Athlenda

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Στο λιμάνι ο Σερμαντίνι..?


Η πιάτσα μας "σφύριξε" ότι ο Γεωργιανός γίγαντας επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό όχι του Παναθηναϊκού, αλλά των ερυθρολεύκων..


Breaking news.. Oι ερυθρόλευκοι πιθανόν αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη θέση ξένου που περισσεύει στο ρόστερ τους προσθέτοντας τον sevenfooter που τους λείπει.. Σε αυτή την περίπτωση ο Σερμαντίνι θα αντιμετωπίσει στο Τοπ-16 την μέχρι πρότινος ομάδα του, με την οποία -εαν και ξεκίνησε τη σεζόν με προοπτική να πάρει εως και χρόνο στάρτερ- είχε 4.8 π.μ.ο. και 2.3 ριμπ. σε 9.2 λεπτά στην Ευρωλίγκα. Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα γράψουμε αναλυτικότερα..

311 σχόλια:

  1. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΖΙΜ: # ΑΚ-13 #

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζιμάρα δεν το έχω διαβάσει πουθενά! Δεν έχει βγεί κάπου.. Πολύ καλή κίνηση νομίζω.

    ΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω πως ο οσφπ χρειάζεται κάποιον παίχτη.Έχει 2 ικανότατους ψηλούς και 1(Μαυροειδής)που δίνει λύσεις.Λογικά,αν αποκτηθεί ο Σερμαντίνι θα πάει 3ος ψηλός και ο Μαυροειδής εκτός αποστολής.Δεν πιστεύω πως έχουν τρομερές διαφορές με τον Μαυροειδή(ίσα ίσα ο Έλληνας είναι καλύτερος και εμπειρότερος από τον συμπαθή Γεωργιανό).Αν πάντως έπρεπε να αποκτηθεί κάποιος παίχτης από τον οσφπ,κατά την γνώμη μου,θα έπρεπε να παίζει στο 3-4.zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι αλήθεια μήπως είναι απάντηση στις κινήσεις του Παο;Παίκτες τύπου Σερμαντίνι μαζί με τον Χαινς μπορουν να ζαλίσουν τον Σοφο και τον Γκιστ στην επίθεση ενώ ταυτόχρονα να δώσει λύση με το υψος του στα πολλά επιθετικά ριμπαουντ των πρασίνων λόγω Λασμε-Γκιστ.

    Μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμη???ο σέρμα θα ζαλίσει τον σόφο????ρε άμα τον ποστάρει ο σόφο θα φύγει με σπασμενα πλευρά ο ατρωφικός......!!!!σέρμα με διαφορά ο πιο άχρηστος free agent ψηλός που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην επιθεση εννοουσε αν δεις..

      Διαγραφή
    2. Πάντως σε δύο αγώνες που παίξανε πέρσι ο Σχορτσιανίτης εναντίον του Σερμαντίνι τα στατιστικά ήταν με διαφορά υπέρ του Σερμαντίνι και ο Σχορτσιανίτης ήταν ανύπαρκτος σε αυτά τα παιχνίδια.
      Ειδικά στον αγώνα Μακάμπι-Καντού ο Σερμαντίνι έκανε ρεκόρ καριέρας στο PIR με 31 βαθμούς.

      http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=TEL&gamecode=143&pcode=001386&seasoncode=E2011#!boxscore

      http://www.euroleague.net/main/results/showgame?clubcode=TEL&gamecode=151&pcode=001386&seasoncode=E2011#!boxscore

      Διαγραφή
  6. κακα τα ψεματα ο σερμαντι δν μπορει να κοντραρει τους ψηλους του παο.. ειναι αρκετα γρηγορος και του κοβει αλλα ακομη δν εχει χτισει σωμα....καλη κινηση αν κ δν ξερω κατα ποσο χρειαζεται παιχτη εκει ο γαυρος.. γιατι οχι χεντριξ δλδ δν καταλαβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος Σερμαντινι? Ειναι για γελια η υποθεση.

    Τελικα ειναι να αναρωτιεσε τι μπορουν να κανουν αυτοι οι μανατζερ ...

    George@Manchester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σερμαντίνι έχει κάνει δυο καλές χρονιές στην Ευρωλίγκα με Ολύμπια και Καντού με τις οποίες προκρίθηκε και στο τοπ 16 και το γεγονός οτι είναι 23 χρονών με ύψος 2.16 δεν είναι ούτε για γέλια ούτε από τις περιπτώσεις που μπορεις να αγνοήσεις έτσι ευκολα.
      Ο Ολυμπιακός εκμεταλεύεται την συγκυρία να βρει τον παίχτη στα κάτω του, να τον υπογράψει με μικρό συμβόλαιο και το ρίσκο που παίρνει είναι πολύ μικρό σε σχέση με το κέρδος που μπορεί να έχεις από την στιγμή κιόλας που μιλάμε για τον τρίτο ή τέταρτο ψηλο του φετινού ρόστερ.

      Διαγραφή
    2. θα συμφωνησω, εχεις υπογραψει και πληρωσει παλτα και παλτα.. ο τσαμπας σερμαντι σε πειραξε?

      Διαγραφή
  8. βλεπω να εχει ατονησει παντως το ενδιαφερον (?) για σεντερ στον παο..γιατι οι μερες κοντευουν (26 ληγει η προθεσμια αν δεν απατωμαι) και δεν κουνιεται φυλλο.οχι οτι εχω παραπονο δηλαδη αλλα κουβεντα να γινεται..λογικα,το ροστερ εκλεισε

    tarantino13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός αν έρθει ο Μάικ αφού αποδεσμευτεί και αποζημιωθεί από τους Τούρκους ώστε να κλείσει την καριέρα του όπως του αξίζει στην ομάδα της καρδιάς του. Και ας τον βλέπουμε μόνο στην Ευρωλίγκα..

      Ανδρέας

      Διαγραφή
  9. Πιο πολύτιμος θα ήταν για τον ΠΑΟ ο Σερμαντίνι. Και τον Ολυμπιακό είναι σε θέση να βοηθήσει και μάλιστα πολύ, αλλά δεν ξέρω πώς ο ερχομός του θα επηρεάσει εκεί τις εσωτερικές ισορροπίες, αφού ντεμέκ 7 φούτερ είναι ο Μαυροειδής. Η πλάκα είναι ότι κάποιος από τους δύο, Μαυροειδής ή Σερμαντίνι, θα μετανιώσει που δεν πήγε ΠΑΟ. Να δούμε ποιος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετική κίνηση για τον Ολυμπιακό... ένας sevenfooter με πολλές δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης! Ποντάρω ότι ο Σερμα θα κάνει χρονιά εφάμιλλη με την περσινή του στη Καντου!

    Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παρέα (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη, μαύρη, μπλε) του Hoopfellas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λιγο δυσκολο να κανει την χρονια καντου αφου δν υπαρχει περιπτωση να εχει τοσο πολυ χρονο συμμετοχης

      Διαγραφή
  11. δεν βλεπω καποια λογικη στη μεταγραφη σερμαντινι στον ολυμπιακο...ουτε ο ψηλος που παιζει με πλατη στην επιθεση ειναι,ουτε που θα βρει χρονο να παιξει βλεπω.δεν υπαρχει χρονος για τον μαυροειδη,που θα βρεθςι και για ακομη εναν ψηλο;
    οσο για απαντηση στις κινησεις του παναθηναικου,δεν βλεπω ποιον απο λασμε,γκιστ,σοφο μπορει να κοντραρει...ειναι πολυ soft σαν παιχτης για να μαρκαρει τετοιους αντιπαλους!σαν μπαλωμα για 2 μηνες μεχρι να γυρισει ο σοφο,θα ηταν καλη λυση μιας και ειναι φτηνος,αλλα να τον παρει μια ομαδα που δεν τον χρειαζεται;οπως ειπα,θα ειχε νοημα η μεταγραφη αν επαιζε και με πλατη,δεν μπορει ομως να σπρωξει...
    λαθος κινηση και απο τον παιχτη,μιας και δεν θα βρει χρονο συμμετοχης.ουτε στον παναθηναικο βεβαια ηταν καλο για τον ιδιο να παει,μιας και τον ηθελε για 2 μηνες,αλλα η καχα ας πουμε,που ακουστηκε οτι τον ηθελε θα ηταν το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια,δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι θα βοηθησει πολυ ο σερμαντινι τον ολυμπιακο(καθηστε πρωτα να παιξει,και επισης σε τι θα βοηθησει;τι δεν εχει ο ολυμπιακος απο τους ψηλου,παιχνιδι με πλατη,μπορει σ'αυτον τον τομεα;)και ο γκιστ δεν κανει για τον παναθηναικο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε dim.z πιστεύω ότι θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς... αμυντικά αφού το ύψος, το wingspan του, αλλά και οι αθλητικές του ικανότητες είναι πολύ καλές. Στο ριμπάουντ, σε εύκολα καλάθια (συνεργασίες), στις βολές και γενικά έχει περιθώρια βελτίωσης.

      Εμείς Παναθηναϊκός δίχως Σοφο έχουμε παιχνίδι με πλάτη?

      Διαγραφή
    2. νικο,δεν ξεραμε οτι θα τραυματιστει ο σοφο,και βλεπεις οτι για αυτους τους 2 μηνες,ισως και οσο παιζουμε ευρωλιγκα(ευχομαι να ειναι μεχρι τελους αυτο!)ψαχνουν για παιχτη!εχουμε λοιπον τετοιο παιχτη,απλα θα ειναι τραυματιας για καποιο διαστημα...
      ο ολυμπιακος δεν εχει προβλημα στα ριμπαουντ,ουτε στα τελειωματα φασεων,στο παιχνιδι με πλατη εχει,και η ελευση σερμα,δεν το λυνει αυτο.αν πουμε οτι η μεταγραφη αυτη βλεπει στο μελλον,τοτε παω πασο.αλλα τη δεδομενη χρονικη στιγμη,δεν βλεπω να εχει κατι ο σερμα που να λειπει στον ολυμπιακο.

      Διαγραφή
  13. Για να πάρει ο Παο τον Μπατίστ θα πρέπει να μείνει ελευθερος σήμερα αφού την Τετάρτη λήγουν οι μεταγραφές. θα είναι εξαιρετική προσθήκη αφού δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο να προσαρμοστεί και αν κλείσει πιστεύω οτι ο παο θα είναι απο τα φαβορί για τα προημιτελικά. θα έχει την καλύτερη γραμμή ψηλών στην ευρώπη.
    ο Γιώργαρος πιστεύω οτι θα ξεκινήσει ως 3ος ψηλός και αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο στην ομάδα μας.
    πέρσι είδαμε οτι έχει εξελίξει το παιχνίδι του και μπορεί να δώσει πολλά, στο στυλ που παίζει ο Λασμε στον παο.
    το πρόβλημα θα είναι ο μαυροειδής που πλέον δεν θα έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο και δεν έχει δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του.
    KING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε μια δεμένη ομάδα με την ομοιογένεια του ολυμπιακού,παίχτες σαν τον σερμαντίνι,μπορούν πιο εύκολα να αποδώσουν.Στον παο με τους παίχτες να έρχονται και να φευγουν,σε μια ομάδα 3 μηνών και έναν προπονητή που προσπαθεί να τους δέσει με την γλώσσα του...σώματος περισσότερο (γιατί τα αγγλικά του δεν φαίνεται να είναι και στοιχείο της γοητείας του),δύσκολα να βρει πατήματα ένας παίχτης σαν τον γεωργιανό που ούτε σουπερ σταρ είναι να διεκδικήσει μπάλες,ούτε κανένα βιογραφικό τρελλό έχει να τον δουν με δεος οι συμπαίχτες του.Ενας καλός ρολίστας μπορεί να εξελιχθεί και σε αυτό ο ολυμπιακός του προσφέρει περισσότερο ευφορο έδαφος να τον βοηθήσει και να βοηθηθεί.

    Επίσης δεν νομίζω να λειτούργησε ως στοιχείο,το πιθανό ματσάρισμα με τους ψηλούς του παο.Περισσότερο σαν ανακάτεμα της τράπουλας είναι για την παρουσία της ομάδας απο εδώ και μπρός στην ευρωλίγκα.Να παρουσιάσει στοιχεία που δεν περιμένουν οι αντίπαλοι δηλαδή.Απέναντι στον παο,η ομάδα του ολυμπιακού έχει πλεονέκτημα και χωρίς σερμαντίνι όποτε και να τον βρει μπροστά της.
    RalO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ραιο εισαι γελοιος γαβρε,αντε χαλαρωσε

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ πάντως πως πρόκειται για ανακάτεμα της τράπουλας ενόψει top-16. Συνολικά καλή κίνηση για τον Ολυμπιακό, έχει τη δυνατότητα να φτιάξει έναν αξιόλογο παίκτη κορμού για το μέλλον.
      Μάξιμος

      Διαγραφή
    3. RalO, έτσι όπως το βλέπω μάλλον διέκριναν στα στοιχεία του παίκτη τη δυνατότητα να καλύψει ένα ρόλο που έχουν στο μυαλό τους και άμα βγει, όλα καλά, αν όχι δε τρέχει και τίποτα. Δε μπορώ όμως να σκεφτώ ποιός μπορεί να είναι αυτός ο ρόλος αφού φαινομενικά δε δείχνει να έχει αυτο που μας λείπει όπως π.χ. ένα 5αρι με παίχνίδι με πλάτη...ξέρουν καλύτερα εκεί στο ΣΕΦ βέβαια. Ίσως είναι κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον, αλλά πολύ αμφιβάλω.

      ΥΓ Ανώνυμε μαγκιά ρε, μπράβο. Το να περιμένω τους πράσινους του μπλογκ να κράξουν το τύπο είναι ανώφελο να υποθέσω (όπως κάνουν στον Ορέστη ας πούμε)...

      Διαγραφή
    4. Άντε να αναλάβω να κράξω εγώ. Φίλε παραπάνω είμαι παναθηναικός και στον παναθηναικό είμαστε gentlemen και δεν βρίζουμε ανθρώπους που δεν μας έβρισαν και συζητούν πολιτισμένα σε ένα επιπεδάτο μπλογκ. Γι' αυτό θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο κόσμιος. Καλές γιορτές σ' όλους. Άλμπερτ

      Διαγραφή
    5. @Panagos
      Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με πλάτη που μπορεί να προσδώσει κάτι διαφορετικό στους ήδη υπάρχοντες ψηλούς του οσφπ.Είναι και η εικόνα του ψηλού-σκιάχτρου με την γενικότερη έννοια που δεν είχε η ομάδα μετά τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματα και την αποχώρηση του Ντόρσει.
      Το πείραμα πάουελ μέχρι στιγμής δείχνει να πιάνει και βάση σε αυτή τη λογική κινήθηκαν για σερμαντίνι.Φυσικά δεν εννοώ πως είναι ίδιοι παίχτες αλλά όπως ο πάουελ αποσυντόνισε τις άμυνες με την τελείως διαφορετική δράση απο τους υπόλοιπους ψηλούς,έτσι και ο σερμαντίνι θα συμπληρώσει κάπως την κατάσταση και η ομάδα του ολυμπιακού θα έχει 3 ψηλούς για 3 τουλάχιστον διαφορετικές συμπεριφορές σε άμυνα και επίθεση.

      Στην άμυνα θα έχει τον χάινς να βγαίνει ψηλά που είναι ο καλύτερος "ψηλός" στην ευρωλίγκα στα μαρκαρίσματα προς τα αντίπαλα γκαρντ.Αυτό ο πάουελ ας πούμε θα το κάνει δύσκολα με ενδεχόμενο ρίσκο το οποίο η ομάδα θα το ισοσκελίζει απο την επιθετική του αποτελεσματικότητα.Απο την άλλη θα υπάρχει και ο σερμαντίνι που δεν θα βγαίνει ψηλά αλλά θα περιμένει τους γκαρντ στη ρακέτα.Οπως χρησιμοποιούσε ο Ιβκοβιτς με τον νεστέροβιτς στην άμυνα πάνω στα σκριν δλδ.Θα πρέπει να πέσει σε πολύ δεμένη ομάδα ο ολυμπιακός με απίστευτη ευελιξία λειτουργιών στην επίθεση για να αντιμετωπίσει πρόβλημα έτσι πολυπρόσωπη που θα γίνει η άμυνά του.
      RalO

      Διαγραφή
    6. Έτσι όπως περιγράφεις τη κατάσταση (πολύ εμπεριστατωμένα) ο Γαυροειδής βγαίνει από την εικόνα. Τα λεπτά δε βγαίνουν με τίποτα για εκείνον. Κρίμα αλλά δεν έχει δικαιώσει την επιμονή του καλοκαιριού για την απόκτησή του και έδωσε την "αφορμή", να κοιτάξουμε το Σερμαντίνι. Άν είχε κερδίσει 12-15 λεπτά στην Ευρωλίγκα δε θα χώραγε ο Γεωργιανός μάλλον παρά μόνο σε πολύ ειδικές καταστάσεις.

      Διαγραφή
  15. Ο Σερμαντίνι είναι μια χαρά μεταγραφή. Θα ήταν σούπερ περίπτωση για τον Παναθηναϊκό (λόγω τραυματισμού Σόφο) κι είναι καλή περίπτωση για τον τωρινό Ολυμπιακό.Το βασικό συμπέρασμα όμως είναι ότι "ακυρώνει" την καλοκαιρινή επένδυση στον Μαυροειδή. Σχεδόν 400 χιλιάρικα στον βρόντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. poli apla o olympiakos pire ton sermantini gia na min ton klisei o panathinaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος παίκτης αναφερόταν ως παλτό..... Τώρα που τον πήρε ο Οσφπ είναι παικταράς? Έμενα προσωπικά μου αρέσει και ας είμαι Παο. Το θέμα είναι ότι εάν ο Οσφπ έφτασε να παίρνει παίκτη για να μην τον πάρει ο Παο τότε κάτι δεν πάει καλά..... Ο προγραμματισμός της μιας ομάδας δηλαδή δείχνει ότι γίνεται για να καταστρέφει αυτόν της άλλης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομιζω πως ο Σερμαντίνι έχει το ειδικό βάρος ως παίκτης για να καταστρέφει μια πιθανή απώλειά του τον προγραμματισμό ομάδων σα τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ. Μιλάμε για παίκτη των 7-8 λεπτών ανά παιχνίδι και αν...

      Διαγραφή
  18. μια ζωη αυτο κανουν στο λιμανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E όχι και μια ζωή αυτό κάνουν στο λιμάνι!!! Δλδ οι μεταγραφές Σάρας (άσχετα αν το ειδικό βάρος του δικαίολογούσε τη μεταγραφή, τον είχατε παρει για να μην τον πάρει ο Ολυμπιακός), Περπέρογλου, Σάτο τι ήταν? Ποιον παίχτη πήρε ο Ολυμπιακος για να μην παει στον ΠΑΟ απαντήστε μου?
      Alex 7

      Διαγραφή
    2. Alex 7 μην ασχολείσαι ρε φίλε. Όταν πάνε απο τον Ολυμπιακό στο ΠΑΟ (ο Ορέστης ανέφερε λίγο πιο κάτω 8 πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που πήρε ο ΠΑΟ) είναι πετυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, όταν η πορεία είναι αντίστροφη είναι κόμπλεξ και σύνδρομα. Όταν ο ίδιος παίκτης διεκδικειται από Ολυμπιακό και ΠΑΟ και καταλήγει στο ΠΑΟ είναι μεταγραφική νίκη (Γιασικεβίτσιους όπως είπες και συ), όταν τον θέλουν και οι 2 και καταλήγει στον Ολυμπιακό είναι ξανά σύνδρομα, αντεκδίκηση και δε ξέρω γω τι άλλο. Δε βγάζεις άκρη με κάποιους εδώ μέσα, ευτυχώς μειοψηφούν...

      Διαγραφή
  19. Φαντάζομαι θα το έχετε διαβάσει οι περισσότεροι, επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του Σέρμα στον Ολυμπιακό. Ας περιμένουμε μέχρι και τις 26 να δούμε αν θα κάνει κίνηση ο ΠΑΟ και γενικότερα ποιες θα ειναι οι ανακατατάξεις στις ομάδες της Ευρωλίγκα και τότε θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και πως βλέπουμε τη συνέχεια των ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα φαίνεται να έχει 2 αδυναμίες (ανάμεσα σε άλλες βέβαια). Η μια είναι η έλλειψη ενός παίκτη με καθαρό παιχνίδι με πλάτη, καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό αλλά όχι και πρώτη προτεραιότητα όπως διαμορφώνεται το σύγχρονο μπάσκετ. Η άλλη είναι η αδυναμία ή ακριβέστερα η δυσκολία να αντιμετωπιστούν ψηλά και βαριά κορμιά των αντιπάλων με το γίγαντα τον Χάινς να καταθέτει στο παρκέ τη τεράστια δύναμη και ευψυχία του απέναντί τους.

    Ο Σερμαντίνι μου φαίνεται πως δε μπορεί να βοηθήσει είτε στο ένα είτε στο άλλο. Βέβαια εικόνα για το παίκτη δεν έχω πέρα από τη πολύ αξιόλογη παρουσία του πέρυσι στη Καντού. Δυστυχώς όμως το παίκτη έστω στη τηλεόραση τον έχω δει ελάχιστα οπότε άποψη για το παιχνίδι του δεν έχω. Το δείγμα από τη θητεία του στον ΠΑΟ είναι εντελώς παρωχημένο. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως με το μπόι και τις χερούκλες του θα βοηθήσει στα ριμπάουντ και θα τελειώσει φάσεις. Παιχνίδι με πλάτη δεν (;) έχει, έχει όμως γρήγορα πόδια. Πολύ ελαφρύς για να σπρώξει και να σπρωχτεί. Είμαι μπερδεμένος Τζιμ.

    Γενικά πάντως είναι κίνηση χαμηλού ρίσκου, αφού είναι ο 6ος και φθηνός ξένος, νέος και υποσχόμενος. Δε βλέπω να διαταράσσει ισορροπίες στην ομάδα. Άν δε πιάσει δε θα παίξει, no harm done...και του χρόνου βλέπουμε αν τον κρατάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τον ralo δεν ασχολούμαι. Έξω οι κάφροι από εδώ.

    Εγώ έχω μία απορία: Πού θα χωρέσει; Όσοι περιμένετε να μένει εκτός δωδεκάδας ο Μαυροειδής ξεχάστε το. Ο Μπαρτζώκας τον πιστεύει και έχουν εξαιρετική σχέση. Ειλικρινά θα ήθελα να δω τι θα κάνουν με τον Γεωργιανό.

    Πιστεύω ότι απέκτησαν έναν παίκτη για καβάντζα αν υπάρξει καμία απώλεια να μπει και παράλληλα να μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό να τον πάρει.

    Καμία άλλη προοπτική διότι δεν υπάρχουν θέσεις και ο Μαυροειδής δεν πρόκειται να χαντακωθεί.

    Κακά τα ψέματα ο Σερμαντίνι άρχισε ως ταλέντο αλλά στα 23 δεν έχει την εξέλιξη που περίμεναν στον Παναθηναϊκό όταν τον πήραν. Για το επίπεδο της Καντού είναι χρησιμότατος, ο οσφπ όμως είναι άλλο επίπεδο.

    Πολύ υψηλότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδιά για να καταλάβω από που κι ως που είναι καφρος ο τύπος? τι κακό έγραψε? τη άποψή του είπε ήρεμα κι ωραία.

      Διαγραφή
  22. Τι άσχημο έγραψε ρε μάγκες ο RalO και σκούζετε σαν τις χήρες πάλι?
    Εγραψε ότι ο ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα εναντίον του Παναθηναικού είτε έχει τον Σερμαντίνι είτε όχι.
    Που είδατε το περίεργο και το προσβλητικό σε αυτή την τοποθέτηση που έκανε ?
    Τόσο πολύ σας πονάει η αλήθεια και δεν μπορείτε να την διαβάζετε ούτε σε κάποιο σχόλιο ?

    Απλά πέρσι πιστέψατε ότι ο Ολυμπιακός θα μικρύνει και θα πέσει επίπεδο επειδή άλλαξε τους περισσότερους πρωτοκλασάτους παίχτες και μείωσε αισθητά το μπάτζετ, δεν έχετε χωνέψει ακόμα ότι ο Ολυμπιακος που χλευάζατε πέρσι στην αρχή της χρονιάς κατάφερε στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα, αυτό σας έχει κάνει αρκετά ευερέσθητους και επιθετικούς και με το παραμικρό σχόλιο που δειχνει την αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον Παναθηναικό τους τελευταίους μήνες σας κάνει να απαντάτε με νεύρα εξαπολύωντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε αυτόν που έγραψε το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ανώνυμε, συμφωνώ μαζί σου, ούτε εγώ είδα κάτι προσβλητικό στο σχόλιο του RalO (η αδυναμια του Αρτζι στα αγγλικά είναι γνωστή, χιούμορ έκανε ο άνθρωπος, ενώ οι αναφορές στη μεγαλύτερη ομοιογένεια του Ολυμπιακού είναι λογικές και δίκαιες) αλλά είναι λίγοι αυτοί οι γκαγκά.

      Για πες, τι όνειρο είδαν με τον Σερμαντίνι οι δικοί μας; Θα βοηθήσει το γεωργιανό λελέκι άμεσα;

      Διαγραφή
    2. Ο Εριστικός είσαι εσύ αδελφέ που ποδοσφαιροποιείς το μπάσκετ.
      Κάποτε θα συνέβαινε αυτό με τον ΟΣΦΠ.
      Μπράβο του που συνέβει , μιά χαρά το χωνέψαμε , το γουστάραμε και το θέλαμε , γιατί το να πάιζεις 15 χρόνια μόνος σου δεν είναι καθόλου ωραίο και ελκυστικό.
      Θα μας γράψεις όνομα ή απο την ποδοσφαιρική τσαντίλα σου που τη μεταφέρεις στο μπασκετ τα έχεις χάσει ;
      Μακάρι Ο ΟΣΦΠ να τα πάρει και φέτος αν αξίζει.
      ΑΛΙΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ.
      Doc!

      Διαγραφή
    3. αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αν είχε "κλέψει" ο Παο παίκτη από τον Ολυμπιακό, θα διαβάζαμε σήμερα για τον μεγάλο Παο που δεν χάνει ούτε μάχη, για τον ΔΓ που βουλώνει στόματα κτλ, για τη μεγάλη μεταγραφή που ολοκληρώνει την καλύτερη φροντλαιν που γέννησε το παγκόσμιο μπάσκετ, κι άλλα τέτοια.

      Τώρα που τα πράγματα έγιναν έτσι, πρέπει να διαβάζουμε για τον μέτριο παίκτη που δεν ταιριάζει καν στον Ολυμπιακό, για το ...κόμπλεξ των Αγγελόπουλων, και για το σύνδρομο Βολκόφ. (το σύνδρομο Πάσπαλι υπάρχει; Το σύνδρομο Φέμερλινγκ, Ρότζερς, Ζίζιτς, Παπανικολάου, Βουγιούκας, Σοφοκλής, Γιαννόπουλος; Αυτά υπάρχουν;)

      Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό το πανηγυράκι, πρέπει και μας βρίζουν από πάνω, όχι μόνο όταν υπάρχει αντίλογος στο καθαρό οπαδιλίκι τους, ακόμα κι όταν εκφράζουμε μια απλή άποψη που δεν είναι ταυτόσιμη με τη δική τους, όπως έκανε ο Ραιο.

      (και φυσικά δεν αναφέρομαι στην πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο blog)


      υ.γ.
      αργότερα θα γράψω και την πλήρη άποψή μου για τη μεταγραφή Σέρμα

      Διαγραφή
  23. Ειναι προφανες οτι ο Ολυμπιακος διακατεχεται απο το συνδρομο Volkov.
    Μια παθηση που πρωτοεμφανιστηκε τον Αυγουστο του 1994,και απο τοτε πού και πού κανει την επανεμφανισή της στις μεταγραφικες κινησεις της ομαδας του λιμανιου.
    Τη μια με τον "τρελάκια" Komazec,την αλλη με τον μικροψυχο Οικονομου,την αλλη με τον μισθοφορο Radja,την παραλλη με τον Σπανουλη,και τον Περπερογλου,και τοσες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα.
    Σε ολες τις περιπτωσεις ,η παθηση αυτη προκαλειται απο την κομπλεξικη και μικρονοη αντιληψη να την πουμε στους απεναντι.
    Ομως σε ολες τις περιπτωσεις πλην Σπανουλη (ή μαλλον πλην Ιβκοβιτς,γιατι αλλιως κι αυτον θα τον ψαχναμε τωρα) το αποτελεσμα ηταν μια τρυπα στο νερο...
    Στην συγκεκριμενη περιπτωση Σερμαντινι,ο Ολυμπιακος πραγματι χρειαζοταν ενα 5αρι,αλλα δεν νομιζω οτι ηταν ο Γεωργιανος αυτο που ηθελε.Κατα τη γνωμη μου ηθελε εναν δυνατοτερο και αθλητικοτερο σεντερ.Αλλα ας οψετε to συνδρομο Volkov που λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιόνας Καζλαουσκας. Αυτός έκανε μαγκες Ιβκοβιτς και Σπανουλη

      Διαγραφή
    2. ζέλικο ομπράντοβιτς.Αυτός έκανε μάγκα τον καζλάουσκας.

      Διαγραφή
    3. Ax kai na epaize h palia misthologikh politiki... adi gia Shermadini tha pairname kanan Milicic kai ta myala sta kaggela.

      Διαγραφή
  24. καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους...δε νομιζω οτι ο Ολυμπιακος απεκτησε τον Σερμαντινι με την λογικη να μην τον παρει ο Παναθηναικος..αν επεστρεφε στον Παναθηναικο(το οποιο σαν σεναριο δεν πιστευα,δεν ειχε φυγει απ'την ομαδα κ με τον καλυτερο τροπο..) στη καλυτερη να επεστρεφε με κανα διμηνιαιο συμβολαιο κ μονο στους αγωνες της ευρωλιγκα..

    προφανως o Mπαρτζωκας δε θα πιστευει τοσο τον Μαυροειδη..αυτο εχει διαφανει κ με τον εως τωρα μικρο χρονο συμμετοχης του στους αγωνες της ευρωλιγκα(κατι 3λεπτα-4λεπτα με εξαιρεση τον αγωνα στο Μιλανο)..επιπλεον ας μη ξεχναμε οτι το top-16 εχει αρκετο δρομο φετος..με την αποκτηση του Σερμαντινι ο Ολυμπιακος θεωρητικα θωρακιζεται σε περιπτωση τραυματισμου καποιου αλλου ψηλου του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισα ισα που εγω πιστευω οτι ο ΟΣΦΠ ηθελε να παροπλισει τον ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα...εκει οπου σφιγγουν τα γαλατα και οξυνεται ο ανταγωνισμος..Δεν εχει σημασια αν θα του εκαναν 2μηνιαιο συμβολαιο, ακριβως γιατι οσο θα λειψει ο Σοφο..Οποτε ο ΟΣΦΠ προσδωκει ότι ο ΠΑΟ θα χασει τον δρομο σε Ευρωλιγκα

      Διαγραφή
    2. πολυ επιστημονικης φαντασιας μου κανει το σεναριο που λες φιλε..χωρις παρεξηγηση..ο τροπος που ειχε φυγει ο Σερμαντινι απ'τον Παναθηναικο(δικαστηρια,κλπ) δεν νομιζω οτι δικαιολογουσε πολλες σκεψεις επιστροφης του στην ομαδα..

      επιπλεον ο ιδιος ο Σερμαντινι δεν νομιζω οτι σαν μοναδα μπορει να επηρρεασει θετικα σε τοσο μεγαλο βαθμο τον τροπο παιχνιδιου μιας ομαδας ευρωλιγκας με υφηλες βλεψεις..ωστε ενδεχομενη απωλεια του να θεωρειται πληγμα..ενας συμπληρωματικος παικτης ειναι που σε ομαδες τυπου Παναθηναικου-Ολυμπιακου μπορει να δωσει λιγα λεπτα κ αν..π.χ στην Μακαμπι δεν εκανε ουτε γι'αυτα τα λιγα λεπτα..

      Διαγραφή
    3. τι τον νοιαζει τον γαυρο τι θα κανει π παο στην ευρωλιγκα?? αντε καλα χρονιαρεσ μερες τουλαχιστον μασ κανετε και γελαμε.. να μν πω για τα σχολια ποιο πανω.. τυπου ο γαυρος μασ εχει ετσι και αλλιως. και εδω φαινεται η διαφορα νοοτροπιας, στα ποστ για τον παο και τις μεταγραφες του εκτος απο αναφορες του τυπου οτι εγιναν κινησεις για να ματσαρουν παιχτες του γαυρου , δν αναφεραμε σχολια τυπου σας εχουμε ευκολα κτλ κτλ κτλ.
      Το αν θα βοηθησει σε κατι ο σερμαντι θα φανει.. για μενα ειναι καλη κινηση αφου ειναι και επενδυση και τσαμπα. Ο μαυροειδης τι θα απογινει??

      Διαγραφή
  25. Καλημερα,κινηση καθρεφτης του οσφπ που δειχνει ποσο κοιτανε ο ενας τον αλλο παο_οσφπ και εξηγουμαι,ο παο με γκιστ τσαρτσαρη στο 4 αφενως δυναμωνει και με λασμε σοφο η' το ψηλο που θα ρθει ειναι πληρης στη ρακετα,ο οσφπ εχει το πριντεζη για 4 στη ρακετα ο αντιτς κανει αλλες δουλειες,με την αποκτηση σερμαντινι ο χαινς τσουλαει στο 4 και η τριαδα στο 5 κλεινει με το σερναντινι.Ετσι το βλεπω και νομιζω θα δουμε πολλα τετοια σχηματα.ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λοιπον 1ον το αν έχει πλεονέκτημα ο ολυμπιακός απο τον παναθηναικό θα το δούμε σε λίγο καιρό...γιατι εκτός του οτι το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν στην αρχή και η ομάδα μας ήταν ανέτοιμη μιας και είναι καινούργια......πλέον δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα....θύμίζω......τότε ο παναθηναικός είχε.....Αρμστρονγκ για Βασικό πεντάρι.....Λάσμε ανέτοιμο.....ούκιτς που είχε περίπου 15 μέρες στην ομάδα.....μπάκ απ του μήτσου κίτσεν....και αντι πάνκο στο 4 να αντιμετωπίσει τους πολύ καλύτερούς του αρχικά σωματικά(πριντ,περο) και μετά παιχτικά (πριντ)....πλέον αυτή η ομάδα είναι παρελθόν....έχουμε τον μπάνκς που μπορεί να σκάσει με την άμυνα του οποιοδήποτε αντίπαλο...έχουμε Λάσμε που έχει εξελιχθεί στο ίσως καλύτερο 5αρι της ευρώπης αυτη την στιγμή(ακολουθεί απο κοντά ο Χάινς και μετά κατα την γνωμη μου ο κρίστριτς).....JameS Gist για το 4...jason Kapono που μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλο(δν το έχουμε δει ακόμα...αλλά είναι νωρίς γιατί είναι ανέτοιμος...όταν θα ερθουν τα κρίσιμα μάτς θα είναι σίγουρα)+ προσθέστε και μία μεταγραφική εκπληξούλα που ετοιμάζει στους αντιπάλους του στην θέση 5...Με βάση αυτά είναι λίγο δύσκολο να συγκρίνεις ποιος έχει το πλεονέκτημα κ ποιός όχι....όλα θα τα δούμε στο παρκέ...
    ΥΓ:2 λόγια για τον Σερμαντίνι....Καταρχήν μιλάμε για πολύ καλό παιδί.....απο μπάσκετ όμως επιπέδου ολυμπιακού???ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ......λοιπόν ο "Γιώργος" όταν ήρθε στον Παναθηναικό φαινόταν ότι είχε στοιχεία....αρκεί να δούλευε λίγο το κορμί του και γενικά να δούλευε....αν πάρεις εκείνο τον παίχτη που ήρθε πριν 4-5 χρόνια στο Παο με αυτόν τώρα....δν έχει καμία διαφορά...απολύτος...ο πάο τον έδωσε δανεικό στην ολίμπια και απέτυχε.....μιάς και οι σλοβένοι ούτε που ενδιαφέρθηκαν να τον κρατήσουν....κ έτσι γύρισε πίσω...αλλά ο πάο δν είχε θέση ξένου κ έπρεπε να τον διώξει αλλά αυτός δν ήθελε κ έτσι τα βρήκαν στα δικαστήρια....αυτό απο μόνο του αποδυκνύει ότι δν υπήρχε περιπτωση απόκτησής του απο τον Πάο....Πέρσυ πήγε στην καντού,έκανε καλή χρονιά,αλλα οι ιταλοί δν τρελάθηκαν...ίσως φταίει το αντιτουριστικό στύλ που έχει....κ έτσι δν έκαναν προταση.....την συνέχεια την ξέρουμε....
    ΥΓ2:Μιλάμε για ένα παίχτη 23 χρονών που μαζί με τον ολυμπιακό έχει αλλάξει 6 ομάδες.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jim αυτό για τη μεταγραφή έκπληξη στο 5 που γράφεις το ξέρεις όντως ή το πιστεύεις γιατί αυτό λέει η λογική σου ή αυτό θα ήθελες ? Προς Θεού μη θεωρήσεις ότι στη λέω είναι κάτι που κι εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ να ισχύει.... για αυτό κι σε ρωτάω αν ξέρεις κάτι ;-)

      Διαγραφή
    2. ο σερμαντι εχει παρα πολυ ωραιο παιχνδι με την πλατη.. δν μπορει να σπρωξει και για αυτο και ρολαρει πολυ γλυκα στον αντιπαλο. πολυ καλο σουτ μεσης αποστασης και σχεδον αλανθαστος στισ βολες. ειτε παρουμε 5 στον παο ειτε οχι δν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι, αφου για να βοηθησει θα πρεπει να περασουν τα μισα παιχνιδια στον ομιλο. αν τονκλεισουμε μεχρι τεταρτη και ξεκινησει προπονησεις δευτερα καλα κρασια!!! Εκτος και αν ερθει μπατιστ π ακομη στους τουρκους δν ειναι σιγουροι αν θα τον αφησουν

      Διαγραφή
    3. ξέχασες να πεις ότι βρωμάνε και τα πόδια του.

      Διαγραφή
    4. αχαχαχαχαχχαχααχ...καλό ρε Ορέστη...άσε το χιουμοράκι όμως και γράψε την άποψή σου για το Σερμαντίνι

      Διαγραφή
  27. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ! http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1539.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα λέτε λίγο οπαδικά...αλλά δν απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα....παρόλα αυτά ξανά λέω.....θέμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ δεν υπήρξε ποτέ....σαν σκέψη μπορεί απο κάποιους στο team που δεν ήξεραν τι έγινε πέρσυ το καλοκαίρι....και θυμίζω....τις διαφορές τους τις έλυσαν στα δικαστήρια.....όχι πριν 5-6 χρόνια....αλλά ΠΕΡΣΥ.....είναι αδύνατον να έκανε πρόταση ο παναθηναικός σε παίχτη που έχουν πάει στα δικαστήρια.....μην μπερδεύεστε με το ποδοσφαιρο!Και όπως πολύ καλά λένε τα παιδια στο trifillakia.blogspot.gr αν ο παναθηναικός που έχει βγει στην αγορά για ψηλό εδώ και 2 βδομάδες τον ήθελε....δεν θα τον είχε αποκτήσει?

      Διαγραφή
  28. Στα 2 αυτα βιντεο βρισκεται ο φετινος αγωνας Μαλαγα - Μακκαμπι,και η μονομαχια Γκιστ -Σερμαντινι.

    http://www.youtube.com/watch?v=lsUdPXAzkmI
    http://www.youtube.com/watch?v=G4K54ZmiyEs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι συμπέρασμα έβγαλες μιας και εσένα 'κόβει' το μάτι σου ?

      Διαγραφή
    2. Τρελή ομαδα η Μαλαγα.Παιζει πολυ με το τριποντο ,σε βαθμο εξοργιστικο.Στηριζεται επισης αρκετα και την transition offense.Πιο λογικος παικτης ειναι ο επικινδυνος PG Calloway,ενω ακολουθει και ο Κροατης swingman Simon.Απο τους ψηλους δεν ειδα κατι αξιολογο,Κυριως ο Zoric,αλλα ολοι οι ψηλοι παιζουν με προσωπο προς το καλαθι.Κακιστη χρησιμοποιηση του Gist,δεν ταιριαζε με τιποτα σε αυτη την ομαδα.Εχει στοιχεια ομως που θα κολλησουν αμεσως με τον Παναθηναϊκό,ειδικα στο κομματι athleticism και δυναμης.Στο ενας με εναν ειναι ασυναγωνιστος,πολυ δυνατος στα rebounds,ιδιαιτερα τα επιθετικα.Αλλα εκανε κρα οτι δεν τον πηγαινε ο Repesa,με επιπτωσεις και στην αυτοπεποιθηση του παικτη.Ο Σερμαντινι τα γνωστα.Απειλουσε με ταισμα κυριως κατω απο το καλαθι,ενω ειχε προβλημα με τα δυνατα 5αρια οπως τον Perovic της Μαλαγα.Δεν φοβιζε στα blocks,ενω δεν ηταν dominant ουτε στα rebounds.Mικρος χρονος συμμετοχης απο τον Blatt.

      Διαγραφή
    3. Χμμμ ενδιαφέρον, tnx..... 2 ερωτήσεις....
      - πως το κόβεις το μεταξύ μας παιχνίδι με τη Μάλαγα (υποθετική ερώτηση βέβαια το κατανοώ)
      - από τη στιγμή που κι οι δύο παίχτες είχαν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής να φανταστώ ότι δε δόθηκε η ευκαιρία να υπάρξει επαρκής αναμεταξύ τους "μονομαχία" για να βγάλεις συμπέρασμα ?

      Διαγραφή
    4. Το ξέρω ότι δεν παίζουν στην ίδια θέση να σε προλαβω απλά αν είδες κάτι

      Διαγραφή
    5. Στο μεταξυ μας παιχνιδι θα συγκρουστουν δυο διαφορετικες λογικες.Ο Παναθηναϊκος το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να ελεγξει το ρυθμο και να ειναι εξαιρετικος στην transition defense.Με τον τροπο αυτο θα αποσυντονισει ενα σημαντικο κομματι της επιθετικης αναπτυξης της Μαλαγα.Κρισιμο ειναι επισης και το ζητημα της περιφερειακης αμυνας.Οι τυποι μπορει να σε διαλυσουν απο τα 6,75 αν τους δωσεις το δικαιωμα...
      Σε γενικες γραμμες βλεπω πολυ Διαμαντιδη και πολυ Λασμε στον αγωνα.Ο ενας για τον ελεγχο του ρυθμου και ο αλλος για να κοψει τον βηχα των Ισπανων με τα συνεχη drives που επιχειρουν.
      Αν τα κανει ολα αυτα ο Παναθηναϊκός και παιξει στοχευμενα στην επιθεση,και κυριως αν τα λαθη του ειναι μεχρι 12-14,και το παθητικο του μεχρι τους 70 ποντους,τοτε δυσκολα δεν θα κερδισει και στα 2 παιχνιδια.
      Σε οτι αφορα την δευτερη σου ερωτηση,στο παιχνιδι ο Γκιστ επαιζε συνεχεια "4" και ο Σερμα "5".Επιπλεον δεν συναντηθηκαν αν δεν κανω λαθος στη διαρκεια του αγωνα.Αρα αμεσα συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν για την μονομαχια τους,

      Διαγραφή
    6. πιστευω θα παιξει και γκιστ που ξερει την μαλαγα και θελει να αποδειξει πραγματα

      Διαγραφή
  29. Κακως εδω μεσα δινεται σημασια στους ''καφρους'' παιδια κ απο τις 2 πλευρες, αφηστε τους να γραφουν οτι θελουν κ ο jim θα διαγραψει τα εριστικα σχολια αν υπαρχουν τετοια βεβαια. Παμε στα του σερμα τωρα κ αναμενω με μεγαλη ανυπομονησια τις σκεψεις/αποψεις του jim .

    Πραγματικα μια ιδιαιτερη κινηση, πιστευω οτι ακυρωνει καπως τον μαυροειδη που οντως δεν εχει ταιριαξει στον οσφπ αλλα κατεμε εκανε κ μερικα μετρια προς καλα ματς οταν βρηκε χρονο, προσωπικα δεν ειμαι φαν του Μαυροειδη καθολου αλλα μπορει να βοηθησει 5,6 λεπτα στην ευρωλιγκα κ καμια 10~15 στην ελλαδα μην τα ισοπεδωνουμε ολα με αυτον. Οσον αφορα τον Σερμα, δεν εχει σχεση με τον παιχτη που ηταν στον Παο πριν χρονια καμια σχεση ομως, ειναι αρκετα βελτιωμενος, το αν θα ταιριαξει στο γρηγορο μπασκετ του οσφπ αγνωστο πραγματικα , παντως θα δωσει περισσοτερες βοηθειες απο τον μαυροειδη κ σιγουρα θα δωσει καποιες λυσεις στο σετ παιχνιδι αλλα κ στα ριμπαουντ κ παλι ομως θεωρω οτι ειναι μια απαντηση στον γκιστ!!!! Με σκοπο να δουμε λιγο απο χαινς στο 4 στους τελικους . Ναι μεν σαφως ο οσφπ υπερκαλυπτει τις θεσεις των ψηλων ακομη κ εαν προκυψει ενας σοβαρος τραυματισμος αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν αναγκαιος ο σερμα. Αναμενω να διαβασω κ τις αποψεις των υπολοιπων παιδιων.

    zoze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστεύω θα δείς τον πάουελ στο 4....που είναι η φυσική του θέση....και την έχει πάρα πολύ καλά!

      Διαγραφή
    2. @Jim Μονιμοποίηση του Πάουελ στο 4; Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφερον που εγώ τουλάχιστον δεν είχα σκεφετί καθόλου, μάλλον διότι (αφελώς ίσως) πίστευα πως το 4 είναι καπαρωμένο από Πρίντεζη και Άντιτς και δε χωράει άλλος παρά μόνο σε ειδικές καταστάσεις όπως π.χ. ο Περπε ή ο Παπ σε πολύ ελαφριά σχήματα. Για να δούμε, για να δούμε...έδωσες τροφή για σκέψη Τζιμ. Ωραίος!

      Διαγραφή
    3. Ο παουελ με το συμπαθητικο σουτ που εχει μπορει να δωσει λυσεις στο 4 αλλα εγω ανεφερα τον χαινς κυριως λογο της εκρηξης που τον διακρινει κ στο οτι θα μπορει να ματσαρει 4 στυλ γκιστ , οπως ειπε κ ο παναγος με πριντεζη/αντιτς θεωρω οτι ειναι καπαρωμενες οι θεσεις κ ολο το 40λεπτο σχεδον κ μονο σε ειδικα σχηματα μπορει να βρουνε χωρο στο 4 τοσο ο χαινς οσο κ ο παουελ. Πολυ ωραια η σκεψη σου παντως.

      zoze

      Διαγραφή
    4. Για μένα ο χάινς παρά το ύψος του είναι καθαρό 5άρι.Ο Πάουελ μπορεί να κατέβει στο 4.Δεν μπορούσε να παίξει πλάτη τους παίκτες της Καβάλας,έχει σουτάκι από μέση απόσταση ή και μακρινή,οπότε βλέποντας αυτά ο Μπαρτζώκας θέλει λίγο να πάρει το βάρος από τους πρίντεζη-άντιτς και τοποθετώντας σε κάποια σχήματα τον πάουελ εκεί όντας και πιο αθλητικός.Πάντως ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο,δεν περιμένω να δω κάποια μεγάλη αλλαγή και εκεί,δηλαδή για μονιμοποίηση απίθανο,απλά να παίρνει μερικά λεπτά σε ειδικές καταστάσεις τραυματισμού ή συντήρησης κλπ..

      Διαγραφή
  30. Ναταλία....υπάρχει μία περίπτωση παίχτη που θα προκαλέσει εκπληξη....δν ξέρω αν τους το χάλασαν τα γειτονικά δημοσιεύματα....καί ταυτόχρονο έβαλαν ψήλους στα αυτιά του αιώνιου αντίπαλου που έτρεξε να πάρει ψηλό παίχτη για να προλάβει την προθεσμία.....αυτό που επίσης ξέρω ότι αν γίνει κίνηση για παίχτη θα αφορά μόνο τον συγκεκριμένο που δουλεύουν τώρα....!Δεν ξέρω μήπως τώρα που πήρε και 4ο ψηλό ο ολυμπιακός τους ενισχύχει αυτή την επιθυμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση αν κι ομολογώ ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό μου ... ίσως οι πιο ψαγμένοι φίλοι της παρέας να βγάλουν άκρη. 3 μέρες έχουν μείνει ότι είναι θα φανεί (να πω, αν γίνει ΟΚ θα το μάθουμε, αν δε γίνει θα μας πεις ποιος ήταν ? ε καλέ μας Jim χιχι ??)

      Διαγραφή
    2. ναταλία δεν γνωρίζω το όνομα ούτε εγώ....γι αυτό και λέω ίσως τους το χάλασαν τα γειτονικά δημοσιεύματα...(για την αποδεύσμεση του μπατιστ)

      Διαγραφή
    3. Με ποια έννοια να τους το χάλασαν ? Να φανέρωσαν ότι ίσως είναι αυτό ? Να τους άλλαξε τα σχέδια μια τέτοια προοπτική ? Ή αυτόν που κοιτούσαν πιθανά να τον κοιτάξει τώρα κι η Φενέρ οπότε δε θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε την τιμή που θα δώσουν ?

      Διαγραφή
    4. μπορεί και όλα μαζί.....καλά το σκέφτηκες παντως....ίσως σκέφτηκαν....αρκετά γεναιοδώρη ήταν η μάλαγα μαζί τους....ας μν τους κάνουμε και μείς δώρο....και μάλιστα χωρίς να πάρουμε και αντάλαγμα!

      Διαγραφή
    5. Η Φενέρ θεωρητικά μιλώντας πάντα αν αποδεσμεύσει το Μπατίστ και ο Χέντριξ το ίδιο από το Μιλάνο έγκαιρα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτήν λόγω χρημάτων να τον εντάξει στο δυναμικό της. Σαφώς και ειμαι υπέρ των τακτικών στρατηγικής αν κι εφόσον όμως αυτές είναι υπέρ σου. Το να μείνει πχ η Φενέρ με ένα παίχτη που θεωρεί ότι δε τη βοηθά να φτάσει τους στόχους μόνο και μονο για να μην τον πάρουμε εμείς είναι κουτό. Γιατί αντίστοιχα μπορεί να πάρει κάποιον καλύτερο (πχ Χέντριξ. Από την άλλη κάνοντας μια τέτοια κίνηση μπορεί να σε ωθήσει εσένα να βρεις κάτι καλύτερο (πχ Χέντριξ). Και αν κι η γιαγια μου είχε ρόδες θα ήταν πατινι (λίγος αυτοσαρκασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, γιατί το παραέριξα σε παιχνίδια συνομωσίας και ατέρμονες θεωρίες χιχι)....

      Διαγραφή
  31. Όσο έπαιξε ο Μαυροειδής - για τον οποίο το καλοκαίρι οι μεν θριαμβολογούσαν, οι δε έβρισκαν αφορμή να γκρινιάξουν - άλλο τόσο θα παίξει κι ο Σερμαντίνι. Άλλη μια μεταγραφή που γίνεται με βασικό κριτήριο "να μην τον πάρουν οι απέναντι". Μπάσκετ με δεινοσαύρους δεν υπάρχει πλέον στην Ευρώπη, πάρτε το χαμπάρι. Ο Γεωργιανός είναι καλός παίκτης, αλλά πολύ ειδικών καταστάσεων. Σε ομάδες τέτοιου μεγέθους και λογικής είναι ζήτημα αν μπορεί να παίξει έστω και 2-3 λεπτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Jim τιποτα αλλο μεταγραφικο κυκλοφορει στην πιατσα?2 μερες απεμειναν για την οποιαδηποτε μεταγραφικη ενισχυση των ομαδων που συνεχιζουν στην ευρωλιγκα αλλα δε βλεπω ιδιαιτερη κινητικοτητα..κ η αληθεια ειναι οτι θεωρητικα υπαρχουν καλα ονοματα στην αγορα..Χεντριξ-Σελντεν Γουιλιαμς(αν αποδεσμευτουν εγκαιρως),Βελιτσκοβιτς-Μενσα Μπονσου(αν κ εφοσον εχουν επιστρεψει απο τους τραυματισμους τους πληρως)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Enforcer κι αν δεν αποδεσμευτούν εγκαίρως αυτοί οι παίχτες, σημαίνει ότι θα μπορούν να παίξουν μονο σε ομάδες εκτός Ευρωλίγκας ?

      Διαγραφή
    2. νομιζω οτι η τελικη ημερομηνια που μπορουν να δηλωσουν καποια μεταγραφη οι ομαδες της ευρωλιγκας ειναι μεχρι τη Τεταρτη το βραδυ..οποτε αν π.χ ο Χεντριξ ή οποιοσδηποτε αλλος δεν αποδεσμευτει εγκαιρως θα αναγκαστει να συνεχισει την καριερα του σε ομαδα εκτος ευρωλιγκας(εκτος αν τον παρει καποια ομαδα ευρωλιγκας για να την ενισχυσει μονο στο εθνικο της πρωταθλημα, αλλα χλωμο το κοβω αυτο το σεναριο)..

      Διαγραφή
    3. Πίκρα για τέτοιους παίχτες αν τους κάτσει τέτοια στραβή... 'κακοπροαίρετα' μπορεί να το χειριστεί έτσι η ομάδα τους ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο κάποια από τις αντιπάλους της να ενισχυθεί ?

      Διαγραφή
    4. παιζει κ αυτο που λες Ναταλια..αλλα περισσοτερο πιστευω θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει καποια ομαδα ως εμμεσο τροπο εκβιασμου στο θεμα της αποζημιωσης..για να γλιτωσουν λεφτα απο την αποζημιωση ενος παικτη..αν π.χ ο Χεντριξ ή ο Μπατιστ δε τα βρουν αμεσα στην αποζημιωση τους(δηλαδη μεχρι την Τεταρτη) τι θα κανουν?...ή θα κατσουν απραγοι ολη την χρονια σε μια ομαδα που δεν τους υπολογιζει ή θα αναγκαστουν να συνεχισουν σε μια ομαδα μικροτερης εμβελειας κ εκτος ευρωλιγκας..

      Διαγραφή
    5. Άτιμο πράγμα το χρήμα... ευτυχώς που εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα χοχο ..... ;-)

      Διαγραφή
  33. Παιδια μια ερωτηση. Αν ο ΠΑΟ παρει τον Μαικ εχω την εντυπωση οτι μπορει να παρει διαβατηριο και να αγωνιζεται ως Ελληνας για να παιζει στην Ελλαδα αλλα και να εχει μια σταθερη 12αδα σε Ελλαδα και Ευρωπη??
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος ο Μπατιστ,πριν κάποια χρόνια είχε πει πως αν του ζητούσε η ομάδα να πάρει ελληνικό διαβατήριο θα το έκανε.Οπότε αν υλοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή,τότε μπορεί να γίνει ο Μάικ,Έλληνας και να παίζει και στην Α1.Μεγάλο κέρδος αυτό αν η μεταγραφή γίνει.
      zelico

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας (3284/2004)το οποίο παραθέτω σε link δυστυχώς δεν συντρέχουν οι προυποθέσεις για να αποκτήσει ο Μάικ ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση(ελληνικό διαβατήριο)

      http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3284_04.htm

      Λείπει η προυπόθεση της δεκαετούς διαμονής στην Ελλάδα την τελευταία δωδεκαετία πριν την υποβολή της αίτησης. Μοναδικό παραθυράκι η παράγραφος 3 του άρθρου 5 σύμφωνα με την οποίαν :

      "3. Αθλητές Ολυμπιακών αθλημάτων που έχουν συμπληρώσει πενταετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα κατά την τελευταία δωδεκαετία, μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 5 έως 9 του παρόντος Κώδικα, εφόσον έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην αντίστοιχη ελληνική εθνική ομάδα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς του οικείου αθλήματος, μετά από εισήγηση της οικείας εθνικής ομοσπονδίας και σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής."

      Ωστόσο παρ' όλο που στο παρελθόν με βάση τη διάταξη αυτή προσπαθήσαμε να του δώσουμε δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική και κατά συνέπεια ελληνική ιθαγένεια δεν μας το επέτρεψαν οι διεθνείς κανονισμοί μπάσκετ.

      Εξαιρετική κίνηση αν επιστρέψει έστω και μόνο για Ευρωλίγκα για αρχή..

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    3. ΜΗΤΣΟ για να προλάβω και μια απορία για τους Μκάλεμπ, Μάσει κλπ που έπαιξαν σε αντίστοιχες εθνικές (FYROM κλπ): Oι παίκτες αυτοί είχαν ήδη αποκτήσει την οικεία ιθαγένεια και εξασφάλισαν έτσι τη συμμετοχή τους στην αντίστοιχη εθνική, ενώ αντίθετα ο Μάικ θα προσπαθούσε μέσω της συμμετοχής στην Εθνική να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια υπαγόμενος στον ελληνικό νόμο. Οι διεθνείς κανονισμοί μπάσκετ δεν επέτρεπαν αυτό. Κοινώς πρέπει να αλλάξει ο ελληνικός νόμος αφού μεταξύ άλλων απαιτεί να μιλάει ο πολιτογραφόμενος ελληνικά, να έχει ελληνική συνείδηση κλπ.

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    4. Noμίζω Αντρέα ότι ποτέ δεν τον έπιασε ένας από την Ομοσπονδία να του πουν να πάει να πάρει την ιθαγένεια και μάλιστα ήταν και ένα από τα παράπονα του αυτό. Δεν ήταν θέμα της ΚΑΕ αλλά της Ομοσπονδίας.

      Διαγραφή
  34. Συμπαθητική μεταγραφή. Αρκετα καλός στο pick n roll (πολυ γρήγορα πόδια), ειδικά στην Καντού πολυ αποτελεσμάτικος. Μπορεί εξαιτίας αυτής του της ικανότητας να δέσει καλά στην επίθεση με Σπανούλη. Δεν έχει ουτε post ούτε mid-range παιχνίδι στην επίθεση. Μετριος above the rim. Στην άμυνα προσπαθεί να παίξει deny τον ψηλό από μπροστά, γιατί αμα τον βάλει πλάτη τον εχει παρασύρει μέχρι μέσα. Τίμιος ριμπάουντερ. Θα κουνήσει αρκετή πετσέτα στον ΟΣΦΠ (αν και συνήθως στον Παο την πέρναγε στους ώμους). 6-8 λεπτά ανα παιχνίδι το πολύ. Επιθετικά συστηματάκια με σπανούλη και pick n roll στην κορυφή το maximum που μπορούμε να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Jim θα ήθελα την άποψή σου σχετικά με το ποιους παίκτες θεωρείς ως κορμό για τους δύο "αιωνίους".
    Μάξιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Ολυμπιακός κινείται με επιστημονική ακρίβεια και πραγματική ωριμότητα πλέον.Δείχνει στην πράξη τι κάνει ένας πρωταθλητής ευρώπης.Και θα εξηγηθώ άμεσα γιατί η μεταγραφή αυτή αφήνει τις απόψεις να διίστανται.
    Αρχικά: η φετικνή χρονιά στην ευρωλίγκα θα είναι μακρά....και σίγουρα απαιτεί βάθος και ευελιξία.Έτσι ο ολυμπιακός θωρακίζει τρομερά τη ρακέτα του,αν σκεφτεί κανείς οτι παίρνει για 3ο-4ο ψηλό που θα χρειαστεί να παίξει στο τοπ16,έναν παίκτη που ήταν σχεδόν 2ο πεντάρι σε μια ανταγωνιστική ομάδα της ευρωλίγκα.Παράλληλα,βρίσκει μια λύση άλλης πάστας στους ψηλούς.Οι άνθρωποι του Οσφπ δεν πρέπει να είναι και ενθουσιασμένοι ακόμα με τον Πάουελ,ο Μαυροειδής δεν δείχνει σε τίποτα ότι είναι ψηλός επιπέδου ευρωλίγκα, και ο Γεωργάκης έχει παίξει με το σταγονόμετρο φέτος,οπότε δεν βοηθά καν στην Α1.Με τον Σερμαντίνι,ο Ολυμπιακός δίχως να χαλάσει ομοιογένεια,λεφτά και να κάνει αλλαγές στους ξένους αποκτά τον δεινόσαυρο του στο 5,που μπορεί να αποδειχθεί κάποια στιγμή σε κάποιο παιχνίδι πολύ χρήσιμη,μιας και ο χάινς είχε δυσκολευτεί απίστευτα με τον κρστιτς,τον μπάρατς αλλά και τους ψηλούς της ζαλγκίρις φέτος,όπου αγκομαχούσαν οι ερυθρόλευκοι στο ριμπάουντ.Βάζει στη φαρέτρα του ένα παιχνίδι,που έστω και όχι ως σήμα κατατεθέν μπορεί να παίξει με πλάτη συμπαθητικά(αλίμονο με τέτοιο ύψος),ενώ για τα μέτρα του είναι γρήγορος παίκτης.
    Άλλη μια σημαντική παράμτερος.Ο γεωργιανός είναι αρκετά νέος.Μπορεί να τον έχουμε απαξιώσει και να θεωρείται πλέον ένα αποτυχημένο ταλέντο,αλλά πέρσι στην καντού έκανε εξαιρετική χρονιά,έχει σπουδαία προσόντα στο ριμπάουντ και τις τάπες και πραγματικά τεράστιο άνοιγμα χεριών.Σίγουρα δεν είναι προσαρμοστικός στο παιχνίδι καθώς δεν μπορείς να βγάλεις και μεγάλο χρόνο μαζί του,αλλά τα στοιχεία του και τα δείγματα ικανοτήτων του είναι άξια προσοχής.Περίπτωση που λες'' αν αποτύχει no prob,αν βγει κάναμε λαχείο.''
    Συν τοις άλλοις,μπορεί ο οσφπ να πάει σε πιο πολλά σχήματα με τον πάουελ στο 4,μιας και το δίδυμο άντιτς-πρίντεζη είναι και λίγο ταλαιπωρημένο από περισυ αφού βγάζει όλες τις διοργανωσεις μόνο του.
    Εν κατακλείδι δίχως να ξεπεράσουμε και το όριο,μιας και ο σερμαντίνι αυτή τη στιγμή με τα παρόντα δεδομένα είναι απλά ένας συμπαθητικός ψηλός με συγκεκριμένα χαρίσματα(σε συγκεκριμένους τομείς) που μπορεί να δώσει λύσεις,μπορεί και όχι, overall η μεταγραφή είναι εύστοχη,no cost,no pain και αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή,νεο παιδί είναι,έχει τα προσόντα αν τον δουλέψεις μπορεί να σε βοηθήσει.Μεταγραφή πρωταθλητή ευρώπης,κακά τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο σκυλος παντως αναφερθηκε πριν λιγο σε επικειμενη ανακοινωση μεταγραφης παικτη που θα ταραξει τα νερα..λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό γράφει ο Σκύλος μόλις τώρα.... δε νομίζω να είναι για τον Κατσικάρη μιας και ήδη ανακοινώθηκε ............ μπορεί να είναι κι άσχετο με τον ΠΑΟ αλλά ότι και να είναι αν είναι Ευρωλίγκα μας επηρεάζει...........

    "Σας είπα πιο πριν: Μην τσιμπάτε. Επίκειται σήμερα ανακοίνωση. Ποιος Σερμαντινι; Σας λέω θα ταράξει τα νερά... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός αν είναι για την Εθνική :-)

      Διαγραφή
    2. Έτσι όπως το θέτει μάλλον στην Εθνική πάει το μυαλό μου Ναταλία. Λετε όμως να είναι για το Μάικ;

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    3. αμα αναφερεται παντως στον Τρινκερι,περσινα ξυνα σταφυλια..σιγα την ανακοινωση..εχει ακουστει εδω κ καποιες μερες οτι μπορει να ναι ο νεος προπονητης της εθνικης..

      Διαγραφή
    4. Περιπλέκεται και το κάνει επίτηδες και πολύ έξυπνα, έχει μια αναφορά στην Εθνική από πριν οπότε το μυαλό πάει εκεί αλλά έχει και μια αναφορά στο Σέρμα οπότε το μυαλο πάει σε κάτι αντίστοιχο..... άντε να δούμε... είπαμε ούτε καλοκαίρι αν και 8 βαθμοί θερμοκρασία ;-)

      Διαγραφή
    5. Και για να μην ευλογούμε μόνο τα γένια μας πάντα, μπορεί να έχει κάνει κάποια καλή κίνηση ο ΟΣΦΠ από μεταγραφή.... λίγο υπομονή και θα τα μάθουμε.... μόνο να μην είναι φολα το 'twittακι' του Σκύλου γκρρρ !!!!

      Διαγραφή
    6. παπαλουκας στον παναθηναικο,για να δωσει καποιες ανασες σε μητσαρα κ μπανκς..μην ψαρωνετε μια υποθεση κανω :p

      Διαγραφή
    7. θα τα δω ολα αν δω παπαλουκα με πρασινα.. ειναι δυνατον να μν τον θελει κανενας???

      Διαγραφή
  39. στο sentra,ο Λαούδης τόνισε ότι ενώ χτες δεν υπήρχε περίπτωση ο παο να ασχοληθεί με Μπατίστ,με την προσθήκη του Σερμαντίνι από τον οσφπ τα πράγματα άλλαξαν και πλέον,αν μείνει ελεύθερος ο παο θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του.
    Άσχετο με τους αιώνιους,αλλά η Φενέρ πάει για Τρίπκοβιτς.
    zelico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Zelico που το διάβασες αυτό ? Για τον Μάικ όχι για τον Τριπκοβιτς...

      Διαγραφή
    2. το είπε στο ράδιο ο Λαούδης(έχει εκπομπή τώρα).zelico

      Διαγραφή
    3. Thanks Zelico νόμιζα στο site..... Eκτός από τον Τρίπκοβιτς βρήκα κι αυτό για τη Φενέρ

      ""The second phase of the competition starts this week, the transfer clock is ticking and as Novost.rs has reported Fenerbahce/ Ulker is ready to sign Serbian sharp shooter Uros Tripkovic. According to Eurohoops sources the team was also in ongoing contact with Brad Oleson (Caja Laboral) and Shelden Williams (Élan Chalon)""

      Διαγραφή
    4. τώρα το γράφει και το σεντραγκολ..
      zelico

      Διαγραφή
    5. Τα ονοματα τα χα γραψει χτες...

      Διαγραφή
    6. αλοίμονο. τι λείπει από μια ομάδα που έχει τον Μπογκντάνοβιτς; Ο Τρίπκοβιτς.

      Σαλάτα απίστευη από τον Πιανιτζιάνι. Βλέπω να γκρεμίζει το καλό όνομα πο έφτιαξε στη Σιένα

      Διαγραφή
  40. Ως συνηθως ο Ολυμπιακος πηρε παικτη για να μην τον παρει ο ΠΑΟ.Το χουι φευγει τελευταιο.Καλυτερα που πηρε τον Σερμαντινι και εκλεισε τη θεση ,παρα να εφερνε καποιον καλυτερο..Επεσε στην ιδια παγιδα που επεσε με τον Περπερογλου,οπου συμβιβαστηκε με μια μετριοτητα αντι να παρει εναν καλυτερο παικτη..Οσον αφορα τον ΠΑΟ, Η παιζει παλι το γνωστο παιχνιδι που παιζει οταν θελει ν αποφυγει μια κινηση.κανει δηλαδη καθυστερηση,Η ετοιμαζει κατι πολυ καλο..Θυμιζω παντως πως σε καθε περιπτωση,την κρισιμη στιγμη,η διοικηση εκανε την υπερβαση..Ενας ψηλος ακομη ειναι υπεραπαραιτητος,η ανταλλαγη Γκιστ-πανκο ειχε θετικο οικονομικο προσημο...Εκτος απο την Αμερικη υπαρχει και η αγορα των Ευρωπαιων..Πως η Μακαμπι πηρε τον Πλανινιτς...Ελπιζω η σκεψη να μην ειναι η Μαικ η τιποτα γιατι ειναι πολυ λαθος.Η προταση στον Μαικ πρεπει να ειναι πολυ συγκεκριμενη..Ελα να παιξεις με ενα 300αρι και κερδισε το συμβολαιο της επομενης χρονιας..Η ομαδα ετσι οπως χτιζεται και στρωνει με εναν ψηλο ακομη [οχι μπαζο παντως] μπορει να γινει το underdog που λεει και ο Jimaras σε ολες τις διοργανωσεις..Νομιζω πως ο Χεντρικς συνεχιζει να ειναι η καλυτερη επιλογη και μπορει να ερθει με 300 χιλ..Η μυστικοτητα που υπαρχει απο ολους [ακομη και απο τον Τζιμ] μαλλον κρυβει κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι λαθος.. ο γαυρος με τον περπερογλου εκτος απ το να παρει εναν παιχτη του παο, εβαλε ενα πολυτιμο γραναζι στη ν μηχανι του.. εχεισ καλυτερη λυση για μπακ απ του παπανικολαου?? και μαλιστα ελληνα?? δν νομιζω.. ο σερμαντι εχει καλες κινησεις στο καλαθι , μετριος μεν καλη λυση για τωρα δε

      Διαγραφή
    2. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το ως συνήθως... Ποιους παιχτες πήρε ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια για να μην τους πάρει ο ΠΑΟ????? Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Γτ εγώ για Σαρας Περπε Σατο κτλ θυμάμαι...

      Διαγραφή
    3. Ακόμα και για τον Σπανούλη όταν αγωνιζοταν ο παίχτης στο Μαρούσι, ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί πρώτος και ήταν έτοιμος να κλείσει την μεταγραφή μέχρι που μπήκε σφήνα ο Παναθηναικός όχι επειδή καιγόταν για να πάρει τον Σπανούλη αλλά τον πηρε για να μην τον πάρει και ενισχυθεί ο Ολυμπιακός.

      Διαγραφή
  41. SERMANTINI ΕΣΕΙΣ ΜΙΚΕ ΕΜΕΙΣ!!!!ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!
    http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/mike_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα στην παρέα...
    Jim πες μας σε παρακαλω τι γίνεται στα παρασκήνια...
    Έρχεται ο Μαϊκ??
    Coolxaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συγνώμη αλλά μετά τους τελικούς ο Μπατίστ,ο Σαρας,Ο Τσαρτσαρής κλπ δεν ήταν τελειωμένοι παίκτες και δεν έκαναν πια για τον Παο;Δεν μπορώ να καταλάβω μερικές κινήσεις του Παο.Θες να φτιάξεις καινούργια ομάδα και κρατάς τον Τσαρτσαρή , παίρνεις πίσω τον τελειωμένο εδώ και 1.5 χρονο Μπατίστ.Ο 34χρονος πρώτος σκόρερ της ACB γιατί δεν έπιασε?Έδιωξες Καλάθη,Περπέρογλου,Καιμακόγλου,Βουγιούκα για ανύπαρκτους ή χειρότερους αντίστοιχους Έλληνες παίκτες ενω με τα λεφτά που θα μπορούσες να τους κρατήσεις αγόρασες ξένους παίκτες στοιχήματα με ποσοστό επιτυχίας 1 στους 6...Ποιος κάνει τον προγραμματισμό εκεί περα;

    Μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Μπατίστ τον θέλεις για τρίτο σέντερ στην Ευρωλίγκα και δεν παίζεσαι με τίποτα. Δεν μπορείς να τον έχεις με 1.000.000 ευρώ ούτε για πρώτο ή δευτερο ψηλό με αυτά τα λεφτά και στη δύση της καριέρας του. Είναι απλά τα πράγματα. Επιστροφή του λοιπόν στο ΟΑΚΑ για να δούμε τη φανέλα του στην οροφή του γηπέδου και να μη χάσουμε με τίποτα την πρόκριση στους 8 και βλέπουμε!Δεν θα υπάρχει ισάξια frontline με τη δική μας.

      Διαγραφή
    2. Μητσο καποιοι παιχτες φυγαν γιατι βρηκαν δυνατα συμβολαια.Ποιος σου ειπε οτι ειναι τελειωμενοι παιχτες Μπατιστ Σαρας,Τσαρτσαρης,αυτα τα λενε οι κακεντρεχεις.Η πειρα μετραει οσο και η προσωπικοτητα των παιχτων που αναφερεις.Διπλα τους μονο κερδισμενοι βγαινουν οι νεοτεροι συμπαιχτες τους στην ομαδα.Ποιους μωρε 1/6 οτι θελεις λες??Μπραμος,Ματσιουλις,Λασμε,Μπανκς,ακομη και ο Ουκιτς θα σου δωσει 10-12 ποντους σιγουρους,θα θελαν πολλες ομαδες να χαν τετοιους παιχτες.Εσενα περιμενουν να κανουν προγραμματισμο.

      Διαγραφή
    3. ρε σεις πλακα κανει, μν ψαρωνετε.. ρε μητσο πλακα δν κανεις??? αλλιως θα σε περασω για ασχετο.. μπασκετικα δν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω... χοχοχο

      Διαγραφή
  44. http://www.gazzetta.gr/toyrkia/article/355547-diapseysi-gia-mpatist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.gazzetta.gr/toyrkia/article/355547-diapseysi-gia-mpatist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που διαβάζω εγώ στις παραπάνω δηλώσεις είναι πως οι Τούρκοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα για να αφήσουν τον Μπατίστ.

      Διαγραφή
    2. Χμμμμ ενδιαφέρον point of view/προσέγγιση.........

      Διαγραφή
    3. Ακριβως και εγω αυτο καταλαβα για αυτο το gazzeta με νεο κειμενο το επιβεβαιωνει "Α" http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/355555-prasino-ntoy-gia-mpatist

      Διαγραφή
    4. Θέλω να πω δε βλέπω να λέει ότι δεν παραχωρείται για αγωνιστικούς λόγους, ότι υπολογίζεται, θα δημιουργήσει μεγάλο κενό ή κάτι τέτοιο. Το εμπόδιο που επικαλείται είναι οικονομικής φύσεως...

      Διαγραφή
    5. Το είδα και αυτό που λες "Α" ..... για να δούμε λοιπόν .... έχουμε τον πόνο μας χιχι, μας έχει παρατήσει κι μόνους ο Jim.... αφού του είπαμε γιορτές δεν έχει φέτος χοχο :-)

      Διαγραφή
    6. Mολις μας εκανε την τιμη.Hallo jim!!!"Α"

      Διαγραφή
    7. Την τιμη καλε να μας καλησπερισεις,μηπως λεω μηπως το αυτακι σου ακουσε κατι,ή πλακιτσες μας κανουν ??? "Α"

      Διαγραφή
  46. Συγχαρητήρια στο Τζιμ που έβγαλε το θέμα Σερμαντίνι πρώτος. Δύο η ώρα ή λίγο νωρίτερα. Τζιμάρα εγώ περίμενα τίποτα για Πανάθα και ξαφνικά το είδα. Γίνονται βρωμοδουλειές τα βράδια τελικά..
    Panos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Jim...
      Συγχαρητήρια φίλε...
      Πες μας τι γίνεται??
      Που βρίσκεται η υπόθεση Μπατίστ??
      Coolxaris

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Χάρη και σε ευχαριστώ. Αυτή τη στιγμή μιλάω με Τουρκία. Είναι λίγο μπερδεγουέη το θέμα. Ο ένας από τους συνδέσμους μου, μου είπε ότι απορρίοφτηκε ο Σέλντεν Ουίλιαμς αλλά η Φενέρ είναι ακόμα στην αγορά για ψηλό. Ο άλλος π.χ. ισχυρίζεται ότι υπάρχει παιχνίδι ακόμα με τον Αμερικανό της Σαλόν (έχει κ άλλη πρόταση από Τουρκία). Όλα εξαρτώνται από την υπόθεση Μπατίστ. Εαν βγεί ένα καλό διαζύγιο τότε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα το κοιτάξει πραγματικά. Το θέμα είναι να βγεί το διαζύγιο.. Μείνετε on line αν μάθω κάτι είτε θα το γράψω είτε θα βάλουμε αναρτησούλα..

      Διαγραφή
    3. σε ευχαριστουμε Τζιμ."Α"

      Διαγραφή
  48. η αληθινη βομβα δεν θα ειναι ο μπατιστ στον παο . θα ειναι ο μπατιστ ΕΛΛΗΝΑΣ στον παο . αυτο θα τους ξερανει ολους . αρκει ο μανος να βαλει τα δυνατα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είπαμε ότι νομικά δεν είναι εφικτό!

      Ανδρέας

      Διαγραφή
    2. ας ερθει ο Μπατιστ και ας ειναι μονο για την ευρωλιγκα..μικρο το κακο το οτι δεν θα παιζει στην Α1..ετσι κ αλλιως μετα την ηττα απ'τον Ικαρο η πρωτη θεση της κανονικης περιοδου εχει κριθει,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου..κ οταν ερθουν τα play-off αποφασιζεις ποιον ξενο θα αφησεις εκτος..

      Διαγραφή
    3. φιλε γιατι δεν ειναι εφικτο ? ο καθε αλβανος και πακιστανος στην ελλαδα με λιγοτερα χρονια πως γινονται?

      Διαγραφή
    4. άσχετος και φασιστάκος,για πες έναν αλβανό κ πακιστανό που έγινε έλληνας

      Διαγραφή
    5. ο αλβανος και ο πακιστανός άδεια παρανομής βγαζουν κι αν μετά από χρονια και όχι υπηκοότητα. ο μπατιστ έιχε άδεια παραμονήσ από την πρώτη μέρα. εδω οι μετανάστες δεύτερης γενιάς και έχουν πρόβλημα με την υπηκοότητα. αλλά αν πρόκειται για το μπασκετάκι πρώτοι(βλ. αντετοκούμπο). Συγχρονο σκλαβοπάζαρο είναι το μεταναστευτικό

      Διαγραφή
  49. Ο Ολυμπιακός μετά τις τελευταίες ενθαρυντικές εμφανίσεις του Γκετσεβίτσιους έκρινε ότι στην μόνη θέση που θα μπορούσε να ενισχυθεί με κάποιον ρολίστα παίχτη και κάποιο παίχτη διαφορετικων χαρακτηριστικών από αυτούς που ήδη έχει είναι στην θέση 5 και άμα σου προκύπτει μία συμφέρουσα ευκαιρία όπως αυτή με τον Σερμαντίνι δεν την αφήνεις ανεκμετάλευτη.

    Για την θέση 1 εχει Μάντζαρη, Λο, Σπανούλη, Σλούκα και Κατσίβελη
    Για την θέση 2 έχει Σπανούλη, Γκετσεβίτσιους και Σλούκα
    Για την θέση 3 έχει Παπανικολάου, Περπέρογλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτή την θέση και ο Πρίντεζης ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει παίξει εκεί και ο Κατσίβελης.
    Για την θέση 4 έχει Πρίντεζη, Αντιτς και μπορεί να χρησιμοποιηθούν εκεί και οι Πάουελ, Παπανικολάου, Περπέρογλου
    Για την θέση 5 έχει Χάινς, Πάουελ, Σερμαντίνι, Μαυροειδή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί και ο Αντιτς ενώ ο Γεωργάκης έχει όπως αναμενόταν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά!Εγώ πάλι από την μεριά μου έχω την εντύπωση ότι λέμε λέμε εμείς αλλά στο τέλος ούτε μπατιστ θα πάρουμε ούτε κανέναν,βλέπω δλδ να μένει το ρόστερ ως έχει,ειδικά αν η φενερ θέλει να βγάλει κ κανα φράγκο με βάση τις δηλώσεις του τζενεραλ μαντζερ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν νομίζω να τον ήθελε τόσο πολύ ο Παναθηναικός τον Σερμαντίνι. Καταρχήν δεν ακούστηκε τίποτα τις τελευταίες μέρες που να αναφέρεται σε επαφές του ΠΑΟ με τον Σέρμα. Κατα δεύτερον, αν ενδιαφερόταν ο ΠΑΟ, θα είχε κινηθεί νωρίτερα. Τέσπα, Τζίμ, θεωρείς εφικτή την επιστροφή του Μπατίστ;
    Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παο περιμενε κατι τις τελευταιες μερες κ τον ειχε stand by τον σερμαντινι.κινηθηκε ο ολυ κ τον πηρε ομως

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Σίμο μου, να'σαι καλά. Για άλλον παίκτη σε ανάλογη περίπτωση θα έλεγα όχι κάθετα, ο συγκεκριμένος είναι κάτι διαφορετικό για το κλαμπ, παραπάνω από το αγωνιστικό κομμάτι. Ναι, εφόσον έρθει σε συμφωνία με τη Φενέρ. Δεν είναι εύκολο να τα βρούν, μιλάμε για πολλά λεφτά..

      Διαγραφή
    3. καλησπερα Jim,χρονια πολλα κιολας.. σιγουρα δε θα ναι ευκολο να τα βρουνε στην αποζημιωση..θα ρισκαρει ομως η Φενερ να της μεινει στο τελος αμανατι ο Μπατιστ?απ'τη στιγμη που δεν τον υπολογιζουν?

      Διαγραφή
  52. ΑΑΑ ναι, και χρόνια πολλά σε όλους. Ευχαριστώ τον Τζίμ για την εξαιρετική του δουλειά, και κόπο. Επίσης εύχομαι σε όλου υγεία και να είμαστε όλοι εδώ του χρόνου να κάνουμε μπασκετικές συζητήσεις!!:D
    Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λοιπον το θεμα με τον μπατιστ ειναι απλο.θελουν να το διωξουν αλλα ειναι παρα πολλα τα λεφτα για αποζημιωση.οι τρελοι οι τουρκοι τον ειχαν υπογραψη για ενα χρονο στα 2εκατ.μιλαμε χοντρη αποζημιωση.βεβαια εχουν κ τα χρηματα να κανουν οτι θελουν.για να δουμε
    Ο σερμαντινι ειναι υπερβολη για τον ολυμπιακο.γιατι απλα δεν προσθετει τιποτα παραπανω στην γραμμη ψηλων του ολυ.οποτε η τον πηραν για επικοινωνιακο λογο,η γιατι δεν ειναι ευχαριστημενοι μετον μαυροειδη κ θα τον καψουν η για ενα λογο μονο ,να κανει pick n roll με τον σπανουλη οπου το χει κ θα προσθεσουν επιθετικα αλλη μια λυση.αλλα ποσα λεπτα θα παρει?πραγματικα θελω να το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η αρχική μου εκτίμηση πάντως από τη στιγμή που πληροφορήθηκα το υπαρκτό του θέματος Γκιστ ήταν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει άλλον παίκτη. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει για πολλούς λόγους.. Πάντως ακόμα έχω την αίσθηση ότι αυτό ήταν το αρχικό πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. υπάρχει θέμα μπατίστ όπως σας έλεγα το μεσημέρι και μάλιστα πολύ έντονο.τόσο έντονο που θα το καταλάβετε ίσως τις επόμενες ώρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κ μενα ιδια εκτιμηση ηταν.κ ακομα πιστευω οτι δεν εχει την πολυτελεια κ το χρημα ο παο πλεον ναπαρει 7 ξενο , να παιζειεκτος ελλαδας μαλιστα.
    Αλλα εσκασε περι μπατιστ που οχι μονο ειναι τρομερη λυση για τριτο ψηλο ειναι ειδηση της χρονιας για την ομαδα φετος κ σε επικινωνιακο κανεις τρελο μπαμ στον κοσμο...κ σε εισητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τζιμ κανένας κολλεγιόπαις 7 φούτερ φθηνός που να μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟ για λίγα λεπτά υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  58. Αν δεν ήταν εκνευριστικοί, πολλοί ομοϊδεάτες μου Παναθηναϊκοί θα είχαν πολλή πλάκα… Η ομάδα έχει σοβαρή πιθανότητα να βρει τον τέλειο ψηλό για να γεμίσει τη ρακέτα κι αυτοί μοιρολογούν για τον – αξιόλογο, αλλά μάλλον άλλης εποχής, καθ’ ότι «δεινόσαυρος» - Σερμαντίνι. Είναι σαν να ξαναζούμε την γκρίνια του καλοκαιριού, όταν δεν μας έκανε ο «Δημητράκης», γιατί «ήταν τσιγκούνης». Λες κι έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο η οικογένεια να πληρώνει εσαεί για τη δόξα της ομάδας. Λες και πριν τους Γιαννακόπουλους η ομάδα ήταν – διεθνώς εννοώ, όχι σε εθνικό επίπεδο – κάποιο σοβαρό μέγεθος…
    Χρόνος δεν απομένει πολύς για να «τρέξουν» οι εξελίξεις κι οι σχέσεις με τον ατζέντη του δεν είναι ιδανικές για να κλείσει το θέμα γρήγορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να βρει σχεδόν τσάμπα τον παίκτη που υπό άλλες συνθήκες θα πλήρωνε όσο – όσο: ο Μπατίστ είναι ιδανικός για να παίζει ένα πεντάλεπτο σε κάθε ημίχρονο και να προσφέρει στάνταρ 7-8 πόντους και 5-6 ριμπάουντ. Χρόνος προσαρμογής μηδενικός, περιβάλλον αγαπησιάρικο, σχέσεις λατρείας με οπαδούς και συμπαίκτες (θυμηθείτε την πλάκα με τον Διαμαντίδη στη νίκη επί της Φενέρ), κόστος χαμηλό (αρκετά δεν πήρε εφάπαξ από τους Τούρκους;), αγωνιστικά στοιχεία ακριβώς αυτά που λείπουν όσο ο Σόφο είναι εκτός μάχης. Και για όσους τον πρόσεξαν, ο Μπατίστ είναι εμφανώς αδυνατισμένος, γεγονός που όσο να’ ναι θα καλύψει τα… γεράματα.
    Καλές γιορτές, με λιγότερη γκρίνια!

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σε οικιο περιβαλλον παιζει ανετα πανω απο δεκα λεπτα.σε καλη κατασταση τον ειδα.αλλα επαιζε ...περιφερεια φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Από Γαλλία.."Στη Σαλόν περιμένουν να μπούν τα χρήματα από τη Φενέρ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σέλντεν Ουίλιαμς.." Ρε τι γίνεται? Η μισή Ευρώπη κρέμεται από την υπόθεση Φενέρ-Μπατίστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ελα ντε
      Συμφωνα με τουρκο φιλο
      http://www.lejsl.com/sport-local/2012/12/24/depart-imminent-pour-shelden-williams
      Φαινεται οτι τα χουν βρει με selden κ διαπραγματευονται λυση με μπατιστ οσο γινεται καλυτερα οικονομικα.καιγονται για τεσσαρι βλεπεις κ οτι κ να λεει ο ντινστερ θελουν να τον διωξουν

      Διαγραφή
  61. Βλέπω μεταμεσονύχτια θρίλερ σήμερα κ αύριο...πάλι από τα χείλη σου θα κρεμόμαστε τζιμ!ενδιαφέροντα χριστούγεννα φέτος πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό τρενάρω και οποιαδήποτε ανάρτηση, ώστε να συμπεριλάβουμε περισσότερες πληροφορίες. Έχει πολύ ενδιαφέρον η ημέρα..

      Διαγραφή
  62. Να συνεισφέρω κι εγώ με το ¨κουτσομπολιό¨ μου.... ο ¨Σκύλος¨ που αρχικά έγινε η αναφορά για μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά είπε πως δεν εννοούσε τον Μπατίστ.... μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι, πάει κανενός το μυαλό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ταραξει τα νερα οταν θα παιζει πιο πιθανα σαν 7 ξενος,χωρις λεφτα πολλα διαθεσιμα,κ με λιγο χρονο να διαθετουμε ωστε να διαπραγματευτουμε καλη μεταγραφη?....χλωμα μας τα λεει ο σκυλος.
      Πιστευω οτι ο παο η θα πηγαινε σε μετριο αγνωστο χαμ. budget παιχτη τυπου watkins η σε κανεναν.ο μπατιστ ειναι αλλη κατηγορια

      Διαγραφή
    2. Πάνο κι αν σκιαγραφούσε τον Χέντριξ ? Δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτόν όλες αυτές τις μέρες

      Διαγραφή
    3. πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς.....όπως....αν η φενέρ δν πάρει τον γουίλιαμς θα της μείνει ο μπατίστ....ταυτόχρονα όμως ο χέιντριξ μένει free....και αν υπολογίσουμε ότι έχει περιθώριο 2 μέρες για να υπογράψει σε ομάδα ευρολίγκας θα ρίξει πολύ την τιμή του....τώρα αν πάρει κάποιον εκ των γουίλιαμς ή χέιντριξ μένει ο μαικ ελεύθερος.....και αυτό πάλι μας βολεύει!

      Διαγραφή
    4. Δημήτρη μάλλον συμφώνησε για Γουίλιαμς ... δες gazzetta και sportando

      Διαγραφή
    5. Πολυ ακριβος.ειμαι περιεργος ποσο θα κλεισει κ που...ακουστηκε κ για φενερ εντονα χτες

      Διαγραφή
    6. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΟΝΓΚ

      Διαγραφή
  63. Α ρε mike καρδιακους θα μας κανεις:)
    Τι ηθελες κ πηγαινες τουρκια το καλοκαιρι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλα χριστουγεννα σε ολους τους φιλους του hoopfellas!να εχουμε υγεια να τα λεμε καθε χρονο!jim σου ευχομαι καθε επιτυχια το 2013!!!! Διονυσης-ζακυνθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. jim εκτός από την υπόθεση της φενέρ με τον μπατιστ,τον σελντεν και τον χεντριξ τι άλλο έχουμε?
    Η ρέαλ πάει για τίποτα?Η εφές θα κινηθεί τελικά για ψηλό?
    Ο Παπαλουκάς φέτος θα μείνει ανενεργός?Θα κρεμάσει παπούτσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Shelden Williams is close to Fenerbahce Ulker Istanbul.
    The president of Chalon confirmed the agreement with Fenerbhace for the transfer of the American big man.
    Chalon will release Williams as soon as the club will get the money of his buyout from Fenerbahce.

    "We have an agreement for Williams with an Euroleague team" said Dominique Juillot president of the French team to Lejsl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναταλία γνωρίζεις ή κάποιος άλλος αν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το διάστημα απουσίας του Σοφοκλή?

      manu chao

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχει καμια επισιμη δηλωση.αλλα λογο της φυσης του τραυματισμου μπορει να σε πεθανει μεχρι κ το τελος της σεζον μια μεα μια εξω.
      Φιλαρακι φυσιοθεραπευτης που ειπε οτι θελει το λιγοτερο ενα μηνα θεραπεια κ μετα προσοχη κ ξεκουραση...

      Διαγραφή
  67. μεχρι τις 23:15 απασφαλιζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Po nedavni aretaciji Mika Batista, nič hudega je sluteč dopotoval v Atene kot član Fenerbahčeja, pa so iz omar začela množično padati okostja. Predsednik Dimitris Giannakopoulos, ki je letos prevzel Panathinaikos po očetu Pavlosu in stricu Thanassisu, je ob odstopu priznal, da Batiste še zdaleč ni osamljen primer, saj klub ni poravnal davkov niti za druge košarkarje...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την πρόσφατη σύλληψη του Mike Μπατίστα, τίποτε κακό δεν Παρουσιάζοντας έφτασε στην Αθήνα ως μέλος Fenerbahčeja, αλλά τα γραφεία άρχισαν να μειώνονται σε σκελετικής μάζας. Πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φέτος ανέλαβε τον Παναθηναϊκό αφού ο πατέρας του και ο θείος Pavlosu Thanassisu, η περίπτωση παραίτησης αναγνώρισε ότι Μπατίστ απέχει πολύ από μια μεμονωμένη περίπτωση από το club δεν πληρώνουν φόρους ή για άλλους παίκτες μπάσκετ ...

      Διαγραφή
    2. WTF ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
  69. παιδες, μυρίζομαι αλαν μπομπαν φωτσενκο....η εστω μπουρουσάγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. PAIDIA IPARXEI PERIPTVSI NA EXOUME ELLINIKI MPOMPA K OXI MPATIST!GIA DEITE EDW! http://trifillakia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2132.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Με αφορμή το παραπάνω ποστ.....μου ήρθε ένα τραγουδάκι.......Ρε ..............10 μέρες ελεγές.......ρε .....................10 μερες ελεγεςςςςς....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χλωμο εχει δηλωσει προσφατα δεν ερχετε ελλαδα.ειναιεπισης πανακριβος.κανει καταπληκτικη χρονια κ ειναι μακρα ο καλυτερος παιχτης της αρμανι κ ο πιο σταθερος.κ οσο κ μπουφος να ναι ο καριολο δεν τον δινει

      Διαγραφή
    2. βρε λες..Τί να πω..Αν φέρουν Έλληνα και συγκεκριμένα τον Μπουρούση θα πρέπει να του τα σκάσουνε.Το μπάτζετ με τις αντικαταστάσεις και τις προσθήκες έχει ήδη ξεχειλώσει..Στόχος της διοίκησης είναι μία ακόμα προσθήκη.Αναρωτιέμαι λοιπόν εγώ.Γιατί ρε πρόεδρε δεν τα έδινες αυτά τα λεφτά από το καλοκαίρι να κρατάγαμε 1-2 Έλληνες και τώρα να μιλάγαμε από άλλη βάση??
      Άσχετο,αλλά φέτος το μπάσκετ ποδοσφαιροποιείται σε θέματα μεταγραφών μες στο καταχείμωνο..zelico

      Διαγραφή
  72. Της πουτανας γινετε παιδια με το συμπαθιο:)
    Το φετινο δεν εχει ξαναγινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κοιτάχτε καλοί μου φίλοι, αν συνυπολογίσουμε ότι η Ολίμπια λέει κοιτάει και την περίπτωση Μπατίστ........ βρε λες ? Και καλά χτύπημα στον αιώνιο ? Έχει πουλήσει πολύ οπαδιλικί όμως δε θα την πονέσει την φανέλα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναταλία χεστήκαμε με το συμπάθιο.....γιατί ο σόφο είναι βάζελος????ο 10 μέρες είναι χανούμι τρελό.....ίσως να του γύρισε το μυαλό με αυτά που άκουσε στο σέφ.....ωστόσο το προσωπικα το θεωρώ αδύνατο.....γτι είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει κ δν θα το άφηνε για τπτ ελεύθερο!

      Διαγραφή
    2. Ναταλια η Ολυμπια Λουμπιανας??

      Διαγραφή
  74. Πουθενα στο νετ δεν λεει οτι cska k armani ενδιαφερονται για batiste
    Μανατζερς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.gazzetta.gr/toyrkia/article/355601-pire-anti-mpatist-i-fener
      εδώ το λέει φίλε.
      zelico

      Διαγραφή
  75. mexri tis 23:15 sunexizw anakoinwnetai o Kavaddas.
    apo mesa...
    (siga th vomva tha mou peite...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Όχι,μακριά!Πολύ ειρωνεία κ υφάκι,πολύ προκλητικός κ αν δεν πάρουμε μπατιστ υπάρχει πάντα ο χεντριξ,που αυτή την στιγμή φαντάζει η ιδανική λύση (παρόλο που η καρδιά μου λέει μπατιστ).μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα την μέρα της βράβευσης του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή