Athlenda

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

I FEEL EMOTION..




Το σύνθημα της διοργάνωσης άλλαξε για να ένα βράδυ εχθές στο ΟΑΚΑ.. Η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ και η ανυπομονησία για τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δημιούργησαν φορτισμένη ατμόσφαιρα, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να το μετατρέπει σε ώθηση και δημιουργικό ένστικτο καθαρίζοντας σαν μπανανόφλουδα την κακή –και πάλι- Φενέρ ..



 Σιδερένιος ο Παναθηναϊκός πέρασε και το εμπόδιο της Φενέρ και πλέον κυνηγά την 1η θέση στο τελευταίο παιχνίδι. Πολύ καλή συμπεριφορά στην άμυνα, σωστό διάβασμα του αντιπάλου και ένας Διαμαντίδης να βγάζει από το τσεπάκι του τον οδηγό get involved παραδίδοντας τον στους συμπαίκτες του..


-Οι εγγραφές για το σεμινάριο «πως διαβάζω μια άμυνα και εκμεταλλεύομαι τους συμπαίκτες μου» άρχισαν χθες και θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη.  Εισηγητής: Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικός χθες το βράδυ σε αυτό το κομμάτι, αποτελώντας έμπνευση για την ομάδα. Αφού ξεκίνησε με δύο κολλητά λάθη (στο ένα από αυτά την «άκουσε» κανονικά στο πρώτο δυναμικό hedge out του Μπατίστ που του.. ξανασυστήθηκε) καθάρισε το μυαλό του, αποκωδικοποιώντας και σμπαραλιάζοντας για το υπόλοιπο του αγώνα την τακτική του Πιανιτζιάνι, ο οποίος είχε εστιάσει την άμυνα της Φενέρ επάνω του. Ο Ιταλός επέμενε να αντιμετωπίσει τον Έλληνα αστέρα με trapping στο πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού, κυρίως όταν τον σκρίνερ μάρκαρε ο Άντερσεν (ενώ είδαμε hedge out με τον Μπατίστ θέση αυτή, η αγαπημένη άλλωστε αμυντική επιλογή του Πιανιτζιάνι στη συγκεκριμένη επίθεση) αποσκοπώντας να βγάλει τη μπάλα από τα χέρια του Διαμαντίδη και να δώσει τη δημιουργία (ή πιο γενικά την πρωτοβουλία/απόφαση στο τελικό κομμάτι της επίθεσης σε άλλον). Εκεί ήταν το σημείο που οι πράσινοι χτύπησαν, με τον Διαμαντίδη να βρίσκει συνέχεια πάσες σε ελεύθερο συμπαίκτη κρατώντας πριν ζωντανή τη μπάλα και  σηκώνοντας το κεφάλι,  είτε κατά μήκος του γηπέδου στη weak side είτε ψηλά στην κορυφή για σουτ ή διείσδυση δημιουργώντας αμυντική ανισορροπία στους Τούρκους. Θεωρώ πως βοήθησε και το ότι η άμυνα της Φενέρ εδώ ήταν παθητική με τον Άντερσεν να παίρνει χαμηλό βαθμό.


-Ο Παναθηναϊκός είχε 5 λάθη στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, κάνοντας το πρώτο του σουτ στο 3'(!) και ευστοχώντας εντός παιδιάς ένα λεπτό αργότερα για πρώτη φορά. Η επίθεση των πρασίνων περίμενε μια έμπνευση και αυτή ήρθε από τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που έδειξε φυσική υπεροχή κοντά στο καλάθι απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η Φενέρ τον ντούμπλαρε είτε με τον κοντινότερο wing, αλλά όταν αυτός ήταν ο Μπογκντάνοβιτς  μάλλον δεν γινόταν καν νταμπλ τιμ καθώς ο Κροάτης πήγαινε με τέτοιο τρόπο που μαρτυρούσε ότι έλεγε 50 πάτερ ημών από μέσα του περιμένοντας τον Σοφοκλή. Ακόμα και ο Σάτο ήταν διστακτικός σε αυτό το κομμάτι. Ο Έλληνας σέντερ ήταν αρκετά καλός, με τον Πεδουλάκη να τον τοποθετεί στο high post περισσότερο τώρα, επιλέγοντας ποστ παιχνίδι με τον Πάνκο (απέναντι κυρίως στον Πρέλντζιτς) είτε στέλνοντας τον θηριώδη σεντερ στη γραμμή υποστήριξης δίπλα από τον post player έτοιμο να λάβει πάσα. Μέχρι και ντράιβ είδαμε από τον Σόφο. Τι άλλο θέλετε..? Οι γηπεδούχοι έκαναν στα τελευταία 35 λεπτά μόνο 7 λάθη και αυτό εξηγεί σε ένα ποσοστό την εικόνα του ματς. Έχουμε πεί, εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να φτάσει σε ένα επίπεδο 12-14 λαθών κάθε βράδυ, ακόμα και εάν είναι άστοχος από το τρίποντο, έχει μεγάλη τύχη οπουδήποτε απέναντι σε οποιονδήποτε.. Το κρατάμε αυτό και το κυκλώνουμε.

-Παρεπιμπτόντως ο Άντι Πάνκο είχε μεγάλη συμβολή στη χθεσινή νίκη. Βγήκε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις, με μεγάλο ρεπερτόριο στην επίθεση. Σκορ στο ποστ, σουτ, ντράιβ συν τα τελειώματα του στο τρανζίσιον, θυμίζοντας εποχές ACB (15π. 7/10 διπ.). Είχαμε πεί το καλοκαίρι ότι η multiple offense του Αμερικανού μπορεί να αποτελέσει δυνατό χαρτί στο μισό γήπεδο αλλά εχθές ο Πάνκο λειτούργησε άψογα και στο τρανζίσιον . Εξαιρετικός και ο Μπράμος, ο οποίος δείχνει να έχει συνέχεια και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η αυτοπεποίθηση του είναι σε άλλο επίπεδο πλέον (σε σχέση με τις αρχές) ενώ παράλληλα έχει και σωστό shot selection, γεγονότα αλληλένδετα. Παρατηρείστε πόσο έξυπνα επιλέγει μετά το κάθετο σκριν να συνεχίσει την κίνηση του προς το καλάθι εκμεταλλευόμενος την έκρηξη και τα πολύ καλά του πόδια. Άξιο σχολιασμού το ότι ο Πεδουλάκης επέλεξε ροτέησιον στα γκαρντ με τρείς παίκτες, Διαμαντίδη-Μπανκς-Ούκιτς, με τους δύο πρώτους να επωμίζονται το κομμάτι της δημιουργίας σε συντριπτικό ποσοστό (καθόλου Κίτσεν..). Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑερ, έχει «δώσει» στην περιφερειακή γραμμή των πρασίνων. Παίζει πολύ συνειδητοποιημένα, ελευθερώνει με την προσωπικότητα του τον Διαμαντίδη και –το πιο θετικό- δείχνει μεγάλη διάθεση να γίνει κομμάτι της ομάδας. Αμεε..


-Αμυντικά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. Δε θα πώ άριστος, γιατί είδα λάθη (2 φορές ο αντίπαλος έκανε coast to coast χωρίς ουσιαστικά να βρεθεί παίκτης να σταματήσει τη μπάλα)και βοηθήθηκε και από την παρα φύσει αστοχία των Τούρκων, αλλά αρκετά έως πάρα πολύ καλός. Αναφέρομαι και στο συνολικό αμυντικό performance αλλά και σε επίπεδο τακτικής. Ο Πεδουλάκης ξεκίνησε τον Ούκιτς να παίζει προκλητικά flot τον Μακάλεμπ στα δύο μέτρα καλύπτοντας με πλάγια βήματα και τα μακριά του χέρια τα κενά που προσπαθεί να εντοπίσει ο Αμερικανός για να πάρει τον αεροδιάδρομο, έχοντας υποστήριξη φυσικά πίσω του από μια ρακέτα φορτωμένη κορμιά. Ο Έλληνας προπονητής ρίσκαρε με αυτή την τακτική κάποια σουτ βέβαια αλλά η αστοχία των Τούρκων δυνάμωσε την άμυνα αυτή. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο ο Αμερικανός ντρίμπλαρε σε πιο γρήγορο ρυθμό «ψάχνοντας», ευρισκόμενος ψηλά στη περιφέρεια, ο Ούκιτς έπαιζε φλοτ  και ανέβαινε διακριτικά προτάσσοντας το χέρι του μόνο όταν ο Μακάλεμπ έδειχνε ότι προτίθεται να «πατήσει» για σουτ, γιατί απλά το σουτ εν κινήσει δεν είναι το φόρτε του σούπερ-Μπο. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χαλαρά στα ριμπάουντς απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης σε αυτό το κομμάτι (έχει αρνητική παράδοση εδώ ο Πιανιτζιάνι) και επιβλήθηκε με τη σκληράδα του στην άμυνα βρίσκοντας ανοιχτό γήπεδο και πόντους στο τρανζίσιον. Εύκολους πόντους, πολύ σημαντικό για παιχνίδι με τόσο χαμηλό σκορ.


-Η Φενέρ ήταν χάλι μαύρο. Την περιμέναμε πιο αποφασισμένη, αλλά τελικά αυτό παρουσίασε στο παρκέ ήταν κάτι σε βούτυρο.. Απίστευτη αστοχία, απέναντι σε μια πολύ καλά προετοιμασμένη άμυνα μεν, αλλά αδικαιολόγητη σε τέτοιο βαθμό. Ο Μακάλεμπ έκανε το χειρότερο παιχνίδι του τα τελευταία 2 χρόνια, ο Μπατίστ ήταν «μπλέ» και πάλεψε μόνο ο Σάτο που είναι σταθερά ανεβασμένος φέτος. Ο Πιανιτζιάνι προσπάθησε να «λύσει» την επίθεση του δίνοντας  κίνηση με τον Πρέλνζιτς στο «4» αλλά ο αντίπαλος ήταν προετοιμασμένος για κάτι που έχει πάψει πια να είναι τρικ. Ο Σαβάς έπαιξε λίγο και ο Μπρέμερ σχεδόν καθόλου, όχι άδικα. Λάθος μεταγραφή είχαμε σχολιάσει.. Η Φενέρ παίζει πολύ πιο «μαζεμένα» και σωστά με τον Ερμίς σαν μπακ απ πόιντ παρά με τον Αμερικανό και φυσικά δεν αναφέρομαι στο χθεσινό ματς. Ο Μπρέμερ είναι «2» αλλά στα ίδια κυβικά έχει τον Ονάν εκεί. Πλέον παίζει την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα εντός με την Καντού. Πιανιτζιάνι εναντίον Τρινκιέρι.. Πάντως με 1-2 προσθήκες, εφόσον περάσει μπορεί να δείξει πολύ καλύτερη εικόνα. Η μια μπορεί να είναι ο Βελίτσκοβιτς, λέω εγώ..


-Πολύ έντονα τα συναισθήματα για το πρώην σύμβολο του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός «έσπασε» και μαζί του τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ, σε μια στιγμή που αξίζει θεωρώ να ζήσει κάθε σπουδαίος αθλητής στη ζωή του. Ήταν φανερό –νομίζω θα το συζητήσατε και εσείς- ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απλά «εκτός ματς», απολύτως δικαιολογημένα.. Μου έσκασε πολύ περιέργο συναίσθημα όταν τον είδα σε μια από τις πρώτες φάσεις τον είδα στο παρκέ του ΟΑΚΑ να βγαίνει δυναμικά, παίζοντας hedge out, στον Διαμαντίδη. Αλλόκοτο. Όχι όσο όταν είδα τον Γκάλη απέναντι στον Γιαννάκη μετά τη μεταγραφή του Νικ στον Παναθηναϊκό, αλλά αρκετά αλλόκοτο..


-Σίγουρα το θέμα που καίει είναι το διοικητικό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ θετικό ότι επικρατεί κατευναστικό πνεύμα εδώ και αρκετές ώρες, βοήθησε και η εμφάνιση  της ομάδας . Οι δικές πληροφορίες λένε αυτό που ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι. Υπάρχει «θέμα» μέσα στην οικογένεια, πιθανόν με βαθύτερα αίτια. Όλοι βέβαια περιμένουμε αλλά αυτή η ηρεμία είναι θετική και –ελπίζω- όχι ύποπτη. Νομίζω ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί άμεσα. Θα είναι κρίμα να χαλάσει αυτό που χτίζεται..

229 σχόλια:




  1. Αν δει κανείς την πορεία της ομάδας εξελικτικά, διακρίνει ότι σε μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες - πυλώνες γίνονται όλο και περισσότεροι: δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης (ο οποίος δεν είχε και λίγες κακές βραδιές, αλλά τελευταία είναι ξανά σπουδαίος, άσχετα αν δεν σκοράρει πολύ), δεν είναι μόνο ο Σόφο (την υγειά του νάχει, σε 15-18 αγωνιστικά λεπτά μπορεί να δίνει εύκολα 12-15 πόντους), δεν είναι μόνο ο Λάσμε (το παλικαράκι στα μετόπισθεν ταπώνει ό,τι πετά τριγύρω και μπροστά είναι άριστος αποδέκτης των ασίστ του Μήτσου), είναι πλέον κι ο Μπράμος (σταθεροποιεί το τρίποντο, «δαγκώνει» στην άμυνα και - το κυριότερο - βάζει στο παιχνίδι του νέα στοιχεία, όπως ασίστ και διείσδυση), είναι ο Μπανκς (αν χάσει κιλά και κόψει τις «αμερικανιές» θα δίνει σταθερά στην ομάδα το απρόοπτο που της λείπει, ενώ δείχνει και καλούτσικος σουτέρ), είναι ο Ματσιούλις (παρά τα μεγάλα κενά του διαστήματα, ενώ είναι αλήθεια ότι τις καλύτερές του εμφανίσεις τις έκανε στο «4»). Ποιους περιμένουμε; Τον Πάνκο, που συχνά - πυκνά «εξαφανίζεται», τον Κίτσεν (αν προλάβει.), που παρά τα καλά του στοιχεία μοιάζει να πνίγεται στο άγχος και κυρίως τον Ούκιτς: αυτός έχει και τη μεγαλύτερη δυσκολία να προσαρμοστεί, δεν έχει σχεδόν καθόλου βελτίωση και σιγά - σιγά ο Πεδουλάκης τον βγάζει εντελώς από το «1». Στο «2» ουδέποτε έκανε σπουδαία πράγματα, αφού δεν έχει σουτ, αλλά επειδή και έμπειρος είναι, και προσωπικότητα έχει, αξίζει να τον περιμένουμε έναν - δυο μήνες ακόμη.

    Ο Πεδουλάκης είχε δεσμευτεί ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο και μάλλον θα τηρήσει την υπόσχεσή του, αφού της έχει δώσει τις σταθερές που αναμενόταν: η άμυνα πρακτικά είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα (στα νούμερα υπερέχει η Μπάρτσα, αλλά ο όμιλός της ήταν αστείος), σιγά - σιγά περιορίζονται τα λάθη (μεγάλη πληγή σε 6-7 αγώνες τουλάχιστον), ενώ μέσα από το σύνολο αναδεικνύει κάποια χαρακτηριστικά που δυο - τρεις παίκτες έχουν σε απόλυτο βαθμό. Η ομάδα άλλωστε έχει τους κορυφαίους όλης της διοργάνωσης σε δύο στατιστικές κατηγορίες (Διαμαντίδης στις ασίστ, Λάσμε στις τάπες) κι έδειξε την απόλυτη ετοιμότητα σε πολύ δύσκολες συνθήκες (πριν τα ματς με Ρεάλ, Καντού). Ομάδα έτοιμη για «πόλεμο». Και στη φετινή Ευρωλίγκα, που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, αυτό ίσως να αποδειχτεί αρκετό για να πας πολύ ψηλά.

    Τι επιβάλλεται να βελτιώσει (εκτός από το προφανές, τα λάθη); Είναι χάλια σε τρίποντα και βολές (ελπίζουμε να ενταχθεί ομαλά ο Καπόνο και να γίνει «όπλο» από την περιφέρεια), αλλά σούπερ στα δίποντα. Και σαρώνει τα ριμπάουντ, τομέας που στο παρελθόν ήταν μεγάλη πληγή. Στον 2ο γύρο, που οι όμιλοι θα είναι πιο δίκαια σχηματισμένοι (αν νικήσουμε στη Ρωσία θα είναι κάτι σαν Χίμκι, Ζαλγκίρις, Εφές, Μάλαγα, Άλμπα, ΤΣΣΚΑ, Μπάμπεργκ), περιμένω ακόμη καλύτερη εικόνα. Και φυσικά πλέι οφς. Όποιος νόμιζε ότι η κληρονομιά του Ομπράντοβιτς είναι μικρό πράγμα, θα γελαστεί πολύ.

    Υ.Γ. Στο τελευταίο Power Ranking είχες Ολυμπιακό στο 11 και Παναθηναϊκό στο 12. Νομίζω ότι σήμερα τα νούμερα είναι κάτι σαν 1 και 2 αντίστοιχα (δεν βάζω ψηλότερα Μπαρτσελόνα, γιατί όπως ξαναείπα ο όμιλός της είναι αστείος). Έχει ενδιαφέρον να κάνεις update τώρα, πριν την τελευταία αγωνιστική. Για μένα μικρή σημασία έχει αν θα περάσει τελικά η Φενέρ, ο Πιανιτζιάνι για μένα τα έκανε σαλάτα. Έστω κι αν έχει στη διάθεσή του πορτοφόλι για να διορθώσει πολλά.
    Υ.Γ. 2 Το θέμα ιδιοκτησίας το προσπερνώ, γιατί θεωρώ ότι είναι παρόρμηση του Δημητράκη
    Υ.Γ. 3 Για την υποδοχή στον Μπατίστ, απλά να πω: αυτά πού να τα βρεις στη Σατραπεία...

    Δ. ΑΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ:"ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ
    ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ"ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΔΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΧΤΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΙΚ!
    ΜΑΙΚ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ TOP-16

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. JIM ερώτηση για τον Μπάνκς. παρατηρώ οτι έχει πρόβλημα στα τελειώματά του όταν τον πιέζουν. πιστεύεις οτι είναι θέμα φυσικής κατάστασης ή γενικά δεν είναι καλός finisher? σε κάποια βίντεο είχα δει οτι κάρφωνε, ενώ τώρα με δυσκολία νομίζω οτι φτάνει στεφάνι. κάνω λάθος?

    το άρθρο στα συνηθισμένα σου στάνταρτς. εξαιρετικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι για μεν απλα προσπαθει να παρει το φαουλ και βλεπεις οτι βλεπεις

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα Γκρεκ παίζει μεγάλο ρόλο η φυσική κατάσταση σε αυτό. Ποτέ δεν είχε τα πατήματα του Μακάλεμπ εαν αυτό εννοείς. ΄ταν σίγουρα πιό σβέλτος λίγα χρόνια πριν, το είχαμε αναφέρει στο report του. Έχει τον τρόπο του πάντως..

      Διαγραφή
    3. Επειδή έχω ταυτιστεί με τον Banks -όπως ίσως έχετε καταλάβει- η εξήγηση είναι πολύ απλή: τα 4-5 παραπανίσια κιλά του τον κάνουν πολύ διστακτικό στο τελευταίο πάτημα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις -το ξέρω, το έχω πάθει- το βαρύ διάστρεμμα είναι πάρα πολύ πιθανό. Συν ότι μάλλον δεν έχει "συνηθίσει" ακόμα να κουμαντάρει αυτά τα επιπλέον κιλά. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί ή αν θέλει -και πρέπει- να χάσει κιλά, αλλά αυτή είναι η δική μου ανάνγνωση.

      Κάτι αντίστοιχο ισχύει π.χ. και με τον Σόφο, ο οποίος όμως έχει μάθει να ζει με αυτό (το βάρος), και το χρησιμοποιεί εκεί που πρέπει. Προχθές π.χ. όπως λέει και ο Jim, πραγματικά μόνο ο Mike έβαζε πραγματικά "κόντρα" στο Σόφο, όλοι οι άλλοι φαίνονταν να κάνουν την προσευχή τους να μην τους πατήσει (που τελικά το έκανε σε 2-3 φάσεις)...:-)

      Διαγραφή
  4. re jim ti apospi exeis gia ton dani gibson tou ikarou>???emena m ou moiazei polu poitikos paikths...kai einai oti kalutero exw dei sta trpoda edw kai polla xronia akomh kai se epipedo euroleague..soutarei me 50 % tripoda...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός παίκτης. Δε θυμάμαι εαν τον είχαμε στις λίστες το καλοκαίρι. Έχει ποιότητα. Καλός σουτέρ, όχι ο καλύτερος εντάξει. Έχει καλό όνομα στη Γερμανία, τον σέβονται αρκετά.

      Διαγραφή
  5. Ωραίες οι απόψεις σου φίλε.. Σωστά τα λες. Θα κάνουμε update μετά την τελευταία αγωνιστική. Αυτό είναι το σωστό.. Να'σαι καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Jim ομολογώ πως για να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω και πρακτικά αυτά που γράφεις, να συνδυάσω δηλαδή λέξεις με εικόνες-κινήσεις στο γήπεδο, θα πρέπει να διαβάσω την ανάρτηση τουλάχιστον 3-4 φορές βλέποντας παράλληλα και κομμάτια του παιχνίδιου.... τέτοια μελέτη ούτε στο πανεπιστήμιο.... μεγάλη η χάρη σου χιχιιχ. Πέρα από την όποια πλάκα σε ευχαριστούμε θερμά για τις γνώσεις και αναμένουμε εξελίξεις στο κομμάτι ΄μέλη΄, μην ξεχνιόμαστε επειδή μας συνεπαίρνει η επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναταλία (ή οποιοσδήποτε αλλός), έχεις ιδέα από πού μπορώ να κατεβάσω αγώνα? torrent ή κατι άλλο?

      Διαγραφή
    2. @Ναταλία

      Να'σαι καλά Ναταλία. Το Ηοοpfellas θα αναπτυχθεί και μπεί σύντομα σε άλλη βάση. Απλά θέλω να γίνει σωστά, θα αρέσει σε όλους. Υπομονή..

      Διαγραφή
    3. Για τους αγώνες το είχε γράψει ξανά κάποιος φίλος σε προηγούμενη ανάρτηση, αν μπορέσω να το βρω θα το μεταφέρω... ειδάλλως ελπίζω να ξέρει κάποιος άλλος να μπορέσει να σε ενημερώσει πιο άμεσα

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστω για τον κόπο κι ας μη τον βρείς..

      Διαγραφή
    5. Παιδια εγω το βρισκω στο
      http://www.tzaba.tv/sbg_login.php
      Kai σε ενα αλλο που χτες εκλεισε :)

      Διαγραφή
    6. παιζει καμια πρόσκληση?

      Διαγραφή
    7. θα ανεβάζεις και βίντεο χαρακτηριστικών plays επιθεση και αμυνα ρε θηρίο

      Διαγραφή
    8. agapite anonyme, to davka den sou kanei? seriously?

      Διαγραφή
    9. δεν βρίσκω ρε φίλε αγώνες euroleague..

      Διαγραφή
    10. ο ποιο πρόσφατος αγώνας ειναι του οκτωβρίου. δηλαδη για να δω τον χθεσινο υπολογίζω κατα φλεβαρη μερια.. εκλεισε και το blue-white...

      Διαγραφή
    11. Παιδια αν μιλατε για μαγνητοσκοπημενους αγωνες αυτοι ανεβαινουν στο youtube εχω βρει αρκετους.Ειναι ολοκληροι.(χωρις τα διαλειματα φυσικα) οταν ομως η καμερα μενει στο γηπεδο δειχνει κανονικα.!
      Σταθης

      Διαγραφή
    12. μωρε τον αγώνα με την φενερ θέλω. τον έχασα και θέλω να δω και τι διάολο άμυνα παίξαμε και τον Mike και τον Banks και τον μπράμος.

      Διαγραφή
    13. http://www.sport-scene.net molis to anakalipsa mexri kai agones pao-osfp tou 92 kali diaskedasi

      Διαγραφή
    14. Να σαι καλα ορε Elias. μαλλον δε θ αργησει ν ανεβει ο αγωνας με τη φενερ στο site αυτο.
      Ευχαριστω και τους υπολοιπους για την βοηθεια..

      Διαγραφή
    15. re aderfe,xreiazetai invite mou leei,mipos exeis na mou steileis?

      Διαγραφή
    16. gianni to tzaba.tv θελει προσκληση. και δεν μπορω ουτε εγω να μπω. τα αλλα δυο δεν θελουν

      Διαγραφή
    17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. Ωραίος Jim, άψογη ανάλυση όπως πάντα. Απορίες/σχόλια δικά μου. Ο Μπράμος έχει προσθέσει νέες κινήσεις στο επιθετικό του ρεπερτόριο ή είναι ιδεά μου; Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση που ανέφερες; Δεν έχω δεί ολα τα παιχνίδια οπότε μπορεί κάτι να μου διαφεύγει. Επίσης Από παλιά είχα την απορία γιατί ο Σοφοκλής σπάνια καρφώνει όταν είναι μόνος του κάτω από το καλάθι. Θέμα στυλ; Δεν θέλει να καταπονήσει άσκοπα το σώμα του;

    Άσχετο αλλά θα ήταν μπασκετικά αφάνταστα ενδιαφέρον το ντέρμπι του πρώτου γύρου να γινόταν τώρα και όχι την 2η αγωνιστική. Βλέπωντας την κατάσταση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πιστεύω θα βλέπαμε πολύ όμορφο μπάσκετ.

    Jim συνέχισε την καλή δουλειά. Aποτελεί τιμή για το παρον blog το γεγονός πως εκτός από την κάθε ανάρτηση περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να διαβάσω τα σχόλια/αναλύσεις των χρηστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φετος νομιζω εχει σηκωθει πολλες φορες κ εχει καρφωσει πολλες φορες.θυμαμαι 3 τουλαχιστον στην μαδριτη μονο

      Διαγραφή
    2. Ευχαριτσώ Πάνο δεν είχα δεί το παιχνίδι με τη Ρεαλ, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση χθες που σε 3-4 περιπτώσεις μόνος απλά άφησε τη μπάλα με ταμπλό μάλιστα στο καλάθι. Ο Λάσμε από την άλλη μόνο καρφώνει :P

      Διαγραφή
    3. Για χθες ειδικά ίσως να φοβόταν λίγο και το πέλμα του αφού πρόσφατα επανήλθε στις προπονήσεις.... δεν ξέρω αν επηρεάζει όντως, μια σκέψη ήταν....

      Διαγραφή
    4. @maroutas

      ευχαριστώ πολύ φίλε. Σίγουρα είναι τιμή, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σχολιασμού. Ο Μπράμος έχει λυθεί και παίρνει σουτ που δεν έπαιρνε. Όχι ότι δεν τα είχε..

      Διαγραφή
    5. Εχει βελτιωσει πολυ μου φαινεται το παιχνιδι με την μπαλα και γενικα την τριπλα του ο Μπραμος!Τελικα το Μαικ Μαικ καρφωσε τους Μαικ δεν θα φυγει ακομα απο το ΟΑΚΑ μιας και ο Μαικ Μπραμος το αντιπροσωπευει επαξια!
      Σταθης

      Διαγραφή
  8. Αντε να ρθει ο καπονο να δουμε κ σε τι κατασταση ειναι γιατι εχει κ καποιους μηνες να παιξει μην ξεχναμε.αν ειναι σε γνωστα επιπεδα θα κανει θραυση.προυποθεση να καλυφτουν τα αμυντικα του ελαττωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο με το αμυντικα ελαττωματα ειναι ανεκδοτο.. αμυνα ειχε θεμα με τυπους σωματικα μπανκσ σε ποιο ψηλο ομως.. μν τρελαθουμε οτι θα εχει προβλημα στο μαρκαρισμα του περπερογλου ασ πουμε...

      Διαγραφή
    2. Chris δεν υπαρχουν μονο αργα σμολ στην ευρωπη.υπαρχουν κ γρηγορα.οπως κ σχηματα με τρια guard.κ επειδηδεν ποσταρει σαν παιχτης σε τετοια σχηματα δεν ειναι επιθετικα εκμεταλευσιμος.ειχε ανεκαθεν αργα ποδια.τωρα που χει να παιξει κ μηνες λογικα θα χει πιο βαρια.
      Οποτε δεν ειναι ανεκδοτο.πχ σε σχημα με cska με jackson,cristmas k weems οπου τελευταια παιζουν δεν μπορεινα βοηθησει με την καμια.οπως πχ με μπαρτσα απεναντι στον ινγκλις που ειναι πιο γρηγορος.ποσο μαλλον σε πιο αθλητικα τριαρια.τσπ σημειωσε το.

      Διαγραφή
    3. epeidi tn exw dei na paizei se agwnes dn m itan dld agnvstos, dn eixe thema me amina apla oi proponites dn ton ipologizan gia tetoies douleies.. ejallou gia to postarisma p les dn nomizw oti ton pairnoume gia auti tin douleia, o tipos soutarei me 5 panw tou...na doume an telika tha erthei prwta

      Διαγραφή
  9. Και κάτι ακόμα για τον ΜΠανκς..... στο πρώτο δεκάλεπτο και στις πρώτες άστοχες προσπάθειες της ομάδας, σηκώθηκε από τον πάγκο και προσπαθούσε να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του.... μεγάλο πράγμα για κάποιον που είναι τόσο λίγο στην ομάδα. Νομίζω θα δώσει πολλά τελικά. Κυρίως γιατί θα αναλάβει και ένα κομμάτι που ο Μήτσος δεν το πολυγουστάρει..... στα συν του Μπανκς ότι είναι συνεχώς δίπλα στο Διαμαντίδη προφανώς γιατί τον θαυμάζει όπως ο ίδιος λέει, γιατί τον θεωρεί σπουδαίο και θέλει να μάθει από αυτόν. Όπως και να έχει μόνο θετικά θα επιδράσει αυτό και για τον αρχηγό που μοιάζει να επιστρεφει το χαμόγελο στα χείλη του και να ευχαριστιέται το παιχνίδι όπως πολύ εύστοχα στην προηγούμενη ανάρτηση σχολίασε και ένας άλλος φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστηχως εχουμε μια μεγαλη απωλεια εδω.
      Στο να ενθαρρυνει εννοω απο τον παγκο.
      Χασαμε το πουλεν τον αρμστρονγκ.ηταν κ καλος στο κουνημα της πετσετας.
      Ξερω κακια ηταν καλο παιδι αλλα ηταν κ μεγαλος πετσετομαχος:)

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε Πάνο κρίμα ..... αν και πολύ ευχάριστο το σχόλιο !!! Εγώ το αξιόλογησα πολύ θετικό πάντως αυτό σαν κίνηση. Δεν ξέρω έχω την αίσθηση ότι θα δώσει πολλα αυτή η μεταγραφή σε πολλαπλά επιπέδα μάλιστα.

      Διαγραφή
  10. Τρομερο και εντυπωσιακο μπασκετ πραγματικα και ακομη η ομαδα ειναι στο 40 αυτων που μπορει να δωσει. Περιμενω να δω τι θα γινει με καπονο που θα λυσει τα κενα διαστηματα της επιθεσης. Μπραμος απλα απολαυστικος.. μεγαλη μεταγραφη!!! διναμε τοσα μιρια σε σατο οταν μπραμος τον εχουμε τσαμπα. Δν μπαινω καν σε κοπο να σχολιασω λασμε σοφο ματσιου ¨)
    Μονο για μπανκσ.. και μονο την τριπλα που εκανε αναμεσα σε 2 και πηγε στο λει απ τον αγαπησα!!!
    Οι τουρκοι μου θυμισαν λιγο απο περσινο παο.. πολυ βαρια ομαδα.. αργη και αργστροφη!!!
    Α και το χθεσινο τεστ μπανκσ με μακαλεμπ πιστευω ηταν θετικοτατο.. ο χειροτερος μακα εδω και 2 ετη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα ένα τα θυμάμαι σόρυ.... Jim είναι ιδέα μου ή το ροτέισιον της ομάδας δεν είναι τόσο μεγάλο ? Χθες παίξαμε με λίγους να το πω έτσι παίχτες. Για το Ματσιούλις φαντάζομαι έπαιξε ρόλο το ότι είχε τις ενοχλήσεις με το γόνατο. Στο εγγύς μέλλον όμως με τα τόσα παιχνίδια δε θα καταπονηθούν οι παίχτες αν παίζουν μονίμως οι ίδιοι ? για τα παιχνίδια Ευρωλίγκας μιλάμε πάντα, γιατί εντάξει εδώ στα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια παίρνουν ευκαιρίες και οι υπόλοιποι. Μήπως αυτό μας στοιχίσει στο Top-16 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογικη λεει οτι θα υπαρξει θεμα.τωρα ειδικα που υποτιθεται τα παιχνιδια δυσκολευουν κ βγαζεις μεγαλητερη ενταση.αλλα βαλε εναν ακομα παιχτη στην εξισωση πλεον.ευχομαι ο kitchen να αρχισει να αποδιδει

      Διαγραφή
    2. Για τον Καπόνο φαντάζομαι λες.... γιατί αν είναι έτσι και αρχίσει και αποδίδει και ο Κίτσεν πάμε συν 2. Μένουν δηλαδή εκτός Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης.... τα έχουμε καταφέρει και με λιγότερους δε λεώ, καλοί είναι και οι 9 αλλά από την Πανάθα θέλω το απόλυτο... μας έχει κακομάθει ;-)

      Διαγραφή
    3. Εγω τους βγαζω 11.θα σε μαλωσω ναταλια.:)

      Διαγραφή
    4. Χμμμμ σα να έχεις και δίκαιο...... έκανα μια γρήγορη προσθαφαίρεση.... 12 (αντί για 14) - 3 = 9 .... μάλλον έκανα λάθος αρχική εκτίμηση .... ουπς......

      Διαγραφή
    5. @Ναταλία

      Ο Κίτσεν δεν έπαιξε Ναταλία οπότε έκλεισε το ροτέησιον στα γκαρντ συν το ότι ο Μασιούλις βγήκε εκτός νωρίς. Περιμένεις και Καπόνο..

      Διαγραφή
    6. Γιατι τον ακυρώνει έτσι τον Κίτσεν ο Άρτζι ? Τι πιστεύεις εσύ ? Με τη λογική ότι ήταν δικό του παιδί, δική του επιλογή....

      Διαγραφή
    7. Κι έχω κι άλλη ερώτηση γιατί σαν παίκτη δεν τον είχα παρακολουθήσει πέρυσι... ο Γιαννόπουλος θα μπορέσει να βρει χρόνο στην ομάδα ? Πέρα από το πως θα δουλέψει εκείνος που είναι το κυριότερο, έχει σαν παίχτης τα στοιχεία, τις δυνατότητες να ταιριάξει σε αυτό που χτίζεται κ να μπορέσει να προσφέρει έστω και 2-3 λεπτά ? Το ίδιο ερώτημα έχω και για τους Ξανθόπουλο-Σκορδίλη. Ειδικά στο επίπεδο Ευρωλίγκας

      Διαγραφή
    8. Του περναει μηνυμα αυτο κανει...

      Διαγραφή
    9. Ο γιαννοπουλος ειναι αλλου κ αλλου αμυντικα για μενα
      Αυτο πληρωνει

      Διαγραφή
    10. PEDIA 2 NIXTES PRIN TO PEXNIDI ME FENER EIDA ONIRO OTI EFIGE O DIMITRIS GIANNAKOPOULOS KAI OTAN KSIPNAW LEW OX EFTYXWS ITAN ONIRO META APO 2 MERES OTAN ANNIKSA T PC KATALAMVENETE
      NOSTRADAMOS 13

      Διαγραφή
    11. Δεν έχει και πολύ άδικο ο Πάνος Ναταλία. Ο Μπράμος είναι πιό πλήρες πακέτο. Γιαννόπουλος-Ξανθόπουλος-Σκορδίλης είναι παίκτες ρόλων, μπορούν να κάνουν καλά συγκεκριμένα πράγματα και κάποια στιγμή θα τους δείς μέσα στη σεζόν περισσότερο αλλά όχι σε σταθερή βάση.

      Διαγραφή
    12. Νοστράδαμε ποιός θα φτάσει στο Λονδίνο? ΝΒΑ τι βλέπεις? Και κάνα δύο σημειάκια στο σημερινό κουπόνι..

      Διαγραφή
    13. xaxaxaxaxaxaxa DEN KSERW AFTA ALLA IDA OTI IRTHE STON PAO O GERERD STON PODOSFERIKO OMWS ALLA ITAN PALIO ONIRO
      NOSTRADAMOS 13

      Διαγραφή
    14. LIPON AGAPITO MU PEDI LONDINO PANE BARCA PAO EFES KAI MAKABI STO NBA VLEPW SAN ANTONIO SPURS POU OTAN KE ME TO KALO EPISTREPSI O LEONARD THA TUS SAROSUN OLUS KAI TORA STA KOUPONIA UNITED CITY VLEPW CITY EVERTON TOTENHAM EVARTON KAI WEST HAM LIVERPOOL LIVERPOOL
      NOSTRADAMOS 13

      Διαγραφή
    15. πάνω κάτω rotation 10 παιχτών:
      1.διαμαντίδης 25min
      2.banks 25min
      3.ukic 20-25min
      4.μπραμος(2-3) 20-25min
      5.machiulis(3-4) 25min
      6.panko 20-25min
      7.τσαρτσαρης(4-5) 10-15min
      8.σοφο 15min
      9.lasme 20-25min
      10.(?)kapono 20min
      11. kitchen(ευρωπη)/ξανθόπουλος(ελλαδα)
      12. γιαννόπουλος ή σκορδίλης
      χωρίς τραυματισμούς ψιλοπαλεύεται η κατασταση..

      Διαγραφή
    16. etsi p exeis balei tous xronous dn bgainoun... stous 5 prwtous exeis balei 25 lepta.. p poli apla gia tis 3 theseis dn bgainoun perissotera.... eidika an prosthesies kai to 20 lepto tou kapono asto.. mallon me 6 ada prepei napaizoume... dld ta 25 lepta se banks kai diamantidi simainei oti tha paiksoun kai tauxrona.. swsto mexri edw.. alla to 25 tou ukits kai to 20 lepto tou mpramos h 25 letpo apla dn xwraei.. an balei kai tin thesi tria me kapono masioulis asto...

      Διαγραφή
    17. maximum χρόνους έβαλα και προσιτούς για καθε παίχτη ανάλογα με την προσφορά, αντοχή, ηλικία, απόδοση τραυματισμούς... ισα ισα. καλύτερα να περισσεύουν χρονοι παρά να μην βγαίνουν.
      δες το καλύτερα έτσι. οι 4 πρώτοι θα παίζουν στις θέσεις 1-2 (με τον μπράμος στη θέση 2 5με10 λεπτά)
      θέση τρια μπραμος, καπόνο και ματσιουλις(10 λεπτά 3αρι οσο χρειαστει 4)κ.ο.κ.

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Τζιμ, απολαυστικός για μια ακόμη φορά.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα,ολο το ζουμι σε αυτο που εγραψε ο τζιμ ειναι η τρυαδα μπανκς-διαμαντιδης-ουκιτς στα γκαρ,καλη αμυνα με αυτους τους 3 πλαγιους και δημιουργια με τα'ι'σμα στον εκαστωτε σεντερ και στον πολυ ευστοχο πανκο στο 4,η φενερ κλασσικη ομαδα πιανιτζιανι που ξεχναει να παιξει επιθεση...βαρια κορμια με αργες περιστροφες σε επιθεση ειδικα και ολα τα σουτ με αμυνα(3 τριποντα ο σατο με χερι επανω του),δεν θα παει μακρια ο πιανιτζιανι(αν βεβαια περασει το τελικο με τη καντου),θελει περιφερειακο οχι αυτους τους μυστηριους διπλα στο μακαλεμπ!!!Τους προταθηκε ο μαικλ ρεντ αλλα εχουν αμφιβολιες οπως ειναι λογικο...ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Άκη. Όχι φίλε δεν είναι έτσι. Μια χαρά επίθεση έπαιζε ο Πιανιτζιάνι, φοβερό τρανζίσιον παραδοσιακά. Θέλουν δύο παίκτες εφόσον περάσουν όμως.. Τον είδες τον Νάιτ χθες? Έκαιγε..

      Διαγραφή
    2. Καλημερα τζιμ,καλο το τρανζισιον του πιανιτζιανι αλλα με τον oναν τον ερμις διπλα στο μακαλεμπ απεναντι στη τρυαδα του παο που αναφεραμε(μπανκς-διαμαντιδης-ουκιτς) ειταν λογικο επισης 2 λεπτα μονο εδωσε στο μπρεμερ(δεν το πιστευει),τα βαρια χαρτια του ιταλου ειναι μεγαλα παιδια,απ το πρεζλιτς περιμενω να δω πραγματα ακομα.Ο ναιτ τζιμ εχει σκαμπανεβασματα,ΘΑ γινει σε 1-2 χρονια παιχτης,εγω θα του εβαζα ενα ακομα πλειμεικερ διπλα στα δυσκολα ματς,παρολα αυτα ο μονρο σε ελευθερη πτωση-πειρε στα δυσκολα την ομαδα πανω του και κλαταρε.Πονταραν πολλα στο ντραμοντ που ειναι ακομα κολλεγιοπαιδο,εντελως λαθος πικ στο ντραφτ σε μια πειφερεια που ποναει κυριως αμυντικα.ΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  14. Νομίζω οτι το χθεσινό ήταν το καλύτερο παιχίδι του Πάνκο και στην άμυνα.Ο Μπράμος βγάζει φωτιές σε άμυνα και επίθεση και κοιτάει το καλάθι με το που θα πάρει την μπάλα στα χέρια του(νομίζω πως δεν το έκανε πριν το μάτς με την Καντού).Μαύρα χάλια οι τούρκοι στην επίθεση και φοβερά αστοχοι ακόμα και σε lay up.Απογοήτευση οι Karaman και Preldzic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου ρε Τζιμ μορτη.Θαυμασιο το αρθρο σου παλι.Πιστευω πως ο ΠΑΟ βρισκεται σε στροουκ και θα το παρει με διαφορα κιολας το ματς στη Μοσχα αν δεν το παρουμε βγαινουμε 3οι.Επισης τρομερη εντυπωση η επιβλητικη εμφανιση της Καχα στην Τουρκια χτες.Η Αρμανι φενεται να μενει εκτος.Λες να γινει το θαυμα απο τον χειμωνα;;Σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Στάθη παλίκαρε.. Δύσκολο. Ο βασικός στόχος είναι ο τίτλος για την Αρμάνι. Αλλά σίγουρα ο αποκλεισμός στην Ευρωλίγκα είναι πολύ μεγάλο χαστούκι και πιθανόν να αλλάξουν πράγματα. Αν δείς με τι αυτοπεποίθηση σούταραν οι Βάσκοι στη Πόλη θα καταλάβεις. Ειδικά ο Ερτέλ, που έχει πάθει κάτι ανάλογο με τον Μπράμος μετά το winning shot με το Μιλάνο..

      Διαγραφή
    2. Δεν το τσεκαρα καθολου το παιχνιδι Τζιμ.Θα το τσεκαρω ομως αφου μου το λες.
      Σταθης

      Διαγραφή
  16. ετσι οπως ειναι εφες και φενερ βλεπω ντουντα και ζοτς του χρονου να παντελονιαζουν 10 μυρια το χρονο ο καθενας....stonerook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ζοτς δεν αναλαμβάνει ομάδα έτοιμη από άλλους.
      θέλει τους δικούς του παίκτες , αυτούς που θα του χρησιμεύσουν στο κτίσιμο της "αρμάδας του"

      η φενέρ λοιπόν είχε έτοιμο ρόστερ , άρα δεν γινόταν να την αναλάβει ως είχε ... άρα , ξεκούραση και αναμονή ... άσε που στον ένα χρόνο μακρυά από την ένταση όλο και κάποιες ιδέες θα κατεβάσει που θα ανατρέπουν τα ως τώρα "δεδομένα του αθλήματος"

      Διαγραφή
    2. Έλα ντε.. Και Στόουνρουκ στο παρκέ..

      Διαγραφή
    3. Η φενερ με τους γερασμένους που μαζεψε δεν την πολυ βλέπω να κραταει και πολλούς.
      δεν νομίζω πάντως να έχει την αυταπάτη ο ζέλικο οτι θα παει σε μια ομάδα και θα ζητήσει 12 παίχτες για να φτιαξει την "αρμάδα" του. όπως είπε και ο ίδιος θα διαλέξει ένα ενδιαφέρον project. Και νομίζω οτι αυτό που εννοεί, εκτός του budget, είναι να του αρέσουν οι ντόπιοι παίχτες που θα είναι ο κορμός για τις προσθήκες που θα κάνει ο ίδιος σε βάθος χρόνου.

      Διαγραφή
    4. Εγω παιδια ειμαι βεβαιος (και κρατηστε το) οτι ο Ζελικο θα παει σε καποια πλουσια ομαδα φετος για να φτιαξει εναν κορμο παιχτων γυρω απο τον Διαμαντιδη που φετος ληγει το συμβολαιο του.Θα δωσει εντολη στην διοικηση να πληρωσουν οσο οσο για τον αριστεροχειρα θα χτισει πανω του στα 2-3 χρονια που του απομενουν για ποιοτικο μπασκετ και θα φτιαξει ομαδαρα.Αυτο πιστευω πως περιμενει ο Ζελικο.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
      Σταθης

      Διαγραφή
    5. Επίσης όταν ο ζοτς ηρθε το 1999 κράτησε 6 παίχτες και εκανε 3 μεταγραφες τι καλοκαιρι και μια τον ιανουαριο..

      Διαγραφή
    6. γραψε λάθος 4 το καλοκαίρι καμία τον γενάρη..

      Διαγραφή
    7. Στάθη αν και επαγγελματίας ο Διαμαντίδης και σαφώς όταν έρθει η ώρα θα αξιολογήσει τι είναι καλύτερο για εκείνον, θα ήθελα όμως πραγματικά να μην τον δω ποτέ σε άλλη ομάδα πλέον. Να είναι σαν τον Αλβέρτη.... το μόνο που με καθησυχάζει είναι πως αγαπάει υπερβολικά την οικογένειά του, από αυτά που λένε και γράφονται ώστε να μην εγκαταλείψει την Ελλαδίτσα μας και την Πανάθα μας.

      Διαγραφή
  17. Εξαιρετικός Jim και πάλι, αλλά αυτό είναι πια το αναμενόμενο, έ;
    Θα χρειαζόμουν να είσαι πιο αναλυτικός αλλά ξέρω, πάντα γράφεις σε πίεση χρόνου.
    Μετά τα διοικητικά που μας άφησαν άφωνους και μας πάγωσαν - θα πρόσεξες τα πολύ μειωμένα μηνύματα χθες σε αριθμό - προσπαθούμε να συνέλθουμε.
    Ποτέ δεν μου έκανε κλικ ο Πιανιτζιάνι. Δεν τον πιστεύω. Οι τούρκοι χρειάζονται Γιούγκους προπονητές για να ξεκολήσουν, το έχει δείξει και η εθνική τους.
    Ιδιαίτερα αρνητική έκπληξη όμως ήταν ο Πρέλνζιτς. Εδώ, στην "οργάνωση", με είχατε προετοιμάσει για πολλά απ' αυτό τον παίκτη αλλά δεν με πείθει πλέον.
    Θετική μέχρι τώρα ο Μπάνκς και ο Αργύρης. Πολύ ωραίο θάναι αν μας κρατήσει. Έχω αρχίσει να τρίβω τα μάτια μου μου και έχω αναθεωρήσει πολλά απ' αυτά που έλεγα μέχρι πριν ένα μήνα.
    Ίδωμεν...
    Θοδωρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις ομαδα μονο με το χρημα και να βαλεις 6-7 μισθοφορους να παιξουν μπασκετ χωρις background απο πισω....κατι θα ηξερε και ο Ζοτς που κραταγε παντα εναν κορμο με ποιοτικους Ελληνες παιχτες...Που θα παει θα μαθουν και οι Τουρκοι...

      Διαγραφή
  18. Τι θα γινει με αυτον τον Μισσα; Μολις τελειωσα το βιντεο (ημουν γπδ) και ειναι τοσο εκνευριστικο και στο replay,φαντασου να το βλεπεις ζωντανα.

    Δεν εχει ΚΑΜΙΑ αισθηση του μπασκετικου/τηλεοπτικου χρονου.Αργει τοσο πολυ να τελειωσει τη φραση του,να αναλυσει μια αμυνα που ειδε,ή οτιδηποτε αλλο και στο μεταξυ εχουν γινει 3 φασεις,εχουμε βαλει 1-2 καλαθια (χωρις περιγραφη του βασικου σπικ,που καθεται και τον ακουει) και αυτος ακομα,εκει,στην προ προ προηγουμενη.Μιλαει και αργα...

    Αφορητα κουραστικο.
    Abruzzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άστα να πάνε φίλε Abruzzi, και ο Μίσσας και ο δημοσιογράφος...να έχεις τον πόνο σου που δεν μπορείς πλέον να πηγαίνεις γήπεδο, να έχεις και αυτούς. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ όταν στο δεύτερο μισό της "ομιλίας" του Μπατίστ λέγανε πάνω του ό,τι τους ερχόταν στο μυαλό και δεν μπορούσα να τον ακούσω τι λέει...το έψαχνα μετά σε βίντεο...

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Θοδωρή. Πέρυσι τέτοιο καιρό τι θα έλεγες για τον ΟΣΦΠ του Ίβκοβιτς και τον Παπανικολάου? Με αφορμή το σχόλιο σου για Πιανιτζιάνι-Πρέλντζιτς..

      Διαγραφή
  19. φοβερο αρθρο Τζιμ για ακομη μια φορα...ευγε!
    Εκπληκτικο κοουτσαρισμα του Αρτζι προετοιμασια αψογη,και ειχε λυσεις για τα παντα,κερδισε κατα κρατος τον Ιταλο...(με την βοηθεια του φοβερου οργανωτικα Μητσου)Στα συν του Πεδουλακη η εξαφανιση του Μακαλεμπ ο οποιος αγνοειται ακομα και νομιζω οτι ηταν ενα απο τα κλειδια του ματς.
    Οσο για την αστοχια των αντιπαλων και των δυο Ελληνικων ομαδων εγγυται στο οτι τους χαλανε το μυαλο λογω της φοβερης αμυνας που τους παιζουν.
    ΥΓ Γουσταρω πολυ οτι Παο-Οσφπ δαγκωνουν στην αμυνα,all time clasic....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά φιλαράκι.. Και εγώ γουστάρω.. Αυτή είναι η ταυτότητα μας..

      Διαγραφή
  20. Jim, εντάξει είπαμε φοβερό άρθρο!!! μάθαμε και μαθαίνουμε πολλά εδώ μέσα, το πορώσαμε. αλλά what the f... "FLOT" means??? ένιωσα αδιάβαστος ρε φίλε. κανένας άλλος δε ρωτάει? αν δεν καταλάβω τι σημαίνει δε μπορώ να τελειώσω το άρθρο!!! είναι αυτά τα πλάγια βήματα με ανοιχτά χέρια??? μένω μετεξεταστέος? έχει εξεταστική τον Φλεβάρη? :-)
    Εl Greco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φλοτάρει σημαινει τραβιεται πισω.τον παιζει αμυνα σε αποσταση.

    Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει...νομιζω στο 25' το σκορ ηταν 35-30 και οι ομαδες επιδιδονταν σε διαγωνισμο αστοχιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Παναθηναϊκός του Πεδουλακη βρισκεται πια στο τελικο σταδιο διαμορφωσης.
    Μετα από ένα τριμηνο «ραβε – ξηλωνε» σε προσθηκες παικτων και σε στοιχεια παιχνιδιου,ο Παναθηναϊκός αρχιζει πια και αποκτα την τελικη εικονα του,η οποια θα ολοκληρωθει μετα και την ενσωματωση του Kapono.
    Δεν μπορει κανεις να πει ότι αυτή η ομαδα είναι η πιο ταλαντουχα της διοργανωσης ή η πιο εμπειρη .
    Ουτε ότι εχει την δυνατοτητα να παιξει το ολοκληρωμενο μπασκετ που επαιζε η προηγουμενη ομαδα του Ζοτς.
    Είναι όμως μια ομαδα – μπελας για ολες τις ομαδες της Ευρωπης.Πολυ κακος μπελας θα ελεγα και το μεγαλυτερο underdog για τον τιτλο…
    Νομιζω ότι αυτό που χαρακτηριζει κυριως τον Παναθηναϊκό είναι ότι διαθετει παικτες με μεγαλης εντασης εξειδικευση ,και όχι παικτες που ανταποκρινονται μεμονωμενα εξισου καλα σε πολλους τομεις του παιχνιδιου.
    Όμως ολοι οι παικτες του Παναθηναϊκου διαθετουν εξαιρετικα επιπεδα δυναμης, ταχυτητας και ενεργειας που ισοσκελιζουν τις ατομικες τεχνικες αδυναμιες τους.
    Το κλειδι ωστοσο για περαιτερω βελτιωση της ομαδας αποτελει η βελτιωση της συγκεντρωσης ή αλλιως της ικανοτητας σκεψης μεσα στο παιχνιδι.
    Μια ικανοτητα που θα οδηγησει στην ραγδαια μειωση των λαθων και στην σταθεροποιηση της αποδοσης του Παναθηναϊκού.
    Ακομη ο Παναθηναϊκός δεν εχει πιασει ταβανι σε ότι αφορα τις δυνατοτητες του,και αυτό δινει μεγαλα περιθωρια αισιοδοξιας για το μελλον.
    Νομιζω ότι η προβλεψη που ειχα κανει σε προηγουμενο αρθρο για final four,δεν φανταζει πια ονειρο θερινης νυκτος,αλλα ενας εφικτος στοχος.
    Αλλα πηγαινοντας βημα – βημα,πιστευω ότι είναι μεσα στις δυνατοτητες της ομαδας η προκριση στους 8.

    ΥΓ1.Νομιζω ότι ο Πεδουλακης θα πρεπει να ξανατσεκαρει το πλανο του,σε ότι αφορα την αρχικη πενταδα που κατεβαζει και συγκεκριμενα τη θεση «5».Δεν μπορει ο Σκορδιλης για αυτό το επιπεδο,και είναι κριμα να ξεκιναμε σαν ομαδα με τετοιο ντεσαβανταζ σε παθητικο ποντων και σε αποδοση.Γιατι να μην κτιζουμε σκορ και διαφορα από το πρωτο δεκαλεπτο,παρα να φορτσαρουμε από το δευτερο?Ας ελπισουμε με την ελευση Kapono να τακτοποιηθει καλυτερα το rotation της ομαδας,με τον Τσαρτσαρη να παιρνει περισσοτερο χρονο στο «5» και τον Μaciulis αντιστοιχα στο «4».
    ΥΓ2.Ο Kitchen νομιζω ότι δεν υπολογιζεται πια,και η μη συμμετοχη του χθες ηταν σιγουρα μηνυμα για το κοντινο μελλον.Κριμα,γιατι τον πιστευα πολύ σαν παικτη…Ισως σε άλλη ομαδα να μπορεσει να ξεδιπλωσει καλυτερα τις ικανοτητες του.
    ΥΓ3.Αν ειχε κατορθωσει ο Παναθηναϊκός να παρει τον Φωτση ,θα υπηρχε ομαδα που θα μπορουσε να του βαλει πανω από 50 ποντους?
    ΥΓ4.Απορω με αυτή την Σιενα,Jim.Πως γινεται να τζογαρει τοσο πολύ με το τριποντο?Ενταξει ,εχει τρομερα ποσοστα,αλλα δεν είναι και πανακεια.Και επιπλεον,γιατι είναι τοσο κακη στην αμυνα στην Euroleague?Eπικειται μηπως καμια αλλαγη παικτη στη διακοπη?Ο Rasic θα συνεχισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σιενα ειναι κοντα σε μενσα-μπονσου

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός ο Τζόνυ για μια ακόμα φορά. Ακούστηκε από το βράδυ της φυγής Κασούν ο Μπονσού. Καλή κίνηση (ο undersized center που λέγαμε). Για εμένα θέλει και πόιντ τύπου Παπαλουκά.. Ο Ράζιτς παίζει ελαφρώς καλύτερα αλλά δε θα έλεγα ότι πρέπει να μείνει.

      Διαγραφή
  24. Ο φετινος παναθηναικος ζει και πεθαινει απο την αμυνα του. Οταν τα νουμερα απο το τριποντο θα ειναι καλα η τα λαθη λιγα θα κερδιζει πιο ευκολα. Οταν συμβαινουν και τα δυο θα θριαμβευει. Εγω παντως επιμενω πως η ομαδα θελει τεσσαρι. Τσαρτσα κ πανκο ακομα και στο καλο τους βραδυ υστερουν στην αμυνα κ στο ριμπαουντ. Jim τι απογοητευση ειναι ο ιταλος φετος? Τι χαλι μαυρο αυτη η φενερ? Αλλιως μας ειχε μαθει, αλλα περιμεναμε και εχουμε εκτεθει ανεπανορθωτα. Παντως ο βελισκοβιτς θα ειναι πολυ καλη προσθηκη....για τον παναθηναικο. Χιχιχι, οσο ζω ελπιζω...dim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα Jim. Φοβερό το άρθρο όπως πάντα. Αν μπορώ να καταθέσω και εγώ μια γνώμη.

    Κατα την προσωπική μου άποψη τον Παναθηναικό στα τελευταία παιχνίδια τον έχουν μεταφορφώσει δύο παίχτες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι το όνομα και των δύο αρχίζει με Μπ... Ο Μπανκς κατά πρώτο λόγο και ο Μπράμος.

    Και εξηγούμαι: Ο Μπανκς επειδή ήταν low profile η μεταγραφή του, νομίζω δεν έχουμε παρατηρήσει το πόσο τρομακτικά γρήγορα (κατά την άποψη μου) έχει προσαρμοστεί κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Δεν θυμάμαι άλλον ξένο τα τελευταία χρόνια, με ένα μήνα προπονήσεων με την ομάδα και έχοντας χάσει την προετοιμασία, να είναι αλάνθαστος στην επίθεση και να κάνει πάντα την σωστή επιλογή (άσχετα αν καμιά φορά δεν του βγαίνει).

    Οταν πρέπει να σουτάρει, σουτάρει, όταν πρέπει να κάνει ντράιβ, το κάνει και όταν υπάρχει πάιχτης σε θέση έτοιμος να ''οπλίσει'' τον βλέπει και του πασάρει. Και το σημαντικότερο απ' όλα, κατεβάζει με τρομερή ψυχραιμία την μπάλα και γρήγορα, ώστε να προλαβαίνει να στηθεί η επίθεση όπως πρέπει. Γιατί όταν κατέβαζε στις αρχές ο Ούκιτς π.χ. μας έμεναν 12-14 δεύτερα και οι επιθέσεις έβγαιναν σκοτωμένες.
    Μετά ο Αρτζι έδωσε την μπάλα στα χέρια του Κίτσεν, ο οποίος ήταν τελείως ακατάλληλος οργανωτικά. Το μόνο που έκανε ήταν να ξεφορτωνεται την μπάλα από τα χέρια του γρήγορα επειδή φοβόταν μην χρεωθεί λάθος και έψαχνε τον Διαμαντίδη να στήσει την επίθεση με τα λίγα δεύτερα που απέμεναν και με έναν παίχτη λιγότερο ως επιλογή να του πασάρει (τον Κίτσεν) διότι αφενώς έτρεμε και αφετέρου ήταν κακώς σουτέρ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήται σε πολλά λάθη ο Μήτσος.

    Αντίθετα ο σούπερΜπανκς, κατεβαζει την μπάλα λες και παίζει δέκα χρόνια στον ΠΑΟ, και εχει πάρει αυτό το βάρος από τις πλάτες του ΔΔ. Εξού και τα λίγα λάθη χθες (πάντα κατά την γνώμη μου). Ετσι παίρνει και ο Ούκιτς πιο επιλεκτικά την μπάλα στα χέρια και κάνει πιο ποιοτικές ενέργειες, χωρίς να εκβιάζει καταστάσεις, Αρα έχει πάρει κάποιο βάρος και από τις πλάτες του Κροάτη.

    Επίσης δεν τον σημαδεύουν στην άμυνα, γιατί έχει αμυντικό φίλτρο, έχει μακριά χέρια και σχετικά γρήγορα πόδια.
    Να σημειώσω για μια φάση που μου έκανε εντύπωση, εκεί που ο Αμερικανός βγήκε στο φτερό και σούταρε για τρείς και ευστόχησε, ότι αποκλείεται να έχει πάρει στον ένα μήνα στην ομάδα εντολή να πάει εκεί και να περιμένει την έξτρα πάσα. Απλά διάβασε μόνο για την συγκεκριμένη φάση τις λάθος αποστάσεις στην επίθεση μας και πήγε να καλύψει την θέση, με αποτέλεσμα να του πασάρει ο ΔΔ και να σουτάρει ανενόχλητος. Φάση που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να διαβάζει την ανισσοροπία όχι μόνο στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και στην επίθεση της δικής του ομάδας. Κάτι για το οποίο φοβόμασταν όλοι ότι δεν το ''έχει''!

    Οσο για τον Μπράμο, τι να πω? Με έχει εκπλήξει θετικά. Σφαιράτα πόδια! Στην άμυνα νομίζεις ότι είναι παντού... Βγαίνει για όλες τις βοήθειες που χρειάζεται, μαζεύει ριμπάουντ όταν πρέπει, τρέχει στο ανοιχτό γηπεδο όταν πρέπει και σουτάρει εσχάτως εκπληκτικά, όταν πρέπει πάλι. Επίσης με την μετακίνηση του στα ελαφριά σχήματα στο '3' και του Μασιούλις στο '4', ξαφνικά αποκτήσαμε αξιόπιστο σουτ και από τις δύο θέσεις, οπότε η αντίπαλη άμυνα δυσκολεύεται να ''επιλέξει'' παίχτη να αφήσει ελεύθερο...

    Αυτοί οι δύο παίχτες λοιπόν κατά την αποψη μου έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟ να βρει χημεία, κι έχουν λύσει σε πολλά σημεία του παιχνιδιού τα χέρια του Άρτζι, αλλά και του κόουτς μέσα στο γήπεδο, Δημήτρη Διαμαντίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Πιτ, τα βλέπεις σωστά, αλλά να προσθέσω τη δική μου σκέψη...νομίζω ότι, όπως γίνεται με Μπράμο, η περαιτέρω ανάταση της ομάδας θα έρθει κυρίως μέσα από τους παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν βοηθήσει όσο αναμέναμε και σ αυτούς συμπεριλαμβάνω και τον Τσαρτσαρή και τον Πάνκο. Αν οι παίκτες μας είναι υγιείς νομίζω ότι η χρονιά βγαίνει μια χαρά με τους ψηλούς μας.
      Οπότε με βρίσκει σύμφωνο μια προσθήκη στυλ Καπόνο για να αποκτήσουμε το μόνιμα καλό σουτ που θα απελευθερώσει και άλλο την ομάδα.
      Και κάπου εδώ θα κάνω την κωλοτούμπα μου, και θα συμφωνήσω με τον Jim ότι είναι τεράστιο λάθος σ αυτή την ομάδα, μ αυτό το μπάτζετ να δίνεις ένα μεγάλο συμβόλαιο για παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κροάτη...

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις φίλε Αλέξανδρε εκ πρώτης όψεως σωστά τα λες για τον Κροάτη. Αλλά...
      Για θυμήσου όταν ο Παναθηναικός είχε τα χάλια του στο ξεκίνημα, εγώ έβλεπα μόνο αυτόν να πρσπαθεί να σύρει το καράβι. Αυτό γινόταν γιατί έχει την προσωπικότητα και το ατομικό ταλέντο να το κάνει, κάτι που λείπει από πολλούς. Ασχετα αν δεν του έβγαινε. Αρα σκέφτομαι μήπως όταν θα έρθουν τα δύσκολα θα είναι απαραίτητη η προσωπικότητά του, πλάι στου Μήτσου?
      Με δεδομένο βεβαια ότι θα είναι πιο δεμένη η ομάδα και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνει τότε, θα είναι μέσα από δουλεμένες επιθέσεις. Ολα αυτά χωρίς να κοιτάω το συμβόλαιο του. Εξάλλου νομίζω ότι είναι ανούσιο να το συζητάμε ακόμα. Αυτή είναι καλοκαιρινή υπόθεση.

      Διαγραφή
    3. Μπραβο ρε φιλε διαβασες τις σκεψεις μου.Η ομαδα αλλαξε με τον ερχομω του Μπανκς.

      Διαγραφή
    4. Επισης πιστευω παιδια ο Γιονας Μασιουλις ειναι ενας πολυ σημαντικος παικτης αν και βγηκε νωρις εκτος με φαουλ προχτες.Βοηθαει παντου ειναι ενας Μραμος πιο τεχνιτης και δινει βοηθεια σε πολλες θεσεις.Μπανκς ολα τα λεφτα εκτος απο την αγωνιστικη προσφορα εχει γινει ο αγαπημενος της εξεδρας και εχει ζεστανει πολυ την ατμοσφαιρα!Τελικα το Μαικ Μαικ καρφωσε τους Μαικ δεν φευγει απο το ΟΑΚΑ γιατι εχουμε ακομα εναν Μαικ ;).
      Σταθης

      Διαγραφή
    5. Και κατι ακομα μαγκες που το λεω ολη τη χρονια.Μην κοιτατε τα λεφτα που παιρνει ο Ροκο.Ο Τεπιτς καποτε επερνε 900 χιλιαρικα.Ο Ουκιτς ειναι σημαντικοτατος παικτης εχει καποια στανταρ σε καθε βραδυ βοηθαει παρα πολυ ειναι κριμα να τον κρινουμε τοσο αυστηρα.
      Σταθης

      Διαγραφή
    6. Πιτ, δεν έχεις άδικο απλά μιλάω "εκ του ασφαλούς" καθώς ο μπανκς μου μοιάζει μεγαλύτερη προσωπικότητα. Μακάρι όταν κολλήσουν οι άλλοι ο ροκο να είναι εκεί...

      Διαγραφή
    7. σωστος φιλε πιτ 13....φοβερο μεταλο ο Μπανκς εμενα μου εκανε φοβερη εντυπωση οτι σε μια διακοπη του παιχνιδιου μαζεψε τους παιχτες στο low post για οδηγιες....Οσο για Μπραμος τι να πω...Ωρες-ωρες μου θυμιζει...ναι θα το γραψω-τον Παπανικολαου- ενταξει ειναι λιγο πρωιμο αλλα δειχνει δουλευταρας ο χρονος θα δειξει...

      Διαγραφή
  26. Ο Σκορδίλης είναι καλός ως 4ο πεντάρι κ όχι ως τρίτο. Ο Ξανθόπουλος αντίθετα νομίζω μπορεί να σηκώσει το βάρος 7-8 λεπτών στην Ευρωλίγκα. Αν δώσουμε τον Κίτσεν στην Καντού θεωρώ ότι καλό θα ταν να πάμε για κάποιον low budget center αφού στο 4 με τον Μασιούλη, τον Πάνκο και τον Τσάρη είμαστε υπερπλήρεις γ'αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου jim,φοβερο αρθρο οπως παντα..3 Πραγματακια..Ενα,ο ΠΑΟ στο μπασκετ ειναι μια μεγαλη οικογενεια,η μεγαλυτερη στην Ευρωπη..Διοικηση,προπονητες,παικτες και φιλαθλοι..Ολες οι οικογενειες εχουν και τα εσωτερικα τους και τους καυγαδες και ολα...Συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια..Παραφραζοντας το γνωστο συνθημα θα πω το εξης..Τοσα χρονια μας κρατησαν τους φιλαθλους του ΠΑΟ οι Γιανακοπουλοι,τωρα θα τους κρατησουμε εμεις..Ενωμενους,οσο γινεται..Χαλαλι τους να διαφωνουν και να τσακωθουν οσο θελουν,εμεις ειμαστε εδω για ολους τους..Και ας αφησουμε τους Ολυμπιακους να ασχολουντε με το θεμα..ΔΥΟ..Ο βασικος λογος που προσαρμοστηκε σε χρονο ρεκορ ο Μπανκς ειναι γιατι το παιδι ηρθε με τρελη ορεξη να παιξει μπασκετ..Δειχνει να διψαει για μπασκετ και να γουσταρει τη φαση...Ισως επειδη δεν ειχε πολυπαιξει τα τελευταια χρονιο..Βαλε μαζι πειρα,εξυπναδα και καποια αγνοια κινδυνου..Και ακομη το γεγονος οτι η ομαδα ακομη δεν εχει πολλες σταθερες,οποτε πηρε γρηγορα ρολο..ΤΡΙΑ πιστευω οτι ο Ουκιτς,σιγα σιγα προσφερει καποια πραγματα που δεν φαινονται[πχ αμυνα]..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω φιλε και προσθετω οτι το μεγαλυτερο προσον του Μπανκς ειναι η προσωπικοτητα και το μεταλλο που δειχνει να εχει και ξερεις οτι αυτο συνηθως ειναι εμφυτο....

      Διαγραφή
    2. και συμφωνω και για Ουκιτς, φαινεται να μπαινει πιο πολυ στο στυλ της ομαδας...τουλαχιστον προσπαθει....

      Διαγραφή
  28. Ξέρει κανείς το καθεστώς με τις μεταγραφές μέσα στη χρονιά? Από ελληνικό πρωτάθλημα μπορούμε να ψωνίσουμε?
    Αν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν νομίζω να κινηθούμε για άλλο παίχτη. Ακόμα και για το Φώτση νομίζω πρέπει να το ξεχάσουμε.. Από τη μεριά του παίχτη θα είναι ρίσκο να έρθει στα μέσα της χρονιάς αφού το καλοκαίρι δεν θα είναι τίποτα σίγουρο απ ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα μπασκετάνθρωποι. Ευχαριστούμε Jim, από τις πληρέστερες αναλύσεις σου νομίζω. Ρίχνεις δουλειά και βγαίνει στο γήπεδο. Και όντως πολύ εύστοχα σχόλια, απαντώνται πολλά θέματα στη ροή.
    * Ο Μπανκς (που δεν είναι το στυλ μου) κάνει κάποια πραγματάκια που τα κάνουν μόνο μεγάλοι παίχτες. Σε dribbling και ταχύτητα drive (αέρας) από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Περίμενα πώς και πώς το match-up με McCalebb. Έκπληξη: Πολύ έξυπνος (είναι και η μαμά από United States, βέρος;) με αντίληψη και ένστικτο. Αυτά είναι και το διαβατήριό του, θα κάνει παπάδες το ’13. Ο πόνος μου: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Αμερική μαθαίνουν πως όταν ένας παίχτης ευστοχεί, στην επόμενη επίθεση αυξάνεται η πιθανότητα ευστοχίας του αν ξανασουτάρει ο ίδιος. Το έβαλες; Good. Αυτή που κατεβαίνει είναι μια καινούρια μοναδική επίθεση bro. Μην περιμένεις την μπάλα αποφασισμένος για σερί...
    * Καλές οι περικοπές, αλλά αν ο παιχταράς McCalebb παίρνει τόσα μύρια, ο Διαμαντίδης πόσα δικαιούται;; Πόσο μπορεί να αποτιμάται όλο αυτό το πακέτο;;
    * Μπράμος: Με έχει εκπλήξει από το πρώτο φιλικό. Δεν περίμενα τέτοια νοοτροπία, καρδιά, μυαλό. Τον περίμενα εργάτη αλλά πιο «λίγο». Πέρα από το σουτ που το είχε, έχει βελτιώσει φέτος το ball-handling του (κάτι που δίνει μία γενικότερη άνεση στον περιφερειακό) και έχει απρόσμενα φοβερά τελειώματα στα μπασίματά του! Τι σπάσιμο ήταν αυτό χθες... Επένδυση με μεγάλη εξέλιξη, μπορεί να γίνει τελικά και βασικός, και να σκοράρει και πολύ σε 1-2 χρόνια.
    * Δεν περίμενα ποτέ τον Σόφο τόσο ΩΡΙΜΟ, τόσο εγκεφαλικό, τόσο ανέκφραστο σε θετικές και αρνητικές στιγμές. Εύγε! Καρακέρδισε τον Μπατίστ σε ένα προσωπικό στοίχημα. Highlight καριέρας: πιάνει τη μπάλα με ταυτόχρονη προσποίηση, περνάει τον Μπατίστ με αριστερό ντράιβ, και τελειώνει με αλλαγή χεριού στον αέρα! «Πώς καις 8 πιτόγυρα σε 3”» ήταν.
    * Και 6 μήνες να τον περίμενε τον Λάσμε ο Πεδουλάκης, δίκιο θα είχε. Πιστώνεται.
    * Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Πάνκο θα δώσει πολλά περισσότερα στη συνέχεια;;
    * Για μένα μεγάλη μεταγραφική απογοήτευση είναι ο Ξανθόπουλος. Δεν συζητιέται επειδή δεν υπήρχαν προσδοκίες από τον κόσμο, αλλά εγώ βλέπω ότι αν και μέτριος, τα δικά του στοιχεία είναι που έλειψαν πολύ.
    * Έχω κολλήσει. Ήθελα έναν ταπεινό Ιλιέφσκι στον ΠΑΟ, δε νομίζω να είναι ακριβός. Ας τους δώσουμε δώρο τον Ούκιτς, τον Ξανθόπουλο, τον Κίτσεν, μία μπάλα μόλτεν και δυο καφάσια ασπιρίνες από το εργοστάσιο.
    * Δεν απογοητεύει η Φενέρ, απογοητεύει ο Πιανιτζιάνι. Καθαρά προπονητική ευθύνη αυτή η εικόνα. Τραγική διαχείριση του Μπατίστ, και πολλών ακόμα παιχτών (Μπογκντάνοβιτς φύγε!). Ο Σάτο εντελώς διαφορετικό ρόλο από πέρσι, του δίνει τη μπάλα. Το σύστημα Ζοτς τον είχε μονίμως στημένο απέναντι και πιο φοβισμένο. Βρήκα διαφωνία: Ο Ερμίς μου φαίνεται πολύ λίγος για αυτήν την Φενέρ. Συμφωνούμε ότι χρειάζεται επειγόντως PLAY-MAKER. Όπως περίμενα, άλλη μία ομάδα γερο-πρωταθλητών που θα καταφέρει να αποτύχει. Γι’αυτό το μπάσκετ είναι επιστήμη.
    * Batiste: Πόσο λάθος μπορεί να έκανε που έφυγε στα 35;; Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Από την άλλη πλευρά ακούω το κεφάλι του Σάρας. Πόσο σπουδαίο συναίσθημα είναι να είσαι Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια; Τί στιγμές, τί νίκες στη σκακιέρα και στη μία διεκδίκηση, τί παιχταράδες... Αυτές οι τιμές είναι τεράστιο παράδειγμα και για όλους αυτούς τους Μπανκς και Μπουνκς που έρχονται από πίσω για να συνεχίσουν να σέρνουν τέτοιο κάρο.
    * Διοικητικά: Δεν ασχολούμαι με οικογενειακά προβλήματα. Ας βάλουν κάτω τα εκατομμύρια να βρουν τη λύση, θα τη βρουν. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς με τα 50ευρα μας. Δεν έβλεπα την «Λάμψη»… Φάουλ Δημήτρη.
    * Η Ολίμπια βλέπω να μοιράζει πολλά παιχτάκια με μέλλον δεξιά-αριστερά.
    * Ο Μπρέισι Ράιτ είναι έτοιμος να ανέβει σκαλί. Τι σταυρωτή είναι αυτή;;! Άλλος άνθρωπος...
    * Ερώτηση: Θα πάρει κάποτε 4άρι ή με Καπόνο κλείνει; Ο Καπόνο μπορεί να παίξει στο 4;; Θα κοιτάξει κομμένους Ευρωλίγκα δηλαδή; Ο Schilb ακριβός;
    * Αφού τακτοποίησες το θέμα Παππά, θα ήθελα κάποια στιγμή άρθρο για Παπ-ΟΣΦΠ-Blazers. Αν και είναι νωρίς, είναι θέμα συζήτησης και ακούγονται πολλές διαφορετικές απόψεις και ανακρίβειες ως προς τα δεδομένα..

    # Russell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο οσο ακουγεται τελευταια μεταγραφη αλλα κρατα ομως κ τον παραγκονισμο του kitchen
      Παντως ο blake schlib ειναι μεγαλο λαχειο.οσες φορες τον εχω δει ειναι φοβερος οπως ειχε πει κ ενα αλλο παιδι εδω μεσα.φτηνος κ πολυ πολυ εξελιξιμος τα επομενα χρονια.
      Να προσθεσω κ γω κατι για τον μπανκς.ενω ειναι εντυπωσιακο το πως κολλησε με την ομαδα πρεπει να μπει σε καποιο καλουπι μιας κ πολλες φορες ενθουσιαζεται κ παιρνει σκοτωμενες προσπαθειες.αλλα ο πεδουλακης δειχνει δειγματα καλου προπονητη.πιστευω θα το διορθωσει

      Διαγραφή
    2. Και εγω πιστευω πως ο Πανκο θα προσφερει και αλλα οπως και το οτι ο Τσαρτσαρης θα επανελθει.Οχι ο καπονο δεν παιζει καθολου στο 4 αλλα εκει με τον ερχομο του θα ανεβει για πολλα λεπτα ο Μασιουλις.
      Σταθης

      Διαγραφή
    3. @Russell

      Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις, ως συνήθως. Ο Πιανιτζιάνι έκανε το μεγάλο λάθος ότι το καλοκαίρι δεν πήρε τον Χόκινς φίλε. Το λέω εδώ και πολύ καιρό σε όποιον μιλάω εκτός Ελλάδας. Ο Ράιτ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά εύθραυστος πνευματικά. Ο Ιλιέφσκι μια χαρά είναι αλλά πλέον δεν θέλεις παίκτη εκεί. Ο Σκιλμπ είναι από τους καλύτερους ολ αράουντ παίκτες αυτή τη στιγμή. Σκρίνερ και δημιουργό μαζί τόσο συχνά δεν βρίσκεις εύκολα.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Πάνο κι εγώ πιστεύω θα τον στρώσει ο κόουτς. Τα παίρνει τα γράμματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και παιχνίδια και αυτός και ο Καπόνο για να μπουν στο σκεπτόμενο μπάσκετ. "Άμα δε λιώσουμε μαζί πώς θες να γίνουμ' ένα;".
      Στάθη δεν τρελαίνομαι για Μασιούλις σταθερότερα στο 4, τον ήθελα στην περιφερειακή άμυνα και είναι αξιοπρεπής και δυνατός μεν, αλλά και κοντός. Με προβληματίζει ο Καπόνο για την άμυνα, πολύ soft και πολύ ψηλός. Άσε που στις εγκυμοσύνες οι άντρες παχαίνουν περισσότερο, κάτσε να τον δούμε πρώτα στο αεροδρόμιο...
      Χμ, Jim με εξέπληξες λίγο με Χόκινς. Είναι πιο πολύ το στυλ σου, αλλά κι εγώ τον θεωρώ πολύ καλό. Όμως δεν πέφτει πάνω στον Σάτο; Δεν είναι πλάγιος; Γιατί πιστεύεις ότι αυτός λείπει από το παζλ; Κάτι θα έχεις δει... Συμφωνώ ότι χρειάζεται ένα καθαρό 4άρι, εγώ θα στήριζα απόλυτα και Καραμαν, να μεγαλώσει παίζοντας. Βασικά, ο Σιμόνε δεν έχει κατεύθυνση στην επίθεση. Έχεις τον Μπογκντάνοβιτς και τον αφήνεις σε μια γωνιά να σουτάρει ό,τι αποφάγια του τύχουν; Πώς εκμεταλλεύεσαι με σχέδιο (miss match κλπ) το πακέτο Πρέλτζιτς που φέτος δείχνει να αναπτύσσεται; Σου πλήρωσαν έναν τεράστιο Μπατίστ, θυμάσαι μήπως το γιατί;; Ο Άντερσεν έχει κάποια ιδιαίτερα προσόντα για σέντερ, γιατί τον έχεις μόνο για σπρώχτη του κάθε Σόφο; Η μόνη σταθερά του είναι ο Μακάλεμπ. Του έχει δώσει τα κλειδιά και αν έχει κέφια αυτός στην πορεία θα παίρνει και τις επιθέσεις. Από κει και πέρα ό,τι κάτσει, ταλέντο υπάρχει, κάποιος θα σουτάρει. Δεν είναι έτσι όμως, και η μεταγραφή Μπρέμερ λέει πολλά για μένα... Απερίσκεπτο recruiting για την εμπειρία του. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πόσο σπουδαίο πρότζεκτ έχει αναλάβει και τί (μοναδική ίσως) ευκαιρία έχει, τον βλέπω κουλ και η ομάδα δε βγάζει δουλειά.
      Για Σκιλμπ, αφού εγκρίθηκε κι από hoopfellas μένει να πάει στον Άρτζι και μετά στο Δημήτρη η πρόταση. Όντως πολύ μυστήριο, σπάνιο πακέτο... Θα τον παρακολουθώ, θα παίξει ρόλο για την εξέλιξή του και σε τί ομάδα θα πάει. Αξίζει η επένδυση για ΠΑΟ, αλλά με τέτοια νούμερα που κάνει θα πέσουν να τον τσιμπήσουν τα πλούσια κοράκια φοβάμαι...
      Ιλιέφσκι όντως τον ήθελα προ Μπανκς, αλλά και διαχρονικά. Νομίζω ότι ταιριάζει στην κουλτούρα του Παναθηναϊκού και ο Μήτσος δεν χρειάζεται απαραίτητα έναν τρελό πάντα δίπλα του να του κάνει μαθήματα γιόγκα... Μπορεί να συζήσει και με ένα σοβαρό παιδί που τον καταλαβαίνει, αρκεί να τον συμπληρώνει.
      Για τον Ράιτ έχεις δίκιο. Ανήκει στην κατηγορία "θέλω να τον δω σε μεγάλη ομάδα αλλά όχι στη δική μου". Δηλαδή, δεν τον εμπιστεύομαι αλλά θα ήθελα να τον δω σε μια καλή ισπανική/ιταλική, να δω το ταβάνι του. Όπως είπες έχει δουλέψει το σώμα του πολύ, αλλά κι αυτή η σταυρωτή-αστραπή εμένα με έστειλε. Αυτός στα βαθιά δεν πάτωνε στον Άρη και τώρα μπαίνει δυνατά και με καλό jump-shoot.
      Ευχαριστώ, θα τα ξαναπούμε.

      # Russell

      Διαγραφή
  30. να πω και εγω οτι η αναλυση του σγωνα ηταν πολυ καλη και οτι ειδα το ματς με διαφορετικο τροπο
    Ο Παναθηναικος ειναι ξεκαθαρο οτι χρειαζεται εναν σουτερ για αυτο ο Καπονο οταν με το καλο ερθει θα δωσει λυσεις στην επιθεση και θα αλλαξει τον τροπο που παιζουν αμυνα οι αντιπαλοι ειναι ομως εμφανες οτι χρειαζεται και εναν παικτη στους ψηλους μαλλον τεσσαροπαινταρι παρα ενα ελαφρυ 4.
    Επιπλεον τωρα που βρηκαμε εναν αξιοπιστο παικτη στην θεση 1 ισως αλλαξει θεση και ο Ουκιτς απελευθερωθει απο το κατεβασμα της μπαλας και μπορεσει να δωσει αυτα που μπορει στην επιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. απειρα συγχαρητηρια για το αρθρο . ισως το καλυτερο μπασκετικο σχολιο στο ιντερνετ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gt o pao na parei ton kapono enw uparxei sthn gyra o schlib pou 8a einai dia8esimos gt i salon exei apokleistei???episis gt giamia proxeiri lush sto 4-5 me ka8olou lefta einai o petway tou re8umniu enw an yparxoun lefta ..pou den yparxoun gia o dhmhtrhs eipe 8a plhrwseis ta 2.5 ekatomuria pou xrwstaei o pao opote bb metagrafes..ara 8a sunefere na parei petway me 80-100 xiliarika pou pernei kai to nschlib pou einai pio fthnos apo kapono...opote i omada meta den tha pianetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. episis o kasun tha itan mia kalh periptwsh alla akribh enw den thewrw oti to stul tou tairiazei twra ston pao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ton kasun ton thelw kai egw leipei o 2.10+ center apo tin omada alla gia na figei apo siena epikalestike prosopikous logous kai mallon tou kopsane tin euroliga gia fetos oi italoi

      Διαγραφή
  34. JIM ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΡΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ (π.χ. trapping , hedge out , flot κλπ)

    H ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΠΑΝΚΣ Κ ΛΑΣΜΕ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Κ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΑΜΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ-ΟΥΚΙΤΣ-ΣΟΦΟ!!

    ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγχωρηστε μου την ασχετη ερωτηση αλλα.. ο Παναγιωτης Βασιλοπουλος αγωνιζεται πουθενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ekane pali xeirourgeio stis usa exei ginei kai san dolmas paei gia 3 seri xrono ektos krima tetia energeia sto parke diskola vlepeis

      Διαγραφή
    2. ο Βασιλοπουλλος ειναι τραβματιας και εκανε ενχειρηση στη Αμερικη πριν λιγο καιρο

      Διαγραφή
    3. Ανωνυμε φλοπινγκ ειναι η αμυνα απο αποσταση 2-3 μετρων που δινει το σουτ σαν πρωτη επιλογη και απαγορευει την διεισδυση.Χεντζ αουτ ειναι το φραγμα που κανει ο ψηλος αμυνομενος στο πικ εν ρολ καθως μπλοκαρει τον διαδρομο που παει να παρει ο παικτης με την μπαλα απο τον σκρινερ.Σαν αρνηση δηλαδη.Παρατηρησε τον Μπατιστε οταν παιζει αμυνα σε πικ εν ρολ τι κανει και θα καταλαβεις.Τραππινγκ ειναι η παγιδα.Δηλαδη μετα απο σκριν να κλεινουν πολυ δυνατα πανω στον παικτη με την μπαλα 2 ατομα για να τον κανουν να οδηγηθει σε λαθος ενεργεια η να του κλεψουν την μπαλα.
      Σταθης

      Διαγραφή
    4. Φλόπινγκ αποκαλείται το θέατρο Στάθη, τύπου "με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσα" για να κερδίσω φάουλ π.χ. Αυτό που περιγράφεις είναι το φλοτ, η γνωστή "φλοταριστή άμυνα" στη γλώσσα του μπάσκετ.

      Διαγραφή
    5. Ε;;;; Ειχα την εντυπωση πως φλοουτινγκ ηταν το θεατρο και φλοπινγκ αυτο που ειπα οκ ομως αφου το λες εσυ το αναθεωρω :)
      Σταθης

      Διαγραφή
    6. Οοοο τα εκανα μανταρα λαθος στο λαθος σορρυ γκαις.
      Σταθης

      Διαγραφή
  36. βλεπωντας το ωιδεο με μπατιστ διαπιστωσα ποσο τυχερος ειμαι που εζησα τις μεγαλες ομαδες του παναθηναικου που κατεβαζε ο ομπρα.. τετοιο δεσιμο του κοσμου, τετοια αγαπη προς τουσ παιχτες και το αντιστροφο που δυσκολα βλεπεις σε αλλεσ ομαδες. ολα αυτα τα τροπαια και οι στιγμες. ειδικα τα ευρωπαικα εχουν δημιουργησει μια απισευτη αυρα στο οακα. κριμα αν τελικα δν συνεχιστει αυτος ο παναθηναικος με την μορφη που εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδια κ η δικια μου αποψη για το ροστερ της ομαδας
    Με τον ερχομο του μπανκς η ομαδα ειναι καλυμενη σε PG που σημαινει οτι ο ukic ανεβαινει στο 2 κυριως κ με την εμφανη βελτιωση του μπραμου με την μπαλα ειμαστε καλυμενοι σχετικα για το μπατζετ μας.
    Ειναι εμφανες οτι θελει η ομαδα 4/5 παιχτη.αν τραυματιστη καποιος απο τους σεντερ οπως εγινε κ με λασμε κ με σοφο προσφατα εισαι γυμνος.δεν ξερω τι σκοπο εχουν μιας κ ο καπονο κλεινει αλλες αδυναμιες αλλα το σωστο ειναι να δωσεις κιτσεν κ να πας σε φτηνη λυση 4/5 παιχτη,οπως τον πετγουεη ο οποιος ειναι κ αρκετα εξελιξιμος.ο ξανθοπουλος μπορει σαν 5 γκαρντ να βοηθησει ανετα.η ομαδα με απλες κ λογικες μεταγραφες δυναμωνει παρα πολυ.κ εδω ειναι η μαγκια του πεδουλακη.για την ωρα εχει δει αδυναμιες κ τις εχει καλυψει.να δουμε με το μηνυμα που περναει στον κιτσεν αν ειναι τυχαιο.γιατι δεν θα με χαλαγε ενας αλλος στην θεση του αλλα στους ψηλους.
    Κρυφος ποθος?ταιους αν κ πολυ χλωμο απο οσο ξερω.κοστιζει κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. po re pousti ti prospoihsh efage o stratos o fragkofonoulis apo carter ???po re pousti tou espase tous astragalous kai tous karfwse sth mourh.....gia na mh milisw gia horn kai petway poun krypsei ta kalathia..5 tapes sthn prwth periodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τρομερα προσοντα αυτος ο πετγουεη.ξεχωριζει ανετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πετγουεη,blake κ tyus
    Δεν θα με χαλαγε να πληρωσω διπλο διαρκειας αν χρειαστει.
    Κανεις χαλαρα κορμο σε δυο τρια χρονια με εξελιξιμους αμερικανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αλλος ενας λογος να αποκλειστει η φενερ
    Φωτσης στην φενερ?
    http://www.eurohoops.net/2012/12/dunks/14628

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. re pousti pws ginetai apo th mia xronia sthn allh me ena evrwpaiko pou phre o olubikaos na deixnei ola ta mats tou sthn tv apo kei pou ton eixame gia ftusimo ,,na mhn deixnoun kanena mats tou pao kai alloi oi reporter kai oi ekfwnites na pairnoun 3ekathara to meros tou olubikaou kai na mhn boroun na kanoun mia ekfwnish ths prokophs....eleoc dld...ton pao pou exei varethei na sikwnei koupes ti tha eperpe na ton kanoume dld????.... kala ta leme :NET:NeaErythroleukiThleorasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι διευθυντης αθλητικου ειναι ο Βαγγελης Ιωαννου...

      Διαγραφή
  43. η τβ ειναι γεματη γαβρους, ειναι γνωστο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. den to 3ereis apo tou xronou polu piathanon oi sxoliastes den tha pigainun ghpedo..apla tha metadidoun tous agwnes apo ena dwmatio pou tha vlepoun ton agwna se mia yv..etc kai alliws den paizei rolo afou apou tou xronou oi sxoliastes tha paroun thn thesi ton vilathlwn ka tha fwnazoun sunthimata yper tou gavrou kai tou fragkobil...a kai gia ton agaphto sxoliasth tou shmerinou agwna prwtos stis asiist sthn euroleague fetos o 3D ...as anoi3ei ligo to site na 3estravo8ei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Σιμόνε αποδεικνύει ότι μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι να φτιάξεις μια καλή ομάδα έστω και αν έχεις πρωτοκλασάτους παίκτες. Άναρχη, απείθαρχη ομάδα η Φενέρ με παίκτες τελείως εκτός παιχνιδιού (Μπατίστ και Άντερσεν κυρίως) και τεράστια αμυντικά κενά. Οι πολλές ήττες που έχει κάνει λένε πολλά. Δεν θέλει προσθήκες για μένα, θέλει οργάνωση και δουλειά. Από προπονητή και από παίκτες.
    Όσον αφορά την δική μας ομάδα, κάναμε ένα όριμο παιχνίδι. Δεν πτοηθήκαμε από το κακό ξεκίνημα και με εξαίρεση κάποιες φάσεις είχαμε καλή λειτουργία και επιθετικά και αμυντικά. Θα σταθώ σήμερα στην παρουσία του Άντι Πάνκο. Έχει ακούσει πολλά και αυτός αλλά αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης. Έχει επιθετικά στοιχεία που σπανίζουν. Το κρατάμε το ματς για τον Πάνκο.
    Το καλό είναι ότι μετά το αβολο ξεκίνημα σιγά σιγά βρίσκουμε ένα ροτέισον 9 παικτών που δείχνουν ικανοί για πολλά. Ο Μπράμος έχει ανέβει πολλοί, ο Διαμαντίδης επανέρχεται, ο Μπανκς βοηθάει ουσιαστικά, ο Λάσμε είναι απλά απολαυστικός, ο Πάνκο έχει 2-3 ματς που έχει ανέβει και αυτός. Αρχικά τραβούσαν μόνο ο Σόφο με τον Μήτσο, τον Ματσιούλις και άντε τον Ούκιτς που τουλάχιστον επιθετικά και με βάση τα νούμερα είναι ο πιο αποδοτικός μας γκαρντ. Περιμένουμε πλέον τον Καπόνο και φαίνεται τον Ιανουάριο θα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
    Υ.Γ. Κρίμα για τον Κίτσεν. Έχει προσόντα αλλά μάλλον δεν ήταν έτοιμος για το άλμα από τώρα.
    Madness

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Madness εχεις δικιο... οι ομαδες χτιζονται.Εμενα ο Μαικ-Αντερσεν-Μακαλεμπ-Σατο μου φαινονται λιγουλακι μισθοφοροι...Το μεγαλυτερο λαθος του Σιμονε αν και καλος προπονητης ειναι οτι πηρε "ταβανιασμενους" παιχτες ενω στην Σιενα εβγαζε και αναδεικνυε παιχτες,βλεπεις καμια φορα τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια...

      Διαγραφή
  46. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

    Υψηλότατο επίπεδο συζήτησης για ακόμα μία φορά από τους φανατικούς πιστούς του hoopfellas.
    Αν και φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα η "κατάληψη" που έχει γίνει στο blog από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
    Jim βάλε επειγόντως...ποσόστωση γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού θα σου κρατάνε μούτρα μετά!

    Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω στην κουβέντα είναι ο προβληματισμός για το rotation του Παναθηναϊκού, ακριβώς γιατί έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτό που είχα σχολιάσει μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού την Πέμπτη.
    Και θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που απασχολεί και τον Πεδουλάκη.

    Βλέπουμε 3 παίχτες των πράσινων να έχουν (για ακόμα μία φορά) πάνω από 30' χρόνο συμμετοχής, άλλους 2 λίγο παραπάνω από 20' και όλους τους υπόλοιπους κάτω από 15'.
    Ουσιαστικά, δηλαδή, μιλάμε για μία μόνο 5άδα που έβγαλε τον αγώνα απέναντι σε μία τραγική Φενέρ.

    Θεωρητικά θα έπρεπε σιγά-σιγά με το ρολλάρισμα της ομάδας να ανοίγει και το rotation, αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.
    Απλά εναλλάσσονται οι παίχτες που ακολουθούν τον Διαμαντίδη στα >30' σε κάθε ματς.
    Είναι κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα, αν υπάρχουν βλέψεις για κάτι καλό, αλλιώς στο μίνι-πρωτάθλημα του Top-16 θα υπάρχουν σίγουρα απρόοπτα (κούραση, ξεφούσκωμα, τραυματισμοί κτλ.).

    Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συμμετοχή στη θέση "5", καθώς μοιράστηκε σχεδόν ισομερώς στους Σχορτσανίτη (12:30), Λάσμε (15:00) και Τσαρτσαρή (13:30) ο οποίος έπαιξε ελάχιστα στο "4".
    Ωραίο μοίρασμα από τον Πεδουλάκη, που προφύλαξε άψογα τον Σχορτσανίτη μετά τον τραυματισμό.
    Πάντως δεν είναι φυσιολογικό για αυτή τη χρονική περίοδο και σε ένα παιχνίδι με έναν κακό (όπως εξελίχθηκε) αντίπαλο, να έχουν Σκορδίλης 2', Ξανθόπουλος 30" (!!!) και Κίτσεν ένα ωραιότατο γεμιστό κουλούρι (με φέτα + σουσάμι παρακαλώ).

    Υ.Γ.1: @ Johnny Rogers & #Russell, ειλικρινά μπράβο ρε παιδιά, εξαιρετική η ανάλυση και των 2.

    Υ.Γ.2: Ρε συ JIM, στον θεό που πιστεύεις, ΠΟΥ τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία με το βλέμμα του Δημήτρη στον Θανάση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Τζιμάρα. Τι κάνει η Lufthansa?

      Διαγραφή
    2. Τα έχω φάει όλα Χάρη. Δεν έχει μείνει φράγκο..

      Διαγραφή
    3. Αν το καλοσκεφτείς φίλε και ο Ομπράντοβιτς είχε πάντα μικρό ροτέισον με την διαφορά ότι αυτός το έκανε πάντα όταν άρχιζαν τα κρίσιμα παιχνίδια..Πάντα είχαμε παίκτες που δεν έπαιζαν σχεδόν καθόλου αλλά τουλάχιστον υπήρχε μια ομοιγένεια και μια ποιότητα που τους επέτρεπε στα αρχικά σημεία της σεζόν μα ξεκουράζουν τους βασικούς παίκτες. Δεδομένα έχουμε πάρει ρίσκα αλλά σόρρυ κιόλας, με τα λεφτά αυτά δεν γίνεται να πάμε σε ρόστερ 12 ισάξιων παικτών. Κίτσεν, Σκορδίλης, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος δεν βοηθάνε στην Ευρωλίγκα, τουλάχιστον στην Α1 οι 3 τελευταίοι πρέπει να ανέβουν και να ξεκουράζουν τους άλλους. Θα μπει και ο Καπόνο, ελπίζω να ανοίξει το ροτέισον λίγο ακόμα.
      Μadness

      Διαγραφή
  47. OΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ, ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιλεγμένα, φίλε Ανώνυμε.
      Δεν έχω και πολύ χρόνο για αθλητική ειδησεογραφία και αυτό το λίγο που μπορώ να διαθέσω διαλέγω πολύ προσεκτικά πού θα το κάνω.
      Δε νομίζω ότι αποτελεί αρνητικό το ότι οι πολλές ώρες δουλειάς δε με αφήνουν να παίρνω αμπάριζα τα αθλητικά site.
      Ούτε ότι αποτελεί δυσφήμιση για το hoopfellas και την παρέα του το γεγονός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους (άσχετους με τη δουλειά μου) ιστότοπους που μπαίνω σε καθημερινή βάση.

      Διαγραφή
  48. Α! Να μην ξεχάσω και το καθιερωμένο προσκλητήριο για την εκπομπή.

    Για όποιον ενδιαφέρεται, απόψε έχουμε αφιέρωμα στις μεγαλύτερες συνεργασίες και guest εμφανίσεις μεταξύ ροκ καλλιτεχνών.
    Από Rolling Stones & Jimmy Page μέχρι Eric Clapton & B.B. King.

    Σας περιμένω 8-10 στο chat του Ράδιο Συχνότητα για μουσικές και μπασκετικές αναλύσεις!

    www.radiosyxnotita.gr

    Υ.Γ.: Φίλε Ody (αν παρακολουθείς), εσένα ειδικά σε περιμένω οπωσδήποτε! Απ'ότι βλέπω ξέρεις πολλά από μουσική και είναι απόλαυση να τα λέμε τις Κυριακές στο chat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ, 10λεπτα κομμάτια ελπίζω να παίζεις Χάρη. Τι Ιούλης τι Δεκέμβρης, τι πρωί τι βράδι;

      Ody

      Διαγραφή
  49. Φεύγει Κίτσεν, έρχεται Φώτσης το Γενάρη. Όσο για τα διοικητικά, μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o κιτσεν κατα 99% φευγει αφου η μη συμμετοχη του μαρτυραει κατι τετοιο.. + οι βρωμες για ανταλλαγη, πωληση κτλ... ο φωτσης δν ερχεται: εχει μεγαλο συμβολαιο δυσκολο να το καλυψει ο παο, η αρμανι δν παιζει να τον αφησει χωρις να παρει κατι.. ακομη πιο δυσκολο.

      Διαγραφή
    2. Ωραια θα ταν αλλα ακουγεται φενερ εντονα στην διπλα χωρα.
      Αν πιαστουν τοσο ηλιθιοι οι ιταλοι τι ναπω.
      Καμια σοβαρη ομαδα δεν δινει παιχτη πενταδατο τετοια εποχη

      Διαγραφή
    3. Πλέον δεv καιγόμαστε τόσο πολύ για Φώτση. Ας έρθει το καλοκαίρι. Με Μασιούλις στο 4 έπειτα απο την έλευση Καπόνο, Πάνκο όλο και καλύτερο και ολίγον Τσατσαρή που θα παίζει πιο πολύ στο 5, είμαστε καλά εξοπλισμένοι και πάμε για την μεγάλη ληστεία στο Λονδίνο με αρχιμαφιόζο (sorry Jimmy) τον Αργύρη.

      Διαγραφή
  50. Εγώ ήθελα να ρωτήσω τον Jim πόσο συχνό είναι το φαινόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στα ευρωπαικά να υπογράφουν Αμερικανοί με ρήτρα να μπορούν να φύγουν στη μέση της χρονιάς για ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα. Άλμπερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλμπερτ ένα σοβαρό κλαμπ δε συζητά τέτοια περίπτωση ακόμα και εαν πρόκειται για τον Κόμπι Μπράιαντ..

      Διαγραφή
    2. Jim περισσότερο είχα στο μυαλό μου μικρές ομάδες όπως το Ρέθυμνο, ο Ίκαρος ή η Δράμα, που δεν ξέρω αν έχουν παίκτες που υπέγραψαν με τέτοια ρήτρα, ώστε να τους τσιμπήσει πχ ο Παναθηναικός. Κι εγώ δεν νομίζω ας πούμε ο Schlib στο μέσο της χρονιάς να μπορεί να σηκωθεί να πάει όπου θέλει. Ο συγκεκριμένος μετά το καλοκαίρι θα παίζει NBA ή σε πλούσιο ευρωπαικό κλαμπ με πολλά λεφτά. Άλμπερτ

      Διαγραφή
  51. καλησπερα jim...πραγματικα φοβερη αναρτηση και σε ευχαριστουμε για αυτο....καλος ο παο προχθες...αυτη οι τουρκοι ηταν τραγικοι..παρα τα λεφτα που εχουν χαλασει δεν μου αρεσαν καθολου....διονυσης-ζακυνθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μπαμ κάνει ότι αυτή η Φενέρ ήθελε εναν Παπαλουκά φέτος. Να δώσει άλλη διασταση στο παιχνίδι έστω και για 10 λεπτά, εμπειρία και αρχηγιλίκι στ αποδυτήρια, και εντός γηπέδου κοουτσάρισμα όταν σκαλώνει ο Πιανιτζιάνι. Επιμένω, υπερτιμάς τον Ιταλό. Δεν δείχνει να μαθαίνει απο τα λάθη του, δεν στήνεις ομάδα χωρίς μούσκουλα στο 5 ρε αδερφέ, ο Αντερσεν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕΝΤΕΡ, και έχει μείνει με τον Σαβαζ κολώνα, αλλά ούτε σ' αυτόν δείνει τα λεπτά που πρέπει... Btw τι τους κόστιζε να κρατήσουν μια χρονιά ακόμα και τον Βιντμαρ? Ο Πρέλτζιτς πρέπει να έχει λιώσει στο YOUTUBE να βλέπει Bodiroga αλλά μέχρι εκεί... Bogdanovic super, για μικρότερες όμως, πολύ μικρότερες ομαδες. Bremer πιο αταίριαστη μεταγραφή πεθαίνεις. Δε τα γράφω αυτά ενθοθσιασμένος από την νίκη του ΠΑΟ, άλλωστε γάυρος είμαι! Τα γράφω γτ θεωρώ ότι οι Τούρκοι για άλλη μια φορά έκαναν εγκλήματα, τους αναγνωρίζω βέβαια οτι στην πραγματικότητα είναι η πρώτη τους σοβαρή προσπάθεια για τη δημιουργία μεγάλης ομάδας. Συνοψίζοντας. Έξω ο Bremer, μεταγραφή στυλ Παπαλουκά, και μια κολωνα στο 5, δε χρειάζεται να είναι ο σούπερ σταρ, αρκει να είναι κανονικο ΣΕΝΤΕΡ. Χαζή ήταν η ΤΣΣΚΑ που για να ξαναπάρει Ευρωλίγκα το 08 έφερε άρον άρον πίσω τον Van der Spiegel?
    Alex 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλεξ ο Πιανιτζιάνι είναι καλός προπονητής. Πίστεψέ με.. Απλά έχει τη δική του κουλτούρα για τη στελέχωση της φροντκορτ. Θέλει ευκίνητους παίκτες για να υπάρχουν διαδρόμοι (τώρα για τον Μακάλεμπ). Στόχος είναι η TBL φέτος, που είναι σούπερ ανταγωνιστική. Θέλει ένα "4" καταρχήν φίλε, έχει μόνο τον Κάραμαν εκεί. Ξαναλέω το μεγάλο του λάθος ήταν που δεν πήρε τον Χόκινς το καλοκαίρι, ο παίκτης ήταν ψημένος..

      Διαγραφή
  53. jim υπάρχει έντονη κινιτηκότητα απόψε στα μεταγραφικά του πάο...γνωρίζεις κάτι????

    κιτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον καπονο ισως,ο οποιος ερχεται αυριο!αν και λενε οτι ισως να μην ειναι και η τελευταια μεταγραφη!με φωτση 'η ταιους η ομαδα δεν εχει να φοβαται κανεναν πλεον...ηδη αρχιζει να ρολλαρει,ο μπανκς μας ανεβασε level,καποιοι παιχτες ανεβασαν αποδοση και γενικα ο παναθηναικος εχει αρκετα να δωσει ακομη,πιστευω.με καπονο και καποιο καλο 4-5αρι γινεται υπερπληρης...

      Διαγραφή
    2. Το διάβασα κι εγώ για τον Καπόνο, μακάρι να γίνει κι αυτό που λες με το 4-5άρι.... ε ρε γλέντια... θα έχω μια δουλειά στο Λονδίνο χιχι

      Διαγραφή
    3. Να δούμε στους πόσους ξένους θα φτάσει η ομάδα. Στην
      Ελλάδα θα πρέπει να μείνουν 1-2 παίχτες έξω(αν δεν φύγει kitchen).

      Διαγραφή
  54. Έχεις 5 μέρες μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης της EL Τζιμ, και των rankings για το τοπ16. Τι θα έλεγες να κάνεις NBA rankings μέχρι τότε; (Οι Σέλτικς πρέπει να σ' έχουν απογοητεύσει οικτρά, τους είχες 4ους νομίζω.)
    Ody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καταρχήν να ξεκινήσω από το Mike. Σε δύο φάσεις στην αρχή (το hedge-out που λέει ο Jim, συν το κάρφωμα που κάνει στην αρχή) δείχνει ότι έχει μπει με ψυχολογία "να παίξω όσο πιο δυνατά μπορω". Αφού όμως τον χειροκροτήσαμε στο κάρφωμα, και ειδικά μετά το ημίχρονο (που έκλαιγε και αυτός και εμείς), πλέον δεν είχε δύναμη να παίξει...μάλλον το είδε ο Πιανιτζιάνι και γι'αυτό τον άφησε εκτός.

    Επιπλέον, γι'αυτό που λέτε όλοι περί κακής Φενέρ, εγώ παρατήρησα ότι, σε αρκετές κινήσεις τους, φαινόντουσαν ότι ήταν ΠΟΛΥ αγχωμένοι (ειδικά σε δύο συνεχόμενα χαμένα lay-ups). Γι'αυτό και τα κακά ποσοστά τους. Όπως φάνηκε, μόνο ο Σάτο βρήκε ρυθμό και είχε κρύο αίμα, γι'αυτό και τελικά έβαλε 20 πόντους. Προσθέστε και την άμυνα του ΠΑΟ, και έχετε το συμπέρασμα.

    Πάντως, ενώ όλοι συμφωνούμε ότι ο Μπράμος ήταν καταλύτης, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σάτο πίσω τον είχε κάνει χωνί. Βέβαια ο Σάτο είχε πάρει φωτιά, αλλά και πάλι ως προσωπικός του αντίπαλος σχεδόν σε όλες τις φάσεις που ήταν μαζί στο παρκέ, ο Σάτο τα έβαλε όλα. Από την άλλη όμως, ο Μπράμος έδωσε ΠΟΛΛΕΣ βοήθειες, άρα μάλλον το αποτέλεσμα έχει να κάνει με τον Σάτο και όχι με την κακή άμυνα του Μάικ.

    Τέλος, μετά το ματς με τη Ρεάλ, θεωρώ ότι χθες (μετά το 10'-15') ήταν το ματς με την καλύτερη συνολική απόδοση του ΠΑΟ σαν ομάδα, καθώς βοήθησαν 9 παίκτες και όχι μόνο 2 ή 3. Πάντως ακόμα ο ΠΑΟ δεν έχει ρολάρει, όπως τουλάχιστον ελπίζουμε όλοι μας. Μακάρι να έχει να μας δείξει και άλλα "κόλπα" ο Αρτζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Συγχαρητήρια για το άρθρο Τζιμ, σε γεμίζει όπως και τα περισσότερα εξάλου.Ημουν στο γήπεδο κι έχω να πω ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική.Για τον Μάικ έχω να πώ οτί το άξιζε όλο αυτό.Για το παιχνίδι, φοβερός Διαμαντίδης με εντυπωσιακές ασσίστ(η πάσσα απο καλάθι σε καλάθι στον Πάνκο όλα τα λεφτά), ο Μπάνκς έχει δέσει κι έχει ψυχή, Μπράμος τα δίνει όλα πάντα, Σόφο πολύ καλός για πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του,Λάσμε φόβητρο και ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Πάνκο που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση.Μακάρι να συνεχίσει έτσι!Ούκιτς και Ματσιούλις πεσμένοι χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.Κάποιοι και δεν αναφέρομαι εδώ στην Ελλάδα περίμεναν φέτος ότι με την μείωση των μπάτζετ και την φυγή Ομπράντοβιτς - Ιβκοβιτς ότι οι Ελληνικές ομάδες θα πατώσουν.Δεν τους χαλάει να τις βλέπουν να ανεβαίνουν συνεχώς και να διεκδικούν και πρωτιές!Επεται και συνεχεια.Περαστικά στους Τούρκους και στον Μπερτομέου....
    Trif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. O Mατσιουλης ειχε ενοχλησεις στο γονατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα jim και φίλοι του μπλογκ.Με αφορμή ένα σχόλιο της Ναταλίας θέλω να πω και γω το μεγάλο μου πρόβλημα.Από τη μέρα που άρχισα να διαβάζω τα άρθρα του μαφιόζου,δε μπορώ να χαρώ το μπάσκετ.Ειδικά όταν είμαι στο γήπεδο,αντι να ευχαριστηθώ,αντι να πανηγυρίσω μία όμορφη φάση, το μυαλό μου πάει σε hedge out,domination game και λοιπούς μπασκετικούς όρους.
    Ρε φίλε jim δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια ωραία συνεργασία να μπαίνει ένα όμορφο καλάθι κ εγώ σαν άλλος Ομπράντοβιτς, απο μέσα μου να γκρινιάζω γιατί πχ, αυτή η επιλογή της τελικής ασίστ ήταν η δέυτερη πιο ενδεδειγμένη και όχι η πρώτη!Δεν είναι δυνατόν όλος ο κόσμος να χοροπηδάει στην κερκίδα και γω να προσπαθώ να αντιληφθώ τα γρήγορα πόδια του Λάσμε ή την αλλαγή στη μηχανική του σουτ του Μπράμου!!
    Αηδία κατάντησε,και φταις εσύ μεγάλε διαστρεβλωτή της οπαδικής ιδιότητας,στυγνέ κ στεγνέ καθαριστή της άμπαλης -πλην τίμιας βεβαίως- ματιάς μου στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
    ........
    ............
    ................

    Προφανώς και αστειεύομαι παιδιά.... είναι πραγματικά υπέροχος ο νέος τρόπος με τον οποίο ζω το μπάσκετ και ειδικά όταν είμαι σπίτι δεν χορταίνω να βλέπω το jim και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι γνώστες του αθλήματος να επιβεβαιώνονται στα μάτια μου, όταν καταφέρνω να διαπιστώσω μέσα στον αγώνα, αυτά που έχουν πει στις αναλύσεις τους.
    Αδέρφια εύγε,Jim σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά που μαθαίνεις μπασκετάκι τον κόσμο.Για σένα επειδή είναι η τρέλα σου και προφανώς μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σου ίσως να μη σου γίνεται αντιληπτό αφου κάνεις και αυτό που γουστάρεις,αναλύοντας εδώ μέσα.Για μας όμως είναι μεγάλη βοήθεια καιμας δίνει χαρά που έχουμε κάποιον να μας ξεστραβώνει.Με ήθος,εξαιρετική γραφή,εκλεπτυσμένο χιούμορ και φυσικά μια παρέα που στην πλειονότητα της,απολάμβάνεις να παρακολουθείς να συζητά.
    Καλό απόγευμα

    υγ- Δεν γλύφω το jim προκαταβολικά για free συνδρομές
    υγ2- Δεν είμαι γκέη

    (ίσως έχω απλώς λίγο κακό χιούμορ με αυτού του είδους τα υστερόγραφα)


    Human Highlight Meat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΗΗΜ ειλικρινά σε ευχαριστώ, αλλά δε χρειζότανε τέτοιο εγκώμιο...προσπάθώ να φανώ αντάξιός σας. Αι γουιλ νοτ λετ γιου νταουν

      Jim Conway wannabe (Panagos) χοχοχο

      ΥΓ Συνδρομές;;; wtf???
      ΥΓ2 εννοείται όχι

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΗΗΜ το έθεσες τόσο μα τόσο ωραία που συμπλήρωσες τις σκέψεις μου στο έπακρο. Για να καταλάβατε σε τι κατάσταση έχουμε παρέλθει, η παρέα μου προχθές στο ματς με τη Φενέρ μιλούσε, γελούσε, κάνανε χαζομάρες και εγώ δεν συμμετείχα, τόσο απλά. Κολλημένη μη χάσω φάση, για να μπορέσω αφενός μπας και καταλάβω όλα αυτά που έχουμε πει ως τώρα, αφετέρου για να μπορώ να θυμάμαι στιγμιότυπα ώστε να τα ΄κολλήσω΄ μετά στην ανάλυση του Jim. Κάποια στιγμή με ενοχλούσαν δε τόσο πολύ να συγκεντρωθώ που τους φώναξα να σταματήσουν χιχιχι. Εχω πρόταση, όταν με το καλό ξεκινήσει η διαδικασία με τα μέλη, θα ήταν σούπερ την ανάλυση του κάθε παιχνιδιού να την κάνουμε και αναπαράσταση live. Γιατί μπορεί ο ο Jim, o Στάθης και οι υπόλοιποι φίλοι της παρέας να εξήγησαν τι είναι το hedge out, η φλοταριστή άμυνα και το φλόπονγκ αλλά ως πρακτικός άνθρωπος αν δε τα κάνω practice αρνείται το μυαλό μου να τα συλλάβει. Ή ακόμη βιντεάκια που με βελάκια και σημειώσεις πάνω στην κάθε σκηνή θα εξηγείται ο τρόπος που κινείται η ομάδα, η επίθεση, η άμυνα....... Ε μετά από κάτι τέτοια καταλαβαίνετε, τρέμε Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη χιιχιχι

      Διαγραφή
    3. Φλοπινγκ ήθελα να γράψω..... διόρθωση

      Διαγραφή
  59. Απλά απολαυστικός.. Σ'ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ,ΤΖΙΜ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παιδια να προτεινω κατι?εχετε skype η messenger να τα λεμε live?κ για σενα ισχυει jim αυτο.
    Σκεφτομαι οποιος ηταν διαθεσιμος κ εβλεπε το ματς μονος του , θα ταν καλη φαση να τα λεγαμε live μαζι.ολυμπιακοι παναθηναικοι αλλα πανω απο ολα υγιεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οσο αφορα το blog το χουμε ξαναπει
    Η λυσηπαιδια ειναι forum με καποιους απο μας moderators ωστε να ελεγχουμε καταστασεις.τετοιες εποχες δεν ειναι το ιδανικοτερο η συνδρομη.θα χασει σε δυναμη αυτο που γινετε κ ενταξει εγω μπορω να συμμετεχω αλλα πολλοι εδω μεσα δεν θα αντεξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο πιστεύεις ότι ένα ποσό γύρω στα 3-5 ευρώ το μήνα είναι απαγορευτικό ? Γιατί φαντάζομαι πως ένα τέτοιο ποσό είναι σχετικά εφικτό για όλους μας

      Διαγραφή
    2. δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό με τη συνδρομή, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο εύχομαι στο blog καλές δουλειές. δυστυχώς εγώ δεν θα συνδράμω. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά διαφωνώ και σαν αντίληψη.
      Keep up the good work Jim, ελπίζω δωρεάν..

      Υ.Γ. οι φόβοι ελπίζω να μην επαληθευτούν και σε μερικά χρόνια ούτε να κλάσουμε να μην μπορούμε δωρεάν στο διαδίκτυο

      Διαγραφή
    3. Παιδιά χαλαρώστε.. Το μπλογκ ΔΕΝ θα γίνει συνδρομητικό ούτε κάτι άλλο.. Υπήρξαν κάποιες σκέψεις/συζητήσεις απλά να υπάρχουν κάποια έξτρα άρθρα, οι οποίες θα υλοποιηθούν και φυσικά δωρεάν για όλους. Τέλος..

      Διαγραφή
    4. Παντως οσοι θελετε να δινετε χρηματα μπορω να σας δωσω το αριθμο τραπεζης μου,χωρις παρεξηγηση,εκ μερους φυσικα:)
      Ετσι ολοι θα ναι ευχαριστημενοι
      Κ τα παιδια που το θελουν δωρεαν
      Κ αυτοι που γουσταρουν να πληρωσουν
      Κ ο jim
      K πραντων εγω:)

      Διαγραφή
    5. Συγχαρητήρια Jim.
      μια ερωτησούλα αν επιτρέπεται.
      πόσοι γράφεται εδώ? μόνο εσύ jim ή έχεις και παρέα? γιατί αρκετές φορές χρησιμοποιείς τον 1ο πληθυντικό.
      όσοι και να σαι μπράβο και για τον κόπο και προφανώς και για το αποτέλεσμα.
      όσο για την αμοιβή σου.. όπως λένε το χειροκρότημα είναι η τροφή του καλλιτέχνη..
      Σε θέλω σε θέλω απλό, απέριττο, δωρικό!
      Σαρκοβόρο τέρας, τίγρη..... Χομπίστα..

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  63. geia sou jimara..

    kai epeidi o kathenas me ton pono tou,ali traore gia panatha pos ssou fainetai?eleftheros apo lokomotiv emmeine.

    eixa dei to kalokairi sta filika pou eixe paiksei me osfp kai ton eixa ksexorisei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. τζιμ,πιστευεις οτι μπορει να γινει καποια αλλη μεταγραφη εκτος του καπονο;εχεις ακουσει τιποτα;με ελευθερο τον τραορε,πιστευεις οτι θα ηταν καλη κινηση;αν και θελω εναν πιο αθλητικο παιχτη,να μπορει να παιξει και στο 4..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη κ dim. O Τραορέ είναι πολύ καλός επιθετικός παίκτης. Θα προτιμούσα ένα "4" αθλητικό ακόμα και αντί του Καπόνο.

      Διαγραφή
  65. ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ;;

    ΥΓ. Ο ΚΑΠΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΤΣΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ;;;

    ΥΓ 2. Ο ΡΟΤΣΑ ΑΝΤΙ ΠΙΑΝΙΤΖΙΑΝΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ;

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάσμε τερματοφύλακας, Μπάνκς αμυντικό χαφ, Κίτσεν εγκεφαλικό πλαίη μαίηκερ.

      Διαγραφή
  66. Καλησπέρα σε όλους..... καλοί μου συν-αναγνώστες του blog για να μην υπάρξει παρεξήγηση με το θέμα που ¨ακούστηκε¨ με μέλη-συνδρομητικό κοκ, απλώς πάνω στην πλάκα κάποιοι ξεκινήσαμε μια κουβέντα του στυλ πως έχουμε πάθει τέτοια εξάρτηση με το blog και τις απίστευτες αναλύσεις του Jim που προκειμένου να υπάρχει κάθε μέρα ανάρτηση, μπας και γλιτώσουμε το ακατάπαυστο refresh, θα ήμασταν διατεθειμένοι ακόμα και να πληρώνουμε μια μηνιαία συνδρομή (ήταν σχόλια σε μια παλαιότερη ανάρτηση). Συγνώμη αν ακούστηκε κάπως και ελπίζουμε να μην δημιουργήσαμε θέμα απο το πουθενά με την τρέλα μας για καθημερινή ενημέρωση/μάθηση/ανάγνωση. Νομίζω άλλωστε πως ο Jim το κατέστησε σαφές και το ξεκαθάρισε άμεσα, απλώς επειδή ανέφερα κι εγώ σε σχόλιό μου κάτι σχετικό θεώρησα πως έπρεπε τουλάχιστον στο κομμάτι που μου αναλογεί να αναφέρω πως προέκυψε μια τέτοια σκέψη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Jim, κανένα άρθρο για Α2 θα παίξει?:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για να επανέλθουμε σε mood μπασκετοσυζήτησης κ μόνο ...... μου ¨γεννήθηκαν¨απορίες Jim. Αρκετές ομολογώ. Λοιπόν ξεκινώ. Αν θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Παναθηναικός θα έκανε ακόμη μια μεταγραφή πέρα του Καπόνο και αναλογιζόμενοι τις τελευταίες εμφανίσεις, τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κοιτάξει ? 4αρι, 5άρι ή γκάρντ ??
    4άρι: το ότι ο Ματσιούλις έδειξε ότι μπορεί να δώσει κάποια λεπτά σε αυτή τη θέση μας καλύπτει ή εξακολουθούμε να θεωρούμε καλή προσθήκη ένα αθλητικό 4άρι με πολύ καλό σουτ ?
    5αρι: θεωρούμε πως είμαστε καλυμμένοι σε αυτή τη θέση ? σε ένα παιχνίδι που ένας γάτος προπονητής αντίπαλης ομάδας φορτώσει με φάουλ Λάσμε, Σόφο πως θα συνεχίσουμε το παιχνίδι ?
    Γκαρντ: με την έλευση του Μπανκς πιστεύεις πως είμαστε κομπλέ ή ακόμα και τώρα μια προσθήκη όπως αυτή του Κουίν που είχες πει θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο την ομάδα ? Θα ήταν δόκιμο να υπάρχουν 6 ουσιαστικά παίχτες για να μοιράζονται τις θέσεις 1-2 ? Tnx/Nat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα αυτό που λές με τα φάουλ δν πολύ ισχύει.....αν ήταν έτσι όλες οι ομάδες θα είχαν 3-4 center σε περίπτωση που φορτωθούν φάουλ οι υπόλοιποι......αντε τα φάουλ να τα κάνει ο σόφο.....ο λάσμε δν είναι επιρεπείς σε φάουλ....και μετά εκει υπάρχει κ ο τσάρι!!!για κουίν επίσης διαφωνώ απο τιν στιγμη που αποκτήθηκε ο μπάνκς.δεν μπορείς να πάρεις ένα τόσο ποιοτικό παίχτη μόνο για ευρολίγκα...η θέση που χρειαζόμαστε περισσότερο ενίσχυση είναι στο 4.......!Η προσωπική μου άποψη ειναι ότι ή θα έρθει ο Φώτσης ή κανείς άλλος!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ όπως τα λες .... έθεσα τις ερωτήσεις για να δω που κυμαίνονται και οι υπόλοιπες απόψεις, να δω αν όλοι το βλέπουμε το ίδιο ή υπάρχει κάτι διαφορετικό ή κάτι που δεν μπορούμε να δούμε

      Διαγραφή
    3. Αν είναι έλληνας ας ειναι σε όποια θέση.
      Αν είναι να φορτώσουμε την ομάδα με 6ο ξένο, (δεν υπολογίζω τον kitchen) το εχω ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές, δαγκωτό 5αρι μεχρι 28χρ (φτανει με τους 30+).
      Στην κατα πολλούς καλυτερη ευρωπαική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, τον παο του 08-09, ειχαμε θέμα με τα φαουλ των πεκοβιτς μπατιστ σε αρκετους αγώνες (μια χαρα επιρεπής ειναι ο λασμέ στα φαουλ).

      καλή ιδέα για ανάρτηση θα ήταν κρυφαίες ευρωπαικές ομάδες όπως ο παο 08-09, ο οσφπ 11-12(μπορει και 13 αφου κατα 90% παρέμεινε ίδιος) κ.α.

      Διαγραφή
    4. εγώ όπως το έχω στο μυαλό μου, ειναι ότι πάμε για φώτση....αν δν κάτσει θα βγούμε στην αγορά για ένα 4αρο 5άρι......ίσως ΑΝΤΡΙΤΣ?ΤΑΙΟΥΣ?LEUNEN?NAXΜΠΑΡ? με τον τελευταίο να κάνει και εξαιρετική χρονιά.......όσο για τους 2 της καντού....η περίπτωση του μουμου ναυαγησε καθώς παει ισπανία.....κ έχει επανέλθει το όνομα του κίτσεν.....όποτε σε περιπτωση που μείνει εκτός.....(κ λέω σε περιπτώση γτι είμαι απο τους λίγους που πιστεύω στο διπλό αυτό)...ίσως γίνει παιχνίδι για τους 2 παίχτες αυτούς!τώρα μιάς και ο κίτσεν θα φύγει η δανεικός η για ανταλλαγή και δν εχουμε βρεί 4αρι μπορουμε να πάμε σε περιπτωση περιφερειακού.....και ακόμα καλύτερα του νίκολας....μόνο για ευρολίγκα φυσικά....εκτός κ αν δείξει κατι διαφορερικό απο τον τελευταιο 1,5 χρονο
      ΥΓ:ΠΟΛΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΕΣΕ!
      ΥΓ:Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ....ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΚΙΜΚΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
    5. kalispera kat arxas den pidteuw pws se auto to epipedo mia thesi kaliptetai eparkos apo pantremata kai vaftiseis opote jonas san voithia kai mono
      2) tin apopsi mou gia ta center tin xereis apo tin omada lipei o 7-footer isws perisotero kai apo to tessari kirios logo tou oti antistixoi psiloi kanoun oti theloun sti raketa sou eidika sto post (px lonkar)kai eidika twra pou girise europi o milisits kai emeine eleutheros o kasun apo ti siena
      3) enas akoma guard isws na alage ti ximeia anti na tin ftiaxei afti ti stigmi i omada rollarei para polli kala stin backcourt

      Διαγραφή
  69. Jim ποιος ηταν ο καλυτερος παιχτης του Παο προχτες;
    o Μπατιστ φιλε.ετσι ειναι οι μεγαλοι αθλητες που δενονται με τις ομαδες.ενω ο αλλος ο Σατο που ηταν κομητης ειδες πως τα καρφωνε;
    τα πικ εν ρολ που εστησε στην Ευρωπη με Διαμαντιδη,Γιασκεβιτσιους,Σπανουλη θα μεινουν στις κορυφαιες στιγμες του Ευρωπαικου μπασκετ.μεγαλος παιχτης με πολλες κουπες.
    η επιδραση του Ομπραντοβιτς πανω στο Μπατιστ ειναι μεγαλη.με πολλη δουλεια τον μετετρεψε απο ενα τεσσαρι με μετριο σουτ σε εναν απο τους μεγαλυτερους σεντερ που περασαν απο τα ευρωπαικα γηπεδα.εχει στειλει και τον Πεκοβιτς στο NBA.
    η τελευταια φωτογραφια τα λεει ολα για την οικογενεια.
    ειδες το Νικς-Ντενβερ;
    σκεφτομουν οτι τωρα που τελειωνει ο Στερν μη δωσει στην αγαπημενη του ομαδα καμια κουπα.αμα μπει και βοηθησει και ο Αμαρε δυναμωνουν πολυ.ο προπονητης τους πολυ καλος.αν δεις ενα αλει ουπ καρφωμα που εβγαλαν μετα απο ταιμ αουτ θα παθεις πλακα.εχει δωσει το κουμαντο στα PG και αυτοι βγαζουν μεγαλες φασεις.

    WILKINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παραλίγο παλι να χασει το Μιλάνο για το Ιταλικό πρωταθλημα,απεναντι στη μαλλον πιο αδυναμη ομαδα της Λιγκας,την παλαι ποτε ισχυρη Σκαβολινι Πεζαρο.Τελικα καταφερε να επικρατησει δυσκολα με 70 - 72.Μεχρι τωρα το Μιλανο εχει ενα ρεκορ 6W-5L στο Ιταλικο πρωταθλημα, καταλαμβανοντας την 8η θεση,ενω στην Ευρωπη κατα 99% εχει αποκλειστει απο το τοπ -16.Το ζητημα ειναι τι εχουν σκοπο να κανουν στη διοικηση σε οτι αφορα το μελλον της ομαδας.Θα κρατησουν τον Σκαριολο?Θα αποδεσμευσουν και καποιον ή καποιους παικτες?Αν και πιστευω οτι εχουν παραμυθιαστει αρκετα απο την αλωση της Παλαεστρα της Σιενα,πριν λιγες εβδομαδες,και πιστευουν οτι με αυτον τον προπονητη και με ανεπαφο το ροστερ,θα καταφερουν να κερδισουν τον τιτλο,που μαλλον μοιαζει ως πρωταρχικος στοχος για φετος.Αλλα ηδη ,περα απο τις ισχυρες Καντου,Σιενα,στον οριζοντα αρχιζει να ξεμπροβαλει ηδη το αστρο της φημισμενης Βαρεζε,η οποια μετραει ενα απιστευτο σερι φετος με 10W - 1L.Καθολου ευκολα τα πραγματα φετος για τον ιταλικο τιτλο.

    ΥΓ1.Καλη εμφανιση,τουλαχιστον σε δευτερο πλανο,εκανε ο Λινος Χρυσικοπουλος,απεναντι στην Καντου,εχοντας 2 ποντους,9 rebounds,4 assists σε 26 λεπτα.Ομως η Μπιελλα,εχασε και παλι,παραμενοντας ετσι στις τελευταιες θεσεις του βαθμολογικου πινακα.
    ΥΓ2.Συμπαθητικο ξεκινημα για τον Νταν Μαυροειδη,με την νεα ομαδα του,την Καζερτα,στην οποια πηγε αφου εληξε το συμβολαιο του με την Αβελινο.Σε 25 λεπτα ειχε 12 ποντους,2 rebounds,1 assist.
    ΥΓ3.Πολυ καλος και ο Σακοτα στην νικη της Βαρεζε επι της Μοντεγκραναρο με 16 ποντους,2 κλεψιματα,1 ασσιστ σε 17 λεπτα παιχνιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον λίνο έχω πληροφορίες ότι γίνονται προσπάθειες να έρθει απο φέτος στον πειραιά.....και θα είναι εγκλημα για τον παναθηναικό να χάσει ενα ακόμα ελπιδοφόρο παίχτη!

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα ο Ολυμπιακος δεν προκειται να μεινει αδιαφορος για εναν τετοιον παικτη.Ο Πεδουλακης παντως ειπε σε συνεντευξη που εδωσε οτι ο Παναθηναϊκός θα χτυπαει απο εδω και περα ολα τα ταλεντα της Ελλαδας.Αρα ο Χρυσικοπουλος εν δυναμει ειναι στοχος και του Παναθηναϊκού.Το ζητημα ειναι ποιος απο τους δυο μπορει να παρεχει στον παικτη τις καλυτερες συνθηκες εξελιξης.

      Διαγραφή