Athlenda

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Breaking news: Στη Λιμόζ ο Τσάμης..? (ε ρε κλάμα στην Πάτρα..)


 


Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Τσάμη, με τον 31χρονο γκαρντ-φόργουορντ να βρίσκεται με το ένα πόδι στο Μομπλάν και τη Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη..

 
 Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σαφώς και θέλει να ενισχύσει την ομάδα του με ότι καλύτερο μπορεί από την ελληνική Α1, προσεγγίζοντας τον Άγγελο Τσάμη. Το θέμα βέβαια έχει μπερδέματα καθώς ο Πατρινός άσσος έχει συμφωνήσει και ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα Πάτρας. Το πρωί μας έστειλε μύνημα ο σύνδεσμός μας στη Γαλλία για την υπόθεση ζητώντας μας ένα μίνι scouting report του παίκτη. Ο Τσάμης μπορεί να αποτελέσει καλή επιλογή για τη Λιμόζ, στο πλαίσιο που κινείται η ομάδα αυτή τη περίοδο. Παίκτης δυνατός (από τους πιο δυνατούτς Ελληνες περιφερειακούς), έξυπνος, με πολύ καλά πόδια που τον βοηθούν στα τελειώματα του και στο αμυντικό κομμάτι, όπου μαρκάρει 3 θέσεις. Κλασσική περίπτωση αθλητή που βελτιώθηκε κατακόρυφα, αργά στη καριέρα του. Πλέον είναι σαφές ότι ο Τσάμης έχει αναπτύξει πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του και είναι ένα κομπλέ περιφερειακός που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο ριμπάουντ αλλά και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Πολυεργαλείο λοιπόν στα χέρια του Γιαννάκη..(?)


 
 Στη Πάτρα επικρατεί αναβρασμός μετά και την «παρεξήγηση» της προηγούμενης εβδομάδας, που τελικά δεν ήταν και πολύ παρεξήγηση.. Σίγουρα είναι ωραίο να γυρνάς στη πόλη σου να παίξεις όντας καταξιωμένος αλλά αυτό κάπου συνδυάζεται με τη τελική ευθεία της καριέρας ενός παίκτη. Και ο Τσάμης ήθελε δράση ακόμα..!


 Σύντομα θα πληροφορηθούμε το ύψος της πρότασης, που θα είναι σαφώς μεγαλύτερο της αντίστοιχης των Πατρινών (η Λιμόζ έχει μεικτό μπάτζετ περίπου 4-5 εκατ. ευρώ). Περιμένουμε την αντίδραση τους.. Ο μάνατζερ του παίκτη πάντως ισχυρίζεται ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που του δίνει τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μέχρι το τέλους του μήνα.
 
Υ.Γ: Πάλι καλά που ο Απόλλωνας είναι.. Πάτρας και όχι Μάνης. Δε θα την έβγαζε καθαρή ο Τσάμης!

3 σχόλια:

  1. Κατ'αρχας συγχαρητηρια για το blog! Οτι καλύτερο και οτι πιο μπασκετικό έχω δει! Παραξενεύτηκα όταν ο Τσάμης υπέγραψε στον Απόλλωνα, είναι στην καλυτερη φάση της καριερας του και σε πολύ ώριμη ηλικία. Απο Ελλάδα ο Πανιωνιος θα ηταν η καλύτερη επιλογή γι'αυτον. Καλλιο αργά παρα ποτε παντως. Η Λιμοζ (αν ισχυουν οι φημες βεβαια) θα είναι μια προκληση γι'αυτον αφου εκει περα υπάρχει ενα ενδιαφερον project και η ομαδα εχει βαρια φανελα και δείχνει οτι θελει να επιστρεψει στο μπασκετικό χαρτη!

    ΥΓ: Περιμενω σύντομα άρθρο για το mega trade του καλοκαιριου στο ΝΒΑ!!! Οι Lakers θα εχουν κυριολεκτικα 5αδα ονειρο, ανυπομονω να τους δω και ευχομαι να φορεσουν το δαχτυλιδι (λογω Νας και μόνο) αλλά κατι μου λέει οτι δε θα δεσει αυτό το σύνολο και οτι καπου θα χαλασει το πραγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ φίλε μου. Και εγώ Λιμόζ θα επέλεγα.. Στη πρώτη ευκαιρία θα γράψουμε για το τρέηντ του Χάουαρντ γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα και από εμένα jim.Ανυπομονώ για το άρθρο σου σχετικά με το Χάουαρντ που αποτελεί ένα παίχτη που όντας στην ίδια ομάδα με Νας,Κόμπι,Γκαζόλ μπορεί να κάνει "θαύματα"...Γενικώς, το ΝΒΑ δεν το παρακολουθώ στενά αλλά υποστήριζα φέτος Οκλαχόμα.Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά προβλέπω τελικό Lakers-Heat.
    Για τα ημιτελικά μπάσκετ της Ολυμπιάδας πιστεύω πως οι Ρώσοι έστω και δύσκολα θα περάσουν τους Ισπανούς και στο άλλο ματς όσο και να θέλω οι Αργεντίνοι να περάσουν το θεωρώ αδύνατο..
    Ήθελα να σε ρωτήσω την γνώμη σου για τον Αμουντσον.Δεν τον έχω παρακολουθήσει στενά αλλά ακούγεται ότι σκέφτονται να του προσφέρουν ένα ποσό κοντά στο 1εκ $.Δεν είναι πολλά για ένα τέτοιο παίχτη?zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή