Athlenda

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ..!



Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει καταφέρει να αντιστρέψει μιας εις βάρος της ομάδας αρχική κατάσταση και δημιούργησε σε νέα βάση ένα  μαχητικό σύνολο με βλέψεις εξάδας, με τον ίδιο να διεκδικεί ισότιμα τον τίτλο του «κόουτς της χρονιάς» στην Α1..


Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει φέρει χαρμόσυνα νέα στον «αυτοκράτορα»  μέσω μιας εκ  των πιο δύσκολων περιόδων της σύγχρονη ιστορίας του συλλόγου. Με πλάνο, αρχές, συνεργασία με τη διοίκηση αλλά κυρίως πίστη στις δυνάμεις τις δικές του και των παικτών του μεταμόρφωσε την «ομάδα που θα έπεφτε σούμπιτη» κατά πολλούς στην αρχή της σεζόν σε διεκδικήτρια θέσης στην πρώτη εξάδα της λίγκας..

Όταν ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη να αναλάβει τον Άρη τέλη Οκτωβρίου, το τοπίο ήταν πολύ μαύρο. Ηθικό καταρρακωμένο, Χωρίς δικαίωμα απόκτησης ξένου παίκτη (με letter of clearance εκτός Ελλάδος), οικονομικά προβλήματα από την καμένη γη που φέρεται να άφησε η προηγούμενη διοίκηση και μοναδικό σύμμαχο   τους καινούργιους διοικούντες οι οποίοι έτρεχαν για μπαλώσουν τρύπες αφού μπορεί να είχαν υπό τον έλεγχο τους μια ομάδα αλλά ουσιαστικά πλήρωναν τρείς, όπως είχε –με αρκετή δόση ρεαλισμού- δηλώσει ο κ. Αρβανίτης.


Ο Αγγέλου από την αρχή προσπάθησε  να βγάλει μέρος της τεράστιας πίεσης από τους ώμους των παικτών και να διαγράψει όσο το δυνατόν νωρίτερα τις πιθανότητες κινδύνου, δουλεύοντας τις πρώτες μέρες πολύ το ψυχολογικό κομμάτι, μιας και άμεσα δε μπορούσε να αλλάξει  πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Μπορώ να σας πω ότι λόγω μέντορα (Ίβκοβιτς) και ιδιοσυγκρασίας, ο Χαλκιδαίος κόουτς είναι μάστερ σε αυτό το κομμάτι.


                              Εντάξει.. Η φιγούρα είναι "πολύ" Ίβκοβιτς..

Το βασικό πρόβλημα του Άρη ήταν ότι λόγω έλλειψης ξένων παικτών έπαιζε μια ταχύτητα κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες. Και ενώ στο ρόστερ υπήρχε ποιότητα για την κατηγορία και παίκτες με εμπειρία και μπασκετικό IQ , η ομάδα έχανε σημαντικά σε athletisicm.


Ξεκινώντας την αναμόρφωση του μπακόρτ, ήταν φανερό ότι ο Άρης διέθετε στο «1» δύο old fashion guards, τους Πάσαλιτς-Βεργίνη, οι οποίοι διακρίνονταν και οι δύο για τη μεγάλη ευχέρεια στο σουτ μετά από σκριν στη μπάλα (ειδικά ο Βεργίνης είναι από τους τοπ-Έλληνες στο κομμάτι αυτό, στο οποίο η ελληνική σχολή στη νεότερη εποχή γενικότερα υστερεί) αλλά δεν είναι pure PG και υστερούν σε ταχύτητα. Δίπλα λοιπόν στους δύο αυτούς πολύ βασικούς παίκτες, ο Αγγέλου έβαλε ότι μπορούσε πιο φρέσκο  (σε πόδια/ενέργεια)  να βρεί στο ρόστερ , με το (μεγάλο prospect του κλαμπ) Λευτέρη Μποχωρίδη (έχει ωριμάσει, παρουσιάζεται πιο σίγουρος , τεράστια περιθώρια εξέλιξης) και σταδιακό τον Μούρτο η οποίοι  έδωσαν ταχύτητα, ενέργεια και άμυνα στον αντίπαλο scoring guard, προσπαθώντας στην επίθεση να βρούν φάσεις για drives που τόσο έλειπαν από το φετινό Άρη.


Το δεύτερο θέμα ταχύτητας που αντιμετώπισε ο Αγγέλου ήταν στο «5», όπου υπήρχαν στο ρόστερ δύο μεγάλα κορμιά (Σαρικόπουλος, Χαρίσης) και η ομάδα φώναζε για έναν undersized ίσως, γρήγορο όμως σίγουρα ψηλό, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της θέσης ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Εκεί ο Άγγέλου έβγαλε το  μεγαλύτερο πρόσπεκτ του κλαμπ- μπροστά, τον Βεζένκοφ, ο οποίος αρχικά λογιζόταν ως μπακ απ στο «3» (όπου είναι θέση του) αλλά το μέγεθος και η ανάπτυξη του κορμιού του μυϊκά σε αυτή την ηλικία επιτρέπουν πειράματα. Ο Βεζένκοφ πλέον έχει καθιερωθεί στο κιτρινόμαυρο ροτέησιον στο «4» και στο «5» δίνοντας ταχύτητα και καλύτερο αποτέλεσμα στις αμυντικές περιστροφές όπου υστερούσε ο Άρης μέχρι τώρα. Παράλληλα ο Βαγγέλης Αγγέλου παρουσίασε στο τραπέζι αυτό που έλειπε στις τάξεις των οπαδών χρόνια (όχι σε υπερθετικό αλλά ικανοποιητικό βαθμό) δηλ. την ενεργοποίηση νέων παικτών οι οποίοι θα δώσουν όραμα στο ίσως πιο απαιτητικό κοινό του ελληνικού μπάσκετ, δίνοντας χρόνο σταδιακά σε Μποχωρίδη (σταθερά από την αρχή της σεζόν) Μούρτο (89αρης εντάξει αλλά..) και Βεζένκοφ. Υπάρχει προεργασία και υπόβαθρο όμως είναι φανερό δεδομένου ότι το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε άλλους παίκτες με τον Χαλκιδαίο προπονητή να πηγαίνει πολύ βαθιά στον πάγκο του και συνεχώς να παρουσιάζει κάτι νέο. Μούρτος, Βεζένκοφ, Χαντ (έδωσε με την ενέργεια μεγάλη ώθηση στην ομάδα και ποικιλία στα σχήματα παίζοντας σε γρήγορες lineups δίδυμο με τον Πελεκάνο στα φόργουορντς) και τελευταία Τσιάρας.. Έτσι κρατιέται «ενεργό» όλο το ρόστερ και ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης μιας και καλλιεργούνται συνθήκες πραγματικού και υγιούς ανταγωνισμού. Με μπροστάρη πάντα τον «ξένο» της ομάδας (αναφέρομαι στην ποιότητα/προσφορά του) Μιχάλη Πελεκάνο, που ηγείται του φετινού συνόλου. Ο Περιστεριώτης είναι ο «Αμερικανός» που δεν είχε στο ξεκίνημα ο Άρης και μαζί με τον Πάσαλιτς (μετά το δράμα στη.. Δράμα παίζει με μάτι που γυαλίζει σαν να θέλει να ξεπληρώσει..) είναι οι leader  της ομάδας με μεγάλο βαθμό αποτελεσματικότητας μέχρι τώρα.

Η ΑΜΥΝΑ  
                
                                                                    
Εκεί που ο Άρης έχει κάνει πολλά βήματα προόδου, είναι το κομμάτι της άμυνας. Παρατηρώντας ότι στο ρόστερ δεν υπάρχουν τα δυνατά πόδια στα γκάρντ που θα πιέσουν συστηματικά τη μπάλα και ο ψηλός που θα παίξει πολύ πάνω από το καλάθι καλύπτοντας τα οποιαδήποτε στιγμιαία λάθη/αδράνειες  των υπολοίπων, καταλήγουμε ότι το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Οι Θεσσαλονικείς δέχονται στα τελευταία 6 ματς του Αλεξανδρείου κατά μέσο όρο 58.3 πόντους, με εμφανές το σημάδι ότι παρά τις όποιες αθλητικές τους αδυναμίες έχουν δουλέψει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι, με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να παίζει «έξυπνη» και δυνατή άμυνα με μεγάλη διάθεση να βάλει κορμιά μπροστά από το καλάθι της, να χτυπήσει και να χτυπηθεί γνωρίζοντας ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν παθητικό 70 π.μ.ο. διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία μετά τους δύο «αιωνίους»..  Ειδική αναφορά στον Αντώνη Ασημακόπουλο που φέτος έχει κάνει κατάθεση ψυχής στο γήπεδο αποτελώντας πρότυπο hustle player και παίκτη που παίζει πάνω από τις δυνατότητες του κάθε βράδυ. Πρώτος ριμπάουντερ (5.8), πρώτος σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας (τόσες βουτιές ούτε τον Αύγουστο..) γαρνιρισμένο με το πολύ κολακευτικό 43% στα τρίποντα..

ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Λόγω «προσόντων» ήταν ανύπαρκτο στην αρχή της σεζόν, κάνοντας το παιχνίδι του Άρη μονοδιάστατο. Παρότι συνεχίζει η ομάδα να διατηρεί ένα από τα χαμηλότερα νούμερα επιθετικής παραγωγής στη λίγκα (λόγω και της αμυντικής της φύσης η οποία είναι πρωτεύων στην  Α1 και σε κάνει πολύ σκληρό για να χάσει από μόνη της..), το performance της είναι αισθητά βελτιωμένο. Ο Αγγέλου δούλεψε στο να παίξει η ομάδα πιο γρήγορα σαν σύνολο και ας έχει αργούς παίκτες σαν μονάδες σε πολύ βασικές θέσεις του ρόστερ. Είναι απλό, η μπάλα στον ..αέρα, κυκλοφορεί πολύ πιο γρήγορα από όταν τη μεταφέρει κάποιος.. Η ομάδα μπήκε από την αρχή σε μια διαδικασία γρηγορότερης σκέψης/εκτέλεσης στην πάσα και την ανάπτυξη, όπως επιτάσσει το σύγχρονο μπάσκετ, με τη μπάλα να φεύγει γρήγορα μετά το αμυντικό ριμπάουντ και την πρώτη πάσα από τα χέρια των Πάσαλιτς-Βεργίνη στα φτερά όπου υπάρχουν ικανοί finishers όπως ο Πελεκάνος κυρίως (οι πιο πολλοί πόντοι του είναι από τρανζίσιον και μετά ποστ παιχνίδι) και ο Χαντ. Ακόμα και εάν δυσκολεύτηκε στην αρχή η ομάδα, πλέον φανερά παίρνει στάνταρντ εύκολους πόντους (όχι πολλούς αλλά εύκολους) στο ανοιχτό γήπεδο, οι οποίοι έχουν «λύσει» την επίθεση της και αποτελούν χρυσάφι για τον φετινό Άρη που θέλει να παίζει κάτω από τους 70 πόντους κάθε ματς..


Εν κατακλείδι, η χρονιά –πάντα με βάση τα αρχικά δεδομένα- έχει πάρει θετική τροπή για τον Άρη και αποτελεί προσωπική επιτυχία της –σκληρά εργαζόμενης καθημερινά- διοίκησης και του προπονητή. Οι προβλέψεις ήταν πολύ δυσοίωνες  στο ξεκίνημα και ο Αγγέλου το αντέστρεψε αυτό αλλάζοντας όλο το κλίμα, από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ και την αποτελεσματικότητα της ομάδας, σε μια δύσκολη αποστολή που κόουτς εξίσου ικανοί ίσως να δίσταζαν να αναλάβουν.  Μπράβο του.. Είχαμε πεί τις ημέρες της πρόσληψης του ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον Άρη, από όλες τις πλευρές, όχι μόνο για φέτος.. Το μαχητικό πνεύμα –κατ’εικόνα και καθ’ομοίωσιν του προπονητή του- που βγάζει πλέον ο Άρης είναι το καλύτερο παράσημο γι’αυτόν. Μαζί με τον Βετούλα και τον Μαρκόπουλο (ο οποίος είναι ένα βήμα μπροστά στην κούρσα) αποτελούν ισχυρούς διεκδικητές του άτυπου αλλά σημαντικού τίτλου του κόουτς της χρονιάς στη φετινή Α1.. Και μόνο ότι με την πίεση που περιβάλει την συγκεκριμένη θέση στη συγκεκριμένη ομάδα καταφέρνει και βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, λέει κάτι..

Υ.Γ: Ευαγγελισμός και στην Καβάλα.. Είναι φανερό ότι η ομάδα πλέον, με τον Άγγελο Κορωνιό στο τιμόνι δουλεύει προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Ο θρυλικός γκαρντ του Περιστερίου αποτελεί ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά της προπονητικής μας σχολής και τα μέχρι στιγμής σχόλια για τη δουλειά του αφήνουν υποσχέσεις..


Μπείτε στην παρέα μας στο facebook..
 http://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274


239 σχόλια:

  1. δν εχω δει τον αρη οσο ειναι ο αγγελου στο τιμονι.
    Για μενα ο αγγελου ειναι λιγος σαν προπονητης και εκνευριστηκος σαν βοηθος. Εχει γνωσεις αλλα ειναι λιγο κολλημενος. Ο αρης παντα ειχε παιχτες με μελλον αλλα δν μπορουσε ειτε να τους κρατησει ειτε να τους εξελιξει. Μαρκοπουλος πολυ ανωτερος , εχει αδικηθει το οτι δν ειχε στα χερια του λεφτατο ροστερ.
    Ειπαμε μετριος προπονητης ο αγγελου και ακομη πιο μετριος σαν παιχτης. Θελω να δω με αυτο τον χαρακτηρα π εχει ποσο θα μεινει στον αρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερες τζιμ..ωραιο αρθρο και μπασκετικο

    ο αγγελου ειναι καλος προπονητης και ειναι γνωστο οτι περσι εκανε πολλη δουλεια στον ολυμπιακο.ουσιαστικα αυτος προπονουσε την ομαδα υπο τις οδηγιες του ιβκοβιτς.φιλε κρις δεν εχει σημασια αν ηταν η οχι καλος παιχτης.ηταν ενας παιχτης με τσαμπουκα παντως που κερδιζε το χρονο του με αγωνα.πιστευω οτι το ιδιο τραγουδι θα γραψει και ως προπονητης.φιλοτιμος και εργατικος.τον αρη δεν τον εχω δει αρκετα.ομως αυτα που περιγραφει ο τζιμ βγαζουν ματια οτι ειναι εργο προπονητη.ελπιζω να συνεχισει ετσι.
    Υ.Γ ο κορωνιος ηταν και παραμενει για μενα ο καλυτερος ελληνας πλει μεικερ ολων των εποχων.δεν ξερω για κοουτς τζιμ...τουλαχιστον οχι ακομα.ειναι πολυ νωρις.μακαρι να διαψευσει αυτους που λενε οτι οι μεγαλοι παιχτες δεν μπορουν να γινουν μεγαλοι προπονητες.
    TROUBLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα οπως ειπα εχει γνωσεις και εχει δουλεψει σαν βοηθος με τον δασκαλο, ειναι δεδομενο οτι θα ειχε γνωσεις. πιστευω οτι ειναι ενα σκαλη κατωτερος ακομη και απο ιτουδη!! δν θυμαμαι να εχει κανει ομαδες αξιολογες πριν την τωρινη του αρη π και αυτη θα στηριχθω στην γνωμη του τζιμ αφου δν την εχω δει.

      Διαγραφή
  3. Την επόμενη αγωνιστική ο Παοκ θα φτύσει αίμα για να κερδίσει τον Άρη, αν τελικά τον κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εσύ που έλεγες ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει από τον Κολοσσό; Δεν μας δίνεις και άλλες προβλέψεις να τις παίξουμε στο στοίχημα;

      Διαγραφή
    2. Εδώ μέσα θα τρελαθούμε, ορισμένοι συγκρίνουν τον αυτοκράτορα με τον κολοσσάκο.

      Διαγραφή
    3. αυτοκράτορας στην δεκαετία του, και χάριν αυτών που πρόσφερε δικαιούται να διατηρεί τον τίτλο, αγωνιστικά όμως οι ομάδες κρίνονται και συγκρίνονται κάθε κυριακή, σάββατο, ή μεσοβδόμαδα που πλέον γίνονται τα μεγάλα παιχνίδια...

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα.
    Έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την προπονητική επάρκεια του Αγγέλου και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λόγο να αμφιβάλω. Πέρα, όμως, από την καθαρά προπονητική του αξία κάθε άνθρωπος του χώρου πρέπει να αξιολογείται συνολικά. Θέλω να τονίσω ότι η εντύπωση που άφησε ως χαρακτήρας, την περσινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη. Ειδικά οι δηλώσεις του κατά του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟ ήταν τουλάχιστον γραφικές. Εύχομαι να ήταν αποτέλεσμα της πίεσης και να μην τον χαρακτηρίζει, γενικά.
    Άσχετο με την ανάρτηση, δυο λόγια για την υπόθεση Καπόνο.
    Ο Καπόνο, φάνηκε ότι επέλεξε την Ευρώπη χωρίς να ξέρει καν που ερχόταν. Πίστεψε, ότι με μοναδικό προσόν το σουτ θα μπορούσε να γίνει ηγέτης σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ ή έστω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατάλαβε, νωρίς, ότι η μόνη του ελπίδα για να παίξει σε υψηλό επίπεδο ήταν να περιοριστεί σε ρόλο 8ου, 9ου ή 10ου παίκτη των 10-12 λεπτών, με αποστολή να πάρει μερικά σουτ και να ξεμπουκώνει την επίθεση της ομάδας. Πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης προσπάθησε να του βρει αυτόν τον ρόλο και να τον κάνει μέρος του rotation γνωρίζοντας ότι είναι μονοδιάστατος, και εν μέρει τα κατάφερε. Αποδείχτηκε, όμως, ότι ο Καπόνο δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να περιοριστεί σ’ αυτό και επέλεξε την αποχώρηση. Όσοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο προπονητής δεν μπόρεσε να τον εντάξει στην ομάδα με δική του ευθύνη, κάνουν λάθος. Από τον Καπόνο ζητήθηκε να κάνει αυτό που έμαθε τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, χωρίς να έχει κάνει και την τεράστια καριέρα. Οι συγκρίσεις με τα χαρακτηριστικά και την πορεία του Σάρας είναι άστοχα. Απλώς, η έλευση του Καπόνο θεωρήθηκε σπουδαία προσθήκη λόγω του διαπιστωμένου προβλήματος της ομάδας στο μακρινό σουτ και άρα με την ταυτόχρονη παρουσία του με το Σόφο στο παρκέ η ομάδα θα αποκτούσε άλλη διάσταση επιθετικά. Όποτε, όμως, έπαιξαν μαζί μόνο αυτό δεν είδαμε. Αυτό που καταλογίζουν ορισμένοι στον Πεδουλάκη ήταν ότι δεν τον έκρυβε στην άμυνα ώστε να μένει παραπάνω στο παρκέ. Για πόση ώρα δηλ. έπρεπε να τον κρύβει και με τι όφελος στην επίθεση; Τέλος, σχετικά με τον αντικαταστάτη και κοιτώντας πάντα την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού εννοείται ότι πρέπει να επιλεχθεί ένας γκαρντ, να προετοιμαστεί τον επόμενο μήνα ώστε να μπορέσει στους τελικούς να προσφέρει. Η επιλογή αυτή μπορεί να κρίνει πολλά στην έκβαση του πρωταθλήματος.

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια απώλεια η φυγή του Καπόνο, αυτόν τον άθλο μόνο ο Πεδουλάκης θα μπορούσε να τον καταφέρει.

      Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται όλο και πιο πολύ το πόσο λίγος προπονητής είναι ο Πεδουλάκης.

      Διαγραφή
    2. 12.18... Ορέστη εσύ?

      Διαγραφή
    3. Μπορεί και ο Δημήτρης Μ..

      Διαγραφή
  5. Τζιμ ένας καλός προπονητής πρέπει να έχει ΟΛΟ το πακέτο και ο "κύριος" Αγγέλου δεν το έχει. Πέρσι έδειξε το ήθος του όταν έβριζε χυδαιότατα τον Φλεβαράκη στον αγώνα Ολυμπιακός - Ηλυσιακός στο ΣΕΦ, βρίζοντας την οικογένειά του και το σπίτι του αντίπαλου προπονητή ο οποίος τόλμησε να δώσει οδηγίες μέσα στην έδρα του ΟΣΦΠ.

    Παράλληλα αποκάλεσε μπασκετικό σίχαμα τον Μάριτς. Για μένα αυτά λένε περισσότερα από το αν είναι καλός προπονητής που μάλλον είναι. Καλός προπονητής, λίγος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι 'ήθος'. Δε γνωρίζω πράγματα για τον άνθρωπο και δεν μπορώ να πάρω θέση, θα δεχτώ ως έχει ότι αναφέρεις .... είναι προϋπόθεση όλων για μένα να υπάρχουν αρχές.

      Διαγραφή
    2. Αφού μιλάς για ήθος τότε να πούμε και για οτν Διαμαντίτη και τις περίφημες ροχάλες του που μόνο οι διαιτητές δε βλέπουν, τα ύπουλα χτυπήματα σε αντίπαλους νεαρούς παίκτες.

      Ας πούμε για το ήθος του Ποπόφ που παίζει με τους αγκώνες του και βρίζει χυδαία τους πάντες αλλά ποτέ κανένας διαιτητής δε βλέπει.

      Ας πούμε για όλα τα φρούτα που έβγαλε το Ελληνικό μπάσκετ και μετά μπορούμε να ασχοληθούμε με το θέμα ήθος..

      Διαγραφή
    3. θα μιλησεις εσυ για το ηθος του ΔΔ ΧΑΧΑΧΑ ολη η Ελλαδα βλεπει αν εχει ηθος ο ΔΔ δεν χρειαζονται τσουτσου να το επιβεβαιωσουν.Οταν σου δινει μπουνιες το γνωστο κολοπαιδο Τεοντοσιτσ εσυ να τις δεχεσαι με χαρα.Υπουλα χτυπηματα σε νεαρους παιχτες??χαχαχα το μισος σας τι αλλο θα δει.Βρωμια κανονικη μεχρι πανο με καταρες στησατε για τον παιχτη αυτο που ουδεποτε σας προκαλεσε,εκτος και αν θεωρεις προκληση οι νικες που επαιρνε,χαχαχαχα,γελοιοι.

      Διαγραφή
  6. Εδώ ο Πεδουλάκης κατόρθωσε να καταστρέψει τον Μπανκς με τον Καπόνο θα κώλωνε?

    Δυστυχώς το κλίμα στον Παο είναι πολύ κακό, τα αποδυτήρια του Παο είναι καζάνι που βράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μέσα στα αποδυτήρια και το γνωρίζεις ? Ή γενικότερα έχεις τη δυνατότητα να μαθαίνεις εκ των έσω πράγματα για την ομάδα ? Αν έχεις αυτό το μοναδικό προνόμιο θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας και κάποιες ακόμη λεπτομέρειες ? Θα μας ενδιέφερε ιδιαίτερα

      Διαγραφή
    2. 12.24 oτι του φανει του λολοστεφανη.Καταστρεψε τον Μπανκς???πως καλε??τοτε τα 3/3 πως τα εβαλε??Λεσ την πρωτη πατατα και δεν σου φτανει συνεχιζεις με τα αποδυτηρια,δηλαδη οι παιχτες θελανε τον Καπονο και τον εδιωξε ο ΠΑΟ.Αυτον που στον αγωνα με την Εφες δεν χαμογελασε καν οταν η ομαδα πανηγυριζε.Φιλαρακια ο Τζιμ δεν εκανε καμια αναφορα για Καπονο οποτε σεβαστητε το.

      Διαγραφή
    3. σιγα μην εχει αυτην την δυνατοτητα Ναταλια.Απλα το ψυχανεμιζεται.Αυτο θα ηθελε και το οραματιζεται, απλα ειναι τα πραματα.

      Διαγραφή
    4. Ήταν καπως ειρωνικό το σχόλιο μου ..... έχουμε και έχουμε γνωστούς σε διάφορα πόστα στην ομάδα, ποτέ μα ποτέ δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Και αυτό για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟ τόσα χρόνια λέει πολλά. Ε, ας μη βγαίνει ο καθένας να λέει ότι του κατέβει.

      Διαγραφή
    5. Γεια σου ρε Ορεστη!

      Διαγραφή
    6. Ακριβως και εμενα τον Ορεστη μου θυμιζει χαχαχαχα,εξεφανιστηκε και τωρα γυρισε ως τρολ χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Μεγάλη απώλεια ο Καπόνο; Tί απωλέσαμε ακριβώς; Ο λίγος Πεδουλάκης δεν έβλεπε ότι ο Καπόνο έβγαζε μάτια και τον είχε στο περιθώριο, ε; Καζάνι που βράζει τα αποδυτήρια του ΠΑΟ; Επειδή έφυγε ο Καπόνο και δεν παίζει πολύ ο σούπερ φορμαρισμένος Μπάνκς; Ή μήπως επειδή η ομάδα κερδίζει; Ο λίγος Πεοδυλάκης χωρίς Μπάνκς και Καπόνο πήρε Ζαλγκίρις και Εφές και είναι με το ένα πόδι στους ''8''. Δηλ. ποιόν προπονητή θέλετε;

    77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν μην απαντάμε στα τρολς 77..Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, το μπλογκ πριν λίγο καιρό ήταν πραγματική όαση αλλά μάλλον το έμαθαν πολλοί και αρχίσαν να τρολάρουν τρελά. Άστο να πάει στα κομμάτια..

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Madness. Έχεις δίκιο, φίλε. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω το blog αρκετό καιρό αλλά άρχισα να ποστάρω σχετικά πρόσφατα. Συμφωνώ ότι το τρολάρισμα πάει σύννεφο αλλά από εμάς εξαρτάται αν η ποιότητα της συζήτησης θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Οπότε γράψε λάθος. Πέρα, από αυτά τώρα, τί βλέπεις για αλλαγή του Καπόνο; Μάλλον γκάρντ έτσι; Ο Κρίστμας, νομίζω, αν και είναι δέλεαρ, δεν μας κάνει τώρα.

      77

      Διαγραφή
    3. Η λύση είναι απλή παιδιά, δυνατότητα ελέγχου ποσταρίσματος ή/και εγγραφής από τους διαχειριστές. Σε στυλ forum δηλαδή, ή όπως κάνουν τα blogs με πολλούς επισκέπτες (που γίνεται πλέον το hoopfellas)...

      Διαγραφή
    4. Είναι τρολλ κάποιος επειδή πιστεύει ότι είναι απώλεια ο Καπόνο; Ας μάθουμε να σεβόμαστε και τις απόψεις που είναι διαφορετικές από τη δική μας.

      Διαγραφή
    5. 77 νομιζω οτι ο Κριστμας ηταν ετοιμος να κλεισει στην Βαλενθια.Αυτος που γραφει απο το πρωι εμενα μου βγαζει εμμονη για Πεδουλακη οχι μονο τρολαρει αλλα ειναι προκλητικος.Τοσο μισος για τον Πεδουλακη που διαστρεβλωνει τα παντα.Μην απανταμε παιδια."Α"

      Διαγραφή
    6. στήριξε την άποψή σου με επιχειρήματα και κόσμια και κανένας δεν θα σου πει τίποτα.

      Διαγραφή
    7. Συμφωνώ με όλες τις προτάσεις που σκοπό έχουν να προστατέψουν το blog, όπως π.χ. του Αντώνη.
      Φίλε ''Α'', δεν ξέρω αν τελικά έκλεισε σε Βαλένθια ο Κρίστμας. Πάντως, δεν θεωρώ ότι θα ήταν η καταλληλότερη επιλογή. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί νομίζω χρειαζόμαστε ένα γνήσιο γκαρντ και όχι γκαρντ-φόργουορντ. Το θέμα είναι πού θα τον βρεις αυτή την εποχή. Καλό θα ήταν ο Jim να μας έλεγε την εκτίμησή του για την απρόσμενη εξέλιξη της παρουσίας του Καπόνο στην Ελλάδα.

      77

      Διαγραφή
    8. 77 νομίζω οι επιλογές είναι μετρημένες. Χρειαζόμαστε έναν έμπειρο Ευρωπαϊκά παίκτη, σε καλή αγωνιστική κατάσταση, που θα είναι έτοιμος να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και θα μπορέσει να αποτελέσει και μέλος του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Τέτοιες ώρες δεν νομίζω να κοιτάξουν τα σπάσουν συμβόλαια τώρα οπότε νομίζω οι Κουίν και Τζέρελς είναι οι μόνες λογικές επιλογές. Μεταξύ των δύο θα επέλεγα τον Κουίν με κλειστά τα μάτια. Όχι ότι ο Τζέρελς δεν κάνει, σαφώς και είναι εξαιρετικός παίκτης απλά μοιάζει αρκετά με Μπανκς και Ούκιτς σε κάποια σημεία. Ο Κουίν είναι και εξαιρετικός σουτέρ μακάρι να έρθει..

      Διαγραφή
    9. Με δεδομένο ότι δεν πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος, όπως πριν λίγες μέρες για την Ευρωλίγκα, και οι τελικοί είναι σε 2-2,5 μήνες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει καλή έρευνα αγοράς. Το πρόβλημα είναι ότι οι διαθέσιμοι πάικτες αυτήν την περίοδο είναι λίγοι. Άρα, δε νομίζω ότι ο παίκτης που θα έρθει θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε.

      77

      Διαγραφή
    10. Koίτα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον χρόνο αλλά σκέψου ότι ο παίκτης αυτός που θα αποκτηθεί θα παίζει μόνο ένα παιχνίδι την βδομάδα και ουσιαστικά θα δημιουργούνται διαφορετικές δυναμικές στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας μέσα στο ρόστερ. Οπότε θέλει προσοχή. Από την άλλη πιστεύω πάγια ότι ο Κουίν είναι αυτό που χρειάζεται η περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Αμυντικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στην επίθεση είναι ταμάμ. Εξαιρετικός και με και χωρίς την μπάλα, θα κολλήσει άψογα με την υπάρχουσα περιφέρεια είναι σε τέλεια αναλογία δημιουργός/εκτελεστής. Μοιάζει κάπως σε στυλ με τον μεγάλο και σχετικά υποτιμημένο στον Παναθηναϊκό, Σάνι Μπετσίροβιτς.

      Διαγραφή
    11. Θα παίζει, μεν, ένα ματς την εβδομάδα αλλά θα έχει όλο το χρόνο να προσαρμοστεί ώστε τον Μάιο να είναι έτοιμος. Από την άλλη, παίρνοντας χρόνο στο πρωτάθλημα θα ξεκουράζει και τους άλλους που τραβάνε κουπί στην Ευρωλίγκα, αλλιώς το Μάιο θα είναι σκασμένοι (κοίτα τα λεπτά συμμετοχής χθες του ΔΔ και του Ούκιτς). Άλλωστε, λίγο-πολύ, αυτό πήγαινε να κάνει ο Πεδουλάκης με τον Ξανθόπουλο, ανεξαρτήτως ποιότητας. Τον πήρε για τις προπονήσεις και για να παίζει στην Ελλάδα. Τον Κουίν δεν τον έχω δει να παίζει αλλά εμπιστεύομαι τις απόψεις όσων τον θεωρούν ακόμα και τώρα το κομμάτι του παζλ που λείπει. Ας τον πάρουν, λοιπόν, είναι ελέυθερος. Αν ταιριάξει τελικά, δεν θα ψάχνουμε για παίκτη στη θέση αυτή το καλοκαίρι. Ο Μπάνκς παίζει με Μάλαγα;

      77

      Διαγραφή
    12. Ο Ξανθόπουλος το παλεύει, ο Μπανκς σχεδόν αδύνατο να προλάβει την Μάλαγα..Πάνω που έστρωσε η ομάδα αρχίσαν πάλι τραυματισμοί και αποχωρήσεις...

      Διαγραφή
    13. Πραγματικά, από την αρχή της χρονιάς αυτή η ιστορία γίνεται. Αλλαγές, τραυματισμοί, αποχωρήσεις και πάει λέγοντας. Έστω και ο Ξανθόπουλος είναι απαραίτητος την Παρασκευή για να μπαλώσει την κατάσταση για 10'. Jim, επειδή πάντα είσαι επίκαιρος στις αναρτήσεις σου, δεν νομίζω να περάσεις στο ντούκου την αποχώρηση Καπόνο. Εκτός από το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα, θέλουμε και τις πληροφορίες σου για την υπόθεση. Όταν ρωτήθηκε ο Μανωλόπουλος στη NOVA, μετά το ματς με την Εφές, για το DNP του Καπόνο απάντησε σαν να ήξερε την δυσαρέσκεια του πάικτη προσπαθώντας να του χρυσώσει το χάπι.

      77

      Διαγραφή
  8. Μια χαρά προπονητής ο Αγγέλου, ειδικά για ομάδες του διαμετρήματος του τωρινού Άρη (δεν θέλω να υποτιμήσω την Αρειανάρα, αυτή τη στιγμή όμως είναι μια ομάδα που χρωστάει και της Μιχαλούς και έχει επιεικώς μέτριο ρόστερ) και έχοντας παραστάσεις τίτλων και πρωταθλητισμού δίπλα στον Ίβκοβιτς τόσα χρόνια ως βοηθός, είναι σίγουρα πολυτέλεια. Το καλό είναι πως και ο ίδιος έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στοιχεία που ως βοηθός δε θα του αναγνωριζονταν όπως οι "αναστάσεις" παικτών και να σκληραγωγηθεί σε ένα περιβάλλον λιγότερο προστατευμένο και λειτουργικό, στο οποίο όμως κάνει κουμάντο ο ίδιος. Του πιστώνω πως έχει το χαρακτήρα να βγει μπροστά και να αναλάβει την ευθύνη η οποία αναλογεί στο πρώτο προπονητή, κάτι που άλλοι δεν έχουν ακόμα τολμήσει να κάνουν. Λόγω εκρηκτικού χαρακτήρα (αυτή η φήμη τον ακολουθεί τουλάχιστον), δε ξέρω αν θα μπορούσε να διαχειριστεί και μεγαλύτερα μεγέθη παικτών και εγωισμούς μεγαλύτερους από τον ίδιο.

    Άν δε πάρει πρωτάθλημα+Ευρωλίγκα κανας Μπαρτζώκας και μας τρελάνει όλους, ο Αγγέλου είναι 2ο φαβορί μετά το Σούλη για βραβείο καλύτερου προπονητή. Ωραία πράγματα από Έλληνες προπονητές που δουλεύουν με Έλληνες παίκτες και ξεκάθαρα "ελληνικό" τρόπο παιχνιδιού (όσο και αν πολλοί αμφισβητούν την ύπαρξη τέτοιου τρόπου).

    ΥΓ Ο Κουφός γιατί απολύθηκε; Ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι παρασκηνιακά, γιατί η βαθμολογική θέση του ΑΓΟΡ σίγουρα δε δικαιολογεί απόλυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Κουφός έκανε κάποια (ες) συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, γι αυτό και η αντίδραση της διοίκησης του Ρεθύμνου, που σημειωτέον ήταν σε απίστευτο σημείο μέλι-γάλα με τον Κουφό, έδρασε έτσι ακαριαία και τον απέλυσε.

      Διαγραφή
    2. Τι είδους συναλλαγες εννοείς;;

      Δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό

      Είμαι φαν της λογικής του Κουφού και του project ΑΓΟΡ και ρωτάω γιατι μου έκανε παρα πολυ μεγαλη εντυπωση ότι τον απέλυσαν

      (ΑΓΟΡ η πιο διαφοροποιημένη ομάδα σε στυλ παιχνιδιού από όλες τις άλλες της Α1)

      ΑΝ ξέρεις κατι πες καμια ιντριγκαδόρικη λεπτομέρεια

      (δεν έχω σχέση ούτε με ΑΓΟΡ ουτε Ρεθυμνο ουτε Κουφο)

      Super Sport Spy

      Διαγραφή
  9. Όποιος δεν βλέπει ότι ο οποιοσδήποτε άλλος προπονητής εκτός του Πεδουλάκη αν είχε Καπόνο και Μπανκς θα τους εκμεταλλευόταν καλύτερα, ε τότε τι να πω!!

    Δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. don't feed the trolls

      Ηλίας

      Διαγραφή
    2. Και αυτή την αλήθεια την βλέπεις μόνο εσύ. Έχεις το κληρονομικό χάρισμα. Να σου δώσω μια συμβουλή. Πήγαινε στον Γιαννακόπουλο και πες του: κάνε έμένα προπονητή και κουτσό παίκτη να μου φέρεις εγώ θα να κάνει παικταρά. Να θυμίσω πως και ο Ζοτς παίκτες που δεν προσέφεραν αυτά που ήθελε τους πάρκαρε στον πάγκο όπως ο Ντελκ και ο Γιαφτόκας αλλά τον Ζοτς δεν του την είπαμε που δεν χρησιμοποιούσε τους παίκτες που κόστιζαν και ένα σκασμό λεφτά. Εκείνος δηλαδη γιατί δεν μπόρεσε να τους αξιοποιήσει;

      Διαγραφή
  10. Jim, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να γράψεις κάτι για το σύνολο των Ελλήνων προπονητών... έχει πολύ υλικό φέτος και θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον... τα χαρακτηριστικά του καθενός όσον αφορά τον τρόπο που θέλουν να παίζει η ομάδα τους, τον τρόπο που διαχειρίζονται παίχτες, το αν διαβάζουν καλά τους αγώνες πριν και κατά τη διάρκεια....

    Υ.Γ. Αν ένας εκ των δύο αιωνίων πάρει το ευρωπαϊκό (ευσεβείς πόθοι χιχι) αυτόματα να φανταστώ γίνονται φαβορί για τον τίτλο του 'Κόουτς της Χρονιάς' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να δούμε τώρα όταν κρίσιμο παιχνίδι πάει στον πόντο ποιος θα κάνει το τελευταίο σουτ και το σπουδαιότερο τι κατάληξη θα έχει αυτό το σουτ.

    Ο Καπόνο είναι παίκτης γεννημένος για παιχνίδια χωρίς αύριο που κρίνονται στον πόντο, απίστευτα μεγάλος παίκτης, ο ορισμός του παίκτη κρύο αίμα, τεράστια η απώλεια για τον Παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. don't feed the trolls

      Το blog έχει φαίνεται ενοχλήσει πολλούς, όμως όσοι εκτιμούμε το μεράκι του Jim και την ποιότητα των περισσοτέρων που συμμετέχουν εδώ μέσα θα το προστατέψουμε.

      Ηλίας

      Διαγραφή
    2. Ρε να μην βρεθεί ούτε ένας με επιχειρήματα
      να αντικρούσει αυτά που γράφω!

      Διαγραφή
    3. Ξερεις ποσα παιχνιδια εχουν κριθει στον ποντο απο σουτ του ΔΔ.Αντε ασχετε.Απαντας με επιχειρηματα σε σοβαρα ερωτηματα.

      Διαγραφή
    4. Ποιος είναι τρολ, αυτός που γράφει την άποψή του ή όσοι τον αντιμετωπίζουν με ειρωνία και χαρακτηρισμούς;

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκαιο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του παίκτη που κανείς ουδέποτε αμφισβήτησε... το ζητούμενο όμως είναι πως δεν ταίριαζε τόσο στον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα.... να μου πεις γιατί τον πήρε εξαρχής ? Για το γκελ του ονόματος, για το σουτ που τόσο μας έλειπε. Δεν το πρόσφερε όμως σε όλα τα παιχνίδια στο βαθμό που το όνομά του θα το δικαιολογούσε. Αρκετές φορές έπαιρνε τη μπάλα με καλές προϋποθέσεις και δίσταζε για το σουτ, ίσως να μην είχε πια τόσο εμπιστοσύνη στο χέρι του μετά από τόσους μήνες αποχής. Από την άλλη ιδιοσυγκρασιακά δεν μπόρεσε προφανώς να βάλει το εγώ του τόσο κάτω ώστε να κάνει fit με το σύνολο.... το προσπαθούσε πιστεύω γιατί πολλές φορές έπαιρνε τη μπάλα και αντί να σουτάρει δημιουργούσε, αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν αυτό που ήθελε ή τον γέμιζε. Ακόμα και η απόφασή του να σταματήσει οριστικά το μπάσκετ ίσως να δείχνει είτε τη μειωμένη του όρεξη να παίξει πια ή να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα από αυτά που είχε μάθει. Η συμπεριφορά του όμως για έναν άνθρωπο με τον καλό χαρακτήρα που όλοι έλεγαν ότι έχει και δεν το αμφισβητώ, ήταν αντι-επαγγελματική. Και τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό θα μπορούσαν να προκαλέσουν στην ομάδα. Όπως πολύ σωστά έχουν αναφέρει κι άλλοι φίλοι, παίχτες κολοσσοί και δεν είχαν παράπονο που έπαιζαν 7 και 8 λεπτά στον ΠΑΟ (ο δικός του χρόνος ήταν γύρω στο 15). Άλλωστε στο παιχνίδι με την Εφές ήταν ξεκάθαρο και βάση αγωνιστικών κριτηρίων η μη συμμετοχή του. Πριν καν την αποκτηση του Καπόνο λέγαμε πως η ομάδα έχει ανάγκη από ένα play maker που αφενός θα δώσει ανάσες στο 3D, που θα τον 'προστατεύσει΄, θα μπορεί να δημιουργήσει και θα έχει και σουτ.... Οπότε ίσως για την ομάδα αυτό να βγει σε καλό.... Πάντως αν θες με επιχειρήματα να αντικρούσαμε αυτά που γράφεις, προσπάθησε και εσύ στα γραφόμενα τα δικά σου να χρησιμοποιείς περισσότερα τέτοια ;-)

      Διαγραφή
  12. απωλεια ο καπονο αφου χανουμε εναν παιχτη π μπορουσε να δημιουργησει κιολας!! αλλα αφου ο τυπος ηταν τρυπα, και τα ποδια του ουδεποτε τα βελτιωσε(οπως ηρθε εφυγε)
    βεβαια υπαρχει κ η ερωτηση γιατι επεμενε στον ροκο τοσο πολυ και του εδινε χρονο, την στιγμη π μαλιστα ηταν τρυπα οχι μονο στην αμυνα αλλα και σε επιθεση ενω ο καπονο ουδεποτε ειχε αυτη την στηριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον γιατί ο ροκο δουλεύει σκληρά πάνω στον τρόπο παιχνιδού του πέδουλα. ο καπόνο μου φένεται ότι το έπαιζε ντίβα και στο μόνο που δούλευε είναι το σουτ του και τίποτα άλλο. όσο διάθεση κι αν είχε,δηλαδη, ο coach να τον κρύψει στην άμυνα μάλλον ο ίδιος δεν προσπαθούσε να κρυφτεί και να γίνει όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητικός αμυντικά.

      Διαγραφή
    2. chris ο πεδουλακης επεμενε στον ουκιτς γιατι τον πιστευε εξαρχης πρωτον και δευτερον γιατι ανατομικα και αθλητικα πληρει το πακετο που θελει ο αρτζι.ψηλος γκαρντ με μακρια χερια και γρηγορα ποδια.αυτο ειναι το ενα κομματι.υστερα ο ροκο εκανε υπερπροσπαθεια να δεσει στο προγραμμα του πεδουλακη παιζοντας αμυνα και πασσαροντας.τιποτα απο τ 2 δεν εκανε καλα στο παρελθον.δε νομιζεις λοιπον οτι καλα εκανε και επεμεινε στον ουκιτς?
      ο καπονο που ξερει κανταρια μπασκετ επρεπε να δειξει στοιχειωδως τη διαθεση να μαρκαρει.ε δεν το εκανε και ειδε το χρονο του να πεφτει.επισης πηγε να εκβιασει μαλλον γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει χρονος για μεταγραφες και τον εφαγε η μαρμαγκα.
      TROUBLE

      Διαγραφή
    3. Μηπως επειδη ο Ουκιτς ειναι δικη του επιλογη.Τελευταια ο Ροκο παιζει και αμυνα.Εκτος απο αντιεπαγγελματιας εμενα μου φανηκε και αλαζονας.Οτι και να κανε στην καριερα του μπραβο δεν το αμφισβητει κανεις, εδω σε εμας εκανε λιγα.Ολο βηματα και φαουλ ητανε.Οσο για το τριποντο ε δεν ηταν αυτο που περιμεναμε.Με Εφες στον πρωτο γυρο ειχε 2/7 σε 27 λεπτα.Φερθηκε ανωριμα σαν κακομαθημενο.Λυπηθηκα που φευγει αλλα η ομαδα ειναι πανω απο ολους."Α"

      Διαγραφή
    4. Υ.Γ προς ναταλια

      συγγνωμη που δεν καταφερα να σου απαντησω σε ερωτηση που εκανες στο προηγουμενο αρθρο του τζιμ.οταν το ειδα ηταν ηδη αργα.στο μελλον θα εχουμε την ευκαιρια να αναλυσουμε πιστευω τετοια θεματα
      TROUBLE

      Διαγραφή
    5. trouble ο ροκο δν θα ελεγα οτι ενιαι γρηγορος εχει γρηγορο πρωτο βημα, οχι ομως οτι ειναι γρηγορο γκαρντ. σαφως και εδειχνε ρε παιδια διαθεση ο ροκο αλλα ο κοουτς φαινοταν να τον εμπιστευεται περισσοτερο παροτι σε αρκετα παιχνιδια πηγαινε να χασει παιχνιδια μονος του και ετρωγε φουλ κραξιμο απο εξεδρα.. μν ξεχναμε τι γινοταν απο απο 1,5 μηνα...

      Διαγραφή
  13. Jim ksereis posa xronia akoma exe isumvolaio o bochoridis me ton Arh ?

    Angelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δν ειμαι σιγουρος γιατι ειχε το ειχα διαβασει απο σποντα πριν καιρο.. εχει για αλλα 2

      Διαγραφή
    2. Υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές

      Διαγραφή
  14. Να ρωτησω κατι και οποιος θελει απαντα, παιχτη για την φαση στους 8 μπορει να προσθεσει καποια ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι. πλεον τέρμα οι μεταγραφές για ευρώπη. μόνο για ελλάδα θα πάρει ο παο παίχτη γιατί το επιβάλλει ο κανονισμός. για μένα, αν συμφωνίσει η cedevita, καλό θα ήταν να επιστρέψει ο κουζίνας

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω,ακουγα διαφορα για ευρωπη για Ελλαδα το ξερω.

      Διαγραφή
  15. ο Μποχωρίδης φέτος υπέγραψε 4ετές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως για το θέμα του καπόνο συμφωνώ ότι ήταν αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του. αλλά όχι για το γεγονός οτι σηκώθηκε και έφυγε. και δεν είναι ο μοναδικός που φέρθηκε αλλοπρόσαλλα.
    Το ζήτημα είναι πως ήρθε. δηλαδή συμφώνησε με τον ΔΓ χωρίς κανένας από τους δύο να μιλήσει με τον coach. ο ΔΓ, εικάζω, ότι του έδωσε εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής. και γι αυτό μάλλον τον άφησε να φύγει χωρίς να "ανοίξει μύτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πιστεύω ότι ο Αγγέλου δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο Άρης συμπεριφέρεται καλύτερα και πλέον σαν ομάδα. Ότι είναι ο βασικός λόγος ναι, αλλά τα συστατικά υπήρχαν ήδη.

    Εγώ θα πω κυρίως για τον Ασημακόπουλο, ο οποίος μου κάνει φοβερή εντύπωση το πως είναι η "κόλλα" που δένει την υπόλοιπη ομάδα (αντίστοιχα π.χ. με τον Τσαρτσαρή). Ξέρει πολύ μπάσκετ, έχει μυαλό, και χρησιμοποιώντας το καταφέρνει να κρύψει το γεγονός ότι είναι σχετικά αργός, χωρίς έκρηξη και χωρίς ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα. Στοιχεία που προσθέτει στην ίδια περίπου θέση το ομορφόπαιδο ο Πελεκάνος :-)

    Όπως λέει και ο Jim (και το έχω δει από την κερκίδα), ο Ασημακόπουλος είναι σχεδόν πάντα παρόν στις καλές στιγμής του Άρη μέσα στο παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι σε άμυνα και επίθεση δίνει τον τόνο και μια αίσθηση ομαδικότητας που δεν υπάρχει όταν λείπει. Και πάλι παρόμοια με τον Τσαρτσαρή, δεν είναι δηλαδή ο "Διαμαντίδης" της ομάδας, αλλά αυτός που κλείνει κάθε τρύπα, παίρνει τις δύσκολες προσπάθειες, δίνει τον τόνο σε άμυνα και επίθεση κάνοντας όλες τις βρώμικες δουλειές...

    Πάντως η έλλειψη ξένων βάζει συγκεκριμένο ταβάνι σε αυτή την ομάδα, το οποίο είναι το πλασάρισμα στην τετράδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αγγέλου είναι καλός προπονητής έχει γνώσεις και εμπειρίες και έχει πολλές παραστάσεις σε υψηλότατο επίπεδο

    Στα Τρίκαλα έιχε κάνει εξαιρετική δουλειά αν θυμάστε

    Στον Αρη θεωρώ οτι ο Αλεξανδρής ήταν αρκετά κακός (φαινόταν τόσο ξενερωμένος με την απαγόρευση για μετεγγραφες από το εξωτερικο που δεν λειτουργούσε σωστά)
    ο Αγγέλου πήγε σε μια ομάδα που είχε δει ως τρίτος παρατηρητης και γνωρίζοντας την ωμή πραγματικότητα ότι δηλαδη πολυ δύσκολα μένεις

    χαμηλώνει τα σχηματα του όπως λέει και ο Jim και ζητά περισσότερη πίεση

    έχει παίχτες που την ξέρουν την κατηγορία πάρα πολυ καλά (ο Ασημακόπουλος πχ έχει βρεθεί σε φάση πεφτουμε δεν πεφτουμε αλλά και σε φάση βγαινουμε 3οι)

    βρίσκει εκει τον Πελεκάνο που τον είχε πέρυσι στον ΟΣΦΠ

    από εκεί και πέρα το ταβάνι του Αρη κακα τα ψέματα είναι η 8αδα
    αν μπει play off θα πρεπει να θεωρουν όχι οτι έσωσαν την χρονια αλλα οτι πηγαν και παρα πέρα
    εξαδα δεν είναι απίθανο αλλα μόνο σε περιπτωση που οι υπόλοιποι δεν ξεφύγουν (αν δηλαδη κριθει στην μια νικη διαφορα ο 8ος απο τον 6ο)


    απο τους νέους και νεαρούς παιχτες που έχει:
    μποχωρίδης δείχνει καλά στοιχεία αλλα φαίνεται λίγο αδύναμος (μυικά)

    θεωρω τον βεζενκωφ μεγαλύτερο ταλέντο και καλύτερο project
    για μένα είναι κακό που τον ανεβαζει 4αρι αλλα αν είναι να σωθεί η χρονιά τι να κάνει

    Jim o βεζενκωφ είναι έλληνας ή βουλγαρος;
    Jim του χρόνου θα πάει σε αμερικάνικο κολλεγιο;

    SuperSportSpy



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βενζέκοφ είναι ΒούλγαροΚύπριος.
      Ο πατέρας του ήταν Τζένεραλ Μάνατζερ στην Ακαντέμικ και τελευταία πρέπει να έγινε και προπονητής της ίδιας ομάδας (παλιός παίκτης της εθνικής Βουλγαρίας).
      Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και σύντομα θα κλειθεί και στην ανδρών.

      Ο Άρης το παλεύει να του υπογράψει συμβόλαιο αλλά το βλέπω χλωμό.

      Παναγιώτης

      Διαγραφή
    2. @SuperSportSpy, σε γερμανικό site έχει γραφτεί ότι scouters από το κολλέγιο Xavier έχουν έρθει στην Ελλάδα για τον Vezenkov και παρακολούθησαν αγώνα του Άρη. Δεν γνωρίζω αν έχει επιβεβαιωθεί ή αν το έχει μεταδόσει και ο εγχώριος τύπος.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  19. Τελευταια κουβεντα αναφορικα με τον Καπονο:

    Οσοι κατοπιν εορτης δειχνουν οψιμη συμπαθεια στον Καπονο και κατηγορουν τους προπονητες για ελλειψη συστηματων κλπ. δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να δινουν αφεση αμαρτιων σ' εκεινους τους μανατζερ που εχουν πλευρισει το ΔΓ με σκοπο να φερουν το καθε λογης σαπακι απο την Αμερικη.

    Και ναι, για τα αλληνικα δεδομενα ο Αγγελου ειναι καλος προπονητης. Δεν ξερω ποσο μπασκετ ξερει, αλλα αυτα που ξερει φαινεται οτι τα κανει καλα.

    George@Manchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή πόσταρα απάντηση στο προηγούμενο θέμα, δεν την αναπαραγάγω εδώ, κοίτα το αν θες και ξαναμιλάμε εδώ...ούτε σαπάκι είναι ο Καπόνο, ούτε υπερπαίκτης...από τους καλύτερους shooters ever, που απλά δεν μπόρεσε/πρόλαβε/ήθελε να προσαρμοστεί στην Ευρώπη/Ελλάδα/Παναθηναϊκό...

      Διαγραφή
    2. δεν νομιζω αξιζει περαιτερω σχολιασμου και τελικα, ανεξαρτητα με το τι ηταν ή δεν ηταν ο Καπονο, δεν νομιζω οτι ο Παναθηναικος, ειδικα στην παρουσα φαση, ειναι ο συλλογος που πρεπει να δινει συνταξη σε τετοιους πρωην παιχτες.

      George@Manchester

      Διαγραφή
  20. Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος
    θα αναφέρει ότι ο Καπόνο κάποτε πέρασε από τον Παο
    οι τότε μπασκετόφιλοι θα αναρωτιούνται
    όχι βέβαια ποιος είναι ο Καπόνο,
    αλλά ποιος είναι ο Παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασχετα με την περιπτωση καπονο αν υπαρξει μπασκετοφιλος που να αναρωτηθει ποιος ειναι ο παο στο μπασκετ καλυτερα να ανοιξει μπουγατσατζιδικο και να παρατησει το μπασκετ ...

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxaxaxa αντε βρε ξεσκεπαστηκες αυτο ηθελες να πεις απο το πρωι,καλα σε καταλαβα βρωμογαυρε.

      Διαγραφή
    3. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

      Διαγραφή
    4. Άσχετα με το μεγάλο βαθμό υπερβολής που έχει αυτό το σχόλιο κρύβει και μια αλήθεια, το όνομα του Καπόνο σίγουρα θα συζητείται για πολλές δεκαετίες στο μελλον. Παίκτες της πάστας του Καπόνο βγαίνουν ένας κάθε 50 χρόνια, βλέπε Larry Bird.

      Διαγραφή
    5. ναι μονο που οταν ηταν παιχτης μας τον απαξιωνατε τωρα ξαφνικα πηρε αξια

      Διαγραφή
    6. Μόνο ο Πεδουλάκης τον απαξίωνε, εγώ δεν ξέρω άλλον

      Διαγραφή
    7. Αααα, μου φαίνεται ότι το κοινό του Hoopfellas έχει διευρυνθεί επικίνδυνα. Φίλε "4:29", τι γράφεις; Μου βγήκαν τα μάτια!!

      Αν συγκρίνεις τον Καπόνο με τον θρυλικό hick, μάλλον δεν έχεις θέση εδώ μέσα. Τουλάχιστον όχι μέχρι να περάσεις 2.000 ώρες παρακολουθώντας Celtics του '80. Ντροπή, ντροπή, ντροπή...

      Shaddamn

      Διαγραφή
  21. Καλησπερα στην παρεα,

    Ο JIM ειχε πει οτι ο Παο χανει την ταυτοτητα που ειχε στην πρωτη φαση και πιστευω οτι εφταιγε σε πολυ μεγαλο βαθμο ο Καπονο..Τελικα στα 2 τελευταια ματς με Zalgiris-Efes αυτο αλλαξε..Ο Καπονο επαιξε ελαχιστα συνολικα 5.30 λεπτα..Ο Γκιστ αντιθετα κουμπωνει πανω σε αυτο ενω ο Μπανκς το παλευει και μπραβο του γιατι ενθουσιαζεται με αυτο που κανει,το γουσταρει,κατι που ο Καπονο δεν ειχε..Εν τελει μπραβο στον Πεδουλακη γιατι διεκρινε το σωστο για την ομαδα που ειναι ακριβως αυτο,να γινει και παλι το Underdog της διοργανωσης..Καλος σουτερ τιμη του που επαιξε για μας,και τιμη μας που φορεσε την φανελα αλλα το παλικαρι υστερει σε τρξιματα σημαντικα και φαινεται οτι δεν μπορει..ο Πεδουλακης αφησε υπονοιες οτι δεν προσπαθουσε πολυ στις προπονησεις..

    http://www.superbasket.gr/permalink/177905.html Kοιταξτε την τριτη παραγραφο απο το τελος..
    Να το....."Έχουμε αρχή ως Παναθηναϊκός. Κι ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος. Σε μία ομάδα είναι σημαντικός κι ο πιο νέος παίκτης, αν είναι σοβαρός και δουλεύει"..

    Το ξαναστελνω γιατι ξαναεγραψα και χαθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Αγγέλου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα από τότε που ήρθε και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχει δουλέψει πολύ στην άμυνα, αλλά η επίθεση θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη.

    Παρατηρώ όμως κάποια κολλήματά του μέσα στο παιχνίδι και θέλω την γνώμη σου για αυτό Jim.

    Έχει μεγάλο κόλλημα με τον Καραποστόλου. Δεν προσφέρει κάτι στην ομάδα και τρώει χρόνο από τους μικρούς (Μποχωρίδη, Μούρτο).
    Στα τελευταία παιχνίδια δεν χρησιμοποιείται καθόλου ο Μούρτος (γύρισε από τον τραυματισμό ο Καραποστόλου) και ο Μποχωρίδης μπαίνει στα πρώτα 5-6 λεπτά και μετά ξεχνιέται στον πάγκο.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Τζιμ, σε παρακαλώ κάνε ενα σχόλιο για το rotation στους περιφερειακους. Αυτο με τον Μουρτο και τον Μποχωριδη μου φαινεται κ μενα ανεξηγητο

      Διαγραφή
  23. Jim πρόταση μου είναι να αναβαθμίσεις το comment section με αυτό το συστηματάκι που έχουν βάλει πολλά αθλητικά σαιτ:

    http://disqus.com/

    Έτσι τα σχόλια παίρνουν + ή -, οπότε όποιος κακόβουλος μπαίνει και γράφει βλακίες ή τρολλάρει θα παίρνει αρκετά - ώστε να βρίσκεται το σχόλιο του τελευταίο όλων.
    Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει λίγο η συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν και το blog είναι ολοφάνερο ότι βαζελοκρατείται
    και άρα δεν ενδείκνυται για τους πραγματικούς φίλους του μπάσκετ
    anyway θα καταθέσω και εγώ την γνώμη μου.

    Κρίμα που το ελλ. μπάσκετ δεν μπόρεσε να κρατήσει
    ένα ζωντανό θρύλο του ΝΒΑ σαν τον Καπόνο.

    Από την φυγή του Καπόνο ο μεγάλος χαμένος δεν είναι ο ΠΑΟ,
    ο μεγάλος χαμένος είναι το ελλ. μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα ρε, που τους ειδες τους βαζελες, ολοι κρυφογαυροι πρεπει να είναι για να πανηγυρίζουν με την απωλεια του καπονο

      Διαγραφή
    2. 4.55 αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω ειδικα καποιοι σχολια κανουν μπαμ οτι ειναι γαυρων.

      Διαγραφή
  25. Ωραίο άρθρο Τζιμ. Με χειρότερο ρόστερ από άλλες χρονιές μια χαρά τα πάμε. Έχουμε βέβαια δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια αλλά πιστεύω μια 6η-7η θέση θα την καταφέρουν τα παιδιά.
    Ο Αγγέλου κάνει σωστή δουλειά. Ελπίζω να μείνει και του χρόνου, να δουλέψει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο με έφηβους αλλά και έμπειρους όπως ο Μαρκόπουλος.
    Στον Άρη φέτος υπάρχει απ' ότι φαίνεται και σοβαρή διοίκηση αλλά δυστυχώς δεν έχει στηριχτεί από τους οπαδούς όσο πρέπει. Αν όλοι αυτοί που πήγαν χτες στη Βέροια για το καταδικασμένο ποδόσφαιρο ερχόντουσαν στο Παλέ σε κάθε εντός έδρας θα μιλούσαμε για άλλη ομάδα και άλλους στόχους τώρα.

    Υ.Γ. Οι Χιτ κάνουν πλάκα παντού. Ελπίζω σύντομα σε ανάρτηση για ΝΒΑ.

    vamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @vamos, με Chris Andersen, έναν τύπο παίκτη, δηλαδή, που δεν είχαν και τους χρειαζόταν, χωρίς να είναι κανένας superstar, κάνουν πλάκα. Η ομάδα σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει βάθος και μοιάζει ασυγκράτητη. Πολύ δύσκολα δεν θα φτάσει στους τελικούς. Το ερώτημα είναι πόσο ξεκούραστοι θα είναι μέχρι τότε και πόσο κουρασμένη η δυτική ομάδα. Δεν ξεγράφω κανέναν, αλλά οι Heat στα χαρτιά είναι πολλο΄θι ανώτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες της περιφέρειάς τους

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  26. Παίρνεις μπίδη,του φορτώνεις μάγουλα,τον κουρεύεις σαν παπαδοπαίδι δεκαετίας 80 και με μια φανέλα καπόνο περνάει απαρατήρητος.Παίζει ευρωλίγκα,ραβεις το 7ο ακαριαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλος παικτης ο καπονο αλλα όχι και να τον συγκρίνουμε με γιγαντες σαν τον μπιδη

      φανς μεμπερ οφ μπιδης

      Διαγραφή
  27. Για τον Αγγέλου εγω δεν εχω καλη αποψη, σε οτι αφορά το αντιπαναθηναϊκό μενος που τον χαρακτηρίζει...Και επι εποχης Πανιωνίου,σαν παίκτης,και επι εποχης Ντούντα στον Ολυμπιακό,αλλά και σ' άλλες περιπτώσεις,πάντοτε τον θυμάμαι να βγάζει περισσιο πάθος -και οχι μονο - εναντίων του Παναθηναϊκού...Θεμιτό μεν ,αλλα αξιοπερίεργο δε...Ωστόσο δεν μπορεί κανεις να παραγνωρίσει οτι ειναι ενας πολυ καλός προπονητης,που παραγει εργο στον Αρη,παλευοντας με διοικητικα,οικονομικα και αγωνιστικά προβλήματα...Και μπράβο του που αποτόλμησε ενα τετοιο ποστο,σε αντιθεση π.χ, με τον Ιτούδη που επιμελως αποφευγει να τριφτει,κάνοντας το αγροτικό του σε ομαδες της Α1 ή τουλάχιστον ακολουθώντας τα χναρια του Κατσικάρη σε μια μικρομεσαια ομαδα της Ευρώπης...


    ΥΓ1.Νομίζω οτι η φυγή Καπόνο αποτελει ενα ανελπιστο δωρο για τον Πεδουλάκη.Καταρχήν,περνά το μηνυμα οτι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.Επιπλέον,συσπειρώνονται ακομη περισσοτερο οι παικτες και θωρακιζονται τα αποδυτηρια.Τρίτον,δημιουργείται ενα σοκ στην ομαδα που θα κρατησει ακομη περισσοτερο σε εγρήγορση τους παικτες,ενόψει των δυσκολων υποχρεωσεων που ακολοθουν.Τελος,δημιουργειται η ευκαιρία να βγει μπροστά ο Γιαννόπουλος,και ισως με τον τροπο αυτο να αποκτησει αναπαντεχα μια νεα σταθερα η ομαδα στο ροτεησον της.Κι αυτο γιατι ειναι πιο ευκολο να ενσωματωθει σε μια ετοιμη και καλδουλεμενη ομαδα ενας νεος παικτης οπως ο Γιαννόπουλος ,παρα σε ενα συνοθυλευμα οπως ηταν ο Παναθηναϊκός στην αρχη της περιοδου...
    ΥΓ2.Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός στοχευει σε γκαρντ,αλλα για μενα θα ηταν προτιμότερη η απόκτηση ενος βοηθητικου ψηλού ,σαν τριτο 5αρι,που να μπορει να δωσει βοηθεια με τον ογκο του στο above the rim παιχνίδι.Η χρονια θα βγει με τα υπαρχοντα guard και θεωρω οτι θα υπαρχει συμφορηση στο rotation,αν εμφανιστει και αλλος περιφερειακος.Με τα 30λεπτα που παιζουν οι Διαμαντιδης ,Ουκιτς μαζι, με τα 10-15 λεπτα που βοηθαει ο Μπανκς και εχοντας και τον Ξανθόπουλο,νομίζω οτι δεν χρειαζεται τωρα δημιουργος...Ποσο μαλλον οταν διαγουμε την τελευταια στροφη της χρονιας,με τον χρονο να πιεζει για να μπορεσει να ενταχθει ενας ακομη μαεστρος στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος πρέπει επιτέλους να θυμίσει στον Πεδουλάκη
      ότι δεν προπονεί ακόμα το Ρέθυμνο.

      Διαγραφή
  28. Μάλλον θα με βγάλετε και εμένα τρολ κάποιοι, αλλά τι ακριβώς παράγινε ρε παιδιά εδώ μέσα..? Γιατί εγώ νομίζω ότι ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ με έναν μαγικό τρόπο στα comments μετατρέπεται σε μπασκετικά Πράσινα Νέα, ό,τι και να 'χει γράψει ο Jim... Have Mercy!

    Radja

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο,μονο που πολλα σχολια δεν τα γραφουν οι του Παο ειναι δαχτυλο γαυρων ειδικα τα ανωνυμα.Το να ειναι καποιος παο και να κλαιγεται που εφυγε ο Καπονο ειναι κατανοητο.Καποιοι ομως το κανουν επιτηδες για να γελασουν ε αυτοι τρολαρουν.

      Διαγραφή
    2. Κοίτα φίλε και εγώ γαύρος είμαι, αλλά γουστάρω μπασκετική κουβέντα και γύρω από όλα, αλλιώς θα πήγαινα αλλού να χαζέψω, σε πιο χρωματισμένα sites. Βρέξει/χιονίσει, κερδίσει/χάσει η κουβέντα από συγκεκριμένους "αντικειμενικούς" και "ειδήμονες" εδώ μέσα, θα πάει στον Παναθηναικό... Και το ίδιο θα έλεγα αν γινόταν αυτό για τη δική μου ομάδα, να 'σαι σίγουρος. Για ποστ που αφορά επιτέλους κάτι άλλο από μας τους "αιώνιους", πήγε πάλι στον ΠΑΟ... Από τη μια ο Καπόνο, από την άλλη ότι ο Αγγέλου που είναι αντι-Παναθηναικός... Jim, φτιάξε ένα ακόμη blog ρε φίλε, στο κάτω-κάτω βάζελος είσαι και εσύ (δε στο χρεώνω αυτό, μη παρεξηγηθώ...), να ξεχαρμανιάζουν τα παλiκάρια!

      Radja

      Διαγραφή
    3. μπριτζ δικο μας ειναι γαυρακος.

      Διαγραφή
  29. Γεια σου Jim, θα κανεις αρθρο για την αποφαση του Καπονο και αυτο ειναι καλο η κακο για τον παο για μια λιστα για υποψιφια γκαρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ειμαι σιγουρος ότι αυτή τη στιγμη ο τζιμ ετοιμαζει ποστ για καπονο

    φανς κλαμπ οφ καπονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο Τζιμ το χε πει οτι ο Καπονο δεν κανει στον ΠΑΟ,οτι προσωρινα μονο θα δωσει λυσεις,υπαρχει ολοκληρο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγω φετος περιμενα ότι το μεγαλο γελιο θα το βγαλει το ντομπερμαν ο περκινς αλλα τελικα το εβγαλε ο καπονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επειδή έχουμε τρελαθεί. Ο Καπόνο είναι ένας πολύ καλός σουτέρ. Ούτε σούπερ στάρ ήταν στο ΝΒΑ ούτε την τεράστια καριέρα έκανε ,ούτε έχει πάρει ματς με μεγάλα σουτ που κάποιος έγραψε πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν είναι super star ο δις νικητής του διαγωνισμού τρίποντων στο ΝΒΑ κατέχοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ ταχυτητάς (22 sec) τότε ποιος είναι super star??

      Διαγραφή
    2. pesta re dimitri,nomizoyn oti eixame ton soyper star toy nba kai tora poy efyge katastrafikame.Xasame tin dinami mas sta rimpaoynt kai stin amina kai aftoi klegontai.

      Διαγραφή
    3. Αλλο τριποντας και αλλος καλος μπασκετμπολιστας.

      Διαγραφή
    4. http://www.youtube.com/watch?v=PJ3JQxGcENo

      Aν δεν είναι super star ο ο Ricardo Filipino, που έχει ταπεινώσει διαδοχικά Lebron James και Kobe Bryant τότε ποιός είναι super star.

      Διαγραφή
    5. Βρε Ανώνυμε 5:18, ας γράφουμε λίγο πιο προσεκτικά... γράφεις "κατέχοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας (22 sec)"...22 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα? Στα 100 ελεύθερο? Πεταλούδα? Τι 22 δευτερόλεπτα άνθρωπε μου? 22 δευτερόλεπτα να σουτάρει...ο Πάγκαλος πιο γρήγορα θα σούταρε...22 δέκατα του δευτερολέπτου είναι όχι δευτερόλεπτα...και καλά σου ξέφυγε...δεν σκέφτηκες ότι η επίθεση διαρκεί 24 δευτερόλεπτα? Άσε που τον παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας δεν τον κάνει super star....

      Διαγραφή
    6. Ακριβως Νικο λες και η ταχυτητα τον κανει σουπερ σταρ στο παιχνιδι μεσα,εξω μπορει στο παρκε το ειδαμε.

      Διαγραφή
    7. 22 δέκατα του δευτερολέπτου "εξυπνάκια" είναι 2,2 δευτερόλεπτα (ο Πάγκαλος πιο γρήγορα θα σούταρε). 0,22 δευτερόλεπτα (ή 2,2 δέκατα ή 22 εκατοστά) είναι το ρεκορ του..

      Διαγραφή
    8. Σωστός 2,2 δέκατα...παρόλα αυτά εγώ γέλασα...εσύ αντέχεις?

      Διαγραφή
  34. Τζιμ θα σαι παρακαλεσω αν θελεις γραψε μας μια λεξη για Καπονο εδω δεν θελω ποστ απλα ενα σχολιο. ΖΗΜΕΙΟΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΚΑΠΟΝΟ.ΝΑΙ Η ΟΧΙ Αυτο μονο."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζημειωνεται,"Α"

      Διαγραφή
    2. το σε παρακαλεσω πως το κανα "σαι" και το διαβασα η τρελη τοσες φορες παει Τζιμ το χασα και το λιγο που ειχα."Α"

      Διαγραφή
  35. Κάποιος σας δείχνει το φεγγάρι και εσείς κοιτάτε το δάχτυλό του.
    Εάν ο ΔΔ φύγει από τον Παο και πάει π.χ. στον Καοδ και δεν πιάσει,
    ποιος θα φταίει?? ο ΔΔ ή ο προπονητής του Καοδ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λες ευτυχώς που φέτος ο γαύρος
      έχει προπονητή τον Μπαρτζώκα!
      Ούτε του παπα μην το πεις!
      Για του χρόνου έχει ο θεός!

      Διαγραφή
  36. Εν κατακλείδι, ο Καπόνο ναι μεν μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι των πρασίνων (που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό) αλλά όχι, δεν θα τον επιλέγαμε για τον Παναθηναϊκό για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή «φωνάζει» για έναν παίκτη στη θέση «4», πιο αθλητικό από τον Μασιούλις που ενδεχομένως να δεί λεπτά στη θέση πλέον (δεν υπάρχει και ο sevenfooter στο «5» που θα έκλεινε καλύτερα ένα τέτοιο σχήμα). Ο Παναθηναϊκός πέφτει σε παγίδα, βελτιώνοντας το κομμάτι του σουτ από λάθος θέση όμως και με λάθος οπτική χάνοντας σε ένταση άμυνας και athleticism, φιλοσοφία πάνω στην οποία θεωρητικά χτίστηκε η φετινή ομάδα. Ενδεχομένως λοιπόν να δημιουργηθεί κρίση ταυτότητα προσεχώς. Κάτι μου λέει ότι μπορεί οι πράσινοι να δούν κάποια πρόσκαιρη βελτίωση αλλά στη σούμα, από μια ενδεχόμενη προσθήκη του Καπόνο, θα βγούν μείον..ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΖΙΜ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωστε troll αυτοι που θελουν τον Καπονο ε? Ωραιος φασισμος ειναι εδω στο Blog...οκ...κρατηστε το επιπεδο σας να γραφετε εσεις οι 10-20 , χαρακτηριστε ασχετους και πανε απο δω ρε και τετοια κοσμητικα επιθετα οσους εχουν αντιθετη αποψη. Ο Ελληνας αποδεικνυει για αλλη μια φορα ποσο και καλα δημοκρατης ειναι αλλα μολις του πουνε μια αντιθετη αποψη αρχιζει τα φασιστικα του.Γουστο και καπελο μου ειναι να μη παω τον Πεδουλακη, να μη παω το control basket και να μου αρεσουν παικτες σα τον Μπανκς, τον Καπονο και οποιον αλλο.
    Ενα τελευταιο επιχειρημα αν και στο βροντο θα παει. Γνωριζετε τι ποσοστο ειχε ο ΠΑΟ πριν ερθει ο Καπονο στα τριποντα και τι μετα? Και κατι ακομα...οταν οι αντιπαλοι παιζουν overplay ενα παικτη, και ανοιγουν οι διαδρομοι για εναν αλλο και βαζει καλαθι ο αλλος, μηπως το μισο καλαθι ανηκει αλλου? Το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα, οταν μαρκαρουν 2 τον Καπονο τοτε βαζει καλαθι πχ ο Μπραμος...οποτε...τι ωραιος παικτης ο Μπραμος ε?
    Αλλα ξερω...τι επιχειρηματα και αυτα ?
    Εδω εσεις πηγατε να φατε τον Ουκιτς και τωρα? Κωλοτουμπα ε? Επειδη το ειπε ο Τζιμ... Ολοι σας θελατε να φυγει ο Μπανκς? Τωρα?
    Καλη συνεχεια στη φιλτατη παρεα σας, εγω ουτε βαζελος ειμαι ουτε ανηκω σε κανενα αρμα. Αλλα καποιοι που ξερουν κανταρια μπασκετ εδω τους ενδιαφερει ποιος θα ναι ο 6ος Αμερικανος που θα αλλαξει ο ΠΑΟ φετος....
    Απο ενα φιλαθλο του Παναθηναικου
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια η απώλεια του Καπόνο, οποίος δεν το καταλαβαίνει δεν αγαπάει ούτε τον Παο ούτε το μπάσκετ.

      Διαγραφή
    2. Του έτυχε του Παο το πρώτο νούμερο του λαχείου και αντί να βάλει χειροπέδες στον Καπόνο και να τον κρατήσει μέχρι τα γεράματα ορισμένοι πανηγυρίζουν που έφυγε, έλεος!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα τι λετε βρε γαυροι??χασαμε στα ριμπαουντ, στην αμυνα και σιγα τα ποσοστα του στα τριποντα,πιο πολλα εχει ο Μπανκς, Μπραμος και Ματσιουλης.Πηραμε δυσκολες νικες και χωρις αυτον.Βγαζετε ολοι το κομπλεξ για τον Πεδουλακη αν ηταν Πεδουλακιτς θα ταν ολα ωραια και καλα.Εφυγε παει παπαλα,δεν τον εδιωξαν ασε που κανονικα θα πρεπε να τον μηνυσει η Καε για το ξεκρεμασμα που μας εκανε.

      Διαγραφή
    4. Δημητρη Μ
      αν βρεις τον ορέστη πουθενά τα χαιρετίσματά μου να του δώκεις. και να του πείς ότι αυτόν τον θέλουμε πίσω.
      Στο καλό και να μη μας γράφεις

      Διαγραφή
    5. για την Ευρωλίγκα;

      Αγώνας Χρόνος Πόντοι Σουτ Ασίστ
      Ζαλγκίρις (Ν) 17:21 16 5/7 2
      @Εφές (Η)* 27:46 10 3/12 4
      Ουνικάχα (Ν) 13:48 7 3/4 1
      @Άλμπα (Ν) 19:23 8 3/5 0
      Ρεάλ (Η) 16:52 4 0/4 1
      Μπάμπεργκ (Ν) 11:07 5 1/4 0
      @ΤΣΣΚΑ (Η) 12:06 5 3/6 0
      @Ζαλγκίρις (Ν) 05:36 4 1/4 0
      Εφές (Ν) 00:00 - - Δημητρη Μ εσυ γνωριζεις τα στατιστικα του,ποιος εβαλε τα πρισσοτερα τριποντα μωρε που πεταει ο καθενας οτι του κατεβει.Ο ανθρωπος τελευταια ουτε ασιστ δεν εδινε διαβασε τι λενε ανθρωποι που ξερουν μπασκετ.Η επιθεση στο συγχρονο μπασκετ γινεται οσο σου επιτρεπει η αμυνα.Τον πηραμε για να παιζει με τον Σοφο και χασαμε στα ριμπαουντ και αμυνα οσο επαιζαν μαζι ουτε καν το σουτ του δεν μας εδωσε.

      Διαγραφή
    6. Όσο για την Ευρωλίγκα;

      Αγώνας χρονος ποντοι σουτ ασιστ
      Ζαλγκίρις (Ν) 17:21 16 5/7 2
      @Εφές (Η)* 27:46 10 3/12 4
      Ουνικάχα (Ν) 13:48 7 3/4 1
      @Άλμπα (Ν) 19:23 8 3/5 0
      Ρεάλ (Η) 16:52 4 0/4 1
      Μπάμπεργκ (Ν) 11:07 5 1/4 0
      @ΤΣΣΚΑ (Η) 12:06 5 3/6 0
      @Ζαλγκίρις (Ν) 05:36 4 1/4 0
      Εφές (Ν) 00:00 - -

      Διαγραφή
    7. το κοπι ειναι τραγικο συγγνωμη.Με Ρεαλ 16.52 4 ποντοι ενα τριποντο εχασε και την μια βολη.Πιστευω οτι δεν θα μας λειψει.Στο πρωτο παιχνιδι με Ζαλκιρις ηταν καλος μονο στο πρωτο ημιχρονο στο δευτερο τον εξαφανισαν οι Λιθουανοι.Με Εφες σε 27 λεπτα 10 ποντους με 2/7 τριποντα και 4 pir βεβαια ολοι ηταν τραγικοι αλλα αυτος υποτιθεται οτι θα κανε την διαφορα,Εδω για του λογου το αληθες.Ουσιαστικα δεν βοηθησε μονο το ονομα ειχε,αλλοι ειχαν την χαρη ομως http://www.euroleague.net/main/results/showgame?phasetypecode=TS&gamecode=129&gamenumber=12&seasoncode=E2012#!boxscore

      Διαγραφή
  38. Ζητω ο αδερφος του Μαικ του Φασολακη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιάννης ο φονιάς,
      παιδί μιας Πατρινιάς
      και ενός Μεσολογγίτη

      Διαγραφή
    2. του βγάλαμε γλυκό του βγάλαμε και μέντα
      μα για το φονικό δεν βγάλαμε κουβέντα.

      Διαγραφή
  39. Ζητώ συγγνώμη αλλά αυτό είναι παράνοια, αλλά και απύθμενη βλακεία. Και τεράστια αδικία απέναντι στον Πεδουλάκη, που πήρε μία ομάδα το καλοκαίρι στη χειρότερη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της, που αντικατέστησε ένα ζωντανό θρύλο, αλλά με τη δουλειά του και την τεράστια προσπάθεια των παικτών διάγει μία πορεία με πάρα πολύ ψηλά το κεφάλι.

    Ο Πεδουλάκης κρίνεται επειδή εξώθησε τον Καπόνο σε αποχώρηση! Αρα ο προπονητής βρίσκεται στον πάγκο μίας ομάδας, όχι για να έχει πλάνα και τακτικές, αλλά για να ικανοποιεί το παράπονο κάθε παίκτη όταν αυτός δεν αγωνίζεται. Οι ομάδες δε χτίζονται όμως. Ο Καπόνο δεν είχε μικρό χρόνο συμμετοχής. Αγγιζε τα 15 λεπτά ανά ματς. Στο μεταξύ όμως, ο Παναθηναϊκός κερδίζει. Με τον Καπόνο να βρίσκει συμμετοχή 15 λεπτών, ή καθόλου. Αρα; Δεν έχει σημασία αν κερδίζει η ομάδα... Σημασία έχει να παίζει ο αθλητής. Κι όποιος αθλητής φτάνει σε αντίστοιχο σημείο. Παράνοια!!!http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/377635-i-megali-magkia-toy-pedoylaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ο Πεδουλάκης με την συμπεριφορά του έδιωξε τον Καπόνο. Τώρα αν αυτό αποδειχθεί σωστό ή λάθος θα το δείξει το μέλλον.

      Διαγραφή
  40. Η λογική του Ελληνα όμως, είναι συγκεκριμένη. Οσο πιο μικρό μέγεθος είναι ο απέναντι, τόσο περισσότερο καμπόσοι το παίζουμε. Είτε έχουμε, είτε δεν έχουμε γνώση του αντικειμένου.

    Παλιότερα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει παρκάρει στον πάγκο, που ήρθαν στον Παναθηναϊκό με διθυράμβους, αποθεωτικά πρωτοσέλιδα και δεκάδες τσουβάλια με χρήματα που προέβλεπαν τα συμβόλαιά του. Με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τον Ντελκ και τον Γιαφτόκας. Εγινε κάτι; Οχι! Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα πανηγυρικά. Αλλά ο Ζοτς είναι θρύλος, ο Πεδουλάκης (σώνει και καλά) πρέπει να είναι άσχετος. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε.

    Επιπλέον, ο Καπόνο, δεν ήταν επιλογή του Πεδουλάκη. Οπως πολλοί παίκτες δεν ήταν επιλογές του Ομπράντοβιτς. So what? Τον αποδέχτηκε και καλά έκανε. Προσπάθησε να τον χρησιμοποιήσει, στην πορεία είδε ότι δεν του έβγαινε, τον πάρκαρε. Οπως ακριβώς μπορεί να συμβεί και κάθε παίκτη.

    Και το γεγονός ότι ο Πεδουλάκης, οδηγεί την ομάδα του σε νίκες χωρίς να κανει συμβιβασμούς, είναι τεράστια μαγκιά του.Ταδε εφη Ασπρουλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον μόνο παίκτη που πέρασε από τον Παο και μπορώ να συγκρίνω τον Καπόνο είναι ο Dominique Wilkins.

      Διαγραφή
    2. δε βαρεθηκες να γραφεις μετα απο καθε ποστ με αλλα λογια τα ιδια πραγματα?
      TROUBLE

      Διαγραφή
    3. @ 6:24
      Ας έβλεπες μπάσκετ πιο συχνά , όταν θυμάσαι πως υπάρχει και αυτό το άθλημα κάθε 17-18 χρόνια αυτά παθαίνεις

      Διαγραφή
  41. επειδη τα τελευταια 20 χρονια ζω στην αμερικη θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου για τον καπονο. Ο καπονο είναι κατι σαν τον Αποστολο Κοντο που επαιζε στον παο τις δεκαετιες του 70 και του 80

    όπως ο Κοντος μονο ένα σουτ ειχε αφου δεν επαιζε αμυνα και δεν μαζευε ριμπαυντς ετσι και ο καπονο ένα σουτακι εχει, αλλα τι σουτακι, φαρμακι σαν του Κοντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στο σύγχρονο μπάσκετ δεν επιλέγει ο επιθετικός, αλλά επί της ουσίας η άμυνα.

    Οπότε το αν θα σουτάρει ο Καπόνο δεν είναι θέμα του Παναθηναϊκού, αλλά των αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Θα θυμίσω το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που ο Αμερικανός σηκώνεται από τον πάγκο και βάζει συνεχόμενα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Όλα προήλθαν από κακές βοήθειες του Κουζμίνσκας, που άφηνε τον παίκτη του για να καλύψει τη ρακέτα, ακολουθώντας την τακτική της ομάδας του, η οποία έπαιζε επιθετικά τον Διαμαντίδη στέλνοντας τους ψηλούς μακριά από το καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο η τακτική άλλαξε, η Ζαλγκίρις έπαιξε πιο παθητικά και ο Καπόνο δεν ξανασούταρε (παρά μόνο μια φορά αν θυμάμαι καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  43. "Ο Πεδουλάκης που δεν του βγάζει συστήματα" και το άλλο με τον Τοτό
    Πιθανότατα ότι πιο λάθος έχει ακουστεί μετά το "λεφτά υπάρχουν" του Γεωργίου Παπανδρέου και το "δεν υπάρχει πιο έντιμος από τον άντρα μου" της συζύγου Παπαγεωργόπουλου. Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσε τρία συγκεκριμένα plays για να εκμεταλλευτεί ειδικά το σουτ και την πάσα του Καπόνο. Το ένα το έπαιζε και για τον Διαμαντίδη, το άλλο κυρίως για τον Αμερικανό και το τρίτο ουσιαστικά τον "μεταμόρφωνε" σε "4άρι" (όχι ότι έχει μεγάλη διαφορά) για να εκμεταλλευτεί το τρίποντο του. Υπάρχουν σινιάλα, σχήματα, ονόματα και... διευθύνσεις, ότι χρειάζεται ακόμη και ο πιο άπιστος Θωμάς για του λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. καλησπερα..τεραστιος παικτης ο καπονο,τιμη μας που ρθε στο ελληνικο πρωταθλημα οσο κ αν αντιεπαγγελματικη φανηκε η συμπεριφορα του..ομως,οποιοσδηποτε παικτης πρεπει να ναι κατω απ την ομαδα..ειτε προπονητης ειναι ο πεδουλακης ειτε ειναι ο ομπραντοβιτς..εχω την αισθηση οτι εκτος του καπονο ουτε ο μπανκς εχει καταλαβει σε ποια ομαδα ηρθε..πολλες φορες η συμπεριφορα του ειναι περιεργη..ας καταλαβουν,λοιπον,οτι αν ηθελαν να παιζουν σε ομαδα που να γυριζει γυρω απ αυτους θα επρεπε να υπογραψουν σε καμμια αλμπα,ολιμπια,μπεσικτας,νιμπουργκ κτλ..JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ που έχει στόχο να αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να στήνει πιο προσεκτικά το ρόστερ και να προτιμά παίχτες που είναι προσαρμοσμένοι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις απαιτήσεις ενός μεγάλου ευρωπαϊκού κλαμπ. Όταν φέρνεις παίχτες που είναι ανενεργοί εδώ και μήνες ή είναι γυρολόγοι σε δευτεροκλασάτες διοργανώσεις στις ΗΠΑ ή αλλού (βλέπε και Πέρκινς -Κίνα) ή απλά τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα μεσούσης της χρονιάς, δεν μπορείς να έχεις βλέψεις να φτιάξεις μια στιβαρή ομάδα που θα κυριαρχησει στην Ευρωλίγκα. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο ή έστω φτάσανε σε ΦΦ όλα αυτά τα χρόνια της διοργάνωσης.

      Ας ελπίσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι να γίνει πιο σοβαρά και έγκαιρα η στελέχωση του ρόστερ και να αποφευχθούν παρόμοια λάθη.

      Βιολέτα

      Διαγραφή
    2. και ακομα δεν εχουμε απολαυσει και τον περκινς, που να αρχισει να παιζει και το ντομπερμαν

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι ο ολυμπιακός και ο παοκ
      να βγουν 1ος και 4ος αντίστοιχα
      ώστε να απολαύσουμε την απόλυτη γιγαντομαχία
      Πέρκινς vs Μπίδη.

      Διαγραφή
    4. α καταλαβα παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι ο μπιδης.

      Διαγραφή
    5. άρα ο περκινς είναι του ολυμπιακού???

      Διαγραφή
  45. Δεν θέλω να πάρω θέση στο αν φταίει ή όχι ο Πεδουλάκης για την αποχώρηση του Καπόνο, αλλά ένας παίκτης που έχει βγάλει δεκάδες εκατομμύρια στο ΝΒΑ είναι δυνατόν να ήρθε στην Ελλάδα με δέλεαρ μερικά χιλιάρικα. Ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει μπασκετάκι και όχι για τα λεφτά και τελικά σκούπιζε πάγκο. Και εγώ στη θέση του θα έφευγα. Να κάνω και μια πρόβλεψη, τον βλέπω να καταλήγει σε τούρκικη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έτσι συνεχίζουμε στην Ευρώπη χωρίς να μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Εγώ θα προτιμούσα να τον είχα και ας σκούπιζε πάγκο, ακόμα και η σκόνη που θα άφηνε στο πάγκο κέρδος θα ήταν για τον παο

      Είπαμε μην πυροβολείτε τον Πεδουλάκη, είναι στο απυρόβλητο!

      Διαγραφή
    2. Μάλκοβιτς – Ομπράντοβιτς – Πεδουλάκης

      Το μόνο που μας σώνει είναι ότι και οι γαύροι τον Μπαρτζώκα έχουν.

      Διαγραφή
  46. Εχμμμ...το ποστ είναι για την Αριανάρα παιδιά..αφήστε να χαρούμε και μεις λιγάκι, από αύριο μιλάμε πάλι για τον Παναθηναικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο.εχουμε ξεφυγει μην νομιζεις δεν ειναι μονο παναθες εχει και γαβρακια που το παιζουν βαζελακια.

      Διαγραφή
  47. xaxaxaxaxa "να μην πυροβολουν τον Πεδουλακη γιατι ειναι στο απυροβλητο" ναι μονο που τον εχετε ξεσκισει λες και τον εδιωξε αυτος.15 λεπτα στην ευρωπη ποσο ηθελε μωρε που ολο φαουλ και βηματα ηταν,ανυπαρκτο ριμπαουντ.Θα τον εβαζε παλι οταν το επετρεπαν οι συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. epeidi exw mathei pragmata apo paixtes pou sinergastike o tipos einai aparadektos kai panw apola KAKOS san anthrwpos opote gia mena i kouventa teleiwnei ekei. proponitis pou exei traviksei apo ti fanela antipalo paixti pou soutarei triponto mprosta tou den aksizei arthra jim ofeiles san basketikos me akres sto xwro na ksereis ti esti aggelou. kata ta alla ETHNIKARA re mono!! katalavete oti exoume mia apo tis kaliteres ethnikes ever kai me mprostari ton bill kai ton koufo tha ftasoume poli psila! ipomoni loipon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Jim πολύ καλή ανάρτηση!!
    Δεν το λέω επειδή είμαι φίλαθλος του Άρη και αναφέρεσαι στην ομάδα μου αλλά νομίζω έχεις πιάσεις πολύ σωστά τα περισσότερα σημεία από την φετινής παρουσίας στην εποχή του Αγγέλου.
    Γενικότερα όμως τέτοιες αναρτήσεις για την Α1 χρειάζονται. Παλαιότερα είχα προτείνει και ένα μόνιμο Post στην αρχή της εβδομάδας για τα παιχνίδια του ΣΚ ώστε να μπαίνουν στην κουβέντα οι φίλαθλοι όλων των ομάδων, αλλά ξέρω ότι λόγο χρόνου είναι δύσκολο. Anyway...

    Προσωπικά δεν έχω γνώμη για τον άνθρωπο Αγγέλου (πέρα από το ότι δεν παλεύεται στις δηλώσεις του, πολύ μπέρδεμα) αλλά βλέπω ότι δουλεύει μεθοδικά, έχει γνώσεις και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ελλιπές ρόστερ που διαθέτει. Συγχαρητήρια σε αυτόν και σε όλο το τιμ και βέβαια στους παίκτες που φαίνεται να προσπαθούν με διάθεση παρά τις δυσκολίες. Φέτος πρωτεύον στόχος είναι το οικονομικό συμμάζεμα και η ένταξη των νεαρών παικτών στην ομάδα. Η εξάδα είναι σε δεύτερη μοίρα.

    Ως ερώτημα, πέρα από τα του ροτέσιον στα γκαρντ με παραγκωνισμό μούτρου τελευταία (ο μποχωρίδης έχει ύπουλο τραυματισμό και προστατεύεται) που το έθεσαν αρκετοί φίλοι προηγουμένως, θα ήθελα την γνώμη σου για τα πολλά λάθη που σταθερά κάνει η ομάδα. Είναι θέμα άγχους και πίεσης, είναι αναπόφευκτο αρνητικό στοιχείο το παικτών που διαθέτουμε ή έχει να κάνει με την χημεία της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου??

    Υ.Γ Ποια η γνώμη σου για τον Καλίστους ΕΖΙΟΥΚΟΥ του Πανελευσινιακού?? Στο above the rim παιχνίδι είναι πολύ καλός και βγάζει αρκετή ενέργεια. Ανεπιφύλακτα θα τον ήθελα στο ρόστερ του Άρη για του χρόνου...

    Dalis.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά φιλαράκι.. Το βασικό σου μέλημα είναι να μειώσεις τον αριθμό των λαθών. Δεν έχεις πόιντ γκαρντ, παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Αγγέλου πιστεύει τον Καραποστόλου, τον οποίο χρησιμοποιεί ως κόμπο και στα δύσκολα δείχνει να τον εμπιστεύεται. Και εγώ είμαι πολύ σκεπτικός σε αυτή του κίνηση.. Καλή και οικονομική περίπτωση ο Εζιούκου. Όπως και ο Κόλεμαν (το καλοκαίρι θα είναι αισθητά πιο ακριβός).

      Διαγραφή
  50. Πολύ καλή η επιλογή σου Τζιμ να αφιερώσεις το άρθρο στον Βαγγέλη Αγγέλου. Κρίμα όμως που κάποιοι χαλάνε άλλη μια ωραία δημοσίευση,ασχολούμενοι με τα μεταγραφικά της ομάδας τους.
    Ας μιλήσουμε όμως για τον Έλληνα προπονητή, αν φυσικά μας μένει εμάς κάτι να σχολιάσουμε. Βλέπεις όταν σε επιλέγει για συνεργάτη της μια εκ των λαμπροτέρων προσωπικοτήτων που έχει στολίσει τα ευρωπαικά γήπεδα, όχι μια αλλά δυο φορές, τότε δεν ξέρω αν μένει κάτι σε εμάς. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι είναι μικρό πράγμα να σε καλεί ο Ίβκοβιτς στη Μόσχα για να τον βοηθήσεις στο έργο του. Ή αν ξέρουμε κάτι περισσότερο από τον Σοφό.
    Εξάλλου το γεγονός ότι έχει "αποφοιτήσει" από το ίδιο "πανεμπιστήμιο", με τον πλέον επιτυχημένος ευρωπαίος προπονητής (Ομπράνοτβιτς) αυτό από μόνο του αποτελεί εχέγγυο για την προπονητική του αξία.
    Ποιο ήταν το στοιχείο εκείνο που εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη στον περσινό ολυμπιακό, πέραν του φοβερού uptempo ρυθμού, και της πλήρους αντιμετώπισης του μέχρι χθες αήττητου (πλην καταστροφικού) pick n roll. Μα φυσικά η ατομική βελτίωση των παικτών. Τι να πρωτοπείς; Για τον Παπανικολάου που από ανώριμο παικτάκι, έγινε ο τρόμος και ο φόβος των απανταχού small forward της Ευρώπης. Για τον Χάινς που απογειώθηκε. Για τον Μάντζαρη με μετετράπη από παίχτη άγνωστο, σε εργαλείο πρωταθλητισμού. Για τον Πρίντεζη που βελτίωσε όλες ανεξαιρέρτως τις αδυναμίες του. Και η λίστα είναι μακρά.
    Ποιός όμως ήταν υπεύθυνος για τις ατομικές προπονήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης; Μα φυσικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.Τεράστιο παράσημο!!!
    Ας δούμε όμως άλλη μια πτυχή των ικανοτήτων του. Τρεις ιστορίες παικτών που αποδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει καλύτερο μπασκετικό μάτι από κορυφαίους προπονητές της ηπείρου.
    1η περίπτωση: Κάιλ Χάινς.
    Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ως γνωστόν, ήταν αυτός που ειηγήθη την απόκτηση του Αμερικάνου, καθώς ο Ντούντα την εποχή εκείνη είχε υποχρεώσεις με τους πλάβι. Εκεί λοιπόν, όπου όλοι οι Ευρωπαίοι κόουτς είδαν έναν νάνο, ο Βαγγέλης αναγνώρισε έναν γίγαντα. Και δεν χωρά αμφιβολία για το αν δικαιώθηκε.
    2η περίπτωση:
    Βαγγέλης Μάντζαρης.Υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις ακόμα και εντός της ομάδας για τον παίκτη. Υπήρχε όμως και η δεδομένη αρνητική γνώμη του Ζοτς, που δεν τον ήθελε στα πράσινα. Ο Αγγέλου όμως, έχοντας τεράστια εμπιστοσύνη στην κρίση του, επέμεινε. Και επέμεινε και κόντρα στους κοντόφθαλμους που είχαν πρόβλημα με τις οπαδικές προτιμήσεις του παιδιού. Και έφερε στον Πειραιά αυτόν τον άσημο παίκτη. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το blog, από τον ίδιο τον Τζιμ, έχουν γραφτεί αρκετοί διθύραμβοι για τον άτυχο play maker, και δε χρειάζεται να προσθέσω άλον έναν. Ένα ακόμα τεράστιο συν για τον Αγγέλου.
    3η και πιο κραυγαλέα περίπτωση.
    Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος έχει κάνει ήδη να πρώτα του βήματα, έχει δείξει σπουδαία δείγματα σε παραδοσιακά καλή ομάδα της Α1, έχει πάρει την ευκαιρία του από μεγάλη ομάδα, αλλά μένει μετέωρος όταν αυτή η ομάδα αποφασίζει να τον διώξει. Η έτερη μεγάλη ομάδα της χώρας, αδιαφορεί για το πρόσωπό του. Πρόταση από το εξωτερικό δεν έρχεται και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα καταλήξει σε ομάδα της επαρχίας (Κοζάνη). Εκτός κι αν....
    Εκτός κι αν ο Αγγέλου δει στον νέο τότε play maker κάτι που δεν έβλεπαν όλοι οι άλλοι και αποφασίσει να τον προτείνει στον συνεργάτη του και προπονητή της ΤΣΣΚΑ. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα εξελιχθεί σε απόλυτο σταρ των '00s, θα κυριαρχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη με τη φανέλα της Εθνικής και της ΤΣΣΚΑ, και θα μείνει στην ιστορία ως ένας εκ των καλύτερων play maker όλων των εποχών.
    Αυτό κι αν ήταν παράσημο για τον Αγγέλου.
    Τώρα, ο Βαγγέλης Ιωάννου, αποδεικνύει ότι είναι προπονητής που στέκεται και στα δικά του πόδια. Δεν φοβάται, δεν κρύβεται, δεν περιμένει σαν άλλους. Η επιτυχία του στον Άρη, δείχνει ότι είναι ικανός να αναλάβει καράβια και μόνος του. Και θα αναλάβει ακόμα μεγαλύτερα. Να είστε σίγουροι...
    Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής να τα καταφέρει και να φτάσει την Εθνική μας και πάλι στην κορυφή. Όποτε όμως αναζητήσουμε τον επόμενο προπονητή, ο Βαγγέλης δικαούται να είναι ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους. Πολύ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι αναδρομές σου φίλε, αν και σε κανα-δυο σημεία έχω αντίθετη γνώμη. Ο Παπαλουκάς ..κατέληξε στη Μόσχα με την αρωγή του νεοαποκτηθέντα Έλληνα star (και φονικού scorer τότε) Νίκου Χ#Βρέττα, κατά δήλωση του ιδίου του Ivkovic. Καθόλου απίθανο να εισηγήθηκε τη μεταγραφή και ο Αγγέλου, Έλληνας γαρ και γιατί όχι γνώστης της ελληνικής αγοράς. Ο Μάντζαρης αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και στο Περισατέρι, απλώς με μεγαλύτερη άνεση και αισιοδοξία, λόγω εμπειρίας. Δεν διαφωνώ για την επιμονή του τότε βοηθού προπονητή του Ολυμπιακού, απλά το αναφέρω. Τέλος, το ότι ένας μπασκετικός έχει μάτι δεν τον κάνει αυτόματα ικανό για πρώτο προπονητή. Το ότι είναι φανερά βελτιωμένος και πιο ήρεμος στις αντιδράσεις του είναι αυχάριστο γεγονός

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. όλα πολύ ωραία στο κείμενό σου, όμως ποιός είναι ο Βαγγέλης Ιωάνου;O γνωστός εκφωνητής της ΝΕΤ;

      Διαγραφή
  51. Εχω διαβασει ηδη πολλες αποψεις για Καπονο. Ο παιχτης εχει πολλα αρνητικα (δεν παιζει αμυνα , αργος , δεν παιρνει ριμπαουντ) και το μονο που αξιζει ειναι το σουτ , που σχετικα ευκολα ενας καλος αμυντικος μπορει να κολλησει πανω του και να τον αντιμετωπισει αφου ο Καπονο δεν εχει εκρηξη και καλη τριπλα. Επισης εχω διαβασει διθυραμβους για το φαρμακερο του τριποντο. Οσο ευστοχος και να ειναι ποσο πιο ευστοχος να ειναι απο ΔΔ , Μασιουλις ή εστω και Μπραμο π.χ.? Αντε να εχει 5% παραπανω και 10% βαζω εγω που σημαινει 1 τριποντο παραπανω στα 10. Δλδ θα μου δωσει 3 ποντους παραπανω απο αλλον παιχτη αλλα θα φαει 10 στην αμυνα για πλακα. Υπερτιμημενος παιχτης , θα ηταν πολυ καλος για δεκαετια 90 αλλα για το συγχρονο μπασκετ δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ξέρει κανείς τί απέγινε ο Βασιλόπουλος (πρώην ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμερική ήταν για εγχείρηση και αναμένεται να ξαναπροσπαθήσει να ξαναπαίξει το καλοκαίρι

      Διαγραφή
    2. Παντρεύτηκε, έκανε και παιδί.. Για μπάσκετ δύσκολο, κρίμα για το παλικάρι

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Αυτος που βγαινει και φωτογραφιζεται ολη την ωρα με το ψωνιο την γυναικα του,ελεος.

      Διαγραφή
  53. Εάν ο Ιωαννιδης είχε τότε τον Καπόνο
    θα είχε πάρει και τους 5 τελικούς που έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει μας επεισες γαβρος εισαι, φτανει

      Διαγραφή
    2. Xαχαχα!Τι άλλο θα ακούσουμε..Εκτός αν εννοείς ότι ο παίκτης έχει στόφα,παικτικό στυλ,πόδια,ταχύτητα και νοοτροπία παίκτη των 80's και 90's.. Εδώ θα συμφωνήσουμε..

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  54. Ο Αγγέλου είναι πολύ βελτιωμένος σαν προπονητής σε σχέση με την αρχή της καριέρας του που τον έλεγες και κακό. Ο Μποχωρίδης δεν ξέρω αν είναι μεγάλο prospect, το σίγουρο είναι ότι σωματικά μοιάζει ανέτοιμος για πρώτη κατηγορία. Παρόλα αυτά οι εμπειρίες που παίρνει είναι σημαντικότατες, μπράβο στο παλικάρι. Ο Ασημακόπουλος δεν μας συστήθηκε τώρα, πάντα ήταν χρήσιμος στις ομάδες του, τον θεωρώ, μάλιστα, underperformer, είχε πιστεύω την ικανότητα και για μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα του. Στο 4 φέτος βγάζει μάτια! Παίκτης ότι πρέπει για Ελλάδα είναι ο Βοσνιος, ο Passalic. Χωρίς τρομερές περγαμηνές, έχει μπει στο πετσί του ρόλου και κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.
    Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν το blog βαζελοκρατείται, εγώ θα το γράψω τώρα που ο τύπος είναι στα ντουζένια του: Ο Ukic είναι point guard και σαν τέτοιος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Επειδή οι πράσινοι οπαδοί έχουν παραδοσιακά πολλές απαιτήσεις και με το δίκιο τους, αν πιστεύουν ότι ο Κροάτης είναι ο ιδανικός (άσσος γαρ) για να παίρνει αποφάσεις στο παρκέ, ας κρατούν μικρό καλάθι. Όπως σε ανεβάζει, σε κατεβάζει. Ο Πεδουλάκης, εκμεταλλευόμενος τη σωματοδομή του, του έχει βρει έναν δόκιμο ρόλο στην άμυνα (κανένας scouter το καλοκαίρι δεν θα σας έλεγε ότι είναι καλός αμυντικός) και ως τέτοιος επιβιώνει (και μπράβο του, καλό παιδί και φιλότιμος) στο rotation της ομάδας. Στην επίθεση, όμως, είναι ασταθής, από ανέλπιστα φονικός μέχρι ζημιογόνος για την ίδια του την ομάδα.
    Υ.Γ.2: Δεν ήμουν υπέρ της απόκτησης του Kapono, ούτε υπέρ της αποδέσμευσής του. Το γεγονός είναι ένα με τον φετινό Παναθηναϊκό: Αν υπάρχει general manager, θέλει σκότωμα..
    Υ.Γ.3: Αυτός που γράφει σε κάθε σχόλιο για τον Kapono παίζει να ρίχνει το πιο γαμάτο τρολάρισμα ever! 4 είναι οι superstars από το NBA που πέρασαν τον Ατλαντικό: McAdoo, Gervin, Wilkins & ..Kapono

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τιμήν του τυπα προτείνω να κάνουμε τα kaponofacts, πχ "αν οι Pacers είχαν αντί του Reggie Miller τον Kapono, θα ήταν ισόβιοι πρωταθλητές" ή "ο Stojakovic όταν ήταν μικρός είχε αφίσες με τον Kapono", "ο Chuck Norris έχει δει τον Kapono να χάνει σουτ" κτλ.
      Υ.Γ.: Σορρυ για το αποτυχημένο χιούμορ, δεν μπορώ να φτάσω στα επίπεδα του "manager" του Kapono

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. Μέσα.. Ειδικά με τον τύπο πιο πάνω που έκανε λίφτινγκ αλά Καπόνο στον Χαραλαμπίδη πέθανα..!

      Διαγραφή
  55. Είδα τον Άρη και στα 2 παιχνίδια που έδωσε με τον Πανιώνιο, η βελτίωσή του μεταξύ αυτών των 2 παιχνιδιών είναι τεράστια. Ενώ στη Θες/κη έχασε εύκολα στη Νέα Σμύρνη το πάλεψε μέχρι το τέλος. Αλλά και με τον Απόλλων που τον είδα το Σάββατο μου άρεσε παρά πολύ. Ο Απόλλων δεν είναι τυχαία ομάδα, στη Πάτρα κάτι Κασελάκηδες και Τσαιρέληδες τα αραπάκια της Πάτρας τους έχουνε για κολατσιό.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι την επόμενη αγωνιστική μπορεί να μας κάνει ένα δώρο καταπίνοντας όπως παλιά αμάσητο τον παοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εάν ο Γιαννακόπουλος είχε πάρει τον Καπόνο από το καλοκαίρι ο Ζότς δεν θα έφευγε από τον ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Aν η μαλακια ηταν ποινικο αδικημα πολυ απ εδω μεσα θα ταν φυλακη..Συνεχισε ρε JIMARA και μη τους ακους!Εισαι μια οαση που λεει και ενας φιλος εδω μεσα!

    BIG SARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα εισαι καλα big saras,xaxaxaxaxaxa εσκασα στα γελια,απο το πρωι αυτος 10.00 το χει παρακανει,εχουμε δει να γραφονται απιστευτα πραματα,καλα λενε οτι τρολλαρει,εμενα μου θυμιζει Ορεστη χαχαχαχαχα!!!!!!"Α"

      Διαγραφή
    2. Συνεχίζω εγώ μη φοβάσαι, ίσα ίσα που γουστάρω κιόλας..

      Διαγραφή
  58. Τελικά ο ανώνυμος 4:47 έχει απόλυτο δίκιο "ότι ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ με έναν μαγικό τρόπο στα comments μετατρέπεται σε μπασκετικά Πράσινα Νέα, ό,τι και να 'χει γράψει ο Jim"
    Τα σχετικά με το ποστ σχόλια είναι ζήτημα να ξεπέρασαν τα 3-4. Ήμαρτον πλέον με τον Καπόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα παιχταράδες μου.. Δούλευα όλη μέρα αλλά παρακολουθούσα τη κουβέντα. Για Καπόνο αν προλάβω θα βγάλω ανάρτηση μέχρι αύριο, αλλιώς θα κάνω ένα σχόλιο εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εγώ έχω σπουδάσει ψυχολογία, αυτός που γράφει για τον Καπόνο αποκλείεται να είναι γαύρος, τόσα σχόλια δεν μπορεί, κάτι θα του είχε ξεφύγει υπέρ του γαύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!καλο βρε,(αφου εισαι ο ιδιος)

      Διαγραφή
    2. Εάν όπως λες είμαι ο ίδιος τότε έχω ένα λόγο παραπάνω για να ξέρω…λολ

      Εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι ο τύπος δεν είναι γαύρος και ότι τα σχόλια είναι από τουλάχιστον 2 διαφορετικά άτομα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5 Μαρτίου 2013 - 3:39 π.μ.
      Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος
      θα αναφέρει ότι ο Καπόνο κάποτε πέρασε από τον Παο
      οι τότε μπασκετόφιλοι θα αναρωτιούνται
      όχι βέβαια ποιος είναι ο Καπόνο,
      αλλά ποιος είναι ο Παο.{Αυτο τωρα δηλαδη το γραψε παναθηναικος μην τρελαθουμε}.

      Διαγραφή
    4. 10.38 εισαι αστειος ρε πρεπει καποιος να σπουδασει ψυχολογια για να καταλαβει τι παιζει εδω,ψυχολογια χαχαχαχα πεσαμε στην περιπτωση σε πιστεψαμε τωρα μην ορκιζεσαι....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 10:59 αυτό το σχόλιο αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος χρηστής που το έγραψε δεν είναι βαζέλας, δεν αποδεικνύει ότι είναι γαύρος, μπορεί να είναι κάλλιστα οπαδός π.χ. του Άρη.

      Εγώ επιμένω, λόγω των γνώσεων ψυχολογίας που έχω, ότι ο τύπος δεν είναι γαύρος και ότι όλα τα σχόλια υπέρ του Καπόνο δεν ανήκουν στο ίδιο άτομο, απορώ πως δεν το βλέπεις και εσύ αυτό!

      Διαγραφή
    6. Εν μερει εχεις δικιο,μπορει να ειναι οτιδηποτε παντως βαζελακι δεν ειναι.Εσυ τωρα τι επιμενεις σωνει και καλα οτι δεν ειναι γαυρος,η θελεις να πεις οτι οι γαυροι ειναι υπερανω.Ασε μας φιλε.

      Διαγραφή
    7. Οι γνώσεις ψυχολογίας που έχω με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σχόλιο του ανώνυμου 10:00 αποκλείεται να το σκέφθηκε μυαλό μη παναθηναϊκού άρα 100% υπάρχουν τουλάχιστον 2 Καπονικοί χρήστες εκ των οποίων ο ένας είναι σίγουρα βαζέλας.

      Διαγραφή
  61. Αν ο ιστορικός του μέλλοντος, έχε ως πηγή τις μεταδόσεις το Νάτου, τότε θα αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο βασιλιάς του αθλήματος ονόματι Καπόνο.

    Τότε όμως δεν σας είδα να αγαναχτείτε...


    Χατζή και Νάτου, τα πιο μεγάλα troll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. {Εάν ο Γιαννακόπουλος είχε πάρει τον Καπόνο από το καλοκαίρι ο Ζότς δεν θα έφευγε από τον ΠΑΟ}.AYTO EINAI ENA APO TA KOYFA POY EGRAPSE.SIGA THN LOGIKH POY EXEI TO ATOMO NA TO PAREIS KAI SOBARA.PANATHINAIKOS DEN THA TO ELEGE POTE PANTOS.O ZOTS DEN DIALEGE AMERIKANAKIA EFKOLA.TOY ARESE H AMYNA EINAI GNOSTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην γενικεύεις φίλε, υπάρχουν Αμερικάνοι που παίζουν τρομερή άμυνα. Ιδιαίτερα εάν έχουν και Ευρωπαϊκή εμπειρία μπορούν να παίξουν και εξαιρετική ομαδική άμυνα.

      saxon

      Διαγραφή
    2. το ξερω,με το σκεπτικο του Ομπραντοβιτς απαντω.Ολοι ξερουμε οτι διαλεγε παιχτες και με αμυντικα χαρακτηριστικα.Δεν θα διαλεγε Καπονο με τιποτα.Απαντηση εδωσα σε εναν που ειπε κατι κουφο πιο πανω.Ειναι γνωστο οτι ο Σαρας δεν ηταν δικη του επιλογη.

      Διαγραφή
  63. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βλέπω φετος τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν μπορώ να σχολιάσω τον Αγγέλου... Πάντως το βλέμμα "Πεδουλάκη" εγώ το θεωρώ σήμα κατατεθεν του RG.
    Που λέτε, πάω που και που και βλέπω τα ματς του Σουηδικού πρωταθλήματος, μένω στην πόλη της πρωταθλητριας ομάδας...
    Norrköpings Dolphins, καταρχάς τι σκατά έχουνε να κάνουνε τα δελφίνια με το μπάσκετ, ποτέ δεν κατάλαβα...
    Κατά δεύτερον, όταν ήμουνα Ελλάδα πήγαινα με ένα φιλαράκι και βλέπαμε Α1 γυναικών, κυριακή μεσημέρι στις 12:00... Ε τα κορίτσια μας παίζανε καλύτερο και πιο εγκεφαλικό μπάσκετ από την πρώτη σουηδική κατηγορία...
    Ουφ, τα είπα και ξέσκασα, έχει και 15 πόντους πάγο έξω, ω μάνα μου...
    Α, να θυμίσω πως αυτοί που τρολλάρουν το μόνο που θέλουν είναι να τους απαντάμε και να ασχολούμαστε μαζί τους, απλά μην απαντάτε και σε λίγο θα εξαφανιστούν. Αυτό με βάση τη θεωρία της μάθησης/εξέλιξης, αν το μεταφράζω σωστά...
    Αυτά, ΤΖΙΜΑΡΑ είσαι ΟΑΣΗ! Άντε να έρθει πέμπτη βραδυ, "να ξαναδούμε τη σπυριάρα να χτυπιέται στο παρκέ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι New Orleans Pelicans μεγάλη σχέση (θα) έχουν.. Άκου pelicans...
      Kaspar Hauser

      Διαγραφή
  64. Όσον αφορά στο τρολάρισμα κάποιων εγώ θα πω το εξής: Το γεγονός πως το μπλογκ αυτό έχει μαζέψει πολύ και καλό κόσμο ίσως να ενοχλεί κάποιους που προσπαθούν με "περίεργους" τρόπους να ρίξουν το επίπεδο για να διώξουν τον καλό κόσμο που έχει μαζευτεί εδώ. Οπότε όλοι μαζί ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προστατεύσουμε αυτό το μπλογκ. Εμείς με τα κόσμια σχόλιά μας και ο Τζιμ με αναρτήσεις όπως η σημερινή ή αυτή με τους καλύτερους της 10ετίας.

    saxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο φιλος saxon. Ας στηριξουμε αυτο το μπλογκ οσο μπορουμε, ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια που γινεται.

      COOL ΚΩΣΤΑΣ

      Διαγραφή
  65. Ρε παιδιά ξέρει κανένας τι γίνεται στο Ρόδο? Το προηγούμενο Σάββατο δεν έπαιξε ο καλύτερος παίκτης του Κολοσσού, ο Ντέντι, με την δικαιολογία ότι ήταν απλήρωτος και έτσι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ο παοκ και κέρδισε, αυτό είναι καθαρή αλλοίωση πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. http://m.sport24.gr/article/2154655/i-astoxia-me-kapono.html
    Για κάποιους λιγότερο ψαγμενους ίσως δίνει λίγο τροφή για σκέψη. Ελπίζω να μη σε πειράζει Τζιμ που το ποσταρα εδω, το σβηνεις χωρίς καμία παρεξήγηση αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.sport24.gr/Columns/triantafillos/h_astoxia_me_kapono.2154655.html το διαβασα και εγω και ειναι οτι καλυτερο,ο ανθρωπος ξερει μπασκετ και φαινεται.Σορρυ αλλα το δικο σου κοπι, αν ειναι αυτο και δεν κανω λαθος δεν βγαινει,Ο Τζιμαρας δεν ειναι κομπλεξικος να το σβησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΕΟ ΓΙΑ ΠΑΟ;; ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΖΙΜΙ;;;

    ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ,
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ,
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΠΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ptotiki i poreia toy kai sto nba ta teleytaia xronia sto pao epaize poli perissotero fetos.http://www.gazzetta.gr/thema/article/377697-xronos-symmetoxis-mia-kaponemeni-istoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σχεδόν 200 σχόλια σήμερα και ούτε ένας πειραιωτάκι δεν φάνηκε,
    άντε να πιστέψεις μετά ότι δεν είναι βαζελοκρατούμενο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oyte ena ti les more??O panagos kai kati alla paidia ti einai??Ase poy polloi anonimi den ksereis ti einai.

      Διαγραφή