Athlenda

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..



Πίσω από τους πανηγυρισμούς των "μπέμπηδων" του Ιβκοβιτς υπήρχαν κάποια άτομα που υποθέτουμε ότι κατέβηκαν στην ''κόλαση'' για προσωπικούς κυρίως λόγους. Και δεν αναφερόμαστε στο Βατούνιν και τους παίκτες των Ρώσων που δικαιλογημένα είχαν να κάνουν μάλλον με το πιό ηχυρό χαστούκι της καριέρας τους..


                                               Βγές χρυσό μου λιγάκι, να χαρείς..


5. Γιόνας Καζλάουσκας: Στα μάτια μου, με το σφύριγμα της λήξης, ο Καζλάουσκας έμοιαζε  ο πιό "μόνος" άνθρωπος στον πλανήτη. Έτρεξε επιτυχημένα ένα πρότζεκτ όλη τη σεζόν, έφτασε στο +19 λίγο πρίν το όνειρο και ξαφνικά έχασε τα πάντα. Τα πάντα.. Φήμη, μεγάλη προσωπική καταξίωση, εμπιστοσύνη και κυρίως ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν. Το όνομά του είναι απαγορευμένη λέξη στη Μόσχα και αναφορά του σε δημόσιο χώρο τιμωρείται με πρόστιμο! Ο τρόπος που έχασε (φέρει μεγάλη ευθύνη) έκανε εαυτόν αλλά και όσους τον πίστεψαν να νιώσουν χαζοί. Και είχε φτάσει τόσο κοντά...


4. Μίλος Τεόντοσιτς: Μιλάμε για πολύ κλάμμα.. Πήρε μια τζούρα από το δράμα την Παρασκευή όταν έχασε τις βολές, μικρή βέβαια. Στον τελικό ένιωσε να πατάει τη κορυφή του πλανήτη όταν η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε με τα κολλητά του τρίποντα αλλά τα "μαγικά" των τελευταίων 12 λεπτών λέρωσαν μια και καλη τον βεβαρημένο αγωνιστικό του φάκελο. Ας όψεται ο προπονητής του που δεν τον "κάρφωσε'' στον πάγκο. Ο Τεόντοσιτς είδε την πρώην ομάδα του να τον κερδίζει με τον πιό αξέχαστο τρόπο και να πατά χωρίς αυτόν (αλλά με νεαρούς που πιθανόν θα λογίζονταν ως ρεζέρβες του) στη κορυφή της Ευρώπης. Ο Μάλαμας κάποτε είχε τραγουδήσει "Καληνύχτα μ..κα, η ζωή έχει πλάκα..". Μάλλον αυτό θα σκέφτεται ο υπερταλαντούχος Σέρβος για τον ίδιο του τον εαυτό..

3. Γιάννης Μπουρούσης: Προσωπική δικαίωση των Αγγελοπουλαίων και της τακτικής που χάραξαν το περασμένο καλοκαίρι αυτό το τρόπαιο. Σίγουρα ο διεθνής σεντερ δε μπορεί να πετάει από τη χαρά του. Τόσα χρόνια έχει φτύσει αίμα και η πρώην ομάδα του κατακτά την Ευρωλίγκα μάλιστα στη πρώτη σεζόν χωρίς αυτόν.. Ο ίδιος έχει γίνει deleate από τη μνήμη των ερυθρόλευκων οπαδών έχοντας περάσει στη λίστα των "κακομαθημένων..".

2. Καλίν Λούκας: Eίμαι σίγουρος ότι σκέφτεται "γιατί όχι εγώ..?" Ο Λο -χωρίς να είναι πιό καλός παίκτης ταίριαξε άμεσα στο σύνολο και βοήθησε στην άμεση βελτίωση των ερυθρολεύκων μιας και η περιφερειακή γραμμή  τους βρήκε καλύτερη χημεία. Κρίμα γιατί θα είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει τόσο ψηλά στη πρώτη του χρονιά μακριά από τον Τομ Άιζο, ενώ το πέρασμά του από την Ελλάδα θα συνδεθεί με το μέτριο -σε σχέση με αυτό που επακολουθήσε- πρώτο μισό της χρονιάς.

1. Θοδωρής Παπαλουκάς: Eίναι το πρώτο πρόσωπο που έρχεται στο μυαλό από τον Ολυμπιακό των εκατομυρίων (λόγω συμβολαίου), τον οποίο η φετινή ομάδα έκανε να μοιάζει με θλιβερή ανάμνηση και παράδειγμα προς αποφυγήν. Αυτό φτάνει..

ΕΧΩ ΚΑΙ...


-Θανάση Γιαννακόπουλο: "Ρε π...η, τώρα πρέπει να μείνω άλλη μια χρονιά.."

-Τζος Τσίλντρες: Μπαα..Στααα... κατσαμπάνια του , που λένε και στο χωριό μου. Ούτε καν ήξερε ποιός παίζει... Εκτός και διαβάζει τα tweets του Ντερόν Ουίλιαμς..

11 σχόλια:

  1. Jim ξεχασες καποιον...Τον Λουκα, που για εκατο χιλιαρικα παραπανω μου πηγε στην Ρωσια. Τον εκανε παιχτη ο Ιβκοβιτς, τον καθιερωσε βασικο σε top club, και αυτο ηταν το ευχαριστω του. Σημειωτεον, ο Μαυροκεφαλιδης στον φετινο Ολυμπιακο (οντας ο μοναδικος παιχτης του ροστερ με τοσο αξιοπιστο low post παιχνιδι και αυτο το σουτακι απο τα 5-6 μετρα) θα εκανε "παπαδες" και θα εκτοξευε τις μετοχες του στο top επιπεδο. Δεν πειραζει! Και το eurocup-eurochallenge μια χαρα ειναι! Ολα εδω πληρωνονται λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Σαφώς και ο Λουκάς.. Θα βλέπει τον Άντιτς και θα αναρωτιέται.. Συμφωνώ, κόλλαγε στο φετινό ρόστερ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν έβαλα ούτε Μαυροκεφαλίδη ούτε Σόφο..

      Διαγραφή
  2. jim γεια χαρά φίλε. το ότι είσαι το καλυτερο site για μπασκετ μακριά απο οπαδισμους και καφρίλες δεν χρειάζεται να στο ξαναμαναυπεν8υμίσω. το τελευταιο καιρο μάλιστα σε συστήνω διαρκως σε πολλους μπασκετικους και ακουω διθυραμβικά σχόλια. μετά τη παραζάλη του τελικού, τώρα που τον ξαναβλέπω νηφάλιος, κάτι μου λέει για βήματα του σπανούλη στη τελευταία φάση.... για κα8αρά τεχνικούς λόγους 8α ηθελα τη γνώμη σου που την εμπιστευομαι ξεκα8αρα και απεριόριστα. επειδη δεν θέλω
    επ' ουδενί να αρχίσουν οπαδικές αντιπαραθέσεις αν μπορείς στείλε μου τη γνώμη σου στο mail moy

    vrentzos77@yahoo.com

    συνέχισε τη καλή δουλειά,
    Γιώργος απο Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. jim γεια χαρά φίλε. το ότι είσαι το καλυτερο site για μπασκετ μακριά απο οπαδισμους και καφρίλες δεν χρειάζεται να στο ξαναμαναυπεν8υμίσω. το τελευταιο καιρο μάλιστα σε συστήνω διαρκως σε πολλους μπασκετικους και ακουω διθυραμβικά σχόλια. μετά τη παραζάλη του τελικού, τώρα που τον ξαναβλέπω νηφάλιος, κάτι μου λέει για βήματα του σπανούλη στη τελευταία φάση.... για κα8αρά τεχνικούς λόγους 8α ηθελα τη γνώμη σου που την εμπιστευομαι ξεκα8αρα και απεριόριστα. επειδη δεν θέλω
    επ' ουδενί να αρχίσουν οπαδικές αντιπαραθέσεις αν μπορείς στείλε μου τη γνώμη σου στο mail moy

    . . . . . . . .

    συνέχισε τη καλή δουλειά,
    Γιώργος απο Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ..

      Διαγραφή
    2. Γιώργο σου έστειλα στο προσωπικό μέηλ αλλά μου ήρθε αποτυχία. Δε βλέπω "κάτι" στη φάση. Ο Σπανούλης προλαβαίνει εγκαίρως και πασάρει (μόλις διαβάζει ότι το κορμί του Κιριλένκο έρχεται πάνω του).

      Διαγραφή
  4. Ωραίος φίλε όπως πάντα, πολύ γέλασα με αυτό το άρθρο.
    Εγώ θα έβαζα και τον Γιαννάκη μέσα...
    περιμένω άρθρο για τους Μεγάλους Της Ιντιάνα!

    υ.γ. Υπερταλαντούχος ο τεόντοσιτς; εδώ μου τα χάλασες
    πριν 3 χρόνια ίσως και να ήταν (χωρίς το υπερ-). Τώρα στα 24 τον λες απλά έναν καλό παίκτη με ΠΑΡΑ πολλα αρνητικά παρά θετικά και με πάρα πολύ κόμπλεξ. Κατάντια για τη Σερβία που μια φορά και έναν καιρό εβγαζε παιχταράδες (με τελευταίο τον Μποντιρόγκα)

    ΜΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ΜΠΛΑ. Ο Τεόντοσιτς είναι ότι ..είναι, αλλά πρόκειται για πραγματικά ταλαντούχο παίκτη. Δε θα τον έπερνα στην ομάδα μου σίγουρα, σαφώς καμία σχέση με Μπόντι. Η Ιντιάνα ήταν το πούλεν μας στη φετινή Ανατολή ( όπως και στη Δύση πίστευα το Πόρτλαντ..). Για να δούμε, το 3ο ματς είναι πολύ καθοριστικό..

      Διαγραφή
  5. sofo...how are you???

    YΓ Ο ΣΠΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ..ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ..ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΣΗ 10 ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ..

    ΝΟΝΤΑΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή