Athlenda

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ..!


Το Hoopfellas εγκαινιάζει για το καλοκαίρι του 2014 την στήλη "Πάρτε τον" προτείνοντας τον παίκτη που μπορεί να ανεβάσει άμεσα επίπεδο τη frontcourt του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον κομάντο του Βουγιόσεβιτς, Ζόφρεη Λοβέρν και .."κρύψτε τα γυναικόπαιδα".




Σας είχα πεί νωρίτερα στη σεζόν ότι έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου για του ερυθρόλευκους, οι οποίοι ενώ είχαν χτίσει πολύ καλά το ρόστερ του στην περιφέρεια (μέχρι τη θέση "3") πλήρωσαν τα λάθη στη στελέχωση της frontcourt στα ματς που ξεκλείδωναν τις πόρτες των τροπαίων.. Oυσιαστικά η ερυθρόλευκη γραμμή ψηλών δεν είχε την απαιτούμενη λειτουργικότητα κάτι που τόνισα πέρυσι το καλοκαίρι διαφωνώντας με την επιλογή Μπέγκιτς ( http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_21.html )

Τα δύο βασικά κομμάτια που μάτωσαν τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη γραμμή ήταν:

1.) Η έλλειψη κιλών στη θέση "4". Οι έχοντες frame περιφερειακού, Πρίντεζης και Πετγουέη  αδυνατούσαν να κρατήσουν στη πλάτη τους και μακριά από το ζωγραφιστό παίχτες όπως ο Ρέγιες, ο οποίος με την ικανότητα του στο επιθετικό ριμπάουντ έγειρε οριστικά μια σειρά που οδηγούσε στο φάιναλ φορ, υπέρ της ομάδας του. Ο Πετγουέη δεν ήταν καθόλου κακός, ανέβηκε σταδιακά και ειδικά στα play-offs της Ευρωλίγκας ίσως κέρδισε και την παραμονή του καθώς άφησε υποσχέσεις σε συνδυασμό με το οικονομικό συμβόλαιο του. Όμως έλειπε το μεγαλύτερο κορμί στο "4" (όπως ήταν αυτό του Άντιτς π.χ. τις προηγούμενες σεζόν) που θα μάτσαρε την έλλειψη ύψους στο "5" και αυτό είχε αντίκτυπο σε άμυνα,ριμπάουντ και γενικότερα στις μάχες χαμηλά, παρά την εκπληκτική προσπάθεια του Ντάνστον.


2.) Η κατάσταση στη θέση "5" πίσω από τον Ντάνστον και η λάθος επιλογή του πρώτου back-up οδήγησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο να ανεβάσει στο rotation τον Σέντρικ Σίμονς, που αρχικά υπολογιζόταν ως τρίτος ψηλός, ως δεύτερο "5". Θα το ξαναπώ, ο Σίμονς είναι μια πολύ καλή επιλογή για τρίτο "5" (και για τη νέα σεζόν). Όμως το πακέτο του και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού του Ολυμπιακού (πάντα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο πακέτο του Ντάνστον) "ξέρασαν" το λάθος στο σχεδιασμό. Ο Ολυμπιακός ήθελε διαφορετικό δεύτερο "5" και τον ενεργητικό-defensive game changer Σίμονς ως τρίτο..


Επειδή λοιπόν οι εποχές είναι δύσκολες και το "ξήλωμα" με την απόκτηση δύο παικτών (ενός "4" με πιο δυνατό κορμί/μέγεθος και ενός ποιοτικού  "5" που θα συμπληρώσει τον Ντάνστον) είναι "μπελαλίδικο" (συν το ότι πρέπει να ανέβει και ο Αγραβάνης που είναι πιο "τραχύς" και μπορεί με το κατάλληλο πρόγραμμα ανάπτυξης, σωματικά και αγωνιστικά, να βγεί μπροστά τη νέα σεζόν), το Hoopfellas προτείνει έναν παίκτη, σέντερ/φόργουορντ, που μπορεί να λύσει και τα δύο καίρια ζητήματα της front court..

Ο 23χρονος "ταύρος" από τη Μιλούζ, ανήκει στη κατηγορία των παικτών που αρέσουν στη σελίδα. Σκληροτράχηλος, work-horse, με μεγάλη καρδιά. Στοιχεία πολύ σημαντικά για εμένα γιατί είναι ο τύπος του αθλητή που "θα πήγαινα μαζί του στον πόλεμο.." Η πορεία του πρώτου ξένου αθλητή που χρίστηκε αρχηγός στην Παρτίζαν, είναι ανοδική και η φετινή σεζόν χαρακτηριστική του τι μπορεί να κάνει εντός παρκέ. Το πιο ενθαρρυντικό κομμάτι είναι η βελτίωση που παρουσίασε σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού στο πρόγραμμα του Βουγιόσεβιτς, το οποίο του έδωσε πολλά λεπτά (30'+) σε συνθήκες τοπ-ανταγωνισμού. Ο παίκτης που άφησε τη Σαλόν για τη Βαλένθια, είναι λίγος μπροστά στη βελτιωμένη version του 2014. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θέλει ακόμα αρκετή δουλειά ο παίκτης, όμως από την άλλη αφήνει ελπίδες για αυτό που μπορούμε να δούμε στο άμεσο μέλλον..


Λέω Λοβέρν για τον Ολυμπιακό λοιπόν γιατί κατ'αρχάς μου αρέσει το mentality του παίκτη. Πατάει παρκέ με λογική "κομάντο", για να χτυπήσει και να χτυπηθεί, να καταθέσει ότι έχει. Δε θα "κλέψει", δε θα εξοικονομήσει δυνάμεις. Στο κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας μου θυμίζει Καϊμακόγλου, με τη διαφορά ότι ο Γάλλος είναι πιο νεαρός, οπότε και πιο θερμόαιμος. Προϊόν του φημισμένου INSEP, με συμμετοχή σε προγράμματα όπως της Σαλόν και της Παρτίζαν που του προσέφεραν τίτλους, διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Γαλλία στη Σλοβενία. Περίπτωση mobile ψηλού από αυτούς που αρέσουν στους ερυθρόλευκους, παίζει με μεγάλη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ. Χωρίς να χαρακτηρίζεται "μακρύς" (είναι το μειονέκτημα στο "φυσικό" του πακέτο), βλέπει τον κόσμο από τα 2.09μ. με το συνολικό ποσοστό λίπους να φτάνει σύμφωνα με τις draft-measurements το 3.2%..


Το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού του που εξυπηρετεί τους ερυθρόλευκους κατά τη γνώμη μου, είναι η ικανότητα του να παίξει μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της γραμμής ψηλών ως δίδυμο, τόσο στο "4" όσο και στο "5". Ο Ολυμπιακός δεν είχε πραγματικά  τέτοιο παίκτη φέτος. Το πείραμα με τον Ντάνστον (που δεν πήγε καθόλου άσχημα) στο "4" ήταν απόρροια της μεγάλης ανάγκης. Αντίθετα ο Λοβέρν, μετά τη φετινή σεζόν, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και σταδιακά να βελτιωθεί και άλλο παίζοντας και τις δύο θέσεις της φροντκόρτ. Για τα δικά μου γούστα βέβαια είναι "5". Δε μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής η ιδέα του Βουγιόσεβιτς στην αρχή της σεζόν να τον καθιερώσει στο "4" γιατί μείωνε σημαντικά τους χώρους στην επίθεση της Παρτίζαν και αυτό φάνηκε άμεσα, με τον Ντούλε να κάνει τη δική του "προσαρμογή" ανεβάζοντας ως στάρτερ έναν ψηλό (Μιλουτίνοβ) που μπορεί να σουτάρει από μέση απόσταση αντί του Μούσλι. Ο Λοβέρν λοιπόν ανέπτυξε αρκετές πτυχές του παιχνιδιού του μέσα από αυτήν την επιλογή του κόουτς Βουγιόσεβιτς παρουσιάζοντας μια περισσότερο πολυδιάστατη επίθεση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

-Περιφερειακό σουτ. Δεν είναι πλέον αμελητέα ποσότητα. Δούλεψε σημαντικά την εκτέλεση σε catch&shoot καταστάσεις, όπου είναι το πιο αποτελεσματικό του κομμάτι, καταλήγοντας να τελειώσει τη σεζόν στην Αδριατική με το αξιοπρεπέστατο 33%.. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα βέβαια (καμία σχέση με stretch) όμως σκεφτείτε ότι είναι η πρώτη σεζόν που δούλεψε τόσο στο περιφερειακό σουτ.


-Έβαλε πολύ αποτελεσματικά τη μπάλα στο παρκέ. Το έχει αυτό το προσόν (μέχρι και pick&roll έχω δεί με αυτόν δημιουργό αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος ότι ήταν προγραμματισμένο, δεν είναι και Μπιέλιτσα..). Πολύ καλός διεμβολιστής για παίκτης της θέσης "5", μπορεί να χτυπήσει στα πόδια βαρύτερους αντιπάλους. Θυμάστε το play ασφαλείας που έκανε θραύση υπό τον Ίβκοβιτς (κυρίως στο τέλος των αγώνων) με τον Χάινς να πηγαίνει σε drive ξεκινώντας λίγο πίσω από τη γραμμή των προσωπικών..? Κάλλιστα μπορεί να μπεί στο playbook και πάλι με τον Λοβέρν στο "5".. Έχει καλό πρώτο βήμα, χρησιμοποιεί πολύ καλά την reverse ντρίμπλα αν και κάποιες φορές ήταν λίγο μονοκόμματος και μερικοί αμυντικοί τον διάβασαν περιμένοντας "πίσω" όταν αγωνιζόταν στο "4"..

-Ποστ παιχνίδι. Και εδώ θέλει δουλειά αλλά μου άρεσε η ικανότητα του να κλειδώνει στο κέντρο της ρακέτας τον αντίπαλο, στις "απομονώσεις" του Βουγιόσεβιτς. Του αρέσει να ρολάρει και να τελειώνει με αριστερό hook από τη base line (χρησιμοποιεί δύο χέρια) και ξέρει να χρησιμοποιεί τις προσποιήσεις. Δεν είναι ο ωμός ποστ ψηλός, όμως είναι πολύ δυναμικός και έκανε το βήμα πάνω από τον μέσο όρο φέτος. Και εδώ τα upsides κρίνονται καλά αρκεί να δουλέψει τα τελειώματα του.


Το αθλητικό του πακέτο είναι εξαιρετικό. Τρέχει εντυπωσιακά το γήπεδο και επιτίθεται στο καλάθι σε καταστάσεις τρανζίσιον όπου είναι αρκετά αποτελεσματικός. Έχει πολύ καλό επιτόπιο άλμα και γρήγορες αντιδράσεις στα άκρα του. Μπορεί να ηλεκτρίσει το γήπεδο με hustle plays και με την do or die νοοτροπία του. Το πιο ιντριγκαδόρικο αγωνιστικό προσόν του όμως που μπορεί να αποτελέσει διαβατήριο για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι η ικανότητα του στη πάσα. Πολύ καλός passer, ιδιαίτερα οξυδερκής. Διαβάζει πολύ γρήγορα double-teams και καταστάσεις, εξαιρετικός στις συνεργασίες από τον άξονα και ιδιαίτερα σε καταστάσεις high-low. Aυτή η ικανότητα του (μαζί με τη κίνηση χωρίς τη μπάλα που στην επίθεση του Ολυμπιακού μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο) "γαρνίρει" το όχι ιδιαίτερα υψηλής τεχνικής επιθετικό του παιχνίδι. Είναι λίγο άγουρος ακόμα, αυτό είναι σίγουρο.


Αμυντικά ο Γάλλος ψηλός, νομίζω μπορεί να ικανοποιήσει τα γούστα των Πειραιωτών, με βάση το defensive style του Γιώργου Μπαρτζώκα πάντα. Έχει παιχνίδι πάνω από το καλάθι και είναι αρκετά μαχητικός στο κομμάτι "θέση" (σε άμυνα και επίθεση). Πολύ καλά πόδια, ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην switch defense καθώς χαμηλώνει σωστά και μπορεί να μείνει μπροστά από τον περιφερειακό σε μεγάλο ποσοστό. Σημαντικό αυτό..

Σημείωση: Ένα από τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει στο γυμναστήριο είναι o κορμός του και το lower body ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός στην άμυνα στο ποστ απέναντι σε μεγαλύτερα μεγέθη. Το θεωρώ απαραίτητο γιατί -επαναλαμβάνω- κατά τη γνώμη μου ο παίκτης πρώτα από όλα είναι mobile-5 και όχι big-4 όπως προσπάθησε να τον μετατρέψει ο Βουγιόσεβιτς.


-Τελείωσε 1ος  στα ριμπάουντ στη φετινή Ευρωλίγκα (8.9) αν και δεν ήταν μέσα στους κορυφαίους στα ριμπάουντς ανά λεπτό.. (τον βοήθησαν τα 32' συμμετοχής..) Πολύ aggressive στο επιθετικό ριμπάουντ, κυνηγάει τη μπάλα μέχρις εσχάτων. Δεν είναι ο προικισμένος ριμπάουντερ, όχι. Είναι όμως ριμπάουντερ θέλησης.

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Η επόμενη σεζόν είναι σημαντική για τον παίκτη που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δουλέψει πάνω σε αυτό που λέμε Body Control. Αν τον παρακολούθησετε στενά θα το καταλάβετε αμέσως. Συχνά δυσκολεύεται να χειριστεί την ορμή του και υποπίπτει σε λάθη. Τσιμπάει σε προσποιήσεις πολλές φορές γιατί δεν έχει βρεί νωρίτερα την κατάσταση ισορροπίας. Θα χρειαστούν πολλές ώρες προπόνησης επίσης στο κομμάτι "τελειώματα". Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που δεν βρίσκει το κάρφωμα γιατί εκεί είναι οδοστρωτήρας και..παίρνει τη στεφάνη σπίτι του. Είναι αδύναμος είτε μετά από ποστ παιχνίδι είτε με face up ή drive, παρότι έχει το φυσικό/αθλητικό πακέτο και το ballhandling για να κερδίσει το πλεονέκτημα θέσης από τον αντίπαλο. Παρ'όλα αυτά, η φετινή σταδιακή βελτίωση του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, μας αφήνει αρκετά μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας όσον αφορά την ανάπτυξη του και στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού.


Στο λιμάνι λοιπόν, θεωρώ ότι μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά τον Ντάνστον στο "5" και παράλληλα να ενισχύσει τη θέση "4" με έναν πιο macho φόργουορντ-σέντερ. Η ιδιοσυγκρασία του (θυμίζει περισσότερο Βαλκάνιο, παραείναι θερμόαιμος για Γάλλος) ταιριάζει γάντι στην ελληνική ομάδα που θα χρειαστεί μια ένεση δυναμισμού από έναν τέτοιο blue collar παίκτη ώστε να ξαναπατήσει στην κορυφή της Ευρώπης. Για εμένα, ιδανική περίπτωση, σε εξαιρετική ηλικία που σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις πάνω του και να "χτίσεις" πτυχές του παιχνιδιού του που εξελίσσεται ακόμα. Ήταν Νο55 στο ντραφτ του 2013 από το Μέμφις, με τα δικαιώματα του να έχουν καταλήξει στους Νάγκετς που δείχνουν "ζεστοί" να τον εντάξουν στο ρόστερ τους από τη νέα σεζόν. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Παρτίζαν. Όπως σας έχω πεί σε παλιότερη ανάρτηση, οι ετήσιες αποδοχές του  φτάνουν τις 200.000 ευρώ, με αναπροσαρμογή προφανώς καθώς τον Δεκέμβρη του 2012, το 2.5 ετών συμβόλαιο που είχε υπογράψει προέβλεπε λιγότερα. Η Σάσα Ντανίλοβιτς, μετά το κάζο του φάιναλ-4 της Αδριατικής (ο Λοβέρν ήταν στην καλύτερη πεντάδα της φετινής λίγκας) μίλησε για ριζική αλλαγή και πωλητήριο για όλους σχεδόν τους βασικούς.. Το buy out είναι buy out αλλά στα μάτια μου παίκτης είναι ευκαιρία..


Υ.Γ: Το βράδυ μετά τους τελικούς της Α1 και με όλη την ..φιλολογία περί αποχώρησης Σπανούλη να χτυπάει κόκκινο, έλαβα μηνύματα από πολλούς φίλους σχετικά με το πως θα επένδυα το ποσόν από ενδεχόμενη πώληση του αρχηγού. Αφού πρώτα τράβηξα γραμμή στο ότι τέτοια περίπτωση αντιπροσωπεύει κάτι σαν 1% των πιθανοτήτων (δε βλέπω το λόγο γιατί να ψαχτεί τώρα ο Σπανούλης για κάτι τέτοιο, πέρα από όσα γράφονται) τους είπα ότι, θεωρητικά πάντα, θα αγόραζα πακέτο από την Παρτίζαν τους Μπ. Μπογκντάνοβιτς και Λοβέρν.. Το να ταιριάξεις τους δύο τους μερικούς από τους καλύτερους και πιο παιγμένους νέους παίκτες στην Ευρώπη (όπως είναι αυτοί του Ολυμπιακού) είναι πολύ ιντριγκαδόρικο..


Υ.Γ1: Σχεδόν αντίστοιχη περίπτωση, σε συνομιλία μου με Ευρωπαίο μάνατζερ, όταν ενισχύθηκαν οι φήμες για συνεργασία με τον Ιβάνοβιτς και πριν την ανακοίνωση περί ελληνοποίησης.. Με ρώτησε, πάλι θεωρητικά, για το ποιες κινήσεις θα έκανα για να παντρέψω το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς με τις ανάγκες του σημερινού Παναθηναϊκού (πάντα σε συνδυασμό). Του είπα, Κατσίβελης, Πρέλντζιτς, Ντούμπλιεβιτς.. Φυσικά και η κουβέντα μας δεν ήταν σε ρεαλιστική βάση, μιας και δε λάβαμε φυσικά υπόψη τα πιο σημαντικά (συμβόλαια και δυσκολία μετακίνησης). Απλά μια εικόνα, για το πως θα έβλεπα την επόμενη ομάδα του ΠΑΟ σε ένα διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που εξαγγέλθηκε..


Y.Γ2: Στο Βελιγράδι όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δημοφιλής..




281 σχόλια:

  1. Jim εξαιρετικός για άλλη μια φορά!! Νομίζω όμως ότι πάει προς NBA οι Nuggets τον πιστεύουν! Έχεις κανένα παίχτη στο νου σου για Παναθηναϊκό στη θέση των κοντών?? (Ακούγεται ότι ένας εκ των Χίκμαν ή Λάνγκφορντ θα έρθουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ax kai na se diavazane oi ypnoi tou Olympiakou... Ektos tou oti exw latreia me ton paixth, tremw ton psilo pou tha dialexei o Bartzwkas.
    Alex 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.draftexpress.com/profile/Joffrey-Lauvergne-6304/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίστευα όγκουστιν αλλά με εξέπληξες τζιμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξαιρετικη αναλυση...οντως παιχταρας ο Γαλλος ..μακαρι να σε διαβαζε ο κοουτς μηπως και ξυπνησει..εγω θα εδιωχνα πετγουει και θα επαιρνα και τον χαινς φροντ λαιν με πριντ λοβερν ντανστον χαινς και πισω Καββαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόλλησα με το ΥΓ1. Ο Πρέλντζιτς θα ήταν ο καλύτερος δημιουργός μισού γηπέδου και Διαμαντίδης θα έπαιζε όντως 20 ποιοτικά λεπτά.

    manu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ και Τρινκέρι στην Μπάμπερκ!! Τζιμάκο ένα σχόλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Τζιμ..Παρακολουθωντας περσι και φετος τα ματς Παρτιζαν-Ερυθρος Αστερας και παρατηρωντας κυριως τους παικτες της Παρτιζαν,δεν θα αλλαζα ουτε τελεια στο αρθρο σου για τον Λοβερν(Για την αδυναμια μου τον Μπογντανοβιτς εχεις αναφερθει σε προηγουμενη αναρτηση)..Θα συμφωνησω οτι ειναι ενας παικτης που λειπει απο την φροντλαιν του Ολυμπιακου...Οσον αφορα την τριαδα που θα καλοεβλεπες στη νεα ομαδα του τριφυλλιου θα συμφωνουσα και για τους τρεις,πλην ομως οι δυο απο αυτους ειναι ανεφικτοι στοχοι ετσι κι αλλιως λογω συμβολαιων..Ομως ο Μπογντανοβιτς θα ηταν η μεταγραφη της δεκαετιας αν ερχοταν στον Παναθηναικο..Θα 'θελα να σε ρωτησω πως θεωρειται ο Ντιλεινι ως ''αντι-Λο'' απο τη στιγμη που ειναι καθαρο 2αρι(με καλο σουτ και ντραιβ)με αρκετα κοινα χαρακτηριστικα με τον Σπανουλη και δεν συμμετεχει στην οργανωση του παιχνιδιου.Βλεποντας τον σημερινο 3ο τελικο Μπαγερν-Αλμπα 92-86 ειδα οτι το οργανωτικο κομματι του παιχνιδιου για την Μπαγερν το μοιραστηκαν σχεδον αποκλειστικα οι Σαφαρτζικ και Χαμαν(με καποια ελαχιστα λεπτα να παιρνει ο Τειλορ)..Ο Λαφαγετ μαλλον ταιριαζει περισσοτερο στο ρολο που ειχε ο Λο..ΠΑΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙΣ!!!!

    Ο ΛΟΒΕΡΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΗΝΟΣ, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ, ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΛΕΙΨΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ-ΠΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ 4 ΤΟΥ ΟΣΦΠ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΜΕΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)...ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΚΑΙ ΧΑΙΝΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΕΡΠΕ, Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 3-4 ΠΑΡΑ 4-5...ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΛΙΝΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΦΕΝΕΡ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΑΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1ΜΥΡΙΟΥ). ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΑΝ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ...ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙΛ...

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Ζεν.
      Αυτό με τον Κλέιζα είναι διαίσθηση ή έχεις ακούσει τίποτα; Ο Λιθουανός είναι τελειωμένος, φίλε και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει έναν τέτοιο παίκτη δίνοντας μάλιστα 1 χαρτί. Άσε που ο Λίνας πλέον μόνο στο 4 μπορεί να σταθεί. Ε, τι λες να δώσει 1 εκ. για να μοιράσει τον χρόνο με τον Πρίντεζη; Σε άλλες εποχές, ίσως. Τώρα, μάλλον όχι.
      Για τον Σπανούλη έχεις δίκιο. Ότι δηλ. φαίνεται να είναι απογοητευμένος από την ποιότητα των συμπαικτών του. Αυτό, όμως, ήταν αναμενόμενο καθώς το καλοκαίρι που ανανέωσε έπρεπε να φανταστεί ότι αυτά που περίσσευαν για τους υπόλοιπους ήταν ψίχουλα.
      Όσον αφορά τον Ντιλέινι, δεν νομίζω ότι μπορεί να κολλήσει με τον Σπανούλη. Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Λο. Αν τον βρει, θα είναι super στην back court του χρόνου.
      Γενικά, ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Του λείπουν 2-3 κομμάτια για να συμπληρώσει το παζλ. Αν είναι προσεκτικός στις κινήσεις του θα είναι ομάδα F4 του χρόνου.

      Διαγραφή
    2. Ο Κλειζα πλεον παιζει για να μαζεψει οσα περισσοτερα μπορει πριν την αποσυρση του απο το μπασκετ..Αναμενω μ' ενδιαφερον να δω ποια ομαδα θα του προσφερει συμβολαιο με υψηλες αποδοχες του χρονου..Πιθανον,η γνωστη πλυντηριομηχανη Τσσκα..

      Διαγραφή
    3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 77,

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ Ή ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΑ, ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ...Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...
      - Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 600Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΠΕ...ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...
      - Ο ΛΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...
      - ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 3...
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΜΟΡΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
      Ο ΣΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΩΛ ΝΤΕΙΒΙΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΩ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΛΛΙΝΣ...ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΜΠΕΓΚΙΤΣ-ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΦΕΤΟΣ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1ΜΥΡΙΟ)...
      Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΩ ΕΙΝΑΙ Ο...ΛΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΛΩ ΠΙΣΩ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ)...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΛΩ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗ - ΣΛΟΥΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡΕΡ...ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤ-ΛΩ...
      ΤΕΛΟΣ, Ο ΟΣΦΠ ΦΕΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΗΚΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΡΕΑΛ...
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ, Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΣΙΜΜΟΝΣ ΚΑΙ ΠΕΤΓΟΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ...
      ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    4. γεια σου ζεν δεν ξερω τι γνωμη εχεις αλλα ο ολυμπιακος για μενα πρεπει να δωσει τον σπανουλη....ο,τι ηταν να δωσει το χει δωσει στην ομαδα η οποια πρεπει να βγαλει στον αφρο τους σλουκα μαντζαρη...ειδικα ο σλουκας κατα τη γνωμη μου λογω σπανουλη δεν εχει την εξελιξη που περιμενουμε,σιγουρα δεν θα γινει σπανουλης αλλα μπορει να παιξει πολυ καλυτερα.......στη θεση του σπανουλη με αυτα τα χρηματα μπορουσε να επενδυσει για παραδειγμα στο διδυμο της παρτιζαν που λεει ο τζιμ.....stonerook

      Διαγραφή
    5. χωρις παρεξηγηση αλλα απο το 1 μυριο απο τα 600χλ ειναι τα διπλασια λεφτα(ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στην γωνια)...

      Διαγραφή
    6. Σωστό, ο stone.
      Από πέρσι έπρεπε να να τον αφήσει ελέυθερο.

      Διαγραφή
    7. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Delaney θα έκανε super δίδυμο με τον Κατσίβελη;;
      Εφόσον βέβαια το βγάλουν μπροστά το παιδί.
      ΚΩΣΤΑΣ

      Διαγραφή
  10. Ο Σπανουλης κατα πασα πιθανοτητα θα ραβει κοστουμακια αρμανι του χρονου..

    Big saras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σπανουλης δηλωσε πριν μια μερα οτι δεν παει πουθενα.Το ιδιο και οι προεδροι του.Ειναι οριστικο.Δεν τεθηκε ποτε θεμα απομακρυνσης του.

      Διαγραφή
  11. Το πακετο Μπογκντανοβιτς-Λοβερν το ειχα γραψει σε παλαιοτερο σχολιο μου για τον ΠΑΟ. Επειδη ουσιαστικα ακομα δεν ξερουμε που βρισκεται η ομαδα οσο αφορα τους Γκιστ και Λασμε, δηλαδη αν θα φυγουν και οι 2 ή αν θα μεινουν και οι 2 ή εστω ενας. Αλλα αν ο ΔΓ διαθετει 400.000 για τον Μαντζαρη (αν και πιστευω οτι η ιστορια δεν υφισταται ρεαλιστικα και απλα προσπαθει να αποτρεψει την ανανεωση ωστε να τον παρει του χρονου) και αν η Ελληνοποιηση δεν σημαινει απαραιτητα 10-11 Ελληνες στη 12αδα θα μπορουσε να διαπραγματευτει με την Παρτιζαν. Αν και τα ποσα της αγορας με εχουν μπερδεψει καπως με τα λεφτα που ακουσαμε πως κυκλοφορουν πιστευω οτι με μια σουμα 3.5-4 εκατ ευρω κλεινεις αυτους τους 2 παικτες για μια 3ετια (συμπεριλαμβανονται το buy-out και τα συμβολαια τους) και βαζεις και τη συνηθισμενη ρητρα των 500.000 για το ΝΒΑ και καθαρισες. Με τα λεγομενα σου Τζιμ, ειναι παικτες-θεμελια για οποιαδηποτε ομαδα, ειδικα για καποια που προσπαθει να χτιστει απο την αρχη και συν τοις αλλοις μοιαζουν για παικτες που θα αρεσαν στον Ιβανοβιτς οπως μας τον εχεις περιγραψει.

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλο σαν πακετο αυτοι οι δυο,ομως ο μεν Μπογκντανοβιτς ειναι ενας σουπερ ταλαντουχος παικτης που μπαινει αμεσως και παιρνει θεση βασικου και το ρολο του ηγετη,ενω ο Λοβερν ειναι μια καλη λυση για τη γραμμη των ψηλων κι οπως γραφει ο Τζιμ θυμιζει Καιμακογλου,δηλαδη δεν ειναι ο παικτης που θα κανει τη διαφορα η που θα κυριαρχησει στο καλαθι απεναντι στους αντιστοιχους ψηλους των καλων ομαδων της ευρωλιγκας.Τουλαχιστον οχι αμεσα..Ενω ο Μπογκντανοβιτς ειναι παικτης που αμεσα θα κανει τη διαφορα..Κι αν το μπατζετ χωραει εναν απο τους δυο,η επιλογη ειναι αυτονοητη..Υ.Γ.Εκπληκτικο φιναλε στο 5ο ματς Βαλενθια-Μπαρτσελονα..Νικητηριο καλαθι στη ληξη του Χουερτας που εκανε ενα ιπταμενο χορευτικο και ξερανε τους γηπεδουχους..Η Μπαρτσα κερδισε λογω 3ου δεκαλεπτου γιατι στα υπολοιπα ηταν κακη.Ειναι σχεδον απιθανο να μπορεσει να κοψει το πρωταθλημα απο τη Ρεαλ.Τουλαχιστον να γλυτωσει τη σκουπα γιατι η ξεφτιλα του Μιλανου θα ολοκληρωθει..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    2. Στον Μπογκντάνοβιτς μπορείς να χτίσεις πάνω του. Μέχρι πρόσφατα έπαιζε στο 2-3, πλέον μετά τη σεζόν που έπαιζε και σε θέση οργανωτή με την απουσία του Βέστερμαν, μπορείς να τον πεις και υποψήφιο point forward. Έχει υλικό για να γίνει δημιουργός, είναι σκόρερ ολκής κυρίως από απόσταση χωρίς όμως να υστερεί σε drive, αμυντικά παίζει σε 3 θέσεις. Δεν το συζητώ ότι κάνει σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή ομάδα και είναι και starter. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Καλάθη καλό θα ήταν να γίνουν συζητήσεις. Ίσως έτσι να πας σε στυλ Φενέρ (με το 3αρι να τρέχει πολλά plays).

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι Ελληνας ομως. Εμεις πλεον μονο Ελληνες, ακομα κι αν ειναι χειροτεροι (και ακριβοτεροι) απο τους ξενους. Εξω οι ξενοι.

      Διαγραφή
  12. Ένα άλλο intriguing prospect της Partizan είναι ο Davis Bertans. Τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τον παίκτη τη δεδομένη στιγμή στην καριέρα του; Τον βλέπεις να πηγαίνει από φέτος στους Spurs, οι οποίοι και έχουν τα δικαιώματά του, ή μήπως πρέπει να ψαχτούν με την περίπτωσή του τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs;
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μαξιμος....Οντως εχει εξαιρετικη προοπτικη κι εχει αναφερθει σ' αυτον ο Τζιμ σε παλαιοτερη αναρτηση του παραλληλα με τα αλλα πρωτα ονοματα της Παρτιζαν.Περσι εκανε σουπερ χρονια,αλλα τραυματιστηκε τον Ιουνιο στα πλεη-οφ(χιαστοι στο δεξι γονατο)και εκατσε εξω 9 μηνες.Επανηλθε πριν 3 μηνες,αλλα νομιζω ακομα χρειαζεται χρονο μεχρι να επανελθει 100%..Μαλλον θα μεινει αλλη μια χρονια στην Παρτιζαν,ειδικα αν τελικα μπορεσει η ομαδα να συμμετασχει στην ευρωλιγκα..Ο Τζιμ τα γνωριζει πολυ καλυτερα λογω επαγγελματικης ενασχολησης..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    2. Ισως τον δουμε κ στο σαμερ λιγκ των σπερς φετος κ του χρονου (καλοκαιρι 2015) ισως παλεψει για θεση στο ροστερ τους, φετος δε παει σιγουρα αν κ ο ιδιος θα το παλεψει!!!

      Διαγραφή
  13. Φιλοι ολυμπιακοι παρακαλω γραψτε κανα ποστ για να δικαιολογησουμε τον θορυβο που καναμε με τον χαμο απο ποστς περι παο.
    Να αποδειξουμε οτι εδω ειναι μπασκετικο μπλογκ και οτι υπαρχουμε και εμεις.
    Παρακαλω ολοι οι φιλοι του ολυμπιακου να εισελθουν και να ποσταρουν αμεσα.
    Αν γινετε και οι 2534 μπασκετικοι φιλαθλοι του ολυμπιακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ «Συζητά για νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟ ο Λάσμε»
      Επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Στεφάν Λάσμε βρίσκεται σε συζήσεις με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο να υπογραφεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ο ατζέντης του παίκτη
      Παράλληλα ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κρούση στον παίκτη από τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
      «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν» είπε αρχικά στην εκπομπή «I love this game» ενώ αναφερόμενος στα συναισθήματα του παίκτη μετά από την αποδέσμευσή του σημείωσε: «Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέιτμο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση».
      Και συνέχισε: «Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα».
      Πάντως όπως παραδέχθηκε η αγοραστική αξία του παίκτη του έχει ανέβει μετά από τους τίτλους της τελευταίες διετίας, δίχως ωστόσο αυτό ν α σημαίνει πως δε μπορεί να... ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός.

      Διαγραφή
  14. Όταν είχες πει οτι έχεις συγκεκριμένο παίκτη στο μυαλό σου για τη θέση 5 του Όσφπ που θα έλυνε το πρόβλημα που έλεγες ήμουν σίγουρος ότι μιλάς για τον Λοβέρν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφροξυλανθη μας δουλευεις μου φαινεται.
    Πουθενα ειδηση για καλαθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,
      η πρόταση που γράφουν σήμερα, έχει γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα και ο παίχτης έχει συμφωνήσει. το μόνο που μένει είναι να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με το Μέμφις.
      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
  16. Δεν θέλω να αλλάξω το θέμα της ανάρτησης που είναι από τα κλασσικά του Jim. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει να δώσω ένα credit σε κάποιον. Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τα απίστευτα που συμβαίνουν στον ΠΑΟ, έχουμε διαβάσει και ακούσει τα πάντα από τους πάντες. Κανείς δημοσιογράφος και κανείς σχολιογράφος δεν προσέγγισε το θέμα με τόσο ευθύ και τεκμηριωμένο λόγο όσο ο Χρήστος ο Τσαγκουρνής (ελπίζω να το γράφω καλά, Χρήστο. Μας κράζεις για τα αγγλικά, μην αρχίσεις και για τα ελληνικά).
    Η οπτική του Χρήστου αποδεικνύει ότι η χρυσή τελευταία 20ετία του ΠΑΟ πέρα από τίτλους, νίκες, μεγάλους παίκτες και όλα τα σχετικά δημιούργησε και κάτι άλλο. Έφτιαξε μπασκετικούς φιλάθλους με ποιότητα στη σκέψη, στο λόγο και στη συμπεριφορά. Δημιούργησε φιλάθλους που δεν αρκούνται στο να υποστηρίζουν την ομάδα ή να κράζουν αδιακρίτως. Ο Ζοτς πέρα από τα γνωστά έχει αφήσει κι αυτήν την παρακαταθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματα να γλυφεις

      Διαγραφή
    2. XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

      Διαγραφή
    3. Δε γλύφει, με προσβάλει ο κόπανος και με προσβάλει βαριά. Άμα περίμενα απο τον οποιονδήποτε Παναθηναϊκό της οποιαδήποτε 20ετίας να με κάνει άνθρωπο, γάμα τα.

      Διαγραφή
    4. Ρε παιδια ο χαραλαμπιδης που θα παει?Θα μεινει παοκ η οχι?

      Διαγραφή
    5. Ρε, πάτε καλά; Έχετε ξεφύγει στην ευθεία με επιτάχυνση.
      Ο ένας λέει γλείφω. Τι να γλείψω, μωρέ; Την παλεύετε;

      O άλλος λέει ότι τον προσβάλλω. Ρε Χρήστο, έλεος!
      Πού έγραψα ότι σε έκανε άνθρωπο ο μπασκετικός ΠΑΟ; Σιγά μην έγραψα ότι σε σπούδασε κιόλας ή ότι σε ανέθρεψε. Έγραψα ότι σε βοήθησε να αποκτήσεις αθλητική παιδεία και μια ενδιαφέρουσα διάσταση στο όρο «φίλαθλος». Σε έκανε να «διαβάζεις» το μπάσκετ όπως πρέπει και όχι όπως θέλουν οι άλλοι να πρέπει.
      Και για να σε προλάβω. Μην μου πεις ότι αθλητική παιδεία έχεις όποιος έχει παιδεία γενικά ως άνθρωπος. Γιατί θα σου πω, ότι υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ανθρώπων που είναι καλλιεργημένοι, μετριοπαθείς, μορφωμένοι, επιτυχημένοι και όλα τα σχετικά. Αλλά όταν βλέπουν μπάλα ή μπάσκετ και παίζει η ομάδα τους, γίνονται ζώα.

      Επειδή, λοιπόν, δεν κατάλαβες θα σου φέρω ένα παράδειγμα.
      Θυμάμαι το F4 του 2007. Στο ΟΑΚΑ. Είμαι μέσα με μερικούς φίλους που κανένας τους δεν είναι αυτό που λέμε φανατικός. Μορφωμένα και σοβαρά παιδιά. Κάποια στιγμή, το γήπεδο για αστείες αιτίες αρχίζει και βρίζει εν χορώ τον Παπαλουκά ο οποίος εκείνη την βραδιά παίζει να έκανε και το ματς της ζωής του. Σε χρόνο dt, όλο το γήπεδο βράζει. Ε, όταν είδα και τους διπλανούς μου να ακολουθούν και να γίνονται έξαλλοι έπαθα πλάκα. Δεν τους είχα ξαναδεί έτσι. Και το παράξενο είναι ότι ακόμη και μετά το ματς, τους έβαλα το θέμα πιστεύοντας ότι θα είχαν μετανιώσει και ότι θα το έριχναν στην ένταση της στιγμής. Γιατί αντέδρασαν έτσι, πηγαίνοντας με τον όχλο. Ε, λοιπόν, εξακολουθούσαν να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση.
      Όταν γύρισα στο σπίτι, η γυναίκα μου είχε καθηλωθεί στην τηλεόραση βλέποντας το ματς χωρίς να είναι φανατική του μπάσκετ. Είχε εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση του Παπαλουκά. Μου λέει, «ρε ‘σεις γιατί το βρίζατε το παιδί; Τι έκανε;». Δεν ήξερα, τι να της πω. Μετά από μερικές μέρες, ξαναμίλησα με τα παιδιά που ήμασταν στο γήπεδο. Είχαν δει το ματς στο DVD. Ε, σκέφτηκα ότι θα είχαν ηρεμήσει και βλέποντας το ματς χωρίς την ένταση του γηπέδου θα είχαν αλλάξει στάση. Αμ δε. Τα ίδια ακριβώς.

      Ελπίζω, τώρα, να το ‘πιασες, τζμάνι…

      Διαγραφή
    6. Κατάλαβα μωρε 77, μεταξύ μας θα παρεξηγιόμαστε, αφου είναι αμοιβαία τα αισθήματα, γούτσου γούτσου κλπ. Πάντως ο Ζοτς δεν με βοήθησε σε τίποτα, αυτό που έκανε ο Ζοτς ήταν να ανοίξει την πόρτα της ομάδας σε κόσμο που δεν είχε οπαδικό mentality, αυτούς που σήμερα οι πούροι οπαδοί αποκαλούν "αυτοαποκαλούμενους παναθηναϊκούς" (και νόμιζα τα'χα ακούσει όλα στη ζωή μου) και "οπαδούς του καναπέ". Οι οποίοι παρεμπιπτόντως :

      α) Είναι οι μόνοι που πραγματικά μπορούν να στηρίξουν ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα αναδόμησης μιας ομάδας γιατι είναι οι μόνοι που μπορούν να δουν πέρα απο τη νίκη και την ήττα. Όταν κερδίζει η ομάδα όλοι είναι καλοί και άγιοι, όταν χάνει όμως;

      β) Επειδή ακριβως είναι αποστασιοποιημένοι απο τις γραμμές της όποιας διοίκησης, είναι λιγότερο επιρρεπείς στις κωλοτούμπες, παρ'ότι αυτές τις ημέρες έχει ακουστεί πολλές φορές οτι συντόμως θα τις κάνουν. Αντιθέτως, οι άλλοι είναι που θα κάνουν κωλοτούμπες. Και εξηγώ : Πριν λίγες ημέρες ο Lasme ήταν παίκτης που δεν έκανε στον Ivanovic γιατι ήταν κακοπροπονημένος (εξ ου και οι αδιαθεσίες), δεν είχε παιχνίδι με πλάτη και δεν ταίριαζε στο fast paced παιχνίδι του προπονητή. Ο Maciulis και ο Gist επίσης. Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός όντως ανανεώσει με κάποιον απο αυτούς, ποιός οφείλει να κάνει κωλοτούμπα, αυτός που σήμερα στηρίζει αυτούς τους τρεις παίκτες ή αυτός που τους κράζει;

      Κεντρίζοντας ο Ζοτς το ενδιαφέρον αυτού του κοινού, κέρδισε και ο ίδιος γιατί η δουλειά του πλέον κρινόταν σε πολύ διαφορετικές βάσεις. Ο κόσμος αυτός θα εκτιμούσε τη δουλειά του Ζοτς ακόμα και αν δεν είχε φέρει τόσους τίτλους. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι μεγάλο πράγμα, σε απελευθερώνει και σου δίνει την ικανότητα να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς περιττή πίεση και αυτό είναι συνταγή επιτυχίας. Δεν ήταν μόνο οι Γιαννακόπουλοι που εμιπστεύονταν τυφλά τον Ομπράντοβιτς, ήταν και ο κόσμος. Και για να είμαι ακόμα πιο ακριβής, όσο ο κόσμος εμπιστευόταν τυφλά τον Ομπράντοβιτς, οι Γιαννακόπουλοι δεν είχαν κανένα λόγο να πράττουν διαφορετικά.

      Φυσικά οι μεγαλύτερος κερδισμένος ήταν αυτός ο νέος κόσμος του μπασκετικού ΠΑΟ, της πρώτης ομάδας εκτός Θεσ/νίκης που απέκτησε πραγματικά αυτόνομο μπασκετικό κοινό σε μαζικό επίπεδο. Ο Ομπράντοβιτς έμαθε στον κόσμο την ομορφιά του μπάσκετ, όχι σε επίπεδο τακτικής τόσο πολύ όσο συνολικά, τους έμαθε να εκτιμούν την προσπάθεια, την προσήλωση στο σχέδιο και στις αρχές, την ομαδικότητα εντός και εκτός παρκέ. Και το έκανε σε τέτοιο βαθμό που επηρέασε ακόμα και τους οπαδούς των αντιπάλων.

      Το βασικό πρόβλημα είναι οτι η παρακαταθήκη του Ζοτς δεν είναι ένα μη πεπερασμένο ρεζερβουάρ. Αν την αφήσεις έτσι, νομοτελειακά θα φθίνει μέχρι να εξαφανιστεί. Θα πάρει καιρό, αλλά όχι πολύ. Και ο ΔΓ, ο οποίος δεν έχω καμμία αμφιβολία οτι θέλει το καλό της ομάδας για περισσότερους λόγους απ'ότι το θέλει ο οπαδός, με τον τρόπο του βοηθάει στην αποδόμηση αυτής της κουλτούρας. Τον δικαιολογώ γιατί βλέπει τα πράγματα αλλιώς αλλά είναι γεγονός αυτό που σου λέω. Η ομάδα αλλάζει, έχει αλλάξει ήδη χαρακτήρα. Ο Πεδουλάκης προσπάθησε και κατάφερε σε κάποιο βαθμό να κρατήσει το επίπεδο και πιστεύω οτι και ο Ivanovic θα είναι αντάξιος της θέσης αλλά το πράγμα έχει αρχίσει να αλλάζει. Και, δική μου εκτίμηση είναι οτι ο κόσμος που σνόμπαρε τον πρώτο τελικό δεν σνόμπαρε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά τη γενικότερη εικόνα.

      Επίσης, δεν το δέχομαι οτι ένας ώριμος άνθρωπος αναιρεί τον εαυτό του όταν βλέπει μπάλα. Ένας μαλάκας είναι πάντα ένας μαλάκας, ότι μικροαστικό προσωπείο και αν φοράει στην καθημερινότητα του. Κι εγώ βρίζω και βρίζω άσχημα αλλά αυτό είναι μέρος του show, κάτι σαν το sex, το τι κάνεις στο κρεβάτι σου δεν είναι προφανώς χαρακτηριστικό για το τι είδους άνθρωπος είσαι. Είναι απλά μέρος του show.

      Διαγραφή
  17. Γενικα το stroke σου συνεχιζεται... Πολυ μου αρεσει σαν παιχτης, με εντυπωσιασε, ειδικα στο β γυρο της ευρωλιγκας ειχα τα ματια μου κεντραρισμενα σε αυτον (εκτος του μπογκντα).
    πριν καιρο κ καπου στο μαρτιο δε θυμαμαι το αρθρο, ειχαμε συζητηση παλι για το που μπορει να πανε οι παιχτες της Παρτιζαν. Θυμαμαι τοτε ειχα πει οτι οσο κ αν τον ηθελα στον ΠΑΟ ταιριαζει στον οσφπ. Εγω προσωπικα δεν τον εβλεπα ως tough 4 αλλα σαν εναν συγχρονο 5αρι με εξαιρετικα ποδια κ ενα κορμι με τεραστιο potential. Δεν τον βαζω στο 4 γιατι δεν εχει σουτ το παιδι, κ οπως λες κ εσυ το spacing χαλαει, αλλα σε ειδικες περιπτωσεις θα μποροσυσε να παιξει καποια λιγα λεπτα.
    Το σουτ του οσο τον ειδα κ τον ειδα πολυ σαν παιχτη ειναι μετριοτατο τωρα το 33% θα ηθελα να το δω κ με νουμερα σουτ, παρα μου φαινεται καλο για το σουτ που εχει!!!
    Οπως κ να εχει κ εγω πιστευω οτι θα ταιριαζε στον οσφπ αν κ οι γαλλοι πανε γρηγορα συνηθως ΝΒΑ!!!

    5 τελικος αποψε , το ποιο δυσκολο ματς απο οσα εχουμε παιξει, μονο δεδομενη δεν ειναι η νικη. Ελπιζω το πρωι να ειμαστε πρωταθλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το σύστημα 2-2-1-1-1 υπάρχει περιθώριο για τους Χιτ ακόμα. Με νίκη στο 5ο ματς, γυρνάνε τη σειρά στη Φλόριντα.. Χρειάζεται νοοτροπία "7ου ματς" από τους Σπερς σήμερα όπως είπε ο Τζινόμπιλι..

      Διαγραφή
    2. Οι Spurs άξιοι πρωταθλητές, εχω γίνει μεγάλος fan. Φέτος ειδίκά έπαιξαν εκπληκτικά και ο Leonard δεν έχω δει ποιο βετλιωμένο παίκτη μέσα σε 2 χρόνια ποτέ. Μακάρι στην NY να αντιγράψουμε όλο το συστημα του SA. Αν και με Phil δεν φοβάμαι τπτ. Η άνεση με την οποία το SA πήρε τα 3 τελευταία ματς είναι σοκαριστική, ειδικά μετά τα 2 πρώτα που το Miami είχε παίξει καλύτερα.
      Η πρώτη φορά μετά την εποχή Magic-Bird που μπασκετικά το παιχνίδι στην αμερική είναι ομορφότερο απο την Ευρώπη. Επιτέλους να τελειώνει λίγο το παραμύθι του 1on1 basketball.
      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
    3. "Η πρώτη φορά μετά την εποχή Magic-Bird που μπασκετικό το παιχνίδι στην Αμερική είναι ομορφότερο από την Ευρώπη"
      Συμφωνώ μαζί σου ρε προφέσορα! Βέβαια σαν προσωπική μου αδυναμία ο AIR και η triangle offense του phil ήταν επίσης κάτι πέρα απο pure 1on1.

      Χίλια μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ των SPURS. Πανάξιοι πρωταθλητές με φοβερό μπάσκετ. Ο Leonard από πέρσι είχε πολύ σημαντικό ρόλο αλλά φέτος έχει εκτιναχθεί και επιθετικά. Άλλωστε η χαμένη βολή στο τέλος του περσινού έκτου τελικού φαίνεται να του έστρωσε χαρακτήρα...

      Dali.S

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστά Dali.S
      μόνο μια διευκρίνσηση όταν είπα γιατο χάλι του 1on1 δεν εννοούσα καμία ομάδα του P.Jasckson, αυτές δεν ήταν "ευρωπαϊκές" αλλά είχαν πολύ μοιρασμα μπάλλας και πολύ δουλειά για να μπορούν οι σταρ να σκοράρουν.Προσωπικά το μπάσκετ του Pop μου αρέσει περισσότερο αλλά και ο Jackson μια χαρά ομαδες έφτιαχνε, ειδικά οι δευτεροι Bulls που παίζανε κάτι περίεργα σχήματα με Κουκοτς play maker και Jordan Pippen στην ίδια πεντάδα με Τόνι, ήταν χάρμα ιδέσθαι
      "Ατσα Νικολιτς

      Διαγραφή
  18. Ξεχασα να το γραψω, ποσο ξεκολε ρε χουερτας (τρομερη εμφανιση) ποσο!!! Ηθελα την Βαλενθια στο τελικο αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το προηγουμενο ματς στη Βαλενθια το ειχαν παρει με επιθετικο ρημπαουντ και χουκ του Τομιτς στην εκπνοη..Η που θα ξεπλυνουν τη ντροπη στον ημιτελικο του φ4 κατακτωντας το πρωταθλημα με μπρεηκ η που θα τους σκουπισει η Ρεαλ ομορφα κι ωραια..

      Διαγραφή
  19. Με συγκίνησες δάσκαλε jim! Στην δικιά μου ιδεατή 12άδα ξεκινάω πάντα με bogdanovic και lawvergne και οι 2 είναι παίχτες για τους οποίους έχουμε όλοι μιλήσει λίγο πολύ και ταιριάζουν σε όλες τις ομάδες. Τα λεφτά του ukic εκεί! :)

    Ότι θα ερχόταν η εποχή που θα μιλούσαμε ανοιχτά πόσο λείπει από τον Ολυμπιακό ο μπετατζής, χτίστης Πέρο Άντιτς από τον Ολυμπιακό, το πραγματικά πιο άθλιο 4άρι που έχουμε δει στην Ελλάδα (αναλογιζόμενοι πάντα το μέγεθος του Ολυμπιακού) δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πέρο μπορεί να είναι "αντιτουριστικός" σαν παίκτης, αλλά σαφέστατα ήταν κομβικός για εκείνο τον Ολυμπιακό.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. Ακόμα να βάλετε μυαλό με τον Πέρο; Τι πρέπει να κάνει λοιπόν; Να βγει mvp στο ΝΒΑ;

      Έλεος με την εμπάθεια.

      Διαγραφή
    3. Τι μυαλό να βάλω?

      Καμία εμπάθεια... μιλάω καθαρά μπασκετικά.

      Διαγραφή
  20. Αν θεωρησουμε πως οι Αγγελοπουλοι θα κρατησουν το μπατζετ στα ιδια επιπεδα τοτε θα συμφωνησω μαζι σου jim στην επιλογη Λοβερν..Πολυ σκληρος παιχτης,μαχητης στο παρκε αλλα οχι ιδιαιτερα τεχνιτης. Λιγος για 5 και χωρις περιφερειακο σουτ για 4. Οταν λεω λιγος για 5 εννοω πως δεν ειναι ο παιχτης που θα κυριαρχησει στη ρακετα απλα θα δωσει την ψυχη του και δεν ξερω αν αυτο ειναι αρκετο για μια ομαδα που θελει να φτασει φαιναλ φορ. Αν επιστρεψει ο Χαινς μπορει να σταθει διπλα του σαν υψος που απουσιαζει απο τον Χαινς αλλα δεν δεν μπορει να συγκριθει με τον Αντιτς γιατι δεν ειναι καλος σουτερ.
    Για αυτους που διαφωνουν με την επιλογη Ντιλεινι για αντι-Λο γιατι δεν εχει τα χαρακτηριστικα του, πιστευω πως κανουν λαθος γιατι η ομαδα χρειαζεται παιχτη που να δινει ανασες και στον Σπανουλη,αλλωστε δεν ειναι και τοσο αδιαφορος στην αμυνα οσο μερικοι πιστευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Χάινς μπορεί να κυριαρχήσει.. Ίδια πάστα είναι φίλε, εργάτες πολυτελείας. Θα κάνουμε τον Χάινς κυρίαρχο σέντερ και τον Άντιτς καλύτερο του Λοβέρν.

      Διαγραφή
    2. Ήταν καλός σουτέρ ο Άντιτς? Μια χαρά είναι το παιδί και με πολύ μεγάλο prospect.

      Διαγραφή
    3. @Ανωνυμος 2 41..Ο Ντιλεινι σαν μπακ-απ του Σπανουλη θα ηταν εξαιρετικη επιλογη μονο σε θεωρητικο επιπεδο η σε αλλες εποχες..Ο παικτης ειναι καθαρο 2αρι που μπορει να σκοραρει με σουτ και ντραιβ,βοηθαει στην αμυνα και ειδικα στα ρημπαουντ.Ομως δεν μπορει να συνυπαρξει στην ιδια 5αδα με τον Σπανουλη,οπως συνεβαινε με τον Λο..Και να πληρωνει μια ομαδα 700 χιλιαδες(τοσα γραφεται οτι ζηταει)χωρις την εφορια για να ειναι μπακ-απ του Σπανουλη(δηλαδη να παιζει12'-15' μ.ο. ανα παιχνιδι)ειναι απαγορευτικο στη σημερινη πραγματικοτητα..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    4. y0zh1, το σουτ του Antic είναι αστικός μύθος που μοιάζει με κατσαρίδα, όσο κι αν τον βαράς αρνείται να πεθάνει :

      EL 2011 : 17/68 (25%)
      EL 2012 : 30/115 (26.1%)
      NBA 2013 : 56/171 (32.7%)

      Την ίδια στιγμή o Gist (O GIST!!!) έχει :

      EL 2010 : 21/45 (46.7%)
      EL 2011 : 9/28 (32.1%)
      EL 2012 : 26/75 (34.7%)
      EL 2013 : 13/38 (34.2%)

      Καλός και χρήσιμος ο Antic ως τύπος παίκτη που ταιριάζει στα πλάνα του Ολυμπιακού αλλά τα αρνητικά του ήταν πολύ πολύ περισσότερα απο τα θετικά του.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Να είναι τόσο άχρηστος αυτός ο παίκτης, αλλά φτάνει μια ανάσα από μετάλλια με μια ανυπόληπτη εθνική, να κάνει πλάκα στα final4, να επιλέγεται στη rookie ομάδα του ΝΒΑ, να κερδίζει και δεύτερο χρόνο συμβολαίου και να παραμένει άχρηστος... Πολύ παράξενο. Φαίνεται εδώ στο Ελλάδα ξέρουμε τόνους μπάσκετ.

      Διαγραφή
    6. Για πες μας ανώνυμε τι ακριβώς σου αρέσει από το παιχνίδι του 'Αντιτς?

      Διαγραφή
    7. Του αρέσει προφανως το 32,7 % απο τα τρίποντα, το συνολικό 41,8 FG%(απίστευτα χαμήλό ποσοστό για ψηλό), τα 4.2 reb και τα 0.2 bl. Εαν παρακολούθησε κανείς την σειρα ιντιανα-χοκς, ο Αντιτς χρησίμευε μόνο για εναν λόγο να παιζει το stretch 5 και να να έχει τον Χιμπερτ να τον κυνηγαει μακρια απο το ζωγραφιστο ανοιγοντας χώρους.(Παρόλο που σούτερνε τοσο ασχημα) Μην μου πείς για την επιλογή του ως All-rookie selection, αλλα σε μια τόσο κακή draft class τα λόγια είναι περιττά. Ο αντιτς είναι ενας χρήσιμος παίχτης στο rotation μιας μέτριας ομάδας του ΝΒΑ, οπως πολλοι αλλοι Ευρωπαίοι μπορούν να βρούν.

      Διαγραφή
    8. Τι μου αρέσει στον Άντιτς; Καταρχήν το εξής ένα απλό: κερδίζει!

      Ξέρεις όμως κάτι; Το βάρος της απόδειξης δεν πέφτει σε εμένα. Δε χρειάζεται να αποδείξω ότι ένας παίκτης που έχει κάνει όσα έχει κάνει ο Πέρο τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι καλός.

      Εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι είναι κακός... Ή καλύτερα να ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που όλος ο υπόλοιπος μπασκετικός πλανήτης βλέπει, κι εσύ αρνείσαι πεισματικά να αναγνωρίσεις.

      υ.γ.
      Κι όταν λέω όλος ο μπασκετικός πλανήτης, συμπεριλαμβάνω πχ τον Βαν Γκάντι, που στην μετάδοση του 3ου τελικού του έπλεξε το εγκώμιο.

      Διαγραφή
    9. JH.13-DH.12-CP25

      Το σχόλιό σου γράφτηκε για να αποδείξει ότι ο Άντιτς δεν είναι της κλάσης του Χίμπερτ;

      Διαγραφή
    10. Είπε κανείς οτι είναι άχρηστος ο Antic; Για το περιβόητο σουτ του αναφέρθηκα εγώ. Φυσικά έχει και άλλα μειονεκτήματα : ψηλός και οκγώδης χωρίς post παιχνίδι, πειθαρχία 0, τσαμπουκάδες χωρίς λόγο και σε πολύ κακό timing. Έχει πλεονεκτήματα; Φυσικά και έχει. Είναι καλός παίκτης; Φυσικά και είναι. Είναι εμφανής η απουσία του απο τον ΟΣΦΠ; Φυσικά. Έπρεπε να φύγει πέρυσι; Έπρεπε, απλά έπρεπε να αντικατασταθεί απο παίκτη αντίστοιχων χαρισμάτων, όχι απο κάποιον σαν τον Petway. Αυτό είναι που κάνει την απουσία του εμφανή, όχι η ποιότητα του.

      Διαγραφή
    11. @Χρήστο

      Δεν στόχευε σε εσένα το σχόλιό μου.

      Διαγραφή
    12. Οχι ο Αντιτς παίζει να είναι και καλύτερος απο τον Χιμπερτ(ετσι οπως επαιξε το δευτερο μισο της σεζον και τα πλευ-οφς). Το σχόλιο σχετιζεται με το οτι καπου υπηρεκτιμηθηκε φετος ο Αντιτς. Ουτε ιδιαιτερα καλος αμυντικος ειναι, ουτε ριμπαουντερ ουτε μπλοκερ. Ειναι ενας καλος παιχτης που εχει θεση στο ΝΒΑ.

      Διαγραφή
    13. Αν διαβάσεις προσεκτικά το ποστ μου, θα δεις ότι στέκομαι στο γεγονός ότι κέρδισε δεύτερο χρόνο συμβολαίο στο ΝΒΑ, και προσθέτω εδώ, σε ομάδα των playoff, και το θεωρώ παράσημο πραγματικά.

      Δεν έγραψα το σχόλιό μου για να πω ότι είναι αστέρας στο ΝΒΑ, δεν ξέρω αν υπερτιμήθηκε, αλλά διάολε δεν μπορώ να διαβάζω ασχετίλες ότι είναι το πιο άθλιο 4άρι που έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα, για μπετατζήδες κι άλλα γραφικά.

      Διαγραφή
    14. Δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχος (είτε από βολές, είτε από δίποντα, είτε σε βολές), δεν είναι αθλητικός, δεν είναι γρήγορος, δεν έχει παιχνίδι με πλάτη, δεν έχει το παραμικρό ball handling.

      Ξεκίνησε να κερδίζει γιατί στα 30+ βρέθηκε να είναι ένα σημαντικό γρανάζι σε μία πολύ δυνατή πολεμική μηχανή. Ατομικά δεν έχει τίποτα το μπασκετικό πέρα από ένα τσαμπουκά, όπως σου λένε και τα παιδιά παραπάνω.

      Οι σχολιαστές γενικά νομίζω (είθισται) να λένε κανά καλό λόγο.

      Όσο για την καλή πορεία του με την εθνική ας τον δούμε και χωρίς Mac Caleb και φυσικά σε βάθος χρόνου, που έτσι μόνο εκμηδενίζεις την έκπληξη η οποία κατά κανόνα συμβαίνει από κάποια ομάδα.

      Τώρα αν σε έχει εκτστασιάσει τόσο πολύ ο winner Άντιτς τι να πώ!

      Διαγραφή
    15. Έγραψα, αναλογικά με το μέγεθος του Ολυμπιακού, όχι γενικά! :)

      Eίναι χρήσιμος σίγουρα, αλλά ο Ολυμπιακός βρίσκει εύκολα αντικαταστάτη του.

      Διαγραφή
    16. Δηλαδή ένας παίκτης που σχεδόν όλοι οι συνομιλητές μας συμφωνούν ότι έχει θέση και δικαίως βρίσκεται σε ομάδα που συμμετέχει στα αμερικάνικα playoffs, εσύ κρίνεις ότι είναι ο χειρότερος power forward που έχει περάσει από τους δυο αιώνιους...

      Τότε δυο πράγμα συμβαίνουν. Ή οι δυο αιώνιοι δεν έχουν σχέση και σύγκριση με τους Ατλάντα και τους κάνουν πλάκα, ή εσύ δεν ξέρεις τι λες.

      υ.γ.
      Να τον δούμε χωρίς ΜκΚάλεμπ; Έλα φίλε, μην το εκχυδαΐζεις. Δε σου είπα ότι είναι ο νέος Νοβίτσκι για να φτάσει την ομάδα του μόνος του στα μετάλλια.

      υ.γ.2
      Οι σχολιαστές είθισται να λένε κανέναν καλό λόγο; Αδερφέ, σου λέω ότι στους τελικούς του ΝΒΑ, ο Βαν Γκάντι έκανε ειδική αναφορά στους Ατλάντα και στον Πέρο. Δε τον ρώτησε κανείς τη γνώμη του για τον Σκοπιανό κι αυτός είπε να το παίξει ευγενικός...

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμε
      Συμφωνώ οτι στον Ολυμπιακό ηταν πολυ σημαντικό κομμάτι ο Αντιτς. Το toughness, τσαμπουκα κτλ τον κάνουν αρκετά χρήσιμο σε ευρωπη ή ΝΒΑ. Δεν μου αρεσει να εκμηδενιζω ή να κανω θεους παιχτες. Απλά στην Ελλάδα εαν καποιος κανει κατι καλο στο ΝΒΑ(Αντιτς,Αντετοκουμπο,Καλαθης) νομιζουμε οτι ειναι 10 επιπεδα καλυτεροι απο ο'τι ηταν ή θα επεστρεφαν στην Ευρωπη και θα ισοπεδωναν τους αντιπαλους.

      Υ.Γ. Διάβασα εγω λιγο λανθασμένα το Ποστ σου αρχικα.

      Διαγραφή
    18. Φίλε ανώνυμε 3:54, γιατί βιάζεις το concept του βάρους της απόδειξης; Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που ισχυρίζετιαι κάτι το εξαιρετικό, κάτι δηλαδή που ξεφεύγει της απλής αυταπόδεικτης παρατήρησης, δηλαδή των αριθμών που μπορεί και να λένε ψέμματα αλλά είναι ένας τρόπος αντικειμενικής (unbiased) παρατήρησης ενός φαινομένου.

      Και επ'αυτού έχουμε έναν παίκτη που είναι μέτριος ως κακός σουτέρ (δες τα στατιστικά του παραπάνω), κακός ως κάκιστος (ειδικά με αυτό το ύψος και αυτή τη σωματοδομή) κάτω απο τη ρακέτα επιθετικά, συμπαθητικός rebounder και υποφερτός προς μέτριος αμυντικός. Αν λοιπόν κάποιος ισχυρίζεται οτι τα νούμερα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το βάρος της απόδειξης πέφτει σ'αυτόν. Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να βλέπει ποσοστό στα τρίποντα 26% και να του ζητάς να αποδείξει οτι μιλάμε για έναν κακό σουτέρ, εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι δεν είναι τέτοιος.

      Το βάρος της απόδειξης πέφτει πάνω μου αν πω κάτι που δεν είναι προϊόν απλής αντικειμενικής (ξανά, unbiased) παρατήρησης, οτι δηλαδή πνευματικώς έχουμε δει ένα παίκτη καρυδάτο όντως, αλλά έχουμε δει και έναν παίκτη που χάνει εύκολα την συγκέντρωση και την αυτοκυριαρχία του, είναι εξαιρετικά επιρρεπής στο λάθος στην άσχημη βραδιά του και έχει επιδείξει άσχημη συμπεριφορά προς τον προπονητή του όταν τον έπαιρνε (και μόνο όταν τον έπαιρνε, κάτι λέει κι αυτό) αλλά και προς αντιπάλους παίκτες. Α, και έχει οπαδικά tattoo, αν τα μετράμε κι αυτά στα πλεονεκτήματα του. Αυτά, ναι.

      Διαγραφή
    19. Ίσως πράγματι να είμαι λίγο άδικος.

      Δεν μιλάω για τη χρησιμότητά του, που ήταν, αδιαφιλονίκητα, τεράστια και στις νίκες του Ολυμπιακού και των Σκοπίων. Μιλάω αποκλειστικά, αυστηρά για το ατομικό του ταλέντο. Ίσως είναι λίγο αυθαίρετο αν σκεφτείς ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλοι δίνουν από κάτι, αλλά εγώ για αυτό μιλάω.

      Διαγραφή
    20. @Χρήστος
      «Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που ισχυρίζετιαι κάτι το εξαιρετικό, κάτι δηλαδή που ξεφεύγει της απλής αυταπόδεικτης παρατήρησης...»

      Μόνο που εδώ έχουμε αντιστροφή της πραγματικότητας. Δεν είμαι εγώ αυτός που ισχυρίζομαι κάτι εξαιρετικό, δεν είμαι εγώ αυτός που υποστηρίζω ότι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης έχει άδικο, δεν είμαι εγώ αυτός που θεωρεί μια πορεία 3-4 ετών ως ένα τυχαίο και περιστασιακό γεγονός.

      Όσο για τα νούμερά του; Όχι δεν είναι καλά και προφανώς ανήκει στην όχι και τόσο σπάνια κατηγορία παικτών που η προσφορά τους δεν αποτυπώνεται στη στατιστική τους.

      Αλλά για να δούμε μερικά στοιχεία από την χρονιά του στο ΝΒΑ...
      Είναι λίγοι οι 7 πόντοι μέσο όρο;
      Είναι λίγα τα 4,2 ριμπάουντ που κατεβάζει σε 18 λεπτά;
      Σε χαλάει το 33% στα τρίποντα;
      Μπήκες στον κόπο να δεις ότι ακόμα και τις νύχτες που η ομάδα του χάνει, αυτός τελειώνει με θετικό +/- ;

      Διαγραφή
    21. Αμα φτασατε στον Ολυμπιακο να νοσταλγειτε τοσο τον Αντιτς, φαντασου...

      Θα μου πεις, και στον ΠΑΟ καποιοι φτασανε να νοσταλγουν τον Καϊμακογλου

      Διαγραφή
    22. Λυπάμαι αλλά δεν με καταλαβαίνεις, κυρίως γιατι δεν θέλεις να καταλάβεις και δεν θες να με καταλάβεις γιατί δεν σε βολεύει να με καταλάβεις. Θα στο πω πιο απλά λοιπόν.

      Το concept του burden of proof είναι ένα concept που βρίσκει εφαρμογή κυρίως στο πεδίο της θεολογίας. Εκεί λοιπόν, οι άθεοι και οι αγνωιστικιστές, πολύ σωστά λένε πως πως το βάρος της απόδειξης πέφτει σ'αυτούς που ισχυρίζονται οτι συμβαίνει κάτι εξαιρετικό, οτι υπάρχει μια/πολλές οντότητα/ες που μπλα μπλα μπλα.

      Γιατί είναι εξαιρετικός αυτός ο ισχυρισμός; Γιατί με γνώμονα τα μοναδικά αντικειμενικά κριτήρια παρατήρησης που έχει ο άνθρωπος, η ύπαρξη μιας τέτοια οντότητας όχι απλώς δεν επαληθεύεται, όχι απλώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ή υποψίες για την ύπαρξη της, αλλά αντιβαίνει οτιδήποτε γνωρίζουμε ως τώρα για τον κόσμο μας.

      Πρόσεξε τώρα το σημαντικό. Το οτι στην ύπαρξη αυτής της οντότητας πιστεύει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων, η πολύ μεγάλη πλειοψηφία της ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων και εξαιρετικά μορφωμένοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ. Ο ισχυρισμός παραμένει εξίσου εξαιρετικός και το βάρος της απόδειξεις παραμένει στους ώμους όσων τον υιοθετούν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. Ή και κανένα.

      Και σε ρωτάω εγώ το εξής. Σου λέω οτι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως σουτέρ (26-33% στα τρίποντα με τον Gist να τον ξεπερνάει όλες τις τελευταίες τρεις χρονιες). Σου λέω επίσης οτι αυτό είναι σημαντικό γιατί ο παίκτης παίρνει κυρίως προσπάθειες με στατικό σουτ 3 πόντων. Όχι; Να δούμε τα attempts; Σου λέω τέλος οτι δεν έχει παιχνίδι κάτω απο το καλάθι. Εσύ τι λες, έχει; Και τα τρία παραπάνω συμπεράσματα εγώ τα βγάζω απο τα νούμερα του παίκτη, τα οποία δεν αποτελούν άποψη, αλλα γεγονός (τα νούμερα, έτσι;). Αν διαφωνείς λοιπόν με κάποιο απο αυτά τα τρια, το βάρος της απόδειξης πέφτει σε σένα.

      Και, όχι, εμένα ο Antic δεν με χαλάει σαν παίκτης (σαν χαρακτήρας με χαλάει), μια χαρά παίκτης είναι και ίσα ίσα χαίρομαι που είναι στο NBA ένας παλιός μας γνώριμος και θεωρώ οτι τα πηγαίνει και πολύ καλά. Αυτό που με χαλάει είναι να ακούω οτι είναι καλός σουτέρ ένας παίκτης που σουτάρει με οριακά 30%. Και κυρίως με χαλάει να ακούω οτι το βάρος της απόδειξης οτι δεν είναι καλός σουτέρ πέφτει πάνω μου. Όχι γιατι θίγομαι εγώ, αλλά κυρίως επειδή θίγεται αυτό το θαυμάσιο αναλυτικό εργαλείο της ανθρωπότητας, το concept του βάρους της απόδειξης.

      Διαγραφή
    23. Ωραία τα θεολογικά που μου λες και ευτυχώς που δεν έφτασες μέχρι τις ιπτάμενες τσαγέρες.

      Πάμε όμως στον Άντιτς και στη διαφορά της ύπαρξης του Θεού...
      Το παράδειγμα που μου έφερες δεν είναι καθόλου εύστοχο, γιατί μιλάμε για ένα θέμα στο οποίο οι απαντήσεις είναι δυο και είναι αντικειμενικές: είτε υπάρχει αυτή η οντότητα, είτε όχι.

      Δεν μπορείς όμως να χρησιμοποείς τα ίδια φιλοσοφικά εργαλεία σε ένα θέμα από τη φύση του υποκειμενικού: δεν υπάρχει κανένας επιστημονικός τρόπος να αποδείξουμε αν ο Άντιτς είναι καλός παίκτης, γιατί δεν υπάρχει καν ο επιστημονικός ορισμός του καλού παίκτη. Το αν κάποιος είναι καλός παίκτης ή όχι, δεν ορίζεται παρά από τι λεν οι προπονητές για αυτόν, που παίζει, τους τίτλους του και τις διακρίσεις του. Κι όλα αυτά φίλε είναι υπέρ του Άντιτς. Και αν θες να αντικρούσεις αυτά τα γεγονότα, τότε το βάρος της απόδειξης βαραίνει εσένα...

      Αν από την άλλη εγώ θέλω να ισχυριστώ ότι είναι εύστοχος στα τρίποντα (που δεν το ισχυρίστηκα ποτέ), τότε ναι, πρέπει να σε πείσω γιατί ενώ σουτάρει με 28%, εγώ διαβάζω αυτό το ποσοσό ως καλό. Εδώ τα πράγματα είναι μετρίσιμα, μπορούμε εύκολα ή δύσκολα να συμφωνήσουμε ποιο ποσοστό καθιστά κάποιον καλό σουτέρ και να συνεχίσουμε.

      Διαγραφή
    24. Ωραίος, μ'αρέσεις (ειλικρινά, δεν σε τρολλάρω). Είναι σωστό αυτό που λες. Όντως δεν υπάρχει μονοσήμαντος ορισμός του καλού παίκτη (αν και με αδικείς, εγώ δεν λέω οτι δεν είναι καλός παίκτης, λέω οτι δεν είναι καλός σουτέρ και οτι δεν είναι καλός κοντά στη ρακέτα, επιθετικά πάντα). Συμφωνώ με αυτά που γράφεις και εφ'όσον συμφωνούμε και σε αυτό με το ποσοστό στα σουτ, δεν έχω κάτι να διαφωνήσω μαζί σου, προφανώς το σέβεσαι το concept του burden of proof και μάλλον σε αδίκησα.

      Διαγραφή
    25. Μπορεί να μην είμαι κάλος σουτέρ

      αλλά τα μεγάλα σουτ που θέλουν μπαλάκια τα βάζω
      άρα δεν είμαι κάλος σουτέρ, είμαι μεγάλος σουτέρ.

      Ο δικός σας ο τίμιος Περο Αντιτς

      Υ.Γ. Πες στον Γκιστ να δει αν στρίβω ( που δεν στρίβω)

      Διαγραφή
    26. Οπότε, σα να λέμε, πόσο μεγάλος σουτέρ είναι ο Batiste;

      https://www.youtube.com/watch?v=Zg-EnmENaOA
      https://www.youtube.com/watch?v=VjkREyohwfw&t=1h27m30s

      Διαγραφή
    27. Για τον Μαικ; Φιλε Τσαγκρουνη εγώ από την πρώτη σαιζόν είδα το ταλέντο του και το αναγνώρισα όταν όλοι τον έλεγαν μέτριο (αν θυμάσαι).
      Αλλά μιας και λέμε για μένα πρέπει να σου πω ότι τα 4-5 ριμπάουντ που πήρε ο Ρεγιες στην σειρά με την ομδαρα μου τον γαύρο άμα ήμουν μέσα θα τα χα πάρει εγώ…
      Μπορεί να μην είχα πάρει άλλα, άλλα αυτά θα τα έπαιρνα…

      Γιατί ναι διάολε , είμαι και μεγάλος ριμπαουντερ. (όχι καλός αλλά μεγάλος)
      Έξαλλου ξέρεις πως οι στατιστικές καταγράφουν το μέτρο και έχουν ως κριτήριο την μετριότητα.
      Πες μου πχ με αριθμούς που βάζεις τον έρωτα;
      Νούμερα, αριθμοί …
      Μέτρα μου το σύμπαν…

      Αχ με έπιασε το σοφιστικέ μου τώρα...
      Ο δικός σας ο τίμιος Περο Αντιτς.

      Διαγραφή
    28. Στο δευτερο βιντεο βεβαια, υπαρχει φαουλ στο τελος. αλλα οκ.( ειδικα αν σκεφτεις την βολη που εκτελει ο Μαικ)

      Διαγραφή
    29. και στο πρωτο παταει γραμη τιμιε αντιτς αλλα που να καταλαβουν...

      Διαγραφή
    30. ρε σεις το πρώτο βίντεο δεν είναι από το παιχνίδι που έλεγε στο ταημ αουτ ο ομπραντoβιτς στους παίχτες του να προσποιηθούν ότι τους έγινε φάουλ;

      Διαγραφή
  21. Ντούμπλιεβιτς θα ήταν ταμάμ για ΠΑΟ Τζιμ. Και ο Κατσίβελης νομίζω έχει μεγαλύτερα upsides από Μαντζαρη.

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Respect στους Spurs δεν "παλιώνουν" ποτέ, για μένα η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Φέτος βγάλανε μπροστά τον Leonard, του χρόνου ποιος ξέρει τον Μπελινέλι ίσως. Λάθη ζωής Σπανούλης, Μπορούσης να μην πάνε εκεί!

    Αλήθεια με αυτό το παιδί τον Κατσίβελη τι γίνετε, θα κάνει πρόταση επέκτασης ο Ολυμπιακός, λογικά πρέπει να τον έχουν από τους τελευταίους στη λίστα των προτεραιοτήτων τους. Παλιά ήταν τεράστιο ταλέντο, φέτος όμως ο Μπαρτζώκας δεν τον εμπιστεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταρχήν, να πανηγυρίσω για τους Spurs, μετά το double της πανάθας ακόμα μια ομάδα μου σήκωσε τσίγκο!!

    Κατά δεύτερον, ο πανικός στον ΠΑΟ είναι περίεργος μεν, καθώς συνδυάζεται με όλα αυτά περί "ελληνοποίησης", αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο από πίσω, και ακόμα δεν έχουμε ακούσει καν τον Ivanovic να μας πει έστω και σε αδρές γραμμές το πλάνο του. Άρα αναμένουμε, μπορεί να ξαναδούμε τους "διωγμένους" στην ομάδα.

    Τέλος, για τον Lauvergne μια ερώτηση: είναι σίγουρο αυτό το 3,2% BFW ? Μου φαίνεται εκπληκτικά χαμηλό, κάτω από 3% πλέον δεν υπάρχει λίπος παρά μόνο γύρω από τα βασικά όργανα του σώματος, είναι μέτρηση επιπέδου κολυμβητή ολυμπιακού επιπέδου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Παναθηναικός κάλλιστα με τα λεφτά που προτίθεται να δώσει στον Καλάθη θα μπορούσε να πάρει τον Πρέλντζιτς ο οποίος φεύγει από τη Φενέρ καθώς λογίζεται πλέον ως ξένος με την αλλαγή του κανονισμού, να κρατήσει τον Λάσμε και να υπογράψει έναν γκαρντ στο κόστος του Κούπερ.

    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο 4ο παιχνίδι της σειράς ο αμερικανός σχολιαστής μετέφερε λόγια του Popovic σε συνέντευξη. Οι παίκτες μου, είχε πει, πάνε χρόνια που τα έχουν βρεί με τον εαυτό τους.

    Ε, για πείτε, όσοι είδατε την ομάδα αυτή να παίζει...δεν φαίνεται αυτό σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού της ομάδας?

    Σχολείο η σειρά για μένα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρά την επιδερμική μου επαφή με το ΝΒΑ, χάρηκα ιδιαίτερα για τους Spurs. Φέτος αποκαταστάθηκε η τάξη. Ο θρίαμβος της ομάδας του κόουτς Pop είναι θρίαμβος του μπάσκετ. Είναι η επικράτηση της ομάδας απέναντι στο άτομο. Είναι η νίκη του μυαλού, της μεθοδικότητας και της ομαδικής δουλειάς απέναντι στην τεράστια κλάση του ενός. Σωστή η παρατήρηση του Άτσα.

    Θέλω να κάνω μια αναφορά στο χθεσινό απίστευτο ματς στη Βαλένθια. Δεν θυμάμαι άλλη σειρά best of 5 που να τελειώνει με 5/5 break. Η Μπάρτσα ενώ ήταν έτοιμη να καταρρεύσει απέδειξε ότι έχει αποθέματα δύναμης, θέλησης και εγωισμού. Περιμένω super σειρά με τη Ρεάλ. Όποιος τη χάσει θα αλλάξει ριζικά του χρόνου. Κι αυτό αφορά και παίκτες αλλά και προπονητές. Το καλάθι του Χουέρτας (40’ συμμετοχή!!!) θύμισε Γκάλη. Sorry για την ιεροσυλία αλλά αυτό μου ‘ρθε στο μυαλό μόλις το είδα.

    Φέρεται ως σχεδόν κλεισμένη η συνεργασία Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ.
    Jimάρα, πώς σου φαίνεται; Πώς οι Ρώσοι αποφασίζουν να δώσουν την ομάδα σ’ έναν προπονητή με μία μόνο σεζόν ως head coach; Μήπως η αρκούδα πάει σε 100% αλλαγή πλεύσης; Θα υπάρξουν αντίστοιχες αλλαγές στο ρόστερ; Λέγεται ότι ο Ιτούδης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Καλάθη. Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μάλιστα σεζόν όχι και τόσο πετυχημένη όσο την παρουσίαζαν εδώ στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. καλά εδώ πέφτει ΤΟ γλείψιμο... ο τύπος έμεινε έξω στους 16 του Eurocup και του έκαναν πλάκα τα γερόντια της Γαλατά στους ημιτελικούς, και εδώ τα ΜΜΕ μας λέγανε ότι πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ ο φίλος τους ο Ιτούδης. Σε αμπάσκετους απευθύνονται και σε πωρωμένους οπαδούς.

      Διαγραφή
  27. H TΣΣΚΑ πέταξε άλλη μια χρονιά στα σκουπίδια παίρνοντας Ιτούδη. Κι όλα αυτά ενώ είχε τη δυνατότητα να κινηθεί για Πασούτιν ή Μπλατ, να φτιάξει επιτέλους μια ομάδα με σοβαρό πλάνο, πάει και παίρνει τον Ιτούδη. Έναν προπονητή (;;;) που η 1 χρονιά του στη Μπάνβιτ λογίζεται χειρότερη από την προηγούμενη της τούρκικης ομάδας (2013 τελικός Τουρκίας και 16 Eurocup, 2014 ημιτελικά Τουρκίας και 16 Eurocup). Δεν ξέρω τι μανατζαραίους έχει γύρω του ο Ιτούδης να τον προωθούν, αλλά όταν παίρνεις ένα προπονητή (;;;) με μόλις 1 χρόνο εμπειρία και περιμένεις να σε οδηγήσει εκεί που απέτυχε ο Μεσίνα, είναι ερασιτεχνισμός. Αυτοί πέταξαν άλλη μια χρονιά στα σκουπίδια, πρόβλημά τους.

    Μάλλον και ο Καλάθης κατευθύνεται προς τα κει, αφού φεύγει ο Τεόντοσιτς, αλλά τίποτα δε με πείθει ότι αυτό που θα δούμε του χρόνου από την ΤΣΣΚΑ θα είναι καλύτερο από τη φετινή σούπα. Τεσπα, ας μείνει μακριά από τις ελληνικές ομάδες ο Ιτούδης κι ας πάει να καταστρέψει όποια ομάδα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κομματάκι υπερβολικός.. Μην ξεχνάς τι μπάτζετ είχε στα χέρια του ο Ιτούδης και τι οι λοιποί ανταγωνιστές του για τον τίτλο.. Επίσης τον Ζοτς τον κέρδισε όπου τον βρήκε ενώ του στοίχισε το break της γαλατά. Θα μου άρεσε πολύ να τον είχαμε στον πάγκο ως συνέχεια του Ζοτς όπως έκαναν πολλές μεγάλες ομάδες με τους top class βοηθούς τους. Οι επιλογές του ήταν εξαιρετικές (value for money) και η στελέχωσή του ορθολογικότατη. Το μπάσκετ δε που έπαιξε δεν το λες και αποκρουστικό. Θα έχει την ευκαιρία του σε κορυφαία ομάδα και θα τα συζητήσουμε όλα αυτά.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    2. Σωστα αυτα που λες αλλα εξισου σωστα ειναι κι αυτα που λεει ο φιλος πιο πανω. Ειχε μικροτερο μπατζετ η Μπανβιτ απο εκεινο της προηγουμενης χρονιας; Ο Ιτουδης πηγε λιγο χειροτερα απο τον προκατοχο του. Η αποψη μου ειναι οτι η ΤΣΣΚΑ περισσοτερο εξετιμησε τη συμβολη του στις επιτυχιες τοσων ετων με τον Παναθηναϊκο παρα τη μετρια χρονια της Μπανβιτ.

      Διαγραφή
    3. Η ΤΣΣΚΑ μάλλον δεν εξετίμησε τον μάνατζερ του Ιτούδη αλλά και τη σχετική προπονητική ανομβρία στην αγορά, δεδομένου και ότι ο Μπλατ μάλλον δεν το συζήτησε καν για παραμονή στη Γηραιά ήπειρο.

      Διαγραφή
    4. Η ΤΣΣΚΑ μάλλον εξετίμησε τον μάνατζερ του Ιτούδη αλλά και τη σχετική προπονητική ανομβρία στην αγορά, δεδομένου και ότι ο Μπλατ μάλλον δεν το συζήτησε καν για παραμονή στη Γηραιά ήπειρο.

      Διαγραφή
    5. ο ιτουδης ειναι περιπτωση που τον εκανε μαγκα ο ομπραντοβιτς και σιγα σιγα θα επιστρεψει εκει απο οπου ξεκινησε σε καμια μεντ ή στην καλυτερη σε κανεναν παοκ..... ιδια ακριβως περιπτωση ειναι και ο δημητρης παπαδοπουλος που οταν εφυγε το 07 απ τον παναθηναικο ακουγαμε τεραστιο λαθος η φυγη του,οτι αυτος ειχε αναλαβει εξ ολοκληρου τον τομεα της αμυνας κτλ και τωρα βλεπουμε που ειναι.........
      με την μπανβιτ αποκλειστηκε απ τα προκριματικα της ευρωλιγκας απ την οστανδη, αποκλειστηκε στους 16 του γιουροκαπ,στο πρωταθλημα με πλεονεκτημα εδρας τον αφησε εκτος τελικων η γαλατα και στο κυπελλο αποκλειστηκε απο τους ομιλουσ δεν περασε καν στους 8 της διοργανωσης...... αυτα φυσικα βαφτιστηκαν ως επιτυχιες στην ελλαδα ας ειναι καλα οι δημοσιες σχεσεις .......
      επισης γιατι καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την μπανβιτ σαν μεγεθος νομιζω αν δεν κανω λαθος 4 συνεχομενα χρονια συμμετεχει στα ημιτελικα του πρωταθληματος και περυσι εφτασε τελικο....

      Διαγραφή
  28. 2.2 εκατ δολλαρια τον χρονο για τον καλαθη ειναι υπερβολη.... και το λεω παρολου που ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι θα ειναι μεσα στους 3 καλυτερους ασσους της ευρωλιγκας του χρονου... αλλωστε οι επιλογες στην συγκεκριμενη θεση σε ευρωπαικο επιπεδο ειναι περιορισμενες αρκει να δει καποιος οτι ο χουερτας παιρνει κι αυτος 2 εκατ και ο πλανινιτς με τον τεοντοσιτς λιγο λιγοτερο απο 2εκατ..... αλλα σε μια ομαδα με μπατζετ περιπου 7 εκατ οταν ο ενας παιρνει σχεδον το 30% του μπατζετ θα πρεπει να κανει την διαφορα για να μην δημιουργηθουν εσωτερικα ζητηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. όταν είσαι μπροστά με 28-42 στο 4ο ματς απέναντι σε μια Γαλατά που έχει παίξει 50+ αγώνες φέτος και ηλικιακά κουρασμένους παίκτες και στον πάγκο τον Αταμάν, και στο δεύτερο σου κάνουν αυτοί οι παίκτες σερί 45-24, σου γυρνάνε το ματς και σε κερδίζουν και με 7 πόντους, ε ακόμα προπονητής δεν είσαι. Μπορεί να γίνει προπονητάρα σε 1-2 χρόνια, αλλά ακόμα προπονητής δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρονια για την Μπανβιτ ηταν αποτυχημενη αφου σε σχεση με την περσινη χρονια πηγε χειροτερα,παρ' ολο που διεθεσε περισσοτερα χρηματα.Αυτο που ειναι περιεργο ειναι το οτι στην Μπανβιτ πηγε με σκοπο να δουλεψει τουλαχιστον 2 χρονια και το ακομα πιο ανεξηγητο ειναι πως η Τσσκα(αν οριστικοποιηθει)τον προσλαμβανει σαν προπονητη τη στιγμη που καλλιστα θα μπορουσε να παρει τον Πασουτιν η τον Κουρτιναιτις..Το πιο ευκολο συμπερασμα,που μενει να επιβεβαιωθει,ειναι οτι θα ριξει το μπατζετ κι επομενως στα πλαισια αυτα ο Ιτουδης ειναι ο,τι πρεπει.Το ρισκο για μια τετοια ομαδα ειναι πολυ μεγαλο,αφου εμπιστευεται εναν προπονητη που εχει προπονησει στην ουσια μια σεζον κι αυτη χωρις επιτυχια..Παντως συγχαρητηρια στον μανατζερ του που του εκλεισε μια τετοια δουλεια..Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα αποτυχει κι εκει και του το ευχομαι ολοψυχα,γιατι η σταση του απεναντι στον Παναθηναικο το καλοκαιρι του 2012 ηταν τρισαθλια και φανερωσε ενα χαρακτηρα που κανεις δεν περιμενε..Υ.Γ.Αν ο Ιτουδης με το ανυπαρκτο παλμαρε σαν πρωτος προπονητης βρει δουλεια στην Τσσκα,ο Πεδουλακης με τοσες επιτυχιες που θα πρεπει να δουλεψει;(δεν ειμαι φαν του κοουτς Πεδουλακη,αλλα μερικα πραγματα με εξοργιζουν)...ΠΑΝΟΣ..











      Διαγραφή
    2. Πάνο, όσον αφορά την αξιολόγηση της χρονιάς του Ιτούδη στην Τουρκία δεν έχεις άδικο. Μου φαίνεται και εμένα υπερβολική η εμπιστοσύνη που του δείχνει η ΤΣΣΚΑ. Αλλά θέλω να σταθώ σε δύο σημεία του post σου:

      1. O Πασούτιν και ο Κουρτινάιτις φέτος τί έκαναν; Πέτυχαν στην Λοκομοτιβ και στην Χίμκι; Είχαν μικρά ή μεγάλα μπάτζετ; Και τελικά κρίνονται επιτυχημένοι ή όχι;
      2. Μπορείς να μου πεις ποιά ήταν η συμπεριφορά του Ιτούδη το καλοκαίρι του 2012; Τί έκανε που είναι τόσο κατάπτυστο; Θα ήθελα να μου πεις και τις πηγές σου;


      Διαγραφή
    3. Προφανώς παιδιά κάτι είδαν στον Ιτούδη.. Μπορεί η Μπάνβιτ ψυχρά βαθμολογικά και σε επίπεδο στόχων να μην έπιασε αυτό που ονειρευόταν όμως το ότι ο Ιτούδης βγαίνει επιτυχημένος στην αγορά μετά από αυτή τη σεζόν τα λέει όλα. Έκανε καλή δουλειά σίγουρα, από το χτίσιμο του ρόστερ μέχρι την αγωνιστική συμπεριφορά. Ο καθένας φυσικά μπορεί να έχει τη δική του γνώμη.. Εγώ θα σας πω μόνο ότι η ΤΣΣΚΑ (άσχετα με το εάν θα μειώσει ή όχι τον προϋπολογισμό) ήθελε τον Ιτούδη και όχι τον Πασούτιν ή τον Κουρτινάιτις. De facto..

      Διαγραφή
    4. H εικονα των ομαδων τους ηταν πολυ καλυτερη σε σχεση μ' αυτη της Μπανβιτ συν το οτι ο Πασουτιν(και λογω του προ 5ετιας περασματος του απο τον παγκο της)κι ο Κουρτιναιτις λογω καταγωγης και γνωσης της λιγκας,εδειχναν πιο λογικες επιλογες.Παραλληλα,ο Ιτουδης ειναι μαθητης της γιουγκοσλαβικης σχολης που διαφερει σε σχεση μ' αυτο που παιζουν οι ρωσικες ομαδες.Μην ξεχναμε και το αποτυχημενο περασμα των Ιβκοβιτς,Βουγιοσεβιτς.Απο τη μια λεγεται πως θα αποσερβοποιησουν την ομαδα κι απ' την αλλη πανε να παρουνε καποιον που πρεσβευει το σερβικο μοντελο μπασκετ..Αν δεν εχει να κανει με επικειμενη μεγαλη μειωση του μπατζετ δεν υπαρχει λογικη εξηγηση..Οσον αφορα τον Ιτουδη και τη συμπεριφορα του το 2012 δεν ειναι κρυφο οτι μετεφερε κλιμα διαλυσης της ομαδας στους παικτες και γι' αυτο απ' οσους εφυγαν εκεινο το καλοκαιρι ειναι ο μοναδικος που δεν προκειται να επιστρεψει ποτε και σε κανενα ρολο(π.χ.σαν βοηθος του Ζοτς σε μια πιθανη επιστροφη του)..Αν εισαι Παναθηναικος και θελησεις να το ψαξεις,ευκολα μπορεις να βρεις ανθρωπους που εζησαν την κοσμογονια του προπερασμενου καλοκαιριου και γνωριζουν τι συνεβη..Μην περιμενεις να σου πω εγω οτι μου το 'πε ο ταδε η ο δεινα,ετσι δημοσια..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    5. Άντε πάλι με το αν είμαι Παναθηναϊκός. Είμαι, λοιπόν. Ε, και τί; Να αρχίσω να γυρεύω τους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου για να μάθω τι έκανε ο ραδιούργος Ιτούδης; Δεν θέλω να μου αποκαλύψεις τις πηγές σου. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τις ίδιες με τις δικές μου. Δηλ. ο ΔΓ. Οπότε, πρέπει να ακούσουμε και την άποψη της άλλης πλευράς.
      Ο Πασούτιν και ο Κουρτινάιτις απέτυχαν φέτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί προπονητές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να ισχύει και για τον Ιτούδη. Οι δικές μου απορίες έχουν να κάνουν με την απειρία του κόουτς. Αν έχεις τόσο πλήρη εικόνα για τις φετινές Λοκό, Μπάνβιντ και Χίμκι, πάω πάσο.
      Αυτό με τους Σέρβους, δεν το ‘πιασα. Δηλ. είναι καθεστώς ότι στην ΤΣΣΚΑ οι Σέρβοι αποτυγχάνουν πάντα;
      Για την επιστροφή του Ιτούδη στον ΠΑΟ με πρόεδρο τον ΔΓ, μην παίρνεις κι όρκο. Μην κάνει τόσο απόλυτες προβλέψεις για ένα θέμα όπου τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά.

      Διαγραφή
    6. Ο ΔΓ έχει τη σταθερότητα ενός υαλοκαθαριστήρα που δουλεύει στη μεγάλη σκάλα

      Διαγραφή
    7. Μπορεί η Μπάνβιτ ψυχρά βαθμολογικά και σε επίπεδο στόχων να μην έπιασε αυτό που ονειρευόταν όμως το ότι ο Ιτούδης βγαίνει επιτυχημένος στην αγορά μετά από αυτή τη σεζόν τα λέει όλα.????
      ολοι στο τελος απο το αποτελεσμα δεν κρινονται? δηλαδη ο μπλατ που η μακαμπι σε αρκετα μεγαλα σημεια της χρονιας επαιξε κακο μπασκετ θα τον πουμε αποτυχημενο αντιθετα τον πασκουαλ που στο τοπ16 η μπαρτσα ηταν καλυτερη ομαδα της ευρωπης ειναι πετυχημενος? το οτι παει στην τσκκα δεν λεει και τιποτα πριν δυο χρονια ειχαν τον καζλαουσκας.... θα τον κρινουμε και φετος τον ιτουδη αλλωστε μια χρονια εχει στην πλατη του ως 1ος προπονητης και θα δουμε αλλα μην ακουω στα συν του περι καλης στελεχωσης αφου η καλη στελεχωση φαινεται στα δυσκολα.... οι χρονιες κρινονται με τιτλους αυτο το κακο μπασκετ που επαιζε ο παναθηναικος φετος αν γινοταν μια ''στραβη'' και επαιρνε ευρωπαικο θα ηταν μια πληρως πετυχημενη σεζον.... προσωπικη αποψη ειναι πως η τσκκα θα ριξει το μπατζετ της και γι αυτο πηγε σε μια λυση ιτουδη...

      Διαγραφή
    8. Προφανώς όταν μετά από μια "αποτυχημένη" χρονιά δε τραβάς βλέμματα και ούτε κάνεις το μεγάλο βήμα στη καριέρα σου. Η χρονιά στη Μπάνβιτ τον πήγε μπροστά τον Ιτούδη. Στην Ελλάδα κρίνουμε τα πάντα από το αποτέλεσμα, δεν είναι πάντα έτσι όμως. Είδα πολύ Μπάνβιτ φέτος και ήταν ομάδα δουλεμένη με αρχές. Αυτό μετράει. Ειδικά στην ΤΣΣΚΑ που θέλει κάτι φρέσκο χωρίς την πίεση των τελευταίων ετών. Τέσπα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή.

      Διαγραφή
    9. Ανεξάρτητα από το αν ο Ιτούδης ήταν επιτυχημένος στην Μπάνβιντ, αν είναι άπειρος, αν έχει καλό ατζέντη, αν είναι ο προστατευμένος των ελληνικών ΜΜΕ, είναι τίτλος τιμής για το ελληνικό μπάσκετ που ένας τεράστιος οργανισμός όπως η ΤΣΣΚΑ τον επιλέγει ή έστω φέρεται να τον θέλει. Όλοι οι Έλληνες προπονητές πρέπει να αισθάνονται κολακευμένοι. Όπως όταν ο Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που πήρε την Ευρωλίγκα. Όπως όταν ο Κατσικάρης επιλέχθηκε από την ρώσικη ομοσπονδία για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.
      Ο Ιτούδης μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι. Είναι τεράστιο το άλμα που κάνει. Το αναμφίβολο συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες προπονητές έχουν καλό όνομα στην διεθνή πιάτσα. Αναγνωρίζονται ως αξιόλογοι και παίζουν γερά για πάγκους μεγάλων ομάδων. Εδώ, πάντα θα υπάρχει η καχυποψία και θα ευδοκιμούν οι θεωρίες συνομωσίας.

      Διαβάζω ότι στην Μπάνβιντ ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Ιτούδη και σκέφτονται Ζούρο και Γιαννάκη. Που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θεωρούν τον ελληνικό τρόπο ικανό για να τους οδηγήσει στο μέλλον.

      Διαγραφή
    10. αυτό πάντως ότι όλοι φέρθηκαν άσχημα στην παναθα ενώ ο πρόεδρος τους έχει φερθεί άσχημα σχεδόν σε όλους όσους την τριγυρίζουν δυο χρόνια τώρα πραγματικά με ξεπερνά…

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ Πάνο,
      Ο Ivkovic δεν απέτυχε ακριβώς στην CSKA (παρακαλώ όχι επιχειρήματα τύπου δεν πήρε ευρωλίγκα), μπορεί να μην πήρε αυρωλίγκα αλλά τότε η CSKA δεν είχε τον Κιρινλένκο, αλλά τον Ντικούδη και τον Χατζηβρέττα. ( Ωραίοι παίκτες μεν αλλά όχι οι σημερινοί). Και με αυτούς είχε παίξει πανέμορφο μπάσκετ.
      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
    12. jim τις αρχές που είδες στην Μπάνβιτ είσαι σίγουρος ότι τις έβαλε ο Ιτούδης; Τέσσερα χρόνια προπονητής της Μπάνβιτ ήταν ο Ορχούν Ενέ, και αυτός την έφτασε στο σημείο να παίζει τελικό τούρκικου πρωταθλήματος έχοντας νικήσει την Εφές των Ερντέν-Βούγιασιτς-Φάρμαρ, και από κει και πέρα να μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέδωσε έτοιμη ομάδα στον οποιοδήποτε διάδοχό του, που έτυχε να είναι ο Ιτούδης.

      Την Μπάνβιτ φέτος την είδες, και δε σε αμφισβητώ. Πέρσι την είδες; Πρόπερσι;

      Διαγραφή
    13. δηλαδη ο καζλαουσκας που πηγε στην τσκκα μετα την απολυση βουγιοσεβιτς με προηγουμενη δουλεια του το βατερλο του παγκοσμιου του 10 με την εθνικη φανταζομαι ηταν πετυχημενος γι αυτο τραβηξε τα βλεμματα ή ακομα και ο μεσσινα με την αποτυχια του με την ρεαλ ηταν στην κορυφη γι αυτο τον επελεξε η τσκκα το 12.... αλλωστε ο βατουτιν τον διαλεξε και εχουμε δει τις επιλογες του τα τελευταια χρονια....... δεν λεω μπορει να ειναι λαθος μου να τον κρινω απο εναν χρονο μονο αλλα δεν μπορω να μου εμφανιζουν το μαυρο ασπρο....
      θα συμφωνησω παντως στο οτι ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη....

      Διαγραφή
    14. @"Ατσα Νίκολιτς"
      καλα μην λεμε και οτι θελουμε ο ιβκοβιτς ειχε στην τσκκα παπαλουκα,χολντεν,αντερσεν,μπραουν,γκρειντζερ,τουρκσαν και οχι μονο και 3 χρονιες πηγε φαιναλ φορ και εχασε και τις 3 στον ημιτελικο......

      Διαγραφή
    15. "Την Μπάνβιτ φέτος την είδες, και δε σε αμφισβητώ. Πέρσι την είδες; Πρόπερσι;"

      το ανέκδοτο της χρονιάς από το ποντίκι του μπλογκ. Τζιμ συγχώρα τον..

      Για τον Ρόουλαντ τι λες φέτος για ΠΑΟ? Φοβερή σεζόν, έχει συμβόλαιο όμως.

      Διαγραφή
    16. Αγαπητέ Ανώνυμε, 9.05
      Δεν είπα το είχε σαπάκια παίκτες, για να πας f4 κάποιους πρέπει να έχεις, αλλά το ροστερ του ήταν πολύ φτηνότερο απο άλλες CSKA (ιδιαιτέρως του 2007). Το σημαντικότερο όμως σε αυτο το σημείο είναι οτι ο Παπαλουκάς κ ο Χόλντεν έγιναν superstars απο τα χρόνια τους με τον Duda. Ποιο πριν ειδικά ο Παπαλουκάς δεν ήταν παρα καλοί παικτες αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό κάτι πρέπι να σας λέει για το τι έκανε ο Ivkovic στη μόσχα.
      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
    17. @"Ατσα Νίκολιτς"
      πρωτα απ ολα να ξεκαθαρισω αν και ΟΠΑΔΟΣ του παναθηναικου εκτιμω απεριοριστα τον ντουντα και την δουλεια του.... στην μοσχα ομως μπορει να εξελιξε παικτες αλλα δεν ηταν πετυχημενη η θητεια του με αποκορυφωμα το χαμενο φαιναλ φορ μεσα στην μοσχα που πηγε αηττητος και εχασε και τον ημιτελικο και τον μικρο τελικο απ τον παναθηναικο......αλλωστε αμεσως μολις εφυγε την επομενη χρονια πηρε την ευρωλιγκα η τσκκα με παρομοι μπατζετ..... το οτι ανεφερες τον χατζηβρεττα και τον ντικουδη ειναι περισσοτερο που με ενοχλησε γιατι ειναι σαν και γω να πω πως ο ζοτς πηρε ευρωλιγκα με τον καλαιτζη,τον χατζηβρεττα και τον ντικουδη αποφευγοντας να αναφερω το υπολοιπο ροστερ.....γενικως το περασμα του απο την μοσχα και απο την τσκκα αλλα και απο την δυναμο δεν ειναι να την μνημονευει κανεις ως πετυχημενη.....

      Διαγραφή
    18. Αγαπητέ ανώνυμε. @10,40
      Δεν προσπαθώ να κάνω το άσπρο μάυρο, απλά σας λέω την γνώμη μου για το γεγονός οτι μια πορεία δεν κρίνεται επιτυχημένη μόνο με τις ευρω-κούπες. Εγώ πιστέυω οτι ο Ivkovic έκανε πολλά καλά στην μόσχα (καθιέρωσε την CSKA στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, έπαιξε όμορφο μπάσκετ, κέρδισε 3 πρωταθλήματα, βετλίωσε πάικτες) και κατα την γνώμη μου δεν είναι αποτυχημένος. Το σχόλιο του Πάνου ήταν λίγο αφοριστικό και σε αυτό διαφώνησα. Στον βαθμό της επιτχίας ο καθένας έχει το δικό του μέτρο. Τέλος το σχόλιο περί Χατζηβρέτα και Ντικούδη δεν ήταν υποτιμητικό για τους παίκτες, αυτοί οι δύο όμως έπαιρναν αρκετά λεπτά στην συγκεκριμένη ομάδα και ήθελα να τονίσω οτι δεν "αγόρασε" μια ομάδα αλλά την έχτισε. Και στην Δυναμό επίσης αν θυμάμαι καλά έιχε πάρει μια ευρω-κούπα κόντρα στον Άρη.
      "Ατσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
  30. Φιλε η αγορα οριοθετει την τιμη.
    Γιατι να εχεις εσωτερικα ζητηματα,οπως ειπες οι τιμες για παιχτες του καλιμπερ του Καλαθη αμοιβονται γυρω στο 2μυρια (και οι προοπτικες του 25χρονου Νικ ειναι και μεγαλυτερες απο τον πιο στασιμο Τεο,ή τον 32χρονο Πλανινιτς)
    Τι παει να πει; Θα ηθελε 2 κι ο Λασμε αρα; Αφου ο δικος του ανταγωνισμος,(Ντανστον,Λαβαλ,Χαινς ειδικα τα λεφτα που επαιρνε Ελλαδα,γιατι και αυτος στην Ελλαδα ειναι) αμοιβονται με πολυ παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν διαφωνω μα γι αυτο λεω για αν δεν εχει την αναμενομενη αποδοση μεσα στη χρονια δεν μιλαω για τωρα.... εμενα το 1.6 που βγαινει σε ευρω τον χρονο αυτην την στιγμη για τον καλαθη ειναι φυσιολογικο με βαση την ζητηση που θα εχει στην αγορα αλλα σκεψου στην διαρκεια της σεζον να μην αποδωσει τα αναμενομενα ο διαμαντιδης πχ τον υψηλο του μισθο τον δικαιολογει καθημερινα.... η μακαμπι πχ εφτιαξε εναν προυπολογισμο με ισορροπια στα συμβολαια της αντιθετα ο ολυμπιακος εκανε το αντιθετο και οι 2 πηραν πρωταθλημα ευρωπης οποτε δεν μπορω να πω ποια ειναι η σωστη επιλογη....

      Διαγραφή
  31. ΣΟΥΠΕΡ Η ΑΝΑΛΥΣΗ , ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΓΙΑ ΛΟΒΕΡΝ .

    ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

    2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ MVP ΤΗΣ LEGA A ΝΤΑΝΣΤΟΝ ) .

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ , ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ : ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ - ΠΛΑΝΟ - ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΚΛΗΡΑΔΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΣΟΦΤ ΣΥΝΟΛΟ , ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ .

    ΥΓ. Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΑΝ 3ΑΡΙ ( ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ) , ΣΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο στραβά τα κάνει όλα αυτή η ομάδα, τελικά.
      Γιατί όμως με μπάτζετ 7 εκατομμυρίων και τραγικούς τραυματισμούς, κοντράρει στα ίσια ομάδες όπως η Ρεάλ, αυτό δεν το καταλαβαίνω...

      Διαγραφή
    2. Ο Λοτζέσκι είναι αρκετά ποιοτικός και για τις δύο πλάγιες θέσεις. Έχει το πακέτο. Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που πραγματικά υπάρχει από τοπ-κλαμπς (έστω και εάν δε πρόκειται να αφήσει το λιμάνι ο παίκτης)

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ GBR.. Διαβάζουν οι ΚΑΕ μην ανησυχείς..

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ , ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ .

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ .

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ , ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .

      ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ , Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΧΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ...( ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ )

      ΑΦΗΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ , ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ , ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ , ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ .

      ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΕΤΡΑΕΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΣΣΚΑ , ΡΕΑΛ , ΜΠΑΡΤΣΑ ,ΤΟΥΡΚΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΛΟΓΩ ΧΩΡΑΣ , STATUS , ΚΤΛ

      Διαγραφή
  32. Καλαθης,Κουπερ,Μποχωριδης.
    Παππας,Διαμαντιδης.
    Βεζενκοφ,Γιανκοβιτς.
    Γκιστ,Φωτσης.
    Λασμε,Βουγιουκας,Μαυροκεφαλιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις ένα 1-2 με δυνατά ποδια -αμερικάνο σκόρερ μου φαίνεται και είσαι καλά.. Μποχωρίδης ένα χρόνο ακόμα στον Άρη του Πρίφτη και ο Διαμαντίδης ως ασόδυο πασπαρτού (και λίγο τρία) να κάνει τη διαφορά..

      Διαγραφή
  33. Ενα θα πω
    Μουφοαφροξυλανθη
    Μας ειπε οτι εκλεισε ο καλαθης ακι σημερα του γινεται η προταση και την σκεφτεται.
    Μουφαφροξυλανθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγραψα και πιο πάνω ότι η πρόταση που γράφουν σήμερα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. την πέμπτη συγκεκριμένα. ο παίχτης έχει συμφωνησει και απομένει η αποδέσμευσή του από το μέμφις και επίσημα.
      Μουφοαφροξυλάνθη? σίριουσλι?
      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    2. Ο Κοντός γράφει: "Από εκεί και πέρα και γνωρίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ (αναμένεται ν’ αναλάβει ο Δημήτρης Ιτούδης αλλά ούτως ή άλλως θα έκανε κίνηση η ρωσική ομάδα) και η Φενέρ του Ζοτς επιθυμούν να εντάξουν τον Νικ Καλάθη στο δυναμικό τους, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμο το εναλλακτικό τους πλάνο ώστε να είναι έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα τους παρουσιαστεί" δείχνει ότι η μεταγραφή τελικά στραβώνει και τα σχόλια από κάτω (Ας υποθέσουμε ότι έρχεται...
      Ποιες είναι οι πιθανότητες να κάτσει παραπάνω από ένα χρόνο,διότι εγώ το βλέπω πως με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνει για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού,Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο ταλέντο του Καλάθη. Αμφισβητεί όμως κανείς και το γεγονός ότι η καρδιά του Καλάθη είναι δοσμένη στο NBA; Γιατί να ξοδέψεις ένα ποσό ρεκόρ για έναν παίκτη που σκέφτεται το NBA και να μην διατεθεί το ποσό για άλλους ταλαντούχους ξένους και γηγενείς παίκτες που ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά να παίξουν στον Παναθηναϊκό;)που έχει περάσει η λογοκρισία της σελίδας του ΔΓ συνηγορούν σε αυτή την εξέλιξη. Υπομονή, σύντομα μάλλον θα γνωρίζουμε τι θα γίνει...

      Διαγραφή
  34. Δυστυχώς, αν μπουν οι Ρώσοι στο παιχνίδι, ξεχάστε τον Καλάθη. Περισσότερα χρήματα για την τσέπη του και περισσότερες πιθανότητες να πάει final-4 από το να δοκιμάζει νέα project πόσο μάλλον που γνωρίζει και τον Ιτούδη καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα λεφτα να δωσει η Τσσκα τη στιγμη που προσλαμβανει,οπως γφαφεται,τον Ιτουδη μου φαινεται χλωμο.Εκτος αν θα δουλεψει και φετος το πλυντηριο-στεγνωτηριο.

      Διαγραφή
    2. Και ποιος ακούει τον πρόεδρο μετά (διαλυτικό στοιχείο, αποδόμηση κλπ); Δε νομίζω όμως, το είπε η Αφροξυλάνθη οπότε το έχω δέσει κόμπο ότι θα έρθει το καραφλό μας αγόρι..

      Ωραιοζήλη

      Διαγραφή
    3. Ωραιοζήλη

      Δεν είναι ωραίο πράγμα να ειρωνεύεσαι την καράφλα κάποιου, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι κάποια σκευάσματα δημιουργούν κκαι τέτοιου τύπου παρενέργειες.

      Διαγραφή
    4. Aφού το είπε η "Αφρο" έχει κλειδώσει..

      PS: Παρ'όλα αυτά θα έχω μια ενημέρωση αργά το βράδυ για το θέμα..

      Διαγραφή
    5. Αναμένουμε με ανυπομονησία Jim...

      Παρ'όλα αυτά και στα περισσότερα μετεγγραφικά ζητήματα του ΠΑΟ, που όχι μόνο έχουν βγει στη δημοσιότητα, αλλά τα έχει υποστηρίξει ο απερχόμενος - πρόεδρος :P και ο κ. Κοντός, δε νομίζω να μιλούσε για ονόματα, αν προηγουμένως δεν είχε προχωρημένες επαφές μαζί τους. Καθαρή διαίσθηση, μένει να φανεί...

      Διαγραφή
    6. Ok Jim, δεν πειράζει, συνέχισε τις ειρωνείες. θα περιμένουμε να ενημερωθείς το βράδυ και να μας πεις.
      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    7. Καμία ειρωνεία, ειλικρινά.. Έχεις δικαιωθεί τόσες φορές, για ..χαζό με έχεις? Είμαι φαν άλλωστε.

      Διαγραφή
  35. Αν ολόκληρος Παναθηναϊκός πήγε να διαλυθεί από τον...Ιτούδη, τότε πάσο. Καλό το παραμυθάκι, πρέπει να του βρούμε κι έναν δράκο, έναν προδότη, έναν κακό, γιατί παραμυθάκι χωρίς κακό δε νοείται. Ο Ζοτς που δεν έβαλε πλάτη στα δύσκολα ( ελπίζουμε να φάει τα μούτρα του στη Φενέρ γιατί μάγκα τον έκανε ο Παναθηναϊκός), ο ραδιούργος βοηθός που έσπερνε ζιζάνια ( να φάει κι αυτός τα μούτρα του γιατί κάποιος άλλος τον έκανε κι αυτόν μάγκα), οι αχάριστοι παίκτες που την έκαναν με ελαφρά. Λες και αν ήθελε ο Γιαννακόπουλος να κρατήσει τον χ Καλάθη, δεν θα τον προσέγγιζε εξηγώντας του το πλάνο, αλλά θα άφηνε τον ψ Ιτούδη να αλωνίζει.

    Ανεξάρτητα, πάντως, από τον αν θα έρθει ο Καλάθης ( το να βγαίνουν νούμερα στη φόρα δεν το καταλαβαίνω, αλλά Γιαννακόπουλος= επικοινωνία οπότε...), το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση για μια υπέρβαση ( που την αξίζει το αμερικανάκι) ή τουλάχιστον φαίνεται πως δεν θα υπάρξει αισθητή μείωση του μπάτζετ. Γιατί αν χτυπάς Καλάθη και δε σου κάτσει, είναι κομματάκι δύσκολο μετά να πας στον...Στεφάνη. Θα ήταν αυτογκόλ από τα λίγα.

    ΥΓ
    Το γεγονός ότι ο πρώην βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού ακούγεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Μεσίνα σε μια ομαδούλα επιπέδου ΤΣΣΚΑ, είναι κομπλιμέντο για την ομάδα. Κι ας έχει καλό μάνατζερ, κι ας τον έκανε μάγκα ο Ζοτς, κι ας μην έχει ιδέα από προπονητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @pensierix Κανεις δεν ειπε οτι ο Παναθηναικος πηγε να διαλυθει απο καποιον Ιτουδη,θα ηταν αστειο.Αναφερεσαι στον Ζοτς και σε παικτες.Να σου πω οτι και η διοικηση και ο κοσμος ποτε δεν στραφηκε εναντιον του Ζοτς για το οτι εφυγε(για μενα ηταν απολυτα δικαιολογημενος),ασχετα αν καποιοι εξεφρασαν καποια πικρια.Η ατμοσφαιρα στο ΠΑΟ-ΕΦΕΣ νομιζω τα λεει ολα.Το ιδιο ακριβως συνεβη και με τους παικτες που εφυγαν.Κανεις δεν τους κρατησε κακια που επελεξαν να φυγουν και γι' αυτο ο ενας απ' αυτους επεστρεψε,ενω αλλοι δυο γινονται προσπαθειες να επανελθουν..Ξεχνας οτι το καλοκαιρι του 2012 ο ΔΓ ριχτηκε στα βαθια χωρις σωσιβιο,χωρις να γνωριζει εκ των εσω προσωπα και καταστασεις,με αποτελεσμα να βρεθει μπροστα σ' ενα κλιμα ''διαλυσης'' που σαρωνε τοτε τα πρωτοσελιδα και τα ραδιοφωνα..Τελος παντων,σεβομαι την αποψη σου,αλλα να ξερεις οτι η αληθεια ποτε δεν μενει κρυφη..Οσον αφορα το υστερογραφο σου επειδη εμπεριεχει ειρωνια,απλα να σου πω οτι αν η ομαδα ειχε προπονητη τον Μεσινα και θηριωδες μπατζετ και αποτυγχανε τοσο πανηγυρικα σε δυο συνεχομενα Φ4 κι αποφασιζε η διοικηση να φερει προπονητη καποιον που ειχε εμπειρια ως head coach μια χρονια χωρις επιτυχια(και μαλιστα στον παγκο μιας μικρης τουρκικης ομαδας),εχοντας ως παρασημο την πολυετη παρουσια του ως δευτερου προπονητη ακομα και διπλα στον Ζοτς,θα ειχαν ξεσηκωθει ακομα και οι πετρες...ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
  36. Καλησπέρα,

    Φοβερή ανάλυση για Λοβρεν. Ένας παίκτης που συμπάθησα από τη φετινή ευρωλίγκα. Μου θύμισε Γιόνας για διάφορους λόγους παρά τη διαφορετική θέση.

    Μία ερώτηση. Αν έρθει ο Καλάθης, δεν θα ήταν προτιμότερος ο Κούπερ αντί ο Μάντζαρης; Θεωρώ θα προσέφερε κάτι διαφορετικό..

    Cor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και ευχαριστώ. Όντως κολλάει καλύτερα με τον Καλάθη ο Αμερικανός PG.. Bέβαια και οι τρείς είναι pass-first PGs..

      Διαγραφή
    2. Tζιμ,ενα σχολιο για το ξυλο στο ντερμπι(πως ειδες τα μπουκετα και τις λαβες)κι αν θεωρεις οτι η Μπαρτσα μπορει να κοντραρει τη Ρεαλ..

      Διαγραφή
  37. Ωστόσο, τώρα ο Στεφάν Λάσμε μιλάει στο Eurohoops.net για πρώτη φορά για αυτό το θέμα: «Λατρεύω να παίζω για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία δυο χρόνια. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί και όλοι όσοι είναι στο σύλλογο είναι εξαιρετικοί απέναντι μου. Αν όμως, δεν είμαι επιθυμητός θα πάρω το ταλέντο μου και θα πάω κάπου όπου θα είμαι επιθυμητός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τελειώνει το άρθρο (ας το πούμε) ως εξής : «Σύμφωνα με φήμες, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Λάσμε λίγα περισσότερα από τα μισά χρήματα που προβλεπόταν να πάρει από το προηγούμενο του συμβόλαιο.»
      Αυτό το «σύμφωνα με φήμες», τί είναι πάλι; Νεωτερισμός;
      Τι πάει να πει «σύμφωνα με φήμες»; Δηλ. ένας δημοσιογράφος γράφει ένα κομμάτι για ένα θέμα, κάνει μίνι ανασκόπηση της θητείας του στην ομάδα, επικαλείται τη μαρτυρία του παίκτη, αναφέρεται σε πραγματικές δηλώσεις του ατζέντη του στο ράδιο και τελειώνει και με ένα «σύμφωνα με φήμες»;
      Είμαστε σοβαροί; Οι δημοσιογράφοι γράφουν για τις φήμες που ακούν ή μεταφέρουν πληροφορίες που έχουν;
      Θα τρελαθούμε τελείως, ρε. Το μπελά μου μέσα…

      Διαγραφή
    2. Ασε μας βρε Στεφαν που πηρες 1 εκ δολλαρια απο κει που επαιρνες 300 χιλιαρικα και αμφιβαλλεις αν εισαι επιθυμητος...Ποσα δηλαδη πρεπει να του δωσουμε για να νιωσει πως τον θελουμε, 1.5 εκ???

      Διαγραφή
    3. @77
      Θεωρητικά δεν έχει άδικο αλά η μονη διαφορά με τη συντριπτική πλειοψηφεία των άρθρων που διαβάζουμε είναι ότι ο συγκεκριμένος ήταν ειλικρινής και δε βάπτισε τις φήμες είδηση.

      Διαγραφή
    4. δεν έχεις άδικο.

      Διαγραφή
    5. Αν ειναι ετσι του προσφερουν ενα συμβολαιο 600+ χιλιαδες δολαρια.
      7-8 κατοσταρικα ειναι λογικα για το Λασμε. Οτιδηποτε παραπανω ειναι υπεραξια. Αν του πληρωνει καποιος υπεραξια ας παει να την παρει.

      Διαγραφή
  38. Καλος και αγιος ο λασμε αλλα οπως ειχα πει απο περσι ηδη παρα πολλα το 1εκατ. για το ταλεντο του.ποσο μαλλον τα 1.2εκατ.
    Τον αγαπαμε ναι.μας κανει να σηκωνομαστε και να πανηγυριζουμε ναι αλλα οκ για ενα παιχτη με σημπαθητικο σουτ απο τα 4 μετρα και περιεργα σπασιματα σε λει απ εστω και αν ειναι τρομαχτικος αμυντικος πισω αλλα και 32 ετων ειναι παρα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάνηκε άλλωστε και Φέτος στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου όπου δεν αστειεύονται με τα αθλητικά προσόντα, το ΝΒΑ, οτι 32 είναι πολλά!...πάρα πολλά!

      Διαγραφή
  39. Καλησπέρα Jim, μήπως υπάρχει κανένα ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ! για τον αντί-Law? Εμένα, αυτή η θέση με καίει περισσότερο.

    Αφροξυλάνθη, οι προβλέψεις σας περιορίζονται στα του ΠΑΟ, ή και σε άλλες ομάδες? Μήπως ξέρετε να μας πείτε (με βεβαιότητα) που θα παίζει του χρόνου ο Hines :-) ?

    Ευχαριστώ,

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπαρμπα εδω δεν πετυχε τον καλαθη και θες να σου πει για τον ολυμπιακο.
      Σου λεω εγω.Θα παρετε ξενο.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Αλέξη,
      δυστυχώς ΜΟΝΟ Παναθηναικός!

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
  40. αν ηθελε γιουγκοσλαβικο μοντελο προπονητη η ΤΣΣΚΑ ας επαιρνε Περασοβιτς ή στη χειροτερη κανεναν Σπαχια, με τον Ιτουδη πού να πανε;

    οχι οτι στεκει το περι γιουγκοσλαβικου μοντελου βεβαια για ιτουδη, αυτα τα λεμε εμεις για να περναμε την ωρα μας. Αν το να εχεις κατσει βοηθος σε εναν Γιουγκοσλαβο προπονητη σε κανει κι εσενα γιουγκοσλαβο, τοτε γιουγκοσλαβοι ειναι και οι Πεδουλακης (βοηθος Σακοτα 95-97 στο Περιστερι), Κατσικαρης (βοηθος Σακοτα-Ιβκοβιτς στην ΑΕΚ), Μεσινα (βοηθος του Τσοσιτς καποτε στην Μπολονια), Πλαθα (βοηθος του Μαλκοβιτς το 04-06 στη Ρεαλ) και Πασκουαλ (βοηθος Ιβανοβιτς στη Μπαρτσα)

    και ο Πασουτιν φυσικα ως βοηθος του Ντουντα στην ΤΣΣΚΑ τα χρονια 2002-05 ειναι το ιδιο γιουγκοσλαβος με τον Ιτουδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο Αγγέλου έχει ξεχάσει τα ελληνικά και στο σπίτι μιλάει μόνο Σέρβικα

    jokey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπραβο,δωστε του κοσμου τα λεφτα για τον Καλαθακο και ασε τους απεναντι να παρουν τον παιζχταρα ντιλεινι που θα του κανει πλακα δυστυχως του νικ του χρονου.

    Ο καλαθης πρεπεοι να παιρνει ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ 1 ΕΚΑΤΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,αν ειναι δυνατον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μωρε,τι να κλασει ο καλαθης τωρα μπροστα στον ντιλεινι,σιγα!!!!και απο καριερα να το δεις απλα,καταλαβαινεις οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ τους!!!!υπερ του ντιλεινι φυσικα!!!!

      Διαγραφή
  43. @ANΩΝΥΜΟΣ 9 06...Ο Ιτουδης δεν ειναι μονο οτι εχει θητευσει διπλα στον Ζοτς για 13 χρονια,ειναι και το οτι οι σπουδες του στον τομεα αθλητισμου(γυμναστικη ακαδημια-εξειδικευση μπασκετ)εγινε στο Ζαγκρεμπ,απ' οπου ξεκινησε και την προπονητικη του καριερα(ΚΚ Ζαγκρεμπ)..Οποτε ειναι φυσιολογικο η προσεγγιση του στο παιχνιδι να εχει τα στοιχεια της γιουγκοσλαβικης σχολης..Τα αλλα που αναφερεις για περιστασιακους βοηθους γιουγκοσλαβων προπονητων δεν εχουν νοημα....@Ατσα Νικολιτς(αναρωτιεμαι αν το νικ σου ειναι απο θαυμασμο η τον εχεις προλαβει σαν κοουτς).Καταρχην για το ροστερ της ΤΣΣΚΑ του Ιβκοβιτς στο θυμισε καποιος σχολιαστης γιατι πιθανον δεν το θυμοσουνα.Οσο για το οτι δεν αποτυχε ο Ιβκοβιτς το 2005 το εκλαμβανω ως χιουμορ,εκτος αν δεν ειχες παρακολουθησει την ευρωλιγκα εκεινης της περιοδου.Μια ομαδα μ' εκεινο το ροστερ που ειχε παει τρενο κανοντας κατι σαν 30-0,διοργανωνοντας το Φ4,σπρωγμενη απο τη διατησια και στον ημιτελικο η ΤΑΟΥ του Ιβανοβιτς να σε αποκλειει πανηγυρικα και να λεει καποιος οτι ΔΕΝ απετυχε,μαλλον εχει αλλη αντιληψη της επιτυχιας και της αποτυχιας...@77 Χαιρομαι που γραφει στο μπλογκ καποιος που μπορει και μιλαει στον ΔΓ και του εμπιστευεται πληροφοριες.Εγω μετα απο μερικες δεκαετιες υποστηριξης της ομαδας,αγορας διαρκειας,ταξιδιων εντος κι εκτος Ελλαδος,δεν εχω μπορεσει ουτε καν να τον πλησιασω.Ελπιζω να μας δωσεις και καμια σιγουρη μεταγραφη για ν' ανεβει κι η επισκεψιμοτητα του μπλογκ.Σ' αυτο που γραφεις περι Ελληνων προπονητων θα σου πω οτι οντως ειναι καλοι,αλλα το ποσο καλοι θα το δειξει το μελλον με τις ευκαιριες που θα τους δοθουν(αν τους δοθουν απο μεγαλες ομαδες και τ' αποτελεσματα τους εκει).Η επικειμενη προσληψη του Ιτουδη απο την ΤΣΣΚΑ ειναι πραγματικα τιμη και αναγνωριση στο προσωπο του Ελληνα προπονητη,ασχετα με το τι αισθηματα τρεφω εγω για τον Ιτουδη η το τι πιστευω για τις προοπτικες των Ελληνων προπονητων στο τοπ επιπεδο..Κι επειδη πιστευω οτι το μπλογκ του Τζιμ θα μακροημερευσει θα 'μαστε εδω να δουμε αν ο Ιτουδης επιστρεψει καποια μερα...ΠΑΝΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Πάνο, ξουράφι είσαι αγόρι μου.
      Αυτή σου η απάντηση :
      «@77 Χαιρομαι που γραφει στο μπλογκ καποιος που μπορει και μιλαει στον ΔΓ και του εμπιστευεται πληροφοριες.Εγω μετα απο μερικες δεκαετιες υποστηριξης της ομαδας,αγορας διαρκειας,ταξιδιων εντος κι εκτος Ελλαδος,δεν εχω μπορεσει ουτε καν να τον πλησιασω.Ελπιζω να μας δωσεις και καμια σιγουρη μεταγραφη για ν' ανεβει κι η επισκεψιμοτητα του μπλογκ.»
      Πήγαινε σ’ αυτήν την φράση μου;
      «Δεν θέλω να μου αποκαλύψεις τις πηγές σου. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τις ίδιες με τις δικές μου. Δηλ. ο ΔΓ. »
      Μάντεψε, τι εννοούσα. Ότι ηι κοινή μας πηγή είναι αυτά που λέει δημόσια ο ΔΓ. Αυτά δηλ. που δήλωσε πριν μερικούς μήνες σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό με τα οποία είπε ότι ο Ιτούδης είναι persona non grata για τον ΠΑΟ κλπ
      Νομίζω ότι τώρα είναι πιο σαφές.
      Α, και σταματήστε πια ορισμένοι αυτό το παραμύθι με τα διαρκείας, τα ταξίδια, την υποστήριξη κλπ. Πέρασε η μπογιά του.

      Διαγραφή
    2. Kαλα τα λες 77. Ο σωστος οπαδος ειναι εκεινος του πληκτρολογιου. Αυτος που δεν παει γηπεδο, δεν ακολουθει την ομαδα στο εξωτερικο, και γιατι οχι.. Σωστος ειναι εκεινος που δε βλεπει καν τα παιχνιδια στην τηλεοραση. Μπορει μια χαρα να διαμορφωνει κανεις αποψη βασιζομενος σε οσα διαβασε στο internet.

      Διαγραφή
    3. Ρε αγόρι μου, τα ‘χουμε ξαναπεί. Τι σημαίνει σωστός οπαδός; Ποιος ορίζει το σωστό και το λάθος; Και στην τελική, ποιος σου είπε ότι θέλω να είμαι σωστός οπαδός; Την έχετε ακούσει;
      Θες να πάρεις διαρκείας; Μαγκιά σου. Εγώ δεν θέλω.
      Θες να ταξιδεύεις με την ομάδα εντός κι εκτός Ελλάδας; Μπράβο σου. Εγώ δεν θέλω.
      Θες να στηρίζεις κάθε κίνηση της ΚΑΕ ανεξάρτητα από το αν συμφωνείς ή όχι; Δικαίωμά σου. Εγώ δεν θέλω.
      Ξαναγράφω, λοιπόν. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;
      Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή τη λογική που έχετε. Επειδή δεν γουστάρω να πάω στο γήπεδο μου αφαιρείται και το δικαίωμα στην άποψη; Ή επιτρέπεται μόνο αν συμφωνώ;
      Συνέλθετε…

      Διαγραφή
    4. @77..Ευτυχως που ξεκαθαρισες οτι δεν γουσταρεις να πηγαινεις στο γηπεδο,δηλαδη εισαι και συ ενας απο τους ''οπαδους'' του καναπε,της καρεκλας και του ιντερνετ..Ειναι ενα φρουτο που ευδοκιμει τα τελευταια πολλα χρονια στην Ελλαδα κι εχει αρκετες αιτιες και δυστυχως δεν περιοριζεται μονο στα σπορ...Προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο το οποιοδηποτε σχολιο σου γιατι ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα..Οπως θα με αφηνε και παγερα αδιαφορο το οποιοδηποτε αρθρο,αναλυση,κριτικη του Κατσιωνη,αν αυτο γινοταν απο τον καναπε του σπιτιου του,βλεποντας βιντεο στο youtube..Συνεχισε να γραφεις για κατι που στην ουσια δεν εχεις την παραμικρη γνωση για το πως ειναι στην πραγματικοτητα..Κι οταν περασεις τα 18,μην κανεις καμια λαλακια και πας και ψηφισεις.Αστο για τους αλλους.Εσυ θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη πινοντας τον φραπε σου βλεποντας τηλεοραση και ασκοντας υψηλου επιπεδου κριτικη..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    5. @ΠΑΝΟΣ
      Διαλέγεις την πεπατημένη με τις γενικεύσεις. Κλασσική μέθοδος όποιου δεν έχει επιχειρήματα να βάλει στο τραπέζι. Δεν απάντησες σ’ αυτά που ρώτησα. Αλλά, τι ψάχνω. Εδώ κατάλαβες ότι έχω πηγή τον ΔΓ. Συνοψίζω αυτά που έγραψες :

      - Όποιος δεν πάει γήπεδο δεν είναι ενεργός οπαδός και άρα και πολίτης. Επομένως δεν πρέπει να ψηφίζει!
      - Όποιος θέλει να λέει την γνώμη του πρέπει να κατακτά αυτό το δικαίωμα αυτό μέσω της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ ή αλλού! Καθώς, όποιος παρακολουθεί από τον καναπέ του τους αγώνες του ΠΑΟ ή όσα συμβαίνουν γύρω του δεν διαθέτει την γνώση!
      - Όποιος χρησιμοποιεί το internet για να κουβεντιάζει είναι οπαδός ή πολίτης του πληκτρολογίου! Και αυτοί οι πολίτες είναι το φρούτο που ευδοκιμεί εσχάτως και αποτελεί την ρίζα όλων όσων συμβαίνουν στη χώρα!

      Σωστά;

      Αισθάνεσαι οπαδός και μάλιστα σωστός, προφανώς όχι μόνο στο μπάσκετ, ενώ θεωρείς υποχρέωσή σου να πηγαίνεις στο γήπεδο, να αγοράζεις την ΠΡΑΣΙΝΗ, να διαβάζεις onsports κλπ. Η αίσθηση αυτή σε υποχρεώνει να μην ασκείς κριτική μέσω του πληκτρολογίου αλλά να διαδηλώνεις πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ, στην ΒΙΑΝΕΞ, στα γραφεία της ΚΑΕ και αλλού. Η ιδιότυπη αυτή σχέση σε οδηγεί στη θεωρία ότι ο πρόεδρος της αγαπημένης σου ομάδας είναι υπεράνω κριτικής μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Το ίδιο μπορεί να πιστεύεις και για τον αρχηγό του κόμματος του οποίου είσαι οπαδός. Πιθανότατα, πηγαίνεις ακόμη στις προεκλογικές συγκεντρώσεις με τις πλαστικές σημαίες για να διατρανώσεις την στήριξή σου στο κόμμα και ως κεκτημένο να θεωρείς ότι πρέπει να σου γίνει και κανένα ρουσφέτι μετεκλογικά. Έτσι, ως ανταμοιβή που είσαι «σωστός οπαδός».
      Αλλά το πιο κουλό είναι ότι έχεις καταλάβει ότι ο διακτινιζόμενος Κατσιώνης γράφει όχι από τον καναπέ του σπιτιού του βλέποντας τα ματς στην TV αλλά έχοντας πάντα εικόνα από το γήπεδο.

      Όλα αυτά είναι δικαίωμά σου να τα πιστεύεις και να τα υποστηρίζεις. Και προφανώς να εκφράζεις την γνώμη σου. Ε, το ίδιο δικαίωμα διεκδικώ κι εγώ.
      Απλά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς αυτό;


      Υ.Γ. Αφού είσαι θιασώτης της άποψης ότι μόνο όποιος έχει αυτοπρόσωπη παρουσία μπορεί να έχει την απαραίτητη γνώση για να κρίνει, τότε εξήγησέ μου κάτι. Ήσουν παρών όταν ο Ιτούδης έκανε όλα αυτά τα τρισάθλια για να βλάψει τον ΠΑΟ; Αν όχι, πώς εκφράζεις γνώμη; Βλέπεις ποια είναι η διαφορά μας; Εσύ έχεις κατεβάσει αμάσητα τα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος κι εγώ λέω ότι έχουμε ακούσει την μια πλευρά, ας περιμένουμε και την άλλη.
      Υ.Γ.1 Τα 18 τα έχω ξεπεράσει προ πολλού. Ψηφίζω μάλιστα ανελλιπώς εδώ και χρόνια. Από τις δεκαετίες με διαρκείας που αναφέρεις παραπάνω, προκύπτει ότι δεν είσαι πιτσιρίκι. Φοβάμαι ότι έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στα ‘80s.

      Διαγραφή
    6. Σόρυ που παρεμβαίνω στην κουβεντα σας.

      Αλίμονο αν κάποιος που δεν παει στο γήπεδο δεν εχει δικαιωμα αποψης για την ομαδα του. Αυτο ελειπε. Μιλαμε ελευθερα σε ενα δημόσιο ιστοχώρο και κανεις δεν μπορει να μας φιμωσει (μονο ο Jim δικαιουται να παρεμβει μιας και ειναι δικος του ο χωρος).

      Φυσικά, δικαιωμα εχει και ο καθενας να αξιολογει την καθε αποψη που διαβαζει. Καλο θα ειναι επισης να εχουμε υποψη πως στο ίντερνετ ο συνομιλητης μας μπορει να ειναι οποισδήποτε, ασχετως τι δηλωνει. Μπορει δηλαδη να ειναι 15 ή 60 χρονων, να ειναι ενας απλος ανιδιοτελής φιλαθλος ή ενας δημοσιογραφος με ιδιοτέλεια, κλπ.

      Επισης, όσο τραβηγμενο ειναι το επιχειρημα "οποιος δεν αφήνει λεφτα στην ΚΑΕ με εισιτηρια κλπ, δεν δικαιουται να εχει αποψη", άλλο τοσο ειναι το "οποιος παει γηπεδο, παιρνει διαρκειας, κλπ ειναι προβατο που διαβαζει Πρασινη και γλυφει τον προεδρο της ΚΑΕ".

      Διαγραφή
    7. Τώρα, τα αυτονόητα θα γράφουμε;
      Προφανώς, όποιος πάει ΟΑΚΑ, παίρνει διαρκείας, ταξιδεύει κλπ δεν είναι πρόβατο που διαβάζει ΠΡΑΣΙΝΗ και αποθεώνει τον πρόεδρο. Δεν τσουβαλιάζω.
      Μιλάω γι' αυτούς που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στη γνώμη σε όλους όσους δεν πάνε ΟΑΚΑ, δεν παίρνουν διαρκείας κλπ. Δηλ. γι’ αυτούς που θεωρούν ότι η παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας τους εντάσσει σε μια κλειστή κάστα ανθρώπων που μόνο αυτοί έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα στην έκφραση γνώμης.

      Διαγραφή
    8. Να πω κι εγώ τα δικά μου;

      α) Όποιος δεν ψηφίζει δεν είναι ενεργός πολίτης. Γιατί δεν συμμετέχει. Οπότε, όποιος δια της ψήφου του επιλέγει να παραδώσει το δικαίωμα της συμμετοχής σε έναν αντιπρόσωπο για τα επόμενα 4 χρόνια, τι είναι; Αν η συμμετοχή ενός πολίτη σε μια δημοκρατία ορίζεται απο την συμμετοχή του στις κάλπες, χέσε μέσα Πολυχρόνη.

      β) Το επιχείρημα "είσαι κάτω των 18". Γιατί, κακό είναι; Θαυμάσιο είναι. Ίσα ίσα ο 18άρης είναι που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί το ανάποδο επιχείρημα για μας τους σιτεμένους, ξινούς πορνόγερους.

      Διαγραφή
    9. Ρε συ, καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ;
      Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων που επειδή πάει στο ΟΑΚΑ ή ταξιδεύει με την ομάδα, νομίζει ότι έχει το αποκλειστικό προνόμιο να αποφασίζει ποιος θα εκφράζει άποψη και ποιος όχι.
      Από τότε που έγινε η συνέντευξη τύπου, έχουν βγει στη γύρα παίρνοντας παραμάσχαλα το Παναθηναϊκόμετρο και μετράνε βαθμούς Παναθηναϊκοφροσύνης. Δίπλα τους έχουν κι ένα ελληνόμετρο για παν ενδεχόμενο.
      Ανάλογα τους βαθμούς που βγάζει το εργαλείο, κολλάνε κι ένα χαρακτηρισμό. Οπαδός του καναπέ, επαγγελματίας γκρινιάρης, κλασσικός κωλοτούμπας, κριτής του πληκτρολογίου, ανενεργός πολίτης, αυτοαποκαλούμενος Παναθηναϊκός (λες και υπάρχει επιτροπή που σου απονέμει τον τίτλο του φιλάθλου της ομάδας),άσχετος κλπ
      Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι δεν είναι πιτσιρίκια που βράζει το αίμα τους.

      Διαγραφή
    10. 77, δεν έχει σημασία τι λένε τα συγκεκριμένα παιδιά, μπορεί να είναι το hobby τους ή η ασχολία τους ή ξέρω γω το πάθος τους, πες το όπως θες. Αυτό πιστεύουν και αυτό θα πιστεύουν εις τον αιώνα των αιώνων. Δεν είναι δηλαδή κάτι που μπορεί να διορθωθεί μέσα απο κουβέντα και επιχειρηματολογία, ο οπαδός είναι οπαδός, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αυτομάτως με το που αυτοπροσδιορίζεσαι ως οπαδός, κάτι έχεις παραδώσει απο την κριτική σου σκέψη. Αν υπάρχει κάτι που είναι σημαντικό σε επίπεδο κουβέντας είναι να μην περνάει στο ντούκου αυτή η άποψη ως κάτι το δεδομένο και το αυτονόητο, όχι γιατι θα αλλάξει γνώμη ο οπαδός αλλά κυρίως για να μην μένει ως de facto κατάσταση μια εντελώς παρακμιακή αντίληψη της πραγματικότητας που χωρίζει τον κόσμο σε πραγματικό κάτι και faux κάτι.

      Και για πες τώρα, ο Καλάθης θα υπογράψει ή θα μας πρήξει τα συκώτια;

      Διαγραφή
    11. Δεν ξέρω αν θα υπογράψει γιατί δεν έχω καταλάβει τι θέλει από την καριέρα του.
      Θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ; Είναι διατεθειμένος να μείνει άλλον ένα χρόνο με χαμηλό συμβόλαιο ελπίζοντας του χρόνου να πάρει περισσότερα; Έχει ως πρώτη προτεραιότητα τα λεφτά; Έχει αποφασίσει ότι δεν έχει μέλλον στο ΝΒΑ και άρα επιστρέφει οριστικά στην Ευρώπη;

      Άντε, λοιπόν, και έχει αποφασίσει να έρθει πίσω στην Ευρώπη. Τα λεφτά του ΠΑΟ μπορεί να τα βρει κι αλλού. Ίσως και περισσότερα. Το θέμα είναι, λοιπόν, αν έχει πειστεί από το project (λέμε τώρα) του νέου ΠΑΟ, αν τον εξιτάρει το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Διαμαντίδη, τι έχει ακούσει για τον Ιβάνοβιτς, ποιο θα είναι το ρόστερ, ποιες οι φιλοδοξίες της ομάδας κ.α. Αντιθέτως, πάνω κάτω γνωρίζει τι θα συναντήσει αν πάει στη Φενέρ για παράδειγμα ή στην ΤΣΣΚΑ εφόσον είναι εκεί ο Ιτούδης. Νομίζω ότι όσο καθυστερεί να απαντήσει ο Καλάθης τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟ.

      Αυτό που ξενίζει είναι η τακτική της ομάδας. Δεν έχω καταλάβει Χριστό. Αλήθεια σου λέω.

      Διαγραφή
  44. http://www.frombar.com/20140616/vv539ed17239e167.71824920-838383.html
    ......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Περί Ντούντα και ΤΣΣΚΑ

    Η πρώτη χρονιά του Ντούντα ήταν επιτυχημένη, γιατί με Έλληνες + Μούρσεπ + Χόλντεν πήγε φ4. Το 2001 με Κιριλένκο και στον πάγκο Τιχονένκο είχε πάλι πάει φ4 η ΤΣΣΚΑ στη Σουπρολίγκα, αλλά το 2003 ήταν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία να πάει με αυτούς που πήγε. Αφήστε που μέσα στη Βαρκελώνη κόντρα σε Ντέγιαν Σάρας Ναβάρο δεν νικούσε κανείς. Πήρε και το πρωτάθλημα στη Ρωσία (όχι ότι αυτό θεωρείται επιτυχία, αλλά ο Τιχονένκο 2 χρονιές το έχανε από την Ουράλ Γκρέιτ).

    Η δεύτερη χρονιά είχε και Τουρκσάν, αλλά το φ4 γινότανε μέσα στο Τελ Αβίβ και ήταν πολύ δύσκολο να το πάρει μέσα εκεί. Πήρε πάλι το πρωτάθλημα στη Ρωσία, έπαιξε καλό μπάσκετ, νταξ, πάλι αποτυχία δεν το λες.

    Ο Ντούντα έμεινε στην ιστορία ότι "απέτυχε στην ΤΣΣΚΑ" λόγω της 3ης χρονιάς. Αυτή θυμόμαστε όλοι. Με Μπράουν, Άντερσεν, Γκρέιντζερ, Χόλντεν, Παπαλουκά (που τώρα πια δεν ήταν ο Παπαλουκάς των χαμένων βολών, αλλά ο Παπαλουκάς λίγο πριν σηκώσει Ευρωμπάσκετ) και πήγε τρένο όλη τη χρονιά και το 'χασε από την Ταού (του το πήρε με μαγκιά ο Ντούσκο με οργιαστική εμφάνιση του Σπλίτερ).

    Τι κοινό έχουν η ΤΣΣΚΑ του 2005 με τη Ρεάλ του 2014 ξέρετε; Και τις δυο τις κέρδισε ο Πέσιτς πριν το φάιναλ φορ, στους 16. Την ΤΣΣΚΑ με 68-79 η Μπάρτσα μέσα στη Μόσχα, στη μοναδική της ήττα πριν το φάιναλ φορ, με όργια του Μποντιρόγκα, και τη Ρεάλ η Μπάγερν φέτος 85-83. Και τις δυο φορές ο Πέσιτς έμεινε έξω από τους 8, έδωσε όμως μάθημα στους επόμενους προπονητές για το πώς θα αντιμετωπίσουν το "μεγαθήριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι του Σπλιτερ(δεν ηταν τοτε)του Σκολα

      Διαγραφή
    2. Nαι σωστά. Σκόλα και Μασιγιάουσκας το είχαν πάρει εκείνο το ματς.

      Διαγραφή
  46. η πρόσληψη (αν γίνει) Ιτούδη από ΤΣΣΚΑ δε θα είναι τιμή για τους Έλληνες προπονητές, αλλά για τους Σέρβους μάνατζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην μου πεις οτι εχει τον Ραζνατοβιτς...

      Διαγραφή
    2. Τον Φιλίπποβιτς έχει. εξού η κόντρα με τον Ζοτς από τότε που τον ανέλαβε.

      Αφροξυλάνθη (ναι, όλα τα ξέρω)

      Διαγραφή
  47. φτανει αυτο με τον Ιτουδη,η ιδια η Μπανβιτ βγηκε και το διεψευσε.Εδω μεσα τι το συνεχιζεται;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τελικό σκορ Γαλατά-Φενέρ 85-77 και 3-3.

    Αυτή τη φορά η Φενέρ έχασε με έναν τρόπο διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ενώ σε 2η και 3η περίοδο έπαιξε καλο μπάσκετ και προηγήθηκε στο 30' με 58-60, στο 4ο είχε 3 πόντους σε 6 λεπτά (!!!!) και το 58-60 έγινε 74-63. Μετά πήγε να τα μαζέψει με σκοτωμένα σουτ που έτυχε να μπουν, και γι' αυτό έχασε μόνο με 8 αντί για 15.

    Όποιος και να το πάρει στο 7ο ματς μικρή σημασία έχει. Κακής ποιότητας ομάδες και οι δύο (αν μπορείς να τις πεις ομάδες) που θα τους κάνει πλάκα ο Ντούντα του χρόνου (τώρα πια και με Σάριτς, Πέρπε και ποιος ξέρει, Βεζένκοφ, μαζί με την παλιά φρουρά θα φτιάξει ομαδάρα ο Ντούντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χωραει ο βεζενκοφ γιαυτο κ δεν τον πηραν.
      Θα τους γλεντησει με παιδακια ο παο του χρονου

      Διαγραφή
  49. Ισως το πιο γλυκο, δικαια πρωταθλητες, αν οι ολλανδοι καποτε παιζανε total football, εμεις φετος παιξαμε total b-ball δεν εχουνε ξαναδει τα ματια μου τετοια ομαδα κ τετοιο υπερθεαμα, δε ξερω απο που να ξεκινησω κ απο που να τελειωσω. Θελω να πιστευω οτι ο τζιμ θα μας εχει ενα αρθρο να τα πουμε απο εκει :) .

    Να παρω κ εγω λιγο μερος στη συζητηση, μια χαρα κοουτς ειναι ο Ιτουδης παιδια, στο μονο που απετυχε ηταν οτι αποκλειστηκε απο την ευρωλιγκα πριν καν ξεκινησουνε απο εκει κ μετεπειτα επαιξε μια χαρα μπασκετ!!!
    Με συγχωρειται κιολας αλλα ηταν μπασκετ αυτο της τσσκα φετος? Αν του παο θεωρουνταν αποκρουστικο της τσσκα δεν απειχε πολυ, εμενα προσωπικα δε μου αρεσε καθολου ειδικα οι δεινοσαυρικες τους 5αδες!!!

    Οσον αφορα τον καλαθη πστευω οτι τα λεφτα ειναι πολλα, αλλα αμα θελει να τα δωσει ο ΔΓ εμενα δε με παιρνει να πω κατι εκτος κ αν ειναι να αποδυναμωθουμε σε αλλες θεσεις !!! Παντως ο νικ φετος εκανε τρομερη χρονια, δε ξερω ποσοι τον παρακολουθησατε στο ΝΒΑ αλλα το μηνα που ηταν τραυματιας ο κονλει ηταν εξαιρετικος, με ειχε καταπληξει δεν πιστευα στα ματια μου σχεδον κ μιλαμε για τον κονλει ε, δε ξερω αν το ξερετε αλλα μιλαμε για τοπ γκαρντ, επειδη δεν ειναι πολυδιαφημισμενος αυτος κ η ομαδα του πολλοι ισως νομιζουν οτι ποιος καλαθης αλλαγη του κονελι επαιζε. Για εμενα μετα απο τονυ/κρις πολ/γουεστ/λιλαρντ/ροντο/καρι/γουολ ισως ειναι ο κονλει !!!
    μερικοι που ανεφερα δεν ειναι αυτο που λεμε εμεις πλει μεικερ αλλα στον 1 παιζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερες στα παιδια,περασαν 10 χρονια απο τοτε που αυτη συμμορια- http://www.nba.com/pistons/features/goin-work-pistons-5-fingers-became-iron-fist-ταρακουνησε το nba νικωντας 4-1 μια ομαδα με το γκαρι πειτον το κομπε το ταχυδρομο καρλ μαλοουν και το σακιλ.....παιχτες που δεν τους ηθελε κανεις,ο μπιλαμπς free agent ο χαμιλτον ως ανταλλαγμα για τον τζερυ στακχαουζ ο πρινς φοργουορντ απ το κεντακι στα τελη πρωτου γυρου ενος μετριοτατου ντραφτ το 2002,ο big ben ως ανταλλαγμα για το γκραντ χιλ και o sheed ως ενας πρωην allstar με το παρατσουκλι''ανθρωπος τεχνικη ποινη'' και μια ομαδα οπου οι ιδιοι οι οπαδοι της την αποκαλουσαν portland jailbrakers!!!Δυστηχως η ομαδα που κατεκτησε χθες το πρωταθλημα(κυριως ο ρομπερτ χορρυ στο 5 ματς) στερησε την ευκαιρα να γινει εκεινη η ομαδα κατι σαν τους badboys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειναι οπως τα λεει ο Ζοζε.Τοτε που ειχε τραυματιστει ο Κονλει ειχε βγει ο Καλαθης ρουκι του μηνα.Ειχε σε 8-9 παιχιδια 15 ποντους 5 ριμπ,5-6 ασιστ και πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας ακομα και στα τριποντα..Αλλα το βασικο ηταν οτι στην αμυνα εσβησε τα αντιπαλα PG οπως ο Γουολ.
    Δε ξερω τι πινει αλλα ειναι παικτης επιπεδου NBA.Οχι βασικος προς το παρον αλλα αλλαγη.
    Μεγαλη μεταγραφη αν τον κλεισει ο Παο.Ειναι ο μονος Ελληνας που μπορει να διαδεχθει τον 3D,αν υπαρχει καποιος.να μπορει να το κανει αυτο.Αλλα θελει να του παρεις καλους παικτες διπλα του οπως σουτερ αλλα και ψηλους να παιζουν το pnr να τους ταιζει με τη πολυ καλη πασα που εχει.Ειναι απο τους πιο γρηγορους σε μυαλο και ποδια που εχω δει.Εννοειται οτι αν ειχε και καλο σουτ θα ηταν αλλο επιπεδο.Παντως πρεπει να ξεχασουμε τον Καλαθη οπως τον ξεραμε που φοβοταν και την σκια του στο σουτ.Φετος σουταρε και ας το εχανε,με αποφασιστικοτητα ξεπερνωντας τις οποιες φοβιες του,Παντως το στιλ του στο σουτ ειναι μια απο τα ιδια.

    Οσον αφορα τους Σπερς απιστευτο μπασκετ,ολοκληρωτικο.
    Μεγαλα συστηματα απο Ποποβιτς και μεγαλη προσυλωση απο τους παικτες σε αυτα.Εγραφαν απο παντου με καθε δυνατο τροπο.Ειχα χρονια να δω τοσο δυνατη ομαδα σε πλει οφ.Μονο οι Νταλας τους δυσκολεψαν.

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αν ειναι εξαιτιας του καλαθη να χασουμε λασμε γκιστ μασιουλις τοτε καλυτερα να μην ερθει . ασε που θα δημιουργησει μεγαλη ανισορροπια σε αμοιβες παικτων και αποδυτηρια . θα εχουμε δηλαδη 1 παικτη που θα παιρνει 2 εκατ. και αλλους 7-8 που θα παιρνουν γυρω στα 200 χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως τα ιδια σκεφτομαι και εγω,καλυτερα να μην ερθει ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  53. παιδιά καλημέρα,
    ο Καλάθης έκλεισε.
    Αραποξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποτε ανακοινωνεται??
      Ο Βενζεκωφ γιατι δεν εχει ανακοινωθει ακομα??

      Διαγραφή
    2. Ασε μας ρε μουφαφροξυλανθη η αλλιως ραδιο αρβυλα
      Αυτο το πες κ πριν 3 μερες

      Διαγραφή
  54. Είναι εσωτερική πληροφόρηση μανδάμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Tι εσωτερικες πληροφοριες ρε παιδια και κουραφεξαλα ?
    ο Ανωνυμος απο πανω υπογραφει σαν "Αραποξυλανθη" και τον ρωτατε και απο κατω ...
    Κι εγω να μπω στο μπλοκ ως ανωνυμος τωρα και υπογραψω ως "Aφροξυλανθη", μπορω να γραψω οτι μου κατέβει στο κεφάλι ...

    Ήμαρτον ...
    Αν δεν υπαρξει ανακοινωση απο την ΚΑΕ εγω δεν πιστευω τιποτα πλεον .. αφου ζουμε στην χώρα της παραπληροφόρησης και το ξέρετε ολοι καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλησπέρα παιδιά.
    Ο Βεζένκοφ έκλεισε.

    Καφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Jim καταπληκτική η ανάλυσή σου για τον Λοβέρν..Θέλω να σε ρωτήσω, η τόση αργοπορία στην απάντηση του Καλάθη (αν βεβαίως δεν έχει ήδη απαντήσει, θετικά ή αρνητικά) μήπως δυσκολεύει πολύ τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού? Εννοώ, αν ο Καλάθης πει όχι, εγώ θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κινηθεί για τον Μπογκντάνοβιτς της Παρτίζαν στη θέση του και ας είναι κοινοτικός (Αφού κατά την άποψή μου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να χτίσεις γύρω του).. Θεωρώ τρομακτικό να χαθεί και αυτός (προς Τουρκία όπως γράφεται) αν ΚΑΙ ο Νικ απαντήσει αρνητικά..Έχεις τελικά, ενημέρωση για το θέμα??
    Σε ευχαριστώ προκαταβολικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν πανε πολυ καλα τα πραματα με τις διαπραγματευσεις που φαινεται.
    Ο βεζενκοφ επρεπε ηδη να ειχε κλεισει και ο καλαθης να εκανε κωλοτουμπες με αυτην την προταση που εχει.
    Ο λασμε και δικαιως εχει ξενερωσει και το σκεφτεται ενω ο κουπερ αγνοειται το τι θα κανει.
    Μποχωριδης δεν ακουγεται ουτε κιχ
    Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. jimara t plhroforhsh eixes exthes gia kalathi?pes mas gt kaigomaste..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχ έλα...πες μας τι έμαθες!

      Μουφοκαφροξυλανθη :))

      Διαγραφή
  60. Ολος αυτός ο κακός χαμός στον Παναθηναϊκό γίνεται λόγω Πράσινης και σάιτς ιδιοκτησίας του ΔΓ. Μαθαίνουμε τι προτάσεις γίνονται με νούμερα, ρήτρες και οψιόν, πότε κατατέθηκαν, ποιοί αποδεσμεύτηκαν, σε ποιούς υπό προυποθέσεις θα γίνει μειωμένη πρόταση, ποιοί είναι ήδη κλεισμένοι, ποιοί θα μας απασχολήσουν και για να δέσει το γλυκό, προσπαθούμε να διαβάσουμε πίσω από τις γραμμές κάθε αρθρογράφου/ υπαλλήλου της διοίκησης που μας ενημερώνει για το πλάνο, τι σκέφτεται ο πρόεδρος, κοκ.

    Αν πχ ο Χάινς ήταν σε διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό θα διαβάζαμε για κάνα 20ήμερο α) για τον τόπο συνάντησης με τη διοίκηση β) για το χρόνο γ) για το ποσό που του προσφέρθηκε δ) για το πότε πρέπει να απαντήσει ε) για τις εναλλακτικές σε περίπτωση άδοξου τέλους στ) για τον μάντζερ του παίκτη ζ) για τις δυσκολίες αποδέσμευσης του από την ΤΣΣΚΑ κοκ. Με άλλα λόγια, αυτό που στον Ολυμπιακό ( και σε κάθε Ολυμπιακό) είναι μια φυσιολογική διαπραγμάτευση, στον Παναθηναϊκό γίνεται "Λάμψη". Του ξεχειλώματος το κάγκελο δηλαδή.

    Αν στον χ Καλάθη είχε γίνει πρόταση και δεν ήξερε (σχεδόν) κανένας τίποτα ή απλά είχε περάσει προς τα έξω ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει την περίπτωσή του, μια ωραία πρωία θα μαθαίναμε ότι υπέγραψε, ότι αρνήθηκε, ότι έγινε μια προσπάθεια που δεν τελεσφόρησε και τέλος. Τώρα πλάθουμε σενάρια επί σεναρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εξήγηση δίνεις;
      Γιατί γίνεται όλο αυτό;

      Διαγραφή
    2. Το προφανές είναι ότι, από τη στιγμή που είσαι ιδιοκτήτης ΜΜΕ, μια γραμμή θα την περάσεις ή θα θέλεις να την περάσεις και στα πλαίσια αυτού, θα δώσεις στον κόσμο "πληροφορίες", ακόμα και ασήμαντες. Πιστεύω ότι γενικά οι Γιαννακόπουλοι, όχι μόνο ο Δημήτρης, αφουγκράζονταν τον κόσμο και, με τον τρόπο τους ο καθένας, ήθελαν να γίνουν αρεστοί, αγαπητοί ή αισθάνονταν ότι πρέπει να δώσουν απαντήσεις. Ο Θανάσης πχ πήρε μικρόφωνο και ανακοινωσε στο ΟΑΚΑ την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζοτς, πριν υπογράψει ο Σέρβος. Ο Δημήτρης "φωνάζει" στα σάιτς και στις εφημερίδες ότι το παλεύει για να φέρει τον Καλάθη, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Το μικρόφωνο έγινε σάιτ και το ΟΑΚΑ, διαδίκτυο. ( μια πιθανή εξήγηση, γιατί άβυσσος η ψυχή των Γιαννακόπουλων)

      :)

      Διαγραφή
  61. Γιατί άραγε μόνο ο ΠΑΟ, ο Ιτούδης και ο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρονται για τον Καλάθη; Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενδοιασμούς να πάρουν έναν παίκτη αποδεδειγμένα βρώμικο και ντοπαρισμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μα γιατί άραγε ? Για να τα συνοψησουμε, τον θελουν η Φενερ,ο Παο και η Τσσκα ενω η Μπαρτσελονα εχει Χουερτας, η Ρεαλ Ροντριγκεζ/Γιουλ, η εφες, φημολογειται για τον Τεοντοσιτς, ποιές ειναι οι αλλες ομαδες που μπορουν να τον πληρωσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. και η τσσκα και η ουνικς που που τον ειχε ειναι τοσο βρωμικες οσο ο παο τι να κανουμε.ενω ο γαβρος ειναι λευκος σαν κρινος,οτι παιχτες ειχαμε κανει αμαν να τους παρει μολις φυγουν απο εμας,μπεεε.Το ωραιο ειναι οτι σημερα οι γαυροφυλλαδες πανηγυριζουν την εκλογη Χαλβατζακη χαχαχαχα δηλαδη δυο χρονια τωρα που τα πηραμε ολα ποιος ηταν προεδρος ω ρε προβατα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ο καλαθης θα ηταν πολυ καλη περιπτωση αν ηθελε να περασει ολη την καριερα του στον παο . αν ομως καθε καλοκαιρι θελει νβα δεν μπορεις να χτισεις πανω του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Classic Performance του Μπογκντανοβιτς χθες. Αν ηταν λιγο πιο ευστοχος απο τα 10/21 εντος πεδιας και 10/21 βολες θα μιλουσαμε για μια εμφανιση που θα μεινει στην ιστορια του κλαμπ. Στην τελικη οσο και να ψαξεις δυσκολα θα βρεις παικτη που σε ντερμπι τιτλου, εκτος εδρας, με μπρεικ στο 1ο παιχνιδι, θα γραψει 33 ποντους 5 ασιστ, 4 ριμπαουντ. Αυτο το παλικαρι ποιος θα το παρει??

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. λεει ο παο να μην πληρωνει υπεραξιες . ετσι οπως παει το πραγμα ομως , ολοι οι πιτσιρικαδες ελληνες ζητανε υπεραξια . πιο πολυ υπεραξια και απο τους ξενους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή