Athlenda

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

2015 A1 ESAKE FINALS: Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους..




Η ώρα της κρίσης έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοιτούν κατάματα ο ένας τον άλλον στην αρένα των τελικών της Α1. Οι δύο αιώνιοι τα δίνουν όλα στις οι δικές μας δύο (;) εβδομάδες της παράνοιας που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή στη λίγκα αλλά και την επόμενη ημέρα αρκετών προσώπων. Το Hoopfellas σας βάζει στο κλίμα παραθέτοντας τα δεδομένα της σειράς και παράλληλα εγκωμιάζει τον Άρη του Δημήτρη Πρίφτη..



Hμέρα τελικών σήμερα και αφετηρία για μια μικρή περίοδο όπου το αγαπημένο μας άθλημα θα συγκεντρώσει τα φώτα με τους δύο «αιωνίους» να συγκρούονται στους τελικούς του πρωταθλήματος. Μια σειρά με σπουδαίο ενδιαφέρον, ιδιαίτερο σε επίπεδο τακτικής και επιλογών, την οποία (κακά τα ψέματα) περιμέναμε από την αρχή της σεζόν. Παίχτες και προπονητές καλούνται να βγάλουν το καλύτερο τους. Μιλάμε άλλωστε για αγώνες που κρίνουν συμβόλαια, προσθέτουν οι αφαιρούν μηδενικά από το οικονομικό status και σε πολλές των περιπτώσεων δείχνουν κατεύθυνση σε καριέρες. Πάμε να δούμε τα δεδομένα με τα οποία οι αντίπαλοι μπαίνουν στη τελική ευθεία της σεζόν..



Ο Παναθηναϊκός του Μανωλόπουλου έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πολλά από τα στοιχεία εκείνα στην απουσία των οποίων το Hoopfellas είχε εστιάσει επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της σεζόν.  Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μπορείς να μεταφράσεις τη δουλειά και την επίδραση ενός προπονητή στο παιχνίδι μιας ομάδας ανεξάρτητα από το επίπεδου του αντιπάλου της εντός παρκέ.


Οι πράσινοι υπό τον Μανωλόπουλο έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν καταστάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζουν πλέον σωστό, ορθολογικό και μοντέρνο μπάσκετ βασιζόμενοι στους πυλώνες του σύγχρονου τρόπου με τον οποίο παίζεται το άθλημα στην Ευρώπη (πίεση στη μπάλα σε μισό γήπεδο και κατά μήκος αυτού, γρήγορη ανάπτυξη στην επίθεση και κυκλοφορία σε σετ καταστάσεις). Η ομάδα έχει αποκτήσει φανερά κατεύθυνση και δουλεύει πάνω στο μπάσκετ συνεργασίας καταφέρνοντας σε βάθος χρόνου μέσα στο παιχνίδι να καλύψει τις ξαφνικές απουσίες δυνατών χαρτιών όπως ο Παππάς και ο Γκιστ.


Πλέον έχει γίνει ορατή μια μετακίνηση του κέντρου βάρους στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας (απόρροια της αλλαγής φιλοσοφίας αλλά και σε μικρότερο βαθμό και των προβλημάτων) από τον άξονα των Διαμαντίδη-Μπατίστα σε αυτόν των Μαυροκεφαλίδη-Νέλσον όχι τόσο σε επίπεδο εκτέλεσης αλλά δημιουργίας καταστάσεων, ο οποίος βοηθά σημαντικά και τους υπόλοιπους να εμπλακούν και να βρούν τα σουτ τους στη πράσινη επίθεση. Το μεγαλύτερο συν της δουλειάς του Μανωλόπουλου αυτή τη στιγμή είναι ότι έχει εφεύρει εναλλακτικές πηγές δημιουργίας στο επιθετικό κομμάτι παίζοντας πάνω στις δεξιότητες του κάθε παίχτη.  Ο Νέλσον έχει κυριαρχήσει πραγματικά στη τελική γραμμή (και στις δύο πλευρές του γηπέδου) όσο κανείς άλλος πόιντ αυτή τη στιγμή. Είναι λογικό γιατί τέτοιο φυσικό μέγεθος δεν υπάρχει στη θέση. Δεν είναι λογικό ότι παιζόταν τόσο λάθος όλη τη σεζόν τη στιγμή που μια ταπεινή σελίδα μιλούσε για αυτοκτονία στην εκτίμηση ενός  προπονητή με χιλιόμετρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο Μαυροκεφαλίδης έχει μια σπάνια επαφή με το καλάθι και όπως σας έχω πεί έχει το πολύ σημαντικό προνόμιο να σκοράρει σε συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά. Στην Α1 όπου δεν υπάρχει το πακέτου του athleticism της Ευρωλίγκας στη θέση «5», τα μαλακά χέρια και η πλαστικότητα του Λουκά αποτελούν «θάνατο» για τον αντίπαλο. Η post-δημιουργία των δύο αυτών παιχτών έχει υποκαταστήσει πολλές pick & roll φάσεις και φτιάχνει ένα καλό πλαίσιο για τα ζευγάρια έτοιμα χέρια που περιμένουν στη περιφέρεια.


Στη σειρά των τελικών ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί  έναν vintage Διαμαντίδη. Όχι τόσο σε νούμερα αλλά σε ορμή, δίψα και κατεύθυνση των υπολοίπων. Ναι, πίσω από την εξήγηση μου πιο πάνω για το «μεγαλύτερο συν της δουλειάς του Μανωλόπουλου» κρύβεται η σταδιακή απεξάρτηση της ομάδας από τον αρχηγό. Τόσο οι νέες αγωνιστικές σταθερές στο παιχνίδι των πρασίνων όσο και ο ερχομός του Κούπερ είναι κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση προς την οποία κανένας άλλος προπονητής δεν είχε βαδίσει. Όμως σε αυτή τη σειρά ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί το leadership  του Διαμαντίδη. Θα χρειαστεί να κρατήσει την ομάδα από το χέρι και να την περάσει απέναντι στην άλλη όχθη (αυτή των τίτλων), για τελευταία ίσως φορά (σε αυτό τον ρόλο). Μετά θα μπορεί μόνη της.. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Παππά επίσης. Λείπει ο κάθετος παίχτης και απέναντι σε μια τόσο καλή αμυντική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αυτό είναι μεγάλο μείον. Θα μπορέσει ο AJ Slaughter με συνεπή περιφερειακή εκτέλεση να ματσάρει το έλλειμμα των καταστάσεων που δημιουργούσε ο Παππάς..; Όχι εύκολο. Oι δρόμοι που δημιουργούσε με το «έτσι θέλω» ο 25χρονος Έλληνας slasher μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις που χωρίς αυτή του την ικανότητα δε θα ήταν καν ορατές..



Πάμε και στον κάτοχο του πλεονεκτήματος έδρας Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, η σειρά απέναντι στον Άρη δεν εξελίχτηκε όπως ακριβώς νομίζαμε οι περισσότεροι. Οι ερυθρόλευκοι συνάντησαν σημαντικά προβλήματα για περίπου 60’ λεπτά στα δύο ματς της Θεσσαλονίκης απέναντι σε μια ομάδα καλά δουλεμένη στην άμυνα και έχω την εντύπωση ότι θα είχαν παραπάνω προβλήματα αν ο Άρης είχε τη δυνατότητα (δηλ. το βάθος) να επενδύσει σε προσωπική άμυνα. Το θετικό από όλη την κατάσταση είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε το μήνυμα. Στη σειρά των τελικών θα πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ για να επιβάλλει τη θεωρητική ανωτερότητα του κι εντέλει να καθαρίσει..


Και πάλι η ναυαρχίδα του πλάνου των ερυθρολεύκων στη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα είναι η άμυνα. Παρατήρησα σημαντικές αυξομειώσεις στο performance των αθλητών του Σφαιρόπουλου στο κομμάτι της ατομικής άμυνας. Έχαναν θέσεις (ειδικά οι ψηλοί) συνεχώς, δεν ακολουθούσαν μέχρι τέλος τους διεμβολιστές των κιτρίνων (Ριντ, Μούρτος), είχαν πρόβλημα στο να διαχειριστούν τα κοψίματα στη πίσω γραμμή άμυνας και κυρίως δε πίεσαν τη μπάλα αφήνοντας τον Άρη να κυκλοφορεί ελεύθερα και να τη βάζει όπου αυτός θέλει στην επίθεση του. Όλο αυτό το σκηνικό επηρέασε το μυαλό και φυσικά την επίθεση της ομάδας γιατί πολύ απλά το μπάσκετ είναι συνέχεια. Όταν στο δεύτερο ημίχρονου του τέταρτου παιχνιδιού οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την ένταση στα μετόπισθεν και έκλεισαν κάθε διάδρομο (ήταν φανερό το παραπάνω effort κάθε παίχτη ξεχωριστά στην άμυνα) το τοπίο καθάρισε. Για αυτό λοιπόν πιστεύω ότι βασικός σκοπός του Σφαιρόπουλου θα είναι να κρατήσει χαμηλά τη παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού. Έχει τα όπλα να το κάνει, όμως θα πρέπει να πιάσει βαθμό στο αμυντικό performance ανάλογο με αυτό των playoffs της Ευρωλίγκας.


Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα σημαδέψει το post στους τελικούς. Η παρουσία των Πρίντεζη-Ντάνστον και η παράλληλη απουσία του Γκιστ (και γενικά ενός rim protector) του δίνει πλεονέκτημα. Είναι σημαντικό επίσης για τους ερυθρόλευκους ότι οι πράσινοι λόγω απουσιών θα αναγκαστούν να προβούν σε «προσαρμογές». Για παράδειγμα ο Μόργκαν (αρκετά θετικός μέχρι στιγμής) υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ο παίχτης που θα αμυνόταν στον Πρίντεζη ( ο Φώτσης θα έχει θέμα στη close out άμυνα και ο Ολυμπιακός θα στοχεύσει εκεί) όμως χωρίς τον Μπατίστα αναγκαστικά θα αμυνθεί στο «5».


Φιλτράροντας τη παρούσα κατάσταση στον Παναθηναϊκό και μπαίνοντας στο μυαλό του κόουτς Σφαιρόπουλου και στη προσπάθεια του να δεί λίγο πιο μακριά στη σειρά, θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν βάση στην άμυνα πάνω στον Κούπερ. Όπως είναι διαμορφωμένο το πλαίσιο του ροτέησιον για την ομάδα του Μανωλόπουλου, ο Αμερικανός γκαρντ είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη παραπάνω ώθηση και να αποτελέσει game changer με την ικανότητα του να δουλεύει με τους συμπαίκτες του στο μισό γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι θα προτιμήσουν να του δείξουν το καλάθι παρά τον συμπαίκτη λοιπόν αναγκάζοντας τον να λειτουργήσει ως εκτελεστής περισσότερο και όχι ως δημιουργός, κατάσταση που τον κάνει πιο επικίνδυνο.


Εν κατακλείδι.. Ξεχάστε αυτή τη «σημαντική ανωτερότητα» του Ολυμπιακού γιατί δεν υπάρχει τουλάχιστον στο βαθμό που προβάλλεται και νομίζω ότι ο πρώτος που συμφωνεί σε αυτό είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Ολυμπιακός ναι, είναι πιο «έτοιμος» να παίξει μια τέτοια σειρά και υπερέχει σε συνοχή και βάθος. Όμως η σειρά και το status με το οποίο μπαίνουν οι ομάδες σε αυτή παρουσιάζει ιδιαιτερότητα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο και η δουλειά του coaching staff φαίνεται στο γήπεδο αλλά και στη διάθεση των παιχτών που ξέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Ναι έχουν το status του underdog αλλά αυτό αποτελεί σύμμαχο εφόσον το διαχειριστούν σωστά. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που φέτος ακούμπησε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας και αποτελεί το δυσκολότερο τεστ για τους πράσινους αλλά συνάμα και καθρέφτη για τις δυνατότητες τους.  Με γνώμονα όλο αυτό το ψυχολογικό υπόβαθρο της σειράς, οι ερυθρόλευκοι –επαναλαμβάνω- θα πρέπει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να κεφαλαιοποιήσουν την υπεροχή τους (υπαρκτή αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος). Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζουν και  ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα τους πιέσει  για να φτάσουν εκεί. Περιμένω «σειρά». Ειδικά αν τη Τετάρτη το βράδυ, μετά το δεύτερο ματς οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ίσα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ας το απολαύσουμε και may the best man win..



PRIFTISWAY


Η νίκη του Άρη στο τρίτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε  λίγο χρώμα στα playoffs μας, το οποία στερούνται πραγματικού ανταγωνισμού τα τελευταία χρόνια (σε αντίθεση με το όχι πολύ μακρινό παρελθόν). Ειλικρινά βλέποντας τον κρότο της σιωπής στο άδειο Αλεξάνδρειο είχα την αίσθηση ότι το φάντασμα της φανέλας με το Νο6 κατέβηκε από την οροφή σέρνοντας μαζί του το μπαούλο της τεράστιας παράδοσης του συλλόγου και εκφόβισε του παίχτες του Σφαιρόπουλου..


Ο Δημήτρης Πρίφτης άλλωστε έχει ξαναγονατίσει «γίγαντες» πολεμώντας με σφεντόνες απέναντι σε ..καλάσνικοφ. Είναι κόουτς. Αντιπροσωπευτικό δείγμα του λεγόμενου νέου κύματος της ελληνικής προπονητικής σχολής με υψηλό δείκτη αντίληψης και ευφυΐας. Ο Άρης, αν και παραδόθηκε άνευ όρων όποτε κατέβηκε στην Αθήνα τη φετινή post season, είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Βγάζει μάτι αυτό σε διάφορες εκδηλώσεις της στο παρκέ. Ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι όπου αφιερωθεί πολλές εργατοώρες και μέσα από την επανάληψη οι κίτρινοι έχουν κερδίσει σημαντικά σε χρόνους. Ετοίμασε για αυτά τα ματς μια άμυνα χώρου 2-1-2 με την οποία προσπάθησε να εισχωρήσει στο κεφάλι του αντιπάλου. Το κατάφερε στο τρίτο ματς αν και στο τέταρτο (αν μου επιτρέπεται μια μικρή παρατήρηση) επέμεινε παραπάνω σε αυτήν με αποτέλεσμα να προσαρμοστεί και να νιώσει άνετα απεναντι της ο Ολυμπιακός (περίμενα εναλλαγές από τους γηπεδούχους σε επίπεδο αμυντικών επιλογών για να δυσκολευτεί να βρεί ρυθμό η ομάδα του Πειραιά).


Παρόλα αυτά ο κόουτς Πρίφτης έκανε αρκετά καλή δουλειά. Όχι, δε πλησιάζει το αμυντικό θαύμα του Ματζόν (τη χρονιά των Μάσεη-Ουίλκινσον, διαφορετικά όμως μεγέθη για μια ομάδα που έφτασε στο TOP-16 της Ευρωλίγκας) αλλά αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά και τον κύριο λόγο που αυτό το σύνολο έπιασε το overachievers status φέτος, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη σειρά με τον ΠΑΟΚ.  Ο Πρίφτης έχτισε από την off season ένα σκληροτράχηλο σύνολο επιλέγοντας (πάντα σε αυτή τη βάση) τρείς πολύ ικανούς στο αμυντικό κομμάτι αμερικανούς (Τόμας, Ριντ, Νέημικ) ως πυλώνες ώστε γύρω τους να ανθίσει το υπόλοιπο ταλέντο της ομάδας. Έτσι χτίζονται οι ομάδες σε αυτή την ταχύτητα και όχι πάνω σε δύο Αμερικανούς-do it all πρωταγωνιστές που σέρνουν το κάρο και δημιουργούν την αίσθηση της πρόσκαιρης λύσης χωρίς όραμα. Ο Έλληνας κόουτς  πλέον θα κληθεί να χτίσει ένα σύνολο με μεγαλύτερες απαιτήσεις τη νέα σεζόν μιας και η ομάδα φαίνεται ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη άνεση. Η ουσία είναι να μη κάνει ορειβασίες στην off season και να στελεχώσει το ρόστερ με μέτρο δίνοντας βάση στη λειτουργικότητα και τις πραγματικές αγωνιστικές ανάγκες του συνόλου με γνώμονα αυτό που το coaching staff θέλει να παρουσιάσει στο παρκέ. Παιδιά όπως ο Μαυροειδής και ο Ζάρας (οι οποίοι βρίσκονται στη wish list της ομάδας) είναι σταθερές για το μπάσκετ της Α1 και η αύρα του Άρη μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά στο παιχνίδι τους..


Υ.Γ: Δεν υπάρχει θέμα Ζντοβτς στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Οι πράσινοι δε μιλούν με κανέναν πριν τελειώσει η σεζόν. Και εύχονται να μη χρειαστεί να μιλήσουν με κανέναν και μετά το τέλος της..

Υ.Γ1: Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη συνεργασία. Περάσοβιτς και Μπασκόνια πάλι μαζί. Μνήμες και δουλειές ανοιχτές.. Στη πρότερη θητεία του Κροάτη οι Βάσκοι έπαιξαν ένα από τα καλύτερα μπάσκετ της σύγχρονης ιστορίας τους φτάνοντας στο F4  της Αθήνας. Το πρόβλημα υγείας του κόουτς δε του επέτρεψε να ολοκληρώσει εκείνη τη σεζόν (το έκανε ο Μάλκοβιτς). Υπάρχει timing και χημεία μεταξύ των δύο πλευρών.


Υ.Γ2: Το ότι η Φενέρ έφτασε φέτος στο F4 της Μαδρίτης συνιστά επιτυχία και σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Όμως η σεζόν τελείωσε χωρίς τίτλο και σε μια τέτοια επένδυση αυτό είναι επίσης σημαντικό.. Ο Σαρίτσα κέρδισε κατά κράτος τον Ζοτς και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Αναντολού, με την οποία έχω ταχθεί από το καλοκαίρι (ως πρότζεκτ) στη μάχη των «κουμπάρων». Όλη αυτή η ιστορία με την Ούλκερ φανερά επηρέασε το εσωτερικό της ομάδας και κατ’επέκταση την απόδοση της στο παρκέ. Όσο για την Καρσίγιακα.. Μια βόλτα στην αρχειοθήκη του Hoopfellas  θα σας πείσει. Πρόκειται για ένα κλαμπ με ένα από τα καλύτερα προγράμματα scouting  παραδοσιακά στην Ευρώπη. Ο Τζον Ντίμπλερ συνεχίζει τη παράδοση των σπουδαίων shooters  (σε ένα σύλλογο ο οποίος έχει παρουσιάσει στην Ευρώπη «χεράδες» όπως ο Γκάρι Νιλ, ο Χένρι Ντόμερκαντ και ο Ράηαν Τούλσον) και ήδη φημολογείται ότι η Αναντολού τον έχει ψηλά στη λίστα της για τη νέα σεζόν ενώ ο Μπόμπι Ντίξον των 420 χιλιάδων δολαρίων δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στα γκαρντς του Ομπράντοβιτς στη σειρά. Ο Σαρίτσα βλέπει τίτλο και οι τελικοί αναμένονται και εδώ με τεράστιο ενδιαφέρον..


Υ.Γ3: Περιμένω με ανυπομονησία τη προσέγγιση του κόουτς Μανωλόπουλου στην άμυνα πάνω στον Σπανούλη. Θα βάλει πάνω του τον Νέλσον ή θα επιλέξει να μη τον φθείρει και να τον χρησιμοποιήσει ως help defender..; Τι τακτική θα επιλέξει για να αναχαιτίσει το κεντρικό pick & roll των ερυθρολεύκων..;


220 σχόλια:

  1. τζιμ θυμασαι που περσι σε ανυποπτο χρονο σου ειχα αναφερει τον σαριτσα σαν ενα απο τα προπονητικα πουλεν μου, νομιζω οταν ειχε παρει το κυπελλο τουρκιας κερδιζοντας φενερ και εφες. Για να πω την αληθεια ομως ουτε εγω δεν περιμενα αυτο που εκανε φετος απεναντι στον Ζοτς. Ειδικα η αντιμετωπιση του Γκαουντλοκ ηταν σ-ε-μ-ι-ν-α-ρ-ι-α-κ-η.

    7 νικες σε 12 αναμετρησεις απεναντι στον Ζοτς, γι' αυτον τον προπονητη που απετυχε οταν του εδωσαν την Εφες το 2011, αλλα που απο τοτε που κατηφορισε για Σμυρνη, εχει παρει παικτες απο Κολομβια (Παλασιος), απο Ουρουγουαη (Μπατιστα περσι) και καθε χρονο παει καλυτερα και καλυτερα.

    τον Μπομπι Ντιξον χτες τον μαθανε ολοι, στα 32 του, και τον ζητανε στον Παναθηναϊκο. Τωρα θα την πω την κακια μου, αλλα οταν τον βλεπαμε μαζι με CJ Ουαλας στη Μπενετον του Μαχμουτι, μας λεγαμε καμμενους που κοιταμε Γιουροκαπ και δε βλεπουμε μπασκετ μονο οταν εχει Φ4 Ευρωλιγκας.

    θυμασαι να εχει αποκλειστει αλλη φορα ο Ζοτς με break σε best-of-5 σειρα; Σε best-of-3 το εχει παθει (οσφπ 2002, ταου 2006 - εκει κολλαει κι ο περασοβιτς) αλλα σε best-of-5, δηλαδη να χασει 3 φορες εχοντας το πλεονεκτημα εδρας, πρεπει να ειναι πρωτη φορα στην ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευεις ότι οι Τομας και Ρηντ πρέπει να μεινουν στον Αρη αν κρατήσει Βεζενκοφ και αυξήσει κάπως το μπάτζετ του ή οτι θα ηταν καλό να κοιτάξει καλύτερες περιπτώσεις παιχτων με ανάλογο αγωνιστικό προσανατολισμό (ένα πιο ψηλό πλειμεικερ που επιτίθεται καλύτερα στο καλάθι και ενα πιο σταθερό σε απόδοση τριάρι και ίσως ψηλότερο σε σχέση με τον Ρηντ). Εχοντας πάντα ως δεδομένο την ενίσχυση του κορμου των Ελληνων παιχτών και το σχετικό ανοιγμα του ροτεισον με παίχτες όπως ο Μαυροειδης, Ζαρας, Γιανόπουλος, Ξανθόπουλος κλπ Αφου το πρόγραμμα βαρύτερο αλλά και ο ανταγωνισμός μεγαλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι καινοτομίες/προσαρμογές που, όπως περιγράφεις, ο Μανωλόπουλος εισήγαγε στον Παναθηναϊκό σε χρόνο – ρεκόρ (απ’ την απόλυση Ιβάνοβιτς έχουν περάσει λιγότερες από 40 μέρες, απ’ το Σ/Κ που ο Ολυμπιακός έπαιζε τελικό Ευρωλίγκας κι ο Παναθηναϊκός έχανε στη Ρόδο ματς και Παππά μόλις 3 βδομάδες) φανερώνουν πως, στη διάρκεια της σεζόν, υπήρχε θέμα επικοινωνίας στο τεχνικό τιμ. Όλα όσα εφάρμοσε απ’ την 1η στιγμή ο Μανωλόπουλος (Νέλσον στο ποστ, Διαμαντίδης στο «2», Λουκάς βασικό «5» πριν χτυπήσει ο Μπατίστα, Μποχωρίδης πιο μπροστά απ’ τον Μπλουμς στο ροτέισιον) δεν μπορεί να μην προτάθηκαν, έστω, στον Ιβάνοβιτς. Ο οποίος επέμεινε σε πράγματα αφύσικα, όπως τον Μήτσο να αναλώνεται, 35 χρονών άνθρωπος, στο κυνηγητό του αντίπαλου «1» ή τον Νέλσον να απειλεί (;) απ’ την κορυφή. Ή στον Μπατίστα σε ρόλο σέντερ – πυλώνα, αντί για σέντερ των 10-15 αγωνιστικών λεπτών, στιλ Σοφοκλή στον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη… Ο Μανωλόπουλος, όπως αποδεικνύεται, είχε εκ των προτέρων άλλη αντίληψη, αλλά οι αποφάσεις ήταν, προφανέστατα, του χεντ κόουτς.
    Στα του τελικού: κακά τα ψέματα, δεν πρόκειται για ένα ματς όπως το Κύπελλο του φθινοπώρου. Σε σειρά αγώνων ο Ολυμπιακός έχει, όχι μόνο λόγω έδρας, καθαρό προβάδισμα, κάπου 70-30. Παρά την (αρκετά ομαλή, για το μέγεθος των προβλημάτων) προσαρμογή του Παναθηναϊκού… Το πιο δυνατό «χαρτί» του Παναθηναϊκού είναι πως απέναντί του ο Ολυμπιακός παθαίνει ΤΣΣΚΑ… Το ίδιο ακριβώς σύνδρομο που στα φάιναλ φορ ξυπνάει στους Ρώσους ο Ολυμπιακός, το ξυπνάει ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό εντός συνόρων. Κι η εξήγηση δεν είναι, φυσικά, αγωνιστική… Αν «παίξει» με τα μυαλά των αντιπάλων, ο Παναθηναϊκός έχει τύχη μα εμφανιστεί ανταγωνιστικός. Αν όχι, μπορεί να έχουμε το 1ο ερυθρόλευκο σουίπ της ιστορίας…
    Και μια πληροφορία για τον Άρη: ο νέος επενδυτής γούσταρε πολύ απ’ την εικόνα της ομάδας με ΑΕΚ, Ολυμπιακό. Και φέρεται να δήλωσε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως η ομάδα του χρόνου θα αλλάξει επίπεδο τόσο πολύ, που απ’ τη 12άδα θα κρατήσει μόνο τον Βεζένκοφ (άσχετο, αλλά προσωπικά θα κρατούσα και τον ιδανικό για ρόλους Μούρτο)…

    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερος φιλε... Πιστευω οτι απο τον Παναθηναικο θα βγουνε μπροστα ο Διαμαντιδης και ο Φωτσης. Θελω να δω επισης τον Παπαγιαννη να παιζει λιγα λεπτα!
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκιστ Παππάς μεγάλη απώλεια. Με Μανωλόπουλο ο πρώτος πιθανόν θα έπιανε τον Σπανούλη. Σήμερα χωρίς Μπατίστα φοβάμαι ότι θα χάσουμε πολλά ριμπάουντ. Ο Ζοτς είναι ιστορικά ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών στην Ευρώπη με βάση όσα έχει πετύχει. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Νο1

    Manu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια πρόβλεψη. Ο Ολυμπιακός σήμερα δύσκολα με μεγάλο παιχνίδι του Πρίντεζη και κυριαρχία στο ζωγραφιστό θα επικρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και η ευκαιρία του ΠΑΟ. Σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιο δυσκολο θα ναι το τριτο αν η σειρα 1-1 και παιζει ο μπατιστα...

      Διαγραφή
  8. Γιάνκοβιτς στο Σπανούλη και βοήθεια απο Νέλσον με τζόγο στο τριποντο σε Ντάρντεν σε lineup με Κουπερ στον ασσο για επιθεση. Εναλλακτικα Μποχωρίδης στον Σπανούλη με help defender Διαμαντίδη.Απο την στιγμη που δεν εχεις Γκιστ να παρακολουθει τις διεισδυσεις και ο Μοργκαν λογικα δεν νομιζω να παρει πολυ χρονο δεν υπαρχουν πολλες επιλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ζάρας και ο Μαυροειδής είναι πληροφορία του μπλογκ ότι ενδιαφέρουν τον Άρη;;

    Πάντως στον α γύρο άμα δεν υπήρχαν κάποια φαλτσοφυρίγματα και ειχαμε λιγη περισσοτερη τυχη, ίσως γινόταν και το μπαμ μέσα στο Οάκα κόντρα στον Π.α.ο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την αποτυχία του Ομπράντοβιτς θα ήθελα να πούμε δύο πράγματα με τους υμνητές του. Όπως είπε και ο Τζιμ ο Σαρίτσα τον νίκησε κατά κράτος με το 1/4 του μπάτζετ της Φενέρ. Ντούντα και πάλι κυρίαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1/7 του μπάτζετ, 4 εκ. vs. 29. Επίσης, όσο πήρε του Σαρίτσα να αποκλείσει το Ζοτς, άλλο τόσο του παίρνει ν' αποκλείσει και το Ντούντα και να πάρει αυτός πρωτάθλημα στην Τουρκία. Γι' αυτό μην προεξοφλούμε τίποτα.

      Διαγραφή
  11. Kαλησπέρα. Αν ο Μανωλόπουλος παρουσιάσει καλό μπάσκετ στη σειρά πρέπει να μείνει ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Η ομάδα στρώνει και όσο περνά ο καιρός παίζει καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλύτερο φετινό της ματς επί Μανωλόπουλου ήταν το τελευταίο στη Πυλαία.

    Manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο εννοείται να μείνει αν δείξει έργο. Και άσε τους να λένε για Σάρας, Ομπράντοβιτς Σάσα κλπ

      Διαγραφή
  12. Λέτε ο Ντούντα να τον διώξει κι από την Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πορτοφόλι τον διώχνει τον Ζοτς, κανένας Ντούντα. Ενδιαφέρον στατιστικό πάντως, μέχρι τώρα από καμία ομάδα δεν έφυγε σαν πρωταθλητής της χώρας της.

      Διαγραφή
  13. Διακινδυνεύω πρόβλεψη και θεωρώ ότι το ματς σήμερα στο ΣΕΦ είναι πολλά με λίγα. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς που προέκυψαν τον τελευταίο μήνα έχει χάσει πολύ από την ήδη περιορισμένη ποιότητα που είχε. Οι εμφανίσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν προσφέρονται για συμπεράσματα ούτε για πανηγυρισμούς αφού μιλάμε αντικειμενικά για ομάδα εξαιρετικά χαμηλής ανταγωνιστικότητας (όπως και οι Άρης, ΑΕΚ αυτή την περίοδο).

    Μεγάλο performance ο Σαρίτσα εχθές, τύλιξε σε μια κόλα χαρτί τον Ομπράντοβιτς και τον έστειλε πεσκέσι στην Πόλη. Μεγάλη μάγκισα και η τουρκική λίγκα που δεν έδειξε στη Φενέρ περισσότερο σεβασμό από αυτόν που άξιζε και δεν ετοίμασε κανα θέατρο σκιών μπας και σώσει τη χαμένη παρτίδα.
    Για τον Ζοτς δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Η αποτυχία ειναι παταγώδης παρά τα κόκκινα χαλιά και τις λευκές επιταγές. Αν ξεφύγει από τη λογική των μεγάλων μπάτζετ που δημιουργούν γελοίες υπεραξίες και αβάσιμες υψηλές προσδοκίες και δώσει έμφαση στο χτίσιμο ομάδας μέσα από καλό σκάουτιν ίσως το σώσει την ερχόμενη χρονιά. Αν επιμείνει στην λογική σουπερμάρκετ που είναι και το πιο πιθανό τότε το "πλυντήριο" να είναι καλά...

    Billy Batts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Vintage Διαμαντίδη. Μας πόρωσες Τζιμ..

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαρόμετρο για το σημερινό match κατά την άποψή μου θα είναι ο Nelson.Ο Ολυμπιακός όπως είναι φυσικό θα προσπαθήσει να του κλείσει τους διαδρόμους κοντά στο καλάθι,με σκοπό να του κόψει τα drive πρωτίστως και μετά το post up παιχνίδι.Προβλέπω πολύ Nelson πάνω στον Σπανούλη με βοήθειες του Morgan και του Γιάνκοβιτς..Μακάρι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς έκτροπα από τους κάφρους..

    -Makos 13-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mερικές σκόρπιες σκέψεις:

    -Ο Όσφπ έχει το προβάδισμα και ο Σφαιρόπουλος δεν έχει μπει ποτέ στο τριπάκι της διαιτητικής γκρίνιας κλπ. κάτι που ισοπέδωσε πέρσι την απόδοση της ομάδας υπό Μπαρτζώκα.Θα δούμε ωραίες προσαρμογές και από τους 2 κόουτς.Ο Μανωλόπουλος θα προσπαθήσει να φέρει λίγο από Άρτζι απέναντι σε Σπαν στην τακτική(οσο γίνεται) και θέλω να δω πως θα μοιράσει το παιχνίδι ο Σφαιρό.
    -Ο Πρίντεζης τη φετινή σεζόν είναι απλά καυτός.Δεν υπάρχει αντίδοτο στο σκοράρισμα του γύρω από τη στεφάνη.Και χωρίς Γκιστ ο Πάο έχει σοβαρό θέμα εδώ.
    -Ο Παναθηναικός θα χρειαστεί καλό Διαμαντίδη σε ευστοχία και Κούπερ στο να είναι ο X-factor δημιορυγικά.Ο Λουκάς απέναντι στις ομάδες της Α1 μοιάζει υπερηχητικός,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί στο ίδιο επίπεδο απέναντι σε καλύτερους αθλητικά και αμυντικά παίκτες.
    -Ο Όσφπ θα χρειαστεί τον καλό Σλούκα και ο Έλληνας γκαρντ έχει αρχίσει να κάνει πιο δυναμικά το step up.Πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο παίκτης κλειδί για τον Όσφπ.Ίσως δούμε και Κατσίβελη στη σειρά αρκετά...Είναι από τις σειρές που φέρνουν έξτρα παίκτες και ο Σφαιρό ίσως δοκιμάσει για τελευταία φορά αυτό το χαρτί ενόψει και της offseason.

    -Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η άμυνα του Πάο.Αν μπορεί να καλύψει το 5 αμυντικά και να μην δώσει πολλές καλές ματιές σε τρανζίσιον και ανοιχτά σου στον Ολυμπιακό μπορεί να έχει τύχη.
    Αγωνιστικά υπολείπεται σε αρκετά πράγματα(ο αντίπαλος φυσικά είναι μια "ψημένη" ομάδα έτοιμη για αυτά τα παιχνίδια,ενώ πλέον οι πράσινοι ακόμα αφομοιώνουν) αλλά είναι γνωστό το πεπλο που καλύπτει αυτά τα ματς και έχει και πολύ καλό ψυχολογικό υπόβαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οταν θα τελειωσουν οι τελικοι ο τιτλος που θα τους αντιπροσωπευει θα ναι.....ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ(ΓΚΙΣΤ) ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος τη δολοφονει. Αυτος που εφερε το Ρειμαρ Μοργκαν, που αφησε το Γιανκοβιτς μονο του στο 3, που προσπαθει να περασει το Μανωλοπουλο για πρωτο προπονητη κλπ. Ο Γκιστ εκανε ενα λαθος και θα το πληρωσει ακριβα. Θα του κοστισει αρκετες εκατονταδες χιλιαδες δολαρια. Βεβαια και ο αλλος θα το πληρωσει την επομενη χρονια αν συνεχισει ετσι οταν θα δει τα εσοδα της ομαδας του να πεφτουν. Αφου με ισοσκελισμενο προυπολογισμο φερνει το Ρειμαρ Μοργκαν ειμαι περιεργος να δω τι θα φερει οταν τα εσοδα δε θα φτανουν ουτε για τα παγια.

      Διαγραφή
    2. δεν θα κρινω φιλε εναν παικτη που ηρθε πριν απο ενα μηνα....θα κρινω ενα βασικο παικτη που κανει την διαφορα και κρεμαει ολους τους υπολοιπους επειδη ηθελε να καπνισει σαν παιδακι του λυκειου....με αυτον οι τελικοι θα ηταν στα ισια......θα δεις ολοι θα φτυσουν αιμα στην σειρα και θα το χασουν στις λεπτομερεις........Y.Γ θελω περισσοτερο μποχωριδη,πρεπει να βγει μπροστα σημερα ειδα οτι το θελει πολυ.......stonerook

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο Μάιο μήνα είχε πολλές επιλογές να φέρει για 4αρι. Ήθελα να ξερα ο Αντονυ Ντειβις που είχε τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Ν. Ορλεάνη δεν του έκανε?

      Διαγραφή
    4. Μένετε στο...δενδρύλλιο (Γκιστ) και χάνετε το δάσος ( διοίκηση). Αυτό που θέλει να πει ο 11:45, κι ας με διορθώσει αν κάνω λαθος, είναι ότι, και τη μισή Τζαμάικα να είχε φουμάρει ο Γκιστ, αν η διοίκηση δεν βίαζε την κοινή λογική, αν η ομάδα δεν ήταν δοκιμαστικός σωλήνας για πειράματα και αν γινόταν ένας στοιχειωδώς σοβαρός μεταγραφικός σχεδιασμός, αυτή τη στιγμή ίσως να μιλούσαμε για μια νέα διαιτητική σφαγή ( χωρίς καταμέτρηση βολών). Το θέμα δεν είναι ο Μόργκαν και ο χ Μόργκαν, αλλά πως μια ομάδα έφτασε να παίζει τελικούς πρωταθλήματος με 3,6 παίκτες ( το 0,6 είναι ο Νέλσον, λόγω προσπάθειας στην άμυνα)

      Βασικός "δολοφόνος" είναι η διοίκηση κι ελπίζω να το έχει πάρει πρέφα και η ίδια, μην επαναλαμβάνοντας τις φετινές παλαβομάρες.

      ΥΓ
      Αυτό δε σημαίνει ότι ο Γκιστ δεν κρέμασε την ομάδα ή ότι η ατυχία (βλ Παππάς) δεν μας χτύπησε την πόρτα.

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου μαζί σου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μην βλέπει τα πολλά λάθη της διοίκησης απ το περσινό καλοκαίρι. Απ τα λάθη μαθαίνουμε όλοι όμως οπότε θέλω να ελπίζω πως αρχής γενομένης απ αυτό το καλοκαίρι θα κινηθεί πιο ορθολογικά κ σε μια πιο σωστή κατεύθυνση. Γι αυτό ακριβώς κ δεν θα θεωρήσω λάθος την επιλογή Μόργκαν (έλεος 1 μήνα είναι στην ομάδα), ίσα ίσα παίζει να ήταν απ τις τοπ διαθέσιμες λύσεις. Οι λάθος επιλογές έγιναν το καλοκαίρι, όχι τον Μάιο.

      Διαγραφή
    6. Ρε φιλε ποιος ασχολειται με το Μοργκαν; Διαβασες τι εγραψα νωριτερα; Ας επαιρνε το Μοργκαν (αφου δεν εβρισκε αλλον) αν ειχε φροντισει να εχει ενα ακομα κανονικο παικτη στο 3. Οταν λεω κανονικο εννοω επιπεδου Παναθηναϊκου. Γιατι ο Βλαντο τωρα προσπαθει να γινει παικτης επιπεδου Παναθηναϊκου. Επισης ας φροντιζε να φερει εναν κανονικο εμπειρο προπονητη αφου ηθελε να διωξει τον Ιβανοβιτς. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η κατασταση δε θα διορθωθει στο αμεσο μελλον. Το προβλημα ειναι ο ιδιοκτητης εχει μπασκετικη αποψη οπως εσυ κι εγω. Πιστευει μαλιστα οτι η ομαδη πρεπει να πορευεται βασει αυτης της μπασκετικης του αποψης.

      Διαγραφή
    7. "Από τις τοπ διαθέσιμες λυσεις" ενας παιχτης που έπαιζε στην ...τελευταία ομάδα του γερμανικου πρωταθληματος(!!!);;; Μην τρελαθουμε τωρα, ως κι ο Κοροιβος καλυτερο θα έπαιρνε

      Διαγραφή
  18. Δεν μου αρεσει να σχολιαζω τετοια , αλλα η διατησια ηταν ντροπη σημερα ...Ο Ολυμπιακος πολυ κακη ομαδα με 0 plays πηρε το ματς χαρη στα σουτ και σε καποια σφυριγματα , οχι βεβαια οτι ο Παο ηταν καλος

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΟ αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε δίχως Παππα, Γκιστ, Μπατίστα και με δυο νεοφερμένους στην δωδεκάδα, πήγε μια χαρά. Όταν ζόρισε όμως, "καθάρισε" το διαιτητικό τριο.

      Διαγραφή
  19. Αγκωνια του Σπανουλη εγινε αμυντικο φαουλ εις βαρος του Κουπερ XAXAXAXA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρααγματικά δεν έχω ξαναδει τέτοιο σφύριγμα...γελάνε και οι πέτρες!

      spysot

      Διαγραφή
  20. Aυτα ειναι, χωρις 3 βασικους εκτος ,με διαιτησια να παιζει φουλ εδρα, παλι καλα που χασαμε με 6 ποντους.Αυτος ειναι ο Παναθηναικος και μονο περηφανοι πρεπει να μαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επισης ο Σλοτερ ειναι για τα λιονταρια επιοικως .... Δεν κανει ουτε τον χρονο του Μπροχωριδη να τρωει ...

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Σλοτερ θεωρω πως θα ηταν καλη προσθηκη για το γυναικειο τμημα της ομαδας.

      Διαγραφή
    2. Και για αυτο μην περνεις ορκο !!! Καποια κοριτσια και περισσοτερα cojones και ταλεντο εχουν απο αυτον ...

      Droga

      Διαγραφή
  22. Γιατί τόση ατολμια στον Παο; Παπαγιαννη και Χαραλαμποπουλος ούτε δευτερόλεπτο για να παίζουν φουλ αρνητικοί κάποιοι όπως ο Μόργκαν κι ο Σλοτερ; Υπάρχει επετηριδα κι απαγορεύεται να παίζουν 18χρονοι ακόμα κι αν είναι ποιοτικότεροι από άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οκ, καλά ειμαστε..
    Λίγο παραπάνω χρόνο ο Μποχωρίδης στο ΟΑΚΑ, έχει δείξει ότι το έχει και φάνηκε και να μην τον περιμένει ο Ολυμπιακός, όσον άφορα το κάθετο παιχνίδι.
    Θα είναι έτοιμος και ο Μπατίστα, έλειψε κάτω απ το καλάθι.
    Μοργκαν, Σλότερ,.. τι να πω?
    Με Γκιστ και Παππά άλλη ομάδα, αλλά..

    Vatos76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διαβασμένος ο ΠΑΟ, πιο πολλές λύσεις ο Οσφπ που ενώ φάνηκε να τα χει εντελώς χαμένα στην αρχή, ηρέμησε, έσφιξε την άμυνα κ πήρε προβάδισμα. Λέω το προφανές, αλλά game changer ο Σλούκας. Δεν πήρε τίποτα ο ΠΑΟ από Σλότερ (έλεος..) κ Μόργκαν που δικαιολογείται μεν, αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει να μπει στην ψυχολογία τέτοιων αγώνων. Ενδιαφέρον είχαν τα σημεία που δοκίμασε τη ζώνη ο Μανωλόπουλος κ θεωρώ πως λειτούργησε. Αναμένουμε τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φαντάζομαι δεν θα βγει μπλουζάκι για τις βολές σήμερα. 27-18 υπερ των μόνιμα αδικημένων του μπάσκετ. Τα φαουλ του Κουπερ στον Σπανουλη και του Βλαντο στον Λοτζεσκι είναι το ένα πιο αστείο από το άλλο. Πάντως με διαιτησία όταν ο ΠΑΟ έπαιζε χωρίς 3/5 βασικούς? Χμ, και έληξε 76-70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa αφου μας εχουν πρηξει με την διαιτησια και βλεπουν τις βολες ας δουν και τον πρωτο αγωνα.Με πιο βολες παλι απο εμας (30/21), αλλα εμεις δεν βγαλαμε μπλουζακι ουτε τοτε χαχαχα και τοτε με 6 χασαμε.Ουτε καν κλαψαμε αυτοι κλαινε μια ζωη,βλεπουν τα παντα κατα τους.Ο Παο δεν δικαιουται ουτε ενα φαουλ ουτε μια βολη,αυτοι ειναι.

      Διαγραφή
  26. Πόσο πλάκα έχουν οι Παναθηναικοί να μιλάνε για διαιτησία. Που έγιναν σήμερα δύο αντιαθλητικά που θα τα έδινε και ο Δ.Γ. και οι διαιτητές δεν τόλμησαν να τα σφυρίξουν ούτε καν στο ΣΕΦ,δεν το συζητάμε για το ΟΑΚΑ. Άσε που το έχουμε τάμα οι Ολυμπιακοί να βγει μια φορά με 5 φάουλ ο Διαμαντίδης. Το φάουλ που έδωσε υπερ του Σπανούλη το λένε αλλά π.χ. το καλάθι και φάουλ τουΣπανούλη στον Μαυροκεφλίδη? ούτε τον ακουμπάει. Τα 5 φάουλ σε μια φάση στον ντάστον? Λεπτομέρειες...

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λιγοτερο αστειο αν θεωρεις οτι ηταν αντιαθλητικο το καραγκιοζλικι-βουτια του σλουκα και η φαση του Ντανστον ...Δες αυριο πιο ψυχραιμα τις φασεις ή καλυτερα ολο των αγωνα ...

      Droga

      Διαγραφή
    2. Τη φάση του Σλούκα δεν την έχω δει καλά, αλλά αυτή του Ντάνστον είναι καταφανέστατο αντιαθλητικό. Μάλλον εσύ χρειάζεται να το ξαναδείς με ψυχραιμία ή να ενημερωθείς για τους κανονισμούς.

      Διαγραφή
    3. Σωστα. Στο Σλουκα δεν ειναι. Αντιθετως ειναι στον Ντανστον.
      Γενικα η διαιτησια παροτι ηταν του απεχθους Χριστοδουλου δε διαμορφωσε το αποτελεσμα. Θα ελεγα μαλιστα οτι ηταν καλυτερη απ'ο,τι σε αλλες περιπτωσεις επειδη προστατευσε τους παικτες απο το διαρκες checking. Αν αυτο -που στο παρελθον σωστα το ζητουσε το Παναθηναϊκος - τωρα δεν τον βολευε επειδη εχει μεινει με 6-7 παικτες , ειναι προβλημα του.Δε φταινε οι διαιτητες ή ο ΟΣΦΠ για τις επιλογες ή την κακοτυχια του.

      Διαγραφή
    4. φιλε ο διαμαντιδης ειχε 4 φαουλ απο το 3ο δεκαλεπτο...δε νομιζω να του χαριστηκαν οι διαιτητες αν αυτο υπονοείς

      Διαγραφή
  27. το τραβηγμα φανέλας στον Σλούκα αστείο? Και το συνεχόμενο κράτημα του Φώτση στον Ντάστον δεν είναι αντιαθλητικό? Οκ οι Παναθηναικοί ξέρετε πιο πολύ μπάσκετ απο εμας...

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ξερουμε πιο πολύ μπασκετ είναι το μόνο σίγουρο.

      Φήμες λένε οτι ακόμα υπάρχουν άτομα στο ΣΕΦ που φωνάζουν οφσαιντ οταν παίχτης αντίπαλης ομάδας βγαίνει στον αιφνιδιασμό.

      Διαγραφή
    2. πω πω χιούμορ... δεν έχω σταματήσει να γελάω... μακάρι να είχαμε τις γνώσεις σου στο μπάσκετ... ειλικρινά... άλλωστε το πόσο μπάσκετ ξέρετε φαίνεται απο το πρωτοσέλιδο της πράσινης και απο τα σχόλια των συνοπαδών σου πιο πάνω για τη διαιτησία!!!

      zio7

      Διαγραφή
  28. Για μένα το μόνο που με νοιάζει είναι πως στη φαρέτρα του Κατσικάρη προστίθεται ένας πολύ φορμαρισμένος ψηλός για να βοηθήσει τον Μπουρούση κι όποιον άλλο έρθει. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. zio εισαι γελοιος για να μην πω τιποτα αλλο.ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ.Αλλα οχι ρε ασχετε να μου λες οτι σας αδικησαν.ο ΔΔ δεν εχει πεταχτει ποτε με 5 φαουλ ουτε στην ευρωπη,σημερα πηρατε 10 βολες παραπανω οπως ειχατε παρει στο Σεφ στο πρωτο παιχνιδι,ΑΚΟΥΣΕΣ καποιον του ΠΑΟ τοτε να κλαψει;;;;.Ελεος με την διαιτησια,δεν ξερετε την τυφλα σας,Νικατε;;;Νικησατε και την διαιτησια Χασατε;;;; σας φταιει μια ζωη η διατησια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.Εδω δωσανε ,την αγκωνια του Σπανουλη αμυντικο φαουλ εις βαρος του Κουπερ ο Σκουντης μετα προσπαθουσε να το μαζεψει,αλλα δεν μαζευοτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι έκρινε το παιχνίδι το ανάποδο φάουλ σε Κούπερ...

      Διαγραφή
  30. Poli kali emfanisi apo ton PAO. Den to perimena. Mpravo sto proponitiko team. Ekpliktikos Mavrokefalidis (paixtis me to diko tou talento den iparxei stin Ellada, ean itan pio ergatikos tha afine epoxi). Ipeftinos, ean xathei to prwtathlima, iparxei kai legetai Dimitris Giannakopoulos. Me 2-3 poiotikes prosthikes afti i omada mporei na ftasei psila kai na xtipisei prwtathlima aneta tou xronou.

    P.S. (1) Slaughter, Morgan, Blums den kanoun gia omada epipedou PAO

    P.S. (2) Elpizw na katalavan kai oi teleftaioi oti o Diamantidis den travaei pleon.. Terastia kariera alla ola ta wraia kapote teleiwnoun. Mono sti thesi 2 mporei kapws na antapokrithei pleon, thewrw.

    Kind regards,

    Tom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tom ας επαιζαν ολοι σημερα σαν τον ΔΔ και θα σου ελεγα εγω ποιος θα νικουσε,ασχετε που εχεις και γνωμη ακομη και σε αυτην την ηλικια ειναι καλυτερος απο πολλους,ας μην ειναι ο ΔΔ που ξεραμε.;;Τουλαχιστον ο ΔΔ ειχε ενα αξιοπρεπες 14pir Ο Σπανουλης ειχε 2/11 σουτ με χαλια αμυνα πανω του και -1 pir ηταν φοβερος ε;;;;..http://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=A3839422&mode=2

      Διαγραφή
  31. Το θράσος της ομάδας των… καλών παιδιών είναι απύθμενο, αφού security, υποτίθεται ιδιωτικής εταιρίας… και μέλη της Θύρας 7, βρίσκονταν πάνω από τα δημοσιογραφικά, σε απόσταση αναπνοής από τους ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους στο ΣΕΦ, τους οποίους έβριζαν χυδαία καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα (μάνες, αδέρφια κλπ).

    Αυτοί λοιπόν οι «άνθρωποι», μιλούν κατά καιρούς για το ΟΑΚΑ, στο οποίο δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ, κάτι τέτοιο. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι για αυτά τα περιστατικά, διότι αν συνεχιστεί αυτό, δεν είμαστε μακριά, από το να έχουμε φαινόμενα… «Καραϊσκάκη», με ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και άλλα πολλά.

    Το γεγονός δε, πως αυτό συμβαίνει στις συγκεκριμένες δύο έδρες, μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια, που ξέρεις ότι έγιναν αυτά που περιγράφεις; Έχει κάποια πηγή να παραθέσεις;

      Διαγραφή
  32. Ο μικρός που ήταν μαζί με τον πατέρα του, φορούσε φανέλα και κασκόλ του Ολυμπιακού και μόλις είδε τον Διαμαντίδη μετά το τέλος του ματς, του ζήτησε ένα αυτόγραφο.

    Ο Διαμαντίδης χαμογέλασε, υπέγραψε το αυτόγραφο και δεν χάλασε το χατίρι στον πιτσιρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.sportando.com/en/europe/greece/163226/igor-kokoskov-front-runner-for-panathinaikos-head-coaching-job.html

    Κοκόσκοφ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα είναι σκάνδαλο αν δεν κληθεί και φέτος στην Εθνική ο Φώτσης. Φιλότιμος ο Καϊμακόγλου, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση κλάσης. Καταλαβαίνω ότι είναι "απαραίτητο" να λείπει ο δικαιωματικός αρχηγός της Εθνικής προκειμένου να παίρνει τον τίτλο του αρχηγού ο Σπανούλης αλλά απλά δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Φώτσης ρε παιδιά; Τη προηγούμενη φορά ήταν ανύπαρκτος με τα μπλε. Έχουν περάσει τα χρόνια πια...

      Πριντεζης Μαυροκεφαλίδης ή Καιμακογλου και φυσικά ο Αντετοκούνμπο που όπως είπε ο Κατσικάρης θα τον χρησιμοποιήσει στο 4 κυρίως.

      Δεν είμαι σίγουρος για Μαυροκεφαλίδη γιατί την προηγούμενη φορά μας έστησε κανονικά για γελοίους λόγους και ο Κατσικάρης τα πήρε στο κρανίο. Αλλά εδώ μάλλον θα ξανακαλέσουμε τον Κουφό όποτε όλα γίνονται...

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν ο Κατσικάρης έχει σκοπό να πάει με τρία SF και να χρησιμοποιεί τον Στράτο και τον Γιάννη και στα PF.

      Αλλά αν δεν επιλέξει τέτοιο σχήμα, τότε είναι έγκλημα να πάει ο Καϊμακόγλου έναντι του Φώτση.

      ΥΓ
      Ο άλλος ο αστείος που γράφει για "δικαιωματικούς" αρχηγούς, απλά ασχολίαστος.

      Διαγραφή
    3. είναι γνωστό στην εθνική ότι οι παίκτες του παο εδώ κ 4-5 χρόνια κάνουν διακοπές στην εθνική, μοχίτο το βράδυ κ βαρεμάρα το πρωί...κ μετά μιλάμε για εμπάθειες

      Διαγραφή
    4. Από πού είναι γνωστό, φίλε μου; Το μόνο σίγουρο, με βάση τα αποτελέσματα, είναι ότι Εθνική ομάδα με κορμό παιχτών ΟΣΦΠ δεν έχει φέρει ποτέ μεγάλη επιτυχία.

      ΝΙΚ

      Διαγραφή
  35. Καλησπέρα παιδιά...για το θέμα της διαιτησίας απλά θα αναφέρω ότι δεν αξίζει για καμία από τις 2 ομάδες να τις σφυράνε τέτοιοι διαιτητές....αρκετά λάθη εκατέρωθεν που ωστόσο δεν αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι σημειώνω τον ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ tempo changer Σλούκα που σήμερα φαντάζομαι πως έκανε το παιχνίδι της ανανέωσης του συμβολαίου του(αρκεί να έχει και συνέχεια στη σειρά)... Σπανούλης χαμένος σε συνέχεια του τελικού της Μαδρίτης...Πρίντεζης το καλύτερο 4άρι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή(το 1 καλό παιχνίδι του Λουκά στην Α1 δεν εξαργυρώνεται με συμμετοχή στην εθνική, Φώτσης κρύο αίμα αλλά μεγάλος)...Ντάνστον σε περσινά στάνταρ...
    Οι απουσίες του Παναθηναϊκού σημαντικές αλλά για αυτό αποκτήθηκαν παίκτες(προφανώς όχι με το ίδιο ειδικό βάρος) να αναπληρώσουν τα κενά...Νέλσον συγκλονιστικός στην ΑΜΥΝΑ που έπαιξε πάνω στη μπάλα....αυτά και καλή συνέχεια να έχουμε

    ΥΓ: NA ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ψυχραιμία.. Κύριε Γκιστ καλά νασαι.. Αλλά αντίο.Μας κρέμασες. Βρήκαμε το αντίδοτο στον παικταρά που λέγεται Σπανούλης στον Νέλσον. Τον έχουμε, ανήμπορος έμοιαζε σήμερα. Λουκά, είσαι ένα από τα καλύτερα ποστ πέντε στην Ευρώπη. Αξιοποιήσος φούλ για του χρόνου.Μανωλό ανανέωση κατευθείαν

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολλά νευρα ο Σπανούλης παρα την εύκολη νίκη του ΟΣΦΠ. Τον ζώνουν τα φίδια κάθε φορα που βλέπει το Σλουκα να δίνει τέτοιου επιπέδου παράσταση. Σταθερά άριστος ο Πριντεζης, ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας.Επισης αξιοπρεπείς οι Φωτσης και Διαμαντίδης.Αυτα σκέφτεται ο Σπανούλης και παρα τη νίκη χτυπάει αχρείαστα τον έρμο τον Κούπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα. Ο ΠΑΟ είναι πολύ βελτιωμένος και ναι Τζιμ, έχουμε σειρά όπως εκτίμησες. Ο μοναδικός λόγος που χάθηκε το χθεσινό ματς ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πίεση αλλά νομίζω θα φτάσουμε στο 1-1. Το βασικό όμως είναι ότι η ομάδα παίζει μπάσκετ κι ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο.

    Bodi Roga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα
    Κατ'αρχας θεωρώ πως το χτεσινο ηταν απο τα χειροτερα ποιοτικα παιχνιδια μεταξυ των αιωνίων τα τελευταια 2 χρονια.Σ αυτο κυριως φταίει και η σύνθεση ανάγκης που κατέβασε ο ΠΑΟ που μπέρδεψε αρχικα τον ΟΣΦΠ και στην αλλαγη αγωνιστικού ρυθμου και των δυο μετα το τέλος της ευρωλίγκας.
    Νομίζω πως πρέπει επίσης να πάρουμε αποφαση πως ο Σπάν δε μπορει να παίξει απέναντι στον ΠΑΟ και οχι μονο λόγω της καλής αμυνας που στήνεται π'ανω του απο τον εκάστοτε προπονητή(αξιος χτες ο Νελσον) αλλα κυρίως λογω του χαλασμένου μυαλού του σ αυτά τα παιχνιδια.Πιθανώς σε καποιο απ τα παιχνίδια της συνέχειας να ξεσπάσει αλλα συνόλικα δε νομίζω να αλλάξει εικόνα.
    Ο Φώτσης (απ τους 3 καλύτερους σουτερ που έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ οπως λέγαμε και την ανοιξη) δεν άφησε σχεδον κανενα του ελευθερο σουτ χαμένο αιφνιδιάζοντας τον ΟΣΦΠ, ο οποιος περασε μπροστα οταν αποφασισε να τρεξει και να βάλει την μπαλα μέσα στο καλάθι.ο Σλουκας διέγνωσε τα αργά ποδια των ψηλών του ΠΑΟ και καθαρισε σε 3-4 πανομοιτυπες φασεις με γκολ φάουλ,και οι Πριντεζης-Λοτζεσκι (ο Λοτζεσκι ειναι ο πιο σταθερος παικτης του ΟΣΦΠ ,μεγαλη υποθεση να μεινει καιρο) ουσιαστικά καθαρισαν το ματς.Ο Διαμαντίδης κυριως με την άμυνα και τις πάσες του φρόντισε ο ΠΑΟ να μην μεινει ποτε μακρυα απ το σκορ,αλλα ατομικα στην επιθεση δυσκολευεται αρκετα.
    Ο Ντανστον παιζει τη θέση του,αν συνεχίσει οπως χτες και ο ΟΣΦΠ κερδίσει τον τιτλο,μαλλον θα τον προσεγγισουν να μεινει και του χρονου.Εκπληκτικος χτες.

    Συνοπτικα ο ΠΑΟ εκμεταλευτηκε της αδυναμιες του ΟΣΦΠ στην περιφεριακη αμυνα και στο ποστ,χτυποντας το παιχνιδι στα ισα αλλα με επτα παικτες εναντιον 10 πρεπει να ακουμπησει το τελειο για να μεινει μεσα στο σκορ μεχρι το τελος.Στον ΟΣΦΠ τα πραγματα ειναι εξισου δυσκολα,ο ΠΑΟ ειναι ψυχωμενος,και με ενα μπρεικ στο 3ο παιχνιδι αγκαλιάζει τον τιτλο.Ο Σφαιρο κατα τη γνωμη μου πρεπει να αφησει λιγο στην ακρη το Σπανουλη και να αφησει την ομάδα να παιξει πιο ελευθερα και πιο γρήγορα στην επιθεση.Ευκολα το λες αλλα πως το κανεις.Κομβικο το επομενο ματς και ο ρολος του Σπανουλη που θα ειναι κοκκινο πανι για την εξεδρα....

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στα του ντερμπι. Δυστυχως ο παναθηναικος των 6 παικτων εμεινε απο δυναμεις. Ο ολυμπιακος κερδισε διοτι ειχε φρεσκιους ξεκουραστους παικτες απο τον παγκο που εδωσαν αλλο αερα στην ομαδα. Ο παναθηναικος δεν ειχε αυτη τη πολυτελεια. Ειμαι σιγουρος οτι θα βλεπαμε ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι αν επαιζαν Μπατιστα, Παππας και Γκιστ. Οχι επειδη ειναι οι βασικοι πενταδατοι παικτες αλλα επειδη θα ξεκουραζαν Μαυροκεφαλιδη, Φωτση και ο Παππας θα εδινε τις εκτος συστηματος λυσεις που δινει παντα στην επιθεση.
    Τιποτα παντως δεν εχει κριθει. Και οι δυο ομαδες ειναι ικανες να σπασουν την εδρα του αντιπαλου.

    Υ.Γ. Πολλοι (ξενοι) παικτες του παναθηναικου πιστευω οτι εχουν ηδη παρει ποδι απο την ομαδα. Θα χρειαστουν αρκετες μεταγραφες το καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτά περί διαιτησίας είναι ανάξια σχολιασμού. Κάποια σπόρια που πήρε ο γηπεδούχος δεν έκριναν κάτι, όπως γενικά σπανίως κρίνει έκβαση η διαιτησία. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες λύσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ξένους από το πανέρι που δεν μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά. Έχουν και γύρω στα 6,5 εκ. μπάτζετ διαφορά (μικτά), που όπως φαίνεται παίξαν κι αυτά το ρόλο τους στο να έχει τόσο φτωχό ποιοτικά ρόστερ ο ΠΑΟ. Ωστόσο δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν βάζει ο Μανωλόπουλος τους Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο, έστω για να δώσει λίγα λεπτά ξεκούρασης στους βασικούς. Δεν γίνεται να έχεις ένα (1) μόνο διαθέσιμο σέντερ και να προτιμάς να παίζει ο μυρωδιάς Μόργκαν αντί του 2,17 Παπαγιάννη που, αν και άπειρος και άψητος, τουλάχιστον είναι σέντερ: μπορεί να πάρει ριμπάουντ, μπορεί να κόψει, μπορεί να δυσκολάψει κάπως τους αντίπαλους ψηλούς. Επίσης ο Χαραλαμπόπουλος, αν και μικρός και αυτός, είναι πιο ποιοτικός από το Γιάνκοβιτς. Μάλιστα, υποτίθεται φέτος έγινε η (παγκόσμια πρωτοτυπία) να έχει όλη τη θέση μόνος του (!) ο Γιάνκοβιτς, προκειμένου να βρει χρόνο και χώρο ο Χαραλαμπόπουλος και τώρα δεν τον βάζει ούτε δευτερόλεπτο; Μπόρεσε και έπαιξε τόσα λεφτά στη Μόσχα απέναντι στο Βοροντσέβιτς και δεν μπορεί στην Ελλάδα; Ακατανόητο.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος εχει ρε καημενε 6,5 μυρια διαφορα στο μπατζετ?

      Δωσε στοιχεια και πηγη να γελασουμε. Μεχρι και περσι ο ΠΑΟ ειχε υψηλοτερο μπατζετ απο τον ΟΣΦΠ, φετος ειναι στα ισια.

      Μαλλον το μπερδευεις με το επενδυτικο κεφαλειο των ΚΑΕ, εκει οντως εχουν μερικα εκατομμυρια διαφορα διοτι ο Τρακης δεν πληρωνει φορους.
      Δημοσιευμενα στοιχεια ειναι αυτα που σου γραφω.

      Θα συμφωνησψ απολυτα στο αγωνιστικο. Ο ΠΑΟ πεταει μια χρονια οπου δεν παρουσιαζει ανταγωνιστικο μπασκετ αλλα παραλληλα δεν αναπτυσει και το ταλεντο που εχει. Ειδικα τον Χαραλαμποπουλο.

      Με τον Παπαγιαννη μην ασχολειστε πολυ, το παιδι φαινεται λιγο παρτακιας και δε βλεπω να μενει στον ΠΑΟ μακροπροθεσμα.

      Δημητρης Σ.

      Διαγραφή
    2. Παλι καλα που υπαρχουν ανθρωποι με βαθια γνωση που μας ενημερωνουν για το 'επενδυτικο κεφαλαιο' των ΚΑΕ. Οχι τιποτα αλλο, για να μην μπερδευομαστε..

      Διαγραφή
    3. 10 εκ. μπατζετ (μικτο) εχει γραφτει πως εχει ο ΠΑΟ. 16,5 περίπου ο ΟΣΦΠ. Αυτά έχω διαβάσει στα μήντια. Για πες μας εσυ τί και πού διαβασες κάτι αλλο εξυπνάκια ελληναρά παντογνώστη

      Διαγραφή
    4. Ήθελα να γράψω την άποψή μου, αλλά πρακτικά συμφωνώ σε όλα όσα είπες, και άρα συνυπογράφω. Διαιτησία όντως σχετικά καλή, κάποια -μεγάλα- σπόρια στον γηπεδούχο και αυτό ήταν όλο. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν ότι παίξαμε με 3 παίκτες (ΔΔ 33', Φώτση 38', ΜΚΦ 33'), οι οποίοι στο τέλος έσκασαν. Οι λοιποί απλά συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνος, δεν γίνεται έτσι δουλειά.

      Ακόμα και χωρίς Παππά, Gist, Batista, το παιχνίδι παιζόταν, αλλά δεν κερδιζόταν. Το πρόβλημα είναι ότι και την Τετάρτη έτσι θα πάει το ματς, οπότε αν κάποιος άλλος (ή άλλοι) παίκτης δεν ανεβάσει απόδοση, θα έχουμε παρόμοια εξέλιξη.

      Διαγραφή
    5. Δεν φτάνει που έχεις άδικο Σοφρωνίου, είσαι και προκλητικός με χαρακτηρισμούς.Να κάνεις διάλογο δίχως επίθετα δεν μπορείς;
      Και για να τελειώνουμε όπως σου απαντήσανε: 10 εκ μεικτά ο ΠΑΟ, 16.5 ο ΟΣΦΠ.

      Διαγραφή
    6. Υπαρχει και ο αντιλογος που λεει οτι και ο Ολυμπιακος δε θα ξαναεχει 23% στα τριποντα.

      Δημητρης Σ.

      Διαγραφή
    7. Γιατι την πεφτετε στο Σοφρωνιου; Βρεθηκε ενας ανθρωπος με γνωσεις business να μας ανοιξει τα ματια και πεσατε να τον φατε.
      Mην τους ακους Δημητρη Σ., πες μας κι αλλα για το 'επενδυτικο κεφαλαιο'.

      Διαγραφή
    8. Μου αρέσει πάντως και η αντίστροφη πράσινη έγκυρη ενημέρωση

      «10 κουκιά ο ένας, 15 ρεβύδια ο άλλος, μεικτά. Το διάβασα στα μήντια (sic).»

      Διαγραφή
    9. Δημοσιευμενοι ισολογισμοι για τη σεζον 2013/14 (για φετος δεν εχουν δημοσιευτει ακομα):
      Μετοχικο κεφαλαιο ΚΑΕ ΠΑΟ 891.778 ευρω.
      Μετοχικο κεφαλαιο ΚΑΕ ΟΣΦΠ 13.080.000 ευρω. (15πλασιο).

      Δε μπορω να ανεβασω PDF εδω, οποτε να γουγλαρεις να ξεστραβωθεις.

      Για ομαδες με συγκρισιμα μπατζετ αντιλαμβανομαστε ολοι τι σημαινει αυτο οσον αφορα τη συνεπεια των δυο εταιριων απεναντι στην εφορια. Μαλακα ελληνα πληρωνε.

      Εγω μια φορα ποσταρω επωνυμα και με στοιχεια.
      Εσυ πετας τις μαλακιουλες σου και καλα σαρκαστικα κρυμενος πισω απο τον καναπε σου.

      Δημητρης Σ.

      Διαγραφή
    10. Περιμενω απο τους αξιοτιμους συνομιλητες να παραθεσουν και αυτοι ΕΠΙΣΗΜΟ λογιστικο εγγραφο οπου γραφεται το μπατζετ των ομαδων. Οχι "το διαβασα στη Μπακουλη".

      Αλλιως μπορειτε να βαλετε τα περι Ελληνα παντογνωστη και τις ειρωνιες για business εκει που ξερετε.

      Δε θελει γνωσεις για να καταλαβεις ποτε στην Ελλαδα καποιος κλεβει το κρατος. Λιγη ευσυνειδησια θελει. Για ολους τους υπολοιπους τρωμε τα μνημονια στη μαπα.

      Δημητρης Σ.

      ΥΓ. Και το ξαναλεω, και αδικο να εχω, το ονομα μου ειναι εκει να δειχνει ποιος εχει αδικο.

      Διαγραφή
    11. Έχει δίκιο ο Δημήτρης.

      Mario

      Διαγραφή
    12. Τα έσοδα κάθε ομάδας προκύπτουν μόνο από τα μετοχικά κεφάλαια; ΛΟΛ
      Δεν υπάρχουν χορηγίες, τηλεοπτικά, εισιτήρια...Μαλιστα, ό,τι πεις!

      ΥΓ Όσο για το ποιος πληρώνει εφορία, άστο, δεν παίρνει τον ΟΣΦΠ να μιλάει για το ζήτημα. Αρκεί η επίσημη υπερασπιστική γραμμή στα δικαστήρια έναντι του Παπαλουκά για να καταλάβει κανείς πολλά για το θέμα.

      Διαγραφή
    13. Καλα τα λες.
      Ο ΠΑΟ εχει 12,5 μυρια ΠΑΡΑΠΑΝΩ εσοδα απο τον Ολυμπιακο απο χορηγιες, τηλεοπτικα και εισητηρια.

      Ε ρε μνημονιο που θελετε μερικοι.

      Κανα εγγραφο εφερες η ηρθες απο γκαζετα παλι?

      Δημητρης Σ.

      Διαγραφή
    14. Τις συσσωρευμένες ζημίες τις βλέπεις στους ισολογισμούς ή μπα; ;)

      Διαγραφή
    15. Δημήτρη Σ, είσαι λογιστής;

      ΝΙΚ

      Διαγραφή
    16. Ο Δημητρης ειναι απλως ασχετος. Δεν ξερει να διαβασει ισολογισμο. Ξεκινησε με 'επενδυτικο κεφαλαιο΄, το γυρισε στο μετοχικο, ανακατεβει εφοριες που υποθετει οτι δεν πληρωνονται κλπ κλπ. Ο,τι να'ναι. Μιας και γραφεις επωνυμα θα επρεπε να σου κανει αγωγη η ΚΑΕ Παναθηναϊκος αφου την κατηγορεις οτι φοροδιαφευγει. Και δε φτανει που εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ επιμενεις κιολας. Το μονο καλο ειναι οτι λες τις κουταμαρες σου επωνυμως. Ομολογω οτι αυτο το εκτιμω.

      Διαγραφή
    17. Κι αυτα απο εναν ανωνυμο.... μαλιστα.

      Φιλε μου σε βεβαιω οτι ξερω να διαβαζω ισολογισμο, απλα ζω και εργαζομαι σε μια χωρα που το περιεχομενο ενος ισολογισμου ειναι αντικειμενικο, δεν εχει τοσες ερμηνειες οσα ζευγαρια ματια το κοιταζουν. Το γλωσσικο του πραγματος ειναι και ο λογος που εγραψα λανθασμενα για επενδυτικο κεφαλαιο, αν και καταλαβαινομαστε μια χαρα κι ετσι, καθοτι η ΚΑΕ ΠΑΟ δεν ειναι καμια ελευθερα ανταλλασσομενη μετοχη στο καθημερινο χρηματιστηριο. Ενας εχει τις μετοχες. Και ολοι ξερουμε ποιος.
      Και μονο απο εκει μπαινουνε λεφτα με εξαιρεση αλλες πολυ μικρες πηγες.
      Το να πηγαινεις να πιαστεις απο αυτο το λαθακι για να με μειωσεις μαλλον δειχνει πληρη απουσια επιχειρηματολογιας. Ισως και ελλειψη κατανοησης της διαφορας μεταξυ επενδυτικου και μετοχικου.

      Το μονο που εκτιμω ειναι η -ανωνυμη- προειδοποιηση. Οντως σ' αυτη τη χωρα μπορεις να καταληξεις στα δικαστηρια επειδη λες το προφανες.

      Διαγραφή
    18. κυριε δημητρη μια που ειστε λογιστης πειτε μας και για την δηλωση των αγγελοπουλων οτι καποιες χρονιες εβαζαν μαυρα λεφτα στον ολυμπιακο .

      Διαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΙΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ 6-7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 11-12.
    38 ΛΕΠΤΑ Ο ΦΩΤΣΗΣ 32 Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ?ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΙΔΩΜΕΝ.
    ΥΓ1:Ο ΣΛΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?????
    ΥΓ2:ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 10-23 ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΠΑΤΟΥΣΑΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ Ο ΓΚΙΣΤ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ??????
    ΥΓ3:ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ?????

    ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΕΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κάποιος που δεν έχει υπάρξει ποτέ πρώτος προπονητής, φαίνεται κατάλληλος για τον πάγκο ολόκληρου Παναθηναϊκού, από μερικές εβδομάδες; Ελπίζω να μην σκέφτονται τόσο επιπόλαια και στη διοίκηση της ομάδας. Γιατί αν υποψιαστώ πως του χρόνου ο ΠΑΟ θα έχει - στα χαρτιά τουλάχιστον -χειρότερο προπονητή από ΠΑΟΚ και Άρη, θα τρελαθώ...

      Διαγραφή
    2. Μανωλόπουλος Μαρκόπουλος 3-0 αν θυμάσαι. Και χθες ήταν καλός ο κόουτς. Να μείνει και θα γουστάρουμε, όποιος βλέπει λίγο μπάσκετ καταλαβαίνει.

      Διαγραφή
    3. Και ποιον θες τον Ζοτς? Που χάνει περίπατο από τον κάθε Σάριτσα?

      Διαγραφή
    4. Τόσοι προπονητές υπάρχουν. Δηλαδή είτε θα πας για τον κορυφαίο είτε για κάποιον που είναι πρωτάρης; Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν;

      Όσο για τη σύγκριση Μανωλόπουλου-Μαρκόπουλου, για όνομα του θεού. 20 χρόνια πρώτος προπονητής ο ένας, έχει πάρει κι ένα Κόρατς -ο Μανωλόπουλος τί έχει κάνει ως προπονητής;

      Δηλαδή αν ο Μανωλόπουλος ήταν αυτός στον πάγκο του ΠΑΟΚ και ο Μαρκόπουλος στου ΠΑΟ, θα νικούσε ο ΠΑΟΚ;

      Διαγραφή
    5. Ως ΠΑΟΚτζης θα σου πω οτι ο Μαρκοπουλος ειναι βεβαια πολυ καλος προπονητης αλλα δεν κανει για την ομαδα σου. Οχι γιατι ξερει λιγοτερο μπασκετ απο το Μανωλοπουλο ή επειδη εχασε 3-0 (εδω γελαμε..) αλλα γιατι ειναι 66 ετων ανθρωπος. Στον ΠΑΟΚ εχει το ιδανικο περιβαλλον. Εσυ δεν εχεις ουτε Σταυροπουλο ουτε Μπανε, ουτε την υπομονη και την ψυχραιμια που ξερουν να δειχνουν αυτοι. Θα σου ελεγα λοιπον να κοιταξεις για εναν προπονητη νεο και φιλοδοξο.

      Διαγραφή
    6. Ο Μανωλόπουλος είναι καλύτερος του Σφαιρόπουλου. Αν είχε ενα μήνα μπροστά του να δουλέψει και παιχνίδια ευρωλίγκας που θα βοηθούσαν την ομάδα να ρολάρει θα βλέπαμε ακόμα περισσότερα.

      Manu Chao

      Διαγραφή
    7. «Ο Μανωλόπουλος είναι καλύτερος του Σφαιρόπουλου.»

      Εννοείται. Ο Μανωλόπουλος δεν πήγε τελικό ευρωλίγκας άλλωστε;

      Διαγραφή
    8. «Και ποιον θες τον Ζοτς? Που χάνει περίπατο από τον κάθε Σάριτσα?»

      Κορυφαίο...

      Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι

      Διαγραφή
    9. Ο Μανωλόπουλος είναι καλύτερος του Σφαιρόπουλου. Eπαναλαμβάνω.

      Διαγραφή
    10. «Ο Μανωλόπουλος είναι καλύτερος του Σφαιρόπουλου. Eπαναλαμβάνω.»

      Εννοείται επαναλαμβάνω κι εγώ.
      Αφού πήγε τελικό ευρωλίγκας ο Μανωλόπουλος, πως να μην είναι καλύτερος;

      Διαγραφή
    11. το Κόρατς δεν το το χρεώνω του Σούλη. Το Κόρατς ήταν Ντούντα 100%. Του Σούλη του χρεώνω το Μαρούσι των ετών 2007-2010 (δηλαδή ΚΑΙ τη χρονιά του Μπαρτζώκα) και τον ΠΑΟΚ των τελευταίων χρόνων.

      Διαγραφή
    12. ο Μαρκόπουλος, για να σοβαρευτούμε τώρα, δε θα πάει ούτε στον ΟΣΦΠ ούτε στον ΠΑΟ, επειδή απλά δεν το θέλει ο ίδιος. Φοβάται τώρα στα γεράματα να μπλέξει σε τέτοια πίεση. Δεν τον κατακρίνω γι' αυτό. Απλά το λέω για να το ξέρετε.

      Διαγραφή
    13. σε αυτη τη συζητηση μονο εχω διαβασει ο,τι δεν εχω διαβασει σε ολα τα comment chains του hoopfellas εδω και 4 χρονια:

      1) μανωλο > μαρκο επειδη παιξανε τα μπατζετ 8εκ. vs 500χιλ. και κερδισε το μπατζετ 8εκ. 3-0
      2) ποιος ζοτς μωρε τωρα, ο σαριτσα τον εκανε γιογιο, τι να τον κανουμε στον παο, να μας καταστρεψει, καλυτερα ο μανωλο
      3) μανωλο > σφαιρο, απο ενα ματς κ μονο
      4) πρεπει να ψαχνεται ο παο επειδη δεν εχει μπανε και σταυροπουλο

      τζιμ κρατα αυτη τη συζητηση και καντη κορνιζα, σε παρακαλω

      Διαγραφή
    14. το Κόρατς το πιστωνεις στον Ιβκοβιτς

      καποιοι αλλοι επισης πιστωνουν το ευρωπαϊκο του 2013 του Μπαρτζωκα στον Ιβκοβιτς

      πρεπει να εχει πολλους "υποστηρικτες" ο Ιβκοβιτς στην Ελλαδα: του έχουν πιστωσει ενα σωρο κουπες που ο ιδιος δεν ηταν εκει να τις παρει ειτε γιατι δεν μπορεσε ειτε γιατι εφυγε να παει να βρει περισσοτερα λεφτα αλλου.

      αλλα οι κουπες, κουπες (των αλλων)

      το γεγονος πως σε ΟΠΟΙΟ συλλογο πηγε απετυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, το προσπερνάμε... Μονο στον ΟΣΦΠ πέτυχε 2 σεζον.

      Φανταστειτε να ηταν καποιος αλλος κοουτς που να ειχε 30 +χρονια καριερα, να εχει κατα καιρους στα χερια του απιστευτα ροστερ, ομαδαρες, παιχταραδες, ποταμους χρηματων και να ειχε μονο 2 ευρωπαικά ΜΟΝΟ με μια συγκεκριμένη ομαδα.

      αν ηταν αλλος, αν πχ λεγοταν Ομπραντοβιτς, Φουφουτοβιτς, Φουφουτοπουλος ή Φουφουτάσκουσκας και είχαν συμβεί τα παραπάνω, θα τον παίρνανε όλοι με τις ντοματες.

      εδώ ομως συνεχιζουμε να ξεχναμε ολες τις παταγωδεις αποτυχιες του, να θυμομαστε μονο τις ελαχιστες επιτυχιες του και βεβαια να του πιστωνουμε ακομα και τιτλους που δεν πηρε (βλ. παραπανω) ή παιχτες που δεν έφερε ποτε ο ιδιος (βλ. Παπανικολάου και Σλουκα)

      απιθανο, ουτε ο Ρουβάς τέτοιο επικοινωνιακό προφίλ

      Διαγραφή
    15. όχι, του Μπαρτζώκα το ευρωπαϊκό είναι του Μπαρτζώκα. Το Κόρατς του '94 όμως είναι Ντούντα, πώς να το κάνουμε; Μεταγραφές δικές του, προετοιμασία δική του, συστήματα δικά του και το σημαντικότερο, μέχρι το Γενάρη του 1994 ήταν ο Ντούντα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Σούλης ανέλαβε για 4 μήνες. Ο Μπαρτζώ ήταν από την αρχή.

      Διαγραφή
    16. Δηλαδή φέτος θα είναι του Μπαρτζωκα το πρωτάθλημα και όχι του Σφαιροπουλου. 'Η αν γινόταν ας πούμε κάνα θαύμα και το έπαιρνε ο Παο το πρωτάθλημα φέτος, θα ήταν του Ιβανοβιτς και όχι του Μανωλοπουλου. ΟΚ.

      Διαγραφή
    17. και η τρελα αυτης της συζητησης συνεχιζεται

      5) αλλοι προπονητες καθονται στον παγκο των ομαδων κι αλλοι παιρνουν τις κουπες
      6) ο ντουντα ειναι αποτυχημενος παντου εκτος απο τον ολυμπιακο
      7) δεν ξερω, εχασα το μετρημα

      εντωμεταξυ το σχολιο που ανοιξε τη συζητηση (του σεντρικ) ειναι μακραν το πιο λογικο

      τζιμ αυτη η συζητηση ειναι συλλεκτικη, θα την κανω print screen να τη διαβαζω ακομα κι οταν κολλαει το ιντερνετ

      Διαγραφή
    18. για να τα ξεκαθαρίσουμε

      ο Ντούντα είχε πάει ημιτελικό Κόρατς και είχε χάσει με 18 πόντους μέσα στο Πέζαρο από τη Σκαβολίνι. Φεύγει, ο Σούλης γίνεται πρώτος προπονητής χωρίς να έχει ξανακάνει ποτέ μέχρι τότε αυτή τη δουλειά, νικάει με 38 τη Σκαβολίνι στον επαναληπτικό, και ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ κατακτά το Κόρατς νικώντας τη (μεγάλη) Στεφανέλ των Τάνιεβιτς, Μποντιρόγκα, Τζεντίλε κλπ. Όλα αυτά το Μάρτιο (πες ενάμισι μήνα χωρίς τον Ντούντα δηλαδή).

      Τον Απρίλιο-Μάιιο παίζει ακόμα καλύτερο μπάσκετ, κερδίζει τον ΠΑΟ 3-2, πάει τελικούς και ΣΦΑΖΕΤΑΙ στον 5ο από ττον Ολυμπιακό (5'' Σάβιτς).

      Εγώ τώρα να σου πω ότι το ΜΕΓΑΛΟ μπάσκετ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ τον Απρίλιο-Μάιο του '94 ήταν έργο Μαρκόπουλου και μόνο. Αυτό που έπαιξε τους 2 πρώτους μήνες όμως (όταν ήρθε και το Κόρατς) ήταν μια μίξη όσων τους είχε μάθει ο Ντούντα, με περισσότερη ελευθερία όμως, και φυσικά με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ του Μπάνε (32 π. νομίζω μέσα στην Τεργέστη).

      Γι' αυτό λέω ότι είναι Ντούντα το Κόρατς του '94.

      Διαγραφή
  43. ρε τι γινεται

    http://files.capital.gr/images/newspaper_covers/2015-06-08/d4734c36-a772-444b-b253-7fd163493c4f.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιμενει ο Αγγελόπουλος στα 600 για Σλούκα? Θα τον χρυσοπληρώσεις θέλεις δε θέλεις. Ετοίμασε 9 κατοστάρικα.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περα απο την πλακα. Και τα 900 λιγα ειναι. Οπως κι αυτα που παιρνει ο Πριντεζης.

      Διαγραφή
    2. Ο Πρίντεζης υποχώρησε εν γνώση του παιδιά. Τώρα κοστίζε 1.5 μύριο

      Διαγραφή
    3. 800 χιλιάρικα, συν μπόνους για τριετές, το μίνιμουμ!!
      Αν μείνει για λιγότερα, προκειμένου να μην χάσει το κολλητάρι του και τις βόλτες στα καζίνα, θα είναι μεγάλος μαλάκας..

      Vatos76

      Διαγραφή
  45. Νικησαν οι Cavs χθες ε? με τριπλ του αντιπαθους Τζεημς?
    Παρολο που δεν τον παω καθολου τον τελευταιο, τους βγαζω το καπελο. Με Λοβ και Ιρβινγκ εξω παιζουν στα ισα τους τελικους.
    Μηπως οι Γουρριορς τελικα λυγιζουν απο την πρωτογνωρη πιεση του πρωταθλητισμου? Για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'οτι καταλαβα το παιχνιδι ειχε πολυ αγριο ξυλο και μεροληπτικη διαιτησια υπερ των Γουοριορς.Ο Λεμπρον εφαγε αρκετες και του καναν και πολλα φαουλ που δε δοθηκαν.Η νικη ηρθε στις λεπτομεριες,στην παραταση χυνοταν αιμα για καθε καλαθι.
      Το θεμα εδω ειναι το εξης:O Λεμπρον εχει τεραστιο κινητρο να παρει ενα πρωταθλημα μονος του να του φυγει η ρετσινια των big 3 και ο Καρι δειχνει σωματικα και πνευματικα ανετοιμος (μετα και απο μια σκληρη απο αποψης δουλειας-αποδοσης για αυτον) σε αυτη τη φαση να παιξει σε τοσο σκληρη σειρα.Η εδρα εσπασε και παμε στο Οχαιο,οπου θα κριθουν ολα,και οι Γουοριορς πρεπει να ναι πολυ σκλροι και συγκεντρωμενοι.O Iguodala θα πρεπει να βγει λιγο πιο μπροστα

      no_closure

      Διαγραφή
    2. Ποια ρετσινιά των big3 ρε παιδιά; Που ήταν οι άλλοι big2 φέτος χωρίς τον Λεμπρόν; Μπήκαν έστω playoff;

      Φαβορί παραμένουν οι Warriors αλλά ο Λεμπρόν έχει λήξει την συζήτηση προ πολλού.

      Διαγραφή
    3. Τι να λεμε ο Λεμπρον εχει τετοια σωματικα προσοντα που ειναι πολυ δυσκολο να τον σταματησεις. καμια φορα που ο καρρυ μαρκαρει τον λεμπρον νομιζω οτι ο λεμπρον εχει ενα παιδακι μπροστα του. Ειναι και παικταρας εννοειται αλλα τα σωματικα του προσοντα τον κανουν ασταματητο, ειναι ενας μικρος σχορτσιανιτης σε ογκο. Μπορει να σκοραρει με καθε δυνατο τροπο.
      Απο την αλλη ο Καρρυ εχει περιορισμενες επιλογες σκοραρισματος λογω της σωματοδομης του. Γι αυτο και κατα βαση σκοραρει απο την περιφερεια.
      Κατα τη γνωμη μου δεν τιθεται θεμα καλυτερου παικτη στη λιγκα. Αυτη τη θεση την εχει καβατζωσει ο Λεμπρον εδω και πολλα χρονια.

      Διαγραφή
    4. Ελα τωρα,πριν απο 4 χρονια ο Γουειντ ηταν εφαμιλης αξιας με τον Λεμπρον και με καλυτερα στατιστικα την 1η χρονια.Ο Μπος στα πλευοφ ειχε καθαρισει τα μισα παιχνιδια με τα μακρινα του σουτ.

      Στο 2ο πρωταθλημα των Χιτ ειχε ηδη αρχισει να γινεται πιο μπασκετικος και εγκεφαλικος ο Λεμπρον και να πεφτουν οι αλλοι 2 αλλα ποτε κανεις δεν τους χωνεψε σαν ομαδα.
      O Γουειντ απο τη στιγμη που πατησε τα 30 αρισε να φθινει φυσιολογικά

      no_closure

      Διαγραφή
    5. Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι αρκετά απλό.
      Πέρσι οι Χιτ διεκδίκησα το πρωτάθλημα, υποτίθεται στηριζόμενοι στους big3. Φέτος χωρίς τον Λεμπρόν και στη θέση του ένα πολύ καλό τριάρι ήταν για κλάματα.
      Δεν μπορεί και δεν είναι τυχαίο.

      Προφανώς ο Γουέιντ ήταν απίστευτος παίκτης αλλά στο δεύτερο πρωτάθλημα βάζει 15 πόντους στα playoff.
      Και προφανώς δεν είπα ότι τα πήρε μόνος του, όπως πάει να το πάρει φέτος. Κανείς δεν τα παιρνε μόνος του, ούτε ο Τζόρνταν.

      Αλλά κανένα άγχος δεν έχει. Έχει αποδείξει ποιος είναι, με καλούς συμπαίκτες, με μέτριους συμπαίκτες, χωρίς συμπαίκτες...

      Διαγραφή
  46. Καλό είναι να τονιστούν οι δυσκολίες της αποστολής του Μανωλόπουλου για να μην υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες.

    1. Οι ατυχίες με Παππά και Γκιστ.
    2. Οι πρόσφατοι μυϊκοί τραυματισμοί (έχει χαθεί το μέτρημα πια) Μπατίστα (ακόμη εκτός) και Διαμαντίδη (επέστρεψε πριν 10 μέρες) σπουδαία προίκα των μεθόδων law & order του Ιβάνοβιτς με στόχο την πιο φιλόπονη & καλοπροπονημένη ομάδα στην Ευρώπη.
    3. Η ενσωμάτωση δύο νέων παικτών χωρίς εμπειρία σ’ αυτό το επίπεδο.
    4. Η επιχείρηση να ξαναλλάξει δέρμα η ομάδα και να επιστρέψει σε πιο ορθολογικές και ταιριαστές στο ρόστερ πατέντες. Η σύγκριση με την περσινή περίπτωση με τον Αλβέρτη είναι εντελώς αδόκιμη. Πέρσι, ο Φράγκι πάτησε στην δουλειά του προκατόχου του και κυρίως προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών. Είχε και περισσότερο χρόνο. Φέτος, ο Μανωλόπουλος έχει στόχο να αλλάξει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας συν το ψυχολογικό. Ολοκληρωτικό lifting δηλ.
    5. Τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια.
    6. Νέα μέλη στο τεχνικό team.

    Το γεγονός ότι αρκετοί φίλοι εκθειάζουν την δουλειά του, μόλις ενός μήνα, πρωτόπειρου κόουτς έχει πολλές ερμηνείες.

    - Αποδεικνύει την πλήρη ανεπάρκεια του προηγούμενου προπονητή. Από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς, η επιλογή Ιβάνοβιτς ήταν εντελώς άστοχη. Είναι τόσο αυτονόητα αυτά που έπρεπε να γίνουν που είναι να απορεί κανείς με τις εμμονές του Μαυροβούνιου.
    - Ενώ όλοι ψήθηκαν στην αρχή της χρονιάς για να δουν ολοκληρωτικό μπάσκετ με τρεχάλα, run & gun, 100άρες, πολλές επιθέσεις, θέαμα κλπ, τώρα αναγνωρίζουν ότι αποτελέσματα και τίτλοι έρχονται με τον άλλον τρόπο.
    - Πείθει, πλέον, ότι η απόλυση του Ντούσκο άργησε πολύ από τη στιγμή που αποφάσισαν ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα κι άφησαν στην άκρη τα υπόλοιπα.
    - Πόσο βασικό είναι να μπορεί ο κόουτς να πείθει τους παίκτες ότι ο τρόπος του είναι ο κατάλληλος. Εκτός από Μπατίστα & Σλότερ δεν νομίζω να χαλάστηκε κανένας με την αποχώρηση του Ιβάνοβιτς.
    - Πόσο σημαντική ήταν η θητεία του Πεδουλάκη.

    Όλα αυτά σωστά και κατανοητά. Αλλά μην πάμε πάλι στο άλλο άκρο. Ο Μανωλόπουλος πάει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά επ’ ουδενί δεν έχει κριθεί ακόμη άξιος για να τρέξει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να αποδειχτεί τέτοιος. Απλά, έχει πολλές ώρες πτήσεις ακόμη. Κι επιπλέον. Δεν ξέρουμε την στόχευση της επόμενης χρονιάς.

    Υ.Γ. Όσοι ορέγονται Γκέρσον στον ΠΑΟ, σε οποιοδήποτε ρόλο, μάλλον δεν χόρτασαν με τη φετινή σαλάτα και ανυπομονούν για το ψητό.
    Υ.Γ.1 Διαβάζω ότι είναι λέει ανήθικο να παραμείνει ο Γκιστ. Το ηθικό είναι να τιμωρηθεί με αποπομπή γιατί, εκτός των άλλων, έβλαψε την ομάδα. Μάλιστα. Ποιος είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση να τιμωρήσει τον παίκτη; Κάποιος με ηθικό ανάστημα που εντωμεταξύ δεν έχει βλάψει ποτέ την ομάδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Kαλώς το σαλιγκάρι. Ποιο το νόημα να ασχολείσαι με όλα αυτά ενώ μιλάμε για τελικούς δε καταλαβαίνω 77.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. του 'χει πάρει τα σώβρακα ο Κάρλες Ντουράν του Λάσο μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kαλησπέρα. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανταγωνιστικός χθες όπως τον περιμέναμε. Διαβασμένος, με δυνατή άμυνα. Από την άλλη η ομάδα είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή, πιο ποιοτική με μεγαλύτερο βάθος δεδομένων των απουσιών του αντιπάλου. Δε παίξαμε στο επιθυμητό επίπεδο και διακρίνω ότι η αστοχία από το τρίποντο κληρονομήθηκε από τη σειρά με τον Άρη. Κλειδί το δεύτερο ματς. Θα έχουμε λιγότερη πίεση και αν είμαστε στοιχειωδώς εύστοχοι από τη περιφέρεια θα μεταφέρουμε άγχος στον Παναθηναϊκό. Φοβερός ο Σλούκας, ο καλύτερος του γηπέδου μακράν. Τώρα είναι η στιγμή του Σφαιρόπουλου για να καθαρίσει τη σειρά.

    ΥΓ Ο Σπανούλης φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την άμυνα του Νέλσον. Ελπίζω να μην έχουμε νέο φαινόμενο Γκιστ και γενικό, συνεχόμενο κλείδωμα του αρχηγού. Τον έχουμε ανάγκη. Με τον Σπανούλη στα στάνταρντ του ο Ολυμπιακού δε χάνει με τίποτα αυτή τη σειρά.

    Mαλτέζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα την αμυνα που παιξαμε χτες στον Σπανουλη,απλα αυτος ειπαμε εχει προβλημα με τον ΠΑΟ.Μονος του τα εχανε 2/11 ειχε,εκανε και εκεινο το γελοιο αιρμπολ λειαπ και μας εφτιαξε την διαθεση.

      Διαγραφή
  50. ο οσφπ βρηκε λυσεις χθες στα προσωπα των σλουκα-ντανστον-λοτζεσκι και πηρε σχετικα ευκολα το πρωτο ματς στο β ημιχρονο.

    την τεταρτη θα βρει λυσεις απο καποιους αλλους.μπορει να το κανει γιατι εχει βαθος ως ομαδα και παιχτες με εμπειρια.

    οπως και να χει, ειναι δυσκολο για τον παο να παρει εστω και ενα ματς σε αυτη τη σειρα και αυτο γιατι απλα δεν εχει κορμια να ριξει στο παρκε περαν ολων των αλλων (απολυση ντουσκο, νεες μεταγραφες, καταπτωση αγωνιστικη και ψυχολογικη βασικων παικτων, απουσιες, μειονεκτημα εδρας).

    δε βγαινει σειρα με φωτση και λουκα!!οσο καλα και να παιζουν θα γονατισουν στο τελος.βαλτε και το Μητσο που δεν ειναι σε θεση να το παρει πανω του (και λογω ηλικιας και λογω προσφατου τραυματισμου) και βγαλτε συμπερασμα.

    σλοτερ-βλαντο σκετη απογοητευση.για το σλοτερ δε με νοιαζει.θα παιξει ακομα 2-3 ματς και θα φυγει.ο βλαντο ομως με απογοητευει το τελευταιο διαστημα!!!τριποντο και αγιος ο Θεος!!τιποτα αλλο.....

    θεωρω καταντια για εναν πλει μεικερ να λεμε οτι κακως τον χρησιμοποιει ο κοουτς στην κορυφη και οτι πρεπει να τον βαζει στη base line να κανει παιχνιδι!!!ας ειναι αποτελεσματικο μεχρι ενος βαθμου το θεωρω μπασκετικη καταντια για το νελσον να μη μπορει το παλικαρι να αποδωσει στη φυσικη του θεση και οχι μονο αυτο αλλα να ριχνουμε το φταιξιμο και στους αλλους!!!κατανοω οτι περασε πολλα με τους τραυματισμους φετος αλλα ας το παρουμε αποφαση, δεν ανηκει σε αυτο το επιπεδο.για τον Αστερα καλος ειναι, ας επιστρεψει εκει.εχει ποιοτητα ως αθλητης αλλα οχι για υψηλο επιπεδο.και ο σαντα, ο πρωην της μπαρτσελονα,καλος παικτης ειναι αλλα για συμπληρωματικος και για ειδικους ρολους.μετα τη μπαρτσα τον πηρε η ανδορα....

    η λογικη τυπου "για λιγο χασαμε,αν επαιζαν και οι αποντες θα το παιρναμε" δεν ισχυει για μενα!!!εχει καποια βαση αλλα θεωρω παραπλανητικο το ολο σκεπτικο.και στο οακα δεν επαιζε μονο ο γκιστ και μας πηραν περπατωντας.περπατωντας ομως.....

    οπως και να χει, το αξιζει ο οσφπ το πρωταθλημα, εμεις οχι.ειναι μπασκετικη αδικια να το παρει ο παο και σε μεγαλο βαθμο παγιδα για τη διοικηση αν νομισει τελικα οτι με μια αλλαγη προπονητη και 2 μεταγραφες της τελευταιας στιγμης θα παιρνει συνεχως το πρωταθλημα απο μια κορυφαια ομαδα.

    οσο για τον οσφπ, ενα θα πω.

    τρεις πιτσιρικαδες (παπ, σλουκας, μαντζαρης) εβγαλε την τελευταια τριετια.ο ενας πουληθηκε, ο αλλος εμεινε και μενει ο τριτος τωρα!!!αν τον κρατησει θα χει κανει κινηση ματ για το μελλον!!!αν τον χασει θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση!!!τη λογικη "τοσα δινουμε" ας την αφησουν οι αγγελοπουλοι για κανεναν αλλον!!!

    θεωρω , απο την αλλη, καθηκον του παο να κυνηγησει, με τις οποιες λιγες πιθανοτητες εχει επιτυχιας, το σλουκα.ας αφησει τις αηδιες με τον καλαθη και με τα 2εκ που ακουγονται οτι του δινει και να παει να παρει το παλικαρι του οσφπ.με τα λεφτα που θελει το παιδι και με το ρολο που θελει.αν δεν αρκουν ουτε και αυτα τουλαχιστον θα χει κανει την προσπαθεια του.
    η τετραδα παππας-σλουκας-βλαντο-μποχωριδης ειναι ο,τι πρεπει για τη μετα-διαμαντιδη εποχη, η οποια ουτως η αλλως θα ειναι πολλη επιπονη!!!

    υ.γ ειναι παρακμη για την ομαδα να φοραει τη φανελα της αυτος ο μοργκαν!!!!και οπως λεμε και στο χωριο μου στην ερωτηση "ειναι καλος παικτης αυτος?"......"κατ αρχας, ειναι καλο παιδι....".

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να αφήσει ο Ολυμπιακός τον επόμενο ηγέτη του. Όσο-όσο θα τον πληρώσει να μείνει. Και τα αξίζει τα χρήματα ο Σλούκας, ακόμα και 1 εκ. να πάρει. Δηλαδή κάτι άλλοι γκαρντς που παίρνουν τόσα στην Ευρώπη (πχ Ρωσια) είναι καλύτεροι;

      Διαγραφή
    2. Μιας και ανέφερες τους παίχτες που αναδείχτηκαν από τον ΟΣΦΠ τελευταία, δε θα πρέπει να πάρει κρέντιτ ο Γιαννακης που έφερε Παπανικολάου-Σλούκα στην ομάδα;

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου υπάρχει και μετα-σπανούλη εποχή, κ θα πρέπει προπονητής κ διοίκηση να το δούνε έγκαιρα (αν ήμουν σφαιρο κ σπαν δεν θα ξεκίναγα στο οακα, θα περίμενα να διαβάσω το παιχνίδι κ να μπω αργότερα, δίνοντας κ στον σλούκα την ευκαιρία του). Ο ΔΔ δυστυχώς "προδόθηκε" από τις επιλογές των τελευταίων ετών, διότι ήταν μακράν ο νο.1 παράγοντας της δυναστείας του παο. Την Τετάρτη αν ξαναφανεί ότι ο Σφαιρο έλυσε το κόμπλεξ των κόκκινων στο οακα, ο γιανακ θα αναγκαστεί να ρίξει 2-3 μύρια επιπλέον στο τραπέζι. Για το καλό όλων λοιπόν μία σκούπα των κόκκινων φέτος.
      Basilsta

      υγ. απογοήτευση ο χάντερ, που θα μπορούσε να ήταν κλειδί.

      Διαγραφή
    4. @4.22

      1εκ να δωσει ο οσφπ στο σλουκα το θεωρω απιθανο.να παλεψει να τον κρατησει το θεωρω βεβαιο.

      @4.23

      κρεντιτ στην ελλαδα δεν παιρνει κανενας προπονητης!!!απαξ και φυγει απο μια ομαδα ο κοουτς ειναι καταδικασμενος να τα ακουει και απο τους φιλαθλους της δικης του ομαδας και απο τους αντιπαλους.

      εμμεσως βεβαια υπαρχει ενα ειδος αναγνωρισης αλλα πιο πολυ αυτο αφορα το πικαρισμα του τωρινου προπονητη που εχει μια ομαδα και οχι το εργο του προηγουμενου!!!πχ τα θετικα σχολια που ακουσε φετος ο πεδουλακης δεν τα ειχε ακουσει 1,5 χρονο που προπονουσε τον παο αλλα και αυτα τα σχολια περισσοτερο ειχαν να κανουν με τη δυσαρεσκεια στο προσωπο του ντουσκο παρα κατι αλλο.οπως και του χρονου θα ακουμε καποια εγκωμιαστικα σχολια για το ντουσκο για να πικαρουμε τον επομενο κοουτς!!!τραγελαφος....

      @4,36

      η σκουπα ειναι ψιλοεπικινδυνο σεναριο φιλε!!μπορει να εμηνευτει και αλλιως!!!να αναθαρρησει ο οσφπ σε τετοιο βαθμο που να παιρνει τα επομενα πρωταθληματα για πλακα ανεξαρτητα απο τα εκατομμυρια του ΔΓ!!!!

      ΣΜ

      Διαγραφή
    5. ΣΜ στο Οακα επαιζε τρακαρισμενη η ομαδα,εδω εγω και σοκαριστηκα οταν το εμαθα,δεν κοιμηθηκα δυο μερες.Οτι ο Γκιστ πιαστηκε με χασισι δυο μερες πριν τον αγωνα,χαλασε την διαθεση τους,δεν ειναι κριτηριο αυτο που λες..Το ηξερα οτι θα χαναμε με κατω τα χερια.Ηταν στημενο ολο το σκηνικο.Τον επιασαν αρχες του Απριλη στο κυπελο και ανακοινωθηκε δυο μερες πριν το ντερμπι.ΣΤΗΜΕΝΟ, τι δεν καταλαβαινεις,πουστια μια απο την αφελεια του Γκιστ και μια απο αυτους που κινουν τα νηματα.Οσο για τον Βασιλακοπουλο εχει καιρο τωρα που τα χαλασε με την ΚΑΕ μας.

      Διαγραφή
    6. EXEIS DIKIO! EPREPE NA TO LEGANE PIO PRIN NA MHN EPEZE ME CSKA...

      Διαγραφή
  51. O SM είναι το κλασσικό παράδειγμα κλάψα που θα πρέπει να αποφύγουμε όλοι. Κλάψας και ηττοπαθής. Ο Γιάνκοβιτς μια χαρά είναι φιλαράκο. Το ότι είναι σοφτ δεν αλλάζει, θα ζήσεις με αυτό. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι, πρώτη χρονιά ανέβηκε σε αυτό το επίπεδο. Ο Νέλσον αμύνεται για τρείς σε μια αστεία αμυντικά περιφέρεια. Όπως και ο Σάδα. Ο οποίος έπαιξε στην εθνική με το καλύτερο μπακόρτ του πλανήτη. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Παρακάτω..Κανείς δε ξέρει τι θα γινόταν αν έπαιζαν οι απόντες. Αλλά εφόσον η διαφορά όπως λες ήταν το βάθος, τότε θα είχαμε σίγουρα καλύτερη τύχη.Τον Μόργκαν που τον έμαθες? Τον ήξερες? ρε ουστ.. σνιφ σνιφ κλαψ. Να περάσει παρακαλώ, είμαι αγανακτισμένος με τους αγνώμονες κλαψιάρηδες και μηδενιστές που περίμεναν μόνο διπλό για να πανηγυρίσουν και δεν είδαν ότι η ομάδα έχει δυνατότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι ο Βλάντο; Μια χαρά; Και οι δυο τρομάρες δηλ. πως είναι;
      Είναι δυνατόν να τον μαρκάρει ο Σπανούλης και να μην μπορεί να φτιάξει μια φάση στο post. Ούτε μια γαμημένη φάση. Μετά από ένα χρόνο αγκαζέ την θέση να εμφανίζει τέτοια εικόνα; Και να μας λες ότι είναι μια χαρά;
      Θυμάμαι τι άκουσε πέρσι ο έρμος ο Μπράμος και γελάω.
      Να περάσει παρακαλώ. Είμαι αγανακτισμένος με όσους προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.

      Διαγραφή
    2. έχω βαρεθει να μετράω ποσα κρίσιμα ΜΟΝΟΣ του έχει χάσει φετος

      πόσες φορές έχει πετάξει την μπαλα στις εξεδρες προσπαθωντας να κανει τη σουπερ γαου πάσα αντι να τη δώσει διπλα του για σιγουριά

      δε θέλω να τον βγαλω αχρηστο, ίσα ίσα τσαντιζομαι γιατι πιστευω πως εχει δυνατοτητα να ειναι ενας αξιοπρεπεστατος παιχτης που θα μεινει για χρονια στον κορμο του ΠΑΟ

      ΜΟΝΟ ομως αν σοβαρευτεί και δουλεψει

      Διαγραφή
    3. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, στις 4-5 πρώτες φάσεις, προσπάθησαν να ποστάρουν ο Βλάντο και ο Nelson, και οι δύο απέτυχαν. Ομοίως και ο ΜΚΦ, μέχρι να πάρει τα μέτρα των μαυρούκων και να κινηθεί πιο σωστά. Και αυτό πιστώνεται περισσότερο σε Σπανούλη, Μάντζαρη και -νομίζω- Petway (που αρνήθηκαν τα ποσταρίσματα), παρά στο softness των Βλάντο και ΜΚΦ (γιατί τον Nelson δεν μπορείς να τον πεις soft)....

      Διαγραφή
    4. Να πω και εγώ κάτι για τον Γιάνκοβιτς όπως τον βλέπω όλη την χρονιά.....Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι στο μυαλό και η επιλογή του Παναθηναϊκού να του αφήσει όλη την θέση δική του όλη την χρονιά το έκανε ακόμα χειρότερα......Μπαίνει στο παιχνίδι χαλαρά,μαλθακά,χωρίς προσήλωση πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα στην άμυνα ο παίχτης του να μας κάνει πάρτι και στην επίθεση με την παραμικρή επαφή και πίεση να τινάζεται σαν να του περνάει ρεύμα από μέσα του,να χάνει την ισορροπία του και να οδηγείτε σε λάθος η κακή επιλογή.....Το χειρότερο που κάνει που όταν το βλέπω βγαίνω από τα ρούχα μου και μου έρχεται να μπω μέσα άμα είμαι στο γήπεδο ή να σπάσω την τηλεόραση είναι ότι όταν δέχεται αυτή την πίεση παρατάει την φάση και κοιτάει τον διαιτητή απαιτώντας να του δώσει φάουλ....με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει την κατοχή η να γίνετε λάθος και να φεύγει η μπάλα από την επίθεσή μας στην άμυνα και με την άκρη του ματιού μου και μέσα στην αγωνία να βλέπουμε τον Βλαντο να γυρνάει χαλαρός και να ασχολείται με τον διαιτητή που δεν του έδωσε φάουλ....Φέτος χάσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος κλειστών ματς λόγω της αφέλειας του και του οχαδερφισμού του που δεν ήξερε πότε να κάνει φάουλ......Επειδή όμως τον έχω δει όταν είναι συγκεντρωμένος πόσο καλή άμυνα μπορεί να παίξει και τι καλά πράγματα μπορεί να κάνει στην επίθεση....επιμένω ότι το πρόβλημα του είναι καθαρά θέμα μυαλού και νοοτροπίας.Βασικά πρώτον θέλει ανταγωνισμό στην θέση του και δεύτερων θέλει προπονητή που να τον ξυπνάει και να τον φέρνει στο φιλότιμο είτε με το καλό είτε με το άγριο....
      Αυτό το πράγμα στο προχθεσινό ματς το να μην μπορεί να ποστάρει το Σπανούλη ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.....
      Στεφ

      Διαγραφή
    5. θα συμφωνησω με το στεφ.

      οντως , μιλαει πολυ και αδικαιολογητα ο βλαντο με τους ρεφ, σε σημειο που αποπροσανατολιζεται εντελως ο παικτης.

      προσωπικα με εχει απογοητευσει το τελευταιο χρονικο διαστημα χωρις να ειναι μομφη για την αξια του και για την εξελιξη του γενικοτερα.απλα δεν παιζει καλα!!δεν παιζει δυνατα, συγκεντρωμενα και με παθος!!!

      και δε συμφωνω καθολου οτι προκειται για σοφτ παικτη.ειναι δυνατο παιδι και ας μη του φαινεται.εκεινο το κτηνος τον τομας της μπαρτσα τον εχει παει καροτσακι πολλακις!!!και στην αρχη της χρονιας μια χαρα ορμουσε στη ρακετα!!!

      απλα τωρα τελευταια , δε ξερω γιατι, την εχει δει λιγο νυφη με το σουτ!!!σουτ απο την περιφερεια αποκλειστικα.....ατσαλακωτος βγαινει απο το παρκε....και συνεχως μουρμουρα!!!

      ο αλλος υπεγραψε ηδη ανανεωση.στο χερι του το δικο του ειναι να υπογραψει και αυτος!!!αν συνεχισει να παιζει ετσι νωθρα κακο δικο του....

      ΣΜ

      Διαγραφή
  52. 4:23 1000 like. "αγανακτισμένος με τους αγνώμονες κλαψιάρηδες και μηδενιστές που περίμεναν μόνο διπλό για να πανηγυρίσουν και δεν είδαν ότι η ομάδα έχει δυνατότητες"

    Μanu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μονο σε εμενα φαινεται οτι ο Curry "ποζαρει" υπερβολικα για τελικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλησπέρα!
    Λίγες παρατηρήσεις κι από μένα:
    1) Ποιοτικά το μπάσκετ που είδαμε στον πρώτο τελικό (και που υποψιάζομαι ότι θα δούμε και στους επόμενους) είναι χαμηλότερου επιπέδου από άλλες χρονιές. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται κυρίως στην αγωνιστική πτώση του ΠΑΟ.
    2) Ο ΠΑΟ, με δεδομένες και τις απουσίες, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να παίξει στα ίσα τον αντίπαλό του. Είναι, όμως, όπως και να το κάνουμε λίγο θλιβερό να βλέπεις να εξαρτάται τόσο πολύ το παιχνίδι της ομάδας από τρεις παίχτες στα 30+ (ΔΔ, Φώτσης, Λουκάς). Αν αυτό συνδυαστεί με τη χαμηλή ποιότητα των ξένων παιχτών που επελέγησαν φέτος, καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι η μαγιά για του χρόνου είναι φτωχή. Θα χρειαστούν μάλλον ξανά πολλές αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δοθούν στη συνέχεια περισσότερες ευκαιρίες σε Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο που θα αποτελέσουν σταθερά για την ομάδα τα επόμενα χρόνια.
    Ο ΟΣΦΠ κέρδισε, σε μια μέτρια βραδιά του, ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκε με (ανεξήγητες) φοβίες (προίκα του παρελθόντος;). Αν ο αντίπαλός του είχε μια - δυο ποιοτικότερες μονάδες (όχι απαραίτητα Παππά - Γκιστ, αλλά αντίστοιχου επιπέδου) θα βρισκόταν με ένα ακόμα μπρέικ στην πλάτη. Πάντως, ο ΟΣΦΠ, αντίθετα με τον ΠΑΟ, έχει έτοιμο κορμό για χρόνια και θα είναι τεράστια ανοησία να μην τον κρατήσει (εφόσον βεβαίως το επιτρέπουν τα οικονομικά της ομάδας).
    - Και μια πρόβλεψη. Θεωρώ πιθανότερη μια βελτίωση στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ παρά σε αυτό του ΠΑΟ. Οι πράσινοι θα χρειαστούν κι άλλους παίχτες πέρα από την τριάδα των 30+, που δε θα αντέξει να βγάλει ολόκληρη σειρά σε τέτοιους ρυθμούς. Η προσθήκη του Μπατίστα σίγουρα θα δώσει τις ανάσες που λείψανε στους ψηλούς, αλλά θα χαλάσει πιθανόν τις νέες ισορροπίες που είχαν δημιουργηθεί (εφόσον παίξει στο 2ο ματς κι εφόσον είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση). Αυτή τη στιγμή βλέπω πιο κοντά ένα "βουβό" "σκούπισμα" του ΟΣΦΠ (νίκες με μικρές διαφορές, αλλά όχι πολύ δύσκολες), παρά οτιδήποτε άλλο.

    ΝΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μεγαλείο ψυχής από τον Διαμαντίδη, ο οποίος υπέγραψε τη φανέλα του πιτσιρικά, αντί να τη σκίσει, να χαστουκίσει το φλωράκι και να το στείλει πίσω στη μαμάκα του, όπως θα έκανε ο σπανουλάκος!

    Μόνο αυτός ο παίκτης τέτοιο μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στον ΠΑΟ πρεπει να ριξουν στη μαχηΜποχωριδη, Κουπερ και Μοργκαν αναγκαστικα,ας τους βουν ρολο και ας χασουν με αυτους μεσα.Δεν γινεται να παιξει ξανα 35 λεπτα ΔΔ,Φωτσης και Μαυροκεφαλιδης.
    Ο Νελσον εκτος της αμυνας κουρασε και με το ποστ του τον Σπανουλη,αν γινει και πιο ευστοχος θα γινει καταλυτικος.
    Η αληθεια ειναι οτι εκτος της λειψανδριας ο Σλουκας εδειξε το μεγαλο θεμα στην αμυνα μας,δεν υπαρχει φοβητρο στη ρακετα.
    ΥΓ Α ρε Γκιστ μας κρεμασες για τα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Διαβαζω για Igor Kokoškov ως head coach στον Παναθηναικο. Εψαξα κ ειδα οτι εχει δουλεψει ως assistant σε πολλες ομαδες του nba. Τον ξερει κανεις να μας πει τι καπνο φουμαρει; Για πες μας Τζιμ.

    spysot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεος με τα πειραματα της κακιας ωρας . το διδυμο μανωλοπουλου-λυκογιαννη ειναι καλυτερο .

      Διαγραφή
    2. 'Αντε να σου πω μερικα, αμα θες να μαθεις.

      Ειναι coach που ειδικευεται στην επιθεση και το γρηγορο μπασκετ και γενικα του αρεσει πολυ να παιζει με τους γκαρντ στους οποιους θελει να περναει η μπαλα για πολυ ωρα στα χερια τους.

      Εχει αναδειξει/προσαρμοσει καποια ταλεντα στην Αμερικη (π.χ. Ντραγκιτς) αλλά γενικα θεωρειται ενας απ' αυτους τους αναλωσιμους assistant coaches γι αυτο αλλωστε κι εχει αλλαξει (ή τον εχουν αλλαξει) τις ομαδες σαν τα πουκαμισα τα τελευταια χρονια.

      Ενας απο τους λογους που μπορει ν' αρεσει λιγο παραπανω απο αλλους Ευρωπαιους στους Αμερικανους ισως ειναι και το γεγονος οτι ειναι πλεον Αμερικανος εχοντας παντρευτει μια (θεα) Αμερικανιδα?

      Ειναι ολα αυτα ικανα για να ερθει στην Ευρωπη οπου θα παρει μαξιμουμ 300-400 χιλ. τον χρονο? Για μενα ουτε μια στο εκατομμυριο. Ασε που, ειδικα στον ΠΑΟ, η ομαδα θα ξαναρχισει να παιζει μπασκετ τυπου Ιβανοβιτς με οτι κι αν σημαινει αυτο..

      Διαγραφή
    3. "πειράματα της κακιάς ώρας" ο Κοκόσκοφ και "καλυτερο διδυμο" οι Μανωλοπουλος-Λυκογιαννης

      τι αλλο θα διαβασουμε

      φιλε αν είσαι Ολυμπιακός και τρολλάρεις, πάω πάσο

      αν είσαι Παναθηναϊκός και προτιμάς το Μανωλοπουλο απο καποιον που δουλευει επιτυχημενα 15 χρονια στο ΝΒΑ -και παράλληλα καμια 7ετια σε Εθνικη ομαδα στην Ευρωπη, πραγματικα να το ξαναδεις. Δεν ειναι Ικαρος ο ΠΑΟ

      Διαγραφή
    4. Τι δουλεια εχει προπονητης απο ΝΒΑ που ειδικευεται στην επιθεση στον Παναθηναικο που το DNA του ηταν παντα η σκληρη αμυνα; Νομιζα οτι ειχαμε πιασει πατο αλλα ακομα εχουμε κι΄αλλο. Γλεντι που θα κανουν οι αγγελοπουλοι με αυτα που ακουνε

      Διαγραφή
    5. Ενταξει, υποτιθεται θα τον παρεις για να σου φτιαξει τους νεους παιχτες. Αλλά μεχρι εκει, δηλ. μεχρι να ειναι assistant και στον Παναθηναϊκο. Δεν πας ετσι στο φαϊναλ-4.

      Τωρα βεβαια αν περιμενουμε κιολας να μεταμορφωσει τον Διαμαντακο σε Μιλισιτς, τοτε ο Κοκοσκοφ δεν ειναι coach αλλά μάγος!

      Διαγραφή
    6. το οτι γραφει η γαυρονταιη για τον οποιον κοκοσκοφ και ειδικα εν μεσω τελικων δεν ειναι καθολου τυχαιο . ξυπνατε ρε επιτελους !

      Διαγραφή
    7. Άκυρο... Την πούλησε ο Αλαφούζος στον κοντομηνά...

      Διαγραφή
  58. O Jancovic einai ligos gia omada epipedou PAO. Tha tou dothei akoma mia efkairia tou xronou, pistevw. Tha prepei na anevasei katakorifa tin apodosi tou, eidalws...

    Kind regards,

    Tom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιανκοβιτς ειναι καπως σοφτ!
      Μπορει να βοηθησει την ομαδα αλλα ειναι και εντελως μονος στη θεση!Σε μια θεση που περυσι υπηρχαν οι σκληροτραχηλοι Μασιουλις και Μπραμος!

      Διαγραφή
    2. Τεχνικα ο Γιανκοβιτς δεν ειναι λιγος. Εκει που πασχει ειναι σωματικα.

      Θα του εκανε πολυ καλο ενα τριμηνο ενδυναμωσης στην Αμερικη. Αν πραγματικα ενδιεφερεται για την καριερα του πρεπει ν΄αφησει τις παραλιες αυτο το καλοκαιρι γιατι δεν θα βρει αλλη ευκαιρια.

      Διαγραφή
  59. Παιδια συγγνωμη για το ποστ που δινω,αλλα ξερω οτι το καταδικαζουν και οι σωστοι Ολυμπιακοι,πειτε μου ομως ρε παιδια γιατι τετοια σιγη απο τα μμε.Τι φοβουνται;;;;;;https://www.facebook.com/174607709252531/photos/a.606561952723769.1073741825.174607709252531/911815685531726/?type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. αν ο μπατιστα δεν επανελθει σε καλη κατασταση την τεταρτη, θα απαιτηθει ενα θαυμα μεγατονων για να παρει πρωταθλημα ο παο . ειναι σαν να λειπουν απο τον οσφπ οι ντανστον πριντεζης σλουκας ... φανταστειτε . τωρα αν εχουν τοσα κοτσια οι καινουριοι να βοηθησουν τους παλιους ... θα δειξει . παντως και τοσο που χτυπησε το πρωτο ματς ο μανωλοπουλος ειναι μεγαλη υποθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Λοιπόν..
    Ο Νέλσον, σε αυτό το ρόλο είναι μια χαρά, χωράει άνετα στο ρόστερ και του χρόνου. Το ίδιο πιστεύω και για τον Κούπερ (χρειάζεται βέβαια να στηθούν και κάποια plays για την πάρτη του).
    Συν Διαμαντίδης, Παππάς (πίσω πάλι καλά), Μποχωρίδης, μια χαρά είναι η περιφέρεια του Παναθηναϊκού.
    Ο Μποχωρίδης και το χει και μπορεί, ας τον αφήσουν να το βγάλει, δεν χρειάζεται να μπουν άλλοι στο ροτέησον μπροστά του.
    Μια προσθήκη ενός παίχτη, γρήγορου με καλό σουτ, ο οποίος θα μπορεί να κατεβαίνει και στο τρία, μου φαίνεται απαραίτητη (Ένας Λοτζέσκι που θα παίζει κι άμυνα). Σε καμία περίπτωση άλλος κόμπο Αμερικανός, κανένας δεν πρέπει να μπει μπροστά απ' τον Παππά.
    Ο Βλάντο κάνει λίγα πράγματα καλά, άλλα μέτρια, είναι και λίγο σόφτ. Ας είναι, δεν πειράζει.
    Ο Χαραλαμπόπουλος έχει όλο το χρόνο μπροστά του, δεν χρειάζεται να σπρωχτεί με το ζόρι, ούτε και ν' αγνοηθεί.
    Τι να πω για το Φώτση.. Διετές άμεσα.
    Ο Μπατίστα είναι πολύ χρήσιμος, με λιγότερα λεπτά συμμετοχής.
    Μαυροκεφαλίδης, ο πιο "love to hate" για ορισμένους.. Διετές άμεσα, επίσης.
    Πεντάρι αξίας οπωσδήποτε, και τεσσάρι (κανονικό,όχι άμπαλο σαν τον Μόργκαν), και ο Γκιστ μέσα.
    Προπονητής που να δουλέψει με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του υλικού (like Σφαιρόπουλος), όχι στάρ, φωστήρας με μαγικές ιδέες στο βαλιτσάκι του. Πρίφτης, Γιαννάκης ή οι υπάρχοντες (συν Γιασικεβίτσιους, ίσως, σε κάποιο ρόλο, όχι όμως πρώτου).
    Αυτά..
    Τρεις παίχτες απ το πάνω ράφι, και μπορεί και Βερολίνο..

    Υγ. Έλεος πια ρε "Αγανακτισμένοι Βάζελοι". Όχι άλλη γκρίνια και ξινίλα!!!

    Vatos76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η CSKA για πλάκα τη Χίμκι. Φέρτε τον Ιτούδη στην Πανάθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η καριερα του ιτουδη τελειωσε μετα την ταπεινωση απο τον οσφπ

      Διαγραφή
    2. Τι να κανει ο Ιτουδης στον Παναθηναικο; Εχει κερδισει τοσες φορες τον ολυμπιακο στην θητεια του στον Παναθηναικο που εχει χορτασει νικες για την επομενη χιλιετια

      Διαγραφή
  63. Καλησπέρα σε όλους. Είναι πραγματικά αστείο να παρακολουθείς τη μετάβαση από τους ύμνους στο μηδενισμό η οποία επικρατεί στη χώρα μας μετά από ένα παιχνίδι τελικών, είτε μιλά με για την ελληνική λίγκα είτε για το ΝΒΑ. Ειδικά όσον αφορά τους αγώνες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.. Προχθές οι Ουόριορς δεν έχαναν τον τίτλο με τίποτα, σήμερα ο "Βασιλιάς" τους έχει ρίξει στο καναβάτσο και ακουμπάει το τρόπαιο απέναντι σε μια ..."χλιαρή" ομάδα (αν είναι δυνατόν..) Η σειρά είναι στο 1-1 και οι Ουόριορς είναι η καλύτερη "εκτός έδρας" ομάδα της λίγκας. Νωρίς για συμπεράσματα λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, πράγματι. Προσωπικά θεωρώ φαβορί το Γκόλντεν Στέιτ.

      Αλλά είναι αργά για να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, και ποιος είναι μέσα στους top όλων των εποχών.

      Διαγραφή
  64. Πραγματικά γαύροι είστε για κλάματα αλήθεια...Η ομάδα σας κέρδισε δίκαια και αντί να το παραδεχτείτε αντ αυτού κάθεστε και λέτε ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά..Είστε με τα καλά σας??Πάλι είχατε περισσότερες βολές(το αναφέρω γιατί συνήθως για αυτό κλαίγεστε),η διαιτησία ήταν σχετικά καλή.Έκανε λάθη εκατέρωθεν αλλά δεν αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα...Πότε επιτέλους θα δείτε την ουσία ενός αγώνα?
    Στα της ομάδας μου....Συγκλονιστικός Φώτσης,Διαμαντίδης και Μαυροκεφαλίδης.Καλή άμυνα του Νelson πάνω στον Σπανούλη..Φιλότιμος Μποχωρίδης,έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά στο επόμενο παιχνίδι(περισσότερα από κάτι Slaughter και Blums)..Ο Morgan δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα..Φαίνεται η απουσία του Gist στα ριμπάουντ(ααα ρε james τι το ΄θελες το χόρτο και κρέμασες την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο)..Και το κυριότερο...ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..Δεν είμαστε γαύροι και ούτε τρώμε κουτόχορτο με τα περί ελληνοποίησης.Κάνουμε υπομονή 3 χρόνια χωρίς final four,αλλά ο κόσμος να ξέρεις δεν θα συγχωρέσει και άλλο λάθος σχεδιασμό..
    -Makos 13-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.novasports.gr/mpasket/europi/euroleague/article/224548/telos-karieras-gia-ton-kaoun/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook.com%2FNovasports.gr&utm_content=import_rss_HomepageNews&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed

    E? Και προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν πρωταπριλιά...

    Τζιμ πες τα...Στον μηδενισμό και την αλλαγή πορισμάτων σε χρόνο dt είμαστε άνετα πρώτοι στον κόσμο.Εδώ μέσα βδομάδα με βδομάδα αλλάζουν απόψεις για ποιότητες ομάδων,για το ποιόν προπονητών,για το ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών κλπ.
    Το λιγότερο "επιδερμικές" αυτές οι απόψεις...


    Όσο για τους τελικούς είναι εντυπωσιακό το πως οι Καβς καταφέρνουν να διατηρούν physical και mental toughness τέτοιο ώστε να μένουν ζωντανοί με 7-8 παίκτες που είναι στην πλειοψηφία ρολίστες...
    Πραγματικά ο Μπλατ για μένα είναι απίστευτος.Υπό οποιαδήποτε συνθήκη,καθεστώς και σε οποιοδήποτε γήπεδο μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός και θα φέρει τον κόσμο ανάποδα για να το κάνει...
    Είναι αληθινός ΚΟΟΥΤΣ..
    Μπορεί η ομάδα του να μην έχει την προπονητική πινελιά των υπόλοιπων εξαιρετικών προπονητών στο ΝΒΑ,με σπουδαία ανάπτυξη-αγωνιστική ταυτότητα-σήματα κατατεθέν όπως διαθέτουν άλλες ομάδες στο ΝΒΑ αλλά ο τρόπος που προσεγγίζει τα ματς είναι σεμιναριακός.

    Και εκεί θέλω να σταθώ κυρίως εγώ πέρα από τη φλόγα που δίνει στην ομάδα το ανταγωνιστικό πνεύμα του Λεμπρόν.
    Από το πώς θα προετοιμάσει τους παίκτες του ψυχολογικά για να βγουν έτοιμοι να μασάνε σίδερα και παθιασμένοι-το πώς θα κάνει το rotation και θα διανείμει τους ρόλους ώστε όλοι να κάνουν οτι ξέρουν καλύτερα και ευχαριστημένοι μέχρι το που θα δώσει έμφαση η άμυνα του-πώς θα αντιμετωπίσει το αντίπαλο επιθετικό υπερόπλο-ποιες αδυναμίες και σε τι χρόνους θα εκθέσει στην αντίπαλη άμυνα.
    Προσαρμόζεται πάντα και παντού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν λίγες μέρες κάποιος είχε γράψει, εδώ στο blog, ότι αν έχεις περάσει από final4 ευρωλίγκας (σε 3 μέρες όλη η χρονιά, με 2 διαφορετικούς αντιπάλους) οι τελικοί στο NBA για τον κόουτς φαντάζουν ευκολότεροι...μάλλον έχει δίκιο.
      Basilsta

      Διαγραφή
  66. Πωπω τα μισα σχολια μετά τον αγώνα ειναι για την διαιτησια, αρχίζει και θυμίζει άλλα γνωστά αθλητικά site το blog και είναι κρίμα γιατί το επίπεδο των αναρτήσεων είναι πραγματικά υψηλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κοκόσκοφ δίδυμο με Γιασικεβίτσιους ίσως είναι ένα αξιόλογο δίδυμο για τον πάγκο του ΠΑΟ καθώς συνδοιάζει και το συναίσθημα του κόσμου με τον Σάρας και τα 15 χρόνια δουλειάς στο NBA του πρώτου. Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει Σαρας προπονητης για Παναθηναϊκο, παρτε το αποφαση.

      Ο Σαρας ειναι αρκετα έξυπνος ώστε να μην παιξει κορώνα-γραμματα την αρχη της προπονητικης του καριέρας στο κεφάλι του ΔΓ!

      Διαγραφή
    2. γιατι να μην ερθει απλα ο Πριφτης μωρε, γιατι; Τι κοκοσκοφ και κοκο σανελ, παλι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα θα παμε; δεν ειναι αναγκη να παμε φ4 του χρονου, αρκει να κανουμε μια χρονια σαν την πρωτη του πεδουλακη. Με τον Πριφτη ειμαι σιγουρος οτι θα την κανουμε. Γιατι δλδ τοση ξενομανια;

      Διαγραφή
    3. η δουλεια στο νβα ειναι σαν να ασχολεισαι με αλλο αθλημα . τελειως διαφορετικες οι αναγκες της ευρωλιγκας και της α1 .

      Διαγραφή
  68. Το πηγε 3-3 τωρα η Αρμανι και με το μομεντουμ και το Τζεντιλε βλεπω να περναει ....Κριμα για τη εξαιρετικη Σασαρι αλλα ποτε δεν ξερεις !!!

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πρεπει να βγαλουν πολυ επιθετικοτητα οι μοργκαν σλοτερ κουπερ στο παιχνιδι . οσο παιζουν σαν χεσμενοι δεν γινεται δουλεια . ο μοργκαν πχ καλυτερα να προσπαθει να καρφωνει κι ας το χασει παρα χλιαρα λει απ στον γαμο του καραγκιοζη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το hoopfellas εγινε mobile friendly απ' οτι διαπιστωσα.
    Μπραβο ρε Τζιμαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. "Σκοτώνει" η νέα εμφάνιση Τζιμ!! Μπράβο!

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η νέα εμφάνιση δίνει μια "κλάση" στη σελίδα που σαφώς της αρμόζει λόγω ποιότητας των αναλύσεων. Ελπίζω να ακολουθήσουμε όλοι αυτή τη γραμμή και στο σχολιασμό μας. Μπράβο Τζιμ.

    Pikulin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τζιμ μια πρόταση. Γιατί δεν βάζεις στη σελίδα τη φόρμα σχολίων disqus που έχουν σχεδόν όλα τα σαιτ? Χάνουμε τη μπάλα έτσι όπως είναι τώρα. Επίσης θα βοηθήσει να μη σχολιάζει το κάθε τρολ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στα υπόψιν. Τώρα αν θα είναι το disqus ή κάτι άλλο θα δούμε Γιώργο.

      Διαγραφή
  74. Επιβλητικός ο vintage chesterfield. Well done για το γούστο σου Jim!!!

    ps: έκλεισε προπονητή ο Παο. Jim μήλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας Αφρο ποιον εκλεισε !!!!

      Droga

      Διαγραφή
    2. Τι είναι ο Jim; Μανάβης και ζητάς μήλα;

      Λέγε Ανθή. Έκλεισε ο Καλάζνικοφ;

      Διαγραφή
    3. Efxomai na min einai o Kokoskof. Tha einai ISTORIKO lathos na proslifthei enas proponitis o opoios dinei emfasi stin epithesi kai oxi stin amina. Provlepetai Ivanovic No 2. Ilpiza meta to FIASKO me ton Ivanovic o Giannakopoulos na evale mialo. Iparxoun tosoi kaloi proponites (Priftis, Giannakis, Djordjevic). Eleos me ton kathe tixaio kai agnwsto. Pou paei kai tous vriskei olous aftous o Giannakopoulos? Tosa xronia dipla ston patera kai to theio tou TIPOTA den emathe?

      Kind regards,

      Tom

      Διαγραφή
  75. Δε μου αρέσουν οι πολλές κουβέντες.. Μίλα εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Έλληνας ή ξένος ο νέος κοουτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αφροξυλάνθη έλεος!!!!!!

    Manu Chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Sorry παιδιά δεν γίνεται να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Κακώς το έγραψα και ζητάω συγνώμη. Δεν είναι ο Κοκοσκοβ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Σ.Ομπραντοβιτς παιδια και στη θεση του στην Αλμπα ο Μπαρτζωκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Σαρουνας Γιασικεβιτσιους τολμώ να προβλέψω εγώ ... Με Μανωλόπουλο και Λυκογιάννη βοηθούς και ίσως Κοκόσκοβ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. https://www.youtube.com/watch?v=WILY9nyd-Ks

    ΑπάντησηΔιαγραφή