουτ ο καθε Μπραμος και να ευχομαστε αυτη να ειναι η μερα του.
    Αλλιως πηγαινε παρε το Χακετ με 1 μυριο και οχι το Ραιτ με 100 χιλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κάποιοι παίχτες αδυνατούν να κάνουν το ψυχολογικό step up που θα αλλάξει επίπεδο στην καριέρα τους αλλά θα δώσει και την extra ώθηση στους συμπαίχτες τους που απεγνωσμένα το ζητάνε.

    Το ίδιο ισχύσει και για τις 2 ομάδες μας.

    Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δουλειά μπροστά του και θα πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα, εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλημέρα.
    Οι αιώνιοι 0/4, λοιπόν. Τίποτα μη αναμενόμενο, καμία έκπληξη. Όλα φυσιολογικά. Ίσως το πρώτο ματς του ΠΑΟ να ξέφυγε από τα προβλεπόμενα. Το χθεσινό ματς δεν ήταν για -25. Στο τελευταίο 5λεπτο ο ένας έπαιζε και ο άλλος δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από το γήπεδο. Στον ΠΑΟ δεν διάβασαν και δεν διαχειρίστηκαν σωστά αυτά που έγιναν στο πρώτο ματς. Και δυστυχώς εμφανίστηκαν στο δεύτερο λες και πίστευαν ότι θα γυρίσουν πάλι το ματς από το -14.

    Είναι δύσκολο το 2/2 στο ΟΑΚΑ. Πιθανότερο σενάριο είναι το 3-0 ή το 3-1. Την Δευτέρα η ομάδα οφείλει στον ίδιο της τον εαυτό μια ύστατη προσπάθεια για να πετύχει τη 1 νίκη που απλά θα διατηρήσει τις ελπίδες για το θαύμα.

    Δεν χρειάζονται ούτε κραυγές, ούτε αναθέματα, ούτε υστερίες. Ειδικά αυτά που γράφονται για τον Διαμαντίδη είναι η αποθέωση της γραφικότητας.
    Όσοι δεν παραμυθιάστηκαν, το ήξεραν από την αρχή. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και οι συνθήκες εναντίον μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
    Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παλεύουμε. Πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητες της ομάδας το 2-1. Ίσως και το 2-2. Πιο πολύ γιατί η ΤΣΣΚΑ μου φαίνεται ότι ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί μερικές φορές. Κυρίως ψυχολογικά.
    Αλλά δεν αρκεί το να αναγνωρίζεις ότι μπορείς. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα καταφέρεις. Μετά το πρώτο ματς το μόνο που διαβάζαμε είναι ότι ο ΠΑΟ μπορεί το break. Ότι άπαντες κατάλαβαν ότι την έχουν την ΤΣΣΚΑ. Μ’ αυτή τη σκέψη μπήκαν οι παίκτες στο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν να δουν τον ουρανό σφοντύλι.

    Η Μιλάνο έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα κρίσιμο ματς. Έχει κάνει τη μισή δουλειά. Πρέπει να κάνει το διπλό στο Τελ Αβίβ. Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στον Μπλατ που παλεύει με τρικ και αλχημείες. Ωραία σειρά…

    Ας μην έχει ελληνική ομάδα το F4. Δεν χάλασε ο κόσμος. Η φετινή απουσία ίσως βοηθήσει τις ομάδες να δουλέψουν πιο μεθοδικά, με πλάνο και στρατηγική το καλοκαίρι. Να δουν κατάματα την αλήθεια και να προσπαθήσουν να επανέλθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατάω την τελευταία παράγραφο του φίλου 77.Ή θα πρέπει οι ομάδες μας να ανεβάσουν το μπάτζετ σημαντικά (το οποίο θεωρώ μάλλον απίθανο να συμβεί) ή θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερο και ''ψαγμένο'' recruiting και να εκμεταλλευτούν ακόμα πιο πολύ την τεχνογνωσία που έχουν οι ομάδες μας (κάτι επίσης δύσκολο αλλά πιο ''βατό'' σε σχέση με την αύξηση του μπάτζετ).Κλειδί και στις δύο ομάδες ο επόμενος προπονητής (Ο Μπαρτζώκας μόνο με κατάκτηση πρωταθλήματος γλυτώνει τη θέση του νομίζω)

      Διαγραφή
    2. Στην τελευταία παράγραφο του φίλου 77 πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό και γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα.

      Διαγραφή
    3. 77 συμφωνω 1000% ειδικα στην τελευταια παραγραφο

      Διαγραφή
    4. Οχι μονο δεν θα εχει ελληνικη ομαδα το Φ4 αλλα απο οτι εχουμε δει καθολη τη διαρκεια της χρονιας δεν πρεπει και να εχει.

      Ας ευχαριστηθουμε το θεαμα που θα μας προσφερουν οι αναμετρησεις Μπαρτσα - Ρεαλ και Αρμανι/Μακαμπι - ΤΣΚΑ

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή φίλε ανώνυμε 8:13 περυσι και πρόπερσι ο ΟΣΦΠ ΕΠΡΕΠΕ να είναι φ4; Εμ δεν έπρεπε, αλλά πήγε και το σήκωσε...
      Αυτή είναι η χαρά του αθλητισμού, δεν κερδίζει πάντα αυτός που ΠΡΕΠΕΙ, αλλά αυτός του μπορεί και κυρίως ΘΕΛΕΙ!
      Αλλιώς θα είχαμε μια λίγκα με πχ 60 αγώνες το χρόνο, και ο όποιος συγκέντρωνε τους περισσότερους πόντους θα έβγαινε και πρωτθλητής...

      Διαγραφή
    6. Ε οχι και προπερσυ ρε παιδια. Προπερσυ φυσικα και δεν θα επρεπε να ειναι γιατι επαιζε μπασκετ παιδικης χαρας μεχρι τα play-offs αλλα ας ειναι καλα το σερβικο λομπι και θα σου ελεγα εγω που θα ηταν ο Ολυμπιακος προπερσυ. Τωρα βεβαια οταν πας στο φαϊναλ-4, μπορεις να το κερδισεις παναξια ή να το χασουν οι αντιπαλοι σου αν εισαι και λιγο κ*λοφαρδος (Μπαρτσελονα χωρις Ναβαρο και ΤΣΚΑ χωρις προπονητη).

      Οσο για περισυ γιατι να μην ειναi; Μια χαρα μπασκετ επαιξε, πηρε τις νικες του απεναντι σε Σιενα, Μακαμπι, Χιμκι και Εφες και πηγε παλικαρισια στο Λονδινο.

      Φετος ομως δεν ειναι το ιδιο. Το επιπεδο των αντιπαλων εχει ανεβει και του Ολυμπιακου εχει κατεβει (για διαφορους αλλα οχι αποκλειστικα λογω τραυματισμων οπως πολλοι ρελουν να φαινεται).

      Διαγραφή
    7. Φίλε ανώνυμε, να σου θυμισω ότι ο ΟΣΦΠ πέρυσι πέρασε την Εφές με χίλια ζόρια, χρειάστηκε 4/7 τρίποντα και 26 πόντους του Πριντεζη στο πρωτο ματς, στο 5ο ματς κέρδισε με ντεμαράζ στην τέταρτη περίοδο, επιμέρους σκορ 28-17 τότε, με μπαράζ τριπόντων του Παπ στην τελευταία αγωνιστική με Κιμκι κατάφερε να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας... Δεν λες ότι ήταν πειστικός σε αυτα τα παιχνίδια...

      Διαγραφή
  63. Ο ΠΑΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΟ ΔΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεν ξερω αν το εχει επισημανει αλλοσ φιλος πιο πανω αλλα όπως και χει:
    http://www.sport-fm.gr/article/761894

    Τα σχολια σας παρακαλω...προσωπικα μ φαινεται η υποκρισια σε ολο το μεγαλειο της..

    G-Bo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. βρηκαν τον καλαθη ντοπε . χαχαχαχαχαχα . δηλαδη ο λεμπρον τρωει μονο φαριν λακτε . το νβα μας περναει για μ@λ@κες . ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλησπερα,,

    Πιστευα οτι το χτεσινο ματς ο Παο θα το χτυπαγε...Νομιζα οτι ειχαμε παρει τον αερα της τσσκα στο πρωτο παιχνιδι και οτι χτες ευκολα-δυσκολα θα το περναμε...ΑΛΛΑ ο παναθηναικος μπηκε δυνατα εβαλε τα σουτ στην αρχη και εκει που επαιζε αμυναρα και επρεπε να εχει φυγει 6-8 ποντους για πλακα εχασε 3-4 αιφνιδιασμους στους οποιος η τσσκα εβαλε καλαθι εν τελει εκεινη στον αιφνιδιασμο και παραλληλα με τον τραυματισμο του δδ η ομαδα κατακλειστηκε απο φοβο και εχασε με κατεβασμενα τα χερια....ΤΕΡΑΣΤΙΑ
    ευθυνη για την κακιστη ψυχολογια εχει ο Αλβερτης...

    Αυτη την τσσκα χωρις τεοντοσιτς επρεπε να την κερδιζαμε 3-1...Και αντι αυτου παει εκεινη για σκουπα...Θεωρω αδιανοητο να χανεις απο μια ομαδα με εναν γκαρντ...Ο παργκο παιζει ελαχιστα....Δεν το χωραει ο νους μου πως μπορεις να χανεις απο μια ομαδα απο εναν ουσιαστικα δημιουργο...Ο γουιμς οποτε παει να κανει τον οργανωτη χανει την μπαλα με λιγη πιεση...Επρεπε να βγαλουμε τα συκωτια στον τζακσον να μην τον αφησουμε να παρει ανασα...Αντι αυτου βγαζουν τα συκωτια αυτοι στον δδ...Επειτα ολοι λενε για καλη αμυνα...Αυτο που θα πω ειναι χαλια αμυνα παιζουμε...Τρωμε 80 ποντους κοντα απο μια ομαδα χωρις ουσιαστικα κουμανταδορο...Οσα χρονια βλεπω μπασκετ δεν θυμαμαι κατι αναλογο...Τραγικοι ειμαστε...Χωρις οργανωτη αυτοι,,, επρεπε να τρωμε 60-65 με το ζορι και τελικα κανουν το παιχνιδι τους ευκολα και ωραια...

    Ο παναθηναικος φετος ειναι για κλαματα...Δεν ξερω πως εφτασε ως εδω...Αλλα κατι παιχτακια της σειρας τυπου καρυ-ραιτ και οι γερασμενος μπατιστ δεν επρεπε να παιζουν στον παναθηναικο....Ο καρυ θελει την μπαλα ελευθερος στο τριποντο για να ευστοχησει καθως ο χρονος εκτελεσης του ειναι πολυ μεγαλος με αποτελεσμα με τις σοβαρες ομαδες να μην βρισκει ποτε αυτον τον χρονο που χρειαζεται για να βαλει ενα σουτ...Ο ραιτ ειναι ενας τρεχαλατζης που αν δεν βρει χωρο να τρεξει δεν μπορει ναπροσφερει τιποτα ουσιαστικο ενω ο μπατιστ πλεον ειναι η χαρα του αντιπαλου...Ο ουκιτς ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του ραιτ αλλα χωρις αχιλλειους τι να τον κανεις???
    Ο μονος που αδικηθηκε και δειχνει στοιχεια και για του χρονου ειναι ο μαυροκεφαλος....Μαρεσει σαν παιχτης,,ειναι ντελικατος και διπλα στον γκιστ δενει καλα...Αμυντικα επισης τα παει μια χαρα...

    Οσο για τον παπα νομιζω οτι απο του χρονου θα ξαναπαιξει και το προβλημα οφειλεται κυριως στον τραυματισμο που επαθε...Οταν τραυματιστηκε και πριν παει στην ιταλια καπου ειχα διαβασει οτι παπαλα η χρονια για παπα...Και αποτι φαινεται επαληθευεται το αρθρο αυτο...

    Για τον μπραμο εχω να πω οτι περυσι ηταν 2 φορες καλυτερος..Πιο σταθερος,πιο καλος σουτερ,πιο καλος αμυντικος και και και...
    Νομιζω οτι το τεχνικο τιμ του ζηταει πργματα εξω απο το ρεπερτοριο με αποτελεσμα να χανει και αυτα που μπορει να κανει...Δεν μπορεις να του ζητας να οργανωσει αλλα και ουτε σουτ μετα απο ντριμπλα...Κατι λαθος γινεται εδω...

    Παντως χωρις τους σερβους δεν νομιζω να δουμε για πολυ καιρο μεγαλο παιχτη Ελληνα...ΔΔ,ΣΠΑΝ,ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ εξελιχτηκαν ολοι διπλα στους σερβους και στον μεσινα ο τελευταιος...Ποιος πιστευει αραγε οτι με ντουντα στον παγκο οι σλουκας-μαντζαρης θα ειχαν την ιδια αποδοση??Πιστευω με τα χρονια θα τους εκαναν παιχτες κορυφαιους που δυστυχως δεν βλεπω να γινονται...

    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΙ Φ4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ,,,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ Ή ΑΛΒΕΡΤΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΜΠΑΡΤΖΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να συμληρωσω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχεις στην χωρα σου ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στην Ευρωπη και να το αφηνεις να φυγει να παει στην τουρκια...Με 300 χιλλιαρικα τον αγοραζεις και μαζι με αυτον ολο το μελλον...ΠΑΙΧΤΑΡΑ...ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ...και φυσικα αναφερομαι στον βεζενκοφ...

      http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/396704-Aris-Perizititos-o-Bezenkof-videos-photos

      και μετα λεμε για μεγαλες ομαδες και Φ4....Ετσι καναμε στα χρονια της δοξας αραγε??Ή αρπαζαμε οτι κινουνταν???

      Διαγραφή
    2. Γιατι ξεχασες γιαννη αντετοκουμπο;μια ζαρα αθλητης ειναι κ εξελιξιμος.αλλα τι ψαχνεις οταν εχεισ γιανκοβιτς κ παπα και δεν τους εμπιστευεσαι τι θα παρεις;ακομα νεοτερους;
      Φετος ειναι μια χαμενη χρονια για την ομαδα

      Διαγραφή
    3. πολλά σωστά γράφεις Γιάννη... Όπως επίσης και άλλοι φίλοι νωρίτερα (77 και άλλοι) που επισημαίνουν ότι πρέπει να υπάρχει πλάνο χτισίματος των ομάδων.
      Πιστεύω πως όταν χτίζεις μια ομάδα για να ανταγωνιστεί τους καλύτερους θες καλό μάστορα και χρόνο. Δλδ θες διορατικότητα και γνώση, ώστε να καλύψεις το χαμένο έδαφος λόγω περιορισμένων πόρων. Αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς δεν ξέρουμε από τέτοιες συνταγές... ή αν ξέρουμε, ας το αποδείξουμε!!

      Μίμης

      Διαγραφή
    4. Μιμη το θεμα ειναι οτι εχουμε την πρωτη υλη(πολυ ταλαντουχους Ελληνες παιχτες δηλαδη)...ΑΛΛΑ χωρις προπονητη δεν προκειται ουτε να τους εξελιξουμε οπως τοσα χρονια ουτε να κατακτησουμε τιτλους στην Ευρωπη...Θα εχουμε μονο πυροτεχνηματα του στυλ καθε 2-3 χρονια θα πηγαινουμε Φ4 ως αουτσαιντερ οπου φυσικα θα χανουμε στις λεπτομερειες τους τιτλους ....Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15-17 ΜΥΡΡΙΑ....Αλλωστε το παραδειγμα του οσφπ αυτο δειχνει...Ο ντουντα εφτιαξε αυτον τον οσφπ απο την αρχη...Οπως και ο ζοτς αυτην την αυτοκρατορια...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ για μενα για το καλοκαιρι ειναι να βρουμε εναν προπονηταρα και να χτισουμε....ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ...

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς αυτό!! Θες το μάστορα = προπονηταρά όπως πολύ σωστά λες, χρόνο-λεφτά-πλάνο κτλ = διοίκηση και η εξέλιξη των παικτών θα έρθει. Γιατι πράγματι παίκτες υπάρχουν!! Όσο για τα 15-17 μύρια δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα πλέον, αλλά το χειρότερο είναι ότι λείπει ο προγραμματισμός σίγουρα, ίσως και οι προπονηταράδες (μιλάω για αυτούς που είναι στους πάγκους των ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή)


      Μίμης

      Διαγραφή
    6. Παλια ειχαμε μπατζετ γυρω στα 30 μυρρια,,τωρα εχουμε γυρω στα 13...Νομιζω με 15 που πιστευω μπορει να τα δωσει ο γιαννακοπουλος ειμαστε μια χαρα....Τα 15 τα αναφερω μαζι με εφορια,προπονητικο τιμ, και γενικα ολα τα εξοδα της ομαδας...Αλλωστε πως βγαινει και λεει θα δωσω στην μπαλα 3-4 μυρρια το καλοκαιρι??Ας αυξησει κατα 2 μυρρια στο μπασκετ και ας αφησει την μπαλα στο σωστο δρομο της...Ας παρει προπονηταρα,, οτι καλυτερο στην Ελλαδα και με 2-3 ταλαντουχους ξενους και 2-3 καλους ρολιστες ξενους εχεις το ροστερ σου...Δεν χρειαζονται φιρμες ξενοι και τρελλα χρηματα...Ασε που ο ξενος τοσα χρονια ερχοταν στην Ελλαδα για να κατακτησει τιτλους και λογω προπονητη και με λιγοτερα χρηματα...Με τετοιες συνθηκες γενικα ειναι ολα ευνοκοιτερα...Ποσοι παιχτες ειχαν πει οτι ειχαν ερθει λογω ζοτς??Οτι ειχαν μεγαλυτερες κατα πολυ προτασεις και οτι ειχαν επιλεξει εμας λογω προπονητη μονο μενα τηλεφωνημα του??Απλα ειναι τα πραγματα ΑΝ θελουμε ομαδα επιπεδου Φ4 θελουμε προπονητη απο το πανω ραφι...

      Διαγραφή
  67. @77
    Αγαπητέ φίλε, εκτιμώ απεριόριστα τα όσα γράφεις και κυρίως γιατί παραμένεις πάντα ψύχραιμος και αντικειμενικός.
    Ωστόσο, σε επισήμανσή σου για τους παίκτες της Αρμάνι που έχουν εμπειρία play-offs πρόσθεσα και τον CJ Wallace κάτι που μάλλον σου φάνηκε περίεργο.
    Στο χθεσινό ματς ο WALLACE, C.J. αγωνίστηκε 19:32 και είχε 10 πόντους με 2/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα 6 ριμπάουντς 2 ασσίστ και 1 κλέψιμο με PIR 15.
    Και είναι η αλήθεια ότι και σε άλλα φετινά ματς της Αρμάνι επιδεικνύει μια ωριμότητα και ένα μεστό παιχνίδι που σε αρκετές στιγμές το έβγαλε και πέρυσι στη σειρά της Μπαρτσελόνα με τον ΠΑΟ παρόλο που εάν δεν μ' απατά η μνήμη μου ήταν τραυματίας.
    Πάντα φιλικά
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρά φίλε και χρόνια πολλά.
      Ο CJ είναι μηδέν οξέα μηδέν λιπαρά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να σταθεί σ' αυτό το επίπεδο. Γι' αυτό το λόγο ο Μπάνκι πήρε και τον Κάνγκουρ πίσω από τον Μέλι. Ο Γουάλας δεν μπορεί να υποστηρίξει το αμυντικό πλάνο του Ιταλού και όλη τη χρονιά αποτελεί την 10η-11η επιλογή. Το χθεσινό ήταν μια αναλαμπή που προβλέπεται να έχει ένας παίκτης μέσα στη χρονιά.

      Διαγραφή
    2. ειναι ενας σπουδαίος ριμπάουντερ με καλό περιφερειακό σουτ 77. Τι άλλο θέλεις από τον 5ο ψηλό σου?

      ΜΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ο CJ στο ροτεισον ειναι πισω απο τον μελι...Η αρμανι εχει τρια 4αρια τον μελι που ειναι ο πρωτος,τον CJ που ερχεται απο τον παγκο και τον κανγκουρ...Γνωμη μου ειναι οτι ο κανγκουρ που παιζει και λιγοτερο απο ολους ειναι το καλυτερο 4αρι τους...Τωρα οσον αφορα τον CJ για τον ρολο που τον θελει ο μπανκι ειναι μια χαρα...Δυσκολα θα σου παει ενα ματς αλλα και δυσκολα θα χασεις ενα παιχνιδι απο αυτον...Συνηθως ειναι αρκετα θετικος χωρις να εντυπωσιαζει...

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

  68. 18 Apr
    Saras Jasikevicius @JasikevSaras13
    This team without DD is like Russia without its army

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Κρατάς Κάρυ, Φώτση, Μαυροκεφαλίδη, Παππά, Γιάνκοβιτς που ξέρουν μπάσκετ και στέλνεις τους ξυλοκόπους του χρόνου για βρούβες. Έτσι φτιάχνεις ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Saras Jasikevicius @JasikevSaras13
    This team without DD is like Russia without its army @paobcgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. https://www.youtube.com/watch?v=wVYJULACcao

    James Harden.

    Πραγματικός σούπερ σταρ

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε Ody, από πότε ο σούπερ σταρ μαρκάρει;
      Οταν παιζουμε στις αλάνες ο καλύτερος μας επιθετικός ξεκουράζεται στην άμυνα για να τα βάλει στην επίθεση!
      Έτσι και ο απολαυστικός κατά τα άλλα μούσιας!

      Διαγραφή
  72. Γιαυτο γατακια ο παο ειναι μπροστα.
    Δεν ανεχεται επιθετικους παιχτες.
    Μονο αμυνα και αγιος ο θεος.
    Ποιος παπας τωρα.50 γεματοι οντοι σρ καθε ματσακι να γουσταρεις.
    Οποιος δεν παιζει αμυνα σπιτακι του.
    Γιατι οπως λεει και το γνωστο μπαλαδορικο αστερακι του παοκ το αθλημα ειναι ανδρικο και εμεις σημερα ειμασταν πιο αντρες.
    Αντε γκομενες ρεαλ και μπαρτσα.Παναθα τσικι τσικι κ γυρω ολοι φορεβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=137210:2014-04-20-18-54-55&catid=243:2013-06-06-19-24-58&Itemid=254

    Φρέσκο του Τζιμ ενόψει τρίτου ματς ΠΑΟ

    JOHNY Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια, και τι να λεει να ξοδεψεις τον Γκιστ να φυλαει τον Γουϊμς απο τη στιγμη που οι Κριαπα/Κριστιτς μπορουν να σουταρουν ανενοχλητοι με πολυ καλα ποσοστα απο τις θεσεις που συνηθως σουταρει και ο Γουϊμς?

      Διαγραφή
    2. 1. Αυτούς δε τους μαρκάρει ο Γκιστ αλλά οι Ματσιούλις και Λάσμε. 2. Τι ζημιά σου έχει κάνει ο ανενόχλητος Κρίστιτς?

      Διαγραφή
  74. Jimmy και αδέλφια του hoopfellas, καλημέρα. Καιρό έχω να γράψω στο blog, αλλά παρακολουθώ ανελλιπώς...
    Εν αναμονή του άρθρου που μας υποσχέθηκες, Jimmy, για σήμερα "ξεφύλλησα" την ιστοσελίδα της euroleague.


    Αυτό που παρατήρησα είναι ότι από το 2005-06 και μετά στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague υπήρχε Έλληνας παίχτης, ξεκινώντας
    με Παπαλουκά, μετά με Διαμαντίδη και συνεχίζοντας με Σπανούλη. Εκτός της σαιζόν 2009-10 (όπου βέβαια υπήρχαν οι ερυθρόλευκοι
    Τεόντοσιτς και Κλέιζα +Τσιλτνρες)

    Μία παράμετρος που δεν έχουμε εξετάσει είναι το γεγονός ότι (με εξαίρεση τη σαιζόν 2009-10) φέτος
    ΔΕΝ θα υπάρχει έλληνας παίχτης στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας... Όχι μόνο αυτό, αλλά η φουρνιά
    που πρωταγωνίστησε μέχρι πρόσφατα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ (Παπαλουκάς-Σάρας-ΔΔ-Σπανούλης-Ναβάρο-Σίσκα) πλέον
    παραδίδει τα ηνία στους νεότερους (Μπογκντάνοβιτς-Σέρχι-Χάκετ-Αμπρίνες-Τζεντίλε). Από τους έλληνες οι μόνοι που ΑΜΕΣΑ
    βάζουν υποψηφιότητα για μελλοντική ψήφιση στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας είναι ο Μάντζαρης (πόσο πολύ λείπει
    ένας τέτοιος παίχτης από τον φετινό Παναθηναϊκό) και ο Παπανικολάου, ίσως και ο Καλάθης αν ποτέ επιστρέψει...
    Δεν φαίνεται, όμως, να μπορούν να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας ομάδας
    όπως η τριάδα (Παπαλουκάς-Διαμαντίδης-Σπανούλης) που κατέκτησε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δημιουργώντας
    την καλύτερη μπακορτ της προηγούμενης δεκαετίας σε εθνικό επίπεδο...

    Το μπάσκετ αλλάζει... Η ταχύτητες γίνονται ολοένα και πιό μεγάλες. Ίσως να είναι τυχαίο που σε διάστημα 5-6 ετών βγήκαν από
    την χώρα μας τρεις dominant γκαρντς. Μακάρι να δούμε νέα παιδιά να ξεπετάγονται και να αποδεικνύουν ότι
    το μπάσκετ στην χώρα μας είναι ακόμα κορυφαίο, είναι ακόμα εδώ.

    Στα καθημερινά, τώρα. Ας μην αιθεροβατούμε... Οι ελληνικές ομάδες 'εχουν σχεδόν αποκλειστεί. Όποιος έπαιζε με τη Ρεάλ
    ΔΕΝ είχε πιθανότητες, αντίθετα η ομάδα που κληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ χωρίς Τεόντοσιτς θα μπορούσε να πνίξει τον Μεσίνα
    που είχε μείνει με ενάμιση γκάρντ. Ελάχιστες οι πιθανότητες να μπορέσει να κάνει μία από τις δύο τρεις συνεχόμενες νίκες.

    Μακκάμπι-Μιλάνο απόψε και τα μυαλά στα κάγκελα... Εντυπωσιακή σειρά, ειδικά η ανατροπή της Μακκάμπι στο game 1 συναρπαστική.
    Να δούμε αν ο Μπάνκι και η άπειρη ομάδα του μπορέσουν να πάρουν μια νίκη στην (όχι πια τόσο καυτή όσο παλιά)
    έδρα των Ισραηλινών... Μακάρι να δούμε τη Μιλάνο στο f4, και να επιστέψει το ιταλικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης.

    Καλή συνέχεια σε όλους...


    Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να αναφέρω τους Μπουρούση (καλύτερη πεντάδα 2008-09 με Ολυμπιακό) και Σοφοκλή (καλύτερη πεντάδα 2010-11 με Μακκάμπι). Τις τελευταίες δύο χρονιές (2011-12 και 2012-13) στις δύο θέσεις γκαρντ της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας είναι Οι Διαματνίδης και Σπανούλης, με τον Διαμαντίδη να είναι και σε αυτήν του 2011 (ως MVP της σαιζόν και του f4 μάλιστα) και τον Σπανούλη να παίρνει δύο συνεχόμενα mvp f4 και το περυσινό mvp της σαιζόν...


      Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis

      Διαγραφή
    2. Ωραία ανάλυση PDS! P(apaloukas)D(iabantidis)S(panoulis)!
      Συμφωνούμε πως οι ελπίδες των ομάδων μας είναι στο ναδίρ σήμερα και η λογική λέει αποκλεισμός, αλλά το να ελπίζω είναι ο μόνος δρόμος διαφυγής!
      ΜΑΤΣΑΡΑ απόψε στη Νόκια Αρίνα, σίγουρα το καλύτερο και πιο αμφίρροπο ζευγάρι!
      Εγώ βλέπω πάντως τον Σλούκα ως ελπίδα για να ανέβει στο κλαμπ των κορυφαίων γκαρντ, ειδικά όσο ο χρόνος του Σπαν μειώνεται... Το ιδιο κι ο Μάτζαρης που δουλεύοντας το σουτ του μπορεί να είναι καταλύτης σε πολλούς αγώνες.
      Από τον ΠΑΟ δυστυχως οι Παπάς και Γιάνκοβιτς δεν έδειξαν πολλά φέτος, αλλά η ποιότητα τους λέει ότι μπορεί να κάνουν το breakthrough του χρόνου...

      Διαγραφή
  75. Μα μπορει να μαρκαρει ο Ματσιουλις τον Κριστιτς ή τον Κριαπα στο 4?

    Ο Κριστιτς δεν εχει κανει μεχρι τωρα ζημια γιατι ακριβως μαρκαρεται απο Γκιστ/Φωτση εναλλακτικα αλλά με τον Κριστιτς στο 4, για να πετυχει το σχημα που προτεινει ο Τζιμ θα πρεπει να παιξουν μαζι οι Φωτσης στο 4 και Γκιστ στο 3 (μαζι με καποιον αλλο στο 5) δηλ. ενα σχημα που δεν ειναι λειτουργικο.

    Τεσπα, η ΤΣΚΑ, αν χασει σημερα, θα ειναι γιατι ο Παναθηναϊκος εχει βρει ενα τροπο να ανεβασει την επιθεση του κι οχι το οτι θα εχουν βρει αντιδοτο στον Γουϊμς. Σκορερ σαν τον Γουϊμς εχουν ολες οι ομαδες, απλα αν συγκεντρωθεις σ' αυτους θα βρεθει καποιος αλλος να κανει τη ζημια (Κριαπα, Μιτσοβ επικρατεστεροι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή