Athlenda

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στην αναζήτηση του «Μαύρου αλόγου»..




Το Hoopfellas αναζητά ίχνη από το φετινό "Dark Horse" της Ευρωλίγκας μετά την δεύτερη αγωνιστική του TOP-16 και οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται αναμειγνύονται στη συζήτηση. Εξαιρετικό μπάσκετ από τους ερυθρόλευκους που "έπνιξαν" την ΕΑ7, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη..



Σε μια περίοδο όπου η πλειοψηφία της ευρωπαϊκής πιάτσας, μετά και τον σχηματισμό των γκρούπς στο TOP-16 μιλά για ένα Final-Four με τις δύο ισπανικές και τους Διόσκουρους Ιτούδη-Ζοτς, οι ελληνικές ομάδες (μαζί με την Αναντολού) μπορούν να αποτελέσουν το "μαύρο άλογο", την ομάδα δηλ. που δεν ήταν στη πρώτη γραμμή των προγνωστικών ώστε να φτάσει μέχρι τέλους αλλά τα καταφέρνει..

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Βλέπω κάτι «καλό» στον Ολυμπιακό. Πράγματα που μου αρέσουν, πάντα σε συνάρτηση με την πολύ σημαντική παράμετρο του timing στο οποίο βρισκόμαστε.  Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα παιχνίδι του TOP-16 με 23 πόντους διαφορά. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει κατανοήσει το πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο (ανεξαρτήτως αντιπάλου) στη συγκεκριμένη φάση, απαξιώνοντας την  «προβληματική» ΕΑ7. Δεν είναι έτσι.. Τέτοιες νίκες σε βάζουν σε ρυθμό. Αυτά τα «μικρά τουρνουά» στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν (πριν την τελική ευθεία των play-offs) γεννούν «μαύρα άλογα», ομάδες  που κάνουν το προσωπικό τους step up μέσα σε συνθήκες τοπ-ανταγωνισμού και αυτόματα αποκτούν το μαγικό πέπλο της ώθησης για τη συνέχεια.

Κάθε χρόνο «ψάχνω» με μεγάλο ενδιαφέρον «αυτή» την ομάδα της διοργάνωσης, πριν την αποκάλυψη της. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα «αυτή» η ομάδα, όμως συγκεντρώνει κάποια στοιχεία που ενισχύουν την προοπτική να γίνει όσο προχωράμε. Πολλά από αυτά τα είδαμε απέναντι στην Αρμάνι όπου οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι.  Σαφώς περιμένουμε το crash test με τις δύο τούρκικες ομάδες, παιχνίδια που θα μας βοηθήσουμε να πάμε πιο βαθιά στην «αναζήτηση» αυτή της ομάδας στο θεσμό.

Τι κρατάμε από το ματς του Φαλήρου..


-Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ του ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που (θεωρητικά) θα σκότωνε για να ματσάρει το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Νίζνι.  Η παρουσία του Λούκα Μπάνκι στον αντίπαλο πάγκο μεγάλωνε το ενδιαφέρον μιας και ο Ιταλός κόουτς έχει παρουσιάσει πολύ καλά performances απέναντι στους ερυθρόλευκους στο παρελθόν.


Ο Μπάνκι, που στα χρόνια της Μοντεπάσκι είχε σκαρφιστεί τη ζώνη 3-2 με τον Μος κεφάλι για να αναχαιτίσει το pick & roll των ελληνικών ομάδων (την οποία μάλιστα κοπιάραν πολλοί κόουτς στη συνέχεια) επέλεξε τον Αμερικανό από το Σικάγο για το μαρκάρισμα του Σπανούλη. Ξεκάθαρα νομίζω ότι ο Μος είναι ένας από τους πιο σκληρούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει διαχρονικά ο Έλληνας σταρ, μιας και τον παίζει πολύ δυνατά με συνεχή επαφή και καλές αμυντικές θέσεις ενώ παράλληλα είναι πολύ δυνατός με γρήγορα χέρια.  Ο Μπάνκι ξεκίνησε επιλέγοντας τακτική “Step Back Get Through” με τον Σάμιουελς στις καταστάσεις pick & roll που τρέχει ο Βασίλης Σπανούλης (πίσω ο Σάμιουελς, πέρασμα του Μος μετά από μάχη με τον σκρίνερ),  τζογάροντας με το σουτ μετά από ντρίμπλα του αρχηγού των ερυθρολεύκων. Κλειδί  στην όλη αμυντική προσέγγιση, είναι η πίεση που ασκούσε ο Μος με τα χέρια του ερχόμενος με δύναμη από πίσω για να κολλήσει στον Σπανούλη (που παρ’όλα αυτά είχε την επιλογή της άμεσης εκτέλεσης μετά το σκριν) ενώ αντίθετα η Αρμάνι πήγε σε hedge outs στις καταστάσεις που αναμειγνυόταν ο Μέλι (σκρίνερ ο Πετγουέη). Οι ερυθρόλευκοι έστησαν γρήγορα καταστάσεις pick & roll ψηλά, στα 9 μέτρα με κατάλληλο spacing (με τον Σπανούλη να κινείται αυτός πάνω στον Ντάνστον και όχι το αντίθετο) χτυπώντας άμεσα στα πίσω βήματα του Σάμιουελς (επωφελούμενος  από τον «χρόνο μάχης» του Μος στο σκριν) σε μεγαλύτερο πλέον χώρο και αναγκάζοντας τον Μπάνκι να επιλέξει και εδώ άμυνα hedge.


-Focus: Ο Ολυμπιακός στις δύο πρώτες αγωνιστικές του TOP-16 έχει κλειδώσει στη κυριολεξία τους αντιπάλους ρίχνοντας δραματικά τα ποσοστά τους. Ρίξτε μια ματιά..

Ουνικάχα Μάλαγα vs Ολυμπιακός defense: 13/40 2π. (32.5%), 3/17 3π. (17.6%)

ΕΑ7 vs Ολυμπιακός defense: 17/42 2π. (40.5%), 4/16 3π. (25%)

Προσθέστε ότι παρόλο που και οι δύο αντίπαλοι των ερυθρολεύκων έμειναν χαμηλά σε λάθη (7 και 6 αντίστοιχα), έχασαν αρκετές προσωπικές (11 οι Ιταλοί, 13 η Ουνικάχα). Είναι κατανοητό ότι τα χαμηλά εντός παιδιάς ποσοστά επηρεάζουν συχνά και την επίδοση από τη γραμμή των προσωπικών. Ο Ολυμπιακός ήταν από τις καλύτερες ομάδες σε αυτό το κομμάτι (ρίχνοντας τα ποσοστά του αντιπάλου) και στη regular season οπότε σίγουρα η επίδοση στο ξεκίνημα του  TOP-16 σίγουρα δεν είναι τυχαίο.


Η άμυνα του Ολυμπιακού στόχευσε την post επίθεση της Αρμάνι, ένα κομμάτι στο οποίο η ομάδα του Μπάνκι στηρίζει πολλά για να παράγει, παίζοντας είτε με τον Σάμιουελς (κυρίως) είτε με τους περιφερειακούς  της (Χάκετ, Τζεντίλε, Μος). Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πολύ αποτελεσματική στη πίσω γραμμή άμυνας. Σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιακή, ιδιαίτερα όταν τα γκαρντς του κατεβαίνουν χαμηλά για να παλέψουν για τη θέση τους. Συνδυάστε αυτό με την εικόνα των ψηλών του να αμύνονται ψηλά.. Καταλαβαίνετε γιατί οι γηπεδούχοι απενεργοποίησαν τα early picks των Ιταλών, με τα οποία κυρίως οι Χάκετ-Τζεντίλε με σκρίνερ (σε πολλές περιπτώσειςτον Μος) θέλουν να πάρουν την «αλλαγή» και να παίξουν στα πόδια τον αντίπαλο ή να κατέβουν με miss match στο post . Όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα η οποία επιδιώκει την αλλαγή και έχει την δυνατότητα ν α ακολουθεί αυτή την τακτική κατ εξακολούθηση π.χ. στα συνεχή picks του Χάκετ αλλάζοντας με τον Πέτγουεη στη θέση του Μάντζαρη και αμέσως με τον Ντάνστον και τον Πέτγουεη στο δεύτερο pick. Θέλω λοιπόν πολύ να δω την δυνατή ερυθρόλευκη άμυνα στο τεστ της επόμενης εβδομάδας με τη Φενέρ..  


-Την ίδια ώρα που η Αρμάνι πήγαινε σε individual basketball και σωρεία ατομικών ενεργειών  (με το ζόρι 10 τελικές, τις 5 ο Χάκετ) βρίσκοντας σε τοίχο, οι ερυθρόλευκοι έβρισκαν ρυθμό με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ρήγματα και συνεχή δημιουργία καταστάσεων απέναντι σε μια άμυνα χωρίς ισορροπία. Κάποια πράγματα που βλέπουμε στο παρκέ δεν είναι τόσο τυχαία (θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή αυτό). Όταν ο Μπάνκι είχε στη πεντάδα τους Μπρούκς-Κλέιζα μαζί, οι γηπεδούχοι τους τραβούσαν ψηλά βάζοντας τη μπάλα στο ποστ ως δόλωμα για να δημιουργήσουν «ροή» γνωρίζοντας ότι μόλις βγεί η πορτοκαλί θεά από το ζωγραφιστό προς την περιφέρεια, τα αμυντικά rotations θα είναι τραγικά. Ειδικά ο Koby-paste Brooks στο αμυντικό κομμάτι ήταν απογοητευτικός. Λάθος αμυντικές στάσεις, αργές αντιδράσεις, χαμηλή αντίληψη. Ο Ολυμπιακός τον σημάδεψε όπως και τον (ταλαιπωρημένο) Τζέημς στη ζώνη προσαρμογής που επέλεξε η ΕΑ7. 24 τελικές «έγραψαν» οι ερυθρόλευκοι με τον Κώστα Σλούκα να στήνει το δικό του σόου (και πάλι) στο Φάληρο (ενδεικτικό το ότι ο Μπάνκι έστειλε τον Μος πάνω του). Σημαντικός και πάλι ο Όλιβερ Λαφαγιέτ που καθάρισε τη μπουγάδα για μια ακόμα φορά σε ένα σημείο που οι Ιταλοί τα έδιναν όλα για να μπούν πάλι στο ματς. Αθόρυβος και χρήσιμος και στις δύο πλευρές ο Αμερικανός που έχει βρεί τη θέση του σε ένα πολύ απαιτητικό μπακόρτ έχοντας αφήσει το κύριο μέρος της δημιουργίας στους Σπανούλη-Σλούκα-Λοτζέσκι. Εξίσου σημαντική η αναβάθμιση της θέσης «4» με την επιστροφή του Πρίντεζη. Νιώθει πιο άνετα και ο (πολύ καλός τη Πέμπτη) Πέτγουεη. Για αυτό είχαμε υπογραμμίσει το ότι θα είναι άλλη ομάδα οι ερυθρόλευκοι με τον Πρίντεζη. Η ομάδα νιώθει πιο άνετα όταν ακουμπάει τη μπάλα σε αυτόν χαμηλά, δημιουργεί καταστάσεις και αλλάζει τις προτεραιότητες της αντίπαλης άμυνας. Δεν είναι στο 100% όμως το ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος του εμπιστεύεται «αλλαγές» στην  άμυνα απέναντι σε διεμβολιστές περιφερειακούς λέει κάτι..

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ..



Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να συγκεντρώσει μεγάλο μέρος των συζητήσεων όσον αφορά το πιθανό «Dark horse της διοργάνωσης» εάν είχε φύγει με το διπλό από το Παλάου Μπλαουγκράνα, το οποίο –βαθμολογικά, σε πρώτη φάση και όχι τόσο σαν αγωνιστικό status σήμερα- θα του έδινε το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι έχει βάλει «πόδι μπροστά» στην υπόθεση πλεονέκτημα έδρας (παρόλο που ρεαλιστικά είναι πολύ νωρίς) για τα play-offs, απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που θα βρισκόταν ήδη δύο ματς πίσω έχοντας χάσει παιχνίδι στο Βερολίνο, ετοιμαζόταν να ταξιδέψει την τρίτη αγωνιστική στο Τελ Αβίβ και είχε και επίσκεψη στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο..

Αγωνιστικά αυτή η Μπαρτσελόνα  δεν είναι σε καμία περίπτωση φαβορί για τη δυάδα στο γκρούπ με τον τρόπο που αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό. Αυτό δεν αναιρεί το μέγεθος της ευκαιρίας για τους πράσινους στο Παλάου Μπλαουγκράνα, σε μια περίοδο που και οι ίδιοι προσπαθούν να βελτιώσουν αρκετά κομμάτια στο παιχνίδι τους. Ούτε η ήττα, ούτε η χαμένη ευκαιρία όμως (σημειώστε το) χρειάζεται να μπεί στο μυαλό της ομάδας. Ανήκει ήδη στο εχθές. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να συγκεντρωθεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να βελτιώσει το δικό του παιχνίδι (τώρα όχι αύριο) και τα τότε τα καλά πράγματα στο γκρούπ θα έρθουν..

Τα σχόλια μου για το ματς της Βαρκελώνης..


-Ο Παναθηναϊκός μπήκε διαβασμένος στο ματς, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι  το οποίο είναι φανερό ότι βοηθά πολύ την ομάδα να παράγει στην επίθεση. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι εκείνα τα δύο ματς του ΟΑΚΑ απέναντι σε Φενέρ και Μιλάνο (τα οποία είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να αναφέρουμε αν και αυτό γίνεται απλά γιατί εκεί εμφανίστηκε ο ιδεατός Παναθηναϊκός στα αγωνιστικά στάνταρντς που ονειρεύεται ο κόσμος του) ήταν κυρίως δύο εξαιρετικά αμυντικά παιχνίδια για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Στα συν στο performance της ελληνικής ομάδας στο ξεκίνημα, οι περιφερειακοί πόντοι που έδωσε ο Τζέημς Γκιστ, οι οποίοι διατήρησαν την αμυντική διάταξη των Καταλανών σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Είναι γνωστό ότι ο Πασκουάλ έχει την τάση να τζογάρει με τον Αμερικανό φόργουορντ.. Του άφησε ματιές και χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο μετά από τα δύο φάουλς της πρώτης περιόδου, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε κρυώσει από τα λεπτά που αναγκαστικά έμεινε εκτός..



Στα πρώτα 17 λεπτά η άμυνα του Παναθηναϊκού είχε aggressiveness στο ζωγραφιστό, «έδωσε» κατευθύνσεις στον αντίπαλο μην αφήνοντας τον να «πατήσει» ενώ παράλληλα έκλεψε μπάλες και έψαξε φάσεις στο τρανζίσιον. Η συνέχεια είναι διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 80 σε ένα παιχνίδι που τελείωσε την πρώτη περίοδο με παθητικό 14 πόντων..


-Η άμυνα Hedge που επιλέγει συχνά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να αμυνθεί σε slashers με τον Μαυροκεφαλίδη τελικά κόστισε στους πράσινους. Ενώ τα πρώτα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά με τον Έλληνα σέντερ να κλείνει τους χώρους και την ελευθερία ντρίμπλας του Όλεσον (και τις περιπτώσεις «μπούκας» μετά από down screen που τρέχει σε πολλά plays ο Πασκουάλ με τον συγκεκριμένο), στη συνέχεια η ελληνική ομάδα τιμωρήθηκε από την έλλειψη body control  του Λουκά. Χωρίς την κατάλληλη ισορροπία, έγινε στόχος για τα έμπειρα γκαρντς της Μπαρτσελόνα που τον έφθειραν και πήγαν νωρίς στο φάουλ στο κρίσιμο διάστημα.


Οι πράσινοι δέχτηκαν δύο καταιγίδες τριπόντων που απέβησαν καθοριστικές. Μια από τον Χεζόνια και μια από τον Χουέρτας. Τη δεύτερη θα τη χαρακτήριζα τσουνάμι..

ΤΟ UNDER ΣΤΟΝ ΧΟΥΕΡΤΑΣ


Σωστά ο Παναθηναϊκός επέλεξε να παίξει under (περνώντας κάτω από το σκριν) στα picks του Χουέρτας. Αυτό δε το συζητώ. Και την επόμενη φορά πάλι under πρέπει και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει. Ο Χουέρτας έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι ένας Pick & Roll PG που είναι πολύ αποτελεσματικός κρατώντας μετά το pick τον αντίπαλο στη πλάτη του (όπως και ο Διαμαντίδης που είναι ο κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι). Ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Παράλληλα είναι καλός off balance shooter, γεγονός που τον κάνει δυσανάγνωστο στις περισσότερες άμυνες καθώς σουτάρει καλά εκτός ισορροπίας και χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το ταμπλό. Είναι γνωστό ότι δεν είναι ιδιαίτερα καλός σουτέρ από την περιφέρεια (29.7% στην ACB) για αυτό και οι περισσότεροι κόουτς δεν τον παίζουν over στο pick & roll γιατί εκτός των άλλων αυτό φέρνει κατευθείαν τον δικό τους αμυντικό γκαρντ στη πλάτη του Χουέρτας με τη συνέχεια ..(σας την εξήγησα πιο πάνω) Η λεπτομέρεια εδώ και το λάθος των πρασίνων ( Ιβάνοβιτς και Διαμαντίδη, γιατί ο παίκτης πολλές φορές καθορίζει την ακριβή απόσταση ανάλογα με το ένστικτο του) είναι ότι ο Χουέρτας δεν είναι.. Σάδα. Πρόκειται για παίκτη με ανεπτυγμένα scoring instincts, ο οποίος υπήρξε σκόρερ στο παρελθόν και κατά τη μετάβαση του στο υψηλότερο επίπεδο μετατράπηκε σε pass first PG, χωρίς να χάσει όμως τα πρότερα ένστικτα του.


 Ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί και στο παρελθόν από τον Χουέρτας για την τακτική αυτή (ο Διαμαντίδης τον παίζει όπως τον Σάδα και μαζεύει σε απόσταση παγίδας στη δυνατή πλευρά όταν ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Weak side). Aπό τη στιγμή που τρως δύο κολλητά σουτ προσεγγίζεις διαφορετικά την κατάσταση. Όχι άμυνα στα τρία μέτρα αλλά στο ένα (δεν έχει και το πιο γρήγορο release άλλωστε..). Είναι «ζεστός» και έχει scoring instincts (ανεξάρτητα από την απόσταση). Ο Παναθηναϊκός άργησε να το αντιληφθεί. Έφαγε μάλιστα δύο απίθανα σουτ πάνω σε άμυνα, μέχρι να του κάνει ο Νέλσον shut down στη τέταρτη περίοδο. Το να αφήσεις λοιπόν απροκάλυπτα μόνο έναν παίκτη για τόσο μεγάλη διάρκεια σε αυτό το επίπεδο είναι μια απόφαση που εξαρτάται από συγκεκριμένες παραμέτρους. Λεπτομέρεια: Ο Βραζιλιάνος στα 4 τελευταία ματς της διοργάνωσης έχει 22 π.μ.ο. ενώ συνολικά πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα 6/8 τριπ. Μετρούσε 14/31 beyond the arc..


-O Nτε Μαρκους Νέλσον ήταν ο μακράν καλύτερος παίκτης των πρασίνων στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα. Δε θα σταθώ στα 8/9 δίποντα του γιατί δεν είναι αυτό σταθερά το δυνατό του κομμάτι, αλλά σε μια φάση στις αρχές της 4ης περιόδου όπου αμύνεται στη weak side και ουσιαστικά είναι υπεύθυνος (με την τότε διάταξη) για να καλύψει δύο παίκτες, έναν στη base line και έναν σουτέρ ακροβολισμένο στο τρίποντο. Ο τρόπος που καλύπτει αποστάσεις, τα recovers του και η φυσική του ικανότητα (μακριά χέρια, γρήγορα πόδια, overall γρήγορες αντιδράσεις) όπως μεταφράζεται στο αμυντικό κομμάτι σπανίζουν σήμερα.  Στα 3 λεπτά που αποσύρεται στη δεύτερη περίοδο οι πράσινοι δέχονται 12 πόντους (τους 7 πάνω στον Διαμαντίδη που τον αντικατέστησε..). Το θέμα είναι ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς  έχει αυτή τη στιγμή μόνο 3 ατομικά καλούς αμυντικούς παίκτες που μπορούν να σταθούν και στις δύο γραμμές άμυνας. Νέλσον, Γκιστ, Μπλούμς.. Οι 3 τους δείχνουν ότι (στο παρών rotation) είναι και οι μόνες λύσεις στην post άμυνα στο «3». Ίσως να χρειαστούν λοιπόν κάποιες «προσαρμογές» στο rotation (σε επίπεδο σχημάτων) από τον κόουτς Ιβάνοβιτς. Είναι εμφανές ότι το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η διάρκεια στην άμυνα..

Υ.Γ: Mεγάλη νίκη για την Αναντολού σε ματς που φαινόταν χαμένο.. Από αυτά τα ματς που όλα πηγαίνουν στραβά από την αρχή. Μεγάλη νίκη..


Υ.Γ1: RIP ROY TARPLEY..


Οι αναμνήσεις με πλημμυρίζουν.. Σπάνιο all around ΄ταλέντο, παίκτης-τρόμος για την Ευρώπη. Θα χαρώ να μοιραστούμε ο καθένας τις αναμνήσεις του από τον “Tarp the Shark” ..

119 σχόλια:

  1. Μεγάλος ROY!!
    Μόλις διάβασα τη δυσάρεστη είδηση μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό η εικόνα από το Αλεξάνδρειο. Σα να τον έβλεπα μετά απο 20κάτι χρόνια να κατεβάζει το ριμπάουντ, να κάνει τις χοροπηδηκτές τρίπλες κάτω από τα πόδια και να τελειώνει εμφατικά το μάτς κόντρα στη σολέ με ένα ακόμα γεμάτο double-double!! Ασύλληπτο ταλέντο! Ασυμβίβαστος, χωρίς όρια και αυτοσυγκράτηση στις απολαύσεις που αγαπούσε...Όλοι μας και πάντοτε πληρώνουμε τις συνέπειες των πράξεων μας, το ζητούμενο όμως είναι να έχουμε απόλυτη συνείδηση αυτών καθώς ελευθερία πνεύματος και σκέψης.

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερες, ο ρο'ι' ταρπλε'ι' παιδι του μισιγκαν υπηρξε o πρωτος πολυ μεγαλος σταρ απ το nba που ηρθε ελλαδα,ειλικρινα δε μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη αθλητη 2.13 να σουταρει τοσο καλα και να τρεχει το γηπεδο οσο ο ταρπλε'ι'...
    Αν και επιλεχθηκε στο 7 στο ντραφτ του 86 για μενα παιχτηκα ειταν μεσα στους 3 καλυτερους αυτο δειχνει η ιστορια.Δεδομενου οτι τα προβληματα του Μπραντ ντοχερτι δεν τον αφησαν να κανει τη καριερα που εμιαζε οτι θα κανει,ο πατερας του στεφεν καρι(ντελ) ειταν φοβερος σουτερ αλλα φοβερα σοφτ-ο νειτ μακμιλαν σηδερενιος αμυντικος αλλα μεχρι εκει ενω ο σαμπονις πηγε μετα απο χρονια στην αμερικη και επαιξε με πολους τραυματισμους 7 σεζον(κατι που δεν εκανε τελικα ο φασουλας που επιλεχθηκε κ'αυτος απ το πορτλαντ).
    Οι 2 παιχτες που ο τζακ μακλοσκι διαλεξε εμενε να ειναι βασικοι για την επιτυχια των BADBOYS,o ''spider'' Salley και ισως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παιχτης εκεινου του ντραφτ(στο 27) το σκουλικι ντενις ροντμαν.
    Για να μην μακρυγορω ο ταρπλε'ι' υπηρξε ηρωας των εφηβηκων μου χρονων(μαζ με το γκρεγκ ουιλτζερ και το σον λιβινκστον),τον ειχα πετυχει γλυφαδα καλοκαιρι ντυμενο στα λευκα με γνωστη τηλε-περσονα της εποχης(ονοματα δεν λεμε οσοι θυμουνται ξερουν) να παιζει τερμα στα αυτοκινητο του public enemy....

    Υ.Γ Την κανει την πρωτη του ειτα αυτη τη στιγμη ο κσιζεφσκι,μεγαλη αστοχια το Duke κακος ο ταιρους τζοουνς μετριος ο γινσλοου και ολο το φορτιο παει στον οκαφορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σε όλους.
    Για τον ΟΣΦΠ δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν το είδα το ματς αλλά το συμπέρασμα είναι ότι όσο πατάει στην άμυνα, για το οποίο είναι σχεδιασμένος, θα παίρνει ρυθμό στην επίθεση.
    Πάμε στον ΠΑΟ τώρα.
    Δυστυχώς έχω τρομερά παράπονα από τον κόουτς. Πέταξε στα σκουπίδια την προσπάθεια τον παικτών του με το τραγικό κουτσάρισμα όσον αφορά το ξέσπασμα του Χουέρτας. ΤΡΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΕΝΩ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ;
    Ξεκινάμε τα βασικά. Ο ΔΔ δεν έχει τα πόδια πλέον για να παίξει άμυνα στην περιφέρεια έναν γρήγορο παίκτη(Χουέρτας, Σπανούλη, Γκούντελοκ κλπ). Δεν μπορεί να βγει στο ένα μέτρο όπως λες Δημήτρη γιατί θα τον περάσουν σαν κώνο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπεις ότι ο Χουερτας βρήκε ρυθμό. Κατευθείαν εντόλη στον Νέλσον για άμυνα άρνησης για 2-3 επιθέσεις ώστε να του κοπεί ο αέρας και μετά συνεχίζεις την άμυνα σου κανονικά μόνο από τον Νέλσον. ΜΟΝΟ Ο ΝΕΛΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠ ΚΛΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΛΕΟΝ. Προς Θεού δεν ακυρώνω τον ΔΔ, απλά όλοι έχουμε καταλάβει ότι τα χρόνια πέρασαν. Όσο ο Νέλσον τον έπαιζε άμυνα ο Χουέρτας, ήταν απενεργοποιημένος.
    Και αφού έγινε ό,τι έγινε, μπήκανε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το μαχαίρι στα δόντια αλλά 2-3 συνεχόμενα λάθη στο τέλος λόγω κούρασης διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Όταν ο βασικός σου πυλώνας δημιουργίας αναγκάζεται να κυνηγάει στην περιφέρεια τον Χουέρτας χωρίς λόγο, τι περιμένεις να γίνει; Ποιος θα έχει το καθαρό μυαλό στο τέλος; η υπόλοιπη βασική πεντάδα δεν έχει μαζί στην Ευρωλίγκα τα ματς που έχει ο ΔΔ.
    Κλείνοντας, η ομάδα έδειξε τσαμπουκά αλλά προδόθηκε από τον πάγκο της. Γενικά ο κόουτς ενώ φαίνεται ότι δουλεύει αρκετά και έχει δώσει στην ομάδα μια κατεύθυνση, κάποιες φορές μέσα στον αγώνα χάνεται.

    Officer

    ΥΓ: Ο Μπερτομέου πρέπει να καταλάβει ότι οι 9 τίτλοι που έχουν οι ελληνικές ομάδες σε 20 χρόνια, αξίζουν σεβασμό από τους διαιτητές. Έχει κουράσει το σπρώξιμο σε ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα, Ρεάλ. Δυνατός ο Λαμόνικα, παίζει έδρα όλο το ματς και ειδικά την δ περίοδο σφυρίζοντας κάθε επαφή της άμυνας του Παναθηναϊκού ενώ δεν κάνει το ίδιο με τους Ισπανούς. Και δίνει στο τέλος για ξεκάρφωμα δυο επιθετικά υπέρ των πρασίνων. Nice job...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι και την ιδια αντιμετωπιση οι δυο ομαδες μας,καμια σχεση ο γαυρος παιζει ξυλο και του σφυριζουν τα μισα φαουλ.14 φαουλ η Μπαρτσα (αν ειναι δυνατον)21 ο ΠΑΟ

      Διαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΟΤΑΝ, ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SHOW TIME ΤΩΝ LAKERS, ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΒΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΟΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ)...ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΜΑΤΖΙΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΕ... Ο ΡΑΙΛΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΣΟΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΟΡΘΙ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΒΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΩ ΑΠ’ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΡΟΥ ΤΑΡΠΛΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ LAKERS ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΙΜ), ΑΛΛΑ Ο ΤΑΡΠΛΕΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΤΑΡΠΛΕΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ...ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ...
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΝ ΕΤΕΙ 1993 (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ), ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ, Ο ΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...Ο ΡΟΥ ΤΑΡΠΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!! ΚΑΛΑ ΛΕΩ, Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ...ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ...Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ, ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ, ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΣΟΥΤ...ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ...
    ΑΥΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ» ΜΠΕΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ, ΚΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΑ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΛΙΕ (ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ) ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ, ΜΕΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΕΔΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΟΥ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΙΜ ΝΤΑΝΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ 210 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ...
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΡΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ...
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ
    ΥΓ1: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΟΥΕΡΤΑΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ), ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΔΕΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.
    ΥΓ2: ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΟ.
    ΥΓ3: ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΥΠΝΑ.
    ΥΓ4: Ο ΠΑΟ ΠΕΡΑ ΠΑΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ομαδα σου θελεις να πεις οτι προκαλει,πρωτη φορα δικασαν ομαδα του εσακε με νομο της εοκ,Αν δεν ειναι σκανδαλο αυτο ποιο ειναι;;;; μα να κανεις εξαιρεση μονο τον παο; να δικαζεις με αλλο κανονισμο απο αυτο με τον οποιο δικαζεις ολες τις υπολοιπες ομαδες, εδω και χρονια. ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
  5. Τζιμ μια παρατήρηση: για τον Ολυμπιακό ο όρος «μαύρο άλογο» είναι λιγάκι καταχρηστικός, στη λογική πως απ’ την εκκίνηση της διοργάνωσης ήταν στις 4, άντε 5 ομάδες με σοβαρές πιθανότητες για φάιναλ φορ, σίγουρα η πιο έμπειρη και πλήρης (στα χαρτιά) μετά από Μπάρτσα, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ.
    Έβριζα τον Ιβάνοβιτς στο τέλος της 2ης περιόδου, την οποία τελειώνει με Σλότερ στην 5άδα αντί για Νέλσον και πετάει 10 πόντους διαφοράς. Σοβαρό λάθος. Γενικά ο Σλότερ πήρε περισσότερο χρόνο από ό,τι ταίριαζε στη βραδιά του.
    2ο σοβαρό λάθος: να πεις δεν γνωρίζει τον Ουέρτας, κομμάτια να γίνει. Όλα τα χρόνια στην Ισπανία, τον είχε και παίκτη στην Τάου, ανεπίτρεπτο να μη γνωρίζει πως ο τύπος θυμάται, ενίοτε, ότι είναι Βραζιλιάνος. Κι ότι ανεβάζει στροφές στα δύσκολα. Μας έχει κάνει σοβαρές κηδείες παλιότερα (μεγαλύτερη στο 4ο ματς των πλέι οφς 2013, ΟΑΚΑ, που χάθηκε το ματς μπολ για Λονδίνο)… Μεγάλη γκέλα που τον άφησε τόση ώρα με τον Διαμαντίδη, μετά το 4ο έριξε τον Σλότερ, αλλά είχε πάρει φωτιά, έβαλε ως και το ορειβατικό.
    Σοβαρό το έλλειμμα ταχύτητας στο «5», με την Μπάρτσα ίσως να μη φάνηκε τόσο γιατί ούτε αυτή έχει ευκίνητο σέντερ. Αλλά πλέον η ομάδα έχει και ζήτημα ποσοτικό. Με τον Μποχωρίδη από τραυματισμό (και σε νέα κατανομή ρόλων, από τη στιγμή που έχει πια Νέλσον) και τον Χαραλαμπόπουλο προφανώς ανέτοιμο για τοπ16, αρκεί η απουσία του Παππά και του Ράιτ (γιατί απ’ τον κανένα ο Ράιτ είναι, φυσικά, καλύτερος) η ομάδα καλείται να βγάζει τέτοια ματς με 9 παίκτες. Την ώρα που η Μπάρτσα, ακόμη και χωρίς Ναβάρο, έχει πολυτέλειες όπως ο Χεζόνια, χώρια που οι τάχαμου από τραυματισμούς Αμπρίνες, Όλεσον έκαναν αρκετούς πόντους.
    Μεγάλη ευκαιρία πήγε χαμένη, αλλά στόχος παραμένει το 5-2 στον 1ο γύρο. Προσφέρεται για 4/4 μέσα (Ζαλγκίρις, Γαλατά, Αστέρας τα επόμενα) και κυκλώνουν το ματς στο Βερολίνο. Και, φυσικά, απαραιτήτως αντικαταστάτη του Ράιτ. Είναι φανερό πως αλλιώς δεν βγαίνει, όσα θα βάζουν Μπατίστα & Λουκάς, άλλα τόσα θα τρώνε πίσω…

    Υ.Γ. Ομάδες όπως το Ντάλας τελών του '80, που με Μπλάκμαν, Αγκουάιρ, Χάρπερ, Πέρκινς, Ντόναλντσον, Τάρπλεϊ, Σρεμπφ (και τον Στιβ Άλφορντ του Μπόμπι Νάιτ, που ήλπιζα να γίνει παίκτης ΝΒΑ, αλλά δεν...) έμεινε χωρίς τίτλο γιατί απλά υπήρχαν άλλοι εξωγήινοι, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη χαώδη διαφορά του τότε ΝΒΑ με το σημερινό.

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tζιμ, ουτε μια λεξη για την αποφαση του αθλητικου δικαστη. Μια αμιγως μπασκετικη φωνη σαν την δικη σου θα επρεπε να εχει μια αποψη. Βιαζουν το αθλημα που αγαπαμε και οι ιδιοκτητες και οι δικαστικοι. Δεν λεω με το ζορι να παρεις καποια θεση (αλλα και να επαιρνες, ολοι ξερουμε ότι μοιραζεσαι τη γνωμη των φιλαθλων και οχι των οπαδων). Τα παιχνιδια κρινονται στις 4 γραμμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα.........καταρχας τζιμ νομιζω τον τοπ16 ετσι οπως γινανε οι ομιλοι δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο καθως οι εκπληξεις δεν μπορουν με τιποτα να γινουν,μια απροσμενη ηττα ευκολα μπορει να διορθωθει,ολοι ξερουμε οτι οι 8 θα ναι οι ισπανοι αιωνιοι,οι ελληνες αιωνιοι,η τσσκα,η μακαμπι και οι δυο τουρκικες......ευκολα (ετσι πιστευω) ή δυσκολα αυτες θα ναι....απο κει και περα ολα θα παιχθουν στα πλει οφ......μου αρεσε πολυ ο ολυμπιακος,ο παναθηναικος θα ειναι πολυ επικινδυνος στους 8 ιειτε με ειτε χωρις πλεονεκτημα......και δυο πραγματα για τον ταρπλει...μου χει μεινει ενα μυθικο καρφωμα στη μουρη του σαμπονις μεσα στο σεφ καθως και ενα παιχνιδι στο τρεβιζο(οι πολυ παλιοι ισως το θυμουνται,ενα φοβερο πρωτο ημιχρονο του ολυμπιακου) οπου ο τυπος κανει οτι γουσταρει και οι ιταλοι καθονται και τον κοιτανε λες και προσγειωθηκε εξωγηινος.....παιχταρας απο τους λιγους καθως ειδαμε απο αυτον πραγματα που δεν ειχαμε δει ως τοτε στην ελλαδα......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Σέρβοι έχουν δυνατότητες να κοντράρουν για ένα εισιτήριο κάπταιν.. Το θυμάμαι το ματς..

      Διαγραφή
  8. http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/1054/istorikis-simasias-stigmi-gia-dioikisi-kai-kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πρεπει να εχω IQ μπανανας ή να εχω καψει ολα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα για να διαβασω τη συγκεκριμενη καμμενη ιστοσελιδα. και ναι ειμαι Παναθηναικος, αλλα δεν ειμαι ηλιθιος.

      Διαγραφή
    2. Τζιμ θα θέλαμε την άποψη σου για την απόφαση

      Manu Chao

      Διαγραφή
    3. Τι ακριβώς θέλεις να σου πει, ρε μάστορα; Ότι έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος; Και τι θα καταλάβεις απ’ όλο αυτό; Γιατί ζητάτε από τον blogger να πάρει θέση; Τι είναι; Νομικός; Παραγοντίσκος; Πληρωμένος δημοσιογράφος; Το blog είναι μπασκετικό. Έγραψε για το ματς όταν έγινε. Γιατί να ασχοληθεί με παρασκήνια, δικαστές, νομικά πλαίσια, αποφάσεις, ενστάσεις και εφέσεις; Αυτά είναι για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν τα οπαδικά τους ένστικτα. Όλοι εσείς που τόσες μέρες γράφετε την μια μαλακία πίσω από την άλλη, είστε γνώστες της υπόθεσης; Έχετε διαβάσει έστω και πεταχτά το σκεπτικό; Είστε σοβαροί; Μην μας τα πρήζετε άλλο με τις αιώνιες μπαρούφες σας. Το ματς το πήρε ο ΠΑΟ πεντακάθαρα στο παρκέ μ’ έναν τρόπο που προκάλεσε μεγάλες πληγές στον αντίπαλό του. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έγραψε και δεν ξεγράφει ότι κι αν συμβεί εκτός γηπέδου. Όποιος κι αν πάρει το σκατοκύπελλο. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερο. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους νόμους τιμωρείται. ΟΚ, κακός και άδικος ο νόμος που καταδικάζει αθλητές και προπονητές να χάσουν ένα ματς που κέρδισαν με τον ιδρώτα τους για εξωαγωνιστικούς λόγους. Αλλά αυτός είναι ο νόμος. Τι να κάνουμε τώρα; Ε, μέχρι να τον αλλάξουν, αν τον αλλάξουν, ο νόμος ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζεται. Τελεία και παύλα. Εντωμεταξύ, δεν έχετε καταλάβει ότι η εξέλιξη της υπόθεσης βολεύει τον Παναθηναϊκό. Αλλά τι σας λέω τώρα. Ψηλές μπαλιές.

      Διαγραφή
    4. Ποιον νομο ρε συ για εξηγησε μας;;;.Καταλαβαινεις ρε εξυπνε οτι τοσα χρονια δικαζαν με τους κανονισμους του ΕΣΑΚΕ και εκαναν εξαιρεση μονο για τον ΠΑΟ μολις προχτες.Τι δεν καταλαβαινεις;;;; ο κανονισμος του εσακε δεν προβλεπει την τιμωρια αυτη.Ελληνικα μιλαμε ελεος με ορισμενους στοκους.Το αλλο οταν στην πρωτη εκδικασει αποριφθηκε ως εκπροθεσμη που το πας;;;Σκανδαλο αηδιασμενο,η βρωμια τωρα και στο μπασκετ.Ο Τζιμη δεν εχει καμια υποχρεωση να παρει θεση,Ο ανθρωπος εδω αναλυει αγωνες και μονο,Αντε να γραψει-προτεινει καποιους παιχτες,μεχρι εκει.

      Διαγραφή
  9. TA SYMPERASMATA DIKA SAS Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι αρμόδιος για τις ποινές είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε η ΕΟΚ

    Αναλυτικά:

    «Τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα συγκεκριμένων ΜΜΕ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μαρτυρούν εξυπηρέτηση συμφερόντων ή πλήρη άγνοια των κανονισμών και στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων και τη μετάθεση ευθυνών, αναγκάζουν την ΕΟΚ να διευκρινίσει το καθεστώς που ισχύει για την εκδίκαση υποθέσεων που προκύπτουν σε αγώνες Κυπέλλου και το οποίο είναι γνωστό στους ενδιαφερόμενους.

    Κατόπιν συμφωνίας της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ αλλά και των αθλητικών δικαστών μεταξύ τους, που ισχύει από τις 18/4/2003 και με σκεπτικό την εφαρμογή ενιαίου πειθαρχικού δικαίου, σε αγώνες της διοργάνωσης του Κυπέλλου μεταξύ ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1, αρμόδιος για τις πειθαρχικές αποφάσεις είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Εκεί μεταβιβάζονται αυτομάτως τα φύλλα αγώνα και όλες οι εκθέσεις και οι παρατηρήσεις των παραγόντων που είναι αρμόδιοι για την διεξαγωγή των αγώνων.

    Υπάρχει πλήθος σχετικών περιπτώσεων, τις οποίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στο αρχείο των αποφάσεων του αθλητικού δικαστή. Καλό θα ήταν οι προσωπικές αντιπαλότητες να λύνονται μεταξύ των προσώπων και όχι με προσπάθεια εμπλοκής των θεσμικών φορέων του αθλήματος. Αυτή η τακτική ακολουθείται και μετά τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και δεν πρόκειται να επανέλθουμε» . O NOMOS THS EOK Πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΚ (άρθρο 88, παράγραφος 3): "Στις περιπτώσεις που εκείνοι σε βάρος των οποίων έχει επιβληθεί ποινή, με οποιαδήποτε ιδιότητα και σχέση αναφέρονται, δεν συμμορφωθούν με τα οριζόμενα στην απόφαση και η παράβαση αυτή αποδειχθεί, επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ή απώλεια αγώνων Κυπέλλου της ομάδας στην οποία ο απείθαρχος συμμετέχει, με την ιδιότητα του αθλητή, του κόουτς ή του διοικητικού παράγοντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΚ (άρθρο 88, παράγραφος 3): "Στις περιπτώσεις που εκείνοι σε βάρος των οποίων έχει επιβληθεί ποινή, με οποιαδήποτε ιδιότητα και σχέση αναφέρονται, δεν συμμορφωθούν με τα οριζόμενα στην απόφαση και η παράβαση αυτή αποδειχθεί, επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ή απώλεια αγώνων Κυπέλλου της ομάδας στην οποία ο απείθαρχος συμμετέχει, με την ιδιότητα του αθλητή, του κόουτς ή του διοικητικού παράγοντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της ΕΟΚ. Καλά τα λες, απόγονε. Μόνο που από το 2003 δικάζουν στο κύπελο με το πειθαρχικό δίκαιο του ΕΣΑΚΕ....Λεπτομέρειες!!!...Μπέέέέέ!!!

      Διαγραφή
  11. PROSFATA ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΛΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΗΔΙΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερώτηση προς τους φίλους Ολυμπιακούς. Σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου θα πανηγυριστεί από τους παίκτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το στειλουμε στον δημητρακη να το κοιταει. Οι χαμενοι της υποθεσης ειναι οι παικτες του παναθηναϊκου οπου αυτο που κερδισαν στο γηπεδο φροντισε το καμενο που εχουν για προεδρο να τους το στερησει. Εχουν μεινει τοσα λιγα εγκεφαλικα κυτταρα στο μυαλο του που δεν του περασε απο το μυαλο τι αντικτυπο θα ειχε αυτο στην ομαδα του. Οι αγγελοπουλοι απλα του κανουν πλακα. Τις πλακας εχουν καταντησει και το μπασκετακι μας και παλι καλα που ανεβαινει η ΑΕΚ.

      Διαγραφή
    2. καμμενοι ειναι αυτοι οι δυο, ο ΔΓ ειναι επιτυχημενος με οτι ασχολειται οι δικοι σας διαλυουν αυτα που βρηκαν για το κεφι τους.Οι επιχειρησεις τους πανε στο αναθεμα. -Ελα τωρα που σε επιασε ο πονος για τα παιδια του ΠΑΟ.Εσεις τους το στερησατε με το κομπλεξ σας,ο τρελοπροεδρος ηταν ενημερωμενος οτι δεν θα τιμωρουσε κανεις την ομαδα (Εσακε) δεν ηξερε την π@@@στια που θα του επαιζαν με την ΕΟΚ.Η Εοκ δεν εβγαλε κιχ ουτε ο Χαλβατζακης αυτος ντε που πανηγυριζαν οι φυλλαδες σας οτι ειναι δικος σας. δεν πηρε θεση ενω ηταν στην δικη αρμοδιοτητα.Πριν μια βδομαδα δικασαν τον προπονητη της Κηφισιας με νομο Εσακε,τι εγινε και δικασαν κατ' εξαιρεση τον ΠΑΟ με νομο της ΕΟΚ.Απο το 2003 ισχυει μονο για τον ΠΑΟ αλλαξαν .Ξεφτιλα.

      Διαγραφή
    3. Lewnidas, θέλω Παναθηναϊκό 3ο στον δικό του όμιλο, Ολυμπιακό 2ο στον απέναντι, και πλέι οφς μεταξύ μας, με πλεονέκτημα έδρας στους Αγγελόπουλους. Κι εκεί, πια, θα χρειαστούν οι κορυφαίες νομικές φίρμες του πλανήτη, μεταγραφές απ’ το «Suits», για να μην σπάσει η έδρα...

      Διαγραφή
  13. ΤΣΣΚΑ
    ΟΣΦΠ

    ΡΕΑΛ
    ΠΑΟ

    Αυτές είναι οι δυάδες στους ομίλους. 3η θέση Φενερ-Μακάμπι. 4η Εφές-Άλμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά η ήδη πεσμένη σε έτοιμους σε στάτους αγωνιστικά παίκτες Μπαρτσελόνα έχει σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει χωρίς τους 2 βασικούς sg της.(που αποτελούν αμφότεροι βασικότατα γρανάζια στην επιθετικής της εκτέλεση)

      Τίποτα δεν είναι απαγορευτικό.
      Από την άλλη ο Όσφπ αν πάρει το αυριανό ματς ξεκλειδώνει το κόλπο της 2άδας και αν δεν βρει μπροστά του σοβαρούς τραυματισμούς στην πορεία,έχει πολύ καλές πιθανότητες για το πλεονέκτημα.

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα. Τζιμ ο Ολυμπιακός με τρόμαξε. Σε κακή φάση το Μιλάνο ναι αλλά είχε μεγάλο κίνητρο που μετρά στο τοπ-16. Όντως με Πρίντεζη άλλη ομάδα. Η πραγματικότητα βέβαια θα φανεί στη Πόλη. Ακόμα και μικρή ήττα μπορεί να είναι καθοριστική με το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ιστορικός παράγοντας του Παναθηναϊκού, Τάσος Στεφάνου, αναρωτιέται γιατί οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέδρασαν μετά τη λήξη του ματς, ενώ εκφράζει την απορία του, για το που μπορεί να καταλήξει το φοβερό δεδικασμένο, που δημιουργήθηκε.«Είμαι 58 χρόνια στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ. Τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί ποτέ. Και ο Παναθηναϊκός έχει πάει στον αθλητικό δικαστή αλλά ποτέ για να διεκδικήσει έναν ματς που κρίθηκε απόλυτα δίκαια στο παρκέ. Αυτή η εξέλιξη μας δείχνει ξεκάθαρα πως το μπάσκετ βαδίζει σε λάθος δρόμο.

    Είναι ντροπή να κλέβουν τον ιδρώτα νέων παιδιών, εκτός αγωνιστικών χώρων. Ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τιμώρησαν τους παίκτες τους και η ομάδα έδιωξε τον προπονητή της μετά από εκείνο το ματς. Επίσης, δεν είδα καμία αντίδραση από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ. ούτε πήραν θέση για την αλλαγή των αποφάσεων και για πράγματα που είναι πρωτάκουστα για το άθλημα.

    Γιατί την ώρα του αγώνα δεν αντέδρασαν από τον Ολυμπιακό; Τότε όλοι έλεγαν πως είναι καλύτερος και όταν γελοιοποιήθηκε μέσα στο παρκέ επιδίωξαν να το πάρουν στα χαρτιά. Τότε θυμήθηκαν πως ήταν στο γήπεδο ο κ. Γιαννακόπουλος. Λυπάμαι για τους αδελφούς Αγγελόπουλους και για κάποιον κύριο Σκινδήλια. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο και δεν τον έχω ξανακούσει. Δημιουργείται ένα φοβερό δεδικασμένο και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τον Τασο οτι ο ολυμπιακος πριν τον αγωνα ζητησε απο τους διαιτητες και απο την διοργανωτρια αρχη να αποχωρησει ο γιανακοπουλος αλλα ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι και επειτα προχωρησε σε ενσταση στο ημιχρονο(ο ολυμπιακος προηγουνταν στο ημιχρονο 10 ποντους)

      Διαγραφή
    2. Επειδή το γράφουν πολλοί. Στο ημίχρονο ο ΠΑΟ ήταν μπροστά με 33-32. Έλεος!!!!

      Διαγραφή
    3. 6.19 χαχαχα ειπα και γω,αφου θυμομουν οτι ειμασταν πιο καλοι στο πρωτο ημιχρονο.Α ρε προβατα δεν παιζεστε,μα οτι σας γραφουν να το καταπινετε αμασητο;;;;.Ενταξει μπορει να ακουγεται καπως αλλα ποση λασπη ριχνετε;.Καλα σας λενε επιστημονες λασπης.http://galanissportsdata.com/basketball/Cup/Men/Season2014_15/a1game.asp?game=16 πατηστε
      Game Analysis

      Διαγραφή
    4. γιατι το αλλο που γραφει, οτι εκαναν ενσταση στο ημιχρονο, αλλο ψεμα.Οταν απερριψε ο Λιλας ο δικαστης του Εσακε την πρωτη ενσταση ως απαραδεχτη, στην αιτιολογια του ανεφερε οτι ηταν εκπροθεσμη(ειδα καπου το εγγραφο στο ιντερνετ)Αφου ετσι τους ειπαν και αμα τους το πουν τελειωσε,

      Διαγραφή
  16. Jim εχου μια ιδεα. μιας και ειμαστε ολοι μπασκετοφατσες εδω μεσα και ξερουμε 150 κατανταρια μπασκετ πως θα σου φαινοταν να μας βαζεις στην θεση του ιβανοβιτσ ή του σφαιροπολου καθε τριτη τωρα που ερχονται σοβαρα παιχνιδια. π.χ. πως να κερδισετε τον ζοτσ αυτην την βδομαδα.

    Το πρωτο σοβαρο τεστ του ολυμπιακου εναντια σε ενα προσωπο φωτια και για την ομαδα και για τον ηγετη της. μια πολυπροσωπη επιθεση με ταλαντουχους παικτες που θα τεσταρει την αμυντικη μας λειτουργια. αμυντικα πολυ σοφτ περιμενω να δω τι θα σκαρφιστει ο ζοτσ για να σταματησει τον σπανουλη που τον γλενταει απο την μερα που εφυγε απο τον βαζελο μιας και τα ψηλα του αγορια δεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού και πότε ακριβώς τον γλεντάει; πλάκα κάνεις! μια νικη μια ηττα εχει

      δε συζητω για το Ομπραντοβιτς εναντίον Ολυμπιακού (διαχρονικά, όχι μονο με ΠΑΟ)

      ο καλυτερος πελατης του Ζοτς ειναι ο Ολυμπιακος

      του κοβει και τιμολογιο

      Διαγραφή
    2. ο σπανουλης γλενταει τον ομπραντοβιτς,το ακουσαμε και αυτο.σε λιγο θα μας πει οτι και ο ολυμπιακος γλενταει τον παναθηναικο.αλλαξε αθλημα μαστορα

      Διαγραφή
    3. παρτε και τα στατιστικα εδω περα
      http://www.euroleague.net/competition/teams/showteamstats?clubcode=ULK&seasoncode=E2014

      αυτο δουλευε περυσσι φετος δεν το βλεπω
      http://www.in-the-game.org/stats.php?season=2014&league=EL&level=league&sub=advteam

      και βγαλτε τα ματακια σας

      Διαγραφή
    4. δεν καταλαβαινω τι εβαλες (το δευτερο δεν βγαινει καν)

      Διαγραφή
    5. περιμενουμε να δουμε που ειναι το γλεντι που λες

      Διαγραφή
  17. Trade ολοκληρώθηκε

    * Οι Γκρίζλις θα πάρουν τον Τζεφ Γκριν από τους Μπόστον Σέλτικς και τον γκαρντ Ρας Σμιθ από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.



    * Οι Σέλτικς θα πάρουν τον Ταϊσόν Πρινς και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου από τους Γκρίζλις και τον Όστιν Ρίβερς από τους Πέλικανς.



    * Οι Πέλικανς θα πάρουν τον Κουίνσι Πρόντεξτερ και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου από τους Γκρίζλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω πολύ να δω τον μικρό Ρίβερς στους Σέλτικς..

      Διαγραφή
    2. 14/1/15.. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που επιχειρεί ο Έηντζ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρίβερς το νεανικό μπακόρτ των Σέλτικς.

      Διαγραφή
  18. Jim μια mini-analysis/σχόλιο για τον χθεσινό θρίαμβο του ΠΑΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπουδαίο ματς, ντέρμπι από τα παλιά. Νομίζω αυτοκτόνησε η ΑΕΚ.. Πολλά λάθη στο τέλος, όταν πίεσε ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίζει πιο ατομικά η ομάδα του Σάκοτα η οποία πήρε το τιμόνι και επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή μέσα από την ευστοχία της από το τρίποντο. Πιο δουλεμένη η ομάδα του Μαρκόπουλου (κλειδί ο Τσόχλας εχθές). Η ΑΕΚ σταδιακά και όπως φαίνεται, ανεβαίνει σε άλλη ποιοτική βαθμίδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη λίγκα πίσω από τους δύο "αιώνιους". Μένει να βελτιώσει την άμυνα της (ήταν αρκετά καλή στη Πυλαία) και να μάθει να παίζει περισσότερο "μαζί" για να κλείνει επιτυχημένα παιχνίδια σαν το χθεσινό.

      Διαγραφή
  19. http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/1054/istorikis-simasias-stigmi-gia-dioikisi-kai-kosmo
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε ωραιες οι συνεχομενες αναφορες για Ολυμπιακο-Παναθηναικο και δικαιως, αφου αποτελουν τις 2 καλυτερες ομαδες στην χωρα μας αλλα εχθες ειδαμε ενα παιχνιδι βγαλμενο απο τα 90s μεταξυ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και επιτελους μετα απο χρονια δειχνει το πρωταθλημα μας να γινεται ανταγωνιστικοτερο. Η ομαδα μου απο την μια με τα λεφτα που ριχνει και τους παιχτες που φερνει και ο ΠΑΟΚ απο την αλλη με την πιο μπασκετικη διοικηση στην α1 και τον καλυτερο Ελληνα προπονητη προσεφεραν πολυ καλο θεαμα σε ενα εξαιρετικο παιχνιδι θα ηθελα την αποψη σου και για το ματς αλλα και για τις 2 ομαδες για το αν μπορουνε να κανουν το βημα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. teliko me ton apollona mes to oaka thelo.opos to 97.kai o spanoulis tha fonazei to protoooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόγονε, έλα με την όπισθεν...

      Διαγραφή
    2. μπας και πάρεις τίτλο στο ΟΑΚΑ ε? έχεις τέτοιο κόμπλεξ με το συγκεκριμένο γήπεδο που ούτε τον απόλλωνα δεν θα κερδίσεις(που φυσικά δεν θα έχει μόνο 1000 άτομα όπως νομίζεις). βέβαια πρώτα πρέπει να περάσεις τον πάοκ στη θεσσαλονίκη(εκτός αν κάνετε ένσταση για να γίνει ξανά κλήρωση για την έδρα του ημιτελικού,αφού όταν έγινε η κλήρωση δεν ήταν η ομάδα σας στην κληρωτίδα),το οποίο φυσικά θα γίνει πολύ δύσκολα,αφού προβλέπεται καλοπέραση για την ομαδούλα σου από τους φίλους του πάοκ(και όχι μόνο)

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρες.. Οι πρες άμυνες του Άρη έχουν "βοηθήσει" τον Ολυμπιακό να βρεί καλά περιφερειακά σουτ. Πολύ ζώνη από τον Πρίφτη, κλειδί ο εξαιρετικός Πρίντεζης απέναντι σε αυτή την άμυνα. Αρκετά agressive ο Βεζένκοφ που κάνει και πάλι καλό παιχνίδι στο ΣΕΦ.. 15 τελικές ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου φιλαρακο. Παρα πολυ καλη αναρτηση και παλι. Στο τελος του ματς παντως ο Ιβανοβιτς αν δεν κανω λαθος επαιξε με 4 περιφερειακους (μιλαω για τη φαση που ο Γιανκοβιτς εχασε τον Ντολμαν και εκανε το χαζο φαουλ που τελειωσε, επι της ουσιας, το ματς) και τον Μπατιστα. Ενα σχολιο για αυτη την κινηση; Παντως ενα λεπτο για το τελος, η διαφορα ειναι στον ποντο και γινεται πεντακαθαρο φαουλ απο τον Χουερτας στον Διαμαντιδη και του φευγει η μπαλα απο τα χερια, ενω η Μπαρτσα εδινε βολες στο επομενο φαουλ και δεν σφυριχτηκε τιποτα... Πολυ κακη η διαιτησια σε βαρος του ΠΑΟ και παλι οπως και με Μακαμπι. Ας μην ξεφυγω αλλο. Συγγνωμη αν κουρασα!
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διαμαντιδης ουτε καν διαμαρτυρεται και σωστα αφου δεν υπαρχει κανενα φαουλ. Εδω, κατι τετοια του τα σφυρανε χωρις δευτερη σκεψη και καθοριζουν αποτελεσματα..

      Διαγραφή
    2. 10.02 ελα δωσε,δωσε πονο,ελα γαυρουλη κλαψε.Το κομπλεξ σας και το μισος σας ειναι απυθμενο.Η λασπη σας ειναι βοθρου, χρονια τωρα.

      Διαγραφή
    3. Στάθη ευχαριστώ. Θεωρώ ότι η Μπάρτσα πήρε κάποια σφυρίγματα μακριά από τη μπάλα όμως γνωρίζεις ότι δε μένω σε τέτοιες παρατηρήσεις. Δεν έκριναν την τύχη του ΠΑΟ αυτά. Μόνος του το έκανε.

      Διαγραφή
  24. Aπιστευτο συλλαλητηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως αυτό που κάνατε για να παραμείνει ο Μίτσελ!!!

      Διαγραφή
    2. Ο κοσμος μας ειναι χορτατος γαυρουλη πολλοι παρακαλανε να μην κανουμε εφεση απλα τους αρεσει να εχετε την ρετσινια για παντα.ενας χαμενος τιτλος αλλα η ξεφτιλα θα ναι για παντα

      Διαγραφή
  25. 105
    Το BASKETNET ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ γιατί δεν έπρεπε να δικάσει ο ίδιος δικαστής την υπόθεση του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

    ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ να δικάσει την υπόθεση μετά την επιστροφή της από το ΑΣΕΑΔ για την τύχη του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ήταν ο δικαστής Ανδρέας Λίλος.

    Τα πράγματα είναι απλά και είναι απορίας άξιων πως ελήφθη μια απόφαση πρωτοφανής στα χρονιά του ελληνικού μπάσκετ.
    Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά θα παρατηρήσουμε ότι την σεζόν 2002-2003 συμφωνήθηκε από τα σωματεία να δικάζονται οι υποθέσεις του Κυπέλλου που αφορούν τις ΚΑΕ με το Πειθαρχικό Δίκαιο του ΕΣΑΚΕ. Ουσιαστικά, το Πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΟΚ εφαρμόζονταν όσο συμμετείχαν στον θεσμό οι ομάδες μέχρι και την Α2 κατηγορία.


    Στην πρώτη απόφαση του ο δικαστής Ανδρέας Λίλος απέρριψε την ένσταση του Ολυμπιακού ως απαράδεκτη. Και ήρθε το ΑΣΕΑΔ να ζητήσει να δικαστεί εκ νέου η υπόθεση.

    Όμως, από τη στιγμή που αποφάσισε ο εν λόγω δικαστής να δικάσει με το Πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΟΚ έπρεπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ να δηλώσει ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ, προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ.

    Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Ανδρέας Λίλος δίκασε κανονικά λαμβάνοντας υπόψη το δίκαιο της Ομοσπονδίας και κατακύρωσε τον αγώνα στον Ολυμπιακό, ανατρέποντας την δική του αρχική απόφαση.

    Οι ακροβασίες αυτές δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο μπάσκετ και γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο.

    Τα πράγματα είναι απλά: Στο Πειθαρχικό Δίκαιο του ΕΣΑΚΕ δικάζει ο δικαστής που προβλέπεται από την Λίγκα, στο Πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΟΚ επιλαμβάνεται ο δικαστής που χειρίζεται τις υποθέσεις της Ομοσπονδίας. Οτιδήποτε άλλο συμβαίνει αφήνει μεγάλες σκιές και προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για το που πάει το μπάσκετ…

    ΥΓ: Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ δίκασε την υπόθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου Νέα Κηφισιά-Απόλλων Πατρών με το Πειθαρχικό Δίκαιο της Λίγκας, όπως φαίνεται και από το σκεπτικό της απόφασης του.

    - See more at: http://www.basketnet.gr/sxolia/p/68553/giati-einai-anarmodios-o-lilos#sthash.ILXKPreC.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Basketnet=Νίκος Συρίγος=Πρασινοφρουρός έτσι;

      Προιόν αδέσμευτου και ανεξάρτητου ρεπορτάζ το άρθρο.2 μερόνυχτα ολόκληρα έφαγε στους διαδρόμους των δικαστηρίων ο νικόλας για να προκύψει αυτό το δημοσιογραφικό κομψοτέχνημα.

      Διαγραφή
    2. Οποίος βγάζει αλήθειες για τις κλεψιές σας ειναι εχθρός κ βλάκας.ουστ βρωμοαπατεωνες.σαπουνια πρέπει να γίνεται παλιοκλεφτες.τα έχετε καταστρέψει όλα.απατεωνες.και από πάνω το παίζεται και αδικημένοι εεε είμαι Ολυμπιακός κ είμαι αδικημένος έπρεπε να έχω ολα τα double στο ποδόσφαιρο και έχω πάρει μόνο 50 με έχουν κλέψει ε κ στο μπάσκετ έπρεπε να είχα πάρει όλες τις Ευρωλίγκες και όλα τα double στην Ελλάδα γιατί είμαι ο καλύτερος σε όλα από όλους ούτε Άρης ούτε ΠΑΟΚ ούτε ΑΕΚ και σίγουρα όχι ΠΑΟ που μας τα χείλη κλέψει όλα και έχει κλέψει κ 6 ευρωλιγκες εε εχω την πιο βαριά φανέλα από όλους εε με έχουν κλέψει όλοι εγώ έπρεπε να τα πάρω όλα αλλά με κλέβουν.ε ΝΑ παλιομαλακες.

      Διαγραφή
    3. A μην υπερβαλεις,εχουμε τρια κλεμμενα ευρωπαικα και δυο αλλα μας τα δωσαν επειδη ηταν στην Ελλαδα.Αποτελεσμα, μονο ενα ευρωπαικο πηραμε καθαρα και αυτο παιζεται απο καποιους αν ειναι καθαρο.Αυτα διαβαζω στο Νετ και πεθαινω στα γελια.Οταν αυτοι το γυρισαν απο το -19 με ΤΣΣΚΑ ηταν γιατι ηταν μαγκικο, και παιχταραδες που πηραν ευρωπαικο με την ληξη.Ενα παιχνιδι δικο μας που το γυρισαμε πριν χρονια ηταν γιατι εγινε η σφαγη του αιωνα.Φανταστειτε να ειχαμε τα μισα ευρωπαικα τι θα μας εσερναν.Το αλλο παλι, αν η αποφαση σκανδαλο εβγαινε υπερ μας(αν καναμε εμεις ενσταση,ενω ειχαν κερδισει) τι θα μας εσερναν.μονο αυτοι κερδιζουν δικαια μαγκικα και καθαρα.Εμεις απο την αναποδη,ολα βρωμικα και κλεμμενα.Να φανταστεις οτι χαρη σε παιχτη δικο μας εφτιαξαν ομαδα και πηραν ευρωπαικο.Κατα τα αλλα τους κλεβουμε και ας εχουν περισσοτερες βολες στα μεταξυ μας παιχνιδια συνολικα.

      Διαγραφή
    4. Α φιλαράκι μου εσύ υπερβάλεις.τα πρωταθλήματα που έχουμε πάρει στο ποδόσφαιρο κ μπάσκετ δεν τα ζούμε πάρει.ο Ολυμπιακός μας τα έχει δώσει γιατί μας λυπάται.δεν μπορεί ο ομάδα να κερδίσει καθαρά πρωτάθλημα από γαύρο.ειναι καλύτεροι πιο μάγκες έχουν πιο βαριά φανέλα.πως θα πάρεις πρωτάθλημα;;και ας έχουν χειρότερους παίχτες φοράνε την φανέλα του ολυμπιακού κ γίνονται καλύτεροι.πχ ο σπανουλης ο νικοποληδης ο Κωνσταντίνου ο περπερογλου ο Τζιμπούρ όλοι αυτοί ήταν άχρηστοι αλλά μόλις φόρεσαν φανελά κόκκινη γίνανε παιχταραδες.εαν σε μια πολύ βρώμικια κοπέλα της δώσεις και φορέσει φανέλα του ολυμπιακού ξαφνικά θα βγάλει 2 μέτρα πέος και θα καθαρίσει απτή βρώμια τόσο μαγκικια και τόσο καθαρή κ δυνατή ειναι αυτή η φανέλα.δεν ειναι τυχαίο οτι οποίος φοράει αυτή τη φανέλα ειναι ανώτερος κ καλύτερος.τυχαιο ειναι;;;;;

      Διαγραφή
    5. καταρχην που ειδες το ονομα του δημοσιογραφου που λες ρε προβατακι;;;,δηλαδη ο νομος απο το 2003 λεει να δικαζονται οι ομαδες της Α1 απο εσακε και προσφατα ειδαμε οτι δικαστηκε ο προπονητης της κηφισας με κανονισμο εσακε,σωστα;;που ειναι το ψεμα ρε νουμερο;;;;Η χαζοι ειστε η το παιζετε.Εγινε πουστια με παρεμβαση υπουργου.Η διοικηση ξερει οτι της την εχουν στημενη, εδω και καιρο με την αντιπολιτευση που κανει στην κυβερνηση και τωρα του απαντησαν ετσι,

      Διαγραφή
    6. Ναι,ναι,ο τράκης ο συριζαίος.Στη συνιστώσα των μαοϊκών είναι μήπως?
      Οι υπογραφές πως πάνε?Μαζέυουνται,μαζέυουνται?

      Διαγραφή
  26. σημερα χαρηκα το παιχνιδι γιατι επαιξαν οι μικροι μαςγια πρωτη φορα,ο Λουντζης σε 7λεπτα προλαβε και εδωσε 3 ασιστ.Ο Παπαγιαννης και αυτος σε 7 λεπτα ειχε 7 pirhttp://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=1b82194e&mode=2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παν είναι να υπάρχει σταθερή (έστω και όχι γοργά..) βελτίωση σε αυτά τα παιδιά.

      Διαγραφή
  27. Καταγγέλουμε την συνομοσπονδία των ταξιτζήδων που δεν κατάφερε σήμερα να φέρει 2 ταξί με 2 (δύο)(!) επιβάτες έκαστος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για το ιστορικό αυτό συλαλλητήριο.Η αστεία δικαιολογία των καιρικών φαινομένων δεν πείθει κανένα.

    Φαίνεται πως η παράγκα της χαλυβουργικής μπήκε και στον παρθένο μέχρι πρότινος χώρο των οδηγών ταξί.

    Οι υπογραφές συνεχίζουν να μαζέυονται.Ψηφίστε ταυτόχρονα και για να διώξουμε τον φοιτητή του 3ου ορόφου που βάζει δυνατά τη μουσική.Είναι και γαύρος.

    Η παναθηναική οργή δεν σταματάει πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσα μνμ εχω διαβασει να λενε να μην κανουμε εφεση,πολυ απλα,για χετε την ρετσινια για παντα,την ρετσινια του νταμπλ στα χαρτια,την ρετσινα της ξεφτιλας.1000 ατομα το Σεφ 2000 στο ΟΑΚΑ Ασε μας εμας και δες τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ σας,με παρεμβαση υπουργου αλλαξανε τον νομο για το χατηρι σας,Καμαρωσε μια νεα ξεφτιλα στην ιστορια σας,και κλαψε που εχουμε παραγκα.

      Διαγραφή
    2. ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Το ΣΕΦ είχε περίπου 1000 άτομα, τραγικό μικρό νούμερο για παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το παρών έδωσαν οι Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας και ο Λιν Γκριρ.

      ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Απέναντι στον Πανελευσινιακό η προσέλευση κάθε άλλο παρά μεγάλη αναμενόταν κι οι καιρικές συνθήκες αποθάρρυναν αρκετούς κι απ' όλους όσοι είχαν σκοπό να βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Εν τέλει έφτασε στους 2.000 θεατές.

      Διαγραφή
  28. μεχρι και το φλουρι στησανε να πεσει στον μπατιστα για να πει την μαλ@@ια του ο τρακης ρε φιλε, δεν την παλευουνε μια αυτοι οι βαζελοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.38 η κουνια που σε κουναγε,ουτε πλακα δεν μπορουν να κανουν οι ανθρωποι στημενα τα βλεπεις,ποιος σου ρε ειπε ρε νουμερο οτι το βρηκε ο Μπατιστα,καραγκιοζακο.

      Διαγραφή
  29. Ναι έχεις δίκιο το έστησε αλλιώς πως θα τολμάγε ο ΜΗΤΣΟΣ να πει ατάκα για τον γαύρο.εε είμαι Ολυμπιακός και εχω πάντα δίκιο ε ε όλοι η Ελλάδα με πολεμάει γιατί μας ζηλεύουν που είμαστε οι καλύτεροι και οι πιο όμορφοι και οι πιο έξυπνοι και έχουν παράγοντες απατεώνες και αλήτες κ πρεζακηδες όχι σαν τους δικούς μας τους πεντακάθαρους τους πολύ καλούς ανθρώπους που σέβονται και πανε σε όλα με το γράμμα του νομού και ποτέ μα ποτέ στο παρασκήνιο και μάλιστα για να το πολεμήσει όλη η άλλη Ελλάδα αυτό έβαλαν και προέδρους μας στη φυλακή ενώ ήταν αθώοι.ειμαστε σαν τους Σπαρτιάτες όλος ο Πειραιάς εναντίον όλης της Ελλάδας και τους νικαμε περίπου που έχουν και τα μέσα.και παίρνουμε κ τα πρωταθλήματα ολα με κόντρα διαιτησια.ειμαστε οι καλύτεροι μην τους ακούτε μας ζηλεύουν.ε ΝΑ στα μούτρα σας παλιομαλακες.ο καρκίνος αυτής της χώρας ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το τη προπαγάνδα πέφτει σε αυτή τη χώρα υπέρ του ολυμπιακού ειναι απίστευτη.στο μπάσκετ έχουν βάλει στην νερού αυτόν τον γκολουμ τον αγγελου και τον Τζιμ πάρει τον Λινάρδος.σε κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας οτιδήποτε σφύριγμα πέρνει ο Ολυμπιακός δεν κάθονται να το αναλύσουν ειναι όντως φάουλ έχει πατήσει όντως γραμμή.ενω σε ολα τα σφυρίγματα εναντίον του πέφτει επιστημονική ανάλυση και τα πιο πολλά τα βγάζουν λάθος σφυρίγματα.στν μπάλα παίζει ο γαύρος στον αστέρα και τι λένε μετά το παιχνίδι και το πιστεύουν κιόλας λένε οτι η ανύπαρκτη κόκκινη στον αστέρα άλλαξε την τακτική τ και κλείστηκε πίσω με αποτέλεσμα αντί για 5 0 να μείνει στο 0 0.τα 5 οφσάιντ που του κόψανε ε οκ και;;θα βαζανε γκολ σε 5 τετ α τετ στον Ρόμπερτο;;;;;;;;στον Ρόμπερτο;;;;;;;;;όχι.τα φάουλ που έδειξαν έξω άπτον περιοχή του αστέρα τα έδωσαν διότι αν δεν τα έδιναν κάποιος θα φαράγε σουτ και θα πήγαινε στο γάμα ενώ από φάουλ θα παει στο τείχος.αρα ποιον ευνόησε η διαιτησία ;;;τον αστέρα.

    Εν τω μεταξύ όλοι οι και καλά αντικειμενικόι δημοσιογράφοι θέμα της ένστασης όλοι κρατάνε αποστάσεις σε αυτήν την καταφανέστατη κλεψιά.ολοι λένε ο ΠΑΟ κέρδισε δίκαια ο Τρακης τιμωρήθηκε δίκαια.στο κύπελλο του γαύρους με τον ντοπαρισμένο Μπουρούση τότε ολοι μοκο!!!!τοτε κανένας δεν έλεγε για τους κανονισμούς.τιποτα ούτε αναφορά.στην τιμωρία του γαύρο με τον πανιωνιο στην μπάλα λέγανε μάλιστα οτι μια μας τιμωρηται γιατί τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο .και όντως έτσι έγινε.δεν τιμωρήθηκαν.οποτε συμφέρει τον ολυμπιακό άσπρο άσπρο οπότε τον συμφέρει μαύρο μαυρο.και ακολουθούναι κ οι δημοσιογράφοι και ολοι.οτι συμφέρει τον Ολυμπιακο ειναι δίκαιο οτι δεν τον συμφέρει ειναι άδικο σε αυτή τη χώρα.μιλαμε για ΤΗΝ προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου να ανεβάσω βίντεο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά οι πραγματικοί φίλοι του μπάσκετ (τούτη η σελίδα έχει αρκετούς πιστεύω) αξίζει να δούνε το βίντεο αφιέρωμα στον μεγάλο Ρόι που ετοίμασε η ΚΑΕ -και έπαιξε πριν τον αγώνα με τον Άρη στο ΣΕΦ. Και με κομματάρα μουσική επένδυση, αμέ!
    https://www.youtube.com/watch?v=K06EPLiN36E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πρέπει ο καρβέλλας να αρχίσει να ξαναγράφει τραγούδια για τα ΑΜΕΑ της εκπομπής της γκομενάς του γιατί έχουν ξαμοληθεί όλοι οι παναγιώτηδες κολλημένοι του τράκη στα μπλογκς και στα σάιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περασαν τα χριστουγεννα μην τρως αλλους κουραμπιεδες δεν βλεπεις πως εχει καταντησει ο τρακης

      Διαγραφή
  33. DARK HORSE ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛ ΜΠΑΡΤΣΑ ΟΣΣΓΠ ΤΣΣΚΑ ΜΑΚΑΜΠΙ Η ΠΑΟ Η ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΣ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡ.ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΟΥΝ Η Η'ΝΙΖΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΕΡΥΘΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ.ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου παιχτούρα.. Σωστά, όμως εξήγησα τη χρήση του όρου στη συγκεκριμένη περίπτωση. Σε όλη την Ευρώπη η τετράδα που αναφέρω στο άρθρο θεωρείται φαβορί για τη Μαδρίτη και το dark horse κολλάει στην ομάδα που δε βρίσκεται στην αυστηρά πρώτη γραμμή των συζητήσεων. Γενικά πιστεύουν ότι οι ελληνικές ομάδες θα έχουν μειονέκτημα στην ποστ σίζον και θα υποκύψουν σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία να τους κάνουμε κουτούς και πάλι..

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ Η ΤΣΣΚΑ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΣΤΥΡΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΙΜΕΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.Σ.ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

      Διαγραφή
  34. Συγχαρητήρια Jim για τον Νέλσον, η απόδοσή του δείχνει γιατί επέμενες τόσο...
    Όσον αφορά τον Ρόι ήταν ο μεγαλύτερος οδοστρωτήρας που πέρασε από την Ελλάδα. Η ομάδα του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν με Γιατζόγλου-Νίκολιτς στον πάγκο και τον Ρόι πρώτο βιολί έπαιξε καταιγιστικό μπάσκετ, πολύ μπροστά από την εποχή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στον Παναθηναϊκό που τον διάλεξε

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ gogo.. Σαφώς και τα συγχαρητήρια πάνε στην ομάδα που τον επέλεξε και επένδυσε πάνω του. Εγώ τσάμπα γράφω, η ομάδα όμως θα είχε το κόστος αν δεν έβγαινε η επιλογή.

      Διαγραφή
  35. Για παο,

    αρκετα καλη εμφανιση στη βαρκελωνη αλλα τα 3 μαζεμενα λαθη στο τελος (λαθος πασα μπατιστα, λαθος φαουλ βλαντο και απωλεια μπαλας απο Μητσο) ηταν καταλυτικα!!!ειδικα στο 77-76 1,5 λεπτο πριν το τελος που ο Αρχηγος εχασε τη μπαλα ηταν μοιραιο λαθος!!αν καταφερναμε εκει να περασουμε μπροστα στο σκορ θα ταν πολυ σημαντικο για την εξελιξη του ματς!!!

    κατα τα αλλα, ειναι πολυ γελοιο για μια ομαδα σαν τη μπαρτσα, που εχει ριξει τοσο χρημα και που παιζει στην εδρα της να χρειαζεται σε τετοιο βαθμο τη βοηθεια του Λαμονικα!!!και ο ιταλος ομως.......σπαθι!!!ειναι εκει οταν οι καταλανοι τον χρειαζονται......στα ματς με τον παο διαχρονικα.....

    οσον αφορα τη δυναμικη του παο, θα το ξαναπω, κανεις δεν τη γνωριζει!!!ουτε καν μεσα στην ιδια την ομαδα!!!αν κατσουν ολα τα κομματια στη σωστη τους θεση (πληροτητα ροστερ, φορμα σλοτερ, να επανερθει ο μπατιστα στα στανταρ του φθινοπωρου, ανεβει ο μαυροκεφαλιδης και ο φωτσης και μπει και ο παππας ξανα στην εξισωση) τοτε δε βλεπω γιατι ο παο να μην το παει μεχρι τελους!!!κατι τετοιο ομως, να κατσουν ολα ιδανικα, ειναι απο δυσκολο εως απιθανο αλλα θεωρητικα παντα ειναι πιθανο!!!ισως η νικη που δεν ηρθε στη βαρκελωνη να ερθει στη μαδριτη!!!δηλαδη η καχα που εχασε τσαμπα προχθες εκει μεσα ειναι καλυτερη?

    στην ιδια μοιρα με τον παο βαζω και τη μακαμπι!!!εχουν μεγαλη δυναμικη ως ομαδα μετα την περσινη ευρωλιγκα και οι παικτες της ειναι ικανοι να παρουν απο ενα ματς ο καθενας μονος του!!!ειδατε τι πηγε να κανει ο λαινχαρτ στο οακα!!!τον ξερουν τον τροπο πλεον......

    για οσφπ,

    ολα καλα και ωραια αλλα εχω μια σοβαρη ενσταση!!

    δεν εχει δοκιμαστει ακομα φετος!!!φθασαμε μεσα γεναρη και ακομα δεν εχουμε δει τον οσφπ να κοντραρεται με μια μεγαλη ομαδα!!!ο παο εχει παιξει με μακαμπι ηδη, 2 φορες με τη φενερ και 3 φορες με τη μπαρτσα!!την εχει φαει την κρυαδα του, εχει δει τα λαθη και τις αδυναμιες του και ειμαι σιγουρος οτι τις δουλευει ηδη!!!ο οσφπ με ποιον εχει δει τις αδυναμιες του?με τις μικρομεσαιες ομαδες της ευρωλιγκα?ακομα και η μαλαγα που διαπρεπει στην acb στο ματς με τον οσφπ μπηκε στο παρκε χεσμενη και αυτο γιατι δεν εχει εμπειριες σοβαρες απο τη διοργανωση!!!χωρις να κανει κατι το εξεζητημενο ο σπανουλης στην ισπανια τους εκανε να πληρωσουν καθε κενο στην αμυνα τους!!!!

    οσο για το μαυρο αλογο, αν επρεπε να επιλεξω μια ομαδα θα ελεγα τη μακαμπι!!η δυναμικη της σε συνδιασμο με τη φανελα της με κανουν να πιστευω οτι οταν ερθει η ωρα θα ξαναβαλει δυσκολα σε ολους!!!και σιγουρα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μια μακαμπι δεν προκειται να χασει ενα ματς σαν και αυτο που κερδισε στην πρεμιερα περυσι στο μιλανο στο τοπ8!!!γιατι εκει εγκειται η δυσκολια που πρεπει να ξεπερασει ενα αουτσαιντερ!!!τι μπορει να κανει οταν η ζυγαρια μοιαζει να γερνει υπερ του και περσι η μιλανο δεν το αντεξε!!!!οταν δε σε περιμενουν μπορεις να τους την κανεις τη ζημια.....οταν ομως ερχονται τα δυσκολα και πρεπει εσυ να βγεις μπροστα....τοτε τι γινεται?

    ειναι νωρις , οπως και να χει,να μιλαμε για φαβορι και αουτσαιντερ στη φετινη ευρωλιγκα.μετα το 2010 τα φαβορι εχουν καταποντιστει στα κρισιμα!!!!

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ΣΜ.. Η Μακάμπι έχει φανέλα που ζυγίζει τόνους. Αγωνιστικά είναι πολύ κοντά με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως έχει το know how (οι Σέρβοι με τα ..λιγότερα χιλιόμετρα το ψάχνουν ακόμα) να παίρνει παιχνίδια σε αυτή τη φάση.

      Διαγραφή
  36. Αυτό που έκανε ο βασιλακόπουλος στον Παο θα το πληρώσει πολύ άσχημα.Δημήτρη ρίξε τον κωλόγερο απο την προεδρία.Το γαύρικο απόστημα πρέπει να σπάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11 και μία έμειναν

      μετά, αντίο Σαμαράς, αντίο Αδριανός, αντίο μάγκες Αγγελόπουλοι

      Διαγραφή
    2. Τωρα εγεινε κωλογερος ε;Στο μοναδικο αθλημα στην Ελλαδα που δεν εχει υπαρξει αλλαγη προεδρικου θωκου

      Διαγραφή
  37. Kalispera, o pao psaxnei gia 5ari apo simera. Protinete kanena paixti!
    gregory

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες κι εμάς περιμένουν να τους προτεινουμε παιχτη, δεν κάνουν scouting

      Διαγραφή
  38. Ναι, από σκάουτινγ σκίζουν. Τζίμ Κόνγουει πρότεινε παίχτες
    gregory

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΛΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΖΑΜΙΚΑΛ ΓΚΡΙΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ DEVELOPMENT-L.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.Σ.ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσον αφορά την απόφαση..

    Δε το σχολίασα γιατί πιστεύω ότι όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι, Ολυμπιακοί-Παναθηναϊκοί ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε στην ίδια σελίδα και συμφωνούμε. Σαφώς και δεν έπρεπε να γίνει παρέμβαση και να αλλάξει η νίκη χέρια. Δεν είναι καλό για το άθλημα (να μη κρίνονται οι νίκες στο παρκέ). Σαφέστατα έπρεπε να τιμωρηθεί βαρύτατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (πιθανόν με παραδειγματικό οικονομικό πρόστιμο αλλά δεν είμαι αρμόδιος φυσικά να αποφανθώ) με τιμωρία που θα τον απέτρεπε να επαναλάβει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Νομίζω ότι οι περισσότεροι (ανεξάρτητα από τις οπαδικές σας πεποιθήσεις) συμφωνείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Geia sou Jim. 975 euro ena eisitirio gia to final four stin Madriti. Ean to kleisw pies einai oi pithanotites na dw tin Panatha na agwnizetai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eukairia. kleisto asap
      John Conway

      Διαγραφή
    2. Χαχα..! Δεν είμαι μπούκ ρε φιλαράκι.. Τζογάρισε στο όνειρο και είσαι έτοιμος για όλα..

      Διαγραφή
  42. ακουγα για τον νομο του Εσακε που ειναι διαφορετικος απο αυτον της ΕΟΚ.Οι ομαδες απο το 2003 δικαζονται με του κανονισμους του Εσακε,Ιδου λοιπον ο κανονισμος(τον βρηκα στο διαδικτυο απο καποιο σχολιο)
    Υπάρχει και ο ειδικός πειθαρχικός κανονισμός του ΕΣΑΚΕ, που στο άρθρο 66 λέει πως σε περίπτωση υποτροπής εντός διετίας του Παράγοντα Κ.Α.Ε. που του έχει ήδη επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, τότε επιβάλει εκ νέου ποινή απαγόρευσης εισόδου στον παράγοντα της Κ.Α.Ε. μέχρι και 2 έτη, και η Κ.Α.Ε. τιμωρείται με πρόστιμο τουλάχιστον 44.000,00 Ευρώ. Δεν κάνει πουθενά λόγο για μηδενισμό και κατακύρωση αγώνα!!
    Ο αθλητικός δικαστής δίκασε με βάση τον κανονισμό της ΕΟΚ και όχι του ΕΣΑΚΕ, και αποτελεί σκάνδαλο διότι ο κανονισμός της ΕΟΚ είναι γενικός και αναφέρεται σε σωματεία ερασιτεχνικά και ημιεπαγγελματικά και ο κανονισμός της ΕΣΑΚΕ στις Κ.Α.Ε., και όπως ξέρουν οι νομικοί, ο ειδικότερος νόμος υπερισχύει του γενικότερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτον που λετε οτι εχει παραγκα τελικα το δικασαν,και με τους δυο νομους,και προστιμο 65.000 και αποβολη απο τα γηπεδα,και να παραδωσει την προεδρια,και του παιρνουν τον αγωνα στα χαρτια.Δηλαδη ο χοντρος που αποδεδειγμενα στηνει αγωνες(κασσετες)κατηγορειται για τον μισο ποινικο δικαιο,τι επρεπε να του κανουν;;;;;;;δεν τον αγγιζει κανεις ομως,μαλιστα ουτε το ονομα του δεν διαρεεουν.Γαυροσυστημα.Τελικα η κυβερνηση ειναι η νεα χουντα και οχι μονο στον αθλητισμο αλλα παντου.Φιμωση κανονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βομβα λεει στην σημερινη δικη του χοντρου,αναβολη της δικης,χαχα.Κρατος εν κρατει,κανει οτι θελει χωρις τιμωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://trifillakia.gr/mpasket/article/1065/oloi-sto-syllalitirio-151-1700-exo-apo-asead

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.sport-fm.gr/article/sullalitirio-sto-asead/822172

    KAΤΩ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα πάω στο συλλαλητήριο για να κόψω φάτσες.Σκάουτινγκ για την εκπομπή της Αννίτας κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αφού είχα κουραστεί να βλέπω σχόλια για τα trifiliaka, κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που νομίζουν ότι οι νόμοι δεν είναι για αυτούς, πράσινους και κόκκινους φανατικούς να αλληλοκατηγορούνται είπα μετά από μέρες να ξαναμπώ να διαβάσω κανένα ωραίο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ σχόλιο στο hoopfellas όπως γινόταν κάποτε αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

    Πραγματικά JIM δεν έχω καταλάβει γιατί ανέχεσαι κάποιους τύπους με πρώτο τον τύπο που έγραφε gauros alert σε όποιο σχόλιο δε του άρεσε και τώρα έχει πάθει αμοκ με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

    Πραγματικά κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον εγραφα gayros alert και 2ον δεν εχω κανενα προβλημα με την αποφαση το ακριβως αντιθετο ευχομαι να παρει το κυπελλο ο ολυμπιακος....

      Διαγραφή
    2. εμπρος γαυροι για μια νεα ξεφτιλα στα χαρτια,αντε βρε θα το κανετε νταμπλ.

      Διαγραφή
    3. φιλε μου εχεις κατανοησει οτι ειναι αδικη η αποφαση ή ακομα δεν μπορεις να το καταλαβεις;γνωριζεις οτι ο ιδιος δικαστης δεν επρεπε να δικασει δυο φορες το ιδιο πραγμα ;γνωριζεις οτι αυτα τα πραγματα δικαζονται με βαση το πειθαρχικο δικαιο του εσακε και οχι τη εοκ;γνωριζεις οτι η ενσταση σου που στην αρχη κριθηκε εκπροθεσμη τωρα εγινε δεκτη χωρις καμια δικαιολογια;το σημαντικοτερο ομως ολων ειναι οτι απο το 2003 εχουν συνεννοηθει οι ομαδες να δικαζονται οι αγωνες κυπελλου συμφωνα με το πειθαρχικο δικαιο του εσακε που σε καμια περιπτωση δεν κατακυρωνει αγωνα υπερ σας ;για ποιον νομο λοιπον μιλας;επιτελους καταλαβετε το ,η αποφαση δεν εχει νομικο ερεισμα.....ο νομος που επικαλουνται οι αγγελοπουλοι ειναι της εοκ και οχι του εσακε......ξυπνηστε επιτελους......ο γιαννακοπουλος εχει τιμωρηθει ηδη δυο φορες και εχει φαει προστιμα εξοντωντικα....εν εφαρμοζονται οι νομοι λοιπον;σταματηστε να ειστε προβατα ...

      Διαγραφή
  49. Maccabi Electra Tel Aviv vs. FC Barcelona +8
    ALBA Berlin vs. Real Madrid -5
    Panathinaikos Athens vs. Zalgiris Kaunas +6
    Crvena Zvezda vs. Galatasaray +9
    Anadolu Efes Istanbul vs. CSKA Moscow -6
    Fenerbahce vs. Olympiacos Piraeus +4
    Laboral Kutxa Vitoria vs. Nizhny Novgorod -7
    Unicaja Malaga vs. EA7 Milan -1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ήττα της Μπάρτσα στο τελ αβιβ μπλέκει το πράγμα

      Διαγραφή
    2. Μακάμπι-Μπάρτσα +5
      Άλμπα-Ρεάλ -18
      Πάο-Ζαλγκίρις +11
      Ερ.Αστέρας-Γαλατάσαραι +3
      Εφές-Τσσκα -14
      Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός -4
      Λαμποράλ-Νίζνι +9
      Μάλαγα-Αρμάνι +1

      Διαγραφή
  50. Μακάμπι-Μπάρτσα 2
    Άλμπα-Ρεάλ 2
    Πάο-Ζαλγκίρις 2
    Ερ.Αστέρας-Γαλατάσαραι 1
    Εφές-Τσσκα 2
    Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός 2
    Λαμποράλ-Νίζνι 1
    Μάλαγα-Αρμάνι 2

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zio7
      ΠΑΟ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 2 και ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-GAYΡΟΣ 2.
      Ρε ουστ!!!..Στο λαγούμι σου ολυμπιλαγέ!!!

      Διαγραφή
    2. Αχ συγνώμη που δεν σε ρώτησα τι να παίξω!!! Δεν θα το ξανακάνω

      zio7

      Διαγραφή
  51. Καλησπέρα και από εμένα.

    Μετά τις 7/8 σωστές προβλέψεις την περασμένη εβδομάδα (αχ ALBA), σήμερα λέω να πάω (για πλάκα) για το ακριβώς αντίθετο, 0/8! Έχουμε λοιπόν,

    Efes - CSKA 1
    Maccabi - Barca 2
    ALBA - Real 1
    Fener - OSFP 1
    Kutxa - Nizhny 2
    PAO - Zalgiris 2
    Malaga - Armani 2
    Crvena - Galata 2

    Νομίζω ό,τι το έχω σίγουρο το 0/8!

    Αλέξης

    ΥΓ. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σχολιαστών αλλά και των ειδικών του αθλήματος, εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια των αποδείξεων για τον ΟΣΦΠ, δεν είναι αυτά με την Fener, αλλά αυτά με την CSKA. Σε αυτά θα διαπιστώσουμε τί... μπεκάτσες πιάνει η ομάδα!

    ΥΓ 2. Φήμες ότι οι πρεσβείες των διαφόρων κρατών στην Πόλη, έχουν βγάλει οδηγία προς τους τουρίστες των χωρών τους, να αποφύγουν την Πόλη ως σημείο προορισμού την Παρασκευή, διότι αναμένεται νέο... τρομοκρατικό χτύπημα από την... ερυθρόλευκη σπείρα, ελέγχονται ως αληθινές...

    ΥΓ 3. Ο νούμερο 1 τρομοκράτης στις λίστες όλων των ******ΠΟΛ, γνωστός με το ψευδώνυμο The Rocket (όνομα και πράγμα) που εκτελεί τους αντιπάλους του πριν καν προλάβει να εμφανιστεί η... σκιά του στο χώρο των τρομοκρατικών επιθέσεων του.

    https://www.youtube.com/watch?v=zsBSdqgFmBk

    Άσος της στέκας - πυρηνικό όπλο στιγμιαίας μαζικής καταστροφής των αντιπάλων παικτών - και όμως κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας ελεύθερος...

    ΥΓ 3. Ερασιτέχνης στο όνομα, σούπερ επαγγελματίες στη... χάρη και το scouting...

    http://www.sport24.gr/Sports/Volley/ivana-h-tromerh.3248727.html

    Άνα Ιβάνοβιτς... ποιά;

    ΥΓ 4. Τρεις υιοί, ο ένας καλύτερος από τον άλλο και προσεχώς... καλύτεροι και από την... μηλιά!

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/690913/sta-hnaria-toy-patera-toy-o-gios-spanoylis-vid

    Μήπως να βιαστούμε να τους κλείσουμε από τώρα;

    ΥΓ 5. Δύσκολο παιχνίδι αύριο, το... χιούμορ χιούμορ αλλά η ομάδα πάντοτε στο μότο της: ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή