Athlenda

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

NΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ..



Η επιμονή του Άρη και η ενδεχόμενη υπογραφή του Νέστορα Κόμματου στον Παναθηναϊκό, οδήγησαν τον Μιχάλη Πελεκάνο σε κατ’αρχάς συμφωνία με τον Άρη..




 Τις τελευταίες 2-3 ημέρες το πράγμα πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση.. Ο μπουχτισμένος από τον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας Μιχάλης Πελεκάνος έκανε σκόντο στα χρήματα και όχι στον χρόνο συμμετοχής του και υπέγραψε προσύμφωνο με τους κίτρινους του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

 Η πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν ήρθε ποτέ τελικά και ο Έλληνας διεθνής αναμένεται αύριο στη Θεσαλονίκη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η μόνη περίπτωση να χαλάσει κάτι τις επόμενες ώρες είναι μια πρόταση από το εξωτερικό (υπήρξε επαφή με ισπανική ομάδα αλλά ο παίκτης είχε θέση ως προτεραιότητα του να μείνει στην Ελλάδα), ενδεχόμενο που δε μετρά πολλές πιθανότητες.



 Ο Αλεξανδρής είναι φυσικό να τρίβει τα χέρια του. Με την ενδεχόμενη απόκτηση του Έλληνα γκαρντ φόργουορντ κλείνει το ρόστερ του με  τον καλύτερο τρόπο αποκτώντας έναν πλάγιο επιπέδου Εθνικής ομάδας και κυρίως έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και παίκτη περπατημένο ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως ασφαλιστική δικλίδα εντός και εκτός παρκέ.  Ο Πελεκάνος θα ανεβάσει από την πρώτη στιγμή το επίπεδο της άμυνας του Άρη με τον αθλητισμό και την ικανότητα του σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να αγωνιστεί από το «2» έως το «4», μαρκάρει 4 θέσεις, αποτελεί εξαιρετικό finisher στο ανοιχτό γήπεδο και αποσυμπιέζει τους Κόλιμον-Σίμον από το «πρέπει» του σκοραρίσματος κάθε βράδυ. Σαφώς και το προπονητικό τιμ του Άρη θα δουλέψει φάσεις γι’αυτόν κυρίως με cuts στο μισό γήπεδο και παιχνίδι χωρίς τη μπάλα, όπου είναι αρκετά αποτελεσματικός. Κάπως έτσι οι κίτρινοι αποκτούν αξιοπρόσεκτο βάθος και ποιότητα για ένα ρόστερ κοντά στα 400 χιλ. για το οποίο ο Πελεκάνος σαφώς και αποτελεί πολυτέλεια. Νομίζω ότι πέρα από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του παίκτη, το μεγαλύτερο συν του Άρη από αυτή την κίνηση είναι η νοοτροπία που θα φέρει στην ομάδα. Λεπτομέρειες στο οικονομικό κομμάτι αναμένονται αύριο, αν και θρυλείται καιρό ότι οι Θεσσαλονικείς  είχαν προβεί στην υπέρβαση των 15χιλ. συν με τη μορφή δεύτερης βελτιωμένης πρότασης στον παίκτη.


 Κάπως έτσι φαίνεται ότι  και ο Παναθηναϊκός θα υπογράψει τον Νέστορα Κόμματο για τις θέσεις 3-4. Η θετική αύρα και ο επαγγελματισμός του παίκτη έχουν κερδίσει τους υπεύθυνους των πρασίνων και αυτό σε συνδυασμό με τις δυσκολίες της υπόθεσης του Αμερικανού ψηλού που αναζητείται οδήγησαν στη σκέψη για υπογραφή συμβολαίου με τον 1ο σκόρερ της περυσινής Α1. Βέβαια το κενό στη ρακέτα υπάρχει και η σεζόν σε λίγο ξεκινά. Δεν είναι ανάγκη να σου υποδείξει ένας αντίπαλος εμφατικά μέσα στο παρκέ τις ανάγκες σου..

75 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν θα αποκτηθεί τώρα ένας ακόμα ψηλός...
    Πάντως το πιστεύω το ροστερ του Άρη.
    Αλήθεια Jim, ήθελα να σε ρωτήσω μήνες, το όνομα του blog τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά των καλαθιών !
      hoopsfellas κατά το goodfellas !
      serial DOMESTIC

      Διαγραφή
    2. Γειά χαρά παιδιά. Θα είναι ανοησία να πάει έτσι χωρίς άλλον ψηλό τη στιγμή που έχει τόσο δυνατά ματς στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι hoop όχι hoops. Από το goodfellas όπως είπε και ο serial..

      Διαγραφή
  2. ο Κομματος ποσο ετων ειναι???jim αληθεια τι σημαινει το ονομα του μπλογκ,του καλυτερου μπλογκ μπασκετ στον χωρο,παρακαλω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.imdb.com/title/tt0099685/
      Παράφραση του ονόματος της ταινίας από όπου έχει πάρει την φώτο ο Jim...

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Jim

    αν και είχα γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις σου, ότι είμαι εναντίον οποιασδήποτε οικονομικής υπέρβασης στο μπάτζετ της ομάδας, δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα για την έκβαση της υπόθεσης του Πελεκάνου.

    Θα εμπιστευτώ τον Αρβανίτη, ο οποίος στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην προεδρία δείχνει αν μη τι άλλο, μια σοβαρότητα και έναν προγραμματισμό στις κινήσεις που κάνει. Μακάρι να τελειώσει και η υπόθεση με την FIBA για να αρχίσει η ομάδα να δένει μέσα από τα παιχνίδια.

    Με δεδομένο ότι δεν θα στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή με τους Αμερικάνους, μπορούμε να κάνουμε και τις πρώτες μας εκτιμήσεις για την φετινή ομάδα. Το κύριο χαρακτηριστικό φέτος (εν' αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια) είναι, η δεδομένων των συνθηκών, ισορροπία των θέσεων και το βάθος που έχει η ομάδα.

    Με την προσδοκία να μας "βγουν" οι 2 από τους 3 Αμερικάνους, πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή χρονιά. Η απόκτηση του Πελεκάνου θα ισχυροποιήσει, όπως έγραψες, πάρα πολύ το αμυντικό κομμάτι της ομάδας, το οποίο μπορεί να αποτελέσει και την βάση για την επιθετική της επιτυχία. Βασισμένη στην καλή άμυνα η ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει τους παίκτες που έχει (Κόλιμον, Πάσαλιτς, Πελεκάνος, Άουτερμπριτζ) στο transition παίρνοντας εύκολο σκορ.

    Όλα αυτά βέβαια θα τα δούμε στην διάρκεια της περιόδου, η οποία αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα για την ομάδα.

    Ολοκληρώνοντας πρέπει να τονίσω και πάλι ότι φέτος είναι αναγκαίο να πάρει πραγματικό χρόνο συμμετοχής ο Μποχωρίδης με τον Σαρικόπουλο και να μπει στο rotation ο Βεζένκοφ. Αυτοί είναι οι παίκτες "στοιχήματα" της φετινής χρονιάς και του μελλοντικού Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστές απόψεις Σωτήρη. Μάλιστα ήθελα να βάλω και ένα υστερόγραφο αλλά μου διέφυγε και καταλαβαίνεις ότι στις 2μιση το βράδυ μου φαινόταν πολύ μακρινό να ξανανοίξω το λάπτοπ.. Το γράφω τώρα λοιπόν με αφορμή το σχόλιο σου..

      Υ.Γ: Βάλτε τα παιδιά να παίξουν! Μποχωρίδης στάρτερ στο "2" και Βεζένκοφ 10' χρόνο τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν. Θα φάνε τα μούτρα τους αλλά θα μάθουν, θα βελτιωθούν, θα κερδίσεις και θα κερδίσουν.. Απλά (ετοιμάστε τα και...) κάντε το.

      Διαγραφή
  4. Αν μου επιτρέπει ο Jim,

    το όνομα προέρχεται από την "ένωση" των λέξεων Hoops (καλάθι - μπάσκετ) και του τίτλου της ταινίας Goodfellas από όπου και το όνομα Jim Conway (De niro) και η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το hoop προσπάθησα να το συνδυάσω, το υπόλοιπο δεν μου έβγαινε..
      Καλή ταινία; Δεν την έχω δει...

      Διαγραφή
    2. Αλέξανδρε Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ! Μέχρι το βράδυ να την έχεις δεί τρείς φορές και να μου στείλεις τι κατάλαβες.. Κορυφαία ταινία και η ερμηνεία μου επίσης..

      Διαγραφή
    3. Δεσμεύομαι ότι θα είναι η επόμενη ταινία που θα νοικιάσω...
      Ναι, είμαι απ αυτούς που ακόμα ψάχνουν βιντεοκλαμπ!!!

      Διαγραφή
  5. Παντως ακομα ακουγεται το ονομα του Βελιτσκοβιτς στην αγορα. Τον κοιταει λεει τωρα η Μακαμπι που αφησε τον Μενσα-Μπονσου. Ως 2η επιλογη βεβαια πισω απο τον nbaer DJ White.
    O Κινσει (πρωην Φενερ) δοκιμαζεται λεει απο τους Warriors. Τοσο καλος ειναι? Τα νουμερα του στη Φενερ δεν ηταν κ τοσο καλα παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μακάμπι κατ'εμέ θέλει undersized "5" και όχι φόργουορντ όπως Βελίσκοβιτς. Οπότε μην ακούς τι γράφετε δεν είναι χαζός ο Μπλάτ. Στο "4" έχει Μέντλεη/Ελιάγχου.. Ο Κίνσεη υπέγραψεται μερικώς εγγυημένο. Είναι πολύ καλός αν και είχα μάθει ότι δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση σωματικά, τουλάχιστον στο τέλος της σεζόν την έχασε λόγω τραυματισμού). Θα δείξει..

      Διαγραφή
  6. Ο Νέστορας είναι 35 στα 36 γεννηθείς το '77. Δεν σημαίνει κάτι αλλά πέρυσι στο ΟΑΚΑ εάν θυμάμαι καλά σκόραρε 36 πόντους... είχε και μια διένεξη με έναν οπαδό του ΠΑΟ αλλά στο τέλος τα βρήκανε. Με τον Ολυμπιακό επίσης εάν δεν κάνω λάθος σκόραρε πάνω από 30.

    Ερώτηση: Στη φωτό ποιος είναι ο παίκτης δίπλα του? Και τη στοιχεία έχετε για αυτόν?
    Ευχαριστώ Θερμά
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ενας απο τουσ 3 εφηβους9μαζι με διαμαντακο,χαραλαμποπουλο) που πηραν μερος στην προετοιμασια τησ ομαδας

      Διαγραφή
    2. Εντινόσα Ερεμπενάνζιε, 16 ετών 1.85 από την εφηβική ομάδα. Έκανε προπονήσεις με τους άνδρες μαζί με τους Λογοθέτη, Σοροπάνη.

      Διαγραφή
  7. Και ΤΙ στοιχεία... έλεος!!

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Kiki δε σου αφαίρεσα εγώ το σχόλιο, πως έγινε αυτό..?
      Το ανεβάζω πάλι..

      kiki

      "Δεν τον ξερω καθοτι ασχετη,ειναι εγχρωμος αν δεν κανω λαθος,που επαιζε??,αν βαζει τοσους ποντους πως και δεν ειναι πασιγνωστος(εγω μονο αυτους ξερω δυστυχως)"

      Διαγραφή
  9. Καλή κίνηση ο Πελεκάνος. Ας ελπίσουμε να έχει όρεξη να παίξει μπάσκετ και να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό που θα του ζητηθεί. Δεν ξέρω αν ανεβαίνουμε επίπεδο, πάντως είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Κάτι ακούγεται για Μπίλι Κις Jim..Κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόμαστε άλλον γκαρντ για να δοθεί και χώρος εξέλιξης στον Μποχωρίδη. Εσύ τι πιστεύεις;

    Όσο για τον Παο, διάβασα και τα προηγούμενα άρθρα και με βάση το τι είδα πέρυσι απο τον Άρμστρονγκ στα παιχνίδια με τον Άρη, δεν με τρέλανε και σίγουρα στους ψηλούς ο Παο έχει ένα θέμα. Κακώς που έφυγε ο Καιμακόγλου.. Ο Κόμματος είναι σκόρερ αλλά μόνο αυτό. Άμυνα με τα μάτια, αθλητικά προσόντα στα 35 του δεν έχει και ούτε και ποτέ φημιζόταν για αυτά. Το μακρινό του σουτ του έδινε συμβόλαια και λογικά γι αυτό αποκτήθηκε.

    Δεν εχουν άσχημα ρόστερ ούτε ο Παναθηναικός ούτε ο Ολυμπιακός . Το στοίχημα είναι οι προπονητές τους και κατά πόσο θα καταφέρουν να δέσουν αυτά τα ρόστερ.

    Υ.Γ. είναι λίγο νωρίς για άρθρο για τον ΝΒΑ αλλά έχει πανικός με τις ανταλλαγές κτλπ. πότε να περιμένουμε άρθρο;

    vamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά vamos.. Συμφωνώ. Αν και ο Κις είναι "σχολείο" για νεαρούς γκαρντ και "ασφάλεια" για την ομάδα, σπουδαίος παίκτης κ winner. Τον εκτιμώ πολύ. Όχι ο Άρης δε θέλει γκαρντ. Να παίξει ο Μποχωρίδης.. Σύντομα για ΝΒΑ. Θέλω να ξυπνήσω με έμπνευση..

      Διαγραφή
  10. υ.γ γνωστος ειναι ο ανθρωπος, γιατι με τοση ευστοχια δεν εκανε αναλογη καριερα??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με τεσσαρι τι γινεται ρε παιδια?ξερει κανενας?με τον τολιβερ πως τα βλεπεται τα πραγματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δύσκολο του Τόλιβερ το είπαμε από την αρχή. Έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και από τη στιγμή που έχει προτάσεις.. Καταλαβαίνεις..

      Διαγραφή
  12. δεν βλεπω κινητικοτητα κι στενοχωριεμαι φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά και αυτήν την προσθήκη και αν του βγουν οι ξένοι του Άρη θα είναι ανταγωνιστικός μιας και η ελληνική του βάση παικτών είναι αξιόλογη αν και νομίζω πως ο Πανιώνιος έχει εμφανές προβάδισμα για την 3η θέση. Ο Πάοκ τι ομάδα έχει φέτος? Πιστεύεις Jim οτι μπορεί κάποια 4η ομάδα πέρα απο αυτές τις 3 να παλέψει την 3η θέση.

    Επίσης αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερς των ομάδων θα ήθελα να μου δώσεις μια πρόβλεψη για παίκτες εκπληξη(με το μεγαλύτερο impact) του πρωταθλήματος. Έναν από τους 2 μεγάλους και έναν από τις ομάδες της 2ης ταχύτητας της λίγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς θυμάσαι την περσινή πρόβλεψη/ανάρτηση για τους Πρίντεζη/Γιάνκοβιτς ως παίκτες-έκπληξη.. Πιθανόν να γράψω κάτι σύντομα.. Ο Πανιώνιος έχει το καλύτερο ρόστερ όπως κ πέρυσι, μ'αρέσει ο ΠΑΟΚ αρκετά και αυτή τη στιγμή είναι η πιό έτοιμη ομάδα από αυτό το γκρούπ. Νομίζω ότι υπάρχουν 5-6 ομάδες που τις χωρίζει μικρή απόσταση. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η δουλειά του κάθε προπονητή. Ο Άρης έχω πεί ότι εαν παρουσιαστεί σχετικά καλός στο αμυντικό κομμάτι θα έχει θετική σεζόν.

      Διαγραφή
    2. Δεν το είχα διαβάσει πριν και μόλις το διάβασα το αρθρο για Πρίντεζη και Γιάνκοβιτς! Έκατσα να διαβάσω και τα σχόλια απο κάτω.

      Τι σου είναι η μπάλα του μπάσκετ ε?Ο ένας έλεγε για σοου μπιζ και ο άλλος για την Βιβή και κατέληξε ο Πρίντ να είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης της περυσινής σεζόν στην Ευρώπη!

      Έχει πλάκα να είσαι Μετά Χριστόν Προφήτης...

      Υ.Γ. Παρεπιπτόντως ο Βλαδίμηρος βελτιώθηκε αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε!

      Διαγραφή
  14. ΔΛΔ jim το 4αρι είναι ο Κόμματος?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oχι το τεσσάρι δεν είναι ο κόμματος.
    Αλλά όταν έρθει θα κάνει πάταγο σαν.....κόμματος !!
    (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ)
    S.D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζεις κάτι?????

      Διαγραφή
    2. Ο Κόμματος είναι "γέμιση". Το 4αρι που αναμένεται θα είναι ξένος..

      Διαγραφή
    3. Γνωρίζεις κάποια ονόματα που πέζουν???Δν θέλω να μου πεις απλά να ξέρουμε αν τέλοι σεμπτέμβρη έχουν αποφασίσει ποιόν-ποιούς παίχτες θέλουν..Για Λασμε διάβασα ότι ο ίδιος είναι διαθέσιμος αλλά κολλάει το θέμα στο ότι θα αργήσει πολύ να ρθει η βιζα του γιατί είναι Αφρικανός...

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάντως άκουσα ότι παίζει των Μπάλκμαν και Λάσμε. Θα προτιμούσα τον πρώτο.
      Θωμάς

      Διαγραφή
    5. Ρε παιδιά γιατί δεν υπογράφουμε Μπαλκμαν να τελειώνουμε.Προσιτός,σούπερ αμυντικός,αθλητικός,δυνατός,παίζει 3 εως 5 τι άλλο θέλουμε?

      manu chao

      Διαγραφή
  16. Πολύ καλή κίνηση του Άρη με την απόκτηση Πελεκάνου.Θα συμφωνήσω απόλυτα με εσένα τζιμ.Ανεβαίνει επίπεδο ο Αρης και πιστεύω πως είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Πανιώνιο.Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές αν και διαθέτει μικρό μπάτζετ και πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στους 2 αιώνιους.
    Από ό,τι φαίνεται,ο Πελεκάνος δεν απασχόλησε ουσιαστικά τον ΠΑΟ οπότε το καλύτερο για την καριέρα του είναι ο Αρης ή κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.
    Για τον Κόμματο θα είναι επιβράβευση η πιθανή απόκτησή του από την ομάδα μου.Για την Ελλάδα θα ξεκουράζει τους Τσαρτσαρή/Πάνκο και στην Ευρώπη θα παραμένει εκτός 12δας.Θα ήταν άδικο να έχει πάρει μέρος σε όλη την προετοιμασία,να ξέρει τα συστήματα και την λογική του Πεδουλάκη και τελικά να αποχωρήσει.Πάντως,ο Πελεκάνος θα προσέφερε μεγάλη βοήθεια στην άμυνα.
    Για τις μεταγραφές όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟ θα κινηθεί πάλι για τον Λάσμε.Ο Τόλιβερ ξέκοψε το ενδεχόμενο να γυρίσει Ευρωπη.
    τζιμ,κάποια στιγμή όταν βρεις χρόνο και δεν υπάρχει επικαιρότητα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για την στελέχωση του ρόστερ της Λιμόζ από τον Γιαννάκη που χτες σήκωσε το 1ο τρόπαιο του στην Γαλλία.zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Ζέλικο στο μυαλό μου είσαι.. Χθές μίλαγα με το φίλο από τη Γαλλία για Λιμόζ. Πολύ ευχαριστημένοι με τον Γιαννάκη (αυτό έλειπε..).

      Διαγραφή
    2. Ο Γιαννακης μπορουσε ανετα να ειναι πολυ καλη επιλογη για τον Παναθηναικο,κατω απο αυτες τις συνθηκες,που υπηρξαν φετος..Ποια ειναι η γνωμη σου Jim?

      Διαγραφή
    3. Αγωνιστικά 100% δε το συζητώ, αλλά καινούργια διοίκηση δεν πάς να πάρεις κάποιον που θα δυσαρεστήσει τον κόσμο ο ερχομός του. Επικοινωνιακά θα ήσουν στον τοίχο.

      Διαγραφή
    4. Άμα δεν τον λέγανε Γιαννάκη θα τον έπαιρνε κανένας στην ομάδα του τον Morris 'Morrie' Kessler της προπονητικής;

      http://www.youtube.com/watch?v=PiQkBqEwD8Y&feature=related

      Διαγραφή
  17. Γειά χαρά.
    Θα το χαρώ πολύ αν θα πάει στον Άρη τελικά, και για τον ίδιο και για τον Άρη, αλλα πιστευω το προτζεκτ του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον τη δεδομένη στιγμή απο την απόκτηση (ή μη) του Πελεκάνου από τον Άρη.

    Ενδεχομενως να έχεις γράψει κάτι αντίστοιχο, σόρρυ αν δε θυμάμαι καλά!
    Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, μάλλον 4ος θα βγει ο Άρης...
    Τα λέμε κολλητέ!
    Μ.Π.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε φιλαράκι. τι λέει το Λουγκάνο? Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα επόμενα θέματα, μου αρέσει αρκετά φέτος. Θα είναι επιτυχία για τον Άρη να βγεί 4ος..

      Διαγραφή
  18. ρε για τον ντιογκου τον παικταρα γιατι δεν γινεται κινηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ αυτό αναρωτιέμαι φίλε.Με Ντιόγκου-Μπάλκμαν θα είχαμε ΤΗΝ ρακέτα φέτος

      manu chao

      Διαγραφή
  19. Μαγκιά του παίχτη που προτίμησε το μπάσκετ από τα χρήματα. Τον Πελεκάνο -αγωνιστικά- θα τον ήθελα στον ΠΑΟ, δεν τίθεται θέμα αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει και η επικοινωνιακή παράμετρος...

    Για το 4άρι που θα αποκτήσουμε τώρα, πολύ φοβάμαι Jim ότι όσο πυραυλοκίνητο και να είναι πάλι θα έχουμε πρόβλημα -αμυντικά- στην front line. Και τον Μπάλκμαν να πάρεις πάλι θα έχεις θέμα όταν οι υπόλοιποι ψηλοί σου είναι οι Πάνκο, Σοφοκλής και Άρμστρονγκ.

    Δεν υπάρχει δυστυχώς συνέπεια στον μεταγραφικό σχεδιασμό και όσο και να προσπαθεί κανείς δεν μπορεί να δει καθαρά το στίγμα, την ταυτότητα που θέλει να προσδώσει ο Πεδουλάκης στην ομάδα.

    Αργύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. JIM εγω το εσβησα (δεν ξερω γιατι διαγραφεται, μονο σε εσενα εδω το χω δει)μου φανηκε ηλιθια η ερωτηση μου διαβαζοντας στην google για τον Κομματο και το σχολιο του παιδιου που απαντα στην χαζοερωτηση μου.JIM μετα τη φυγη του Ζοτς επαθα ψυχωση με το μπασκετ,σε διαβαζω κανα δυο μηνες τωρα.Μπαινω καθε μερα εδω και διαβαζω τις αναρτησεις σου.Μην περιμενεις σοβαρες ερωτησεις απο ασχετη γυναικα χεχεχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. jim πιστεύεις πως ο πελεκάνος θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟ ως δωδέκατος παίχτης για εμένα καλύτερα που παίρνουμε τον Νέστορα έστω και στα 35 του..το παιδί κάθε χρόνο στην προετοιμασία,έτσι και φέτος έχει μπει αν μη τι άλλο στη νοοτροπία της ομάδας. Επίσης jim όλοι συμφωνούμε πως η απόκτηση για 4αρι είναι αναγκαία ,,για 3αρι τίποτα ?? Ο maciulis είναι πολύ αθλητικό παιδί, από ότι φαίνεται μέχρι τωρα έχει και τη διάθεση αλλά από πίσω έρχεται ο Χάρης τον οποίο τον πιστεύω πολύ αλλά στο ball handling και στην άμυνα έχει φανερές αδυναμίες ..ok σίγουρα θα παίζει πολλά λεπτά με 3 guard (όπως παλιά ο ζοτς είχε διαμαντίδη,σπανούλη και lakovic).αλλά μήπως τελικά λείπει και ένα 3αρι εκτός κι αν πιστεύουν πως ο κόμματος μπορεί να ανταποκριθεί σαν τρίτο 3αρι αν του ζητηθεί. ευχαριστώ saras 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ξεχνάς τον Μπράμο αφού παίζει και αυτός στο τρία

      Διαγραφή
    2. Saras το 3 είναι κομπλέ δε θα πάρει παίκτη. Στη ρακέτα θα κοιτάξει. Εκεί είναι το θέμα..

      Διαγραφή
  22. Καλυτερα να παρει χρονο ο μικρος φετος στο 3 για μενα
    Εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης αρκει να εχει χρονο.για μενα ειμαστε καλυμενοι στο 3.ενα 4 κενα guard θελαμε.αλλα ας παρουμε πρωτα ενα 4 κ βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ καλή κίνηση τελικά από τον Άρη. Τίμιος παίχτης ο Πελεκάνος και η αγωνιστική του νοοτροπία μπορεί να είναι και παράδειγμα για τους μικρούς της ομάδας. Μακάρι και στο γήπεδο να είναι πιο επιθετικός γιατί έχει καιρό να μπει σε αυτό το ρόλο.
    Η αναγκαστική μείωση του μπάτζετ όλων των ομάδων (εκτός από ΟΛΥ - ΠΑΟ) έχει φέρει τις περισσότερες ομάδες να φτιάχνουν ομάδες με αγωνιστικό μπάτζετ 300 - 400Κ. Σε άλλες επόχές αυτά ήταν ένα συμβόλαιο. Τώρα αυτό το πόσό είναι για 10-12 παίχτες. Το ενδιαφέρον από την πλευρά μου είναι ποιος θα κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και ποιοι γνωρίζουν όντως την αγορά . Το να φέρεις έναν παίχτη που τον έχεις δει να παίζει NBA δεν είναι το πιο δύσκολο. Τώρα χρειάζονται ψαγμένοι...
    Το βραβείο του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου μάνατζερ φέτος θα έχει πραγματική αξία. (Τους 2 της ευρολίγκας τους αφήνουμε απέξω από αυτά βεβαια)
    Πάνος_Σπάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και για να συμπληρώσω θεωρώ ότι και για τους δύο, ειδικά τον Παναθηναϊκό, είναι τεστ το φετινό χτίσιμο του ρόστερ γιατί έχουν χρόνια να δουλέψουν με τέτοιο μπάτζετ.. Ο Ολυμπιακός πέρυσι πέτυχε το απόλυτο..

      Διαγραφή
  25. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ WILKINSON ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΦΟΒΕΡΟ 3ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά φοβερό τρίποντο όχι, αξιόλογο σίγουρα. Τον εκτιμώ σαν παίκτη. Πολύ δυνατό παιδί, εξαιρετικός σκρίνερ και πολύ καλά χέρια. Προπάντων αφοσιωμένος στην ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Θα ηθελα και εγω την αποψη σου για τον συγκεριμενο παικτη και αν κολλαει σε αυτο που ψαχνει ο Παναθηναικος στο 4. Γιατι πιστευω οτι με τα λεφτα που δινει (οι πληροφοριες λενε μεχρι €300.000) σε τετοιο παικτη θα παει.

      Διαγραφή
  26. ασχετο αλλα ελεω αναφορας σε κομματο..ποσο διαφορετικα θα ειχε γραφτει η ιστορια του τελικου στην ιαπωνια αν η εθνικη τον ειχε στο ροστερ της...κ γενικα οι αναμετρησεις της εθνικης που "κολλουσε" στην επιθεση...ισως το μονο "εγκλημα" του δρακου στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. btw Jim σημερα τον δειχνει τον παο με αγορ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειναι εγκυρο και 8α το δει3ει στα σιγουρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παίδες καλησπέρα!
    Το συγκεκριμένο είναι με χρέωση.. Κάποιο link που να μην είναι με χρέωση δεν υπάρχει;
    Ευχαριστώ.
    Giw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. το λινκ που εδωσε ο manu chao

      Διαγραφή
    2. Φίλε Ν!ko, αν μπορείς γράψε μας για ποιο λινκ λες γιατί το http://www.kretaworldbasket.gr/ είναι με χρέωση...
      Giw

      Διαγραφή
    3. Σόρι. Στον Pano απευθυνόμουν...
      GIw

      Διαγραφή
    4. Δυστηχως παιδια βαλανε 10 ευρω για να το δουμε.ελεος.τον ολυ τον ειχε χτες με δυο κ ομαδες ευρολιγκας.εδω την ειδα εκμεταλευση κ το βαλανε δεκα.ελεεινοι.
      Το ιδιο κ αυριο

      Διαγραφή
  31. y ρε δικιο εχεις 8ελει 10 ευρω και καλα..δεν πανε καλα... κανα free link?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Jim,τι λες για Μορις Εβανς στον Παναθηναικο???Γιατι να μην τον φερουμε να φτιαξουμε τρομερη περιφερεια,ωστε η μετρια γραμμη ψηλων,που δεν διορθωμεται με τιποτα να μην μας πολυαπασχολησει??δεν βαζεις ενα προβλημα στους αντιπαλους?Ειναι φρη ατζεντ και αν και μεγαλος νομιζω το λεει η ψυχη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παιδια εμενα μαρεσει ο dj white.αφου ο τολιβερ ειναι δυσκολο να ρθει ο white θα δωσει αρκετα πιστευω.
    Jim τον εχεις δει περισσοτερο λογικα.εχεις γνωμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο RG θέλει παίχτη με σούτ απο το 4. ο Shawne Williams είναι ακόμα ελεύθερος. πληρώνεις και τον παίρνεις...αν θέλεις.

      Διαγραφή
  34. file jim o skordilis paizei katholou sta filika giati den ton akouw;

    ΑπάντησηΔιαγραφή