Athlenda

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Serbia Bound..


Οι Σέρβοι κυριαρχούν κλέβοντας τις εντυπώσεις σε αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες στα χαρακώματα των Playoffs. O απόλυτος Mastermind Zoτς, οι Μπογκντάνοβιτς-Κάλινιτς, ο Τεόντοσιτς, ο Ραντούλιτσα και η μεγάλη προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα.. Απροετοίμαστος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς με λάθη στο πλάνο του αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία σήμερα να ρεφάρει στο “ματς της χρονιάς”. Το Hoopfellas σχολιάζει..



Είναι ο συνδυασμός ταμπεραμέντου, ταλέντου, σκληράδας και στρατηγικών ικανοτήτων..; Είναι η παράδοση και το DNA; Είναι μέρος της συνωμοσίας για γενικό ξεσηκωμό του Σερβικού μπασκετικού γένους από το συνδικάτο των μπασκετικών στάρετς της χώρας..; Eίναι μήπως.. ανεξήγητο; Οι Σέρβοι πότισαν με την αύρα τους το πρώτο τριήμερο των Playoffs σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Πάμε να κάνουμε ένα πρώτο σχόλιο και μια αξιολόγηση της κατάστασης στα ζευγάρια μέχρι τώρα μέχρι την Κυριακή οπότε και θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά από αυτό το βήμα έχοντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα..


CSKA Moscow-Crvena Zvezda


Πολλές φορές η αλήθεια πίσω από μια ιστορία αλλοιώνεται από τον τρόπο που τη διηγείται κάποιος.. Οι λέξεις ωχριούν μπροστά στο μέγεθος της ευκαιρίας που έχασαν οι Σέρβοι για το break στο Βελιγράδι. Χωρίς κανένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, με άψογο πλάνο τακτικής, πολύ πάθος και πίστη έφθασαν μισό βήμα από το διπλό, ειδικά σε ένα ματς στο είχαν καταφέρει να γυρίσουν την ατμόσφαιρα υπέρ τους στο τελευταίο τρίλεπτο. Ο Γιόβιτς στη τελευταία φάση εγκληματεί. Ο ίδιος παίχτης έχει στη τελική ευθεία του ματς δύο πολύ δυνατές στιγμές. Μια στο τρίποντο με το οποίο 73'' πριν τη λήξη βάζει τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά και μια στο τέλος όπου σαν ζαλισμένο ποντίκι πέφτει μέσα στη φάκα που λέγεται Χάινς. Μοιάζει απίστευτο το ότι μια ομάδα η οποία έχει διαχειριστεί τόσο έξυπνα ένα τέτοιο παιχνίδι για 40 σχεδόν λεπτά και στη τελευταία φάση επιλέγει να επιτεθεί πάνω στον μοναδικό παίχτη που απαγορεύεται να επιτεθείς εκείνη τη στιγμή..

Λεπτομέρεια: Για να γίνει κατανοητό το πόσο σημαντικά είναι ορισμένα πράγματα τα οποία συζητάμε μαζί εδώ μέσα.. Μιλώντας πολλές φορές για τους mobile ψηλούς σας έχω υπογραμμίσει το πλεονέκτημα που δίνει σε μια ομάδα ένας παίχτης όπως ο Βέσελι ή ο Χάινς στο αμυντικό κομμάτι στο τέλος κλειστών ματς τα οποία κατά κανόνα πάνε στο ένας εναντίον ενός. Η άμυνα που βγάζει ο Χάινς στον Γιόβιτς είναι χαρακτηριστική..


Η ΤΣΣΚΑ παίζει πολύ καλή άμυνα στο post, σωστά προετοιμασμένη με σωστό attitude έχει κόψει και στα δύο ματς τις straight post up καταστάσεις των Σέρβων πάνω στις οποίες βασίζουν μεγάλο μέρος της παραγωγικότητας τους. Ο Χαίνς είναι ο πολυτιμότερος παίχτης (20 π.μ.ο με 17/21 δίποντα..) μέχρι τώρα όμως ωμά, ξεκάθαρα η διαφορά των δύο ομάδων η οποία έχει διαμορφώσει το σκορ σε 2-0 είναι ένας παίχτης και λέγεται Μίλος Τεόντοσιτς. Ναι, του πρώτου μετά την εποχή του Σάρας παίχτη ο οποίος που με αναγκάζει πολλές φορές να γυρίζω το βίντεο του ματς πίσω για να δω που πήγε η μπάλα. Το performance του στο πρώτο ματς είναι ενδεικτικό της κλάσης του αθλητή με το μεγαλύτερο pure talent στην Ευρώπη. Στο δεύτερο ματς ο (εξαιρετικός τακτικά) Ράντονιτς τον παίζει εξαιρετικά με τους ψηλούς να τον οδηγούν στις γωνίες μετά το pick παίζοντας πολύ ενεργητικά με τα χέρια τους για να καλύψουν τη πάσα τους και αρκετά aggressive στη γλώσσα του σώματος ακουμπώντας μορφές trapping. Παρόλα αυτά ο γκαρντ της “αρκούδας” βάζει ένα πολύ μεγάλο σουτ (77-75) σε ένα σημείο όπου το μομέντουμ βρισκόταν στην άλλη πλευρά, το οποίο ουσιαστικά έκρινε το ματς.. Βέβαια, η διαφορά του Μίλος με τον Σάρας είναι ότι ο δεύτερος παράλληλα,, νικούσε.


Καταλαβαίνω απόλυτα το πως θα νιώθουν οι παίχτες του Ερυθρού Αστέρα μετά από τέτοια υπερπροσπάθεια. Έχω ξαναδεί ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.. Σε μια τέτοια κατάσταση (σημειώστε το αυτό) φαίνεται τι προπονητή έχεις. Μετά από μια απογοήτευση.. Είτε αυτή σε καταπίνει είτε μπαίνεις μέσα και μασάς σίδερα. Είναι 110% θέμα προπονητή..

Υ.Γ: Δε κρύβω ότι θα ήθελα να δω την ΤΣΣΚΑ και τον χαρακτήρα της (ως τεστ) πηγαίνοντας με το 1-1 στο Βελιγράδι..

Υ.Γ1: Ο Ντε Κολό είναι σπουδαίος παίχτης και το πρώτο φαβορί για το βραβείο του MVP στη σεζόν. Σαφέστατα ένας καταπληκτικός slasher. Όμως εδώ και δύο χρόνια κάνει συχνά βήματα (το πόδι του, μετά το άλμα για τη πάσα, πατάει ελάχιστα πριν αποδεσμεύσει τη μπάλα στο έδαφος) στη base line τα οποία σπάνια σφυρίζονται. 



Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης


Θα μπορούσα να σας παραθέσω μόνο αυτό το λινκ από την ανάρτηση με τις εκτιμήσεις της σελίδας και να μη γράψω τίποτα άλλο..



Ο Ομπράντοβιτς με αναγκάζει σε βαθιά υπόκλιση. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου σε επίπεδο στρατηγικής, διαχείρισης, πνευματικής εγρήγορσης και διαύγειας, παραγωγής ιδεών και ετοιμότητας στη λήψη αποφάσεων σε αυτά τα 80 λεπτά. Βασικά, είναι ο Αλ Πατσίνο στον “Δικηγόρο του Διαβόλου”. Ψιθυρίζει στο αυτί σου και σε κάνει ζόμπι.. Ελέγχει τη φύση..


Το χθεσινό δεύτερο ματς είναι από αυτά που δίνουν ώθηση σε ένα σύνολο και τη πίστη για να φτάσει μέχρι τέλους στη διοργάνωση. Το καλύτερο ίσως performance που έχω δει από ομάδα φέτος με απόλυτη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Όλο αυτό που έβγαλε ο οργανισμός της Φενέρ σε αυτά τα δύο ματς (από τα δρώμενα στο παρκέ μέχρι το παραλήρημα του κόσμου στις κερκίδες) είναι πολύ.. Ομπράντοβιτς θυμίζοντας τις ημέρες του κόουτς στο ΟΑΚΑ. Ο τρόπος που έχουν δουλέψει οι Τούρκοι στη λεπτομέρεια πάνω στο αμυντικό πλάνο είναι εντυπωσιακός και έχει καρατομήσει τη Ρεάλ δίνοντας τους το μομέντουμ σχεδόν σε ολόκληρα τα δύο παιχνίδια (τη μοναδική φορά που επέστρεψαν οι πρωταθλητές στο πρώτο ματς οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ δυναμικά). Ο Ούντοχ είναι σε αγρία κατάσταση και ο Μπογκντάνοβιτς κάνει πλάκα στα γκαρντς της Ρεάλ.. Το κομμάτι των “παιχτών-ρόλων οι οποίοι έρχονται από πίσω και ανεβάζουν την ομάδα” (τεράστια σημασία σε αυτή τη φάση) έχει δουλέψει άριστα. Ο “νεκρός” Κάλινιτς έχει δώσει σπουδαία ένεση ενέργειας παίζοντας στο ζωγραφιστό στη προσπάθεια του Ζοτς να ανοίξει λίγο το rotation της frontcourt ενώ άψογα ανταποκρίνεται το backcourt των Σλούκα-Χίκμαν, ενδεικτικό της ποιότητας δύο παιχτών-πρωταθλητών στη διοργάνωση.


Ο Λάσο είναι κακός. Λάθος προσέγγιση των αγώνων, μια ομάδα δίχως πίστη και ένας κόουτς που δε μιλάει στη ψυχή των παιχτών του. Έχει τη φαεινή ιδέα να ποντάρει στον Τέηλορ και να αφήσει πίσω στο rotation τον σκληροτράχηλο Ρίβερς που του έδωσε τον τίτλο πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί καν να διαβάσει την ιδιοσυγκρασία του κάθε παίχτη του σε συνδυασμό με αυτό που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του. Defensive stops μηδέν.. Συνεργασίες πνιγμένες από μια πολύ διαβασμένη lock down άμυνα. Και όμως, η γνώμη μου είναι ότι η Ρεάλ θα έχει την ευκαιρία της για να αντιστρέψει το κλίμα γυρίζοντας στη Μαδρίτη. Παίζοντας μπροστά στο κοινό της δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να ρίξει στο παρκέ ολόκληρο το οπλοστάσιο της και να ρίξει όλες τις σφαίρες της. Αλλιώς θα μιλάμε για ατιμωτικό θάνατο..


Lokomotiv Kuban-Barcelona


Eίναι πολύ σημαντικό για τη Κουμπάν ότι κέρδισε ένα ματς στο οποίο όλα έμοιαζαν κατά της από το ξεκίνημα. Είναι επίσης σημαντικό ότι έχει κερδίσει αρκετά τέτοια φέτος.. Η Λοκομοτίβ ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι αλλά κατάφερε να κρατηθεί μέσα στη διεκδίκηση αποκλειστικά με την άμυνα της. Σε αυτό το κομμάτι ο βαθμός της είναι αρκετά υψηλός μια και οι Ρώσοι κυνήγησαν, με μια Switching everything τακτική, μανιασμένα κάθε εκτέλεση των Καταλανών oι οποίοι επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ και την αστοχία τους σε σημείο που από ένα σημείο και μετά αδυνατούσαν να διαβάσουν τα miss match που τους έδινε η αντίπαλη άμυνα. Όπως σας είχα πει πριν ξεκινήσει η σειρά, κλειδιά για τον Πασκουάλ θα είναι οι σταθερές-Ντόελμαν και Ρίμπας, πολύ σημαντικοί παίχτες στο φετινό οικοδόμημα της Μπαρτσελόνα (σκόραραν από 13 πόντους, οι μόνοι που διατήρησαν ανοιχτή γραμμή με το καλάθι).


Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε καλύτερα στην επανάληψη όταν και μετατόπισε ελαφρά το κέντρο βάρους της επίθεσης της σουτάροντας αισθητά λιγότερα τρίποντα (είχε 15 στο πρώτο ημίχρονο και 8 στο δεύτερο) ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κράτησε τη Μπαρτσελόνα στους 8 μόλις πόντους στη τελευταία περίοδο. Εξαιρετικός ο Ράντολφ με τον οποίο ο Πασκουάλ θα έχει πρόβλημα. Ακόμα η ομάδα του προσπαθεί να προσαρμοστεί στις δεξιότητες των ψηλών της Κουμπάν και στην ικανότητα τους να βγαίνουν έξω, να ντριμπλάρουν, να εκτελούν ή να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ. Αναμένεται σπουδαίο ματς σήμερα..


H Tετάρτη είναι ήδη μια ανάμνηση..


Πάμε και στα δικά μας.. Θα ήθελα σήμερα, και με γνώμονα ότι σε μερικές ώρες ο Παναθηναϊκός παίζει ωμά, ξερά το “ματς της χρονιάς” για φέτος, να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο δεδομένου του ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι θα μιλήσουμε περισσότερα και για θέματα τακτικής και τεχνικών λεπτομερειών.


Λοιπόν.. Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος στο πρώτο ματς. Ο Λ Α. Και φυσικά δίκαια έχασε. Το βασικό πρόβλημα ξεκινάει από την ιδιοσυγκρασία, το πνεύμα και τα ψυχικά χαρακτηριστικά με τα οποία η ομάδα προσέγγισε το παιχνίδι. Άνοστος, άνευρος, μηδενικό aggressivess, μια 40 σαραντάλεπτη κατάσταση υπνωτισμού.. Πολύ μικρό effort. Καλώς ή κακώς, στα Playoffs τα πνευματικά χαρακτηριστικά και ο χαρακτήρας με τον οποίο αντιμετωπίζει η κάθε ομάδα τα παιχνίδια αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία χτίζει τη στρατηγική της και το κομμάτι της τακτικής. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι φτιαγμένος.. Δεν είναι η “άλλη μια ημέρα στο γραφείο” προσέγγιση, ξεχάστε το αυτό.. Αν δεν έχει συγκέντρωση, aggressiveness, πάθος που να τρυπάει το δέρμα σου ξεχάστε τις αμυντικές τακτικές, τη close out ή τη weak side επίθεση και το Pick & Roll.. Απενεργοποιούνται όλα γιατί απλά δεν έχεις το υπόβαθρο για να τα υλοποιήσεις. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός σήμερα..


Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς (αυτός ο Σέρβος δυστυχώς δε πέτυχε για να κάνουμε και τη σύνδεση με τον τίτλο του άρθρου..) σαφέστατα ευθύνεται για τη κατηφόρα του πρώτου ματς. Νομίζω είναι κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος. Οι επιλογές του στο αμυντικό κομμάτι χαρακτηρίζονται από μια έντονη απουσία ρεαλισμού ή οποία με κάνει πολλές φορές να αδυνατώ να ακολουθήσω τη σκέψη του. Δεν υπάρχει ρεαλισμός και καμία ακολουθία σκέψεως στο να στέλνεις σε βοήθεια στο post τον Πάβλοβιτς όταν ο αντίπαλος έχει διαβάσει άψογα τις αδυναμίες σου και πάει αυτόματα σε close out επίθεση απέναντι σε δύο γόνατα που έχουν να λυγίσουν πολύ καιρό.. Δεν ενεργοποιείς Hedge outs με τον Ραντούλιτσα στα 8-9 μέτρα. Δεν έχει νόημα (και ας μην έχει τα Pick & Roll Pgs για να χτυπήσει άμεσα σε τέτοιες καταστάσεις ο αντίπαλος) γιατί με το που γυρίσει τη πλάτη βρίσκεσαι σε κατάσταση ανισορροπίας ακόμα και εάν οι Βάσκοι δε παίξουν κάθετα. Η δομή του ρόστερ της Λαμποράλ δίνει στους πράσινους την ευκαιρία να παίξουν χωρίς μεγάλο κορμί στο “3” δηλ με 3-guard lineups μιας και οι Βάσκοι δεν έχουν post-3 ούτε τον δυνατόforward που θα δημιουργήσει miss matches και θα φθείρει.


Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει σε αγωνιστικό επίπεδο από την άμυνα. Είναι αδιανόητο ο Άνταμς με τον Τζέημς να ασκούν μεγαλύτερη πίεση στους πράσινους γκαρντς από ότι οι ίδιοι στους δύο Αμερικανούς. Η Λαμποράλ δεν έχει τα εγκεφαλικά γκαρντς που θα δημιουργήσουν και θα αναμείξουν τους συμπαίχτες τους στην επίθεση αλλά αντίθετα δύο παίχτες με ξεκάθαρη ροπή να πάνε προς το καλάθι. Πρέπει πάση θυσία να μείνεις μαζί τους.. Και σε βάθος χρόνου θα δικαιωθείς. Επίσης.. Επίθεση μακριά από τον Χάνγκα (θα δούμε αν θα παίξει και σε τι κατάσταση θα είναι) ο οποίος στο πρώτο ματς κατάπιε τον Ουίλιαμς και γενικά όποιον παίχτη των πρασίνων έπαιξε πάνω του. Ο Ραντούλιτσα (ασταμάτητος πραγματικά χαμηλά) έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο ζωγραφιστό στη Λαμποράλ αλλά χρειάζεται σωστή διαχείριση. Είναι γνωστό ότι μετά από δύο-τρεις επιθέσεις με επαφές στο post ή δύο συνεχόμενα σπριντ δεν έχει καθόλου ανάσες. Πρέπει να καλυφθεί.. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι ο κόουτς πρέπει να χτίσει σήμερα πάνω σε αμυντικά σχήματα ώστε να ρίξει τον ρυθμό στην επίθεση της Λαμποράλ βγάζοντας τους “εκτός” και αποκόβοντας τους από μια κατάσταση διαρκής σύνδεσης με το καλάθι που θα κρατάει ζεστούς (Shut down). Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα.. Και μετά θα έρθουν και τα σουτ. Νομοτελειακά έτσι λειτουργεί το μπάσκετ και ειδικά αυτά τα παιχνίδια..


Βλέποντας την αδυναμία της ελληνικής ομάδας να μπει στο ματς, στο δεύτερο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης, προσπαθούσα να μπω στο μυαλό του κόουτς Τζόρτζεβιτς. Έπρεπε να κάτσει να χάσει με ταπεινωτικό τρόπο δημιουργώντας μια στημένη κατάσταση “θυμού” ως προίκα για το επόμενο ματς αφήνοντας τις επόμενες ώρες την ομάδα του να πλημμυρίσει από το συναίσθημα της απογοήτευσης..; Ο Σάλε (τον οποίο θεωρώ αρκετά έξυπνο άνθρωπο) κάνει λάθη σε επίπεδο τακτικής (ο Περάσοβιτς ήταν πιο έτοιμος) όμως είναι καλός στη διαχείριση καταστάσεων και το ψυχολογικό κομμάτι παρότι στη προκειμένη περίπτωση το σύνολο του παρουσιάστηκε ανέτοιμο ψυχολογικά για το πρώτο ματς. Θεωρώ ότι ο τρόπος που ο Σέρβος κόουτς ενεργούσε από ένα σημείο και μετά έδειχνε στη κατεύθυνση ότι προετοίμαζε το ψυχολογικό υπόβαθρο για το δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζω σειρά να θυμίσει λίγο την αντίστοιχη περυσινή του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί σχετικά εύκολα στο πρώτο ματς. Προσωπικά διατηρώ τη πίστη μου και το ίδιο θα συμβούλευα όλους εσάς να κάνετε. Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα κλιθεί να παίξει ένα, κατά τη γνώμη μου, κλειστό ματς. Και θα πρέπει να είναι έτοιμος να το κερδίσει..




Υ.Γ: Eδώ και το σημερινό Preview στο Stoiximan blog για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού..









478 σχόλια:

  1. ...από το στόμα σου και στου σάλε το κεφάλι(το οποίο παίζεται σήμερα και ας το καταλάβει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιζεται το κεφαλι του;;;,ναι ρε να τον φατε και αυτον.

      Διαγραφή
    2. γιατι να μην παιζεται; επειδή εκανε τρομακτική στελέχωση; επειδή είδαμε επιθετική φιλοσοφία; επειδή έχτισε απόρθητη άμυνα; δεν είδαμε απολύτως τίποτα. ένα τεράστιο μηδέν. να σηκωθεί και να φύγει.

      Διαγραφή
    3. καμια σοβαρη ομαδα δεν διωχνει καθε εξαμηνο προπονητη.Οσο για την αμυνα εχουμε απο τις καλυτερες αμυνες και μαλιστα την δευτερη.Να φυγουν οπαδοι σαν και εσενα που με το παραμικρο διωχνουν τον προπονητη,αυτο δειχνει ελλειψη παιδειας.Ειναι σιγουρο οτι εισαι απο αυτους που εδειχναν την ιδια απεχθεια και για τον Πεδουλακη.Σταματαω εδω,δεν χρειαζεται να συμφωνουμε,δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις.

      Διαγραφή
    4. Ο Βάγιας είναι μορφή και τα λέει από αγάπη.
      Μιά γνώμη εξέφρασε ρε παιδιά.
      Μπάστα.
      ( Σάσα Μπάστα....γατί και φωνάρα ;) )
      Πονάει το παλικάρι, όπως όλοι μας.
      Δεν είναι λίγο να χάνεις αμαχητί από τα Ηνωμένα Εθνη μιάς Ισπανικής ομάδας, που δεν είναι και
      το πρώτο όνομα στην ACB.
      Εμείς οι Παναθηναικοί πρέπει να καταλαβαινόμαστε
      και να αγαπιόμαστε σφόδρα :))))

      ► JB

      Διαγραφή
    5. Τον Πεδουλάκη όταν τον έφαγε σε μια νύχτα ήμουν ο πρώτος που ούρλιαζα υπέρ του. Ο Πεδουλάκης την Κάχα με 1-3 θα την έβγαζε το πολύ. Αν είναι για να είμαστε σοβαρή ομάδα να κρατάμε έναν εγκληματία χωρίς καμία προσφορά που δεν έχει καμία φιλοσοφία και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θέλει να παρουσιάσει βρες το λάθος. Έπρεπε να φύγει τη νύχτα που πήρε το διπλό ο Αστέρας. Να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις όταν βλέπω έργο. Το απόλυτο μηδέν δε θα το στηρίξω. Ελπίζω να πήρε κανένα τηλέφωνο το Ντούντα για σήμερα. Με πόνο ψυχής βλέπω τον Μήτσο να μην έχει το τέλος που του αξίζει εξαιτίας ενός μαθητευόμενου μαγου.

      Διαγραφή
    6. Κράτα το Σαλε εσύ μετα τα σημερινά. Που γυρίζει όλο το ματς ο θεός του μπάσκετ παίρνουμε το μομέντουμ και τα διαλύει όλα με 2 σερί επιθέσεις τριπόντου από τον Νικ. Κι ενώ ο Περάσοβιτς παράλληλα πάει στα σίγουρα με back to back ακούμπηματης μπαλας στον Μπουρούση. Κράτα και στήριξε εσύ αυτόν. Που δυο φορές μάζεψε τη διαφορά ο Μήτσος και τον έκανε αλλαγή με τον Πάβλοβιτς πετώντας τα πάντα στα σκουπίδια. θΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΡΕ ΑΥΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ.

      ΥΓ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Jim και σε όλη την παρέα του Hoopfellas. Mου γεννήθηκε μια αφελής σκέψης με την ατάκα σου 3-guards line-up,μιας και είναι κάτι που από όσο θυμάμαι από την εθνική Σερβίας αρέσει και στον coach Σάλε(αν κάνω λάθος με διορθώνετε).
    Γιατί να μην ξεκινήσει με 1.Καλάθη, 2.Haynes, 3. Williams, 4. Gist και 5. Hunter? Θέλουμε aggressiveness από την αρχή νομίζω ότι έτσι έχει η δυνατότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο να το δείξει,συν βάζεις για πρώτη φορά τον πιο αξιόπιστο σου shooter από την αρχή.Να κουτουλήσουν μεταξύ τους δύο slashers;Από το να βλέπω τον Marquez να κατεβάζει μπάλα αλά Ξανθόπουλος και Κατσίβελης σίγουρα προτιμητέο.
    Συνεχίζουμε λοιπόν,με μπαλαντερ στο 3 και στο 1 τον Μήτσο και στο 2 τον Feldeine(ελπίζουμε να φυλάει ένα καλό παιχνίδι από το 6.75 ο Δομινικανός), plus βάζεις για άμυνες τον Jankovic και τον Pavlovic στο 3(όπου άμυνες ας ονομάσουμε τα 'έξυπνα' φάουλ αρκετά πριν εκπνεύσει το 24σαρι...σωστά Βλάντο; :P)
    Και θα το πάω και λίγο παρακάτω. Θα έβγαζα τον Kuzmic(έχω φτάσει να αναπολώ Prkacin και Javtokas) και θα έβαζα στο rotation τον Μποχωρίδη...πνίξε τα guards του αντιπάλου με κάθε κόστος και ας βάλει ο εξαιρετικός Μπουρούσης 20+ πόντους. Ειλικρινά χίλιες φορές Φώτσης/Gist στο 5 για σκάρτο 5λεπτο παρά ο Ognjen.
    Αυτά τα λίγα.
    ΥΓ. Jim συνέχισε την εξαιρετική δουλειά σου! Ελπίζω να συνεχίσεις να μετατρέπεις φανατισμένους οπαδούς σε φιλάθλους και εραστές της σπυριάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jim να υποθέσω πως η μεταμόρφωση Ομπράντοβιτς από μαφιόζο Ντε νίρο σε διαβολικό Πατσίνο αποτελεί προαγωγή έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι διαφορα εχει η weak side με την close out επιθεση?Νομιζα οτι οι 2 αυτοι οροι αναφερονται στο ιδιο περιπου πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Χ)

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι μαίτρ των... ανατροπών, Καλματζίδης και Κλοπ κατεβαίνουν απόψε στη Βιτώρια για να βοηθήσουν τον ΠΑΟ να... ανατρέψει την μέχρι τώρα εις βάρος του κατάσταση...

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικος για αλλη μια φορα κε Κονγουει.
    Μερα συγκινησης σημερα. Μολις ειδα τον αποχαιρετισμο του Κομπε.
    Τι να πεις......Mamba out.
    Palmer eldritch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα είναι match do or die. Το dna των μεγάλων συλλόγων χτίζεται και σφυρηλατείται από τέτοια παιχνίδια. Προς θεού δε λέω πως σε περίπτωση ήττας πρέπει να αρχίσει το κυνήγι μαγισσών, αλλά θα πρέπει να γίνει σοβαρή ανασυγκρότηση.

    Το 1ο match το έχασε πρωτίστως ο coach
    δευτερευόνως η περιφέρεια. Δε γίνεται ρε coach να κάνει hedge ο Μίρο. Λυπήσου μας.

    Μετά τον coach ο κύριος υπαίτιος είναι ο Καλάθης. Πολύ κακός. Προφανώς και δε μηδενίζεται η μέχρι τώρα προσφορά του και προφανώς κουβάλαγε για μισή σεζόν μόνος του την περιφέρεια. Ωστόσο, να μη μπορεί το βασικό σου play να κατεβάσει τη μπάλα και να μην μπορεί να κατευθύνει εκεί που θέλει τα, πυραυλοκίνητα μεν, αλλά όχι και ιδιαίτερα εγκεφαλικά guard των Ισπανών, είναι αδικαιολόγητο παντά σύμφωνα με τις δεξιότητες που έχει ο εν λόγω παίχτης.

    Σήμερα, λοιπόν, παίζεται η μισή χρονιά. Το μόνο που θέλω να δω ως φίλαθλος που στηρίζει την ομάδα με τον όποιο τρόπο μπορεί(εισητήριο κτλ) είναι πάθος και επιτέλους να ιδρώσουν ΟΛΟΙ τη φανέλα τους. Μπορώ να καταλάβω την ήττα που έρχεται όταν τα δίνεις όλα και ο άλλος είναι απλά καλύτερος, αλλά υφάκι του στυλ τόσο θέλω να παίξω και αν κερδίσω καλώς, δε ταιριάζει στη νοοτροπία του συλλόγου. Καλή μας επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ============================

    Μεσ’ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΥΡΝΑΝΕ
    οι μανάδες και κοιτάνε
    ν’ αντικρίσουνε,
    τα παιδιά τους π’ ορκιστήκαν
    ΣΤΗ ΜΠΡΟΥΕΣΚΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ
    να νικήσουνε.

    Μα για `κείνα που `χουν ΧΑΣΕΙ
    και η δόξα ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ
    ας χαιρόμαστε,
    και ποτέ καμιά ας μη κλάψει,
    κάθε πόνο της ας κάψει,
    κι ας ευχόμαστε:

    ♣ Παιδιά, ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ♣ που σκληρά πολεμάτε ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΞΑΝΑ
    ♣ παιδιά στη γλυκιά Παναγιά
    ♣ προσευχόμαστε όλες ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ.

    *

    Στίχοι : Μίμης Τραϊφόρος - JIMOPLIKTOS
    Μουσική : Μιχάλης Σουγιούλ
    Tραγούδι : Σοφία Βέμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη Λαμποράλ για να την κερδίσεις μέσα στη Βιτόρια, πρέπει να βάλεις πάνω από 80 πόντους. Και σε κλειστό παιχνίδι ακόμα να την αναγκάσεις, η Λαμποράλ πιστεύω τους 75 πόντους θα τους περάσει. Δυο φορές ο Ολυμπιακός (και μάλιστα τις εποχές που ακόμα η άμυνα δούλευε, πριν αρχίσει το σκορποχώρι) δέχτηκε 76 και 80 (+άλλους 16 στην παράτα) εκεί μέσα. Καλώς ή κακώς οι Βάσκοι παίρνουν ώθηση από τον κόσμο τους και βρίσκουν ρυθμό. Οπότε δεν αρκεί μόνο να τρως σίδερα πίσω, πρέπει να τα βάζεις και μπροστά.

    Φοβάμαι μην έχει το σημερινό παιχνίδι την εξέλιξη εκείνου στο Κουμπάν. Δλδ να βγάλει τις άμυνες ο ΠΑΟ, αλλά να προδοθεί από την επίθεση.

    Υ.Γ. Μου βγάζει στο τεστ τηγανιτές πατάτες, που έτρωγα πριν 5 λεπτά. Who's trolling me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I μπαρτσα κανει παρτι σημερα...ελπιζω να μαστε ετσι κ εμεις σε κανα 2 ωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεκούρδιστο πορτοκάλι η ΜπαρτζωΚούμπαν.
    Inside game μηδέν και σούτ υπό πίεση από
    την διαβασμένη Barca του Τσάβι.
    Μιά 20άρα στο κεφάλι έτρωγε στο ημίχρονο
    πρίν μειώσει με τρίποντο ο Σίγκλεντον στους 17.
    Δύσκολα τα πράγματα.
    B@γγ3λη$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ γηινη η Λοκομοτιβ αποψε. Αν και το shote selection της δεν ειναι κακο εχει χτισει πολυκατοικια. Η Μπαρτσελονα με μια σχετικη χαμηλη 5αδα (με Περπερογλου στο 4 και Σαμουελς στο 5) κυριαρχει προς το παρον. Αν δεν βρει ρυθμο στα σουτ στο β τα πραγματα θα δυσκολεψου. Πιστευω πως αυτη η σειρα ειναι η μονη που η εδρα θα παιξει τον λιγοτερο ρολο.

    Περιμενω τον Παο να βγαλει θυμο αποψε. Εχει παιχτες με εγωισμο ο οποιος τσαλαπατηθηκε προεχθες.

    The_Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο φοβος και η νευρικοτητα ''μυριζει'' σε τετοιου ειδους παιχνιδια!!

    Η Λοκο εχει μπει νευρικα δεν εχει διαβασει σωστα τις φασεις, και εχει δωσει ρυθμο και ψυχολογικο αβανταζ στην Μπαρτσα να βαλει τα σουτ...

    Ο Jim το ειπε πολυ σωστα, αυτος ο τροπος δουλευει...για να δουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Jim καλησπερα. Πραγματικα περιμενω το καθε σου post ως junkie. Συνεχισε την εξαιρετικη δουλεια που κανεις.

    Στα του Τζορτζεβιτς, δεν μου αρεσε καθολου η προσεγγιση του στο πρωτο ματς. Αλλα και στα 4 τελευταια (Αστερας,ΑΕΚ, Νταρουσαφακα,Εφες) εδειξε οτι δεν εχει πλανο και οτι πολλες φορες σα να ειναι αλλου. Στα συγκεκριμενα ματς το πλανο απο ενα σημειο και μετα ηταν "η μπαλα στο Williams". Του οποιου οι δηλωσεις μετα την ηττα ("αιφνιδιαστηκαμε αλλα τωρα ξερουμε τι πρεπει να κανουμε" ) δειχνει κατ εμε ελλιπες διαβασμα και προετοιμασια -πανω απ ολα πνευματικη- και μετα αγωνιστικη. Επιθετικα οπλα οπως ο Χεινζ και ο Φελντειν εχουν ακυρωθει, ο Φωτσης δειχνει να μην εχει καν ρολο. Οσο για τα δυναμικα hedge out του Ραντουλιτσα στα 8-9 μετρα, ειναι κατι πραγματικα ανεξηγητο, στα ορια της εμμονης ισως.

    Μακαρι σημερα να εχουμε ριζικες αλλαγες τοσο σε νοοτροπια -πανω απο ολα- οσο και σε αγωνιστικη φιλοσοφια και διαβασμα, αν και δεν ειμαι αισιοδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασπιρίνη σήμερα η LOKO για την Μπάρτσα.
    Την κατάπιε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπαίνω σπίτι μετά απο 12 ώρες στη δουλειά, ανοίγω να δω τη Barca μου απέναντι στο σιχαμένο 3&D της Loko και τι να δω. +26 πόντους η Barca μου, με 61% στα τρίποντα. Δυσκολεύομαι να σταματήσω να χαμογελάω πονηρά. Τι παιχνίδια που σου παίζει καμμιά φορά το σύμπαν, ε coach;

    Ρε guys, εσείς που είστε fans αυτού του...πράματος, είδατε χθες αυτή την υπέροχη, αξέχαστη παράσταση που ανέβασε ο Ζοτς και είστε της άποψης οτι αυτό που παίζει ο Μπαρτζώκας είναι το μπάσκετ του μέλλοντος; Πόσο δυστοπικό είναι αυτό το μέλλον ρε guys; Άμυνα, και απλωνόμαστε για ρολόι γαμώ το στανιό μου;

    ΥΓ : Προς το παρόν, όντως η δεύτερη στροφή φαίνται να είναι η ώρα των προπονητών. Sale μ'ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπρεηκ επρεπε να γινει απο το πρωτο ματς,αλλα τοτε οι παικτες της Μπαρτσα φοβηφηκαν να κερδισουν..Το μπασκετ που παιζει η Λοκο ειναι ο ορισμος του μονοδιαστατου και δεν ειναι το μπασκετ του μελλοντος..Στην Ελλαδα το βλεπαμε και στο παρελθον(ο Πανιωνιος του Τζουροβιτς το 1988 σουταρε τριποντα πιο πολυ κι απο τη Λοκο)..Οσο για τον Μπαρτζωκα καλος στη στελεχωση και στο να βρισκει vfm παικτες,αλλα μεχρι εκει..VECCHIO

      Διαγραφή
  17. Νικη για την Μπαρτσελονα αλλα δεν θα την εστελνα ακομα στο F4. Νικησε με μεγαλες εμφανισεις του Περπε και του Ναβαρο 60% στα τριποντα και double double του Τομιτς. Κατα ποσο ομως θα μπορει να το συνεχισει αυτο?? Απ την αλλη η Λαμπολαρ εχασε πολλα σουτ τα οποια συνηθως βαζει. Προσωπικα ακομα και τωρα δινω πλεονεκτημα στη Λοκο.

    The_Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...δεν είναι το θέμα το % των τριπόντων, αλλά το πώς αντιμετωπίζουν (και την Τετάρτη, παρ' ό,τι χάσανε) το παιχνίδι οι Καταλανοί. Δεν περιμένουν να πάρουν ψυχολογία από τα καλάθια που βάζουν, αλλά λόγω της ψυχολογίας που ήδη έχουν, τα βάζουν...
      Δείχνουν πολύ πιο αποφασισμένοι απ' τους Λοκοτζήδες.

      Διαγραφή
  18. Πραγματικα ο σαλε ειναι αδιόρθωτος .. δεν γινεται εδω και ενα χρονο να παιζεις τον ραντου με χετζ αουτ ενω ξερεις πως ουτε τα ποδια εχει, ουτε την θεληση να το κανει σωστα!!
    Δεν γινεται να κατεβαζεις 5 αδες με σχηματα πιο αργα απο χελωνες, τυπου ραντου παβλο διαμαντιδη φωτση.
    Δεν γινεται να μην στρωνεις επιθεσεις για τον καλύτερο επιθετικο σου γκαρντ..
    Δεν γινεται κοουτς εδω και ενα χρονο να μην ξερεις τους παιχτες σου!!
    Ασχετα με το τι θα γινει στην σειρα με τους ισπανους, το καλοκαιρι πρεπει να σκεφτει καλα ο προεδρος τι θα κανει με το θεμα προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πρωτο δεκαλεπτο 1 διποντο ολο και ολο η Κουτσα,4 τριποντα και βολες μονο ειχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σήμερα παίζουν καλά αλλά πάλι θα χάσουν. Ομάδα με πολύ μικρές δυνατότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kathomai kai parakolouthw ta prwta 15 lepta agwna PAO - LABORAL. San na vlepw oli ti xronia na perna mprosta apo ta matia mou. Kapoia pragmata pou paratirisa kai kratithika gia na min gelasw.

    1) O Rantouljica na kanei pera ws pera apotiximena hedge out (gia poio logo sinexizei na ta kanei? O djordjevic den vlepei oti den leitourgoun?
    2) O Williams na nomizei oti vrisketai akoma sto nbdl. 1.5 mirio gia afton ton paixti eipate? Malista...
    3) I omada einai toso soft. Kamia sxesi me ton pao tou Obradovic.
    4) Oi paixtes fainontai mperdemenoi kai kourasmenoi

    Makari na ginei ena thavma kai sto deftero imixrono na doume enan allo PAO. Alla thavmata kai metriotita sinithws den pane mazi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον πάγκο μας
    να πάει στον ρεζίλα τον διαιτητή που έδειξε
    ότι ο Μήτσος είχε κατοχή με τα δύο χέρια στο μπρός πίσω
    να τους σύρει να δούνε το βίντεο με το ζόρι τα στραβάδια ;;;
    Είναι διαιτητής αυτό το πράμα που δεν είδε ότι ο
    Διαμαντίδης έπαιζε βόλει και δεν είχαμε κατοχή πρίν
    δύο δευτερόλεπτα ;;;;
    Μετά φταίει Ο ΤΖΙΜΟ0ΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ;;;
    Και λέει πίεση στα κοράκια ;;;
    Που είναι ρε ένας άνθρωπος στον πάγκο μας
    να ενημερώνει τον καράφλα για το τι κάνουν τα κοράκια
    που τους σπρώχνουν με το ζόρι να νικήσουν ;;;;;

    JB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Δ.Γ στον παγκο καθεται.
      αμα ειναι ανικανοι οι αλλοι ας βγει αυτος μπροστα στην τελικη.

      Διαγραφή
  23. Οχι άλλο Τζόρτζεβιτς (και Παβλοβιτς). Ήταν που θα τον έδιωχνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ευκαιρια ειναι σημερα να κερδισουμε τη Κουτσα.
    αμα τα σκατωσει ο Σαλε καλυτερα να γυρισει μονιμα στο Βελιγραδι αντι της Αθηνας.
    επιτρεπεται να εχει αγχωθει τοσο πολυ ο Γουιλιαμς? τι στο καλο ψυχολογικη προετοιμασια εχει κανει ο προπονητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγνώμη για την ανάρτηση σε λάθος άρθρο. Το ξαναστέλνω εδώ.

    Κύριε Ντεντόπουλε,

    Λυπάμαι, αλλά αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟ δεν ελέγχει τίποτα. Η Κάχα παίζει σχετικά ΧΑΛΑΡΑ, ουσιαστικά με ΕΞΙ παίκτες απέναντι στον ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ΠΑΟ, χωρίς καν τον δικό της Γκιστ, Καλάθη και ας πούμε, Κούζμιτς και έχει κάνει στο 2ο δεκάλεπτο ΑΝΕΤΑ ένα 22-15 και μάλιστα συνολικά με μόλις 1 παραπάνω εύστοχη βολή. Nuff said!

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Αλέκο, ασχολήσου εσύ με τον ΑΓΟΡ και άσε μας εμάς στην πίκρα μας.

      Διαγραφή
  26. Ανοιχτο το παιχνιδι για οποιοδηποτε αποτελεσμα.
    Δειχνει ομως πως θα κριθει στις λεπτομερειες.
    Ο ΠΑΟ εχει περιορισει την επιθεση της Λαμποραλ χωρις να αλλαξει κατι τακτικα αλλα παιζοντας πιο aggressive!!

    -Για να διεκδικησει το παιχνιδι πρεπει να εκμεταλευτει την καλη αμυνα και να παρει τα ριμπαουντ. Η Λαμποραλ εχει εκμεταλευτει τα ''σκουπιδια'' και εχει παρει μερικους ποντους.
    -Να ανοιξει τις αποστασεις του στην επιθεση δημιουργοντας χωρους στον Ραντουλιτσα κυριως, ετσι θα εχει χωρο για σουτ αν υπαρξει βοηθεια στον ψηλο.
    -Να μπουν στο παιχνιδι Γκιστ και Ουιλιαμς. Ο Γκιστ με sidepick ή με Pick και Backdoor κοψιματα για καρφωμα!!

    Για παμε να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λιγο το 1.5 μυριο για το Γουιλλιαμς. Επισης να μεινει πολλα πολλα χρονια ο κοουτς Τζορτζεβιτς για να απολαμβανουμε ποιοτικο μπασκετ. Εκτυφλωτικη η ποιοτητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρεπει να χρωσταει λεφτα στον Παβλοβιτς. Δεν εξηγειται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Καχα παιζει με 1 σεντερ, κανενα 3αρι και μονο δυο γκαρντ. Δηλαδη σύνολο 6 παικτες, αν βαλουμε και τα 2 PF.

    Και ο ΠΑΟ δεν μπορει να ελεγξει το παιχνιδι, για τον απλο λογο οτι έχει μονο 1 playmaker, αδιανοητο για ομαδα τετοιου επιπεδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ψιλοαστειο πάντως αυτό με το φάουλ στα 8 μετρα και τις 3 βολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ας μην το κουραζουμε. Δεν μπορει το παλικαρι. Καλος, συμπαθης τυπος, τεραστιος παικτης αλλα με την προπονητικη δεν το εχει. Ειναι κριμα που ταλαιπωρει τον εαυτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εντάξει αυτό με τη διαιτησία έχει καταντήσει αηδία ειλικρινά!
    Ντιρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μειωνει τη διαφορα ο Μητσος για να μπαινει ο Παβλοβιτς και να τον παιζει. Ημαρτον πια. Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν νικάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ λόγω προπονητή!! Είναι εκτός λογικής κι αμέτρητα τα λάθη του Σαλε.
    Υ.Γ: Παβλοβιτς-Φωτσης-Ραντου στην ίδια πεντάδα δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο!!
    Ντιρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για κλαματα ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πόσο χειρότερα από το να μπαίνει και να κάνει διαρκώς βήματα/λάθος πάσες θα τα πήγαινε ο Βλάντο; Ήμαρτον με αυτόν τον Πάβλοβιτς, ΗΜΑΡΤΟΝ!
    Πάμε να χάσουμε σήμερα παιχνίδι στο οποίο η Κάχα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα..
    Άντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι να πω.... Ειναι απο τα παιχνίδια που τα χανει ο προπονητης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. έβγαλε τον διαμαντιδη για να βάλει τον Πάβλοβιτς . Θα μας τρελάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και τεχνική ο Παβλοβιτς μήπως και μας αφήσει μια ώρα αρχύτερα από το ματς☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και τεχνική ποινή τώρα. ΑΝΟΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το παρεάκι Πάβλο-Κούζμιτς έπρεπε να είχε φύγει μετά την ήττα στο ΣΕΦ.
    Τώρα είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ειναι κριμα ο Διαμαντιδης να εχει προπονητη τον Τζορτζεβιτς. Ειναι σχεδον ασεβεια απεναντι στο μεγεθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. δεν αντεχω να βλεπω αλλο την καταντια.....
    θα την σπασω την γαμ@@νη την τηλεοραση....
    αντε στη Σερβια χριστιανε μου και παρε τα παλτα μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειναι μαρτυριο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Aπολυση. Οχι για το αποτελεσμα. Κι αλλοι εχασαν εκει. Ο βιασμος της λογικης ομως δεν αντεχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Aν πρεπει να παρει 1.5 ο Ουιλιαμς (και δεχεται κιολας) ποσα πρεπει να παρει ο Νταριους Ανταμς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο,τι και να πεις για αυτό τον άνθρωπο είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τελικά!
    Υ.Γ: Γιατί σταματάς; ΓΙΑΤΙ;
    Ντιρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ?

      Διαγραφή
  48. ειστε για φτυσιμο ολοι ρε,ολοι ομως,ο προπονητης σας φταιει που σημερα ολοι παλι κοιμουνται,που ειναι ο Καλαθης ρε σημερα,ο Ουλιαμς μηπως;;;αντε γιατι το χετε παρακανει.Γκρινια,γκρινια,γκαντεμηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παρει ποδι μαζι με την γκομενα του τον Παβλοβιτς

      Διαγραφή
  49. Είναι χαρακτηριστική η στιγμή που κάτι λέει ο Διαμαντίδης στον Σάλε και αυτός τον κοιτάζει σαν χάνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Α ρε Μητσο τεραστιε παιχτη....
    παρε την ομαδα εν λευκο πανω σου....
    προπονητης ο Μητσος τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και αισθάνομαι
    κάτι τσιμπήματα στην καρδιά.
    Δεν θα δώ την παράταση.
    Αν νικήσουμε γράφτε το μου εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Deja vu... 4η συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα αποκλείεται απο τα knock out με τραγικό περιφερειακό σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μπερτομέου ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Το ΚΥΡΙΟΣ σήμερα το βράδυ δεν σου αξίζει. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε μια ομάδα που έπαιζε με ΕΞΙ απέναντι σε ΔΩΔΕΚΑ! ΣΦΑΓΗ!!!

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξη αγόρι μου πήγινε στον καναπέ σου.Ετοιμασου και ο Μητσάρας έρχεται;)

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμος 16 Απριλίου 2016 - 12:04 π.μ.

      Είμαι μια χαρά στον... ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ καναπέ μου, από τον οποίο ΑΠΟΛΑΥΣΑ και τη ματσάρα της Barca. Τόσα χρήματα έδωσα γι' αυτόν, να μην τον αξιοποιήσω καθόλου; :-)))

      Αλέξης

      Διαγραφή
  55. Δυστυχως αποδειχτηκε για αλλη μια φορα οτι πλην πανμεγιστου Μητσου ολοι οι αλλοι απλα ανεπαρκεις.....και ο προπονητης εννοειται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κριμα για αυτον τον παικτη που μας τιμησε παιζοντας στην ομαδα μας ..Ντροπη στους υπολοιπους και κυριως στον Νικ

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωμα εδω και καιρο ο Νικ. Ζοριζεται στην Α1, θα τα καταφερνε στην Ευρωλιγκα. Δεν ξερω το λογο της καταρρευσης αλλα παντως αυτη τη στιγμη δεν εχει καμια σχεση με τον παικτη που ξεκινησε τη χρονια.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον θα φταιει το μαλλί...

      Διαγραφή
  57. Τραγικος ΣΑΛΕ.. τραγικος παβλοβιτς, απο τα καλα παιχνιδια του κουζμιτς που βεβαια ειχε τραγικο ποσοστο στα διποντα!!
    Φεραμε ουλιαμς, φεραμε χεινς, αφησαμε εκτος τον παππα για να παιζει ο παβλοβιτς!!!!
    Τραγικο ροτεισον, τραγικες επιθεσεις..
    Και επειδη δεν ειναι καλο να κοροιδευομαστε η διαιτησια σμρ με εξαιρεση 1,2 φασεις μας επαιξε 70-30 υπερ μας!!!
    Με 6 παιχτες η λαμποραλ μας πηρε 2 πατσακια την στιγμη που κατεβηκαμε με 12 αδα μαχημους.
    Ο ραντου ηταν σε κακη μερα.. με τι λογικη πηρε την τελευταια επιθεση?!?!?
    Α ρε σαλε α ρε σαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝ δεν ήταν ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ 3D σήμερα, ο ΠΑΟ θα είχε χάσει με 20+ πόντους!
    Δύο φόρες έκλεισε ο 3D τη διαφορά για τον ΠΑΟ, πήγε στον πάγκο για ανάσες και ΔΥΟ φορές η διαφορά πήγε πάλι στους 10 πόντους για την Κάχα. Τελικά όμως, το άθλημα αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟ!

    Αλέξης

    ΥΓ. ΝΤΡΟΠΗ Κύριε Ντεντόπουλε για το κατς του ΠΑΟ και τα no-calls ΜΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
      ΜΕ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΞΩ
      ΜΕ ΒΑΣΚΕΤΑΡΑ ΤΟΥΣ
      ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ
      ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΗ
      Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ
      ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟΣ
      ΦΙΛΙΚΑ
      ΖΕΠ ΜΠΛΑΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. Αν δεν ήταν δίκαιο δεν θα είχαμε 35 πρωταθλήματα
      και 6 ευρωπαικά κι ούτε θα είμασταν η μόνη ομάδα
      που θα γυρίσει τη σειρά από το 0-2 σε 3-2 ρε
      Αλέξη.
      Καλά τα είπες.
      Αυτό το άθλημα είναι ΔΙΚΑΙΟ, γιατί μας έχουν
      ζαλίσει τα γαυράκια που τα έχουμε αιώνες πίσω
      πώς δεν είναι ΔΙΚΑΙΟ.

      Φραγκίσκος Κουμούτσας
      Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

      Διαγραφή
    3. επειδη ειναι δικαιο γι αυτο και καθεσαι και βλεπεις Μητσο σημερα και οχι φραγκοσπανουλη....
      θα μπορουσες τουλαχιστον να μην εισαι εριτικος....

      Διαγραφή
    4. Για ολα φταινε ο Παππας κι ο Γιανκοβιτς.

      Διαγραφή
    5. Προς Φραγκίσκος Κουμούτσας

      Καλό θα ήταν να μην φανταζόμαστε πράγματ που ΔΕΝ ισχύουν. Εγώ δεν έγραψα ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο ΠΑΟ δεν πήρε ΔΙΚΑΙΑ τα 35 πρωταθλήματα, 20τόσα κύπελλα και 6 ευρωπαϊκά που έχει. Θα ήταν όμως ΑΔΙΚΟ να έχανε σήμερα η Κάχα.

      Αλέξης

      Διαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπράβο στην ομάδα. Χίλια μπράβο. Πάλεψε και έχασε και δεν έχω κανένα παράπονο, απολύτως. 33-47 rebounds, Μπουρούσης 9 πόντοι στην κανονική διάρκεια. Αυτά.

    Για τον coach, που το έχασε μόνος του το παιχνίδι και μετά άραξε να δει τους παίκτες του να το γυρίζουν, δεν θέλω να πω πολλά, τα γράφουμε απο τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς και τρώμε σκατό, κατάρες και κράξιμο. Σήμερα λέω να αφήσω τα υπόλοιπα παιδιά να μας πουν τη γνώμη τους.

    Μόνο ένα πράγμα. Έχεις φτύσει αίμα στην τρίτη περίοδο να πας τη διαφορά απο το -9 στο -3. Και ο coach κατεβάζει πεντάδα με Raduljica, Φώτση, Pavlovic και το νεκρό Williams. Για το τι έκανε η ομάδα στην παράταση που της δώρισε ο αρχηγός της, δεν ξέρω τι ακριβώς να γράψω.

    Υπόκλιση και πολλά μπράβο στη Laboral που, με αρχηγό τον Ilimane Diop, χωρίς τον Hanga, τον Shengelia και τον Causeur, δίνει τα πάντα και έχει στο 2-0 μια ομάδα των 6 αστεριών, με αρχηγό τον Δημήτρη Διαμαντίδη και υπεργεμάτο ρόστερ.

    Αυτά.

    Δημήτρη Διαμαντίδη, στο ξαναλέω. Για γκομενικά δεν έχω κλάψει. Για σένα έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρχηγος απο την τελευταια χρονια του ζοτς πραγματικα αφηνει τις σολες του στο παρκε, και ανετα θα μπορουσε να ειχε σηκωσει αλλη μια ευρωπαικη κουπα αν ειχε διπλα του αξιολογους παιχτες...
      Για τον κοουτς η υπομονη μου τελειωσε απο την περιοδο που ειχε την ομαδα με 3 γκαρντ γιατι περιμενε να γυρισουν παππας και μποχω.. την συνεχεια την ξερουμε!!
      Το οτι ειχε 3 γκαρντ και επαιζε συστημα με 3 γκαρντ πως το εξηγεις??? και τωρα οχι μονο το κανει σπανια.. αλλα μου βαζει και τον παβλοβιτς... κριμα
      Επιμενω οτι ο αρχηγος ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθει με την προπονητικη...
      κεφαλια γιαννακοπουλε κεφαλια

      Διαγραφή
    2. Mindaugas Kuzminskas ✔ ‎@MKuzminskas
      D-i-a-m-a-n-t-i-d-i-s😳😳😳 Wooow

      Αυτά

      Διαγραφή
  61. Ντροπή που παίξετε τόσο ξύλο κ θέλατε να νικήσετε κιολας...αντε για καναπέ μαζί με το μπάσκετ του Σφαιρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΣ
      ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟΥΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ
      ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
      ΦΙΛΙΚΑ
      ΖΕΠ ΜΠΛΑΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. ΖΕΠ ΜΠΛΑΤΕΡ

      Αδελφέ καλά που μας δείχνεις το πρόσωπο σου.
      Γιατί κάποιοι από δώ σε λέγανε μπασκετικό.
      Εβρεξε σήμερα και βγήκες παγανιά.
      Νά είσαι καλά.
      Στο τέλος ξυρίζουν το γαυρό :P

      Φραγκίσκος Κουμούτσας
      Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

      Διαγραφή
    3. ναι την κερδισε ουσιαστικα χωρις τον Μπουρουση,η ομαδα σου ειναι εκτος οποτε κανε μας την χαρη και μην ασχολεισαι μαζι μας.

      Διαγραφή
  62. για τον πικραμενο που ειρωνευτηκε τον ΔΔ 17 ποντους 26pir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φανταστείτε ότι οι άλλοι παίζουν χωρίς Κοζέρ, Χάγκα και Σενγκέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 11 παίκτες κι ένας "προπονητής" έπαιζαν κόντρα στον Εναν και στο τέλος τον νίκησαν.

    Δημήτρη Διαμαντίδη, σ'ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου έχεις προσφέρει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δυστυχώς προλαβα μόνο το 2ο ημίχρονο....

    Αν δεν ήταν ο Διαμαντιδης και η ηγετική του αύρα και φοβερή εμφανιση,ο Παο θα ήταν στο -10 κ βάλε σημερα. Για την ακρίβεια επειδή για μένα είναι χειρότερη ομάδα στα περισσότερα επίπεδα από τη Λαμποραλ,ο 36χρονος Διαμαντιδης είναι ο μόνος λόγος(με όλο τον συνειρμό κ για το Οακα next week κ το πώς μπορεί να επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά κ το σημερινό) για τον οποίο δίνω κάποιες πιθανοτητες στην ομάδα να γυρίσει τη σειρά.

    Τα υπόλοιπα αργοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εκτος του χεϊνς και του διαμαντιδη κανεις αλλος δεν βαζει τριποντα,ουτε καν ελευθεροι. Ειδικα ο φελντεϊν δεν ξερω γιατι ενω παιρνει το σκριν οπως εκανε μεχρι τωρα,δεν σουταρει απο την κορυφη κανει καποια βηματα προς τα μεσα και σουταρει με pull up.
    Η σειρα πλεον δυσκολεψε,αλλα κρινεται στις 3 νικες και οχι στις 2. Πρεπει να παρουμε τις 2 νικες στο ΟΑΚΑ και μετα στο 5ο ματς να ελπισουμε να μπουν εστω τα ελευθερα τριποντα. Τα ελευθερα να βαλουμε κι ας βαζουν οι αλλοι τα παντα.

    Υγ. Ας μπουν και οι τραυματιες τους. Δεν αλλαζει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η σειρά θα γυρίσει στην Βοτόρια για το 5ο μάτς.
    Και θα το πάρουμε μάγκες.
    Και θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που γυρνάει από το 0-2.
    Οπως έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο έτσι
    θα νικήσουμε και στην Ευρώπη.
    Τα δύσκολα θα είναι στο Βερολίνο με τη Φενέρ.
    Η Λαμποράλ είναι καλή ομάδα.
    Με 12 ξένους.
    Και κάποιοι λένε πώς της λείπανε 3 ξένοι από τους 12 !!!!
    Και τι έγινε ;;;;
    Τι να πεί κι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ που παίζει με 5 ξένους γιατί
    οι δύο Σέρβοι δεν υπάρχουν και ο Χάντερ κοιτάει
    από τον πάγκο.
    Είμαι αισιόδοξος.
    Στην Αθήνα δεν περνάνε.
    Και στην Βιτόρια θα τα δώσουμε όλα.
    Μην φοβάστε και μην αγχώνεστε.
    VAMOS PANATHINAIKOS.

    Φραγκίσκος Κουμούτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. γιατί "κόουτς" τόσο λίγο στο παρκέ ο ζεστός χέινς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. μιλανε για διαιτησια οταν εχουμε φαει τρεις τεχνικες ποινες,δεν ντρεπεστε ρε σεις.Ρε νουμερο Αλεξη για χαλαρωσε που θα μιλησεις για διαιτησια.Τι σημασια εχει ποσοι παιχτες επαιζαν τα εκαναν τα φαουλ η οχι.Αντε να χαθεις που χεις και γνωμη κρυοπλασμα με τα χαζα που γραφεις.Δες ποσες βολες πηραν αυτοι και ποσα εμεις,δες ποσα φαουλ μας χρεωσαν, που θα μιλησετε εσεις για διαιτησια.Στην τελευταια φαση εκαναν φαουλ στον Ραντουλιτσα γιατι δεν του εδωσαν φαουλ ε;;μου λες ρε εξυπνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μονο και μονο για την επιμονη του ο τζορτζεβιτς να βαζει τον παυλοβιτς πρεπει να παρει δρομο. ο χαραλαμποπουλος ξεκαθαρα ανωτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΙΛΕΕΕ
      ΚΟΜΜΕΝΑΑ ΑΥΤΑ...ΕΧΕΙΣ 6 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙΝΑ-ΓΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  72. "Ο Τζόρτζεβιτς έχει μπλέξει την Κούτσα με τη βούρτσα"

    Κλεμμένο από αλλού, αλλά είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕ...

    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με Παππα θα ειμαστε αλλιως ο Ουλιαμς κανει κοιλια ειναι αρνητικος,-2 pir ειχε σημερα.

      Διαγραφή
  74. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία σήμερα. Και δυστυχώς Jim η Σέρβικη κυριαρχία δεν έφτασε στην Ισπανία... Κατά την ταπεινή μου γνώμη μεγάλη η ευθύνη του προπονητή:
    - Επιμονή στον Παύλοβιτς....
    - Ουίλιαμς εκτός παιχνιδιού για δεύτερο παιχνίδι στα play of. Πού είναι η ψυχολογική προετοιμασία coach;
    - Γκιστ λίγος επιθετικά σε έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα. Και στην άμυνα τουλάχιστον 2 φορές δέχθηκε καλάθι επειδή ρίσκαρε υπερβολικά το κλέψιμο.
    - Παίχτης χωρίς σουτ δεν αξίζει ούτε 600 Κ.
    - Ο Χάινς που είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ γιατί δεν έπαιξε περισσότερο;
    - Οι ριβέρς τρίπλες του Ραντούλιτσα σε οργανωμένη άμυνα όλα τα λεφτά. Παιδική χαρά...
    - Αν ήταν οδηγία του coach η γρήγορη τελευταία επίθεση κλάφτα Χαράλαμπε...
    - Η Κάχα έπαιξε χωρίς τα βασικό 2άρι και 3άρι. Αν όχι σήμερα πότε;;;

    Πολύ καλός ο Κούζμιτς ειδικά στην άμυνα. Αν είχε και ένα 60% στις προσπάθειες από τα 2 μέτρα...

    Ο τρόπος που πρεσάρει, που κλέβει τη μπάλα, που αρπάζει το ριμπάουντ, που παίζει άμυνα στον Bertrans, που δίνει μαγικές ασίστ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Ο Game changer πήγε για άλλη μια φορά να καθαρίσει μόνος του, αλλά δεν είχε ΚΑΜΙΑ βοήθεια από συμπαίκτες και πάγκο. ΚΡΙΜΑ...

    Ας αρχίσουν όλοι οι Παναθηναϊκοί κι εμείς οι μπασκετόφιλοι τα αντικαταθλιπτικά από τώρα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.

    Η σειρά βέβαια δεν τελείωσε, αλλά μετά το σημερινό ποιος πιστεύει σε πρόκριση;;;

    Pepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σημερα καταλαβαμε ολοι οτι δεν εχουμε προπονητη στον παγκο.....δεν μπορω να ηρεμησω απο τα νευρα μου και την ανικανοτητα αυτου του ανθρωπου......Σε καθε ξεκινημα περιοδου μεσα ο παυλοβιτς και παντα η πρωτη επιθεση η καχα με τον μπερτανς με τριποντο με ενα απλο σκριν πανω του...εβλεπε ο περασοβιτς οτι ο προφεσορας μας εβαζε τον αμυντικο ογκολιθο και εδινε εντολη εντολη με επιθεση για παρτυ.....χαμενο παιχνιδι του το γυρισε ο θεος διαμαντιδης και πηρε στο ξεκινημα τις παρατασης ο βρωμοχερας καλαθης δυο τριποντα συνεχομενα...τι στο διαολο τους ειπε στο ταιμ αουτ στο ξεκινημα τις παρατασης ο προπονηταρας να παρει σουτ ο καλαθης;.....δυο τουβλα για την ακριβεια......και μετα μας γλεντησε ο Μπουρουσης και καθομασταν και τον βλεπαμε......κριμα ρε γαμωτο για τον θεο.....τι θα κανουμε του χρονου χωρις αυτον;Εχασε με την μιση Καχα εξω ρε γαμωτο ο προπονηταρας
    Στεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Στεφ..οτι δεν εχουμε προπονητη εχει γινει λιγο πολυ φανερο σχεδον απο το ξεκινημα της σεζον(αν μαλιστα κρινεις απο τις καλοκαιρινες επιλογες,πριν καν αυτη ξεκινησει)..Ο Περασοβιτς ηταν προπονητης πριν 10 χρονια κι ο Τζορτζεβιτς ξεκινησε,ουσιαστικα,την προπονητικη του καριερα πριν 10 μηνες..Αλλα αν πας με τη λογικη ''κι αν σου κατσει;'' συνηθως ''δεν σου καθεται''..VECCHIO..

      Διαγραφή
  76. Καλα θα κανει ο κυριος τζορτζεβιτς να μας χαιρετησει να παρει και τα σερβικα παλτα και επιτελους να παρουμε εναν κανονικο προπονητη.Αφου το γυρισε το ματς μονος στου ο τεραστιος διαμαντιδης ξεκιναει η παραταση και χωρις κανενα πλανο αρχισαμε τα τουβλα λοιπον κυριε μαθητευομενε μαγε σε κερδισε σημερα σε 45 λεπτα μια ομαδα εξι παιχτων.
    Πληρη απαξιωση των ελληνων παιχτων-λατρεια με τον παυλοβιτς κουσμιτς-
    Αδουλευτη ομαδα χωρις ρολους να παιρνει τη μπαλα ο γουιλιαμς και γιωμα
    Εχει καταφερει να μπερδεψει ακομα και τον καλαθη,φελνεινι που ηταν σταθερα καλοι
    Ειμαι 38 χρονων και πραγματικα τοσο κακοστελεχομενη και αδουλευτη ομαδα δεν εχω ξαναδει
    Ετσι οπως παει η τελευταια χρονια του τεραστιου αρχηγου δεν θα τελειωσει οπως πρεπει πραγματικα κριμα
    Περναει αλλη μια χρονια χωρις να βγει ενας ελληνας παιχτης
    Ελεος οχι αλλο παυλοβιτςςςςς αμα δεν του κανει ο γιανκοβιτς ας βαλει το χαραλαμποπουλο
    Οχι αλλο ασσο το χεινζ και το γουιλιαμς με ολιγο φελνεινι να κατεβαζουν τη μπαλα (ουτε για μια επιθεση) ας βαλει μποχωριδη πονανε τα ματια μας ελεος... Τα κακα μηνυματα τα βλεπω καιρο αλλα καμοια προσπαθεια να βελτιωθουν
    Ελπιζω σε αυτη η μεγαλη φανελα και στο κοσμο να γινει το 2-2 και βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μέσα από αυτή τη σελίδα που μου έμαθε πολλά πράγματα για το μπάσκετ (ειδικά για τις λεπτομέρειες) που μαζί με τα λίγα που ήξερα μπορώ να πω χωρίς τύψεις πως ο κόουτς Τζόρτζεβιτς είναι λίγος για την ομάδα μας.Δεν αλλάζει η γνώμη μου και 2-3 να έρθει η σειρά! Του χρόνου χωρίς τον Διαμαντίδη διστυχώς θα δικαιωθώ.Το καλό είναι να συνεχίσει η διοίκηση την ωριμότητα που έδειξε φέτος σε σχέση με άλλα χρόνια μετά Ζοτς εποχή!Ευχαριστώ τον Τζιμ που με έκανε ενεργό σε κάτι πολύ ποιοτικό που γίνεται σε αυτό το μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ο τζορτζεβιτς ποσες αλλαγες εχει κανει στο ματς πρεπει να χει γινει παγκοσμιο ρεκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Στα παιχνιδια του ΟΑΚΑ ο Παβλοβιτς πρεπει να ειναι εκτος δωδεκαδας. Πρεπει να βγει αμεσα εκτος ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Sorry ρε παιδια αλλα δηλαδη τωρα ξαφνικα ΟΛΟΙ ειδατετο θεμα με τον κοουτς?? σε προηγουμενο ποστ 2,3 μου απαντησαν οτι η ομαδα παει τρενο και ο κοουτς κανει θαυματα, και θα πρεπει να ντρεπομαι που γραφω για αυτον..
    και τωρα ΟΛΟΙ ειδατε οτι δεν το εχει?? δεν αξιζει??δεν μπορει??
    Ο μπλατ τι κανει?? τουλαχιστον ας ερθει ο μαρκοπουλος.. του το χρωσταει το ελληνικο μπασκετ να παει εστω και μια χρονια στον παγκο μεγαλης ομαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε Μπλατ ουτε Μαρκοπουλος. Μητσος Διαμαντιδης.

      Διαγραφή
    2. @Chris Nas..Αυτοι που σε κατεκριναν ειναι σχεδον ολοι ''ανωνυμοι''(δεν εχουν ουτε τα κοτσια να βαλουν ψευδωνυμο),ασχετοι με το αντικειμενο,που λογω ηλικιας η βλακειας,πιστευουν οτι αν πουλησουν φανατιλα θα πετυχουν κατι.Και σημειωτον,ολοι αυτοι δεν καταθετουν με επιχειρηματα αποψη,απλα ''γαβγιζουν''...Οποτε αγνοησε τους..VECCHIO..

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ενδεχομενο του αρχηγου για κοουτς το ειχα συζητησει πριν απο αρκετο καιρο οταν ειχε στησει μονος του επιθεση για την ομαδα, και αρκετα παιδια μου ανεφεραν πως ο ιδιος το εχει αποκλεισει σαν ενδεχομενο!!

      Διαγραφή
    4. Παραδοξως μιλησες σοφα. Οπως τα λες ειναι.
      Αλλα δεν αντεχεται ο Σαλε ρε φιλε.

      Διαγραφή
    5. Σορρυ, στον Τζιμοπληκτο πηγα να απαντησω αλλα βγηκε εδω.

      Διαγραφή
    6. Το εβλεπα ρε φιλε απο την αρχη της χρονιας αλλα καναμε υπομονη και δεν γκρινιαζαμ αλλα χει παει απριλιος και ειναι αμετανοητος δηλ τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβει οτι ο χεινζ ο φελντεινι και ο γουιλιαμς δεν ειναι και δεν θα γινουν ΠΟΤΕ δημιουργοι η οτι ο ραντουλιτσα δεν μπορει να βγει εξω στα χετζ αουτ γιατι ειναι αργος και πρεπει να τον προφυλαξει στη ρακετα, οτι στο μοναδικο σουτινγκ γκαρντ που εχεις το φελνεινι δεν υπαρχει ενα συστημα να σουταρει αυτα ειναι απλα πραγματα

      Διαγραφή
    7. Τι εχετε παθει με τον Χεινς; Δεν ειναι ολοι οι PG στο μπασκετ pass-first. Δηλαδη ο Ανταμς και ο James της Λαμποραλ ειναι τπτ computerized pass first ή μηπως ειναι pass-first o Lillard και ο Ιrving

      Ισα ισα, με τετοιον καλαθη μακαρι να επαιζε και περισσοτερο ο Χευνζ
      Q81

      Διαγραφή
    8. Δηλ μπορει να παιξει πικ εκ ρολ ο χεινζ; γιατι εγω σημερα δεν ειδα ενα πικ εν ρολ και ενταξει εαν ειναι να κατεβαζει τη μπαλα και να χανουμε 15 δευτερολεπτα επιθεσης αστο καλυτερα...ο παναθηναικος θελει εναν ασσο με αρχι... Ενταξει ο χεινζ φιλοτιμος αλλα ρολλιστας

      Διαγραφή
    9. Πιθανων ο χεινζ να ταιριαζει περισσοτερο στη κουτσα οπως παιζει.... Το θεμα ειναι αν μπωρει να τον χρησιμοποιησει για καποια αλλα πραγματα στο παρκε αλλα οχι να δημιουργει οχι στον παο

      Διαγραφή
  81. Ειμαι πολυ σκασμενος για το ματς, και δνε θελω να κανω κριτικη. Εχουν γινει πολλα λαθη απο τον Τζορτζεβιτς, με ενοχλει πολυ και η εικονα του Καλαθη. Δεν γινεται να σου κανουν πλακα παιχτες που παιρνουν το 1/4 του συμβολαιου σου σε ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ματς

    Πραγματικα πολυ κριμα για τον ΔΔ που δειχνει στους λιγους αμπασκετους γιαιτ ειναι LEGEND.

    Υ.Γ Eπισης χαιρομαι που πολλοι "μπασκετικοι/φιλαθλοι" της σελιδας με λογιο υφος που συνηθως στελνουν τον κοσμο στπ gazzetta, πεταξαν απο πανω τους επιτελους το λογιο κοστουμι και δειχνουν ολη την καφριλα τους, με εναν φανατισμο που δεν θα ειχαν ουτε αν ειχαν γεννηθει στην κεντρικη πλατεια της Βιτωρια.

    H σειρα ειναι στο 80-20, ο Παναθηναικος επιβαλλεται να τιμησει τον κοσμο του στο ΟΑΚΑ και να γυρισει να παιξει την τελευταια του ζαρια στην Ισπανια, αλλα ακομα και αν περασει στο f4, με αυτη την εικονα θα ειναι πραγματικα κομπαρσος.

    Κριμα ΔΔ, σε ευχαριστουμε
    Q81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αλλαζα ουτε γραμμα Q81!
      -τραγικός σαλε
      -τραγικος παβλοβιτς
      -Γελοιοι οι εορταζοντες σημερα του μπλογκ διοτι ολο τον καιρο έχουν τον μανδυα του μπασκετικου και μη καφρου
      -ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ αρχηγος!!
      Υ.Γ: Ο Αλέξης συνηθως γραφει καμιαν 10ρια σχολια-δοκιμια για να πει οτι...πειναει σημεραεκανε ρεκορ 4στιχων σχολιων. Τι σου κανει η χαρα!
      Ντιρκ

      Διαγραφή
    2. Προς Q81

      Ενώ τα περισσότερα σχόλια ΟΠΑΔΩΝ του ΠΑΟ εδώ μέσα δείχνουν απόφοιτους του Cambridge, έτσι;

      Αλέξης

      Διαγραφή
    3. Προς Ντιρκ

      Η αλήθεια πονάει έτσι; Δεν θα ακούσετε ΠΟΤΕ οι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟ από εμένα αυτό που θέλετε. Είτε πρόκειται για σχόλια-σεντόνια καί κουβέρτες, είτε για 4στιχα σχόλια...

      Ανατρέξτε στην ΕΡΤ που τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ και ΔΕΝ κρύβει τίποτα από τους ΟΠᾼΔΟΥΣ του ΠΑΟ...

      Αλέξης

      Διαγραφή
    4. Χαιρομαι που αναγνωρισες τον εαυτο σου, εσενα εννοουσα κυριως αν και οχι μονο.

      Κανενας απο αυτους τους ΟΠΑΔΟΥΣ του ΠΑΟ δεν το επαιξε λατρης του μπασκετ και ανθρωπος επιπεδου.

      Αντιθετα εσυ, το επαιζε υπερανω με κατι ηλιθιες και καλα ψαγμενες αναλυσεις που δειχνουν πως δεν πρεπει να εχεις ακουμπησει ποτε σπυριαρα.
      Εσυ ησουν παντα εκει να βαλεις ολους τους οπαδους στην θεση τους για να τους δειξεις ποσο ανωτερος εισαι. Και να σαι σημερα να ουρλιαζεις με κεφαλαια γιατι λεει αδικηθηκε η ομαδα σου, επειδη επαιζε με 6 παιχτες και δεν επρεπε να της σφυριζουν φαουλ (αλλο και αυτο)

      Εβγαλες τρομερη μικροψυχια, μην μου ξανααπευθυνεις τον λογο σε παρακαλω

      Q81

      Διαγραφή
  82. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟΥ Ο ΠΑΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ...Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. με 6 λιγοτερα φαουλ και 9 βολες παραπανω στην Κουτσα και μιλανε για διαιτησια;;,εκανε φαουλ ο Μπερτανς στον ΔΔ και δεν εδωσαν τιποτα στην τελευταια φαση.Τι μιλατε ρε για διαιτησια που εχετε κατασφαξει ολες τις ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος 16 Απριλίου 2016 - 12:37 π.μ.

      James 34 MIN
      Bourou 36 MIN
      Blazic 26 MIN
      Tillie 38 MIN
      Adams 38 MIN
      Bertans 39 MIN

      Οι έξι ήρωες της Κάχα. Και ήθελες να έχουν ΚΑΙ τη δύναμη να κάνουν και... foul;

      Αλέξης

      Διαγραφή
    2. ρε πας καλα;;τι σημασια εχει μου λες;;22 φαουλ πηραν και 27 εμεις, ισα-ισα που επρεπε να παρουν παραπανω φαουλ λογω του οτι ηταν λιγοτεροι και να αποβληθουν με 5 φαουλ.Τελικα εισαι κομπλεξικος.Μας εδωσαν τεχνικες ποινες αυστηρες και θα μας πεις οτι τους σφαξαμε;;Αντε αραξε καημενε.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Αλέξη,

      Σε θεωρώ ιδιόρρυθμο αλλά σοβαρό άνθρωπο. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως η σειρά είναι Κάχα-Παναθηναϊκός και όχι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Τουτέστιν, μία ισπανική ομάδα ανταγωνίζεται μία ελληνική. Σε τι ωφελεί ο τυφλός οπαδισμός μία τέτοια ώρα;

      Πάντοτε με φιλική διάθεση και εκτίμηση,
      The Hick

      Διαγραφή
    4. Προς The Hick

      Ο χαρακτηρισμός ιδιόρρυθμος είναι κάπως βαρύς, για κάποιον που ΔΕΝ γνωρίζετε πραγματικά ΚΑΘΟΛΟΥ. Και μόνον το ότι με αποκαλείτε ΟΠΑΔΟ και μάλιστα ΤΥΦΛΟ, τα λέει όλα για το πόσο καλά με γνωρίζετε...

      Δυστυχώς για εσάς, ακόμα κι αν έπαιζαν Κάχα - ΟΣΦΠ και ήταν ο ΟΣΦΠ στη θέση του ΠΑΟ, θα έλεγα ακριβώς τα ίδια...

      Αλέξης

      ΥΓ. Ρίξτε μια ματιά στα σχόλιά μου εδώ μέσα τα τελευταία 2-3 χρόνια και τα ξαναλέμε...

      ΥΓ 2. Θα βρείτε πολλούς οπαδούς του ΟΣΦΠ όπως "εγώ" που θεωρούν τον 3D ΤΕΡΑΣΤΙΟ...

      ΥΓ 3. Για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς ψάξτε σε σχολιαστές τύπου tasuto, κάποια συγκεκριμένα σχόλια των οποίων (ειδικά τελευταία) μου απαγορεύουν δυστυχώς να υποστηρίξω τον ΠΑΟ στην Ευρώπη, όπως θα ήθελα...

      Διαγραφή
    5. Προς Διογένης ο Κυνικός
      Τα λεπτα του Blazic δεν ειναι καν πολλα(26).
      Απο τους υπολοιπους 5, οι 4 ειναι νεοτατοι(25-26 ετων μ.ο.) και ιδιαιτερα αθλητικοι παικτες, Δεν εκαναν καμια υπερβαση λοιπον παιζοντας 35 λεπτα σε ενα ματς. Ο μονος που εκανε υπερβαση ειναι ο Μπουρουσης(33 ετων, σεντερ, επαιξε 38 λεπτα).
      Επισης η Λαμποραλ δεν επαιξε το προηγουμενο ματς στην ACB με την Μπαρτσα (κοινη συναινεσει το ματς αναβληθηκε), αρα ηταν ξεκουραστη.
      Τελος, οι απαραδεκτοι ρεφερι (δεν ευνοησαν καποιον, ηταν γενικα κακοι), εδωσαν εξτρα ανασες στην Λαμποραλ κοιταζοντας για κανα τριλεπτο το instant replay καθε 5 λεπτα.
      Σιγουρα ο ΠΑΟ επρεπε να χτυπησει στις περιορισμενες επιλογες, αλλα οχι και ηρωες οι παικτες της Καχα...

      Διαγραφή
    6. Μεγαλο κομπλεξ ο Αλεξης μας... πολυ μεγαλο...

      Διαγραφή
  84. Το ματς πηγε στην παραταση και δοθηκε η ευκαιρια για να γινει το 1-1 αποκλειστικα και μονο λογω του ΜΥΘΙΚΟΥ Διαμαντιδη..Η εμφανιση ηταν και παλι προβληματικη και πως να μην ειναι οταν οι επιλογες του απιθανου Τζορτζεβιτς δημιουργησαν μια ομαδα που αδυνατει να κερδισει το οποιοδηποτε σοβαρο παιχνιδι..Και πως να κερδισει οταν ειναι γεματη παικτες που δεν μπορουν να σταθουν στο τοπ επιπεδο..Ακομα και τον Φλεβαρη πηγε κι εφερε τρεις παικτες εκ των οποιων ο ενας δεν εχει σουτ κι ο αλλος δεν μπορει να σκασει τη μπαλα..Και τον μοναδικο παικτη που μπορει να βοηθησει μολις βαλει 2 σουτ τον αποσυρει στον παγκο..Ολη τη χρονια βλεπουμε οτι μια απο τις βασικες κομπινες της ομαδας ειναι να βγαινει ο Καλαθης στην (αριστερη)γωνια για να σουταρει τριποντο..Που να το πεις και να μην ξεραθουν στα γελια..Οταν ειδα και σημερα οτι η πρωτη επιθεση στην παραταση ηταν αυτη καταλαβα οτι δεν υπαρχει ελπιδα..Και κατι για τον ΔΓ..οταν ο Παυλος ελεγε ''στο τελος κανουμε ταμειο'',το ελεγε γιατι οταν τελειωνει η χρονια μπορεις να κρινεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα..Ο ΔΓ περσι και φετος μοιραζει ανανεωσεις συμβολαιων σε παικτες χωρις να δει τι ψαρια πιανουν στα δυσκολα..Για να το σκεφτουμε λιγακι..θα παιζει του χρονου ο Παναθηναικος με Καλαθη-Γουιλιαμς στα γκαρντ;..Και ποσες νικες υπαρχει περιπτωση να κανει μ' αυτο το διδυμο;..Και με τον Ραντουλιτσα σεντερ;..Υ.Γ..Νομιζω καταλαβανε ολοι γιατι δεν βρεθηκε ουτε μια ομαδα του ΝΒΑ να δωσει εστω 10ημερο συμβολαιο στον 1ο σκορερ της NBDL(κοινως λιγκα της πλακας,εκει που παριστανει τον μπασκετμπολιστα ο αδερφος Αντετοκουμπο)..VECCHIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ομαδα χωρις τριποντο πλεον δεν παει πουθενα ...

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Η ομάδα δεν ήταν ούτε απόψε όσο καλή όφειλε, αλλά έφτασε κοντά. Κοντύτερα από ό,τι άξιζε μάλλον. Προδόθηκε από παίκτες που συνήθως δίνουν πράγματα: Καλάθης (μπροστά, αλλά και – παραδόξως – πίσω), Ραντούλιτσα μπροστά (ανεπίτρεπτο να παίρνει δυο μπάλες στην παράταση και να τις χαραμίζει και τις δυο), ενώ κι οι Φελντίν, Γουίλιαμς έκαναν περισσότερο κακό παρά ωφέλησαν. Κι επειδή προβλέπω ότι θ’ αρχίσει το μοιρολόι, να προλάβω τους πρόθυμους πως λέγεται «σειρά» επειδή ακριβώς ο νικητής βγαίνει μετά από συγκεκριμένη σειρά από νίκες. Τρεις, όχι δύο. Όποιος ονειρεύεται κατάρρευση και σκούπισμα, ας θυμηθεί ότι σκούπισμα δεν είχε ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι με την ΤΣΣΚΑ, που δεν συγκρίνεται σε ποιότητα/εμπειρία/σφυρίγματα με τη Λαμποράλ. Οι 2/2 νίκες στο ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά πιθανές, αλλά το ζητούμενο είναι αφενός αυτές οι 2/2 νίκες να είναι πειστικές για να κλονίσουν τον (έτσι κι αλλιώς άπειρο) αντίπαλο κι αφετέρου να λειτουργήσουν ως ευκαιρία να «επιστρέψουν» οι παίκτες που δεν εμφανίστηκαν στα 2 πρώτα ματς, χτίζοντας αυτοπεποίθηση απ’ το εντός έδρας. Έχει πολλούς τέτοιους, από περπατημένους (Καλάθη, Φώτση) ως πρωτάρηδες (Φελντίν, Γουίλιαμς). Η Λαμποράλ είναι, έχει σημειωθεί ξανά, κανονική Άνταμς Φάμιλι. Με τα καλά και τα άσχημα της τρέλας. Ο ίδιος τρελός που έβαλε τα μεγάλα σουτ και συντηρούσε τις διαφορές ήταν κι εκείνος που χάρισε στον Παναθηναϊκό τις έξτρα κατοχές στο τέλος και το έκανε ντέρμπι. Ας γίνει (που θα γίνει) με το καλό το 2-2 κι επιστρέφοντας για τον τελικό πρόκρισης, ξαναμετράμε πιθανότητες. Σε όποιον παπαγαλίζει ότι ποτέ το 2-0 δεν έγινε 2-3 και συμπεραίνει πως «τετέλεσται», εγώ απαντώ τα ξαναλέμε Τρίτη βράδυ, μετά το 1-2. Λίγες φορές, τρεις όλες κι όλες, το 2-0 του γηπεδούχου απαντήθηκε σε 2-2, αλλά όποιος τις θυμηθεί μία προς μία (Ολυμπιακός – Εφές το ’13, ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός και Ρεάλ – Ολυμπιακός το ’14) θα αντιληφθεί πως η Λαμποράλ δεν είναι τέτοιο μέγεθος με εκείνους που επιστρέφοντας στις έδρες του το διαχειρίστηκαν επιτυχημένα. Κάθε ματς πλέι οφς είναι σετ. Τένις, βόλεϊ. Ναι, 2-0, αλλά στο ΟΑΚΑ είναι αλλιώς. Ως τότε, ας φροντίσει ο Τζόρτζεβιτς να μην κάνει τη ζωή του δυσκολότερη βάζοντας την ομάδα να κυνηγά να βγάλει διαφορές που παίρνει ο Μπέρτανς απ’ τον Πάβλοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανθρωπε, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

      Αν επαιζε σημερα ο Χανγκα δεν θα υπηρχε παραταση. Και υπαρχει πιθανοτητα να παιξει στο τελευταιο παιγνιδι και ο Κοζερ.

      Διαγραφή
    2. Όποιος θέλει ας παίξει. Το κρίσιμο είναι αν θα παίξουν ο Καλάθης, ο Γουίλιαμς, ο Φελντίν.
      (Παράταση δεν άξιζε καν να πάει κι ας έλειπε ο Χάνγκα, με μαγικά πήγε)

      Διαγραφή
  87. Ο μεγαλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών έγραψε σήμερα άλλη μια ραψωδία σε μια απ’ τις τελευταίες εμφανίσεις της καριέρας του. Δεν έχει ανάγκη κανένα F4 και κανέναν τίτλο. Είναι τέτοιο το μεγαλείο του που όλα αυτά είναι δευτερεύοντα. Ο ΠΑΟ και οι φίλαθλοί του είναι τυχεροί που τον έζησαν.
    Μήτσο, ευχαριστούμε αγόρι μου. Και, ναι, σταμάτα το μπάσκετ το καλοκαίρι. Είναι η κατάλληλη στιγμή.

    ΥΓ Δηλ. τώρα ο Σάλε θα συνεχίσει το ψηστήρι για να συνεχίσει ο Μήτσος; Με τι επιχειρήματα άραγε;
    ΥΓ 1 Δεν θέλω να γράψω τίποτα σήμερα που το βράδυ είναι δύσκολο. Απλά να τονίσω ότι η Λαμποράλ άξιζε τη νίκη και αξίζει και την πρόκριση. Μία παρατήρηση μόνο. Γυρνάς ένα χαμένο ματς επειδή ο Μήτσος το αποφάσισε και τον κρατούσαν τα πόδια του. Και πας παράταση απ’ το πουθενά. Πρώτες δύο επιθέσεις και σουτάρει ισάριθμα τρίποντα ο Νικ. Δύο επιθέσεις της Λαμποράλ ισάριθμα ποσταρίσματα απ’ τον Μπουρούση. Ένα καλάθι και δύο βολές. Αυτά για να καταλαβαίνουμε την διαφορά.
    ΥΓ 2 Α, στα 44’’ της κανονικής διάρκειας ο Μπουρούσης δεν προλαβαίνει την μπάλα υπό την πίεση του Καλάθη. Δείτε την φάση όσοι έχετε πιπιλάτε εδώ και χρόνια την καραμέλα του κυνηγημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι το πρωτο παιχνιδι σε αυτο το σταδιο εδω και πολλα χρονια που παιρνουμε σφυριγματα, και μαλιστα οχι με ονομα αλλα με την λαμποραλ, και πας να μου ακυρωσεις ολα τα χρονια βιασμου μας απο τους διαιτητες?? θες να σου αναφερω τσσκ, μπαρτσες ρεαλ??? αλλα και φετος???
      Αστο 77, οχι επειδη πηραμε σμρ σφυριγματα να πουμε οτι ολα αυα τα χρονια δεν μας κυνηγουσε η ευρωλιγκα

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβες το σχόλιο, chris. Άστο. Είσαι φορτισμένος, δεν είναι η ώρα κατάλληλη. Ίσως δεν έπρεπε να κάνω την αναφορά.
      Ψυχραιμία.
      Τα λέμε.

      Διαγραφή
    3. Ενταξει, ηταν κανονικο φαουλ του Καλαθη, αυτο θελεις να πεις.

      Συμφωνω. Σημερα οι διαιτητες αφησαν το σκληρο παιγνιδι κι αυτο ευνοησε γενικα τον Παναθηναϊκο.

      Διαγραφή
    4. ελεος να μιλατε οτι μας ευννοησαν,τεχνικες ποινες ανευ λογου διναν φαουλ με το παραμικρο.Στο πρωτο παιχνιδι εδωσαν 16 φαουλ στην Λαμποραλ με τοσο ξυλο, σημερα πηγαμε παραταση και πηραν 22 φαουλ μονο, 27 εμεις (49 φαουλ εμεις, 38 αυτοι στα δυο παιχνιδια).Η Λαμποραλ πηρε 44 βολες σε δυο παιχνιδια βαρωντας τριποντα,εμεις 29 βολες.Ειναι δυνατον να απομονωνεται μια φαση και να μιλατε για αδικια;

      Διαγραφή
    5. Μη γράφετε ό,τι σας κατέβει με κριτήριο μία φάση. Ειδικά μετά το ματς όπου βάρεσε 2 βολές ο Ραντούλιτσα και 8 ο Άνταμς... Οι βολές ήταν απόψε 24-15, στην παράταση ήταν 6-2, και υπάρχει τύπος που γράφει για καραμέλες που τις πιπιλάνε χρόνια.

      Διαγραφή
    6. εσύ που θες να το παίξεις αντικειμενικός το φάουλ του μπέρτανς στον διαμαντίδη στην τελευταία φάση δεν το είδες.
      αλλά δεν σε αφήνει η χαρά σου σήμερα να το δεις. καλή επιτυχία αύριο με το ρέθυμνο

      Διαγραφή
    7. Πως ευνοησε ρε παιδια το σκληρο παιχνιδι τον Παναθηναικο; Με 7 παιχτες η Λαμποραλ και δεν αντιμετωπισε πλην Ντιοπ προβληματα με φαουλ. 22 φαουλ εκανε σε 1 παιχνιδι που πηγε παραταση.

      Εγω με το φτωχο μου μυαλο ξερω οτι οταν σφυριζονται λιγα φαουλ ευνοειται αυτος που εχει λιγοτερες λυσεις.

      Πως ευνοηθηκε μια ομαδα που εφαγε 2 τεχνικες ποινες στην τεταρτη περιοδο ενος αγωνα που πηγε παραταση την μια μαλιστα για flopping ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση σε ενα ματς που επεφταν κορμια; Ποσο φαουλ σφυριχτηκαν μακρυα απο την μπαλα και σε σκριν στον Παναθηναικο και ποσα στην Λαμποραλ;

      Q81

      Διαγραφή
    8. Δεν ειναι δυνατον ο Ουλιαμς να κανει μπασιματα και να κερδισε 2 βολες;; το ιδιο και ο Ραντουλιτσα την στιγμη που ο Μπουρουσης βαρεσε 6 βολες.Το εχετε παρακανει οι δηθεν Παναθηναικοι.Καταλαβαινω τις επιθεσεις κομπλεξικων γαυρων,αλλα οχι των δικων μας.

      Διαγραφή
    9. Φίλε είναι λάθος η εκκίνησή σου, όταν αντιμετωπίζεις τους 77 & σία για φιλοπαναθηναϊκούς

      Διαγραφή
    10. Λοιπόν, κακώς έγραψα το σχόλιο για την φάση. Αφού ήξερα ότι θα το πάρετε στραβά. Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι σήμερα που η ομάδα δεν άξιζε την παράταση, ισοφάρισε λόγω κυρίως του Μήτσου αλλά και κάποιων λίγων σφυριγμάτων. Συμβαίνουν αυτά. Άλλοτε υπέρ της ομάδας κι άλλοτε όχι. Δεν υπάρχει καμία καταδίωξη απ’ την Ευρωλίγκα. Γιατί αν όντως υπήρχε, σήμερα δεν θα έδιναν ούτε το επιθετικό φάουλ του Μπέρτανς στον Μήτσο εκτός φάσης, θα έδιναν το φάουλ του Νικ στη φάση που γράφω, θα έδιναν τουλάχιστον 2 φάουλ του Κούζμιτς στον Μπουρούση κ.α. Μέσα στο παιχνίδι είναι η αδικία (ίσως περισσότερες φορές, ναι να το δεχτώ) αλλά και η εύνοια. Δείτε τα προβλήματα της ομάδας κι αφήστε την καραμέλα. Αυτό είναι το ζουμί αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

      Beny, τελικά αυτός ο Μπέρτανς είναι καλός σουτέρ ο μπαγάσας…

      Διαγραφή
    11. Μην απολογείσαι 77, ουδείς εκπλήσσεται ό,τι κι αν γράψεις. Τρίτη ΟΑΚΑ, έτσι;

      Διαγραφή
    12. Εγω παντως ειδα μια ομαδα να παιζει με περισσοτερα τριποντα για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι και να παιρνει περισσοτερα φαουλ.

      Ειδα τους διαιτητες να σταμαντανε 6 φορες να δουν instant replay (δεν εχω ξαναδει τοσες φορες) μονο ομως σε σφυριγματα που ειχαν δωσει υπερ του Παναθηναικου.

      Επισης ειδα στο τελος της κανονικης διαρκειας να κοιτανε το instant replay για το σουτ του ΔΔ που ηταν 1 μετρο εξω, και να αφηνουν 5λεπτο σχεδιασμο της τελευταιας επιθεσης.

      Ειδα και 2 τεχνικες ποινες στην 4η περιοδο

      Εσυ 77 ειδες μονο σφυριγματα που θα μπορουσαν να σφυριχτουν ΚΑΙ υπερ της Λαμποραλ, φανταζομαι μια που δεν ειδες αλλα σφυριγματα που θα μπορουσαν να σφυριχτουν υπερ του Παναθηναικου θα μπορουσαν τα φαουλ να ειναι 33-16 πχ οπως το λες

      Q81

      Διαγραφή
    13. Εννοείται. Ήμουν Βιτόρια και γυρνάω Κυριακή. Καθόμουν πίσω απ’ τον Γιαννακόπουλο. Δεν με πρόσεξες; Φορούσα ένα t-shirt με ένα τεράστιο 77.

      Χαλαρώστε…

      Διαγραφή
    14. Εσυ ησουνα που πανηγυριζες στο τελος;

      Διαγραφή
    15. Η σειρά δεν έχει τελειώσει. Αυτό είναι βέβαιο. Το πιο απογοητευτικό απ’ όλα είναι οι δικαιολογίες του Σάλε στη συνέντευξη τύπου. Μίλησε για τις βολές και τα σφυρίγματα...

      Διαγραφή
    16. Όχι, ρε συ. Άλλος ήταν. Εμένα στο τέλος με έστειλε ο Γιαννακόπουλος στον πάγκο για να πω στο Μήτσο να σταματήσει το τρολάρισμα στο Σάλε.
      Συγκεντρωθείτε…

      Διαγραφή
    17. Ακούς εκεί να τα χώσει στη διαιτησία σε ενα ματς που εμφανεστατα σπρωχτηκε ο Παναθηναικος, ετσι 77;

      Διαγραφή
    18. Ο 77 είναι έτη φωτός μπροστά. Γράφει ό,τι γράφει, τσιγκλάει τους αφελείς που τον περνούν για πράσινο, αλλά πετάει κι ένα "η σειρά δεν τελείωσε" γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Να έχουμε και τον πισινό φυλαγμένο. Έλληνας πολιτικός, όχι αστεία.

      Διαγραφή
    19. αυτοι στην παραταση βαρεσαν 6 βολες και 2 ο ΠΑΟ,πολυ καλα εκανε και μιλησε,γιατι παντα ο Παο ειναι αδικημενος.Εδωσαν φλοπινγκ στον ραντουλιτσα στο πιο κρισιμο σημειο,σημερα πηρε 2 βολες και 5 ο Μπουρουσης,αυτη η αδικια πρεπει να τελειωσει.

      Διαγραφή
  88. ΜΑΘΑΙΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΛΕΜΕ
    =========================
    Μην τρελαίνεστε ρεσείς λές και έπεσε ατομική βόμβα
    στο ΟΑΚΑ.
    Βήμα, βήμα θα τα πάμε όλα.
    Χάνουμε 2-0.
    Και έχουμε δύο μάτς στην ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ
    ============================================
    Πώς θα ενισχύσουμε την ομάδα με τέτοια μίρλα ;;;
    Ούτε τη γκόμενα της ζωής σας να χάνατε.
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΥ !!!
    ===================
    Εντάξει ο Σάσα μπορεί να μην κάνει.
    Οπως δεν έκανε από την πρώτη του χρονιά ο Περάσοβιτς
    και ο Σαμπανάζοβιτς :)))
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ;;;;
    ======================================
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;;;;
    ===========================================
    Αν η Πανάθα δεν τραβάει και ο κόουτς είναι κακός.
    Εσείς οι οπαδοί της τραβάτε ;;;;;
    Και πώς τραβάτε ;;;;
    Με θάψιμο και αναθέματα ;;;
    Με γκρίνια και οπαδισμό του χειρίστου είδους ;;;;
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ Η ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;;
    ================================================
    ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΛΟΥΜΕ.
    Κι ας είμαστε κακοί κι ας κάναμε βλακείες σήμερα.
    Πώς θα τα πάρουμε αν πέσετε όλοι πάνω σε κόουτς και παίκτες ;;;;
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΕΔΩ.
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
    Η ζωή δεν τελειώνει εδώ.
    Οπως είπε ένας φίλος παραπάνω, αυτοί παίζανε
    με 12 ξένους που οι τρείς είναι τραυματίες.
    Εχουν δεμένη ομάδα και είναι μαζί με έμπειρο κόουτς
    από την αρχή της χρονιάς.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΜΙΡΛΕΣ και συγνώμη για την προσφώνηση.
    Δεν παίζουμε μόνο εμείς μπάσκετ.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ.
    ================================
    Τι έχει πεί ο Φράγκι ;;;
    ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ.
    Και εσείς στην πρώτη-δεύτερη στραβή την κάνετε ;;;
    Και το παίζετε μάγκες και μπασκετμπολίστες υπεράνω ;;;;
    Από πού;;;
    Από τον καναπέ ;;;
    Δεν μάς αξίζει κανένας ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.
    Αν σας διάβαζε θα έφριζε ο άνθρωπος.
    ΤΗ ΘΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.
    ===================================
    Ολοι στο ΟΑΚΑ και για τα δύο μάτς.
    Κι αν αποκλειστούμε, να αποκλειστούμε σαν Παναθηναικοί.
    ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    Εγώ πσιτεύω πώς θα τη γυρίσουμε τη σειρά.
    ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ;;;;
    Γιατί εκτός από οπαδός να ΑΠΟΘΕΩΝΩ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ,
    είμαι και Διαμαντιδικός κοινωνικά.
    Μου έχει περάσει το DNA ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Με ηρεμία και μεγαλοπρέπεια ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Ετσι ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
    Και δεν είμαι μάζα πανηγυριτζής που τον αποθεώνει
    επειδή είναι ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

    Αν αγαπάτε τον ΑΡΧΗΓΟ να του μοιάσετε.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    Χάσαμε και προχωράμε μπροστά.
    ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.
    ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ
    ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
    Η πραγματική τιμή στον αρχηγό είναι να του μοιάσουμε
    σαν Παναθηναικοί.
    ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ========================================================

    ΤΖΙΜΟΠΛΗΚΤΟΣ
    Jim...οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε,γουσταρω το γραψιμο σου κι αν δεν κανω λαθος εχεις πει οτι επαιζες κιολας..Τωρα ειναι η ωρα της εκτονωσης..Θα βρισουμε,θα σιχτιρισουμε,θα ριξουμε γαμωσταυριδια,αλλα την Τριτη και την Πεμπτη θα ειμαι/ειμαστε μεσα για το 2-2..Η κριτικη θα μεινει εκτος γηπεδου γιατι μεσα σ' αυτο θα υπαρξει απολυτη στηριξη προς την ομαδα..Ας γινει το 2-2 και τα ξαναλεμε πριν το 5ο ματς..VECCHIO..

      Διαγραφή
    2. Ουάου. Παίζει να είναι το καλύτερο σχόλιο που έχεις γράψει στο μπλογκ. Respect φίλε!

      Διαγραφή
    3. VECCHIO

      Αν δεν περάσει η γκρίνια στην ομάδα πάω πάσο.
      Είμαστε στο καναβάτσο και πρέπει οι παίκτες
      να βλέπουν πως τους στηρίζουμε, ακόμα κι αν
      τους δούμε σε καφετέρια.
      Μόνο έτσι θα συσπειρωθούν και θα τα πάρουν
      αμπάριζα όλα.


      Νά είσαι καλά

      JB

      Διαγραφή
    4. 1:04

      Τhanks.
      Είναι καλό, γιατί είναι αυθόρμητο και
      από την καρδιά μου αδελφέ.
      Αυτά αισθάνομαι αυτά γράφω.
      Δεν αξίζει αυτή η τεράστια ομάδα όταν
      είναι πεσμένη να την τσαλαπατάμε.
      Το χέρι μας θέλει να σηκωθεί και να ξαναγράψει ιστορία.

      JB

      Διαγραφή
    5. @JB

      φιλε μαζι σου ειμαι κ ομολογω οτι με εκφραζουν οσα λες μεχρι κεραιας.
      και ειμαι βεβαιος οτι ο ΑΡΧΗΓΟΣ γνωριζει οτι οι οπαδοι της ομαδας ειναι διπλα της στις χαρες κ στις λυπες.οπως καταλαβαινει επισης κ τον θυμο μας οταν βλεπουμε παιχτες θεωρητικα πρωτα βιολια να βουλιαζουν κ να πνιγονται σε ρηχα νερα.
      Το αποκαρδιωτικο σημερα δεν ηταν η ηττα αλλα η μη αντιδραση. και η μη βοηθεια απο τον παγκο.
      Φιλοτιμο λεγεται και ειναι λεξη ελληνικη για αντρες με καρυδια. και σημερα φανηκε ποιοι το(τα) εχουν.
      φιλικα παντα.
      και το εκτιμα διοτι ειναι

      Διαγραφή
    6. @JB..Καταρχην,δεν παιζει ''καφετερια'' για τους παικτες,οταν υπαρχει τετοιο ματς σε λιγοτερο απο 96 ωρες..Στο ξαναλεω πρεπει να υπαρξει εκτονωση για τη σημερινη αυτοκτονια και μετα ολοι θα επανελθουν στα ισα τους..Η στηριξη στην ομαδα ειναι δεδομενη και στο λεει καποιος που την εχει ζησει απο τις πολυ μακρινες αρχες της..Και δες την Τριτη τι ακριβως θα γινει στο οακα οταν η ομαδα βγει για το ζεσταμα..για την ατμοσφαιρα του αγωνα δεν θα πω πολλα γιατι δεν θα ειναι κατι πρωτογνωρο..VECCHIO

      Διαγραφή
    7. μπραβο Τζιμοπληκτε,ωραια τα γραψες.

      Διαγραφή
    8. Respect Τζιμοπληκτε...σε εχω κραξει πολλες φορες αλλα σημερα εγραψες..Aπλα RESPECT...

      Makos 13

      Διαγραφή
    9. Φιλε Jim το ξερεις οτι σε παω φιλε πολυ....σωστα ολα αυτα που λες...εγω που θα παω γηπεδο θα βγαλω την φωνη μου στο τραγουδι για να στηριξω την ομαδα...και ολοι οι γνησιοι Παναθηναικοι αυτο πρεπει να κανουν...ακομα και γινει η στραβη να μην διανοηθει κανενας να κανουμε οτι καναμε στον Αργυρη.....η μεγαλυτερη αχαριστια κατα την γνωμη μου.....Θα σου πω κατι ομως φιλε μου....την ψυχολογια και το φτιαξιμο τον παιχτων δεν μπορουμε να το κανουμε εμεις...αυτο πρεπει να το κανει ο προπονητης....και σε αυτο το πραγμα εχω μια ενστανση οτι δεν μπορει να το κανει....και ξερεις γιατι δεν μπορει να το κανει;διοτι δεν εχει ολη την ομαδα με το μερος του...καποιοι νιωθουνε αδικημενοι και παραγκωνισμενοι.....και εχουν δικιο....Πες μου ειλικρινα αν στην φαση τις τεχνικης ποινης ηταν ο βλαντο αντι για τον παυλοβιτς....θα τον ειχε αρπαξει απο τον σβερκο;ναι η οχι;αυτο που καταλαβαινω εγω και φαινεται πεντακαθαρα απο απεξω ειναι οτι καποιοι εχουν ασυλια μεσα στην ομαδα και καποιοι αλλοι οχι.Δεν μπορει φιλε μου να παιζει ο χεινς τοσο λιγο με αυτη την αποδοση και χαντερ σχεδον καθολου...Αντε μετα με αυτην την διαχειριση να πας να εμπνευσεις ομαδα να παιξει και για την παρτη σου.....δεν γινονται αυτα...οχι απο τον Σαλε τουλαχιστον.....αυτο μονο ο Δημητρης μπορει......

      Διαγραφή
  89. Ελεος ρε... με Χανγκα, Κοζερ και Σενγκελια εξω... έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.54 ξερεις ποσο καιρο ειναι εκτος ο Κοζερ και ο Σενκελια;;,κατσε να δεις στο ΟΑΚΑ ποιος και πως θα κερδισει με τον Χανκα μαζι.

      Διαγραφή
  90. Ο Ραντονιτς και ο Περασοβιτς μεχρι ποτε εχουν συμβολαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά όχι τώρα.
      Στο τέλος της διαδρομής θα κάνουμε ταμείο.
      Αφού τελειώσει η σειρά αυτή και το πρωτάθλημα.
      Τότε θα πούμε πολλά.
      ΤΩΡΑ ΟΧΙ.
      Γιατί η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός
      και παραμένει εν ζωή ακόμα κι αν είναι πίσω
      2-0 από την Εθνική της Βαβυλώνας.
      Οταν λέγαμε ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ φωνάζατε
      και τις στηρίζατε.
      Τρία χρόνια χαμένα θέλετε να τα κερδίσετε σε δύο μάτς !!!!!!!
      Και τώρα κλαίτε που μας νίκησαν δυό Αμερικάνοι, ένας
      Λετονός, ένας Ελληνας, ένας Κροάτης, ένας Αφρικάνος,
      ένας Ούγγρος, ένας Γεωργιανός, τρείς Γάλλοι
      και πέντε παπαγάλοι.
      Αν είμασταν κι εμείς με 500 ξένους θα τους ξεπατώναμε.
      Τι θέλετε τελικά ;;;
      Ελληνοποιήσεις ή Βαβυλώνα ;;;
      Τι αποθθεώνετε τελικά ;;;;
      Ηρεμήστε να ηρεμήσει κι η ομάδα και θα τα δούμε όλα.
      Μέχρι τότε ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

      JB

      Διαγραφή
    2. JB πολυ σωστα μιλας!!
      Αρχισαμε τα οπαδικα...

      Διαγραφή
  91. νεροβραστος ο Σαλε. Ο Λασο της Σερβιας.τα νευρα μου κορδονια εγιναν με τις παπαριες που εκανε σημερα. απορω με τον Δ.Γ που κρατηθηκε κ δεν του ορμηξε να τον βαρεσει....
    να του κλεισουν απο τωρα οικονομικο εισιτηριο ανευ επιστροφης στο τελος της σεζον

    Μποχωριδη αντι πα(υ)λ(τ)οβιτς τωρα!! Να ανεβει 3αρι ο Μητσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το κεφαλι του Σαλε θα κριθει το καλοκαιρι, και κατα την ταπεινη μου αποψη πιστευω θα ειναι και του χρονου στον παγκο.
      Τωρα πληρωνει τις λαθος επιλογες του το καλοκαιρι.
      Ομως εμενα αλλο με απασχολει, θα μαθει απο τα λαθη του και το καλοκαιρι θα δουμε τις σωστες επιλογες??
      Δηλαδη σκυλο 3αρι σκυλο 4αρι και σκυλο 5αρι??


      Μην τρελενομαστε ομως εχει συνεχεια...

      Ο Conway εχει δικιο που λεει οτι οι ομαδες και τα πλανα φτιαχνονται το καλοκαιρι και δικαιως προσκυνα οπως ολοι μας το μεγαλειο του Ζοτς!!!

      Διαγραφή
  92. Το σταρ την ιδια ωρα ειχε braveheart. Τυχαιο ? Δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Στους (πάρα πολλούς) πισινούς που με το 2-0 πήραν αέρα και βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη ζοχάδα των πολλών και να χύσουν το δηλητήριο που με δυσκολία φύλαγαν, έχω να συστήσω μόνο να μη βιάζονται: βράδυ Πέμπτης, 21ης Απριλίου, είναι κάπου 80% οι πιθανότητες το σκορ να έχει γίνει 2-2.
    (Πολλά credits στον Τζιμόπληκτο, κι ας τον έχω κράξει άσχημα όταν είχε ξεφύγει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. και για να μην αφήσουμε τους πονεμένους γαύρους παραπονεμένους κι επειδή πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων. καλή επιτυχία λοιπόν αύριο στο πρώτο ματς με τους cretan kings. η ευρωλίγκα δεν ξέρω γιατί δεν όρισε την ίδια μέρα και την έναρξη του 5ου ζευγαριού της προημιτελικής φάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πω πω ζημιά...

    Μου ειπε σημερα το πρακτορειο οτι δεν εχει αλλες θεσεις για Βερολινο!

    Και τι θα κανω τωρα με το Μητσο? Που θα τον παω εκδρομη 3ης Λυκειου πριν φυγει οριστικα απ' το σχολειο?

    Ευτυχως υπαρχουν επιλογες:

    Berlin Connecticut, Berlin Massachusetts, Berlin New Hampshire, Berlin New Jersey, Berlin New York, Berlin Pennsylvania, East Berlin Pennsylvania, Berlin Vermont.

    Και τι σημασια εχει αν ειναι στην Αμερικη? Τι Λωζανη τι Κοζανη!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σκόρπια κι εν θερμώ:
    - Ματσάρα!
    - Το παιχνίδι έφτασε να το διεκδικήσει ο ΠΑΟ αποκλειστικά χάρις στον αρχηγό του. Τι άλλο να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο. Σήμερα, πέρα από την ηγετική του εμφάνιση, πρόσθεσε άλλα δύο highlights στο βίντεο της αποχώρησής του (η πάσα για το κάρφωμα του Γκιστ και η τριποντάρα στη λήξη της κανονικής διάρκειας είναι φάσεις ανθολογίας).
    - Να βράσω το "σκεπτόμενο" μπάσκετ του Καλάθη. Φέρτε μου τα "χαζοαμερικανάκια", τον Άνταμς και τον Τζέιμς. Α, και τον "χτίστη", τον Μπέρτανς.
    - Κάκιστος Φώτσης. Αρνητικοί Ραντούλιτσα, Φελντέιν (ο δεύτερος, παρότι ξεκίνησε καλά, έχασε την ευκαιρία για ένα step up, στην κακή βραδιά του Έλιοτ). Απαράδεκτος Παύλοβιτς. Σαν αλεξιπτωτιστής μου έμοιασε, λες και τον πήρε κάποιος ξαφνικά και τον έβαλε να παίξει πρώτη φορά με την ομάδα, για να μην πω να παίξει πρώτη φορά μπάσκετ. Ασχολίαστη η τεχνική ποινή που (προσπάθησε φιλότιμα και) κατάφερε να πάρει σε κρίσιμο σημείο.
    - Ο Γουίλιαμς ελπίζω να καταλάβει τι μπάσκετ παίζεται σε αυτό το επίπεδο, πριν τελειώσει η σειρά.
    - Ο Κούζμιτς θετικός, αλλά, δυστυχώς, το δικό του "άριστα" είναι και θα είναι πάντα πιο κάτω από το "καλώς" των μεγάλων "5" της διοργάνωσης.
    - Θα περιμένω να μας εξηγήσει ο κόουτς τι ακριβώς σχεδίασε στην τελευταία επίθεση της παράτασης.
    - Η Λαμποράλ κέρδισε το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, κατά την άποψή μου. Και μάλιστα παρότι υποχρεώθηκε σε κοντό rotation και το ματς πήγε στην παράταση.
    - Απόψε χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για να γυρίσει το πράγμα υπέρ του ΠΑΟ.
    - Εάν η ομάδα πιστέψει ότι θα γυρίσει στη Βιτόρια μόνο και μόνο χάρις στην αύρα του ΟΑΚΑ, προβλέπω δράματα την άλλη βδομάδα.
    - Η Λαμποράλ δείχνει καλύτερη ομάδα και σήμερα άξιζε περισσότερο τη νίκη.

    ΝΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Εντωμεταξύ, αν κερδίζαμε, ο Μητσάρας θα έβγαινε mvp της αγωνιστικής. Είχε το μεγαλύτερο rating όλων στο Game 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αν δε κάνω λάθος στη μαγική ασιστ του Μήτσου στον Γκιστ χειροκρότησε όλο το γήπεδο! Ετσι καταλαβα και στη διαρκεια του αγώνα και στην ανάλυση. Μήπως δεν κατάλαβα καλά; Το πρόσεξε κανείς ή κατάλαβα λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Το ρεζουμέ είναι ένα.
    Ενωμένοι θα πάμε να πάρουμε τα δύο παιχνίδια εδώ.
    Οπως τα πήρανε κι αυτοί.
    Σε κολασμένο ΟΑΚΑ.
    Και διαβασμένοι από διατητικής πλευράς και αγωνιστικής
    βεβαίως θα πάμε για το 5ο στην Βασκονία κι αν μάς ξαναπάρουν μαγκιά τους.
    Οτι και να λέμε τώρα είναι είτε οπαδικά,είτε λόγια
    πονεμένων οπαδών.
    Δύο παιχνίδια και ταξίδι για τη μάχη των μαχών.
    Οτι άγχος είχαν αυτοί για να μην χάσουν το πλεονέκτημα
    το έχουμε κι εμείς τώρα.
    B@γγ3λη$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιολογιες φιλε μου.
      Επαγγελματιες παιχτες ειναι που αμοιβονται ενα σκασμο λεφτα ακριβως γι αυτα τα παιχνιδια...
      Φαντασου να ειχαν κ αγχος δηλαδη-που δεν ειχαν βασει γραφομενων σου- οι Καλαθης, Γουιλιαμς, Φελντεινι ποσο χειροτερα θα επαιζαν.....
      Ασχολιαστο....

      Διαγραφή
    2. Υπομονή φίλε.
      Εγώ θέλω να δώ την αντίδραση μας εδώ.
      Και θα δείς πώς γυρίζουν όλα.
      B@γγ3λη$

      Διαγραφή
  100. Μονο για ενα πραμα στεναχωριεμαι.. που δε θα παει ο Διαμαντιδης στο Φ4 επειδη εχει σαν προπονητη εναν εντελως ακαταλληλο ανθρωπο.
    Εγω προσωπικα θα θελα να απολυθει ο Σαλε αποψε. Να εχει απολυθει ηδη. Δεν κανει. Απο σεβασμο και μονο στο Διαμαντιδη, πρεπει να απολυθει, ΤΩΡΑ.
    Πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που θελουν το Σαλε και για του χρονου? Εχει διορθωθει/βελτιωθει ολη τη χρονια και πιστευετε οτι θα γινει καποιο θαυμα το καλοκαιρι?

    Ειμεις οι 40 και κατι, ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ τυχεροι που ειδαμε Τζορνταν στο ΝΒΑ, τον Γκαλη να αλλαζει τη μορφη του Ελληνικου Αθλητισμου και το Διαμαντιδη να μεγαλουργει στα γηπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ειναι πλεον θεμα δυναμεων.

    Η Λαμποραλ θα ερθει για να χασει στο ΟΑΚΑ αφου πρωτα βγαλει το λαδι του Παναθηναϊκου. Εχοντας κρατησει δυναμεις θα γυρισει στη Βιτορια για το επιδορπιο.

    Το θεμα ειναι πως θα διαχειριστει τους δυο επομενους αγωνες ο Σαλέ. Αν εχεις προπονητη, εδω θα φανει. Φυσικα θελει να κερδισει αλλά και να μη κουραστει. Πως ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Καλησπέρα σε όλα τα παιδια, εγώ ούτε προπονητης είμαι ούτε το παίζω και πιο πολύ δεν μου αρέσει να κρίνω προπονητές θα ήθελα να κάνω δύο τρεις παρατηρήσεις στο λατρεμένο κατά τα άλλα Αλεξάντερ:
    1ον κύριε τζορτζεβιτς σε αυτή την σειρα απαγορεύεται το ζευγάρι σασα-μπερτνας δεν μπορεί να τον ακολουθήσει με τίποτα δύο παιχνίδια τρως το κλασικό σουτ του λετονου γιατί απλά το αλλο παιδι είναι τρία βήματα πίσω,ο λετονος είναι ότι και ο φωτσης στα νιάτα του εξαιρετικός σουτέρ με αλλεργία στο ζωγραφιστο δεν πρόκειται να σε ποσταρει ακόμα και να του βάλεις αντίπαλο τον χριστοφορο τον στεφανιδη(συγγνώμη χριστοφορε που μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής το λέω καθαρά και μόνο για το υψος)από την άλλη στην άμυνα δεν μπορεί να αμυνθεί χαμηλά αλλά πες μου σε ποια φαση εβαλες την μπάλα χαμηλά στο παυβλοβιτς να τον ποσταρει και να τον φθείρει?ποτέ.
    2ον:ένα παιδί μπορεί να ακολουθήσει τα δυο γκαρντ των ισπανων και στα δύο ματς σου έδωσε.λύσεις αφού έχει ξεχαστεί στο πάγκο τον βάζεις και σου βάζει το σουτ όταν η μπάλα καεί(του μητσου θα ήταν άνευ ουσίας αν δεν είχε μπει αυτό)και εσύ τι κάνεις στην παράταση τον παρκαρεις επειδικτικα στο πάγκο όταν οι άλλοι έχουν σκάσει με αποτελέσματα τα δυο πρώτα ελεύθερα σουτ να τα πάρει ο Νικ ο οποίος εδώ και καιρό έχει απλά σκάσει.
    3ον:άφησε το χαλινάρι επιτέλους από την στιγμή που δεν έχεις το σουτ και στα δύο ματς έχεις 60ποντους λιγότερους από την διαφορά στα τρίποντα άνοιξε το παιχνίδι πήγαινε στο δικό τους ρυθμό και μην προσπαθείς να επιβάλεις το δικό σου αυτοί τα τριάντα τρίποντα θα τα σουτάρουν και θα βάλουν εσύ έχεις πρόβλημα στο να σκοράρει άφησε τα γκεμια σε Νικ και ουιλιαμς και ψάξε τις γρηγορες επιθέσεις αιφνιδίασε τους πάρε φάουλ και εύκολους πόντους κάνε κάτι διαφορετικό γιατί και τα δύο ματς να πάρεις στο ΟΑΚΑ, σε αυτό τον ρυθμό εκεί μέσα δεν κερδίζεις απλα...
    Υγ:δεν μπορεί ο ένας ποστ σέντερ της ομάδας να παίρνει 10-12επιθεσεις και να εκτελεί αντίστοιχες βολές και ο άλλος με τον ίδιο αριθμό επιθέσεων να εκτελεί δύο κάτι φταίει πάνω σε αυτό και πρέπει επιτέλους να λυθεί...
    Υγ2:στην τελευταία φάση έχουμε τρία νο κολς ένα του μπερτανς στο μητσο, τον χαντ τσεκιν του μπουρουση στο μιροσλαβ και το φάουλ στο τζειμς στα 9δευτερολεπτα είναι πολλά νομίζω...
    Υγ4:μετά.τον ζοτς δεν θα υπάρξει άλλος πρέπει όλοι μας να το καταλαβουμε δυστυχώς...
    Υγ5:ένα μεγάλο ευχαριστω στον Δημητρη διαμαντιδη όχι για σήμερα αλλά για όλα αυτά τα χρόνια που μας χάρισε του χρόνου κλείνει οριστικά ο κύκλος του Παναθηναϊκού και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν θα πρεπει να είναι μεγάλες για το συλλογο


    Σέντρικ σεμπαλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ρε παιδιά,είναι καλή ομάδα η Λαμποράλ.
    Εχει καλό προπονητή και είναι γεμάτη ξένους παίκτες
    γιατί οι καλοί Ισπανοί είναι μετρημένοι στο ΝΒΑ και
    στους μεγάλους της Ισπανίας σύν τον Κλαβέρ στην Κούμπαν.
    Ελειπαν τρείς σήμερα,αλλά τους έχει δέσει για τα καλά
    ο Περάσοβιτς τους άλλους,με αυτοματισμούς.
    Εκτός του ότι στις προσωπικές φάσεις είναι μέντορες
    οι περισσότεροι.
    Εκτός έδρας είναι "λίγοι" και αυτό θα πρέπει να το
    εκμεταλευτούμε.
    Εμείς ενισχυθήκαμε στον δεύτερο γύρο των 16.
    Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
    Από την αρχή ξέραμε ότι θέλουμε ένα μάτς εκεί.
    Δεν μας πήγε,κάναμε λάθη πολλά και χάσαμε δύο μάτς.
    Η Λαμποράλ είναι πιό κοντά στην πρόκριση όντως.
    Τίποτα όμως δεν τελιεώνει αν δεν βγεί να τραγουδήσει
    η χοντρή.
    Είμαστε φαβορί για τα δύο μάτς εδώ.
    Ετσι και τα πάρουμε,απευθείας φορτώνουμε άγχος τη Λαμποράλ.
    Σημασία έχει ότι Πρόεδρος και Σάσα,είδαν ότι δεν βγαίνει
    οπως σχεδιάστηκε η ομάδα στην αρχή και το διόρθωσαν.
    Αυτό είναι καλό και δείχνει ότι κατάλαβαν τα λάθη τους.
    Μακάρι να προλάβουμε εμείς το τρένο.
    Αν πάλι όχι το είχαμε τι χάσαμε.
    Σίγουρα όμως είμαστε κερδισμένοι από την αλλαγή φιλοσοφίας
    που πετύχαμε ως προς την στελέχωση της ομάδας.
    Δύσκολα είναι με τη Λαμποράλ.
    Πανδύσκολα θα ήταν στο Βερολίνο με Ζότς.
    Παίζουμε τα μάτς στην Αθήνα,τα κερδίζουμε και όπου πάει.
    Σημασία έχει το ταξίδι.
    Ποιός το περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ με την στελέχωση
    του καλοκαιριού ;
    Και επαναλαμβάνω,τα δύο μάτς εδώ είναι όλα τα λεφτά.
    Γιατί στο 5ο μάτς τα πάντα θα παιχτούν στις λεπτομέρειες.
    B@γγ3λη$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ο Μπαταβουκας ειπε κατι στην Νοβα πολυ σωστο,"ο Παναθηναικος σημερα ηταν μετριος,εχασε στις λεπτομερειες (μονο ο ΔΔ βοηθησε ο Χεινς και ο Κουζμιτς, ολοι οι αλλοι ηταν κατω του μετριου).Αν παιξουν συμφωνα με αυτα που μπορουν ο Παο εχει ελπιδες".Ας κανουμε δυο νικες εμεις στο ΟΑΚΑ και βλεπουμε στην συνεχεια,ας παιξουν και οι τραυματιες τους,ο ΠΑΟ θα χει ελπιδες στο 5ο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή