Athlenda

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ



Νυχτερίδες στον ουρανό του ΟΑΚΑ? Ξαφνικά (?) προέκυψε πάλι θέμα επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες. Το Hoopfellas μιλά για το παρασκήνιο στο Μιλάνο και αξιολογεί την κατάσταση..


«Άρρωστη κατάσταση.. Ο παίκτης θέλει να φύγει άμεσα και να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για το μάνατζμεντ της ομάδας καθώς είχε πρίν λίγο καιρό πρόταση ύψους 500.00 ευρώ για την ελευθέρας του Φώτση, αρνήθηκε και τώρα θα γίνει ρεζίλι εάν τον δώσει δωρεάν..». Αυτά μας είπε άνθρωπος πολύ κοντά στην ομάδα, γνώστης της κατάστασης και ένας εκ των 4-5 ατόμων από τη γείτονα χώρα με τα οποία μιλάμε  συνεχώς από τη στιγμή που βγήκε «θέμα Φώτση».

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο Λίβιο Πρόλι  βγήκε μπροστά και δήλωσε ότι «δεν υπήρχε ποτέ θέμα και ο παίκτης συνεχίζει κανονικά με την ομάδα» πατώντας  1.) στην ξεκάθαρη (και μεγάλη) επιθυμία του παίκτη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ήδη, να αποδεσμευθεί άμεσα η οποία γεννά ελπίδες ότι μπορεί να βάλει και από την τσέπη του χρήματα και  2.) στην αντίστοιχη και αποδεδειγμένη επιθυμία του Παναθηναϊκού να εντάξει άμεσα τον παίκτη στην ομάδα του. Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσέφερε ένα πολύ καλό ποσό στην ΕΑ7 για τον Έλληνα φόργουορντ. Γιατί όχι και τώρα..?


Η αλήθεια είναι ότι η ιταλική ομάδα βρισκόταν στην αγορά για παίκτη. Τυγχαίνει να γνωρίζω ότι είχε γίνει «ερώτηση» για 2 συγκεκριμένους αθλητές στη θέση του Φώτση. Στο Μιλάνο ξεμένουν σιγά σιγά από στόχους, η ομάδα παίζει κακό μπάσκετ και ενώ πολλοί περίμεναν ότι στο κύπελλο θα έκανε το ξέσπασμα της –το οποίο θα έφερνε τούμπα την κατάσταση- αυτή ρεζιλεύτηκε.. Γι’αυτό και από την επόμενη της ήττας από την Βαρέζε ξεκίνησε μια προσπάθεια μείωσης των εξόδων, με τη διοίκηση να εξετάζει το κόψιμο κάποιων συμβολαίων,  από τα οποία του Αντώνη Φώτση βρισκόταν στην κορυφή της λίστας. Ο  Έλληνας φόργουορντ  έχει υπόλοιπο 400χιλ. ευρώ από το συμβόλαιο ύψους 1.1 εκ. ποσό το οποίο πλέον κρίνεται υπερβολικό.. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος φυσικά να πληρώσει  και κατά τη γνώμη μου θα είναι κορόιδο σε περίπτωση που το κάνει, δεδομένου του ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα έρθει free..


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει συμφωνήσει να καλύψει τα 400χιλ. του φετινού συμβολαίου, δίνοντας στον παίκτη άλλα επέκταση και μετά το καλοκαίρι αυτό. Αξίζει αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο άνοιγμα όμως για τον Παναθηναϊκό?

Εγώ θα πω, αποκλειστηκά στο κομμάτι που αφορά το κλαμπ και τα οικονομικά του, όχι. Είναι πολλά τα λεφτά για έναν παίκτη τον οποίο μπορείς να αποκτήσεις το καλοκαίρι κατ’αρχήν. Ας μη γελιόμαστε.. Ο Φώτσης ηλικιακά και αγωνιστικά έχει περάσει την κορυφή του βουνού.. Τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς ήταν το πικ του. Βέβαια έπαιξε  μεγάλο ρόλο το ότι έφυγε από ένα σύστημα (Ομπράντοβιτς) στο οποίο δούλευε χρόνια, ήξερε τις θέσεις και τα σουτ πρίν το ματς ουσιαστικά και έπραττε αυτοματοποιημένα με μεγάλη –όπως όλοι γνωρίζουμε- επιτυχία, πηγαίνοντας σε σύνολο που στερείται κατεύθυνσης και εξειδίκευσης/δουλειά στη λεπτομέρεια. Η αλήθεια είναι ότι, όπου αλλού  και να πήγαινε ο Φώτσης έξω από το σύστημα Ομπράντοβιτς  θα ήταν χειρότερος..
Με αυτό το ποσό οι πράσινοι αποκτούσαν για το υπόλοιπο της σεζόν δύο παίκτες ισάξιους και καλύτερους του Φώτση , καλύπτοντας δύο θέσεις. Ή να σας το πω αλλιώς, εάν ήταν να «τα στάξουν» για μια επιστροφή, εγώ θα διάλεγα –χωρίς δεύτερη κουβέντα- "Καϊμακόγλου", ο οποίος είναι και σε καλύτερη ηλικία..


Δεν είναι όμως απλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό ο Φώτσης. Η κάψα του προέδρου της ΚΑΕ τα λέει όλα. Άλλωστε, για να τα λέμε όλα έξω από τα δόντια, δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που πήδηξαν από το καράβι μόλις ανέλαβε το τωρινό αφεντικό δηλ. το καλοκαίρι, μιας και ο Φώτσης είχε αποχωρήσει ήδη από πέρυσι. Το «χτύπημα» επικοινωνιακά θα είναι πολύ δυνατό, μιας και ο παίκτης έχει ταυτιστεί με χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Συν τοις άλλοις, είναι φανερό ότι βρίσκεται στο πλάνο της ομάδας για το μέλλον έτσι και αλλιώς, γι’αυτό και τόση πρεμούρα να διασφαλιστεί η υπογραφή του από τώρα.


Αγωνιστικά τώρα, δε τίθεται θέμα ότι οι πράσινοι δεν έχουν τέτοιο παίκτη στο «4», ακόμα και αν ο διεθνής φόργουορντ δεν είναι ο ίδιος παίκτης που άφησε το ΟΑΚΑ το 2011. Μπορεί να κουμπώσει καλύτερα από τον καθένα με τον Σχορτσιανίτη (και σε δεύτερη φάση με τον Λάσμε), ενώ το πολύ καλό περιφερειακό του σουτ δίνει επιλογές για plays που δεν υπάρχουν τώρα ή στη καλύτερη δεν μπορούν να εκτελεστούν με την ίδια ασφάλεια. Σίγουρα θα δούμε back screen στη τελική γραμμή ώστε να βγεί στη weak side και να εκτελέσει μετά από τις γνωστές –κατά μήκος- πάσες του Διαμαντίδη. Αποτελεί ένα εξαιρετικό stretch-4 που θα βάλει πίεση στις αντίπαλες άμυνες ώστε να ευνοηθεί το ποστ παιχνίδι της ομάδας και επίσης έναν καλό finisher στη base line. Τα προσόντα επίσης που θα βάλει στο αμυντικό κομμάτι, σε μια ομάδα με ήδη καλό αθλητικό επίπεδο, δίνουν στον προπονητή του Παναθηναϊκού μια τεράστια γκάμα επιλογών/σχημάτων και τρόπων να αμυνθεί.
Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός, ο «Φώτσης της Αρμάνι» θα βοηθήσει σημαντικά τη φετινή ομάδα. Συν το ότι είναι παιδί που θα φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια κι άλλο, θα κάνει τον Διαμαντιδή να νιώσει καλύτερα (άψογος συνεργάτης/καλός φίλος, σίγουρα ένα ακόμα κίνητρο για να μείνει την ερχόμενη σεζόν ο αρχηγός) και θα προσθέσει και άλλο από αυτό το.. legendary DNA της παλιάς ομάδας στην τωρινή.. Τα χρήματα από την άλλη όμως είναι αρκετά. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων είναι βέβαιο ότι «κάτι» βλέπει  στην ομάδα, θεωρώντας ότι με μια τέτοια κίνηση μπορεί να πάει πιο μακριά, σημαντικό γι’αυτόν στην πρώτη του σεζόν στο τιμόνι. Παρορμητικός? Ίσως...


Εν τέλει, εγώ διαφωνώ στο κόστος. Κακά τα ψέματα  1.) το «4» δεν είναι η θέση που θέλει άμεση βοήθεια η ομάδα (σε σύγκριση με το τουρλουμπούκι του «1» και μην σας αποπροσανατολίζει ο τελικός..) και 2.) η αγορά του μπάσκετ επιτάσσει κάθε κίνηση να κρίνεται εν τέλει βάσει των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί. Υπάρχει (?) όμως και ο συναισθηματισμός που σε ωθεί σε κάποιες εξαιρέσεις.. Ε, η περίπτωση του Φώτση είναι μια από αυτές..!


Μπείτε στην παρέα μας στο facebook..
 http://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274
 

282 σχόλια:

  1. μετα ντορον περκινς αντι μπανκς κ παμε λονδινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim, απ'ότι έχω καταλάβει από διάφορες πηγές, ο Φωτσένκο το καλοκαίρι θα έρθει σίγουρα με 2ετές συμβόλαιο. Εσύ κρίνεις (αν εξαιρέσουμε το κόστος των 400.000 για φέτος) ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα για τους εναπομείναντες μήνες της φετινής σεζόν; Θεωρείς ότι θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για καλή πορεία στην Ευρωλίγκα και φυσικά στο πρωτάθλημα;

    Ευχαριστώ προκαταβολικά,
    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "να ανέβει επίπεδο" είναι μεγάλη κουβέντα, ειδικά από τη στιγμή που έχει θέμα στον άσσο Μάνο. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη ποιότητα στους ψηλούς αλλά χωρίς "1" όχι δεν ανεβαίνεις επίπεδο..

      Διαγραφή
  3. επι μια ωρα εκανα ανανεωση για το αρθρο σου μεγαλε γκουρου!!
    το αποτελεσμα; το αξιζε!! μακαρι να ερθει ο μπατμαν, να ανεβουν ψυχολογικα και οι φιλαθλοι, και οι παικτες (κυριως οι ΔΔ και τσαρτσα) αλλα και η διοικηση καθως θα εοιτυχει μια "νικη".
    για το αγωνιστικο δεν το συζηταμε ανεβαινουμε επιπεδο και θελω να σε ρωτησω: ειναι ο ψηλος που θα ηθελες διπλα σε λασμε (ξεχναω τον χαρακτησισμο influmental νομιζω, μπορει και να γινομαι ρεζιλι)

    συνεχισε ετσι!!

    gE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα παιδί μου ge να σε διαφωτίσω.. Χαχα.. "Ρεζίλι" δεν υπάρχει εδώ μέσα. Fundamental είναι, δηλ. δυνατός στα βασικά του αθλήματος. Θεωρώ πως ταιριάζει με Λάσμε, αλλά σαν ιδανικό παρτενέρ του Γκαμπονέζου θα διάλεγα τον Τσαρτσαρή μερικά χρόνια πριν.. Ψηλός ώστε να μαρκάρει καλύτερα "5", μπορεί και με πλάτη, σουτ, πάσα κλπ.

      Διαγραφή
    2. gE φιλε εννοειται ρεζιλι δεν γινεται κανεις εδω μεσα ολοι εχουν ενα επιπεδο αλλα ειλικρινα με το instrumental φιλε γελασα αρκετα.Συγγνωμη δεν στο λεω για να σε θιξω αλλα ηταν πολυ επιτυχημενο.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ ότι προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι στο 1, αν όμως για διάφορους λόγους δεν γίνει κάποια κίνηση εκεί, αλλά επιλέξει να κάνει την υπέρβαση για τον φωτση, τότε ταυτόχρονα ισοσταθμιζεται κάπως το πρόβλημα. Εννοώ ότι με αυτά τα guard η μόνη ελπίδα του παο να είναι μπροστά είναι η άψογη άμυνα των ψηλών, που μπορούν να μαρκαρουνψηλά, να μένουν στις αλλαγές, να κλείνουν διαδρόμους και να είναι πραγματική αεροπορία....σε όλα αυτά ο Αντώνης θα σχηματίσει τη καλύτερη σειρά ψηλών της διοργάνωσης συν το πολύ καλό σουτ όπως είπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυναμώνει πολύ η φροντκορτ, δε τίθεται θέμα αλλά το ξαναλέω θες γκαρντ. Όταν βγαίνεο ο Διαμαντίδης είναι μεγάλη η διαφορά της ομάδας Αλέξανδρε.

      Διαγραφή
  5. Ακριβώς Μήτσο. Παίζει μεγάλο ρόλο και το συναίσθημα. Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα για ποίον λόγο έφυγε το καλοκαίρι του '11. Είναι παίκτης σύμβολο για τον Παναθηναϊκό, ίσως ο μόνος σε αυτήν την κατηγορία που ρελιστικά μπορεί να επανέλθει στην ομάδα.
    Από την στιγμή που είναι διατεθημένος ο ΔΓ να τα δώσει τα χρήματα εγώ ψηφίζω ναι. Πέρα από τα αγωνιστικά στοιχεία μιας ομάδας υπάρχουν και τα γνωστά mental attributes. Εκεί ο Φώτσης σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας είναι ικανό να φέρει πολλές αλλαγες σε ένα - κακά τα ψέμματα - ανομοιογενές ακόμα σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Αφου "διαθέτεις" για την ενίσχυση όμως κάντο ολοκληρωμένα.. Με έναν quarterback άσσο θα μπορούσε να κάνει θαύματα η ομάδα..

      Διαγραφή
    2. Yποτίθεται ο Κίτσεν θα την έκανε αυτή την δουλειά αλλά ήταν ανέτοιμος...

      Διαγραφή
  6. 2 κινήσεις και στρώσαμε

    μιά με τον φώτση για την κα@λα του δημήτρη (του γιαννακόπουλου , όχι του δικού μας εδώ - ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ !!!)

    ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ για να ηρεμήσει ο δημητράκης (όχι ο γιαννακόπουλος , ο 3d ντε) ... ή μήπως και οι τρείς τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα πατερ τζιμ..δεν μπαινουμε στη διαδικασια με το αν θα προσφερει ο φωτσης..ο φωτσης θα προσφερει σιγουρα σε αυτον το παο..ειναι φανερο οτι αυτο το κομματι λειπει απ την ομαδα φετος..αν μπουμε στη λογικη των χρηματων κ οτι καθε κινηση εχει ενα κοστος καμμια απο τις 2 ομαδες δε μπορει να βγει κερδισμενη απο αυτη τη μεταγγραφη..η αρμανι εχασε 500 πριν λιγο καιρο και ο παο θα πληρωσει για ενα παικτη υπερβολικο ποσο για 3 μηνες..καπου εδω μπαινει ο παρορμητισμος απ την πλευρα ομως..νομιζω οτι η κινηση επιδιωκεται οχι μονο για να προσφερει το κατι παραπανω ο φωτσης αλλα κυριως γιατι ο τσαρτσαρης δεν αντεχει πλεον..τα χρονια περασαν και νομιζω οτι θα πρεπει ν ακολουθησει τα βηματα αλβερτη ετσι ωστε ο κοσμος να μην αναγκαστει να τον "λυπηθει" και να τον θυμαται παντα ευχαριστα..παρολα αυτα δε μπορω να καταλαβω την οικονομικη πολιτικη του παο..το μπατζετ που ηταν το μεγαλο θεμα το καλοκαιρι βλεπουμε οτι δεν εχει ενα οριο και σε πολλες περιπτωσεις δε χρησιμοποιηθηκε σωστα..τα λεφτα που θελουν να δωσουν στο φωτση(προφανως υπηρχαν κ το καλοκαιρι,εκτος κ αν ο προεδρος τρελαθηκε με το κυπελλο) ειναι πολλα αλλα νομιζω οτι δε θα ερθει τωρα. και κατι ακομα τζιμ..πως θα σου φαινοταν ο γκορντον της γαλατα στον παο και ο περκινς στον οσφπ?νιωθω οτι ειμαι απ τους λιγους που τον εχουν σε εκτιμηση τον πρωτο..καλοδεχουμενος ο batman..JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γκορντον πιστευω θα ταιριαζε πολυ καλα στον παο, μου αρεσει αυτος ο παιχτης κ οσες φορες ειδα φενερ κ εκανε κ καλο παιχνιδι η εφες, ο λογος ηταν σχεδον παντα ο γκορντον, δεν υποβαθμιζω τους υπολοιπους. Οσον αφορα το περνκινς εγω εχω ενδοιασμους μιας κ μας βγηκε μισθοφορος φετος, το εχω ξαναπει αυτο. 2 σερι πιλογες γινανε για τα λεφτα.

      Διαγραφή
    2. Έλα τέκνον μου Τζόκερ.. Καλός είναι ο Γκόρντον της Γαλατά αλλά δεν μπορεί να τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Απλά δε γίνεται. Ο Πέρκινς μια χαρά είναι.

      @ζοζε

      η ντόνεσκ είχε την προοπτική της Ευρωλίγκας. Μιλάμε για έναν παίκτη που είτε παίζει Ουκρανική λίγκα, είτε Κίνα είτε Ευρωλίγκα μπαίνει στο παρκέ με προοπτική τριπλ-νταμπλ. Μπ[ορεί να είναι κορυφαίος του παρκέ επίσης, χωρίς να σκοράρει πόντο.. Τον είδα αρκετά και φέτος. Trust me..

      Διαγραφή
    3. Μπορει να ειχε προδιαγραφες ευρωλιγκας αλλα πηγε για τα λεφτα :). χεχεχε. Αν τον εχεις δει κ φετος παω πασο τοτε, δεν εχω την παραμικρη επαφη με κινεζικο πρωταθλημα κ γενικα ουτε με ουκρανικο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ο γκορντον κοβει κοντα στο 1.5 μυριο καθαρα το χρονο σαν προσθετη πληροφορια.

      Διαγραφή
  8. Αν και λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο άρθρο,Τζιμ θα προτιμούσες Σέλβιν Μακ ή Ντόρον Πέρκινς για τον Ολυμπιακό και για ποιον λόγο;Τον Μακ,προσωπικά,δεν τον έχω παρακολουθήσει.Πιστεύω ότι ο Πέρκινς θα μπορούσε να συνδυαστεί αρκετά καλά με τον Σπανούλη ή τον Σλούκα στο 2.Επιπροσθέτως,ο Σλούκας έχει κάνει μεγάλη πρόοδο μετά τον τραυματισμό του άτυχου Μάντζαρη...Είναι φανερό,πάντως,πως λείπει ένα γκάρντ στον Ολυμπιακό για να παίζει ''σκυλίσια'' περιφερειακή άμυνα και να ασκεί πίεση στον εκάστοτε άσο της αντίπαλης ομάδας!Τέλος,μελαγχολώ όταν βλέπω τις εναλλακτικές επιλογές στη θέση 5...πέραν του Χάινς,φιλότιμος και αρκετά έξυπνος,το χάος ιδίως στην άμυνα!Μερικές σκόρπιες σκέψεις...

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοί παίκτες αλλά θα πάρω Πέρκινς. Ο Μακ δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στο κομμάτι του σκορ αλλά ο άλλος είναι πιτ μπουλ, ένας από τους καλύτερους on the ball defenders αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
    2. Τζιμ δηλαδή θα προτιμούσες,την δεδομένη χρονική στιγμή,ένα γκάρντ για να θωρακίσει την περιφερειακή άμυνα από έναν που σου προσφέρει πλουραλισμό στο σκορ όπως ο Πάργκο,Σέλβιν Μακ κτλπ; Γιάννης

      Διαγραφή
    3. Μαζί σου.Μακάρι να τον δούμε ντυμένο στα ερυθρόλευκα και μακριά από τραυματισμούς! Γιάννης

      Διαγραφή
  9. Όσον αφορά το συγκεκριμένο άρθρο,ο Φώτσης είναι ένα μπασκετικό ''κεφάλαιο'' όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε εθνικό.Σίγουρα και μόνο η παρουσία του,πέραν των ικανοτήτων του,θα βοηθούσε αρκετά τον Παναθηναϊκό.Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως η θέση που πραγματικά πονάει η πράσινη ομάδα είναι στον άσσο καθώς δεν θα είναι κάθε μέρα του Αγίου Ούκιτς!Καλή κίνηση αν γίνει αλλά η μέχρι τώρα παρουσία του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο μόνο ενθαρρυντική δεν είναι. Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ειπες ολα τζιμ, σαφως ο Φωτσης θα βοηθησει αρκετα εως πολυ στο 4 κ στο 5 συγχρονως μιας κ ο τσαρτσα θα μετατοπιστει μονιμα στο 5 κ θα δινει ποιοτικα λεπτα σαν 3ος ψηλος. Οσον αφορα το συμβολαιο του συμφωνω οτι το να του δωσουμε ενα μεγαλο ποσο εμχρι το καλοκαιρι θα ηταν λαθος, απο την αλλη δεν τα βαζω απο την τσεπη μου οποτε αμα θελει ο γιανακοπουλος εμενα δεν με ενοχλει, κατα τα αλλα λενε για 2,4μυρια για 2 χρονια ή κατι τετοιο, μιλαμε για μεικτα παντα ε? γιατι αν οχι αυτο θα ειναι μεγαλο πληγμα για το μπατζετ κ το πως θα κινηθουμε το καλοκαιριι γιατι δεν βγαζω ακρη τι μπατζετ ειχαμε κ πως κινουμαστε γενικα ....

    Μια ερωτηση σχετικε με σπερς τζιμ, τι λες για τον σμιθ που ακουγεται? Σαφως θα μας δωσει γενικα αθλητικοτητα, αλλα εγω τον θεωρω λιγο ''χαζο'' για να παιξει σε εμας κ γιατι να αλλαξουμε την ομαδα ενω ειναι τοσο δεμενη? + το οτι θα ζητησει max contract!!!! Εκτος αν τον παρουμε κρατοντας τιμ/μανου/τονυ/λεοναρντ κ ο γκριν για εμενα δεν πρεπει να μπει μεσα στα ανταλλαγματα αλλα παει κ ερχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ξεκαθαρο πια οτι το καλοκαιρι θα υπαρξει αυξηση μπατζετ πιθανον να πηγαινει η βιανεξ καλυτερα απ οτι περιμεναν το καλοκαιρι.... μην ξεχναμε οτι το καλοκαιρι στις διαπραγματευσεις με τον ζοτς δεν συζητουσε ο δημητρης για μπατζετ μεγαλυτερο των 12 εκατομμυριων ενω νομιζω μετα την αποκτηση καπονο,μπανκς και ειδικα αν γινει και αυτη του φωτση ξεπερναμε αρκετα αυτο το νουμερο. επισης προχθες στην συνεντευξη του ο αρτζι τονισε οτι πληρωνομαστε 1η του μηνα κατι που δεν γινοταν τα τελευταια χρονια στον παναθηναικο που υπηρχε καθυστερηση πληρωμων τουλαχιστον 2 με 3 μηνεσ.....

      Διαγραφή
    2. @zoze

      Συμφωνώ.. Παίζεις την πιο απλή-έξυπνη επίθεση στη λίγκα τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεσαι βέβαια athleticism για να πας βαθιά στην ποστ σίζον..

      Διαγραφή
  11. http://www.pamesports.gr/230615/triponto-ekatommyriwn-toy-teo-apo-th-mosxa-ston-peiraia ποιος μακ και περκινς ας πληρωσουν πρωτα τον παπαλουκα οι αγγελοπουλοι. πρωτη φορα ακουω να λες σε εναν παικτη αφου εχει ληξει το συμβολαιο του και επρεπε ηδη να τον εχεις πληρωσει για μειωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπιστευτο αρθρο,δεν το περιμενα απο τους "κυριους" Αγγελοπουλος τελικα τζαμπα μουρη μας πουλανε.

      Διαγραφή
    2. και όταν στον σπανούλη δεν του έχεις κάνει μείωση ευρώ παρά την οικονομική κρίση. Και μετά έβγαιναν κάποιοι ολυμπιακοί και κατηγορούσαν τους Γιαννακόπουλους για δήθεν φοροδιαφυγή

      Διαγραφή
    3. Για ρωτήστε και τον Βασιλόπουλο πόσα του χρωστάνε και τι του ζήτησαν λόγω τοων τραυματισμών του! Λες και κτύπαγε παίζοντας στην παραλία!

      Διαγραφή
    4. Ο Βασιλόπουλος απλά αχάριστος!Αντί να κάνει τις ασκήσεις που του όριζε ο φυσικοθεραπευτής,έπαιζε τέτρις με το κινητό του! Γιάννης

      Διαγραφή
    5. @κυριακή τσουλτζίδου Ο Σπανούλης όμως την ''ματώνει'' την φανέλα και τιμά,κατ' εμέ πάντα,τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ που πληρώνεται απ' τους Αγγελόπουλους εν αντιθέσει με τον ''παλαμακιατζή'' τον Παπαλουκά που ήρθε για την ''συνταξή'' του στον Ολυμπιακό!Σπουδαίος παίχτης αλλά σε καμιά περίπτωση η απόδοσή του,στον Ολυμπιακό,δεν ''έπιασε'' τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ! Γιάννης

      Διαγραφή
    6. Αυτοι ειναι τελικα που εχουν ηθος,μονο καταγγελιες και ενστασεις ξερουν να κανουν.Δεν θα τους κατηγορουσα καν,αλλα μην το παιζεις αμεπτος και αμολυντος οταν και συ κανεις λαθη τα ιδια και χειροτερα.Ασε που αυτο "περι αλητειας" το διερευσαν αρχικα ανωνυμα(Αγγελοπουλοι)ή κυκλοι του οσφπ,αλλα μετα την ηττα στο κυπελλο ξεφυγαν και το ξεστομισαν φανερα.

      Διαγραφή
    7. Αν και δεν είναι του θέματος,εδώ οι Γιαννακόπουλοι ''παριστάνουν'' τους ηθικούς και βγαίνει ο Δημήτρης με έναν στόμφο και μιλάει για την βρωμιά του σωματείου που λέγεται Ολυμπιακός.Είναι σαν μιλάει ο Μαρινάκης για ήθος και αρχές!Τέλος,όσον αφορά τις ενστάσεις,πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό,από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟ,η μία το 1993 και η άλλη το 2006.Φιλικά Γιάννης

      Διαγραφή
    8. http://www.youtube.com/watch?v=ggMUDJpHsBQ ας δει καποιος το βιντεο στο 2.29 για να καταλαβει ποια ειναι τα αγγελουδια-αγγελοπουλοι και ας αναρωτηθουν καποιοι ποιοι ειναι οι αλητες τελικα..........

      Διαγραφή
    9. Οπαδούς,συμπεριλαμβανομένου Τσουκαλά,να πανηγυρίζουν βρίζοντας όπως αντίστοιχα κάνουν όλοι οι Έλληνες οπαδοί.Εσύ είδες κάτι το επιλήψιμο; Γιάννης

      Διαγραφή
    10. ενταξει προεδρος ομαδος αγκαλια με οπαδους μερικους απο τους οποιους ηταν μπλεγμενοι στην υποθεση της παιανιας.... αντιθετως δεν εχω δει ποτε ουτε τον θαναση ουτε τον δημητρη γιαννακοπουλου να εχουν τετοιεσ οικιοτητες με τους οπαδικους στρατους...... αλλα θυμομαστε και πριν δυο χρονια ποιοι πληρωσαν στο ελληνικο τα εισιτηρια των οπαδικων τους στρατου και ποιοι οχι......

      Διαγραφή
  12. Η ομάδα εκτός από ένα συμπαραστάτη του Μήτσου στα γκαρντ υπολείπεται πείρας,παραστάσεων και νοοτροπίας νικητή.Γιατί προσόντα υπάρχουν και μάλιστα πολλά.Το κρύο αίμα του Φωτσένκο στα κρίσιμα πόσοι παίχτες το έχουν στην Ευρώπη;Με Μήτσο-Αντώνη έχεις μια δυάδα μπαρουτοκαπνισμένων παλιοσειρών που είναι ικανοί να ανεβάσουν τα υπόλοιπα παιδιά σε όλα τα επίπεδα και να μεταδώσουν την αύρα και το dna του Παναθηναΐκού.Όπως και να το κάνουμε,αυτά πληρώνονται,όπως και το ένα φορτηγό τρόπαια που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.Ο Δημήτρης είναι όντως παρορμητικός και τον βλέπω να το χει πάρει ζεστά το θέμα εσχάτως.
    rx8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζιμάκο καλησπέρα!
    O Καιμακόγλου είναι ο καλύτερος Έλληνας forward με διαφορά αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν είναι ίδια τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για να τον αποκτήσεις. θεωρώ ότι και με 500.000 (δεν πολυπιστεύω, βέβαια, ότι θα δινόταν τόσα για Φώτση' υπέρογκο ποσό για μπάσκετ) η Ουνικς θα αρνηθεί, καθώς είναι ο καλύτερός της παίχτης και δεν νομίζω να πωλείται. Άσε που ο Καιμακόγλου παίρνει 1,2εκ το χρόνο και δεν θεωρώ ότι έχει τάσεις φυγής.
    Για την υπόθεση φώτση πιστεύω ότι αν δωθούν για το υπόλοιπο της χρονιάς 400.000 για τα επόμενα δύο ή τρια χρόνια θα πάρει συνολικά γύρω στο 1-1,2 εκ.
    Από τους δύο κι εγώ προτιμώ τον Καιμακόγλου αλλά το θεωρώ ανέφικτο...

    Υ.γ. αλήθεια για ποιους δύο ρώτησε η Αρμάνι? έτσι από περιέργεια.
    Υ.γ.1. πως βλέπεις τον Ουκιτς πάνω στον Τεόντοσιτς? Πιστεύω αξίζει να του δώσει τα σουτάκια γιατί θα τα πάρει. Μπορεί να βάλει 2-3 στη σειρά αλλά θα χάσει και 3-4 σε συνεχόμενες επιθέσεις. Ιδανική άμυνα γι αυτόν νομίζω είναι float (αν το έμαθα καλά).
    Υ.γ.2. απ ότι παρατηρώ στο ροστερ της cska έχει κι αυτή μια έλλειψη στα γκαρντ [τεοντοσιτς, τζακσον, χριστούγεννα(36,4% 2FG/ 57.1% 3FG!)]. είναι ιδέα μου?

    ένας Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Τζορτζ... Σαφώς και ο Καϊμακόγλου "δεν έρχεται", απλά το ανέφερα σαν δική μου επιλογή από τους "πρώην". 1.1 έχει ακουστεί, θα δούμε.. Δε μπορώ όπως καταλαβαίνεις να πω τα ονόματα για κάποιο λόγο αλλιώς θα το είχα κάνει.. Ο Τεόντοσιτς είναι λιγότερο aggressive από τον Σπανούλη, οπότε σωματικά του πάει του Ούκιτς. Αλλά έχει τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία στο σουτ από τον Έλληνα γκαρντ. Δηλ. κινδυνεύεις εαν τον παίξεις τέτοια άμυνα από την αρχή να μαζέψεις πολλά.. Παίζει πολύ με δύο πόιντ ο Μεσίνα. Δεν είναι ιδέα σου. Εναλλάσει τον Πονγκράσωφ και τον Παπαλουκά στο ροτέησιον. Αν και το κλειδί στο περιφερειακό της παιχνίδι (έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και βάζουν τη μπάλα στο ποστ σε σωστό τάιμινγκ πλέον μετά από πολύ δουλειά) είναι ένας πλάγιος, ο Μίτσοβ..

      Διαγραφή
    2. Φίλε για το Φώτση συζητείται διετές συμβόλαιο ύψους 1,1εκ το χρόνο..
      ΜΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ Τζιμάκο. Αν ισχύει το 1,1εκ το χρόνο συμφωνώ ότι καλύτερα να μην προχωρήσει του φώτση. Με αυτά τα λεφτά μπορείς να πληρώσεις παππά, γιάνκοβιτς και καββαδά!

      Διαγραφή
  14. Jim,

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σου,πολύ σωστός για άλλη μια φορά!
    Διαφωνώ μόνο στο σημείο ότι η θέση 4 δεν θέλει άμεση βοήθεια. Σίγουρα η θέση του οργανωτή αποτελεί προτεραιότητα, αλλά και η θέση 4 είναι κενή με Τσαρτσαρή και Γκιστ. Ο Τσαρτσαρής μπορεί να δώσει γύρω στα 10 λεπτά το περισσότερο, ενώ ο Γκιστ δεν είναι αρκετά σταθερός για να παίζει 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι είτε να παίρνει ο Τσαρτσαρής περισσότερο χρόνο είτε να έρχεται ο Ματσιούλης στο 4. Ο Ματσιούλης κοντράρεται με μεγαλύτερα κορμιά και σίγουρα χάνει πολύ περισσότερη ενέργεια που θα μπρούσε να καταναλώνει π.χ.επιθετικά (post), ενώ ο Κώστας καταπονείται και είναι φανερό πως παρά τη προσπάθεια που καταβάλλει δε μπορεί να ακολουθήσει τα αντίπαλα 4άρια (πχ.ακόμη και τον βαρύ Άντιτς). Ο Φώτσης λύνει αυτά τα προβλήματα, βοηθάει πολύ στο rotation, ενώ σκέψου αμυντικά την πεντάδα: Λάσμε, Φώτσης, Ματσιούλης, Μπράμος, Διαμαντίδης. Θεωρώ ότι ο Γκιστ είναι πολύ καλός αμυντικός σε ατομικό επίπεδο, ενώ κατά τη γνώμη μου ο Φώτσης ειναι το ίδιο καλός σε ατομικό επίπεδο αλλά πολύ καλύτερος στην ομαδική άμυνα (π.χ.block out). Επιπλέον δίνει μεγάλα σουτ και θα τον χρειαζόμασταν αρκετά έτσι όπως πάνε τα παιχνίδια του Παναθηναικού με μικρές διαφορές.
    Συμφωνώ με την άποψή σου για το κόστος, όμως θα ήταν τεράστια επικοινωνιακή νίκη για τη Διοίκηση αλλά και ψυχολογική για τους παίχτες και ειδίκα τον Διαμαντίδη που όπως φάνηκε από το ξέσπασμά του στο κύπελλο χρειάζεται ψυχολογικές ενέσεις.

    Υ.Γ. Jim ιδέα μου είναι ή γίνεται μια προσπάθεια να παιχτεί ο Λάσμε σε παιχνίδι post (με πλεονέκτημα το μεγάλο άνοιγμα των χεριών του)? (πολύ έξυπνη κίνηση αν ισχύει και αν πετύχει)

    Φιλικά,
    Μίλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επικοινωνιακή κίνηση ήθελα να πω και όχι νίκη..
      Μίλτος

      Διαγραφή
    2. Ο παο ειχες αδυναμιες στο 4 κ στο 1.δυστηχως οσο κ αν συμπαθω τον τσαρτσαρη φετος ειναι μακρια απο τα καλα του.συνηθως εχει ασχημες εμφανισεις φετος κ δεν μπορει να ακολουθησει τον ρυθμο για πολυ ωρα.σαν 5ος ψηλος θα βοηθησει.σαν backup στο 4 για μια ομαδα που στοχευει top8 κ πανω δυσκολο.οποτε ο φωτσης ΑΝ ερθει θα ναι πολυ δυνατη κινηση σε καθε επιπεδο.ο Δ.Γ. Κερδιζει εντυπωσεις παρα πολυ.η ομαδα γινεται τρομερα δυνατη κ αθλητικη στους ψηλους.με παιχτες που αλληλοσυμπληρωνονται.κα ο κοσμος ζεσταινεται πολυ με την κινηση αυτη.
      Αλλα το βασικο θεμα ειναι ο ασος.και αν δεν βοηθησει ο μπανκς περισσοτερο,γιατι πλεον αυτος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος,θα χουμε προβλημα στο μελλον.ειναι σαν να χεις φερραρι με κινεζικα λαστιχα.καποια στιγμη θα τσακιστεις καπου.περιμενω να δω στο τελος της πρωτης φασης αν γινει καμια κινηση να διορθωθει το θεμα

      Διαγραφή
  15. Καιμακόγλου είναι όντως η καλύτερη επιλογή για τη θέση, αλλά σιγά μη τον αφήσουν οι Ρώσσοι. Ασε που η αξια του Καιμακ ανεβαινει συνεχώς και δε τον βλεπω να γυρναει συντομα Ελλάδα για καποιον απο τους αιώνιους. Επομένως επιλέγουμε Φωτση για πολλούς λόγους. Οπως αναφέρθηκε έχει το σουτ που λείπει απο το 4 (Τσαρτσα, Γκιστ ειναι αναξιοπιστοι), εχει τα καταλληλα αθλητικα προσοντα για το μπασκετ που παίζει ο Αρτζι, δενει με Σοφο και Λασμε και το σημαντικότερο για μένα σταματαει επιτελους το ανεκδοτο με τον Τσαρτσαρη στο 4. Το παλικάρι δε μπορεί πια. Καλύτερα να δινει 5-6 ποιοτικα λεπτά στο 5 και να κλεισει αξιοπρεπώς την καριέρα του στον Παναθηναϊκό το καλοκαιρι. Και δε θα παει χαμενη και μια θέση στη δωδεκαδα με το άλλο ανέκδοτο τον Σκορδίλη. Όσο για τον ασο υπάρχει θέμα απόκτησης παίκτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θυμιζω απλα οτι το τελυταιο ευρωπαικο του ο ΠΑΟ το πηρε με τα εξης γκαρντ:
    3D - χωρις συστασεις...

    Νικολας - καθαρο 2αρι με καλο σουτ... εκεινη την χρονια το μπασιμο του ηταν εξαιρεση στον κανονα κ η ασσιστ του ολη την χρονια μετρημενες στα δαχτυλα.

    Καλαθης - Πηρε μπροστα απο τα euroleague play offs, κ βοηθησε σε σκορ κ ασσιστ αλλα κ πολυ στην αμυνα.

    Τεπιτς - θα δανειστω το σχολιο του εκφωνητη στον αγωνα με Μπαρτσα... μηδεν οξεα κ μηδεν λιπαρα.

    Σατο - Ναι ο Σατο ειχε παιξει σαν 2αρι σε μερικα ψηλα σχηματα με ψιλοκαλα αποτελεσματα σε αμυνα κ επιθεση , κατα γενικη ομολογια.

    Παμε στο σημερα:

    3D - ως εχει....

    Ουκιτς - Μπορει να αντικαταστησει τον Νικολας αν κ ειναι τελειως διαφορετικοι.... Πρεπει να αξιοποιειθει σαν 2, για drive στο καλαθη κ πλατη στο καλαθη.

    Ξανθοπουλου/Μπανκς - Αντι Καλαθη νομιζω οτι με πατεντα-χρηση αυτων των 2 κατι γινεται....

    Μπραμος - Αντι για Τεπιτς κ Σατο.

    Ισως με Φωτση να μπορουσαμε να δουμε καποιο σχημα με 2αρι τον Καπονο... Δεν γνωριζω ποσο αποτελεσματικο θα ηταν.... αλλα μπορει κ να ηταν λειτουργικο...

    Δεν λεω οτι με ελειψεις στα γκαρντ θα παιρνεις παντα ευρωπαικο, αλλα νομιζω οτι μπορει να διατηρηθει σε καλο επιπεδο η ομαδα ετσι. Εστω κ αν δεν εχει τον γκαρντ που της λύπει αυτη τη στιγμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοπ, στοπ στοπ γιατί υπάρχουν μερικά φάουλ εδώ.

      Ο Νίκολας ήταν καλός δημιουργός για διάφορα pnr plays κυρίως με το Μπατίστ. Ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός οργανωτής. Ο Ούκιτς, ο Μπανκς, τίποτα.

      Ο Νίκολας επίσης βοηθούσε πολύ στο spacing, που δεν έχουμε φέτος.

      Και ο Τέπιτς ήταν 1.

      Ο Καπόνο στο 2, ανέκδοτο. Άμυνα πως θα παίξει; Στο iso δεν έχει τα πόδια, στο pnr δεν μπορεί να περάσει από σκρην, στην επίθεση παραείναι αργός και κακός χειριστής. Πως ήταν παλιά ο Αλβέρτης όταν τον κατέβαζαν στο 2; Πολύ χειρότερος.

      Ody

      Διαγραφή
    2. το 95 επι πολιτη που επαιξε ο φραγκι 2αρι σε μια υπερψηλη πενταδα (στογιαν , οικονομου , πασπαλι , φραγκι και πλει μεικερ) ηταν τρομερος ...

      Διαγραφή
    3. Το 95 παραήμουν μικρός, τον θυμάμαι περισσότερο επί Ομπράντοβιτς τα πρώτα 2 χρόνια να ξεκινά παίζοντας άμυνα στα αντίπαλα 2, στα σχήματα με το ένα γκαρντ και τους Φράγκι-Ντέγιαν. Όταν είχαμε τη γεμάτη φρόντλάιν, πριν πάει στο 4.

      Σε κάθε περίπτωση, ο Φράγκι καλά πήγαινε τους αντίπαλους κοντούς, ο Καπόνο δεν έχει καμιά σχέση. Αν για τον πρώτο ήταν απαιτητικό να χαμηλώνει στην άμυνα, για τον δεύτερο είναι αδύνατον.

      Ody

      Διαγραφή
    4. φωταρα εισαι υπερβολικος κατ εμε...παιχτη καλαθη οχι απλα δν εχουμε αλλα ουτε το πακετο μπανκς ξανθοπουλου δν τον φτανουν. και ασ ειχε χειροτερο σουτ απο την γιαγια μ ενω η τελευταια με το ενα χερι εκανε την μπουγαδα. ο μπανκς ειναι στον κοσμο του και δν θυμιζει σε τπτ τον τυπο π εφιαχνε την εξεδρα!!!

      Διαγραφή
  17. 1ουκιτς
    2μπραμος
    3καπονο
    4φωτσης
    5γκιστ

    και μονο SSOoL

    και τιποτα αλλο ουτε αμυνα ουτε τιποτα

    SuperSportSpy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το 10λεπτο που ο 3D θα ξεκουράζεται στο πάγκο έχω μία παρόμοια 5άδα στο μυαλό μου. Ούκιτς, Μπανκς, Ματσιούλις(Μπράμος), Φώτσης, Γκιστ. Αλλά σίγουρα χωράει και η προσωπικότητα και εξυπνάδα του Καπόνο, αλλά και τα φυσικά προσόντα του Μπράμου. Με Φώτση αποκτάς τεράστια ελευθερία στο ροτέισον και τις συνθέσεις της 5άδας.

      Διαγραφή
    2. Seven Seconds or Less ενδιάμεσα στη χρονιά και με τόσες αλλαγές στο ρόστερ; Ακόμα η ομάδα δεν έχει δέσει καλά καλά και ο Άρτζι είναι 100% υπέρ του σετ παιχνιδιού. Πιστεύετε πως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ μπορεί να παίξει SSOoL; Το θεωρώ λίγο δύσκολο.

      saxon

      Διαγραφή
    3. saxon δεν υπαρχει περιπτωση να παίξει ο πεδουλακης SSOoL

      και η πενταδα που εγραψα παραπάνω είναι λειτουργικη για split out box out κλπ και στην αμυνα για ενα πιεστικό man to man

      γενικά δεν νομίζω πως υπάρχει προπονητης στην ευρωπη που να εχει την SSOoL ως βασική λογική ίσως σε κανενα 14sec play επαναφορας

      SuperSportSpy

      Διαγραφή
    4. Τι σκατά είναι το SSOoL????

      Διαγραφή
    5. Seven Second Or Less (7 δευτερολεπτα ή λιγοτερο) επιθεση.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    6. Μόλις τώρα συζητούσα με συνεργάτη στο γραφείο μου και της είπα ακριβώς αυτό! Βέβαια η δική μου πεντάδα για τέτοιο στυλ παιχνιδιού θα ήταν Ούκιτς, Μπράμος, Μασιούλις, Φώτσης Γκίστ (ή Λάσμε). Ο Μασιούλις μπορεί να τρέξει το γήπεδο καλύτερα από τον Καπόνο, ενώ Gist και Lasme είναι περίπου ισοδύναμοι στο αθλητικό κομμάτι και τις αντοχές...

      Στην -εντελώς ΑΠΙΘΑΝΗ- περίπτωση λοιπόν που ο RG θα έπαιζε ποτέ του τέτοιο στυλ μπάσκετ (σε πιο ελεύθερη μετάφραση "r'n'g"), αυτή η πεντάδα νομίζω ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει εύκολα και άνετα...

      Όπως όλοι ξέρουμε όμως, (α) τέτοιο σύστημα στην Ευρώπη δεν το παίζει πλέον καμιά ομάδα (οι γαλλικές που το προσπάθησαν αποκλείστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες), (β) ο RG προτιμάει να κόψει το δεξί του χέρι από το να παίξει r'n'g, (γ) όπως έχουν πει πολλοί προπονητές, η άμυνα σου κερδίζει τίτλους...

      Θα ήμουν από τους πρώτους πάντως που θα χειροκροτούσα αυτή την προσπάθεια -έστω και αν αποτύγχανε...

      Διαγραφή
    7. SSOoL

      τον σκεφτηκα και εγω τον Μασιουλης αντι του Καπονο αλλα στην επιθεση πας πιο ωραια με τον Καπονο

      με τον Μασιουλη εχει μεγαλυτερη ισορροπία


      δεν μπορεις να την παιξεις την SSOoL στην ευρώπη λόγω και των double team και της ξεκαθαρης ζώνης που σου διαλύει το αρχικο P&R

      τελος πάντων
      ειναι ωραια αυτα τα ιντριγκαδόρικα συστήματα

      SuperSportSpy

      Διαγραφή
  18. http://www.sportdog.gr/article/154370/diamantidis-enantion-tzentai-foto
    Η φωτογραφία αυτή είναι ότι πιο αστείο έχω δεί εδώ και καιρό. darth mitsus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://kourkouti.yooblog.gr/files/2011/04/kourkouti-panathinaikos-barcelona-obradovic-diamantidis-batiste-thanasis-star-wars1.jpg

      Διαγραφή
  19. Αυτή τη στιγμή έχεις ένα ρόστερ 10 παιχτών. Έτσι δεν πας μακρυά.
    Με έλευση Φώτση θα έχεις ένα ρόστερ των 11 παιχτών, αφού ο Σκορδίλης θα τεθεί εκτός Ευρώπης.
    Στο Ροτέισον θα έχεις πολλαπλά κέρδη γιατί δεν θα πιέζεις τον Τσαρτσαρή να παίζει πάνω από 10 λεπτά που φαίνεται πως είναι το maximum των δυνατοτήτων του.
    Θα σου δώσει πολύ μεγάλη ποικιλία στις συνθέσεις της 5άδας σου.
    Εξαιρετική επιλογή και αν είναι λίγο αλμυρή δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός. Δεν μιλήσαμε όταν ο ΔΓ κράτησε το μπάτζετ (σωστά για μένα) χαμηλά, σιγά μην πούμε τίποτα τώρα που δείχνει να το αυξάνει λίγο για κάποιες πολύ συγκεκριμένες κινήσεις.
    Επιπλέον μην ξεγράφεται τον Μπανκς, όπως και τον Ούκιτς. Είναι δύο εξαιρετικοί παίχτες που μπορούν σταδιακά να σηκώσουν το καράβι της οργάνωσης για το 10λεπτο που θα λείπει ο 3D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. inside info: xalase tou fotsi. se ligo tha vgei sta sites.
    G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. inside info: phre ton kalaitzh o olympiakos. se ligo tha vgei sta sites twra ta enhmerwnw

      Διαγραφή
    2. pio malakas pethaineis
      http://www.pamesports.gr/230635/nayagei-toy-fwtsh

      Διαγραφή
    3. ayto ixyei gia sena kai oxi gia mena ama thes na grafeis kati pou exei egyrotita anefere thn phgh sou alliws kai egw sou lew oti molis ematha oti o fwtsis kleinei ston panathinaiko kai exw 50%p thanothtes na pesw mesa......... epishs epikaleisai ena site pou olo to kalokairi mas egrafe apisteyta apokleistika opws oti o proponitis tou panathinaikou tha einai o itoudis h oti ananewse o perpe kai alla polla..... opote grapse kati oloklhromena h voulosto kai krata thn plhroforia gia ton eyato soy

      Διαγραφή
  21. Να ξεκαθαρίσω πως η ιδέα του Φώτση στην ομάδα μόνο χαρά μπορεί να μου προκαλέσει. Είναι ένας παίχτης που μόνο καλές αναμνήσεις φέρνει στο μυαλό του κάθε παναθηναικού.
    Πιστεύω όμως πως ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο δε το δίνεις σε ένα παίχτη στα 32 του χρόνια (εκτός αν λέγεται Kobe ή Duncan) αλλά σε κάποιον νέο που θα αποδώσει στα επόμενα χρόνια. Από την άλλη αυτό το επιχείρημα στέκει με τη λογική ότι υπάρχει ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ budget όπως έλεγαν όλη στην αρχή της σεζόν. Μετά έδειξαν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ρίχνουν χρήμα χωρίς δισταγμό όταν η ομάδα το χρειάζεται. Αν λοιπόν ο Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει ότι θα πονέσει ακόμα λίγο το πορτοφόλι του τότε ΝΑΙ.
    Σε αυτή τη φάση της ομάδας και επειδή όλες οι θέσεις ξένων έχουν κλείσει βρισκόμαστε στη θέση να αγοράζουμε μόνο όποιον ποιοτικό έλληνα βρίσκεται διαθέσιμος. Νομίζω σε αυτά τα πλαίσια γίνεται η μεταγραφή (αν εξαιρέσεις και το συναισθηματικό κομμάτι που περιγράφεται παραπάνω).
    Αν υπήρχε διαθέσιμος ξαφνικά κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ guard του επιπέδου Φώτση θα είχαμε κινηθεί και για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/294234-Panathhnaikos-Plhsiazei-o-Fwtshs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μετα απο τα τελευταια γεγονοτα ο δημητρης μπαινει σε καρδιες πολλων παναθηναικων και αλλαζει το μεχρι προτινως εις βαρος του κλιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/294234-Panathhnaikos-Plhsiazei-o-Fwtshs αυτο το site παντως σε διαψευδει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ok ti na po..
      auto pantos oxi
      http://www.pamesports.gr/230635/nayagei-toy-fwtsh
      G

      Διαγραφή
    2. "...όταν ο «Μπάρμαν» θα είναι ελεύθερος."
      XAXAXA θεός αυτός που το έγραψε.

      Διαγραφή
  25. Τζιμ,αν αυτη τη στιγμη ειχαμε μονο μια δυνατοτητα για προσθηκη και βεβαια επρεπε να προτιμηθει η ενισχυση στη θεση 1 κι οχι στη θεση 4.Ειμαι φαν του Μπατμαν,τον παρακολουθω απο το καλοκαιρι του '97 οταν ηρθε απο τον Ηλυσιακο,ομως τωρα χρειαζομαστε εναν γκαρντ που θα κουβαλαει την ομαδα οταν ο Μητσος θα 'ναι στον παγκο.Εννοειται οτι το καλοκαιρι θα 'θελα τον Φωτση και παλι πισω..Σε περιπτωση που ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει το ιδανικο σεναριο θα 'θελα και τον Αντωνη και τον γκαρντ αμεσα..Το θεμα ειναι ο Δημητρης ν' ακουει τους σωστους ανθρωπους..Και στο συλλογο,ευτυχως,υπαρχουν τετοιοι..ΚΑΠΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι σου ειναι οι δημοσιογραφοι,γεμισαν ολα τα σαιτ με το ταξιδι του ΔΓ στην ιταλια,κατι που μπορεις να τσεκαρεις με ενα τηλεφωνο.Βγαινει το ΟΝΣΠΟΡΤ ιδιοκτησιας Γιαννακοπουλου και το διαψευδει.Αντε μετα να διασταυρωσεις φημες και λασπες που κατα καιρους ακουμε.Εχουν δικιο οσοι λενε οτι ακουμε, ουτε τα μισα να μην πιστευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει ένας παππούλης στο χωριό μου φίλε, "από όσα ακους να πιστεύεις το ένα δέκατο κι από όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά"!
      Ειδικά στο αθλητικό ρεπορτάζ η αναλογίες πέφτουνε μέσα 100%!

      Διαγραφή
    2. παντως το παμεσπορτς ολο το καλοκαιρι μας ειχε ζαλισει ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.Σοφος ο παπουλης.

      Διαγραφή
  27. Angelos... Jim, uparxei pi8anothta gia Doron Perkins twra? mesa sth sezon ? h gia asso genikotera ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σωστα τα δεδομενα που παρεθεσες Τζιμ και θα συμφωνησω μαζι σου πως δεν ειναι λογικη η τοση πρεμουρα για ενισχυση σε μια θεση που δεν εχουμε προβλημα απ την στιγμη που η περιφερεια ειναι αδεια! Παντως επειδη βλεπω πως ο Τρακης το εχει παρει προσωπικα το ολο θεμα Φωτση και δυσκολα δεν θα γινει η μεταγραφη δε πιστευεις πως η ιδανικοτερη λυση στο 4 -αν εξαιρεσουμε τον Καιμακ που δεν πωλειται και δεν ερχεται με τα τωρινα δεδομενα- ειναι ο Μαυροκεφαλιδης; Δηλαδη 4αρι με χαρακτηριστικα τελειως διαφορετικα απο αυτα του Γκιστ και του Φωτση, πιο βαρυς και πιο "Τσαρτσαρης" να το πω ετσι στα νιατα του, σε καλυτερη ηλικια και με στοιχεια που λειπουν απ τον παιχνιδι της ομαδας (παιχνιδι στην ρακετα), και με δεδομενη την θεληση του ιδιου να γυρισει στην ευρωλιγκα και την Ελλαδα. Εγω παντως γι αυτον θα πηγαινα εκτος και αν δουν αλλα πραγματα τα ματια μας το καλοκαιρι, Φωτσης τωρα και Μαυρο αντι Γκιστ το καλοκαιρι; Λεω εγω τωρα...

    Raging Bull

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το τρακη ειναι γελοιο,ελεος κοφτε το.Οιγαυροι μπορουν να λενε οτι θελουν,οι του παο ομως???

      Διαγραφή
    2. Νομίζω δικαιωματικά μετονομάζεται σε ΜΗΤΣΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Πλέον, ο Μαυροκεφαλίδης, είναι τεσσάρι όσο κι ο Μπουρούσης.

      Διαγραφή
  29. Επειδη απο το σαιτ του Γιαννακοπουλου είναι εμφανες πως η μεταγραφη πρεπει να έχει κλείσει ήδη νομίζω πως πραγματικά θα είναι κρίμα να μην κινηθει άμεσα για την απόκτηση ενος παίκτη που θα δώσει μια δεκάλεπτη ανάσα στον ΔΔ. Ο πέρκινς ειναι για μένα ο ιδανικός αλλά αν αυτό δε γίνεται ας αποκτηθεί ο Κουιν. Λασμε-Σόφο-Τσαρτσαρής συνθέτουν ένα πλήρες πακέτο στο 5 όπως και οι μασιουλις - καπόνο- μπράμος στο 3. Στο 4 νομίζω πως Φωτσης-Γκιστ είναι μάλλον το καλύτερο διδυμο στην ευρώπη. Έχεις τον παικτη ορχηστρα ΔΔ και σου λείπει ένα μικρό συμπλήρωμα. Αφού οικονομικά έγινε η υπέρβαση νομίζω πως πρέπει να φύγει ο μπανκς και να ερθει ένας κανονικος ποιντ. Από τη συνέντευξη του Αρτζι φάνηκε πως ο αμερικάνος ςίναι ξενο σωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι πως η προσθήκη ποιντ αυτή τη στιγμή είναι η δυσκολότερη... απο την άποψη πως ποιοτικοί άσσοι και προσιτοί δεν υπάρχουν και στο ότι είναι η θέση που χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής αφού αυτός στην ουσία διευθύνει την επίθεση.
      Παίρνεις ένα τέτοιο ρίσκο σε αυτή τη φάση των 16?

      Διαγραφή
    2. παντως ανεξαρτητα απο το αν ο μπανκς ειναι ο καταλληλος παικτης η οχι για τον παο , νομιζω ειναι αδικο να τον τελειωνουμε σαν παικτη αυτες τις μερες δεδομενου του προσωπικου προβληματος που αντιμετωπιζει . με τον ουκιτς καναμε περισσοτερο καιρο υπομονη .

      Διαγραφή
  30. Παιδιά μίλησα με ένα γνωστό μου και μου είπε οτι ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μεγάλη πλάκα στους Αγγελόπουλους....σαν απάντηση για τον Σερμαντίνι....και δεν εννοεί τον φώτση, του οποίου η υπόθεση ειναι ανεξάρτητη απο το Μπάτζετ και τις ανάγκες τις ομάδας!
    ΥΓ:ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑΦΤΙΚΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3-4 ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΑΝΤΖΑΡΗ(CHRIS QUIN) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΜΑΚ?ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΕς!

    JACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω αυτον τον αγαπησα απο οταν μας εγραψε ο Τζιμ,αν παει στον ολυμπιακο θα κλαψω με μαυρο δακρυ.

      Διαγραφή
  31. Ωραία ανάλυση με στοιβαρά επιχειρήματα . Άποψη μου είναι πως καλό είναι να μην τον πάρουμε την δεδομένη στιγμή και να δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Γκιστ που τα πάει περίφημα και δένει καλά την άμυνα του ΠΑΟ. Καλοκαίρι το συζητάμε ψύχραιμα την περίπτωση του Φώτση. Είμαι απόλυτα σύμφωνος πως η περίπτωση Καιμακόγλου είναι σαφώς καλύτερη επιλογή . Πιο ολοκληρωμένος παίχτης , με πλάτη και πρόσωπο.

    Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δημητρη σε βλεπω να πιστευεις πως η ομαδα χρειαζεται ενα guard που θα πλαισιωνει περισσοτερο διαμαντιδη.Καταρχην συμφωνω απολυτα πως η ομαδα χρειαζεται προτιστως παιχτη στη περιφερεια παρα ενα 4 οχι βεβαια οτι δεν ποναει εκει αλλα τα παμε το επικοινωνιακο χτυπημα και ενθουσιαμος θα ειναι μεγαλος.Παμε λοιπον στο προκειμενο θεωρεις πως χρειαζομαστε ενα guard τυπου περκινς με αμυντικα χαρισματα και καλουτσικο εκτελεστικα με δδ στο 1 και παλι 33λ κατα μο Πιστευεις δλδ πως χρειαζοματσε ενα παιχτη που θα κουμπωνει καλυτερα μαζι του απο οτι τωρα με ουκιτς ξανθο και μπανκς.Δεν νομιζεις πως η ομαδα χρειαζεται ενα παιχτη με εφεση στο πικ εντ ρολ που θα μοιραζεται το χρονο με δδ και θα τον πλαισιωνει και ο ιδιος σε καποια σχηματα ενα παιχτη κυριως δημιουργικο?Γιατι και να παρουμε ενα παιχτη τυπου περκινς παλι ο δδ θα τραβαει κουπι..

    BIG SARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε κανονικά θέλεις και από τα δύο. Αλλά μιας και το έθεσες έτσι θα σου πω ότι επιδιώκεις να τραβά το κουπί ο Διαμαντίδης στην επίθεση σου, μόνο που με ένα τέτοιο γκαρντ δίπλα του θα το κάνει με άλλες προϋποθέσεις (περισσότερες ανάσες, λιγότερη φθορά).

      Διαγραφή

  33. Ακούω και διαβάζω ότι τα λεφτά είναι πολλά – που είναι πράγματι – για έναν παίκτη 32 ετών. Ε, και; Μήπως ο Παναθηναϊκός έγινε μεγάλος με κινήσεις value / money; Με την ίδια λογική ούτε καν ο Διαμαντίδης, ούτε καν ο Σπανούλης δεν αξίζουν τα σημερινά τους χρήματα, αφού με τα ίδια μπορεί κανείς να βρει δυο – τρεις εξαιρετικούς παίκτες. Αλλά οι ομάδες δεν είναι μόνο νούμερα. Ακόμη κι ερχόμενος από το ξενέρωμα της Αρμάνι, ο Φώτσης προστίθεται και μεγαλώνει εντυπωσιακά την ελληνική βάση της ομάδας, δίνει προσωπικότητα κι εμπειρία και καθιστά αχτύπητη τη φρόντκορτ. Το κυριότερο όμως είναι ότι με την απόκτησή του – αν τελειώσει – ο Δημητράκης αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει κι ότι η ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό δεν είναι παρόρμηση. Συμβόλαιο ως το 2015 θα του δώσει, απόδειξη ότι σκοπεύει να συνεχίσει να κρατά την ομάδα σούπερ ανταγωνιστική.
    Προφανώς και η ανάγκη για έναν γκαρντ είναι μεγαλύτερη, αλλά και στο «4» η ομάδα πονάει. Ο τόσο μεγάλος χρόνος συμμετοχής του συγκινητικού, αλλά 34χρονου πλέον Τσαρτσαρή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ελλείμματος στη θέση. Και στο κάτω – κάτω, για όσους θυμούνται το μακρινό ’90, κάπως έτσι άρχισε ο Παυλάρας: στην αρχή δειλά – δειλά με Οικονόμου, Μυριούνη και το επόμενο καλοκαίρι άρχισε η επανάσταση με Γκάλη, Βράνκοβιτς και σία. Η πιθανή απόκτηση Φώτση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα πάει και για γκαρντ.
    Υ.Γ. Εξαιρετικός παίκτης ο Καϊμακόγλου, «ψυχάρα», μαχητής, αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Ούτε είναι, ούτε θα γίνει ποτέ Φώτσης. Ο Αντωνάκης έχει ίσως πιο περιορισμένη γκάμα, αλλά διαθέτει δυο – τρία κομμάτια του παιχνιδιού στον μέγιστο βαθμό. Κι ούτε ο «Καϊμάκ» είναι μικρός σε ηλικία, 29 είναι…

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΕΞ., συμφωνω απολυτα στην προσεγγιση του θεματος "ηλικια". Αλλωστε και ο μεγιστος Σαρας δεν ηταν κανα πιτσιρικι οταν ηρθε στον Παναθηναικο... Οταν ηρθε την πρωτη φορα ηταν 31 και τη δευτερη ηταν 35 και πηγε να αποκλισει μονος του την ΤΣΣΚΑ, στον ημιτελικο της Κωνσταντινουπολης...

      COOL ΚΩΣΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τον συλλογισμό σου,το ανέφερε και ο Τζιμ άλλωστε στην ανάρτηση,ότι ακόμη και να μην είναι η σοφότερη κίνηση τη δεδομένη στιγμή,είναι η καλύτερη κίνηση στο επικοινωνιακό κομμάτι για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπου από εκεί που πολλοί οπαδοί τον έβριζαν για το που κατάντησε την ομάδα κατά την γνώμη τους,πλέον θα αρχίσει να γίνεται σύνθημα το όνομα του στην κερκίδα,πλήρης αντιστροφή κλίματος.
      Θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής,μπορεί τα λεφτά που παίρνουν Διαμαντίδης και Σπανούλης για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας να είναι αστρονομικά όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι αντικαθιστώντας τους με 2-3 εξαιρετικούς παίκτες ότι θα έχεις το ίδιο μπασκετικό αποτέλεσμα.Και οι δυο είναι αναντικατάστατοι στην Ευρώπη,υπάρχει παίχτης λόγου χάρη όσο σπουδαίος και αν είναι σε αθλητικά και τεχνικά μπασκετικά χαρ/κα που να μπορεί να προσφέρει ότι προσφέρει ο Διαμαντίδης στο σετ παιχνίδι,που να έχει την οξυδέρκεια του,τον αλτρουισμό του και την αντίληψη του?Η απάντηση είναι σίγουρα όχι.
      Kevin

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ- ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

      Διαγραφή
    4. @Kevin
      Δεν διαφωνείς μαζί μου, το ίδιο λέω. Φέρνω το ακραίο παράδειγμα ότι λογιστικά κι ο Διαμαντίδης με τον Σπανούλη αμείβονται εξωφρενικά. Από τη στιγμή που κάνουν τη διαφορά όμως, τα υπόλοιπα είναι θέμα της γαλαντομίας των προέδρων.
      Και στο κάτω - κάτω ποια είναι μεγαλύτερη σπατάλη, το 1 εκατ. ευρώ στον Φώτση ή τα 350.000 στον Μαυροειδή;

      Δ. ΑΛΕΞ.

      Διαγραφή
    5. Nαι έχεις απόλυτο δίκιο,ξαναδιάβασα την ανάρτηση σου.Όπως ακριβώς το λες ο Φώτσης σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ.Επίσης πιστεύω ότι η αγωνιστική του πτώση οφείλεται 100% στον ανύπαρκτο μπασκετικά Σκαριόλο καθώς ο Φώτσης είναι παίκτης που αναδεικνύεται μέσα από οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού.Σωματικά και αθλητικά είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι παίχτης που στα κρίσιμα σημεία μπορεί να κάνει τη διαφορά.Προσωπική άποψη πως ακόμη και με τη δεδομένη έλλειψη γκαρντ αυτή τη στιγμή με Φώτση ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.
      Kevin

      Διαγραφή
    6. Σίγουρα, αλλά στη ψύχρα θα σου πω ότι ο Καϊμακόγλου αυτή τη στιγμή είναι εύκολα τοπ-5 PF στην Ευρώπη..

      Διαγραφή
    7. @cool Κώστας

      Nαι σαφώς. Τι συμβόλαιο είχε ο Σάρας στα 35 του, θυμάσαι..?

      Διαγραφή
  34. Αλλο τωρα αλλο το καλοκαιρι....Το καλοκαιρι θα αναλαβει ο προπονητης να κατανειμει το διαθεσιμο μπατζετ...Ετσι γινεται...Ο καθενας απο εμας μπορει να λεει για τον Χ η τον Ψ...αυτα ειναι κουβεντες για να περναει η ωρα...
    Οπως μας διδαξε τοσο χρονια ο Μεγαλος πρωτα ξεκαθαριζεις την ομαδα που εχεις ...ποιος μενει ποιος φευγει ...και μετα αναζητας τις προσθηκες για να καλυψεις τα κενα σου...Το διαθεσιμο μπατζετ κατανεμεται αναλογα με τις αναγκες....Αρα η οποια συζητηση για Φωτση την επομενη σαιζον ειναι ακαιρη....
    Τα λεφτα που ακουγονται ειναι πολλα....και πριν αρχισουμε τα ουρλιαχτα "φερτον προεδρε τον παιχταρα" καλυτερα ειναι να ρωτησουμε τον προεδρο ποσα διαθετει για ολο το ροστερ.
    Τεραστιο σφαλμα περσι που ξεκινησε με Σοφο και Ουκιτς και αφησε ψιχουλα για τους υπολοιπους....Αποδειχτηκαν κακες επιλογες για τα χρηματα και οι δυο...Ακομη δεν μπορουμε να μπαλλωσουμε τις τρυπες του ροστερ εξαιτιας τετοιων λαθων.
    Ας μην τα επαναλαβουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. !!!AMBER ALERT!!!

    Εξαφάνιση! Μπορείτε να βοηθήσετε?
    Ακούει στο όνομα ορέστης και τον αγαπάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε παίδες. επειδή πιο πάνω δε απαντάνε, τι σκατά είναι πάλι αυτό το SSOoL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SEVEN SECONDs OR LESS.ειναι μια επίθεση που χρησιμοποιήθηκε κατά κορον από τους phoenix suns των nass,stoudemire,marion και του coach d'Antoni.Να στο πω εντελώς μπακάλίκα ,ειναι το σύστημα στο οποίο πηγαίνεις προς το καλάθι κατευθείαν,μεσα στο χρονικό οριο των 7 δευτερολέπτων.

      ΓΙΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά..

      Διαγραφή
  37. καλησπερα!περιμενω καθε σου ανάρτηση με αγωνία!πολύ καλές αναλύσεις με εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο!έχουμε τις ίδιες απόψεις, γιαυτό σε πάω και περισσότερο!!από οτι διαβάζω,ο φώτσης ειναι πολύ κοντά!δυνατή μεταγραφή,αλλα κάτι λείπει.Μήπως αυτο που λείπει ειναι ο Κουιν?Υπάρχει κανένα θέμα?Διαβάζω σε διάφορα σχόλια αναγνωστών ,και εδώ και σε άλλα sites ,που λένε οτι ξέρουν από μέσα οτι κλείνει ο κουίν!ράδιο αρβύλα ε?και κάτι τελευταίο επι προσωπικού επιπέδου!συνεργάζεσαι με καποια ομάδα?ποιος ο ρόλος σου στο μπασκετικό σκηνικό?θέλω να πω οτι εχεις τις γνώσεις και καιρό τώρα αναρωτιοόμου ποια ειναι η ιδιότητα σου!προφανως,αν ειναι κατι απόρρητο,δεν χρειάζεται να πεις ¨) ευχαριστώ

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΥΓ. ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ LAKERS play-off?ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ KOBE Π ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ EINAI ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΣΕ PASSING MODE ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ Ν ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Τζιμ ειναι αθλητικος συντακτης με ειδικευση στο μπασκετ,το μικρο του ειναι Δημητρης το επιθετο μου διαφευγει,ειναι γυρω στα 30.Τζιμ αν κανω λαθος γραφτα εσυ σωστα.

      Διαγραφή
    2. http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/11/god-save-thequinn.html

      Διαγραφή
    3. Χαχα.. Όχι δεν είμαι αθλητικός συντάκτης, καμία σχέση.. Ας πούμε ότι ασχολούμαι με την αγορά του μπάσκετ.. Δεν έχω επαγγελματική σχέση με καμία ομάδα φίλε.

      Διαγραφή
    4. Υπάρχει ανταγωνισμός, δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τους Λέηκερς. Σίγουρα είναι άλλο μέγεθος από τη στιγμή που θα μπούν ποστ σίζον..

      Διαγραφή
  38. Ένα τρελό παικτάκι που πρότεινε ο Jim το καλοκαίρι είναι ο Douby Quincy που παίζει στην Κίνα κι έχει τρελά νούμερα (χτυπάει μέσο όρο πάνω από 30 πόντους/παιχνίδι). Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να πάρεις παίκτη από κει, αλλά αν γινόταν Jim πώς σου φαίνεται ο παίκτης αυτός; Θα έκανε για ΠΑΟ/Ολυμπιακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αυτή τη στιγμή. Πολύ προικισμένος σκόρερ παρεμπιπτόντως..

      Διαγραφή
  39. παιδιά να ρωτήσω κάτι?αν μία ομάδα παρει ενα παίχτη απο την Α1...μετά ο παίχτης δν έχει δικαίωμα συμμετοχής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. Ξέρεις κάτι για γκαρντ

      Διαγραφή
    2. Για γκαρντ πρεπει να περιμενουμε το τελος της πρωτης φασης της ευρωλιγκας και μετα..
      Σιγουρα δεν ειναι ευχαριστημενοι με μπανκς στον παο κατι που φανηκε απο τα σχολια του πεδου;λακη λεγοντας οτι ακομα μαθαινει πως παιζεται το μπασκετ..κατι που ελεγε και για τον συμπαθη αστροναυτη.
      Δεν ξερω τι διαθεσηεχουν αλλα αν οπως φαινεται τα δημοσιευματα της πρασινης ισχυουν,περι αρνησης να ρποπονηθει ο φωτσης χτες,αλλα αν λεω παρεις φωτση κ ενα κανονικο PG σε βλεπω να μπορεις να πας ολο τον δρομο μεχρι τελους

      Διαγραφή
  41. Ας αφήσουμε για λίγο το θέμα φώτση. Ο σημερινός αγώνας είναι σημαντικός και πολύ ιντριγκαδόρικος για ένα ακόμα λόγο. Σόφο vs Κρίσιτς. Και δεν εννοώ το πως θα κονταροχτυπηθιούν την ώρα του αγώνα. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους και ειδικά του σόφο όταν δει τον Κρίσιτς αφού δεν έχουν συναντηθεί μετά το μαλλιοτράβηγμα που είχε γίνει στο φιλικό ελλάδας σερβίας. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα εχουν ξεχαστει ολα αυτα.δεν νομιζω οτι θα γινει κατι.
      Αλλα σημερα ειναι ματς που μονο κερδιζεις και δεν χανεις.αν το παρεις ρεφαρεις την ηττα απο ρεαλ και εισαι καβαλα στο αλογο.αλλα ειναι δυσκολο αρκετα μην γελιο αστε.εχουν τρεις ηττες στην σειρα σε σοβαρα ματς και δυο στην εδρα τους και θα παιξουν συγκεντρωμενα.αν τους πας μεχρι τελους επειδη ειναι ψιλομπαχαλο οπως δηλωσε και ο μεσινα τα αποδυτηρια και δεν εχουν αισθηση ομαδας,μπορεις να τους ξαφνιασεις.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Panos Geo, πράγματι στο σημερινό ματς η ομάδα έχει μόνο να κερδίσει εκτός και προκύψει κανένα ανπάντεχο στραπατσάρισμα, που δεν νομίζω. Κατά τα άλλα, νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι το άλλο ματς Brose Baskets vs. Zalgiris Kaunas, όπου ενδέχεται οι Γερμανοί να κάνουν σεφτέ. Το ματς είναι παγίδα για τους Λιθουανούς και με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ίσως να πάθουν ζημιά. Σ' αυτήν την περίπτωση η Zalgiris θα βρεθεί με το ένα πόδι εκτός play-off και την επόμενη εβδομάδα στο Κάουνας με τον ΠΑΟ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί με πίεση στο κόκκινο.

      77

      Διαγραφή
  42. δε μ απασχολει τι γραφεται για τον γιανανκοπουλο, για το αν ειναι οπαδος, για το αν παραφερεται..αυτο που ξερω εγω ειναι οτι μεχρι σημερα εχει κανει πολυ σπουδαιες και ψαγμενες κινησεις και η αποπειρα του να παρει το φωτση δεν ειναι μια απο αυτες!!!

    δε γινεται να εχεις κοψει το μπατζετ στο μισο και μεσουσης της σεζον να σκας τετοια νουμερα για να παρεις εναν 32χρονο παικτη, ο οποιος προερχεται απο 2 κακες σεζον!!!και οταν μαλιστα εχεις υπερβει το αρχικο μπατζετ με τις αλλαγες των μπανκς- καπονο, οι οποιοι μπορει να μην πληρωνονται και πολλα αλλα οσο να ναι κοστισαν στην ομαδα με τα χρηματα που πηραν αυτοι που εφυγαν, με τα χρηματα που πηραν οι νεοι παικτες, με τα μανατζερεικα και τα λοιπα...

    επειδη λοιπον θεωρω οτι ο γιαννακοπουλος ειναι εξυπνος ανθρωπος και πολυ περισσοτερο επειδη στη διοικηση ειναι ατομα ψαγμενα με το αθλημα και οχι στελεχη επιχειρησεων που δε ξερουν τι χρωμα εχει η μπαλα (βλεπε οσφπ) πιστευω οτι ολο αυτο εχει 2 πιθανες αιτιες,

    ειτε ειναι ενα απλο επικοινωνιακο τεχνασμα σαν την προταση του 1εκ το καλοκαιρι στο μαικ

    ειτε ο προεδρας απλα θελει να παρει τον παικτη πολυ φθηνα χωρις χρηματα στην αρμανι, με ενα χαμηλο συμβολαιο πονταροντας στο οτι ο φωτσης εχει φαει ψωμι απο την ομαδα!!!

    το να δωσει πανω απο 1εκ το καλοκαιρι για να τον παρει ειναι μια ακυρη, παντελως ακυρη κινηση!!!

    με τοσα χρηματα, οπως ειπε ενας φιλος, αγοραζεις ολο τον αφρο απο τους πιτσιρικαδες που θα βγουν στην αγορα, πχ παππας, γιανκοβιτς, καββαδας, νωντας

    με τοσα χρηματα φερνεις πισω τον καλαθη!!!

    με τοσα χρηματα (και λιγοτερα) κρατας για παντα το λασμε, ο οποιος ειναι εγγυηση και το καλοκαιρι θα ψαχτει για ενα πραγματικα καλο συμβολαιο....

    ο παρορμητισμος του γιαννακοπουλου ειναι θεμα αλλα του χω εμπιστοσυνη οτι δε θα κανει τετοια πατατα...

    ΣΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα συμφωνησω με τον jim. Πολλα τα λεφτα για τον Φωτση πλεον. Καιμακογλου δαγκωτο. Πολυ πιο σταθερος παικτης σε αντιθεση με τον Φωτση που πρεπει να τον πετυχεις στη μερα του. Νομιζω οτι πιο πολυ ειναι μεταγραφη αποδυτηριων παρα παρκε.
    Κωνσταντινος Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην άμυνα, ατομική και ομαδική), είναι μέρα με νύχτα οι παίχτες φίλε...Δες πέρυσι που ήταν ο Καϊμακ το βασικό τεσσάρι του ΠΑΟ πώς κάνανε πάρτυ οι αντίπαλοι (πχ τα τεσσάρια του οσφπ). Πολύ καλός ο Καϊμακόγλου, αλλά Φώτσης δεν είναι.

      Διαγραφή
    2. Νομιζω πως ο Τζιμ δεν συγκρινει αποκλειστικα την αξια των δυο παικτων (ο Φωτσης ειναι(ηταν;) δεδομενα πιο ολοκληρωμενος παικτης) αλλα βαζει στην εξισωση και τον σημαντικο παραγοντα της ηλικιας των δυο.Κατω απο αυτο το πρισμα διαφωνει και προτιμα Καιμακογλου ,αν και τα λεφτα που παιρνει στην Ρωσια ειναι απλησιαστα και μαλλον το ολο θεμα ειναι μονο θεωρητικο.
      χρου χρου

      Διαγραφή
  44. τα λεφτα ειναι θεμα του γιαννακοπουλου και οχι δικο μας,αυτος ξερει ποσα εχει και ποσα θελει να δωσει.ο φωτσης ειναι ενα απο τα καλυτερα 4αρια αυτη τη στιγμη στην ευρωπη,ειναι ελληνας,ειναι εμπειρος,πραγμα που χρειαζεται ο φετινος παναθηναικος,ειναι παιχτης που μιλαει στα κρισιμα και εχει 2 χρονια ακομη στο τοπ επιπεδο.οποτε προκειται για πολυ σημαντικη μεταγραφη και σε θεση που εχουμε θεμα,μιας και ο τσαρτσα δεν μπορει πανω απο δεκα λεπτα,αλλα αναγκαστικα παιζει περισσοτερο.
    θελουμε και εναν ασσο στη θεση του μπανκς για να λεμε οτι θετουμε σοβαρη υποψηφιοτητα ακομη και για την ευρωλιγκα...αν ο γιαννακοπουλος εχει αυτον τον στοχο απο φετος,πιστευω οτι θα παρουμε και ασσο!αν στο μυαλο του εχει μονο για πρωταθλημα φετος,μπορουμε και ετσι φυσικα και οι υπολοιπες διορθωτικες πανε για το καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζεται και άσο ο ΠΑΟ, αλλά και πάλι δεν αρκεί το καλό ρόστερ για να πάρεις Ευρωλίγκα: χρειάζεσαι και σπουδαίο κόουτς. Ο Πεδουλάκης το παλεύει, δεν είναι άσχετος και έχει σίγουρα όρεξη και φιλοδοξίες, αλλά απέχει πολύ από το τοπ επίπεδο που απαιτείται για να κατακτήσει Ευρωλίγκα.

      Είναι πραγματικά κρίμα ο Παναθηναϊκός, με ρόστερ αξίας 13-14 εκατομμυρίων και έχοντας στις τάξεις του το Διαμαντίδη, να μην έχει έναν top class κόουτς ώστε να πηγαίνει για Ευρωλίγκα. Αν είναι να χτυπάει μόνο τους εγχώριους τίτλους, μπορεί να το κάνει με 2-3 εκατομμύρια και το Σούλη Μαρκόπουλο στον πάγκο.

      Βιολέτα

      Διαγραφή
    2. Bιολετα να μας ποτε και που ο Μαρκοπουλος με 2-3 εκ. οπως λες χτυπησε εγχωριο τιτλο.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    3. Πλέον έχει τη γνώση και την εμπειρία να το κάνει. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, με βάση και το πώς είναι σήμερα η Α1 :)

      Έτσι κι αλλιώς, αν αλλάξει ο ΠΑΟ προπονητή θέλω να πιστεύω πως θα πάει για κάποιον που έχει την εμπειρία και την κλάση να χτυπήσει Ευρωλίγκα, κατά προτίμηση έναν που αρχίζει από Ζέλικο και τελειώνει σε Ομπράντοβιτς

      Βιολέτα

      Διαγραφή
    4. Στα 64 του ο Μαρκοπουλος αποτελει μια πρωτης ταξεως επιλογη για τις ομαδες της δευτερης ταχυτητας της Α1 σε καμια περιπτωση ομως δεν εχει εμπειριες απο τοπ ομαδες ,οχι περισσοτερες απο το Πεδουλακη τουλαχιστον που τον θεωρω πιο συγχρονο προπονητη με τα καλα του και τα κακα του.Η ιστορια με την επιστροφη Ομπραντοβιτς μονο κακο κανει ολοι θα θελαμε να τον ξαναδουμε στην ακρη του παγκου η ζωη παει μπροστα ομως.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    5. Βιολέτα όπως λέμε XEROX?

      Διαγραφή
  45. Βλεποντας λιγο το BIG PICTURE,εχω να πω

    1.Μεγαλο θετικο στην ολη υποθεση Φωτση,ο ΔΓ ειναι εδω για να μεινει,αφου προσφερει 2,5 χρονια συμβολαιο και μαλιστα μεγαλο,ευλογα συμπεραινω οτι δεν εγκαταλειπει στο αμεσο μελλον το καραβι.

    2.Παμε για αλλη λογικη στο μπατζετ απο του χρονου; Χωρις βεβαια υπερβολες στυλ 3,5 μυρια το χρονο στο Σαρας,ομως το ανοιγμα δεν ειναι και λιγο ντομινο;
    Π.χ. ο Λασμε το καλοκαιρι,βλεποντας οτι ο 2 χρονια μεγαλυτερος του Φωτσης ερχεται με καλα λεφτα,θα ειναι παραλογος αν απο τα 400 ζητησει π.χ. 700 του χρονου για να ανανεωσει;
    Ελπιζω η διοικηση να ειναι ετοιμη για τετοιου ειδους αλλαγες.
    Abruzzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Που σαι ρε Abruzzi? Σε χάσαμε...Όντως έχεις δίκιο, απ' την στιγμή που ανεβαίνει ο πύχης μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις αλλά πρέπει να περάσει προς τα έξω ότι οι υπερβάσεις γίνονται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν μια ιστορία με την πράσινη φανέλα. Ο Λάσμε, έτσι κι αλλιώς με την χρονιά που κάνει θα τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα και θα δώσουμε μάχη να τον κρατήσουμε. Ίσως απο τώρα πρέπει αυτός, ο Διαμαντίδης και ο Ματσιούλις να ανανεώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Madness!!! Πανε καπου 2 μηνες,δεν περιμενα να με θυμουνται...παντως,John Abruzzi ειμαι,πολλα μπορουν να συμβουν στη Fox River.Μου ειχαν κοψει Internet Privileges,P.I. και τετοια (δεν πληρωθηκε εγκαιρα ο Bellick),ενω ημουν και ενα διαστημα στην απομονωση (in the shoe).

      Με εφαγαν οι business και τα ταξιδια,αλλα ολα ειναι πιο ομαλα τωρα.
      Abruzzi

      Διαγραφή
  47. Τον Φώτση τον θεωρώ ένα από τα 3 καλύτερα τεσσάρια όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε για αυτά που θα πω παρακάτω μη με κακολογήσει κανείς.

    Ας πούμε λοιπόν ότι έρχεται ο Φώτσης σήμερα στον ΠΑΟ. Ποιός θα φύγει από τη δωδεκάδα; Η λογική λέει Τσαρτσαρής, διότι είναι χειρότερος από Γκιστ σε άμυνα και επίθεση πλέον. Ο Καπόνο την γλιτώνει διότι παίζει και 3. Τον Τσαρτσαρή όμως δεν μπορείς να τον απομακρύνεις στα μέσα της χρονιάς διότι είναι σύμβολο. Θα διώξεις λοιπόν τον Γκιστ; Σε τι έφταιξε; Τι κακό έκανε; Για να κερδίσεις τι; Μερικούς μήνες αμφίβολης απόδοσης από τον Φώτση; Το θέμα είναι να χτίσουμε νέα ομάδα και νέους αστέρες, όχι να επιστρέφουμε στα παλιά και τελειωμένα.

    Δεν χρειάζονται κινήσεις πανικού. Ας τον πάρουμε τουλάχιστον το καλοκαίρι όταν τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του μειωνεις το χρονο απο 20-25λεπτα που εχει τυχει να παιξει σε 10 λεπτα.Δεν χρειαζεται πολυ σκεψη.Ποιος μιλησε για απομακρυνσεις????Και γιατι αμφιβολης αποδοσεις??Οταν τον επισκεφτηκε στην Ιταλια ο ΔΓ σε αγωνα γιουρολιγκ ηταν με διαφορα ο καλυτερος παιχτης,δεν μπορει να ηταν τυχαια η αποδοση του σε εκεινο το ματς υπο το βλεμμα του προεδρου μας.
      @@@@@@Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη την Πέμπτη στο Μιλάνο, προκειμένου να έχει απ' ευθείας συζητήσεις με τη διοίκηση της Αρμάνι για την απόκτηση του Αντώνη Φώτση και ευκαιρίας δοθείσης, παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Τσεντεβίντα για Europa League. Ο διεθνής φόργουορντ φαίνεται πως είχε ένα παραπάνω κίνητρο για να παίξει καλά και να πείσει τον πρόεδρος της ΚΑΕ να κάνει την υπέρβαση και να τον ξαναντύσει στα πράσινα. Η Αρμάνι επικράτησε 75-60 της Τσεντεβίτα και ο Φώτσης ήταν εκπληκτικός, έχοντας 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής!@@@@@@@@@

      Διαγραφή
  48. Ο Τσαρτσαρής θα παίξει στη θέση 5 ως τρίτη λύση και ο Σκορδίλης θα πάει εκτός αποστολής.Αποκτάς έτσι 11 παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στο υψηλότερο επίπεδο, θα παραμείνει ωστόσο το πρόβλημα στα guard.Παρ' oλα αυτά o Μπανκς θεωρώ ότι θα προσφέρει στη συνέχεια λίγο περισσότερο και είναι στοίχημα η αξιοποίησή του και όχι η απομάκρυνσή του στο πρώτο ντεφορμάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι το θέμα με τον Μπάνκς δεν είναι ένα πρόσκαιρο ντεφορμάρισμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βελτιώσει καθόλου την φυσική του κατάσταση και δεν έχει αυξήσει στο ελάχιστο τη συγκέντρωσή του ώστε να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι καλύτερα. Επιπλέον, η αρχική του ορμή εξανεμίστηκε και ο λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε, δηλ. το απρόβλεπτο παιχνίδι που χρειάζεται σε συγκεκριμένα σημεία η ομάδα, δεν υπάρχει πια. Απ' την άλλη, είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν γίνεται να αλλάζει κάθε λίγο. Γι΄αυτό το λόγο η επιλογή του αντικαταστάτη του είναι δύσκολη, με το ρίσκο να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Πάντως, με 1,5 γκαρντ η σεζόν δεν βγαίνει!!!

      77

      Διαγραφή
  49. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129297363 βεβαια μεχρι να επιβεβαιωσει ο τυπος με τις inside info ας ειμαστε επιφυλακτικοι.... civil 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα σε όλους.Η μεταγραφή Φώτση που όλα δείχνουν πως θα γίνει θα δώσει στην φετινή ομάδα τρομερή ώθηση για την συνέχεια..Πέρα από τα οφέλη στο αγωνιστικό σκέλος που έχουν αναφέρει οι περισσότεροι φίλοι και ο ίδιος ο jim,η ομάδα θα αποκτήσει έναν ακόμα μπαρουτοκαπνισμένο παίχτη της χρυσής γενιάς των προηγούμενων ετών που είναι winner,ξέρει από ματς do or die και που θα αποτελέσει μία ακόμα σταθερά στην σημερινή ομάδα του παο..
    Σίγουρα το ποσό που θα δαπανηθεί για την απόκτηση του Φώτση είναι αρκετά μεγάλο αλλά φαντάζομαι πως η όρεξη του προέδρου μεγάλωσε και την επόμενη χρονιά θα γίνει μία μικρή αύξηση του μπάτζετ..Επίσης,μην ξεχνάμε πως του χρόνου το συμβόλαιο του Διαμαντίδη θα είναι σίγουρα μικρότερο οπότε η ομάδα θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να τα επενδύσει είτε σε αναννεώσεις(Λάσμε-Μασιούλις)είτε σε μεταγραφές που σίγουρα θα κυνηγήσουμε(Γιάνκοβιτς-Παπαντωνίου-Παππάς-Καββαδάς-αδερφοί Αντετοκούμπο-Ζήσης κλπ).
    Πιστεύω χωρίς καμία πληροφόρηση πως θα κάνει προσπάθεια να πάρει παίχτη από τον οσφπ για επικοινωνιακή (και όχι μόνο)νίκη έναντι των Αγγελόπουλων.Και οι μόνοι παίχτες που θα μπορούσε να αποκτήσει από τον οσφπ το καλοκαίρι είναι ο Λο και ο Χάινς..Έχω λοιπον την αίσθηση πως ο Λο το καλοκαίρι θα δεχτεί κρούση από τον παο..
    Για το σημερινό ματς,θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσει 3 σερί ματς στην ευρωλίγκα η τσσκα..Μακάρι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα κάνω ένα σχόλιο για τις μεταγραφές που αναφέρεις....και θα σου πω οτι απο αυτούς που λές μόνο ο παπαντωνίου μπορεί να έρθει!και εξηγούμε!
      1ον)Γιανκοβιτς(με τον αλβέρτη στην ομάδα?δυσκολα)
      2ον)Παππας(στα άκρα οι σχέσεις του με πεδουλάκη)
      3ον)Αντεκούμπο(ο ένας πέζει ισπανία κ είναι κ ντράφτ....ο άλλος φέρεται κλεισμένος απο τον ολυμπιακό...αλλωστε ειναι γνωστοί για τα ολυμπιακά τους αισθήματα έχοντας παρακολουθήσει αρκετές φορές μάτς στο σεφ
      4ον)Ζήσης....έχει 3ετές κάνει πολύ καλή χρονιά.....κ η γνώμη μου σαν παναθηναικός είναι πως αν επιστρέψει ελλάδα...δύσκολα θα τον δούμε με τα πράσινα!

      κιτσος!

      Διαγραφή
    2. καλα ας δεχτουμε τα υπολοιπα αλλα ο Γιανκοβιτς τι προβλημα εχει με τον Αλβερτη ρε φιλε;
      χρου χρου

      Διαγραφή
    3. για τον πατέρα του λέει....που χτύπησε επειδή έκανε θέατρο ο αλβέρτης!

      Διαγραφή
    4. Φίλε Κίτσο,με δεδομένο πως ο οσφπ έχει πάρει ό,τι κινείται από νέους,θεωρώ απίθανο ο παο να μην αποκτήσει κάποιον από τους νέους Έλληνες που κάνουν καλή χρονιά φέτος(μιας και αν δεν αποκτήσει νέους Έλληνες θα πρέπει να πληρώσει πολλά περισσότερα για να πάρει έτοιμους Έλληνες).
      Αρχικά για την κακή σχέση Παππά-Πεδουλάκη το έχω ακούσει και εγώ..Δεν ξέρω λεπτομέρειες για να πω την αλήθεια αλλά έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα θα ήταν η συμπεριφορά του Παππά.Αν λοιπόν δεν υπάρχει άλλος πιο σημαντικός λόγος,τότε πιστεύω πως λύση θα βρεθεί από την στιγμή που ο παίχτης σίγουρα θα θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από Ελλάδα ο παο είναι μονόδρομος μιας και ο οσφπ και να χάσει το καλοκαίρι το Σπανούλη θα τον αντικαταστήσει με ένα καλό περιφερειακό και όχι άπειρο όπως ο Παππάς.
      Για τον Γιάνκοβιτς που λες,υπάρχει θεμα με τον Αλβέρτη??
      Τα αδέρφια όπως σωστά λες έχουν παρακολουθήσει πολλά ματς στο σεφ αλλά δεν παύει να είναι επαγγελματίες.Και ο Μάτζαρης είναι παναθηναικός αλλά τα δίνει όλα για την ομάδα του οσφπ..
      Τώρα για τον Ζήση τα οικονομικά προβλήματα της Μπιλμπάο ίσως τον οδηγήσουν στην έξοδο..Άρα στην ηλικία που βρίσκεται πιστεύω πως η Ελλάδα θα ήταν καλή λύση και ειδικά ο παο που θα του προσφέρει και πολύ χρόνο..Αν βέβαια μείνει ο Σπανούλης στον οσφπ τότε θα συμφωνήσουμε ότι δύσκολα θα ντυθεί στα πράσινα..

      Διαγραφή
    5. Κιτσο διαβασες την απαντηση του Αντεκουμπο στις καταγγελιες του οσφπ για στρατευση νεων παιχτων στον Παναθηναικο απο μανατζερ πρωην παιχτη του ΠΑΟ (Κολουθας νομιζω)

      Διαγραφή
    6. του ζηση τελειωνει το καλοκαιρι νομιζω

      Διαγραφή
    7. δεν εχει καμια σχεση ο Αλβερτης με την αντιδραση του Γιανκοβιτς ο εκνευρισμος του προηλθε απο το σφυριγμα του διαιτητη οχι απο την ενεργεια του Αλβερτη και φυσικα η αντιδραση του ηταν το λιγοτερο υπερβολικη για την ιστορια σ αυτο το ματς ημουνα μεσα στην αρχη ολοι νομιζαμε πως επαθε καποια διασειση και μολις γυρισα σπιτι εμαθα τα ασχημα νεα ο Βλαντο ειναι πολυ σοβαρο παιδι για να ριχνει ευθυνες στον Αλβερτη η σε οποιονδηποτε αλλο για το ατυχημα του πατερα του ειναι αστειο να συζηταμε τετοια πραγματα.
      χρου χρου

      Διαγραφή
    8. Συμφωνώ με τον χρου. Επίσης περί ολυμπιακών αισθημάτων των Αντετοκούμπο, να σας θυμίσω τον Μάντζαρη? Παιδιά επαγγελματίες είναι και αν προκύψει να βρεθούν και στην ομάδα τους, ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι και προϋπόθεση αυτό!

      Δημήτρης Δ

      Διαγραφή
    9. Οι αδερφοί Αντετοκουμπο δεν γνωρίζω εάν είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά στον πρόσφατο αγώνα με την Ρεαλ στο ΟΑΚΑ ήταν μέσα... επίσης ο Γιάννης δεν παίζει Ισπανία, θα παίξει Ισπανία αλλά υπάρχει όρος που λέει ότι εάν μια ομάδα ματσαρει την προσφορά της Σαραγόσα ο παίκτης θα έχει δικαίωμα επιλογής. Αναμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει το καλοκαίρι να αποκτήσει τουλάχιστον 3 νέους Ελληνες παίκτες.

      Διαγραφή
    10. Ο Σπανουλης οτι κι αν ακουγεται πιστευω πως θα μεινει γιατι οι Αγγελοπουλοι ξερουν οτι με τη φυγη του η ομαδα κατεβαινει επιπεδο και οτι κατι τετοιο θα μυριστουν και οι Παπανικολαου-Πριντεζης που θα κατεβουν απο το καραβι για να κανουν το βημα για ΝΒΑ ειδικα για τον τελευταιο τα περιθωρια στενευουν. Θα κανουν οτ ι ειναι δυνατο να τον κρατησουν και πιστευω οτι θα τα καταφερουν. Τωρα σαν παναθηναικος θεωρω πως απο τη 12αδα (με φωτση) θα επιτρεψουμε να φυγουν μονο ξανθοπουλος-καπονο-γκιστ-μπανκς(αν και θεωρω οτι θα αντικατασταθει)-ισως και ουκιτς. Φυσικα ολα εξαρτονται απο το αν θα μεινει ο Πεδουλακης (που πιστευω μονο ο Ζοτς η ο Ιτουδης μπορουν να τον κουνησουν). Απο τους ελληνες νομιζω πως οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι οι Παππας και Γιανκοβιτς. Οι Αντετοκουμπο ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις αλλα χρειαζονται τα ελληνικα διαβατηγρια γιατι καμια απο τις 2 μεγαλες ομαδες δεν θα σπαταλησει ετσι μια θεση ξενου. Ο μικρος ειναι πολυ καλος αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο γιατι τον περιμενουν απο το ΝΒΑ σε 2-3 χρονια και ηδη δεν ειναι ετοιμος παικτης. Το ιδανικο για μενα εστω και αν ακουγεται ουτοπικο ειναι επιστροφη Καιμακογλου-Καλαθη. Ειναι τα γραναζια που λειπουν φετος και κανουν μπαμ. Ο καλος αμυντικος, pass-first ασσος και το 3-4 που θα πλαισιωσει Φωτση και Μασιουλις. Δηλαδη μια ιδανικη ομαδα 1: Διαμαντιδης, Καλαθης, Παππας-2:Μπραμος,Ουκιτς-3:Μασιουλης,Γιανκοβιτς-4:Φωτσης, Καιμακογλου-5:Λασμε, Σοφο, Τσαρτσα και ισως καποιος απο τους Αντετοκουμπο σαν συμπληρωμα χωρις να σημαινει οτι θα ειναι εκτος 12αδας μαζι με το δικο μας το Χαραλαμποπουλο συνθετουν μια 14αδα με ελληνικο κορμο και αρκετα ανταγωνιστικη. Φυσικα σηκωνει αλλαγες οπως πχ στη θεση του Ουκιτς. Επισης αν αποφασισει να σταματησει ο Τσαρτσα μυριζομαι και μια επιστροφη Μπατιστ σαν 3ο 5αρι, το ιδιο ειναι

      Διαγραφή
  51. Δυσκολη κινηση η του φωτση αλλα αν γινει θα ανεβασει την ομαδα. μεταξυ να παρουμε ασσο ή 4αρι θα επαιρνα οτι μ ερχοταν!! δλδ μ φαινεται το ιδιο να παρουμε ενα 4 και εναν 1. ο τσαρτσα κακα τα ψεματα δν μπορει να παιξει πολλα λεπτα σε υψηλο επιπεδο. σαν 5 ισως μπορει να δωσει περισσσοτερα.οποτε να βγει το υπολοιπο μονο με γκσιτ κομματακι δυσκολο και ο ματσιου ειναι μονο λυση αναγκης αφου ειδαμε τα αποτελεσματα οταν πεφτει πανω σε γρηγορα και δυνατα 4αρια. Φωτσης λοιπον θα δωσει εμπειρια σουτ απο 3ντο και ενα ακομη οπλο στην αμυνα. Απορω πως θα χωρεσουν ματσιου μπραμος καπονο και γκιστ φωτσης σε 2 θεσεις!!! και αυτο βεβαια αν υποθεσουμε οτι τσαρτσα θα ανεβει 5.. αν τον βαλουμε και αυτον στο 4 παιχτες οπως ματσιου μπραμος και γκιστ π θελουν λεπτα στο παρκε για να βγαζουν αυτο π μπορουν θα χαντακωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικα φωτσης γκιστ λασμε σοφο θα μοιραστουν 2 θεσεις με τη βοηθεια του τσρατσαρη το προβλημα δημιουργειτε στο 3 αφου μασιουλις καπονο μπραμος παιζουν για μια θεση αν βελτιωνε τη τριπλα του ο μπραμος θα μπορουσε να κατεβει στο 2 αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορει το προβλημα αυτο θα λυθει μαλλον του χρονου με την αποδεσμευση καποιου απο τους 3 μαλλον του καπονο
      χρου χρου

      Διαγραφή
  52. συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου του zηση το συμβολαιο του ληγει το προσεχες καλοκαιρι κ δε θα λεγε οχι σε πιθανο επαναπατρισμο του..http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/telikos/zhshs-den-einai-kypellaki.2122969.html

    οσο για τα περι Γιανκοβιτς-Αλβερτη ειναι αστεια σεναρια που βγαζει ο καθενας απ'το μυαλο του κ δεν νομιζω οτι ευσταθουν..αμα δεχθει μια σοβαρη προταση απ'τον Παναθηναικο το καλοκαιρι ο Γιανκοβιτς δε νομιζω οτι θα τον αποτρεψει το γεγονος οτι βρισκεται ο Αλβερτης στην ομαδα..

    οσο για τον φιλο παραπανω αμα ερθει ο Φωτσης τωρα προφανως θα παρει τη θεση του Σκορδιλη στη 12αδα κ οχι του Τσαρτσαρη..Γκιστ-Φωτσης στο 4 κ Λαμε-Σοφο-Τσαρτσαρης στο 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Zishs kai Spanoulis einai polu kontinoi filoi kai perush hdh pieze o Span gia na ferei ton Zish, ara tis pithanothtes tis exei o osfp, twra to kalokairi tha doume ...

      MANOS

      Διαγραφή
    2. Ζήση με τίποτα...δεν τον πιστεύω καθόλου.

      Διαγραφή
  53. Επειδη με αφορμη το θεμα του Φωτση καποιοι αναγνωστες του μπλογκ μπηκαν στο τριπακι της μεταγραφολογιας,θελω να τους πω οτι ακομη ειναι πολυ νωρις για εξαγωγη συμπερασματων για το ποιος πρεπει να φυγει και ποιος πρεπει να 'ρθει.Το κριτηριο για τις ανανεωσεις θα 'ναι η αποδοση του καθενος στα πλεη-οφ και,βεβαια,οι οικονομικες του απαιτησεις.Αν για παραδειγμα ο Ουκιτς εχει αναλογη αποδοση μ' αυτη του τελικου,το πιθανοτερο ειναι να μεινει και του χρονου.Αν απο την αλλη ο Λασμε εξαφανιστει,τοτε δυσκολα θα παραμεινει..Σε ο,τι αφορα την ονοματολογια θα 'θελα να σημειωσω οτι ο Παππας δειχνει πιο ετοιμος για να κανει το μεγαλο βημα.Απο κει και περα Χρυσικοπουλος και Γιανκοβιτς εχουν τις προδιαγραφες για να παιξουν σε ψηλο επιπεδο,αλλα θελουν πολυ δουλεια..Προς το παρον,ας ασχοληθουμε με τις υποχρεωσεις της ομαδας και την πιθανη επιστροφη του Μπατμαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.gazzetta.gr/synenteykseis/article/370970-antetokoympo-apsogos-o-k-kolokythas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για μένα μεγάλο λάθος η μεταγραφή φώτση στον Πάο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι λάθος θα φανεί. Πάντως, το περασμένο καλοκαίρι η απόκτηση του Φώτση φάνταζε ως υπέρβαση. Γενικά, η ομάδα έχει ένα κορμό που πρέπει οπωσδήποτε να διατηρήσει (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) ώστε να μην ξεκινήσει πάλι από το μηδέν το καλοκαίρι και να αξιοποιήσει την φετινή μεταβατική χρονιά ως βάση. Με 3-4 προσεγμένες προσθήκες η ποιότητα της ομάδας θα ανέβει κατακόρυφα. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ίδιος τη νέα χρονιά. Προέχει, παρόλα αυτά, η εξέλιξη της χρονιάς και την αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αφού όλα ελιναι ρευστά.

      77

      Διαγραφή
  56. Jim τι λες για Jonathan Tabu ως αντι-Banks? Φθηνός, βγάζει μάτια στο Kαντού τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία ενώ και η Καντού δεν πιστεύω πως θα σταθεί εμπόδιο.

    AG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδιά, έλεος. Είμαστε στα μέσα Φλεβάρη. Σε τέτοιες χρονικές περιόδους ΔΕΝ μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφές. Οι μόνοι παίχτες που μπορούν να ενσωματωθούν είναι αυτοί που ξέρουν την ομάδα (όπως πχ Φώτσης, ή Καϊμακόγλου, ή Μπατίστ, ή Καλάθης ή Σάρας κλπ). Μακάρι να έρθει ο Φώτσης, όντως συμπληρώνει (όσον αφορά το rotation, όχι τα χαρακτηριστικά του ως παίχτη) την ομάδα. Δηλαδή, αν έφερναν Φώτση, θα προτιμούσα να είχαμε κρατήσει Πάνκο (πιο fundamental και από τους2) . Γκιστ και Φώτσης έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Και ΝΑΙ, Ο Αντώνης έχει πολλά να προσφέρει, και θέλω να τον δω στην ομάδα, αφού η λογική λέει ότι θα ενσωματωθεί πολύ γρήγορα.

    Να μιλάμε όμως για αλλαγή σε point guard σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι απολύτως λάθος. Πως θα έρθει οργανωτής σε μια νέα ομάδα που έχει πρόβλημα ομαδικότητας; Και πως θα δέσει η ομάδα, αφού θα ξεκινήσει από την αρχή.

    Κι εγώ θα ήθελα άλλον point, αλλά τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ο Μπανκς ήρθε με καλές περγαμηνές από το nba και περιμένω κατακόρυφη άνοδό του. Και καλός αμυντικός (στην ντρίπλα) θεωρείται και καλός πασερ. Δεν θα ξεχάσω το σχολιαστή της euroleague που έλεγε ότι “he can pass the ball through the wall”. Ειδικά αν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι έχει οικογενειακά προβλήματα (διαζύγιο και επιμέλεια των παιδιών του), εγώ περιμένω να δω τα καλύτερα από αυτόν, όταν ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα. Και βέβαια, ο Ούκιτς δεν έγινε ξαφνικά υπερπαίχτης, αλλά αρχίζει να μπαίνει στο νόημα του παιγνιδιού του Πεδουλάκη. Ας περιμένουμε λίγο.

    Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Papaloukas-Diamantidis-Spanoulis, προφανώς και περιέχουν ρίσκο οι αλλαγές σ' αυτήν τη φάση. Αν και ο Φώτσης θα είναι προσθήκη και όχι αλλαγή. Όσον αφορά τον Μπάνκς, δυστυχώς, δείχνει εγκλωβισμένος και χωρίς κίνητρο. Δεν εμπνέει σιγουριά ούτε να κατεβάσει την μπάλα. Στον τελικό σε σκάρτα 10' και ενώ ντριπλάρει, τη μία χάνει το κοντρόλ η μπάλα χτυπάει στα πόδια του ακι βγαίνει έξω και την άλλη σπρώχνει το Σλούκα και τον πετάει στις κάμερες. Δεν είναι πολυτέλεια να περιμένεις την ανάστασή του; Άρα, μήπως θα ήταν προτιμότερο να ρισκάρεις αλλάζοντάς τον; Έτσι κι αλλιώς χειρότερα δεν θα γίνουν τα πράγματα. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και υπάρχει χρόνος που μπορεί να αξιοποιηθεί.

      77

      Διαγραφή
  58. Αν σημερα κανουμε την εκπληξη και νικησουμε τοτε οχι μονο γινομαστε φαβορι για να περασουμε σαν 3οι σιγουρα αλλα με προσθηκη τον φωτση παμε για το φ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. paidia sas rwtw ginetai na bre8oume se xeiroterh epi8etikh mera apo shmera ??paizume tromerh amuna alla midenikh epi8esh paiktis banks apla den ufistatai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλός ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο, να είχε ένα/δυο καλά σουτ ακόμη για να πάρει κεφάλι... Καλή άμυνα, ο Μπάνκς προφανώς επηρεασμένος από κάτι, ενδιαφέρον που το παιχνίδι γύρισε με ΔΔ στον πάγκο... Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πολύ κακές επιλογές ο Μπάνκς... μια δυο φορές παραλίγο να χάσει τη μπάλα απο τα χέρια του. Γενικά πολύ χαλαρός και απαθής. Κρίμα γιατί όλοι οι υπόλοιποι καίγονται να το πάρουν.
    Ακόμα μια μέρα μεγάλης αστοχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε μπάσκετ και τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε την τριαντάρα... Απίστευτη πτώση της ομάδας...
    (στις λεπτομέρειες... 1) μέτρια προς κακή διαιτησία νομίζω δεν μας έχουν δοθεί αρκετά καθαρά φάουλ 2) οι τύποι το βλέπουνε βαρέλι το καλάθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αλλη μια τσοντα μετα απο αυτη με εφες. το κλασικο παιχνιδι πλεον απο παο οπου μπαινει μεσα διαβασμενοσ αλλα στο ημιχρονο ο αντιπαλος διορτηωνει τα λαθη του και δν εχουμε εναλλακτικο.. αν βαλουμε και το φαρδος και την διαιτησια π αφισε το ξυλο απενατνι σε σοφο λασμε γκιστ και ματσιου δν θελει και πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ρε παιδια ο τιτανοτεραστιος ΔΔ δεν επαιζε σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ετσουξε το κυριακατικο φαινεται....βγαλε λιγη χολη ακομα.

      Διαγραφή
    2. Επαιξε καημενο και ειχε pir 11,με 5 ποντους 4 ριμπαουντ 6 ασιστ 1 κλεψιμο 1 λαθος.Ακομη και σε οχι καλη μερα ειναι απο τους καλυτερους.Οχι σαν το Σπανουλη που κανει τον τροχονομο στην αμυνα.Αλλα εσυ χολη και πικρα εχεις μονο για τον τιτανοτεραστιο ΔΔ.

      Διαγραφή
    3. χμμμ..περιεργο γιατι στην ευρωλιγκα εγω βλεπω στο pir που επικαλεισαι averages: σπανουλης 16.5(16 games) διαμαντιδης 13.5(14 games).κοψτε την παραμυθα με τον "εξωγηινο" ΔΔ και τον "δευτεροτριτο" Σπανουλη πια...

      Διαγραφή
    4. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ http://www.gazzetta.gr/euroleague-panathinaikos/article/371721-arxikleftis-mazi-me-papaloyka-o-diamantidis

      Διαγραφή
    5. καλα το ξεραμε οτι ειναι καλος...κλεφτης...

      Διαγραφή
  65. τζιμ το επομενο αρθρο σου χει τιτλο "που πας με ουκιτς και μπανκς ρε πεδουλακη"..ελεος με τους λιγους..με αυτους τους 2 ο δδ απαγορευεται να χει κακη μερα..γινομαστε κουραστικοι λεγοντας συνεχεια τα ιδια αλλα δε βλεπω και καμμια βελτιωση..η ομαδα μεσα στο ιδιο παιχνιδι εχει τρομερα σκαμπανεβασματα και αυτο χαρη στην τρομερη ασταθεια των γκαρντ του..κ μην ακουω για ηττες εντος προγραμματος..μικραινουν την ομαδα μας κατι τετοια..JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ελεος πια αυτο το κακο με τα τριποντα ! ΕΛΕΟΣ!!!!
    Μα καλα κανεις δε το βλεπει πια οτι ειναι η μονιμη πληγη της ομαδας?
    Ρε γαμωτο, αφηστε τους να βαλουν διποντο, χιλιες φορες....ΑΜΑΝ πια αυτο το κακο με το τριποντο φετος...μακραν ειμαστε η χειροτερη ομαδα στην περιφερειακη αμυνα!!!! Δε παει αλλο πια.
    Εντωμεταξυ ο Μαγουλας ελεγε στο α ημιχρονο οτι ο Τεοντοσιτς ειναι μετριος και τετοιες χαζομαρες...ορισμενοι δημοσιογραφοι εχουν τρελα κολληματα...ο ανθρωπος μας καθαρισε στεγνα σημερα...και αν δεν εβγαινε να ξεκουραστει η διαφορα θα ηταν 30 ποντοι.
    Εμφανιση ντροπη στο β ημιχρονο απο την ομαδα...αυτη ειναι η καλη αμυντικη ομαδα με 31 ποντους παθητικο στο γ δεκαλεπτο?
    Δε ξερω αν ο Πεδουλακης ειναι ικανοποιημενος με το κυπελλακι φετος και πηρε σβαρνα τα καναλια και τις δηλωσεις, ας κοιταξει να σοβαρευτει η ομαδα και αυτος γιατι στο τελος της χρονιας κανεις δε θα θυμαται το κυπελλο. Για μενα το αλλοθι της νεας ομαδας δεν υπαρχει.
    Αλλα ελεος πια με αυτο το τριποντο Πεδουλακη και τα συστηματα σου , ελεος.....
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χωρίς άσσο δε πάμε πουθενά...
    Μετά από αυτή την εμφάνιση λίγη συγκίνηση μου προκαλεί η απόκτηση Φώτση.
    Παρολίγον κηδεία με 30 πόντους διαφορά.
    Μπάνκς ανύπαρκτος..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι, όντως σήμερα φάνηκε υπερβολικά η έλλειψη άσσου αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση πόσο ποιοτικότεροι είναι οι ψηλοί της αρκούδας...Δλδ οι τύποι έπαιζαν ενα δυο με σκαστές πάσες και δε συμμαζεύεται...οι ψηλοί αυτά..Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ το Λάσμε και το Γκιστ να κάνουν τέτοια κόλπα , καλά τον Σόφο δεν τον ανακατεύω καν εδώ είναι άλλη η δουλειά του, μόνο ο τσαρτσα έχει αυτή την ποιότητα αλλά δεν μπορεί φαίνεται.

      Άρα όπως τα βλέπω ή θα πρέπει να φύγουν ο Μπανκς αλλά και ο Ούκιτς και να φέρεις 2 γκαρντ ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείς να έχεις 2 δημιουργούς μέσα ή θα πρέπει να φύγει ο Μπανκς και να φέρεις έναν ποιοτικό ψηλό...Δεν υπάρχει άλλη λύση...

      Επίσης μου έκανε φοβερή εντύπωση όπως πάντα ο εκπληκτικός Θεόδοσιτς ο οποίος τι να πρωτοπώ...για τα σουτ?για τη δημιουργία?Μπορεί ο ΔΔ να βγάζει αυτό το σίγουρο και το αρχηγικό αλλά ο Μίλος μου φαίνεται πολύ πιο οξυδερκής και αν εξαλείψει κάποιες αψυχολόγητες ενέργειες που τον κρατάνε πίσω θα μιλάμε για το καλύτερο γκαρντ, γενικά...

      Διαγραφή
  68. Ψυχραιμία λίγο ρε παιδιά,προφανώς και ήταν ήττα εντός προγράμματος.Ο ΠΑΟ έπαιξε στην έδρα μιας καλύτερης και πληρέστερης ομάδας και σίγουρα μέσα στις 3 καλύτερες τις Ευρώπης φέτος.Η ομάδα ξεφούσκωσε στο δεύτερο ημίχρονο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση,μην ξεχνάμε ότι προέρχεται και από 2 διαδοχικά ντέρμπι με Ολυμπιακό.Ο Διαμαντίδης αρκετά κουρασμένος σήμερα,απόλυτα λογικό.Όσοι δεν δέχονται ότι υπάρχουν ήττες εντός προγράμματος και ειδικά με ΤΣΣΚΑ μάλλον έχουν μείνει ακόμα στην εποχή του μπάτζετ 30εκ και Ομπράντοβιτς.
    James

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δε παραπονιέμαι επειδή έχασε η ομάδα αλλά για το πως και για το πόσο εκνευριστική είναι αυτή η έλλειψη δημιουργίας.

      Διαγραφή
    2. Για την έλλειψη δημιουργίας έχεις απόλυτο δίκιο.Το μεγάλο μειονέκτημα του ΠΑΟ φέτος είναι τα γκαρντ όπως έχει χιλιοειπωθεί εδώ φέτος.Άρα από τη στιγμή που δεν αποκτηθεί γκάρντ μέχρι την άλλη βδομάδα αναγκαστικά θα πρέπει να συμβιβαστούμε όλοι ότι έτσι θα πορευτεί φέτος η ομάδα και να ελπίζει κανείς να συνέλθει όσο προλαβαίνει ο Μπανκς γιατί με εξαίρεση κάποια παιχνίδια όταν πρωτοήρθε,είναι επιεικώς απαράδεκτος.
      James

      Διαγραφή
    3. Ωραίος ο James

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  69. Καλησπέρα jim και φίλοι του μπλογκ.Ελπίζω να είστε όλοι καλά.Έχω καιρό να γράψω λόγω έλλειψης χρόνου αλλά παρακολουθώ πάντα και με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις του γκουρού και τις συζητήσεις σας.Eξάλλου συνήθως αυτές είναι απολαυστικές και δεν έχω κάτι να προσθέσω.Αντί ανάλυσης για το αποψινό παιχνίδι, στην οποία δεν είμαι και τόσο ειδικός έτσι κ αλλιώς, θα κάνω απλώς μερικές ερωτήσεις με λίγο επικριτικό ύφος.(τα όποια θετικά ή ελαφρυντικά, προτιμώ να τα διαβάσω από άλλους που κάτι παραπάνω ξέρουν από μένα.)
    Στα δικά μας
    1)Στα πόσα ελεύθερα τρίποντα πρέπει να θυμηθεί ο κόουτς να αλλάξει την άμυνά του;
    2)Στους πόσους πόντους του Τεόντοσιτς θα σκεφτεί ο κόουτς να του βάλει άλλο παίχτη να τον μαρκάρει;
    3)Στις πόσες λάθος περιστροφές θα βγάλει από το ίδιο σχήμα Καπόνο και Γκιστ;
    4)Τι χειρότερο πρέπει να κάνει ο Μπανκς για να παίξει ο Ξανθόπουλος και πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης play maker;
    5)Μήπως απέναντι σε αυτήν τη γραμμή ψηλών και μάλιστα χωρίς των καλύτερό της,φαίνεται πως δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο νομίζουμε στην frontline;
    6)Μήπως κατ'επέκτασιν λείπει πολύ ο 7footer;

    Στα των διατητών
    7)Στα πόσα φάουλ δίνεται ένα πάνω στον Ματσιούλις;
    8)Στις πόσες μεταφορές σφυρίζονται βήματα στον Τεόντοσιτς;

    Στα των Ρώσσων
    9)Πόσα τρίποντα είναι ικανοί να βάλουν τελικά και με τι ποσοστά;
    10)Αυτός ο Wheems τι όνειρο είδε;
    11)Πόσο παιχτούρα έχει γίνει ο Καούν;

    Human Highlight Meat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα των διαιτητών δε μπορεί να απαντήσει κανείς...οι ίδιοι ξέρουν τι και γιατί το κάνουν...Οι ρώσσοι μου άρεσαν πολύ..όλοι...Στα του Πεδουλάκη θα μας πει ο Τζιμ...

      Στο 5 και στο 6 έχω να πω όμως κατά την ταπεινή γνώμη μου ένα ΝΑΙ ...Δεν έχουμε τους ψηλούς που νομίζουμε...Η διαφορά ποιότητας φάνηκε και είναι τεράστια...Ο Τσάρτσα παίρνει χάρη λόγο του οτι είναι ο τσάρτσα και ο Σόφο λόγο του πολύ ειδικού τρόπου παιχνιδιού του, αλλά τόσο ο Γκιστ όσο και ο Λάσμε έχουν ποιότητα τεταρτοκλασάτη...Ίσως να κρυβόταν ο Λάσμε με ένα ποιοτικό δίπλα του όπως έχει πει και ο Τζιμ , αλλά με δίδυμο Λάσμε/Γκιστ απλά δεν υπάρχουμε πουθενά...Δεν ξέρω αν ο Φώτσης μπορεί να αναπληρώσει αυτή τη θέση και γιαυτό καίγονται στη διοίκηση αλλά εγώ θα μιλήσω και για πρόβλημα σοβαρό στους ψηλούς...

      Δε μπορεί οι Ρώσσοι ψηλοί να κάνουν το ένα δυο με σκαστές πάσες και οι δικοί μας να μη μπορούν να τελειώσουν ούτε μια φάση...Φάνηκαν σήμερα όλα...και γιαυτό νομίζω γίνετε και τόσο εμφανή η έλλειψη στα γκαρντ γιατί δεν υπάρχει καθόλου δημιουργία από τους ψηλούς...αν τους πασσάρεις το ξέρεις οτι ή θα βάλουν καλάθι ή ο αντίπαλος με κάποιο τρόπο θα πάρει τη μπάλα...πάντως να τη ξαναδώσουν σε άλλον με καλές προυποθέσεις δεν παίζει...και εκεί πάει το μονοδιάστατο που είπαν και άλλοι, ότι με το που προσαρμοστεί ο αντίπαλος στην επίθεσή μας τελείωσε , δεν έχουμε κάτι άλλο...

      Διαγραφή
  70. Απο ενα σημειο και μετα φανηκε οτι ο ΠΑΟ παρατησε το παιχνιδι και οι Ρωσσοι ειχανε ψυχολογια στα ουρανια. Εμενα μου φανηκε στο Α ημιχρονο πως οσο οι Ρωσοι δεν ριχνανε ελευθερα τριποντα και πηγαινε το ματς στους ψηλους η διαφορα των ομαδων ηταν ανυπαρκτη. Ομως οταν αρχισε στο Β ημιχρονο ο καταιγισμος και η διαφορα πηγε πανω απο 10-15 ποντους ,τοτε φυσικα η ομαδα κατερευσε. Με το σκεπτικο αυτο δε νομιζω οτι οι ψηλοι μας ειναι κακοι, πιστευω οτι εχουμε πολυ ποιοτικους ψηλους και σιγουρα οχι τεταρτοκλασατους. Πιστευω οτι στο ματς της Αθηνας τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα.
    Παντως αυτο με τα τριποντα Jim θελω να μου το εξηγησεις.
    1) Παιχνιδι με Ολυμπιακο, στο β ημιχρονο 4-5 κολλητα τριποντα, χανονται διαφορες 17 και 13 ποντους.
    2) Σημερα ο Τεοντοσιτς παρτυ.
    3) Γενικα στην Ευρωλιγκα μολις παιρνουμε διαφορες, 2-3 τριποντα και ξανα στα ιδια.
    Υποψιαζομαι οτι επειδη τα τριποντα αυτα ειναι ως επι το πλειστον ελευθερα, οτι αυτο ειναι στρατηγικη. Αφηνει δηλαδη ο Πεδουλακης επιτηδες το ελευθερο τριποντο. Εκτος και αν στις περιστροφες υπαρχει πια τοσο μεγαλο προβλημα. Αυτο ομως μου δημιουργει μια περιεργεια, πως μια ομαδα με καλη frontline οπως του ΠΑΟ (εξαιρω το παιχνιδι σημερα) επιλεγει αμυντικα να μη παει το παιχνιδι ακριβως εκει που ειναι δυνατη, αλλα εκει που ειναι αδυνατη! Επιπροσθετα, στη συνεντευξη που εδωσε -δε θυμαμαι το καναλι- ο Πεδουλακης (με το Μαγουλα) ειπε οτι τα παιχνιδια κερδιζονται οταν γινεται σετ παιχνιδι. Εμενα σημερα μου φανηκε οτι οποτε επιχειρησαμε να τρεξουμε (και εδω ειναι η διαφωνια μου με το Μπανκς, πιστευω οτι σε εκεινο το διαστημα ηταν πολυ καλος) καταφεραμε και γυρισαμε το παιχνιδι στο β δεκαλεπτο. Οταν ξαναμπηκε ο Διαμαντιδης και αρχισε το σετ παιχνιδι, η διαφορα εκτοξευτηκε.
    Μηπως πρεπει επιτελους ο προπονητης να δειξει μια μεγαλυτερη ελαστικοτητα στις επιλογες του?
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. επισημη θεση απο Ιταλία: http://www.sportando.net/eng/italy/serie-a/51026/antonis-fotsis-closer-to-panathinaikos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mας εχουν πρηξει οι Ιταλοι,στο gazzeta μας λενε αλλα.Απο οτι καταλαβα αν δεν κλεισουν παιχτη οι Ιταλοι στην θεση του δεν τον αφηνουν ελευθερο."Α"

      Διαγραφή
  72. στα ριμπαουντ ειχαμε(6 παραπανω) στα κλεψιματα στα λαθη ειχαμε ταυτιση http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=169&seasoncode=E2012#!boxscore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δυσκολεύουν τα πράγματα μετά την απίστευτη νίκη της Μάλαγα στη Γερμανία..

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και να μην αεροβατουμε.Με το συγκεκριμενο ροστερ η ομαδα δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα στην ευρωλιγκα.Η προκριση στο τοπ-16 ειναι το καλυτερο που μπορουσε να πετυχει.Ακομα και η προκριση στο τοπ-8 θα 'τανε ενα μικρο θαυμα..Τα 'χουμε πει και ξαναπει απειρες φορες..Το καλοκαιρι γινανε τεραστια λαθη στη στελεχωση της ομαδας,οπως και στις αλλαγες μεσουσης της περιοδου..Η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες και τεραστιες τρυπες..Στοχος ειναι το πρωταθλημα,ακομα κι αν ειμαστε το αουτσαιντερ,ενω ειναι επιτυχια η κατακτηση του κυπελλου..Το θεμα ειναι το καλοκαιρι να γινουν οι καταλληλες κινησεις ωστε οταν θα ξαναβρουμε μπροστα μας ομαδες οπως η Τσσκα να τους δειξουμε οτι το φετινο ηταν ενα διαλλειμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή