Athlenda

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΑΜΕΛ ΚΑΡΙ



Το Hoopfellas ρίχνει μια εμπεριστατωμένη ματιά στην πολυαναμενόμενη προσθήκη του Παναθηναϊκού στα γκαρντς, αξιολογώντας τον Ράμελ Κάρι.  



Μετά από παρέλαση ονομάτων οι πράσινοι κατέληξαν στον 33χρονο γκαρντ της Ντόνετσκ, ο οποίος μάλιστα έκανε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στην Πάτρα (18π. 7/9σ.), ώστε να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή. Πάμε να τον δούμε λίγο πιο αναλυτικά..


Κατ’αρχάς ο Κάρι είναι παίκτης γνωστός στο χώρο, με 7 χρόνια καριέρας στην Ευρώπη, αφού πρώτα έβγαλε μεροκάματο στην αναπτυξιακή λίγκα και κυρίως στη Λατινική Αμερική. Τα τελευταία 3.5 χρόνια βρήκε τη δική του «γη της επαγγελίας» στην Ουκρανία, όπου δημιούργησε τη φήμη σπουδαίου winner στη χώρα, αγωνιζόμενος για λογαριασμό  των τοπ-κλαμπς της λίγκας, Αζόβμας και Ντόνετσκ.
Με μια λέξη, ο Κάρι είναι επαγγελματίας. Χαμηλών τόνων παιδί, με μια ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Θεό όσον αφορά τις καθημερινές του συνήθειες(Χριστιανός, θα τον παρατηρήσετε να δείχνει συχνά ψηλά κατά τη διάρκεια των αγώνων..), καλός συμπαίκτης που δε μιλά πολύ αλλά δουλεύει, δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια. Πράγματα πολύ σημαντικά για ένα τοπ ευρωπαϊκό κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός.


Με την πρώτη ματιά στη σωματοδομή του μπορείς να παρατηρήσεις ότι ο καινούργιος κόμπο γκαρντ των πρασίνων, έχει μέγεθος. Με ύψος 1.91μ. ικανοποιητικό wingspan και δυνατό κορμί (αρκετά καλά διατηρημένος) ικανοποιεί τις προσδοκίες του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι στην αρχή της σεζόν είχε προσανατολιστεί στη δημιουργία μιας περιφερειακής γραμμής με αυτά τα χαρακτηριστικά φέρνοντας τους Ούκιτς-Κίτσεν δίπλα στον Διαμαντίδη. Η ταχύτητα του καταλαβαίνετε ότι δεν βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο μιας και ο παίκτης έχει περάσει την κορυφή του βουνού.  Γενικά, αν και η εκρηκτικότητα του παραμένει σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, η συνάρτηση «πόδια/ηλικία» δεν είναι προφανώς το ίδιο αποδοτική για αυτόν την τελευταία διετία, έχοντας επηρεάσει το παιχνίδι του. Αυτό πιθανόν να φανεί σε τοπ-επιπέδου αναμετρήσεις.


Καθαρά αγωνιστικά, ο Ραμέλ Κάρι έχει ένα τεράστιο προσόν που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο του στην Ελληνική λίγκα. Τη σκέψη. Παίζει έξυπνο μπάσκετ. Σκέφτεται, διαβάζει, προβλέπει.. Και πλέον με αυτό τον τρόπο μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του στο παρκέ. Αυτό είναι  από τα κύρια προσόντα που διέγνωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στον παίκτη και του δίνουν τη δυνατότητα να «μπεί» γρήγορα στην ομάδα, μιας και ο χρόνος πλέον μέχρι το τέλος της σεζόν είναι λίγος. Το άλλο του προσόν είναι το πολύ καλό περιφερειακό του σούτ. Πρόκειται για εξαιρετικό σουτέρ, ο οποίος δούλεψε σε αυτό το κομμάτι σε όλη του την καριέρα φτάνοντας να σουτάρει τα τελευταία χρόνια  με ποσοστό κοντά στο 45% από το τρίποντο.


Ο μηχανισμός του είναι καλός (όχι textbook που λένε στην Αμερική..) αν και  απελευθερώνει σχετικά χαμηλά τη μπάλα. Το release του είναι γρήγορο και τον βοηθά να σουτάρει αποτελεσματικά πάνω από ψηλότερους αντιπάλους. Έχει ποικιλία σε αυτόν τον τομέα καθώς μπορεί να σουτάρει off the dribble  ή off the pass, ακόμα και face up καταστάσεις στο post  (στην Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον και ο Πεδουλάκης θα τον βάλει θεωρώ εκεί). Η ικανότητα του αυτή δίνει επιλογές στους πράσινους, δεδομένου του ότι μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο τους παίκτη από τη weak side παίζοντας πάνω στη μετακίνηση της άμυνας. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα χέρια του και το σουτ του, που δε θα διστάσει στο τρανζίσιον ή ακόμα και πάνω σε drive με βαθύ κάθισμα να σταματήσει και να τελειώσει με jump shot. Το shot selection του είναι αρκετά ικανοποιητικό. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος στις περισσότερες ομάδες του «έπρεπε» κάθε βράδυ να πάρει 12-15 σουτ και όμως «μετράει» την ποιότητα της κατάστασης που επιτίθεται, εξ’ου και τα καλά ποσοστά του. Άψογος από τη γραμμή των προσωπικών, όπου όμως δε θα πάει συχνά (ειδικά για έναν γκαρντ με τις δικές του αρμοδιότητες στις ομάδες που έπαιζε τελευταία) και αυτό γιατί δεν επιτίθεται στο καλάθι δείχνοντας σαφή προτίμηση να οριοθετήσει ως χώρο δράσης του την περιφέρεια και γενικά το παιχνίδι από τα 4.5 μέτρα και πίσω. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι μια σημαντική λύση στη half court offense που λανσάρει..


Ρίχνοντας μια ευρύτερη ματιά στο επιθετικό του κομμάτι (και έχοντας εικόνα από το performance του παλαιότερα, σε διαφορετικής «υφής» λίγκες) μπορούμε να πούμε ότι σε επίπεδο κορυφής (και σε αυτή πλέον τη φάση της καριέρας του) πιθανόν να έχει δυσκολίες να τελειώσει απέναντι σε σχετικά αθλητικούς (above average) ψηλούς. Τα πόδια δεν τον βοηθούν να φτάσει τόσο ψηλά για αυτό και όταν πηγαίνει προς τα μέσα προσπαθεί να είναι aggressive τελειώνοντας σε γρήγορο χρόνο για να μην τον προλάβει ο αντίπαλος. Το σκορ του σε τέτοιες καταστάσεις είναι πλέον κυρίως προϊόν εμπειρίας και εξυπνάδας, αφού πρώτα έχει διαβάσει τη φάση. Με τη μπάλα στα χέρια είναι καλός. Όχι σούπερ, αλλά καλός. Ξέρει να συμπεριφερθεί αξιοπρεπώς στο pickn roll (αν και δεν είναι ο pickn roll guard) και έχει πολύ καλό court vision. Ψάχνει αρκετά την κάθετη πάσα, βλέπει συνέχεια τη base line. Από την άλλη τα playmaking abilities του Κάρι δεν είναι σούπερ. Μπορεί να καλύψει τη θέση «1» όμως θεωρώ ότι βάσει των απαιτήσεων της συγκεκριμένης θέσης στην Ελλάδα ο Κάρι  για τη λίγκα μας και το μέγεθος του Παναθηναικού είναι πιο κοντά στο «2». Σαφώς και αποκτήθηκε για να πάρει χρόνο και στις δύο θέσεις του μπακόρτ.


Το πλεονέκτημα της σκέψης κυριαρχεί και στο αμυντικό κομμάτι για τον νεαποκτηθέντα γκαρντ των πρασίνων. Ο Κάρι παίζει «έξυπνη» άμυνα. Ξέρει το χώρο και το χρόνο που θα βάλει το κορμί και τα χέρια του, γνωρίζει να διαχειριστεί καταστάσεις απέναντι σε νεότερους και πιο αθλητικούς αντιπάλους στο μισό γήπεδο. Διαβάζοντας καταστάσεις και χρησιμοποιώντας τα δυνατά του χέρια θα κλέψει μπάλες. Βέβαια και εδώ  θα παίξουν ρόλο τα 33 του έτη. Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον. Ουσιαστικά παίζει καλύτερη ομαδική παρά προσωπική άμυνα. Το θετικό είναι ότι μπορεί σε μια ζώνη να παίξει  και στην πίσω γραμμή άμυνας (στην Ουκρανία τον τοποθετούσαν συνέχεια) καθώς τον βοηθά η σωματοδομή του και το γεγονός ότι πάει στο ριμπάουντ. Αυτό ανοίγει τη γκάμα σχημάτων μιας και θα δούμε και lineups με τρία γκαρντς πιο συχνά από εδώ και στο εξής.


Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός κατά τη γνώμη μου πήγε σε μια πρακτική επιλογή. Ο χρόνος ήταν περιορισμένος, το ίδιο και η αγορά ενώ ο στόχος συγκεκριμένος. Ο Κάρι είναι ένας παίκτης επίσης με «συγκεκριμένα» χαρακτηριστικά . Καλό περιφερειακό σουτ, σκέψη, συνεπής στην άμυνα. Αυτά θα τον βοηθήσουν να ενταχθεί γρήγορα στο μπάσκετ που παίζει ο φετινός Παναθηναϊκός και στην πορεία ίσως να αποτελέσει μια win-win situation μιας και ο Μπανκς ήταν μάλλον «νεκρός» στο ροτέησιον. Είναι φανερό (από το καλοκαίρι όταν χτιζόταν η ομάδα) ότι έχοντας τον Διαμαντίδη στην περιφέρεια ως σταθερά, οι πράσινοι έπρεπε να τον πλαισιώσουν με έναν quarterback guard και ένα κόμπο από πίσω με καλό περιφερειακό σουτ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση , και δεδομένου του ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να παίξει ως quarterback style guard ο Ούκιτς (το παιδί δεν ήταν τέτοιος ποτέ) και ως τέτοιος λογίζεται, ο Πεδουλάκης επέλεξε να αποφύγει έναν καλύτερο (και από τους τώρα ξένους) pass first point guard όπως ο Λαφαγιέτ (που ήταν πιο ακριβή και δύσκολη περίπτωση ούτως ή άλλως) και να μη διαταράξει την χημεία, υπογράφοντας τον Κάρι (που είναι και αρκετά οικονομικός). Ο παίκτης αποκτήθηκε λοιπόν στην κατεύθυνση να «βάλει» 15-20 λεπτά στην περιφέρεια της ομάδας, αποσυμπιέζοντας  το δίδυμο Διαμαντίδη-Ούκιτς, ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα και οι ήδη υπάρχοντες. Η κίνηση κρίνεται καλή δεδομένου του ότι εμπεριέχει χαμηλό ρίσκο.  Στον Ράμελ Κάρι μάλιστα δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία, η καλύτερη της καριέρας του έστω και στα 33 του, να αποδείξει ότι μπορεί να κρατήσει μια θέση στο ροτέησιον της επόμενης σεζόν. Ο καθρέπτης των play-offs θα δείξει τα πάντα..

Y.Γ: Για το "4" εφόσον υπάρξει ανακοίνωση, μιλάμε..

Μπείτε στη παρέα μας κάνοντας like στο..

298 σχόλια:

  1. Αψογες όπως πάντα Jim, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ήλπιζε ο RG να δείξει και ο Kitchen?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελείως διαφορετικοί παίκτες.. Ο Κίτσεν υποτίθεται θα ήταν ο quarterback..

      Διαγραφή
  2. 1)μπορεις να δωσεις μια περιγραφη του ορου quarterback guard?
    2)δεν θα μπορουσε τους ρολους για τους οποιους αποκτηθηκε ο καρι να τους κανει ο κιτσεν που ηταν και νεοτερος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.) Δυνατό/καλοπροπονημένο/τραχύ κορμί με ένα μίνιμουμ τουλάχιστον μέγεθος, οργανωτικούς και αμυντικούς προσανατολισμούς που μπορεί να ελέγξει τη μπάλα σε άμυνα και επίθεση, πηγαίνει στα ριμπάουντς.. Μερικά βασικά χαρακτηριστικά. Ο Γκόρντον Λούκας είναι πρότυπο τέτοιου παίκτη αυτή τη στιγμή.
      2.) Όχι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Κίτσεν υποτίθεται θα ήταν ο quarterback. Αλλά δεν ταίριαζε με τον Ούκιτς. Ακατανόητος συνδυασμός εκτός των άλλων.

      Διαγραφή
  3. Εγω ειδα γυρω στα 10' απο τα βιντεακια που εστειλε ο Χριστος και μπορω να πω οτι Καρυ μου φανηκε καλυτερος απ' αυτο που περιμενα.

    Ειδα ενα παιχτη κοντρολαρισμενο, που ξερει τον τροπο να παει προς τη ρακετα και εχει αρκετους τροπους να τελειωσει τη φαση. Διεκρινα δυο καλα σημεια σ' αυτον τον παικτη:

    (1) Ακομη κι οταν ειναι κοντα στο να τελειωσει τη φαση (και δειχνει οτι μπορει να το κανει ευκολα) το πρωτο πραγμα που δειχνει να εχει στο μυαλο του ειναι η ασσιστ στον ψηλο.

    (2) Ειναι παιχτης που μπορει με διαφορους τροπους να φορτωσει το αντιπαλο καλαθι αλλα το κανει αθορυβα, σαν να μη το επιδιωκει επιμονα παρα μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη.

    Στην αρχη νομισα οτι παιζει μονο SG αλλα μετα καταλαβα οτι μπορει να παιξει και PG απλα σε πολλες περιπτωσεις εδειχνε να μη θελει να κατεβασει τη μπαλα μονος του και αναλαμβανε μετα τα 8" (κουραση ή συστημα ομαδας?).

    Οσον αφορα τα τριποντα μου φανηκε οτι εβαζε ολα τα ευκολα (αμαρκαριστα) και εχανε τα μαρκαρισμενα (στο διαστημα που ειδα εγω).

    Δεν μου φανηκε ιδιαιτερα γρηγορος οπως λεει κι ο Jim, αλλα ειναι γεγονος οτι δειχνει ενας παιχτης με καλο κοντρολ στις κινησεις του (ειδικα οταν παει προς το καλαθι) κι αυτο αναπληρωνει πολλες φορες την οποια ελλειψη ταχυτητας.

    Αμυντικα τον ειδα να ειναι μην ειναι τοσο καλος χαμηλα (δηλ. δεν περιμενω οτι μπορει να μαρκαρει παιχτες τυπου Λο για 30') αλλα τον ειδα να εχει εφεση στα κοψιματα ψηλα.

    Απο κει και περα εχω πει τη γνωμη μου οτι θεωρω οτι παιχτες που ερχονται σ' αυτη τη φαση απο μη ανταγωνιστικα πρωταθληματα ειναι δυσκολο να συνεισφερουν ουσιαστικα σε play-off Ολυμπιακου-Παναθηναϊκου και θα προτιμουσα να δω στη θεση του Καρυ ενα ελληνακι που τουλαχιστον θα επαιρνε εμπειριες για του χρονου.

    George@Manchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι που ξεχασα να αναφερω σχετικα με τον Καρυ ειναι οτι περισυ προπονητης του στη Ντονετσκ ηταν ο Σασα Ομπραντοβιτς της φετινης Αλμπα.

      Ευλογα λοιπον μπορει να αναρωτηθει κανεις, απο τη στιγμη που ο Καρυ ηταν τοπ σκορερ της ομαδας του (αλλα και του Γιουροκαπ αν δεν απατωμαι?) και καλος παιχτης γενικα, γιατι δεν τον πηρε ο Ομπραντοβιτς στην Αλμπα.

      Τετοιου ειδους ερωτηματα θα απαντηθουν συντομως στο παρκε.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  4. Σαν το Darryl Μiddleton μοιάζει.Μακάρι να δώσει στην περιφέρεια του ΠΑΟ τους πόντους που χρειάζεται(φαντάσου να πείς αυτή την πρόταση σε γυναίκα που ετοιμάζεται για τα καλοκαιρινά μπάνια)!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mετά την ανάγνωση του κειμένου είναι σαν να τον ξέρω χρόνια τον Κάρι,παρότι δεν τον έχω δει ποτέ.Κατατοπιστική η ματιά του Τζιμ,νομίζω ότι είναι σαφής και η "χροιά" του παίκτη..
    <>
    Σημαντικό το να έχεις ένα καλό και γεμάτο 15λεπτο σε μια σειρά με Οσφπ,ώστε να μη βάζεις το διαμαντίδη να παίζει 35λεπτα...
    Πολύ σημαντικό γιατί θα δώσει και ανάσες-θα απλώσει το παιχνίδι του Πάο-θα απειλήσει από την περιφέρεια θα ξεμπουκώσει λίγο την υπερφόρτωση των πλευρών και του ποστ,όντας περιφερειακή απειλή από την weak side.

    Η άποψη μου ήταν καιρό,πριν τα χριστούγεννα ότι ο Πάο θέλει 2άρι κι όχι άσσο,που βλέπει γήπεδο είναι καλός σουτέρ και ball mover και δεν δρα εις βάρος της ομάδας του.
    Ο κάρι φαίνεται να έχει αυτό το πακέτο,σε πιο οικονομική προσφορά βέβαια και λιγότερο "γκλαμουράτη" επιλογή.
    Το πρόσημο,τουλάχιστον για φέτος και όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη πιστεύω θα είναι θετικό.
    Συνεχίζω να πιστεύω ότι για του χρόνου θα είναι ότι καλύτερο για τον Πάο να διώξει ούκιτς υπό την προυπόθεση ότι θα χτυπήσει δίδυμο Ζήση-Πόποβιτς.
    Φυσικά το τι έχει στο μυαλό του ο Πεδουλάκης μετράει περισσότερο(μπορεί προφανώς να μη θέλει να σπάσει το ψηλό και "μακρυχέρικο" δίδυμο της περιφέρειας του ώστε να μη χαλάσεις τις αλλαγές στην άμυνα και το πιο σκληροτράχηλο προφίλ της ομάδας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σημείο που έμεινε αυτό --> <>
      είχα επικολλήσει αυτό το σημείο:
      'Ο παίκτης αποκτήθηκε λοιπόν στην κατεύθυνση να «βάλει» 15-20 λεπτά στην περιφέρεια της ομάδας, αποσυμπιέζοντας το δίδυμο Διαμαντίδη-Ούκιτς, ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα και οι ήδη υπάρχοντες.'

      Διαγραφή
    2. αυτα >><<< δεν ξερω γιατι αλλα εξαφανιζουν οτι περικλειεται μεσα

      Διαγραφή
    3. Κάτι μου λέει ότι θα "κουτουλάνε" με τον κώδικα...

      Άτιμη τεχνολογία...

      Διαγραφή
  6. Από τα (εκτεταμένα) στιγμιότυπα του αγώνα στην Πάτρα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό ένας παίκτης που είχαμε στο παρελθόν: Τόνι Ντελκ. Σε στιλ, σε σουλούπι, σε κινήσεις, μου θύμισε πολύ Ντελκ. Όσο Ντελκ τέλος πάντων είδαμε στην Ελλάδα…
    Ασφαλώς το δείγμα είναι περιορισμένο, ας δούμε κι αύριο με τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως ακριβώς το περιγράφεις, ο Κάρι φάνηκε σοβαρός και μετρημένος επιθετικά παίκτης, με καλό – έως πολύ καλό – σουτ, το οποίο δεν εκβιάζει, αλλά δεν τον είδα να βάζει πολύ την μπάλα στο παρκέ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν έπαιξε στο «1», αλλά «2» και «3» (μαζί με Ούκιτς, Διαμαντίδη, προφανώς σε «πρόβα» για τους τελικούς). Φάνηκε επίσης ότι έχει ένα θεματάκι με την ταχύτητα, και μπροστά και πίσω, γι’ αυτό και αναλώθηκε σε περιφερειακό σουτ.
    Σε κάθε περίπτωση, όσες αδυναμίες του Κάρι κι αν χρειαστεί να κρύψει ο Πεδουλάκης, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για λύση περισσότερο πρακτική από τον Μπανκς, αν κι η αλήθεια είναι ότι ο Μπανκς έχει ήδη αντικατασταθεί στο ροτέισιον από τον Ξανθόπουλο. Ο Κάρι ουσιαστικά θα πάρει τη θέση που χηρεύει αφότου έφυγε ο Καπόνο. Και καθώς πάει να τελειώσει και του Γκουίν στο «4», είναι φανερό ότι για τον Πεδουλάκη – όχι μόνο εξαιτίας όσων έγιναν στο Λονδίνο, είναι προφανές ότι είχε γίνει δουλειά νωρίτερα – αποτελεί προτεραιότητα να πάει σε μεγαλύτερο ροτέισιον. Τα πλέι οφς με την Μπάρτσα απέδειξαν ότι σειρά τέτοιας έντασης και ποιότητας δεν βγαίνει με 7-8 παίκτες, πολύ περισσότερο όταν ο Ολυμπιακός πάει αποδεδειγμένα σε ροτέισιον 11 παικτών (μπορεί και 12, προσωπικά περιμένω κάποια στιγμή να δοθεί ευκαιρία στον Πέρκινς).
    Στους 8 που έβγαλαν τη σειρά με την Μπάρτσα (Δ.Δ., Ούκιτς, Μπράμο, Ματσιούλις, Γκιστ, Τσαρτσαρή, Λάσμε, Σόφο) προστέθηκε ο Κάρι, προστίθεται ο Γκουίν με αποκλειστικό σκοπό το τρίποντο απ’ το «4» (γιατί ο Γκιστ δεν τα βάζει πάντα) κι ο Ξανθόπουλος γίνεται… Μπανκς για 4-5 λεπτά, όταν χρειαστεί.
    Κακά τα ψέματα, πάντως: με έδρα και ριπίτ, ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον 60-40 φαβορί. Θα πρέπει να επαναληφθούν οι εμφανίσεις της Βαρκελώνης για να γίνει «διπλό» στο ΣΕΦ.

    Υ.Γ. Και κάτι όχι τόσο άσχετο: από φίλους που βρέθηκαν στο Λονδίνο έφτασε στα αυτιά μου ότι είναι αρκετά πιθανό το καλοκαίρι ο Καλάθης να γυρίσει στον Παναθηναϊκό! Μου έκανε εντύπωση, γιατί πέρσι υπέγραψε διετές (και παίρνει και 1,3 εκατ. νομίζω…), αλλά η πηγή ήταν σοβαρή. Αν έχει βάση, θα είναι μεγάλη κίνηση. Ιδανικός quarterback που λες κι εσύ, γιατί το έλλειμμα του Παναθηναϊκού σε Έλληνες διεθνείς είναι μεγάλο. Μακάρι να ισχύει επίσης και για τον Γιάνκοβιτς, τεχνικά είναι ανώτερος του συνομήλικού του Παπανικολάου.

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ση

    Anonymous17 Μαΐου 2013 - 6:56 π.μ.
    Τελικά γνωρίζει κανείς εάν έγινε αντιντόπινγκ έλεγχος μετά το φάιναλ φορ?

    Απάντηση
    Replies

    Anonymous17 Μαΐου 2013 - 7:15 π.μ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρασινοφρουρού τα κάτουρα του Σπανούλη είχαν μοβ απόχρωση ενώ τα κόπρανα των Χάινς και Λο άρωμα κεράσι και ορθογώνιο σχήμα.Στο ημίχρονο του τελικού ακούγονταν παράξενοι ήχοι ζώων απο τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ενώ στο τέλος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα μπανανόφλουδας στα ντουλάπια των Παπανικολάου και Μαυροειδή.Μπαρτολομέου το νου σου!-Η Πρασινη


    Anonymous17 Μαΐου 2013 - 7:21 π.μ.
    Μπορείς να απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές? Τι δεν καταλαβαίνεις? Το 2011 ο Καλαθης ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις στην Ευρωλιγκα και τον πήραν σηκωτό για έλεγχο ντόπινγκ. Ούτως ή άλλως μην το παίρνεις προσωπικά και μην θίγεσαι... κατά την αποψη μου σε αυτό το επίπεδο όλο καταπίνουν το κάτι τις. Η ερώτηση είναι απλή και κατανοητή εκτός και εάν... ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ,ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;Σιγα με τετοια αβαντα απο την γιουρολονγκ μην τους εγινε ελεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σας μάρανε το ντόπινγκ;Τόσα χρόνια με τον...Χάτζο δεν είχατε την ευαισθησία να ασχοληθείτε;Γιατί αντιστίχως,κ ο πάο πολλές φορές σερνόταν κατά τη διάρκεια της σεζόν και στα Φ4 και πλέη οφ πέταγε...Αλλά εκεί ήταν η «τακτική Ομπράντοβιτς»...Ε ρε τί τραβάμε...

      Διαγραφή
  8. kalos epithetikos ,tha dwsei anases kai pontous stin omada ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Jim πως σου φαίνεται ο Guinn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Jimάκο ποιος είναι καλύτερος? Ο Κάρι ή ο Πέρκινς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντε σήμερα να δούμε λίγο μπασκετάκι..Τζιμάρα ο Μπανκς έφυγε, λογικά ο Γκουίν υπογράφει.Πως θα έβλεπες Μαυροκεφαλίδη(αν και πήγε Μπαρτσελόνα)για τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζιμ, πιστεύεις ότι ο Παο με την ενίσχυση στις δυ0 θ'εσεις που είχε έλλειψη, γίνεται φαβορί για final 4; Βλέπεις να το ράβει το 7ο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζιμ γεια χαρα. Απολαυστικο αρθρο. Μου φαινεται καλος παικτης που μπορει να δωσει ποιοτικες ανασες για καποια λεπτα κατι που τοσο μας ελλειψε απο την Ευρωλιγκα και κυριως κοντρα στην Μπαρτσελονα. Πιστευεις οτι ο Καρι θα μπορεσει να αντεπεξελθει στην ασυληπτη αμυνα της ομαδας η θα μας παει μερικα βηματα πισω; Επισης επιθετικα θα μπορεσει να προσθεσει νεα πραγματα ή απλα θα ανεβασει (οσο δυναται) τα τωρινα επιθετικα πλανα; Υπαρχει περιπτωση, οσο καλα και αν τα παει στα πλει οφ, να κρατηθει στο ροτεησιον ενας παικτης 33 (34 του χρονου) οταν και η ομαδα θα κυνηγαει πιο νεους και ελπιδοφορους παικτες; ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. jim και παιδιά καλησπέρα. Ο κάρυ είναι καλός παίκτης σίγουρα. το θέμα είναι ότι όταν έρθει η ώρα των τελικών και συναντηθούν με το καλό ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναικό αν ο Πεδουλάκης θα τον χρησιμοποιεί με ρόλο ή θα τον χρησιμοποιεί όσο έβαζε τον ξανθόπουλο. Έχω την αίσθηση ότι ο Πεδουλάκης προσπαθεί να πάιξει ένα mind-game με τον Μπαρτζώκα, για αυτό και αναζητά 2 σουτερ(Κάρυ-Γκουιν), ώστε να μην βρει ζώνη απέναντι του καθόλου. Θεωρώ ότι ο αργύρης είναι πανέξυπνος άνθρωπος και ότι σε τέτοια ματς(τελικοί) θα βαδίσει στην πεπατημένη της Μπαρτσελόνα,ποντάρωντας σε χαλαρότητα του Ολυμπιακου,στην πολύ δυνατή άμυνα αλλά και στο ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ σε τελικούς είναι άλλη έδρα. Ξέρει ότι για τον Παναθηναικό αυτό που έγινε είναι πλήγμα και ξέρει ότι αν δεν είναι ανταγωνιστικός στους τελικούς (3-2) θα έχει προσωπικό κόστος.

    Εν πολλοις πιστέυω ότι ήταν καλή κίνηση του Κάρυ,αλλά πιστέυω ότι δεν θα πάιζει παραπάνω από 6-7 λεπτα στους τελικούς.

    soulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα στην παρέα!
    Τζιμ είσαι μορφονιός γιατί με το μπλοκ δίνεις απαντήσεις σε καλοθελητές για το τι επίπεδο έχει η χώρα στον αθλητισμό!
    Ενυ γουευ επειδή δεν έχω χρόνο να σχολιάσω θα κάνω ένα γενικό πασπαρτού σε πράγματα που μου έχουν κάνει εντύπωση.
    1) Για τον καρυ μάγκες μην περιμένετε να κάνει την διαφορά στον παο στους τελικούς περισσότερο άλλοθι του Γιαννακόπουλου είναι ( ότι τα δίνω όλα) παρά κάτι ουσιαστικό . Μάλλον κακό μήνυμα για Αργύρη είναι.
    2) Περί ανανέωσης ροστερ επί εποχή ζοτς . Για μένα είναι ο μόνος που δεν φταίει .
    Είναι ένας τοπ επιπέδου κοουτς και ετοιμάζει τοπ επιπέδου ομάδες.
    Ο κορμός που έφτιαχνε ήταν κάτι παρά πάνω από εντυπωσιακός με δεδομένο ότι είχε Διαμαντιδη , πίσω του τον Σπανουλη μετά από αυτόν τον Καλαθη .
    Στο τρία είχε Περπε και θα χτυπαγε την κατάλληλη στιγμή τον Μπραμο η τον Γιανκοβιτς
    Στο 4 τον φωτση τον Καιμακογλου
    Στο πέντε τον βουγιουκα κτλ
    Τι εννοώ ;
    Ότι ο ζοτς είχε πλάνο για τον παο για μια δεκαετία !
    Αυτοί που δεν είχαν πλάνο και δεν ήξεραν τι θέλουν είναι οι Γιαννακόπουλοι που φεύγοντας μένοντας έχασαν τον Σπανουλη πρώτα μετά τον Φώτση και μετά την εμπιστοσύνη του προπονητή (γκουχ γκουχ σεβασμός) (κοινώς είναι κορυφαίος έχει πλάνο , υλοποιείτε; Όχι; Ευχαριστώ πολύ άντε γεια)
    Τώρα γιατί δεν πήρε Μαντζαρη την τελευταία του χρονιά π.Χ.; Γιατί πήρε Γιασισκεβιτσιους . Ήξερε ότι θα φύγει το καλοκαίρι οπότε πήγε σε σίγουρες λύσεις για μια ακόμα κούπα ! δεν του έκατσε και τα πήρε ο ολυμπιακός όλα (πράγμα που κλόνισε τους παναθηναϊκούς )
    Οπότε το ότι ο ζοτς δεν φρόντισε την επομένη μέρα για μένα δεν στέκει . Οι Γιαννακόπουλοι μένανε φεύγανε και δεν υλοποιούσαν το πλάνο του (αν του καταλογίσω κάτι θα είναι άλλο αλλά δεν είναι του παρόντος!)

    3) Ο παο του 13. Μια χαρά ο Αργύρης την πρώτη του χρονιά, εγώ τουλάχιστον ένα ρισπεκτ του το πα (και αν σκεφτώ τι τράβηξε όλη την χρονιά του λέω και δυο) πάντως οι τελικοί είναι δύσκολοι και η επομένη χρονιά αν μένει (δυσκολο) ακόμα πιο δύσκολη. . υ.γ το να μείνει για μένα είναι θετικό αλλά ακούω ότι ο Δημήτρης ψάχνεται για ζοτς , βλέπω και δυο μεταγραφές τέτοιες ώρες και δεν βλέπω καλή (για τον παο )έκβαση.
    4) Ο γαυρος τώρα ! Είναι σουπερ ομαδαρα βγαλμένη από τα πιο σκληρά όνειρα! Είναι η δικαίωση του Χόλυγουντ ! η έμπνευση του ροκυ 356 που θα τα βάζει με μεταλλαγμένους κουμουνιστές από το διάστημα! Είχα πει ότι είναι το μεγαλύτερο αντερντογκ που έχω δει ακόμα και όταν εδώ δεν τον πίστευαν, παρά λίγοι . ο Μπαρζιωκας άκουσε πολλά αλλά δικαιώθηκε και για μένα είναι άτυχος ο οσφπ στο θέμα του Ντορσει αν τον είχε (η κάποιον εφάμιλλο ) θα ήταν πληρέστατος . ουφ έχω πολλά να παραθέσω ακόμα και μου βγαίνει ένας χείμαρρος κάνω μια παύση εδώ και θα κάνω μετά( αν μπορέσω) την συνέχεια ! Υ.Γ. Τζιμ είσαι σαν το νετ… απεριόριστος!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που στα 1) 2) & 3) συμφωνώ σχεδόν απόλυτα, δυστυχώς!
      Ο Σπανούλης έφυγε κυρίως λόγω ΔΓ (επεισόδιο στ' αποδυτήρια, δημοσίευμα κλπ). Όμως, ακόμα και χωρίς τον Σπανούλη δεν θά άνοιγε μύτη αν μετά το 6ο είχαν ακολουθήσει το πλάνο του Ζότς και τον είχαν "σεβαστεί".
      Επέλεξαν να του δείξουν κομψά την έξοδο. Άργησε λίγο να το πιάσει το υπονοούμενο αλλά πόσο μπορούσε να κάνει το μαλάκα;
      Η δυστυχία σήμερα είναι που, ενώ έχει μια γερή βάση να χτίσει για του χρόνου, επιλέγει να παίζει κρυφτό (καμιά δέσμευση για νεξτ σήζον). Πλην όμως φίλε Jimmi, o κόσμος "την έχει ανθιστεί τη δουλειά" και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και απο τα ελάχιστα σχόλια του παρόντος εξαίρετου άρθρου σου κατά τ' άλλα.
      Απογοήτευση; στιφή γεύση; περσινά ξινά σταφύλια;
      Να μη γίνουμε ποδόσφαιρο λέω εγώ...
      Θοδωρής

      Διαγραφή
    2. Φίλε Θοδωρή,
      φαντάζομαι ότι οι φίλοι του ΠΑΟ δυσκολεύονται να βρουν κίνητρο να συζητήσουν για την 11η μεταγραφή ξένου παίκτη.

      Διαγραφή
    3. τοσα χρονια λενε διαφορα για την φυγη του σπαν το οτι τσακωθηκε με δδ πρωτη φορα τα ακουω.Οτι του φανει του λολοστεφανη.

      Διαγραφή
    4. Φιλε Κωστα, εχουν πολυ λογικη αυτα που λες.

      Να συμπληρωσω οτι, οσον αφορα τον Ομπραντοβιτς, γινεται φανερο οτι αυτο το μενω-φευγω της οικογενειας Γιαννακοπουλων συνοδευτηκε απο παρεμβολες διαφορων προσκειμενων μανατζερ που ηθελαν να φερουν στον Παναθηναϊκο την πραμάτεια τους η οποια ομως δεν τυχαινε της εγκρισης του Ομπραντοβιτς (Σχορτσιανιτης κλπ.).

      Ο δε σεβασμος που επικαλεστηκε ο Ζοτς ηταν οχι μονο λογω των παικτων που εφυγαν (Φωτσης, Νικολας) αλλα και και λογω των δημοσιευματων της Πρασινης που συχνα-αραια ολο και εριχνε μπηχτες κατω απο τη ζωνη π.χ. φωτογραφια Ομπραντοβιτς-Ιτουδη διπλα σε μια αγελαδα στο Ντουμπαϊ (οπου ηταν για σεμιναριο μαπσκετ) με τον τιτλο "Η ομαδα μας καιγεται κι αυτος ειναι στο Ντουμπαϊ για διακοπες" (ή κατι τετοιο).

      Ο Ομπραντοβιτς ηξερε οτι αν δεν ειχε τον σεβασμο του ιδιοκτητη εξ αρχης δεν προκειται να τον ειχε ποτε ειδικα δε με τις παρεμβασεις των προσκειμενων ατζεντηδων που δεν ηταν πια της αρεσκειας του.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  16. Μετα τον καπονο δωσε πονο, τον αρχοντα αμστρονγκ, την παικτη κλειδι κιτσεν, την καλαθομηχανη μπανγκς, τον γιγαντα πανκο τωρα και καρυ και γκουιν
    Μιλαμε για σχεδιαμο οχι αστεια.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με αφορμή σχετικό θέμα του sportdog...
    Νομίζω ότι ο Περπέρογλου έθεσε ισχυρή υποψηφιότητα για τη 12άδα της Εθνικής.
    Άρα καταλήγουμε σε σχήμα τύπου:
    Σπανούλης, Καλάθης, Ζήσης, Σλούκας, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Καιμακόγλου, Κουφός, Μπουρούσης.
    Και μένουν δυο θέσεις. Εγώ θα έδινα μια σε Μπράμο και μια σε Βουγιούκα ή Σκορτσιανίτης.

    Να δούμε βέβαια πως θα πάνε κι οι τελικοί.
    Νομίζω, και με βάση τα δυο ντέρμπι της κανονικής, ότι ο Περπέρογλου θα ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχήμα αρχίζει με 15 και μετά τα φιλικά μένει με 12?Αν ναι τότε ίσως δούμε κάποιον απο τους Βασιλειάδη,Κατσίβελη στα γκαρντ της 15αδας.Επίσης ο Φωτσης θα είναι απίθανο να μείνει εκτος 12αδας.

      Διαγραφή
    2. Και ποιος θα μείνει έξω για να μπει ο Φώτσης;
      Μήπως ο Καιμακόγλου, που ενέργεια και δύναμη; Μήπως θα πάει στο 3 και θα μείνει έξω ο Μπραμος που αντικειμενικά δείχνει να κινείται σε υψηλά επίπεδα; Ή μήπως θα πάει με δυο σέντερ κινδυνεύοντας να πάθε πατατράκ σε περιίπτωση τραυατισμού;

      Δυστυχώς, ο πρώην αρχηγός, ήρθε η ώρα να χαιρετίσει.

      Διαγραφή
    3. poios koufos as paroume mavroidi kai pame full gia repeat tipou nigiria

      Διαγραφή
    4. ποιος ζησης ρε παιδια?η μεγαλυτερη μπασκετικη απατη ολων των εποχων..μια μετριοτητα κ μιση..οτι θα ναι στη τελικη 12αδα,θα ναι σιγουρα..ειναι κ κουμπαρος του σπανουλη,θα τον παρει ο τρινκιερι στη 12αδα για να μη στεναχωρησει τον βασιλακη..κ μετα δεν μπορει να αποδωσει..
      χιλιες φορες να παρει στη 12αδα τον παππα ή εστω τον κατσιβελη..

      Διαγραφή
  18. Ας φέρει ο πρόεδρος (που είναι νέος και ελπίζω να μαθαίνει απο τα λάθη του) πίσω τον τον καλύτερο προπονητη της Ευρώπης Zeljko Obadovic και δεν έχουμε κάνενα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Jim συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε που για ακόμα μια φορά μας βοηθάς να αποκτήσουμε εικόνα για νέα μεταγραφή της ομάδας...Τι λές να ξεκινήσουμε κουβεντούλα για τα μεταγραφικά που φαίνεται να έχουν ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τη νέα σεζόν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nomizo tha kanei plaka o athineou sto diamantidi pali sta plei-ox...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε μη σας παρει η τριφυλλαρα το καλοκαιρι εκτος των παππα-γιανκοβιτς και τον αθηναιου(ετσι για να βοηθαει στις προπονησεις) κ μεινετε εκει στη πλατεια του χρονου να παιζετε με τον μοτσενιγο κ τον γερο-κις..

      Διαγραφή
    2. η μοιρα του να εισαι πανιωνιος..να τερματιζεις μια ζωη στη καλυτερη τριτοτεταρτος στο πρωταθλημα,να πανυγηριζεις μια φορα καθε 5 κ βαλε χρονια νικες επι των παναθηναικου,ολυμπιακου λες κ πηρες ευρωλιγκα κ οταν εχετε μια στο τοσο κανα παικτη της προκοπης να σας τον παιρνουν μεσα απ'τα χερια οι μεγαλες ομαδες(χριστοδουλου,ντινκινς,καραγκουτης,περπερογλου κ θα ακολουθησουν γιανκοβιτς,παππας,καββαδας)..αχαχα!!

      τουλαχιστον πανθηρονιε μου ελπιζω να προλαβες το τελευταιο κυπελλακι που χατε παρει πριν εικοσιβαλε χρονια με γασπαρη,μπρουγος κ την υπολοιπη dream team :p
      γιατι μεχρι τα βαθια σου γεραματα δε σε ξαναβλεπω να πανηγυριζεις αλλο τιτλο με τον πανθηρονιο..

      Διαγραφή
  21. Jim, πιστεύεις ότι υπάρχουν πολύ παίκτες στην Ευρώπη με καλύτερη μηχανική από του Στράτου του Περπέρογλου.

    Πιστεύω ότι αυτή ακριβώς η μηχανική του, μαζί με το μεγάλο του κορμί και την άρτια τεχνική του, είναι που τον έχουν καταστήσει ως έναν εξαίρετο cluch shooter που μπορεί να πάρει επιθέσεις, υπό οποιεσδήποτε προυποθέσεις.

    Υπεραπαραίτητος για την νέα Εθνική του Τρινκιέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαμια σχεση με την πραγματικοτητα μην κανεις τον αναλυτη ενω εισαι φανερα ασχετος.Ο Στρατος ειναι μετριος σουτερ γιατι δεν εχει καλη μηχανικη εχει κακο follow through και αρκετες φορες κακη ισοοροπια σωματος.Δες επισης τα ποσοστα του σε τριποντα βολες που δειχνουν αυτο μολις εγραψα.
      Επισης clutch o στρατος σε ποια ζωη?Το κυριο μειονεκτημα του ηταν οτι στα μεγαλα παιχνιδια εξαφανιζοταν και ο ζοτς τον παρκαρε στο παγκο στα μεγαλα ματς.Το θυμουνατι οι φιλοι του ΠΑΟ.
      Απορω πως καταφερες να παρουσιασεις τα πραγματα ακριβως αντιθετα απ' οτι ειναι.

      Διαγραφή
    2. Επίσης δεν έχει ιδέα που στήνει τα πόδια του, με αποτέλεσμα ένα κάρο τρίποντα με πατημένη γραμμή.

      Στην εθνική έχει θέση σαν 12ος παίκτης, απλά επειδή λείπει ο Μάντζαρης. Να ξεκουράζει για 5 λεπτά τους Παπανικολάου και Μπράμο (χωρίς Μάντζαρη θα φορεθεί πολύ στο 2), να ποστάρει 2-3 φορές κοντούς αντιπάλους και να κρατά την υπόλοιπη ώρα μια πετσέτα.

      Ody

      Ody

      Διαγραφή
    3. Εγώ θυμάμαι στους τελευταίους αγώνες του στον ΠΑΟ, να παίζει μόνος του τον ολυμπιακό, ακριβώς γιατί έδειχνε ικανός να πάρει σουτ υπό όλες τις προυποθέσεις.

      Το ίδιο θυμάμαι να κάνει και στον τελικό του Βερολίνου όταν όλος ο ΠΑΟ είχε κολλήσει κι ο Στράτους μπουμπούνισε τρίποντο με τις χειρότερες συνθήκες. Χωρίς εκείνο το τρίποντο θα είχε χάσει ο ΠΑΟ.

      Επίσης, σε αυτή τη ζωή, που ζει τώρα, ο Στράτος έχει παίξει καταπληκτικά στα πιο κρίσιμα mtch όλης της σεζόν.

      Παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να μειώνουμε παίκτες επειδή αποχώρησαν από την Α ομάδα, για να μετακομίσει στη Β.

      Διαγραφή
    4. Kαλα,ολη την χρονια ηταν αφαντος με τρια παιχνιδια τον χρησαμε παιχταρα.Συγγνωμη και στον Παο παιχταρα δεν τον λεγαμε.Περσι δηλαδη ο Ζουρος ειχε προσωπικα και δεν τον πηρε.

      Διαγραφή
    5. Αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε..Παικταρας ο Περπερογλου επειδη επαιξε 10 λεπτα μπασκετ απεναντι σε μια σειρα κοροιδα που κατεβηκαν να παιξουν φαιναλ-φορ,και εβγαλε 5 φασεις.Ο Στρατος ειναι απο τους πιο τυχερους παικτες που αν και πολυ μετριος καταφερνει και παιρνει τιτλους χαρις τους συμπαικτες του,χωρις ουδεποτε να κανει την υπερβαση και να προσφερει κατι σοβαρο καπου..Να μην ξεχναμε δε και το οτι εαν δεν υπηρχε ολη τη χρονια ο πραγματικα ασταματητος Παπανικολαου,ο Περπερογλου δεν θα ειχε καν τη χαρα να παιξει στο φαιναλ-φορ.Αφηστε,τον λουστηκαμε τον Στρατο τοσα χρονια και ξερουμε

      Διαγραφή
    6. Παιδιά, δεν είπε κανείς να πάρει τη θέση του Παπανικολάου στο βασικό σχήμα. Προφανώς και ο μικρός κινείται σε άλλα επίπεδα.
      Aλλά από την άλλη είμαι πεπεισμένος, ότι μπορεί να προσφέρει -κυρίως στα κρίσιμα ματς- αυτά που πρόσφερε στο final4.
      Στον τελικό πχ έπαιξε 12 λεπτά και έκανε τη διαφορά. Αυτό χρειάζεται κι η εθνική. Στα κρίσιμα να παίζει 25 λεπτά ο υπερηχητικός Παπ, και 10-12 λεπτά ο Περπέρογλου.

      Ο Ζούρος πέρσι, και να ήθελε να τον πάρει, δε θα μπορούσε γιατί ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να μεινει εκτός. Λογικό ας σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολη ήταν η σεζόν που είχε μόλις περάσει.

      Διαγραφή
    7. Παντα να κρινεις ολους τους παικτες με μεγαλο δειγμα και σε διαρκεια χρονων.Ο περπε εκανε μια μετριοτατη χρονια στη σειρα με την εφες ηταν κακιστος και εκανε 2 πολυ καλα παιχνιδια στο Φ4.
      Δεν μπορεις να διαγραφεις μια κακη χρονια με δυο πολυ καλες εμφανισεις.
      Επισης τα μονο καλα παιχνιδια που θυμαμαι που εκανε σε μεγαλες στιγμες ειναι ο τελικος με ΤΣΣΚΑ και τα δυο φετεινα παιχνιδια στο λονδινο.Στους τελικους με οσφπ σχεδον παντα ηταν κατωτερος του μετριου.Για να μην μιλησω για οποτε επαιξε στην εθνικη που παντα επαιζε χειροτερα απ'οτι επαιζε στον παναθηναικο...

      Διαγραφή
    8. δηλαδη οταν βγηκε και εκανε παραπονα οτι τον αδικησε η αποφαση του Ζουρου ηταν απλα ετσι για την πλακα.Ποιος σου ειπε οτι δεν ηθελε να παιξει στην εθνικη;;;;.

      Διαγραφή
  22. O Kάρι είναι απλά ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βασικά τρελή παιχτάρα!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με τον Κάρι, ο Παναθηναϊκός θα είχε αντιμετωπίσει με άλλες πιθανότητες την Μπαρτσελόνα. Όποιος και αν έφερε τον Μπανκς στον Παναθηναϊκό έκανε 'ιστορικό' λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεαλιστικά με τον Κάρι ο Παναθηναϊκός -όπως εξελίχτηκε η σειρά και ασχέτως του τι επίπεδο απόδοσης θα έπιανε ο Αμερικανός- θα είχε το πάνω χέρι στη σειρά εκείνη.

      Διαγραφή
    2. Βέβαια και οι Καταλανοί μπορούν να πούν το ίδιο για Όλεσον..

      Διαγραφή
    3. αν είχε Κάρι ο Παο, μπορεί στους τελευταίους αγώνες να είχε καταφέρει να προηγηθεί έστω μια φορά, έστω στο πρώτο δεκάλεπτο.

      Διαγραφή
  25. Σήμερα ο Παο είχε 29 rebounds και ο Παοκ 31, καλά εκεί στον Παο τυφλοί είναι?? Δεν βλέπουν ότι η ομάδα πονάει στην θέση 5??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι ο Λασμε δεν επαιζε, παιζει κανενα ρολο σε αυτο λες...

      Διαγραφή
    2. Όταν αντιμετωπίζεις τον Καλλέ και τον Λάζο με ένα πόδι και χάνεις τα rebounds η απουσία του Λάσμε είναι απλά δικαιολογία.

      Διαγραφή
    3. XORIS PENTARI PEKSAME SXEDON 20 LEPTA.

      Διαγραφή
    4. Το οτι δεν επαιξε ο Λασμε,τον μονο ρολο που παιζει ειναι οτι κακως,πολυ κακως και αφελεστατως δεν εχεις 3ο σεντερ.Εκτος εαν περιμενεις να σε βοηθησει ο Σκορδιλης.

      Διαγραφή
  26. Η δήλωση της χρονιάς για τα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακο από τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού ΔΔ. Εκ διαμέτρου αντίθετη με το πνεύμα της δήλωσης του Πριντεζη. Αυτό δείχνει γιατί ορισμένοι παίκτες δεν πρόκειται να αντικατασταθούν ποτέ και κάποιοι άλλοι απλά εξαφανίζονται ανεξάρτητα των επιτυχιών τους. Η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε το ΔΔ να κανει τις δηλωσεις της χρονιας και τον μπιλ να σηκωνει τις κουπες της χρονιας..

      Διαγραφή
    2. και περσι τους εδωσε συγχαρητηρια ο ΔΔ.Παλι πολλοι του γαβρου τον βριζουν, τι να πεις;; ο καθε ενας με το επιπεδο και την παιδεια του.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή αν τον ρωτούσαν του ΔΔ αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό θα έλεγε θα ήταν τιμή μου να παίξω σε μια τόσο υψηλού επιπέδου ομάδα αλλά όχι ευχαριστώ?
      Ο Πριντεζης απάντησε ειλικρινά και χιουμοριστικά σε μια αφελής ερώτηση ενός ηλίθιου ανθρώπου.Την ίδια απάντηση θα έδινε οποιαδήποτε σημαία μιας ομάδας για τον αιώνιο αντίπαλο αν απαντούσε με ειλικρίνεια σε μια μη σοβαρή εκπομπή.

      Διαγραφή
    4. Ποιο χιουμορ;;;εχει το ακαταλογιστο,αλλα ηθελε να πει και αλλα ειπε,δεν πρεπει να ναι παντως και πανεξυπνος. Απο την Καε καταλαβαν το τι και πως,δεν ασχοληθηκαν απλα.

      Διαγραφή
    5. OTAN TON ROTISAN TON DD MIA XARA APANTHSE XORIS NA PROSVALEI TON OSFP.

      Διαγραφή
    6. Ο Πριντεζης μαλλον απαντησε ηλιθια και αφελεστατα σε μια προβοκατορικη και μαλιστα επιμονη ερωτηση ενος αλλου ηλιθιου.Ασφαλως και τον παρεσυρε ο αλλος,αλλα τελικα αυτο που εμεινε ειναι οτι θαυμασαμε ολοι το υψηλο αι κιου του ..

      Διαγραφή
  27. Καλησπερα παιδια και τζιμαρα μας!Μολις επεστρεξα απο το παλατακι οπου ειχα παει να παρακολουθησω τον παναθηναικο και το νεο αποκτημα καρι.Το παιχνιδι ειναι αληθεια οτι δεν ειχε και πολυ ενδιαφερον απο βαθμολογικης αποψης και δεν προσφεροταν για πολλα αλλα νομιζω πως ο καρι εδειξε καποια πραγματα ενθαρυντικα θα ελεγα!!Τον καρι δεν τον εχω παρακολουθησει γενικα και πολυ και ηταν η πρωτη φορα που τον ειδα σε περισσοτερο βαθος.Παμε στο προκειμενο λοιπον ας ξεκινησουμε απο την επιθεση..

    Εχει πολυ καλο σουτ απο μεση αποσταση τον ειδα πολλλες φορες να προτιμαει να εκτελεσει απο μεση αποσταση παρα να πηγαινει σε μακρινα σουτ γενικα δεν φοβαται να σουταρει ειναι το δυνατο του σημειο αυτο και προφανως ειναι ενας λογω για τον οποιο αποκτηθηκε εξυπνοι και ευκολη ποντοι.Δεν τον ειδα να σουταρει μετα απο τριπλα ισως αυτο ειναι το αδυνατο του σημειο..

    Δημιουργικα δεν μου φανηκε πολυ κακος αν σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι λιγο καιρο στην ομαδα αν και μπροστα του δεν ειχε πολυ δυνατα γκαρντ να τον περιορισουν.Φενεται οτι βλεπει γηπεδο παντως...Σε τραζισιον καταστασεις μετα πο κλεψιμο τον ειδα πολυ να γυρναει να κοιταει αριστερα και δεξια αν και ηταν μονος του δειγμα οτι δεν επιστευεται και πολυ τα ποδια του.

    Παμε στην αμυνα..Στον ενας εναντιον ενος απεναντι σε γρηγορα και εκρηκτικα γκαρτντ πιστευω θα εχει προβλημα σε ομαδικη αμυνα πιστευω οτι θα τα μπαλωνει τα πραγματα φενεται αρκετα ωριμος.

    Θυμηθηκα το σχολιο σου τζιμ οτι εχει καλη σχεση με τη θρησκεια το ειδα τουλαχιστον τεσσερεις φορες να δειχνει προς τα πανω..

    Συμπερασμα πιστευω ειναι μια αρκετα καλη επιλογη για να παρει 10 λεπτα και να ξεκουρασει διαμαντιδη και να δωσει καποιες βοηθειες στο σκοραρισμα.

    Ο διαμαντιδης παντως το τελευταιο καιρο απο τη σειρα με τη μπαρτσελονα δεν ειναι και πολυ καλα και δεν ειναι μονο που το αντιμετωπιζουν πολυ καλα.Ελπιζω τουλαχιστον να επιστρεψει στους τελικους γιατι διαφορετικα θα ειναι πολυ σκουρα τα πραγματα.

    Παμε τωρα στη Eurovision τρεμε ευρωπη ερχεται ο αγαθωνας..ΧΑΧΑ

    Big saras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. big saras για τον ΔΔ κανεις λαθος. 16 ποντους 8 ασιστ 2 κλεψιματα 3 λαθη σε 35 λεπτα.Η αμυνα του παντα ηταν το δυνατο του σημειο για αυτο ψηφιστηκε 6 απο τις 9 του θεσμου ο καλυτεροε αμυντικος.Σημερα αμυντικα ηταν αρκετα καλος παλι.Ο.κ ηταν αστοχος στο τριποντο.Εδω τα στατιστκα του αγωνα.

      Διαγραφή
    2. Αρα είμασταν και άλλοι παναθηναϊκοί στο παλατάκι σήμερα, κι εγώ εκεί ήμουν, γιατι αλλιώς δε θα χε ούτε 1000 άτομα... Εμένα μου κανε εντύπωση με πόση χαλαρότητα σκόραρε (σαν να μην κουράστηκε καθόλου στον αγώνα) ο Κάρι... Ακόμα και τα σουτ που έχασε μπήκαν και βγήκαν...Έδειχνε το ταβάνι (θεό ?) μετά από κάθε καλάθι και κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο (τουλάχιστον 14 φορές και όχι 4 ..χαχα) σε σημείο που ήταν γελοίο. Πάντως φαινόταν οτι δεν ήθελε να τρέξει και πολύ για να μην κουραστεί. Τέσπα, φαίνεται καλός σκόρερ αλλά θα πρέπει να τον δούμε απέναντι σε guard που θα τον κυνηγούν παντού και θα του βγάλουν το λάδι πόσες αντοχές θα χει...
      ΣΩΤΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ναι οντως ηταν παρα πολλοι παναθηναικοι μονο καμια δεκαρια ημουνα εγω με φιλους!!Εδω μπροστα μου καθοταν ενας τυπας με μπλουζα φαιναλ φορ 2012 τι ομαδα λες να ταν και αυτος??ΧΑΧΑ!!ΤΣΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ??Ενταξει εγω παντως 4 φορες τον ειδα να δειχνει ταβανι..Αομματος!!ΔΕν ξερω αν ο καρυ δεν ετρεχε για να μην κουραστει μου φενεται παντως πως παιζει με περισσοτερο μυαλο και εμπειρια και φενεται να ειναι και πνευματικα ισσοροπημενος.ΠΙανουν τοπο οι προσευχες φενεται..

      Τζαιμαρα περιμενουμε σχολειο για τον Γκουιν.

      Big saras.

      Διαγραφή
    4. Σχολιο ηθελα να πω αλλα επειδη το blog σου ειναι ενα σχολειο μπερδευτηκα!!

      Big saras.

      Διαγραφή
    5. Χαχα.. Όταν υπογράψει/όποιος υογράψει, θα υπάρχει τοποθέτηση.

      Διαγραφή
    6. φτου.. *υπογράψει *υπάρξει

      Διαγραφή
  28. http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&lng=gr&pfpar=bWF0Y2hpZD0xMzMy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O χοντρός 6 λεπτα σε ματς που λειπει ο βασικός σέντερ.Μιλάμε για παίκτη που δηθεν δε μπορει να τον αντιμετωπισει ολη η ευρωπη...
    Ο μητσάρας 2/10 τρίποντα
    Ο άρτζι βρηκε αξιοπιστο παικτη στα γκαρντ και κατάφερε να βάλε το διαμαντίδαρο 35 λεπτά σε αδιάφορο παιχνιδι
    Αλήθεια πιστευει κανείς ότι ο Πάο έχει ελπίδες για πρωτάθλημα?
    Κατσε να περασει τον ικαρο και το νιονιο και βλεπουμε με αυτο το καφενείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 18 pir o δδ δεν το λες και κακο στο παιχνιδι.Ασχετο αν ηταν αστοχος στα τριποντα.Εκει μεσα ολοι εχασαν μονο ο Παο και Πανιωνιος νικησαν, ακομα και γαβρος η υπερομαδα εχασε, εμεις που εχουμε ομαδουλα θα κερδισουμε.

      Διαγραφή
    2. Ο ''γάβρος'' όμως έπαιζε χωρίς Λο και Μάντζαρη και μετά από ταξίδι σε Τελ Αβίβ.Επίσης,στην ομάδα του ΠΑΟΚ υπήρχαν και ο Μακ Γκραθ και ο Χαριτόπουλος.Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

      Διαγραφή
    3. μπα και μεις παιζαμε χωρις Λασμε,με εναν νεο παιχτη που προσπαθει να τον ενταξει ολη η ομαδα και δοκιμαζαμε σχηματα.Ο Μαντζαρης επαιξε 5 λεπτα ξερεις!!!!!!!Εσεις ειστε η ομαδαρα εμεις ειμαστε καφενειο.Ολη την χρονια ειχατε τα χαλια σας μεχρι τελευταια με Εφες και με δυο παιχνιδια στο τελος γινατε υπερηχητικοι και υπερομαδα, τι να πει και η Μπαρτσα που εχασε τον Τζαγουαι την τελευταια βδομαδα.Αν δεν ειχατε τυχη εσεις ποιος ειχε.Ακομη και το πρωταθλημα να παρετε φιλε εγω στο μπασκετ εχω τοσες χαρες που κομπλεξ δεν εχω.Οταν τα επαιρνα ειχα παιχταραδες.Ακομη και να μας νικησετε 3-0 δεν σημαινει οτι εχετε υπερομαδα εμεις ειμαστε χαλια.

      Διαγραφή
    4. http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&lng=gr&pfpar=bWF0Y2hpZD0xMzE0 δες τα στατιστικα για του λογου το αληθες,αποριας αξιο πως δεν κλαις παλι για την διαιτησια;;

      Διαγραφή
    5. Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΤΕ.Ο ΧΑΙΝΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΡΑΓΕ??

      Διαγραφή
    6. προφανως δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ....... σε εκεινο το ματς που ο παοκ ξεφτιλισε τον ολυμπιακο δεν επαιζε ο χατσερ, ο μαργαριτης και φυσικα ουτε ο χρυσικοπουλος που αποκτηθηκε μετα.....
      αναφερεις για τις απουσιες του ολυμπιακου τοτε να σε ενημερωσω λοιπον οτι σημερα δεν επαιζε το βασικο 5αρι του παναθηναικου ο λασμε και ο σοφο που εχει τις τελευταιες 2 εβδομαδες χασει αρκετες προπονησεις λογω τραυματισμου επαιξε 6 λεπτα.........

      Διαγραφή
    7. στο μονο που επεσες μεσα ειναι για τον μαντζαρη αφου ειναι ο αγωνα που τραυματιστηκε.......

      Διαγραφή
    8. έχει δίκιο ο ανώνυμος.
      Μόνο ο ΠΑΟ πέρασε με τραυματισμούς από Πυλαία.
      ΡΙΠΙΤ και μαλακίες.
      Μακράν η πιο επιτυχημένη ομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα η πανάθα

      Διαγραφή
    9. To ξερουμε οτι ειμαστε μακραν η καλυτερη ομαδα,μας ψηφισαν απο την γιουρολινκ δεν ειναι εκτιμηση των φιλαθλων μας.Ειναι κοινη η ομολογια με ψηφισμα.Ευχαριστουμε που το αναγνωριζετε.....Οσο για τον Μαντζαρη σιγα μην θυμομουν που χτυπησε,ας ειναι καλά τα στατιστικα.

      Διαγραφή
    10. Παναθηναικός: Ηθικός Πρωταθλητής Ευρώπς 2012-2013



      eurolink....

      Διαγραφή
    11. Στα πέντε πρώτα λεπτά ενός αγωνά μπάσκετ δηλάδη κρίνεται η έκβαση αυτού ''σχετικοί'' φίλοι ΠαναθηναΪκοί;Επίσης,κανείς δεν ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό.Απλώς το αντιαθλητικό στον Σερμαντίνι μετατράπηκε σε τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα.Τελός,κανείς δεν είπε ότι είμαστε υπερομάδα.Μόνοι σας το επαναλαμβάνετε συνεχώς άρα κάτι θα ξέρετε.

      Διαγραφή
    12. Επιπροσθέτως,ο αγώνας του Ιανουαρίου στην κανονική διάρκεια είχε και άλλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο το μυαλό όλων είναι στραμμένο στα playoffs.

      Διαγραφή
  30. Ρε παιδιά ποιός ξέρει να μου πει που μπορώ να βρίσκω ολοκληρωμένα στατιστικά για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθήματος? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.esake.gr/main/index.php?pl=4&lng=gr&pfpar=bWF0Y2hpZD0xMzMy εδω ειναι του παο,πας αρχικη σελιδα esake.gr και βρισκεις οποια ομαδα σε ενδιαφερει.

      Διαγραφή
  31. Για τον Curry. Αυτό που είδατε σήμερα είναι ακριβώς αυτό που θα δείτε απο τον Curry αν παρακολουθήσετε καμμιά 10αρία σκόρπια παιχνίδια του στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Ώριμος παίκτης, καλές επιλογές στα τελειώματα, δεν φοβάται το σουτ του, συμμετέχει στο offensive transition, καλός στην ομαδική άμυνα αλλά ταυτόχρονα αδυναμία στη προσωπική άμυνα απέναντι σε εκρηκτικούς παίκτες και παίκτης που ξεκάθαρα δεν θα πάρει τη μπάλα να οργανώσει παιχνίδι. Κατα τη γνώμη μου είνια χρήσιμη προσθήκη και η διαφορά με τον απόντα Banks χαώδης, παρ'ότι ο Banks χρησιμοποιήθηκε για άλλη δουλειά. Κοινώς ο ΠΑΟ κερδίζει αρκετά με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Δύσκολο να μείνει στην ομάδα και του χρόνου εκτός αν κάνει όργια (χλωμό) αλλά η παρουσία του κάνει φανερό πόσο λείπει ένας τέτοιος παίκτης απο τον ΠΑΟ.

    Για τον Πρίντεζη και τον Τόμιτς. Ατυχές το σχόλιο του Γιώργου που κατα τ'άλλα είναι πολύ σημπαθής παίκτης και ωραίο τυπάκι. Ο Τόμιτς είναι σεσημασμένος, αλλά απο την άλλη μην ξεχνάμε οτι είχε την ατυχία να βρίσκεται στην ομάδα στα πέτρινα χρόνια της όταν την είχε εγκαταλείψει ο Κόκκαλης και ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σαν χαλαρές προπονήσεις. Θυμάμαι τότε οτι το μοναδικό ενδιαφέρον σ'αυτά τα παιχνίδια ήταν πότε θα γίνει κάποιο τζέρτζελο απο τον Μίλαν ή τον Ελληνιάδη. Οπότε ίσως του βγαίνει λίγο το άχτι τώρα, ανθρώπινο είναι. Κατα τη γνώμη μου ο ΠΑΟ δεν έπρεπε να ασχοληθεί και γενικώς δεν πρέπει μια επαγγελματική ομάδα να ασχολείται με τέτοια πράγματα.

    Ξέρει κανείς πότε περίπου υπολογίζονται οι τελικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να προχωρούν σε τέτοιου είδους καταγγελίες, όταν παραβιάζεται το άρθρο που αφορά στην κόσμια συμπεριφορά θεσμικών παραγόντων. Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι ο Τόμιτς παραβίασε άρθρο που αφορά στην κόσμια συμπεριφορά παραγόντων των ομάδων, και προσδοκούν πως όλοι οι αρμόδιοι θα πάρουν θέση μετά την προκλητική και ανεπίτρεπτη στάση, του Σέρβου... Αρχες ΙΟΥΝΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Φανταζεσαι να ερθει οακα,καλα κανει η καε,θα γινει μπαχαλο απο τους οργανωμενους.

      Διαγραφή
    3. όχι μόνο αυτό.
      θυμήσου και στον Σπανούλη που πέρσι έβγαλε προκλητικά τη γλώσσα του στο πέμπτο τελικό, και τον πρίντεζη που έκανε χειρονομία που άνετα μπορούσε να την μπερδέψεις με κωλοδάχτυλο. Βάλε και τον Παπανικολάου που πανηγυρίζει προκλητικότατα τις βολές.
      Αν έρθουν αυτοί στο ΟΑΚΑ θα γίνει χαμός.
      Να τους απαγορευτεί η είσοδος.
      Αν γίνεται να μην παίξουν ούτε στο ΣΕΦ.

      Διαγραφή
  32. Κορυφαίο πρωτοσέλιδο πράσινης. Αξίζει να του ρίξετε όλοι μια ματιά.

    Από τη μία θέλει να γράψει για το "ήθος" του Διαμαντίδη, από την άλλη δεν μπορεί να αναφέρει ότι δίνει συγχρητήρια στον γαύρο.

    Τσεκάρετε έχει πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο πολυ πλακα εχει ο γαυρος παλι με τον Παο τα χει παλι με μας ασχολειται.Τουλαχιστον η πρασινη δεν τον αναφερει,ενω ο γαυρος μια ζωη με μας ασχολειται.Μην πιασουμε τωρα ποια ειναι χειροτερη,εσυ το ξεκινησες φιλε.

      Διαγραφή
    2. To "γλεντηστε ξανα τους βαζελες" του χαρτιου υγειας "ΓΑΥΡΟΣ" το τσεκαρες ή αυτο δεν εχει πλακα??

      Διαγραφή
    3. Αυτοί οι γαύροι μιά ζώη προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ψεύτες και απατεώνες! Το μπάσκετ είναι πνευματικό άθλημα και δεν σας ταιριάζει, άντε ασχοληθείτε με κανά ποδόσφαιρο που το έχετε κάνει και σαν τα μούτρα σας. Ούστ!

      Διαγραφή
    4. Ερωτησεις
      1)Για τα πνευματικα αθληματα προσλαμβανεις προπονητη η' πνευματικο?
      2)Ειναι απαραιτητη η προσευχη πριν και μετα την προπονηση?

      Jim,τι λενε αυτοι οι πνευματικοι,θα μας τρελλανουν?

      Zafstein

      Διαγραφή
    5. Ρε παιδιά, απλά ότι έχει πλάκα έγραψα.
      Αν εσάς δε σας άρεσε, οκ, αλλά μην εξεγείρεστε λες και σας θίξαμε το ιερό κοράνι.

      Διαγραφή
  33. Τη γουστάρει ο Ελληνας τελικά την οπαδικη καφριλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εάν μετά και από τις 2 πρόσφατες μεταγραφές των Κάρι και Γκουίν δεν το πάρουμε ούτε τώρα το πρωτάθλημα θα μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα, ας το κόψει το μπασκετάκι ο σύλλογος, ας πηγαίνουμε τα Σάββατα για ψάρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κάπου διάβασα ότι έχει κλίση ο παναθηναϊκός τον γιάνκοβιτς του πανιωνιου εξαιρετική προσθήκη μια και είναι πολύ εξελίξιμος παίχτης θα ήθελα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οσο πλησιαζουν οι τελικοι και μετα το dominating game του Ολυμπιακου στο Λονδινο,το Hoopfellas ποδοσφαιριζει επικινδυνα.
    Χωρις να ευθυνεται φυσικα ο Jim.
    Προετοιμαστειτε καφροι για τους τελικους της ντροπης και παλι.
    Βαζελοι η' γαβροι,δεν εχει σημασια,καθε φορα εδω και χρονια καταστρεφετε αυτο που περιμενουν ολοι οι μπασκετοφιλοι.

    Zafstein

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα!!!!!
      Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μας παιδιά!
      Απλά μην πάτε γήπεδο φέτος!
      Ενημερώστε Γι αυτο τον κόσμο και δώστε ένα ραντεβού κάπου αλλού... Ούτε κάνει η αστυνομία δε θα έρθει να σας σταματήσει!... Να πάτε να φαγωθείτε να ισυχασουμε!
      Φτάνει πια να χαλατε ένα απο τα λίγα πράγματα που μας κάνουν περήφανους σαυτη τη χώρα!

      Διαγραφή
  37. Λυπάμαι που το γράφω, χωρίς αξιόπιστο πεντάρι δεν πας πουθενά και αυτά περί του καλύτερου αμυντικού της Ευρώπης εγώ τα ακούω βερεσέ, όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αν ο Λάσμε ήταν αξιόπιστος θα μιλάγαμε για το καλύτερο πεντάρι της Ευρώπης, όπως με τον Μπατίστ, και όχι το παραμύθι περί του καλύτερου αμυντικού της Ευρώπης, αλήθεια ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης στην άμυνα?? Ο Λάσμε είναι ένα αθλητικό κορμί ο οποίος πηδάει ψηλά, τίποτα άλλο. Για τον Σόφο δεν γράφω τίποτα για να μην υποβιβάσω το επίπεδο του blog, RG πάρε πεντάρι το ακούς??????

    Jim πάρε θέση, έχουμε αξιόπιστα πεντάρια του επιπέδου του Παο ή κάτω από το καλάθι ήμαστε γυμνοί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 7:56 ηρέμησε, μην νομίζεις ότι και οι άλλοι έχουν τίποτα καλύτερα πεντάρια, έχω προτιμώ τους Λάσμε και Σόφο παρά τους Πάουέλ και Σερμαντίνι.

      Διαγραφή
    2. γενικα στην ευρωπη δν εχουν μεινει και πολλα 5 αρια με ολο το πακετο!!! ποσο μαλλον οταν εχουν και αλμυρες τιμες!!! λαυρακι εχει βρει ο γιαννακης για την λιμοζ και περιμενω να παει σε καλη ομαδα φετος

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα. Ο Λάσμε (και όμως)είναι το καλύτερο αμυντικό "5" στην Ευρώπη. Πρώτοι το ξεστομίσαμε εδώ.. Απλά σε αυτό το επίπεδο θέλεις να τον συνδυάσεις με ένα τελείως διαφορετικό "5" για να έχεις το ολοκληρωμένο πακέτο. Υπάρχει θέμα με την αμυντική συμπεριφορά του Σόφο. Δίπλα στον Λάσμε θέλεις ύψος, κιλά και ποστ παιχνίδι. Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιτάσσει τουλάχιστον μια average αμυντική ικανότητα..

      Διαγραφή
  38. Τον Τέπιτς τον διώξανε και από τη δεύτερη Καχασολ.

    Καλά τι συμβαίνει με αυτό το παιδί δεν δουλεύει καθόλου στην προπόνηση ή απλά δεν σηκώνει το βάρος του πρωταθλητισμού γενικότερα.

    Αυτά που ακούγαμε όλα τα χρόνια ότι στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό κάνει θαύματα ήταν τελικά αλήθεια ή ήταν όλα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτος απο τα προσοντα το μπασκετ θελει και ψυχη και ο τεπιτσ δεν την εχει..Ταλεντο σωματικα προσοντα αλλα...??Ιδια περιπτωση και ο μαριτσ ο οποιος ειχε πει στον ομπραντοβιτσ οτι εχει ψυχολογικα προβληματα!!

      Big saras.

      Διαγραφή
    2. Τα πάει καλά ο Κάρι μέχρι στιγμής..Δείχνει να έχει αυτό που έλειπε στην ομάδα, το σταθερό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση και το κρύο αίμα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, η ηλικία του αποτελεί εμπόδιο πάντως για την ανανέωση του συμβολαίου του, αν βέβαια συνεχίσει να αποδίδει...
      Με αφορμή την μεταγραφή του Μαυροκεφαλίδη στην Μπαρτσελόνα θα ήθελα κάποια στιγμή μια ανάρτηση για την συνολική παρουσία των Ελλήνων στα ξένα πρωταθλήματα με ορίζοντα την Εθνική σε πρώτη φάση και την στελέχωση των ρόστερ των αιωνίων (και όχι μόνο) την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Για μερικούς ξέρουμε πράγματα αλλά για παίκτες όπως ο Λαμπρόπουλος που τα πηγαίνει εξαιρετικά υπάρχουν απορίες. Θα έκανε ως 4άρι ο Λαμπρόπουλος στον Παναθηναϊκό ας πούμε;;

      Διαγραφή
    3. Ο Λαμπρόπουλος είναι καλός παίκτης, υποτιμημένος στην Ελλάδα. Όχι για Παναθηναϊκό, όχι σε αυτό το επίπεδο. Αλλά θα ήταν μια πολύ καλή λύση για τη θέση του γρήγορου "5" σε Άρη ή ΠΑΟΚ π.χ.

      Διαγραφή
    4. Αν θυμάμαι καλά τον είχαμε προτείνει μάλιστα για τον Άρη προ διετίας εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    5. Ο Τέπιτς είχε εκπληκτικές προδιαγραφές. Και πίστεψε με στα ντέρμπι μεταξύ των πρώην Γιούγκο ομάδων είχε δείξει μεγάλη ικανότητα στο τέλος των ματς. Αλλά βάσει αυτών των προδιαγραφών που είχε, απέτυχε. Η πορεία του αυτό δείχνει. Ξεκάθαρα στο λέω, στη θέση του Ζοτς τότε, ο Τέπιτς θα ήταν ο πρώτος που θα υπέγραφα. Και θα είχα φάει τα μούτρα μου. Αλλά ΤΟΤΕ (ήταν ο επόμενος μεγάλος γκαρντ) χωρίς σκέψη θα τον έκλεινα.

      Διαγραφή
    6. Ο Τέπιτς νομίζω αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σε κάτι ιδιαίτερα καλός. Αργός, κακός σουτέρ και δεν έβλεπε γήπεδο για γκαρντ, κοντός και αδύναμος για τρία. Στις μικρότερες εθνικές ή σε μικρότερα πρωταθλήματα ό,τι είχε ήταν υπεραρκετό, αλλά στο παραπάνω επίπεδο δεν έφτανε. Ίσως έπρεπε να δουλεψει περισσότερο σε κάτι συγκεκριμένο.

      Διαγραφή
    7. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τον θυμάσαι στην Ευρωλίγκα με την Παρτίζαν? Η post offense του Βουγιόσεβιτς είχε βρεί τον ιδανικό γκαρντ-δημιουργό χαμηλά στο καλάθι.

      Διαγραφή
    8. oxi kontos o tepic re kana 202 htan kai dynatos kai pathmata kala,kai kalos xeirisths,ton thymamai giati m arese.isws psyxologika den katafere na antapokrithei alla htan sigoura endiaferwn paikths

      Διαγραφή
    9. Τι πιστεύεις ότι φταίει Jim?

      Είναι ψυχολογικό το θέμα?

      Τα δικά μας τα ταλέντα συνήθως χάνονται επειδή δεν δουλεύουν στην προπόνηση.

      Διαγραφή
  39. Bλέποντας το χθεσινό αδιάφορο ματς του παο,μπορώ να πω πως ο Κάρι μου έκανε πολύ θετική εντύπωση.Δεν εκβίαζε τα σουτ του και έδειξε να έχει εγκληματιστεί πολύ γρήγορα..Κατά τα άλλα η ομάδα μου έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.Ο Πεδουλάκης έπαιξε στο 4ο δεκάλεπτο σε σχήμα με 3 κοντούς,στοιχείο που θα δούμε στους τελικούς.Δοκιμάστηκε για αρκετό διάστημα σχήμα με Ματσιούλις και Γκιστ(προφανώς λόγω απουσίας Λάσμε)αλλά ίσως είναι και πρόβα για πιο κοντά σχήματα εναντίον του οσφπ.
    Στα αρνητικά του χθεσινού ματς,ήταν :
    1)η χρησιμοποίηση του Διαμαντίδη 35 λεπτά σε ένα αδιάφορο ματς.
    2)η κακή κατάσταση του Σόφο και
    3)παρουσία- απουσία του Τσαρτσαρή.
    Πολύ ωραίο το ματσάκι στο Περιστέρι.Τρομερό λάθος του Παπαντωνίου στο τέλος.Ο Ζούμπος έδειξε τρομερό άγχος επιθετικά(αν και αυτό ήταν το καλό του σημείο όπως ακούγονταν τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζε στις ακαδημίες του παο)αλλά αμυντικά ήταν πολύ καλός.
    Τζιμ,θεωρείς πως ο Παπαντωνίου δεν θα μπορούσε να έχει ρόλο στους 2 αιώνιους?Έχει θράσος και πιστεύω πως θα άξιζε μία ευκαιρία(όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο).Σε είχα ρωτήσει κάποιους μήνες πριν,αλλά τότε δεν έδειξες να πιστεύεις πως είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το επίπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει πολύ δουλειά για αυτό το επίπεδο ακόμα ο Παπαντωνίου. Σκέψου ότι σου το λέει κάποιους που του αρέσουν πολύ τα σκληροτράχηλα γκαρντς.. Όταν λέμε "2 αιωνίους" αναφερόμαστε στο τοπ-επίπεδο της Ευρωλίγκας.. Εγώ θα ήθελα να τον δω στο Eurocup και μετά μιλάμε. Έχει καλά στοιχεία, έκανε το ξεπέταγμα του φέτος, θέλει δουλειά όμως..

      Διαγραφή
    2. Και μενα μου αρεσει ο παπαντωνιου εχει πολυ καλα στοιχεια αλλα μιλαει πολυ και καπου χανει τη συγκεντρωση του πραγμα πολυ απαραιτητο για τη θεση του..Βλεπε το λαθος που εκανε στο τελος,εχει βεβαια το ελαφρυντικο της ηλικιας αλλα εμενα μου φενεται περιπτωση παππα.Συμμετειχε και το καλοκαιρι στο 3ον3 με παππα και μπογρη,δεν το ξερω προσωπικα το παιδι βεβαια αυτο που βλεπω λεω.

      Big saras.

      Διαγραφή
    3. φίλε σάρας,
      όντως μανουριάζει πολύ.Τσακώνεται εύκολα και γενικά τον βλέπω να ψάχνεται για "τσαμπουκάδες".Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι περίπτωση παππά με λιγότερη σαφώς ποιότητα και (ταβάνι).Πάντως είναι καλή περίπτωση και ίσως στο μέλλον μας απασχολήσει..

      Διαγραφή
    4. Να μας απασχολησει με ποιο τροπο??ΧΑΧΑ!!Με τα καμωματα του??Δεν ξερω μακαρι το παιδι να μας εκπληξει αλλα ειμαι της αποψης οτι για να ανεβεις επιπεδο πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος μεσα στο γηπεδο και να μην κανεις τσαμπουκαλικια και αλλα τετοια.Τωρα που το θυμηθηκα στον αγωνα στο οακα με μας του ειχε τραβηξει μια αγκωνια ο σοφο γιατι πολυ μιλουσε..Καλα του εκανε χαχαχα.Νομιζω υπαρχει και βιντεο σχετικο.

      Big saras.

      Διαγραφή
    5. o ζουμπος πολυ αλμα δεν εχει ρε σεις?σε καποια φαση φυστικωσε τον στογκλιν και λιγο μετα εκανε ενα φολοου που πεταχτηκε σα μαιμου,και η καμερα εδειξε τον πεδουλακη π ηταν στο γηπεδο να κανει μια εκφραση επιδκιμασιας στον δπλανο του π βλεπανε το ματς.και καλος σουτερ ασχετα με χτες

      Διαγραφή
    6. και ο παπαντωνιου μ φαινεται καλος αθλητης σιγουρα στο επιπεδο του σπανουλη αλλα δεν την εχει και πολυ την οργανωση και το σουτ

      Διαγραφή
    7. ούτε ο Σπνούλης είναι πολύ καλός οργανωτής ενώ στην Ευρωλίγκα φέτος έσπασε τα στεφάνια.

      Κόλπο γκρόσσο λοιπόν.
      Παίρνεις εσύ Παπαντωνίου με 60 χιλιάρικα κι αφήνεις τον μαλάκα τον γαύρο να πληρώνει εκατομμύρια για τον Σπανούλη.

      Διαγραφή
    8. Ο παπαντωνιου δεν προκειται ποτέ να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο...
      Απλά δεν κάνει,και αρκετά λόγω χαρακτήρα...

      Αντίθετα ο ζούμπος έχει πολύ καλά στοιχεία...
      Με πολλή δουλειά μπορεί να πλησιάσει επίπεδο γιούροκαπ και να παλέψει να σταθεί και πιο ψηλά.

      Διαγραφή
  40. Τον Κάρι έως τώρα δεν τον είδαμε με σοβαρό αντίπαλο, Απόλλων Πατρών και Παοκ δεν διαθέτουν και τίποτα σπουδαίους αμυντικούς παίκτες.

    Αλλά ούτε και μετά τα παιχνίδια με τον Ίκαρο μπορούν να βγουν ασφαλείς συμπεράσματα για τον Κάρι.

    Εγώ θα περιμένω για να τον κρίνω στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο όπου οι Αθηναίου, Κις, Μπατής και Αθανασούλας θα παίζουν άμυνα κρεμασμένοι πάνω στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Καπόνο ήθελε 10 σαν τον Κάρι!!!

    Τι? Δεν άκουσα?? Δεν έπαιζε άμυνα?? Γιατί έπαιζε άμυνα τότε ο Γκάλης ή παίζει άμυνα σήμερα ο φετινός πρώτος σκόρερ της Α1, ο Παπάς?? Η σπυριάρα να μπαίνει στο πλεκτό και όλα τα αλλά είναι απλά δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλα χρονια τοτε ρε εξυπνε,τωρα χωρις αμυνα δεν πας πουθενα.Ποιος σου ειπε οτι δεν παιζει αμυνα ο Παππας.Ο Καπονο ηταν στατικος παιχτης,μονο αμαρκαριστος τα βαζε για αυτο δεν εκανε μεγαλη καριερα παρο ολη την ευστοχια του.Στο κατω κατω μονος του εφυγε.Δεν σηκωνεσαι να φυγεις επειδη δεν επαιξες σε ενα παιχνιδι.Συνεχισε κολλημενε γαβρε.

      Διαγραφή
    2. δεν έκανε μεγάλη καριέρα;
      τότε γιατί μας τα πρήζατε ότι τον πήρατε ότι φέρνετε σούπερ σταρ από το ΝΒΑ;

      Διαγραφή
    3. Koίτα τα κλεψίματα και τα ριμπάουντ του Παππά και μετά πες ότι δεν παίζει άμυνα...

      Διαγραφή
  42. Καλησπερα σε ολους,βλεπωντας λιγο τον καρι καταλαβαινεις τι περιπου σκεφτεται ο πεδουλακης,ο τυπος μου θιμιζει αμερικανους που εφερνε παλιοτερα η μακαμπι στο ασσο-δυο,νομιζω οτι οταν θα παιζει αρκετοι απ την 5αδα του παο θα κανουν δυησδησεις με σκοπο να του βγαλουν το ακαλυπτο σουτ-ειναι καλος στο catch&shoot.Ειναι ο παιχτης που θα τημωρησει ζωνες οπως της μπαρτσα αλλα με τα γκαρ του οσφπ να τον σημαδευουν στην αμυνα ισως να εχει καποια θεματα,σλουκας κ΄λο θα τον ποσταρουν και ισως το πανε στα σχετικα αργα ποδια του. Ειμαι περιεργος να δω πως θα παει ο πρωτος τελικος της δυσης που ξεκινα,ζιμπο εναντιον σπλιτερ κ' γκαζολ εναντιον ντανκαν,ο τυπας απ το μισιγκαν στειτ θα παιδευσει το βραζιλιανο κ' ισως ο μπαρμπα γκρεγκ ρηξει ενα ωμο τυπο οπως ο ντεχουαν μπλερ ωστε να τον φθηρει εκτος του ντιο. ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. να πεις οτι ο καρι μπορει να χει προβληματα στην αμυνα με σπανουλη,λο λογω ταχυτητας να το καταλαβω..αλλα με τον σλουκα που χει αργα ποδια απο που κ ως που?δεν ειναι κ κανα τερας ταχυτητας ο σλουκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κάρι, ας περιμένουμε κανένα σοβαρότερο δείγμα αγώνα. Το θέμα νομίζω είναι αν ο ΠΑΟ θα καταφέρει να διατηρήσει στο παρκέ τα πλεονεκτήματα που έδειξε Φεβρουάριο-Μάρτιο. Το κλειδί είναι να δούμε πράγματα από Ούκιτς-Γκιστ-Μασιούλις και έξτρα (αμήν και πότε) ολίγον Σόφο. Ο Κάρι καλός είναι, αλλά παραμένει καινούρια προσθήκη και δεν πρέπει να τραβάει την προσοχή μας από το "κυρίως σώμα" του παιχνιδιού.

    Για την ώρα το ζουμί είναι στην Αμερική. Πολύ καλό ξεκίνημα οι Σπερς στον τελικό. Ντάνκαν, Ντιαό και λοιποί έχουν κάνει τη ζωή του Ράντολφ πολύ δύσκολοι - νομίζω σε όλα τα πλέι οφ είναι το πρώτο βράδυ που ο Ζίμπο δείχνει τόσο έξω από τη δράση. Τρομερή πάλη κάτω από το καλάθι και προσπαθούν να τον έχουν όσο το δυνατόν εκτός πλέι - είναι από τις περιπτώσεις που η καλή τεχνική (σωστό χαμήλωμα και τοποθέτηση του κορμιού) βοηθάει ΚΑΙ στην άμυνα.

    Κατά τα άλλα, δουλεύει καλά το περιφερειακό σουτ, ενώ ο Πάρκερ είναι σε σούπερ φόρμα. Πιστεύω πως οι Γκρίζλις θα το παλέψουν στη συνέχεια και θα έχουμε ωραία σειρά. Αντίθετα στην Ανατολή δεν το βλέπω...

    Shaddamn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπερα και απο μενα σε ολους και κυριως στον JIMARA,
    Για παμε:
    1) Ramel Curry: Αμυντικα αν καταφερει να προσαρμοστει στα παιχνιδια με τον Οσφπ, θα παρει χρονο,θα του ανεβασει την αυτοπεποιηθηση και ισως επιθετικα να ναι και ευστοχος,εξαρταται την μερα..Οπως επισης θα κατεβαζει απλα την μπαλα μεχρι να τη δωσει στον δημιουργο..Αυτο που με κανει να αναρωτιεμαι ειναι αν μπορει να αντπεξελθει σε παιχιδια με τοση μεγαλη ενταση και παθος..οψωμεθα

    2)rt guinn πιστευω θα ματσαρει τον Adic, και αν εχει παθος θα καταφερει να ανταπεξελθει καθοτι δεν νομιζω ο σκοπιανος να ειναι πιο γρηγορος..

    3) και κατι τεελευταιο αν και ειναι πολυ νωρις θα ηθελα η ομαδα απο του χρονου να απορτιζετε απο τους εξης:
    ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ : ΔΔ,Παππας,OUKIC,Αθηναιου /Παπαντωνιου
    ΣΤΟ ΔΥΟ : Μπραμος,αμερικανος
    ΣΤΟ ΤΡΙΑ : ΜACIOULIS,JANKOVIC
    ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ: Φωτσης,GIST,GUINN
    ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ : LASME,SOFO,KΑΒΒΑΔΑΣ

    Αρκει ο Σοφο να σοβαρευτει και να αδυνατισει κι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε μεγάλε να διαλύσουμε τον Πανιώνιο για να φτιάξεις ομάδα εσύ! Μήπως θες και τον Μίλμπουρν? Άμα είναι να στον δώσουμε και αυτόν! Άρε κάτι απαιτήσεις που έχει ο κόσμος! Βολέψουμε τώρα με αυτούς που έχεις και άσε τις φαντασιώσεις!

      Διαγραφή
    2. Ε ναι ρε φιλε ετσι παει, το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο, και εισαι το μικρο ψαρι αποδεξου το, και ο Μιλμπουρν οχι δεν μου αρεσει, και θα δουμε το καλοκαιρι κατα ποσο ειναι φαντασιωσεις ανωνυμε,γιατι εχω σταματησει να φαντασιωνομαι προ πολλου σε αντιθεση με σενα που ζεις με την ψευδαισθηση οτι θα τους κρατησεις ολους αυτους ..
      Υ.Γ. κρυφτειτε ολοι πισω απο την ανωνυμια σας..

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή για να καταλάβω εσύ είσαι επώνυμος? την μισή Ελλάδα Γιάννηδες τους λένε, ορίστε εμένα Νίκο με λένε, ικανοποιήθηκες τώρα??

      ΥΓ ο Μίλμπουρν και ο Πέιν (που έχει διετές συμβόλαιο) θέλουν 10 σαν τον Γιάνκοβιτς, αυτοί οι πιτσιρικάδες ήταν στα drafts του ΝΒΑ κάτι που ο Γιάνκοβιτς δεν θα το ζήσει ούτε στο όνειρό του.

      Διαγραφή
    4. Και κάτι τελευταίο, όσες μεταγραφές ξένων και αν κανείς φέτος το βάθος του ρόστερ της ομάδας μου δεν θα το πιάσεις ποτέ, βολέψου τώρα με 3ο πεντάρι τον Σκορδίλη γιατί εμένα το 3ο μου πεντάρι μετά τον Μπούκερ και το Μπόγρη είναι ο Καβαδάς για τον οποίον όπως ο ίδιος ομολόγησες σου τρέχουν τα σάλια.

      Επαναλαμβάνω ότι το πεντάρι που διακαώς επιθυμείς είναι η τελευταία τρυπά του ζωναριού στο ρόστερ μου.

      Α! μην ξεχάσω, δώσε χαιρετίσματα στους Γιαννόπουλο και Ξανθόπουλο που εγώ έδιωξα και τους μάζεψες εσύ, βλέπεις το δικό μου ρόστερ για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να είναι αποδεδειγμένα παικταράς και όχι ρολίστας.

      Καλή σου μέρα επώνυμε Γιάννη!

      Διαγραφή
    5. Αν ειχα σκοπο να πιασω το βαθος της ομαδος κλαψτα..Ενω εγω δεν εδιωξα το Μπογρη ως αποτυχημενο..Και ρε φιλε αφου εχεις τοσο καλη ομαδα γιατι τερματισα δευτερος μπροστα απο εσενα και εφτασα στο πεμπττο παιχνιδι την barca οταν εσυ αποκλειστηκες στους ομιλους του eurocup?και για να μην το πολυκουραζουμε οταν σε αποκλεισω θα δουμε ποιος εχει παιχταραδες και ποιος ρολιστες..και τα σαλια δεν μου τρεχουν για κανενα καβαδδα απλα για τριτο ψηλο τον θελω εξελιξιμο κλπ..και οταν λεω να λες το ονομα σου εννοω να γραφεις σταθερα με το ονομα σου οπως ολοι,τρολ..

      Διαγραφή
    6. Ο Μπογρης αχαχαχαχα κανα αλλο καλο εχεις
      Χιλιες φορες Σκορδιλης σαν τριτος παρα Μπογρης
      Οσο για το βαθος... μην πεσεις απο τα συνεφα οταν (κατα 90%) θα σας παρουμε sweep
      αλλα καλον υπνο εσυ

      Διαγραφή
    7. και αν παρω τους ΄΄παιχταραδες΄΄ σου θα τους παρω για ρολιστες οχι για παιχταραδες..παντως εχεις ενα δικιο να μιλας οταν εχεις σαρωσει τους ευρωπαικους και τους εγχωριους τιτλους..

      Διαγραφή
    8. φιλε Νικο πανθηρονιε τσιμπα το παρακατω κειμενο για παρτη σου..τα χα γραψει τα ιδια πιο πανω για εναν ομοιδεατη σου αλλα αφου το τραβαει ο οργανισμος σου να τ'ακουσεις κ συ..

      η μοιρα του να εισαι πανιωνιος..να τερματιζεις μια ζωη στη καλυτερη τριτοτεταρτος στο πρωταθλημα,να πανυγηριζεις μια φορα καθε 5 κ βαλε χρονια νικες επι των παναθηναικου,ολυμπιακου λες κ πηρες ευρωλιγκα κ οταν εχετε μια στο τοσο κανα παικτη της προκοπης να σας τον παιρνουν μεσα απ'τα χερια οι μεγαλες ομαδες(χριστοδουλου,ντινκινς,καραγκουτης,περπερογλου κ θα ακολουθησουν γιανκοβιτς,παππας,καββαδας)..αχαχα!!

      τουλαχιστον πανθηρονιε μου ελπιζω να προλαβες το τελευταιο κυπελλακι που χατε παρει πριν εικοσιβαλε χρονια με γασπαρη,μπρουγος κ την υπολοιπη dream team :p
      γιατι μεχρι τα βαθια σου γεραματα δε σε ξαναβλεπω να πανηγυριζεις αλλο τιτλο με τον πανθηρονιο..

      Διαγραφή
    9. http://www.youtube.com/watch?v=kkkoveq7YnQ

      Διαγραφή
    10. τι 90 % ρε φιλε?100% ειναι...απο ολα τα πρακτορεια δεν παιζετε πλεον η νικη του πανιωνιου,εχει κλεισει ρε dream team της ελλαδος και της ευρωπης..

      Διαγραφή
    11. φιλε με αυτο το βιντεο τα ειπες ολα..δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω με τα μυαλα που κουβαλας..

      Διαγραφή
    12. πω πω μεγαλε τωρα μας εστειλες
      πηρες μια νικη μετα απο πολλα χρονια και μετα απο πολλους ποντους στο κεφαλι και εγινες ομαδαρα
      Οσο για τους χαμηλου σε ποιοτητα μυαλου οπαδους σας που βριζεται διαμαντιδι(μαζι με κατι πιθικογαβρους) δεν υπαρχουν λογια...

      Διαγραφή
    13. ούτε οι πανιώνιοι επιτρέπεται να γράφουν στο blog σας;

      Διαγραφή
    14. Όσο ήτανε ο Παπαναστασίου ΓΓ αθλητισμού (1976-1981) σας έδινε κανένα πρωτάθλημα, μετά στην παντοκρατορία μου εσείς ήσασταν εντελώς ανύπαρκτοι αλλά εγώ τότε δυστυχώς έπεσα πάνω στον γκάνγκστερ Ιωαννίδη. Αυτά τα ολίγα για την ώρα προς γνώση και συμμορφώσει και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

      Διαγραφή
    15. Ο Κώστας Παπαναστασίου πριν γίνει ΓΓ αθλητισμού υπήρξε αθλητής του μήκους στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα έγινε γενικός αρχηγός του συλλόγου.
      Αυτά για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι πως κέρδιζε κάποτε ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο με τους Ρήγα, Δουβή, Λόρτο, Τσαγκαμίλη, Μούστο, Κουμπούρη, Σκαρπινάκη, Μάνο, Αργυρόπουλο, Μουζακιώτη και όλους τους άλλους υπάλληλους του Παπαναστασίου.

      Διαγραφή
    16. https://www.facebook.com/VJankovicFans/posts/583164541716477

      Διαγραφή
    17. Αν κρίνω σε τι ηλικία πήρατε τον στρατηγό τον Μίσσα και τον Μπέμπη, και τους 2 στα γεράματα για να πάρουν το εφάπαξ, τότε και για τον Γιάνκοβιτς πρέπει να περιμένετε πολλά χρόνια ακόμα.

      Διαγραφή
  46. o ΣΟΦΟ έφτασε 28 χρονών και ακόμα περιμένουμε να σοβαρευτεί και να αδυνατίσει. Όσο για το Γκουίν ο τυπάς είναι 31 και έπαιζε Φιλανδίες και Ουκρανίες, δεν είναι βιογραφικό αυτό φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω ο χαινς και ο αντιτς συγκλονιζαν με το βιογραφικο τους πριν ερθουν στον ολυμπιακο...........

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. O SOFO ανωνυμε 3.10 πριν μια πενταετια ηταν 20-30 κιλα παραπανω βαλε και βιντεο να τον δεις.. οταν λεω να σοβαρευτει εννοω οτι απλα εχει αλλαξει και το μπασκετ και εχει γινει πιο γρηγορο, και δεν ειναι και 22-23 πλεον..ο guinn πιστευω οτι θα πετυχει και σαν 3 τεσσαρι δεν θα με χαλαγε καθολου..και εχω να σου πω παιχτες και παιχτες με χειροτερα βιογραφικα που επαιξαν καλο μπασκετ..το θεμα ειναι η χημεια και θεληση,τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε αντε που ολοι οι γαυροι βγαλατε γλωσσα και κρινετε τα παντα αρνητικα για τους αλλους..

      Διαγραφή
    4. ο Γιάννης προγανώς έχει μια μαγική σφαίρα και βλέπει ότι ο Γκουίν θα πετύχει (...όπως ο Κίτσεν;), οπότε οποιοδήποτε λογικό επιχείρημα δεν έχει καμία αξία για αυτόν.

      Συν του ότι δεν δέχεται κουβέντα από γαύρο.
      Άντε τώρα.



      Διαγραφή
    5. προγανως δεν σε ενδιαφερει αν εχω μαγικη σφαιρα και τι κανω..καθρεπτης του καθενος ειναι το γηπεδο..προσωπικα για κιτσεν δεν ειχα πει ποτε,και για το μονο παιχτη που εχω αναφερθει θετικα φετος απο τις μεταγραφεςπου εγιναν μετα το καλοκαιρι ειναι ο γκουινν και αυτο φαινεται γιατι εγω δεν γραφω ανωνυμα οπως οι περισσοτεροι και αυτα που λεω φαινεται ποιος τα λεει..κουβεντα αρνητικη για την ομαδα μου απο γαυρο δεν δεχομαι..αρνητικα για την ομαδα μου μιλαω εγω που ειμαι οπαδος της..

      Διαγραφή
  47. η παρεξηγηση στο θεμα του καρυ που περιμενω να με επιβεβαιωσει ο jim δεν ειναι οτι ειναι αργος το αντιθετο μαλιστα ειναι σχετικα γρηγορος οχι φυσικα λογω ηλικιας οσο ειναι ενας 20χρονος αμερικανος αλλα πχ ειναι γρηγοροτερος στα ποδια απο τον σλουκα και τον διαμαντιδη....
    εγω θα διαφωνησω με το κειμενο για την προσωπικη αμυνα, ο καρι ειναι καλος στην προσωπικη αμυνα και στην αμυνα σto pick n roll και κανω μια εκτιμηση στους τελικους θα ειναι η 2η επιλογη στο μαρκαρισμα του σπανουλξ μετα τον ουκιτς......
    εγω αυτο που πιστευω ειναι το προβλημα του ειναι οτι ειναι διστακτικος στο σουτ και σε τοσο σημαντικα ματς οπως οι τελικοι του πρωταθληματος αν ξεκινησει με ασχημα ποσοστα μπορει να ειναι τελειως αμαρκαριστος και να μην σουταρει....
    γενικος ειναι αμερικανος με ευρωπαικη φιλοσοφια και νομιζω ηταν πετυχημενο το σχολιο του σχολιαστη του αγωνα που ειπε οτι σε στυλ μοιαζει με τον αριελ μακντοναλντ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά το μόνο που δεν είναι ο Curry είναι διστακτικός στο σουτ. Αυτό που μπορεί να παρεξηγηθεί ως διστακτικότητα είναι οτι δεν είναι ο τύπος που α λα VSpan θα πάρει συνεχόμενα τρίποντα με την άμυνα κρεμασμένη πάνω του και απο τα 9 μέτρα. Κοινώς δεν είναι ψυχάκιας. Είναι παίκτης που δεν εκβιάζει καταστάσεις και γι'αυτό θα τον δεις και συχνά να δοκιμάζει απο mid range αντι να πάει σε drive που δεν είναι και το δυνατό του σημείο.

      Επίσης παρ'ότι όλοι οι σουτέρ επηρεάζονται αν ξεκινήσουν άσχημα σ'ένα παιχνίδι, ο Curry συγκεκριμένα φαίνεται να είναι σχετικά καλός στη διαχείριση της κακής βραδιάς (και το να μην σουτάρεις αν δεν το νιώθεις καλό είναι).

      Να μαρκάρει Σπανούλη για πολύ ώρα δεν τον βλέπω, να τον μαρκάρει για λίγο για να τον αναγκάσει να προσαρμοστεί πάνω του και να τον κουράσει, ίσως.

      Διαγραφή
    2. Eγώ πάλι θα έλεγα ότι ο Κάρι δεν έχει απολύτως κανένα αρνητικό. Νομίζω επίσης ότι η σύγκριση με τον ΜκΝτόναλντ τον αδικεί. Αν υπήρχε προηγούμενό του εκτός ΝΒΑ, αυτό θα ήταν ένα κράμα της ηγετικής φυσιογνωμίας και των αθλητικών προσόντων του Χόλντεν, της σοβαρότητας και της οργάνωσης του Πριγκιόνι, και της έφεσης στο σκοράρισμα του Μάρκους Μπράοουν.

      Ο Πεδουλάκης αποδεικνύει για 7η φορά φέτος ότι ξέρει να επιλέγει αμερικάνους.

      Διαγραφή
    3. 8η αισίως φίλε.Αρ Τι Γκουιν =πυρηνικό όπλο απλά.Αργύρης δεν κόβει απλά το μάτι του,αλλά παίρνει και Χρήστο Τσέκο και τον κάνει Ακιμ δε ντριμ με 2-3 προπονήσεις πεδουλακικές,μπουρναζιώτικες.

      Μακράν ο μίδας του παγκοσμίου μπάσκετ

      Διαγραφή
    4. H λυσσα ολων με τον παναθηναικο ειναι πλεον δεδομενη..μια προταση που μπορω να κανω ειναι ο καθενας να ασχολειται με την ομαδα του και να αφησει την καμπουρα του αλλου..να κοιταει τη δικη του..τι σε νοιαζει ρε φιλε τι μειγμα ειναι ο καρι και αν ειναι καλος για τον παο?εμεις οι ιδιοι οι παναθηναικοι βλεπουμε ποιος κανει και ποιος οχι..οποτε δες την ομαδα σου και ασε τα υπολοιπα..

      Διαγραφή
    5. Λυπάμαι αλλά τουλάχιστον εκ μέρους μου, η πρότασή σου απορρίπεται.

      Διαγραφή
  48. Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλους. Είδα και εγώ το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω Κάρι αλλά και για να διαπιστώσω την κατάσταση της ομάδα μετά τα ματς με την Μπάρτσα. Δυο-τρία σχόλια :
    1. Ο Κάρι φαίνεται ότι είναι ένας καλός και χρήσιμος κρίκος στην αλυσίδα των γκάρντ. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που μας έλειπε, ούτε τι θα γινόταν στην Ευρωλίγκα αν τον είχαμε νωρίτερα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι διαφορετικός και από τον Διαμαντίδη και από τον Ούκιτς κι έτσι ταιριάζει και με τους δύο. Το εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση είναι αυτό που καταλαβαίνει κανείς με την πρώτη ματιά καθώς και η εμπειρία που τον βοηθά να προσαρμοστεί άμεσα στο παιχνίδι της ομάδας. Βέβαια το δείγμα γραφής με Απόλλωνα και ΠΑΟΚ δεν είναι ασφαλές και δεν είδαμε αντίδραση και διαχείριση του Κάρι σε συνθήκες «πολέμου». Είναι, πάντως, μία προσθήκη που ήταν υπεραπαραίτητη και αν είχαμε το χρόνο όταν έφυγε ο Καπόνο θα μας έλυνε αρκετά προβλήματα.
    2. Εντύπωση μου έκαναν οι πολλές επιθέσεις που πήρε ο Διαμαντίδης αλλά και ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής του. Το πρώτο, νομίζω, έχει να κάνει με την προσπάθειά του να ξαναβρεί ρυθμό στην επίθεση ( η ομάδα τον χρειάζεται πολύ επιθετικό στους τελικούς κάτι που συνηθίζει στα ματς με ΟΣΦΠ) και το δεύτερο με την προσπάθεια του Άρτζι να του δώσει πολύ χρόνο με τον Κάρι ώστε να προσαρμοστεί ο Αμερικανός πιο γρήγορα στο παιχνίδι του αρχηγού.
    3. Η κακή κατάσταση του Σόφο που παρά την απουσία του Λάσμε, έπαιξε μόνο ένα πεντάλεπτο. Δεν αποτελεί δικαιολογία για τη μικρή συμμετοχή, η απουσία του από τις προπονήσεις λόγω της γέννησης του παιδιού του. Ο Σόφο εδώ και πολύ καιρό είναι κάτω του μετρίου και νομίζω θέτει σε αμφιβολία την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Γενικότερα, θα έλεγα, ότι η καριέρα του είναι σε κρίσιμη καμπή αφού κινδυνεύει από τώρα να γίνει ένας ρολίστας πολυτελείας των πεντάλεπτων συμμετοχών ή πρωταγωνιστής σε ομάδα επιπέδου Eurocup. Αντικειμενικά με βάση την τωρινή του κατάσταση δεν αξίζει θέση στην Εθνική το καλοκαίρι.
    4. Γενικά η ομάδα φάνηκε να προσπαθεί να επανέλθει μετά την ψυχοφθόρα και εξαντλητική σειρά με την Μπάρτσα και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω των δύο νέων παικτών.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 77 θα συμφωνήσω σε όλα όσα έχεις ήδη πει.
      Θα εστιάσω στην 3η επισήμανσή σου.Ήμουν από τα άτομα που ήθελα εδώ και 2 χρονια τον Σοφοκλή αλλά αποδεικνύεται δυστυχώς μία λύση που δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα σε κάθε ματς 15 ποιοτικά λεπτά.Είναι μονοδιάστατος επιθετικά αν και έχει βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του.Δεν θα θεωρούσα απίθανο,να αποχωρήσει το καλοκαίρι για να έρθει κάποιος πιο χρήσιμος ψηλός που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.Η χρησιμοποίηση του από τον Πεδουλάκη,δείχνει πως και ο κόουτς δεν τον θεωρεί ικανό για τα αμυντικά του σχέδια και πλέον θα παίζει λίγα λεπτά για να ξεκουράζει τον Λάσμε.
      Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο παο θα ψάξει για ένα δυνατό 5αρι και μία πιο φθηνή και ποιοτική λύση για 3ο σέντερ.Θεωρώ αδύνατο να πληρώνει ο παο τον 3ο ψηλό του κοντά στα 400χιλ για 10 λεπτά.Με αυτά τα λεπτά πλέον βρίσκουμε πολύ πιο χρήσιμους παίχτες σε θέσεις που πονάμε..Με 400χιλ μπορεί να έρθει ένας ποιοτικότατος pg ή sg που θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ομάδα.
      Όλα βέβαια,μπορεί να αλλάξουν σε ενδεχόμενο που ο Σόφο παίξει καταλυτικό ρόλο στους τελικούς με οσφπ.
      Ωστόσο,επειδή κάτι τέτοιο το βλέπω πολύ δύσκολο,προβλέπω πως το καλοκαίρι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Επειδή εγώ πιστεύω πως θα γυρίσει ο Ζέλικο, μάλλον ο Σόφο θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.....

      Διαγραφή
    3. από που προκύπτει ότι ο Ζοτς θα επιστρέψει φίλε?Εγώ που λατρεύω τον Ζέλικο δεν τον βλέπω να επιστρέφει τουλάχιστον άμεσα...και εξάλλου ο Πεδουλάκης αξίζει μία δεύτερη σεζόν.Με καλύτερες επιλογές η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή του χρόνου.

      Διαγραφή
    4. Ίσως έχει ήδη επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς και τρέχει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν...Πάντως 100% θα εγκαταλήψει ο Πεδουλάκης...

      Διαγραφή
    5. Κι εγώ ως ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Σόφο από την εποχή που βρισκόταν στον Ηρακλή έχω σχετικά απογοητευτεί.

      Ίσως να φταίει και η στελέχωση του ρόστερ, αλλά δεν το νομίζω.

      Νομίζω η ενδεδειγμένη λύση για να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο είναι να χάσει αρκετό από το μυικό του όγκο κάτι που άλλωστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τελευταία. Χωρίς όμως να ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό.

      Διαγραφή
    6. έχεις κάποια πληροφόρηση για Ζοτς γιατί αυτό που ακούγεται είναι ότι παίζει να πάει στο nba.Επίσης,πώς συμπεραίνεις ότι ο Πεδουλάκης θα αποχωρήσει??Δεν το θεωρώ απίθανο,να αποχωρήσει ο Άρτζι(με βάση την αυθόρμητη συμπεριφορά του ΔΓ)αλλά πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα έρθει ο Ζέλικο.Αν είναι να επιστρέψει φέτος γιατί αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι??

      Διαγραφή
    7. y0zh1,πιστεύω πως το πρόβλημα του Σόφο είναι ψυχολογικό.Αν θυμάσαι,στην αρχή της σεζόν ήταν ένας από τους 2 πυλώνες της ομάδας.Έπαιζε 20+λεπτά και ήταν αρκετά καλός και ορεξάτος.Μετά τον τραυματισμό του άρχισε η καθίζηση.Προφανώς κατάλαβε πως ο Άρτζι δεν τον πίστευε όσο στην αρχή της χρονιάς και έπεσε πολύ και ψυχολογικά και αγωνιστικά.Θα μπορούσε να χρησιμοποιείται περισσότερο αν ήταν αποδοτικός επιθετικά,αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και τώρα μοιάζει αποκομμένος και δεν δείχνει να έχει διάθεση για μπάσκετ.Κρίμα πραγματικά.Μπορούσε να κάνει τρομερή καριέρα αλλά το μυαλό του είναι αυτό που τον κρατάει πίσω..

      Διαγραφή
    8. Το λυπηρό της υπόθεσης Σόφο είναι ότι και ο ίδιος έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να επανέλθει. Και είναι κρίμα γιατί έχει τα προσόντα για να παίξει 15' ποιοτικά σε αυτό το επίπεδο. Τώρα, όσον αφορά τα περί επιστροφής Ζοτς, όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν το παραμυθάκι κάνουν κακό στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει. Γενικά, η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται σε φάση μίνι προετοιμασίας, κυρίως σε σχέση με τακτικές, rotation και προσαρμογή στον ΟΣΦΠ και στα νέα στοιχεία που αυτός παρουσίασε στο Λονδίνο. Η κατάληξη των τελικών είναι απρόβλεπτη αφού μεσολαβεί και αρκετό χρονικό διάστημα (περί τις 15-20 ημέρες) από το πρώτο κρίσιμο ματς στο ΣΕΦ. Εκεί έχει επικεντρωθεί ο Άρτζι αφού σ' αυτό το ματς θα παιχτεί το μισό πρωτάθλημα. Υπομονή, λοιπόν, σε όλους και αυτοσυγκράτηση.

      77

      Διαγραφή
    9. Παρακολουθώ τη συζήτησή σας για το Σόφο, και απορώ αν πράγματι δεν τον είχατε παρακολουθήσει καθόλου τα χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό.

      Κάθε χρονιά ήταν ίδια με την προηγούμενη.

      Το καλοκαίρι, όταν αρχικά η Εθνική και έπειτα οι σύλλογοι μαντρώνουν τους παίκτες στα βουνά για την προετοιμασία, ο Σχορτσιανίτης εμφανιζόταν πιο συνετός, αδυνατισμένος, και έτοιμος να διαγράψει το αμαρτωλό του παρελθόν.
      Στους πρώτους επίσημους (ή ακόμα καλύτερα στα τουρνουά της εθνικής) οι ελπίδες επιβεβαιωνόταν, κι ο Σοφοκλής παρουσιαζόταν ετοιμοπόλεμος.

      Όσο βάθαινε η σεζόν, η αυτοσυγκέντρωση χανόταν, ο έλεγχος από την ομάδα ήταν μικρότερος, τα κιλά αυξανόταν και πάει λέγοντας. Παράλληλα οι άμυνες σοβαρευόταν, η ψυχολογία έπεφτε ανατροφοδοτώντας μια νέα απώλεια συγκέντρωσης, μια νέα απώλεια ελέγχου και φυσικά νέα κιλά.

      Αυτή η αλυσίδα κρατούσε μέχρι το τέλος της σεζόν και τα κρίσιμα ματς όπου εμφανιζόταν χειρότερος από ποτέ και ανέτοιμος να προσφέρει το παραμικρό.

      Το μόνο που άλλαξε τη φετινή σεζόν, είναι ότι οι πράσινοι ρεπόρτερ προσπάθησαν να στηρίξουν όλο το επικοινωνιακό κομμάτι πάνω του. Σας τον παρουσίαζαν αλλαγμένο, αδυνατισμένο, εύστοχο στις βολές, με νέες δυνατότητες στην πάσα κτλ.
      Εμείς που τον είχαμε λουστεί για χρόνια, ξέραμε, σας τα λέγαμε, αλλά δεν ακούγατε.

      Διαγραφή
    10. Τι????????????????

      ΑΜΑΝ ρε παιδια ... μη τα πετατε τοσο αποτομα...

      Θα αποχωρησει ο Πεδουλακης???????????

      Ο καλυτερος Ελληνας προπονητης απο το περσινο καλοκαιρι????????????

      Αυτος που ειναι ηδη επιτυχημενος απο το Μαρτιο???????

      ΝΤΡΟΠΗ...

      George@Manchester

      Διαγραφή
    11. @ George@Manchester
      Γιατί, μήπως ο Άρτζι δεν είναι επιτυχημένος ;
      Αυτός που πήρε μια ομάδα με 2 μόνο παίκτες το καλοκαίρι και ξεκίνησε από το μηδέν;
      Αυτός που όλη τη χρονιά δέχεται κριτική στα όρια και πέρα από τα όρια του κιτρινισμού και της κακεντρέχειας;
      Αυτός που έτρωγε τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη από παίκτες που δεν ήθελαν να έρθουν γιατί δεν πίστευαν το project;
      Αυτός που έχασε την πρόκριση στο F4 στις λεπτομέρειες από το γκραν φαβορί, την Μπάρτσα;
      Αυτός που έχει πάρει, ήδη, ένα τίτλο νικώντας τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης;
      Αυτός που παρουσίασε ανταγωνιστικό σύνολο παρά τους πολλούς και χρόνιους τραυματισμούς που είχε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν;
      Αυτός που κέρδισε μέσα στο Καντού (σε do or die ματς) την ομάδα του νέου ομοσπονδιακού με 6 παίκτες και τον φευγάτο Άρμστρογκ;
      Αυτός που επέμεινε στην επιλογή του Λάσμε και τώρα συζητάμε πόσο απαραίτητο είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιό του;
      Αυτός που μεταμόρφωσε, στο μέτρο του δυνατού, παίκτες όπως ο Ούκιτς και ο Γκιστ;
      Αυτός που κέρδισε σε όσα ματς έπαιξε με την απειλή της απόλυσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του;
      Αυτός που βοήθησε στην τρομερή βελτίωση του Μπράμου για τον οποίο οι περισσότεροι λέμε ότι είναι σίγουρος και αναγκαίος για την Εθνική;
      Αυτός που του έλαχε να συνυπάρξει με τον ΔΓ ως Πρόεδρο, η πρώτη χρονιά του οποίου είναι γεμάτη σκωτσέζικα ντους;
      Μπορώ να γράψω και άλλα. Όπως μπορούν και όσοι συμφωνούν μαζί σου να γράψουν άλλα τόσα. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν επιχειρήματα να στηρίξουν την άποψή μου, σημαίνει από μόνο του ότι ο Πεδουλάκης είναι επιτυχημένος. Δεν λέω ότι δεν έχει κάνει λάθη. Ίσα-ίσα, έχει κάνει και πολλά μάλιστα. Αλλά του αναγνωρίζω ότι πάλεψε και παλεύει την κατάσταση και δεν τα παρατάει. Γι’ αυτό δικαιούται και εύχομαι να έχει μια δεύτερη σεζόν για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε, φέτος. Μακάρι ο ΔΓ να του τη δώσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τελικών και να αφήσει (αν τα διαρρέει αυτός) τα περί της μεγάλης επιστροφής του Ζοτς.

      Υ.Γ. Είσαι, πράγματι ο George@Manchester;

      77

      Διαγραφή
    12. Έτσι είναι φίλε ανώνυμε "4:39" η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! ;D

      Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα περιθώρια στενεύουν. Γιατί είναι πλέον πιθανό να καθιερωθεί όπως χαρακτηριστικά λέει ο "77" αλλά και πολύ άλλοι, ως ρεζέρβα πολυτελείας των 5-10 λεπτών, με την ανάλογη φυσικά πτώση στο κασέ.

      Διαγραφή
    13. 77 και εγω αυτο λεω, ο george@manchester δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια σχολια

      Διαγραφή
    14. Παιδια, συγγνωμη, δεν θελω να υπαρξει παρανοηση στο μηνυμα μου.

      Δεν ειναι το μηνυμα υποτιμητικο για τον Πεδουλακη, εγω δεν εγραψα κατι δικο μου (το αντιθετο, εγω τον συμπαθω τον ανθρωπο).

      Απλα, αυτες τις δηλωσεις τις εχει κανει ο ιδιος ο ΔΓ.

      Π.χ. ο ιδιος ο ΔΓ δεν ειπε οτι ο Πεδουλακης ειναι ηδη πετυχημενος?

      Πως ειναι δυνατον λοιπον να τον διωξει τωρα?

      Αυτο ηταν το νοημα του μηνυματος.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  49. Κατά τη διάρκεια της σειράς των playoff και μετά το πέρας του, οι φίλοι του ΠΑΟ όχι απλά ήταν απόλυτα πεπεισμένοι για το ποιος έχει το πάνω χέρι στην Α1, αλλά δεν ανεχότουσαν καν να ακούσουν ότι ο ΟΣΦΠ ενδεχομένως να παραμένει φαβορί.

    Τώρα που η ομάδα του ενισχύεται ακόμα περισσότερο, και που βάζει στη μηχανή της δυο σπουδαία γρανάζια (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, εγώ δεν τους γνωρίζω τους παίκτες) πρέπει να υποθέσουμε ότι η σειρά θα πάει άνετα στο 0-3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι αλλα η αμυνα μας δεν θα μπαζει απο κατι ΄΄ψηλους΄΄ 1.98...

      Διαγραφή
    2. λες να καταφέρετε να μας κρατήσετε κάτω από τους 53 πόντους;

      Διαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ από την πιο βρώμικη ομάδα του διαγαλαξιακού αθλητισμού.

    Δείτε στο βίντεο-ντροπή που ακολουθεί τον παίκτη του ολυμπιακού Κατσίβελη να λέει τη λέξη «πούστη».
    Πρέπει άμεσα να επιμεληθούν το θέμα οι αρχές. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ο ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ, ο αθλητικός δικαστής, η ΙΝΤΕRPOL.
    Να απαγορευτεί η είσοδός του στο ΟΑΚΑ για 3 χρόνια. Να καταδικάσουν το θέμα οι Αγγελόπουλοι.

    Το αίσχος έχει γίνει σε αγώνα της Ευρωλίγκα, αλλά δεν περιμένουμε από τον γαύρο Μπερτομέου να κάνει κάτι. Νωπές οι μνήμες της φωτογράφισής του με κασκόλ του ψευδοπρωταθλητής Ευρώπης.


    Δείτε το βίντεο. Η επίμαχη φάση στο 0:30
    http://www.youtube.com/watch?v=dHJHziIJyrg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαίνεις και βλέπεις βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός;Τελικά όντως σας πείραξε το ευρωπαϊκό.Περαστικά.

      Διαγραφή
    2. ναι κλαιμε,εσεις δηλαδη με εξι εχετε πεθανει.

      Διαγραφή
    3. 2.16 η χαζος εισαι εισαι η μας δουλευεις το παιδακι που υπογραφει νεο σκανδαλο ειναι γαυρο μεχρι αηδιας και τρολλαρει εδω μεσα.Αντε χαζοβιοληδες.

      Διαγραφή
    4. υ.γ ειναι γαυρος

      Διαγραφή
  52. "Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Αρ Τι Γκουίν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «πράσινους»".
    Jim, περιμένουμε τα σχόλιά σου με αγωνία...
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται κλεισμενος αποκλειστικα και μονο για να ματσαρει τον Αντιτς(εχοντας δει... ενα ολοκληρο βιντεακι στο youtube).

      Πολυ καλο σουτ, κατα τα αλλα;

      Χρειαζομαστε τη γνωμη καποιου που τον ξερει.

      Διαγραφή
  53. ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ20 Μαΐου 2013 στις 2:27 μ.μ.

    ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι μικρές ομάδες...»

    Αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στον ψευτορεμπέτη των σαλονιών και της Εurovision, γνωστό γαύρο, Αγάθωνα.

    Άλλη μια απόδειξη ότι οι λιμανίσιοι δε σέβονται τη μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε ο παγκόσμιος αθλητισμός.
    Να απογορευτεί η είσοσος του Αγάθωνα στο ΟΑΚΑ γιατί προκαλεί τους οπαδούς του πράσινου γίγαντα.
    Να πάρουν επιτέλους θέση οι Αγγελόπουλοι.

    Καλομοίρα, μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πωπω, πάει το blog. Γέμισε ORK!!!!!

    Άτιμο, καταραμένο, ελληνικό DNA. Φραπέ, κ@λ@φυλλάδα στη μασχάλη και η ομάδα του ενός να μαμάει την άλλη για να δίνουμε νόημα στη μίζερη ύπαρξή μας. Η ομάδα πάνω από όλα, η ομάδα η ΙΔΕΑ που μας κάνει περήφανους. Μετά επιστροφή στη δουλειά (για όσους υπάρχει ακόμα), με κατεβασμένα τα βρακιά στον εργοδότη που είτε πληρώνει τρίχες, είτε μας χρωστάει τα μηνιάτικα σαν να ήταν άτοκες δώσεις στον Κοτσόβολο. Αλλά δεν πειράζει, η Θρυλλάρα/ο Αυτοκράτορας να μαμάει για να είμαστε περήφανοι.

    Να φύγετε ρε, να πάτε αλλού..
    Ασταδιάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δε σε βρίσαμε όμως

      Διαγραφή
    2. Άμα σε πείραξε το ασταδιάλα το παίρνω πίσω. Χιουμοριστικά το έβαλα. Το πιάνεις όμως το νόημα, έτσι;

      Πάνος

      Διαγραφή
    3. Δε λέει κάτι φοβερό ο άνθρωπος...
      Κόψετε τη χολή προς τρίτους, κοιταξτε την ομάδα σας και αν σας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση του εγωισμού σας παραδεχτείτε το, πείτε ότι δεν σας αρέσει το άθλημα και βρείτε άλλο τροπο να λυσετε τις διάφορες σας!
      Λίγη ψυχολογική υποστήριξη στα δύσκολα δεν έβλαψε κανένα που δε μπορούσε μόνος του. Δεν είναι κακό!
      Τέλος........Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο!!!!!!!

      Διαγραφή
  55. ισχύει ότι ο Πεδουλάκης ψηφίστηκε ο καλύτερος προπονητής της γιοουρολινκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα κ να ισχυε η απάντηση που θα σου δώσει ο άλλος παίζει να είναι ότι το @ρχιδι@ του Σπανουλη είναι τόσο μεγάλα που ο Πεδουλακης ο μυρωδιας τα βλέπει και τρέχει σα λαγός...
      Ε;...έχουμε μάθει κ τις σωστές εκφράσεις έτσι;...πσσσσς!... Μεγαλείο!!!!!

      Διαγραφή
  56. Κωμικοτραγικά πράγματα χθες στο περιστέρι...
    Ο κανονισμός είναι τουλάχιστον γελοίος...
    Από που κι ως που να βλέπουμε τέτοια πράγματα..Κανονικά στις διαφορές πρέπει να μετράει μόνο η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού κι όχι η παράταση.

    Και μπορεί να μας φάνηκε ξαφνικά ενδιαφέρον ένα μέτριο έως τραγικό σε ποιότητα παιχνίδι(σασπένς,πλάκα.. με τις βολές κλπ.) αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε έναν άδικο υποβιβασμό και μια άδικη παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή