Athlenda

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΛΙΒΕΡ ΛΑΦΑΓΙΕΤ



Ο Ολυμπιακός προσέθεσε στη ..γκαλερί του τον Λαφαγιέτ και το Hoopfellas αναλύει τον καινούργιο πόιντ γκαρντ των ερυθρολεύκων και αξιολογεί την επιλογή..



Ο παίκτης μεμονωμένα, ανήκει στη κατηγορία αυτών που μου αρέσουν αλλά το πόσο αποδοτικός θα είναι (ο εκάστοτε αθλητής) εξαρτάται κάθε φορά σε μικρότερο βαθμό από την ποιότητα του και σε μεγαλύτερο από το περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται, τα ζητούμενα της ομάδας από αυτόν και τον βαθμό λειτουργικότητας του εντός του ροτέησιον. Τον Λαφαγιέτ άλλωστε τον είχα "προτείνει" προ καιρού, πακέτο με τον Χίκμαν για την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού (προ F4 αλλά κυρίως πριν τη γνωστοποίηση του νέου πλάνου από τη διοίκηση που έθεσε διαφορετικά στάνταρντς στον σχεδιασμό). Αθλητής πασίγνωστος στην Ευρωπαϊκή αγορά, ο φάκελος του ξεχειλίζει από σημειώσεις και updates στη προσωπική μου scouting database. Πάμε να του ρίξουμε μια ματιά..

-Ο Λαφαγιέτ έχει πλέον εξελιχθεί σε pass first PG. Προσέξτε, δεν ήταν. Εξελίχθηκε. Και παράλληλα ανέβασε το status του στην αγορά, δείγμα του γιατί φωνάζουμε εδώ μέσα για το πόσο σημαντικά είναι τα playmaking abilities πλέον στο σύγχρονο μπάσκετ. Ήταν από το ξεκίνημα της καριέρας του αλτρουιστής, με ανεπτυγμένη τη νοοτροπία του team player και το ένστικτο της συνεργασίας όμως δούλεψε πάρα πολύ στα ευρωπαϊκά παρκέ για να κερδίσει σήμερα την ταμπέλα του Floor General και μαζί το εισιτήριο για την ελίτ, ομάδες δηλ. όπως η φετινή Βαλένθια και φυσικά ο Ολυμπιακός.


Με ύψος 1.88μ. και μεγάλο άνοιγμα χεριών αλλά αδύνατο frame (κατασκευή κορμιού) προσεγγίζει τον όρο old school PG. Το athleticism του δεν είναι από τα πολύ δυνατά του κομμάτια. Χαρακτηρίζεται average καθώς δεν έχει τη φοβερή ταχύτητα προώθησης (κρίνεται ικανοποιητική απλά) ή τα πατήματα για να τελειώσει "πάνω" σε ψηλότερους αντιπάλους  σε συνέχεια. Για αυτό χρησιμοποιεί τους δικούς του τρόπους, γαρνίροντας με μια δόση underground basketball.. Κερδίζει τον διάδρομο περισσότερο με την έκρηξη στην κατεύθυνση καθώς το "άνοιγμα" του όσον αφορά την ταχύτητα μέσα στον διάδρομο του drive δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο.


-Είναι παίκτης που παράγει μακριά από την επαφή. Δε του αρέσει η επαφή και δεν την επιδιώκει. Δεν είναι από αυτούς που βρίσκουν ισορροπία μέσα από μια τέτοια κατάσταση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρέπει να ξεχάσετε το κομάντο-stryle του Έησι Λο που στα καλά του έκανε πολλούς ψηλούς να μοιάζουν με "γατάκια" όταν προσπαθούσαν να τον κόψουν στο τελείωμα. Στον Λαφαγιέτ δεν υπάρχει αυτό. Ίσως όπως είπαμε παίζει ρόλο και το frame του παίκτη. Ο 30χρονος γκαρντ των ερυθρολεύκων στηρίζεται πολύ στο jump shot του, με βασικό του πλεονέκτημα (χρυσάφι στο σύγχρονο μπάσκετ) την ικανότητα του να σουτάρει αποτελεσματικά off the dribble. Xρησιμοποιεί πολύ συχνά pull up jumpers, ειδικά step &snap back pull ups (δηλ. φτιάχνει το χώρο με πίσω βήμα ή ντρίμπλα αν κινήσει) ενώ θα χτυπήσει κατευθείαν μετά από pick εάν κάνει το λάθος ο αμυντικός και παίξει "πίσω" (όπλο που οι ερυθρόλευκοι είχαν μόνο με τον Σλούκα στο "1"). Eμπιστεύεται αρκετά το σουτ του ακόμα και σε καταστάσεις τρανζίσιον. Έχει γρήγορο release αν και οι μηχανισμοί του είναι λίγο ύποπτοι ειδικά στον τρόπο που απελευθερώνει. Σε όλη του την καριέρα πάντως δε κατάφερε να βγάλει από πάνω του την ταμπέλα του streaky shooter από το τρίποντο. Την τελευταία διετία σουτάρει με μεγαλύτερη σταθερότητα. Αν και βελτιωμένος στο decision making το shot selection του μπορεί να γίνει καλύτερο (έχει επισκιάσει την ικανότητα του μάλιστα να πάρει σπουδαία σουτ). Σε μια τέτοια ομάδα κορυφής όπως ο Ολυμπιακός, επιβάλλεται να γίνει καλύτερο.. Στον κόουτς Μπαρτζώκα δίνεται η δυνατότητα να τον τοποθετήσει και στο "2" μιας και ξέρει να λειτουργήσει σε μια ball screen επίθεση και η πάσα/οξυδέρκεια του από το "2" μπορεί να "λύσει"  την επίθεση του Ολυμπιακού. Η εκτίμηση μου βέβαια είναι ότι θα περάσει συντριπτικά περισσότερο χρόνο στο "1". Για αυτό αποκτήθηκε. Αλλά αυτά μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ..


Σε καταστάσεις που θα "πάρει" την αλλαγή, δε λειτουργεί ως κάθετος παίκτης εκτός και εαν υπάρχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Συχνά χρησιμοποιεί μια σειρά από ντρίμπλες ή αλλαγές κατευθύνσεων για να βγάλει τον αντίπαλο εκτός ισορροπίας και να δημιουργήσει τον δικό του χώρο. Έχει εξαιρετικό body control. Θα το καταλάβετε όταν τον δείτε να σταματάει και να εκτελεί μετά από ντρίμπλα και υπό καθεστώς πίεσης ή όταν δοκιμάζει το αγαπημένο του floater. Εδώ είναι αρκετά αποτελεσματικός για αυτό και όταν ο ψηλός στο κέντρο αναγκάζεται να βγεί πιο μπροστά στο κέντρο για να τον σταματήσει, ο Λαφαγιέτ "μοιράζει" στην base line.


-Δεν είναι ο κλασσικός pick&roll PG, όμως έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά τη χρονιά που θήτευσε δίπλα στον Πλάζα στο Κάουνας. Συχνά επιλέγει να πάει αντίθετα στο πικ, ενώ η αντίληψη του χώρου είναι ένα έξτρα εργαλείο. Συχνά πηγαίνει βαθιά στη ρακέτα για βρεί την καλή πάσα είτε στη περιφέρεια είτε στο κέντρο της ρακέτας ενώ δημιουργεί  και με split out. Προτεραιότητα του όταν πηγαίνει προς τα μέσα είναι η καλή πάσα στη περιοχή γύρω από το καλάθι χαμηλά.

*Πολύ σημαντικό για την ένταξη του στο παιχνίδι του Ολύμπιακού. Είναι αποδοτικός μακριά από τη μπάλα. Μπορεί να διατηρήσει την πίεση στην άμυνα, να ενεργήσει ως spot shooter ή κυρίως να χτυπήσει στα close outs είτε με το floater είτε με pull up jumper ή καίρια εσωτερική πάσα. Χρήσιμη η οξυδέρκεια του στην close out επίθεση που εφαρμόζει συχνά η ελληνική ομάδα. Θα δώσει μεγάλη ταχύτητα στην ανάπτυξη εδώ.



-Ανέβηκε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι στη καριέρα του έχοντας πολύ υπομονή. Κυρίως αξιοποίησε το γεγονός ότι βελτιώθηκε σαν πόιντ γκαρντ από τη στιγμή που οι Σέλτικς τον έκοψαν το 2010 για αυτό τον λόγο ("δεν ήταν αρκετά πόιντ γκαρντ"). Σε αυτό το κομμάτι αναπτύχθηκε σημαντικά χτίζοντας πάνω στη νοοτροπία του team player που κουβαλούσε από το κολέγιο, βελτιώνοντας τις αποφάσεις του και την αποτελεσματικότητα του στον τρόπο που "τρέχει" μια επίθεση και βάζει τους συμπαίκτες μέσα σε αυτήν κυρίως στο μισό γήπεδο. Πρόοδος σπουδαία για έναν περιφερειακό που κουβαλούσε τη ταμπέλα του combo guard με την είσοδο του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ..

Λιτός και απέριττος στο παιχνίδι του, χαρακτηριστικό που απεικονίζεται στις μεταβιβάσεις του αλλά και το γενικότερο κομμάτι των αποφάσεων. Αυτό θα τον βοηθήσει πολύ στο να εγκλιματιστεί γρήγορα και να προσφέρει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.


-Ο Λαφαγιέτ είναι καλός αμυντικός παίκτης. Όχι, δεν είναι defensive stopper όπως ήταν ο Διαμαντίδης, ο Λούκας ή είναι σήμερα ο Μάντζαρης ή ο Σάδα. Σε καμία περίπτωση. Παρακολουθώντας στενά το αμυντικό του παιχνίδι, θα τον χαρακτήριζα στο τέλος της ημέρας ως έξυπνο αμυντικό παίκτη. Παίζει άμυνα μυαλού και έχει εκπληκτικά γρήγορα χέρια και αντιδράσεις με τα άκρα του, γεγονός που αποτελεί το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα στα μετόπισθεν. Αρκετά πειθαρχημένος με υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης, καταφέρνει να μακιγιάρει κάποιες αδυναμίες του στο κομμάτι της προσωπικής άμυνας (καταστάσεις close out, άμυνα επαφής, durability) ενώ παράλληλα αξιολογείται ως πάρα πολύ ικανός help defender. Πηγαίνει γρήγορα στη βοήθεια σε οποιαδήποτε γραμμή άμυνας, ξέρει να βάζει τα χέρια του στη μπάλα και το κάνει με μεγάλη ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Αυτό του το φυσικό χάρισμα (μήκος συν ταχύτητα αντίδρασης στα χέρια) τον βοηθά πολύ και στο κομμάτι του ριμπάουντ, όπου είναι αρκετά αξιόλογος για περιφερειακός. Τα χέρια του είναι και το μοναδικό όπλο επιβίωσης του στην πίσω γραμμή άμυνας, περιοχή στην οποία ο Ολυμπιακός στέλνει συχνά τα γκαρντς του μετά από "αλλαγή". Είναι αδύνατος (παρότι η υφή του διέπεται από σκληράδα αλλά του λείπει η δύναμη) και η σωματοδομή του δεν τον βοηθά για αυτό και το να βάλει τα χέρια του στη μπάλα κατά την εισαγωγική πάσα ή μόλις λάβει τη μπάλα ο αντίπαλος ψηλός είναι η μοναδική του ευκαιρία. Σε περίπτωση που μείνει στη πλάτη δεν έχει τύχη. Και στα μετόπισθεν ο Λαφαγιέτ λοιπόν, αξιοποιεί το πλεονέκτημα της σκέψης και της αντίληψης που τον χαρακτηρίζει. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο, με τον εσωτερικό ανταγωνισμό που προσφέρει το backcourt του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να βγάλει το καλύτερο του μέσα στη σεζόν στο αμυντικό κομμάτι.


Μη ξεχνάμε ότι μια αγορά αξιολογείται πάντα σε συνάρτηση με τα χρήματα που έχουν επενδυθεί. Ο Λαφαγιέτ λοιπόν κρίνεται ως μια καλή επιλογή, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη ότι το ποσό των 400χιλ. ευρώ σε ετήσιες απολαβές για έναν παίκτη με χιλιόμετρα στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ που σύντομα αναμένεται να λάβει κοινοτικό διαβατήριο (Κροατία). Θα τον χαρακτήριζα εξαιρετικό ως back up του Μάντζαρη (με την έννοια του μπακ-απ που αυτή λειτουργεί στο back court του Ολυμπιακού, δηλ. ότι θα μοιράζεται ουσιαστικά τη θέση με τον στάρτερ..) αλλά για να είμαι ειλικρινής περιμένω να δω την περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων στην τελική της μορφή. Η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι βαρόμετρο και ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι με τον Λαφαγιέτ κάλυψαν τα νώτα τους. Είμαι κατά της περιφερειακής πεντάδας που ακούγεται, με τους δύο Αμερικάνους (Λαφαγιέτ συν άλλον ένα) Σπανούλη-Σλούκα-Μάντζαρη. Με ποια σκέψη πηγαίνει εκεί ο Ολυμπιακός..? Ποιος θα μείνει 5ος..? Ο Μάντζαρης υπό την μορφή "τιμωρίας" εάν δεν υπογράψει? Όχι, δε νομίζω. Τι γίνεται με τον Κατσίβελη? Προσωπικά, ειδικά με τον τρόπο που δουλεύει τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα εξέταζα σοβαρά να μην πάρω ξένο στα γκαρντς και να ανεβάσω τον Κατσιβέλη και από πίσω τον Χριστοδούλου ως 5ο. Εάν έπρεπε να βάλω το δάχτυλο όμως στο βαζάκι με το μέλι (αμερικανική αγορά), στην περυσινή περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων προσωπικά θα προσέθετα έναν γκαρντ με την ενέργεια του Ντιλέηνι. Ας περιμένουμε να δούμε όμως πως θα διαμορφωθεί το backcourt των ερυθρολεύκων. Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Λαφαγιέτ υπέγραψε έναν facilitator που όμως μπορεί να παίξει και να υποστηρίξει την επίθεση ευρισκόμενος μακριά από τη μπάλα, στοιχείο σημαντικό για μια ομάδα που έχει στις τάξεις τον Βασίλη Σπανούλη, και να "δώσει" στην ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Για τον Λαφαγιέτ, στα 30 του, είναι μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να κοιτάξει προς την κορυφή της Ευρώπης. Επαναλαμβάνω, η επιλογή κρίνεται σαφώς καλή αλλά θα ήθελα να το ξαναμιλήσουμε όταν ολοκληρωθεί το περιφερειακό παζλ του Ολυμπιακού και έχουμε την τελική μορφή του..

Υ.Γ: Τι γίνεται με τον Κατσίβελη κύριοι..?


Υ.Γ1: Λοιπόν.. Ο μεγάλος στόχος για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι να υπογράψει τον Καλάθη η κάποιον άλλον στάρ του ευρωπαϊκού/αμερικανικού μπάσκετ αλλά να κάνει δικό του το πακέτο των Βεζένκοφ-Μποχωρίδη. Μη μένετε απορημένοι.. Το πρόγραμμα που διάλεξε η διοίκηση (και δήλωσα ότι μου αρέσει από την πρώτη στιγμή αρκεί να το υποστηρίξει μέχρι τέλους) αυτό επιτάσσει. Στο παρελθόν δεν υπήρξε ανάλογο πρότζεκτ, σε τέτοιο βαθμό, οπότε οι συγκρίσεις δεν είναι ότι πιο λογικό. Αν υπογράψουν αυτοί οι δύο, η off season έχει τις βάσεις να είναι επιτυχημένη. Ο Βεζένκοφ είναι πολύ ώριμο και προσγειωμένο για την ηλικία του παιδί, καθόλου "ψηλωμένο". Είναι φυσικό να θέλει να εξασφαλίσει τις καλύτερες για αυτόν συνθήκες όπως κάθε παίκτης. Όπως σας αποκάλυψα εχθές το βράδυ στο Euroland, ο 19χρονος φόργουορντ περιμένει το ντραφτ και την κατάληξη του Ντάριο Σάριτς. Αν ο Σάριτς τα μαζέψει για ΝΒΑ, ο Βεζένκοφ γίνεται απαραίτητος στην Αναντολού που μπορεί να κοιτάξει και τον εξαιρετικό (όπως σας είχα πεί πριν μερικούς μήνες) Νίκολα Τζόκιτς της Μέγκα Βιζούρα. Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Σάριτς να πηγαίνει στην αγκαλιά του Ίβκοβιτς.. Και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει "εμπόδιο" Γκιστ για τον Βεζένκοφ. Χρόνο θα βρεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντς. Αυτό θα είχα τουλάχιστον εγώ στο σάπιο το μυαλό μου για τον παίκτη. Και άμα τους περάσει όλους στο ροτέησιον, μάγκας..


Υ.Γ2: Για Μπονσού θα τα πούμε σύντομα..




262 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά. Ο Μάντζαρης τι πρέπει να υποθέσει όταν του αγοράζεις τον Λαφαγιετ με 400.000 και προσφέρεις σε αυτον τον πρώτο χρόνο 300.000???
    Έπειτα τη υπογραφή του Σάριτς στην Εφές θα έλεγα πως ο Βεζενκοφ έρχεται Παο. Γιατί, Jim, δέχεται ο ΔΓ να είναι δεύτερη επιλογή σε έναν δεκαεννιάχρονο? ΤΟΣΟ καλός είναι??

    ElGreco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω κάτι...ο Λούντζης είναι Η μεταγραφή του καλοκαιριού. Θα μιλάμε για αυτό το παιδί μετά από πολλά χρόνια όπως μιλάμε για τον Μήτσο τώρα.
      ElGreco

      Διαγραφή
    2. λαθος κινηση του ΟΣΦΠ να βγαλουν στην δημοσιοτητα τα λεφτα που δινουν στον Μαντζαρη με λεπτομεριες,γιατι δεν βγαλαν και τα χρηματα αλλων π.χ στον Πριντεζη

      Διαγραφή
    3. @π.χ τον Πριντεζη

      Διαγραφή
    4. Ο Μαντζαρης ειναι 23 στο δευτερο επαγγελματικο του συμβολαιο.Ζηταει 600 και ο Λαφαγιετ ειναι στα 30 ,εχει κανει παντου πρωταθλητισμο.εχει χρονια εμπειριας στην Ευρωλιγκα,προερχεται απο το καλυτερο πρωταθλημα στην Ευρωπη με σπουδαια ομαδα οπως η Βαλενθια,πηρε Γιουροκαπ και εχει κασε 400 χιλ δολλαρια και οχι ευρω.
      Κανε τα 600 χιλ ευρω σε δολλαρια στον Μαντζαρη και βγαλε πορισμα ασε που δεν συγκρινονται οι 2 αθλητες.

      Διαγραφή
  2. Ο Λούκας που έμεινε ελεύθερος θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναικο. Ως defencive stopper θα μπορούσε να συνδυαστεί και με διαμαντιδη παππάς αλλά και ενδεχομένως με μποχωριδη που στα πρώτα του βήματα στο υψηλό επίπεδο θα πρέπει να έχει ασφαλεία?
    Επίσης η γνώμη σου για παικτες απο Σιένα ... Χάντερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jim μετά την απόκτηση λαφαγιετ και υποτιθέμενη άρνηση του καλάθη ποιο είναι το ιδανικό γκαρντ για να κινηθεί ο παο?
    Ευχαριστώ προκαταβολικα!
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερες,προφανως ο μπαρτζωκας θελει να εκμεταλευτει τα closeouts του σπανουλη(σε ρολο παρκερ ισως;;) εχωντας 2 μπιστολια(λοτζεσκι-λαφαγιετ) στις γωνιες....αυτο λογικα θα ανοιξει το κορτ για τα τεσσαροπενταρια σε αμυνες οπως του παο τα 2 τελευταια χρονια-οι τελικοι του nba το spacing και το ball movement του ποπς μελετηθηκαν αρκετα.... βεβαια ο πριντεζης πρεπει να πλαισιωθει με ενα καλο 4αρι ακομα-ο μπονσου πολυ επιρεπης στο φαουλ καλο θα ειταν να ενεργοποιηθει ο καββαδας.Εβδομαδα ντραφτ με πολλους παιχτες που θα κοπουν να τους κοιτανε οι ευρωπαικες ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε 32% στα τρίποντα και 40% στα δίποντα δεν τον λες και πιστόλι.

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    2. Με το σπανουλη δημιουργο αυτα τα ποσοστα;;;;ο τυπος ειναι σποτ απ σουτερ,ο λογος που ανεφερα το σαν αντονιο ειναι οτι ισως στο μυαλο μπαρτζωκα ο λαφαγιετ θα ειναι ο πατρικ μιλλς....ας μην βιαζομαστε με ξενους που ερχονται low profile στην ελλαδα οπως ο λασμε ο ματσουλις και ο χαινς και φευγουν μαγκες(απ το σπανουλη και διαμαντιδη) με συμβολαια ανω του εκατομυριου......

      Διαγραφή
    3. Τα στατιστικά του στο σουτ είναι άθλια. ΘΑ δούμε τι θα κάνει ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ. Εγώ είδα τη έχει τώρα. Και αν τον θεωρείς σουτερ και ότι είναι παίκτης φτερού λάθος κείμενο διάβασες απο πάνω. Και ξαναλέω ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ. Ο καλάθης ποιό καλά στατιστικά έχει.

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    4. Θα απαντήσει σύντομα ο ΠΑΟ με κίνηση.

      Άκη που τον βλέπεις τον Εμπιιλντ στο ντραφτ? Για πες πρώτη οχτάδα..

      manos

      Διαγραφή
    5. http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002870 αμα ο lafayette ανοιξει την αμυνα τοτε ο καλαθης ειναι κλασσικος σουτερ επιπεδου αλλεν.... spot up shooter o λαφαγιετ? μηπως τον εχεις μπερδεψει με κανεναν αλλον? αν κι απ οτι εχω καταλαβει μαλλον δεν εχεις καταλαβει τον ορο αφου ο μιλς σουταρει συνηθως μετα απο ντριμπλα δεν παιζει στα φτερα......

      Διαγραφή
    6. 55/169 στο τριποντο δεν ειναι και τα καλυτερα ποσοστα συμφωνω και δεν το συγκρινω με τον αλεν μην το χοντραινουμε,το παιρνει το σουτ ομως και με τα γκαρντ του οσφπ θα τα εχει με καλες προ'ι'ποθεσεις,τωρα για το catch &shoot που υποννοεις δεν το εχει,ο τυπος ειναι σκορινκ γκαρντ ομως-ισως εκανα λαθος στον ορο σποτ απ.....Ο εμπιντ πρεπει να ειναι νο.1 για τους καβαλιερς,οι 5-6 μηνες που θα λειπει δεν συγκρηνονται με το καιρο που θα κανει να βρει τετοια ευκαιρια αυτη ομαδα για ενα τετοιο σεντερ-μια τοσο μικρη αγορα δεν μπορει να προσελκησει ενα καλο βετερανο ψηλο,αντιθετα ενα σμωλ φοργουοντ οπως ο παρκερ η'ο ουιγκινς μπορει να βρει-ο ντεγκ ο αριζα ειναι ελευθεροι,εκτος εαν ανταλλαξουν το νο.1 με να σεντερ,ισως το καντερ η' το φειβορς και το νο.5 της γιουτα οπως ακουγεται για να εχουν οι μορμονοι σιγουρα το tζαμπαρι παρκερ που ειναι και μορμονος.

      Διαγραφή
    7. Εμπιντ θα πεσει κατω απο το 3 , λογικα στο 5/6/7. Αν κ ισως τον δουμε στο #3 με το κλιβελαντ να τον δραφταρει κ στο #1 γουιγκινς. Ισως πεσει ανταλλαγη στο πικ φιλι κ καβαλιερς, απο την αλλη το κλεβελαντ θελει να "νικησει" απεγνωσμενα δε ξερω αν θα παει με εναν παιχτη σαν τον εμπιντ... εκτος αν πεσει ανταλλαγη με γιουτα που λεει κ ο Ακης.

      Διαγραφή
    8. Ζοζε καλησπερα,ο εμπιντ δεν πεφτει κατω απ το 6 o ντανι ειτζ θελει ενα σεντερ να κλεινει τη ρακετα,επιπλεον παντα ρισκαρε στα ντραφτ,απ το χοντρο του οχα'ι'ο στειτ(που ολες οι ομαδες τον απευφεγαν) στο ντραφτ του 2012 στο νο.21 το σαλιντζερ που ειναι καλος παιχτης στον ποιντ γκαρντ απ το κεντακι το 2006 στο νο.21 που εγινε ολσταρ(ροντοοοοοο)....Επιπλεον στο ορλαντο το καλοβλεπουν το καμερουνεζο εχωντας και την επιλογη της Ν.υορκης στο 12,ενα σχημα βουτσεβιτς-εμπιντ ειτε στο 4-5 ειτε ο ενας να ερχεται απ το παγκο θα ειταν πολυ ενδιαφερον.

      Διαγραφή
    9. Arn Tellem κύριοι. Ο μάνατζερ το Εμπίντ κρύβει το ιατρικό του ιστορικό για να πάει σε ομάδα που του πάει.

      Εγώ πάντως δηλώνω πως ο Εμπίντ δεν θ' αντέξει και το μεγάλο αστέρι θα είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Απίστευτη τεχνική κατάρτιση και body control, καλό σουτ, καλός χειρισμός, φοβερό ντράιβ και μεγάλος κώλος στο ποστάρισμα. Melo αλλά καλύτερος.

      Ody

      Διαγραφή
    10. Καλημερες Ody,τι κοινο εχουν ο εμπιντ και τζαμπαρι παρκερ;;;;τον κυριο τελεμ(ο τζαμπαρι επησκευθηκε τον εμπιντ μετα το χειρουργειο αλλωστε) φυσικα τον ατζεντη με τους περισοτερους αρηθμητικα παιχτες στο nba,εκτος απ το nba εκπροσωπει αθλητες του μπειζμπολ και το κυριοτερο εχει τη περηφημη Wasserman Media που δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει διαβασει καποιος ενα μοκ ντραφτ της...επισης ο νταν γκιλμπερτ ιδιοκτητης των καβς του εκανε προταση για να γινει jm δινοντας του και μικρο ποσοστο της ομαδας πριν προσλαβει φετος τον γκριφιν,οι περισοτεροι ατζεντηδες κρυβουν τα ιστορικα τραυματισμων παντως.Εαν θελουν να κανουν κατι οι καβαλιερς καποτε ΔΕΝ πρεπει να πανε στο παρκερ θελουν σεντερ και αξιζει να το ρισκαρουν-ο παρκερ καλυτερος του μελο δυσκολο το βλεπω,επιθετικα δεν μπορεις να ξερεις πως θα ανταπεξερθει σε iso καταστασεις οπως ο καρμελο απεναντι σε αμυντικους οπως ο λουολ ντενγκ-ο μπατουμ -ο σεφελοσα η' ο ντουραντ και αλλους.Αμυντικα υπηρχαν ματς που ο σιζεφσκι τον εκρειβε στο ντιουκ εχωντας μαλιστα και τον ακομα χειροτερο αμυντικο ροντνε'ι' χουντ στην πενταδα βαζωντας τον παρκερ 5 και το χουντ 4,για αυτο ντιουκ μας χαιρετησε νωρις αλλωστε....Το οτι θα ειναι ο ρουκι με την ποιο γρηγορη προσαρμογη στη λιγκα ισχυει θα εχει μ.ο 14π-6ριμπαουντ ισως,αλλα για ολ σταρ ειναι δυσκολο να ξερεις.

      Διαγραφή
  5. tote gt den erxetai o vezenkov re Jim ? den einai kai gia ton paikth ligo risko na perimenei toulaxstn 1 mhna akoma ? eidika apo th stigmh pou o saric den 8a paei amesws NBA..

    Me ektimish , 3A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε Σιενάρααααααα, κατάθεση ψυχής τα παιδιά.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφει ιστορία σήμερα η Siena, ασχέτως τελικού αποτελέσματος

      Διαγραφή
    2. Jim θέλουμε tribute, έλα αφού κι εσύ τους γουστάρεις, ψήσου

      Διαγραφή
  7. jim εχεις καμια πληροφορηση για την αποθεραπεια του λο??ρωταω γτ δεν καταλαβαινω να κρατας εναν παιχτη 2.5 χρονια με τοσους τραυματισμους να βλεπεις οτι οταν ειναι καλα να ειναι το βαρομετρο σου κ τωρα που υποτιθεται οτι ελυσε το χρονια προβλημα του να μην τον περιμενεις...ακομα σαν 7ο ξενο...εγω θα ηθελα για ολυμπιακο back court με μαντζαρη σπανουλη σλουκα κατσιβελη κ λο η αν δεν ειναι καλα γκορντον.δεν νομιζω οτι χρειαζεται ντιλεινι.εκτος αν εχουν αποφασισει οτι ο σπανουλης θα παιζει ακομα λιγοτερο φετος.ο ντιλεινι ειναι αντι σπανουλης στα ματια μου κ δεν θα εαιγα το προτζεκτ του κατσιβελη.
    για μπονσου δεν καταλαβαινω την εμμονη να παμε σε τετοιο στιλ παιχτη.πολυ καλος pnr ψηλος αλλα ψηλος που τον κανει μαγκα ο pg.θα προτιμουσα καποιον να μπορει να δημιουργησει μονος του.τωρα γινεται επιτακτικη αναγκη να βρουμε εναν τετοιον στο 4 αντι για πετγουει.ιδιως αν οπως ακουγεται παει ο καββαδας για τριτος σεντερ.
    στο 3 η χρονια μονο με 2 παιχτες δεν βγαινει.κ με τα γκαρντ του ολυμπιακου δεν θα ειναι τοσο ευκολο το να παιξεις με 3 κοντους...γενικα δεν μυ αρεσει μεχρι τωρα ο σχεδιασμος.

    για μαντζαρη θεωρω οτι η αξια του ειναι καπου μεταξυ 1.3-1.5 για 3 χρονια.κ το 1.1 κ το 1.8 που ακουστηκαν ειναι αστεια νουμερα κ ελπιζβω να σοβαρευτουν κ οι 2 πλευρες γτ η εξυπνη κινηση του δγ εκανε την διαπραγματευση μεσα στη χρονια no option.
    μου αρεσει πολυ η ομαδα που εχει στο μυαλο του ο ντουντα στην εφες αρκει να δουμε κ πως θα διαχειριστει τους γηγενεις.
    επισης οσο κ να μου αρεσει ο μπονσου ρε μπαρτζωκα παλι ψηλο του 50% στις βολες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EXO PLIROFORIES OTI EKLEISE O VEZENKOF STIN PANATHA MAZI ME LANGFORD!!!!!!

    3DPANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sovara milas re file?egyra pragmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O VEZENKOF OXI TOSO...O LANGFORD 100%

    3DPANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο που ειναι οι πληροφοριες σου?

      Διαγραφή
    2. Απο το μυαλο του

      Διαγραφή
    3. kakh epilogh o langford pistevw.o panathinaikos prepei na xtisei apo thn arxh

      Διαγραφή
    4. ΕΧΩ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛ ΤΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

      3D ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ

      Διαγραφή
    5. Σόρρυ που σας το χαλάω κ γω τα χω ακούσει περί κλεισμένου Λανγκφορντ-Βεζένκοφ-Μποχω....ανατρέξτε στην σελίδα trifillakia.gr

      Διαγραφή
  11. Μπράβο ρε Τζιμ, έκανες το κόλπο γκροσσο με ποστ πάνω στον αγώνα!
    ΜΑΤΣΑΤΑ η Σιένα, κατάθεση @@ων στο γήπεδο, όσο είδα στο δευτερο ημίχρονο δώσανε τα πάντα...
    Καλή επιλογη ο Λαφαγέτ αλλά ψάχνουμε τους άλλους γκαρντ της περιφέρειας και απορώ... Μάντζαρης δηλαδή λελέ; ΚΑτσίβελης χαιρετάει μάλλον, δεν τον έχει πάει ως τώρα, επιρρεπής και στους τραυματισμούς...
    Ο Μπονσού είναι ένας ακόμη Ντάστον με παρόμοιο παιχνίδι, δηλαδή ούτε φέτος ψηλός με ποστ παιχνίδι; Θα ψαχτούμε για ψηλό βαρύ τεσάρι με ποστ παιχνίδι; Τότε θέλουμε ένα πεντάρι με σουτακι από τα 5/6 μέτρα για να μπορούμε να παίξουμε high-low...
    Για να δούμε!
    Σχόλιο για μουντιάλ: Παμε μωρή αρρώστια "αμπάσκετη" Ολλανδία! Αλήθεια, βρείτε μου έναν καλό ολλανδό μπασκετμπολίστα και κερνάω λουκάνικα και μπύρα κάτω από τον σουηδικό ήλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ.
      Μόλις είδα την απάντηση σου στο ποστ που έκανα με παρόμοιες σκέψεις στην προηγούμενη ανάρτηση. Τι διαφορετικό δίνει ο Μπονσού σε σχέση με τον Ντάστον; Καλή άμυνα ψηλά, καλό ριμπάουντ, επιρρεπής στα φαόυλ, ενέργεια και δύναμη, μπορεί να σπρώξει πιο μεγάλους σέντερ αλλα στην επίθεση είναι πικ ν ρολ και αλευ ουπ, κατά τα άλλα τίποτα από ποστ παιχνίδι, τίποτα από περιφερειακό σουτ, όσο τον είδα φέτος... Βασικα τα σχήματα με Ντάστον/Μπόνσου μεσα στη θέση 5 θα έχουν παρόμοιο σύστημα επιθεσης, κεντρικό ή πλαινό πιν ν ρολ με Σπαν/Σλούκα/Λαφαγέτ και ανάλογα μοίρασμα της μπάλας...
      Φτάνει αυτό όμως;;; Θέλουμε καποια άλλα safeplays νομίζω, και ένα τεσσάρι που ποστάρει θα θέλει χώρο που δεν θα τον έχει με Ντάστον/Ποπς μέσα... Πιστεύεις πως ο Καββαδάς μπορεί να δώσει κάτι έξτρα;;; Δεν με έπεισε όσο τον είδα φέτος αλλά δεν παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα και κρατάω μια επίφυλαξη...

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΝΑΠ...
      ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΙ Ο ΛΑΣΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤ ΠΑΙΧΝΊΔΙ...ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ...ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΟΝ ΤΖΕΙΜΣ Η ΠΟΛ ΝΤΈΙΒΙΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ...Ο ΜΕΝΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΊΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΊΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ, ΠΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜ...
      ΤΈΛΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ.

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      ΥΓ1: Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
      ΥΓ2: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 5 ΓΚΑΡΝΤ, ΚΥΡΊΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΒΛΈΠΟΥΜΕ
      ΥΓ3: ΕΠΙΜΕΝΩ, Ο ΟΣΦΠ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 3-4ΑΡΙ

      Διαγραφή
    3. http://en.wikipedia.org/wiki/Rik_Smits

      https://www.youtube.com/watch?v=4LOw1Du8VLY
      Adiavastos.... Megalos Ollandos
      Alex 7

      Διαγραφή
    4. οπως τα λες φιλε ζεν μαστερ.ο κατσίβελης κάηκε απο μπαρτζώκα αλλα και απο το κεφάλι του μιας και ξενύχταγε ολη την χρονια στα κλαμπς. κανεις δεν το ξέρει αυτο.Οσο για Λαφαγιετ μια μετριότητα, δυστυχώς. Φετος χάσαμε πρωταθλημα εξαιτίας 4-5 το ίδιο και του χρόνου....

      Διαγραφή
    5. Πσσσ... Μπράβο ρε μαγκές, καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω κανέναν τους πλην του Σμιτς!
      Είναι σαν αν μου λες ξαφνικά αν ξέρω τον καλύτερο μπασκετμπολίστα που έβγαλαν οι αμερικανικές παρθένες νήσοι.
      Και η απάντηση: Ντάνκαν! Αλλά εγώ θα ορκιζόμουνα πως είναι βέρος αμερικάνος μετά από 18 χρόνια στο τέξας!

      Διαγραφή
  12. dld dn erxetai o kalathis???? gia langford shmera t emathes???mhpws phge kaneis dikos mas sthn italia n tn ferei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O CALATHES MENEI MEMPHIS....O LANGFORD EXEI KLEISEI EDO KAI MERES...DEN EINAI TYXAIO OTI I PRASINI ELEGE GIA LOTSO - LANGFORD PRIN 5 MERES...

      3DPANOS

      Διαγραφή
    2. Ρε φιλε οργιο εισαι.
      Μονος σου ρωτας μονος σου απαντας...χαχαχα θεος

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αν γράφει κ απαντάει μόνος του αλλά κ γω έχω ακούσει για λάνγκφορντ!και για βουγιούκα...κ κλεισμένους Βεζένκοφ-Μποχωρίδη ίσως κ Κούπερ λόγω Ιβάνοβιτς!

      Διαγραφή
  13. @Napidious: http://www.basketball-reference.com/players/s/smitsri01.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωωω μπράβο ρε φίλε ολλανδός ήταν ο Σμιτς;;;; Ουάου!

      Διαγραφή
    2. Επίσης Dan Gadzuric, Francisco Elson και ο "δικός μας" Geert Hammink. Η "Μεγάλη Ολλανδική Σχολή" των Center.

      Διαγραφή
  14. ksereis t allo tha exoume sthn perifereia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OLA EINAI REYSTA...MITSOS-PAPAS-LANGFORD KAI ENA PLAY MAKER (I MATZARIS I HICKMAN MALLON)

      3DPANOS

      Διαγραφή
    2. Ασε μας ρε φιλε

      Διαγραφή
    3. Mh grafete re seis vlakeies... Allo na trolarete emas tous gavrous allo na to pisteuete kiolas... Oi Aggelopouloi kalytera na tou kremasoun to deltio h na ton poulhsoun sthn Astana, para na ton afhsoun na paei fetos....
      Pate kala?
      Alex 7

      Διαγραφή
    4. alex7 μην τα βαζεις με 15χρονα,τοσο τους κοβω εγω.Σιγα μην ερθει ο Μαντζαρης σε εμας και ειδικα φετος.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  15. Πράγματι καλές οι προσθήκες των αμερικανων αλλά ο Κατσίβελης υποτίθεται πως είναι επένδυση για τον Ολυμπιακό. Προσωπικά θεωρώ πως φέτος δεν πήρε και τις ευκαιρίες που του αντιστοιχούσαν. Αν πάντως δεν χωρά στο πλάνο, ας του δώσουν την ευκαιρία να παίξει κάπου και να διακριθεί. Είναι κρίμα αν απλά τον αφήσουν 6ο γκάρντ...
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ 30 ΙΟΥΛΗ...ΑΜΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΛΑΓΚΦΟΡΝΤ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..

    3DPANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει συμβολαιο με τον πανιωνιο ή μενει ελευθερος?

      Διαγραφή
  17. Εκπληκτικη εμφανιση της Σιενα στον 5ο τελικο..Ομαδα μ' ολη τη σημασια της λεξης και με τους παικτες της να τρωνε σιδερα στην αμυνα και να παιζουν με μυαλο και καρδια στην επιθεση..Οι Αμερικανοι της εδωσαν μαθηματα ψυχης κι ομαδικοτητας..Ολοι τους θεωρω οτι του χρονου θα βρουν καλυτερα συμβολαια για να συνεχισουν την καριερα τους(πλην του 34χρονου Νελσον)..Αναρωτιεμαι τι συμβολαιο εχει ο Οθελο Χαντερ που θυμιζει βεβαια Λασμε(undersized center),εχοντας καλυτερο παιχνιδι με πλατη και χειροτερο με προσωπο απο τον Λασμε..Το Μιλανο ηταν τραγικο,συνεχεια κυνηγαγε στο σκορ,μια ομαδα που στηριζεται στο περιφερειακο σουτ και μονο και ειναι πλεον πολυ πιθανο να ολοκληρωσει μια χρονια με τον πλεον καταστροφικο τροπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συμφωνα με κουρουνα εκλεισε μποχω ο παο !!! και συνεχιζουμε.. αλλαξε μανατζερ ο μικρος για να προχωρησει η μεταγραφη!!! καλη προσθηκη για το μελλον και παμε για τον βεζενκοφ που λογικα δεν παει εφες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.pamesports.gr/297560/diazygio-kai-toy-vezenkof-me-lwtso

    Αλλαξε και ο βεζενκοφ μανατζερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παντως ειναι σημαντικο να θυμομαστε οτι ο μποχωριδης πχ αν κλεισει στον παναθηναικο θα στοιχισει περισσοτερο πχ απ οτι ο λαφαγιετ στον ολυμπιακο αφου και 150χιλ να του κανεις συμβολαιο και δωσεις στον αρη γυρω στα 350 συνολικα ειναι 500χιλιαδες ευρω οσο το συμβολαιο του ματσιουλις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μασιουλης επαιρνε λιγοτερα απο 500,000

      Διαγραφή
    2. 350000 euro
      Νομιζω οτι δε βρισκεις καλυτερο value for money. Ακομα και αυξηση να του εκανε παλι θα ηταν πολυ χαμηλο το συμβολαιο του για την αξια του. Η λογικη λεει οτι για να τον διωχνουν ψαχνει κατι αλλο ο προπονητης.

      Διαγραφή
    3. 'Η 350 χιλ ηταν η 450 χιλ ηταν,το θεμα ειναι οτι τα λεφτα του τα εβγαλε.Και για να μην ανανεωθηκε το συμβολαιο του,οντως σημαινει οτι ο Ιβανοβιτς θελει αλλου ειδους 3αρι για διδυμο με τον Γιανκοβιτς..

      Διαγραφή
  21. εκτέθηκε ο Λώτσος με τον Βεζένκοβ. τουλάχιστον είχε τα @@ να παραιτηθεί και από αυτόν τον παίχτη. τα είχαμε πει βέβαια και ειδικά χθες ο τζίμ που έβγαλε ότι τον είχαν σταντ μπάι για τον σάριτς. εμένα μου είχαν πει ότι αν έκλεινε ο σάριτς θα τον έπαιρναν και αυτόν και θα τον άφηναν δανικό στον Άρη.
    ελπίζω να κλείσει και αυτός.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λωτσος δεν περναει τις καλυτερες του μερες...

      Διαγραφή
    2. Αφροξυλανθη αυτη η βλακεια με Λανγκφορντ πως ξεκινησε,μας εχουν πρηξει τελευταια.

      Διαγραφή
    3. καλημέρα, δεν γνωρίζω τίποτα για Λάγκφορντ.

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
  22. 2-3 η Σιένα, 68-72 με ΕΜΦΑΝΙΣΑΡΑ μέσα στο Μιλάνο. Τι σου είναι αυτή η καρδιά του πρωταθλητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο Μπάνκι (άλλοτε βιοηθός Πιανιτζάνι) και ο Κρέσπι (άλλοτε βοηθός Ντ' Αντόνι) μας δείχνουν μια εξαιρετική σειρά αγώνων μέχρι στιγμής. Έχουν και οι δύο μεγάλο μέλλον σαν προπονητές (ο Κρέσπι το 2005 την πεσμένη από χρέη Σκαβολίνι την πήγε στους 8 της Ευρωλίγκας νικώντας Μπάρτσα-Ρεάλ μέσα στην Ισπανία).

    Το ότι ο Λαφαγιέτ είναι καλύτερος από Κόλινς δε συζητιέται καν (ο ανιψιός μου ο μικρός είναι καλύτερος γκαρντ από τον Κόλινς), αλλά δυστυχώς δεν είναι Λο. Ο Μενσά Μπουνσού πάλι είναι καθαρά "Μπαρτζωκομεταγραφή" όπως ήταν ο Μπέγκιτς, ο Πέρκινς κλπ. Ευρωπαϊκό με Μενσά Μπουνσού δεν παίρνεις, όπως κάποτε δεν έπαιρνες με Αντέ Μενσά και Ντε Μιγκέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γινει η εκπληξη και η Σιενα με τα τοσα προβληματα παρει τον τιτλο θεωρω πως ο Κρεσπι θα εκτοξευσει την καριερα του,ενω ο Μπανκι θα βρεθει σε δυσκολη θεση..Δεν θα με εκπληξει να απολυθει ο Μπανκι και να προσληφθει στη θεση του ο Κρεσπι..Αν μεινει με αδεια χερια το Μιλανο η αποτυχια θα ειναι εκκωφαντικη.Εχοντας πλεονεκτημα εδρας σε 3 διοργανωσεις(Πρωταθλημα,Κυπελλο,Ευρωλιγκα)και να χανεις και στις 3(Σιενα,Σασαρι,Μακαμπι)ειναι κατι που δυσκολα χωνευεται απο οποιαδηποτε διοκηση,ειδικα απο αυτη μιας ιστορικης ομαδας που ξοδεψε πολλα χρηματα,θεωρωντας οτι τουλαχιστον οι εγχωριοι τιτλοι θα ερχονταν ευκολα η δυσκολα..Μα πανω απ' ολα η εικονα του Μιλανου στα κρισιμα ματς ηταν απογοητευτικη..

      Διαγραφή
    2. οπως τα λες ανώνυμε. Μπονσου μετριότατος και λαφαγιετ το ίδιο

      Διαγραφή
  24. Οποιος φιλος του παο ειδε το τελευταιο 5λεπτο του Αρμανι-Σιενα...ας μας πει εδω αν θελει τον Λαγκφορντ του χρονου στην ομαδα του...ο ...Μποχωριδης ποιο καλες επιλογες θα έκανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα παντως δεν μαρεσει το αναρχο στυλ του.
      Συμφωνω.
      Προτιμω πιο σουτερ οπως ας πουμε τον φριντετ.Και νομιζω το ιδιο και ο ιβανοβιτς

      Διαγραφή
    2. Μην κρινεις βλεποντας μονο ενα 5λεπτο..Η εικονα της Αρμανι ηταν τραγικη πολυ απλα γιατι στηριζεται υπερβολικα στο ατομικο παιχνιδι των παικτων της...Ο Λανγκφορντ ειναι μεγαλος σκορερ,αλλα οχι μεγαλος παικτης..Αν καποιος μου ελεγε να διαλεξω μεταξυ αυτου και του Μπογκντανοβιτς,η επιλογη θα ηταν αυτονοητη..Ομως πρεπει να δουμε ποιες ειναι οι επιλογες για τη θεση ''2'' και να κρινουμε..Σ' ενα νεανικο συνολο,που θα παιζει up tempo μπασκετ,οπως θελει ο Ιβανοβιτς,και με καλη χημεια,ο Λανγκφορντ θα μπορει να σου δινει στανταρ 20π σε καθε ματς..Και για μια χρονια θα ηταν καλος..Του χρονου εξαλλου θα ειναι ετσι κι αλλιως αλλα τα δεδομενα..

      Διαγραφή
    3. ο Λάνγκφορντ τέτοιος παίκτης είναι, στο τέλος όταν το ματς γίνεται ντέρμπι τον πιάνει το "Σπανούλης effect", δηλαδή παίρνει το μεγάλο σουτ από όπου να 'ναι, ή πάει μέχρι μέσα μόνος του, και ότι βγει. Με τον Ολυμπιακό πχ στο ΣΕΦ το χλάτσωσε από τα 8,5 μέτρα και κλαίγανε οι αρουραίοι. Ή στο ΠΑΟ-Μακάμπι στο 5ο ματς το 2012, πάλι αμόλησε μια βόμβα από τα 7 κα μείωσε στον 1 πόντο. Άλλες φορές είναι άστοχος. Γενικά φέτος η Μιλάνο είχε πρόβλημα στις τελευταίες κατοχές, και έτσι έχασε πολλά παιχνίδια από το άγχος των παικτών της.

      Διαγραφή
    4. Σπανούλης effect αλλά στο Σεφ στο τέλος αυτός το πήρε το ματσάκι..

      SherlocKostas

      Διαγραφή
    5. sherlockostas αυτό έγραψα αν δεν κατάλαβες.

      Διαγραφή
  25. http://www.talkbasket.net/european-signings-and-rumours.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Ο πρωτος δηλωσε πως θα ψαξει συμβολαιο στο ΝΒΑ ενω ο δευτερος συμφωνησε με την Λε Μαν.

      Διαγραφή
  27. Τώρα που όπως φαίνεται έχει θέσεις Αμερικάνων ο ΟΣΦΠ, θα γέμιζες το 3 με έναν παίκτη στυλ Darden, με έναν πιο σκόρερ ή καθόλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπερα...........πολυ καλη κινηση ο λαφαγιετ για ολυμπιακο θα δωσει πραγματα στα γκαρντ,πολυ φοβαμαι οτι τον μαντζαρη τον εχουν για εξοδο.....μενσα μπονσου...θα δωσει καποια πραγματα,εχει θεμα με τραυματισμο,καθε χρονο οπου πηγαινε κατι ακουγοταν περι θεματος τραυματισμου........σιενα δεν υπαρχουν λογια,αν το παρει θα χαρακτηριστει ομαδα μυθος για το ιταλικο μπασκετ,φανταστειτε τους οπαδους της που θα πανε να την δουν για τελευταια φορα την τεταρτη.....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρά, stone.
      Αν ο Ολυμπιακός δεν πάει για άλλον γκαρντ και κρατήσει τον Μάντζαρη θα είναι ΟΚ. Ίσως ψάξει για έναν παίκτη που να μπορεί να συμπληρώσει την τετράδα Λαφαγέτ-Μάντζαρης-Σπανούλης-Σλούκας και να παίρνει και λεπτά στο 3 αν χρειαστεί. Ίσως ο Μπράμος. Αν αποφασίσουν να αφήσουν τον Μάντζαρη, τότε πρέπει να βγουν στην αγορά για να βρουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Έλληνα pg και πάντως όχι παίκτη τύπου Ντιλέινι.
      Στους ψηλούς, χρειάζεται δουλειά ακόμη και ίσως αργήσουν να βρουν τον κατάλληλο. Αν στο 5 μείνει ως έχει και προωθήσει ως 3ο τον Καββαδά, παίρνει ρίσκο. Ίσως τότε κρατήσει τον Πέτγουεϊ και ψάξει για έναν παίκτη που να μπορεί να σταθεί και στο 4 και στο 5 για να κλείσει την front court.

      Διαγραφή
    2. καλημερα 77....αυτο το ντιλεινι-λαφαγετ-σπανουλης ειναι σαν να λενε στο μαντζαρη αντιο και στο σλουκα σχεδον αντιο,αυτη την εντυπωση εχω....αν ημουν αγγελοπουλος θα κανα σχεδιασμο με ντιλεινι-σλουκα-μαντζαρη-λαφαγετ και με τα χρηματα του σπανουλη θα μπορουσα να παρω δυο παικταραδες ενα τριαρι και ενα τεσσαροπενταρι που θα με κανανε αχτυπητο πραγματικα.....φανταστειτε τον ολυμπιακο με αυτους συν για παραδειγμα τον ντερικ μπραουν και τον μος ..δυο κλασεις ανωτερος.....stonerook

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ, φίλε.
      Ο Ολυμπιακός είχε από πέρσι την ευκαιρία να κάνει την τολμηρή κίνηση με τον Σπανούλη. Πριν την περιβόητη ανανέωση του συμβολαίου του. Φέτος, είναι πιο δύσκολο να γίνει.
      Όντως, τα 5 πρωτοκλασσάτα γκαρντ σ’ αυτό το μπάτζετ δεν χωράνε. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει φέτος την ευχέρεια να διαθέσει το 1,5εκ. των Λο και Μπέγκιτς.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ...

      ΣΕΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΓΚΑΡΝΤΣ:
      - ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΛΩ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ΣΛΟΥΚΑΣ
      - ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ...ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΕΡΚΙΝΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ...ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ...
      - ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΦΘΓΕ Ο ΛΩ, ΗΡΘΕ Ο ΚΟΛΙΝΣ (ΝΟ ΚΟΜΕΝΤ), ΕΝΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΣΦΠ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ...ΤΩΡΑ, ΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ Ο ΜΠΑΡΤΖΩ ΠΑΤΩΣΕ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      ΥΓ1.: ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ (ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ)...ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ (ΚΑΙ Η ΕΦΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ)

      Διαγραφή
    5. Γεια σου, Ζεν.
      Προφανώς, τα 5 γκαρντ είναι αναγκαία. Εγώ μιλάω για 5 πρωτοκλασσάτα γκαρντ. Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να έχει ο ΟΣΦΠ ταυτόχρονα Μάντζαρη, Σλούκα, Λαφαγέτ, Ντιλέινι και Σπανούλη. Κάποιος θα μείνει στο περιθώριο αναγκαστικά. Σ’ αυτήν την 5άδα, βλέπω τον Σλούκα να τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Οπότε, ο 5ος πρέπει να είναι ένα σκαλί πιο κάτω από τους υπόλοιπους για λόγους ισορροπίας, χημείας και μπάτζετ. Έτσι γίνεται σε όλες τις ομάδες του status του Ολυμπιακού ακόμα και με μεγαλύτερο πορτοφόλι. Οι 4 είναι ΟΚ + 1 β’ διαλογής για μπαλώματα. Τον ρόλο αυτόν θα μπορούσε θεωρητικά να παίξει ο Κατσίβελης. Αλλά το παιδί φαίνεται να είναι χαμένη υπόθεση.
      Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στο 3 υπάρχουν μόνο οι Λοτζέσκι και Παπαπέτρου (ο μικρός είναι ακόμη στοίχημα όπως και να το δεις) και κανείς από τους υπάρχοντες γκαρντ δεν μπορεί να καλύψει (έστω και περιστασιακά) την θέση του SF, ίσως θα ήταν προτιμότερο να αποκτηθεί ένας wing που να καλύπτει το 2 και το 3. Ο Μπράμος φαντάζει καλή λύση παρά το πρόβλημά του με την μπάλα στο παρκέ. Αυτή η αδυναμία μπορεί να καμουφλαριστεί για λίγα λεπτά με την ταυτόχρονη παρουσία στην πεντάδα του Λοτζέσκι ο οποίος έδειξε αξιοπρόσεκτη ικανότητα σ’ αυτό το κομμάτι.

      Διαγραφή
    6. ΣΥΜΦΩΝΩ 77 ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΜΑΝΤΖΑΡΗ, ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 5ΑΔΑ...
      ΤΟ ΖΗΤΗΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΦΕΤΟΣ...ΚΑΤΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 5ΟΣ...
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 3, ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ 3ΑΡΟ4ΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 4...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    7. Ξέρεις, αυτό με τα τριαροτεσσάρια δεν έχει και μεγάλη βάση στην Ευρώπη. Τουλάχιστον, έτσι όπως παίζεται το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο. Τι θέλω να πω.
      Όλοι μας κατά καιρούς, λέμε για παίκτες που καλύπτουν τις 2 θέσεις των F. Αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει κυρίως στο ΝΒΑ. Δηλ. οι μόνοι παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις 2 θέσεις, έστω και κατ’ ανάγκη, είναι αυτοί που παίζουν κυρίως στο 3 και λόγω δύναμης, μεγάλου κορμιού και αθλητικών προσόντων μπορούν να σταθούν και στο 4 αλλά για λίγα λεπτά. Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό παίκτες όπως ο Μασιούλις, ο Μος, ο Παπανικολάου κλπ.
      Το αντίστροφο δεν ισχύει. Δεν μπορώ δηλ. να σκεφτώ έναν παίκτη που παίζει κατά βάση στο 4 (και μιλάμε για stretch) και υπό προϋποθέσεις στέκεται και στο 3. Διαβάζω από διάφορους για τον Βεζένκοφ, για παράδειγμα. Το παιδί, έτσι όπως το έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν μπορεί να σταθεί στο 3 για επίπεδο Ευρωλίγκας.

      Διαγραφή
    8. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...

      ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΠΡΕΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ, ΚΛΕΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΙΣΤ, ΝΤΕΒΙΝ ΣΜΙΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ 3ΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ 4...
      ΛΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    9. 77 και ΖΕΝ

      προσπάθησα να γράψω πάλι ένα ποστ και απότυχα, απλά να πουμε πως ο Σπανούλης θα είναι ένα χρόνο πιο μεγάλος και φέτος παίζοντας 30+ λεπτά σε κάποια ματς δεν είχε τα πόδια/έκρηξη/δύναμη να πάει μέχρι μέσα και να τελειώσει τις φάσεις όπως ξέρει.
      Και τότε είδαμε πολλά τρίποντα χαρταετός...
      Πιστεύω πως θέλουμε και Ντιλεηνι ή κάτι αντίστοιχο για να παίρνει εύκολους πόντους,
      και ο Σλούκας έχει θέση στην περιφερεια, μπορεί να μπει στη θέση του Σπανούλη ή και μαζί με Σπαν για να ανοίξει την άμυνα με το σουτ του, αλλά μπορεί εύκολα να μπει για να πάρει 4/5 σουτ και ξεκολλήσει την ομάδα... Απλά να αποκτήσει αυτό το ρόλο για προσαρμοστεί, γιατί φέτος παρά τη βελτίσωση στα πόδια, δε βρήκε ποτέ τι θελει/πρεπει να κάνει στο παρκέ...
      Ο Κατσίβελης καλύτερα να πάει δανεικός, αλλιώς δεν τον βλέπω να προκόβει, ανυπομονώ να δω τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας...
      Επιμένω πως εκτός του πικ ν ρολλ χρειάζομαστε κι άλλον τρόπο επίθεσης, πιο ισορροπημένο, ο Πρίντεζης στο 4 είναι μια επιλογή, αλλα τότε το 5άρι θα πρέπει να τραβηξει έξω το αντιστοιχο πενταρί και για την ωρα Ποπς, Ντάστον και Καββαδας δεν εχουν σουτ από τα 5/6 μέτρα...
      Είδομεν...

      Διαγραφή
  29. Δεδομένου ότι δεν είναι και πολύ συνηθισμένο μεγάλες ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό να υπογράφουν 15χρονα και 16χρονα prospects, πώς μπορούν να είναι σίγουροι για την επένδυση που πραγματοποιούν στο πρόσωπο του Λούντζη; Θέλω να πω, ΟΚ, πρόκειται για ένα πραγματικά αξιόλογο παιδί και από τους καλύτερους της γενιάς του, όπως είναι εμφανές και στο μεγάλης διάρκειας βίντεο που έχει κυκλοφορήσει. Αλλά είναι πραγματικά το καλύτερο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ένα 15χρονο μια επαγγελματική ομάδα ανδρών, με όλα όσα αυτή συνεπάγεται; Δεν θα ήταν καλύτερο να μετράει τις δυνάμεις του απέναντι σε παιδιά της ηλικίας του, όπου θα είναι πρωταγωνιστής, παρά να τον "τρώει" η άκρη του πάγκου και να έχει ουσιαστικά μόνο τις (σίγουρα πλήρεις εμπειριών) προπονήσεις για να αποκομίσει εμπειρία;

    Θεωρώ ότι ο ΔΓ και η διοίκηση υπογράφουν τόσο νέους παίκτες για πολλά χρόνια θεωρώντας ότι αγοράζουν ένα top-prospect με λίγα χρήματα. Όμως δεν υπολογίζουν ότι το top-prospect θα παραμείνει top-prospect και δεν θα κάνει ποτέ το βήμα παραπάνω, χωρίς την κατάλληλη μπασκετική παιδεία.

    Πραγματικά, πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ, οι παίκτες δεν μπαίνουν σε επαγγελματικές ομάδες τουλάχιστον πριν τα 18 (σαν απόφοιτοι λυκείου), ή στις περισσότερες περιπτώσεις σαν 21-22χρονοι, μετά το κολλέγιο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιδιών που αποθεώθηκαν στο ΟΑΚΑ, σαν 15χρονοι, ή 16χρονοι (Καραμαλέγκος, Ταταρούνης κ.ά.) και μετά δεν έκαναν/κάνουν την ανάλογη καριέρα. Εκτός από την περίπτωση του Φώτση, αδυνατώ να θυμηθώ κάποιον άλλο τα τελευταία χρόνια.

    Rick Deckard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λουντζης θα αγωνιζεται εναντιον συνομηλικων του αφου θα ειναι μελος της εφηβικης ομαδας που συμμετεχει στο αντιστοιχο πρωταθλημα..Παιρνοντας μεταγραφη θα εχει τη δυνατοτητα να μπει σ' ενα προγραμμα πρωταθλητισμου και να βοηθηθει απο τον Ιβανοβιτς ωστε να βελτιωσει τις αδυναμιες του..Ειναι αντιστοιχη περιπτωση με τον Φωτση και δεν εχει καμια σχεση με τους Καραμολεγκο,Ταταρουνη που ηταν παιδια που συμμετειχαν στην πρωτη ομαδα,επειδη ειχαν ξεχωρισει στην εφηβικη ομαδα..Ο Λουντζης εχει φοβερη προοπτικη και ισως αν ολα πανε καλα να εξελιχθει σε καλυτερη περιπτωση απ' αυτη του Φωτση..

      Διαγραφή
    2. Το ιδιο (οπως με Λουντζη)γινεται και με τον Χαραλαμποπουλο και Διαμαντακο δεν καθονται σε κανενα παγκο.

      Διαγραφή
  30. O Langford erxetai Ellada me to peras twn telikwn thanks italias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να ρθει?ειναι ηδη ελλαδα στον πανιωνιο επαιζε.....

      Διαγραφή
  31. Παιδιά για Λάγκφορντ δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω από που έχει βγει. Φαντάζομαι από κανένα μπλογκ.

    Για τον Μποχωρίδη, η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον παίχτη και απομένει να συμφωνήσουν και στο οικονομικό με τον Αρβανίτη που υπάρχει μια διαφορά. Μάλλον θα λήξει σύντομα.
    Ο Λώτσος δεν έχει παραιτηθεί εντελώς, απλά έβαλε τον Σφαιρόπουλο μπροστά για να προχωρήσουν οι μεταγραφές. Το ποσοστό του θα το πάρει αλλά δεν μας ενδιαφέρει κιόλας...
    Για Βεζένκοβ ο Παο είχε κάνει μια εξαιρετική πρόταση για τετραετές με nba option out τον τρίτο χρόνο, απευθείας στον πατέρα του. Ο Λώτσος τα είχε πάρει κρανίο και έλεγε στον παίχτη να μη δεχτεί γιατί θα τον θάψουν όπως τον Γιάνκοβιτς και Παππά και θα χάσει την ευκαιρία του για το ντράφτ.
    Ο πατέρας του ήθελε να πάει στον Παο όπως και ο Αρβανίτης. Μετά από πολλούς τσακωμούς ο Γιαννακόπουλος έδωσε τη γνωστή διορία για απάντηση και ο Λώτσος είπε σε όλους να περιμένουν σίγουρη πρόταση της Εφές που επανήλθε (τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Σάριτς - προφανώς ψέματα. Ο Τζιμ έγραψε προχθές ότι έχει άμεση σχέση). Ο Παο αποσύρθηκε, χθες η Εφές υπέγραψε τον Σάριτς και ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Βεζένκοβ. Ο πατέρας έξαλος με Λώτσο του είπε να αποσυρθεί και ο ίδιος ενημέρωσε χθες βράδυ αργά ότι θα το κάνει σήμερα.

    Στον Παναθηναικό περιμένουν ενημέρωση από την πλευρά του παίχτη και δεν πρόκειται να περιμένουν φυσικά μέχρι το τουρνουά των νέων. Αν εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα αυτό δεν νομίζω να επανέλθει ο παναθηναικός.

    ps. στον Άρη αλήθεια τι έγινε με την υπόθεση ban από τη fiba? χθες υποτίθεται ότι έληγε η διορία. τα παπαγαλάκια από τη θεσσαλονίκη γράφουν ότι τους πουν από τη διοίκηση του άρη. εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι ο Πελεκάνος αν δεν υπάρξει εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει ενημερώσει ότι φεύγει. Σταντ μπάι και ο Πρίφτης που περιμένει και αυτός να δει αν θα αρθεί το ban. Αν είχαν πάρει τα χρήματα απο τη ρήτρα του βεζένκοβ ή τη μεταγραφή του Μποχωρίδη θα είχε τελειώσει το θέμα γι'αυτούς.

    Τέλος πάντων, εύχομαι να τελειώσει το καλοκαιρινό σήριαλ Μποχω-Βεζέ πολύ σύντομα γιατί έχει κουράσει και να ασχοληθούμε με τους υπόλοιπους παίχτες.
    Για Καλάθη πάλι τίποτα νεότερο. Περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου του.

    Αφροξυλάνθη

    Αφροξυλάνθη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνω καθετα με την αποψη που ακουγεται οτι φετος ο Παο εκαψε Παππα-Γιανκοβιτς.Τους ειχε σιγουρη θεση στη 12αδα και απο το σχεδιασμο φανηκε να τους δινει τη μεγαλη ευκαιρια.Εμειναν και με τον παππου Καρυ,πιστευοντας προφανως οτι τα 2 νιατα θα αναπληρωσουν.Δεν πηραμε και αλλον γκαρντ.
      Οι ιδιοι δεν επεισαν οσο τους εβλεπα και στην Α1 και προφανως και απο την προπονηση,γιατι οταν παιζεις πχ τοπ16 δεν κανεις πειραματα.
      Γι αυτο και μετα ετρεχαν να παρουν παιχτη (Ραιτ) βλεποντας ελλειμα απο το χωρο που ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ στα 2 παιδια.
      Τα θεματα του Παππα τα εχουμε χιλιωπει και ο Βλαντο μου φαινοταν φοβισμενος στις κινησεις του ακομα και στην Α1
      Τα παιδια αυτα καθορισαν μονοι τους το χρονο τους φετος.

      Δεν τρεχει και τπτ ομως.Κι ο Περπε επαιξε ελαχιστα την πρωτη χρονια στον ΠΑΟ,ηταν αλλαγη του Γουινστον,οταν κιολας δεν παιζαμε με 3 γκαρντ.
      Ακομα κι ο Καιμακ,πιο μεγαλος ηλικιακα δεν ακουμπησε τον πρωτο χρονο του ευρωπαικου το 11,μετα το 12 ηταν αναντικαταστατος.
      Φετος ειναι η μεγαλη ευκαιρια και για τους 2.

      Διαγραφή
    2. Οπως και να χει ο λωτσος εχει εκτεθει πολυ.
      Και μονο που παραιτηθηκε των πελατων του ειναι μεγαλη ηττα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε αφροξυλάνθη μην μιλάς και πολύ για παπαγαλάκια γιατί δεν νομίζω ότι σε παίρνει...
      Ότι να ναι είσαι.Δεν υπάρχει καμία διορία απο την FIBA για τα μπάν και ούτε ποτε υπήρχε για την περίπτωση των μεταγραφών. Η όποια διορία αφορά την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
      Ασχολήσου εκεί με την ομαδούλα σου και τον προεδράκο σου και άσε τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.

      Στοναφρό-ξυλάνθη


      Διαγραφή
  32. Καλημέρα.
    - Η πιο σοφή ατάκα του Jim είναι αυτή που εξετάζει μια επιλογή παίκτη πάντα σε συνάρτηση με το περιβάλλον και την στελέχωση της υπόλοιπης ομάδας. Ο Ολυμπιακός, με δεδομένο ότι δεν μπορεί να βρει τον κλώνο του Λο, πήγε σε μια συνετή και οικονομική επιλογή. Τον Λαφαγέτ. Ειδικά αν συγκριθεί με τον ανεκδιήγητο Κόλινς. Αν ισχύουν τα περί σκέψης απόκτησης κι άλλου γκαρντ (Ντιλέινι ή άλλου) τότε θεωρώ δεδομένο ότι ο Μάντζαρης έχει διαγραφεί από το πλάνο. Ο Μενσά Μπονσού είναι μια πιο ρισκαδόρικη επιλογή η οποία παράλληλα δημιουργεί μια δυσκολία στην εύρεση ενός τεσσαριού με ειδικά χαρακτηριστικά αντί του Πέτγουεϊ. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι κινούνται με σιγουριά, χωρίς φασαρία και έχουν 1-2 ζητήματα να λύσουν για να είναι ΟΚ.
    - Κόντεψα να τρακάρω χθες ακούγοντας στο ράδιο ότι ο ΠΑΟ εξετάζει την περίπτωση του Μπάρατς!!! Προφανώς, πρόκειται για αστειάκι.
    - DNA μιας ομάδας σημαίνει αυτό που κάνει η Σιένα στους τελικούς. Μιλάμε για ένα τέλος στη σεζόν που μόνο στα παραμύθια βρίσκεις. Η πιθανή απώλεια του τίτλου από τη Μιλάνο μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Αν δηλ. η Αρμάνι μείνει άτιτλη σε μια σεζόν-φιάσκο τότε δεν αποκλείεται να δούμε να βγαίνουν στην αγορά παίκτες όπως ο Λαβάλ ή ο Σάμουελς.
    - Τελικά η Εφές παίζει να έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Ούτε ανανέωση, ούτε χτίσιμο νεανικής ομάδας, ούτε Τούρκοι παίκτες. Χώνει λεφτά για να πάρει την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα φίλε του μπάσκετ διαχειριστά του hoopfellas. Θα ήθελα ένα από τα επόμενα άρθρα σου να αναφερθείς στο υλικό του Ελληνικού μπάσκετ, αυτών που αγωνίζονται εντός Ελλάδος και όσων αγωνίζονται εκτός. Και να μη σταθούμε μόνο στη βιτρίνα αλλά και σε άλλους παίκτες που αγωνίζονται Αμερική (Ελληνοαμερικάνοι), Ισπανία, Ιταλία, Ανατολική Ευρώπη, Α1 και αν υπάρχουν και κανά 2-3 αξιόλογοι στην Α2. Έτσι να δημιουργήσουμε μια καλή ενημέρωση για πόσοι Έλληνες είναι σε υψηλό, καλό και ελπιδοφόρο επίπεδο.

    Παρακολουθώ τους Έλληνες ανά τη γη και βλέπω μερικές αξιόλογες περιπτώσεις Ελλήνων ή και ομογενών έστω και χωρίς διαβατήριο που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί.

    Αναμένω και ευχαριστώ

    ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. συμφωνω με τον τζιμ για τον παραγκωνισμο του κατσιβελη αλλα διαφωνω με τον τζιμ σε ο,τι αφορα την γνωμη του για την πενταδα των γκαρντς 2 αμερικανοι και 3 ελληνες . απο την στιγμη που καλως η κακως ο μπαρτζωκας δεν υπολογιζει τον κατσιβελη , χρειαζεται γεματη γραμμη περιφερειακων για να βγαλει ολο το προγραμμα της ευρωλιγκας και των πλει οφς χωρις να φοβαται τραυματισμους η το να μην του βγει καποια μεταγραφη . πλεον οι αγωνες εχουν αυξηθει και το βαθος του παγκου μπορει να σου χαρισει η να σου στερησει τους τιτλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο παναθηναικος σκορπιζει στους πεντε ανεμους και ο ιβανοβιτς λειπει για διακοπες ... μιλαμε για πολυ αυστηροτητα ο τυπος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Παναθηναικος σκορπιζει στους πεντε ανεμους? Μα τι πραγματα ειναι αυτα που γραφονται...Δεν ξερω αν μερικοι ειστε απλα κακοτροποι απο φυσικου σας ή στημενοι

      Διαγραφή
    2. Μην ασχολεισαι,ο τυπος κανει μπαμ οτι ειναι γαβρος.

      Διαγραφή
  36. Δεν είναι στημένοι, απλά είναι αυτό που έλεγε ο Αϊνστάιν περί απεραντοσύνης...
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2.36 το οτι ειναι προπονητης Βοσνιας μηπως σου λεει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από τα λεφτά που ρίχνουν στην Τουρκία (μην ξεχνάμε και τον μέγα χορηγό της Ευρωλίγκα), συμπεραίνω ότι οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να καταβάλλουν έξτρα προσπάθεια (και χρήμα) για μια καλή πορεία. Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσουν τον πήχη (είσοδος στην 8άδα) των προσδοκιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν το μπάτζετ παρέμενε στα περσινά ( περίπου) επίπεδα κι από τη στιγμή που:
    α) έχεις ξεφορτωθεί τα διόλου ευκαταφρόνητα συμβόλαια των Λάσμε, Ούκιτς, Μπράμου και τα ψιλά Κάρι, Ράιτ, Μπατίστ, Αποστολίδη, Πινγκ Πονγκ
    β) δίνεις 400 χιλιάρικα στον ανταγωνιστή σου για έναν ρολίστα που είχε μια μετριότατη χρονιά
    γ) έταζες βοήθεια στην ΠΑΕ πριν ένα εξάμηνο ( όχι πρόπερσι), όταν δεν έκατσε το ντηλ με τους Κινέζους
    δ) μια μικρη αναπροσαρμογούλα ίσως σε παίρνει να κάνεις στα συμβόλαια Φώτση-Μαύρου

    μια χαρά ομαδάρα φτιάχνεις, ελληνικότατη (:p), με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που συνδυάζει rebuilding, πρωταθλητισμό και θέαμα.

    Διαμαντίδης, Καλάθης, Μποχωρίδης
    Παππάς, Bogdanovic
    Γιάνκοβιτς, Maciulis
    Φώτσης, Βεζένκοφ, Gist
    Mbakwe, Μαυροκεφαλίδης

    Σου μένει και μια θέση ξένου κενή για τυχόν λαβράκια/ μπαλώματα στη μέση της χρονιάς, πχ για έναν ξυλοκόπο στο 5.

    Μετά ξύπνησα, το όνειρο θερινής νυκτός διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη και:
    α) συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στη τσέπη του Γιαννακόπουλου (καρακλισέ, αλλά ισχύει δυστυχώς :p)
    β) είδα τον Καλάθη να μένει στο ΝΒΑ με τη σύμφωνη γνώμη του Ιτούδη, τους Μποχωρίδη-Βεζένκοφ να αλλάζουν μάνατζερ και να ξαναπηγαίνουν στον Λώτσο (:p), τον Bogdanovic να μένει στην Παρτιζάν μέχρι να πάει στη Φενέρ, τον Maciulis να μας το κρατάει μανιάτικο και τον Mbakwe* κατά Τουρκία μεριά, σε κάτι νεόπλουτους που ανέβηκαν φέτος πρώτη κατηγορία.

    * Το είχε πετάξει αυτό το όνομα η Αφροξυλάνθη, αν θυμάμαι καλά. Δείχνει πολύ αξιόλογη περίπτωση, ξεχνάς (αγωνιστικά πάντα) τον Λάσμε σε χρόνο ντε τε. Ας του στείλουν ένα βιντεάκι με συνεργασίες 3D-Γκαμπονέζου μπας και γλιτώσουμε μερικά ντόλαρς.

    ΥΓ
    Είναι κακό στην άμμο να στήνεις δωδεκάδες.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά τα μεταγραφικά αλλά υπάρχει και η Εθνική.

    Ελπίζω να του είναι γραφτό του Κατσικάρη να κάτσει σε πάγκο Εθνικής ομάδας.
    Η κολοκυθιά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των διεθνών συνεχίζεται.

    - Να δούμε τα συμβόλαια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
    - Είναι γνωστά σε όλους, απαντά η ΕΟΚ.
    - Δεν τα ξέρουμε, να μας τα στείλετε. Ανταπαντά η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
    - Δεν τα στέλνουμε, είναι απόρρητα. Επανέρχεται η ΕΟΚ.
    - Αν δεν μας τα στείλετε δεν θα επιτρέψουμε στους διεθνείς να παίξουν. Απειλεί ξανά η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
    - Δεν τα στέλνουμε. Ελάτε να τα δείτε. Τελευταία απόκριση από την ΕΟΚ.
    - Εντάξει, θα ‘ρθουμε. Υποχώρηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
    - ΟΚ, σας περιμένουμε. Ανακουφισμένη η ΕΟΚ.
    - Επιβεβαιωθήκαμε, δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι οι διεθνείς. Το συμπέρασμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

    Και το γαϊτανάκι της κοροϊδίας καλά κρατεί. Τώρα η κόκκινη ΚΑΕ ζητάει για τους 3 της Νέων να καλύψει το κόστος της ασφάλισης υπό τη μορφή χορηγίας στην ΕΟΚ. Διευκρινίζει, δε, ότι αυτό θα γίνει κατ’ εξαίρεση και δεν θα επαναληφθεί για τους διεθνείς με την ανδρών για το Μουντομπάσκετ. Κοινώς, μπάχαλο!!!

    Οπότε, πετάει κι ένα «δεν δέχομαι απουσίες χωρίς σοβαρό λόγο» ο Φώτης, τα βροντάει και πάει γι’ άλλα.

    Υ.Γ. Αν ο Ολυμπιακός επιμείνει και δεν επιτρέψει στους διεθνείς του να πάρουν μέρος στο Μουντομπάσκετ, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης της ομάδας κυρίως στα γκαρντ. Με δεδομένη την απουσία του Σπανούλη και τις πιθανολογούμενες των Μάντζαρη (αν δεν φύγει), Σλούκα, μένουμε στα γκαρντ με Καλάθη (αμφίβολος μέχρι νεωτέρας) και Ζήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλάθης, Ζήσης, Χαραλαμπίδης, Αθηναίου και ίσως Παππάς στα γκαρντ

      Διαγραφή
    2. Εκτος αν φαει τιμωρια απο ΦΙΜΠΑ ο Καλαθης οποτε οντως εχουμε θεμα, δε βγαινει καλα

      Διαγραφή
    3. Ο ζησης ειναι σίγουρος ?
      Επίσης για την Νεων-Ανδρων οι 3 του Ολυμπιακου δεν είναι στο ροστερ για το τουρνουα στην Ισπανια αρα δεν υπολογιζονται. Και στο κατω κατω θα ηταν και αδικο για τα υπολοιπα παιδια που κανουν προετοιμασια απο την αρχη του Μήνα να χασουν τις θεσεις τους.

      Διαγραφή
    4. o Ζησης ειναι σιγουρος δηλωσε παρων

      Διαγραφή
  41. Sorry για την είδηση αλλά τέλος η περίπτωση Καλάθη για τον Παναθηναϊκό. Αποφάσισαν να μη ρισκάρουν γιατί όπως τους ενημέρωσαν επίσημα, σε περίπτωση που επιστρέψει Ευρώπη θα εκδικαστεί ξανά η περίπτωσή του και ενδέχεται να τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμό. Ο παίχτης ήταν όντως κλεισμένος και περίμεναν το Μέμφις για την ανακοίνωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα οκ πες μου εναν μπασκετμπολιστα στην ευρωπη που τιμωρηθηκε για 2 χρονια λογω ντοπινγκ?για μπασκετ μιλαμε οχι για στιβο λετε παραμυθια αλλα φτιαξτε καλυτερα το σεναριο.... το πιο πιθανο ειναι η ποινη του να μεταφερθει αυτουσια στην ευρωπη οποτε να χασει το μουντομπασκετ και μονο αυτο και αυτο παιζετε κιολας.....

      Διαγραφή
    2. 2 χρόνια είναι εξωπραγματική ποινή για τη συγκεκριμενη υποθεση. Μην ξεχναμε πως ο παιχτης δεν πιαστηκε να κανει χρηση αναβολικων, αλλα μιας απαγορευμενης ουσιας που παρεμβαινει στις ορμονες (χρησιμοποιείται σε αντικαρκινικο φαρμακο), πραγμα που την κανει πιθανη για χρηση ως "αντιμετρο" σε περιπτωση που καποιος κανει χρηση αναβολικων. Μπορει βεβαιως να ισχυει και ο ισχυρισμος του παιχτη, οτι δηλαδη πηρε σκευασμα κατα της φαλακρας, οπου προφανως μεσω αυτης της απαγορευμενης ουσιας επιχειρειται ο περιορισμος της τεστοστερονης (που ειναι υπευθυνη για τη φαλακρα). Σε καθε περιπτωση, είτε θεωρήσει η ΦΙΜΠΑ επαρκεις τις εξηγησεις του Καλαθη ειτε οχι, το πιο λογικό είναι να φαει μια ποινη ολίγων μηνών. Αυτό όμως ο ΠΑΟ, η ΤΣΣΚΑ ή οποια αλλη ομαδα ενδιαφερεται για αυτον οφειλει να το εξετασει...Και μαλλον -συμφωνα με το ρεπορταζ- νεότερα για την υπόθεση θα υπαρξουν οταν υπαρξει επισημο αιτημα για συμμετοχη του παιχτη σε διοργάνωση της ΦΙΜΠΑ, δηλαδη στο μουντομπάσκετ.

      Διαγραφή
    3. Δεν ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω για Καλάθη. Περιμένουμε εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Για την ποινή είναι δεν ξέρουν ούτε μέσα στην ομάδα τι θα ισχύσει.

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    4. Ρε παιδιά, αν υπάρχει κάνας άλλος που είναι του χώρου και διαβάζει, που σκατά βρήκανε ότι η ταμοξιφένη βοηθάει στην καράφλα; Αντιοιστρογόνο είναι, σαχλαμάρες, την παιρνουνε όσοι τρώνε τεστοστερόνη για να μπλοκάρουνε τη μετατροπή της τεστοστερόνη σε οιστρογονα και να αποφεύγουνε την υπερτροφία των μαστων κλπ...
      Τι να πω... Τουμπανιάζουνε τα παιδια στο ΝΒΑ με φαρί λακτέ νουνού...

      Διαγραφή
  42. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΑΦΑΓΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ . ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ( ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΗΤΑΝ ) ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ !! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!

    ΚΑΚΟ ΜΑΝΤΑΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10ΠΛΑΣΙΟ !!!

    ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΕΣ - ΦΘΗΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑ .

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ !!!

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 4 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ???

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ??

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ( ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΧΑΧΑ ) ΚΑΝΕΙ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα αδερφέ!!!

      Διαγραφή
    2. Δε θέλω να μου πεις πολλούς. Θέλω να μου πεις ΕΝΑΝ οικονομικό παίκτη που ήρθε από την Αμερική κατευθείαν στον ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ τα τελευταία 10 χρόνια και τον έχεις νοσταλγήσει. ΕΝΑΝ.

      Kι αν δεν τα καταφέρεις στο δίνω και bonus. Βρες μου ΕΝΑΝ αμερικάνο που να έρθει απευθείας από ΗΠΑ στην Μπαρτσελόνα ή στην ΤΣΣΚΑ τα τελευταία 10 χρόνια και να έχει προσφέρει το παραμικρό.

      ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ !!!

      JOEY DORSEY !!!!!!!!!!!!!!

      ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ , ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ

      ΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ????????????

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ( ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ )

      ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ DORSEY ΗΤΑΝ Ο JANNERO PARGO
      ( Ο ΓΙΑΝΝAΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ )

      ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , O ROGER MASON .

      MONO AΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟΙ

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ( 10-15 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ) , ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΑΓΗΤΟΥ .

      ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ .

      Διαγραφή
  43. pws emathes oti telos o kalathis?einai sigouro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.eurohoops.net/2014/06/dunks/51412

    An ton allaksei st thesi toy ''Fwtia me fwtia''....Ginetai poly pio isxyros sto 4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοσο καλός ειναι ο andre smith?

      Διαγραφή
    2. 17 pontous 7 rimp 40% triponto ton exw dei einai polu kalos eidika me pet mera me th nuxta

      Διαγραφή
  45. Ο Αντρέ Σμιθ ήταν στη λίστα του Τζιμ πριν δύο χρόνια.

    http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/07/2012-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ε, όχι και ασήμαντος! Παιχταράς ήταν και φαινόταν, γι'αυτό και ο Ζοτς εκείνο το καλοκαίρι αυτόν ζήτησε επιτακτικά από τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καποιοι λενε οτι του τον εδωσαν (στον Θαναση) απο τον Ηρακλη δωρο μαζι με τον Λαζαρο,γενικα ακουγονται και γραφονται διαφορα για το πως ηρθε σε εμας.Αυτο με τον Ζοτς το εχω ακουσει και εγω.Αλλα γραφεται και το αλλο ρωτουσε λεει ο Θανασης "αν ειναι καλος ενας Διαμαντοπουλος Διαμαντης η κατι τετοιο πως το ελεγαν να δεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ ξέρω την ιστορία ότι τον ήθελαν και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ από το καλοκαίρι του 2003 κιόλας, και ο Ιωαννίδης (προπονητής του τότε στην εθνική) του είπε να πάει στον ΠΑΟ. Πήγε την άλλη χρονιά τελικά.

      Διαγραφή
    2. Το καλοκαιρι του 2001 οταν γινοταν η διαπραγματευση μεταξυ Θ.Γιαννακοπουλου και Π.Εμφιετζογλου(ο τοτε μεγαλομετοχος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ)για τη μεταγραφη του Λαζαρου Παπαδοπουλου,ο δευτερος προτεινε να παρει πακετο ο Παναθηναικος Παπαδοπουλο-Διαμαντιδη.Ο Θανασης δεν ηξερε τον Διαμαντιδη και γι' αυτο μπερδευε το ονομα του και τον ελεγε Διαμαντακο.Τελικα ηρθε μονο ο Λαζαρος κι ο Διαμαντιδης συνεχισε στον ΗΡΑΚΛΗ,αναλαμβανοντας πρωταγωνιστικο ρολο.Τα δυο επομενα χρονια αρχισε να δειχνει το τεραστιο ταλεντο του.Ηταν ο πρωταγωνιστης στη νικη της ομαδας του επι του Ολυμπιακου στον Κορυδαλλο για την Α1,μ' αυτον ηγετη ο ΗΡΑ ΚΛΗΣ κερδισε τον Παναθηναικο στο Ιβανωφειο και το κερασακι στην τουρτα ηταν στους ημιτελικους των πλεη-οφ του 2003,οπου ο Παναθηναικος προκριθηκε με 2-1 νικες με τον Διαμαντιδη να παιζει μονος του σχεδον τον Παναθηναικο και να του βγαζει το λαδι μεχρι να περασει στον τελικο.Μετα εκεινα τα ματς παρθηκε η αποφαση οτι ο παικτης δεν επρεπε για κανενα λογο να χαθει και γι' αυτο ο Θανασης εκανε τα παντα για να τον φερει στο τριφυλλι...ΠΑΝΟΣ...

      Διαγραφή
    3. Ημιτελικος πλεη-οφ 2004 ηταν..Και το καλοκαιρι του 2004 εγινε η μεταγραφη..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    4. ναι, όντως. Κάπως έτσι είχε πάρει και η Κίντερ τον Τζινόμπιλι από την Καλάμπρια το 2000. Στους 8 του ιταλικού πρωταθλήματος έπαιζε η 2η Κίντερ με την 7η Καλάμπρια, και ο 22άρης Τζινόμπιλι όχι απλά έπαιζε μόνος του την Κίντερ, αλλά είχε φτάσει τη σειρά στο 2-2, Στον 5ο προημιτελικό ο Μεσίνα έπαιξε ζώνη όλους τους άλλους και μαν-του-μαν τον Τζινόμπιλι (με το Σκονοκίνι να τον μαρκάρει). Αποτέλεσμα, Τζινόμπιλι 18 πόντοι, αλλά Κίντερ-Καλάμπρια 61-43 (τους άλλους παίκτες της Καλάμπρια δεν τους θυμάται κανείς). Όλα τα άλλα είναι ιστορία...

      Διαγραφή
    5. ευχαριστουμε Πανο..

      Διαγραφή
  48. Λοιπν..,πληροφορια guarantee.
    Ο παναθηναϊκός φερνει την ερχομενη εβδομαδα για εξετασεις τον James.
    Επιλογη Ιβανοβιτς 100%
    Αν περασει τα ιατρικα,εχει συμφωνησει για 2 χρονια.
    Κατα πολυ ανωτερος του Λασμε για μενα με ποστ παιχνιδι,αρκει να ειναι οκ.
    Τη γνωμη σας.(Aaaa..αυριο θα το γραφει κτο eurohoops σαν αποκλειστικο.. :-P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να φτουρήσει μπροστά στον Λάσμε ο Λεμπρόν? Ούτε τον Ντόστον δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια. Προτιμώ μακράν Σερμαντίνι.

      Διαγραφή
    2. ton shawn james ennoei to palikari

      Διαγραφή
    3. poli kali periptwsi o james,an exei anarwsei plirws apo ton travmatismo.mporei na voithisei kai stis 2 plevres tou gipedou kai me megaliteri poikilia apo lasme epithetika...

      Διαγραφή
    4. παιδια ο τζειμς εχει συμβολαιο αν θυμαμαι καλα.. επισης δεν ειναι δα και φθηνος.. αμυντικα πανω κατω εχει τις ιδιες ικανοτητες με λασμε επιθετικα ομως δεν εχουν σχεση.. εχει και πλατη ο τζειμς και μπορει να τα βαλει με πολυ βαρια κορμια!! αντιθετα δεν εχει τοσο καλο σουτ στις βολες... νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να μιλλαμε για παιχτες που ειναι απιθανο να ερθουν αυτη την στιγμη στον παο

      Διαγραφή
    5. Εχει μεινει ελευθερος φιλε...

      Διαγραφή
    6. Και το συμβόλαιό του ήταν 500.000 αν δε κάνω λάθος.

      Πεδουλάκης

      Διαγραφή
    7. Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ότι έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι και ότι ο Λάσμε καταλήγει Εφές, πιστεύω ότι είναι η ιδανική κίνηση για τον Παναθηναϊκό.
      Στα υπόψην μας όμως ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει κοντούς με την ίδια ευκολία με τον Γκαμπονέζο, ούτε έχει το σουτάκι από τα 4-5 μέτρα που έβαλε στα πράσινα χρόνια του ο Λάσμε. Είναι σχετικά καλύτερος με πλάτη, και καθαρά λόγω μεγλαύτερου ύψους ίσως και να έχει μεγαλύτερη τύχη απέναντι σε πιο "δεινοσαυρικά" σέντερ, αν και πάλι θα έχει μειονέκτημα. Το βασικό είναι ότι μπορεί να αποτελέσει αμυντική σταθερά και να υποστηρίξει το κλασικό πικ εν ρολ με τον Διαμαντίδη. Επίσης λόγω της περσινής σεζόν θα υπογράψει με αρκετά χαμηλότερο συμβόλαιο από αυτό του Λάσμε.
      Αλλά, πρέπει:
      1) Να είναι υγιής. Ειδικά παίκτης με τα στοιχεία του, αν δεν μπορεί να παίξει με ένταση καταντάει ελάχιστα χρήσιμος και
      2) Να πλαισιωθεί ανάλογα. Με μπακ απ Λουκά και Διαμαντάκο νομίζω θα υπάρχει θέμα.

      Διαγραφή
    8. Αν ήταν υγιής, θα τον άφηνε η Μακάμπι?? 4ετές συμβόλαιο υπέγραψε πέρσυ, τον είχε δεμένο αν τον ηθελε...

      Διαγραφή
  49. Μπάρτσα-Ρεάλ 94-79 και 2-1

    Πριν 3 μέρες στο 1-1, είχα κάνει αυτό το σχόλιο: "γνώμη μου, αν το θέλει ο Λα Μπόμπα αυτό το πρωτάθλημα, θα το πάρει, Ο Ρούντι είναι ακόμα μικρός μπροστά στον JCN".

    Σήμερα, Ναβάρο 19π. Ρούντι 7π.

    Μεθαύριο μπορεί βέβαια να κάνει καμιά σούπερ εμφάνιση ο Ρούντι και να γίνω ρόμπα, αλλά πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν το χάνει η Μπάρτσα Τους πείσμωσε η 38άρα όσο τίποτα. Η Ρεάλ με το ίδιο μπλαζέ υφάκι παίζει, σα να μην έχασε ποτέ από τη Μακάμπι. Ρομποτάκια κανονικά, χωρίς πάθος. Όταν χάνουν χάνουν, όταν νικάνε νικάνε. Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που κάνανε ανατροπή σε (σοβαρό) ματς που χάνανε με πάνω από 8 πόντους στο 30'. Πώς λέμε Ολυμπιακός του 2011-13, το εντελώς αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.sport-fm.gr/article/koda-sti-nimpourgk-o-nti-tzei-kouper/772860

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μπογνταν στην φενερ με 700χιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δυστυχώς ή ευτυχώς παίδες, αυτ'η είναι η νεα πραγματικότητα..Το χρήμα ρέει άφθονο στην Τουρκία πρωτίστως και σε Ρωσία, Ισπανία δευτερευόντως και εκεί θα μετακομίζουν και τα μεγάλα ταλέντα (Σάριτς, Μπόγκντα) και οι περιζήτητοι κοουτς και παίκτες. Αυτά που ζήσαμε τα τελευταία 20 χρόνια, καλό θα ήταν να τα ξεχάσουμε..
    Όμως το ελληνικό μπάσκετ έχει πια φτιάξει τη δική του σχολή, έχει την τεχνογνωσία να εξελίσσει εγχώρια ταλέντα και να εντοπίζει φυντάνια στο εξωτερικό. Όσο λοιπόν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ μπορούν να συντηρούν ένα μπάτζετ περί τα 10-12 εκατομμύρια, θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στους νέοπλουτους και τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις. Ακόμη κι όταν αποσυρθούν Διαμαντίδης και Σπανούλης..
    Ήδη ο ΟΣΦΠ φαίνεται να φτιάχνει μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει φάιναλ φορ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το ίδιο και με τον ΠΑΟ παρά την καθυστέρηση στον προγραμματισμό.

    Νίκος 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε παιδιά έχω μερικές απορίες έως αγωνίες για τις εξελίξεις του καλοκαιριού και θα ήθελα πάρα πολύ, μιας και βλέπω πολλούς insiders, να με βοηθήσετε.

    Ισχύει ότι ο κόουτς Αργύρης "Μποχού" Πεδουλάκης, θα συνεχίσει την καριέρα στη σχολική του 14ου λυκείου Περιστερίου;

    Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, ΔΓ. Ποιός από τους τρεις θα κερδίσει στο ράλλυ της αναξιοπρέπειας και στο κυνήγι του ντοπαρισμένου;

    Υπάρχει περίπτωση κάποιος εκ των άξιων νταμπλούχων Ούκιτς, Κάρρυ να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο;

    Ισχύει ότι ο Ιβάνοβιτς θα κοουτσάρει από το skype; Ή μήπως περιμένει κάποια προσφορά στα αεροπροικά από την airtickets;

    Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του ΡΤ Γκουίν;

    Έχετε καταλάβει ποιός Λάνγκφορντ έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει στον ΠΑΟ;

    Το δίδυμο Λουκάς-Βουγιούκας είναι αυτό που λέμε η επιτομή του σύγχρονου ευρωπαικού μπάσκετ;

    Οι Γιάνκοβιτς-Παππάς γιατί δεν κατεβαίνουν στην εθνική νέων;

    Ισχύει ότι ο Παππάς έχει πάει στο Θηβέτ;

    Ξέρετε αν ο Γκιστ ανανέωσε την συνδρομή του με τη Νόβα ή θα δίνει του χρόνου το final4 από την κρατική;

    Ισχύει ότι ο Φώτσης έκανε μπότοξ;


    Παρακαλώ όποιος μπορεί να με διαφωτίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σπυρο γιατι απαντας σε σκουπιδια,ειναι η ωρα του, τα ιδια εκανε και χτες την ιδια ωρα.Αστον να βγαλει χολη ετσι ικανοποιειται,αστον τον κακομοιρη.Εγραψες μια βλακεια και αυτος βριζει μανες,αυτο ειναι επιπεδο...,μην πεφτεις και εσυ.

      Διαγραφή
    2. Χθες τέτοια ώρα συγκεκριμένα κοιμόμουν...

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Χα χα οταν εγραψα για τα αιματα του αμεσως μετα την επεσα για υπνο και δεν ειδα τι εγραψε το ..στρακι.

      Σε καταλαβαινω κουκλιτσα μου,δεν σε παραεξηγω,ειναι ασχημο οταν σχιζονται τα ραματα....

      Διαγραφή
  54. Με έτη φωτός διαφορά εσύ είσαι, μην την ψάχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστη η εφημερίδα Sabah που έχει την είδηση για Καλάθη στην Τουρκία? Μέσα από τον Παναθηναικό παρουσιάζουν την συμφωνία ως δεδομένη. Έχει να πέσει πολύ κλάμα αν γίνει τίποτα τέτοιο...

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξιοπιστη ειναι .. το θεμα ειναι οτι με τον καλαθη ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θα γινει... και αν τελικα τα ποσα που γραφονται ειναι πραγματικα μαλλον πολλοι μεσα στον παο θα εχουν ενα τεραστιο χαμογελο παρα για κλαματα!!!

      Διαγραφή
  56. http://www.sportando.com/en/europe/greece/124086/panathinaikos-eyeing-alessandro-gentile.html


    bakare p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παναθηναικός για Αλεσάντρο Τζεντίλε!!
    Εξηγεί σε μεγάλο βαθμό - αν ισχύει - την απόφαση να μήν κρατηθεί ο Ματσιούλις.
    Σιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η Ελλάδα πέρασε κι εγώ σήμερα στη γύρα μου στα αθλητικά sites ψάχνω για ειδήσεις για μπάσκετ, αρρώστια. Παρεμπιπτόντως για όποιον αισθάνεται άσχημα για το μούφα πέναλτυ (εγώ τουλάχιστον έτσι ένιωσα χθες), αναθεωρήστε :

    https://www.youtube.com/watch?v=XnxO-rtj25E
    https://vine.co/v/MtnO7MAx0OQ

    Απορίες :

    α) ωραία ο ΠΑΟ έβγαλε άκρη με τον Λώτσο αλλά δεν διαβάζω τίποτα σχετικά με την διαπραγμάτευση με τον Άρη για τον Μποχωρίδη. Και, οκ, καταλαβαίνω οτι ο Άρης (μπορεί και να) καίγεται να πουλήσει και ο ΠΑΟ είναι καλός πελάτης αφού θέλει να πάρει πακέτο και τον Vezenkov αλλά, δεν βρωμάει λίγο το οτι δεν ακούγεται τίποτα περι διαπραγμάτευσης;

    β) Gentile; Seriously; Πως;

    γ) Ο Lafayette πήρε τσακ μπαμ κροατικό διαβατήριο. Ο Wright και ο Cooper έχουν βοσνιακό. Ο Vezenkov είναι όντως τόσο δύσκολο να βγάλει ελληνικό;

    δ) Εκείνο το παλικαράκι που βγήκε στην καλύτερη πεντάδα της Α1, ο Cooper, σοβαρά θα τον αφήσουν να πάει να παίξει στην Τσεχία; Σοβαρά τώρα;

    ε) Ο Λούντζης θα είναι στην αντρική ομάδα του ΠΑΟ; Γιατί;

    στ) Ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο αυτό με τον Μπόγρη στον ΟΣΦΠ. Δεν βλέπω πως μπορεί να μην είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστάρα. Λοιπόν για Μποχωρίδη έχει βγει ο σκύλος και λέει ότι έχει κλείσει και το pamesports μέσες άκρες το ίδιο. Από την πιάτσα της Θεσσαλονικης έχω μάθει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με τον Άρη να αξιώνει ποσά εποχής...Παπανικολάου, αλλά επικρατεί γενικά η άποψη ότι εκτός μεγάλου απροόπτου ο παίκτης θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό, γιατί και ο Άρης θέλει να πουλήσει αλλά και ο ίδιος ο Μποχωρίδης, δείχνει να θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, καθώς πιστεύει ότι με την περίφημη Ελληνοποίηση θα βρεί άμεσα θέση στο rotation της ομάδας και δεν θα περάσει σεζόν όπως αυτή που πέρασαν ο Παππάς και ο Βλάντο.
      Το θετικό πάντως και για τα 2 παιδιά του Άρη είναι ότι θέλουν να πάνε κάπου που θα παίξουν. Αυτό δείχνει όρεξη και διάθεση για δουλειά για μένα.

      Διαγραφή
    2. Καλά, ναι, κι εγώ θέλω τρία μύρια αλλά δεν τα βρίσκω. Ένα 300αράκι και να κάνουν το σταυρό τους, ειδικά αμα χαλάσει με τον Vezenkov βλέπω τον Άρη να πέφτει και πιο χαμηλά. Σε αντίθεση με την άποψη οτι ο ΠΑΟ καίγεται να αγοράσει, εγώ πιστεύω οτι ο Άρης καίγετια ακόμα περισσότερο να πουλήσει. Τα δύο παιδιά καλά κάνουν και ψάχνονται να παίξουν αλλά εξαρτάται και απο τους ίδιους, έτσι; Και το βασικότερο που μπορούν να κάνουν για να πάνε μπροστά είναι να είναι προσγειωμένοι γιατί ακούω για NBA και γελάω, μάλλον η περίπτωση Αντετοκουνμπο έχει θολώσει πολλών την κρίση τελευταία.

      Διαγραφή
  59. Ας κάνουμε μια πρόχειρη επισκόπηση του ρόστερ που μοιράστηκε με το non paper της 11/6. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες. Πού βρισκόμαστε, πού πάμε.

    - Διαμαντίδης. Σταθερά Νο 1.
    - Παππάς. Εκτός απροόπτου θα είναι στο ρόστερ. Με τι ρόλο, με τι διάθεση και με τι μυαλά, μένει να το δούμε.
    - Καλάθης. Τρέχα γύρευε. Έχει γίνει πρόταση. Και μάλιστα καλή. Αλλά υπάρχουν πολλές μεταβλητές. Το Μέμφις, η 30/6, η τιμωρία, η ΤΣΣΚΑ, οι Τούρκοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο ρόστερ θα εξαρτηθεί πολύ από την έκβαση της υπόθεσης του Νικ. Αναμονή, λοιπόν.
    - Μάντζαρης. Διαγράφεται με ένα τεράστιο Χ. Έγινε πρόταση αγοράς στον Ολυμπιακό η οποία αντιμετωπίστηκε με χλευασμό. Αν φύγει ο παίκτης από το λιμάνι θα είναι για το εξωτερικό.
    - Μποχωρίδης (ή Λούντζης). Ο Λούντζης αποκτήθηκε. Άρα, τί; Δεν θα αποκτηθεί ο Μποχωρίδης;
    - Ξένος γκαρντ. Ποιος, πότε και με πόσα; Δεν ξέρουμε.
    - Γιάνκοβιτς. Σταθερά Νο 2.
    - Χαραλαμπόπουλος. Σταθερά (;) Νο 3.
    - Φώτσης. Σταθερά Νο 4.
    - Βεζένκοφ. Μύλος!!! Θέλει ο πατέρας του, δεν θέλει ο ατζέντης του, θέλει Τουρκία ο μικρός, περιμένει τα ντραφτ και την Εφές για τον Σάριτς. Δόθηκε διορία, εξέπνευσε και ζητήθηκε παράταση, η ΚΑΕ αντέδρασε, ο ατζέντης άλλαξε κλπ. Σαπουνόπερα.
    - Μαυροκεφαλίδης. Σταθερά Νο 5.
    - Διαμαντάκος. Σταθερά (;) Νο 6.
    - Παπαγιάννης. Ο μικρός λέγεται ότι είναι τεράστιο prospect. Όσοι τον έχουν δει, βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Η ΚΑΕ προσπαθεί να τον δελεάσει με το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (δηλ. λεφτά) όπως πέρσι ο Ολυμπιακός με τον Παπαπέτρου.
    - Ξένος σέντερ (όταν και εφόσον κριθεί αναγκαίο). Προς το παρόν έχουμε διαβάσει για το ανέκδοτο με τον Μπάρατς. Πέραν τούτου, ουδέν. Ε, για το αν κρίνεται αναγκαίος…

    Στην εξίσωση, πρέπει να προστεθεί και ο Γκιστ. Στο «ιδεατό» ρόστερ δεν υπήρχε αρχικά. Τα κόζια, όμως, άλλαξαν και τελικά ο Αμερικανός φαίνεται να παραμένει.

    Συνοψίζοντας, στο ρόστερ υπάρχουν 6 παίκτες + τους Χαραλαμπόπουλο, Διαμαντάκο και Λούντζη. Η ΚΑΕ δεν έχει καταφέρει ακόμη να υπογράψει κανέναν από τους διακηρυγμένους στόχους της. Ταυτόχρονα, έχασε οριστικά το Λάσμε μετά από μια υποτυπώδη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης και δεν υπολογίζει τον Μασιούλις (ο Λιθουανός μας «ενημέρωσαν» ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει την απαιτητική επιθετική ανάπτυξη του προπονητή).
    Αυτή είναι η κατάσταση μέχρι στιγμής. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι δημοσιογράφος;

      Διαγραφή
    2. Διαμαντίδης - Παππάς
      Γιάνκοβιτς
      Γκιστ-Φώτσης
      Μαυροκεφαλίδης

      Ιδού οι 6 παίχτες. Η ομάδα θέλει δύο(τρία;) γκαρντ ένα τριάρι και ένα(δύο;) πεντάρι

      Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος25 Ιουνίου 2014 - 1:55 π.μ.
      Εγω σκεφτομαι οτι ειναι ο Παπαδογιαννης. Εκεινος λεει πολλα χωρις να μιλαει ποτε για μπασκετ.

      Διαγραφή
    4. Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε, πουλάκια.
      Όπως και να ‘χει, ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που θα μπορούσα να διαβάσω στο blog είναι αυτό.
      Αλλά, δεν είμαι ο Παπαδογιάννης. Το ξέρω. Δεν τον γουστάρετε τον Νικόλα για προφανείς λόγους.
      Ούτε και κάποιος άλλος δημοσιογράφος, είμαι.
      Ηρεμήστε…

      Διαγραφή
    5. Ποιοι είναι οι προφανείς λόγοι?

      Διαγραφή
  60. Δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις απο το να καθεσαι να γραφεις οσα ηδη ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καποιοι κοροιδευουν τον ολυμπιακο λεγοντας ποιος λαφαγιετ και ποιος αλλιως ... οκ μαγκες , σταθειτε ομως να δουμε ποιους ξενους θα παρει ο παο και μετα να κριτικαρουμε ... εχω την εντυπωση οτι ο οσφπ ασχετα αν ειναι καλες η κακες οι μεταγραφες του , εχει πολυ πιο ξεκαθαρο πλανο για το τι ειδους μπασκετ θελει να παιξει φετος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μετριότητα ο Σλοτερ, θα μπορούσε καλύτερο με αυτά τα χρήματα ο ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. isws an kai den leei gia xrhmata alla sigoura einai paikths epipedou omadas final4 an kai fetos eixe arketa meiwmeno rolo sthn gemath sto 5 real......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ναι εννοειται αν τον παρουμε με λιγα λεφτα (λογικα θα εχει πεσει το κασε του) ισως να ειναι οκ περιπτωση...Παντως δε σου δινει κατι ιδιατερο ουτε σε επιθεση ουτε σε αμυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Παίδες καλησπέρα!
    Αν και Παναθηναϊκός οφείλω να ομολογήσω ότι οι κινήσεις του Ολυμπιακού μου αρέσουν. Χωρίς επικοινωνιακά τρικ, χωρίς πολλά λόγια και διαρροές στον τύπο οι δύο μεταγραφές σαφώς και ενισχύουν το ρόστερ του. Παίκτες με εμπειρία στην Ευρωλίγκα, αθλητικοί και σε καλή ηλικία. Ρολίστες φυσικά, αλλά ο μαραθώνιος της Euroleague απαιτεί πλέον μεγάλα ρόστερ με πολλούς ενεργούς παίκτες. Μπράβο στον Ολυμπιακό και στους προέδρους του που δεν παρασύρθηκαν από το αποτέλεσμα των τελικών και κρατούν μια πολύ σοβαρή στάση. Δεν απαξιώνουν το υλικό της ομάδας απλά κάνουν τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις.
    Και πάμε τώρα στην άλλη άκρη. Σε μία ομάδα που μέσα σε δύο χρόνια πήρε δύο νταμπλ με πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα και ο πρόεδρος της την απαξίωσε πλήρως. Ο κορμός της ομάδας Μασιούλις,Γκιστ,Λασμε πετάχτηκε στα σκουπίδια στο βωμό της δήθεν ελληνοποίησης. Και θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα:
    1)Τόσο ακριβός ήταν ο Λάσμε με 1,2εκ USD = περίπου 800.000€ ?
    2)Η frontline έφταιγε που δεν άρεσε το μπάσκετ του Παναθηναικού στον πρόεδρο?
    3)Με Βουγιούκα και Μαυροκεφαλίδη θα κοντράρεις τον Ντάνστον και τον Ποπς?
    4)Ελληνοποίηση με τον Βεζένκοφ που σε έχει στο περίμενε γιατί περιμένει πρόταση από την Εφες?
    Δυστυχώς ο παρορμητικός χαρακτήρας του προέδρου έδρασε άλλη μια φορά και κατέστρεψε μια ομάδα που ο κόσμος δέθηκε μαζί της και κατά τη γνώμη μου ήθελε απλά κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στην Ευρωλίγκα και να παίξει πιο ελκυστικό μπάσκετ.
    Αυτά τα ολίγα από εμένα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και keep up the good work Jim!
    jpg13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λασμε σε ολη την χρονια σερνοταν.. + τους τραυματισμους.. ε δεν νομιζω οτι χασαμε και το λαυρακι.. ποσο μαλλον οταν επιθετικα προσεφερε οτι προσεφερε γιατι ο διαμαντιδης τον εκανε μαγκα... κατσε να ολοκληρωθουν οι κινησεις και βλεπουμε.. τα λαυρακια απο νβα παντα θα προκειψουν προς το τελος του καλοκαιριου.. επισης το να κλεισεις το ροστερ σου απο τωρα δεν σημαινει και κατι.. ισα ισα που στο τελος του καλοκαιριου μπορεις να παρεις καλους παιχτες σε καλες τιμες..ο βεζενκοφ ασχετα με την ελληνοποιηση ειναι οτι καλητερο στην ηλικια του και μαζι με σαριτς ξεχωριζουν στην θεση 3,4

      Διαγραφή
    2. Ειναι συγκινητικη η αγωνια σου για την ομαδα που την απαξιωσε ο προεδρος και την κατεστρεψε..Βεβαια σου διαφευγουν μερικα σημαντικα ζητηματα,οπως το οτι ο ΔΓ δεν προλαβε να πεταξει στα σκουπιδια και τον Γκιστ,εκτος κι αν ξερεις κατι παραπανω απο εμας..Επισης οτι ο Λασμε στα 32 επαιρνε τα διπλα λεφτα απο τον Ταιους που πηρε την ευρωλιγκα,οπως και να το δεις,φτηνο δεν τον λες.Αν μαλιστα σκεφτεις οτι ο Ντανστον που παιζει στην ομαδα των προεδρων των οποιων οι κινησεις σου αρεσουν,επαιρνε 400,000 ευρω,τοτε και παλι φτηνο δεν τον λες..Μηπως μιλας με τον Ιβανοβιτς και σου 'χει πει οτι σχεδιαζει την ομαδα με σεντερ Βουγιουκα και ΜΚΦ,γιατι απ' αυτα που διαβαζουμε δεν προκυπτει κατι τετοιο..Οσον αφορα την ''ελληνοποιηση'' προφανως τα ονοματα Καλαθης,Μποχωριδης,Παπαγιαννης,Λουντζης που γραφονται πως ενδιαφερουν τον ΠΑΟ,δεν σε αφορουν αφου πιστευεις οτι η ελληνοποιηση αφορα τον Βεζενκοφ..Αφου λοιπον η ομαδα καταστραφηκε,μπορεις να ασχοληθεις μονο με την ποδοσφαιρικη ομαδα,αν και κατι μου λεει οτι και κει βλεπεις να επερχεται καταστροφη..

      Διαγραφή
  66. Λοιπόν από Σιέννα που διαλύεται έχουν προκύψει 3 λαβράκια. Οκ, τον Τζάνινγκ τον ξέραμε, μέγας χλατσωτής.Έρικ Γκριν ο άλλος, πολύ καλό combo guard και μικρός.Ο 3ος είναι ο Χάντερ,ενα στυλ Λάσμε,σούπερ αθλητικός. Εγώ για Οσφπ ψήνομαι για τον Γκριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. oxi alla ap thn allh eidika sthn bamberg eixe deiksei poly kala epithetika stoixeia...amyntika einai idio style me lasme alla ena epipedo pio katw... alla sigoura sto 5 den tha einai anavathmish se sxesh me perysi peripou sta idia epipeda tha einai.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν είναι κακή περίπτωση, ούτε και κάτι για να ενθουσιάζεται κανείς, εξαρτάται πως θα τον εντάξει ο Ivanovic στο σύνολο.

    Για αυτό που λέει στο τέλος το άρθρο καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί περι συμφωνίας (όχι για παίχτη) που θα ταρακουνήσει τα νερά και είχε ακουστεί και στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εγώ ακόμα πιστεύω ότι η ομάδα έπρεπε να πάει σε οικονομικές λύσεις από την Αμερική στο 1 και στο 5 (ίσως παιδιά που θα μείνουν πίσω ή και εκτός από το ντραφτ) και να σπρώξει όλο το χαρτί για Μπογκντάνοβιτς. Είναι ο παίκτης που θα αλλάξει πολλά στην επόμενη ημέρα της ομάδας και η πιο επικοινωνιακή μεταγραφή για τη διοίκηση.

    Sotos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. mhpws kamia synergasia pitsilka-olympiakou.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Διοικητική εξέλιξη μήπως? Πχ συμμετοχή κάποιου άλλου επενδυτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Γιώργο Παπαγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αφού λέει ότι δεν πρόκειται για παίκτη και αφού η λογική μας λέει ότι δεν γίνεται να μιλά για προπονητή, τι αλλο μένει? Μόνο μην εννοεί ότι έρχονται Κινεζοι, Αραβες, Ρωσοι με πακτωλό χρημάτων. Δεν αντέχω άλλα τέτοια...

    graz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ξεχαστε τον μπογκτα εκλεισε φενερ... απο την αλλη βεζενκοφ ξεχναει εφες εκλεισε ο σαριτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μιλαμε η απολυτη γελοιοτητα με τον παπαγιαννη!!! τον πηρε για ενα χρονο!!!!!! το 2015 αν θελει φευγει αμερικα??? τοτε τι τον παιρνεις????????? γελοιο... απλα γελοιο...
    ''Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, με την «πράσινη» ΚΑΕ να τον αποκτά για έναν χρόνο, σεβόμενος την προοπτική του παίκτη να συνδυάσει σπουδές υψηλού επιπέδου και αθλητισμό στις ΗΠΑ.''
    Ελεος!!! τι τον παιρνεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω δεν εχει πανεπιστημια δηλαδη να σπουδασει? Ετσι κι αλλιως λογω Εθνικης λογικα παει σε οποια σχολη θελει

      Διαγραφή
    2. Αλλου λενε
      ''Η συμφωνία με τον Παπαγιάννη, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως είναι πολυετής.
      Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σεβόμενος την προοπτική του παίκτη να συνδυάσει σπουδές υψηλού επιπέδου και αθλητισμό στις ΗΠΑ, του δίνει το δικαίωμα επιλογής για το καλοκαίρι του 2015. ''

      Διαγραφή
    3. Μπράβο, πολύ καλή κίνηση αλλά τι εννοεί "δικαίωμα επιλογής";

      Επίσης, απο τις δηλώσεις του παιδιού : "Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αργύρη Πεδουλάκη που με πίστεψε από τότε που ήμουν 14 ετών και μου είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσω ήταν να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησε πολύ στο να πάρω την απόφασή μου."

      Διαγραφή
    4. Οτι σε ενα χρονο μπορει να μεταπηδησει σε καποιο κολλεγιο εαν θελει. Ο Παο ουσιαστικά στοχεύει οτι σε ενα χρονο θα τον εχει πεισει με ενα καλο συμβολαιο, με μια θεση ισως ως τριτου σεντερ στο ροστερ(2015-16) και σιγα σιγα να αποτελεσει τον κορμο μαζι με χαραλαμποπουλο,

      Διαγραφή
    5. Δεν το πιάνω. Και ο Διαμαντάκος;

      Διαγραφή
    6. Τον Διαμαντακο τον εχεις δει ποτε να παιζει ? Εγω περιμενω να τον δω στο Ευρωπαικο U20 τον Ιουλη ,,, στο U18 ηταν πολυ καλος σε στατιστικα περσυ. Τι να σου πω ... Παντως και ο Κωστας Ψιμουλης του Eurohopes αυτο πιστευει.

      Kostas Psimoulis ‏@Gus_bball 12m

      Papagiannis holds a promise that he'll be a part of Panathinaikos men's team. It's up to him if he stays or takes the college route.

      Διαγραφή
    7. Μπράβο πάντως, αυτή την κίνηση τη θεωρούσα λίγο δύσκολη να γίνει, καλή μαγκιά απο ΔΓ, ανεξαρτήτως αν του βγει.

      Διαγραφή
    8. Ψυχούλα ο Πεδουλάκης...

      Ακόμα και τώρα, ακόμα κι έτσι προσφέρει στην ομάδα.

      Διαγραφή
    9. Η μεγαλη κινηση θα ειναι ομως να τον κρατησει για χρονια,θα δουμε.

      Διαγραφή
  76. Την ελληνοποίηση στον ΠΑΟ πώς ακριβώς την φαντάζονται? Θα παίρνουν παιχτες στα 16-17-18-19 τους και ή θα τους πουλάνε ή θα τους αφήνουν μετά από λίγα χρόνια επειδή δεν θα μπορούν να τους πληρώσουν? Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε αφήσει Καλάθη, Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Περπέρογλου, Σοφοκλή και Μπράμο να φύγουν...Την ίδια στιγμή, παίχτες όπως τον Τσαϊρέλη ή τον Μπόγρη που είναι στα 25-26 και έτοιμοι να βοηθήσουν έστω ως τρίτες επιλογές στη θέση τους, τους αφήνει να τους πάρει ο ΟΣΦΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δηλαδή εσύ σήμερα γκρινιάζεις γιατί ανακοινώνεται ο Παπαγιάννης και χάνεται ο Μπόγρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή