Athlenda

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

DEADLINE ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ..



Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και τελικά διατήρησε ατόφιο το ρόστερ του χωρίς να κάνει καμία προσθήκη για το υπόλοιπο της Ευρωλίγκας. Επιλογές υπήρχαν..



Άθελα ή ηθελημένα..? Η ομάδα παίζει έναν «τελικό» αύριο στο Κάουνας και όλο αυτό του «μπούρου-μπούρου» σίγουρα δεν βοήθησε.  Η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς αλλαγή στα γκαρντ, εκεί που η ομάδα πονάει και «φώναζε» για ενίσχυση. Όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες..

Η υπόθεση Ουόλτερ Χοτζ μύριζε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ήταν «μέσα» (ή μήπως όχι..?) στην υπόθεση Φώτση και διαπραγματευόταν δεύτερη αγορά σκοπεύοντας να μοιράσει σε ομάδες του εξωτερικού ένα ποσό 700 χιλιάδων δολαρίων, σε τέτοιο σημείο της σεζόν.. Φυσικά και δεν πρόκειται να γινόταν.. Στην ουσία πέρασε στον απλό φίλαθλο ότι η διοίκηση τα δίνει όλα για την υπέρβαση.. Αυτός ήταν και ο στόχος. Αν οι πράσινοι διέθεταν πραγματικά το "μισό" χρήμα από αυτό που ..έτρεξε στις οθόνες των PC σας τις τελευταίες ώρες  θα είχαν ενισχυθεί.


Ο Χοτζ για τον οποίο έγινε αρκετός ντόρος είναι ένας ταλαντούχος αθλητής. Παιδί του Ντόνοβαν στους Γκέητορς και παίκτης που ανεβάζει σταδιακά το στάτους του στο ευρωπαϊκό μπασκετικό χρηματιστήριο. ‘Εχει χαρακτηριστικά που σίγουρα δεν υπάρχουν στα πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για παίκτη δυνατό στην προσωπική φάση (με σκορ από όλα τα σημεία) και δημιουργία από το πικ εν ρολ. Είναι πρωτίστως σκόρερ από τη φύση του και παραμένει παίκτης ενστίκτων. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο γκαρντ που «θα κρατήσει στη ζωή» τον Διαμαντίδη. Ξεχάστε το. Ούτε αυτός που, στη παρούσα φάση, θα δώσει την ένεση ποιότητας που χρειάζεται η ομάδα, παρά τα στοιχεία του.  Το ποσό το 300χιλ. που βγήκε προς τα εξω σε συνδυασμό με το τάιμινγκ της σεζόν και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τη θέση, ακούστηκε στα αυτιά μου επιεικώς αστείο.  Δεν  έχει καμία δουλειά ο Παναθηναϊκός να μπλέξει σε νταλαβέρια με τους Πολωνούς για έναν παίκτη που δεν τον εξυπηρετεί και είμαι σίγουρος ότι δε θα αποτελούσε επένδυση και τη νέα σεζόν.  Η Ζιελόνα Γκόρα πάει για τίτλο στην Πολωνία και η αλήθεια είναι ότι δεν προτίθεται  να δώσει τον παίκτη.


Όπως σας είπα αργά το βράδυ, όλη τη φασαρία έχει δημιουργήσει ο μάνατζερ του παίκτη Tarek Khrais  ο οποίος είναι  περιπτωσάρα . Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με την πολωνική ομοσπονδία (γιατί λόγω έλλειψης εγγράφων δεν έδωσε –σωστά- άδεια σε πελάτη του να παίξει στη λίγκα, κάτι για το οποίο είναι υπεύθυνος ο ατζέντης)  και μάλιστα θέλει να ωθήσει τους δύο πελάτες του (Χοτζ και τον γνωστό μας και συμπαίκτη του, Κουίντον Χόσλεη) σε αποχή από το ολ σταρ γκεημ  (με τη πρόφαση της κακής αντιμετώπισης από τους διαιτητές), έχει παζαρέψει στο «μιλητό» των Χοτζ σε  διάφορα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, χωρίς η ομάδα του 26χρονου γκαρντ να έχει διάθεσει να δώσει τον παίκτη.. Νομίζω καταλαβαίνετε..


Από την άλλη εάν πράγματι ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει αγορά που να αξίζει, θα μπορούσε να στραφεί στον E.J. Rowland της Ρίγα. Τον είχαμε αναφέρει πρόσφατα στη «λίστα για γκαρντ» του Ολυμπιακού ( http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html ). Δύσκολη περίπτωση, αλλά αξίζει τον κόπο. Έχει το δυνατό κορμί να «προστατέψει» τον Διαμαντίδη, είναι αλτρουιστής και ξέρει να επιβιώνει και στην transition offense και στο μισό γήπεδο.  Κομπλέ γκαρντ, σας το λέω ανεπιφύλακτα, κάνει τα πάντα στο παρκέ. Παράλληλα έχει και κοινοτικό διαβατήριο (Βουλγαρία), οπότε σίγουρα μιλάμε  για επένδυση και όχι για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν (προσωπικά και σαν Αμερικανό θα τον υπέγραφα εύκολα και για του χρόνου..)


Ο Κρίς Κουίν από την άλλη δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της Βαλένθια γιατί ήθελε να γυρίσει στην Αμερική αλλά έχω την υποψία ότι μια ομάδα η οποία διεκδικεί την είσοδο στα πλέη οφς της Ευρωλίγκας ίσως τον συγκινούσε. Με τη Ζαλγκίρις π.χ. μίλησε, απλά  η οικονομική ανασφάλεια που βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω τον φόβησε. Ο Κουίν είναι ο γκαρντ που θα σου παίξει αμέσως και θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα. Δεν είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει  πανοπλία για τον Διαμαντίδη, αλλά με την παρουσία του στο παρκέ ο αρχηγός θα έπαιρνε πολύτιμες ανάσες χωρίς η ομάδα να πέφτει ταχύτητα σε μεγάλο βαθμό. Εξαιρετικός σουτέρ, αυτοματοποιημένες κινήσεις, γρήγορη σκέψη, αποτελεί τον πικ εν ρολ γκαρντ που έπρεπε να έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του. Άλλωστε τα είχαμε πεί προ Μπανκς.. (http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/11/god-save-thequinn.html ) Μεγαλύτερη παραδοχή του τότε λάθους (το οποίο φωνάζαμε εδώ) με μια διόρθωση με τον συγκεκριμένο, δε θα υπήρχε..


Πολύ καλή περίπτωση είναι σίγουρα και ο Σέλβιν Μακ του Μπάτλερ, ο οποίος μετά τους Ουίζαρντς παλεύει στη D-League για την επαναφορά.  Παίκτης που συνδυάζει αρκετά πλεονεκτήματα των προαναφερθέντων. Δυνατό κορμί (μεγάλα άκρα), έξυπνος παίκτης, εξαιρετικό σουτ, κοντρολαρισμένο γκαρντ. Μπορεί να λειτουργήσει με και αντί του Διαμαντίδη, αν και νομίζω ότι σαν μπακόρτ θα είναι το καλύτερο τους. Στη σωστή κατάσταση στην Ευρώπη μπορεί να κάνει παπάδες και έχω την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια τέτοια για αυτόν. Μόλις 22 ετών. Αυτός μάλιστα.. Keep in mind. Άλλωστε, το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού..

Υ.Γ. Ο Νίκος Παπαδογιάννης έκανε μια ριζοσπαστική σκέψη στο gazzetta..

http://www.gazzetta.gr/kypello-elladas/article/373283-telikos-sti-nea-yorki Δείτε το και τα..μιλάμε


Μπείτε στην παρέα μας στο facebook..
 http://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274







309 σχόλια:

  1. makari oi an8rwpoi ston pana8hnaiko na hkseran thn agora opws esu... pana8haikos eimai. alla akoma k stn olybiako na thn hkseran. etc 8a eixan polu megalutero endiaferon oi metaksu ts anametrhseis k oi 2 omades 8a phgainan kalutera sthn euroleague. kati asxeto... pws 8a sou fainotan san ependush o Bochoridhs gia ton Pana8hnaiko to kalokairi ?? 1.96 makru kormi g play maker, mikros.. boreis na tn "ftiakseis" opws 8es se auth thn hlikia. ligoi ein oi nearoi ellhnes play maker pou exn tetoies prodiagrafes. to exw dei to paidi na paizei. to ar8ro tou papadogiannh to dvsa k to vriskw eksairetiko.

    Angelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O MacGrath του ΠΑΟΚ δεν θα ήταν καλή και φθηνή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό? Ποια ήγνώμη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα σε ολους..γεμισαμε ονοματα τις τελευταιες μερες,ακουσαμε για μπαι αουτ,ακουσαμε τρομερα ποσα για την εποχη και τη περιοδο που διανυουμε..καχυποπτος δε θα γινω απλα σκεφτομαι λογικα..ο παο ειναι η ομαδα που το καλοκαιρι θα εριχνε το μπατζετ,λιγο αργοτερα εκανε προταση στην αρμανι για φωτση,στη συνεχεια βγηκε με κλαματα ο γιαννακοπουλος να πει οτι δε μπορει να καλυψει τα χρεη κ οτι αποχωρει κ τωρα ακουμε για προσφορες 500-700 χιλιαδων ευρω στις ομαδες..που ακριβως ειναι η αληθεια??δε θυμαμαι πολλες φορες τον παο να πληρωνει μπαι αουτ ακομα κ οταν οι αγελαδες ηταν παχυες,θα το κανει τωρα??κ τελικα μηπως ολα αυτα ειναι παιχνιδια εντυπωσιασμου??συγγνωμη αλλα αν τα ποσα ειναι πραγματικα αυτα που ακουγονται οι ανθρωποι που τα αρνηθηκαν ειναι τρελλοι..σκεφτομαι ολα αυτα κ καταληγω οτι μαλλον αδικα χασαμε το χρονο μας να δουμε με ποιους παικτες θα ενισχυθουμε..μαλλον απ την αρχη ξεραμε οτι αυτη θα ναι η καταληξη..δεν αμφισβητω τη προθεση,αμφισβητω τη πραξηελπιζω σε περισσοτερη σοβαροτητα στο μελλλον..το πιο σημαντικο ειναι η νικη αυριο..καλη επιτυχια στην ομαδα μας.. JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσες φορες το χουμε πει, μιλαμε για δολλαρια 500.000 δολλαρια ισουται με 370.000 ευρω.

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε ανωνυμε εκει ειναι το προβλημα σου??εστω οτι ηταν τοσα..ουτε οι ρωσοι,ουτε καν οι τουρκοι δε δινουν τετοια ποσα αυτη την εποχη..για να παιξει καποιος ουτε 3 μηνες μπασκετ..γι αυτο λεω οτι οποιος αρνηθηκε ειναι τρελλος joker

      Διαγραφή
    3. Oi Ιταλοι τελικα μαλλον ηθελαν 500.000 ευρω συν να του πληρωσουμε το υπολοιπο της σεζον.Οι ανθρωποι ειναι τρελοι 370.000 ευρω μαλλον ειναι ψιχουλα για αυτους.

      Διαγραφή
    4. ο Γιαννακόπουλος την συνέντευξη που έκανε την έκανε για ένα συγκεκριμένο λόγο: Υπήρχε ενδοοικογενειακή κόντρα με τον Θανάση γιατί μάλλον ο Θανάσης ήθελε να έχει ακόμη λόγο στην ομάδα και με αυτό τον τρόπο ήθελε να δει ο κόσμος αν θα στραφεί εναντίον του ή θα διαλέξει τον Θανάση. Και εννοείται ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν έχουν θέμα οικονομικό. Ακόμα και τώρα αν θέλουν μπορούν να ξοδέξουν όσα θέλουν για την ομάδα απλώς με πρόσχημα την κρίση και με πάτημα την περσυνή επιτυχημένη σεζόν του οσφπ αποφάσισαν να μειώσουν το μπάτζετ. Για το θέμα του Φώτση έγραψα πιο κάτω για ποιο λόγο τον ήθελε τώρα.Για τον γκάρντ: ο πεδουλάκης είναι γνωστό ότι δεν γνωρίζει την αμερικάνικη αγορά και δεν ήθελε να ρισκάρει να πάρει παίκτη που δεν γνωρίζει αν θα του βγει.Και έτσι δεν πήρε. κυριακή

      Διαγραφή
    5. joker οι Ιταλοι δεν αρνηθηκαν το ποσο που ειδαμε, απλα ειπαν οτι ειναι χαμηλο τοσο που δεν μπαινουν καν στον κοπο να το διαπραγματευτουν.Δεν ειπαν οτι αλλο μας εμφανισατε δημοσιος και αλλο μας προσφερατε πραγματικα. Θα ταν χαζο εκ μερους του ΔΓ να τους δωσει τοσα λεφτα.

      Διαγραφή
    6. παιδια κανεις δε ξοδευει αλογιστα αυτη την εποχη οσο κ αν αγαπα μια ομαδα.θα πρεπει να προσαρμοστουμε κ εμεις σε νεα δεδομενα..αλλα οτι κινηση κ αν ειχαν σκοπο να κανουν θα μπορουσε να ειχε γινει εδω κ καιρο..το προβλημα προτιστως στα γκαρντ κ μετα στο 4 φωναζει απ την αρχη..τρεις μερες πριν ληξει η προθεσμια οχι σκαουτινγκ δε μπορεις να κανεις αλλα ουτε καν να στειλεις με μειλ τη προσφορα σου..JOKER

      Διαγραφή
  4. Το θέμα με τον φώτση ήταν αληθινό και δεν έγινε για επικοινωνιακούς λόγους για τον εξής λόγο:Η υπόθεση του Φώτση είναι δελεαστική για τον Παναθηναϊκό γιατί κατ΄αρχήν περιλαμβάνει και άλλα δύο (ήδη) συμφωνημένα χρόνια συμβόλαιο. Πληρώνει κάτι παραπάνω τώρα αλλά δεν μπαίνει στο ρίσκο να τον χάσει το καλοκαίρι όταν ο Φώτσης θα βγει ελεύθερος στην αγορά ή να τον πληρώσει πολύ περισσότερα. Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala, eurw zitousan oi italoi apo tin arxi (kai fusiologika) 500k eurw to dilwsan. Dolaria prosfere o PAO...teliws epikoinwniki diaxeirisi profanws, alliws einai yia ta mpaza ston PAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό που λέει ο Παπάδογαννης ειναι μια γνωστή σκέψη δεν είπε τίποτα νέο αλλά ποιος ακούει


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι σίγουρος ότι η περίπτωση guard θα μας απασχολήσει πολύ και μετά τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας εν όψει ελληνικών playoff.Ίσως βέβαια στο μυαλό του προπονητή έπαιξε σημαντικότατο ρόλο ότι δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο μιας ακόμα αποτυχημένης μεταγραφής, ίσως το ότι τα guard της Μάλαγα και της Ζαλγκίρις τα παίξαμε εν πολλοίς επιτυχημένα με Banks και Ukic.Άλλωστε και τώρα να παίρναμε guard στο πιο κρίσιμο παιχνίδι δεν θα τον είχαμε.Πρέπει βέβαια να κλείσει το θέμα guard το συντομότερο δυνατό εν όψει νέας χρονιάς, ώστε να καταστεί σαφές στο Μήτσο ότι τα τελευταία του μπασκετικά χρόνια θα έχει πιο μεστό και πιο ουσιαστικό ρόλο. Μην ξεχνάμε επίσης ότι σε περίπου ένα μήνα βγαίνει στην αγορά του ευρωπαικού μπάσκετ ο κορυφαίος σύγχρονος προπονητής. Πρώτη του επιλογή ποιός λέτε ότι θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετικό το άρθρο για τον τελικό, μπράβο τζιμ που το πόσταρες εδώ , δεν το είχα πάρει χαμπάρι..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129303401

    Ωχ ωχ ωχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ.....να κανω μια ευχη ρε Τζιμ να διαβασει οΔΓ το σαιτ μηπωςκαι προσληφθεις στο τιμ η στο φιναλε να μαθουμε ρε παιδια το mail του.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.Μας επηρεαζειςτοσο που .......... ΗΛΙΑΣ,Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν κανεις μεταγραφη τωρα,παιζει στα
    πλειοφ της ευρωλιγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι τελειωσαν οι μεταγραφες για ευρωλιγκα,αν παρεις τωρα παιχτη ειναι μονο για Ελλαδα,παιδια διορθωστε αν κανω λαθος"Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιας κ αναφεραμε το χοτζ αξιζει να τον δειτε καποια στιγμη στο μελλον.
    Σημερα τον ξαναειδα μονο κ μονο επειδη εγινε ντορος.η ομαδα του επαιξε εναντιον της kuban που ειναι αξιολογη ομαδα σαν αντιπαλος.νικησαν οι πολωνοι στο τελος αλλα το τι εκανε ο χοτζ δεν λεγεται.ΟΡΓΙΑ.29π με 10 ας κ συστημα αξιολογησης 39.με κοντα στο 60 στα σουτ κ ηγετικη φφυσιογνωμια σε ολο το παιχνιδι.μαζι με αλλους δυο το πολυ οι καλυτεροι μεχρι τωρα στο eurocup παιχτες με βαση το πως παιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστός.Οι μεταγραφές για την φετινή Ευρωλίγκα ''τελείωσαν''. Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας ελπισουμε να αρχησει νωρις ο σχεδιασμος για την νεα χρονια.παιχτες καλοι υπαρχουν παρα πολλοι κ πολλοι σε καλες τιμες.το θεμα ειναι να ξερεις τι ζητας κ να υπαρχει σχεδιασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θέμα είναι γιατί μεταφέρει ο κάθε ένας τα παπατζιλίκια των σάιτς που ζητούν συνεχή κυκλοφορία και τα παιχνίδια των ομάδων που επιζητούν οπαδιλίκι. Κουβέντα να γίνεται δηλ. και ας είναι και στο πούθεν.
    Προτιμώ κάπου να διάβαζα 20 σχόλια που έχουν κάτι να πουν, παρά 90 σχόλια λογιστών και προπονητών που ...κατέχουν και την αμερικανική ορολογία. Ποιός έχει αποδείξεις ότι τα επιτελεία των ομάδων δεν ξέρουν τί τους γίνεται? Ρώτησε κάποιο σάιτ τον γιαννακόπουλο αν ξέρει τί του γίνεται στις μεταγραφές ή το αφήνει στο φλου, έτσι για να κάνουμε κουβέντα? Εδώ κανείς δε ξέρει 100% γιατί επέλεξε τον περιστεριώτη και άφηνε σπόντες για άνθρωπο της ομάδας, δε θα μυρίσουμε ξαφνικά τα νύχια μας για ποιόν λόγο κινούνται με τέτοιον τρόπο στις μεταγραφές. Καλύτερα να επικεντρώνεται κανείς στο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος,οπως τα λες μυριζουν τα νυχια και λενε οτι τους κατεβει, ολοι απο δημοσιογραφους και οπαδους.Λιγες αληθειες και πολλα ψεμματα,αυτοι ειμαστε.Αναπαραγωγη αντιγραφη ειδησεων,ελαχιστοι κανουν ρεπορταζ με στοιχεια και αποδειξεις.Ο καθε ενας μας πιστευει οτι τον συμφερει."Α"

      Διαγραφή
  17. "Η υπόθεση Ουόλτερ Χοτζ μύριζε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ήταν «μέσα» (ή μήπως όχι..?) στην υπόθεση Φώτση και διαπραγματευόταν δεύτερη αγορά σκοπεύοντας να μοιράσει σε ομάδες του εξωτερικού ένα ποσό 700 χιλιάδων δολαρίων, σε τέτοιο σημείο της σεζόν.. Φυσικά και δεν πρόκειται να γινόταν.. Στην ουσία πέρασε στον απλό φίλαθλο ότι η διοίκηση τα δίνει όλα για την υπέρβαση.. Αυτός ήταν και ο στόχος. Αν οι πράσινοι διέθεταν πραγματικά το "μισό" χρήμα από αυτό που ..έτρεξε στις οθόνες των PC σας τις τελευταίες ώρες θα είχαν ενισχυθεί."

    Eτσι εχουν τα πραγματα και συγχαρητηρια που εισαι ο μονος που τα λεει εξω απο τα δοντια, διοτι οι απανταχου Παναθηναικαρες το χαψανε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=117843:2013-02-20-20-07-24&catid=56:diethni&Itemid=80 Διάβασε το και αυτό παραμύθι είναι.

      Διαγραφή
    2. παραμυθια τρωνε τα προβατα κατα πειραια μερια.Διαβασε και αυτο μηπως και αυτο ειναι αλλο παραμυθι?. http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/373601-oi-logoi-toy-oxi-gia-fotsi

      Διαγραφή
    3. Τζιμ ειδες,οτι και να γραψεις ολοι το χουν δεδομενο,αν θελεις κανε μας μια διευκρινιση γιατι οντως αφηνεις υπονοουμενα.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Ακομα γελαω με τα δημοσιευματα που ανεβαζεις!

      Διαγραφή
  18. Ρεαλιστικά εντελώς, ο Ολυμπιακός υπερέχει απο μας σε βάθος και ομοιογένεια. Ο Πεδουλάκης πήρε το μόνο τίτλο που θα μπορούσε από την αρχή να κατακτήσει με αυτό το ροστερ, άρα έχει πετύχει. Ή τουλάχιστον δεν απέτυχε, γιατί και στο τοπ16 περασε ως οφειλε την ομάδα.

    Αν μείνουν όσοι πρέπει και προστεθούν καποιοι παικτες ακομα το καλοκαιρι, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ με την υπόλοιπη ομαδα, θα έχουμε καλές βάσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί του χρόνου. Λάθος για μένα οι Καπόνο,Γκιστ, Μπανκς που ηρθαν εμβολιμοι,αλλα όλοι εχουν δωσει απο κατι. Μακαρι να ειχαμε κανει καλυτερες επιλογες τοτε.

    Θαύματα δε γίνονται. Αν περάσουμε δε και στους "8" είμαστε σουπερ για φετος. Πολύ σημαντικό το αυριανό όπως και τα άλλα δυο που ακολουθούν. Για να δούμε...

    Χαιρετώ,

    Κόρει Άλμπανο - ο υπερηχητικός αφανής ήρωας του έπους της Μπολόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μακάρι να έρθει ο τελικός Στοκχόλμη! Θα είναι πανηγυρι από τα λίγα! Κρίμα που ο ΠΑΟ δεν πήρε πάικτη, τώρα ρισκάρει να μην παει στους 8 και βέβαια η υπερφόρτωση του ΔΔ μπορεί να αποβεί μοιραία, αν ξανατραυματιστεί... Μακάρι η Ζαλγίρις να "βαρέσει κανονι" και να την κερδίσει απόψε...
    Πάντως ματσάρα προβλέπεται! Ετοιμάστε τα ποπ κορν και τις πίτσες μάγκες! Η σπυριάρα φέτος χαρίζει φοβερές στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το θέμα φώτση και έτσι όπως προβλήθηκε δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά.Κυρίως, το 1,1 για ετήσιο συμβόλαιο παραείναι αρκετό για έναν παίχτη που κάνει τον τουρίστα στα πέριξ του μιλάνου για 2 χρόνια και πλησιάζει τους 33 μάηδες.Ας μην γελιόμαστε,ο παο κινδυνεύει να χάσει τον φώτση λόγω χρημάτων μόνο αν κάνει καμιά αποτυχημένη κίνηση τύπου μπατίστ κάποια τουρκική ομάδα.Αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι,δεν γίνεται να κάνουν αιώνια λάθη.Το παραπάνω με την προυπόθεση να ισχύει όντως και επίσημα το 1,1εκ. ευρώ.
    Παίχτες όπως ο μπατίστ,σάτο,νίκολας,φώτσης μετά τον ομπράντοβιτς ουσιαστικά η καριέρα τους έπεσε ένα επίπεδο.Αν ο παο έχει στόχους ανάλογους του να παραμείνει τοπ ομάδα ευρωλίγκας,δεν μπορεί να στραφεί σε τέτοιους ξεζουμισμένους.Πόσο μάλλον σε έναν απο αυτούς να τον κάνει εκατομυριούχο κιόλας σε μια περίοδο που δεν πρόκειται να βρεί τέτοιο συμβόλαιο στην αγορά.Πάει πέρασε η μπογιά τους.

    Για τον πέρκινς τώρα,σίγουρα θεωρητικά μπορεί να δώσει νεα ορμή στην περιφερειακή άμυνα και την πίεση αλλά έχω έλλειψη εμπιστοσύνης στον μπαρτζώκα και στους ρόλους που θα μοιράσει.Βλέπω αρκετά πιθανό να πιάνει τη μπάλα ο πέρκινς και ή να μην ξέρει τι να την κάνει ή να ψάχνει τον σπανούλη κ αυτός.Επιπλέον,με τον πάουελ σε τραγική αθλητική κατάσταση να μοιάζει ανήμπορος στο παρκέ,μπορεί η άμυντική κλάση του πέρκινς να μην φανεί καν χρίσιμη.Με κάιλ όμως μέσα και αλλαγές στο σκρίν στη μπάλα προβλέπω αμυντική έκρηξη της ομάδας ανάλογη με την περσινή μετά τον ερχομό του ντόρσει.Το ερωτηματικό όμως θα προκύψει απο την ενναλλακτική μορφή άμυνας πίσω απο καιλ και ντορόν.Οπότε παρακαλάμε να βρει ποιοτικά αμυντικά πατήματα ο σέρμα.

    Η πρόκριση για τον ολυμπιακό δεν έχει εξασφαλιστεί αλλά ούτε μπορούμε να πούμε πως είναι έξω απο το παιχνίδι για το πλεονέκτημα.Αντιθετως στον όμιλο του παο οι 3 πρώτες θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες.
    RalO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια 33, ούτε τα 32 δεν έχει κλείσει ο Φώτσης. Όσο για την 'μπογιά του που ΄πέρασε", η καρδούλα σας το ξέρει εσάς των ολυμπιακών...

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει φίλε μου,ας έρθει και ο φώτσης κάτω απο τις οδηγίες του μποχού και ας μας πειράξει η καρδούλα μας.Μια ανακοπή απο τα γέλια θα την πάθουμε στα σίγουρα οπότε ας έχουμε το 166 στις ταχείες κλήσεις.

      Και τώρα που είπα μποχού,η πρόταση που δημοσιοποιήθηκε προς την αρμάνι για τον φώτση καθώς και το κειμενο προς τους μισθοφόρους του ποδοσφαιρικού παο στο πρωτοσέλιδο της πράσινης,ο αργύρης το ανέλαβε έτσι;
      yes they doesn't...
      RalO.

      Διαγραφή
    3. Θα γελάτε δηλαδή αν έρθει ένα από τα καλύτερα 4ρια στην Ευρώπη; Μάλιστα. Δηλαδή βρε φίλε, σε σας ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης, ο Χάινς και όλοι τελωσπάντων οι καλοί σας παίχτες, κάτω από τις οδηγίες ποιανού παίζουν, του Πατ Ράιλυ; Άσε καλύτερα, κι εσείς κι εμείς, αστείους προπονητές έχουμε...Η διαφορά μας είναι ότι εμείς το ξέρουμε και λέμε αμάν να έρθει το καλοκαίρι μπας και φέρουμε σοβαρό προπονητή, ενώ εσείς φαντασιώνεστε ευρωπαϊκά με τον Σέλντον Κούπερ στον πάγκο...

      Διαγραφή
    4. Ασε βρε γαβρε τον εξαστερο και ασχολησου με την ομαδα σου που κανει ενστασεις μπας και κερδισει στα χαρτια.(το πηρε η Παε απο την ΑΕΚ, ξεφτιλα).Πανε να φερουν την βρωμια της γαυρικης ποδοσφαιρικης νοοτροπιας και στο μπασκετ.Σιγα το ατοπημα να δημοσιοποιησει την επιστολη.Οπως λεει και η gazzeta που ειναι γνωστο οτι δεν προσκεινται φιλικα στον ΔΓ το θεωρησε μεσο πιεσης που δεν επιασε.Ο Φωτσης ειναι του '81 ακομη δεν εχει κλεισει τα 32 και οντως ειναι παιχταρας.

      Διαγραφή
    5. Ο κορμός του ολυμπιακού σφυρηλατήθηκε και έδεσε κάτω απο τις οδηγίες άλλου προπονητή και όχι του σέλντον.Ούτε ξέρω και πολλούς ολυμπιακούς(πέρα απο τους συγγενείς του μπαρτζώκα ενδεχομένως) που να θεωρούν λογική εξέλιξη τους τίτλους με αυτόν στον πάγκο.Στον παο έχουν την αίσθηση πως αν κάνουν ένα mix παλιών(και αντικειμενικά ξεζουμισμένων) με καινούριων,με τον αργύρη όμως στον πάγκο θα έχουν αποτέλεσμα ανάλογο του ομπράντοβιτς.

      Στη θεωρία και ο νίκολας είναι ένας απο τους καλύτερους sg στην ευρώπη αλλά είναι ανεργος εδώ και μήνες(ουσιαστικά 2 χρόνια μιας και τα περάσματά του ήταν αστεία).Παραβλέπετε το γεγονός πως ο φώτσης 2 χρόνια τώρα είναι παλτό σε μια ομάδα που δεν είναι καν επιπέδου ευρωλίγκας.Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε κάποια στιγμή πως μερικοί παίχτες μόνο με το σύστημα Ζοτς λειτουργούσαν.Τιμή στην δουλειά του ζοτς αυτό συνιστά.Και το λέω γιατί δεν είμαι της άποψης πως ο ζοτς δούλευε μόνο με έτοιμους και ακριβούς παίχτες όπως ακούγεται.Εφτιαξε πολλούς μέτριους και τους έκανε να φαίνονται πρωτοκλασσάτοι.Δυστυχώς όμως η ζωή μακριά του έδειξε και την πραγματική τους αξία.

      RalO.

      Διαγραφή
    6. μια που λετε για προπονητες,ο ενας πηρε ετοιμη ομαδα ενω ο αλλος μονο δυο παιχτες.Ειναι αδικο να τους συγκρινετε,παρολα αυτα ο Πεδουλακης τα καταφερνει καλυτερα μεχρι τωρα.

      Διαγραφή
    7. τα 5/5 τριποντα εσυ τα βαλες προχθες με ρομα, συνολο 21 ποντους 7 ριμπαουντ και 4 ασιστ,παλτο ο φωτσης χαχα.

      Διαγραφή
    8. Παιδιά, μην λέμε και ότι θέλουμε, ο Φώτσης ήταν παίκτης επιπέδου ΝΒΑ, και έχει δώσει τίτλους και νίκες με δικές του επιδόσεις και clutch plays/shots. Το αν ήταν σε ένα σύνολο που δεν είχε αρχή και τέλος και άρα δεν μπορούσε να αποδώσει δεν σημαίνει ότι "απέδιδε στο περιβάλλον του Ζοτς" και μόνο...αυτές οι υπεραπλουστεύσεις και γενικεύσεις είναι που μας έχουν φάει...

      Διαγραφή
    9. Ο Φώτσης λειτουργεί μόνο με συστήματα Ομπράντοβιτς; Και στη Ρεάλ και στη Δυναμό τόσα χρόνια με Ζοτς στον πάγκο μεγαλουργούσε; Μιλάμε για παίχτη που από τα 19 του είναι στον αφρό του ευρωπαϊκού μπάσκετ ανελλιπώς. Τουρίστας στην Αρμάνι; Έχεις δει τα στατιστικά του (ακόμα και σε αυτό το καφενείο του Σκαριόλο);

      "Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με αυτό που έχω στο μυαλό μου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα"

      Διαγραφή
    10. Ναι , 7μιση με 8μιση πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 2 σεζόν με 25 λεπτά συμμετοχής σίγουρα ανταποκρίνονται σε ένα απο τα καλύτερα 4αρια της διοργάνωσης.
      "μην αφήσεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει ένα υπέροχο παραμύθι"

      RalO.

      Διαγραφή
    11. Ποτέ ο Φώτσης δεν έβαζε πολλούς πόντους. Μάλλον δεν τον έχεις παρακολουθήσει (ή δεν αντιλαμβάνεσαι τις αρετές του -στην προσωπική και ομαδική άμυνα, σε ρημπάουντς, στην παρουσία του πάνω από τη στεφάνη, κλπ). Στην καλύτερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια, δηλ. το 10-11, είχε ΜΟ πόντων 8.4. Αλλά μάλλον δεν αντιλήφθηκες πόσο καθοριστικός ήταν τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα. Ε λογικό, αφού αν δεν έχει 20 πόντους ΜΟ μάλλον είναι μια μετριότητα...



      Διαγραφή
    12. Στην καλύτερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια είχε 11,6 PIR, ενώ πλέον σε ένα πολύ λιγότερο ανταγωνιστικο σύνολο έχει 8,1. Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.
      Και δεν είναι μόνο η απόδοσή του στην Αρμάνι. Θυμήσου πως εμφανίστηκε το καλοκαίρι με την Εθνική. Πλέον, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορεί ο Φώτσης να συμπεριληφθεί σε κάποια λίστα με τα καλύτερ pf's της Ευρώπης.

      Διαγραφή
    13. Δεν είναι dominant παίχτης ο φώτσης.Για την ακρίβεια μόνο στη δυναμό του ντούντα τον θυμάμαι να το ψιλοπροσεγγίζει κάτι τέτοιο.
      Αν περιμένετε,δευτερο πόλο δίπλα στον διαμαντίδη θα απογοητευτείτε όπως οι μιλανέζοι.Αν πάλι περιμένετε να δώσει όσα και στις καλές σεζόν του στον παο,θα σας φανούν πολύ λίγα και πάλι θα απογοητευτείτε γιατί ο παο πλέον ψάχνει περισσότερα απο ένα παίχτη με συμβόλαιο ανω του ενός εκατομυρίου.

      Ο φώτσης είναι ένας χρήσιμος ρολίστας σε ένα καλά δουλεμένο σύνολο.Σε γενικές γραμμές πέρναγε απαρατήρητος και σε 2-3 ματς το χρόνο έδινε το στίγμα του.Οταν πέρναγε απαρατήρητος,τη λύση την έδιναν αρκετοί άλλοι.Απο την all star 4αδα στα γκαρντ,τους 2 dominant ψηλούς έως τον προπονητή του.Κανείς δεν έκανε κριτική στο φώτση για παιχνίδι που πέρασε κ δεν ακούμπησε και ας ήταν αρκετά γιατί το βάρος έπεφτε αλλού.

      Τώρα όμως απο τον φώτση απαιτείται ενεργή και σταθερά καλή παρουσία.Σε μια ομάδα που απέχει πολύ απο το computerized του Ζοτς.Δεν το έχει κάνει ποτέ,θα το κάνει τώρα;
      Θα βοηθήσει όσο έχει μάθει να βοηθάει.Δεν το θεωρώ αρκετό για αυτή την ομάδα.
      RalO.

      Διαγραφή
    14. Τουλάχιστον τώρα χρησιμοποίησες πιο σοβαρά επιχειρήματα...Ωστόσο, καταλαβαίνεις πως αυτό που χρησιμοποίησες ως επιχείρημα (δηλαδή το ότι ένας τέτοιος παίχτης λειτουργεί αλλιώς σε ένα καλοκουρδισμένο σύνολο όπως ήταν η ομάδα του Ζοτς και αλλιώς σε μια ομάδα ό,τι να ναι όπως αυτή του Σκαριόλο ή του Πεδουλάκη) βρίσκει εφαρμογή και στην ομάδα του οσφπ φέτος...Τόσο σχετικά με τους παίχτες που υπήρχαν από πέρυσι, όσο και σχετικά με οποιαδήποτε προσθήκη κάνατε φέτος.

      Την Εθνική και την άθλια εικόνα της το καλοκαίρι θα έλεγα να μην τη χρησιμοποείς για να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί αν την έχουμε ως κριτήριο τότε θα πρέπει να πούμε ότι μόνο ο Σπανούλης είναι καλός παίχτης ενώ όλοι οι άλλοι ξοφλημένοι -πράγμα που φυσικά δεν ισχύει...

      Τελωσπάντων, για να μην μακρηγορώ, προσωπικά θα θεωρούσα τεράστια ενίσχυση την προσθήκη Φώτση τόσο καθαρά αγωνιστικά (ο Τσαρτσαρής είναι μαύρη τρύπα) αλλά και ως προς το μεντάλιτυ της ομάδας, αφού θα ερχόταν ένας ακόμα παίχτης ποτισμένος με πνεύμα πρωταθλητή.

      Διαγραφή
  22. O Παπαδογιάννης ευκαιρία βρίσκει να ξιφουλκεί εναντίον οτιδήποτε ελληνικού. Αν και δεν διαφωνώ 100% με την πρότασή του, πιστευω ότι παραείναι ριζοσπαστική (για να το θέσω ευγενικά).
    Εκει βέβαια που έχασε τη μπάλα είναι εκεί που είπε ότι "στη σερβία η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της" κόντεψα να πέσω στη λίμνη απο τα γέλια...ακου σερβία...όπως και πολλά γέλια έριξα με το "σαφαρι" των πρασίνων για παίκτη τη δεδομένη στιγμή..και πολύ λυπάμαι τα μάτια μας που θα χρειαστεί να βλέπουμε Μπακνς και 15 λετά σε κάθε αγώνα του ΠΑΟ...
    Μ.Π.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Τον συμπαθώ αρκετά σαν παίχτη.Καλή περίπτωση αλλά είναι καθαρό δυάρι.Ο Παναθηναϊκός,για μένα,χρειάζεται άσσο αλτρουιστή και με καλές οργανωτικές ικανότητες.Βέβαια,ο Κρίστμας σε ανεβάζει επίπεδο!Θα τον ήθελα αρκετά στον Ολυμπιακό αντί του ''νωθρού'' Γκετσεβίτσιους. Γιάννης

      Διαγραφή
  24. ελευθερος ο κριστμας!να η ευκαιρια...!ας τον παρουμε μονο για το πρωταθλημα,αλλωστε αυτος ειναι ο ρεαλιστικος μας στοχος.και μπορουμε να του κανουμε συμβολαιο και για του χρονου.τζιμ,πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη λυση ή αυτοι που προτεινες θα ταιριαζαν πιο πολυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά, ας ασχοληθούμε καλύτερα με το σημερινό ματς που είναι ένας δύσκολος πρόωρος "τελικός" για τους 8 και τα άλλα έχουμε να τα συζητάμε...όπως λέει ο Jim, μάλλον αποπροσανατολισμός ήταν όλη αυτή η ιστορία, αλλά δυστυχώς στόχευσε στους παίκτες μας και ουχί στους αντιπάλους...

    Ανεξάρτητα από τις απουσίες της Zalgiris σήμερα, το ματσάκιον είναι τέρμα δύσκολο, καθώς (α) τα τελευταία δείγματα του ΠΑΟ σε δύσκολα ματς δεν είναι και τα καλύτερα (αφήνω τις "προπονήσεις" στην Α1 στην άκρη), και (β) η Zalgiris είναι καλή ομαδούλα (δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από μας, πάντως εδώ μέσα μας έφυγε το σκ@τό να τους κερδίσουμε).

    Αν λοιπόν Ukic είναι εκτός (πρόβλημα στη μέση δεν φεύγει εύκολα, μόνο με ένεση και αυτό για λίγο), και ο Banks συνεχίζει να παριστάνει το ΑΤΙΑ, βλέπω το ΔΔ να τραβάει ένα 35αρι σήμερα που θα είναι όλο δικό του (κυριολεκτικά). Αν προσθέσουμε και -πιθανή- εκ νέου χαμηλή πτήση από τα 3αρια μας, βλέπω όχι μόνο να χάνουμε αλλά και με διαφορά....

    Μακάρι και ελπίζω να βγω ψεύτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντωνη παιζαμε χωρις ΔΔ(4 λεπτα στην αρχη) και Σοφο .Τοτε ειχαν Τζααμπερ,θα ναι αλλος αγωνας σημερα.

      Διαγραφή
  26. αντωνη παιζαμε χωρις τον ΔΔ(επαιξε μονο 4 λεπτα,γιατι τραυματιστηκε σε εκεινον τον αγωνα) και χωρις τον Σοφο.Ο Γκιστ ηταν ανετοιμος.Αυτοι τοτε ειχαν Τζααμπερ που ηταν απο τους καλυτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα τζιμ, καιρο να σχολιασω κατι λογο δουλειας αλλα σε παρακολουθω αννελιπως, οσον αφορα τον παο η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση, ψαχτηκαν για γκαρτ αλλα λογο του οτι ηταν δεν ηταν κ σιγοθροι οτι θα ταιριαζε στην ομαδα + του οτι πιστευω οτι ψαχτηκαν πολυ αργα δεν θελανε να δωσουν μεγαλο ποσο που δεν το διεθεταν κιολας, οσον αφορα τον φωτση μιλαμε με αλλα δεδομενα, εναν παιχτη που ξερουνε τι θα προσφρει + το γκελ + οτι θα τον ειχαν για 2++χρονια. Ασχετα αν η ομαδα θελει γκαρντ.

    Οσον αφορα τον περκινς ο οσπφ εβαλε στην μηχανη του ενα πολυτιμο αμυντικο γραναζι, κινηση που κανει ακομη πιο επιτακτικη την αναγκη για απκτηση σκορινγκ γκαρντ για τον παο, μιας κ ο πεκρκινς θα προσπαθησει να πνιξει/κουρασει τον διαμαντιδη, αν θα τα κατεφερει ειναι αλλουνου παππα ευαγγελια.

    Οσον αφορα το αρθρο του Κ. Παπδογιαννη θα συμφωνησω μαζι του, απο τις λιγες φορες θα ελεγα, τα κερδη απο μια τετοια κινηση θα ηταν πολλαπλα για το ελληνικο μπακσετ κ τις ομαδες, διαφημιση του αθληματος, κερδη απο μελλοντικα τηλεοπτικα κτλ, μεγαλη χαρα στους ομογενεις να παρακολουθησουν εναν τελικο κυπελλου κ γενικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος θα παρακολουθησει αυτα τα ματς απο κοντα :).

    Μια ερωτηση επισης, μετεγγραφες γινονται μτα την φαση του τοπ16? Πολυ νωρις για τετοιοες συζητησεις. Παντως δεν θεωρω απιθανο να κινηθει για γκαρντ ο παο μονο για το ελληνικο πρωταθλημα.

    Και κλεινοντας, μια προταση, τι θα ελεγες αν ειχες τον χρονο βεβαια, να κανεις ενα αρθρο για τον μπας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κοιτάξτε τι κάνουν οι τούρκοι:http://www.youtube.com/watch?v=c2AFB25g4VM&sns=tw. Αυτό είναι marketing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Jim kanena sxolio gia Papalouk kai Xmas?
    Oson afora Zalgiris kai PAO, nomizw oti nai einai diaforetika opws eipan kai oi filoi parapanw, alla mallon kalitera gia PAO, giati 1. leipei o Jaaber kai o Giankunas, 2. o McGrath nai me etoimos alla xwris na xerei tous simpaiktes tou akomi 3. o Giavtokas kalos, alla yia sigekrimena pragmata kai an ton paixoun grigora Gist-Lasme malon exoun pleonektima. Yenika, paiktes-opla exei i omada kai gia kalo exwteriko sout kai gia kalo inside game. Tha apodwsoun?
    Outws i allws se tetoia diskola match auto pou metraei einai i apofasistikotita, poso to thelei i omada kai poso psixraimoi einai se xespasmata tis Zalgiris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δηλαδη μπορουμε να παρουμε παιχτη τωρα σε αυτη την φαση για Ελλαδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω μέχρι να αρχίσουν τα πλευ οφ στην Ελλάδα έχουμε δικαίωμα

      Διαγραφή
  31. Δειτε ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βιντεο απο την Τουρκια.. Για την Εφες: http://www.youtube.com/watch?v=c2AFB25g4VM&sns=tw . Πραγματικα εκπληκτικο !!!

    Pisculichi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλημερα jim..θελω τη γνωμη σου για τον τζορτζ της ιντιανα,τον ειδα χτες με τους νικς ο τυπος ειναι παιχταρα....νομιζω οτι ειναι το επομενο αστερι στη λιγκα αν και υποτιμημενος .οι νικς πολλα νευρα ολο τσαμπουκαδες,αυτο το ζευγαρι θελω να το δω στα πλει οφ αιμα και αμμος θα ναι...τι λες θα χτυπησει τον κριστμας ο παναθηναικος?...stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stone ο παίκτης έχει φοβερά προσόντα και ταλέντο. Αυτό που του λείπει την δεδομένη στιγμή είναι η σταθερότητα. Συνολικά φέτος έχει κάνει πολύ καλή σεζόν, ενώ πέρσι σερνότανε και δεν έξω αν έχει το star quality που απαιτείται για να μεγαλουργήσει. Σίγουρα πάντως η Ιντιάνα έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο μέσα στο οποίο μπορεί να αναδειχτεί ο Τζορτζ

      Διαγραφή
    2. φετος αρχισα να βλεπω τακτικοτατα nba και μου χει κανει μεγαλη εντυπωση οπως και τα δυο γκαρντ του μιλγουοκι ειδικα ο τζεννινγκς...stonerook

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ..Ellis, Jennings σπέρνουν. Ο Jennings είχε κάνει μάλιστα και πέρασμα ευρώπη με την Ρόμα...

      Διαγραφή
    4. george megali paixtara, jennings megali mou adinamia o ellis oxi toso, prepei na veltiosei polli to sout tou.

      Διαγραφή
  33. καλησπερα σε ολους
    ο παο σημερα παιζει το μεγαλυτερο ευρωπαικο του ματς και βαθμολογικα αλλα απο την σκοπια της δυσκολιας.η ζαλγκιρις ειναι μια ομαδα που δεν του ταιριαζει για 3 λογους
    1)ναι μεν τρεχει(οπως και η ρεαλ που ταιριαζει απολυτα στον παο),αλλα ειναι σκληροτραχηλη με παιχτες σε ολες τις θεσεις που παιζουν ξυλο.αυτο σημαινει οτι ο παο θα αναγκαστει να βαλει την μπαλα κατω ,εκει που δεν ειναι καθολου καλος.
    2)εχει σκορ απο ολες τις θεσεις.η φετινη ζαλγκιρις σκοραρει απο πανου,οχι μονο απο το τριποντο.εχει ποιοτητα και παιχτες που διαθετουν επαφη με το καλαθι και αγνοια κινδυνου σε μεγαλα σουτ.επισης ο πλαθα θα χτυπησει αμμεσα οποια αδυναμια εντοπισει πχ καπονο στο ποστ.
    3)παιζει σε καυτη εδρα με φανατικο κοινο και αυτο απο μονο του ειναι παραγονας νικης.

    το σιγουρο ειναι οι ο παναθηναικος θα προσπαθησει να παει σε λιγες κατοχες και αυτη τη φορα.δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα αφησει ξανα τα τριποντα.τουλαχιστον σην αρχη θα παει σε αλλαγες σε ολα τα σκριν για να αποφυγει οτι μπορει.

    παιχτης κλειδι για το σημερινο μας ειναι ο σοφοκλης.και σε δευτερο βαθμο ο ουκιτς του οποιου η παρουσια σιγα σιγα βελτιωνεται, αν και δε θεωρω οτι μπορει να δειξει καποια τρομερη σταθεροτητα στο παιχνιδι του.

    προσωπικα δεν περιμενω να δω τον καπονο να κανει τα ιδια οργια με αυτα του πρωτου γυρου.αφενος γιατι δε θα τον αφησουν να βρει το μισο δευτερολεπτο που θελει για να εκτελεσει.αφετερου γιατι με το που θα πατησει παρκε θα το σημαδεψουν αμεσως.
    τελος αν ο παο καταφερει και κερδισει σημερα προσωπικα εκτιμω οτι παει για τριτη θεση.
    TROUBLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε κοίταξε να δεις κάτι πράγματα, όλοι έχουν γνώμη για τον κάθε φώτση και ξέρουν τα γηπεδικά στο φουλ. Αφού κάθονται και χασομεράνε στα άρθρα τού κάθε πικραμένου στις γκαζετομούφες τί να περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. η τσ σ κα αποδεσμευσε κριστμας..μηπως να τον σκεφτομασταν αντι για καπονο του χρονου; γενικα ο δευτερος ειναι πολυδιαφημισμενος και πολυακουσμενος αλλα απο ουσια τιποτα..ποσο καιρο εχει να βαλει πανω απο 10π; ο κριστμας τουλαχιστον παιζει καθολου αμυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην υποτιμάς έτσι απλά έναν παίκτη σαν τον Καπόνο. Τον Μάιο θα τον δούμε στο 100% του, στους τελικούς. Εκεί θα φανεί και αν θα παραμείνει και του χρόνου.

      Διαγραφή
  36. σιγουρα μια κινηση στα γκαρντ θα βοηθουσε οπως και μια ενδεχομενη στο 4, το θεμα ειναι κατα ποσο θα βοηθουσαν τωρα στα 2 επομενα κρισιμα παιχνιδια.. στο πρωτο σιγουρα καθολου και μαλλον δν θα προλαβαιναν και το δευτερο ...οποτε...
    οι μεταγραφες πλεον πανε για του χρονου οπου και πρεπει να γινει ο σωστοσ σχεδιασμος, πρωτα στο τι μπασκετ θελουμε να παιξουμε. οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ δν ξερω κατα ποσο ο χορτζ ηταν αυτο π θελαμε. σκορερ με καλο σουτ οποτε ναι, αλλα οργανωτικα δν ξερω αν θα ηταν το ιδανικο.
    Τζιμ αφηνεις παραθυρο για μεταγραφη στο ελληνικο 'η μου φανηκε??? τετοια μας κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ για το αρθρο του παπαδογιαννη εμενα μ αρεσε σαν ιδεα αφου αυτοι π πανε στον τελικο ειναι συγκεκριμενοι. Οποτε ας τον πανε εξω για ολους τους λογους π ανεφερε ο νικος.
      Ασ δουμε ομως και τα σχολια απο κατω... ε αυτη θα ειναι και η αντιμετωπιση της ιδεας απο παραγοντες και αρμοδιους.

      Διαγραφή
    2. Έλα Κρις, θεωρώ ότι μεταγραφή έπρεπε να είχε γίνει τώρα. Δηλ. και για Ευρωλίγκα μαζί. Τώρα για το πρωτάθλημα υπάρχει το παράθυρο από μόνο του. Η εικόνα της ομάδας θα το δείξει..

      Διαγραφή
  37. Jim θέλω οπωσδήποτε σχόλιο για τα τεκταινόμενα στην τσσκα με κρίστμας,παπαλουκά κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απαντήσεις
    1. Καλησπερα σε ολους. Πιστευω οτι αν γινοταν να παρει ο Παναθηναικος τον Curtis Jerrels θα βλεπαμε μεγαλη βελτιωση.Κριμα γιατι δεν μπορει να παιξει Euroleague. Φετος δεν περιμενω κατι απο Ευρωπη, ειναι μια μεταβατικη χρονια για την ομαδα. Πρωταθλημα ειναι ο πραγματικος στοχος του Παναθηναικου. Το καλοκαιρι θα ηθελα αν γινοταν
      Γιανκοβιτς αντι Γιανοπουλου.....

      Διαγραφή
    2. Φίλε Ζele γι'αυτό ευθύνεται ο Πεδουλάκης!Δεν έχει δουλέψει καθόλου με τον Γιαννόπουλο και τον έχει ''κάψει'' παίρνοντάς τον μαζί του στον Παναθηναϊκό.Σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος προτιμάει να χρησιμοποιεί τον Καπόνο αντί του Γιαννόπουλου.Είναι κρίμα... Γιάννης

      Διαγραφή
    3. Δεν ξερω σχετικα με την προπονηση τι κανει ο Γιαννοπουλος. Αλλα ναι δεν ου δινει και ευκαιριες παντως ο Γιανκοβιτς εχει εξελιχθει και σωματικα και παικτικα. Σαφως τον εχουν βοηθησει τα παιχνιδια με τον Πανιωνιο

      Διαγραφή
  39. geia sou Jim, opws eides kai gw kai kapoioi alloi theloume sxolio gia Krismas, Theo, klp Iparxei periptwsi na enaidferthei o PAO? Blepeis kammia logiki se auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα το πάρουμε το ματσάκι απόψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μετά απο τόση μεταγραφολογία η ομάδα επηρεαστεί ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και κάτι σε σχέση με το ματς με την CSSKA. Είναι δυνατόν να παίζει ο Mesina με 2 7footers για σχεδόν όλο το ματς και να μην μπορούμε να το εκμεταλευτούμε? Ο Κρίστιτς 4, για όνομα του θεού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως το τρικ του Μεσινα ειναι οδηγος για τον Πλαθα. Γιατι κι αυτος με 2 7-footers θα παιξει αποψε.

      Βεβαια, αλλο Κριστιτς+Καουν και αλλο αδελφοι Λαβρινοβιτς.

      Ιδωμεν...

      George@Manchester

      Διαγραφή
  43. καλησπερα,το ρολοι ειναι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxa επιτηδες το επισημανα για να τσεκαρω την ωρα σας, ειστε μπροστα οντως πολλες ωρες.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  44. Καλησπέρα Jim,συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που κανεις !! Δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να παρει ο παο γκαρντ για τη συνεχεια του πρωταθληματος ?? Αν ναι δεν θα ηταν καλυτερα να δωσει τα συγκεκριμενα χρηματα για τον Καλαθη ?? Τελος ανεβασε αν μπορεις σχοιλιο για την αποδεσμευση Κριστμας απο Τσσκα!!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω ....
    rondo_11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Μεσίνα τον τελευταίο καιρό είχε κάνει στην άκρη τον Κρίστμας. Καταλαβαίνω τη σκέψη του (χωρίς να συμφωνώ 100%) ότι η ομάδα θέλει μια αλλαγή στη δομή, γι'αυτό και προσθέτει μόνιμα ένα πόιντ γκαρντ στη θέση ενός πλάγιου. Το θέμα είναι ότι στα φτερά μένει με Μίτσοβ και Ουίμς.. Έχει ένα ρίσκο. Μου αρέσει το ότι επιλέγει να σχηματίσει ένα ροτέησιον με πολλά πόιντ αλλά νομίζω ότι μπορούσε να πάρει πιό πολλά από τον Κρίστμας. Να είστε πάντως σίγουροι ότι ο Μεσίνα "κάτι" έχει δεί στον Παπαλουκά και ποντάρει σε αυτό καθώς με αυτό τον τρόπο θέλει -εκτός του να αλλάξει το ροτέησιον- να τον βάλει σε ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιμ,όντας φίλαθλος του Ολυμπιακού,θα ανέβαζε επίπεδο την ομάδα ο Κριστμας στην θέση του Λιθουανού;Θα αποτελούσε καλή περίπτωση για τη ομάδα του Παναθηναϊκού; Γιάννης

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά "θάβεις" τον Σλούκα. Για τον Πάο απάντησα πιό κάτω Γιάννη.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ εν μέρει σ'αυτό!Όσο πιο ''γεμάτο'' είναι το ρόστερ,τόσο καλύτερο ροτέισον γίνεται!Θα μπορούσε,για παράδειγμα,όταν ο Λο με τον Σπανούλη είναι στον πάγκο,να παίζει ο Σλούκας στον άσσο με τον Κρίστμας στο δύο.Και ο Κατσίβελης να ''ψηθεί'' στο εγχώριο πρωτάθλημα!Τέλος,είδα και 'γω το δίδυμο Τεόντοσιτς-Τζάκσον και ''δούλεψε'' αρκετά καλά την περασμένη Πέμπτη. Γιάννης

      Διαγραφή
    4. Ο Κριστμας τιμωρηθηκε για την αμυνα που δεν μπορουσε να παιξει.

      Σχεδον ιδια περιπτωση με του Γκετσεβιτσιους στον Ολυμπιακο δηλ. τι να τους κανεις τους Κριστμας/Γκετσε οταν εχεις τους Τεοντοσιτς/Σλουκα αντιστοιχα?

      Ο Μεσινα λοιπον θα δωσει καποιο απο το χρονο του Τεοντοσιτς στον Παπαλουκα και θα κατανειμει το χρονο του Κριστμας σε Τεοντοσιτς και Ουϊμς.

      Το σουτ του Κριστμας (γιατι μονο αυτο ειχε) δεν προκειται να λειψει. Τεοντοσιτς/Κριαπα/Μιτσοβ/Ερτσεγκ/Ουϊμς/Βοροντσεβιτς, ολοι αυτοι εχουν μακρινο σουτ, ακομη και ο Κριστιτς σουταρει απο το high post.

      O Κριστμας ειναι ενας Καπονο o οποιος ομως μπορει να βγει σε θεσεις για σουτ. Αν ερθει δεν προσθετει τιποτε καινουργιο αλλα σιγουρα καποια συστηματα του Πεδουλακη που δεν βγαινουν τωρα ειναι κομενα και ραμενα γι αυτον και σιγουρα θα διωξει τον Καπονο.

      George@Manchester

      Διαγραφή
    5. Ο Σλούκας στον άσσο με τον Κρίστμας στο δύο = σπασμενο προφυλακτικο.

      George@Manchester

      Διαγραφή
    6. Γιωργάρα ο Κρίστμας έχει προσωπική φάση σε αντίθεση με τον Καπόνο. Αυτό το σημερινό μπάσκετ είναι σημαντική λεπτομέρεια..

      Διαγραφή
  46. Εσείς όλοι που γράφετε για μεταγραφές στον παο και αλλού και προτείνετε ονόματα, κοιτώντας τα στατιστικά του κάθε παίκτη, πώς ξέρετε με σιγουριά ότι θα έπιαναν σε μια νέα ομάδα και "θα πήγαινε καλύτερα"? Από εμεπιρία ή από φαντασία σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό εμεπιρία..Καθαρά από εμεπιρία..

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  47. Το καλοκαίρι είχαμε πεί για τον Παναθηναϊκό: Πέρκινς-Λάσμε και έναν εκ των Κρίστμας-Πότσιους. Τώρα πλέον "το μπλέκεις" πολύ προσθέτοντας έναν πλάγιο (μόνο για Ελλάδα έτσι και αλλιώς). Όχι λοιπόν. Για το καλοκαίρι το ξαναμιλάμε.. Εξαρτάται και από τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Ο παίκτης πάντως σαφώς και μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό, δε το συζητώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. gia to matsaki simera ti les dedomenwn twn allagwn (Jankunas/Jaaber out kai McGrath/Javtokas in?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβλήματα και για τους δύο, αυτός που θα έχει κάνει καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία μπορεί να παρουσιάσει ένα συσπειρωμένο σύνολο. Καλή ομάδα η Ζαλγκίρις. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει αντίστοιχο ματς φέτος. Στο Καντού..

      Διαγραφή
    2. nai re su Jim min to thimizeis yiati ekei o Bramos itan me7/9 nomizw se 3p. kai o Banks ekane TO match...Simera? telws pantwn, Makari, eidwmen!

      Διαγραφή
  49. Απαιτούμε και φέτος άρθρο για τα trades, Δημήτρη!!!

    http://hoopfellas.blogspot.gr/2012/03/deadline.html

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το άσχημο είναι ότι ο κόσμος παρασύρεται από τις μεταγραφικές ηλιθιότητες κάθε εφημερίδας και αναλώνεται πλέον σε κουβεντούλες αν ο κρίστμας χωράει εκεί που ο άλλος την κάνει και αν ο περκινς θα βοηθήσει στη θέση του τάδε. Ιστορίες για αγρίους ρε μάγκες. Κουβέντες του αέρα. Να δούμε κανα παιχνίδι πρώτα και έπειτα βλέπουμε. Τί διάολο, ατζέντηδες στα σαλόνια είστε όλοι ή ζηλέψατε την ελληνική αθλητικογραφία που σπάει κόκκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα Jim,
    Πιστεύω οτι μεγαλύτερης σημασίας κίνηση θα είναι για τον Παναθηναικό να
    φροντίσει να ανανεώσει απο τώρα τούς παίχτες που θεωρεί οτι θα αποτελέσουν κορμό για την επομένη τριετία.Αυτοί κατα τη γνώμη μου είναι οι 3D,Μασιούλης,Μπράμος,Σόφο,Λάσμε,Γκίστ και υπο προυποθέσεις κάποιοι εκ των ξανθόπουλου(ελλήνας γκαρντ ικάνος για 10-15 ποιοτικά λεπτά στην Α1),Ούκιτς και Καπόνο.Επειτα ξεκινάς μαζεύοντας οτι καλήτερο απο έλληνες πχ Φώτση,Παππά και μετά έχοντας χρόνο στη διαθεση σου να πάρεις ξένους ωστέ να σου αλλάξουν πραγματικά επίπεδο και οχι σαν τους Κίτσεν,Αμστρονγκ.
    Madrugada 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά φίλε. Δε θα ανανέωνα τον Γκιστ πάντως..

      Διαγραφή
    2. Πλάκα πλάκα Δημήτρη καλά έχει πάει ο Γκιστ. Στον τελικό κυπέλλου κέρδισε πολλούς πόντους. Και μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά έχει τα κλειδιά της θέσης "4". Εγώ θα τον κρατούσα. Σκέψου γυρίζει και ο Φώτσης το καλοκαίρι, καλό δίδυμο θα κάνουν και θα έχει και λιγότερες ευθύνες ο Γκιστ.
      Και βασικά όπως λέει και ο Sivert απο πάνω το θέμα είναι του χρόνου να πάμε για λίγες μεταγραφές. Αν είναι πάλι να αλλάξουμε όλη την ομάδα τότε δεν πάμε πουθενά.

      Διαγραφή
    3. μπραμος και σοφο εχουνε τριετες και διετες αντιστοιχα φιλε και ο ουκιτς διετες. οποτε του χρονου η ομαδα ξεκινα με μινιμουμ 3 παιχτες και λογικα 4 η 5 λογω διαμαντιδη/φωτση. Στους αμερικανους ξεκινας απο την αρχη. Ο Λασμε δυσκολα θα ανανεωσει απο τωρα νομιζω. Επισης το σωστο ειναι να δεις ποιος θα ειναι ο προπονητης του χρονου πρωτα πριν αρχισεις να κλεινεις παιχτες. Αλεξ

      Διαγραφή
    4. Jim για τον Γκιστ εγραψε εξαιρετικα λογια ο Ιτουδης στο μπλογκ που διατηρει στην ευρωλιγκα...

      Διαγραφή
  52. Ο Ούκιτς έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και οι Σόφο Μπράμος για άλλα 2 χρόνια. Θα συμφωνήσω για Λάσμε, Γκιστ,Δ.Δ, Μασιούλις αλλά μήπως 8α πρέπει να προηγηθεί η εισήγηση του νέου προπονητή αν υπάρξει τέτοιoς;Ειδικά για τα guard μας πρέπει να υπάρξει επανασχεδιασμός..

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φέτος εχω δει όλους τους αγώνες τις τσσκα σε euroleague kai vtb ο κριστμας ηταν κάτι σαν τον γκετσεβιτσιους η τον καπονο δλδ μόνο σουτ απο το τρίποντο καθόλου δημιουργία πολλά λάθη αργος ως τραγικός στην άμυνα βασικά αυτός ηταν και ο λόγος που έφυγε ... Με αποτέλεσμα να προσπαθεί να πάρει η τσσκα τον westerman απο την παρτιζαν .... Γνώμη μου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι δυο γκαρντ σου πρεπει να δημιουργούν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι φανερο οτι ολο και πιο πολλες ομαδες παιζουν πολυ χρονο με δυο γκαρντ.

      George@Manchester

      Διαγραφή
    2. Ολες οι ομαδες που πηγαν τελικους ειχαν guard που δημιουργουσαν.
      Συμφωνω απολυτα.στο ευρωπαικο παιχνιδι πρεπει να παιζεις με guard που δημιουργουν.αλλιως αργα η γρηγορα θα χεις επιθετικο προβλημα

      Διαγραφή
    3. και ακομα καλυτερα οταν παιζεις με 3 γκαρντ και εχεις μεσα ΔΔ, ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ, ΣΠΑΝ, ΖΗΣΗ (εθνικη Ελλαδος στα καλα της). Αλεξ

      Διαγραφή
    4. καλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις περυσι ο ολυμπιακος πηρε ευρωλιγκα και ο μονο που ηταν καθαρος δημιουργος ηταν ο σπανουλης και λιγο ο λο..... ο μαντζαρης ειχε κατα μεσο ορο 0,9 ασσιστ και ο σλουκας περιπου 1,5 που ειναι ελαχιστη συνεισφορα για περιφερειακουσ για τον γκετσεβιτσιους μην σχολιασω καν. φετος να σκεφτειται που ο ουκιτς βοηθαει ελαχιστα στη δημιουργια εχει 2 ασσιστ ανα αγωνα μεσο ορο.....

      Διαγραφή
    5. Για μενα δεν χρεαιζετε τριτος guard αλλα ενας πλαγιος σκορερ στυλ weems που να Μπορει να δημιουργησει κ μονος του κ για τους αλλους αν χρειαστει. Αν κ δεν ειναι πρωτευον στοιχειο.

      Διαγραφή
  54. Με τρία ειναι υπερβολή ... Εκτός και αν ο ένας απο αυτούς ειναι ο ΔΔ η ο Γκορντον της έφες... Παράδειγμα ο Ολυμπιακός του 2011 που προσπαθούσε να χωρέσει μιλος σπάν και Παπαλουκα στην ίδια 5 αδα ... Και ηταν τραγικός ! Πέρσι τεοντοσιτς σβεντ ειχαν δέσει πολυ καλά ...αν και οι δυο αρκετά ατομιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. καλησπερα παιδια..αφου η μεταγγραφολογια συνεχιζεται(που ειναι το εθνικο μας σπορ) και κανουμε σκεψεις για του χρονου λες και η φετινη χρονια εχει τελειωσει θα πω και γω τι θα επαιρνα στο παο..πρωτον,διωχνουμε ουκιτς-μπανκς-καπονο-γκιστ-γιαννοπουλο,οι ματσιουλις-λασμε θελω να μεινουν αλλα θα ναι δυσκολο καθως τα συμβολαια τους ειναι μονοετη,ο τσαρτσαρης αποσυρεται και εχουμε λοιπον μια σιγουρη βαση με διαμαντιδη-μπραμος-σοφο-φωτση και προσθετουμε γιανκοβιτς,παππα(με προυποθεσεις).συνολο 6 ελληνες.απο ξενους διαλεγω λαφαγιετ,μαρκοισβιλι(λιγο ανεφικτος),ροουλαντ(δεν τον εχω δει-εμπιστευω τον τζιμ),αντρε σμιθ της καζερτα που ειναι εκλπηκτικος φετος,λοντσαρ που εχει σουτ απ τα 5,5 κ καλος αμυντικος(δε ξερω αν εχει συμβολαιο αλλα πλεον πληρωνουμε μπαι αουτ)κ εναν 7φουτερ που ειναι απαραιτητος(αν οχι ο ταιους της καντου μ αρεσει ενω κ ο τραορε που πηρε η αλμπα και ο ντιον τομπσον ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις,ειδικοτερα αν δεν ανανεωσει ο λασμε)..αυτα τα λιγα ενω η ομαδα σε λιγο παιζει τοσο σημαντικο παιχνιδι..οποιος θελει να συμπληρωσει-διορθωσει ευχαριστως..JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. κ επιτελους ο σοφο να περασει τριτος σεντερ,αυτη ειναι η πραγματικη του θεση..οι περιπτωσεις παλμερ,μακ κολουμ,μπουκερ,μποχωριδη,τσαιρελη,παπαντωνιου ειναι ενδιαφερουσες αν και δε τους εχω παρακολουθησει πολυ..JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Eμενα μου αρεσει πολυ η ομαδα που εχουμε αλλα με 2 αλλαγες. Φωτσης στη θεση Τσαρτσαρη και εναν αλλο κοουτς στη θεση Πεδουλακη. Αλλαγη στυλ παιχνιδιου και μετατροπη σε γρηγορο μπασκετ. Παικτες τετοιους εχουμε , αμεσως αμεσως υπαρχουν 3 γκαρντς γι αυτη τη δουλεια ταμαμ, Ουκιτς-Μπανκς και Διαμαντιδης!!! Επισης στη θεση Σκορδιλη και Ξανθοπουλου 2 ποιοτικοι παικτες και η ομαδα πεταει!
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αν δεν παραιτηθει σημερα ο Pianigiani τοτε εχει χαθει καθε ντροπη.... θυμαμαι ακομα τους διφυραμβους του καλοκαιριου για το recruiting της Fener, και αυτο το λεω μονο και μονο για να θυμισω προς ολους μας πως οσο καταρτισμενος και να ναι καποιος, κανεις δεν διαθετει το αλαθητο. civil 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Α μπραβο...Μπλατ...ουτε αλλαγες ροστερ ουτε τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φερνερ-Μπαρτσελονα 19-50 σκορ ημιχρόνου...ΕΛΕΟΣ
    Σπύρος7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δράμα ομάδα αυτή η Φενέρ...
      Και αυτό ο έρημος ο Άντερσεν μοιάζει με πρώην μπασκετμπολίστα έτσι όπως τον βάζει να παίζει ο Πιανιτζιάνι, για να μην πω για τον Μπατίστ... Πωωωω...

      Διαγραφή
    2. Τον Πιανιτζιάνι ποτέ δε τον θεώρησα καλό προπονητή αλλά σεβόμουν τη δουλειά του στη Σιένα. Φέτος τον λυπάμαι...
      Σπύρος7

      Διαγραφή
    3. Ούτε υποψία ομάδας αυτή η Φενέρ...
      Ο Πιανιτζιάνι "έκανε την καλή" και τα τσέπωσε από τους Τούρκους, άντε τώρα να πάει πίσω στη Σιένα, γιατί άλλη ομάδα στην Ευρώπη δε νομίζω να τον θέλει... Δεν νομίζω πως διαλεξε αυτός παίκτες το καλοκαίρι, αλλά πραγματικά δεν βλέπεις ούτε ψήγμα προπονητικής δουλειάς...

      Διαγραφή
  61. Tι γίνεται εκεί στην Πόλη;Δέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. OPOIOSDIPOTE ERXONTAN KALUTEROS APO TA TSIRKOULA UKIC-BANKS THA ITAN..TRAGIKO POU DEN KALUGTIKE TO KENO..EKTOS KI AN THEOROUN OTI H EUROLEAGUE EXEI TELEIOSEI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H΄ ό,τι μέχρι τους 8 είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει.Απέναντι σην Μπαρτσελόνα χλωμά τα πράγματα.

      Διαγραφή
  63. Ας μιλησουμε και λιγο για το σημερινο παιχνιδι.Λοιπον σημερα περειμενω ενα κλειστο παιχνιδι, δεν βλεπω καποια ομαδα να ξεφευγει στο σκορ με πανω απο 5 ποντους σημερα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.Πιστευω πως το παιχνιδι θα κριθει στο τελος και αναλογα με τη φθορα που θα χει καθε ομαδα στους ψηλους κυριως.Ελπιζω να βρουμε σουτ απο τη περιφερεια και και απο τα 3ρια μας και απο μπραμ ο καιρο εχει να κανει ενα καλο παιχνιδι αν και πιστευω πως ο πλαθα θα ειναι διαβασμενος και δε θα επιτρεψει τοσο περειφερειακα σουτ (βλεπε πρωτο παιχνιδι).Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι ματσαρισματα θα γινουν σε περιφερεια και φροντλαιν.Ελπιζω η αμυνα μας να δωσει αυτη τη φορα λυσεις και να μην χαθουμε στις περιστροφες.

    BIG SARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Σάρας, λογικά κλειστό παιχνίδι θα γίνει, που δεν ευνοεί Μπάνκς και Ούκιτς, αλλά ευνοεί τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟ ως τώρα. Δύσκολα πάνω από 70 πόντουςτο βλέπω... Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ, ο ΔΔ θα είναι απόλαυση, είμαι σίγουρος!

      Διαγραφή
  64. Παιδιά καλησπέρα.

    Ξέρετε τι ακριβώς μπάτζετ έχει η φενέρ; καταρρέει με Μπάρτσα... δείγμα του πόσο μπορεί να χαλάσει μια μεγάλη επένδυση αν δεν έχεις τεχνογνωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοντα στα 25~30μυρια νομιζω, με το νουμερο να ειναι πιο κοντα στο 30.

      Διαγραφή
  65. isws akoustei asteio alla pos sou fenonte o Guo ( eixe akoustei to kalokairi ) kai o McColoub tou apollwna ...?? pisteveis pos h omada 8a eprepe na exei parei ena 4sari stin 8esi tou Tsartsarh gt egw pistevw pos nai...

    Nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΙ πινει ο πιτ μαικλ ρε παιδια φετος? Το ελιξηριο της νεοτητας? ΙΣως η καλυτερη του χρονια οσο τον θυμαμαι. Οσον αφορα το ματς για αλλη μια φορα ειδαμε το γνωστο τσιρκο της φενερ σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω αλλα περιμενε να τον δουμε και στο φαιναλ φορ γιατι πιστευω θα παει η μπαρτσελονα.Μην κουτουλαει οπως περισυ εχει χονδροπαθεια αν θυμαμαι καλα.Για τη φενερ καλα να παθει αφου δεν βαζουν μυαλο.

      BIG SARAS

      Διαγραφή
  67. Πριν την πρώτη φάση έλεγα ότι η βασική διαφορά μεταξύ των δυο ομίλων είναι ότι οι δυο αδύναμες στον όμιλο του Παναθηναϊκού (οι Γερμανικές) είναι κατά πολύ πιο αδύναμες από τις αντίστοιχες του ομίλου του Ολυμπιακού. Μετά το σημερινό δεν ξέρω κατά πόσο Φενέρ και Μπεσίκτας είναι όντως καλύτερες από Μπάμπεργκ και Άλμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μα που στην ευχή τον έιχες τον Ξανθόπουλο τόσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τρίτο φάουλ Λάσμε..Δύσκολα τα πράγματα έως απίθανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παλι απο το τριποντο γινεται η ζημια...τι κακο πραγμα αυτο με τον ΠΑΟ φετος...ειναι φοβερο πραγμα...
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. φοβερος ο Ροκο στο πρωτο ημιχρονο..
    10 ποντοι και εχω μετρησει και 4 ασιστ.
    Ας συνεχισει ετσι!

    Simple Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 22-14 ριμπαουντ 3 φαουλ σοφο και λασμε τσαρτσα 12 λεπτα..Μαλιστα!!Αντιο ζωη..

    BIG SARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλός παίκτης αυτός ο Μασιούλις της Ζαλγκίρις. Να τον πάρουμε στον ΠΑΟ του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Den htan tuxaio : o UKIC einai clutch player guys !!!!

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Kerdisame me systima "vale thn mpala opws na nai se lay-up kai tha gurisei sto stefani kai tha mpei !" Artzi korufi !

    MANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτό το ματς στο χωριό μου το λέμε ματς πυγμαχίας, μία σου και μία μου και στο τέλος κερδίζει κάποιος στα σημεία! Αναπάντεχος Ούκιτς, μακάρι να έχει τα @@ να συνεχίσει έτσι, θα κάνει τη χρονιά πολύ καλύτερη για όλους.
    Κοιτάξτε την κατάντια του ΟΣΦΠ με τη Λεβάντε, για να καταλάβετε την αξία των ισχυρών αντιπάλων εντός των συνόρων.
    Μπράβο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. A ρε αρτζι λαμπαδα σε διαμαντιδη , ουκιτς και γκιστ. καλο , πολυ καλο διαβασμα παιχνιδιου και κατα την διαρκεια απο αρτζι αλλα ρε καραμητρο που πας με τον διαμαντιδη να παιζει +35 λεπτα??? απορω τι θα γινει με μπανκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τί θεές ρε γαμώτο οι Λιθουανές!Θέλω να μεταναστεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μελαχρινή είχε το γήπεδο και την έδειξε 5 φορές ο σκηνοθέτης. Ότι σου λείπει θεωρείς όμορφο :)

      Διαγραφή
    2. και η οποία μελαχρινή είναι Ελληνίδα...Μαρίνα την λένε..

      Διαγραφή
    3. και γω νομιζα ειναι ο μπακσς μπανυ.

      Διαγραφή
  79. Μπραβο ρε ροκο...καρυδια μεγαλα το παιδι...εχει προσωπικοτξτα τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι..Και το κυριότερο να κοπούν οι αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ.

      Ανφρέας

      Διαγραφή
  80. auti i koloMalaga pali oriaka to pire...psiloanatropi ekane i germaniki alla den prolabe mou fainetai, to ebelepe kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αν δεν υπήρχαν σήμερα, πέρα από τους 2 συνήθεις υπόπτους, γκιστ (που δεν θα τον υπέγραφε ο hoopfellas γιατί ...δεν κάνει) και ούκιτς (που μέχρι χτες τον έκραζαν τα λαπτοπ) θα έπρεπε να φάει πολλή ντομάτα ο τύπος στον πάγκο που δίνει οδηγίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγε...Ο Τζιμ ειναι εξαιρετικος γνωστης του αθληματος τον παραδεχομαι αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και παντα σωστος.Κανεις δεν ειναι παντα σωστος.
      ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς. Κουβέντα κάνουμε.

      Διαγραφή
  82. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα!Αλλά εγώ θα σταθώ στην ''μπασκετική'' παιδεία των Λιθουανών.Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας σε ορισμένα πράγματα! Γιάννης

    **Όσο για την μπάλα πιο κάτω δεν γίνεται!Πότε δεν ήμασταν η ''ποδοσφαιρομάνα'' αλλά αυτό το συνονθύλευμα του Μαρινάκη δεν βλέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. παιδια ο ουκιτς οπως και ο γκιστ δεν εχουν δουλεψει ποτε σε σοβαρη ομαδα και γι αυτο θελουν χρονο προσαρμογης ακομα και οταν δεν επαιζαν καλα το παλευαν δεν ηταν αδιαφοροι...τωρα μαθαινουν,το κακο ειναι οτι η λαθος επιλογη του μπανκς θα στοιχισει γιατι δεν ειναι τεραστιες οι διαφορες σε σχεση με τα φαβορι....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αρχιδάτη νίκη σήμερα και πολύ καλός αγώνας..νομίζω απο τους καλύτερους φέτος..για να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. τρελος Ukic και την κυριακη ερχεται μια μεγαλη επιστροφη,για το ελληνικο πρωταθλημα μονο βεβαιως.jim,λογικα θα το ξερεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον εννοείς ρε φίλε; δεν είναι πολλοί οι υποψήφιοι, Μπατίστ ή Νίκολας...

      Διαγραφή
    2. ξαναρχονται χριστουγεννα..

      Διαγραφή
    3. Απο μαλακιες αλλο τιποτα

      Διαγραφή
  86. etc ukic telika den me peirazei na katsei kai tou xronou gt to eixa demoneo otiu 8a pare i podi alla sta @@ mas borei na prosferei arketa se epi8esh kia amuna sun oti 8a exei desei polu kala me thn omada alla einai epitaktikh h antikatastash tou banks..kai epidi den eida apo thn arxh to mats gt den ton evale ka8olou smr ???paizei tpt periergo...alla kata ta alla 3d magikos 10 asiist kai alles poses 8a eixe an den koimotan kai den eixame kai smr gia akoma ena sunexome o paixnididi tragika posossta sto tripodo....btw kapono mhden telika tsaba lefta ..toux ronoou einai episis epitakktikh h adikatastash tou me ena paikth ousias kai oxi diafimisis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος καταφερε και διαβασε το σχολιο σου πρεπει να ειναι πραγματικα πολυ μαγκας.Μου θυμιζεις πολυ εναν τυπο, Κωστας λεγεται, απο τα Πρασινα Νεα. Ξερολας και εντελως ανορθογραφος.

      Διαγραφή
  87. Mπραβο στη ομαδα, τεραστια νικη...Απιστευτος Ουκιτς, εδωσε πολλες απαντησεις...ακομα και ο Τσαρτσαρης σημερα ηταν καλος. Και επιτελους ειδαμε αιφνιδιασμους και καποια σημεια που τρεξαμε, οποτε δινω και ενα point στον Πεδουλακη. Ευτυχως στο β ημιχρονο δε μπηκαν τα τριποντα των Λιθουανων, γενικα οποτε δε τρωει ο ΠΑΟ τριποντα εχει πολλες πιθανοτητες για νικη. Μου δημιουργει αποριες η περιθωριοποιηση Μπανκς-Καπονο, θα τους χρειαστουμε σιγουρα στη συνεχεια. Ας μην επαναπαυτει η ομαδα απο τη νικη αυτη γιατι το σημαντικο πια ειναι οχι μονο να περασει αλλα να μη περασει και ως 4η και βρει Μπαρτσελονα στους 8.
    Δημητρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπέρες από τον Μπερλουσκόνι!
    Παρατηρήσεις για το σημερινό ματς:
    1. Μ' άρεσε σήμερα να βλέπω τον Παναθηναικό. Απολαυστικός ο Διαμαντίδης, δύο-τρεις πάσες που έβγαλε άφησαν τους καημένους Λιθουανούς αγάλματα. Εντυπωσιακός και στις δύο μεριές του γηπέδου ο Γκιστ, νομίζω αξίζει επέκταση συμβολαίου. Ο Ούκιτς αποδεικνύεται καλή μεταγραφή. Εκπληκτικό παιχνίδι σήμερα (5/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6 ασίστ, 0 λάθη, 28 αξιολόγηση) και φοβερός αμυντικά. Πολύ καλός κι ο Μπράμος.
    2. Ο Πεδουλάκης μαθαίνει από τα λάθη του και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αν τον αφήσουν να δουλέψει στον Παναθηναικό θα αφήσει εποχή. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που μαθαίνουν απ' τα λάθη τους.
    3. Κάτι τρέχει με τον Μπανκς. Δεν ξέρω.
    4. Στο ροτέισιον μπαίνει εξ ανάγκης ο Ξανθόπουλος, ο οποίος παρά το βρίσιμο των φίλων μου είναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ EUROLEAGUE.
    5. O Τσαρτσαρής δεν είναι 200 χρονών. Είναι 34, αλλά έχει καλή φυσική κατάσταση και κάτι παιδάκια 15 χρόνια νεώτερα τα καταπίνει για πρωινό. Έχει να δώσει πολλά ακόμα.
    6. Μεγάλη μπασκετική παιδεία οι Λιθουανοί. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω.
    Περιμένω τα σχόλια του Τζιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. πραγματικη δικαιωση γι αυτους που πιστευαμε το ουκιτς απο την πρωτη μερα. ηδη εβγαλε τα λεφτα του για καποιους που επεμεναν για το οικονομικο ηδη σου εδωσε εναν τιτλο και σε πηγε κατα πασα πιθανοτητα στους 8 της euroleague δηλαδη 2 απο τους 3 στοχους σου....... επισης ο ουκιτς δεν ειναι στη δημιουργια διαμαντιδης αλλα δεν ηταν και αυτο που εμφανιζε μεχρι σημερα..... νομιζω πως ο ουκιτς ειναι περιπτωση νικολας ηταν να κανει το 1ο του καλο παιχνιδι για να λυθει και να παιξει αυτο που ξερει....
    dejan bodiroga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ένα σχόλιο για τον αγώνα!Ο Άρτζι δεν πρέπει να ''αλλαχθεί''!Βγάζει άσσους απ' τα μανίκια του!Στο Κάντου έβγαλε τον Μπράμος,στο Βερολίνο έβγαλε τον Ματσιούλις και σήμερα τον Ούκιτς!! Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. μπραβο στην ομαδα για τη νικη!πειστικη εμφανιση..παρολο που τον ουκιτς δε τον εκτιμω εκανε ηγετικη εμφανιση..τρομερος..ξαφνικα,ομως, ολοι πιστευανε τον ουκιτς που εχει προσωπικοτητα!!!τελος παντων η νικη ειναι μεγαλη,ολοι αξιζουν συγχαρητηρια..ακομα κ ο κοουτς που αφηνει την ομαδα να σουταρει 29 τριποντα και 31 διποντα..μετα απο χρονια θα καταλαβουμε ποσο τυχεροι ειμαστε που βλεπουμε αυτο το τεραστιο υπερπαικτη διαμαντιδη,δεν εχω λογια γι αυτο το τυπο.. JOKER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=177&seasoncode=E2012#!boxscore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Καπονο εχουν λαθος στα τριποντα , ειναι 1/3 οχι 1/2

      Διαγραφή
    2. και εχουν φαει και μια ασσιστ απο τον ξαμθοπουλο σε εναν αιφνιδιασμο......

      Διαγραφή
  93. Συγχαρητηρια στην ομαδα σημερα
    Διαμαντιδης,ουκιτς κ γκιστ απολαυση.
    Για να ειμαστε σωστοι σημερα οπως κ στο κυπελλο Επαιξε φοβερα ο κροατης.μακαρι να συνεχισει ετσι να με εκπλησει ευχαριστα.
    Ευχομαι να ανεβει ο καπονο κ ο μπανκς γιατι ξαφνικα γινανε οι αδυναμοι κρικοι του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίνε αυτοί. Μην τους λιθοβολούμε εγωιστικά. Δεν υπάρχει σύστημα της προκοπής γι' αυτό έχουν πρόβλημα οι παικτες να δείξουν τί μπορούν να κάνουν. Το κοουτσάρισμα το θεωρώ ανεπαρκές.

      Διαγραφή
  94. Jim μια παράκληση,δεν αντέχω να περιμένω και τον γαύρο για να κάνεις ανάρτηση και της 2 αναλύσεις μαζί. Αύριο μεσημέρι θα κάνω refresh ανα 5 λεπτά,κανόνισε!!!

    Απολαυστικό παιχνίδι σήμερα για όλους τους μπασκετόφιλους, στην κόψη του ξυραφιού αυτή η φανέλα μοιάζει να ποτίζει τους παίκτες δύναμη,θάρρος, μαχητικότητα,έμπνευση. Διαμαντίδης απλά υπέροχος,ακόμη ποιό ωραίος στην αναγκαία προσαρμογή του με τον Γκιστ,ο Ούκιτς αρχίζει να υπερπηδά το ψυχολογικό εμπόδιο και να σταθεροποιεί την απόδοση του, και ο Γκιστ μάγκας που στις περιστροφές μαρκάρει Πόποβιτς και δεν του ξεφεύγει καθόλου(στις περισσότερες περιπτώσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ζαλγκιρις χωρις τον καλυτερο ριμπαουντερ και τον καλυτερο αμυντικο της....
      Θα με πεις αντι-παναθηναικο η ο,τι να να'ναι, αλλα σεβαστειτε λιγο το γεγονος οτι ο αντιπαλος ειναι βασικα ανωτερη ομαδα αλλα επαιζε αποδεκατισμενος, χωρια τα προβληματα εκτος γηπεδου.
      Κατα τα αλλα, σημαντικη νικη για ΠΑΟ, δεν κινδυνευετε απο Μαλαγα.

      Διαγραφή
    2. Τίποτα δεν έπαιξε η ζαλγκίρις μεγάλε. Την πήρε σειρά ο λαφαγιέτ και ο ποποβιτς απλά. Ο Παναθηναϊκός που τη νίκησε έτσι όπως έπαιζε ο ίδιος είναι η μεγάλη υπόθεση.

      Διαγραφή
    3. Απλά θα σου πω οτι κανένας Παναθηναικός δεν γκρίνιαξε όταν είχα τραυματία Διαμαντίδη(1,5 μήνα) Σοφο(1 μήνα) και ματσιούλης με πρόβλημα στην μέση και 3 παίκτες που είχαν 1 μήνα στην ομάδα.

      Δεν γκρίνιαξα για της ήττες τότε, και δεν με νοιάζει τη απουσίες έχει, όποια ομάδα έχει, όποτε της έχει.

      Διαγραφή
  95. Θέλω τον Τζόνι Ρότζερς να σχολιάσει με καυστηριακό τρόπο παρακαλώ τους προπονητάρες που καταδίκασαν τον Κροάτη. Ημασταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ εδώ μέσα συν 1-2 ακόμα παιδιά που τον στηρίζαμε στην αρχη της χρονιάς που όλοι τον σταύρωσαν και όμως τώρα βρίσκουν το θράσσος να μας πούνε ντεμεκ ότι εγώ ξέρεις τώρα τον υποστήριζα άλλα δεν μου άρεσε γιατι όπως είπε και ο Τζιμ μπορούσαμε να βρούμε κάτι καλύτερο.ΤΖΟΝΙ ΡΟΤΖΕΡΣ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ!!!ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αμπαλε αν βγει ο γκομενος του ουκιτς τοτε θελω εγω να βγαινουν σε καθε κακο παιχνιδι του κροατη οι αλλοι να τον κραζουν κ αυτον κ εσενα για τις παπαριες που λες.και πιστεψε με θα βγαινουν τακτικα.
      Σημερα ωραιος ο Ουκιτς ηταν καλος αλλα μην το ξεφτυλιζουμε με δευτερο καλο παιχνιδι να το βουλωσουν ολοι.
      Αντε ξυπνατε γιατι αν δεν παιξει καλα θα μπουμε ολοι και θα του ριχνουμε καντηλια

      Διαγραφή
  96. αλλαξε στυλ ο Ουκιτς η μου φανηκε,σαν να μην κουραζει πια την μπαλα??."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή