Athlenda

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..



Η Ευρώπη ξαναμπήκε σε μαζικούς ρυθμούς μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο με τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα να διανύουν τις πρώτες τους αγωνιστικές και άλλα να ξεκινούν τώρα. Το Hoopfellas  κάνει τη γνωστή του «βόλτα στην Ευρώπη»..



Εδώ και μερικές εβδομάδες άλλωστε έχω μπει σε ρυθμούς χειμώνα με τη ποσότητα των παιχνιδιών που παρακολουθώ να αυξάνεται. Μη ξεχνάμε ότι σε μερικές ημέρες αρχίζει το Eurocup και η Ευρωλίγκα. Ας κάνουμε μαζί λοιπόν τη πρώτη μας «βόλτα στην Ευρώπη» για φέτος σχολιάζοντας μερικά πράγματα από παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο..



-Η Μακάμπι ξεκίνησε τη σεζόν απέναντι απέναντι στη νεοφώτιστη Kiryat Gat  με νίκη (89-65) με τον Γκούντες να προσπαθεί ακόμα να μοιράσει ρόλους ώστε να καταλήξει σε μια φόρμα rotation που θα βοηθήσει την ομάδα του να ρολάρει. Η «ομάδα του λαού» που παρατάχθηκε χωρίς τους Εμπάκουε-Φαβεράνι, είχε πρόβλημα στο ριμπάουντ και βελτίωσε την εικόνα της σταδιακά μόνο όταν ανέβασε την πίεση της και μπόρεσε να βρεί πόντους στο ανοιχτό γήπεδο με τους Ραντλ (ναι, αυτός που δε περνάει τα ιατρικά, κορυφαίος με 13 PTS-9 REB-3 AST) και τον Οχαγιόν (10PTS-8 AST) να σπρώχνουν τη μπάλα γρήγορα στο τρανζίσιον. Ο Γκούντες ξεκίνησε τον Σεγκέβ (F, 2.04) στο «4» δίπλα στον Ραντλ (πήγε αρκετά καλά αυτό το δίδυμο με εξαίρεση το positioning στο αμυντικό ριμπάουντ), κάποια στιγμή ανέβασε στο «3» μαζί τους τον Μπέντερ ενώ  ο νεοαποκτηθείς Ονουάκου (6 PTS-4 REB  0/4 FT σε 14’) κατάφερε όχι απλά να κάνει αιρμπολ σε βολή αλλά η προσπάθεια του να μη φτάσει ούτε στη ..μέση της απόστασης που χώριζε το σημείο που σούταρε από το καλάθι, λες και μόλις είχε κάνει δικέφαλα στο γυμναστήριο και οι μύες δεν άνοιγαν.. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς όταν έβαλαν στο παρκέ την αθλητική τους υπεροχή πάντως πιέζοντας πολύ τη μπάλα (στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησαν uncontested shots) και αναγκάζοντας τον αντίπαλο σε λάθη.  Ο Ρότσεστι ήρθε από τον πάγκο και ήταν θετικός με 14 PTS (3/5 3PT)- 3 AST- 2 STL σε 14’. Τη Πέμπτη η Μακάμπι ξεκινάει τη σεζόν στην Ευρωλίγκα στη Μόσχα με τη ΤΣΣΚΑ..
-Ντέρμπι στην   Αδριατική με τη Τσεντεβίτα να παίρνει σπουδαία νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Ζάγκρεμπ (72-70).  Η ομάδα του Ράντονιτς έκανε πολλά λάθη απέναντι σε ένα σύνολο που ήταν διαβασμένο για να μπεί και να παίξει αυτό το παιχνίδι χτυπώντας αρκετά με τον Μπίλαν  ως «βάση» στην επίθεση του.  Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε σπουδαίους παίχτες για αυτόν με ιδιαίτερη σημασία όπως οι Μαριάνοβιτς, Κάλινιτς, Τζένκινς, Ουίλιαμς όμως θα μου επιτρέψετε να πω  ότι η φετινή ομάδα έχει προδιαγραφές να παίξει καλύτερο μπάσκετ με ένα ρόστερ σαφώς πιο λειτουργικό και πιο κοντά στις επιταγές του σύγχρονου μπάσκετ σε σχέση με πέρυσι. Μου αρέσει το δίδυμο γκαρντς των Μέκελ (σπουδαία κίνηση για τους Σέρβους, υψηλού επιπέδου playmaking) Λάζιτς και ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώνονται όπως και ο αντίστοιχος με τους οποίους τους πλαισιώνει ο Ράιαν Τόμπσον στο «3». Ο Μίτροβιτς (κορυφαίος του ματς για τους Σέρβους μαζί με τον Μέκελ) στα 22 του πηγαίνει για μεγάλη χρονιά ενώ οι πρωταθλητές της Αδριατικής περιμένουν την άνοδο του Σχορτσιανίτη (4 PTS-6 REB, 4 λάθη και ¼ FG) σε 16’) ώστε να επιδείξουν τη παραδοσιακή δύναμη τους, τη post επίθεση. Επιμένω πάντως, η φετινή version του Ερυθρού Αστέρα μπορεί να αποτελέσει  τη καλύτερη των τελευταίων ετών.



-O Kyle Kuric ήταν απολαυστικός απέναντι στους Βάσκους της Gipuzkoa (97-64) πυροβολώντας μέσα από την έξυπνη επίθεση του Ρενέσες τον αντίπαλο ακατάπαυστα. Ο απόφοιτος του Louisville αφού μετέτρεψε την άμυνα των Βάσκων σε «κρανίου τόπο»  τελείωσε το ματς με 24 πόντους (7/11 FG-7/7 FT) 4 REB. Για άλλη μια φορά το σόου του Αίτο Ρενέσες  μπορεί να είναι η αφορμή για μια  πολύ ενδιαφέρουσα μπασκετική συζήτηση μιας και ο ρυθμός τους είναι καταιγιστικός όπως και σαφής η δουλειά στη λεπτομέρεια στο επιθετικό κομμάτι. Είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν ομάδες σε Ισπανία και Ευρώπη που δε θα ξέρουν από πού τα τρώνε απέναντι στους νησιώτες.. Ο Ρενέσες έχει δώσει το τιμόνι στον Κέβιν Πάνγκος  του Γκονζάκα (για τον οποίο κάναμε πολύ λόγο στην Ελλάδα, είχε 14 πόντους-5 τελικές στο ντεμπούτο του στην ACB) με το «Μπούλντογκ» να συμπληρώνεται στο backcourt από έναν top level-shooter όπως ο Kuric και έναν slasher όπως ο Νιούλεη, έφερε πακέτο από τη Λουμπλιάνα τον Όμιτς και το underground basketball του Σαλίν (ναι, του Φινλανδού..) και από τη Μαδρίτη τον Xavier Rabaseda στα G/Fs. O Savane είναο ο τρίτος παίχτης της Μπανταλόνα που μετακομίζει  στη φετινή ομάδα τον Ρενέσες  (Oliver, Bauez) ενώ ο Aguilar (18 PTS 7/8 FG-5 REB) είναι η σταθερή αξία. Πολύ καλή ομάδα, παρουσιάζει δείγματα υψηλού execution στην επίθεση (σήμα κατατεθέν του δάσκαλου..) και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ξέρετε την οπτική της σελίδας άλλωστε.. Πίσω από τη βιτρίνα της Ευρωλίγκας και των συλλόγων των εκατομμυρίων ευρώ υπάρχουν κατά μήκος της Ευρώπης κλαμπς που περιέχουν (και παράγουν) πολύ «μπάσκετ». Ένα από αυτά είναι και η συγκεκριμένη ομάδα..

OLD BUT GOLD


Διαμαντίδης και Ναβάρο κάνουν πλάκα. Τρολάρουν συμπαίκτες και αντιπάλους με την ευκολία που καθορίζουν δύσκολα παιχνίδια κομμάτι στο οποίο οι νεότεροι αστέρες των ομάδων τους αντιμετωπίζουν χαρακτηριστικές δυσκολίες.

Παρακολουθούσα εχθές το βράδυ το παιχνίδι των Καταλανών στο Παλάου Μπλαουγκράνα με τη Σαραγόσα. Η ομάδα της Αραγονίας  παρουσιάστηκε έτοιμη  πνευματικά και αγωνιστικά για το μεγάλο διπλό υπό τον Joaquin Ruiz. Στη τελική ευθεία έμοιαζε να της λείπουν 1-2 σημαντικά σουτ για να πάρει για τα καλά το τιμόνι στα χέρια της. Όμως εκεί ο Πασκουάλ έκανε «ζαβολιά» και έβαλε τον Ναβάρο στο ματς. Νταξ.. Άστο ρε κόουτς να παιχτεί στα ίσα..


Ο «Λα Μπόμπα» καθάρισε τη μπουγάδα με χαρακτηριστική άνεση μπουμπουνίζοντας δύο τρίποντα με τη γνωστή «αλαζονική» αυτοπεποίθηση («βάζω τα πάντα όπου και απέναντι σε όποιον θέλω») και σερβίροντας δύο πανέξυπνες τελικές, δείγμα της μπασκετικής του αντίληψης και ευφυΐας. Ενώ λοιπόν ο κορυφαίος Τόμιτς (23π.-10/11 FG) τα είχε δώσει όλα μέχρι εκείνο το σημείο για τη Μπάρτσα καταφέρνοντας  να διατηρήσει τους γηπεδούχους εντός μάχης, χρειάστηκε η κερεζίνη του αρχηγού  για να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη. Οι Καταλανοί έβαλαν πολύ τη μπάλα στο ποστ ψάχνοντας δημιουργία και ο Πασκουάλ έχει σφίξει τον κλοιό στο ζωγραφιστό δίνοντας μπάλες στον Περπέρογλου χαμηλά και ανεβάζοντας κατά τη προσφιλή του συνήθεια τον Τόμιτς στη γραμμή των προσωπικών, διάταξη που μπορεί  παράγει αρκετές (ανάλογα με το πλαίσιο πάντα) καταστάσεις για τη Μπαρτσελόνα. Ο Έρικσον ήταν θετικός στα δικά του 10’ επιδεικνύοντας το Be like Arian (Komazec) στυλ εκτέλεσης του (2/3 τρίποντα-6 πόντους). Είναι πολύ σημαντικό για τον Πασκουάλ να απορροφήσει στην όλη κατάσταση σωστά τον Σάμιουελς που μπορεί να φέρει διαφορετικό πακέτο στη frontcourt τη στιγμή που η ομάδα χρειάζεται τα χαρακτηριστικά του για να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα στη γραμμή ψηλών.



Μια από τα ίδια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη. Θύμισε τον παίχτη-κομπιούτερ του PalaDesio προ τριετίας (για να μην αναφερθώ σε παλαιότερα χρόνια που αυτό ήταν ρουτίνα για τον αρχηγό των πρασίνων) παίρνοντας την  ομάδα του από το χέρι απέναντι σε μια αρκετά αξιόμαχη  ομάδα όπως ο Άρης.  Θα συμφωνήσω με τον κόουτς Πρίφτη. Ο Άρης θα μπορούσε να είχε κερδίσει  το παιχνίδι υπό συνθήκες. Αντρίκια και προς τιμήν του δεν έριξε το βάρος στην απουσία του Χάγκινς παρότι είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος παίχτης έλειψε πολύ στους κίτρινους όταν ο αντίπαλος έβαλε σημάδι το ζωγραφιστό με τους Ραντούλιτσα-Γκιστ. Για τον Φελντέν όπως τα είπαμε. Θα έχει καλές βραδιές όπως αυτή του Φαλήρου και άλλες όπως αυτή του Παλέ. Το θέμα είναι να διατηρήσει τη σκέψη του θετική όσο προχωράει η χρονιά γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να αλλάξει την αναλογία υπέρ του. Το αβαντάζ της παρουσίας του Καλάθη στο backcourt είναι μεγάλο καθώς προσφέρει σιγουριά και εγγυάται κάποια πράγματα ακόμα και στις κακές βραδιές. Εκεί που δεν υπάρχει εγγύηση είναι το back up του Ραντούλιτσα. Ο Τζόρτζεβιτς προσπαθεί να ανεβάσει τον Κούζμιτς με αποκορύφωμα την ...Ιωαννιδική δήλωση μετά το ματς σκόπιμα για να ανεβάσει τη ψυχολογία του παίχτη (θύμισε το «όπως όλοι είδατε (ε?) το κλειδί σήμερα ήταν ο Λυπηρίδης..» του Ξανθού με τη πραγματικότητα τις περισσότερες φορές να απέχει πολύ). Ο Σέρβος ψηλός φέρνει ριμπάουντ και άμυνα ψηλά αλλά χάνει σημαντικά σε άλλα κομμάτια, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να παίξει καλύτερα (φυσικά και μπορεί) στη διάρκεια της σεζόν..


-Ο Τony Meier έλαμψε για λογαριασμό του Απόλλωνα Πατρών στο Ρέθυμνο τελειώνοντας την αναμέτρηση (όχι νικηφόρα πάντως για την ομάδα του) με 31 πόντους (6/12 διπ.-5/5 τριπ.-4/4 προσωπικές) και 6 ριμπάουντς.  Ο ύψους 2.04μ. φόργουορντ-σέντερ του κολεγίου του Μιλγουόκι στο Ουισκόνσιν, (οι Panthers του Ρομπ Τζέτερ) είναι κλασσική περίπτωση ψηλού Ουισκόνσιν. Από αυτούς που θα γούσταρε ο Μπο Ράιαν  στο μεγάλο πρόγραμμα της περιοχής (Badgers). Πρόσωπο-πλάτη παιχνίδι (περισσότερο πρόσωπο, ο τύπος του pick & pop), έλλειψη athleticism αλλά και αυτή την αίσθηση του σκορ και τη πλαστικότητα κινήσεων γαρνιρισμένη από μαλακά χέρια έτοιμα να τελειώσουν, χαμένες θεωρητικά, φάσεις. Υβρίδιο Λουκά Μαυροκεφαλίδη ίσως.. Αμφιβάλλετε ότι ο Λουκάς θα ταίριαζε στο μπάσκετ του Ουισκόνσιν μήπως; Εγώ όχι..


-Το Μιλάνο διέλυσε τη Βαρέζε δείχνοντας προσπάθεια να ρολάρει. Ο Μακλίν έκοβε λαιμούς με το δυναμισμό του (μετά το πρώτο εξαιρετικό ματς των 22 πόντων-10 ριμπ στους Δολομίτες  τελείωσε με 12π.-7 ριμπ.-3 τελικές εχθές) και έχει στείλει το μήνυμα σε όλη τη Lega A ότι είναι ο τύπος είναι «αγκωνιά και λιποθυμία» για τον αντίπαλο. Το χειροκρότημα κέρδισε ο Γκάνι Λαουάλ που μπήκε δυνατά γράφοντας στο πρώτο του δεκάλεπτο 7 πόντους και 8 ριμπάουντς. Εξαιρετικός ο Χάμελ που στο ρόλο του Stretch-4 γράφει τα πάντα.. Η ΕΑ7 έχει δρόμο ακόμα βέβαια και ο Ρέπεσα πρέπει να παρουσιάσει μια πραγματικά καλή δουλειά φέτος για να φέρει το καραβί στα ίσα..

Θα ήθελα να γράψω  και δύο κουβέντες παραπάνω για τη TBL (το νταμπλ-νταμπλ του Ντόρσεϊ με 10+10 σε 19’ ή το σπουδαίο διπλό της Νταρουσάφακα σε ένα πολύ κλειστό ματς) όμως τα τραγικά γεγονότα επισκίασαν το μπάσκετ και όλη την αγωνιστική. Το κλίμα είναι τεταμένο και ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια βιώνοντας δύσκολες στιγμές..



145 σχόλια:

  1. "Θύμισε τον παίχτη-κομπιούτερ του PalaDesio προ τριετίας"

    πωπω τι ματσαρα ηταν εκεινη με την Καντου... και 23 ποντους ο Μπραμος ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για Άρη θα γίνει κανένα άρθρο. Καιρό περιμένω αλλά δεν βλέπω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή. Μεγάλο αγαθό.. Ξέρω τι κάνω.. Μπορεί να υπάρχει λόγος..

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο άρθρο όπως συνήθως Jim. Απλά νομίζω πως σε κάποιο σημείο λες Ραντούλιτσα Μπατίστα εννοώντας μάλλον Γκιστ. Και μια ερώτηση έτσι από περιέργεια. Τώρα που θα αρχίσουν και Euroleague και Eurocup πόσα ματς την εβδομάδα θα βλέπεις; Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο αριθμός θα είναι εξωπραγματικός αναρωτιέμαι πως και δεν εργάζεσαι ακόμα για κάποια ομάδα. Η μήπως εργάζεσαι και είσαι κάποιος πασίγνωστος που αρθρογραφεί ινγκόγνιτο; (λίγο χιούμορ έτσι για το καλό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι κάποιος πασίγνωστος που αρθρογραφεί ινκόγκνιτο. Και δε γελάει κανείς..

      PS: Βλέπω πολλά sin.. Η TV παίζει αγώνες όλη μέρα.

      Διαγραφή
  4. Πολυ καλη αναλυση αλλα οπως ειπες και εσυ λειπουν οι αναλυσεις απο τουρκικη και γερμανικη λιγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τουρκική αναβλήθηκε. Μόνο 3 ματς έγιναν

      Mario

      Διαγραφή
    2. Tι ματς όμως. Το ένα είχε όργια από τα 2 πουλέν του Τζιμ (Μακόλουμ και Γκριν) και το άλλο την αμυντική σκακιέρα Ζντοβτς-Μαχμούτι με νικητή τον δεύτερο. Δεν τα λες και λίγα.

      Διαγραφή
  5. 1)Για τον Ρενεσες:Κατα ποσο ο ''επιθετικος ρυθμος'' μιας ομαδας επηρεάζεται απ την λειτουργικοτητα και την τακτικη συνοχή ενός συνολου,παρακαμπτοντας ατομικες ελλειψεις/αδυναμίες στο αθλητικο η το τεχνικο κομματι των παικτων?
    2)Η φετινη Μπαρτσελονα βεβαίως εχει ταλεντο αλλα παλι φαινεται να χωλαινει η περιφερειακη αμυνα...Καλος ο Ερικσον...
    3)Αυτος ο Μαιερ μου θυμισε πολύ τον Ουίλκινσον τον πρωην του Αρη...Τέτοιους παικτες μπορούμε να φτιαξουμε στην Ελλαδα...
    4)Στον ΠΑΟ δν μου κολλανε οι Παβλοβιτς και Κουζμιτς,αφου υποτίθεται ότι εχεις από πισω Βσιλακη-Παπαγιαννη στις ιδιες θεσεις,για μενα καλυτερους παικτες από αποψη προοπτικης/ταλεντου και σαφως αμοιβομενους φτηνοτερα...Περιμενω και το κατι παραπανω απ τον Βλαντο φετος,ενω ο Γκιστ είναι καταλυτικος...Ο ΟΣΦΠ παλι καλυτερη ομαδα μ φαινεται παρα την ηττα στο κυπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος Διαμαντιδης;;; ας μην ηταν ο γκιστ να παρει πανω του τις φασεις στο τελος κ να βαλει σχεδον ολα τα καλαθια.

    Ο ραντουλιτσα μαυρη τρυπα στην αμυνα, μεχρι κι ο κοεν καλαθια του βαλε.
    Τυχερος ο παο που κοιμοταν ο πριφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι μέγας μύστης του αθλήματος.

      Διαγραφή
    2. 11.13 Kαι τις ασιστ εσυ του της εδωσες;;.8 ασιστ εδωσε, μεγαλε γνωστη της σπυριαρας, 12 ποντους με 3/4 τριποντα,εκτος απο τα 4 ριμπαουντ ειχε και ενα κοψιμο,2 κλεψιματα.Ασχολιαστο αυτο με τον Πριφτη.22pir το ψηλοτερο ολων.http://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=7ff701b8&mode=2

      Διαγραφή
    3. Δεν ειπα οτι επαιξε ασχημα. Απλα, για μενα, το κλειδι της νικης ηταν ο Γκιστ. Κρατησε, κουβαλησεκ εδωσε τη διαφορα της νικης στον παο, πετυχωνοντας δυσκολα καλαθια. Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι ο διαμαντιδης εκανε την σουπερ εμφανιση... Οσο για τις ασιστ, ο Αρης δεν ειχε κανενα φοβητρο μεσα στη ρακετα, οτι μπαλα ακουμπουσαν οι πρασινοι στη ρακετα σε ραντουλιτσα κουζμιτς γκιστ καλαθι ηταν. Ειδικα τα αλλει ουπ με τον γκιστ που γνωριζονται εβγαιναν για πλακα.το ξαναλεω εκανε καλο παιχνιδι, αλλα μεχρι εκει. Δεν χρειαζεται να τον λιβανιζουμε αλλο.
      Οσο για τον πριφτη δεν καταλαβα τι θες να πεις....πιστευω οτι αν ηταν ο Μαρκοπουλος πχ ο Αρης θα το χε παρει για πλακα

      Διαγραφή
  7. o MBakwe θα παιξει στην πρεμιερα μεθαυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έλειψε πολύ στους κίτρινους όταν ο αντίπαλος έβαλε σημάδι το ζωγραφιστό με τους Ραντούλιτσα-Μπατίστα


    ραντούλιτσα-γκιστ ήθελε να γράψεις μάλλον.


    κατά τα άλλα επειδή ορισμένοι βρίσκουν κάτι να γκρινιάζουν κάθε φορά,ο προπονητής μας προφανώς έχει σημαδέψει τη δύσκολη τετράδα παιχνιδιών και σε αυτά τα ματς θα βλέπουμε ροτέισον 9 παιχτών,με τον διαμαντίδη να παίζει 25-30 λεπτά,τον καλάθη 30-35 και τον φελντέιν 25-30 κι αυτόν. μετά το ματς με τον ολυμπιακό τη δευτέρα πιστεύω ότι θα δούμε πολύ περισσότερο χαραλαμπόπουλο(σε ελλάδα και ευρώπη),και θα δούμε και λίγο παπαγιάννη(περισσότερο παπαγιάννη σίγουρα στην ελλάδα).

    προς τις αρχές-μέσα νοέμβρη περιμένω να δω και παππά σιγά σιγά,για να βρει ρυθμό μέχρι τα τέλη της πρώτης φάσης στην ευρωλίγκα. στο σεφ πάντως έκανε κανονικά προθέρμανση με σουτάκια κι επιθετικές προσπάθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ,μην σταματησεις φετος το μπασκετ!!!Σε παρακαλουμε,συνεχισε να αφηνεις παρακαταθηκη και αλλες μαγικες στιγμες για τις επομενες γενιες!!!Η συνεισφορα σου σε επιπεδο ομαδικου πνευματος και ευ αγωνιζεσθαι ειναι ανεκτιμητη!!!Εισαι το παραδειγμα αθλητη και προτυπο για πολλους νεους!!!

    YΓ:Aτακα ζοτς για Διαμαντιδη.....Μακάρι ο γιος μου να γίνει σαν τον Διαμαντίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζιμ δεν εγινε αγωνας κυπελλου ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως, Ναβαρο κ Δδ το εχουν ρε παιδί μου, εκείνος ο Σπαν δεν χαλαρώνει λιγάκι να το απολαύσει τωρα που πάτησε τα 33 (θα μενε κ ο Σλούκας). Ο οσφπ θα μπορούσε να πάρει τον Τony Meier αντί του Μιλουτινοφ κ να γεμισει το 4 (βεβαια θα τον επερναν οι πρασινοι τοτε)...στον παο με τον φώτση δεν χωραει (του χρονου αν αποχωρησει χωραει ολη η πατρα, οικονομικα). Ο Λαουαλ μάθαμε ποτε τι έγινε στον παο; Στην Τουρκία δυστυχώς η ανάπτυξη είναι στην βιτρίνα, τριτοκοσμικα τα επιπεδα σε κοινωνια, δημοκρατια κ ελευθερίες, τα χειροτερα ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tζιμ,κι εγω πιστευω οτι με την παροδο των αγωνων ο Κουζμιτς θα βελτιωθει και θα μπορεσει να ανταποκριθει στο συγκεκριμενο ρολο που καλειται να παιξει.Αναρωτιεμαι αν χρειαστει να προστεθει ενας ψηλος ακομη,αν τελικα αυτος θα ειναι ενας mobile center,οπως ολοι αναφερουν οτι λειπει,αφου μπορει και ο Γκιστ να βοηθησει σε χαμηλα σχηματα η φανει οτι ειναι περισσοτερο αναγκαιο ενα stretch 4 με καλο σουτ,γιατι βλεπω οτι ο Φωτσης δεν εχει ξεκινησει καλα και ειναι σιγουρο οτι το τριποντο του θα μας ειναι απαραιτητο οταν θα δινονται βοηθειες στον Ραντουλιτσα.Και με τη σημειωση οτι ο Γκιστ δεν ειναι σταθερα καλος απο τη γραμμη του τριποντου και πολυ πιθανο καποιοι προπονητες να τζογαρουν πανω του,οπως ειχε κανει ο Πασκουαλ το 2013..Υ.Γ..Θα ηθελα ενα σχολιο για την εξελιξη του Μισιτς που δεν εχει τυχει να δω παιχνιδια του...VECCHIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ραντουλιτσα - Μπατίστα;;;;; μιλάς με γρίφους γέροντα
    Στο ματς πάντως φάνηκε πως ο Παππάς θα είναι ο game changer φέτος. Θα ξεκλειδώνει αυτό το lock down που έχω δει να γίνεται 2 παιχνίδια τώρα στον Καλάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα.. Ναι. Ο Ραντούλιτσα είναι στα αλήθεια ο Μπατίστα μεταμορφωμένος αλά uncle Drew..

      Διαγραφή
  14. Καλησπερα Jim και λοιποι θαμωνες/αναγνωστες/φιλοι του blog.

    Αν και παρακολουθω σχεδον απο την αρχη, γραφω πρωτη φορα. Θελω να ευχαριστησω τον Jim για την σπουδαια δουλεια που κανει που μεσω της οποιας εχω καταφερει κ εχω μαθει πολλα ωστε να κατανοησω ακομα καλυτερα το αγαπημενο μου αθλημα. Να ευχηθω σε ολους τους θαμωνες/αναγνωστες του blog υγεια πρωτα απ ολα, καλη σεζον, και να δουμε πραγματικα σπουδαια παιχνιδια! Καλη τυχη και στις 2 ομαδες μας στην euroleague, αλλα λιγο καλυτερη στην δικη μου, τον Παναθηναικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την άποψη σας για την φετινή euroleague... Φέτος με τα υπάρχοντα ροστερ και παίχτες,ξεχωρίζουν 9 ομάδες.. Ρεαλ,Τσσκα, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενερμπαχτσε, Ανατολου Εφες, Κιμκι και Μακαμπι Τελ Αβίβ.. Ποια πιστεύεται από αυτές τις Εννιά δεν θα βρίσκεται στα playoff!! Ξέρω πολύ θα πείτε βιάζομαι απλά θέλω την άποψη σας. Και εσύ τζιμ αν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απο τις Αναντολου ή Κιμκι ίσως.Αλλά είναι πολύ νωρίς τώρα.
      ΜΦΓ

      Διαγραφή
  16. Ραντούλιτσα Μπατίστα?
    Στεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Jim πρόκειται στο μέλλον να ανεβάσεις ανάρτηση για τη νέα σεζόν στο NBA;
    tsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η βόλτα στην ευρώπη είναι από τις αγαπημένες στήλες τζιμ. Ο Λαουάλ θα ξαναπαίξει μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξεκινάει η Ευρωλίγκα μεθαύριο με τις περισσότερες ομάδες να εμφανίζονται καλύτερες από πέρσι. Τουλάχιστον, από πλευράς στελέχωσης αφού μόνο γι’ αυτή μπορεί κανείς να μιλήσει για την ώρα.

    Υπάρχουν 8 ομάδες που στοχεύουν ξεκάθαρα στο Βερολίνο. ΡΕΑΛ, ΤΣΣΚΑ, ΜΠΑΡΤΣΑ, ΦΕΝΕΡ, ΕΦΕΣ, ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΜΑΚΑΜΠΙ. Ειδικά για τις 5 πρώτες που έχουν ρίξει τα περισσότερα λεφτά ένας αποκλεισμός από το F4 θα είναι αποτυχία.

    Στην δεύτερη ταχύτητα βρίσκονται οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να τρυπώσουν στα play off σπάζοντας την παραπάνω 8άδα. ΧΙΜΚΙ, ΑΡΜΑΝΙ, ΛΑΜΠΟΡΑΛ, & ΜΑΛΑΓΑ.

    Στην τρίτη, ανήκουν οι ομάδες που μπορούν να προκριθούν στο top-16 αλλά δεν φαίνονται ικανές για κάτι παραπάνω. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ, ΜΠΑΓΕΡΝ, ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ, ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ, ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ & ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

    Και τέλος, υπάρχουν και οι φτωχοί συγγενείς που συμπληρώνουν την λίγκα. Ικανές πάντως για ζημιές. ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ, ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ, ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ, ΣΑΣΑΡΙ & ΛΙΜΟΖ.

    Όλα αυτά βέβαια στην θεωρία.

    Υ.Γ. Αυτό το, έστω κι από παραδρομή, ‘’Ραντούλιτσα-Μπατίστα’’ και μόνο στην σκέψη ανατριχιάζει.
    Υ.Γ.1 Αξέχαστο ΚΑΝΤΟΥ-ΠΑΟ πριν από 3 χρόνια στο Πάλα Ντέζιο. Αν είχε χαθεί εκείνο το ματς από τον μισό ΠΑΟ τότε η ιστορία της σεζόν 2012-13 ίσως γραφόταν τελείως διαφορετικά. Με σεληνιασμένο Μπράμο, χειρουργό Μήτσο, φευγάτους Άρμστρογκ-Κίτσεν, απόντες τους Πάνκο-Σόφο, ντεμπούτο του μπρατσαρά Μπάνκς και τον Τσαρτσαρή να παίζει τραυματίας.
    Υ.Γ.2 Σήμερα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τον θάνατο του μουσάτου. Λείπει πολύ ο μπαγάσας κι ας μου έδινε στα νεύρα ώρες ώρες.
    Υ.Γ.3 Δεν άρχισε καλά καλά η νέα σεζόν και η ΑΕΚ έχει κάνει την πρώτη αλλαγή στο ρόστερ της ενώ ετοιμάζεται και για δεύτερη. Αυτό θα πει σχεδιασμός του ποδαριού.
    Υ.Γ.4 Το ματς με τον Άρη επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟ θέλει εδώ και τώρα έναν συμπληρωματικό γκαρντ για 1-2 μήνες (και βλέπουμε) ενώ παρά την απουσία του Χάγκινς φάνηκε ξανά το πόσο λείπει ένας αθλητικός σέντερ.
    Υ.Γ.5 Ωραία η αναφορά σε Ναβάρο και Διαμαντίδη αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Ο Ισπανός χρησιμοποιείται επιλεγμένα αφού το back court των Ισπανών είναι πλήρως θωρακισμένο ενώ ο δικός μας είναι απαραίτητος σε ματς όπως αυτό με τον Άρη τόσο που να παίρνει 30’ συμμετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χίμκι και αν έριξε χρήμα φετος...Θα είναι αποτυχία εαν δεν μπεί οκτάδα...

      Run TMC

      Διαγραφή
    2. 77 φιλαράκο μάλλον δεν έχεις δει ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα. Η κατηγοριοποίηση σου είναι αστεία.

      Διαγραφή
    3. Μπερδεύεις τα brand με τη ποιότητα των ρόστερς.

      Διαγραφή
  20. Στο μεταξύ, στην απέναντι όχθη ο Μπράμος κάνει παπάδες σε βαθμό που αναρωτιέμαι μήπως τελικά αυτός να είναι ο stretch 4 του ΠΑΟ; Η Βαλένθια φαίνεται να έχει μπει δυνατά αλλά θέλω να δω αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς μέχρι τέλους- ο κόουτς φαίνεται με παραστάσεις αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.Αν κάνει μεγάλη χρονιά όμως, αυτό θα είναι το διαβατήριο του για τις πρωτοκλασσάτες ομάδες.
    Τέλος, η Ζενίτ παρουσιάζεται ενδιαφέρουσα φέτος-πιστεύω πως θα κάνει καλύτερη χρονιά από την Ουνιξ του Πασούτιν, που κάθε χρόνο με απογοητεύει όλο και περισσότερο αφού φαίνεται ανίκανος να ξεφύγει από το απλώς καλό.Ο Καράσεφ παρουσιάζει ενδιαφέρον, εμφανίζει μια ομάδα σαν το στιλ του ως παίκτης-γρήγορη επίθεση, σκληρή άμυνα, αρκετά φάουλ και πιο ζυγισμένη επίθεση, με ισορροπία ανάμεσα στα τρίποντα και τα δίποντα.Μοιάζει το στιλ (δίχως να είναι ίδιο) με αυτό που θέλει να παρουσιάσει ο Σάλε;

    Η χρονιά μόλις έχει αρχίσει.
    ΜΦΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για τον Μπράμο που είναι 1,98 και δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε ψηλά 3άρια ή για κάποιον άλλο;

      Διαγραφή
    2. Και ο Γιόνας 1.98 ήταν αλλά μια χαρά μάρκαρε 4ρια.Δεν είναι μόνο το ύψος, είναι και τα άκρα και ο κορμός.
      ΜΦΓ

      Διαγραφή
    3. Δεν παύει όμως, μιας και μιλάμε για τον ίδιο Μπράμο, να είναι ο παίκτης που δεν μπορούσε να μαρκάρει ούτε ψηλά τριάρια.

      Σε αντίθεση με τον Ματσιούλις που είναι 3+, ο Μπράμος είναι 3-, αν όχι 2+.
      Εντελώς πλάγιος.

      Διαγραφή
    4. Μιλάμε για τον ίδιο Μπράμος του Πάο μετά από βαρύ τραυματισμό...

      Οχι ΜΦΓ , 4αρι μόνο σε πολύ χαμηλά σχήματα ειδικών αποστολών όπου είσαι πολύ πίσω στο σκορ...

      Έβαλε 15 πόντους με τη Βενέτσια στο Ιταλικό πρωτάθλημα...Εντάξει δεν το λές οτι κάνει παπάδες...Μου θυμίζει λίγο περίπτωση Πατ Καλάθη χωρίς τον τραυματισμό...

      Καθαρό φτερό ο Μπράμος.

      Run TMC

      Διαγραφή
    5. Και ο Βarkley ηταν 1.98. Σημαινει και αυτο πως ο Μπραμος μπορει να παιξει stretch PF?

      Δεν ειναι για αυτο το επιπεδο ο Mαικ, τον ειδαμε 2 χρονια, φιλοτιμος παιχτης αλλα οχι κατι το φοβερο.Ποσο μαλλον στο 4;

      Ρε παιδια εδω δεν ειναι fantasy mode. Εχουμε δει LIVE τους παιχτες

      Aleister

      Διαγραφή
    6. Μηπως πρεπει ν' αρχισουμε τον Μπραμο στη θεση του Μαυροκεφαλιδη δηλ. κατι σαν 5- κι αν δεν τραβαει να τον βαλουμε καθαρο 4 όπου θα πεταει σιγουρα!

      Διαγραφή
    7. Κι εδω που τα λεμε ... Χαϊνς = 1.95 κai παιζει πενταρι οποτε ο Μπραμος που ειναι και ψηλοτερος γιατι να μην παει για seven footer?

      Διαγραφή
    8. Εντάξει, το χαβαλεδιάζουμε τώρα αλλά θυμηθείτε τον Τρινκέρι που τον έβαζε στον άσσο.
      Και σε αντίθεση με τον ΜΦΓ που μάλλον έκανε μια λάθος εκτίμηση, ο Τρινκέρι πληρωνόταν κιόλας (ή υποτίθεται ότι πληρωνόταν).

      Διαγραφή
    9. Είστε και σεις όμως κάτι ζιζάνια εδώ μέσα, με τη μία στο τρόλινγκ.
      ΜΦΓ

      Διαγραφή
    10. Δεν υπάρχει θέμα Μπράμος. Απλά δε χωράει.

      Διαγραφή
  21. νομίζω πως η real, tssca & olympiakos είναι πολυ αποδυναμωμένοι & χωρίς προσθήκες/αλλαγές δεν θα είναι στο final 4.
    πολύ δυνατή η barcelona θα γίνεται καλύτερη μέσα από τα παιχνίδια. αξιοπρόσεκτες bayern, EA7 & maccabi.
    η efes είναι φαβορί γιά μιά θέση στο βερολίνο. (απορώ γιατί διάλεξε taius αντί γιά dorsey ο παππούς - μάλλον τα τσουγκρίσανε πριν χωρίσουν τότε) & η fener αν μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια του bjelica.
    o panathinaicos με μιά προσθήκη (αθλητικό 4άρι) & αν ο παπας είναι fully fit είναι το τέταρτο φαβορί γιά την τελική τετράδα.
    στο μεταξύ ας απολαύσουμε το ταξείδι χωρίς φανατισμούς & ακρότητες.
    we love this game
    emilio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σε όλους, καλησπερα Τζίμι. Ήθελα να πω ότι για back up του Ραντουλιτσα θεωρείται και ο Γκιστ και πιστεύω ότι μαζί με τον Κουζμιτς συνθέτουν ένα πολύ καλό αμυντικό back up δίδυμο με διαφορετικα χαρακτηρίστικα. Θεωρώ ότι σε αυτή την θέση δεν θα έχει πρόβλημα ο Παο(δεδομένες θα πρέπει να είναι και οι βοήθειες του Παπαγιαννη και του Χαραλαμποπουλου στις θέσεις 5 και 4 αντιστοιχα). Ποια είναι η γνώμη σου επ' αυτού, ευχαριστώ εκ των προτέρων. .....ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα φέτος? Τη γνώμη σας παιδιά

    Johny Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα,

    Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με το euroleague.tv. Πότε θα αρχίσει να λειτουργεί η υπηρεσία και αν θα μεταδώσει και το Eurocup. Το Livebasketball.tv έχει κόψει την Ευρωλίγκα και πέρα από την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Neulion, δεν έχω βρεί κάτι άλλο. Όχι τπτ άλλο, αλλά αρχίζουν οι αγώνες σε 2 ημέρες..

    Tsaou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτοι. Θα τρέχουμε τελευταία στιγμή, δεν έχουν ανακοινώσει δύο μέρες πριν την έναρξη τις τιμές, έχουμε και τα capital controls, όλα καλά!

      Διαγραφή
    2. Η συμφωνια υπογραφτηκε στις 14-9-2015 οποτε ειναι αγνωστο αν θα προλαβουν τις ημερομηνιες για τα παιχνιδια που ξεκινανε. παντως πιστευω πως η συμφωνια ειναι καλυτερη απο το livebasketball.tv. Πολλες φορες ηταν τετοιο το lag που ηταν αδυνατο να παρακολουθησεις παιχνιδι. Απο την αλλη η Neulion ειναι εμπειρη σε αθλητικες μεταδοσεις μεσω internet. Ανυπομονω να δω και ματσακι σε 4Κ(αντε να κανω και λιγο αποσβεση στη 4Κ τηλεοραση μου). Θα ξεχωριζω μεχρι και τα σπυρια της μπαλας! Ανυπομονω.

      Διαγραφή
    3. Διάβασα πως θα ξεκινήσει στις 15/10.
      Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα capital control αυτή τη στιγμή τουλάχιστον για πληρωμή με paypal.
      Μένει να δούμε αν και τι μπλοκαρίσματα ανάλογα τη χώρα σου θα έχει.

      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    4. @2:33
      4K έδινε και το iivebasket.
      Τουλάχιστον στα χαρτιά.

      Διαγραφή
    5. Ενταξει ρε παιδια... το 4Κ σας εφαγε?

      Εδω λεμε πως θα σωσουμε τα ματια μας απο τα πειρατικα streaming sites που παιζουν σε 240Χ120!

      Απαραδεκτος Μπερτομεου! τετοιου ειδους συμφωνιες δεν κλεινονται τελευταια στιγμη.

      Διαγραφή
    6. Θελει και εκσυγχρονισμο του προιοντος ο κ.Μπερτομεου..Ααα ρε κατσιαπλια τελευταια στιγμη το αφησες το streaming..Οσο για τους περιορισμους δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα..Κατεβαζεις το hola και σου αλλαζει την Ip adress(ουσιαστικα φαινεται σαν να βλεπεις απο χωρα του εξωτερικου,που εσυ επιλεγεις)

      Διαγραφή
    7. Να φύγει ο Μπερτομέου να αναλάβει επιτέλους ο Βασιλακόπουλος. Να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι που αγαπάνε το μπάσκετ!!


      :-)

      Διαγραφή
    8. 1) Το paypal είστε σίγουροι οτι δουλεύει; Εννοώ, με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς πουστιά. Γιατί οι ανακοινώσεις της εταιρίας για Ελλάδα άλλα λένε.

      2) To geoblocking είναι μια χαζομάρα σε βαθμό εξαπάτησης. Είσαι στην Ελλάδα πχ και σου επιτρέπεται να δεις όλα τα παιχνίδια εκτός απο αυτά των ελληνικών ομάδων. Και τελικά καταλήγεις σε proxies και απλά πέφτει το quality of service της υπηρεσίας. Μπράβο, πραγματικά μπράβο.

      2.5) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το hola είναι απλώς ένας εύκολος τρόπος να συνδεθείς με έναν proxy. Και ναι μεν ο απέναντι βλέπει τον proxy αντι για σένα (η άλλη IP address που αναφέρει ο φίλος παραπάνω) αλλά όλο το network traffic απο και προς τον browser σου περνάει μέσα απο τον proxy. Που σημαίνει 99/100 φορές οτι στην καλύτερη θα δεις stream σε χαμηλότερη ποιότητα και στην χειρότερη θα δεις stream με διακοπές. Παρ'όλα αυτά παλεύεται η κατάσταση.

      3) Πόσα λεφτά θα έβγαζε η Nova αν αντι να μπλοκάρει σαν κακομαθημένο τα streams πουλούσε αγώνες on demand (και όχι απαραίτητα μόνο live); Το Nova Go δηλαδή αλλά χωρίς συνδρομή. Εκτός αν νομίζουν δηλαδή οτι κάποιος που θέλει να δει έναν αγώνα την εβδομάδα, στην Ελλάδα της κρίσης θα πάει να πάρει συνδρομή με δεσμευση δύο χρόνων. Ή εκτός αν νομίζουν οτι στο εξωτερικό που το κάνουν είναι χαζοί και εδώ εμείς είμαστε οι έξυπνοι.

      3.5) Κανα φράγκο απο τα χρωστούμενα στο κράτος θα δώσει η Nova τώρα που το θυμήθηκα; Γιατί θα μπορούσε να πει κάποιος πως τα δικαιώματα της Euroleague τα αγοράζει μέ λεφτά των φορολογούμενων. Λέμε τώρα.

      4) Τηλεόραση 4k έχεις. Stream για 4k έχεις όμως; Πολύ αμφιβάλω, εκτός αν ζεις εξωτερικό οπότε ας πούμε οτι το συζητάμε γιατί και πάλι θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω για τέτοιου είδους stream απο τον content provider.

      Διαγραφή
    9. Εχω την εντυπωση πως το paypal ξεκινησε να δουλευει παλι οπως και οι πιστωτικες. Αυτο με το geoblocking ειναι οντως μεγαλη ατιμια για αυτον που εχει πλερωσει τη συνδρομη. και οπως λεει ο christos το nova ειναι πολυ πισω καθως θα μπορουσε να πουλαει streaming(εκτος αν δεσμευεται απο το συμβολαιο με την euroleague).
      Οσον αφορα για την 4Κ δεν λεω ειναι υπεβολη, αλλα σταματα ενα λεπτο και φαντασου την απολαυση... Θα ειναι σαν να εισαι μεσα στο γηπεδο. Παντως με μια 10-15mbιτ συνδεση δεν εχεις προβλημα streaming σε 4Κ.

      Διαγραφή
    10. Χρήστο συμφωνώ απολύτως στο 2. Είναι πραγματικά αστείο να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για μια υπηρεσία κ να μην σου προσφέρονται συγκεκριμένα ματς. Δλδ φτάνουμε στο σημείο να πληρώνουμε ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ με έναν κάτοικο της Σκωτίας πχ κ να έχουμε τ δικαίωμα να δούμε ΛΙΓΟΤΕΡΑ ματς. Αστείο και εξοργιστικό. Έχω μια ελπίδα πως τώρα που θα συνεργαστεί με την NeuLion για το streaming θα εξαλειφθεί το geoblocking. Btw είναι η εταιρεία που συνεργάζεται κ το NBA για το league pass.

      Κ μιας κ το ανέφερα κ σε συνδυασμό με το 1 που λες για το paypal, πλέον κάνεις κανονικά την πληρωμή για το NBA League Pass μέσω κάρτας, οπότε φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα για αγορά του πακέτου της Ευρωλιγκας.

      Διαγραφή
    11. Ρε παιδιά το geoblocking θα ισχύει παντού και πάντα.
      Όταν η nova και η κάθε nova πληρώνει ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσει τα δικαιώματα μόνο και μόνο για να μπορεί να δείξει κατ'αποκλειστικότητα αυτούς τους αγώνες, δεν μπορεί να πάει η euroleague να την κλέψει με τέτοιο τρόπο.

      Εκτός κι αν αλλάξει επιχειρηματικό πλάνο, ρίξει τις απαιτήσεις της για τα τηλεοπτικά και επενδύσει στο webtv. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο τρέχουν συμβόλαια.


      Η ατιμία ωστόσο είναι ότι όταν κάνεις συνδρομή δε σε ενημερώνουν ότι δε θα βλέπεις μια σειρά αγώνων (αυτούς που θες περισσότερο μάλιστα)

      Διαγραφή
    12. Είναι αυτό που λέει ο christos, στην Αγγλία όταν έμενα αγοράζαμε παιχνίδια ξεχωριστά από το sky sports και τα βλέπαμε. Αντί να με δεσμεύει δηλαδή το κανάλι να έχω συνδρομή για πράγματα που δεν με ενδιέφεραν, όποιο παιχνίδι ήθελα το πλήρωνα (ένα αστείο ποσό κάπου 2-3 ευρώ νομίζω) και το έβλεπα σε top ποιότητα και με πολύ καλούς ρεπόρτερ να το καλύπτουν επίσης.

      Διαγραφή
    13. Ναι, με μια 10-15mb σύνδεση όντως είσαι κομπλε. Αλλά πόσοι έχουν τέτοια; Ούτε το paypal ούτε οι κάρτες δουλεύουν εκτός ίσως απο ελάχιστες εξαιρέσεις, εγώ έχω φάει άκυρο απο παντού και μιλάμε για μικροποσά τώρα, απλά στο paypal υπάρχει workaround (google it, δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις). Η Nova δεν δεσμεύεται απο καμία Ευρωλίγκα, απλά είναι γιδοβοσκοί κι εμείς τα γίδια της. Θεωρητικά μέσω του ανταγωνισμού θα έπρεπε ο καταναλωτής να δει κέρδος, αλλά αυτά είναι καπιταλιστικές ουτοπίες. Στην πραγματικότητα, όπως και στον χώρο της τηλεφωνίας/internet, απλά έχουμε ένα καρτέλ. Το geoblocking ΔΕΝ είναι δείγμα σωστής επιχειρηματικότητας αλλά απάτης κατά του καταναλωτή. Είναι σα να πας σε εστιατόριο να πας σε πιτσαρία και να σου πουν οτι μπορεις να φας τα πάντα εκτός απο pizza. Επίσης δεν γίνεται η Euroleague να κλέψει αγώνες απο τη Nova όπως αναφέρεται παραπάνω γιατί οι αγώνες είναι της Euroleague. Προφανώς λοιπόν δεν φταίει η Nova, αλλά η Euroleague που επιτρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    14. Το Paypal δουλευει κανονικα στην Ελλαδα εδω και 10 μερες τουλαχιστον..Εχω κανει μεχρι στιγμης 3 συνολικα αγορες χωρις το παραμικρο προβλημα..Την δεχτηκε κατευθειαν...Στα του geoblocking και των ηλιθιων περιορισμων την Νova,πολυ απλα κατεβαζεις αυτο το plugin ονοματι Hola και ξεμπερδευειες...Και ασε τους ταραμαδες και τα χαιβανια της Nova να νομιζουν οτι ετσι θα σε κανουν να βαλεις το πακετο τους(περιεχει τα πιο αστεια πρωταθλημα που μπορουσε να υπαρξουν σε συνδρομητικο πακετο των 50 ευρω παρακαλω...Πραγματικα για κλαματα οι κυριοι).Ευχομαι του χρονου που τελειωνει το συμβολαιο με την Euroleague να το παρει ο Ote tv,μακραν καλυτερη ποιοτητα +καλυτεροι speaker και φυσικα 50% πιο φθηνο.

      -Makos 13-

      Διαγραφή
  25. Εχει private league στο fantasy το hoopfellas;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι είχε, λογικά θα ετοιμάσει κάτι ο Τζιμ και φέτος.

      Διαγραφή
    2. Private League:Hoopfellas.blogspot.gr
      Password: 4812389

      Διαγραφή
  26. Καλή η ανάρτηση Jim αλλά εγώ περίμενα τα power rankings πώς και πώς και έπεσα από τα σύννεφα όταν μετά από αμέτρητα refresh είδα "ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.." : ) Προσωπικά από τις βόλτες στην Ευρώπη, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω όσο μπορω τη Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα, περιμένω ωραία πράγματα, η 5άδα (;) ξένων του είναι λουκούμι, ελπίζω μόνο το μπέρδεμα με το Ραντλ να μην τους έκανε άνω-κάτω.

    Κουβέντα να γίνεται, 1-2 βάζω Ρεάλ-Φενέρ (με οποιαδηποτε σειρά) και συνωστισμό στο 3-6 με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα (το ίδιο με πριν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανάγο, ο Μπαρτζώκας έχει ένα βασικό πρόβλημα να λύσει. Δεν έχει ποιοτικούς Ρώσους οι οποίοι είναι απαραίτητοι λόγω του περιορισμού των 6 ξένων στην VTB.

      Διαγραφή
    2. 77, οκ το πρόβλημα της ένδειας ποιοτικών Ρώσων το εχουν όλοι σχεδόν οι προπονητες ρωσικων ομάδων.

      Το πλεονέκτημα του Μπαρτζώκα (για μένα τουλάχιστον, άλλοι πιθανότατα διαφωνούν) είναι πως ξέρει να αναθέσει ρολους με ακρίβεια στους παίκτες που έχει. Στο βαθμό που θα καταφέρει να βρει ρόλους για 2-3 Ρώσους (Μπίκοφ-Βορόνοφ;) μαζί με το θηρίο τον Ουκρανό το Φεσένκο που θα πάρουν σοβαρά λεπτά θα τα πάει μια χαρά. Είμαι αισιόδοξος.

      Διαγραφή
  27. 77 πάντα διαβάζω τα σχόλιά σου γιατί τις περισσότερες φορές τα τεκμηριώνεις.Αλλά μήπως είσαι αυστηρός με την προσπάθεια που γίνετε στην ΑΕΚ;
    Σε κάποιο άλλο άρθρο είχες πει ότι ο Σάκοτα δε θα μείνει περισσότερο από 1 μήνα και τώρα ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν του ποδαριού.

    Οκ αποκλείστηκε από τον πλήτη ΑΡΗ αλλά αποκλείστηκε στην τελευταία επίθεση παίζοντας χωρίς Κάρτερ,Κατσίβελη,Σάκοτα και με τον ξένο σέντερ να έχει έρθει την προηγούμενη μέρα στην Ελλάδα.Έναν ελλειπή Άρη που δυσκόλεψε τόσο πολύ τον ΠΑΟ.
    Οκ το λαχείο Όρτον δε βγήκε.Άλλα ήταν ένα ρίσκο που εξαρχής το γνώριζαν και αν έβγαινε το κέρδος θα ήταν πολλαπλάσιο.Επίσης σε ποια καινούρια ομάδα βγαίνουν οι επιλογές της 100%?Η 2η αλλαγή που λες ποια είναι και από που προκύπτει;

    Σίγουρα λάθη θα έχουν γίνει,αλλά είναι 1 ομάδα που χτίζεται από το 0 και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο,χωρίς να έχει την τεχνογνωσία άλλων ομάδων Γιατί τέτοια ισοπέδωση ενώ οι στόχοι που έχουν τεθεί (3η θέση,ανάδειξη νέων παιχτών) είναι απόλυτα εφικτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα φίλε, καλησπέρα. Δεν αναφέρομαι στα αποτελέσματα με Άρη και ΠΑΟΚ.

      Για μένα το ζήτημα είναι ότι βιάζονται πολύ. Δεν γίνεται μετά από τόσα χρόνια στην αφάνεια να θες να παίξεις Ευρωλίγκα ενώ δεν έχεις βγει ακόμη από τ’ αυγό. Έλλειψη αυτογνωσίας, μεθοδικότητας και υπομονής. Δηλ. ο ασφαλέστερος δρόμος για να οδηγηθείς σε λάθη.

      Πρώτο απ’ όλα ο προπονητής. Πιστεύω ότι είναι ακατάλληλος και θα τον αλλάξουν σύντομα.
      Ενώ, λοιπόν, υπάρχει χοντρούτσικο πορτοφόλι οι επιλογές στη στελέχωση είναι τουλάχιστον επιπόλαιες.
      Πήραν τον Όρτον γνωρίζοντας το παρελθόν του. Αχρείαστο ρίσκο. Αποτέλεσμα η πρώτη αλλαγή πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.
      Τώρα συζητούν για αλλαγή του Γουόρεν. Διάβασα ότι ο Σάκοτα είπε ότι θέλουν παίκτη άλλου στυλ. Δεν τον είχαν τσεκάρει;
      Και τέλος, έχουν αφήσει κενό στο 4, μάλλον για να έχει ρόλο ο Ντούσαν.

      Να δώσω κι ένα credit που πήραν τον πιτσιρικά τον Βόσνιο που είναι κλασσικό δείγμα σχολής πλάβι. Αλλά αυτό αφορά το μέλλον περισσότερο.

      Το θέμα δεν είναι αν στο τέλος θα βγουν 3οι. Αλλά αν θα έχουν προοδεύσει τόσο ώστε να λέμε ότι έχουν μειώσει την απόσταση που πρέπει να διανυθεί ακόμη ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο.

      Υ.Γ. Αυτό το ‘’ανάδειξη νέων’’ έχει καταντήσει πλέον must στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο στόχος σας, η ερώτηση. Λέει ο καθένας τον αγωνιστικό στόχο και κοτσάρει κι ένα ‘’η ανάδειξη των νέων’’ για να δέσει το γλυκό.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το η ανάδειξη νέων είναι πραγματικά αστείο και στην περίπτωση ΑΕΚ/Δίπλαρου αγγίζει την τελειότητα

      Διαγραφή
    3. Δεν υπαρχει προσπαθεια ισοπεδωσης της προσπαθειας που γινεται,απλα υπαρχει επισημανση ορισμενων λαθων.Η ΑΕΚ εχει την εμπειρια της περσινης χρονιας,ενω παρεμεινε ο προπονητης και καποιοι παικτες.Αρα δεν ξεκιναει απο το μηδεν.Το να υπαρχει δυστοκια στην επιλογη των καταλληλων ξενων παικτων ειναι προβλημα και η ευθυνη αφορα τον προπονητη.Το να παρει την 3η θεση απεναντι σε ομαδες με χαμηλοτερο μπατζετ δεν αποτελει απο μονο του επιτυχια.Επιτυχια ειναι η δημιουργια μιας ομαδας που αφενος θα εχει ταυτοτητα κι αφετερου θα γινεται καλυτερη με την παροδο του χρονου,βελτιωνοντας το ροστερ της..

      Διαγραφή
  28. Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τα εισιτηρια του φετινου Φ4? Εχουν κυκλοφορησει?? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νομιζω χαμενοι του φετινου καλοκαιριου φαινεται να ειναι Η τσσκ και η ρεαλ και στην συνεχεια ο ολυμπιακος.
    Η φενερ σιγουρα εχασε μονοδες αλλα νομιζω οτι φετος σαν συνολο ειναι πιο ΟΜΑΔΑ
    Θεωρια βεβαια ολα αυτα αφου μενει να δουμε πως θα δεσουνε σαν συνολα ολα τα προτζεκτ
    Περιμενω πως και πως να δω μπαρτσα, φενερ και εφες που νομιζω 2 απο τους 3 σιγουρα θα ειναι στο φιναλ 4.
    Ο παο ειναι σιγουρα ειναι καλυτερος, αλλα μενει να δουμε τι εχει στο μαυλο του ο κοουτς με Γκιστ, αν δλδ θα παει στο 5 για να αντιμετωπισει 5αρια της κοψιας του
    και βεβαια με τα γκαρντ αφου 3 για 2 θεσεις δεν φτανουν, το ποτε και πως θα επιστρεψουν παππας μποχωριδης ειναι αλλο θεμα.
    Ο φελντεινι παιζει να καει αφου ειναι μονος στο 2 και πρεπει οχι μονο απλα να καλυπτει την θεση αλλα να παραγει κιολας για 30 λεπτα σε υψηλο επιπεδο.
    Στα βαθια λοιπον απο την αρχη και οποιος αντεξει, η παρουσια του παππα σιγουρα θα του εδινε περισσοτερο χρονο να προσαρμοστει αλλα και να του αποβαλει το οποιο στρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Chris να σε ρωτήσω κάτι; Αν ο Γκιστ μετακομίζει στο 5 έστω και για 10 λεπτά ποιος θα βάζετε στο 4;
      Σημείωσε σε παρακαλώ ότι ο Γκιστ στον ΠΑΟ παίζει κάθε χρόνο από 22-23 λεπτά μέσο όρο.

      Διαγραφή
    2. νομιζω εκει προοριζεται ο χαραλαμποπουλος, ετσι και αλλιως για αυτο ειπα οτι περιμενουμε να δουμε τι σχεδιαζει ο κοουτς, ολα τα υπολοιπα ειναι απλα υποθεσεις

      Διαγραφή
    3. Σε ρωτάω ρε, γιατί το βλέπω συχνά. Και δε μου ταιριάζει να σου π ω την αλήθεια, εφόσον έχει δυο 5άρια που ο ίδιος απόκτηση, να βάζει στο 5 τον Γκιστ και να απογυμνώνει το 4, είτε χρησιμοποιώντας εκεί τον Χαραλαμπό είτε τον Φώτση για 30 λεπτά, που για τους ακριβώς αντίθετους λόγους, είναι και οι δυο προβληματικές επιλογές.

      Διαγραφή
    4. Τους διαλεξε μεν ο ιδιος αλλα με συγκεκριμενους οικονομικους περιορισμους. Δε φανταζομαι δηλ οτι διαλεξε τον Κουζμιτς για το ταλεντο του. Δεν εχουμε μαθει τι συμβολαιο πηρε, υποπτευομαι ομως οτι ειναι μικρο.Αποδιδει λοιπον αναλογως και ετσι αναγκαζεται ο Σαλε να χρησιμοποιει τον Γκιστ. Για μενα το μονο προβλημα ειναι η μη χρησιμοποιηση του Παπαγιαννη. Πιστευω οτι ακομα και τωρα ειναι συνολικα καλυτερος απο τον Κουζμιτς. Αν ηθελα να σκεφτω ενα λογο για τον οποιο ο Τζορτζεβιτς επιμενει ακομα να τον χρησιμοποιει ειναι για να μην καψει τον παικτη του απο τοσο νωρις. Αν τον περναγε απο τωρα στο rotation ενας 18χρονος θα τελειωνε απο Οκτωβρη μηνα.

      Διαγραφή
    5. νομιζω σε κανα μηνα απο τωρα θα ξερουμε τι εχει στο μυαλο του ο κοουτς, αφου ναι ο γκιστ στο 5 σημαινει οτι χανουμε τον γκιστ στο 4, ποσο μαλλον οταν θα πρεπει να παιζει ξυλο με 5αρια δυνατα, ειναι δυσκολο να αποδωσει το ιδιο στο 4 που ισως θα χρειαστει να τρεχει πισω απο αθλητικα 4αρια.

      Διαγραφή
  30. Καλησπέρα σε όλους..

    Euroleague Fantasy Challenge-Ηοοpfellas Private League

    Σας περιμένω εδώ..

    Private League:Hoopfellas.blogspot.gr
    Password: 4812389

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, πως μπορω να συμμετασχω στη private league? Χρειαζομαι invitation?

      Διαγραφή
    2. Όχι δε χρειάζεσαι. Πηγαίνεις Private Leagues, βρίσκεις αλφαβητικά ανάμεσα στις επιλογές που σου παρουσιάζει τη λίγκα μας (Hoopfellas.blogspot) και κάνεις join την ομάδα σου.

      Διαγραφή
  31. http://www.eurohoops.net/el/2015/10/trademarks-el/135037
    Γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα ειναι για γελια,βαλανε νουμερο 1 τον Σπανουλη με -05pir στο f4,------ στην 9η θεση τον Ναβαρο με 10.1pir.----- 13ο τον 3D με 12.1pir.Aπαραδεχτο για να μην πω αστεια η αξιολογηση.Και εδω μιλησαν οι μανατζαρεοι η τα οπαδικα κριτηρια,πως αλλιως να εξηγηθει αυτη την σειρα αξιολογησεις.Οκ ο Σπανουλης επρεπε να ειναι στην δεκαδα και ο Καλαθης δεν επρεπε να ειναι καν μεσα,εφοσον ακομη δεν εχει παιξει πως τον αξιολογουν τοσο ψηλα;;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζεται να εχει παιξει ευρωλιγκα για να αξιολογησουν τον Καλαθη. Η αξιολογηση ειναι καθαρα FANTASY μεσω εκτιμησης. Παιχνιδι ειναι μην τα παιρνεις προσωπικα.

      Διαγραφή
    3. Ο Σπανούλης είχε νομίζω υψηλότερο pir από ΔΔ και Ναβαρο συνολικά στη χρονιά.Δεν παύει πάντως να είναι 33-34 ετών.Επρεπε να είναι στη δεκάδα αλλα προς το τέλος της.Ο Καλαθης καλώς είναι στη δεκάδα επίσης.

      Διαγραφή
    4. Ισχύει. Παίκτης που έπαιζε στην 8η ομάδα της λίγκας και είχε 12 pir θα έπρεπε να είναι πολύ πιο πίσω, μέσα στους 30 και αν.
      Επίσης ο Σπανούλης θα έπρεπε να είναι 3-4 θέση για μένα.
      Ο Καλάθης μέσα στους 20 σίγουρα.

      Διαγραφή
    5. 9.23 Τι λες ρε φιλε,ο Ναβαρο εχει 10.1 pir και ειναι στην 9η θεση.Εδω και τρια χρονια ομως δεν ειναι καθοριστικος οπως ΔΔ στην ομαδα του.Οσο για την αξιολογηση o Σπανουλης eixe -05 στο φ4 και στο συνολο 14.3. Ο Ρουντι Φερναντες 15.8 (pir,6ος) ο Ροντριγκεζ 12.1 pir (οσο ο ΔΔ).O Πριντεζης 13.1pir(9os).Ο Ροντριγκες εχει το ιδιο με ΔΔ και ειναι 4ος.Με λιγα λογια η αξιολογηση ειναι αλλα ντα αλλα κατι σαν τα βραβειο της ευρωλιγκας.Πραγματικα γελαει ο κοσμος.Με την λογικη σου ο Ναβαρο με 10.1 επρεπε να ειναι στους 50 πρωτους λοιπον .Ο Σπανουλης μεσα στην δεκαδα οχι πρωτος.

      Διαγραφή
    6. @9:23
      Τα βραβεία της ευρωλίγκας, ειδικά αυτά των καλύτερων 5άδων είναι κατά 90% δίκαια. Σπάνια στις 5άδες να εμφανιστούν πάνω από δυο παίκτες για τους οποίους θα μπορούσε να έχει κανείς αντίρρηση. Και ελάχιστες φορές που θα έλεγες ότι κάποιος βρέθηκε σκανδαλωδώς σε αυτές (βλ. Λάσμε).


      Στη λίστα του Βαρλά τώρα, συμφωνώ ότι είναι άλλα αντί άλλων, όχι όμως με τη δική σου λογιστική άποψη του αθλήματος που τα πάντα μετρώνται σε pir. Αν ήταν όπως τα περιγράφεις, δε θα έβγαζε τη λίστα με αυτούς που θεωρεί ότι θα είναι καλύτεροι στη ευρωλίγκα που ξεκινάει, αλλά θα έδινε κατευθείαν την αντίστοιχα λίστα με τη στατιστική κατάταξη από το euroleague.net.

      Διαγραφή
    7. Και επιτέλους, ότι διαφωνείς με κάποιος δε σημαίνει ότι πρέπει να απευθύνεσαι με αυτό τον τρόπο. Τα "τι λες ρε" δεν σε βοηθούν σε κάτι.

      Διαγραφή
    8. ενω αυτη που βγηκε περσι καλυτερος αμυντικος ο Ντανστον ηταν αξια και δικαια και σε πειραξε ο Λασμε που ηταν και καλυτερος του Ντανστον τοτε.

      Διαγραφή
    9. "τι λες ρε φιλε" εγραψα οχι "τι λες ρε μ@@@@α".Δεν καταλαβα και αυτο ενοχλησε;;;

      Διαγραφή
    10. Καταρχήν μίλησα για τις 5άδες. Κατά δεύτερον σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι η επιλογή του Ντάνστον ήταν λανθασμένη. Τρίτον επίσης λανθασμένη ήταν η επιλογή του Λάσμε ως καλύτερος αμυντικός δυο χρόνια νωρίτερα, εις βάρος του Τζέιμς. Τέταρτον, η επιλογή του Λάσμε στις 5άδες του 2013 είναι απλά αστεία. Πέμπτον εκείνη τη χρονιά ο Ντάνστον ήταν απείρως καλύτερη και δε χρειάζεται καν να δεις τα στατιστικά τους.

      Διαγραφή
    11. 9.23 και ο Ναβαρο ειχε 10.5 και τον βαλανε ενατο,για θυμισε μου σε ποια θεση κατεληξε η ομαδα του;;; η ειναι τοσο καθοριστικος για την ομαδα του οπως πριν μερικα χρονια;;Οτι να ναι.Ακομη ο ΔΔ ειναι σε αξιολογηση πρωτος στην ιστορια της ευρωλιγκας και μετα ερχεται ο Ναβαρο http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=All&cat=Valuation&agg=Accumulated

      Διαγραφή
  32. Τζιμάρα το περιμέναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι Γκόντας, Κορομηλάς και Παναγιώτου θα κληθούν να διευθύνουν το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας (19/10, 20.30) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αυτό προέκυψε κατόπιν της κλήρωσης που έλαβε χώρα σήμερα (13/10) το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΔ παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων.
    Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος και τον Ολυμπιακό οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Σταυρόπουλος, με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να εκφράζουν τις ενστάσεις τους σχετικά με την απουσία του Τόμι Σχινά από την κλήρωση.«Τελικά τον θέλετε ή όχι τον Σχινά; Γιατί είχατε πει δημοσίως ότι είναι φίλος του Μπαλτάκου», αναρωτήθηκε σε ήπιους τόνους ο κ. Παπαδόπουλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΕ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ JOIN IN PRIVATE LEAGUE STO EFC ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???

    ΥΓ:ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΟΥΖΜΙΤΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 24-25 ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΛΝΤΕΙΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤ 300+ - ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ...
    ΥΓ2:ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ


    ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιο μετά ρε γάτε. "H" είναι το γράμμα. Αυτή τη στιγμή παίζει στο "From hmmy13 to ilimane machine".

      Διαγραφή
  35. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΗΟΟΠΦΕΛΛΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ?????

    ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Ο Ολυμπιακός παραπονέθηκε για την απουσία του Τόμι Σχινά απ' τους υποψήφιους διαιτητές του ντέρμπι Νο.2"

    Σύνδρομο Στοκχόλμης το λένε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aυτη η γκρινια των κοκκινων νομιζα οτι καποια στιγμη θα σταματησει, αμ δε.Βγαλανε πρωτοσελιδα τρεις μερες μετα με την μιση αληθεια για να μην πω ψεμματα.Φτανει ποια η γκρινια ρε παιδια.Ναι οι διαιτητες σφυριξαν εδρα.Ειχαμε αποβολη 3 παιχτων μας με 5 φαουλ και δυο με 4 φαουλ.Εσεις κανατε εσκεμμενα φαουλ με εντολη απο τον παγκο και παρο ολα αυτα ειχατε μονο μια αποβολη παιχτη και κανεναν με 4 φαουλ.Οταν πηραμε την διαφορα των 15 ποντων κερδισαμε μονο μια βολη.Ενω εσεις ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΒΑΛΑΤΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ 3ΜΙΣΗ ΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ 44 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ 36ΜΙΣΗ ΛΕΠΤΑ..ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΔΛΔ..ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΔ.Εξαλλου συνολικα απο τοτε που ηρθε σε εσας ο Σπαν και ο ΔΔ,εχουν
    ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ 2010-11 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

    ΒΟΛΕΣ ΣΠΑΝ = 51+104 = 155, ΒΟΛΕΣ ΔΔ = 39 + 83 = 122

    ΚΕΡΔ. ΦΑΟΥΛ ΣΠΑΝ = 90+45 = 135, ΚΕΡΔ. ΦΑΟΥΛ ΔΔ = 86+40 = 126.(ΣΕ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ)ψαξτε τα ειναι παντου στο εσακε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2015 - 1:47 π.μ.

      Έχω μόνο μια απορία. Οι ΒΧ, Λούντζης και Παπαγιάννης πόσα φάουλ έκαναν;

      Αλέξης

      Διαγραφή
    2. που κολλαει αυτο;;;,δεν καταλαβα την κουτοπονηρη ερωτηση σου.

      Διαγραφή
    3. με τοσο ξυλο και εφυγε ενας παιχτης σας με 5 φαουλ και αυτα τα δυο εσκεμμενα.Μια ζωη χανετε και φταινε οι αλλοι.

      Διαγραφή
    4. δεν καταλαβα που κολλαει αυτο;;κανατε πανω απο 8 εσκεμμενα φαουλ 1.5 λεπτο πριν το τελος, με εντολη απο τον παγκο και ειχατε 2 φαουλ περισσοτερα.Το κατενατσιο τοσο αξιολογηθηκε;;;Τζιμ περνα σε παρακαλω και καποιο σχολιο εδω.Υ.Γ Ενω ο Αθηναιου με τον Τσαιρελη που επαιξαν συνολικα 12 λεπτα και οι δυο ειχαν πολυ μεγαλη συμμετοχη ετσι;;; .

      Διαγραφή
  38. Γράφοντας τη μια χωρίς τόνους και την άλλη με τόνους νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι είσαι ο ίδιος γραφικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα. Για όποιον δεν έχει ενημερωθεί..

    Euroleague Fantasy Challenge-Ηοοpfellas Private League

    Σας περιμένω εδώ..

    Private League:Hoopfellas.blogspot.gr
    Password: 4812389

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να εχει καποιος και προσωπικο λογαριασμο στο fantasy challenge για να μπει;

      Διαγραφή
  40. για το fantasy league
    Οταν πατατε στο private leagues ειναι σαν εκλογικο καταλογος
    εσεις θελετε το απο H-μεχρι (δεν ξερω τι ειναι τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λαμάρ Όντομ.
    Πόσες φορές τον έχουν ξεθάψει απ’ τις στάχτες κι άρχισε να κυλάει ξανά.

    https://www.youtube.com/watch?v=_0GMprYF7KY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι όμως αυτή την κίνηση την κάνει καλύτερα κι από τον Μποντιρόγκα:

      https://lh3.googleusercontent.com/-8csELbN3yiI/U-NbRY2ZQ0I/AAAAAAAA9EY/37OmknzLKEk/w506-h318/Lamar%2BOdom%2BShamgod%2BShot%2BScience.gif

      το '97 τον ήθελε ο Ιωαννίδης στην ΑΕΚ, Ι'Μ ΝΟΤ ΤROLLING

      Διαγραφή
  42. Για εξωτερικο, έχει κανείς καμιά εναλλακτική πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε ευρωλίγκα? Τα sport channels εδώ προτιμούν να παίζουν moto gp παρά να δείξουν μπάσκετ.

    Με το κανάλι της euroleague τι παίζει? Πληρώνεις per game ή μηνιαία? Θα διακρίνονται οι παίκτες από το streaming

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μέχρι πέρσι μορφή του euroleague live είχε ετήσια συνδρομή γύρω στα 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εσύ που είσαι εξωτερικό θα έβλεπες τα πάντα.
      Η στάνταρ ποιότητας της υπηρεσίας ήταν εξαιρετική (4Κ) αλλά αρκετά ασταθής.

      Διαγραφή
  43. http://panathinaikos24.gr/2015/10/14/giannakopoulos-vlakes-stimenoi-i-asxetoi/ Ενας αλλος ΔΓ προεδρος των φαρμακευτικων επιχειρησεων Ελλαδας μιλησε στην Βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ να μας ενημερωσει τι γινεται με τη Euroleague TV?

    ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ?

    Μονο για τα κουτσομπολια στο μπασκετ θα διαβαζυμε αρθρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2015 - 3:48 μ.μ.

      Αν και δεν είμαι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, σας απαντώ για το τί έγινε με τη Euroleague TV, υποθέτωντας ότι δεν λαμβάνετε, σε τακτικά ή μη διαστήματα, τα e-mail της Euroleague. Αντιγράφω από το σημερινό e-mail τα παρακάτω:

      «
      The 2015-2016 Turkish Airlines Euroleague season is right around the corner as Euroleague.TV launches its new exciting platform!

      This season, Euroleague.TV is back with more special contents and features. Go to euroleague.tv to check all the offers and prices!

      Monthly and season packages are available right now!

      What’s more, with the season ready to tip off, you can purchase a Euroleague.TV season pass with 10% OFF!*

      All the packages include special contents all season long:
      - EVERY GAME live and on demand!
      - Multiple devices option, so you can enjoy Euroleague emotions anywhere - on your computer, mobile, tablet and connected devices!
      - Up to four games at once, so you don’t need to choose between the best!
      - Archived collections of the best Euroleague games of the past, including all Final Fours!**
      - 24/7 access to euroleague.tv, with real-time highlights and social media integration!***

      Don’t miss a moment of the new Euroleague season. Visit euroleague.tv to learn more and purchase now!
      »

      *until Oct 23, midnight
      **available for FREE with the registration
      ***Euroleague TV is under geo-restriction in some countries. For more info visit euroelague.tv

      Αλέξης

      Διαγραφή
    2. "[...]enjoy 10% off as an 'early-bird' special!"

      Early bird μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Ήμαρτον.

      Paypal option δε βλέπω. Φτωχό φαίνεται το πακέτο.

      Διαγραφή
  45. Ρε παιδια ο Zoran Erceg ειναι ακομα ελευθερος???!!!

    graz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Graz
      Ναι φίλε είναι ελεύθερος. το έγραψα και σαν σχόλιο στο προηγούμενο ποστ του ΤΖΙΜ, ότι απορώ για ποιον λόγο δεν τον χτυπάει ο Ολυμπιακός. εκπληκτικό (ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί) stretch 4. θα ταίριαζε ταμαμ.

      Διαγραφή
    2. o osfp δεν εχει αλλη θεση ξενου ο Παο ομως εχει θεση ξενου ελευθερη.

      Διαγραφή
    3. δεν μενουν χρηματα λογω φωτση, το ειπε κ στην βουλη ο ΔΓ.

      Διαγραφή
    4. Δεν ειναι λογικο να εχει μεινει χωρις ομαδα τετοιος παικτης. Κατι παιζει που δεν γνωριζουμε...

      graz

      Διαγραφή
  46. 37-31 πίσω ο Άρης στο ημίχρονο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ανάποδα το σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός είναι ο Αρης, χαζό λάθος στο τέλος αντί να πάει στο -2 πήγε -6.

      Διαγραφή
  47. 42 πόντους ο Λουκάς. Απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απιστευτο δεν ειναι οι 42 ποντοι του Λουκα,απιστευτο ειναι το θεαμα μιας ομαδας που δεν εχει αρχη,μεση και τελος..Οταν ολοι προσπαθουν να βρουν προπονητες με φρεσκες ιδεες και η ΑΕΚ επιμενει σε καποιον που τον εχει προσπερασει το αθλημα,θα εμφανιζει αυτη την εικονα..VECCHIO...

      Διαγραφή
  48. 42 πόντους ο Λουκάς, 13 πόντους και 14 ασίστ ο Κούπερ. Έχασε στο καλάθι η ΑΕΚ.

    Johny Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αχ ρε Κούπερ. ....εσύ καηκες νωρίς. ......(βαθύς αναστεναγμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. να πως ανηγει η ρακετα, λουκας κ ερτζεκ στις 4 κ 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού κανένας από τους 2 δεν παίζει το μπασκετικό κατενάτσιο που θέλει ο Σφαιρόπουλος, μην περιμένεις να τους δεις στο λιμάνι.

      Διαγραφή
  51. Καλησπέρα στη πιο μπασκετική παρέα.

    Κρίμα για την ΑΕΚ το είχε το ματσακη με λίγη προσοχή.
    Τζιμ πια η άποψη σου για τον Petr Cornelie της Λεμαν. Έκανε φοβερό ματσ με την Γκραν Καναρια. Ψαχνοντάς για τον Κούριστ μου έκανε πολύ καλή πρώτη εντύπωση και είναι μόλις 20.

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τι ψυχάκηδες που είναι αυτά τα τυπάκια στον Κόκκινο Οκτώβρη; Ο Gerasimenko που έκανε το παιχνίδι μπουρδέλο είναι όντως "παίκτης"-ιδιοκτήτης ή μούφα είναι; Χάρηκα που ξαναείδα τον RT Guinn που'ναι ωραίο τυπάκι τελικά, ο μόνος που έμεινε μέσα στο γήπεδο στα σκηνικά και ο μόνος που έκατσε να χαιρετήσει τους αντιπάλους στο τέλος του παιχνιδιού.

    Ο Λουκάς άνετα βάζει 42 στο eurocup παίζοντας σε ομάδα με τις ανισορροπίες της ΑΕΚ. Πραγματικά κακή στελέχωση.

    Ο Άρης μ'αρέσει πολύ, κι ας έχασε. Λίγο υπομονή να βρουν τους ρόλους τους και νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα. Περιμένα τον Μούρτο να έχει ανέβει λίγο φέτος. Ο Okaro White πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ιδέα δεν έχω τι ρόλο θα του βρει ο Πρίφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 42 πόντους ο Λουκάς, 13 πόντους και 14 ασίστ ο Κούπερ. Έχασε στο καλάθι η ΑΕΚ.

    Johny Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 80 δολλαριακια η νεα Euroleague.Tv..... Δηλαδη χοντρα χοντρα 70 ευρω τη χρονια.

    Πως τα βλεπετε ρε παιδια? Αρκετουτσικα ειναι, αλλα εξωτερικο (ειμαι Ελβετια) δεν εχουμε αλλη επιλογη αν θελουμε τα ματακια μας. Δυστυχως μαλλον θα τα σκασω.

    Για Eλλαδα το παιχνιδι που εχει καθε βδομαδα η Νοβα ειναι μπλοκαρισμενο, on demand, 48 ωρες μετα το λαιβ... :(

    Δημητρης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλαδα ακομα δεν βγαλαν τιμες...πριν λιγο μπηκα..λογικα θα ειναι πιο φθηνα απο εσας..

      Διαγραφή
    2. τι λετε βρε παιδια??? εχω τρια χρονια που βλεπω τα ματς απο euroleague tv και μια χαρα λαιβ τα δειχνει ολα

      Διαγραφή
  55. Καλησπέρα σε όλους. Όποιος έχει λίγη υπομονή ας περιμένει. Ανεβαίνουν σε λίγο Power Rankings..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τα παιχνιδια του Παο θα τα δειχνει και η ΕΤ οχι μονο η Νοβα.Εναλλαξ,πχ την Παρασκευη θα το δειξει η ΕΤ τον αλλο αγωνα η νοβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πολλοι τα βλεπουν στο ιντερνετ ενω λενε οτι η νοβα τα μπλοκαρει.Ξερω πολλους που τα βλεπουν με αυτον τον τροπο.Δεν ξερω κατα ποσο καλα,αλλα τα βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή