Athlenda

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Red shoes are back..


Το Hoopfellas γράφει για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει στη Λομβαρδία και την πρωταθλήτρια Ολίμπια Μιλάνο ενώ παράλληλα κυκλώνει την πραγματικά καλή περίπτωση παίκτη από το ρόστερ της Μοντεπάσκι για την φετινή καλοκαιρινή αγορά.. 






Οι τελικοί της ιταλικής λίγκας και η συγκλονιστική Μοντεπάσκι τράβηξαν τα βλέμματα όλης της Ευρώπης επισκιάζοντας και το ισπανικό classico. Εφτά ματς, φοβερή αγωνία και στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του κάθε θεατή.


Ο Σαίξπηρ έλεγε ότι "αυτός που πεθαίνει, με τον θάνατο του ξεπληρώνει κάθε του χρέος".. Τραγική ειρωνεία..? Η Μοντεπάσκι Σιένα όμως δε πέθανε. Έγινε θρύλος και σκορπίστηκε στην αιωνιότητα με το μαχητικό πνεύμα που επέδειξε απέναντι σε δαίμονες (και μόνο..). Οι περισσότεροι γνωρίζεται ότι ήμουν "κοντά" στο κλαμπ. Θα ήθελα να μιλήσω λοιπόν κάποια άλλη στιγμή για αυτή την ομάδα γιατί δε μου αρέσει να γράφω συναισθηματικά (δε το έχω κάνει ποτέ)..


Η Αρμάνι του Λούκα Μπάνκι έσπασε μια κατάρα 18 ετών λοιπόν και πήρε τον τίτλο. Ποιά είναι η επόμενη ημέρα στο Μεντιολάνουμ? Μπορεί να είναι η ΕΑ7 η απάντηση στην επόμενη Ευρωλίγκα στο χρήμα των Τούρκων και να αποτελέσει νέο μέρος της ευρωπαϊκής ελίτ? Πάμε να δούμε τι ξημέρωσε στα ποτισμένα από σαμπάνια αποδυτήρια και γραφεία του Φόρουμ..


-Δύο από τους μεγάλους σταρς της φετινής ομάδας, οι Κιθ Λάνγκφορντ και Κέρτις Τζέρελς είναι ελεύθεροι και με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες να παραμείνουν στο κλαμπ είναι μοιρασμένες. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς παίκτες με κομβικό ρόλο σε αυτή την Αρμάνι, με τον Μπάνκι να χτίζει την επίθεση του πάνω στo iso execution των δύο Αμερικανών γκαρντς. Ο Λάνγκφορντ ανοίφθηκε με 1.25 εκ. δολάρια τη σεζόν που μόλις τελείωσε και πηγαίνει για το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο (από τα τα πολλά και μεγάλα που έχει κάνει). Μετά την έλευση του Χάκετ, απέδειξε ότι πρόκειται για τον καλύτερο ένας με έναν παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή κάνοντας μερικά εκπληκτικά παιχνίδια, με μοναδικό μελανό σημείο τη χαμένη βολή στη τραγωδία του 1ου ματς με τη Μακάμπι στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας. Τουρκικό διαβατήριο μετά την αλλαγή του κανονισμού δε παίζει πλέον για τον Λάνγκφορντ, με τον Πορταλούπι να έχει βγεί ξεκάθαρα μπροστά λέγοντας ότι η Αρμάνι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όμως η τακτική που θα χαράξει (σωστά) από εδώ και στο εξής ο σύλλογος θα έχει να κάνει με μικρής χρονικής διάρκειας συμβόλαιο χωρίς opt outs.. Oυσιαστικά το Μιλάνο έχει τύχη να κρατήσει τον Λάνγκφορντ μιας και ο μόνος βασικός ανταγωνιστής του σήμερα είναι η Γαλατασαράη, η οποία μπορεί να πληρώσει επίσης τον παίκτη και ενδιαφέρεται να εντάξει έναν αθλητή με αυτές τις αγωνιστικές προδιαγραφές στο ρόστερ της. Για τον Τζέρελς η κατάσταση βρίσκεται στο 50-50.. Υπήρξε πολύ clutch για την ομάδα φέτος και όταν βρήκε τον ρόλο του ήταν εξαιρετικός. Η αίσθηση που έχω αλλά και υπάρχει στην αγορά, είναι ότι μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του Ταιρίς Ράις, τη στιγμή που ο γκαρντ της Μακάμπι δεν είναι καλύτερος του. Ο Μπάνκι έχει υπογραμμίσει ότι ζητάει φιλόδοξους παίκτες στο πρότζεκτ του που βρίσκονται σε καθοριστικό σημείο για την καριέρα τους και θέλουν να αποδείξουν. Μένει να δούμε αν ο Ιταλός κόουτς βλέπει ακόμα γυαλάδα στο μάτι του Τζέρελς..


-Bασική προτεραιότητα του Φλάβιο Πορταλούπι (ο οποίος όπως φαίνεται θα διατηρήσει τη θέση του ως GM) αυτή τη στιγμή είναι να κρατήσει τον Aλεσάντρο Τζεντίλε στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ έζησε ένα ονειρικό 24ωρο κατά το οποίο ανέβασε το status του στην αγορά δεδομένου ότι μέσα σε λίγες ώρες έγινε ντραφτ από τους Χιούστον Ρόκετς (Νο53) και κατέκτησε το σκουντέτο και παράλληλα τον τίτλο του MVP (σκόραρε 23 πόντους στο 6ο ματς στην καυτή Παλα Έστρα και 18 στο έβδομο..). Ο Τζεντίλε έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως φέτος μπορεί να κάνει χρήση opt-out για ομάδα του ΝΒΑ. Μάλιστα λέγεται ότι ο Κέβιν Μακχέηλ του έχει υποσχεθεί θέση στο rotation των Ρόκετς. Διόλου απίθανο αν λάβουμε υπόψη τον τρόπο που αγωνίζεται το Χιούστον υπό τον συγκεκριμένο κόουτς και τα εξαιρετικά 1 on 1 προσόντα του Ιταλού wing. O Tζεντίλε φέτος έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά με την Εθνική υπό τον Πιανιτζιάνι και αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για την Αρμάνι με την ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά και να καλύπτει πολλές θέσεις (από το 1 μέχρι το 4) συνδυάζοντας φυσικά προσόντα και καλή τεχνική κατάρτιση με έφεση στα τελειώματα κάθε είδους. Η Αρμάνι του έχει ετοιμάσει  πρόταση για καινούργιο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ ενώ ο παίκτης μετά τον έβδομο τελικό δήλωσε ότι στο άμεσο μέλλον θα βρίσκομαι στο Μιλάνο..


Ουσιαστικά είναι πολύ δύσκολο για ευρωπαϊκή ομάδα να αγοράσει τον παίκτη. τη στιγμή που οι Λομβαρδοί δεν έχουν άμεση ανάγκη χρημάτων και μάλιστα προ διετίας ξεκίνησαν να χτίσουν το τότε πρότζεκτ πάνω στους δύο 91-92, Μέλι και Τζεντίλε οι οποίοι θεωρούνται αδιαπραγμάτευτοι (πολλοί θεωρούν ότι ο τραυματισμός του Τζεντίλε κόστισε στο Μιλάνο το F4..). Ούτε λοιπόν η ΤΣΣΚΑ αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός (ο Τζεντίλε είχε πεί σε ανύποπτο χρόνο ότι είναι όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στους πράσινους όπως ο πατέρας μου..) φαίνεται να έχουν τύχη όπως προωθείται από τον τύπο. Αν και θα ήταν προσθήκη πολύ ποιοτική και εξαιρετικά συμβατή με το πλάνο ανανέωσης των πρασίνων αυτή τη στιγμή.. Ο μόνος λοιπόν κίνδυνος για την Αρμάνι έρχεται εξ Αμερικής. Ο τίτλος του Μπελινέλι και η πορεία του Γκαλινάρι αλλά και του Μπαρνιάνι έχουν ανοίξει τον δρόμο για τον Αλεσάντρο..

SIENA-STYLE RECRUITING...

Υπό τον Μπάνκι, το πρότζεκτ της Αρμάνι έχει αλλάξει προσανατολισμό στο κομμάτι του recruiting κοιτάζοντας, όπως παραδοσιακά έκανε η Μοντεπάσκι, την αγορά της ιταλικής λίγκας και παίρνοντας ότι καλύτερο από εκεί. Η Αρμάνι είναι με διαφορά η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα στην Ιταλία και πλέον και πρωταθλήτρια, για να έχει το προβάδισμα σε τέτοιες περιπτώσεις και σχεδόν (πλέον) κανέναν ανταγωνισμό. Ο Μπάνκι έχει κυκλώσει δύο ονόματα για τη φετινή off season  από τη Lega A.
Tον Joe Ragland της γειτονικής Καντού και τον Trevor Mbakwe της Ρόμα. Και οι δύο βρίσκονται σε αυτή.. τη φάση της καριέρας τους που λέγαμε παραπάνω. Προέρχονται από εξαιρετική σεζόν σε καλά κλαμπς της Lega A και ψάχνουν την καλή ευκαιρία.


Ο Ragland (1989-1.82μ.) είναι ένας scoring-PG που βγάζει το καλύτερο του όταν γίνεται πιο passive (ρωτήστε τον Τάιους με τον οποίον έκαναν φοβερό δίδυμο πέρυσι). Το έχει αυτό το στοιχείο και μπορεί να το αναπτύξει γιατί δείχνει Euroleague material. Καλός αμυντικός, εξαιρετικός σουτέρ με ποικιλία στο επιθετικό του ρεπερτόριο, δείχνει πολύ καλή περίπτωση όμως τα ερωτηματικά είναι εύλογα. Ο ερχομός του σημαίνει φυγή του Τζέρελς? Ή μήπως μετακίνηση του Χάκετ στο "2" (που είναι πιο άνετος ως δημιουργός στο μισό γήπεδο χωρίς να είναι αυτός ο μεταφορέας της μπάλας σε αυτό) και καληνύχτα Λάνγκφορντ...?


O Mbakwe έκανε φοβερή σεζόν στη Ρόμα τελειώνοντας με μ.ο. double-double (10.6 pts-10.1 rebs-1.5 blk). 89αρης και αυτός, σούπερ-ριμπάουντερ με καλό timing στο αμυντικό κομμάτι, θέλει δουλειά στην επίθεση, όμως μοιάζει να έχει upsides για το επόμενο επίπεδο και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα. Ουσιαστικά ο Μπάνκι θέλει να πλαισιώσει τον Σάμιουελς (για τον οποίο έχει opt out) ο οποίος εκτός από τα στοιχεία που δίνουν οι καλοί undersized σέντερς σήμερα (mobile, motor. επιλογές στην άμυνα, pick&roll execution) έχει  και ένα αρκετά αξιόπιστο ποστ παιχνίδι, πάνω όπου βάσισε την 1 in-4 out επίθεση του ο Μπάνκι. Για τον Mbakwe υπάρχει ήδη πρόταση 800 (!!) χιλιάδων δολ. από την Ντραρουσάφακα. Μη ξεχνάμε ότι σε αυτή τη θέση επίσης, η ΕΑ7 είχε φέτος τον Γκάνι Λαβάλ που έπιασε το άριστα ως game changer από τον πάγκο. Θεωρώ λοιπόν ότι πρώτα πρέπει να συζητήσει για τις απαιτήσεις του ελεύθερου πλέον Λαβάλ και φυσικά να μη μπεί σε κάποια δημοπρασία για τον καλό αλλά με συγκεκριμένη τιμή αυτή τη στιγμή Mbakwe.


Overall.. Ο τίτλος έσπασε τη κατάρα και δίνει στον Μπάνκι την ευκαιρία να δουλέψει με καλύτερες συνθήκες και να χτίσει όπως αυτός θέλει. Αυτό είναι το πιο βασικό. Ήδη υπάρχει ένας σημαντικός κορμός παικτών έτοιμος. Μος, Χάκετ, Μέλι, Τζεντίλε (λογικά), Σάμιουελς (λογικά) πιθανόνΤσερέλα (έλειξε το συμβόλαιο αλλά κρίνω ότι θα υπάρχει θετική εισήγηση μιας και ο Μπάνκι έχει βρεί τον Καραρέτο της Λομβαρδίας στο πρόσωπο του Αργεντινού) ενώ ενδιαφέρον θα έχουν οι εισηγήσεις για τους Ουάλας (έχει συμβόλαιο) και Κάνγκουρ (ελεύθερος αλλά τον προτιμά ο Μπάνκι). Αφού πέρασε τον σκόπελο της Σιένα μετά από πολλές χαρμάνες (εξ ου και το ..Χ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ στη φωτό από κάτω), η ΕΑ7 θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, δουλεύοντας με τον ίδιο προπονητή και ένα σταθερό πυρήνα παικτών που φέτος έβγαλε κατά διαστήματα σπουδαίο μπάσκετ και έδειξε ότι είναι η επόμενη είσοδος σε αυτό που λέμε "ευρωπαϊκή ελίτ". Πάνω από όλα όμως, ξανακέρδισε το κοινό της..




ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ..



Διαβάζω δεξιά και αριστερά για τον Χάντερ, τον Τζάνινγκ και τον Γκριν που έβγαλε μάτια στο ΣΕΦ, όμως θα σας δώσω μια ένεση αλήθειας λέγοντας σας ότι ο πραγματικά καλός παίκτης από την -σπασμένη και έτοιμη προς διάρρηξη- βιτρίνα της Μοντεπάσκι λέγεται Marquez Haynes.  Ο 28χρονος κόμπο γκαρντ (για τον οποίο είχα γράψει στο Euroland  http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138701:marquez-haynes-puts-qdaniel-hackettq-numbers&catid=266:euroland&Itemid=286) πήρε από το χέρι την πρωταθλήτρια ομάδα της Τοσκάνης και την έφτασε σχεδόν μέχρι το 7ο ματς, όπου η κούραση τον ισοπέδωσε στο τέλος και γκρέμισε μαζί του τα όνειρα τίτλου της Σιένα. Μιλάω για τον παίκτη που δεν βρήκε χώρο στην -μέχρι τότε- ασύνδετη περιφέρεια της ΕΑ7 και έφυγε ως αντάλλαγμα ουσιαστικά στη μεγάλη μεταγραφή του Ντάνιελ Χάκετ στο Μιλάνο.. Σε αυτόν αναφέρομαι.


Shooting elevation αλά Ρακόσεβιτς, βελούδινα slashing abilities (και agressivess-εισιτήριο για τη γραμμή των προσωπικών) , δυνατό κορμί και πνεύμα μαχητή. Σημειώστε ότι σε μεγάλο μέρος της σεζόν έπαιξε (και στις δύο ομάδες) εκτός θέσης. Ο 1.91μ. Αμερικανός γκαρντ είναι περισσότερο "2" (που βλέπει γήπεδο όμως) αν και η φύση της ιταλικής λίγκας με τις ομάδες να καλύπτουν τον "άσσο" με scoring guards  τον ευνόησε. Ο Haynes έχει upsides όχι γιατί είναι -που είναι- ένας προικισμένος γκαρντ αλλά γιατί διακρίνω σε αυτόν θέληση και μεγάλη καρδιά.  Ήδη η Σάσσαρι (που θα αγωνιστεί στην ερχόμενη Ευρωλίγκα) τον έχει προσεγγίσει ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της για τη νέα σεζόν. Καλή περίπτωση παίκτη λέω εγώ και οικονομική..

Υ.Γ: Εφόσον του δοθεί, πρέπει να την πάρει την ευκαιρία ο Φώτης Κατσικάρης. Αυτή τη συγκεκριμένη ευκαιρία της Ρεάλ.. Ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούσε να του τύχει. Πίεση άλλωστε θα υπήρχε παντού..






183 σχόλια:

  1. Bravo Jimare! Ωραίο το άρθρο σου, αλλά περιμένω να βγάλεις έξω την scouting database σου και να προτείνεις παίχτες για την Πανάθα, έχοντας ως δεδομένο ότι ο Νικ έχει συμφωνήσει. Επειδή ίσως αργήσει λίγο να ανακοινωθεί, πρότεινε τίποτα, μην έχουμε τα περσινά λάθη πάλι!

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα ήθελα να ισχύει. Έχω τις αμφιβολίες μου όμως. Αυτή εδώ μου φαίνεται μια ψύχραιμη ανάλυση.

      http://www.eurohoops.net/2014/06/dunks/51703

      Anyway in Afroxilanthi we trust.

      Διαγραφή
    2. Αγάπη μου, αν έχει φτάσει να ασχολείται με μένα προσωπικά ο Πρόεδρας, τότε έχω απόλυτο δίκιο που φωνάζω να προσλάβει έναν GM που να κάνει σωστά τη δουλειά του. Γελάει η Αμερική, η Αμερική γελάει ήταν η προχθεσινή ανακοίνωση. Προσέξτε λίγο τα χ-αρμάνια που λέει και ο Jimaros, εκτίθεστε...

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2014 - 2:01 μ.μ.: το έχω διαβάσει, ισχύει ότι γράφει για το συμβόλαιο αλλά από τη στιγμή που ο παίχτης έχει συμφωνήσει να φύγει με την ομάδα, θα τον αφήσουν και τυπικά ελεύθερο τη Δευτέρα.

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    4. Ωραια, "ο παιχτης εχει συμφωνησει να φυγει με την ομαδα" οπως λες.

      Τοτε για πιο λογο να περιμενουν????? Συμφερει κανενα αυτη η αναμονη???

      Π.χ. συμφερει τον Καλαθη??? Μαλλον οχι, μιας και θα υπογραψει ενα νεο (καλο) συμβολαιο μια ωρα αρχυτερα και θα τελειωνει.

      Συμφερει τουε Γκριζλις??? Μαλλον σιγουρα οχι μιας κια θα πρεπει ν' αρχισουν να ψαχνουν να βρουν τον αντικαταστατη του οσο πιο γρηγορα γινεται.

      Συμφερει τους αντζεντηδες???? Εδω σιγουρα οχι μιας και γι αυτους ο χρονος ειναι χρημα.

      ΑΡΑ?????

      Καποιος περιμενει κατι κι αυτο το κατι δεν μπορει να ειναι τιποτε αλλο απο χρημα ή χρονο (το οποιο και παλι παραπεμπει σε περισσοτερο χρημα). Ειτε λοιπον ο Καλαθης περιμενει κατι καλυτερο (ειτε απο τον ΠΑΟ ειτε απο αλλου) ειτε οι Γκριζλις περιμενουν χρημα για να τον αφησουν ή καποιο deal για τραμπα του Καλαθη με αλλη oμαδα του ΝΒΑ.

      Διαγραφή
    5. Και να συμπληρωσω οτι κατι αντιστοιχο πρεπει να συμβαινει με Ντιλεϊνι και Ολυμπιακο (για να μη πω οτι οι δυο περιπτωσεις μοιαζουν πανομοιοτυπες).

      Γενικα νομιζω οτι και για τις δυο ομαδες οχι μονο εφετος αλλα και για τα επομενα χρονια θα ισχυει το "κωλοι υπαρχουν, λεφτα δεν υπαρχουν".

      Οσο γι αυτες τις προθεσμιες που βαζουν και οι δυο σε Καλαθη και Ντιλεϊνι, ειναι για τα πανηγυρια. Δηλ. θα βαλεις προθεσμια στον Καλαθη και στο Ντιλεϊνι επειδη μπηκε στο κουρμπετι η Φενερ και η ΤΣΚΑ αντιστοιχα? Τετοιες προθεσμιες ουτε αντζεντης του δημοτικου δεν τις χαμπαριαζει.

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα σε όλους. Θεωρώ ότι όταν όντως υπάρχει ανάγκη να μπεί προθεσμία για να μην πάει πίσω ο σχεδιασμός, αυτή πρέπει να μπαίνει. Σε διαφορετική περίπτωση όχι. Εκτός και αν είσαι τόσο καλός "παίκτης" της αγοράς που πιστεύεις ότι αυτή η τακτική θα σου αποφέρει. Αλλά "ο πίνων μεθά και ο παίζων χάνει.." Όταν βάζεις λοιπόν "προθεσμία" σημαίνει ότι έχεις και εναλλακτικές..

      Διαγραφή
  2. ωραιο ποστ τζιμαρα, η μιλανο θα ανανεωθει ποιοτικα και θα ανεβει επιτελους επιπεδο, φετος εκανε το πρωτο βημα αλλα εχει πολυ μα πολυ δρομο ακομη για να γινει πρωτη δυναμη!! εχει τον κορμο και μενει να κανει τις σωστες προσθηκες.. το 5 αρι της ρομα ναι μεν αμυντικα κανει πλακα στον οποιοδηποτε αλλα οπως τονισες επιθετικα ειναι προβλημα, και αμφιβαλλω αν ολοκληρη μιλανο μπορει να παιξει με αυτο το διδυμο!!
    Απο τουρκια μερια τωρα εχουν μαζεψει οτι καλητερο υπαρχει και μαλλον θα μονοπωλησουν το ενδιαφερον του χρονου..
    Ο κατσικαρης που ποτε δεν μου γεμισε το ματι εχει την ευκαιρια του φετος.. να δειξει τι πραγματικα μπορει να κανει.. υπαρχουν οι σωστες συνθηκες αφου μετα και το φετινο στραπατσο δεν νομιζω οτι δεν θα του δωθει χρονος να δειξει αυτο που θελει να δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κρις, σε ευχαριστώ φίλε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα χτίσει το Μιλάνο πάνω στη φετινή επιτυχία. Οι Τούρκοι πληρώνουν υπεραξίες. Διάβασες πιο πάνω νομίζω τα λεφτά που δίνουν στον Mbakwe? (800χιλ.)

      Διαγραφή
  3. ωραίο ο Τζιμ για άλλη μια φορά!! ο εμπάκουε που λες για αρμανι θα μπορουσε να ερθει στον ΠΑΟ;; περιπου τι κασε έχει;; περιμενουμε αμεσα λιστα με πενταρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα μπορούσε. Προσιτός είναι. Και οι δύο ελληνικές μπορούν να τον πληρώσουν.

      Διαγραφή
    2. ο παο αυτην την στιγμη δεν μπορει να πληρωσει κανεναν απο αυτους . μονον τον καλαθη για τον οποιο πουλαμε την βιανεξ ...

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΙΜ...

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...

    ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ) ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ...

    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

    ΥΓ1: ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ!!!

    ΥΓ2: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΦΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ, ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ, επιεδή σε θεωρώ έναν από τους 2-3 πιο μπασκετικούς αναγνώστες εδώ μέσα(αν είναι δόκιμος ο όρος),θα σου πω οτι ο τζιμ πριν το φάιναλ φορ είχε πει ότι για να πάρεις ευρωλίγκα χρειάζεσαι ένα μπάτζετ περι τα 12 εκατομμύρια κι οτι είναι υπεραρκετά,οπότε δεν νομίζω ότι παίζουν τόσο ρόλο τα μπάτζετ στο κομμάτι της κατάκτησης.Βέβαια αν δεις διαχρονικά οι 3 από τις 4 ομάδες των f4 έχουν 25+ εκατομμύρια μπάτζετ,οπότε το μπάτζετ αποτελεί κάλο εχέγγυο για να πας f4 κι όχι να το πάρεις.Το ισπανικό μπάσκετ τείνει να γίνει για μένα το πιο αναξιόπιστο,όταν παίκτες όπως πανκο,σερμαντίνι,βασιλειάδης κάνουν θραύση εκεί κι οπουδήποτε αλλού φαίνονται λίγοι,ενώ παίκτες με όχι τόσο καλή παρουσία εκεί π.χ γκιστ,ογκουστιν και ντέιβις γίνονται κολόνες για ομάδες που πρωταγωνιστούν στην ευρωλίγκα.Τελικά μάλλον το πιο δύσκολο πρωτάθλημα είναι το ελληνικό ,κι αυτό λόγω μπασκετικής αντίληψης κοινού, που έχει μείνει ως παρακαταθήκη απο τους μεγάλους σέρβους προπονητές.Τέλος, νομίζω ότι η κρίση για την εφές είναι λίγο λάθος.Λογικό δεν είναι να θέλει ο ντούντα κάποια σημεία αναφοράς σε επίθεση κι άμυνα,όταν θα στηριχτεί στη βελτίωση των τούρκων παικτών του και στα 2 απο τα 3 μεγαλύτερα πρότζεκτ της ευρώπης( το άλλο είναι ο μπογκντάνοβιτς) που όμως είναι σε φάση ανάπλασης κι όχι ωρίμασης?
      Υ.Γ Μην εκλάβεις την απάντηση μου σαν προσπάθεια υποκατάστασης του τζιμ, γιατί αυτό απλά δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    2. ΘΑΝΚΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ...
      Ο ΤΖΙΜ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΝΟΥΜΕΡΑ (2.5ΜΥΡΙΑ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ, 800ΧΙΛ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ), ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΡΕΑΛ, ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΙΛΑΝΟ (ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΒΟΛΗ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΝΤΖΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ Φ4...ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΣΚΑ ΙΔΡΩΣΑΝΕ)...

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΦΕΣ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΝΕΩΝ-ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ-ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ (ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΚΡΣΤΙΤΣ, ΛΑΣΜΕ, ΠΕΡΠΕ), ΠΟΥ 100% ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΣΣΚΑ)...
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    3. Παιδιά νομίζω ξέρετε την άποψη μου. Προσέξτε όμως. Μια ομάδα με 10-12 εκ. στην Ευρωλίγκα (που για εμένα είναι αρκετά για να πατήσεις στη κορυφή με σωστή γνώση της αγοράς και την κατάλληλη στελέχωση) μπορεί άμεσα να είναι -τουλάχιστον-ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που έχει 40εκ.. Αντίθετα είναι πολύ πιο δύσκολο σε μια εγχώρια λίγκα για μια ομάδα 300χιλιάδων να σταθεί απέναντι σε μια 10-12 εκατομμυρίων.. Εμένα προσωπικά (επειδή ξέρετε ότι υποστηρίζω τα "μαζεμένα" μπάτζετ και ποντάρω στη γνώση αγοράς) μου αρέσει, όσο και εαν σας φαίνεται περίεργο, η φάση στην οποία βρίσκονται οι δύο τοπ-ελληνικές ομάδες σήμερα γιατί πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να στελεχώσουν και να τοποθετήσουν τα χρήματα τους σωστά.

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστός για την Εφές, Ζεν.

      Ο Ντούντα πάει να φτιάξει ομάδα μια χρήσης. Μια ομάδα που θα γκαζώσει για το τρόπαιο τα επόμενα 2 χρόνια κι ό,τι γίνει. Τι κι αν διαβάζαμε πέρσι για ελπιδοφόρους Τούρκους που θα έβγαζε στον αφρό ο Αγγέλου. Τι κι αν οι διοικούντες της Εφές εξαγγείλανε μείωση του budget και πιο ορθολογικές επιλογές στην στελέχωση του ρόστερ. Όλα πήγαν περίπατο. Μύρισε κρέας και ο Ραζνάτοβιτς και το πράγμα οδεύει ολοταχώς σε ένα πανάκριβο ρόστερ, γεμάτο υπεραξίες και με τον Ίβκοβιτς να προσπαθεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα. Νομίζω ότι σ’ αυτό έχει παίξει ρόλο και η αλλαγή του κανονισμού με τους γηγενείς που έλυσε τα χέρια του Ντούντα ώστε να φτιάξει την ομάδα που του ζητούν.

      Όπως και να το δεις, πάντως, το όλο σκηνικό έχει το ενδιαφέρον του αν λάβεις υπόψη σου και τις κινήσεις που θα κάνει ο Ζοτς στη Φενέρ.


      Διαγραφή
    5. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 77.

      ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΞΕΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΒΚΟΒΙΤΣ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΡΣΤΙΤΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΣΜΕ ΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ? ΤΕΣΠΑ, ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

      ΑΠΟ ΖΟΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΗΤΑΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝ ΖΟΡΙΤΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΖΑ)

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    6. Παιδιά θα διαφωνήσω. Τελείως όμως.. Με έναν back to the basket σέντερ όπως ο Κρίστιτς, επιβάλλεται ένας παίκτης τύπου Λάσμε. Πήρε Σάριτς και θα ανεβάσει τουλάχιστον τρία παιδιά πολύ νέα. Εννοείται ότι πάει για πρωταθλητισμό (και στον ΟΣΦΠ με μικρούς το πήρε..). Η ανανέωση, όταν έχει την πολυτέλεια της Εφές να πλαισιώσεις με σωστά (και ακριβά) υλικά τα νέα παιδιά, δε σημαίνει ότι δεν έχεις στόχους κορυφής. Η περιφέρεια λοιπόν που τώρα στελεχώνεται θεωρώ ότι θα έχει μικρό μ.ο. ηλικίας. Κλειδί η απόκτηση του Μίσιτς.

      Διαγραφή
    7. εμ βεβαια . ο ιβκοβιτς πραγματι γνωριζει πως να φερει σωστα στην επιφανεια νεους παικτες . οχι αρτζι μπουρτζι οπως ο παο .

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα, Jimαρε.
      Κι εγώ συμφωνώ ότι ο Κρίστιτς με τον Λάσμε κουμπώνουν απόλυτα. Το θέμα δεν είναι αυτό. Τα ερωτηματικά δεν έχουν σχέση με το αν ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά με το πώς θα αξιοποιηθούν.
      Ο Λάσμε χρειάζεται ξεκάθαρα έναν p’n’r’ γκαρντ για να φανεί και στην επίθεση. Στην άμυνα είναι δεδομένο ότι θα είναι πάλι top. Πρέπει να δούμε, λοιπόν, ποιον θα πάρει ο Ντούντα γι’ αυτό το ρόλο.
      Ο Κρίστις είναι από άλλο ανέκδοτο. Νομίζω ότι πρόκειται για έναν υπερτιμημένο παίκτη ο οποίος πάει στην Τουρκία εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Ίβκοβιτς. Στην ΤΣΣΚΑ δεν είχε ανάλογη παρουσία με το συμβόλαιό του και επιπλέον χάθηκε σε όλα τα μεγάλα ματς. Δεν ξέρω, λοιπόν, κατά πόσο μπορεί να τον αφυπνίσει ο κόουτς και αν πιστεύει ότι έχει πράγματα να του δώσει. Αμφιβάλλω και μάλιστα πολύ.
      Για τους νέους Τούρκους παίκτες που λες, ας τους δούμε πρώτα. Να διαπιστώσουμε αν θα έχουν ρόλο ή αν θα είναι απλά διακοσμητικοί.

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία η ανάρτηση, Jim. Περιμένουμε την άλλη με τη Σιένα με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Μπάνκι έχει τα περιθώρια πλέον και νομίζω ότι θα αλλάξει πολλά. Δεν βλέπω να μένουν ούτε ο Λάνγκφορντ ούτε ο Τζέρελς και μου κάνει εντύπωση που σκέφτεται να αφήσει τον Λαβάλ. Ας τον έχουν υπόψη τους τον Αμερικανό ορισμένοι. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Για τον Τζεντίλε, νομίζω ότι ακόμα θέλει δουλειά. Κυρίως στην άμυνα αλλά και στη νοοτροπία. Είναι μεγάλο ταλέντο αλλά παίζει μπάσκετ αλάνας.
    Για τη Σιένα ό,τι και να πεις είναι λίγο. Όταν λέμε DNA ομάδας, η Σιένα πρέπει να μας έρχεται στο μυαλό. Ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα στο υψηλότερο επίπεδο γιατί το αξίζουν.
    Και κάτι τελευταίο. Ο Ιτούδης ετοιμάζεται να κάνει την μαλακία του καλοκαιριού. Να κρατήσει τον Μίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου 77, ευχαριστώ φιλαράκι. Ο Λαβάλ είναι πολύ καλή περίπτωση. Τον θυμάσαι πριν 2 χρόνια στις λίστες του Hoopfellas (άγνωστος γαρ)? Ήμουν σίγουρος για Ιτούδη ότι θα κρατούσε οπωσδήποτε Χάινς αλλά για Μίλος με ξένισε λίγο. Όχι ότι ήταν Η έκπληξη αλλά πίστευα ότι θα πάει σε άλλο τύπο γκαρντ. Καταλαβαίνει απόλυτα ότι ποντάρει στη κλάση του παίκτη που -πέραν όλων των άλλων- είναι top-level για την Ευρώπη. Απλά εγώ θα πήγαινα σε διαφορετικό τύπο γκαρντ..

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα, Jimάρα.

      Πόσοι και πόσοι πόνταραν στην top level κλάση του Μίλος; Πόσοι και πόσοι δεν την πάτησαν; Ε, νομίζω ότι πλέον όσοι στηρίζουν ομάδες σ’ αυτόν τον παίκτη πάνε γυρεύοντας. Απορώ με τον Ιτούδη. ΟΚ, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα «ντύσει» το Σέρβο. Να δούμε τι δικλίδες ασφαλείας θα δημιουργήσει. Αλλά, ρε Jim, το παιδί δεν είναι σταθερά για να πατήσεις. Παίζεις στα ζάρια την ισορροπία της ομάδας με δεδομένο ότι μιλάμε για pg. Τα δείγματα που έχει δώσει ο Τεόντοσιτς είναι πλέον επαρκή για να τον κατατάξεις στις χαμένες υποθέσεις. Στα καπάκια διαβάζω ότι θέλει και τον Τζεντίλε. Δεν καταλαβαίνω. Θα ανοίξει τρελάδικο;

      Για τον Λαβάλ. Να σου πω την αλήθεια τον περίμενα καλύτερο στην Αρμάνι. Αλλά έπαιξε ρόλο και η εξαιρετική σεζόν του Σάμουελς ο οποίος του έφαγε λεπτά. Γενικά, όποια ομάδα ψάχνει για undersized πεντάρι, ο Λαβάλ είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πάντως, αυτό που παρατήρησα φέτος, στα ματς της Ευρωλίγκας, είναι ότι χάνει συχνά την συγκέντρωσή του και γίνεται επιρρεπής στα φάουλ.

      Τέλος, θα ήθελα την γνώμη σου για το project που αναλαμβάνει στην Ούνιξ ο Άρτζι. Αν έχεις πληροφορίες για το τι θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι και γιατί επέλεξαν τον Πεδουλάκη. Επίσης, αν υπάρχουν πιθανότητες να πάρει μαζί του Έλληνες παίκτες ή ξένους που να έχουν περάσει από την Ελλάδα. Και φυσικά, αν θα κρατήσει Ζήση και Καϊμακόγλου.


      Διαγραφή
    3. Γειά σου φιλαράκι. Ο Λαβάλ ήρθε για μπακ-απ του Σάμιουελς. Ήταν εξαιρετικός. Τι καλύτερο περίμενες? Για Τεόντοσιτς δε μπορώ να διαφωνήσω. Θα έχει ενδιαφέρον η στελέχωση της ΤΣΣΚΑ από τον Ιτούδη..

      Διαγραφή
    4. Νομίζω ότι ο Λαβάλ έχει το πακέτο για να παίξει καλύτερα.
      Όταν τον πήρε ο Μπάνκι πίστεψα ότι αυτός θα ήταν η βασική επιλογή στο 5 με back up τον Σάμουελς. Υπήρχαν αρκετά ματς που ο Λαβάλ περιοριζόταν σε δεκάλεπτες συμμετοχές. Μπορεί να μην είναι τεχνικά άρτιος αλλά για την δουλειά που επιλέγονται οι undersized centers θεωρώ ότι είναι πολύ καλός. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟ ψάξει ξεκάθαρα για αντι-Λάσμε πρέπει οπωσδήποτε να εξετάζει σοβαρά κι αυτήν την επιλογή. Μην σου πω ότι πρέπει να τρέξει να τον κλείσει.

      Διαγραφή
    5. Α, χρωστάς και μια κουβέντα για τον Άρτζι. Αν έχει, βέβαια, εικόνα.

      Διαγραφή
  6. Τζιμ για ακομα μια φορα φοβερος. Ο Λαουαλ ξερεις τι κασε εχει; Θα μπορουσε να ερθει και να παιξει τον ρολο του Λασμε στον Παναθηναικο; Και κατι ακομα, ποτε θα βγαλεις το πιο απολαυστικο αρθρο ολης της χρονιας : Παικτες οικονομικοι υπαρχουν; Ανυπομονω πραγματικα!
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Στάθη. Είναι καλή περίπτωση ο Λαβάλ και "έχει βγεί" μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη λίστα.

      Διαγραφή
    2. ο λαβαλ ειναι πολυ ακριβος για το μπατζετ του παο

      Διαγραφή
  7. Διακόπτω την ανάγνωση για να διορθώσω ένα λάθος. Ο τίτλος του Μπελινέλι, η πορεία του Γκαλινάρι αλλά και ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ του Μπαρνιάνι... Ο τύπος είναι από τους χειρότερους ψηλούς της λίγκας, 0 άμυνα, 0 ρημπάουντ, ασταθέστατο σουτ, 0 IQ και παίρνει 10 μύρια το χρόνο.

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν ήταν ο Ιταλάρας που σε μια συνέντευξη δημοσιογράφου πριν από κάποιο ευρωμπάσκετ, απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου (που τον δούλευε χύμα): "Ποιά είναι η πρωτεύουσα της Κροατίας; - Η Τσιμπόνα......."
      Δεν είμαι 100 σιγουρος ότι ΄ηταν ο Μπρνιάνι, αλλά ποιός άλλος μπορούσε να ήταν
      ΖαΝ

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαρνιάνι θέλει συγκεκριμένο πλαίσιο για να αποδώσει. Πέρυσι θυμάστε ότι ήμουν 1000% κατά του ερχομού του στη Ν.Υόρκη. Αψυχολόγητη κίνηση.

      Διαγραφή
  8. Καλησπερες,κατεξοχην προσωπαγης ομαδα η σιενα,ο μινουτσι ειχε παντα καλες ακρες με μανατζερ απο αμερικη και παντα εκανε τις σωστες επιλογες σε παιχτες και κοουτς που υπηρετουσαν το σχεδιο της ομαδας,μεγαλο και ξεχωριστο κοματι της ευρωλιγκας τα τελευταια χρονια οπως η καχα στην ισπανια(αλλη προσωποπαγης ομαδα με το κερεχετα).Η αρμανι με το χρημα αργα η γρηγορα θα τον βρει το δρομο της,ο εμπακουε βρισκεται στην αμερικη και δοκιμαζεται απ τους λεικερς,εαν κοπει ισως ο μανατζερ του τον προμοταρει σε αλλη ομαδα της λιγκας ισως,οποτε ειναι νωρις για το συγκεκρημενο τυπο(που τον ειχα αναφερει σε ενα ποστ για τους undrafted παιχτες).Ο πατρικ γιανκ των φλοριντα γκειτορς που εμεινε εκτος 60αδας και αρκετοι των περιμενουν μηπως ερθει προς ευρωπη θα δοκιμαστει απ την νεα ορλεανη(θηριο ο τυπος http://www.youtube.com/watch?v=N28PrN3HxhE).Οντι στην ιδια ομαδα με το μπαρνιανι υπαρχει πρωην μπασκετμπολιστας που θα παρει $23,410,988!!!!!.....Να δω ποσα θα δωσουν να κρατησουν το μελο και ποσα στο παου γκασολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Άκη. Δε φτάνει το χρήμα, πάντα το είχε η Αρμάνι.. Απλά πήρε προπονητή μετά από χρόνια και οργάνωσε διαφορετικά το τμήμα μπάσκετ. Ο Mbakwe δύσκολα θα βρεί συμβόλαιο στο ΝΒΑ φίλε. Έχει μικρή πιθανότητα (εκτός και σταθεί τυχερός σε συγκεκριμένη κατάσταση) για αυτό θα πάρει την καλή πρόταση στην Ευρώπη εάν έρθει. Έτσι εκτιμώ εγώ..

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα δημητρη,η αλλωτε στεφανελ μιλανο θυμιζει λιγο παο πριν το μαλκοβιτς...χρημα αλλα σε λαθος ανθρωπους θα συμφωνησω μαζι σου,τον εμπακουε τον ειχα αναφερει περσυ σε ενα ποστ σου με μερικους ακομα παιχτες οπως ο σαουθερλαντ του συρακιους(κατεληξε στη σαρλοτ) και αλλους....Επειδη εισαι γνωστης θα ηθελα τη γνωμη σου για το μεγαλο κολπο του ραζνατοβιτς,ο σαριτς το καταλαβαινω ειναι ταλεντο και με το ντουντα θα παει ετοιμος σε 2 χρονια αλλα 3 παιχτες απ τη βιτζουρα;;;;;;εκτος του μισιτς στη φιλαδελφεια εστειλε το τζοκιτς στο ντενβερ που στο 16 ειχε διαλεξει το νουρκιτς;;το ντανκουπιτς ουτε που τον ειχα προσεξει αλλα αυτο το 29% στο τριποντο βγαζει ματι!!Μεγαλωσαν πολυ οι δουλειες του misko

      Διαγραφή
  9. Να και μια πολυ καλη ειδηση
    Ειναι ψηλος μιλαει γαλλικα και ειναι καλυτερος απο χαμτερ.ποιος ειναι?

    http://www.pamesports.gr/298275/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΠΑΜΕΤΡΟΛ? ΦΙΛΙΚΑ, δεν υπαρχει αυτο το σαιτ .. μεσο παραπληροφορησης

      Διαγραφή
  10. Με αφορμή το κουίζ του Panos Geo, τον λεγάμενο τον έχετε παρακολουθήσει, παίδες; Από το ελάχιστο που τον έχω δει (κάτι ψιλά με την εθνική), δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Οχι ότι θα με χάλαγε να τον δω στα πράσινα ( λέμε τώρα), αλλά έχει όντως όλο αυτό το potential που λένε και στο χωριό του Τζιμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει συγκριση κατα με αν βεβαια ενδιαφερομαστε πραγματικα.
      Ειναι πολυ ψηλος και σχετικα γρηγορος για το υψος του.
      Πολυ καλος σκορερ ειδικα στην θεση του σε συγκριση με αλλους σεντερ στην ευρωπη.Αν δεις τα νουμερα του ειναι και καλος πασερ.Δημιουργει καταστασεις σε συμπαιχτες του που οι περισσοτεροι ημιψηλοι αν παρουν την μπαλα με double team την βλεπουν σαν χειροβομβιδα.
      Σχετικα καλος rbθα μπορουσε βεβαια με τα στοιχεια που χει και καλυτερος.
      Το κακο μαζι του οτι κανει ευκολα φαουλ αλλα μην ανησυχουμε θα χουμε μαυροκεφαλιδη και φετος απο πισω :p και κανει αβιαστα λαθη καποιες φορες
      Ο james ειναι μεγαλο στοιχημα.Σε δυνατες προπονησεις λογω ιβανοβιτς μπορει να κλαταρει ενω ο εμπακουε η εμπακβε ως λεγεται ενω εχει καλα στοιχεια. (Ειδικα το rb!!!) θα αργησει λογω summer league

      Διαγραφή
    2. Επισης χρειαζεται γκαρντ για να του δημιουργησουν το σουτ μιας και κυριως απειλει απο κοντα με πολυ υψηλα νουμερα ενω εχει ενα συμπαθητικο αλλα τιποτα ιδιαιτερο σουτακι απο 4-5 μετρα.
      Ομως αν τον τροφοδοτεις μεσα στο καλαθι σωστα ειναι ασυναγωνιστος.απο οσο θυμαμαι δεν δημιουργει μονος του .Ελαχιστα θα ελεγα.καλος στις βολες,οχι λασμε που ηταν παντα πανω απο 80%αλλα καλος για ενα τυπο στα 2.15.

      Διαγραφή
    3. ok και οι 2 ειναι παιχτες που πετανε φωτιες.. ειδικα ο γαλλακος κανει θραυση σε επιθεση.. στην αμυνα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.. ο δευτερος μπορει να δωσει τα ιδια τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα με ερωτηματικο την υγεια του...
      Ο γαλλος αν ερθει θα μιλλαμε για μεγαλη επιτυχια και ουσιαστικα δεν θα υπαρχει παιχτης να τον ματσαρει !!
      Ο βεζενκοφ εχει κανει επαφες μεσω του πατερα του με παο αλλα περιμενουνε κατι καλητερο μετα τα παιχνιδια με την εθνικη.. υπαρχει ενα θεμα με εφες οπου θελει τους τελευταιους να τον κλεινουν και να τον δινουν δανεικο.. για να παιξει αυτη την στιγμη στην εφες ουτε για πλακα!!
      Το ολο κολλημα με το κλεινει η οχι στον παο ειναι ο χρονος συμμετοχης και η πιεση απο αγγελου...

      Διαγραφή
    4. απλα να αναφερω οτι ακουγεται και για τον θαναση αντεκου οτι ερχεται ελλαδα.. τωρα σε ποιον κανεις δεν ξερει.. απο την στιγμη που ο παο παει για ελληνοποιηση δεν νομιζω οτι θα αφησει ετσι αυτη την ευκαιρια..

      Διαγραφή
    5. Ειχα πει οτι μου φαινοταν πολυ λογικο μιας κ θα ηταν χαμηλα στο ντραφτ ο θανασης να ψαχτει σε ελλαδα ωστε να βελτιωθει ουσιαστικα κ αργοτερα ξαναεξεταζει το nba.
      Κ παο κ ολυ ψαχνονται για 3αρι κ ειναι ιδανικη λυση κ για τους δυο.

      Διαγραφή
  11. Για τον Ajinca δεν χρειάζεται να βγάλει έξω ο Jimaros τη scouting database του. Τον κλείνεις asap χωρίς δεύτερες σκέψεις.
    Προσωπικά δεν μου προκύπτει τέτοιο θέμα αλλά μακάρι να ισχύει.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις πληροφορηση για τον βεζενκοφ?
      Το παιδι κανει φοβερα παιχνιδια με τους μικρους

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει γίνει καμία επαφή για Βεζένκοβ από τοτε που δεν απάντησε στην πρόταση που του έγινε.
      Για τον Μποχωρίδη έκανε δηλώσεις ο Αρβανίτης. Είπε ότι δεν πωλείται αλλά επειδή προέρχεται από pure Αρειανή φτωχή οικογένεια αν έρθει καλή πρόταση θα πωληθεί...
      Βγάλτε άκρη..
      Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται για τα μάτια και ότι έχει συμφωνήσει να τον δώσει εδώ και καιρό. Η μεταγραφή θα ολοκληθωθεί μετά το τουρνουά των νέων, πάλι για τα μάτια.

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με Άφρο για Μποχωρίδη..

      Διαγραφή
  12. Jim, καλος ο haynes σιγουρα αλλα εγω στον ολυμπιακο πλεον θα επαιρνα janning από sienna; 2μετρος παιζει αμυναρα και σουταρει πολύ καλα mid και longrange. επαιζε 2-3 και πλεον μποριε και στον ασο - εκει θα τον εβαζα διπλα στο σπανουλη για να βγαζει και τις καλες αμυνες που χρειαζονται.

    αν και ο rice πρωταγωνιστησε πιστευω ότι τη διαφορα την κανουν πλεον τα διμετρα guards που παιζουν από 1 μεχρι 3, μεσα εξω, αμυνα επιθεση, τρεχουν και πηδανε. ο σοφος ειχε πει θελω 5 διμετρους που θα παιζουν χωρις θεσεις - είναι μπροστα ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΖΑΝΝΙΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΦΠ)...
      ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΙΣΩΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΛΟΤΖΕΣΚΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ)...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα

      Τα λέτε αλλά δεν σας ακούει κανείς στον ολυμπιακό,ε;;;

      Δεν υπάρχετε!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ...

      ΦΙΛΙΚΑ,
      ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

      Διαγραφή
    4. 11 λέξεις και μερικά επιφωνήματα και έβγαλες συμπέρασμα για τη ζωή μου! Ωραίος!

      Αλλά άσ'τα αυτά.
      Μίλα μου για την αδικία της ζωής. Που άχρηστοι έχουν φτάσει να κουμαντάρουν ομάδες, κι εσείς οι άξιοι και οι γνώστες είστε στην απέξω...

      Δώσε λίγο φως στη γκρίζα καθημερινότητά μας επώνυμε Ζεν Μάστερ.

      Διαγραφή
    5. Δεν έχεις άδικο ανώνυμε αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο ωμός.

      Διαγραφή
    6. Για Τζάνινγκ παιδιά ήμασταν η πρώτη σελίδα που είχε γράψει αναλυτικά το 2012.

      http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/09/euro-signs.html

      Δύο χρόνια μετά, θα σας πω ότι ο παίκτης είναι underachiever. Έχει ένα εξαιρετικό πακέτο, όντως ανεβαίνει για πλάκα στο "1" και καπάκια παίζει στο "3", ballhandling κ εκτέλεση σούπερ αλλά είναι πολύ ευαίσθητος.. Μιλάω σαν αγωνιστική νοοτροπία και χαρακτήρα. Είναι το mentality του τέτοιο. Για αυτό και χάθηκε στην Τσιμπόνα. Περίμενα πολλά περισσότερα, η αλήθεια είναι ότι έχω διαψευσθεί.

      Διαγραφή
  13. jim αν πάει ο Κατσικάρης στη Ρεάλ θα έχει το δικαίωμα να προπονήσει την εθνική; Στην Ισπανία υπάρχει ακόμα η απαγόρευση των προπονητών της ACB να κοουτσάρουν εθνικές ομάδες; Θυμάμαι το 2002 που έφυγε ο Πέσιτς από την εθνική Γιουγκοσλαβίας για να προπονήσει τη Μπαρτσελόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ο Κατσικάρης είναι part-time με την Εθνική, κοουτσάρει στο Μούντο και μετά μπορεί να αναλάβει τη Ρεάλ.

      Διαγραφή
  14. Ο Hunter... POIOS HUNTER.... POIOS HUNTER ρε παιδιά... αυτός είναι κριάρι.. Χάθηκαν οι ψηλοί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό ξεκίνημα για τον Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ, ο οποίος απέφυγε να πέσει στο λάκκο της υποτίμησης παικτών δεδομένης αξίας.

    Έπεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Χάινς, κράτησε χθες και τον Τεόντοσιτς. Ορθώς άφησε τον Κρστιτς, όχι γιατί είναι κακός παίκτης, αλλά γιατί κουρτουλάει με τον Καούν, που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι Ρώσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξεκινησε καλα το μεταγραφικο σαφαρι του παο.
    Περα των αλλων και ο σιγουρος σλοτερ δεν εχει ερθει ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sport24.gr, ο Λάνγκφορντ εξακολουθεί να έχει πρόταση από την Αναντολού Εφές, που πλησιάζει τα 2 εκάτ. δολ. το χρόνο και καλύπτει τις ανάγκες του (γιατί έψαχνε κάτι από 1.8 εκάτ. δολ. και επάνω, για να εξαργυρώσει όσα έκανε φέτος). Το βέβαιο είναι πως θα φύγει από την Αρμάνι και ότι θα γίνει εκατομμυριούχος."


    Ναι, τώρα θα γίνει εκατομυριούχος ο Λάνγκφορντ.. Για ρίξτε μια ματιά στα συμβόλαια που έχει κάνει στη καριέρα του.

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε.. Από τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές στην Ευρώπη τα νεότερα χρόνια. Πολύ "μπαγιόκο"..

      Διαγραφή
    2. Τζιμ,ανυπομονω να διαβασω τα αρθρα που ανεβαζεις γιατι εκτιμω πολυ τις γνωσεις,τις κρισεις και το πως βλεπεις το αθλημα.Για τον Λαβαλ θα διαφωνησω.Καλη η δυναμη και η αλτικοτητα,αλλα ο συγκεκριμενος ειναι τελειως ατεχνος κι ο μονος τροπος για να σκοραρει ειναι το καρφωμα.Το αδυνατο σημειο της Αρμανι ηταν τα δυο σεντερ της,τα οποια επειδη αγωνιστικα μοιαζουν,αδυνατουν να της προσφερουν σιγουρους ποντους στο ποστ με αποτελεσμα η μπαλα να βγαινει συνεχεια εξω και να τα περιμενει ολα απο τους περιφερειακους της.Ο Σαμιουελς υπεπεσε παμπολλες φορες σε βηματα στους τελικους μολις ντουμπλαριζοταν,αποδειξη πως δεν ξερει πως να παιξει με τη μπαλα οταν βρεθει μεσα στη ρακετα.Γι' αυτο κι ο Χαντερ μπορεσε να κανει σουπερ εμφανισεις στους τελικους,χωρις να ειναι στην πραγματικοτητα καποιος φοβερος ''κοντος'' ψηλος...Σ' αυτο που εγραψες οτι σ' αρεσει η κατασταση που βρισκονται οι δυο ελληνικες ομαδες,αφου επιβαλλεται πλεον να κανουν καλυτερη διαχειριση των χρηματων τους,συμφωνω και σημειωνω οτι λογω κρισης και με τη μειωση των μπατζετ,οι ελληνικες ομαδες,χωρις να υπαρχει θεσπισμενο σαλαρι καπ,στην ουσια λειτουργουν σ' αυτη τη λογικη.Εννοω οπως λειτουργουν οι ομαδες του ΝΒΑ..Δηλαδη,θετουν προτεραιοτητες στο πως θα μοιραστουν τα χρηματα,ποσα θα παρει ο σταρ της ομαδας και ποσα οι υπολοιποι αναλογα με τις αναγκες,συν το γεγονος της προωθησης διαφορων ''ρουκις'' εχοντας το βλεμμα στο μελλον..ΠΑΝΟΣ..

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Πάνο και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Σάμιουελς για την ακρίβεια δεν έχει σχέση επιθετικά με τον Λαβάλ. Είναι καλός ποστ παίκτης, χρησιμοποιεί άριστα το χαμηλό κέντρο βάρους του χαμηλά και μπορεί να απειλήσει και από πιο έξω. Ο Λαβάλ τεχνικά όπως πολύ σωστά είπες υστερεί αλλά φίλε μου αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα π.χ. για τις ελληνικές ομάδες σε αυτή τη θέση. Θα τον πάρεις από άλλον παίκτη στο "5".

      Διαγραφή
    4. *Θα ΤΟ πάρεις από άλλον παίκτη στο "5"

      Διαγραφή
  18. Θεωρητικα εχεις δικιο..Αν ομως η τριαδα των σεντερ στον Παναθηναικο ειναι ''ξενος'',Μαυροκεφαλιδης,Διαμαντακος,τοτε θεωρω οτι ο ξενος που θα αποκτηθει δεν μπορει να ειναι π.χ.ο Λαβαλ,αλλα π.χ. ο Χαμιλτον της Μπιλμπαο..Αν στη τριαδα των σεντερ ειναι δυο οι θεσεις των ξενων,τοτε ναι,υπαρχει θεση και για εναν ψηλο τυπου Λαβαλ..Stay cool..ΠΑΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τριαδα θα ειναι παπαγιαννης διαμαντακος μαυροκεφαλιδης

      Διαγραφή
  19. ειδικα με την περιπτωση χριστοδουλου με την εθνικη δεν υπαρχει ηθικο ζητημα?ο βαζελακοπουλος δεν τον ελληνοποιησε φετος ωστε να μην πιανει θεση ξενου στον ολυμπιακο και να μπορει το παιδι να παρει χρονο συμμετοχης? και το ευχαριστω του ηταν να μην παει να παιξει στην εθνικη..... μπραβο και στους αγγελοπουλους σ αυτους τους εθνικους ευεργετες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επιπλεον σε μπασκετικο σαιτ ειμαι μπασκετικο θεμα θα θιξω προφανως οχι για την καταδικη του μελισσανιδη ή για τον αν πρεπει να εκλεγει προεδρος της δημοκρατιας απ αυτην την βουλη ή πρεπει να παμε σε εκλογες..... τωρα αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω.......

      Διαγραφή
    2. Ποιός είναι τώρα ο αφελής, μου λες;

      1. Από τα στημμένα στοιχήματα δεν χάνει μόνο η στοιχηματική εταιρεία. Όχι οι υπόλοιποι παίκτες που σε μάκρο επίπεδο μένουν ανεπηρέαστοι. Θα ήταν μια κριτική πιο λογική από την πλευτά σου να μου πεις ότι χάνει λεφτά ο ΟΠΑΠ άρα το δημόσιο. Τότε θασου έλεγα ότι αυτές οι μπίζνες γίνονται κυρίως σε ξένες στοιχηματικές αλλά κυρίως θα με ανάγκαζες πάλι να φέρω τον Μελισσανίδη ατην κουβέντα.

      2. Αυτή ακριβώς η εξοργιστική στάση, ότι οι δικοί μου είναι καθαροί και οι δικοί σου βρώμικοι, αυτή είναι που μας αφαιρεί κάθε ελπίδα να φτιάξουμε λίγο τις ζωές μας.
      Για να ξέρεις λοιπόν, υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία πως ο Πατέρας, ως πρόεδρος του ΠΑΟ το 2011, ζητάει από τον Μάκη να εκφοβίσει τον Πιλάβιο.

      «Πήγαινε στον Πιλάβιο, και φόβισέ τον», όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ενώπιω δικαστών. Φυσικά έδωσε μια γελοία ερμηνεία ότι δεν εννοούσε αυτό που είπε, αλλά κάτι άλλο.

      3. Ναι προφανώς και υπάρχουν αν και δεν εμπλέκουν κάπου (όχι αποδεδειγμένα τουλάχιστον) τον Κόκκαλη. Το γεγονός ότι εσύ θυμάσαι μόνο τον Κοσκωτά, είναι ξανά η αιτία που δεν έχουμε ελπίδα.

      4. Αναφέρω τον Μελισσανίδη γιατί καταδικάστηκε φέτος. Θα μπορούσα να αναφέρω και τον Σπανό και την τραγική στάση των οπαδών που πήγαν να τον υπερασπιστούν τρομάρα τους. Εσύ όμως γιατί τον υπερσπίζεσαι;


      Διαγραφή
    3. Συγχώρεσέ μου το πολλά συντακτικά λάθη, αλλά δεν είχε υπομονή να το ξαναδιαβάσω.

      Διαγραφή
  20. ντιλεινι στη μοσχα μια ''κλεισμενη'' μεταγραφη του ολυμπιακου παει ... μονο το τρομερο κελεπουρι ο ... λαφαγιετ. να φυγει και ο μαντζαρης (η να μεινει χωρις να ανανεωσει - το ιδιο θα ειναι) και να δουμε τι θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ''ξαφνου'' τζερελς για ολυμπιακο, τυχαιο? δεν νομιζω

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι ότι έχεις επιλύσει όλα τα θέματα της ομάδας σου, και το μόνο που σου απομένει είναι να περιμένεις με αγωνία τις εξελίξεις στον ολυμπιακό.

      Διαγραφή
    3. βασικα με την ομαδα μου ασχολουμαι μας πασαρουν τον λαφαγιετ λες και πηραμε τιποτα, και απο μαντζαρη κιχ... και επισης τα θεματα της ομαδας δεν τα επιλυνουμε εμεις...

      Διαγραφή
    4. ευτυχως δεν του βγαινουν οι μεταγραφες και του οσφπ οποτε ισως να ειναι και οι δυο χαλια φετος ...

      Διαγραφή
  21. "Φαντάζομαι ότι έχεις επιλύσει όλα τα θέματα της ομάδας σου, και το μόνο που σου απομένει είναι να περιμένεις με αγωνία τις εξελίξεις στον ολυμπιακό."
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΓΩ? ΠΟΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπολική προσωπικότητα;

      Χθες μου απάντησες ότι είσαι ολυμπιακός οπότε ασχολείσαι με την ομάδα σου, σήμερα οργισμένα μου λες ότι "πονάω";

      Διαγραφή
  22. Καλά, αν ισχυει πως η ΤΣΣΚΑ δίνει 1,5 εκ ευρω το χρονο στον Καϊμακόγλου, θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο! Κώστα, γερά, πάρτους τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχοντας Χριάπα και Βοροντσέβιτς, γιατί να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για οποιδήποτε 4άρι;

    Οπότε μου φαίνεται έτσι κι αλλιώς λίγο άκυρη η είδηση, χωρίς καν να εξατάσω ότι πρόκειται για τον Καιμακόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχω την εντυπωση οτι σε αυτο το μεταγραφικο καλοκαιρι,ολοι κανουν οτι περνα απο το χερι τους να βοηθησουν τον ολυμπιακο να κλεισει τα κενα του και να δημιουργησει μια πολυ δυνατη ομαδα,ομως ο ολυμπιακος ειναι ανενδοτος.δεν θελει.
    πρωτα με λασμε μασιουλις,επειτα με τζερελς λαουαλ.ομως εμεις εκει... βραχοι...δεν θα μας κανετε εσεις ομαδα με το ετσι θελω λαμογια.
    εμεις γουσταρουμε να παιρνουμε μενσα μπονσου με ενα ποδι και 40% στις βολες,λαφαγιετ,χαντερ,σιμονς κολλινς και αλλους παικτες που θα μπορουν να μας εχουν σε εγρηγορση(τον αλαζει δεν τον αλλαζει) ολο το χειμωνα.
    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, οι καλοί παίχτες που αναφέρεις κοστίζουν...Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός έχουν πλέον τα χρήματα να χτυπήσουν παίχτη από το πάνω ράφι (εξαιρώ τη μεταγραφή Καλάθη αν γίνει)

      Διαγραφή
    2. Άσε τις μεταγραφές και τον Ολυμπιακό.

      Ρίξε σχόλια για την Μπουρουσάρα!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε δίκιο έχεις. Μαλακία που δεν έδωσαν ένα εκατομμύριο να πάρουν τον Λάσμε. Γιατί ως γνωστό τα λεφτά περισσεύουν. Και μάλλον ο Χάντερ θα πάρει περίπου τόσα.

      Διαγραφή
    4. παιδες εχετ απολυτο δικιο.
      επειδη λοιπον τα μπατζετ εχουν πεσει πολυ....ειναι καλυτερο απο το να παρει 2 καλους με 800-1μυριο τον καθενα...να παρει καμια δεκαπενταρια με 400-600 χιλιαρικα....πχ..κολλινς,σιμονς,μπεγκιτς,σερμαντινι,τον αλλον τον εξωγηινο που εφερε για 2 μηνες...και αμα λαχει και κανουμε κεφι παρε και ενα περκινς για τα ντερτια.αυτοι δεν πληρωνονται με λεφτα αλλα με σουβλακια προφανως!!!!!!!!!
      απλα θυμιζω οτι ο χαινς χαθηκε για 200 χιλιαρικα και τον πληρωσαμε φετος με ολους αυτους διπλο.
      αποψεις ειναι ολες και ειναι σεβαστες.
      ομως οταν αρχισει η σεζον να εχουμε και τους αντιστοιχους στοχους.
      π.χ το τοπ 16 ειναι το ταβανι και μετα οτι κατσει καλα ειναι.
      @77 τι σου εκανε εντυπωση απο το Γιανναρο? εχουμε πει ... ειναι εγγυηση για την σωστη λειτουργια μιας ομαδας και ενας απο τους καλυτερους ψηλους στο ευρωπαικο μπασκετ...που λεει και μια ψυχη.το αλλο με τον τοτο φανταζομαι το ξερεις.
      ομως και ο λασο ειναι προπονηταρα ετσι? ο ανθρωπος ειχε φανει απο την αρχη της σεζον οτι ειχε δωσει φετος το κατι παραπανω στην ομαδα ρε παιδι μου.ηταν η ρεαλ πολυ καλυτερη απο περυσι....
      με διεψευσε μεχρι κεραιας,τον ειχα αδικησει!!!!!
      gskordak

      Διαγραφή
    5. συμφωνω μαζι σου, εννοείται πως αν το ρόστερ σου πλέον απαρτίζεται από φτηνούς, στοιχήματα, κλπ, μαλλον δεν εισαι για ψηλά...καλό είναι να το χωνέψουμε πλεον

      Διαγραφή
    6. @gskordak

      Διαφωνώ πλήρως μαζί σου.

      Καταρχήν ποιοί από όλους αυτούς που γράφεις θεωρείς ότι πήραν 400-600 χιλιάδες; Θα σου πω εγώ: μόνο ο Μπέγκιτς, που μάλλον πήρε και λίγο παραπάνω. Οι υπόλοιποι που αναφέρεις κινούνται κάτω από τα 200 χιλιάρικα.

      Δεύτερον, το ευρωπαικό μπάσκετ όπως παίζεται σήμερα, και ακόμα πιο συγκεκριμένα το μπάσκετ που θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός, απαιτεί αυστηρό ροτέισον, ώστε να μπορεί κάθε λεπτό να παίζει όχι ο καλύτερος γενικά κι αόριστα, αλλά αυτός που είναι έτοιμος να βγάλει περισσότερη ενέργεια μέσα στο παρκέ. Οπότε γενικά ομιλώντας, δυο παίκτες των 400 χιλιάδων αποδεικνύονται πολύ πιο χρήσιμοι από έναν των 800.

      Από εκεί και πέρα έχουμε ένα δεδομένο μπάτζετ 7 εκατομμύριων περίπου. Σε αυτό έχουμε την ευτυχία να υπάρχει ένας άνθρωπος που παίρνει 2 εκατ. και άλλος ένας που φέτος θα πάρει κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Πρέπει λοιπόν να φτιάξεις την υπόλοιπη δωδεκάδα σου με 4 εκατομμύρια. Εσύ δηλαδή θα προτιμούσες να δώσεις τα 3 απο αυτά για 3 παίκτες, να έχεις μια πολύ καλή 5άδα και οι άλλοι 7-8 παίκτες σου να είναι των 110 χιλιάδων; Τότε να ξέρεις ότι η πρώτη ομάδα που θα σε βρει στο δρόμο της και θα έχει απλωμένο μπάτζετ θα σε τσακίσει.

      υ.γ.
      Και προφανώς στις επιλογές παικτών έγιναν μεγάλα λάθη (Μπέγκιτς), αλλά έγιναν και μεγάλες εκπλήξεις όπως ο Λοτζέσκι, ο Ντάνστον, ακόμα και ο Πέτγουει που αν φύγει από εμάς θα καταλήξει στην Μακάμπι.

      Διαγραφή
    7. @ANWNYMOS 4:49
      φιλε μου καλα κανεις και διαφωνεις,απλα πριν διαφωνησεις επρεπε να εχεις σκεφτει οτι απο το ατελειωτο σε αριθμο ροστερ που ειχε περυσι η ομαδα,στα κρισιμα επαιζαν δεν επαιζα 8-9 παικτες.
      και αυτο επειδη ειναι αλλο η ποσοτητα και αλλο η ποιοτητα και η ισορροπία σε μια ομαδα.
      gskordak

      Διαγραφή
    8. πολυ σωστος φιλε !

      Διαγραφή
    9. Ρε gskordak από όλους όσους αποκτήθηκαν το καλοκαίρι περίσευε κάποιος; Θα μπορούσε να κόψει κάποιν ο προπονητής και να πούμε ότι είμαστε ΟΚ συνεχίζουμε έτσι;

      Πες μου επίσης αν μπορείς πως θα διαμοίραζες εσύ το μπάτζετ. Έτσι όπως σου είπα πιο πάνω; Μια 5άδα κορυφαίων και 7 των 100-120 χιλιάδων;

      Διαγραφή
    10. @anwnymos 6:19
      με τζερελς στη θεση του λο,λαουαλ στη θεση των σιμονς-σερμα-μπεγκιτς και μασιουλις στη θεση περπε...μενουν και ρεστα φιλε!!

      gskordak

      Διαγραφή
    11. @gskordak
      Όλα καλά αλλά έχω μια ένσταση για τον Τζέρελς ανεξάρτητα από λεφτά και budget. Ο Ολυμπιακός έψαχνε κάποιον που να του δώσει αυτά που έδινε ο Λο. Ιδανικά ο παίκτης αυτός να μπορεί να ταιριάξει με όλους τους υπόλοιπους δηλ. Σλούκα, Μάντζαρη και Σπανούλη. Ο Λαφαγέτ μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο job description της θέσης. Τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα. Ο Τζέρελς δεν είναι σε καμία περίπτωση τέτοιου στυλ παίκτης.
      Από ό,τι καταλαβαίνω, ο Τζέρελς ακούγεται ως αντι-Ντιλέινι. Με δεδομένο δηλ. ότι ο Μπαρτζώκας θέλει και 5ο γκαρντ τότε ο παίκτης που θα επιλεγεί θα έχει περισσότερο εκτελεστικές αρετές ώστε να σκαντζάρει τον Σπανούλη. Αυτό προκύπτει από τον σχεδιασμό μέχρι τώρα. Με άλλα λόγια δεν θα ήταν λειτουργικό ένα back court με Τζέρελς, Μάντζαρη, Σλούκα και Σπανούλη.
      Πάντως, η αλήθεια είναι ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκτήσει και 5ο γκαρντ και μάλιστα αξιόλογο είναι βέβαιο ότι είτε ο Μάντζαρης είτε ο Σλούκας θα μείνουν πολύ πίσω στο rotation.

      Διαγραφή
    12. @77
      ο τζερελς μπορει να παιξει μαζι με ολα τα γκαρ του ολυμπιακου,μπορει να βοηθησει επιθετικα αλλα κυριως αμυντικα καθως ανταποκρινεται σε ελα τα αμυντικα κομματια του παιχνιδιου σε αντιθεση με τον ντιλεινι που εχει ποιοτητα επιθετικη αλλα στην αμυνα αστα.
      ο λαφαγετ απο που προκυπτει οτι μπορει να ανταποκριθει?
      απο την φετινη χρονια?
      εμενα δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο.αλλα εκτος αυτου οπως ειπες και εσυ με τον λαγαγετ αναγκαστικα περιοριζει σημαντικα η τον σλουκα η τον ματζαρη.αρα λοιπον ειναι λαθος κατεμε επιλογη ετσι και αλλιως.
      gskordak

      Διαγραφή
    13. @gskordak
      Μα δεν βάζω στη ζυγαριά τον Ντιλέινι και τον Τζέρελς. Προφανώς και ο Ντιλέινι δεν θα έρθει ως αντι-Λο. Αλλά δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα ούτε τον Λαφαγετ με τον Τζέρελς. Είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες και αυτός που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του Λο είναι ο πρώην γκαρντ της Βαλένθια. Κοίτα και την ανάρτηση του Jim.
      Αλλά αφού έχεις αμφιβολίες για τον Λαφαγέτ, πες μου από πού προκύπτει η σιγουριά σου για τον Τζέρελς. Στο πρώτο μισό της χρονιάς με αυτόν ως pg και τον Λάνγκφορντ στο πλάι του, η Μιλάνο έμοιαζε ακυβέρνητο καράβι. Ο λόγος είναι ότι ο Τζέρελς είναι ένας scoring guard (με παιχνίδι κυρίως ενστίκτου) που θέλει την μπάλα στα χέρια και δεν κούμπωνε με τον Λάγκφορντ. Πώς, λοιπόν, θα κολλήσει με τον Σπανούλη; Μόλις προστέθηκε στο rotation ο Χάκετ, ο Τζέρελς πήγε στον πάγκο, μειώθηκε ο χρόνος του και προσαρμόστηκε στον ρόλο που του έδωσε ο Μπάνκι. Πάντως, και καλό αμυντικό δεν τον λες. Όταν έχει κέφια πιέζει καλά την μπάλα. Μέχρι εκεί. Ούτε στην Αρμάνι, ούτε στη Φενέρ, ούτε στην Μπεσίκτας έδειξε στοιχεία σταθερά καλού αμυντικού. Όπως δεν είναι και δημιουργός, παρά μόνο για να φτιάξει προσωπικές φάσεις που συνήθως τελειώνουν με τρίποντο μετά από back step.
      Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν βλέπω πως θα ήταν λειτουργική μια περιφερειακή γραμμή μ’ αυτόν, τον Σπανούλη, τον Μάντζαρη και τον Σλούκα. Τώρα αν μου τον συγκρίνεις με τον Κόλινς, ΟΚ. Πάω πάσο. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαμηλά ο πήχης.

      Διαγραφή
    14. @77
      ο λο στην παρτιζαν τι εδειξε?
      απλα ειναι τετοια η χημεια που θεωρω οτι κουμπωνει τελεια.
      υ.γ
      δεν υπαρχει αγορι μου παικτης λανγκφορντ.
      gskordak

      Διαγραφή
    15. Τίποτα δεν είχε δείξει. Αλλά δεν μπορείς να πιάνεις το ΛΟΤΤΟ κάθε χρόνο. Έτσι; Τέλος πάντων, διαφωνώ για τον Τζέρελς.
      Γενικά, η γνώμη μου είναι ότι ο ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται 5ο γκαρντ top επιπέδου. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε π.χ. αν ο Σπανούλης έχει σοβαρό πρόβλημα στα γόνατα ή αν έχουν αποφασίσει να βάλουν στο ψυγείο τον Μάντζαρη. Αφού έχουν καταλήξει ότι είναι μάταιος ο κόπος με τον Κατσίβελη, νομίζω ότι ο 5ος γκαρντ πρέπει να είναι καθαρά συμπληρωματικός. Τα λεφτά που διαθέτουν ίσως θα ήταν καλύτερο να δοθούν για έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πέτγουεϊ και έναν sf που υπό προϋποθέσεις θα μπορεί να καλύψει και το 2.
      Υ.Γ. Πες μου την αίσθησή σου από ανανέωση Μίλος στην ΤΣΣΚΑ.

      Διαγραφή
    16. !!!!

      βρε συ gskordak -και εχω σε εκτιμηση τις αποψεις σου -ειναι δυνατον να λες "δεν υπαρχει παικτης λανγκφορντ"???

      Μιλαμε για παιχτη που εχει καταπληκτικά στατιστικά σε όλη του την καριέρα, όχι μονο ξερωγω μια χρονιά φωτοβολίδα...Σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε ήταν εξαιρετικός, γι'αυτό άλλωστε πάντα έβρισκε παχυλά συμβόλαια

      Διαγραφή
    17. @77
      αυτο σου λεω και εγω ..οτι δεν χρειαζεται 5 γκαρ.απλα η επιλογη λαφαγετ ειναι περιττή.
      ο τζερελς εκτιμω οτι ειναι ο καταλληλος και οτι κοντινοτερο στον λο.
      ο τεοντοσιτς θα πρεπει να δω με τι θα τον συμπληρωσει,γιατι αν τον ξανααφησουν μονο του,θα εχει τα ιδια αποτελεσματα.
      @ανωνυμος 4¨27
      φιλαρακι μου πιστεψε με δεν θελω να σε στενοχωρησω...ομως παικτης λανκφορντ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει.αν στο μελλον βγαλει την τυροπιτα απο το κεφαλι του δουλεψει στην αμυνα που ειναι αορατο τοιχος και παιξει για την ομαδα,ισως κανει κατι σημαντικο.
      τωρα παιζει για τα στατιστικα του

      gskordak

      Διαγραφή
  25. Καλή εβδομάδα!

    Επειδή η γνώση πρέπει να μοιράζεται...
    Ένας παίκτης που συνδυάζει την ταχύτητα του Τζέιμς Γκιστ, τη δύναμη του Μπεν Ουάλας και το ταλέντο του Αντρέ Ντράμοντ.

    Ιδού ο Πάτρικ Γιάνγκ!
    https://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI

    Scouting report.
    https://www.youtube.com/watch?v=VFfRR8U0H68

    Καλό μήνα (από αύριο) να έχετε!


    υ.γ. Δεν αφήνετε τον Σέντρικ Σίμονς να πάει στο καλό κύριε Μπαρτζώκα μας, δίνοντας το μισθό του σε τούτο το καθαρόαιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουστάρω παίκτες που το highlight τους είναι μια βουτιά για μια μπάλα.

      Διαγραφή

    2. "Ένας παίκτης που συνδυάζει την ταχύτητα του Τζέιμς Γκιστ, τη δύναμη του Μπεν Ουάλας και το ταλέντο του Αντρέ Ντράμοντ."

      kαι δεν επιλέχτηκε καν στο ντραφτ..

      Διαγραφή
    3. Στάρτερ στο ΝΒΑ θα ήταν με αυτές τις προδιαγραφές.. Πολύ σάλτσα ρε αδερφάκι μου. Κλείστε Λαβάλ τώρα σε ΠΑΟ. Το παιδί μπορεί να κάνει τον Λάσμε να ξεχαστεί.

      Διαγραφή
  26. O Kαλάθης μάλλον αδειάζει τους Τούρκους και φαίνεται πως η μόνη του επιλογή είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Με τον Σλότερ της Σαλόν τι έγινε? Γιατί τέτοια οπισθοχώρηση?

    bio13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποχωρίδης θα είναι η πρώτη ανακοίνωση. Σλότερ θα δοκιμάσει στα σάμερ-λιγκς.

      johnyq

      Διαγραφή
    2. διοτι δεν υπαρχουν λεφτα για να πληρωθει

      Διαγραφή
    3. Παιδιά μην ανησυχείτε. Τώρα που φεύγει ο Ιβάνοβιτς για Βοσνία (εθνική) θα έχουν όλη την ευχέρεια οι ΔΔ-ΔΓ να στήσουν την ομάδα.

      Διαγραφή
  27. Το έγραψε τέλεια και ευσύνοπτα νομίζω τις πράλλες ο Χρήστος Τσαγκ [αν είναι άλλος ο πατήρ του ερωτήματος, παρακαλώ να με συγχωρέσει]: Μα σοβαρά τώρα ο DJ Cooper θα κλείσει σε τσέχικη [!!!] ομάδα ; Ο πρώτος σε ασιστ pg στην ελληνική λίγκα, που, ΟΚ, δεν είναι η πιο ανταγωνιστική στην ευρώπη, αλλά δεν την λες και την χειρότερη τουλάχιστον από την άποψη της τακτικής και διαβάσματος του παιχνιδιού .....ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ; Δεν υπάρχει μία σοβαρή ομάδα ευρωλίγκας να τον υπογράψει, πχ η Μπαμπεργκ...Και όταν μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου, αφού έχει και βοσνιακο διαβατήριο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νίρμπουργκ παίζει προκριματικά ευρωλίγκας φίλε.

      Διαγραφή
  28. Είτε στην Τουρκία δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι πίνουν, είτε οι μανατζαρέοι το ‘χουν παραχέσει.

    Η Φενέρ, λέει, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Σεμίχ Ερντέν. Ξαναγράφω, τον ΣΕΜΙΧ ΕΡΝΤΕΝ!!! Τον Τούρκο σέντερ μέχρι πρότινος της Εφές. Αυτό το ψηλό, όμορφο και λυγερόκορμο αγόρι που 2 χρόνια τώρα κάνει διακοπές διαρκείας στην Πόλη και τον πληρώνουν κι από πάνω. Και μάλιστα αδρά.

    Αυτόν που διαολόστειλε ο Αγγέλου πριν την λήξη της σεζόν. Και μας λένε ότι θα τον περιμαζέψει ο Ζοτς.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ολα καλα πανε με τον σχεδιασμο του παο
    Ολα καλα
    Οως ειχαν αναφερει και καποιοι εξυπνακηδες εδω μεσα.
    Ολες οι ομαδες της ευρωπης κανουν την μια μεταγραφη μετα την αλλη.Η κανουν ανανεωσεις.
    Η δικια μας με τον περιφημο σχεδιασμο εδιωξε ολη την ομαδα και οι σιγουροι στοχοι..σλοτερ και καλαθης ειναι αφαντοι.
    Ολα καλα πανε λοιπον.Καλο ιουλιο.
    Αλλα μην ανησυχητε.Στο τελος θα υπαρχει παντα ενας αρμοστρογκ να στελεχωσει την ομαδα.Αστους αλλους να κλεινουν επωνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/628758/den-afinoyme-ton-kalathi

    Θα μας τρελάνουν; Σπασμένο τηλεφωνο παίζουν οι Παναθηναικος-Νικ-Μεμφις...

    Theofanis Gekas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτα που γινονται με ξεπερνανε. Toσοι αξιοπρεπεις παικτες υπαρχουν φθηνοι και λιγοτερο φθηνοι.Γιατι δεν πηγε να παρει μερικους τετοιους χωρις πολλες κουβεντες; Ποσα επαιρνε ο Λασμε οταν ηρθε; Ποσα πηρε ο Ντορσει και ο Λω την πρωτη χρονια στον Ολυμπιακο; Ποσα παιρνει ο Ροουλαντ στην Μπανβιτ; Ποσα θα ζητουσε ο Κουπερ; Ποσα ο Τσαϊρελης; Ας πηγαινε σε φθηνες λυσεις για ενα διαστημα. Με καλο προπονητη, το ΔΔ, το Φωτση, το Γκιστ, τη φανελα του Παναθηναϊκου μια χαρα θα τα πηγαινε. Θα χτυπαγε πρωταθλημα και θα εφτανε στο Τοp16. Ποιος ο λογος να διακινουνται τοσα σεναρια; Ακατανοητα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και περναγαν οι μερες
    Και περασε η διορια
    Και περασε και το ΣΚ το κρισιμο
    Και ηρθε και η δευτερα της κρισης
    Και και και...
    Ευτυχως εχουμε παπαγιαννη και λουτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απορω με καποιους που δεν μπορουν να κανουν υπομονη.
    Ρε περιμενετε
    15 ιουλιου θα χει ξεκαθαρησει του σλοτερ και του καλαθη.20 των μικρων μποχωριδη και βεζενκοφ.κατα το σεπτεμβριο οι θεσεις των υπολοιπων ξενων απο δυνατες ομαδες οπως καλαμπρια,αβελινο,μονς κτλ.
    Τι ανησυχειτε.θα χετε εξαλλου τον λουτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει ας περιμενουμε λιγο
      Ουτε Σεπτεμβρης δεν εχει ερθει ακομα
      (Τουλαχιστον το εφηβικο το χουμε σιγουρο με το ΚαβουροΤρακη)

      Διαγραφή
  34. Οπως λεει και το onsports δεν υπαρχει βιασυνη για τους μεταγραφικους στοχους.
    Και γιατι να υπαρχει.Ολοι κλεισμενοι ειναι.
    Ας ελπισουμε οτι θα υπογραψουν καποια στιγμη στο μελλον οπως ολες οι ομαδες της ευρωπης (και αυτες που αργησαν να τελειωσουν τα πρωταθληματα τους,με λιγοτερες αναγκες..) κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαχαχαχα θεικο
    Βαζω στοιχημα δεν το πηραν χαμπαρι οι περισσοτεροι ουτε μετα το ταιμ αουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ajinca - Καλάθης ανακοινώνονται πακέτο μέχρι το βράδυ

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. σορρυ αλλα μεχρι το βραδυ δεν θα ανακοινωθει κανενας!! ο γαλλουκος ψαχνει για νβα ο καλαθης δεν ξερω τι παιζει και το πιθανοτερο ειναι να ανακοινωθει ο σλοτερ πρωτος...

      Διαγραφή
    3. Νομιζω οτι ειναι ηδη βραδυ αλλα ... δεν βλεπω το πακετο. Μηπως επροκειτο για ντελιβερι πιτσες τελικα?

      Ρε συ "κοριτσι" μου, οχι Αφροξυλάνθη αλλα Φρουξυλανθη θα'πρεπε να λεγεσαι. Πολυ φρου-φρου κι αρωματα ρε παιδι μου...

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα, για Αζινσά έγραψα χθες πιο πάνω ότι δεν μου προκύπτει από πουθενά. Άλλος γράφει με το όνομά μου.
      Get a life ρε άνθρωποι, έλεος!!!

      Αφροξυλάνη

      Διαγραφή
    5. Νομιζω για να μην εκτιθεσαι απο καποιους αλλους καλο ειναι να κανεις ενα λογαριασμο και να μπαινεις

      Διαγραφή
    6. Αφροξυλάνθη identity crisis!

      Αυτο μπορει να γινει μεγαλυτερο σηριαλ κι απο τη μεταγραφη του Καλαθη!

      Διαγραφή
  37. Αφροξυλάνθη,

    βαριές κουβέντες ξεστόμισες... Εύχομαι να διακαιωθείς. Γτ προβλέπεται να ρίξουμε πολύ γέλιο μετά.

    Chris K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παντως οσον αφορα τον Καλαθη. Εαν πραγματικα θελει να επιστρεψει. Ο μανατζερ του(Dan Fegan) ειναι απο τους πιο ισχυρους agents στο NBA και οι ομαδες δεν θελουν να εχουν κακες σχεσεις με τετοιους μανατζερ. Ειδικα εαν τα λεφτα ειναι αρκετα περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπορει κανεις να δει αν εχει παραπεσει το ημερολογιο μου?

    Γιατι σαν να θυμαμαι να ειχα βαλει μια προθεσμια ρε παιδι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εντάξει, πιο τραγικός πεθαίνει αυτός που γράφει με το όνομά μου. Θα προσπαθήσω αύριο να φτιάξω λογαριασμό να μπαίνω με user name. Δεν γνωρίζω τίποτα για Αζινσά, ο Παπαχαντζής το έβγαλε στο pamesports.

    Αφροξυλάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι αυριο? Εμεις τι θα κανουμε χωρις Αφροξυλάνθη μεχρι τοτε?

      Διαγραφή
    2. Συγγνωμη, μη το παιρνεις στο σοβαρο, φαινεσαι τελικα καλο παιδι και σε γουσταρουμε ανεξαρτητως οπαδικης αποχρωσης.

      Διαγραφή
  41. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τους οπαδούς του παο. Οι μισοί γκρινιάζουν γιατί δεν ανακοινώνουν τους παίκτες και οι άλλοι μισοί για τους μικρούς και ότι ο ΔΓ ρίχνει το μπάτζετ.
    1ον και να ανακοινωθούν οι παίκτες(σλοτερ) δεν αλλάζει τίποτα διότι ο προπονητής είναι απασχολημενος(εθνική ομάδα της Βοσνίας) και από ότι φαίνεται παίζουμε μόνοι μας.
    2ον με πρόταση 7.5 εκατομμύρια στο καλαθη και πρόταση 400 χιλιάρικα για αποδέσμευση του μαντζαρη συν το υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό του ολυμπιακού που θα του πρόσφερε μόνο μείωση του μπάτζετ και καβούρια στις τσέπες δεν είναι.
    Συμπέρασμα: χωρίς να θέλω να μειώσω τις επιλογές του μπαρτζωκα ως παναθηναϊκος δεν ζηλεύω ούτε τους στόχους ούτε τις μεταγραφές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα καλα στον παο λοιπον.
      Ολα καλα.
      Τιποτε περιεργο.
      Χαλαρα αστο παμε ,μονοι μας παιζουμε ( και δεν υπογραφει κανεις...περιεργο)

      Διαγραφή
    2. Ρε μαγκες, τα πραγματα ειναι απλα.

      Το μπατζετ ειναι και εφετος 7-8 εκατομυρια καθαρα, αντε αμα βγαλεις τα λεφτα του Ιβανοβιτς, του υπολοιπου προπονητικου τημ και των εφηβων να πουμε οτι μεσες-ακρες ειναι γυρω στα 7 εκατομυρια καθαρα.

      Ερχεται λοιπον ο Ιβανοβιτς και σου ζηταει ενα πρωτοκλασατο γκαρντ, ενα ακομα καλο γκαρντ και ενα ψηλο επιπεδου. Που να τα βρει τα ερμα τα αργυρια ο ΔΓ εαν δεν διωξει παιχτες?

      Σκεφτεται λοπον και σου λεει, οι Ελληνες που πρεπει να μεινουν και ο Γκιστ για να παιρνω τα ματς με τον Ολυμπιακο μου κοστιζουν 4 εκ. καθαρα (βαλτε τα κατω και θα δειτε).

      Θα διωξω αυτους που δεν ειναι εντελως απαραιτητοι στον Ιβανοβιτς και ή θα τους ξαναπαρω πισω με λιγοτερα ή θα βρω αλλους φθηνοτερους που να κανουν τη δουλεια.

      Εχουμε λοιπον και λεμε οτι ψαχνει ο ΠΑΟ να παρει Καλαθη και 5 ξενους με συνολικο ποσο στα 3 εκ. καθαρα που σημαινει οτι αν βγαλουμε τα λεφτα του Καλαθη, οι 5 ξενοι του θα κοστιζουν ο καθενας γυρω στα 300 χιλ. κατα μεσο ορο. ΜΗ περιμενετε λοιπον τιποτε φοβερους ακριβους ξενους, αυτα τελειωσαν και πρεπει να συνηθισουμε ολοι σ' αυτη την ιδεα.


      Διαγραφή
  42. Ο Ολυμπιακος αποδεσμευσε τον Λο. Η ανακοινωση:

    Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.


    Αν ηταν ο Γιαννακοπουλος θα ειχε σταματησει εδω την ανακοινωση. Επειδη ομως μιλαμε για Ολυμπιακο η ανακοινωση συνεχιζεται...:


    Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

    Ετσι γινεται η αποδεσμευση των παικτων κυριε Δημητρακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικα η διαφορα ειναι οτι οταν ο περπερογλου ηταν να χασει 7 μηνες τουλαχιστον με το σοβαροτατο προβλημα υγειας του ο παναθηναικος τον διατηρησε στο ροστερ του και δεν του ελυσε το συμβολαιο του αφηνωντας τον χωρις ομαδα και με υποκριτικες ευχαριστιες.... αυτη ειναι η διαφορα των ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ με τον παναγιωτακη και τον γιωργακη.......

      Διαγραφή
    2. ανθρωποι που ποτε δεν παραδεχονται την ανωτεροτητα του αντιπαλου ειτε λεγεται παναθηναικος,ειτε λεγεται ρεαλ και παντα φταιει η διαιτησια οταν χανουν και προτρεπουν τους υπαλληλους τους ουτε σε απονομες να μην πηγαινουν,αυτοι ειναι οι κυριοι γιωργος και παναγιωτης,κατα τα αλλα φταιει ο δημητρης που τουλαχιστον δεν προσποειται ουτε το παιζει(δεν ειναι αλλωστε) παιδι του κατηχητικου

      Διαγραφή
    3. Ο ανθρωπος πηρε οτι ληγμενο υπηρχε για να βοηθησει την ομαδα και τον εαυτο του,φτανοντας στον τελικο του φφ να μοιαζει με Λεμπρον,καταστραφηκε βεβαια και δε θα ξαναπαιξει μπασκετ,τα συκωτια πρεπει ναναι κατεστραμμενα (α λα Γκαλετι,Κοβασεβιτς,Ολαιταν κλπ)
      Και βοηθα στο να στηθει ολη αυτη η κωμωδια με το δηθεν τραυματισμο,ερχεται και καλα για εξετασεις,παιζει το παιχνιδι που θελει η διοικηση,και θες να μην του πουν κι ευχαριστω με μια ανακοινωση;

      Διαγραφή
    4. και καλα βγαλανε στη φορα φωτογραφιες με το εγχειρισμενο του ποδι για ξεκαρφωμα,καταστραφηκε ο εισι χωρις να το καταλαβει ο βλακας και τωρα ανακοινωσεις επισης για ξεκαρφωμα

      Διαγραφή
    5. ο λο γιατι δεν παει σε αλλη ομαδα να περασει ιατρικα εχει να κρυψει τιποτα??? ολο για το νικολας ακουμε που σταματησε δυο χρονια μετα απο οταν εφυγε απο τον παναθηναικο και σε ηλικια πανω απ τα 30 για τον λο θα μας πει κανενας......

      Διαγραφή
    6. τον μπέγκιτς τον ευχαριστει ή όχι????

      Διαγραφή
    7. xaxaxaxaxaxa για τον μπασκετικο Παναθηναικο δεν δικαιουστε κυριοι να μιλατε.Μεχρι περσι ολοι οι παιχτες που εφευγαν εβγαζε ευχαριστηριο μνμ η ΚΑΕ ,φετος απλα εχει αλλη πολιτικη,γιατι αν εβγαζαν ανακοινωση θα προδιδαν τα σχεδια τους.Ακομη παιζεται του Μπραμος και Ματσιουλης δεν βγαζουν ανακοινωση για κανεναν για ευνοητους λογους.Ειδαμε πως φερθηκε στον Περπερογλου και πως αδειασατε εσεις τον Λο.

      Διαγραφή
    8. ο Λο δεν ηταν καποιος τυχαιος παιχτης του ΟΣΦΠ αυτος ηταν το καλυτερο γκαρντ τους,χαρη και σε αυτον πηραν τα 2 ευρωπαικα,ειδαμε περσι στους τελικους ποσο τους ελειψε στα πλει-οφ,στο τελευταιο παιχνιδι στο Σεφ αν δεν διακοπτοταν ο αγωνας απο τους καφρους μπορει και να το γυριζε ο Λο.

      Διαγραφή
  43. O Νικολας τσακατεψε τον αστραγαλο του σε παιχνιδι με την Μπαρτσα.https://www.google.gr/search?q=%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82+%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&newwindow=1&tbm=isch&imgil=2cu5WybOcus1tM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSrkvciGgs-kxDmS3L9IUtSY_8f-0NYjCndvbFI0GDEL0RZAfOS%253B460%253B286%253BXHOOMpKZ726utM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fprasinanea.gr%25252Fbasket%25252Feuroleague%25252Farticle822345.ece&source=iu&usg=__0ROZ2E8h9qpjp7r_ehfrC7uD8Aw%3D&sa=X&ei=DdOxU6T-EuaN0AWk-YG4Ag&ved=0CEwQ9QEwBQ&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=2cu5WybOcus1tM%253A%3BXHOOMpKZ726utM%3Bhttp%253A%252F%252Fprasinanea.gr%252Fbasket%252Feuroleague%252Farticle822337.ece%252FALTERNATES%252Fw460%252Ftraymatismosnicola.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fprasinanea.gr%252Fbasket%252Feuroleague%252Farticle822345.ece%3B460%3B286

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όλα αυτά μέχρι τον 4ο προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Πριν καν συμπληρώσει έξι λεπτά στο παρκέ, στην προσπάθειά του να κάνει το λέι απ και να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι των «μπλαουγκράνα» υπό την πίεση του Σάδα, έγινε το μοιραίο. Γύρισε το πόδι του και έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους. Ηταν 1η Απριλίου όταν τραυματίστηκε ο Νίκολας και έκτοτε πάλευε μέρα νύχτα προκειμένου να σταθεί στα πόδια του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο.

    Βέβαια ήταν και επηρεασμένος από τον χρόνο συμμετοχής του που είχε μειωθεί αισθητά μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Νικ Καλάθη στα παιχνίδια της Βαρκελώνης. Από εκεί που ήταν βασικός, ερχόταν από τον πάγκο με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Και σίγουρα όχι του πρωταγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απαντηση για καποιους πουλεγανε τα δικα τους....(Ο κατεστραμενος αστραγαλος=ντοπα στο μυαλο ενο ολυμπιακου)

      Διαγραφή
    2. Καλα, τα ιδια λεγανε για ολους τους παιχτες μας που εφυγαν,Φωτσης,(τον ειδαμε και σε εμας τι εκανε,σχεδον ναδα)Μπατιστ, Φενερ, γυρισε πισω τα ιδια.Καιμακογλου,Βουγιουκας περιζητητοι σε Καζαν δυσκολα θα τους αφησουν να φυγουν.Ο Σατο βγηκε το καλυτερο τριαρι στην Iσπανια,ο Καλαθης mvp στο γιουροκαπ περσι με Κουμπαν,Περπερογλου πηγε σε αυτους με καλη συνεχεια.Πεκοβιτς,κ,α,Μονο οι γαυροι τα λενε,οι καλυτεροι επιστημονες τι περιμενεις.Η πλακα ειναι οτι τα πιστευουν..

      Διαγραφή
  45. ο ιβανοβιτς εχει να προετοιμασει το ματς ερζεγοβινη-ισλανδια . ποιος εξαστερος τωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλημέρα και καλό μήνα, ένα τεστ για την εγγραφή μου κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα και καλό μήνα! Όλο Καλάθη ακούμε και Καλάθη δε βλέπουμε!
    Δε μπορούμε να κάνουμε τα μπάνια μας με ησυχία...καλό καλοκαίρι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε Τζιμαρε, ρύθμισε το ρολόι του blog σε ώρα Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην περιμενεις να την αλλαξει την ωρα του το εχω ζητησει και εγω και πολλοι αλλοι.Ειναι λεει πιο μπροστα απο ολους,αμ πως... τι νομιζες.

      Διαγραφή
  50. Αφροξυλάνθη, που είναι οι ανακοινώσεις που μας υποσχέθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kapoios na mas ekshghsei ti egine me ton Cooper, paidia ;;;;

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπογράφει στην Enisey με option out από τη μεριά του παίχτη, αν μέχρι τις 10 Ιουλίου βρει ομάδα που να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Με λίγα λόγια, αν υπάρξει πρόβλημα με το Μέμφις και δεν λήξει μέχρι τις 10, θα τον πάρει ο Παναθηναικός.

      Χθές που ξαναρώτησα, μου είπαν ότι έχει συμφωνήσει να τον αφήσουν και η πιθανή τιμωρία του από τη Φίμπα δεν θα επηρεάσει τη συμφωνία με τον Παο.

      Για Μποχωρίδη δεν έγινε συνάντηση με εκπρόσωπο του Παο (το έγραψε το basketplus).

      Διαγραφή
    2. τον κουπερ με τι λεφτα να τον πληρωσει ο παο ? η μηπως θελετε να τιναχτει το μπατζετ στον αερα ?

      Διαγραφή
    3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΝΙΚ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΟΔΑΜΑ?

      Διαγραφή
    4. Άφρο, ενδεχόμενο και Καλάθη και Κούπερ δεν παίζει??

      Νίκος 13

      Διαγραφή
    5. Mαλλον ο Παναθηναϊκος προτιμαει Μποχωριδη παροτι θα του κοστισει περισσοτερα.Τι να πει κανεις..

      Διαγραφή
    6. Γιατι ο κουπερ ειναι ακριβος?

      Διαγραφή
    7. Όχι βέβαια Πάνο..Φθηνότερος είναι και καλύτερος, αλλά μας έχει πιάσει το...... χρυσαυγίτικο (lol!!!). Εντάξει, κι εγώ θέλω ελληνοποίηση, αλλά όχι να χάνονται και τέτοια ταλέντα στο όνομα της!!!

      Νίκος 13

      Διαγραφή
    8. Euxaristw polu Αφροξυλάνθη ! Hthela na katalavw ean xwrousan kai oi 2 h oxi (pou mou fainotan trelo ...) kai phra thn apanthsh mou, na eisai kala !

      MANOS

      Διαγραφή
  52. νώνυμος30 Ιουνίου 2014 - 12:59 μ.μ.
    Ο Ολυμπιακος αποδεσμευσε τον Λο. Η ανακοινωση:

    Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό της με τον Έισι Λο και προχώρησε στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ.


    Αν ηταν ο Γιαννακοπουλος θα ειχε σταματησει εδω την ανακοινωση. Επειδη ομως μιλαμε για Ολυμπιακο η ανακοινωση συνεχιζεται...:


    Η συμβολή του Λο στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης για δυο συνεχόμενες σεζόν ήταν τεράστια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον Έισι για όσα πρόσφερε στην ομάδα και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

    Ετσι γινεται η αποδεσμευση των παικτων κυριε Δημητρακη! OTAN PROKALEIS PANTA PROTOS NA PERIMENEIS ANALOGES APANTHSEIS.EXETE ESEIS MONO HTHOS OI ALLOI OLOI EINAI SIXAMENOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Jimαρε πες μας τι γίνεται με Καλάθη??Αν όντως δεν έρθει, ο Παναθηναϊκός δεν θα ενδιαφερθεί για Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς??Δεν έχει κάνει καμία κίνηση γι' αυτόν?? Επίσης, με Σλότερ τι γίνεται??Γιατί δεν ανακοινώνεται?Δεν έχει υπογράψει ακόμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όλος ο θίασος (εντός ή εκτός εισαγωγικών) επί σκηνής για μια τελευταία παράσταση (εντός ή εκτός εισαγωγικών). Λευκό το απουσιολόγιο.

    Ο Ορένγκα επέλεξε ως νατουραλιζέ τον Ιμπάκα αντί του Μίροτιτς.

    Ιδού :
    Ρίκι Ρούμπιο, Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν, Σέργιο Ροντρίγκεθ, Σέργιο Γιουλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ρούντι Φερνάντεθ, Άλεξ Αμπρίνες, Βίκτορ Κλαβέρ, Πάου Γκασόλ, Σέργκε Ιμπάκα, Φελίπε Ρέγιες, Μαρκ Γκασόλ.
    Και τσόντες οι Πάου Ρίμπας, Ντάνι Ντίεζ και Γκουϊγέρμο Χερνανγκόμεζ.

    Η μία μετά την άλλη, οι ομάδες ανακοινώνουν την προεπιλογή. Κι εμείς δεν έχουμε λύσει ακόμη το θέμα με την ασφάλιση των διεθνών αναγκασμένοι να παρακολουθούμε την κακόγουστη οπερέτα μεταξύ ΕΟΚ και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τελος μιας μεγαλης ομαδας 77 ερχεται το σεπτεμβριο.......η εθνικη ελλαδας εχει ολα τα φοντα με αυτους που ερχονται απο πισω να γινει η μεγαλυτερη δυναμη της ευρωπης τα επομενα χρονια και να διαδεχτει τους ισπανους,δεν μπορω να βρω αλλη χωρα στον κοσμο που να χει τοσα εκολλαπτομενα ταλεντα....οπως το 95 εξαργυρωσε τα οφελη του 87 ετσι και τωρα αυτη η γενια που ερχεται θα εξαργυρωσει τη γενια των σπανουλη-παπαλουκα-διαμαντιδη....stonerook

      Διαγραφή
    2. 2005 ηθελα να πω....stonerook

      Διαγραφή
    3. Η Εθνικη νεων της Ισπανιας παντως έκανε πλακα στη δικη μας περσυ

      Διαγραφή
    4. και οι δικες μας εθνικες κανανε πλακα στις αντιστοιχες των ισπανων που αυτη τη στιγμη κυριαρχουν,μιλαω για την προοπτικη που χουμε......stonerook

      Διαγραφή
    5. Αμερικάνοι το νου σας....

      https://twitter.com/ACBCOM/status/483918686093578242?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=Eurohoopsnet&utm_content=483990657472946176

      Διαγραφή
    6. ποτε εκαναν οι δικες μας εθνικες πλακα σε αυτες των ισπανων?? μια νικη θυμαμαι περσυ (μια στα χιλια χρονια)

      μην το ψαχνεις stonerock, ήταν, είναι και θα είναι καλύτεροι οι ισπανοι παιχτες απο τους δικους μας σε ολες τις ηλικιες (λογικο, ειναι και μεγαλυτερη χωρα και βγαζουν περισσοτερα ταλεντα)

      Διαγραφή
    7. οι μικρες εθνικες ομαδες μια χαρα τα πηγαινανε.......α και επισης το μπασκετ υπηρχε και πριν τους ναβαρο γκασολ.......μηπως θυμασαι απο το 87 και μετα ποσες φορες μας κερδισαν οι ισπανοι μεχρι το 2000?.....stonerook

      Διαγραφή
  55. https://twitter.com/ACBCOM/status/483918686093578242?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=Eurohoopsnet&utm_content=483990657472946176

    Αμερικάνοι το νου σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ξέρουμε κάποιο Link για ολόκληρα τα δύο τελευταία παιχνίδια της Ιταλικής Λίγκας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. σουπερ μεταγραφη καρλον μπραουν στον οσφπ αντι ντιλεινι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή