Athlenda

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

EUROLEAGUE POWER RANKINGS (4)




Λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου του TOP-16, το Ηoopfellas βγάζει τα καθιερωμένα Power Rankings.. Κάτι έχει αλλάξει..(?)


Έτοιμα, ζεστά, στο πιάτο σας.. Πάμε..!


1. Real Madrid (6-0): Η μόνη αήττητη ομάδα πλέον στη διοργάνωση, παρουσιάζει ένα διαφορετικό προφίλ στο ΤΟP-16, όπου η επίθεση της δεν παράγει το ίδιο αλλά το αμυντικό της performance έχει ανέβει κατακόρυφα (66.7 παθητικό, Νο1 στην φάση αυτή) κερδίζοντας ματς που κυλούν σε διαφορετικό τέμπο, είτε γρήγορο είτε αργό (εδώ εξαρτάται και από την ποιότητα και κατάσταση  του αντιπάλου κατά τη γνώμη μου). Σουτάρει μακράν τα περισσότερα τρίποντα από όλους με πολύ κακό ποσοστό (30.4%, προτελευταία) όμως είναι πολύ δυνατή στο ριμπάουντ, ιδιαίτερα στο επιθετικό. Η φονική βραδιά του Κάρολ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ μένει ως  “classic”.. προτιμούσα κάτι καλύτερο του Χεητσχάημερ στο «5» είναι αλήθεια.. Αν και Νο1 στα rankings και σε αρκετά γραφεία στοιχημάτων, η Ρεαλ στα μάτια μου δεν είναι το πρώτο φαβορί –σήμερα 8 Φεβρουαρίου- για να φτάσει μέχρι τέλους. Στο ΤOP-3 ναι, πρώτο φαβορί όμως όχι..


2. Barcelona (5-1): Η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα «χεράκι» τα δύο underdogs του ομίλου που είχαν ξεκινήσει με φόρα κάνοντας το πολύ πειστικά μάλιστα.  Οι Καταλανοί είναι δυνατό φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, παίζοντας το ίδιο κυνικό αποτελεσματικό μπάσκετ. Πολύ παιχνίδι στο ποστ (η ποιότητα της είναι εντυπωσιακή εκεί), εξαιρετική άμυνα, ταχύτητα και αυτοματισμοί στο μισό γήπεδο. Έκανε μόλις ένα κακό παιχνίδι, στην Κίμκι χωρίς τον Ναβάρο.  Έχει μερικά  δύσκολα ματς στη συνέχεια αλλά και εμπιστοσύνη σε αυτό που παίζει.


3. CSKA Moscow (4-2): Ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν οι δύο ήττες έχει εξοργήσει τον Μεσίνα, ο οποίος εντόπισε διαφορετικά προβλήματα πάνω που η ομάδα είχε δείξει ότι αρχίζει να κινείται προς την κατεύθυνση που είχε χαράξει ο Ιταλός από την αρχή της σεζόν. Η ΤΣΣΚΑ παρουσιάζει ένα θέμα στην άμυνα, αντίθετα με την επίθεση της η οποία λειτουργεί καλά, κάνοντας θραύση στο ζωγραφιστό, με πολύ βελτιωμένη κυκλοφορία της μπάλας (παίκτης-κλειδί ο Μίτσοβ σε αυτό το κομμάτι). Ο Κρίστμας είναι υπό καθεστώς σιωπηλής τιμωρίας και ο Τεόντοσιτς άκουσε πολλά  για τρίποντο της Μαδρίτης και οι Ρώσοι ξαφνικά έφτασαν στο 4-2 και ανησυχούν.. Γνώμη μου ότι θα βελτιωθούν και θα κυνηγήσουν την Ρεαλ (από την οποία για να χάσουν έπρεπε να βγούν τα κανόνια του Ναβαρόνε τσάρκα..) αλλά ακόμα τους λείπει αυτό το «κάτι».  Είναι παίκτης ή μια αλλαγή ρόλων στο ροτέησιον..?

4. Montepaschi (5-1): Η Μοντεπάσκι τρέλανε κόσμο κάνοντας την πρώτη της ήττα στο Παλάου Μπραουγκράνα την εβδομάδα που μας πέρασε. Παίζει το ίδιο up tempo style παιχνίδι, με τα λίγα λάθη και τα πολλά περιφερειακά σουτ, αλλά ο τραυματισμός του Ρες (έπαιζε σαν γρήγορο «5») έχει αλλοιώσει τη φύση της ομάδας με τον Μπάνκι να παίζει περισσότερο τον Εζέ πλέον, κάτι που κάνει τη Μοντεπάσκι πιο προβλέψιμη(προτιμώ το σχήμα Κανγκούρ-Σανικίτζε). Η Σιένα πάντως ψάχνει για γκαρντ (τραυματίστηκε ο Καραρέτο) και περιμένει την Κάχα στην Παλα Εστρα γνωρίζοντας ότι με νίκη και 6-1 δύσκολα θα χάσει την πρόκριση..

5. Efes Anadolu (5-1): O Μαχμουντί αθόρυβα έχει παρουσιάσει μια βελτιωμένη αμυντικά Εφές (69.5) η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Ρεάλ, μετρώντας μόνο μια ήττα, την 1η αγωνιστική στη Μόσχα. Η επίθεση της ακόμα θέλει δουλειά, καθώς δεν έχει φτάσει στο θεμιτό επίπεδο συνεργασιώ και δημιουργίας  όμως το 44.1% στο οποίο υποχρεώνει τον αντίπαλο να σουτάρει δίποντα είναι σίγουρα κολακευτικό. Έχει δύο σημαντικές νίκες  (Παναθηναϊκό με συν 14, Ουνικάχα έξω) που μπορούν να παίξουν ρόλο στη συνέχεια. Εάν κερδίσει και τη Ρεαλ, μπορούμε να πούμε, ότι στον πολύ μακρινό ορίζοντας ίσως φανεί, για πρώτη φορά φέτος, λίγο από Λονδίνο..


6. Caja Laboral (4-2): Ξεκίνησε τραίνο το ΤΟΠ-16 αφήνοντας όλη την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έκανε δύο ήττες εντός, η μία «κακή» (από Κίμκι). Παίζει χωρίς τον Όλεσον πλέον, ο οποίος ήταν ηγετικός και εξισορροπιστής στην περιφέρεια. Πάντως η ομάδα έχει λυθεί, κυκλοφορεί πολύ καλά τη μπάλα στην επίθεση, κάνει τα λιγότερα λάθη (!) από κάθε άλλον και έχει το εντυπωσιακό 158.7% στην αναλογία ασσίστς/λαθών. Ο Λαμπέ αποτελεί το κέντρο της επίθεσης του Τάμπακ, όμως το παιχνίδι των wings (2/3) θα είναι το βαρόμετρο στη συνέχεια, με τον Κοζέρ να έχει την ευκαιρία του. Δεν έχει εύκολο δρόμο, μπορεί να χρειαστεί να τα παίξει όλα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική..


-Khimky (3-3): Η φετινή Κίμκι είναι ομάδα πλέη-οφς, αυτό είναι το συμπέρασμα μου.. Είτε μπεί είτε όχι στην επόμενη φάση, το επίπεδο της είναι για εκεί. Παίζει όμορφο μπάσκετ, έχει χημεία, ρόλους και πολύ σωστό spacing στην επίθεση της, η οποία δουλεύει πολύ αποτελεσματικά και όταν αναπτύσσεται με τρανζίσιον και στο μισό γήπεδο. Ισορροπημένη ομάδα. Ο Ρίβερς έχει αρχίσει και σουτάρει καλύτερα και ο Ντέηβις έχει ανέβει και άλλο.. Οι Ρώσοι έχουν κάνει κάβα δύο νίκες που δεν θα κάνουν εύκολα άλλοι (Μπάρτσα μέσα, Κάχα έξω) συν μια συντριβή της Μακάμπι. Το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό μπορεί να κρίνει πολλά.. Η ποιότητα τους δείχνει ότι μπορούν πάντως να βγούν από τον όμιλο αυτό, ειδικά αν αυξήσουν λίγο την ένταση στην άμυνα και προσέξουν λίγο τα λάθη τους.


8. Panathinaikos (4-2): Πιθανόν να είναι η φύση του ομίλου τέτοια (και οι δικές του αλλαγές στο ρόστερ θα συμπληρώσω εγώ) αλλά όπως και η ΡΕΑΛ έχει αλλάξει..δέρμα! Η ομάδα κυρίαρχος των boards στην πρώτη φάση έδωσε τη θέση της σε μια καινούργια, η οποία μάλλον χαρακτηρίζεται average σε αυτό το κομμάτι. Τα ποσοστά του Παναθηναϊκού έχουν πέσει επίσης, η αστοχία στις προσωπικές παραμένει (σουτάρει μάλιστα τις περισσότερες, αν μη τι άλλο δείχνει έξυπνη ομάδα που ξέρει να πηγαίνει στο φάουλ).. Υπάρχει φανερά θέμα στην επίθεση όπου η ομάδα σκοράρει κάτω από 70 π.μ.ο… Οι άστοχες επιλογές στη θέση «1» έχουν δημιουργήσει ανεπούλωτες πληγές στο παιχνίδι της ομάδας. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι πράσινοι μείωσαν τα λάθη τους και overall συνεχίζουν να παίζουν καλή άμυνα, κρατώντας μάλιστα τον αντίπαλο στον μικρότερο αριθμό ασσίστς στη διοργάνωση. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ βέβαια θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα (όχι στην ποιότητα του μπάσκετ της ομάδα, αλλά  στον βαθμολογικό πίνακα)  και ο τρόπος που χάθηκε θα συζητιέται για καιρό.. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά θέματα αλλά και την προσωπικότητα, μη το ξεχνάμε αυτό.  Γνώμη μου, θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την πρόκριση..

-Olympiakos (3-3): Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό μπάσκετ και στην ομάδα περίμεναν πως και πως τη διακοπή και τα ματς με Παναθηναϊκό, τα οποία θεωρητικά μπορούν να λειτουργήσουν ως ηλεκτροσόκ. Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν τυχεροί στο ότι βρήκαν απέναντι τους και αντιπάλους οι οποίοι περνούν επίσης ντεφορμάρισμα (Μακάμπι, Φενέρ) και το εκμεταλλεύτηκαν. Είναι η πιο δυνατή ομάδα στο αμυντικό ριμπάουντ και παραμένουν αποτελεσματική στο τρανζίσιον, όμως δεν αμύνονται το ίδιο και έχουν χάσει τη σκληράδα τους, στοιχεία που έκαναν τη διαφορά  πέρυσι.  Σε όλα αυτά προσθέστε τον τραυματισμό του Μάντζαρη και ότι η ομάδα ψάχνει για γκαρντ στην αγορά.. Ο Μπαρτζώκας σωστά προσπαθεί να μοιράσει περισσότερο την επίθεση του, με τον Σπανούλη να προσπαθεί περισσότερο να αναμείξει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι πιθανόν θα χρειαστούν ρεφάρισμα μετά το διπλό της Σιένα στο Φάληρο. Κομβικής σημασίας τα δύο ματς που ακολουθούν..

10. Zalgiris (2-4): Η Ζαλγκίρις είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από αυτό που δείχνει το ρεκόρ της. Αυτό ασυζητητί.. Παίζει πολύ αποτελεσματική άμυνα, έχει αρχές και είναι δυνατή στο τακτικό κομμάτι, χαλάει τη δημιουργία του αντιπάλου και τον αναγκάζει στα περισσότερα λάθη από κάθε άλλη ομάδα πιέζοντας πολύ καλά τη μπάλα (1η σε κλεμμένες μπάλες, αν και έχασε τον Τζαάμπερ πλέον..).  Εντοπίζω ένα πρόβλημα στην ανάπτυξη βέβαια, νομίζω είναι φανερό. Αποτελεί την πιο σοβαρή αντίπαλο του Παναθηναϊκού για την πρόκριση. Έχασε μόνο από την ΤΣΣΚΑ καθαρά (την οποία κέρδισε προχθές) και έχει καλό πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο. Ας μη γελιόμαστε, οι πιθανότητες της είναι καλές. Κομβικό το αποτέλεσμα της (όπως και του Παναθηναϊκού) στη Μάλαγα.. Στα μάτια μου (και ας είναι 2 παιχνίδια πίσω) οι Λιθουανοί είναι τώρα ισχυρό αουτσάιντερ για την πρόκριση..


11. Maccabi (2-4): Τα λάθη στη στελέχωση του ρόστερ πληρώνει η Μακάμπι φέτος και όχι το αισθητά μειωμένο μπάτζετ. Ο Μπλατ παλεύει να βρεί χημεία αλλά η «ομάδα του λαού» και κυπελλούχος πλέον Ισραήλ, παρουσιάζει μια μονοδιάστατη επίθεση η  οποία δεν παίζει το τρανζίσιον όπως παλιά, στηρίζεται πολύ στο inside game το οποίο όμως δεν υποστηρίζει με καλό περιφερειακό σουτ καθώς η φύση του ρόστερ της δίνει πολλές επιλογές στις αντίπαλες άμυνες. Η Μακάμπι πρέπει να κάνει μεγάλο δεύτερο γύρο ρεφάροντας τις δύο ήττες στο Τελ Αβίβ και –ίσως χρειαστεί- τη συντριβή στη Μόσχα..

12. Unicaja (2-4): Όπως ακριβώς την περίμενα και είχαμε πεί από την αρχή..  Αλλοπρόσαλλη, χωρίς να παίζει κάτι το ιδιαίτερο, με αμφισβητούμενη –τουλάχιστον- χημεία. Κέρδισε όταν άνοιξαν οι ουρανοί στη Μόσχα αλλά η ήττα από την Εφές εντός ήταν «κάτσε στα αβγά σου..». Έχει ποιότητα σαν υλικό και είναι από την αρχή της σεζόν δυνατή στο ριμπάουντ (ιδιαίτερα το επιθετικό) αλλά δεν..  Έχει βέβαια τους δύο βασικούς της αντιπάλους εντός (ΠΑΟ, Ζαλγκίρις) και αυτό δε μπορούμε να το παραβλέψουμε αλλά δεν πείθει σαν ομάδα. Προσωπικά θα το θεωρήσω έκπληξη εάν αφήσεις τους υπόλοιπους έξω. Το παιχνίδι της είναι σαν την ατμόσφαιρα της πόλης. Αλέγκρο..

13. Fenerbahce (1-5): Θα είμαι ευγενικός. Η Φενέρ είναι για κλωτσιές.. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι απλά αποκαρδιωτική. Με 91.7 παθητικό στην άμυνα (ούτε 4 12λεπτα να παίζαμε..) είσαι ντροπή για τη διοργάνωση. Επιτρέπει σχεδόν 63% ποσοστό ευστοχίας εντός παιδιάς στους αντιπάλους (άλλο τρόπαιο..) ενώ το οσκαρικό performance της γαρνίρεται με την τελευταία μακράν θέση στα ριμπάουντς (εδώ ήταν και φαβορί βεβαίως..) και στις ασσίστς.. Ο Πιανιτζιάνι με απογοήτευσε πλήρως φέτος στην Ευρωλίγκα. Παρ’όλα αυτά επιμένω, με δύο σωστές κινήσεις πριν το  ΤΟΠ-16 (ωμό αθλητικό παίκτη του ποστ και εγκεφαλικό γκαρντ), τις οποίες τελικά δεν έκανε, μπορούσε να μαζέψει το παιχνίδι της και να παίξει καλύτερο μπάσκετ. Τώρα.. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

14. Alba Berlin (1-5): Ο Ομπράντοβιτς παλεύει να κρατήσει την Άλμπα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο στο ΤΟΠ-16 και σε γενικές γραμμές το έχει καταφέρει, αναλογικά με το υλικό που έχει στα χέρια του. Οι Βερολινέζοι παρουσιάζονται μαχητικοί, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά το τέμπο αλλά η επίθεση τους είναι «ξύλινη» χωρίς δημιουργία και με πολλά λάθη. Το όλο περιτύλιγμα βέβαια (γήπεδο, προσέλευση κόσμου) είναι το μέλλον, γι’αυτό και στην Ευρωλίγκα έχουν μυρίσει χρήμα και πάντα θα προμοτάρουν τέτοια πρότζεκτ.. Έτσι είναι..


15. Brose Baskets (0-6): Παίζει σαφώς καλύτερα εκτός έδρας. Ή μάλλον εκτός χώρας (γιατί στο Βερολίνο έπεσε σε..τείχος).  Η επίθεση της έχει κίνηση (χαρακτηριστικό της Αμερικανικής παιδείας του Φλέμινγκ, αντίθετα με άλλες ομάδες αυτής της ταχύτητας) και σουτάρει καλά από το τρίποντο αλλά είναι πολύ κακή στο αμυντικό κομμάτι. Πρόσθεσε τον Μάσεη και μπορεί να παίξει καλύτερα. Αν κερδίσει κάποιον, τον πήρε μαζί..  Μπορεί να συμβεί, γιατί παρά το 0-6 συνεχίζει και παίζει, γεγονός τιμητικό για τον προπονητή και το κλαμπ..

-Besiktas (0-6): Η Μπεσίκτας έχει «κάτσει».. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι ο στόχος του ΤΟΠ-16 επετεύχθη αλλά η εικόνα της στην πρώτη φάση είχε δείξει potential και ανταγωνιστικό πνεύμα. Απεδείχθη το λάθος με τον Γιούινγκ επίσης για το οποίο μιλήσαμε από την αρχή. Δεν είναι η χειρότερη ομάδα του ΤΟΠ-16 αλλά έχει απογοητευθεί πλήρως και πλέον παίζει κακό μπάσκετ.. 

Y.Γ: Η φήμη του Κόπα Ντελ Ρέη μεγαλώνει περισσότερο μετά από παιχνίδια σαν το χθεσινό έπος.. Εκπληκτικό ματς, πολύ πάθος και θέληση. Στο μπάσκετ σήμερα παίζει μεγάλο ρόλο πως αξιοποιείς αυτό που σου δίνει ο αντίπαλος. 6/17 τρίποντα ο Γιούλ, σπουδαίος Σέρχιο Ροντρίγκεθ (με αυτόν στο «1» παίζει καλύτερα η Ρεάλ, το λέμε από ..πέρυσι) και από την άλλη ένας Πιτ Μάικλ που θυμάται τον «καλύτερο φόργουορντ της Ευρώπης» προ διετίας και φυσικά η κίνηση της σεζόν, Άντε Τόμιτς. Η Μπάρτσελόνα σε επίπεδο τακτικής θυμίζει ελληνική ομάδα. . Οι δύο τους (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) είναι πολύ κοντά πάντως..


Τα like σας για τησελίδα μας στο facebook.. 


209 σχόλια:

  1. καλησπερα σε ολους..κιμκι φιλε τζιμ,οσο αντεχει ο πλανινιτς και ο ντειβις τοσο θα μας εκπλησει..δεν ειναι ευκολο αλλα δυσκολα θα ξεφουσκωσει.συμφωνω απολυτα με τη τσσκα,κατι της λειπει.αν η ζαλγκιρις περασει απ τον ομιλο θα ναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος για τους απεναντι κ αν τυχον πεσει πανω στη σιενα θα παει κ φαιναλ φορ.για τη μπαρτσα νομιζω οτι γινεται καθε χρονο το ιδιο,στο φαιναλ φορ να τη δουμε...συνηθως στα δυσκολα καταρεει..

    Υ.Γ ο τροπος που εχασε η ρεαλ χθες ειναι λιγο τυχερος,ετσι νομιζω..τζιμ,μου εξηγεις γιατι προτιμας γιουλ απο ροντριγκεθ?θεωρω πως ο δευτερος πρεπει να παιζει στα τελευταια λεπτα.ο σαδα,καταπληκτικος αμυντικος,ισως ο καλυτερος στην ευρωπη JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Τζόκερ.. Συμφωνώ για Ζαλγκίρις. Γενικά το ματσάρισμα της Σιένα έχει τύχη. Μπερδεύτηκες λίγο, Ροντρίγκεθ προτιμώ αλλά μάλλον φταίω και εγώ γιατί έχουν το ίδιο όνομα (θα το διορθώσω..). Τον Ροντρίγκεθ προτιμώ στο "1" φίλε, δε το συζητώ. Αλήθεια το λέμε από πέρυσι..

      Διαγραφή
    2. εχεις δικαιο τζιμ..τωρα το διαβασα πιο προσεχτικα..απροβλεπτη η ευρωλιγκα φετος αν και νομιζω οτι ρεαλ,μπαρτσα,τσσκα θα ειναι λονδινο..τον τεταρτο ψαχουμε..JOKER

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι ότι πατάνε καλύτερα. Αλλά ας περιμένουμε τα σταυρώματα στα πλέη-οφς. Γίνονται πολύ μυστήρια πράγματα εκεί..

      Διαγραφή
  2. Τζιμάρα καλησπέρα. Διάβασα τυχαία σε ένα μπλογκσποτ για το στοίχημα συνεργασία μαζί σου. Ισχύει?

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jim, τι εννοείς όταν λες ότι η Μπάρτσα θυμίζει ελληνική ομάδα σε τακτική; Είναι καλή ή κακή;

    theo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι ελληνικές ομάδες φημίζονται για την ικανότητα τους στο κομμάτι τακτική theo..

      Διαγραφή
    2. Οκ, συνεννοηθήκαμε. Πάντως ειδικά για χθες, αίσθησή μου είναι ότι η Ρεάλ το προσπάθησε περισσότερο το ματσάκι. Απλά θεωρώ, και αυτό είναι γενική διαπίστωση, ότι δεν είναι ομάδα με το μέταλλο του πρωταθλητή. Την κατατάσσω 3ο ή 4ο φαβορί για τον τίτλο της Ευρωλίγκας.
      Η Μπάρτσα έχει τρομερό spacing στην επίθεση, ιδιαίτερα στους ψηλούς δεν το συναντάς συχνά, και δείχνει να παίζει και καλή άμυνα φέτος(αν εννοείς αυτό το σημείο Jim συμφωνώ απόλυτα). Αλλά ο Pascual μερικές φορές το παρακάνει με το rotation και ξεχνιέται. Ο navarro τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερο τρύπα είναι(αμυντικά και επιθετικά???), και ας είναι top-scorer την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη. Μάλλον λόγω τραυματισμού. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Είναι 1ο φαβορί για μένα η Μπάρτσα, αν και θα ήταν 2ο αν ο Ettore δεν είχε Teodosic στον άσσο.
      Ελπίζω να περάσει και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ στην επόμενη φάση. Ο ΟΣΦΠ έχει πιο βατό πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο και πιστεύω θα τα καταφέρει μαζί με Κίμκι, αφήνοντας έξω Καχα. Ο ΠΑΟ θέλει ένα καλό διπλό. Τα άλλα τρία εισητήρια στον όμιλό του είναι πιασμένα.

      theo

      Διαγραφή
  4. Ηι Jim, ο παο παει για εναν μεγαλο τελικο μεσα στην ζαλκιρις. Οποιος κερδισει μαλλον περναει εκτος αμα κανει αλλα 2 μεγαλα διπλα ο παο (εκτος μπαμπερκ) δηλαδη σε μαλαγα και κανα τρελο σε ρεαλ η μηπως κανα πιο τρελο τωρα σε μοσχα χωρις κριαπα. Ο ολυμπιακος παει λογικα για τριτος αλλα μπορτει να βγει και δευτερος αλλα και πεμπτος. χαιρετω?Αλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι εξελίξεις στη Ζαλγκίρις τρέχουν, θα δούμε πως θα επηρεαστεί η ομάδα. Πιό εύκολα κερδίζεις σε Μάλαγα με τα τωρινά δεδομένα παρά σε Κάουνας..

      Διαγραφή
    2. o κριαπα μολις τωρα διαβασα οτι γυριζει(τωρα βρηκε)

      Διαγραφή
    3. υ.γ ειμαι ο 10.20 λαθοσ λαθος λαθος ο Γιαφτοκας της Ζαλκιρις επιστρεφει.

      Διαγραφή
  5. o παο εχει δυσκολο δευτερο γυρο με μια σειρα αγωνων, που ξεκινανε την επομενη εβδομαδα,φωτια!!!

    πονταρω στην ομαλη λειτουργια της ομαδας πλεον (να μη τους ματιασω :) )και πιστευω οτι θα κανει νικες που δεν υπολογιζουν πολλοι.

    συμφωνω με το φιλο που ειπε για το ματς ζαλγκιρις-παο!!εκει θα γινει μαχη και οποιος κερδισει θα χει και το πανω χερι.μετα εχει εφες και μαλαγα, 2 ματς που πρεπει να τα παρει οπωσδηποτε και κλεινει η τετραδα με αλμπα στο οακα.αυτη την τετραδα αγωνων να παρει η ομαδα και περασε , εστω και ως τεταρτη!!δυσκολο αλλα οχι ανεφικτο.

    jim καλα τα λες αλλα στην περιπτωση του παο δεν τα ειπες ολα.οκ, καλα τα στατιστικα αλλα, περα απο τις αλλαγες που ανεφερες, δεν μας ειπες και το πώς καταφερε ο,τι καταφερε ο παο!!μισος επαιζε ολη τη χρονια!!σε ποσα ματς επαιξε πληρης?σε ποσα του ελειψε ο διαμαντιδης?

    το να συζηταμε απο τωρα για το ποιος θα παει φ4 ειναι τουλαχιστον αστειο!!ειδικα φετος που καμια ομαδα δεν εχει καταφερει ακομα να ξεχωρισει!!με τοσες παραμετρους που παιζουν ρολο..βλεπουμε τις 2 απο τις 3 ομαδες-εκπληξη φετος, και αναφερομαι σε κιμκι-ζαλγκιρις, και ειναι στο τσακ να βγουν Off λογω χρηματων.

    η ρεαλ που ειναι αηττητη στο τοπ16 δεν εχει τα guts να ανταπεξελθει σε εναν "αιματηρο" προημιτελικο με μια καλη ομαδα, εστω και αν παει με πλεονεκτημα!!ας πουμε βγαινει πρωτη και τεταρτος ο οσφπ!!τι τυχη δινετε στη ρεαλ?εγω καμια....
    ομοιως, η μπαρτσα!!χωρις ναβαρο ειναι μιση, κακα τα ψεμματα!!εστω λοιπον οτι βγαινει πρωτη και τεταρτος ο παο!!ποιος της εξασφαλιζει την προκριση?κανεις!!

    καλο το κοπα ντελ ρει αλλα στα προημιτελικα δεν παιζουν αυτα!!να τρως 108 ποντους και να κερδιζεις....εφαγες 80?πηγες σπιτι σου...

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ηταν δυο φορες σε παραταση πως να μην ανεβει το σκορ

      Διαγραφή
    2. καλα σου λεει ρε ΣΜ. στις παρατάσεις εκτοξεύεται το σκορ διοτι κάθε φαουλ είναι βολες καθως τα ομαδικά δεν μηδενίζονται.

      Διαγραφή
    3. φιλε ΣΜ,κανενας δεν ενδιαφερεται αν ο παο παιζει πληρης η αν ο διαμαντιδης ειναι κουρασμενος και τραυματιας..το θεμα ειναι τι θα γραψει η ιστορια..η ακομη κ οταν θα ειναι πληρης μη περιμενεις να δεις θαυματα..μιλας για τις αμυνες των ρεαλ-μπαρτσα που ειναι αυτη τη στιγμη οι καλυτερες στη διοργανωση,μη κοιτας το μεταξυ τους παιχνιδι..ο ρυθμος,η ενταση και η ενεργεια που βγαζουν αυτες οι ομαδες στην αμυνα ειναι ενα τουλαχιστον κλικ παραπανω απ ολες τις αλλες ευρωπαικες ομαδες..JOKER

      Διαγραφή
    4. JOKER

      ενδιαφερουν εμενα οι συνθηκες κατω απο τις οποιες μια ομαδα φερνει καποια συγκεκριμενα αποτελεσματα και νουμερα.

      το τι θα γραψει η ιστορια θα το δουμε το μαη, οχι τωρα, και με αυτη τη λογικη η οποια κουβεντα για το ποιος ειναι φαβορι ειναι ακυρη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

      αρα, αποφασισε, μετρανε οι παραμετροι ή μονο το αποτελεσμα, το οποιο δεν ειναι της παρουσης?

      θαυματα δεν περιμενω αλλα σιγουρα αναμενω και μεγαλυτερη βελτιωση του παναθηναικου, αν συνεχισει χωρις τραυματισμους, και πιο δυναμικη παρουσια του οσφπ στο β γυρο, ειδικα απο το ματς με την καχα στο σεφ και μετα.

      οσο για τις ρεαλ και μπαρτσα, δε μου λενε πολλα φετος.η μεν ρεαλ εχει αστεια φροντ λαιν με κατι σλοτερ, με εναν αχαρο σλοβενο και ενα βραζιλιανο που αλλου πατα και αλλου βρισκεται και εναν κλικαδορο που θα πρεπε να χει κοψει το μπασκετ χρονια τωρα (μονο ο μιροτιτς σωζει την κατασταση) και δεν εχει αποδειξει οτι αντεχει στα κρισιμα ματς της ευρωλιγκα , η δε μπαρτσα εχει ανοιχτη πληγη με το ναβαρο, ο οποιος ειναι μια μεσα δυο εξω και αυτο θα παιξει μεγαλο ρολο αργοτερα στα κρισιμα.

      ΣΜ

      Διαγραφή
    5. μαλλον δε με καταλαβες..οι τραυματισμοι,η κουραση,το αν εχει βρει χημεια μια ομαδα ειναι κατι που ενδιαφερει αποκλειστικα την ιδια την ομαδα..το μαη που θα κριθουν ολα κανενας δε θα μπορει να πει εμεις κουραστικαμε περισσοτερο,μας ελλειψε ο διαμαντιδης,μας ελλειψε ο ναβαρο,οι αλλαγες που καναμε δε μας βγηκαν,ο σπανουλης ειναι ντεφορμε..ολα αυτα ειναι μεν δικαιολογιες αλλα στο τελος της σεζον δε θα χουν καμμια αξια..ολοι θα παλεψουν με αυτο που εχουν για το καλυτερο..τα φαβορι στον αθλητισμο παντα θα υπαρχουν..ειναι οι ομαδες που ξεχωριζουν,χωρις αυτο να εγγυαται τιποτα(κατι αντιστοιχο ειχαμε και με τον παο τα προηγουμενα χρονια)...οσο για τις ρεαλ-μπαρτσα εισαι υπερβολικος νομιζω.. JOKER

      Διαγραφή
  6. Ο Ρομανόφ δεν έχασε την ευκαιρία για να ρίψει τις μπηχτές του, αυτή την φορά κατά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που το καλοκαίρι αρνήθηκε πρόταση της Ζαλγκίρις, δηλώντας: "Μετά τις εντυπωσιακές μας νίκες ο Γιασικεβίτσιους θα έχει μετανιώσει που δεν ήρθε στην ομάδα μας. Κι αυτό γιατί πλέον δεν θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιον τίτλο".
    οκτωβριος 2012
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις προβλεψεις μου,στην αρχη της χρονιας ειχα αναφερει για τετραδα στο final four,τις Real,CSKA,Efes και Παναθηναϊκό.Ετσι οπως πανε οι ομιλοι μαλλον οι τρεις πρωτες ομαδες θα ειναι στο λονδρεζικο ραντεβου,με τον Παναθηναϊκό να παλευει με την Zalgiris μεχρι τελους για την τεταρτη θεση.Θεωρω οτι το δυσκολο για τον Παναθηναϊκό δεν θα ειναι η πιθανη κοντρα στα προημιτελικα με την Barca,αλλα η προκριση απο τους ομιλους σε αυτη τη φαση...Μετα ο Πασκουαλ ,μαλλον θα σιχτιριζει την ωρα και τη στιγμη που βρηκε παλι απεναντί του,την ομαδα με τα εξι αστερια...Μπηκαμε Φεβρουαριο και ηρθε η ωρα για τον Παναθηναϊκό να φορμαριστει και να ξεκινησει σαν τρενο...Αν μπει σε stroke η ομαδα,τοτε τα εμφανη προβληματα χημειας που εχει δεν θα εχουν την ιδια επιπτωση οπως τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΖΟΝΥ τι λες παιδι μου???θα σε αρχισουν γαβροι και οι δικοι μας και δεν θα ξερεις σε ποιον να απαντησεις.Εδω δεν μπορουμε να κερδισουμε αυτον τον οσφπ και θελεις και final 4.

      Διαγραφή
    2. Ηρεμα βρε ανωνυμε...Ειναι πολυ βαρια αυτη η φανελα για να την αγνοησεις σε μια μαχη με τον οποιονδηποτε στους 8,ακομη και με μειονεκτημα εδρας...Το ζητημα ειναι να προκριθει εστω και τεταρτος...

      Διαγραφή
    3. Μακαρι Τζωνυ να φτασουμε οσο πιο μακρια γινεται.Να σαι καλα μου δινεις θαρρος,αν κερδισουμε την κυριακη θα το πιστεψω και εγω.Σπουδαιο πραμα η αυτοπεποιθηση στους αθλητες.Απο κεκτημενη ταχυτητα ξεχασα καλε να βαλω διακριτικο."Α"

      Διαγραφή
    4. Τζόνυ οποιαδήποτε ομάδα πιάσει ρυθμό τώρα έχει τύχη για το Λονδίνο, δε το συζητώ. Αλλά για να μπεις σε stroke πρέπει να βρείς χημεία..

      Διαγραφή
    5. Κατι πιστευω θα γινει...Και στον πρωτο γυρο της προηγουμενης φασης ο Παναθηναϊκός ειχε αρκετα προβληματα,αλλα μολις βρηκε ρυθμο,νικησε ολους τους αντιπαλους μεσα -εξω (και το ματς με την Χιμκι εξω, εγω το θεωρω σαν νικη του Παναθηναϊκου αφου η διαιτησια αλλοιωσε ξεκαθαρα το αποτελεσμα).Οποτε ,εχω την αισθηση οτι η ομαδα θα αρχισει να φορμαρεται την καταλληλη στιγμη,αρχης γενομενης απο αυριο...

      Διαγραφή
    6. @"Α"

      Χωρις αυτοπεποιθηση δεν πας πουθενα...Κι αυτο ισχυει σαν γενικη θεωρηση στη ζωη.

      Διαγραφή
  8. Τζιμ ακουγεται Μαγκραθ για Ζαλγκιρις τωρα τελευταια. Εχει παρει τιποτα το αυτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε ήδη Χαριτόπουλο, ψάχνει ΄ήδη και για επιπλέον γκαρντ.. Δε θέλει να τον δώσει..

      Διαγραφή
  9. Ένσταση (όχι σαν αυτή των Αγγελόπουλων)…
    Υποτίθεται ότι δεν κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα, πόσο μάλλον όταν είμαστε ακόμη στο 45% της συγκεκριμένης φάσης. Εδώ όμως δεν δίνεις προγνωστικά, αλλά ουσιαστικά παραθέτεις βαθμολογίες.
    Ακόμα και με 6-0, είναι δυνατόν η Ρεάλ να αποτελεί το πρώτο σου φαβορί; Τα μισά της ματς (Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ) τα κέρδισε με σύστημα… σταυρό: έκαναν το σταυρό τους να κάνει λάθος ο αντίπαλος. Σύμφωνοι, είναι αισθητά βελτιωμένη – νομίζω κυρίως ο Λάσο, που προπονήθηκε καλά στον σκληρό και κατά την 1η φάση όμιλο – αλλά όχι και νούμερο ένα… Πόσο μάλλον όταν η Μπαρτσελόνα έχει αποδεδειγμένα ισχυρότερο χαρακτήρα, διαθέτει προσωπικότητες γεννημένες για μεγάλα ματς και – κυρίως – διακρίνεται όσο καμιά άλλη στο σετ, εκεί δηλαδή όπου κρίνεται σχεδόν πάντα η Ευρωλίγκα.
    Για μένα έχεις επίσης υπερεκτιμήσει τις Σιένα, Κάχα, οι οποίες θεωρώ ότι έπιασαν πολλούς στον «ύπνο» και ήδη κάνουν «νερά» στην απόδοσή τους τελευταία. Αντίθετα, έχεις αδικήσει τη Χίμκι: οι Ρώσοι για μένα είναι η ομάδα – έκπληξη όλης της διοργάνωσης, με πλήρες ρόστερ (10 παίκτες αξίας 7,5 έκαστος και παίζουν για τόσο κάθε βράδυ). Περιμένω να γίνουν καλύτεροι, καθώς «μπαίνει» περισσότερο στην ομάδα ο Κόπονεν. Μόνο ερωτηματικό αν θα βγάλουν κάποια στιγμή τα κουσούρια των «μισθοφόρων»…
    Επιπλέον θεωρώ ότι αδικείς και τις δύο ελληνικές ομάδες: σίγουρα δεν πείθουν στο παρκέ, αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι αμφότερες έχουν δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα. Και, το κυριότερο, έχουν στο τιμόνι τους δυο κορυφαίους γκαρντ. Ειδικά για τον Δ.Δ. που με νοιάζει κιόλας, είναι καιρός μετά τον τραυματισμό του να πάρει την ομάδα από το χεράκι. Και με περισσότερους πόντους, είναι πλέον αναγκαίο.
    Δυστυχώς, συμφωνώ κι εγώ για τη Ζαλγκίρις: παρά το 2-4 είναι βασική ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού. Μόνο λόγω προγράμματος και ισχυρού ομίλου (τι κακή μοιρασιά είναι αυτή…) έχει μείνει τόσο πίσω. Γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να νικήσουμε την Εφές με +15. Ακόμη καλύτερα θα είναι να κάνει ει δυνατόν και δύο ήττες στα επόμενα παιχνίδια της, με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ στην Πόλη.

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δ.ΑΛΕΞ. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει την έννοια των power rankings φίλε. Και προφανώς δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις ούτε γραμμή, φαίνεται από αυτό που έγραψες για τη Ρεαλ. Διάβασε πρώτα και μετά ξανασχολίασε εδώ.. Φυσικά και τα power rankings δεν έχουν σχέση με φαβορί. Κράτα το αυτο, θα σε βοηθήσει..

      Διαγραφή
    2. Φίλε σε διάβασα με μεγάλη προσοχή, όπως πάντα, γιατί σ' αυτό το σάιτ διαβάζω κάτι που δεν βρίσκω αλλού. Κι επιμένω σε ό,τι σχολίασα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα power ranking είναι η φωτογραφία της στιγμής, αλλά ακόμη και σ' αυτή εσύ δίνεις εν τέλει τη Ρεάλ νούμερο ένα.
      Εκτός κι αν απλά παραθέτεις τις ομάδες βαθμολογικά - αλλά κι αυτό δεν ισχύει, έχεις την ΤΣΣΚΑ πάνω από την Εφές.

      Δ. ΑΛΕΞ.

      Διαγραφή
    3. Τα power rankings αναφέρονται στο performance των ομάδων με αφετηρία τα προηγούμενα power rankings. Αυτό κανονικά είναι το σωστό. Εδώ λόγω χρόνου δεν μπορούμε να κάνουμε pr σε ισομερείς περιόδους. Τα συγκεκριμένα αξιολογούν, όπως γίνεται αντιληπτό, τις ομάδες από την αρχή του τοπ-16. Λοιπόν η Ρεάλ δε μπορεί να πάει αλλού αυτή τη στιγμή εκτός του Νο1. Είναι η μοναδική αήττητη στη διοργάνωση και πήρε το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ.. Η Μπάρτσα για παράδειγμα, έχασε τη μπάλα στη Μόσχα. Δε λέω ότι είναι καλύτερη η Ρεαλ αν με καταλαβαίνεις, δε μιλούν για αυτό τα pr. H πλάκα είναι στη παράγραφο της Ρεαλ διευκρινίζω τη σκέψη μου.. Καλά κάνεις και διαφωνείςς, απλά αυτό θέλω να γίνεται όταν μιλάμε σε κοινή σωστή βάση πάνω σε αυτό που θέλει να πεί η ανάρτηση. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Νομίζω έγινα αντιληπτός..

      Διαγραφή
  10. σωστη η πρωτη τριαδα του Τζιμ εγω θα εβαζα Εφες 4η και Κιμκι 5η μιας και τις θεωρω πιο καλες ομαδες με καλυτερο ροστερ.
    , Σιενα κ Καχα τις βλεπω σαν ευχαριστες εκπληξεις τυπου Ζαλγκιρις θα πουλησουν ακριβα το τομαρι τους δεν το συζητω αλλα δεν τις εχω για φαιναλ φορ το ιδιο πανω κατω νομιζω ισχυει και για τις δυο ελληνικες ομαδες.
    χρου χρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. jim εχεις παρακολουθήσει καθόλου την γκραν κανάρια? έχεις ξεχωρίσει καμια παιχτούρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχνα το. ξεχωρισε ο ζοτς μια

      Διαγραφή
    2. αυτος ο ψηλος ο καραφλος χθες παντως εκανε πλακα στην ομαδα του Κατσικαρη Ρευ νομιζω λεγεται εχουν και τον Νελσον και τον Νιουλει που εχουν περασει και απο Ελλαδα επισης εχουν τον ιδιο προπονητη χρονια νομιζω αυτος ειναι ο πιο αξιολογος απο ολη την ομαδα
      χρου χρου

      Διαγραφή
  12. Σπένσερ Νέλσον που έπαιζε και Περιστέρι! Αγαπημένος

    Rajon Rondo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Jim, οποτε και αν μπορεσεις, δωσε ενα σχολιο για Σελβιν Μακ. Εμεινε ελευθερος απο Σιξερς, στη θεση του πηραν Παργκο μαλιστα, θεωρω οτι ειναι αυτο που ψαχνει ο Ολυμπιακος αν και συμφωνω απολυτα πως θα ειναι ανοησια να μην εκμεταλλευτουν τη συγκυρια για να βγαλουν Κατσιβελη.

    Δεν εχω καποια πληροφορια, απλα νομιζω πως ειναι ο,τι καλυτερο απο ο,τι εξεταζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζιμ χαιρε.Πρωσοπικα πιστευω πως ο Ολυμπιακος αν χασει στη Μοσχα η πιθανοτητες του για προκριση μειωνονται αισθητα.Αντιθετα για τον ΠΑΟ πιστευω πως θα γινει διπλο στη Μαλαγα σιγουρα στην Μπαμπεργκ, επισης πιστευω πως θα καλυφθει η διαφορα της ηττας στην Πολη και οτι θα γινει ενα ακομα διπλο (Ζαλγκιρις ή Ρεαλ. Ερωτηση:Ακουγεται εντονα οτι η Κιμκι του χρονου καταρρεει.Πιστευεις οτι ο ΠΑΟ θα μπορουσε να καλυψει το συμβολαιο του Πλανινιτς (δεν ξερω ποσα παιρνει) και θα ταιριαζε στην (αυτη τη στιγμη) ομαδα του ΠΑΟ;ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ αισιόδοξος Στάθη.. Ο Πλάνινιτς κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος αλλά παρουσία Διαμαντίδη δεν είναι αυτό που θέλεις.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο Τζιμ, ετι μια φορα, διοτι ο Πλανινιτς θα ανεβασει κατα πολυ και το κασε του.Πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι Τζιμ σε αυτες τις χαλεπες εποχες γιατι ειμαστε που ειμαστε αμα μας πιασει και η μιζερια μας παμε για ομαδικι αυτοκτονια φιλε.Δεν αργουν σε αυτη τη χωρα να σου περασουν τη θηλια στον λαιμο.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    3. Φοργκετ Πανιώνιος κοντά 2 παίρνει.φετος

      Διαγραφή
    4. Πανιώνιος: πλανινιτς... Άσχετο αλλά το τ1 δεν συγχωρεί

      Διαγραφή
  15. Η ομάδα που πείθει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η Μπαρτσελόνα. Πλήρες ρόστερ, Ο Μάικλ οργιάζει και αν ο Ναβάρο μπορέσει να βρει ρυθμό, χωρίς να χάσει παιγνίδια, τότε έχει μεγάλο προβάδισμα για το final 4. Έχει παίχτες που στα δύσκολα θα βάλουν την μπάλα στο καλάθι (Σάρας, Ναβωάρο, Τόμιτς κα)

    Cska είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα, με τον Τεόντοσιτς να αποτελεί τον αρχηγό, αλλά με αψυχολόγητες ενέργειες που έχουν κοστίσει και μπορεί να κοστίσουν ακόμα περισσότερο. Αν και έχασε βασικά της στελέχη από περσυ, ο Έττορε έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο που είναι φαβορί για Λονδίνο.

    Η Ρεάλ έχει μαζέψει πολύ ταλέντο στην περιφέρεια, αλλά δεν έχει ψηλούς επιπέδου (με την εξαίρεση του Μίροτιτς). Βέβαια, ειδικά αν σοβαρευτεί και το σίχαμα ο Ρούντι, τότε έχει κάποιες πιθανότητες να φτάσει μέχρι το f4.

    Σιένα: Αυτού του είδους το μπάσκετ δεν μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Μακάρι να μπορέσει να κάνει κάτι καλό, αλλά οι 8 είναι το ταβάνι τους

    Εφες: Αρχίζει και τελειώνει με Φαρμαρ. Ο οποίος έχει πλαισιωθεί απο τον αγαπημένο μου Τζαμόν Λούκας. Έχει ελπίδες, ειδικά αν καταφέρει να έχει πλεονέκτημα έδρας στους 8.

    Η Κάχα νομίζω θα ξεφουσκώσει στο 2ο γύρο. Είναι αουτσάιντερ ακόμα και για τους 8.

    Η Κίμκι βασίζεται στον Πλάνινιτς. Πολύ... Απο κει και πέρα δεν έχει τον παίχτη που θα κάνει τη διαφορά. Ομαδική δουλειά. Έχει κι αυτή λίγες πιθανότητες

    Ο Παναθηναϊκός είναι εξαρτημένος από το Διαμαντίδη. Καινούργια ομάδα. Ο Πεδουλάκης πρέπει να ανοίξει το ρυθμό όταν λείπει ο Διαμαντίδης. Περιμένω φορμάρισμα της ομάδας. Δεν είναι φαβορί για f4, αλλά αν καταφέρει να περάσει από τους ομίλους-έστω και με μειονέκτημα έδρας- και αποφύγει τη Μπαρτσελόνα, τα πάντα είναι πιθανά.

    Ο Ολυμπιακός έχει πιο εύκολο πρόγραμμα, και αφού απέφυγε την ήττα στο Ισραήλ, βάζει πλώρη για τους 8. Βρίσκεται σε πιο εύκολο όμιλο και μπορεί να κάνει ακόμα και σερι 8-0 και να χτυπήσει 2η θέση. Η απουσία του Μάντζαρη θα φανεί και μπορεί να αλλάξει τις ισσοροπίες στην ομάδα.

    Η Ζαλγκίρις δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την αποχώρηση του Τζάαμπερ. Θα κάνει μεγάλο comeback.

    Η Μακάμπι δεν έχει πολλές πιθανότητες. Ανασύνταξη και καλύτερη ομάδα του χρόνου

    Ουνικάχα του ύψους και του βάθους, Δεν πείθει. Τρελο fluke η νίκη στη Ρωσία

    Φενερ... ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Ρε Mike που πας;;; Και δεν έμενες στον Παναθηναϊκό, παρά να ρεζιλεύεσαι σ’αυτήν την ομάδα...

    Οι άλλες τρεις απλά συμπληρώνουν την 16άδα. Κάποιος θα κάνει γκέλα από γερμανική ομάδα, αλλά μέχρι εκεί.

    Μαζεύοντάς το και σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα:

    Ε όμιλος:
    Θέσεις 1-2 Τσσκα-Ρεάλ
    Θέσεις 3-5 Εφες-Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

    Στ Όμιλος: Θέση 1: Μπαρτσελόνα
    Θέσεις 2-5: Σιένα-Ολυμπιακός-Κίμκι-Καχα

    Γενικά οι ελληνικές ομάδες έχουν θέμα στα γκαρντ (μετά και τον τραυματισμό του Μαντζαρη)... Απίστευτο δεν είναι;;; Μακάρι να μπορέσουμε να τις δούμε στο φ4 (δεν είναι και τόσο απίθανό-ειδικά αν αποφύγουν στα χιαστί τσσκα και μπαρτσελόνα με πλεονέκτημα έδρας),


    Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πραγματικα μ αρεσει η κιμκι το ιδιο και η τσσκ. Η σιεννα παιζει περιεργο μπασκετ και μη προβλεψημο. ΜΑΚΑΜΠΙ ζαλγκιρης απο την πρωτη φαση ελεγα οτι εινια για γελια και απλα τους εβγαιναν τα παιχνδια. εχω απογοητευτει απο φενερ αφου περιμενα ξεσπασμα σαν αυτο της εφες.
    και τελευταια η ρεαλ π νομιζω η πρωτη θεση και το αηττητο δν της αξιζουν. σοφτ ομαδα π ξερει να ανατρεπει διαφορεσ (μαλαγα - παο) και να κερδιζει παιχνιδια. τπτ το ιδιαιτερο στο μπασκετ π παιζει. ο γαυρος ειναι εκει π πρεπει ναι ειναι , τα εχουμε πει απο το εντοσ με μιλανο. αν καθαρισει κιμκι καχα λογικα περναει
    ΠΑΟ: μας εχει τρελανει ολους. Χαθηκε το παθος στην αμυνα , που και παλι ειμαστε 2,3 καλυτερη σε αυτη την φαση αλλα και γενικα υπαρχει προβλημα σε τομεις οπως ριμπαουντ εκει π ειμασταν +10 απο τους αντιπαλους σε καθε αγωνα, και δν φαινοταν τοσο το επιθετικο προβλημα. πλεον δν ανανεωνονται οι επιθεσεις και το σκορ μας ειναι για κλαματα. πως γινεται να εχεισ οπλα οπως μπραμος ματσιουλις σοφο καπονο και να εισαι απο τις χειροτερες επιθεσεις ενασ θεος ξερει. Ο διαμαντιδης αποδιδει καλυτερα στο 2 οποτε ασ βαζει ουκιτς τουλαχιστον αν κατεβαζει την μπαλα. ποσο φιαφορετικοι θα ειμασταν με ζηση ή πλανιτσ και φωτση στο 4. Αν και εχω καιρο π πιστευω οτι σε αυτο π βλεπουμε εχει μεγαλη ευθυνη ο κοουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δύο ματς του ΟΣΦΠ με Κίμκι θα κρίνουν πολλά στον όμιλο. Το ριμπάουντ Κρις, το έχω ξαναπεί, είναι και θέμα χημείας καθώς προϋποθέτει μια ολόκληρη διαδικασία για να γίνεις καλή rebounding team. Ζήσης ναι, Πλάνινιτς όχι. Στην Κίμκι έχει το γενικό κουμάντο και στημένους σουτέρ παντού, τον ευνοεί ο τρόπος παιχνιδιού. Καλό αμυντικό-οργανωτή θέλεις, με δυνατά πόδια.

      Διαγραφή
  17. jim περιμένω μια μικρή υπόσχεση που είχες δώσει...άρθρο για την Α1,δεν έχουμε δει το παραμικρό φέτος για το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω δεν του αξίζει και τέτοια αντιμετώπιση..μπορείς να κάνεις κάτι σαν pr της Α1 ή έστω μια αναφορά στο τι βλέπουμε ως τώρα και γνώμη για τις ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε peris.. Άσε τη γκρίνια! Όχι και δεν έχεις δει το παραμικρό τώρα, υπάρχουν θέματα για Α1 και θα υπάρξουν να'σαι σίγουρος. Αφού το είπαμε, θα γίνει, τέλος..

      Διαγραφή
  18. Καληπερα τζιμ,ειναι δυσκολος ο β' γυρος για παο(και δεν μπορει ν απαρει μπιφτεκι),γενικα βλεπω πολυ συσκολα καποια απ τις 2 ομαδες να πανε τετραδα,τωρα για τουτς χθεσινους "λαζαρους" του ντιτροιντ τι να πω...δειχνει ποσο λαθος πικ ειταν ο ντραμοντ( στοιχησε λιγο παραπανω απ το τερνς ρος που πηγε τοροντο στο νο.7) και ποσο ηθελε το ροστερ περιφερειακο-ο καλντερον βελτιωνει την ομαδα και τη φροντ λαιν ενω ο μπαινουμ ειπε να κανει καλΑ ματς τωρα που τελειωνει το συμβολαιο του και οι θαντερ τον εχουν στο ματι για τρειντ.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Jimara με βάση την τωρινή κατάσταση μπορείς να μας πεις ποια 12αδα θα διάλεγες για την εθνική;Παράμετροι η φόρμα,η ποιότητα,σοβαροί τραυματισμοί,το επίπεδο πρωταθλήματος που αγωνίζονται.

    Ευχαριστώ

    Δημήτρης Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ σωστή ανάλυση Τζιμ. Δεν διαφωνώ σε τίποτα. Παρ' όλα αυτά και με βάση το μακροπρόθεσμο μέλλον της διοργάνωσης, υπολογίζω σαν μεγάλο φαβορί την Μπαρτσελόνα λόγω εμπειρίας. Διαθέτει και μια ισορροπημένη ομάδα, με μεγάλες προσωπικότητες στην περιφέρεια και καλές λύσεις στη frontline. Η δε Ρεάλ, έχει το ταλέντο αλλά μπορεί να βρεθεί στο καναβάτσο από δικά της σφάλματα. Σιένα Κάχα Χίμκι έκαναν εξαιρετικό πρώτο γύρο κυρίως γιατί η καθεμιά τους έπαιξε καλά το μπάσκετ που ξέρουν να παίζουν, χωρίς αυτό να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ζαλγκίρις και Εφές είναι καλές ομάδες επιθετικά, μπορούν να χτυπήσουν το κάθε ματς και σίγουρα έχουν και βάση προγράμματος καλύτερες πιθανότητες από τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξαιρετική ανάλυση Jim ακόμη και εάν σε γενικά πλαίσια δεν είμαι πολύ φίλος των Power Rankings πριν από τα Play Offs. Συμφωνώ με αυτά που έχεις γράψει καθώς και με αρκετά του φίλου Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis.

    Για να αλλάξω λίγο θέμα, ακούγεται πως η Atlanta ψάχνει να ανταλλάξει τον Josh Smith και πιστεύω πως μια ανταλλαγή με το Gasol θα ήταν ταμαμ για το LA. Τι λες;

    Και ένα θέμα λίγο εκτός. Ο Jonny Flynn που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία θα ταίριαζε στον ΠΑΟ; Αν ναι, θα μπορούσε να καλυφθεί το συμβόλαιό του;

    saxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα saxon.. Έχουμε γράψει για το σενάριο Σμιθ. Για ένα πιο γρήγορο τέμπο είναι σούπερ αλλά έχω την εντύπωση ότι θέλουν και άλλα πράγματα οι Λέηκερς.. Ο Φλήν είναι καλός παίκτης, ταχύς αρκετά, δυνατά πόδια. Κολλάει καλύτερα στην ομάδα από τα γκαρντ που έχεις τώρα. Θα πρέπει να "ψαχτώ" για το συμβόλαιο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με βαση τη λογική των power rankings δε νομιζω πως μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με αυτά που γράφει ο Τζιμ ή να αλλάξει τη κατάταξη, πλην (επουσιωδών κατ' εμέ) λεπτομερειών.

    Η δομή της φετινής διοργάνωσης και τα πολύ περισσότερα δυνατά παιχνίδια κατά τη γνώμη μου καθιστούν τη μέχρι πέρυσι επιτυχημένη συνταγή "κάνω κοιλιά το χειμωνα, φορτσάρω λίγο πριν την άνοιξη και καθάρισα" ανεπαρκή και η κάθε ομάδα ψάχνεται για να βρει το "ιδανικό διάγραμμα απόδοσης" ή μάλλον για να εφαρμόσει αυτό που σχεδίασε στη προετοιμασία. Ελαφρώς αδόκιμος όρος αλλά εννοώ την ιδανική διακύμανση ανάμεσα σε φορμαρίσματα και καταστάσεις συντήρησης κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, της οποίας τις ανάγκες ουδείς μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια αφού δεν τις έχει ξανααντιμετωπίσει.

    Πηγαίνοντας το σκεπτικό μου λίγο παραπέρα, μέχρι το Φ4 νομίζω πως θα δούμε αρκετά σκουντουφλήματα και απογειώσεις και κωλοτούμπες και εκπλήξεις τόσο από παίκτες όσο και από ομάδες. O Ολυμπιακός πάντως το πρώτο γύρο θα τον τελειώσει με θετικό απολογισμό. Αυτό βλέπω στη γυάλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ιταλικα μεσα γραφουν για αποδεσμευση Φωτση απο Αρμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα στην παρέα, καλησπέρα jim. Τελικός κυπέλλου σήμερα. Πως το βλέπετε το παιχίδι; Δύσκολα και μοιρασμένα θεωρώ τα πράγματα. Δύσκολα πιστεύω θα είναι και τα πράγματα σε ενδεχόμενη ήττα για τον ΠΑΟ (ψυχολογία, αμφισβήτηση προπονητή... κ.α.). Περιμένω και άλλους παίκτες εκτός από Διαμαντίδη και Σόφο να βγούνε μπροστά. Θεωρώ κομβική την απόδοση των Maciulis και Μπράμο αλλά και καθοριστικη την βοήθεια που θα δοθεί στο Διαμαντίδη από Banks και Ukic(κυρίως από Banks διότι από ukic δεν ελπίζω πολλά πράγματα) Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πάλι μόνος του ο Διαμαντίδης σε όλο τον αγώνα. Jim πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι τακτικά και στις δύο ομάδες σε σχέση με το παιχνίδι της Δευτέρας; Ποια είναι η γνώμη σας γενικότερα παίδες;

    ΔΜ

    ΥΓ1. ΆσχημΟ τελικος χωρίς περιγραφή....
    ΥΓ2. Άσχημο τελικός χωρίς κόσμο....
    ΥΓ3. Δίαβασα και εγω από πρωί για σενάρια φυγής Φώτση από Αρμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ φοβάμαι πως σε ενδεχόμενη ήττα του παο ο Πεδουλάκης θα την πληρώσει

      Διαγραφή
  26. Φώτσης και Πέρκινς και φύγαμε για τελικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα παιδιά..


    @ΔΜ

    Τακτικά δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Περιμένω καλύτερο παιχνίδι από το "3" του Παναθηναϊκού, των οποίων τα σουτ από μακριά μπορεί να είναι βαρόμετρο. Από την άλλη ενδιαφέρον θα έχει η απόδοση του Σπανούλη και η επιρροή αυτής στην υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα ο χαμένος θα έχει μια γκρίνια πάντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γκρινια ή στην περιπτωση του πεδουλακη και τα παπουτσια στο χερι??? γιατι θεωρεις οτι πλανιτς δν κολλαει σε παο?? ειδικα απ την στιγμη που κ ο παο εχει παιχτες για να ειναι στημενοι στο τριποντο???

      Διαγραφή
  28. Όταν έχεις τον Διαμαντίδη δε θα δώσεις τη μπάλα χέρια του Πλάνινιτς.. Απλό. Γιατί ο Κροάτης είναι αποτελεσματικός με αυτήν στα χέρια. Συν ότι δεν έχει σχέση με το "σκληροτράχηλος αμυντικός" δηλ. αυτό που χρειάζεσαι δίπλα στον 3D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευεις δημητρη πως ο παναθηναικος χρειαζεται διπλα στο 3d ενα παιχτη που θα τον ξεκουρασει αμυντικα τυπου μαντζαρη η εναν παιχτη που θα τον βοηθησει δημιουργικα.Εγω πιστευω το δευτερο παντως.

      BIG SARAS

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά σάρας.. Θεωρώ ότι χρειάζεται και τα δύο. Π.χ. και Πέρκινς και Κουίν να βγαίνει από πίσω. Και τα δύο..

      Διαγραφή
    3. Δυσκολα τα πραγματα απο αποψη οικονομικων παντα δημητρη..Γι αυτο σου ειπα ενα δημιουργικο guard o 3d μπορει να προσαρμοστει αναλογως των συνθηκων μην κοιτας το πειραμα σπανουλη που θελει ενα αμυντικο να καλυπτει το επιθετικο του ταλεντο.Ο μητσος αντιθετα ειναι πιο πολυσυνθετος παιχτης αλλα φθειρεται πιο ευκολα..Βεβεαι σε θεωρητικο επιπεσο μιλαμε δυστυχως στο πα και πιο πανω τα οικονομικα τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ δεν..

      BIG SARAS

      Διαγραφή
  29. καλησπερα τζημ και στην παρεα.δυσκολο να προβλεψεις το αποψινο παιχνιδι.πιστευω θα ειναι κλειστο εως 5 ποντους.για φωτση τι λες τζημ για παο.ακουγεται οτι φευγει απο αρμανι.πρωτα απο ολα μπορει να συμμετεχει φετος στις ευρωπαικες διοργανωσεις?τι γνωριζεις για μακγκραθ και ζαλγκιρις και ποσο μεγαλη απωλεια μπορει να θεωρειται για τον παοκ ο χαριτοπουλος?σε ευχαριστω προκαταβολικα γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιώργο, εγώ ευχαριστώ για τη συμμετοχή.. Για Φώτση το τι ακούγεται μέχρι αυτό που θα γίνει απέχει πολύ.. Νομίζω δεν τίθεται θέμα για ΠΑΟ αυτή τη στιγμή, με τα τωρινά δεδομένα. Και αν θες τη γνώμη μου για καλοκαίρι θα προτιμούσα χωρίς σκέψη Καϊμακόγλου..Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον δώσει, ο παίκτης θέλει να πάει. Ο Χαριτόπουλος είναι απώλεια, μεγάλη. Όπως είναι το ροτέησιον τώρα, μεγάλη..

      Διαγραφή
    2. όλοι θα προτιμούσαμε τον καιμακογλου ρε μητσο. αλλα έχει διετες με πανω απο 1εκ ετήσιες απολαβές! μη λέμε ότι θέλουμε. εκτος κι αν επανέλθει το budjet στα 30 εκατομμυρια το καλοκαιρι...

      Διαγραφή
    3. Καιμακογλου με 1000...Μια υπερβαση αξιζει να γινει γι αυτον τον παικτη..Και ας γινει οικονομια αλλου..

      Διαγραφή
  30. Εγω δε μπορω να καταλαβω το εξης...αν ο ΠΑΟ χασει για 3η φορα απο ΟΣΦΠ, δεν ειναι λογικο να φυγει ο προπονητης? Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να χασει?
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που λες ειναι λογικο για ελληναρες σαν και σενα. Οπως και στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ γεμισε ελληναρες.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη όχι.. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του τόπου μας. Το καλοκαίρι τον κρίνεις..

      Διαγραφή
    3. Jim σεβομαι τη γνωμη σου, ο καθενας βεβαια εχει την αποψη του. Οσο για τον παραπανω, Ελληναρας ειναι αυτος που ανωνυμα σε ενα Blog αντι να πει επιχειρηματα πεταει χαρακτηρισμους.

      Διαγραφή
    4. Εννοείται Δημήτρη.. Απλά χάνουμε λίγο σε αθλητική κουλτούρα. Στις προοδευτικές αθλητικά χώρες ο προπονητής κρίνεται μίνιμουμ στη διετία.

      Διαγραφή
  31. Παλι της τρελλης γινεται στο Ελληνικο... Μα καλα ,τι ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι αυτοι , ελεος πια , καθε τρεις και λιγο τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. paidia exoume kana link gia aftous tou ekswterikou?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.ert.gr/webtv/web-tv-live/ert-websport1-live για δες εδω αν οχι ψαξε στο sportlemon.tv "A"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σκοτωμενες επιθεσεις απο γαυρο, ειδικα το τριποντο του αντιτς καρε τις τυχης!! πολυ καλυτερο διαβασμα απο αρτζι σμρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. διακοπη αγωνα μετα απο τεχνικη ποινη σε λασμε και αντιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. o 3d apodeiknuei gia allh mia fora oti aplws o span den einai sto epipedo tu...kai mallon den 8a einai pote..meta apo traumatisnmo exei mexri stigmhs ...:11 podous 3 klepsimata 5 rebs kai 5 assist se ena hmixrono.....eleoc ...smply the best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσαρτσαρης πολυ κακος στο α ημιχρονο...
    Το παιχνιδι παντως εχει πολυ δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. α ρε αρτζι κρατα λασμε σοφο στον παγκο για το 5ο δεκαλεπτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τραγικα τα λαθη του αρτζι παλι.. σωστοτατο διαβασμα αντιπαλου.. αλλα παλι δειχνει να κολλαει στην διαρκεια του αγωνα!!! 3,4η περιοδο κοιμιθηκε, και αφησε στον παγκο σοφο λασμε π ειχαν απο 3 φαουλ ενω δν υπηρχε περιπτωση να βαλει σοφο στο 4ο αφου τον φοβαται αμυντικα.
    ο καπονο πρεπει επιτελους να παιρνει περισσοτερο χρονο!!! ειδικα οταν κολλαμε στην επιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o lasme eixe 4 apo telos 3is periodu

      Διαγραφή
    2. Μ' αρέσει που κριτικάρεις το ότι κοιμήθηκε ο Πεδουλάκης την στιγμή που δεν ξέρεις καν πόσα φάουλ είχε ο Λάσμε, που φυσικά ήταν 4.

      Διαγραφή
  40. Καλείται ο Johny Rogers για την απονομή του κυπέλλου στον Ούκιτς! Ερώτηση: Αν ο Σπανούλης θέλει συμβόλαιο 3 εκ. ο Law πόσα πρέπει να ζητήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο δικιο εχεισ ρε φιλε...ποσο...σε 2 γραμμες

      Διαγραφή
    2. Αυτον σκεφτηκα και εγω.Τζωνυ αντε γραψε μας κατι
      Υ.Γ δεν περιμενα να νικησουμε,τους εχει φοβηθει το ματι μου.Ο λογος??χανουν ευκολα τις διαφορες που παιρνουν στο τελος."Α"

      Διαγραφή
  41. παιδια τα στατιστικα που τα βλεπουμε εκτος απο εσακε(δεν τα χει σημερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den 3erw alla magikh emfanish apo 3d

      Διαγραφή
    2. Τα στατιστικά στις διοργανώσεις της ΕΟΚ τα καλύπτει ο παλιός καλός (λέμε τώρα...) Γαλάνης. Δοκιμάστε στο galanissportsdata.com, αν και συνήθως είναι πεσμένο. Αν ανοίξει, θα τα έχει στην κεντρική του σελίδα σε ένα μπλε παράθυρο πάνω δεξιά.

      Πάντως τα είδα αναρτημένα σε διάφορα ρεπορτάζ-αναλύσεις του αγώνα στα διάφορα σάιτ. Ενδεικτικά, δοκιμάστε το ρεπορτάζ του basketnet (μόνο για να δείτε τα stats, κατά τα άλλα δεν λέει μία...)

      Shaddamn

      Διαγραφή
  42. α ρε ουκιτς μοιρασε πονο....... γι αυτο παιρνει 800 χιλιαδες γιατι δινει τιτλους....... μονο ενα ματς επαιξε φετος και μας εδωσε κουπα αντε αλλο ενα και στα playoffs μεσα στο σεφ και μας βλεπω και πρωταθλητες.... ροκο λενι ουκιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά δεν είχα ιδέα που να βρω τα στατιστικά και μετά έφαγα φλασιά για galanissportsdata
    και ανταμείφθηκα....
    ένας-ένας τα ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. peri δεν βγαινει, γραψτο ολοκληρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.galanissportsdata.com/basketball/online/onlinegamegsd.asp?game=303&pop_up_1=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η απαρχαιωμένη φόρμα του Γαλάνη έχει το εξής μέγα πλεονέκτημα: μπορεί κανείς να δεί την εξέλιξη των στατιστικών ανά περίοδο. Στο φύλλο της στατιστικής που τυπώνουν στα γήπεδα φαίνεται και το ποσοστό των αιφνιδιασμών, αλλά εδώ δεν υπάρχει. Το μόνο που μας χαλάει είναι ότι επιμένουν στην αξιολόγηση tendex, ενώ το rkg έχει κυριαρχήσει σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Ουδείς τέλειος.

    shaddamn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Kαλησπερα..
    ΓΕΙΑ σου ΤΖΙΜΑΡΑ
    Συγχαρητηρια στον ΠΑΟ..ΝΤΡΟΠΗ για τους ηλιθιους που χαλανε το αθλημα..ΜΠΡΑΒΟ στον ΟΥΚΙΤΣ περιμενω και αλλα παιχνιδια τωρα..Ελπιζω να ξεμπουκωσε..Τωρα ενω η διακοπη ελεγα καλο για ΟΣΦΠ τελικα μας ευννοησε μαλλον λογω κουρασης-ροτεισον..Αυτα τα ολιγα.. Περιμενω αναρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ποσα φαουλ πηρε η καθε ομαδα δεν καταλαβαινω απο αυτο λινκ τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 26 εκανε ο ολυμπιακος- 25 ο παναθηναικος αλλα ειπαμε συμφωνα με τους αγγελοπουλους φταει η διαιτησια......

      Διαγραφή
    2. Tα ειδα και γω, αλλα επειδη χτυπιουνται ειπα οτι μαλλον κατι δεν βλεπω σωστα, ρε τι παθαμε.Τα ριμπαουντ ομως δεν τα δειχνει ετσι?? η παλι κανω λαθος.Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    3. 23 αμυντικα- 11 επιθετικα παναθηναικος
      19 αμυντικα- 5 επιθετικα ολυμπιακος
      αρα και περισσοτερες κατοχες ο παναθηναικος παρ ολα αυτα ιδια φαουλ με τον ολυμπιακο αλλα ειπαμε στους αγγελοπουλους φταει η διαιτησια.......

      Διαγραφή
    4. που τα ειδες πεσμου και εμενα

      Διαγραφή
    5. http://www.basketnet.gr/main/3/eok/articles/1/osfp-pao-78-81.html

      Διαγραφή
    6. http://www.basketnet.gr/main/3/eok/articles/1/osfp-pao-78-81.html
      ή
      http://www.gazzetta.gr/kypello-elladas/article/370390-me-kardia-aytokratora-vids-pics
      στη μεση της σελιδας εχει τα στατιστικα

      Διαγραφή
    7. sas agapo kai toys dyo.euxaristo

      Διαγραφή
  49. Πιστεύετε ότι τα επισόδεια είναι λίγο "στημένα"? Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στημένα σε φάση ότι φέρνουμε 900 χουλιγκάνους απ'την μία και 900 απ'την άλλη και προσευχόμαστε να μην συμβεί τίποτα;

      Διαγραφή
  50. Διαμαντίδης 19 πόντους,8 ριμπάουντ,7 ασίστ και 2 κλεψίματα.Τι να λέμε τώρα,κανονικά αυτός ήταν ο MVP του τελικού αλλά το βραβείο από πλευράς ψυχολογίας το είχε περισσότερο ανάγκη ο Ούκιτς.Ο Διαμαντίδης παραμένει ο καλύτερος PG στην Ευρώπη και ο απόλυτος άρχοντας των ντέρμπι αιωνίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ουκιτς ηταν απροσδοκητα εξαιρετικος για αυτο πηρε το βραβειο.Σαν περφορμανς 2ος μετα τον Διαμαντιδη ηταν ο συγκινητικος για ακομα ενα παιχνιδι Λασμε. Ο Διαμαντιδης ειναι απλα απολαυση.Τζιμ περιμενω οπωσδηποτε αναρτηση πιστευω πολυ καλυτερος ο ΠΑΟ αν και παλι τα 3αρια μας τα χαλασαν.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο Στάθης!Μάλιστα αν δεν έμενε λόγω φαόυλ στον πάγκο ο Λασμέ για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟ θα είχε καθαρίσει νωρίτερα τον αγώνα.Ο Ούκιτς έβαλε 2 πολύ δύσκολα σουτ σε σκοτωμένες επιθέσεις που κράτησαν όρθιο τον ΠΑΟ σε κρίσιμες στιγμές.Συμφωνώ για τα 3αρια και για Διαμαντίδη ότι είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη στη θέση του.
      KG

      Διαγραφή
    3. Εμενα μου αρεσε και ο Καπονο εβαλε κατι καλαθια στυλ Σαρας,αφου το τριποντο τωρα τελευταια δεν το χει ας βαζει αυτες τις μπομπιτσες.

      Διαγραφή
    4. Nα σημειώσω επίσης ότι ο Διαμαντίδης κατέβαζε τη μπάλα σε όλο τον αγώνα,έπαιξε 35 λεπτά σε έναν τελικό και έκανε μόνο 3 λάθη.Προέρχεται και από τραυματισμό.Απλά ο κορυφαίος στην Ευρώπη,δεν υπάρχει άλλο γκαρντ στην Ευρώπη με τόσο πολυδιάστατη προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
      KG

      Διαγραφή
  51. στον αγωνα τις δευτέρας φάνηκε πως πρεπει να παιζει ο αντιπαλος τον παο όταν παίζει 2αρι ο μπράμος. πίεση σε όλο το γήπεδο. αποτέλεσμα? ο μπράμος να μην αγωνιστεί καθόλου στο 2 σήμερα και έτσι ο ουκιτς έπαιξε 36' και ο μήτσος 35'.
    ο μπανκς δεν κάνει με τίποτα για ευρώπη ενώ ο καπόνο έδωσε το σουτ από τα 5 μέτρα 2 φορές που όπως επισήμαναν κάποιοι φίλοι λείπει φέτος. επίσης είχε ένα ωραίο κόψιμο στη ρακέτα και εύκολο καλάθι και μία φάση που έκανε γιογιο τον κωστάκη.
    πολύ καλός ο γκιστ (33') αν εξαιρέσουμε τις δυο φάσεις που έκανε παιδαριώδη λάθη. η μία φυσικά είναι στο κάρφωμα που πιάστηκε από το στεφάνι (νομίζω δεν ήταν πολυ δύσκολο να πάρει απλά το επιθετικο, μπορει να κάνω και λάθος βέβαια) και η άλλη που μαρκάρει τον σπανουλη στο transition και με το που επιστρέφει η άμυνα τον αφήνει αφύλακτο και τρωει το τριποντακι. από τη μία έχει τα προσόντα και την ηλικία για να βελτιωθεί, από την άλλη όμως του λείπει το μυαλό.
    ο σόφο απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι ο καλύτερος 3ος σεντερ (πολυτέλεια) που μπορεί να έχει μια ομάδα.
    λίγο άδικο για τον μήτσο που δεν πήρε τον τίτλο του mvp (πολύ που τον νοιάζει βεβαία) καθώς ήταν πρώτος σε πόντους, ασιστ, ριμπαουντ, κερδισμένα φάουλ αλλά και ο ροκο σήμερα ήταν χάρμα ιδέσθαι. ειδικά το τρίποντο εκτός ισορροπίας και το γκολ-φάουλ έκαναν το σπανούλη να χάσει τα μισά από τα λίγα μαλλιά που του έχουν απομείνει.. έπαιξε και πολύ καλή άμυνα
    υ.γ.1 πολλά συγχαρητήρια στους law και antic για την απόδοσή τους. (ο σπανούλης δεν κάνει για άσσος)
    υ.γ.2 ένα σχολιο για τη διαιτησία. για ακόμη μια φορά δεν ήταν καλή και όπως το είδα εγώ ευνοήθηκε λίγο περισσότερο η ομάδα μου.
    υ.γ.3 κυβέρνηση και κεφάλαιο τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τα επεισόδια των οπαδικών στρατών που δημιούργησαν γιαννακοπουλοι, αγγελοπουλοι, κόκκαλης, βαρδινογιάννηδες και τα λοιπά λαμόγια. διαίρει και βασίλευε.
    http://www.youtube.com/watch?v=PO2G7lMMiIc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευννοηθηκαμε ε??που οταν ακυρωθηκε καλαθι του Γκιστ στο τελος που σωστα ακυρωθηκε, αν μας ευννοουσαν θα εκλειναν τα ματια.Στα φαουλ πηραμε οσο και ο γαυρος.Αληθεια εχει παρει 4 φαουλ πολλες φορες ο ΔΔ??.Τεσσερα ειχε και ο Λασμε.Που ηταν σημερα ο Παπανικολαου που δηλωνε με επαρση "τα θελουμε ολα" ο Περπε??ο Πριντεζης μηπως??Τα ριμπαουντ ποιος πηρε τα περισσοτερα??Η μηπως ο Σπανουλης αδικηθηκε μηπως.Το μονο ισως που ηταν αυστηρο ηταν η ποινη στον Περπερογλου,χτυπησαμε παραπανω βολες γιατι πηραμε και φαουλ.Αντιαλητικο χρεωθηκε ο ΔΔ και ο Λασμε οπως και ο Αντιτς που κανονικα το αξιζε μονο ο Αντιτς.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟ??

      Διαγραφή
    2. ναι παναθηναικος είμαι αλλά εδω και μερικά χρόνια μπορώ να παρακολουθήσω έναν αγώνα αντικειμενικά. προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. θα σου πρότεινα να βλέπεις τους αγώνες χωρίς ελληνική μετάδοση.
      αυτό που εννοώ για τη διαιτησία είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ευνοήθηκαν εκατέρωθεν οι ομάδες. χονδρικά να το πω αν ευνοήθηκε ο ολυμπιακός σε 3 φάσεις εμείς ευνοηθήκαμε σε 4. γι αυτο και έγραψα "λιγο παραπάνω".. κοινώς δεν υπονοω ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. ήξερα ότι ήταν λάθος να αναφερθώ στη διαιτησία καθώς αποπροσανοτολίζει την κουβέντα από το καθαρά μπασκετικό κομμάτι γιατι θα βρεθούν μερικοί τύποι σαν κι εσένα (κοκκινοι και πρασινοι) που θα σταθουν στις 2 από τις 30 σειρές που έγραψα. καληνύχτα και καλά κρασιά

      Διαγραφή
    3. Αλλο τα λαθη το δεχομαι και εγω, οχι ομως και οτι τους εσφαξε η διαιτησια οπως λενε.Ευτυχως μπορει να ειμαι παο αλλα ξερω τι μου γινεται.Σημερα δεν πιστευα οτι θα κερδισουμε,ο λογος ειναι αυτος που βλεπουμε ολοι,ασταθεια σε ολα.Τελικα στον τελικο ομως ειχαν διαθεση που θυμισε τον πρωτο γυρο,φανηκε απο τα ποσοστα στα ριμπαουντ.Οι γαυροι πηραν βοηθεια μονο απο Λο και Αντιτς,οι ελληνες που ηταν αραγε,ο δε Παπ εμεινε να κανει δηλωσεις.Αντε γεια και απο εμενα.

      Διαγραφή
  52. Πολύ καλή κίνηση να πάρει το MVP ο Ukic νομίζω φάνηκε στο βλέμμα του η ικανοποίηση! Μη ξεχνάμε πως δυο τελευταία παιχνίδια ήταν παγκίτης και στο τρίτο έκανε τόσα πολλά, καιρός να τονωθεί με το βραβείο και η αυτοπεποίθηση του!

    Έχω να πω ότι αυτό το βράδυ παρουσιάστηκε και ένας άλλος playmaker δίπλα στο ΔΔ και αυτός ήταν ο Κροάτης.

    Το αποτέλεσμα είναι το κύπελλο.

    Ακόμα φάνηκε μια νέα χημεία τουλάχιστον στο θέμα άμυνα και ριμπάουντς μεταξύ Λάσμε και Γκίστ, κάτι τέτοιο πρώτη φορά απέδοσε τόσο καλά και συν του ότι ο Γκίστ έβαλε και δυο τρίποντα.

    Τέλος έχω να πω για περιστατικά σαν αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=6FiufEmrFYc&feature=player_embedded

    Απλά ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος, όσοι ανεγκέφαλοι πήγαν σε αυτό το παιχνίδι για να κάνουν μπάχαλα δε μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν ότι παρακολουθούν ένα ματς που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα Ευρωλίγκα. Προτίμησαν να το υποβιβάσουν σε πλαίσια αρκετά στενά όσο το μυαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πάντως ακόμα και με τον Ούκιτς να παίζει καταπληκτικά, ο Παναθηναικός δεν μπορεί να συνεχίσει με 2 γκαρντ. Δεν υπάρχει αυτό. Μετά τον Ξανθόπουλο που δεν υπολογίζεται σοβαρά, τώρα κι ο Μπανκς έχει κάνει τρομερή κοιλιά. Κάτι πρέπει να γίνει, κι αυτό που θα πρότεινα εγώ θα ήταν η αλλαγή του Μπανκς με κάποιο άλλο αξιόπιστο γκαρντ στο ελληνικό πρωτάθλημα, κρατώντας ταυτόχρονα τον Μπανκς για έξτρα λύση στην Ευρωλίγκα. Νομίζω αυτό λέει η κοινή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα..Αυτο που ειναι δυσαρεστο ειναι οτι ο συμπαθης κατα τ αλλα Μπανκς δειχνει να κανει την πλακα του,ακομη και σε πολυ σοβαρα παιχνιδια..

      Διαγραφή
  54. καφρους θα χουμε παντα και οι δυο ομαδες,αλλα τα μπλουζακια των γαυρων ηταν προκλητικα απο μονα τους πηγαν για καυγα προμελετημενο.Εγραφαν "πουτανας γιοι αιωνιοι λαγοι" ευτυχως οι του παο δεν αντεδρασαν υπερβολικα γιατι σημερα θα θρηνουσαμε νεκρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταματα να βλέπεις μονόπλευρα το ζήτημα της καφρίλας, καθώς η φωτοβολίδα στον χαινς έπεσε πριν μπουν όλοι οι οπαδοί του γαυρου. εξ αλλου τα μισα συνθήματα βρίζουν μανάδες.

      Διαγραφή
    2. OI MPLOYZES HTAN PROKLHTIKES APO MONES TOYS DEN XREIAZONTAN KAN TA SYNTHIMATA.

      Διαγραφή
    3. Εδώ ο Χάρος κυκλοφορούσε και αλώνιζε με μαχαίρι μέσα στο παρκέ,καταγεγραμμένο από τις κάμερες και σήμερα οι αρχές και οι αρμόδιοι θα σφυρίζουν ξέγνοιαστοι΄...τέτοιο κράτος είμαστε.

      Διαγραφή
  55. Πρόσεξε κανείς οτι όταν υπήρχε η διακοπή, στα στατιστικά που έδειχνε η ερτ έλεγε οτι ο ολυμπιακός έχει 6 ασσίστ και είχε βάλει μόλις 4 σουτ(στα τόσα, δεν θυμάμαι...)?
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ροκο λενι Ουκιτς τον λενε,και ολα τα γαυρακια κλαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας με συνχωρεσουν οι φιλοι μου οι Ολυμπιακοι,δεν εχω προθεση να τους κανω να ενοχληθουν,αλλα κολλαει γαντι η ομοιοκαταληξια

      Διαγραφή
    2. και με τον γαιο σκορδιλη κολλαει η ομοιοκαταληξία καθώς το όνομα δεν επηρεάζει την κατάληξη του πρώτου στίχου.

      Διαγραφή
  57. αλλαγη εδω κ τωρα του Μπανκς με Κουιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Απαντήσεις
    1. ορέστη ουουουυυυ.
      ελπίζω να μην εξαφανιστείς πάλι μέχρι τους τελικούς όπου λογικά θα ξανά κερδίσει ο ολυμπιακός τον παναθηναικό.
      φιλάκια και ελπίζω να μην μου κρατάς μουτράκια. εγω σ αγαπάω

      Διαγραφή
  59. βλεπω οτι η νικη μας κανει να ξεχναμε πως χαθηκε παλι μια διαφορα 16 ποντων. Κ ενω υπαρχει το τελειο διαβασμα απο πεδουλακη μας τα χαλαει στον αγωνα. θυμομουν οτι λασμε στην 3η ειχε 3 ,ενω φιλος μ ειπε 4, τεσπα. το να κρατας και τον σοφο στον παγκο και τον καπονο και να μν παιρνεις σκορ απο πουθενα ειναι θεμα. ας ειναι καλα ο ροκο π εβγαλε τα καστανα απο την φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοαναιρεισαι...
      διαβασμα = κατανοηση και χειρισμος του παιχνιδιου οσο αυτο εξελισσεται

      το αθλημα που αγαπαμε ολοι μας εδω λεγεται μπασκετ,και το μπασκετ εχει εναλλαγες στο σκορ.καποιες φορες ευθυνεται ο προπονητης, καποιες φορες οι παιχτες καποιες κανεις.ετσι ειναι το μπασκετ
      συνηθισε το

      Διαγραφή
    2. chris nas o lasme eixe kai mia texniki poini. o logos pou mpike arga stin 4h itan ta 4 foul
      afro

      Διαγραφή
    3. το οτι ο Παναθηναικος δεν κραταει τις διαφορες οφειλεται κυριως στα γκαρντ και οχι τοσο στον προπονητη

      Διαγραφή
    4. Και σε τελικους με τον Ζοτς στον παγκο, η αντιπαλη ομαδα ειχε γυρισει διαφορες. Δηλ. και ο Ζοτς ηταν σκαρτος και δεν ηξερε να διαβαζει καλα τα παιχνιδια και να παιρνει σωστες αποφασεις στη διαρκεια του αγωνα??
      COOL ΚΩΣΤΑΣ

      Διαγραφή
    5. καταρχην αλλο διαβασμα αντιπαλου αλλο αντιδραση στο παιχνιδι. καμια σχεση το ενα με το αλλο.
      Οι διαφορες ναι μεν κρατιωνται και απο τους παιχτες ΑΛΛΑ ο κοουτς ειναι αυτος π πρεπει να αναπροσαρμωσει την ομαδα του.
      Οι διαφορες γινονται γιατι η μια ομαδα εκμετελευεται μια αδυναμια του αντιπαλου. ο αντιπαλος φυσικα και θα αλλαξει πραγματα. το θεμα ειναι να αλλαξεισ και εσυ για να μν χασεισ τις διαφορες. ε αυτο ο πεδουλακης δν το εχει!!!

      Διαγραφή
    6. τζιμ εχει δικιο ο κρισ??,σε παρακαλω εσυ τι λες?? για την διαφορα που κερδιζει αλλα στο τελος την χανει αρκετα ευκολα.

      Διαγραφή
    7. κρισ 17 ποντοι οχι 16

      Διαγραφή
  60. Αν ελειπαν τα καφρικα παρελκομενα θα ηταν μια χαρα παιχνιδι.
    Ομολογω παντως οτι η εκκενωση ηταν οτι καλυτερο μιας και σταματησε εκεινος ο απιστευτος θορυβος απο συνθηματα-βρισιες.
    Δεν καταλαβαινω γιατι τα εισιτηρια πανε στις θυρες, οπως ειδαμε μια χαρα παιζουν οι παικτες χωρις την υποστηριξη του οχλου τους. Οχι οτι τα πηγανε καλυτερα απο τα επισημα ετσι?

    Θα λεγα οτι δε μας αξιζει τετοιος τελικος αλλα κι οι παικτες παριστανουν τους κινουμενους στοχους τοσα χρονια χωρις να αντιδρουν οποτε..
    Τουλαχιστον θα πιασουν αυτον που πεταγε τις φωτοβολιδες? αυτον που πετυχε τον Μπραμο? το παληκαρακι που κραδαινε ενα σουγια και ο αστυνομικος μπροστα του απλως του ειπε να παει πιο πισω?

    Αγωνιστικα, δεν κατεω πολλα απο τεχνικα θεματα, αλλα ο ΟΣΦΠ αλλο συστημα εκτος απο το βαραω τριποντα εχει? Υποτιθεται οτι ειναι η ομαδα με το περισσοτερο ταλεντο και εμεινε στον αγωνα κυριως απο τα τριγωνα του Αντιτς ( και του Λο). Τριποντο, τριποντο, τριποντο... απαπαπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. to palikaraki pou kratage ton sougia einai o xaros pou arthrografei ston ''gavro''...kai kanei kai radiofono...

      Διαγραφή
  61. Και ξαφνηκα παλι η διαιτησια στο προσκηνιο!! δλδ στο σεφ τι εγινε??? τωρα ομως ειναι κακοι οι διατητες??? οπως επισης παλι διαβαζω για το ταβανι της ομαδας του παο. οτι εχει πιασει ταβανι και αυτο ειναι το μαχ που μπορει να δωσει...αστεια πραγματα. ΤΖΙΜ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΚς. αλλο παιχτη γνωρισαμε και αλλος παρουσιαζεται. πιστευεις οτι εχει ευνουχιστει απο πεδουλακη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μπανκς κανει τη πλακα του, σε μονακι σε ανοιχτο γηπεδο πιο συγκεντρωμενα και μυαλωμενα παιζουνε δεν εχει καταλαβει που παιζει και μαλλον ο τραπεζικος του λογαριασμος εχει πολλα ψηφια για να προσπαθησει να το καταλαβει η καλυτερη λυση θα ηταν να αποκτηθει αλλος παικτης για την Ελλαδα και να μεινει μονο για Ευρωλιγκα.Τον χθεσινο Ολυμπιακο επρεπε να τον παρουμε με +10 τουλαχιστον εχει ενα θεμα αυτοπεποιθησης η ομαδα και πρεπει να το λυσει δεν μπορει να χανονται διαφορες 15 ποντων σε 3 λεπτα.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    2. πιστευω εκτοσ ςπο αυτοτετοιο υπαρχει και θεμα στρατηγικης. δν ειναι τυχαιο οτι χανουμε διαφορες μεσα σε 3 λεπτα. Ο μπανκς με εχει απογοητευσει, ενω μ αρεσε ολο αυτο π εβγαζε στις αρχες. χαζες επιθεσεις χαζα σουτ και χαζα λαθη!!!

      Διαγραφή
    3. Με τον Banks κάτι παίζει, πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα -οικογενειακό- και απλά δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο χθες, έβγαζε μάτι αυτό...μήπως ξέρει κάποιος περισσότερα εκ των έσω ?

      Διαγραφή
    4. Αντώνη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο ημίχρονο αποχώρησε για να 'παρευρεθεί' μέσω Skype σε δίκη για την επιμελεια των παιδιών του.... τώρα αν αυτό όντως τον έχει επηρεάσει, ποιος ξέρει

      Διαγραφή
    5. Ναταλία δεν το ξερα αυτό. Αυτό αρκεί να εξηγήσει τα πάντα.

      Διαγραφή
  62. kai 3afnika 3ypnaei shmera to prwi o span dipla stin olubitsa apo ton efialti pou evlepe x8es to bradu....evlepe ton idio na sikwnei perifana to kupelo me thn prasinh fanela me to 13.....kai omws allh mia fora htan efialths kai pali aifnis suneidhtopoiei oti 3d den 8a ginei pote....meta i olubitsa tou leei iremise kai koimisou 3erw ti evlepes apo tote pou se gnwrisa tetoi oneira eixes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πάντως είναι νομίζω φανερό οτι ο Ολυμπιακός έχει πολύ σοβαρό θέμα επιθετικά όταν μπλοκάρει η αντίπαλη ομάδα τον Σπανούλη. Προσωπικά βλέπω με συμπάθεια τον Μπαρτζώκα αλλά χθες έκανε κάτι που με θύμωσε πάρα πολύ. Άφησε τους παίχτες του να πηγαίνουν συνεχώς σε τρίποντα και σε κάποια φάση, μετά απο 3-4 άστοχα, όταν ευστόχησαν σε ένα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Θεωρώ οτι αντί να πανηγυρίζει θα έπρεπε να τους έχει βάλει χέρι, γιατί ήταν εμφανές οτι οι παίκτες του σε πολλές φάσεις δεν δούλευαν αρκετά τις διαθέσιμες επιλογές τους και απλά είχαν προαποφασίσει οτι θα βγάλουν ελεύθερο παίχτη για τρίποντο. Σε μια βραδιά που στα επιθετικά rebounds ο Ολυμπιακός πάτωσε, κατ'εμέ ήταν εμφανές οτι αυτή η λογική δεν θα μπορούσε να αποδώσει. Μια δεύτερη "ήττα" του Μπαρτζώκα ήταν όταν στο τέλος ο Law προσπάθησε - και εν μέρει κατάφερε - να γυρίσει το παιχνίδι με ατομικές προσπάθειες. Ήταν σα να έχουμε σταματήσει να βλέπουμε ένα ομαδικό άθλημα και να βλέπουμε ΠΑΟ εναντίον Law. Σε γενικές γραμμές νομίζω οτι τον Ολυμπιακό απο πέρυσι τον κουβαλάει μια καλώς εννοούμενη μπασκετική αλητεία κάποιων παικτών του, π.χ. η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός του Παπανικολάου. Και ενώ αυτό πέρυσι ήταν αρκετό ωστέ να φέρει τα πάνω κάτω και να γίνει μέσα σε ένα-δύο μήνες η μεγάλη έκπληξη, σε βάθος χρόνου είναι αδύνατο να κρατήσει. Θεωρώ οτι λόγω έλλειψης εναλλακτικού πλάνου, σε μια νορμάλ βραδιά, μια σοβαρή ομάδα θα κερδίσει τον Ολυμπιακό 9 στις 10 φορές. Πιστέυω τέλος οτι ο Ολυμπιακός ακόμα και τώρα έχει χρόνο να βρει λύσεις γιατί έχει πολύ ταλέντο και έναν καταπληκτικό αμερικάνο στο πρόσωπο του Law.

    Ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα προβλήματα στο roster τα οποία θεωρώ οτι έγιναν ακόμα μεγαλύτερα λόγω των λανθασμένων επιλογών του Banks και του Gist. Ο Πεδουλάκης είνια φανερό οτι έχει ικανότητα στο διάβασμα των παιχνιδιών και στην τακτική προετοιμασία, όμως επίσης είναι φανερό οτι ακόμα και απο αυτό το προβληματικό ρόστερ δεν παίρνει το 100%, κι αυτό του χρεώνεται κατ'εμέ περισσότερο απο τις επιλογές του roster για τις οποίες σ'ενα βαθμό δεν είναι δίκαιο να τον ψέξει κανείς με δεδομένο οτι μιλάμε για πάρα πολλούς νέους παίκτες, κάτι που αυξάνει την πιθανότητα να σου βγουν λάθος κάποιες επιλογές. Παρ'όλα αυτά, οδήγησε αυτόν τον Παναθηναϊκό σε ένα τίτλο απέναντι στον πολύ πιο έτοιμο μεγάλο του αντίπαλο και αυτό θα ήταν φοβερά άδικο να μην του το πιστώσουμε.

    Χρήστος Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος σε ολα εκτος απο γκιστ. μν ξεχνας οτι μιλλαμε για παιχτη οχι μυαλου αλλα σωματικων προσοντων. μια χαρα την κανει την δουλεια του. αν σκεφτεις πως αποκτηθηκε.

      Διαγραφή
  64. Ας κόψουμε όλοι τις μαλακίες, ας βάλουμε λίγο μυαλό και ας καταλάβουμε ότι έτσι δεν πάει πουθενά! Η συνολική κατάντια του λαου μας αντικατοπτρίζεται στα γήπεδα. Είτε λέγονται Γιαννακόπουλος ή Αγγελόπουλος τα ίδια σκατά είναι και είναι οι ηθικοί αυτουργοί... κατώτεροι των περιστάσεων. Μην γελιέστε η καφρίλα δεν μπαίνει σε σύγκριση και οι δυο διοικήσεις είναι το ίδιο και το αυτό...το περιτύλιγμα αλλάζει...ο σκοπός πάντα ο ίδιος. Ντροπή τους! Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω τον αγώνα... βαρέθηκα την χαρά να μου την στερούν γνωστοί κάφροι, γνωστοί πρόεδροι... αυτό δεν είναι αθλητισμός αλλά ούτε πρωταθλητισμός... είναι η χαρά της αλητείας με πράσινους και κόκκινους κόκκους... Όσοι αντέχετε δείτε την πραγματικότητα κατάματα δίχως οπαδικα γυαλιά... τέτοιου χειρίστου είδους ασχήμιες βλέπουμε κάθε χρόνο και τι κάνουμε? Προσπαθούμε να βρούμε εάν ο Γιαννακόπουλος είναι περισσότερο αλήτης από τους Αγγελόπουλους...η ουσία είναι όμως ότι τελικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!!!!!

    ΥΓ: Δεν λυπάμαι ούτε το Χαινς ούτε τον Μπραμος... ίσα ίσα είναι και αυτοί μέρος της νοσηρής κατάστασης...και μην στέκεστε στον Χαινς και στον Μπραμος...ας πουν μια φορά ΟΧΙ... εμείς δεν παίζουμε, αποχωρούμε! Μονάχα λόγια και ευχολόγια.... ουσία όμως ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ήθελα, και θέλω, να γράψω για το ματς αλλά αυτά που κάνουν οι πρόεδροι των δύο ομάδων με έχουν ξενερώσει. Τι καφρίλα είναι αυτή που βγάζουν. Δεν ντρέπονται. Ξεχνάνε ότι έχουμε μπροστά μας τα playoff. Θα θρυνήσουμε θύματα αν συνεχίσουν να πυροδοτούν την ατμόσφαιρα. Από την εικόνα της Δευτέρας στο ΣΕΦ τι άλλαξε? Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
    jpg13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα τη γνώμη μου, είναι λάθος να ασχολούμαστε με τα επεισόδια. Τα επεισόδια σ'ένα σουρεαλισιτκό κράτος όπως η Ελλάδα είναι νορμάλ. Έχουμε αποδεχτεί σαν κοινωνία το τέρας και την ασχήμια του, προ πολλού. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι οτι οι αθλητές του Ολυμπιακού δεν κατέβηκαν να πάρουν τα μετάλλια τους, αρνούμενοι ουσιαστικά να αποδεχτούν μια ξεκάθαρη ήττα τους, προσβάλλοντας έτσι τον εαυτό τους πρωτίστως και τους συναθλητές τους δευτερευόντως. Η καλώς εννοούμενη αλητεία που έλεγα παραπάνω για τον Παπανικολάου, είναι πάρα πολύ εύκολο να εξελιχθεί σε κάτι καταστροφικό γιατί για τα νέα παιδιά η ήττα είναι πολύ πιο χρήσιμη απο τη νίκη, αρκεί να μπορείς να μαθαίνεις απο αυτή. Όταν λοιπόν σ'ένα ματς που ο Παπανικολάου ήταν κάκιστος ακούει απο το περιβάλλον της ομάδας οτι μην ασχολείσαι, οι διαιτητες/εξωγήινοι/νεφελίμ φταίνε που χάσαμε, πόσο μπροστά μπορεί να πάει αυτό το παιδί και ως παίκτης και ως ανθρωπος; Κατα τη γνώμη μου ο Ολυμπιακός χθες πέταξε όλα τα οφέλη απο τα πολύτιμα μαθήματα του παρελθόντος και έκανε μεγάλο πισωγύρισμα και ελπίζω με την πάροδο του χρόνου να το δούνε πιο ψύχραιμα.

      Χρήστος Τ.

      Διαγραφή
  66. Το έγραψα και πριν, αλλά λόγω Σύζευξις μου έμεινε...στο χέρι

    3-4 πραγματάκια στα γρήγορα, τα υπόλοιπα στην ανάρτηση του Jim:

    1) Αυτά που έκανε ο Ukic χθες δεν υπάρχουν. Τρίποντο υπό πίεση, με προσποίηση, στο τέλος χρόνου ? Δεν υπάρχει...αντίστοιχο του Law προχθές στο ΣΕΦ

    2) Πάλι παίξαμε με 4 παίκτες (ΔΔ, Ukic, Lasme, Kapono) με λίγο από Gist...δηλαδή αν παίξουν έστω τα αναμενόμενα ανεκτά 2-3 παίκτες ακόμα, τι θα έχουμε ?

    3) Ματς των 10-15 πόντων το πήγαμε στο τελευταίο σουτ. Δεν επιτρέπεται με τέτοια διαφορά στις κατοχές (από Rbds, TO/Stls) να χάνεις διαφορές 17 και 13 πόντων, βαθιά στο παιχνίδι κιόλας...

    4) Με τον Banks κάτι παίζει, ίσως οικογενειακό πρόβλημα ? Χθες δεν ήταν καν στο γήπεδο, φαινόταν καθαρά...κάποιος ξέρει κάτι ?

    5) Κάτι έχει επίσης παιχτεί με Antic, δεν εξηγείται ο ήρεμος και αμίλητος Lasme να έχει αρπαχτεί χοντρά 2 φορές μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χαιρετω τον jim και την παρεα. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω εδω μεσα αν και διαβαζω ανελειπως τις αναρτησεις. Στα του αγωνα λοιπον. Ο ολυμπιακος το παιχνιδι το εχασε στο διαστημα πριν την διακοπη .Μπηκε με χαλασμενο μυαλο και αυτο φανηκε στα τραγικα ποσοστα του( σε ελευθερα σουτ επι το πλειστον) και στα 10 επιθετικα ριμπαουντ- αν θυμαμαι καλα- που εκανε ο ΠΑΟ( ειχε μολις 2 μετα την διακοπη).
    Τρομερο, αλλα και τυχερο , performance του Ukic και τραγικο αρχικα απο τον Σπανουλη.
    Καταπληκτικος ο Law και μεγαλη ατυχια ο τραυματισμος και το οτι στερηθηκε ο ΟΣΦΠ τον Σλουκα στο τελος.

    Υ.Γ.Ισως ο τροπος που μπηκε ο Ολυμπιακος στο παιχνιδι να οφειλεται σε καποιο βαθμο και στο περιστατικο με τον Hains.
    Y.Γ.1 Σημερα δεν βλεπω κανενα σχολειο για διαιτησια και την προστασια στον 3D.
    Υ.Γ.2 Απιστευτα αστοχος εδω και πολυ καιρο ο Παπ.
    Υ.Γ.3 Καλα να παθουν και οι δυο, να μαθουν να μην πληρωνουν τα εισητηρια σε καφρους( αν και οι δηλωσεις εκατεροθεν και ειδιεταιρα του ΔΓ δειχνουν οτι μυαλο δεν βαζουν)

    ΔΙΚΑΙΟΣ κυπελουχος ο ΠΑΟ.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπήρχε "προστασία" του ΔΔ, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη από ότι του Σπανούλη προχθές στο ΣΕΦ και χθες. Το ότι ο ΔΔ ξέρει να "τραβάει" τον αμυντικό για να του κάνει foul είναι γνωστό (όπως επίσης και ο Σπανούλης).

      Στα ποσοστά έχεις δίκιο, μάλλον ήταν επιλογή του Argy. Αλλά ο ΠΑΟ είχε ακόμα χειρότερα ποσοστά, επίσης σε ελεύθερα τρίποντα (από την άλλη βέβαια μπήκαν αυτά του Ukic, οπότε μια ή άλλη ήρθε...). Σχεδόν σαν να αντιστράφηκε το ματς του ΣΕΦ ήταν.

      Όσο για τα σχόλια των παραγόντων που λες, εδώ οι -και καλά άμεμπτοι- αυγουλομάτηδες έκαναν συνέντευξη τύπου και μίλαγαν μισή ώρα !!! για τα "αίσχη" του τελικού (μήπως εννοούσαν τα δικά τους, που έδωσαν τα εισιτήρια σε οργανωμένο στρατό με τυπωμένα μπλουζάκια και πλήρη εξάρτηση/οπλισμό ?). Και βγαίνει το ΦΩΣ και τους ξεβρακώνει λέγοντας το προφανές, που αναφέρεις -σωστά- και εσύ στο τέλος...

      Διαγραφή
    2. Φοβερός ο Antony για άλλη μια φορά! Οι εξαιρετικές και αντικειμενικές του γνώσεις/απόψεις επάνω στο B-ball απλά συναρπάζουν!

      Radja

      Διαγραφή
    3. Προσπερνώ την ειρωνεία ή απόπειρα χιούμορ, και λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα που έλεγα προχθές για το ματς στο ΣΕΦ, απλώς αντεστραμμένο...όπως λοιπόν στο ΣΕΦ δεν χάσαμε λόγω διαιτησίας (όπως έγραψε μόνο η Πράσινη, παρεμπιπτόντως), χθες δεν κερδίσαμε λόγω διαιτησίας (όπως γράφουν οι οπαδικές του γαύρου ΠΛΗΝ "ΦΩΤΟΣ").

      Κατά τα άλλα ναι, προτιμώ να μιλάω για μπάσκετ...

      Διαγραφή
  68. jim τα φωτα σου για το ματς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλησπέρα σε όλους. Την ανάρτηση γράφω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. jim
      aporia..

      h texnikh poinh se paikth katalogizetai kai prosmetratai san 1 atomiko faoul ?

      Διαγραφή
    2. ναι. ας πουμε στην περιπτωση του περπε που έκανε φαουλ και χρεωθηκε και τεχνικη ποινή σε μία φάση του καταλογίστηκαν 2 φαουλ.

      Διαγραφή
    3. kai egw afthn tn entypwsh exw.uparxei kapou o kanonismos?giati prospathw na ton vrw kai tipota..eisai sigouros?

      Διαγραφή
    4. ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι..2 φαουλ ειναι σε μια φαση του Περρπερογλου χτες οπως και του Λασμε χτες στην κοκορομαχια με τον Αντιτς

      Διαγραφή
  70. ΤΖΙΜ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΩΤΣΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. παρακολουθω μπασκετ 20 χρονια. θελω να πιστευω οτι τις οπαδικες προκαταληψεις τις εχω αφησει πισω μου αλλα το καραγκιοζιλικι με τα φαουλ στο διαμαντιδη πρεπει να τελειωνει καποτε.καταστρατηγουνται ολοι οι κανονισμοι του μπασκετ για να πηγαινει συνεχεια στις βολες και να παιρνει ακοπους ποντους και φυσικα ο εκνευρισμος που προκαλειται στην αντιπαλη ομαδα ειναι ανυπολογιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=Single&seasoncode=E2012&cat=FoulsReceived&agg=Accumulated
      επιτελους και καποιος αντικειμενικός (στην ελλαδα οτι δηλωσεις είσαι) να μειώσει τον διαμαντίδη. πήξαμε στους υποκειμενικους που τον εχουν κάνει νουμερο ένα μπασκετμπολίστα. αίσχος.

      Διαγραφή
    2. να ξέρεις πάντως ότι στο μπασκετ επιτρέπεται να πιάνεις την μπάλα με τα χέρια

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΕ παρε κανα παιχτη του παο και καντον θεο μπας και παρεις καμια κουπα...Τοσα χρονια το ιδιο..Και μολις πηρατε Σπανουλη-Περπερογλου τους κανατε θεους ενω πριν τους θεωρουσατε αμπαλους και λιγους..Που να επαιρνες κανα ΔΔ τι θα εκανες..Που μιλατε ολη την ωρα για το Διαμαντι..Μου δειχνεις και στατιστικα..Και αφου το πας ετσι δειξε τις συνολικες διακρισεις του ενος και του αλλου τιτλους ατομικους-ομαδικους που εχουν και συγκρινε..20 χρονια βλεπεις-βλεπεις μπασκετ..

      Διαγραφή
    4. Παλικαράκι, μήπως πάτησες κατά λάθος hoopfellas ενώ ήθελες να μπεις στο katimagiko.gr ? Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ο καλύτερος PG στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια για ΟΛΟ τον πλανήτη ΠΛΗΝ των γαύρων...

      Διαγραφή
    5. Παντως τις βουτιες και την γλωσσαρα του που πεταει εξω δεν τα κανει κανεις.Ο Σπανουλης χτες εκανε καθαρα βηματα και χτυπιονταν λες και ειχε δικιο.Ο Παπ ειχε πει πριν τον αγωνα οτι θα σταματησουν τον ΔΔ για αυτο και τοσα λαθη απο παιχτες που δεν μπορουσαν να τον μαρκαρουν.Ο ΔΔ ειναι ο κορυφαιος αμυντικος των τελευταιων χρονων.Ακομη και περσι που πηρατε το ευρωπαικο πολιτιμοτερος παιχτης βγηκε ο ΔΔ ΟΧΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΛΙΝΓΚ.Ο ΒΣ μπηκε στην δευτερη καλυτερη πενταδα αφου στην πρωτη ηταν γκαρντ ο ΔΔ,Αντε γεια.

      Διαγραφή
    6. MONO ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΔ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ.Στο ενα με την ζαλκιρις στην αρχη του αγωνα και στο δευτερο στο 4 δεκαλεπτο λογω τραυματισμου σε δυο ματς δεν επαιξε καθολου συνολο μειον 4 οχι μειον δυο.Και ναι ενα αγωνα ακομη στην γιουρολινκ δεν επαιξε καλα λογω τραυματισμου.Ακομα και με κακα παιχνιδια και ειναι τοσο ψηλα.Τωρα που επιστρεφει περιμενε και θα δεις.Αμπασκετε που βλεπεις τα στατιστικα για να καταλαβεις ποιος ειναι ο ΔΔ

      Διαγραφή
  72. 20 χρονια βλεπεις μπασκετ αλλα μπασκετ δεν εμαθες. καθε χρονο εχουμε νεο τροπαριο απο τους οπαδους του ολυμπιακου τοσα χρονια ακουγαμε για τα screen του μπατιστ τωρα ο διαμαντιδης. καραγκιοζιλικι δεν ειναι να κυνηγας την επαφη με τον αντιπαλο το οποιο ειναι και θεμα ικανοτητας και ευφυιας αλλα το να κανεις βουτιες οπως εκανε ο σπανουλης στο σεφ ή οπως κανει ο ναβαρρο και ο ρουντι για να υποχρεωσουν τον διαιτητη να δωσει φαουλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ναβαρρο κανει οτι και οι αλβερτης τεοντοσιτς. τιναζουν την κόμη τους λες και τους χτυπησε ηλεκτρικό ρευμα.

      Διαγραφή
  73. Από τις βολές που εκτέλεσε ο Διαμαντίδης μόνο για ένα φάουλ του Law μπορεί να υπάρξει αμφιβολία.Αλλά δεν νομίζω ότι η διαιτησία ήταν αυτή που στέρησε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.Ανάλογη ''προστασία'' άλλωστε απολαμβάνει και ο Σπανούλης σε παιχνίδια που σφυρίζονται οι επαφές. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη συμπαράσταση που βρήκε στο πρόσωπο του Ούκιτς ο Δ.Δ. και στην κακή απόδοση για ένα ακόμα ματς του Παπανικολάου και του Πρίντεζη, απόρροια βέβαια της εξαιρετικής άμυνας του Παναθηναικού πάνω τους. Και βέβαια στο ότι ο Παναθηναικός φάνηκε να το ήθελε περισσότερο.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ο ναβαρρο κανει οτι και οι αλβερτης τεοντοσιτς σπανουλης. τιναζουν την κόμη τους λες και τους χτυπησε ηλεκτρικό ρευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Akoma perissotera ta lathi s'auto to paixnidi. Kai ean vlepoume kai ta tragika pososta sta triponta kai twn 2 omadwn (kai apo ta opoia arketa htan eleuthera !). Mallon fanhke pio polu oti exase o xeiroteros para oti kerdise o kaluteros. Exei polu pswmi akomh kai oi dhlwseis tou style "tha sas gam... kltp" einai asteies ! Na poume oti oi 3 teleutaioi kupelouxoi den phran tipota allo thn xronia ekeinh ara cool guys...

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Pantws den kserw akoma ti elegan oi blouzes (tha mou pei kanenas apo sas ;), polla eginan meta alla kai mono oti afhsan oi Aggelopouloi kai oi armodioi na erthoun oi kokkinoi m'auta ta blouzakia htan mia arxh gia ola ta alla panigiria. Vevaia tha mou peite, oi kafroi den theloun oute aformh, einai apla kafroi. Nai alla otan ksekinas etsi, ksereis apo thn arxh pou tha paei to pragma.

    Genika, kai auta ta epomena derby tha einai epikindina, mporoume apo twra na poume oti "kalo" tha htan na ginoun kekleismenwn twn thirwn. Den exei nohma ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπλουζακια των γαυρων εγραφαν "Πουτανεσ γιοι αιωνιοι λαγοι" ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.Αυτο απο μονο του πυροδοτησε εκρηξη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. oute fantasia oute humour dhladh !

      Thanks pantws

      Διαγραφή
  77. Γιατί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ένας τελικός παιδια; Eγώ θεωρώ ότι οι διοκήσεις των ομάδων δεν σέβονται τους φιλάθλους-πελάτες τους: Οι κάτοχοι των διαρκείας δεν είχαν τη δυνατότητα να βρουν εισιτήριο για τον αγώνα.Νομίζω ότι θα υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να γίνουν επεισόδια αν πήγαιναν τα διαρκείας, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ούτε για αυτό.Εν πάσει περιπτώσει να δοθούν προσκλήσεις σε αθλητές και μαθητές και να μην ξαναδούμε τόσους εχθρούς του αθλήματος σε αγώνα μπάσκετ. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι δεν συνελήφθη κανένας από τους δύο στρατούς που ήταν εφοδιασμένοι με κάθε είδους όπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Εγώ έχω διαρκείας τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μου έχουν πει/προτείνει ΠΟΤΕ από την ΚΑΕ να πάρω εισιτήριο για F4/Κύπελο. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για τους άλλους κατόχους. Άρα αυτά τα εισιτήρια πάνε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ οπαδούς (και για τις δύο ομάδες ισχύει αυτό). Άρα οι ίδιες οι ΚΑΕ δεν θέλουν να πάνε φίλαθλοι να δούνε μπασκετάκι, θέλουν να πάνε στρατοί...

      Πάντως ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι, από πλευράς ΠΑΟ πήγαν όντως αρκετά παιδάκια, μέλη του Ερασιτέχνη κλπ, ενώ από πλευράς γαύρου πήγαν μάλλον οι ίδιοι που πήγαν και φέτος...οπότε όλα αυτά περί "ανωτερότητας" των αυγουλομάτηδων τα ακούω βερεσέ...

      Διαγραφή
  78. Jim, καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Την άποψή σου για την παρακάτω εξέλιξη :
    Με πιθανή προσθήκη του Φώτση η ομάδα φαίνεται υπερπλήρης στις θέσεις 4-5. Με ενδεχόμενη αντικατάσταση και του Μπάνκς, μετά το τέλος του α' γύρου της Ευρωλίγκας, πιστεύεις ότι η ομάδα έχει καλές πιθανότητες για F4; Μήπως τα δύο νέα πρόσωπα αναγκάσουν την ομάδα να ξεκινήσει πάλι από την αρχή ως προς την διαμόρφωση της χημείας της, πολύ περισσότερο που αυτό θα γίνει για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά;

    Ευχαριστώ

    77


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φωτσης ευκολα θα μπει στο rotation τηςς ομαδας.δεν συζητιεται.δεν θελει χρονο.
      Ενας ξενος ομως ειναι κορονα γραμματα

      Διαγραφή
  79. Μάλλον μάγκες ο Αντώνης επιστρέφει. Μετά και τη χθεσινή νίκη νομίζω άνοιξε η όρεξη του ΔΓ και θα τον φέρει πίσω αφού και η Αρμάνι πλέον δεν θέλει να τον κρατήσει.
    Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Γκιστ και ότι ίσως ένας Καϊμακόγλου θα ήταν καλύτερος επειδή έχει και ποστ παιχνίδι, αλλά ο Κώστας έχει συμβόλαιο. Και άλλη θέση έχει ο Φώτσης στην ιστορία του Παναθηναϊκού και άλλη ο Καϊμακόγλου όμως. Αν επιστρέψει με το καλό ο Αντώνης, δυναμώνει η frontline πολύ. Γινόμαστε ίσως η πιο hardcore frontline στην Ευρωλίγκα βάση ονομάτων. Φώτσης και Γκιστ στο 4, Λάσμε και Σοφοκλής στο 5 και ο Τσαρτσαρής 3η λύση και στις δύο θέσεις για ποιοτικές ανάσες και όχι για βασικό ρόλο όπως είναι τώρα. Δεν το συζητώ και μόνο η εμπειρία του θα δώσει άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό και έξτρα λύσεις. Το έχω τονίσει κι άλλες φορές, ότι στην φετινή Ευρωλίγκα έχουν πλεονέκτημα οι ομάδες με το πιο ανοιχτό rotation και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια ένεση στους ψηλούς. Και ο Γκιστ τα πηγαίνει αρκετά καλά έως τώρα, μπορεί να δέσουν καλά με τον Αντώνη.
    Ο Μπανκς δεν νομίζω να αντικατασταθεί τώρα. Διανύει περίοδο μεγάλης κοιλιάς αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι στις καλές του μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Δεν ξεχνάω την παρουσία του στον πρώτο αγώνα στο τοπ-16 με Ζαλγκίρις. Και να έρθει τώρα ένας άσσος θα θέλει αρκετό χρόνο να μπει στο κλίμα εκτός κι αν μιλάμε για κάποιον έμπειρο παίκτη που ξέρει καταστάσεις και πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Madness, όντως χρειάζεται η ομάδα την ένεση που λες στη front line. Άλλωστε, ο βελτιωμένος Γκιστ, έπαιξε χθες πάνω από 30'.
      Παρόλα αυτά, η κατάσταση του Μπάνκς δείχνει μη αναστρέψιμη. Μήπως, λοιπόν, η αλλαγή του τώρα μοιάζει μονόδρομος; Σημείωσε, ότι ο Ούκιτς δεν θα παίζει πάντα όπως χθες και ο Διαμαντίδης στο τέλος θα σκάσει. Επίσης, αν πρόσεξες ο Μπράμος δεν χρησιμοποιήθηκε στο ''2'', στον τελικό δείγμα ότι ο Πεδουλάκης στα ματς με τον Ολυμπιακό θέλει δύο καθαρούς γκαρντ.

      77

      Διαγραφή
    2. Μεγαλη κινηση ο φωτσης αν γυρισει.αν γινει αυτο ενα γαλμα στον γκουρου τον σκαριολο παρακαλω.
      Αν ειχε και ενα καθαροαιμο ασο ο παο θα ταν αλλη ομαδα.πλεον εχει πολλες προοπτικες απλα με ενα ακομα ασο θα χε λυθει.

      Διαγραφή
    3. Φίλτατε 77 εγώ είμαι γενικά του δόγματος της στήριξης. Ειδικά προς παιδιά που έχουν δείξει ότι μπορούν να καταφέρουν πράγματα. Στον Μπανκς παρατηρώ ότι πλέον δεν υπάρχει η ίδια συγκέντρωση που υπήρχε στην αρχή της πορείας του στην ομάδα. Έχει δείξει ότι μπορεί, δεν ξέχασε το μπάσκετ που ήξερε σε 2 μήνες. Σαφώς και υπάρχει θέμα στην περιφέρεια, το έχουμε πει, αλλά διορθώσεις μάλλομ θα υπάρχουν από το καλοκαίρι ξανά. Ο Ούκιτς σαφώς και δεν θα παίζει συνέχεια έτσι αλλά χτες πήραμε ένα καλό δείγμα του τι είναι ικανός να κάνει ο Κροάτης όταν παίζει με τις συνθήκες που τον βολεύουν. Και εγώ αν μου έλεγες να αλλάξω τον Μπανκς με τον Κουίν θα σου έλεγα ναι με χίλια αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή