Athlenda

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

MADE IN USA: ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (2015)


Ανήμερα μιας ιστορικής ημέρας για τη χώρα, το Hoopfellas παραδίδει στο κοινό τη φετινή του λίστα με παίχτες που μπορούν να αποτελέσουν Value/Money  επιλογές για διάφορα πορτοφόλια. Γιατί σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, η συγκεκριμένη στήλη μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ..




Όχι άδικα λοιπόν,  μια από τις πιο δημοφιλείς στήλες της σελίδας που συγκεντρώνει πολλά φώτα, κουβέντα και μελέτη από επαγγελματίες της βιομηχανίας του αθλήματος στη χώρα. Αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης της Scouting Database που έχω δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Μια λίστα που πέρυσι «έβγαλε»  τον Πάτρικ Γιάνγκ, νέο ξένο παίχτη του Ολυμπιακού ο οποίος τότε κόστιζε ελάχιστα.  Μη ξεχνάμε ότι τη νέα σεζόν πολύ δυνατά brands του αθλήματος όπως ο Άρης και η ΑΕΚ θα συνοδεύσουν τον ΠΑΟΚ στο Eurocup ενώ παράλληλα (καλώς εχόντων των πραγμάτων) αναμένονται επενδύσεις που θα ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας στη λίγκα μας.


Πάμε μαζί να δούμε τις φετινές επιλογές του Hoopfellas..




1. MICHAEL ROLL (1.97-27-G): Ο Ρολ έχει πολύ μπάσκετ μέσα του. Σου βγαίνει αυτή η αίσθηση όσο τον παρακολουθείς να αναπτύσσει το fundamental παιχνίδι του στο παρκέ. Μου θυμίζει έντονα τον Μπραντ Όλεσον σε αρκετές εκδηλώσεις του αγωνιστικά. Προϊόν των Bruins UCLA (συμπαίκτης του Ουέστμπρουκ) με τους οποίους έφτασε σε 3 Final-Fours κολεγιακού πρωταθλήματος. Κομπλέ περιφερειακός  που καλύπτει και τις 3 θέσεις (1-3). Δολοφονικός καρπός, άρτιος μηχανισμός και εκτέλεση. Παιχνίδι με τη μπάλα στα χέρια και χωρίς αυτή. Πολύ αποτελεσματικός στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός (ούτε τόσο καλοπροπονημένος όσο ο «φυσικός» Όλεσον) όμως διαθέτει πολύ υψηλό  μπασκετικό IQ, διακρίνεται για την ικανότητα του στη πάσα. Μετά από δύο σεζόν στη Σαραγόσα, υπέγραψε στη Τουρκία. Θεωρώ ότι είναι  Euroleague material.

Στη TBL:  9.4 π.μ.ο.- 2.8 ριμπ.- 2.6 τελικές  με 50% 2PT-43.3% 3PT-64.1% 1PT (παρότι το ποσοστό καριέρας από τη γραμμή είναι της τάξεως του 77-80%)





2. JACKIE CARMICHAEL (2.07-25-F/C): Ο Καρμάικλ είναι  ένας ωμός παίκτης ρακέτας που φέρνει στο τραπέζι ένα σπουδαίο αθλητικό πακέτο. Σπουδαίος post αμυντικός ψηλός με μεγάλο wingspan και καλό timing στο μπλοκ, μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά το καλάθι της ομάδας του παίζοντας πάνω απ΄αυτό στην άμυνα. Αποτελεσματικός ριμπάουντερ με μαχητικότητα και intangibles που γαρνίρουν το φυσικό προφίλ του. Ακόμα θέλει δουλειά στο επιθετικό κομμάτι (ερωτεύεται το face up jumper του ώρες ώρες ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί περισσότερο ως finisher γύρω από το καλάθι) και στο footwork του στη περιφερειακή άμυνα. Είναι παιδί που «φτιάχνεται» στην Ευρώπη ακόμα όσον αφορά το παιχνίδι του (που σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε αρκετά καλύτερα πράγματα από αυτόν στο άμεσο μέλλον) για αυτό και έπιασε τη λίστα. Βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Μπάνβιτ. Φέτος αγωνίστηκε στη Μακάμπι Ρισόν.

Στη Winner League: 12.6 π.μ.ο. 6.8 ριμπ.-1.1 τελικές-1.0 κλεψ.-0.8 τάπες με 56.8% 2PT-67.5% 1PT.



3. MICHAEL FRAZIER (1.94-21-G/F): Προϊόν της φιλοσοφίας του Μπίλι Ντόνοβαν, γαλουχημένος στο Γκέηνσβιλ της Φλόριντα και στο πρόγραμμα των Γκέητορς ως συμπαίκτης μάλιστα των Πάτρικ Γιανγκ-Ουίλμπεκιν. Ο Φρέηζερ  είχε άλλες προδιαγραφές πριν τη σεζόν που μόλις τελείωσε όπου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με το ποσοστό του μάλιστα στο τρίποντο να κάνει βουτιά από το 45-47%  που είχε τις δύο προηγούμενες χρονιές στο 38%. Για αυτό και έμεινε undrafted. Πρόκειται για «χερά» από τους λίγους, ικανός να σε στήσει στο απόσπασμα και να σε πυροβολεί όλο το βράδυ. Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός διαθέτει μεγάλο wingspan (6’8’’) και δυνατό κορμό που του επιτρέπει να μαρκάρει ψηλότερους παίχτες με επιτυχία. Φημίζεται για την ικανότητα του στα μετόπισθεν και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό «3 & D» πλάγιο. Θέλει δουλειά με τη μπάλα στα χέρια και πρέπει να αυξήσει τις διαδρομές  του προς τα μέσα όπου έχει τα φυσικά εργαλεία κι τη δυνατότητα να τελειώσει.

Φέτος στο  NCAA και τους Gators: 12.1 π.μ.ο- 4.1 ριμπ.- 1.4 τελικές με 41.7% 2PT και 87% προσωπικές.




4. YANCY GATES (2.06-26-C): Το «τέρας» από το Σινσινάτι εντυπωσίασε φέτος στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Δυνατός σέντερ με καλά τελειώματα γύρω από το καλάθι. Το ποστ παιχνίδι του  αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της επίθεσης του Όντετ Κάτας ο οποίος σημάδευε συνεχώς τον Γκέητς στο ζωγραφιστό με στόχο την «απομόνωση» και το κλείδωμα του αντιπάλου στη πλάτη του. Καλός με τη μπάλα στα χέρια, ξέρει να διαβάζει τα νταμπλ-τιμς. Εξαιρετικό positioning το οποίο τον βοηθά σημαντικά  στο αμυντικό κομμάτι. Λίγο ράθυμος ώρες ώρες  και πνευματικά όχι τόσο ισχυρός. Αρκετά καλός παίχτης όμως overall με αίσθηση του σκορ, έκανε το step up  φέτος. Η πρωταθλήτρια Χαποέλ Ιερουσαλήμ, απέναντι στην οποία έκανε ματσάρες στα πλέη-οφς του πρότεινε τριετές συμβόλαιο..

Στη Winner League: 16.8 π.μ.ο.-6.3 ριμπ.-1,7 τελικές-1.0 κλεψ.-0.7 τάπες με 57.4% 2PT-64.8% προσωπικές.





5. ΤREVON HUGHES (1.85-28-PG/SG): Εντάξει.. Μπο Ράιαν και τέτοια, ξέρετε ότι μ’αρέσουν.. Ο Χιούζ είναι «παιδί του κόουτς» και του προγράμματος του Ουισκόνσιν στο οποίο έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Πολύ καλός σουτέρ, λατρεύω τη φόρμα στη εκτέλεση και το body control του. Δυνατό κορμί, δε φοβάται την επαφή όταν πηγαίνει μέχρι μέσα. Καλός αμυντικός και καλός ριμπάουντερ. Αυτό που δε λατρεύω από την άλλη είναι τα χούγια της γειτονιάς (Κουίνς) που κουβαλάει.. Μέτριο shot selection, over dribbling.. Μου αρέσει το ανταγωνιστικό του πνεύμα. Τον θυμάμαι πολλές φορές στους Budgers να προσπαθεί να ανάψει τη σπίθα μεταξύ των συμπαικτών του. Φέτος μοίρασε τη σεζόν μεταξύ Γερμανίας (Μπαϊρόιτ) και TBL2.

Στη BBL υπό τον Μίκαελ Κοχ: 13.9 π.μ.ο.-4.3 ριμπ.- 4.3 τελικές-2.2 κλεψ. Με 39.2% 2PT-33% 3PT- 70.6% 1PT.





6. DEZ WELLS (1.94-23-G/F): Πολύ καλή περίπτωση παίχτη με αρκετά upsides για το «από εδώ» μπάσκετ. Πλήρες επιθετικό πακέτο. Μου αρέσει ο συνδυασμός εξυπνάδας με τα φυσικά/αθλητικά προσόντα. Στο Μέριλαντ ο Mark Turgeon του έδωσε πολλές iso καταστάσεις στις πλευρές για να δείξει το μεγάλο ρεπερτόριο του (ποστ, face up, slashing) και την ικανότητα του στη προσωπική φάση. Δυνατό παιδί με μεγάλα χέρια, χαρακτηριστικά που κεφαλαιοποιεί στην άμυνα. Έχει  βελτιώσει πολύ το σουτ του το οποίο δουλεύει ακόμα για να σταθεροποιήσει σε υψηλότερο επίπεδο (χρειάζεται). Πολύ καλός finisher στο τρανζίσιον. Η σωστή λίγκα στην Ευρώπη θα τον βοηθήσει να κοντρολαριστεί περισσότερο σαν παίχτης. Είχε αποβληθεί από το Xavier τη πρώτη του σεζόν για μια υπόθεση (με μια συμμαθήτρια του) που τελικά ποτέ δε διαλευκάνθηκε ώστε να μαθευτεί  η αλήθεια. Καλή περίπτωση, μου αρέσει.

Στο NCAA και το Μέριλαντ:  15.1 π.μ.ο.- 5.3 ριμπ.- 2.8 τελικές με 45.5% 2PT, 51% 3PT και 80.6% FT





7. RYAN BROEKHOFF (2.00-25-F): Πάμε σε «καγκουρό» εδώ ξεφεύγοντας λίγο από τους Αμερικανούς. Από τον Broekhoff  πιθανόν να έχετε εικόνες από τα παιχνίδια του με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας όμως το Hoopfellas είναι εδώ  για να σας δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Παίχτης-εργαλείο από αυτούς που λατρεύουν οι προπονητές. Φονιάς από τη περιφέρεια, το σουτ του είναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού του (ειδικά σε spot up καταστάσεις). Παίζει σωστά μακριά από τη μπάλα. Συνεπής αμυντικός παίχτης που δε «κλέβει» ούτε εξοικονομεί ανάσες στα μετόπισθεν. Καλός ριμπάουντερ. Καλύπτει και τις δύο θέσεις τον φόργουορντς (το «3» είναι η primary position) καθώς μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και ως stretch-4 βάζοντας πίεση στις άμυνες. Βελτιώθηκε πολύ τη δεύτερη σεζόν του στην Ευρώπη και θεωρώ θα ανέβει  κι άλλο φέτος.

Στη TBL και τη Μπεσίκτας: 11.5 π.μ.ο.-6.2 ριμπ.- 1.4 τελικές- 0.9 κλεψ. με 57.7% 2PT, 41.6 3PT και 84% FT.





8. DARRYL MONROE (2.01-29-C/F): Τον Monroe τον παρακολουθώ χρόνια έχοντας έναν έξτρα λόγο που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μου θύμιζε αρχικά έντονα σε κομμάτια του παιχνιδιού του τον αγαπημένο μου Λάρι Στιούαρτ (τον θυμάστε από το πολύ επιτυχημένο πέρασμα του στην Ελλάδα, τον είχε φέρει το Περιστέρι το 2002). Ο Monroe είναι πλέον ένας παίχτης που παίζει περισσότερο κοντά στο καλάθι. Έχει μάθει σωστά το άθλημα. Ποστάρει, χρησιμοποιεί έξυπνα τις προσποιήσεις για να βγάλει τον αντίπαλο εκτός ισορροπίας, πασάρει πολύ καλά τη μπάλα. Είναι πολύ επικίνδυνος όταν από τη θέση «5» βάζει τη μπάλα στο παρκέ ξεκινώντας από τα 5-5.5 μέτρα την προσπάθεια του.  Έκανε σπουδαία σεζόν με τη Μανρέσα στην ACB και φέτος αποδέχθηκε τη πολύ καλή πρόταση της Βερόνα δημιουργώντας ένα πανίσχυρο δίδυμο με τον Ούμεχ στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Παίχτης που θα σου κάνει τη δουλειά.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας: 17.5 π.μ.ο.-8.9 ριμπ.- 3.2 τελικές- 1.5 κλεψ-62.9% 2PT, 70.1% FT




9. ERVING WALKER (1.75-25-PG): Εντάξει εδώ δεν ανακαλύψαμε την ..Αμερική. Τον Ουόκερ τον προσέθεσα γιατί έχω κάνει κουβέντες για αυτόν στη σελίδα με διάφορους αναγνώστες τα τελευταία δύο χρόνια. Το παιδί απλά «φυσάει».. Billy Donovans product και εδώ έκανε παπάδες στη Γαλλία φέτος με τη Ντιζόν. Το θέμα με τον Ουόκερ είναι σαφώς το ύψος του γιατί κατά τα άλλα μιλάμε για έναν σπουδαίο γκαρντ που σπάει στα δύο τις άμυνες με τη ταχύτητα, το court vision και την αποτελεσματική του περιφερειακή εκτέλεση. Floor general.. Πολύ καλός ballhandler. Περιμένω όσο ωριμάζει να βελτιώσει το shot selection του και γενικότερα κάποιες αποφάσεις του (επιρρεπής στη τραβηγμένη προσπάθεια). Ξεκάθαρα πράγματα πάντως στη περίπτωση του. Όποια ομάδα δε φοβηθεί το ύψος του (είναι συνεπής αμυντικός αλλά πρέπει να τον κρύψεις στο ποστ) ας τον κοιτάξει άφοβα. Σε επίπεδο Eurocup μπορεί να κάνει θραύση..

Στη ProA: 16.2 π.μ.ο.-2.9 ριμπ.-5.1 τελικές με 51.8 2PT, 34.3% 3PT και 83.7% FT




10. ΒRADY HESLIP (1.88-25-SG): Λοιπόν γάτοι.. Προσοχή. Ξεκινώντας θα σας πω με κάθε ειλικρίνεια ότι ο καλύτερος σουτέρ αυτή τη στιγμή σε όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες δε λέγεται Τζέησι Κάρολ ή Ναβάρο ή όποιο άλλο διάσημο όνομα θέλετε.. Λέγεται Μπράντι Χέσλιπ. Ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στην Ευρώπη. Τον θυμάμαι στο Baylor (το οποίο και παρακολουθώ συστηματικά) και μετά στη D-League στους Reno Bighorns, μια ομάδα που έπαιζε up tempo style (full court press, αλλαγές όλης της πεντάδας ανά δίλεπτο, επιθέσεις μάξιμουμ στα 12’’, μόνο τρίποντο και lay ups όχι midrange shots) με σκοπό τη δημιουργία 50-60 τριπόντων σε κάθε ματς. Τότε όλοι άκουσαν για έναν γκαρντ που σκόραρε 78 πόντους με 20/38 τρίποντα συνολικά στα 2 του πρώτα ματς.. Το σουτ του Καναδού off guard είναι ποίημα (όλη η διαδικασία από τη θέση υποδοχής της μπάλας όταν βρίσκεται μακριά από αυτή μέχρι την απελευθέρωση της) ενώ ο ίδιος έχει δουλέψει πολύ στο να μπορέσει να πηγαίνει αποτελεσματικά προς τα μέσα ώστε να μην απειλεί μονοδιάστατα. Οι Σέρβοι συνεργάτες μου ψήφισαν τον γκαρντ της Ιγκοκέα ως τον «καλύτερο σουτέρ στην ιστορία της Αδριατικής λίγκας».. Μπορεί να μην έχει το φυσικό/αθλητικό πακέτο όμως η δεξιότητα του στο σουτ μπορεί να του ανοίξει τη πόρτα ου ΝΒΑ κάποια στιγμή πολύ απλά γιατί η συγκεκριμένη λίγκα ζητάει «σπεσιαλίστες»..

Στην Αδριατική λίγκα με την Ιγκοκέα της Βοσνίας:  23.7 π.μ.ο.-1.7 ριμπ.- 1.6 τελικές- 1.0 κλεψ.  43.9 2PT, 42% 3PT  και 97.7% FT.





11. CLIFF ALEXANDER (2.05-20-C): Καλή πρώτη ύλη. Mobile ψηλός του Κάνσας που κατέληξε undrafted τον Ιούνιο. Ξεκίνησε μεγάλος το οργανωμένο μπάσκετ και αυτό φαίνεται στο πολύ άγουρο επιθετικό του παιχνίδι. Σπουδαία φυσική παρουσία στο παρκέ, καταθέτει πολύ ενέργεια. Πολύ δυνατός στο ριμπάουντ, τελειώνει με λόμπες και putbacks. Hustle player. 7’2’’ άνοιγμα χεριών, πολύ καλό τάιμινγκ στο μπλοκ. Θέλει δουλειά(παίρνει πολλές βελτιώσεις) αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μοντέρνο γρήγορο σέντερ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εφόσον επιλέξει να περάσει τον Ατλαντικό.

Στο NCAA με τους Jayhawks: 7.1 π.μ.ο-5.3 ριμπ.-1.3 μπλοκ με 56.6% FG και 67.1% FT σε 17.3’





12. Kwamain Mitchel (1.80-26-PG/SG): Ο μπόμπερ του Saint Louis έκανε το αγροτικό του για δύο χρόνια στη Πολωνία και μοιάζει έτοιμος για μια καλύτερη λίγκα. Μικρόσωμος Scoring-Guard που δε πτοείται από το μέγεθος του αντιπάλου που βρίσκεται μπροστά του στη προσπάθεια του να σκοράρει. Κλασική περίπτωση Αμερικανού γκαρντ που συνδυάζει σκοράρισμα και δημιουργία, πάνω στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν μικρομεσαίες ομάδες. Καλός σουτέρ από τη περίμετρο αλλά λίγο streaky. Τραυματίστηκε φέτος την άνοιξη (είχε θέματα και στα κολεγιακά του χρόνια) και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί από την ομάδα που θα ενδιαφερθεί. 




Δύναμη. Όλοι ενωμένοι..



165 σχόλια:

  1. Η αγαπημενη μου στηλη Τζιμ την περιμενα πως και πως. Τωρα περιμενω πως και πως τι στιγμη που ολοι αυτοι οι παικτες θα αναδειχθουν σε μεγαλα ονοματα και σε κανα χρονο θα λες: Ο ταδε χτες ειχε τοσους ποντους και τοσα ριμπαουντ και βγηκε MVP ενω το καλοκαιρι κοσμουσε τις λιστες της σελιδας οταν κοστιζε ψιχουλα... Εισαι τεραστιος!
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim εχω μια απορια εδω και καιρο και θα θελα να μου τη λυσεις.

    Βλεποντας το παιχνιδι του Bennett στο nba ( μιλαω για το πρωην Ν1 του draft ) μου φαινεται οτι ειναι λες και εχει φτιαχτει για ευρωπη. Στο nba λογικα θα στρωσει καποια στιγμη, αλλα δε θα ηταν ιδανικος για το μπασκετ που παιζεται εδω τωρα?

    p'n'r ψηλος, υπερβολικα αθλητικος ακομη και για το nba, καλος χειρισμος της μπαλας, καλο σουτ. Oi ιδιαιτερες συνθηκες του Nba μπορει να τον δυσκολευουν, αλλα τι θα ελεγες για την προοπτικη της ευρωπης?

    Πες μου την αποψη σου.

    Favors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφερον...Ας κοιταξουν οι ομαδες μας στην Ευρωπη τέτοιες περιπτώσεις παικτων.Ειμαι βέβαιος ότι μπορεις να κτισεις ομαδες ανταγωνιστικες στο κορυφαιο επιπεδο με βαση την προπονητικη τεχνογνωσια και το μερακι για το αθλημα,την εγχωρια παραγωγη και την εξυπνη αποκτηση/εξελιξη ξενων όπως αυτων που προτεινει η λιστα...Γενικα ποια η γνωμη σου για κοντους σκοριγκ γκαρντς ετσι όπως εχει εξελιχθεί το μπασκετ,μπορουν να σταθουν με την καταλληλη βελτιωση/προσαρμογή σε μεγαλες ομαδες της Ευρωλιγκα?Τελος για τον Ζηση που ακουστηκε πιστευεις ότι θαταν καλη επιλογή για τον νέο ΠΑΟ του Τζόρτζεβιτς στην περιφερεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έναν Χεσλιπ στον Άρη ζητάμε και έναν Μασευ..( όνειρα...)
    Ωραία άρθρα αυτά..μαθαίνουμε και μεις οι αδαείς την αγορά ..
    Τζιμ άρθρο για την εφήβων θα παίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρολ από εμένα και Χέσλιπ. Σούπερ. Ο ένας εργαλείο που παίζει παντού στη περιφέρεια, κλασσικός γκαρντ UCLA. Ο άλλος ίσως ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο εκτός ΝΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρυσι, ενώ ψάχναμε τέτοιο καιρό τον αντικαταστάτη του Λάσμε είχα κάνει ένα σχόλιο λίγες μέρες μετά το ντραφτ. Συγκεκριμένα μου κόλλησαν στο μυαλό 2 ονόματα που δεν είχαν επιλεχθεί και τους είχα γράψει πριν τη δική σου λίστα με τους οικονομικούς παίκτες και ανάφερα για πρώτη φορά το Γιανγκ. Προς Θεού δεν διεκδικώ τα εύσημα άλλωστε το πακέτο φώναζε από μακριά. Ο άλλος που είχα ξεχωρίσει ήταν ο Μακαντού που ξεκίνησε τη σεζον στη D-League και την τελείωσε στον πάγκο των πρωταθλητών Γουοριορς.
    Στα τελευταία 15 παιχνίδια όταν τον κάλεσαν από τη Σάντα Κρουζ, έπαιζε μ.ο. 9 λεπτά με 4π, 2.5ρ, 0.6 ταπες, εννοείται όλα σε garbage time για να μη γελόμαστε. Φυσικά στα playoffs δεν υπήρχε περίπτωση να βρει ρόλο και εμφανίστηκε 5 φορές, σε τελειωμένα ματς για 2 λεπτα μ.ο.
    Επιμένω όπως και πέρυσι, πως το παιδί έχει μέλλον από εδώ όπως παίζεται το μπάσκετ ενώ από εκεί δεν το βλέπω να μπορεί να βγεί από τον πάγκο σε καμία ομάδα γιατί πολύ απλά δεν έχει θέση. Επιεικώς μέτριος στο mid-range, κακός long-range, μέτριο post-up. Άρα για 4αρι στο ΝΒΑ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι παραπάνω από ρολίστας. Στο καλούπι είναι ίδιος ο Γκιστ, χωρίς το τρίποντο, που άλλωστε και αυτός άργησε να το εξελίξει.
    Αυτό που με προβληματίζει τελικά είναι η νοοτροπία του ίδιου, καθώς τώρα πια είναι πρωταθλητής ΝΒΑ και δεν ξερω κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την επιλογή του αν θα φύγει από το ΝΒΑ και το κασέ του αν το αποφασίσει.
    Όπως και να έχει έιναι παίκτης Σεπτεμβρίου, αφού θα αγωνιστεί στο summer-league και σχεδόν σίγουρα θα βρει συμβολαιο για την προετοιμασία. Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε αν τον κόψουν και μετά να κάνει την επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί μου αρέσει τόσο πολύ ο Φρέηζερ? Άμυνα, πολύ καλό τρίποντο, κορμί. Κύριε Πρίφτη τι λέτε?

    Bou Gatsas3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε φταιει η ελληνοποιηση, ποτε φταιει το ναι και το οχι ... δεν γινεται ετσι δουλεια. ο παο ενω εχει τους νεαρους ελληνες σεντερ παπαγιαννη-διαμαντακο κοιταει να φαει θεση ξενου με 20χρονο σερβο σεντερ. ολα αυτα προκαλουν βαθεια λυπη για την κατασταση που εχει περιελθει η διοικηση του παο και βεβαια μεγαλη χαρα στον οσφπ ο οποιος βλεπει οτι στην ελλαδα πια δεν προκειται να εχει αντιπαλο. επισης, αυτο το επικοινωνιακο τρικ του παο να δινει απειρα εκατομμυρια σε παικτες που ξερει οτι δεν θα ερθουν αλλα μετα να μην δινει τα αντιστοιχα ποσα στους επομενους στοχους της ομαδας, προδιδει το σκεπτικο της διοικησης. τυμπανοκρουσιες, φανφαρες αλλα ουσια μηδεν. δεν μπορεις να λεγεσαι σοβαρο κλαμπ με ολα αυτα. κριμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκη, σταμάτα να κλαίγεσαι ... Get a life, man...

      Διαγραφή
    2. 6.30 ελεος ρε,εχετε κουρασει,βεβαια μπορει να ειστε και απο αλλη ομαδα και τρολαρετε,οτι και να ειστε εχετε κουρασει.ΦΤΑΝΕΙ.Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ σημαινε την μειωση του Ελληνικου φαρμακου με εισαγωγη γεννοσημων αμφιβολου ποιοτητας.Ηταν ενα γεγονος δεν ηταν ψυχανεμισματα και δικαιολογιες.Ε και η προσληψη Τζορτζεβιτς με 800.000συν μπονους ηταν για να μας ριξει σταχτη στα ματια.Ο Παππαγιαννης ακουγεται οτι φευγει για ΝΒΑ μεχρι 15 ιουλιου εχει συμβολαιο με τον ΠΑΟ..

      Διαγραφή
    3. ο τζορτζεβιτς 800 συν μπονους??? δηλαδη αμα ειχε 15 χρονια εμπειρια σε παγκους συλλογων ποσα θα του διναμε? 3 εκατομμυρια? ελεος
      ο σφαιροπουλος θα τον δεσει κομπο φετος χειροτερα απο οτι εκανε στον μανωλοπουλο

      Διαγραφή
    4. υπομονη λιγες μερες και θα δεις ότι πισω από τις κουρτινες γινεται ΣΟΒΑΡΗ δουλεια από προπονητη και διοικηση

      Διαγραφή
    5. Ποίος σου είπε ότι θέλουμε τον 20χρονο Σέρβο; Από τη διοίκηση είσαι; Η μήπως έχεις τα κονέ σου και συ;

      Viator

      Διαγραφή
    6. αρχικα ξεκινησα με το να μην πιστευω κανενα μεσο εκτος απο τα δπγ. ομως ειδα οτι καποια αλλα μεσα ειχαν κι αυτα εγκυρο ρεπορταζ. οποτε πλεον λαμβανω υποψη μου και αυτα τα μεσα.

      Διαγραφή
  9. Jim με έχεις ιντργκάρει με το 3ρο-4ρο που είχες προτίνει για τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκου.

    Από τη λίστα βλέπω μόνο τον Αυστραλό (RYAN BROEKHOFF);

    Ποια η άποψη σου για KALINIC / PAT KALATHI / DATOME;

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Kαλάθης υπέγραψε Αστάνα Τάκη.

      Διαγραφή
    2. Δύσκολο μου φαίνεται για Καιμακ στα 33 να κατεβαίνει στο SF. Δεν ξέρω αν συμφωνείται αλλά για 'μένα είναι θέση κλείδι. Προτιμώ SF που να μπορεί και σαν PF και όχι το αντίθετο. Σίγουρα το χρήμα πρέπει να πάει στο 1 και στο 5. Ιδανικό θα ήταν να ξεθαφτεί κάπως ένας νέος Μασιούλης

      Τάκης

      Διαγραφή
    3. 32 einai o kaimak nomizw.empeiros kai me logiki timi...autos o monrw tis listas exei stoixeia maciulis se kali hlikia kai oikonomika prositos.fantazomai tha yparxoun ki alloi...to thema einai naxei kai mia kapoia empeiria apo evrwpaikes diorganwseis ktl

      Διαγραφή
    4. ο Jeff Brooks της Sassari πως σου φαινεται?

      Διαγραφή
  10. συγχαρητηρια στον ολυμπιακο . αν και προς στιγμην τους εκραξα που τους εφυγαν βασικα γραναζια, ΟΜΩΣ εδειξαν οτι ΘΕΛΟΥΝ να κλεισουν τις τρυπες τους με αξιοπρεπεις λυσεις. εχουν μια αλφα στρατηγικη, μενουν πιστοι σε αυτην σε βαθος χρονου και κανουν γρηγορα ενεργειες που ταιριαζουν με αυτην την φιλοσοφια. εν πασει περιπτωσει η διοικηση τους δειχνει οτι εχει κατευθυνση και ξερει προς τα που θελει να παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Έρβινγκ Ουόλκερ α ήταν πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό ως ο πόιντ σκόρερ-δημιουργός που ψάχνει η ομάδα για να κολλήσει με τον Στρόμπερι.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερες,με χαρα ειδα στη λιστα μερικα παιδια που μου χουν κηνησει το ενδιαφερον κατα καιρους,δυστηχως ο καρμικαελ νομιζω πηγε μπανβιντ στην τουρκια,γνωστο παιδι με σουτακι απ τα 4 μετρα και αρκετη σκλυραδα,δουλεψε για το ντραφτ του 13 ομως δεν τα καταφερε οπως ο εμπακουε αλλωστε...
    Ο ουοκερ ειναι γνωστος ,επαιξε ευρωλιγκα(ζιελονα γκορα) χωρις να εντυπωσιασει ομως στη γαλλια εκανε τρομερες εμφανισεις,νομιζω κατι καλο θα βρει.
    Ο Αλεξαντερ το παιδι απ το σικαγο ειναι γνωστος,ειχε ενα προβλημα στο ποδι κατι που του στοιχησε στο ντραφτ,οι νετς νομιζω θα τον δοκιμασουν το καλοκαιρι.
    2 Παιδια που μπορει κατα καιρους να εχω αναφερει,εαν θες δημητρη σχολιαζεις...
    -Tony mitchel(alabama)-Trento, μαζι με το σαντερς κουβαλησαν την ομαδα τους στη 4η θεση του σπαγγετι σιρκου'ι',εχει τραβηξει βλεματα δεν θα ειναι και φθηνος ομως μιλαμε για παιχτη που κανει την διαφορα στο 3,τρομερα αθλητικος και πρωτος σκορερ στην ιταλια με 20.6 ποντους....
    -Adonis Thomas(memphis)γνωστος παιχτης στη D-League,ο τυπος μπορει να γινει οτι ο αντερσον της ζαλγκιρις(που γυρησε στο σακραμεντο),παιδι που παιζει στη θυγατρικη των πιστονς,πολυ δουλεμενο σωμα για 3 και αρκετα βελτιωμενος στο σουτ,ειταν πολυ θετικος χθες στο πρωτο ματς στο σαμερ καμπ του ορλαντο(στις 8 θα τον κοζαρω ξανα).
    Ο λογος που τον αναφερω ειναι οτι οι πιστονς πειραν απο ανταλλαγη ενα παρομοιο παιχτη τον ρετζι μπουλοκ(επιλογη Α' γυρου απο κλιπερς το 13) και ειναι δυσκολο να μεινει Ο Thomas, θα κολλαγε χαλαρα σε αρκετες ομαδες ευρωλιγκας στα σιγουρα ως strater.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλοι συναρειανοι οι περισσοτεροι απο αυτους θελουν πανω απο 100-150 χιλιαρικα για να ερθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φήμες λένε πως με το ΌΧΙ και την ιστορική νίκη του Τράκη απέναντι στην Μέρκελ και τον Μπερτομέου τα κέρδη της Βιανέξ θα είναι τόσο μεγάλα τις επόμενες μέρες που θα φέρουν μια πρόταση ικανή να κάνει τον Λεμπρόν Τζέιμς να πάρει την μεγαλύτερη ΑΠΟΦΑΣΗ της ζωής του.

    1εκ φανέλες του τριφυλλιού με το Νο 23 είναι ήδη έτοιμες.

    Περισσότερες πληροφορίες στην αυριανή Πράσινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αλεξη τσιπρα κανε την κινηση ματ......παρε μαζι σου στην διαπραγματευση αυτον που εκρινε το τελικο αποτελεσμα.....αυτον που υπογραφει αυριο λεμπρον τζειμς-στεφ καρι με τρομακτικη αυξηση του μπατζετ.......τρμε ολαντ-μερκελ.........stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stonerook τι εγινε ψηφισαμε ΝΑΙ και τωρα τα βαζουμε με τον ΔΓ ολο ειρωνεια,σωραιος ρε και δεν σου το χα!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. εχουνε λυσαξει ρε..συνηθως, στα αθλητικα σαιτ, οποιος ζοριζεται λουφαζει..Βλεπε ηττα απο τον αιωνιο..σε αυτη την περιπτωση συμβαινει το ακριβως αντιθετο..εχουνε βγει ολοι οι ναι και δεν ξερουνε τι γραφουνε!!δεν υπαρχει το τι γινεται σημερα στη σελιδα!ολα τα σχολια ειναι ενα κι ενα

      Διαγραφή
    3. Απλά τραγικός.

      Viator

      Διαγραφή
    4. Η πλάκα είναι ότι ίσως νομίζεις ότι έγραψες και κάτι αστείο. Εδώ οι εξελιξεις στη Ευρώπη τρέχουν κι εσύ την λες σε κάποιον που σε τέτοιους καιρούς βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Ντροπή απλά

      Διαγραφή
  16. Δημητρη Γιαννακοπουλε περιμενουμε αυξηση του μπατζετ!!! Ειπαμε οχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε, πατε καλα??Ποιος θελει τον Λεμπρον??Ας παρει Καλαθη - Ραντουλιτσα - Βεζενκοφ κι ειμαστε μια χαρα!!
    Αιντε αρχισαμε ολοι, σα να ξεχασαμε που μεχρι χθες αναρωτιομασταν αν υπαρχει παιχτης στον κοσμο που θα καταξιωθει να ερθει στην ελλαδουλα!!
    Κοιταξτε να δειτε ποιον θα εχετε προεδρο αυριο, που σας παραιτηθηκε ο μορτης και τα βαλατε με τον τρακη ολοι!!!Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει φίλε μου, το ατόπημα του ΔΓ με το τι ψήφισε ο καθένας; Οι φίλοι του ΠΑΟ δεν είναι πρόβατα να τους λέει ο κάθε ΔΓ αν θα ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Ψηφίζουν με βάση αυτό που θεωρούν καλύτερο για τη χώρα και όχι για τα συμφέροντα του οποιουδήποτε επιχειρηματία. Μου βγήκε ο κος Δημητράκης με τα φερέφωνά του, να μας πει να ψηφίσουμε για να βάλει χρήματα στην ομάδα! Ποτέ να μη βάλει! Λες κι έχει σημασία τι ζήτησε να ψηφίσουμε. Η κίνηση είναι κατακριτέα από όλους ούτως ή άλλως. Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε και τι γράφουμε.
      ΥΓ: "θα αξιωθεί", φίλε μου, όχι "θα καταξιωθεί"

      ΝΙΚ

      Διαγραφή
    2. Παρεξηγησες φιλε μου..δεν στηριζω τρακη!και φυσικα θεωρω μ@λ@κι@ τεραστια αφτο που βγηκε να πει για δημοψηφισμα και μεταγραφες.το "μπρρρ" πηγαινε σε ολους εκεινους που εκαναν αναλυσεις για το ποιοι παιχτες ΔΕΝ θα ερθουν στην Ελλαδα..και ξαφνικα μπαινω και βλεπω να γραφουν ολοι(οι ιδιοι) "βγηκε το οχι, φερε Λεμπρον"!φανηκε να τους ζοριζει κατι στη σοyφρα τους και τους αφιερωσα ενα μεγαλοπρεπεστατο "μπρρρρρρρρ"!
      ΥΓ: ναι, ρε μαν..τωρα το ειδα το καταξιωθει..θενκς για την επιδειξη(επειτηδες το εκανα αυτο..ξερω οτι ειναι υποδειξη :D )

      Διαγραφή
    3. Το επείτηδες όμως;

      Διαγραφή
    4. OK, φίλε μου.

      ΝΙΚ

      Διαγραφή
    5. τι ακριβως δεν καταλαβαινεις στην εννοια της λεξης "επΕΙτηδες"???

      Διαγραφή
  18. Τζιμ με εξαιρεση ενα και δέκα ποιοι αλλοι πιστεύεις οτι ειναι euroleague material και ποιοι πιστεύεις οτι μπορουν να κουμπώσουν στις ανάγκες Παναθηναϊκού,Ολυμπιακού

    Θα σε ρωτούσα και για Γουόλτερ Ταβαρες αλλα απο οτι ακούγεται εχει κλείσει ηδη στου Χοκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά ξέρετε πού μπορώ να δω το summer league;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1997
      Πρέπει να κάνεις register για να δεις τα torrent links

      Διαγραφή
    2. Απ' ότι βλέπω το δείχνει live στο NBA TV. Κατέβασε το Acestream
      http://acestream.org/
      εγκατέστησε το και μετά πήγαινε εδώ
      http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=9727
      Ελπίζω να μην κολλάει, δεν έχω εμπειρία απ' το κανάλι αυτό

      Διαγραφή
  20. Χάκετ: "Είχα επαφές με Παναθηναϊκό, αποφασίζω μέσα Ιουλίου"!

    Viator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλαθης : ειχα επαφες με παο , αποφασιζω μεσα δεκεμβριου

      Διαγραφή
  21. Ο Ουέλς είναι πολύ ψαγμένη επιλογή Τζιμ. Ο τύπος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση αλλά αργότερα δικαιώθηκε και μάλιστα έκανε αγωγή στο πανεπιστήμιο για την αποβολή του. Σούπερ παίχτης, φέτος κέρδισε το Ουισκόνσιν μόνος του.

    Τotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Alexander θα μπορούσε να είναι περίπτωση Γιανγκ αν έμενε 1-2 σεζόν στο Κάνσας.

    Totos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για γκαρντ και δεν μπορώ ν’ αρνηθώ πως είχαμε επαφή. Στις 18 Ιουλίου θα επιστρέψω στην Ιταλία και θ’ αποφασίσω για το μέλλον μου”, ήταν τα λόγια του Χάκετ στη La Gazzetta dello Sport.

    Διάβασε περισσότερα στο: Χάκετ: «Είχαμε επαφή με τον Παναθηναϊκό» (vids) | Basket League & Παναθηναϊκός | gazzetta.gr
    Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατευθείαν με το ΟΧΙ μεταγραφη Χάκετ κλπ.

    Τελικα κραταει το λογο του ο πρόεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για Μιλουτινοφ εχει κανείς ξεκάθαρη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παντως, οτι και να γινει στις μεταγραφες, εχουμε απο τον Ομπραντοβιτς να ακουσουμε παιχτη να μιλαει κατευθειαν με τον προπονητη!ειναι κι αυτο μια ευχαριστη αλλαγη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι και ο κιτσεν ειχε μιλησει με τον πεδουλακη

      Διαγραφή
  27. Επομενως, η περιφερεια του Παναθηναϊκου για το 2015-16 θα ειναι:

    Διαμαντιδης-Χακετ-Λογκαν-Παππας & Μποχωριδης

    Και οι ψηλοι στις θεσες 4 και 5 κατα 99% θα ειναι:

    Γκιστ-Φωτσης-Ερτσεγκ
    Λασμε-Ραντουλιτσα

    Συν τους Γιανκοβιτς - Χαραλαμποπουλο στο "3".

    Αυτη η ομαδα λοπον οχι μονο παει "αερα" στο Βερολινο αλλα θα κοντραρει στα ισια τη Ρεαλ στον τελικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πληροφορίες η παραπάνω δωδεκάδα ή ΄'ενα μίγμα όλων όσων έχουν ακουστεί μέχρι τώρα;

      Διαγραφή
    2. Ενταξει, σιγουρα οπως τα λες, αλλα αυτοι οι παιχτες εχουν κλεισει κατα 99.9%.

      Δεν προκειται για περιπτωση Σλουκα εδω.

      Διαγραφή
    3. Μην σου πω ότι χαρίζει και 20 ποντάκια στους Γουόριορς... Για πλάκα!

      Διαγραφή
    4. Den vgainei i xronia me auta ta guard.. O Pappas tha einai ektos ws Dekemvri...

      Διαγραφή
    5. Ο Λόγκαν δεν θα παραμείνει στην Σάσαρι;

      Διαγραφή
    6. Ρε παιδιά, ο Χαραλαμπό δεν μπορεί να παίξει τριάρι ούτε στο εφηβικό επίπεδο. Δεν μπορεί να περάσει στα πόδια (ή να μαρκάρει) ούτε τη γιαγιά μου σε αναπηρικό καροτσάκι. Τεσσάρι είναι το παιδί και είναι καιρός να βγει μπροστά. Για ποιο λόγο να ρθει ο Έρτσεγκ; Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με Φώτση - Χαραλαμπό συν το γεγονός ότι ο Φώτσης και 50 χρονών να πάει θα είναι καλύτερος αμυντικός

      Διαγραφή
    7. Εχεις δικιο, αντι για Ερτσεγκ θα μπορουσε να παραμεινει ο Μαυρο αν και δεν εχει το τριποντο του Ερτσεγκ.

      Διαγραφή
    8. βαλε και κανα γκουντλοκ..τσαμπα ειναι..

      Διαγραφή
    9. CALATHES-3D-MPOXW-MARCUS WILLIAMS-PAPPAS
      VLANDO-KALINIC
      FWTSHS-MITROVIC-GIST
      LASME-RANDULICA-PAPAJOHN

      KAI META KSYPNHSA................................:P

      Διαγραφή
  28. o Μαρκ Καρτερ που υπέγραψε η ΑΕΚ ήταν μια αξιόλογη περίπτωση για τους δύο μεγάλους ώστε να βάλουν άμυνα στη περιφέρεια τους. Αντί αυτού ο ΟΣΦΠ προτίμησε Στρόμπερι που δεν είναι πολύ καλύτερος (προσωπικά θεωρώ τον Κάρτερ καλύτερο). Και έδωσε και 700.

    Totos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για Χάκετ τι λέτε παιδιά? Θα κολλήσει?

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα να δοθει χωρος σε νεα παιδια οπως ο λουντζης και ο κονιαρης. ο τζορτζεβιτς εχει αποδειξει οτι ξερει να αξιοποιει νεα ταλεντα.

      Διαγραφή
    2. Που ακριβώς το απέδειξε;

      Διαγραφή
  30. διαβαζοντας τα σχολια εδω θα νομιζει κανεις οτι βγηκε προσωπικα ο ιδιος ο ΔΓ με βουρδουλα και απαιτησε το ΟΧΙ.Εγω παλι γιατι καταλαβα απλα οτι αφησαν τα πρασινα ΜΜΕ να εννοηθει οτι αλλαζουν τα δεδομενα αν αλλαξει η οικονομικη πολιτικη στο χωρο του φαρμακου.Ο ΔΓ προτιμησε σε περιπτωση που εβγαινε το ΝΑΙ να μην αυξησει το μπατζετ παρα να διωξει κοσμακη απο την βιομηχανια του.Τι δεν καταλαβαινετε ρε σεις????.Τι θελατε να κανει, να διωξει κοσμο σε καιρο κρισης??.Για χαλαρωστε εγωιστες, κακομαθημενοι οπαδοι.Τα νεα μετρα ηταν ξεκαθαρα για τον χωρο του φαρμακου *****ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ****.Απλα και ξεκαθαρα.Για μενα που λατρευω τον μπασκετικο Παναθηναικο, που εχω εκνευριστει με τις σαχλαμαρες ανοητες κινησεις του, ηταν μια ψυχρολουσια ολο αυτο.Δεν μου φτανε η ανασφαλεια για το μελλον της χωρας ειχα και την πικρα για την ομαδα.Ειχε και η ΚΑΕ τα δικαια της ομως.Μας αρεσει δεν μας αρεσει.Αν ομως δεν πληγωθει η οικονομια της χωρας και στο φαρμακο και δεν κανει πραξη αυτα που εβγαιναν τοσο καιρο προς τα εξω θα ναι για πολλες μουντζες και οχι μονον.Αν δειτε ολες οι ομαδες εχουν παγωσει τα μεταγραφικα,αλλο αν ακουγονται διαφορα.Η χωρα ζει πρωτογνωρες στιγμες.Υπομονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι!

      Η ομαδα παντα παντα απο τη χώρα!

      Δε βαριεσαι μωρέ, ενα καλοκαιαράκι ειναι, θα περασει!

      Απο Οκτωβρη αρχιζει παλι η Ευρωλιγκα κι εχει ο Θεός!

      Διαγραφή
    2. Ναι γιατι ως γνωστων ειναι τοσο φτωχαδακι ο ΔΓ που τα 10 εκατ απο το μπατζετ της ομαδας θα του λειψουν (καθε χρονο βγαζει περιπου γυρω στα 200 εκατ-δεν το λεω εγω οι προυπολογισμοι της ΒΙΑΝΕΞ το λενε-εκτος και αν κανει μαλακιες με την εφορια).Ειπαμε εαν δεν θελει να βαλει μη σωσει-αλλα ας μας το πει να μην δουλευομαστε μεταξυ μας...οχι ψηφιστε ΟΧΙ και βλεπουμε (σα κατι αλλους...)

      Διαγραφή
    3. Εγω φιλε 11:49 δεν ξερω αν τα λεφτα στην ΚΑΕ τα βαζει πραγματικά για το μπασκετ ή ειναι μηπως για τη ΒΙΑΝΕΞ τελικά.

      Ειναι κι αυτο ενα ερωτημα.

      Το γεγονος παντως οτι χρησιμοποιησε τις μεταγραφες στο μπασκετ ως μοχλο πιεσης για να ψηφισουν οι φιλοι του ΠΑΟ "ΟΧΙ" στο δημοψηφισμα λεει πολλα.

      Διαγραφή
    4. ναι ρε εχετε δικιο και κανετε και κουμαντο και πως θα τα διαθεσει.Μονο που αν βουλιαξει η χωρα η βιανεξ οχι 200 ουτε 3 δεν θα βγαζει.Βεβαια οι αλλοι πεταξαν 1.800 ατομα στον δρομο και τους φωναζουν μαγκες.Αυτα ειναι.

      Διαγραφή
  31. Το μεγαλυτερο limit-up στην Ευρωπαϊκη αγορά στο Παγόσμιο έγινε από τα 2 διαμαντακια της Τσιμπόνα, Νικ Σλαβιτσα και Ιβαν Ζουμπατς και οι δύο 97ρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με τον Διαμαντιδη τι ακριβώς γίνεται; χωρις να έχω κάποια πληροφόρηση , ξέρουμε μήπως έχει πάρει απόφαση να σταματήσει και δεν μπορούν μέχρι στιγμής να τον πείσουν να άλλαξει αποφαση; είχε βέβαια το παιδί που έτρεχε, αλλά περίεργα πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτος ο Φρειζιερ μου φαινεται πολύ καλη περιπτωση για τον ΠΑΟ και απ'οτι καταλαβα είναι ελευθερος...Αμυνα και σουτ...Με έναν τετοιο συν ένα ποιντ γκαρντ-μακαρι ναναι ο Χακετ αλλα και ο Ζησης είναι καλος-κλεινει η περιφερεια...Με Παππα,Μποχω και Μητσο βεβαια.Θελουμε έναν ποστ ψηλο ειδικα αν φυγει ο Μαυρο,με Μπουρουση και Βουγιουκα να είναι ελευθεροι.Και οπωσδήποτε ένα χαμηλο 5ρι-ιδανικη περιπτωση ο Λασμε-ισως και ένα δευτερο φθηνοτερο ονομα με παρομοια χαρακτηριστικα για backup...Αυτος ο Μονρο της λιστας θαταν μια καλη επιλογή αλλα ο Τζιμ λεει ότι εκλεισε για φετος...Σαν στρετς-4 υπαρχει ο Φωτσης για καποια λεπτα.Από κει και περα τον ρολο του 3-4 ριου θα μπορουσε να τον παιξει ο Χαραλαμποπουλος καθως θα βοθηουσε και στην δικη του αναπτυξη σαν παικτης...Ο Αυστραλος της λιστας φαινεται καλος γι αυτον τον ρολο όπως και ο Καιμακογλου,αλλα θα προκρινα την λυση του νεαρου που είναι αρκετα ψηλος,μακρυς και ογκωδης για τον ρολο αν και θελει δουλεια ακομα στα ποδια και στην ντριμπλα.Με προοπτικη ακομα και για ΝΒΑ πιστευω σε καμια 2ετια αν παρει ευκαιριες και τις αξιοποιησει.Και ο Διαμαντάκος σαν 3ος σεντερ βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τι λεφτα? νομιζω οτι δεν συνειδητοποιειτε σε ποια οικονομικη κατασταση ζουμε. προτεραιοτητα στην ομαδα ειναι να αναδειχθουν τα νεα παιδια οπως ο λουντζης ο κονιαρης και ο διαμαντακος. νομιζω οτι ο τζορτζεβιτς με αυτα τα παιδια θα κανει θαυματα.

      Διαγραφή
    2. 12:18
      ειδικα με διαμαντακο η ομαδα θα πεταει...μερικοι η μας δουλευετε η ειστε τρολ...ποιος λουντζης κ κονιαρης ρε μαγκες??σε 4-5 χρονια μπορει να μπουν στο ροτεσιον...οσο για τα λεφτα μια χαρα υπαρχουν το θεμα ειναι η διαχειριση αυτων των χρηματων...

      Διαγραφή
  34. Ρε παιδια, τι παραπανω να προσφερει ο Χακετ απο τον Νελσον?

    Αντε ειναι λιγο καλυτερος στην επιθεση αλλα ταυτοχρονα ειναι και λιγο χειροτερος στην αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ανακοινωθηκε ο Γιανγκ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. νομιζω οτι ο κονιαρης εχει ολα τα φοντα να γινει ο νεος διαμαντιδης στα χερια του τζορτζεβιτς. δεν θα πρεπει στενομυαλα να απαιτουμε την προκριση στο τοπ-16 η να απαιτουμε να κοντραρουμε τον πολυ πιο δυνατο ολυμπιακο. ειναι πιο σημαντικη η αναπτυξη των νεων παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τρολλαρεις η εισαι ματιασμενος .. Δεν εξηγειται αλλιως..

      Διαγραφή
  37. Εξαιρετική η ανάρτηση κτλ.
    Να δώσω και εγώ μια 12άδα που θα ήθελα να δω

    Καλάθης, Χάκετ, Μποχωρίδης, ΔΔ, Παππάς
    Γιάνκοβιτς
    Χαραλαμπόπουλος
    Ξένος
    Γκιστ, Φώτσης
    Ραντούλιτσα, Λάσμε, Παπαγιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονο θα ηθελες να δεις αλλά θα τη δεις κιολας αυτη τη 12αδα.

      Ολοι αυτοι οι παιχτες ή ειναι ηδη στην ομαδα, ή εχουν κλεισει ή πολυ κοντα να κλεισουν. Εκτος του Ξένος βεβαιως.

      Διαγραφή
    2. Ο Ξένος που παίζει ;

      Διαγραφή
    3. Ο "ξένος" θα είναι τριάρι πίσω από Γιανκοβιτς; Τύπου Χέρστον ας πούμε;

      Διαγραφή
    4. Με την παραπάνω 12αδα πόσο βγαίνει περίπου το μπάτζετ? Συγκριτικά με το περσινό ειδικά δείχνει πολύ ανεβασμένο

      Διαγραφή
    5. Έχω μια αμφιβολία όσον αφορά στον Παπαγιάννη :))

      Ελπίζω να λήξουν θετικά όλες οι κινήσεις και οι τρεις ξένοι που γράφω περιμένουν προτάσεις από ομάδες του NBA.

      Διαγραφή
    6. Με αυτή την περιφέρεια, Αφρο μου, ( όχι ότι με χαλάει, βέβαια, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ανανεώσει ούτε ο Μήτσος και όλος ο σχεδιασμός βασίζεται, αδικαιολόγητα κατ'εμέ, στο περίμενε) και δεδομένης της απουσίας του Παππά, τον οποίο πρέπει να θεωρούμε ως ευχάριστο "εξτραδάκι" για του χρόνου και μέχρι εκεί, το τρίποντο θα το βλέπουμε με το κυάλι. Θέλουμε έναν αξιόπιστο σουτέρ στα γκαρντ.

      ΥΓ
      Ο "έρωτας" με τον Ραντούλιτσα δικαιολογείται ή είναι κομματάκι υπερβολικός; Ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τον παίκτη και πιθανόν να τον θεωρώ υπερτιμημένο λόγω μικρού δείγματος γραφής.

      Διαγραφή
    7. Μιλουτινοφ αντι Παπαγιαννη.

      Διαγραφή
  38. Αρκετό καιρό τηρείται σιγή ιχθύος στον παναθηναικό, μετά το σίριαλ του προπονητή ακολουθεί αυτό με τους παίκτες. Η ομάδα καθυστερεί πολύ.
    Σύμφωνα με δημιοσίευμα ο παο δεν κινήθηκε για Βεζένκοφ.
    http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/295136/trelo-paraskinio-me-bezenkof-kai-panathinaiko
    Μεγάλο λάθος, αφού στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει κανενας έλληνας για το μέλλον. Ακόμα ο Μήτογλου δεν ενδιαφέρει καθόλου?
    Έχω περιέργεια να δω ποιές θα είναι οι κινήσεις της ομάδας, που αν δε γίνουν σύντομα θα είναι άλλη μια καμμένη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μήτογλου βρίσκεται στα κιτάπια των Ελληνικών ομάδων από πριν να φύγει για Αμερική. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αφήσει το κολέγιο από φέτος...

      Διαγραφή
    2. Ο Μήτογλου είναι καλή περίπτωση. Πολύ καλός ριμπάουντερ, "ανθεκτικός". Στον Άρη τώρα θα ήταν βασικός. Αλλά δε θα χάσει με τον Μάνινγκ..

      Διαγραφή
    3. Τζιμ ο Μήτογλου δεν έχει πρόταση από Ολυμπιακό?Επίσης θα ήθελα να αναφέρεις ποιος είναι ο μη αμερικάνος που χαρακτηρίζεται ως μεγάλη κίνηση του ολυμπιακού(έχεις ακούσει προφανώς για κάποιο όνομα που γράφουν ότι θα προκαλέσει αίσθηση).Ξέρεις το case?
      Στεγνά λοιπόν μου έχουν αναφέρει ότι είναι ο Ντε Κολό δεν ξέρω πόση βάση έχει αλλά αυτό ξέρω αυτό λέω.

      ευχαριστώ
      (θα ήθελα ένα σχόλιο για γιανγκ γιατί αν ισχύουν τα 900 το χρόνο έγινε υπέρβαση)

      soc_ele

      Διαγραφή
    4. Εσύ πως το βλέπεις; Υπάρχει καλή πιθανότητα να φέρεις τον Ντε Κολό..; Ο Γιανγκ είναι καλός παίχτης, τα χρήματα είναι πολλά. 650-700 ήταν μια λογική τιμή.

      Διαγραφή
    5. σαφώς και φαίνεται ανέφικτο αλλά σε ρωτάω κατά πόσο γνωρίζεις αν ισχύει τέτοιου είδους κίνηση.

      soc_ele

      Διαγραφή
  39. Πρώτα απόλα πολύ ωραίο άρθρο. Αν και παρακολουθώ φανατικά το blog δεν έχω ξαναγράψει. Είμαι φίλος του παναθηναικού και επειδή είναι αρκετά ενδιαφέρον το θέμα του στησίματος της φετινής ομάδας θα γράψω και εγώ τις σκέψεις μου.

    Στα γκάρντ η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει ΔΔ που όμως πρέπει να χρειάζεται να παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο φέτος (10-15 λεπτά ανάλογα το παιχνίδι), έχει Παππά που πρέπει παρά το σημαντικό τραυματισμό του να συνεχίσει να επενδύει η ομάδα πάνω του και για φέτος διότι είναι ο μόνος έλληνας στην ηλικία του, κατα την άποψη μου, που έχει τα χαρακτηριστικά του και έχει και Μποχωρίδη. Χρειάζεται για μένα δύο προσθήκες. Το δίδυμο που θα προτιμούσα περισσότερο θα ήταν Καλάθης - Fredette. Ο ένας ειναι δημιουργός με πολύ καλή πάσα, καλός στο ένας με έναν, πολύ καλός σε τρανζίσιον παιχνίδι σκληρός περιφερειακός αμυντικός που ασκεί πολύ πίεση στην μπάλα, ο δεύτερος είναι εξαιρετικός σουτέρ (όχι μόνο σποτ αλλά μπορεί να σουτάρει και μετά από ντρίμπλα) έχει την έξτρα πάσα χωρίς να είναι τρύπα στην άμυνα. Θεωρώ ότι κουμπώνουν άψογα. Εναλλακτικές στα γκαρντ αν δεν μπορούν να έρθουν αυτοί για τον Καλάθη θεωρώ ιδανική περίπτωση τον Hackett αφού έχει αρκετά από τα στοιχεία που έχει και ο Νικ. Για τον Fredette η καλύτερη εναλλακτική θεωρώ ότι είναι ο Kyle Kuric,επίσης πολύ καλός σουτέρ με καλά αθλητικά προσόντα και πολύ καλός και στο τρανζίσιον ενώ μπορεί να παίξει και ένας με έναν, το αδύναμο σημείο του νομίζω ότι είναι η πάσα. Αν δεν γίνεται ούτε του Kuric θα ήθελα τον Ryan Toolson που έχει αρκετά από τα στοιχεία ιδικά του Fredette.

    Πάμε στο τρία, με δεδομένους τους Γιάνκοβιτσ (που είναι 2-3 κατά την άποψή μου και όχι καθαρό τριάρι) και Χαραλαμπόπουλο (που είναι 3-4 επίσης κατά την άποψή μου) χρειάζεσαι έναν πολύ καλό και σκληροτράχηλο αμυντικό που να έχει και αξιόπιστο σουτ. Ιδανικές περιπτώσεις είναι ο Maciulis, ο KC Rivers, ο David Moss ή ο Ryan Broekhoff.

    Στους ψηλούς με Gist, Φώτση στο τέσσερα είσαι πλήρης (μπορεί να σου δώσει λύσεις εκεί και ο Χαραλαμπόπουλος ή ο Maciulis ή ο Broekhoff)
    Στο πέντε χρειάζεσαι δύο παίχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως Raduljica και τον διακαή μου πόθο Jajuan Johnson (μπορεί να βοηθάει και στο τέσσερα μέχρι να επιστρέψει ο Gist). Αν φυσικά δεν είναι εφικτός ο δεύτερος (γιατί απότι έχω καταλάβει ο πρώτος είναι πιθανός στόχος έτσι κι αλλιώς) τότε θα μπορούσε να είναι ο Lasme ή ο Ali Traore. Σαν τρίτος ο Παπαγιάννης είναι μεγάλο ρίσκο αλλά ίσως ανεκτό λόγο προοπτικής και λόγο του ότι δε βγαίνει και άλλος ξένος (ήδη είναι 6 χωρίς Νικ και 5 με Νικ και μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση καλό είναι να παραμείνουν 5 για παν ενδεχόμενο με Παππά).

    Αυτά από μένα, πάντως αν έβγαινε ένα game αντίστοιχο του Manager για μπάσκετ νομίζω πολλοί θα πέταγαν τη σκούφια τους (κι εγώ μέσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίες σκέψεις φιλαράκι, δεν είμαστε μακριά.. Να γράφεις συχνότερα.

      Διαγραφή
    2. Σχετικά με το αντίστοιχο Manager για μπάσκετ.

      International Basketball Manager
      Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά...Ψάχτο και θα με θυμηθείς
      Venus Vidi Vici

      Διαγραφή
  40. Το ξαναγράφω ελπίζοντας να περάσει αυτή τη φορά.
    Ο Ραντούλιτσα πέταξε σήμερα το πρωί για Σακραμέντο, ψάχνοντας μια συμφωνία με τους Κινγκς... Γράφτηκε επίσης πως οι Σπερς του ρίχνουν λοξές ματιές...
    Οι Νικς ενημέρωσαν τον Θ. Αντετοκούνμπο (διακαής μου πόθος) ότι τον υπολογίζουν για την επόμενη χρονιά και μπράβο στο παλικάρι που φαίνεται να δικαιώνεται για την επιμονή του...
    Και μιας και το φερε οι κουβέντα για τους Κινγκς, κάπου διάβασα ότι οι Μπλέιζερς (ομάδα πλέι οφ για να μην ξεχνιόμαστε) ετοίμαζαν 4ετή προσφορά στον Κουφό με απολαβές γύρω στα 10 μύρια το χρόνο και προφανώς τη θέση του βασικού σέντερ και εκείνος βιάστηκε και υπέγραψε με 2 μύρια το χρόνο λιγότερα στους Κινγκς για να ξεκουράζει τον Κάζινς (αν δεν τον ανταλλάξουν)!!!!
    Το απολύεις τον μάνατζερ σου ή δεν τον απολύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα 10 ετησίως για τον Κουφό.. Και αυτά που πήρε καλά είναι. Τον βοήθησε η φουρνιά της free agency και η γενικότερη τάση του να πληρωθούν υπεραξίες η οποία επικρατεί φέτος. Ο Θανάσης έχει μια ευκαιρία που άλλοι θα ..σκότωναν για να την πάρουν. Πρέπει να δαγκώσει λαρύγγια στο παρκέ και να την εκμεταλλευτεί. Υπάρχει φως. Αλλά πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ γιατί επιθετικά είναι πίσω.

      Διαγραφή
  41. Καλά νέα όσον αφορά την Καλαθιάδα μιας και ο Μπαρέα ανανέωσε στο Ντάλας το οποίο φερόταν να ενδιαφέρεται για τον Νικ. Πλέον στο Τέξας ψάχνουν για βασικό πόιντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Γιανγκ φέρεται να υπέγραψε τελικά 2ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με 800 το χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι και λίγα. Οι δικές μου πληροφορίες μάλιστα μιλούν για περισσότερα.. (850+)

      Διαγραφή
    2. τζιμ τοσο παιχτουρα οπως λενε;;μου κανει εντυπωση πως δεν ειχε αλλες προτασεις, πως δεν τον πηρε καποια Εφες Φενερ.Μην βγει σαν τον Λαβαλ του ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    3. Πολλά. Υπεραξία. Θυμίσου πότε έφθασαν οι υπόλοι mobile 5 σε αυτά τα λεφτά.. Καλός παίχτης όμως. Από τις πρώτες επιλογές μου και για τις δύο ομάδες μας.

      Διαγραφή
  43. Αφρο, συμμερίζομαι την άποψή σου για τον Παπαγιάννη και θέλω να το προχωρήσω λίγο. Ειδα τους Κροάτες ψηλούς σε ημιτελικό και τελικό και ζήλευα την τεχνική τους κατάρτιση, το ταλέντο τους, την ωριμότητά τους. Θεωρώ ότι είναι αρκετά πίσω από τους 2 αυτούς τουλάχιστον. Αλλη μια αφορμή για το σχόλιο αυτό είναι μια συνέντευξη (πιθανόν του προπονητή του στο Γυμνάσιο το αμερικάνικο) που θεωρούσε ότι σε 2 χρόνια θα ήταν no1 στα draft. Και θέλω να θέσω το ερώτημα προς Jim και υπόλοιπους, Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο για τη βελτίωση του παίκτη 3ος ψηλός σε ομάδα πρωταθλητισμου Ελλάδα (θα παίζει 15' μ.ο στα περισσότερα ματς) με Ευρωλιγκα (συμμετοχές 5' και αν) ή να προτιμήσει το κολέγιο; Για μένα δεν μπορεί ν ανταποκριθεί στον Παναθηναϊκό όπως τον παρακολούθησα στο Παγκόσμιο. Και γενικότερα όχι μόνο ο συγκεκριμένος απλά ήταν η αφορμή. π.χ Παπαπέτρου έχει μεγάλη βελτίωση αλλά μήπως στο κολέγιο θα ήταν καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι πρέπει να φύγει για Αμερική.

      Διαγραφή
    2. Αμερική. Στο σωστό πρόγραμμα με έμφαση στους ψηλούς. Μπορεί να ανταποκριθεί σε επίπεδο Α1 όπου θα έχει άλλους συμπαίκτες και θα του ζητούνται συγκεκριμένα πράγματα. Και θα είναι καλύτερος όσο προχωράει η σεζόν με συνέχεια στη συμμετοχή του στην Α1. Αλλά Αμερική..

      Διαγραφή
    3. Μου φάνηκε ότι έχει βελτιωθεί ελάχιστα από πέρυσι και ότι είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους τοπ ψηλούς στην ηλικία του. Βλέπω μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματά του και κάποιες αργές περιστροφές. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά πρέπει να προσεχθεί. Όταν αντιμετωπίζει προβλήματα με παίχτες της ηλικίας του που δεν έχουν τα ίδια σωματικά προσόντα, πώς θα ανταποκριθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας; Καλύτερα για τον ίδιο να πάει ΗΠΑ, νομίζω. Θα δουλέψει καλύτερα τις αδυναμίες του.

      ΝΙΚ

      Διαγραφή
  44. Jim καλησπερα,θεωρω οτι η Μινεσοτα για να δει προκοπη στο μελλον πρεπει να απαλλαγει απο παικτες (και συμβολαια) οπως Ρουμπιο,Πεκοβιτς,Μπαντινγκερ και να βρει ενα καλο 4ρι.Η γνωμη σου?

    Ανδρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To θέμα είναι να μείνουν υγιείς για να μπορούμε να τους κρίνουμε. Έχω ένα πολύ καλό νεανικό πυρήνα.

      Διαγραφή
  45. Για Σλαβιτσα η γνώμη σου Τζιμ. Ο νέος μεγάλος wing της κροατικής σχολής ή άλλος ένας που θα κανει παπάδες στα εφηβικά και μετά θα τον ψάχνουμε?
    Πέρα από το ταλέντο που είναι οφθαλμοφανές έδειξε και κότσια στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιχτούρα cos.. Προδιαγραφές για την άλλη άκρη. Αυτό δε μπορούμε να το απαντήσουμε. Το πακέτο υπάρχει. Το πως θα εξελιχθεί είναι θέμα δικών του επιλογών και του περιβάλλοντος που θα συναντήσει. Απλά πρέπει να επιμείνει όταν δε του πάνε όλα ρόδινα. Πολλά ταλέντα της Κροατίας χτύπησαν σε αυτόν τον τοίχο.

      Διαγραφή
  46. Γράψε μας τη γνώμη σου για την περίπτωση Hackett και το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει έχοντας ως δεδομένο ότι δίπλα του θα έχει τους Καλάθη, ΔΔ, Παππά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πει ο προφέσορ; Αυτή η τετράδα με 5ο τον Μποχω θα έκανε παπάδες. Ο ΔΔ θα έπαιζε άνετα ξέροντας πως έχει δίπλα του παίκτες αξίας και ο Λευτεράκης θα γινόταν ακόμη καλύτερος μέσω του ανταγωνισμού. Αν βάλεις και ένα τριάρι σαν τον Γιόνας να τρώει σίδερα έχεις ομάδα (και προπονητή πλέον) για Φ4.
      Μόνο τον Χάκετ φοβάμαι γιατί δεν είναι και το καλύτερο παιδί αλλά αυτά τα θέματα δεν νομίζω να υπάρξουν ποτέ με τέτοια τεράστια προσωπικότητα ως προπονητή.

      Officer

      Διαγραφή
    2. Από πέρυσι φωνάζουμε ότι ο Χάκετ λειτουργεί καλύτερα στο "2" σε two-guard lineup.Ο Καλάθης είναι ιδανικός για να τον συμπληρώσει. Αν και εγώ υπολογίζω όσο περνάει η σεζόν τον Παππά starter σε αυτό το θεωρητικό ακόμα ρόστερ. Το καλό με τον Χάκετ είναι ότι πρόκειται για αλτρουιστή παίχτη, δεν έχει πρόβλημα να μπεί σε καλούπι role player αναφορικά με τις αρμοδιότητες του στο παρκέ.

      Διαγραφή
    3. Το σημαντικό είναι όμως να στελεχώσεις σωστά το υπόλοιπο ρόστερ με βάση αυτό το μπακόρτ για να λειτουργήσει.

      Διαγραφή
    4. Συγγνωμη Τζιμ, αλλα εδω και κανα δυο χρονια δειχνεις οτι "Ιωαννιδίζεις"...

      Θα εχεις λοιπον Καλαθη και Χακετ στο 1 & 2. ΟΚ εχεις αμυντικογενη περιφερεια αλλα που ειναι η απειλη με μακρινο σουτ?

      Στο τοπ-8 οι καλες ομαδες θα σε καταλαβουν αμεσως και θα σε πανε στο ποσοστο οπου ειναι σιγουρο οτι με αντιπαλους οπως ΤΣΚΑ, Ρεαλ και Μπαρτσα θα χασεις αναφανδον.

      Αυτοι οι δυο παιχτες μπορουν να εναλλασσονται στο 1 αλλα μονο με ενα καλο σουτερ στο 2 αλλιως δεν ξεπερνας τους 50 ποντους ουτε με σφαιρες!

      Διαγραφή
  47. Χωρίς να ξέρω τις προθέσεις και φιλοδοξίες του παιδιού, ο Seth Curry δεν θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση για ομάδα Ευρωλίγκας; Τι κασέ θα μπορούσε να έχει;

    saxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι για top-level, τουλάχιστον ακόμα. Εurocup-χαμηλά στρώματα Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
  48. http://www.onsports.gr/Opinion/D-Kontos/item/491649-Apolyti-gnosi-kai-apopsi δινει ειδησεις ετσι και ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φάνηκε ο Παπαγιάννης πολύ σοφτ; Εγώ περίμενα, ειδικά με παίκτες της ηλικίας του, να δεσπόζει στο ζωγραφιστό. Αντιθέτως είδα ένα παλλίκαρι που δεν έδινε ότι μπορούσε στο παρκέ βασιζόμενος στα πλούσια φυσικά του προσόντα.
    Πρέπει να καταλάβει πως όπου και να πάει αν δεν πολεμήσει δεν πρόκειται να του δώσει κανείς τίποτα.

    Officer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Kαλησπερα και απο εμενα!
    Αν δεν υπογραψει στον ΠΑΟ ο Καλαθης,θεωρω ιδανικο τον Χακετ!
    Ειναι πληρης παιχτης και μπορει να συνεισφερει και οργανωτικα και επιθετικα καθως και στην αμυνα!
    Δεν ειναι τοσο κακος στο σουτ οσο δειχνει το φετινο του ποσοστο!
    Παρα ταυτα νομιζω οτι διπλα του πρεπει να τοποθετηθει ενας αξιοπιστος σουτερ!
    Προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με τον Φριντετ διοτι παιζει αμυνα με τα ματια!
    Οπως ειπε και καποιος παραπανω ειναι καλη λυση ο Κουριτς!
    Σημερα ακουστηκε οτι προταθηκαν και εξεταζονται οι Μαρκους Γουιλιαμς και Ματ Γιαννινγ!
    Δεν ξερω αν ο πρωτος ειναι αυτο που ψαχνει ο Παο!Μαλον οχι!Αλλιως θα ειχαν ασχοληθει εστω και λιγο με τον Ροτσεστι!
    Παντως ο δευτερος ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση!
    Καλος σουτερ και σκορερ και θα δωσει υψος στην περιφερεια!
    Βλεπω οτι δεν υπαρχει μαλον χωρος για αποκτηση παιχτη στο 3!
    Επισης περιμενω να δω πως θα καλυψει τα κενα του Γιανκοβιτς ο νεος coach καθως και την προσωρινη απουσια του Γκιστ!
    Ο Ολυμπιακος εχει κινηθει πολυ καλα ως τωρα!
    Θεωρω τον Φραουλα πολυ χρησιμο παιχτη και τον Γιανγκ πολυ καλυτερο απο τον Ντανστον!
    Jim εσυ τι θα ελεγες για τον Τζανινγκ λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως και περυσι αν δεν ερθει ο καλαθης, τα χρηματα του δεν θα δοθουν πουθενα. θα αγοραστουν διαφοροι φτηνοι παικτες με τον ακριβοτερο γυρω στα 500.000 ευρω

      Διαγραφή
    2. Θα τα πούμε σήμερα ή αύριο αναλυτικά. Το ρόστερ σου το φτιάχνεις υπολογίζοντας Γκιστ-Παππά. Δεν υπογράφεις παίχτες που θα "τρακάρουν" μαζί τους με την επιστροφή των δύο. Ο Γιάνγκ είναι καλή επιλογή. Από τις καλύτερες διαθέσιμες. Όχι δεν είναι πολύ καλύτερος του Ντάνστον. Είναι νεότερος με μεγαλύτερα upsides.

      Διαγραφή
    3. Φιλε 9:13 ο Χακετ εχει πολυ μικροτερο κασε απο τον Νικ!
      Νομιζω οτι στο 5 και στο 1 θα δωθουν 2 μεγαλα συμβολαια!
      Οι αλλες επιλογες (2 μαλον ακομα) θα ειναι στα πλαισια που αναφερεις!
      Αυξηση του μπατζετ θα εχουμε οπως εχει προαναγγελθει αλλα σε λογικα πλαισια!

      Διαγραφή
  51. Τζιμ,ασχετο(επειδη ειναι γνωστος) αλλα πιστευεις οτι ο Jeff Brooks της Sassari χοραει σε ΟΣΦΠ η ΠΑΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τζιμ Χουέρτας ή Χάκετ για ΟΣΦΠ? Έγώ επιθετικά είμαι 100% Χουέρτας. Με τα στοιχεία που θα δίνει στην ομάδα ερχόμενος από τον πάγκο σε δημιουργία είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω όμως αν με αυτόν βγαίνουν σωστά τα κουκιά στην άμυνα.

    Πειρατής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Ο Χάκετ είναι καλύτερος αμυντικός, μπορεί να ποστάρει και να σου δώσει επιλογές σχημάτων. Ο Χουέρτας είναι ένας από τους καλύτερους pick & roll δημιουργούς στην Ευρώπη και έχει scoring insticts. Κολλάει καλύτερα με τον Στρόμπερι. Κανένας όμως εκ των δύο δεν είναι ιδανικός. Αντί για Σλούκα όπως σας έχω πεί θα ήθελα να δω τον Κόπονεν (υπέγραψε ανανέωση την άνοιξη).

      Διαγραφή
  53. απο σεβασμο στην οικογενεια γιαννακοπουλου θα πρεπει για καποια χρονια να μειωσουμε τις απαιτησεις μας απο την ομαδα για να τους αφησουμε να ανασανουν οικονομικα. για καποια χρονια θα χαθουν οι τιτλοι απο τον πιο δυνατο ολυμπιακο αλλα αν καποτε ανακαμψει η οικογενεια θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ολο τον σεβασμο μαλλον δεν εχεις γνωση της καταστασης στην οικογενεια.Λογω επαγγελματος και ενασχολησης με αυτο τον κλαδο επετρεψε μου να σου πω οτι τωρ η βιανεξ μαλλον τα τελευταια 2 χρονια εχει ανακαμψει πολυ καλα.Αυτο συμβαινει διοτι δεν εχει πια τους παλιους δεσμους με το εληνικο κρατος που τις χρωσταει απειρα λεφτα και εχει αναπτυχθει σε αναπτυσομενες αγορες οπως η κινα οπου μονο μια παρτιδα εμβολιων που ενα μερος της εφτιαξε η βιανεξ ηταν πολυ πιο προσοδοφορα απο τις δουλιες στην Ελλαδα.Ο γιαννακοπουλος μπορει στα παναθηναικα θεματα να ειναι λιγο περιεργος αλλα στα επειχηρηματικα ειναι καλος αλλωστε εκει εχει και την πολυ σοβαρη κυρια κατερινα.Τωρα αν δεν επενδυει τοσα η κατι αλλο μπορει να χει να κανει με μια ανασφαλεια ενος επειχηρηματια σε μια χωρα μπανανια τιποτα παραπανω.

      με σεβασμο..

      Διαγραφή
  54. http://www.sportando.com/en/europe/greece/167667/panathinaikos-in-talks-with-sasha-pavlovic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάει για Πάβλοβιτς ο Σάλε στο "3". Καλός παίκτης με πολύ εμπειρία από το ΝΒΑ και έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Γιάνκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώην μπασκετμπολίστας για αυτό το επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. Πολυ καλη επιλογη.

      Πρωην ΝΒΑ, εμπειρος, δυνατος, φτηνος και προπαντος Σερβος οπότε δεν θα εχει προβλημα με τον κόουτς.

      Και βεβαια, σιγουρα καλυτερος του Μπλουμς - sorry Yanis!

      Αν μη τι αλλο, ο Σαλε καταλαβαινει οτι χρειαζεται ενισχυση στη θεση "3", κατι που ουτε ο Ιβανοβιτς ούτε ο Μανωλοπουλος ειχαν δει.

      Διαγραφή
    3. Πατάτα ανευ προηγουμένου.. ΔΓ με τα μπαρμπάκια θα πας Βερολίνο.? Απλά ελπίζω να είναι φήμη που δεν ευσταθεί.

      Διαγραφή
    4. Noμίζω είναι ακριβώς το πακέτο παίκτη που χρειάζεται προκειμένου και να μην μείνει πίσω ο Γιάνκοβιτς και για να βγει μπροστά ο Χαραλαμπόπουλος. To status του Γιάνκοβιτς θα συνεχίσει να είναι starter, ο Σέρβος θα έρχεται από πίσω με εμπειρία να δώσει λύσεις και ανάσες και ταυτόχρονα θα βρει και χρόνο ο Χαρλαμπόπουλος ειδικά σε ματς Α1.
      Μειονεκτήματα έχει, είναι αρκετά αργός, είναι σε καθοδική πορεία, αλλά αυτό χρειάζεται η θέση 3. Και αν αναλογιστούμε ότι θα γίνουν 2 "πρωτοκλασσάτες" κινήσεις (1 σέντερ και 1 γκαρντ σίγουρα) καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει το ρευστό (pun intended) για πιο ποιοτική ενίσχυση και στο 3.
      Στηρίζουμε τους ήδη υπάρχοντες και εξελίξιμους παίκτες και βάζουμε δίπλα έναν έμπειρο παίκτη με καλά στοιχεία για να συμπληρώσει.

      Διαγραφή
    5. Θα πάρει για 3άρι τον Πάβλοβιτς; Αυτός είναι πιο αργός κι από μένα. Για strech-4 μέχρι να γυρίσει ο Γκιστ θα υπήρχε μια κάποια λογική. Αλλά στα φτερά να κάνει τι; Τον νέο Καπόνο;

      Διαγραφή
    6. Εγω απορω για ποιο λογο μερικοι εδω μεσα λετε οτι ο Παβλοβιτς ειναι αργος.

      Τον ειδατε τον παιχτη?

      Αφηστε να ερθει πρωτα με το καλο και να κανει προετοιμασια και μετα πειτε αν ειναι αργός.

      Διαγραφή
  56. Με πολυ καθοδικη πορεια πια στην καριερα του τραυματισμενα ποδια και μετριες χρονιες στην ευρωπη.Μου αρεσε πολυ παλια αλλα πια νομιζω ειναι απο το κατω ραφι σαν παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. oταν ακουγονται παιχταραδες,"ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ" ακουγονται. "αγνωστοι παιχτες θεωρουνται παλτα και κανουμε σαν να τους εχουν ανακοινωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γεια σου Τζιμ.Ωραια ομαδα η εφηβων αλλα τα τελευταια χρονια φτανει στη βρυση ομως δεν πινει νερο.Ισως δεν τους δινει η τυχη κατι καλυτερο που μπορει να αξιζουν για να βαλουν το κεφαλι κατω και να δουλεψουν(πολυ καλες ομαδες παντως με μελλον η Αμερικη,η Κροατια και η Τουρκια).4-5 παιδια απ αυτα μπορουν να γινουν σπουδαιοι παικτες αρκει να δουλεψουν και να παρουν ευκαιριες,αναλογες βεβαια της ηλικιας τους και του ταλεντο τους.

    Δυο λογια ξεχωριστα για τους παικτες.
    Ο Παπαγιαννης πρεπει να παει Αμερικη να παιξει περισσοτερο και να δουλεψει καλυτερα.Σιγουρα πικ εν ρολ σαν του Διαμαντιδη δε θα βρει πουθενα αλλα αυτη τη στιγμη προεχει να παρει λεπτα συμμετοχης,να ταιστει με μπαλες και να δουλεψει σε καλο προγραμμα ολο το παιχνιδι του γενικα.
    Ο Τσαλμπουρης αν εχει παει Αμερικη για να παιξει μπασκετ και οχι για να σπουδασει,πρεπει να γυρισει στην Ελλαδα γιατι εχει μεινει καπως πισω και ειναι κριμα να χαθει παιδι 2.16 με σουτ.
    Ο Σταματης εχει θρασος και ταλεντο αλλα θελει πολλη δουλεια και επειδη θα καταληξει να παιζει λογω υψους στο 1 πρεπει να γινει πιο ποιντ και να μαθει να μοιραζει τη μπαλα σωστα.
    Ο Λουντζης ειναι πολυ καλος και ολα τωρα εξαρντωνται απο το ποσο θα δουλεψει.
    Το ιδιο και ο Τολιοπουλος και μια αναβαθμιση του θα ηταν να αυξηθει ο χρονος του στην Α1.Ο Μητογλου ειναι σε καλο δρομο και προγραμμα και μπορει να γινει χρησιμο τεσσαρι στο μελλον.Ο Μουρατος εχει μεινει λιγο πισω και πρεπει να παει δανεικος να παιξει μπασκετ ενω ο Σκουλιδας παρολο που βρισκεται στην σκια των αλλων σε ταλεντο,βλεπω οτι παλευει να γινει καλυτερος και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλο και χρησιμο τριαρι.Ο Κωττας,ο Μπιλης,ο Κονιαρης αλλα και τα αλλα παιδια που δεν κληθηκαν πρεπει να δουλεψουν αλλα και να παρουν και ευκαιριες εστω και δανεικοι στην Α2.Πρεπει επιτελους να σταματησει αυτη η ιστορια στην Ελλαδα που καποιος ειναι νεος Κουκοτς στα 15,μικρος στα 19-20 και ταλεντο στα 25.

    Για το τελος αφησα τους δυο καλυτερους και πιο ετοιμους παικτες αυτης της εθνικης τους Χαραλαμποπουλο και Ντορσει.Ειναι μεγαλα ταλεντα με ηγετικες τασεις και ωριμο παιχνιδι.Ο Χαραλαμποπουλος φαινοταν οτι επαιζε με μεγαλες ενοχλησεις στο ποδι αλλα εδειξε δειγματα απο το τεραστιο ταλεντο του απεναντι στους Αμερικανους.
    Απο τη μερια του πρεπει να γινει,οσο γινεται πιο εκρηκτικος και γρηγορος και να μαθει τη θεση τρια.Μετα θα μπορει να ανεβει ευκολα στο 4 σε σμολ μπολ στο ευρωπαικο μπακετ.Αλλα πρεπει να δουλεψει για τριαρι.Πιο ποιντ,σουτ απο τις γωνιες,σουτ μετα απο σκριν,μπασιματα και τρεξιμο του γηπεδου.Πρεπει να δουλεψει για τριαρι για να μπορει να ματσαρει τα αντιπαλα τριαρια στην αμυνα.Ειναι μονο 18 με πολυ ταλεντο,με καλο σουτ και καλο χρονο συμμετοχης.

    Ο Ντορσει μου αρεσε πολυ.Με μολις ενα μηνα σε διαφορετικες συνθηκες και μπασκετ και με το διαβατηριο να βγαινει τις τελευταιες μερες εδειξε ποσο ωριμος και ποσο καλος σκορερ ειναι.Ενω ηταν καλυτερος απ ολους και μπορουσε να βαζει 30 ποντους για πλακα,δεν εκβιαζε προσπαθειες,επαιξε ωριμα και εσωματωθηκε ομορφα στο μπασκετ που παιζουμε βαζοντας και τη δικη του πινελια.Ηταν καλος και στο σετ παιχνιδι και στο ανοιχτο γηπεδο,αξιοπιστος σκορερ και σουτερ και πολυ καλος στο 1-1.Καλος πασερ και καλος αμυντικος γρηγορος και εκκρηκτικος,
    ακριβως οτι ελλειπε απο το ελληνικο μπασκετ σε αυτην την ηλικια και γιατι οχι και στην αντρων αργοτερα.Ελπιζω μονο να μην ειναι κομητης...

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Koνιαρης εκανε εγχειρηση στον αστραγαλο.

      Διαγραφή
  59. Αντε, παρτε κι αυτο:

    https://citizensagainstsasha.wordpress.com/about/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Evan Daniels ‏@EvanDaniels 34m34 minutes ago
    Georgios Papagiannis will stay in Greece & pursue a professional career, a source told Scout. N.C. State, Kentucky & St. John's were on him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Χάκετ! Ο Παναθηναϊκός έπεισε Παπαγιάννη να μείνει! Βάλτε τα στο ζύγι για να δείτε το μέγεθος της επιτυχίας των δύο κινήσεων! Μόνοι θα παίζετε στο ΟΑΚΑ φέτος. Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο Ολυμπιακός πήρε τον Χάκετ παιδιά! Εμείς πείσαμε Παπαγιάννη να μείνει! Βάλτε τα στο ζύγι για να δείτε το μέγεθος της επιτυχίας των δύο κινήσεων! Ολυμπιακός γίναμε...μπράβο σας!"

      Αυτό το μήνυμα υπάρχει και στο leoforos! Αποφάσισε τι είσαι τελικά! Μας μπερδεύεις!

      Viator

      Διαγραφή
  62. Daniel Hackett left EA7 Milano but he will not leave Europe. According to Eurohoops sources, the Italian guard is very close to a deal with Olympiacos, where he will replace Kostas Sloukas.

    http://www.eurohoops.net/2015/07/featured/108568

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Kοντά στο Χάκετ ο Ολυμπιακός που αν τον πάρει θα είναι μια εξαιρετική κίνηση από πολλές απόψεις.
    Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε και ποια θα είναι η άλλη κίνηση στα γκαρντ από Σφαιρόπολο,που τελικά έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στο να κρατήσει την αμυντική ικανότητα της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.
    Νομίζω πως ίσως εφόσον πήγε ο Όσφπ σε έναν τέτοιο παίκτη που για τον ρόλο που θα πάρει(ούτε σταρ-ούτε απλός ρολίστας= ακριβώς ότι του ταιριάζει δίπλα σε αυτή την ομάδα) είναι σούπερ,χρειαζόταν κάτι άλλο σε σχέση με Στρόμπερι,αλλά μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα μοιραστούν οι ρόλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πέρις. Θέλω τη γνώμη σου.

      Ο Ολυμπιακός παίζει πικ'ν'ρολ στην επίθεση και το ίδιο θα κάνει και φέτος όπως προδίδουν οι επιλογές παικτών στο 5. Επίσης παίζουμε με γρήγορη κίνηση μπάλας και παικτών για να βγάλουμε καλά 3ποντα. Επομένως θέλουμε ένα γκαρντ που παίζει καλά πικ'ν'ρολ και έχει καλό 3ποντο, ειδικά από τη στιγμή που ο Στρόμπερι δεν είναι ιδιαίτερα καλός σε κάτι από τα 2. Είναι αυτά τα δυνατά σημεία του Χάκετ; Δε νομίζω...

      Αν πάμε σε 4άδα γκαρντ Σπαν-Μάτζαρης-Στρόμπερι-Χάκετ και ένας 5ος γκαρντ Ελληνας πιτσιρικάς ή επιπέδου Αθηναίου, ο Χάκετ δε κολλάει.

      Καλη η έμφαση στην άμυνα (που υποθέτω πως έχει κατά νου ο Μπούλετ) αλλά όχι εις βάρος άλλων θεμελιωδών χαρτακτηριστικών του παιχνιδιού του Ολυμπιακου.

      Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν χρειάζεσαι το καλύτερο παίκτη για να κάνεις καλή ομάδα, αλλά το καταλληλότερο.

      Διαγραφή
    2. Θα βάλω έναν άλλο παράγοντα στην εξίσωση, που λέει ότι ο Σπανούλης μεγαλώνει και δε γίνεται να στήνει 40 πικ εν ρολ σε κάθε αγώνα, δεν έχει τις ίδιες αντοχές. Σε αυτή τη λογική, πώς σου φαίνεται το δίδυμο με Χάκετ δημιουργό και Σπανούλης καθαρό δυάρι ν'ανοίγει το γήπεδο?

      Διαγραφή
    3. @ανώνυμος 11.34 είναι λίγο αργά για να γίνει ο Σπανούλης off-guard : ).

      Λογικά θα παίζει λιγότερο αλλά όσο είναι μέσα η μπάλα θα είναι στα χερια του.

      Ο Χάκετ δεν είναι και κανά τέρας δημιουργίας στο πνρ για να βασιστείς πάνω του. Βγάζει ασίστ αλλά (αν δεν πλανώμαι οικτρά) οι περισσότερες είναι αποτέλεσμα χώρου που δημιουργεί με τις μπούκες του στις οποίες είναι δυναμίτης.

      Διαγραφή
    4. Δε νομίζω Πανάγο, πιστεύω ότι ο Σφαιρό θα το δουλέψει αυτό που σου λέω για Σπανούλη. Άλλωστε τον είδαμε και με Σλούκα στο τέλος της σεζόν, με το Σλούκα να έχει την μπάλα. Φέτος ο Σφαιρό θα'χει χρόνο να δουλέψει καλύτερα κάποια πράγματα που'χει στο μυαλό του, στο να πάρει την μπάλα απ'τα χέρια του Σπανούλη θα τον βοηθήσει κι η εκτίμηση που του'χει ο Σπανούλης (για κανέναν άλλο προπονητή δεν έχει πει τόσο καλά λόγια).

      O Χάκετ δεν είναι τέρας δημιουργίας, αλλά παίζει πολύ πικ εν ρολ πολύ καλά το πικ εν ρολ, πολλές από τις μπούκες του ξεκινάνε από κει, απλά προτιμάει να τελειώνει τις φάσεις μόνος του ή με σπλιτ άουτ κι όχι με πάσα στον ψηλό.

      Διαγραφή
    5. Είμαι υπέρ οποιασδήποτε διευθέτησης κάνει καλό στην ομάδα και μιας ομαλής και σταδιακής παράδοσης των κλειδιών της ομάδας από το Σπαν σε άλλους ώστε σε 1-2 χρόνια να κάνει ένα βήμα πίσω ο Μπίλαρος.

      Επειδή οι ψηλοί μας θέλουν τάισμα, θέλω να δω το Χάκετ να τους αξιοποιεί με τρόπο παρόμοιο με αυτό του Σπαν και του Σλούκα.

      Θα τα δούμε στη πράξη αυτά φίλε μου, αν τελικά πάρουμε το Χάκετ γιατί δεν έχω δει κάτι επίσημο ακόμα.

      Χάρηκα το διάλογο πάρα πολύ.

      Διαγραφή
  64. Συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό ο Χάκετ.
    Τζιμ θα αγοράσεις τη φανέλα του τώρα; :P

    Ξέρουμε πως έχεις βαρύ έρωτα με τον παίχτη χρόνια τώρα. :)

    Πως βλέπεις τον συνδυασμό με τον Σπανούλη;

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Έκλεισε χακετ Ο Ολυμπιακός. Θα ανακοινωθεί σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός χάνει πολύ σε σουτ από την περιφέρεια με Χάκετ και Στρόμπερι (κερδίζει βέβαια σε επίθεση πιο κοντά στο καλάθι και σε άμυνα βέβαια).Εκτός αν παίξει αρκετά ο Λοτζέσκι στο 2 και πάρουν κάνα καλό στρετς-4 (ή βελτιωθεί στο τρίποντο ο Αγραβάνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Jim θα ήθελα την άποψη σου για τον Πάβλοβιτς ,ο οποίος κατά πως φαίνεται θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
    Για να μείνει ο Παπαγιάννης στην ομάδα πάει να πει ότι πείστηκε από όσα του είπε ο Τζόρτζεβτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Jim θα ήθελα την άποψη σου για τον Πάβλοβιτς ,ο οποίος κατά πως φαίνεται θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
    Για να μείνει ο Παπαγιάννης στην ομάδα πάει να πει ότι πείστηκε από όσα του είπε ο Τζόρτζεβτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Με τον παλαιμαχο Σασα Παβλοβιτς θα παρει πρωταθλημα και θα χτυπησει f4 o Παναθηναικος φετος?
    Για τον Χακετ δεν σχολιαζω γιατι ευελπιστω οτι θα δουμε στα Πρασινα τον Καλαθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιμαχος έ?

      Δηλ. στο ΝΒΑ 10 χρονια τι έκανε? Στραγάλια έτρωγε?

      Βρες μου εσυ αλλον παιχτη στην Ελλαδα με 10 χρονια εμπειρια στο ΝΒΑ και μετα ελα να τον πεις παλαίμαχο.

      Ειναι παιχτούρα ολκής και θα τριβετε τα μάτια σας!

      Διαγραφή
    2. παναθηναικος ειμαι και γω αλλα να μην λεμε οτι να ναι.Ο παβλοβιτς παιχταρας πια δεν ειναι.Ρημαγμενα ποδια καμια εκρηκτικοτητα και περιεργος χαρακτηρας.Να μαστε ειλικρινης

      Διαγραφή
  70. Ναι... Από τα δάκρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή