Athlenda

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

This is the end, my only friend..



Μετά και το σημερινό βατερλώ με την Ομπραντόριο του.. Μόνσο Φερνάντεθ, ο Χοσέ Κερχέτα αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της ομάδας με τον προπονητή-συνώνυμο και ζωντανό θρύλο του κλαμπ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Η Κάχα είναι βαριά άρρωστη και το καράβι βούλιαζε εδώ και καιρό..



Το σκεπτόμουν πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, βλέποντας ότι παίκτες-προπονητής και κόσμος ζούσαν μια αρρωστημένη κατάσταση. Η Κάχα Λαμποράλ αυτή τη στιγμή,  ταυτίζεται με την περίπτωση της ομάδας που χρειάζεται μια νέα φωνή. Επειγόντως.. Όχι, δε θα βρεί απαραίτητα πιο ικανό προπονητή, απλά χρειάζεται ένα άλλο πρόσωπο να δείξει το δρόμο.


Ο Ιβάνοβιτς είναι κάτι περισσότερο από αγαπητός στη Βιτόρια. Είναι ένας από αυτούς.. Ο άνθρωπος που έδωσε ταυτότητα στο κλαμπ και το έφερε (μαζί φυσικά με τον Χ. Κερεχέτα) στην ελίτ της ευρωπαϊκής σκηνής, δίνοντας του ταυτότητα, δημιουργώντας σχολή. Το up tempo aggressive style -το οποίο εφάρμοσε o Mαυροβούνιος στην Κάχα τα δέκα αυτά χρόνια- και η ένταση στις δύο πλευρές του παρκέ, είναι συνώνυμο του κλαμπ και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν προπονητή. Όπως ήταν η pickn roll offense του Ομπράντοβιτς, το fast pace της Μακάμπι ή της Μοντεπάσκι του Πιανιτζιάνι, το παιχνίδι λίγων κατοχών του Βουγιόσεβιτς στην Παρτίζαν..


Ο Κερεχέτα μίλησε σήμερα το βράδυ για δύσκολη απόφαση (πιστευτό, υπάρχει σχέση λατρείας μεταξύ αυτού και του Ιβάνοβιτς, πέρα από τις κατά καιρούς κόντρες τον έχει στηρίξει πολλές φορές) αλλά και το ότι με την αλλαγή αυτή παίζει στην ουσία το τελευταίο του χαρτί για να σώσει την παρτίδα, κυρίως στην Ευρωλίγκα μιας και όπως ανέφερε ενδεχόμενη νέα έξοδος από τη διοργάνωση σε τόσο πρώιμη φάση, θα είναι αποτυχία. Ο Κερεχέτα διέγνωσε πρόβλημα ψυχολογίας και μίλησε για σκυμμένα κεφάλια, για κακή ομάδα που γίνεται χειρότερη και δεν έχει ελπίδα να παίξει καλύτερα με τη παρούσα κατάσταση. Το καλοκαίρι ο πρόεδρος-οπαδός του κλαμπ μετά από πολλά πάρε-δώσε και διαπραγματεύσεις αποφάσισε να κάνει enter σε μια νέα εποχή (που συνδυαζόταν με το πανέμορφο ανακαινισμένο γήπεδο) με τον Μαυροβούνιο κόουτς. Λίγο καιρό πρίν οι σχέσεις τους φημολογούνταν ότι είχαν έρθει σε οριστική ρήξη καθώς τα μυνήματα από τη Βασκονία μιλούσαν για το κόλλημα του Κερεχέτα να φέρει στο τιμόνι της νέας ομάδας που φτιαχνόταν τον 37χρονο Σίτο Αλόνσο της γειτονικής Λαγκουν Άρο. Off the record μάθαμε ότι δεν ήταν ψέμματα. Ο Κερεχέτα θεωρούσε τον νεαρό κόουτς και το up tempo μπάσκετ που εφαρμόζει ως την ιδανική συνέχεια για το κλαμπ, συν το γεγονός ότι ο Αλόνσο θεωρείται πολύ καλός στο να δουλέψει με νέα παιδιά (όπως είχε κάνει στην Μπανταλόνα), εκμυστηρευόμενος στο κοντινό του περιβάλλον ότι έβλεπε «περίπτωση Πασκουάλ). Το θέμα κόλλησε με την Λαγκουν Άρο όμως και έτσι οδηγηθήκαμε σε βελτιωμένη πρόταση στον Ιβάνοβιτς με τη γνωστή συνέχεια.


Η ομάδα βέβαια είχε πιάσει πάτο τον τελευταίο καιρό, από όλες τις απόψεις. Η κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου στο εντός ματς με την Εφές και το θέμα που παρουσίαν οι Βάσκοι σε αυτά τα 20 λεπτά ήταν σοκαριστικό. Στα επόμενα ματς (παρά το σπουδαίο διπλό στη Βαλένθια) φάνηκε ότι η Κάχα δεν είχε το ψυχολογικό σθένος να ορθοποδήσει. Τα νέα παιδιά όπως ο Κοζέρ, ο Πλεής (δίδυμο στο οποίο επενδύθηκαν πολλά από αγωνιστικής κυρίως άποψης το καλοκαίρι) ή ο Ερτέλ έπαιζαν φοβισμένα χωρίς να μπορούν να αποβάλλουν το συναίσθημα αυτό, παρότι γνώριζαν ότι αποτελούσαν καθαρά προσωπικές επιλογές του Ιβάνοβιτς. Αυτή η Κάχα φανερά δυσκολευόταν να αφομοιώσει το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς και είχε χάσει το μυαλό της, φτάνοντας να παίζει εναντίον του Ολυμπιακού άμυνα χωρίς την παραμικρή βοήθεια και συνοχή μεταξύ των παικτών και επίθεση χωρίς καθαρό μυαλό με το τρίποντο να πηγαίνει σύννεφο, σημάδι της απεγνωσμένης προσπάθειας να ξυπνήσουν, να αναθαρρήσουν..


Ο Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε την απομάκρυνση αλλά εστίασε στο να ευχαριστήσει τον κόσμο, την ομάδα και την πόλη για αυτά τα 10 χρόνια. Αποχαιρετά το σύλλογο 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 κύπελλα και δεκάδες έντονες αναμνήσεις. Από το εκπληκτικό πρωτάθλημα του 2010, όταν άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη σκουπίζοντας με μειονέκτημα την κάτοχο της Ευρωλίγκας Μπαρτσελόνα και τον εκπληκτικό ημιτελικό του υπερηχητικού μπάσκετ στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ το 2005, μέχρι την παράνοια και το κλάμα που σκόρπισε στην πόλη ο χαμένος 5ος τελικός του πρωταθλήματος το 2004 (όπου βρισκόταν μπροστά με 8π. στα 40’’ πριν τη λήξη) με τη Ρεάλ..
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Κερεχέτα θα κλείσει άμεσα προπονητή και προσανατολίζεται στον –παλιό πρωταθλητή με τον σύλλογο- Νέβεν Σπάχια, ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Σλ. Πέσιτς, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα..

Y.Γ1: Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να μείνεις συγκεντρωμένος διατηρώντας παράλληλα υψηλό το κίνητρο σου μετά από τέτοια εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ.. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός σήμερα (πέρα από τις απουσίες, δεν είναι δικαιολογία) εμφανίζοντας τα γνωστά προβλήματα. Πολλά λάθη, κακά ποσοστά στο περιφερειακό σουτ και κούραση που οδήγησε σε έλλειψη ενέργειας με αποτέλεσμα να χάσει καθαρά τη μάχη των κατοχών. Αυτό είναι μάθημα.. Και αν το αποστηθίσει καλά θα πάει «τσιτωμένος»  και συγκεντρωμένος σε μια πολύ δύσκολη έδρα την Παρασκευή..

Υ.Γ2: H Σιένα έχει αρχίσει και παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Τα νέα παιδιά όπως ο Κανγκούρ και ο Τζάνινγκ (αναπνέει καλύτερα με τη μονιμότητα στο «2» χωρίς τον Κεμπ στο σβέρκο του..) αφομοιώνουν τη φιλοσοφία και ο Μπράουν είναι αφιονισμένος. Ένα γρήγορο «5» θέλει, αν και δεν προβλέπεται κίνηση εκεί καθώς ο Μπάνκι θα περιμένει τον Έζε, βλέποντας παράλληλα τον Ρες να ρολάρει εκεί. Γερό τεστ το ματς με τη Μακάμπι. Παρότι πολλοί περιμένουν τη Μοντεπάσκι να νικήσει, οι Ιταλοί δεν είναι φαβορί..

220 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ...ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΘΕ ΜΟΥ (ΣΚΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Τζιμ, πες και μια κουβέντα για τον Μπάνκς.. Τον έχεις αγνοήσει επιδεικτικά...

    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε φίλε καλύτερα. Για όσους κάνει αφιέρωμα ο Jim δεν παίζουν ποτέ στον Παναθηναικό. Απ'ό,τι φαίνεται ούτε ο Καπόνο θα παίξει.

      Διαγραφή
    2. δεν έχει χρόνο για τον μπανκς
      Loui

      Διαγραφή
    3. Ρε τι πάθαμε με τον Μπάνκς..! Είπαμε θα γράψουμε ρε μάγκες, το έχω ξεκινήσει ήδη από το ΣΚ.

      Διαγραφή
  3. Καλήμερα η σημερινή ανάρτηση θα είναι αφιερωμένη στις απολύσεις προπονητών. Και αυτό γιατί μετά τον Ιβάνοβιτς σήμερα απολύεται και ο Σουρτόπουλος από τον Πανιώνιο μετά την ήττα στο Γιούροκαπ αλλά και το διασυρμό από το Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κουρούνα του allstarbasket ο Λιανός προσέγγισε Ζούρο ο οποίος αρνήθηκε, Σφαιρόπουλος και αυτός αρνήθηκε, Ιτούδης ο οποίος δεν απάντησε αλλά μάλλον θα πει όχι γιατί την περίπτωση που ανοίξει η θέση στο μιλάνο για τον Ζοτς. Και ο επικρατέστερος ο Τριφούνοβιτς.
    Υ.Σ Όσους κατακρίνουν τους ανθρώπους στην ΚΑΕ Παο και τον ΠΕδουλάκη γιατί δεν πήρε Παππά να σας απαντήσω γιατί ξέρουν ποιος είναι και τι χαρακτήρα έχει. Ο Αργύρης και ο κάθε προπονητής δεν θέλει παίκτες που βάζουν το έγω πάνω από την ομάδα και να τα κάνουν μπορδέλο.Διαβάστε το ρεπορτάζ:http://allstarkourouna.blogspot.gr/2012/11/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Σφαιρόπουλος θα ήταν η καλύτεη λύση για τον Πανιώνιο.Ο Τζιμ πάντως είχε πεί ανοιχτά το καλοκαίρι και μπράβο του ότι ο Σκουρτόπουλος δεν.. για την ομάδα και ειναι αληθεια οτι μετα το φουλ ξεκινημα του Πανιωνιου σκεφτηκα οτι μπορει να κανει λαθος αλλα για μια ακομη φορα βγηκε αληθινος

      manu chao

      Διαγραφή
    2. Για μια ακόμα φορά.. τζιμ κομματάρα από τον συνονόματο σου τον μόρισον.το έχω βάλει σε replay

      Διαγραφή
  4. Απέναντι στον ΚΑΟΔ η εμφάνιση δεν ήταν έκπληξη για την Πανάθα. Πέραν από την κούραση και την έλλειψη ενέργειας ο Σόφο έπαιζε τραυματίας και σε μια ομάδα που έχει έτσι κι αλλιώς πρόβλημα στην frontline έλειπε και ο Τσάρι. Στη δε περιφέρεια έλειπε ο Ούκιτς που στην πραγματικότητα είναι ο μοναδικός scoring guard της ομάδας. Με Καντού εφόσον παίξει ο Τσάρι θα ναι άλλο μάτς και ποντάρω σε μεγάλη βοήθεια από τον Μπανκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα τον Πεδουλακη λοιπον, πρωτος στη σειρα ειναι ο Ιβανοβιτς για τον Παναθηναϊκο. Εξαλλου του ειχε γινει προταση για 3ετες το καλοκαιρι.

    Και δεν θα χρειαστει ν' αλλαξει την ομαδα ... αφου και οι δυο με τριποντα παιζουν.

    George@Manchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. Γειά σου Τζόρτζ! Λοιπόμ μιλούσα με έναν φίλο το καλοκαίρι όταν οι πάγκοι των αιωνίων είχαν μείνει χωρίς προπονητή και μου έλεγε για τον Ιβάνοβιτς (ξέροντας ότι τον εκτιμώ) ρωτώντας σε ποιόν θα κόλλαγε καλύτερα. Αν και το μπάσκετ που έπαιξε πέρυσι ο Ολυμπιακός σε υπερθετικό βαθμό είναι το μπάσκετ του Μαυροβούνιου, στο ΟΑΚΑ θα παρουσίαζε κάτι που ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει να δεί καιρό, από άποψη διαφορετικότητας.

      Διαγραφή
  6. και ενώ περιμένουμε άρθρο για τον Μπανκς ξαφνικά, εντός λίγων ορών απο την απομάκρυνση του Ιβάνοβιτς ανεβαίνει τεράστιο άρθρο. τελικά έχεις χρόνο ή δεν έχει άνθρωπέ μου? πες οτι δεν τον ξέρεις να τελειώνουμε και μην αφήνεις ''υπονοούμενα'' οτι θα ανεβάσεις κείμενο.
    Loui

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αιντε γ@μω το μπελα μου εδω μεσα!...μας τα 'χετε κανει τσουβαλια με τον Μπανκς!...περιμενε να τον δεις!...ο ανθρωπως θελει να γραψει για Ιβανοβιτς και εχει κοσμο που θελει να ακουσει.

      Δεν εισαι ευγενικος...δεν ειμαι ευγενικος!

      Και ουτε ονομα θα βαλω!

      Διαγραφή
    2. λουή πέσε στα γονατα και άρχισε να γλειφεις.με πολύ παρακαλετό ίσως σε λυπηθεί ο τζιμάρας
      TEO

      Διαγραφή
    3. Εχετε καταντήσει νευροσπαστοι μερικοί εδω μεσα! Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά;; Ο Τζίμ, απο καλοσύνη ξεκίνησε αυτο το blog, με το οποίο ασχολείτε μονο τον ελευθερο του χρόνο. Έχει δουλειές ο ανθρωπος, υποχρεώσεις, και εσυ απαιτεις να σου ανεβάζει διαρκώς αναρτήσης όποτε γουστάρεις. Επιτρέπεται να κοιμηθεί; Υπ'όψιν οτι το blog δεν αποφέρει κανενα εισόδημα. Ηρεμήστε λοιπον και αφήστε τις απιτήσεις.
      Τζίμ, να'σαι καλά, και σ'εχαριστούμε που ασχολείσε καν, απλα RESPECT.
      Σίμος

      Διαγραφή
    4. καλα χαλαρωσε. ωραιος ο τζιμ, με μερακι για το μπασκετ και με ωραιο blog. και νομιζω δεν εχει αναγκη απο δικηγορους. παντως το blog μπορει να μην αποφερει εισοδημα, οι διαφιμησεις απο την αλλη κατι κανουν.
      και απο τα 2 σχολια (το ενα που ρωταει ο φιλος για Bunks και το αλλο το δικο σου) πιο πολυ το δικο σου μου θυμιζει νευροσπαστο..
      Φιλακια

      Διαγραφή
    5. Ρεε μη μου τον πειράζετε τον Λούη, αφήστε το παιδί να πεί αυτό που θέλει! Με έπιασες ρε γάτε.. Δεν τον ξέρω τον παίκτη, πρώτη φορά στη ζωή μου τον ακούω, δεν τον έχω ματαξαναδεί.. Περιμένω να παίξει καμιά 15 αριά ματς και μετά. Πως σου φαίνεται..? Ρεε τον Λούη..

      Διαγραφή
    6. Καταλαβα Τζιμακο τον ξερεις καλα,περιμενεις να δεις πως θα ξαναπαιξει σε μας για να μην τον αδικησεις,μιας και εχει καιρο να παιξει μπασκετ. χιχιχιχι σε επιασα!!!!.Πλακα θα χει να γραψεις,να μην αρεσει στον Αρτζι,εμεις να σε εχουμε πρηξει και στο τελος να του κουνησουμε μαντηλι:))."Α"

      Διαγραφή
    7. Ελα ντε.. Γατόνι είσαι και εσύ..

      Διαγραφή
    8. den ginete na grapsis kati gia xanthopulo kseris esi 5 6 m432235s gia na figi

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απομακρυνεται του Καπονο,Τζιμ ΠΡΟΤΕΙΝΕ καποιον με δυνατο περιφεριακο σουτ,πλιςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. afti tin dedomeni stigmi tha thela zotz gia antikatastati tu pedulaki o opoios exei kani mia omada skampanevasma mia kali emfanisi 3 oxi omws epidi den exoume afti tin politelis aftos o proponitis tha itan o katallilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σπάχια σκέφτεται ο Κερεχέτα?????... Ρε πάρε Καλάφα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προπονηταρα,για μενα στο δευτερο σκαλι πισω απο ζοτς, μεσινα,ντουντα, ισαξιος με μπλατ,πασκουαλ,πανιτζιανι.. ασχημο για τις ελληνικες ομαδες το οτι ειναι πλεον διαθεσιμος. Σε καθε γκελα θα πηζουμε στα σεναρια. Οσο για τον αντικαταστατη του , κρατηστε οτι πριν πεντε χρονια ο κερεχετα εψηνε ιτουδη κ αρνηθηκε τελευταια στιγμη..τωρα ειναι διαθεσιμος. Στα παναθηναικα, αυτο με τον καπονο μου φαινεται σα σημαδι απο το θεο.. κατσε να δεις που στο φιναλε θα παρουμε το βελισκοβιτς. Dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιτούδης δεν ανέλαβε τον παο γιατί φοβήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες που έχει σαν πρώτος προπονητής(για αυτό άλλωστε τότε είχε αρνηθεί την πρόταση του κεχερέτα) και περιμένει τον Ζοτς να κάτσει σε πάγκο και να πάει μαζί του(Αρμάνι)

      Διαγραφή
    2. Κυριακή μου καλησπέρα, προφανώς δεν ανέλαβε για αυτό το λόγο αλλά μου κάνει εντύπωση.... σαν επαγγελματίας δεν έχει φιλοδοξίες ? ωραίο είναι να πηγαίνεις on the safe side αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις. Ως πότε θα είναι απλώς στο πλευρό του Ζοτς ? Δεν έχει άραγε κι ο ίδιος την απορία να δει αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και αν θα μπορούσε ο ίδιος να φτάσει στην κορυφή ? Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να είναι "δεύτεροι" όχι με την έννοια του καλύτερου ή όχι, δεύτεροι πίσω από κάποιον άλλον, δεν είναι ηγέτες, δεν το έχει η κούτρα τους να κατεβάζει ψείρες. Αλλά ο Ιτούδης να είναι έτσι ? Δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Όσον αφορά την Αρμάνι περίεργο να ρισκάρει σε μια ομάδα από τα μέσα της σεζόν και με ρόστερ όχι δικής τους επιλογής αλλά θα φανεί αν κι όποτε έρθει η ώρα να αποφασίσει. Πάντως θα με πειράξει να τον δω στον πάγκο άλλης ομάδας :-( Θα με πειράξει εννοώ θα μου φανεί περίεργο, θα στεναχωρηθώ ίσως και λίγο. Anyway, βλέποντας και κάνοντας. Ναταλία

      Διαγραφή
    3. Κορίτσια ο ρόλος του ασσίσταντ πλέον δεν είναι τόσο "δεύτερος". Έχει τη δική του εξειδίκευση και μπορείς να χτίσεις μια καριέρα εκεί, ειδικά εαν δουλεύεις στο επίπεδο που το κάνει το τιμ του Ομπράντοβιτς. Βέβαια, όταν σου κάνει πρόταση ο Κερεχέτα να αναλάβεις το σύμβολο της Βασκονίας αυτά μπορεί να πάνε περίπατο.. Θα ήταν όντως ενδιαφέρον να τον δούμε σε πρώτο ρόλο πάντως..

      Διαγραφή
    4. Θα μπορούσαν πιστεύεις ο Ζοτς κι ο Ιτούδης να σταθούν στο NBA ?

      Διαγραφή
    5. Γιατί να κάνεις κάτι που δε σου αρέσει? Δε το καταλαβαίνω.. Το αν θα μπορούσαν δεν έχει σχέση. Σαφώς με μερικά χρόνια σε προπονητικό επιτελείο και θα μπορούσαν. Νομίζεις ότι υπάρχουν γάτοι σαν τον Ζότς εκεί..

      Διαγραφή
    6. Οσον αφορα τον Ιτουδη δεν ειναι θεμα φιλοδοξιας, θα μπορουσε εδω και χρονια να ειναι head coach αν το ηθελε.

      Το θεμα ειναι οτι ο Ιτουδης με τον Ομπραντοβιτς εχουν φτιαξει το μεγαλυτερο προπονητικο διδυμο στην Ευρωπη ever και αυτο δεν το χαλανε, η δε σχεση τους ειναι παραπανω απο επαγγελματικη.

      Οπότε θα πρεπει να υπαρχουν σοβαροι λογοι για να ρισκαρει ο Ιτουδης τωρα με κυριο λογο να μην αναλαβει ομαδα ο Ομπραντοβιτς για 1-2 χρονια τουλαχιστον, κατι που δεν μπορει να συμβει.

      Και για να λεμε του στραβου το δικιο, δε νομιζω οτι ο Ιτουδης αισθανεται ως ενας παρακατιανος νουμερο 2 διπλα στον Ομπραντοβιτς. Ειναι ενα σκαλι πανω απο τους υπολοιπους νουμερο 2 στην Ευρωπη. Μονο να αναλογιστει κανεις οτι ο Ομπραντοβιτς τον αφηνει να κοουτσαρει το παιγνιδι δίπλα-δίπλα χωρις να παρεμβαινει, πως τον παιρνει και τον προωθει σε προπονητικα σεμιναρια κλπ. Για να μη πουμε κιολας οτι ο ιδιος ο Ομπραντοβιτς τον προτεινε ως head coach της δικης μας Εθνικης προσφατα. Ολα αυτα δειχνουν οτι ο Ιτουδης δεν ειναι ενας κοινος νουμερο 2 διπλα στον Ομπραντοβιτς.

      Οταν ο Ομπραντοβιτς αποσυρθει απο το ευρωπαϊκο μπασκετ και αναλαβει καμια Παρτιζαν η την εθνικη Σερβιας τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα δουμε τον Ιτουδη 1ο προπονητη (εκτος βεβαιως κι αν παει τώρα στην εθνικη κατι που εγω το ευχομαι).

      George@Manchester

      Διαγραφή
  12. συμφωνώ απόλυτα με τον ντιμ.Και θα γούσταρα να δώ ιτούδη σε μια τέτοια δουλειά.Και εγώ γουστάρω να διαβάσω για μπανκσ αλλά το έχω αφήσει στον τζιμ,όποτε γουστάρει αυτός.

    ΘΑΝΟΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Jim η Κάχα είναι μια από τις συμπαθητικότερες μπασκετικές ομάδες στην Ευρώπη.Ο Κοζέρ, ο Ερτέλ, ο Σαν Εμετέριο έδειχναν το τελευταίο διάστημα χειρότεροι παίκτες από ότι πραγματικά είναι. Ο μόνοσ που το πάλευε ήταν και ο Νοτσιόνι και αυτός με νεύρα. Επειδή τη θεωρώ μεγάλο κλαμπ στην Ισπανία είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο της, αλλά αυτό δε νομίζω να γίνει φέτος.

    Υ.Γ.1 Μου άρεσε πολύ η κλήρωση της εθνικής. Πλην Σουηδίας οι υπόλοιπες είναι ομάδες ανταγωνιστικές.Ίδωμεν.

    Υ.Γ.2 Πέταξε νομίζω τα λεφτά του ο Πανιώνιος με την επιλογή Σκουρτόπουλου. Απογοητευτικό κοουτσάρισμα για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά.
    soulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Σουηδία θα κατεβάσει Jerebko στο Ευρωμπάσκετ;
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Σούλη. Η Κάχα είναι τοπ ευρωπαϊκό κλαμπ από όλες τις απόψεις. Το status του συλλόγου δεν επιτρέπει δεύτερη σερί αποτυχημένη χρονιά στην Ευρωλίγκα. Για τον Σκουρτόπουλο τα είπαμε πριν αρχίσει η σεζόν. Είναι καλός γνώστης της αγοράς, όχι όμως ο προπονητής που χρειαζόταν ο Πανιώνιος.

      Διαγραφή
    3. Μάξιμε δεν το έχω κοιτάξει, θα το ψάξω και θα σου πω.

      Διαγραφή
    4. jim ti pistevis me tin ipothesi tu kapono ine alithia oti iparxi provlima i xalase i metagrafi teleftea stigmi logo xrimatwn;
      rudi o lasme se girevei

      Διαγραφή
  14. Τζιμ ποσο ευθυνεται ο Πεδουλακης για τα σκαμπανεβασματα της ομαδας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φυσιολογικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Δεν είσαι ακόμα μεγάλη ομάδα στο παρκέ (δε μιλάω για το κλαμπ). Καινούργια είσαι και φτιάχνεσαι.

      Διαγραφή
    2. Jim αυτό πως μπορεί να συμβαίνει ? Δηλαδή αν θεωρήσουμε ότι οι max δυνατότητες της ομάδας είναι αυτό που είδαμε με τη Ρεάλ γιατί αυτό στο επόμενο παιχνίδι αλλάζει ? Τι είναι αυτό που σε μια ομάδα που φτιάχνεται αλλάζει τη δυναμική της ? Το mentality που έχεις αναφερθεί ανά στιγμές, η κούραση ? Παίζει αυτό που λέει ο Άρτζι ότι πολλοί από τους παίχτες δεν έχουν συνηθίσει σε μεγάλη ένταση τόσα πολλά παιχνίδια ? και είναι κάτι που το αποκτάς αυτό με την πάροδο του χρόνου όντως ? Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις (ελάττωμα από μικρό παιδί).... Tnx/Nat

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω τζιμ για την απαντηση(για τα σκαμπανεβασματα) και εγω ειμαι νεα στο μπασκετ, οχι στην ηλικια, τωρα μαθαινω."Α"

      Διαγραφή
    4. Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίζεις την αλλαγή του τσιπ και να παίξεις με την ίδια συγκέντρωση, διατηρώντας υψηλό κίνητρο στη Δράμα μετά τη Ρεάλ. Πίστεψέ με.. Αυτό είναι γνώρισμα των μεγάλων ομάδων. Ο τωρινός Παναθηναϊκός σαφώς ακόμα δεν είναι τέτοια. Παλεύει να φτιαχτεί και να γίνει. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ και ναι έχει δίκιο ο Άρτζι.

      Διαγραφή
    5. natalia afto pu su pe o jim tha to metaferis sta pn; an to kanis ksanaskepsu to logo kapoiwn oi opoioi den agapane ton pao

      Διαγραφή
    6. Χμμμ .... να υποθέσω ότι μου τη λες λίγο ε χιχι ?? :-( Θεωρώ ότι η γνώση είναι κάτι που πρέπει να τη μεταδίδεις, μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Και όχι τόσο για να δείξεις ότι εσύ ξέρεις, αλλά περισσότερο για να μάθουν όλοι. Διαφωνείς με αυτή την "τακτική" ?? Πιστεύεις ότι δε θα έπρεπε να γίνεται ? Ή ότι στην προκειμένη δεν έχει όφελος έτσι κι αλλιώς ?

      Διαγραφή
    7. oxi katholu mu aresun afta pu grafi o jim apla an ta pis afta sta pn tha arxisun oi gnwstoi kserolles pu iparxoun sto sait kai tha gatemiazun tin omada diladi an pis oti su pe o jim tha su lene me zotz etsi me zotz allios kai tetia unterstand

      Διαγραφή
  15. Καλημερα,τα καψωνια του ιβανοβιτς σε διαφορους παιχτες θα μεινουν στην ιστορια(πρπονησεις 7 το πρωι-ατελειωτες πεζοπορειες κ.α),οπως οι περισοτεροι σερβοι εβλεπαν με στραβο ματι τους αμερικανους,οι παιχτες που κοιτουσε ειταν περισοτερο απ τη γαλλια και τη γερμανια-Ας ρωτησουν το ντορσει πως τον ετρεχε.Πολυ θα ηθελα να το δω σε μια απ τις 2 τοπ ομαδες εδω παντως θα ειχε πλακα...Τζιμ τουλαχιστον οι πιστονς κερδιζουν ενα παιχτη το σιλνκλαιρ,ευτηχως ο κοουτς το ροταρει με το στακι κα καπως συμαζευτηκε με τα σουτ ο δευτερος-δυστηχως παντως το πειραμα με το ντραμοντ δειχνει οτι θελει χρονο,εντελως ανετοιμος τεχνικα στην επιθεση-Καλυτερα να εμενα 1 χρονο κολεγγιο ακομα.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μι χαρά είναι ο Σίνγκλερ Άκη. Καλός παίκτης, δυνατός στα βασικά, του ήρθαν κουτί οι φετινοί Πιστονς. Για να δούμε για Ντράμοντ. Θα είναι σημαντικό να παίξει καλύτερα κάποια στιγμή φέτος. Χθες πάντως τους "παστέλωσες" τους Σέλτικς..

      Διαγραφή
    2. Ο ντραμοντ ηρθε κυριως για να ξανακανουν οι πιστονς το δυδιμο των 2 ουαλας σε αμυνα και επιθεση(δυσκολο γιατι ο μονρο ειναι καθαρο 5) αλλα και στο να πεισει σε 2 σεζον το μονρο να ανανεωσει,επιπλεον οταν οι 2 αξονες της ομαδας ειναι 2 νεα παιδια(μονρο-ναιτ) ειναι λογικο να χανουν σε επειρεια-καταμερησμο δυναμεων-ισως η χειροτετη ομαδα στο τεταρτο 12 λεπτο -εκει χανουν τα περισοτερα ματς.AKHS

      Διαγραφή
  16. 1. O Ivanovic θα μπορούσε να κριθεί μόνο αν το επέτρεπαν να κρατήσει τους παίκτες που ο ίδιος έχυνε πολύ ιδρώτα για να τους βελιτώσει και να τους ολοκληρώσει. Μόνο με τους σέντερ που έχασε τα τελευταία 5 χρόνια, αρκεί για να καταλάβει κανείς το πρόβλημα που είχε κάθε χρόνο ο Μαυροβούνιος με την αναδόμηση του ρόστερ του.
    Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια το γλυκό είχε αρχίσει να ξυνίζει. Τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα, νομίζω ότι η αλλαγή ήταν απαραίτητη.
    2. Για τον Πανιώνιο, από όσο διάβασα, παίζει πρόταση σε Σφαιρόπουλο και Ιτούδη, αλλά μάλλον θα καταλήξει σε Τριφούνοβιτς.
    3. Στο ίδιο άρθρο διάβασα ότι ο Ιτούδης περιμένει Ζοτς. Λογικότατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά κανείς σας δεν κάνει την σύνδεση; Ελεύθερος ο Ιβάνοβιτς και ψάχνει προπονητή ο Πανιώνιος. Να έβλεπα τον Μπόγρη και τον Παππά να πεζοπορούν στην Πάρνηθα 4 ώρες την παραμονή παιχνιδιού ή τον Γιάνκοβιτς να παίζει άμυνα και τί στον κόσμο.

    Πάντως στα σοβαρά, σεβαστός ο Ιβάνοβιτς αλλά κάπου τα τελευταία 2 χρόνια οι επιλογές του δεν ήταν οι καλύτερες. Ούτε ο Ερτέλ είναι Καλντερόν ούτε ο Πλάις Σκόλα. Επίσης για κάποιο λόγο πολλοί νέοι παίχτες που είχε η Βιτόρια τα τελευταία χρόνια κάηκαν χωρίς προφανή λόγο (Μούσλι, Νοσεδάλ). Ο Ιβάνοβιτς νομίζω πρέπει να ξεκινήσει ένα καινούριο πρότζεκτ τελείως από την αρχή, σε μια ομάδα και πόλη που θα του ανήκει τελείως. Δεν είμαι σίγουρος ότι τα χνώτα του θα ταίριαζαν με καμία Ελληνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα.. Αυτό να έβλεπα και τίποτα άλλο..!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και το πιο απίστευτο: Προπονητή ψάχνει ο Κερεχέτα, έμεινε ελεύθερος ο Σκουρτόπουλος, connect the dots:)

      Διαγραφή
  18. Πραγματικά αυτό που έπαιζε -και έβγαζε- η Κάχα δεν ήταν ούτε καλό αλλά ούτε καν μπάσκετ...Δεν ξέρω τους -εσωτερικούς- λόγους, εικασίες μπορώ να κάνω μόνο, αλλά πραγματικά όπως λέει ο Jim μερικές φορές ήταν για λύπηση.

    Συνεχίζω να θεωρώ την Αρμάνι ως το μεγαλύτερο κάζο για φέτος, κυρίως γιατί υπάρχει διαφορά και στο budget, παρ'όλο που η Κάχα μπορεί να θεωρηθεί ως "στημένη" ομάδα και on-going project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε στα κακά της διαστήματα η Κάχα ήταν χειρότερη και από την Αρμάνι. Αλλά έχει παίξει και μπάσκετ σε κάποια ματς και μάλιστα καλό. Η Αρμάνι, άστα..

      Διαγραφή
    2. Σαν recruiting η Αρμάνι είναι καλύτερη, πολύ καλά δομημένο ρόστερ.Η Κάχα ήθελε ένα δυνατό 4-5 με έφεση στο ριμπάουντ και το παιχνίδι ψηλά.

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς. Η Κάχα, όντας -σχεδόν- έτοιμη (όπως π.χ. ο ΠΑΟ εδώ και 11-12 χρόνια) ήθελε 1-2 προσθαφαιρέσεις. Ακόμα και έτσι όμως μπασκετάκι έπαιζε. Όταν ΔΕΝ έπαιζε όμως, ήταν τραγική...κυρίως γιατί ακριβώς περιμένεις από μια δεμένη ομάδα να μην έχει τόσο ξαφνικά και απότομα ναδίρ, δηλαδή να μπορούν να παίζουν βρέξει-χιονίσει ένα ελάχιστο 5αρι ή 6αρι. Γι'αυτό λέω ότι εδώ παίζει κάτι άλλο, που προφανώς ξέρουν καλύτερα αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα. Ο πηγούνιας πάντως είπε ότι δεν περίμενε να απολυθεί....?!?!

      Από την άλλη η Αρμάνι δείχνει σαν να έχει όλα τα καλά "κομμάτια" του puzzle (και πολύ ακριβά, μην το ξεχνάμε αυτό), αλλά απλά να μην μπορεί να βρει τις σωστές "τρύπες" για να κουμπώσουν μεταξύ τους. Και δυστυχώς, εδώ η ευθύνη πέφτει 100% στον Σκαριόλο. Πέρα από την πλάκα, τον πάω σαν προπονητή και δεν τον θεωρώ τραγικό (εξαιρουμένου του απίστευτου fail με το time-out στην προηγούμενη αγωνιστική), αλλά φαίνεται ότι he's over his head στην ΕΑ7....

      Διαγραφή
  19. Χρειαζόταν μια καινούργια αρχή η Κάχα αλλά και ο ίδιος ο Ιβάνοβιτς. Δεν νομίζω πάντως πως ο θηριοδαμαστής Σπάχια είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Αντίθετα ένας "φρέσκος" φιλόδοξος κόουτς θα μπορούσε να προσδώσει ενθουσιασμό στους αξιόλογους νεαρούς παίκτες της ομάδας (Πλέις, Μπιέλιτσα, τα δύο Γαλλάκια). Κατά τα άλλα, πρέπει να καταλάβουν στη Βιτόρια ότι δεν έχουν πια ούτε τα επιθετικά όπλα (Τελέτοβιτς) ούτε έναν οργανωτικό εγκέφαλο, όπως ο Πριτζιόνι και συνεπώς θα πρέπει να προσαρμόσουν το στυλ παιχνιδιού τους.
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάξιμε στη Βιτόρια είχαν ομάδα και πρίν τον Τελέτοβιτς και μάλιστα πολύ καλύτερη. Θα συμφωνήσω μαζί σου, χρειάζεται κάτι φρέσκο πλέον στον πάγκο.

      Διαγραφή
    2. Καλά εννοείται πως είχαν ακόμη μεγαλύτερη ομάδα παλιότερα (2004-2008)...Παίκτες σαν τον Σκόλα π.χ. δεν ξαναβγαίνουν..! Απλώς έφερα σε αντιπαραβολή τη φετινή ομάδα με την περσινή.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    3. Joe Arlaouckas,Ramon Rivas,Green,Garbajosa,Marcelo Nicola,Elmer Bennett,Calderon,Macijauskas,Scola,Nocioni,Splitter,Teletovic,Prigioni ηταν οι μεγαλυτεροι σταρς της Taugress,Tau Ceramica,Caja Laboral απο το 1990-1991 που την πρωτοθυμαμαι να διασυρει το αβγαλτο Περιστερι του Αγγελου Κορωνιου.Σημερα η ομαδα δεν εχει ροστερ του ιδιου επιπεδου,οιLampe & N.Bjelica(παρότι λατρευω το στιλ του,εχει ελλειψη motor)δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με τους προηγουμενους,ο Nocioni εχει κατεβει το λοφο & προφανως λεφτα δεν υπάρχουν.Καιρος για ρισταρτ για μια ομαδα επαρχιας που καταφερε πολλα περισσοτερα απο οσο ειναι το πληθος των οπαδών της και υπηρξε μια Καντου-Βαρεζε-Καζερτα-Πεζαρο της Ισπανιας για μια 20ετια...
      Papaserv

      Διαγραφή
    4. Το όνομα Ταουγκρές πραγματικά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκαλούσε τρόμο...
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  20. Ρε συ Jim, εδώ και καιρό είχα ένα προαίσθημα ότι έχεις τέτοια ακούσματα, αλλά δεν τόλμαγα να μιλήσω για να μην παρεξηγηθώ από την καταπληκτική παρέα του blog.
    Αλλά αφού και αρκετοί φίλοι σχολίασαν το τραγούδι, θα το τολμήσω!

    Λοιπόν παίδες, έχουμε ξεκινήσει με φίλους μία προσπάθεια με ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό και εκπέμπουμε (νομιμότατα!) μέσω internet (www.radiosyxnotita.gr).

    Η βάση του σταθμού είναι pop/rock και ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του δίνει τα δικά του ακούσματα (soul, blues, funk, groove, progressive rock, punk, new wave κ.α.).

    Ειδικά για όσους σχολίασαν το "The End", εγώ έχω την εκπομπή "Musica Nostra" κάθε Κυριακή βράδυ 20:00-22:00 με classic rock, blues & jazz.
    Aν ο Jim ή οποιοσδήποτε φίλος του blog ενδιαφέρεται, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να σας υποδεχτώ!

    Μη με παρεξηγήσετε, δεν κάνω διαφήμιση (δεν υπάρχουν διαφημίσεις-από την τσέπη μας το συντηρούμε) σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην αγάπη μιας παρέας φίλων για τη μουσική και το ραδιόφωνο.
    Σας περιμένω όποτε θέλετε για μουσική και μπασκετική κουβεντούλα στο chat!

    ΡΑΔΙΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ - www.radiosyxnotita.gr

    Υ.Γ.1: Δυστυχώς, κάποιοι που μίλησαν για "ιθαγενείς" που περιμένουν τον "μεγάλο γκουρού" ή τον "Αη-Βασίλη" δικαιώνονται...Μεγάλο πράγμα η αχαριστία στον άνθρωπο...

    Υ.Γ.2: Ρε Απεργοσπάστη, πού εξαφανίστηκες εσύ ρε φίλε;;;

    Υ.Γ.3: JIM πες την αλήθεια, σε έφτιαξε ο τίτλος "Musica Nostra", έτσι δεν είναι; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά φίλε και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Σας εύχομαι ότι καλύτερο. Ε ναι.. με έφτιαξε, δε χρειάζεται να ρωτάς..

      Διαγραφή
    2. Α! Επίσης (σόρρυ κιόλας και με το συμπάθειο) αλλά η δικιά μου ερμηνεία τη σκίζει τη δικιά σου!

      Τουλάχιστον πήρα και ένα αγαλματάκι για ενθύμιο, εσύ έμεινες να τα πίνεις με τον Joe και τον Ray!!!

      Διαγραφή
    3. Χαχα.. Έτσι είναι η ζωή.. Με τη διαφορά ότι ο Κόνγουεη είναι υπαρκτός χαρακτήρας.. (Τζίμι Μπέρκ).

      Διαγραφή
    4. Αν και νομιζω το κομματι θα ταιριαζε πιοτερο στο τελος της συνεργασιας Ombradovic παναθηναικου.
      Σνιφ

      Διαγραφή
    5. Δεν εξαφανίστηκα φίλε, απλά πρώτη μου φορά που σχολιάζω στο παρόν μπλογκ. Είμαι σε φάση αποχής από την Κουρούνα:) Καλή συνέχεια με τον σταθμό, ελπίζω να έχετε δυνατό πρόγραμμα στο new wave και το post punk.

      Διαγραφή
    6. Εδώ ακόμα και η...κουρούνα είναι σε φάση αποχής από την κουρούνα!
      Και ο General του buzzerbeater το ίδιο...Μάζεψε όλη την πελατεία ο Jim σε χρόνο dt!
      Μαγαζί γωνία το hoopfellas λέμε!!! :-)

      Αν είσαι του new wave/post punk/minimal και δε συμμαζεύεται, κάθε Σάββατο 8-10 το βράδυ "Μουσικό Τούνελ" με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.
      Θα γουστάρεις, πολύ δυνατή εκπομπή!
      Το παλικάρι κάνει εκπομπή και σε διεθνές ιντερνετικό ραδιόφωνο.

      Για τους φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά, αυτή είναι η σελίδα της εκπομπής μου στο fb:
      http://www.facebook.com/pages/Musica-Nostra/451894738184949

      Όποιος θέλει ας κάνει like και θα ενημερώνεται για όλες τις εκπομπές μας, για μουσικά θέματα και θα απολαμβάνει καθημερινά μουσικές επιλογές από τον...Νονό του σταθμού!

      Διαγραφή
    7. Πραγματικά. Κατέβασε ρολά και ο Ψαράκης ενώ κάτι προσπάθειες που θα μπορούσαν να είναι καλές αυτοπεριορίζονται (ageofbasketball πχ). Το καλύτερο θα ήταν όλοι αυτοί οι μπλόγκερ να έκαναν ένα υπερ-σάιτ που θα είναι όλοι μαζεμένοι και θα ξέρουμε που να πηγαίνουμε εμείς που ψάχνουμε σοβαρή μπασκετική ενημέρωση. Νομίζω ότι η αισθητική, οι ανησυχίες και το κοινό τους αλληλοεπικαλύπτονται έτσι κι αλλιώς. Δυστυχώς η mainstream μπασκετική δημοσιογραφία λειτουργεί (πλην εξαιρέσεων, κυρίως από την γενιά του Τριπόντου, που όμως και αυτή κάνει περισσότερο αρθρογραφία παρά ρεπορτάζ πλέον) περισσότερο ως γραφείο τύπου της ΕΟΚ, του ΠΑΟ, του Ολυμπιακού κλπ. Το μπλόγκινγκ γεμίζει αυτό το κενό, αλλά δυστυχώς εμφανίζει προβλήματα συχνότητας μιας και οι άνθρωποι έχουν τις δουλειές τους.

      Διαγραφή
    8. Φίλε μου η πρότασή σου δεν είναι καθόλου άσχημη, αλλά κολλάει ακριβώς στο σημείο που κλείνει το σχόλιό σου.
      Ένα τέτοιο site θα απαιτούσε διαχειριστές, ιεραρχία, διαφημίσεις/έσοδα, συνέπεια, τακτικότητα, υποχρεώσεις κτλ.
      Οτιδήποτε δηλαδή ΔΕΝ μπορούν να επωμιστούν άνθρωποι με...δουλειές!
      Από την άλλη, αυτή η "εξειδίκευση" που προσφέρουν οι διαφορετικές μπασκετικές γωνιές, λόγω της προσωπικής ενασχόλησης και τρέλας του κάθε blogger, είναι αρκετά "γοητευτική" ώστε να αξίζει λίγο ψάξιμο παραπάνω.

      Όσον αφορά τη mainstream δημοσιογραφία και το Τρίποντο, δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, αλλά μπορώ να πω ότι πλέον προτιμώ την αρθρογραφία από το ρεπορτάζ.
      Το ρεπορτάζ, είτε είναι από τα "γραφεία τύπου" που πολύ εύστοχα αναφέρεις, είτε από άλλες πηγές, ελάχιστες διαφορές έχει.
      Η αρθρογραφία, όμως, σαν αυτή που απολαμβάνουμε στο "Στέκι του Τζίμμυ του Χουπφέλλα" είναι το...my preciousssss για τους μπασκετόφιλους!

      Πάντα χαρά μου να τα λέμε φίλε!

      Διαγραφή
    9. πολυ καλη δουλεια κανει και ο @kspsim (theweakside.net) κυριως για nba.
      tzenaro

      Διαγραφή
  21. O MΠΛΑ καλείται να βγεί και να μιλήσει για την ομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπλα μπλα μπλα και για μπανκς τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ετοιμάζω κάποια κομμάτια σχετικά με το γυναικείο μπάσκετ στην Σιγκαπούρη και το Ουζμπεκιστάν. Με αυτά θα ασχοληθούμε τον επόμενο μήνα. Ούτε Μπανκς ούτε τίποτα...!

      Διαγραφή
    2. kai pote tha anevoun auta? na perimenoume simera?
      Banks kai kato

      Διαγραφή
  23. Άντε ρε Τζιμ, γράψε καμιά λίστα με σουτέρ...για να σε βοηθήσω ξεκινώ με μερικούς, Κουτλουαι, Τζονσον, Μπερντ, Μιλλερ, Ανδριτσος...

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζόνι Ρότζερς, Αλβέρτης, Μαρτσιουλιόνις, Απόστολος Κόντος, Πέτζα, Στηβ Κερρ...Απ' όλα έχει ο μπαχτσές!! χαχαχα
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είναι υποχρεωμένoς ρε παίδες να γράψει για Banks όταν του το πείτε εσείς και μάλιστα με τέτοια αγένεια!
    Δικό του είναι το blog. ΟΤΑΝ και ΑΝ θέλει θα γράψει!
    Αλλά η αλήθεια είναι Jim ότι πολύς κόσμος περιμένει κάτι σχετικό καί για αυτόν τον παίκτη καί για Καπόνο(αν ξέρεις φυσικά κάποια εξέλιξη), αλλά και για εναλλακτικά ονόματα στη μεταγραφολογία..
    Και εγώ θα ήθελα τη γνώμη σου και τη φημολογία για γνωστό μας και καλό 4άρι τον Ιανουάριο(if you know what I mean)...!;)
    Giw13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φαντάζομαι εκ μέρους όλων, ένα συγγνώμη που σε πρήζουμε πολλές φορές, αλλά δεν γίνεται αλλιώς ρε Τζίμ..
    Ζούμε σε μια ποδοσφαιροκρατούμενη χώρα και διψάμε για μπασκετικές φωνές όπως εσύ.. Εγώ είμαι και Παναθηναικός και αγωνιώ για την ομάδα γι' αυτό περιμένω πώς και πώς την άποψή σου για τον Μπάνκς.. Δεν υπάρχει άλλος σκάουτερ σαν εσένα..Τον ξέρω φυσικά και εγώ, αφού έπαιζε και στην ομάδα μου τη Μινεσότα κάποτε, αλλά θέλω να διαβάσω τη δική σου γνώμη.. Btw, πώς βλέπεις τη Μινεσότα φέτος? Πολλή γκαντεμιά μέχρι τώρα...
    Βέβαια όλα τα άρθρα σου είναι εξαιρετικά, όπως και αυτό εδώ..

    Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Λευτέρη κ σε ευχαριστώ.. Θα ανέβει σταδιακά η Μινεσότα. Είναι ομάδα και έχει καλό προπονητή. Πρέπει να αντέξει τώρα με τις απώλειες..

      Διαγραφή
  27. Jim.ο Ναχμπαρ βγαζει ματια στην Γερμανια.ειναι 2.06 πυροβολει απο το 3ποντο..Οκ,πολλα αν μπορουμε να πουμε,και πολλες αντιρησεις να εχουμε,αλλα σε αυτο το σημειο,και με μηδενικες επιλογες,γιατι δεν κινουμαστε για την περιπτωση του??Ειναι εμπειρος απο Ευρωπη,κανει περισοτερες δουλειες απο τον Καπονο,απο τον οποιο ειναι 2 κλασεις καλυτερος και λιγοτερο μονοπλευρος,φαινεται να εχει βρει τα πατηματα του,και τελος παντων,εαν εισαι ετοιμος να φερει Καπονο,δεν μπορει να μην σου κανει ο Ναχμπαρ..Κουτσα στραβα τον κολλας και στο 4..Ουτως η αλλως ετσι οπως παμε,παικτη γρηγορα δεν βρισκουμε..Επισης δεν καταλαβαινω την λογικη της περιπτωσης Μπανκς..Γιατι να καψουμε μια αλλαγη,ετσι απερισκεπτα??Γιατι Ο Αρτζι δεν κοιταει σε Ευρωπη??Τι μανια ειναι αυτη?Οσον αφορα τον Ιβανοβιτς,τυχαιο δεν τον λες,εχει κανει εντυπωσιακες επιλογες παικτων ολα αυτα τα χρονια[μαζι με το σκαουτινγκ της ομαδας,βεβαια],ωρες ωρες εχει παρουσιασει πολυ δυνατες και δουλεμενες ομαδες,εχει βελτιωσει παικτες,αλλα εχει καψει κιολας,αλλα ειναι μεγαλο ρισκο,το να ερχοταν στην Ελλαδα..Απο την μια ειναι κανονικος προπονητης με εμπειρια ,αρχες και καριερα,απο την αλλη για καποιο λογο τον φοβασαι μην γινουν ολα ρημαδιο..Ενω και αποτελεσματα,εχει μεγαλες,μερικες φορες απροσμενες επιτυχιες επιτυχιες και μεγαλες αποτυχιες,με σημαντικοτερη οτι τελικα μια ομαδα που καποιες φορες ειχε τα φοντα ,τελικα δεν σηκωσε ποτε μια Ευρωλιγκα,και ουτε καν πλησιασε..Αν και για αυτο μετραει και το ειδικο βαρος της φανελας,και οι τεραστιοι αντιπαλοι που εβρισκε παντα στον δρομο της..Jim,Θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη σου,οσον αφορα το κοουτσαρισμα εντος των αγωνων για τον Ιβανοβιτς,και την προετοιμασια πριν απο αυτον[πχ διαβασμα αντιπαλου],κατι για το οποιο δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά χαρά φίλε. Ο Νάχμπαρ είναι "4" πλέον και ο Καπόνο "3". Για να κοιτάξεις τον Σλοβένο πρέπει να περιμένεις μήπως μείνει έξω η Μπάμπεργκ. Προσωπικά δε θα τον κοίταγα. Όχι.. Είναι πολύ διαφορετικό το status του παίκτη στο περιβάλλον της Μπάμπεργκ. Θα προτιμούσα τον Μάικ Χόλ για παράδειγμα. Πρόσεξε, δεν λέμε ότι ο Νάχμπαρ δεν έχει ποιότητα.. Απλά θεωρώ ότι δεν.. για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάνοβιτς μάλλον ξεχνάς ότι έφτασε δύο φορές τελικό Ευρωλίγκας.. Είναι πολύ καλός προπονητής, με τα δικά του κολλήματα, υπερβολικά σε έναν βαθμό.

      Διαγραφή
  28. jim μόλις διάβασα πως την κάχα αναλαμβάνει ο κροάτης Ζαν Τάμπακ. Ομολογώ πως δεν τον γνωρίζω. Εσύ τον έχεις δει σαν προπονητής πως είναι και τι στυλ μπάσκετ παίζουν οι ομάδες που προπονεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή με απογοητεύεις παιδί μου.. Σαν προπονητή οκ, φυσικό να μην τον γνωρίζεις. Νέος σαν κόοουτς (Τζιρόνα και Τρέφλ) με γνώση του αντικειμένου. Χρόνια στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ και international scouter στους Νικς. Έχει προοπτική αλλά τώρα έχει και πίεση. Φρέσκο πρόσωπο, για να δούμε..

      Διαγραφή
    2. Οι πιο μικροι δεν τον εχουν προλαβει τον Ταμπακ ως παικτη. Ουτε κακος αλλα ουτε και φοβερος παικτης κατα τη γνωμη μου (ξεκουραζε το Ρατζα) αλλα απο παραστασεις εχει μπολικες απο Ευρωπη και ΝΒΑ και εχει "τσιμπησει" και τρια ευρωπαϊκα. Ποσοι αλλοι μπορουν να περηφανευτουν γι αυτο?

      George@Manchester

      Διαγραφή
    3. Σαφώς, έχει κάνει εξαιρετική καριέρα. Με την Κάχα πέφτει στα βαθιά όμως. Είναι η ευκαιρία του..

      Διαγραφή
    4. Αν πάει ο Τάμπακ θα είναι ο 3ος Γιουγκοπλάστικας που θα κοουτσάρει την Βιτόρια μετά από Ιβάνοβιτς και Περάσοβιτς (έχει περάσει και ο Μάλκοβιτς βεβαίως). Προπονητής από αυτήν την ομάδα έχει γίνει και ο Παβίσεβιτς ενώ νομίζω με το σκάουτινγκ έχει ασχοληθεί και ο Ράτζα (λίγο όμως). Όπως συμβαίνει συνήθως, ο πιο ταλαντούχος εκείνης της ομάδας (Κούκοτς) δεν την είχε την προπονητική. Όπως και να έχει η Σπλιτ πρέπει να είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης που έχει παραγάγει τους περισσότερους προπονητές, κάτι που θέτει το μεγαλείο αυτής της ομάδας σε νέα βάση. Ανάλογο πρέπει να είναι μόνο οι Σέλτικς των 60ς και των 70ς που σχεδόν όλοι τους οι αστέρες πέρασαν από πάγκο (συνήθως ο Άουερμπαχ τους έκανε κόουτς των Σέλτικς (Φορντ, Καρ, Ράσελ) αλλά υπάρχουν και οι Σάιλας, Νέλσον που τα κατάφεραν έξω από την Βοστώνη).

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα στους φίλους Νίκο, Μάξιμο και στ' άλλα παιδιά.
    Λοιπόν κύριοι, έχω άποψη:
    Βασίλης Γκούμας, δεν το συζητώ. All time classic!
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη παικτάρα που έκανε ζωή rock star..! Πανελλήνιος for ever!!!
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. Ρε συ Μαξ (sorry για την οικειότητα) είσαι σίγουρα μαθητής ακόμα??? :)

      Πέρα από την πλάκα, μπράβο για τις απόψεις, τις γνώσεις σου και τη γραφή σου.

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και είμαι μαθητής (φοιτητής προσεχώς), απλώς είμαι από αθλητική οικογένεια και δη των Αμπελοκήπων γι' αυτό και γνωρίζω για εκείνους τους παίκτες... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  30. Phantasy baasketball:
    Ελληνική ομάδα (ας πούμε Πανιώνιος)με προπονητή τον Ιβάνοβιτς και δωδεκάδα:
    PG: Dale, Hutcher,Μπατής SG: McGrath, Παππάς SF: Χρυσικόπουλος, Γιάνκοβιτς PF: Petway, Dendy C: Michel, Καββαδάς, Μπόγρης.
    Jim, μέχρι που νομίζεις ότι θα μπορούσε να φτάσει στην Ευρωλίγκα 2013-2014;
    Albert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Aλμπερτ.. Δε νομίζω ότι ο Ιβάνοβιτς θα επέλεγε αυτό το ρόστερ (ούτε καν..)και ότι οι συγκεκριμένοι παίχτες θα τη πάλευαν μαζί του..! Δε βλέπω "άμυνα" οπότε πάτο..

      Διαγραφή
  31. Ωραίο άρθρο για Καπόνο: http://www.sportdog.gr/article/138072/kapono-o-anthropos-poy-nikise-ti-fysiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Jim σε παρακαλώ αν είναι δυνατόν (και αν φυσικα έχεις το ψυχικό σθένος γιατί πχ εμένα με πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά που τους βλέπω) κάνε ένα μικρό σχόλιο για την κατάντια του Αρη...Θελω να μου πεις και τη γνωμη σου για Αγγελου (τον οποιο με αυτα που εχω δει νομιζω οτι δεν ειναι προπονητης καν ο ανθρωπος). Μας λείπει η αθλητικοτητα, ΟΚ (βλεπε αμερικανοι). Δεν εχουμε point guard, OK. Αλλά η εικόνα η φετινή νομίζω δεν έχει προηγουμενο...
    τελοσπάντων...αν θέλεις πες τη γνώμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Κωστή.. Το είδα το ματς φίλε. Κακός ο Άρης. Έχω πολύ καλή γνώμη για τον Αγγέλου, το έχει το αντικείμενο.. Πολύ σωστά είπες ότι σου λείπει το athleticism, αυτός ο Άρης θα ήταν σε άλλο επίπεδο με ένα αθλητικό "4" και ένα πραγματικό πόιντ που θα έβαζε τους υπόλοιπους να παίξουν σωστά. Δε καταλαβαίνω το κόλλημα με τον Καραποστόλου για τον οποίον είχαμε εκφραστεί πολύ θετικά πέρυσι στη Καβάλα ως δίδυμο στο μπακόρτ με τον Στεφανίδη αλλά είναι εκτός φόρμας τώρα και του ζητούνται να προσφέρει περισσότερα από ότι μπορεί. Το εγχώριο υλικό είναι πολύ καλό. Θες την ώθηση όμως από την Αμερικανική αγορά για να ανέβεις επίπεδο και να καθαρίσεις ματς σαν το σημερινό..

      Διαγραφή
  33. jim ειχες πει οτι θα κρινεις την αποκτηση του μπανκς αναλογως και με την δευτερη προσθηκη..Πως σου φαινοταν το μπανκς-καπονο..θεωρεις καλο η κακο το οτι χαλαει του καπονο??Στην λογικη οτι μαλλον παλι για 3αρι θα παει ο παναθηναικος θελω να το κρινεις,,Οχι στο οτι για σενα(και για μενα)χρειαζομαστε πιο πολυ τεσσαρι..(οχι οτι θα με χαλαγε να παρεις και 3 και 4..Αλλωστε κοντα ειναι ο αποκλεισμος της Αρμανι...(batman) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να αποκλειστεί η Αρμάνι δεν αφήνει τον Φώτση μη γελιόμαστε παιδιά. Είναι τεράστια επένδυση με κύριο στόχο τη Lega A..

      Διαγραφή
    2. ναι αλλα ισως μια σημαντικη παραμετρος ειναι οι τελευταιες εμφανισεις του φωτση οι οποιες ειναι τραγικες.ειδικα με ολυμπιακο,εφες και με την κρεμονα.... παντως και παλι δεν νομιζω να τον αφηνε τωρα η αρμανι εκτος αν εβρισκε κατι εξαιρετικο και προχωρουσε σε αντικατασταση και θεωρητικα οι δυο χειροτεροι απο τους ακριβοπληρωμενους της αρμανι μεχρι τωρα ειναι ο χεντριξ και ο φωτσης......
      bodiroga

      Διαγραφή
  34. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΥ.Καλα δεν βλεπεις εδω και μια βδομαδα τι παρακαλια εχουν πεσει για αναλυση Μπανκς μαζι με Καπονο??ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΣΥ Ο ΤΖΙΜ.Ε ΤΖΙΜ??ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΕΕΕ???Θα γραψει οταν βρει χρονο, αντε κανε μας την χαρη και συ 1.25.Ε ΤΖΙΜ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ??{ΧΙΧΙ}!!!!!!!!!"Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν.. Πως θα σας φαινόταν να κάνουμε το Hoopfellas συνδρομητικό με 1.50e το μήνα (ξεκινώντας από ετήσιο συμβόλαιο) και ανάρτηση για τα μέλη κάθε μέρα? Ακούω.. Λέγε "Α" και οι υπόλοιποι..

      Διαγραφή
    2. Τζιμη συμφωνω,το ποσο ειναι αστειο,μονο που θελω λεπτομερειες εγγραφης καθοτι και εδω Ασχετη ειμαι η ατιμη. (υ.γ μακαρι, μπας και μας πεις και για Μπανκς χιχιχι)ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ "Α"

      Διαγραφή
    3. τζιμ και 5 ευρω μηνιαιως,το ποσο ειναι οντως αστειο.δε νομιζω οτι θα το σκεφτει κανεις,ηδη εχεις φανατικο κοινο

      manu chao

      Διαγραφή
    4. μεσα και γω.μονο και μονο που θα εχουμε καθε μερα αναρτηση..

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    5. Με μια ανάρτηση την ημέρα, δε θα προλαβαίνουμε να σχολιάζουμε ..... χαμός θα γίνει :-)

      Διαγραφή
    6. Μπορείς να το ξεκινήσεις έτσι όμως να οργανωθεί με μια παράλληλη αναβάθμιση του μπλογκ ώστε να γίνει σιγά σιγά κανονικό σαιτ με τις διαφημίσεις του (περισσότερα έσοδα). Με αυτό τον τρόπο θα οργανωθεί λίγο και ο τομέας των σχολίων όπου γίνεται πανικός με 200 σχόλια σε κάθε ανάρτηση με τον καθένα να γράφει για όποιο θέμα γουστάρει.
      Το ποσό του 1.5 ευρώ είναι γελοίο.
      Η ανταμοιβή του να φτιάξεις ένα σοβαρό μπασκετικό σαιτ (με όλο αυτό το fanbase που υπάρχει ήδη) μεγάλη.

      Διαγραφή
    7. Jim,
      Εγώ που σε παρακολουθώ καιρό χωρίς να σχολιάσω, δίνω το δικό μου 1.50 και καλύπτω και κάθε μήνα άλλων 50 που δεν μπορούν... Σοβαρά τώρα.
      Ευχαριστώ πολύ
      Ανδρέας

      Διαγραφή
    8. Παιδιά καλησπέρα. Στόχος είναι να φτιάξουμε τη δική μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μπασκετική κοινωνία και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σε άλλα πρότυπα. Μόνο που το είπες αυτό μου φτάνει.. (Άλλωστε οι μπασκετικοί είμαστε ..μασωνία) Syndroam οι εποχές είναι δύσκολες και θέλουμε να κάνουμε κάτι που αξίζει. Μπορείται και οι δύο να επικοινωνήσετε μαζί μου στο προσωπικό μου mail να ανταλλάξουμε ιδέες.

      Διαγραφή
  35. διάγνωση για Πελματιαία απονευρωσίτιδα ο Σόφο. δύο εβδομάδες όξω και βλέπουμε. απο γκαντεμιά σε γκαντεμιά η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τοσες απουσιες δυσκολα νικαμε."Α"

      Διαγραφή
    2. Γκαντεμια η κακη προετοιμασια?

      Διαγραφή
    3. ο ούκιτς δεν ήταν καν στην προετοιμασία και ο σοφο λένε για πελματιαία απ.
      αμέσως η μπηχτή για πεδουλάκη. μην χάσεις!!!
      Κων.

      Διαγραφή
    4. Σταματηστε καποιοι να προσπαθειτε ν αποδυναμωνετε καθε αποψη που δεν γουσταρετε,η απλως δεν καταλαβαινετε επειδη ειστε ασχετοι..Υπαρχουν 10 τραυματισμοι στα καλα του καθουμενου,σε μια ομαδα που δεν εχει πιεστει καθολου και εχει παιξει 15 αγωνες ολους και ολους..Οταν λεμε προετοιμασια,εννοουμε και την προπονηση,αλλα εσυ το νου σου τον εχεις να ψαχνεις για ιντριγκες..Καμμια μπηχτη,και για αυτο και το ερωτημα,ηταν απολυτα συντομα,αλλα ηρθες εσυ και το κανεις θεμα...Ουτως η αλλως οι ομαδες εχουν και γυμναστες,οπως μαλλον δεν ξερεις και αυτοι ειναι υπευθυνοι για την φυσικη κατασταση.Οποτε ο Πεδουλακης,οχι μονο δεν φταει,αλλα οφειλει να το ψαξει και να ζητησει και εξηγησεις,πριν να μεινει με ενα παικτη..Η ομαδα δεν εχει κανενα περιθωριο να χασει αλλους 2-3 παικτες τις επομενες εβδομαδες,και εστω και ολα καλα να ειναι ισως πρεπει να αλλαξουν τον ρυθμο προσωρινα..Εαν δεν προσεξεις το ανεκτιμητο περιουσιακο στοιχειο που λεγεται Σοφο,θα εχεις πεταξει κανενα 700αρι στον δρομο..Σου περισσευουνε?

      Διαγραφή
    5. Απο όσο θυμάμαι από αυτά που διαβάζαμε το καλοκαίρι, οι γυμναστές και το ιατρικό τιμ δεν έχουν αλλάξει στην ομάδα. Ίδιοι άνθρωποι πέρυσι, ίδιοι άνθρωποι και φέτος. Οπότε το να πλέκουμε όντως θεωρίες συνομωσίες και να ψάχνουμε φαντάσματα είναι άτοπο. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, πχ ότι μπορεί οντως να είναι πολύ έντονες οι προπονήσεις, τέτοιες που οι παίχτες αυτοί δεν τις έχουν συνηθίσει. Συμφωνώ πως σαφώς και πρέπει να το κοιτάξουν δεν αντιλέγω αλλά ως εκεί. Χωρίς "και αν" "και μήπως" και "μην τυχόν". Tnx/Nat

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ναταλια,εγω δεν ψαχνω θεωριες συνομωσιας.Αλλοι ψαχνουν..Η ανησυχια και αγαπη για την ομαδα ειναι τεραστιες και ειναι δικαιωμα του καθενος να λεει μια γνωμη χωρις να θιγει κανεναν.Εγω αυτο κανω..Δεν γουσταρω ομως ο καθενας να ειρωνευεται και να βγαζει συμπερασματα,με σκοπο να γελοιοποιησει την αποψη σου..Ας παει σε αλλα σαιτ να το κανει...Οι γυμναστες της ομαδας ειναι οι καλυτεροι στην Ελλαδα,αλλα εδω καποιοι ανθρωποι εχουν βαλει στην ομαδα 300 εκ Ευρω και τωρα στην τραγικη συγκυρια εχουν τη δυναμη και τη μαγκια να βαζουν αλλα 12 και αυτη η τεραστια επενδυση πρεπει να προστατευθει με καθε τροπο...Ευτυχως δεν προλαβα να διαβασω το σχολιο,πριν αφαιρεθει..Θελω να πιστευω,και θα ηταν και πολυ κακη ιδεα, να μην ηταν υβριστικο..Οφειλουμε να σεβαστουμε τον Jim που μας φιλοξενει..

      Διαγραφή
    8. Αν το θυμάμαι ήταν υβριστικό για αυτό και αφαιρέθηκε όχι από το συντάκτη αλλά από διαχειριστή ιστολογίου. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο κομμάτι ειρωνία, γελοιοποιήση κοκ. Σαφώς και θα διαφωνήσουμε σε κάποια θέματα αλλά είναι στο χέρι μας να το θέτουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται μια επικοδομητική αντιπάραθεση/συζήτηση.

      Διαγραφή
  36. einai ligo kourastiko pleon na sxoliazoume ipothetikes katastasis.. as doume an tha kratisoume banks.. as doume ti tha ginei me kapono.. kai meta as anebei arthro. sxoliaste ton gia agwna me real h gia tis allges proponitwn kai afiste tis metagrafes na erthoun!!
    as poume tote gia kobe an erxotan stin omada poios tha exane se xrono.. an einai dinaton.. auta mas exoun faei stin mpalitsa kai exoume auta ta xalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεισ δικιο,εχει καταντησει ανεκδοτο να ζηταμε πληροφοριες,εγω προσωπικα σκαω στα γελια.Ολοι το ιδιο ζητανε(αναλυση Μπανκς)αλλα ο Τζιμ εκει, αντιστεκεται σθεναρα.χαχαχαχαχα!!!!!!!"Α"

      Διαγραφή
  37. Ρε παιδια μιαλ δεν εχετε?
    Με εχετε κουρασει εμενα κ πολλους εδω
    Jim το ενα jim το αλλο
    Ποσο χρονων ειστε?ολο απαιτησεις ειστε.σας λεμε μην πιεζετε εσεις εκει.ο καθε ενας την μαλακια του.
    Αντε ρε jim κ συ, γραψε μας για τον banks.xaxaxaxa.πλακα κανω ετσι;
    Ακομα δεν εκλεισε κ θα γραψουμε γιαυτον? ειδατε με τον καπονο.ας υπογραψει κ βλεπουμε.
    Να μην σχολιασω περι φωτση..οσοι τα λετε ειστε οι παιδακια,οι εκτος τοπου χρονου ειτε θελετε να μας εκνευρισευε.εδω ψαχνουμε να κανουμε μεταγραφες με ψιχουλα κ συ θελετε φωτση.δεν εχουμε να φαμε αλλα θα παρουμε μια φεραρι ετσι να γουσταρουμε.ρε σεις ανεβαστε το επιπεδο σας
    Ελεος δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο εκει να καταλαβεις τι μυαλα εχουν,περιμενουν να αποκλειστει η Αρμανι να παρουμε Φωτση,θα πτωχευσει ο Τζωρτζιο που λεει και ο Τζιμ και θα αρχισει το ξεπουλημα??λες και δεν θελει διακαως το πρωταθλημα Ιταλιας."Α"

      Διαγραφή
    2. "Να κάνουμε μποϋκοτάζ στα ρούχα του Αρμάνι για να χρεοκοπήσει και να αφήσει ελεύθερο το Φώτση..!" χαχαχα
      Υ.Γ. Η χώρα έχει καταρρεύσει κι εμείς ζητάμε μεταγραφές...
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  38. Jim αν σου ζητουσα να μου καταταξεις την 5αδα και τον κοουτς του Ολυμπιακου μεταξυ των κορυφαιων ανα θεση (της ευρωλιγκας), ποσο ψηλα θα τους εβαζες? π.χ. Σπανουλης μεταξυ των top-3 SG της διοργανωσης, Παπανικολαου top-7 SF, κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gio που είσαι..? Ο Πατ Ράιλι κάποτε είχε πεί ότι το άθροισμα 10 παικτών που ατομικά αξίζουν "7" μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο άλλων με ατομική αξία "9".. Έχει σημασία τι δύναμη παράγεις σαν ομάδα. Και εδώ μπαίνει η πολυπόθητη χημεία στη μέση..

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη κουβέντα από τον "γόη" (τον Πατ εννοώ, όχι τον Jim :-) ). Μεγαλύτερο παράδειγμα από τη Λιμόζ του Μάλκοβιτς δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποτέ (οι εκάστοτε γιουγκοσλαβικές εκπλήξειες δεν μετράνε, μετά πάνε όλοι αυτοί ΝΒΑ)....

      Διαγραφή
    3. Jim προφανως και σε αυτο συμφωνουμε απολυτα. Η ερωτηση εχει να κανει με το πως βλεπεις το ατομικο status του καθε παιχτη (και του Μπαρτζωκα) ξεχωριστα. Με απλα λογια, αν ο Σπανουλης εβγαινε αυτη την στιγμη στην αγορα για νεο συμβολαιο θα πλασαρε τον εαυτο του ως τον κορυφαιο SG της διοργανωσης. Ή οτι ο Ομπραντοβιτς περυσι απετυχε δεν σημαινει οτι παυει να ειναι ο κορυφαιος προπονητης της Ευρωπης. Αυτη τη στιγμη λοιπον, πως βλεπεις το status του καθε παιχτη ξεχωριστα της 5αδας του Ολυμπιακου? Προσεξε, δεν εννοω να μου τους ταξινομησεις και να πεις οτι νουμερο 1 στους PF ειναι πχ ο Lorbek, 2 ο Κριαπα, 3 ο Savanovic και μετα ο Πριντεζης, αλλα σε ποιο club παιχτων ανηκει ο καθενας τους.

      Διαγραφή
  39. Y.Γ Φωτση παιρνουμε μονο αν αλλαξει προπονητη και τον διωξει,η αληθεια ειναι οτι φετος δεν ειναι παραγωγικος στην Αρμανι πριν λιγο διαβασα οτι εβαλε 2 ποντους σε 27 λεπτα με ελαχιστα ριμπαουντ."Α".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δουλειά που κάνει ο Φώτσης στο παρκέ δεν φαίνεται πάντα στα στατιστικά...
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  40. Jim,τι γνωμη εχεις για τον Αμερικανο Κουλπεπερ της Αζοβμας?Κανει για τον ΠΑΟ?Τον ειχες παλια στις λιστες σου,η κανω λαθος?.Επισης σου ειχα γραψει για τον Αμινου,[αδελφο,νομιζω, του ΝΒΑερ] της Καρσιγιακα..Με τον Λασμε θα εκανε θαυματα,παει πολυ καλα στην Τουρκια..Ειναι τοσο δυσκολο να φερεις τωρα εναν τετοιο παικτη,σπαζοντας το συμβολαιο??Σ ευχαριστω για τις απαντησεις,και με την ευκαιρια δεν πιστευα καθολου στον Λασμε και σου βγαζω το καπελο που επεμενες..Εχει δεσει σαν κολα την ομαδα,οπως ελεγες,ειναι ακριβως οπως τον ειχες περιγραψει..Μπραβο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. και εγώ συμφωνώ να γίνει επι πληρωμή το blog.
    Loui

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εννοειτε ΤΖΙΜ μην ρωτας καθολου,εγραψα και πιο πανω.Δεν περιμενα οτι η Καντου βαθμολογικα στην Ιταλια ειναι πολυ πιο ψηλα απο Αρμανι.Απορω τον Σκαριολο τι τον καμαρωνουν ακομη.Τελικα ο ομιλος του ΠΑΟ ειναι απο τους δυσκολους,μονο η Ολυμπια ειναι η πιο αδυναμη."Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  43. Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 23:17 | Φώτης Δουκάκης

    Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση στη σύνθεση της, η Αρμάνι Μιλάνο ήταν επιβλητική απέναντι στην Κρεμόνα και επικράτησε εκτός έδρας με 78-59 στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

    Λάνγκφορντ και Χέρστον ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Αντώνης Φώτσης μέτρησε δύο πόντους και δύο ριμπάουντ σε 27 λεπτά. Από τους γηπεδούχους ο Χάρις είχε 15 πόντους.


    Βαθμολογία: Βαρέζε 16, Σάσαρι 12, Σιένα 12, Καντού 12, Ρόμα 10, Ρέτζιο Εμίλια 10, Αρμάνι Μιλάνο 8, Μπρίντιζι 8, Μπολόνια 8, Βενέτσια 6, Καζέρτα 6, Κρεμόνα 4, Μοντεγκρανάρο 4, Σκαβολίνι 4, Μπιέλα 4, Αβελίνο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. η βαρέζε τόσο καλή ομάδα έχει?
    Τζιμ γράψε άρθρο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο τραυματισμός του Σοφο (πελματιαία απονευρωσίτιδα) είναι εξαιρετικά ύπουλος... θυμηθείτε πόσο καιρό ταλαιπώρησε τον Ναβαρο... είναι τραυματισμός που θα τον αφήσει έξω τουλάχιστον 2 εβδομάδες αλλά μπορεί να εμφανίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξει η ομάδα για ψηλό...ο Αρμστρονγκ αποδεσμεύτηκε ή υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί στο ροστερ με Καντου?

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα-πλάκα, έχω πάθει εγώ τώρα νευρωσίτιδα (αυτή είναι η πάθηση, το σημείο λέγεται πελματιαία απονεύρωση, αν και σχεδόν κάθε γιατρός έχει το δικό του όνομα) και με ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 3 μήνες. Δεν περνάει με τίποτα, και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, πλην αποθεραπείας και καμιά αναλγητική. Εξαιρετικά ύπουλη και μη ιάσιμη (γιάνει μόνο του που λέμε....)

      Διαγραφή
    2. Να προτείνω να δοκιμάσεις βελονισμό, λειτουργεί για τα πάντα ειλικρινά. Έχω αντιμετωπίσει 4 διαφορετικές περιπτώσεις με βελονισμό, με απόλυτη επιτυχία. Να προσέξεις όμως ποιον θα επιλέξεις μην ειναι κομπογιαννίτης. Αν βρεις φυσιοθεραπευτή που να ασχολείται παράλληλα με βελονισμό είναι το καλύτερο.

      Διαγραφή
    3. Το παιχνίδι της παρασκευής φαίνεται πιο δύσκολο από ότι περιμέναμε.
      Παίζουμε χωρίς Σόφο, Τσάρτσα και Ούκιτς.
      Αυτό σημαίνει πως θα παίξουν αρκετά Κίτσεν, Μπάνκς πρώτη φορά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό και το περισσότερο βάρος στο Σκορδίλη ο οποίος μακάρι να τον πλακώσουν στις προπονήσεις αυτές τις μέρες γιατί θα δει τα περισσότερα του λεπτά μέχρι στιγμής.
      Πολλές τρύπες στο ρόστερ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.
      Ελπίζουμε οι υπόλοιποι να βρεθούν σε σοβαρή μέρα με όρεξη και δίψα όπως αυτή κόντρα στη Ρεάλ.

      Διαγραφή
    4. Ο Τσάρτσα ενδεχομένως να είναι στην αποστολή, πόσο έτοιμος θα είναι όμως είναι ένα θέμα.

      Διαγραφή
    5. Aκριβως τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω.Κι για Μπανκς και για Τσαρτσαρη,ακομη και για Σκορδιλη.Αντε παιρνει χρονο ας αποδειξει γιατι παιζει στον Παο.

      Διαγραφή
    6. Το παιχνίδι της Παρασκευής ήταν έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολο παιδιά.

      Διαγραφή
    7. Καταλαβα Τζιμ,δεν εχουμε ελπιδα εεεεε??Τιποτα ομως δεν θα εχει κριθει ετσι δεν ειναι??στα επομενα παιχνιδια αν γυρισουν καποιοι εχουμε περισσοτερες ελπιδες,ουτε με Ρεαλ ειχαμε ελπιδες ομως.Τζιμ το παιχνιδι της Καντου μας ταιριαζει εχει δυνατα πενταρια??(αμ πως εμαθα και τα πενταρια)χιχιχι"Α"

      Διαγραφή
  46. εδώ http://www.dailymotion.com/video/xv882m_buzzer-beater-kyle-mcalarney-limoges-csp-poitiers_sport

    ο γιαννάκης κερδισε την ποαυτιε μεσα 25 δευτερα ενω έχανε με 4ποντους
    το παιχνίδι ήταν κρίσιμο γιατι πριν το ματς και οι 2ομαδες ειχαν 2-4 ρεκορ
    γενικά δυσκολεύεται ο "Δράκος" στην Γαλλία τον "τσεκαρω" αραια και που
    και από ότι καταλαβαινω δεν έχει καταλήξει σε βασικους αναπληρωματικους ακόμα παρόλο που έχουν φτάσει στην 7η αγωνιστική

    Μακαρι να τα πάει καλύτερα

    Είδα εκτεταμενες φασεις από την Μπιλμπάο
    δεν περίμενα τον Ζηση τόσο καλό σταθερος καλες επιλογες και ωραιο στησιμο επιθεσης
    ενω ο βασιλειάδης δεν πήρε Προσπάθειες
    ωραίος ο Κατσικάρης 4ος μεχρι τωρα πισω απο ρεαλ, γραν καναρια (!!!) και βαλενθια (!) [επαιζαν μεταξυ τους και κερδισε η βαλενθια]
    με ρεκορ οι 2ος 3ος 4ος 6-2

    όσο για την βαρεζε φίλε Greg_m αποτελει πολυ μεγαλη εκπληξη για μενα που εχει κανει 8-0
    και μάλιστα έχει κερδίσει και σιενα και καντου
    πριν αρχισει το πρωταθλημα τους ηξερα μόνο οτι παιζει ο Σακοτα εκει


    super sportspy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θυμηθητε το.ο τραυματισμος του σοφο μπορει να αλλαξει ριζικα τον μεταγραφικο σχεδιασμο του παο.
    Οπως προειπαν τα παιδια ειναι πολυ υπουλος κ πλεον ειναι χαζομαρα να παρεις 3 ενω δεν ξερεις αν ο σοφο θα χει την υγεια του απο δω κ περα,κυριως λογω της ιδιαιτεροτητας του τραυματισμου.για μενα balkman ειναι η λυση πλεον κ ας μην εχει σουτ απεξω.φοβαμαι οτι η ρακετα με την αβεβαιη υγεια των σοφο κ τσαρτσαρη αποδυναμωνετε.μακαρι να βγω ψευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τζιμ παραιτήθηκε ο Μάλκοβιτς από την Τσεντεβίτα, περίεργα πράγματα, λες να αδειάζει κανάς πάγκος πιο μεγάλης ομάδας και να τρέξει να προλάβει τον Ιβάνοβιτς...;

    76ers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το Μιλάνο μπορεί να έφαγε πόρτα απο Ζότς και να σπεύσαν να κλείσουν Μαλίκοβιτς.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. γράψτε παιδιά να πιάσουμε τα 200 σχόλια αλλιώς δεν έχει καινούριο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sumfono. mallon tha pairnei lefta apo diafimiseis...me orio ta 200,00€

      Διαγραφή
    2. 200 σχολια - 200€???

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΜΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΑΙ

      Διαγραφή
  51. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΙΤ Η ΜΠΛΟΓΚ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ,Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΨΑΞΕΙΣ?ΣΕΝΤΕΡ Η 4ΑΡΙ?ΔΥΑΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ?ΚΑΙ Ο ΑΡΤΖΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vasika exi gini lathos sxediasmos eprepe apo to kalokeri na pernan kalo 4ari kai 5ari dioti me sofo 0.5amstrong 0.5gaio kai ena lasme den tha ta kataferna a ksexasa 0.5panco kai 0.5tsartsa

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ,Ο ΣΟΦΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

      Διαγραφή
    3. Για Σόφο δεν συμφωνώ...Ναι μεν εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο η επιλογή του και εξαρτάσαι αρκετά από αυτόν, αλλά όπως και να χει ήταν από τους ελάχιστους ποιοτικούς Έλληνες που ήταν διαθέσιμοι στην αγορά και έχει απήχηση και στον κόσμο..! Αντίθετα, με τα λεφτά του Ούκιτς ο Παναθηναϊκός μπορούσε να φέρει δύο πολύ καλά εργαλεία στα γκαρντ και στο "4", επιπέδου Μπράμος.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
  52. Όσο για τον Φώτση που έχετε κολήσει μερικοί, καλύτερα να είχες κρατήσει Καιμακογλου. Ο Φωτσης τα τελευταια 2 χρονια στην Αρμανι δεν εχει κανει απολυτως τπτ, επειδη ξερει να κανει μονο συγκεκριμενα πραγματα κ πρεπει να του βρεις ακριβη ρολο. Στην επιθεση δλδ 3ποντο κ επιθετικο ριμπαουντ, κ στην αμυνα ριμπαουντ. Ο Φωτσης δεν εχει καθολου inside παιχνιδι. Ο καιμακογλου και ριμπαουντ ειχε, κ παιχνιδι με πλατη, κ κερδισμενα φαουλ, κ 3ποντο. Πολυ -αν οχι καλυτερος- πιο χρησιμος απο Φωτση πλεον. Και πιο οικονομικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά, κάπου υπάρχει και ένα όριο.

      Ο Φώτσης παίζει σε στο κορυφαίο επίπεδο από τότε που ήταν 18 χρονών. Τώρα κοντέυει τα 32.
      14 χρόνια, πάντα σε κορυφαίο επίπεδο και πάντα πάνω απ' τα στεφάνια.

      Κάποια στιγμή θα πάρει την κάτω βόλτα, αν δεν την έχει πάρει ήδη.

      Για μένα, θα ήταν τεράστιο σφάλμα για τον ΠΑΟ να διαθέσει τα λεφτά που ακούστηκαν το καλοκαίρι, γιατί θα έκανε μια τεράστια επένδυση για έναν μεγάλο παίκτη μεν, με λίγα ψωμιά μπροστά του δε.

      Για να τα λέμε όλα, όμως, ο Φώτσης μπορεί να έκανε δυο τρια πράγματα μες στο γήπεδο (άμυνα, ριμπάουντ, τρίποντο) αλλά τα έκανε με τόσο εμφατικό τρόπο που αρκούσαν από μόνα τους για να τον κατατάσουν σε ηψηλότερο επίπεδο.
      Δεν έγινε ποτέ ο παίκτης που ελπίσαμε κάποτε, αλλά πάντα ήταν υπεραπαραίτητος για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης (εκτός ίσως της ΤΣΣΚΑ που έχει τη βελτιωμένη έκδοση του Φώτση)

      Διαγραφή
    3. Ο Φωτσενκο αποτελει εμβληματικη φυσιογνωμια για την ομαδα και εναν παικτη που αλλαζε την εικονα του παιχνιδιου,ακομη και χωρις να φαινεται οτι κανει κατι..Ψυχραιμια,ψυχολογια,εξυπναδα,σωστες θεσεις,εμπειρια και σοβαροτητα απο τα 22-23 του..Ολα αυτα εκτος του μπασκετικου του ταλεντου..Ο Καιμακογλου ειναι ενας μικρος Φωτσης,και εδω και δυο χρονια ειναι εμφανως καλυτερος..Θεωρω οτι ειναι καλυτερη επιλογη για το καλοκαιρι,εχει 3 τουλαχιστον καλα χρονια μπροστα του,και θα ειναι λιγοτερο κορεσμενος..Ο Καιμακογλου,αθορυβα, εχει εξελιχθει σε ενα απο τα καλυτερα 4αρια της Ευρωπης,και ειναι και αψογος επαγγελματιας και χαρακτηρας..Τα λεφτα που παιξανε για τον Φωτση το καλοκαιρι ηταν τρελλα,εστω και αν θα ανεβαζε την ομαδα 1 επιπεδο και θα βοηθουσε πολυ στην συνεχεια και συνοχη της ομαδας..Οταν μιλαμε για τοσα λεφτα ομως,σε αυτες τις εποχες,η ομαδα αξιζει αν τα δωσει μονο για τον διαδοχο του Διαμαντιδη πχ,στο μελλον,καποιον δηλαδη τοπ-κλας παικτη που θα κανει την διαφορα σε ολα..Αλλιως καλυτερα να τα μοιραζεις αυξανοντας το μπατζετ για 2-3 αλλους παικτες..

      Διαγραφή
  53. Καλησπέρα Jim...

    Αμα βρείς χρόνο πές μας την άποψή σου και σε εμάς τους ολίγους για την φετινή ομάδα των Warriors...Υπάρχει ελπίς για play off ?
    Run TMC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη καψούρα οι Warriors...Έχουν το υλικό και το βάθος για να φτάσουν από φέτος ψηλά αρκεί να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και να ξεφορτωθούν κάποια ασύμφορα συμβόλαια (Μπίεντρινς, Τζέφερσον).
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα.. Οι Ουόριορς έχουν ξεκινήσει καλά. Ο Τζάκσον προσπαθεί φανερά να εμφυσήσει μια πιό Ανατολική νοοτροπία στην ομάδα (δεν είναι εύκολο), αλλά του λείπει ο Μπόγκουτ. Θα πρέπει να παίξεις καλύτερη άμυνα (όπου γίνεται προσπάθεια για βελτίωση) για να μπείς σφήνα. Έχεις μέλλον όμως. Ο Λι είναι από τους πιό υποτιμημένους παίκτες στο ΝΒΑ. Παιχτούρα, από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντς..

      Διαγραφή
    3. δεν μπαίνουν φέτος οι warriors φετος playoffs
      δυστυχως γιατι έχουν ωραια ομαδα και το παλευουν με σωστη λογικη αλλα είναι ατυχοι στους παιχτες οι οποιοι ειναι ατυχοι και εχουν ενα καρο τραυματισμους
      γενικα παντως μόνο με curry και lee όσο παιχταραδες και να είναι δεν προχωρας
      και ο bogut δεν προκειται να παιξει ποτε μπασκετ center επιπεδου all star
      επισης πιστευω ότι στην περσινη ανταλλαγη οι bucks τους επιασαν κοροιδα
      μπορει ο monta ellis να τρακαρε με τον curry αλλα σαν παιχτης, ονομα, αξια, ταλέντο είναι κλασεις ανωτερος απο bogut
      και η πλακα ειναι πως τον Bogut τον ηθελαν για franchise center

      σε αυτη την φαση της καριερας του με τοσους τραυματισμους και τοσα χαμενα παιχνιδια τολμω να πω ότι ακομα και ο Milisic (ο θεος να με φυλαει) ίσως να ήταν καλυτερη επιλογη από Bogut

      super sportspy

      Διαγραφή
  54. WTF???!!! Παραιτήθηκε ο Μάλκοβιτς. Ελπίζω να το έκανε για να πάει σε καμιά Αρμάνι ή άλλη ομάδα και όχι επειδή απλά είναι τρελός... Χαμένος κόπος η Τσεντεβίτα του πάντως που την έφτιαξε πραγματικά ωραία. Έχεις ακούσει κανένα κουτσομπολιό, Τζίμ;

    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ελπίζω ο "πατερούλης" να μη θυμηθεί τις μεγάλες μέρες του 93, τότε που ένας προπονητής κατάφερε να τους κερδίσει όλους χωρίς να κατεβάινει καν στην επίθεση, και μας φορέσει κάνα Μάλκοβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νομίζω για το περιφερειακό σουτ του Παναθηναϊκού η λύση λέγεται Απόλλων Τσόχλας. Για PF ο παίκτης που θα αλλάξει τις ισορροπίες λέγεται Κακαρούδης. Φθηνές κ αποτελεσματικές λύσεις από την εγχώρια αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για all around ψηλός: ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ!!!
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    2. Καλύτεροι είναι από Ξανθό και Γιαννό σίγουρα
      και οι δύο.
      Θέλουμε Ελληνες καλούς που να είναι αντάξιοι του Παναθηναικού.

      Διαγραφή
  57. Tzim, σόρυ κι όλας, αλλά παρακάλια θέλεις για να μας πεις δυο λόγια για τον μπανκς? αύριο είναι το παιχνίδι και δεν ξέρουμε τίποτα. διαβάζω εδω μέσα διάφορες ''κακίες'' που σου γράφουν αλλά υπάρχει και κόσμος που σε διάβαζε και πιο πρίν γίνει ντόρος με το μπλόγκ. γιατί μας παίρνει όλους η μπάλα?
    Κων/νος Σταυρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όσο θα συμπεριφέρεστε σα μπέμπηδες τόσο ο Jim Conway ή μπάσταρδος Ιρλανδός ή Τζίμης ο Χουπφέλας θα τσινάει στις απαιτήσεις σας. Είπαμε εδώ είναι μπασκετικό μπλογκ όχι το "ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"!!! Εγώ στηρίζω τον μαφιόζο συνάδελφο παρότι δεν είναι χρισμένος (κι ούτε πρόκειται να χριστεί ποτέ)...

    Billy Batts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. sorry vre jim alla ama thes gia pes pws sou fainontai oi allages twn kanonismwn pou proothountai kai poso makria einai akoma i katargisi tis zonis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ένα από τα "ψεγάδια" εδώ μέσα είναι νομίζω η απάντηση στην...απάντηση...ω,απάντηση..
    Όπως επίσης και το διαρκές τρολάρισμα,ασχέτως αν γράφονται μπασκετικά θέματα αλλά που αποπροσανατολίζουν το αρχικό θέμα.
    Βέβαια εδώ είχαμε κι Υ.Γ.

    Πάντως δεν είχε συνεχώς 10 χρόνια ο Ιβάνοβιτς.Είχε κάνει πέρασμα κι ο Περάσοβιτς!Θυμάται κανείς ή γνωρίζει τους λόγους;Μέχρι κι η wikipedia είναι ανερπακέστατη.

    Μπράβο πάντως στον Τάμπακ.Ήταν ασσίσταν του Πλάθα και στην Kάχασολ Σεβίγια.Νομίζω πως ήταν στη Ντόνετσκ φέτος;

    υ.γ.
    Τα θερμά μου συγχαρίκια πάντως!Απορώ πως δεν σε είχα παρακολουθήσει τόσο καιρό...Εγώ προτείνω να κάτσεις ν΄ασχοληθείς και με το Eurocup και το Eurochallenge να πέσουν τα τσιμέντα!
    Εν πάσει περιπτώσει,οι ομάδες θα πρέπει να βάλουν στην άκρη ένα κομπόδεμα / μπάτζετ αγγλιστί για σοβαρό σκάουτιγκ...Αυτές οι διοργανώσεις προσφέρουν ουκ ολίγες "φθηνές" λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Λοιπόν, σε αυτόν τον άνισο αγώνα ενάντια στον χρόνο για τα 200 σχόλια και επειδή σαν πολλά "καλά παιδιά" να μαζευτήκαμε εδώ μέσα, πάρτε μερικές αφιερώσεις!

    Από τα καλύτερα φινάλε ταινιών ever για τον ALEXANDER FRAGI4DEERHUNTER:
    http://www.youtube.com/watch?v=9jQ-pUx7MsM

    Η πιο ξεκαρδιστική έκφραση-όλα-τα-λεφτά για τον ΦΡΑΝΚΙ ΚΑΡΜΠΟΝΕ:
    http://www.youtube.com/watch?v=5aQ9two44Nw

    Ποτέ μην πρήζεις τα @ρχ...@ ενός "χρισμένου" φίλε BILLY BATS:
    http://www.youtube.com/watch?v=7pQ6fd6iO_c

    Για την αφεντιά μου...ΧΑΡΗΣ ΚΟΡΛΕΟΝΗΣ:
    http://www.youtube.com/watch?v=gCdXiOssbM0

    Και φυσικά για τον οικοδεσπότη μας JIM CONWAY:
    http://www.youtube.com/watch?v=JG3mhtojm8Y
    &
    http://www.youtube.com/watch?v=tOWaHTlq-hI

    Υ.Γ.: Αν υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος της "φαμίλιας" που τον ξέχασα, ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την προσβολή και δηλώνω απερίφραστα ότι...I'm gonna make him an offer he can't refuse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΣ ΜΠOΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΩΡΕΣ,ΜΕΡΕΣ,ΜΗΝΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ARE YOU TALKING TO ME ΧΑΡΗ?ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ DON

      Διαγραφή
    2. Που "πρωταγωνιστήσαμε" φίλε!
      Γεια σου ρε Travis Bickle οδηγάρα!

      Διαγραφή
  62. ΣΩΣΤΟΣ,ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΛΟΒΕΝΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΛΑΒΟΙ ΖΙΖΕΚ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ,ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΟΥ DON ΠΑΙΖΕΙΣ CLASSIC ROCK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και μπορεί να μην υπάρχει (ακόμα) Tommy DeVito στο blog, αλλά δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η σκηνή από το αφιέρωμα!

    http://www.youtube.com/watch?v=yL9rSwrsMHw

    Υ.Γ.: JIIIIIM, 200στο σχόλιο, τι κερδίζωωωωωωωω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή