Athlenda

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΑ, ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ..




Ο Φίλιππας Συρίγος «έφυγε» από κοντά μας. Αθόρυβα. Δε θα ακούσουμε το σχόλιο του για το σημερινό ντέρμπι γιατί –όπως έκλεισε και ο ίδιος τον τελικό του 1987- «είναι το τέλος..»



Έγραψα εχθές στη σελίδα μας στο Facebook ότι όντως «είναι κλοπή» αυτό που συνέβη  για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τη φωνή σου Φίλιππα, αλλά περισσότερο για την ίδια σου την οικογένεια.. Όμως να είσαι σίγουρος, ότι το παιχνίδι της υστεροφημίας  το έχεις κερδίσει ήδη.. Και σίγουρα θα είσαι ικανοποιημένος.

Ξεκίνησα να γράψω ένα preview για το σημερινό ντέρμπι αλλά μετά τα βραδινά μαντάτα δεν υπήρχε όρεξη. Προτίμηση να βάλω, μεταμεσονύχτια, μερικές από τις ατάκες του, ειδικά σε περιγραφές παιχνιδιών από  υλικό που έχω στην αρχειοθήκη. Από το «Ρίβερς, πάντα Ρίβερς, ένα σουτ..στο γάμο του Καραγκιόζη» μέχρι το μπάσιμο (του ιδίου) σε μια ρακέτα γεμάτη αμυντικούς (« που πάει το παιδάκι..») ή ένα coast του coast του Ηλιάδη σε μια φάση σήμα κατατεθέν –στα μάτια του Φίλιππα- του ..underground μπάσκετ («Ηλιάδης, ζεϊμπέκικα, καλαματιανά, κολοκοτρωνέικα και..καλάθι»). Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ..


Υ.Γ: Σήμερα στο ΣΕΦ.. Κακό τάιμινγκ για ντέρμπι, κανείς από τους δύο δεν το ήθελε τόσο νωρίς. Οι ομάδες ακόμα χτίζονται, δουλεύουν προς την κατεύθυνση της απονομής ρόλων ώστε να πατήσουν σε ένα ροτέησιον. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο «έτοιμη» ομάδα να παίξει αυτό το παιχνίδι, αυτή την εποχή. Έχει πιο «τεσταρισμένο βάθος». Από την άλλη όμως, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα, θεωρώ ότι οι συνθήκες overall δεν είναι άσχημες για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ..πίεση μετά το -2 και την τιμωρία, ουσιαστικά δεν έχουν..καμία πίεση γιατί  1.) τη στιγμή που ήρθε το ντέρμπι τα δικαιολογητικά είναι πολλά 2.) η περυσινή σεζόν έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν κάνει ..απονομή. Αξιολογώντας  λοιπόν τις ψυχολογικές συνιστώσες του παιχνιδιού καταλήγουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν καλή τύχη απόψε. Παίκτες-κλειδιά οι Μάντζαρης-Λάσμε, σημαντική η απουσία του Λο.  Είναι μια καλή ευκαιρία  να βγάλουμε συμπεράσματα για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες και να συζητήσουμε χωρίς ..οπαδικά γυαλιά για μπάσκετ (γιατί θα διαβάζει και θα λέει «είναι να γελάει κανείς»). Τα λέμε μετά το ματς, εδώ..

123 σχόλια:

  1. ''Η προκριση στα χερια αυτου του τιμιου γιγαντα'' στις βολες του καμπουρη θα ειναι για παντα το ποιο σεβαστο και γλυκα ιστορικο λαθος στην ιστορια του σπορ ,ισως ομως να ειχε και δικιο το μπασκετ μετα απο εκεινο το τουρνουα προκρηθηκε πρωτο αθλημα στη χωρα μας με μεγαλη συνεχεια στις επιτυχιες εθνικα κα συλλογικα και στη παραγωγη παιχτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim έχεις απόλυτο δίκιο για την υστεροφημία του Φίλιππα. Την είχε κερδίσει προ πολλού, αλλά ο τρόπος που διάλεξε να φύγει, η αξιοπρέπεια που επέδειξε, απλά τον γιγαντώνουν, τουλάχιστον στα μάτια μου.

    Σε παρακαλώ μόνο, βοήθησε κι εσύ να υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να κιλιδώσει τη φήμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέγιστη ατάκα Συρίγου - και καθόλου γνωστή - σε ματς Κυπέλλου, σεζόν 1992-93, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα. Παναθηναϊκός με Κόμαζετς, ΠΑΟΚ με Λέβινγκστον. Το ματς, νοκ άουτ, το μεταδίδει το Νιου Τσάνελ (αν το θυμούνται κάποιοι, έπαιζε και κολεγιακό). Ο Παναθηναϊκός νικάει εύκολα κι ο Συρίγος κάνει περιγραφή, προφανώς σε συνεργασία της μιας βραδιάς. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο γίνονται πάσες για διαφημίσεις σε ώρα αγώνα. Ο Συρίγος κρατιέται μία, κρατιέται δύο, μετά από λίγη ώρα δεν αντέχει και λέει στον αέρα. "Πάλι κόψανε για διαφημίσεις; Δεν είμαστε καλά, οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια"...
    Αλλά θα μου πεις δεν μάσησε να τα βάλει με τους γκάνγκστερ, με το Νιου Τσάνελ θα κολλούσε;

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.thepressproject.gr/article/48497

    Γιατί ο Φ.Συρίγος είχε αρχίσει από πολύ νωρίς να γράφει την προσωπική του ιστορία

    Sergio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RIP στο μεγάλο Συρίγο.. Κουράγιο στην οικογένεια του.

    Σήμερα βλέπω νευρικό ματς. Όποιος κυριαρχήσει ψηλά στο ριμπάουντ θα έχει το πάνω χέρι. Εκεί είναι η μάχη.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΙΜ Κ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ,Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Κ ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΧΗΤΗΣ,ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ,ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΣΕΒΟΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ Κ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004 Κ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙΣ?!΄΄ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΙΣΠΑΝΟ ΜΙΤΧΑΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΓΙΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΝΑΒΑΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ,Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ,Κ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ,ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΙΑΠΕ,ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΚΕΝΕΡΗ ΘΑΝΟΥ,ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΚΟΚΑΙΝΗ,ΖΑΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙΣ?ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΠΠΕ,ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλειδί ο Λοτζέσκι και οι πόντοι του Πριντεζη Τζιμ για εμένα. Θα τον κλειδώσει πάλι ο Γκιστ? Η ατμόσφαιρα όντως θα είναι περίεργη. Πλεονέκτημα ο ΠΑΟ στο κόουτσινγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθαρά αντικειμενικά νομίζω ότι ο ΠΑΟ έχει πλεονέκτημα. Οι εικόνες είναι νωπές από πέρυσι. Ο Ολυμπιακός είναι πίσω σε στάδιο ετοιιμότητας. Θα δούμε. Προβλέπω νίκη του Πέδουλα παίκτη κλειδί τον Μασιούλις.

    Sotos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mάντζαρης σε Διαμαντίδη και Σίμονς-Ντάνστον έξτρα παίκτες στην επίθεση.
    Τον Μπαρτζό φοβάμαι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει, δε μπορώ να μη το πω. Πόσο άκομψα έκοψε ο ιωάννου τον μανωλόπουλο, ουσιαστικά του έκλεισε τον ήχο αφαιρώντας του το λόγο για να πάει η κάμερα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

    TELIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidia kserete kapoia selida me live stats gia to match

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΦΙΛΕ

      TELIS

      Διαγραφή
    2. οριστε φιλε κ το λινκ εχει εξαιρετικο live ο εσακε εδω κ καιρο κ του αξιζουν πολλα μπραβο για αυτο.

      http://wave.sports-comm.gr/esake/flashlive/matchcenter.php

      Διαγραφή
    3. Euxaristo paidia. Ontos eksairetiko .Kathomai kai vlepo tora sto imixrono ta statistika ton allon agonon . 29 o pruitt sto ranking 28 o mccollum gia na doume ti sunexeia tha exoun.

      Διαγραφή
  12. Καλή χρονιά μάγκες. Πάμε!

    ΘΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν φορτωθεί ο Λάσμε γρήγορα 3ο φάουλ θα έχουμε πρόβλημα.

    Manu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γκούχου γκούχου....μπαλέτο από τον Διαμαντίδη!
    Τι έγινε,βγάλανε τα βήματα από τους κανονισμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασχετος εισαι μπορεις να λες οτι σου κατεβει.

      Διαγραφή
    2. Όσο περίεργο κ αν φαίνεται αυτό δεν είναι βήματα!!!δεν καταλαβαίνω το γιατί αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς επιτρέπεται!!!!

      Διαγραφή
  15. Γιάνκοβιτς καθόλου?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γνωρίζει κανείς παιδιά αν ο κατσίβελης είναι τραυματίας? Έχουμε πληροφόρηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μοναδικό συμπέρασμα από το σημερινό τουρλουμπούκι ( γιατί μπάσκετ αυτό το "θέαμα" δεν το λες) το ότι στον ΕΣΑΚΕ δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη νοημοσύνη για να βάλουν κλειδάριθμο ώστε να αποφευχθεί ντέρμπυ στις πρώτες αγωνιστικές. Μιλάμε για ΤΗΝ αξιοποίηση ενός ήδη απαξιωμένου προϊόντος...Από εκεί και πέρα, χρήσιμη ήττα για να ξεκαβαλήσει το καλάμι όποιος τυχόν είχε σκεφτεί να το πάρει και να κάνει βόλτες.

    ΥΓ
    Κάκιστη εντύπωση η χρησιμοποίηση του Ούκιτς. Πήγαμε να κάνουμε "εκπληξη" στον αντίπαλο βάζοντας έναν ανέτοιμο παίκτη σε ματς που δεν κρίνει τίποτα. Αναρωτιέμαι ποιό μυαλό είχε αυτήν την καταπληκτική ιδέα-αυτογκόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ...
      ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ (ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΙΣΩΣ)....

      Διαγραφή
    2. Αν, πάντως, ρωτούσαμε τον Πεδουλάκη, θα ήθελε ματς με κόσμο ( σωστή βέβαια η παρατήρησή σου...). Οταν είσαι ανέτοιμος και σε όχι καλή κατάσταση, στο +2, σε ψιλοαδιάφορο ματς κοκ, πρέπει να βρεις ένα έξτρα κίνητρο για να μην εμφανιστείς τόσο νωθρός όπως ο Παναθηναϊκός σήμερα. Οι μεγάλες ομάδες, φυσικά, το κίνητρο το δημιουργούν, δεν περιμένουν εξωτερική παρέμβαση αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι άλλος ο βαθμός εγρήγορσης όταν τρως γιούχα κι άλλος όταν πας σε εκκλησία...

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΚΗ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ +2 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΑΤΣ, ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΣ...

      Διαγραφή
  18. πονεσαν τα ματακια μας, κανεις δεν ηθελε ιδιαιτερα να κερδισει αποψε γιατι ειναι και αρχη και το ματς δεν ειχε και καμια ιδιαιτερη βαθμολογικη σημασια.
    σα κακο φιλικο ματς αγγαρεια ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o Λοτζέσκι είναι πολύ καλός σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλύτερα που πλέον δεν είναι εδώ ο Συρίγος για να δει τη σημερινή κακοποίηση του αγαπημένου του μπάσκετ. Μπορώ να φανταστώ τι θα έλεγε την ώρα του αγώνα και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαζι με τον Φιλιππα, φευγει ενας ακομα κρικος που μας συνδεει με το μυθικο παρελθον των παιδικων μας χρονων. Αυτο το παρελθον που εχουμε πλασει στο μυαλο μας ισως πιο ομορφο απο οτι ηταν στην πραγματικοτητα. Οι αγωνες του Αρη στην Βαρκελωνη, στο Σπλιτ, της Ελλαδας με τη Ρωσια ειναι σαν εξιστοριση ηρωικων κατορθωματων, και αφηγητης ηταν παντα ο Φιλιππας.
    Καλο ταξιδι γιγαντα.
    Edgar Jones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τραγικότατο ματς..Σε αυτό δεν συνέβαλε μόνο το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητας των 2 ομάδων αλλά και οι καλές άμυνες και από τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά άνετα, προσωπικά καθώς έβλεπα το ματς δεν πίστευα ότι αυτός ο πολύ κακός επιθετικά Παναθηναϊκός είχε σοβαρές ελπίδες να το γυρίσει. Η έλειψη ρυθμού από γερά φιλικά ματς φάνηκε.
    -Πολύ κακή ιδέα η χρησιμοποίηση του Ούκιτς. Δεν υπήρχε κανένας μα κανένας λόγος και το παιδί όσο και να προσπάθησε επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Καλύτερα να έπαιζε περισσότερο ο Κάρι (εξαφανίστηκε το 2ο) και να έμπαινε στο ματς και ο Γιάνκοβιτς για να πιέσει στην άμυνα.
    - Σχετικά καλός ο Παππάς. Είχε φανερά άγχος αλλά δεν μάσησε, μάρκαρε καλά τον Σπανούλη και πήρε τις προσπάθειες που έπρεπε αλλά ήταν και αυτός τραγικά άστοχος όπως και όλη η ομάδα. Και ο Λουκάς πήγε σχετικά καλά, λογικά όταν βρει ρυθμό θα είναι αρκετά πιο εύστοχος.
    - Ο Γκιστ συνεχίζει την κακή εικόνα των φιλικών και μοιάζει να βρίσκεται ακόμα σε διακοπές. Πάλι καλά ο Φώτσης ήταν σήμερα πολύ ζεστός στην άμυνα.
    - Η ομάδα συνεχίζει να βασίζεται στον άξονα 3Δ-Λάσμε. Τραγικά διαφορετική η ομάδα χωρίς τον Γκαμπονέζο στο παρκέ.
    - Ο Μπατίστ ήταν στο 0. Δεν μπορούσε με τίποτα με σμπρώξει τον Ντάνστον. Χρειάζεται και αυτός ρυθμό.
    - Απενεργοποιημένα και τα 3άρια κυρίως λόγο της καλής αμυντικής συμπεριφοράς στο πικ εν ρολ από πλευράς Ολυμπιακού που οδηγούσε σε "άσχημα" σουτ.
    Και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ κακός απλά ήταν πιο εύστοχος σε σουτ που μέτρησαν. Είχε ένα κλικ καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και αυτό φάνηκε στα σουτ που βάρεσαν ελεύθεροι οι παίκτες του (κι ας ήταν και αυτοί άστοχοι).
    - Κλειδί ο Μάντζαρης. Θετικότατος
    - Ο Λοτζέσκι ήταν πολύ θετικός. Σταθερό χέρι και σωστή τακτική συμπεριφορά.
    -Θετικός και ο Πρίντεζης σε ντέρμπι μετά από καιρό.
    - Ο Σλούκας πιστεύω θα κάνει πολύ καλή σεζόν. Μπαίνει χωρίς φόβο στο παρκέ και για μένα σε αυτόν τον Ολυμπιακό είναι άνετα ο δεύτερος go-to-guy μετά τον Σπανούλη.
    Αυτά σε πρώτο χρόνο. Σαφώς και το ματς δεν προσφέρεται για μεγάλα συμπεράσματα. Εύχομαι και στις 2 ομαδες μια καλή Ευρωπαϊκή χρονιά με την γνωστή εδώ και 3 χρόνια κατάληξη για την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ματσιούλις, όπως και ο Σπανούλης και πάνω από όλα ο Ούκιτς κουβαλάνε ακόμα πάνω του το eurobasket.

      Διαγραφή
  23. μετα τον ηλια μπαζινα εφυγε αλλος ενας κορυφαιος ελληνας δημοσιογραφος...καλο ταξιδι φιλιππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι να γελάει κανείς με το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει στο ότι ο Σπανούλης δεν μπορεί να ξαναεμφανιστεί τόσο κακός και ότι θα επανέλθει ο Λο. Πάντως τα υπόλοιπα γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλά σήμερα. Δεν μου άρεσε καθόλου η μη χρησιμοποίηση Κατσίβελη και Γιάνκοβιτς, που είναι ταλέντα που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ. Δεν μου άρεσε και η χρησιμοποίηση του Ούκιτς. Ο ΠΑΟ μπορεί να ποντάρει στο ότι αυτό το χάλι ο Λάσμε και ο Γκιστ λογικά δεν θα το ξαναέχουν. Μ' άρεσε ο Φώτσης, ενώ ο Μάικ ήταν όπως πριν 2 χρόνια πριν φύγει από τον ΠΑΟ, δηλ. μέτριος αλλά ακόμα πολύ χρήσιμος. Οι ψηλοί του Ολυμπιακού δεν έπεισαν. Μπορεί να βελτιωθούν, μπορεί και όχι. Θα δείξει. Απογοήτευση. Φίλιππα, καλή αντάμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. filipas sirigos o korifeos olon kati parapano apo aplos dimosiografos gia mena meta gali diamantidi to trito onoma diaxronika sto eliniko basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβάζω παντού ότι ήταν ένα πολύ κακό ματς, χαμηλής ποιότητας κ.ο.κ. Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα κλασσικό ματς "Μποχού". Μεγάλη νίκη για τον Άρτζι που κατάφερε να αναγκάσει τον δις πρωταθλητή Ευρώπη, να έχει τέτοια αντιμετώπιση απέναντι στο ίδιο το άθλημα.
    Οι φίλοι του ΠΑΟ, φυσικά πέρσι πανηγύριζαν για τέτοιου τύπου εμφανίσεις, ακόμη κι όταν συνοδευόταν με ήττες-αποκλεισμούς.

    Αυτός είναι ο ΠΑΟ του Αργύρη του Πεδουλάκη. Και το μόνο που μένει ν φανεί είναι αν αυτός θα είναι κι ο νέος Ολυμπιακός του Γίωργου του Μπαρτζώκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. entaksi o pelekanos einai o kaliteros olon.

      Διαγραφή
    2. 1000% σωστος...

      Νικος

      Διαγραφή
    3. Κάτι μου λέει ότι ο Πελεκάνος του 14 θα είναι ο Μπίδης του 13.

      Διαγραφή
    4. O Πελεκάνος είναι παίκτης άλλης κλάσης για μένα θα πρεπε να παίζει στους Pelicans φέτος.Α ρε Πεδουλάκη παίζεις με τον ρομποτομπράμος τον ξυλοκόπο και όχι τον εύπλαστο Πελέ. ο Πελέ του Μπάσκετ

      Διαγραφή
    5. και ομως ο Μπραμος σημερα ηταν απο τους θετικους παιχτες (σε αυτον τον χαλια Παναθηναικο) με 3 κλεψιματα 1 ασιστ,2 ριμπαουντ και 3 ποντους,ειχε μονο 4 προσπαθειες.Και ναι εισαι ηλιθιος,γιατι μας εχεις πρηξει με τον πελικαν σου,

      Διαγραφή
    6. Jim, ελπίζω να σταθείς αντάξιος της φήμης και του ονόματός σου, και να προστατέψεις το υγιές και πλειοψηφικό κοινό σου, από κάφρους και υβριστές. Σε αυτά τα πλαίσια ελπίζω ότι μόνο εκ παραδρομής δεν έχει διαγράψει ακόμα το σχόλιο του προηγούμενου.

      Οι ύβρεις του αποτελούν ύβρεις προς όλους του αναγνώστες και συμμετέχοντας στο blog, μα πάνω από όλα στο ίδιο το blog.

      Διαγραφή
    7. Σε όρισα εκπρόσωπό μου και δεν το θυμάμαι;

      77

      Διαγραφή
    8. Δεν καταλαβαίνεις ότι σήμερα έβρισε εμένα, αλλά αύριο θα διαφωνήσει με εσένα και θα έρθει η σειρά σου;

      Πάντως ανακαλώ την τελευταία φράση μου. Αν μερικοί δε θίγονται όταν δεν γίνονται οι ίδιοι στόχος, δεν μπορώ να τους μεταπείσω εγώ. Και στην κοινωνία το ίδιο δε γίνεται; Κάποιοι σιωπούν επιδεκτικά μέχρι η φωτιά να φτάσει στο δικό τους σπίτι. Κι όπου φωτιά βάλε την ανεργία, βάλε μια απόλυση, βάλε περικοπές σε μισθούς, βάλε να μην μπορείς να πληρώσεις για τα απαραίτητα, βάλε αν θες και ένα φασιστικό μαχαίρι.

      Διαγραφή
    9. Πόσο χρονών είσαι;
      Αν επιτρέπεται...

      77

      Διαγραφή
    10. 26.

      Ελπίζω να μη μου ζητήσεις να βγούμε.

      Διαγραφή
    11. Όχι μην φοβάσαι.
      Ευχαριστώ για την απάντηση.

      77

      Διαγραφή
  27. Γκιστ Λασμε Ματσιουλης ηταν εκτος τοπου και χρονου,πως μπορει να εξηγηθει αυτο;;;.Ο.κ ο Ουκιτς ηταν ανετοιμος οπως και Μαυρο οι υπολοιποι ομως γιατι;;Φωτσης Μπραμος ηταν οι καλυτεροι,ασχετα αν δεν σκοραραν.Επαιξαν τοσο καλα τα 5αρια του ΟΣΦΠ που εξαφανισαν τους δικους μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λασμε σχεδον δεν εκανε προετοιμασια, ο Μασιουλις ισως να πληρωνει το Ευρωμπασκετ, για τον Γκιστ δε ξερω.
      Γενικα σαν να ταν ακομη στην προετοιμασια εδειχναν ολοι.

      Διαγραφή
    2. δεν ειδα τον αγωνα,διαβασα καπου σε σχολια οτι ο γαυρος στην τεταρτη περιοδο δεν χρεωθηκε κανενα φαουλ(δεν πιστευω να εγινε και τετοιο ετσι)

      Διαγραφή
    3. @@@@κατι τετοιο,ετσι;;;

      Διαγραφή
    4. ο μαυροκεφαλιδης και ο ουκιτς προπονηθηκαν δυο-τρεις φορες μαζι Δεν ξαναεπαιξαν καθολου ουτε σε φιλικα.

      Διαγραφή
  28. Tζιμ, τον μικρό Σαμπόνις πώς τον βλέπεις?
    Ενδιαφέροντα δείγματα...


    Κατά τ'άλλα λίγο άοσμο το ντέρμπι...Ο Πεδουλάκης εφάρμοσε και πάλι την ειδική αυτή άμυνα πάνω στους ερυθρόλευκους και κυρίως στο πικ ν ρολ τον Σπανούλη ο οποίος απλώς τρακάρει απάνω στην έτοιμη στημένη αντίπαλη άμυνα που περιμένει κλειστή γύρω από το καλάθι...
    Ο Πάο όπως περίμενα δε βρισκόταν στο σωστό τάιμινγκ για αυτό το παιχνίδι,η ομάδα είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και σε φάση αφασίας...(με τα βασικά 4 και 5 εκτός παιχνιδιού).
    Κι ο Όσφπ μια από τα ίδια αλλά φαίνεται λίγο πιο ετοιμοπόλεμος.Πάντως δε θα ξαφνιαστώ αν δω τον Σίμονς να αναρριχάται στο rotation ή τον Πέτγουει να φεύγει μέχρι τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. αντε παλι ο γνωστος μαλακας.Εσυ και ο Καπονο,πρηχτη.

      Διαγραφή
  30. για το φιλιππα το σχολιο μου το εγραψα στο προγγουμενο ποστ.
    οσον αφορα το ντερμπι,σε αντιθεση με τους περισσοτερους θεωρω οτι ηταν οτι χρειαζονταν και οι δυο ομαδες.
    δηλαδη μια βιαιη προσαρμογη στην εναρξη της δυσκολης σεζον,αφου κανει μπαμ οτι ειναι εντελως ανετοιμοι και οι 2 και η ευρωλιγκα καραδοκει.
    αρα καλυτερα ντερμπι να σφιξουν οι κωλοι παρα να επαιζαν με δραμες και ελευσινες να εριχναν 30 αρες και να λεγαμε τι ωραια τι καλα.
    βεβαια δεν νομιζω να περιμεναμε τιποτα φοβερα και τρομερα πραγματα.
    κυριως αυτο που θελαμε ειναι να δουμε το βαθμο ετοιμοτητας αλλα και τη λογικη που θα κινηθουν και στα μεταξυ τους παιχνιδια.
    ο παο μας εδειξε τη γνωστη συνταγη του πεδουλακη στα παιχνιδια με δυσκολες ομαδες.δηλαδη σημαδευω καποιους παικτες και τους αφηνω να σουταρουν εστω και προκλητικα ελευθεροι ουτως ωστε να κλεισω με 4 ατομα το ζωγραφιστο με τα αθλητικα κορμια.
    σε βραδιες που ο πετγουει θα εχει 0-5 τριποντα και ο σπανουλης θα ειναι ο καλυτερος παικτης του παο εκβιαζοντας προσπαθειες,αυτο θα ειναι οτι πρεπει για τον παο.
    οσον αφορα τον ολυμπιακο,το μεγαλο του στοιχημα λεγεται πετγουει.πρεπει να δουλεψει σαν τρελος στο σουτ.δεν νοειται να σουταρεις 5 ακαλυπτα τριποντα και να μην εχει ισοροπια το κορμι σου.επισης πρεπει να σταματησει να μενει η μπαλα στα χερια του σπανουλη 15-20 δευτερα.
    στο φ4 περυσι που γυρισε η μπαλα εκανε μεγαλα πραγματα.σε ολη την σεζον πριν που η μπαλα κολαγε στο σπανουλη μας εβγαλε την ψυχη.
    ομως το θεμα για τον ολυμπιακο ειναι επιτελους να παιξει ο καλυτερος παικτης του ο λο και κανα παιχνιδι με τον παο ,γιατι τη μια εχει ιωση την αλλη χτυπημα και δεν ξερω τι αλλο.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ηταν τοσο καλος αμυντικα ο ΟΣΦΠ η ο Παο ηταν για τα μπαζα.Αληθευει οτι ο ΟΣΦΠ δεν εκανε ουτε ενα φαουλ στη τεταρτη περιοδο.Σας παρακαλω ας απαντησει καποιος δεν ειδα τον αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανε ενα φαουλ νομίζω. Το οποίο έγινε στο τελευταίο λεπτό αν δεν κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    2. o.k ευχαριστω,θαυμα.

      Διαγραφή
    3. Οποία παραπληροφόρηση!!!

      Τα φάουλ στο τελευταίο δεκάλεπτο ήτο 5 υπέρ του ΟΣΦΠ και 3 υπέρ του ΠΑΟ.

      Διαγραφή
  32. Καλημέρα.
    Δυο λόγια για το χθεσινό ματς. Πέρα από τα τετριμμένα για την ετοιμότητα των ομάδων, το πρόωρο ντέρμπι και την αρχή της σεζόν, αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ομάδες θα βρίσκονται σε κατάσταση προετοιμασίας για έναν ακόμη μήνα, τουλάχιστον. Σ’ αυτό το μεταβατικό διάστημα και παίζοντας επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να κάνουν αυτά που δεν μπόρεσαν (για διάφορους λόγους) στις προετοιμασίες τους. Ο περιορισμός των πιθανών βαθμολογικών απωλειών και η διαχείριση της κατάστασης που θα διαμορφωθεί σ’ αυτό το χρονικό διάστημα αποτελούν τα πρώτα τεστ των προπονητών και ίσως καθορίσουν την εξέλιξη ολόκληρης της χρονιάς.

    Ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό πρόβλημα την επαναφορά του Σπανούλη. Ο αρχηγός έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την καταπόνηση του Ευρωμπάσκετ και τον τραυματισμό που αποκόμισε στη Σλοβενία. Είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει αλλά κυρίως χρειάζεται την ίδια την ομάδα για να βοηθηθεί. Παράλληλα, ο Μπαρτζώκας έχει μπροστά του για λίγο (;) καιρό ακόμη το θέμα με τον τραυματισμό του Λο. Ο Μάντζαρης θα αυξήσει τα λεπτά του στο παρκέ αλλά μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από πολύμηνη απουσία και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που δίνει ο Αμερικανός στην επίθεση. Και, τέλος, η ολοκαίνουργια front court. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολλή και ποιοτική δουλειά ώστε οι νέοι παίκτες να βρουν ρόλους και χημεία. Ακόμη, ψάχνονται όπως ψάχνεται και το τεχνικό team. Αντίθετα με τον Λοτζέσκι ο οποίος παρουσιάζεται καλύτερος του αναμενομένου και με σχετικά υψηλό επίπεδο προσαρμογής.

    Ο ΠΑΟ έχει περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα να λύσει. Το βασικότερο από αυτά έχει να κάνει με την ανετοιμότητα του Λάσμε. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γκαμπονέζος αποτελεί βασικότατο εργαλείο στα σχέδια του Πεδουλάκη και το γεγονός ότι διανύει περίοδο επανένταξης δημιουργεί μείζον θέμα. Στον περιορισμό των συνεπειών της κατάστασης του Λάσμε δεν βοηθά η κακή εικόνα του Γκίστ (δείχνει σαν τους μαθητές του δημοτικού που έχουν μάθει την προπαίδεια όλο το χειμώνα και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού δεν θυμούνται απολύτως τίποτα μέχρι να συγκεντρωθούν στις σχολικές απαιτήσεις) και ο τραυματισμός του Μαυροκεφαλίδη. Επίσης, ο Πεδουλάκης έχει να διαχειριστεί και την κατάσταση του Ούκιτς που μπορεί να επέστρεψε νωρίτερα του αναμενομένου, αλλά χρειάζεται κι αυτός χρόνο και την ίδια την ομάδα για να ανεβάσει ρυθμούς (περίπτωση Σπανούλη). Η αδυναμία του Κροάτη να ενταχθεί άμεσα στο rotation της ομάδας επιβαρύνει ξανά τον Διαμαντίδη ο οποίος τραβάει όλο του κουπί στην επίθεση. Ο ΠΑΟ οφείλει να διαχειριστεί συντομότερα τα προβλήματά του καθώς ο όμιλός του στην Ευρωλίγκα είναι γεμάτος παγίδες.

    Υ.Γ. Ο Φ. Συρίγος είναι μέρος της νιότης της γενιάς μου. Μπορεί να του έχω σούρει τα μύρια όσα στο blog αλλά συχνά συλλάμβανα τον εαυτό μου να μουρμουρίζει «κάτσε να δούμε τι θα πει κι ο Συρίγος». Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο παράσημό του. Ότι όλοι περίμεναν να ακούσουν τη γνώμη του ανεξάρτητα αν συμφωνούσαν ή όχι.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 77, η ατάκα με την προπαίδεια όλα τα λεφτά, γελάω ένα τέταρτο τωρα... Γιατί απλά το έχω ζήσει κι εγώ!

      Διαγραφή
  33. Το χτεσινό ματς ήταν ένα μπασκετικό έκτρωμα...
    Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να αντιστοιχήσω τον περσινο Παναθηναικό όπως έκανε ένας συν-μπλογκίτης στο θέμα της άμυνας και της επιθετικής συγκομιδής...Πρώτον διοτι έβγαζε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού συνεργασίες και εντυπωσιακές φάσεις και δεύτερον γιατι δεν κέρδιζε παιχνίδια με 55 πόντους...Καμία σχεση με πέρυσι...

    Είπαμε πως παίζουμε στην Ελλάδα σκεπτόμενο μπάσκετ και πως η Ελληνική προπονητική σχολή είναι από τις κορυφαίες. Δεν διαφωνώ.Αλλα από την πολλή τακτική κάποια στιγμή χάθηκε όλη η ουσία του μάτς.Και πόσα ακόμη θα χαθούν δεν ξέρω έτσι όπως το πάμε...

    Δεν μπορεί να βλέπεις αντίστοιχο ματς Μπάρτσα-Ρεάλ και να γίνονται ματσάρες πολύ πριν το δικό μας classico, και μετα να βλέπεις να μπαίνουν 100 πόντοι συνολικά στο θεωρητικά καλύτερο ματς της κανονικής περιόδου μεταξύ των 2 καλύτερων Ελληνικών ομάδων...
    Να μπούμε στην διαδικασία δικαιολογίας των παιχτών και των ομάδων?Δηλαδή στο ισπανικό classico οι παίκτες "δεν έβραζαν στο ίδιο καζάνι" με του δικούς μας? Δυο εβδομάδες πρίν?

    Καλές οι νίκες , δίνουν ψυχολογία , καλές οι ήττες , δείχνουν τα λάθη και τα προβλήματα , αλλα δεν θα φτιάξουμε ποτέ καλό πρωτάθλημα οσο συνεχίζουμε στην ίδια λογική...

    Να αναλύσουμε το ματς...Τι να αναλύσουμε ? Τον αριθμό των τριπόντων που βάρεσαν οι δύο ομάδες? Την δημιουργία (ασίστ) ? Τα λάθη των πάγκων σε επιλογές παικτών ? Την κακή μερα κάποιων παικτών ?
    Θεωρώ πως δεν πρέπει να αναλύονται τα ματς , οπου στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος , αλλα η λογική που μας έχει φέρει να βλέπουμε τέτοιου επιπέδου μάτς, σε τέτοιες περιόδους , με άδεια γήπεδα , και με άμυνες να δαγκώνουν λαρύγγια...

    Μετα περνάγαμε γενεές δεκατέσσερις το Μπόζα 20 χρόνια πρίν...
    Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας που εν έτη 2013 με δυο από τις κατα τεκμήριο καλύτερες ομάδες (ελέω Ευρωλίγκα και οχι Α1) στην Ευρώπη παρουσιάζουν τέτοιο θέαμα...

    Σορρυ παίδες για την ένταση (ίσως και το αν δείχνω απόλυτος) αλλα αγαπήσαμε το μπασκετάκι που βλέπαμε από παιδιά ( Άρη, Τρέισερ, Μακάμπι, Μπάρτσα, Ποπ 84 κλπ ), θαυμάσαμε παίκτες του ΝΒΑ να κάνουν μαγικά , χαρήκαμε επιτυχίες των ομάδων μας στην Ευρώπη , ευτυχήσαμε να δούμε πιο σύγχρονους παίχτες στο παρκέ όπως ο Σπαν , ο ΔΔ , ο Παπαλουκάς κλπ (μην πιάσω τους παλιότερους γιατι δεν χωρά η ανάρτηση)...

    Φίλιππε , έφυγες νωρίς. Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Φαντάζομαι τι θα έλεγε το στόμα σου μετά από το χτεσινό και ένα παγωμένο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό μου..

    Υγ. Όποιος και αν κέρδιζε χτες ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουμε -και στην πλειοψηφία εδώ μεσα είμαστε σκεπτόμενοι φίλαθλοι και οχι κάφροι- τα ίδια θα έλεγα. Όταν ο σπίκερ αναφέρει στο pre-game οτι η μετάδοση του αγώνα γίνεται σε ακόμα 10 Ευρωπαικές χώρες και παρουσιάζουμε αυτό σαν θέαμα...ντρέπεσαι...Χτες έχασε το Ελληνικό μπάσκετ.Μην μας κάνει εντύπωση που το Ισπανικό είναι μίλια μακριά, και σαν θέαμα , και σαν οργάνωση , και σαν σόου , και και και και...

    Run TMC




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφετε ήταν. Ελπίζω να μην συνεχίσει η εικόνα αυτή.
      ---Ria---

      Διαγραφή
    2. Ακριβως αυτα που λες σκεφτηκα και εγω...ντροπη!

      Διαγραφή
  34. Εμένα το χθεσινό ματς-παρωδία μου αφησε τα εξης:

    (1) Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να ξεχάσουμε όσα μας έμαθαν 15 χρόνια οι Σέρβοι; Kανένας σεβασμός στο ίδιο το άθλημα, κανενας σεβασμος στους θεατες; Μας γυρισαν 15 χρονια πισω στο Σπορτινγκ και τα 44-42 (η κατι τετοιο τελωσπαντων)...Αγχος δεν υπηρχε, δικαιολογιες απειρες, θα τους πειραζε να κανουν δηλαδη ενα ανοιχτο ματς και να ληξει με 80-90 ποντους; Είναι ηλιθιοι οι Ισπανοι; Οι Αμερικανοι που ευνοουν το επιθετικο μπασκετ;

    (2) Ο Πεδουλακης περυσι ειχε να διαχειριστει μια δυσκολη κατασταση αλλα στην ουσια επαιζε εκ του ασφαλους. Φετος εχει 12 πολυ καλους παιχτες, το να πηγαινει να "κλεψει" τα ματς με 65- ποντους ειναι υποτιμητικο και αποκρουστικο για μια ομαδα με το βαρος του Παναθηναικου. Οποιος ειδε και το ματς με ΤΣΣΚΑ αντιλαμβανεται το τι σεναριο κινδυνευουμε να δουμε φετος. Αν δεν ανοιξει τα σκορ, θα εχει τεραστιο πρόβλημα διαχείρισης του υλικου και μονιμα δυσαρεστημενους παικτες. Μακαρι να διαψευστω

    3) Η επιλογή του Μαυροκεφαλίδη για τόσο χρόνο (αν και πηρε κατ εμε καλα σουτ) αδικαιολογητη, του δε Ουκιτς εξωφρενική! Δηλαδη αν δεν παρει χρονο ο Παππας και ο Καρυ σε αυτο το ματς, ποτε θα παρουν;

    4) Γκιστ εκτος τοπου και χρονου, χαλαρος και χωρις συγκεντρωση σε ολα τα φιλικα και πλεον και στα επισημα, το φαουλ στο τελειωμα του δεκαλεπτου θα ηταν αφορμη να μην ξαναπαιξει στο ματς με Ζελικο στον παγκο

    5) Ο RG ποσο χρονο χρειαστηκε για να καταλαβει οτι πανω στο Λοζετσκι επρεπε να παει ο Μπραμος???

    Γενικά πιστευω ο ΠΑΟ εχει πληρες ροστερ, αλλα αμφισβητω τη στρατηγικη στο χτισιμο...Ισως σε λιγο καιρο να μπαινουν τα σουτ και να ανεβαινει το σκορ, αλλα δε δεχομαι με τιποτα να βαζω και φετος 50 και 60 ποντους (ποσο μαλλον 40)

    Για Ολυμπιακο να πω ότι ο Λοζετσκι ειναι εξαιρετικος, σε ολα τα ματς ως τωρα, η δε αμυνα του δε μου φαινεται οτι αποτελει "κερκοπορτα" μεχρι τωρα.

    Κατα τα αλλα ομως νομιζω Πετγουει-Ντανστον ειναι κατωτεροι απ οσο νομιζα και ο Σπανουλης αναμενεται να ζοριστει πολυ φετος...Αν τραβηξουν οι αλλοι κοντοι εχει πιθανοτητες για κατι καλο, αλλα γενικά παρα τη νικη δεν ενθουσιαστηκα με τις προοπτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλησπερα στην παρεα και απο εμενα και κυριως στον τζιμαρα

    Ξεκινωντας να πω οτι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ηταν οτι καλυτερο εχει βγαλει η μπασκετικη δημοσιογραφια..Ο μονος που πραγματικα γουσταρα να περιγραφει αγωνες αλλα και να βλεπω τις εκπομπες του..Κριμα και συληπητηρια σε ολη την οικογενεια του..
    Μετα τον ΣΥΡΙΓΟ λιγο ο τριανταφυλλος και πολυ ο τζιμαρας μας μαθαινουν το αθλημα..
    Οσο για το ντερμπι αν και παναθηναικος ο ολυμπιακος καλυτερος και κερδισε δικαια..Φοβαμαι παντως μηπως αρχιζει και παει το μπασκετ παλι πισω με αυτους τους προπονητες και εδω θελω την γνωμη του τζιμ..
    Το παιχνιδι το εδινε ο ενας στον αλλο και στο τελος το διεκδηκησαν οι σλουκας-λοτζεσκι απτον διαμαντιδη και φυσικα κερδισαν..
    Τραγικοι οι λασμε-γκιστ-ματσιουλης-καρυ απο παναθηναικο και οι σπανουλης-πετγουεη-πριντεζης-σιμμονς απο ολυμπιακο..
    Ο λασμε ειδικα σε καποιες φασεις του εφευγε η μπαλα απο ταχερια..Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ..
    -Θετικος ο παππας και νομιζω επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο αν και αστοχος πιστευω λογω αγχους..
    -Θετικος ο μαυροκεφαλιδης οπου μπορω να πω με εξεπληξε θετικα,αν και αυτος αστοχος..
    -Θετικος και ο φωτσης-μπραμος οπου δεν ειδα και πολλα plays για αυτους και το θεωρω λαθος..
    Οσο για τον ολυμπιακο
    -Θετικος ο μαντζαρης αν και λιγο πιο αργος ειδικα στα πλαγια βηματα..
    -Θετικος ο περπερογλου

    Τραγικη επιλογη του πεδουλακη η χρησιμοποιηση του ουκιτς..Επρεπε να εμπιστευθει τον παππα περισσοτερο χρονο..
    Ο καρυ επρεπε να παρει περισσοτερες προσπαθειες..
    Δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο τραγικος ο ματσιουλης και να μην χρησιμοπιεις τον γιανκοβιτς..

    Περιμενα περισσοτερα απο τους ντανστον-πετγουεη..Και μου εκανε αρνητικη εντυπωση οτι ο μπατιστ με πλατη τον πηγαινε μεχρι την ρακετα ασχετα αν στο τελος ηταν αστοχος..Ο πετγουη πρεπει να δουλεψει το σουτ και γενικα θελει ταχεια εκμμαθηση σε πολλους τομεις..αμφιβαλλω για τις μεταγραφες του ολυμπιακου πλην λοτζεσκι-παπαπετρου-αγραβανη..Δεν μου γεμισαν το ματι χτες αν και του παναθηναικου ηταν χειροτεροι αλλα απο αυτους εχω μια εικονα..
    Ειδα τον σπανουλη χτες και τον λυπηθηκα..βλεπω ομοιοτητες με την χρονια του δδ μετα το ευρωπαικο του 2011 οπου ηταν και απτις χειροτερες του αν οχι η χειροτερη..Νομιζω χρειαζεται ξεκουραση και καλα καλα δεν αρχισε η χρονια ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παο ειμαι και εγω και συμφωνω σε ολα.Τραγικος ο Σπανουλης στην επιθεση αλλα εγω πιστευω οτι φταιει ο πυρετος που περασε τελευταια.Εδειχνε εξαντλημενος απο την γριπη οχι απο την κουραση της Σλοβενιας.

      Διαγραφή
    2. Παιζει να ειναι και απο την γριπη..Το χα ξεχασει..Η πορεια θα δειξει βεβαια..

      Διαγραφή
  36. Όταν έλεγα πέρσι ότι Λάσμε και Γκιστ είναι κατσίκια κάποιοι κορόιδευαν,
    δεν πειράζει αρκεί που δικαιώθηκα!
    Όταν ο παίκτης είναι αμπάσκετος όσο άλμα και να έχει
    με το ζόρι δεν γίνεται μπασκεμπολίστας.
    Τα ίδια ισχύουν και για τους 3 αραπάκους του γαύρου,
    Πετγουει Σιμσον και Ντοντσον το ίδιο αμπάσκετοι
    με τους Λάσμε και Γκιστ είναι.
    Πολύ κατώτερες σε σχέση με πέρσι και οι 2 ομάδες, δεν βλέπω φέτος
    να πηγαίνει κανένας από τους 2 στο ευρ. Φ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, βέβαια δικαιώθηκες. Όλοι σε θυμόμαστε, φίλε ανώνυμε. Είναι δυνατόν να ξεχαστείς; Τα ‘λεγες φίλε μου αλλά δεν σε άκουσε κανείς.
      Έχεις δίκιο, ρε φίλε Ελληναρά (ακούς εκεί τους αραπάκους να θέλουν να κάνουν καριέρα μόνο με το άλμα).
      Το 'πιασες με τη μία το νόημα.
      Γιατί δεν πας να πιάσεις από το γιακά τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο να τους τα πεις ένα χεράκι. Είναι δυνατόν να δίνουν καραβιές λεφτά σε αμπάσκετους παίκτες;
      Πήγαινε να τους ανοίξεις τα μάτια όσο είναι καιρός…
      Run, Forrest, run…

      Υ.Γ. Χάρισέ μας το ονοματάκι σου. Είναι κρίμα να χάνεσαι στη θάλασσα των ανώνυμων.

      77

      Διαγραφή
    2. Ενω το "77" είναι επώνυμο....

      Διαγραφή
    3. Είσαι ο ίδιος ανώνυμος; Να, είδες έχω μπερδευτεί, ρε μπαγάσα.
      Βάλε κάτι για να σε ξεχωρίζω. Με το ανώνυμος χάνεσαι. Δεν μπορώ να σε αναζητήσω. Είναι κρίμα..
      Ένα απλό nick name και όλα θα διορθωθούν.

      77

      Διαγραφή
    4. Φιλε ανωνυμε να σου θυμισω οτι ο λασμε βγηκε καλυτερος αμυντικος της ευρωλιγκας περισυ ενω ο ολυμπιακος ειχε τον χαινς οπου ηταν ο mvp του περσυνου ολυμπιακου..Αλλωστε θυμασαι τη πλακα εκανε στους ψηλους της τσσκα και της ρεαλ..τωρα βεβαια απανταω σε τρολλ αλλα δεν μπορω να ακουω βλακειες..

      Διαγραφή
    5. Όχι, δεν είμαι ο ίδιος, είμαι μια ανώνυμη. Εξίσου ανώνυμος είσαι κι εσύ για μένα, το "77" δε μου λέει τίποτε, ιδίως από τη στιγμή που κι εσύ δεν μπαίνεις με κάποιο λογαριασμό αλλά απλά κοτσάρεις από κάτω μια υπογραφή.

      "Πρασινάδα"

      Διαγραφή
    6. Έχεις δίκιο. Όλοι ανώνυμοι είμαστε. Απλά έχουμε κάποια διακριτικά για να ξεχωρίζουμε και να συζητάμε. Δεν ζήτησα από τον ανώνυμο να μου δώσει αντίγραφο της ταυτότητάς του. Απλά ένα διακριτικό για να μπορώ να ενοπίζω ευκολότερα τα ποσταρίσματά του.
      Μην αρπάζεσαι, ρε "Πρασινάδα"...

      Υ.Γ. Μία ερώτηση : Αν έμπαινα σε οποιονδήποτε λογαριασμό θα γινόμουν αυτομάτως επώνυμος; Δηλ. αν κλικάρω το giannis του φίλου από πάνω θα μάθω ποιός Γιάννης είναι;

      77

      Διαγραφή
    7. Κοπελιά καλά τα λες αλλά σιμσον είναι μόνο ο υπέρτατος Χόμερ.Αλλά τι προσπαθείς να πεις στους "σκεπτόμενους" μπασκετικούς εδω μέσα.Μασήστε χορταράκι και επαναλάβετε "γκιστ=ο νέος μαλόουν,λάσμε=ο νεος μουτόμπο,αργύρης=ο νέος ρεντ άουερμπαχ".

      Η πανάθα ξεχειλίζει ποιότητα,ο Τράκης είναι νηφάλιος,ο αργύρης διδάσκει σωστό μπάσκετ.Εντάξει το περνάμε το τεστ για να ποστάρουμε εδώ τη γνώμη μας?

      Διαγραφή
    8. Έχω καταπιεί το χορταράκι και επαναλαμβάνω :
      ''γκιστ=ο νέος μαλόουν, λάσμε=ο νεος μουτόμπο, αργύρης=ο νέος ρεντ άουερμπαχ''

      Έχω δει το φως το αληθινό.
      Μετά από ένα χρόνο αποχαύνωσης, μου άνοιξες τα μάτια.
      Είσαι μοναδικός...

      Υ.Γ. Μήπως το ΄’’λάσμε=ο νεος μουτόμπο’’ να το κάναμε ‘’λάσμε=ο νεος χακίμ’’; Έτσι να γίνει πιο βαρύ…
      77

      Διαγραφή
    9. Δεν ξέρω φίλε μου,εσύ μπορεί να πιστεύεις πως ο κάρι είναι ο νέος γ-κάρι πέιτον κιόλας.Στο λάσμε=ακίμ θα κωλώσετε οι σκεπτόμενοι μπασκετολάγνοι του πεδουλακισμού?

      Μου αρέσει που κλαίτε για το θέαμα κιόλας.Αν το σκορ έληγε 56-55 υπέρ του αργύρεως θα μιλάγατε για προπονητικά όργια.Όπως κάνατε πέρσι που έχασε τα αυγά και τα καλάθια με την ζώνη επιπέδου εσκανα του πασκουαλ και έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία των play off που το 2-1 με matchball στην έδρα του,καταφέρνει και το κάνει 2-3.

      Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο απο τότε που έφυγαν οι σέρβοι.Πεδουλακίσιο μπάσκετ,χρυσή αυγή,bmw 316 και ταινίες με τάσο προύσαλη.Γαμώ τα γούστα σας,θα μας κόψετε το άθλημα...

      Διαγραφή
    10. Δεν ήμουν ο ανώνυμος -15 Οκτωβρίου 2013 - 3:08 π.μ, οπότε δεν έγραψα εγώ το σχόλιο για τον Σίμσον. Ούτε συμφωνώ ντε και καλά απόλυτα με τα (προφανώς, επίτηδες υπερβολικά έως προβοκατόρικα) σχόλια του εν λόγω ανώνυμου. Νομίζω πως και αυτός και άλλοι -ή μήπως είναι ένας? - σχολιαστές που τσιτώνουν τον 77 και τους υπόλοιπους, το κάνουν ακριβώς επειδή βλέπουν πως κάποιοι τσιμπάνε και αντιδρούν. Ας βάλουμε όλοι μας περισσότερο χιούμορ και ελαφρότερη διάθεση ώστε να απολαμβάνουμε περισσότερο τις συζητήσεις. 77, δεν αρπάχτηκα σε καμία περίπτωση. Ίσως είναι ο γραπτός λόγος, γιατί κι εσύ φαίνεται από τα γραπτά σου να ζοχαδιάζεσαι εύκολα, πράγμα που ενδεχομένως να μην ισχύει αλλά να είναι μόνο αποτέλεσμα του γραπτού ιντερνετικού λόγου...

      Επί της ουσίας, όσο "άμπαλοι" είναι ο Γκιστ&Λάσμε (κυρίως ο 1ος), άλλο τόσο είναι και εκείνοι του ΟΣΦΠ, του Πρίντεζη συμπεριλαμβανομένου, που σε όλη την καριέρα του τα βασικά του προσόντα υπήρξαν τα γρήγορά του πόδια. Γενικά και οι δυο ομάδες έχουν ψηλούς μάλλον ελλιπείς τεχνικά, πλην ίσως των Λουκά και Μαικ -που όμως ο μεν πρώτος δεν έχει κότσια, ο δε δεύτερος δεν έχει πλέον δυνάμεις για να είναι κάτι περισσότερο από 3ος ψηλός. Οπότε, και οι δυο ομάδες θα περιμένουν να ανέβουν σωματικά όλοι αυτοί οι αθλητικοί παίχτες, ώστε να μπορέσουν με τη βοήθεια των ποιοτικών γκαρντς να δώσουν λίγο σκορ αλλά και ουσιαστική βοήθεια σε άμυνα/ριμπάουντ. Πιστεύω σε 1-2 μήνες θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες των δυο ομάδων μας.

      Όσο για τον Αργύρη, ας σταματήσει να δίνει 2836352881 συνεντεύξεις και να κάνει δηλώσεις και να στρωθεί να δουλέψει κανά επιθετικό σύστημα. Κέρδισε με το σπαθί του τον Ιούνη πίστωση χρόνου και θα την έχει από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας. Σε λίγους μήνες όμως θα κριθεί κι αυτός.

      Διαγραφή
    11. σόρυ, δεν υπέγραψα το παραπανω μηνυμα

      Πρασιναδα

      Διαγραφή
    12. @ στον αγαπημένο μου ανώνυμο
      Απολαμβάνω την κάθε σου φράση. Η κάθε σου λέξη είναι να την πιείς στο ποτήρι. Να 'σαι καλά αγόρι μου. Συνέχισε...
      @Πρασινάδα
      Συνήθως δεν απαντώ σε τρολ και το ίδιο συμβουλεύω να κάνουν και οι υπόλοιποι. Σήμερα είπα να αλλάξω τακτική και να το διασκεδάσω. Και όντως διασκεδαστικό μου φαίνεται. Καθόλου ζοχάδα, πραγματικά.
      Όσον αφορά τις κρίσεις σου από τις οποίες μάλλον συμφωνείς με τον ''ανατρεπτικό'' λόγο του ανώνυμου από πάνω, έχω μια ερώτηση : ΟΚ οι ψηλοί των αιωνίων είναι για τα μπάζα. Πες μου ποιάς ομάδας της Ευρωλίγκας σε καλύπτει η front court;

      77

      Διαγραφή
    13. Δεν είπα πως είναι για τα μπάζα. Ίσα-ίσα λατρεύω τον Στεφάν και τον θεωρώ καθοριστικό για το παιχνίδι μας (φαντάζομαι κι ο ΔΔ έτσι νιώθει). Όταν με το καλό επιστρέψει κι αυτός και ο Γκιστ σε καλή φυσική κατάσταση, θα ανέβουμε πάρα πολύ. Ωστόσο, προφανώς δεν τους θεωρώ τεχνίτες παίχτες, όπως θεωρώ πχ τον Τόμιτς ή ακόμα και τον Κρστιτς. Ιδανική γραμμή ψηλών δεν υπάρχει σε καμια ομάδα, αν και τα 5ρια της Μπαρτσελόνα μου αρέσουν πολύ. Δε λέει κάτι όμως αυτό, γιατί η Μπάρτσα πάσχει στα γκαρντς σε σχεση με τις δυο ελληνικές ομάδες.

      Εφοσον λοιπον Γκιστ-Λασμε επανέλθουν στα περσινά τους στανταρντς (όπως εγραψα, το περιμενω να συμβει σε 1-2 μηνες), θεωρω πως η 5αδα ψηλών μας είναι εξαιρετική και πως overall είμαστε από τα φαβορί για ΦΦ.

      Πρασιναδα

      Διαγραφή
    14. Πωπωπω κωλοτούμπα!
      Γιατί έτσι;

      Διαγραφή
    15. Αν εννοείς για μένα, καμία κωλοτούμπα (εκτός αν απευθύνεσαι σε άλλους).

      Άλλο πράγμα το είμαι άτεχνος, άλλο το είμαι χρήσιμος. Δες πχ τον Πρίντεζη που αν και άμπαλος, μια χαρά χρήσιμος -έως καθοριστικός- υπήρξε 2 χρόνια τώρα στον ΟΣΦΠ.

      Γουστάρω πάρα πολύ το Λασμε, κι ας είναι άτεχνος, γιατί έχει απίθανα αθλητικά προσόντα, πηδάει στο θεό, μοιράζει τάπες-καρφώματα, παίζει απίστευτη άμυνα γενικώς (καλύτερος της σεζόν στην Ευρωλίγκα) και μια χαρά μπορεί να δώσει 8-10 πόντους σε κάθε παιχνίδι με τη βοήθεια του ΔΔ. What's not to like??

      Αν εννοείς το τελευταίο, περί του ΠΑΟ που είναι ενα εκ των φαβορί για ΦΦ, επίσης καμία κωλοτούμπα. Το πιστεύω ακράδαντα, εφοσον είμαστε υγιείς και έτοιμοι την κρίσιμη εποχή. Όσο και να πάσχει ο ΠΑΟ, αλλά και ο ΟΣΦΠ, σε ποιότητα υλικού και σε προπονητές σε σχέση με παλιότερα (εποχές Ζοτς-Ιβκοβιτς και πληθώρας παιχταράδων στο ρόστερ), πάλι παραμένουν από τα φαβορί για να πάνε Μιλάνο, μιας και γενικά το ευρωπαϊκο μπάσκετ γίνεται διαρκώς λιγότερο τεχνικό και περισσότερο 'αθλητικό".

      Αν σου λέγαν εσένα πριν 3 χρόνια, πως ο ΟΣΦΠ θα πήγαινε ΦΦ με κόουτς Μπαρτζώκα (!), με καλύτερο/μοναδικό ουσιαστικά σέντερ έναν παίχτη 1.98, και με τον Αντιτς να είναι από τους βασικούς, και θα πάρει ευρωπαικό με 100αρα στον τελικό (!!!), θα το πίστευες? Εγω όχι πάντως!

      Εννοείται λοιπόν πως και με αδυναμίες στα ρόστερ και με Σέλντον και Μποχού στο τιμόνι, μια χαρά μπορούν να φτάσουν ΦΦ οι αιώνιοι.

      Πρασινάδα

      Διαγραφή
  37. Jimάρα, ο φίλος σου επέστρεψε και επίσημα στη Μκάμπι
    http://www.euroleague.net/euroleaguenews/transactions/2013-14-signings/i/120043/8177

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο παναθηναικος ηταν για τα πανηγυρια . ειναι αρχη βεβαια ακομα . ομως οσοι παικτες δεν προερχονται απο τραυματισμο η ευρωμπασκετ δεν εχουν καμια δικαιολογια να ξεφτιλιζουν το αθλημα . γκιστ μπατιστ καρι ξεφτιλισαν τον εαυτο τους αλλα και ο παππας δεν εδειξε κατι . οσοι ειναι απο τραυματισμο η ευρωμπασκετ δικαιουνται να μην ειναι σε καλη κατασταση αλλα οι υπολοιποι ... χρειαζονται απειροι τονοι δουλειας αλλα πιστευω θα συνελθει η ομαδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλιππα Συρίγο καλό ταξίδι.Τα λόγια είναι περιττα για τον άνθρωπο που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτα μας, τη φωνή που αγαπήθηκε όσο λίγες.
    Μάγκα και αρσενικέ Φίλιππα,ελπίζω εκεί που πας ο Πέτροβιτς και η υπόλοιπη παρέα να έχουν όρεξη για μπασκετάκι και εσύ να το απολαμβάνεις.


    Καλημέρα jim και φίλοι του μπλογκ.

    Ας βάλω και γω το λιθαράκι μου στο σχολιασμό του ντέρμπυ.

    Καταρχάς είμαι από αυτούς που έδινα 80 -20 τις πιθανότητες υπερ του Ολυμπιακού.Ακόμα και στατιστικά να το έπαιρνες, 5η σερί νίκη πολύ δύσκολα κάνεις ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος.Επίσης είχα ψιλιαστεί τη δουλειά με Μαυροκεφαλίδη και κυρίως Ούκιτς -και δυστυχώς επαληθεύτηκα - και λέω δυστυχώς γιατί αυτή η έμπνευση να κρατήσουμε για έκπληξη τον στον αντίπαλο τον ανέτοιμο Ρόκο,αποδείχθηκε εκτός απο ανούσια και ανόητη, άχρηστη στο μπασκετικό κομμάτι και φυσικά επικίνδυνη για την υγεία του παιδιού.Από την άλλη όμως έχω σκάσει απο τη στεναχώρια μου φυσικά για την ήττα αλλα κυρίως για την εικόνα της ομάδας.

    ΜΑ 45 ΠΟΝΤΟΥΣ ΡΕ ΆΡΤΖΙ;

    Ας αφήσω το προκείμενο όμως κα ας γράψω με επικεφαλίδες ως συνήθως τι είδα.

    Παναθηναικός

    1)Ανυπαρξία ψηλών.Πολύ κακή μέρα για όλους τους παίχτες και κυρίως για τον Γκιστ ο οποίος συνεχίζει να είναι εκτός τόπου και χρόνου.Με ανησυχεί πολύ το γεγονός και φοβάμαι μήπως τελικά η καλή του περσινή παρουσία ήταν η εξαίρεση και τελικά είχαν δίκιο οι παλιοί του προπονητές που τον άφηναν να φύγει.

    2)Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση η ανυπαρξία safe plays απο τον Παναθηναικό.Μου είναι αδιανόητο το μοναδικό στάνταρ, να είναι ΤΑ 20 σουτ του ανέτοιμου λόγω τραυματισμού και χωρίς προετοιμασία Μαυροκεφαλίδη μετά απο μικρό πικ με το Διαμαντίδη.Πέρσι έστω και για λίγα λεπτά μέσα στον αγώνα, είχαμε το Σόφο και δίναμε τη μπάλα εκεί.Φέτος;

    3)Φάνηκε εν μέρει αυτό που οι πιο σκεπτικοί πιστεύαμε από την αρχή της ολοκλήρωσης του πράσινου ρόστερ.Δυσκολία στην κατανομή ρόλων και την εξέλιξη μέσα στον αγώνα του rotation.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί στη πρώτη περίοδο ο Άρτζι έβαλε όλους τους παίχτες, όπως δεν κατάλαβα όπως είπα και πριν για πιο λόγο χρησιμοποιήθηκε ο Ούκιτς ο οποίος ήταν (φυσιολογικότατα) κακός.Ειδικά όταν έκλεψε λεπτά απο τον αν μη τι άλλο θετικό Παππά.

    4)Δεν έχω πάρει χαμπάρι ακόμα για πιο λόγο ο Άρτζι δεν επέμεινε στο ποστάρισμα του Γιόνας.Αν δε θυμάμαι καλά και είχε σχέση με την άμυνα του λιθουανού πάνω στον Λοτζέσκι, απλώς θυμήστέ μου.

    5)Απελπιστικά αργός ρυθμός απο τον Αργύρη χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.Ρε κόουτς, έχεις πολύ όμοια ομάδα με την περσινή,δεν έχεις τίποτα να χάσεις εκτός απο το γόητρο,ο αντίπαλος είχε 5 παίχτες στην εθνική που σημαίνει ότι δεν είναι και αυτός σε καλή κατάσταση, και πας την ομάδα σε τέμπο ύπνου...Γιατί ρε γαμώτο να βλέπουμε τόσο αργό και κακό παιχνίδι;Ακόμα και τα σουτ να έμπαιναν τους 60 πόντους δύσκολα θα τους ξεπερνούσες.

    6)Εξαιρετικός Διαμαντίδης.Ακόμα και ανέτοιμος και σε κακή φάση που δείχνει πως είναι το τελευταίο διάστημα κυρίως απο τα φιλικά, η ποιότητα του μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.Α ρε Μητσάρα ακόμα μισή ομάδα είσαι....
    ..........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πέρσι φίλε το βλέπαμε ότι η ομάδα στα σημαντικά παιχνίδια απλά δεν βγάζει αιφνιδιασμούς και δεν ανεβάζει το τέμπο. Ακόμα και σε περιπτώσεις μακρινού ριμπάουντ από γκαρντ και πάλι έμπαινε φρένο για να πάμε σε σετ. Απλά έτσι θέλει ο Πεδουλάκης, είτε εμείς συμφωνούμε είτε όχι. Προσωπικά θα ήθελα μερικές στιγμές να ανοίγουμε το τέμπο και αυτό έγινε και χτες 1-2 φορές με τον Παππά που μπορεί να βοηθήσει εκεί.
      Από κει και πέρα ορθώς αναφέρεις το θέμα στους ψηλούς. Για να είμαστε και δίκαιοι, από την βασική μας 3άδα στη θέση του σέντερ, στην προετοιμασία είχαμε ουσιαστικά μόνο τον έναν. Φυσιολογικά περιμένω από τον Λάσμε, όταν αποκτήσει ρυθμό να επανέλθει στα περσινά επίπεδα, ανεβάζοντας ένα επίπεδο όλη την ομάδα αλλά και από τον Μαυροκεφαλίδη περισσότερη ευστοχία σε σουτάκια που αν μη τι άλλο τα έχει. Γι αυτό αποκτήθηκε άλλωστε. Ο Φώτσης πάντως χτες ήταν πολύ καλός.
      Λογικά μέσα από τους αγώνες και τον ρυθμό θα δούμε περισσότερα safe plays, θα δούμε καλύτερα κατανεμημένους ρόλους και πιο ξεκάθαρα πράγματα. Η χρονιά μόλις άρχισε και η ομάδα όπως και πέρσι όπως και κάθε χρόνο έχει να λύσει κάποια ζητήματα. Ελπίζω όλα να λυθούν!

      Διαγραφή
    2. Παιδιά πρώτο ματς ήταν. Ας είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες έχουν θέματα να λύσουν. Αυτό έλειπε να ήταν από τώρα έτοιμες. Το Ευρωμπάσκετ έχει αφήσει πληγές που θέλουν χρόνο να επουλωθούν. Υπομονή. Με τον καιρό και τα επίσημα παιχνίδια θα δούμε το πραγματικό (καλό ή κακό) τους πρόσωπο. Το δείγμα προς το παρόν είναι ανεπαρκές.
      Με την ευκαιρία ο Μπράμος δεν ταξίδεψε για τη Λιθουανία και μάλλον μένει εκτός.

      77

      Διαγραφή
  40. ..........................................................................................................................
    Ολυμπιακός

    1)Αποκάλυψη Λοτζέσκι.Δεν έχω τις γνώσεις να πω πιο τεχνικές λεπτομέρειες αλλά εμένα με εντυπωσίασε,Διέλυσε την κατά τα άλλα καλή άμυνα του Παναθηναικού, ακριβώς γιατί έβρισκε λύσεις την ώρα που οι συμπαίχτες του είχαν κολλήσει.Την ωρα που η άμυνα έβαζε δύυσκολα και κανείς δεν είχε την ικανότητα να τη διασπάσει, αυτός έβρισκε τον μάλλον απρόβλεπτο και απροετοίμαστο απο τον Πεδουλάκη τρόπο, να σκοράρει και να "ξενερώσει" την άμυνα.Άκου 100% !!!!!

    2)Εξαιρετικός Σλούκας που πήρε τη μπάλα όταν έκαιγε και την έστειλε στο πλεχτό χωρίς φόβο.Μπράβο του μάγκα που δεν κώλωσε, ειδικά αφού στους τελικούς πέρσι επιχείρησε το ίδιο χωρίς επιτυχία.

    3)Κακός Σπανούλής.Δεν ξέρω αν είναι ακόμα ανέτοιμος λόγω Εθνικής, αλλά όταν έχεις τον Μvp της Ευρωλίγκας και πιο ακριβό σου παίχτη με 2 πόντους και αυτούς με αιφνιδιασμό στο τέλος, είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο.Και μεγάλη επιτυχία που νικάς φυσικά.

    4)Μπρετ Πέτγουεη.Όσο ήταν στο παιχνίδι ήλπιζα στην ανατροπή.Εκτός τόπου και χρόνου ο κατά τα άλλα πολύ συμπαθής- και αγωνιστικά και ως χαρακτήρας- Μπρεντ.Για να δούμε μπορεί τελικά στο παραπάνω επίπεδο; Δύσκολο φάινεται εκ πρώτης όψης.

    5)Μπαρτζώκας με καλές και κακές στιγμές.Καλή προετοιμασία και φυσικά recruiting βασισμένο πάνω στα ατού του αντιπάλου, κακές στιγμές μέσα στο ματς.Ειδικά στο τέλος, έδινε το παιχνίδι με το ζόρι στον Παναθηναικο, αλλά οι Πράσινοι του το έδιναν πίσω.Χαρακτηριστικές οι 5 αν δεν κάνω λάθος χαμένες επιθέσεις (και ελέω Μπρεντ) που όμως έμειναν αναξιοποίητες απο τον αντίπαλο.

    6) Φροντ λαιν.Έχει άμεση σχέση με το νούμερο ένα (1) που σχολίασα στον Πάο για την ανυπαρξία των ψηλών.Τα παιδιά μπορεί να είναι ακόμα ανέτοιμα και χωρίς παραστάσεις και η φροντ γενικά να μην είναι η καλύτερη, φαίνεται όμως πως δικαιολογεί απόλυτα το λόγο που δημιουργήθηκε απο αυτά τα συστατικά.Μακριά χέρια αθλητικά προσόντα και καλή αντιμετώπιση του πικ εν ρολ, κόβωντας τις βόλτες των πρασίνων κάτω και κυρίως πάνω από το καλάθι του Ολυμπιακού.Αυτό δηλαδή, που έκρινε και τους περσινούς τελικούς. Βάλανε δύσκολα στους έτσι και αλλιώς κακούς χτες ψηλούς του Παναθηναικού και αυτό αναμένεται να δούμε όλη τη χρονιά.Δυστυχώς εναέρια πάρτι, alley hoop κλπ ...κομμένα.

    Διατησία.
    Δεν έκρινε αποτέλεσμα αλλά είχε λάθη εκατέρωθεν.Δύο πράγματα έχω μόνο να σημειώσω.

    1) Επιτρέψτε μου να πω για τη φάση με το "τρελό" καλάθι του Διαμαντίδη.Όπως λέγαμε και πέρσι αυτή η κίνηση δεν είναι βήματα,ΑΛΛΑ ο Μήτσος πριν το σηκώσει το σταθερό,που βάσει το κανονισμού επιτρέπεται,το μετακινεί πεντακάθαρα.Αν δείτε προσεκτικά τη φάση, το πόδι του τσουλάει 5 πόντους πιο πέρα.Βήματα δηλαδή, αλλά μάλλον οι διαιτητές προσπάθησαν να κάνουν επίδειξη γνώσης του κανονισμού και έχασαν τη λεπτομέρεια.

    2)Χαρακτηριστικό φόρτωμα όπως και πέρσι με φάουλ στο Λάσμε.Πάλι 2 επιθετικά στην αρχή και τα δύο κατεμέ υπερβολικά αν όχι αμβισβητούμενα.

    Τέλος ένα γενικό σχόλιο για την ομάδα μου.Όταν καβαλάς καλάμι, τα παθαίνεις αυτά καμμιά φορά.Σκούπες, σκουπόξυλα 3 0 και λοιπά,καλά όλα, τα χαρήκαμε, τα πανηυυρίσαμε, μεθύσαμε έξω απο το Κάραβελ αλλά...last year.

    Φέτος είναι άλλη χρονιά, άλλλες απαιτήσεις , άλλος και πιο προετοιμασμένος αντίπαλος.Δουλέψτε και αφήστε τα λόγια και τις μεγάλες κουβέντες όλοι σας. Εφημερίδες, παίχτες και πρόεδροι.Εμείς εκεί θα είμαστε και θα σας στηρίζουμε.

    Ηuman Highlight Meat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jump stop...τακουνάκι-βηματάκι πίσω με το αριστερό που το φέρνει μπροστά και τελειώνει σηκώνοντας και τα 2 πόδια.
      Πιο βήματα πεθαίνεις.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ αυτό ακριβώς λέγαμε πέρσι, αλλά μάλλον δεν ήσουν στην παρέα.Το τελείωμα σηκώνοντας και τα δύο πόδια δεν είναι βήματα.Δεν μας εξήγησε κανείς πως γίνεται και πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται αφού καταργεί μεγάλη έννοια του σταθερού,αλλά υπάρχουν και βίντεο στο youtube απο σεμινάρια διατησίας, που επιτρέπουν το σταθερό να σηκωθεί ταυτόχρονα με το άλλο.

      Διαγραφή
    3. Έχουν δίκιο τα παιδιά. Το μικρό βηματάκι δεν είναι βήματα. Και δεν χρειάζεται καν να σηκωθεί και με τα δυο

      Oρίστε και το βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=2MLDytXPo38

      Έχει κάνει ωστόσο βήματα νωρίτερα πάνω στην περιστροφή του, κουνώντας το σταθερό.

      Διαγραφή
  41. Ευτυχώς που κληρωθήκαμε την 1η αγωνιστική με τον παο και έτσι περάσαμε ανώδυνα την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών γιατί αν παίζαμε χωρίς κόσμο πχ με κανένα Ρέθυμνο τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      ι ι
      *******
      **********
      *****************
      ***********************

      Διαγραφή
  42. Με μπίδη και διαμαντίδη να τον ξεκουράζει,ο παο θα είχε πραγματικά ομάδα 1ο φαβορί για triple crown.Τώρα τα γκαρντ που έχει μαζέψει είναι ελευθέρας βοσκής.Όπως και οι ψηλοί του.Συν τον υπέργηρο μπατίστ που λόγω σεβασμού στην καριέρα του δεν μπορώ να πω περισσότερα.Ο ίδιος όμως δεν δείχνει να την σέβεται.

    Γυρολόγοι που με 3 καλούς μήνες,τους θεωρούν μερικοί πως είναι ποιοτικοί παίχτες.Φέτος θα τους πάρουν χαμπάρι όμως πως σεζόν με αξιώσεις δεν βγάζουν,και κάτι γκιστ,λάσμε,μαυροκεφαλίδης,ούκιτς,κάρι θα συνεχίσουν το κοσμοπολίτικο ταξίδι τους γυρνώντας όλες τις ευρωπαικές πρωτεύουσες.


    Τι μπορεί να υπάρχει στο κεφάλι του προέδρου του παο όταν σκορπάει εκατομύρια σε συμβόλαια γυρολόγων μετρίων και να νομίζει πως θα πάρει ευρωλίγκα με αυτούς?1,4 ο λάσμε.800 ο μαυροκεφαλίδης.600 ο γκιστ.800 ο ούκιτς...χαχαχαχαχα.
    Και έχεις τον άλλον απέναντι με παίχτες ξένους βαπορίσιους απο το βέλγιο και ομάδων Α1 που δεν μπαίνουν καν play off και να μην φαίνεται καμιά διαφορά ποιότητας με τους "εκατομυριούχους" του παο.Και όλα αυτά με το 1/5 των χρημάτων...χαχαχαχαχα

    Και όλοι αυτοί παραδομένοι σε έναν προπονητή με ιδέες δεκαετίας 90 και με χρονόμετρο επίθεσης τα 30΄΄ και τυπικός yessir-άκιας του καίσαρα-προέδρου.Αμ ο άλλος ο ψηλολέλεκας απο την άλλη που πήρε ευρωλίγκα και την πάτησε απο τον έλληνα μάλκοβιτς και αποφάσισε να φτιάξει ομάδα που να τον ματσάρει?Μα να ματσάρεις τον πέδουλα ρε?Ένα χρόνο έλειψαν οι σέρβοι και θα κάνουμε το μπάσκετ να έχει σκορ γουότερ πόλο.Κατα τα άλλα,η ελληνική σχολή,το σκεπτόμενο μπάσκετ,η επίσημη αγαπημένη...ντονγκ ντινγκ ντονγκ,χιόνια στο καμπάναριό...

    Αν αποτύχει και φέτος(κάτι σίγουρο μιας και είναι προφανές ταβάνι το τοπ16) πάλι θα τα ρίξουμε στον μπερτομέου και θα απειλήσουμε με συμμετοχή στην κινέζικη λίγκα τώρα που κάναμε και άνοιγμα με τον πινγκ πονγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ΘΕΟΣ!!!
      Συνέχισε, σε ικετεύω!!!
      Μου έχεις φτιάξει τη μέρα...

      77

      Διαγραφή
    2. Είναι λογικό να φτιάχνεσαι απο την τελειότητα της σκέψης μου αλλά επειδή μπήκε η σελήνη στους πιθήκους και αστρολογικά με κάνει λίγο ανασφαλή σήμερα,λέω κάτι λάθος και "φτιάχνεσαι"?

      Εκτός και αν είσαι και εσύ θιασώτης του "σκεπτόμενου μπάσκετ" της ένδοξης ελληνικής σχολής που μόνο ο περιούσιος λαός των ελλήνων κατέχει το ιερό δισκοπότηρο του αθλήματος και όχι οι υπόλοιποι που έχουν μαιμούδες και πηδάνε απλά.
      Μέχρι πριν λίγα χρόνια,το οτι θα έβλεπα ανθρώπινα όντα να χαιδεύονται στην ιδέα και την όψη αγνού πεδουλακίσιου μπάσκετ,θα με έκανε να πιστεύω πως μας ψεκάζουν.Αλλά εδώ φτάσαμε το 1/4 του πλυθησμού να ψηφίζει χρυσή αυγή,το σκεπτόμενο μπάσκετ του αργύρη θα προκαλέσει απέχθεια?
      Τελικά όντως μας(-σας,βασικά) ψεκάζουν.Με άζαξ για τα τζάμια κιόλας...

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδία χάσαμε το κοντάρι από τη σκούπα, μήπως το είδε κανείς?
      Που να βρίσκεται άραγε τώρα?? Που??

      Διαγραφή
    4. Θέλω κι άλλο...
      Έχεις φοβερό οίστρο και δεν θέλω να πάει χαμένος.
      Σε παρακαλώ συνέχισε.
      Οι παρομοιώσεις ''πεδουλακίσιου μπάσκετ'' και ''Χ.Α.'' είναι όλα τα λεφτά.

      77

      Διαγραφή
    5. Προσυπογράφω κάθε λέξη εκτός από την υπερβολή για τον Μπίδη. Φυσικά δεν είμαι κανένα χάπατο που να πιστεύει ότι ο Παππάς είναι απαραίτητα καλύτερος αλλά δεν νομίζω ότι θα έκανε ούτε αυτός τη διαφορά σε επίπεδο ευρωλίγκας.
      Να μην αναφέρω καν ποιος άλλος Έλληνας θα είχε θέση στο rotation του ΠΑΟ γιατί κάποιοι ενοχλούνται.

      Απόλυτο δίκιο και για την κατάντια του coach B να προσπαθεί να μετατρέψει τον δις πρωταθλητή Ευρώπη σε Προοδευτική για να κοντράρει τον Ελ Πάσο την μπασκετική Καλλιθέα που έχει χτίσει ο Μποχού.

      Τέλος για τον Μποχού, να υπενθυμίσω ότι δεν είναι υποτακτικός μόνο του προέδρου. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Διαμαντίδης έκοψε τον Μπατή από την ομάδα. Τελικά ποιος κάνει κουμάντο στην πράσινη ΚΑΕ; Πάντως όχι ο Αργύρης.

      Διαγραφή
    6. ρε πελεκανε μας τα χεις πρηξει.Ρε εξυπνε που ξερεις οτι ο ΔΔ εκοψε τον Μπατη;;επειδη το γραψε το σπορντοκ;;αντε γιατι το καθε σχολιο σου με εκνευριζει.Κατα τις προτιμησεις σου και η γνωση σου για το αθλημα.Μπαινω να διαβασω ωραια σχολια απο παιδια που γραφουν υπεροχα και ειμαι αναγκασμενος να διαβαζω και τις σαχλαμαρες σου.Χρηστο Τσαγκουρνη γραψε ρε συ κατι χαθηκες.Ευχαριστω ολα τα παιδια που μπαινουν στον κοπο και σχολιαζουν τοσο ευστοχα.Προτιμω εσας παρα καποιους δηθεν καταξιωμενους δημοσιογραφους.

      Διαγραφή
    7. Ευτυχώς φίλε μου, έχω μάθε στη ζωή μου να κρατάω την ψυχραιμία μου και να απαντάω στον εκνευρισμό των άλλων, οπότε μην περιμένεις ανταπόδωση των εριστικών σου σχολίων.

      Για τον Μπατή, το έγραψε ο Βασίλης ο Παπαθεοδώρου, δηλαδή ο διευθυντής του πρώτου σε επισκεψιμότητα site της χώρας. Με συγχωρείς αλλά θεωρώ την πληροφόρησή του έγκυρη.

      Αυτά από εμένα, και προσπάθησε κι εσύ να μάθεις να σέβεσαι την άποψη των άλλων ακόμα κι όταν διαφωνείς. Θα σου κάνει καλό και στη ζωή σου.

      Διαγραφή
    8. το προβλημα δεν ειναι ποιος τον εκοψε τον Μπατη και εαν τον εκοψε ο Διαμαντιδης.Το προβλημα ειναι εαν και ποιος ηταν αυτος που τον ειχε εγκρινει..Γαιτι θα πρεπει να ηταν τελειως αμπαλος!!!!

      Διαγραφή
  43. Jim πονέσαν τα ματάκια μας...Κακό,πολύ κακό μπάσκετ. Το άθλημα ,δυστυχώς,αλλάζει κατεύθυνση. Πρώτα πρέπει να είσαι καλός αθλητής,μετά καλός μπασκετμπολίστας. Εμένα δε με αντιπροσωπεύει αυτό.

    Οι ομάδες ήταν ανέτοιμες,οι παίκτες πιασμένοι, δεν υπήρχε ρυθμός. Όλα αυτά όμως αποτελούν και δικαιολογίες. Χρόνο με το χρόνο οι ποιοτικοί παίκτες των δύο ομάδων λιγοστέυουν, δηλαδή παίκτες με ντρίμπλα-πάσα-σουτ-παιχνίδι με πλάτη και αντικαθίστανται με ρολίστες.

    Μ'αρεσε ο Λοτζέσκι μου θύμισε πολύ τον Κόνερ Χένρι του Περιστερίου. Ο Ολυμπιακός έβαλε περισσότερα μούσκουλα στη ρακέτα και με την παρουσία του Μάντζαρη στη περιφέρεια αποδιοργάνωσε τον Παναθηναικό.

    Ο Παναθηναικός κατά τη γνώμη μου αν προσπαθήσει να αλλάξει φιλισοφία από πέρυσι,δηλαδη να γίνει πιο ελκυστικός θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Πρέπει στο περυσινό μπετόν που παρούσίασε να βάλει πινελιές στην επιθέση του. Βέβαια αυτό έχει ταβάνι,αλλά μπορεί να του δώσει ξανά τους εγχώριους τίτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάντως παιδιά όσες δικαιολογίες να υπάρχουν , όσο ανέτοιμες να είναι οι ομάδες , το ματσάκι ήταν ντροπή. Στην Β έσκα βλέπω πιο καλό θέαμα.

    ΔΕΝ επιτρέπεται αυτη η εικόνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε Αρτζι μη γυρνας το μπασκετ 20 χρονια πισω! 9/10 επιθεσεις ποσταρεις καποιον δυνατο σου φοργουορντ λες και εχεις τον Κουκοτς.Ρε Αρτζι πονεσαν τα ματακια μας και το κακο ειναι που καταστρεφεις και το παιχνιδι μιας ομαδας που μπορει και εχει διαθεση να παιξει ωραιο μπασκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την 10η υποθέτω την εκδηλώνει ο Διαμαντίδης. Στις άλλες 9 απλά παρακολουθεί ή το πολύ πολύ να πασάρει σ' αυτόν που ποστάρει.
      Καλά τα λέω;
      Ρε τον άθλιο τον Περιστεριώτη τί μας έχει κάνει...

      77

      Διαγραφή
    2. Ρε 77 αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις;Δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που παιζετε δεν ειναι μπασκετ;Δεν πονανε τα ματια σου; Αλλα αν το μονο που σε νοιαζει ειναι να κερδιζει η Παναθα οκ παω πασο....

      Νικος

      Διαγραφή
    3. Νικος χωρίς τόνο. Κάτι μου θυμίζει...
      Η αλήθεια είναι ότι τα μάτια μου πόνεσαν και με έπιασε και πονοκέφαλος.
      Και προτιμώ να βλέπω ωραίο μπάσκετ και ας χάνει η Πανάθα.
      Είμαι ΟΚ τώρα;

      77

      Διαγραφή
    4. Ακριβως αυτο συμβαινει 77!Αν αυτο το μπασκετ σου αρεσει δεν εχω κανενα προβλημα αλλα εχω το δικαιωμα πιστευω να μην μπορω να το βλεπω και να πονανε τα ματακια μου! Το κατενατσιο του Αρτζι δυο χρονια τωρα δεν μπορω και δεν θελω να το βλεπω! Τη λιμοζ του μαλκοβιτς οποιος την εχει αγαπησει εχει κατα τη γνωμη μου μπασκετικο προβλημα!

      Διαγραφή
  46. Αληθεύει ότι υπάρχει αμοιβή για αυτόν που θα βρει το χαμένο κοντάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο κοντάρι?? αυτό της σκούπας??
      Εγώ το έβλεπα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού,
      αλλά μετά το τρίποντο του Πετγουέι εξαφανίσθηκε τελείως.

      Διαγραφή
  47. Η ίδια ομάδα δεν ήταν που πέρσι προσπάθησε να κλέψει την πρόκριση από την Μπαρτσελόνα με κατενάτσιο;
    Οι ίδιοι οπαδοί δεν πανηγύριζαν που έβαζαν στους Καταλανούς 62 πόντους μέσο όρο;
    Η ίδια επιθετική ανάπτυξη δεν πνίγηκε στην πιο στατική ζώνη που έχει εμφανιστεί ποτέ στο επαγγελματικό μπάσκετ;
    Ο ίδιος προπονητής δεν ήταν αυτός που δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει την ομάδα του για να βάλει έστω έναν πόντο σε 8 αγωνιστικά λεπτά με την Ρεάλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μια παράκληση. Εδω δεν είναι gazzetta ρε μάγκες. Είναι μπλογκ που μιλάμε για μπάσκετ. Πάρτε την καφρίλα σας, τις εξυπνάδες σας και τις σκούπες μαζί με τα κοντάρια και πηγαίνετε αλλού.

    Και κάτι αλλο.

    77, επειδή σε έχω "γνωρίσει" εδω μέσα και σε διαβάζω. Κάνε μου την χάρη και μην τσιμπάς στο κάθε 18χρονο που έρχεται εδώ να γράψει επειδή πρέπει να διοχετεύσει την τεστοστερόνη του. Είσαι απο τα βασικά μέλη του μπλογκ, μην μπλέκεις στις χαζομάρες τους και μίλα απλά για μπασκετάκι όπως κάνουμε εδώ (και όπως ΔΕΝ εκανα εγω :))) - αλλα θα επανέλθω με άλλο ποστ)

    Χάρης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω

      Run TMC

      Διαγραφή
    2. Νομίζω με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ο ανώνυμος που με καθύβρισε επειδή θαυμάζω τον Πελεκάνο, το επίπεδο του blog κινείται σε καταπληκτκά επίπεδα.

      Διαγραφή
    3. Χάρη, έχεις παρατηρήσει ότι δεν απαντώ σε τρολιές και το ίδιο προτρέπω και τους άλλους να κάνουν. Σήμερα, έκανα μία εξαίρεση και το διασκέδασα αρκετά, μπορώ να σου πω. Δεν παρασύρθηκα. Ίσα ίσα το έκανα από επιλογή. Μερικές φορές αυτή η αντιμετώπιση μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από την πλήρη αδιαφορία. Τέλοσπάντων, έγραψα και για μπασκετάκι σήμερα. Δεν μπορείς να πεις.

      77

      Διαγραφή
    4. Oκ, απο την στιγμή που δεν τσιμπάς και δεν μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι, μαζί σου.

      Και ναι, έγραψες και για μπασκετάκι. Θα γράψω και εγώ σε λίγο.

      Ελπίζω να τα ξαναπούμε λοιπόν, μιλώντας για μπασκετ.

      Χάρης Π.

      Διαγραφή
  49. ενα απο τα χειροτερα ντερμπι που εχω δει.η παρασταση εχει ξεκινησει
    εδω και λιγο καιρο με τους γραφικους προεδρους των δυο ομαδων και
    την γελοια αντιπαλοτητα που εχουν για το μπασκετ,την οποια συνειδητα η' ασυνειδητα μεταφερουν στους χαμηλου επιπεδου οπαδους.
    οι οπαδοι περνανε την κοντρα εκτος γηπεδων και βλεπουμε ολοι τι γινεται.σε αυτο φταινε και οι προεδροι στο ποδοσφαιρο και πανω απο ολα
    το κρατος.
    οι γραφικοι οπως ειπα παραπανω εχουν αγορασει 30 μπασκετμπολιστες
    και στο τελος αυτοι παιζουν μπασκετ με τις δηλωσεις τους και τα αλλα.
    πριν το παιχνιδι ειχε προηγηθει και ο θανατος του Συριγου,εβλεπες
    και το γηπεδο αδειο και ετσι πανω κατω περιμενες οτι το παιχνιδι
    θα ηταν μουφα.ρολο σιγουρα επαιξε οτι το επεσε νωρις
    και οι ομαδες ηταν ανετοιμες αλλα 100 ποντους και οι δυο μαζι ειναι
    για γελια.παικτες και προπονητες παρουσιαστηκαν κακοι για τετοιο μεγαλο παιχνιδι.
    αγωνιστικα θα πω δυο λογια.εμφανες προβλημα και για τις
    δυο ομαδες ειναι το αμυντικο ριμπαουντ.
    ο Λοτζεσκι φαινεται καλος παικτης και μαλλον θα βοηθησει.
    χρειαζοταν ο Ολυμπιακος ενα δυαροτριαρι με καλο σουτ.
    θα λειψουν τα λεπτα,η αμυνα και τα ριμπ του Παπανικολαου αλλα
    ετσι ειναι,καπου κερδιζεις καπου χανεις.
    μολις μπουν καλα Σπανουλης και Λο εχει την δυνατοτητα να χτισει δυνατη περιφερεια.μεγαλο ερωτηματικο ειναι οι ψηλοι του.
    ο Παναθηναικος ηταν πολυ κακος βαζοντας μεσα παικτες με 1-2 προπονησεις.ειδικα στην επιθεση ηταν χαλια.
    παντως αν παιξει καλα το πικ εντ ρολ οπως τους δυο τελευταιους μηνες
    της περσινης χρονιας και βαλει στο παιχνιδι και το πικ εντ ποπ με
    Μαυροκεφαλιδη,οπως δοκιμασε να κανει χτες,καθως και το τριποντο του Φωτση απο το 4 θα βελτιωθει αρκετα.
    εχει στις ταξεις του ενα μεγαλο παιχταρα το Διαμαντιδη.ο μεγαλυτερος σε ηλικια του γηπεδου μαζι με Μπατιστ και τον εβλεπες οτι ηταν ετοιμος
    για τετοιο παιχνιδι τοσο νωρις.
    θα ειναι μεγαλο το κενο του οταν σταματησει και θα πρεπει απο τωρα ο
    Παναθηναικος να το κοιταει.ηδη παιζει πολυ και χωρις αυτον το βλεπεις
    οτι η ομαδα κολλαει.πρεπει να παρει φετος πολλα λεπτα ο
    Παππας να δουμε αν μπορει να μπει στα παπουτσια του εστω και με το δικο του στιλ σε αμυνα-επιθεση.αν δε μπορει θα πρεπει ο Παο να αρχισει
    απο του χρονου να κοιταει και αλλου για να ειναι ετοιμος να καλυψει αυτο το μεγαλο κενο οταν παρουσιαστει.

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.paoworld.gr/basket/item/5621-eisaggeleas-tora-gia-aggelopoulo-video Kαι καλα ο ΔΓ ξερουμε τι ρολο παιζει,οι αλλοι που το παιζουν κυριοι,χαχαχα Υποκρισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή