Athlenda

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Scouting Report: Vince Hunter


H αλήθεια για τον νέο ψηλό του Παναθηναϊκού μέσα από το Scouting report του Hoopfellas. Τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα του Βινς Χάντερ και το ..D-Lifting του Παναθηναϊκού.




Βινς Χάντερ λοιπόν. Αυτός ήταν ο παίχτης στον οποίο κατέληξε ο Παναθηναϊκός με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και τη γραμμή των ψηλών. Ξεκινάμε άμεσα το σκανάρισμα..


Background

Παιδί του Νοτιοδυτικού Ντιτρόιτ, φοίτησε στους Miners του UTEP και το Ελ Πάσο του Τέξας υπό το γνωστό στο ευρύ κοινό, πρώην κόουτς των Μπούλς, Τιμ Φλόιντ. Ανέπτυξε το παιχνίδι του σε ένα μπασκετικό πρόγραμμα του οποίου το αγωνιστικό στυλ ευνοούσε γρήγορους ψηλούς με τη βοήθεια ενός προπονητή ο οποίος έχει τη φήμη ότι ξέρει να δουλεύει με τέτοιους παίχτες. Κοιτώντας πλέον πίσω στο χρόνο μπορώ να πω με σιγουριά ότι το μεγαλύτερο λάθος του Χάντερ είναι ότι άφησε το κολέγιο μετά τον δεύτερο χρόνο δρώντας ίσως και λίγο συναισθηματικά με το hype που είχε διαμορφωθεί γύρω από το όνομα του και την άτυπη “κόντρα” του με τον Athletic Director Jeff Darby ο οποίος χρησιμοποίησε επίσημο Social media account του κολεγίου για να εκφράσει τη γνώμη πως το παιδί δεν είναι έτοιμο για το ΝΒΑ ακόμα. Θα γίνει ακόμα πιο κατανοητό όσο προχωράει αυτή εδώ η ανάλυση όμως ο Χάντερ χρειαζόταν στη πραγματικότητα πάρα πολύ τουλάχιστον μια ακόμα χρονιά “επαναλήψεως” στο παιχνίδι του, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.


Undrafted το καλοκαίρι του 2015 (4 παιχνίδια στο SL με τους Σίξερς), εντάχθηκε στη θυγατρική των Κινγκς, Reno Big Horns και την D-League. Για τους περισσότερους, μη D-League junkies, να πούμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έφερε στην αναπτυξιακή ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ το οποίο εν τέλει εξελίχθηκε σε μια ωραία προπονητική ιστορία (νομίζω το έχουμε συζητήσει κάποια φορά πέρυσι αν θυμάμαι καλά μιλώντας για τον Μπράντι Χέσλιπ που σήμερα παίζει στη Καντού). Φέρνοντας τον άγνωστο κόουτς David Arsenault Jr. από το Grinnell College (NCAA Divsion III) και μαζί του μια επίθεση-κακή μάλλον αντιγραφή της SSO του Ντ'Αντόνι, όχι μόνο κατάφερε να τραβήξει βλέμματα αλλά και να επιτύχει τα περισσότερα call ups για τη μεγάλη λίγκα (μεταξύ των οποίων και ο νυν του Ερυθρού Αστέρα Κούινσι Μίλερ). Μια Rapid fire-επίθεση η οποία βοηθούσε τους παίχτες να ανεβάσουν τα νούμερα τους (όπως και η αντίστοιχη του Ντ'Αντόνι) συνδυασμένη με press άμυνες που επεδίωκαν το λάθος. Ουσιαστικά μιλάμε για μια επίθεση βασισμένη στη γρήγορη εκτέλεση (κατασκευάστηκε με χρονόμετρο 12'') ανεύρεση του efficient τριπόντου, τα lay ups και μια άμυνα όχι πάντα με 4/4 πίεση αλλά πολύ επιθετική σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου. Τη φετινή σεζόν όμως, δηλαδή όταν και εντάχθηκε ο Χάντερ (το στυλ των Reno ήταν ιδανικό για ένα undersized-5), η ομάδα άλλαξε ελαφρώς προσανατολισμό στο αμυντικό κομμάτι προσλαμβάνοντας στο τεχνικό επιτελείο τον Gene Cross, γνωστό για την ικανότητα του να κατασκευάζει άμυνες. Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε μια λίγκα όπου παίζεται μπάσκετ 120 πόντων, με τους παίχτες να καταναλώνουν συγκεκριμένη ενέργεια στην άμυνα στη προσπάθεια τους να ελαχιστοποιήσουν τη πιθανότητα τραυματισμού.. Καμία σχέση με τις άμυνες λοιπόν της Γηραιάς Ηπείρου και πολύ πιο κοντά σε αυτές του πρωταθλήματος της Κίνας..

Physical profile

Εδώ βρίσκουμε τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του πακέτου-Βινς Χάντερ με τη μορφή των Physical tools. Με ύψος 2.03μ και ένα άκρως ικανοποιητικό wingspan (6'11'') το οποίο τον βοηθάει να παίζει ως ψηλότερος σε όλες του τις εκδηλώσεις στο παρκέ, ο Χάντερ φαίνεται ότι έχει τα εργαλεία για να παίξει το “5” στην Ευρώπη, γιατί στο από εδώ μπάσκετ και ειδικά με τον τρόπο παίζουμε εμείς το άθλημα ο παίχτης θα παίξει αυστηρά εκεί. Καταλαβαίνετε ότι στο ΝΒΑ (που υπάρχουν φυσικά χαρακτηριστικά-μπετόν σε κάθε θέση) με αυτό το ύψος είσαι από “3” έως (το πολύ) light “4” ανάλογα με το κορμί και τις δεξιότητες σου, όμως ο Χάντερ απέχει μίλια από το να αναπτύξει πτυχές που θα τον βοηθήσουν να αγωνιστεί μακριά από το καλάθι και να ξεκλειδώσει τη πόρτα του ΝΒΑ. Το πακέτο του φωνάζει “Ευρώπη” λοιπόν, η οποία μπορεί να αφομοιώσει σαφώς καλύτερα τα χαρακτηριστικά του.


Ο πρώην Miner κατατάσσεται ψηλά στη κλίμακα του athleticism, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται σε συνάρτηση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη θέση “5”. Πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή ο οποίος έγραψε εξαιρετικά νούμερα στο ΝΒΑ Combine.

Lane Agility(sec): 11.33

ShuttleRun (sec): 3.06

¾ Court Sprint (sec): 3.26

Standing Vertical Leap (in): 33.5 (πάρα πολύ καλό νούμερο, είναι μάλιστα ωραίο να δείτε πως μεταφράζεται στο παιχνίδι του)

Max Vertical (in): 37.5

Elite νούμερα, με μόνη παρατήρηση (σημαντική βέβαια) ότι ο Χάντερ ήταν σημαντικά ελαφρύτερος από τον ανταγωνισμό δηλαδή τους υπόλοιπους PF/C των μετρήσεων. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψει για να μπορέσει να αποτελέσει πραγματικό “μέγεθος” στο χαμηλό post στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ενώ είναι καλοπροπονημένος χρειάζεται κιλά και ενδυνάμωση του κορμού του, χαρακτηριστικό που θα τον βοηθήσει ειδικά στη post άμυνα και το positioning όπου δυσκολεύεται απέναντι σε πραγματικό μέγεθος να διατηρήσει τη θέση του. H ταχύτητα του είναι εξαιρετική και θα το παρατηρείστε βλέποντας τον να τρέχει τον κεντρικό διάδρομο. Συνολικά, αν εξαιρέσουμε το σχετικά αδύνατο upper body του, το φυσικό/αθλητικό προφίλ του παίχτη κρίνεται αρκετά καλό.


Πριν μπούμε στο κομμάτι της επίθεσης αυτό το οποίο θα πρέπει να κρατήσετε για τη συνέχεια του κειμένου καθώς χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Χάντερ είναι η έλλειψη fundamentals από το παιχνίδι του, είτε μιλάμε για το επιθετικό είτε για το αμυντικό κομμάτι. Στη πραγματικότητα ο 21χρονος πρώην Miner δεν έχει γνώση του πως να παίξει το παιχνίδι. Και η μετάβαση σε ένα πολύ πιο σύνθετο αγωνιστικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων μπορεί να ρίξει τον ουρανό στο κεφάλι του όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με ανάλογες περιπτώσεις παιχτών, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Συνεχίζουμε..

Offense


To επιθετικό παιχνίδι του Χάντερ είναι ακόμα ακατέργαστο για αυτό το επίπεδο. Παράγει μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις φτάνοντας στον στόχο με άρμα τα αθλητικά του προσόντα και το aggressiveness που τον χαρακτηρίζει κινούμενο γύρω από το καλάθι. Στη περίπτωση του υπάρχουν καλά και κακά νέα σχετικά με τη πρόγνωση της απόδοσης του στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Ας αρχίσω από τα άσχημα.. Το επιθετικό του παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμο για τις άμυνες της Ευρωλίγκας. Τεχνικά είναι πολύ μέτριος και σε αυτό το επίπεδο η επιλογή του ..παραμαζώματος όχι απλά δε περνάει αλλά τιμωρείται εκτός και εαν αυτός που θα την επιλέξει συνδυάζει σε υψηλό βαθμό καλά τεχνικά στοιχεία και φυσική υπεροχή. Ο Χάντερ δε έχει τίποτα από τα δύο. Τα τελειώματα του θέλουν δουλειά. Είναι μονοκόμματος και δε δουλεύει τις προσποιήσεις. Εκτιμώ ότι θα δυσκολευτεί πολύ να σκοράρει με συνέπεια μέσα από προσωπική φάση απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Ο 21χρονος σέντερ θα κληθεί να παράγει μέσα από πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις και σε ορισμένο πλαίσιο χώρου μιας και δεν αποτελεί απειλή ως περιφερειακή εκτέλεση. Αυτή του η αδυναμία στο σουτ σε συνάρτηση πάντα με το σωματότυπο του ουσιαστικά τον άφησαν εκτός ντραφτ το καλοκαίρι. Ο μηχανισμός του δεν είναι άσχημος απλά φαίνεται να επισπεύδει λίγο την όλη κίνηση του και δεν έχει αυτοπεποίθηση σε σημείο που δε κοιτά καλάθι μακριά από αυτό. Είναι κάτι που πρέπει σαφώς να δουλέψει αν θέλει ποτέ να κάνει το μεγάλο βήμα. Φέτος κατάφερε να περάσει το 60% στις προσωπικές φτάνοντας να σουτάρει με 66.7%. Τουλάχιστον εδώ είναι decent.. Η ικανότητα του να βάλει τη μπάλα στο παρκέ μπορεί να αποτελέσει παγίδα και είναι ευθύνη του τεχνικού τιμ να τον βοηθήσει να το διαχειριστεί. Ενώ έχει δείξει ότι μπορεί, εφόσον βρει χώρο να τελειώσει με ντρίμπλα στον δεξί διάδρομο η διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο χώρων μπορεί να του προσφέρει άσχημη εμπειρία εάν προβεί σε μια τέτοια κίνηση όντας ανέμελος.


Τα καλά νέα έχουν να κάνουν με το περιβάλλον στο οποίο ο παίχτης καλείται να ενταχθεί. Νομίζω ότι είναι αρκετά φιλόξενο για ένα παιδί με τεχνικές ατέλειες αλλά αυτό το αθλητικό πακέτο. Στον Παναθηναϊκό δε θα ζητηθεί από τον Χάντερ να σκοράρει αλλά να συνεργαστεί και να υποστηρίξει την επίθεση με την ενέργεια και την επιθετικότητα του. Ο Αμερικανός ψηλός εντάσσεται σε ένα σύνολο με playmaking abilities και καλούς Pick & roll δημιουργούς η οποία μπορούν να του προσφέρουν πολύ ευνοϊκές καταστάσεις που δύσκολα θα έβρισκε αλλού. Οι παραγωγικές πηγές του Χάντερ είναι συγκεκριμένες. Παρότι average screener μπορεί να σκοράρει μέσα από Pick & roll όχι γιατί είναι ο fundamental PnR ψηλός αλλά γιατί η ταχύτητα του και τα μακριά του χέρια του δίνει πλεονέκτημα. Γκαρντ όπως ο Καλάθης και ο Διαμαντίδης θα τον κάνουν να μοιάζει καλύτερος εδώ (είναι μάλιστα ικανός στο να πιάνει και να τελειώνει λόμπες). Εκτός αυτών των καταστάσεων ο Χάντερ αρέσκεται να μένει στη τελική γραμμή. Τρέχει καλά το γήπεδο και μπορεί να βρει κάποιες φάσεις στον κεντρικό διάδρομο στο τρανζίσιον. Στη 2-3 Flex επίθεση του Arseneault, όταν δε λειτουργούσε ως main screener παραμόνευε χαμηλά προσδοκώντας σε τάισμα μέσα από drive. Ζει από “τάισμα”, κοψίματα κατά μήκος της τελικής και put backs. Ένα κομμάτι που μπορεί να αξιοποιήσει ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στην επίθεση του είναι η ικανότητα του καινούργιου ψηλού του στο επιθετικό ριμπάουντ. Έχει δυνατά χέρια και καλά δεύτερα άλματα. Νομίζω ότι το κύριο μέλημα των αντίπαλων κόουτς όσον αφορά την επιθετική δραστηριότητα του Χάντερ θα είναι να τον κρατήσουν μακριά από το επιθετικό ριμπάουντ..

Defense

Και σε αυτό το κομμάτι τον χαρακτηρίζει η έλλειψη γνώσης των βασικών, παρότι φροντίζει να τη ματσάρει σε πολλές περιπτώσεις με το “μήκος” και το athletisicm του. Ο Παναθηναϊκός και η εμπειρία της Ευρωλίγκας μπορεί να αποτελέσει σχολείο για αυτόν και είναι θετικό ότι η ομάδα στη φάση αυτή θα τον χρειαστεί τουλάχιστον κάποια λεπτά στο παρκέ για να ανοίξει τη γκάμα των επιλογών της στην άμυνα. Το “μήκος” του (παράγοντας στα close outs, μπορεί και φτάνει στη μπάλα μην αφήνοντας uncontested shots ακόμα και όταν θεωρητικά βρίσκεται μακριά) τον βοηθάει σημαντικά στο post (γιατί όπως σας είπα ότι του λείπει ο πραγματικά δυνατός κορμός για “πάρει” δυνατά σέντερς) πριν την εισαγωγή της μπάλας. Μετά την εισαγωγή θα χρειαστεί δουλειά καθώς παίζει πολύ με το ένστικτο, τρώει προσποιήσεις και φθείρεται. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που βγαίνει στον άξονα, στο κέντρο της ρακέτας, για να αμυνθεί σε drives καθώς δε φοβάται την επαφή και το χτύπημα από τον αντίπαλο. Ικανός ψηλά, ειδικά ερχόμενος σε άμυνα βοήθειας. Δεν είναι ο παίχτης που θα κατευθύνει τους συμπαίχτες του στην άμυνα. Επίσης δεν είναι fundamental (τι έκπληξη..) ριμπάουντερ παρότι το αθλητικό πακέτο, το μήκος και η δύναμη των χεριών του επιδρούν καταλυτικά εδώ πολλές φορές. Αν είχε τη γνώση να εξασφαλίσει το ριμπάουντ στο..παρκέ κλειδώνοντας σωστά θα μιλούσαμε για σπουδαίο ριμπάουντ (φανταστείτε ότι έτσι κι αλλιώς είναι καλός). 


Όσο καλός είναι ψηλά τόσο δουλειά χρειάζεται σε όλες τις εκδηλώσεις του positioning (σπρώχνεται γιατί είναι χαλαρός, χωρίς συγκέντρωση). Σε πολλές περιπτώσεις αφαιρείται στην άμυνα μακριά από τη μπάλα, γεγονός που κοστίζει στην εκάστοτε άμυνα της ομάδας του εισαγωγικές πάσες σε επικίνδυνες θέσεις. Αυτό απαγορεύεται εδώ κύριε Χάντερ. Βασικά ξέχασε το.. Από την άλλη έχει αρκετά καλό motor το οποίο απελπιστικά χρειάζεται αυτή τη στιγμή η frontcourt του Παναθηναϊκού. Κάτι σημαντικό. Η ταχύτητα υπάρχει αλλά από μόνη της δε παίζει άμυνα. Ο Χάντερ τη διαθέτει ώστε να αποτελέσει σοβαρό αντίπαλο αμυνόμενος στη περίμετρο όμως κανένας προπονητής του μέχρι τώρα δε τον βοήθησε να μάθει να χαμηλώνει για να την αξιοποιήσει. Αμύνεται όρθιος και “καίει” την ικανότητα να τρέξει μαζί με τον κοντύτερο αντίπαλο. Επαναλαμβάνω, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έχει πλέον με τον Χάντερ πρωτογενή ύλη που δεν είχε μέχρι τώρα στο “5” (σε αθλητικό επίπεδο) όμως σε τεχνικό επίπεδο (εκμάθηση) έχει δουλειά μπροστά του.

Η αλήθεια..


Ο Χάντερ είναι μια οικονομική επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Στη παρούσα φάση από τις πιο οικονομικές που θα μπορούσε να κάνει με γνώμονα ότι ίσως για τις υπόλοιπες υπήρχαν αντικειμενικές (πέραν του οικονομικού) δυσκολίες. Ποιοτικά ο παίχτης δε βρισκόταν στις πρώτες επιλογές της λίστας των πρασίνων, αυτό είναι δεδομένο. Και φυσικά είναι αστείο να διαβάζουμε ατάκες του στυλ “ο Τζόρτζεβιτς τον προτίμησε από τον Ayres γιατί..”. Κανέναν Χάντερ φυσικά δε προτίμησε ο Τζόρτζεβιτς από τον Ayres. Απλά ο Παναθηναϊκός (σωστά ή λάθος θα το δούμε στη συνέχεια) αποφάσισε υπό πίεση χρόνου να μη ρισκάρει και να φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορο έναν παίχτη στη γραμμή ψηλών του. Ο νέος Αμερικανός του Παναθηναϊκού καλείται να εγκλιματιστεί άμεσα φιλτράροντας δεδομένα που ίσως μοιάζουν για αυτόν άγνωστα μέχρι τώρα. Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 21 ετών χωρίς ιδιαίτερο background. Σαφέστατα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες.. Μπορεί όμως να βοηθήσει; Nαι. Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή στη γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού ο Χάντερ μπορεί να εισάγει motor, ταχύτητα, rim protection δίπλα στον Γκιστ, προστατεύοντας ουσιαστικά τον Ραντούλιτσα. Αυτά τα στοιχεία δεν υπήρχαν, οπότε είναι ευπρόσδεκτα σε οποιονδήποτε βαθμό. Ένας τέτοιος παίχτης-ρόλων με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να βελτιώσει το συνολικό performance ακόμα και αν δεν φέρει στο παιχνίδι το impact των καλών mobile-5 ανά την Ευρώπη. Η ευθύνη πλέον βαραίνει τον κόουτς Τζόρτζεβιτς και τους συνεργάτες του οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να δουλέψουν με παίχτες τέτοιων χαρακτηριστικών, δημιουργώντας παράλληλα ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο χρησιμοποίησης του παίχτη εντός του οποίου θα μπορέσει να βοηθήσει αυτός την ομάδα.


D-Lifting..


O Παναθηναϊκός προσθέτει τρεις ξένους παίχτες (τους δύο από τη D-League από την οποία ο κόουτς δεν ήθελε να ψωνίσει μέχρι τον Ιανουάριο) και άσχετα με το εάν είναι οι πολύ καλές επιλογές ή όχι, μπορεί να είναι πιο αισιόδοξος ατενίζοντας τη συνέχεια, για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, γέμισε το ρόστερ του λύνοντας το σημαντικό πρόβλημα της λειψανδρίας που αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν ιδιαίτερα στη γραμμή των γκαρντς και δεύτερον έβαλε παίχτες με ταχύτητα η οποία του λείπει σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Παράλληλα έχει περισσότερες λύσεις σαν σύνολο στη προσωπική άμυνα και βελτιώνεται σε ένα κομμάτι που ήδη ήταν αρκετά δυνατός, το playmaking. Σε επίπεδο λειτουργικότητας πιθανόν να υπάρξει θέμα, τα έχουμε πει. Σημασία έχει να μπορέσει η ομάδα να ρολάρει μέσα από τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή να πρέπει να εντάξει τρία νέα παιδιά σε κομβικές μάλιστα θέσεις έχοντας μπροστά του ένα ματς με μια ομάδα όπως η Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Πρέπει να το κάνει όμως.. Kόουτς πλέον έχεις ένα βαθύ ρόστερ. Μπορείς όμως να δουλέψεις με αυτούς τους παίχτες..;

Υ.Γ: O Oλυμπιακός στη παρούσα φάση δε χρειάζεται Pure quality από την αγορά αλλά έναν ψηλό που θα κάνει τη frontcourt του πιο ..macho. Eίναι ξεκάθαρο.

345 σχόλια:

  1. Νομίζω Jim βιάστηκες να βγάλεις το άρθρο γιατί λογικά αύριο θα κλείσει παίκτη ο Ολυμπιακός (δεν έχω κάποια αποκλειστική πληροφορία στυλ Άφρο απλά έτσι έχω ακούσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα Τζιμ σε διαβαζω τακτικα ασχετα αν δεν συμμετεχω συχνα στην κουβεντα, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και τα scouting report σου (αν μπορεις να τα αυξησεις μεσα στην χρονια, ειναι ωραιο να μαθαινεις για "αγνωστους" στην Ευρωπη παιχτες!). Συμφωνω με το Υ.Γ. σου, ο Οσφπ στην ουσια ψαχνει μια "κακη" version του Young κατα την γνωμη μου, ποιες θα ηταν οι προτασεις σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κατι ακομα, για τους Elegar κ Holman που ακουγεται οτι διαπραγματευεται ο Οσφπ εχεις αποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλέ καλησπέρα κατατοπιστικοτατος για άλλη μια φορά.
    Για τον Χάντερ θα του ζητήσουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα άμυνα προστασία του καλαθιού και τελειώματα φάσεων πάνω από την στεφάνη,για την άμυνα στο ποστ όταν κάθε μέρα ΘΕ έχει να αντιμετωπίσει το πιο ποιοτικό ψηλό στο ποστ στην Ευρώπη αναγκαστικά θα βελτιωθεί θα σκληρύνει πιο γρήγορα από όσο μπορούμε να φανταστούμε...
    Στο ματς με τον ΠΑΟΚ είδαμε ένα άλλο Παναθηναϊκό πολύ γρήγορο πολύ πιεστικό το iq,του Έλιοτ κάνει μπαμ αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ή αυτοπεπεποιθηση με την οποία έχει επιστρέψει ο μποχωριδης αισθάνεται απαραίτητος θέλει πολύ δουλεια αλλά το πακέτο του δεν πρέπει να το προσπεράσουν έτσι εύκολα.
    Το ματς της πέμπτης θα είναι πολύ κομβικό αν το πάρει ο Παναθηναϊκός θα πάει σε τρεις τελικούς πλεονεκτήματος έδρας.
    Τέλος Τζιμ άποψη μου πάντα επειδή τα μπάτζετ των ομαδων μας είναι πολύ περιορισμένα θα είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να αναδείξουν οικονομικούς παίχτες στυλ χαντερ (πρώτη φορά στο ανώτατο επίπεδο και όχι αγροτικό πρώτα)γιατί θα τους δίνει πάντα το πλεονέκτημα σε άλλα συμβόλαια,μην ξεχνάμε ότι του χρόνου με την μορφή της διοργάνωσης τα 15συμβολαια θα είναι υποχρεωτικά σε μια ομάδα
    Υγ:τεράστιος Νταμιάν έστω για μια φορά κατάλαβε τι κάνει στους άλλους κάθε βράδυ ο στεφ....
    Υγ2:12λεπτα έμειναν για Ντουράντ εναντίον λεμπρον τσιπς φιστίκι τζιν τόνικ και καλή μας απόλαυση(αν και έχει μαυρογιαλουρο αλλά δεν πειράζει)

    Σέντρικ σεμπαλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο τζιμάρα!!! Ξεκινάω ανάγνωση. Τον Γουίλλιαμς με πάοκ πως τον είδες; με εντυπωωσιάζει η προσαρμογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλός και πάλι φίλε. Καιρό έχω να γράψω.. Τώρα φαίνεται πως ο Κούζμιτς πάει 3ο σεντερ στο ροτεισον και ο Φώτσης λίγο πιο πίσω όπως έλεγες. Θα μπορέσει ο Χάντερ να παίξει μαζί με Ραντούλιτσα πιστεύεις για κάποια λεπτά; Ή θα παίζει περισσότερο μαζί με Γκιστ ως καθαρό 5; Ο Ουίλλιαμς δείχνει ότι θα συνεισφέρει σε πολλούς τομείς. Πολυδιάστατος παίκτης....
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπαρχει καποιο link να δουμε τον αγωνα παοκ-παο γιατι δουλευα το απογευμα;; ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΕ DREAM HUNTER
    ===================

    Μπορεί να πήγα χαμηλά
    να πάρω τον ψηλό μου
    αλλά θ'ανέβω πιό ψηλά
    απ'το "εξάστερο" μου !

    Απ'τα ψηλά στα χαμηλά
    κι απ'τα πολλά στα λίγκα
    μα θα την φιάξω τη δουλειά
    να πάρω ευρωλίγκα !

    Αν είν' αργά δεν το θωρώ
    νωρίς ούτε που ξέρω
    μα προτιμώ να πολεμώ
    παρά να υποφέρω !

    Κάλιο αργά παρά ποτέ
    ρε Jimmy Conway
    δεν ξέρω τι μου λές εσύ
    μα είμαι on the way......

    .....για το ΕΒΔΟΜΟ :-)

    ΥΓ Καλά ρε μη βαράς, αρρωστημένα βαζέλια είμαστε :))))

    Jim....οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το οτι θα ειναι ρολιστας δεν θα κανει τη προσαρμογη του πιο γρηγορη?δεν θα ναι και πρωτο βιολι στην ομαδα να πεις θελει παρα πολυ καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα jim.Θα ηθελα τη γνωμη σου για τον DUSTIN HOGUE της Κηφισιας. Μπορει απο του χρονου να σταθει σε ομαδα Ευρωλιγκας?(δεν μιλαω αποκλειστικα για μεγαλη ομαδα) Παρακολουθησα 1/2 παιχνιδια του με το iowa κ τον βρηκα αρκετα καλο. Εχοντας καποια θεματα στην αμυνα ,αλλα γενικα με καλο επιθετικο παιχνιδι(μαλιστα στο κολεγιο απειλουσε αρκετα απο το 3ποντο) κ μαχητη στα ριμπαουντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάθηκε αντί για τον Vince Hunter να φέρνανε τον Vince Carter ρε γαμωτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χειρότερα τα περίμενα. Απλά τα βασικά να μπορέσει να κάνει και θα είμαστε ok. Ενέργεια, πόδια και άλματα στην άμυνα, pick n roll στην επίθεση. Είναι σημαντικό να μάθει άμεσα να μη χάνετε στις αλλαγές.

    Ps:Χθες τη νύχτα είδα ότι ήμασταν Βερολίνο με Φενερ, Τσσκα και Ρεαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τζιμοπληκτος περίμενε να ακούσει ότι τον είδες στον ύπνο του.Μην τον ξενερώνεις έτσι ρε συ αφρο!!!
      ΥΓ:Φενερ τσσκα και Ρεαλ τις θεωρώ σίγουρες.. Μακάρι η τέταρτη να είμαστε εμείς.

      -Πεθεροπληκτος-

      Διαγραφή
    2. πανω κατω αυτα περιμενα να διαβασω ειδικα απο την στιμγη που στο προηγουμενο ποστ ειχε γραψει ο τζιμ οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω ολων οσων ειχε στην λιστα του...
      Τωρα αν εχει θεματακι ακομη και στο να παιρνει σωστες θεσεις σε επιθεση και αμυνα ή ακομη και το ριμπαουντ δεν πιστευω οτι θα προλαβει να μπει στην ομαδα τουλαχιστον για την ευρωλιγκα.
      Βλαε και τον αδυναμο κορμο και το θεμα με τα μαρκαρισματα νταμαριων τυπου ντορσει, δενει το γλυκο...
      Θλεω να πιστευω οτι με τα γρηγορα ποδια των γκαρντ πλεον δεν θα αφηνουμε να περναει η μπαλα τοσο ευκολα στην ρακετα και ετσι και αλλιως θα βελτιωθει η αμυνα , τωρα αν μπορεσει να δωσει καποια πραγματακια ο μικρος καλο θα ειναι. Ριμπαουντ, και αντιμετωπιση των πικ ειναι σοσαρα, ας του κανουν σκονακια να περασει το μαθημα!!!

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΜ ακούει σε καινούριο νικ που του πάει καλύτερα κι επιβάλλεται να κρατήσει.
      @ ΣΜ = πεθεροπληκτος

      Διαγραφή
    4. Αν η ομάδα κάνει τέτοια υπέρβαση και καταφέρει να φτάσει F4 κανονικά θα πρέπει να βραβεύσει τον Jim..όπληκτο μέσα στην Ο2 για το περίφημο δισέλιδό του. Οτιδήποτε λιγότερο θα ισοδυναμεί με πρόκληση:-)

      Διαγραφή
    5. Ποιο δισελιδο Αφρο;

      Διαγραφή
  13. μεγαλώνει το στοίχημα για τον τζόρτζεβιτς και ίσως του γυρίσει μπούμερανγκ [σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι κακώς έγιναν οι προσθήκες]....
    ελπίζω ότι μπορέι να βοηθήσει ο Χαντερ, αλλά όπως το καταλαβαίνω για να γίνει παίχτης θέλει 2 χρόνια σοβαρής δουλειάς

    μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι γνωμη εχετε για τον παιχτη που παιρνει ο θρυλος;;τον ελεγκαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. beny μην τους το χαλας, ετσι αυτοαποκαλουνται.

      Διαγραφή
    2. Η καλύτερη ομάδα της επταετίας όπως την αποκαλούν οι Αγγελόπουλοι!!

      Διαγραφή
    3. Η καλυτερη ομαδα της 7ετιας ε? Μαλιστα. Λοιπον απο το 2009 μεχρι και το 2016 που ειναι η 7ετια που λετε, ο Παναθηναικος πηρε 2 ευρωπαικα 5 πρωταθληματα και 2 κυπελλα. Συνολο 12 τιτλοι. Ο ολυμπιακος απο την αλλη μεσα σε αυτα τα χρονια πηρε 2 ευρωπαικα 2 πρωταθληματα 2 κυπελλα. Συνολο 6 τιτλοι. Οποτε ας μου πει καποιος φιλος ολυμπιακος για ποιο λογο θεωρειται η καλυτερη ομαδα της 7ετιας ο Ολυμπιακος? Και να ξερετε κατι. Επιτυχια ειναι η κατακτηση του τροπαιου οχι απλα η συμμετοχη σε τελικο η απλα σε final 4. Κανεις δεν θυμαται τον δευτερο φιλοι ολυμπιακοι ολοι τον πρωτο ξερουν. Αυτο για τα λαβαρα σας στο Σ.Ε.Φ.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  15. Ψηλο απογοητευκο το ρεπορτ αλλα αναμενόμενο.. μου φανηκε περιεργο σε ολα τα βιντεο οι ντριπλες που προσπαθει να κανει για να φτασει κοντα στο καλαθι..
    Ειπαμε αν τον μαζεψει το τιμ σε ολα αυτα, τοτε θα μπορεσει να βοηθησει.
    Για μενα αφου ετσι και αλλιως δεν θα προλαβαινε τον αγωνα με την φενερ επρεπε να περιμενουν μηπως και βρουνε κατι καλύτερο.
    Αυτος που με εχει εντυπωσιασει ειναι ο ουλιαμς.. απιστευτα γρηγορος(μετα τους τραυματισμους που ειχε ουτε καν το περιμενα) , καλο σουτ και απιστευτα υψηλο μπαεκτικο ΙQ, μου δινει την εντυπωση οτι παιζει στην ομαδα καιρο !!
    Το ματσακι με φενερ θα ειναι τεσταρα, για το τι μπορει να δωσει και ποσο γρηγορα !!
    Το θετικα των 20 λεπτων σε ελληνικα ματσακια τοσο του φελντεινι οσο και του καλαθη θα φανουν στην ευρωπη απο την φενερ κιολας.. για τον αρχηγο που δεν πρεπει να τον πιεζουμε να παιζει με ενα χερι ή ενα ποδι απλα το αφηνω ασχολιαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστουμε για την αναλυση τζιμ...πιστευω ολο το θεμα ειναι αν θα μπορεσει ο σαλε να ενταξει και τους 3 σε μικρο χρονικο διαστημα.ο γουιλιαμς δειχνει να ειναι πολυ ποιοτικη προσθηκη.ο χαντερ αν μπορεσει να κοντρολαρει τα φαουλ και το μυαλο του θα βοηθησει για κανα 12λεπτο σε καθε ματς.εχουμε δρομο μπροστα μας... O ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι πρωτη φορα που ο Παναθηναικος θα κατεβαζει διαφορετικες 12αδες σε Ελλάδα και Ευρωπη, με ότι αντίκτυπο θα έχει αυτό για τους παίκτες που θα παίζουν σε μια μονο διοργάνωση και σε αυτούς που θα αλλάζουν θέση απο Δευτέρα σε Πέμπτη (ο Ουλλιαμς θα πάιζει SG στην Ευρώπη και SF στην Ελλάδα, τραβώντας τον Χεινζ στο 2 καθώς θα μπαίνει και ο Μποχωρίδης?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ότι μία ομάδα που είχε ήδη βασικές ελλείψεις και (τώρα) για να τις καλύψει φέρνει λαχεία απο την D-League μιλάει για Βερολίνα και Final-4 (σ.σ. μέσω της επίσημης φυλλάδας της διοίκησης της ΚΑΕ), είναι πραγματικα κάτι που με ξεπερνάει!!! ΑΝ, λέω ΑΝ, περάσετε στα playoff θα αποκλειστείτε με συνοπτικές διαδικασίες. Με μορφή "σκούπας" που λέμε. Μάρκ μαϊ γουόρντς!

    Το πρόβλημα του Παο τα τελευταία χρόνια είναι ότι (με πρώτη και καλύτερη, την διοίκηση) δεν μπορούν να μετριάσουν τις απαιτήσεις τους απο την ομάδα. Δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν απο την οργάνωση. Μία υγιής ομάδα θα έλεγε "φέρνουμε τον τάδε και τον τάδε διότι παρατηρήσαμε ελλείψεις και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Ξέρουμε ότι δεν πήγαμε σε ακριβές λύσεις αλλά έχουμε πίστη σε αυτά τα παιδιά ότι θα μας βοηθήσουν". Εδώ τώρα διαβάζουμε "η προεδράρα ξυλώνεται πάλι και έφερε τον τάδε σίριαλ κίλερ και τον άλλον που τρώει παιδιά για να πάει η ομάδα και να το σηκώσει στο Βερολίνο"..! Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Το μπάσκετ στο 2016 και τα μυαλά του Έλληνα στο 1956...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φετος και οι δυο αιωνιοι τις ιδιες υπερβολες λενε

      ας πουμε κι ο οσφπ μιλαει για Φ4 κι εφερε 3 παικτες απο Τουρκια (παει και για τεταρτο), εναν πρωην παικτη (Σον Τζεημς)

      Διαγραφή
    2. Δε λεω οτι διαφωνω με αυτα που λες , αλλα γραψε μας και το ονοματακι σου απο κατω ...

      Droga

      Διαγραφή
    3. Γιατί ρε συ Μαρκ μάι τρύλετ πρέπει ολοι να σκέφτονται όπως εσύ?
      Και γιατί πρέπει να πιστέψουμε οτι θα σκουπιστουμε στους 8?
      Εδω εσείς στην Πόλη πήρατε ευρωπαϊκό από το πουθενά κι ενα βήμα πριν την διάλυση απο την επικείμενη αποχώρηση των Αγγελοπουλων όπως οι ίδιοι ειχαν εξαγγείλει.
      Τα μυαλά τα δικα μας ειναι στο 1956 ή τα δικά σου στο μπλέντερ?????

      Διαγραφή
    4. Ειναι αληθεια οτι το ενδοξο παρελθον δεν αφηνει τον κοσμο να δει την σημερινη πραγματικοτητα καθαρα. Γι'αυτο και με το παραμικρο παρασυρεται σε υπερβολες περι εβδομου κλπ. Το κακο βεβαια ειναι οτι δυστυχως αυτη ειναι και η χιμαιρα της διοικησης. Πιστευω οτι οι απροσδοκητα καλες χρονιες της εποχης Πεδουλακη οπου η ομαδα απεδωσε στο 120% των δυνατοτητων της δεν εκτιμηθηκαν σωστα. Το αποτελεσμα αντι να κτισουμε πανω σε μια θεοσταλτη (μετα - Ζελικο) ομαδα εμεις την κατεδαφισαμε διωχνονας πολυτιμο υλικο.
      Μετα απο εναμιση σχεδον χρονο παλινοδιων αυτο που εγω προσωπικα ελπιζω αυτη τη στιγμη ειναι αυτη η χρονια να βγαλει κατι θετικο για την επομενη. Το μονο που διορθωθηκε με τις τελευταιες κινησεις ειναι το προβλημα της λειψανδριας. Και απο μονο του ειναι πολυ σημαντικο για την παραπερα πορεια της ομαδας.Τα υπολοιπα θα τα δουμε στο γηπεδο και προσωπικα κραταω μικρο καλαθι.
      Το θεμα ειναι εχουν γινει καποιες σημαντικες κινησεις την φετινη χρονια οχι φυσικα ολοκληρωμενες ουτε καλα σχεδιασμενες απο την αρχη... Με μια σωστη αξιολογηση και ενα καλυτερο σχεδιασμο το καλοκαιρι του χρονου μπορουμε να εχουμε επιτελους μια υψηλου επιπεδου ομαδα οπου στοχοι οπως το φ4 και το εβδομο θα ειναι εφικτοι και οχι θεωρητικοι. Με αυτο το σκεπτικο θα θεωρησω μεγαλο κερδος αν εστω και μια απο τις τρεις προσθηκες -ποσον μαλον περισσοτερες- αυτης της περιοδου καταφερει να ενσωματωθει στο κορμο και να μεινει και του χρονου στην ομαδα.

      Διαγραφή
  19. Δεν έχει σημασία που ο θρύλος χάνει περιπου απ'ολους στο top16, η αισθηση που μου δίνει, οταν τον βλέπω να νικάει το Λαύριο, είναι ότι θα πάει f4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσουτσουρώσατε κάποιοι, οι 30 πόντοι στο ημίχρονο προ μηνός ξαχαστήκαν...το καλό της πανάθα είναι ότι επανέρχεται γρήγορα (στο μπάσκετ). Είναι ακόμα νωρίς, φαίνεται να σας πάει καλά φέτος, αλλά ακόμα καλύτερα πάει την φενέρ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί οχι? Κι εσεις το φθινοπωρο, ενώ είχατε ακόμα πρόσφατες τις δυο απανωτές ήττες από ΠΑΟ, κι όμως μιλάγατε για ομαδάρα που θα πάει ξανά τελικό κλπ

      Διαγραφή
  20. Το θέμα είναι όπως είπε και ο Τζιμ ότι η ομάδα έχει πλέον βάθος. Μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο Σάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κλείνει ο Έλεγκαρ παιδιά? Ξέρει κανείς κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρες στα παιδιά..

    Αρρώστια ο Μπογκντάνοβιτς, καθαρίζει άλλη μια φορά για τη Φένερ όταν το παιχνίδι παίζεται στη κόψη του ξυραφιού. Κρίμα για τη Γκραν Κανάρια που έκανε τεράστια προσπάθεια, σπουδαίος και πάλι ο Γιούλ. Το τρόπαιο αυτό θα δώσει ώθηση στη Ρεάλ για τη συνέχεια..; Σάσαρος στο Μόναχο. Η Άλμπα απέναντι σε θεούς και δαίμονες πήρε τη κούπα με καλάθι του Παρτιζάνου Νο2, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς.. Πολύ δυνατή η γραμμή ψηλών της ΕΑ7 για την Αβελίνο, κούπα λοιπόν και για τους Λομβαρδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά προφεσορα της διαπλανητικης μπασκετικής διανόησης.
      Αλλά δεν μας έγραψες για το κοκομπλοκ με μέντα, που έπαθε στον ημιτελικό κυπέλλου Σερβίας ο πολύς ευρωλιγκαιος Ερυθρός Αστήρ απο τους Παρτιζανους με 68-60.
      Παρτιζανοι που θα βρουν στον τελικό τα μεγάλα βυζιά (Μεγκα Βυζουρα).

      Jim... οπληκτος

      Διαγραφή
    2. Χαχα.. Αυτό είναι παλιό. Η Παρτιζάν ηττήθηκε πανηγυρικά στον τελικό.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς (ήθελα πολύ να το σηκώσει, θα ήταν σημαντικό για το κλαμπ στη κατάσταση που βιώνει φέτος).

      Διαγραφή
    4. Δεν πιάνεσαι πουθενά δάσκαλε.
      Ρε τις μεγκα βυζουρες.
      Μπράβο τους.
      Δεν τις ξέρω αλλά είμαι φαν τους γενικά :-)


      Jim.. οπληκτος

      Διαγραφή
    5. Η Mega leks vizoura whatever είναι η ομάδα του Μίσκο. Μάθετε μπασκετάκι από την Άφρο:Ρ

      Διαγραφή
    6. @ jim.. οπληκτος

      Μη μου πεις ότι δε το ήξερες..;

      Διαγραφή
    7. @ Jimmy

      Δεν το ήξερα ειλικρινά.
      Νόμιζα οτι ο ημιτελικός αυτός έγινε προχθές.
      Αλλά μη νομίζεις πώς την ψάχνω τρελά κιόλας my Jimmy, οταν εχω την εγκυκλοπαίδεια (εσένα)
      στο κινητό μου :)

      JB

      Διαγραφή
    8. ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ...
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ...ΜΕΓΚΑ ΒΥΖΟΥΡΑΣ
      ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΙΑΣΕ
      ...ΚΑΛΕ ΠΕΙΡΑΤΗ ...ΜΥΓΔΑΛΑ

      Διαγραφή
  23. Οικτήρω τον -πεθεροπληκτο- που καπηλεύτηκε την ιδιότητα του γνήσιου και την έκανε nickname του
    ΝΤΡΟΠΗ KAI ΟΝΗΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνοιξε κανένα λεξικό γιατί πονάνε τα ματάκια μας...

      Διαγραφή
    2. @1:53
      Άνοιξα το λεξικό
      δίκια έχεις εκατό
      ‘Οικτίρω’ κι ‘όνειδος’ σωστό
      κι εγώ γι αυτό σ’ ευχαριστώ
      είμαι φίλος σου καλός
      θα σε υποστηρίζω διαρκώς

      Τον γνήσιο ...πληκτο να προσπερνάς
      και την καρδιά σου μη χαλάς
      είναι μωρός, μικρός και αναιδής
      καψουροτράγουδος κι αψής
      φανφάρες σπέρνει ολημερής
      και σαν αυτόν άλλος κανείς…
      Φιλικά
      Vabeer

      Διαγραφή
    3. Vabeer είσαι ο Jimοπληκτος;

      Διαγραφή
    4. Ήταν της ομάδας Δικαστής
      ευέξαπτος και αγενής
      νόμιζε ότι είναι τιμωρός
      και ντύθηκε Ζορρός
      πρότεινε παίκτες ολημερής
      μπάσκετ δεν ξέρει ο αδαής

      Την Άφρο ερωτεύτηκε τρελά
      και του ‘χει πάρει τα μυαλά
      όνειρα δεν βλέπει πια
      εφιάλτες μοναχά
      και γίνηκε και ποιητής
      ο δυστυχής… ο δυστυχής…
      Vabeer
      @3:51 -Ουδεμία σχέση-

      Διαγραφή
    5. @ Vabeer

      Φίλε κι όμως, μπορεί να μην εχεις σχέση με Τζιμοπληκτο, αλλά γράφεις καλύτερα ποιήματα.
      Συνέχισε, είσαι απόλαυση.
      Ταλενταρα χωρίς πλάκα.


      Μπράβο σου μάγκα, μπράβο σου
      του έκλεισες το σπίτι
      Σεφέρη λίγο θύμησες
      μα πιο πολύ Ελύτη !

      Talent-Hunter







      Διαγραφή
    6. Πρέπει να συναντησεις το Τζιμοπληκτο λοιπον, να απαγγέλετε ο ένας στον άλλο ποιήματα. Ποιος ξέρει, μπορεί να έρθετε και κοντά με τόσους ρομαντικούς στίχους.

      Διαγραφή
    7. Χαχαχαχαχα.....γεια σου ρε Jimara παιχταρα!!!!!εισαι και πονηρουλης......
      Στεφ

      Διαγραφή
  24. Τζιμάρα καλημέρα. Ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό χθες?

    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα. Αρκετά καλός. Πρέπει να διαχειριστεί και να κεφαλαιοποιήσει το βάθος του πλέον. Δεν είναι εύκολο. Το γεγονός ότι ο Ουίλιαμς ξέρει να διαβάζει "άμυνες" τον βοηθάει πολύ στην άμεση προσαρμογή του. Θα έχει καλές και άσχημες βραδιές όπως όλοι, όμως έχει σωστή νοοτροπία, αυτό είναι το σημαντικό. Περιμένω να τον δω φυσικά απέναντι σε τοπ-ανταγωνισμό.

      Διαγραφή
  25. Και φυσικά η Μονακό στη Γαλλία, η οποία έχει τρελάνει κόσμο φέτος. Κούπα για Κούπερ (..)
    Σοβαρός οργανισμός που δουλεύει σωστά εξ ου και η πορεία της στη Pro A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοινως, ο Χαντερ ειναι αμπαλος ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπως ετσι. Τουλαχιστον ομως ειναι εγχρωμος και αθλητικος. Για πολλους αυτο αρκει.

      Διαγραφή
    2. Ο Θρυλος ειναι τα τελευταια χρονια μονιμος συμπρωταθλητης Ευρωπης (οποιος κι αν ειναι ο πρωταθλητης) βασει αποδοσης. Αυτη ειναι τουλαχιστον η αισθηση του κοσμου. Ο μεγαλος Βασιλης Σπανουλης και οι θρυλικοι Μαγκες Αγγελοπουλοι χειροκροτουνται σε ολα τα γηπεδα της Ευρωπης. Δεν ειναι τυχαια τα κοντινα που τους κανουν οι cameramen. Σε ποιον αλλο προεδρο φιλοξενουμενης ομαδας συμβαινει αυτο;

      Διαγραφή
    3. (Λαθος thread. Hθελα να απαντησω στους φιλους πιο πανω που αμφισβητουν την παρουσια του Θρυλου στην Ευρωπη.)

      Διαγραφή
    4. @ 12:59

      Οχι μονο συμπρωταθλητης Ευρώπης φίλε.
      Απο την συμπρωτευουσα της συμπρωτευουσας Θεσσαλονίκης, τον Πειραιά.
      Αλλά και συμπρωπαραπρωταθλητης ΝΒΑ με το σπαθί του.
      Στην αίσθηση του κόσμου είσαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές Ευρώπης και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο και στο τάβλι με ενα ζαρι (το άλλο το κάνετε αβαβα :P)
      Δεν ηταν όμως ωραίο αυτό που είπες για τους θρυλικους και άξιους, οτι χειροκροτουνται στα γήπεδα της Ευρώπης.
      Γιατί και το τσίρκο MEDRANO κατεβαίνει σε μεγάλα γήπεδα και χειροκροτείται.

      Διαγραφή
    5. To πραγμα ειναι απλο. Ο Ολυμπιακος, ο Σπανουλης και οι Αγγελοπουλοι ειναι αυτη τη στιγμη το προσωπο της Ευρωλιγκας.
      Λες να γινεται τυχαια;

      Διαγραφή
    6. αυτο το ¨"θρυλικοι μαγκες","ΘΡΥΛΟΣ=ΒΑΣΙΛΗΣ","ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΙΝΤ" κ.α κουλα σορυ πανο,τα γραφουν 12χρονα στο ΣΕΦ;;;Ρε παιδια μαζεψτε τα ειναι αστεια.Τα βλεπω και κλαιω σε καθε αγωνα.

      Διαγραφή
    7. Συμπρωταθλητης Ευρωπης....ειναι νεα ορολογια για τα "nothing"

      Διαγραφή
    8. Aστεια ή οχι φαινεται να συμφωνει και η Ευρωλιγκα με τα '12χρονα'.

      Διαγραφή
    9. Εδω το ΝΒΑ συμφωνει οτι ειμαστε οι Celtics της Ευρωπης, οι θεοι του Ευρωπαϊκου μπασκετ και ο Διαμαντιδης ο Ευρωπαιος Κομπε που κλεινει φετος την καριερα του... Μην ρωτησεις που τα ξερω αυτα, κινουμε στο ιδιο σκεπτικο με εσενα...

      Διαγραφή
    10. 3.51 ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ υπογραφει ετσι, Μαγκας=Πριντ;;;Α καλα,τι να λεμε τωρα.

      Διαγραφή
    11. Θρυλικοι Mαγκες Αγγελοπουλοι &
      Σπανουλης = Θρυλος

      Διαγραφή
  27. καλησπερα jim.σε εκτιμω απεριοριστα και αποφασησα να σου στειλω.με 2 μερες να απομενουν ποιες ειναι οι προτασεις σου για αγορα ψηλου στον ολυμπιακο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά φίλε. O Oλυμπιακός έχει να κάνει με μια ιδιαίτερη κατάσταση. Όπως σας έγραψα, χρειάζεται έναν ψηλό που να κάνει το "5" του πιο macho, φέρνοντας δύναμη (και ιδανικά rim protection το οποίο με τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα είναι σημαντικό) στη ρακέτα. Το θέμα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν παίχτη για μερικούς μήνες, οπότε το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν είναι πολύ συγκεκριμένο. Συν το ότι θα προτιμήσουν ένα παιδί "παιγμένο" που θα μπορέσει να φέρει κάποια πράγματα άμεσα, τώρα που τα χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες..

      Διαγραφή
  28. Αφροξυλανθη μπουμπουκακι μου.
    Μόνο για το δισελιδο πρέπει να βραβευθω απο την ΚΑΕ?
    Για τον ανενταχτο στα παπαγαλάκια και στους ψευτομπασκετικους (πλην Jimmy the King) αγωνα μου, που επι μήνες με πολεμαγαν για τις τρεις προσθήκες που υπηρετουσα πιστά δεν πρέπει να βραβευθω??
    Και που αν ειχαν γίνει στην ωρα τους, τώρα θα είχαμε πλεονεκτημα έδρας εδώ και ο Ζελικο θα κοίταγε την πλάτη μας στην ευρωλιγκα!
    Για φέρε μου εστω εναν πόστερ πανελλήνια που να μίλαγε καθημερινά σε βαθμό κακουργήματος για τρεις προσθήκες και για Χεινς??
    Εναν μόνο οχι ενάμιση :)))
    Τι να λέμε ρε μωρουδινι??
    Κάθε 100 χρόνια βγαίνει Τζιμοπληκτος :-)

    Ζηλεύεις μάτια μου θαρρώ
    ...δεν είναι αναγκαίο
    μπάσκετ it means Τζιμοπληκτος
    κι αυτό ειναι ωραίο !

    ΥΓ Αγάπαμε με πάθος,
    να εδραιώσουμε τη ζήλια,
    ως βασίλισσα στη ψυχοσύνθεση τους :)))))

    Jim.... οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ομάδα έχοντας ενσωματώσει ήδη τους 2 Αμερικανούς ,σχετικά άνετα στο ροτεισον αφου ο Γουιλιαμς αντικαθιστα τον Παβλοβιτς ουσιαστικά και ο Χεινς παιρνει αρκετα λεπτα στο 1,περιμένει να μπει και ο Χαντερ για να μπει στην τελεική ευθεία.Φαντάζομαι οτι ο Χαντερ θα παρει τη θέση του ΚΟυζμιτς στην ΕΣΑΚΕ ,αλλα δε θα προλάβει α παιξει την Πεμπτη αφου τώρα έρχεται στην Ελλαδα.
    Διαβασα σε καποια εφημερίδα οτι βρέθηκε ο νεος Μπατιστ και κατι τετοιες κλασσικες υπερβολες.Νομιζω οτι το παιδι θα κρινει το μελλον του στην ομαδα στην ταχυτητα με την οποια αντιλαμβανεται το παιχνιδι ,κυριως στην Ευρωλιγκα,και οχι τοσο στα τεχνικα του χαρακτηριστικα αφου η αληθεια ειναι οπως λεει ο Τζιμ δε θα του ζητηθει να παιξει με πλατη και να τελειωνει επιθεσεις στο ποστ,και την ικανοτητα του στο αμυντικο ριμπαουντ που ειναι απο τα αδυνατα σημεια του ΠΑΟ..
    Ενας αλλος φοβος ειναι πως θα ανταποκριθει σε περιπτωση που παιξει στο 4 με τον Κουζμιτς η τον Ραντουλιτσα παρτενερ,ειδικα στο επιθετικο κομματι,αλλα αυτο ειναι ακομα ικασία αφου δεν εχουμε δει πως θα ενταχθει ο παικτης στην ομαδα
    Στα θετικά ειναι οτι πλεον η ομάδα θα έχει ανάσες στα παιχνιδια της Ευρωλιγκας ,και θα μπορει να εχει μεγαλυτερη διαρκεια σε άμυνα και επίθεση
    ΣΤα αρνητικα (τουλαχιστον για μενα) ειναι πως ο ΠΑΟ θα κατεβαινει πλεον με 8 ξένους (συν Φωτση Διαμαντιδη Γιανκοβιτς Καλαθη)στην Ευρωλιγκα ,το οποιο για μια ομαδα που ηταν η ραχοκοκκαλια της εθνικης στα καλα της χρονια εμενα με ξενίζει καπως.Απο τη στιγμη που στοχευει στο πλεονεκτημα εδρας βεβαια το γεματο ροστερ ειναι απαραιτητο....

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. no_closure νομιζω οτι πλεον ειναι αναποφευκτο το να εχεις 2 ομαδες..μια ομαδα για ευρωλιγκα με περισσοτερους ξενους(8) κ μια για την Α1..

      κ αν φετος αυτο αυτο εγινε απο σποντα,νομιζω απ'την επομενη σεζον θα ναι πολυ πιθανο σαν σεναριο κ λογω αποχωρησης του Διαμαντιδη κ λογω αυξησης των παιχνιδιων στην ευρωλιγκα(μινιμουμ 30) οπου θα χρειαστεις μεγαλυτερο βαθος στο ροστερ σου αν θες να σαι ανταγωνιστικος σε επιπεδο ευρωλιγκας..κ επιπλεον ειναι κ δυσκολο να βρεις κ 6-7 ελληνες παικτες που να ναι ετοιμοι να σταθουν σ'αυτο το επιπεδο κ οχι απλως να χουν βοηθητικο ρολο ..

      παντως θα συμφωνησω οτι το γεματο ροστερ ειναι υπεραπαραιτητο..αν κ το θεωρω καπως unfair π.χ οι δικες μας ομαδες να κατεβαινουν τοσο καιρο με 6 ξενους λογω του περιορισμου των ξενων στην Α1 κ της αρνησησης να χουν 2 διαφορετικες ομαδες(μια για Α1 κ μια την ευρωλιγκα) κ αλλες ομαδες να χτιζουν πιο ευκολα το ροστερ τους το καλοκαιρι κ να χουν περισσοτερα οπλα στην φαρετρα τους παιζοντας με 8-9 κ 10 ξενους στο ροστερ τους..

      Ρεαλ..Καρολ,Ματσιουλις,Αγιον,Ριβερς,Τέυλορ,Νοτσιονι,Λιμα,Ν'Ντουρ,Τομπκινς,Ντοντσιτς..συνολο 10 ξενους..

      Μπαρτσα..Σατορανσκυ,Περπε,Ντοελμαν,Τομιτς,Αρογιο,Ολεσον,Λαβαλ,Σαμουελς,Βενζεκοφ,Ντορσευ..10 κ δω..

      Φενερ..Σλουκας,Χικμαν,Ντατομε,Βεσελι,Ουντοχ,Μπογκντα,Καλιντς,Αντιτς,Nτιξον(δεν τον λες κ Τουρκο)..9 ξενοι..

      η τσσκα νομιζω εχει 7,ενω στο ροστερ της Ταου ψαχνεις τους Ισπανους με το κυαλι..δεν αναφερομαι καν σε παραδεγματα οπως το περσινο ροστερ της Αλμπα(φουλ στους Αμερικανους)..





      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ no closure,θα συμφωνησω φια τους ελληνες αλλα αυτο ειναι αποτελεσμα λαθων της προηγουμενης διοικησης και προπονητικου επιτελειου,που δεν μεριμνησαν να ανανεωσουν την φουρνια,αλλα παρ ολα αυτα δεν ειμαι σιγουρος οτι ο κουζμιτς ςιναι μπροστα στο ροτεισον απο παπαγιαννη ρνω και η εικονα του λευτερη δεν παραπεμπει σε παιχτη που τον αφηνεις εκτος, πιο πολυ η παραμαονη κουζμιτς παυβλοβιτς ςχει να κανει με το οτι εχουν επιδειξει επαγγελματισμο ολο αυτο το διαστημα της κρισης(τους)κσι σπο την αλλη τα συμβολαια τους δεν ειναι βαρια για να μπεις στη διαδικασια σπασιματος-συμβιβασμου....

      σεντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
  30. Jim στην Ευρωλιγκαθα κατεβαζες 12αδα με Μπορχωριδη (και 6 γκαρντ) ή με Κουζμιτς (και 5 ψηλους)???


    Μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε ο Σαλε χτες μετα το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ οτι ο Μποχωριδης θα ειχε πιο σημαντικο ρολο αν δεν ειχε τραυματιστει.Αυτο σημαινει οτι τον πιστευει σαν παικτη?


    Ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν ο Κουζμιτς δεν παίζει και Ευρώπη, τότε ποιος ο λόγος να τον κρατάς αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα?

      Διαγραφή
    2. Δε νομιζω οτι ο Σαλε θα ξαναπαρει στην ευρωλιγκα Μποχωριδη η Παπαγιαννη φετος,εκτος αν συμπληρωνουν για καποιον τραυματια..(ο Μποχω λογικα θα ξεκουρασει σε καποια ευκολα παιχνιδια τον Διαμαντιδη).Παντως δεν περιμένω να δω τον Παπαγιαννη να παιρνει τη θέση του Κουζμιτς στη 12αδα της Ευρωλιγκας,κι αυτον ειναι προσωπικη εκτιμηση.Το αντιθετο θα ειναι ευχαριστη εκπληξη

      no_closure

      Διαγραφή
    3. Παντα μιλαει με καλα λογια για τον Μποχωριδη ο Σαλε σε αντιθεση με τον Παππα.

      Θυμαμαι συνεντευξεις στο τελος αγωνων που οταν η μεταφραστρια μιλουσε για απουσιες παικτν οπως ο Παππας, ο Σαλε την σταματουσε και της τονιζε

      "... and Bochoridis, and Bochoridis..."

      Ειναι και παιδι του Μινιτς βεβαια ο Μποχωριδης οποτε καπου κολλαει το ολο σκηνικο.

      Διαγραφή
    4. 2.18 λαθος, και τον Παππα τον ανεφερε τακτικα στην αρχη πριν μπει στο παρκε και μετα οταν πατησε παρκε .Το θυμαμαι καλα.

      Διαγραφή
  31. Στο Youtube υπάρχουν ολόκληρα τα παιχνίδια της nbdl οπότε είναι εύκολο να δεις τον χάντερ σε ολόκληρα παιχνίδια.
    Ενδιαφέρον για μένα είχαν 2. Στο πρώτο ήταν αντιμέτωπος με τον Πλάις που τον είχε άνετα.Σε κάποια φάση κάρφωσε εύκολα απέναντί του.
    Στο δεύτερο ήταν αντίπαλος με την ομάδα του Γουίλιαμς. (ο γουίλιαμς ήταν καλά κλεισμένος, πολύ άστοχος στα 3ποντα και τελείωσε με 10-12 πόντους).
    Είναι ο παίχτης άμπαλο κατσίκι ? Δεν μου έδωσε αυτή την εικόνα.
    Είναι mobile center, σαν σέντερ έπαιζε. Είναι πολύ καλός στο pnr. Γρήγορος και αλτικός, όταν τον τάιζαν σκόραρε εύκολα. Καλός στο ριμπάουντ και στο δεύτερο ριμπάουντ. Ίσως ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του .
    Είναι κακός σουτέρ, δεν έχει σουτάκι και είναι μέτριος στις βολές (γύρω στο 60% αλλά κερδίζει πολλά φάουλ).Πολύ καλός όταν παίρνει τη μπάλα εν κινήσει, σταματημένος ίσως δεν ξέρει τι να την κάνει.
    Στην ομάδα του παίζει άσσος και ο Στόκτον (υιός)ο οποίος συνεργαζόταν πολύ καλά με τον Χάντερ. Οι ξένοι παρουσιαστές έκαναν ένα παραλληλισμό με το δίδυμο Στόκτον-Μαλόουν.
    Σύμφωνοι, στο ndbl δεν υπάρχουν καλές άμυνες αλλά και τα μισά να κάνει εδώ, μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τον Ραντούλιτσα.
    Georgio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ειδα κι εγώ ολόκληρο ματς και μάλιστα ο Χάντερ έπαιζε κόντρα στον mickey που προτείνει ο jim..Και τον έπαιζε στα ισα.. Ποτε κέρδιζε ο ένας ποτέ ο άλλος..20 πόντοι 18 ριμπάουντ ο hunter 18 πόντοι 14 ριμπάουντ ο mickey..Ο παίκτης είναι μια χαρά..Και όπως λες κι εσύ δεν είναι αμπαλος..Τεχνικά δεν υστερεί καθόλου από τα αθλητικά πενταρια στην Ευρώπη..Το ερώτημα είναι κατά ποσό γρήγορα θα προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις απαιτήσεις μιας πολύ μεγάλης ομαδας όπως ο Παναθηναϊκός..Προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος για τον παίχτη..Μες στους πρώτους σε πόντους,ριμπάουντ,μπλοκ και πρώτος σε effeciency φέτος στο nbdl..(Παρόλο που το nbdl δεν είναι και κανένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα,δε μπορούμε να το περάσουμε στο Ντούκου)

      Διαγραφή
  32. Πήγα στον αγώνα χθες (είμαι από Θεσσαλονίκη κ δυστυχώς δεν έχω πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσω την ομάδα μου από κοντά) και είδα κάτι που θα μου μείνει. Δεν γνωρίζω αν φάνηκε σε όσους το είδαν στην τηλεόραση, οπότε το αναφέρω. 5 λεπτά πριν το τέλος, με την διαφορά στο +25, δίνεται φάουλ υπερ του ΠΑΟΚ και ο (συνήθως νηφάλιος) Σάλε διαμαρτύρεται στον διαιτητή(ούτε εγώ είδα φάουλ). Το γήπεδο εξαγριώνεται με τον Djordjevic, επειδή διαμαρτύρεται για ένα φάουλ στο +25, και ο τύπος καταλαβαίνει πως ήταν λιγάκι υπερβολικός οπότε γυρίζει στον κόσμο, σηκώνει το χέρι ζητώντας συγγνώμη και κάθεται στον πάγκο. Δεν το έχω ξαναδεί, θα μου μείνει αυτή η εικόνα.. Κύριος!
    Στα παρελειπόμενα : κλασσικές "ευχές" από 2-3 άτομα για καρκίνο στην οικογένεια του Διαμαντίδη χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Τι μπορεί να πίνεις για να λες τέτοιες αηδίες δεν μπορώ να καταλάβω.

    Kaspar Hauser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Kaspar Hauser
      στη φάση που αναφέρεσαι οι διαμαρτυρίες του Σάλε ήταν για μια κατοχή μπάλας όταν αυτή βγήκε πλάγια
      Την αντίδρασή του και το 'συγνώμη' του προς τον κόσμο τα 'έπιασε' και η κάμερα. Μπράβο του...
      Zef16

      Διαγραφή
    2. Σωστός! Έχεις δίκιο!

      Kaspar Hauser

      Διαγραφή
  33. Αφρο εσεις φταιτε για ολα οσα τραβαμε. Εχουμε ποσα στο κεφαλι μας εχουμε και εσας...παει το κατεστρεψε το παλικαρι. :P :P

    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=156593:---lr----vid--pic&catid=56:diethni&Itemid=80&Itemid=80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται το κορίτσι ότι είναι για σπίτι και αυτός ο αλήτης δεν την παντρευόταν. Καλά έκανε και τον άφησε..

      Διαγραφή
  34. Με τον Παππα τι γινεται; Που προπονειται; Υπαρχουν νεα; Ασχολειται η ομαδα ή τον εχει ξεγραψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γεια χαραντάν στους μπασκετικούς της οικουμένης!
    Πολλά συνέβησαν μαζί, έχασα δυστυχώς τις τελικές φάσεις των κυπέλλων στην Ευρώπη, αλλά απ'ότι κατάλαβα επιβεβαιώθηκε το πόσο έχει ανέβει σε σχέση με την αρχή της σαιζόν ο Γιούλ, και το πόσο cold-blooded είναι το νέο πουλέν της γιούγκο σχολής ο allrounder Μπόγκνταν. Θα σημάνει πολλά η σταθερότητα στη δημιουργία του Β.Β. για τη Φενέρ, απόντος του Σλούκα, μην ξεχνάμε ότι είχε περάσει σχεδόν μια σαιζόν σα κύριος δημιουργός απ'το 1-2 στην Παρτιζάν, λόγω τραυματισμών στη θέση.
    Τους Χάντερ-Ουίλλιαμς του ΠΑΟ δεν τους έχω ξαναδεί, όπως και το 99% των σχολιαστών εδώ μέσα, λογικό. Σαφώς και δε μπορώ να εκφέρω άποψη, ωστόσο απ' τον κανένα (Χάντερ) είναι σίγουρα καλύτερος. Αντιθέτως ο ΟΣΦΠ πάει ολοταχώς για τον "κανένα" και εξηγούμαι.
    Ο ψηλός που λείπει έχει να συγκριθεί με κάποιον. Το Δημήτρη Αγραβάνη. Μπορεί να δώσει περισσότερα κάποιος διαθέσιμος ψηλός? Εξαρτάται τί ζητάς. Νομίζουμε όλοι ότι είναι εύκολο να είσαι mobile ψηλός. Έλα μωρέ τώρα, μωρέ αφού απλά πηδάνε για τάπες και αλλάζουν στα σκρην... Όσοι το πιστεύουν αυτό είναι δεν είναι εύκολο να αλλάξουν άποψη, λόγω της έλλειψης επιχειρημάτων πίσω απ' τη διαμόρφωση άποψης.
    Γίνεται να προσφέρει κάποιος περισσότερα από τον Αγραβάνη στο 5? Κανείς δεν αμφισβητεί τη μαχητικότητα και την ικανότητα στο ριμπάουντ, τεχνικά όμως δεν έχει δουλέψει όσο σωματικά. Δεν παίζεις για πλάκα σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να σαι στοχευμένος και -δυστυχώς γι'αυτόν- να χεις χρήσιμα χαρακτηριστικά σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν έχει την "ψηλή" άμυνα ακόμη, τα άλματά του υστερούν παρ'ότι δε χάνει σε άμυνα εδάφους ή στις αλλαγές, απόρροια της μυικής αναβάθμισης που προς τιμήν του έκανε το καλοκαίρι του 2014. Κινδυνεύει λοιπόν να εμπιστευτεί ένα παιδί που δίνει πράματα, αλλά όχι αυτά που σωστά επισημαίνει νομίζω ο Τζιμάκος, χρειάζεται ο ΟΣΦΠ. Macho protection...

    Οι καμπάνες ηχούν γι' αυτόν. Όχι τον Μιλουτίνοφ.

    ΥΓ Φτιάξτε μια πλήρη ομάδα για τον Λίλαρντ. Σας ικετεύω. Ένας τζιμόπληκτος στο Πόρτλαντ χρειάζεται...
    ΥΓ2 Πήρε και Τζάνινγκ ο Μπαρτζώκας. Ε, όχι. Να μη σουτάρει τρίποντα, είναι απαράδεκτο. Είναι κακό για το άθλημα. Να την δίνει στο Σουχόφτσοφ να δούμε σωστό μπάσκετ. Ή στο Μπύκοφ που κάνει τα ντράιβ τα άρρωστα. #24/39_62%_bitchezzz

    μπακαλοGM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικα μ' αρεσει ο τροπος που βαζεις τα θεματα αλλα διαφωνω σε βασικες λεπτομερειες.

      Π.χ. εγω δεν πιστευω οτι ο Αγραβανης εχει αμυνα εδαφους. Το παιδι δεν ξερει να βαζει το σωμα του και κανει χαζα φαουλ που δεν ειναι απορροια της μυϊκης μαζας που, για μενα, ακομα δεν εχει, αλλά του οτι δεν εχει εμπειρια και καλο decision making. Γι αυτο και τον βλεπουμε να κανει φαουλ π.χ. μονο 1-2 δευτερολεπτα πριν τη ληξη της αντιπαλης επιθεσης.

      Ειδικοτερα του λειπει οχι μεν η αθλητικοτητα, την οποια ισως δεν αποκτησει ποτέ, αλλά και το know-how και η υπομονη και η οξυδερκεια. Δυστυχως το know-how αποκτιεται γρηγορα μονο αν εχεις τα δυο τελευταια χαρισματα κατι που δεν εχει αυτος ο παιχτης. Κατ' εξακολουθηση τον βλεπουμε να παρασυρεται στην αμυνα σχεδον παντα σε λαθος αποφαση ακομη και στις περιπτωσεις που ισως δεν θα χρειαζοταν π.χ. οταν ο αντιπαλος του ειναι ετοιμος να χασει το καλαθι και ερχεται ο Αγραβανης και του κανει φαουλ. Το do nothing για ενα παικτη σαν κι αυτον ειναι ισως καλυτερο μερικες φορες γιατι θα τον αφηνε να παιζει περισσοτερο. Αντιθετα τον βλεπουμε συνηθως απο μια λαθος ενεργεια του να φορτωνετατι με φαουλ, να δυσμορφει, να ψυχοπλακωνεται και να καθεται στον παγκο μειωνοντας το χρονο αποκτησης εμπειριας και αυτοπεποιθησης. Εμενα τουλαχιστον μου δειχνει οτι δεν μαθαινει τιποτε απο τη συμμετοχη του στην Ευρωλιγκα και εκει ισως ειναι το κυριο προβλημα.

      Τωρα οσον αφορα το θεμα του ψηλου στον Ολυμπιακο, ειναι φανερο απο καιρο οτι ο Σφαιροπουλος θα κανει πατατα. Γιατι? Μα διοτι εχουμε δει σε τι τυπο παικτη πηγαινει ο Σφαιροπουλος. Και, οχι, δεν ειναι κατ' αναγκη Ο αθλητικος ψηλος. Θελει πρωτα να ειναι ψηλος και μετα αν γινεται να ειναι αθλητικος. Αυτο ειναι σε συναρτηση με δηλωσεις του το καλοκαιρι του στυλ "θελω οι ψηλοι μου να μην μειονεκτουν σε υψος...". Εγω βλεπω να κοιταει μονο παιχτες πανω απο 2.06 ανεξαρτητως εαν αυτοι θα ειναι πολυ γρηγοροι, εκρηκτικοι κλπ. Οι παιχτες υψους 2.03 (πληθωρα τετοιων) δεν φαινεται να κανουν για τον Σφαιρο. Το προβλημα ειναι οτι στα υψη που τους θελει, δεν ειναι ευκολο να βρεις τον νεο Χαϊνς ή τον νεο Ντανστον. Ενας ηταν ο Γιανγκ και παει. Πηγαινει λοιπον και παιρνει τον Τζεϊμς και πρωτοι εδω γραφαμε οταν οι αλλοι αναμασουσαν τα διαφορα σαϊτς οτι αυτος ο παιχτης δεν ειναι αθλητικος πλεον και θα καταληξει να ειναι αλλαγη του Μιλουτινοφ (οπως και εγινε).

      Τωρα διαβαζουμε οτι κοιταει παιχτες οπως ο Εϊρς (2.06), Ντορ Φισερ (2.10), Ελεγκαρ (2.08), Ντι Τζεϊ Ουαϊτ (2.09), Ουόρικ (2.06) κλπ. Οι πιο πολλοι απ' αυτους τους παιχτες παιζουν σε ομαδες σε περιφερειακα πρωταθληματα χωρις πολλες απαιτησεις, δηλ. σε πρωταθληματα που βαζουν το υψος πρωτο απο άλλα χαρακτηριστικα κι αν αυτο συνδυαζεται με το να ειναι ο παιχτης μαυρος Αμερικανος εχει καλως. Αλλα ειναι αθλητικοι με την εννοια που την εννουμε το 2016? Για μενα πενταρι οπως ο Ελεγκαρ που τον εσπρωχνε ακομα και ο Πετγουεϊ δεν ειναι αθλητικος οσο ψηλος κι αν ειναι.

      Γι αυτο σου λεω, αστο... δεν μπορει να βρει παιχτη ο Σφαιροπουλος και γι αυτον καλυτερα να μη βρει.

      Διαγραφή
  36. …Ανθολογίας συνέχεια…

    Ολημερίς και ολονυκτίς
    σχόλια γράφει ο …ποιητής
    τον εαυτό του αποθεώνει
    και το λειρί του καμαρώνει

    Όλων υπήρξε ο κριτής
    αδέκαστος μα και θρασύς
    νόμισε πως οι ευγενείς είναι μωροί
    πρώτος πως ήταν στη στροφή

    Της Σταχτοπούτας εραστής
    θέλει να γίνει ο δυστυχής
    μυαλό όμως, νου και γνώση
    ποιος θα βρεθεί για να του δώσει

    Πιότερο από αυτόν ήταν κανείς
    πιο αναιδής, πιο αγενής
    όμως θα βρει τον μάστορά του
    που θα τον βάλει στη σειρά του
    Vabeer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Vabeer

      Οδυσσέα (Ελύτη) εσύ ?????

      Διαγραφή
    2. Γουσταρω ποιητικες αντιπαραθεσεις και τα μυαλα στα καγκελα...

      Τζιμ, πρεπει να το κανεις ενα απο τα επομενα αρθρα, πρεπει!

      Ενα αρθρο ολο ποιημα απο την αρχη μεχρι το τελος!

      Δεν ξερω ποσο καιρο θα σου παρει, αλλα πρεπει. Το πολυ-πολυ δωστο μισο στον Τζιμοπληκτο και μισο στο Vabeer να στο φτιαξουν σε ποιημα.

      Διαγραφή
    3. Ok.Ετοιμαστείτε για βραδιά ποίησης, κουλτούρας και υψηλής διανόησης. Νομίζω είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο..

      Διαγραφή
    4. @5:17
      Όχι φίλε
      ο Οδυσσέας Αλήτης είμαι
      Vabeer

      Διαγραφή
  37. Βλέποντας τί παπάδες κάνει ο Όντομ, αναρωτιέμαι για όλα εκείνα τα άρθρα και τα σχόλια που γραφόντουσαν πριν λίγο καιρό που λέγαν πως "καλός είναι, αλλά χαλάει τη χημεία" "περισσεύει και άρα θα φύγει" κλπ.. Εντάξει, καταλάβαμε από πού εκπορεύονταν, ποιος μέσα στην ομάδα θέλει να φύγει ο παίχτης γιατί εκθέτει τη δική του ανυπαρξία. Ευτυχώς που ο κόουτς επέμεινε και εύχομαι να επιμείνει και στη συνέχεια να παίζει ο παίχτης βασικός ή έστω τουλάχιστον 20 λεπτά στην EL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικός καλός, χρήσιμος γκαρντ.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    2. Δεν πιστευω να εννοεις τον Βασιλη Σπανουλη?

      -Πεθεροπληκτος-

      Διαγραφή
  38. Πολυ σημαντικη αυτη η αγωνιστικη στην Euroleaugue..Βλεπω μερικα σημεια που εχουν μεν ρισκο αλλα πληρωνουν καλα και μπορει να επαληθευτουν..
    Csska Mosxas 1 με -5.5 ποντους 1,44
    Real Madrid 2 1,41
    Panathinaikos 1 1,60
    Barcelona 1 με -6.5 ποντους 1,90
    Αποδοση 6.27

    -Πεθεροπληκτος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 24/39 (τριαντα εννιά) τρίποντα ο Μπαρτζώκας και 121 πόντους χωρίς τον Delaney. Απο τους 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν μόνο ένας δεν δοκίμασε για τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όλοι το ματωσαν το δικτάκι, δεν λυπήθηκαν τπτ! GSW

      Διαγραφή
  40. Αφροξυλάνθη ξέρεις να με διαφωτίσεις αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός στο youtube που να έχει ανεβασμένα ολόκληρα ματς της Ευρωλίγκας; Ρωτάω επειδή τα κατέχεις αυτά. Ή όποιος άλλος ξέρει τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχει σιγουρα αν ψαξεις στο γιουτιουπ

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/channel/UCb_YHx8NwRfDWrUz8pugM6A/videos

      Διαγραφή
  41. Για δες εδω κατι εχει https://www.youtube.com/channel/UCb_YHx8NwRfDWrUz8pugM6A/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε σ ευχαριστώ! Το έχει χωρισμένο ανα ημίχρονα το κάθε ματς νομίζω. Το κακό είναι πως κατά καιρούς τους κλείνουν τους λογαριασμούς λόγω δικαιωμάτων υποθέτω.

      Διαγραφή
  42. "Αυτά που θέλω να δώσω στον Παναθηναϊκός είναι ενέργεια, ριμπάουντ, πάθος, άμυνα, πικ εν ρολ και τάπες. Είμαι γρήγορος, έχω γρήγορα πόδια και είμαι καλός ριμπάουντερ. Μπορώ να μαρκάρω παίκτες από το 1 ως το 5."
    Αυτά δήλωσε ο Χάντερ στο αεροδρόμιο. Σε καλό δρόμο, ξέρει τι θέλει η ομάδα απ' αυτόν..

    Vatos76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Wow ...

      Μαρκάρει λεει παίκτες από το 1 ως το 5.

      Θα ζηλεψει ο Γκιστ που μπορει να μαρκαρει μονο απο το 1 εως το 4.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν μιλούσες τόσο καλά για τον Γκίστ, θα έλεγα ότι είσαι γάβρος που ζηλεύει..

      Vatos76

      Διαγραφή
    3. Δυο τελευταία σχόλια πριν το ματς με τη Φενέρ.
      Ο Κούζμιτς να αποδεσμευτεί άμεσα.. Τα λεπτά του τα δικαιούται ο Παπαγιάννης!!
      Ο Παναθηναϊκός θα πάει Βερολίνο φέτος!!

      Vatos76

      Διαγραφή
    4. 11.33 επιθετικα ο παπαγιαννης ειναι καλυτερος,στην αμυνα ομως εχει θεμματακια,μην λεμε οτι θελουμε.Ο Κουζμιτς στην αμυνα ειναι πολυ καλυτερος,δεν ξεκινησε ετσι στην συνεχεια καηκε.Φταιει και ο Σαλε που μολις κανει λαθος τον βγαζει εξω και εχει μειωθει ο χρονος του.

      Διαγραφή
    5. Ο Κουζμιτς αυτη τη στιγμη ειναι πολυ κακος σε ολα.Και στην αμυνα. Μη λεμε συνεχως οτι καποια στιγμη πριν 2 μηνες επαιζε καλουτσικη αμυνα. Αυτο παει, περασε. Ο Σαλε γενικως εχει θεματα στον τροπο που χρησιμοποιει τους παικτες αλλα αυτο δε θα αλλαξει, συνεπως ο Κουζμιτς δεν προκειται να παιξει καλυτερα.

      Διαγραφή
    6. Ο Κουζμιτς δεν είναι καν μπασκετμπολιστας την στιγμη που ο Παπαγιάννης στα 18 του είναι μαζι με τον Χαραλαμποπουλο ότι πολυτιμοτερο εχει σημερα ο ΠΑΟ αν θελει να εχει μελλον σαν ομαδα.Είναι αστειο να χανεται εστω και ένα λεπτο που θα επαιζε ο Παπαγιαννης για να παιζει καποιος Κουζμιτς,ο οποιος μαλιστα αμυντικα ισως είναι ο χειρότερος ψηλος στην Ευρωπη.Γιατι επιθετικα σιγουρα είναι ο χειρότερος.Το ιδιο ακριβως ισχυε και για Χαραλαμπο με Παυλοβιτς.Ακομη και τωρα στα 18 ο Χαραλαμποπουλος κανει πλακα στον Παβλοβιτς που παιζει μπάσκετ καταλληλο για ανοιχτο γηπεδακι και μονο 2 με 2.

      Διαγραφή
  43. αν η τσσκα και η μπαρτσελονα ανεβαζαν οπως στο σεφ λαβαρα με φ4 θα ηθελαν 3 ταβανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O williams φαινετα ποιοτικη προσθηκη,ο χεινς θα δωσει ανασες,δεν ξερω αν θα ανταποκριθει σε ρολο playmaker...Αν μπορεσει κι ο χαντερ να ανταπεξελθει για κανα τεταρτο ο παναθηναικος ανεβαινει επιπεδο.Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Φενερ που θα παει σιγουρα για πολλους στο φ4 κερδισε την Νταρασουφακα με buzzer beater, αν χαναμε εμεις στο ΟΑΚΑ απο την Νταρασουφακα θα ειμαστε ομαδουλα της Α1.Δεν καταλαβα εμεις γιατι να μην μπορουμε να κερδισουμε μεσα στο ΟΑΚΑ αυτην την Φενερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Φενέρ με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έχει 4/4 με την Νταρουσάφακα. Εσύ αν έπαιζες 4 φορές με την Νταρουσάφακα είσαι σίγουρος ότι θα έκανες 4 νίκες;

      Διαγραφή
    2. Oχι. Θα εκανε 3. Ειναι λιγες;

      Διαγραφή
    3. Αυτο ειναι δικαιολογια δηλαδη,ποιος ειπε οτι εχουμε την ιδια δυναμικη με Φενερ,υπαρχει και το αλλο, που ξερετε τι μπορει να κανει η καθε ομαδα ;;

      Διαγραφή
    4. Τη Φενερ την εχει κερδισει ήδη ο Παναθηναϊκος.

      Αυτο ειναι το καθιερωμενο ετησιο δωρο του μελιτζανί και ειδικα φετος που ειναι και φιλος του στον αντιπαλο παγκο, θα το περιτυλιξει με κορδελα και θα το στειλει με την Χατζηβασιλειου.

      Διαγραφή
    5. 6.16 ε ναι αφου το λετε ηδη απο τωρα,το ξερουμε αν σε περιπτωση κερδισουμε θα ναι επειδη μας το χαρισε το παιχνιδι.Ευτυχως οσοι ειδαμε το πρωτο παιχνιδι ξερουμε οτι τους παιξαμε στα ισα και χωρις τον ΔΔ σε ενα ολοκληρο ημιχρονο και ετσι με τις 2 απο τις 3 προσθηκες ξερουμε οτι εχουμε ελπιδες πολλες.

      Διαγραφή
    6. Αρα κανονικα τωρα οχι μονο πρεπει να νικησετε ευκολα, αλλά να καλυψετε και τη διαφορα του 1ου αγωνα. Κατω απο 20 ποντους στη Φενερ πρεπει να θεωρηθει αποτυχια για τον Παναθηναϊκο.

      Διαγραφή
  46. Jim ο Μπαρτζώκας μπορεί NBA?
    ΔΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα κάτι για Μπαρτζωκα αλλά ο Jim ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το έκοψε.
      Τον λοιδωρουσα και ηταν αντιαισθητικό για την υφή του site.
      Αυτά γίνονται κι απολογούμαι.
      Αυτό για όποιον αντιδράει στα κοψίματα.
      Εχουσιν γνώση οι φυλακες.

      Διαγραφή
    2. ΝΒA ουτε ο ιδιος θα θελει να παει, αλλά οποιος νομιζει οτι δεν θα ειναι υποψηφιος για τον παγκο μεγαλης ισπανικης ή τουρκικης ομαδας γελιεται.

      Διαγραφή
  47. Οι τρεις προσθηκες μπορουν σιγουρα να βοηθησουν.Ο Χαντερ αποκλειεται να είναι χειρότερος του Κουζμιτς.Ταυτοχρονα τσιμπαει ο Παπαγιάννης που εχει απίστευτα προσοντα για την ηλικια του και κυριως βρισκει σιγα σιγα τον δρομο του ο Μποχωριδης που εχει στοιχεια να γινει ενας πολύ καλος ρολιστας.Αν γινει καλη διαχειριση και επιστρεψει και ο Χαραλαμποπουλος για να ξεκουραζει και να δινει μποι όλα μπορουν να γινουν φετος.
    Στον Ολυμπιακο το πρόβλημα ειναι ότι γεμισαν περιφερειακούς για να ικανοποιησουν το βιτσιο τους με τον Παπανικολάου και ετσι, χαλασαν την χημεια τους ενώ αδειασαν από ψηλους και θα καψουν και τον Παπαπέτρου.Η τριαδα Χακετ,Οντομ και Στρομπερι εβγαλε τρομερη ενεργεια και τραβηξε την ομαδα μπροστα και τωρα φτου και από την αρχη για να παιξει το πουλεν ο Παπανικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο Παπ πάρθηκε για να μην παει Παναθηναϊκό.
      Οπως και ο Μιλουντινοφ για σπάσιμο.
      Αυτοί ετσι λειτουργούν.
      Η θα ξεμυαλιζουν παικτες μας (Σπανουλης) η θα παίρνουν αυτούς που κατά τη γνώμη τους αξίζουν για να μην τους παρει ο Παναθηναϊκός.
      Ακόμα κι ο Χαντερ που εγκληματησαμε και δεν πήραμε για να γλυτώσουμε τα λεφτά και να κάνουμε παίκτη το Διαμαντακο με την ισοπεδωτικη τύποις Ελληνοποιηση, από τέτοια φάση επιασε λιμάνι.
      Αντιγραφείς και "κλέβεις" τον πρώτο για να τον φτάσεις εστω σε 30 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Είναι γνωστό πλέον ότι τα αδέλφια τους έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο και ανυπέρβλητο κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό....να σου θυμίσω ότι η ιστορία έχει ξεκινήσει από τον Τεόντοσιτς....είχαν βγει τα μέσα τότε θυμάμαι ότι ο Ζοτς λιγουρευόταν και ήθελε στον παναθηναϊκό το νέο αστέρι των πλάβι....και τσουπ οι αφοι στην Σερβία να τα σκάνε στην ομάδα του και να κλείνουν τον πιτσιρικά....να μην πω πολλά....υπήρχε ποτέ περίπτωση να κοίταζε ο Ολυμπιακός τον Μάντζαρη από το Περιστέρι αν δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρων ο Παναθηναϊκός του ζοτς?

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτα φιλε μου!Στην περιπτωση του Σπανουλη βεβαια ηταν μνημειωδη και ιστορικη γκαφα η απωλεια του με πολλους υπευθυνους από την ομαδα.Διοικηση,προπονητη,συναθλητες του.Αν δεν ειχε κατεβει ο Σπανούλης εκει δεν θα υπηρχε μπασκετικος ΟΛυμπιακος τωρα.Για 200 κολοχιλιαρικα και καποιους εγωισμούς.Απο τον Ιανουαριο που εχει την προταση-λευκη επιταγη στα χερια του,μπορουσες να τον κρατησεις.
      Μου γυρισε το ματι όταν διαβασα τον Μπατιστ να λεει στο βιβλιο του το εξης.Δεν ηθελα να φυγει ο Σπανούλης γιατι ηταν ο κολλητος μου.Και στην ερωτηση αν τον επηρεασε καθολου,απαντησε..ΟΧΙ,ηθελα να τον αφήσω να παρει μονος του την καλυτερη αποφαση για τον εαυτο του και ετσι δεν του ειπα ποτε να μεινει.Τι να του πεις τωρα,οσο και να τον αγαπας τον Μαικ?Οτι είναι μπαγλαμάς και εβαλε πανω την φιλια του από την ομαδα.
      Το άλλο δικο αμς λαθος είναι η αρνηση μας να παρουμε παικτες που εχουν παιξει Ολυμπιακο,οπως τον Μπουρουση πχ..Σκεψου να τον είχαμε φετος
      Ας τους αρπαξουμε τον Ντιλεινι που ακούγεται πως εχει κλεισει το καλοκαιρι να τελειωνουμε

      Διαγραφή
    4. η ιστορία είναι παλιά. έκλεισαν teodocic & ertzeg γιά να μην πάνε στον Παναθηναϊκό.
      ακολούθησαν μάντζαρης, αγραβάνης, παπαπέτρου Παναθηναϊκοί και οι τρείς, hunter, hacket, miludinov, papanikolaou και η λίστα ατελείωτη όπως και το κόμπλεξ.

      Διαγραφή
  48. Jim καλημέρα.
    Βλέποντας περίπου 10 ματς Φλεβάρη του NCAA έχω την εντύπωση ότι φέτος το επίπεδο των ομάδων είναι φανερά πεσμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
    Ισχύει ή έτυχε να δω μέτρια ματς;
    Πάντως από το top 25 έχω δει 6 ομάδες και με χειρότερη όλων στην βαθμολογία το Duke(δηλ. ομάδες πάνω από το 15)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. theo,πες μου σε παρακαλω,απο πού βλέπεις ΝCAA|? από ποιο site,εννοω!

      Διαγραφή
    2. Στο Rojadirecta,κατεβάζεις τα ματσάκια.
      Δεν τα βλέπω live,με καθυστέρηση 1 ή 2 ημερών

      Διαγραφή
  49. Όποιοι φίλοι συνεκριναν ΤΖΙΜΟΠΛΗΚΤΟ με vabeer και υπέπεσαν σε τοιούτη ιεροσυλία, παίρνουν στο λαιμό τους ολο το μπλογκ, γιατί ζοχαδιαζομαι :-)
    Δεν περιαυτολογώ, αλλά και δεν θα υποβαθμιζεί κανείς αδελφός, είτε τις μοναδικές πανελλήνια τοποθετήσεις μου για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, είτε την πανεπιστημιακή συγγραφική μου ικανότητα.
    Οτι έκανα σχολή, ΝΑΙ το παραδέχομαι και σε νικ (πεθεροπληκτος) και σε ποιηση (βρυκόλακας η νυχτεριδα vabeer).
    Οτι γίνομαι στόχος γιατί οτι έλεγα, τώρα το προσκυνούν αυτολεξη, ΝΑΙ επίσης το παραδεχομαι.
    Αλλά είναι άλλο ενας κακός μαθητής της σχολής να νομίζει πως γράφει ποιήματα βρίζοντας το δάσκαλο μονο και να τον δουλεύουν άπαντες.
    Και άλλο να λέμε για ποιητικες βραδιές, βαζοντας στο ίδιο μέγεθος τη μύγα με το γαλαξία :))

    Αν θέλετε πινελιές ομορφιάς σε ενα καλό μπασκετικό site, θα αποδείξετε πως τις αξίζετε, αλλά και μπορείτε να τις βάλετε οι ιδιοι. (μακάρι να το κάνετε αυτό θελω, γι'αυτό γραφω ετσι.)
    Αν λέτε το vabeer έστω για πλάκα ποιητή, πετυχαίνετε αυτό που θέλει.
    Την εκμαυλιση του site με αστειοτητες και ύβρεις , αλλά και την αποκαθήλωση του ωραίου.

    Είδατε τι κάνατε τώρα ???
    Δουλεύετε το vabeer και μου κόψατε την έμπνευση :)))

    ΥΓ Δεν θέλω καν να σκέφτομαι αν ο ΓΟΥΙΛΟΧΑΝΤΕΡΧΕΙΝΣ ηταν εδώ πριν τους 16, τι χρώμα θα είχε και ο σβέρκος του Ζοτς εκτός απο τη φάτσα του, αλλά και πως οι αγαπητοι Αφοί Αγγελόπουλοι, θα είχαν αντιδράσει ξανά στα λαϊκά δικαστήρια ενάντια του φιλότιμου και εξαιρετικου κυρίου Σφαιροπουλου, μετα το ματς με εμάς τέλη Γενάρη στο ΣΕΦ.


    Δάσκαλος Τζιμοπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι αλλα στον ολυμπιακο με τον τροπο που (δεν )ενεργουν μαλλον δεν το πολυπιστευουν για ευρωλιγκα φετος......ειδικα αν ερθει η ηττα στην βαρκελωνη μαλλον λενε αντιο.....δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν βλεπουν οτι δεν εχουν ψηλους και οτι ειναι θεμα εβδομαδων να κλαταρει ο πριντεζης ή ο χαντερ οποτε τελος γενικα η χρονια για την ομαδα......δεν ξερω τι παιζει αλλα ειναι τουλαχιστον περιεργο......επι τρεις μηνες και δεν μπορουν να βρουν αντικαταστατη του γιανγκ?γιατι σφαιροπουλε διωχνεις τον τζειμς με τα καλα του ή τα κακα του?στο μπλογκ παντως αν τα εκανε ο τζορτζεβιτς αυτα θα τον ειχαν σταυρωσε.....στην αντιστοιχη περιπτωση θα γραφατε για μανατζερ,για τον σερβο που τα παιρνει,τον μιζαδορο που βολευει τα πατριωτακια......αλλα με τον σφαιροπουλο δεν ακουγεται τιποτα καθως οι αγγελοπουλοι κανουν καλη δουλεια στα μεσα.ο αδερφος του μανατζερ δεν ειναι?ο παπανικολαου που γυρισε ποιον εχει μανατζερ?......και στην τελικη τι παραπανω εχει κανει φετος ο ολυμπιακος απο τον παναθηναικο και εχει αυτη τη μεταχειριση απο τα μεσα?στο κυπελλο εξω,δυο ηττες απο αιωνιο εναντι μιας,στην ευρωλιγκα μανταρα....αλλα ξεχασα εχει ποδια,βγαζει ενεργεια,εχει προγραμμα βελτιωσης παιχτων(ασχολιαστο) και παιζει αμυνα βγαλμενη απο τα καλα χρονια των ντιτροιτ πιστονς.....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκριβως οπως τα λες ειναι αλλα γιατι πεφτεις απο τα συννεφα. Αυτα ειναι τα μεσα στην Ελλαδα. Δεν ειδες τι εγινε με την Ακροπολη;

      Διαγραφή
    2. Θα μας τρελάνεις που του λες κιόλας όπως τα λέει είναι?
      Ο Παναθηναϊκός της regular βλεπόταν?
      Δεν βλεπόταν ουτε με κολλύριο.
      Αυτά λέγαμε.
      Όπως λέμε τωρα οτι ο ΟΣΦΠ θέλει ψηλό.
      Καθόλου δεν ειναι όπως τα λέει.
      Κι αν έφερνε Τζέιμς ο Σαλε θα έτρωγε κράξιμο.
      Ενέργεια θελουμε οχι πρώην καλό μπασκετμπολιστα.

      Διαγραφή
    3. Ρε Τζιμοπληκτε, τα λεμε τοσο καιρο. Νομιζω τα εξαντλησαμε. Εχεις την αποψη σου, εγω εχω τη δικη μου. Ποιος σου ειπε οτι επειδη επεισες την ΚΑΕ με το δισελιδο επεισες κι ολους τους υπολοιπους; Δεν εχω δικαιωμα στη γνωμη δηλαδη; Μοναχα εσυ μπορεις να εχεις αποψη;

      Διαγραφή
    4. Να έχεις οτι γνώμη θέλεις και ειναι σεβαστή.
      Και τη λες και όμορφα οπότε είναι δύο φορές σεβαστή.
      Απλά είπα πως δεν ειναι όπως τα λες και έβαλα κι αποδείξεις.
      Οοως μπορείς να κάνεις κι εσυ το ιδιο.
      Ουτε έβρισα νομιζω, ούτε μίλησα ασχημα.
      Και εβαλα και το στίγμα μου.
      Αμφιβαλεις πως θέλαμε τρεις προσθήκες όπως θέλει γυναίκα ο βαρυποινίτης????
      Για να καταλαβω δηλαδή τη γνωμη σου.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφομενά σου. 2 μέτρα και 2 σταθμά στην ασκούμενη κριτική και μπακαλίστικες εκτιμήσεις τύπου όμιλος καφενείο. Βέβαια, κανείς δε λέει πως την Εφές, την οποία τώρα όλοι λοιδωρούν, κάποιος διάλεξε να την αποφύγει και έκατσε και έχασε μέσα στην έδρα του για να παρεί μαζί του στη θέση της Εφές τη Λαμποράλ. Την οποία Λαμποράλ τώρα μας την παρουσιάζουν ως δείγμα του πόσο ανταγωνιστικός είναι ο αντίπερα όμιλος, ξεχνώντας βέβαια πως δεν είναι η Λαμποράλ αυτή που τους έκανε τις ζημιές αλά η Μπάμπεργκ(αντικειμενικά καλοδουλεμένη ομάδα) και η Ζαλγκλίρις(!) την οποία όταν κάποιος την κέρδισε ασθμαίνοντας μέσα στη Λιθουανία, άκουσε τα ανήκουστα και όταν κάποιος άλλος έφαγε 20άρα δε κουνήθηκε φύλλο.

      Διαγραφή
    6. O Oλυμπιακός έρχεται από χρονιά ως φιναλίστ Ευρωλίγκα και πρωταθλητής Ελλάδος(ενώ ο Πάο είναι υπό καθεστώς αμφισβήτησης για 2 χρόνια),είναι λογικό να υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα παρά γκρίνια.(ούτως ή άλλως γενικά δεν υπάρχει ανάλογη συμμετοχή φίλων του σε αυτό το μπλογκ με αυτών του Παναθηναικού)
      Παραφιλολογία γύρω από τις σχέσεις με τα μέσα δεν συμβάλλουν σε ουσιαστική μπασκετική συζήτηση.

      Ο Ολυμπιακός συν τοις άλλοις τελείωσε με 8-2 τον όμιλο του παρά τις μεγάλες δυσκολίες στο ρόστερ και παίζει με σαφή ταυτότητα και ένα μοντέλο βασισμένο σε επιτυχίες.
      Η μεγάλη κηλίδα στη σεζόν του που μπορεί να αποβεί και μοιραία είναι τα ματς με Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις και αυτά καλείται να καλύψει τώρα.

      Σίγουρα η ιστορία με τον Γιανγκ και τον αντικαταστάτη του είναι και το άλλο μελανό σημείο στην όλη υπόθεση,αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, η ομάδα διεκδικούσε ματς στη Μόσχα πριν 10 μέρες,δεν καταλαβαίνω τη λογική να απαξιωθεί κάποιος πριν την ώρα.Άλλωστε τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους σε λίγες εβδομάδες,οπότε και θα αξιολογήσουμε καλύτερα τα δεδομένα.

      Προσωπικά,θεωρώ καταρχάς οτι το παιχνίδι στη Βαρκελώνη θα παίξει μεγάλο ρόλο αλλά δεν θα κρίνει το αποτέλεσμα,ενώ πιστεύω πως ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας φέτος θα είναι θέμα χειρισμών και συγκυριών και όχι κακού σχεδιασμού μιας και το μοντέλο του Ολυμπιακού(ειδικά στη βελτίωση παικτών που ειρωνεύεσαι-Λοτζέσκι,Χάινς,Ντάνστον,Χάντερ-βάλε και τους Έλληνες) έχει αποδειχτεί ήδη επιτυχημένο και δεν είναι τυχαίο οτι με καινούριο προπονητή εν μέσω της χρονιάς δίχως εμπειρία σε ανάλογη κατάσταση η ομάδα έφτασε ως εκεί που έφτασε.

      Διαγραφή
    7. Νομίζω ότι πολύ απλά είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις ενός Παναθηναϊκού από έναν Ολυμπιακό. Με αυτά που έχουν δει οι φίλαθλοι του τα τελευταία 20 χρόνια στον Παναθηναϊκό, το ταβάνι είναι σαφώς υψηλότερο σε θέμα ποιότητας μπάσκετ, ρόστερ και δυναμικής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκος έπαιξε πολλές σαιζόν απο το 2006 και μετά στην Ευρώπη με ρόστερ-φαβορί για τίτλο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε όλα τα τρόπαια του σαν underdog, οπότε ίδιο status το 2012 ίδιο και το 2016. Δεν άλλαξε τίποτα. Ο μέσος Παναθηναϊκός είχε συνηθίσει αλλιώς. Οι καιροί αλλάζουν όμως...

      ΤΣΜ

      Διαγραφή
    8. Peris δεν προκειται για παραφιλολογια. Εχουμε ενα σωρο περιπτωσεις που δειχνουν πως λειτουργουν τα ΜΜΕ σε πληθωρα θεματων (γιατι να διαφερει το μπασκετ;;). Ο τροπος που παρουσιαζονται τα γεγονοτα ειναι κατα παραγγελια. Αυτο δεν ειναι προς αποδειξη. Ειναι πλεον ξεκαθαρο.
      Συμφωνω παντως οτι δεν ειναι μπασκετικη αυτη η συζητηση.
      Ειναι ομως μπασκετικη η διαρκης, ασαφης και γενικολογη αναφορα σε ποδια και ενταση απο την αρχη της χρονιας;; Τη στιγμη μαλιστα που στην περιπτωση του Ολυμπιακου προκειται συνηθως για αλυπητο ξυλο σε ολους τους αντιπαλους; Δεν το λεω εγω, το φωναζουν οι ομαδες που τον αντιμετωπισαν φετος. Ο Ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα αλλα το επικοινωνιακο σπρωξιμο που εχει τα τελευταια χρονια ειναι τοσο που οδηγει σε μη μπασκετικες συζητησεις.

      Διαγραφή
    9. @Peris
      Ισχύει ότι ο ΟΣΦΠ είχε περισσότερη ανοχή από τον κόσμο του λόγω της περυσινής χρονιάς. Δεν υπήρχε αμφισβήτηση στον ΠΑΟ, αλλά πίεση για αποτελέσματα. Το 0-2 με το καλημέρα άλλαξε τα δεδομένα εν μέρη, όμως ήρθε ένας όμιλος που ο ΟΣΦΠ πήγε καλά και απέφυγε την περαιτέρω κριτική ενώ ο ΠΑΟ με τις αστοχίες στη στελέχωση δυσκολεύτηκε αρκετά(χωρίς να ληφθεί ιδιαίτερα υπόψιν ότι είναι μια νέα ομάδα).
      Στο κομμάτι των μεταγραφών ο ΟΣΦΠ αδυνατεί να βρει ψηλό παίκτη εδώ και αρκετούς μήνες, εδώ δε χωράει θέμα συγκυρίας. Λαμβάνοντας υπόψιν το κενό στο 4, ο ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή παίζει με δυο παίκτες και αρκετά μπαλώματα. Πέρα από το μπλογκ, ελάχιστοι αρθρογράφοι στηλίτευσαν την έλλειψη και έμεινα να γράφουν για άμυνες, φάουλ, κτλ.
      Προβλημάτισε πολύ ο Σφαιρόπουλος με τις μεταγραφές ως τώρα και είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τον Παπανικολάου.
      Όσον αφορά την Βαρκελώνη, αν χάσεις, μετά πας για μίνιμουμ 5/6 αν θες να θεωρείς ότι περνάς σίγουρα.
      Πιστεύεις ότι είναι εύκολο;
      Τέλος, προφανώς και ότι έχει καταφέρει ο ΟΣΦΠ δεν είναι τυχαίο. Σαν οργανισμός έχει αναπτύξει μια αγωνιστική ταυτότητα από το 2012 και μετά την οποία ακόμη και σήμερα άπαντες ακολουθούν.
      Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα όμως;
      Οι παίκτες. Στις προηγούμενες ομάδες ακόμη και πέρυσι υπήρχε ποιότητα παιχτών. Φέτος πέρα από το Χάκετ, εγώ προσωπικά βλέπω πολύ αθλητικότητα αλλά λίγο μπάσκετ.
      Ο Σπανούλης πλέον δεν είναι στο πικ του και ο Πριντ θα χρειαστεί απο δω και πέρα προσεκτική διαχείριση για να έχει ακόμη 2-3 χρόνια πολύ καλού μπάσκετ.
      Αυτά καλά θα κάνουν στην ομάδα να τα λάβουν υπόψιν το καλοκαίρι.

      Officer

      Διαγραφή
    10. Σωστός ο peris για άλλη μια φορά. Προσωπικά είχα γράψει οτι ο Τζειμς δεν κάνει για την ομάδα μετα απο ενα ματς της Μπιλμπάο. Θεωρώ οτι η ομάδα χωρις αξιόπιστα backup των Χαντερ και Πρίντεζη έχει ταβάνι τους 8. Η μεταγραφή του ΠΑΠ θα φέρει ανακατωσουρα: ιδανικά θα έπρεπε να δοθεί δανεικός ως το καλοκαίρι για να μην επηρεαστεί η χημεία της ομάδας. Επιπλέον επηρεάζει την εξέλιξη του Παπαπετρου ο οποίος χαραμιζεται κλείνοντας τρύπες στο 4. Δεν καταλαβαίνω και κάποιες επιλογές στην περιφέρεια: μικρή συμμετοχή του Αθηναίου με Μπαμπεργκ, 0 λεπτά Οντομ στη Μόσχα κλπ. Πολύ κρίσιμο το ματς στη Βαρκελώνη: με νίκη πετάει εκτός τη Μπάρτσα και παίρνει κεφάλι για πρόκριση, με ήττα θα έχει περιθώριο μόνο για μια ήττα στα τελευταία 6 ματς.

      Pepe

      Διαγραφή
  51. Να δούμε που θα στριμωξουν τον Καββαδα τώρα που κάνει παπάδες με τον Αρκαδικό και θα τον ξαναπάρουν πίσω για παγκιτη.
    Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ (ακόμα και για ΑΕΚ) που ψάχνει καλό Έλληνα ψηλό,να του δώσει καλά λεφτά και εγγυημένα λεπτά και να τον μαγκωσει, βαζοντας τον να ζητήσει κατι ανάλογο απο ΟΣΦΠ που δεν μπορεί να του το δώσει.
    Έτσι θα ανέβουν κι οι υπόλοιποι καλοί, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ.
    Κάνοντας δικό τους οτι καλό υπάρχει και γυαλίζει τον πάγκο στους αιώνιους η το δίνουν σε υποδεέστερες ομάδες για να μην έχουν πρόβλημα γενικώς.
    Και δυναμωσης ομαδων που μπορούν να τους κτυπήσουν,αλλα και να μην βλέπουν οι παίκτες ευοίωνο μέλλον με καλυτερα χρηματα και ευρωπαϊκή διοργανωση ώστε να αντιδρανε.
    Β@γγ3λη$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μέγας ΔΓ, με τις 3 μεταγραφές το σαιτ διαβάζεται πιο ευχάριστα...ο ενθουσιασμός του παο μπορεί να νικήσει την φενερ, οι κόκκινοι δεν ξέρω πως θα την νικήσουν στους 8 (ατελείωτο ρόστερ ταλέντου αυτή η ομάδα, όπως κ η ρεάλ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O Oλυμπιακός από ότι φαίνεται δε παίρνει ψηλό. Οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έπαιρνε ψηλό θα έθαβε τον Αγραβανη.
      Εφόσον πήρε Παπ, ηταν για θαψιμο κάποιος Έλληνας και ο Μιλου (δεν μας ενδιαφέρει ) αν έπαιρνε ξενο ψηλό στο 5.
      Πότε και που θα επαιζε ο Αγρα που ειναι δουλεμένο πρότζεκτ τους?
      Με τρεις ψηλούς στο 5 !!!!
      Δύο και τρεις στο 4.
      Η κάψα τους να μην πάει ο Παπ στον ΠΑΟ κυρίως μια και ούτε η Μπαρτσα τον ηθελε τούς έδεσε τα χέρια και θα θαβανε κι άλλον ψηλό εκτός του Καββαδα.
      Μπορεί και να το κάνουν δεν ξερω πότε ομως.

      Διαγραφή
    2. 1. Toν Παπ δεν τον ηθελε η Μπαρτσα ε? Κατσε με Γιανκοβιτς, μην κανεις κρεμασταρια αυτα που δε φτανεις.
      2. Απο του χρονου θα εχεις Ενα (1) παιχτη που να χει παει Φ4 στη ζωουλα του στο ροστερ σου.
      3. ...Οπου ο Αγραβανης εχει ηδη παιξει, οποτε λιγα.

      4. Πανηγυριζε σαν τον απο πανω για τις μεταγραφαρες της ομαδας σου και ασε τον Ολυμπιακο, θα τον βρει το δρομο του. 5. Ολη η Ευρωπη ξερει πολυ καλα ποιος εχει το Know how στην αναπτυξη νεων γηγενων και ποιος ξερει πως πας στο Φ4 Μετα Χριστον.
      6. Και ποιος οχι.

      Διαγραφή
    3. 6.16 αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα.

      Διαγραφή
  54. Η οπαδοσύνη του μικρή
    μα αυτό δεν πρέπει να ακουστεί
    πρέπει να πειστούν μικροί-μεγάλοι
    μεγάλη πως είν’ μεγάλη

    Της ομάδας δεν ήταν οπαδός
    ήταν Δον Κιχώτης μοναχός
    να πείσει τους άλλους προσπαθούσε
    και μες στην πλάνη κολυμπούσε

    Μην είναι μέγας μάγιστρος
    μην είναι προφήτης μέγας
    ή μήπως είναι ο Βουντού?
    Μπα, απλώς μια καφετζού

    Νομίζει πως είναι ο Θεός
    νομίζει πως είν’ θρησκεία
    απαιτεί να τονε προσκυνά
    ολόκληρη η δεκατρία (Θ13)

    Νομίζει πως είναι μέγιστος
    πως δεν χωρεί στο γαλαξία
    δεν του ‘πε όμως κανείς
    πως είναι αυτό β@@κεία?
    Vabeer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. https://www.youtube.com/watch?v=mSMEcaA3GXE
    Damian Lillard vs Steph Curry
    απλα βιονικοι

    MJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αφού ο οσφπ ψάχνει σέντερ,δεν τους κάνουμε δώρο τον κούζμιτς? θα είναι το ευχαριστώ της ομάδας για τις δηλώσεις τους στις 25/1 που ξύπνησαν τον εγωισμό ενός γιαννακόπουλου.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΓΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πηρε Χαντερ, Γουιλιαμς και Χεινς?

      Ελα ρε Τασουλη, που να μην ειχε ξυπνησει και ο εγωισμος του δηλαδη, θα επαιρνε εσενα να παιξεις σεντερ.

      Διαγραφή
  57. Για τον Ολυμπιακό μια περίπτωση όπως του Ronald Roberts δε νομίζω ότι θα έχει δυσκολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχχαχαχουχα η περιπτωση του γιατι...ειναι τραυματιας!!! αδιαβαστη σε πιανω αφρο μου!
      ο σχεδιασμος του ολυμπιακου για φετος ειναι ενα μπαχαλο!
      μικρυναμε σαν συλλογος δυστηχως
      ειναι ενα πραγμα να κανεις μια λαθος επιλογη και αλλο να τρως χυλοπιτες απο το καλοκαιρι ακομα παραλληλα κανοντας και ατυχεις δηλωσεις για τον αιωνιο αντιπαλο!!
      ολα γυριζουν boomerang καμμια φορα!

      Διαγραφή
    2. ο Ronald Roberts ειναι μονο 2.03. Δεν κανει για τον Σφαιροπουλο.

      Διαγραφή
    3. Γιατί ο Χάντερ πόσο είναι; 2,10;

      Διαγραφή
    4. Είχα δει τα dnp αλλά είχα διαβάσει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ανέβασε άρθρο ο Μούτης στο eurohoops και γράφει ότι μας απέρριψε κάτι που δεν ισχύει με τίποτα όσον αφορά τον Παο και συνεχίζει ότι απέρριψε και τον ΟΣΦΠ και τη Μακάμπι γιατί ψάχνει μεγάλη πρόταση. Μέχρι και στην ΑΕΚ είχε προταθεί ο παίχτης πριν λίγο καιρό μην τρελαθούμε.
      Μακράν καλύτερη περίπτωση ο Άιβερσον αν καταφέρουν και τον κλείσουν.

      Διαγραφή
    5. 6:18 μ.μ. αλήθεια πιστεύεις ότι έχετε μικρύνει σαν σύλλογος; Πλήρωσαν και έφεραν Παπανικολάου, Όντομ και Τζέιμς (εδώ έχουμε αστοχία) στη μέση της σεζόν, έφεραν τον καλύτερο και ανερχόμενο mobile Γιανγκ το καλοκαίρι οπότε δεν σε καταλαβαίνω γιατί το γράφεις αυτό. Διαβάζω ότι προσπαθούν με νέες βελτιωμένες προτάσεις σε Άιβερσον και Μπιρτς αυτή τη στιγμή.
      Η μοναδική λανθασμένη επιλογή κατά τη γνώμη μου ήταν του Μιλουτίνοφ το καλοκαίρι, ενός συμπληρωματικού παίχτη που όμως πιάνει θέση ξένου.

      Διαγραφή
    6. Aφρο τζαμπα τον πηραν τον Παπ μην γραφεις οτι θελεις.

      Διαγραφή
    7. Ο Ρόμπερτς απέρριψε (!!!!!!) παο οσφπ. εδώ γελάνε!!!!!!!!!!!!!! α ρε τι πουλάνε στον κόσμο.

      Διαγραφή
    8. 7:33 μ.μ. τι εννοείς ότι δεν πλήρωσαν ομάδα; λάθος διατύπωση δική μου αλλά ο παίχτης θα πληρωθεί δεν πήγε δωρεάν.

      Διαγραφή
    9. Το είχα γράψει και για τον Αιρες και το παναθηναικο. Παίχτες όπως ο αιβερσον η μπίρες χρειάζονται λεφτά ακόμη και για να σπάσεις το συμβόλαιο, ξέχωρα οι παίκτες. Αφροξυλανθη νομίζω πως παραβλέπεις τα οικονομικά παο και οσφπ και νομίζεις οι παίχτες η οι ομάδες τους θα συμφωνούν για την ψυχή της μάνας τους.
      Dejan

      Διαγραφή
    10. Τον Χαντερ τον βρηκε στον Ολυμπιακο ο Σφαιροπουλος. Δεν τον υπεγραψε ο ιδιος. Για να δουμε αν θα κανει προσπαθεια να τον κρατησει και του χρονου.

      Διαγραφή
    11. η απουσία του Γιανγκ είναι σαν να πάθαινε κάτι ένας εκ τον Ραντούλιτσα ή Καλάθη στον παο, ή ένας Ουντοχ ή Ντατόμε στην Φενέρ κτλ. Μιλάμε ότι χάθηκε ο ένας εκ των δύο βασικών πυλώνων της φετινής χρονιάς στον σχεδιασμό, δεν είναι εύκολη η αντικατάσταση κ μάλιστα γνωρίζοντας όποιος έρθει ότι μάλλον είναι για 3-4 μήνες (το καλοκαίρι είναι ήδη 4 στην θέση 5). Ο Άιβερσον θα προσθέσει πράγματα αν έρθει, κ θα βελτιώσει τον Μιλουτίνοφ πολύ.

      Διαγραφή
    12. αφρο δεν πηγε δωρεαν ο παπ αλλα δεν τον πηραν ακριβα.

      Διαγραφή
  58. Νταξ, το θεωρω απίθανο μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να μην εχει ήδη κλεισμένο παίκτη εδώ και μέρες, αν πραγματικά θελει να πάρει, και απλά τις τελευταίες μέρες περιμένει να πεσουν οι απαιτήσεις κάποιων ομάδων ή/και παικτών τώρα που φαίνεται να ξεμένουν για να πάρει κατι καλυτερο.
    Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελε να πάρει ψηλό, μιλάμε για προγραμματισμό που κάνει αυτόν του ΠΑΟ να φαίνεται άριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Για το match της Πεμπτης στις 25/2 μεταξυ του Παναθηναικου και της Φενερ θα παιξουν πολλοι τα παρακατω...α) Σε περιπτωση νικης...Σας το εδωσε το ματσακι ο Ζελικο παντα ετσι κανει εδω και 3 χρονια που ερχεται ΟΑΚΑ..ηταν στο 7-0 και εχασες απο εσας..Καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος..Μονο ετσι ξερεται...β) Σε περιπτωση ηττας...που παμε με αυτην την ομαδα και τα παλτα που μας φορτωσε ο σερβος ο καραφλας...εκανε τον παναθηναικο σερβικο λομπυ και αλλα τετοια..Γιαννακοπουλε που τους βρηκες του ξυλοκοπους απο το nbdl και μας τους εφερες..ακου εκει ελλιοτ και χεινς...Εδω θα ειμαστε να το θυμηθειτε...
    ΥΓ:Με νικη παμε για το πλεονεκτημα εδρας!!!

    -Πεθεροπληκτος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Λοτζεσκι ειναι εξω απο ιωση εδω και 1 μηνα σχεδον και χανει Μπαρτσα και Λαμποραλ μηπως ξερετε τι ακριβως εχει ο παιχτης;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τσακίσει κόσμο αυτός ο Η1Ν1...

      Διαγραφή
    2. Mηπως εχει στομαχικες διαταραχες;

      Διαγραφή
    3. Έχει την ίδια ασθένεια που είχε ο Μαρά και έπρεπε να τη βγάζει στην μπανιέρα όλη την ημέρα.

      Διαγραφή
    4. 8.33 δεν εχει Η1Ν1 κατι αλλο ειναι.

      Διαγραφή
  61. http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/article/171842/olympiakos-kineitai-gia-tzeison-maksiel ο οσφπ κινειται για jason maxiel...κανεις αποψη για αυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Το να διωχνεις πριν 1 μηνα τον Τζεημς σαν παλαιμαχο, για να παρεις τον Μαξιελ ειναι παρανοια ή ιδεα μου;
    Q81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. τους τρολάρουν παίχτες,μάνατζερ,κινέζοι,τούρκοι,αμερικάνοι,οι πάντες. ΔΓ λυπήσου τους και ως ένδειξη ευχαρίστησης για την αφύπνιση της ομάδας με τις δηλώσεις τους στις 25/1,δώστε τους δανεικό τον κούζμιτς να ηρεμήσουν.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βλέποντας τον Παναθηναϊκό στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ ειδα επιτέλους μια ομαδα πλήρης.Οχι δεν ανεβήκαμε 5-6 σκαλιά με τον Γουίλιαμς,τον Χέινς και τον Χαντερ(που ερχεται) αλλα διολε βαρέθηκα σε αυτη την σεζον να βλεπω την ομαδα να χανει με τον ιδιο ακριβως τροπο καθε φορα λόγω του οτι δεν ειχε ανάσες.Βλεπεις ξαφνικά τον Γκιστ να κανει 2 φαουλ σε μερικά δευτερόλεπτα και λες παλι ντέρμπι θα δουμε.Ομως ο Γουίλιαμς που μπηκε εκείνη την στιγμη πραγματικα ξεκλείδωσε ολη την ομαδα και έδειξε οτι ο Τζιμ ειχε δικιο που φώναζε οτι ενας άσος ή ενα πενταρι δεν θα ανεβάσουν επιπεδο την ομαδα αν μεινει το 3 ορφανό.
    Τελος δεν ξερω κατα ποσο θα αποδόσει ο Χέινς.Βλεπω οτι δυσκολεύεται να παιξει οταν εχει στο παρκε με τον Γουίλιαμς γιατι και οι δυο θελουν να εχουν την μπαλα στα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να χάνει ρε φίλε, έχετε κερδίσει 10 παιχνίδια στο καλάθι φέτος, ποδόσφαιρο βλέπεις ή μπάσκετ;

      Διαγραφή
  65. Τερματισαν το γραφικομετρο οι αφοι αγγελοπουλοι..ακου εκει μπαρνιανι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κατ'εμέ ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό να πάει όντως στον Μπαρνιάνι,αν δεν είναι φούσκα η υπόθεση.Πραγματικά εκπλήσσομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βέβαια το ότι πάει να δώσει versatility στο 4-5 ενώ ήθελε ξεκάθαρα mobile σέντερ με άμυνα με φοβίζει λίγο για την υπόθεση Λοτζέσκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. O Varlas leei oti o OSFP paei gia Bargnani! Exei gousto..

    Tom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ τον θελεις για την ομαδα σου αλλα ξεχασε τον.Ενα μεγάλο μπαμ επιχείρησαν να κάνουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τις προηγούμενες μέρες, αλλά ο …εκρηκτικός μηχανισμός που έθεσαν σε λειτουργία δεν έμελλε να σκάσει. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κατάθεσαν μια πολύ μεγάλη πρόταση στον Ιταλό σούπερ σταρ Αντρέα Μπαρνιάνι προσπαθώντας να κάνουν την μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρώπη, όμως εκείνος φαίνεται ότι είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του.

      Σύμφωνα με πληροφορίες στον 30χρονο σέντερ, ο οποίος κόπηκε στις 20 του μήνα από τους Νετς (έπαιξε 46 ματς με την φανέλα τους), προσφέρθηκε ποσό κοντά στις 130.000 ευρώ το μήνα (!), ενώ πριν τον Ολυμπιακό τον είχε πλησιάσει και η Γαλατά. Ο Μπαρνιάνι δελεάστηκε από την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά την αρνήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

      Ο διεθνής Ιταλός ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ από τους Ράπτορς και έμεινε στο Τορόντο για 7 σεζόν από το 2006 έσως και το 2013, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Νικς. Την πρώτη χρονιά στη Νέα Υόρκη είχε 13,3 πόντους και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο και την επόμενη 14,8 πόντους και 4,4 ριμπάουντ με 42 και 29 ματς αντίστοιχα.

      Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να αποκτήσουν ψηλό έστω και την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Ευρωλίγκα, τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και αυτό ίσως οδηγήσει τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού σε ακόμη μια υπερβατική κίνηση τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Ισως η μεγάλη επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Μπαρνιάνι τους οδηγήσει σε μια ύστατη προσπάθεια, κάτι πάντως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.sportit.Υ.Γ O Βαρλας σας τρολλαρει.

      Διαγραφή
    2. Ποιος τον υπολογίζει τον ΟΣΦΠ ρε Tom???
      30 πρωταθλήματα, 3 ευρωπαϊκά και 10 αιώνες πίσω !
      Η Ρεαλ να μην τον πάρει.

      Διαγραφή
  69. ζω για τη στιγμή που αν πάρει ο οσφπ τον μπαρνιάνι θα βγουν εδώ πέρα όλοι οι raduljica haters (λόγω ανύπαρκτης άμυνας) για να μας πουν για το επιθετικό υπερόπλο μπαρνιάνι(που όντως είναι) και ότι δεν έχει σημασία η άμυνα όταν έχεις τέτοιο επιθετικό.

    βέβαια μια πεντάδα με σπανούλη,πρίντεζη και μπαρνιάνι μέσα θα είχε πολύ πλάκα να δούμε πώς θα συμπεριφερόταν αμυντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πιθανόν ο Ολυμπιακός δεν δίνει και πολλά χρήματα για σέντερ.
    Δεν έχει και κάποιο μεγάλο όνομα παίκτη (που να είναι γνωστός στην Αμερική) για κράχτη ώστε να έρθει και άλλος.
    Αντίθετα στον Παναθηναϊκό μέτρησε σίγουρα η παρουσία του Καλάθη (και των γνωστών στην Αμερική Πάβλοβιτς, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς- με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες ), στο να έρθει ο Γουίλιαμς . (πρώτος σκόρερ και απο τους πρώτους σε αξιολόγηση στο Nbdl), και ακολούθως ο Χάντερ.
    Απο όσους έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό θα ήθελα πολύ να έρθει ο Μαξίελ απο την Κίνα. Αν δεν "πιάσει", μπορεί εύκολα να διοργανώσει έναν αγώνα σούμο με τον Σχορτσιανίτη. Αν ο συμπαθής Σοφοκλής αρνηθεί, μπορεί να διοργανώσει έναν ανοιχτό αγώνα με τίτλο : "Ποιος θα δείρει τον Μαξίελ"
    Georgio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. αν παει για μπαρνιανι ο οσφπ πραγματικα για μενα περνει ευρολιγκα κ πρωτθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η υπόθεση Μπαρνιάνι, αν δεν είναι επικοινωνιακό τρικ (800.000 για 4 μήνες + μπονους) είχε την ευτυχέστερη κατάληξη για τον Ολυμπιακό. Μεγάλη κάνει τους έκανε ο Ιταλός που αρνήθηκε.
    Κύριοι, το (μπασκετικό) κίνητρο είναι ότι σημαντικότερο σε παίκτες που έχουν φτάσει στο τοπ επίπεδο και σιγά σιγά κατεβαίνουν το βουνό. Και ο κύριος Αντρέα το έχει απωλέσει εδώ και μια 3ετία. Στο ΝΒΑ. Δυσκολεύομαι να βρώ έστω και ένα λόγο ένας τέτοιος παίκτης να δεχτεί να τσαλακωθεί για ψίχουλα (73 εκατομμύρια έχει εισπράξει μέχρι τώρα). Το πιθανότερο να βρει κάτι πρόχειρο σε μια ομάδα που παλεύει για play off και θέλει να γεμίσει τον πάγκο της.
    Άσε που δεν κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ με αυτό που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αρχιζουν να θυμιζουν dpg οι Μαγκες Αγγελοπουλοι. Σε λιγο θα κανουν προταση στον Καζινς μεχρι το τελος της χρονιας και με option δικη τους για την επομενη, για να μπορουν να λενε οτι ειναι large. 'Ντεμαρκους ελα στο Θρυλο να φτιαξεις ονομα και να περασεις απο το προγραμμα βελτιωσης ψηλων που εχουμε εδω'. Στην περιπτωση που πει οχι, θα φταιει ο παικτης που δεν ηθελε να ερθει στο Θρυλο, τον b2b πρωταθλητη Ευρωπης και μαγκες οι προεδροι που τα δινουν ολα για την ενισχυση της ομαδας (που τελικα θα παιζει με Αγραβανη, Μιλουτινοφ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σχόλια συνέχεια έγραφε
    Ολημερίς και βράδυ
    Η γνώση όμως λεβέντη μου
    Δεν είναι παξιμάδι

    Αχός βαρύς ακούγεται
    Στο βάθος πέφτουν βόλια
    Κοιμήσου παλικάρι μου
    Δεν είσαι εσύ για ζόρια

    Μην είναι ο έρως κατεργάρη
    Που το μυαλό σου έχει πάρει?
    Μην είν΄ μια σπίθα που ανάβει
    Του εγκεφάλου σου η βλάβη?

    Ή μήπως φταίει η βίδα
    Του εγκεφάλου η βαλβίδα
    Που έχει απ’ τη θέση της ξωκύλει
    Κι ο νους σαν αερικό έχει φύγει

    Το blog αυτό αγόρι μου
    Λεβέντη μου τσολιά μου
    Για μπάσκετ φτιάχτηκε θαρρώ
    Να ‘χει την ευλογιά μου
    Φιλικά
    Vabeer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παντα ωραιο ν' αρχιζει η μερα με ενα ποιημα...

    Γραψε και συ ... μπορεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @9:37
    Εσυ παλι...
    φαινεται πως την εχασες την εμπνευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή