Athlenda

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

PEACE..OF CAKE



Ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά μετά την «κακή στιγμή» του καλύτερου του παίκτη, Έησι Λο, και με μια εντυπωσιακή Τρίτη περίοδο ξεπουπούλιασε την άνευρη και άγευστη για ένα ακόμα βράδυ Φενέρ. .  «Γυναικείο» μπάσκετ από την ομάδα του προπονητή που παρουσίασε την τελευταία 6ετία ίσως το πιο aggressive σύνολο των ευρωπαϊκών γηπέδων.. Βιντεοθεραπεία με ..Κόμπι ο Σπανούλης..?


Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν στο 3-3 και να πατούν καλύτερα στον όμιλο. Μην ξεχνάμε, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό..

Για πάμε ΣΕΦ..


-Βλέποντας τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στο παρκέ για το τζάμπολ ήταν φως φανάρι πόσες ευκαιρίες είχε η Φενέρ για παιχνίδι στο ποστ. Και με τον Σάτο πάνω στον Σπανούλη, αλλά και με τον Άντερσεν απέναντι στον Πρίντεζη. Το θέμα είναι ότι για να βάλεις τη μπάλα στο ποστ και να εκμεταλλευθείς καταστάσεις, προϋποθέτει μια διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει σωστά. Να τη βάλεις στο σωστό timing, με καλό spacing, «έτοιμα» χέρια από έξω και ξεκάθαρο πλάνο του τι θα κάνεις σε κάθε περίπτωση αντίδρασης της άμυνας, έχοντας ή θέλοντας να δημιουργήσεις ανισορροπία στον αντίπαλο. Η Φενέρ ήταν πολύ μακριά από όλα αυτά.. Είναι πολλά τα θέματα της αλλά εδώ συγκεκριμένα θέλουμε να τονίσουμε το ότι ακόμα και σε καταστάσεις στις οποίες θεωρητικά υπερτερεί και μπορεί να εκμεταλλευτεί, δηλώνει αδυναμία γιατί απλά δεν έχει τη μέθοδο να τις διαχειριστεί.. Σκεφτείτε ότι στην ουσία είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να είναι πολύ δυνατή στη σετ επίθεση, αλλά απλά δεν έχεις τους παίκτες για να «κλείσει το γήπεδο» δηλ. να επιβάλλει αυτό τον ρυθμό.. Και ούτε καν προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση, παρασυρόμενη ίσως από το γεγονός ότι έχει τον καλύτερο παίκτη στο ανοιχτό γήπεδο στην Ευρώπη (Μακάλεμπ) και έναν προπονητή που αρέσκεται να παίζει γρήγορο μπάσκετ και να ποντάρει στο επιθετικό τρανζίσιον.. Στην  ουσία η Φενέρ είναι αιχμάλωτη του ίδιου της του εαυτού..


-Ο Ολυμπιακός πολύ σωστά από την αρχή στόχευσε στο ζωγραφιστό των Τούρκων, τη μεγάλη τους αδυναμία, φτάνοντας με μια ποικιλία επιλογών τη μπάλα μέχρι τέλους. Είναι ξέρετε από τις φορές στις οποίες η φροντκόρτ σου έχει την ευκαιρία να χτυπήσει τον αντίπαλο και στα πόδια και στη δύναμη, σε σετ επίθεση ή ανοιχτό γήπεδο.. Σωστά ο Γιώργος Μπαρτζώκας  πάτησε πάνω στην αμυντική αδυναμία του Άντερσεν να μαρκάρει τον φτεροπόδαρο Πρίντεζη και δούλεψε από την αρχή καταστάσεις απομονώσεις αυτού του ζευγαριού με σαφή εντολή στον «Πρί» να σπάει αν είναι δυνατόν το σύστημα εφόσον κρίνει ότι έχει το χώρο για να περάσει προς τα μέσα (θεωρώ πως ο Έλληνας φόργουορντ μπορούσε να του βάζει όλο το βράδυ καλάθια σε βαθμό εκνευριστικό που θα μπορούσε να κάνει τον Αυστραλό να σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο από μόνος του..). Ακόμα και όταν ο Πιανιτζιάνι έβαλε τους Πεκέρ και Κάραμαν στο παρκέ, οι φιλοξενούμενοι υστερούσαν απελπιστικά σε ταχύτητα στις περιστροφές, μέχρι που έφθασαν στο σημείο να αλλάζουν κάποια στιγμή σε όλα τα σκρινς, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν συνέχεια μις ματς και πολλά καλά σουτ, ειδικά με τα φόργουορντς, εάν και ο Πρίντεζης για τρίτο σερί ματς ήταν πολύ άστοχος από το τρίποντο. Πρέπει να το κοιτάξουν λίγο στον Ολυμπιακό αυτό, γιατί ο –κατά τα άλλα αρκετά ανεβασμένος στο τοπ 16- Συριανός φόργουορντ μετράει 2/14 τρίποντα στα παιχνίδια με Μοντεπάσκι, Μακάμπι, Φενέρ.. Πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν «άχαστος»..


-Οι ερυθρόλευκοι είχαν διαβάσει καλά το προβλέψιμο έτσι και αλλιώς παιχνίδι των Τούρκων, αλλά δεδομένου της δικιάς τους αγωνιστικής κάμψης τον τελευταίο καιρό, θέλησαν σωστά κάτι να αλλάξουν στη σκέψη και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι. Δε ξέρω λοιπόν εάν ο Βασίλης Σπανούλης εμπνεύστηκε από την «μεταμόρφωση» του Κόμπι Μπράιαντ και τον πιο δημιουργικό ρόλο του στο παρκέ, αλλά ο ίδιος –προφανώς με εντολή από τον πάγκο- μπήκε στο παρκέ βρισκόμενος σε μια πιο “passive mood”. Ο Μπαρτζώκας περίμενε την hedge out defense του Πιανιτζιάνι (σήμα κατατεθέν του Ιταλού) στο πικ εν ρολ  και φρόντισε πολύ έξυπνα να τραβά ο Σπανούλης τον ψηλό της Φενερ (μαζί και τον γκαρντ) αρκετά πλάγια και μακριά από το καλάθι, ώστε ο Ολυμπιακός με σωστό spacing και δύο γρήγορες πάσες (το κλειδί ήταν να φεύγει η πρώτη πάσα από τα χέρια του δημιουργού δηλ. του Σπανούλη γρήγορα και στο σωστό χρόνο) εκμεταλλευόταν τα αργά πόδια των Τούρκων ψηλών και έφτανε στο ζωγραφιστό με καλές προϋποθέσεις (τριγωνάκι με Παπανικολάου παράλληλα να λαμβάνει την πάσα του Σπανούλη και να βρίσκει άμεσα τον Χάινς στην κίνηση από τον άξονα προς το καλάθι)ή έβρισκε καλά σουτ συνήθως από τις γωνίες. Η επίθεση των ερυθρολεύκων πρέπει πάση θυσία να «απογαλακτιστεί» από την εκτελεστική ικανότητα του αρχηγού. Αυτός είναι ο τρόπος για να παίξει καλύτερο μπάσκετ ο Ολυμπιακός,  όπως έγινε μάλιστα και πέρυσι.


-Ο Έησι Λο ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου μέχρι τη στιγμή της αποβολής του. Με τέτοιον Λο ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί καμία από τις βασικές ανταγωνίστριες του ομίλου του από εδώ και στο εξής. Στα 13’ του λεπτά στο παρκέ ο Αμερικανός γκαρντ είχε «γράψει» 12π. 5/6σ.-2ριμπ.-1κλεψ.. Μη ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που  ανέλαβε το μαρκάρισμα του Μπο Μακάλεμπ, βγάζοντας και 1-2 εξαιρετικές άμυνες πάνω στο «φόβητρο» από τη Νέα Ορλεάνη, παρατάσσοντας το πολύ σκληρό κορμί του απέναντι σε έναν γκαρντ που η σωματοδομή του θυμίζει παίκτη του Αμερικανικού φούτμπολ.. Η hard nose defense του Λο έχει τεράστια σημασία στην περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων εν τη απουσία του Μάντζαρη πλέον. Όταν αποχώρησε για τα αποδυτήρια, ήταν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα είχε πρόβλημα με τον Μακάλεμπ. Ο Σλούκας όμως έδειξε μεγάλη διάθεση. Δε θα πω ότι έπαιξε σπουδαία άμυνα γιατί δεν έγινε αυτό (ουσιαστικά ο Μακάλεμπ τον περνούσε όποτε ήθελε) αλλά ζύγισε την κατάσταση και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, μαρκάροντας στα δύο μέτρα μακριά αλλά ενεργητικός και μένοντας «μαζί» με τον Αμερικανό στα τελειώματα από μακριά, προτάσσοντας τα μακριά του χέρια που κυνηγούσαν το σουτ. Σε αυτό θα συμπληρώσω βοήθησε και η ομαδική (έλα, πλάκα κάνω..) επιθετική λειτουργία των Τούρκων, η οποία ήταν απλά ανύπαρκτη. Καμία συνεργασία, καμία κατεύθυνση. Παρακολουθείστε πόσες φορές καταλήγει η Φενέρ να προσπαθεί να τελειώσει με προσωπικές –εκτός πλάνου- φάσεις, αυτοσχεδιασμούς θα έλεγα καλύτερα στα τελευταία 6-7 δευτερόλεπτα.. Αρρώστια..


-Μιλώντας για τον Λο θα ήθελα να αναφερθώ και στη φάση της αποβολής. Υπήρχε μια σπίθα από την αρχή και στους δύο παίκτες (οι οποίοι δεν έχουν δώσει δικαιώματα γενικότερα), όχι μόνο μεταξύ τους αλλά γενικότερα (Λο-Μπατιστ, Σάτο-Σπανούλης). Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.. Οι διαιτητές από την άλλη έπραξαν πολύ σωστά που τους έστειλαν στα αποδυτήρια γιατί εάν έδιναν π.χ. από ένα αντιαθλητικό απλά κινδύνευε το ματς να γίνει ..οπα! Αντίθετα το ντισκαλιφιέ λειτούργησε κατευναστικά. Εκείνη τη στιγμή μάλιστα έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε μεγάλο πρόβλημα με την εξέλιξη αυτή, παίζοντας με έλλειμμα στα γκαρντ και χάνοντας τον παίκτη που ως συνήθως δίνει μια παράξενη ορμή σε αυτή την ομάδα, αλλά ανταποκρίθηκε χτυπώντας την πληγή των Τούρκων, δηλ. άμυνα στο ζωγραφιστό και ριμπάουντ, εν΄ω παράλληλα ανέβασε και ο ίδιος την ένταση της δικής του άμυνας πνίγοντας κάθε σκέψη για κυκλοφορία της μπάλας από τον αντίπαλο (πιθανόν να μη τους πέρασε και από το μυαλό βέβαια..)

Ο Λο, για να κλείσουμε, έδειχνε εχθές ότι πήγαινε για μεγάλο παιχνίδι, γεγονός πολύ θετικό για του ερυθρόλευκους αυτή τη περίοδο. Πλέον μπορούμε και επίσημα να πούμε ότι αποτελεί εφιάλτη για τον Πιανιτζιάνι μετά την περυσινή ποστ σίζον. Ναι, η φροντκόρτ του Ολυμπιακού κυριάρχησε απέναντι στη Σιένα και ήταν αυτή που έθεσε τη σειρά σε νέα βάση δίνοντας το πλεονέκτημα στην ελληνική ομάδα αλλά η ορμή (το ξαναγράφω) που έδωσε ο Λο χτυπώντας από το ποστ μέχρι το ανοιχτό γήπεδο τη Μοντεπάσκι έγειρε τη ζυγαριά. Ο Αμερικανός θα είναι βαρόμετρο από εδώ και πέρα.. Οι ικανότητες υπάρχουν. Σίγουρα δεν είναι μόνο ένας σκόρινγκ-γκαρντ. Δε μπορείς να το πείς αυτό για" έναν περιφερειακό που έχει επιβιώσει δίπλα στον Σπανούλη.."  Είναι απλά, «πολλά παραπάνω»..


-Με όλο το σεβασμό και την αγάπη μου στο «ασθενές φίλο» χαρακτήρισα το μπάσκετ της Φενέρ «γυναικείο».. Ο τρόπος που (δεν) μάχονται στο ζωγραφιστό κορμιά με αυτό το μέγεθος είναι κάτι καινούργιο σε αυτό το επίπεδο.. Σε κάποια στιγμή ήταν «αστείο» το πόσο εύκολα ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει τη μπάλα δική σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, κερδίζοντας με διαφορά τη μάχη των κατοχών και φυσικά τα ριμπάουντς. Ο Πιανιτζιάνι μάλιστα δεν είχε τον Πρέλντζιτς (και τον Οναν στα γκαρντ, σημαντικές απουσίες) και αναγκάστηκε να παίξει με βαριά σχήματα σε όλο το ματς, δίνοντας λεπτά στον Πεκέρ αποσκοπώντας σε κάποιας μορφής αμυντική οντότητα (τον θυμάμαι πριν χρόνια να παίζει εκπληκτική hedge out άμυνα στο ΟΑΚΑ με την Εφές, εποχές Μαχμουντί και Αντόνιο Γκρεήντζερ, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει για τα καλά..). Τραγικός ο Μπατίστ –όντως δείχνει εκτός παιχνιδιού ομάδας και ανενεργός στο παρκέ, απογοητευμένος- χάλια σωματικά ο Τρίπκοβιτς . Τι έμεινε?  Ο Μακάλεμπ (ο Πιανιτζιάνι του έριξε δίπλα του τον Ερμίς στα γκαρντ και τον διατήρησε 40’ μέσα..), η επίθεση στο ποστ και τα turnaround του Άντερσεν (για να λέμε την αλήθεια και ο Πρίντεζης είχε σημαντικό πρόβλημα απέναντι του, απλά ο Αυστραλός δεν είχε την κατάλληλη υποστήριξη από την ομάδα του και συχνά αναγκαζόταν να πάει μόνος και κάτω από κακές προϋποθέσεις) και φυσικά ο Μπογκντάνοβιτς.. Για τον Κροάτη τα έχουμε πεί  και έχουμε διαφωνήσει με αρκέτα παιδιά εδώ μέσα. Έχει μια ξεχωριστή στόφα σκόρερ. Ο Ολυμπιακός και ο Παπανικολάου είχαν μεγάλο πρόβλημα με το aggressiveness του Μπογκντάνοβιτς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τον Κροάτη να χρησιμοποιεί το μέγεθος και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του για να πάει προς τα μέσα. Θέλει δουλειά στο αμυντικό κομμάτι βέβαια, αλλά βλέπετε ότι δε τον πλησίασε τυχαία η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι..


Και για να κλείσουμε με τους Τούρκους.. Σε αντίθεση με τους περισσότερους, εξακολουθώ να θεωρώ τον Πιανιτζιάνι εξαιρετικό προπονητή. Έχει όμως –το λέμε όσα χρόνια υπάρχει το Hoopfellas- κολλήματα στον καταρτισμό του ρόστερ. Ειδικά στη γραμμή ψηλών.. Η φετινή Φενέρ είναι μια ομάδα με λάθος χημεία, χωρίς τα κολονάκια που κρατάνε το οικοδόμημα.. Είχε  την ευκαιρία να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του ρόστερ της και κατά συνέπεια το performance της πρόσφατα με ένα-δύο κινήσεις αλλά δε τα κατάφερε με τον Σέλντεν Ουίλιαμς και στα γκαρντ έφερε τον Τρίπκοβιτς τη στιγμή που έβγαζε μάτι ότι ήθελε ένα πόιντ γκαρντ που να μπορεί να παίξει στο μισό γήπεδο και να βάλει λίγη σκέψη και κυκλοφορία στην επίθεση της (ο Ιλιέφσκι και ο Γιάριτς ήταν δύο περιπτώσεις..). Σαφώς και μένει ο μεγάλος στόχος της TBL και η γαρνιτούρα του κυπέλου.. Οι εντυπώσεις όμως έχουν χαθεί για τα καλά. Παρόλο που ο Πιανιτζιάνι συνεχίζει να θεωρεί –ίσως όχι άδικα, το έχουμε γράψει και μετά τα ματς με τον Παναθηναϊκό) ότι εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας το καλοκαίρι, θα είναι καβάλα στο άλογο..

Για τη ματσάρα Ρεαλ-ΤΣΣΚΑ  στην ανάρτηση του Παναθηναϊκού..

Η σελίδα μας στο facebook..
http://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274

92 σχόλια:

  1. Jim πως σου φαίνεται η κατάσταση του Παπ στα τελευταία παιχνίδια? Που είναι αυτή η ενέργεια και το θράσος (με την καλή έννοια) που έβγαζε τόσο καιρό? Σαν ερωτευμένος μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα τζιμ!!αναμενομενη η νικη του οσφπ,οσο καλα κ αν δεν ειναι τελευταια αυτη η φενερ απλα δε μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο..με τα χιλια ζορια περασε απ την πρωτη φαση..το χω ξαναπει και θα το πω παλι..μηπως ο σχεδιασμος του πιανιτζιανι και οι παιχτες που εκλεισε για τη φενερ δεν εγινε με αγωνιστικα κριτηρια?θα σκεφτω λιγο καχυποπτα και θα πω οτι καπου αναμεσα σε μανατζερ,χορηγους και τα πολλα λεφτα των τουρκων το μπασκετ περασε σε δευτερη μοιρα..νομιζω οτι ολη η ευρωπη ηξερε και ξερει οτι πλεον οι τουρκοι δεν εχουν θεμα χρηματων και τα δινουν οπου τους ζητηθει(καθως οι ιδιοι δεν ηταν ποτε ειδημονες του μπασκετ)..ετσι,πιστευω υπηρξαν πολλοι καλοθελητες(μανατζερ κυριως) που εχοντας καταλαβει τι γινεται στους γειτονες αποφασισαν να στελεχωσουν τις ομαδες τους,με το αζημιωτο βεβαια..αυτη ειναι η γνωμη μου και αν οι τουρκοι συνεχισουν σε αυτη τη λογικη δε προκειτε ποτε να δουν προκοπη..προσπαθουν να με τα χρηματα και τους λαθους ανθρωπους να καλυψουν το κενο της τεχνογνωσιας και της φιλοσοφιας που εχουν JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου κολλητέ, δε θα σου συγχαρητήρια γιατί είναι αυτονόητα και θα έχεις μπουχτήσει (αν είναι δυνατόν)! Το λέγαμε απο πέρυσι όταν ο ΟΣΦΠ ήταν ανάμεσα σε Ράζιτς (αν είναι δυνατόν! πάλι!) και Λω, σκέψου πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα αν είχε πάρει το σερβάκι η ομάδα!
    Για ακόμα μια φορά θα το πω και ας καταντάω βαρετός: μη κάνεις σύγκριση με τη περσυνή ομάδα: πέρυσι ήταν μαγική εικόνα, όπως πολύ σωστά λες, πέρυσι ο Πριντεζης (και όχι μόνο) δεν έχανε σουτ, φέτος είναι στο 2/14 που είναι κοντά στο πραγματικό του ποσοστό, αυτό που έγινε πέρυσι δύσκολα θα ξαναγ.ινει από οποιαδήποτε ομάδα, χρειάζεται άστρο λαμπρό να την οδηγεί

    Για τον Μποκγντάνοβιτς τα έχουμε πει χίλιες φορές, είδες χτες τους ύμνους των Συρίγων; Δε μαρέσουν τέτοιες υμνωδίες, ούτε και τέτοια χολή που στάξαν (αν και δικαιολογημένα) για τον παλαβό τον Τεόντοσιτς (πολυ ροντέο ματς, θα τα πούμε μετά, το βράδυ). Εντάξη είναι παιχταράς, γρήγορος, διαβάζει παιχνίδι ευκολά, βάζει τη μπάλα στο καλάθι με όποιο τρόπο θέλει και έκανε τον Παπανικολάου να μοιάζει μειράκιο και παικτάκι της σειράς μπροστά του. Ο Βόσνιος έχει όλα τα φόντα, αν βέλτιώσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του να κάνει μεγάλη καριέρα, και δείχνει να δουλεύει πολύ...αλλα αν δε σταθεροποιηθεί σε υωηλά στάνταρ, και δεν βελτιώσει άμυνα ριμπάουντ κτλ, δε θα γίνει ποτέ ο πλάγιος που έχει όλα τα φόντα να γίνει. Και ο Παππάς είναι παικταράς και μέγας σκίορερ αλλά τα έχουμε πει, δε μπορεί 4 παίκτες να δουλευουν για αυτόν (αν και θα ήθελα να το δω κάποια στιγμή)
    Υποτιμάς πολύ το γυναικείο μπάσκετ αν συγκρίνεις αυτο το πράμα που παίζει η Φενέρ με το ώρες ώρες εντυπωσιακό γυναικέιο μπάσκετ, Ο πιανιτζιάνι μπορεί να είναι καβάλα στο τουρκικό άλογο αν πάρει το πρωυάθλημα, αλλα θα έχει χάσει πολλούς πόντους στο ευρωπαικό μπάσκετ με ότι αυτο συνεπάγεται για την μελλοντική ευρωπαική του καριέρα
    Μ.Π.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΡΕ ΜΠΑΤΙΣΤ....... ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ.....
    # ΑΚ-13 #

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπατιστ πιστευω ειναι πλεον σε ηλικια που δε μπορει να κανει αυτα που τον ειχαμε συνηθισει. Αλλωστε και η τελευταια του χρονια στην Ελλαδα ηταν πολυ μετρια για τα δεδομενα του. Πιστευω ευτυχως για τον παο που δεν εμεινε!

      Διαγραφή
    2. ΕΙναι κ λιγο πολυ η ηλικια του αλλα κ ο τροπος που τον παιζουν δεν τον βοηθα καθολου, αν κ χθες εδειξε πολυ αδυναμος, μην ξεχναμε ομως οτι τον αδυνατισαν κ ειναι λογικο να μην εχει το ιδιο εκτωπισμα, παντως στον παο εκανε καλο που δεν δεχτηκε την προταση του 1 μυριου το καλοκαιρι.

      Διαγραφή
    3. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΣΗ....
      # ΑΚ-13 #

      Διαγραφή
  5. Ο Sato μέχρι να αποβληθεί έπαιζε φοβερή άμυνα στο Σπανούλη, δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα, μακράν το καλύτερο ατομικό μαρκάρισμα που έχω δει πάνω του τη φετινή σεζόν.

    Επίσης, πολύ καλός ο Περπέρογλου , ουσιαστικά ήταν ο παίχτης που όταν μπήκε, έδωσε τη δύναμη που χρειαζόμασταν στο 3, με πολλή αθόρυβη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Από τα πιο γεμάτα 20λεπτα του Περπέρογλου στη μεχρι τώρα θητεια του στον Ολυμπιακό, τα έκανε όλα χθες χωρίς λάθη. Και με νευρο ασυνήθιστο...να συνεχίσει έτσι.

      Διαγραφή
  6. Ωραια αναλυση, λιγο πολυ το ματς δεν χρειαζεται κ ιδιατερης αναλυσης για οσους εχουν δει την φετινη φενερ, για τον πιανιντζανι χαιρομαι πολυ που ξεκαθαρισες την θεση σου τζιμ κ αυτο ειχα σκοπο να γραψω απο χθες, οτι δεν γινεται να αναιρεσουμε ολα αυτα τα χρονια για 1 τραγικη χρονια κ για εμενα παραμενει καλος προπονητης.

    Για τον οσφπ θα πω 2,3 πραγματα, λο εκπληκτικος απλα, σπανουλης πασαρε πιο πολυ οπως επρεπε κ ελπιζω να το κανει κ σε ματς που θα πανε στην κοψη του ξυραφιου γιατι αυτη ειναι η μονη λυση. Σλουκας εχει αδυναμιες αμυντικα αλλα επιθετικα εχει αλλον αερα κ οπως ανεφερες δειχνει διαθεση στην αμυνα αλλα πολλες φορες δεν αρκει αυτο, πρεπει να βελτιωσει τα ποδια του ΠΟΛΥ. Παπ πρεπει να ανεβει γιατι το ντεφορμαρισμα του ειναι συνεχομενο κ δεν ξερω κ γα ποιο λογο ωρες ωρες θυμιζει εκεινο το ''ντροπαλο'' παιδακι. Πριντεζης πιστευω θα το βρει το σουτ του . Σερμα επισης δινει αρκετες λυσεις.

    Οσον αφορα την φενερ δεν θα μπω καν στον κοπο να την χαρακτηρισω , το καναμε ολοι εδω δεκαδες φορες... κ για την ρεαλ-τσσκα αναμενω το αυριανο ποστ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο ματς το ρεάλ-τσσκα! Απογοητευτική η τσσκα στις τελευταίες επιθέσεις της κανονικής διάρκειας. Αξιοπερίεργη η εντολή του Μεσίνα για να μην εξαντληθεί η επίθεση. Ουσιαστικά η προτίμηση του να παιχτεί άμυνα 20+ δευτερολέπτων παρά επίθεση. Εκτός κι αν ήταν κάτι αυθόρμητο από τους παίχτες του (δεν τον είδα ιδιαίτερα εκνευρισμένο βέβαια). Λογικά ο Jim δεν θα αφήσει ασχολίαστο τέτοιο ματς και τις επιλογές των δύο προπονητών. Περιμένουμε με ανυπομονησία.
    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ικανοποιημένος από την χθεσινή εικόνα μετά το 1ο λεπτο που ήμαστε λιγο χωνί.

    Καλή άμυνα από εκείνο το σημείο και μετά, αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Φενέρ που δε τη λες και ιδιαίτερα δουλεμένη ή με συνεργασίες κλπ κλπ. Ατομική πρωτοβουλία και βλέπουμε...

    Συμφωνώ απόλυτα με Τζιμ για τις πολλές συνεργασίες του Ολυμπιακού που κατέληξαν σε εύκολα/όμορφα καλάθια αλλά και εδώ βοήθησε η άμυνα της Φενέρ. Θέλω να μας δω να τα κάνουμε αυτά και με πιο σφιχτές άμυνες.

    Ο Σπαν που τα βρήκε σκούρα στην αρχή με το Σάτο έκανε καλό κουμάντο της ομάδας, έτρεξε όταν έπρεπε, μοίρασε καλά, εβγαλε και εύκολα καλαθια χωρις τα συνηθισμένα 4 λάθη και χωρίς να κρατάει πάρα πολύ τη μπάλα, κάτι που είχε επισημανθεί πριν καναδυο εβδομάδες πως έπρεπε να αρχίσει να κάνει για να λυθεί η επίθεση της ομάδας.

    Καλό νέο η βοήθεια από το 3 σε σχέση με το μηδενικο , με το Περπέρογλου να είναι πάρα πολύ σοβαρός και πολυδιάστατος και το Παπ να δίνει ενέργεια και φόρα, ειδικά στο καλό μας 2ο ημιχρονο. Σιγά σιγά θα έρθει και το 3ποντο, όχι μονο για αυτούς αλλά για την ομάδα συνολικά.

    Ο Σλούκας φιλότιμος, το πάλευε με το Μακαλεμπ αλλά εντάξει, δεν τον έχει με τίποτα. Έμεινε όμως 20+ λεπτά στο παρκέ με θετικό πρόσημο για την ομάδα και αυτό είναι που μετράει σε τελική ανάλυση.

    Υποθέτω για κάποιους ο Μπαρτζώκας ξαναέγινε προπονητής και ο άμπαλος έγινε ο Πιανιτζιάνι, μέχρι την επόμενη εβδομάδα που ίσως έρθει η σειρά του Πεδουλάκη. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Κρίστμας γιατί έπαιξε τόσο λίγο χθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να προσθέσω πως το σερί επιτυχημενων εμπνεύσεων συνεχίζεται. Μετά τη λίστα για-γκαρντ, ήρθε το peace of cake σε συνδυασμο με τη φωτογραφία του Λο...έγραψες ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλη μια πολυ καλη αναλυση παιχνιδιου, θα διαβαζω τις αναλυσεις και θα ξαναβλεπω τους αγωνες..
    η φενερ σουπερ αδυναμη και φαινεται ο μακαλεμπ και ο σατο να μν κολλανε με τους δεινοσαυρους του 4 και του 5. Τεραστια αποτυχια του ιταλου το ολο δομημα και η αποδοση αυτης της ομαδας.
    Μπατιστ.. μαλλον δν τον θυμαστε στους τελικους με γαυρο π οποτε επαιρνε μπαλα ή θα την εχανε η θα μαζευε ταπα. μαγκας εγινε και απο τα γκαρντ του παο τεσπα.
    μιλανο και φενερ φετος πανε για το τροπαιο της πιο αποτυχημενης ΟΜΑΔΑς.
    μπερδεμα στον ομιλο του γαυρου αφου μπαρτσα καχα μαλλον πανε πακετο για προκριση και η σιεννα μενει να δειξει αν θα ειναι σταθερη στον β γυρο. οποτε κιμκι με γαυρο θα παιξουν για την αλλη θεση.
    ο παο μαλλον καθαριζει την υποθεση προκριση μετα την ηττα της μαλαγα εντος και πλεον θελει να χτυπισει οσο γινεται καλυτερη θεση στον ομιλο π ειναι σχεδον αδυνατο αφου θελει νικη επι τσσκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. po re pousth mou...drepomai pragmatika pou eimia panathinaikos kai vlepw auto to xalh..prepei opwsdhpote to kalokairi na fygoun banks kai oukits....OPWSDHPOTE...kai na apokth8oun stis 8esei tous enas ka8aros dhmiourgos opws kalathis,whright,planinic ka8ws kai enas scorer sto 2....ade kai na paroume deon thompson kai maurokefalidi na to shkwsoume sigoura tou xronou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλαξε ομαδα ρε πουστη μου να μην ντρεπεσε.Αρχισαν παλι την κλαψα.

      Διαγραφή
    2. ναι για την ορθογραφια σου δεν ντρεπεσαι για τα λαθη του καλοκαιριου στο ΠΑΟ ντρεπεσαι ασε μας ρε φιλε

      Διαγραφή
    3. Καλάθης & Wright καθαροί δημιουργοί;

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    4. ειμαι ο 2.01 και εγραψα το ντρεπεσε λαθος ***ντρεπεσαι*** ηθελα να γραψω το ειδα αμεσως αλλα ειπα δεν βαριεσαι!! Αλλα μια που λες για ορθογραφια ειπα να το διορθωσω.

      Διαγραφή
    5. είμαι ο 2.01 και είμαι λίγο μαλάκας

      Διαγραφή
  13. το λέω με κάθε ειλικρίνεια.Ο Γκαβέλ είναι καλύτερος από όλους του περιφερειακούς μας πλην μητσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντροπή αυτό που γίνεται. Με κάθε ειλικρίνεια ο Γκαβέλ είναι καλύτερος ΜΟΝΟ από τον Ξανθόπουλο

      Διαγραφή
  14. o mhtsos exei mexri stigmhs 8 asiist kai alles 3 pou den katalaban oi stournoi kai 8elei akoma 3 leptaa....einia o monos paikths pou borei xalara se ka8e bradu na kanei 10 asiist....pou an eixe kai sovarous subaiktes 8a ekane 15 asiist..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. jim egw pisteuw prepei na kaneis mia nea anarthsh gia point guard gia pao..emeis to xreaizomaste pio polu..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κακός ο αποψινός Παναθηναϊκός σε επίθεση και άμυνα. Το χαμηλό tempo του παιχνιδιού σίγουρα δεν τον οφέλησε, διότι όποτε επιχείρησε να τρέξει, έδειξε σπουδαίο (αλλά χωρίς διάρκεια) χαρακτήρα. Εκτιμώ πολύ τον Πεδουλάκη, αλλά πολύ μυστήριο το κοουτσάρισμά του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με την έναρξη της τρίτης περιόδο βλέπουμε μέσα στο παρκέ Banks-Μπράμο-Kapono-Τσαρτσαρή-Σχορτσανίτη. Μην ακούσω για υπεροχή που έχει αυτό το σχήμα στο τρίποντο, μιλάμε για πεντάδα για κλάματα. Ορθότατα ο coach πάρκαρε τον Ukic από το πρώτο μέρος στον πάγκο. Κακώς, κάκιστα όμως "έκαψε" Διαμαντίδη & Banks με την υπερχρησιμοποίησή τους. Σε ένα παιχνίδι με set ρυθμό ο Ξανθόπουλος είχε να δώσει, έστω με garbage time συμμετοχή. Επίσης, απόψε είδαμε ποιος είναι ο Kapono όταν δεν βγαίνουν τα τρίποντα από το σύστημα. Άχρωμος, κρίμα.. Ο Banks επιμένω ότι είναι χρήσιμος παίκτης στο πράσινο roster, αλλά η έλλειψη βάθους και η δική του αναξιοπιστία από το τρίποντο τον ανάγει σε χειριστή της μπάλας, ανεβάζοντας τον Διαμαντίδη στο 2, σχήμα που προκύπτει δηλάδή περισσότερο από ανάγκη. Πολύ καλή άμυνα της Bamberg στον ΔΔ, ο οποίος, προς τιμήν του, το πήρε γρήγορα πρέφα και δεν εκβίαζε προσπάθειες. Τα λάθη που έκανε είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αντιθέτως, αν κάποιος έκανε κατάχρηση επιθετικών προσπαθειών ήταν ο Lasme. Δεν λέω ότι ήταν κακός, αλίμονο. Απλά ο Γκαμπονέζος center στερείται post moves και το γνωρίζει. Τα hooks που δοκίμασε φυσικά και δεν υπάρχουν στο ρεπερτόριό του. Νομίζω πως και η επιλογή του ψηλού σχήματος στο τέλος του αγώνα από πλευράς ΠΑΟ ήταν λανθασμένη, τραγικές περιστροφές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα και κυρίως στο κρίσιμο . Όχι ότι οι Γερμανοί ήταν καλύετροι. Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε σε κανένα σημείο του αγώνα ρυθμό. Τα ξεσπάσματα που έκανε μάλλον τον χαλάρωναν πνευματικά. Ίσως το γεγονός ότι υποδέχονταν το outsider του ομίλου σε συνδυασμό με το κρισιμότατο ντέρμπυ της Δευτέρας να αποσυντόνιζαν τους παίκτες. Και εκεί φαίνεται το μεγαλείο του Διαμαντίδη που τον κράτησε ζωντανό με τις μετρημένες ενέργειές του. Για τον Τσαρτσαρή τι να πω, είναι πλέον παλαίμαχος παίκτης. Ουσιαστικός του απολογισμός ένα επιθετικό rebound και αυτό εξ επαφής από δική του κακή εκτέλεση. Σε γενικές γραμμές, αν στο ΟΑΚΑ φιλοξενούταν καμία σοβαρή ομάδα και όχι η φετινή απογοήτευση "Bamberg" (οι Γερμανοί μας γέμισαν με πολλές προσδοκίες τα προηγούμενα χρόνια) ο Παναθηναϊκός θα έχανε και μάλιστα με κατεβασμένα τα αυτιά.
    Το τεράστιο ταλέντο του Nachbar, που ξετυλίχθηκε σε ακόμα ένα ματς φυσικά και έχει ταβάνι. Στη Γερμανία ο Σλοβένος είναι go-to-guy και αυτό τον ανεβάζει. Επικίνδυνη επιλογή για όποια (μεγάλη) ομάδα τον προσεγγίζει το καλοκαίρι. Σκιά του αυτού του σήμερα ο Jacobsen. Δεν είναι κανένας παιχταράς, αλλά έχει να δώσει.
    Υ.Γ.: Το τρίποντο του Gist στην crunch time ήταν στάχτη στα μάτια (-13 στο +/-). Ακατάλληλος σε αυτή τη φάση για τον Παναθηναϊκό, αποδίδει μόνο όταν υπάρχει παραγματικό κίνητρο (πχ με Malaga) ή σε transition καταστάσεις.
    Υ.Γ.2: Κάποιοι λένε ότι η κρίση είναι ευκαιρία. Ευκαιρία, λοιπόν, να διώξουν επιτέλους από την ΕΡΤ τους άσχετους που παριστάνουν τους σχολιαστές, πονάνε τα αυτιά μας κάθε βδομάδα. Σόρρυ Jim, αλλά μιλάμε για κακοποίηση της περιγραφής.

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου,αλλά γιατί θεωρείς σωστή τη μη χρησιμοποίηση του ukic?

      Simple Man

      Διαγραφή
    2. Ο Ukic έχει την ικανότητα να σκοράρει αποτελώντας την πρώτη επιλογή μιας ομάδας. Σαν ρολίστας και ειδικά σαν playmaker (τέτοιος είναι στον Παναθηναϊκό) δεν φέρνει ούτε ηρεμία στο παρκέ ούτε παίρνει σωστές αποφάσεις. Σε όλο το παιχνίδι έκανε μόλις μία ουσιαστική φάση στην επίθεση (γιατί στην άμυνα προσπαθεί και μπράβο του να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο), όχι ένας τυχαίος παίκτης, αλλά ο κουμανταδόρος της ομάδας. Αναφέρομαι σε φάση της πρώτης περιόδου. Σε drive του Κροάτη (δεν θυμάμαι αν ήταν από pick'n'roll) βγαίνει χαμηλά στη ρακέτα σε βοήθεια ο ψηλότερος (4άρι) Ford, ο οποίος έχει γρήγορα πόδια να το υποστηρίξει, και με ενάμιση πλάγιο βήμα αποκόπτει την προσπάθεια του Ukic. Εκεί ο point guard των πρασίνων, μην έχοντας άλλη επιλογή, ορθώς τον τραβάει πίσω στο high post. Στη συνέχεια λόγω κακής αμυντικής λειτουργίας της Bamberg, το μαρκάρισμα παραμένει το ίδιο και με miss-match πλέον ο Ukic σκοράρει με νέα διείσδυση (lay up). Η μόνη του καλή στιγμή στο παιχνίδι, στατιστικά και μη, προήλθε από παρατεταμένα κακή άμυνα των Γερμανών.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή ο Μπάνκς τι παραπάνω έκανε; και μη μου πεις για τις βολές...κατά τ'άλα συμφωνούμε, ειδικά και τον αιώνιο τουρίστα "Ντίνο"
      Μ.Π.Λ.Α.

      Διαγραφή
    4. Τίποτα το συγκλονιστικό. Απέδωσε μόνο στο τέλος (φαίνεται στο rating) με τα μαζεμένα fouls drawn, αλλά με 1/6 fg. Για αυτό έγραψα για επιλογή Ξανθόπουλου που δεν έγινε. Όπως επισήμανα την ιδιεταιρότητα που έχει η backcourt του Παναθηναϊκού και γιατί κατεβάζει ο Banks την μπάλα αντί για τον Μήτσο. Σίγουρα ο Αμερικανός δεν είναι ο ιδανικός guard για αυτό το roster, αλλά με δεδομένο ότι δεν μπορεί να γίνει και άλλη αλλαγή (δηλαδή συνεχίζεις με ότι έχεις) είναι καταλληλότερος από τον Ukic για ζευγάρι με τον ΔΔ κυρίως σωματοδομής και διάθεσης για άμυνα. Μπορεί να τον προστατέψει και να συνεργαστεί καλύτερα από τον Κροάτη.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    5. Αμυντικά πάντως ήταν τραγικός, πολύ χειρότερος απο τον Ουκιτς, ο Γκαβέλ έκανε πάρτυ απέναντί του, ειλικρινά δε πιστευω ότι ο Κροάτης θα ήταν χειρότερος, άσε που θα μπορούσε να κάνει και καμια διείσδυση, πιστευω θα αποφόρτιζε καλύτερα τον διαμαντίδη απέναντι στη σημερινή στοχευμένη άμυνα των γερμανών...
      Μ.Π.Λ.Α.

      Διαγραφή
  17. Αυτα τα time out του Πεδουλακη ειναι συλλεκτικα...Οποιος καταλαβε τι ηθελε να πει ο κοουτς σε αυτην την ακαταληπτη ελληνοαγγλικη αργκο ας μας διαφωτισει...Νομιζω οτι και οι παικτες την ιδια απορια ειχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο johnny.Είναι τραγικό να είσαι προπονητής σε τέτοιο επίπεδο και να μην μιλάς αγγλικά σε καλό επίπεδο.Ακούω να δίνει εντολές στα ελληνικά χρησιμοποιώντας διάσπαρτα φράσεις στα αγγλικά..Για να μην αδικούμε όμως μόνο τον Πεδουλάκη,φέτος έχουμε δει τρομερές εντολές στα timeout.Ποιος θα ξεχάσει τον Σκαριόλο που σχεδιάζει ολόκληρη επίθεση(ενώ έμεναν μόνο 10'') και ο μόνος που τον διορθώνει είναι ο καημένος ο Κουκ που προσπαθεί να καταλάβει τί θέλει να του πει ο κόουτς.Μην πάμε όμως τόσο μακριά.Στο ματς με την Μακάμπι,ολόκληρος Μπλατ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα προσπαθούσε να σχεδιάσει σύστημα στο μπλοκάκι του και στην πορεία το έσβηνε,το ξανασχεδίαζε και τελικά ο Οχαγιόν έκανε μία "ποικιλία"..
      Το επίπεδο της Ευρωλίγκας έχει πέσει σε επίπεδο προπονητών(την φετινή χρονιά)..Λίγοι μπορούν να σχεδιάσουν σύστημα και η ομάδα να το εκτελέσει κατά γράμμα.Φέτος μόνο τον Πλάθα είδα να φτιάχνει συστήματα που πραγματοποιήθηκαν στο παρκέ ανεξαρτήτως αν το καλάθι μπήκε ή όχι.

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν μιλάει φαρσί τα αγγλικά είναι πράγματι τραγικό. Για ασυνεννοησία δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα, άλλωστε τα πάντα είναι κωδικοποιημένα στις καθημερινές προπονήσεις. Μην κρίνεται αυστηρά από την σποραδική εικόνα που έρχεται σε εμάς μέσω των time-outs. Τα μούτρα του Lasme βέβαια συνηγορούν σε αυτό που λέτε, αλλά δεν διαπίστωσα αλλάγή πλάνων από πλευράς αθλητών. Ότι είπώθηκε στις διακοπές εφαρμόστηκε, όχι στην εντέλεια, αλλά εφαρμόστηκε.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχ!Πες τα ρε μεγάλε Johnny!Oύτε ο ίδιος δεν καταλάβαινε λέξη απ'όσα έλεγε και δεν μιλάω μόνο για την αργκό αλλά και για αυτά που έδειχνε!Το βλέμμα απορίας του Μπράμος στο ίδιο πλάνο όλα τα λεφτά!Τον Πεδουλάκη τον εκτιμώ σαν προπονητή για την μέχρι τώρα πορεία του αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην πρόσκληση του ΠΑΟ και δεν αναφέρομαι μόνο στο recruiting.
      Θάνος

      Διαγραφή
    4. εξαιρετικος ολυμπιακος ως προς τη διαχειριση της ατυχιας του ματζαρη και της αποβολης του λο.οχι σπουδαιο μπασκετ αλλα για πρωτη φορα ειδαμε το σπανουλη να αντιμετωπιζει ορθοδοξα τα aggressive χετζ αουτ.
      τραγικη η φενερ και το οικοδομημα που χρειατηκε 30 και εκ. ευρω.Ασυνδετη ομαδα. απτη μεση και κατω ταχυτητα και καλο τρανζιτιον γκειμ ενω απτα φοργουορντς και πανω αλλος κοσμος.ο πιανιτζανι φετος τα θαλασσωσε δυστυχως και το αποδιδω στο αχανες μπατζετ που βρηκε διαθεσιμο.καμια φορα αυτο αποπροσανατολιζει και προσπαθεις να παρεις ο,τι καλυτερο κινειται και ας μην κολλαει.

      ο παο σημερα κακιστος μπροστα πισω.αν και στην αμυνα εφαγε αρκετα δυσκολα καλαθια.πλεον ο ελαχιστος χρονος του σοφοκλη αλλα και του ουκιτς απο μενα δεν μπορει να ερμηνευτει αγωνιστικα.ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν λογοι ,αλλα μονο να υποθεσω μπορω.

      τα ταιμ αουτ τα καταλαβαινει οποιος ασχολειται εστω και ερασιτεχνικα με το μπασκετ.ηταν πεντακαθαρα.μη λετε οτι θελετε

      TROUBLE

      Διαγραφή
    5. Ρε εραστη του ουκιτς ροτζερς ,ασχετε με το σπορ που ειναι η στηριξη σου στην ομαδα?Να κατηγορεις την ομαδα μονο ε?
      Αλλα αν ηταν ο ουκιτς μην τον κατηγορησει κανεις.Αντε πηγαινε κ φασωσου μαζι του.

      T-MAC

      Διαγραφή
    6. Φασωνω τη μανα σου τωρα και δεν ευκαιρω...

      Διαγραφή
    7. Ο Μανωλόπουλος πάντως μεταφράζει συνέχεια από πίσω κάθε εντολή. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Και Τζόνι μην τσιμπάς με κάθε ασυναρτησία....Κρίμα είναι

      Διαγραφή
  18. Μηπως σημερα αποκλειστηκε ο Ολυμπιακος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ρε φιλε?σε 2 αγωνιστικες τουλαχιστον ισοβαθμος με την καχα θα ειναι.αν και προσωπικα βλεπω νικη στη ρωσια

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο Ολυμπιακός μετά από δύο κολλητά ντέρμπι με ΠΑΟ -άρα άδειασμα μπαταριών και αγωνιστικά και ψυχολογικά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων- θα πάει να περάσει από την έδρα της αήττητης στο γήπεδό της Χίμκι που έχει από τις καλύτερες φροντ λάιν της Ευρώπης αν όχι την πιο πλήρη και καλύτερη? Του δίνω ένα 30% μάξιμουμ και χαριστικά. Πλάνινιτς και Ντέιβις δεν έχει παίκτες να τους κοντράρει ο οσφπ. Επίσης η Χίμκι έχει κάνει πλάκα σε Κάχα και Μπάρτσα που ο οσφπ έχασε πανεύκολα.

      Rajon Rondo.

      Διαγραφή
    3. Για να καταλάβω βρε παίδες...Αν δηλαδή ο Ολυμπιακός καθαρίσει την Α1 και την πρώτη κούπα, θα "έχει αδειάσει" και όχι πάρει μπροστά? Κοντός ψαλμός...

      Διαγραφή
  19. πολυ κακος ο Παναθηναικος ευτυχως που χτες αντιπαλος ηταν μια ομαδα που δεν ειναι επιπεδου ευρωλιγκα και εχω την εντυπωση οτι υπαρχει θεμα φυσικης καταστασης.
    Χτες ειδαμε και μια διστακτικοτητα απο τους παικτες και οχι καθαρο μυαλο στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κατι ανοητοι δημοσιγραφισκοι στη γκαζετα εγραψαν οτι ο 3Δ δνε μπορει αλλο...και εγς σασ λεω πως οταν ο στοκ εβαζε 10 ποντυσ και 10 ασιστ σε ενα ματσ τον απο8εωνε η υφηλιοσ και τρ με τον 3Δ λεμε δεν μπορει αλλο...και πριν βιαστητε να πειτε οτι προβαινω σε ιεροσθλια σασ λεω οτι ο κοιταχτε τι συμπαικτεσ ειεχε ο στοκ και με τι βλακεσ παιζει ο 3Δ πριν βιαστητε και παλι να πειτε οτι παιζει με ευκολουσ αντιπαλουσ...η σθγκριση δεν ειναι εφικτη αλλα αποτελει μεγιστη αδικια να λεμε οτι ο 3Δ δεν μπορει αλλο....ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2.35 ακομη και ο κακος ΔΔ χτες ειχε 21pir και ηταν ο καλυτερος μας παιχτης.Στην νοβα ο Φ.Συριγος ειπε οτι δεν μπορει πλεον να μαρκαρει ουτε τον ιδιο ο ΔΔ μονο λεει με το μυαλο του δουλευει τωρα πια.Το οτι ενα μηνα ηταν εκτος λογου τραυματισμων δεν το υπολογιζουν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οπως πολυ σωστα εχει πει ο τζιμ το εχουν χασει το παιχνιδι απο το καλοκαιρι...αλλα και παλι το θεαμα ειναι λυπηρο. ενας Διαμαντιδης να περιφερει το κορμι του σαν αλλος ελ σιντ μπας και τρομαξουν οι ιθαγενεις. εβγαλε 2 πασες το πηρε το παιχνιδακι. χωρις ασσο (ποσο χαλια ειναι αυτος ο ξανθοπουλος δηλαδη). χωρις πλανο. ακομα και τον σχορτσιανιτη δεν ξερει πως να τον χρησιμοποιησει ΚΑΙ ΕΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΩΝΗ οταν εχει τον σοφο και τον καπονο δεν ειναι κακο.

    ευτηχως που υπαρχει ο μπραμος και ο λιθουανος γιατι θα ηταν τραγικη η κατασταση.
    οχι ντερμπυ, οχι κυπελο μηπως δεν παιξει καν στο τελικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεωνιδα πιο σαχλαμαρας τα κακαρωσες,ποιος Ελ Σιντ ρε εξυπνε,9 ασιστ ειχε ο ΔΔ 5 ριμπαουντ 1κλεψιμο και 3 λαθη σε 31 λεπτα.Αντε, γραφει ο καθενας κατα πως τον συμφερει.

      Διαγραφή
    2. ναι εχω μεγαλο συμφερον μου τα σπρωχνει ο μανατζερ του ουκιτσ.......
      τα στατιστικα ειναι ενας ωραιο τροπος να πεις ψεματα

      Διαγραφή
    3. λεωνιδα τα μυαλα σου και μια λιρα χεχεχε,αντε γαυρακο δεν δικαιουσαι να γραφεις λογω εμπαθειας και μονο.

      Διαγραφή

  23. # Παίχτης Ελάχιστο Pts 2FG
    MA
    3FG
    MA
    FT
    MA
    Ριμπάουντ Ως St Να Bl Φάουλ PIR
    O D Τ Fv Αγ. Cm Rv
    6 ΜΠΡΑΜΟΣ, MICHAEL 29:24 16 5/6 2/6 1 3 4 2 1 4 1 13
    8 MAČIULIS, JONAS 28:40 8 Ένα τέταρτο Ένα πέμπτο 3/4 5 5 2 1 1 3 4 8
    9 KAPONO, JASON 11:07 5 0/2 Μισο 2/2 1 1 2 1
    10 UKIC, ROKO 12:10 2 Μισο 0/1
    11 LASME, STEPHANE 26:14 15 7/12 Ένα τρίτο 3 6 9 2 2 2 1 4 6 20
    12 ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ 11:13 2 Μισο 0/1 1 2 3 1 2 2
    13 ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31:24 7 Μισο Μισο 2/2 1 4 5 9 1 3 1 5 21
    14 GIST, JAMES 18:06 4 0/1 Ένα τρίτο Μισο 1 1 1 1 1 1 -1
    15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ, MARCUS 22:53 13 0/2 Ένα τέταρτο 10/12 3 3 1 1 1 6 14
    16 ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ DNP - - - - - - - - - - - - - - -
    19 ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ, ΓΑΙΟΣ 2:14
    21 Σχορτσιανίτης, ΣΟΦΟΚΛΗΣ 6:35 4 2/3 0/2 2 1 3 2 2 2 2
    Ομάδα 3 3 3
    ΣΎΝΟΛΑ 200:00 76 18/36 7/24 19/27 8 29 37 15 4 10 2 4 19 25 83
    50% 29,2% 70,4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. JIM grapse anartisi mono oi dikh soy gnomh me endiaferei.Ligoi edo mesa einai antikeimenikoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οσον αφορα τον Διαμαντιδη ο Ομπραντοβιτς σε συνεντευξη πριν λιγο καιρο ειπε οτι μπορει να παιξει αλλα 5 χρονια ενταξει ισως ειναι υπερβολικο τα 5 χρονια ακομη αλλα ξοφλιμενος δεν ειναι και ο Τινκιερι απο τα πρωτα πραγματα που ειπε ειναι οτι θα παρει τηλεφωνο τον Διαμαντιδη μπηπως αλλαξει γνωμη και παιξει στην εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παιδια ο Διαμαντιδης εννοειται οτι εχει ακομα να δωσει, απλα δεν ειναι πια 25 χρονων, κανει διαχειριση δυναμεων. Θελω να πω, οτι το χθεσινο ματς ,με τον εναν η με τον αλλον τροπο ο Παναθηναικος θα το επαιρνε. Οκ ρισκαρε στο τελος, αλλα το πηρε.Μερικα χρονια πριν, πιθανοτατα ο ΔΔ θα ξεσκιζοταν να πιασει μεγιστη αποδοση με οποιονδηοτε αντιπαλο. Τωρα δε γινεται να το κανει, ειδικα οταν τον περιμενουν 2 ματς σερι με τον Ολυμπιακο.

    COOL ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδη ακολουθουν δυο ντερμπι πολυ σημαντικα και για τις δυο ομαδες, θελω να κανω μια συγκριση μεταξη των δυο αιωνιων.

    Διαμαντιδης vs σπανουλη: Ο σπανουλης κανει εξαιρετικη σεζον, ειναι ο ηγετης του οσφπ και μπορει να παρει το ματς μονος του.Ο διαμαντιδης δεν κανει και την καλυτερη σεζον απορροια των συνεχομενων τραυματισμων, αλλα μπορει και αυτος να παρει το ματς μονος του και επιπλεον μονο η παρουσια του ηρεμει τους συμπαικτες του. Ενδιαφερον θα ειχε να μαρκαρε ο 3δ τον κιλλ μπιλ.Αυτη η μαχη μονο στο παρκε μπορει να απαντηθει.

    Ουκιτς vs λο: Και οι δυο τα δευτερα βιολια στα γκαρντ.Ο λο αν παιξει οπως με την φενερ θα κατατροπωσει τον ουκιτς. Ο λο λογικα θα ειναι ο νικητης σε αυτην την μαχη.

    Μπανκς vs σλουκα : Και οι δυο στην καλη τους μερα μπορουν να βοηθησουν αρκετα και να ειναι σημαντικοι, ομως γενικα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Ισως ο μπανκς υπερτερει λογω της καλης μπουκας που εχει.

    Ξανθοπουλος vs γκετσεβιτσιους: Και οι δυο παικτες που συγκεντρωνουν αρκετες πιθανοτητες να μην αγωνιστουν. Καλη οργανωση ο ξανθοπουλος, καλο σουτ ο γκετσεβιτσιους. Λογικα κανενας δεν υπερτερει.

    Μπραμος vs παπανικολαου: Υπερπολυτιμα γραναζια και οι δυο, μπορουν να παρουν ενα ματς μονοι τους. Ο μπραμος ενα φοβερο εργαλειο καθε προπονητη, πολυ καλο σουτ, ασφυκτικη αμυνα, τρελη ενργεια, απο τους κορυφαιους στην ευρωπη σε ανοιχτο γηπεδο. Ο παπανικολαου πριν τα χριστουγεννα ηταν σε τρελη φορμα με φοβερο ποσοστο τριποντων, ομως εχει πεσει, αλλα παραμενει ενας υπερπολυτιμος παιχτης.Και αυτη η μαχη θα απαντηθει στο παρκε.

    Καπονο vs περπερογλου: Ο καπονο ειναι ενας σταρ και εχει απο τα καλυτερα σουτ στον κοσμο.Ειναι καλος στην δημιοργια αλλα τρυπα στην αμυνα.Ιδανικος για ενα δεκαλεπτο. Ο περπερογλου ειναι καλος παιχτης, πολυ καλο εργαλειο τον προπονητη και πολυ καλος για μπακ απ του παπανικολαου.Δυσκολη συγκριση αλλα ο καπονο μπορει με το σουτ να σου καθαρισει ενα ματς.

    Πριντεζης vs μασιουλις: Δυσκολη συγκριση. Ο πριντεζης δεν εχει πλεον το περσινο εξωπραγματικο ποσοστο στα τριποντα αλλα δεν παυει να ειναι πολυ καλος.Ο μασιουλις ειναι πραγματικο εργαλει, αφου ειναι καλος τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση.Νομιζω οτι η ζυγαρια γερνει προς μασιουλις.

    Γκιστ vs αντιτς: Δυο παιχτες με ασταθη ποσοστο στα πριποντα. Ο γκιστ ειναι πολυ αθλητικος παιχτης και καλος στην αμυνα.Ο αντιτς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση.Ισοπαλια.

    Σχορτσιανιτης vs σερμαντινι: Ο σοφοκλης μπορει να σου παρει το ματς μονος του και ειδικα απεναντι στην αμυντικη τρυπα που λεγεται σερμαντινι.Ο σερμαντινι απο την μερια του ειναι αρκετα καλος επιθετικα και μπορει να σκοραρει σχετικα ευκολα απεναντι στην αλλη αμυντικη τρυπα τον σοφο.Ζομιζω οτι ο σοφο επιθετικα ειναι καλυτερος απο τον σερμαντινι και θα κερδισει πολλες μαχες.

    Λασμε vs χαινς: Και οι δυο δεν βρισκοντα στην καλυτερη κατασταση τους. Ο λασμε ειναι πραγματικο τερας στην αμυνα και επιθετικα αν τον τροφοδοτισει ο διαμαντιδης σκοραρει.Ο χαινς ειναι καλυτερος επιθετικα αλλα χειροτερος αμυντικα.Ζομιζω οτι π λασμε θα κερδισει την μεταξυ τους μαχη.

    Σιγουρα θα δουμε δυο εξαιρετικα ματς.

    Υγ. Jim θελω την γνωμη σου.

    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι φανερά παναθηναικός, όπως κι εγώ, καθώς εκτός από μια σύγκριση υπέρ του γαύρου ο παναθηναικός είναι ισάξιος ή και καλύτερος του ολυμπιακού.
      για μέναι ο κατσίβελης είναι καλύτερος του ξανθόπουλου.
      ο μπράμος καλύτερος του γκέτσε.
      ματσιούλης- καπόνο ισάξιοι με παπανικολάου-περπε(αυτες οι μαχες θα απαντηθουν στο παρκε).
      αντιτς-πρίντεζης καλύτεροι των γκιστ-τσαρτσα
      σοφο-λασμε ισάξιοι με χαινς-σερμα(και αυτες οι μαχες θα απαντηθουν στο παρκε)
      σκορδίλης πολύ χειρότερος από τον (κακό) παουελ.

      Διαγραφή
  28. Αφηστε τον Διαμαντιδη παιδια.Θα μας διαψευσει σιγουρα με την αποδοση του πιο μετα.Και σιγουρα τον Συριγο που μονο μνυμοσηνο δεν εκανε.Τα πραγματα ειναι απλα.Η ομαδα εχτες δεν ειχε καθολου ενεργεια .Καθολου ομως.Εαν εχει γινει καποιος προγραματισμος ετσι ωστε η ομαδα να φορμαριστει στον τελικο με δεδομενο οτι το ματς πρωταθληματος προεκυψε ενδιαφερων τοτε καλος εχει.Οι τιτλοι κρινονται πολυ αργοτερα με εξαιρεση τον τελικο και εχουμε πολλα ακομα να δουμε απο τον παο.Οποτε Υ Π Ο Μ Ο Ν Η.(Τα αποτελεσματα εωσς τωρα δεν ειναι ασχημα και θα ηταν τελεια εαν 2 απο τα 15 τριποντα του 4ου δεκαλεπτου με την ρεαλ εγραφαν)ΗΛΙΑΣ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To κακο με τον Διαμαντιδη ειναι πως η αδυναμια του να ανταποκριθει σε ψηλο ρυθμο αναγκαζει ολη την ομαδα να παιζει αργα και αυτο ειναι βουτυρο στο ψωμι τον εκαστοτε Μπαμπεργκ σ αυτα τα ματς με υποδεεστερες ομαδες η ομαδα επιβαλλεται να τρεχει βεβαια το φταιξιμο ανηκει και στον Πεδουλακη με τη κακη στελεχωση στη περιφερεια και την αδυναμια του να βρει ρολο στον Ουκιτς.Κατα τα αλλα ο Διαμαντιδης τηρουμενων των αναλογιων και των συνθηκων με τους συνεχομενους τραυματισμους τους χθες ηταν σουπερ 9 ασσιστ για πλακα ποσα ποιντ γκαρντ βγαζουν στην Ευρωπη;οσο για την αμυνα του αυτη τη περιοδο με κακη φυσικη κατασταση και επιφορτισμενος με την οργανωση και το κουβαλημα για 33 λεπτα εχει πολλες δικαιολογιες.
      χρου χρου

      Διαγραφή
  29. πιστευω οτι ο μπογντανοβιτς ειναι ο μονος πακτης αυτη τη στιγμη στην ευρωπη που μπορει να ηγηθει ομαδας κορυφαιου επιπεδου,χωρις να'ναι γκαρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Pete Mickeal τον έχεις ακουστά; Τον Mirotic; Εκτός και αν τους προπερνάς επειδή δεν είναι για Ευρώπη, αλλά NBA materials. Ο Bogdanovic έχει ακριβώς αυτό που έγραψες, είναι καταπληπτικός στο να ηγείται. Δεν κάνει για ρολίστας. Και αυτό δεν είναι πάντα καλό..

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  30. Καλα ρε παιδια ας ειμαστε λιγο σοβαροι, πραγματικα απορω για τα σχολια περι διαμαντιδη κ με ποιο σκεπτικο τα γραφετε, μιλαμε για το καλυτερο πλει μεικερ στην ευρωλιγκα, μιλατε για αδυναμια να τρεξει!!! Ενω ειναι φως φαεινοτερο οτι ειναι ενττολη απο τον παγκο , να πανε σε ποιο σετ παιχνιδι κτλ. Ο ανθρωπος χθες εκανε ενα πληθορικο παιχνιδι, επισης ετρεξε(οργανωσε) αν δεν κανω την ομαδα στο β ημιχρ με 0 ή 1 λαθη,αν δεν μπορουσε να παιξει ή ηταν κουρασμενος ή οτιδηποτε τοτε θα επρεπε να κανει λαθη , πραγμα που δεν συνεβη, επισης το τελευταιο 2μηνο εχει ταλαιπωρηθει αρκετα απο τραυματισμους κ ακομη βρικσει τν ρυθμο του. Δηλαδη ο ''αμπαλος'' ή μαλλον ''δεν μπορω να παιξω'' εχει το μεγαλυτερο μεσο ορο στην ευρωλιγκα σε ασιστ κ εχει μειωση κ τα λαθη του λεει πολλα. Αυτα τα υπολοιπα στην αναρτηση που θα ακολουθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. 7 podous 5 rebaount 9 asist 2 klepsimata 3 lathoi....

      Διαγραφή
    3. Πες τα ρε Ζοζέ. Πρώτοι είμαστε στο θάψιμο, ξεχνάμε συνθήκες και αφήνουμε στην άκρη σημαντικές παραμέτρους! Για δεύτερο ματς Ευρωλίγκα μετά από τραυματισμό ήταν σούπερ ο Μήτσος χτες.
      Αργά ή γρήγορα, μάλλον θα πληρώσουμε το μικρό ροτέισον 10 παικτών που χρησιμοποιούμε από τον Νοέμβριο. Υπάρχει έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης με τα συνεχόμενα ματς, μας λείπουν οι παίκτες που θα μπουν ένα πεντάλεπτο με καθαρό μυαλό και θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά, κάτι σαν τον Ντρέιπερ της Ρεάλ.
      Τώρα ας πάρουμε μια ανάσα γιατί ακολουθεί η ντερμπάρα με ΤΣΣΚΑ (την βάζω πρώτη γιατί είναι κρισιμότερη κατ εμέ) και η ντερμπάρα με Ολυμπιακό. Δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις στις οποίες έχω την αίσθηση ότι θα τα πάμε σχετικά καλά. Γενικά η ομάδα εκτός έδρας έχει κάνει συνολικά πιο ουσιαστικές εμφανίσεις ανεξάρτητα με αντίπαλο και αποτέλεσμα. Ορισμένοι παίκτες έχουν αρκετό άγχος μεσα στο ΟΑΚΑ και δεν πρέπει.

      Διαγραφή
    4. Σωστός ο Zoze. Ο Διαμαντίδης, αν μπορούμε πλέον να το παραλληλίσουμε την κλάση του με αμερικανικά δεδομένα, είναι σαν τον Kobe: Κάποτε, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ήταν ο καλύτερος που κυκλοφορούσε στην πιάτσα. Πλέον όχι. Παρόλα αυτά παραμένει στην ελίτ. Ναι δεν είναι go-to-guy, ναι δεν έχει τη φρεσκάδα και το durability που τον διέκρινε παλαιότερα, ναι, είναι playmaker, και χωρίς την αρωγή των συμπαικτών του (τους οποίους φυσικά συνεχίζει να κάνει καλύτερους, βλέπε Lasme) δεν μπορεί να βγάλει την ίδια απόδοση στο παρκέ. Αλλά ακόμη και τώρα σε αυτό που κάνει παραμένει αξεπέραστος. Δεν υπάρχει ούτε ...μισός προπονητής στην Ευρώπη που δεν θα τον έχριζε starter στην ομάδα του (άντε, ίσως όχι στη Real, και αυτό πάλι με επιφύλαξη).

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  31. χθές ζήσαμε μεγάλες στιγμές απο RG και αυτός ο σκηνοθέτης εκεί, να μας κάνει ρεζίλι σε κάθε ταιμ αουτ.
    η ομάδα μας, στα πρώτα 6 παιχνίδια στο τοπ16 έχει την 3η χειρότερη επίθεση (πάνω απο άλμπα και μπεσίκτας) και ειδικά χθες πονέσανε τα μάτια μας.
    τζιμ να περιμένουμε ανάρτηση? αν ναι, πές μας τη γνώμη σου, για τα όσα ακούγαμε στα τάιμ άουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aστειοτητες,λες και δεν προπονουνται και δεν εχουν κωδικες επικοινωνιας,

      Διαγραφή
    2. ε βέβαια,
      Νο πάσα, πλέι ντιφένς. Ολ τουγκέδερ ριμπάουντ. Γιου, άουτ. Στοπ δε μπαλ. Έεεει φορτίν, μπολ Διαμαντίδης. Μποχού.
      http://www.youtube.com/watch?v=crbKmX-82Us

      Διαγραφή
  32. δεν εχει κολλησει ο ουκιτς καθολου και αυτο με προβληματιζει περισσοτερο,συν η ελλεειψη ενος ψηλου στο 4 καλυτερου επιθετικα απο τον γκιστ.τα προσοντα το υ κροατη δεν ειναι συνηθισμενα,αλλα καπου δεν τραβαει,ισως επειδη σε ολες τις προηγουμενες ομαδες του ειχε τον πρωτο ρολο.βαλε οτι δεν εχει και σουτ και στν αμυνα ειναι αλλοπροσαλλος.ο διαμαντιδης καποια στιγμη θα ανεβει,ο μπραμος,ο λασμε ο σοφο ο καπονο ο ματσιουλις βγηκαν.ο μπανκς ειναι οκ για 12 λεπτα.ο ξανθοπουλος και ο σκορδιλης κι ο γιαννοπουλος τιποτα,αν και πιστευω οτι ο τελευταιος πρεπει να στηριχθει το καλοκαιρι.ο τσαρτσα επισης για κανα 10λεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο γκιστ ειναι καλος άλτης αλλα λιγο ιδιος με τον λασμε ενω ειθετικα ανυπαρκτος.λαθος επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο ουκιτς απλα δεν ειναι 1.ο καλαθης συνολικα ειναι ανωτερος παικτης απ τον κροατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ασχετο αλλα ο κασελακης αν δουλευε τα ποδια δεν θα μπορουσε να γινει μασιουλις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ματθαιος γιαννουλης πιο ευκολο να γινει

      Διαγραφή
    2. Ο Λιθουανός έχει ταλέντο (εντάξει, δεν ξεχειλίζει κιόλας), ο Κασσελάκης ούτε καν. Άσε που για παίκτης frontline (και μόνο) υστερεί σε σωματοδομή.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. επιθετικα εχει παιχνιδι,και σουτ και με πλατη υστερει δραματικα στην τριπλα και στην αμυνα.σε σχεση με τον μασιουλις δεν υστερει σωματικα.λεω απλα οτι το μαξιμουμ ποτενσαλ του κασελακη ειναι ο μασιουλις

      Διαγραφή
  36. αν ηταν ο ιβκοβιτς θα ειχε κατεβασει κομαντο τον ξανθοπουλο και θα ειχε αφησει τον ουκιτς να γυαλιζει τον παγκο . ο αρτζι φοβαται μην του πει ο τρακης οτι δεν χρησιμοποιει την επενδυση του ακριβοπληρωμενου παικτη ... δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο ο ξανθοπουλος να ηταν χειροτερος του ουκιτς σε οποιαδηποτε πτυχη του παιχνιδιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε όλες τις πτυχές, εκτος του ballhandling, ο ουκιτς είναι μίλια μπροστά από τον ξανθόπουλο. ο τύπος ούτε στην ελλάδα δεν μπορεί, όταν παίρνει μερικά λεπτά συμμετοχής.

      Διαγραφή
  37. tromaktiko hmixrono apo pappa giankovits kai milbourn.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12 Λεπτα επαιξε χτες ο Ουκιτς,τι να σου πω βαρεθηκαμε να τον βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο παο εχει καταντησει να παιζει σετ παιχνιδι χαμηλου ρυθμου και λιγων κατοχων/επιθεσεων , ενω εχει στο ροστερ του παικτες που μπορουν να παιξουν σε πολυ υψηλο τεμπο (εως και δαιμονιωδες μπορω να πω) και με μπολικο πρες στην αμυνα . σε σωματικα προσοντα δεν υστερει σε τιποτα απο τον οσφπ αλλα πρεπει να το βγαλει και στο παρκε αυτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την αρχή της σεζόν υπήρχε ο προσανατολισμός να πάμε σε σετ επιθέσεις. Και η αλήθεια είναι με τον μάστερ του είδους Διαμαντίδη και βασικό σέντερ τον Σοφοκλή η ομάδα θα μπορούσε να το παίξει καλά. Αλλά στη πορεία δεν βάλαμε κι άλλα όπλα στη φαρέτρα της σετ επίθεσης πέραν της παρουσίας είτε δημιουργικής είτε εκτελεστικής του Σοφοκλή, και τελικά προσθέσαμε στο ρόστερ μας παίκτες που είναι μεν ποιοτικοί και καλοί αλλά δεν βοηθούν πολύ στο σετ παιχνίδι. Και να το ήθελε ο Πεδουλάκης να αλλάξει την γενική φιλοσοφία ολόκληρης της ομάδας μέσα στη σεζόν, αφενός και είναι ρίσκο και αφ ετέρου είναι δύσκολο να πετύχει.

      Διαγραφή
  40. ti orgia kanei o pappas exei bal8ei na apodei3ei oti a3eizei na pai3ei euroligka ..gamaei paizei amuna pairnei rebs skorarei kata ripas klebei....eleoc..ama dne to vgalei o sfairo paei na kanei istoriki emfanish..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κανει το παιδι. εδω εχει παρει κιλα. διαμαντοπουλος νο2

      Διαγραφή
    2. Φίλε Λεωνίδα γιατί διαρκώς ψάχνουμε να βρούμε κάτι αρνητικό για τον Παππά; Το παιδί κάνει εξαιρετική σεζόν, σκοράρει κατά ριπάς έχει προσθέσει και δημιουργία στο παιχνίδι του, σε μικρό βαθμό βέβαια, δείχνει τουλάχιστον μια διάθεση να παίξει και συγκεντρωμένη άμυνα....
      Θέματα έχει, μπορεί και κιλά να έχει πάρει αλλά δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία να προδικάσω την επιτυχία του ή όχι. Βλέπω ότι μπορεί, αν του δοθεί η ευκαιρία και δουλέψει κατάλληλα, να γίνει τοπ παίκτης. Το μόνο που μπορώ να πω, με δεδομένο ότι είναι ακόμα νέος, αλλά για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει να κάνει το άλμα σύντομα, είναι ότι οι εμφανίσεις του δείχνουν ότι πρέπει να πάρει την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι. Θα τον ήθελα πολύ στον Παναθηναϊκό, σαν τέταρτο γκαρντ αρχικά, να μπει σιγά σιγά στην φιλοσοφία και στο ροτέισον της ομάδας και με τον χρόνο να εξελιχθεί σε τεράστια μονάδα.

      Διαγραφή
    3. ο παππας ειναι αλανι για μεγαλα πραματα.και ο βλαντο

      Διαγραφή
    4. Nαι αφήστε τα πολύ μπουχέσας ο παππάς...κατέβαζε τα ριμπάουντ σαν σέντερ του nba έκλεβε στο κατέβασμα,κέρναγε έτοιμα καλάθια,και σκόραρε σε κάθε ευκαιρία...

      Διαγραφή
    5. Μadness

      Δεν χρειαζεται να ψαξουμε για να του βρουμε κατι. το οτι μπορει να σκοραρει το βλεπουμε ολοι, το οτι δεν μπορει να κανει πολλα σε παραπανω επιπεδο φαινεται (κατεμε). το οτι πηρε κιλα εν μεσω σεζον απλα ενισχυει αυτα που ακουγονται οτι δεν ειναι υποδειγμα επαγγελματια.

      απο αυτα τα παιδια ο βλαντο κανει για παραπανω

      Διαγραφή
  41. po sn dne ton evgaze ton pappa ston 3o dekalepto kai mexri to telos dne to ebaze 8a eixe kanei rekor...mexri to trito dekalepto eixe 42 index rating....eleoc e2wpragmatikos/....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. o maccollum polu wraios kai sta8eros paikths...bravo ston apollwna pou ton efere ..kanei ta pada skorarrei passarei paizei amuna pairnei rebs kai genika kanei ta pada opws eipa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.sportdog.gr/article/152407/ta-agglika-toy-pedoylaki-binteo diete ligo edw ton rg na gelasoume..an kai eimai sigouros oti tal eei kala gt prokeitai gia kwdikopoihmena susthmata kai oxi gia blakeises..mono pou sto lasme tou milaei sta ehllnika ti na katalabaei o ermos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και για να πουμε τον πονο μας και εμεις οι αρειανοι, να δωσω ενα μεγαλο μπραβο στην εμφανιση της ομαδαρας μας που καταφερε και πεταξε διαφορα 11 ποντων, καθως και την εξαφανιση του Ντουβνιακ-Πετροβιτς που εβαλε 36 ποντους στην αμυνα-μεγγενη των Λεηκερς της Λαμπρακη. Μια μερα μετα την επετειο της κατακτησης του κυπελλου Ελλαδας το 1998.

    Ο Πεδουλακης μονο οικτο βγαζει. Δυστυχως ο,τι και να λεμε εμεις, οι ελληνες προπονητες αποδεικνυουν μονοι τους οτι στο ψηλοτερο σκαλι σκονταφτουν. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή