Athlenda

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Rumors: Smith for Smith..?


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει στην κορυφή της λίστας της για τη νέα σεζόν τον Ντόντα Σμιθ, σε μια κίνηση που θα συζητηθεί. Ποιος είναι στο Νο2 της shortlist αυτή τη στιγμή? Με τον Κρις Φλέμινγκ ήρθε σε επαφή ο Κερεχέτα ώστε να αναλάβει το πρότζεκτ της Λαμποράλ. Μόνο στο Hoopfellas..



Aκολουθώντας τη  γνωστή της τακτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στοχεύει στο να τσιμπήσει ότι καλύτερο από την εγχώρια λίγκα, όμως αυτή τη φορά είναι δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Ο "δήμιος" της ομάδας του λαού, πρωταθλητής Ισραήλ πέρυσι και μεγάλος αντίπαλος σήμερα στους τελικούς της Winner League, Ντόντα Σμιθ, δεν είναι απλά ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να ενταχθεί στο κλαμπ και να αποτελέσει μια καλή λύση για τους πρωταθλητές. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλης της ισραηλινής λίγκας (συμπεριλαμβανομένων και των παικτών του Μπλατ) και ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή..


Λίγο πριν συμπληρώσει τα 31 του, ο Σμιθ παλεύει για τον δεύτερο τίτλο στο Ισραήλ με τη Χάιφα ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να εισπράξει σε αυτήν την off season τις δύο σούπερ-χρονιές του με την ομάδα του Ντάνι Φράνκο. Για όσους δε γνωρίζουν τι εστί Ντόντα Σμίθ: Πρόκειται για ένα Πιτ Μάικλ-style κόμπο φόργουορντ, με πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του αθλήματος. Το πεδίο δράσεως του οριοθετείται από τα 5 μετρά και μέσα και ειδικά στο post που κάνει θραύση είτε ως εκτελεστής είτε ως δημιουργός, δεδομένου του ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί "3" που να ματσάρει το πακέτο του χαμηλά. Κλασσική περίπτωση dynamic-forward που θα πάρει το ριμπάουντ, θα βάλει τη μπάλα στο παρκέ και τελειώσει στο transition μόνος του (ή "φτιάχνοντας" στο ανοιχτό γήπεδο για τον συμπαίκτη). Το μεγαλύτερο "καλούδι" του τεράστιου ρεπερτορίου του είναι η πάσα. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο που τον κάνει unmatched σε πολλές καταστάσεις επίθεσης (ειδικά στο ποστ) καθώς γαρνίρει με τον καλύτερο τρόπο το φυσικό/αθλητικό του πακέτο και τα scoring insticts του παίκτη.  Στη καλή του βραδιά ο Σμιθ παίζει ως ο "καλύτερος Αμερικανός στην Ευρώπη" όπως τον χαρακτηρίζουν συχνά στο Ισραήλ (δεν είναι αλλά βραδιές όπως εναντίον της Ρίγα στο Eurocup όπου "έγραψε 18π. 7/8 διπ.- 16 ριμπ.-10 τελικές, σου θυμίζουν τέτοιο) όμως είναι μυστήριο τραίνο για αυτό και συνολικά η καριέρα του χαρακτηρίζεται από ένα underachieving σε συνάρτηση με το ταλέντο και τις δυνατότητες του ως παίκτη. Υπερβολικά θα έλεγα. Είναι το πρώτο που θα πεί κάποιος που δε τον γνωρίζει, ρίχνωντας μια ματιά στο CV του. Στη Μακάμπι βέβαια έχουν δείξει ότι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες περιπτώσεις..

Ο Ντ. Σμιθ (έχει και διαβατήριο Βενεζουέλας..) έχει παίξει μπάσκετ παντού αλλά στη Χάιφα και το Ισραήλ βρήκε την Ιθάκη του. Πέρυσι το πείραμα του Μπράντ Γκρίνμπεργκ (έχουν ιδιαίτερη σχέση) να τον ταιριάξει με ένα ψηλό shooting forward όπως είναι ο Καλάθης (αποτέλεσε την "ιδανική συνθήκη" μιας και ο Σμιθ δεν είναι δυνατός στο περιφερειακό σουτ) στη πεντάδα εκτίναξε το παιχνίδι του καθώς βρήκε χώρους στην επίθεση. Μάλιστα στην αρχή της σεζόν, το όνομα του μαζί με του κόουτς Γκρίνμπεργκ είχαν μπλεχτεί σε έρευνες που διεξάγονταν τότε για φοροδιαφυγή από τον Αμερικανο-εβραίο ιδιοκτήτη της Χάιφα Τζεφ Ρόζεν, σε μια περίπτωση ανάλογη με αυτής των Μινούτσι/Σιένα, με το επίσημα κατατεθειμένο συμβόλαιο του Σμιθ να φτάνει τα 90.000 δολάρια, όμως ουσιαστικά ο παίκτης να λαμβάνει ένα 50% παραπάνω, μέσω εταιρείας "image making" της επήρειας του Ρόζεν στο εξωτερικό.. Για φέτος οι στάνταρντ αποδοχές του είναι 220.000 δολάρια, οι οποίες όμως με τα πολλά bonus που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ξεπερνούν τις 300.000.. 


Το θέμα βέβαια είναι, εφόσον και εάν το ενδιαφέρον της Μακάμπι καρποφορήσει, ποιανού τη θέση θα πάρει στο ροτέησιον. Οι συνεργάτες μου στο Ισραήλ μου είπαν ότι η Μακάμπι ευχαρίστως θα έκοβε το μεγάλο συμβόλαιο του Ντέβιν Σμιθ (800χιλ. και για τη νέα σεζόν) που πατάει τα 34 αλλά αυτό δεν είναι εύκολο μιας και ο παίκτης υπέγραψε διετές το καλοκαίρι που μας πέρασε. Προσωπικά, με τη παρούσα κατάσταση, δε το βλέπω. Ο Ντέηβιντ Μπλού τα παρατάει όμως και πιθανόν τον ρόλο αυτό να αναλάβει ο Ντέβιν Σμιθ (γιατί στο μπάσκετ που παίζει η Μακάμπι είναι απαραίτητο το stretch-4), με τον Ντόντα να περνάει μπροστά. Από την άλλη, αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ινγκλς και τότε να δούμε ένα εξαιρετικό Σμιθ επί 2-δίδυμο στα forwards. Ο Αυστραλός βέβαια, που για μεγάλο μέρος της σεζόν υπήρξε ο κύριος δημιουργός των Ισραηλινών, είναι τελείως διαφορετικού τύπου δημιουργός από τον Ντόντε, μιας και ο Ίνγκλς είναι pick&roll creator και αυτή του η ικανότητα μάτσαρε την έλλειψη pick&roll guard στο μπακόρτ και έκανε λειτουργική την παρουσία του δίπλα στους Χίκμαν-Ράις, άσχετα εάν στο τέλος της σεζόν έπεσε κατακόρυφα. Για τον Ντόντα Σμιθ η Μακάμπι ακούγεται ότι θα διαθέσει ένα ποσό του ύψους των 450-500χιλ. δολαρίων (όσο για τα φετινά USA-γκαρντς της δηλαδή). Τελείωσε το Eurocup με 14.7π. (62.4% 2π.) 6.8 ριμπ.-4.8 τελικές-1.8 κλεψ. και 3.8 λάθη (είναι επιρρεπής τι να κάνουμε..) ενώ στο Ισραήλ τα αντίστοιχα νούμερα του είναι 15.0π. (57.8% 2π.) 7.0 ριμπ.-6.1 ασσίστς-2.2 κλεψ. και 3.7 λάθη.. Στο πρώτο ματς των φετινών τελικών απέναντι στη Μακάμπι είχε 29π. (8/9 2π.) 8 ριμπ.-8 τελικές..


Yπάρχει και δεύτερος υποψήφιος βέβαια στη λίστα.. Πρόκειται για τον εξαιρετικό Καλέμπ Γκριν της Σάσσαρι που μόλις τελείωσε τη σεζόν κάνοντας καλή σειρά απέναντι στην Αρμάνι του Μπάνκι, από την οποία η Σάσσαρι αποκλείστηκε στους ημιτελικούς της Lega A. O Γκριν έρχεται από σούπερ-σεζόν στην Ιταλία (πέρυσι ήταν στην Ορλεάνς) δείχνει πολύ καλή περίπτωση για τους Ισραηλινούς μιας και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας στο "4" με το εξαιρετικό του σουτ και να πάρει τη θέση του Μπλού (λέμε τώρα..) σε pop-out καταστάσεις. Σούπερ σκόρερ.. Θα θυμάστε (ειδικά όσοι ακολουθείτε τη σελίδα μας στο Facebook όπου το είχαμε σχολιάσει) το μεγάλο ματς του βέβαια απέναντι στη Βαρέζε όπου είχε 45 πόντους (14/18 FG-13/14 FT) σε 29'.. Αν όχι δείτε το τώρα..



Ο 28χρονος Γκριν είναι free-agent και οι φετινές του αποδοχές στη Σαρδηνία ήταν 230.000 ευρώ. Ήδη ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται η Ουνικάχα τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι πολλά καλά κλαμπς θα κοιτάξουν την περίπτωση του. Τελείωσε το Eurocup με 19.3π. (59.7% 2π.-39.6% 3π.) 5.4 ριμπ.- 2.0 τελικές- 1.4 κλεψ.


 Σαφώς και οι δική του περίπτωση όπως και αυτή του Σμιθ βρίσκονται σε συνάρτηση με το θέμα του προπονητή που "καίει" τους πρωταθλητές Ευρώπης. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει ο Ντέηβιντ Μπλατ όμως το όνομα του παίζει πολύ στο ΝΒΑ και δύσκολα ο Αμερικανός κόουτς θα αφήσει την ευκαιρία αυτή, δεδομένου του ότι (από ότι μαθαίνω..) είναι παραπάνω από μια οι πραγματικά καλές προτάσεις. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον, σε περίπτωση που φύγει να δούμε τον διάδοχο.. Γκούντες ή κάτι "άλλο"..? Και για αυτό θα έχουμε σύντομα ενημέρωση..

ΒΙΤΟΡΙΑ


Σε μια δύσκολη φάση βρίσκεται η Λαμποράλ με τον Κερεχέτα να προσπαθεί να βρεί το κατάλληλο πρόσωπο ώστε να αναδομήσει την ομάδα. Ναι, το δίκτυο του Hoopfellas είναι και εκεί.. Η πληροφόρηση λοιπόν από τη Βασκονία μιλά για επαφή με τον Κρις Φλέμινγκ που πρόσφατα απολύθηκε από την Μπάμπεργκ. Δε ξέρω πως ο Κερεχέτα αποφάσισε να αλλάξει ρώτα στρεφόμενος σε Αμερικανό κόουτς όμως η περίπτωση του Φλέμινγκ δεν είναι καθόλου άσχημη για την καινούργια ημέρα που ξημερώνει στη Λαμποράλ (http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138368:end-of-an-area-in-bamberg&catid=266:euroland&Itemid=286). Το μπάσκετ που πρεσβεύει ο Φλέμινγκ και η επιθετική του φιλοσοφία κολλάει γάντι στη Βιτόρια (transition offense, πολλά περιφερειακά σουτ σε τέτοιες καταστάσεις, λεπτομέρεια στο spacing και συνεχής κίνηση) και κυρίως η γνώση της αγοράς που θα φέρει μαζί με το επιτελείο του ώστε να ενισχύσει ένα κλαμπ που επίσης "την ψάχνει" πολύ στην αγορά και παίρνει ρίσκα με παίκτες που πιστεύει ανεξαρτήτου ονόματος. Ο νέος κόουτς πάντως, όποιος και εάν είναι, πιθανόν θα χρειαστεί να χτίσει από την αρχή καθώς βασικά κομμάτια του παζλ μπορεί να χαθούν, όπως ο Πλεής (υπάρχει ενδιαφέρον από Ευρώπη-Αμερική), ο Νοτσιόνι ακόμα και ο Ερτέλ..

Υ.Γ: Για Παναθηναϊκό.. Ας περιμένουμε να ακούσουμε τον ο Δημήτρη Γιαννακόπουλο αύριο το πρωί (11 π.μ.) και θα τα πούμε όλα.. Προσωπικά εκτιμώ ότι το καινούργιο πρότζεκτ θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον (σε όλα τα επίπεδα) από αυτό της μετά-Ζοτς εποχής..


561 σχόλια:

  1. Η γνώμη μου είναι ότι ο Ivanovic ως προφίλ, ταμπεραμέντο, χημεία-για κάποιο διαστροφικό λόγο-ταιριάζει με εκείνο του ΔΓ ώστε να μπορέσει χωρίς παρεμβολές, (όπως o RG), να δουλέψει το όποιο project οραματιστεί όντας καλός και έμπειρός coach...περιμένω με ανυπομονησία τα πρώτα ονόματα του recruiting για να πιάσουμε ατμόσφαιρα. Yuri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που είναι η Αφροξυλάνθη να μας ενημερώσει? θυμίζω ότι πρώτη (πριν το eurohoops) είχε πει για τη συμφωνία με τον Ιβάνοβιτς, εδώ στα σχόλια. Βγες ρε Άφρο στο τηλέφωνο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω αυτο σκεφτομουνα. Που ειναι η Αφροξυλάνθη να της δωσουμε συγχαρητηρια?

      Εδω επροκειτο για κλασσικη περιπτωση το'βλεπες, το'απιξες αλλα εγω ημουν απιστος Θωμας κι επαιξα Αλβερτη...

      Διαγραφή
  3. trifillakia.gr
    εχει βγαλει ολες τις μεταγραφες του μπασκετικου παναθηναικου πρωτα απο ολα τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια,κοιταξτε στο trifillakia.gr,ποιος ειπε πρωτος για ιβανοβιτς!!!κοιταξτε τις ημερομηνιες που εχουν βγει οι ειδησεις....τζιμ,ειναι οντως κοντα ο λανγκφορντ στον παναθηναικο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Ντόντα Σμιθ είναι ταμάμ για Ολυμπιακό και ο Καλέμπ Γκριν για ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται τεσσάρι ο Παναθηναικός..Έχει Γκιστ, Φώτση , Μαυροκεφαλίδη και ίσως Βεζένκοφ..Εκτός αν...

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  6. http://greenhoop.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2379.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    Βγήκε αυτό σήμερα. Πάντως και αλήθεια να μην είναι οι κινήσεις είναι σωστές.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβαμαι οτι η ελευση του Βεζενκοφ οδηγει το Μασιουλις στην εξοδο. Και αμεσως μετα στον Ολυμπιακο. Οσο ταλαντουχοι και να ειναι Βλαντο και Βεζενκοφ νομιζω οτι δεν μπορουν να γεμισουν τα παπουτσια του Γιονας.

      Διαγραφή
    2. Μέχρι σήμερα κράζαμε ότι έχουμε μείνει πίσω σε νεαρά ταλέντα, και τώρα που ιιιιισως πάμε να χτυπήσουμε το μεγαλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, φοβόμαστε μην οδηγήσει στην έξοδο τον Ματσιούλις και στον Ολυμπιακό. Αν η ομάδα (κακώς) δεν κρατήσει τον Λιθουανό δεν θα εξαρτηθεί από την απόκτηση ή μη του Βεζένκοφ. Ο Ματσιούλις είναι τριάρι που μπορεί να παίξει κατά συνθήκη και στο 4 ενώ ο Βεζένκοφ καθαρό τεσσάρι, αν δεν κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    3. Προς Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2014 - 8:16 π.μ.

      Αν ισχύσουν, καταλαβαίνω την μεταγραφή του Cooper, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή του Vezenkof. Εκτός αν φύγουν οι Μπράμος και Maciulis (δεδομένου ότι ο Vezenkof έχει δηλώσει πολύ πρόσφατα ότι θέλει να παίζει - όπου και αν αγωνιστεί), δεν βλέπω πώς μπορεί να πάρει χρόνο χωρίς να χαντακωθεί για άλλη μια φορά ο Γιάνκοβιτς. Στο 4 δεν υπάρχει χώρος ούτε για καρφίτσα, και μην ξεχνάμε ότι ο Vezenkof δεν είναι Έλληνας.

      Αλέξης

      Διαγραφή
    4. Πες τα ρε pensierix γιατι θα τρελλαθουμε..Ο Βεζενκοφ ειναι 4αρι που μπορει και να σουταρει τριποντο,αλλα και να παιξει με πλατη,εχοντας πλεονεκτημα οτι ειναι αριστεροχειρας..Μην ξεχναμε οτι ο Φωτσης ειναι 33 κλεισμενα κι ο Γκιστ σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι,ξενος γαρ..Και ναι μεν ειναι κοινοτικος,αφου επελεξε Βουλγαρια,αλλα στην ουσια ειναι μισος Ελληνας..ΚΑΠΠΟΣ..

      Διαγραφή
    5. https://www.facebook.com/Greenhoopgr/photos/a.433231336756887.101232.433180966761924/663837523696266/?type=1&fref=nf

      Στο φβ. Απόλυτη Σιγουριά!!Βρε λες;

      Δημήτρης

      Διαγραφή
  7. κοιταξτε στη σελιδα trifillakia.gr να δειτε ποιος ειπε πρωτος για ιβανοβιτς..κοιταξτε ημερομηνιες,οπως και για αλλα αποκλειστικα!!τζιμ,ειναι ο ντως κοντα ο λανγκφορντ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ...ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΞΕΝΩΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας τα εκανες τσουρεκια ρε φιλε με τον trifilakia.gr.. ΟΚ, το ειδαμε, φτανει με τη διαφημιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ,ΕΤΣΙ;;;ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ!!!!!ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ..

      Διαγραφή
    2. απλα να πω οτι η σελιδα που λεει ο νοβιτσκι εχει βγαλει πρωτη τις μεταγραφες των ραιτ παππα φωτση μαυροκεφαλιδη γιανκοβιτς
      και αλλες πολλες .αν δεν ξερετε μην μιλατε!!!!

      Διαγραφή
    3. Δε βρισκεστε σε οπαδικο blog,η αναρτηση μιλαει για τη Μακαμπι και την Καχα κι εσυ μας τα ζαλιζεις με το ποιος βγαζει πρωτος τις μεταγραφες του Παναθηναϊκου. Δεκαρα δε δινουμε ποιος τις βγαζει πρωτος. Το καταλαβες;

      Διαγραφή
    4. εσυ μπορει να μην δινεις αλλοι ομως δινουν.....το καταλαβες? εκτος αν εισαι ο εκπροσωπο τυπου του μπλογκ εδω και θα μας κανει και υποδειξεις τι θα γραφουμε και τι οχι....

      Διαγραφή
    5. Προφανως θα γραφεις ο,τι θελεις. Αυτο ελειπε. Κι εγω το ιδιο ομως. Αυτο εκανα. Σου ειπα οτι μου τα εκανες τσουρεκια. Εσυ μπορεις να με αγνοησεις και να συνεχισεις.

      Διαγραφή
    6. εγω χεστηκα παντως ποιο το εβγαλε πρωτος

      Διαγραφή
  10. Γεια σου Jim και απο εμενα...Το αρθρο σου ειναι εξαιρετικο...
    Θεωρω οτι ο Μbakwe της Ρομα ειναι πολυ καλη περιπτωση για τον Ολυμπιακο ο οποιος δικαιωθηκε και στην επιλογη Ντανστον απο την Ιταλια...
    Επισης θεωρεις οτι ο Σμιθ θα ηταν ο ιδανικος Αντι-Μασιουλις για αυτο που παιζει ο ΠΑΟ?(Αν φυγει ο Λιθουανο που το θεωρω απιθανο)
    Τελος ο ΜακΚολουμ έχει συμφωνησει οντως με την Λαμποραλ οπως ακουστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακοινωθηκε Ιβανοβιτς στον Παναθηναικο. Εγω προσωπικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις για αυτον τον προπονητη και ειδικα για την αμυνα που παιζει. Προβλεπεται να ειναι μια καυτη χρονια.
    Κώστας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζιμ καλησπέρα, τον Ντόντα Σμιθ δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια, μέχρι που τον είδα πέρυσι σε κάποια ματς του Παναμερικανικου με τη Βενεζουέλα. Ειλικρινά έχεις δίκιο που λες πως αυτός ο αθλητής δεν έκανε κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του. Δε σου θυμίζει λίγο στο στυλ, Χάρολντ Έλις; Μόνο που αυτός(Σμιθ) παίζει περισσότερο με το μυαλό από ότι ο τότε ξένος του Άρη. Έχω μια ερώτηση: Με τον Νόλαν σμιθ τι γίνεται; έχει ενδιαφερθεί καμμιά ομάδα; τον βλέπεις να γυρίζει στις ΗΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Jim...Κάνε ένα σχόλιο για Ιβάνοβιτς τώρα που ανακοινώθηκε..!!Μπορεί να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις αύριο στην συνέντευξη??Πες μας κάτι για Ελλάδα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα παιδες...Το 3ημερο πετυχα τον Αθηναιου και σε μια μικρη κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι ο μανατζερ του μιλαει με Παο..Δεν ειναι κατι που οι περισσοτεροι δεν ξεραμε,αλλα επιβεβαιωνω τις πληροφοριες μας..
    Τωρα για τα μεταγραφικα του Παο μιλαμε κατω απο νεα βαση μετα και την αποκτηση του Ιβανοβιτσ..Ο μονος παικτης που θεωρηται κατα τη γνωμη μου σιγουροσ ειναι ο κουπερ...
    Το εγραψα και στο προηγουμενο post αλλα με προλαβε με νεα αναρτηση ο τζιμ...
    ΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υποθέτω ότι οι επικείμενες μεταγραφές στον ΠΑΟ θα γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως και εγκρίσεως από τον νέο προπονητή, αλλιώς...

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. jim πιστευω ολοι θα θελαμε να μας πεις την αποψη σου για ιβανοβιτς,λεγεται οτι οπου παει κουβαλαει τους παιχτες του μανατζερ του και οτι ειναι μεγαλος απατεωνας.αυτα μου τα ειπε ανθρωπος που ασχολειται πολυ με το ισπανικο μπασκετ οποτε με εβαλε σε σκεψεις...
    georgepao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ισχυει.
      Σκολα
      Πριχιονι
      Τελετοβιτς
      Σπλιτερ
      Ερντογκαν
      Μασιγιαουσκας
      Tomasevic
      Pit michae
      Stombergas
      Nocioni
      Oberto
      Bennett
      Calderon
      Bolkobitski


      Και ειμαι σιγουρος οτι ξεχναω πολλους.
      Αυτοι ΟΛΟΙ βελτιωθηκαν απο τον ιβανοβιτς οποτε μην λεμε οτι θελουμε

      Διαγραφή
  17. Φήμες λένε, ότι Κούπερ και Βεζένκοβ θα ανακοινωθούν αύριο στη συνέντευξη τύπου.

    Κάφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέρετε τι περιμένω εγώ να δω στη νέα σεζόν πως και πως; Ένα σενάριο στο οποίο ο ΠΑΟ έχει πιάσει ρυθμό και πετυχαίνει απέναντι του την Real του Laso. Θέλω να την δω αυτή τη σύγκρουση δύο τόσο διαφορετικών προσεγγίσεων στον τομέα της πειθαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ,παρά τα πολλά προβλήματα-ανορθογραφίες του Πάο θα ήθελα να το δω από φέτος...
      Αν και μιλάμε για διαφορά επιπέδου,δηλαδή μια ομάδα που έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και μια ομάδα που είχε πιο πολλούς πονοκεφάλους παρά χαρές είναι πολύ ενδιαφέρον το ματσάρισμα που γινόταν..
      Πολύ επιγραμματικά.
      Το πρόβλημα της Ρεάλ να επιτεθεί στις αλλαγές στα σκριν απέναντι στην ομάδα που το κάνει καλύτερα με Γκιστ-Λάσμε(και υψηλούς περιφερειακούς στην πίσω γραμμή άμυνας).
      Ταιριαστό σώμα και πακέτο για άμυνα πάνω στον Μίροτιτς(Φώτσης).
      Καλό αμυντικό ριμπάουντ(απέναντι σε αυτή την ομάδα).
      Έφεση και έμφαση στο πικ ν ρολ,τομέας που αντιμετώπισε θέματα η Ρεάλ.
      2-3 γκαρντ(έστω με περίεργο ρόλο-Ράιτ,Ούκιτς,Παππάς) που έχουν καλά slashing abilities,κάτι που δεν μπόρεσε να ματσάρει απεναντι στη Μακάμπι η Ρεάλ.
      Σπάσιμο νεύρων στους φτερωτούς Μαδριλένους με πάγωμα ρυθμού και σκληρή-πλατιά άμυνα στο γρήγορο passing game τους.
      Και φυσικά θέμα πειθαρχίας...
      Αν και για μένα δεν ήταν τέτοιο το πρόβλημα της Ρεάλ στον τελικό.Δεν έχασε επειδή ο Ρούντι άρχισε τα τσαρλατανικά,ή επειδή ο Μίροτιτς βαριόταν,ή ο Σέρχιο δεν έπαιξε άμυνα.Έχασε γιατί χτυπήθηκε πολύ τακτικά και δεν μπόρεσε να ελέγξει το "μυαλό" της,να σταθεί δυνατή πνευματικά,να αποδειχθεί χαμαιλέοντας στις προσαρμογές της.

      Διαγραφή
  19. Ανεξάρτητα με το τι έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Ivanovic και ανεξάρτητα με το αν θα πετύχει εδώ (κάτι που προφανώς είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων), όσοι ήταν μέσα στο "φλεγόμενο" ΟΑΚΑ στη νίκη πρόκριση της TAU επί του Παναθηναϊκού το 2006 ξέρουν ότι ο εν λόγω προπονητής είναι σίγουρα TOP και πραγματικά όποιος από τους "νέους" κάνουν του κεφαλιού τους και μαγκιές, κακό του κεφαλιού τους θα κάνουν.

    Αυτό που με εξιτάρει περισσότερο από όλα για τη νέα χρονιά του Παναθηναϊκού (και ο λόγος που σήμερα πήρα 4 διαρκείας χωρίς πολύ σκέψη), είναι που μετά από χρόνια ο Παναθηναϊκός θα έχει κλείσει το ρόστερ του μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κάτι που δείχνει ότι όλος ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πολύ καιρό τώρα ίσως και πριν την απόλυση του RG (κάτι που για να μην ξεχνιόμαστε ήταν άσχημο, "unfair", κλπ, αλλά αναγκαίο, ο Lasme το λέει ξεκάθαρα άλλωστε).

    Για μένα το μεγάλο κόλπο θα είναι να έρθει ο Βεζένκοβ και κατά δεύτερον ο Μποχωρίδης, καθώς φαίνεται ότι οι Ίαν, Cooper, Αθηναίου έχουν ήδη υπογράψει.

    Προσωπικά τις περιπτώσεις Καλάθης και Langford τις θεωρώ ακατόρθωτες παρόλο που το trifilakia.gr είναι αρκετά αξιόπιστο, για το κατά πόσο παιχταράδες είναι όλοι, νομίζω, το ξέρουν. Με ένα εκ των δύο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται σίγουρα φαβορί για f4, αλλά από καθαρά οικονομική άποψη τη θεωρώ, όνειρο! :D

    Α! και προφανώς Μπράμος (μαζί με τους υπόλοιπους που όλοι ξέρουμε, για μένα ο Ούκιτς που γενικά το συμπαθούσα σαν φυσιογνωμία κλπ τελείωσε όταν δεν μπόρεσε να τελειώσει ένα πανεύκολο lay up σε ένα δικό μας αιφνιδιασμό) θα πρέπει να είναι εκτός ακόμα και αν πάει στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μνήμη μου με πρόδωσε το 2006 δεν ήταν ο Ivanonic ! :D

      Αλλά παρ' όλα αυτά είναι Top προπονητής που θα τον στηρίξουμε!

      Διαγραφή
    2. Ηταν ο Περασοβιτς..ο πρωην συμπαικτης του στη Γιουγκοπλαστικα του Μαλκοβιτς..

      Διαγραφή
    3. Ναι δίκιο έχεις, μεγάλο λάθος! :)

      Είχα πονέσει πολύ τότε!

      Διαγραφή
    4. Εμεις να δεις που ειχαμε κλεισει εισιτηρια για το φ4..Στα 13 χρονια του Ζοτς ηταν η μοναδικη πικρα που πηραμε σε καθαρα αγωνιστικα πλαισια..

      Διαγραφή
  20. Παιδιά, σταματήστε τη διαφήμιση. Ρεζιλεύετε τη σελίδα που προσπαθείτε να διαφημίσετε. Είναι αστείο.

    Τζιμάρα ωραίο άρθρο. Ο Σμιθ είναι ίσως ο καλύτερος ολ-αράουντ ξένος στην Ευρώπη φέτος. Ταμάμ για Ολυμπιακό αντί για Πετγουέη. Σούπερ αθλητής αλλά κυρίως πολύ μπάσκετ. Περιμένει η μισή Ελλάδα άρθρο σου για Ιβάνοβιτς. Τα λέμε

    ΜΑRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διατηρώ μεγάλες αμφιβολίες για την επιλογή Ιβάνοβιτς. Μεγαλύτερο ερωτηματικό του είναι η συνύπαρξη του με τον 3D. Επίσης ο χαρακτήρας του Μαυροβούνιου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
    Τώρα στο ζήτημα της ανάδειξης των παικτών που συχνά αναφέρονται μου φαίνεται πολύ υπερβολικό η εκτόξευση της καριέρας του να πιστώνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό στον Ιβάνιβιτς.
    Επίσης σχετικά με την σκληρή προπόνηση πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι άλλο η σκληρή δουλειά και άλλο η σκληρή προπόνηση. Προσωπικά δεν πιστεύω καθόλου στην ακραία εντατική προπόνηση σε επεγγελματικό επίπεδο με πολύ συγκεκριμένες περιόδους φορμαρίσματος και αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις με 3 ματς στο 10 ήμερο. Τη στιγμή που το άθλημα έχει προσχωρήσει και ο τρόπος παιχνιδιού έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ είναι επόμενο οι τεχνικές και οι μέθοδοι προπόνησης να είναι διαφορετικές.
    Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στο έργο του coach αρχής γενομένης από την στελέχωση της ομάδας.

    Dali.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εχει βγει αλλο καινουριο οτι ο ΔΔ δεν θα τα παει καλα με τον ιβανοβιτς δεν το πιανω... απο τι καταλαβα ο ιβανοβιτς θελει οι παικτες να ειναι τυπικοι στην ωρα τους και να κανουν τη δουλεια τους να δινουν 100% στην προπονηση και οταν δεν συμβαινει αυτο τοτε εχει ακραιο τροπο αντιδρασης (αυτο ειναι το ελλατωμα του, οχι οτι εχει εντατικο προγραμμα - στο κατω κατω αν διαβασουμε δηλωσεις σκολα, κακιουζη κ.α. ευχαριστω του λενε οι περισσοτεροι)... Λοιπον απο που κι ως που ο ΔΔ που ειναι παντα πρωτος στην προπονηση και τελευταιος που φευγει, (ετσι μας τον διαφημιζουν καθε καλοκαιρι και αυτο δειχνουν τα αποτελεσματα του), που παντα ηταν ο ''στρατιωτης'' του προπονητη και παντα χαμηλων τονων, πως αυτος θα εχει προβλημα με τον ιβανοβιτς???? μπορειτε να μου εξηγησετε απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα??? να μου πεις οτι ο παππας θα εχει προβλημα να το καταλαβω... αλλα ο ΔΔ??? δεν βλεπω την λογικη.....

      Διαγραφή
    2. Γιατι σου κανει εντυπωση για τον ΔΔ του εχουν προσαψει τοσα εδω θα κολλουσαν.Δεν υπαρχει το ηθος αυτου του παιδιου,σημερα διαβασα οτι τον παρακαλουσε ο Σαβιτς να παει στην Μπαρτσα,το ακουσες αυτο εσυ πουθενα;;αν ηταν αλλος θα το διατυμπανιζε να ανεβασει το κασε του ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ «Λατρεύω τον Διαμαντίδη . Μάλιστα τον Διαμαντίδη ήθελα να τον φέρω στην Μπαρτσελόνα όταν ήμουν τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, αλλά εκείνος δεν ήθελε. Δεν το κουνούσε με τίποτα από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό!

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο Τζιμ.Ο Σμιθ από όσα έχω δει και από την εμπιστοσύνη που έχω στην κρίση σου(ειδικά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του) είναι παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ της Μακάμπι και έχει πολυδιάστατο παιχνίδι,κάτι που χρειάζεται η ομάδα του Τελ Αβίβ αν λάβεις υπόψιν το υπόλοιπο ρόστερ.Η μόνη αμφιβολία μου για αυτό το επίπεδο είναι η αυτονόητη.Μαζί με το που ήταν τόσα χρόνια(έχουμε δει κι άλλους παίκτες να εμφανίζονται αργά και να είναι πολύ καλοί) με προβληματίζει η διάρκεια του και η ικανότητα του να είναι πανταχού παρών(σε θέμα υγείας,σοβαρότητας,πειθαρχίας,πνευματικής ετοιμότητας).Κάπως μου δίνει την εικόνα βαρύθυμου..

    Όσο για Φλέμινγκ,μου αρέσει κι εμένα,απλούστατα γιατί παίζει ελκυστικό-σύγχρονο μπάσκετ.Φυσικά έχει και τα θέματα του και πολλά να αποδείξει,μιας και δεν έχει αποδειχτεί τόσο σούπερ σε στρατηγική,τακτική προσέγγιση,ψυχολογική προετοιμασία για σοβαρά παιχνίδια,αμυντικό προφίλ.Με λίγα λόγια ταιριάζει πολύ και στο στάτους της (πολύ)πρόσφατης ιστορίας της Λαμποράλ.

    * Οι πιο συζητημένες φήμες μεταγραφικής κίνησης του Πάο από όσα έχω δει είναι οι Κούπερ,Βουγιούκας,Καλάθης,Αθηναίου.
    Ναι,είναι νωρίς για να ξέρουμε,γιατί είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν όλες(όχι ότι δεν γίνεται,με την έννοια ότι δεν "βγαίνουν" οι φήμες στο 100%)
    Σαν σύνολο και σε συνάρτηση με αυτά που έχουμε στο μυαλό μας από αποχωρήσεις(Ράιτ-Κάρυ-Ούκιτς-Μπράμος προς το παρόν) μου αρέσει πάρα πολύ σαν πρώτη εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζιμαρα καλησπερα,
    Εχεις να προτεινεις καποιο μπασκετικο βιβλιο πανω στο coaching και στα plays?κατα προτιμηση στα αγγλικα.Eυχαριστω.

    mephisto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=344207&Sport=2&Country=82&Competition=114&Season=7042&Round=38370&Team=1266

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσες φορές μας τα καναν τσουρέκια απ' τον Τενκερλή τα τριφυλλάκια τα τελευταία δύο χρόνια με την "επιστροφή Ομπράντοβιτς";

    Anyway, προβλέπω πως ο Ίβα θα φέρει σίγουρα κάποιον κοινοτικό γκαρντ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

    Απίστευτα εύστοχο το σχόλιο του Dali S. για την ένταση της προπόνησης. (Ζωγράφισε). Πχ. NBA που τόσοι και τόσοι έχουν ανέβει επίπεδο κάνουν πολύ λίγες προπονήσεις.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος με τα γεμιστα τσουρεκια βραδιατικα κανουμε και διαιτα!!!!!!Καλησπερες.......διαβασα για ιβανοβιτς στο παο και το μονο σιγουρο ειναι οτι οι γκαρντ που θα φερει δεν θα ειναι απο ελλαδα-ισπανια αλλα απ τις 2 αγορες που ξερει τη γαλλια και τη γερμανια. Ο ερτελ ειναι δυσκολο χαρτακι αν και ο κερεχετα δεν θα ελεγε οχι σε προτασεις απο τουρκια και αρμανι. Εμπακουε(ρομα) διαβασα ποιο πανω και θημηθηκα μια περσινη λιστα με undrafted παιχτες,ο συγκεκριμενος τυπος ειχε τραυματισμους νωρις που του στερησαν καριερα στο nba,στο σπαγγετι σιρκουί' ομως ειταν πρωτος σε ριμπαουντ και ταπες στη κανονικη περιοδο,εχει λαχεια και φετος στο ντραφτ. Βλεπω re-break και προβαδισμα spurs το βραδυ.

      Διαγραφή
    2. Υπερτιμημένα τα τσουρέκια του Τερκενλή, από τότε που έγινε mainstream η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα!!

      Διαγραφή
    3. Ody στο nba δεν κανουν προπονησεις λογω συνεχομενων ταξιδιων κυριως και αγωνων.οταν παιχουν καθε μερα η καθε δευτερη τι να κανεις τιην προπονηση.
      Βεβαια μην ξεχναμε οτι περιοδο ξαπλας και θαλασσας για τους ευρωπαιους....εκει ξεκολονονται με προσωπικους γυμναστες και παιζοντας σε καμπ ολο το καλοκαιρι.οποτε οι προπονησεις στην ουσια γινονται αλλη περιοδο και ειδικοτερα το καλοκαιρι ειναι εξαντλητικες.
      Υπαρχουν απειρα βιντεο στο youtube σχετικα.θυμαμαι εξαλλου και αντιστοιχες δηλωσεις του dragic που εχει γινει αλλος παιχτης χαρις τις ατομικες προπονησεις...

      Διαγραφή
    4. Ισχύει πως το καλοκαίρι ρίχνουν πάρα πολλή δουλειά, αλλά εννοούσα τις in-season προπονήσεις που τις σύγκρινα με τις εξαντλητικές του Ιβάνοβιτς.

      Ody

      Διαγραφή
    5. Εχει δικιο ο συνονοματος πανος..Στο ΝΒΑ το ξεπατωμα γινεται το καλοκαιρι..Γιατι αν δεν δουλεψει ο ΝΒΑερ το καλοκαιρι δεν βγαινει η σεζον με τα συνεχομενα παιχνιδια και ταξιδια..Καλα για τους πρωτοκλασατους δεν το συζηταμε..Παρε παραδειγμα τον Λεμπρον.Αν δεις βιντεο απο τις pre-season προπονησεις του,ειδικα σε φυσικη κατασταση θα λιποθυμησεις..

      Διαγραφή
  27. νομιζω και το novasports επιβεβαιωσε την υπογραφη βεζενκοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10/6 19:26 Μία ανάσα από Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός
    1 0
    Σχολιάστε
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr οι Νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολύ κοντά στο να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πάουερ φόργουορντ του Άρη Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

    Ο ύψους 2,06 παίκτης των Θεσσαλονικέων, που έχει πάρει το βουλγάρικο διαβατήριο, είναι αθλητής που ταιριάζει στο προφίλ του νέου τεχνικού των «πράσινων» Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος αρέσκεται να δουλεύει με νέους παίκτες.

    Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης από την πλευρά του Άρη, την οποία θα πρέπει να πληρώσει η ομάδα που θ΄ αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Βεζένκοφ φαίνεται να είχε το εξωτερικό προτεραιότητα και συγκεκριμένα είχε κρούσεις από την Τουρκία, όμως όπως διαμορφώνεται η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό.


    Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=344207&Sport=2&Country=82&Competition=114&Season=7042&Round=38370&Team=1266#ixzz34GNxBWvy
    Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακούω/ διαβάζω δεξιά-αριστερά ο Ιβάνοβιτς είναι σκληρός, είναι σατράπης, σαδιστής, δεν κάνει για τον ΠΑΟ, έχει κατακτήσει μόνο κάτι εγχώριους τίτλους στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό κύπελλο του πεταματού με τη Λιμόζ πριν καμιά 15αριά χρόνια κλπ κλπ και ερωτώ με το φτωχό μου το μυαλό: ποιος κάνει για τον Παναθηναϊκό;
    Με βάση τα σημερινά δεδομένα (στροφή στο κτίσιμο μιας νεανικής με προοπτική σε βάθος χρόνου, αλλά και ενός συγκεκριμένου μπάτζετ) ποιος προπονητής φαντάζει πιο κατάλληλος;
    Ακούω/ διαβάζω για Ομπράντοβιτς. Μα ο Ζοτς έχει συμβόλαιο, πόσο εφικτό είναι να το σπάσει (αν δεχτούμε ότι όλα μέλι-γάλα με τον ΠΑΟ);
    Ο Περάσοβιτς (τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω γουστάρω πολύ) δεσμεύεται επίσης με συμβόλαιο και με δεδομένο ότι η ομάδα του θα αγωνίζεται του χρόνου στην Ευρωλίγκα, επίσης είναι δύσκολο ως απίθανο να σπάσει.
    Ο Μεσίνα πηγαίνει ΝΒΑ, οπότε άκυρη και αυτή η επιλογή. Ομοίως και ο Μπλατ. Αφήστε που είναι πανάκριβοι αμφότεροι.
    Διαβάζω για Κατσικάρη. Ας μου κάποιος γιατί ο Κατσικάρης είναι ιδανικότερη επιλογή από τον Ιβάνοβιτς. Επειδή είναι Έλληνας; Με βάση τη λογική ότι ο Ιβάνοβιτς δεν έχει πετύχει κάτι σημαντικό στην καριέρα του, ο Κατσικάρης τι παραπάνω έχει πετύχει; Μήπως γιατί έχει πιο ωραίο χαμόγελο; Σημειωτέον δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο.
    Λένε κάποιοι ο Βουγιόσεβιτς γιατί έχει βγάλει παίκτες στο εργοστάσιο της Παρτίζαν κλπ κλπ. Αλήθεια όσες φορές ο Βουγιόσεβιτς επιχείρησε την έξοδο από τα γνώριμα νερά της πατρίδας του τι κατάφερε ακριβώς;
    Ο Πασούτιν και ο Κουρτινάιτις γιατί είναι πιο κατάλληλοι; Επειδή οι ομάδες τους έδειξαν καλό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια; Δηλαδή με αυτή τη λογική η Τάου του Ιβάνοβιτς τι είχε δείξει; Και δεν είχε ψηλότερο μπάτζετ, όπως ενδεχομένως να σκεφτούν πολλοί. Αλήθεια εν τέλει τι πέτυχαν η Λοκομοτίβ και η Κίμκι φέτος;
    Δε λέω ότι ο Ιβάνοβιτς θα πετύχει σίγουρα, ούτε ότι είναι η πιο κατάλληλη λύση (εκ του αποτελέσματος θα κριθεί), ούτε ότι δεν είχε αποτυχίες (και μάλιστα τραγικές) στην πορεία του. Αλλά εν πάση περιπτώσει, είναι από τις πιο λογικές επιλογές που θα μπορούσαν να γίνουν.

    Ταλιμπάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά το φαινόμενο των απατών της Παρτιζάν. Ο μόνος Σέρβος που μου έρχεται στο μυαλό κι έπαιξε μπάσκετ αφού βγήκε από εκεί είναι ο Πέκοβιτς (Μαυροβούνιος). Οι καρριέρες των άλλων (Βελίτσκοβιτς, Τέπιτς, Τρίπκοβιτς, Μαριάνοβιτς, Μάριτς κτλ κτλ) καταποντίστηκαν. Άσε το Βουγιόσεβιτς.

      Ody

      Διαγραφή
    2. Ταλιμπαν συμφωνω
      Το θεμα ειναι τι επιλογες υπαρχουν.τετοια εποχη καμια στο επιπεδο του.
      Απο κει και περα βλεπεις αν εχει αλλαξει σαν χαρακτηρας η αν εχουν μιλησει για το θεμα της αυστηροτητας.
      Το θεμα ειναιι οτι δεν πρεπει να κρινουμε χωρις να εχουμε δει,χωρις να γνωριζουμε επειδη καπου ακουσαμε κατι,χωρις να ξερουμε τι επιλογες παιζουν..(πασουτιν?για παο?σιγα τα οα)

      Διαγραφή
    3. Ταλιμπαν,εισαι σωστος..Απο τους προπονητες που θα μπορουσαν να ερθουν ο Ιβανοβιτς ηταν η καλυτερη επιλογη..Δεν συζηταμε οτι το βιογραφικο του δεν συγκρινεται με κανενος αλλου συν-υποψηφιου..Την τελευταια 10-15ετια οι προπονητες που εχουν αφησει το στιγμα τους στο ευρωπαικο μπασκετ,εχοντας την τυχη να κοουτσαρουν μια ομαδα για σειρα ετων,ειναι ο Ζοτς σε μας,ο Βουγιοσεβιτς στην Παρτιζαν,ο Ιβανοβιτς στην Ταου και δευτερευοντως ο Πιανιτζιανι στη Σιενα κι ο Φλεμινγκ στη Μπαμπεργκ..Ο Ζοτς εχει συμβολαιο,ο Ντουλε προτιμα το γνωριμο περιβαλλον της Παρτιζαν(συν το οτι εχει προβληματα υγειας),για τον Πιανιτζιανι υπαρχουν πολλα ερωτηματικα και τελος ο Φλεμινγκ πρεσβευει το αμερικανικο στυλ μπασκετ.Ο Παναθηναικος απο την αρχη της ενασχολησης της οικογενειας με το τμημα μπασκετ,επεδιωξε να χτισει την ομαδα πανω στις αρχες της γιουγκοσλαβικης σχολης και δικαιωθηκε γι' αυτο..Αρα η αλλαγη μοντελου με την προσληψη του Φλεμινγκ η καποιου απο τη ρωσικη σχολη,οπως οι Πασουτιν,Κουρτιναιτις θα επεφερε ενα πολιτισμικο σοκ,τουλαχιστον στην αρχη..Οσο γι' αυτους που λενε για τον Κατσικαρη,χωρις να 'χουν δει ουτε ενα ματς καποιας απο τις ομαδες του,εχω να πω οτι ειναι καλος προπονητης,αλλα το μπασκετ που επαιζε για παραδειγμα η Μπιλμπαο ηταν αρκετα ελευθερο,αρκετα μακρια απ' αυτο που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε στο τριφυλλι..Υ.Γ.πολυ καλος ο Περασοβιτς,αλλα εχει ανανεωσει εδω και καιρο το συμβολαιο του με τη Βαλενθια..και κατι ακομα,ο Ιβανοβιτς εχει παρει 2 πρωταθληματα Ισπανιας και 4 κυπελλα,κι οταν μιλαμε για ισπανικο κυπελλο,εννοουμε φ8.Οσοι ασχολουνται με το αθλημα και παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο..ΚΑΠΠΟΣ..

      Διαγραφή
  30. μονο αυτα;;; ο αλλος πιο πανω τον ειπε απατεωνα,βρυκολακα μονο δεν ακουσα να τον λενε ακομη.αισχος ειμαστε σαν φυλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε,κοντα επεσες..Αυτος ο γλοιωδης δημοσιογραφος ονοματι Μαγουλας(ο σπηκερ του osfp radio στο οσφπ-παο 0-3,αυτος που μιλαγε για οσκαρ ανατροπης στο πεναλτι του γαβρου),στο παρακμιακο contra.gr εχει το θρασος να γραφει για τον Ιβανοβιτς.Εχει ανεβασει αρθρο με τιτλο O ''Δρακουλας''...Μερικοι δεν παιρνουν απο λογια,αλλα απο ματσουκι..

      Διαγραφή
  31. Θυμάμαι λιγάκι τον Ντόντα Σμιθ όταν έπαιζε στους Χοκς, ποιος προπονητής τον βελτίωσε τόσο πολύ; Δείχνει άλλος άνθρωπος... Μπράβο του!
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To allstarkourouna γράφει τα εξής:

    Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Καλάθη!
    Η πληροφορία είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ αξιόπιστη: Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Νικ Καλάθη (αυτό το έχω γράψει στη στήλη μου εδώ και κάτι μήνες) αλλά πλέον το φλερτ πήρε....σάρκα και οστά! Η οικμονομική πρόταση του Παναθηναϊκού είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και πιθανώς η καλύτερη που μπορεί αν βρει ο Καλάθης αν θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι ο Καλάθης ζητάει 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που έχει μεγάλη απόσταση από τα χρήματα του Παναθηναϊκού γιατί πιστεύει ότι τόσα θα βρει (ή ξέρει ότι τόσα θα βρει) στην αγορά του ΝΒΑ. Το θέμα πάντως δεν έχει τελειώσει και όλα θα παιχτούν στο αν τελικά ο Καλάθης θα βρει ή όχι ομάδα στο ΝΒΑ.

    Γνωρίζει κανείς σας αν είναι έτσι όπως τα λέει με το συμβόλαιο?

    http://allstarkourouna.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8344.html?showComment=1402425456967#c3142835482418470827

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα trifillakia το έβγαλαν πρώτα για Καλάθη. χαχχαχαχχαα
      Α ρε Άφροξυλάνθη....λείπεις!!!

      Tommy

      Διαγραφή
  33. Και να το προχωρήσω λίγο περισσότερο: γιατί όλοι αυτοί που γράφουν αυτές τις "ομορφιές" για τον Ιβάνοβιτς δε ψάχνουν τη γνώμη του Σκόλα, του Νοτσιόνι, του Καλντερόν για το "ποιόν" του; Μιας και ένας από τους στόχους είναι η ανάδειξη νέων ταλαντούχων παικτών, Σκόλα, Καλντερόν, Νοτσιόνι, Σπλίτερ, Τελέτοβιτς, Πριτζιόνι με ποιον συνεργάστηκαν πριν πάνε ΝΒΑ; Κοντά σε ποιον προπονητή ακόνισαν το ταλέντο τους, ώστε να έχει αυτή την πορεία η καριέρα τους;

    Ταλιμπάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκολα
      Πριχιονι
      Τελετοβιτς
      Σπλιτερ
      Ερντογκαν
      Μασιγιαουσκας
      Tomasevic
      Pit michae
      Stombergas
      Nocioni
      Oberto
      Bennett
      Calderon
      Βολκοβιτσκι

      Τι κοινο εχουν
      Και αυτα μονο επι ταου σχεδον χωρις να τους θυμαμαι ολους

      Διαγραφή
    2. Στα λόγια μου έρχεσαι αδερφέ

      Ταλιμπάν

      Διαγραφή
    3. Pete Michael επιτρεψε μου να πω οτι ο Πεδουλακης τον ειχε βρει και τον ειχε φτιαξει...Ο ιδιος ο παικτης εχει παραδεχτει πως οφειλει πολλα στον Αργυρη...Ερντογαν ΄;;;;;;;;;; που τον θυμηθηκατε αυτον...Bennett και Maca, Σχολα απο τις μπασκετικες μου καψουρες

      Διαγραφή
    4. Mαλιστα ο Μαικλ, τον Πεδουλακη τον αποκαλει μεντορα του.

      Διαγραφή
    5. Εννοειται οτι ο πεδουλακης τον ανακαλυψε τον μαικλ οπως νομιζω γιαριτς και γκουροβιτς αν δεν κανω λαθος.μην το ξεχναμε.
      Αλλα ο μαικλ βελτιωθηκε τρομακτικα με ιβανοβιτς.εγινε πολυ πιο εγκεφαλικος μαζι του.αλλα σιγουρα ο πεδουλακης εχει μεριδιο.αλλωστε θυμαμαι και δηλωσεις χολντεν για αυτον επισης.
      Ερντογαν φιλε δεν θελω να το θυμαμαι.πολυ πονος εκεινο το βραδυ.ασε

      Διαγραφή
    6. Ο πεδουλακης απλα τον βρηκε.ο ιβανοβιτς τον εκανε παιχταρα και πηγε ετοιμος στην μπαρτσα.
      Θα μας τρελανεται με τον πεδουλακη σας

      Διαγραφή
    7. χαχαχα οκ για Ερντογαν ...Παρολο που ηταν τρελος μου την εσπαγε η φατσα του.... για το 2007 λες;

      Διαγραφή
    8. Η λατρεία για τον Πεδουλάκη και… το "ίσως"

      Μόλις το γραφείο Τύπου της Μπαρτσελόνα μας ενημέρωσε πως μας έχει μείνει ένα λεπτό, αναφέραμε στον Μάικλ το όνομα "Πεδουλάκης". Χαμογέλασε (μην σας πούμε ότι έλαμψαν και τα μάτια του) και είπε "τον αγαπώ! Είναι κάτι σαν μέντορας μου μέχρι σήμερα. Εκείνος μου έμαθε το ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα τον ευχαριστώ για πάντα. Με βοήθησε πολύ. Του χρωστώ πολλά. Δεν έχουμε χάσει επαφή. Μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά. Φέτος έχουμε μιλήσει 2-3 φορές, μέχρι τώρα".

      Και δεν θέλουμε να είμαστε αδιάκριτοι, αλλά… τι έχουν πει; "Τελευταία φορά τον πήρα μετά τον τελικό Κυπέλλου, για να του δώσω συγχαρητήρια και να του πω πόσο υπερήφανος ήμουν για εκείνον, που πήρε το πρώτο τρόπαιο με νίκη επί του Ολυμπιακού! Ήταν απίστευτο!".

      Όχι και με τόσο… αντικειμενικά κριτήρια (αφού του ‘χει λατρεία), πρόσθεσε ότι "είναι από τους καλύτερους του είδους, στον κόσμο. Πώς πήγε ο Μακεδονικός στο Φάιναλ Φορ του Uleb Cup; Γιατί είχαμε ταλέντο; Δεν είχαμε και τόσο! Ήταν θέμα προπονητή. Όπως εξαιρετική ήταν και η πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη, στο Περιστέρι. Φέτος, στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα η ομάδα του έχει πάρει ήδη έναν τίτλο, είναι στο ΤΟΡ16 και από ό,τι φαίνεται θα προχωρήσει και στα πλέι οφ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον".

      Το καλοκαίρι θα είναι φρι έιτζεντ. Θα μείνει εκεί που είναι (γιατί η Μπαρτσελόνα έχει δείξει να του ‘χει μια αδυναμία) ή σκέφτεται να μετακομίσει; "Στο μπάσκετ το όλο θέμα αφορά την ερώτηση «τι έχεις κάνει για μένα τελευταία;» Οφείλεις να αποδεικνύεις διαρκώς τι αξίζεις, τι μπορείς να προσφέρεις. Σε τρεις μήνες θα είμαι στην αγορά και «ανοιχτός» σε προτάσεις. Και πού ξέρεις τι μπορεί να γίνει; Ισως παίξω ξανά για τον Αργύρη".

      Διαγραφή
    9. @danilovic
      http://www.youtube.com/watch?v=Y313h7NxbrY
      2006 φιλε.ηταν και ο ουκιτς νομιζω τοτε στην ταου.ερτογαν εκανε τρελο ματς.ομαδαρα τοτε η ταου με περασοβιτς στον παγκο αλλα στην ουσια ομαδα του ιβανοβιτς ηταν.

      Διαγραφή
    10. file pano sumfono apoluta gia ivanovic kai oti exei voithisei stin ekseliksi pollon paixton, alla na mapinoun se ayti ti lista o wolkowisky kai o micheal einai ligo atopo, mias kai o argentinos emeine molis kati mines stin tau kai o michael ton prolave oriaka ti sezon 08-09. apo kei kai pera mporei na mpei gia mena o san emeterio pou ekane ekpliktika pragmata tin periodo 09-10 kai 10-11, alla protimise na meinei sti tau kai oxi na kanei to vima parapano kai emeine stasimos. omos exei kanei kai megales astoxies opos stin periptosi dorsey pou ton evaze na kanei pragmata pou itan entelos ekso apo to reprtorio tou

      Διαγραφή
    11. @ Panos Geo
      Α ναι τοτε που αποκλειστηκαμε...Σπλιτερ 21 χρονων , Σκολα κτλ
      Καλο ματς απο τον (με μαλλι ..χιχιχι) Σπανουλη...Μα ρε Ζοτς που παμε με Λακοβιτς βασικο ποιντ;;;;;;;; Φεμερλινγκ ασχολιαστο...Φανερη διαφορα του Διαμαντιδη στο πως αντιμετωπιζε το σετ παιχνιδι τοτε και πως μετα απο 10 χρονια

      Διαγραφή
    12. φέρτε τον πεδουλάκη για ΣΚΑΟΥΤΕΡ

      Διαγραφή
  34. Ιβανοβιτς και επίσημα λοιπόν..
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά θα 'χει μεγάλο ενδιαφέρον.
    Εγώ γιατί αντίθετα με τη γνώμη των περισσοτέρων πιστεύω πως ο ΔΔ θα είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Ντουσκο;
    Και άλλοι είναι αυτοί που θα έχουν πρόβλημα με τις απαιτήσεις του..
    Ο συνδυασμός ρόστερ με πολλούς νέους, λίγες παλιές καραβάνες , και τον τρελό-οξύθυμο Μαυροβούνιο είναι πολύ ιντριγκαδόρικος...
    Το πείραμα έχουμε να το δούμε από εποχή Ντούντα..
    Ίδια σχολή.. Κάποια κοινά χαρακτηριστικά
    Βέβαια άλλα το μέγεθος του ανδρός ως προπονητής..

    ΒΑΝ

    ΥΓ Βεζένκοφ φοβερό πρόσπεκτ, θα είναι κόλπο γκρόσο για όποιον αιώνιο τον κλείσει, αν και έχει όνειρα για την αντίπερα όχθη του ατλαντικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εκτιμησεις τον φερνουν παντως του χρονου στον 2ο γυρο του ντραφτ γυρω στο 40..... δεν νομιζω πως με τετοια θεση στο ντραφτ θα εχει ελπιδες να περασει συντομα την αλλη ακρη του αντλαντικου... ειναι παρομοια περιπτωση με τον παπαπετρου αλλο το θελω κι το θα γινει....

      Διαγραφή
  35. Ρε ξεκολατε
    Ειχαμε τον ομπραντοβιτς που γινοταν μωβ και φοβαστε τον χαρακτηρα του ιβανοβιτς
    Μακαρι να ειναι ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω δεν ξερω αν θυμουνται και πολλοι αλλα ειχε τσακωθει ασχημα και με τον αλβερτη την πρωτη χρονια ο ζοτς...

      Διαγραφή
    2. Ημουν στο γηπεδο.τον πεταξε εξω και ουρλιαζε μαζι του.απο κεινη την μερα τα βρηκανε και δηλωσε καποια στιγμη οτι ηταν ο καλυτερος αρχηγος που χε ποτε!!!!

      Διαγραφή
  36. Τωρα γιατι εχει βγει αλλο καινουριο οτι ο ΔΔ δεν θα τα παει καλα με τον ιβανοβιτς δεν το πιανω...Το ειδα αρκετες φορες και δω και σε αλλα σαιτσ... Απο τι καταλαβα ο ιβανοβιτς θελει οι παικτες να ειναι τυπικοι στην ωρα τους και να κανουν τη δουλεια τους να δινουν 100% στην προπονηση και οταν δεν συμβαινει αυτο τοτε εχει ακραιο τροπο αντιδρασης (αυτο ειναι το ελλατωμα του, οχι οτι εχει εντατικο προγραμμα - στο κατω κατω αν διαβασουμε δηλωσεις σκολα, κακιουζη κ.α. ευχαριστω του λενε οι περισσοτεροι)... Λοιπον απο που κι ως που ο ΔΔ που ειναι παντα πρωτος στην προπονηση και τελευταιος που φευγει, (ετσι μας τον διαφημιζουν καθε καλοκαιρι και αυτο δειχνουν τα αποτελεσματα του), που παντα ηταν ο ''στρατιωτης'' του προπονητη και παντα χαμηλων τονων, πως αυτος θα εχει προβλημα με τον ιβανοβιτς???? μπορειτε να μου εξηγησετε απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα??? να μου πεις οτι ο παππας θα εχει προβλημα να το καταλαβω... αλλα ο ΔΔ??? δεν βλεπω την λογικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,
      Αν κατάλαβα καλά ενοούν ότι ο Μήτσος λόγω ηλικίας δε θα αντέχει την ένταση της προπόνησης... ¨οτι να ναι...

      Διαγραφή
  37. Αν ισχυουν οι φημες μερι κουπερ και βενζε αλλα και αθηναιου μιλλαμε για ρεστα απο τον προεδρο.. ειδικα ο βενζε ειναι οτι καλητερο κυκλοφορει σε ελληνα παιχτη σε προσπεκτ αλλα και ετοιμοτητας στην ηλικια του.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ριφιφί του Περάσοβιτς στη Βαρκελώνη!

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε σεις, με τόσες αναφορές σε σάιτ, ζαχαροπλαστεία κτλ το μόνο που μας μένει να διαβάσουμε είναι ότι "το σχόλιο που ακολουθεί περιέχει τοποθέτηση προϊόντος". Της άμεσης (ούτε καν έμμεσης) διαφήμισης το κάγκελο, λέμε! :))))

    Τώρα, αν ο Ιβάνοβιτς καταφέρει, γιατί περί επιτεύγματος θα πρόκειται, να έχει πρόβλημα με τον Διαμαντίδη τη στιγμή που του δίνεται η δυνατότητα να ξαναμπεί στον μπασκετικό χάρτη, τότε μαγκιά του και ρισπέκτ. Οι αυτοκαταστροφικοί τύποι έχουν κι αυτοί τη γοητεία τους, κακά τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα ήθελα λίγο να σταθώ στην εικόνα του Ομπράντοβιτς φέτος στη Φενέρ και στις εντάσεις που δημιουργούνται συχνά, στις 2 μέχρι τώρα αποβολές του από αγώνες της ομάδας του και στην τιμωρία του για τον πέμπτο τελικό. Κατανοώ ότι είναι κρίσιμη χρονιά για έκεινον ώστε να κυριαρχήσει με το καλημέρα και εκεί αλλά με ξενίζει αυτή η ακραία συμπεριφορά. Επίσης η στελέχωση της Φενέρ προβληματικότατη για τα χρήματα που έχει διαθέσει η ομάδα.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου αντρεα.. πραγματικα ο ζοτς φετος ειναι αλλος ανθρωπος.. ναι παντα νευριαζε και τα εχωνε σε ολους ναι παντα επαιρνε το χρωματακι το μελιτζανι, αλλα φετος εχει αβοβληθει 2 φορες και αλλες τοσες στο οριο να φυγει με κουβερτες απο το παρκε..η ομαδα του δεν παιζει μπασκετ και οι παιχτες που εφερε μου κανουν για επιλογες γκερσον παρα δικες του... κακα τα ψεματα η επιτυχια μιας ομαδος και ενος προπονητη εχει πολλους συντελεστες..

      Διαγραφή
    2. Σωστος..νομιζω οτι κατα βαθος οι αντιδρασεις και τα νευρα του εχουν στοχο πρωτα τον ιδιο για τις επιλογες του και κυριως για την εμπιστοσυνη που εδειξε σε παικτες που οταν τους ειχε απεναντι του τους εκανε πλακα..Επειδη,ομως,παντα υπερασπιζεται τους παικτες του βλεπεις οτι με εξαιρεση το περιστατικο με τον Μπιελιτσα(που προφανως τον πιστευει σαν παικτη),με τους υπολοιπους ξενους παικτες δεν πολυασχολειται.Κι αυτο ειναι κακο γι' αυτους..

      Διαγραφή
  41. Εξαιρετικός όπως πάντα Τζιμ. Τι λές, θα υπέγραφες για έναν ακόμη χρόνο τον Ματσιούλις στον ΠΑΟ? Είμαι της άποψης πως εάν ο Ιβάνοβιτς δεν τον υπογράψει, θα έχει διαπράξει ΕΓΚΛΗΜΑ κι ο ΟΣΦΠ θα πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη "χορηγία", θα τον ντύσει στα κόκκινα και θα φτιάξει την καλύτερη τριάδα "3" στην ευρώπη: Ματσιούλις, Λοζένσκι, Παπαπέτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοκτονια πραγματικη και δωρακι βεβαια σοτν ολυμπιακο αν αφησουμε τον ματσιου... τον πιο σταθερο μας παιχτη φετος και πιο αποτελεσματικο.. και με λεφτα τπτ!!! δεν ξερω αν υπαρχει ορος για τρελη αυξηση αλλα αν δεν τον κρατησουμε και μαλιστα με εισηγηση του κοουτς θα μιλαμε για αυτογκολ ολικης!!! + δεν μπορεις να στηριξεις την θεση 3 σε 2 παιχτες οπως ο γιανκο που φετος ηταν παγκο μονιμα, οπως ο βενζε (αν ερθει) που ειναι απειρος και στον μπραμο που φετος πατωσε...

      Διαγραφή
    2. ενταξει ολα θα τα διαβασουμε εδω μεσα και θεωρειται και μπασκετικο μπλογκ.... ματσιουλις,λοτζεσκι και παπαπετρου καλυτερη μπασκετικη τριαδα στην ευρωπη χαχαχα...... ρουντι-νταρντεν-ντιεθ,γουιμς-μιτσοφ και κρυαπα σε ψηλα σχηματα,παπανικολαου-αμπρινες-τοντοροβιτς ή ακομα και τζεντιλε-μος-γουαλας δεν πιανουν μια σε αυτην την τριαδα του ολυμπιακου...

      Διαγραφή
    3. Αν ποτε παει να φτιαξει τριαδα Μασιουλις-Λοτζεσκι-Παπαπετρου ο γαβρος,ενα ειναι σιγουρο..οτι ο Παπαπετρου θα την κανει μ' ελαφρα πηδηματακια,αφου δεν εχει σκοπο να κουναει την πετσετα.

      Διαγραφή
  42. ισχυει οτι ο βενζε πιανει θεση κοινοτικου??? δεν εχει κυπριακο διαβατηριο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λεγεται.
      Η υπογραφη βεζενκοφ αλλαζει πραματα στον σχεδιασμο που χαμε στο μυαλο μας.
      Ισως καποιος πληρωσει την νυφη...

      Διαγραφή
    2. Το contra λεει εχει ελληνικο διαβατηριο....

      Διαγραφή
    3. http://www.esake.gr/el/action/EsakeplayerView?idplayer=00000069&mode=1&idteam=00000005&idchampionship= pano εδω λεει κυπρος αλλα πιανεται για κοινοτικος παιχτης με κυπριακο διαβατηριο??? καινουργιο ειναι αυτο??

      Διαγραφή
    4. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ksekina-me-vezenkof-o-panathhnaikos.2836720.html εδω ομως λεει οτι εχει και την ελληνικη!!! οποτε μαλλον δεν υπαρχει θεμα.. αλλωστε ο αρης δεν νομιζω οτι μπορουσε να φερει ξενους παιχτες

      Διαγραφή
    5. Κρις , ο Βεζενκοφ ειναι Βουλγαρος δεν ειναι Ελληνας ...
      Δεν εχει Ελληνικο διαβατηριο απο οσο ξερω.,.
      Το βλεπω δυσκολο απο τη στιγμη που ο παικτης θεωρειται παιδι του Αγγελου να γλιτωσει απο τον Ντουντα..
      Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω την εννοια Ελληνοποιηση που ανεφερε ο ΔΓ ...
      Φανταζομαι οτι κατι θα πρεπει να γινει με τον Παππα τωρα με την ελευση του Ιβανοβιτς ...
      Ακομα δεν μαθαμε γιατι αυτος ο παικτης δεν καταφερνει να δειξει την αξια του με τοσους διαφορετικους προπονητες , ψυχολογικα εχει? Αν εχει ανθρωπινο ειναι και αυτο...
      Οσον αφορα Ιβανοβιτς ειμαι ενταξει , δεν γνωριζω τι γινεται με Μανωλοπουλο μενει? Η θα φερει τους δικους του βοηθους ο Ιβα.
      Για εμενα μονο και μονο για το ομαλο περασμα πρεπει να μεινει..
      Επισης γιατι οχι ο Αλβερτης για βοηθος ?
      Καλο Βραδυ...
      Μανος Μασσαλια.

      Διαγραφή
    6. Ακουγεται οτι φερνει ενα βοηθο μαζι του,ο Μανωλοπουλος μενει ηταν λεει επιλογη ΔΓ.Ο Πριφτης υπογραψε στον Αρη γραφουν.Ο Αλβερτης μενει οπως ηταν παλια,δεν τον ενδιαφερει λενε η προπονητικη.

      Διαγραφή
    7. μανο δες το τελευταιο που ανεβασα οπου λεει τι παιζει με την παρτη του... βουλγαρος γεννημενος στην κυπρο ΚΑΙ με ελληνικο διαβατηριο.. παιζει βεβαια με την μικρη εθνικη της βουλγαριας!!!

      Διαγραφή
    8. στο εσακε γραφει για κυπριακη υπηκοτητα,μαλλον εχει και τις δυο κυπριακη και βουλγαρικη.Ελληνικη ειναι σιγουρο;;

      Διαγραφή
    9. ελληνικη την εχει μονο στο σπορτ24 ... αλλα αν θυμαμαι καλα ο αρης δεν μπορουσε να εχει ξενους παιχτες, ή δεν ισχυει κατι τετοιο??

      Διαγραφή
    10. και το contra λεει για ελληνικη υπηκοτητα

      Διαγραφή
    11. Εχει διπλη υπηκοοτητα,κυπριακη και βουλγαρικη,κι επελεξε να παιξει με την Εθνικη Βουλγαριας

      Διαγραφή
    12. Ευχαριστω Κρις, αν η Ελληνοποιηση αρχιζει με καποιον που δεν εχει δικαιωμα να παιζει Εθνικη προβληματιζομαι λιγο ...
      Ειμαι Παναθηναικος αλλα να εχουμε και λιγο ενδιαφερον για την Εθνικη δεν βλαπτει..
      Μανος Μασσαλια..

      Διαγραφή
  43. http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/pairnei-vezenkof-o-panathhnaikos.2836751.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ξυπνατε ρεεεεεεε

    http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panathinaikos/ta-sygxarhthria-toy-lakovits.2836358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. o Iβανοβιτς στην ,Μπαρτσα ειχε τοτε τον Ουκιτς παιχτη.Λετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βεζενκοφ λοιπον.. και ενα βιντεο με οσα μπορει να κανει.. https://www.youtube.com/watch?v=_4pyou7OD3M
    σουτ με προσωπο, ντριπλα και σουτ, γρηγορος και ευκολοι ποντοι ειτε με σουτ απο τριποντο ειτε μετα απο προσποιηση και σουτ.. και βεβαια μερικες εξαιρετικες πασες!!!
    Κανονική Περίοδος
    SHOTS

    REBOUNDS

    Πρωτάθλημα
    ΟΜΑΔΑ GP P PPG 2PM-A 3PM-A FTM-A REBS O.REBS D.REBS AST BLK BLK-ON FOULS F FOULS M STL TO MPG RANK
    ΑΡΗΣ 25 277 11,08 63 - 100 40 - 104 31 - 41 148 114 34 53 3 2 44 29 22 41 28:10 364
    ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 63,00 % 38,46 % 75,61 % 5,92 4,56 1,36 2,12 0,12 0,08 1,16 1,76 0,88 1,64 14,56
    καλα ποσοστα σε τριποντο και διποντο παροτι ψηλος, και βεβαια μπορει να κανει παιχνιδι ειτε απο το 3 ειτε απο το 4 , βαζοντας διαφορετικα προβληματα αναλογα με την θεση στον αντιπαλο αμυντικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες τον ημιτελικο του κυπελλου με τον Πανιωνιο στο Αλεξανδρειο και θα καταλαβεις την προοπτικη του,γιατι τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια.

      Διαγραφή
    2. πολυ σωστος ειδα το παιχνιδι σμρ ... απιστευτο χερι ο μικρος!!!

      Διαγραφή
  47. Φωτιά" έχει πάρει η Θεσσαλονίκη από τη φημολογία ότι μετά τον Ντι Τζέι Κούπερ, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

    Η πληροφόρηση υποστηρίζει ότι πληρώθηκε το buyout (200.000 ευρώ) του Βούλγαρου φόργουορντ και έχει επιτευχθεί συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών.

    Από την ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, όμως απ' ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι του Τριφυλλιού έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στη συμπρωτεύουσα.

    Ο 18χρονος φόργουορντ έχει ύψος 2,06μ., καλύπτει τις θέσεις 3-4 και παρότι αγωνίζεται στην εθνική Βουλγαρίας, κατέχει και ελληνικό διαβατήριο.

    Πάντως, στον Παναθηναϊκό αρέσει επίσης ο γκαρντ του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, για τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση στις επόμενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο απο prasinanea

      Διαγραφή
    2. @anwnymos
      ευχαριστουμε φιλε για την ενημερωση.
      ομως νομιζω οτι ετσι και αλλιως τα περισσοτερα παιδια που γραφουν εδω (μαλλον ολα εκτος απο 2-3) πρασινα νεα τριφυλακια γκαζετα και ον σπορτς διαβαζουν.
      οποτε ειναι ενημεροι.
      παντως ευχαριστουμε για την ενημερωση.

      gskordak

      Διαγραφή
    3. @gskordak

      Είσαι άδικος. Με αρκετά παιδιά και με το blog.

      Όλοι διαβάζουν onsports και πράσινη;

      Κάτσε, ρε φίλε.

      Διαγραφή
  48. με αυτα που λεει το σαιτ που αναφερουν και οι φιλοι παραπανω με τα αποκλειστικα για τον παναθηναικο και στο οποιο βρισκω μεγαλη λογικη μηπως τελικα ο τροπος για να γινουν τα μεγαλα μπαμ στην περιφερεια καλαθης,λανγκφορντ και κουπερ, μηπως ειναι να γινει εξοικονομηση μπατζετ στο 3 με γιανκοβιτς,βεζενκοφ και καποιες λυσεις και απο τον διαμαντιδη στη συγκεκριμενη θεση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ο σκυλος γραφει παντως οτι προταθηκε ο γκορντον της γαλατα(οχι της εφες που που αγωνιζοταν παλιοτερα στον γαυρο) στο Παναθηναικο κ ειναι στα υποψιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' οσα διαβαζεις στο εν λογω σαιτ μην πιστευεις τιποτα..Ειναι το διαδικτυακο αντιστοιχο της ''Γατας''...

      Διαγραφή
  50. ν γεννήθηκε στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Κύπρο, ενώ έχει και βουλγαρική υπηκοότητα, χώρα που εκπροσώπησε την τελευταία τετραετία στις διεθνείς διοργανώσεις των μικρών εθνικών. Έχει και ελληνική υπηκοότητα και ανήκει στους καλύτερους της γενιάς του. Εξ ου και πλήθος “κατασκόπων” από το ΝΒΑ ήλθαν φέτος στη χώρα μας, για να τον δουν.

    Οι της άλλης ακτής θα χρειαστεί να περιμένουν, αφού ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό (με NBA out, μετά το δεύτερο χρόνο).

    Προηγήθηκαν οι συζητήσεις με τον πατέρα του, Σάσο, αλλά και η επικοινωνία με τον Άρη, προκειμένου να πληρωθεί το buy out που είχε στο συμβόλαιο του (250.000 ευρώ). Υπήρχε και ένα ακόμα θέμα: εκπρόσωπος του 19χρονου -θα τα “κλείσει” στις 6 Αυγούστου- φόργουορντ, είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε έλθει σε ρήξη προ διετίας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (με αφορμή την έξοδο των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Μπατίστ, Περπέρογλου από την ομάδα). Βρέθηκε ωστόσο, ο τρόπος να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με όλες τις πλευρές να είναι ικανοποιημένες.E TON PΡΟΕΔΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΤΣΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΛΩΤΣΟ ΕΙΧΕ...... ΑΠΛΩΣ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ....

      Διαγραφή
  51. περσι οπως ειπε ο Μπατιστ η συμφωνια εγινε δια τηλεφωνου,μεταξυ τους με τον προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. καποιος τρολαρει τον παππα! τον ιβανοβιτσ ρε παιδια?
    Πολυ καλη η μεταγραφη του βουλγαρου, απο τους καλητερους της ηλικιας του.
    ο cooper επιβεβλημενος και οικονομια.

    Το concept ομως δεν ξερω τι θα βγει? υπαρχουν παικτες που δεν κολανε με τις φημες για τον καινουργιο κοουτσ! φωτσης,διαμαντιδης,μαυροκεφαλιδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου θυμισω οτι μια χαρα κολλησε ο διαμανταρος με τον ζοτς.. το ιδιο και ο αλβερτης παροτι ειχανε σκοτωθει !! ο διαμαντιδης ειδικα ειναι παιχτης που βαζει κατω το κεφαλι και δουλευει , λες να μην γουσταρει την πιεση?? γιατι ο νεος κοουτς του παο αυτο κανει δουλευει σκληρα, και λιωνει τους παιχτες.. μαλλον θα χαρηκε ο αρχηγος.. θυμισου τους αφρους που εβγαζε στις αρχες της χρονιας με τον πεδουλακη.. που εσπρωχνε παιχτες να πανε στις θεσεις τους!!! χαρακτηριστηκη η κινηση με λασμε αν θυμασαι που τον σπρωχνει για αμυνα στην περιφερεια.. ποσες φορες τα εχωσε στον πεδουλακη για τους ιδους λογους??? τουλαχιστον τωρα θα εχει το κεφαλι του ηρεμο!!!

      Διαγραφή
  53. Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουρια αν ο Βενζέκοφ που έχει ελληνικό διαβατήριο σημαίνει ότι δεν πιάνεται ως κοινοτικός αλλά ως Έλληνας?

    Πεδουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για να αξιολογήσουμε την πρόσληψη του Ιβάνοβιτς είναι απαραίτητο να δούμε ποιο είναι το project που του έχει ανατεθεί. Σήμερα, θα πάρουμε για ιδέα από την συνέντευξη τύπου του ΔΓ. Στη συνέχεια, ο Jim θα μας αναλύσει τον Ιβάνοβιτς, τα χαρακτηριστικά του, την μέχρι τώρα καριέρα του και την φιλοσοφία του. Ε, τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε αν ο Μαυροβούνιος είναι ο κατάλληλος ή όχι. Όπως και να ‘χει οφείλουμε να περιμένουμε πριν κρίνουμε.

    Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει ένας σχεδιασμός. Που σημαίνει ότι έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με τον νέο κόουτς και έχει μπει σε εφαρμογή ένα πλάνο για την στελέχωση της ομάδας. Θεωρώ δεδομένο ότι τα ονόματα που ακούγονται είναι κατόπιν έγκρισης του προπονητή.

    - Θέλω να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που ασχολούνται πολύ με το ΝΒΑ. Ποιο είναι το οικονομικό status του Καλάθη στο ΝΒΑ; Δηλ. ποιο είναι το max συμβόλαιο που μπορεί να βρει εκεί; Διαβάζω για πολύ μεγάλα νούμερα και μου κάνει εντύπωση.
    - Έχω την αίσθηση ότι ο Βεζένκοφ στην παρούσα φάση κι έτσι όπως παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη, μπορεί να σταθεί μόνο στο 4. Στο μέλλον ίσως πάει και στο 3 αλλά υπό προϋποθέσεις. Οπότε, η ενδεχόμενη απόκτηση του μικρού δεν έχει καμία σχέση με τις ανανεώσεις των Μασιούλις και Μπράμου. Από την άλλη, αν μείνουν οι Γκιστ, Φώτσης και Μαυροκεφαλίδης, ο μικρός δύσκολα θα παίξει το χρόνου.
    - Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για τον Αθηναίου. Το παιδί, μ’ αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, μπορεί να συμπληρώσει τα γκαρντ μόνο ως 5ος. Στα play off την Ιταλία δεν παίζει καθόλου.
    - Αν ισχύουν τα περί Καλάθη, Λάνκφορντ και Βουγιούκα, το budget αναμένεται να είναι κατά πολύ αυξημένο. Ισχύει; Μπορεί να το μάθουμε και σήμερα.
    - Αν τελειώσει το θέμα με τον Βεζένκοφ και με δεδομένο ότι μένουν οι Γκιστ, Λάσμε περισσεύουν 3 θέσεις ξένων. Αν δεν κάνουν καμιά βλακεία με τν Μασιούλις, οι θέσεις γίνονται 2. Δηλ. είτε 2 ξένοι γκαρντ (συν έναν Έλληνα) και 1 Έλληνας σέντερ. Είτε 1 γκαρντ (οι άλλοι 2 Έλληνες) και 1 ξένος σέντερ.
    - Στον Ολυμπιακό δεν κουνιέται φύλλο. Όπως και στην Εθνική.


    Υ.Γ. Νέα έκρηξη Ζοτς στην Τουρκία και νέα αποβολή. Και τιμωρία. Ζόρια. Πολλά ζόρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καλαθης ζηταει τα χρηματα που ζηταει πειδη τοσα ειναι να παρει με βαση το συμβολαιο του.. αν ψαξει ομως τωρα για συμβολαιο, ασχετα με την τιμωρια του... τα χρηματα που θα βρει θα ειναι βαρια στο 1-,15 μυριο... ξαναλεω τα 2,5 που ακουγεται οτι ζηταει ειναι με βαση το συμβολαιο που ειναι να παρει αν συνεχισει το συμβολαιο του και οχι με βαση τα οσα παιρνει ή οσα θα παρει αν βγει στην αγορα.
      ο βεζενκοφ ειναι αγαπημενος μου και τον εχω αναφερει παμπολες φορες μεσα στην χρονια.. ανετακι ειναι να παιξει στο 3 εχει φονικο σουτ και ειναι γρηγορος.. ομως σωστα λες οι ανανεωσεις των μπαμου και ματσιου δεν εχουν σχεση με την παρτη του αλλα με τον ρολο του γιανκοβιτς...
      Επισης στο 4 δεν εχουμε παιχτη σαν και αυτον.. το κανει ο γκιστ αλλα και παλι οχι με την ιδια επιτυχια γιατι δεν μπορει να ντριπλαρει.. ο μικορς μπορει να απειλησει απο το τριποντο και ανετα να ντριπλαρει και να μπει μεσα ενω ριχνει την προσποιηση!!
      Ο φωτσαρας μαλλον θα εχει πολυ μικροτερο χρονο σε σχεση με τα φετινα 25 αρια.. για ενα 10αρι 15αρι θα ειναι χρησιμοτατος αλλα τα 25 ειναι παααρα πολλα.
      Ο βεζενκοφ θα παιξει με το ελληνικο διαβατηριο..

      Διαγραφή
    2. To μη εγγυημένο συμβολαιο του Καλαθη με το Μεμφις για την νεα σεζόν είναι $816,482 αλλα ανάλογες περιπτώσεις παιχτών μετα απο καλές σεζόν παίρνουν καλά συμβόλαια π.χ.Πέρσυ ο Gary Neal μετα απο την καλή σεζον του με τους σπερς πήρε συμβολαιο απο τους μπακς (3 χρόνια Χ 3,25$), ο κόλλισον παίρνει 1.9$ ως μπακ απ ποιντ γκαρντ του CP και θα πάρει ενα αρκετα καλύτερο συμβολαιο φετος απο καποια ομάδα. Εγώ πιστεύω οτι με ακόμα μια καλή σεζόν θα μπορέσει να πάρει τουλάχιστον 2 μύρια δολλάρια για τουλάχιστον 3 έτη. Παρόλα αυτά η θεση τν PG είναι ιδιαιτερα γεμάτη στο ΝΒΑ αυτή την εποχή.Πάντως ενας PG με οργανωτικές ικανότητες και καλος αμυντικος έχει θέση στο ΝΒΑ.

      Διαγραφή
    3. @JH.13-DH.12-CP2511

      Κατατοπιστικός! Από ό,τι κατάλαβα χρειάζεται άλλη μια χρονιά σαν την φετινή στο ΝΒΑ για να χτυπήσει το μεγάλο συμβόλαιο. Οπότε, τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων και προσφορών από ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως πέρσι τα ζύγισε και υποχώρησε στο θέμα των χρημάτων για να κάνει την αρχή στο ΝΒΑ, αδιαφορώντας για τα πολύ καλά λεφτά που θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη.

      @chris nas

      Μην περιμένετε από τον Βεζένκοφ να βγάλει μάτια του χρόνου. Το παιδί, όντως, ξεχειλίζει από ταλέντο αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τον πρώτο χρόνο. Για να παίξει 3, χρειάζονται πολλά. Πράγματι, τεσσάρι με τέτοια στοιχεία δεν έχουμε. Αλλά, ρε chris, αν είναι να μείνει ο Φώτσης για να δίνει 10λεπτα και να παίρνει 1 εκ. τότε κάτι πάει στραβά.
      Για το διαβατήριο, έχω μπερδευτεί. Έλληνας, Βούλγαρος, Κύπριος και δεν συμμαζεύεται.

      Διαγραφή
    4. Επιτέλους!!!

      Ανακοινώθηκε ο Κατσικάρης από την ΕΟΚ. Άντε, μπας κι αρχίσουν την δουλειά.

      Διαγραφή
    5. ετσι και αλλιως τα χρηματα που παιρνει ο φωτσης ειναι πολλα, παρα πολλα ειδικα αν βαλεις την ηλικια του και την χρονια που ειχε κανει στο μιλανο!! Εννοειται οτι πρεπει να κανει πισω σιγα σιγα για να βγουνε αλλα παιδια μπροστα. Σωστα λες οτι για την θεση 3 θες και αλλα πραγματα.. αλλα εδω την επαιξε ο μπραμος.. που εκτος απο την αμυνα δεν εχει τπτ μα τπτ αλλο!! αντιθετα ο μικρος εχει σουτ ντριπλα και δημιουργια-πασα !!
      Και βεβαια δεν περιμενω να παρει φανελα βασικου ο μικρος και ουτε να βγαλει ματια, περιμενω ομως να του δωθει χρονος και να δειξει τι μπορει να κανει και τι οχι..

      Διαγραφή
    6. 77
      Ναι άλλη μια σεζόν σαν την φετινή και θα βρεί ενα καλό συμβολαιο σιγουρα.Τον καλάθη δεν τον πιστευα για το ΝΒΑ, και περίμενα οτι δεν θα έπαιζε καν και θα τον είχαν κόψει, αλλα στο ΝΒΑ πολλές ομάδες ψάχνουν απο τα back up point να είναι σε θεση να τρέχουν τις ομάδες τους οχι να σκοράρουν και φάνηκε ξεκάθαρα αυτό και την σεζον που πέρασε. Τωρα είδα την συνεντευξη τυπου του ΔΓ ποιανού το συμβόλαιο θα σπάσει με τρόμαξε λίγο ?

      Διαγραφή
  55. Εάν οι φίλοι του ΠΑΟ γκρινιάζαν για το ότι ο Ούκιτς των 800.000 έχανε τα σουτ, φανταστειτε πόσο θα γκρινιάζουν με τον Καλάθη των 1,2-1,5 εκατ. όταν θα χτίζει από το τρίποντο ή θα έχει 60% (!!) στις βολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαπα φιλε οντως ο καλαθης!!να μην τον παρουμε!να κρατησουμε ουκιτς καλυτερα!!
      περα απο την πλακα,ο καλαθης θα ειναι μεσα στους 3-4 καλυτερους ασσους στην ευρωπη,σε οποια ομαδα και να παει..

      Διαγραφή
    2. Oλα ειναι θεμα προπαγανδας. Αλλιως 'πουληθηκε' ο Ουκιτς απο τα μπλογκς κι αλλιως θα 'πουληθει' ο Καλαθης.

      Διαγραφή
    3. @ dim.z

      Καθόλου μάπα φίλε, έγραψα κάτι τέτοιο; Ούτε έγραψα να κρατήσουμε τον Ούκιτς. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός σε άμυνα, οργάνωση, τρανζίσιον καταστάσεις. Απλά είναι τραγικός στο σουτ και στις βολές. Εχει απαράδεκτα ποσοστά για παίχτη τέτοιου επιπέδου και κασέ. Γι αυτό λέω πως εάν αποκτηθεί με τέτοια λεφτά, πιστεύω θα υπάρχει γκρίνια όταν πχ σε κρίσιμη φάση θα βαράει τούβλα, όταν ως βασικό pg στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα θα του κάνουν φαουλ να σταματήσουν το χρόνο και θα χάνει τις βολές, όταν θα τον παίζουν όλες οι αντίπαλες άμυνες φλοτ και θα αναγκάζεται στο πικ'ν'ρολ να σουτάρει (αφού ο αντίπαλος θα μένει στη ρακέτα), κλπ.

      Διαγραφή
    4. Οπως και αν τον πουλησαν περσι εγινε κακος γιατι για παο δεν ειναι ικανος παιχτης ουκιτς.στον παλιο παο δε ουτε απεξω δεν ρναγε.
      Κοιμηθηκαν ολοι με την εξωγηινη και ανελπιστη σειρα που εκανε περσι στους τελικους οπως και στον τελικο κυπελου
      Για μενα δεν ειναι παιχτης να στηριζεται ομαδα επιπεδου φαιναλ φορ με την καμια και ειχα γινει κακος απο περσι

      Διαγραφή
  56. Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ προανήγγειλε μόλις τώρα ο ΔΓ. Goodbye Γκιστ? Ματσιούλις? Λάσμε? Ειδικά ο Λάσμε για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτος!

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καπως ετσι νομιζω αυτους φωτογραφισε αφου ειπε αλλωστε αμα ηταν στο χερι του θα ειχε 12 ελληνες παικτες στην δωδεκαδα....... για γκιστ και ματσιουλις πιστευω ειναι λαθος αλλα για λασμε εγω συμφωνω δεν μπορει να αμοιβεται ο φιλοτιμος λασμε κοντα στο 1εκατ ειναι υπερβολη......

      Διαγραφή
    2. Άμα τόσα χρόνια είχαμε μόνο Ελληνες και δεν είχαμε δηλαδη Ντομινικ, Μποντιρογκα, Ρατζα, Στόικο, Σαρας και τόσους άλλους ξένους παιχταράδες, τώρα θα είχαμε μηδέν (0) ευρωπαϊκά.

      Διαγραφή
    3. Παιδια ηρεμια.
      Κανεις δεν ειπε για λασμε κτλ.
      Αφησε υπονοουμενα μεν,για μπραμο και μαυρο δε....ισως και μασιουλις λογω ..αργων ποδιων και αναγκης αλλαγης στυλ..

      Διαγραφή
  57. Εντελώς καινούργια ομάδα είπε ο ΔΓ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μια χαρα, ας παρει και κανενας αλλος πρωταθλημα. Δινει χωρο στον Ολυμπιακο. Κυριος ο dpg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @jim
    Γεια σου Δημητρη.
    Συνεχισε την καλη προσπαθεια στο μπλογκ με την καλη και αναλυτικοτατη προσεγγιση και σου ευχομαι οτι καλυτερο.

    να'σαι καλα φιλαρακι

    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φίλε 77, μάλλον θα είσαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή μιας και έγινε αυτό που περίμενες εδώ και καιρό! Ο Γιαννακόπουλος παραμένει ως χρηματοδότης, αποχωρεί σαν πρόεδρος. Πάει και αυτό δηλαδή ησυχάσαμε.
    Το όλο ζουμί της συνέντευξης πάντως είναι η δήλωση ότι "μπορεί να σπάσουν συμβόλαια". Δεν ξέρω για ποιόν χτυπάει η καμπάνα αλλά συμβόλαιο έχουν για το χρόνο οι Έλληνες και οι Γκιστ, Λάσμε. Οι δυο τελευταίοι δεν νομίζω να έχουν θέμα, αλλά πάντα πρέπει να μιλάμε πλέον με βάση τον Ιβάνοβιτς.
    Όσο για Βεζένκοφ ομολογώ ότι έχω εκπλαγεί και έχω μπερδευτεί. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι γι αυτόν ρόλο παίζει πιο πολύ ο χρόνος συμμετοχής και όχι τα χρήματα άρα υποθέτω θα πήρε βεβαιώσεις ότι θα αγωνίζεται. Πιθανόν να ετοιμάσαμε την διάδοχο κατάσταση του Φώτση, αλλά κάτι δεν πάει καλά αν έχουμε παίκτη 1,2 εκ. ευρώ στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω τον μαυρο θα ελεγα και λογο συμβολαιου τον φωτση αλλα φετος εδωσε παρα πολλα.. οποτε δυσκολακι.. βαλε ομως και τον παραγοντα βεζενκοφ και μπλεκει αρκετα το πραγμα.. να παρει χρονο στο 3??? να φυγει ποιος?? στο 4 το ιδιο...

      Διαγραφή
    2. Νομιζω οτι δεν εχει νοημα να πιθανολογουμε. Δεν ειναι λαθος αυτα που γραφουμε εδω αλλα ειναι πλεον ξεπερασμενα. Το project θα στηθει απο την αρχη. Για μενα ο μονος σιγουρος στη νεα ομαδα ειναι ο ΔΔ.

      Διαγραφή
    3. Madness, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι ο ΔΓ δεν θα κάνει κουμάντο. Μακάρι να γινόταν αυτό που λες. Να αναθέσει την ομάδα σε άλλον κι αυτός να χρηματοδοτεί. Το ότι δεν θα είναι πρόεδρος του Δ.Σ., δεν λέει κάτι. Νομικίστικα τερτίπια.

      Να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ μπερδεύτηκα από όσα δήλωσε σήμερα παρά διαφωτίστηκα. Το ότι θα σπάσουν συμβόλαια είναι κάτι καινούργιο. Να θυμίσω ότι ο Μασιούλις δεν έχει συμβόλαιο για να σπάσει αλλά option της ομάδας. Από τα περί ελληνοποίησης προκύπτει ότι η καμπάνα χτυπάει για Λάσμε (κυρίως) και Γκιστ. Οι υπόλοιποι Διαμαντίδης, Φώτσης και Μαυροκεφλαλίδης, λογικά δεν κουνιούνται. Αν και τον Λουκά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

      Δεν συνεχίζω για να μην μου πουν πάλι ότι έχω την διοίκηση για τα μπάζα και ότι κράζω συνέχεια.

      Διαγραφή
    4. Αυτό περί Λαμσε, γιατι το λες? Ειναι καταπληκτικος ο Στεφαν...Ναι παιρνει αρκετα χρηματα, αλλα στην ευρωπαϊκη αγορα με αυτά τα χρήματα τι παιρνεις, τον Λαμπε? τον Σλοτερ? Τον Μπουρουση? Τον Χαινς? Ο Λορμπεκ (4ρι βεβαια, αλλα ψηλος) κοστιζει πανω απο 2 εκ. Ο Κριστιτς 2-3 εκ. Ε, μια χαρα ειναι λοιπον ο Λασμε.

      Διαγραφή
    5. Μολις οριστικοποιηθει το ροστερ θα μπορεσουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το ποιος θα παιξει που και για ποσο χρονο..Ο καλος προπονητης βρισκει τους ρολους και φτιαχνει τη χημεια της ομαδας..Ο Ζοτς ''παντρεψε'' Μητσο,Σαρας,Σπανουλη,Νικολας και δημιουργησε πυρηνικη περιφερεια..Κι οπως ελεγε ''τα πολλα δεν πονανε το κεφαλι''(σερβικη παροιμια)..Το θεμα ειναι να υπαρχει ταλεντο,ωστε να μπορεσει να το δουλεψει ο Ιβανοβιτς..Και μην ξεχναμε το βασικο..ο Παναθηναικος χτιζει την ομαδα της επομενης 5ετιας..Αυτο που δεν εγινε σταδιακα απο το 2011 εως σημερα,θα γινει με λιγο πιο αποτομο τροπο..Η νεα εποχη αρχιζει και πιστευω πως θα ειναι συναρπαστικη...ΚΑΠΠΟΣ..

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ για το Λάσμε.

      Αλλά, πες μου εσύ ποιούς εννοεί; Σου θυμίζω ότι στο Λάσμε χρεώνουν την ιστορία με τον τραυματισμό του μόλις εμφανίστηκε στην προετοιμασία κι ενώ είχε υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο. Γενικά για τον Γκαμπονέζο υπήρχαν παράπονα μέσα στη χρονιά και αν δεν έβγαζε μάτια στους τελικούς θα ήταν πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

      Διαγραφή
    7. παιδιά είπε μπορεί να σπάσουν συμβόλαια, όχι ότι θα σπάσουν σίγουρα..υπομονή, το Ματσιουλις και τα μάτια μας..
      Σαρακινας

      Διαγραφή
    8. Θα προτεινει νεα συμβολαια. Οποιος δε συμφωνησει θα φυγει. Εγω αυτο καταλαβαινω.

      Διαγραφή
    9. Οπως τις μεταγραφες οφειλει να τις κανει ο προπονητης κι οχι ο προεδρος,ετσι κι ο προπονητης θα κριθει για το μοντελο μπασκετ που θα παρουσιασει και τα προσωπα που θα επιλεξει για να το υλοποιησουν..Ολοι εμεις απλα γραφοντας και σχολιαζοντας ''βγαζουμε'' λιγο προς τα εξω τον προπονητη που ολοι κρυβουμε μεσα μας..Αλλα τις αποφασεις δεν τις παιρνουμε εμεις..για παραδειγμα θελω να μεινει ο Μασιουλις γιατι βοηθησε την ομαδα τη διετια αυτη(αλλα και η ομαδα τον βοηθησε,αφου του εδωσε την ευκαιρια να ξανακανει γνωστο το ονομα του μετα τον τραυματισμο παιρνοντας ρισκο),αλλα αν ο προπονητης δεν εχει ρολο γι' αυτον στο στυλ παιχνιδιου που εχει στο μυαλο του,δυστυχως θα χρειαστει να τον αποχαιρετησουμε..Ολες οι αποφασεις κρινονται οταν γινεται το ταμειο,στο τελος της σεζον..ΚΑΠΠΟΣ..

      Διαγραφή
    10. Ο Ανωνυμος 2 49 π.μ. μαλλον βρισκεται πιο κοντα στο νοημα των λογων του ΔΓ.

      Διαγραφή
    11. Παιδιά μπορούμε να βρούμε από κάπου το συμβόλαιο κάθε παίκτη ??

      Διαγραφή
  61. μαλιστα, ο ζοτς οχι μονο αποβληθηκε αλλα θα δει απο την εξεδρα και τους επομενους τελικους... το χανει το παιχνδι το χανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με Ερντέμ Τσαν στον πάγκο θα κάνει το 4-2 η Φενέρ. Θυμήσου με. Με το που βγήκε ο Ζοτς χτες, 29 πόντοι σε 7 λεπτά η Φενέρ. Είναι τόσο τσίρκο αυτή η ομάδα που χωρίς προπονητή τα πάει καλύτερα. Άσε που ακούγεται ότι όλοι οι παίκτες τα πάνε χάλια με τον Ζοτς.

      Αν το χάσει από τον Αταμάν όμως θα είναι να τον κλαιν οι (Φελίπε) Ρέγγες.

      Διαγραφή
    2. για να δουμε τι θα γινει αν χαθει και το πρωταθλημα.. μου θυμιζει πολυ μπαρτζωκα η ολη ιστορια.. ανχωνει τους παιχτες και τους τσιτωνει χωρις να υπαρχει λογος.. και βεβαια αυτο δεν ειναι μαιντ γκειμς αλλα ο ζοτσαρας εχει χασει το παιχνιδι.. , του χρονου με ντουντα θα ειναι ακομη πιο ενδιαφερουσα σεαζον!! αχαχχα ωραιο λογοπαιχνιο ααχαχαχαχ

      Διαγραφή
  62. Ενδιαφέρουσα συνέντευξη...του έχω σούρει πάρα πολλά αλλά από την επόμενη μέρα των τελικών το πάει πολύ καλά..κίνηση Ιβάνοβιτς: ξεκάθαρα ψάχνει τον επόμενο ηγέτη μετά το Μήτσο και ο νέος κόουτς είναι ο ιδανικός για να τον βρει.Όποιος αντέξει από τους Παππά, Γιάνκοβιτς, Βεζένκοφ(αν έρθει) θα πάρει και το στέμμα...Επίσης θα βοηθήσει πάρα πολύ και τους Χαραλαμπόπουλο, Διαμαντάκο.
    Σαρακινας13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Διαμαντιδης,καλαθης,κουπερ
    Παππας,μακολουμ
    Βλαντο,ματσιουλης
    Γκιστ,βεζενκοφ,φωτσης
    Λασμε,Βουγιουκας,Διαμαντακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ο Βεζένκοφ τρώει το Ματσιούλις, ελπίζω να κάνω λάθος
      Σαρακινας13

      Διαγραφή
  64. Καλυτερα που δεν θα ειναι στην προεδρια καταλαβε τις βλακιες του.Αλλα αν διωξει την τριαδα Γκιστ Λασμε Ματσιουλη καηκαμε.ξανα μανα απο την αρχη.Ολο εμπνευσεις ειναι εκει στην ΚΑΕ μονο με νεους Ελληνες δεν πας πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Από μια δήλωση ότι θα έχουμε ελληνοποίηση ξαφνικά βγήκαν χιλιάδες σενάρια αποχώρησης Λάσμε Γκιστ, Ματσιούλις κ.λ.π...

    Πεδουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θα αποδεσμευτουν παιχτες με συμβολαιο λοιπον....
    Μαυρο μαυρο εισαι εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως ειπα και πιο πανω αυτος μου ηρθε στο μυαλο πρωτος πρωτος και μετα φωτσης για επαναδιαπραγματευση πιο πολυ...

      Διαγραφή
    2. Βαλε και εναν μπραμο στο μιξερ σε παρακαλω..

      Διαγραφή
  67. Μετά και την ομιλία του ΔΓ, μπορώ να κάνω τις εξής σκέψεις:
    1.Δίνει στον Ιβανοβιτς και την πίτα και το μαχαίρι,δικό του καθαρά το ρόστερ
    2.Αυτό αφορά και τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο, πλην ΔΔ
    3.Δύσκολα μένουν οι Μπράμος,Λουκάς, ειδικά ο τελευταίος δε νομίζω ότι ταιριάζει καθόλου στο στυλ του Ντούσκο,και τη θέση του λογικά παίρνει ο Βεζένκοφ που ακούγεται από παντού ότι έχει κλείσει
    4.Λογικά Μασιούλις μένει ,και ως επιβράβευση της φετινής του χρονιάς, αλλά και για να μην βρεθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο (δεν προκύπτει από κάπου)
    5.Λογικά το μπάτζετ θα είναι ελαφρώς ανεβασμένο μιας και μίλησε για κινήσεις τόσο για Καλάθη όσο και για Ιαν,που μόνοι τους σαν σούμα ξεπερνούν σε κάθε περίπτωση τα 1,5-2 εκ. σε συμβόλαια
    6.Οι κινήσεις λογικά θα αφορούν παίχτες νεαρής ηλικίας για να χτιστεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια,οπότε αναμένεται κίνηση για Μποχωρίδη και περισσότερα λεπτά για τους Διαμαντάκο,Χαραλαμπόπουλο
    7.Καιρός να δούμε ποια μπλογκς είναι αξιόπιστα(έχουν καλές πηγές) γιατί η μεταγραφολογία καλά κρατεί, και όλοι διεκδικούν το αποκλειστικό

    ΒΑΝ

    ΥΓ. Στον Ολυμπιακό απ' ό.τι φαίνεται Μπαρτζώκας μένει, τελευταία του ευκαιρία φαντάζομαι αν δεν κατακτήσει τα εγχώρια τουλάχιστον
    ΥΓ.2 Δώστε στους Σπερς το δαχτυλίδι τώρα! Μεγάλες εμφανίσεις από τα "γερόντια", με ενέσεις ενέργειας από τον πάγκο. Green,Leonard φοβερή βελτίωση, αλλά "με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις", όπως λέει και η παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. δυο μέρες χρόνο είχε ο Γκρεγκ να επαναφέρει τους παίκτες του από το μπρέικ, και σε 24' βάλανε 71 μέσα στο Μαϊάμι. Έτσι είναι οι προπονητές κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ενα ωραιο βιντεακι με συστηματα που παιζει ο μαεστρος.. https://www.youtube.com/watch?v=jQU1ctgOGs0 το σιγουρο ειναι οτι θελει 5 αρι με πλατη!!! λασμε λασμε εισαι εδω??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δυο σχολια παιδες
    1.οτι και να λεγαμε η θα πουμε δτο μελλον για το ροστερ με βαση τις σημερινες δηλωσεις του ΔΓ πανε περιπατο.Αντε βγαλε ακρη ποιοι θα μεινουν και ποιοι οχι.
    2.μονο εγω πιστευω οτι το φετινο καλοκαιρι θα ειναι τρομερα ενδιαφερον.στελεχωση κ χτησιμο νεας ομαδας απο το μηδεν με πολυ μεγαλη προοπτικη για το μελλον...τρομερα ενδιαφερον...φταει βεβαια που επαιζα πολυ football manager στο παρελθον:)
    Εξου κ οι δηλωσεις του ιβανοβιτς περι νεα αστερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρομαζωωωωωωω, ηδη αρχισαν σειρηνες για ματσιου!! λοκομοτιβ παρακαλω... ελπιζω να ειναι μεσα στο ροστερ του χρονου.. αυτος και γκιστ ειναι αγαπημενοι, για τους υπολοιπους εχει ο θεος...

      Διαγραφή
    2. Τα ξεχνάμε όλα Πάνο, ξαφνικά τρίζουν όλες οι καρέκλες..
      Δεν γίνεται να αλλάζεις φιλοσοφία παιχνιδιού με ίδιο ρόστερ, οπότε οι σκέψεις μας για διατήρηση κορμού πάνε περίπατο.
      Είπαμε το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα ήταν άσχημο φέτος, καιρός να δούμε λίγο θέαμα και λίγο τρέξιμο της ομάδας, στοιχεία που μας έχουν λείψει.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος..

      ΒΑΝ

      Διαγραφή
  71. Ελπίζω οι δηλώσεις του ΔΓ περί ελληνοποίησης και μεγάλων αλλαγών να μην σημαίνουν αποδέσμευση Λάσμε,Γκιστ,Μασιούλις....
    Λεωνίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και κάτι για Ομπράντοβιτς.

    Τις μεταγραφές στη Φενέρ κατά πάσα πιθανότητα τις κάνουν ο Τουρκσαν με τον Γκεραρντίνι. Και επί Πιανιτζάνι και τώρα. Ο Ζοτς πήγε εκεί μόνο για τα φράγκα (το να φτιάξει ομάδα έρχεται δεύτερο), Αυτό που βλέπει εκεί ένα χρόνο τώρα είναι ότι γύρω από τον οργανισμό που λέγεται Φενέρ υπάρχουν πολλά άτομα που δε νογάνε από μπάσκετ, και το όλο σκηνικό μόνο οικογένεια δε θυμίζει. Καμιά σχέση με Παναθηναϊκό. Σα να βάλεις τον Ομπράντοβιτς σε ρόλο Γιαννάκη να προπονεί τον Τσίλντρες και τον Κλέιζα στον Ολυμπιακό του 2009-10. Ε δεν ταιριάζει.

    Το ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί, όσο κι αν τα λεφτά που παίρνει προσπαθούν να τον κάνουν να το κρύψει, δεν κρύβεται.

    Τα νεύρα του με τους διαιτητές πηγάζουν και από έναν άλλο παράγοντα. Ο Ζοτς τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν είχε δεχτεί ούτε μια τεχνική ποινή. Μαζί με Ιωαννίδη, είναι οι δύο προπονητές που θέλουν, όταν κρίνεται ένας αγώνας, στην τελευταία φάση να έχουν (και) τη διαιτησία με το μέρος τους. Δεν είναι παρά φύσει τα νεύρα του Ζοτς. Τον Ιωαννίδη στην ΑΕΚ τον θυμάστε; Με το που πήρε χαμπάρι ότι τα κόζια τα έλεγχαν πια οι Γιαννακόπουλοι, και ο ίδιος δεν είχε την ασυλία που είχε παλιά, γινόταν όλο και πιο επιθετικός απέναντι στους διαιτητές (δείτε αγώνες της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 1997-98, με αποκορύφωμα τον 3ο ημιτελικό με τον ΠΑΟ). Όταν έχεις συνηθίσει στο 80-20, το 55-45 σου φαίνεται σφαγή. Και δυστυχώς αυτό ισχύει και για Ζοτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 80-20 υπερ του Ζοτς που το ειδες;

      Ειπαμε απο το 1997-98 μεχρι σημερα οπου ο ΠΑΟ εχει 15/17 πρωταθληματα,στα χρονια της κυριαρχιας του δλδ, ο Ολυμπιακος εχει εκτελεσει 147 βολες παραπανω απο τον Παο ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ.

      κπ πρωταθληματος,κυπελλα και πλευ οφς.

      Αρα τερμα με αυτη την καραμελα-δικαιολογια της διαιτησιας,κουραστηκαμε.

      Διαγραφή
    2. Α καλά!!!!!!! Εσύ βγάζεις και αδικημένο τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια!!!

      Διαγραφή
  73. Μιας και η εποχη το επιτρεπει ας μπουμε σε ενα υποθετικο σεναριο με ολα οσα εχουν ακουστει τις τελευταιεσ μερες για ΠΑΟ.
    Λοιπον εχουμε και λεμε
    1-2.Διαμαντιδης,Κουπερ,Καλαθης,Λανγκφορντ,Παππας
    3.Γιανκοβιτς,Βεζενκοφ(παιζει και 4)
    4.Γκιστ,Φωτσης
    5.Λασμε,Μαυρο,Ιαν
    Αυτα βγαινουν απο τα μεχρι τωρα σεναρια που εχουμε στα χερια μας..Ακουω παρατηρησεις-σχολια...
    ΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ο παο είναι σε θέση να παρει κουπερ,Καλαθη,Λαγκφορντ,βεζενκοφ και βουγιουκα ? Αμφιβαλλω οτι εχει τετοιο μπατζετ.

      Διαγραφή
    2. Βουγιούκας-Μαύρο μαζί; είναι τόσο ίδιοι, γιατί να είναι και συμπαίκτες;

      Διαγραφή
    3. JH.13-DH.12-CP25..Το μονο σιγουρο ειναι οτι αμφιβαλλω και εγω για τετοιο τεραστιων διαστασεων μπατζετ..απλα εικασιες κανουμε πατωντας πανω στη φημολογια περι αποκτησης αυτων των ονοματων..
      συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε για το ποσο ιδιοι ειναι μαυρο και ιαν και σε μενα μου ξενιζει λιγο η αποκτηση ενος παιχτη που χαρακτηριστικα του τα ωρισκεις ηδη στον παγκο σου..
      ΑΣΑ

      Διαγραφή
  74. 1.Διαμαντίδης,
    2.Καλάθης(αντι Ουκιτς)
    3.Κουπερ(αντι Ραιτ)
    4.Μποχωρίδης(αντι Αποστολίδης)
    5.Παππάς
    6.Κοπονεν(αντι Καρι)
    7.Γιάνκοβιτς
    8.Μασιουλις
    9.Χαραλαμποπουλος
    10.Φωτσης(με μείωση)
    11.Γκιστ
    12.Βεζενκοφ
    13.Λασμε
    14.Μαυροκεφαλιδης(με μείωση)
    15.Mbakwe
    16.Διαμαντακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 4, 9, 16, βοηθητικοί, οι άλλοι σφαζονται για 12αδα

      Διαγραφή
    2. Έχεις 7 ξένους.Ο Βεζένκοφ δεν είναι Έλληνας.

      Διαγραφή
    3. Ο Βεζένκοφ τελικά δεν έχει Ελληνικό διαβατήριο ή έχει??

      Διαγραφή
  75. καλησπερα....ενδιαφεροντα αυτα που ειπε ο γιαννακοπουλος....ακουω απο πολλους να μεινει ο λασμε ,να μεινει ο γκιστ,να μεινει ο ματσιουλις και εχεις φωτση,διαμαντιδη,μαυροκεφαλιδη....δηλαδη τι σοι ανανεωση να κανει?....καλος ο ματσιουλις δεν λεω το αντιθετο αλλα αν παρεις βεζενκοφ,εχεις και βλαντο,χαραλαμποπουλο πως θα παιξουν αυτα τα παιδια με ολους αυτους μπροστα....για μενα στην διοικηση ακομα και για το φωτση πρεπει να το σκεφτουνε καλυτερα παιρνει πολλα χρηματα για να ειναι εξαφανισμενος στην ευρωλιγκα...στην εξοδο μαυρο-ουκιτς-καρυ-ραιτ-ματσιουλις-μπραμος...αποψη μου αφου θα γινει ανανεωση κρατας το διδυμο λασμε -γκιστ,το δενεις με βουγιουκα και απο κει και περα αντε κρατα το φωτση(με μειωση) για τα αποδυτηρια....νεα,διψασμενα παιδια και μια δυο ψαγμενες επιλογες απο ξενους και ΔΟΥΛΕΙΑ o ντουσκο ιβανοβιτς ειναι εγγυηση για κατι τετοιο.....ο γιαννακοπουλος δεν μιλησε ουτε για εβδομο,ουτε αφησε μεγαλες υποσχεσεις,ισως δεν ηθελε να το πει ανοιχτα το οτι κανουμε ανανεωση και σε τρια χρονια συζηταμε για ευρωλιγκες...αυτη την αισθηση εχω παντως......stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ειπε καθαρα "εκανα λαθος ειχα βαλει ψηλα τον πηχη.τωρα δεν λεμε τιποτα"

      Διαγραφή
  76. παιδιά επειδή δε θυμάμαι τι λέει ο κανονισμός για Α1, θέλει 6 ξένους, δηλαδή 4 Αμερικάνους, 2 κοινοτικούς ή γίνεται και 3 με 3 ??
    Σαρακίνας13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι 6 μη Έλληνες στο σύνολο,αλλά οι μη Ευρωπαίοι(Αμερικανοί) μέχρι 4.
      Λεωνίδας

      Διαγραφή
  77. Αυτόν τον παιχταρά δε μπορούμε να τον φέρουμε αντι-Γκιστ/Φώτση και να δέσει με Βεζένκοφ στο 4 ρε Τζιμ? Και είναι και σε καλή ηλικία?

    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=139030%3Aluigi-datome-heading-to-turkey&catid=266%3Aeuroland&Itemid=286

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα πες μας, είσαι ο Γιαννακόπουλος έτσι ??
      Σαρακινας13

      Διαγραφή
    2. Τωρα που εφυγε και ο Περπερογλου απο Ολυμπιακο θα κανει κολοτουμπες απο τη χαρα του ο Μπαρτζωκας για το δωρο του Δημητρακη.

      Διαγραφή
    3. Και ο Γιανκοβιτς/βεζενκοφ θα μαρκαρει το τερας Μασιουλης στα ντερμπυ. θα πεσει πολυ γελιο

      Διαγραφή
  79. Πιστευω Λασμε θα φυγει και θα παμε σε κατι πιο νεο με περιθωρια εξελιξης..Παιρνει πολλα και φετος ολη την χρονια με εξειρεση 4-5 ματς ηταν κακος..Μαυροκεφαλιδης δεν τον ακουμπαει κανεις μια και ειναι Ελληνας..Ματσιολυης-Μπραμος μαλλον χαιρετανε και αυτοι καιθα παμε σενα σχημα γιανκοβιτς-βεζενκοφ-χαραλαμποπουλος..Ο μπραμος παρολο που ειναι Ελληνας παιρνει παρα πολλα(βλ.600.000) και φετος ηταν ανυπαρκτος με εξαιρεση 4-5 παιχνιδια και αυτος..Απο εκει και περα σιγουροι για διωξιμο ειναι οι ουκιτς,καρυ,μπατιστ,σανγκ,αποστολιδης,ραιτ..
    Και μενεις μενα κορμουδακι ΔΔ-ΠΑΠΑΣ-ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ-ΦΩΤΣΗΣ-ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ-ΓΚΙΣΤ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ..Με εξαιρεση φωτση(33),δδ(35),μαυροκεφαλιδη(30) οι υπολοιποι ειναι ταμαμ για χτισιμο ομαδας..Τωρα οι επιλογες διπλα τους θα δειξει και τι ταβανι θα βαλουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή