Athlenda

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ..




"Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει τη μεγαλοφυΐα από την τρέλα. Εγώ έχω σβήσει αυτήν τη γραμμή.."


Ένας αγριεμένος Μπόμπυ Μπράουν έκανε φύλλο και φτερό τη Φενέρ στην Πόλη, τραβώντας τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Μάγκας ο Μπάνκι.. Έκανε το χρέος του ο Ολυμπιακός απέναντι στη πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας  έχοντας δίπλα του αρκετό κόσμο στο ΣΕΦ..

Πάμε Φάληρο πρώτα.. 


-Για την Μπεσίκτας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Ομάδα που μας αρέσει, έχει πλάνο και δυναμισμό χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα το καλοκαίρι. Το θέμα για την ομάδα του Κουντέρ είναι ότι η χημεία του μπακόρτ δέχθηκε σοβαρό πλήγμα (εδώ και πολύ καιρό) μετά τον τραυματισμό του Τουκτού Ατσίκ, ενός εκ των καλύτερων Τούρκων pass first PGs και η απόκτηση του Γιούιν  δεν έχει βοηθήσει τόσο ακόμα.

-Ο Ολυμπιακός χτύπησε στην επίθεση αρκετά σημαδεύοντας τον Μάρκοτα. Ο παίκτης που έβρισκε μπροστά του τον Κροάτη πήγαινε μέχρι τέλους εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του παίκτη της Μπεσίκτας σε πλάγια και πίσω βήματα αλλά και στη άμυνα στο ποστ. Πρίντεζης και Άντιτς λοιπόν  εκμεταλλεύτηκαν –ο καθένας με διαφορετικό τρόπο-  την αμυντική αιμορραγία της Μπεσίκτας στο «4». Όταν δε ο Κουντέρ προσπάθησε να κρύψει αυτή του την αδυναμία ντουμπλάροντας άμεσα τον παίκτη που έμενε ψηλά με τον Κροάτη πάουερ φόργουορντ, οι ερυθρόλευκοι γύριζαν γρήγορα τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά βρίσκοντας καθαρές ματιές και καλά σουτ προς το καλάθι. Όταν μάλιστα στη 3η περίοδο βρήκαν πόντους και στο τρανζίσιον με εκφραστή τον Σπανούλη, απέκτησαν ξεκάθαρα εικόνα νικητή. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από μόνος αποτελεί «ασφάλεια» ειδικά σε τέτοιου είδους ματς, όπου –στο τοπ 16- το φεγγάρι είναι περίεργο και μπορεί ελλοχεύουν κινδύνους. .

-Ο Κουντέρ είχε φτιάξει έναν μεγάλο κόκκινο κύκλο με το μαρκαδόρο του στο μπλοκάκι, στοχεύοντας το καλάθι της ομάδας. Αυτό έπρεπε να προστατεύσει πάση θυσία, μην επιτρέποντας lay ups. Καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό ο οποίος χτυπά ακριβώς εκεί τον αντίπαλο, με όλα του τα όπλα μέχρι να τον γονατίσει ξεριζώνοντας του τη καρδιά. Παρ’όλα αυτά οι Τούρκοι δε τα πήγαν άσχημα (αν και χωρίς τον Βίντμαρ) με την ελληνική ομάδα να τελειώνει με 19/42 δίποντα και τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται στο κομμάτι «τελείωμα στο ζωγραφιστό».



-Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο παίκτης-κλειδί των πρωταθλητών εχθές στο Φάληρο. Φάνηκε ότι του πήγαινε το παιχνίδι από την αρχή, κερδίζοντας με το σπαθί του τα 21’35’’ συμμετοχής και προσφέροντας 9 πόντους (με 2 τρίποντα-μαχαιριά, χαρακτηριστικά του clutch χαρακτήρα του), 5 ριμπ. και 3 ασσίστς. Μάλιστα στη 4η περίοδο ο Μπαρτζώκας, πατώντας στην καλή εμφάνιση του «Σλου»,  δοκίμασε αρκετά σχήμα με τρία γκαρντ (Σπανούλη-Σλούκα και ενάν εκ των Μάντζαρη-Λο στο πόιντ) έχοντας βέβαια απέναντι του μια τριάδα παρόμοιων κυβικών (Γιούιν-Τζέρελς-Γκιουλέρ). Με αυτή τη light-lineup οι ερυθρόλευκοι βρήκαν μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση τους, δημιούργησαν ρήγματα και τελείωσαν φάσεις με τους Χάινς-Πάουελ από δημιουργία των γκαρντς.


-Αμυντικά ο Ολυμπιακός ήταν καλός. Σοβαρός και προετοιμασμένος θα έλεγα καλύτερα, εάν λάβουμε υπόψη ότι είχε απέναντι του μια ομάδα η οποία έχει την πιο αναιμική επίθεση από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν, συν ότι της έλειπε ο καλύτερος πασέρ της και ο μόνος ψηλός της που μπορούσε να ακουμπήσει τη μπάλα στο ποστ με καλές προϋποθέσεις.  Η ελληνική ομάδα με τον Μάντζαρη επάνω στον Τζέρελς  και τον Σπανούλη στον Γιούιν άσκησε πίεση στη μπάλα και έκοψε έκοψε τη δημιουργία των Τούρκων, απομονώνοντας τους  πιο επικίνδυνους παίκτες τους και αναγκάζοντας τους να παίζουν ένας εναντίον πολλών.. 10 σουτ ο Τζέρελς, 9 ο Γιούιν, 13 ο Μάρκοτα, 0/7 ο Κρίστοφερ.. Στην απομόνωση όλοι! Η Μπεσίκτας τελείωσε το ματς με 9 μόνο ασσίστς και 15 λάθη. Τραγική στο AS/TO δηλαδή..

Συνολικά οι γηπεδούχοι εστίασαν στο να περιορίσουν το επιθετικό ριμπάουντ του αντιπάλου, κομμάτι που η Μπεσίκτας είναι αρκετά δυνατή, και έκαναν καλή δουλειά αν εξαιρέσουμε τον Μάρκοτα που ήταν αρκετά δραστήριος.


-Ο Ολυμπιακός λοιπόν πήρε τη νίκη που χρειαζόταν σε ένα όμιλο που αναμένεται να γίνει ..μύλος! Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρντς απόδοσης οι ερυθρόλευκοι, δεν πλησίασαν καν στο να κάνουν ένα «ισορροπημένο» παιχνίδι. Είχαν όμως τον χαρακτήρα για να μη κινδυνέψουν σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν κινδυνέψει. Είπαμε, το φεγγάρι ήταν περίεργο.. Το επόμενο παιχνίδι στη Βαρκελώνη είναι must see. Αποτελεί ιδανικό κριτήριο για το που πραγματικά βρίσκεται η ομάδα στην παρούσα φάση απέναντι στον άμεσο ανταγωνισμό..

ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ..


Ο τύπος είναι απλά για δέσιμο. Έχοντας παρακολουθήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της φετινής Μοντεπάσκι μπορώ  να γράψω ολόκληρο βιβλίο για την «κλινική περίπτωση» Μπράουν.. Έχω δεί πράγματα από τον συγκεκριμένο που με έχουν φέρει σε κατάσταση αμόκ (κλείσιμο υπολογιστή κλπ.) Λάθος –παιδικές καλύτερα- επιλογές σε κλειστά ματς, σουτ εκτός λογικής και timing και τα ρέστα.. Όμως ο τύπος το’χει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο σε αυτόν είναι ότι αυτό το «κεφάλι» που τρέχει μια επίθεση 80-85 κατοχών κάνοντας ελάχιστα λάθη (1.9 στην πρώτη φάση, κανένα μέχρι τώρα στα 2 ματς του τοπ-16).


Το ματς με τη Φενέρ θα μπεί στη χρυσή δισκοθήκη του κλαμπ της Σιένα για πολλούς λόγους, προφανείς φυσικά.. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, με εντυπωσιακές διακυμάνσεις και εξέλιξη.  Δύο ομάδες βέβαια οι οποίες είχαν ανμάψει πράσινο στη ρακέτα τους για ελεύθερη δίοδο, κάτι που αποτελεί το βασικό τους πρόβλημα. Ειδικά η γραμμή ψηλών της Μοντεπάσκι έχει εξασφαλίσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν  σε κάθε –πικραμένο ή μη- ψηλό που βρέθηκε αντίπαλος της. Ο Μπογκντάνοβιτς το κατάλαβε αλλά ήταν ο μόνος που έφτανε δυναμικά και αποφασισμένος μέχρι το ζωγραφιστό για να τελειώσει. Αντίθετα ο Πιανιτζιάνι  - ο οποίος ξεκίνησε τον Πρέλντζιτς στο «4»- δεν ρίσκαρε με τον Σαβάς (ο οποίος ξεκόλλησε την επίθεση του εναντίον της Καντού),  παρόλο που παρόμοια με αυτόν κορμιά έχουν κάνει ζημιά στη Σιένα φέτος.


Ο Μπάνκι έζησε τη μέγιστη φαντασίωση του από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Φρόντισε και ο Μπράουν να τον κάνει μάγκα, όμως εγώ θα πω ότι αυτή Μοντεπάσκι (με τα τόσα μειονεκτήματα) έχει ξεκάθαρη κατεύθυνση. Παίζει «αυτό» και  το υποστηρίζει μέχρι τέλους, είτε για κάποιους είναι σωστό είτε λάθος. Στην Τουρκία εχθές πήρε τα ριμπάουντς και επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της, ανοίγοντας το γήπεδο με ζον πρες κυρίως στα 3/4 που κατέληγε σε ζώνη 2-3 (η οποία όταν περίμενε στημένη, χωρίς να προηγηθεί πρες, ήταν πολύ παθητική). Για να λέμε την αλήθεια «της πήγαινε» το παιχνίδι. Ομάδα χωρίς ποστ παιχνίδι, ριμπάουντ και δυνατά κορμιά στη ρακέτα η Φενέρ. Απολαυστικό το shootout μεταξύ Μπράουν και Μπογκντάνοβιτς με νικητή τον «γκάνερ» της Μοντεπάσκι. Σπουδαίο ματς και από τους Σανικίτζε-Χάκετ, πραγματικά πίτ-μπουλ.. Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο Μπράουν, ο οποίος ισοφάρησε το ρεκόρ των 41 πόντων για το θεσμό και νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζει η φετινή Σιένα μπορεί να το ξεπεράσει. Πέρα από αυτά να σημειώσουμε ότι είχε 7 τελικές-0 λάθη.. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..

Σαφώς και η Μοντεπάσκι δεν έγινε ξαφνικά φαβορί για την πρόκριση. Είπαμε πέρα από τα επιθετικά πλεονεκτήματα έχει και σοβαρές αδυναμίες στην άμυνα, ειδικά στο ζωγραφιστό. Ο βασικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα Ιταλίας, όπως αντίστοιχα και για τη Φενέρ των εκατομμυρίων. Οι Ιταλοί την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στην Παλαέστρα (σε ένα καυτό παιχνίδι) την Κίμκι ενώ η Φενέρ πάει να ρεφάρει στο Τελ Αβίβ, σε ένα ματς που ο χαμένος μένει πραγματικά πίσω.

77 σχόλια:

  1. Αν επέλεγα να σχολιάσω κάτι από το ματς του Ολυμπιακού, θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη κάκιστη εικόνα του Πάουελλ. Ο Αμερικάνος τρόμαζει πραγματικά και φοβάμαι ότι η μεταγραφή Σερμαντίνι θα αποδειχθεί σωτήρια.
    Το δεύτερο που θα σχολίαζα είναι η παρουσία του Σλούκα. Έχει πολύ μπάσκετ μέσα του, και πιστεύω ότι αν βρει ρυθμό, θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ την πορεία του Ολυμπιακού, από φέτος κιόλας. Έχει σαφώς και μεγάλα μειονεκτήματα, που χρειάζονται χρόνια προσπάθειας, αλλά νομίζω ότι με κατάλληλη ψυχολογία είναι ήδη έτοιμος.

    Όσοι δεν έχουν δει ήδη τον χθεσινό Μπόμπι Μπράουν καλούνται να το πράξουν άμεσα. Απλά δεν υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί του Ορέστη, κακός ο Πάουελ, αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίζουμε με μανία το κόψιμο προς το καλάθι μετά από το σκριν στο Σπανούλη, όταν ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φοβερό σουτάκι από τα 4/5 μέτρα...

      Διαγραφή
  2. Ορέστη η Μπεσικτάς δεν αμύνθηκε τόσο άσχημα στο ζωγραφιστό. Τον Πάουελ θέλω πολύ να τον δω με τη φροντκορτ της Μπαρτσα.. Πως το βλέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε με ανησυχεί τόσο η επιθετική του απόδοση. Το έχει το άθλημα, έχει καλά τελειώματα και με τα δυο χέρια, ενώ το σουτ του ανοίγει και δρόμο για τον Σπανούλη, μέσω των πικ ν ποπ που στήνουν.

      Αυτά που με προβληματίζουν είναι η χαμηλή ενέργεια που βγάζει (όπως σωστά αναφέρει κι ο φίλος από κάτω) και η ασταθής συγκέντρωσή του. Και ως συνέπεια αυτών, η μέτρια έως κακή αμυντική του λειτουργία.

      Έχω ξαναγράψει ότι φοβάμαι αρκετά τη ρακέτα της Μπάρτσα και κυρίως τον Τόμιτς. Είναι ακριβώς ο σέντερ που δεν ταιριάζει στους δικούς μας, ενώ βρίσκεται και σε εξαιτερική φόρμα. Επιθετικά θα μας κάνει σίγουρα μεγάλη ζημιά.

      Για το ματς συνολικά, πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί στην έδρα της απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και χωρίς τον Ναβάρο.

      υ.γ.
      Τελικά, Βάσκεθ-Ν'Ντονγκ-Πέροβιτς ή Τόμιτς-Τζαβάι;

      Διαγραφή
    2. εκ του αποτελεσματος οι τρεις πρωτοι, αλλα καθαρα μπασκετικα θα επελεγα τομιτς-τζαβαι... ολοκληρωμενο διδυμο ειδικα στην επιθεση.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    3. sto telos tha deixei... auto padws pou einai sigouro einai oti sth Madrith travane ta mallia tous. Pws afhneis ton Tomic kai kratas ton Begic eleos!!!!!

      Διαγραφή
  3. Όντως ο μπράουν είναι πέρα για πέρα τρελός!! Με θυμάμαι να είμαι έτοιμος να σπάσω καρεκλάκι σε κάτι σουτ απο τα 8 μέτρα στο τελευταίο λεπτό, σε κλειστά παιχνίδια μέσα στο παλέ!!
    Έχει φοβερή ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά στον τελικό απολογισμό δεν νομίζω ότι σε μία πραγματική ομάδα μπορεί να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.
    Ο Πάουέλ μου φαίνεται ότι έχει ένα μικρό πρόβλημα με την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι του αλλά πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά στον ΟΣΦΠ στη συνέχεια της λίγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει βελτιωθεί από τότε ο Μπράουν πάντως. Αν αυτή η Σιένα είχε έναν γρήγορο/δυνατό ψηλό τύπου Ντόρσεη θα μπορούσε περισσότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας ημουν στα καλα μου και θα το ειχαμε τσεκαρει το εισιτηριο για λονδινο....stonerook

      Διαγραφή
    2. Από εσένα αγόρι μου, εγώ θα ξεκίναγα την ομάδα μου. The leader.. Και -ελπίζω να μη σε πειράζει που το δημοσιοποιώ- σου έριξε πολύ ψηστήρι ο Μπάνκι το καλοκαίρι για να παίξεις έναν ακόμα χρόνο..

      Διαγραφή
    3. Και θα ήθελα και τον Ριμάντας μαζί..

      Διαγραφή
    4. αν δεν ηταν ο nick calathes θα το χα σηκωσει στη βαρκελωνη....παντως σε αυτη την ομαδα οπως και στην ταου το χρωσταει η ιστορια....stonerook(κατι μου λεει οτι θα γινει πολυ καλος προπονητης)

      Διαγραφή
  5. O 2oς όμιλος επιφυλάσσει εξαιρετικά ματς την άλλη βδομάδα.Σιένα-Κίμκι πραγματικά αμφίρροπο και αναμενόμενο παιχνίδι-ο νικητής κάνει το 3-0 και κάνει μεγάλο βήμα προς την πρόκριση.Μακάμπι-Φενέρ.Η Μακάμπι που δεν πείθει με φτωχό ρόστερ και η φενέρ των εκατομμυριών που μοιάζει μονίμως ζαλισμένη και δίχως προσανατολισμό,αδικαιολόγητη η δουλειά του πιανιτζιάνι.Ο ηττημένος πέφτει στα σχοινιά με 0-3 και έχει να τραβήξει ανηφόρα.Μπάρτσα-Οσφπ 2 από τα αφεντικά του θεσμού ως έχει,και ενδεικτικό παιχνίδι για τις δυνατότητες των 2 ομάδων και την προοπτική τους.
    Θα προσπαθήσω να μη χάσω με τίποτα το Σιένα-Κίμκι.Δεν έχω δει καθόλου τη σιένα και θέλω επιτέλους να διαπιστώσω το φαινόμενο μπράουν.Εμπιστεύομαι τη γνώμη σου αλλά τα νούμερα του που είναι πρώτος στις ασίστ, δεν κάνει λάθη,και δεν έχει πολλές άστοχες προσπάθειες δείχνουν άλλα πράγματα.Συν τοις άλλοις θα είναι και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από άποψη ανταγωνισμού και βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον έχω δεί και στις κακές του βραδιές peris (και μιλάω για φέτος γιατί ο παίκτης ήταν έτσι και αλλιώς γνωστός στους περισσότερους) είναι καταστροφή. Αλλά όταν γράφει, ""γράφει".. Απλα παίζει αψυχολόγητα. Το Σιένα-Κίμκι είναι ματσάρα αλλά νομίζω πέφτει πάνω στο ματς του Ολυμπιακού. Οπότε διαλέγεις ή on demand..

      Διαγραφή
  6. Μικρή διόρθωση:
    Σύμφωνα με το site της Eurolegaue, ο Brown είχε σε κάθε ένα από τα δύο ματς του TOP-16 7 τελικές αλλά και 2 λάθη. Ο λόγος AS/TO παραμένει βέβαια εντυπωσιακός.

    Jim, με έξανες να θέλω οπωσδήποτε να δω το παιχνίδι της Siena. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το δω κάπου online; Νόμιμα εννοώ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, εγώ δε θυμόμουν καλά.. Αλλά 2 λάθη σε ματς 80 κατοχών για αυτόν τον παίκτη είναι εξωπραγματικό. Θα κοιτάξω να σου βρώ ένα λινκ.

      Διαγραφή
  7. Δεν είμαι Άρης, αλλά ζω στη Θεσσαλονίκη. Και θυμάμαι πόσο γελούσαμε με τον Μπόμπι Μπράουν όταν πρόπερσι τον έφερε ο Σούμποτιτς… Κι επειδή σήμερα ήμουν στο Αλεξάνδρειο κι έβλεπα τα… υπόλοιπα του Άρη και του Περιστερίου, είναι πραγματικά να θλίβεσαι: τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλύψει στον Άρη ένα σωρό λαβράκια – πράγμα που σημαίνει ότι έχουν την τεχνογνωσία για να ανακαλύπτουν αστεράκια – αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκαν για να βγει η ομάδα από την κρίση. Θυμηθείτε: εκτός του Μπόμπι, ο Άρης έφερε πρώτος σπουδαία ταλέντα όπως ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο Πι Τζέι Τάκερ, ο Όλιβερ Τζέιμς, Άντον Γκαβέλ, Μπρέισι Ράιτ. Για να μην πάω παραπίσω και θυμηθώ Μάσεϊ, Γουίλκινσον, Στακ ή Έλληνες πιτσιρίκους (Παπανικολάου, Χρυσικόπουλο) που ο Άρης δεν τους χάρηκε ποτέ. Κρίμα…
    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι φίλε.. Γενικά τα τελευταία χρόνια ο Άρης έφερε αρκετούς πολύ καλούς παίκτες.

      Διαγραφή
    2. Όλες οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια έφεραν παικταράδες, γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα κράτησε πολύ ψηλά το όνομά του πολύ παραπάνω απ' ότι το "έπαιρνε". Δυτυχώς η παντελής έλειψη σχεδιασμού το έχει οδηγήσει στην πλήρη ανυποληψία, έστω και αν από προπονητική σκοπιά γίνεται αξιοπρεπέστατη δουλειά.

      Desricado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Ντόμινικ Τζέιμς εννοώ... Και ξέχασα Σόλομον

      Δ. ΑΛΕΞ.

      Διαγραφή
  8. Καλησπερα,περασε ο μηνας του μελιτος για παουελ και οσφπ-αρκετοι αναπωλουν το ντορσε'ι' μετα το ματς της βιτορια(αλλο παιχτη προτεινε ο τζιμ),μπερδεμενος ομιλος και ασχημα αποτελεσματα για τον ολυμπιακο,τον βαζει στη λογικη ματς-ματς.Ο μπραουν δεν ειναι παιχτης που ειδαμε στον αρη παντως,στην ολντεμπουργκ βρηκαν το κουμπι του,εμενα με εντυπωσιαζει το μπασκετ της καχα,λες και οταν εφυγε ο ιβανοβιτς γυρησε ο διακοπτης και αρχησαν να μπαινουν τα σουτ. ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οποιος δεν το χει δει ας το δει....
    http://www.youtube.com/watch?v=Fz9u7Cmb-H8

    stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζιμ νομιζω εχει κανει 4 λαθη στο τοπ 16 μεχρι τωρα ο Μπραουν αλλα εχει κανει και 14 ασσιστ και λαμβανοντας υπ οψιν τον χρονο που παιζει (δεν βγαινει σχεδον καθολου) ειναι ελαχιστα.Θα ηθελα πολυ να δω τον αγωνα Μπαρτσα οσφπ ειδικα αν παιζει και ο Ναβαρο αλλα πιστευω στο Σιενα Κιμκι θα γινει πραγματικος πολεμος.Απ'τη μια η Σιενα με τον πολυ γρηγορο ρυθμο ειδικα εντος εδρας και απο την αλλη η σκληροτραχηλη Κιμκι με πιο ισσοροπημενο παιχνιδι.
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και λίγο από NBA. Κατέβηκε τελικά και είδα το πρώτο 12λεπτο από Lakers-Clippers. Πόσο διαστημικός παίζει να είναι ο Chris Paul? 7 ασσίστ σε 12 λεπτά.
    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MVP (χαλαρα). Εκτός και αν ο Lebron πιάσει νούμερα ..Robertson και μοιράζει τα triple-doubles σαν φυστίκια. Κρατάω μια πισινή για τον Duncan, αν και έχει ήδη αρχίσει (απολύτως λογικά) να ξεφουσκώνει. Το ότι οι Rondo, Westbrook, Deron Williams μπαίνουν στην ίδια πρόταση με αυτόν όταν συζητούμε για τον καλύτερο point guard δεν είναι αδικία, είναι ασχετοσύνη

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    2. DD o Tim πάει για mvp των τελικών, της κανονικής περιόδου το mvp το αφήνει για κανά παίκτη που δε το έχει πάρει ακόμα για να χαρεί λίγο...χαχα

      Διαγραφή
  12. γεια χαρα...συγχαρητηρια για τα σχολια σου jim.θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου για το αν στον πρωτο γυρο ο μεσινα ηθελε να 'κρυψει' τιν τεοντοσιτς...επειδη οι αριθμοι του εχουν αυξηθει εντυπωσιακα στις 3-4 τελευταιες αγωνιστικες.πιστευεις οτι προσπαθει να του βαλει χαλιναρι ή απλως τον κρατουσε σφιγμενο για να του δωσει τα κλειδια οταν μπλοκαρει ο weems?.ο christmas προοριζεται για βασικο κιλερ στο σκοραρισμα ή σκοπευει να τον κανει εναν ρολιστα που αν του κατσει θα δινει εξτρα σκορ για 10 λεπτα σε καθε παιχνιδι? jbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε.. Όχι δε τον έκρυβε, απλά ο Σέρβος περνούσε μια training period ώστε να καταλάβει τα θέλω του Μεσίνα. Και ακόμα περνάει αν θες τη γνώμη μου..

      Διαγραφή
  13. Μάγκες, τι λέτε για το 13 της Σιένα τον Σακινίτζε; Γρήγορα πόδια, ψηλό κορμί, όχι ιδιαίτερα δυνατός, παίζει καλά τα πικ ν ρολλ, μπορεί και να σουτάρει κι απ' έξω, αν και δεν το συνηθίζει, καλός ριμπαόυντερ χάρη στα μακριά του χέρια, ένας ρολίστας που τα κάνει όλα καλά στη θέση 4... Στα 26 του έχει ακόμη αρκετα χρόνια καλού μπάσκετ... Και του σουτ του παίρνει σίγουρα βελτιωση... Θα τον βλέπατε για 4αρι του ΠΑΟ; Ο νέος Τσαρτσαρής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σανικίτζε είναι ίσως ο καλύτερος ριμπάουντερ στη γειτονική χώρα. Super mobile, πολύ μαχητικός, σκυλί πραγματικό και αρκετά αθλητικός. Δεν έχει τα fundamentals του Τσαρτσαρή, είναι διαφορετικός παίκτης. Η Σιένα τον κοίταζε από πέρυσι -όπου μάλιστα έκανε θραύση με τη Μπολόνια- αλλά δεν της έβγαιναν οι ξένοι..

      Διαγραφή
  14. -Αχ Κώστας Σλούκας, παρακαλούσα το καλοκαίρι να μην υπέγραφε αλλά εν τέλει η Αγγελόπουλοι δεν έκαναν το λάθος. Ελπίζω για το 2016 τώρα! :D
    -Είναι ωραία η ιστορία με αυτόν τον Bobby Brown. Δείχνει πως με λίγη τύχη μπορείς από το πουθενά να βγάλεις πολύ μεγάλους παίχτες. Επίσης μου δείχνει κάτι επίσης σημαντικό ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει θράσος αλλιώς όσο ταλαντούχος και αν είναι μικρός θα χαθεί με τον καιρό. Θράσος όμως όχι αυθάδεια.
    -Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα την νικήσει μέσα έξω την Barcelona. Είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός έστω και με τον Powel εκτός τόπου και χρόνου.

    Ως συνήθως πολύ ωραία ανάρτηση, έχω ένα request εάν γίνεται να γράψεις μία ανάρτηση και να λες συνοπτικά τι κάνουν οι ξένοι που έφυγαν από τις ελληνικές ομάδες συνήθως ως αποτυχημένοι (Tepic, Keselj, κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλες καλησπερες σε ολη την παρεα, δυστυχως λογο δουλειας δεν καταφερα να δω τους αγωνες της παρασκευης, χαρηκα πολυ για την εξαιρετικη εμφανιση του σλουκα που οπως ειπε κ ενας φιλος θα τον ηθελα κ εγω σαν τρελος στα πρασινα αλλα το ανανεωσε. οσον αφορα τον παουελ που λενε οι φιλοι οι ολυμπιακοι, ειχαν θεμα με την επιθετικη διασταση του ντορσει κ ο παουελ αποκτηθηκε για αυτον τον λογο, αμυντικα βρισκεται τελειως σε αλλο κοσμο αλλα επιθετικα εχει καλες κινησεις, ισως θα πρεπει να ζυγισουν τα δεδομενα καλυτερα με τον παουελ, επισης αποκτηθηκε κ ο σερμα οποτε θα δωσει λυσεις.

    Οσον αφορα τον μπραουν πραγματικα βρισκεται σε στροουκ ολη την χρονια, 2 ματς που εχω δει της σιενα ( οχι ολοκληρα ) δεν με τρελανε σαν πλει μεικερ αλλα πραγματικα το πρωτο του βημα κ γενικα τα αθλητικα του προσοντα ειναι τρομερα, επισης η ισορροπια του (body balance) ειναι τρομερη. Το τρομερο του προσον αυτη την στιγμη για εμενα δεν ειναι οτι σκοραρει 20++ σταθερα αλλα τα λιγα λαθη που κανει. Και μια ερωτηση που εχω , τι λες για την τεχνικη του στο σουτ τζιμ? Μήπως δεχεται βελτιωσης?

    Οσον αφορα τον Αρη οντως εχε φερει εξαιρετικους παιχτς τα τελευταια χρονια αλλα για πολλους κ διαφορους λογους δεν... πολυ κριμα γιατι το πρωταθλημα χρειαζεται ενα πολυ δυνατο Αρη/Παοκ. Και μας κ πιασαμε τον Παοκ χθες ο Πανιωνιος εκανε σημαντικο βημα χθες για να κλειδωσει την 3 θεση κ πιστευω οτι ειναι το μεγαλο φαβορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. κ κατι που μολις διαβασα εστω κ off topic , o καζλαουσκας λεει υπεγραψε σαν βοηθος προπονητη σε μια κνεζικη ομαδα!!!!

      Διαγραφή
    3. Η τεχνική του overall είναι καλή, εσύ εννοείς τον μηχανισμό στο σουτ. Δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο, είναι εμφανές, αλλά το αποτέλεσμα μετρά και τα ποσοστά του είναι αποστοματικά..

      Διαγραφή
    4. Zoze, σπανια οι Αμερικανοί και δει οι αθλητικοί δουλεύουν τόσο το shooting mechanism όσο οι ευρωπαίοι (λαμπρά παραδείγματα οι Γιούγκοι), αλλά επίτης ουσίας δίνουν έμφαση σε τόσα άλλα στοιχεία (body balance, shot off dribble) που στην τελική τους κάνουν καλύτερους. Κοιτάζοντας το μηχανισμό του σουτ των Stojakovic & R.Allen συμπεραίνεις ότι ο Πέτζα τον έχει χαλαρά. Είναι, όμως, διαχρονικά τέτοια η αποτελεσματικότητα του guard των Heat που δεν υπάρχει σύγκριση

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    5. Desti και οι δύο είναι ίσως οι καλύτεροι σύγχρονοι σουτέρ. Αλλά ειλικρινά δε θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι ο Πέτζα έχει καλύτερο μηχανισμό σουτ από τον Άλεν, του οποίου είναι ..clearly textbook

      Διαγραφή
    6. Το σουτ του Πετζα έρχεται από τόσο ψηλά (παίζει ρόλο και η μεγάλη διαφορά ύψους των δύο) που είναι και μοναδικό και αδύνατο να το μαρκάρεις. Κάτι σαν το fade-away του Nowitzki ή την ραβέρσα του Kareem. Άσε που σε αντίθεση με του Allen είναι γρηγορότερο και χωρίς καθόλου σπάσιμο μέσης. Προφανώς και ο μηχανισμός του Allen είναι καταπληκτικός και όπως ανέφερα παραπάνω για διάφορους λόγους απεδείχθει πιο αποδοτικός.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    7. Σαφώς, δε διαφωνώ καθόλου. Απλά η απελευθέρωση του Άλεν είναι ποίηση..

      Y.Γ: Ανεβάζω ανάρτηση σε 5-10 λεπτά Desti, θα σε ενδιαφέρει..

      Διαγραφή
    8. Αναμένουμε όλοι φίλε, όπως πάντα!

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  16. Σοβαρός ο Ολυμπιακός χθες, έκανε τα απαραίτητα και κυρίως σφιχτή άμυνα αν και θα μπορούσε να περάσει άνετα τους 80 στην επίθεση αλλά έχασε 4-5 πολύ εύκολα καλάθια. Η επιμονή στον Πάουελ ο οποίος όντως δείχνει άνευρος ίσως έχει στόχο τη βελτίωση/καλλιέργεια της συνεργασίας του με το Σπανούλη.

    Πολύ χάρηκα την εμφάνιση του Σλούκα, του ταίριαζε και το παιχνίδι βέβαια.

    Η Μπεσίκτας μου φέρνει στο μυαλό ένα στρουμφάκι το Σκουντούφλη...συμπαθής σε όλους, φιλότιμος και με καλές προθέσεις αλλά από το πουθενά έκανε απίστευτες γκέλες και τα θαλάσσωνε χωρίς σοβαρό λόγο. Ε, βάλτε όπου Σκουντούφλης τη Μπεσίκτας και το πιάσατε το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Bobby brown έχει φέρει στην ευρωλίγκα άρωμα από τα ανοιχτά της Αμερικής. Εύκολα ο πιο θεαματικός παίκτης αυτή την στιγμή.

    http://www.youtube.com/watch?v=Fz9u7Cmb-H8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φοβερός και τρομερός ο Μπράουν αλλά μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει φέτος με τον Ρες. Διαστημικός για το επίπεδο που μας είχε συνηθίσει. Μήπως υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ρες δε κάνει τίποτα διαφορετικό από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Πίστεψε με.. Απλά παίζει περισσότερο. Το βασικό του πλεονέκτημα ήταν ότι κάθε στιγμή τόσα χρόνια έβγαινε έτοιμος από τον πάγκο. Σπουδαίος ρολίστας.

      Διαγραφή
    2. Ο Ress είναι ο Van den Spiegel της Siena. Ένας παίκτης που από μόνος του δεν λέει πολλά, ειδικά στην επίθεση, αλλά όταν τον ταιριάξεις με έναν καλό πασέρ σου κάνει τη ζωή ευκολότερη. Χρήσιμος, με ταβάνι φυσικά, και πολύ φιλότιμος.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Γειά χαρά Desti.. Εντάξει με Βαν Ντε Σπίγκελ δεν έχει σχέση, τελείως διαφορετική παίκτες. Είναι πολύ καλός σουτέρ τριών, έξυπνος και με πολύ καλά αθλητικά προσόντα. Φέτος παίζει πιό πολύ στο "5". Δε ξέρω που θα βγεί αυτό.. Δεν έχω καλό προαίσθημα.

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο Τζιμάρα, πιο ολοκληρωμένος ο Ιταλός, αλλά με παρόμοια χρησιμοποίηση σε πάρα πολλά plays. Και με το "Van den Spiegel της Siena" δεν τον υποτιμώ, μην παρεξηγηθώ..

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  19. Άσχετο, αλλά η ΕΡΤ το έχει ξεσκίσει λίγο το θέμα. Έχει να δείξει ολυμπιακό από τις 9 Δεκεμβρίου. Kαι Ευρωλίγκα από τον Νοέμβρη.
    Τιμωρημένοι είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορεστη πριν κανα μηνα την ιδια κλαψα ακουγα απο τους δικους μας."Ολο γαυρο δειχνουν,"δεν μας σεβονται" και παει λεγοντας.Κανονικα ολα τα ματς πρεπει να τα δειχνουν, οχι ενα καθε τρεις και λιγο.

      Διαγραφή
    2. Μην γκρινιάζετε τσάμπα... Στον πρώτο γύρο έδειξε 5 ματς Παναθηναϊκό (Ρεάλ μέσα-έξω, Καντού μέσα, Φενέρ μέσα, Χίμκι έξω) και 5 Ολυμπιακό (Κάχα μέσα, Ζαλγκίρις μέσα-έξω, Τσεντεβίτα μέσα, Ολίμπια έξω). Το ίδιο θα συμβεί και στο τοπ16, 7-7 θα είναι το σκορ.

      Διαγραφή
    3. δεν γκρινιάζω ρε ότι ρίχνουν τον έναν από τους δυο. Γκρινιάζω επειδή τα έχουν κάνει σαλάτα και έχει περάσει ένας μήνας χωρίς να δείξουν Ολυμπιακό. Και τον επόμενο μήνα θα στερηθείτε εσείς την εικόνα της ομάδας σας.

      Θα μπορούσαν απλά να τα δείχνουν εναλλάξ ή έστω, όταν δείχνουν τον έναν στην Ευρώπη να δείχνουν τον άλλον στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. Κανείς δεν στερείται τίποτα, κάνεις θέμα από το τίποτα το ποιο κανάλι παίζει τι... Αυτό που προφανώς εννοείς είναι επουσιώδες: το ένα ματς το βλέπεις αραχτός σε κάθε καναπέ (και τσάμπα) ενώ το άλλο είτε απαιτεί Νόβα σπίτι (για λίγους) είτε έξοδο στο καφέ. Ακόμα και στη σημερινή εποχή όμως, 5+7=12 μπύρες όλο το χρόνο είναι όλες κι όλες. Με 50 ευρώ βγήκε όλη η Ευρωλίγκα. Προφανώς θέλεις να βρίσκεις λόγους να γκρινιάζεις.

      Διαγραφή
  20. Στην ευρωλίγκα τα ματς είναι μοιρασμένα αν δεις και το πρόγραμμα. Τώρα νομίζω θα δείξει 2 βδομάδες σερί ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και στην Α1 μοιρασμένα είναι, αλλά προφανώς τα έχουν κάνει μαντάρα. Στην ευρωλίγκα έχει δείξει 4 σερί βδομάδες ΠΑΟ. Μετά θα αναγκαστεί να μην τον δείξει για καιρό και πάει λέγοντας.
      Θα έπρεπε να το κάνουν πιο ισορροπημένα. Δεν είναι λογικό αν δεν έχει ΝΟΒΑ κτλ να κάνεις να δεις 1,5 μήνα την ομάδα σου. Σήμερα πχ δεν υπήρχε λόγος να ξαναδείξει Παο. Όχι τίποτα άλλα δεν αντέχεται άλλος Νάτου

      Διαγραφή
    2. Mε Μπαρτσελόνα εκτός τη Παρασκευή το έχει η ΝΕΤ έτσι;

      Διαγραφή
    3. Γενικά πάντως τα παιχνίδια είναι μοιρασμένα ακριβως στη μέση αριθμητικά στη μετάδοσή του από το κρατικό κανάλι, στη σειρά τα κάνουνε σαλάτα μερικές φορές και δίνεται η εντύπωση πως κάποιος είναι ριγμένος στη μοιρασιά.

      Διαγραφή
  21. pws 8a ginei re paides na 3anaparoume pisw ton kala8i tou xronou ???3eretai autos emeine ikanopoihmenos apo pao i dne goustarei oute na mas 3anandei ???epish ti souper scorer autos o stoglin tou hlusiakou??ton eixa dei kai sto maryland alla edw se 4 agwnes exei m.o 26.5 podous stin a1 kai malista 31 me ton gauro souper scorer o an8rwpos..btw wraio mats twra lietuvos rytas-spartak skotwnei kosmo o zach right alla emeis pou ton eixame perisu edw sfyrizame adiaforoi ...beltiwse kai to sout pou itan meion kai apla gamaei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παίκτες πανηγύρια τύπου Brown ευδοκιμούν μόνο απέναντι σε ομαδούλες τύπου Fener και με προπονητές θεατές όπως ο Banchi. Το γρλαφω τώρα που ο Brown είναι στο ζενίθ της απόδοσής του. Τα παραδείγματα πάμπολα: ο Solomon κατάφερε να καταστρέψει την καλύτερη ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας (δεν φταίει βέβαια αυτός καθ' εαυτός, ο Gerson φταίει που τον εμπιστεύτηκε). Τα καλύτερά του παιχνίδια ο Holden τα έκανε όταν η CSKA έχανε, ο οπόίος φυσικά ήταν 5 κλάσεις πάνω από τον guard της Siena σε επίθεσή και άμυνα. Όταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Kobe έβαζε 81 πόντους και έκανε πλάκα στους Raptors, οι Lakers κατέληγαν 7η στη Δύση και αποκλείονταν από τον πρώτο γύρο έστω και στα 7 παιχνίδια από τους Suns. Ο Mire Chatman κόντεψε να βάλει φωτιά στην υπερομάδα της Dynamo η οποία ευτυχώς και δικαιώτατα κατεκτησε τελικά το Eurocup εκείνης της σεζόν. Τα παραδείγματα πάμπολα. Κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα επέλεγε έναν τέτοιο πάικτη στην ομάδα του. Το έκανε ο Mahmuti με τον Farmar στην Efes, αλλά εκεί μιλάμε για άλλη κλάση. Φυσικά και θεωρώ εξαιρετικό επίτευγμα το 50 rating όπως και τα ο λάθη σε 39:21 λέπτα με τέτοιο usage rate, τα στατιστικά θα του χαρίσουν λογικά μία θέση στις All Euroleague Teams, αλλά μέχρι εκεί. Έκτος κι αν αυτή η απόδοση που έχει πιάσει (σημειωτέον μια ομάδα παίζει μόνο γαι πάρτη του) τον κάνει να βάλει μυαλό

    Desticado Davarosz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φανταζομαι οταν ειδες τον μακαλεμπ ακριβως τα ιδια θα ειπες...οι παικτες αλλαζουν και εξελισσονται απο τους προπονητες με τους οποιους δουλευουν,θυμισου τον χολντεν της αεκ και τον χολντεν της τσσκα και της ρωσιας....stonerook

      Διαγραφή
    2. Ο Holden Σε ΑΕΚ & Ρωσσία ήταν ο ίδιος παίκτης, μη σου πω ότι στην CSKA ήταν πιο κακομαθημένος. Απλά με Ivkovic-Messina είχε Παπαλουκά δίπλα του και δεν είχε τόση ελευθερία κινήσεων. Για τον McCalebb δεν έλεγα τα ίδια, λέω τα ίδια. Χρειάζεται κάποιον δίπλα του να τον κοντρολάρει. Επίσης ο McCaleb μπορεί να δράσει σε αργό tempo, πολύ μεγάλο ατού για τέτοιου είδους παίκτες.

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
    3. Παιδιά ο McCalebb έχει εξελιχθεί τρομερά σαν παίκτης τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι πια ο κλασικός κωλοτούμπας, αλλά έχει βελτιώσει τρομερά σουτ, shot selection, διάβασμα του γηπέδου. Καμιά σχέση με πριν 5 χρόνια.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ. Απλά ηγέτη ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό δεν τον λες. Πέρυσι στα κρίσιμα με Ολυμπιακό εξαφανίστηκε, όχι ότι φταέι αυτός για τον αποκλεισμό, απλά είναι ενδεικτικό. Φέτος έχει κάνει πολύ μεγάλο πισωγύρισμα στην ευστοχία του από τα 6,75, δείγμα και της ψυχολογίας του να παίζει σε μία κακή ομάδα

      Desticado Davarosz

      Διαγραφή
  23. εγώ θα ήθελα να τον δω πολύ αυτόν τον Bobby brown στον παναθηναϊκό αλλα του χρόνου δεν θα πλησιάζετε οικονομικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ton stoglin dne se intigkarei na ton deis ston pao ?? kai an dne ton exeis dei ston hlusikao (koita to parapanw post) borei na ton eixes dei sto mayrland opou evgale matia kai apo malakies tou kai kako xarakthra den kataferei na pe3ei sto magiko kosmo !!!

      Διαγραφή
    2. Ούτε για αστείο τέτοιοι παίκτες...είναι ότι πιο τραγικό έχω δει,σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί σε τοπ επίπεδο....είναι από αυτούς που νομίζουν πως παίζουν μόνοι τους,καμία σχέση με τον μπράουν πχ.
      Μπορεί να έχει βάλει πολλούς πόντους αλλά παίρνει αμέτρητες προσπάθειες ,δεν δίνει ασίστ κάνει πολλά λάθη και παίζει άμυνα με τα μάτια...
      5/25 σουτ!!! στο πρώτο του παιχνίδι με αποφάσεις που έκαψαν την ομάδα του...και χθες πάλι είχε περίπου 10 άστοχες προσπάθειες στα δίποντα...δεν τα λένε αυτά ούτε για αστείο...ακόμα και τώρα που πήγε στον ηλυσιακό πιστεύω πως αν δεν φύγει αυτομάτως ο ηλυσιακός είναι φαβορί για υποβιβασμό.

      Διαγραφή
    3. Τα έχεις μπερδέψει φίλε... Εξαρτάται για ποιον Παναθηναϊκό μιλάς. Ο Μπόμπι Μπράουν μπορεί να βγάλει τη φετινή μέτρια σε ποιότητα Σιένα από την ανυπαρξία και να την κάνει ομάδα πλέι οφς, αλλά δεν μπορεί να σταθεί ως "κανονικός" βοηθός του Διαμαντίδη. Ακόμη κι οι φετινές λύσεις τύπου Μπανκς, Ούκιτς είναι ουσιαστικά "μπαλώματα". Όλα αυτά μέχρι αποδείξεως του εναντίου, βέβαια, γιατί οι αθλητές εξελίσσονται. Αλλά επί της ουσίας ο Μπράουν θα ταίριαζε απόλυτα σε μια ομάδα τύπου Μακάμπι...


      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα Jimαρα και σε όλους τους Hoopfellas!
    Σόρι για το άκυρο της ερώτησης..αλλά η Ζλγκίρις από πού και ως πού έπαιξε με Λοκομοτίβ του Καλάθη; Έχουν κάποια λίγκα πέρα από τις χώρες τους αυτοί(Λιθουανοί κ Ρώσοι);
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Giw13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. y re pws epishs epai3e kai h lietubos ritas me th spartak ??oles autes oi xwres exoun eniaa ligka me oukrania polwnia rwsia li8ouania...

      Διαγραφή
    2. Thanks για την πληροφορία φίλος. Να 'σαι καλά.
      Giw13

      Διαγραφή
    3. http://www.vtb-league.com/en/home/home.htm

      Διαγραφή
  25. Γεια σου φιλε ΤΖΙΜ καλη χρονια με υγεια και ευτυχια ευχομαι....εχω εκφραστει στο παρελθον με αρκετα καλα σχολια για τον Παουελ, οσον αφορα την επιθετικη του ικανοτητα. Πραγματικα ομως αυτη η απαθεια του με τρελαινει στο επιθετικο ριμπαουντ, οσο και η ανικανοτητα του στην αμυνα...κανενα νευρο...το θεωρω αδιανοητο παικτης ψηλος που εχει παιξει τοσα χρονια στο NBA να μην προσπαθει εστω, να διεκδικησει επιθετικο...Πραγματικα θα ηθελα πολυ να δω στον Ολυμπιακο του χρονου τον Κολεμαν της Καβαλας....Πιστευεις οτι με δουλεια μπορει να σταθει? Απιστευτα αθλητικα προσοντα και μαχητικοτητα..

    ΓΙΑΝΝΗΣ..

    Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον δούμε και τη Παρασκευή με τη Μπαρτσελόνα που από κορμιά άλλο τίποτα. Στα προηγούμενα 2 παιχνίδια που ήταν εντελώς άνευρος όπως λες και συ (και όχι μόνο στο ριμπάουντ αλλά και στην άμυνα στο pnr) είχε το κάπως αμφιλεγόμενο ελαφρυντικό του τραυματισμού στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Κάχα. Στη Βαρκελώνη δικαιολογίες γιοκ. Επιθετικά δαντελένιος, πολύ ωραίο στιλ αλλά δε φτάνει αυτό.

      Χρόνια πολλά για τη γιορτη σου κιόλας!

      Διαγραφή
  26. Φιλε Panago συμφωνω απολυτα....και γω περιμενω να τον δω απεναντι στη μπαρτσα, θα ναι το ιδανικο τεστ.....Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Γιάννη και ότι επιθυμείς.. Ο Κόλεμαν μου αρέσει, αλλά δεν είναι ακόμα για τέτοιο επίπεδο. Θέλει πολύ δουλειά για να μπορέσει να κοιτάξει προς τα εκεί. Έχει προσόντα όμως..

      Διαγραφή