Athlenda

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ..)



Το Hoopfellas κάνει την καθιερωμένη  βόλτα του στην Ευρώπη και καταλήγει στην ..Ελλάδα σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα.


Μια βόλτα στην Ευρώπη (που αλλάζει.. για να είμαστε και επίκαιροι..) λοιπόν με τα καθιερωμένα μας σχόλια, σε μια από τις αγαπημένες στήλες του κοινού του Hoopfellas. Πάμε να δούμε τι διαλέξαμε..



-Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς για εμένα αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους πιο fun to watch παίκτες. Μου θύμίζει «Ρόκυ Μπαλμπόα» στην περιφερειακή γραμμή του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Σας είχα πεί στην αρχή της σεζόν πόσο πολύ περίμενα την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, το ίδιο και ο κόσμος στο Βελιγράδι. Το γιατί φάνηκε στο παρκέ, μιας και η ομάδα απέκτησε «σπίθα» με τον Σέρβο off-guard στο παρκέ. Ο Μιλοσάβλιεβιτς (11.8π.-4.1 ριμπ.) έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της Παρτίζαν, η οποία μετά την  επιστροφή του τρέχει ένα 7-2 σερί στην Αδριατική λίγκα (από το 5-5 έχει φτάσει στο 12-7), δίνοντας επιλογές σε μια περιφέρεια με περιορισμένη παραγωγικότητα, καθώς αποτελεί τον executive shooter στη ball-screen επίθεση του Ντούλε στο μισό γήπεδο, με το midrange παιχνίδι (που είναι και το δυνατό του κομμάτι) ενώ μαζί του η ομάδα του Βελιγραδίου βρήκε τον no fear «πάγιο» που θα δημιουργήσει ρήγματα παίζοντας κάθετο μπάσκετ. Ο Βουγιόσεβιτς μάλιστα πλέον έχει πίσω τον καλύτερο του παίκτη στους πρώτους μήνες της σεζόν, Έντο Μούριτς, ο οποίος χτύπησε και έλειπε τον τελευταίο 1,5 μήνα και με την παρουσία των  Πάβλοβιτς  και Μάτσβαν μπορεί να αισιοδοξεί. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Παρτίζαν  έχει βελτιώσει σημαντικά την άμυνα της (67 π.μ.ο. παθητικό στα τελευταία 6 ματς), με τον Μιλοσάβλιεβιτς να έχει παίξει και εδώ σημαντικό ρόλο. Ο Ντανίλοβιτς έχει κάνει focus στην Αδριατική λίγκα για φέτος και ελπίζει ότι η Παρτίζαν θα βρεί τον δρόμο για την πρώτη δυάδα παρότι ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός.

-Ο Νάντο ΝτεΚολό είναι ίσως αυτή τη στιγμή ο πιο καυτός παίκτης στην Ευρώπη, ειδικά όταν μιλάμε για το τοπ-επίπεδο. Ο Γάλλος γκαρντ με το κρύο αίμα και το αλφαδιασμένο χέρι  έκανε και άλλη εντυπωσιακή εμφάνιση μετά το αψεγάδιαστο παιχνίδι των 28 πόντων και των 11/11 FGs απέναντι στην Ουνικάχα  (την οποία έχει βάλει στο μάτι μιας και τον Νοέμβρη της έβαλε 22π. με 8/12 2π.). Αυτή τη φορά στη VTB League απέναντι στην Ούνιξ (73-75 δύσκολα η ΤΣΣΚΑ) την οποία  «γάζωσε» με 28 (και πάλι) πόντους, 10/17 FGs και 7 ριμπάουντς. Ο ΝτεΚολό κάνει σούπερ χρονιά στην Ευρωλίγκα (15.5 πόντους, 57.1% 2π-45.2% 3π.-92.3% 1π.-3.4 ριμπ.-2.8 τελικές-1.6 κλεψίματα) ερχόμενος από τον πάγκο στο ροτέησιον του Ιτούδη, χαρακτηριστικό του δείκτη ποιότητας στο μπακόρτ των Ρώσων. Στα τρία τελευταία ματς της Ευρωλίγκας μάλιστα μετράει  22.3π. (15/22 2π.-5/9 3π.-22/23 1π.) 3.3 ριμπ.-4.0 τελικές-2.3 κλεψίματα.. Μιλάμε για εκπληκτικά νούμερα. Και πιο..εκπληκτική μάλλον είναι η σιγουριά που δίνει στην ομάδα όταν βρίσκεται στο παρκέ αλλά και η φονική ψυχρότητα στην ακριβή εκτέλεση του όταν η «αρκούδα» πραγματικά χρειάζεται πόντους.

Η ΤΣΣΚΑ θυμίζει εποχές Ντούντα ή  Κιριλένκο καθώς πάει τραίνο μετρώντας ρεκόρ 30-1 (μια ήττα από τη Λοκομοτίβ στην αρχή της σεζόν), δίνοντας την αίσθηση κάθε βράδυ ότι όσο πεισμωμένος και ανταγωνιστικός και αν είναι ο αντίπαλος, κάποια στιγμή θα «πέσει». Ο Ιτούδης (που έχει κερδίσει όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του) έχει δημιουργήσει την καλύτερη pick & roll ομάδα στην Ευρώπη ενώ ο Τεόντοσιτς είναι ο μοναδικός παίκτης (σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού τουλάχιστον) που με κάνει να βάζω στο ριπλέη φάσεις για να καταλάβω που έχει πάει η μπάλα..

-Η Γκραν Κανάρια του Αϊτο Ρενέσες είναι φέτος μια από τις απολαυστικές ομάδες στην Ήπειρο μας. Μια ομάδα που έχει έντονα τα σημάδια της φιλοσοφίας του προπονητή της στο παιχνίδι της. Την παρακολούθησα τη Κυριακή απέναντι στη Ρεάλ, όπου μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο  (38-28 η Κανάρια) κατέρρευσε στο δεύτερο όταν και δέχτηκε 60(!) πόντους από τους Μαδριλένους (80-88 τελικό).  Η Γκραν Κανάρια είναι σύνολο-Ρενέσες. Τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, διψάει για τρανζίσιον πόντους, στοχεύει στο νούμερο 90 κάθε βράδυ στο επιθετικό κομμάτι. Για τον Αϊτο πολλά έχουν γραφτεί , ειδικά εκτός Ισπανίας (σχετικά με το ότι δεν κατάφερε να πατήσει στη κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Άγιο Δισκοπότηρο) όμως εγώ θα σας πω ότι όλα αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο προπονητή, θρύλο της Ισπανικής σχολής με τη δική του φιλοσοφία που δίνει ζωή σε οτιδήποτε αγγίζει. Ο Ρενέσες θεωρείται ένας από τους 3-4 καλύτερους «δασκάλους» στην Ευρώπη στη σύγχρονη εποχή και μαζί με τον Ντούντα ο τοπ στην ανάπτυξη νέων παικτών. Το βιογραφικό του και οι παίκτες που έχουν «μεγαλώσει» υπό την καθοδήγηση του τα λένε όλα (θυμηθείτε τις ομάδες της Μπάρτσα ή τη Μπανταλόνα των Ρούντι-Ρούμπιο). Φέτος, στη Γκραν Κανάρια του 12-1 στο Eurocup (έκανε πριν λίγες ημέρες την πρώτη της ήττα στην Μπανβιτ) έχει βγάλει στην πρώτη γραμμή τον 22χρονο γίγαντα των 2.20 μέτρων Ταβάρες και παίζει πολύ τον 20χρονο Οριόλ Πάουλι  που γεμίζει το μπακόρτ των «νησιωτών».  Προσωπικά εκτιμώ αρκετά τον Ισπανό κόουτς για τον τρόπο που δουλεύει με νέα παιδιά αλλά και για τις ιδέες του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Αν τύχει να πετύχετε πουθενά αγώνα της Γκραν Κανάρια μη τον προσπεράσετε και θα με θυμηθείτε..

-Ο Παναθηναϊκός κάνει τη δική του κοιλιά αυτή την περίοδο, έχοντας παράλληλα χτυπηθεί και από τους τραυματισμούς. Στη Μαδρίτη η ομάδα έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι ενώ εχθές με τη Κηφισιά πήρε διαφορά μόνο όταν είχε στο παρκέ την τριάδα Μπλούμς-Γκιστ-Νέλσον και κλείδωσε τον αντίπαλο με την άμυνα του. Απέναντι στους μερένγκες είναι αλήθεια ότι κακό βράδυ είχε και ο Ιβάνοβιτς σε επίπεδο διαβάσματος, αποφάσεων και αντανακλαστικών. Γενικά όλα τελειώνουν στο πρώτο στοιχείο που τραβάει το μάτι σου και αναφέρομαι στα 22 λάθη των πρασίνων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε ένα γήπεδο που πηγαίνοντας έχει  ταμπέλα «παίξτε με δύο γκαρντς επί 40’, κίνδυνος ατυχήματος».. Σε ένα ματς που απαγορεύεται η λάθος μεταβίβαση γιατί στο 70-80% των περιπτώσεων καταλήγει σε lay up..

Εγώ θα πω ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τρέξει. Η ομάδα έχει φτιαχτεί με αυτές τις προδιαγραφές αλλά παίζει πολύ πιο σετ τον τελευταίο καιρό. Ουσιαστικά φαίνεται να ψάχνει πιο ελεγχόμενα και με το χέρι στο χειρόφρενο το ανοιχτό γήπεδο. Οι τραυματισμοί και το πιο μικρό σε βάθος ροτέησιον παίζουν τον ρόλο τους, όμως περιμένω να δω  πολύ περισσότερες καταστάσεις ανοιχτού γηπέδου για τους πράσινους. Φυσικά η βάση για να συμβεί αυτό είναι το αμυντικό κομμάτι όμως και η ομάδα πρέπει ως συνέχεια αυτού να επιδιώξει να σπρώξει τη μπάλα πιο γρήγορα μπροστά. Το execution στο μισό γήπεδο δεν είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο, επίσης. Στη Μαδρίτη βαρέθηκα να βλέπω παίκτη της ελληνικής ομάδας να μένει με τη μπάλα στα χέρια στα 9 μέτρα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της επίθεσης..  Αν η ομάδα ήθελε να παίξει έτσι (στοχευμένα σε πιο σετ καταστάσεις) έπρεπε να είχε εντάξει στο ρόστερ από το καλοκαίρι έναν δεύτερο δημιουργό (όπως είχαμε πεί τον Ιούλιο).. Είναι σαφές πλέον.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα για δεύτερο δημιουργό.. Ο Ντι Τζέη  Κούπερ, ηγέτης πέρυσι του ΠΑΟΚ, έσπασε όλα τα κοντέρ στην ιστορία της VTB με την Ενισέη όταν και στη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Αστάνα του Πατ Καλάθη (86-95) έγραψε 13 πόντους-6 ριμπάουντς και 23(!!) τελικές.. Το πρώην..mini cooper  του Μαρκόπουλου δίδαξε pick & roll execution ταϊζοντας τους πάντες, ειδικά τον Τερίκο Ουάητ (στη λίστα του Hoopfellas το 2013) o οποίος τελείωσε το ματς με 33 πόντους- 8 ριμπάουντς. Ο Κούπερ είχε απλά κάποιες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι αλλά σε φιλολογικό επίπεδο, πήρε τη Βοσνιακή υπηκοότητα όμως τραυματίστηκε και δε μπόρεσε να βοηθήσει τον Ιβάνοβιτς με την εθνική ομάδα. Ο 24χρονος PG οδηγεί την VTB σε τελικές με 8.5 (συν 1.7 κλεψίματα) ακολουθούμενος από άλλον έναν γκαρντ  που κόσμησε τη λίστα της σελίδας, τον Τζέρι Τζόνσον της Αστάνα που έχει 8.2 (και 15.5 πόντους ανά ματς)..


- Τα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήταν μια επίδειξη winning mentality από την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη. Ο τύπος απλά σε αυτό το επίπεδο ..τα σέρνει. Την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να έχει κάνει το σπουδαίο ματς καθάρισε σαν τσόφλι από αβγό τη Φενέρ στο τέλος με κυνισμό. Αυτή την εβδομάδα απέναντι στη Λαμποράλ, το ρεπερτόριο του έκανε μαζική επίθεση στην άμυνα των Βάσκων οι οποίοι γονάτισαν στις κατά ριπάς βολές του Έλληνα γκαρντ που μετρά στο TOP-16, 15.8 πόντους (21.5 στα δύο τελευταία ματς) και 6.3 τελικές.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λαμποράλ, σε ένα ματς που έχει στραβώσει από την αρχή και φαίνεται ότι θα ζοριστείς για να το κερδίσεις. Είναι διπλή νίκη να παίρνεις τέτοια παιχνίδια στο TOP-16 καθώς ατσαλώνεσαι ψυχολογικά και ποτίζεσαι με το νέκταρ της νίκης που σε βοηθά να μπείς σε stroke. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει τώρα το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα κατ’εμέ, στη Πόλη απέναντι στην Αναντολού που θα μπεί  να «δαγκώσει» μετά από το ναυάγιο στο Νόβγκοροντ. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει βάθος (δύο πεντάδες στο ίδιο πραγματικά επίπεδο), βασίζεται στην άμυνα της και στη ποιότητα του μπακόρτ της. Δυστυχώς έχασε τον Λαφαγιέτ, που χρειάστηκε τρείς μήνες για να φτάσει στο θεμιτό επίπεδο φόρμας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Υ.Γ:  Όπως σας έχω πεί στοχεύω να προχωρήσω σύντομα σε αλλαγές και βελτιώσεις στην εικόνα του μπλογκ με σκοπό να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει αυτό που ζητά (σε όλους τους τομείς) ένας άνθρωπος που αγαπά το χώρο και θέλει κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Οπότε, με αφορμή την κουβέντα που εσείς ξεκινήσατε στη προηγούμενη ανάρτηση, θα ήθελα να συνεχίσετε να γράφετε για το τι θα επιθυμούσατε να αλλάξουμε/βελτιώσουμε, βάζοντας τη δική σας ιδέα στις δικές μου ήδη υπάρχουσες.

Υ.Γ1: Μια βόλτα στην Ευρώπη κυριολεκτικά.. Τέλος της εβδομάδας θα είμαι εξωτερικό για μερικές ημέρες οπότε πιθανόν να έχουμε νέα. Νέα από την αγορά.. Πλησιάζει το τέλος του πρώτου γύρου του TOP-16..

Υ.Γ2: Μίλησα προχθές με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, λίγες ώρες μετά το διπλό επί της Γαλατά. Ο Σέρβος είναι μέσα στους frontrunners για το βραβείο του "κόουτς της χρονιάς" και η Άλμπα έχει αλλάξει τα κόζια στον όμιλο. Την εβδομάδα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό θα πούμε πολλά με τον κόουτς ώστε να δείτε τη δουλειά και τη φιλοσοφία του και εσείς καλύτερα..



Η σελίδα μας στο Facebook

139 σχόλια:

  1. Έλα ρε Τζιμάρα. Πολύ ευχάριστη βόλτα. Βλέπω πρώτη ήττα του Ολυμπιακού δυστυχώς αύριο φίλε. Ο Ντούντα παίζει τα ρέστα του.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μιλώντας για το ματς ανέφερε, «αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που έχει 4 νίκες. Πρόκειται για μία πολύ ισορροπημένη ομάδα. Νίκησαν στη Μάλαγα και στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη αγωνιστική παίξαμε τη χειρότερη άμυνα που μπορούσαμε και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και είναι φαβορί για να πάρει πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Να μην τους αφήσουμε να σκοράρουν εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε το ρυθμό της αναμέτρησης».

      Διαγραφή
    2. 1 η Αναντολού

      BETAKIAS

      Διαγραφή
  2. Ο Ντεκολό είναι το καλύτερο κόμπο στην Ευρώπη παιδιά. Αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχουν. Εκνευριστικά ψύχραιμος όταν χρειάζεται. Πάγος. Τα νούμερα τα λένε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καλύτερος "Ρόμπιν" της Ευρώπης. Δε κάνει για "Μπάτμαν"..

      Τζιμάρα είσαι ότι καλύτερο και πιο υγιές διαβάζω στο ίντερνετ.

      Βελέντζας Μ.

      Διαγραφή
    2. Ωραίο αυτό Βελέντζας.

      Διαγραφή
    3. Το καλύτερο κόμπο ήταν είναι και θα είναι ο Σπανούλης. Ρωτήστε τον ΝτεΚολό.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    4. Ο Ντεκολό έπαιξε στο ΝΒΑ. Δε πέρασε απλά.

      Διαγραφή
    5. Κοίτα ποσοστά του ενός και του άλλου. Πολύ καλύτερο ο Νάντο.

      Διαγραφή
    6. Όταν πάρει τρείς Ευρωλίγκες το ξανασυζητάμε. Παικτάρα ο Γάλλος αλλά καλύτερος ο δικός μας.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    7. O Nτεκολό είναι σε καλύτερη ηλικία, σαφώς καλύτερος παίκτης.

      Διαγραφή
  3. Τζιμ μερικα αιτήματα
    1)ξεκινα κανα αφιερωμα πανω στο θεμα της παραγωγης παικτων στην ελλαδα που εχει βαθος και είναι μονιμα στα στοματα πολλων μπασκετικων.
    τι περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν,που πρεπει να κινηθεί η παραγωγη με βαση τις απαιτησεις του αθλήματος,που υστερούμε σε σχεση με άλλες χωρες,τι βηματα μπορουν να γινουν για την καλυτερη αναπτυξη/αναδειξη νεων ελληνων παικτων κτλ...
    2)κανε πιο πολλα αρθρα γενικου ενδιαφέροντος περα απ την τρεχουσα αγωνιστικη επικαιροτητα,πχ για παλιους θρυλους του αθλήματος ειτε σε ευρωπη ειτε σε ΝΒΑ,αγωνες η σειρες αγωνες που αφησαν εποχη,ρετρο αφιερώματα κτλ,συγκρισεις μεταξυ μεγαλων παικτων του τωρα αλλα και του χτες(όπως αυτά πουχεις κανει για τον καλυτερο ποιντ της ευρωλιγκα,κτλ τετοιο στυλ)...
    3)μπορεις να ασχοληθείς εστω και λιγο με τις εθνικες κατηγοριες.μ αρεσαν πολύ αρθρα σου για παικτες όπως ο σαββας ηλιαδης και ο κωστας χαραλαμπιδης που δεν είναι στην πρωτη γραμμης αλλα αναδεικνυουν το βαθος του αθλήματος στην χωρα...το ελληνικο μπάσκετ είναι και η ευρωλιγκα και η εθνικη,αλλα είναι και τα σχολικα πρωταθλήματα,και η μπασκετα της γειτονιας,και οι τοπικες ενωσεις και η Α2,και τα ανα την ελλαδα μπασκετικα στεκια που η κουβεντα παιρνει φωτια...νομιζω εσυ το ξερεις αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tζιμάρα έχω μια αδερφή ανύπαντρη.. Κάνε κάτι.

      LOL Πέρα από την πλάκα οι ρετρό ανάρτησεις είναι από τιθς αγαπημένες μου

      Mario

      Διαγραφή
  4. Τζιμάρα η βόλτα στην Ευρώπη είναι ίσως η αγαπημένη μου στήλη λόγω ποικιλίας και αλλαγής διαδοχικά εικόνων. Πάει και ο Παππάς, προτάθηκε ο Σέλντεν Γουίλιαμς για το 5. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα παίκτη.

    Μanu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμεσα ψηλό σίγουρα και νομίζω θα κινηθεί ο Ντούσκο. Τζιμ ο Μιλοσάβλιεβιτς είναι πολύ καλός παίκτης, ηγετική φυσιογνωμία αλλά λίγο άγαρμπος. Τεχνικά εννοώ.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά ήταν ο Ράητ λέω εγώ. Άντε ψάχνε παίκτη από την αρχή τώρα.

      Διαγραφή
  5. Μιας και είπες για Μούριτς, τον Έντο δεν είχες προτείνει το καλοκαίρι για Παναθηναϊκό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έκανε καλό παγκόσμιο με Σλοβενία. Με Παρτιζάν δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου φέτος. Καλά νούμερα έχει.

      Manu Chao

      Διαγραφή
  6. Για τον Σάσα Ομπράντοβιτς έχω μόνο ένα πράγμα να πω: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΠΑ! Μετά από κάτι γιαουρτάδες τύπου Παβισεβιτς, Κατσουριν και "πιο αμπαλος το γυρνας στο ψαρεμα" Χερμπερτ, επιτελους ενας ανθρωπος που και ειναι μερος της ιστοριας αυτης και γνωστης του αθληματος. Φτου μην τον ματιασω και αν ευχηθω να καθισει για πολλα ακομη χρονια στην Αλμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο. Του χρόνου θα είναι σε μεγάλο κλαμπ.

      Mario

      Διαγραφή
    2. Κλαψ, το φανταζόμουν. Έγω θα είχα ξεκινήσει ήδη να ψάχνω διάδοχη κατάσταση, αλλά εσύ που θεωρούσες ότι θα πήγαινε? Τι λεν οι φήμες?

      Διαγραφή
  7. Τζιμάρα μπράβο για την έγκριση. Τέλος η καφρίλα.
    Όντως ο Κούπερ ήταν σούπερ περίπτωση και πολύ οικονομικός. Θυμάμαι πέρυσι είχες πεί ότι έπαιρνε 100 χιλιάρικα.. Έλεος. Με 200 και κάτι θα είχαμε δηλαδή έναν από τους καλύτερους δημιουργούς της Ευρώπης και το κεφάλι μας ήσυχο όταν βγαίνει ο Διαμαντίδης.

    Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Jim ψάξε (μου είχες πει πως θα το κάνεις) για τους Ελληνοαμερικανους:
    Zach Auguste (Notre Dame) 2.06 ο Ζακ Όγκαστ με πολύ καλές κριτικές και σούπερ φετινό πρωτάθλημα

    Ναζ Λονγκ-Μήτρου στο Αιόβα Στέιτ που είναι δυαροτριάρι με πολύ καλά νούμερα.

    Corey Petros 2.08 τεσσαροπεντάρι με σούπερ χρονιά στο Όκλαντ

    Nick Paulos (NC Greensboro) 2.00 ένας λάιτ Μπράμος με πολύ καλό σουτ.

    Είναι 4 περιπτώσεις παιδιών υψηλού μπασκετικού επιπέδου που ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.

    Ξέρω τουλάχιστον πως ο Ζακ Όγκαστ ή Ζαχαρίας Άυγουστος από Κοζάνη καταγωγή θέλει να παίξει Ελλάδα ενώ ο Νικ Παύλος ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι και προπονήθηκε με Έλληνες προπονητές της Ομοσπονδίας.

    ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΈΤΣΙ 4 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;

    Πριν 2 χρόνια θα χάναμε τους Αντετοκούμπο...Ας μη κάνουμε το ίδιο λάθος.
    Τουλάχιστον τα παιδιά που θέλουν και γουστάρουν Ελλάδα ας τους φέρουμε.

    Υπάρχει επίσης και o Jared Dimakos που παίζει στο Σικάγο Στέιτ που είναι επίσης αξιόλογη περίπτωση και ο Μike Travlos που παίζει στα χάι-σκουλ και είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις.

    Σου αναφέρω όλους αυτούς γιατί μάλλον δεν έχουν Ελληνικό διαβατήριο.
    Δεν έχουμε κανά 200αριά παικταράδες Έλληνες για να περιφρονούμε οποιαδήποτε αξιόλογη περίπτωση Έλληνα του εξωτερικού

    ΤΑΚΗΣ

    ΥΓ.Ένα σχόλιο για τον πρώτο σκόρερ της Α2 Γιάννη Δημάκο, 21 χρονών μόλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα απ' ολα μπραβο για τη δουλεια σου και την αναζητηση που εκανες.
      Ας παμε και στο χιουμοριστικό κομμάτι.
      Τραυλός???? Μετά τον Κουφό τώρα και Τραυλός??? Τι θα ακολουθήσει

      Διαγραφή
  9. Ισχύει του Σέλντεν Ουίλιαμς στον Παναθηναϊκό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλησπερες,ο παο κανει κρα για παιχτη-παιχτες με ολους αυτους τους τραυματιες, ειναι πιθανο να κανουν προετιμασια για την δευτερη φαση του τοπ-16 και πιθανον περιμενουν κατι καλο που θα κοστιζει 30-40 χιλιαρικα το μηνα...
    Ο ολυμπιακος πρεπει να μεινει υγειης απλα,εαν ο πριντεζης ερθει στο 100% και ο παπαπετρου παιξει επιτελους ειναι σιγουρα μεσα στις 4 ποιο πληρης ομαδες της ευρωπης.
    Ακουω καλα λογια για το D.J KENNEDY της λουντβισμπουργκ,πολυ ικανος πλαγιος που τραβηξε βλεματα στην αλλη ακρη του ατλαντικου,εαν τον εχεις δει Δημητρη διαφωτησε μας λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκη δε μας είπες για Τζένκινς? Τι γίνεται τώρα με Ντιτρόιτ? Goodbye playoffs?

      Mario

      Διαγραφή
    2. Λογικα bye bye wifi -bye bye playoffs.....D'Angelo Russell στο ντραφτ το καλοκαιρι και ανταλλαγη του τελευταιου χρονου συμβολαιου Τζενιγκς.Αυτη η 8η θεση ειναι λιγο γκαντεμιασμενη παντως,οι νετς εχουν τραυματιες και ο κεμπα γοκερ θα κατσει κανα μηνα εκτος.
      Αλλα θεματα εχουν να σκεφτουν οι πιστονς οπως παραμονη μονρο και με ποσα-αποκτηση κανονικου 3αριου κ.α......

      Διαγραφή
  11. Τζιμ κανα νεο για σεντερ στον ΠΑΟ,πηρε το αυτι σου κατι,Απο αυτους που ακουγονται ποιος μας ταιριαζει.Καλυτερα που τα σχολια τα λογοκρινεις,γιατι με αυτα που γραφουν καποιοι σε προκαλουν να γραψεις αναλογα και χαλαμε το υφος του blog.EYΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Λουκά φίλε.

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα σε όλους.
    Τζιμ, αυτό που έγινε στη Μαδρίτη είναι ντροπή. Είναι δυνατόν να παίζεις ολόκληρο αγώνα με εφτά παίκτες;
    Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η περίφημη "Ελληνοποίηση". Κάναμε υπομονή να δούμε πως θα πάει, αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν προχωράει, τουλάχιστον όχι σε καθολικό βαθμό.
    Ο Ιβάνοβιτς δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντούντα στην Εφές. Δεν υπολογίζει τους μικρούς, παρά μόνο σε ελάχιστα ματς και αυτά όταν είναι αδιάφορα, όποτε αναγκάζεται να παίζει με όσους έχει.
    Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση πρέπει να κοιτάξει λίγο την ομάδα και όχι μόνο τι κάνει ο ΟΣΦΠ και το ΑΣΕΑΔ και να προχωρήσει άμεσα σε δυο προσθήκες. Έτσι θα υπάρξει μια 12άδα έμπειρων παικτών και από πίσω μια τριάδα (Μποχωρίδης, Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντάκος) η οποία θα καλύπτει τους συχνούς τραυματισμούς. Το καλοκαίρι και αφού επανεκτιμηθεί από τον προπονητή η πρόοδος που είχαν οι μικροί ίσως αναβαθμιστεί ο ρόλος τους.
    Αν δεν γίνει αυτό, ο ΠΑΟ φέτος ούτε τίτλους θα πάρει, ούτε παίκτες θα φτιάξει.
    Τι νόημα υπάρχει να είναι κάποιος στην 12άδα όταν δεν χρησιμοποιείται δευτερόλεπτο;

    Officer

    ΥΓ: Δυο παίκτες υπάρχουν αυτή τη στιγμή, που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Διαμαντίδη. Ο Καλάθης και ο Ντε Κολό. Μπορούν να έρθουν αν πάρουν ένα συμβόλαιο σαν του ΔΔ και έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε, απλά να δω τον Rochestie στη θέση του Blums.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. James Michael McAdoo. Το λεω από το καλοκαίρι για ΠΑΟ μαζί με τον Young που πήρε η Γαλατά, όταν ήταν και οι 2 undrafted. Ο McAdoo κλό πρωτάθλημα στη D-League και επιβραβεύτηκε με 10ημερο συμβολαιο από τους Γουοριορς το οποιο ληγει σήμερα. Λογικά θα του δώσουν και 2ο και μετά θα αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν μέχρι το τέλος (δεν δικαιουται 3ο 10ημερο αρα αναγκαστικα γινεται εγγυημενο μεχρι τελους της σεζον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα σε όλη τη συμμορία!

    Δϋσκολη αυτή η αγωνιστική για προβλέψεις σε αρκετά από τα παιχνίδια της. Οι προβλέψεις μου είναι

    Group E

    Maccabi - Real 1
    PAO - Galata 1
    Barca - Zalgiris 1
    Crvena - ALBA 1 (Ο Ερυθρός Αστέρας είναι με την πλάτη στον τοίχο και πιθανή ήττα σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον θέτει εκτός μάχης από την διεκδίκηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο)

    Group F

    CSKA - Nizhny 1
    Kutxa - Armani 1
    Efes - OSFP 1 (δεν γνωρίζω σε τί κατάσταση θα είναι οι τραυματίες που επέστρεψαν, και το βαθμό του κινήτρου που θα έχει η ομάδα σήμερα, αλλιώς θα έδινα δαγκωτό 2)
    Malaga - Fener 1 (παρόλο που η Fener είναι καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα, η Μάλαγα δεν έχει κανένα περιθώριο να χάσει αύριο, όντας στην ίδια θέση με τον Αστέρα στον άλλο όμιλο)

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέγραψε τον Γκάνι Λαουάλ ο Παναθηναικος.

    Zach

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Lawal στον ΠΑΟ (πρώην Αρμάνι, τώρα Τουρκία). Τι λέτε για αυτό;
    http://www.sportando.com/en/europe/greece/150450/gani-lawal-is-signing-with-panathinaikos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Gani Lawal λοιπον....Πολυ καλη προσθηκη...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπογράφει ο Λαβάλ στον ΠΑΟ!
    http://lekorianbet.blogspot.gr/2015/01/ypografei-ston-panathinaiko-o-lawal.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζιμ οποτε Γκανι λαουαλ για τον παναθηναικο...Ακουγετε σπουδαια κινηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι νομιζω οτι ισως να τον μπερδευω με τον σειν λαουαλ...βασικα εχω μπερδευτει...οποτε δωσε μας τα φωτα σου..!! τι λες καλη κινηση? θα βοηθησει τον παναθηναικο? ακουσα απο αλλους οτι ειναι μαυρη τρυπα στην αμυνα, αλλα λαμβανοντας υποψην την χρονια στην αρμανι δεν φαινεται κατι τετοιο...και αμα ειναι τοσο καλος παιχτης οσο λενε, γιατι παιζει στα αζητητα?

    Spyros13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ο λασμε στην ομπραντοριο επαιζε... δεν λεω οτι (δεν ξερω αν) θα εξελιχθει το ιδιο αλλα μ τετοιου ειδους σεντερ ειναι πως θα σου κατσει. στον πεδουλακη κουμπωναν. στον ιβανοβιτς? ο χαινς με τον μεσινα αραζε, φετος βγαζει ματια και παλι

      Διαγραφή
  21. πήρε τον γκάνι λαουάλ ο παο από την Τράμπζονσπορ της τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παίκτης τύπου-τζιμ ο λαβάλ. τον είχε στη λίστα το 2012 όταν έπαιζε ακόμα στη πολωνία.

    http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/07/2012-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Τζίμαρε! Τώρα το είδα!

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    2. Όποιος είδε τα παιχνίδια του απέναντι στον οσφπ πέρυσι τρόμαξε. Ψηλά ο καλύτερος παίκτης στην ευρώπη.

      Διαγραφή
  23. H Mακάμπι κλείδωσε το πλεονέκτημα για εμένα παιδιά. Πολύ δύσκολο και για εμάς και για μπάρτσα.

    Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια φανέλα. Μπράβο στον Γκούντες

      Manu Chao

      Διαγραφή
    2. Και κέρδισε σε ματς 90 πόντων

      Panos

      Διαγραφή
  24. H Nίζνι στον όμιλο του ΠΑΟ θα περνούσε εύκολα. Πάρα πολύ καλή ομάδα. Περιμένω Λαβάλ Τζιμ. Αλλά νομίζω αργήσαμε να κάνουμε κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα παίδες.. Η Αναντολού τρέχει φοβερά το γήπεδο. Η ενέργεια που καταθέτει στο παρκέ είναι απλά unmatched από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Παρ'όλα αυτά το πλεονέκτημα έδρας θα περάσει από τον Πειραιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tzim αν δεν είχαμε το διπλό στη Φενέρ θα σου έλεγα ότι φοβόμουν τη Νίζνι. Ομαδάρα.

      Διαγραφή
    2. Τώρα κατάλαβα γιατί σου αρέσει τόσο τζιμ η ομάδα του Ντούντα.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
  26. Gani Lawal (24, 2.06): Σκύλος.. Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Ο Lawal είναι ο τύπος του υπενεργητικού παίκτη που δεν "αράζει" ούτε όταν γίνεται αλλαγή. Σούπερ μαχητικός φόργουορντ-σέντερ (στην Ευρώπη κλείνει σαφώς στο "5") που βάζει το κορμί του παντού, παίζει σκληρά και ''λυσσάει'' για κάθε μπάλα. Δυνατός, αθλητικός, εξαιρετικός ριμπάουντερ (θα μπορούσε να είναι εύκολα 1ος στο πρωτάθλημα μας), καλός μπλοκέρ με μακριά χέρια και εξαιρετικό τάιμινγκ. Μονοκόμματος επιθετικά. Θέλει πολύ δουλειά στα τελειώματά του, ενώ φανερώνει σημαντική αδυναμία στο να διαβάσει τα νταμπλ-τιμ. Σκοράρει κυρίως από τις μπάλες που μαζεύει γύρω από το καλάθι. Μέτριος σουτέρ ελευθέρων βολών. Προϊόν του κολεγίου της Τζόρτζια, έγινε ντραφτ (Νο46) από τους Σανς το 2009. Πέρασε επιτυχημένα από την Πολωνία ενώ στο τέλος της περυσινής σεζόν τον υπέγραψε η Ροάν. Στη Ζαστάλ και την PLK.. 14.2 π.μ.ο.(63.2% 2π. 58.1% βολές) 10.2 ριμπ. 1.1 μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι απο το αρθρο του Jimαρα πριν απο 2,5 χρονια περιπου
      δεν του αλλαξα την ηλικια ειναι 27 πλεον..
      ΣΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αν αλλάξεις το όνομα σε Stefan Lasme (και ηλικία και ύψος), το ίδιο ακριβώς κείμενο περιγράφει και τους δύο παίκτες...αν και αποδείχτηκε ότι ο Lasme είναι καλούτσικος στις βολές και με συμπαθητικό mid-range σουτάκι.

      Πάντως ένας τέτοιος παίκτης λείπει εξώφθαλμα από τον ΠΑΟ, να δούμε και πόσο θα του πάρει να μπει στα συστήματα....

      Διαγραφή
  27. Απλά πράγματα: μεταγραφή που και καλοκαίρι να την κάνεις, τη λες σημαντική. Για χειμώνα, λαχείο απ' τα λίγα. Πολύ καθοριστικό πλέον το αυριανό ματς, δεδομένων των ειδικών συνθηκών.

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η μεταγραφη αυτη ειναι απαντηση σε καποιους που λεγανε οτι ο ΔΓ μας δουλευει και οτι παρατησε την ομαδα,μαλιστα ελεγαν οτι "παρακαλαμε σαν προβατα για παιχτες".Ειπαμε οσο εχουμε ΔΓ ελπιζουμε για το καλυτερο παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 26 ειναι το 88 το νοεμβρη γεννηθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Hoopfellas.
    Μήπως ξέρει κάποιος από πότε μπορεί να παίξει ο Λαβάλ στην ευρωλίγκα? Από την αρχή του δεύτερου γύρου?

    Πως και δεν τον είχε χτυπήσει κάποια άλλη ομάδα ευρωλίγκας?

    Πεδουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γεια χαρα στον τζιμ και στην παρεα.

    για τον lawal δεν εχω να πω πολλα, ειναι ενας παιχτης παρομοιος του λασμε που θα δωσει παρα πολλα στην επιθεση και στην αμυνα του παναθηναικου. εξαιρετικη κινηση κατα τη γνωμη μου τηρουμενων των αναλογιων και αν αναλογιστουμε οτι στον ασσο υπαρχει ο διαμαντιδης που ξερει να αξιοποιει τετοιους παιχτες.

    τζιμ τα ειχες πει ολα στην αναρτηση σου για τον παιχτη, (περιττο επισης πλεον να πω οτι θα γινοσον ο καλυτερος σκαουτερ σε μεγαλη ομαδα της ευρωλιγκα), απλα επειδη δεν τον εχω παρακολουθησει μετα τη φυγη του απο αρμανι ελπιζω να μην ειχε κανεναν τραυματισμο ή κατηφορο στην αποδοση του.

    οσον αφορα στο ΥΓ του αρθρου, θα σου προτεινα (εκτος απο το να υπαρχει ενας μικρος ελεγχος στα σχολια ωστε να αποφευγονται τρολλιες -αν προλαβαινεις να κανεις κατι τετοιο-) να μπει η δυνατοτητα να κανουμε "like" ή "vote" στα σχολια.

    τον ολυμπιακο δεν τον ειδα εχτες, αλλα διαβασα για εξαιρετικη αμυνα της εφες στο β' μερος. ακομα παντως πιστευω οτι αυτος ο ομιλος εχει ηδη πρωτο και δευτερο (τσσκα-ολυμπιακος) εν αντιθεσει με τον δικο μας που θα γινει σφαγη για την πρωτη θεση απο ρεαλ μακαμπι και μπαρτσα (ναι ναι.. μην την υποτιμουμε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα, Jim συγχαρητήρια για το blog. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Διαβάζω το blog τα τελευταία 3 χρόνια αλλά γράφω πολύ σπάνια. Πιστεύω ότι σημαντική συμμετοχή στο τελικό καλό αποτέλεσμα είχαν και τα παιδιά που έγραφαν συχνά -ενίοτε και 'σεντόνια'- που απολάμβανα να διαβάζω. Τον τελευταίο όμως καιρό έχουν εισέλθει πολλοί κάφροι και 'κανίβαλοι' -δυστυχώς- με ευθείες επιθέσεις στα παιδιά και τα οποία αποχώρησαν από το blog. Προσωπικά μου έχουν λήψει η Αφροξυλάνθη, ο 77, o chris nas, ο Ody, ο madness, o zegelias 7, o pensierix, o yozh1, o napidious, o peris, o Venus vidi Vici, o gskordak, stonerook, o christos Tsagkournis... και άλλοι... (ας με συγχωρήσουν όσοι ξεχνώ), ελπίζω να επανέλθουν. Σχετικά με το Υστερόγραφό σου στο προηγούμενο post, για τις προτάσεις μας στις επικείμενες αλλαγές που ετοιμάζεις θα πρότεινα:
    1. Φιλτράρισμα και κόψιμο των mail των κάφρων
    2. Λαμβάνοντας υπόψη και την πίεση χρόνου σου, να κάνεις την εβδομάδα 2 αναρτήσεις, μία -την καθιερωμένη- της εκάστοτε αγωνιστικής της ευρωλίγκας και μία γενικού ενδιαφέροντος (εθνικές ομάδες, πρωτάθλημα, ranking, scouting, προπονητική, κλπ).
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά οι Tsagkournis και 77 λείπουν σε όλους, η επιστροφή τους στην ενεργό δράση συνιστά λαϊκή απαίτηση. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να το πράξουν, ίσως αν τώρα ο Τράκης, δικαιώνοντας τα περί εθισμού σε παλιότερη ανακοίνωση των Αγγελόπουλων, τα τινάξει όλα στον αέρα με τον Ιβάνοβιτς

      Διαγραφή
  33. Μακάρι να τελειώσει του Λαβάλ. Δεύτερος Λάσμε.
    Η Αναντολού τον κατάπιε χθες τον ΟΣΦΠ και τον Σπανούλη μαζί. Έχει δρόμο ο Σφαιρόπουλος. Παρόλα αυτά πιστεύω θα έχουμε μια ελληνική ομάδα στη Μαδρίτη

    NickTime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Jim με χαροποίησε ιδιαίτερα το ΥΓ σου για τις αλλαγές στο blog.
    Τα τελευταία χρόνια η παρέα έχει μεγαλώσει και εσύ συνεχίζεις να μας εκπλήσσεις με τα άρθρα σου οπότε οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες για να συνεχίσει να βελτιώνεται.

    Πέρα από τον έλεγχο των σχολίων πιστεύω ότι και ένα είδος φόρουμ για ειδικές συζητήσεις θα ήταν χρήσιμο.
    Επίσης πιστεύω ότι γενικά το blog πρέπει να δομηθεί σε 2 βασικούς άξονες καθαρά διακριτούς:
    1. Τακτική ανάλυση παιχνιδιών,ομάδων, προπονητικών στυλ σε Ευρώπη και NBA (video analysis και system breakdown)
    2. Scouting παικτών με στατιστικές συγκρίσεις και παρακολούθηση της προόδου τους. Όχι μόνο για νέους με προοπτικές αλλα και για τους μεγάλους ευρωπαίους σταρ και nbaers.

    Γενικότερα λίγο παραπάνω video θα έκανε πολύ καλό. Επικές οι περσινές βίντεο αναλύσεις για τον ολυμπιακό θα μπορούσαν να αυξηθούν για την ευρωλίγκα και να επεκταθούν και στην Α1 με κάποιον συνεργάτη.

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα που γράφει ο Τζιμ και το υλικό του μπλογκ δεν υπάρχουν πουθενά στη χώρα. Έφερε ένα νέο στυλ γραψίματος και έκφρασης, πιο εξειδικευμένο που αντιγράφεται πλέον κατά κόρον από όλους. Εγώ είμαι υπέρ του αυστηρού ελέγχου σχολίων

      Mario

      Διαγραφή
  35. καλησπερα παιδια....
    ολυμπιακος......για μενα δεν λεει τιποτα η χτεσινη εμφανιση,ηταν απο τα παιχνιδια που και να χανε δεν τρεχει τιποτα,οποτε μικρο το κακο....σαν κουρασμενος μου φανηκε ο σπανουλης,ισως πρεπει να προστατευτει.....πολυ δυνατη η εφες,τρωει σιδερα σε καθε φαση,δυσκολη ομαδα
    παναθηναικος....νομιζω πως η ομαδα ψαχνει ενα καλο διπλο και μετα ολα θα παρουν τον δρομο τους,νομιζω αν παρει το παιχνιδι στην γερμανια θα ελπιζει για πλεονεκτημα εδρας μεχρι τελος....θελω πολυ να δω γκιστ-μητσο-λαβαλ-νελσον στην ιδια πενταδα...αμυντικα μου φαινεται φοβερη,οσο για τον λαβαλ θα τον φτιαξει ευκολα ο μητσος
    ρεαλ.....εχω γραψει πολλες φορες οτι φετος δεν υπαρχει γυρισμος,οτι θα παρει επιτελους την ευρωλιγκα.....αρκει να παιξει στοιχειωδη αμυνα(να δεχεται δηλαδη 80 ποντους)αλλα αυτοι δεν κανουν ουτε τα στοιχειωδη στην αμυνα.....αν παρει κανονικο προπονητη θα κανει περιπατο....ο κατσικαρης ελευθερος ειναι ανοιξτε τα ματια σας εκει στην μαδριτη.......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οσον αφορα τα σχολια και τον ελεγχο τους, τα πραγματα ειναι απλα, ειτε discuss ειτε facebook comments.
    Δε θελει και καμια φοβερη διαχειριση απο το Τζιμ, απλα να τα βαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα. Νίκη παρά τις απουσίες χθες σε ματς-παγίδα. Η Γαλατά είναι ακόμα επικίνδυνη όταν παίζει χωρίς άγχος. Το δίδυμο Μήτσου-Νέλσον μου αρέσει όλο και περισσότερο με καθώς η ομάδα παίζει αλλιώς με δύο άσσους στο παρκέ. Μπλούμε έγραφε, καλός και ο Φώτσης. Το μεγάλο ματς θα είναι στο Βερολίνο πάντως. Εκεί θα παιχτούν πολλά.

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φοβάμαι την κυκλοθυμία του ΔΓ. Μετά τη χθεσινή δήλωση όλα είναι πιθανά για Ντούσκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας είμαστε σοβαροί. Δε πρέπει να παίζει καν σαν επιλογή η απόλυση του Ντούσκο.

      Mario

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα. Εγώ θα ήθελα περισσότερο χρόνο στα νέα παιδιά. Και ας αποκλειόμουν από το TOP-16

      Διαγραφή
    3. Εμενα παντως η δηλωση του Γιαννακοπουλου μου ελυσε την απορια γιατι εχει τον Ιβανοβιτς ακομα σε ξενοδοχειο των βοριων προαστειων.

      Με τη θηλεια στο λαιμο δουλευει ο Ντουσκο απο την αρχη της χρονιας μεχρι τωρα.

      Διαγραφή
    4. Ο Ντουσκο ειναι ηδη φευγατος για μενα.

      Η μαγικη λεξη εδω ειναι το "επιδεικτικα".

      Δηλ. του καταλογιζει απο πανω και προθεση που μπορει να φτανει μεχρι και την προσβολη ως προς τις επιθυμιες της διοικησης.

      Διαγραφή
    5. 12.05 ποσο εξυπνος.σε ξενοδοχειο βορειων προαστιων;;;;;χαχαχα δηλαδη πληρωνει περισσοτερα.Πιο φτηνα θα του ερχοταν αν του ειχε νοικιασει ενα διαμερισμα η που πληρωνει ενα ακριβο ξενοδοχειο βορειων προαστιων;;;

      Διαγραφή
    6. Προσωπικά βρίσκω λάθος,αυτή την περίοδο,πιθανή απομάκρυνση του Ντούσκο με μόνη αφορμή την μικρή συμμετοχή των μικρών.Εκτός και αν υπάρχουν άλλοι "σοβαρότεροι" λόγοι που αγνοούμε.Ομως θα του έπερνε τον Λαβάλ?
      Γενικά θεωρώ ότι μια αλλαγή τώρα δεν θα έκανε καλό στην ομάδα και ο κόουτς πρέπει να μείνει εώς το τέλος της σεζόν.

      Διαγραφή
    7. Δεν ξερουμε καν αν ο Λαβαλ ηρθε γαι τον Ιβανοβιτς ή για τον νεο προπονητη οποιος κι αν ειναι αυτος (Αλβερτης, Μανωλοπουλος κλπ.)

      Διαγραφή
  39. καλημέρα σε όλους.
    Ο ΠΑΟ πήρε μια νίκη που ΕΠΡΕΠΕ να πάρει, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε ένα ματς που δεν τον πονάει και πολύ.

    Σχετικά με τις αλλαγές στο μπλογκ, Τζιμ μπορείς να μας πεις τι προσανατολισμούς έχεις; για να μπορέσουμε να δώσουμε ιδέες..
    Πάντως, όσο κι αν δεν μου αρέσουν κάποια σχόλια ως προς το ύφος τη διάθεση του γράφοντος κτλ, η ιδέα της "λογοκρισίας" με ξενίζει λίγο. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος που να προστατευτεί το μπλογκ χωρίς να περιορίζεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών (δεν έχω κάποια πρόταση σ αυτό).

    μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ποιών ιδεών; Των προσβλητικών; Ή των ηλιθιωδώς οπαδικών;
      Αρκεί να κόβονται ΜΑΧΑΙΡΙ τα ποστ τα εμπεριέχοντα "είσαι βλαξ" "είσαι αμπάσκετος" "γαυράκο/βαζελάκο" "σας πονάει ο έτσι/σας σφάζει ο αλλιώς" "η νοοτροπία σου έτσι/η νοοτροπία σου γιουβέτσι" "γελάει ο κόσμος/φταρνίζεται ο κόσμος/κλάνει ο κόσμος" που ΑΚΡΙΒΩΣ εμποδίζουν την "διακίνηση ιδεών" (και σε περίπτωση υποτροπής, ένας ωραίος αποκλεισμός και γειά σας - σε συνδυασμό με μη δυνατότητα ποσταρίσματος είτε από "Ανώνυμους", είτε από...ανώριμους λογαριασμούς τύπου "to_non_call_to_ksexasate" και "olympiake_prwta8lhth_sta_xartia_pantotine" που ενδεχομένως θα γίνονται στο πόδι μόνο και μόνο για να κάνουν κατάθεση βλακείας.

      Και είναι και πανεύκολο, καθώς δε νομίζω κανείς να αμφισβητεί τη σοβαρότητα του Μπλογκάρχη, ο οποίος ποτέ δεν έδειξε τη διάθεση να γίνει κουβέντα για τίποτε περισσότερο από αχρωμάτιστο μπάσκετ στη σελίδα που έστησε. Οπότε μια χαρά καταλαβαίνει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ποιά ποστ χρήζουν κοψίματος και ποιοί λογαριασμοί χρήζουν αποκλεισμού, ούτως ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να διατηρεί καθαρό τον χώρο του.

      (Προσωπικά εύχομαι απλώς να μην το κάνει μέσω σχολιασμών Φέησπαλμ, διότι το συγκεκριμένο μέσο το απεχθάνομαι και δεν πρόκειται να κάνω λογαριασμό σε δαύτο)

      Παρεμπιπτόντως, Κε Κόνγουέη, δεν ξέρω τί ακριβώς έχεις κατά νου, αλλά δεν θα ήταν άσχημο η παρούσα μπλογκοσελίδα να γίνει φορουμάκι (με μοντς κτλ μέσα, καθώς προφανώς δεν θα έχεις τον χρόνο ν' ασχοληθείς με την εύρυθμη λειτουργία του), όπου θα μπορούσαν να δημιουργούνται κατά τόπους θέματα, ώστε να μην γίνεται και το μπάχαλο που γίνεται με τα "άσχετα" σχόλια σε "άσχετα" θέματα. Και για την ακρίβεια, δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχει το κεντρικό θέμα όπου θα είναι αυτό που κάνεις μέχρι τώρα, ένα "editorial" δηλαδή, και ταυτόχρονα να φτιάξεις κατά τη δημιουργία του μερικά αυτονοήτως default θέματα και για να μη γίνει bloated το φόρουμ, να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων, εκτός κι αν αυτά εγκριθούν -μετά από αίτηση- από τη διαχειριστική σου ομάδα και εσένα.
      Για παράδειγμα θα μπορούσες να φτιάξεις στάνταρντ topics που ποστάρεις και εδώ, όπως "power rankings τάδε φάσης της χρονιάς", "rising stars - κελεπούρια" κλπκλπ ως υποκατηγορίες σε βασικές όπως "Euroleague" "A1 Basket League" "NBA" "Εθνική Ελλάδας μπάσκετ" "Νέα της εβδομάδας" "Μεταγραφές" και όρεξη να 'χεις να στήσεις default topics....

      Διαγραφή
    2. ...ποιών ιδεών; Των προσβλητικών; Ή των ηλιθιωδώς οπαδικών;
      Αρκεί να κόβονται ΜΑΧΑΙΡΙ τα ποστ τα εμπεριέχοντα "είσαι βλαξ" "είσαι αμπάσκετος" "γαυράκο/βαζελάκο" "σας πονάει ο έτσι/σας σφάζει ο αλλιώς" "η νοοτροπία σου έτσι/η νοοτροπία σου γιουβέτσι" "γελάει ο κόσμος/φταρνίζεται ο κόσμος/κλάνει ο κόσμος" που ΑΚΡΙΒΩΣ εμποδίζουν την "διακίνηση ιδεών" (και σε περίπτωση υποτροπής, ένας ωραίος αποκλεισμός και γειά σας - σε συνδυασμό με μη δυνατότητα ποσταρίσματος είτε από "Ανώνυμους", είτε από...ανώριμους λογαριασμούς τύπου "to_non_call_to_ksexasate" και "olympiake_prwta8lhth_sta_xartia_pantotine" που ενδεχομένως θα γίνονται στο πόδι μόνο και μόνο για να κάνουν κατάθεση βλακείας.

      Και είναι και πανεύκολο, καθώς δε νομίζω κανείς να αμφισβητεί τη σοβαρότητα του Μπλογκάρχη, ο οποίος ποτέ δεν έδειξε τη διάθεση να γίνει κουβέντα για τίποτε περισσότερο από αχρωμάτιστο μπάσκετ στη σελίδα που έστησε. Οπότε μια χαρά καταλαβαίνει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ποιά ποστ χρήζουν κοψίματος και ποιοί λογαριασμοί χρήζουν αποκλεισμού, ούτως ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να διατηρεί καθαρό τον χώρο του.

      (Προσωπικά εύχομαι απλώς να μην το κάνει μέσω σχολιασμών Φέησπαλμ, διότι το συγκεκριμένο μέσο το απεχθάνομαι και δεν πρόκειται να κάνω λογαριασμό σε δαύτο)

      Παρεμπιπτόντως, Κε Κόνγουέη, δεν ξέρω τί ακριβώς έχεις κατά νου, αλλά δεν θα ήταν άσχημο η παρούσα μπλογκοσελίδα να γίνει φορουμάκι (με μοντς κτλ μέσα, καθώς προφανώς δεν θα έχεις τον χρόνο ν' ασχοληθείς με την εύρυθμη λειτουργία του), όπου θα μπορούσαν να δημιουργούνται κατά τόπους θέματα, ώστε να μην γίνεται και το μπάχαλο που γίνεται με τα "άσχετα" σχόλια σε "άσχετα" θέματα. Και για την ακρίβεια, δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχει το κεντρικό θέμα όπου θα είναι αυτό που κάνεις μέχρι τώρα, ένα "editorial" δηλαδή, και ταυτόχρονα να φτιάξεις κατά τη δημιουργία του μερικά αυτονοήτως default θέματα και για να μη γίνει bloated το φόρουμ, να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων, εκτός κι αν αυτά εγκριθούν -μετά από αίτηση- από τη διαχειριστική σου ομάδα και εσένα.
      Για παράδειγμα θα μπορούσες να φτιάξεις στάνταρντ topics που ποστάρεις και εδώ, όπως "power rankings τάδε φάσης της χρονιάς", "rising stars - κελεπούρια" κλπκλπ ως υποκατηγορίες σε βασικές όπως "Euroleague" "A1 Basket League" "NBA" "Εθνική Ελλάδας μπάσκετ" "Νέα της εβδομάδας" "Μεταγραφές" και όρεξη να 'χεις να στήσεις default topics....

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ 100 % στην ιδέα για forum, αλλιώς χάνονται πολύ ωραία ποστ/σχόλια...
      μακάρι να μπορεί ο Τζιμ να το κάνει, θα ανέβει το επίπεδο της κουβέντας...

      Διαγραφή
    4. 1000% κι εγω συμφωνω για το φορουμ,το εχω γραψει κι εγω παλιοτερα.Το κοστος ειναι η μονη αρνητικη παραμετρος αλλα λυνεται...

      no_closure

      Διαγραφή
  40. Δεν θα σχολιασω το χθεσινο ματς.για μενα η γαλατα ειναι μια ομαδα τραγικη που κατ εμε δεν αξιζει να ειναι στο τοπ 16 μια ομαδα που η λεξεις αμυνα κ παθος κ θυσιαζομαι για την ομαδα ειναι αγνωστες για αυτην.την ειχα δει στο σεφ που εχασε για πλακα με κατω τα χερια απτο πρωτο δεκαλεπτο και χθες επαθε το ιδιο απο 7 παιχτες.με την αλμπα θελω να δω την ομαδα μ.
    Αυτο που σηκωνει πολλη συζητηση ειναι η δηλωσεις του προεδρου οι γιατι τις εκανε δημοσια αλλα για το αν εχει δικιο η οχι και το τι συνεπαγεται με αυτο εαν συνεπαγεται κατι.και αυτο εγινε την ωρα που εκλεισε λαβαλ με 700 χιλιαρικα.500 χιλ κατω απτο συμβολαιο του λασμε.οντως υοαρχουν χρηματα αλλα θελουμε ελληνοποιηση?καναμε μεταγραφη οπως ζητησε ο coach αλλαδεν θα προτιμουσαμε να μην την κανουμε?την καναμε για να σταματησει ο κοσμος να κανει παραπονα?γινεται ελληνοποιηση η οχι?αν οχι μπορει να γινει?μπορει να γινει με ασφαλεια καθως μετα απο ηττες με μπαρτσα κ ρεαλ εκτος ο περισσοτερος κοσμος κραζει.η δενκραζει αλλα ανυσηχη?ανυσηχη για ποιους στοχους?ευρωλιγκα κ πρωταθλημα ηελληνοποιηση πιθανον χωρις τιτλο κ φτιαξιμο κορμου για τα επομενα χρονια?πολλα ερωτιματικα.ακουω αποψεις

    ΥΓ1 πολλοι δεν την επερναν την μακαμπι στα σοβαρα.μια ομαδα με φανταστικη εδρα τωρινη πρωταθλητρια ευρωπης κ κατοχος 6 ευρωλιγκων.δεν θα μου κανει εκπληξη εαν βγει 1 η 2η.λογικο θα το βρω.ειδικα απο αυτη την ρεαλ που ειναι πολυ χειροτερη απο περσι καιδεν την φοβαμαι καθολου ουτε την επιστευομαι.

    Υγ 2. Γκανι κ οχι σειν λοιπον.δεν με χαλαει καθολου.ο σειν πιο φτηνος ο γκανι πιο εμπειρος.

    @Delfino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά περί 700000 τα λέτε και τα πιστεύετε ρε παιδιά? 700000 για 4 μήνες δεν παίρνει ούτε ο διαμαντίδης. αναρωτιέμαι ποιος το έγραψε και το αναπαράγουν κιόλας αρκετοί. δεν ξέρω με τι λεφτά ήρθε στην ομάδα,αλλά τα 700000 δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

      Διαγραφή
    2. ετσι ακρινως ειναι ο λαουαλ υπεγραψε 5μηνο συμβολαιο και τα λεφτα αυτα δεν ισχυουν...λογικα το ποσο που εκλεισε αφου ειχε μεγαλο συμβολαιο στην τουρκια θα ειναι κοντα στις 300 με την εφορια ομως πανω απο 500χιλ.πιθανον το 700 καθαρα να ειναι η οψιον του αν υπαρχει για του χρονου...

      Διαγραφή
  41. καλημέρα παιδια
    Ας τα παρουμε με τη σειρά
    Α)ΟΣΦΠ : Εκανε ενα εξαιρετικο ημίχρονο στην Πόλη ,εβγαλε καλα plays αλλα η κακη κατασταση της frontcourt του του στοιχισε το ματς κι εχασε και με σχετικα μεγαλη διαφορα.Νομιζω η κομβική φαση του ματς ηταν το χαμενο λευ απ του Πριντεζη. Απο κει και μετά ο ΟΣΦΠ δε σήκωσε κεφάλι.
    η εμφάνιση του Σπαν είναι μέσα στο πρόγραμμα (αφου δεν τον άφησαν να βρει ρυθμο) εξισου ζορισμενος ηταν κι ο Λοτζεσκι παρα τα δυο τριποντά που εβαλε. Επαναλαμβάνω πως το παιχνίδι χάθηκε οταν η Εφες έβαλε τον ΟΣΦΠ μεσα στα καλαθια.
    β)ΠΑΟ : Σε ενα χαλαρο και γρηγορο ματς χτες ο ΠΑΟ το καθαρισε γρηγορα και παρα την χαλαροτητα στο τελος η νικη και η εμφανιση ηταν πειστικη.Επιτελους ειδαμε Νελσον με Μποχωριδη και μαλιστα ειδαμε το σχήμα να δουλεύει. Eιδες Τζιμ που υπάρχει ενα δεκαλεπτο διαθέσιμο για τον Μποχωριδη!(ακομα και με τις απουσίες όταν παίζει ο Νελσον με τον Μποχω εχεις δυο αθλητικά γκαρντ που ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του αλλου και βγάζουν πολλά μις ματς)Στα θετικα επισης τα λεπτα του Διαμαντιδη που του έδωσαν τη δυνατότητα να ειναι ξεκούραστος στα κρίσιμα και να σουτάρει και αρκετά καλυτερα.Η λυση του Λαβαλ που πέρσι ηταν καταπληκτικος απο το Γενάρη μεχρι τον Απρίλη με την Αρμανι
    (πρωταγωνιστησε αν θυμαστε στο μακελεμα της Φενερ στην Πόλη που την έβγαλε εκτος πλευ οφ) λεινει ορισμενα θεματα στην ρακετα πχ την κουραση του Μπατιστα που παντα στο 4ο δεκαλεπτο δεν μπορει να παρει τα ποδια του ενω στα πρωτα ηταν θετικότατος.
    Τωρα για την ιστορία με τους μικρους δεν ξερω κατα ποσο φταει ο κοουτς αν οι παικτες δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο υψηλοτατο επιπεδο ανταγωνισμου.Στον Μποχωριδη ας πουμε που ειναι πιο ετοιμος δινει χρονο,στον Διαμαντακο που ειναι στην ιδια ηλικια αλλα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου οχι...

    Γ)REST OF THE EUROPE Τρενο η ΤΣΣΚΑ που εξαργυρωνει το πολυ καλο recruiting της.Μιλος και Ναντο ειναι υπερβολικα καλοι για τον ανταγωνισμο της Ευρωλιγκας.Ο Κριαπα θα παιξει φετος ΄΄;
    Επισης υποψιαζομαι οτι η Ρεαλ θα κανει κινηση με Ραντουλιτσα γιατι ο Λασο δεν ειναι ικανοποιημενος με τους σεντερ του,αλλα το λεω μονο με ενστικτο χωρις να εχω κάποιο στοιχείο. Παντως ειναι 1-2 επίπεδα κατω απο περσι.

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Jim καλησπέρα.
    Θα κάνω μια παραγγελιά.
    Θέλω ένα εκτενέστατο ραπόρτο για το φετινό NCAA.
    Rising stars, Teams,etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/696582/o-dimitris-giannakopoylos-apokleistika-sto-gazzettagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. -Περνάμε απευθείας στο βασικό θέμα και θα σας ρωτήσω ευθέως: Η δήλωσή σας αυτή αποτελεί μομφή κατά του κυρίου Ιβάνοβιτς;

    Η δήλωση που έκανα μετά τον αγώνα με την Γαλατασαράι δεν αποτελεί μομφή σε βάρος του κόουτς Ιβάνοβιτς, ο οποίος όπως γνωρίζετε είναι δική μου επιλογή και μάλιστα είχα προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του κατόπιν ειδικών και δεδομένων καταστάσεων. Είχαμε ένα πλάνο, ο κύριος Ιβάνοβιτς το πληροφορήθηκε, το αποδέχθηκε και θέλησε να το υπηρετήσει. Το παρελθόν του άλλωστε είναι τέτοιο που μας έχει πείσει ότι είναι κατάλληλος για να εφαρμόσει ένα πλάνο όπως το δικό μας. Η δήλωση που έκανα δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσωπική εκτίμηση, την οποία άλλωστε γνωρίζει και ο προπονητής. Άποψη έχουν όσοι πάνε στο γήπεδο, όσοι βλέπουν τους αγώνες από την τηλεόραση, οι δημοσιογράφοι, ακόμα και άτομα που δεν βλέπουν καν τους αγώνες! Δεν θα είχα εγώ; Απλώς εγώ γνωρίζω ότι ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις, χωρίς αυτό να με εμποδίζει να έχω άποψη. Δηλαδή όταν έχεις προσωπική άποψη αυτομάτως θες να… καταργήσεις τον προπονητή; Το πρόβλημα θα υπήρχε αν μια διοίκηση επέβαλλε στον προπονητή τι να κάνει, ποιον να βάζει να παίζει και ποιον όχι.. Εγώ αναφέρθηκα στο πλάνο που έχουμε…



    Διάβασε περισσότερα στο: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκλειστικά στο gazzetta.gr | gazzetta.gr
    Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θα ηθελα ενα σχολιο αν ειναι ευκολο του Τζιμ για τον νεο παιχτη του ΠΑΟ.Μας ταιριαζει η οχι;;δεν το σχολιασε και συνηθως οταν δεν σχολιαζει δεν συμφωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα σε όλους από Β.Ιταλία. Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα σχόλια σας.. Σύντομα θα μιλήσουμε για όλα (και για τον καινούργιο ξένο του Παναθηναϊκού). Γενικά υπάρχει κίνηση στην αγορά, υπάρχουν ομάδες στο υψηλό επίπεδο με ζωηρό ενδιαφέρον για προσθήκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. O hezonia εβαλε 8/8 τριποντα.αυτο το παιδι εχει πραγματικα πολυ λαμπρο μελλον.μπραβο του


    @delfino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κάποια απ' τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του χώρου, όπως το να σχολιάζεις σε Real time, ή και να παίρνεις πληροφορία σε Real time, χαθήκαν με τον έλεγχο.
    Είναι βέβαιο ότι με τον έλεγχο θα μειωθεί και ο αριθμός τον σχολίων και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι μόνο τα σχόλια των κάφρων που θέλουμε να αποφύγουμε. Όχι γιατί θα τα λογοκρίνει ο Δημήτρης, αλλά γιατί πολλοί φίλοι δεν θα μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν κάτι περιμένοντας ώρες αυτό να δημοσιευτεί. Το ποστ αυτό έχει μόλις το 1/3 των σχολίων του προηγουμένου!!!
    Εγώ προσωπικά εκτός από τις αναρτήσεις του Δημήτρη, ενδιαφέρομαι και για τις γνώμες, τα σχόλια και τις πληροφορίες των φίλων του μπλογκ, και δεν θα ήθελα να χαθεί αυτό, μόνο και μόνο για να αποφευχθούν τα καφριλίκια.
    Στην τελική και τα καφριλίκια έχουν την πλάκα τους..

    Vatos76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα καφριλίκια έχουν την πλάκα τους ας ακολουθήσεις τους συντάκτες τους σε άλλα sites. Έχουν αποχωρήσει γι΄αυτό το λόγο αξιόλογοι σχολιαστές. Αρκετά...

      pepe

      Διαγραφή
    2. Βασικά αυτό πρέπει να αποφεύγουμε όλοι!!!
      Την αρνητική προσέγγιση και την επιθετική απάντηση στην γνώμη του άλλου. Αυτό είναι που ενισχύει τα καφριλίκια...
      Και ναι, αν υπάρχει χιούμορ, έστω και χοντροκομμένο, τότε και τα καφριλίκια έχουν την πλάκα τους!!!


      Vatos76

      Διαγραφή
  49. Καλησπέρα και καλό μήνα!

    Η 5η αγωνιστική της Euroleague αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα και έβγαλε και... μαργαριτάρια μετά τους αγώνες.

    Καταρχήν, θεωρείστε τον εαυτό σας τυχερό αν είδατε τους καταπληκτικούς αγώνες CSKA - Nizhny και κυρίως Maccabi - Real. Πραγματική διαφήμιση για την Euroleague. Αν ήταν και λίγο πιό ζεστό το γήπεδο της CSKA...

    Αυτή ήταν σίγουρα η αγωνιστική των... κουμπάρων, καθώς ο μεν Duda στην Πόλη συνέλαβε, και εν τέλει πήρε το σκάλπ του εγκέφαλου της ερυθρόλευκης σπείρας, Γ.Σ., ο δε Ζοτς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αυτό το στραβοπάτημα και την προσωρινή αιχμαλωσία του ΟΣΦΠ, και επικράτησε εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που στην κυριολεξία ξεροψήνονταν σαν κάρβουνο σε αναμμένο τζάκι για την, δίχως αύριο αν έχανε, νίκη.

    Για το παιχνίδι στην Πόλη δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω, γιατί ο τρόπος που χάσαμε, με έκανε να χάσω και το ενδιαφέρον μου για το ντέρμπι κορυφής της επόμενης εβδομάδας (κοινώς ξενέρωσα), και πλέον μου φαίνεται πιό ενδιαφέρον ο αγώνας Real - Barca που τυγχάνει να είναι την ίδια ημέρα και ώρα με το ντέρμπι του ΟΣΦΠ (γιατί αλήθεια Euroleague;). Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Duda πήρε time-out μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα με τη διαφορά για την ομάδα του στο +14 και τον ΟΣΦΠ ήδη στο... καναβάτσο με πτώση από πολύ νωρίτερα. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι σεβάστηκε την ομάδα μας και θεώρησε ότι το +14 δεν του εξασφαλίζει αρκετή διαφορά για το ΣΕΦ, αλλά για εμένα, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και ερχόμαστε στο επεισοδιακό, όπως αποδείχθηκε παιχνίδι του ΠΑΟ με την Galata. Ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε, από την εξέλιξη του και την άνετη νίκη του ΠΑΟ, πιό ενδιαφέρον εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ του ΟΑΚΑ από ότι εντός αυτών.

    Πιό συγκεκριμένα, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΑΕ ΠΑΟ κ. Ε. Α. Παπαδόπουλος

    http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=17&aid=3173&mid=78

    δήλωσε (30/01/2015) προβληματισμένος από την ελάχιστη (ή την καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις) συμμετοχή στους αγώνες του ΠΑΟ των νεαρών παικτών του, ακόμα και στην Euroleague, κάτι που πράγματι μπορεί να διαπιστωθεί και στον παρακάτω σύνδεσμο.

    http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=PAN&seasoncode=E2014#!stats

    Αναφερόμενοι στους "νεαρούς" παίκτες της ομάδας, υποθέτω ότι αναφέρονταν στους Διαμαντάκο και Κόνιαρη, αφού ο Λούντζης και ο Παπαγιάννης δεν είναι δηλωμένοι (από ότι φαίνεται) για τους αγώνες της Euroleague. Όσον αφορά τους Μποχωρίδη (12 λεπτά), ΒΧ (7 λεπτά), Γιάνκοβιτς (25 λεπτά) και Παππά (19 λεπτά), μάλλον θετική είναι η συμμετοχή τους στην Euroleague μέχρι τώρα. Πόσο μάλλον αν σκεφτούμε, ότι οι δύο τελευταίοι, αν και δεν είναι νεαροί για το άθλημα, έπαιζαν από ελάχιστα (δευτερόλεπτα) μέχρι καθόλου πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στο σημείο αυτό, κάνω μια παρένθεση για να τονίσω ότι ο ΔΓ σήμερα (31/01/2015) δήλωσε ότι

    "Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι ο στόχος μας είναι ακριβώς αυτός: Να παίζουν τα νέα παιδιά, να βλέπουμε μια ομάδα νεανική κι ελληνική. Aυτό είπαμε από το καλοκαίρι, αυτό θέλουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε ως διοίκηση και φυσικά με τον κόουτς Ιβάνοβιτς. Το είχα πει από το καλοκαίρι, το επαναλαμβάνω και τώρα: Με όποιο κόστος. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!"

    Άρα, η πρώτη μου απορία είναι γιατί σκοτωνόμαστε όλοι μας (δημοσιογράφοι, σχολιαστές κλπ) για να δούμε πώς και τί χρειάζεται ο ΠΑΟ για να προκριθεί στoν επόμενο γύρο της Euroleague, ή γιατί το παιχνίδι του ΠΑΟ την Παρασκευή ήταν τόσο σημαντικό όσο λεγόταν τις τελευταίες ημέρες, αφού η ίδια η ομάδα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, σύμφωνα με τα παραπάνω λεγόμενα, δεν ενδιαφέρεται για αυτό το στόχο;

    Επίσης είπε

    "Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο συμμετοχής οι νεαροί Έλληνες ώστε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να γίνουν είτε ΒΑΣΙΚΟΙ είτε ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΔΑΣ."

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/696582/o-dimitris-giannakopoylos-apokleistika-sto-gazzettagr

    Δεδομένου ότι οι Βλάντο και Παππάς είναι βασικοί (αν και όχι ακόμα αναντικατάστατοι) στη δωδεκάδα του ΠΑΟ ήδη από τη φετινή χρονιά, προφανώς αναφέρεται στους Μποχωρίδη και ΒΧ. Διότι, οι Λούντζης, Παπαγιάννης, Κόνιαρης και Διαμαντάκος πώς είναι δυνατόν να είναι ΒΑΣΙΚΟΙ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ του χρόνου, σε μια ομάδα, με την ΙΣΤΟΡΙΑ, τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, την ΠΙΕΣΗ και το ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ του ΠΑΟ, τη στιγμή που οι δύο από αυτούς δεν θα είναι καλά καλά ούτε 18 χρονών (αλλά και ο ΒΧ); Να θυμίσω ότι οι Σλουκ και Παπ, στα 18 τους, μετέφεραν τις τσάντες και γυάλιζαν τα παπούτσια των συμπαικτών τους και τον πάγκο (που λέει ο λόγος), και οι Αγραβάνης και Johan είναι 20+ χρονών, και ειδικά ο δεύτερος προέρχεται από σκληρό πρόγραμμα στην Αμερική, όπου απέκτησε και την σωματοδομή που απαιτούνταν για διοργανώσεις όπως η Euroleague.

    Κλείνοντας αυτή την παρένθεση να τονίσω ότι άλλο είναι το ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και άλλο είναι το ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, ειδικά σε μια ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟ! Για εμένα, ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ στον ΠΑΟ αυτή τη στιγμή είναι οι 3D, Gist και Nelson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διογένης ο Κυνικός η αλλιως ο ειρωνας.Καλα η ειρωνια σου δεν εχει τελος,http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=17&aid=3173&mid=78 τι θελεις να πεις βρε εξυπνε,οτι ο προεδρος ειναι ο Παπαδοπουλος;;ε ναι λοιπον στην Ελλαδα ειναι τυπικα,στην γιουρολινγκ http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=PAN&seasoncode=E2014 ειναι δηλωμενος αλλος.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2015 - 1:09 μ.μ.

      Στην Ελλάδα είναι τυπικά Πρόεδρος ο Παπαδόπουλος... στην Euroleague είναι... δηλωμένος άλλος. Και είμαι και είρωνας...

      Τελικά μου φαίνεται αυτή τη χώρα δεν τη σώζει ούτε ο τρελός, Λάμπρος Κωνσταντάρας, που τα' χε 400...

      Αλέξης

      Διαγραφή
  52. Την ίδια ημέρα με τις παραπάνω δηλώσεις (31/01//2015), η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Lawal.

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/696501/anakoinose-laval-o-panathinaikos-vids

    Παράληλλα, την ίδια περίπου ώρα με την ανακοίνωση του Lawal, διάβασαμε και μια συνέντευξη του ανθρώπου που γνωρίζει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τον συγκεκριμένο παίκτη καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο στον κόσμο, και φυσικά και από το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟ, του κ. Μάρκοβιτς, που τον είχε μέχρι πρότινος παίκτη του στην Τουρκία.

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/696337/markovits-min-sygkrinete-ton-laval-me-ton-lasme

    Σε αυτήν, έκπληκτος (δεδομένων των όσων είχε ήδη την ίδια ημέρα πει ο ΠΑΟ) διαβάζω τα παρακάτω.

    "Βασικά δεν ήταν χαρούμενος εδώ και ήθελε να φύγει! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ, επομένως δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσουμε με το ζόρι έναν παίκτη που δεν περνάει καλά στην ομάδα!"

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ το παραπάνω δείχνει ότι ο λόγος που ο Lawal έφυγε από την ΤΟυρκία ήταν ότι ήθελε ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ομάδα του. Με δεδομένο ότι ο Batista αγωνίζεται στην Euroleague κατά μέσο όρο 23.12 λεπτά, και ο ΜΚΦ 13.10 (τα υπόλοιπα είναι μάλλον του Gist ως 5, στις ειδικές καταστάσεις λόγω των τραυματισμών στους ψηλούς της ομάδας), δεν μπορώ να καταλάβω, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Μάρκοβιτς, ΠΟΥ θα βρει τον ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ στην Τράμπζονσπορ και ΖΗΤΟΥΣΕ εκεί. Κάτι που θα ισχύσει ΣΙΓΟΥΡΑ και στην Α1. Δεδομένο είναι ότι ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ο Διαμαντάκος και ο Παπαγιάννης για ΦΕΤΟΣ ακόμα και από την Α1, αφού σε περίπτωση που δεν πάρει αρκετό χρόνο και εκεί ο Lawal, πιθανότατα θα κάνει αυτό που έκανε και στην Τραμπζονσπορ, όπως είπε και ο κ. Μάρκοβιτς.

    "Έψαχνε εδώ και καιρό να βρει μια καλή ευκαιρία και μόλις επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, σεβαστήκαμε την επιθυμία του και ευχηθήκαμε καλή τύχη!"

    Η πιό ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μου απορία είναι, γιατί από τη μία ο ΔΓ εξανίσταται και δημιουργεί θέμα ότι ο κ. Ιβάνοβιτς (ο οποίος νομίζω τα πάει μια χάρα φέτος δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών στην ομάδα) δεν χρησιμοποιεί τους ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, και από την άλλη, την ίδια στιγμή, φέρνει στην ομάδα έναν ΞΕΝΟ παίκτη, που όχι μόνο θα χαντακώσει στο χρόνο συμμετοχής τους ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες της ομάδας στη θέση αυτή, αλλά και θα ζητήσει και επιπλέον χρόνο από παίκτες όπως ο Batista (που σύμφωνα και με τον ΔΓ ήταν μεταγραφή εκτός budget άρα και ακριβή) και ο ΜΚΦ; Πόσο δε μάλλον, όταν ο ίδιος είπε ξεκάθαρα ότι

    "Το είχα πει από το καλοκαίρι, το επαναλαμβάνω και τώρα: Με όποιο κόστος. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!"

    Κάτι τέτοιες στιγμές έρχεται στο μυαλό μου η Σαπφώ Νοτταρά και η περίφημη ρήση της...

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχωνεσαι τοσο πολυ για τον παναθηναικο αλεξη σιγουρα στον ολυμπιακο ο λαουαλ θα εβρισκε περισσοτερο χρονο αλλα τετοια εποχη δεν ειναι ευκολα να δωσει καποιος 500χιλ για παικτη οπως εκανε ο παναθηναικος

      Διαγραφή
    2. Αλεξη τι σε απασχολει τοσο πολυ δεν καταλαβαινω και ειδικα οταν δεν εισαι οπαδος του Παο.Ο ΔΓ μπορει να θελει τους νεους να παιζουν περισσοτερο και οντως να μην καιγεται για τιτλους φετος,μπορει ο Ιβανοβιτς να μην τηρει την αρχικη συμφωνια και να ζητησε παιχτη,μπορει να ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια του ΔΓ επειδη ειναι ανθρωπος των μμε και τα ξερει καλα,μπορει χιλια δυο πραγματα,πραγματα που δεν απασχολει εμας τους φιλαθλους του ΠΑΟ.Εσενα λοιπον τι σε κοπτει;

      Διαγραφή
    3. Άλλο να μην έχεις πολύ χρόνο συμμετοχής στην τραμπζοσπόρ και άλλο στον Παο.

      Όσον αφορά στην ποιότητα του παίχτη, θα σταθώ σε κάποια λόγια του Conway ΄που είχε πει ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για αντικαταστάτης του Λάσμε (όπως είχε πει ότι δεν καταλαβαίνει τον λ΄γο που δεν τον υπέργραψε το καλοκαίρι ο Οσφπ).
      DON13

      Διαγραφή
    4. Κε Αλέξη, το ύφος σας παραπέμπει περισσότερο σε δημοσιογράφο νέας γενιάς, και εξηγούμε: πέπλο "αντικειμενικότητας" παρόλο που διακριτικά αλλά ξεκάθαρα διαρρέετε την οπαδική σας ταυτότητα, αλλά αλαζόνας , ειρωνικός και αυστηρότατος σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα μου.
      Δικαίωμά σας βέβαια αλλά εμένα δε με πείθετε για τις προθέσεις σας.

      Διαγραφή
    5. Se paw giati trelaineis tous kafrous filous tou PAO oi opoioi kai kala "thigontai" apo afta pou grafeis. Einai idioi me tous kafrous filous tou osfp. Panathinaikos eimai alla se goustarw. Sta perissotera simfwnoume.

      Tom Delone

      Διαγραφή
    6. kai egw ton paw apisteyta giati einai xarakthristikos opados tou olympiakoy pou enw agapaei to mpasket ap tis polles synexomenes apotyxies ths omada tou kontra ston panathinaiko,tou vgainei mia empatheia gia ton 6 fores prwtatlhth eyrwphs.

      Διαγραφή
    7. @Τom Delone. Μήπως αναφέρεσαι σε εμένα? Αν ναι, επιστρέφοντας τον χαρακτηρισμό "κάφρος" το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι εσύ μάλλον ψήφισες ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ γιατί γουστάρεις να σε βρίζουν να σε μειώνουν και εσύ να λες ευχαριστώ.
      Μάλλον είσαι ανόητος και δε καταλαβαίνεις τίποτα

      Διαγραφή
    8. Tom μας επεισες, μην ορκιζεσαι εσυ και ο ειρωνας ενα και το αυτο.

      Διαγραφή
    9. Προς Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2015 - 8:34 π.μ.

      Αν είχατε διαβάσει προσεκτικά τα σχόλια μου, δεν θα μιλάγατε για άγχος. Όσον αφορά την ομάδα μου, πόσα 5 τύπου Lawal να χωράνε άραγε, όταν ήδη έχουμε Dunkston και Hunter; Εγώ τουλάχιστον, θα προτιμούσα το τρίτο 5 να είναι άλλου τύπου, με παιχνίδι με πλάτη κλπ.

      Αλέξης

      Διαγραφή
    10. Προς Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2015 - 10:26 π.μ. και
      Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2015 - 10:36 π.μ. και
      Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2015 - 4:50 π.μ. και
      Stavros Konstantopoulos1 Φεβρουαρίου 2015 - 12:46 μ.μ.

      Ξαναδιαβάστε με προσοχή τα σχόλια μου (ή αν δυσκολεύεστε στην ανάγνωση ή την κατανόηση απλών κειμένων όπως αυτά, ζητήστε τη βοήθεια κάποιου άλλου που τα καταφέρνει καλύτερα) και τότε ίσως διαπιστώσετε ότι ούτε με... κόπτει ο ΠΑΟ, ούτε γράφω πουθενά σε αυτά οποιονδήποτε χαρακτηρισμό για τον Lawal ή αν κάνει για τον ΠΑΟ, ούτε πολύ περισσότερο είμαι δημοσιογράφος, πόσο μάλλον αμφιβόλου αντικειμενικότητας ή αγνώστου ομαδικής (και όχι οπαδικής όπως λέτε) ταυτότητας.

      Με εξαίρεση το πρώτο σχόλιο στο οποίο αναφέρομαι σε άλλα θέματα, στα υπόλοιπα σχόλια που αφορούν τον ΠΑΟ, έχω ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ τα γεγονότα μετά τον αγώνα του ΠΑΟ όπως αυτά αναρτήθηκαν στα διάφορα ΜΜΕ στο διαδίκτυο (αν προτιμάτε, την κεντρική ιδέα - ουσία - όλων αυτών), και δεν έχω κάνει κανένα προσωπικό σχόλιο ή παραθέσει καμία προσωπική γνώμη σχετικά με το θέμα αυτό. Τώρα αν είμαι αλαζόνας, ειρωνικός και αυστηρότατος επειδή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟ, αναφέρεται ο Πρόεδρος της ομάδας ή επειδή ειπώθηκαν όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις μέρες όπως τα έγραψα...

      Να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ότι ΟΥΤΕ σε αυτά τα σχόλια,ΟΥΤΕ στο σχόλιο που συνέκρινα τις 15άδες των δύο ομάδων, σχολίασα ή έκρινα θετικά ή αρνητικά τις επιλογές του ΠΑΟ, τόσο για την απόκτηση του Lawal, όσο και για τις αποφάσεις της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου για το φετινό ρόστερ της ομάδας. Αφενός έχω πει τουλάχιστον 2-3 φορές σε προηγούμενα σχόλια μου, ότι γενικά θεωρώ θετική αυτή την κίνηση του ΠΑΟ για ελληνοποίηση, αφετέρου φυσικά η ομάδα (διοίκηση και προπονητικό επιτελείο) ξέρει απόλυτα τις ανάγκες του ρόστερ της και έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει ποιό θα είναι το ρόστερ της κάθε χρονιά, και τί παίκτες θα αποκτάει, όποτε θέλει, και βέβαια δεν μας πέφτει κανένας λόγος για αυτά τα θέματα.

      Επαναλαμβάνω, ξαναδιαβάστε προσεκτικά τα σχόλια μου στο παρόν άρθρο και θα κατανοήσετε ότι επίσης δεν γράφω τίποτα σχετικά με το αν είναι καλός ή όχι ο Lawal και αν ήταν καλή ή όχι η επιλογή του από πλευράς ανάγκης στην ομάδα (που πράγματι τον είχε ανάγκη με τους τόσους τραυματισμούς του ΜΚΦ) ή ικανότητας του.

      Όπως είπε ο Κομφούκιος

      «Η μόρφωση χωρίς σκέψη προκαλεί σύγχυση. Η σκέψη χωρίς μόρφωση παραπαίει».

      Αλέξης

      Διαγραφή
    11. Προς Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2015 - 6:52 μ.μ.

      Ανατρέξτε σε προηγούμενα σχόλια μου, και θα δείτε πόσο ΟΠΑΔΟΣ του ΟΣΦΠ είμαι, και πόση εμπάθεια έχω προς τον ΠΑΟ.

      Τώρα πώς γίνεται, όπως λέτε, ΟΠΑΔΟΣ του ΟΣΦΠ να γράφει (και να το εννοεί φυσικά) ότι θα χειροκροτούσε τον Ζοτς όταν ήρθε πέρσι στο ΣΕΦ, μόνο εσείς το γνωρίζετε προφανώς...

      Αλέξης

      Διαγραφή
    12. Μια που σήμερα κάνουμε... αναδρομή στο παρελθόν, να δώσω και μια απάντηση που οφείλω, σε κάποιο σχόλιο που μου έγινε στο άρθρο του Jim

      Άβατο.. στις 30/11/2014

      http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/11/blog-post_30.html

      από κάποιον ΑLFA POLAR στις 2 Δεκεμβρίου 2014 - 3:45 μ.μ. και που δυστυχώς δεν μπόρεσα να απαντήσω μέχρι σήμερα γιατί είχα σημαντικά πράγματα να κάνω.

      Ο κλασσικός ημιμαθής "επιστήμονας", όπως με αποκαλείς, δεν κατάφερε να καταλάβει ποιά είναι τα "απλά" θέματα στα οποία προσπαθεί να παραπείσει τους αναγνώστες των σχολίων του, όπως λές. Επίσης να κατανοήσει προς τί η διαπίστωση ότι είναι κυνικός από τη στιγμή που αυτό διατυπώνεται ξεκάθαρα ως παρατσούκλι στα σχόλια του, δίπλα στο Avatar του.

      Το κυριότερο, δεν μπορεί να εντοπίσει την οποιαδήποτε συνάφεια της απαίτησης απόδοσης τόκων, πόσο μάλλον των στρατιωτικών κανόνων των μπουλουκιών της Ρέας Γαλανάκη, με το θέμα του σχολίου του στις 2 Δεκεμβρίου 2014 - 1:38 μ.μ. και τη χρήση του ρήματος "απαιτώ" σε αυτό.

      Μερικοί δεν βάζετε μυαλό...

      Αλέξης

      ΥΓ. Για την ιστορία, ο ιστοχώρος από τον οποίο "δανείστηκα" τον ορισμό του "απαιτώ" είναι ο παρακάτω

      http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%8E

      που όπως μπορείς να διαπιστώσεις (και από το αρχικό μου σχόλιο τότε) μάλλον δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, όπως λες.

      ΥΓ 2. Μπορώ άνετα να καυχηθώ (αφού είμαι και καυχησιάρης όπως λες) ότι τον λόγο που θα έπρεπε να ψάξω στο wikipedia για να μάθω τί σημαίνει το nickname σου, τον γνωρίζεις μόνο εσύ...

      Διαγραφή
  53. Περιμένω από τον Κυνικό ανάλυση και για τα τραγελαφικά της διοίκησης Αγγελόπουλων, όπως επίσης μια ανάλυση των γεγονότων μετά τον προημιτελικό στο ΟΑΚΑ, όπου ένας άνθρωπος(Μπαρτζώκας)κατόπιν λεκτικού και ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟΥ από επαγγελματίες χούλιγκανς, ωθήθηκε βίαια προς παραίτηση.
    Να μας ενημερώσει αυτός ο Κυνικός πως και γιατί ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ από τον Τύπο και τους Αφους αυτό το άγριο και απάνθρωπο περιστατικό . Μιλάμε για βία που δεν μπορεί κάποιος, που δεν ήταν παρών, να διανοηθεί.
    Τη γούνα μας πρώτα κοιτάμε και μετά τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Stavros Konstantopoulos 1 Φεβρουαρίου 2015 - 11:40 μ.μ.

      Ο Κυνικός απαντάει και ενημερώνει...

      Αν διάβαζες καιρό το συγκεκριμένο blog και τα σχόλια μου, θα γνωρίζες ότι έχω ήδη αναφερθεί καυστικά προς τους Προέδρους της ομάδας μου στο θέμα τόσο της ένστασης για τον αγώνα του κυπέλλου, όσο και για τα επεισόδια στο ΣΕΦ, και ότι δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

      Για την ένσταση, παραθέτω ξανά το κομμάτι του σχολίου μου που ανάρτησα στο άρθρο

      ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ της 12/10/2014

      http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/10/blog-post_12.html

      με ημερομηνία ανάρτησης του σχολίου την

      13η Οκτωβρίου 2014 - 1:35 μ.μ.

      "Δεν γνωρίζω τί προβλέπει ο νόμος, ΟΜΩΣ, θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ (και ΑΔΙΚΟ, για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟ, που πέτυχαν μια μεγάλη, ΔΙΚΑΙΗ και σημαντική νίκη ΜΕΣΑ στο παρκέ) να ζητάνε να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του ΟΣΦΠ για κάτι που έκανε και αφορά τον ΔΓ. Άλλο να ζητάνε την τιμωρία π.χ. του ΔΓ, και άλλο ουσιαστικά της ομάδας που δεν έφταιξε σε τίποτα και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα της διοίκησης της.

      Βαθμολογία: Για το αίτημα νίκης στα χαρτιά (0 - ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ)
      Για την τιμωρία του ΔΓ (10)"

      Για τα επεισόδια στο ΣΕΦ παραθέτω τί είχα γράψει στο άρθρο του Jim

      5 ΔΕΔΟΜΕΝΑ (..?) ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ της 9/10/2014

      http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/10/5.html

      στο σχόλιο μου της 11 Οκτωβρίου 2014 - 2:20 μ.μ.

      ΝΤΡΟΠΗ - Τα γεγονότα στο ΣΕΦ μετά τον αγώνα

      Αν πράγματι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο δέχθηκαν επίθεση (λεκτική ή άλλης μορφής) από "οπαδούς" του ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ, γιατί έχασαν από τα "μωρά του Ivanovic" στο ΟΑΚΑ σε αγώνα χωρίς αύριο για την διοργάνωση του κυπέλλου, ΠΡΕΠΕΙ να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ από την ΟΜΑΔΑ, γιατί όχι μόνο δεν προσφέρουν στο σύλλογο αλλά πολύ περισσότερο ζημιώνουν αφάνταστα τις προσπάθειες της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι οργανωμένοι, αν προσφέρουν οικονομικά ή με άλλους τρόπους στον σύλλογο (ή στον ερασιτέχνη). Κύριοι Πρόεδροι, αυτό που έγινε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ και οι υγιείς φίλοι της ομάδας αναμένουμε τον εντοπισμό αυτών (με τις κάμερες ή τις φωτογραφίες που υπάρχουν) και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ τους ΑΠΟΒΟΛΗ από τον σύλλογο.

      Βαθμολογία: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ (0)

      Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που είμαι έξυπνος και δεν τον κάνω...

      Αλέξης

      Διαγραφή
    2. Ζήσε το μύθο σου Αλεξάκο.
      Εξάλλου στη χώρα μας ό,τι δηλώσεις είσαι...

      Διαγραφή
  54. Jim και εσύ Μικρό Συριζάκι ε?

    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ..)!!!! χαχαχα

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Νάντο Ντε Κολό της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Ιανουάριο στη διοργάνωση.

    Ο 27χρονος Γάλλος γκαρντ του Δημήτρη Ιτούδη στην «ομάδα του στρατού» εντυπωσίασε με 18 πόντους (56.1% στα δίποντα, 45.5% στα τρίποντα, 93.5% στις βολές), 4.59 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6.2 κερδισμένα φάουλ κατά μέσο όρο συγκεντρώνοντας 24.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

    Ο Ντε Κολό ξεκίνησε τη χρονιά με προβλήματα, αφού ήταν τραυματίας, όμως στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά του και με τη νέα χρονιά ανέβασε στροφές., βοηθώντας τους Μοσχοβίτες να διατηρήσουν το αήττητό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/sarounas-giasikevitsioys-epistrefei-sthn-ellada-ws-proponhths.3281899.html

    Α ρε κατακαημένε Ντούσκο.

    Ακόμα και τον λογαριασμό του "Πεντελικόν" θα σου στείλει στην Ισπανία όπου θα είσαι ο ΔΓ. Κι όλα αυτά γιατί έκανες το λάθος να μη βάζεις τους μικρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.14 ανθρακας ο θησαυρος ετσι,ο Σαρας δεν το γνωριζει καν.ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!Αθανατη Ελληνικη δημοσιογραφια.

      Διαγραφή
    2. Προς Tom Delone 1 Φεβρουαρίου 2015 - 3:17 μ.μ.

      Δεν με ενδιαφέρει να "τρελλάνω" κανένα, ούτε φυσικά και τους φίλους του ΠΑΟ. Απλά, στα συγκεκριμένα σχόλια παρέθεσα την κεντρική ιδέα, όπως τόνισα και σε άλλο σχόλιο μου, αυτών που διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες, και εξέφρασα ΜΟΝΟ κάποιες φυσιολογικές ΑΠΟΡΙΕΣ που μου δημιουργήθηκαν από αυτά. Απορίες που αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να απαντήσει (ή αποκωδικοποιήσει) ακόμα και ο... Christopher, η μηχανή του Turing!

      Αλέξης

      Διαγραφή
  57. Καλησπέρα, να περιμένουμε καινούρια ανάρτηση σήμερα Jim;
    DON13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΔΓ ακομη και με τον Πεδουλακη τα χει καλα,μετα την απολυση του βγηκαν μαζι σε δημοσια θεα να κανονισουν την αποζημειωση του οχι σαν κατι αλλους που τους διωχνουν ολοι ξερουμε πως για να γλιτωσουν χρηματα.Αληθεια ο Σαρας το ξερει οτι θα ρθει Ελλαδα;;;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τελικα, απ' οτι φαινεται, αναμεσα στα αλλα καθηκοντα των δημοσιογραφων της DPG, πρεπει να εχει προστεθει τωρα τελευταια και η οσο το δυνατο πιο γρηγορη απαντηση σε καθε αρνητικο σχολιο για τον ΔΓ των φιλων του hoopfellas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπα και αυτο ενοχλει;;Πανω απο τα μισα τα μμε ειναι προσκειμενα στον οσφπ.Εδω εδωσε συνεντευξη στο γκαζετα για τις δηλωσεις του μετα την νικη με την Γαλατα και ουτε καν τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ την αναφερουν,εμειναν μονο στις πρωτες δηλωσεις.Χανουν π.χ με διαφορα 14 ποντων απο Εφες "ανωδυνη ηττα" (ποια την Εφες),χανει και ο σακατεμενος ΠΑΟ απο ΡΕΑΛ 17 ποντους και ολοι συμφωνησαν οτι ξεφτιλιστηκε,διαλυθηκε.Τωρα διαβαζουμε εδω καποια σχολια ανυποστατα και ενοχλει η υπερασπιση εεεε;;;Ναι το καταλαβες ολοκληρος ΔΓ πληρωνει να γραφουμε σαχλα σχολια υπερ του.Ειδικα τα σχολια εδω μεσα κανουν κρα οτι ειναι σχολια δημοσιογραφων,πρεπει να σαι καμμενος για να πιστευεις κατι τετοιο πραγματικα.Την λασπη που τρωει ο ΔΓ για τις βλακειες που κανει, δικαια η αδικα, δεν θα τον σωσουν 2-3 σχολια υπερ του.Αντε χασκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα χρυσόστομε...

      Διαγραφή
    2. Otan imoun mikros se ilikia pisteva oti kafrous/amorfwta anthrwpoeidi exei kiriws o OSFP kai o PAOK (aftoi oi dio sillogoi exoun para pollous filous pou anikoun stin ergatiki taksi). Megalwnontas siniditopoiisa oti ekana lathos. Kafroi iparxoun se oles tis omades. Teleftaia paratirw mia megali afksisi tou posostou twn panathinaikwn kafrwn. Den mporw na eksigisw to fainomeno alla thewrw oti efthinetai o neos proedros tou PAO, Dimitris Giannakopoulos, o opoios exei idi dwsei deigmata grafis tou xaraktira tou. Disitxws, i siberifora tou den exei kamia sxesi me tou patera tou kai tou theiou tou.

      Oi kafroi pote den stamatoun na se ekplisoun arnitika me tin xazomara pou tous dernei. Ekei pou les den paei pio katw, amesws se diapsevdoun. To kalo pou exoun einai oti prosferoun afthono gelio.

      P.S. @Stavros Konstantopoulos Papandreou psifisa stis ekloges. Logika, Papandreou tha psifisw kai stis epomenes.

      Tom

      Διαγραφή
    3. Χμμμ... Γράφεις greeklish και ψηφίζεις Παπανδρέου...Giorgakis, is that you ?

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς όπως το λέει και ο φίλος.Πέστα χρυσόστομε.Δύο μέτρα και δυό σταθμά.Ομως ο κόσμος έχει μυαλό και μάτια και βλέπει.

      Διαγραφή
  61. Εξ ου και το επιπεδο σου Τομ,(τι ψηφισες)καφρος ο ΔΓ οκ,αυτος οτι κανει ειναι δημοσια,παψε να το παιζεις ΠΑΟ γιατι προκαλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ο τροπος που αντιμετωπισε ο ιβκοβιτς τον σπανουλη και ο αντιστοιχος του ομπραντοβιτς δειχνουν οτι δυστυχως ο ζοτς εχει πεισματικα μεινει πισω στις εξελιξεις του μπασκετ . και το κανει δυστυχως απο ξεροκεφαλο εγωισμο , οχι επειδη δεν μπορει να καταλαβει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αν και ημουν υπερ της αποψης τα νεαρα παιδια (διαμαντανα χωθουν στη 12αδα εντουτοις η αδυναμια τους για κατι τετοιο υπερισχυσε τελικα και ο ΔΓ, ο οποιος εκανε προσφατα τις περιφημες εκεινες παρανοικες δηλωσεις, προχωρησε στην αποκτηση του λαβαλ....

    ο λαβαλ λοιπον στον παο!!!!

    και η φροντ λαιν εχει ως εξης πλεον,

    φωτσης-γκιστ
    μπατιστα-λαβαλ-μαυροκεφαλιδης.

    πληρης φροντ λαιν πλεον με δυνατοτητα ο ιβανοβιτς να χρησιμοποιει πολλα δυνατα σχηματα χωρις η ομαδα να χανει σε δυναμικη.

    ποιος δε σκεφτεται πχ μια πενταδα με δδ-νελσον-βλαντο-γκιστ-λαβαλ να μην αφηνει να περνα τιποτα πισω και να τρεχει αδιακοπα μπροστα?

    και ειναι και το αλλο,

    ο λαβαλ μπορει να μη δημιουργει απο μονος του στην επιθεση αλλα στην ομαδα υπαρχουν πολλοι καλοι δημιουργοι προεξεχοντος του Μητσου.αλλα και οι σλοτερ, παππας, βλαντο και κυριως ο νελσον επισης ειναι καλοι δημιουργοι και αυτο θα το εκμεταλλευθει στην αξιοποιηση του νεου σεντερ ο ιβανοβιτς.

    ακομα και στην Α1 ο παναθηναικος αποκτα μια αλλη δυναμικη στην κοντρα του με τον οσφπ για το πρωταθλημα.
    αντιπαραθετει στους ντανστον-χαντερ μια τριπλετα για ολα τα γουστα!!!!παιχνιδι πανω απο τη στεφανη, ποστ παιχνιδι και παιχνιδι απο τα 4-5 μετρα, βλεπε αντιστοιχα λαβαλ, μπατιστα, λουκας!!!!

    ο παναθηναικος εν ολιγοις ενισχυθηκε και καλειται τωρα να αποδειξει οτι το πρωταθλημα και το φ4 ειναι εντος των δυνατοτητων του!!!δυσκολο αλλα εφικτο.....με 1-2 μεγαλες εκτός εδρας νικες μπορει να πετυχει και τους 2 στοχους του!!!

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. σμ παρανοικες δηλωσεις, επειδη οπως ειπε εχουν γνωμη οι παντες και οχι αυτος;;;Εξαλλου μιλησε την αλλη μερα στο γκαζζετα και διευκρινησε τι εννουσε.Ο Ιβανονιτς προσληφθηκε για αυτον ακριβως τον λογο.Αρνειται πεισματικα να μην τους χρησιμοποιει ουτε 5 λεπτα,ακομη και αν το παιχνιδι εχει κριθει.Τον Λαβαλ δεν αποκλειεται να τον πηρε επειδη εβλεπε την ευπαθεια του Λουκα η επειδη το ζητησε ο Ιβανοβιτς.Αντιδρα αυθορμητα και εν θερμω αυτο ειναι το μονο λαθος του,το οποιο το παραδεχεται και ο διος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τζιμ εμεινε ελευθερος ο Λοβερν...πες μου οτι ετοιμαζει κινηση ο Ολυμπιακος..μιλαμε για τεραστια ευκαιρια !!αλλαζουν τα δεδομενα στη τελικη ευθεια...Steven kalamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Noμίζω ότι ο Σφαιρόπουλος με τις δηλώσεις του κόβει την όρεξη για τέτοιες κινήσεις. Αλλωστε ο συγκεκριμένος παίκτης,που είναι πραγματικά πολύ καλός,μάλλον είναι και πανάκριβος.

      Διαγραφή