Athlenda

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΑΚΟΒΙΤΣ Η ΜΟΝΤΕΠΑΣΚΙ! (ΚΑΙ Η ..ΣΑΛΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)




Η Μοντεπάσκι δείχνει να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάκα Λάκοβιτς, καθώς τα έχει βρεί με τον παίκτη. Γρήγορο σχόλιο και για Νταχουάν Σάμερς..



Απογευματάκι, μιλάμε με Ιταλία και μαθαίνουμε ότι  η Μοντεπάσκι βρίσκεται κοντά στον Γιάκα Λάκοβιτς. Άλλη μια απογοήτευση. Όχι ότι ο Σλοβένος πέφτει λίγος για το φετινό ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας, το αντίθετο μάλιστα. Απλά η φετινή ..σαλάτα που έχει φτιάξει ο Λούκα Μπάνκι γίνεται πιο μεγάλη..


Η Σιένα αποτελεί μια από τις απογοητεύσεις της φετινής σεζόν, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της. Δεν εξετάζουμε το ρεκόρ της σε Ευρωλίγκα και Ιταλία. Όχι.. Η ομάδα τον πρώτο μήνα των επίσημων αγώνων της δεν έχει δείξει καμία κατεύθυνση στο γήπεδο. Ο Μπάνκι πρεσβεύει συγκεκριμένες αρχές αλλά η άλλοτε ομάδα-μοντέλο δεν έχει εμφανίσει σε σταθερή βάση στα παιχνίδια της καμία από αυτές. Παίζει γρήγορα, χωρίς αρχές όμως, απλώνει τις άμυνες της αλλά γίνεται πολύ ευάλωτη στο ζωγραφιστό. Η Μοντεπάσκι έχει χάσει τη σκληράδα και τον τσαμπουκά της συμμορίας που έβγαζε στο παρκέ, η ένταση στην άμυνα της δεν είναι η ίδια και φυσικά δε φοβίζει πλέον.  Δε θέλουμε να επεκταθούμε παραπέρα.. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν απλά βγάζουν μάτι..  Ο Ράζιτς (της ελάχιστης συμμετοχής) δε χωρά σε αυτό το μπάσκετ που θέλει ν α παίξει ο Μπάνκι καθώς δεν έχει ούτε τα πόδια ούτε τα playmaking abilities να συμπληρώσει τον Μπράουν. Η ομάδα ναι μεν έχει δυναμώσει στο ριμπάουντ (με την έλευση ενός σπουδαίου  ριμπάουντερ όπως ο Σανικίτζε) αλλά πάσχει αμυντικά στο «5», ειδικά μετά τον τραυματισμό του Εζέ οπότε και ο Μπάνκι αναγκάζεται να τη βγάζει με τον Ρες σαν σέντερ..


Αν οι Ιταλοί –οι οποίοι έχουν βγεί εδώ και αρκετές μέρες στην αγορά για γκαρντ- θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους φτιάχνοντας ένα πιο ορθολογικό ρόστερ χρειάζονται άμεσα 1.) pass first point guard και  2.) δυναμικό undersized σέντερ με καλά πόδια (και όχι κινήσεις τύπου  Όρτνερ). Με τον Γιάκα Λάκοβιτς δίπλα στον Μπόμπυ Μπράουν δυστυχώς το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τους οπαδούς του κλαμπ. Ο Αμερικανός κάνει σπουδαία νούμερα και θα τα κάνει όσο παίζει με την πράσινη φανέλα. Επίσης θα κερδίσει ένα καλό συμβόλαιο την επόμενη σεζόν και θα βγάλει μερικές φοβερές φάσεις όπως το εκπληκτικό κάρφωμα απέναντι στον Σκίλμπ και τη Σαλόν. Να τρέξει σωστά μια επίθεση όμως δε το βλέπω. Το ότι μερικά από τα καλύτερα χαρτιά του συλλόγου φέτος (Τζάνινγκ, Κεμπ) παρουσιάζουν εντυπωσιακές αυξομοιώσεις στην απόδοσή τους, οφείλεται κατά κόρον στο γεγονός ότι δεν έχουν κάποιον στο «1» να τους «βάλει» να παίξουν, στα δυνατά τους σημεία, στον κατάλληλο χρόνο. Να τους «βάλει» στην επίθεση και να τους κρατήσει αναμεμειγμένους για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα..


Οι Μπάνκι-Μινούτσι είχαν τη φαεινή ιδέα Λάκοβιτς (της οποίας η ενδεχόμενη υλοποίηση παρουσιάζεται ως μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει στην Τοσκάνη), προσθέτοντας έναν ακόμα σκόρινγκ γκαρντ στο μείγμα. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι ελεύθερος.. Φωνάζει το παιχνίδι της Μοντεπάσκι για την απόκτηση του.. Όπως και για έναν ψηλό τύπου Ντόρσεη. Το δίδυμο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει πολλά στο αγωνιστικό προφίλ της Σιένα. Έτσι και αλλιώς παραμένει ουτοπικό όμως.. Ο Ολυμπιακός –όπως έγινε γνωστό- έβαλε όρο στον Ντόρσεη να μην παίξει στην Ευρωλίγκα φέτος. Όσο για τον Παπαλουκά.. Στην Ιταλία φαίνεται ότι  έχουν ψύχωση με τους σκόρινγκ-πόιντ γκαρντς.  Η επιρροή του ΝΒΑ βλέπετε..

Υ.Γ.: Ο Έλληνας «άσσος» παρόλα αυτά παραμένει ψηλά στη λίστα της Αρμάνι.. Μια από τις ελάχιστες ομάδας στη γείτονα χώρα που εμπιστεύεται έναν εγκεφαλικό γκαρντ στο «1» (Κούκ)..


ΣΑΜΕΡΣ…?


Ο περυσινός παίκτης της Μοντεπάσκι Ντεχουάν Σάμερς απασχόλησε τους φίλους του μπλογκ μας τις τελευταίες ώρες. Πιθανόν να επεκταθούμε περισσότερο σύντομα, απλά τώρα θέλαμε να γράψουμε δύο κουβέντες γενικής φύσεως. Ο παίκτης έχει –σαν πρώτη ύλη- πολλά από τα στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Αθλητικός, δυναμικός, αξιόπιστο σουτ. Έχει και άλλα θέματα όμως (αγωνιστικού χαρακτήρα), που μας βάζουν σε σκέψεις  εάν μπορεί να βγάλει τα καλά του στοιχεία στο βαθμό που θα τα χρειαστεί η ελληνική ομάδα τώρα. Στη Μοντεπάσκι πέρυσι ήρθε –και έπαιξε- ως «3» (η θέση του στην Αμερική) σε ένα περιβάλλον αλλά και ένα στυλ μπάσκετ που ο Σάμερς –σαν «3»- πολύ δύσκολα μπορούσε να «πατήσει» και να ακολουθήσει. Στο «4» έχει καλύτερη τύχη. Μπορεί να βελτιώσει τον Παναθηναϊκό (μόνο και μόνο η παρουσία του θα μειώσει ευεργετικά το χρόνο του Τσαρτσαρή και τις ευθύνες του Πάνκο), όχι στο επιθυμητό σημείο λέμε εμείς. Η πρόταση η δικιά μας είναι η εξής: Eαν και εφόσον τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει η ομάδα είναι λίγα αυτή τη στιγμή για παίκτη στο «4», είναι πιο σωστό να περιμένει τον Ιανουάριο. Εκεί με το ίδιο ποσό, θα πάρει καλύτερο παίκτη (άλλο 5 μήνες και  άλλο 8..) συν ότι θα έχει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών από τις ομάδες της Ευρωλίγκας που θα μείνουν εκτός, με παίκτες πιο έτοιμους να αντεπεξέλθουν στη διοργάνωση λόγω εικόνων και παραστάσεων. Ναι, εμπεριέχει ρίσκο να αφήσεις την ομάδα έτσι αλλά μπορείς να βγείς πιο δυνατός μετά, στην τελική ευθεία.. Τι λέτε..?


89 σχόλια:

  1. Γιατί αυτή η επιμονή στην άρνηση της συνεργασίας ΠΑΟ - Παπαλουκά; Δεν θέλει ο ΔΓ; Δεν θέλει ο Θοδωρής; Είναι η μόνη λύση που διατηρεί Κίτσεν, ξεκουράζει ΔΔ και απο πλευράς επιπέδου ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις.
    Έχεις πει - αν θυμάμαι καλά - για Mickael Pietrus ότι δεν είναι καλός αμυντικά. Κάποιος ελεύθερος με το κορμί του και το προφίλ του στην επίθεση που να επαρκεί αμυντικά δεν υπάρχει;
    Καλή συνέχεια, Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τζιμ είχε πεί όχι οτι δεν είναι καλός αμυντικός αλλά όχι τόσο καλός όσο ο αδερφός του στην άμυνα στο ποστ.Πανακριβος Θοδωρή.

      TEO

      Διαγραφή
    2. Με Παπαλουκά δεν απλώνεις την άμυνα του αντιπάλου όμως όσον αφορά το σκορ.Μπορεί να ενισχύεις την περιφερειακή άμυνα με έναν ακόμη ψηλό και έξυπνο guard αλλά παραμένεις χωρίς σκορ από το 1 και το 2.Παραμένεις με λίγα λόγια χωρίς σουτ πάνω στην κίνηση ή πάνω στην άμυνα.Τα drives του Παπαλουκά απλά δεν θα γίνονται όπως άλλωστε δεν γίνονται ούτε του Ούκιτς όσο ο Σόφο βρίσκεται στο παρκέ γιατί δεν αδειάζει η ρακέτα καθώς ο Σόφο είναι τελείως ακίνδυνος από μέση απόσταση.Επιπλέον θα έχεις ''φορτωμένο'' το 1 και το 2 με πέντε παίχτες εκ των οποίων σκορ με σουτ μπορεί να σου δώσει μόνο ο Διαμαντίδης.

      Διαγραφή
    3. Σωστά Παναγιώτη. Στον Παναθηναϊκό θα κόλλαγε αυτή τη στιγμή γκαρντ με καλό σουτ που μπορεί να παίξει πικ εν ρολ και να δημιουργήσει. Να στήσει και να τρέξει μια επίθεση μισού γηπέδου. Θεωρώ πως εαν είχες τέτοιο παίκτη δε θα σκεφτόσουν καν για πλάγιο..

      Διαγραφή
    4. Jim για να ''στήσεις'' το pick n' roll θες εκτός από τον guard και έναν ψηλό που να μπορεί να το παίξει.Ποιος θεωρείς ότι μπορεί να το κάνει φέτος αυτό?Τόσα χρόνια είχαμε καλομάθει με Διαμαντίδη και Μπατιστ που το είχανε πατεντάρει συν ότι ο Μπατίστ είχε και την δυνατότητα ή την εμπειρία ή την οξυδέρκεια να το μετατρέψει σε pick n' pop και να τελειώσει με σουτ την φάση.Έδινε έτσι και την δυνατότητα στον 3D πάνω στην φάση να αλλάξει την γωνία της πάσας και να έχει δύο επιλογές.Φέτος όμως?Προσωπικά το βλέπω αδύνατον.

      Διαγραφή
    5. Μιλάς ευθέως για combo guard επομένως Jim ή είναι ιδέα μου και απλά το κάνεις κάλυψη-απόκρυψη μιλώντας για επίθεση μισού γηπέδου???Μακάρι αλλά που να τον βρεις????

      Διαγραφή
  2. Δεν παει ο Παπαλουκας στον Παναθηναϊκο. Εχει προπονητικες βλεψεις και δεν θελει να χαλασει τη φημη του με τετοιες ενεργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν πας τοπ-16 τι να το κάνεις να βγεις δυνατός; Για να κτυπήσεις Ολυμπιακό δλδ; Χωρίς 2 καλές προσθήκες που να ενταχθούν σε μια ομάδα σταδιακά βελτιούμενη ελπίζεις μόνο να καταρεύσει ο Ολυμπιακός.
    Οι πιθανότητες όμως με τις υπάρχουσες διοικήσεις και τα σημερινά ρόστερ δεν είναι με τον ΠΑΟ. Και η λογική λέει πως κάποια στιγμή ο Μπαρτζώκας, αν μείνει και στηριχτεί, θα βρεί τον βηματισμό του (και οι 2 κόουτς πρέπει να αποδείξουν πως είναι αλεξίσφαιροι - δύσκολο πράγμα).
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μπείς τοπ-16 και έτσι. Ειδικά αν σε βοηθήσουν κάποια αποτελέσματα (π.χ. διπλό η φενέρ σήμερα στην Καντού).

      Διαγραφή
  4. Σίγουρα θα πετύχει καλύτερες περιπτώσεις παιχτών τον Γενάρη,δεν υπάρχει αμφιβολία.Όμως θα παραμένει στην ευρωλίγκα μέχρι τότε?Επίσης ο παίχτης που θα πάρει θα έχει ελάχιστο χρόνο προσαρμογής στην ομάδα μέχρι τα κρίσιμα.Η γνώμη μου είναι ότι θέλει άμεσα παίχτη γκαρντ στα πρότυπα του Κουίν που είχες προτείνει,εκεί είναι το άμεσο πρόβλημα του ΠΑΟ που βγάζει μάτι,ένας τέτοιος θα ξεκλείδωνε όλη την ομάδα και θα ανέβαινε αυτόματα και η απόδοση όλων των υπολοίπων.Για 4αρι μπορεί να περιμένει και για Γενάρη αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για κάτι που όντως θα βοηθήσει.Ας γίνει μια υπέρβαση για γκαρντ για να μην καεί και μάλιστα πρόωρα η χρονιά.Το ματς της Παρασκευή είναι ζωής και θανάτου χωρίς υπερβολή.
    Θάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν το σκεπτικό είναι να προτιμηθεί ο συγκεκριμένος παίχτης μόνο και μόνο για φέτος ώστε να γυρίσει πίσω ο Φώτσης, παίζει ? Εννοώ είναι σωστό σα σκέψη ή και λόγω ηλικίας του Μπάτμαν θα ήταν καλό έτσι και αλλιώς να αποκτήσουμε κι άλλο ένα αντίστοιχο πολύ καλό 4άρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό Ναταλία, οι μεγάλες ομάδες δε κάνουν έτσι το σχεδιασμό. Άλλωστε ο Φώτσης αν είναι θα χωρέσει..

      Διαγραφή
  6. Πιστεύω ο Παο πρέπει να περιμένει τον Ιανουάριο και να κοιταξει σοβαρά τον NACHBAR, αν δε περάσει η Bamberg. Είναι καλός έμπειρος παίκτης και με πολυ καλή χρονιά μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Jim. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Τον Γενάρη ας πάρει έναν παίκτη σούπερ των 30.000 ευρώ τον μήνα, παρά τώρα έναν παίκτη των 10.000. Στον επόμενο γύρο έστω και 4ος ο ΠΑΟ περνάει. Αν είναι θέμα ποιά θέση θα πάρει αυτή πιστεύω θα κριθεί στα δύο επόμενα ματς στην Ευρωλίγκα, που ο όποιος καινούργιος παίκτης πάλι δεν τα προλαβαίνει. Έπειτα αν δεν καταλάβατε, το σημαντικό είναι ο ΠΑΟ να χτίσει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια, επομένως καλό θα ταν να βρει έναν ξένο που θα υπάρχουν πιθανότητες να τον κρατήσει και του χρόνου. Φέτος ας πούμε ότι είναι χρονιά αναδόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζιμ, οι Ιταλοί είναι πραγματικά για δέσιμο έτσι; Θέλει η Αρμάνι το Τεό ενώ έχει ήδη τον Κουκ (από τους αγαπημένους μου παίκτες) που με μικρή δόση υπερβολής είναι ένας κοντός και μαύρος Παπαλουκάς στη νοοτροπία και σκέψη και η Σιένα που έχει ένα ΜακΚάλεμπ-wannabe θα πάρει και το Λάκοβιτς;;; Ο πολύς εσπρέσο τους έχει βαρέσει στο κεφάλι μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανάγο τα είπες όλα...! Λάκοβιτς στη Σιένα είναι λίιιιγο καλύτερο από το να έρθει ο Aroyo στον ΠΑΟ...για τέτοιο επίπεδο παράνοιας μιλάμε...Εκτός και αν ο Μινούτσι (γιατί επιλογή Μινούτσι μου κάνει αυτή) θέλει την ομάδα του να κερδίζει ή να χάνει με 20 πόντους σε κάθε ματς....

      Διαγραφή
    2. Αντώνη, στο ΠΑΟ τουλάχιστον υπάρχει πάντα το χαλινάρι του ΔΔ να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα ακόμα και με τον Αρόγιο, στη Σιένα ποιός θα συγκρατήσει Λάκοβιτς-Μπράουν; Μιλάμε για ροντέο από τα λίγα!!!

      ΥΓ ΄Αντε ρε Τεό, βρες ομάδα ρε παικταρά, παίξε για την υστεροφημία σου ρε γαμώτο...

      Διαγραφή
    3. Panago η Σιένα υπήρξε υπόδειγμα recruiting στην εποχή Πιανιτζιάνι (εαν εξαιρέσεις το κόλλημα με τις light frontcort). Tώρα άστα.. Στην Αρμάνι πάντως όπως είναι τώρα δομημένη η ομάδα (έχει πολλούς σκόρερ σε διάφορες θέσεις) νομίζω κολλάει ένας ακόμα pass first PG πίσω από τον Κούκ καλύτερα από έναν σκόρινγκ γκαρντ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αμερικανό.

      Διαγραφή
    4. Με τα "λάθη" που φαίνεται πως γίνονται τώρα, δίνεται η εντύπωση πως η στελέχωση γινόταν από το Πιανιτζιάνι και τώρα που έφυγε, επικρατεί μπέρδεμα που μου μοιάζει λίγο υπερβολικό. Ήταν τόσο προσωποκεντρικό το πρόγραμμα της Σιένα που με τη φυγή Πιαντιτζιάνι κατέρρευσε; Κάποιο λάκο έχει η φάβα(εκτός από τα λιγότερα χρήματα)...μήπως τον ξέρεις το λάκο Τζιμ;

      Μακάρι ο Τεό να πάει στην Αρμάνι που έχει και πιο ψηλό ταβάνι από τη Σιένα, να κάνει το Λάνγκφορντ ήρωα, να συμμαζέψει και το Σκαριόλο λίγο...

      Διαγραφή
    5. Όχι. Υπήρχε άριστη συνεργασία Μινούτσι-Πιανιτζιάνι και ένα -αυτό σας το λέω γιατί το γνωρίζω καλά- ένα από τα καλύτερα προγράμματα scouting στην Ευρώπη. Ο Μινούτσι είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου. Απλά φέτος ο Μπάνκι θέλησε να αλλάξει κάποια πράγματα και δε του βγαίνουν. Θα είχε προβλήματα στην αρχή, αυτό ήταν δεδομένο. Αλλά δε φαίνεται και κάποιο φως. Έχει κάνει και καλές επιλογές (ο Χάκετ και ο Σανικίντζε από το εγχώριο πρωτάθλημα είχαν κυκλωθεί νωρίς πέρυσι στο μπλοκάκι του Μινούτσι, ο Τζάνινγκ ήταν επιλογή του βοηθού του Μπάνκι)αλλά τα θαλάσσωσε λίγο στο "5" και στο "1", τις πιό βασικές θέσεις.

      Διαγραφή
    6. Για τον Παπαλουκά και τα στάνταρντ που έχει θέσει η Αρμάνι είναι καλύτερο περιβάλλον.

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Τζιμ. Μετά από καιρό, μια χαρά κουβέντα για μπάσκετ που δεν αφορά το δίπολο Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Καλή συνέχεια!!!

      ΥΓ Πόσο πιθανό είναι να πάει ο Παπαλουκάς στην Αρμάνι ή να βρει συμβόλαιο σε καλή ομάδα Ευρωλίγκας γενικότερα; Πάμε για μέσα Νοεμβρίου...

      Διαγραφή
    8. Εγώ ευχαριστώ για την κουβέντα. Πολύ πιθανό, γιατί όχι..?

      Διαγραφή
    9. Για να επιστρέψουμε στα (ελαφρώς) οπαδικά για το σημερινό παιχνίδι Μιλάνο-Θρύλος τι βλέπεις; Χωρίς Παπαλουκά δεν έχουν ελπίδα οι Ιταλοί...χαχαχαχ

      Διαγραφή
    10. Η Αρμάνι νομίζω είναι ο προορισμός που πρέπει να αποφύγει κάθε παίκτης που θέλει να επιτύχει στόχους.
      Με εκνευρίζει αυτή η ομάδα, σαν να πηγαίνουν όλοι (πλην κουκ) για τα χρήματα και τα ψώνια...διακρίνω μεγάλη αδιαφορία, ένα συνονθύλευμα καλών παικτών και τον σκαριολο σε μεγαλύτερη τρικυμία...

      Διαγραφή
    11. Η Αρμάνι νομίζω είναι ο προορισμός που πρέπει να αποφύγει κάθε παίκτης που θέλει να επιτύχει στόχους.
      Με εκνευρίζει αυτή η ομάδα, σαν να πηγαίνουν όλοι (πλην κουκ) για τα χρήματα και τα ψώνια...διακρίνω μεγάλη αδιαφορία, ένα συνονθύλευμα καλών παικτών και τον σκαριολο σε μεγαλύτερη τρικυμία...

      Διαγραφή
  9. Καλημερα Jim! Πραγματικα ευχομαι το σημερινο αρθρο σου να γινοταν να το διαβασει ο Μινουτσι! Θα πεθαινα να εβλεπα Τεο να παιζει φετος στη Σιενα και να νοικοκυρευει το παιχνιδι της. Ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα του η φετινη Σιενα. Αν στο παιχνιδι μου βαζεις και τον παραγοντα Dorsey, τοτε η εξισωση αποκτα εξαιρετικο ενδιαφερον! Αλλη ομαδα μιλαμε θα γινοταν...
    Δυστυχως δεν προλαβα τη Δευτερα να δω το ματσακι Σιενα -Αρμανι.Αν ετυχε να το δεις ,εννοειται οτι θα με ενδιεφερε η γνωμη σου! Εννια ολοκληρα χρονια ειχε ,λεει, να κερδισει η Αρμανι στη Σιενα...Πηρε βαθια ανασα και ο Σκαριολο !!
    Συγχαρητηρια για τις φοβερες αναρτησεις , συνεχισε την καλη δουλεια Jimαρα!!

    COOL ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το'δα Κώστα.. Πολύ πιό εύκολα η Αρμάνι από ότι δείχνει το σκόρ. Η Σιένα ξαναμπήκε στο ματς με καθαρά προσωπικές ενέργειες του Μπράουν. Δε γίνεται δουλειά έτσι όμως γιατί πολύ συχνά έχει κενά διαστήματα στην επίθεση. Δεν υπάρχει ο πόιντ γκαρντ που θα την ξεκολλήσει με καθαρό μυαλό. Ευχαριστώ φίλε..

      Διαγραφή
  10. Ο Τζο ντουμαρς εχει πει σε ανηποπτο χρονο"δεν μπορω να καταλαβω τι εχει στο μυαλο του αυτο το παιδι..",σαφως οι πιστονς εχουν κανει πολλες αποτυχημενες επιλογες(μερικους τους εχουν δυστηχως ακομα και βασικους) αλλα ο σαμερς ειναι κομματακι περιεργο καραβι,οχι πως δεν θα βοηθησει το παο στο 4 αλλα θα υπαρχουν βραδιες που θα ειναι αορατος...τζιμ 0-5 και το βλεπω μεχρι και 0-9 το ρεκορ των πιστονς-με ορλαντο ισως κανουν τη πρωτη νικη.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκη κουράγιο, πάλι με χρόνια με καιρούς.. Οι Πίστονς -του Μπίλαπς-για εμένα υπήρξαν η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10 χρόνων, έστω και εαν εξαργύρωσαν αυτή τους πορεία με μόνο ένα πρωτάθλημα. Υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Μιας και ανεφερες το μπιλαπς να θυμησω πως τον εχασαν;;;τον ανταλαξαν με το πλειμεικερ-γκανγκστερ που ειταν νο.1 ντραφτ το 96-μετεπειτα πειγε στη τουρκια και τωρα το χει κοψει!!αλλο ενα φοβερο piston-trade. AKHS

      Διαγραφή
    3. O Mπίλαπς είναι τοτέμ.. Winner και ηγέτης ανάλογος του Αηζάια Τόμας.

      Διαγραφή
    4. Ευτηχως μπορεσα και τον ειδα στο εδω φιλικο των ηπα με την εθνικη μας,δεν εκανε ποτε περιττες ενεργειες και βιαστικα σουτ,επιπλεον στο ντεβερ βοηθησε την ομαδα αλλα και το καρμελο σαν παιχτη...Και σαφως εχει καλυτερο χαρακτηρα απ τον αηζαια.ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  11. O samers efige apo tin italia san KOUTOS, apla dn mporouse na katalabei to apixnidi tis omadas.. ton kobw katastasi amstro pou stis peristrofes apla koitouse. Piseuw oti mporoume na perimenoume mexri na broume kati to poli kalo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίς δε μπορούσε εκ των προτέρων να "πατήσει" στο στυλ της Μοντεπάσκι από τη θέση "3".

      Διαγραφή
    2. Ο Πιανιτζιάνι τότε ήθελε να ενισχύσει την ομάδα στο κομμάτι του ριμπάουντ αλλά έχανε στα πόδια. Ο Σάμερς δεν είναι Χαίρστον..

      Διαγραφή
    3. na alla telika epaikse k 4?? exw filo pou spoudazei italia kai m eipe oti psiloxanotan o paixtis sta sistimata, distixws dn ksanaepikoinwnisa mazi tou na mou dieukrinisei an epaikse mono sto 3.. pantos sta video pou ton eida exei arketa kalo sout kai grigoros..

      Διαγραφή
  12. Δεν πιστεύω πως ο Σάμερς μπορεί να βοηθήσει σε αυτό που θέλει να εφαρμόσει ο Άρτζι στον ΠΑΟ. Όπως ακούγεται πάσχει στο μυαλό και ενδεχομένως να μην μπορέσει να δέσει με την ομάδα λόγω αυτού. Ο κυριότερος λόγος που ο Άρμστρονγκ αποχωρεί είναι η μηδαμινή αντίληψή του γιατί κατά τα άλλα φαίνεται καλό και φιλότιμο παιδί. Επίσης καλό θα είναι να αποκτηθεί παίκτης με προοπτική να μείνει στην ομάδα έτσι ώστε να δημιουργηθεί χημεία σιγά σιγά.

    Μπορεί να λέω και βλακεία αλλά ο Χρυσικόπουλος θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση;

    manosg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάζω στο superbasket για τον Σκοτ Σκάιλς. Τί λαχείο του είχε καθίσει του ΠΑΟΚ τότε! Πρέπει και να σε θέλει η τύχη με τους παίκτες. Ό,τι και να λέμε στη θεωρία. Χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλένς φορές παίζει ρόλο και αυτή.. Το λάθος που κάνουν πολλές ομάδες ανά την ευρώπη είναι ότι κοιτάνε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά (ο οποίος μπορεί να βρίσκεται όντως σε τιμή ευκαιρίας) και όχι τον καλύτερο διαθέσιμο για τις ανάγκες τους τη δεδομένη στιγμή.

      Διαγραφή
  14. Δυσκολα ο ΠΑΟ θα παρει καλυτερο παικτη απο αυτον που θα διωξει..Η ιδεα του Τζιμ ειναι κορυφαια αλλα δυστυχως εαν τωρα δινουμε πχ 200 χιλ για 8 μηνες,πιθανοτατα τοτε δεν θα δινουμε 200 χιλ για 5 μηνες αλλα θα παμε στα 100 πχ..η και στο καθολου..Παντως,εγω οχι μονο δεν βλεπω να ερχεται κανεις αλλα αντιθετως βλεπω πολυ γρηγορα να φευγουν πολλοι και διαφοροι και απο τις 2 μεγαλες ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τραγικο πως καταντησε ο παο.200 χιλ για 5 μηνες κ το σκεφτομαστε μηπως βρουμε πιο φτηνα.
    Τραγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ασσο τη σαλον μαγκες και διπλο τη φενερ.ταμειο.

    GONLOUM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατύχησες αρχηγέ...0/2...δεν πειράζει πάμε γι' άλλα...ελπίζω να μην έσπρωξες πολλά...

      Antoine

      Διαγραφή
  17. Τζιμ καλησπέρα, είναι εγκεφαλικός παίχτης ο Κούκ? Δε νομίζω, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις.
    Ο Ντέβον Τζέφερσον έμεινε τελικά Τριούμφ?

    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. Καλησπέρα Λευτέρη. Ναι είναι. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε τη συνήθεια όταν ακούμε "εγκεφαλικός γκαρντ" να τον συγκρίνουμε Διαμαντίδη-Παπαλουκά-Ζήση-Σπανούλη, τα γκαρντ της εθνικής μας που είναι τοπ σε αυτό το κομμάτι. Δε σημαίνει όμως ότι και άλλοι δε μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Ο Κούκ λοιπόν είναι. Επίσης ο Άαρον Μάιλς που έχει περάσει από τη χώρα μας. Υπάρχουν τέτοιο γκαρντ ακόμα. Ο Τζέφερσον έπαιξε στη Κίνα και από ότι έμαθα μένει ελεύθερος τώρα.

      Διαγραφή
    2. Μιας και τον ανέφερες, ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται αγωνιστικά φέτος ο Μάιλς;
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  18. Γεια σου Jim.H Varese στην Ιταλια πρωτη με 6-0 νικες και η Biela τελευταια με 1-5 νικες.Για δωσε μας τα φωτα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά Τζόνυ. Είπε κανείς ότι η Μπιέλα πήγαινε για πολλά? Εδώ η Αρμάνι έχει 3-3 η Αντζέλικο σε πείραξε..? Πέρα από την πλάκα, η Βαρέζε έχει βρεί χημεία και είναι σε stroke. Ο Βιτούτσι έχει δείξει τέτοια δείγματα και στην Αβελίνο αλλά οι ομάδες του διακρινόντουσαν από μια αστάθεια. Θα τη δούμε μετά τα πρώτα 1-2 άσχημα αποτελέσματα. Οι Αμερικανοί της πάντως κάνουν παπάδες..

      Διαγραφή
    2. Μιλωντας παντως για Biella Jim ,o Coleman ,γυρισε Αμερικη,στην D- League.Το καλοκαιρι τον ειχες προτεινει μαζι με Pullen,για Παναθηναϊκο.Οπως ειναι τωρα η ομαδα θα ταιριαζε να ερχοταν,χωρις να φυγει ο Kitchen?

      Διαγραφή
  19. καλησπερα jim...εναν τζονυ ροτζερς στα καλα του θελουμε πιστευω στον παο τωρα....με φονικο σουτ....
    ΥΓ..Ζακυνθαρα με Γιωργο Σκροπολιθα στον παγκο εχει 3-0 νικες...παμε για το 4/4 την κυριακη...καλησπερα απο ζακυνθο...διονυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Διονύση, να'σαι καλά φίλε. Έχω έναν εδώ στο μπλοκ.. Όποιος θέλει να διαπραγματευτεί θα μιλήσει μαζί μου..

      Διαγραφή
  20. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Τζιμ.
    Ο Τζέφερσον παρότι δεν έχει πολύ καλό σουτ δεν πιστεύεις ότι θα ταίριαζε στον Παναθηναικό τώρα;.. Μπήκα και είδα φάσεις του όταν τον είχες πρωτογράψει και έχω τρεκλαθεί με αυτόν τον παίχτη.. Πιστεύ πολύ καλύτερος από όλους της "λίστας", πλην ίσως του Γκόμεζ.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Υγ: Συνέχισε την τρομερή δουλειά που κάνεις. Μακάρι να είχε εσένα για σκάουτερ η διοίκηση της ΚΑΕ...

    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τζέφερσον πλέον είναι καθαρά παίκτης ρακέτας. Θες έναν ψηλό που να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στην περιφέρεια.

      Διαγραφή
  21. Καλησπερα Jim και σε ολη την παρεα.
    Ψιλοασχετο με το θεμα αλλα θα το θιξω μιας και μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση.Τι γνωμη εχεις για τον Byron Mullens των Μπομπκατς που περασε για κανενα μηνα απο τον Πανιωνιο;;;Τον θυμαμαι σαν ρουκι στην Οκλαχομα και εχει δειξει απιστευτα μεγαλη προοδο,ενω ειναι και αρκετα νεος,καπου 23-24.Νομιζω οτι ταιριαζει περισσοτερο στο ευρωπαικο/διεθνες παιχνιδι.
    Keep up the good work.
    gelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. egw jim 8elw na rwthsw an tairiazei o a3iprophs (oxi paiktarars)blake schlib ston pao...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φόργουορντ για όλες τις δουλειές. Παντού ταιριάζει. Αλλά είπαμε, τα χρήματα είναι περιορισμένα και πρέπει να καλύψεις τα επείγοντα προβλήματα σου.

      Διαγραφή
  23. jim μιας και νομίζω ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε συζήτηση για τις πιθανές μεταγραφές του πάο και τις προσθήκες του,και πλέον καταντάει βαρετό από κάποιους φίλους να το λένε και να το ξαναλένε... εγώ θα ήθελα να ζητήσω μια μίνι ανάλυση του διασυρμού της τσσκα από την μπάρτσα στο πλαίσιο της γενικής περιγραφής της ευρωλίγκα.Όσον αφορά τη σιένα...όντως κάτι σαν σαλάτα έγινε η ομάδα της...μια διπλή προσθήκη παπαλουκά -ντόρσει (+ στο πικ ν ρολ,την άμυνα στη ρακέτα και την εμπειρία) θα ήταν εξαιρετική.Εξαιρετικά έξυπνη κίνηση του οσφπ να κλειδώσει τον ντόρσει για τις ομάδες της ευρωλίγκα...
    (σκέψου τι δύναμη θα αποκτούσε η ρεάλ αν τον έπαιρνε,ή ένας πάο,ή μια ζαλγκίρις.....).Τέλος,μια γενική χάρη,κάποια στιγμή να πεις 2 λόγια για τον φετινό πανιώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μιλήσουμε για το ματς μάλλον αύριο. Και για Πανιώνιο, είναι στο πρόγραμμα.

      Διαγραφή
  24. Εχει γινει χαμος σημερα το βραδυ οντως
    Διασυρμος cska k fener.μεγαλη νικη του ολυ εκτος ( καλα δεν εχει οντως fan αυτη η ομαδα,απορω πως δεν γραφουν τιποτα εδω μεσα)
    Ο ομιλος του παο μυλος παει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κερδισουμε αυριο ,δυσκολα θα περασουμε στους 16.

      Διαγραφή
  25. Η Fener πρεπει να επαιξε φρικτα.Η στατιστική της δειχνει 19 rebounds,3/11 τριποντα,6(???) μολις βολες σε ολο τον αγωνα,με κανεναν παικτη να μην βρισκεται πανω απο 8 στο PIR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελη σφαλιαρα απο καντου σημερα.οχι οτι επαιζε εκτος σε αλλα καλυτερα η φενερ αλλα λεμε τωρα.ηδη ακουγονται σχολια για batiste κυριως κ λιγοτερο για sato.
      Φανταστειτε να μεινει λοιπον εκτος τοπ 16 καμια φενερ.κ καμια μιλανο(πολυ πιθανο) τι γελιο εχει να πεσει με το πακτολο χρημα που χει ξοδευτει

      Διαγραφή
    2. Τι φταιει ο Mike οταν ο αλλος παει και τον βαζει "4"?
      Οσο για τα λεφτα,και για τις δυο ομαδες υπαρχουν με τη σεσουλα...
      Και ειδικα για τις τουρκικες ομαδες ,οπου "σπρωχνει" πολυ χρημα το επισημο τουρκικο κρατος.
      Αλλωστε οσοι ειδαν και το παιχνιδι της περασμενης εβδομαδας μεταξυ Φενερ και Παναθηναϊκου,καταλαβαν και για την διαιτησια πολλα.
      Δυσκολα θα αφησουν την Φενερ εκτος τοπ -16.
      Turkish Airlines Euroleague λεγεται η διοργανωση.

      Διαγραφή
    3. Μπλέκει και τον όμιλο τώρα η Καντού...μόνο νίκη θέλει αύριο ο Παναθηναϊκός...κι εδώ έρχεται η ερώτηση του Jim στο τέλος του κειμένου...ρισκάρεις να περιμένεις μέχρι το τέλος της ρέγκιουλαρ??? Αν είναι να παίξεις με έναν ψηλό λιγότερο δύσκολα μάτς...εγώ λέω όχι...κάπως έτσι θα σκέφτηκε κι ο Μπαρτζώκας και πήρε τον Πάουελ...

      Antoine

      Διαγραφή
    4. Και να ερθει καποιος θελει το λιγοτερο 2 εβδομαδες (μην πω μηνα και φανω υπερβολικός)για να μαθει τα συστηματα και να βοηθησει ουσιαστικα.Κι ολα αυτα ,στην περιπτωση που ειναι σε καλη κατασταση...Γιατι υπαρχει η περιπτωση να θελει καποιο διαφορετικο προγραμμα,λογω αγωνιστικης απραξιας. Επομενως το ματς κλειδι με Καντου σε 2 εβδομαδες δυσκολα να το προλαβει,ακομη και αυριο το πρωι να ερχοταν...Οπότε?

      Διαγραφή
    5. Τα έβαλα όλα η Φενέρ με τον ΠΑΟ και για αυτό δεν είχε να δώσει τίποτα χθες....Jim πιστεύεις ότι η Καντού παίζει τόσο καλύτερα από τον ΠΑΟ ??

      Διαγραφή
    6. Αντουάν ο Ολυμπιακός είχε πιό άμεση ανάγκη για απόκτηση παίκτη. Ναταλία όχι, αυτή τη στιγμή είναι στα ίδια πάνω κάτω.

      Διαγραφή
    7. Οπότε πως δικαιολογούμε την τόσο άνετη νίκη της Καντού απέναντι στη Φενέρ συγκριτικά με τη δυσκολία τη δική μας να αντεπεξέλθουμε όταν αντιμετωπίσαμε τη Φενέρ ? Που θέλω να καταλήξω, ήταν απλώς μια εύστοχη βραδυά για τη Φενέρ τις προάλλες ενώ χθες ήταν άστοχη ? Ή το τεχνικό επιτελείο της Καντού είχε διαβάσει καλύτερα τη Φενέρ για το πως να την "αναχαιτίσει" ? Αν συμβαίνει το δεύτερο μήπως είμαστε αδύναμοι στο να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να βρούμε τα κλειδιά εκείνα που θα μας επιτρέψουν να κλειδώσουμε τα ατού της κάθε ομάδας ? Tnx/Nat

      Διαγραφή
    8. Yπάρχουν και καλές και κακές βραδιές Ναταλία. Αυτή τη στιγμή average οι δύο ομάδες είναι στα ίδια, όπως και πολλές άλλες. Η Φενέρ δεν ήταν καλή με τον Παναθηναϊκό, μέτρια ήταν. Χθές ήταν τραγική.. Η Καντού τα έπαιζε όλα, μη το ξεχνάς.

      Διαγραφή
  26. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ναι ειναι must παιχνιδι κ δεν ξερω με τι αγχος θα παιξουμε.ο ομιλος ειναι ορθανοιχτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλός ο οσφπ σήμερα.Έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι σε μία ομάδα της πλάκας.Δεν υποτιμώ καθόλου την νίκη του οσφπ αλλά αυτή η Αρμάνι πάει να μείνει εκτός τοπ 16.Έχει πολύ καλούς και εγκεφαλικούς παίχτες αλλά έχει και παίχτες που παίζουν για τον εαυτό τους και τα στατιστικά τους.Ο Σκαριόλο δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και βρίσκει τόσα χρόνια τόσο καλές δουλειές.
    Εκπληκτικός ο Παπ που έχει βελτιωθεί απίστευτα στο μακρινό σουτ και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση..
    Μεγάλη έκπληξη σήμερα στην Ρωσία αλλά και στο Καντού(περίμενα νίκη των Ιταλών,αλλά όχι σε τέτοια έκταση).
    Αύριο η νίκη είναι επιτακτική αν θέλουμε (ως παο)να ελπίζουμε σε πρόκριση στο τοπ16.
    Πολύ ξενερωμένος σήμερα ο Φώτσης..Κρίμα για το παιδί που χαραμίζεται σε τέτοια ομάδα..zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε. Τι μέσο έχει αυτός ο Σκαριόλο!

      Διαγραφή
  28. Η Αρμάνι μάλλον ούτε φέτος θα γλιτώσει τον πρόωρο αποκλεισμό. Mήπως είναι ευκαιρία να την απαλλάξουμε από κάποια ακριβά συμβόλαια;;;Δεν θα πρέπει να αφήσουν αδιάφορους τον Παναθηναικό οι ελεύθεροι Μπουρούσης,Παπανικολάου,Μαυροκεφαλίδης, Φώτσης το καλοκαίρι. Βάζοντας το χέρι στην τσέπη μπορείς να φέρεις 2 από αυτούς και να γίνεις το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ολυμπιακός σε μια απρόσμενα κακή αρχή χρονιάς έχει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες με ομάδες όπως ΠΑΟ και ΜΙΛΑΝΟ. Είναι θέμα χρόνου το κάτι παραπάνω.
    Υ.Γ. Φάρμαρ και Σπανούλης είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους.
    Θα γίνει μάχη για τον MVP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να καταλάβετε την οικονομική κατάσταση (και) του μπασκετικού ΠΑΟ? Αναφέρομαι στον φίλο πιο πάνω που μιλάει για ξεφόρτωμα ακριβών συμβολαίων (και φόρτωμα του ΠΑΟ???) ή για μπαράζ ακριβών μεταγραφών του χρόνου... Σόρρυ παιδιά, αλλά το παραμύθι δεν έχει νεράιδα... Παναθηναϊκός είμαι και άκρως μπασκετικός που λόγω ηλικίας έχω ζήσει και πέτρινα χρόνια της ομάδας.. Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά δεν πρέπει και να ονειροβατούμε... Πρέπει να κάνουμε υπομονή και σωστό προγραμματισμό η διοίκηση για να μπουν κατ'αρχήν κάποιες σωστές βάσεις, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και ό,τι καλύτερο καλώς να έρθει..
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χωρίς τρεις τέσσερις πρώτης γραμμής Έλληνες παίκτες όμως δεν πάμε πουθενά..Αν δεν γίνει έστω μια μικρή υπέρβαση σε εγνωσμένης αξίας τέτοιυς παίκτες που θα πλαισιωθούν με ρολίστες δεν πάμε πουθενά.Με ρολίστες μόνο δεν προχωράμε καλά.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη ξέχασες το Γιαννακόπουλος δίπλα (πλάκα κάνω). Δυστυχώς η εποχή των παχιών αγελάδων πέρασε ανεπιστρεπτι και εγώ τώρα αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της σφαλιάρας που φάγαμε το 2008 και το 2010 και εν μέρει δικαιολογώ το πρωτοσέλιδο της Πράσινης. Τέτοια μπάτζετ και ρόστερ δεν πρόκειται να ξαναδούμε σύντομα. Τέσπα. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα, ο καθένας όπως μπορεί, αλλά για μένα είναι κρίμα αυτή η ομάδα που έχει 6 αστέρια στη φανέλα να μην έχει 10000 διαρκείας....
      Jim Perry

      Διαγραφή
    3. Δεν αντιλέγω, απλά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα (όπως φαίνεται τουλάχιστον) να αγοράσει 3-4 Έλληνες πρώτης γραμμής.. Εδώ τους είχε αν θες, και δεν μπόρεσε να τους κρατήσει!! Γι αυτό μιλάω για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ! Και για μικρούς prospect Έλληνες παίκτες.. Να μην ξαναχαθούν π.χ. ένας Παπανικολάου ή ένας Μάντζαρης που θα σου φτιάξουν κορμό που θα επιτρέπει λίγες ποιοτικές προσθήκες κάθε χρόνο..
      Δημήτρης

      Διαγραφή
    4. @ Jim Perry
      Φίλε, πέρα από την πλάκα -και επειδή εγώ έχω διαρκείας- σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υποστηρίζω ΔΓ.. Ειδικά όταν ξέρω από πρώτο χέρι τις συμπεριφορές του τις εποχές του τεράστιου DINO!! Υπομονή κάνω και τον στηρίζω, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Και ειλικρινά αν έχεις προλάβει αγώνες στον "Τάφο του Ινδού", ξέρεις να κάνεις υπομονή!!!
      Δημήτρης

      Διαγραφή
    5. Συνονόματε συμφωνώ απόλυτα με το project που περιγράφεις, αν και νομίζω, συγκεκριμένα για τον Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός τον χρυσοπλήρωσε στον Άρη. Καλή μας υπομονή και τα λέμε στο ζήπεδο.
      Jim Perry

      Διαγραφή
  31. paidia mporei na me boithisi kapios?

    Pos einai dinaton na mporei na kanei waive o apanthinaikos to armstrong kai na min mporei na kanei waive ton Ukic? Eiparchei diafora me to simvolaio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. erwtisi ti ksereis gia ton paixti :adam morison pou kopike apo bleizers..?? to diabasa sto contra

    ΑπάντησηΔιαγραφή